Četvrtak, 18.09.2014.

18:31

Partizan velikim trudom do boda

Fudbaleri Partizana i Totenhema odigrali su bez golova u Beogradu, u prvom kolu C grupe u Ligi Evrope.

Izvor: B92

Partizan velikim trudom do boda IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

323 Komentari

Sortiraj po:

ko ce da nam kaze

pre 9 godina

alo bre na gol sutnuli niste,sta je sa ovim grobarima,sjajan uspeh, ma pokrijte se usima.
(miki77, 19. septembar 2014 13:16)

Mi jesmo, Totenhem nije, kao ni vi u Krusevcu, a i kako ce te kada se unapred bacate na travu i glumite ludilo.

LL

pre 9 godina

Najnovija vest!!!UEFA ce najstrozije kazniti Totenhem zbog slanja ekonoma,baba seri,i ostalih pomocnih radnika na utakmicu evro liga protiv Partizana u Beogradu!Nedopustivo za jedan tako ozbiljan klub.
(Pero, 18. septembar 2014 22:52)

A Ti si vec dovoljno kaznjen...

Da li su ti Bordo obrazi posle ljutog Rena

pre 9 godina

Neko sa Napretkom 0-0 a neko sa Totenhemom 0-0
(sone, 18. septembar 2014 21:40)
Posle svega sto se desavalo u Krusevcu to je poslednja stvar koju bi (a i svi ostali) trebao da pominjes u veceri kad je tvoj klub postigao sjajan, da ne kazem istorijski, uspeh protiv Totenhema B.
(Golman Livorna glavom u 87, 18. septembar 2014 22:11)
A ti ne bi uopste trebao da dolazis na komentare o Partizanovoj utakmici ako nemas kompleks...

Coco Bill

pre 9 godina

Ma meni su najinteresantniji "Delijanci" sa "novom logikom". Evo do sad se, bez obzira ko za koga navijao, uopšteno govorilo i konstatovalo, kako su engleski timovi iz druge pa čak i iz treće lige, jači od bilo kog našeg tima, iz naše JL, a kamoli njihovi "prvoligaša". Dakle, Partizan odigra nerešeno i to protiv Totenhema, koji igra PL i koji tamo u proseku zauzima tu neku zlatnu sredinu njihove tabele. E sad, on nije odigrao nerešeno, zato što je pružio, ako ne dobru ono bar solidnu igru, nego zato što su oni igrali sa sa "drugim timom" ????!!! Biće pre da je "grožđe", to jest uspeh "kiseo" jer je komšijin.

Djape

pre 9 godina

Ovim Panterima ne mozes nikako ugoditi.Pre utakmice pricali napunice vas i sa trecom postavom.Posle utakmice pricaju,ipak je Totenhem igrao sa trecom postavom.

Ivan PK

pre 9 godina

Bravo momci,zaista odlicna partija,je prezadovoljan.Par zapazanja,bez Skuletica u napadu smo zaista tanki,mnoogo nam je falio u samom spicu napada,Danko se jeste borio ali nekako nije to to,sa Skuletom to izgleda mnogo bolje.Iako smo igrali u dosta izmenjenom sastavu u defanzivi,Totenhem osim one precke u prvom minutu nije imao NIJEDNE sanse.Iako ce mnogi osporavati ovaj rez.Partizana govoreci da su Englezi dosli sa rezervnim sastavom to apsolutno nije tacno,jesu igrali u promenjenom ali nikako sa rezervama.U prvoj postavi su igrali Loris,Vertongen,Tauzent,Dejvis,Lenon,Paulinjo,posle su usli Lamela i Soldado.Sale nije veceras blistao kao ni njegov prezimenjak u veznom redu ali su zato odlicno odigrali Grbic i Vulicevic,od malig Pantica ocekujem mnogo vise u sledecim mecevima,ipak je bio izvesno vreme povredjen.Sledecu igramo sa Grcima,ako tu izgubimo onda nam ovaj bod ne vredi nista.I na kraju,nije mi nikako jeste kako pojedini navijaci mogu da pljuju naseg trenera,covek je 9 meseci u Partizanu i ima samo jedan poraz,u prvenstvu smo efikasni a u Evropi po mom misljenju igramo sasvim dobro,neporazeni protiv Ludogoreca i Totenhema,dobili 2 puta Neftci i Torsavn.PS Zamolio bih sve navijace Partizana da uopste ne reaguju na provokacije onih koji igraju Evropu svake prestupne godine.
(WSC, 18. septembar 2014 21:46)

Kako svake prestupne?
Nisu igrali ni 2008 ni 2012. ;) A kako bese 2004,ne secam se ;)

I treba

pre 9 godina

Legija casti za Huga Lorisa,dva puta za 15 dana na pasnjaku,pa ni Fljamurtari mu ne bi tesko pao!
(Mandrak, 18. septembar 2014 22:54)

a tebi izgleda tesko sve to pada...

Dule

pre 9 godina

Totenhem sa 'B' timom (Loris,Lenon,Vertogen) igrali samo iz prvog tima,bez 8 igrača iz prve postave,komentator naložen ko da prenosi finale Lige Evrope,smešno ...

simboliko

pre 9 godina

Upada mi u uši komentar o fizičkoj spremi nažih fudbalera, i ne mogu da se otmem utisku da to nije sprema, već konstitucija, odnosno selekcija igrača.
U rukometu su npr. ranije selektrani uglavnom mali zdepaszi igrači, dok su sada aktuelne košarkaške visine, itd.

kompleksi pa to ti je

pre 9 godina

Totenhem sa 'B' timom (Loris,Lenon,Vertogen) igrali samo iz prvog tima,bez 8 igrača iz prve postave,komentator naložen ko da prenosi finale Lige Evrope,smešno ...
A jesi se i ti nalozio od ranog jutra? I treba...

a kako da vam se ne smejemo?

pre 9 godina

Kako je jadno kada Partizan ne moze niti jedan gol da postigne iako je bolji bio u mecu. Godinama, bolji ili ne - nema gola protiv iole ozbiljnijih timova. To leti na sve strane, samo ne blizu gola. Navijaci srecni, nema veze.
Nivo svesti - kada odigras 0-0 kod kuce a navijaci srecni sto nije bilo 0-3.
(Da nije uspeh ?, 18. septembar 2014 21:50)

A jos je veci upeh sto nas Zvezdasi gledaju i prate iz godine u godinu, i mogu misliti kako im je...

DBZ

pre 9 godina

Bilo bi sad dobro pobediti ove Grke kod njih pa makar i minimalnim rezultatom. Molim Srbe koji zive u Grckoj i prate tamosnji fudbal da nam kazu nesto o toj ekipi, hvala!

Boli boli.

pre 9 godina

BBC ni jednom reci ne pominje da je Totenhem igrao u drugoj ili trecoj postavi. Naprotiv, puni su hvale za Partizan. Ali sta oni znaju, valjda je bitnije sta kazu komentari citalaca na B92?
[link]
(Lajos Vinetu, 19. septembar 2014 00:15)
Strucnjace a jos je bitnije da si ti gledao Partizan sinoc hahaha, i Partizanu je falilo pola igraca. Ali nastavi ti da nas pratis.

Black Bunny

pre 9 godina

Ja sam zagrizeni Delija,ali moram da kazem da je Partizan veceras zasluzio vise od boda.Svaka cast na borbenosti.
(Aca, 18. septembar 2014 21:03)

Велико ХВАЛА од још загриженијег ГРОБАРА !
Ајде, извлачите се више из те буле па да се овој европској боранији напуне гаће кад морају у Београд!!

Miksi

pre 9 godina

Totenhem je došao u BG bez 6 (šest) standardnih prvotimaca,ako se tome doda da su još 3 (tri) igrača iz prve postave Totenhema bila na klupi,dolazi se do brojke 9 (devet) .... njih ovo talmičenje LE zanima ali tek kada bude druga faza ..

Labud

pre 9 godina

Zaboravih da dodam da je Tole kriv zato sto je Totenhem igrao sa "osmim" timom. P.s. Kako navijaci komsinice to predstavljaju, generacija rodjena 2014. godine, bice ubedjena da je Totenhem doveo petlice u Beograd, a jedan taj igrac vredi vise od pola Jelen Lige.

o.lj.k.

pre 9 godina

Vidim da je more onih kojima je ova utakmica tesko pala... Naucite vec jednom, kada komsiji crkne krava, vi nemate nista od toga. Ne zelim da zvuci da branim upravu i politiku kluba (naprotiv, jako me pogadja nacin na koji se vodi klub), ali veceras je Partizan odigrao iznad ocekivanja svih nas (pogotovo navijaca sa druge strane brda). Ok, za Tot`nem nije igralo par bitnih igraca, ali ovi sto su izasli na teren, izasli su da pobede, a ne da otaljaju, i bili su losiji na terenu u svim parametrima. Nisam od onih koji svaki bod u Evropi smatraju uspehom, ali budimo realni, ovo veceras je izgledalo iznad renomea nase lige (koju ste VI komsije osvojili prosle godine, znate dobro kako). Da je obrnuta situacija, mene bi to motivisalo da vas nekako dostignem i da vam pariram, a sigurno ne bih ocajavao sto Maurisio nije doveo Adebajora u Beograd (pod parolom:```Mi smo bili bulja u Krusevcu, ali ce mi radost u zivotu doneti to sto ce Englezi da razbucaju Grobare``). Radite i borite se sportski, pa ako budete bolji, evo ruke...

Lajos Vinetu

pre 9 godina

BBC ni jednom reci ne pominje da je Totenhem igrao u drugoj ili trecoj postavi. Naprotiv, puni su hvale za Partizan. Ali sta oni znaju, valjda je bitnije sta kazu komentari citalaca na B92?
http://www.bbc.com/sport/0/football/29240733

zee

pre 9 godina

@Partizan sa Totenhemom 0:0, a zvezda sa Napretkom 0:0.....

Ne bih vise nista dodao...
(sve jasno..., 18. septembar 2014 21:50)

Nije isto, Zvezdi nije sviran ni jedan penal!

Starac Vujadin

pre 9 godina

Evo da komentar ostavi i jedan deka koji ima 79 godina i navija za Partizan od kada zna za sebe. Od svoje 10te godine navijam za nas Partizan i jos uvek cekam pobedu nad bilo kojim ozbiljnijim Evropskim timom i bojim se da je necu ni doziveti. Izgubio sam svaku nadu, deco moja. Ponadao sam se da mozemo bar ovaj kombinovani tim Totenhema sastavljen od igraca iz druge, trece postave i omladinaca da pobedimo ali opet ni to nismo mogli. Ne bih zeleo da i ja kao i veliki broj drugih starih grobara odem na onaj svet a da najveci Evropski klub koji smo pobedili ostane Crvena Zvezda. Postujem Zvezdu i njene navijace ali 69 godina im gledamo u ledja i ne znam kako izgleda kada imas vise osvojenih titula, kupova, Evro titula i pobeda u derbiju. Strasno sam tuzan i ako je ovih 0-0 sa Totenhemom jedan od nasih najvecih uspeha u istoriji.

Drakce

pre 9 godina

Zvezda bi pocepala ove pacere....
(AlexRedStar, 18. septembar 2014 22:48)
Pa nije vam ovo Rakovica.Za 2 nedelje tamo kad budemo igrali sa Grcima 2.kolo vi igrajte sa Zvezdarom,Zarkovom,Dusanovcem...Pa ih cepajte ;)

Tolle

pre 9 godina

@Kako je jadno kada Partizan ne moze niti jedan gol da postigne iako je bolji bio u mecu. Godinama, bolji ili ne - nema gola protiv iole ozbiljnijih timova. To leti na sve strane, samo ne blizu gola. Navijaci srecni, nema veze.
Nivo svesti - kada odigras 0-0 kod kuce a navijaci srecni sto nije bilo 0-3.
(Da nije uspeh ?, 18. septembar 2014 21:50)


A pazi tek ovaj nivo svesti - Ne mozes da prismrdis Evropi a navijaci tuzni sto rival nije odigrao 0-3

nervni slalom

pre 9 godina

@Kada će već jedan klub za koga navijam pobediti u Evropi?
Navijao sam za Ludogorec - nerešeno!
Navijao sam za Nefči - poraz!
Navijao sam za Totenhem - nerešeno!
Baš se sekiram i nerviram što nema pobede!
(Panter, 18. septembar 2014 22:37)

Čekaćemo do sledeće godine, možda će žreb da nam dodeli neke jače ekipe da za njih navijamo!

чарапан

pre 9 godina

(petarczv, 18. septembar 2014 21:58)

Таман да идемо и туристички у Европу бољи смо од вас. Вама је успех да одете у Пећинце или да дате гол у Крушевцу.

Dragan

pre 9 godina

Partizane bravo bravo.

Zanimljivi ovi engleski navijaci: prosek godina 50, ne navijaju, samo su na kraju utakmice ispratili igrace aplauzom.

Seti se

pre 9 godina

Koja ste vi bruka totenhem je prethodni vikend u utakmici protiv stoke-a nastupio u sledecem sastavu: Loris,Rose,Chiriches,Kabul,Dier,Capoue,Dembele,Chadli,Eriksen,Lamela i Adebajor na utakmici protiv vas u startnih jedanest samo golman Loris i cak tri igraca koja nisu ni rezerve na klupi u premier ligi. Zato spustite se na zemlju odavno vas gledaju kao evropsku trecu ligu....Protiv zvezde nikad nijedan tim nije igrao sa drugom postavom...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petarczv, 18. septembar 2014 19:51)

Igrao Bolton sa trećim timom i naduvao vas u sred Beograda!

Ma ne

pre 9 godina

Nivo svesti - kada odigras 0-0 kod kuce a navijaci srecni sto nije bilo 0-3.
(Da nije uspeh ?, 18. septembar 2014 21:50)

Nivo svesti - nemas nijedan sut na gol Napretka pa kukas sto nisi dobio penal kako bi zasluzeno pobedio.

Pera Lozac

pre 9 godina

Pedja Strajnic zadovoljan kao da je Prtizan pobedio a ovo je cetvrti remi u svim dosadasnjim utakmicama u LE. Nijedna pobeda.Znaci nece zavrsiti sa nula bodova.Juce u jednom dnevnom listu pisalo da je partizan 1231 dan bez pobede u Evropi u grupnoj fazi.Znaci nastavlja se. Ovi doveli rezerve da im isprobaju mogucnosti
(Deda Milojko, 18. septembar 2014 20:55)

Milojko,Milojko, pa vi ste poslednji put UCESTVOVALI u grupnoj fazi nekog evropskog takmicenja 2005. Nisam neki matematicar, al to mu dodje negde oko "Tri ´iljade i trista dana" a vreme i dalje tece, taksimetar kuca, pored svega toga ti imas "vremena" da brines o Partizanu. Videcemo kada cete sledeci put igrati u grupama i na kojoj cifri ce vam se zaustaviti brojac. Svi su izgledi da ce biti skandalozna. Do godine slavite jubilarnih 10 godina neigranja evropskog fudbala u dugim rukavima. Ne bih se ja na vasem mestu mnogo smejao Partizanovim rezultatima. Imate vi mnooooogo ozbiljnijih problema. Ajd u zdravlje.

Bazel docekao titulu

pre 9 godina

Realno, Tottenham sa B Ekipom, jer nisu igrali Kaboul, Rous, Chadli, Adebajor, Walker, Dembele, Eriksen. Lamela i Soldado nisu od pocetka.. Ali je zato Partizan odigrao dobru utakmicu i uzvukao odlican Rezultat ! Iako su mogli i do pobede, jer su Englezi imali jedan opasan napad i to u 1.minutu kada su pogodili precku..

Luke Babbitt gravedigger

pre 9 godina

zamolio bi grobare koji pisu da je totenhem igrao bez "nekoliko" igraca da ne izmisljaju igrali su bez celog prvog tima sem golmana lorisa...
(petarczv, 18. septembar 2014 21:57)

I takav kakvog ga spominješ,drugi tim Totenhema je skuplji od Partizanovog duplo,a tvoju zvezdu bi zgazili kao plitak potok.Pritom su igrali Loris,Vertongen,Taunsend,Lenon i Soldado,Paulinjo,to su sve vrh igrači a na kraju je bilo 11:3 u šutevima na gol i 3:0 u šutevima u okvir,tako da možete vi zvezdaši da nipodaštavate Partizanovu partiju koliko hoćete,činjenica je da je Partizan večeras predstavljao Srbiju onako kako vi niste još od Rome u Bg-u,a to je bilo početkom veka još.

as

pre 9 godina

Bravo šampioni,sa timom koji vredi 260 mil eura odigrati 0-0 i biti bolji veci dio utakmice,i da taj isti tim za 90 min.ne uputi ni šut u gol,je za svaki respekt!

johny

pre 9 godina

da li ce NEKI od nasih medija ili neki zvanicnik negde najzad objaviti da se ovaj engleski klub u stvari zove TOTNAM, tj. da se ne cita TOTENHEM...stvarno,poslusajte maaalo bilo koji strani kanal!

