Levski pred debi u ABA ligi: Gore od ovoga ne može

Ulazak Levskog u ABA ligu bio je dobra vest za mnoge, a tada se činilo da bi klub iz Sofije mogao da bude pretendent za veoma visok plasman. Prošle sezone, Levski je bio apsolutno dominantan, osvojio je prvenstvo i Kup Bugarske, kao i Balkansku ligu, međutim, situacija se u međuvremenu promenila.

Zbog hapšenja vlasnika, situacija u klubu je daleko od idealne, pa je u skladu sa tim napravljen i tim, kojem je cilj da u Jadranskoj ligi uradi najviše što može, ali na kraju izbori opstanak. Boje Levskog braniće i srpski košarkaš Miljan Pupović, jedan od najiskusnijih igrača šampiona Bugarske, koji veruje da on i njegovi saigrači, uglavnom bugarski reprezentativci, mogu da se pokažu u najboljem svetlu...

Pošaljite komentar
 1. Još jedan Partizanov spin. Slučajno pred utakmicu. Sutra ćemo da čitamo kako Solnok nikad nije bio jači.
  (stanko, 3. oktobar 2014 16:57)

  # Link komentara

 2. Што се тиче ове Балканске лиге чији је шампион овај Левски и од које је ове сезоне "наводно" одустао, ваља ипак рећи да то није баш тако. И сама АБА лига је чешће фарса него озбиљна лига, али ова Балканска, па могло би се назвати, тотална лакрдија.
  Додуше, беше ту и земаља са рапутацијом (Грчка, Израел) чији су представници наступали прошлих сезона, али када су увидели у какво су се ругло увалили, сви су побегли главом без обзира, и Израел, и Грци, чак и Румуни, тако да су ове сезоне у тој лиги остали само још "традиционално пријатељски ентитети" (државе ипак не могу написати), Македонија, Косово (чуј Косово), Албанија и наравно ЦГ, пробрано друштво нема шта, питање само ко финансира ову лига, можда "угледни" бизнисмени познати по трговини наркотицима или пак органима.
  Сам улазак Левског је још један од хирова АБА лиге, наравно мало је капнуло и у џеп водећим ликовима у овој приватној лиги, али видимо Левски има проблема, што је ипак њихова брига.
  Лично имам симаптије према бугарским екипама, наши глубови треба да играју са њима што више мечева, у евро-куповима или пријатељских, али да упада у ову АБА лигу свако ко мало кешира, колико сутра ће то бити неки клуб из Таџуикисатна, сама АБА постаје све више обесмишљена, и питање је колико је разумно да српски клубови уопште буду део такве приче.
  (Divos, 3. oktobar 2014 12:38)

  # Link komentara

 3. Evo ideje za Duleta kako da pomogne Partizanu :-)
   (fancy, 3. oktobar 2014 11:18)

  # Link komentara