Utorak, 23.09.2014.

22:38

Tadić izbacio Arsenal iz Liga kupa!

Fudbaleri Sautemptona pobedili su Arsenal u gostima sa 2:1 i plasirali su se u 4. kolo engleskog Liga kupa.

Izvor: B92

Tadiæ izbacio Arsenal iz Liga kupa! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

46 Komentari

Sortiraj po:

kad ovi krenu o poreklu

pre 9 godina

Inace dobar igrac. To sam vam pricao jos dok je usao onih 20 minuta na Maksimiru sto sam gledao uzivo. Dok su ga ovdje mnogi osporavali. Odmah sam vudio da bi mogao postati svjetska klasa, jednostavno jako dobro procjenjujem mogucnosti.
Siguran pik za svjetsku klasu a i najboljeg nogometasa svijeta je Halilovic. Sve i jednog igraca sam dobro procijenio.
Inace Tadic je naravno porijeklom iz Hrvatske, tocnije Dalmacije. I Ivanovic lako moguce.
(drago, 24. septembar 2014 13:50)

Hrvatska je poreklom iz Austro-Ugarske.

N

pre 9 godina

da Tadic igra umesto turcina u Arsenalu 100% bi i Arsenal izgledao bolje i imao bolje rezultate.... Ezil, Ozil nema veze sa vezom, a nije ni za uporedjivanje sa ogromnim talentom i zeljom za dokazivanjem koju poseduje Tadic....

drago

pre 9 godina

haha koje nebuloze ti izjavljujes za halilovica.
3 gola i 4 asista u 5 kola...toliko je sam kovacic u italiji napravio. tocnije i vise, 6 golova i 4 asista. mego sta kazes za kovacica? stalno si ga osporavao
je li i dalje jako los ahahahaha

dalibor

pre 9 godina

drago,sta ti ti popio? kakve veze ima sada halilovic sa tadicem?cuj tadic i ivanovic hrvati,hahaha.e bas si me nasmejao.mi imamo trenutno 3 igraca koji spadaju medju najkorisnije igrace u engleskoj a tu su ivanovic,matic i tadic.a odkud tebi to da ce halilovic biti najbolji igrac sveta? isto si do skora tvrdio za rebic,pa radosevica,za matica si pricao kako ce grejati klupu u chelsea.pa halilovic ne pravi trenutno ni razliku u mladoj rep.jer da je pravi osvojio bi neka ep ili sp sa mladom rep.

dragan1982

pre 9 godina

dusan tadic dobija komplimente od komentatora na TV-u ali ako se pogleda komentatori navijaca na razlicitim sajtovima moze se zakljuciti da nisu skroz zadovoljni.problem tadica je sto nije prodoran ,muci se da predribla par igraca jer u premierligi je prostor veoma mali..on vecinom igra ledjima prema golu ,takva je taktika kumana a njemu vise lezi nalet po bokovima ,situacije 1 na 1 koji ima jako malo u svom novom klubu..ne znam sta da kazem,navijaci su vise ocekivali od tadica jer pogotovo nakon predstave sadia mane-a koji mu je direktan konkurent na levoj strani.tadic je karakter ,vidi se da se igra gradi oko njega ali mora to bolje.kasnije ako nam repka opet zakaze ce biti " tadic ne valja nista " a vec sada ima ljudi koji upozoravaju da se ne ocekuje previse( lose igre protiv belgije rusije brazila)od njega.odlican je ali trenutno ne tolko da moze da nosi igra nase repke

drago

pre 9 godina

Inace dobar igrac. To sam vam pricao jos dok je usao onih 20 minuta na Maksimiru sto sam gledao uzivo. Dok su ga ovdje mnogi osporavali. Odmah sam vudio da bi mogao postati svjetska klasa, jednostavno jako dobro procjenjujem mogucnosti.
Siguran pik za svjetsku klasu a i najboljeg nogometasa svijeta je Halilovic. Sve i jednog igraca sam dobro procijenio.
Inace Tadic je naravno porijeklom iz Hrvatske, tocnije Dalmacije. I Ivanovic lako moguce.

mladen nis

pre 9 godina

Samo mu jos malo agresivnosti i preuzimanja odgovornosti fali da bude bas vrhunski igrac, za najvece klubove. Mada je i ovako sjajan. A Lazar Markovic...

sasa

pre 9 godina

ne znam zasto umanjujete tadicev ucinak,pratim southampton na NBC-u americki komentatori imaju samo reci hvale za njegovu igru i stalno napominju kako su dobili dobrog igraca za male pare,toliko o tome.Samo napred Dusane.