Shone Cerak

pre 9 godina

Тек се сад види какав су нам проблем направили они Азербејџанци кад нису могли да мушки истрпе пораз (као и неки овде) и кад су направили инцидент у коме је Шкулетић ни крив ни дужан добио црвени. Много нам је фалио вечерас, а тек ће да нам фали у Грчкој.

А што се тиче утакмице, свака част нашим момцима. Одиграли паметно, без безглавог јурцања напред, а опет смо створили више шанси од противника (нарочито у другом полувремену). Штета што Салету нишанске справе нису биле намештене како треба па је омашио 3 добре прилике. Иначе је одиграо одлично, каква асистенција крајем првог полувремена ка Пантићу, само шут вечерас није био како треба (мада није једини који није био шутерски расположен).

Сјајан деби Ћирковића. Он ако је у стању да игра овако добро у континуитету можда не би било лоше да он и Станковић буду стандардан штоперски тандем а да Б. Илић игра задњег везног. Бекови одлични, чак је и Петровић солидно заменио Волкова у другом полувремену.

Пошто су Бешикташ и Астерас играли нерешено сада је све отворено. Нама тај реми из Цариграда значи не само што су Грци откинули 2 бода Бешикташу него и зато што ће се сад сигурно боље припремити гостовање у Грчкој. Многи су њих доживљавали као неке који су залутали али то је очигледно озбиљна екипа и припрема за наредну утакмицу мора да буде једнако добра као и за ову.

Све у свему лепо је почело, надајмо се да ће тако и остати. Напред Партизан!

Ljubisa Spasojevic

pre 9 godina

Ono sto treba da krasi igru Partizana je brzi protok lopte i aktiviranje Drincica koji mora da uposljava svoje ofanzivce. Kada Ilic dobije loptu procenat tacnog i upotrebljivog pasa je 95% ka svom saigracu. Setite se Moreire koji je bio kralj sredine terena. Takodje u odbrani Partizan mora imati nekog cvrstog i sa autoritetom fudbalera poput Krstajica i Ivanova.

LEsa

pre 9 godina

Ja sam zvezdaš, ali svaka čast Partizanu na utakmici, po meni su bili bolji, posebno na sredini terena...e sad što nisu dali gol, to je verovatno stvar psihološke pripreme. Mislim da mogu i tamo da odigraju dobar meč, samo ako odigraju hrabro.

Delija

pre 9 godina

Ja nemogu da verujem da toliko uzdizete igru Partizana,ovi su igrali sa 50% snage.Trebamo biti realni ko se malo razume u fudbal slozice se samnom

Panter

pre 9 godina

Kada će već jedan klub za koga navijam pobediti u Evropi?
Navijao sam za Ludogorec - nerešeno!
Navijao sam za Nefči - poraz!
Navijao sam za Totenhem - nerešeno!
Baš se sekiram i nerviram što nema pobede!

Luke Babbitt gravedigger

pre 9 godina

Auu zvezdaši 'oće da pocrkaju od muke što je Partizan odigrao ok,ostao neporažen i osvojio koji bod za Srbiju,još nas i krive što su ovi igrali bez 7 igrača večeras.Samo vi zvezdaši nas i dalje pratite,ne bitno je što ste navijači Totenhema,Asterasa i Bešiktaša,vi ste nama nekako dragi

dejan-pg

pre 9 godina

Prvo ta prica drugi tim totenhema i to,dje je bila prije poceka meca...drugo sve i da je druga,vise bih volio da je bila prva,a da su igrali skuletic,bresanac i zivkovic...mi za razliku od njih(sve vise milionski ugovori) nemamo luzuz da igramo bez nekoliko startera...pogotovo bez skuletica i tvrdim da bi veceras dao ako ne dva,jedan sigurno...mnogo nam hvali i znaci naprijed...bresanac koliko god osporavan,kad je drincic tu da ga pokriva ima odlican pregled igre i tranziciju da prenese teziste sa jedne na drugu polovinu...zivkovic isto posebna prica...tako da sa njima to ce da bude mnogo bolje....dobro je sto smo dobili ODLICNOG Cirlovica...doktorski je odigrao...i bolji je duplo od ilica i stankovica...nismo imali srece da voja ode u palermo i da uzemo pare,relano je igrac kakvog ima na bilo kakvoj poljani...pa po nekad ne umije da procijeni let lopte i ladno je promasi glavom cijelu u sesnajesterac a ne sta drugo....uglavnom kako smo navikli ja sam zadovoljan...od pocetka sam rekao da ovoj ekipi samo treba malo samopouzdanja..i kakva takva,mnogo je bolja od predhodnih...pa makar imamo konacno bekove i krila koji konacno umiju da centriraju pa kakp tako... MI vec imamo bod...a vi?...a vidjecemo sta ce dalje biti...SAMO HRABRO PARTIZANE

Nemanja

pre 9 godina

@(petarczv, 18. septembar 2014 21:57)
Lenon, Verotngen, Paulinjo itd su sve rezerve? Pa dobro, vas bi ovaj rezervni totenhem nabusio. Pricali ste kako ce nas razbiti sa rezervama kad ono nista. Ovaj tim Totenhema je 10 puta skuplji i od vas i od nas zajedno, tako da nemoj da umanjujes rezultat, vec priznaj da smo odigrali odlicna mec, sto zaista jesmo.
A sledeci tim za koji navijate u Evropi je grecki Asteris, pa se malo informisite i o njemu, da znate postave i slicne stvari...

petarczv

pre 9 godina

.Iako ce mnogi osporavati ovaj rez.Partizana govoreci da su Englezi dosli sa rezervnim sastavom to apsolutno nije tacno,jesu igrali u promenjenom ali nikako sa rezervama.U prvoj postavi su igrali Loris,Vertongen,Tauzent,Dejvis,Lenon,Paulinjo,posle su usli Lamela i Soldado.

Zasto lazes sebe idi na sajt premier lige ili totenhema i pogledaj sa kojom su ekipom igrali u zadnjem kolu protiv stoka pa ces videti da bukvalno ceo tim sem golmana nije igrao na ovoj utakmici . .

PFC Nr. 1

pre 9 godina

Pedja Strajnic zadovoljan kao da je Prtizan pobedio a ovo je cetvrti remi u svim dosadasnjim utakmicama u LE. Nijedna pobeda.Znaci nece zavrsiti sa nula bodova.Juce u jednom dnevnom listu pisalo da je partizan 1231 dan bez pobede u Evropi u grupnoj fazi.Znaci nastavlja se. Ovi doveli rezerve da im isprobaju mogucnosti
(Deda Milojko, 18. septembar 2014 20:55)
Pobedio je Egaleo u Ligi Evrope, iste godine Dnjepro u 1/16 finala, dakle posle grupne faze, pobedio je Sahtjor iz Donjecka, nereseno sa Laciom, Palermom, CSKA, Dnjeprom, Nefcijem 2x, Viljarealom, Rubinom...ima toga jos. Nego ako Partizan nije pobedio 1231 dan u ligi Evrope, koliko hijlada dana ima Zvezda bez pobede? 8000? 10.000 ? A ove godine u 7 utakmica nije izgubio. I svaki od timova sa kojima je igrao su mnogo bolje plasirani od Zvezde u Evropi, osim Torhavna. Pobedjivao je i Njukastl 2 puta i dva puta ga izbacio, Anderlehta, Groningem dva puta, igrao nereseno sa Realom, Olimpikom, Portom a da to se ne racuna to je Liga Sampiona...citas pogrene novine, sa netacnim informacijama.
A rezerve...pa nije igrao ni Partizanu najbolji strelac Skuletic, povredjeni Kojic( znate onaj u 90-tom iz voleja), Zivkovic, Ninkovic, Brasanac... Ovo je bilo bas dobro. Samo neka ovako nastave.

HocuPare

pre 9 godina

Navijam za zvezdu, ali ne mogu da se ne zapitam, kakav defekt moras da budes pa da navijas protiv SRPSKOG kluba u medjunarodnom takmicenju?

Ivan

pre 9 godina

Gledao sam zadnjih 10tak minuta. Mislim... rezultat je odličan, ali igra... Ne zavaravajte se grobari, Partizan je jako limitirana ekipa.

Раде

pre 9 godina

Читајући коментаре на овом форуму обрадовао сам се и закључио да да образовни систем у Србији напредује џиновским корацима; некада је било чудо наћи писменог Рома а данас их има неколико десетина само на овом форуму.

Pero

pre 9 godina

Najnovija vest!!!UEFA ce najstrozije kazniti Totenhem zbog slanja ekonoma,baba seri,i ostalih pomocnih radnika na utakmicu evro liga protiv Partizana u Beogradu!Nedopustivo za jedan tako ozbiljan klub.

Golman Livorna glavom u 87

pre 9 godina

Neko sa Napretkom 0-0 a neko sa Totenhemom 0-0
(sone, 18. septembar 2014 21:40)
Posle svega sto se desavalo u Krusevcu to je poslednja stvar koju bi (a i svi ostali) trebao da pominjes u veceri kad je tvoj klub postigao sjajan, da ne kazem istorijski, uspeh protiv Totenhema B.

znate, niko ne može da zabrani fmp - u kako će da se zove

pre 9 godina

Navijanje sam cuo do trim staze u Kosutnjaku. Cisto za ove sto spominju navijanje.
(David, 18. septembar 2014 21:21)

Ne vredi druže, vidiš da su oni videli prazan stadion, ne možeš njima da objasniš kako je grmeo jug.
Mnogo godina idem na utakmice i moram da kažem da je jug u pojedinim trenucima zvučao jako moćno. Jedino je bila ispala sa 'javi se istok' kad je ono malo što ih se javilo zapevalo 'uprava napolje' umesto očekivanog. Sve u svemu, Partizan dobar, kad bi ovako izgarali u prvenstvu, teško da bi bilo ko izvukao i nerešeno. Tottenham nezainteresovan, ali i oni što su bili na terenu vrede kao celokupna naša JSL sa sve stadionima tako da -
BRAVO CRNO BELI !!!

znate, niko ne može da zabrani fmp - u kako će da se zove

pre 9 godina

Boli koliko vam je krivo što nas nisu naduvali.
Ako, ako, tek će da vas boli.

mikele

pre 9 godina

zamolio bi grobare koji pisu da je totenhem igrao bez "nekoliko" igraca da ne izmisljaju igrali su bez celog prvog tima sem golmana lorisa...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (petarczv, 18. septembar 2014 21:57)

A ja biH tebe zamolio da se naučiš pravopisu.
Ko god da je igrao, ovo je neočekivan uspeh i pohvalio bih tim na hrabroj igri.

NYHC

pre 9 godina

Totenhem već godinama igra LE sa 2.-3. timom, samo što su ove sezone to mnogo jaki i skupi igrači tako da je ovo sjajan rezultat. Ljudi na sva usta pričaju o stranim timovima, svako ima 2-3 za koja navija pa ne vidim zašto su slepi kod očiju i ne shvate najveću istinu fudbala od kada je počeo da se igra profesionalno - novac je najbitniji faktor! Da naši timovi imaju milijarde verovatno bi Mesi, Ronaldo, Ibra ... i ostali svetski gorostasi igrali ovde i primali 300k nedeljno i mi bi smo imali po 5-10 LŠ osvojenih a ne Real, Milan... Ali pošto je i najboljim timovima naše zemlje tih 300k previše i na godišnjem nivou ovde smo gde jesmo i izlišno je očekivati čak i grupe LŠ svake godine. + na manjak novca imamo to sramno pravilo o broju stranaca a Kiparski timovi u LŠ i LE od 18 igrača u protokolu po 3-4 domaća imajum kao i gomila drugih timova iz manjih zemalja koja solidno igra u Evropi, manjak kvalitetnih domaćih igrača = slabo domaće takmičnje pa su stranci nužda za uspeh u Evropi. A npr. Partizan večeras imao Slovenca i Crnogorce koji i nisu stranci ruku na srce i opet ti "stranci" najbolji igrači, da umesto Ilića igra neki solidan Južnoameriči plej ili da imaju neku crnu gromada umesto Voje Brisela nazad to bi bio tim za 6-9 bodova u ovakvoj grupi.

Zato manje mržnje među sobom i više realnosti, Partizan je sklopio kockice ove godine bez pojačanja a Zvezda ostala bez 3-4 glavna igrača sa pojačanjima nivoa OFKa, u naredna 3-4 kola će svi videti koliko ko vredi u Srbiji.

Ivan

pre 9 godina

Od svega mi je najbolja izjava komentatora a to je ujedno i pokazatelj stanja u nasem fudbalu kad komentator u 91 minutu kaze da su navijaci prerano poceli da proslavljaju bod protiv Totenhema.Proslavljamo bod!!!

Врачар

pre 9 godina

Коначно добро одиграна евро утакмица! Да смо имали Шкулетића могли смо и до победе!

Mark

pre 9 godina

Fantasticno! Svaka cast ovim momcima na trudu i zalaganju, to je pravi Partizan, ne trazimo mi sad da punite Totenem i Besiktas, jedino sto hocemo je da ovako ginete za sveti crno beli dres na terenu!
Marko Nikolic je srpski Ser Alex Ferguson, samo mu dajte vremena...
A preko puta u rupi totalni muk, svetla pogasena jedino svetli TV na kome se gleda Evropsko klupsko takmicenje...

keyser soze

pre 9 godina

Konačno hrabra igra u Evropi,a i konačno nismo pali fizički posle 60og minuta..Igra hrabri,iako je bila njihova slabija i neuigranija postava,ali se mora uzeti u obzir da je to tim koji je prodao jednog Bejla za 100 miliona,a nama igrači štrajkuju za plate,a na momente smo i dominirali na terenu..Takođe i mi smo igrali bez ove sezone najboljeg igrača..Jedan utisak za kraj:Gledao sam desetak utakmica Lazovića od njegovog povratka i jedino što čovjek radi jeste da padne 50 puta prilikom pokušaja da se zagradi..Ni sjenka od igrača kakav je bio..Uglavnom mislim da možemo do drugog mjesta u grupi pogotovo nakon kiksa Bešiktaša..Ajmo crno-bijeli..

Danegol

pre 9 godina

Ludilo od formacije! Totalna defanziva i opet ćemo na kraju da izgubimo. Pa bolje je da primimo i pet golova, ali da odigramo utakmicu kao ljudi nego ovako.
(Rale, 18. septembar 2014 18:40)

Na tvom mestu bih se pokrio usima od sramote. Bili smo ravnopravan protivnik i celo drugo poluvreme napadali vise od njih.

Isfrustrirana limenka

pre 9 godina

za 90posto igraca totenhema nisam cuo u zivotu
(acaredstar, 18. septembar 2014 21:06)

Ko prati Zvezda - Napredak ne može ni da čuje.

FK Partizan - F.C. Tottenham (0-0) HIGHLIGHTS 18.09.2014

pre 9 godina

FK Partizan - F.C. Tottenham (0-0) HIGHLIGHTS 18.09.2014 http://youtu.be/LqiBth46zvg

realno....

pre 9 godina

Partizan je odlicno igrao Totenhem nastupio u sarenom sastavu ali ipak tu su bili i Lamela, Soldado, Loris, Lenon, Vertongen....i ovakav Totenhem je dosta jak ne znaci da ako su rezrve da su losi to su igraci koji igraju premier ligu....
A navijacima zvezde bih zeleo da porucim da ne lece ovde frustracije sto njihov klub ne igra nigde nego da ss ponovo late kaseta iz barija dosad im je pomagalo da se smire....

Bob

pre 9 godina

Najbolja je bila situacija kada je onaj Kein -Kin propustio loptu da mu ne bi pokvarila frizuru na 5m. od gola, da je čak i Straja, koji je držao fige Partizanu, morao da primeti - pa on je pustio loptu a ne zna Straja da Partizan ima veze na ostrvu još od kada je Mateus izbacio Newcastle a pre toga i Rad.

