Nedelja, 21.09.2014.

16:23

MU šokiran – Lester od 1:3 do 5:3!

Fudbaleri Lester Sitija napravili su spektakularan preokret i savladali su Mančester Junajted 5:3 (1:2) u petom kolu Premijer lige.

Izvor: SO

MU šokiran – Lester od 1:3 do 5:3! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

179 Komentari

Sortiraj po:

Salence

pre 9 godina

Junajted pod hitno da zaposli tri vracare, dva seoska shamana, i jednog gledaca u pasulj. I da svako od njih bude placen kao Bleket ili Evans. Namerno sam njih spomenuo, jer ste svi imali priliku da se uverite u svu briljantnost tih balvana. Ako malopre pomenuti kadrovi budu dobro radili svoj posao, mozda se Junajted docepa i 5. mesta u maju sledece godine.
Lesteru apsolutno svaka cast, a ja cu ove sezone sve vise pratiti Sautempton; tim Ronalda Kumana sa Peleom, Dusanom Tadicem i Snajderlinom predstavlja do sada za mene najprijatnije iznenadjenje.

cinober

pre 9 godina

Koliko redakcija b92 ne voli Čelsi to nije normalno, juče izbore remi sa šampionom na gostujućem terenu (a malo je falilo da odnesu i ceo plen) i šta vi izvučete kao naslov? naslađivanje kako je Lampard srušio snove plavcima + članak kako Pelegrini naziva CFC malim timom i (loše) prenosite Murinjovu izjavu kako on govori da je ljubav između CFC-a i Lamps-a gotova, a i stina je da se šeretski smejao dok je to izjavljivao (gledao sam izjavu za sky sports news i znam šta pričam) a vi je ovako besramno trgate iz konteksta i podvaljujete naivnim klincima koji čitaju vaš sajt i nemaju uvid u originalne izjave koje prenosite. Srećom svi imamo oči i videli smo i nakon meča kako se ta ljubav "ugasila". Sa druge strane svaki poraz Junajteda je iznenađenje i šok, a ni u kom slučaju posledice njihove loše igre i vođenja tima, uvek je u pitanju inspirisana, nadahnuta, nerealno dobra igra protivnika, koji se eto drznuo da udari na velikana. I to velikana koji u 3 dana spiska bruka puno love i onda njihovi navijači imaju obraza za prozivanje Čelsija kako je svoje trofeje i slavu isključivo kupio novcem a nipošto igrom na terenu (kao da je trofej hleb u pekari i samo odeš i kupiš ga kad ogladniš). Pa ako je tako jednostavno, zašto do sada klubovi sa tradicijom i klasom koja se ne može kupiti nikada nisu osvojili LŠ (Arsenal, od skora i Man. Siti) ili PL (Liverpul)? Čelsi je osvojio sve i bez obzira voleli ih ili ne, to treba da se poštuje, jer ne navijamo svi za iste klubove.

stevan

pre 9 godina

Preko nedelje reče Van Gal da se titula vraća na Old Traford...ha, ha, ha!
Lester im uvali 5 komada, a prethodna 4 kola dao 4 gola. Sa ovakvim budžetom i Mojes bi imao duplo bolje rezultate. Uz Kapela, Anćeotija i Ranijerija najveća prevara od trenera!
(takinardi, 21. septembar 2014 16:31)

Ancelotti prevara od trenera??? Na cemu si ti momak? Covek je doktor trenerskog posla-otkad je Milan njega otpustio, ovaj klub je i krenuo da tone, na zalost. Osvojio duplu krunu sa Celsijem prve sezone, prvu u istoriji kluba cini mi se...osvajao titule sa PSG-om, dobro to ne racunam, sa Milanomsta sve nije osvojio, dodje u Real i odmah prve sezone, dupla kruna, La Decima i kup kralja...sad ces reci da je imao igrace sa kojima bi i ti isto osvojio. Ali da te podsetim-sa istim timom Mourinho 3 sezone nista nije uradio!!!

Ljubinko Pantic

pre 9 godina

Pa ovo nije normalno sudija dosudi DVA penala za Lester! Ma necu vise da pratim ovaj Junajted,jako je los.Od danas navijam za Barsu.

nebitno

pre 9 godina

ovaj trener je skoro pa uništio Barsu. Stvarno mi nije jasno što su ga doveli, osim ako im nije u planu da prođu kao Notingem forest. On još jedino u Holandiji može da bude trener.

Ponosni SRBIN

pre 9 godina

ja sam od svih klubova u PL navijao za MU al kad je bio Ser Aleks Ferguson on je za mene bio najbolji trener na svetu al kad je otisao u penziju sve se raspalo mislim da nece vise biti onaj stari MU kao sto je bio pre

Stelios

pre 9 godina

samo u premier ligi!u primeri ili bundes ligi ovakav mec ne ide od 1:3 za favorita u 5:3 nego u 1:7.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (sovuljaga, 21. septembar 2014 16:27)
Samo sam cekao ovakav komentar...potpuna neistina, pre svega nekoliko kola Real je izgubio 4-2 posle vodjstva od 0-2 u San Sebastijanu. Dosta bre vise te nasilne promocije Premijer lige, pa ne moras i ti ako nas vec Englezi bombarduju sa pricama kako je najbolja...najkompetitivnija verovatno, ali najbolja nikako sto i potvrdjuju direktni okrsaji sa spancima i delimicno nemcima.

Kolega

pre 9 godina

Lester odigrao odlicno kako te nije sramota, verovatno si navijac plasticnog Celsija, da nije onog lopovskog penala bilo bi 10-1 za Mancester, BRUKO nemoj da komentarises vise!
(ivcha, 21. septembar 2014 18:07)

Vidi, momak... to sto si ti navijac junajteda je lepo, ali ne pomaze ti to nista sa problemom koji imas, a to je da nemas pojma o fudbalu.

oliver nedeljkovic

pre 9 godina

a imali su toliko opcija za dovodjenje golmana + 4 iz odbrane i zadnjeg veznog a degeni doveli Anhela,Tigrea,Ereru Soa....tuga

Reina,Nastasic,Humels,Vermalen,David Luiz,Garay,Filipe Luis(5 od ovih 7 su promeila klub tokom prelaznog roka a Nastasic i Humels su bili vidjeni za odlazak)

Poenta price je prozvani "Fan Hal" sa svojom degenskom 3-5-2(total fudbal taktikom koja je izumrla 80-tih) planira da uzme titulu....pa mozda u JSL,u Engleskoj mu predstoji borba za Ligu Evrope posto LS mogu samo da sanjaju sa ovakvom raspalom odbranom

Vidara,Rio,Evra,Nevil,Skols-e to je bila odbrana koja je donosila trofeje

SAF-covek je pobegao na vreme(svaka njemu cast za uspehe),ostavio u klubu veliko ruglo, s obzirom da nije dobro odradio zadnja 3 prelazna roka(od velikih igraca samo je Van Persi bio dobra stvar,ostali katastrofa)
sta tek reci za Kagavu (koga su unistili) i Matu(koji je pred unistavanjem)

Jos jednom:
Jedinstvu fale golman,minimum 4 odbrambena i zadnji vezni....dzaba im i Robin,Runi,Tigre i Anhel kad odbrana na celu sa bolidom De Geom i poluraspalim igracima moze da primi vise nego sto ovaj brutalno-demonsko-fantasticni napad moze da da...
Napad za 10-ku a odbrana sramota,ne ide se tako do trofeja sa degenskom 3-5-2 formacijom
Penal prvi nije bio,drugi jeste

Pravicete Mojesa od blata,pozdrav za navijace Jedinstva i njihovih kolega sto navijaju za one morone-bolide-degene YNWA-Liverpula

ove godine prevaziđen i Obilić

pre 9 godina

Ovi Englezi nikako da nauče od partizana da nije bitno kako igrate nego da titule donose sudije. Umesto lepo da su zabranili Lesteru da dovodi rezerve i ponište svaki gol koji daju oni ovako neiskusno gube bodove.

wlado

pre 9 godina

ne mogu dimaria falkao runi i van persi da daju koliko jones, evans, smoling mogu da prime.

vidara je s razlogom najuspesniji igrac u istoriji manchester uniteda po statistici br utakmica-br pobeda.

sasa

pre 9 godina

Neverovatna kradja, igrac Lestera je ocistio Rafaela, bukvalno ga gurnuo iz sve snage, posle par sekundi zbog nikakvog faula ovaj retard svira penal, SRAMOTA!!! I prvi gol Lestera kod centarsuta lopta izlazi u korner sudija se pravi da ne vidi.

ivcha

pre 9 godina

(Kolega, 21. septembar 2014 17:20)

Lester odigrao odlicno kako te nije sramota, verovatno si navijac plasticnog Celsija, da nije onog lopovskog penala bilo bi 10-1 za Mancester, BRUKO nemoj da komentarises vise!

Dogovor kucu gradi

pre 9 godina

Mogli su da vode i 5:0 na poluvremenu, ali su na kraju morali da izgube. Citam komentare i svodim racunicu koliko Vas se zali da je zbog MU puklo na kladionici. A da li ste se ikad zapitali gde su zavrsile Vase ulozene pare? Igraci se kupuju za neverovatne sume novca, a klubovi zive od prodaje karata, dresova, reklama i slicno. Kako da ne. Ja se ubijem od postenog rada i jedva prezivim mesec. U svetu se danas pare prave iskljucivo na mucku.

Morski Vuk

pre 9 godina

Gledao sam Lester uzivo na Stamfordu u drugom kolu , izgubise tada 2:0 od plavaca a negde u 65-om minutu na rezultatu 0:0 Nugent je imao jedan na jedan sa Kurtuom , da su tada dali gol i Murinja bi sokirali. Tada a I danas su me odusevili kako su kompaktni , srcani , disciplinovani i hrabri! Obozavam takve ekipe!

Vladimir

pre 9 godina

E sad zamislite ljudi sta bi ovoj odbrani radili najbolji napadi sveta...Real,Bayern,Barsa...pa evans ocima Ronalda ne bi mogao uhvatiti...bolje im je sto ne igraju ligu sampiona

d

pre 9 godina

vidic, kapiten i najbolji defanzivac u istoriji junajteda, u ovoj sezoni svaku utakmicu najbolji igrac intera, a mancester igra sezonu bez stopera. ne razumem. da su bar doveli neke mladje zvezde na tom mestu (humelsa isl.), pa ajde i nekako, ali ovo je jedan od najvecih fejlova ikada. ne moze njihov napad da da toliko golova koliko odbrana moze da primi.
samo cu reci: luk so, roho i blind !? jedan sedi na klupi, jedan igra van svoje pozicije, a placeni ludilo. ne razumem... sprdaju se ljudi.

Navijac iz fotelje

pre 9 godina

Nije problem u igracima MU vec u Van Gaalu. Covek moze samo da vodi holandske ekipe. Zamisli trenera sa fasciklom i tefterom u ruci i olovkom a i njegovi pomocnici. On mora sve da crta, belezi

LecleaR

pre 9 godina

Das 150 miliona dovedes zlo napadacke.igrace i pojacanja a stisnes se za 7 miliona evra za plate da zadrzis dokazani stub odbrane rio i vidaru bez obzira na starost koja nije ni preterana ako cemo posteno i posle.se.cudis.sto je ovako stanje .....


ps- kad primis 5 golova od lestera ( svo duzno postovanje za ekipu) nemas pravo ni da se zalis ni na sudiju ni na sta...

Brondby

pre 9 godina

Nema predaje Buducnost je nasa Samo Brondby i niko vise

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Brondby Brondby Brondby Brondby


Brondby Brondby Brondby Brondby


Brondby Brondby Brondby


Brondby Brondby Brondby Brondby

Brondby Brondby Brondby Brondby

Kolega

pre 9 godina

Vecina komentara se odnosi na Mancester a retko ko komentarise kako je Lester odlicno odigrao. A igrao je odlicno. Voleo bih da ostanu u premier ligi, sto ce da se desi ako ovako budu igrali kuci. Pogledajte rezultate do sad i sa kim su igrali, svaka im cast.

NemanjaVac8

pre 9 godina

Pa kada ti u napadu imas Runija Falkaa, Van Persija i Di Mariju a u odbrani bleketa, smolinga i evansa sta da ocekujes! Ovi da daju 6 komada, duduci iz odbrane ce primiti 7 uglavnom sve nas koji navijamo za Junajted ceka izgleda jos jedna frustrirajuca sezona bez obzira na silne milione! Dok ne dodju neki ozbiljni centralni bekovi nista od prva 4 mesta u ligi!
(Kol, 21. septembar 2014 16:32)
...
Svi vi koji ste u stanju da navijate za strane klubove ste u principu žešće frustrirani.Jok najbolje da utripujem da sam rođen kao Amerikanac zato što je Amerika moćna država.Ma Obamu ću da glasam...Sedi gde si jer i za gde si nisi...

Asprilja

pre 9 godina

Realno...na 3:1 ne svira ocigledan faul nad Rafaelom i posle par sekundi onaj pada i svira penal.Ko se bavi sportom zna da tu psiha ubija i da samo jak karakter moze da povadi situaciju,u ovo slucaju odbrambeni igraci Junajteda su odvratni. Koliko god da ovi daju golove toliko ce ovi primati. Ja sam zadovoljan pruzenim mog Mancestera i veliki podtav za Klatemburga koji je vraca ponovo na velika vrata posle suspenzije.

folivora

pre 9 godina

Di Maria opet odigrao vrhunski, Falkao odlicno i Runi iznad prosjeka. Van Persi razocarao. Trebaju mu 3-4 stopostotne sanse da jednu iskoristi. Proslo kolo sam napisao da MU treba stopera i da bi Godin bio izuzetan. Sudija je urnisao United, svaka sporna situacija je isla na stranu Lestera. O penalima ne treba trositi rijeci. Treba biti fer pa reci da je i Lester bio izuzetan, dali su 110% mogucnosti i borili se kao lavovi!

Djape

pre 9 godina

Bili su poleteli posle pibede nad raspalim QPR,cak su i titulu spominjali.Cim nalete na malo jaci klub,otreznjenje.Koja je ovo smejurija od ekipe.

Bolje ne komentarisi klinac

pre 9 godina

@sovuljaga
Lupas gluposti, ali iznosis i neistine. To ako se ti lozis na Premier, ne znaci da treba svima da nameces isto misljenje. A primer da si pogresio (osim ukoliko ne mislis na sasvim tacan opis rezultata koji si napisao) je pre dva kola kada je Real M. vodio sa dva gola razlike protiv Real Sosiedada i onda primio cetiri za redom (umnogome slicno, je l' da?).

zika

pre 9 godina

hoce li opet da menjaju menadzera? bili su prvi tim koji je menadzeru pruzao punu podrsku i kada je ekipa zavrsavala sezone na katastrofalnim pozicijama (i po meni im se to i te kako isplatulo) a sada su uveli trend da se menadzer najuruje posle jedne neuspesne sezone. mnogi strunjaci smatraju da ce taj trend dovesti do devalvacije menadzera koji gledaju na duge staze i da ce traziti uspeh u trenutku bez obzira sto nema perspektivu. ali ako su uveli novi trend neka ga se drze

monarhista

pre 9 godina

Kako voliiiiiiiimmmm...omiljeni klub mi naduvenko ogadi....zao mi je samo junacine velikog srca Runija koji se bori kao mitsko bice u 96om minutu na rezultat 5:3 za protivnika...