Vladimir_natal_Petkovic

pre 9 godina

niti dusan tadic niti lazar markovic za sada ne pokazuju ono sto se od njih ocekuje...moramo biti realni.razlika kod tadica i lazara je ta da je dusan tadic autoritet i roland kuman gradi igru oko njega,to je veliki plus za tadica samo daleko je on jos od nekakvog vodje ili top igraca.on se jedva nekako probija po bokovima,nije vise kao u holandiji gde je predriblo 2-3 igraca i dao gol,to u engleskoj ne pali.ocekujem vise od tadica jer recimo jedan sadio mane je vise pokazao u svojoj prvoj utakmici nego tadic u 5-6,a mane igra po levoj strani(tadiceva pozicija).kuman ih salje mal levo mal desno ,menjaju se ali tadic polako ali sigurno mora da igra bolje ako hoce da bude u stratnih 11.sto se lazara tice,on je premlad za liverpool,preskocio je 2-3 stepenice umesto da je iso korak po korak,niti fizicki ima snagu da se suprostavi fizicki jakim odbranbenim igracima premierlige niti ima znanja za odredjene akcije..to se moglo sve naslutiti,jer dete nije ni u benfici pokazao nista posebno. al dobro jedan mateo kovacic je trebao godinu ipo u interu da kolko tolko pocinje zabijati golove.sto se nase repke tice ,nadam se da necemo opet patiti jer nam mnogi igraci greju klupe (djuricic,jojic,nastasic,ljajic,l.markovic )sad tek vidim kako nam ofanzivni vezni igraci slabo znaju da daju golove i onda mi neko zeli objasniti da za miroslava radovica nema mesta u nasem timu;)

Boris

pre 9 godina

O cemu vi komentarisete? Pogledajte sastave i sve ce vam biti jasno :D
Ospina, Kokelan, Hejden, Cembers, Belerin, Diabi, Kembel, Rosicki, Podolski i samo Vilser i Sancez iz prve postave na prvi tim Sautemptona. Zao mi je sto Arsenal nije prosao da gledam ove momke ponovo na delu :)
Ali sa druge strane izuzetno mi je drago zbog Duce! Firmasi te pamte!!!

J.D.Aleksandar

pre 9 godina

Arenal je mogao da prodje,ali nije smeo ! Kvota 1.90 mu to nije dozvolila.Svaka budala na svetu koja se kladi,stavila ga je na tiket.

Eldorado

pre 9 godina

Ko je pratio igre Sautemptona na početku sezone, ovo je i očekivao. Arsenal je željan trofeja i nikako nije namerno žrtvovao ovaj kup. Ni Sautempton nije igrao u najjačem sastavu, imao je nekoliko igrača kojima je ovo prvi start u sezoni. Tadić je igrao odlično ali stiče se utisak da ovo nije ni blizu njegovog maksimuma i da može još bolje, što u stvari važi za ceo tim Sautemptona koji pratim još u predsezoni i ovo je prvi puta da navijam za neki PL tim sa strašću. Tim se još uvek kompletiara i uigrava i kada sve legne na svoje očekujem da će terorisati ostale timove, naročito u gostima gde mnogo lakše probijaju protivničke odbrane nego kod kuće kada igraju sa zatvorenim odbranama. Kuman je za mali novac napravio kolektiv gde uključujući i klupuj nema slabe karike i gde svaka nova utakmica i pobeda rađaju novog heroja. Ako velika petorka bude igrala ovako promenjivo, eto Sautemptona iduće godine u Ligi Šampiona. Želim im mnogo sreće na tom putu.

drago

pre 9 godina

Sta bi ste tek.pisali da imate Modrica, Mandzukica, Rakitica, Kovacica kad ovako pisete za nekog ko je zabio izjednacujuci pogodak iz penala u Liga Kupu.

Zoro

pre 9 godina

Koliko je vazno dobro izabrati klub. Sautempton za Tadica pun pogodak. Sa druge strane primer Filipa Kostica koji je otisao u nesrecni Stutgart. Stuttgart ocajan tone, Filip greje klupu I tako se unistava karijera.

Mikiii

pre 9 godina

E sada,ko je odgledao veceras Liverpul i Lazara Markovica i Sautempton i Dusana Tadica(Saut i Tadica ne samo veceras,vec iz kola u kolo) ne zna sta da misli! Neka mi neko kaze da gresim,ali ja ne znam ili ne umem da razumem Markovica! Ne vidim sta on hoce,ima li zelju da se dokaze,ima li nameru da kako kazu fudbaleri grize na terenu!?!?!? Veceras pregrst losih poteza,pogresnih,u pogresnom trenutku! Sve lose! Na Telegrafu je bila utakmica live,iz minuta u minut! Novinar pise kako je ovo Markovicu jedna od malo preostalih sansi da se dokaze! Zatim u prenosu(tipa taj i taj minut,ta i ta akcija) vise puta ukazuje na slabu igru Markovica(another poor play by Markovic),da bi ga u jednom opisu napada konacno i lepo omalovazio(da ne prenosim)!
Ne znam sta da mislim i vec pocinjem da osecam frustraciju u vezi njega! Ima li buducnost u Liverpulu? Pogledajte Matica kako se kalio u portugalskoj ligi,pa Tadica u holandskoj i ispadose pun pogodak! Markovic? Uh,nemam pojma!!!