KUM

pre 9 godina

Sve sve ali Hari Kin kad kaže Strajnić pa otkad Kane se čita kao Kin leb ti ljubim.
Kin je Keane valjda.
Ko je sve komentator!?
Što se tiče utakmice,dosadna ali i razočaravujuće u smislu jer je Totenhem baš preterano potcenio Partizan.
Koji đavo igraju LE šta glume tu?!
Ima tu mnogo klubova koji bi kidali umesto njih,mnogo me nervira to.
Svaka čast Partizanu.
Protiv Grka moraju dobiti ako hoću dalje realno.

seljak e

pre 9 godina

Dobra igra Partizana i bod koji treba overiti u sledecem kolu. Ogroman respekt za komsije koji su gledali utakmicu i komentarisali. Obecavam da cu i ja gledati Zvezdu ako ikada bude igrala fudbal u nekoj evropskoj ligi.

Ali baš NIKADA i NIKO od naših !

pre 9 godina

Mogu da shvatim da su kvalitetniji, ali kad reporter konstatuje da "dolazi do izražaja bolja fizička spremnost protivničkih igrača" uvek se upitam - ZAŠTO je to tako?! Zašto NIKADA, a posle svih nizinskih, visinskih, morskih i vasionskih priprema ne možemo da budemo spremni kao iole ozbiljnija evropska ekipa.

Aca

pre 9 godina

FENOMENALNI Partizan stigao do neverovatnog i ekstremno značajnog boda u borbi za titulu Uefa Lige, kući odigravši bez golova sa svemirskim timom Totenhema!!! Neverovatan podvig tima iz Humske!

musa dembele

pre 9 godina

Mozda i najzrelija utakmica jednog srpskog kluba u poslednjih nekoliko godina protiv renomiranog protivnika!Da je Partizan imao Skuletica verujem da bi dobio!Znaci i Partizan je bio znacajno oslabljen!Svaka cast!

Nikola

pre 9 godina

Ljudi mogu da pricaju sta god oce, ali Partizanovi igracu su odigrali vrlo disciplinovano i borbeno, i zasluzili su ovaj bod. Tottenham nije imao ni jednu pravu sansu u drugom poluvremenu i kad su ubacili Lamelu i Soldada. I dalje nista ne ocekujem od Partizana u ovom takmicenju, ali, kad se uzme u obzir da nam je najbolji strelac suspendovan i da imamo par povreda, moze da se kaze da su korektno odigralu ovu utakmicu.
P.S. Publika je bila odlicna. Engleski komentatori su pominjali navijace par puta.

nik sloter

pre 9 godina

Nevidim razlog da navijaci CZ omalovazavaju ovaj rezultat,tim koji igra uvek je najbolji,kao ni da se velica nula sa nase strane,jednostavno ja sam bodom zadovoljan.Moze bolje kad se oporavi Volkov,Zivkovic,Brasanac,kad Skuletaru prodje kazna,eto i mi smo igrali bez cetiri igraca iz startne postave !

Gavgalj

pre 9 godina

Strajnic: "Grbic sutira levom nogom kojom se slabije sluzi"

Totenhem dosao sa rezervama.Nema Adebayora, Dembelea i jos nekoliko prvotimaca.Ko li im sedi na klupi? Uigravaju rezerve za Pemijer ligu
(Mali od pameti, 18. septembar 2014 20:12)

Ko dao zeleni karton armijskom pasnjaku?
(Cika Crni, 18. septembar 2014 19:54)

Tako je Strajnicu 2-3 tim Totenhema se dobro drzi protiv Partizana...
(Dobro bre, 18. septembar 2014 19:46)
Evo ga naslednik trajkovica volkov najveci folirant i najljigaviji igrac ikada....
(petarczv, 18. septembar 2014 19:36)

Pa jače bi se čulo 200 delija nego 20000 grobara a koreografiju pravite od kolaž papira sto deca koriste za likovno smešni ste.
(Delija, 18. septembar 2014 19:36)




Drugi tim totenhema ne moze da igra fudbal na ovoj njivi
(qqlele, 18. septembar 2014 19:31)

Je l' vas boli?


(grobar kg, 18. septembar 2014 21:07)

Pa vidim da tebe boli posto se ne secas kad ste u vasoj propaloj i bezuspesnoj istoriji pobedili nekog u Evropi

Desert Eagle

pre 9 godina

Realno se videlo da Totenhem boli uvo za ovu utakmicu i Ligu Evrope,jer prevelika je razlika u kvalitetu da su htjeli da igraju sa 100% mogucnosti mislim da bi slavili ubedljivo..Ipak svaka cast partizanu na ovom bodu.

grobar kg

pre 9 godina

Strajnic: "Grbic sutira levom nogom kojom se slabije sluzi"

Totenhem dosao sa rezervama.Nema Adebayora, Dembelea i jos nekoliko prvotimaca.Ko li im sedi na klupi? Uigravaju rezerve za Pemijer ligu
(Mali od pameti, 18. septembar 2014 20:12)

Ko dao zeleni karton armijskom pasnjaku?
(Cika Crni, 18. septembar 2014 19:54)

Tako je Strajnicu 2-3 tim Totenhema se dobro drzi protiv Partizana...
(Dobro bre, 18. septembar 2014 19:46)
Evo ga naslednik trajkovica volkov najveci folirant i najljigaviji igrac ikada....
(petarczv, 18. septembar 2014 19:36)

Pa jače bi se čulo 200 delija nego 20000 grobara a koreografiju pravite od kolaž papira sto deca koriste za likovno smešni ste.
(Delija, 18. septembar 2014 19:36)

Drugi tim totenhema ne moze da igra fudbal na ovoj njivi
(qqlele, 18. septembar 2014 19:31)

Je l' vas boli?

lika

pre 9 godina

Bravo Partizan.Ovaj remi će nam uliti veliko samopouzdanje,potrebno za daljnje bitke u Ligi uefa.
Nijednog trenutka nismo bili slabiji od Totenhema,kojem je istini za volju nedostajalo 4-5 standardnih
prvotimaca.
U ovoj formaciji treba igrati sve utakmice u Ligi uefa,jedino bi Asteras napao u Bg sa dva špica.
Sve linije su dobro funkcionisale i uvek smo znmali šta hoćemo.
Sve pohvale za crno-bele.

darko

pre 9 godina

Ne mogu da razumem navijace Zvezde, niko ih ne tera da gledaju utakmicu Partizana. Da je njihov tim u poslednjih pet godina imao barem pola rezultata Partizana (kakvi god da su), bilo bi lakse i njima i nama da igramo kvalifikacije. Cemu cudjenje oko tima Toenhema, njih ovo ne interesuje, i takvi su bolji od tima Jelen Super Lige. Jeste, da im treba, dali bi nam deset komada, Partizan je propali tim sa propalim ili suvise mladim igracima koji nisu ni za englesku trecu ligu, ali mi bolje nemamo, niti mozemo da ih imamo dok nam je ovakve lige. Uspeh je Partizana sto uopste igra ovo takmicenje, a bod uzeti Totenhemu je veliki uspeh.To je realnost i to moramo da prihvatimo. Svaka cast za borbu, to je ono sto publika ceni...

Paklena pomorandza

pre 9 godina

Niko njih nije terao da igraju bez nekih vaznih igrača a te price ovih ..... da je ovo treci tim to neka pricaju kad odu Pecince tamo a ovde te price ne prolaze jer ko ce meni pricati da Soldado nije igrac za najveca takmicenja !!!

Paspalj

pre 9 godina

Partizan može i bolje od ovoga!

Prvo: nisu nam igrala dva najbolja igrača, Živković i Škuntelar, koji su nas i doveli u Ligu Evrope (prvi asistencijama, drugi golovima).

Drugo: znam da je već otrcano, ali Fofana je zaslužio bar 15-20 minuta na ovom meču, umesto umornog Saše Ilića.

Tačno se videlo da nema ko da da gol za Partizan večeras, i trenerova je greška što nije hteo da rizikuje sa Fofanom i Lazovićem napred, bar na kraju.

Međutim, sve u svemu, odlično. Treba sada dobiti ovaj Asteriks u Grčkoj i Bešiktaš kod kuće i mislim da prolazimo grupu.

pera

pre 9 godina

Pa vidim da tebe boli posto se ne secas kad ste u vasoj propaloj i bezuspesnoj istoriji pobedili nekog u Evropi
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Gavgalj, 18. septembar 2014 21:31)

Uhhhhh, ove godine? Maybe? Aj nazad na tablu.

petarczv

pre 9 godina

zamolio bi grobare koji pisu da je totenhem igrao bez "nekoliko" igraca da ne izmisljaju igrali su bez celog prvog tima sem golmana lorisa...

aardvark

pre 9 godina

Kakvo razočarenje kod limenki, isto kao kad su vas izneverili crno-beli iz Azerbejdžana... Ma, nema veze, ima da se nagledate Partizana ove godine. Ionako sredom i četvrtkom nemate obaveza... već godinama... ;)

Ivan kg

pre 9 godina

za 90posto igraca totenhema nisam cuo u zivotu
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (acaredstar, 18. septembar 2014 21:06)

Pocni da gledas fudbal, sta drugo da ti kazem.

Crnogorac

pre 9 godina

Solidan rezultat za naš posrnuli fudbal.
SVI DOBRI, OSIM LAZOVIĆA, umjesto da pomogne, on odmaže! Bolje da je igrao Luka od početka pa da krlja, grize u oba pravca, možda bi što i pogodio.

answer

pre 9 godina

da zvezda igra evropu ne bi bilo zanimljivo jer smo mi ljudi, ovako mi navijamo, a oni navijaju protiv i cela Srbija prati evropu i cela Srbija zadovoljna

Slavko Rs

pre 9 godina

Ajde Zvezdasi ako ne mozete pohvalit ne morate potencirat to sa kojim su sastavom dosli,veliki su klub i nije uopste bitno.Ovaj bod je kao pobjeda.Bravo crno beli

Nikola

pre 9 godina

Izblokirani sutevi - Partizan 2: Tottenham 1
Sutevi van okvira gola - Partizan 6 : Tottenham 2
Sutevi u okvir gola - Partizan 3 : Tottenham 0

Mozda su imali veci posed lopte, ali posle prvog minuta, nisu imali nikakvih sansa, dok smo mi i mogli da damo neki gol.

kralj

pre 9 godina

Bravo Partizan,iako nije pobeda ovo je odlican rezultat protiv jednog tima iz Premijer lige ma sta o tome mislili gjivari iz Ljutice Bogdana.Izgaranje za sveti dres je ono sto mi zelimo a to smo videli veceras.Totenhem bez nekoliko igraca ali je to ipak tim sa Ostrva i uvek su opasni.Danko Lazovic je najgori igrac Partizana.Covek jednostavno ne zna da da gol,Fofana je za njega klasa.

Vladan

pre 9 godina

Dva 'slavna' kluba,igraše na još 'slavnijem' stadionu (Armijska Kaljuga) ne zna se koji je klub ''slavniji'' od koga,ovi za 130 godina,2(dve) titule prvaka države,ovi drugi 'rekorderi' 'Toleto Lige' ... komentator posebna priča,imam utisak da su Lopatari postigle gol da bi ga strefila srčka,uživeo se čovek,ko da prenosi finale Lige Evrope ..

retro

pre 9 godina

Da sam mislio da cemo izgubiti, jesam.. Da sam srecan zbog neresenog rezultata, jesam.. ali mi je krivo jer smo imali vise sansi od njih a njima 2 igraca vrede kao cela nasa liga.. A neverovatno mi je drago zbog komsija koji su prizeljkivali petardu i pucali pare po kladionicama. Bravo za taktiku, bravo za svakog igraca ponaosob a posebno za malog Cirkovica. U Grcku po 3 boda!!!

Da nije uspeh ?

pre 9 godina

Kako je jadno kada Partizan ne moze niti jedan gol da postigne iako je bolji bio u mecu. Godinama, bolji ili ne - nema gola protiv iole ozbiljnijih timova. To leti na sve strane, samo ne blizu gola. Navijaci srecni, nema veze.
Nivo svesti - kada odigras 0-0 kod kuce a navijaci srecni sto nije bilo 0-3.

Abolirani predsednik

pre 9 godina

Dosadno.Kao Napredak - Zvezda.Takav je i rezultat.
(Vlada, 18. septembar 2014 21:10)

Kad panter pravi poređenje to izgleda ovako :-)

WSC

pre 9 godina

Bravo momci,zaista odlicna partija,je prezadovoljan.Par zapazanja,bez Skuletica u napadu smo zaista tanki,mnoogo nam je falio u samom spicu napada,Danko se jeste borio ali nekako nije to to,sa Skuletom to izgleda mnogo bolje.Iako smo igrali u dosta izmenjenom sastavu u defanzivi,Totenhem osim one precke u prvom minutu nije imao NIJEDNE sanse.Iako ce mnogi osporavati ovaj rez.Partizana govoreci da su Englezi dosli sa rezervnim sastavom to apsolutno nije tacno,jesu igrali u promenjenom ali nikako sa rezervama.U prvoj postavi su igrali Loris,Vertongen,Tauzent,Dejvis,Lenon,Paulinjo,posle su usli Lamela i Soldado.Sale nije veceras blistao kao ni njegov prezimenjak u veznom redu ali su zato odlicno odigrali Grbic i Vulicevic,od malig Pantica ocekujem mnogo vise u sledecim mecevima,ipak je bio izvesno vreme povredjen.Sledecu igramo sa Grcima,ako tu izgubimo onda nam ovaj bod ne vredi nista.I na kraju,nije mi nikako jeste kako pojedini navijaci mogu da pljuju naseg trenera,covek je 9 meseci u Partizanu i ima samo jedan poraz,u prvenstvu smo efikasni a u Evropi po mom misljenju igramo sasvim dobro,neporazeni protiv Ludogoreca i Totenhema,dobili 2 puta Neftci i Torsavn.PS Zamolio bih sve navijace Partizana da uopste ne reaguju na provokacije onih koji igraju Evropu svake prestupne godine.

Realni Dante

pre 9 godina

Koliko dosadna tekma, zaspao sam tri puta. Dekadentan fudbal bez golova, bez ijednog lepog poteza, bez jednog lepog suta, bez driblinga...tuga jednom recju. Kakvi supci i Partizan i Totenhem.

fooow

pre 9 godina

sta je bilo kriticari???? odigrali smo odlicnu utakmicu imali i bolje sanse od protivnika... cemu takvi komentari pre pocetka meca... bar je sad posle utakmice jasno kako smo igrali... NAPRED PARTIZANNNNNNNNNNNNNN !!!

retro

pre 9 godina

Otkinuli bod Englezima! Najveci uspeh fk partizan posle igranja finala 66'.
(Euforija, 18. septembar 2014 20:58)

I vi ste taj isti bod otkinuli Napretku proslog vikenda.

Zlatan_Ibrahimovic

pre 9 godina

Partizan se pokazao. Kada bi svakoj utakmci ovako pristupili. Mora se priznati da je Nikolic doneo hrabrost u igri Partizana, vec godinama gledamo kukavicku igru i Evropi, sada vec ovo lici na nesto.

Ljubisa

pre 9 godina

sto se tice Fofane treba da igra zato sto minutaza pravi igraca, pogotovo zato sto nam ne igra Skuletic. Sto se tice Strajnica ljudi, nije valjda da ste iznenadjeni, pa nije Vam prvi put da ga slusate kako prenosi fudbal. O gospodinu Vladi koji razgovara sa Drulovicem necu da trosim ni reci ni vreme, sve ste vec rekli ili je receno, hvala.

runner

pre 9 godina

Vidim da mnogi komentarišu kako je Totenhem igrao sa rezervnim timom a ja sam stekao utisak da je Partizan celu utakmicu igra sa igrače manje. Svaka čast Saletu Iliću al' on više nije za evropske utakmice. Čovek jednostavno nema snage a time ni koncentracije. Bar tri puta je u izglednim prilikama šutnuo veoma traljavo a jednom čak, na idealan Grbićev cenrašut, pacerski nabo loptu glavom. Nikolić umesto da u zadnjih 15 minuta uvede Fofanu on uvodi Luku koji se malte nije video ako izuzmemo onaj start za žuti karton. Neverovatno je koliko igrača Partizana šeprtlja sa loptom a ponajviše Volkov i Lazović. Volkovu čim dodaš loptu on se ušeprtlja i izgubi je. Čak mi se čini da je izmenu tražio više od straha da ne pogreši nego zbog stvarne povrede. Ali svi su izgleda da je mladi Ćirković izuzetno pojačanje a to se najbolje videlo po njegovom izlasku jer je Brana Ilić, iako veoma iskusan igrač, tako paničio izbacivao lopte iz šesnaest da je to bilo za infarkt. Šteta, jer smo noćas mogli proći daleko bolje da je Nikolić malo bolje promešao karte.