Belotele

pre 9 godina

Ja i dalje verujem da ce Mancester uspeti da opstane u PL
(Krespo, 21. septembar 2014 16:33)

Manchester upravo igra derbi za titulu. (To bi im bila treca za 4 godine.) A klub iz obliznjeg sela ce se vec nekako izvuci, bar ove sezone. Znate... Maracana je u Brazilu, jedna lasta ne cini prolece, niti dva trenera veliki klub. Deco, stvari se samo vracaju u normalu.

cofi95

pre 9 godina

Ako van Gal za zimu ne dovede Humelsa, Subotica i Vlara, bojim se da ce biti jos jedna katastrofalna sezona za Manchester. Napad je u stanju da da 10 golova, dok odbrana moze da primi 11.

Alexandar

pre 9 godina

Ljudi - mozda David Moyes i nije bio tako los trener?! Ja mislim, njihov problem je sistemski, ne moze se svesti na ono, "trenutno nismo u formi". Problem je mnogo, mnogo dublji u Junajtedu. Leci se kupovinom cele, vrhunske odbrane, za koju ce morati da istovare jednako para kao za skup napad. Odbrana im je ocajna, i sto jedan rece ovde, napad moze da da 6 golova, sta vredi kad ce odbrana primiti 7.

pola obraz pola djon

pre 9 godina

samo u premier ligi!u primeri ili bundes ligi ovakav mec ne ide od 1:3 za favorita u 5:3 nego u 1:7.
(sovuljaga, 21. septembar 2014 16:27)

klasična neznalica....drugo kolo primjere,Sosijedad-Real od 0-2 do 4-2

Siti

pre 9 godina

Nemojte se sada zaliti na sudije. Da je Junajted dobar ni sudije im ne bi mogle nista. Barsi su zadnju utakmicu ponistili cist gol protiv Bilbaa pa su opet pobedili

Cazorla

pre 9 godina

a SPRDALI STE SE SA jUNAJTEDOM OD POCETKA SEZONE A SUTRA CE VAS TAJ ISTI 'SMESNI' JuNaJtEd Preskociti na tabeli. Mocni liverpul sad ili nikad do titule ...pa naravno nikad. Ludogorec ih razmontirao pa sad i ovi xixixixi
(MilosRU, 21. septembar 2014 02:48)

Kako je prijatelju? Nisam Liverpulas naravno,ali vi navijaci jedinstva nemate prava da se sprdate trenutno niti da pretite ikome poz

Ja

pre 9 godina

Pre nego sto isprozivate veliki Liverpul sledeci put, prvo se ugrizite za jezik. Ubedljivo najlaksi protivnici (Burnley, Leicester, QPR iz Championsipa, plus Sunderlend jedva opstao prosle sezone) i Utd ne moze ni 2 pobede da namakne. Mislim da onaj prvi penal nije postojao, ali primiti 5 komada od Lestera je sramota. Za onog baju sto se potpisuje ac milan i visi na svim vestima Liverpula nema leka, ni ustanove koja moze da se bavi njime.

yuz

pre 9 godina

Kako ih je Lester spustio posle onog neverovatnog podviga proitv QPR-a.
(Uros, 21. septembar 2014 16:28)


Pre bih rekao da ih je Klatenburg spustio, do nepostojeceg penala, Lester nije sansu napravio osim prvog gola, pre kojeg je lopta verovatno izasla, tako da je i taj sumnjiv.

Crkvinac

pre 9 godina

Kakva odbrana Junajteda vjerovatno u istoriji nije bila gora djeluju kao amateri, kakav potez je napravio Mojes sa pustanjem Vidica, jednostavno trebaju im 2 nova stopera ovi su smijesni.

norton

pre 9 godina

hahaha...jao pa gde je sad ta prednost junajteda sto ne igra u evropi,ne igraju ni kup sledece nedelje...sve olaksice imaju.....prvih 5 protivnika ove sezone su sve top kandidati za ispadanje...nijednu ekipu za gornji deo tabele nisu dobili kao protivnika......5 kola,5 lakih protivnika da ne mogu biti laksi a oni 5 bodova od 15.....pa sta ce biti kad im se sad poredjaju oni najjaci....ekipa psiholoski izuzetno slaba a odbrana jezivo losa....u ovom trenutku 4.mesto je pusta zelja

znaju svi da nis je radnicki

pre 9 godina

vec sam reko a evo ponavljam,Unt je tim koji igra za kladionice,ovo sta oni rade zasluzuje kaznu i katanac na klub,van gol je prevara od trenera najveca na svetu,od ovoliko kletvi nadam se da ce bar jedna da se ostvari

bozemesacuvaj

pre 9 godina

tacno se videlo sa nam fali jos minimum jedan levi bek...mozda jos dva...eventualno tri...taman da ih imamo 7,i onda smo prava ekipa!

ManUtd

pre 9 godina

Kad me nedavno pitao drug sta igrati na ovaj tim, odgovorio sam kratko i jasno. Samo na sto vise golova. Extra napad i suplja odbrana,a moze i 7+ moraju nekako da otplate pojacanja. A danas iz 2/1 uz 7+

Blackman

pre 9 godina

Mene više ništa u vezi Junajteda ne može da šokira, ali način na koji su ovo izgubili fascinira.
Imali su potpunu kontrolu nad utakmicom do prvog penala za Lester. Inače, prekršaj nad napadačem Lestera jeste bio sumnjiv, ali je pre tog kontakta on napravio faul nad Rafaelom koji Klatenburg nije svirao iz njemu poznatog razloga. Do tog momenta, Junajted je imao 3-1, a na 2-1 je još Falkao pogodio prečku...
Prosto neverovatno, Lester nije postojao na terenu do tog sumljivog penala.

Pera

pre 9 godina

Gledao sam utakmicu na strimu,sudija im poklonio penal, bio je faul nad rafaelom. onda gol Kambiasa i sve se promenilo. Junajtedova odbrana je uzas crni, nista gore nisam video u zivotu, jos se Evans povredio pa je usla ona cepanica od smolinga. Evo jos malo povoda da hejteri lece komplekse koje im je Junajted decenijama zadavao, no dobro, cim nabave odbranu doce stvari na svoje mesto.

yup

pre 9 godina

Sudija poklonio Lesteru penal, ali bas poklonio. Posle toga je Lester posteno razbio MU. Ne znam sta je mentalno sa igracima MU, kao da igraju JSL, a ne da su tim sa najvecim brojem navijaca sirom sveta.

Petar

pre 9 godina

Preko nedelje reče Van Gal da se titula vraća na Old Traford...ha, ha, ha!
Lester im uvali 5 komada, a prethodna 4 kola dao 4 gola. Sa ovakvim budžetom i Mojes bi imao duplo bolje rezultate. Uz Kapela, Anćeotija i Ranijerija najveća prevara od trenera!
(takinardi, 21. septembar 2014 16:31)

- Znači da bi bio prevara od trenera moraš da osvojiš LŠ i mnoštvo trofeja. Maksimalno verujem u Van Gala, pa i da smo izgubili 10:3.

Arsenal

pre 9 godina

Lester ce kao domacin biti nagazna mina, niko lako nece odneti bodove ( mi smo sa remijem dobro prosli). Sto se tice Junajteda, ako ovako odigraju i sledecih 10-ak kola od LS sigurno nema nista, jedino LE i to uz veliki napor. Napad je kvalitetan, ali treba neko da ih dovede u sansu, ne ocekuje se od Persija, Falkaa, Runija da uzmu loptu na pola i usetaju se u gol... Sredina- da nije doveden Di Maria, ocena 0. Fale kreativci, koji imaju pas, znaju sa loptom. Mata jos trazi formu, ovi ostali nisu ni blizu kreativnog. Odbrana- bekovi mogu da prodju, ali stoperi su najveci problem u sklapanju tima. Pustiti Vidica i Ferdinanda, a ne dovesti barem priblizne zamene, je ocajan potez. Ova utakmica je pokazatelj koja je liga, ako ne najbolja, onda svakako najzanimljivija. Pozdrav.

Igor

pre 9 godina

1. ManUtd je doživeo vrhunac sa Fergusonom. Tim nije na vreme podmlađen i to je to. A i Fergi je imao nekoliko promašaja sa transferima.
3. Loše odrađen prelazni rok. Umesto da popune odbranu i sredinu terena, nagomilali su preskupe ofanzivne igrače. Otuda i 5 primljenih od Lestera. Sramota.
2. Van Gal nije trener za ovaj tim. Ne možeš izgubiti od Lestera 5:3 posle vođstva od 3:1. Nema tu opravdanja.

ManUtd će imati problema i ove godine, a potrošiće mnogo novca. Igrači su preplaćeni, a mnogi od njih ne opravdavaju ni deo tog novca. Neće ih zadesiti sudbina Liverpulu jer je ManUtd mnogo vredniji brend i lako će pokriti gubitke koje je napravio prošle i ove sezone. Ali već u narednoj moraju biti u top 3 tima u PL. Ove sezone ću slaviti ako budu 4-ti.
Vidimo se krajem Novembra na Old Trafordu.

velemajstor

pre 9 godina

Hahahahaaha srecom pa postoje ovako raspali timovi kao Sljamcester da mi ulepsaju dan!!!Borba za opstanak vam sledi posle 500.milijardi evra potrosenih tokom jednog leta!!!AAHAHAH…AHAH
(Liverpool, 21. septembar 2014 16:28)

Ne navijam za Mancester, cak mi je i tvoj tim drazi, al sta se ti javljas? Posle njih je najvise Liverpul potrosio, a vidi njih? Ne kazem da Mancester ne ispada smesan, samo kazem da nemas pravo glasa...

Zoran M

pre 9 godina

Ovo je sramota....samo toliko, jer npr kada bi neki od sudija u Spaniji svirao ovakav penal protiv barse, ili reala...mogao bi slobodno da se iseli iz Španije.
Nadam se da se sad neće naći pametnjakovici koji će komentarisati...pa imali su prednost, ko je iole igrao bilo koji sport ZNA kako se strah uvuče u kosti kod pomoći sudije drugoj ekipi.
Pozdrav

takinardi

pre 9 godina

Preko nedelje reče Van Gal da se titula vraća na Old Traford...ha, ha, ha!
Lester im uvali 5 komada, a prethodna 4 kola dao 4 gola. Sa ovakvim budžetom i Mojes bi imao duplo bolje rezultate. Uz Kapela, Anćeotija i Ranijerija najveća prevara od trenera!

veliki strumf

pre 9 godina

Upalim tv u 60. minutu kad - cirkus. Najpre, Klatenburg je dostojan naslednik Veba, ne zna se samo da li je slep ili lud! Cist faul na Rafaelu ne dosudi, a onda sudi penal bez ikakvog kontakta. Pa, neverovatno. Sou je nastavio Van Gal, ladno covek zameni Falkaa i Di Mariu Januzajem i bednim Matom. A odbrana - e to su pravi klovnovi. Napsisah juce da je odbrana Liverpula krs nad krsevima, ali povlacim rec. Ovi su neprevazidjeni. Ko sve danas igra u Junajtedu za desetine miliona: 3. gol, njih sedmorica u 16 se odgledase, a Kambijaso sam. 4. i 5. gol ne vredi ni komentarisati - nigde zive duse pozadi. Dzaba potrosis 300 miliona kad odbrana od Lestera prima 5 komada. Pa Celsi i Siti ce im dati bar 7!

andreas kisser

pre 9 godina

Ovo je sramota....samo toliko, jer npr kada bi neki od sudija u Spaniji svirao ovakav penal protiv barse, ili reala...mogao bi slobodno da se iseli iz Španije.
(Zoran M, 21. septembar 2014 16:27)

tacno tako. zbog toga u primeri, a bogami i u LS, sudije nikada ne sviraju protiv reala ili barse :-) ja kao navijac liverpula uzivam u ovakvoj ligi i tvrdim da je PL najzanimljivije, najuzbudljivije i najneizvesnije fudblasko takmicenje od svih jacih liga u evropi. a ti se slobodno lozi na ligu koju u poslednjih 30 godina osvajaju dva tima (ne, ne mislim na skotski premiership :-)

Kiborg

pre 9 godina

Ne znam sta se lozite kad je ovo sme namesteno. Falkao, Di Marija, i ostali se moraju otplatiti a zna se kako se to danas radi. Fudbal se danas igra radi para a ne radi trofeja.

enrike

pre 9 godina

Uzalud atomski napad...valjda je vise svima jasno sta su znacili za MU i koliko su veliki igraci Vidic i Ferdinand,nije Ferguson bio budala nego jedan od najvecih trenera u istoriji! Bez stena u odbrani uzalud im je i Mesija da dovedu...

Nikola

pre 9 godina

Imali su murinja spremnog da preuzme klub,i onda je ljubomorni ferguson napravio da izaberu mojesa....i prakticno unistio klub.Svi protiv MU danas igraju 300x bolje jer znaju da mogu da ih pobede.Mada i ovaj klen menja dva najbolja igraca u 70min,i ovi ih posle lagano razvale...

phil

pre 9 godina

izraz lica van gaala-a pre i posle,neprocenjivo!ovo je fudbal koji ljudi vole da gledaju(osim ako su navijacu utd-a)a ne ono izivljavanje reala nad dosta slabijom ekipom.

fan MU

pre 9 godina

I još jednom ću nažalost morati da ponovim: Veće zlo za Mančester Junajted od Dejvida Mojesa mogao je biti i jeste samo Luj van Gal. Čovek nema pojma, selektirao je i doveo igrače koje niko naredni neće moći da upotrebi i moj MU na jedno duže veme postaje običan prosečan ligaški klub.

Dr

pre 9 godina

Van gal vadi Di Mariu (trenutno najboljeg igraca na svetu) i uvodi Matu koji ni u Zvezdi ne bi kvalitet pokazao, nakon toga potop Mancestera.

Elland Road

pre 9 godina

Čekao sam Mančester za lepe pare, ali na 3:3 i čas fudbala propalom Junajtedu, navijao sam za fudbal. Ljudi, Lester je njih uništio. Kakva Liga Šampiona, kakva Liga Evrope, Mančester neće biti ni u 8. Živi bili pa videli. Nije ni do trenera, nego eto, vraća se sve.

