Četvrtak, 18.09.2014.

21:20

Nikolić: Žal što nismo pobedili

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je da je zadovoljan bodom u duelu sa Totenhemom, ali da ostaje žal što ‘crno-beli’ nisu pobedili.

Izvor: JT

Nikoliæ: Žal što nismo pobedili IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

52 Komentari

Sortiraj po:

Uključi mozak

pre 9 godina

Ne vrede centaršutevi kad nemaš napadača koji može da skoči i šutira a ima masu da ga ne odnesu kao perce. Tačno je da Saša Ilić i Lazović jedini u timu umeju da šutnu ali su spori u nameštanju, zato je kapiten probao iz prve ali to je mnogo teže. Nije bilo napadača a Fofana je sedeo na klupi, koji iako dobija po nekoliko minuta, vidi se napadač. Svakako pre Luke. Grbićevi i Vuletićevi prodori su beskorisni bez takvog u sredini. Kakvu je zamisao imao "stručnjak" sem da tvrdoglavo, bandoglavo ne da Fofani ni 15-20 min iako je to bilo NEOPHODNO. Propuštena je šansa da se pobedi veliki protivnik a sav trud igrača, upropastio je uobraženi, naduvenko. Zar u Partizanu to niko ne vidi? Ako ne vidi, onda smo ovo i zaslužili.

Radoznali Perica®™

pre 9 godina

Veceras je zahvaljujuci navijacima nasa zemlja pretstavljena svetu kao jedna civilizovana drzava!!! Ponosim se sto sam SRBIN!!!
(Sinke Grof, 18. septembar 2014 21:53)

I ja sam se oduševio sinoć na stadionu i delio tvoje mišljenje dok nisam jutros pročitao članak i video sliku onako nepromišljenog i glupog transparenta...

srdjan

pre 9 godina

Pod hitno obnoviti ugovor Nikolicu.Svaka cast za taktiku.Bez povredjenog Brasanca,Zivkovica,suspendovanog Skuletica i rovitim Volkovom odigrati sa ekipom 0:0 koja vredi minimum 100 mil. onda je sve jasno kao dan.Da je bilo malo srece i koncetracije u napadu dobili bi totenhem.Samo napred i nastavite da se borite,preorite teren i bice pobeda u LE.Ako ovako nastave mozemo da dobijemo Asteras na strani i u Bg i na noz da odigramo protiv Beksitasa u Bg.Puna podrska Nikolicu.

Stevo djubre

pre 9 godina

Tako ces i ti prijatelju ove godine u Evroligi ;) Da nije bilo izbacivanja Zvezde iz Evrope ne biste vi videli ovo takmicenje.
(gunner, 18. septembar 2014 22:38)

Kako ne bi smo igrali? Ajde idi umij se, osvezi se malo, pa razmisli. Partizan bi u svakom slucaju bio povlascen u zrebu za LE, kakve to veze ima sa vama neplatisama?

majstor

pre 9 godina

Da li postoji mogucnost da neki novinar jasno pita Nikolica zbog cega Fofana ne dobija sansu makar zadnjih 15 minuta i da vidimo odgovor? Bas me zanima strucno objasnjenje. Igras bez Skuletica i umesto da tu das sansu makar u delu utakmice napadacu koji svaku utakmicu koju igra postigne gol...? Ako moze i neko od komentatora strucno da mi objasni samo molim bez onog 'nije dovoljno kvalitetan' jer na osnovu cega za nekog mozes da procenis da nije dovoljno kvalitetan ako mu ne das priliku u vaznoj utakmici?

žobo

pre 9 godina

aj nesmarajte više sa fofanamom,da je kvalitetniji igrao bi.imali smo i 2 ne predviđene izmene,da nije bilo njih možda bi dečko i ušao u igru!

beli

pre 9 godina

Lep niz bez poraza u Evropi. Dobar rezultat veceras, moglo je i bolje. Idemo dalje pa sta bude neka bude. (Ljubisa, 18. septembar 2014 21:57)
jos lepsi niz bez pobede u grupnoj fazi,za 10 godina ucestvovanja samo 2 pobede razmisli malo o tome

Munja nebeska

pre 9 godina

sedma utakmica u Evropi i dalje bez poraza ne znam sta da mislim o Nikolicu ali ova cinjenica me fascinira
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (milos, 18. septembar 2014 21:31)

# Link komentara
Preporučujem (+493)
Ne preporučujem (-23


Grobari jedno pitanje?Jel vi imate pamćenje ribice?
PA vi izgubiste od Farana kolko se sećam.....
Ove Engleze baš briga za ovo takmičenje ali u svakom slučaju čestitam na bodu......
Samo budite malo realni i sve će biti ok nemorate da kujete ovog ćelavog u zvezde jer je prosek trener.
I da skinite ovog Danka mučno je i meni kao zvezdašu da ga gledam a mogu da zamislim kako je vama

Unknown

pre 9 godina

Ma daaaajte bre ljudi,iz aviona se vidi da Totenhem ne zanima ovo takmicenje.Sta ste se odma primili kao da je Partizan prosao grupu.Neka oni uzmu bodove od Besiktasa i Asterasa pa tek onda neka se hvale...

cefur

pre 9 godina

svi koji velicaju bod partizana neka pogledaju rezultat Totenhema iz prosle sezone protiv Maribora i bice svima jasno gde je nas fudbal. P.S. Totenhem je igrao sa jacim timom.

perisa

pre 9 godina

kao neko ko je igrao fudbal 16 godina, ko je ceo zivot uz fudbal, shvatio sam da nista o fudbalu ne znam, sudeci bar po komentarima na sinocnu utakmicu, ali I po novinskim natpisima.

igra Partizana bar po mom misljenju je bila kukavicka, bez jasne zelje da se krene u napad.Prakticno bez spica (Danko je u svim ozbiljnim ligama u kojima je igrao igrao na poziciji desnog krila), sa 3 stopera, 2 beka, sa nejakim Panticem I Sasom Ilicem koji daje samopouzdanje saigracima ali koji nema snage ni za 60 minuta utakmice u JSL, a kamo li protiv fiziki jacih protivnika.
I sve to protiv manje-vise 2. tima Totenhema(nedostajalo je u pocetnoj postavi 8 startera).
Partizan je cell prvo poluvreme igrao bunker kakav imamo prilike da vidimo na JNA svake nedelje kada gostuju Spartak ili Javor.

razumem strah od Engleza, razumem I da cilj opravdava sredstvo, ali bilo je tuzno biti na utakmici sinoc I uzivo gledati nemoc igraca.

ne kazem da to nije realnost srpskog fudbala, ali jasno se videlo u drugom poluvremenu, da Englezi nisu bauk, da je Partizan sa agresivnijom igrom mogao do pobede protiv ovakvog Totenhema.

Nikolic je zrtvovao sve zbog taktike ukljucujuci I ono sto se I pre pocetka meca znalo- da mora da napravi 3 izmene I to bas onim redom koje su se desavale, Cirkovic nije odigrao ni jednu utakmicu 6 meseci I cudo je da su grcevi poceli da ga hvataju tek u 60.minutu, Volkov povredjen I on je fantasticno izdrzao I naravno Ilic koji nije zamenjen jer je morao da igra Luka

Nataeos

pre 9 godina

Nikolić nema šta da žali.. Jer je on krivac! Da je ubacio Fofanu bilo bi više pretnji i pobedili bi! Partizan je igrao dobro celih 90 minuta, i ovo se moralo dobiti protiv ovako slabog Totenhema! Sad ako misle da su ok za LE i da će ostale tekme biti lakše grdno bi se varali, iduću utakmicu ako me odigraju ovako, ima da popiju 3-4 komada.. Nije jedna utakmica dovoljna!