Deki

pre 9 godina

ne znam šta čekaju ovi iz Arsenala,zašto ne uruče otkaz Vengeru. Stvarno je više dosadio,ima pare,šteka se,onda se otvori i više nego što treba za pojedine igrače,a nigde rezultata.

kosovski ciklus

pre 9 godina

aleksandar pesic je postigao vodeci pogodak u pobedi Tuluza na gostovanju Renu.
Mitrovic
Djordjevic
Djurdjevic
Pesic
Stefan Scepovic

veliki strumf

pre 9 godina

Svaka cast Sautemptonu! Prodali su gomilu igraca za ogromne pare, neki od njih su totalni krs (npr. Lovren), a doveli su strasna pojacanja za male pare (tipa Tadic i Pele) i igraju sjajan fudbal. Trebali su u 1. kolu i Liverpul da dobiju i sad bi bili prvi. Uz odlicne rezultate, i prosle i ove sezone igraju bas dopadljivo.

neutralni felsh

pre 9 godina

Kakav naslov haha ja pomislio Tadic igrao sam!
Kako volite da uzdizete nase igrace, to je cudo jedno!:)
Ajde da je sam postigao 3 gola, ali ovako preteraste malo:)
(perica, 23. septembar 2014 23:06)

skroz si u pravu... ali makar nije pisalo "tadic pokorio london" ;)

krunaAFC

pre 9 godina

Odlicna utakmica Sautemptona. Bomba Klajna odlucila, zaista vrhunski gol. Arsenal bez kompletne odbrane ali odbrana nije kriva ni za jedan gol. Rosicki najlosiji puno pogresnih pasova, Podolski takodje. Kembel i Sancez odlicni, Vilsir najbolji uz mladog Hajdena koji je zaista veliki talenat. Utisak je da je Arsenal slab kod branjenja prekida, prosto bez Mertezakera Dijabija ili Zirua, svaki korner protivnika je gol sansa. Pitanje da li je Venger zrtvovao ovo takmicenje, ali ce mu ovim porazom svakako biti teze da rasporedi minute izmedju prvotimaca i rezervi. Tadic odlican, dobili smo pravog pakera u reprezentaciji. Sautemptonu sve najbolje u nastavku takmicenja, a Arsenalu srecu u borbi na preostala 3 fronta :)

Rumsterdam

pre 9 godina

Ne mogu da opisem koliko mi je drago zbog ovog decka,napreduje korak po korak,bas kako treba,ako se dobro pokaze ove sezone a sve je izvesno da hoce,sledece sezone ce preci u mnogo veci klub,svaka cast Sautemptonu oni su pravi primer kako treba da se posluje...

perica

pre 9 godina

Kakav naslov haha ja pomislio Tadic igrao sam!
Kako volite da uzdizete nase igrace, to je cudo jedno!:)
Ajde da je sam postigao 3 gola, ali ovako preteraste malo:)

aNOnymous

pre 9 godina

Nisam gledao utakmicu ali sad sam pogledao i golove i izvjestaje i Tadic je prema goal.com najbolje ocenjeni igrac. Zaista je odlican vec sada igrac, asistira, ima odlican sut, kreativan, dobar dribler, vrhunski igrac, i pokazuje se na njegovom primeru zapravo koliko su igraci iz holandske lige ipak potcenjeni,eto najbolji primjer je SUarez koji nije placen velike pare. Tadic da igra u jos boljem klubu bio bi jos bolji, a i ovde je fenomenalan, a npr Liverpul je platio igrace 100+ miliona a nijedan nije bolji od njega.

aNOnymous

pre 9 godina

Nisam gledao utakmicu ali sad sam pogledao i golove i izvjestaje i Tadic je prema goal.com najbolje ocenjeni igrac. Zaista je odlican vec sada igrac, asistira, ima odlican sut, kreativan, dobar dribler, vrhunski igrac, i pokazuje se na njegovom primeru zapravo koliko su igraci iz holandske lige ipak potcenjeni,eto najbolji primjer je SUarez koji nije placen velike pare. Tadic da igra u jos boljem klubu bio bi jos bolji, a i ovde je fenomenalan, a npr Liverpul je platio igrace 100+ miliona a nijedan nije bolji od njega.

veliki strumf

pre 9 godina

Svaka cast Sautemptonu! Prodali su gomilu igraca za ogromne pare, neki od njih su totalni krs (npr. Lovren), a doveli su strasna pojacanja za male pare (tipa Tadic i Pele) i igraju sjajan fudbal. Trebali su u 1. kolu i Liverpul da dobiju i sad bi bili prvi. Uz odlicne rezultate, i prosle i ove sezone igraju bas dopadljivo.

