Nedelja, 21.09.2014.

16:00

Maksimalni Partizan opet na vrhu

Fudbaleri Partizana vratili su se na prvo mesto Jelen Superlige, pošto su bez previše problema slavili na gostovanju kragujevačkom Radničkom – 3:0 (2:0).

Izvor:

Maksimalni Partizan opet na vrhu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

270 Komentari

Sortiraj po:

Zoran

pre 9 godina

Partizan je veoma casna i postena ekipa. To dokazuje dres koji nose, grb koji sija punim sjajem, ime koje para usi i zauvek ce biti komsije evropskog i svetskog sampiona. A to ko igra danas tj posmatra ko kako igra nije toliko bitno, koliko je bitan ponos i obraz u pobedi i porazu. Jedna je Zvezda Crvena i armija milionskih navijaca.

bob

pre 9 godina

Onakav fudbal se ne vidja cesto...Partizan igrao taman koliko mu je trebalo, a ocajni Radnicki daj Boze da ne ispadne iz lige sa onakvim igracima. Neki su dosli pravo iz medjuopstinske lige ( Culum, Jaksic ili Jasic, tako nesto )i ne znaju osnovne stvari da urade na terenu. Nije mi samo jasno kako su ih strucnjaci iz kluba nasli. Ovde nisam procitao 2 krstena komentara, uglavnom klinacka prepucavanja, a to sto vise nemamo da gledamo ni F od fudbala...pa, koga briga uopste.

znate, niko ne može da zabrani fmp - u kako će da se zove

pre 9 godina

(strašno šta se radi, 21. septembar 2014 18:45)

Ajde brzo šolju mleka, pranje zuba i na spavanje imaš sutra predčas iz matiša.

Dr House

pre 9 godina

Partizan kakvog god da je kvalteta sa obzirom na sve okolnosti uopste nije los tim. Narocito ne za nase okvire. Pod okolnostina podrazumevam lopovsku upravu sa onim nesretnikom na celu. Svake godine prodaju sve najbolje sto imaju,a para opet nigde. Skrpe tim sa nekim domacim igracima, povratnicima za dz i iz podmlatka. I takvi skrpljeni imaju u LE i kvalifikacijama 4 pobede i 3 remija. ZNACI BEZ PORAZA. Neko ce reci sa kakvim protivnicima. Pa takvim da je jedan, od kog je ispao ali nije izgubio, trebao da pobedi mocni Liverpul u gostima !!! U domacoj ligi 6 pobeda i 21 gol i neki se prave pametni sa namestanjem, Toletom i ostalim glupostima. Jedina titula stvarno namestena, u zadnjih iha ha godina, je ona CZ iz prosle sezone. Zna se i zasto. Sve ostalo je realnost.

Luke Babbitt gravedigger

pre 9 godina

Kapiram da se Partizan sprda u ovoj ligi sa 20 % snage.Pa Totenhem nije mogao da šutne u okvir gola nijednom Radnički će.Ma važi

potrazi pomoć

pre 9 godina

(strašno šta se radi, 21. septembar 2014)čitam tvoje komentare i po njima bih rekao da imaš izmedju 12 i 15 godina,ako ih imaš više onda si brate u gadnom problemu.pa ti druže misliš da tvoje i moje mišljenje iskazano u komentarima nekom bitnom nešto znači?pokrivanje medijsko u komentarima?!veću glupost ne pročitah.a brate imaš drugare,rodjake koji navijaju za Partizan,objasni njima da su nemoralni i loši ljudi.il je to malo teže licem u lice,ovde je ipak bezbednije.

nesa

pre 9 godina

Sasa Ilic treba da ode u penziju.Svaka njemu cast ali mi je muka kad vidim kako se vuce po terenu.Takodje,treba zabraniti igracima ne samo da razgovaraju sa sudijama vec i da ih gledaju.

delija iz pg

pre 9 godina

Neka se spreme sledeci. I pored velikog broja povredjenih igraca i velike medijske antikampanje, koja nipodistava sve sto je crno-belo, gazimo redom na domacem i Evro frontu. Od svega ovoga Partizan postaje samo jaci. Idemo po otetu 26-tu.
(KODAR78, 21. septembar 2014 18:01)

KARANTIN 78 gdje ti živiš?

panteroid

pre 9 godina

Braco i sestre, bio sam na jugu i tacno iza situacije gde se desio tkzv penal. Smesno je oni suditi, BRUKA I SRAMOTA, veze sa penalom nema, Bruuuuka.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (legend, 21. septembar 2014 18:17)

E` si bio? I sta kazu? 3:0 laganice,neverujem. Prvo jedno lepo saopstenje pa cemo da razmotrimo.

neno vas.

pre 9 godina

(strašno šta se radi, 21. septembar 2014 18:38) Slazem se da je strasno sta se radi.Pominjes penale i da treba da se svira i deset ako ih je bilo.A sto ne spominjes da se penal za Partizan nije svirao 19 godina.A sto se nije svirao penal ili bar faul nad Ninkovicem prosle godine pre zvezdinog izjednacenja?A sto se nije svirao penal za Smederevo kada Dimitrijevic rukom sa gol linije skida loptu?Pominjes pritisak i Obilic 98.A sta je bilo prosle godine?16 utakmica pobede u nizu,najbolji niz u Evropi.I gde ti cuveni igraci odu posle tako sjajnog niza?Rasni golgeter Mrdja u predzadnji klub u Japanu,kapiten Milijas u turskog drugoligasa, a cuvenog vezistu Ninkovica uzme Evijan kao slobodnog igraca i na kraju vas UEFA izbaci iz takmicenja zato sto ste lazirali koliko dugujete igracima.I onda ove godine dovedete jos 10 igraca. E to je strasno.

nasasnjicav

pre 9 godina

Zvezdaš sam jer nikad nekih mogao da navijam za tim kome je Sale jedina legenda...To bi bila jedna mala digresija na neke zlonamerne komentare partizanovaca koji ističu kako imaju oduvek bolje igrače a fudbal se kao igra od pre desetak godina...Samo bih čestitao Partizanu ne lepim partijama a mojoj Zvezdi da ispliva iz problema jer do tada ćemo gledati ovaj jad i bedu od igre koja je sve ali ne Zvezda...Sportski pozdrav i vidimo se u derbiju za koji sam nekako siguran da dobijamo uprkos katastrofi od Zvezde...

Svako ima svoju tuznu pricu

pre 9 godina

Penal nikako nije mogao da bude sviran. Ako je bio faul bio je van 16. Igrac Radnickog istim intezintetom vuce Vulicevica i van kaznenog i unutar kaznenog, e sad sto uvaj pada u 16 da bi iznudio penal to je simuliranje. Da je pravde trebalo je da bude sviran faul van 16. Mozete da lupate minuse koliko hocete ali to ce svako ko je neutralan i imalo fudbalski obrazovan reci.

Aca

pre 9 godina

Petar Skuletic je majstor. A Sasa Ilic je crno bela legenda je nasa Ilic SASA.
(Igor tv grobar, 21. septembar 2014 18:47)A ti nisi nikad otiso na stadion

Pera Trta

pre 9 godina

3:0 za Zvezdu u derbiju,isto kao kad ste igrali 0:0 sa Realom,pa posle 3 dana Zvezda vas nakantala 3:0 u derbiju hehe
(Marko, 21. septembar 2014 18:07

Sine Marko, ti se toga i ne secas jer si bio mali. Ne lozi se bezveze. Zvezda do sada u JSL daje 1,5 gol po utakmici a Partizan 3,5. Razocaraces se na derbiju.

Penal bio cist ko suza. Isto kao i ruka Zivkovica. S tim sto je gol postignut nakon jos 3 dodavanja i 2 laznjaka tako da sudijska greska nije direktno uticala na rezultat.
Gledajte fudbal (ovakav kakav je) a ne sudijske greske. Kad pobedis sa 0:3 onda je sve jasno. Muka je kad ne umes da das gol pa ti svaka greska sudije smeta.
Iako smatram da Partizan ima los tim (bar 5-6 igraca su daleko ispod nivoa za LE) i da Nikolic nije narocito dobar trener, za JSL je i ovakav prejak. Ono sto je CZ juce pokazala protiv NP je tuga od igre. Nije ni Partizan mnogo bolji ali bar ima neke uigrane akcije (uglavnom Drincic menja stranu dugim loptama) i to za sad funkcionise.

nemanja

pre 9 godina

Nije Partizan dobio 1-0 pa da se sad hvatamo spornog penala, ali ono nije niti moze ni u jednoj ligi na svetu da bude penal. Klasican duel dva igraca u kome napadac ocigledno pokusava da prevari sudiju, i ceka kontakt i pada nakon sto je usao u sesnaesterac u pokusaju da iznudi penal. Ja bih za takvo ponasanje davao 5 utakmice suspenzije. Pa kako te nije sramota Skuleticu? Nazalost sve vise takvih je igraca danas, Mrdja prosle sezone takodje, sramota za sport, za fudbal.

miki

pre 9 godina

Boze mili, pa jel' mora kmecanje bas svakog vikenda? Pod hitno fuzija uz promenu imena da se izbegne Zvezdin istorijski poraz u sledecem derbiju.

HD

pre 9 godina

Znaci prodjes obrambenog igrace i tak te s ledja povuce i po misljenju strucnjaka nije prekrsak!? Znaci prekrsak je ali posto je unutar sestnajsterca onda je to penal, da nece direktni mozda da bude. Da je bilo na sredini priznali bi prekrsak ali posto je taj prekrsak znacio penal znaci nije prekrsak. Opravdan zuti karton, cisto rusenje igraca od iza, zato sto je zakasnijo.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (mihajlo,

Care, u prodavnicama ima super novih televizora. Nisu skupi.Gde ti vide povlacenje rukom?? kada si toliko precizan da li si mozda video da je Pantic dao for rukom iz koga je pao drugi gol.U prvom slucaju si video povlacenje a udrugom nisi video for rukom

Brondby

pre 9 godina

Tek je septembar polako osvajamo prvenstvo

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Brondby Brondby Brondby Brondby

Brondby Brondby Brondby Brondby

Brondby Brondby Brondby Brondby

Brondby Brondby Brondby Brondby


Brondby Brondby Brondby Brondby


Brondby Brondby Brondby Brondby

Brondby Brondby Brondby Brondby

legend

pre 9 godina

Braco i sestre, bio sam na jugu i tacno iza situacije gde se desio tkzv penal. Smesno je oni suditi, BRUKA I SRAMOTA, veze sa penalom nema, Bruuuuka.

aca_bg

pre 9 godina

@Druže izbacili ste NEFČI Azerbedjžanski NEFČI,spustite se malo na zemlju al stvarno
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (KUM, 21. septembar 2014 17:00)
I tako osam puta u zadnjih deset sezona... A jel' verujes njima ili su i oni Toletovi ortaci ? http://www.uefa.com/memberassociations/uefarankings/club/

doktor 32

pre 9 godina

Odlicna igra sa izuzetkom Stankovica i Pantica. Stankovic prosto ne zna bolje, Pantic cuva nogice kao da je Ronaldinjo, ni jedan duel nije dobio... Precenjen igrac
(Bojan, 21. septembar 2014 17:11)

Dobro rečeno, Bojane. Svi ostali su odigrali odlično, Stankoviću ne treba zamerati jer ovo je njegov limit i niko nam nije kriv što nemamo boljeg, a mali Panta, na veliku moju žalost, već je mislima u inostranstvu. Tako neće daleko dogurati.

S.Ilic

pre 9 godina

Ja neke ljude stvarno ne razumem... Ne treba da se radujemo zbog ulaska u LE jer smo izbacili Azerbejdzanski cirkus, ne treba da se radujemo jer smo uzeli bod drugogj postavi totenhema... A cemu se vi radujete? S tim da komentarisete godinama kako Partizan krade,potplacuje sudije,a vi dugujete 50 miliona i sto je najgore UEFA vas izbacila... Al mislim da vam je moto kad vec propadamo da povucemo i Partizan sa nama...I samo da kazem da mi nije drago sto je zvezda to sve dozivela...

Ivan kg

pre 9 godina

Braco i sestre, bio sam na jugu i tacno iza situacije gde se desio tkzv penal. Smesno je oni suditi, BRUKA I SRAMOTA, veze sa penalom nema, Bruuuuka.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (legend, 21. septembar 2014 18:17)

I ja sam bio bas tu, i mogu da ti kazem da si bas ostaceni navijac Zvezde. Ili promeni naočaLe.

Nacionalisti

pre 9 godina

Mene bi bilo sramota da pricam nekakve gluposti, kako je Totenhem igrao sa trecom postavom, sa "klincima" koji uzgred pola imaju po 27-28 godina ovo ono... Pa ta vasa kako je vi zovete "treca postava" vredi duplo vise od Partizana i zvezde zajedno! Mi imamo JEDAN TIM, a njima niko nije zabranio da dodju u najjacem sastavu, to sto su nas oni potcenili i sto su smatrali da ce da nas lagano dobiju 0-7(a boga mi i vi ste) to je njihov problem.... Drugo, ako kazete da ne mozete da dodjete do izrazaja pored Partizana u prvenstvu, da je sve namesteno, sto lepo u Evropi ne zabelezite neku pobedu pa malo povecate taj vas koeficijent, pa da posle dobijate i vi tako "lake protivnike" iz Azerbejdzana(vas bi razbio 0-3, 0-4)... Tu vam Partizan, Tole, sudije nisu krivi... Od proslosti se ne zivi, grupa je za vas san... I Partizan nije neki faktor u Evropi, ali barem ako nista drugo ucestvuje... I pitanje za delije, koji ste vi veliki tim izbacili iz Evrope u poslednjih 10 godina??? Objavite mi komentar, pozdrav...

otkacheni

pre 9 godina

Ej, hvale se remijem sa drugim timom Totenhema, a prvi tim im danas kod kuce gubi od Vest Bromvica... Truba su i Zvezda i Partian. Neko je napisao da su ovaj mec gledali navijaci Zvezde i da su se nadali kiksu. Jesam se nadao, ali me boli uvo da bacim dva sata na gledanje indijanaca. Cak sam i prespavao prvo poluvreme Celsija i Sitija jer su dosadni.

srb

pre 9 godina

@delija slatki su, lupaju ti minuseve :) Bilo kako bilo, gde nam je fudbal dokazujemo u evropi i ne treba se loziti kada prolazimo kao bosi po trnju. Hvala na razumevanju

ovako ni u Africi ne rade!

pre 9 godina

Mozete li samo da zamislite sta bi bilo sa komentarima da partizanu ove godine u pet kola nisu dosuđena tri cista penala, da je dosudjen jedan protiv njih nepostojeci, a da je Zvezda osvojila bodove iz nepostojećeg penala, 3 gola iz ofsajda i 5 autogolova! B92 bi bio srusen od komentara! A sad?! Opet vise komentara grobara nego delija?! Pa ovo je probilo sve granice nemorala i licemerja! Koliko vas placaju po komentaru da skrenete temu sa pripremljene kradje titule na nacin kojeg bi se stideo i Obilić?

only fools and horses

pre 9 godina

Dosadni ste više sa sudijama. Znamo da su i Zvezda i Partizan povlašćeni, znamo i da se namešta, ali preteraste sa komentarima. Juče zapeli ofsajd pa ofsajd, a sve čisto. Danas ovi drugi dižu dreku za čist penal. Ako gledate utakmice kako bi ste tražili greške sudija ili nameštanje, bolje nemojte, imate englesku, špansku, bilo koju drugu mnogo kvalitetniju ligu pa gledajte. Mislim, ako vas fudbal stvarno zanima.

grobari bez obraza

pre 9 godina

Zamislite da je ovakav penal dat Zvezdi šta bi sad bilo! Posebne vesti sa naslovom "procenite da li je bio penal", hiljadu komentara grobara o najvećoj krađi u istoriji, pritisci na sudije i stvaranje klime gde Zvezdi sledeći sudija ne bi dao penal ni da neko polomi noge njenon igraču. Da je Zvezda radila ono što radi partizan već bi bilo prekinuto prvenstvo. Slušamo godinu dana o JEDNOM penalu za celu sezonu koji je navodno odlučio prvaka, a Zvezda samo u jednoj utakmici bude oštećena za TRI!! Znači titula mora da se oduzme partizanu?! Ili ste toliko neopisivo licemerni da vam sad odgovara? Eeej ljudi moji grobarštine pričaju o prošloj sezoni u kojoj su unakazili Pazar i dobili poklon pobede protiv 5 ekipa?!! Pa koliko nemate obraza?!

Jokic Dejan PFC Skopje

pre 9 godina

Zasto danas ne igra Autogol,najveci talenat partizankine skole jos od vremena Mijatovica!

Mada i ova zamena penal je nadaren nije da nije:-))
(monarhista, 21. septembar 2014 17:31)
# Link komentara
1.Stojkovic;2.Rukavina.3.Lomic;4.Fejsa;(5.Nastasic);6.Savic;(7.Markovic);(8.Jojic);(9.Mitrovic);(10.Ljajic);(11.Jovetic)
Evo na pr.tima koje je Partizan prodao u samo par zadnjih godina,sastavljen od igraca (sem Stojkovica),koji su ili iz Partizanove skole,ili su afirmisani u Partizanu.A kada njima dodas bambija Tosica,Camatu,Diarru .....
bice ti jasno zasto je skor 6 od 7.E sad napisi spisak igraca iz tvoje ekipe iz ovog perioda,i sve ce ti postati jasno.Ako si imalo posten sam prema sebi,nametnuce ti se sam odgovor zasto i na koji nacin je samo 6 od 7.

strašno šta se radi

pre 9 godina

Auuuu znači to je plan za ovu sezonu? Brutalne krađe prekriti masovnim spinovanjem po komentarima? Zvezdi je ove sezone već uzeto 3 boda, a partizanu poklonjeno deset. Ali logika je ako namestimo 5 utakmica neće stići o svakoj da pričaju. Ovo nije ni Obilić radio! A tek licemerje o pominjanju Zvezde iz prošle sezone?! Jel Zvezda pokrala Pazar kao nikad u istoriji? Jel Zvezda oštetila za po 3 boda Voždovac, Rad, Spartak, OFK u prošloj sezoni?! Sramota! Ovo što radi partizan u našoj ligi se ne radi ni u Africi! I zašto ne objavljujete komentare koji se ne sviđaju partizanu??

KODAR78

pre 9 godina

Neka se spreme sledeci. I pored velikog broja povredjenih igraca i velike medijske antikampanje, koja nipodistava sve sto je crno-belo, gazimo redom na domacem i Evro frontu. Od svega ovoga Partizan postaje samo jaci. Idemo po otetu 26-tu.