Kol

pre 9 godina

Pa kada ti u napadu imas Runija Falkaa, Van Persija i Di Mariju a u odbrani bleketa, smolinga i evansa sta da ocekujes! Ovi da daju 6 komada, duduci iz odbrane ce primiti 7 uglavnom sve nas koji navijamo za Junajted ceka izgleda jos jedna frustrirajuca sezona bez obzira na silne milione! Dok ne dodju neki ozbiljni centralni bekovi nista od prva 4 mesta u ligi!

mmm

pre 9 godina

Nemanju Vidica ce MUTD praviti od blata sa sve povredjenim kolenom,jer bi i takav u 33. godini tata za pola bekova u Premijerligi!!!
Jedan i samo jedan krivac!!! Sto bi rekao Kovinjalo,fan Gal!

crise de nerfs

pre 9 godina

Snostra i zasu.Kao simpatizer Lfc dodjem u situaciju da bodrim Utd ,jer ovo je postala teska drama i od jednih i od drugih.Sledi teska borba za kup Lilijane Ronketi,i mrtva trka za najlosiju odbranu u ligi.

sakupljač sekundarnih sirovina

pre 9 godina

Evo kako izgleda kada sudija preuzme glavnu ulogu na sebe. Clattenburg par sekundi nakon očiglednog faula u napadu svira nepostojeći penal za Leicester i od utakmice koju bi gosti rutinski priveli kraju, sve se za tili čas preokreće. Od ekipe koja je bila u totalnom down-u domaćin se osokoljen pristrasnim sudjenjem potpuno vraća u igru, dok s druge strane kod igrača Man United-a vraća se David Moyes sindrom i ode mast u propast!

Colbert

pre 9 godina

Bilo je uzivanje gledati kako se igraci Lestera bore za svaku loptu. Svaka im cast. Mancester nema odbranu i ako se ubrzo nesto ne promeni mogao bi da bude ponizen od strane protivnika kao sto su Celzi i Siti, mada je i ovo vec ponizenje. Sledi utakmica Celzi vs Siti, bice valjda i ovde dosta golova.

TurboNator

pre 9 godina

MU odbrana - katastrofa... Sramotan kolaps bez obzira na okolnosti.

Ali sudjenje je stvarno bilo katastrofa! Faul nad Rafaelom, pa penal... neverovatno. I peti gol posle faula takodje.

Disko

pre 9 godina

De Let je trebao da ide napolje. Vec je imao zuti kada je u prvom poluvremenu bacio Di Mariju na atletsku stazu, u drugom poluvremenu kada ga je oborio na ivici 16. Oba starta su apsolutno bili za zuti.
Prekrsaj Verdija na Rafaelu, apsolutno, odgurivanje rukom, na 3-1, sudija propusta da svira, u nastavku akcije, u sledecoj sekundi, Verdi pada fakticki bez kontakta. Sudija dosudjuje penal. Apsolutna kradja. Na taj nacin lomi utakmicu. Voda ulazi u usi igracima Uniteda i oni gube utakmicu (sto im svakako ne prilici ako zele bilo kakav rezultat).
Na kraju utakmice, kao slag na tortu - penal i direktni crveni Bleketu. Penal jeste bio ali direktni crveni....
Ja znam da je vama novinarima senzacija jer je Lester stigao 2 gola Mancesteru ali meni je ovo trijumf silovanja i foliranja nad umetnoscu (gol Di Marije i precka Falkaa).
Ime sudije - Mark Klatenburg.

Benteke

pre 9 godina

Kao sto sam rekao... Ono je bio samo QPR. Ljudi QPR je zavrsio sezonu 20 i kusur bodova iza Lestera... Junajted ima najgoru odbranu u ligi. Fi Maria je zaista majstor... Napad je ubitacan, ali vidite i sami... Das 3, primis 5. I to od Lestera... Bleket je dobio crveni, Dzons povredjen... Bice zanimljivo sledece kolo.

Miki27

pre 9 godina

Svaka cast Lesteru na prikazanoj igri, nevjerovatna borbenost! Jedina zamjerka danas je sudjenje, Klatenburg je upropastio ovaj spektakl jer ce svi pricati o penalu a realno nije postojao ali sta sad, nema kukanja... Van Gal je trebao zatvoriti utakmicu na 3-1 jer zna kakvu odbranu ima ali sta je tu je! Sad cemo ici na gol vise, nema potrebe da se branimo kad odbrane nemamo

Ljuba Moljac

pre 9 godina

a SPRDALI STE SE SA jUNAJTEDOM OD POCETKA SEZONE A SUTRA CE VAS TAJ ISTI 'SMESNI' JuNaJtEd Preskociti na tabeli. Mocni liverpul sad ili nikad do titule ...pa naravno nikad. Ludogorec ih razmontirao pa sad i ovi xixixixi
(MilosRU, 21. septembar 2014 02:48)

ahahahaahhhahhhahha eo za malo da ih prestigne

dottore

pre 9 godina

Dobar strucnjak, ali uzasno tvrdoglav, nadobudan i svojeglav covek..sta je poenta MANU..kupuj sad, samo kupuj..bez reda..inace na Mundijalu, Holandija nije pre finala postigla gol iz igre, Robben vadio ekipu ceo turnir sam. Samo fora sa golmanom na penale sa Chileom ga proslavila i prva tekma sa Spanijom koja je iovako bila u krizi. Lose je prosao i sa Barcom, i sa Holandijom vec i sa Bayernom a misli da je izmislio fudbal..ubedjen je u to

deki87ns

pre 9 godina

Pa jel moguce da ovaj Mark Klatemburg ili kako se vec zove da jos uvek sudi... Ostetio je mancester u 3 situacije koje su odlucile utakmicu...

Bilbo Baggins

pre 9 godina

Klatenburg kriv.Faul nad Rafaelom kao nije faul,a penal koji ne postoji jeste.Tada je uništio Junajted.Junajted ponovo oštećen kao protiv Burnley-a.

Rotor

pre 9 godina

Hamletovsko pitanje od milion dolara, pogodite ko je trenutno veci raspad od ekipe, da li Liverpul ili Mancester? Sa ovakvom formom obadva kluba bi se borila za sredinu tabele cak i u JSL!

Hoću 158 pluseva

pre 9 godina

Mislilo se da nema goreg trenerskog rešenja za Manu od Dejvida Mojesa ...

Izgleda da ipak ima. Eej, pet komada od jednog Lestera ...

Fergi, batali penziju i spašavaj posrnulog lava ...

lunar

pre 9 godina

meni zao junajteda,ponadali se da ce dobiti a onda ih samlela lesterova masina....posle 5 kola imaju 5 bodova od 15-to je dovoljno bolan podatak a jos kad se doda da nijednog protivnika iz gornje polovine tabele nisu imali...onda je jasno da mogu da prave mojesa od blata

karabaaja

pre 9 godina

Daš tri gola i opet po ušima.... Dobri moji kuća se zida od temelja, prvo dobar golman pa neprelazna odbrana pa nadalje... Ekipe 'sredina tabele' dijele im lekcije, šta onda očekivati od najboljih? Spominjaće se Vidara i Rio ovih dana u junajtedu!

goran

pre 9 godina

Hahaha kakva sprdacina,sa sve evrogolovima Di Marije i Erere i sve to za dzabe, ne moze napad da da toliko golova koliko odbrana moze da primi,ovaj MU je smesan kao crtani film, kako ih samo napuni ovaj Lester u drugom poluvremenu poput nekog treceligasa ,ajd ruku na srce penal je bio smesan, ali to nije nikakvo opravdanje za ovako losu igru u odbrani Junajteda, i taj penal nije toliko uticao na igru da bi se vadili na njega,jer je MU i dalje imao vodjstvo ,nije im sudija kriv da zbog jedne njegove greske dozive potop, krivac je losa igra u odbrani ,cak je i Mojes prosle sezone imao mnogo bolje rezultate na startu sezone a nije imao ovakve carobnjake poput Falkaa,Di Marie,Erere....sto rece Van gal prosle nedelje "idemo na titulu" (nakon ubedljive pobede nad QPR-om) ne da od titule nema nista ,vec je i LS pod velikim znakom pitanja ako se ovakva igra nastavi ,a sada im sledi serija teskih utakmica sa timovima iz vrha pa kada im je Lester dao pet komada, mogu da zamislim sta ce da im radi Siti,Chelsea,Liverpul,Arsenal itd...ne bih da sam u kozi Van Gala jer ukoliko nastavi sa losim rezultatima, moze se desiti da ode sa klupe mnogo brze nego Mojes prosle sezone

1357

pre 9 godina

Napad odličan, daju golove samo puca. Ali odbrana rupa do rupe, ovo nema gore. Ne mogu ovi dati golova koliko ovi mogu da prime. Bleket, Evans, Jones... Nece moci to tako. Na polusezoni ocekujem 2 stopera nova, e onda da pricamo o LS i tituli. Za sad, nista.

Darko

pre 9 godina

A rekose- prethodne 4 utakmice nisu relnost, pobeda protiv QPR-a je realnost. Tako da, ne brinite, ovo danas nije realnost, realnost je prosla nedelja.
Ovo nisu Bajern i Barselona u Bundesu i Primeri, ovo je Premier liga gde nema losih ekipa, gde postoje samo manje dobre ekipe. Ovo je liga u kojoj od TV prava dobijaju isto para jedan Mancester i jedan Lester i taj Lester moze da igra egal utakmice sa Mancesterom i Arsenalom, pobedjuje i gubi.
Gospodine Van Gal, dobrodosli u najjacu ligu na svetu- Premier ligu.

monarhista

pre 9 godina

Kako voliiiiiiiimmmm...omiljeni klub mi naduvenko ogadi....zao mi je samo junacine velikog srca Runija koji se bori kao mitsko bice u 96om minutu na rezultat 5:3 za protivnika...

kosovski ciklus

pre 9 godina

da su doveli joba i lugana sada za dzabe bolje bi bilo ja da sam na galovom mesto ne bih raxmisljao jer do polusezone ode sve u propast

Liverpool

pre 9 godina

Hahahahaaha srecom pa postoje ovako raspali timovi kao Sljamcester da mi ulepsaju dan!!!Borba za opstanak vam sledi posle 500.milijardi evra potrosenih tokom jednog leta!!!AAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

sasa

pre 9 godina

kako je sudija unistio mancester kad je svirao prvi penal koji je trebao da bude zuti za igraca lestera, a pre toga faul nad rafaelom. od tad su ovi podivljali igrali ko ludi.
a drugo, nije mi jasno sto van gal izvodi falkaa a ne npr van persija. pa onda izvodi di mariju da bi ubacio nekog bota.
inace, neverovatno me nervira kada rafael koji kao jelte se ubacuje sa strane cim dobije loptu a ima igraca ispred sebe vraca je nazad. pa kog vraga se ubacujes ako ne umes ni da probas da predriblas bar nekog ili neki dupli pas ili BILO STA.

Kol

pre 9 godina

Pa kada ti u napadu imas Runija Falkaa, Van Persija i Di Mariju a u odbrani bleketa, smolinga i evansa sta da ocekujes! Ovi da daju 6 komada, duduci iz odbrane ce primiti 7 uglavnom sve nas koji navijamo za Junajted ceka izgleda jos jedna frustrirajuca sezona bez obzira na silne milione! Dok ne dodju neki ozbiljni centralni bekovi nista od prva 4 mesta u ligi!

Rotor

pre 9 godina

Hamletovsko pitanje od milion dolara, pogodite ko je trenutno veci raspad od ekipe, da li Liverpul ili Mancester? Sa ovakvom formom obadva kluba bi se borila za sredinu tabele cak i u JSL!

Crkvinac

pre 9 godina

Kakva odbrana Junajteda vjerovatno u istoriji nije bila gora djeluju kao amateri, kakav potez je napravio Mojes sa pustanjem Vidica, jednostavno trebaju im 2 nova stopera ovi su smijesni.

Elland Road

pre 9 godina

Čekao sam Mančester za lepe pare, ali na 3:3 i čas fudbala propalom Junajtedu, navijao sam za fudbal. Ljudi, Lester je njih uništio. Kakva Liga Šampiona, kakva Liga Evrope, Mančester neće biti ni u 8. Živi bili pa videli. Nije ni do trenera, nego eto, vraća se sve.

takinardi

pre 9 godina

Preko nedelje reče Van Gal da se titula vraća na Old Traford...ha, ha, ha!
Lester im uvali 5 komada, a prethodna 4 kola dao 4 gola. Sa ovakvim budžetom i Mojes bi imao duplo bolje rezultate. Uz Kapela, Anćeotija i Ranijerija najveća prevara od trenera!

Benteke

pre 9 godina

Kao sto sam rekao... Ono je bio samo QPR. Ljudi QPR je zavrsio sezonu 20 i kusur bodova iza Lestera... Junajted ima najgoru odbranu u ligi. Fi Maria je zaista majstor... Napad je ubitacan, ali vidite i sami... Das 3, primis 5. I to od Lestera... Bleket je dobio crveni, Dzons povredjen... Bice zanimljivo sledece kolo.

phil

pre 9 godina

izraz lica van gaala-a pre i posle,neprocenjivo!ovo je fudbal koji ljudi vole da gledaju(osim ako su navijacu utd-a)a ne ono izivljavanje reala nad dosta slabijom ekipom.

1357

pre 9 godina

Napad odličan, daju golove samo puca. Ali odbrana rupa do rupe, ovo nema gore. Ne mogu ovi dati golova koliko ovi mogu da prime. Bleket, Evans, Jones... Nece moci to tako. Na polusezoni ocekujem 2 stopera nova, e onda da pricamo o LS i tituli. Za sad, nista.

Kolega

pre 9 godina

Vecina komentara se odnosi na Mancester a retko ko komentarise kako je Lester odlicno odigrao. A igrao je odlicno. Voleo bih da ostanu u premier ligi, sto ce da se desi ako ovako budu igrali kuci. Pogledajte rezultate do sad i sa kim su igrali, svaka im cast.

LecleaR

pre 9 godina

Das 150 miliona dovedes zlo napadacke.igrace i pojacanja a stisnes se za 7 miliona evra za plate da zadrzis dokazani stub odbrane rio i vidaru bez obzira na starost koja nije ni preterana ako cemo posteno i posle.se.cudis.sto je ovako stanje .....


ps- kad primis 5 golova od lestera ( svo duzno postovanje za ekipu) nemas pravo ni da se zalis ni na sudiju ni na sta...

ManUtd

pre 9 godina

Kad me nedavno pitao drug sta igrati na ovaj tim, odgovorio sam kratko i jasno. Samo na sto vise golova. Extra napad i suplja odbrana,a moze i 7+ moraju nekako da otplate pojacanja. A danas iz 2/1 uz 7+

Siti

pre 9 godina

Nemojte se sada zaliti na sudije. Da je Junajted dobar ni sudije im ne bi mogle nista. Barsi su zadnju utakmicu ponistili cist gol protiv Bilbaa pa su opet pobedili

Morski Vuk

pre 9 godina

Gledao sam Lester uzivo na Stamfordu u drugom kolu , izgubise tada 2:0 od plavaca a negde u 65-om minutu na rezultatu 0:0 Nugent je imao jedan na jedan sa Kurtuom , da su tada dali gol i Murinja bi sokirali. Tada a I danas su me odusevili kako su kompaktni , srcani , disciplinovani i hrabri! Obozavam takve ekipe!