Grobar

pre 9 godina

Ljudi, Nikolić nema veze sa dobrim rezultatima, naša talija je Miroslav Vulićević, kad god je bio u timu Partizan je ostao neporažen . Malo šale ali podatak je stvarno tačan, svaka čast svim momcima , sjajno su se borili. Idemo dalje !

Grozni

pre 9 godina

# gunner #

I da nije bilo namontirano ocigledno prvenstvo u fudbalu(seti se gola protiv Pazara,penala na 18m protiv Vojvodine...)
Partizan bi opet igrao ovo sto igra a sta bi ti pisao?
Jos zimus se znalo da ce Zvezda biti izbacena izbacena iz Evrope ali ce uzeti titulu za mir u kuci....

grobar

pre 9 godina

Bila je to vrlo sadrzajna predstava u kojoj je Partizan prijatno iznenadio time sto mu ocigledno nije ni padalo na pamet da se povuce vec je drzao ritam na vrlo visokom nivou I igrao jako agresivno, sa iskrenom zeljom da napada. Nije mahnito jurisao, igrao je svoju igru- kao STO I UOBICAJENO IGRA OVE SEZONE U EVROPI. Pisem ovo velikim slovima jer ti "veliki komentatori" koji su dobrano opaucili po ovom Partizanu sada naravno velicaju sve I svasta, po malo I neukusno. Partizan jeste bio marginalno bolji, I naravno da svi volimo da uvijek dobije, ali vjerovatno je I bolje ovako jer znajuci nas mnogo bi poletili... Sa Skuleticem I Zivkovicem tu bi tek trebalo da bude jos ozbiljnih evropskih prica jer je realno Partizan odigrao maksimalno, ali je falilo "neceg extra" u napadu. Nisam nikako volio nacin na koji je Rasovic otjeran, a pogotovo kako je Ivan Tomic otjeran, ali to ne znaci da Nikolic ne zasluzuje sve pohvale za dosadasnji rad.

Milan

pre 9 godina

Daj ne lozi se Nikolicu, budi srecan sa bodom! Ne bi ti igraci dali go - pa da su igrali jos 5 sati. Prosto je neverovatno da onako lose sutiraju i iz onako nepovoljnih pozicija koje birajuza to, kao da u zivotu nisu sutnuli loptu!? Da sam im ja trener, na treninzima bi sutirali do iznemoglosti! Valjda bi tada nesto i naucili...

Igor tv grobar

pre 9 godina

Veceras je su se svi igraci borili hrabro protiv Totenhema, mi smo bili imali mnogo sansi, ali ih nismo bili iskoristili. NAPRED PARTIZAN

banderas

pre 9 godina

ovi likovi su smesni Ilic sasa dusa u nosu bila i u najboljim godinama karijere a ne sad, Lazovic vola nezna ubosti !? Pusti bre Nikolicu Fofanu! da je danas igrao dva bi dao garant ovim engl.dziberima. Napred Partizan!! Fofana u igru!!!

Marko

pre 9 godina

Nikolicu ti si kreator ovakve igre Partizana i svaka ti cast,bices veliki trener!
Svaka cast igracima, odlicno igraju svih ovih meseci!
Skuletic nam mnogo fali, ubedjen sam da bi im dali 2 gola bar da je on igrao.
Vezano za to, ne znam sta fali Fofani pa ne igra, ja bih rekao da mu igracki ne fali nista nego da gospodine Nikolicu ne volite strance.
Ok, svako ima svoju filozofiju, volite da forsirate domace igrace, ali samo bih vas podsetio da svi veliki timovi imaju strance, pa i nama moze jedan da zaigra.
Fofana to zasluzuje, nemojte da gresite dusu.
Opet cestitam jer ste vi najvise zasluzni za igre Patizana

kosovski ciklus

pre 9 godina

gunerr @ vazi i da fote nisu prestale u tom petom razredu smuvali bi jos nesto tj odigrali neku ligu evrope ,ls ,a da tata je kriv uso u 90 minutu na rodjendan ...

veljo

pre 9 godina

Svaka cast crno-belim vitezivima na ovoj lepoj predstavi.Takodje, hvala i Marku Nikolicu na dobroj postavci i strategiji.Ovo je neverovatan uspeh za nas fudbal.Bravo crno-bela ljubavi !!!!

Marko

pre 9 godina

Nikolicu izvini malopre te kritikovah za Fofanu, upravo sam cuo na konferenciji da si hteo da ga ubacis umesto Danka u drugom pol.jer si hteo da damo gol, ali da nisi uspeo zbog dve prinudne izmene nasih igraca.
Svaka cast jos jednom

Kortez

pre 9 godina

Navijam za Zvezdu ali kada su internacionalne utakmice u pitanju, logicno navijam za nas tim. Svaka cast Partizanu, malo mi je krivo jer mogli su do pobede. Lep fudbal se igrao. Pozdrav svima.

Goxy

pre 9 godina

navijaci zvezde me podsecaju na one likove sto komentarisu svaciju devojku"vidi kakvu ovaj seta debela,e onaj sto seta ruznu.,ne bi ja to ni kuci vodio ",a poslednji put se poljubio na fotama u petom razredu .. Vremenska hronologija je indenticna.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (kosovski ciklus, 18. septembar 2014 21:32)

A vi jadni ne mozete da ne spominjete navijace Zvezde, optereceni ste sa njima....

nekle

pre 9 godina

Ovaj Partizanov tim deluje jako jako ozbiljno.
Dugo nisam video da neki nas tim igra tako zrelo i lako.
Organizovana odbrana, oganizovan napad.
Ima ipak jos mesta za napredak, recimo tecnija tranzicija kada krecemo u kontra-napad, i to je ono sto me posebno raduje, kad i sada u ovoj fazi sezone delujemo protiv jakih ekipa, odlicno.
Drugo poluvreme totenhem sabijen na svojoj polovini, sto nisam video cini mi se jos od nju kasla 2003 na jna, da smo neki top evropski tim naterali da se brani.
Obecava ovaj Partizan, ali obecava i Nikolic.
Ekipa je odlicno vodjena, ekipa ima gameplan i za to je direktno zasluzan Nikolic.
Uz to, 7 meca u evropi bez poraza, fascinatno.

Parni valjak

pre 9 godina

Nikolića mnogo napadju i kritikuju, ali od kad je on preuzeo Partizan, primećujem borbenost svih igrača na terenu i intenzitet u svakom startu ili duelu. U početku igra nije bila ništa naročito, ali kako vreme prolazi sve je bolja. Verovatno igrači napreduju, a pretpostavljam i Nikolić. Bitno je da su voljni momenat i visok moral tu, o čemu svedoče preokreti koje Partizan postiže ove sezone.

srx

pre 9 godina

svaka cast nikolicu,a te price cigana,izasli sa drugim timom bla bla bla,ne zaboravite grobari
soldado
lenon
tausend
lamela
paulinjo
dovoljno je reci!

gunner

pre 9 godina

(kosovski ciklus, 18. septembar 2014 21:32)

Tako ces i ti prijatelju ove godine u Evroligi ;) Da nije bilo izbacivanja Zvezde iz Evrope ne biste vi videli ovo takmicenje.