Danegol

pre 9 godina

Mene bi bilo sramota da konstatujem da je Partizan "dobar" za sada. Pa ovi ljudi se sprdaju, igraju sa 30% snage, a ovo je inace mesavina drugog i treceg tima. Nas fudbal je kriminal, ovo je totalni amaterizam. Drincic isti kao zidar, covek ne lici na fudbalera.

A Straja je tek car. Ja prosto nemam reci da kazem da covek ne zna da se ime igraca cista sa Kejn, a ne Kin. Uzasan je kao i uvek. On je jedini covek koji je reprezentativca Chilea u Juznoj Africi zvao Jara (covek se zove Hara). Kriminal od komentara. Covek veze nema.
(Corleone, 18. septembar 2014 20:01)

Ti koji se po tebi sprdaju ove sezone salju jaci tim nego prosle jer od ove sezone osvajac igra direktno LS sto je sansa za njih. A prosle godine , sa rezervnijom postavom nego ovom su u 6 kola imali svih 6 pobeda sa gol razlikom 15:2 . Neinformisanost cini zlo.

cartmanx

pre 9 godina

Zasluzili smo mozda i pobedu ali ok, i ovako da je bilo Skuletica mozda bi oni centrasutevi bili realizovani, ali sta bi bilo kad bi bilo, imali su i oni precku i itd.mozda i realana rezultat po meni ....Ono sto me hrabri je igra Partizana, nije bilo bunkera, vec se igralo atipicno za nase klubove, napadi, puno trcanja svih 90 minuta... sve u svemu koliko se cinini se sa ovim sastavom moglo. Kao sto rece toliko kritikovani Strajnic, ali s ovim moram da se slozim, kad igramo sa mocnim i jakim klubovima igramo bolje.Nadam se da ce ovakav pristup biti i protiv Besiktasa... bilo kuci bilo na strani, pa i nek izgubimo, jer bunkerom sigurno gubimo ovako sansa uvek postoji za gol i pobedu,sto da ne.

Bravar

pre 9 godina

Aj dosta prpucavanja.Videcemo protiv Asterasa koliko moze PFC a na drugom mecu grupe videcemo kakav tim ce Totenhem izvesti,pa cemo onda imati jasniju sliku o svemu.Zvezdu cemo valjda videti u ovom takmicenju dogodine.

мкг

pre 9 godina

Ми боље играче немамо, а њима нико није бранио да дођу у пуном саставу. Браво за борбеност.

Dyne-o-Myte

pre 9 godina

Koja ste vi bruka totenhem je prethodni vikend u utakmici protiv stoke-a nastupio u sledecem sastavu: Loris,Rose,Chiriches,Kabul,Dier,Capoue,Dembele,Chadli,Eriksen,Lamela i "Adebajor na utakmici protiv vas u startnih jedanest samo golman Loris i cak tri igraca koja nisu ni rezerve na klupi u premier ligi. Zato spustite se na zemlju odavno vas gledaju kao evropsku trecu ligu....Protiv zvezde nikad nijedan tim nije igrao sa drugom postavom...
(petarczv, 18. septembar 2014 19:51)"

Protiv vas su igrali OFK Beograd i Rad u drugim postavama u proslom prvenstvu, a kamoli Totenhem...
(QQ lele, 18. septembar 2014 20:09)

Au, Petre, kako si se izlajao... kuku lele... :D :D :D

Titula se ne dovodi u pitanje

pre 9 godina

(petarczv, 18. septembar 2014 19:51)

Kevin Gameiro, tada maloletan. Strazbur vas izbacio sa 3. timom. To je vasa poslednja evropska koje se secam.

srb

pre 9 godina

3 suta totenhema za celu utakmicu!? mislim bi ova utakmica trebala da posluzi kao primer namestene utakmice... a da ne spominjem ono propustanje lopte na 6 metara od gola, samo da ne upute sut u okvir. Jer sam siguran da su imali 2 suta u okvir jedan bi usao :)

zoran

pre 9 godina

Inferironi smo taktciki, tehnicki, kondiciono...trener izgubljen u svemiru, a sta reci o upravi...??

U nekim momentima su licili na juniorsku ekipu....bice jezivo u Engleskoj...

Sale Jagodina

pre 9 godina

Pa sta ako je Totenhem igrao sa trecim timom, i mi smo igrali sa trecim timom.Razlika je samo sto mi nemamo prvi i drugi tim nego samo taj treci.Napred PARTIZAN.

Dule

pre 9 godina

Totenhem izašao sa 'B' timom,njih ovo ne zanima,ustvari možda će da ih zanima ako se plasiraju u drugu fazu(ako) njima je u nedelju Premijer Liga !

Džoni

pre 9 godina

Totenhem je podcenio Partizana i odigrao očaj živi od utakmice. Nisu čestito ni krenuli prema Lukačevom golu a kamo li šutirali ili ga ugrozili na neki način! Sve što smo videli od ovog i ovakvog Totenhema je prva dva minuta i prečka a ostalo igra u rangu Zvezde i Partizana! Najverovatnije ih je poremetio nedolazak većine prvotimaca jer ljudi nikako nisu mogli da se povežu i odigraju bilo šta u napadu! Dragi Englezi danas svi igraju fudbal pa i Partizan ponekad! Ne mogu da se otmem utisku ali mislim da je po prikazanom Totenhem bio lošiji od svih Partizanovih protivnika ove jeseni u Evropi iako koštaju kao naš BDP.

dijaspora

pre 9 godina

sasvim dobro odigrana utakmica.takticki i fizicki.cak sta vise da je igrao fofana partizan bi slavio.imao je bolje sanse.svaka cast lazovicu,ali proslo je njegovo.vulicevic je ekstra igrac.bravo partizan.ipak je ovo evroliga.ja bas zalim uz malo srece za ova dva druga boda.srecno protiv drugih i hrabro kao veceras.

Vlade

pre 9 godina

Hugo Lloris 16 miliona
Jan Vertonghen 19 miliona
Paulinho 16 milona
Aaron Lennon 12 milona
Andros Townsend 8 miliona
Ben Davies 10 miliona
Federico Fazio 8 miliona
Benjamin Stambouli 5 miliona
Kyle Naughton 5 miliona
Harry Kane 3 miliona
Nabil Bentaleb 3 miliona

Drinčić najskuplji igrač Partizana 2 miliona

Podaci su sa Transfermarkt-a

Svaka čast Partizanu!!!

cipi

pre 9 godina

Gledao sam tekmu sa engleskim komentatorom, i stalno je govorio kako je Partizan najnezgodniji protivnik u grupi. Idite i na forume navijaca Totenhema, svi komentarisu samo Partizan, a za Besiktas su u fazonu "lako cemo" njihov fudbal "znamo".

Bojan

pre 9 godina

Kada se samo setim koliko je klub imao problema da natera Pantica da potpise ugovor, decko je smesan igrac... Neko ce reci mlad je ali pogledajte neke evropske igrace koji vec sa 16 godina maltene za reprezentaciju igraju. Ako je neko talenat ne moze da bude samo talenat do 22-23 godine... Od Pantica ni jedan potez dobar, neki laznjak, neki prodor, dodavanje, centarsut... Isto vazi i za Ninkovica koji danas ne igra... Nije mi jasno, po kom osnovu nekoga zovu talentom... O Lazovicu ne treba trositi reci, on je Talenat 35 godina... Totenhem ima istu odbranu kao i mi, samo da imamo malo hrabrosti da napdanemo sa vise igraca, zgazili bi ih

Nenad Pirocanac

pre 9 godina

E a ovi nas odma otpisali,sad neveruju da smo odigrali 0;0 sa jednim totenhemomom,pa ko im je kriv kad nemogu da pobede bez zvezdenasterca,neko sa Napredkom 0;0 a neko sa Totenhemom 0:0...

bora

pre 9 godina

Petereczv,u Totenhemu igra 19!? reprezentativaca svojih zemalja.Samo je Dejvis (za koga si jedva i čuo) plaćen 12 mil.evra,tj celokupni budžet Partizana i Zvezde za ovu god.!!Tauzend 18 mil.!.....Zato crno-belim momcima svaka čast za prvo poluvreme!!!

Marko

pre 9 godina

Sto su smesni ovi hejteri. Pre utakmice pricaju kako ce totenhem da pobedi partizan 7+, na poluvremenu vide da je i dalje 0:0 i onda pricaju kako totenhem igra sa drugom postavom i da bi partizan trebao da pobedi.. Pa zvezdu bi izuli i sa petom postavom.

zex

pre 9 godina

ovo je JAD I BEDA!!! Evo pisem ovo potpuno realno!!! Pazite ovako, najvise na svetu bih voleo da ih Partizan sad pocepa i da im 2-3 komada, jer su dosli potcenjivacki u Beograd sa drugim timom, a Zvezda i Partizan su i dalje institucije za ovakve timove! Ali REALNOST je drugacija, REALNOST je da se Partizan povukao, da ne moze da zadrzi loptu protiv ovih prosecnih igraca (cast Taunzendu, Lenonu, Paulinju, Vertongenu), uplaseno, kao da imaju kamen a ne loptu u nogama, samo sto pre da je se otarase! Nemamo aspiraciju da damo gol uopste!!! Ko je kriv tu, ne znam, da li trener sa postavkom, ili kvalitet igraca, uglavnom, jadno je ovo, tuzno za gledanje! Pocinje drugo poluvreme, Partizan je izgleda shvatio da je bolji od ovih! Ja sam veliki Delija, ali budimo realni! Napred Partizan.

gledalac

pre 9 godina

Fofana treba da igra, minutaza fudbalera cini fudbalerom a ne sedednje na klupi. Komentatori naravno da nisu dobri ali nije Vam prvi put da ih slusate i gledate pa da predjemo preko toga. Sto se tice Totenhema mislim da su ne bas ozbiljno shvatili takmicenje u kojem se nalaze. Hvala

Ivan

pre 9 godina

Komsijama koji pljuju Partizanovu igru protiv Totenhema:

Mi igramo Evropu a vi samo gledajte. Ukoliko ostane remi do kraja, zaradicemo taman toliko za taj bod koliko kosta ceo vas tim sa sve strucnim timom zajedno.

Mali od pameti

pre 9 godina

Strajnic: "Grbic sutira levom nogom kojom se slabije sluzi"

Totenhem dosao sa rezervama.Nema Adebayora, Dembelea i jos nekoliko prvotimaca.Ko li im sedi na klupi? Uigravaju rezerve za Pemijer ligu

pan

pre 9 godina

Koja je razlika između Vučića i navijača Zvezde?
Vučić je bežao iz škole da bi gledao Zvezdu,
a navijači Zvezde beže iz škole da bi gledali Partizan.

jsd bruka Srbije

pre 9 godina

partizan je ovom utakmicom i zvanično ušao u društvo ekipa iz Andore, Farskih ostrva, Malte, Luksemburga, Severne Irske (od koje i ispada). To su jedine ekipe u Evropi protiv kojih klubovi izvode sbmvoje b i c timove. Na šta je partizan spao da ga doživljavaju manje ozbiljno od treninga! Ali navijači koji kažu da je uspeh gubljenje poluvremena od ekipe sa Farskih ostrva i bunker od 180 minuta protiv Bugara bez pola tima verovatno će i posle ovoga padati u euforiju. Ali šta i očekivati od kluba koji u celoj svojoj istoriji ima dva igrača koji su bili prvaci Evrope.

Deda Milojko

pre 9 godina

Pedja Strajnic zadovoljan kao da je Prtizan pobedio a ovo je cetvrti remi u svim dosadasnjim utakmicama u LE. Nijedna pobeda.Znaci nece zavrsiti sa nula bodova.Juce u jednom dnevnom listu pisalo da je partizan 1231 dan bez pobede u Evropi u grupnoj fazi.Znaci nastavlja se. Ovi doveli rezerve da im isprobaju mogucnosti

QQ lele

pre 9 godina

Koja ste vi bruka totenhem je prethodni vikend u utakmici protiv stoke-a nastupio u sledecem sastavu: Loris,Rose,Chiriches,Kabul,Dier,Capoue,Dembele,Chadli,Eriksen,Lamela i "Adebajor na utakmici protiv vas u startnih jedanest samo golman Loris i cak tri igraca koja nisu ni rezerve na klupi u premier ligi. Zato spustite se na zemlju odavno vas gledaju kao evropsku trecu ligu....Protiv zvezde nikad nijedan tim nije igrao sa drugom postavom...
(petarczv, 18. septembar 2014 19:51)"

Protiv vas su igrali OFK Beograd i Rad u drugim postavama u proslom prvenstvu, a kamoli Totenhem...

Jon Snow

pre 9 godina

Bravo crno beli, odlican mec za sada, ne obaziremo se mi na zajedljive komentare, zavist je cudo, neko igra protiv Vertongena, Lorisa i Soldada, a neko protiv Radnickog iz Pirota..pozitivno me iznenadio Grbic, ne znam sto ga vadi Nikolic, a Ilic i Lazovic umiru..bukvalno.. YWJ2

Corleone

pre 9 godina

Mene bi bilo sramota da konstatujem da je Partizan "dobar" za sada. Pa ovi ljudi se sprdaju, igraju sa 30% snage, a ovo je inace mesavina drugog i treceg tima. Nas fudbal je kriminal, ovo je totalni amaterizam. Drincic isti kao zidar, covek ne lici na fudbalera.

A Straja je tek car. Ja prosto nemam reci da kazem da covek ne zna da se ime igraca cista sa Kejn, a ne Kin. Uzasan je kao i uvek. On je jedini covek koji je reprezentativca Chilea u Juznoj Africi zvao Jara (covek se zove Hara). Kriminal od komentara. Covek veze nema.

Bratac

pre 9 godina

Neko rece rezervni sastav? Soldado, Vertongen, Lamela, Tauzend, Paulinjo. Eto, dovoljno. A drugo, kakve veze ima sto imaju rezerviste u timu veceras? Ne igramo sa rezervama FK Babusnica nego Totenhema. Jaz izmedju nas i njih je toliki da je i treci tim bolji od nase cele lige. To su jaki timovi. Neko rece da Dejvis za kojeg sam jedva cuo kosta 12 mil.
A zato kada vi srusite rezerviste OFK-a pravite festu kao da ste srusili Barselonu. Manite me toga.

grobar kg

pre 9 godina

Koja ste vi bruka totenhem je prethodni vikend u utakmici protiv stoke-a nastupio u sledecem sastavu: Loris,Rose,Chiriches,Kabul,Dier,Capoue,Dembele,Chadli,Eriksen,Lamela i Adebajor na utakmici protiv vas u startnih jedanest samo golman Loris i cak tri igraca koja nisu ni rezerve na klupi u premier ligi. Zato spustite se na zemlju odavno vas gledaju kao evropsku trecu ligu....Protiv zvezde nikad nijedan tim nije igrao sa drugom postavom...
(petarczv, 18. septembar 2014 19:51)

Je l' te boli?

grobar kg

pre 9 godina

Neznam dal je tužniji komentator, navijanje, partizai, znaci mucno za gledanje ovog nekog sporta na tamo nekom lavoru !!!
(bodibond, 18. septembar 2014 19:44)

Je l' te boli?

pera

pre 9 godina

Koja ste vi bruka totenhem je prethodni vikend u utakmici protiv stoke-a nastupio u sledecem sastavu: Loris,Rose,Chiriches,Kabul,Dier,Capoue,Dembele,Chadli,Eriksen,Lamela i Adebajor na utakmici protiv vas u startnih jedanest samo golman Loris i cak tri igraca koja nisu ni rezerve na klupi u premier ligi. Zato spustite se na zemlju odavno vas gledaju kao evropsku trecu ligu....Protiv zvezde nikad nijedan tim nije igrao sa drugom postavom...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petarczv, 18. septembar 2014 19:51)

Ooooo, ovo dolazeci od nekog ciji klub je trebao autogol i dva penala da pobedi mocnu Rakovicu. Neka na kraju bude nereseno protiv njihovog kombinovanog sastava, jer ce jos uvek Partizanu stajati 1 poen. Nece nikad pored tog poena pisati (protiv kombinovanog) jer to nikog ne interesuje. Samo se pobede racunaju. To sto ste vi umisljeni i mislite da ima vise je vas problem.

only fools and horses

pre 9 godina

Imam utisak da bi Nikolić pre igrao sa 10 igrača nego uveo Fofanu. Šta li mu je taj čovek toliko zgrešio.
A Lazović ima fizičku formu na nivou rekreativca, zato i toliko pada.