Ivan kg

pre 9 godina

Sad sam sa utakmice. Prvo, penal cist k'o suza, onaj iz Radnickog potpuno nepotrebno gura Vulicevica i covek je to iskoristio i pao, a faul u 16 metara je penal. Partizan je igrao koliko mu treba, sa pola snage. Grbic je bio odlican, prolazio je kako je hteo, Drincic pokriva neverovatno veliki prostor, on ako ode bicemo slabiji 30-40%. Cirkovic i Branko Ilic odlicni, Skuletic je bas koristan, Vulicevic, pored Drincica, najvazniji u timu, covek stigne da pokrije u odbrani i odmah se ubacuje u napad, ne pamtim da smo imali boljeg desnog beka. Zivkovic i Pantic moraju da ojacaju, inace vidi se da znaju da igraju.

strašno šta se radi

pre 9 godina

Posle ovakvih komentara definitivno nema više dileme da ne postoje nemoralniji ljudi od grobara! Nakon užasne krađe Zvezde koja je oštećena za dva penala i sviran Napretku jedan koji nije bio preplavili su komentare i smejali se, a već godinu dana kukaju kao niko zbog penala Vojvodini?! Sada kada su dobili penal iako igrač nije ni pipnuo ovog u 16 opet toliko nemaju obraza da se opet javljaju i pričaju o Zvezdi?! Kažu Zvezdi suđeno dva penala u derbiju? A vi ste navikli da kad napravite penal sudija ne svira? Ako napravite deset onda treba deset i da svira! Ja stvarno ne mogu da poverujem da obični ljudi pišu ovakve komentare sa toliko nemorala i licemerja, a ako je partizan unajmio ljude da prikrivaju krađe masovnim pisanjem komentara onda nemam reči. Dno dna! Očigledno je ove sezone partizan rešio da bude brutalniji od Obilića i ne prepusti ništa slučaju. Užas. Koja svrha od takvog fudbala??

Delija

pre 9 godina

Daj nelupaj kakav savic dijara obradovic i ostala boranija. Stojanovic marovic radinovic šabanadžovic najdoski belodedic jugovic savicevic pančev mihajlovič prosinecki kad cete vi imati taku ekipu,a da nepricam o igračima kao dzaja pizon piksi

Grobar

pre 9 godina

Stalno je neko nezadovoljan sudjenjem. Lepo FSS da izdvoji pare i da celu jednu sezonu JSL sude iskljucivo strane sudije koje ne znaju srpski. valjda bi tad konacno ucutali SVI. Pa nije to milion dukata da dolaze iz inostranstva.
Smanjiti platu Tomislavu Karadzicu i svim zaposlenim u FSS i eto novca za sudije iz inostranstva.

bob

pre 9 godina

Kakva farsa od komentara.

Najglasniji navijači kluba kome su na poslednjem derbiju dosuđena 2 penala!!!

Stubovi srpstva. Tragedija od naroda.

Goran

pre 9 godina

Sve shvatam ali da o namestanju pricaju oni koji su izbaceni iz evrope ne zbog leprsave igre vec bas zbog namestanja i dugovanja... Sa njima uvek cirkus... Sto bi rekao Stanoje, ko vam smeta da u evropi dokazete kvalitet?

oleeee

pre 9 godina

Penaltizan :D
Al' dobro, sad će da uđe rasni napadač Autogol pa će pobjeda Penaltizana biti još ubjedljivija
(ms989, 21. septembar 2014 16:29)

naravno
mi bar znamo da pucamo penale, pogotovo one na poklon sto dobijemo

ziv bio

Nikola C.

pre 9 godina

Pitanje za sve Delije : Ako je sve zakulisano i predvidivo u nasoj JSL, zasto nas pratite? Ako se pre meca znao pobednik, zasto ste svojih 90 minuta zivota ulozili u ovaj mec?

Nemojte ispadati smesni i glupi! Onaj koga ne zanima bajata JSL je pratio ino-fudbal (npr. Lester - Man Utd, sada Chelsea - Man City) ili je odmarao, citao, setao. A ovaj mec gledaju samo oni koje rezultat zanima i koji veruju ili u pobedu (Grobari) ili u poraz/remi (Delije). I nema dileme.

Naravno, sve greske u korist Zvezde su plod slucajnosti, sudije su od krvi i mesa. Nepostojeci 11-erci su cisti kao suza. Kartoni opravdani do poslednjeg. Remi Partizana sa Totenhemom je slucajnost i losa igra Engleza, a svi timovi filijale. Svi 11-erci su izrezirani.

I da --- da je Partizan svih godina uz sebe imao FSS, Karadzica, sudije i drzavu, zar zaista verujete da bismo osvajali titule sa samo +6 ili +7 bodova i to mahom zbog pobeda u derbijima? Da je tako, bilo bi najmanje + 20 za nas. Ni Barselona nas ne bi sustigla.

KUM

pre 9 godina

Razlika izmedju Partizana i ostalih timova u ligi je ogromna,vidi se da nismo dzabe u grupnoj fazi liga evrope.
(Slavko Rs, 21. septembar 2014 16:31)

Druže izbacili ste NEFČI Azerbedjžanski NEFČI,spustite se malo na zemlju al stvarno

monarhista

pre 9 godina

Zasto danas ne igra Autogol,najveci talenat partizankine skole jos od vremena Mijatovica!

Mada i ova zamena penal je nadaren nije da nije:-))

Pitam se ko

pre 9 godina

@Razlika izmedju Partizana i ostalih timova u ligi je ogromna,vidi se da nismo dzabe u grupnoj fazi liga evrope.
(Slavko Rs, 21. septembar 2014 16:31)

Niste dzabe, neko je to debelo platio

Deda Milojko

pre 9 godina

Nije problem sto je sviran sumnjiv penal vec je problem sto u proslom kolu nije sviran ocigledan penal.

Gledam MC-Chelsea. Da utakmicu sudi Majo Vujevic. Vec bi bilo 3-4 penala, desetak zutih i barem 3-4 crvena i to u prvom poluvremenu

zoran

pre 9 godina

Jos jednom smo, na ovoj utakmici, potvrdili dve stvari.
Shkuletic nema kvalitet o kome se prica, a to se videlo u samom pocetku 2. poluvremena, gde on ima 2 100% shanse, ali jasno kao dan da nema zavrshni udarac lucidnog spica. Njegova je sreca da igra u timu koji stvara shanse i dosta su bolji od ostalih u jad ligi.
Druga stvar je da "veliki" trener daje ,radije, shansu i bolesnim igrachima (Lazovic) no Fofani. Sta taj covek trpi u Partizanu je za neverovati.

PUVKE

pre 9 godina

@Javljaju ae cigani kojima je proslih sezona sviran penal van 11.
Dovoljno reci 2 na derbiju.
(PIVKE, 21. septembar 2014 16:32)

Puno pozdrava od grobara iz Njukasla

Gavgalj

pre 9 godina

Jeste, i protiv Nefcija nam je sviran penal. I protiv Ludogoreca. I protiv Totenhema. Zato nas nijedan od ovih klubova nije pobedio. E, da i protiv Zvezde su Drina i Koja dali dva gola iz penala. Partizan je za svetlosnu godinu bolji od svih ekipa iz okruzenja. Bravo Nikolicu!
(rax gravedigger, 21. septembar 2014 16:32)

Xaxaxa! Slatko se nasmejah...

323

pre 9 godina

Svima vama ostaje jedino da se bune da nije bio penal, da je nekoga lopta udarila u ruku a on namerno igrao rukom a niko od njih nije sposoban da zaustavi Drincica, Skuletica, Grbica, Pantica, Ilica, Zivkovica...to je u stvari jedini problem. Svi se vi ponasate kao da ste na terenu, da stojite pored igraca pa tvrdite da nije bio penal, da je neko namerno igrao rukom, jer vi to treba da procenite, jer kada lopta udari u ruku, postoji slucajno i namerno igranje rukom, a o tome odlucuje VI. SVI VI u stvari svojim komentarima hocete da dokazete da Partizan nema pojma, da lose igra i da pobedjuje uz pomoc sudija?? Da li ste vi normalni?? Ja jos ne znam da li ce Partizan pobediti jer ostaje celo poluvreme ali u ovom poluvremenu ZASLUZENO vodi, bolje igra u stvari Radnicki ne igra NISTA. Pa kako da pobedi??

zvezdarac

pre 9 godina

Ako ga je Majo svirao onda mora biti da je 120% bio penal. Čoveku je zvezda u srcu i kad Kaduu i ekipi nije išlo, uvek je tu bio Majo Vujović da pogura.

stanko

pre 9 godina

I juce i danas pre utakmice sam postavio litanje zasgo sd ova utakmica uopste igfa kad je pobednik bio poznat pre pocetka prvenstva. Lupajte ponovo minuse i pravite se ludi. Pravite se da niste videli namestanje.

mihajlo

pre 9 godina

Znaci prodjes obrambenog igrace i tak te s ledja povuce i po misljenju strucnjaka nije prekrsak!? Znaci prekrsak je ali posto je unutar sestnajsterca onda je to penal, da nece direktni mozda da bude. Da je bilo na sredini priznali bi prekrsak ali posto je taj prekrsak znacio penal znaci nije prekrsak. Opravdan zuti karton, cisto rusenje igraca od iza, zato sto je zakasnijo.

FočaKMK

pre 9 godina

Partizan igra jak tempo, liga evrope, prvenstvo, prima puno golova u prvenstvu, ako Radnički ne ubaci ni jedan gol, stvarno taj klub je loš!

doktor 32

pre 9 godina

Šta da vam kažem, limenke, sigurno ni sami ne verujete u to da ovo nije penal. Ma znate vi dobro kolika je razlika između nas i vas, evo već decenijama. Bila je i prošle godine, i to znate, ali su se našle pare za jednu titulu, koja će se pamtiti kao vrhunac beščašća u srpskom fudbalu. Skupo ste je platili, a i još skuplje ćete.

antibot

pre 9 godina

Druže izbacili ste NEFČI Azerbedjžanski NEFČI,spustite se malo na zemlju al stvarno
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (KUM, 21. septembar 2014 17:00)

Koga ste vi izbacili ove sezone?
Koga ste izbacili u poslednjih 15 godina?

Koliko ste bodova doneli srpskom fudbalu u poslednjih 5 sezona?

Pogledaj prvo sebe, pa onda sudi drugima prijatelju...

veliki strumf

pre 9 godina

Mogao je Vulicevic da izdrzi jos malo i padne u petercu - bio bi snazniji utisak. Sprdacina, ako je bilo faula bilo ga je van, unutra nije ni bilo kontakta.

Svrati da vidis evropske i svetske trofeje a usput i titulu...

pre 9 godina

Partizan igra teske utakmice u Evropi gde vec godinama jedini koliko toliko dostojno predstavlja nas fudbal. Ne treba mu praviti probleme u domacem prvenstvu i sasvim je normalno da ima povlascen status posto je to svojim uspesima zasluzio. Mi smo mala zemlja i ne mozemo imati mnostvo kvalitetnih ekipa a Partizan je nas daleko najstabilniji klub. Cela drzava mora da stane iza njega posto je to nacionalni interes kao Makabi u Izraelu.
(Partizan i niko vise, 21. septembar 2014 16:40)

1. Teske ili preteske? Cek da svrstamo, teske utakmice protiv predstavnika Azerbejdzana i Farskih Ostrva,a preteske protiv rezervnih timova Bugara i Engleza.
2.Pre ove sezone partizan je u 22 evropske utakmice ostvario 4 pobede,to je stvarno jako veliki uspeh.
3.Najstabilniji klub u Srbiji izgleda ovako : strajkuju zaposleni,strajkuju igraci (Sasa Ilic pregovara za platu u ime svih),predsednik 2 puta bio u zatvoru,navijaci se medjusobno ubijaju.
4.Nacionalni interes partizan,sasvim sigurno,tim koji nema stadion a i ovaj na kojem igra nikako da posteno popuni,ima navijace rasiste i ubice,u upravi lopove i velike korupcionase...To je taj najveci brend Srbije kojeg niko ni ne posecuje haha...

Šavija Alonso

pre 9 godina

Bilo je problema sa prilivom kesa prosle godine, ali posle dila sa Vokrijem i Platisom nema zime za grobare.
(davitelj, 21. septembar 2014 16:30)

Prošle godine bilo problema sa kešom? Pa je l' znaš ti koliko košta titula osvojena sa Stojanovićem na klupi, a Krnetom, Lazićem, Mijailovićem, Pečnikom, Gogićem, Ninkovićem na terenu? Jesi li svestan koje su pare date da taj "extra jaki tim" dobije sve utakmice (osim naravno jedne) u prolećnom delu? Ako nisi, pitaj UEFU, jer nakon "titule", za nju nije ostalo para.

Kako drugacije

pre 9 godina

Zamolio bih B92 da malo isfiltrira ove klinacke komentare, pune mrznje i malicioznosti, da mi koji pratimo fudbal iznesemo neko racionalno misljenje, samim tim i da edukativno delujemo na omladinu, kako treba da se izrazava u javnosti i po internetu.

E sad, o utakmici:
Primetio sam da je Grbic znatno popravio svoju igru, vec nekoliko meceva je jedan od najboljih igraca u Partizanu, ovo mesanje cele odbrane i asistencija Skuleticu je na visokoevropskom nivou i samo mogu da kazem svaka cast i pozelim da nastavi sa ovakvom igrom.
PS. Radnicki vrlo borben, cak i opasan na momente, posebno sa leve strane gde je neiskusni Petrovic.

Pedja

pre 9 godina

Dunuo vetar igrac Partizana pao i sudija odmah svira penal. I posle se cude zasto protiv Zvezde nisu imali penal ne zanm koliko derbija. Pa derbi se sudi posteno i tu ovakvi penali ne mogu biti sudjeno. Drugi gol Partizana daje igrac sebi for lepo rukom i nikom nista. Zaista sramno i posle kao igraju najefikasniji fudbal itd. Pa svako bi bio da ima takvu pomoc. Posto stalno pominju kako jedva cekaju derbi i ja zaista jedva cekam, jer uz objektivno sudjenje videce se kakva je to prevara od Partizanove igre. Dok je Toleta u nasem savezu bice ovakvih rezultata i sudjenja, degradacije naseg fudbala, padova, neodlaska na SP i EP, tamo se ne moze namestati.

Šavija Alonso

pre 9 godina

I juce i danas pre utakmice sam postavio litanje zasgo sd ova utakmica uopste igfa kad je pobednik bio poznat pre pocetka prvenstva. Lupajte ponovo minuse i pravite se ludi. Pravite se da niste videli namestanje.
(stanko, 21. septembar 2014 17:23)

Ajde neka bude da ovo nije penal i neka bude da je namešteno, sve ćemo ti priznati, Stanko, samo reci jesi li se ti pravio lud da ne vidiš ono od prošle sezone? Ja bih se na tvom mestu pokrio ušima a ne brukao komentarima.

Bojan

pre 9 godina

Odlicna igra sa izuzetkom Stankovica i Pantica. Stankovic prosto ne zna bolje, Pantic cuva nogice kao da je Ronaldinjo, ni jedan duel nije dobio... Precenjen igrac

max

pre 9 godina

vidim delije nas i dalje prate...sto se namestanja tice,neka pitaju njihove bivse igrace Stankelu i Pantelu koliko je Zvezda "zatvorila" utakmica u poslednje dve sezone. oni kazu da je onaj Sa Pintov niz od osam pobeda svaki dogovoren,kao i druga polusezona prosle sezone sve osim derbija! pozdrav za ljubitelje sporta

milan

pre 9 godina

Zašto uzivo pratite jelen ligu a premijer ligu ne? Pa ako nekog naša liga više interesuje od engleske u ozbiljnom je problemu@@ to je nacin da se ljudi zainteresuju za jls

ferdinand

pre 9 godina

Haha, Partizanovci, pokrijte se usima. Odakle vam pravo da komentarisete Zvezdine utakmice i sudjenje? Pogledajte ovaj penal, nepostojeci i igranjr rukom igraca koji je ucestvovao u akciji iz koje je pao gol. Sramota!

delije=OSMANLIJE

pre 9 godina

Kada će taj Besiktas da se igramo?Strasno koliko smo nadmoćni,završićemo prvenstvo bez odigranog nerešenog rezultata.Bravo za Marka Nikolića. Škuntelar kao nekad Kleo na svakoj utakmici momak postigne gol. :-D

partizan zlo Srbije!

pre 9 godina

Pa ovo je prevršilo svaku meru! Ovaj ga nije ni pipnuo u 16! Ove godine se već dešava najveća pljačka u istoriji. partizan je dobio već deseti bod na poklon (golovi iz ofsajda, penali, nedosuđeni penali protivniku...), a Zvezdi uzeto 3! Ovo više nije ni stvar navijanja ovo i dete vidi. Kako imate obraza grobari da pišete komentare kad ovo što vi radite nije radio ni Obilić u najgorim danima!

Gradski menadzer Goran G. Vesic ...

pre 9 godina

Kako se steluju igraci za prodaju. Malo Skuletic, malo Lazovic , pokusali Voju Brisela da uvaljaju ali ne ide. Zvezda ce u ovakvoj namestenoj ligi tesko do titule, ovde ni Real Madrid ne bi imao velike sanse ...

mirko

pre 9 godina

hahahahaha kakav penal. pa ovo nema smisla, kakva smejurija, uplašili se da ne bude prblema posle teške utakmice u četvrtak ali tu je čika u žutom da otkloni opasnost...

Cinik

pre 9 godina

Deco, navijaci kluba koji se nelegalno takmici u JSL, ovu utakmicu sudi Maja Vujovic. Taj covek je licno osvojio vise bodova Crvenoj z. nego ijedan aktivni fudbaler iste.

huliganac

pre 9 godina

haha, evo ih navijaci najpostenijeg kluba u univerzumu. a uefa ih izbacila iz evrope... :D sta ti je ironija, uzeli titulu prosle sezone na sve nacine, samo ne posteno, i oni drze moralne lekcije o postenju!

Dikki

pre 9 godina

@Zašto uzivo pratite jelen ligu a premijer ligu ne? Pa ako nekog naša liga više interesuje od engleske u ozbiljnom je problemu.
(Nikki, 21. septembar 2014 16:17)

A ti sto je uzivo komentarises umesto da gledas engleze?

Ko o čemu vi o poštenju

pre 9 godina

Pustili smo da se jedna sezona odigra bez puno navlacenja za partizan i znate svi da je Zvezda osvojila prvenstvo. Takve greske necemo praviti vise i na vreme cemo namestati da partizan pobedjuje", tomislav karadzic....
(milos, 21. septembar 2014 16:32) Ta vaša titula od prošle godine je veći cirkus od one Obilićeve 98, toga ste i vi svesni.

Pedja

pre 9 godina

I opet penal za Partizan... Smešno, žalosno, sramotno, šta drugo reći.
Vi drugačije ne znate da date gol. Ali ničija nije do zore, neće ni Tole večno biti tu da zatvara utakmice.
(tebra*Gusle*tebra, 21. septembar 2014 16:17)

Ko bi rekao da cigani toliko prate partizan?Sta se nervirate?Pa Majo je vas covek.Ne svira on za Partizan penal tek tako.

Brondby

pre 9 godina

10minut Rusimo i OSVAJAMO Kopenhagen Ajmoooooooooooooooo

Samo Brondby Danas do pobedeeeeeeeeeeee

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby


Brondby Brondby Brondby Brondby brondby Brondby


Brondby Brondby Brondby Brondby


Brondby brondby Brondby Brondby


Brondby Brondby Brondby


Brondby brondby Brondby

Ajmoooooooooooooooo

milos

pre 9 godina

,,Pustili smo da se jedna sezona odigra bez puno navlacenja za partizan i znate svi da je Zvezda osvojila prvenstvo. Takve greske necemo praviti vise i na vreme cemo namestati da partizan pobedjuje", tomislav karadzic....

bobanmkd

pre 9 godina

Citajuci komentare navijaca CZ i P za ove ekipe nikako,nikada nije dosudjen niti jedan ispravan jedanaesterac.Isto tako obe ekipe nikada nisu postigle cist gol a da se neko ne skloni,ne pusti i sl.
Sa druge strane svako padanje posle padavicarenja u njihovom sesnaestercu je cist nedosudjen penal za :Pazar,Javor,Radnicki
Pobogu ljudi/deco...zasto onda pratite takvu ligu?! Smesno i tuzno...

Jagr68

pre 9 godina

Oba gola neregularna...
Dokle više Karadžiću...
Sram i stid da Vas bude!!!
(Podgorica ne spava..., 21. septembar 2014 16:32)

Ma samo ste vi olicenje pravde i niko vise, "postenjacine". Svaki penal za vas je regularan.

pola obraz pola djindjica

pre 9 godina

Zamisli kad ti navijač zvezde prebacuje za penal :))))))) A ono prijateljsku protiv Rakovca ne može da dobije bez 2 penala i autogola....ili kad im u derbiju sviraju 2 penala u 10 minuta :))))))

Desert Eagle

pre 9 godina

Kakva je ovo sramota
,svi znamo kako Radnicki igra protiv zagrebcana sad im jos evo i penal..Tole najveca legenda u istoriji tog malenog kluba..

Partizan i niko vise

pre 9 godina

Partizan igra teske utakmice u Evropi gde vec godinama jedini koliko toliko dostojno predstavlja nas fudbal. Ne treba mu praviti probleme u domacem prvenstvu i sasvim je normalno da ima povlascen status posto je to svojim uspesima zasluzio. Mi smo mala zemlja i ne mozemo imati mnostvo kvalitetnih ekipa a Partizan je nas daleko najstabilniji klub. Cela drzava mora da stane iza njega posto je to nacionalni interes kao Makabi u Izraelu.

nik sloter

pre 9 godina

Kakva akcija Pantic Grbic Skuletic kao na malom fudbalu.Grbic me odusevljava ove sezone,Pantic,Skuletic ma svi odlicni ! Dajte komsinicu !

S.Ilic

pre 9 godina

Partizan stvarno igra lepo ove sezone,napadacki na gol vise... Ako Marko istraje u svojoj ideji,Partizan moze da ima bas bas lepu sezonu,a kljucna utakmica ce biti u Grckoj protiv Asteras-a...

Slavko Rs

pre 9 godina

Nasi klubovi koji se zale na sudjenje nek izadju u Evropu pa nek se pokazu tamo,tamo nisu nase sudije.A da,zamalo da zaboravim nas klub ni jedan osim Partizana godinama ne ulazi u grupnu fazu,Evropa je merilo.Ista prica kao i u kosarci,ako vam sudije smetaju pa osvojite Aba ligu tu sudije isto nisu nase,oprostite ni tu ne mozete sa uzmete titulu .Napred Partizan

Eto tako!

pre 9 godina

Penal nije bio, navijam za Partizan da ne bude zabune, trebao je da sudi faul na ivici šesnaest, i molim navijače Zvezde da ne kmeče jer se njima sudilo i sudi duplo više ovakvih gluposti nego Partizanu.

Sudija nije trebao ovo da radi jer bi Partizan dobio ove bez problema i bez tog penala.

davitelj

pre 9 godina

@Ove godine Tomislav nista ne prepusta slucaju!
(Gojko, 21. septembar 2014 16:16)

Bilo je problema sa prilivom kesa prosle godine, ali posle dila sa Vokrijem i Platisom nema zime za grobare.

UEFA je rekla ko ovde krade

pre 9 godina

I opet penal za Partizan... Smešno, žalosno, sramotno, šta drugo reći.
Vi drugačije ne znate da date gol. Ali ničija nije do zore, neće ni Tole večno biti tu da zatvara utakmice.
(tebra*Gusle*tebra, 21. septembar 2014 16:17)

Hehe, ja mislio da si dobio domaci da napises recenicu u kojoj se pominje rec "gorila", ali si omanuo pred samim ciljem :)

eto

pre 9 godina

Je li realno da se gani zale na sudjenje... Pa kako ste uzeli titulu prosle sezone? Kad se sviraju penali protiv Partizana za startove van 16 to je super, a?

Dread

pre 9 godina

@tebra*Gusle*tebra: Hehehehe. Partizan je dao 20 golova u nepunih 6 utakmica, oni ne znaju da daju gol!? To je gol na svakih 25 minuta prosečno. Pretpostavljam da je bilo 20 penala onda? A ne, to su ih puštali, sklanjali se od lopte... A šta je sa klubom koji se buni zbog remija i nedosuđenog penala u 95om minutu? Oni su dali 9 golova na 6 utakmica. To su verovatno, vrhunski, svetski, golgeteri ili kako Lalatović kaže, najbolji tim u Srbiji. Neka ste vi meni živi i zdravi sa tim najboljim fudbalom i još 100 godina da ga igrate...

Navijac iz fotelje

pre 9 godina

Sest kola sest penala. .Da li ce Majo da pauzira? Ili ce mu smanjiti ocenu? Ne verujem.Podici ce mu ocenu. Znate li grobari ko je predsednik Sudisjkog odbora,ko odredjuje sudije i ko te iste na "vaznim" utakmicama kontrolise?
Bogoljub Stepanovic i Zoran Petrovic. U pravu je Raka Djurovic

Elland Road

pre 9 godina

Penal, penal, penal! Nego šta! Kada ste vi prošle godine uzeli onu sramotnu titulu, mi ove otimamo! Ne pominjite poslednjih 6 godina, jer vi igrače kao što su Jovetić, Savić, Obradović, Diara, Moreira, Žuka, Marković, Mitrović, Ljajić, Jojić... nećete nikada imati!

rax gravedigger

pre 9 godina

Jeste, i protiv Nefcija nam je sviran penal. I protiv Ludogoreca. I protiv Totenhema. Zato nas nijedan od ovih klubova nije pobedio. E, da i protiv Zvezde su Drina i Koja dali dva gola iz penala. Partizan je za svetlosnu godinu bolji od svih ekipa iz okruzenja. Bravo Nikolicu!

zexy

pre 9 godina

Sinoć poslednji igrač odbrane Lazić rukom sprečava loptu da dođe do napadača NPazara koji bi izašao sam ispred golmana... sudija i režiser prenosa se pravi ludi, baš kao i navijači kluba koji je proteran iz Evrope zbog laži i prevara... jedan koji se usudio da prokomentariše kaže: pa nije mogao da drži ruke u džepovima... e pa, guslari, ni Pantić nije mogao da drži ruke u džepovima... penal (školski primer) je stvarno glupo komentarisati...

Hmh...

pre 9 godina

E sad je i Majo Vujović Grobar... Autogol za Partizan - to je odbrana uzela loptu, pa sama sebi dala gol. Penal za Partizan - sudija je Toletov. Dosadni ste kao dijareja. Partizan je prosto najjači u Srbiji i to se vidi na terenu. Liga Evrope, Totenhem. Tačka.

gio

pre 9 godina

Пенел?Занимљиво,ако је био фаул требо ке да свира пре н'о сто је ушао унутар шеснестерца,унутар фаул није био.

Nikola

pre 9 godina

,,Pustili smo da se jedna sezona odigra bez puno navlacenja za partizan i znate svi da je Zvezda osvojila prvenstvo. Takve greske necemo praviti vise i na vreme cemo namestati da partizan pobedjuje", tomislav karadzic....
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (milos, 21. septembar 2014 16:32)

Sezona se odrigrala bez navlačenja za partizan i zvezda je osvojila prvenstvo...
A za zvezdu se nije navlačilo prošle godine?
Ne oni su pošteni da pošteniji ne mogu biti, pogotovo kada su "slavili" bajkov rođendan pa izneli tortu sa zaokruženim brojem 1. Nemoj da ste smešni dobro je kad se vama namešta a kad sudije dosude nešto u korsit partizana iako je postojao kontakt odmah je to namešteno.

nekle

pre 9 godina

Onom ko primi manje od 3 gola protiv Partizana odmah dodeliti vicesampionsku titulu.
Ono kad pobede postaju navika...parni valjak opet melje!

Nataeos

pre 9 godina

I opet penal za Partizan... Smešno, žalosno, sramotno, šta drugo reći. Vi drugačije ne znate da date gol. Ali ničija nije do zore, neće ni Tole večno biti tu da zatvara utakmice.
(tebra*Gusle*tebra, 21. septembar 2014 16:17) ne znamo tačno, stvarno 16 golova do sada u 6 utakmica je stvarno lošije naspram 9

Rexxar

pre 9 godina

Neka je bio penal, ali posto grobari za svaki Zvezdin penal kazu kako je "poklon" putam se kako po vasoj logici okarekterisati ovaj penal? Posto po njima u Krusevcu nije bio za Zvezdu...

strašno

pre 9 godina

Ovo više ne treba da se prati. Ovde mora policija da reaguje na ono što radi partizan. Ovo je zaista više strašno koliko se gura partizan da ukrade još jednu titulu.

tebra*Gusle*tebra

pre 9 godina

I opet penal za Partizan... Smešno, žalosno, sramotno, šta drugo reći.
Vi drugačije ne znate da date gol. Ali ničija nije do zore, neće ni Tole večno biti tu da zatvara utakmice.

Delija Banovo Brdo

pre 9 godina

Proslogodisnja kuknjava za penalima pocela da daje rezultate. Pet kola i pet penala.Ako se ovako nastavi u u 30 kola 30 penala.Da li ce sudija da bude suspenzovan?? Ne verujem

Sudac

pre 9 godina

Zna Tole sta radi.Posto je FK Partizan jedina "svetlost" u Evropi posle svake teske utakmice treba malo vetra u ledja u domacem prvenstvu.Sa pola snage umorni Partizana da odrzava korak sa Zvezdom.Odmah na pocetku penal da ne bude iznenadjenja. I prosle godine tastatura grobari pisali kada je tesko tu je Majo Vijevic. Evo i sada kada je tesko tu je Majo. Ali nova direktiva.Ili ces da "sudis" ili pravac nizi rang takmicenja. Kada ti Tole kaze

Sto volim da vas `ladim

pre 9 godina

enal, penal, penal! Nego šta! Kada ste vi prošle godine uzeli onu sramotnu titulu, mi ove otimamo! Ne pominjite poslednjih 6 godina, jer vi igrače kao što su Jovetić, Savić, Obradović, Diara, Moreira, Žuka, Marković, Mitrović, Ljajić, Jojić... nećete nikada imati!
(Elland Road, 21. septembar 2014 16:31)

Hvala Bogu pa necemo nikada imati takve igrace.

papiga

pre 9 godina

kada svakoj ekipi das pi tri ili cetiri komada tu nepostoji ni najmanji crv sumnje u regularnost sudjenja i namestanje..to je smo demonstracija sile i kvaliteta za nase prilike ..jsl je preslaba za PFC BELGRADE...videcete to vec na polusezoni +6 od prvog pratioca .a na kraju mozda i +12

J.D.Aleksandar

pre 9 godina

Penal je bio,isto kao onaj u Krusevcu,s tim sto je sudija ovaj svirao.Nema ljutis,Partizan bi i ovako i onako nasuskao sa tri razlike.

savetnik od Tole

pre 9 godina

Ide drugo poluvreme,sad ce Majo malo poceti da sudi,a ne da mrsi.Zvao sam ga u svlacionicu i rekao sam mu da gazda porucuje da ne preteruje sa zavrzlame.

rax gravedigger

pre 9 godina

Jeste, i protiv Nefcija nam je sviran penal. I protiv Ludogoreca. I protiv Totenhema. Zato nas nijedan od ovih klubova nije pobedio. E, da i protiv Zvezde su Drina i Koja dali dva gola iz penala. Partizan je za svetlosnu godinu bolji od svih ekipa iz okruzenja. Bravo Nikolicu!

Elland Road

pre 9 godina

Penal, penal, penal! Nego šta! Kada ste vi prošle godine uzeli onu sramotnu titulu, mi ove otimamo! Ne pominjite poslednjih 6 godina, jer vi igrače kao što su Jovetić, Savić, Obradović, Diara, Moreira, Žuka, Marković, Mitrović, Ljajić, Jojić... nećete nikada imati!

Nacionalisti

pre 9 godina

Mene bi bilo sramota da pricam nekakve gluposti, kako je Totenhem igrao sa trecom postavom, sa "klincima" koji uzgred pola imaju po 27-28 godina ovo ono... Pa ta vasa kako je vi zovete "treca postava" vredi duplo vise od Partizana i zvezde zajedno! Mi imamo JEDAN TIM, a njima niko nije zabranio da dodju u najjacem sastavu, to sto su nas oni potcenili i sto su smatrali da ce da nas lagano dobiju 0-7(a boga mi i vi ste) to je njihov problem.... Drugo, ako kazete da ne mozete da dodjete do izrazaja pored Partizana u prvenstvu, da je sve namesteno, sto lepo u Evropi ne zabelezite neku pobedu pa malo povecate taj vas koeficijent, pa da posle dobijate i vi tako "lake protivnike" iz Azerbejdzana(vas bi razbio 0-3, 0-4)... Tu vam Partizan, Tole, sudije nisu krivi... Od proslosti se ne zivi, grupa je za vas san... I Partizan nije neki faktor u Evropi, ali barem ako nista drugo ucestvuje... I pitanje za delije, koji ste vi veliki tim izbacili iz Evrope u poslednjih 10 godina??? Objavite mi komentar, pozdrav...

UEFA je rekla ko ovde krade

pre 9 godina

I opet penal za Partizan... Smešno, žalosno, sramotno, šta drugo reći.
Vi drugačije ne znate da date gol. Ali ničija nije do zore, neće ni Tole večno biti tu da zatvara utakmice.
(tebra*Gusle*tebra, 21. septembar 2014 16:17)

Hehe, ja mislio da si dobio domaci da napises recenicu u kojoj se pominje rec "gorila", ali si omanuo pred samim ciljem :)

Pedja

pre 9 godina

I opet penal za Partizan... Smešno, žalosno, sramotno, šta drugo reći.
Vi drugačije ne znate da date gol. Ali ničija nije do zore, neće ni Tole večno biti tu da zatvara utakmice.
(tebra*Gusle*tebra, 21. septembar 2014 16:17)

Ko bi rekao da cigani toliko prate partizan?Sta se nervirate?Pa Majo je vas covek.Ne svira on za Partizan penal tek tako.

Jokic Dejan PFC Skopje

pre 9 godina

Zasto danas ne igra Autogol,najveci talenat partizankine skole jos od vremena Mijatovica!

Mada i ova zamena penal je nadaren nije da nije:-))
(monarhista, 21. septembar 2014 17:31)
# Link komentara
1.Stojkovic;2.Rukavina.3.Lomic;4.Fejsa;(5.Nastasic);6.Savic;(7.Markovic);(8.Jojic);(9.Mitrovic);(10.Ljajic);(11.Jovetic)
Evo na pr.tima koje je Partizan prodao u samo par zadnjih godina,sastavljen od igraca (sem Stojkovica),koji su ili iz Partizanove skole,ili su afirmisani u Partizanu.A kada njima dodas bambija Tosica,Camatu,Diarru .....
bice ti jasno zasto je skor 6 od 7.E sad napisi spisak igraca iz tvoje ekipe iz ovog perioda,i sve ce ti postati jasno.Ako si imalo posten sam prema sebi,nametnuce ti se sam odgovor zasto i na koji nacin je samo 6 od 7.

neno vas.

pre 9 godina

(strašno šta se radi, 21. septembar 2014 18:38) Slazem se da je strasno sta se radi.Pominjes penale i da treba da se svira i deset ako ih je bilo.A sto ne spominjes da se penal za Partizan nije svirao 19 godina.A sto se nije svirao penal ili bar faul nad Ninkovicem prosle godine pre zvezdinog izjednacenja?A sto se nije svirao penal za Smederevo kada Dimitrijevic rukom sa gol linije skida loptu?Pominjes pritisak i Obilic 98.A sta je bilo prosle godine?16 utakmica pobede u nizu,najbolji niz u Evropi.I gde ti cuveni igraci odu posle tako sjajnog niza?Rasni golgeter Mrdja u predzadnji klub u Japanu,kapiten Milijas u turskog drugoligasa, a cuvenog vezistu Ninkovica uzme Evijan kao slobodnog igraca i na kraju vas UEFA izbaci iz takmicenja zato sto ste lazirali koliko dugujete igracima.I onda ove godine dovedete jos 10 igraca. E to je strasno.

tebra*Gusle*tebra

pre 9 godina

I opet penal za Partizan... Smešno, žalosno, sramotno, šta drugo reći.
Vi drugačije ne znate da date gol. Ali ničija nije do zore, neće ni Tole večno biti tu da zatvara utakmice.

bob

pre 9 godina

Kakva farsa od komentara.

Najglasniji navijači kluba kome su na poslednjem derbiju dosuđena 2 penala!!!

Stubovi srpstva. Tragedija od naroda.

Luke Babbitt gravedigger

pre 9 godina

Kapiram da se Partizan sprda u ovoj ligi sa 20 % snage.Pa Totenhem nije mogao da šutne u okvir gola nijednom Radnički će.Ma važi

mirko

pre 9 godina

hahahahaha kakav penal. pa ovo nema smisla, kakva smejurija, uplašili se da ne bude prblema posle teške utakmice u četvrtak ali tu je čika u žutom da otkloni opasnost...

KODAR78

pre 9 godina

Neka se spreme sledeci. I pored velikog broja povredjenih igraca i velike medijske antikampanje, koja nipodistava sve sto je crno-belo, gazimo redom na domacem i Evro frontu. Od svega ovoga Partizan postaje samo jaci. Idemo po otetu 26-tu.

delije=OSMANLIJE

pre 9 godina

Kada će taj Besiktas da se igramo?Strasno koliko smo nadmoćni,završićemo prvenstvo bez odigranog nerešenog rezultata.Bravo za Marka Nikolića. Škuntelar kao nekad Kleo na svakoj utakmici momak postigne gol. :-D

S.Ilic

pre 9 godina

Ja neke ljude stvarno ne razumem... Ne treba da se radujemo zbog ulaska u LE jer smo izbacili Azerbejdzanski cirkus, ne treba da se radujemo jer smo uzeli bod drugogj postavi totenhema... A cemu se vi radujete? S tim da komentarisete godinama kako Partizan krade,potplacuje sudije,a vi dugujete 50 miliona i sto je najgore UEFA vas izbacila... Al mislim da vam je moto kad vec propadamo da povucemo i Partizan sa nama...I samo da kazem da mi nije drago sto je zvezda to sve dozivela...

doktor 32

pre 9 godina

Šta da vam kažem, limenke, sigurno ni sami ne verujete u to da ovo nije penal. Ma znate vi dobro kolika je razlika između nas i vas, evo već decenijama. Bila je i prošle godine, i to znate, ali su se našle pare za jednu titulu, koja će se pamtiti kao vrhunac beščašća u srpskom fudbalu. Skupo ste je platili, a i još skuplje ćete.

Goran

pre 9 godina

Sve shvatam ali da o namestanju pricaju oni koji su izbaceni iz evrope ne zbog leprsave igre vec bas zbog namestanja i dugovanja... Sa njima uvek cirkus... Sto bi rekao Stanoje, ko vam smeta da u evropi dokazete kvalitet?

antibot

pre 9 godina

Druže izbacili ste NEFČI Azerbedjžanski NEFČI,spustite se malo na zemlju al stvarno
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (KUM, 21. septembar 2014 17:00)

Koga ste vi izbacili ove sezone?
Koga ste izbacili u poslednjih 15 godina?

Koliko ste bodova doneli srpskom fudbalu u poslednjih 5 sezona?

Pogledaj prvo sebe, pa onda sudi drugima prijatelju...

milos

pre 9 godina

,,Pustili smo da se jedna sezona odigra bez puno navlacenja za partizan i znate svi da je Zvezda osvojila prvenstvo. Takve greske necemo praviti vise i na vreme cemo namestati da partizan pobedjuje", tomislav karadzic....

Cinik

pre 9 godina

Deco, navijaci kluba koji se nelegalno takmici u JSL, ovu utakmicu sudi Maja Vujovic. Taj covek je licno osvojio vise bodova Crvenoj z. nego ijedan aktivni fudbaler iste.

Nikola C.

pre 9 godina

Pitanje za sve Delije : Ako je sve zakulisano i predvidivo u nasoj JSL, zasto nas pratite? Ako se pre meca znao pobednik, zasto ste svojih 90 minuta zivota ulozili u ovaj mec?

Nemojte ispadati smesni i glupi! Onaj koga ne zanima bajata JSL je pratio ino-fudbal (npr. Lester - Man Utd, sada Chelsea - Man City) ili je odmarao, citao, setao. A ovaj mec gledaju samo oni koje rezultat zanima i koji veruju ili u pobedu (Grobari) ili u poraz/remi (Delije). I nema dileme.

Naravno, sve greske u korist Zvezde su plod slucajnosti, sudije su od krvi i mesa. Nepostojeci 11-erci su cisti kao suza. Kartoni opravdani do poslednjeg. Remi Partizana sa Totenhemom je slucajnost i losa igra Engleza, a svi timovi filijale. Svi 11-erci su izrezirani.

I da --- da je Partizan svih godina uz sebe imao FSS, Karadzica, sudije i drzavu, zar zaista verujete da bismo osvajali titule sa samo +6 ili +7 bodova i to mahom zbog pobeda u derbijima? Da je tako, bilo bi najmanje + 20 za nas. Ni Barselona nas ne bi sustigla.

Kako drugacije

pre 9 godina

Zamolio bih B92 da malo isfiltrira ove klinacke komentare, pune mrznje i malicioznosti, da mi koji pratimo fudbal iznesemo neko racionalno misljenje, samim tim i da edukativno delujemo na omladinu, kako treba da se izrazava u javnosti i po internetu.

E sad, o utakmici:
Primetio sam da je Grbic znatno popravio svoju igru, vec nekoliko meceva je jedan od najboljih igraca u Partizanu, ovo mesanje cele odbrane i asistencija Skuleticu je na visokoevropskom nivou i samo mogu da kazem svaka cast i pozelim da nastavi sa ovakvom igrom.
PS. Radnicki vrlo borben, cak i opasan na momente, posebno sa leve strane gde je neiskusni Petrovic.

only fools and horses

pre 9 godina

Dosadni ste više sa sudijama. Znamo da su i Zvezda i Partizan povlašćeni, znamo i da se namešta, ali preteraste sa komentarima. Juče zapeli ofsajd pa ofsajd, a sve čisto. Danas ovi drugi dižu dreku za čist penal. Ako gledate utakmice kako bi ste tražili greške sudija ili nameštanje, bolje nemojte, imate englesku, špansku, bilo koju drugu mnogo kvalitetniju ligu pa gledajte. Mislim, ako vas fudbal stvarno zanima.

Šavija Alonso

pre 9 godina

I juce i danas pre utakmice sam postavio litanje zasgo sd ova utakmica uopste igfa kad je pobednik bio poznat pre pocetka prvenstva. Lupajte ponovo minuse i pravite se ludi. Pravite se da niste videli namestanje.
(stanko, 21. septembar 2014 17:23)

Ajde neka bude da ovo nije penal i neka bude da je namešteno, sve ćemo ti priznati, Stanko, samo reci jesi li se ti pravio lud da ne vidiš ono od prošle sezone? Ja bih se na tvom mestu pokrio ušima a ne brukao komentarima.

Šavija Alonso

pre 9 godina

Bilo je problema sa prilivom kesa prosle godine, ali posle dila sa Vokrijem i Platisom nema zime za grobare.
(davitelj, 21. septembar 2014 16:30)

Prošle godine bilo problema sa kešom? Pa je l' znaš ti koliko košta titula osvojena sa Stojanovićem na klupi, a Krnetom, Lazićem, Mijailovićem, Pečnikom, Gogićem, Ninkovićem na terenu? Jesi li svestan koje su pare date da taj "extra jaki tim" dobije sve utakmice (osim naravno jedne) u prolećnom delu? Ako nisi, pitaj UEFU, jer nakon "titule", za nju nije ostalo para.

panteroid

pre 9 godina

Braco i sestre, bio sam na jugu i tacno iza situacije gde se desio tkzv penal. Smesno je oni suditi, BRUKA I SRAMOTA, veze sa penalom nema, Bruuuuka.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (legend, 21. septembar 2014 18:17)

E` si bio? I sta kazu? 3:0 laganice,neverujem. Prvo jedno lepo saopstenje pa cemo da razmotrimo.

gio

pre 9 godina

Пенел?Занимљиво,ако је био фаул требо ке да свира пре н'о сто је ушао унутар шеснестерца,унутар фаул није био.

Dr House

pre 9 godina

Partizan kakvog god da je kvalteta sa obzirom na sve okolnosti uopste nije los tim. Narocito ne za nase okvire. Pod okolnostina podrazumevam lopovsku upravu sa onim nesretnikom na celu. Svake godine prodaju sve najbolje sto imaju,a para opet nigde. Skrpe tim sa nekim domacim igracima, povratnicima za dz i iz podmlatka. I takvi skrpljeni imaju u LE i kvalifikacijama 4 pobede i 3 remija. ZNACI BEZ PORAZA. Neko ce reci sa kakvim protivnicima. Pa takvim da je jedan, od kog je ispao ali nije izgubio, trebao da pobedi mocni Liverpul u gostima !!! U domacoj ligi 6 pobeda i 21 gol i neki se prave pametni sa namestanjem, Toletom i ostalim glupostima. Jedina titula stvarno namestena, u zadnjih iha ha godina, je ona CZ iz prosle sezone. Zna se i zasto. Sve ostalo je realnost.

zexy

pre 9 godina

Sinoć poslednji igrač odbrane Lazić rukom sprečava loptu da dođe do napadača NPazara koji bi izašao sam ispred golmana... sudija i režiser prenosa se pravi ludi, baš kao i navijači kluba koji je proteran iz Evrope zbog laži i prevara... jedan koji se usudio da prokomentariše kaže: pa nije mogao da drži ruke u džepovima... e pa, guslari, ni Pantić nije mogao da drži ruke u džepovima... penal (školski primer) je stvarno glupo komentarisati...

aca_bg

pre 9 godina

@Druže izbacili ste NEFČI Azerbedjžanski NEFČI,spustite se malo na zemlju al stvarno
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (KUM, 21. septembar 2014 17:00)
I tako osam puta u zadnjih deset sezona... A jel' verujes njima ili su i oni Toletovi ortaci ? http://www.uefa.com/memberassociations/uefarankings/club/

Ivan kg

pre 9 godina

Braco i sestre, bio sam na jugu i tacno iza situacije gde se desio tkzv penal. Smesno je oni suditi, BRUKA I SRAMOTA, veze sa penalom nema, Bruuuuka.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (legend, 21. septembar 2014 18:17)

I ja sam bio bas tu, i mogu da ti kazem da si bas ostaceni navijac Zvezde. Ili promeni naočaLe.

potrazi pomoć

pre 9 godina

(strašno šta se radi, 21. septembar 2014)čitam tvoje komentare i po njima bih rekao da imaš izmedju 12 i 15 godina,ako ih imaš više onda si brate u gadnom problemu.pa ti druže misliš da tvoje i moje mišljenje iskazano u komentarima nekom bitnom nešto znači?pokrivanje medijsko u komentarima?!veću glupost ne pročitah.a brate imaš drugare,rodjake koji navijaju za Partizan,objasni njima da su nemoralni i loši ljudi.il je to malo teže licem u lice,ovde je ipak bezbednije.

Nataeos

pre 9 godina

I opet penal za Partizan... Smešno, žalosno, sramotno, šta drugo reći. Vi drugačije ne znate da date gol. Ali ničija nije do zore, neće ni Tole večno biti tu da zatvara utakmice.
(tebra*Gusle*tebra, 21. septembar 2014 16:17) ne znamo tačno, stvarno 16 golova do sada u 6 utakmica je stvarno lošije naspram 9

Hmh...

pre 9 godina

E sad je i Majo Vujović Grobar... Autogol za Partizan - to je odbrana uzela loptu, pa sama sebi dala gol. Penal za Partizan - sudija je Toletov. Dosadni ste kao dijareja. Partizan je prosto najjači u Srbiji i to se vidi na terenu. Liga Evrope, Totenhem. Tačka.

mihajlo

pre 9 godina

Znaci prodjes obrambenog igrace i tak te s ledja povuce i po misljenju strucnjaka nije prekrsak!? Znaci prekrsak je ali posto je unutar sestnajsterca onda je to penal, da nece direktni mozda da bude. Da je bilo na sredini priznali bi prekrsak ali posto je taj prekrsak znacio penal znaci nije prekrsak. Opravdan zuti karton, cisto rusenje igraca od iza, zato sto je zakasnijo.

Pera Trta

pre 9 godina

3:0 za Zvezdu u derbiju,isto kao kad ste igrali 0:0 sa Realom,pa posle 3 dana Zvezda vas nakantala 3:0 u derbiju hehe
(Marko, 21. septembar 2014 18:07

Sine Marko, ti se toga i ne secas jer si bio mali. Ne lozi se bezveze. Zvezda do sada u JSL daje 1,5 gol po utakmici a Partizan 3,5. Razocaraces se na derbiju.

Penal bio cist ko suza. Isto kao i ruka Zivkovica. S tim sto je gol postignut nakon jos 3 dodavanja i 2 laznjaka tako da sudijska greska nije direktno uticala na rezultat.
Gledajte fudbal (ovakav kakav je) a ne sudijske greske. Kad pobedis sa 0:3 onda je sve jasno. Muka je kad ne umes da das gol pa ti svaka greska sudije smeta.
Iako smatram da Partizan ima los tim (bar 5-6 igraca su daleko ispod nivoa za LE) i da Nikolic nije narocito dobar trener, za JSL je i ovakav prejak. Ono sto je CZ juce pokazala protiv NP je tuga od igre. Nije ni Partizan mnogo bolji ali bar ima neke uigrane akcije (uglavnom Drincic menja stranu dugim loptama) i to za sad funkcionise.

miki

pre 9 godina

Boze mili, pa jel' mora kmecanje bas svakog vikenda? Pod hitno fuzija uz promenu imena da se izbegne Zvezdin istorijski poraz u sledecem derbiju.

Ivan kg

pre 9 godina

Sad sam sa utakmice. Prvo, penal cist k'o suza, onaj iz Radnickog potpuno nepotrebno gura Vulicevica i covek je to iskoristio i pao, a faul u 16 metara je penal. Partizan je igrao koliko mu treba, sa pola snage. Grbic je bio odlican, prolazio je kako je hteo, Drincic pokriva neverovatno veliki prostor, on ako ode bicemo slabiji 30-40%. Cirkovic i Branko Ilic odlicni, Skuletic je bas koristan, Vulicevic, pored Drincica, najvazniji u timu, covek stigne da pokrije u odbrani i odmah se ubacuje u napad, ne pamtim da smo imali boljeg desnog beka. Zivkovic i Pantic moraju da ojacaju, inace vidi se da znaju da igraju.

Svrati da vidis evropske i svetske trofeje a usput i titulu...

pre 9 godina

Partizan igra teske utakmice u Evropi gde vec godinama jedini koliko toliko dostojno predstavlja nas fudbal. Ne treba mu praviti probleme u domacem prvenstvu i sasvim je normalno da ima povlascen status posto je to svojim uspesima zasluzio. Mi smo mala zemlja i ne mozemo imati mnostvo kvalitetnih ekipa a Partizan je nas daleko najstabilniji klub. Cela drzava mora da stane iza njega posto je to nacionalni interes kao Makabi u Izraelu.
(Partizan i niko vise, 21. septembar 2014 16:40)

1. Teske ili preteske? Cek da svrstamo, teske utakmice protiv predstavnika Azerbejdzana i Farskih Ostrva,a preteske protiv rezervnih timova Bugara i Engleza.
2.Pre ove sezone partizan je u 22 evropske utakmice ostvario 4 pobede,to je stvarno jako veliki uspeh.
3.Najstabilniji klub u Srbiji izgleda ovako : strajkuju zaposleni,strajkuju igraci (Sasa Ilic pregovara za platu u ime svih),predsednik 2 puta bio u zatvoru,navijaci se medjusobno ubijaju.
4.Nacionalni interes partizan,sasvim sigurno,tim koji nema stadion a i ovaj na kojem igra nikako da posteno popuni,ima navijace rasiste i ubice,u upravi lopove i velike korupcionase...To je taj najveci brend Srbije kojeg niko ni ne posecuje haha...

Grobar

pre 9 godina

Stalno je neko nezadovoljan sudjenjem. Lepo FSS da izdvoji pare i da celu jednu sezonu JSL sude iskljucivo strane sudije koje ne znaju srpski. valjda bi tad konacno ucutali SVI. Pa nije to milion dukata da dolaze iz inostranstva.
Smanjiti platu Tomislavu Karadzicu i svim zaposlenim u FSS i eto novca za sudije iz inostranstva.

doktor 32

pre 9 godina

Odlicna igra sa izuzetkom Stankovica i Pantica. Stankovic prosto ne zna bolje, Pantic cuva nogice kao da je Ronaldinjo, ni jedan duel nije dobio... Precenjen igrac
(Bojan, 21. septembar 2014 17:11)

Dobro rečeno, Bojane. Svi ostali su odigrali odlično, Stankoviću ne treba zamerati jer ovo je njegov limit i niko nam nije kriv što nemamo boljeg, a mali Panta, na veliku moju žalost, već je mislima u inostranstvu. Tako neće daleko dogurati.

zvezdarac

pre 9 godina

Ako ga je Majo svirao onda mora biti da je 120% bio penal. Čoveku je zvezda u srcu i kad Kaduu i ekipi nije išlo, uvek je tu bio Majo Vujović da pogura.

Jagr68

pre 9 godina

Oba gola neregularna...
Dokle više Karadžiću...
Sram i stid da Vas bude!!!
(Podgorica ne spava..., 21. septembar 2014 16:32)

Ma samo ste vi olicenje pravde i niko vise, "postenjacine". Svaki penal za vas je regularan.

Dread

pre 9 godina

@tebra*Gusle*tebra: Hehehehe. Partizan je dao 20 golova u nepunih 6 utakmica, oni ne znaju da daju gol!? To je gol na svakih 25 minuta prosečno. Pretpostavljam da je bilo 20 penala onda? A ne, to su ih puštali, sklanjali se od lopte... A šta je sa klubom koji se buni zbog remija i nedosuđenog penala u 95om minutu? Oni su dali 9 golova na 6 utakmica. To su verovatno, vrhunski, svetski, golgeteri ili kako Lalatović kaže, najbolji tim u Srbiji. Neka ste vi meni živi i zdravi sa tim najboljim fudbalom i još 100 godina da ga igrate...

J.D.Aleksandar

pre 9 godina

Penal je bio,isto kao onaj u Krusevcu,s tim sto je sudija ovaj svirao.Nema ljutis,Partizan bi i ovako i onako nasuskao sa tri razlike.

Gavgalj

pre 9 godina

Jeste, i protiv Nefcija nam je sviran penal. I protiv Ludogoreca. I protiv Totenhema. Zato nas nijedan od ovih klubova nije pobedio. E, da i protiv Zvezde su Drina i Koja dali dva gola iz penala. Partizan je za svetlosnu godinu bolji od svih ekipa iz okruzenja. Bravo Nikolicu!
(rax gravedigger, 21. septembar 2014 16:32)

Xaxaxa! Slatko se nasmejah...

