Nedelja, 28.09.2014.

20:03

SP: Srbija se držala set i po

Odbojkašice Srbije pretrpele su prvi poraz u petom kolu Svetskog prvenstva u Italiji.

Izvor: B92

SP: Srbija se držala set i po IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

73 Komentari

Sortiraj po:

ana

pre 9 godina

Drage devojke, navijam za vas iz sve snage, ali cast reprezentacije se brani i tako sto se prizna sebi i selektoru kada se nije spremno pre pocetka saziva, takmicenja. Tuzno je, ipak, gledati vedete u cosku na koje trener ne racuna ozbiljno. Ne zivi se od stare slave, ona postane kamen oko vrata u ovakvim okolnostima! Napred Srbija!

patos

pre 9 godina

Ko je ikada trenirao neki sport i odigrao takmicarsku utakmicu, zna sta znaci kada te sudija u prelomnim trenucima ukrade.
To se desilo u drugom setu kada nam je sudija oduzeo zasluzeno osvojeni poen. Odbojka je veoma specifican sport, nase devojke su od tog momenta bile neka druga ekipa.
Gore pomenuti kasnije loptu u terenu proglasava autom i stavlja tacku na utakmicu. A to je bilo pri rezultatu 22-23 !?? Uz nasu veliku seriju i povratak samopouzdanja.

Laki Bg

pre 9 godina

Dva utiska.Prvi, nase devojke imaju kvaliteta a posebno ono Dete Tijana koje bije kao Ilija Gromovnik.Drugi koji je losiji, Terzic je lose vodio utakmicu i doozvolio Brizitki Molnar da potone sa jedne strane i sa druge dozvolio Brankici Mihajlovic da se izivljava sto se verujem i njoj na kraju smucilo.Ako se sretnemo sa Brazilkama ponovo verujem da ce biti drugacije.Bravo za Dete Tijanu

Milena

pre 9 godina

Tijana je cudo mec dostojan finala,sa ovakvom igromi pobedama protiv Rusije i Holandije mozemo u trecu fazu.Dobili smo zenskog Miljkovica

varga stevan

pre 9 godina

citav mec treba da se igra i bori ....daleko od medalje cim je ozbiljniji protivnik odma bela zastava .... maximum protiv svetskih sila a ne protiv kameruna, kanade....

my way

pre 9 godina

Кад је почела кошарка прешао сам на њу тако да утакмицу не бих коментарисао. Пораз без 2 сета нас уз губитак бода раније ставља у заиста немогућу позицију да морамо да победимо Холандију и Русију или САД, а колики ће то тачно бодовни салдо бити неопходан зависи од других резултата. Тренутно смо на позицији која нас не води међу најбољих 6, а чекају нас много тежи противници за којима заостајемо. Ништа, вера у себе и максимална борба, па шта буде, а после ће заиста бити крајње време за једну озбиљну анализу.
ПС. Која Таиса, Жаклин Карваљо је закон од Бразилки! Наравно, Стефана најлепша од све деце!

nina

pre 9 godina

Sto se mene tice, ovo je bio najbolji mec nase selekcije na ovom prvenstvu. Bilo je ponovo uspona i padova, karakteristicnih nasih oscilacija koje nikako da smanjimo, ali je i vidjena odlicna borba protiv ozbiljnog i mocnog Brazila.
Posle svega mogu da zakljucim da je nama trenutno najjaca pozicija srednji bloker gde svaka igracica moze da odigra kvalitetno. Prijem nam je takav kakav je, klimav i traljav, ali o ili nedovoljnono sto mene najvise brine jesu pozicije tehnicara i korektora. Bojana jednostavno nema taj kvalitet da zameni Maju kad ova malo padne u igri ili se umori sto se videlo i veceras. Jovana je po svemu sudeci ili nedovoljno oporavljena ili van forme jr ono sto je do sada odigrala nije bilo ni priblizno njenom nivou. Samo se nadam da ce mala Tijana izdrzati ovaj tempo posto nam i te kako treba u teskim utakmicama koje slede. I ovde se najbolje vidi koliko bi nam znacila Malagurski koja moze na dve pozicije da igra.
Ja devojkama zelim sve najbolje i verujem u njih, ako ponove igru iz prvog seta protiv Brazila, mislimda bi mogle da ostvare dobar rezultat. Srecno u nastavku

Otto von Grunt

pre 9 godina

Malo je nedostajalo... Malo sreće, mnogo bolje suđenje i mogli smo pobediti brazilke koje su fantastično odigrale, kako u polju tako i u napadu (prijem da ne spominjem). Samo ovako nastavite i imaćete šansu da se borite za medalju.

Bagzi

pre 9 godina

Steta. Bas bezveze izgubise. Drugi i treci set poklonjen a cetvrti nesrecno izgubljen. Raduje me sto mogu da igraju egal sa najboljima.

Pera

pre 9 godina

Odlican prvi set je odigrala Brankica Mihajlovic. Samo napred devojke. :)
(Srdjan, 28. septembar 2014 20:33)

Ja mislim da su sve lepe i zgodne. Ne zna se koja je lepsa.

danix

pre 9 godina

Pa,dobro,nije sramota izgubiti os Brazila,ali,da smo mogli bolje igrati,mogli smo.A,zasto nismo,eh,tu lezi zec.Nasa ekipa je sastavljena od odlicnih individua,ali nije slozan kolektiv kao sto je bio 2006 u Japanu,kada se pjevalo,postoji jedno carstvo gdje caruje drugarstvo,sve su bile kao sestre,a vodja ekipe je bila Anja,koja je vristala cijeli mec,nekada bi i ponesto,ali vrlo simpaticno,opsovala,ali davala ton nasoj igri i drzala ekipu u stalnom momentumu.
A,onda je tetak Terza,razbio to jedinstvo tako sto je ekipu podijelio na svoje miljenice i one druge koje nije podnosio i dajuci svima do znanja da je tu on glavni,da se sve mora vrtiti oko njega i da reprezentacija postoji samo radi njega,a da je sve ostalo sporedno.
Mnoge igracice su otkazivale ucesce,a ove sto sada igraju to rade samo da bi se pokazale stranim menadzerima i otisle da zarade pare.
Kada je prosle godine mala Tijana dala intervju,osnovno joj je bilo da ce igrati za reprezentaciju i da ce otici u inostranstvo u neki dobar klub.
A,bez prave slozne ekipe nema ni rezultata,jeste li vidjeli kako Sale vodi kosarkase,on im je i brat i drug,ali i selektor koji se mora slusati.Takva je i Marina Maljkovic,ili Savic kod vaterpoliste.
Samo smo u fudbalu uvijek imali nekoga slicnog Terzi i zato i nije bilo nekog uspjeha.
Medjutim,sve je dzaba govoriti,tetak je nedodirljiv,a djevojke ce se i dalje,prije svake utakmice,morati dobro samoisamarati i kao za kaznu izici na teren.

objective

pre 9 godina

presudila je diskutabilna sudijska odluka na 17-17 u drugom setu, tacnije losa reakcija nase reprezentacije na nju. ne znam da li su sudije zaista pogresile, ali sam sokiran terzicevom reakcijom, koji umesto da smiri igracice doliva ulje na vatru i dobija zutri karton! nosili smo se u potpunosti sa brazilkama, samo su onje manje gresile i malo bolje se branile. nedostajali su i brankicini poeni, danas je bila van ritma. holandija se mora pobediti, nadam se da ce nase biti spremne, sa rusijom i amerikom ce biti tesko

nesa

pre 9 godina

Bravo za nase.Bile su sjajne,ali su i brazilke opasne. Nismo igrale u punom sastavu.Napred samo i puna podrska.Dezurni kriticari,propali u svom zivotu, ne gubite vreme ovde.

Vavavi

pre 9 godina

Potpuno isto kao i kod muškaraca, protiv slabijih nekako i dobijemo uz mučenje, čim dođu jači raspad. Ova godina je katastrofa u odbojci. Prijašnjih godina smo nekako imali želju i borbenost za preokrete pa makar da doguramo i do 5. seta. Prelako se predajemo.

mojes

pre 9 godina

Izgubili smo samo zbog prijema, naseg-koji je bio ocajan, i njihovog-koji je bio na nivou muskog! Dobro, i zbog Terzica tj. Brizitke. Imamo sanse za dobar plasman.

Dale

pre 9 godina

Neverovatna je Tijana Bošković igrač!!!Samim tim što joj je sa 17 godina pružio šansu da igra,pokazuje i to kakav je trener Terzić.Mogli smo i da dobijemo Brazil,ali mislim...biće opet prilika...možda u finalu! :) Bravo i samo napred!!!

Stefan

pre 9 godina

Baš šteta... :/ Odlično su se držale i stvarno je bila lepa utakmica za gledanje. Nadam se da će proći i ovu grupu i da se ukrste opet sa Brazilkama, jer niko nas ne može pobediti dva puta na istom prvenstvu! :)

veliki strumf

pre 9 godina

Pocetak 3. seta, povedosmo 4-0, i dok dlanom o dlan 7-8, pa 7-11. Molnarova nista ne moze da primi, a Terzic je menja tek posle tolike serije. Dockan! 8-0 seriju su nam napravile a on stoji, gleda i iscudjava se. Nulo jedna!

Boban

pre 9 godina

Treći set je kriv potpuno Terzić što smo izgubili.Držao je Molnar iako je napravila nekoliko grešaka.Posle našeg vođstva od 5-1 Molnar tri puta greši na prijemu i ostaje u igri.Terzić je menja kasnije na +4 za Brazilke,tada su se Brazilke odvojile i lagano privode set kraju.Terziću odlazi.

analiticar amater

pre 9 godina

onom sudiji iz dominikanske republike treba zabraniti da sudi, em sto donosi pogresne odluke, em sto ceo minut prstom preti nasoj igracici dok mu prigovara. zasto nije bilo zutog kartona kad su se brazilke bunile za aut?
neko bi morao da mu objasni sta znaci takav pokret prstom, ali on. to i sam sigurno zna, svi znamo sta bi se desilo da mu je bilo uzbracemo na isti nacin.
sramota je da gledamo ovakvo sudjenje na svetskom prvenstvu.

Navijac iz fotelje

pre 9 godina

Kao po obicaju.Dobiju prvi set a onda???? Raspad sistema.U drugi krug prenosimo 5 boodova a tamo nas cekaju sve monstrumi.Rusija, Amerika, Holandija.Znaci plasman ko muskarci

jackie

pre 9 godina

Izgubiće drugi set, a verovatno i meč, zbog Terzića. Neverovatan diletantizam jednog trenera, da drži igračicu koju su servisom razbili i psihički izbacili iz meča. Čekao je da Brazilke naprave u seriji desetak poena i da naša ekipa potone. DILETANT.

Aleksandar

pre 9 godina

http://globoesporte.globo.com/volei/noticia/2014/09/brasil-encara-servia-em-confronto-valendo-o-1-lugar-na-primeira-fase.html,sta kaze strucnjak o nasem timu.

Gavgalj

pre 9 godina

E majke mi, ne kapiram ovog Terzica. Ze Roberto uzme time-out, pa im strpljivo objasnjava sta takticki i tehnicki lose rade i sta da odigraju dalje. A ovaj nas samo kinji devojke, prebacujenim koja je sta lose odigrala, pa zasto tako, pa moglo je ovako, a zasto nije, prepricava Terza dotadasnji tok utakmice blablabla... I tako svaki nas time-out propadne pricama o proslosti, a da se ne dogovorimo sta i kako dalje, sta s taktikom, koju akciju odigrati. Strašno!

ivke

pre 9 godina

Jaqueline Carvalho je savrsena
(Monégasque, 28. septembar 2014 20:09) meni je thaisa menendez bolja, možda jer sam ja visok ali ona je za mene predobra....

analiticar amater

pre 9 godina

onom sudiji iz dominikanske republike treba zabraniti da sudi, em sto donosi pogresne odluke, em sto ceo minut prstom preti nasoj igracici dok mu prigovara. zasto nije bilo zutog kartona kad su se brazilke bunile za aut?
neko bi morao da mu objasni sta znaci takav pokret prstom, ali on. to i sam sigurno zna, svi znamo sta bi se desilo da mu je bilo uzbracemo na isti nacin.
sramota je da gledamo ovakvo sudjenje na svetskom prvenstvu.

Gavgalj

pre 9 godina

E majke mi, ne kapiram ovog Terzica. Ze Roberto uzme time-out, pa im strpljivo objasnjava sta takticki i tehnicki lose rade i sta da odigraju dalje. A ovaj nas samo kinji devojke, prebacujenim koja je sta lose odigrala, pa zasto tako, pa moglo je ovako, a zasto nije, prepricava Terza dotadasnji tok utakmice blablabla... I tako svaki nas time-out propadne pricama o proslosti, a da se ne dogovorimo sta i kako dalje, sta s taktikom, koju akciju odigrati. Strašno!

Dale

pre 9 godina

Neverovatna je Tijana Bošković igrač!!!Samim tim što joj je sa 17 godina pružio šansu da igra,pokazuje i to kakav je trener Terzić.Mogli smo i da dobijemo Brazil,ali mislim...biće opet prilika...možda u finalu! :) Bravo i samo napred!!!

objective

pre 9 godina

presudila je diskutabilna sudijska odluka na 17-17 u drugom setu, tacnije losa reakcija nase reprezentacije na nju. ne znam da li su sudije zaista pogresile, ali sam sokiran terzicevom reakcijom, koji umesto da smiri igracice doliva ulje na vatru i dobija zutri karton! nosili smo se u potpunosti sa brazilkama, samo su onje manje gresile i malo bolje se branile. nedostajali su i brankicini poeni, danas je bila van ritma. holandija se mora pobediti, nadam se da ce nase biti spremne, sa rusijom i amerikom ce biti tesko

veliki strumf

pre 9 godina

Pocetak 3. seta, povedosmo 4-0, i dok dlanom o dlan 7-8, pa 7-11. Molnarova nista ne moze da primi, a Terzic je menja tek posle tolike serije. Dockan! 8-0 seriju su nam napravile a on stoji, gleda i iscudjava se. Nulo jedna!

Boban

pre 9 godina

Treći set je kriv potpuno Terzić što smo izgubili.Držao je Molnar iako je napravila nekoliko grešaka.Posle našeg vođstva od 5-1 Molnar tri puta greši na prijemu i ostaje u igri.Terzić je menja kasnije na +4 za Brazilke,tada su se Brazilke odvojile i lagano privode set kraju.Terziću odlazi.

jackie

pre 9 godina

Izgubiće drugi set, a verovatno i meč, zbog Terzića. Neverovatan diletantizam jednog trenera, da drži igračicu koju su servisom razbili i psihički izbacili iz meča. Čekao je da Brazilke naprave u seriji desetak poena i da naša ekipa potone. DILETANT.

Otto von Grunt

pre 9 godina

Malo je nedostajalo... Malo sreće, mnogo bolje suđenje i mogli smo pobediti brazilke koje su fantastično odigrale, kako u polju tako i u napadu (prijem da ne spominjem). Samo ovako nastavite i imaćete šansu da se borite za medalju.

nesa

pre 9 godina

Bravo za nase.Bile su sjajne,ali su i brazilke opasne. Nismo igrale u punom sastavu.Napred samo i puna podrska.Dezurni kriticari,propali u svom zivotu, ne gubite vreme ovde.

ivke

pre 9 godina

Jaqueline Carvalho je savrsena
(Monégasque, 28. septembar 2014 20:09) meni je thaisa menendez bolja, možda jer sam ja visok ali ona je za mene predobra....

Bagzi

pre 9 godina

Steta. Bas bezveze izgubise. Drugi i treci set poklonjen a cetvrti nesrecno izgubljen. Raduje me sto mogu da igraju egal sa najboljima.

danix

pre 9 godina

Pa,dobro,nije sramota izgubiti os Brazila,ali,da smo mogli bolje igrati,mogli smo.A,zasto nismo,eh,tu lezi zec.Nasa ekipa je sastavljena od odlicnih individua,ali nije slozan kolektiv kao sto je bio 2006 u Japanu,kada se pjevalo,postoji jedno carstvo gdje caruje drugarstvo,sve su bile kao sestre,a vodja ekipe je bila Anja,koja je vristala cijeli mec,nekada bi i ponesto,ali vrlo simpaticno,opsovala,ali davala ton nasoj igri i drzala ekipu u stalnom momentumu.
A,onda je tetak Terza,razbio to jedinstvo tako sto je ekipu podijelio na svoje miljenice i one druge koje nije podnosio i dajuci svima do znanja da je tu on glavni,da se sve mora vrtiti oko njega i da reprezentacija postoji samo radi njega,a da je sve ostalo sporedno.
Mnoge igracice su otkazivale ucesce,a ove sto sada igraju to rade samo da bi se pokazale stranim menadzerima i otisle da zarade pare.
Kada je prosle godine mala Tijana dala intervju,osnovno joj je bilo da ce igrati za reprezentaciju i da ce otici u inostranstvo u neki dobar klub.
A,bez prave slozne ekipe nema ni rezultata,jeste li vidjeli kako Sale vodi kosarkase,on im je i brat i drug,ali i selektor koji se mora slusati.Takva je i Marina Maljkovic,ili Savic kod vaterpoliste.
Samo smo u fudbalu uvijek imali nekoga slicnog Terzi i zato i nije bilo nekog uspjeha.
Medjutim,sve je dzaba govoriti,tetak je nedodirljiv,a djevojke ce se i dalje,prije svake utakmice,morati dobro samoisamarati i kao za kaznu izici na teren.

my way

pre 9 godina

Кад је почела кошарка прешао сам на њу тако да утакмицу не бих коментарисао. Пораз без 2 сета нас уз губитак бода раније ставља у заиста немогућу позицију да морамо да победимо Холандију и Русију или САД, а колики ће то тачно бодовни салдо бити неопходан зависи од других резултата. Тренутно смо на позицији која нас не води међу најбољих 6, а чекају нас много тежи противници за којима заостајемо. Ништа, вера у себе и максимална борба, па шта буде, а после ће заиста бити крајње време за једну озбиљну анализу.
ПС. Која Таиса, Жаклин Карваљо је закон од Бразилки! Наравно, Стефана најлепша од све деце!

Stefan

pre 9 godina

Baš šteta... :/ Odlično su se držale i stvarno je bila lepa utakmica za gledanje. Nadam se da će proći i ovu grupu i da se ukrste opet sa Brazilkama, jer niko nas ne može pobediti dva puta na istom prvenstvu! :)

mojes

pre 9 godina

Izgubili smo samo zbog prijema, naseg-koji je bio ocajan, i njihovog-koji je bio na nivou muskog! Dobro, i zbog Terzica tj. Brizitke. Imamo sanse za dobar plasman.

Pera

pre 9 godina

Odlican prvi set je odigrala Brankica Mihajlovic. Samo napred devojke. :)
(Srdjan, 28. septembar 2014 20:33)

Ja mislim da su sve lepe i zgodne. Ne zna se koja je lepsa.

Navijac iz fotelje

pre 9 godina

Kao po obicaju.Dobiju prvi set a onda???? Raspad sistema.U drugi krug prenosimo 5 boodova a tamo nas cekaju sve monstrumi.Rusija, Amerika, Holandija.Znaci plasman ko muskarci

Laki Bg

pre 9 godina

Dva utiska.Prvi, nase devojke imaju kvaliteta a posebno ono Dete Tijana koje bije kao Ilija Gromovnik.Drugi koji je losiji, Terzic je lose vodio utakmicu i doozvolio Brizitki Molnar da potone sa jedne strane i sa druge dozvolio Brankici Mihajlovic da se izivljava sto se verujem i njoj na kraju smucilo.Ako se sretnemo sa Brazilkama ponovo verujem da ce biti drugacije.Bravo za Dete Tijanu

Milena

pre 9 godina

Tijana je cudo mec dostojan finala,sa ovakvom igromi pobedama protiv Rusije i Holandije mozemo u trecu fazu.Dobili smo zenskog Miljkovica

nina

pre 9 godina

Sto se mene tice, ovo je bio najbolji mec nase selekcije na ovom prvenstvu. Bilo je ponovo uspona i padova, karakteristicnih nasih oscilacija koje nikako da smanjimo, ali je i vidjena odlicna borba protiv ozbiljnog i mocnog Brazila.
Posle svega mogu da zakljucim da je nama trenutno najjaca pozicija srednji bloker gde svaka igracica moze da odigra kvalitetno. Prijem nam je takav kakav je, klimav i traljav, ali o ili nedovoljnono sto mene najvise brine jesu pozicije tehnicara i korektora. Bojana jednostavno nema taj kvalitet da zameni Maju kad ova malo padne u igri ili se umori sto se videlo i veceras. Jovana je po svemu sudeci ili nedovoljno oporavljena ili van forme jr ono sto je do sada odigrala nije bilo ni priblizno njenom nivou. Samo se nadam da ce mala Tijana izdrzati ovaj tempo posto nam i te kako treba u teskim utakmicama koje slede. I ovde se najbolje vidi koliko bi nam znacila Malagurski koja moze na dve pozicije da igra.
Ja devojkama zelim sve najbolje i verujem u njih, ako ponove igru iz prvog seta protiv Brazila, mislimda bi mogle da ostvare dobar rezultat. Srecno u nastavku

patos

pre 9 godina

Ko je ikada trenirao neki sport i odigrao takmicarsku utakmicu, zna sta znaci kada te sudija u prelomnim trenucima ukrade.
To se desilo u drugom setu kada nam je sudija oduzeo zasluzeno osvojeni poen. Odbojka je veoma specifican sport, nase devojke su od tog momenta bile neka druga ekipa.
Gore pomenuti kasnije loptu u terenu proglasava autom i stavlja tacku na utakmicu. A to je bilo pri rezultatu 22-23 !?? Uz nasu veliku seriju i povratak samopouzdanja.

ana

pre 9 godina

Drage devojke, navijam za vas iz sve snage, ali cast reprezentacije se brani i tako sto se prizna sebi i selektoru kada se nije spremno pre pocetka saziva, takmicenja. Tuzno je, ipak, gledati vedete u cosku na koje trener ne racuna ozbiljno. Ne zivi se od stare slave, ona postane kamen oko vrata u ovakvim okolnostima! Napred Srbija!

Vavavi

pre 9 godina

Potpuno isto kao i kod muškaraca, protiv slabijih nekako i dobijemo uz mučenje, čim dođu jači raspad. Ova godina je katastrofa u odbojci. Prijašnjih godina smo nekako imali želju i borbenost za preokrete pa makar da doguramo i do 5. seta. Prelako se predajemo.

Aleksandar

pre 9 godina

http://globoesporte.globo.com/volei/noticia/2014/09/brasil-encara-servia-em-confronto-valendo-o-1-lugar-na-primeira-fase.html,sta kaze strucnjak o nasem timu.

varga stevan

pre 9 godina

citav mec treba da se igra i bori ....daleko od medalje cim je ozbiljniji protivnik odma bela zastava .... maximum protiv svetskih sila a ne protiv kameruna, kanade....

Navijac iz fotelje

pre 9 godina

Kao po obicaju.Dobiju prvi set a onda???? Raspad sistema.U drugi krug prenosimo 5 boodova a tamo nas cekaju sve monstrumi.Rusija, Amerika, Holandija.Znaci plasman ko muskarci

Vavavi

pre 9 godina

Potpuno isto kao i kod muškaraca, protiv slabijih nekako i dobijemo uz mučenje, čim dođu jači raspad. Ova godina je katastrofa u odbojci. Prijašnjih godina smo nekako imali želju i borbenost za preokrete pa makar da doguramo i do 5. seta. Prelako se predajemo.

Gavgalj

pre 9 godina

E majke mi, ne kapiram ovog Terzica. Ze Roberto uzme time-out, pa im strpljivo objasnjava sta takticki i tehnicki lose rade i sta da odigraju dalje. A ovaj nas samo kinji devojke, prebacujenim koja je sta lose odigrala, pa zasto tako, pa moglo je ovako, a zasto nije, prepricava Terza dotadasnji tok utakmice blablabla... I tako svaki nas time-out propadne pricama o proslosti, a da se ne dogovorimo sta i kako dalje, sta s taktikom, koju akciju odigrati. Strašno!

ivke

pre 9 godina

Jaqueline Carvalho je savrsena
(Monégasque, 28. septembar 2014 20:09) meni je thaisa menendez bolja, možda jer sam ja visok ali ona je za mene predobra....

Aleksandar

pre 9 godina

http://globoesporte.globo.com/volei/noticia/2014/09/brasil-encara-servia-em-confronto-valendo-o-1-lugar-na-primeira-fase.html,sta kaze strucnjak o nasem timu.

danix

pre 9 godina

Pa,dobro,nije sramota izgubiti os Brazila,ali,da smo mogli bolje igrati,mogli smo.A,zasto nismo,eh,tu lezi zec.Nasa ekipa je sastavljena od odlicnih individua,ali nije slozan kolektiv kao sto je bio 2006 u Japanu,kada se pjevalo,postoji jedno carstvo gdje caruje drugarstvo,sve su bile kao sestre,a vodja ekipe je bila Anja,koja je vristala cijeli mec,nekada bi i ponesto,ali vrlo simpaticno,opsovala,ali davala ton nasoj igri i drzala ekipu u stalnom momentumu.
A,onda je tetak Terza,razbio to jedinstvo tako sto je ekipu podijelio na svoje miljenice i one druge koje nije podnosio i dajuci svima do znanja da je tu on glavni,da se sve mora vrtiti oko njega i da reprezentacija postoji samo radi njega,a da je sve ostalo sporedno.
Mnoge igracice su otkazivale ucesce,a ove sto sada igraju to rade samo da bi se pokazale stranim menadzerima i otisle da zarade pare.
Kada je prosle godine mala Tijana dala intervju,osnovno joj je bilo da ce igrati za reprezentaciju i da ce otici u inostranstvo u neki dobar klub.
A,bez prave slozne ekipe nema ni rezultata,jeste li vidjeli kako Sale vodi kosarkase,on im je i brat i drug,ali i selektor koji se mora slusati.Takva je i Marina Maljkovic,ili Savic kod vaterpoliste.
Samo smo u fudbalu uvijek imali nekoga slicnog Terzi i zato i nije bilo nekog uspjeha.
Medjutim,sve je dzaba govoriti,tetak je nedodirljiv,a djevojke ce se i dalje,prije svake utakmice,morati dobro samoisamarati i kao za kaznu izici na teren.

Dale

pre 9 godina

Neverovatna je Tijana Bošković igrač!!!Samim tim što joj je sa 17 godina pružio šansu da igra,pokazuje i to kakav je trener Terzić.Mogli smo i da dobijemo Brazil,ali mislim...biće opet prilika...možda u finalu! :) Bravo i samo napred!!!

mojes

pre 9 godina

Izgubili smo samo zbog prijema, naseg-koji je bio ocajan, i njihovog-koji je bio na nivou muskog! Dobro, i zbog Terzica tj. Brizitke. Imamo sanse za dobar plasman.

Boban

pre 9 godina

Treći set je kriv potpuno Terzić što smo izgubili.Držao je Molnar iako je napravila nekoliko grešaka.Posle našeg vođstva od 5-1 Molnar tri puta greši na prijemu i ostaje u igri.Terzić je menja kasnije na +4 za Brazilke,tada su se Brazilke odvojile i lagano privode set kraju.Terziću odlazi.

Pera

pre 9 godina

Odlican prvi set je odigrala Brankica Mihajlovic. Samo napred devojke. :)
(Srdjan, 28. septembar 2014 20:33)

Ja mislim da su sve lepe i zgodne. Ne zna se koja je lepsa.

objective

pre 9 godina

presudila je diskutabilna sudijska odluka na 17-17 u drugom setu, tacnije losa reakcija nase reprezentacije na nju. ne znam da li su sudije zaista pogresile, ali sam sokiran terzicevom reakcijom, koji umesto da smiri igracice doliva ulje na vatru i dobija zutri karton! nosili smo se u potpunosti sa brazilkama, samo su onje manje gresile i malo bolje se branile. nedostajali su i brankicini poeni, danas je bila van ritma. holandija se mora pobediti, nadam se da ce nase biti spremne, sa rusijom i amerikom ce biti tesko

varga stevan

pre 9 godina

citav mec treba da se igra i bori ....daleko od medalje cim je ozbiljniji protivnik odma bela zastava .... maximum protiv svetskih sila a ne protiv kameruna, kanade....

my way

pre 9 godina

Кад је почела кошарка прешао сам на њу тако да утакмицу не бих коментарисао. Пораз без 2 сета нас уз губитак бода раније ставља у заиста немогућу позицију да морамо да победимо Холандију и Русију или САД, а колики ће то тачно бодовни салдо бити неопходан зависи од других резултата. Тренутно смо на позицији која нас не води међу најбољих 6, а чекају нас много тежи противници за којима заостајемо. Ништа, вера у себе и максимална борба, па шта буде, а после ће заиста бити крајње време за једну озбиљну анализу.
ПС. Која Таиса, Жаклин Карваљо је закон од Бразилки! Наравно, Стефана најлепша од све деце!

analiticar amater

pre 9 godina

onom sudiji iz dominikanske republike treba zabraniti da sudi, em sto donosi pogresne odluke, em sto ceo minut prstom preti nasoj igracici dok mu prigovara. zasto nije bilo zutog kartona kad su se brazilke bunile za aut?
neko bi morao da mu objasni sta znaci takav pokret prstom, ali on. to i sam sigurno zna, svi znamo sta bi se desilo da mu je bilo uzbracemo na isti nacin.
sramota je da gledamo ovakvo sudjenje na svetskom prvenstvu.

jackie

pre 9 godina

Izgubiće drugi set, a verovatno i meč, zbog Terzića. Neverovatan diletantizam jednog trenera, da drži igračicu koju su servisom razbili i psihički izbacili iz meča. Čekao je da Brazilke naprave u seriji desetak poena i da naša ekipa potone. DILETANT.

nesa

pre 9 godina

Bravo za nase.Bile su sjajne,ali su i brazilke opasne. Nismo igrale u punom sastavu.Napred samo i puna podrska.Dezurni kriticari,propali u svom zivotu, ne gubite vreme ovde.

veliki strumf

pre 9 godina

Pocetak 3. seta, povedosmo 4-0, i dok dlanom o dlan 7-8, pa 7-11. Molnarova nista ne moze da primi, a Terzic je menja tek posle tolike serije. Dockan! 8-0 seriju su nam napravile a on stoji, gleda i iscudjava se. Nulo jedna!

patos

pre 9 godina

Ko je ikada trenirao neki sport i odigrao takmicarsku utakmicu, zna sta znaci kada te sudija u prelomnim trenucima ukrade.
To se desilo u drugom setu kada nam je sudija oduzeo zasluzeno osvojeni poen. Odbojka je veoma specifican sport, nase devojke su od tog momenta bile neka druga ekipa.
Gore pomenuti kasnije loptu u terenu proglasava autom i stavlja tacku na utakmicu. A to je bilo pri rezultatu 22-23 !?? Uz nasu veliku seriju i povratak samopouzdanja.

Stefan

pre 9 godina

Baš šteta... :/ Odlično su se držale i stvarno je bila lepa utakmica za gledanje. Nadam se da će proći i ovu grupu i da se ukrste opet sa Brazilkama, jer niko nas ne može pobediti dva puta na istom prvenstvu! :)

Otto von Grunt

pre 9 godina

Malo je nedostajalo... Malo sreće, mnogo bolje suđenje i mogli smo pobediti brazilke koje su fantastično odigrale, kako u polju tako i u napadu (prijem da ne spominjem). Samo ovako nastavite i imaćete šansu da se borite za medalju.

ana

pre 9 godina

Drage devojke, navijam za vas iz sve snage, ali cast reprezentacije se brani i tako sto se prizna sebi i selektoru kada se nije spremno pre pocetka saziva, takmicenja. Tuzno je, ipak, gledati vedete u cosku na koje trener ne racuna ozbiljno. Ne zivi se od stare slave, ona postane kamen oko vrata u ovakvim okolnostima! Napred Srbija!

Bagzi

pre 9 godina

Steta. Bas bezveze izgubise. Drugi i treci set poklonjen a cetvrti nesrecno izgubljen. Raduje me sto mogu da igraju egal sa najboljima.

Milena

pre 9 godina

Tijana je cudo mec dostojan finala,sa ovakvom igromi pobedama protiv Rusije i Holandije mozemo u trecu fazu.Dobili smo zenskog Miljkovica

Laki Bg

pre 9 godina

Dva utiska.Prvi, nase devojke imaju kvaliteta a posebno ono Dete Tijana koje bije kao Ilija Gromovnik.Drugi koji je losiji, Terzic je lose vodio utakmicu i doozvolio Brizitki Molnar da potone sa jedne strane i sa druge dozvolio Brankici Mihajlovic da se izivljava sto se verujem i njoj na kraju smucilo.Ako se sretnemo sa Brazilkama ponovo verujem da ce biti drugacije.Bravo za Dete Tijanu

nina

pre 9 godina

Sto se mene tice, ovo je bio najbolji mec nase selekcije na ovom prvenstvu. Bilo je ponovo uspona i padova, karakteristicnih nasih oscilacija koje nikako da smanjimo, ali je i vidjena odlicna borba protiv ozbiljnog i mocnog Brazila.
Posle svega mogu da zakljucim da je nama trenutno najjaca pozicija srednji bloker gde svaka igracica moze da odigra kvalitetno. Prijem nam je takav kakav je, klimav i traljav, ali o ili nedovoljnono sto mene najvise brine jesu pozicije tehnicara i korektora. Bojana jednostavno nema taj kvalitet da zameni Maju kad ova malo padne u igri ili se umori sto se videlo i veceras. Jovana je po svemu sudeci ili nedovoljno oporavljena ili van forme jr ono sto je do sada odigrala nije bilo ni priblizno njenom nivou. Samo se nadam da ce mala Tijana izdrzati ovaj tempo posto nam i te kako treba u teskim utakmicama koje slede. I ovde se najbolje vidi koliko bi nam znacila Malagurski koja moze na dve pozicije da igra.
Ja devojkama zelim sve najbolje i verujem u njih, ako ponove igru iz prvog seta protiv Brazila, mislimda bi mogle da ostvare dobar rezultat. Srecno u nastavku