Bob Rock

pre 9 godina

Grc hvata igraca od 20 godina u 60.minutu... Kako ih bre nije sramota... Oni bre treba da trce 120 minuta. I 15 km. Bez ikakvih problema.

fergi

pre 9 godina

Koja ste vi bruka totenhem je prethodni vikend u utakmici protiv stoke-a nastupio u sledecem sastavu: Loris,Rose,Chiriches,Kabul,Dier,Capoue,Dembele,Chadli,Eriksen,Lamela i Adebajor na utakmici protiv vas u startnih jedanest samo golman Loris i cak tri igraca koja nisu ni rezerve na klupi u premier ligi. Zato spustite se na zemlju odavno vas gledaju kao evropsku trecu ligu....Protiv zvezde nikad nijedan tim nije igrao sa drugom postavom...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petarczv, 18. septembar 2014 19:51)

Protiv CZ?? A kad je to bilo??

bojan

pre 9 godina

sramota sta rade ovom fofani, decko je bolji i od lazovica i skuletica, od luke i da ne pricam, igramo kuci sa jednim napadacom protiv drugog tima totenhema, bod jeste uspeh za nas kakvi smo, ali fudbal se igra da se da gol

hnjo hnjo hnjooo

pre 9 godina

Eeee, moji grobari, protiv zvezde je cak i maleni Tromso, sada norveski drugoligas, izveo prvu postavu, i razvalio 'sampionsku' Zenginu generaciju, Ziga, Pantela, Basta, Jankovic.. sa laganih 3:1

Da, da, to je bilo ono jednom od dva puta u poslednjih 22 godine kada je zvezda igrala grupnu fazu lige uefa, dve epizodne uloge doduse, ali malo li je za jedong takvog giganta!

Još jedna sezona mučenja lopte u JSL

pre 9 godina

Minut 74, Lazović ne može da diše - ubaci Fofanu čoveče, treba nam svež čovek u napadu.
P.S. Saša Marković bi trčao sa glavom nabijenom u zemlju i da mu još 4 oka ugrade. Čovek sa najgorim pregledom igre na svetu, svaka lopta ide unazad.

djordjevic

pre 9 godina

Da li je moguce da je moj Partizan ovako odigrao? Sa idejom, bez straha, puno trcanja, disciplinovano, u pravim momentima i presing na protivnika, ma odlicno je bilo!

Za ove sto kritikuju, jel znate vi gde je "druga postava" totenhema, a gde JSL?!

No Name

pre 9 godina

Brv grobari za igru bili ste super iskreno. Al moram da napomen samo a to je da je ovaj lazovic teska prevara od igraca pa ko drzi njega vise to mi nije jasno zreo je za penziju!

aleksandar

pre 9 godina

Koja ste vi bruka totenhem je prethodni vikend u utakmici protiv stoke-a nastupio u sledecem sastavu: Loris,Rose,Chiriches,Kabul,Dier,Capoue,Dembele,Chadli,Eriksen,Lamela i "Adebajor na utakmici protiv vas u startnih jedanest samo golman Loris i cak tri igraca koja nisu ni rezerve na klupi u premier ligi. Zato spustite se na zemlju odavno vas gledaju kao evropsku trecu ligu....Protiv zvezde nikad nijedan tim nije igrao sa drugom postavom...
(petarczv, 18. septembar 2014 19:51)"

Protiv vas su igrali OFK Beograd i Rad u drugim postavama u proslom prvenstvu, a kamoli Totenhem...
(QQ lele, 18. septembar 2014 20:09)i fk rakovica

Auu, koliko tupadzija ovde na komentarima.

pre 9 godina

Strajnic: "Grbic sutira levom nogom kojom se slabije sluzi"

Totenhem dosao sa rezervama.Nema Adebayora, Dembelea i jos nekoliko prvotimaca.Ko li im sedi na klupi? Uigravaju rezerve za Pemijer ligu
(Mali od pameti, 18. septembar 2014 20:12)

E bas ti hvala sto nam objasni.. Naravno da je dosao bez pola tima, ali i ti sa klupe su bolji od 99.9% igraca iz nase lige.

Gavgalj

pre 9 godina

Ovaj Strajnic lud covek! Sta on prica, za neverovati. On je stetocina! A covek je maltene najforsiraniji u sportskoj redakciji. Cime je on to zasluzio, kakva je ovo zemlja?!

petarczv

pre 9 godina

Koja ste vi bruka totenhem je prethodni vikend u utakmici protiv stoke-a nastupio u sledecem sastavu: Loris,Rose,Chiriches,Kabul,Dier,Capoue,Dembele,Chadli,Eriksen,Lamela i Adebajor na utakmici protiv vas u startnih jedanest samo golman Loris i cak tri igraca koja nisu ni rezerve na klupi u premier ligi. Zato spustite se na zemlju odavno vas gledaju kao evropsku trecu ligu....Protiv zvezde nikad nijedan tim nije igrao sa drugom postavom...

delija

pre 9 godina

Prvo o kmentatoru. RTS nikada gore komentatore nije imao. Marko Markovic je rekao da radio komentatiri treba da nauce da govore a TV komentatori da cute.Ovaj ne zatvara usta kao i onaj Mijaljevic a Aca nas ubi sa statistikom. Nedeljko prenosi iz kafane

Sada nesto o mecu. Spasavaj se ko moze

Vladimir

pre 9 godina

Sto rece Živa bard, englezi uvek imaju dva stopera panjeve... Kod promasaja Lazovica Strajnic kaze brani Loris a u stvari Lazovic nije ni sutirao nego mu dodao loptu, valjda ne sme da kaze traljavi Lazovic ili smotani Lazovic ili Lazovic prosto ne zna itd... Inace, jako me podseca na Mrdju, stalno nesto pada, trazi faulove, doze ruke a od fudbalskog znanja nista, Mrdja je, ako nista drugo, bar imao brzinu... Sve u svemu umesto da im pustimo da dosetaju do sesnaesterca treba ih napasti i igrati na gol vise. Zasto godinama imamo istu taktiku, igramo bunker i kada primimo gol ili dva onda pokazu da mogu sa svima da igraju i da su egal sa protivnikom ali je onda vec kasno??

Slavko Rs

pre 9 godina

Totenhem je ime,svaka cast Partizanu na izdanju u prvom poluvremenu,kod nas domaci igraci a kod njih stranci.I Zvezda i Partizan bi bili jaki kad bi igraci mladji duze ostali u nasoj zemlji.Bravo crno beli i nije sramota od ovakvog protivnika izgubit.

dex

pre 9 godina

Nije nikakva provokacija, nego sam sad pogledao sastav Totenhema... Ko su ovi ljudi?!? Da li su oni zaista igraci Totenhema??? Da li je nas fudbal na takvom nivou da protivnici zaista izvode trecu postavu protiv nasih timova?!?

Bob Rock

pre 9 godina

Sta mislite, da li bi mogao ovaj stadion nekako da se preradi i postane kosarkaska dvorana? Bar jedna polovina. Od druge mogu da naprave teniski teren.

sofronije

pre 9 godina

Treneru Nikolicu sta imamo da izgubimo, zasto igramo 6-4-0!? Dokle vise da gledamo mucenje od fudbala, imas 2 napadaca, stavi ih u postavu pa sta bude! Dosta vise ove sramote od formacije!

Pony Gorgonzzola

pre 9 godina

Za ove jadove sto razigravaju Rakovicu. U Tottenham-u je na terenu 6 igrača, odnosno 6 učesnika poslednjeg SP-a. Sad nazad na pikanje fudbala sa Donjom Livadicom.

1945-25

pre 9 godina

@petarczv pa da kako da igraju za drugom ili trecom postavom kad vaz nema godinama u evropi ?! Totalna ste nepoznanica u evropi ! Ipak lepo je gledati komsije u evropi !!

zoran fr

pre 9 godina

na levoj strani volkov sam a u radiusu od 30m ni jedan igrac partizana.
rezultat je za sada dobar,ali mnogo stegnuto igraju kao da se plase lopte.
nemogu da svatim nikolica sto ne uvede fofanu da im napadne prvu liniju(jer jedini izgleda da ima snage da trci) pa tako da bude lakse sredini partizana ma da kao da se kriju na sredini.
ajmo bre malo muskog fudbala pa kud puklo da puklo

Cobra

pre 9 godina

Strajnicu da li je moguce da coveka zoves Nouton...pa majku mu pitaj nekoga pre meca kako se izgovara necije ime i prezime ili naziv kluba... Nacionalni servis,ccc...

Goran

pre 9 godina

Sasa Ilic sa 36 godina kida, trci do iznemoglosti, stavlja glavu gde neko nece nocu, umire da dodje do vazduha.... Lazovic slicnih godina, malo brze seta po terenu, pada na svaki kontakt, tehnika nula, snaga nula, brzina nula... Da je on pravi grobar i da voli Partizan povukao bi se gospodski.. Mislim da je uslov za njegov povratak bio stalno igranje bez izmene dok on to ne zatrazi, sramota od coveka sta radi... Svima ostalima svaka cast

zoran

pre 9 godina

Koja crna chekalica..ovo je klasichni autobus pred golom Partizana...Nikolic je jos jednom pokazao koliko ne zna fudbal...Partizanov tim izgleda kao junoriska ekipa...gde je ans fudbal od Evrope, jos ovi dosli sa svojim drugim timom.
Takodje, sta reci da u grado od 1.5 miliona ljudi nema 30.000 dusao koje mogu popuniti stadion. Pukli smo na svim poljima.
Dok je ovog trenera i ove uprave, nema srece.

papiga

pre 9 godina

hvala postenim i velikim zvezdasima koji nam.srecu zele.....ostali su.tuga srbije...partizanu sreca i.u drugom.delu da makar x.odigramo..to je.nas.uspeh i realno samo.da.neizgubimo...bid tamo bod.protiv besiktasa tri protiv grka bod u grcokoj i bod u turskoj sa sa 7 bodova i srecom d i.mi jednom.prodjemo.grupu pa.da.pijemoooo

matic

pre 9 godina

Strajnić već osam minuta bez prekida priča samo o Totenhemu, koliko igrača imaju, iz kojih zemalja, gde su igrali, gde nisu, itd. Aloo čoveče, prenosi utakmicu

Lala iz Banata

pre 9 godina

Dajte Grobari "polomite" ove prepotentne Engleze. Ovo je sramota za fudbal, Englezi i ostali veliki klubovi ovu Ligu Evrope otvoreno izvrcu ruglu. Pa u cemu je fora da se pet startnih igraca ne dovede u Beograd, a ostala petorka iz startne postave da sedi na klupi? Ne vidim smisao takmicenja.
Voleo bih da Partizan pobedi jedno 4-0, pa da se nauce pameti.

Nikola

pre 9 godina

Partizan mogu da ignorisem ali demagogiju i licemerstvo ne mogu, jos kada grobari spocitavaju nekome patriotizam kao treba navijati za Srpski klub, pitam se ciji su ono komentari bili posle svakog Zvezdinog poraza u Evropi, Slovan,Ren Bordo,Cernomorec, Bajern,Bolton,Sparta, itd, i hiljade zlobnih i pakosnih komentara? Vanzemaljaca? Pogledajte proslu sezonu Zvezde u kosarci 1000+ komentara zlobnih posle svakog poraza navijanje za svakog protivnika. I ti nam govore o borbi za Srpski fudbal...

Rale

pre 9 godina

Ludilo od formacije! Totalna defanziva i opet ćemo na kraju da izgubimo. Pa bolje je da primimo i pet golova, ali da odigramo utakmicu kao ljudi nego ovako.

plato

pre 9 godina

Partizan mogu da ignorisem ali demagogiju i licemerstvo ne mogu, jos kada grobari spocitavaju nekome patriotizam kao treba navijati za Srpski klub, pitam se ciji su ono komentari bili posle svakog Zvezdinog poraza u Evropi, Slovan,Ren Bordo,Cernomorec, Bajern,Bolton,Sparta, itd, i hiljade zlobnih i pakosnih komentara? Vanzemaljaca? Pogledajte proslu sezonu Zvezde u kosarci 1000+ komentara zlobnih posle svakog poraza navijanje za svakog protivnika. I ti nam govore o borbi za Srpski fudbal...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Nikola, 18. septembar 2014 18:37)

Nikola, tako je sa obe strane. Svako moze da ostavi komentar. To je cena da se zastiti demokratija, tj. mogucnost da ce cuje svaciji glas.


Utakmica? Polako ljudi, lako smo primali golove od ekipa koje ne mogu da se porede sa Totenhemom. Mozda treci bek pomogne. Sretno crno-beli, pa nek bude sto rece Lukac 4-4

sovuljaga

pre 9 godina

ne razumem sto svi zele da taj Fofana igra kad je decko teski prosek cak i za nase prilike.gledao sam ga,decko gram igracke inteligencije,da doda pas kada treba ne zna,kontrola lopte katastrofa,daje for kao Grbic,u aut.od njega je i ovakav Lazovic,kazem ovakav,tj.nikad gori,klasa za Fofanu.

Milos

pre 9 godina

Ovog lika sto kao prenosi utakmice i pojavljuje se na sportskim priredbama pod hitno oterati da ne plasi decu. Strasno iritantna pojava i boja glasa, cak se i Ljubinko uplasio.

ocu 600 minusa

pre 9 godina

Ahah Totenhem salje postavu kao da igra sa Vikombom u 2. kolu liga kupa. I pre nego sto pomenete da zvezda uopste ne igra, da napomenem da me bas svrbi rep za domaci fudbal, i zvezdu i partizan. samo mi zanimljivo da primetim kako engleski klubovi tretiraju ove nase.

cukce

pre 9 godina

Tri stopera i 2 zadnja vezna, s tim sto ce i ostali vezni imati nesto defanzivnije zadatke a i Lazovic (jedini napadac) pomagace sto vise odbrani!

beliks

pre 9 godina

Kukavica. To mi najviše smeta! ostalo nije bitno-taktikom pokazuje koliko veruje u ekipu, a onda i od njih se ne može puno očekivati.

QQ lele

pre 9 godina

Koja ste vi bruka totenhem je prethodni vikend u utakmici protiv stoke-a nastupio u sledecem sastavu: Loris,Rose,Chiriches,Kabul,Dier,Capoue,Dembele,Chadli,Eriksen,Lamela i "Adebajor na utakmici protiv vas u startnih jedanest samo golman Loris i cak tri igraca koja nisu ni rezerve na klupi u premier ligi. Zato spustite se na zemlju odavno vas gledaju kao evropsku trecu ligu....Protiv zvezde nikad nijedan tim nije igrao sa drugom postavom...
(petarczv, 18. septembar 2014 19:51)"

Protiv vas su igrali OFK Beograd i Rad u drugim postavama u proslom prvenstvu, a kamoli Totenhem...

matic

pre 9 godina

Strajnić već osam minuta bez prekida priča samo o Totenhemu, koliko igrača imaju, iz kojih zemalja, gde su igrali, gde nisu, itd. Aloo čoveče, prenosi utakmicu

fergi

pre 9 godina

Koja ste vi bruka totenhem je prethodni vikend u utakmici protiv stoke-a nastupio u sledecem sastavu: Loris,Rose,Chiriches,Kabul,Dier,Capoue,Dembele,Chadli,Eriksen,Lamela i Adebajor na utakmici protiv vas u startnih jedanest samo golman Loris i cak tri igraca koja nisu ni rezerve na klupi u premier ligi. Zato spustite se na zemlju odavno vas gledaju kao evropsku trecu ligu....Protiv zvezde nikad nijedan tim nije igrao sa drugom postavom...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petarczv, 18. septembar 2014 19:51)

Protiv CZ?? A kad je to bilo??

Vlade

pre 9 godina

Hugo Lloris 16 miliona
Jan Vertonghen 19 miliona
Paulinho 16 milona
Aaron Lennon 12 milona
Andros Townsend 8 miliona
Ben Davies 10 miliona
Federico Fazio 8 miliona
Benjamin Stambouli 5 miliona
Kyle Naughton 5 miliona
Harry Kane 3 miliona
Nabil Bentaleb 3 miliona

Drinčić najskuplji igrač Partizana 2 miliona

Podaci su sa Transfermarkt-a

Svaka čast Partizanu!!!

Marko

pre 9 godina

Sto su smesni ovi hejteri. Pre utakmice pricaju kako ce totenhem da pobedi partizan 7+, na poluvremenu vide da je i dalje 0:0 i onda pricaju kako totenhem igra sa drugom postavom i da bi partizan trebao da pobedi.. Pa zvezdu bi izuli i sa petom postavom.

bora

pre 9 godina

Petereczv,u Totenhemu igra 19!? reprezentativaca svojih zemalja.Samo je Dejvis (za koga si jedva i čuo) plaćen 12 mil.evra,tj celokupni budžet Partizana i Zvezde za ovu god.!!Tauzend 18 mil.!.....Zato crno-belim momcima svaka čast za prvo poluvreme!!!

grobar kg

pre 9 godina

Neznam dal je tužniji komentator, navijanje, partizai, znaci mucno za gledanje ovog nekog sporta na tamo nekom lavoru !!!
(bodibond, 18. septembar 2014 19:44)

Je l' te boli?

Sale Jagodina

pre 9 godina

Pa sta ako je Totenhem igrao sa trecim timom, i mi smo igrali sa trecim timom.Razlika je samo sto mi nemamo prvi i drugi tim nego samo taj treci.Napred PARTIZAN.

мкг

pre 9 godina

Ми боље играче немамо, а њима нико није бранио да дођу у пуном саставу. Браво за борбеност.

Ivan kg

pre 9 godina

za 90posto igraca totenhema nisam cuo u zivotu
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (acaredstar, 18. septembar 2014 21:06)

Pocni da gledas fudbal, sta drugo da ti kazem.

Pony Gorgonzzola

pre 9 godina

Za ove jadove sto razigravaju Rakovicu. U Tottenham-u je na terenu 6 igrača, odnosno 6 učesnika poslednjeg SP-a. Sad nazad na pikanje fudbala sa Donjom Livadicom.

grobar kg

pre 9 godina

Strajnic: "Grbic sutira levom nogom kojom se slabije sluzi"

Totenhem dosao sa rezervama.Nema Adebayora, Dembelea i jos nekoliko prvotimaca.Ko li im sedi na klupi? Uigravaju rezerve za Pemijer ligu
(Mali od pameti, 18. septembar 2014 20:12)

Ko dao zeleni karton armijskom pasnjaku?
(Cika Crni, 18. septembar 2014 19:54)

Tako je Strajnicu 2-3 tim Totenhema se dobro drzi protiv Partizana...
(Dobro bre, 18. septembar 2014 19:46)
Evo ga naslednik trajkovica volkov najveci folirant i najljigaviji igrac ikada....
(petarczv, 18. septembar 2014 19:36)

Pa jače bi se čulo 200 delija nego 20000 grobara a koreografiju pravite od kolaž papira sto deca koriste za likovno smešni ste.
(Delija, 18. septembar 2014 19:36)

Drugi tim totenhema ne moze da igra fudbal na ovoj njivi
(qqlele, 18. septembar 2014 19:31)

Je l' vas boli?

grobar kg

pre 9 godina

Koja ste vi bruka totenhem je prethodni vikend u utakmici protiv stoke-a nastupio u sledecem sastavu: Loris,Rose,Chiriches,Kabul,Dier,Capoue,Dembele,Chadli,Eriksen,Lamela i Adebajor na utakmici protiv vas u startnih jedanest samo golman Loris i cak tri igraca koja nisu ni rezerve na klupi u premier ligi. Zato spustite se na zemlju odavno vas gledaju kao evropsku trecu ligu....Protiv zvezde nikad nijedan tim nije igrao sa drugom postavom...
(petarczv, 18. septembar 2014 19:51)

Je l' te boli?

Nikola

pre 9 godina

Ljudi mogu da pricaju sta god oce, ali Partizanovi igracu su odigrali vrlo disciplinovano i borbeno, i zasluzili su ovaj bod. Tottenham nije imao ni jednu pravu sansu u drugom poluvremenu i kad su ubacili Lamelu i Soldada. I dalje nista ne ocekujem od Partizana u ovom takmicenju, ali, kad se uzme u obzir da nam je najbolji strelac suspendovan i da imamo par povreda, moze da se kaze da su korektno odigralu ovu utakmicu.
P.S. Publika je bila odlicna. Engleski komentatori su pominjali navijace par puta.

retro

pre 9 godina

Otkinuli bod Englezima! Najveci uspeh fk partizan posle igranja finala 66'.
(Euforija, 18. septembar 2014 20:58)

I vi ste taj isti bod otkinuli Napretku proslog vikenda.

cipi

pre 9 godina

Gledao sam tekmu sa engleskim komentatorom, i stalno je govorio kako je Partizan najnezgodniji protivnik u grupi. Idite i na forume navijaca Totenhema, svi komentarisu samo Partizan, a za Besiktas su u fazonu "lako cemo" njihov fudbal "znamo".

Isfrustrirana limenka

pre 9 godina

za 90posto igraca totenhema nisam cuo u zivotu
(acaredstar, 18. septembar 2014 21:06)

Ko prati Zvezda - Napredak ne može ni da čuje.

Danegol

pre 9 godina

Ludilo od formacije! Totalna defanziva i opet ćemo na kraju da izgubimo. Pa bolje je da primimo i pet golova, ali da odigramo utakmicu kao ljudi nego ovako.
(Rale, 18. septembar 2014 18:40)

Na tvom mestu bih se pokrio usima od sramote. Bili smo ravnopravan protivnik i celo drugo poluvreme napadali vise od njih.

ocu 600 minusa

pre 9 godina

Ahah Totenhem salje postavu kao da igra sa Vikombom u 2. kolu liga kupa. I pre nego sto pomenete da zvezda uopste ne igra, da napomenem da me bas svrbi rep za domaci fudbal, i zvezdu i partizan. samo mi zanimljivo da primetim kako engleski klubovi tretiraju ove nase.

darko

pre 9 godina

Ne mogu da razumem navijace Zvezde, niko ih ne tera da gledaju utakmicu Partizana. Da je njihov tim u poslednjih pet godina imao barem pola rezultata Partizana (kakvi god da su), bilo bi lakse i njima i nama da igramo kvalifikacije. Cemu cudjenje oko tima Toenhema, njih ovo ne interesuje, i takvi su bolji od tima Jelen Super Lige. Jeste, da im treba, dali bi nam deset komada, Partizan je propali tim sa propalim ili suvise mladim igracima koji nisu ni za englesku trecu ligu, ali mi bolje nemamo, niti mozemo da ih imamo dok nam je ovakve lige. Uspeh je Partizana sto uopste igra ovo takmicenje, a bod uzeti Totenhemu je veliki uspeh.To je realnost i to moramo da prihvatimo. Svaka cast za borbu, to je ono sto publika ceni...

Slavko Rs

pre 9 godina

Totenhem je ime,svaka cast Partizanu na izdanju u prvom poluvremenu,kod nas domaci igraci a kod njih stranci.I Zvezda i Partizan bi bili jaki kad bi igraci mladji duze ostali u nasoj zemlji.Bravo crno beli i nije sramota od ovakvog protivnika izgubit.

Slavko Rs

pre 9 godina

Ajde Zvezdasi ako ne mozete pohvalit ne morate potencirat to sa kojim su sastavom dosli,veliki su klub i nije uopste bitno.Ovaj bod je kao pobjeda.Bravo crno beli

realno....

pre 9 godina

Partizan je odlicno igrao Totenhem nastupio u sarenom sastavu ali ipak tu su bili i Lamela, Soldado, Loris, Lenon, Vertongen....i ovakav Totenhem je dosta jak ne znaci da ako su rezrve da su losi to su igraci koji igraju premier ligu....
A navijacima zvezde bih zeleo da porucim da ne lece ovde frustracije sto njihov klub ne igra nigde nego da ss ponovo late kaseta iz barija dosad im je pomagalo da se smire....

WSC

pre 9 godina

Bravo momci,zaista odlicna partija,je prezadovoljan.Par zapazanja,bez Skuletica u napadu smo zaista tanki,mnoogo nam je falio u samom spicu napada,Danko se jeste borio ali nekako nije to to,sa Skuletom to izgleda mnogo bolje.Iako smo igrali u dosta izmenjenom sastavu u defanzivi,Totenhem osim one precke u prvom minutu nije imao NIJEDNE sanse.Iako ce mnogi osporavati ovaj rez.Partizana govoreci da su Englezi dosli sa rezervnim sastavom to apsolutno nije tacno,jesu igrali u promenjenom ali nikako sa rezervama.U prvoj postavi su igrali Loris,Vertongen,Tauzent,Dejvis,Lenon,Paulinjo,posle su usli Lamela i Soldado.Sale nije veceras blistao kao ni njegov prezimenjak u veznom redu ali su zato odlicno odigrali Grbic i Vulicevic,od malig Pantica ocekujem mnogo vise u sledecim mecevima,ipak je bio izvesno vreme povredjen.Sledecu igramo sa Grcima,ako tu izgubimo onda nam ovaj bod ne vredi nista.I na kraju,nije mi nikako jeste kako pojedini navijaci mogu da pljuju naseg trenera,covek je 9 meseci u Partizanu i ima samo jedan poraz,u prvenstvu smo efikasni a u Evropi po mom misljenju igramo sasvim dobro,neporazeni protiv Ludogoreca i Totenhema,dobili 2 puta Neftci i Torsavn.PS Zamolio bih sve navijace Partizana da uopste ne reaguju na provokacije onih koji igraju Evropu svake prestupne godine.

aardvark

pre 9 godina

Kakvo razočarenje kod limenki, isto kao kad su vas izneverili crno-beli iz Azerbejdžana... Ma, nema veze, ima da se nagledate Partizana ove godine. Ionako sredom i četvrtkom nemate obaveza... već godinama... ;)

Врачар

pre 9 godina

Коначно добро одиграна евро утакмица! Да смо имали Шкулетића могли смо и до победе!

musa dembele

pre 9 godina

Mozda i najzrelija utakmica jednog srpskog kluba u poslednjih nekoliko godina protiv renomiranog protivnika!Da je Partizan imao Skuletica verujem da bi dobio!Znaci i Partizan je bio znacajno oslabljen!Svaka cast!

Rale

pre 9 godina

Ludilo od formacije! Totalna defanziva i opet ćemo na kraju da izgubimo. Pa bolje je da primimo i pet golova, ali da odigramo utakmicu kao ljudi nego ovako.

Dyne-o-Myte

pre 9 godina

Koja ste vi bruka totenhem je prethodni vikend u utakmici protiv stoke-a nastupio u sledecem sastavu: Loris,Rose,Chiriches,Kabul,Dier,Capoue,Dembele,Chadli,Eriksen,Lamela i "Adebajor na utakmici protiv vas u startnih jedanest samo golman Loris i cak tri igraca koja nisu ni rezerve na klupi u premier ligi. Zato spustite se na zemlju odavno vas gledaju kao evropsku trecu ligu....Protiv zvezde nikad nijedan tim nije igrao sa drugom postavom...
(petarczv, 18. septembar 2014 19:51)"

Protiv vas su igrali OFK Beograd i Rad u drugim postavama u proslom prvenstvu, a kamoli Totenhem...
(QQ lele, 18. septembar 2014 20:09)

Au, Petre, kako si se izlajao... kuku lele... :D :D :D

seljak e

pre 9 godina

Dobra igra Partizana i bod koji treba overiti u sledecem kolu. Ogroman respekt za komsije koji su gledali utakmicu i komentarisali. Obecavam da cu i ja gledati Zvezdu ako ikada bude igrala fudbal u nekoj evropskoj ligi.

cukce

pre 9 godina

Tri stopera i 2 zadnja vezna, s tim sto ce i ostali vezni imati nesto defanzivnije zadatke a i Lazovic (jedini napadac) pomagace sto vise odbrani!

Paspalj

pre 9 godina

Partizan može i bolje od ovoga!

Prvo: nisu nam igrala dva najbolja igrača, Živković i Škuntelar, koji su nas i doveli u Ligu Evrope (prvi asistencijama, drugi golovima).

Drugo: znam da je već otrcano, ali Fofana je zaslužio bar 15-20 minuta na ovom meču, umesto umornog Saše Ilića.

Tačno se videlo da nema ko da da gol za Partizan večeras, i trenerova je greška što nije hteo da rizikuje sa Fofanom i Lazovićem napred, bar na kraju.

Međutim, sve u svemu, odlično. Treba sada dobiti ovaj Asteriks u Grčkoj i Bešiktaš kod kuće i mislim da prolazimo grupu.

Mark

pre 9 godina

Fantasticno! Svaka cast ovim momcima na trudu i zalaganju, to je pravi Partizan, ne trazimo mi sad da punite Totenem i Besiktas, jedino sto hocemo je da ovako ginete za sveti crno beli dres na terenu!
Marko Nikolic je srpski Ser Alex Ferguson, samo mu dajte vremena...
A preko puta u rupi totalni muk, svetla pogasena jedino svetli TV na kome se gleda Evropsko klupsko takmicenje...

Zlatan_Ibrahimovic

pre 9 godina

Partizan se pokazao. Kada bi svakoj utakmci ovako pristupili. Mora se priznati da je Nikolic doneo hrabrost u igri Partizana, vec godinama gledamo kukavicku igru i Evropi, sada vec ovo lici na nesto.

fooow

pre 9 godina

sta je bilo kriticari???? odigrali smo odlicnu utakmicu imali i bolje sanse od protivnika... cemu takvi komentari pre pocetka meca... bar je sad posle utakmice jasno kako smo igrali... NAPRED PARTIZANNNNNNNNNNNNNN !!!

Pera Lozac

pre 9 godina

Pedja Strajnic zadovoljan kao da je Prtizan pobedio a ovo je cetvrti remi u svim dosadasnjim utakmicama u LE. Nijedna pobeda.Znaci nece zavrsiti sa nula bodova.Juce u jednom dnevnom listu pisalo da je partizan 1231 dan bez pobede u Evropi u grupnoj fazi.Znaci nastavlja se. Ovi doveli rezerve da im isprobaju mogucnosti
(Deda Milojko, 18. septembar 2014 20:55)

Milojko,Milojko, pa vi ste poslednji put UCESTVOVALI u grupnoj fazi nekog evropskog takmicenja 2005. Nisam neki matematicar, al to mu dodje negde oko "Tri ´iljade i trista dana" a vreme i dalje tece, taksimetar kuca, pored svega toga ti imas "vremena" da brines o Partizanu. Videcemo kada cete sledeci put igrati u grupama i na kojoj cifri ce vam se zaustaviti brojac. Svi su izgledi da ce biti skandalozna. Do godine slavite jubilarnih 10 godina neigranja evropskog fudbala u dugim rukavima. Ne bih se ja na vasem mestu mnogo smejao Partizanovim rezultatima. Imate vi mnooooogo ozbiljnijih problema. Ajd u zdravlje.

Milos

pre 9 godina

Ovog lika sto kao prenosi utakmice i pojavljuje se na sportskim priredbama pod hitno oterati da ne plasi decu. Strasno iritantna pojava i boja glasa, cak se i Ljubinko uplasio.

cartmanx

pre 9 godina

Zasluzili smo mozda i pobedu ali ok, i ovako da je bilo Skuletica mozda bi oni centrasutevi bili realizovani, ali sta bi bilo kad bi bilo, imali su i oni precku i itd.mozda i realana rezultat po meni ....Ono sto me hrabri je igra Partizana, nije bilo bunkera, vec se igralo atipicno za nase klubove, napadi, puno trcanja svih 90 minuta... sve u svemu koliko se cinini se sa ovim sastavom moglo. Kao sto rece toliko kritikovani Strajnic, ali s ovim moram da se slozim, kad igramo sa mocnim i jakim klubovima igramo bolje.Nadam se da ce ovakav pristup biti i protiv Besiktasa... bilo kuci bilo na strani, pa i nek izgubimo, jer bunkerom sigurno gubimo ovako sansa uvek postoji za gol i pobedu,sto da ne.

Goran

pre 9 godina

Sasa Ilic sa 36 godina kida, trci do iznemoglosti, stavlja glavu gde neko nece nocu, umire da dodje do vazduha.... Lazovic slicnih godina, malo brze seta po terenu, pada na svaki kontakt, tehnika nula, snaga nula, brzina nula... Da je on pravi grobar i da voli Partizan povukao bi se gospodski.. Mislim da je uslov za njegov povratak bio stalno igranje bez izmene dok on to ne zatrazi, sramota od coveka sta radi... Svima ostalima svaka cast

Danegol

pre 9 godina

Mene bi bilo sramota da konstatujem da je Partizan "dobar" za sada. Pa ovi ljudi se sprdaju, igraju sa 30% snage, a ovo je inace mesavina drugog i treceg tima. Nas fudbal je kriminal, ovo je totalni amaterizam. Drincic isti kao zidar, covek ne lici na fudbalera.

A Straja je tek car. Ja prosto nemam reci da kazem da covek ne zna da se ime igraca cista sa Kejn, a ne Kin. Uzasan je kao i uvek. On je jedini covek koji je reprezentativca Chilea u Juznoj Africi zvao Jara (covek se zove Hara). Kriminal od komentara. Covek veze nema.
(Corleone, 18. septembar 2014 20:01)

Ti koji se po tebi sprdaju ove sezone salju jaci tim nego prosle jer od ove sezone osvajac igra direktno LS sto je sansa za njih. A prosle godine , sa rezervnijom postavom nego ovom su u 6 kola imali svih 6 pobeda sa gol razlikom 15:2 . Neinformisanost cini zlo.

Seti se

pre 9 godina

Koja ste vi bruka totenhem je prethodni vikend u utakmici protiv stoke-a nastupio u sledecem sastavu: Loris,Rose,Chiriches,Kabul,Dier,Capoue,Dembele,Chadli,Eriksen,Lamela i Adebajor na utakmici protiv vas u startnih jedanest samo golman Loris i cak tri igraca koja nisu ni rezerve na klupi u premier ligi. Zato spustite se na zemlju odavno vas gledaju kao evropsku trecu ligu....Protiv zvezde nikad nijedan tim nije igrao sa drugom postavom...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petarczv, 18. septembar 2014 19:51)

Igrao Bolton sa trećim timom i naduvao vas u sred Beograda!

Gavgalj

pre 9 godina

Ovaj Strajnic lud covek! Sta on prica, za neverovati. On je stetocina! A covek je maltene najforsiraniji u sportskoj redakciji. Cime je on to zasluzio, kakva je ovo zemlja?!

Nenad Pirocanac

pre 9 godina

E a ovi nas odma otpisali,sad neveruju da smo odigrali 0;0 sa jednim totenhemomom,pa ko im je kriv kad nemogu da pobede bez zvezdenasterca,neko sa Napredkom 0;0 a neko sa Totenhemom 0:0...

pan

pre 9 godina

Koja je razlika između Vučića i navijača Zvezde?
Vučić je bežao iz škole da bi gledao Zvezdu,
a navijači Zvezde beže iz škole da bi gledali Partizan.

retro

pre 9 godina

Da sam mislio da cemo izgubiti, jesam.. Da sam srecan zbog neresenog rezultata, jesam.. ali mi je krivo jer smo imali vise sansi od njih a njima 2 igraca vrede kao cela nasa liga.. A neverovatno mi je drago zbog komsija koji su prizeljkivali petardu i pucali pare po kladionicama. Bravo za taktiku, bravo za svakog igraca ponaosob a posebno za malog Cirkovica. U Grcku po 3 boda!!!

Abolirani predsednik

pre 9 godina

Dosadno.Kao Napredak - Zvezda.Takav je i rezultat.
(Vlada, 18. septembar 2014 21:10)

Kad panter pravi poređenje to izgleda ovako :-)

papiga

pre 9 godina

hvala postenim i velikim zvezdasima koji nam.srecu zele.....ostali su.tuga srbije...partizanu sreca i.u drugom.delu da makar x.odigramo..to je.nas.uspeh i realno samo.da.neizgubimo...bid tamo bod.protiv besiktasa tri protiv grka bod u grcokoj i bod u turskoj sa sa 7 bodova i srecom d i.mi jednom.prodjemo.grupu pa.da.pijemoooo

keyser soze

pre 9 godina

Konačno hrabra igra u Evropi,a i konačno nismo pali fizički posle 60og minuta..Igra hrabri,iako je bila njihova slabija i neuigranija postava,ali se mora uzeti u obzir da je to tim koji je prodao jednog Bejla za 100 miliona,a nama igrači štrajkuju za plate,a na momente smo i dominirali na terenu..Takođe i mi smo igrali bez ove sezone najboljeg igrača..Jedan utisak za kraj:Gledao sam desetak utakmica Lazovića od njegovog povratka i jedino što čovjek radi jeste da padne 50 puta prilikom pokušaja da se zagradi..Ni sjenka od igrača kakav je bio..Uglavnom mislim da možemo do drugog mjesta u grupi pogotovo nakon kiksa Bešiktaša..Ajmo crno-bijeli..

pera

pre 9 godina

Pa vidim da tebe boli posto se ne secas kad ste u vasoj propaloj i bezuspesnoj istoriji pobedili nekog u Evropi
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Gavgalj, 18. septembar 2014 21:31)

Uhhhhh, ove godine? Maybe? Aj nazad na tablu.

Nikola

pre 9 godina

Izblokirani sutevi - Partizan 2: Tottenham 1
Sutevi van okvira gola - Partizan 6 : Tottenham 2
Sutevi u okvir gola - Partizan 3 : Tottenham 0

Mozda su imali veci posed lopte, ali posle prvog minuta, nisu imali nikakvih sansa, dok smo mi i mogli da damo neki gol.

Crnogorac

pre 9 godina

Solidan rezultat za naš posrnuli fudbal.
SVI DOBRI, OSIM LAZOVIĆA, umjesto da pomogne, on odmaže! Bolje da je igrao Luka od početka pa da krlja, grize u oba pravca, možda bi što i pogodio.

znate, niko ne može da zabrani fmp - u kako će da se zove

pre 9 godina

Navijanje sam cuo do trim staze u Kosutnjaku. Cisto za ove sto spominju navijanje.
(David, 18. septembar 2014 21:21)

Ne vredi druže, vidiš da su oni videli prazan stadion, ne možeš njima da objasniš kako je grmeo jug.
Mnogo godina idem na utakmice i moram da kažem da je jug u pojedinim trenucima zvučao jako moćno. Jedino je bila ispala sa 'javi se istok' kad je ono malo što ih se javilo zapevalo 'uprava napolje' umesto očekivanog. Sve u svemu, Partizan dobar, kad bi ovako izgarali u prvenstvu, teško da bi bilo ko izvukao i nerešeno. Tottenham nezainteresovan, ali i oni što su bili na terenu vrede kao celokupna naša JSL sa sve stadionima tako da -
BRAVO CRNO BELI !!!

Titula se ne dovodi u pitanje

pre 9 godina

(petarczv, 18. septembar 2014 19:51)

Kevin Gameiro, tada maloletan. Strazbur vas izbacio sa 3. timom. To je vasa poslednja evropska koje se secam.

KUM

pre 9 godina

Sve sve ali Hari Kin kad kaže Strajnić pa otkad Kane se čita kao Kin leb ti ljubim.
Kin je Keane valjda.
Ko je sve komentator!?
Što se tiče utakmice,dosadna ali i razočaravujuće u smislu jer je Totenhem baš preterano potcenio Partizan.
Koji đavo igraju LE šta glume tu?!
Ima tu mnogo klubova koji bi kidali umesto njih,mnogo me nervira to.
Svaka čast Partizanu.
Protiv Grka moraju dobiti ako hoću dalje realno.

nik sloter

pre 9 godina

Nevidim razlog da navijaci CZ omalovazavaju ovaj rezultat,tim koji igra uvek je najbolji,kao ni da se velica nula sa nase strane,jednostavno ja sam bodom zadovoljan.Moze bolje kad se oporavi Volkov,Zivkovic,Brasanac,kad Skuletaru prodje kazna,eto i mi smo igrali bez cetiri igraca iz startne postave !

Ma ne

pre 9 godina

Nivo svesti - kada odigras 0-0 kod kuce a navijaci srecni sto nije bilo 0-3.
(Da nije uspeh ?, 18. septembar 2014 21:50)

Nivo svesti - nemas nijedan sut na gol Napretka pa kukas sto nisi dobio penal kako bi zasluzeno pobedio.

PFC Nr. 1

pre 9 godina

Pedja Strajnic zadovoljan kao da je Prtizan pobedio a ovo je cetvrti remi u svim dosadasnjim utakmicama u LE. Nijedna pobeda.Znaci nece zavrsiti sa nula bodova.Juce u jednom dnevnom listu pisalo da je partizan 1231 dan bez pobede u Evropi u grupnoj fazi.Znaci nastavlja se. Ovi doveli rezerve da im isprobaju mogucnosti
(Deda Milojko, 18. septembar 2014 20:55)
Pobedio je Egaleo u Ligi Evrope, iste godine Dnjepro u 1/16 finala, dakle posle grupne faze, pobedio je Sahtjor iz Donjecka, nereseno sa Laciom, Palermom, CSKA, Dnjeprom, Nefcijem 2x, Viljarealom, Rubinom...ima toga jos. Nego ako Partizan nije pobedio 1231 dan u ligi Evrope, koliko hijlada dana ima Zvezda bez pobede? 8000? 10.000 ? A ove godine u 7 utakmica nije izgubio. I svaki od timova sa kojima je igrao su mnogo bolje plasirani od Zvezde u Evropi, osim Torhavna. Pobedjivao je i Njukastl 2 puta i dva puta ga izbacio, Anderlehta, Groningem dva puta, igrao nereseno sa Realom, Olimpikom, Portom a da to se ne racuna to je Liga Sampiona...citas pogrene novine, sa netacnim informacijama.
A rezerve...pa nije igrao ni Partizanu najbolji strelac Skuletic, povredjeni Kojic( znate onaj u 90-tom iz voleja), Zivkovic, Ninkovic, Brasanac... Ovo je bilo bas dobro. Samo neka ovako nastave.

Panter

pre 9 godina

Kada će već jedan klub za koga navijam pobediti u Evropi?
Navijao sam za Ludogorec - nerešeno!
Navijao sam za Nefči - poraz!
Navijao sam za Totenhem - nerešeno!
Baš se sekiram i nerviram što nema pobede!

Lajos Vinetu

pre 9 godina

BBC ni jednom reci ne pominje da je Totenhem igrao u drugoj ili trecoj postavi. Naprotiv, puni su hvale za Partizan. Ali sta oni znaju, valjda je bitnije sta kazu komentari citalaca na B92?
http://www.bbc.com/sport/0/football/29240733

gledalac

pre 9 godina

Fofana treba da igra, minutaza fudbalera cini fudbalerom a ne sedednje na klupi. Komentatori naravno da nisu dobri ali nije Vam prvi put da ih slusate i gledate pa da predjemo preko toga. Sto se tice Totenhema mislim da su ne bas ozbiljno shvatili takmicenje u kojem se nalaze. Hvala

Tolle

pre 9 godina

@Kako je jadno kada Partizan ne moze niti jedan gol da postigne iako je bolji bio u mecu. Godinama, bolji ili ne - nema gola protiv iole ozbiljnijih timova. To leti na sve strane, samo ne blizu gola. Navijaci srecni, nema veze.
Nivo svesti - kada odigras 0-0 kod kuce a navijaci srecni sto nije bilo 0-3.
(Da nije uspeh ?, 18. septembar 2014 21:50)


A pazi tek ovaj nivo svesti - Ne mozes da prismrdis Evropi a navijaci tuzni sto rival nije odigrao 0-3

Luke Babbitt gravedigger

pre 9 godina

zamolio bi grobare koji pisu da je totenhem igrao bez "nekoliko" igraca da ne izmisljaju igrali su bez celog prvog tima sem golmana lorisa...
(petarczv, 18. septembar 2014 21:57)

I takav kakvog ga spominješ,drugi tim Totenhema je skuplji od Partizanovog duplo,a tvoju zvezdu bi zgazili kao plitak potok.Pritom su igrali Loris,Vertongen,Taunsend,Lenon i Soldado,Paulinjo,to su sve vrh igrači a na kraju je bilo 11:3 u šutevima na gol i 3:0 u šutevima u okvir,tako da možete vi zvezdaši da nipodaštavate Partizanovu partiju koliko hoćete,činjenica je da je Partizan večeras predstavljao Srbiju onako kako vi niste još od Rome u Bg-u,a to je bilo početkom veka još.

Раде

pre 9 godina

Читајући коментаре на овом форуму обрадовао сам се и закључио да да образовни систем у Србији напредује џиновским корацима; некада је било чудо наћи писменог Рома а данас их има неколико десетина само на овом форуму.

delija

pre 9 godina

Prvo o kmentatoru. RTS nikada gore komentatore nije imao. Marko Markovic je rekao da radio komentatiri treba da nauce da govore a TV komentatori da cute.Ovaj ne zatvara usta kao i onaj Mijaljevic a Aca nas ubi sa statistikom. Nedeljko prenosi iz kafane

Sada nesto o mecu. Spasavaj se ko moze

1945-25

pre 9 godina

@petarczv pa da kako da igraju za drugom ili trecom postavom kad vaz nema godinama u evropi ?! Totalna ste nepoznanica u evropi ! Ipak lepo je gledati komsije u evropi !!

djordjevic

pre 9 godina

Da li je moguce da je moj Partizan ovako odigrao? Sa idejom, bez straha, puno trcanja, disciplinovano, u pravim momentima i presing na protivnika, ma odlicno je bilo!

Za ove sto kritikuju, jel znate vi gde je "druga postava" totenhema, a gde JSL?!

Paklena pomorandza

pre 9 godina

Niko njih nije terao da igraju bez nekih vaznih igrača a te price ovih ..... da je ovo treci tim to neka pricaju kad odu Pecince tamo a ovde te price ne prolaze jer ko ce meni pricati da Soldado nije igrac za najveca takmicenja !!!

Mali od pameti

pre 9 godina

Strajnic: "Grbic sutira levom nogom kojom se slabije sluzi"

Totenhem dosao sa rezervama.Nema Adebayora, Dembelea i jos nekoliko prvotimaca.Ko li im sedi na klupi? Uigravaju rezerve za Pemijer ligu

Lala iz Banata

pre 9 godina

Dajte Grobari "polomite" ove prepotentne Engleze. Ovo je sramota za fudbal, Englezi i ostali veliki klubovi ovu Ligu Evrope otvoreno izvrcu ruglu. Pa u cemu je fora da se pet startnih igraca ne dovede u Beograd, a ostala petorka iz startne postave da sedi na klupi? Ne vidim smisao takmicenja.
Voleo bih da Partizan pobedi jedno 4-0, pa da se nauce pameti.

lika

pre 9 godina

Bravo Partizan.Ovaj remi će nam uliti veliko samopouzdanje,potrebno za daljnje bitke u Ligi uefa.
Nijednog trenutka nismo bili slabiji od Totenhema,kojem je istini za volju nedostajalo 4-5 standardnih
prvotimaca.
U ovoj formaciji treba igrati sve utakmice u Ligi uefa,jedino bi Asteras napao u Bg sa dva špica.
Sve linije su dobro funkcionisale i uvek smo znmali šta hoćemo.
Sve pohvale za crno-bele.

чарапан

pre 9 godina

(petarczv, 18. septembar 2014 21:58)

Таман да идемо и туристички у Европу бољи смо од вас. Вама је успех да одете у Пећинце или да дате гол у Крушевцу.

nervni slalom

pre 9 godina

@Kada će već jedan klub za koga navijam pobediti u Evropi?
Navijao sam za Ludogorec - nerešeno!
Navijao sam za Nefči - poraz!
Navijao sam za Totenhem - nerešeno!
Baš se sekiram i nerviram što nema pobede!
(Panter, 18. septembar 2014 22:37)

Čekaćemo do sledeće godine, možda će žreb da nam dodeli neke jače ekipe da za njih navijamo!

kralj

pre 9 godina

Bravo Partizan,iako nije pobeda ovo je odlican rezultat protiv jednog tima iz Premijer lige ma sta o tome mislili gjivari iz Ljutice Bogdana.Izgaranje za sveti dres je ono sto mi zelimo a to smo videli veceras.Totenhem bez nekoliko igraca ali je to ipak tim sa Ostrva i uvek su opasni.Danko Lazovic je najgori igrac Partizana.Covek jednostavno ne zna da da gol,Fofana je za njega klasa.

Cobra

pre 9 godina

Strajnicu da li je moguce da coveka zoves Nouton...pa majku mu pitaj nekoga pre meca kako se izgovara necije ime i prezime ili naziv kluba... Nacionalni servis,ccc...

aleksandar

pre 9 godina

Koja ste vi bruka totenhem je prethodni vikend u utakmici protiv stoke-a nastupio u sledecem sastavu: Loris,Rose,Chiriches,Kabul,Dier,Capoue,Dembele,Chadli,Eriksen,Lamela i "Adebajor na utakmici protiv vas u startnih jedanest samo golman Loris i cak tri igraca koja nisu ni rezerve na klupi u premier ligi. Zato spustite se na zemlju odavno vas gledaju kao evropsku trecu ligu....Protiv zvezde nikad nijedan tim nije igrao sa drugom postavom...
(petarczv, 18. septembar 2014 19:51)"

Protiv vas su igrali OFK Beograd i Rad u drugim postavama u proslom prvenstvu, a kamoli Totenhem...
(QQ lele, 18. septembar 2014 20:09)i fk rakovica

HocuPare

pre 9 godina

Navijam za zvezdu, ali ne mogu da se ne zapitam, kakav defekt moras da budes pa da navijas protiv SRPSKOG kluba u medjunarodnom takmicenju?

Bratac

pre 9 godina

Neko rece rezervni sastav? Soldado, Vertongen, Lamela, Tauzend, Paulinjo. Eto, dovoljno. A drugo, kakve veze ima sto imaju rezerviste u timu veceras? Ne igramo sa rezervama FK Babusnica nego Totenhema. Jaz izmedju nas i njih je toliki da je i treci tim bolji od nase cele lige. To su jaki timovi. Neko rece da Dejvis za kojeg sam jedva cuo kosta 12 mil.
A zato kada vi srusite rezerviste OFK-a pravite festu kao da ste srusili Barselonu. Manite me toga.

mikele

pre 9 godina

zamolio bi grobare koji pisu da je totenhem igrao bez "nekoliko" igraca da ne izmisljaju igrali su bez celog prvog tima sem golmana lorisa...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (petarczv, 18. septembar 2014 21:57)

A ja biH tebe zamolio da se naučiš pravopisu.
Ko god da je igrao, ovo je neočekivan uspeh i pohvalio bih tim na hrabroj igri.

petarczv

pre 9 godina

Koja ste vi bruka totenhem je prethodni vikend u utakmici protiv stoke-a nastupio u sledecem sastavu: Loris,Rose,Chiriches,Kabul,Dier,Capoue,Dembele,Chadli,Eriksen,Lamela i Adebajor na utakmici protiv vas u startnih jedanest samo golman Loris i cak tri igraca koja nisu ni rezerve na klupi u premier ligi. Zato spustite se na zemlju odavno vas gledaju kao evropsku trecu ligu....Protiv zvezde nikad nijedan tim nije igrao sa drugom postavom...

Nemanja

pre 9 godina

@(petarczv, 18. septembar 2014 21:57)
Lenon, Verotngen, Paulinjo itd su sve rezerve? Pa dobro, vas bi ovaj rezervni totenhem nabusio. Pricali ste kako ce nas razbiti sa rezervama kad ono nista. Ovaj tim Totenhema je 10 puta skuplji i od vas i od nas zajedno, tako da nemoj da umanjujes rezultat, vec priznaj da smo odigrali odlicna mec, sto zaista jesmo.
A sledeci tim za koji navijate u Evropi je grecki Asteris, pa se malo informisite i o njemu, da znate postave i slicne stvari...

Dragan

pre 9 godina

Partizane bravo bravo.

Zanimljivi ovi engleski navijaci: prosek godina 50, ne navijaju, samo su na kraju utakmice ispratili igrace aplauzom.

plato

pre 9 godina

Partizan mogu da ignorisem ali demagogiju i licemerstvo ne mogu, jos kada grobari spocitavaju nekome patriotizam kao treba navijati za Srpski klub, pitam se ciji su ono komentari bili posle svakog Zvezdinog poraza u Evropi, Slovan,Ren Bordo,Cernomorec, Bajern,Bolton,Sparta, itd, i hiljade zlobnih i pakosnih komentara? Vanzemaljaca? Pogledajte proslu sezonu Zvezde u kosarci 1000+ komentara zlobnih posle svakog poraza navijanje za svakog protivnika. I ti nam govore o borbi za Srpski fudbal...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Nikola, 18. septembar 2014 18:37)

Nikola, tako je sa obe strane. Svako moze da ostavi komentar. To je cena da se zastiti demokratija, tj. mogucnost da ce cuje svaciji glas.


Utakmica? Polako ljudi, lako smo primali golove od ekipa koje ne mogu da se porede sa Totenhemom. Mozda treci bek pomogne. Sretno crno-beli, pa nek bude sto rece Lukac 4-4

LEsa

pre 9 godina

Ja sam zvezdaš, ali svaka čast Partizanu na utakmici, po meni su bili bolji, posebno na sredini terena...e sad što nisu dali gol, to je verovatno stvar psihološke pripreme. Mislim da mogu i tamo da odigraju dobar meč, samo ako odigraju hrabro.

Ivan

pre 9 godina

Komsijama koji pljuju Partizanovu igru protiv Totenhema:

Mi igramo Evropu a vi samo gledajte. Ukoliko ostane remi do kraja, zaradicemo taman toliko za taj bod koliko kosta ceo vas tim sa sve strucnim timom zajedno.

znate, niko ne može da zabrani fmp - u kako će da se zove

pre 9 godina

Boli koliko vam je krivo što nas nisu naduvali.
Ako, ako, tek će da vas boli.

dijaspora

pre 9 godina

sasvim dobro odigrana utakmica.takticki i fizicki.cak sta vise da je igrao fofana partizan bi slavio.imao je bolje sanse.svaka cast lazovicu,ali proslo je njegovo.vulicevic je ekstra igrac.bravo partizan.ipak je ovo evroliga.ja bas zalim uz malo srece za ova dva druga boda.srecno protiv drugih i hrabro kao veceras.

Luke Babbitt gravedigger

pre 9 godina

Auu zvezdaši 'oće da pocrkaju od muke što je Partizan odigrao ok,ostao neporažen i osvojio koji bod za Srbiju,još nas i krive što su ovi igrali bez 7 igrača večeras.Samo vi zvezdaši nas i dalje pratite,ne bitno je što ste navijači Totenhema,Asterasa i Bešiktaša,vi ste nama nekako dragi

Desert Eagle

pre 9 godina

Realno se videlo da Totenhem boli uvo za ovu utakmicu i Ligu Evrope,jer prevelika je razlika u kvalitetu da su htjeli da igraju sa 100% mogucnosti mislim da bi slavili ubedljivo..Ipak svaka cast partizanu na ovom bodu.

hnjo hnjo hnjooo

pre 9 godina

Eeee, moji grobari, protiv zvezde je cak i maleni Tromso, sada norveski drugoligas, izveo prvu postavu, i razvalio 'sampionsku' Zenginu generaciju, Ziga, Pantela, Basta, Jankovic.. sa laganih 3:1

Da, da, to je bilo ono jednom od dva puta u poslednjih 22 godine kada je zvezda igrala grupnu fazu lige uefa, dve epizodne uloge doduse, ali malo li je za jedong takvog giganta!

runner

pre 9 godina

Vidim da mnogi komentarišu kako je Totenhem igrao sa rezervnim timom a ja sam stekao utisak da je Partizan celu utakmicu igra sa igrače manje. Svaka čast Saletu Iliću al' on više nije za evropske utakmice. Čovek jednostavno nema snage a time ni koncentracije. Bar tri puta je u izglednim prilikama šutnuo veoma traljavo a jednom čak, na idealan Grbićev cenrašut, pacerski nabo loptu glavom. Nikolić umesto da u zadnjih 15 minuta uvede Fofanu on uvodi Luku koji se malte nije video ako izuzmemo onaj start za žuti karton. Neverovatno je koliko igrača Partizana šeprtlja sa loptom a ponajviše Volkov i Lazović. Volkovu čim dodaš loptu on se ušeprtlja i izgubi je. Čak mi se čini da je izmenu tražio više od straha da ne pogreši nego zbog stvarne povrede. Ali svi su izgleda da je mladi Ćirković izuzetno pojačanje a to se najbolje videlo po njegovom izlasku jer je Brana Ilić, iako veoma iskusan igrač, tako paničio izbacivao lopte iz šesnaest da je to bilo za infarkt. Šteta, jer smo noćas mogli proći daleko bolje da je Nikolić malo bolje promešao karte.

Bob Rock

pre 9 godina

Sta mislite, da li bi mogao ovaj stadion nekako da se preradi i postane kosarkaska dvorana? Bar jedna polovina. Od druge mogu da naprave teniski teren.

Bravar

pre 9 godina

Aj dosta prpucavanja.Videcemo protiv Asterasa koliko moze PFC a na drugom mecu grupe videcemo kakav tim ce Totenhem izvesti,pa cemo onda imati jasniju sliku o svemu.Zvezdu cemo valjda videti u ovom takmicenju dogodine.

as

pre 9 godina

Bravo šampioni,sa timom koji vredi 260 mil eura odigrati 0-0 i biti bolji veci dio utakmice,i da taj isti tim za 90 min.ne uputi ni šut u gol,je za svaki respekt!

answer

pre 9 godina

da zvezda igra evropu ne bi bilo zanimljivo jer smo mi ljudi, ovako mi navijamo, a oni navijaju protiv i cela Srbija prati evropu i cela Srbija zadovoljna

Da nije uspeh ?

pre 9 godina

Kako je jadno kada Partizan ne moze niti jedan gol da postigne iako je bolji bio u mecu. Godinama, bolji ili ne - nema gola protiv iole ozbiljnijih timova. To leti na sve strane, samo ne blizu gola. Navijaci srecni, nema veze.
Nivo svesti - kada odigras 0-0 kod kuce a navijaci srecni sto nije bilo 0-3.

Džoni

pre 9 godina

Totenhem je podcenio Partizana i odigrao očaj živi od utakmice. Nisu čestito ni krenuli prema Lukačevom golu a kamo li šutirali ili ga ugrozili na neki način! Sve što smo videli od ovog i ovakvog Totenhema je prva dva minuta i prečka a ostalo igra u rangu Zvezde i Partizana! Najverovatnije ih je poremetio nedolazak većine prvotimaca jer ljudi nikako nisu mogli da se povežu i odigraju bilo šta u napadu! Dragi Englezi danas svi igraju fudbal pa i Partizan ponekad! Ne mogu da se otmem utisku ali mislim da je po prikazanom Totenhem bio lošiji od svih Partizanovih protivnika ove jeseni u Evropi iako koštaju kao naš BDP.

zee

pre 9 godina

@Partizan sa Totenhemom 0:0, a zvezda sa Napretkom 0:0.....

Ne bih vise nista dodao...
(sve jasno..., 18. septembar 2014 21:50)

Nije isto, Zvezdi nije sviran ni jedan penal!

Nikola

pre 9 godina

Partizan mogu da ignorisem ali demagogiju i licemerstvo ne mogu, jos kada grobari spocitavaju nekome patriotizam kao treba navijati za Srpski klub, pitam se ciji su ono komentari bili posle svakog Zvezdinog poraza u Evropi, Slovan,Ren Bordo,Cernomorec, Bajern,Bolton,Sparta, itd, i hiljade zlobnih i pakosnih komentara? Vanzemaljaca? Pogledajte proslu sezonu Zvezde u kosarci 1000+ komentara zlobnih posle svakog poraza navijanje za svakog protivnika. I ti nam govore o borbi za Srpski fudbal...

Corleone

pre 9 godina

Mene bi bilo sramota da konstatujem da je Partizan "dobar" za sada. Pa ovi ljudi se sprdaju, igraju sa 30% snage, a ovo je inace mesavina drugog i treceg tima. Nas fudbal je kriminal, ovo je totalni amaterizam. Drincic isti kao zidar, covek ne lici na fudbalera.

A Straja je tek car. Ja prosto nemam reci da kazem da covek ne zna da se ime igraca cista sa Kejn, a ne Kin. Uzasan je kao i uvek. On je jedini covek koji je reprezentativca Chilea u Juznoj Africi zvao Jara (covek se zove Hara). Kriminal od komentara. Covek veze nema.

Auu, koliko tupadzija ovde na komentarima.

pre 9 godina

Strajnic: "Grbic sutira levom nogom kojom se slabije sluzi"

Totenhem dosao sa rezervama.Nema Adebayora, Dembelea i jos nekoliko prvotimaca.Ko li im sedi na klupi? Uigravaju rezerve za Pemijer ligu
(Mali od pameti, 18. septembar 2014 20:12)

E bas ti hvala sto nam objasni.. Naravno da je dosao bez pola tima, ali i ti sa klupe su bolji od 99.9% igraca iz nase lige.

Ljubisa

pre 9 godina

sto se tice Fofane treba da igra zato sto minutaza pravi igraca, pogotovo zato sto nam ne igra Skuletic. Sto se tice Strajnica ljudi, nije valjda da ste iznenadjeni, pa nije Vam prvi put da ga slusate kako prenosi fudbal. O gospodinu Vladi koji razgovara sa Drulovicem necu da trosim ni reci ni vreme, sve ste vec rekli ili je receno, hvala.

dex

pre 9 godina

Nije nikakva provokacija, nego sam sad pogledao sastav Totenhema... Ko su ovi ljudi?!? Da li su oni zaista igraci Totenhema??? Da li je nas fudbal na takvom nivou da protivnici zaista izvode trecu postavu protiv nasih timova?!?

NYHC

pre 9 godina

Totenhem već godinama igra LE sa 2.-3. timom, samo što su ove sezone to mnogo jaki i skupi igrači tako da je ovo sjajan rezultat. Ljudi na sva usta pričaju o stranim timovima, svako ima 2-3 za koja navija pa ne vidim zašto su slepi kod očiju i ne shvate najveću istinu fudbala od kada je počeo da se igra profesionalno - novac je najbitniji faktor! Da naši timovi imaju milijarde verovatno bi Mesi, Ronaldo, Ibra ... i ostali svetski gorostasi igrali ovde i primali 300k nedeljno i mi bi smo imali po 5-10 LŠ osvojenih a ne Real, Milan... Ali pošto je i najboljim timovima naše zemlje tih 300k previše i na godišnjem nivou ovde smo gde jesmo i izlišno je očekivati čak i grupe LŠ svake godine. + na manjak novca imamo to sramno pravilo o broju stranaca a Kiparski timovi u LŠ i LE od 18 igrača u protokolu po 3-4 domaća imajum kao i gomila drugih timova iz manjih zemalja koja solidno igra u Evropi, manjak kvalitetnih domaćih igrača = slabo domaće takmičnje pa su stranci nužda za uspeh u Evropi. A npr. Partizan večeras imao Slovenca i Crnogorce koji i nisu stranci ruku na srce i opet ti "stranci" najbolji igrači, da umesto Ilića igra neki solidan Južnoameriči plej ili da imaju neku crnu gromada umesto Voje Brisela nazad to bi bio tim za 6-9 bodova u ovakvoj grupi.

Zato manje mržnje među sobom i više realnosti, Partizan je sklopio kockice ove godine bez pojačanja a Zvezda ostala bez 3-4 glavna igrača sa pojačanjima nivoa OFKa, u naredna 3-4 kola će svi videti koliko ko vredi u Srbiji.

Vladimir

pre 9 godina

Sto rece Živa bard, englezi uvek imaju dva stopera panjeve... Kod promasaja Lazovica Strajnic kaze brani Loris a u stvari Lazovic nije ni sutirao nego mu dodao loptu, valjda ne sme da kaze traljavi Lazovic ili smotani Lazovic ili Lazovic prosto ne zna itd... Inace, jako me podseca na Mrdju, stalno nesto pada, trazi faulove, doze ruke a od fudbalskog znanja nista, Mrdja je, ako nista drugo, bar imao brzinu... Sve u svemu umesto da im pustimo da dosetaju do sesnaesterca treba ih napasti i igrati na gol vise. