Sreda, 01.10.2014.

09:16

"Ne znam, možda me Čović kazni"

Igrač Crvene zvezde Telekom Nikola Kalinić našalio se na temu atraktivnih zakucavanja, rekavši da ne zna da li sme to da čini da ga Nebojša Čović ne bi kaznio.

Izvor: B92

"Ne znam, možda me Èoviæ kazni" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

80 Komentari

Sortiraj po:

Borisdelija

pre 9 godina

Decko nije mislio najveci po trofejima. Partizan je institucija u kosarci , i tu nema price. Ali mislio je najveci zbog navijaca koji prate... Ne pljuj te decka samo zato sto je zvezdas. Decko je ostavio srce na terenu za Srbiju. Ajde da vrednujemo prave vrednosti, a ne da se ponasamo kao svinja debela i coravi. Ne volim partizan , ali za rezultate moram skinuti kapu. I za rezultate i za igrace kao sto su pekovic, krstic, bogdan itd... Dosta je bre mrznje i prepucavanja. Kalinicu svaka cast

nikola

pre 9 godina

Sad kad krenu jurisnici iz ZG i Aleksandrovca.
Plasman u CIPIRIPI CUP su proglasili za uspeh sa 2 NBA igraca, 6 stranaca, Bogdanom, Gagijem, 3 nasa najbolja centra??? Magija sa "casova ljubavi" deluje, tastature su spremne.
(ne vadi legendo, 1. oktobar 2014 09:41)

Ti igraci,ma pola njih,nisu ni igrali po veci deo sezone.Kinsi je otisao 2 meseca pre kraja i nije igrao 1/2 ABA,Pavlovic dosao negde u martu,Milosavljevic povredjen od decembra i takodje nije igrao 1/2 ABA,Leo povredjen bio od pocetka sezone,Bertans se vratio u pred kraj sezone...o cemu ti pricas?

nik sloter

pre 9 godina

hours of love@ kosarka,vaterpolo,rukomet naravno da ste bolji tu nema zbora,samo treba jedna stvar da budete odledjeni,ili jednostavno da postojite ! Decko internet koristi za pametne stvari da nesto naucis i saznas !

hawkeye

pre 9 godina

Crvena Zvezda ce UVEK biti veci brend od partizana i u SVIM sportovima biti poznatija od partizana...jednostavno morate se pomiriti sa cinjenicom da ste manji klub, a cak i zagrebacki.
(hours of love, 01. oktobar 2014 12:35)
U KOŠARCI? Mora da se šališ ili ti nije dobro...

Ja

pre 9 godina

Delije mi ćemo pričati na terenu kao zadnjih 12 godina...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Ja, 1. oktobar 2014 11:42)

A cekaj, bicete na terenu?
(dupli_kantar, 01. oktobar 2014 12:21)

hehe nismo vas videli u prošlom finalu osim 5 na 3

hours of love

pre 9 godina

Crvena Zvezda ce UVEK biti veci brend od partizana i u SVIM sportovima biti poznatija od partizana...jednostavno morate se pomiriti sa cinjenicom da ste manji klub, a cak i zagrebacki.

Partizan u inat svima!!!

pre 9 godina

Mislim da pravis gresku u koracima Crvena zvezda je u fazi mirovanja igras za FMP , a NAJVECI SRPSKI klub je KK PARTIZAN!!!

Batko

pre 9 godina

Na stranu navijačka prepucavanja, ali reći da je Zvezda u košarci najveći srpski klub je budalaština. U košarci nemaju čak ni Bari da mašu njime, nemaju ništa.
(Bonaban, 1. oktobar 2014 10:51)

Zašto vas grobare toliko boli taj Bari, kada je kako vi kazete "to bilo u proslom veku" ???

dupli_kantar

pre 9 godina

Delije mi ćemo pričati na terenu kao zadnjih 12 godina...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Ja, 1. oktobar 2014 11:42)

A cekaj, bicete na terenu?

srkiboy82

pre 9 godina

(Dzemal Bijedic, 1. oktobar 2014 11:05)_ Ajde da vidimo ko "lupa". Oslanjaćemo se na proverene podatke. KK Crvena Zvezda je osvajala titule u periodu 1946 - 1969,1972,1993,1994,1998. KK Partizan na svoju prvu titulu je čeko ravno 30 godina: 1976,1979,1981,1987,1992,1995,1996,1997,2002 - 2013. Kao što vidiš KK Partizan je iz stare Jugoslavije izašao sa 4 trofeja. A vi ste vašu istoriju počeli da pišete od 2002 godine. Tek kada su demokrate počele da prave evropsku Srbiju i "Evropsku Zvezdu". Što se tiče evrolige osvojene 1992 naklon do poda. Ovo za Bajgu i deda Miloja su komentari klinca od 9 godina.

Dzemal Bijedic

pre 9 godina

@Jaoooo sad kad krenu Partizani... Mi smo najveci kmee kmeeee...

Rekao je srpski klub ne jugoslovenski! Mali ali bitan detalj!
(Iha, 1. oktobar 2014 09:53)

Kad vec lupas gluposti, trebalo bi da znas, iako basket pratis nesto vise od 2 godine, da je tvoj klub najvece uspjehe ostvario upravo pod okriljem komunizma, te nekadasnje Jugoslavije. Kuriozitet je da to nije cak bila ni SFRJ, koju barem svaki cetvrti posjetilac ovog sajta pamti, nego davno upokojena FNRJ, koja je prestala da postoji davno prije nego sto su ocevi vecine nas ovde, na ovom sajtu, bili rodjeni. S druge strane, moj klub je i za vrijeme Jugoslavije bio na vrhu evrope, a evo bogami, ni majka Srbija ne zna za drugog prvaka, osim za njega. Malo proguglaj prije nego sto lupis glupost.
Znam, znam, vi imate deda miloja sa sajkacom na severu, a i Bajaga kaze da vas ima 200 miliona, i to vas cini "najvecim" srBskim klubom, ali cinjenice i brojke ne lazu, pa makar i sam Kalinic spinovao.

Nacionalisti

pre 9 godina

Partizan ima vise titula, vise kupova, evropskih trofeja ( 1 kup sampiona, 3 kupa Radivoja Koraca) vise Jadranske lige, vise pobeda u derbijima, veca kosarkaska imena, nas vecni sampion SRBIJE BEOGRADSKI PARTIZAN...

Realno

pre 9 godina

Mozemo da kazemo da smo najveci klub isto kao sto vi tastatura grobari mozete da svoj fk Partizan da navijate najvecim klubom a trofeji i cinjenice vas demantuju.

sovuljaga

pre 9 godina

ne vadi legendo....sto ne napises koja dva NBA igraca(ako mislis na Kinzija onda ne pratis kosarku,on nije igrao f4 aba lige koja odlucuje ko ide u EL),kojih 6 stranaca,nabroj(Dalo,Lovernj,Bertans,Pavlovic),mozda ni to nisi stigao da vidis ali Vesterman nije igrao cele sezone(povreda).dalje...Gagi???nisi video da decko drugi deo sezone nije igrao,kao ni f4 aba zbog povrede?kazes tri nasa najbolja centra???Gagic,Musli,Milutinov.inace ih nazivate najgorim kada se nadju i na sirem spisku reprezentacije a u ovoj prici su "najbolji nasi centri".slabo pratis majstore basket,mozda zato sto ti se klub ne takmici vec 3 godine.

Realno

pre 9 godina

Kad vec lupas gluposti, trebalo bi da znas, iako basket pratis nesto vise od 2 godine, da je tvoj klub najvece uspjehe ostvario upravo pod okriljem komunizma, te nekadasnje Jugoslavije. Kuriozitet je da to nije cak bila ni SFRJ, koju barem svaki cetvrti posjetilac ovog sajta pamti, nego davno upokojena FNRJ, koja je prestala da postoji davno prije nego sto su ocevi vecine nas ovde, na ovom sajtu, bili rodjeni. S druge strane, moj klub je i za vrijeme Jugoslavije bio na vrhu evrope, a evo bogami, ni majka Srbija ne zna za drugog prvaka, osim za njega. Malo proguglaj prije nego sto lupis
Znam, znam, vi imate deda miloja sa sajkacom na severu, a i Bajaga kaze da vas ima 200 miliona, i to vas cini "najvecim" srBskim klubom, ali cinjenice i brojke ne lazu, pa makar i sam Kalinic spinovao.
(Dzemal Bijedic, 1. oktobar 2014 11:05)
E,sad ovako,pošto si se ti nalupao gluposti a primećujem i da nemaš pojma o istoriji.FNRJ I SFRJ,to je jedna te ista država,u istim granicama,samo promenjen naziv sa Narodne u Socijalističku.Vi ste u toj državi bili mizeran klub decenijama,tek ste isplivali krajem 70-tih.Na vrh Evrope ste bili kad su se odvojili Slovenci i Hrvati,a država već prepolovljena.Na kraju,postali ste državni projekat zahvaljujući tadašnjem režimu i jedino zato ste samo vi bili prvaci,jer ste mogli da otimate,gepekujete,šamarate i to bez posledica.To je sada prošlost i pitanje je kad ćete biti ponovo prvi,u narednu deceniju sigurno nećete.

Zvezdaš

pre 9 godina

Zvezda je najveće sportsko društvo sa najviše navijača... verovatno je na to mislio... mlad je momak, pogreši...
A nije ni realno da grobari toliko komentarišu svaku vest vezanu za Zvezdu ja ni ne čitam vesti o partizanu. Gledajte u svoje dvorište...

masterkg

pre 9 godina

Kako to misli...najvecem srpskom klubu? Ako je prica ta da mi nismo srpski klub...onda ok...ali kad bi se gadjali tranvajima. Sa vama izgleda mora na tom nivou... Ok da je rekao za fudbalski...ne gotivim ali priznajem...ali da o basketu prica tako nesto, to nisam ocekivao.
(Kuman, 01. oktobar 2014 09:58)
Šta je to tranvaj :-))))

stefan

pre 9 godina

CZ nije najtrofejniji kosarkaski klub.
Ali je CZ - Nikolic, Saper, Stankovic, Zeravica, Andrijasevic itd. Oni su udarili temelje jugoslovenske i srpske kosarke. Oni su, posle srpske kosarke, napravili i italijansku (Nikolic) i špansku (Žeravica) i argentinsku (Žeravica) i francusku (Andrijaševic) školu košarke.
Zbog toga je CZ velikan evropske kosarke i to je dovoljno da to bude zauvek.

profa

pre 9 godina

Kalina je sjajan momak i odlican kosarkas.Njegovi najveci kvaliteti su izvrsne atletske sposobnosti,(brzina,skocnost,snaga)velika razgibanost i mogucnost velikog broja ponavljanja zahtevnih fizickih elemenata bez padanja inteziteta.Sto se tice same kosarkaske tehnike,on ima daleko bolju tehniku od onoga sto se o tome u javnosti misli.Naime do 15 godine one je igrao beka ,a tek posle kada je naglo izrastao prebacen je na poziciju krila.Mislim da bi te mogucnosti mogao da puno vise pokaze ove godine u Zvezdi ako bude brza igra sa puno kontri i polu kontri.Ono sto za njega moze biti problem u novom klubu je prvenstveno jedna bar zasada
nedefenisana igra Zvezde.Na turniru u Turskoj videli smo samo dva postavljena napada,jedan preko posta za Marjanovica( dosta uspesan )i pokusaj da niskom postu Kalinic dobije loptu ,sto nije prolazilo jer nije dodavan pas na vreme.Ostalo uglavnom haoticna igra,sa jako malo blokova i kretanja u napadu.Uz to se vidi jako slab protok lopte,a neki igraci kao Jenkis dodavaju loptu samo kad izvode aut.Znaci u takvoj igri bez pravog sistema,ako trener ne napravi za ovo malo vremena neki veliki preokret,
nece ni Kalinic ni bilo ko drugi moci pokazati svoje prave mogucnosti.Da li je Radonjic krio karte za prvenstvo to ne znam,ali nesto cisto sumnjam.Nisam navijac ni Zvezde ni Partizana,ali oba kluba jako postujem.Za nasu kosarku bilo bi sjajno da nasi mladi igraci nastave da napreduju i za to im treba omoguciti najbolje uslove i najbolje trenere.

klasican

pre 9 godina

"To je normalno, u Zvezdi si, najvećem srpskom klubu..."

Upokojena Zvezda poslednju titulu osvojila 1998. godine, a ova nova mutant Zvezda iz Zeleznika je nikad nije osvojila. O cemu se radi ovde?

Milorad

pre 9 godina

Evo par pitanja za ovog derana!
Da li je Covic bio direktor kluba 2010/11 kada si prvi put bio u Zvezdi?
Da li si tada trenirao u Zelezniku?
Koliko si godina imao kada je taj najveci klub u Srbiji osvojio poslednju titulu? :)

Bonaban

pre 9 godina

Na stranu navijačka prepucavanja, ali reći da je Zvezda u košarci najveći srpski klub je budalaština. U košarci nemaju čak ni Bari da mašu njime, nemaju ništa.

Od lopate još niko nije pobegao

pre 9 godina

Svaka čast na borbenosti i zalaganju..ali, aliii..Da igraš u najvećem našem klubu???? Prevario si se dečko debelo!

Gagara

pre 9 godina

Citiram Kalinica:"Dosao sam u Zvezdu,nas najveci klub".Jeste najveci,ali si zaboravio nastavak recenice POSLE PARTIZANA.Oprastamo ti,jos si mlad i neiskusan.Pogresan si klub izabrao.:)(KK Sledeca sezona forever).

Janjic

pre 9 godina

Kalina, svaka tebi cast, vrhunski si igrac al' ti ne trebaju ta potenciranja, tipa, "dosao sam u najveci srpski klub".
Zna se ko je najveci kosarkaski klub u Srbiji i to ne sme nikako da se zaboravi.Puno uspeha, Kalina.

prvi coVKE kluba

pre 9 godina

Opa, znaci, konacno smo saznali strogo cuvanu tajnu, tj. koja je funkcija "prvog coveka kluba", kaze Kalina, da je to "direktor".
Medjutim, covjek koji izjavi ovako nesto: "To je normalno, u Zvezdi si, najvećem srpskom klubu..", ne bi trebao da se uzima za ozbiljno, zato bi i dalje trebalo postavljati pitanje javno, a to je: "koju, konkretnu, funkciju u KKCZT obavlja Covic Dr. Nebojsa?".

krke

pre 9 godina

@Od kada je to Zvezda najveci srpski klub u kosarci?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Djape, 1. oktobar 2014 09:41)

Kako od kada? Pa harali su u FNRJ! Jeste da su poslije toga osvojili 4-6 trofeja u 60-ak godina, ali najveci su, i to nije ostrascenost, to je cinjenica suva!

Podgorina-iksan

pre 9 godina

NK mi se svideo od prvog trenutka kad sam ga video na terenu. Radan, vredan,borben,uporan,srcan,fer plej igrac. Malo prica, i ne mudruje previse. Bas mi bio jedan od omiljenih. Al kad sam ga video kako je TDiplomu prigrlio u svlacionici,i jos odradio selfy s njim, vratio me u surovu realnost. Jesu oni jos klinci, ali ljudi jel moguce da neko moze da podrzava ovo sto se nadvilo nad Srbijom, a zove se primitivizam,paranoja,represija,mrak,patologija,glad, nepotizam x 50?!

Nemanja

pre 9 godina

Au vise je smorio sa svojim zakucavanjem. Imao 2 dobra vrhunska poteza i sad svaki dan neka vest o tome. Pa sta bi Teo trebalo da prica onda? I ujutru, u opdne, uvece. Ili Bogdanovic sa onim dalekometnim trojkama. Svaka cast Kalinicu na odlicnoj igri, ali ne moras sad svaki dan o tome...

na severu je huk,a na jugu muk,e to je razlika...

pre 9 godina

Broje se dani,sati do 16.10. kada krece spektakl...Kalina majstore! A vi grobari zamolite Lovernja ili Lea da napisu neko srceparajuce pismo bat-u mozda se sazale...Jer ostace tek komsija mali!

roto kos rak i zlo srpske kosarke

pre 9 godina

najveci srpski klub a nikad nije bio sampion srbije??? onda je i levante najveci spanski klub, padeborn najveci nemacki, halifaks najveci engleski, moreirense najveci portugalski klub. decko 2 puta zakucao i misli da je jordan... jednu takvu paljevinu, blazica, smo vec spustili na zemlju, you are next!

Malo realnosti

pre 9 godina

Za klub koji je u proteklih 60 godina osvojio celih 5 drzavnih titula, reci da je "najveci srpski klub", je u najmanju ruku neukusno, i nema veze sa realnoscu, ali dobro, svaki igrac se potpisivanjem ugovora na neki nacin obaveze i na to da ce dati sve od sebe da "animira" navijace i van terena. Kalinicu, tvoj sadasnji klub bez "kosarke na sljaci" ima 5 titula, sto ga stavlja u rang Hemofarma, recimo. Nemoj mnogo da letis, posebno prilikom zakucavanja, bice bolno prizemljenje.

bojan

pre 9 godina

skroman mladic...kada bi svi imali srce kao on, gde bi nam bio kraj! mislim da cemo sa njim i blazicem imati dobar skok u napadu i tako nadomestiti los sut sa distance. mozda ce zona da nam pravi problem ali ima i za to resenje!

Kuman

pre 9 godina

Kako to misli...najvecem srpskom klubu? Ako je prica ta da mi nismo srpski klub...onda ok...ali kad bi se gadjali tranvajima. Sa vama izgleda mora na tom nivou... Ok da je rekao za fudbalski...ne gotivim ali priznajem...ali da o basketu prica tako nesto, to nisam ocekivao.

ne vadi legendo

pre 9 godina

Sad kad krenu jurisnici iz ZG i Aleksandrovca.
Plasman u CIPIRIPI CUP su proglasili za uspeh sa 2 NBA igraca, 6 stranaca, Bogdanom, Gagijem, 3 nasa najbolja centra??? Magija sa "casova ljubavi" deluje, tastature su spremne.

Vračar

pre 9 godina

Jao neee....dečko je rekao da CZ najveći klub. Kako to sme? Sad će da ga ispljuju gorbari kao nemca.

Dragi grobari...to se zove lično mišljenje, želim vam da dođete u situaciju kao ovaj mlad momak i da vas neko pita za njega(misljenje)...DO tada uspostavite kontrolu na svojoj tribini jer se ni na njoj ne pitete.

Pozdrav

ne vadi legendo

pre 9 godina

Sad kad krenu jurisnici iz ZG i Aleksandrovca.
Plasman u CIPIRIPI CUP su proglasili za uspeh sa 2 NBA igraca, 6 stranaca, Bogdanom, Gagijem, 3 nasa najbolja centra??? Magija sa "casova ljubavi" deluje, tastature su spremne.

Vračar

pre 9 godina

Jao neee....dečko je rekao da CZ najveći klub. Kako to sme? Sad će da ga ispljuju gorbari kao nemca.

Dragi grobari...to se zove lično mišljenje, želim vam da dođete u situaciju kao ovaj mlad momak i da vas neko pita za njega(misljenje)...DO tada uspostavite kontrolu na svojoj tribini jer se ni na njoj ne pitete.

Pozdrav

Dzemal Bijedic

pre 9 godina

@Jaoooo sad kad krenu Partizani... Mi smo najveci kmee kmeeee...

Rekao je srpski klub ne jugoslovenski! Mali ali bitan detalj!
(Iha, 1. oktobar 2014 09:53)

Kad vec lupas gluposti, trebalo bi da znas, iako basket pratis nesto vise od 2 godine, da je tvoj klub najvece uspjehe ostvario upravo pod okriljem komunizma, te nekadasnje Jugoslavije. Kuriozitet je da to nije cak bila ni SFRJ, koju barem svaki cetvrti posjetilac ovog sajta pamti, nego davno upokojena FNRJ, koja je prestala da postoji davno prije nego sto su ocevi vecine nas ovde, na ovom sajtu, bili rodjeni. S druge strane, moj klub je i za vrijeme Jugoslavije bio na vrhu evrope, a evo bogami, ni majka Srbija ne zna za drugog prvaka, osim za njega. Malo proguglaj prije nego sto lupis glupost.
Znam, znam, vi imate deda miloja sa sajkacom na severu, a i Bajaga kaze da vas ima 200 miliona, i to vas cini "najvecim" srBskim klubom, ali cinjenice i brojke ne lazu, pa makar i sam Kalinic spinovao.

Milorad

pre 9 godina

Evo par pitanja za ovog derana!
Da li je Covic bio direktor kluba 2010/11 kada si prvi put bio u Zvezdi?
Da li si tada trenirao u Zelezniku?
Koliko si godina imao kada je taj najveci klub u Srbiji osvojio poslednju titulu? :)

bojan

pre 9 godina

skroman mladic...kada bi svi imali srce kao on, gde bi nam bio kraj! mislim da cemo sa njim i blazicem imati dobar skok u napadu i tako nadomestiti los sut sa distance. mozda ce zona da nam pravi problem ali ima i za to resenje!

roto kos rak i zlo srpske kosarke

pre 9 godina

najveci srpski klub a nikad nije bio sampion srbije??? onda je i levante najveci spanski klub, padeborn najveci nemacki, halifaks najveci engleski, moreirense najveci portugalski klub. decko 2 puta zakucao i misli da je jordan... jednu takvu paljevinu, blazica, smo vec spustili na zemlju, you are next!

stefan

pre 9 godina

CZ nije najtrofejniji kosarkaski klub.
Ali je CZ - Nikolic, Saper, Stankovic, Zeravica, Andrijasevic itd. Oni su udarili temelje jugoslovenske i srpske kosarke. Oni su, posle srpske kosarke, napravili i italijansku (Nikolic) i špansku (Žeravica) i argentinsku (Žeravica) i francusku (Andrijaševic) školu košarke.
Zbog toga je CZ velikan evropske kosarke i to je dovoljno da to bude zauvek.

Janjic

pre 9 godina

Kalina, svaka tebi cast, vrhunski si igrac al' ti ne trebaju ta potenciranja, tipa, "dosao sam u najveci srpski klub".
Zna se ko je najveci kosarkaski klub u Srbiji i to ne sme nikako da se zaboravi.Puno uspeha, Kalina.

klasican

pre 9 godina

"To je normalno, u Zvezdi si, najvećem srpskom klubu..."

Upokojena Zvezda poslednju titulu osvojila 1998. godine, a ova nova mutant Zvezda iz Zeleznika je nikad nije osvojila. O cemu se radi ovde?

Bonaban

pre 9 godina

Na stranu navijačka prepucavanja, ali reći da je Zvezda u košarci najveći srpski klub je budalaština. U košarci nemaju čak ni Bari da mašu njime, nemaju ništa.

Gagara

pre 9 godina

Citiram Kalinica:"Dosao sam u Zvezdu,nas najveci klub".Jeste najveci,ali si zaboravio nastavak recenice POSLE PARTIZANA.Oprastamo ti,jos si mlad i neiskusan.Pogresan si klub izabrao.:)(KK Sledeca sezona forever).

profa

pre 9 godina

Kalina je sjajan momak i odlican kosarkas.Njegovi najveci kvaliteti su izvrsne atletske sposobnosti,(brzina,skocnost,snaga)velika razgibanost i mogucnost velikog broja ponavljanja zahtevnih fizickih elemenata bez padanja inteziteta.Sto se tice same kosarkaske tehnike,on ima daleko bolju tehniku od onoga sto se o tome u javnosti misli.Naime do 15 godine one je igrao beka ,a tek posle kada je naglo izrastao prebacen je na poziciju krila.Mislim da bi te mogucnosti mogao da puno vise pokaze ove godine u Zvezdi ako bude brza igra sa puno kontri i polu kontri.Ono sto za njega moze biti problem u novom klubu je prvenstveno jedna bar zasada
nedefenisana igra Zvezde.Na turniru u Turskoj videli smo samo dva postavljena napada,jedan preko posta za Marjanovica( dosta uspesan )i pokusaj da niskom postu Kalinic dobije loptu ,sto nije prolazilo jer nije dodavan pas na vreme.Ostalo uglavnom haoticna igra,sa jako malo blokova i kretanja u napadu.Uz to se vidi jako slab protok lopte,a neki igraci kao Jenkis dodavaju loptu samo kad izvode aut.Znaci u takvoj igri bez pravog sistema,ako trener ne napravi za ovo malo vremena neki veliki preokret,
nece ni Kalinic ni bilo ko drugi moci pokazati svoje prave mogucnosti.Da li je Radonjic krio karte za prvenstvo to ne znam,ali nesto cisto sumnjam.Nisam navijac ni Zvezde ni Partizana,ali oba kluba jako postujem.Za nasu kosarku bilo bi sjajno da nasi mladi igraci nastave da napreduju i za to im treba omoguciti najbolje uslove i najbolje trenere.

na severu je huk,a na jugu muk,e to je razlika...

pre 9 godina

Broje se dani,sati do 16.10. kada krece spektakl...Kalina majstore! A vi grobari zamolite Lovernja ili Lea da napisu neko srceparajuce pismo bat-u mozda se sazale...Jer ostace tek komsija mali!

sovuljaga

pre 9 godina

ne vadi legendo....sto ne napises koja dva NBA igraca(ako mislis na Kinzija onda ne pratis kosarku,on nije igrao f4 aba lige koja odlucuje ko ide u EL),kojih 6 stranaca,nabroj(Dalo,Lovernj,Bertans,Pavlovic),mozda ni to nisi stigao da vidis ali Vesterman nije igrao cele sezone(povreda).dalje...Gagi???nisi video da decko drugi deo sezone nije igrao,kao ni f4 aba zbog povrede?kazes tri nasa najbolja centra???Gagic,Musli,Milutinov.inace ih nazivate najgorim kada se nadju i na sirem spisku reprezentacije a u ovoj prici su "najbolji nasi centri".slabo pratis majstore basket,mozda zato sto ti se klub ne takmici vec 3 godine.

Partizan u inat svima!!!

pre 9 godina

Mislim da pravis gresku u koracima Crvena zvezda je u fazi mirovanja igras za FMP , a NAJVECI SRPSKI klub je KK PARTIZAN!!!

Od lopate još niko nije pobegao

pre 9 godina

Svaka čast na borbenosti i zalaganju..ali, aliii..Da igraš u najvećem našem klubu???? Prevario si se dečko debelo!

prvi coVKE kluba

pre 9 godina

Opa, znaci, konacno smo saznali strogo cuvanu tajnu, tj. koja je funkcija "prvog coveka kluba", kaze Kalina, da je to "direktor".
Medjutim, covjek koji izjavi ovako nesto: "To je normalno, u Zvezdi si, najvećem srpskom klubu..", ne bi trebao da se uzima za ozbiljno, zato bi i dalje trebalo postavljati pitanje javno, a to je: "koju, konkretnu, funkciju u KKCZT obavlja Covic Dr. Nebojsa?".

Malo realnosti

pre 9 godina

Za klub koji je u proteklih 60 godina osvojio celih 5 drzavnih titula, reci da je "najveci srpski klub", je u najmanju ruku neukusno, i nema veze sa realnoscu, ali dobro, svaki igrac se potpisivanjem ugovora na neki nacin obaveze i na to da ce dati sve od sebe da "animira" navijace i van terena. Kalinicu, tvoj sadasnji klub bez "kosarke na sljaci" ima 5 titula, sto ga stavlja u rang Hemofarma, recimo. Nemoj mnogo da letis, posebno prilikom zakucavanja, bice bolno prizemljenje.

krke

pre 9 godina

@Od kada je to Zvezda najveci srpski klub u kosarci?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Djape, 1. oktobar 2014 09:41)

Kako od kada? Pa harali su u FNRJ! Jeste da su poslije toga osvojili 4-6 trofeja u 60-ak godina, ali najveci su, i to nije ostrascenost, to je cinjenica suva!

masterkg

pre 9 godina

Kako to misli...najvecem srpskom klubu? Ako je prica ta da mi nismo srpski klub...onda ok...ali kad bi se gadjali tranvajima. Sa vama izgleda mora na tom nivou... Ok da je rekao za fudbalski...ne gotivim ali priznajem...ali da o basketu prica tako nesto, to nisam ocekivao.
(Kuman, 01. oktobar 2014 09:58)
Šta je to tranvaj :-))))

Nemanja

pre 9 godina

Au vise je smorio sa svojim zakucavanjem. Imao 2 dobra vrhunska poteza i sad svaki dan neka vest o tome. Pa sta bi Teo trebalo da prica onda? I ujutru, u opdne, uvece. Ili Bogdanovic sa onim dalekometnim trojkama. Svaka cast Kalinicu na odlicnoj igri, ali ne moras sad svaki dan o tome...

Nacionalisti

pre 9 godina

Partizan ima vise titula, vise kupova, evropskih trofeja ( 1 kup sampiona, 3 kupa Radivoja Koraca) vise Jadranske lige, vise pobeda u derbijima, veca kosarkaska imena, nas vecni sampion SRBIJE BEOGRADSKI PARTIZAN...

Kuman

pre 9 godina

Kako to misli...najvecem srpskom klubu? Ako je prica ta da mi nismo srpski klub...onda ok...ali kad bi se gadjali tranvajima. Sa vama izgleda mora na tom nivou... Ok da je rekao za fudbalski...ne gotivim ali priznajem...ali da o basketu prica tako nesto, to nisam ocekivao.

Ja

pre 9 godina

Delije mi ćemo pričati na terenu kao zadnjih 12 godina...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Ja, 1. oktobar 2014 11:42)

A cekaj, bicete na terenu?
(dupli_kantar, 01. oktobar 2014 12:21)

hehe nismo vas videli u prošlom finalu osim 5 na 3

Podgorina-iksan

pre 9 godina

NK mi se svideo od prvog trenutka kad sam ga video na terenu. Radan, vredan,borben,uporan,srcan,fer plej igrac. Malo prica, i ne mudruje previse. Bas mi bio jedan od omiljenih. Al kad sam ga video kako je TDiplomu prigrlio u svlacionici,i jos odradio selfy s njim, vratio me u surovu realnost. Jesu oni jos klinci, ali ljudi jel moguce da neko moze da podrzava ovo sto se nadvilo nad Srbijom, a zove se primitivizam,paranoja,represija,mrak,patologija,glad, nepotizam x 50?!

Batko

pre 9 godina

Na stranu navijačka prepucavanja, ali reći da je Zvezda u košarci najveći srpski klub je budalaština. U košarci nemaju čak ni Bari da mašu njime, nemaju ništa.
(Bonaban, 1. oktobar 2014 10:51)

Zašto vas grobare toliko boli taj Bari, kada je kako vi kazete "to bilo u proslom veku" ???

hours of love

pre 9 godina

Crvena Zvezda ce UVEK biti veci brend od partizana i u SVIM sportovima biti poznatija od partizana...jednostavno morate se pomiriti sa cinjenicom da ste manji klub, a cak i zagrebacki.

Realno

pre 9 godina

Mozemo da kazemo da smo najveci klub isto kao sto vi tastatura grobari mozete da svoj fk Partizan da navijate najvecim klubom a trofeji i cinjenice vas demantuju.

dupli_kantar

pre 9 godina

Delije mi ćemo pričati na terenu kao zadnjih 12 godina...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Ja, 1. oktobar 2014 11:42)

A cekaj, bicete na terenu?

srkiboy82

pre 9 godina

(Dzemal Bijedic, 1. oktobar 2014 11:05)_ Ajde da vidimo ko "lupa". Oslanjaćemo se na proverene podatke. KK Crvena Zvezda je osvajala titule u periodu 1946 - 1969,1972,1993,1994,1998. KK Partizan na svoju prvu titulu je čeko ravno 30 godina: 1976,1979,1981,1987,1992,1995,1996,1997,2002 - 2013. Kao što vidiš KK Partizan je iz stare Jugoslavije izašao sa 4 trofeja. A vi ste vašu istoriju počeli da pišete od 2002 godine. Tek kada su demokrate počele da prave evropsku Srbiju i "Evropsku Zvezdu". Što se tiče evrolige osvojene 1992 naklon do poda. Ovo za Bajgu i deda Miloja su komentari klinca od 9 godina.

hawkeye

pre 9 godina

Crvena Zvezda ce UVEK biti veci brend od partizana i u SVIM sportovima biti poznatija od partizana...jednostavno morate se pomiriti sa cinjenicom da ste manji klub, a cak i zagrebacki.
(hours of love, 01. oktobar 2014 12:35)
U KOŠARCI? Mora da se šališ ili ti nije dobro...

Realno

pre 9 godina

Kad vec lupas gluposti, trebalo bi da znas, iako basket pratis nesto vise od 2 godine, da je tvoj klub najvece uspjehe ostvario upravo pod okriljem komunizma, te nekadasnje Jugoslavije. Kuriozitet je da to nije cak bila ni SFRJ, koju barem svaki cetvrti posjetilac ovog sajta pamti, nego davno upokojena FNRJ, koja je prestala da postoji davno prije nego sto su ocevi vecine nas ovde, na ovom sajtu, bili rodjeni. S druge strane, moj klub je i za vrijeme Jugoslavije bio na vrhu evrope, a evo bogami, ni majka Srbija ne zna za drugog prvaka, osim za njega. Malo proguglaj prije nego sto lupis
Znam, znam, vi imate deda miloja sa sajkacom na severu, a i Bajaga kaze da vas ima 200 miliona, i to vas cini "najvecim" srBskim klubom, ali cinjenice i brojke ne lazu, pa makar i sam Kalinic spinovao.
(Dzemal Bijedic, 1. oktobar 2014 11:05)
E,sad ovako,pošto si se ti nalupao gluposti a primećujem i da nemaš pojma o istoriji.FNRJ I SFRJ,to je jedna te ista država,u istim granicama,samo promenjen naziv sa Narodne u Socijalističku.Vi ste u toj državi bili mizeran klub decenijama,tek ste isplivali krajem 70-tih.Na vrh Evrope ste bili kad su se odvojili Slovenci i Hrvati,a država već prepolovljena.Na kraju,postali ste državni projekat zahvaljujući tadašnjem režimu i jedino zato ste samo vi bili prvaci,jer ste mogli da otimate,gepekujete,šamarate i to bez posledica.To je sada prošlost i pitanje je kad ćete biti ponovo prvi,u narednu deceniju sigurno nećete.

nik sloter

pre 9 godina

hours of love@ kosarka,vaterpolo,rukomet naravno da ste bolji tu nema zbora,samo treba jedna stvar da budete odledjeni,ili jednostavno da postojite ! Decko internet koristi za pametne stvari da nesto naucis i saznas !

Zvezdaš

pre 9 godina

Zvezda je najveće sportsko društvo sa najviše navijača... verovatno je na to mislio... mlad je momak, pogreši...
A nije ni realno da grobari toliko komentarišu svaku vest vezanu za Zvezdu ja ni ne čitam vesti o partizanu. Gledajte u svoje dvorište...

nikola

pre 9 godina

Sad kad krenu jurisnici iz ZG i Aleksandrovca.
Plasman u CIPIRIPI CUP su proglasili za uspeh sa 2 NBA igraca, 6 stranaca, Bogdanom, Gagijem, 3 nasa najbolja centra??? Magija sa "casova ljubavi" deluje, tastature su spremne.
(ne vadi legendo, 1. oktobar 2014 09:41)

Ti igraci,ma pola njih,nisu ni igrali po veci deo sezone.Kinsi je otisao 2 meseca pre kraja i nije igrao 1/2 ABA,Pavlovic dosao negde u martu,Milosavljevic povredjen od decembra i takodje nije igrao 1/2 ABA,Leo povredjen bio od pocetka sezone,Bertans se vratio u pred kraj sezone...o cemu ti pricas?

Borisdelija

pre 9 godina

Decko nije mislio najveci po trofejima. Partizan je institucija u kosarci , i tu nema price. Ali mislio je najveci zbog navijaca koji prate... Ne pljuj te decka samo zato sto je zvezdas. Decko je ostavio srce na terenu za Srbiju. Ajde da vrednujemo prave vrednosti, a ne da se ponasamo kao svinja debela i coravi. Ne volim partizan , ali za rezultate moram skinuti kapu. I za rezultate i za igrace kao sto su pekovic, krstic, bogdan itd... Dosta je bre mrznje i prepucavanja. Kalinicu svaka cast

ne vadi legendo

pre 9 godina

Sad kad krenu jurisnici iz ZG i Aleksandrovca.
Plasman u CIPIRIPI CUP su proglasili za uspeh sa 2 NBA igraca, 6 stranaca, Bogdanom, Gagijem, 3 nasa najbolja centra??? Magija sa "casova ljubavi" deluje, tastature su spremne.

Vračar

pre 9 godina

Jao neee....dečko je rekao da CZ najveći klub. Kako to sme? Sad će da ga ispljuju gorbari kao nemca.

Dragi grobari...to se zove lično mišljenje, želim vam da dođete u situaciju kao ovaj mlad momak i da vas neko pita za njega(misljenje)...DO tada uspostavite kontrolu na svojoj tribini jer se ni na njoj ne pitete.

Pozdrav

stefan

pre 9 godina

CZ nije najtrofejniji kosarkaski klub.
Ali je CZ - Nikolic, Saper, Stankovic, Zeravica, Andrijasevic itd. Oni su udarili temelje jugoslovenske i srpske kosarke. Oni su, posle srpske kosarke, napravili i italijansku (Nikolic) i špansku (Žeravica) i argentinsku (Žeravica) i francusku (Andrijaševic) školu košarke.
Zbog toga je CZ velikan evropske kosarke i to je dovoljno da to bude zauvek.

Dzemal Bijedic

pre 9 godina

@Jaoooo sad kad krenu Partizani... Mi smo najveci kmee kmeeee...

Rekao je srpski klub ne jugoslovenski! Mali ali bitan detalj!
(Iha, 1. oktobar 2014 09:53)

Kad vec lupas gluposti, trebalo bi da znas, iako basket pratis nesto vise od 2 godine, da je tvoj klub najvece uspjehe ostvario upravo pod okriljem komunizma, te nekadasnje Jugoslavije. Kuriozitet je da to nije cak bila ni SFRJ, koju barem svaki cetvrti posjetilac ovog sajta pamti, nego davno upokojena FNRJ, koja je prestala da postoji davno prije nego sto su ocevi vecine nas ovde, na ovom sajtu, bili rodjeni. S druge strane, moj klub je i za vrijeme Jugoslavije bio na vrhu evrope, a evo bogami, ni majka Srbija ne zna za drugog prvaka, osim za njega. Malo proguglaj prije nego sto lupis glupost.
Znam, znam, vi imate deda miloja sa sajkacom na severu, a i Bajaga kaze da vas ima 200 miliona, i to vas cini "najvecim" srBskim klubom, ali cinjenice i brojke ne lazu, pa makar i sam Kalinic spinovao.

Milorad

pre 9 godina

Evo par pitanja za ovog derana!
Da li je Covic bio direktor kluba 2010/11 kada si prvi put bio u Zvezdi?
Da li si tada trenirao u Zelezniku?
Koliko si godina imao kada je taj najveci klub u Srbiji osvojio poslednju titulu? :)

Gagara

pre 9 godina

Citiram Kalinica:"Dosao sam u Zvezdu,nas najveci klub".Jeste najveci,ali si zaboravio nastavak recenice POSLE PARTIZANA.Oprastamo ti,jos si mlad i neiskusan.Pogresan si klub izabrao.:)(KK Sledeca sezona forever).

Janjic

pre 9 godina

Kalina, svaka tebi cast, vrhunski si igrac al' ti ne trebaju ta potenciranja, tipa, "dosao sam u najveci srpski klub".
Zna se ko je najveci kosarkaski klub u Srbiji i to ne sme nikako da se zaboravi.Puno uspeha, Kalina.

roto kos rak i zlo srpske kosarke

pre 9 godina

najveci srpski klub a nikad nije bio sampion srbije??? onda je i levante najveci spanski klub, padeborn najveci nemacki, halifaks najveci engleski, moreirense najveci portugalski klub. decko 2 puta zakucao i misli da je jordan... jednu takvu paljevinu, blazica, smo vec spustili na zemlju, you are next!

hours of love

pre 9 godina

Crvena Zvezda ce UVEK biti veci brend od partizana i u SVIM sportovima biti poznatija od partizana...jednostavno morate se pomiriti sa cinjenicom da ste manji klub, a cak i zagrebacki.

na severu je huk,a na jugu muk,e to je razlika...

pre 9 godina

Broje se dani,sati do 16.10. kada krece spektakl...Kalina majstore! A vi grobari zamolite Lovernja ili Lea da napisu neko srceparajuce pismo bat-u mozda se sazale...Jer ostace tek komsija mali!

Nemanja

pre 9 godina

Au vise je smorio sa svojim zakucavanjem. Imao 2 dobra vrhunska poteza i sad svaki dan neka vest o tome. Pa sta bi Teo trebalo da prica onda? I ujutru, u opdne, uvece. Ili Bogdanovic sa onim dalekometnim trojkama. Svaka cast Kalinicu na odlicnoj igri, ali ne moras sad svaki dan o tome...

Bonaban

pre 9 godina

Na stranu navijačka prepucavanja, ali reći da je Zvezda u košarci najveći srpski klub je budalaština. U košarci nemaju čak ni Bari da mašu njime, nemaju ništa.

bojan

pre 9 godina

skroman mladic...kada bi svi imali srce kao on, gde bi nam bio kraj! mislim da cemo sa njim i blazicem imati dobar skok u napadu i tako nadomestiti los sut sa distance. mozda ce zona da nam pravi problem ali ima i za to resenje!

Od lopate još niko nije pobegao

pre 9 godina

Svaka čast na borbenosti i zalaganju..ali, aliii..Da igraš u najvećem našem klubu???? Prevario si se dečko debelo!

Realno

pre 9 godina

Mozemo da kazemo da smo najveci klub isto kao sto vi tastatura grobari mozete da svoj fk Partizan da navijate najvecim klubom a trofeji i cinjenice vas demantuju.

Batko

pre 9 godina

Na stranu navijačka prepucavanja, ali reći da je Zvezda u košarci najveći srpski klub je budalaština. U košarci nemaju čak ni Bari da mašu njime, nemaju ništa.
(Bonaban, 1. oktobar 2014 10:51)

Zašto vas grobare toliko boli taj Bari, kada je kako vi kazete "to bilo u proslom veku" ???

srkiboy82

pre 9 godina

(Dzemal Bijedic, 1. oktobar 2014 11:05)_ Ajde da vidimo ko "lupa". Oslanjaćemo se na proverene podatke. KK Crvena Zvezda je osvajala titule u periodu 1946 - 1969,1972,1993,1994,1998. KK Partizan na svoju prvu titulu je čeko ravno 30 godina: 1976,1979,1981,1987,1992,1995,1996,1997,2002 - 2013. Kao što vidiš KK Partizan je iz stare Jugoslavije izašao sa 4 trofeja. A vi ste vašu istoriju počeli da pišete od 2002 godine. Tek kada su demokrate počele da prave evropsku Srbiju i "Evropsku Zvezdu". Što se tiče evrolige osvojene 1992 naklon do poda. Ovo za Bajgu i deda Miloja su komentari klinca od 9 godina.

Partizan u inat svima!!!

pre 9 godina

Mislim da pravis gresku u koracima Crvena zvezda je u fazi mirovanja igras za FMP , a NAJVECI SRPSKI klub je KK PARTIZAN!!!

krke

pre 9 godina

@Od kada je to Zvezda najveci srpski klub u kosarci?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Djape, 1. oktobar 2014 09:41)

Kako od kada? Pa harali su u FNRJ! Jeste da su poslije toga osvojili 4-6 trofeja u 60-ak godina, ali najveci su, i to nije ostrascenost, to je cinjenica suva!

Kuman

pre 9 godina

Kako to misli...najvecem srpskom klubu? Ako je prica ta da mi nismo srpski klub...onda ok...ali kad bi se gadjali tranvajima. Sa vama izgleda mora na tom nivou... Ok da je rekao za fudbalski...ne gotivim ali priznajem...ali da o basketu prica tako nesto, to nisam ocekivao.

klasican

pre 9 godina

"To je normalno, u Zvezdi si, najvećem srpskom klubu..."

Upokojena Zvezda poslednju titulu osvojila 1998. godine, a ova nova mutant Zvezda iz Zeleznika je nikad nije osvojila. O cemu se radi ovde?

Realno

pre 9 godina

Kad vec lupas gluposti, trebalo bi da znas, iako basket pratis nesto vise od 2 godine, da je tvoj klub najvece uspjehe ostvario upravo pod okriljem komunizma, te nekadasnje Jugoslavije. Kuriozitet je da to nije cak bila ni SFRJ, koju barem svaki cetvrti posjetilac ovog sajta pamti, nego davno upokojena FNRJ, koja je prestala da postoji davno prije nego sto su ocevi vecine nas ovde, na ovom sajtu, bili rodjeni. S druge strane, moj klub je i za vrijeme Jugoslavije bio na vrhu evrope, a evo bogami, ni majka Srbija ne zna za drugog prvaka, osim za njega. Malo proguglaj prije nego sto lupis
Znam, znam, vi imate deda miloja sa sajkacom na severu, a i Bajaga kaze da vas ima 200 miliona, i to vas cini "najvecim" srBskim klubom, ali cinjenice i brojke ne lazu, pa makar i sam Kalinic spinovao.
(Dzemal Bijedic, 1. oktobar 2014 11:05)
E,sad ovako,pošto si se ti nalupao gluposti a primećujem i da nemaš pojma o istoriji.FNRJ I SFRJ,to je jedna te ista država,u istim granicama,samo promenjen naziv sa Narodne u Socijalističku.Vi ste u toj državi bili mizeran klub decenijama,tek ste isplivali krajem 70-tih.Na vrh Evrope ste bili kad su se odvojili Slovenci i Hrvati,a država već prepolovljena.Na kraju,postali ste državni projekat zahvaljujući tadašnjem režimu i jedino zato ste samo vi bili prvaci,jer ste mogli da otimate,gepekujete,šamarate i to bez posledica.To je sada prošlost i pitanje je kad ćete biti ponovo prvi,u narednu deceniju sigurno nećete.

masterkg

pre 9 godina

Kako to misli...najvecem srpskom klubu? Ako je prica ta da mi nismo srpski klub...onda ok...ali kad bi se gadjali tranvajima. Sa vama izgleda mora na tom nivou... Ok da je rekao za fudbalski...ne gotivim ali priznajem...ali da o basketu prica tako nesto, to nisam ocekivao.
(Kuman, 01. oktobar 2014 09:58)
Šta je to tranvaj :-))))

dupli_kantar

pre 9 godina

Delije mi ćemo pričati na terenu kao zadnjih 12 godina...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Ja, 1. oktobar 2014 11:42)

A cekaj, bicete na terenu?

prvi coVKE kluba

pre 9 godina

Opa, znaci, konacno smo saznali strogo cuvanu tajnu, tj. koja je funkcija "prvog coveka kluba", kaze Kalina, da je to "direktor".
Medjutim, covjek koji izjavi ovako nesto: "To je normalno, u Zvezdi si, najvećem srpskom klubu..", ne bi trebao da se uzima za ozbiljno, zato bi i dalje trebalo postavljati pitanje javno, a to je: "koju, konkretnu, funkciju u KKCZT obavlja Covic Dr. Nebojsa?".

Nacionalisti

pre 9 godina

Partizan ima vise titula, vise kupova, evropskih trofeja ( 1 kup sampiona, 3 kupa Radivoja Koraca) vise Jadranske lige, vise pobeda u derbijima, veca kosarkaska imena, nas vecni sampion SRBIJE BEOGRADSKI PARTIZAN...

sovuljaga

pre 9 godina

ne vadi legendo....sto ne napises koja dva NBA igraca(ako mislis na Kinzija onda ne pratis kosarku,on nije igrao f4 aba lige koja odlucuje ko ide u EL),kojih 6 stranaca,nabroj(Dalo,Lovernj,Bertans,Pavlovic),mozda ni to nisi stigao da vidis ali Vesterman nije igrao cele sezone(povreda).dalje...Gagi???nisi video da decko drugi deo sezone nije igrao,kao ni f4 aba zbog povrede?kazes tri nasa najbolja centra???Gagic,Musli,Milutinov.inace ih nazivate najgorim kada se nadju i na sirem spisku reprezentacije a u ovoj prici su "najbolji nasi centri".slabo pratis majstore basket,mozda zato sto ti se klub ne takmici vec 3 godine.

Malo realnosti

pre 9 godina

Za klub koji je u proteklih 60 godina osvojio celih 5 drzavnih titula, reci da je "najveci srpski klub", je u najmanju ruku neukusno, i nema veze sa realnoscu, ali dobro, svaki igrac se potpisivanjem ugovora na neki nacin obaveze i na to da ce dati sve od sebe da "animira" navijace i van terena. Kalinicu, tvoj sadasnji klub bez "kosarke na sljaci" ima 5 titula, sto ga stavlja u rang Hemofarma, recimo. Nemoj mnogo da letis, posebno prilikom zakucavanja, bice bolno prizemljenje.

Zvezdaš

pre 9 godina

Zvezda je najveće sportsko društvo sa najviše navijača... verovatno je na to mislio... mlad je momak, pogreši...
A nije ni realno da grobari toliko komentarišu svaku vest vezanu za Zvezdu ja ni ne čitam vesti o partizanu. Gledajte u svoje dvorište...

Podgorina-iksan

pre 9 godina

NK mi se svideo od prvog trenutka kad sam ga video na terenu. Radan, vredan,borben,uporan,srcan,fer plej igrac. Malo prica, i ne mudruje previse. Bas mi bio jedan od omiljenih. Al kad sam ga video kako je TDiplomu prigrlio u svlacionici,i jos odradio selfy s njim, vratio me u surovu realnost. Jesu oni jos klinci, ali ljudi jel moguce da neko moze da podrzava ovo sto se nadvilo nad Srbijom, a zove se primitivizam,paranoja,represija,mrak,patologija,glad, nepotizam x 50?!

Ja

pre 9 godina

Delije mi ćemo pričati na terenu kao zadnjih 12 godina...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Ja, 1. oktobar 2014 11:42)

A cekaj, bicete na terenu?
(dupli_kantar, 01. oktobar 2014 12:21)

hehe nismo vas videli u prošlom finalu osim 5 na 3

hawkeye

pre 9 godina

Crvena Zvezda ce UVEK biti veci brend od partizana i u SVIM sportovima biti poznatija od partizana...jednostavno morate se pomiriti sa cinjenicom da ste manji klub, a cak i zagrebacki.
(hours of love, 01. oktobar 2014 12:35)
U KOŠARCI? Mora da se šališ ili ti nije dobro...

nik sloter

pre 9 godina

hours of love@ kosarka,vaterpolo,rukomet naravno da ste bolji tu nema zbora,samo treba jedna stvar da budete odledjeni,ili jednostavno da postojite ! Decko internet koristi za pametne stvari da nesto naucis i saznas !

profa

pre 9 godina

Kalina je sjajan momak i odlican kosarkas.Njegovi najveci kvaliteti su izvrsne atletske sposobnosti,(brzina,skocnost,snaga)velika razgibanost i mogucnost velikog broja ponavljanja zahtevnih fizickih elemenata bez padanja inteziteta.Sto se tice same kosarkaske tehnike,on ima daleko bolju tehniku od onoga sto se o tome u javnosti misli.Naime do 15 godine one je igrao beka ,a tek posle kada je naglo izrastao prebacen je na poziciju krila.Mislim da bi te mogucnosti mogao da puno vise pokaze ove godine u Zvezdi ako bude brza igra sa puno kontri i polu kontri.Ono sto za njega moze biti problem u novom klubu je prvenstveno jedna bar zasada
nedefenisana igra Zvezde.Na turniru u Turskoj videli smo samo dva postavljena napada,jedan preko posta za Marjanovica( dosta uspesan )i pokusaj da niskom postu Kalinic dobije loptu ,sto nije prolazilo jer nije dodavan pas na vreme.Ostalo uglavnom haoticna igra,sa jako malo blokova i kretanja u napadu.Uz to se vidi jako slab protok lopte,a neki igraci kao Jenkis dodavaju loptu samo kad izvode aut.Znaci u takvoj igri bez pravog sistema,ako trener ne napravi za ovo malo vremena neki veliki preokret,
nece ni Kalinic ni bilo ko drugi moci pokazati svoje prave mogucnosti.Da li je Radonjic krio karte za prvenstvo to ne znam,ali nesto cisto sumnjam.Nisam navijac ni Zvezde ni Partizana,ali oba kluba jako postujem.Za nasu kosarku bilo bi sjajno da nasi mladi igraci nastave da napreduju i za to im treba omoguciti najbolje uslove i najbolje trenere.

Borisdelija

pre 9 godina

Decko nije mislio najveci po trofejima. Partizan je institucija u kosarci , i tu nema price. Ali mislio je najveci zbog navijaca koji prate... Ne pljuj te decka samo zato sto je zvezdas. Decko je ostavio srce na terenu za Srbiju. Ajde da vrednujemo prave vrednosti, a ne da se ponasamo kao svinja debela i coravi. Ne volim partizan , ali za rezultate moram skinuti kapu. I za rezultate i za igrace kao sto su pekovic, krstic, bogdan itd... Dosta je bre mrznje i prepucavanja. Kalinicu svaka cast

nikola

pre 9 godina

Sad kad krenu jurisnici iz ZG i Aleksandrovca.
Plasman u CIPIRIPI CUP su proglasili za uspeh sa 2 NBA igraca, 6 stranaca, Bogdanom, Gagijem, 3 nasa najbolja centra??? Magija sa "casova ljubavi" deluje, tastature su spremne.
(ne vadi legendo, 1. oktobar 2014 09:41)

Ti igraci,ma pola njih,nisu ni igrali po veci deo sezone.Kinsi je otisao 2 meseca pre kraja i nije igrao 1/2 ABA,Pavlovic dosao negde u martu,Milosavljevic povredjen od decembra i takodje nije igrao 1/2 ABA,Leo povredjen bio od pocetka sezone,Bertans se vratio u pred kraj sezone...o cemu ti pricas?