Napred Partizan

pre 9 godina

"Trudićemo se da se odužimo publici na ostalim mečevima Lige Evrope..."
Za ovu partiju nema sta da se zameri, odlicno ste odigrali, svaka cast, ponosni smo na vas!

1-i na draftu

pre 9 godina

Mnogi sa one strane brda su pisali zlurade komentare, onako kao nezrela deca(sto verovatno i jesu), ili nedorasli ljudi.
Pisalo se od toga da ce partizan da izgubi sa 5-0, do toga da (kad je ispalo neresno) nije uspeo da pobedi treci tim Totenhema.
Cinjenice su drugacije. Partizan je odigrao veoma dobru utakmicu sa puno trcanja i stvaranja sansi, iako je sam sastav tima izgledao kao totalni bunker.
Uspeo je odigra nereseno sa timom u kojem najslabiji igrac ima platu kao ceo tim Partizana, a vise od polovine na terenu su reprezentativci svoje zemlje....I da, verovao sam da ih i kao takve mozemo pobediti.

P.S. Za neke koji na prethodnim postovima pisali kako Zvezdu u Evropi nije pobedio ni jedan tim sa drugom postavom, samo da podsetim na Bolton u kupu UFA, kada je engleski predstavnik dosao bukvalno sa drugim timom, jer se prvi tim borio za opstanak u Premijer ligi(ipak ispali i od tada se nisu vracali u elitu) i pobedio Zvezdu sa 1-0.

Toliko.

Ivan kg

pre 9 godina

navijaci zvezde me podsecaju na one likove sto komentarisu svaciju devojku"vidi kakvu ovaj seta debela,e onaj sto seta ruznu.,ne bi ja to ni kuci vodio ",a poslednji put se poljubio na fotama u petom razredu .. Vremenska hronologija je indenticna.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kosovski ciklus, 18. septembar 2014 21:32)

Bravo brate, upravo tako.

palma njise granje

pre 9 godina

@navijaci zvezde me podsecaju na one likove sto komentarisu svaciju devojku"vidi kakvu ovaj seta debela,e onaj sto seta ruznu.,ne bi ja to ni kuci vodio ",a poslednji put se poljubio na fotama u petom razredu .. Vremenska hronologija je indenticna.
(kosovski ciklus, 18. septembar 2014 21:32)

ja ne znam sa kojim se ti likovima druzis kad imas tu pricu. verovatno ko i vecina grobara, sa likovima koji ce da paradiraju za par dana ulicama Beograda, ako im bude bezbedno. videli od brace hrvata da je to normalno,pa ajde i oni

Bane

pre 9 godina

Možda bi pobedili da si uvideo da Lazović beskorstan u napadu. Čoveka su tri put blokirali prilikom šuta jer mu treba 100 godina da se namesti a tek spavanje u ofsajdu. Možda da si to uvideo možda bi i dobio. Sve je možda ali zato je rez 0:0

Ogi Simon

pre 9 godina

Ako se neko pita sto ne igra Fofana, a igra Lazovic sa dusom u nosu u jednom nogom, samo neka se sete ko su bili najbolji drugari Danka i sa kim je igrao mali fudbal!! PRAVDA ZA FOFANU!!

Sinke Grof

pre 9 godina

Igracima svaka cast na ponasanju i trudu! Izvukli su maksimum...ali posebna prica su navijaci! Sve je proteklo bez incidenata! Ponosan sam na ovako ponasanje ljudi na tribinama koji su sve vreme bodrili igrace i klub! Voleo bih da tako bude uvek! Veceras je zahvaljujuci navijacima nasa zemlja pretstavljena svetu kao jedna civilizovana drzava!!! Ponosim se sto sam SRBIN!!!

S.Ilic

pre 9 godina

7 utakmica u evropi bez poraza,a tu spada i veliki gigant totenhem...Ne treba trositi reci o Marku N. Svaka cast iz srca...Vec sam srecniji nego celu proslu sezonu...Napred crno beli....

kosovski ciklus

pre 9 godina

navijaci zvezde me podsecaju na one likove sto komentarisu svaciju devojku"vidi kakvu ovaj seta debela,e onaj sto seta ruznu.,ne bi ja to ni kuci vodio ",a poslednji put se poljubio na fotama u petom razredu .. Vremenska hronologija je indenticna.

Srecko Kg

pre 9 godina

Ma svaka cast CRNO-BELI..MI SMO NAROD KOJI SAMO PLJUJE.Spakovasmo mi od ove utakmice sa bodom i publikom.....jedno 300 000 e .Malo li je na ovu krizu.Napred PARTIZAN.

Nikola

pre 9 godina

Zvezdasi mogu da pricaju sta god oce, ali Partizanovi igracu su odigrali vrlo disciplinovano i borbeno, i zasluzili su ovaj bod. Tottenham nije imao ni jednu pravu sansu u drugom poluvremenu i kad su ubacili Lamelu i Soldada. I dalje nista ne ocekujem od Partizana u ovom takmicenju, ali, kad se uzme u obzir da nam je najbolji strelac suspendovan i da imamo par povreda, moze da se kaze da su korektno odigralu ovu utakmicu.
P.S. Publika je bila odlicna. Engleski komentatori su pominjali navijace par puta.

kosovski ciklus

pre 9 godina

navijaci zvezde me podsecaju na one likove sto komentarisu svaciju devojku"vidi kakvu ovaj seta debela,e onaj sto seta ruznu.,ne bi ja to ni kuci vodio ",a poslednji put se poljubio na fotama u petom razredu .. Vremenska hronologija je indenticna.

Napred Partizan

pre 9 godina

"Trudićemo se da se odužimo publici na ostalim mečevima Lige Evrope..."
Za ovu partiju nema sta da se zameri, odlicno ste odigrali, svaka cast, ponosni smo na vas!

S.Ilic

pre 9 godina

7 utakmica u evropi bez poraza,a tu spada i veliki gigant totenhem...Ne treba trositi reci o Marku N. Svaka cast iz srca...Vec sam srecniji nego celu proslu sezonu...Napred crno beli....

Nikola

pre 9 godina

Zvezdasi mogu da pricaju sta god oce, ali Partizanovi igracu su odigrali vrlo disciplinovano i borbeno, i zasluzili su ovaj bod. Tottenham nije imao ni jednu pravu sansu u drugom poluvremenu i kad su ubacili Lamelu i Soldada. I dalje nista ne ocekujem od Partizana u ovom takmicenju, ali, kad se uzme u obzir da nam je najbolji strelac suspendovan i da imamo par povreda, moze da se kaze da su korektno odigralu ovu utakmicu.
P.S. Publika je bila odlicna. Engleski komentatori su pominjali navijace par puta.

nekle

pre 9 godina

Ovaj Partizanov tim deluje jako jako ozbiljno.
Dugo nisam video da neki nas tim igra tako zrelo i lako.
Organizovana odbrana, oganizovan napad.
Ima ipak jos mesta za napredak, recimo tecnija tranzicija kada krecemo u kontra-napad, i to je ono sto me posebno raduje, kad i sada u ovoj fazi sezone delujemo protiv jakih ekipa, odlicno.
Drugo poluvreme totenhem sabijen na svojoj polovini, sto nisam video cini mi se jos od nju kasla 2003 na jna, da smo neki top evropski tim naterali da se brani.
Obecava ovaj Partizan, ali obecava i Nikolic.
Ekipa je odlicno vodjena, ekipa ima gameplan i za to je direktno zasluzan Nikolic.
Uz to, 7 meca u evropi bez poraza, fascinatno.

srx

pre 9 godina

svaka cast nikolicu,a te price cigana,izasli sa drugim timom bla bla bla,ne zaboravite grobari
soldado
lenon
tausend
lamela
paulinjo
dovoljno je reci!