Pera

pre 9 godina

Gledao sam utakmicu na strimu,sudija im poklonio penal, bio je faul nad rafaelom. onda gol Kambiasa i sve se promenilo. Junajtedova odbrana je uzas crni, nista gore nisam video u zivotu, jos se Evans povredio pa je usla ona cepanica od smolinga. Evo jos malo povoda da hejteri lece komplekse koje im je Junajted decenijama zadavao, no dobro, cim nabave odbranu doce stvari na svoje mesto.

crise de nerfs

pre 9 godina

Snostra i zasu.Kao simpatizer Lfc dodjem u situaciju da bodrim Utd ,jer ovo je postala teska drama i od jednih i od drugih.Sledi teska borba za kup Lilijane Ronketi,i mrtva trka za najlosiju odbranu u ligi.

deki87ns

pre 9 godina

Pa jel moguce da ovaj Mark Klatemburg ili kako se vec zove da jos uvek sudi... Ostetio je mancester u 3 situacije koje su odlucile utakmicu...

pola obraz pola djon

pre 9 godina

samo u premier ligi!u primeri ili bundes ligi ovakav mec ne ide od 1:3 za favorita u 5:3 nego u 1:7.
(sovuljaga, 21. septembar 2014 16:27)

klasična neznalica....drugo kolo primjere,Sosijedad-Real od 0-2 do 4-2

Vladimir

pre 9 godina

E sad zamislite ljudi sta bi ovoj odbrani radili najbolji napadi sveta...Real,Bayern,Barsa...pa evans ocima Ronalda ne bi mogao uhvatiti...bolje im je sto ne igraju ligu sampiona

Kolega

pre 9 godina

Lester odigrao odlicno kako te nije sramota, verovatno si navijac plasticnog Celsija, da nije onog lopovskog penala bilo bi 10-1 za Mancester, BRUKO nemoj da komentarises vise!
(ivcha, 21. septembar 2014 18:07)

Vidi, momak... to sto si ti navijac junajteda je lepo, ali ne pomaze ti to nista sa problemom koji imas, a to je da nemas pojma o fudbalu.

Liverpool

pre 9 godina

Hahahahaaha srecom pa postoje ovako raspali timovi kao Sljamcester da mi ulepsaju dan!!!Borba za opstanak vam sledi posle 500.milijardi evra potrosenih tokom jednog leta!!!AAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

Zoran M

pre 9 godina

Ovo je sramota....samo toliko, jer npr kada bi neki od sudija u Spaniji svirao ovakav penal protiv barse, ili reala...mogao bi slobodno da se iseli iz Španije.
Nadam se da se sad neće naći pametnjakovici koji će komentarisati...pa imali su prednost, ko je iole igrao bilo koji sport ZNA kako se strah uvuče u kosti kod pomoći sudije drugoj ekipi.
Pozdrav

folivora

pre 9 godina

Di Maria opet odigrao vrhunski, Falkao odlicno i Runi iznad prosjeka. Van Persi razocarao. Trebaju mu 3-4 stopostotne sanse da jednu iskoristi. Proslo kolo sam napisao da MU treba stopera i da bi Godin bio izuzetan. Sudija je urnisao United, svaka sporna situacija je isla na stranu Lestera. O penalima ne treba trositi rijeci. Treba biti fer pa reci da je i Lester bio izuzetan, dali su 110% mogucnosti i borili se kao lavovi!

Djape

pre 9 godina

Bili su poleteli posle pibede nad raspalim QPR,cak su i titulu spominjali.Cim nalete na malo jaci klub,otreznjenje.Koja je ovo smejurija od ekipe.

kosovski ciklus

pre 9 godina

da su doveli joba i lugana sada za dzabe bolje bi bilo ja da sam na galovom mesto ne bih raxmisljao jer do polusezone ode sve u propast

cofi95

pre 9 godina

Ako van Gal za zimu ne dovede Humelsa, Subotica i Vlara, bojim se da ce biti jos jedna katastrofalna sezona za Manchester. Napad je u stanju da da 10 golova, dok odbrana moze da primi 11.

monarhista

pre 9 godina

Kako voliiiiiiiimmmm...omiljeni klub mi naduvenko ogadi....zao mi je samo junacine velikog srca Runija koji se bori kao mitsko bice u 96om minutu na rezultat 5:3 za protivnika...

wlado

pre 9 godina

ne mogu dimaria falkao runi i van persi da daju koliko jones, evans, smoling mogu da prime.

vidara je s razlogom najuspesniji igrac u istoriji manchester uniteda po statistici br utakmica-br pobeda.

Alexandar

pre 9 godina

Ljudi - mozda David Moyes i nije bio tako los trener?! Ja mislim, njihov problem je sistemski, ne moze se svesti na ono, "trenutno nismo u formi". Problem je mnogo, mnogo dublji u Junajtedu. Leci se kupovinom cele, vrhunske odbrane, za koju ce morati da istovare jednako para kao za skup napad. Odbrana im je ocajna, i sto jedan rece ovde, napad moze da da 6 golova, sta vredi kad ce odbrana primiti 7.

d

pre 9 godina

vidic, kapiten i najbolji defanzivac u istoriji junajteda, u ovoj sezoni svaku utakmicu najbolji igrac intera, a mancester igra sezonu bez stopera. ne razumem. da su bar doveli neke mladje zvezde na tom mestu (humelsa isl.), pa ajde i nekako, ali ovo je jedan od najvecih fejlova ikada. ne moze njihov napad da da toliko golova koliko odbrana moze da primi.
samo cu reci: luk so, roho i blind !? jedan sedi na klupi, jedan igra van svoje pozicije, a placeni ludilo. ne razumem... sprdaju se ljudi.

Darko

pre 9 godina

A rekose- prethodne 4 utakmice nisu relnost, pobeda protiv QPR-a je realnost. Tako da, ne brinite, ovo danas nije realnost, realnost je prosla nedelja.
Ovo nisu Bajern i Barselona u Bundesu i Primeri, ovo je Premier liga gde nema losih ekipa, gde postoje samo manje dobre ekipe. Ovo je liga u kojoj od TV prava dobijaju isto para jedan Mancester i jedan Lester i taj Lester moze da igra egal utakmice sa Mancesterom i Arsenalom, pobedjuje i gubi.
Gospodine Van Gal, dobrodosli u najjacu ligu na svetu- Premier ligu.

sasa

pre 9 godina

Neverovatna kradja, igrac Lestera je ocistio Rafaela, bukvalno ga gurnuo iz sve snage, posle par sekundi zbog nikakvog faula ovaj retard svira penal, SRAMOTA!!! I prvi gol Lestera kod centarsuta lopta izlazi u korner sudija se pravi da ne vidi.

Dogovor kucu gradi

pre 9 godina

Mogli su da vode i 5:0 na poluvremenu, ali su na kraju morali da izgube. Citam komentare i svodim racunicu koliko Vas se zali da je zbog MU puklo na kladionici. A da li ste se ikad zapitali gde su zavrsile Vase ulozene pare? Igraci se kupuju za neverovatne sume novca, a klubovi zive od prodaje karata, dresova, reklama i slicno. Kako da ne. Ja se ubijem od postenog rada i jedva prezivim mesec. U svetu se danas pare prave iskljucivo na mucku.

velemajstor

pre 9 godina

Hahahahaaha srecom pa postoje ovako raspali timovi kao Sljamcester da mi ulepsaju dan!!!Borba za opstanak vam sledi posle 500.milijardi evra potrosenih tokom jednog leta!!!AAHAHAH…AHAH
(Liverpool, 21. septembar 2014 16:28)

Ne navijam za Mancester, cak mi je i tvoj tim drazi, al sta se ti javljas? Posle njih je najvise Liverpul potrosio, a vidi njih? Ne kazem da Mancester ne ispada smesan, samo kazem da nemas pravo glasa...

Navijac iz fotelje

pre 9 godina

Nije problem u igracima MU vec u Van Gaalu. Covek moze samo da vodi holandske ekipe. Zamisli trenera sa fasciklom i tefterom u ruci i olovkom a i njegovi pomocnici. On mora sve da crta, belezi

goran

pre 9 godina

Hahaha kakva sprdacina,sa sve evrogolovima Di Marije i Erere i sve to za dzabe, ne moze napad da da toliko golova koliko odbrana moze da primi,ovaj MU je smesan kao crtani film, kako ih samo napuni ovaj Lester u drugom poluvremenu poput nekog treceligasa ,ajd ruku na srce penal je bio smesan, ali to nije nikakvo opravdanje za ovako losu igru u odbrani Junajteda, i taj penal nije toliko uticao na igru da bi se vadili na njega,jer je MU i dalje imao vodjstvo ,nije im sudija kriv da zbog jedne njegove greske dozive potop, krivac je losa igra u odbrani ,cak je i Mojes prosle sezone imao mnogo bolje rezultate na startu sezone a nije imao ovakve carobnjake poput Falkaa,Di Marie,Erere....sto rece Van gal prosle nedelje "idemo na titulu" (nakon ubedljive pobede nad QPR-om) ne da od titule nema nista ,vec je i LS pod velikim znakom pitanja ako se ovakva igra nastavi ,a sada im sledi serija teskih utakmica sa timovima iz vrha pa kada im je Lester dao pet komada, mogu da zamislim sta ce da im radi Siti,Chelsea,Liverpul,Arsenal itd...ne bih da sam u kozi Van Gala jer ukoliko nastavi sa losim rezultatima, moze se desiti da ode sa klupe mnogo brze nego Mojes prosle sezone

Bolje ne komentarisi klinac

pre 9 godina

@sovuljaga
Lupas gluposti, ali iznosis i neistine. To ako se ti lozis na Premier, ne znaci da treba svima da nameces isto misljenje. A primer da si pogresio (osim ukoliko ne mislis na sasvim tacan opis rezultata koji si napisao) je pre dva kola kada je Real M. vodio sa dva gola razlike protiv Real Sosiedada i onda primio cetiri za redom (umnogome slicno, je l' da?).

karabaaja

pre 9 godina

Daš tri gola i opet po ušima.... Dobri moji kuća se zida od temelja, prvo dobar golman pa neprelazna odbrana pa nadalje... Ekipe 'sredina tabele' dijele im lekcije, šta onda očekivati od najboljih? Spominjaće se Vidara i Rio ovih dana u junajtedu!

NemanjaVac8

pre 9 godina

Pa kada ti u napadu imas Runija Falkaa, Van Persija i Di Mariju a u odbrani bleketa, smolinga i evansa sta da ocekujes! Ovi da daju 6 komada, duduci iz odbrane ce primiti 7 uglavnom sve nas koji navijamo za Junajted ceka izgleda jos jedna frustrirajuca sezona bez obzira na silne milione! Dok ne dodju neki ozbiljni centralni bekovi nista od prva 4 mesta u ligi!
(Kol, 21. septembar 2014 16:32)
...
Svi vi koji ste u stanju da navijate za strane klubove ste u principu žešće frustrirani.Jok najbolje da utripujem da sam rođen kao Amerikanac zato što je Amerika moćna država.Ma Obamu ću da glasam...Sedi gde si jer i za gde si nisi...

mmm

pre 9 godina

Nemanju Vidica ce MUTD praviti od blata sa sve povredjenim kolenom,jer bi i takav u 33. godini tata za pola bekova u Premijerligi!!!
Jedan i samo jedan krivac!!! Sto bi rekao Kovinjalo,fan Gal!

Nikola

pre 9 godina

Imali su murinja spremnog da preuzme klub,i onda je ljubomorni ferguson napravio da izaberu mojesa....i prakticno unistio klub.Svi protiv MU danas igraju 300x bolje jer znaju da mogu da ih pobede.Mada i ovaj klen menja dva najbolja igraca u 70min,i ovi ih posle lagano razvale...

Ljuba Moljac

pre 9 godina

a SPRDALI STE SE SA jUNAJTEDOM OD POCETKA SEZONE A SUTRA CE VAS TAJ ISTI 'SMESNI' JuNaJtEd Preskociti na tabeli. Mocni liverpul sad ili nikad do titule ...pa naravno nikad. Ludogorec ih razmontirao pa sad i ovi xixixixi
(MilosRU, 21. septembar 2014 02:48)

ahahahaahhhahhhahha eo za malo da ih prestigne

dottore

pre 9 godina

Dobar strucnjak, ali uzasno tvrdoglav, nadobudan i svojeglav covek..sta je poenta MANU..kupuj sad, samo kupuj..bez reda..inace na Mundijalu, Holandija nije pre finala postigla gol iz igre, Robben vadio ekipu ceo turnir sam. Samo fora sa golmanom na penale sa Chileom ga proslavila i prva tekma sa Spanijom koja je iovako bila u krizi. Lose je prosao i sa Barcom, i sa Holandijom vec i sa Bayernom a misli da je izmislio fudbal..ubedjen je u to

ove godine prevaziđen i Obilić

pre 9 godina

Ovi Englezi nikako da nauče od partizana da nije bitno kako igrate nego da titule donose sudije. Umesto lepo da su zabranili Lesteru da dovodi rezerve i ponište svaki gol koji daju oni ovako neiskusno gube bodove.

Stelios

pre 9 godina

samo u premier ligi!u primeri ili bundes ligi ovakav mec ne ide od 1:3 za favorita u 5:3 nego u 1:7.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (sovuljaga, 21. septembar 2014 16:27)
Samo sam cekao ovakav komentar...potpuna neistina, pre svega nekoliko kola Real je izgubio 4-2 posle vodjstva od 0-2 u San Sebastijanu. Dosta bre vise te nasilne promocije Premijer lige, pa ne moras i ti ako nas vec Englezi bombarduju sa pricama kako je najbolja...najkompetitivnija verovatno, ali najbolja nikako sto i potvrdjuju direktni okrsaji sa spancima i delimicno nemcima.

andreas kisser

pre 9 godina

Ovo je sramota....samo toliko, jer npr kada bi neki od sudija u Spaniji svirao ovakav penal protiv barse, ili reala...mogao bi slobodno da se iseli iz Španije.
(Zoran M, 21. septembar 2014 16:27)

tacno tako. zbog toga u primeri, a bogami i u LS, sudije nikada ne sviraju protiv reala ili barse :-) ja kao navijac liverpula uzivam u ovakvoj ligi i tvrdim da je PL najzanimljivije, najuzbudljivije i najneizvesnije fudblasko takmicenje od svih jacih liga u evropi. a ti se slobodno lozi na ligu koju u poslednjih 30 godina osvajaju dva tima (ne, ne mislim na skotski premiership :-)

Brondby

pre 9 godina

Nema predaje Buducnost je nasa Samo Brondby i niko vise

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Brondby Brondby Brondby Brondby


Brondby Brondby Brondby Brondby


Brondby Brondby Brondby


Brondby Brondby Brondby Brondby

Brondby Brondby Brondby Brondby

oliver nedeljkovic

pre 9 godina

a imali su toliko opcija za dovodjenje golmana + 4 iz odbrane i zadnjeg veznog a degeni doveli Anhela,Tigrea,Ereru Soa....tuga

Reina,Nastasic,Humels,Vermalen,David Luiz,Garay,Filipe Luis(5 od ovih 7 su promeila klub tokom prelaznog roka a Nastasic i Humels su bili vidjeni za odlazak)

Poenta price je prozvani "Fan Hal" sa svojom degenskom 3-5-2(total fudbal taktikom koja je izumrla 80-tih) planira da uzme titulu....pa mozda u JSL,u Engleskoj mu predstoji borba za Ligu Evrope posto LS mogu samo da sanjaju sa ovakvom raspalom odbranom

Vidara,Rio,Evra,Nevil,Skols-e to je bila odbrana koja je donosila trofeje

SAF-covek je pobegao na vreme(svaka njemu cast za uspehe),ostavio u klubu veliko ruglo, s obzirom da nije dobro odradio zadnja 3 prelazna roka(od velikih igraca samo je Van Persi bio dobra stvar,ostali katastrofa)
sta tek reci za Kagavu (koga su unistili) i Matu(koji je pred unistavanjem)

Jos jednom:
Jedinstvu fale golman,minimum 4 odbrambena i zadnji vezni....dzaba im i Robin,Runi,Tigre i Anhel kad odbrana na celu sa bolidom De Geom i poluraspalim igracima moze da primi vise nego sto ovaj brutalno-demonsko-fantasticni napad moze da da...
Napad za 10-ku a odbrana sramota,ne ide se tako do trofeja sa degenskom 3-5-2 formacijom
Penal prvi nije bio,drugi jeste

Pravicete Mojesa od blata,pozdrav za navijace Jedinstva i njihovih kolega sto navijaju za one morone-bolide-degene YNWA-Liverpula

Blackman

pre 9 godina

Mene više ništa u vezi Junajteda ne može da šokira, ali način na koji su ovo izgubili fascinira.
Imali su potpunu kontrolu nad utakmicom do prvog penala za Lester. Inače, prekršaj nad napadačem Lestera jeste bio sumnjiv, ali je pre tog kontakta on napravio faul nad Rafaelom koji Klatenburg nije svirao iz njemu poznatog razloga. Do tog momenta, Junajted je imao 3-1, a na 2-1 je još Falkao pogodio prečku...
Prosto neverovatno, Lester nije postojao na terenu do tog sumljivog penala.

zika

pre 9 godina

hoce li opet da menjaju menadzera? bili su prvi tim koji je menadzeru pruzao punu podrsku i kada je ekipa zavrsavala sezone na katastrofalnim pozicijama (i po meni im se to i te kako isplatulo) a sada su uveli trend da se menadzer najuruje posle jedne neuspesne sezone. mnogi strunjaci smatraju da ce taj trend dovesti do devalvacije menadzera koji gledaju na duge staze i da ce traziti uspeh u trenutku bez obzira sto nema perspektivu. ali ako su uveli novi trend neka ga se drze

Cazorla

pre 9 godina

a SPRDALI STE SE SA jUNAJTEDOM OD POCETKA SEZONE A SUTRA CE VAS TAJ ISTI 'SMESNI' JuNaJtEd Preskociti na tabeli. Mocni liverpul sad ili nikad do titule ...pa naravno nikad. Ludogorec ih razmontirao pa sad i ovi xixixixi
(MilosRU, 21. septembar 2014 02:48)

Kako je prijatelju? Nisam Liverpulas naravno,ali vi navijaci jedinstva nemate prava da se sprdate trenutno niti da pretite ikome poz

Ja

pre 9 godina

Pre nego sto isprozivate veliki Liverpul sledeci put, prvo se ugrizite za jezik. Ubedljivo najlaksi protivnici (Burnley, Leicester, QPR iz Championsipa, plus Sunderlend jedva opstao prosle sezone) i Utd ne moze ni 2 pobede da namakne. Mislim da onaj prvi penal nije postojao, ali primiti 5 komada od Lestera je sramota. Za onog baju sto se potpisuje ac milan i visi na svim vestima Liverpula nema leka, ni ustanove koja moze da se bavi njime.

norton

pre 9 godina

hahaha...jao pa gde je sad ta prednost junajteda sto ne igra u evropi,ne igraju ni kup sledece nedelje...sve olaksice imaju.....prvih 5 protivnika ove sezone su sve top kandidati za ispadanje...nijednu ekipu za gornji deo tabele nisu dobili kao protivnika......5 kola,5 lakih protivnika da ne mogu biti laksi a oni 5 bodova od 15.....pa sta ce biti kad im se sad poredjaju oni najjaci....ekipa psiholoski izuzetno slaba a odbrana jezivo losa....u ovom trenutku 4.mesto je pusta zelja

enrike

pre 9 godina

Uzalud atomski napad...valjda je vise svima jasno sta su znacili za MU i koliko su veliki igraci Vidic i Ferdinand,nije Ferguson bio budala nego jedan od najvecih trenera u istoriji! Bez stena u odbrani uzalud im je i Mesija da dovedu...

Dr

pre 9 godina

Van gal vadi Di Mariu (trenutno najboljeg igraca na svetu) i uvodi Matu koji ni u Zvezdi ne bi kvalitet pokazao, nakon toga potop Mancestera.

Hoću 158 pluseva

pre 9 godina

Mislilo se da nema goreg trenerskog rešenja za Manu od Dejvida Mojesa ...

Izgleda da ipak ima. Eej, pet komada od jednog Lestera ...

Fergi, batali penziju i spašavaj posrnulog lava ...

Asprilja

pre 9 godina

Realno...na 3:1 ne svira ocigledan faul nad Rafaelom i posle par sekundi onaj pada i svira penal.Ko se bavi sportom zna da tu psiha ubija i da samo jak karakter moze da povadi situaciju,u ovo slucaju odbrambeni igraci Junajteda su odvratni. Koliko god da ovi daju golove toliko ce ovi primati. Ja sam zadovoljan pruzenim mog Mancestera i veliki podtav za Klatemburga koji je vraca ponovo na velika vrata posle suspenzije.

Colbert

pre 9 godina

Bilo je uzivanje gledati kako se igraci Lestera bore za svaku loptu. Svaka im cast. Mancester nema odbranu i ako se ubrzo nesto ne promeni mogao bi da bude ponizen od strane protivnika kao sto su Celzi i Siti, mada je i ovo vec ponizenje. Sledi utakmica Celzi vs Siti, bice valjda i ovde dosta golova.

Arsenal

pre 9 godina

Lester ce kao domacin biti nagazna mina, niko lako nece odneti bodove ( mi smo sa remijem dobro prosli). Sto se tice Junajteda, ako ovako odigraju i sledecih 10-ak kola od LS sigurno nema nista, jedino LE i to uz veliki napor. Napad je kvalitetan, ali treba neko da ih dovede u sansu, ne ocekuje se od Persija, Falkaa, Runija da uzmu loptu na pola i usetaju se u gol... Sredina- da nije doveden Di Maria, ocena 0. Fale kreativci, koji imaju pas, znaju sa loptom. Mata jos trazi formu, ovi ostali nisu ni blizu kreativnog. Odbrana- bekovi mogu da prodju, ali stoperi su najveci problem u sklapanju tima. Pustiti Vidica i Ferdinanda, a ne dovesti barem priblizne zamene, je ocajan potez. Ova utakmica je pokazatelj koja je liga, ako ne najbolja, onda svakako najzanimljivija. Pozdrav.

bozemesacuvaj

pre 9 godina

tacno se videlo sa nam fali jos minimum jedan levi bek...mozda jos dva...eventualno tri...taman da ih imamo 7,i onda smo prava ekipa!

Belotele

pre 9 godina

Ja i dalje verujem da ce Mancester uspeti da opstane u PL
(Krespo, 21. septembar 2014 16:33)

Manchester upravo igra derbi za titulu. (To bi im bila treca za 4 godine.) A klub iz obliznjeg sela ce se vec nekako izvuci, bar ove sezone. Znate... Maracana je u Brazilu, jedna lasta ne cini prolece, niti dva trenera veliki klub. Deco, stvari se samo vracaju u normalu.

ivcha

pre 9 godina

(Kolega, 21. septembar 2014 17:20)

Lester odigrao odlicno kako te nije sramota, verovatno si navijac plasticnog Celsija, da nije onog lopovskog penala bilo bi 10-1 za Mancester, BRUKO nemoj da komentarises vise!

yuz

pre 9 godina

Kako ih je Lester spustio posle onog neverovatnog podviga proitv QPR-a.
(Uros, 21. septembar 2014 16:28)


Pre bih rekao da ih je Klatenburg spustio, do nepostojeceg penala, Lester nije sansu napravio osim prvog gola, pre kojeg je lopta verovatno izasla, tako da je i taj sumnjiv.

nebitno

pre 9 godina

ovaj trener je skoro pa uništio Barsu. Stvarno mi nije jasno što su ga doveli, osim ako im nije u planu da prođu kao Notingem forest. On još jedino u Holandiji može da bude trener.

Disko

pre 9 godina

De Let je trebao da ide napolje. Vec je imao zuti kada je u prvom poluvremenu bacio Di Mariju na atletsku stazu, u drugom poluvremenu kada ga je oborio na ivici 16. Oba starta su apsolutno bili za zuti.
Prekrsaj Verdija na Rafaelu, apsolutno, odgurivanje rukom, na 3-1, sudija propusta da svira, u nastavku akcije, u sledecoj sekundi, Verdi pada fakticki bez kontakta. Sudija dosudjuje penal. Apsolutna kradja. Na taj nacin lomi utakmicu. Voda ulazi u usi igracima Uniteda i oni gube utakmicu (sto im svakako ne prilici ako zele bilo kakav rezultat).
Na kraju utakmice, kao slag na tortu - penal i direktni crveni Bleketu. Penal jeste bio ali direktni crveni....
Ja znam da je vama novinarima senzacija jer je Lester stigao 2 gola Mancesteru ali meni je ovo trijumf silovanja i foliranja nad umetnoscu (gol Di Marije i precka Falkaa).
Ime sudije - Mark Klatenburg.

veliki strumf

pre 9 godina

Upalim tv u 60. minutu kad - cirkus. Najpre, Klatenburg je dostojan naslednik Veba, ne zna se samo da li je slep ili lud! Cist faul na Rafaelu ne dosudi, a onda sudi penal bez ikakvog kontakta. Pa, neverovatno. Sou je nastavio Van Gal, ladno covek zameni Falkaa i Di Mariu Januzajem i bednim Matom. A odbrana - e to su pravi klovnovi. Napsisah juce da je odbrana Liverpula krs nad krsevima, ali povlacim rec. Ovi su neprevazidjeni. Ko sve danas igra u Junajtedu za desetine miliona: 3. gol, njih sedmorica u 16 se odgledase, a Kambijaso sam. 4. i 5. gol ne vredi ni komentarisati - nigde zive duse pozadi. Dzaba potrosis 300 miliona kad odbrana od Lestera prima 5 komada. Pa Celsi i Siti ce im dati bar 7!

lunar

pre 9 godina

meni zao junajteda,ponadali se da ce dobiti a onda ih samlela lesterova masina....posle 5 kola imaju 5 bodova od 15-to je dovoljno bolan podatak a jos kad se doda da nijednog protivnika iz gornje polovine tabele nisu imali...onda je jasno da mogu da prave mojesa od blata

TurboNator

pre 9 godina

MU odbrana - katastrofa... Sramotan kolaps bez obzira na okolnosti.

Ali sudjenje je stvarno bilo katastrofa! Faul nad Rafaelom, pa penal... neverovatno. I peti gol posle faula takodje.

Petar

pre 9 godina

Preko nedelje reče Van Gal da se titula vraća na Old Traford...ha, ha, ha!
Lester im uvali 5 komada, a prethodna 4 kola dao 4 gola. Sa ovakvim budžetom i Mojes bi imao duplo bolje rezultate. Uz Kapela, Anćeotija i Ranijerija najveća prevara od trenera!
(takinardi, 21. septembar 2014 16:31)

- Znači da bi bio prevara od trenera moraš da osvojiš LŠ i mnoštvo trofeja. Maksimalno verujem u Van Gala, pa i da smo izgubili 10:3.

yup

pre 9 godina

Sudija poklonio Lesteru penal, ali bas poklonio. Posle toga je Lester posteno razbio MU. Ne znam sta je mentalno sa igracima MU, kao da igraju JSL, a ne da su tim sa najvecim brojem navijaca sirom sveta.

Bilbo Baggins

pre 9 godina

Klatenburg kriv.Faul nad Rafaelom kao nije faul,a penal koji ne postoji jeste.Tada je uništio Junajted.Junajted ponovo oštećen kao protiv Burnley-a.

stevan

pre 9 godina

Preko nedelje reče Van Gal da se titula vraća na Old Traford...ha, ha, ha!
Lester im uvali 5 komada, a prethodna 4 kola dao 4 gola. Sa ovakvim budžetom i Mojes bi imao duplo bolje rezultate. Uz Kapela, Anćeotija i Ranijerija najveća prevara od trenera!
(takinardi, 21. septembar 2014 16:31)

Ancelotti prevara od trenera??? Na cemu si ti momak? Covek je doktor trenerskog posla-otkad je Milan njega otpustio, ovaj klub je i krenuo da tone, na zalost. Osvojio duplu krunu sa Celsijem prve sezone, prvu u istoriji kluba cini mi se...osvajao titule sa PSG-om, dobro to ne racunam, sa Milanomsta sve nije osvojio, dodje u Real i odmah prve sezone, dupla kruna, La Decima i kup kralja...sad ces reci da je imao igrace sa kojima bi i ti isto osvojio. Ali da te podsetim-sa istim timom Mourinho 3 sezone nista nije uradio!!!

Miki27

pre 9 godina

Svaka cast Lesteru na prikazanoj igri, nevjerovatna borbenost! Jedina zamjerka danas je sudjenje, Klatenburg je upropastio ovaj spektakl jer ce svi pricati o penalu a realno nije postojao ali sta sad, nema kukanja... Van Gal je trebao zatvoriti utakmicu na 3-1 jer zna kakvu odbranu ima ali sta je tu je! Sad cemo ici na gol vise, nema potrebe da se branimo kad odbrane nemamo

sakupljač sekundarnih sirovina

pre 9 godina

Evo kako izgleda kada sudija preuzme glavnu ulogu na sebe. Clattenburg par sekundi nakon očiglednog faula u napadu svira nepostojeći penal za Leicester i od utakmice koju bi gosti rutinski priveli kraju, sve se za tili čas preokreće. Od ekipe koja je bila u totalnom down-u domaćin se osokoljen pristrasnim sudjenjem potpuno vraća u igru, dok s druge strane kod igrača Man United-a vraća se David Moyes sindrom i ode mast u propast!

monarhista

pre 9 godina

Kako voliiiiiiiimmmm...omiljeni klub mi naduvenko ogadi....zao mi je samo junacine velikog srca Runija koji se bori kao mitsko bice u 96om minutu na rezultat 5:3 za protivnika...

cinober

pre 9 godina

Koliko redakcija b92 ne voli Čelsi to nije normalno, juče izbore remi sa šampionom na gostujućem terenu (a malo je falilo da odnesu i ceo plen) i šta vi izvučete kao naslov? naslađivanje kako je Lampard srušio snove plavcima + članak kako Pelegrini naziva CFC malim timom i (loše) prenosite Murinjovu izjavu kako on govori da je ljubav između CFC-a i Lamps-a gotova, a i stina je da se šeretski smejao dok je to izjavljivao (gledao sam izjavu za sky sports news i znam šta pričam) a vi je ovako besramno trgate iz konteksta i podvaljujete naivnim klincima koji čitaju vaš sajt i nemaju uvid u originalne izjave koje prenosite. Srećom svi imamo oči i videli smo i nakon meča kako se ta ljubav "ugasila". Sa druge strane svaki poraz Junajteda je iznenađenje i šok, a ni u kom slučaju posledice njihove loše igre i vođenja tima, uvek je u pitanju inspirisana, nadahnuta, nerealno dobra igra protivnika, koji se eto drznuo da udari na velikana. I to velikana koji u 3 dana spiska bruka puno love i onda njihovi navijači imaju obraza za prozivanje Čelsija kako je svoje trofeje i slavu isključivo kupio novcem a nipošto igrom na terenu (kao da je trofej hleb u pekari i samo odeš i kupiš ga kad ogladniš). Pa ako je tako jednostavno, zašto do sada klubovi sa tradicijom i klasom koja se ne može kupiti nikada nisu osvojili LŠ (Arsenal, od skora i Man. Siti) ili PL (Liverpul)? Čelsi je osvojio sve i bez obzira voleli ih ili ne, to treba da se poštuje, jer ne navijamo svi za iste klubove.

Salence

pre 9 godina

Junajted pod hitno da zaposli tri vracare, dva seoska shamana, i jednog gledaca u pasulj. I da svako od njih bude placen kao Bleket ili Evans. Namerno sam njih spomenuo, jer ste svi imali priliku da se uverite u svu briljantnost tih balvana. Ako malopre pomenuti kadrovi budu dobro radili svoj posao, mozda se Junajted docepa i 5. mesta u maju sledece godine.
Lesteru apsolutno svaka cast, a ja cu ove sezone sve vise pratiti Sautempton; tim Ronalda Kumana sa Peleom, Dusanom Tadicem i Snajderlinom predstavlja do sada za mene najprijatnije iznenadjenje.

sasa

pre 9 godina

kako je sudija unistio mancester kad je svirao prvi penal koji je trebao da bude zuti za igraca lestera, a pre toga faul nad rafaelom. od tad su ovi podivljali igrali ko ludi.
a drugo, nije mi jasno sto van gal izvodi falkaa a ne npr van persija. pa onda izvodi di mariju da bi ubacio nekog bota.
inace, neverovatno me nervira kada rafael koji kao jelte se ubacuje sa strane cim dobije loptu a ima igraca ispred sebe vraca je nazad. pa kog vraga se ubacujes ako ne umes ni da probas da predriblas bar nekog ili neki dupli pas ili BILO STA.

Igor

pre 9 godina

1. ManUtd je doživeo vrhunac sa Fergusonom. Tim nije na vreme podmlađen i to je to. A i Fergi je imao nekoliko promašaja sa transferima.
3. Loše odrađen prelazni rok. Umesto da popune odbranu i sredinu terena, nagomilali su preskupe ofanzivne igrače. Otuda i 5 primljenih od Lestera. Sramota.
2. Van Gal nije trener za ovaj tim. Ne možeš izgubiti od Lestera 5:3 posle vođstva od 3:1. Nema tu opravdanja.

ManUtd će imati problema i ove godine, a potrošiće mnogo novca. Igrači su preplaćeni, a mnogi od njih ne opravdavaju ni deo tog novca. Neće ih zadesiti sudbina Liverpulu jer je ManUtd mnogo vredniji brend i lako će pokriti gubitke koje je napravio prošle i ove sezone. Ali već u narednoj moraju biti u top 3 tima u PL. Ove sezone ću slaviti ako budu 4-ti.
Vidimo se krajem Novembra na Old Trafordu.

fan MU

pre 9 godina

I još jednom ću nažalost morati da ponovim: Veće zlo za Mančester Junajted od Dejvida Mojesa mogao je biti i jeste samo Luj van Gal. Čovek nema pojma, selektirao je i doveo igrače koje niko naredni neće moći da upotrebi i moj MU na jedno duže veme postaje običan prosečan ligaški klub.

znaju svi da nis je radnicki

pre 9 godina

vec sam reko a evo ponavljam,Unt je tim koji igra za kladionice,ovo sta oni rade zasluzuje kaznu i katanac na klub,van gol je prevara od trenera najveca na svetu,od ovoliko kletvi nadam se da ce bar jedna da se ostvari

Ljubinko Pantic

pre 9 godina

Pa ovo nije normalno sudija dosudi DVA penala za Lester! Ma necu vise da pratim ovaj Junajted,jako je los.Od danas navijam za Barsu.

Ponosni SRBIN

pre 9 godina

ja sam od svih klubova u PL navijao za MU al kad je bio Ser Aleks Ferguson on je za mene bio najbolji trener na svetu al kad je otisao u penziju sve se raspalo mislim da nece vise biti onaj stari MU kao sto je bio pre

Kiborg

pre 9 godina

Ne znam sta se lozite kad je ovo sme namesteno. Falkao, Di Marija, i ostali se moraju otplatiti a zna se kako se to danas radi. Fudbal se danas igra radi para a ne radi trofeja.

deki87ns

pre 9 godina

Pa jel moguce da ovaj Mark Klatemburg ili kako se vec zove da jos uvek sudi... Ostetio je mancester u 3 situacije koje su odlucile utakmicu...

Zoran M

pre 9 godina

Ovo je sramota....samo toliko, jer npr kada bi neki od sudija u Spaniji svirao ovakav penal protiv barse, ili reala...mogao bi slobodno da se iseli iz Španije.
Nadam se da se sad neće naći pametnjakovici koji će komentarisati...pa imali su prednost, ko je iole igrao bilo koji sport ZNA kako se strah uvuče u kosti kod pomoći sudije drugoj ekipi.
Pozdrav

Rotor

pre 9 godina

Hamletovsko pitanje od milion dolara, pogodite ko je trenutno veci raspad od ekipe, da li Liverpul ili Mancester? Sa ovakvom formom obadva kluba bi se borila za sredinu tabele cak i u JSL!

NemanjaVac8

pre 9 godina

Pa kada ti u napadu imas Runija Falkaa, Van Persija i Di Mariju a u odbrani bleketa, smolinga i evansa sta da ocekujes! Ovi da daju 6 komada, duduci iz odbrane ce primiti 7 uglavnom sve nas koji navijamo za Junajted ceka izgleda jos jedna frustrirajuca sezona bez obzira na silne milione! Dok ne dodju neki ozbiljni centralni bekovi nista od prva 4 mesta u ligi!
(Kol, 21. septembar 2014 16:32)
...
Svi vi koji ste u stanju da navijate za strane klubove ste u principu žešće frustrirani.Jok najbolje da utripujem da sam rođen kao Amerikanac zato što je Amerika moćna država.Ma Obamu ću da glasam...Sedi gde si jer i za gde si nisi...

takinardi

pre 9 godina

Preko nedelje reče Van Gal da se titula vraća na Old Traford...ha, ha, ha!
Lester im uvali 5 komada, a prethodna 4 kola dao 4 gola. Sa ovakvim budžetom i Mojes bi imao duplo bolje rezultate. Uz Kapela, Anćeotija i Ranijerija najveća prevara od trenera!

Liverpool

pre 9 godina

Hahahahaaha srecom pa postoje ovako raspali timovi kao Sljamcester da mi ulepsaju dan!!!Borba za opstanak vam sledi posle 500.milijardi evra potrosenih tokom jednog leta!!!AAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

Brondby

pre 9 godina

Nema predaje Buducnost je nasa Samo Brondby i niko vise

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Brondby Brondby Brondby Brondby


Brondby Brondby Brondby Brondby


Brondby Brondby Brondby


Brondby Brondby Brondby Brondby

Brondby Brondby Brondby Brondby

yuz

pre 9 godina

Kako ih je Lester spustio posle onog neverovatnog podviga proitv QPR-a.
(Uros, 21. septembar 2014 16:28)


Pre bih rekao da ih je Klatenburg spustio, do nepostojeceg penala, Lester nije sansu napravio osim prvog gola, pre kojeg je lopta verovatno izasla, tako da je i taj sumnjiv.

Elland Road

pre 9 godina

Čekao sam Mančester za lepe pare, ali na 3:3 i čas fudbala propalom Junajtedu, navijao sam za fudbal. Ljudi, Lester je njih uništio. Kakva Liga Šampiona, kakva Liga Evrope, Mančester neće biti ni u 8. Živi bili pa videli. Nije ni do trenera, nego eto, vraća se sve.

Belotele

pre 9 godina

Ja i dalje verujem da ce Mancester uspeti da opstane u PL
(Krespo, 21. septembar 2014 16:33)

Manchester upravo igra derbi za titulu. (To bi im bila treca za 4 godine.) A klub iz obliznjeg sela ce se vec nekako izvuci, bar ove sezone. Znate... Maracana je u Brazilu, jedna lasta ne cini prolece, niti dva trenera veliki klub. Deco, stvari se samo vracaju u normalu.

ivcha

pre 9 godina

(Kolega, 21. septembar 2014 17:20)

Lester odigrao odlicno kako te nije sramota, verovatno si navijac plasticnog Celsija, da nije onog lopovskog penala bilo bi 10-1 za Mancester, BRUKO nemoj da komentarises vise!

sasa

pre 9 godina

Neverovatna kradja, igrac Lestera je ocistio Rafaela, bukvalno ga gurnuo iz sve snage, posle par sekundi zbog nikakvog faula ovaj retard svira penal, SRAMOTA!!! I prvi gol Lestera kod centarsuta lopta izlazi u korner sudija se pravi da ne vidi.

Asprilja

pre 9 godina

Realno...na 3:1 ne svira ocigledan faul nad Rafaelom i posle par sekundi onaj pada i svira penal.Ko se bavi sportom zna da tu psiha ubija i da samo jak karakter moze da povadi situaciju,u ovo slucaju odbrambeni igraci Junajteda su odvratni. Koliko god da ovi daju golove toliko ce ovi primati. Ja sam zadovoljan pruzenim mog Mancestera i veliki podtav za Klatemburga koji je vraca ponovo na velika vrata posle suspenzije.

Kiborg

pre 9 godina

Ne znam sta se lozite kad je ovo sme namesteno. Falkao, Di Marija, i ostali se moraju otplatiti a zna se kako se to danas radi. Fudbal se danas igra radi para a ne radi trofeja.

oliver nedeljkovic

pre 9 godina

a imali su toliko opcija za dovodjenje golmana + 4 iz odbrane i zadnjeg veznog a degeni doveli Anhela,Tigrea,Ereru Soa....tuga

Reina,Nastasic,Humels,Vermalen,David Luiz,Garay,Filipe Luis(5 od ovih 7 su promeila klub tokom prelaznog roka a Nastasic i Humels su bili vidjeni za odlazak)

Poenta price je prozvani "Fan Hal" sa svojom degenskom 3-5-2(total fudbal taktikom koja je izumrla 80-tih) planira da uzme titulu....pa mozda u JSL,u Engleskoj mu predstoji borba za Ligu Evrope posto LS mogu samo da sanjaju sa ovakvom raspalom odbranom

Vidara,Rio,Evra,Nevil,Skols-e to je bila odbrana koja je donosila trofeje

SAF-covek je pobegao na vreme(svaka njemu cast za uspehe),ostavio u klubu veliko ruglo, s obzirom da nije dobro odradio zadnja 3 prelazna roka(od velikih igraca samo je Van Persi bio dobra stvar,ostali katastrofa)
sta tek reci za Kagavu (koga su unistili) i Matu(koji je pred unistavanjem)

Jos jednom:
Jedinstvu fale golman,minimum 4 odbrambena i zadnji vezni....dzaba im i Robin,Runi,Tigre i Anhel kad odbrana na celu sa bolidom De Geom i poluraspalim igracima moze da primi vise nego sto ovaj brutalno-demonsko-fantasticni napad moze da da...
Napad za 10-ku a odbrana sramota,ne ide se tako do trofeja sa degenskom 3-5-2 formacijom
Penal prvi nije bio,drugi jeste

Pravicete Mojesa od blata,pozdrav za navijace Jedinstva i njihovih kolega sto navijaju za one morone-bolide-degene YNWA-Liverpula

ove godine prevaziđen i Obilić

pre 9 godina

Ovi Englezi nikako da nauče od partizana da nije bitno kako igrate nego da titule donose sudije. Umesto lepo da su zabranili Lesteru da dovodi rezerve i ponište svaki gol koji daju oni ovako neiskusno gube bodove.

Pera

pre 9 godina

Gledao sam utakmicu na strimu,sudija im poklonio penal, bio je faul nad rafaelom. onda gol Kambiasa i sve se promenilo. Junajtedova odbrana je uzas crni, nista gore nisam video u zivotu, jos se Evans povredio pa je usla ona cepanica od smolinga. Evo jos malo povoda da hejteri lece komplekse koje im je Junajted decenijama zadavao, no dobro, cim nabave odbranu doce stvari na svoje mesto.

Disko

pre 9 godina

De Let je trebao da ide napolje. Vec je imao zuti kada je u prvom poluvremenu bacio Di Mariju na atletsku stazu, u drugom poluvremenu kada ga je oborio na ivici 16. Oba starta su apsolutno bili za zuti.
Prekrsaj Verdija na Rafaelu, apsolutno, odgurivanje rukom, na 3-1, sudija propusta da svira, u nastavku akcije, u sledecoj sekundi, Verdi pada fakticki bez kontakta. Sudija dosudjuje penal. Apsolutna kradja. Na taj nacin lomi utakmicu. Voda ulazi u usi igracima Uniteda i oni gube utakmicu (sto im svakako ne prilici ako zele bilo kakav rezultat).
Na kraju utakmice, kao slag na tortu - penal i direktni crveni Bleketu. Penal jeste bio ali direktni crveni....
Ja znam da je vama novinarima senzacija jer je Lester stigao 2 gola Mancesteru ali meni je ovo trijumf silovanja i foliranja nad umetnoscu (gol Di Marije i precka Falkaa).
Ime sudije - Mark Klatenburg.

Dogovor kucu gradi

pre 9 godina

Mogli su da vode i 5:0 na poluvremenu, ali su na kraju morali da izgube. Citam komentare i svodim racunicu koliko Vas se zali da je zbog MU puklo na kladionici. A da li ste se ikad zapitali gde su zavrsile Vase ulozene pare? Igraci se kupuju za neverovatne sume novca, a klubovi zive od prodaje karata, dresova, reklama i slicno. Kako da ne. Ja se ubijem od postenog rada i jedva prezivim mesec. U svetu se danas pare prave iskljucivo na mucku.

Petar

pre 9 godina

Preko nedelje reče Van Gal da se titula vraća na Old Traford...ha, ha, ha!
Lester im uvali 5 komada, a prethodna 4 kola dao 4 gola. Sa ovakvim budžetom i Mojes bi imao duplo bolje rezultate. Uz Kapela, Anćeotija i Ranijerija najveća prevara od trenera!
(takinardi, 21. septembar 2014 16:31)

- Znači da bi bio prevara od trenera moraš da osvojiš LŠ i mnoštvo trofeja. Maksimalno verujem u Van Gala, pa i da smo izgubili 10:3.

Bilbo Baggins

pre 9 godina

Klatenburg kriv.Faul nad Rafaelom kao nije faul,a penal koji ne postoji jeste.Tada je uništio Junajted.Junajted ponovo oštećen kao protiv Burnley-a.

znaju svi da nis je radnicki

pre 9 godina

vec sam reko a evo ponavljam,Unt je tim koji igra za kladionice,ovo sta oni rade zasluzuje kaznu i katanac na klub,van gol je prevara od trenera najveca na svetu,od ovoliko kletvi nadam se da ce bar jedna da se ostvari

Kolega

pre 9 godina

Lester odigrao odlicno kako te nije sramota, verovatno si navijac plasticnog Celsija, da nije onog lopovskog penala bilo bi 10-1 za Mancester, BRUKO nemoj da komentarises vise!
(ivcha, 21. septembar 2014 18:07)

Vidi, momak... to sto si ti navijac junajteda je lepo, ali ne pomaze ti to nista sa problemom koji imas, a to je da nemas pojma o fudbalu.

phil

pre 9 godina

izraz lica van gaala-a pre i posle,neprocenjivo!ovo je fudbal koji ljudi vole da gledaju(osim ako su navijacu utd-a)a ne ono izivljavanje reala nad dosta slabijom ekipom.

sakupljač sekundarnih sirovina

pre 9 godina

Evo kako izgleda kada sudija preuzme glavnu ulogu na sebe. Clattenburg par sekundi nakon očiglednog faula u napadu svira nepostojeći penal za Leicester i od utakmice koju bi gosti rutinski priveli kraju, sve se za tili čas preokreće. Od ekipe koja je bila u totalnom down-u domaćin se osokoljen pristrasnim sudjenjem potpuno vraća u igru, dok s druge strane kod igrača Man United-a vraća se David Moyes sindrom i ode mast u propast!

Stelios

pre 9 godina

samo u premier ligi!u primeri ili bundes ligi ovakav mec ne ide od 1:3 za favorita u 5:3 nego u 1:7.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (sovuljaga, 21. septembar 2014 16:27)
Samo sam cekao ovakav komentar...potpuna neistina, pre svega nekoliko kola Real je izgubio 4-2 posle vodjstva od 0-2 u San Sebastijanu. Dosta bre vise te nasilne promocije Premijer lige, pa ne moras i ti ako nas vec Englezi bombarduju sa pricama kako je najbolja...najkompetitivnija verovatno, ali najbolja nikako sto i potvrdjuju direktni okrsaji sa spancima i delimicno nemcima.

1357

pre 9 godina

Napad odličan, daju golove samo puca. Ali odbrana rupa do rupe, ovo nema gore. Ne mogu ovi dati golova koliko ovi mogu da prime. Bleket, Evans, Jones... Nece moci to tako. Na polusezoni ocekujem 2 stopera nova, e onda da pricamo o LS i tituli. Za sad, nista.

pola obraz pola djon

pre 9 godina

samo u premier ligi!u primeri ili bundes ligi ovakav mec ne ide od 1:3 za favorita u 5:3 nego u 1:7.
(sovuljaga, 21. septembar 2014 16:27)

klasična neznalica....drugo kolo primjere,Sosijedad-Real od 0-2 do 4-2

Igor

pre 9 godina

1. ManUtd je doživeo vrhunac sa Fergusonom. Tim nije na vreme podmlađen i to je to. A i Fergi je imao nekoliko promašaja sa transferima.
3. Loše odrađen prelazni rok. Umesto da popune odbranu i sredinu terena, nagomilali su preskupe ofanzivne igrače. Otuda i 5 primljenih od Lestera. Sramota.
2. Van Gal nije trener za ovaj tim. Ne možeš izgubiti od Lestera 5:3 posle vođstva od 3:1. Nema tu opravdanja.

ManUtd će imati problema i ove godine, a potrošiće mnogo novca. Igrači su preplaćeni, a mnogi od njih ne opravdavaju ni deo tog novca. Neće ih zadesiti sudbina Liverpulu jer je ManUtd mnogo vredniji brend i lako će pokriti gubitke koje je napravio prošle i ove sezone. Ali već u narednoj moraju biti u top 3 tima u PL. Ove sezone ću slaviti ako budu 4-ti.
Vidimo se krajem Novembra na Old Trafordu.

Bolje ne komentarisi klinac

pre 9 godina

@sovuljaga
Lupas gluposti, ali iznosis i neistine. To ako se ti lozis na Premier, ne znaci da treba svima da nameces isto misljenje. A primer da si pogresio (osim ukoliko ne mislis na sasvim tacan opis rezultata koji si napisao) je pre dva kola kada je Real M. vodio sa dva gola razlike protiv Real Sosiedada i onda primio cetiri za redom (umnogome slicno, je l' da?).

ManUtd

pre 9 godina

Kad me nedavno pitao drug sta igrati na ovaj tim, odgovorio sam kratko i jasno. Samo na sto vise golova. Extra napad i suplja odbrana,a moze i 7+ moraju nekako da otplate pojacanja. A danas iz 2/1 uz 7+

Darko

pre 9 godina

A rekose- prethodne 4 utakmice nisu relnost, pobeda protiv QPR-a je realnost. Tako da, ne brinite, ovo danas nije realnost, realnost je prosla nedelja.
Ovo nisu Bajern i Barselona u Bundesu i Primeri, ovo je Premier liga gde nema losih ekipa, gde postoje samo manje dobre ekipe. Ovo je liga u kojoj od TV prava dobijaju isto para jedan Mancester i jedan Lester i taj Lester moze da igra egal utakmice sa Mancesterom i Arsenalom, pobedjuje i gubi.
Gospodine Van Gal, dobrodosli u najjacu ligu na svetu- Premier ligu.

Djape

pre 9 godina

Bili su poleteli posle pibede nad raspalim QPR,cak su i titulu spominjali.Cim nalete na malo jaci klub,otreznjenje.Koja je ovo smejurija od ekipe.

Siti

pre 9 godina

Nemojte se sada zaliti na sudije. Da je Junajted dobar ni sudije im ne bi mogle nista. Barsi su zadnju utakmicu ponistili cist gol protiv Bilbaa pa su opet pobedili

andreas kisser

pre 9 godina

Ovo je sramota....samo toliko, jer npr kada bi neki od sudija u Spaniji svirao ovakav penal protiv barse, ili reala...mogao bi slobodno da se iseli iz Španije.
(Zoran M, 21. septembar 2014 16:27)

tacno tako. zbog toga u primeri, a bogami i u LS, sudije nikada ne sviraju protiv reala ili barse :-) ja kao navijac liverpula uzivam u ovakvoj ligi i tvrdim da je PL najzanimljivije, najuzbudljivije i najneizvesnije fudblasko takmicenje od svih jacih liga u evropi. a ti se slobodno lozi na ligu koju u poslednjih 30 godina osvajaju dva tima (ne, ne mislim na skotski premiership :-)

monarhista

pre 9 godina

Kako voliiiiiiiimmmm...omiljeni klub mi naduvenko ogadi....zao mi je samo junacine velikog srca Runija koji se bori kao mitsko bice u 96om minutu na rezultat 5:3 za protivnika...

folivora

pre 9 godina

Di Maria opet odigrao vrhunski, Falkao odlicno i Runi iznad prosjeka. Van Persi razocarao. Trebaju mu 3-4 stopostotne sanse da jednu iskoristi. Proslo kolo sam napisao da MU treba stopera i da bi Godin bio izuzetan. Sudija je urnisao United, svaka sporna situacija je isla na stranu Lestera. O penalima ne treba trositi rijeci. Treba biti fer pa reci da je i Lester bio izuzetan, dali su 110% mogucnosti i borili se kao lavovi!

Navijac iz fotelje

pre 9 godina

Nije problem u igracima MU vec u Van Gaalu. Covek moze samo da vodi holandske ekipe. Zamisli trenera sa fasciklom i tefterom u ruci i olovkom a i njegovi pomocnici. On mora sve da crta, belezi

d

pre 9 godina

vidic, kapiten i najbolji defanzivac u istoriji junajteda, u ovoj sezoni svaku utakmicu najbolji igrac intera, a mancester igra sezonu bez stopera. ne razumem. da su bar doveli neke mladje zvezde na tom mestu (humelsa isl.), pa ajde i nekako, ali ovo je jedan od najvecih fejlova ikada. ne moze njihov napad da da toliko golova koliko odbrana moze da primi.
samo cu reci: luk so, roho i blind !? jedan sedi na klupi, jedan igra van svoje pozicije, a placeni ludilo. ne razumem... sprdaju se ljudi.

Kol

pre 9 godina

Pa kada ti u napadu imas Runija Falkaa, Van Persija i Di Mariju a u odbrani bleketa, smolinga i evansa sta da ocekujes! Ovi da daju 6 komada, duduci iz odbrane ce primiti 7 uglavnom sve nas koji navijamo za Junajted ceka izgleda jos jedna frustrirajuca sezona bez obzira na silne milione! Dok ne dodju neki ozbiljni centralni bekovi nista od prva 4 mesta u ligi!

velemajstor

pre 9 godina

Hahahahaaha srecom pa postoje ovako raspali timovi kao Sljamcester da mi ulepsaju dan!!!Borba za opstanak vam sledi posle 500.milijardi evra potrosenih tokom jednog leta!!!AAHAHAH…AHAH
(Liverpool, 21. septembar 2014 16:28)

Ne navijam za Mancester, cak mi je i tvoj tim drazi, al sta se ti javljas? Posle njih je najvise Liverpul potrosio, a vidi njih? Ne kazem da Mancester ne ispada smesan, samo kazem da nemas pravo glasa...

fan MU

pre 9 godina

I još jednom ću nažalost morati da ponovim: Veće zlo za Mančester Junajted od Dejvida Mojesa mogao je biti i jeste samo Luj van Gal. Čovek nema pojma, selektirao je i doveo igrače koje niko naredni neće moći da upotrebi i moj MU na jedno duže veme postaje običan prosečan ligaški klub.

dottore

pre 9 godina

Dobar strucnjak, ali uzasno tvrdoglav, nadobudan i svojeglav covek..sta je poenta MANU..kupuj sad, samo kupuj..bez reda..inace na Mundijalu, Holandija nije pre finala postigla gol iz igre, Robben vadio ekipu ceo turnir sam. Samo fora sa golmanom na penale sa Chileom ga proslavila i prva tekma sa Spanijom koja je iovako bila u krizi. Lose je prosao i sa Barcom, i sa Holandijom vec i sa Bayernom a misli da je izmislio fudbal..ubedjen je u to

crise de nerfs

pre 9 godina

Snostra i zasu.Kao simpatizer Lfc dodjem u situaciju da bodrim Utd ,jer ovo je postala teska drama i od jednih i od drugih.Sledi teska borba za kup Lilijane Ronketi,i mrtva trka za najlosiju odbranu u ligi.

sasa

pre 9 godina

kako je sudija unistio mancester kad je svirao prvi penal koji je trebao da bude zuti za igraca lestera, a pre toga faul nad rafaelom. od tad su ovi podivljali igrali ko ludi.
a drugo, nije mi jasno sto van gal izvodi falkaa a ne npr van persija. pa onda izvodi di mariju da bi ubacio nekog bota.
inace, neverovatno me nervira kada rafael koji kao jelte se ubacuje sa strane cim dobije loptu a ima igraca ispred sebe vraca je nazad. pa kog vraga se ubacujes ako ne umes ni da probas da predriblas bar nekog ili neki dupli pas ili BILO STA.

monarhista

pre 9 godina

Kako voliiiiiiiimmmm...omiljeni klub mi naduvenko ogadi....zao mi je samo junacine velikog srca Runija koji se bori kao mitsko bice u 96om minutu na rezultat 5:3 za protivnika...

TurboNator

pre 9 godina

MU odbrana - katastrofa... Sramotan kolaps bez obzira na okolnosti.

Ali sudjenje je stvarno bilo katastrofa! Faul nad Rafaelom, pa penal... neverovatno. I peti gol posle faula takodje.

goran

pre 9 godina

Hahaha kakva sprdacina,sa sve evrogolovima Di Marije i Erere i sve to za dzabe, ne moze napad da da toliko golova koliko odbrana moze da primi,ovaj MU je smesan kao crtani film, kako ih samo napuni ovaj Lester u drugom poluvremenu poput nekog treceligasa ,ajd ruku na srce penal je bio smesan, ali to nije nikakvo opravdanje za ovako losu igru u odbrani Junajteda, i taj penal nije toliko uticao na igru da bi se vadili na njega,jer je MU i dalje imao vodjstvo ,nije im sudija kriv da zbog jedne njegove greske dozive potop, krivac je losa igra u odbrani ,cak je i Mojes prosle sezone imao mnogo bolje rezultate na startu sezone a nije imao ovakve carobnjake poput Falkaa,Di Marie,Erere....sto rece Van gal prosle nedelje "idemo na titulu" (nakon ubedljive pobede nad QPR-om) ne da od titule nema nista ,vec je i LS pod velikim znakom pitanja ako se ovakva igra nastavi ,a sada im sledi serija teskih utakmica sa timovima iz vrha pa kada im je Lester dao pet komada, mogu da zamislim sta ce da im radi Siti,Chelsea,Liverpul,Arsenal itd...ne bih da sam u kozi Van Gala jer ukoliko nastavi sa losim rezultatima, moze se desiti da ode sa klupe mnogo brze nego Mojes prosle sezone

Alexandar

pre 9 godina

Ljudi - mozda David Moyes i nije bio tako los trener?! Ja mislim, njihov problem je sistemski, ne moze se svesti na ono, "trenutno nismo u formi". Problem je mnogo, mnogo dublji u Junajtedu. Leci se kupovinom cele, vrhunske odbrane, za koju ce morati da istovare jednako para kao za skup napad. Odbrana im je ocajna, i sto jedan rece ovde, napad moze da da 6 golova, sta vredi kad ce odbrana primiti 7.

Vladimir

pre 9 godina

E sad zamislite ljudi sta bi ovoj odbrani radili najbolji napadi sveta...Real,Bayern,Barsa...pa evans ocima Ronalda ne bi mogao uhvatiti...bolje im je sto ne igraju ligu sampiona

LecleaR

pre 9 godina

Das 150 miliona dovedes zlo napadacke.igrace i pojacanja a stisnes se za 7 miliona evra za plate da zadrzis dokazani stub odbrane rio i vidaru bez obzira na starost koja nije ni preterana ako cemo posteno i posle.se.cudis.sto je ovako stanje .....


ps- kad primis 5 golova od lestera ( svo duzno postovanje za ekipu) nemas pravo ni da se zalis ni na sudiju ni na sta...

kosovski ciklus

pre 9 godina

da su doveli joba i lugana sada za dzabe bolje bi bilo ja da sam na galovom mesto ne bih raxmisljao jer do polusezone ode sve u propast

veliki strumf

pre 9 godina

Upalim tv u 60. minutu kad - cirkus. Najpre, Klatenburg je dostojan naslednik Veba, ne zna se samo da li je slep ili lud! Cist faul na Rafaelu ne dosudi, a onda sudi penal bez ikakvog kontakta. Pa, neverovatno. Sou je nastavio Van Gal, ladno covek zameni Falkaa i Di Mariu Januzajem i bednim Matom. A odbrana - e to su pravi klovnovi. Napsisah juce da je odbrana Liverpula krs nad krsevima, ali povlacim rec. Ovi su neprevazidjeni. Ko sve danas igra u Junajtedu za desetine miliona: 3. gol, njih sedmorica u 16 se odgledase, a Kambijaso sam. 4. i 5. gol ne vredi ni komentarisati - nigde zive duse pozadi. Dzaba potrosis 300 miliona kad odbrana od Lestera prima 5 komada. Pa Celsi i Siti ce im dati bar 7!

Miki27

pre 9 godina

Svaka cast Lesteru na prikazanoj igri, nevjerovatna borbenost! Jedina zamjerka danas je sudjenje, Klatenburg je upropastio ovaj spektakl jer ce svi pricati o penalu a realno nije postojao ali sta sad, nema kukanja... Van Gal je trebao zatvoriti utakmicu na 3-1 jer zna kakvu odbranu ima ali sta je tu je! Sad cemo ici na gol vise, nema potrebe da se branimo kad odbrane nemamo

Nikola

pre 9 godina

Imali su murinja spremnog da preuzme klub,i onda je ljubomorni ferguson napravio da izaberu mojesa....i prakticno unistio klub.Svi protiv MU danas igraju 300x bolje jer znaju da mogu da ih pobede.Mada i ovaj klen menja dva najbolja igraca u 70min,i ovi ih posle lagano razvale...

nebitno

pre 9 godina

ovaj trener je skoro pa uništio Barsu. Stvarno mi nije jasno što su ga doveli, osim ako im nije u planu da prođu kao Notingem forest. On još jedino u Holandiji može da bude trener.

Dr

pre 9 godina

Van gal vadi Di Mariu (trenutno najboljeg igraca na svetu) i uvodi Matu koji ni u Zvezdi ne bi kvalitet pokazao, nakon toga potop Mancestera.

Ljuba Moljac

pre 9 godina

a SPRDALI STE SE SA jUNAJTEDOM OD POCETKA SEZONE A SUTRA CE VAS TAJ ISTI 'SMESNI' JuNaJtEd Preskociti na tabeli. Mocni liverpul sad ili nikad do titule ...pa naravno nikad. Ludogorec ih razmontirao pa sad i ovi xixixixi
(MilosRU, 21. septembar 2014 02:48)

ahahahaahhhahhhahha eo za malo da ih prestigne

lunar

pre 9 godina

meni zao junajteda,ponadali se da ce dobiti a onda ih samlela lesterova masina....posle 5 kola imaju 5 bodova od 15-to je dovoljno bolan podatak a jos kad se doda da nijednog protivnika iz gornje polovine tabele nisu imali...onda je jasno da mogu da prave mojesa od blata

Kolega

pre 9 godina

Vecina komentara se odnosi na Mancester a retko ko komentarise kako je Lester odlicno odigrao. A igrao je odlicno. Voleo bih da ostanu u premier ligi, sto ce da se desi ako ovako budu igrali kuci. Pogledajte rezultate do sad i sa kim su igrali, svaka im cast.

zika

pre 9 godina

hoce li opet da menjaju menadzera? bili su prvi tim koji je menadzeru pruzao punu podrsku i kada je ekipa zavrsavala sezone na katastrofalnim pozicijama (i po meni im se to i te kako isplatulo) a sada su uveli trend da se menadzer najuruje posle jedne neuspesne sezone. mnogi strunjaci smatraju da ce taj trend dovesti do devalvacije menadzera koji gledaju na duge staze i da ce traziti uspeh u trenutku bez obzira sto nema perspektivu. ali ako su uveli novi trend neka ga se drze

cofi95

pre 9 godina

Ako van Gal za zimu ne dovede Humelsa, Subotica i Vlara, bojim se da ce biti jos jedna katastrofalna sezona za Manchester. Napad je u stanju da da 10 golova, dok odbrana moze da primi 11.

Benteke

pre 9 godina

Kao sto sam rekao... Ono je bio samo QPR. Ljudi QPR je zavrsio sezonu 20 i kusur bodova iza Lestera... Junajted ima najgoru odbranu u ligi. Fi Maria je zaista majstor... Napad je ubitacan, ali vidite i sami... Das 3, primis 5. I to od Lestera... Bleket je dobio crveni, Dzons povredjen... Bice zanimljivo sledece kolo.

Crkvinac

pre 9 godina

Kakva odbrana Junajteda vjerovatno u istoriji nije bila gora djeluju kao amateri, kakav potez je napravio Mojes sa pustanjem Vidica, jednostavno trebaju im 2 nova stopera ovi su smijesni.

Colbert

pre 9 godina

Bilo je uzivanje gledati kako se igraci Lestera bore za svaku loptu. Svaka im cast. Mancester nema odbranu i ako se ubrzo nesto ne promeni mogao bi da bude ponizen od strane protivnika kao sto su Celzi i Siti, mada je i ovo vec ponizenje. Sledi utakmica Celzi vs Siti, bice valjda i ovde dosta golova.

Hoću 158 pluseva

pre 9 godina

Mislilo se da nema goreg trenerskog rešenja za Manu od Dejvida Mojesa ...

Izgleda da ipak ima. Eej, pet komada od jednog Lestera ...

Fergi, batali penziju i spašavaj posrnulog lava ...

Ponosni SRBIN

pre 9 godina

ja sam od svih klubova u PL navijao za MU al kad je bio Ser Aleks Ferguson on je za mene bio najbolji trener na svetu al kad je otisao u penziju sve se raspalo mislim da nece vise biti onaj stari MU kao sto je bio pre

stevan

pre 9 godina

Preko nedelje reče Van Gal da se titula vraća na Old Traford...ha, ha, ha!
Lester im uvali 5 komada, a prethodna 4 kola dao 4 gola. Sa ovakvim budžetom i Mojes bi imao duplo bolje rezultate. Uz Kapela, Anćeotija i Ranijerija najveća prevara od trenera!
(takinardi, 21. septembar 2014 16:31)

Ancelotti prevara od trenera??? Na cemu si ti momak? Covek je doktor trenerskog posla-otkad je Milan njega otpustio, ovaj klub je i krenuo da tone, na zalost. Osvojio duplu krunu sa Celsijem prve sezone, prvu u istoriji kluba cini mi se...osvajao titule sa PSG-om, dobro to ne racunam, sa Milanomsta sve nije osvojio, dodje u Real i odmah prve sezone, dupla kruna, La Decima i kup kralja...sad ces reci da je imao igrace sa kojima bi i ti isto osvojio. Ali da te podsetim-sa istim timom Mourinho 3 sezone nista nije uradio!!!

Cazorla

pre 9 godina

a SPRDALI STE SE SA jUNAJTEDOM OD POCETKA SEZONE A SUTRA CE VAS TAJ ISTI 'SMESNI' JuNaJtEd Preskociti na tabeli. Mocni liverpul sad ili nikad do titule ...pa naravno nikad. Ludogorec ih razmontirao pa sad i ovi xixixixi
(MilosRU, 21. septembar 2014 02:48)

Kako je prijatelju? Nisam Liverpulas naravno,ali vi navijaci jedinstva nemate prava da se sprdate trenutno niti da pretite ikome poz

Arsenal

pre 9 godina

Lester ce kao domacin biti nagazna mina, niko lako nece odneti bodove ( mi smo sa remijem dobro prosli). Sto se tice Junajteda, ako ovako odigraju i sledecih 10-ak kola od LS sigurno nema nista, jedino LE i to uz veliki napor. Napad je kvalitetan, ali treba neko da ih dovede u sansu, ne ocekuje se od Persija, Falkaa, Runija da uzmu loptu na pola i usetaju se u gol... Sredina- da nije doveden Di Maria, ocena 0. Fale kreativci, koji imaju pas, znaju sa loptom. Mata jos trazi formu, ovi ostali nisu ni blizu kreativnog. Odbrana- bekovi mogu da prodju, ali stoperi su najveci problem u sklapanju tima. Pustiti Vidica i Ferdinanda, a ne dovesti barem priblizne zamene, je ocajan potez. Ova utakmica je pokazatelj koja je liga, ako ne najbolja, onda svakako najzanimljivija. Pozdrav.

yup

pre 9 godina

Sudija poklonio Lesteru penal, ali bas poklonio. Posle toga je Lester posteno razbio MU. Ne znam sta je mentalno sa igracima MU, kao da igraju JSL, a ne da su tim sa najvecim brojem navijaca sirom sveta.

mmm

pre 9 godina

Nemanju Vidica ce MUTD praviti od blata sa sve povredjenim kolenom,jer bi i takav u 33. godini tata za pola bekova u Premijerligi!!!
Jedan i samo jedan krivac!!! Sto bi rekao Kovinjalo,fan Gal!

Ja

pre 9 godina

Pre nego sto isprozivate veliki Liverpul sledeci put, prvo se ugrizite za jezik. Ubedljivo najlaksi protivnici (Burnley, Leicester, QPR iz Championsipa, plus Sunderlend jedva opstao prosle sezone) i Utd ne moze ni 2 pobede da namakne. Mislim da onaj prvi penal nije postojao, ali primiti 5 komada od Lestera je sramota. Za onog baju sto se potpisuje ac milan i visi na svim vestima Liverpula nema leka, ni ustanove koja moze da se bavi njime.

Blackman

pre 9 godina

Mene više ništa u vezi Junajteda ne može da šokira, ali način na koji su ovo izgubili fascinira.
Imali su potpunu kontrolu nad utakmicom do prvog penala za Lester. Inače, prekršaj nad napadačem Lestera jeste bio sumnjiv, ali je pre tog kontakta on napravio faul nad Rafaelom koji Klatenburg nije svirao iz njemu poznatog razloga. Do tog momenta, Junajted je imao 3-1, a na 2-1 je još Falkao pogodio prečku...
Prosto neverovatno, Lester nije postojao na terenu do tog sumljivog penala.

Morski Vuk

pre 9 godina

Gledao sam Lester uzivo na Stamfordu u drugom kolu , izgubise tada 2:0 od plavaca a negde u 65-om minutu na rezultatu 0:0 Nugent je imao jedan na jedan sa Kurtuom , da su tada dali gol i Murinja bi sokirali. Tada a I danas su me odusevili kako su kompaktni , srcani , disciplinovani i hrabri! Obozavam takve ekipe!

wlado

pre 9 godina

ne mogu dimaria falkao runi i van persi da daju koliko jones, evans, smoling mogu da prime.

vidara je s razlogom najuspesniji igrac u istoriji manchester uniteda po statistici br utakmica-br pobeda.

Ljubinko Pantic

pre 9 godina

Pa ovo nije normalno sudija dosudi DVA penala za Lester! Ma necu vise da pratim ovaj Junajted,jako je los.Od danas navijam za Barsu.

norton

pre 9 godina

hahaha...jao pa gde je sad ta prednost junajteda sto ne igra u evropi,ne igraju ni kup sledece nedelje...sve olaksice imaju.....prvih 5 protivnika ove sezone su sve top kandidati za ispadanje...nijednu ekipu za gornji deo tabele nisu dobili kao protivnika......5 kola,5 lakih protivnika da ne mogu biti laksi a oni 5 bodova od 15.....pa sta ce biti kad im se sad poredjaju oni najjaci....ekipa psiholoski izuzetno slaba a odbrana jezivo losa....u ovom trenutku 4.mesto je pusta zelja

bozemesacuvaj

pre 9 godina

tacno se videlo sa nam fali jos minimum jedan levi bek...mozda jos dva...eventualno tri...taman da ih imamo 7,i onda smo prava ekipa!

cinober

pre 9 godina

Koliko redakcija b92 ne voli Čelsi to nije normalno, juče izbore remi sa šampionom na gostujućem terenu (a malo je falilo da odnesu i ceo plen) i šta vi izvučete kao naslov? naslađivanje kako je Lampard srušio snove plavcima + članak kako Pelegrini naziva CFC malim timom i (loše) prenosite Murinjovu izjavu kako on govori da je ljubav između CFC-a i Lamps-a gotova, a i stina je da se šeretski smejao dok je to izjavljivao (gledao sam izjavu za sky sports news i znam šta pričam) a vi je ovako besramno trgate iz konteksta i podvaljujete naivnim klincima koji čitaju vaš sajt i nemaju uvid u originalne izjave koje prenosite. Srećom svi imamo oči i videli smo i nakon meča kako se ta ljubav "ugasila". Sa druge strane svaki poraz Junajteda je iznenađenje i šok, a ni u kom slučaju posledice njihove loše igre i vođenja tima, uvek je u pitanju inspirisana, nadahnuta, nerealno dobra igra protivnika, koji se eto drznuo da udari na velikana. I to velikana koji u 3 dana spiska bruka puno love i onda njihovi navijači imaju obraza za prozivanje Čelsija kako je svoje trofeje i slavu isključivo kupio novcem a nipošto igrom na terenu (kao da je trofej hleb u pekari i samo odeš i kupiš ga kad ogladniš). Pa ako je tako jednostavno, zašto do sada klubovi sa tradicijom i klasom koja se ne može kupiti nikada nisu osvojili LŠ (Arsenal, od skora i Man. Siti) ili PL (Liverpul)? Čelsi je osvojio sve i bez obzira voleli ih ili ne, to treba da se poštuje, jer ne navijamo svi za iste klubove.

enrike

pre 9 godina

Uzalud atomski napad...valjda je vise svima jasno sta su znacili za MU i koliko su veliki igraci Vidic i Ferdinand,nije Ferguson bio budala nego jedan od najvecih trenera u istoriji! Bez stena u odbrani uzalud im je i Mesija da dovedu...

karabaaja

pre 9 godina

Daš tri gola i opet po ušima.... Dobri moji kuća se zida od temelja, prvo dobar golman pa neprelazna odbrana pa nadalje... Ekipe 'sredina tabele' dijele im lekcije, šta onda očekivati od najboljih? Spominjaće se Vidara i Rio ovih dana u junajtedu!

Salence

pre 9 godina

Junajted pod hitno da zaposli tri vracare, dva seoska shamana, i jednog gledaca u pasulj. I da svako od njih bude placen kao Bleket ili Evans. Namerno sam njih spomenuo, jer ste svi imali priliku da se uverite u svu briljantnost tih balvana. Ako malopre pomenuti kadrovi budu dobro radili svoj posao, mozda se Junajted docepa i 5. mesta u maju sledece godine.
Lesteru apsolutno svaka cast, a ja cu ove sezone sve vise pratiti Sautempton; tim Ronalda Kumana sa Peleom, Dusanom Tadicem i Snajderlinom predstavlja do sada za mene najprijatnije iznenadjenje.