Mikiii

pre 9 godina

E sada,ko je odgledao veceras Liverpul i Lazara Markovica i Sautempton i Dusana Tadica(Saut i Tadica ne samo veceras,vec iz kola u kolo) ne zna sta da misli! Neka mi neko kaze da gresim,ali ja ne znam ili ne umem da razumem Markovica! Ne vidim sta on hoce,ima li zelju da se dokaze,ima li nameru da kako kazu fudbaleri grize na terenu!?!?!? Veceras pregrst losih poteza,pogresnih,u pogresnom trenutku! Sve lose! Na Telegrafu je bila utakmica live,iz minuta u minut! Novinar pise kako je ovo Markovicu jedna od malo preostalih sansi da se dokaze! Zatim u prenosu(tipa taj i taj minut,ta i ta akcija) vise puta ukazuje na slabu igru Markovica(another poor play by Markovic),da bi ga u jednom opisu napada konacno i lepo omalovazio(da ne prenosim)!
Ne znam sta da mislim i vec pocinjem da osecam frustraciju u vezi njega! Ima li buducnost u Liverpulu? Pogledajte Matica kako se kalio u portugalskoj ligi,pa Tadica u holandskoj i ispadose pun pogodak! Markovic? Uh,nemam pojma!!!

neutralni felsh

pre 9 godina

Kakav naslov haha ja pomislio Tadic igrao sam!
Kako volite da uzdizete nase igrace, to je cudo jedno!:)
Ajde da je sam postigao 3 gola, ali ovako preteraste malo:)
(perica, 23. septembar 2014 23:06)

skroz si u pravu... ali makar nije pisalo "tadic pokorio london" ;)

Zoro

pre 9 godina

Koliko je vazno dobro izabrati klub. Sautempton za Tadica pun pogodak. Sa druge strane primer Filipa Kostica koji je otisao u nesrecni Stutgart. Stuttgart ocajan tone, Filip greje klupu I tako se unistava karijera.

perica

pre 9 godina

Kakav naslov haha ja pomislio Tadic igrao sam!
Kako volite da uzdizete nase igrace, to je cudo jedno!:)
Ajde da je sam postigao 3 gola, ali ovako preteraste malo:)

Rumsterdam

pre 9 godina

Ne mogu da opisem koliko mi je drago zbog ovog decka,napreduje korak po korak,bas kako treba,ako se dobro pokaze ove sezone a sve je izvesno da hoce,sledece sezone ce preci u mnogo veci klub,svaka cast Sautemptonu oni su pravi primer kako treba da se posluje...

krunaAFC

pre 9 godina

Odlicna utakmica Sautemptona. Bomba Klajna odlucila, zaista vrhunski gol. Arsenal bez kompletne odbrane ali odbrana nije kriva ni za jedan gol. Rosicki najlosiji puno pogresnih pasova, Podolski takodje. Kembel i Sancez odlicni, Vilsir najbolji uz mladog Hajdena koji je zaista veliki talenat. Utisak je da je Arsenal slab kod branjenja prekida, prosto bez Mertezakera Dijabija ili Zirua, svaki korner protivnika je gol sansa. Pitanje da li je Venger zrtvovao ovo takmicenje, ali ce mu ovim porazom svakako biti teze da rasporedi minute izmedju prvotimaca i rezervi. Tadic odlican, dobili smo pravog pakera u reprezentaciji. Sautemptonu sve najbolje u nastavku takmicenja, a Arsenalu srecu u borbi na preostala 3 fronta :)

Deki

pre 9 godina

ne znam šta čekaju ovi iz Arsenala,zašto ne uruče otkaz Vengeru. Stvarno je više dosadio,ima pare,šteka se,onda se otvori i više nego što treba za pojedine igrače,a nigde rezultata.

kosovski ciklus

pre 9 godina

aleksandar pesic je postigao vodeci pogodak u pobedi Tuluza na gostovanju Renu.
Mitrovic
Djordjevic
Djurdjevic
Pesic
Stefan Scepovic

Eldorado

pre 9 godina

Ko je pratio igre Sautemptona na početku sezone, ovo je i očekivao. Arsenal je željan trofeja i nikako nije namerno žrtvovao ovaj kup. Ni Sautempton nije igrao u najjačem sastavu, imao je nekoliko igrača kojima je ovo prvi start u sezoni. Tadić je igrao odlično ali stiče se utisak da ovo nije ni blizu njegovog maksimuma i da može još bolje, što u stvari važi za ceo tim Sautemptona koji pratim još u predsezoni i ovo je prvi puta da navijam za neki PL tim sa strašću. Tim se još uvek kompletiara i uigrava i kada sve legne na svoje očekujem da će terorisati ostale timove, naročito u gostima gde mnogo lakše probijaju protivničke odbrane nego kod kuće kada igraju sa zatvorenim odbranama. Kuman je za mali novac napravio kolektiv gde uključujući i klupuj nema slabe karike i gde svaka nova utakmica i pobeda rađaju novog heroja. Ako velika petorka bude igrala ovako promenjivo, eto Sautemptona iduće godine u Ligi Šampiona. Želim im mnogo sreće na tom putu.

sasa

pre 9 godina

ne znam zasto umanjujete tadicev ucinak,pratim southampton na NBC-u americki komentatori imaju samo reci hvale za njegovu igru i stalno napominju kako su dobili dobrog igraca za male pare,toliko o tome.Samo napred Dusane.

Boris

pre 9 godina

O cemu vi komentarisete? Pogledajte sastave i sve ce vam biti jasno :D
Ospina, Kokelan, Hejden, Cembers, Belerin, Diabi, Kembel, Rosicki, Podolski i samo Vilser i Sancez iz prve postave na prvi tim Sautemptona. Zao mi je sto Arsenal nije prosao da gledam ove momke ponovo na delu :)
Ali sa druge strane izuzetno mi je drago zbog Duce! Firmasi te pamte!!!

Vladimir_natal_Petkovic

pre 9 godina

niti dusan tadic niti lazar markovic za sada ne pokazuju ono sto se od njih ocekuje...moramo biti realni.razlika kod tadica i lazara je ta da je dusan tadic autoritet i roland kuman gradi igru oko njega,to je veliki plus za tadica samo daleko je on jos od nekakvog vodje ili top igraca.on se jedva nekako probija po bokovima,nije vise kao u holandiji gde je predriblo 2-3 igraca i dao gol,to u engleskoj ne pali.ocekujem vise od tadica jer recimo jedan sadio mane je vise pokazao u svojoj prvoj utakmici nego tadic u 5-6,a mane igra po levoj strani(tadiceva pozicija).kuman ih salje mal levo mal desno ,menjaju se ali tadic polako ali sigurno mora da igra bolje ako hoce da bude u stratnih 11.sto se lazara tice,on je premlad za liverpool,preskocio je 2-3 stepenice umesto da je iso korak po korak,niti fizicki ima snagu da se suprostavi fizicki jakim odbranbenim igracima premierlige niti ima znanja za odredjene akcije..to se moglo sve naslutiti,jer dete nije ni u benfici pokazao nista posebno. al dobro jedan mateo kovacic je trebao godinu ipo u interu da kolko tolko pocinje zabijati golove.sto se nase repke tice ,nadam se da necemo opet patiti jer nam mnogi igraci greju klupe (djuricic,jojic,nastasic,ljajic,l.markovic )sad tek vidim kako nam ofanzivni vezni igraci slabo znaju da daju golove i onda mi neko zeli objasniti da za miroslava radovica nema mesta u nasem timu;)

J.D.Aleksandar

pre 9 godina

Arenal je mogao da prodje,ali nije smeo ! Kvota 1.90 mu to nije dozvolila.Svaka budala na svetu koja se kladi,stavila ga je na tiket.

drago

pre 9 godina

Sta bi ste tek.pisali da imate Modrica, Mandzukica, Rakitica, Kovacica kad ovako pisete za nekog ko je zabio izjednacujuci pogodak iz penala u Liga Kupu.

dalibor

pre 9 godina

drago,sta ti ti popio? kakve veze ima sada halilovic sa tadicem?cuj tadic i ivanovic hrvati,hahaha.e bas si me nasmejao.mi imamo trenutno 3 igraca koji spadaju medju najkorisnije igrace u engleskoj a tu su ivanovic,matic i tadic.a odkud tebi to da ce halilovic biti najbolji igrac sveta? isto si do skora tvrdio za rebic,pa radosevica,za matica si pricao kako ce grejati klupu u chelsea.pa halilovic ne pravi trenutno ni razliku u mladoj rep.jer da je pravi osvojio bi neka ep ili sp sa mladom rep.

mladen nis

pre 9 godina

Samo mu jos malo agresivnosti i preuzimanja odgovornosti fali da bude bas vrhunski igrac, za najvece klubove. Mada je i ovako sjajan. A Lazar Markovic...

kad ovi krenu o poreklu

pre 9 godina

Inace dobar igrac. To sam vam pricao jos dok je usao onih 20 minuta na Maksimiru sto sam gledao uzivo. Dok su ga ovdje mnogi osporavali. Odmah sam vudio da bi mogao postati svjetska klasa, jednostavno jako dobro procjenjujem mogucnosti.
Siguran pik za svjetsku klasu a i najboljeg nogometasa svijeta je Halilovic. Sve i jednog igraca sam dobro procijenio.
Inace Tadic je naravno porijeklom iz Hrvatske, tocnije Dalmacije. I Ivanovic lako moguce.
(drago, 24. septembar 2014 13:50)

Hrvatska je poreklom iz Austro-Ugarske.

N

pre 9 godina

da Tadic igra umesto turcina u Arsenalu 100% bi i Arsenal izgledao bolje i imao bolje rezultate.... Ezil, Ozil nema veze sa vezom, a nije ni za uporedjivanje sa ogromnim talentom i zeljom za dokazivanjem koju poseduje Tadic....

dragan1982

pre 9 godina

dusan tadic dobija komplimente od komentatora na TV-u ali ako se pogleda komentatori navijaca na razlicitim sajtovima moze se zakljuciti da nisu skroz zadovoljni.problem tadica je sto nije prodoran ,muci se da predribla par igraca jer u premierligi je prostor veoma mali..on vecinom igra ledjima prema golu ,takva je taktika kumana a njemu vise lezi nalet po bokovima ,situacije 1 na 1 koji ima jako malo u svom novom klubu..ne znam sta da kazem,navijaci su vise ocekivali od tadica jer pogotovo nakon predstave sadia mane-a koji mu je direktan konkurent na levoj strani.tadic je karakter ,vidi se da se igra gradi oko njega ali mora to bolje.kasnije ako nam repka opet zakaze ce biti " tadic ne valja nista " a vec sada ima ljudi koji upozoravaju da se ne ocekuje previse( lose igre protiv belgije rusije brazila)od njega.odlican je ali trenutno ne tolko da moze da nosi igra nase repke

drago

pre 9 godina

Inace dobar igrac. To sam vam pricao jos dok je usao onih 20 minuta na Maksimiru sto sam gledao uzivo. Dok su ga ovdje mnogi osporavali. Odmah sam vudio da bi mogao postati svjetska klasa, jednostavno jako dobro procjenjujem mogucnosti.
Siguran pik za svjetsku klasu a i najboljeg nogometasa svijeta je Halilovic. Sve i jednog igraca sam dobro procijenio.
Inace Tadic je naravno porijeklom iz Hrvatske, tocnije Dalmacije. I Ivanovic lako moguce.

drago

pre 9 godina

haha koje nebuloze ti izjavljujes za halilovica.
3 gola i 4 asista u 5 kola...toliko je sam kovacic u italiji napravio. tocnije i vise, 6 golova i 4 asista. mego sta kazes za kovacica? stalno si ga osporavao
je li i dalje jako los ahahahaha

perica

pre 9 godina

Kakav naslov haha ja pomislio Tadic igrao sam!
Kako volite da uzdizete nase igrace, to je cudo jedno!:)
Ajde da je sam postigao 3 gola, ali ovako preteraste malo:)

drago

pre 9 godina

Sta bi ste tek.pisali da imate Modrica, Mandzukica, Rakitica, Kovacica kad ovako pisete za nekog ko je zabio izjednacujuci pogodak iz penala u Liga Kupu.

Vladimir_natal_Petkovic

pre 9 godina

niti dusan tadic niti lazar markovic za sada ne pokazuju ono sto se od njih ocekuje...moramo biti realni.razlika kod tadica i lazara je ta da je dusan tadic autoritet i roland kuman gradi igru oko njega,to je veliki plus za tadica samo daleko je on jos od nekakvog vodje ili top igraca.on se jedva nekako probija po bokovima,nije vise kao u holandiji gde je predriblo 2-3 igraca i dao gol,to u engleskoj ne pali.ocekujem vise od tadica jer recimo jedan sadio mane je vise pokazao u svojoj prvoj utakmici nego tadic u 5-6,a mane igra po levoj strani(tadiceva pozicija).kuman ih salje mal levo mal desno ,menjaju se ali tadic polako ali sigurno mora da igra bolje ako hoce da bude u stratnih 11.sto se lazara tice,on je premlad za liverpool,preskocio je 2-3 stepenice umesto da je iso korak po korak,niti fizicki ima snagu da se suprostavi fizicki jakim odbranbenim igracima premierlige niti ima znanja za odredjene akcije..to se moglo sve naslutiti,jer dete nije ni u benfici pokazao nista posebno. al dobro jedan mateo kovacic je trebao godinu ipo u interu da kolko tolko pocinje zabijati golove.sto se nase repke tice ,nadam se da necemo opet patiti jer nam mnogi igraci greju klupe (djuricic,jojic,nastasic,ljajic,l.markovic )sad tek vidim kako nam ofanzivni vezni igraci slabo znaju da daju golove i onda mi neko zeli objasniti da za miroslava radovica nema mesta u nasem timu;)

Deki

pre 9 godina

ne znam šta čekaju ovi iz Arsenala,zašto ne uruče otkaz Vengeru. Stvarno je više dosadio,ima pare,šteka se,onda se otvori i više nego što treba za pojedine igrače,a nigde rezultata.

drago

pre 9 godina

Inace dobar igrac. To sam vam pricao jos dok je usao onih 20 minuta na Maksimiru sto sam gledao uzivo. Dok su ga ovdje mnogi osporavali. Odmah sam vudio da bi mogao postati svjetska klasa, jednostavno jako dobro procjenjujem mogucnosti.
Siguran pik za svjetsku klasu a i najboljeg nogometasa svijeta je Halilovic. Sve i jednog igraca sam dobro procijenio.
Inace Tadic je naravno porijeklom iz Hrvatske, tocnije Dalmacije. I Ivanovic lako moguce.