Ivan kg

pre 9 godina

navijaci zvezde me podsecaju na one likove sto komentarisu svaciju devojku"vidi kakvu ovaj seta debela,e onaj sto seta ruznu.,ne bi ja to ni kuci vodio ",a poslednji put se poljubio na fotama u petom razredu .. Vremenska hronologija je indenticna.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kosovski ciklus, 18. septembar 2014 21:32)

Bravo brate, upravo tako.

Marko

pre 9 godina

Nikolicu izvini malopre te kritikovah za Fofanu, upravo sam cuo na konferenciji da si hteo da ga ubacis umesto Danka u drugom pol.jer si hteo da damo gol, ali da nisi uspeo zbog dve prinudne izmene nasih igraca.
Svaka cast jos jednom

Srecko Kg

pre 9 godina

Ma svaka cast CRNO-BELI..MI SMO NAROD KOJI SAMO PLJUJE.Spakovasmo mi od ove utakmice sa bodom i publikom.....jedno 300 000 e .Malo li je na ovu krizu.Napred PARTIZAN.

Kortez

pre 9 godina

Navijam za Zvezdu ali kada su internacionalne utakmice u pitanju, logicno navijam za nas tim. Svaka cast Partizanu, malo mi je krivo jer mogli su do pobede. Lep fudbal se igrao. Pozdrav svima.

Parni valjak

pre 9 godina

Nikolića mnogo napadju i kritikuju, ali od kad je on preuzeo Partizan, primećujem borbenost svih igrača na terenu i intenzitet u svakom startu ili duelu. U početku igra nije bila ništa naročito, ali kako vreme prolazi sve je bolja. Verovatno igrači napreduju, a pretpostavljam i Nikolić. Bitno je da su voljni momenat i visok moral tu, o čemu svedoče preokreti koje Partizan postiže ove sezone.

veljo

pre 9 godina

Svaka cast crno-belim vitezivima na ovoj lepoj predstavi.Takodje, hvala i Marku Nikolicu na dobroj postavci i strategiji.Ovo je neverovatan uspeh za nas fudbal.Bravo crno-bela ljubavi !!!!

Sinke Grof

pre 9 godina

Igracima svaka cast na ponasanju i trudu! Izvukli su maksimum...ali posebna prica su navijaci! Sve je proteklo bez incidenata! Ponosan sam na ovako ponasanje ljudi na tribinama koji su sve vreme bodrili igrace i klub! Voleo bih da tako bude uvek! Veceras je zahvaljujuci navijacima nasa zemlja pretstavljena svetu kao jedna civilizovana drzava!!! Ponosim se sto sam SRBIN!!!

banderas

pre 9 godina

ovi likovi su smesni Ilic sasa dusa u nosu bila i u najboljim godinama karijere a ne sad, Lazovic vola nezna ubosti !? Pusti bre Nikolicu Fofanu! da je danas igrao dva bi dao garant ovim engl.dziberima. Napred Partizan!! Fofana u igru!!!

1-i na draftu

pre 9 godina

Mnogi sa one strane brda su pisali zlurade komentare, onako kao nezrela deca(sto verovatno i jesu), ili nedorasli ljudi.
Pisalo se od toga da ce partizan da izgubi sa 5-0, do toga da (kad je ispalo neresno) nije uspeo da pobedi treci tim Totenhema.
Cinjenice su drugacije. Partizan je odigrao veoma dobru utakmicu sa puno trcanja i stvaranja sansi, iako je sam sastav tima izgledao kao totalni bunker.
Uspeo je odigra nereseno sa timom u kojem najslabiji igrac ima platu kao ceo tim Partizana, a vise od polovine na terenu su reprezentativci svoje zemlje....I da, verovao sam da ih i kao takve mozemo pobediti.

P.S. Za neke koji na prethodnim postovima pisali kako Zvezdu u Evropi nije pobedio ni jedan tim sa drugom postavom, samo da podsetim na Bolton u kupu UFA, kada je engleski predstavnik dosao bukvalno sa drugim timom, jer se prvi tim borio za opstanak u Premijer ligi(ipak ispali i od tada se nisu vracali u elitu) i pobedio Zvezdu sa 1-0.

Toliko.

Marko

pre 9 godina

Nikolicu ti si kreator ovakve igre Partizana i svaka ti cast,bices veliki trener!
Svaka cast igracima, odlicno igraju svih ovih meseci!
Skuletic nam mnogo fali, ubedjen sam da bi im dali 2 gola bar da je on igrao.
Vezano za to, ne znam sta fali Fofani pa ne igra, ja bih rekao da mu igracki ne fali nista nego da gospodine Nikolicu ne volite strance.
Ok, svako ima svoju filozofiju, volite da forsirate domace igrace, ali samo bih vas podsetio da svi veliki timovi imaju strance, pa i nama moze jedan da zaigra.
Fofana to zasluzuje, nemojte da gresite dusu.
Opet cestitam jer ste vi najvise zasluzni za igre Patizana

Ogi Simon

pre 9 godina

Ako se neko pita sto ne igra Fofana, a igra Lazovic sa dusom u nosu u jednom nogom, samo neka se sete ko su bili najbolji drugari Danka i sa kim je igrao mali fudbal!! PRAVDA ZA FOFANU!!

Bane

pre 9 godina

Možda bi pobedili da si uvideo da Lazović beskorstan u napadu. Čoveka su tri put blokirali prilikom šuta jer mu treba 100 godina da se namesti a tek spavanje u ofsajdu. Možda da si to uvideo možda bi i dobio. Sve je možda ali zato je rez 0:0

Stevo djubre

pre 9 godina

Tako ces i ti prijatelju ove godine u Evroligi ;) Da nije bilo izbacivanja Zvezde iz Evrope ne biste vi videli ovo takmicenje.
(gunner, 18. septembar 2014 22:38)

Kako ne bi smo igrali? Ajde idi umij se, osvezi se malo, pa razmisli. Partizan bi u svakom slucaju bio povlascen u zrebu za LE, kakve to veze ima sa vama neplatisama?

gunner

pre 9 godina

(kosovski ciklus, 18. septembar 2014 21:32)

Tako ces i ti prijatelju ove godine u Evroligi ;) Da nije bilo izbacivanja Zvezde iz Evrope ne biste vi videli ovo takmicenje.

kosovski ciklus

pre 9 godina

gunerr @ vazi i da fote nisu prestale u tom petom razredu smuvali bi jos nesto tj odigrali neku ligu evrope ,ls ,a da tata je kriv uso u 90 minutu na rodjendan ...

palma njise granje

pre 9 godina

@navijaci zvezde me podsecaju na one likove sto komentarisu svaciju devojku"vidi kakvu ovaj seta debela,e onaj sto seta ruznu.,ne bi ja to ni kuci vodio ",a poslednji put se poljubio na fotama u petom razredu .. Vremenska hronologija je indenticna.
(kosovski ciklus, 18. septembar 2014 21:32)

ja ne znam sa kojim se ti likovima druzis kad imas tu pricu. verovatno ko i vecina grobara, sa likovima koji ce da paradiraju za par dana ulicama Beograda, ako im bude bezbedno. videli od brace hrvata da je to normalno,pa ajde i oni

grobar

pre 9 godina

Bila je to vrlo sadrzajna predstava u kojoj je Partizan prijatno iznenadio time sto mu ocigledno nije ni padalo na pamet da se povuce vec je drzao ritam na vrlo visokom nivou I igrao jako agresivno, sa iskrenom zeljom da napada. Nije mahnito jurisao, igrao je svoju igru- kao STO I UOBICAJENO IGRA OVE SEZONE U EVROPI. Pisem ovo velikim slovima jer ti "veliki komentatori" koji su dobrano opaucili po ovom Partizanu sada naravno velicaju sve I svasta, po malo I neukusno. Partizan jeste bio marginalno bolji, I naravno da svi volimo da uvijek dobije, ali vjerovatno je I bolje ovako jer znajuci nas mnogo bi poletili... Sa Skuleticem I Zivkovicem tu bi tek trebalo da bude jos ozbiljnih evropskih prica jer je realno Partizan odigrao maksimalno, ali je falilo "neceg extra" u napadu. Nisam nikako volio nacin na koji je Rasovic otjeran, a pogotovo kako je Ivan Tomic otjeran, ali to ne znaci da Nikolic ne zasluzuje sve pohvale za dosadasnji rad.

Grobar

pre 9 godina

Ljudi, Nikolić nema veze sa dobrim rezultatima, naša talija je Miroslav Vulićević, kad god je bio u timu Partizan je ostao neporažen . Malo šale ali podatak je stvarno tačan, svaka čast svim momcima , sjajno su se borili. Idemo dalje !

Goxy

pre 9 godina

navijaci zvezde me podsecaju na one likove sto komentarisu svaciju devojku"vidi kakvu ovaj seta debela,e onaj sto seta ruznu.,ne bi ja to ni kuci vodio ",a poslednji put se poljubio na fotama u petom razredu .. Vremenska hronologija je indenticna.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (kosovski ciklus, 18. septembar 2014 21:32)

A vi jadni ne mozete da ne spominjete navijace Zvezde, optereceni ste sa njima....

beli

pre 9 godina

Lep niz bez poraza u Evropi. Dobar rezultat veceras, moglo je i bolje. Idemo dalje pa sta bude neka bude. (Ljubisa, 18. septembar 2014 21:57)
jos lepsi niz bez pobede u grupnoj fazi,za 10 godina ucestvovanja samo 2 pobede razmisli malo o tome

žobo

pre 9 godina

aj nesmarajte više sa fofanamom,da je kvalitetniji igrao bi.imali smo i 2 ne predviđene izmene,da nije bilo njih možda bi dečko i ušao u igru!

perisa

pre 9 godina

kao neko ko je igrao fudbal 16 godina, ko je ceo zivot uz fudbal, shvatio sam da nista o fudbalu ne znam, sudeci bar po komentarima na sinocnu utakmicu, ali I po novinskim natpisima.

igra Partizana bar po mom misljenju je bila kukavicka, bez jasne zelje da se krene u napad.Prakticno bez spica (Danko je u svim ozbiljnim ligama u kojima je igrao igrao na poziciji desnog krila), sa 3 stopera, 2 beka, sa nejakim Panticem I Sasom Ilicem koji daje samopouzdanje saigracima ali koji nema snage ni za 60 minuta utakmice u JSL, a kamo li protiv fiziki jacih protivnika.
I sve to protiv manje-vise 2. tima Totenhema(nedostajalo je u pocetnoj postavi 8 startera).
Partizan je cell prvo poluvreme igrao bunker kakav imamo prilike da vidimo na JNA svake nedelje kada gostuju Spartak ili Javor.

razumem strah od Engleza, razumem I da cilj opravdava sredstvo, ali bilo je tuzno biti na utakmici sinoc I uzivo gledati nemoc igraca.

ne kazem da to nije realnost srpskog fudbala, ali jasno se videlo u drugom poluvremenu, da Englezi nisu bauk, da je Partizan sa agresivnijom igrom mogao do pobede protiv ovakvog Totenhema.

Nikolic je zrtvovao sve zbog taktike ukljucujuci I ono sto se I pre pocetka meca znalo- da mora da napravi 3 izmene I to bas onim redom koje su se desavale, Cirkovic nije odigrao ni jednu utakmicu 6 meseci I cudo je da su grcevi poceli da ga hvataju tek u 60.minutu, Volkov povredjen I on je fantasticno izdrzao I naravno Ilic koji nije zamenjen jer je morao da igra Luka

Grozni

pre 9 godina

# gunner #

I da nije bilo namontirano ocigledno prvenstvo u fudbalu(seti se gola protiv Pazara,penala na 18m protiv Vojvodine...)
Partizan bi opet igrao ovo sto igra a sta bi ti pisao?
Jos zimus se znalo da ce Zvezda biti izbacena izbacena iz Evrope ali ce uzeti titulu za mir u kuci....

srdjan

pre 9 godina

Pod hitno obnoviti ugovor Nikolicu.Svaka cast za taktiku.Bez povredjenog Brasanca,Zivkovica,suspendovanog Skuletica i rovitim Volkovom odigrati sa ekipom 0:0 koja vredi minimum 100 mil. onda je sve jasno kao dan.Da je bilo malo srece i koncetracije u napadu dobili bi totenhem.Samo napred i nastavite da se borite,preorite teren i bice pobeda u LE.Ako ovako nastave mozemo da dobijemo Asteras na strani i u Bg i na noz da odigramo protiv Beksitasa u Bg.Puna podrska Nikolicu.

Igor tv grobar

pre 9 godina

Veceras je su se svi igraci borili hrabro protiv Totenhema, mi smo bili imali mnogo sansi, ali ih nismo bili iskoristili. NAPRED PARTIZAN

Radoznali Perica®™

pre 9 godina

Veceras je zahvaljujuci navijacima nasa zemlja pretstavljena svetu kao jedna civilizovana drzava!!! Ponosim se sto sam SRBIN!!!
(Sinke Grof, 18. septembar 2014 21:53)

I ja sam se oduševio sinoć na stadionu i delio tvoje mišljenje dok nisam jutros pročitao članak i video sliku onako nepromišljenog i glupog transparenta...

Munja nebeska

pre 9 godina

sedma utakmica u Evropi i dalje bez poraza ne znam sta da mislim o Nikolicu ali ova cinjenica me fascinira
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (milos, 18. septembar 2014 21:31)

# Link komentara
Preporučujem (+493)
Ne preporučujem (-23


Grobari jedno pitanje?Jel vi imate pamćenje ribice?
PA vi izgubiste od Farana kolko se sećam.....
Ove Engleze baš briga za ovo takmičenje ali u svakom slučaju čestitam na bodu......
Samo budite malo realni i sve će biti ok nemorate da kujete ovog ćelavog u zvezde jer je prosek trener.
I da skinite ovog Danka mučno je i meni kao zvezdašu da ga gledam a mogu da zamislim kako je vama

Milan

pre 9 godina

Daj ne lozi se Nikolicu, budi srecan sa bodom! Ne bi ti igraci dali go - pa da su igrali jos 5 sati. Prosto je neverovatno da onako lose sutiraju i iz onako nepovoljnih pozicija koje birajuza to, kao da u zivotu nisu sutnuli loptu!? Da sam im ja trener, na treninzima bi sutirali do iznemoglosti! Valjda bi tada nesto i naucili...

Unknown

pre 9 godina

Ma daaaajte bre ljudi,iz aviona se vidi da Totenhem ne zanima ovo takmicenje.Sta ste se odma primili kao da je Partizan prosao grupu.Neka oni uzmu bodove od Besiktasa i Asterasa pa tek onda neka se hvale...

majstor

pre 9 godina

Da li postoji mogucnost da neki novinar jasno pita Nikolica zbog cega Fofana ne dobija sansu makar zadnjih 15 minuta i da vidimo odgovor? Bas me zanima strucno objasnjenje. Igras bez Skuletica i umesto da tu das sansu makar u delu utakmice napadacu koji svaku utakmicu koju igra postigne gol...? Ako moze i neko od komentatora strucno da mi objasni samo molim bez onog 'nije dovoljno kvalitetan' jer na osnovu cega za nekog mozes da procenis da nije dovoljno kvalitetan ako mu ne das priliku u vaznoj utakmici?

Uključi mozak

pre 9 godina

Ne vrede centaršutevi kad nemaš napadača koji može da skoči i šutira a ima masu da ga ne odnesu kao perce. Tačno je da Saša Ilić i Lazović jedini u timu umeju da šutnu ali su spori u nameštanju, zato je kapiten probao iz prve ali to je mnogo teže. Nije bilo napadača a Fofana je sedeo na klupi, koji iako dobija po nekoliko minuta, vidi se napadač. Svakako pre Luke. Grbićevi i Vuletićevi prodori su beskorisni bez takvog u sredini. Kakvu je zamisao imao "stručnjak" sem da tvrdoglavo, bandoglavo ne da Fofani ni 15-20 min iako je to bilo NEOPHODNO. Propuštena je šansa da se pobedi veliki protivnik a sav trud igrača, upropastio je uobraženi, naduvenko. Zar u Partizanu to niko ne vidi? Ako ne vidi, onda smo ovo i zaslužili.

cefur

pre 9 godina

svi koji velicaju bod partizana neka pogledaju rezultat Totenhema iz prosle sezone protiv Maribora i bice svima jasno gde je nas fudbal. P.S. Totenhem je igrao sa jacim timom.

Nataeos

pre 9 godina

Nikolić nema šta da žali.. Jer je on krivac! Da je ubacio Fofanu bilo bi više pretnji i pobedili bi! Partizan je igrao dobro celih 90 minuta, i ovo se moralo dobiti protiv ovako slabog Totenhema! Sad ako misle da su ok za LE i da će ostale tekme biti lakše grdno bi se varali, iduću utakmicu ako me odigraju ovako, ima da popiju 3-4 komada.. Nije jedna utakmica dovoljna!

gunner

pre 9 godina

(kosovski ciklus, 18. septembar 2014 21:32)

Tako ces i ti prijatelju ove godine u Evroligi ;) Da nije bilo izbacivanja Zvezde iz Evrope ne biste vi videli ovo takmicenje.

palma njise granje

pre 9 godina

@navijaci zvezde me podsecaju na one likove sto komentarisu svaciju devojku"vidi kakvu ovaj seta debela,e onaj sto seta ruznu.,ne bi ja to ni kuci vodio ",a poslednji put se poljubio na fotama u petom razredu .. Vremenska hronologija je indenticna.
(kosovski ciklus, 18. septembar 2014 21:32)

ja ne znam sa kojim se ti likovima druzis kad imas tu pricu. verovatno ko i vecina grobara, sa likovima koji ce da paradiraju za par dana ulicama Beograda, ako im bude bezbedno. videli od brace hrvata da je to normalno,pa ajde i oni

Goxy

pre 9 godina

navijaci zvezde me podsecaju na one likove sto komentarisu svaciju devojku"vidi kakvu ovaj seta debela,e onaj sto seta ruznu.,ne bi ja to ni kuci vodio ",a poslednji put se poljubio na fotama u petom razredu .. Vremenska hronologija je indenticna.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (kosovski ciklus, 18. septembar 2014 21:32)

A vi jadni ne mozete da ne spominjete navijace Zvezde, optereceni ste sa njima....

kosovski ciklus

pre 9 godina

navijaci zvezde me podsecaju na one likove sto komentarisu svaciju devojku"vidi kakvu ovaj seta debela,e onaj sto seta ruznu.,ne bi ja to ni kuci vodio ",a poslednji put se poljubio na fotama u petom razredu .. Vremenska hronologija je indenticna.

beli

pre 9 godina

Lep niz bez poraza u Evropi. Dobar rezultat veceras, moglo je i bolje. Idemo dalje pa sta bude neka bude. (Ljubisa, 18. septembar 2014 21:57)
jos lepsi niz bez pobede u grupnoj fazi,za 10 godina ucestvovanja samo 2 pobede razmisli malo o tome

Munja nebeska

pre 9 godina

sedma utakmica u Evropi i dalje bez poraza ne znam sta da mislim o Nikolicu ali ova cinjenica me fascinira
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (milos, 18. septembar 2014 21:31)

# Link komentara
Preporučujem (+493)
Ne preporučujem (-23


Grobari jedno pitanje?Jel vi imate pamćenje ribice?
PA vi izgubiste od Farana kolko se sećam.....
Ove Engleze baš briga za ovo takmičenje ali u svakom slučaju čestitam na bodu......
Samo budite malo realni i sve će biti ok nemorate da kujete ovog ćelavog u zvezde jer je prosek trener.
I da skinite ovog Danka mučno je i meni kao zvezdašu da ga gledam a mogu da zamislim kako je vama

Unknown

pre 9 godina

Ma daaaajte bre ljudi,iz aviona se vidi da Totenhem ne zanima ovo takmicenje.Sta ste se odma primili kao da je Partizan prosao grupu.Neka oni uzmu bodove od Besiktasa i Asterasa pa tek onda neka se hvale...

banderas

pre 9 godina

ovi likovi su smesni Ilic sasa dusa u nosu bila i u najboljim godinama karijere a ne sad, Lazovic vola nezna ubosti !? Pusti bre Nikolicu Fofanu! da je danas igrao dva bi dao garant ovim engl.dziberima. Napred Partizan!! Fofana u igru!!!

cefur

pre 9 godina

svi koji velicaju bod partizana neka pogledaju rezultat Totenhema iz prosle sezone protiv Maribora i bice svima jasno gde je nas fudbal. P.S. Totenhem je igrao sa jacim timom.

perisa

pre 9 godina

kao neko ko je igrao fudbal 16 godina, ko je ceo zivot uz fudbal, shvatio sam da nista o fudbalu ne znam, sudeci bar po komentarima na sinocnu utakmicu, ali I po novinskim natpisima.

igra Partizana bar po mom misljenju je bila kukavicka, bez jasne zelje da se krene u napad.Prakticno bez spica (Danko je u svim ozbiljnim ligama u kojima je igrao igrao na poziciji desnog krila), sa 3 stopera, 2 beka, sa nejakim Panticem I Sasom Ilicem koji daje samopouzdanje saigracima ali koji nema snage ni za 60 minuta utakmice u JSL, a kamo li protiv fiziki jacih protivnika.
I sve to protiv manje-vise 2. tima Totenhema(nedostajalo je u pocetnoj postavi 8 startera).
Partizan je cell prvo poluvreme igrao bunker kakav imamo prilike da vidimo na JNA svake nedelje kada gostuju Spartak ili Javor.

razumem strah od Engleza, razumem I da cilj opravdava sredstvo, ali bilo je tuzno biti na utakmici sinoc I uzivo gledati nemoc igraca.

ne kazem da to nije realnost srpskog fudbala, ali jasno se videlo u drugom poluvremenu, da Englezi nisu bauk, da je Partizan sa agresivnijom igrom mogao do pobede protiv ovakvog Totenhema.

Nikolic je zrtvovao sve zbog taktike ukljucujuci I ono sto se I pre pocetka meca znalo- da mora da napravi 3 izmene I to bas onim redom koje su se desavale, Cirkovic nije odigrao ni jednu utakmicu 6 meseci I cudo je da su grcevi poceli da ga hvataju tek u 60.minutu, Volkov povredjen I on je fantasticno izdrzao I naravno Ilic koji nije zamenjen jer je morao da igra Luka

Bane

pre 9 godina

Možda bi pobedili da si uvideo da Lazović beskorstan u napadu. Čoveka su tri put blokirali prilikom šuta jer mu treba 100 godina da se namesti a tek spavanje u ofsajdu. Možda da si to uvideo možda bi i dobio. Sve je možda ali zato je rez 0:0

Ogi Simon

pre 9 godina

Ako se neko pita sto ne igra Fofana, a igra Lazovic sa dusom u nosu u jednom nogom, samo neka se sete ko su bili najbolji drugari Danka i sa kim je igrao mali fudbal!! PRAVDA ZA FOFANU!!

srx

pre 9 godina

svaka cast nikolicu,a te price cigana,izasli sa drugim timom bla bla bla,ne zaboravite grobari
soldado
lenon
tausend
lamela
paulinjo
dovoljno je reci!

kosovski ciklus

pre 9 godina

gunerr @ vazi i da fote nisu prestale u tom petom razredu smuvali bi jos nesto tj odigrali neku ligu evrope ,ls ,a da tata je kriv uso u 90 minutu na rodjendan ...

S.Ilic

pre 9 godina

7 utakmica u evropi bez poraza,a tu spada i veliki gigant totenhem...Ne treba trositi reci o Marku N. Svaka cast iz srca...Vec sam srecniji nego celu proslu sezonu...Napred crno beli....

Kortez

pre 9 godina

Navijam za Zvezdu ali kada su internacionalne utakmice u pitanju, logicno navijam za nas tim. Svaka cast Partizanu, malo mi je krivo jer mogli su do pobede. Lep fudbal se igrao. Pozdrav svima.

Ivan kg

pre 9 godina

navijaci zvezde me podsecaju na one likove sto komentarisu svaciju devojku"vidi kakvu ovaj seta debela,e onaj sto seta ruznu.,ne bi ja to ni kuci vodio ",a poslednji put se poljubio na fotama u petom razredu .. Vremenska hronologija je indenticna.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kosovski ciklus, 18. septembar 2014 21:32)

Bravo brate, upravo tako.

veljo

pre 9 godina

Svaka cast crno-belim vitezivima na ovoj lepoj predstavi.Takodje, hvala i Marku Nikolicu na dobroj postavci i strategiji.Ovo je neverovatan uspeh za nas fudbal.Bravo crno-bela ljubavi !!!!

Nataeos

pre 9 godina

Nikolić nema šta da žali.. Jer je on krivac! Da je ubacio Fofanu bilo bi više pretnji i pobedili bi! Partizan je igrao dobro celih 90 minuta, i ovo se moralo dobiti protiv ovako slabog Totenhema! Sad ako misle da su ok za LE i da će ostale tekme biti lakše grdno bi se varali, iduću utakmicu ako me odigraju ovako, ima da popiju 3-4 komada.. Nije jedna utakmica dovoljna!

nekle

pre 9 godina

Ovaj Partizanov tim deluje jako jako ozbiljno.
Dugo nisam video da neki nas tim igra tako zrelo i lako.
Organizovana odbrana, oganizovan napad.
Ima ipak jos mesta za napredak, recimo tecnija tranzicija kada krecemo u kontra-napad, i to je ono sto me posebno raduje, kad i sada u ovoj fazi sezone delujemo protiv jakih ekipa, odlicno.
Drugo poluvreme totenhem sabijen na svojoj polovini, sto nisam video cini mi se jos od nju kasla 2003 na jna, da smo neki top evropski tim naterali da se brani.
Obecava ovaj Partizan, ali obecava i Nikolic.
Ekipa je odlicno vodjena, ekipa ima gameplan i za to je direktno zasluzan Nikolic.
Uz to, 7 meca u evropi bez poraza, fascinatno.

Marko

pre 9 godina

Nikolicu ti si kreator ovakve igre Partizana i svaka ti cast,bices veliki trener!
Svaka cast igracima, odlicno igraju svih ovih meseci!
Skuletic nam mnogo fali, ubedjen sam da bi im dali 2 gola bar da je on igrao.
Vezano za to, ne znam sta fali Fofani pa ne igra, ja bih rekao da mu igracki ne fali nista nego da gospodine Nikolicu ne volite strance.
Ok, svako ima svoju filozofiju, volite da forsirate domace igrace, ali samo bih vas podsetio da svi veliki timovi imaju strance, pa i nama moze jedan da zaigra.
Fofana to zasluzuje, nemojte da gresite dusu.
Opet cestitam jer ste vi najvise zasluzni za igre Patizana

Sinke Grof

pre 9 godina

Igracima svaka cast na ponasanju i trudu! Izvukli su maksimum...ali posebna prica su navijaci! Sve je proteklo bez incidenata! Ponosan sam na ovako ponasanje ljudi na tribinama koji su sve vreme bodrili igrace i klub! Voleo bih da tako bude uvek! Veceras je zahvaljujuci navijacima nasa zemlja pretstavljena svetu kao jedna civilizovana drzava!!! Ponosim se sto sam SRBIN!!!

Uključi mozak

pre 9 godina

Ne vrede centaršutevi kad nemaš napadača koji može da skoči i šutira a ima masu da ga ne odnesu kao perce. Tačno je da Saša Ilić i Lazović jedini u timu umeju da šutnu ali su spori u nameštanju, zato je kapiten probao iz prve ali to je mnogo teže. Nije bilo napadača a Fofana je sedeo na klupi, koji iako dobija po nekoliko minuta, vidi se napadač. Svakako pre Luke. Grbićevi i Vuletićevi prodori su beskorisni bez takvog u sredini. Kakvu je zamisao imao "stručnjak" sem da tvrdoglavo, bandoglavo ne da Fofani ni 15-20 min iako je to bilo NEOPHODNO. Propuštena je šansa da se pobedi veliki protivnik a sav trud igrača, upropastio je uobraženi, naduvenko. Zar u Partizanu to niko ne vidi? Ako ne vidi, onda smo ovo i zaslužili.

Parni valjak

pre 9 godina

Nikolića mnogo napadju i kritikuju, ali od kad je on preuzeo Partizan, primećujem borbenost svih igrača na terenu i intenzitet u svakom startu ili duelu. U početku igra nije bila ništa naročito, ali kako vreme prolazi sve je bolja. Verovatno igrači napreduju, a pretpostavljam i Nikolić. Bitno je da su voljni momenat i visok moral tu, o čemu svedoče preokreti koje Partizan postiže ove sezone.

1-i na draftu

pre 9 godina

Mnogi sa one strane brda su pisali zlurade komentare, onako kao nezrela deca(sto verovatno i jesu), ili nedorasli ljudi.
Pisalo se od toga da ce partizan da izgubi sa 5-0, do toga da (kad je ispalo neresno) nije uspeo da pobedi treci tim Totenhema.
Cinjenice su drugacije. Partizan je odigrao veoma dobru utakmicu sa puno trcanja i stvaranja sansi, iako je sam sastav tima izgledao kao totalni bunker.
Uspeo je odigra nereseno sa timom u kojem najslabiji igrac ima platu kao ceo tim Partizana, a vise od polovine na terenu su reprezentativci svoje zemlje....I da, verovao sam da ih i kao takve mozemo pobediti.

P.S. Za neke koji na prethodnim postovima pisali kako Zvezdu u Evropi nije pobedio ni jedan tim sa drugom postavom, samo da podsetim na Bolton u kupu UFA, kada je engleski predstavnik dosao bukvalno sa drugim timom, jer se prvi tim borio za opstanak u Premijer ligi(ipak ispali i od tada se nisu vracali u elitu) i pobedio Zvezdu sa 1-0.

Toliko.

Srecko Kg

pre 9 godina

Ma svaka cast CRNO-BELI..MI SMO NAROD KOJI SAMO PLJUJE.Spakovasmo mi od ove utakmice sa bodom i publikom.....jedno 300 000 e .Malo li je na ovu krizu.Napred PARTIZAN.

Milan

pre 9 godina

Daj ne lozi se Nikolicu, budi srecan sa bodom! Ne bi ti igraci dali go - pa da su igrali jos 5 sati. Prosto je neverovatno da onako lose sutiraju i iz onako nepovoljnih pozicija koje birajuza to, kao da u zivotu nisu sutnuli loptu!? Da sam im ja trener, na treninzima bi sutirali do iznemoglosti! Valjda bi tada nesto i naucili...

Napred Partizan

pre 9 godina

"Trudićemo se da se odužimo publici na ostalim mečevima Lige Evrope..."
Za ovu partiju nema sta da se zameri, odlicno ste odigrali, svaka cast, ponosni smo na vas!

Grobar

pre 9 godina

Ljudi, Nikolić nema veze sa dobrim rezultatima, naša talija je Miroslav Vulićević, kad god je bio u timu Partizan je ostao neporažen . Malo šale ali podatak je stvarno tačan, svaka čast svim momcima , sjajno su se borili. Idemo dalje !

srdjan

pre 9 godina

Pod hitno obnoviti ugovor Nikolicu.Svaka cast za taktiku.Bez povredjenog Brasanca,Zivkovica,suspendovanog Skuletica i rovitim Volkovom odigrati sa ekipom 0:0 koja vredi minimum 100 mil. onda je sve jasno kao dan.Da je bilo malo srece i koncetracije u napadu dobili bi totenhem.Samo napred i nastavite da se borite,preorite teren i bice pobeda u LE.Ako ovako nastave mozemo da dobijemo Asteras na strani i u Bg i na noz da odigramo protiv Beksitasa u Bg.Puna podrska Nikolicu.

Nikola

pre 9 godina

Zvezdasi mogu da pricaju sta god oce, ali Partizanovi igracu su odigrali vrlo disciplinovano i borbeno, i zasluzili su ovaj bod. Tottenham nije imao ni jednu pravu sansu u drugom poluvremenu i kad su ubacili Lamelu i Soldada. I dalje nista ne ocekujem od Partizana u ovom takmicenju, ali, kad se uzme u obzir da nam je najbolji strelac suspendovan i da imamo par povreda, moze da se kaze da su korektno odigralu ovu utakmicu.
P.S. Publika je bila odlicna. Engleski komentatori su pominjali navijace par puta.

Marko

pre 9 godina

Nikolicu izvini malopre te kritikovah za Fofanu, upravo sam cuo na konferenciji da si hteo da ga ubacis umesto Danka u drugom pol.jer si hteo da damo gol, ali da nisi uspeo zbog dve prinudne izmene nasih igraca.
Svaka cast jos jednom

Stevo djubre

pre 9 godina

Tako ces i ti prijatelju ove godine u Evroligi ;) Da nije bilo izbacivanja Zvezde iz Evrope ne biste vi videli ovo takmicenje.
(gunner, 18. septembar 2014 22:38)

Kako ne bi smo igrali? Ajde idi umij se, osvezi se malo, pa razmisli. Partizan bi u svakom slucaju bio povlascen u zrebu za LE, kakve to veze ima sa vama neplatisama?

žobo

pre 9 godina

aj nesmarajte više sa fofanamom,da je kvalitetniji igrao bi.imali smo i 2 ne predviđene izmene,da nije bilo njih možda bi dečko i ušao u igru!

majstor

pre 9 godina

Da li postoji mogucnost da neki novinar jasno pita Nikolica zbog cega Fofana ne dobija sansu makar zadnjih 15 minuta i da vidimo odgovor? Bas me zanima strucno objasnjenje. Igras bez Skuletica i umesto da tu das sansu makar u delu utakmice napadacu koji svaku utakmicu koju igra postigne gol...? Ako moze i neko od komentatora strucno da mi objasni samo molim bez onog 'nije dovoljno kvalitetan' jer na osnovu cega za nekog mozes da procenis da nije dovoljno kvalitetan ako mu ne das priliku u vaznoj utakmici?

Igor tv grobar

pre 9 godina

Veceras je su se svi igraci borili hrabro protiv Totenhema, mi smo bili imali mnogo sansi, ali ih nismo bili iskoristili. NAPRED PARTIZAN

Radoznali Perica®™

pre 9 godina

Veceras je zahvaljujuci navijacima nasa zemlja pretstavljena svetu kao jedna civilizovana drzava!!! Ponosim se sto sam SRBIN!!!
(Sinke Grof, 18. septembar 2014 21:53)

I ja sam se oduševio sinoć na stadionu i delio tvoje mišljenje dok nisam jutros pročitao članak i video sliku onako nepromišljenog i glupog transparenta...

grobar

pre 9 godina

Bila je to vrlo sadrzajna predstava u kojoj je Partizan prijatno iznenadio time sto mu ocigledno nije ni padalo na pamet da se povuce vec je drzao ritam na vrlo visokom nivou I igrao jako agresivno, sa iskrenom zeljom da napada. Nije mahnito jurisao, igrao je svoju igru- kao STO I UOBICAJENO IGRA OVE SEZONE U EVROPI. Pisem ovo velikim slovima jer ti "veliki komentatori" koji su dobrano opaucili po ovom Partizanu sada naravno velicaju sve I svasta, po malo I neukusno. Partizan jeste bio marginalno bolji, I naravno da svi volimo da uvijek dobije, ali vjerovatno je I bolje ovako jer znajuci nas mnogo bi poletili... Sa Skuleticem I Zivkovicem tu bi tek trebalo da bude jos ozbiljnih evropskih prica jer je realno Partizan odigrao maksimalno, ali je falilo "neceg extra" u napadu. Nisam nikako volio nacin na koji je Rasovic otjeran, a pogotovo kako je Ivan Tomic otjeran, ali to ne znaci da Nikolic ne zasluzuje sve pohvale za dosadasnji rad.

Grozni

pre 9 godina

# gunner #

I da nije bilo namontirano ocigledno prvenstvo u fudbalu(seti se gola protiv Pazara,penala na 18m protiv Vojvodine...)
Partizan bi opet igrao ovo sto igra a sta bi ti pisao?
Jos zimus se znalo da ce Zvezda biti izbacena izbacena iz Evrope ali ce uzeti titulu za mir u kuci....