Ko o čemu vi o poštenju

pre 9 godina

Pustili smo da se jedna sezona odigra bez puno navlacenja za partizan i znate svi da je Zvezda osvojila prvenstvo. Takve greske necemo praviti vise i na vreme cemo namestati da partizan pobedjuje", tomislav karadzic....
(milos, 21. septembar 2014 16:32) Ta vaša titula od prošle godine je veći cirkus od one Obilićeve 98, toga ste i vi svesni.

oleeee

pre 9 godina

Penaltizan :D
Al' dobro, sad će da uđe rasni napadač Autogol pa će pobjeda Penaltizana biti još ubjedljivija
(ms989, 21. septembar 2014 16:29)

naravno
mi bar znamo da pucamo penale, pogotovo one na poklon sto dobijemo

ziv bio

Sudac

pre 9 godina

Zna Tole sta radi.Posto je FK Partizan jedina "svetlost" u Evropi posle svake teske utakmice treba malo vetra u ledja u domacem prvenstvu.Sa pola snage umorni Partizana da odrzava korak sa Zvezdom.Odmah na pocetku penal da ne bude iznenadjenja. I prosle godine tastatura grobari pisali kada je tesko tu je Majo Vijevic. Evo i sada kada je tesko tu je Majo. Ali nova direktiva.Ili ces da "sudis" ili pravac nizi rang takmicenja. Kada ti Tole kaze

znate, niko ne može da zabrani fmp - u kako će da se zove

pre 9 godina

(strašno šta se radi, 21. septembar 2014 18:45)

Ajde brzo šolju mleka, pranje zuba i na spavanje imaš sutra predčas iz matiša.

davitelj

pre 9 godina

@Ove godine Tomislav nista ne prepusta slucaju!
(Gojko, 21. septembar 2014 16:16)

Bilo je problema sa prilivom kesa prosle godine, ali posle dila sa Vokrijem i Platisom nema zime za grobare.

nik sloter

pre 9 godina

Kakva akcija Pantic Grbic Skuletic kao na malom fudbalu.Grbic me odusevljava ove sezone,Pantic,Skuletic ma svi odlicni ! Dajte komsinicu !

stanko

pre 9 godina

I juce i danas pre utakmice sam postavio litanje zasgo sd ova utakmica uopste igfa kad je pobednik bio poznat pre pocetka prvenstva. Lupajte ponovo minuse i pravite se ludi. Pravite se da niste videli namestanje.

323

pre 9 godina

Svima vama ostaje jedino da se bune da nije bio penal, da je nekoga lopta udarila u ruku a on namerno igrao rukom a niko od njih nije sposoban da zaustavi Drincica, Skuletica, Grbica, Pantica, Ilica, Zivkovica...to je u stvari jedini problem. Svi se vi ponasate kao da ste na terenu, da stojite pored igraca pa tvrdite da nije bio penal, da je neko namerno igrao rukom, jer vi to treba da procenite, jer kada lopta udari u ruku, postoji slucajno i namerno igranje rukom, a o tome odlucuje VI. SVI VI u stvari svojim komentarima hocete da dokazete da Partizan nema pojma, da lose igra i da pobedjuje uz pomoc sudija?? Da li ste vi normalni?? Ja jos ne znam da li ce Partizan pobediti jer ostaje celo poluvreme ali u ovom poluvremenu ZASLUZENO vodi, bolje igra u stvari Radnicki ne igra NISTA. Pa kako da pobedi??

PUVKE

pre 9 godina

@Javljaju ae cigani kojima je proslih sezona sviran penal van 11.
Dovoljno reci 2 na derbiju.
(PIVKE, 21. septembar 2014 16:32)

Puno pozdrava od grobara iz Njukasla

Desert Eagle

pre 9 godina

Kakva je ovo sramota
,svi znamo kako Radnicki igra protiv zagrebcana sad im jos evo i penal..Tole najveca legenda u istoriji tog malenog kluba..

Bojan

pre 9 godina

Odlicna igra sa izuzetkom Stankovica i Pantica. Stankovic prosto ne zna bolje, Pantic cuva nogice kao da je Ronaldinjo, ni jedan duel nije dobio... Precenjen igrac

Nikola

pre 9 godina

,,Pustili smo da se jedna sezona odigra bez puno navlacenja za partizan i znate svi da je Zvezda osvojila prvenstvo. Takve greske necemo praviti vise i na vreme cemo namestati da partizan pobedjuje", tomislav karadzic....
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (milos, 21. septembar 2014 16:32)

Sezona se odrigrala bez navlačenja za partizan i zvezda je osvojila prvenstvo...
A za zvezdu se nije navlačilo prošle godine?
Ne oni su pošteni da pošteniji ne mogu biti, pogotovo kada su "slavili" bajkov rođendan pa izneli tortu sa zaokruženim brojem 1. Nemoj da ste smešni dobro je kad se vama namešta a kad sudije dosude nešto u korsit partizana iako je postojao kontakt odmah je to namešteno.

huliganac

pre 9 godina

haha, evo ih navijaci najpostenijeg kluba u univerzumu. a uefa ih izbacila iz evrope... :D sta ti je ironija, uzeli titulu prosle sezone na sve nacine, samo ne posteno, i oni drze moralne lekcije o postenju!

KUM

pre 9 godina

Razlika izmedju Partizana i ostalih timova u ligi je ogromna,vidi se da nismo dzabe u grupnoj fazi liga evrope.
(Slavko Rs, 21. septembar 2014 16:31)

Druže izbacili ste NEFČI Azerbedjžanski NEFČI,spustite se malo na zemlju al stvarno

Pitam se ko

pre 9 godina

@Razlika izmedju Partizana i ostalih timova u ligi je ogromna,vidi se da nismo dzabe u grupnoj fazi liga evrope.
(Slavko Rs, 21. septembar 2014 16:31)

Niste dzabe, neko je to debelo platio

HD

pre 9 godina

Znaci prodjes obrambenog igrace i tak te s ledja povuce i po misljenju strucnjaka nije prekrsak!? Znaci prekrsak je ali posto je unutar sestnajsterca onda je to penal, da nece direktni mozda da bude. Da je bilo na sredini priznali bi prekrsak ali posto je taj prekrsak znacio penal znaci nije prekrsak. Opravdan zuti karton, cisto rusenje igraca od iza, zato sto je zakasnijo.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (mihajlo,

Care, u prodavnicama ima super novih televizora. Nisu skupi.Gde ti vide povlacenje rukom?? kada si toliko precizan da li si mozda video da je Pantic dao for rukom iz koga je pao drugi gol.U prvom slucaju si video povlacenje a udrugom nisi video for rukom

Slavko Rs

pre 9 godina

Nasi klubovi koji se zale na sudjenje nek izadju u Evropu pa nek se pokazu tamo,tamo nisu nase sudije.A da,zamalo da zaboravim nas klub ni jedan osim Partizana godinama ne ulazi u grupnu fazu,Evropa je merilo.Ista prica kao i u kosarci,ako vam sudije smetaju pa osvojite Aba ligu tu sudije isto nisu nase,oprostite ni tu ne mozete sa uzmete titulu .Napred Partizan

Partizan i niko vise

pre 9 godina

Partizan igra teske utakmice u Evropi gde vec godinama jedini koliko toliko dostojno predstavlja nas fudbal. Ne treba mu praviti probleme u domacem prvenstvu i sasvim je normalno da ima povlascen status posto je to svojim uspesima zasluzio. Mi smo mala zemlja i ne mozemo imati mnostvo kvalitetnih ekipa a Partizan je nas daleko najstabilniji klub. Cela drzava mora da stane iza njega posto je to nacionalni interes kao Makabi u Izraelu.

FočaKMK

pre 9 godina

Partizan igra jak tempo, liga evrope, prvenstvo, prima puno golova u prvenstvu, ako Radnički ne ubaci ni jedan gol, stvarno taj klub je loš!

legend

pre 9 godina

Braco i sestre, bio sam na jugu i tacno iza situacije gde se desio tkzv penal. Smesno je oni suditi, BRUKA I SRAMOTA, veze sa penalom nema, Bruuuuka.

pola obraz pola djindjica

pre 9 godina

Zamisli kad ti navijač zvezde prebacuje za penal :))))))) A ono prijateljsku protiv Rakovca ne može da dobije bez 2 penala i autogola....ili kad im u derbiju sviraju 2 penala u 10 minuta :))))))

max

pre 9 godina

vidim delije nas i dalje prate...sto se namestanja tice,neka pitaju njihove bivse igrace Stankelu i Pantelu koliko je Zvezda "zatvorila" utakmica u poslednje dve sezone. oni kazu da je onaj Sa Pintov niz od osam pobeda svaki dogovoren,kao i druga polusezona prosle sezone sve osim derbija! pozdrav za ljubitelje sporta

zoran

pre 9 godina

Jos jednom smo, na ovoj utakmici, potvrdili dve stvari.
Shkuletic nema kvalitet o kome se prica, a to se videlo u samom pocetku 2. poluvremena, gde on ima 2 100% shanse, ali jasno kao dan da nema zavrshni udarac lucidnog spica. Njegova je sreca da igra u timu koji stvara shanse i dosta su bolji od ostalih u jad ligi.
Druga stvar je da "veliki" trener daje ,radije, shansu i bolesnim igrachima (Lazovic) no Fofani. Sta taj covek trpi u Partizanu je za neverovati.

Delija

pre 9 godina

Daj nelupaj kakav savic dijara obradovic i ostala boranija. Stojanovic marovic radinovic šabanadžovic najdoski belodedic jugovic savicevic pančev mihajlovič prosinecki kad cete vi imati taku ekipu,a da nepricam o igračima kao dzaja pizon piksi

S.Ilic

pre 9 godina

Partizan stvarno igra lepo ove sezone,napadacki na gol vise... Ako Marko istraje u svojoj ideji,Partizan moze da ima bas bas lepu sezonu,a kljucna utakmica ce biti u Grckoj protiv Asteras-a...

papiga

pre 9 godina

kada svakoj ekipi das pi tri ili cetiri komada tu nepostoji ni najmanji crv sumnje u regularnost sudjenja i namestanje..to je smo demonstracija sile i kvaliteta za nase prilike ..jsl je preslaba za PFC BELGRADE...videcete to vec na polusezoni +6 od prvog pratioca .a na kraju mozda i +12

ovako ni u Africi ne rade!

pre 9 godina

Mozete li samo da zamislite sta bi bilo sa komentarima da partizanu ove godine u pet kola nisu dosuđena tri cista penala, da je dosudjen jedan protiv njih nepostojeci, a da je Zvezda osvojila bodove iz nepostojećeg penala, 3 gola iz ofsajda i 5 autogolova! B92 bi bio srusen od komentara! A sad?! Opet vise komentara grobara nego delija?! Pa ovo je probilo sve granice nemorala i licemerja! Koliko vas placaju po komentaru da skrenete temu sa pripremljene kradje titule na nacin kojeg bi se stideo i Obilić?

Aca

pre 9 godina

Petar Skuletic je majstor. A Sasa Ilic je crno bela legenda je nasa Ilic SASA.
(Igor tv grobar, 21. septembar 2014 18:47)A ti nisi nikad otiso na stadion

bobanmkd

pre 9 godina

Citajuci komentare navijaca CZ i P za ove ekipe nikako,nikada nije dosudjen niti jedan ispravan jedanaesterac.Isto tako obe ekipe nikada nisu postigle cist gol a da se neko ne skloni,ne pusti i sl.
Sa druge strane svako padanje posle padavicarenja u njihovom sesnaestercu je cist nedosudjen penal za :Pazar,Javor,Radnicki
Pobogu ljudi/deco...zasto onda pratite takvu ligu?! Smesno i tuzno...

Pedja

pre 9 godina

Dunuo vetar igrac Partizana pao i sudija odmah svira penal. I posle se cude zasto protiv Zvezde nisu imali penal ne zanm koliko derbija. Pa derbi se sudi posteno i tu ovakvi penali ne mogu biti sudjeno. Drugi gol Partizana daje igrac sebi for lepo rukom i nikom nista. Zaista sramno i posle kao igraju najefikasniji fudbal itd. Pa svako bi bio da ima takvu pomoc. Posto stalno pominju kako jedva cekaju derbi i ja zaista jedva cekam, jer uz objektivno sudjenje videce se kakva je to prevara od Partizanove igre. Dok je Toleta u nasem savezu bice ovakvih rezultata i sudjenja, degradacije naseg fudbala, padova, neodlaska na SP i EP, tamo se ne moze namestati.

eto

pre 9 godina

Je li realno da se gani zale na sudjenje... Pa kako ste uzeli titulu prosle sezone? Kad se sviraju penali protiv Partizana za startove van 16 to je super, a?

veliki strumf

pre 9 godina

Mogao je Vulicevic da izdrzi jos malo i padne u petercu - bio bi snazniji utisak. Sprdacina, ako je bilo faula bilo ga je van, unutra nije ni bilo kontakta.

strašno šta se radi

pre 9 godina

Auuuu znači to je plan za ovu sezonu? Brutalne krađe prekriti masovnim spinovanjem po komentarima? Zvezdi je ove sezone već uzeto 3 boda, a partizanu poklonjeno deset. Ali logika je ako namestimo 5 utakmica neće stići o svakoj da pričaju. Ovo nije ni Obilić radio! A tek licemerje o pominjanju Zvezde iz prošle sezone?! Jel Zvezda pokrala Pazar kao nikad u istoriji? Jel Zvezda oštetila za po 3 boda Voždovac, Rad, Spartak, OFK u prošloj sezoni?! Sramota! Ovo što radi partizan u našoj ligi se ne radi ni u Africi! I zašto ne objavljujete komentare koji se ne sviđaju partizanu??

grobari bez obraza

pre 9 godina

Zamislite da je ovakav penal dat Zvezdi šta bi sad bilo! Posebne vesti sa naslovom "procenite da li je bio penal", hiljadu komentara grobara o najvećoj krađi u istoriji, pritisci na sudije i stvaranje klime gde Zvezdi sledeći sudija ne bi dao penal ni da neko polomi noge njenon igraču. Da je Zvezda radila ono što radi partizan već bi bilo prekinuto prvenstvo. Slušamo godinu dana o JEDNOM penalu za celu sezonu koji je navodno odlučio prvaka, a Zvezda samo u jednoj utakmici bude oštećena za TRI!! Znači titula mora da se oduzme partizanu?! Ili ste toliko neopisivo licemerni da vam sad odgovara? Eeej ljudi moji grobarštine pričaju o prošloj sezoni u kojoj su unakazili Pazar i dobili poklon pobede protiv 5 ekipa?!! Pa koliko nemate obraza?!

nemanja

pre 9 godina

Nije Partizan dobio 1-0 pa da se sad hvatamo spornog penala, ali ono nije niti moze ni u jednoj ligi na svetu da bude penal. Klasican duel dva igraca u kome napadac ocigledno pokusava da prevari sudiju, i ceka kontakt i pada nakon sto je usao u sesnaesterac u pokusaju da iznudi penal. Ja bih za takvo ponasanje davao 5 utakmice suspenzije. Pa kako te nije sramota Skuleticu? Nazalost sve vise takvih je igraca danas, Mrdja prosle sezone takodje, sramota za sport, za fudbal.

Eto tako!

pre 9 godina

Penal nije bio, navijam za Partizan da ne bude zabune, trebao je da sudi faul na ivici šesnaest, i molim navijače Zvezde da ne kmeče jer se njima sudilo i sudi duplo više ovakvih gluposti nego Partizanu.

Sudija nije trebao ovo da radi jer bi Partizan dobio ove bez problema i bez tog penala.

monarhista

pre 9 godina

Zasto danas ne igra Autogol,najveci talenat partizankine skole jos od vremena Mijatovica!

Mada i ova zamena penal je nadaren nije da nije:-))

nekle

pre 9 godina

Onom ko primi manje od 3 gola protiv Partizana odmah dodeliti vicesampionsku titulu.
Ono kad pobede postaju navika...parni valjak opet melje!

partizan zlo Srbije!

pre 9 godina

Pa ovo je prevršilo svaku meru! Ovaj ga nije ni pipnuo u 16! Ove godine se već dešava najveća pljačka u istoriji. partizan je dobio već deseti bod na poklon (golovi iz ofsajda, penali, nedosuđeni penali protivniku...), a Zvezdi uzeto 3! Ovo više nije ni stvar navijanja ovo i dete vidi. Kako imate obraza grobari da pišete komentare kad ovo što vi radite nije radio ni Obilić u najgorim danima!

strašno šta se radi

pre 9 godina

Posle ovakvih komentara definitivno nema više dileme da ne postoje nemoralniji ljudi od grobara! Nakon užasne krađe Zvezde koja je oštećena za dva penala i sviran Napretku jedan koji nije bio preplavili su komentare i smejali se, a već godinu dana kukaju kao niko zbog penala Vojvodini?! Sada kada su dobili penal iako igrač nije ni pipnuo ovog u 16 opet toliko nemaju obraza da se opet javljaju i pričaju o Zvezdi?! Kažu Zvezdi suđeno dva penala u derbiju? A vi ste navikli da kad napravite penal sudija ne svira? Ako napravite deset onda treba deset i da svira! Ja stvarno ne mogu da poverujem da obični ljudi pišu ovakve komentare sa toliko nemorala i licemerja, a ako je partizan unajmio ljude da prikrivaju krađe masovnim pisanjem komentara onda nemam reči. Dno dna! Očigledno je ove sezone partizan rešio da bude brutalniji od Obilića i ne prepusti ništa slučaju. Užas. Koja svrha od takvog fudbala??

delija iz pg

pre 9 godina

Neka se spreme sledeci. I pored velikog broja povredjenih igraca i velike medijske antikampanje, koja nipodistava sve sto je crno-belo, gazimo redom na domacem i Evro frontu. Od svega ovoga Partizan postaje samo jaci. Idemo po otetu 26-tu.
(KODAR78, 21. septembar 2014 18:01)

KARANTIN 78 gdje ti živiš?

Svako ima svoju tuznu pricu

pre 9 godina

Penal nikako nije mogao da bude sviran. Ako je bio faul bio je van 16. Igrac Radnickog istim intezintetom vuce Vulicevica i van kaznenog i unutar kaznenog, e sad sto uvaj pada u 16 da bi iznudio penal to je simuliranje. Da je pravde trebalo je da bude sviran faul van 16. Mozete da lupate minuse koliko hocete ali to ce svako ko je neutralan i imalo fudbalski obrazovan reci.

Brondby

pre 9 godina

10minut Rusimo i OSVAJAMO Kopenhagen Ajmoooooooooooooooo

Samo Brondby Danas do pobedeeeeeeeeeeee

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby


Brondby Brondby Brondby Brondby brondby Brondby


Brondby Brondby Brondby Brondby


Brondby brondby Brondby Brondby


Brondby Brondby Brondby


Brondby brondby Brondby

Ajmoooooooooooooooo

Sto volim da vas `ladim

pre 9 godina

enal, penal, penal! Nego šta! Kada ste vi prošle godine uzeli onu sramotnu titulu, mi ove otimamo! Ne pominjite poslednjih 6 godina, jer vi igrače kao što su Jovetić, Savić, Obradović, Diara, Moreira, Žuka, Marković, Mitrović, Ljajić, Jojić... nećete nikada imati!
(Elland Road, 21. septembar 2014 16:31)

Hvala Bogu pa necemo nikada imati takve igrace.

Gradski menadzer Goran G. Vesic ...

pre 9 godina

Kako se steluju igraci za prodaju. Malo Skuletic, malo Lazovic , pokusali Voju Brisela da uvaljaju ali ne ide. Zvezda ce u ovakvoj namestenoj ligi tesko do titule, ovde ni Real Madrid ne bi imao velike sanse ...

savetnik od Tole

pre 9 godina

Ide drugo poluvreme,sad ce Majo malo poceti da sudi,a ne da mrsi.Zvao sam ga u svlacionicu i rekao sam mu da gazda porucuje da ne preteruje sa zavrzlame.

Deda Milojko

pre 9 godina

Nije problem sto je sviran sumnjiv penal vec je problem sto u proslom kolu nije sviran ocigledan penal.

Gledam MC-Chelsea. Da utakmicu sudi Majo Vujevic. Vec bi bilo 3-4 penala, desetak zutih i barem 3-4 crvena i to u prvom poluvremenu

nasasnjicav

pre 9 godina

Zvezdaš sam jer nikad nekih mogao da navijam za tim kome je Sale jedina legenda...To bi bila jedna mala digresija na neke zlonamerne komentare partizanovaca koji ističu kako imaju oduvek bolje igrače a fudbal se kao igra od pre desetak godina...Samo bih čestitao Partizanu ne lepim partijama a mojoj Zvezdi da ispliva iz problema jer do tada ćemo gledati ovaj jad i bedu od igre koja je sve ali ne Zvezda...Sportski pozdrav i vidimo se u derbiju za koji sam nekako siguran da dobijamo uprkos katastrofi od Zvezde...

bob

pre 9 godina

Onakav fudbal se ne vidja cesto...Partizan igrao taman koliko mu je trebalo, a ocajni Radnicki daj Boze da ne ispadne iz lige sa onakvim igracima. Neki su dosli pravo iz medjuopstinske lige ( Culum, Jaksic ili Jasic, tako nesto )i ne znaju osnovne stvari da urade na terenu. Nije mi samo jasno kako su ih strucnjaci iz kluba nasli. Ovde nisam procitao 2 krstena komentara, uglavnom klinacka prepucavanja, a to sto vise nemamo da gledamo ni F od fudbala...pa, koga briga uopste.

Dikki

pre 9 godina

@Zašto uzivo pratite jelen ligu a premijer ligu ne? Pa ako nekog naša liga više interesuje od engleske u ozbiljnom je problemu.
(Nikki, 21. septembar 2014 16:17)

A ti sto je uzivo komentarises umesto da gledas engleze?

Navijac iz fotelje

pre 9 godina

Sest kola sest penala. .Da li ce Majo da pauzira? Ili ce mu smanjiti ocenu? Ne verujem.Podici ce mu ocenu. Znate li grobari ko je predsednik Sudisjkog odbora,ko odredjuje sudije i ko te iste na "vaznim" utakmicama kontrolise?
Bogoljub Stepanovic i Zoran Petrovic. U pravu je Raka Djurovic

otkacheni

pre 9 godina

Ej, hvale se remijem sa drugim timom Totenhema, a prvi tim im danas kod kuce gubi od Vest Bromvica... Truba su i Zvezda i Partian. Neko je napisao da su ovaj mec gledali navijaci Zvezde i da su se nadali kiksu. Jesam se nadao, ali me boli uvo da bacim dva sata na gledanje indijanaca. Cak sam i prespavao prvo poluvreme Celsija i Sitija jer su dosadni.

Brondby

pre 9 godina

Tek je septembar polako osvajamo prvenstvo

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Brondby Brondby Brondby Brondby

Brondby Brondby Brondby Brondby

Brondby Brondby Brondby Brondby

Brondby Brondby Brondby Brondby


Brondby Brondby Brondby Brondby


Brondby Brondby Brondby Brondby

Brondby Brondby Brondby Brondby

srb

pre 9 godina

@delija slatki su, lupaju ti minuseve :) Bilo kako bilo, gde nam je fudbal dokazujemo u evropi i ne treba se loziti kada prolazimo kao bosi po trnju. Hvala na razumevanju

nesa

pre 9 godina

Sasa Ilic treba da ode u penziju.Svaka njemu cast ali mi je muka kad vidim kako se vuce po terenu.Takodje,treba zabraniti igracima ne samo da razgovaraju sa sudijama vec i da ih gledaju.

strašno

pre 9 godina

Ovo više ne treba da se prati. Ovde mora policija da reaguje na ono što radi partizan. Ovo je zaista više strašno koliko se gura partizan da ukrade još jednu titulu.

Delija Banovo Brdo

pre 9 godina

Proslogodisnja kuknjava za penalima pocela da daje rezultate. Pet kola i pet penala.Ako se ovako nastavi u u 30 kola 30 penala.Da li ce sudija da bude suspenzovan?? Ne verujem

milan

pre 9 godina

Zašto uzivo pratite jelen ligu a premijer ligu ne? Pa ako nekog naša liga više interesuje od engleske u ozbiljnom je problemu@@ to je nacin da se ljudi zainteresuju za jls

ferdinand

pre 9 godina

Haha, Partizanovci, pokrijte se usima. Odakle vam pravo da komentarisete Zvezdine utakmice i sudjenje? Pogledajte ovaj penal, nepostojeci i igranjr rukom igraca koji je ucestvovao u akciji iz koje je pao gol. Sramota!

Rexxar

pre 9 godina

Neka je bio penal, ali posto grobari za svaki Zvezdin penal kazu kako je "poklon" putam se kako po vasoj logici okarekterisati ovaj penal? Posto po njima u Krusevcu nije bio za Zvezdu...

Zoran

pre 9 godina

Partizan je veoma casna i postena ekipa. To dokazuje dres koji nose, grb koji sija punim sjajem, ime koje para usi i zauvek ce biti komsije evropskog i svetskog sampiona. A to ko igra danas tj posmatra ko kako igra nije toliko bitno, koliko je bitan ponos i obraz u pobedi i porazu. Jedna je Zvezda Crvena i armija milionskih navijaca.

tebra*Gusle*tebra

pre 9 godina

I opet penal za Partizan... Smešno, žalosno, sramotno, šta drugo reći.
Vi drugačije ne znate da date gol. Ali ničija nije do zore, neće ni Tole večno biti tu da zatvara utakmice.

mirko

pre 9 godina

hahahahaha kakav penal. pa ovo nema smisla, kakva smejurija, uplašili se da ne bude prblema posle teške utakmice u četvrtak ali tu je čika u žutom da otkloni opasnost...

rax gravedigger

pre 9 godina

Jeste, i protiv Nefcija nam je sviran penal. I protiv Ludogoreca. I protiv Totenhema. Zato nas nijedan od ovih klubova nije pobedio. E, da i protiv Zvezde su Drina i Koja dali dva gola iz penala. Partizan je za svetlosnu godinu bolji od svih ekipa iz okruzenja. Bravo Nikolicu!

milos

pre 9 godina

,,Pustili smo da se jedna sezona odigra bez puno navlacenja za partizan i znate svi da je Zvezda osvojila prvenstvo. Takve greske necemo praviti vise i na vreme cemo namestati da partizan pobedjuje", tomislav karadzic....

gio

pre 9 godina

Пенел?Занимљиво,ако је био фаул требо ке да свира пре н'о сто је ушао унутар шеснестерца,унутар фаул није био.

Svrati da vidis evropske i svetske trofeje a usput i titulu...

pre 9 godina

Partizan igra teske utakmice u Evropi gde vec godinama jedini koliko toliko dostojno predstavlja nas fudbal. Ne treba mu praviti probleme u domacem prvenstvu i sasvim je normalno da ima povlascen status posto je to svojim uspesima zasluzio. Mi smo mala zemlja i ne mozemo imati mnostvo kvalitetnih ekipa a Partizan je nas daleko najstabilniji klub. Cela drzava mora da stane iza njega posto je to nacionalni interes kao Makabi u Izraelu.
(Partizan i niko vise, 21. septembar 2014 16:40)

1. Teske ili preteske? Cek da svrstamo, teske utakmice protiv predstavnika Azerbejdzana i Farskih Ostrva,a preteske protiv rezervnih timova Bugara i Engleza.
2.Pre ove sezone partizan je u 22 evropske utakmice ostvario 4 pobede,to je stvarno jako veliki uspeh.
3.Najstabilniji klub u Srbiji izgleda ovako : strajkuju zaposleni,strajkuju igraci (Sasa Ilic pregovara za platu u ime svih),predsednik 2 puta bio u zatvoru,navijaci se medjusobno ubijaju.
4.Nacionalni interes partizan,sasvim sigurno,tim koji nema stadion a i ovaj na kojem igra nikako da posteno popuni,ima navijace rasiste i ubice,u upravi lopove i velike korupcionase...To je taj najveci brend Srbije kojeg niko ni ne posecuje haha...

legend

pre 9 godina

Braco i sestre, bio sam na jugu i tacno iza situacije gde se desio tkzv penal. Smesno je oni suditi, BRUKA I SRAMOTA, veze sa penalom nema, Bruuuuka.

Elland Road

pre 9 godina

Penal, penal, penal! Nego šta! Kada ste vi prošle godine uzeli onu sramotnu titulu, mi ove otimamo! Ne pominjite poslednjih 6 godina, jer vi igrače kao što su Jovetić, Savić, Obradović, Diara, Moreira, Žuka, Marković, Mitrović, Ljajić, Jojić... nećete nikada imati!

stanko

pre 9 godina

I juce i danas pre utakmice sam postavio litanje zasgo sd ova utakmica uopste igfa kad je pobednik bio poznat pre pocetka prvenstva. Lupajte ponovo minuse i pravite se ludi. Pravite se da niste videli namestanje.

Delija

pre 9 godina

Daj nelupaj kakav savic dijara obradovic i ostala boranija. Stojanovic marovic radinovic šabanadžovic najdoski belodedic jugovic savicevic pančev mihajlovič prosinecki kad cete vi imati taku ekipu,a da nepricam o igračima kao dzaja pizon piksi

davitelj

pre 9 godina

@Ove godine Tomislav nista ne prepusta slucaju!
(Gojko, 21. septembar 2014 16:16)

Bilo je problema sa prilivom kesa prosle godine, ali posle dila sa Vokrijem i Platisom nema zime za grobare.

Pedja

pre 9 godina

Dunuo vetar igrac Partizana pao i sudija odmah svira penal. I posle se cude zasto protiv Zvezde nisu imali penal ne zanm koliko derbija. Pa derbi se sudi posteno i tu ovakvi penali ne mogu biti sudjeno. Drugi gol Partizana daje igrac sebi for lepo rukom i nikom nista. Zaista sramno i posle kao igraju najefikasniji fudbal itd. Pa svako bi bio da ima takvu pomoc. Posto stalno pominju kako jedva cekaju derbi i ja zaista jedva cekam, jer uz objektivno sudjenje videce se kakva je to prevara od Partizanove igre. Dok je Toleta u nasem savezu bice ovakvih rezultata i sudjenja, degradacije naseg fudbala, padova, neodlaska na SP i EP, tamo se ne moze namestati.

strašno šta se radi

pre 9 godina

Auuuu znači to je plan za ovu sezonu? Brutalne krađe prekriti masovnim spinovanjem po komentarima? Zvezdi je ove sezone već uzeto 3 boda, a partizanu poklonjeno deset. Ali logika je ako namestimo 5 utakmica neće stići o svakoj da pričaju. Ovo nije ni Obilić radio! A tek licemerje o pominjanju Zvezde iz prošle sezone?! Jel Zvezda pokrala Pazar kao nikad u istoriji? Jel Zvezda oštetila za po 3 boda Voždovac, Rad, Spartak, OFK u prošloj sezoni?! Sramota! Ovo što radi partizan u našoj ligi se ne radi ni u Africi! I zašto ne objavljujete komentare koji se ne sviđaju partizanu??

Pitam se ko

pre 9 godina

@Razlika izmedju Partizana i ostalih timova u ligi je ogromna,vidi se da nismo dzabe u grupnoj fazi liga evrope.
(Slavko Rs, 21. septembar 2014 16:31)

Niste dzabe, neko je to debelo platio

KUM

pre 9 godina

Razlika izmedju Partizana i ostalih timova u ligi je ogromna,vidi se da nismo dzabe u grupnoj fazi liga evrope.
(Slavko Rs, 21. septembar 2014 16:31)

Druže izbacili ste NEFČI Azerbedjžanski NEFČI,spustite se malo na zemlju al stvarno

Desert Eagle

pre 9 godina

Kakva je ovo sramota
,svi znamo kako Radnicki igra protiv zagrebcana sad im jos evo i penal..Tole najveca legenda u istoriji tog malenog kluba..

Sudac

pre 9 godina

Zna Tole sta radi.Posto je FK Partizan jedina "svetlost" u Evropi posle svake teske utakmice treba malo vetra u ledja u domacem prvenstvu.Sa pola snage umorni Partizana da odrzava korak sa Zvezdom.Odmah na pocetku penal da ne bude iznenadjenja. I prosle godine tastatura grobari pisali kada je tesko tu je Majo Vijevic. Evo i sada kada je tesko tu je Majo. Ali nova direktiva.Ili ces da "sudis" ili pravac nizi rang takmicenja. Kada ti Tole kaze

Gavgalj

pre 9 godina

Jeste, i protiv Nefcija nam je sviran penal. I protiv Ludogoreca. I protiv Totenhema. Zato nas nijedan od ovih klubova nije pobedio. E, da i protiv Zvezde su Drina i Koja dali dva gola iz penala. Partizan je za svetlosnu godinu bolji od svih ekipa iz okruzenja. Bravo Nikolicu!
(rax gravedigger, 21. septembar 2014 16:32)

Xaxaxa! Slatko se nasmejah...

Svako ima svoju tuznu pricu

pre 9 godina

Penal nikako nije mogao da bude sviran. Ako je bio faul bio je van 16. Igrac Radnickog istim intezintetom vuce Vulicevica i van kaznenog i unutar kaznenog, e sad sto uvaj pada u 16 da bi iznudio penal to je simuliranje. Da je pravde trebalo je da bude sviran faul van 16. Mozete da lupate minuse koliko hocete ali to ce svako ko je neutralan i imalo fudbalski obrazovan reci.

otkacheni

pre 9 godina

Ej, hvale se remijem sa drugim timom Totenhema, a prvi tim im danas kod kuce gubi od Vest Bromvica... Truba su i Zvezda i Partian. Neko je napisao da su ovaj mec gledali navijaci Zvezde i da su se nadali kiksu. Jesam se nadao, ali me boli uvo da bacim dva sata na gledanje indijanaca. Cak sam i prespavao prvo poluvreme Celsija i Sitija jer su dosadni.

strašno šta se radi

pre 9 godina

Posle ovakvih komentara definitivno nema više dileme da ne postoje nemoralniji ljudi od grobara! Nakon užasne krađe Zvezde koja je oštećena za dva penala i sviran Napretku jedan koji nije bio preplavili su komentare i smejali se, a već godinu dana kukaju kao niko zbog penala Vojvodini?! Sada kada su dobili penal iako igrač nije ni pipnuo ovog u 16 opet toliko nemaju obraza da se opet javljaju i pričaju o Zvezdi?! Kažu Zvezdi suđeno dva penala u derbiju? A vi ste navikli da kad napravite penal sudija ne svira? Ako napravite deset onda treba deset i da svira! Ja stvarno ne mogu da poverujem da obični ljudi pišu ovakve komentare sa toliko nemorala i licemerja, a ako je partizan unajmio ljude da prikrivaju krađe masovnim pisanjem komentara onda nemam reči. Dno dna! Očigledno je ove sezone partizan rešio da bude brutalniji od Obilića i ne prepusti ništa slučaju. Užas. Koja svrha od takvog fudbala??

nasasnjicav

pre 9 godina

Zvezdaš sam jer nikad nekih mogao da navijam za tim kome je Sale jedina legenda...To bi bila jedna mala digresija na neke zlonamerne komentare partizanovaca koji ističu kako imaju oduvek bolje igrače a fudbal se kao igra od pre desetak godina...Samo bih čestitao Partizanu ne lepim partijama a mojoj Zvezdi da ispliva iz problema jer do tada ćemo gledati ovaj jad i bedu od igre koja je sve ali ne Zvezda...Sportski pozdrav i vidimo se u derbiju za koji sam nekako siguran da dobijamo uprkos katastrofi od Zvezde...

HD

pre 9 godina

Znaci prodjes obrambenog igrace i tak te s ledja povuce i po misljenju strucnjaka nije prekrsak!? Znaci prekrsak je ali posto je unutar sestnajsterca onda je to penal, da nece direktni mozda da bude. Da je bilo na sredini priznali bi prekrsak ali posto je taj prekrsak znacio penal znaci nije prekrsak. Opravdan zuti karton, cisto rusenje igraca od iza, zato sto je zakasnijo.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (mihajlo,

Care, u prodavnicama ima super novih televizora. Nisu skupi.Gde ti vide povlacenje rukom?? kada si toliko precizan da li si mozda video da je Pantic dao for rukom iz koga je pao drugi gol.U prvom slucaju si video povlacenje a udrugom nisi video for rukom

grobari bez obraza

pre 9 godina

Zamislite da je ovakav penal dat Zvezdi šta bi sad bilo! Posebne vesti sa naslovom "procenite da li je bio penal", hiljadu komentara grobara o najvećoj krađi u istoriji, pritisci na sudije i stvaranje klime gde Zvezdi sledeći sudija ne bi dao penal ni da neko polomi noge njenon igraču. Da je Zvezda radila ono što radi partizan već bi bilo prekinuto prvenstvo. Slušamo godinu dana o JEDNOM penalu za celu sezonu koji je navodno odlučio prvaka, a Zvezda samo u jednoj utakmici bude oštećena za TRI!! Znači titula mora da se oduzme partizanu?! Ili ste toliko neopisivo licemerni da vam sad odgovara? Eeej ljudi moji grobarštine pričaju o prošloj sezoni u kojoj su unakazili Pazar i dobili poklon pobede protiv 5 ekipa?!! Pa koliko nemate obraza?!