kosovski ciklus

pre 9 godina

aleksandar pesic je postigao vodeci pogodak u pobedi Tuluza na gostovanju Renu.
Mitrovic
Djordjevic
Djurdjevic
Pesic
Stefan Scepovic

dragan1982

pre 9 godina

dusan tadic dobija komplimente od komentatora na TV-u ali ako se pogleda komentatori navijaca na razlicitim sajtovima moze se zakljuciti da nisu skroz zadovoljni.problem tadica je sto nije prodoran ,muci se da predribla par igraca jer u premierligi je prostor veoma mali..on vecinom igra ledjima prema golu ,takva je taktika kumana a njemu vise lezi nalet po bokovima ,situacije 1 na 1 koji ima jako malo u svom novom klubu..ne znam sta da kazem,navijaci su vise ocekivali od tadica jer pogotovo nakon predstave sadia mane-a koji mu je direktan konkurent na levoj strani.tadic je karakter ,vidi se da se igra gradi oko njega ali mora to bolje.kasnije ako nam repka opet zakaze ce biti " tadic ne valja nista " a vec sada ima ljudi koji upozoravaju da se ne ocekuje previse( lose igre protiv belgije rusije brazila)od njega.odlican je ali trenutno ne tolko da moze da nosi igra nase repke

Mikiii

pre 9 godina

E sada,ko je odgledao veceras Liverpul i Lazara Markovica i Sautempton i Dusana Tadica(Saut i Tadica ne samo veceras,vec iz kola u kolo) ne zna sta da misli! Neka mi neko kaze da gresim,ali ja ne znam ili ne umem da razumem Markovica! Ne vidim sta on hoce,ima li zelju da se dokaze,ima li nameru da kako kazu fudbaleri grize na terenu!?!?!? Veceras pregrst losih poteza,pogresnih,u pogresnom trenutku! Sve lose! Na Telegrafu je bila utakmica live,iz minuta u minut! Novinar pise kako je ovo Markovicu jedna od malo preostalih sansi da se dokaze! Zatim u prenosu(tipa taj i taj minut,ta i ta akcija) vise puta ukazuje na slabu igru Markovica(another poor play by Markovic),da bi ga u jednom opisu napada konacno i lepo omalovazio(da ne prenosim)!
Ne znam sta da mislim i vec pocinjem da osecam frustraciju u vezi njega! Ima li buducnost u Liverpulu? Pogledajte Matica kako se kalio u portugalskoj ligi,pa Tadica u holandskoj i ispadose pun pogodak! Markovic? Uh,nemam pojma!!!

veliki strumf

pre 9 godina

Svaka cast Sautemptonu! Prodali su gomilu igraca za ogromne pare, neki od njih su totalni krs (npr. Lovren), a doveli su strasna pojacanja za male pare (tipa Tadic i Pele) i igraju sjajan fudbal. Trebali su u 1. kolu i Liverpul da dobiju i sad bi bili prvi. Uz odlicne rezultate, i prosle i ove sezone igraju bas dopadljivo.

J.D.Aleksandar

pre 9 godina

Arenal je mogao da prodje,ali nije smeo ! Kvota 1.90 mu to nije dozvolila.Svaka budala na svetu koja se kladi,stavila ga je na tiket.

drago

pre 9 godina

haha koje nebuloze ti izjavljujes za halilovica.
3 gola i 4 asista u 5 kola...toliko je sam kovacic u italiji napravio. tocnije i vise, 6 golova i 4 asista. mego sta kazes za kovacica? stalno si ga osporavao
je li i dalje jako los ahahahaha

aNOnymous

pre 9 godina

Nisam gledao utakmicu ali sad sam pogledao i golove i izvjestaje i Tadic je prema goal.com najbolje ocenjeni igrac. Zaista je odlican vec sada igrac, asistira, ima odlican sut, kreativan, dobar dribler, vrhunski igrac, i pokazuje se na njegovom primeru zapravo koliko su igraci iz holandske lige ipak potcenjeni,eto najbolji primjer je SUarez koji nije placen velike pare. Tadic da igra u jos boljem klubu bio bi jos bolji, a i ovde je fenomenalan, a npr Liverpul je platio igrace 100+ miliona a nijedan nije bolji od njega.

neutralni felsh

pre 9 godina

Kakav naslov haha ja pomislio Tadic igrao sam!
Kako volite da uzdizete nase igrace, to je cudo jedno!:)
Ajde da je sam postigao 3 gola, ali ovako preteraste malo:)
(perica, 23. septembar 2014 23:06)

skroz si u pravu... ali makar nije pisalo "tadic pokorio london" ;)

Zoro

pre 9 godina

Koliko je vazno dobro izabrati klub. Sautempton za Tadica pun pogodak. Sa druge strane primer Filipa Kostica koji je otisao u nesrecni Stutgart. Stuttgart ocajan tone, Filip greje klupu I tako se unistava karijera.

Eldorado

pre 9 godina

Ko je pratio igre Sautemptona na početku sezone, ovo je i očekivao. Arsenal je željan trofeja i nikako nije namerno žrtvovao ovaj kup. Ni Sautempton nije igrao u najjačem sastavu, imao je nekoliko igrača kojima je ovo prvi start u sezoni. Tadić je igrao odlično ali stiče se utisak da ovo nije ni blizu njegovog maksimuma i da može još bolje, što u stvari važi za ceo tim Sautemptona koji pratim još u predsezoni i ovo je prvi puta da navijam za neki PL tim sa strašću. Tim se još uvek kompletiara i uigrava i kada sve legne na svoje očekujem da će terorisati ostale timove, naročito u gostima gde mnogo lakše probijaju protivničke odbrane nego kod kuće kada igraju sa zatvorenim odbranama. Kuman je za mali novac napravio kolektiv gde uključujući i klupuj nema slabe karike i gde svaka nova utakmica i pobeda rađaju novog heroja. Ako velika petorka bude igrala ovako promenjivo, eto Sautemptona iduće godine u Ligi Šampiona. Želim im mnogo sreće na tom putu.

Rumsterdam

pre 9 godina

Ne mogu da opisem koliko mi je drago zbog ovog decka,napreduje korak po korak,bas kako treba,ako se dobro pokaze ove sezone a sve je izvesno da hoce,sledece sezone ce preci u mnogo veci klub,svaka cast Sautemptonu oni su pravi primer kako treba da se posluje...

Boris

pre 9 godina

O cemu vi komentarisete? Pogledajte sastave i sve ce vam biti jasno :D
Ospina, Kokelan, Hejden, Cembers, Belerin, Diabi, Kembel, Rosicki, Podolski i samo Vilser i Sancez iz prve postave na prvi tim Sautemptona. Zao mi je sto Arsenal nije prosao da gledam ove momke ponovo na delu :)
Ali sa druge strane izuzetno mi je drago zbog Duce! Firmasi te pamte!!!

krunaAFC

pre 9 godina

Odlicna utakmica Sautemptona. Bomba Klajna odlucila, zaista vrhunski gol. Arsenal bez kompletne odbrane ali odbrana nije kriva ni za jedan gol. Rosicki najlosiji puno pogresnih pasova, Podolski takodje. Kembel i Sancez odlicni, Vilsir najbolji uz mladog Hajdena koji je zaista veliki talenat. Utisak je da je Arsenal slab kod branjenja prekida, prosto bez Mertezakera Dijabija ili Zirua, svaki korner protivnika je gol sansa. Pitanje da li je Venger zrtvovao ovo takmicenje, ali ce mu ovim porazom svakako biti teze da rasporedi minute izmedju prvotimaca i rezervi. Tadic odlican, dobili smo pravog pakera u reprezentaciji. Sautemptonu sve najbolje u nastavku takmicenja, a Arsenalu srecu u borbi na preostala 3 fronta :)

N

pre 9 godina

da Tadic igra umesto turcina u Arsenalu 100% bi i Arsenal izgledao bolje i imao bolje rezultate.... Ezil, Ozil nema veze sa vezom, a nije ni za uporedjivanje sa ogromnim talentom i zeljom za dokazivanjem koju poseduje Tadic....

kad ovi krenu o poreklu

pre 9 godina

Inace dobar igrac. To sam vam pricao jos dok je usao onih 20 minuta na Maksimiru sto sam gledao uzivo. Dok su ga ovdje mnogi osporavali. Odmah sam vudio da bi mogao postati svjetska klasa, jednostavno jako dobro procjenjujem mogucnosti.
Siguran pik za svjetsku klasu a i najboljeg nogometasa svijeta je Halilovic. Sve i jednog igraca sam dobro procijenio.
Inace Tadic je naravno porijeklom iz Hrvatske, tocnije Dalmacije. I Ivanovic lako moguce.
(drago, 24. septembar 2014 13:50)

Hrvatska je poreklom iz Austro-Ugarske.

sasa

pre 9 godina

ne znam zasto umanjujete tadicev ucinak,pratim southampton na NBC-u americki komentatori imaju samo reci hvale za njegovu igru i stalno napominju kako su dobili dobrog igraca za male pare,toliko o tome.Samo napred Dusane.

mladen nis

pre 9 godina

Samo mu jos malo agresivnosti i preuzimanja odgovornosti fali da bude bas vrhunski igrac, za najvece klubove. Mada je i ovako sjajan. A Lazar Markovic...

dalibor

pre 9 godina

drago,sta ti ti popio? kakve veze ima sada halilovic sa tadicem?cuj tadic i ivanovic hrvati,hahaha.e bas si me nasmejao.mi imamo trenutno 3 igraca koji spadaju medju najkorisnije igrace u engleskoj a tu su ivanovic,matic i tadic.a odkud tebi to da ce halilovic biti najbolji igrac sveta? isto si do skora tvrdio za rebic,pa radosevica,za matica si pricao kako ce grejati klupu u chelsea.pa halilovic ne pravi trenutno ni razliku u mladoj rep.jer da je pravi osvojio bi neka ep ili sp sa mladom rep.