UEFA je rekla ko ovde krade

pre 9 godina

I opet penal za Partizan... Smešno, žalosno, sramotno, šta drugo reći.
Vi drugačije ne znate da date gol. Ali ničija nije do zore, neće ni Tole večno biti tu da zatvara utakmice.
(tebra*Gusle*tebra, 21. septembar 2014 16:17)

Hehe, ja mislio da si dobio domaci da napises recenicu u kojoj se pominje rec "gorila", ali si omanuo pred samim ciljem :)

Sto volim da vas `ladim

pre 9 godina

enal, penal, penal! Nego šta! Kada ste vi prošle godine uzeli onu sramotnu titulu, mi ove otimamo! Ne pominjite poslednjih 6 godina, jer vi igrače kao što su Jovetić, Savić, Obradović, Diara, Moreira, Žuka, Marković, Mitrović, Ljajić, Jojić... nećete nikada imati!
(Elland Road, 21. septembar 2014 16:31)

Hvala Bogu pa necemo nikada imati takve igrace.

ovako ni u Africi ne rade!

pre 9 godina

Mozete li samo da zamislite sta bi bilo sa komentarima da partizanu ove godine u pet kola nisu dosuđena tri cista penala, da je dosudjen jedan protiv njih nepostojeci, a da je Zvezda osvojila bodove iz nepostojećeg penala, 3 gola iz ofsajda i 5 autogolova! B92 bi bio srusen od komentara! A sad?! Opet vise komentara grobara nego delija?! Pa ovo je probilo sve granice nemorala i licemerja! Koliko vas placaju po komentaru da skrenete temu sa pripremljene kradje titule na nacin kojeg bi se stideo i Obilić?

nesa

pre 9 godina

Sasa Ilic treba da ode u penziju.Svaka njemu cast ali mi je muka kad vidim kako se vuce po terenu.Takodje,treba zabraniti igracima ne samo da razgovaraju sa sudijama vec i da ih gledaju.

Aca

pre 9 godina

Petar Skuletic je majstor. A Sasa Ilic je crno bela legenda je nasa Ilic SASA.
(Igor tv grobar, 21. septembar 2014 18:47)A ti nisi nikad otiso na stadion

partizan zlo Srbije!

pre 9 godina

Pa ovo je prevršilo svaku meru! Ovaj ga nije ni pipnuo u 16! Ove godine se već dešava najveća pljačka u istoriji. partizan je dobio već deseti bod na poklon (golovi iz ofsajda, penali, nedosuđeni penali protivniku...), a Zvezdi uzeto 3! Ovo više nije ni stvar navijanja ovo i dete vidi. Kako imate obraza grobari da pišete komentare kad ovo što vi radite nije radio ni Obilić u najgorim danima!

delija iz pg

pre 9 godina

Neka se spreme sledeci. I pored velikog broja povredjenih igraca i velike medijske antikampanje, koja nipodistava sve sto je crno-belo, gazimo redom na domacem i Evro frontu. Od svega ovoga Partizan postaje samo jaci. Idemo po otetu 26-tu.
(KODAR78, 21. septembar 2014 18:01)

KARANTIN 78 gdje ti živiš?

delije=OSMANLIJE

pre 9 godina

Kada će taj Besiktas da se igramo?Strasno koliko smo nadmoćni,završićemo prvenstvo bez odigranog nerešenog rezultata.Bravo za Marka Nikolića. Škuntelar kao nekad Kleo na svakoj utakmici momak postigne gol. :-D

Gradski menadzer Goran G. Vesic ...

pre 9 godina

Kako se steluju igraci za prodaju. Malo Skuletic, malo Lazovic , pokusali Voju Brisela da uvaljaju ali ne ide. Zvezda ce u ovakvoj namestenoj ligi tesko do titule, ovde ni Real Madrid ne bi imao velike sanse ...

veliki strumf

pre 9 godina

Mogao je Vulicevic da izdrzi jos malo i padne u petercu - bio bi snazniji utisak. Sprdacina, ako je bilo faula bilo ga je van, unutra nije ni bilo kontakta.

nemanja

pre 9 godina

Nije Partizan dobio 1-0 pa da se sad hvatamo spornog penala, ali ono nije niti moze ni u jednoj ligi na svetu da bude penal. Klasican duel dva igraca u kome napadac ocigledno pokusava da prevari sudiju, i ceka kontakt i pada nakon sto je usao u sesnaesterac u pokusaju da iznudi penal. Ja bih za takvo ponasanje davao 5 utakmice suspenzije. Pa kako te nije sramota Skuleticu? Nazalost sve vise takvih je igraca danas, Mrdja prosle sezone takodje, sramota za sport, za fudbal.

J.D.Aleksandar

pre 9 godina

Penal je bio,isto kao onaj u Krusevcu,s tim sto je sudija ovaj svirao.Nema ljutis,Partizan bi i ovako i onako nasuskao sa tri razlike.

KODAR78

pre 9 godina

Neka se spreme sledeci. I pored velikog broja povredjenih igraca i velike medijske antikampanje, koja nipodistava sve sto je crno-belo, gazimo redom na domacem i Evro frontu. Od svega ovoga Partizan postaje samo jaci. Idemo po otetu 26-tu.

monarhista

pre 9 godina

Zasto danas ne igra Autogol,najveci talenat partizankine skole jos od vremena Mijatovica!

Mada i ova zamena penal je nadaren nije da nije:-))

Nataeos

pre 9 godina

I opet penal za Partizan... Smešno, žalosno, sramotno, šta drugo reći. Vi drugačije ne znate da date gol. Ali ničija nije do zore, neće ni Tole večno biti tu da zatvara utakmice.
(tebra*Gusle*tebra, 21. septembar 2014 16:17) ne znamo tačno, stvarno 16 golova do sada u 6 utakmica je stvarno lošije naspram 9

Nacionalisti

pre 9 godina

Mene bi bilo sramota da pricam nekakve gluposti, kako je Totenhem igrao sa trecom postavom, sa "klincima" koji uzgred pola imaju po 27-28 godina ovo ono... Pa ta vasa kako je vi zovete "treca postava" vredi duplo vise od Partizana i zvezde zajedno! Mi imamo JEDAN TIM, a njima niko nije zabranio da dodju u najjacem sastavu, to sto su nas oni potcenili i sto su smatrali da ce da nas lagano dobiju 0-7(a boga mi i vi ste) to je njihov problem.... Drugo, ako kazete da ne mozete da dodjete do izrazaja pored Partizana u prvenstvu, da je sve namesteno, sto lepo u Evropi ne zabelezite neku pobedu pa malo povecate taj vas koeficijent, pa da posle dobijate i vi tako "lake protivnike" iz Azerbejdzana(vas bi razbio 0-3, 0-4)... Tu vam Partizan, Tole, sudije nisu krivi... Od proslosti se ne zivi, grupa je za vas san... I Partizan nije neki faktor u Evropi, ali barem ako nista drugo ucestvuje... I pitanje za delije, koji ste vi veliki tim izbacili iz Evrope u poslednjih 10 godina??? Objavite mi komentar, pozdrav...

Eto tako!

pre 9 godina

Penal nije bio, navijam za Partizan da ne bude zabune, trebao je da sudi faul na ivici šesnaest, i molim navijače Zvezde da ne kmeče jer se njima sudilo i sudi duplo više ovakvih gluposti nego Partizanu.

Sudija nije trebao ovo da radi jer bi Partizan dobio ove bez problema i bez tog penala.

mihajlo

pre 9 godina

Znaci prodjes obrambenog igrace i tak te s ledja povuce i po misljenju strucnjaka nije prekrsak!? Znaci prekrsak je ali posto je unutar sestnajsterca onda je to penal, da nece direktni mozda da bude. Da je bilo na sredini priznali bi prekrsak ali posto je taj prekrsak znacio penal znaci nije prekrsak. Opravdan zuti karton, cisto rusenje igraca od iza, zato sto je zakasnijo.

Pedja

pre 9 godina

I opet penal za Partizan... Smešno, žalosno, sramotno, šta drugo reći.
Vi drugačije ne znate da date gol. Ali ničija nije do zore, neće ni Tole večno biti tu da zatvara utakmice.
(tebra*Gusle*tebra, 21. septembar 2014 16:17)

Ko bi rekao da cigani toliko prate partizan?Sta se nervirate?Pa Majo je vas covek.Ne svira on za Partizan penal tek tako.

zoran

pre 9 godina

Jos jednom smo, na ovoj utakmici, potvrdili dve stvari.
Shkuletic nema kvalitet o kome se prica, a to se videlo u samom pocetku 2. poluvremena, gde on ima 2 100% shanse, ali jasno kao dan da nema zavrshni udarac lucidnog spica. Njegova je sreca da igra u timu koji stvara shanse i dosta su bolji od ostalih u jad ligi.
Druga stvar je da "veliki" trener daje ,radije, shansu i bolesnim igrachima (Lazovic) no Fofani. Sta taj covek trpi u Partizanu je za neverovati.

Brondby

pre 9 godina

Tek je septembar polako osvajamo prvenstvo

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Brondby Brondby Brondby Brondby

Brondby Brondby Brondby Brondby

Brondby Brondby Brondby Brondby

Brondby Brondby Brondby Brondby


Brondby Brondby Brondby Brondby


Brondby Brondby Brondby Brondby

Brondby Brondby Brondby Brondby

Navijac iz fotelje

pre 9 godina

Sest kola sest penala. .Da li ce Majo da pauzira? Ili ce mu smanjiti ocenu? Ne verujem.Podici ce mu ocenu. Znate li grobari ko je predsednik Sudisjkog odbora,ko odredjuje sudije i ko te iste na "vaznim" utakmicama kontrolise?
Bogoljub Stepanovic i Zoran Petrovic. U pravu je Raka Djurovic

neno vas.

pre 9 godina

(strašno šta se radi, 21. septembar 2014 18:38) Slazem se da je strasno sta se radi.Pominjes penale i da treba da se svira i deset ako ih je bilo.A sto ne spominjes da se penal za Partizan nije svirao 19 godina.A sto se nije svirao penal ili bar faul nad Ninkovicem prosle godine pre zvezdinog izjednacenja?A sto se nije svirao penal za Smederevo kada Dimitrijevic rukom sa gol linije skida loptu?Pominjes pritisak i Obilic 98.A sta je bilo prosle godine?16 utakmica pobede u nizu,najbolji niz u Evropi.I gde ti cuveni igraci odu posle tako sjajnog niza?Rasni golgeter Mrdja u predzadnji klub u Japanu,kapiten Milijas u turskog drugoligasa, a cuvenog vezistu Ninkovica uzme Evijan kao slobodnog igraca i na kraju vas UEFA izbaci iz takmicenja zato sto ste lazirali koliko dugujete igracima.I onda ove godine dovedete jos 10 igraca. E to je strasno.

bob

pre 9 godina

Kakva farsa od komentara.

Najglasniji navijači kluba kome su na poslednjem derbiju dosuđena 2 penala!!!

Stubovi srpstva. Tragedija od naroda.

Goran

pre 9 godina

Sve shvatam ali da o namestanju pricaju oni koji su izbaceni iz evrope ne zbog leprsave igre vec bas zbog namestanja i dugovanja... Sa njima uvek cirkus... Sto bi rekao Stanoje, ko vam smeta da u evropi dokazete kvalitet?

Deda Milojko

pre 9 godina

Nije problem sto je sviran sumnjiv penal vec je problem sto u proslom kolu nije sviran ocigledan penal.

Gledam MC-Chelsea. Da utakmicu sudi Majo Vujevic. Vec bi bilo 3-4 penala, desetak zutih i barem 3-4 crvena i to u prvom poluvremenu

Šavija Alonso

pre 9 godina

I juce i danas pre utakmice sam postavio litanje zasgo sd ova utakmica uopste igfa kad je pobednik bio poznat pre pocetka prvenstva. Lupajte ponovo minuse i pravite se ludi. Pravite se da niste videli namestanje.
(stanko, 21. septembar 2014 17:23)

Ajde neka bude da ovo nije penal i neka bude da je namešteno, sve ćemo ti priznati, Stanko, samo reci jesi li se ti pravio lud da ne vidiš ono od prošle sezone? Ja bih se na tvom mestu pokrio ušima a ne brukao komentarima.

Luke Babbitt gravedigger

pre 9 godina

Kapiram da se Partizan sprda u ovoj ligi sa 20 % snage.Pa Totenhem nije mogao da šutne u okvir gola nijednom Radnički će.Ma važi

Cinik

pre 9 godina

Deco, navijaci kluba koji se nelegalno takmici u JSL, ovu utakmicu sudi Maja Vujovic. Taj covek je licno osvojio vise bodova Crvenoj z. nego ijedan aktivni fudbaler iste.

zexy

pre 9 godina

Sinoć poslednji igrač odbrane Lazić rukom sprečava loptu da dođe do napadača NPazara koji bi izašao sam ispred golmana... sudija i režiser prenosa se pravi ludi, baš kao i navijači kluba koji je proteran iz Evrope zbog laži i prevara... jedan koji se usudio da prokomentariše kaže: pa nije mogao da drži ruke u džepovima... e pa, guslari, ni Pantić nije mogao da drži ruke u džepovima... penal (školski primer) je stvarno glupo komentarisati...

zvezdarac

pre 9 godina

Ako ga je Majo svirao onda mora biti da je 120% bio penal. Čoveku je zvezda u srcu i kad Kaduu i ekipi nije išlo, uvek je tu bio Majo Vujović da pogura.

Jokic Dejan PFC Skopje

pre 9 godina

Zasto danas ne igra Autogol,najveci talenat partizankine skole jos od vremena Mijatovica!

Mada i ova zamena penal je nadaren nije da nije:-))
(monarhista, 21. septembar 2014 17:31)
# Link komentara
1.Stojkovic;2.Rukavina.3.Lomic;4.Fejsa;(5.Nastasic);6.Savic;(7.Markovic);(8.Jojic);(9.Mitrovic);(10.Ljajic);(11.Jovetic)
Evo na pr.tima koje je Partizan prodao u samo par zadnjih godina,sastavljen od igraca (sem Stojkovica),koji su ili iz Partizanove skole,ili su afirmisani u Partizanu.A kada njima dodas bambija Tosica,Camatu,Diarru .....
bice ti jasno zasto je skor 6 od 7.E sad napisi spisak igraca iz tvoje ekipe iz ovog perioda,i sve ce ti postati jasno.Ako si imalo posten sam prema sebi,nametnuce ti se sam odgovor zasto i na koji nacin je samo 6 od 7.

Zoran

pre 9 godina

Partizan je veoma casna i postena ekipa. To dokazuje dres koji nose, grb koji sija punim sjajem, ime koje para usi i zauvek ce biti komsije evropskog i svetskog sampiona. A to ko igra danas tj posmatra ko kako igra nije toliko bitno, koliko je bitan ponos i obraz u pobedi i porazu. Jedna je Zvezda Crvena i armija milionskih navijaca.

strašno

pre 9 godina

Ovo više ne treba da se prati. Ovde mora policija da reaguje na ono što radi partizan. Ovo je zaista više strašno koliko se gura partizan da ukrade još jednu titulu.

PUVKE

pre 9 godina

@Javljaju ae cigani kojima je proslih sezona sviran penal van 11.
Dovoljno reci 2 na derbiju.
(PIVKE, 21. septembar 2014 16:32)

Puno pozdrava od grobara iz Njukasla

Delija Banovo Brdo

pre 9 godina

Proslogodisnja kuknjava za penalima pocela da daje rezultate. Pet kola i pet penala.Ako se ovako nastavi u u 30 kola 30 penala.Da li ce sudija da bude suspenzovan?? Ne verujem

Pera Trta

pre 9 godina

3:0 za Zvezdu u derbiju,isto kao kad ste igrali 0:0 sa Realom,pa posle 3 dana Zvezda vas nakantala 3:0 u derbiju hehe
(Marko, 21. septembar 2014 18:07

Sine Marko, ti se toga i ne secas jer si bio mali. Ne lozi se bezveze. Zvezda do sada u JSL daje 1,5 gol po utakmici a Partizan 3,5. Razocaraces se na derbiju.

Penal bio cist ko suza. Isto kao i ruka Zivkovica. S tim sto je gol postignut nakon jos 3 dodavanja i 2 laznjaka tako da sudijska greska nije direktno uticala na rezultat.
Gledajte fudbal (ovakav kakav je) a ne sudijske greske. Kad pobedis sa 0:3 onda je sve jasno. Muka je kad ne umes da das gol pa ti svaka greska sudije smeta.
Iako smatram da Partizan ima los tim (bar 5-6 igraca su daleko ispod nivoa za LE) i da Nikolic nije narocito dobar trener, za JSL je i ovakav prejak. Ono sto je CZ juce pokazala protiv NP je tuga od igre. Nije ni Partizan mnogo bolji ali bar ima neke uigrane akcije (uglavnom Drincic menja stranu dugim loptama) i to za sad funkcionise.

S.Ilic

pre 9 godina

Ja neke ljude stvarno ne razumem... Ne treba da se radujemo zbog ulaska u LE jer smo izbacili Azerbejdzanski cirkus, ne treba da se radujemo jer smo uzeli bod drugogj postavi totenhema... A cemu se vi radujete? S tim da komentarisete godinama kako Partizan krade,potplacuje sudije,a vi dugujete 50 miliona i sto je najgore UEFA vas izbacila... Al mislim da vam je moto kad vec propadamo da povucemo i Partizan sa nama...I samo da kazem da mi nije drago sto je zvezda to sve dozivela...

Šavija Alonso

pre 9 godina

Bilo je problema sa prilivom kesa prosle godine, ali posle dila sa Vokrijem i Platisom nema zime za grobare.
(davitelj, 21. septembar 2014 16:30)

Prošle godine bilo problema sa kešom? Pa je l' znaš ti koliko košta titula osvojena sa Stojanovićem na klupi, a Krnetom, Lazićem, Mijailovićem, Pečnikom, Gogićem, Ninkovićem na terenu? Jesi li svestan koje su pare date da taj "extra jaki tim" dobije sve utakmice (osim naravno jedne) u prolećnom delu? Ako nisi, pitaj UEFU, jer nakon "titule", za nju nije ostalo para.

doktor 32

pre 9 godina

Šta da vam kažem, limenke, sigurno ni sami ne verujete u to da ovo nije penal. Ma znate vi dobro kolika je razlika između nas i vas, evo već decenijama. Bila je i prošle godine, i to znate, ali su se našle pare za jednu titulu, koja će se pamtiti kao vrhunac beščašća u srpskom fudbalu. Skupo ste je platili, a i još skuplje ćete.

aca_bg

pre 9 godina

@Druže izbacili ste NEFČI Azerbedjžanski NEFČI,spustite se malo na zemlju al stvarno
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (KUM, 21. septembar 2014 17:00)
I tako osam puta u zadnjih deset sezona... A jel' verujes njima ili su i oni Toletovi ortaci ? http://www.uefa.com/memberassociations/uefarankings/club/

Brondby

pre 9 godina

10minut Rusimo i OSVAJAMO Kopenhagen Ajmoooooooooooooooo

Samo Brondby Danas do pobedeeeeeeeeeeee

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby


Brondby Brondby Brondby Brondby brondby Brondby


Brondby Brondby Brondby Brondby


Brondby brondby Brondby Brondby


Brondby Brondby Brondby


Brondby brondby Brondby

Ajmoooooooooooooooo

Nikola C.

pre 9 godina

Pitanje za sve Delije : Ako je sve zakulisano i predvidivo u nasoj JSL, zasto nas pratite? Ako se pre meca znao pobednik, zasto ste svojih 90 minuta zivota ulozili u ovaj mec?

Nemojte ispadati smesni i glupi! Onaj koga ne zanima bajata JSL je pratio ino-fudbal (npr. Lester - Man Utd, sada Chelsea - Man City) ili je odmarao, citao, setao. A ovaj mec gledaju samo oni koje rezultat zanima i koji veruju ili u pobedu (Grobari) ili u poraz/remi (Delije). I nema dileme.

Naravno, sve greske u korist Zvezde su plod slucajnosti, sudije su od krvi i mesa. Nepostojeci 11-erci su cisti kao suza. Kartoni opravdani do poslednjeg. Remi Partizana sa Totenhemom je slucajnost i losa igra Engleza, a svi timovi filijale. Svi 11-erci su izrezirani.

I da --- da je Partizan svih godina uz sebe imao FSS, Karadzica, sudije i drzavu, zar zaista verujete da bismo osvajali titule sa samo +6 ili +7 bodova i to mahom zbog pobeda u derbijima? Da je tako, bilo bi najmanje + 20 za nas. Ni Barselona nas ne bi sustigla.

miki

pre 9 godina

Boze mili, pa jel' mora kmecanje bas svakog vikenda? Pod hitno fuzija uz promenu imena da se izbegne Zvezdin istorijski poraz u sledecem derbiju.

ferdinand

pre 9 godina

Haha, Partizanovci, pokrijte se usima. Odakle vam pravo da komentarisete Zvezdine utakmice i sudjenje? Pogledajte ovaj penal, nepostojeci i igranjr rukom igraca koji je ucestvovao u akciji iz koje je pao gol. Sramota!

nik sloter

pre 9 godina

Kakva akcija Pantic Grbic Skuletic kao na malom fudbalu.Grbic me odusevljava ove sezone,Pantic,Skuletic ma svi odlicni ! Dajte komsinicu !

panteroid

pre 9 godina

Braco i sestre, bio sam na jugu i tacno iza situacije gde se desio tkzv penal. Smesno je oni suditi, BRUKA I SRAMOTA, veze sa penalom nema, Bruuuuka.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (legend, 21. septembar 2014 18:17)

E` si bio? I sta kazu? 3:0 laganice,neverujem. Prvo jedno lepo saopstenje pa cemo da razmotrimo.

323

pre 9 godina

Svima vama ostaje jedino da se bune da nije bio penal, da je nekoga lopta udarila u ruku a on namerno igrao rukom a niko od njih nije sposoban da zaustavi Drincica, Skuletica, Grbica, Pantica, Ilica, Zivkovica...to je u stvari jedini problem. Svi se vi ponasate kao da ste na terenu, da stojite pored igraca pa tvrdite da nije bio penal, da je neko namerno igrao rukom, jer vi to treba da procenite, jer kada lopta udari u ruku, postoji slucajno i namerno igranje rukom, a o tome odlucuje VI. SVI VI u stvari svojim komentarima hocete da dokazete da Partizan nema pojma, da lose igra i da pobedjuje uz pomoc sudija?? Da li ste vi normalni?? Ja jos ne znam da li ce Partizan pobediti jer ostaje celo poluvreme ali u ovom poluvremenu ZASLUZENO vodi, bolje igra u stvari Radnicki ne igra NISTA. Pa kako da pobedi??

antibot

pre 9 godina

Druže izbacili ste NEFČI Azerbedjžanski NEFČI,spustite se malo na zemlju al stvarno
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (KUM, 21. septembar 2014 17:00)

Koga ste vi izbacili ove sezone?
Koga ste izbacili u poslednjih 15 godina?

Koliko ste bodova doneli srpskom fudbalu u poslednjih 5 sezona?

Pogledaj prvo sebe, pa onda sudi drugima prijatelju...

Ivan kg

pre 9 godina

Braco i sestre, bio sam na jugu i tacno iza situacije gde se desio tkzv penal. Smesno je oni suditi, BRUKA I SRAMOTA, veze sa penalom nema, Bruuuuka.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (legend, 21. septembar 2014 18:17)

I ja sam bio bas tu, i mogu da ti kazem da si bas ostaceni navijac Zvezde. Ili promeni naočaLe.

Hmh...

pre 9 godina

E sad je i Majo Vujović Grobar... Autogol za Partizan - to je odbrana uzela loptu, pa sama sebi dala gol. Penal za Partizan - sudija je Toletov. Dosadni ste kao dijareja. Partizan je prosto najjači u Srbiji i to se vidi na terenu. Liga Evrope, Totenhem. Tačka.

oleeee

pre 9 godina

Penaltizan :D
Al' dobro, sad će da uđe rasni napadač Autogol pa će pobjeda Penaltizana biti još ubjedljivija
(ms989, 21. septembar 2014 16:29)

naravno
mi bar znamo da pucamo penale, pogotovo one na poklon sto dobijemo

ziv bio

Jagr68

pre 9 godina

Oba gola neregularna...
Dokle više Karadžiću...
Sram i stid da Vas bude!!!
(Podgorica ne spava..., 21. septembar 2014 16:32)

Ma samo ste vi olicenje pravde i niko vise, "postenjacine". Svaki penal za vas je regularan.

savetnik od Tole

pre 9 godina

Ide drugo poluvreme,sad ce Majo malo poceti da sudi,a ne da mrsi.Zvao sam ga u svlacionicu i rekao sam mu da gazda porucuje da ne preteruje sa zavrzlame.

Slavko Rs

pre 9 godina

Nasi klubovi koji se zale na sudjenje nek izadju u Evropu pa nek se pokazu tamo,tamo nisu nase sudije.A da,zamalo da zaboravim nas klub ni jedan osim Partizana godinama ne ulazi u grupnu fazu,Evropa je merilo.Ista prica kao i u kosarci,ako vam sudije smetaju pa osvojite Aba ligu tu sudije isto nisu nase,oprostite ni tu ne mozete sa uzmete titulu .Napred Partizan

Rexxar

pre 9 godina

Neka je bio penal, ali posto grobari za svaki Zvezdin penal kazu kako je "poklon" putam se kako po vasoj logici okarekterisati ovaj penal? Posto po njima u Krusevcu nije bio za Zvezdu...

Nikola

pre 9 godina

,,Pustili smo da se jedna sezona odigra bez puno navlacenja za partizan i znate svi da je Zvezda osvojila prvenstvo. Takve greske necemo praviti vise i na vreme cemo namestati da partizan pobedjuje", tomislav karadzic....
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (milos, 21. septembar 2014 16:32)

Sezona se odrigrala bez navlačenja za partizan i zvezda je osvojila prvenstvo...
A za zvezdu se nije navlačilo prošle godine?
Ne oni su pošteni da pošteniji ne mogu biti, pogotovo kada su "slavili" bajkov rođendan pa izneli tortu sa zaokruženim brojem 1. Nemoj da ste smešni dobro je kad se vama namešta a kad sudije dosude nešto u korsit partizana iako je postojao kontakt odmah je to namešteno.

Kako drugacije

pre 9 godina

Zamolio bih B92 da malo isfiltrira ove klinacke komentare, pune mrznje i malicioznosti, da mi koji pratimo fudbal iznesemo neko racionalno misljenje, samim tim i da edukativno delujemo na omladinu, kako treba da se izrazava u javnosti i po internetu.

E sad, o utakmici:
Primetio sam da je Grbic znatno popravio svoju igru, vec nekoliko meceva je jedan od najboljih igraca u Partizanu, ovo mesanje cele odbrane i asistencija Skuleticu je na visokoevropskom nivou i samo mogu da kazem svaka cast i pozelim da nastavi sa ovakvom igrom.
PS. Radnicki vrlo borben, cak i opasan na momente, posebno sa leve strane gde je neiskusni Petrovic.

only fools and horses

pre 9 godina

Dosadni ste više sa sudijama. Znamo da su i Zvezda i Partizan povlašćeni, znamo i da se namešta, ali preteraste sa komentarima. Juče zapeli ofsajd pa ofsajd, a sve čisto. Danas ovi drugi dižu dreku za čist penal. Ako gledate utakmice kako bi ste tražili greške sudija ili nameštanje, bolje nemojte, imate englesku, špansku, bilo koju drugu mnogo kvalitetniju ligu pa gledajte. Mislim, ako vas fudbal stvarno zanima.

doktor 32

pre 9 godina

Odlicna igra sa izuzetkom Stankovica i Pantica. Stankovic prosto ne zna bolje, Pantic cuva nogice kao da je Ronaldinjo, ni jedan duel nije dobio... Precenjen igrac
(Bojan, 21. septembar 2014 17:11)

Dobro rečeno, Bojane. Svi ostali su odigrali odlično, Stankoviću ne treba zamerati jer ovo je njegov limit i niko nam nije kriv što nemamo boljeg, a mali Panta, na veliku moju žalost, već je mislima u inostranstvu. Tako neće daleko dogurati.

potrazi pomoć

pre 9 godina

(strašno šta se radi, 21. septembar 2014)čitam tvoje komentare i po njima bih rekao da imaš izmedju 12 i 15 godina,ako ih imaš više onda si brate u gadnom problemu.pa ti druže misliš da tvoje i moje mišljenje iskazano u komentarima nekom bitnom nešto znači?pokrivanje medijsko u komentarima?!veću glupost ne pročitah.a brate imaš drugare,rodjake koji navijaju za Partizan,objasni njima da su nemoralni i loši ljudi.il je to malo teže licem u lice,ovde je ipak bezbednije.

Dr House

pre 9 godina

Partizan kakvog god da je kvalteta sa obzirom na sve okolnosti uopste nije los tim. Narocito ne za nase okvire. Pod okolnostina podrazumevam lopovsku upravu sa onim nesretnikom na celu. Svake godine prodaju sve najbolje sto imaju,a para opet nigde. Skrpe tim sa nekim domacim igracima, povratnicima za dz i iz podmlatka. I takvi skrpljeni imaju u LE i kvalifikacijama 4 pobede i 3 remija. ZNACI BEZ PORAZA. Neko ce reci sa kakvim protivnicima. Pa takvim da je jedan, od kog je ispao ali nije izgubio, trebao da pobedi mocni Liverpul u gostima !!! U domacoj ligi 6 pobeda i 21 gol i neki se prave pametni sa namestanjem, Toletom i ostalim glupostima. Jedina titula stvarno namestena, u zadnjih iha ha godina, je ona CZ iz prosle sezone. Zna se i zasto. Sve ostalo je realnost.

papiga

pre 9 godina

kada svakoj ekipi das pi tri ili cetiri komada tu nepostoji ni najmanji crv sumnje u regularnost sudjenja i namestanje..to je smo demonstracija sile i kvaliteta za nase prilike ..jsl je preslaba za PFC BELGRADE...videcete to vec na polusezoni +6 od prvog pratioca .a na kraju mozda i +12

Ivan kg

pre 9 godina

Sad sam sa utakmice. Prvo, penal cist k'o suza, onaj iz Radnickog potpuno nepotrebno gura Vulicevica i covek je to iskoristio i pao, a faul u 16 metara je penal. Partizan je igrao koliko mu treba, sa pola snage. Grbic je bio odlican, prolazio je kako je hteo, Drincic pokriva neverovatno veliki prostor, on ako ode bicemo slabiji 30-40%. Cirkovic i Branko Ilic odlicni, Skuletic je bas koristan, Vulicevic, pored Drincica, najvazniji u timu, covek stigne da pokrije u odbrani i odmah se ubacuje u napad, ne pamtim da smo imali boljeg desnog beka. Zivkovic i Pantic moraju da ojacaju, inace vidi se da znaju da igraju.

znate, niko ne može da zabrani fmp - u kako će da se zove

pre 9 godina

(strašno šta se radi, 21. septembar 2014 18:45)

Ajde brzo šolju mleka, pranje zuba i na spavanje imaš sutra predčas iz matiša.

max

pre 9 godina

vidim delije nas i dalje prate...sto se namestanja tice,neka pitaju njihove bivse igrace Stankelu i Pantelu koliko je Zvezda "zatvorila" utakmica u poslednje dve sezone. oni kazu da je onaj Sa Pintov niz od osam pobeda svaki dogovoren,kao i druga polusezona prosle sezone sve osim derbija! pozdrav za ljubitelje sporta

Ko o čemu vi o poštenju

pre 9 godina

Pustili smo da se jedna sezona odigra bez puno navlacenja za partizan i znate svi da je Zvezda osvojila prvenstvo. Takve greske necemo praviti vise i na vreme cemo namestati da partizan pobedjuje", tomislav karadzic....
(milos, 21. septembar 2014 16:32) Ta vaša titula od prošle godine je veći cirkus od one Obilićeve 98, toga ste i vi svesni.

FočaKMK

pre 9 godina

Partizan igra jak tempo, liga evrope, prvenstvo, prima puno golova u prvenstvu, ako Radnički ne ubaci ni jedan gol, stvarno taj klub je loš!

Bojan

pre 9 godina

Odlicna igra sa izuzetkom Stankovica i Pantica. Stankovic prosto ne zna bolje, Pantic cuva nogice kao da je Ronaldinjo, ni jedan duel nije dobio... Precenjen igrac

pola obraz pola djindjica

pre 9 godina

Zamisli kad ti navijač zvezde prebacuje za penal :))))))) A ono prijateljsku protiv Rakovca ne može da dobije bez 2 penala i autogola....ili kad im u derbiju sviraju 2 penala u 10 minuta :))))))

eto

pre 9 godina

Je li realno da se gani zale na sudjenje... Pa kako ste uzeli titulu prosle sezone? Kad se sviraju penali protiv Partizana za startove van 16 to je super, a?

Partizan i niko vise

pre 9 godina

Partizan igra teske utakmice u Evropi gde vec godinama jedini koliko toliko dostojno predstavlja nas fudbal. Ne treba mu praviti probleme u domacem prvenstvu i sasvim je normalno da ima povlascen status posto je to svojim uspesima zasluzio. Mi smo mala zemlja i ne mozemo imati mnostvo kvalitetnih ekipa a Partizan je nas daleko najstabilniji klub. Cela drzava mora da stane iza njega posto je to nacionalni interes kao Makabi u Izraelu.

huliganac

pre 9 godina

haha, evo ih navijaci najpostenijeg kluba u univerzumu. a uefa ih izbacila iz evrope... :D sta ti je ironija, uzeli titulu prosle sezone na sve nacine, samo ne posteno, i oni drze moralne lekcije o postenju!

Dread

pre 9 godina

@tebra*Gusle*tebra: Hehehehe. Partizan je dao 20 golova u nepunih 6 utakmica, oni ne znaju da daju gol!? To je gol na svakih 25 minuta prosečno. Pretpostavljam da je bilo 20 penala onda? A ne, to su ih puštali, sklanjali se od lopte... A šta je sa klubom koji se buni zbog remija i nedosuđenog penala u 95om minutu? Oni su dali 9 golova na 6 utakmica. To su verovatno, vrhunski, svetski, golgeteri ili kako Lalatović kaže, najbolji tim u Srbiji. Neka ste vi meni živi i zdravi sa tim najboljim fudbalom i još 100 godina da ga igrate...

nekle

pre 9 godina

Onom ko primi manje od 3 gola protiv Partizana odmah dodeliti vicesampionsku titulu.
Ono kad pobede postaju navika...parni valjak opet melje!

bobanmkd

pre 9 godina

Citajuci komentare navijaca CZ i P za ove ekipe nikako,nikada nije dosudjen niti jedan ispravan jedanaesterac.Isto tako obe ekipe nikada nisu postigle cist gol a da se neko ne skloni,ne pusti i sl.
Sa druge strane svako padanje posle padavicarenja u njihovom sesnaestercu je cist nedosudjen penal za :Pazar,Javor,Radnicki
Pobogu ljudi/deco...zasto onda pratite takvu ligu?! Smesno i tuzno...

srb

pre 9 godina

@delija slatki su, lupaju ti minuseve :) Bilo kako bilo, gde nam je fudbal dokazujemo u evropi i ne treba se loziti kada prolazimo kao bosi po trnju. Hvala na razumevanju

S.Ilic

pre 9 godina

Partizan stvarno igra lepo ove sezone,napadacki na gol vise... Ako Marko istraje u svojoj ideji,Partizan moze da ima bas bas lepu sezonu,a kljucna utakmica ce biti u Grckoj protiv Asteras-a...

milan

pre 9 godina

Zašto uzivo pratite jelen ligu a premijer ligu ne? Pa ako nekog naša liga više interesuje od engleske u ozbiljnom je problemu@@ to je nacin da se ljudi zainteresuju za jls

Dikki

pre 9 godina

@Zašto uzivo pratite jelen ligu a premijer ligu ne? Pa ako nekog naša liga više interesuje od engleske u ozbiljnom je problemu.
(Nikki, 21. septembar 2014 16:17)

A ti sto je uzivo komentarises umesto da gledas engleze?

Grobar

pre 9 godina

Stalno je neko nezadovoljan sudjenjem. Lepo FSS da izdvoji pare i da celu jednu sezonu JSL sude iskljucivo strane sudije koje ne znaju srpski. valjda bi tad konacno ucutali SVI. Pa nije to milion dukata da dolaze iz inostranstva.
Smanjiti platu Tomislavu Karadzicu i svim zaposlenim u FSS i eto novca za sudije iz inostranstva.

bob

pre 9 godina

Onakav fudbal se ne vidja cesto...Partizan igrao taman koliko mu je trebalo, a ocajni Radnicki daj Boze da ne ispadne iz lige sa onakvim igracima. Neki su dosli pravo iz medjuopstinske lige ( Culum, Jaksic ili Jasic, tako nesto )i ne znaju osnovne stvari da urade na terenu. Nije mi samo jasno kako su ih strucnjaci iz kluba nasli. Ovde nisam procitao 2 krstena komentara, uglavnom klinacka prepucavanja, a to sto vise nemamo da gledamo ni F od fudbala...pa, koga briga uopste.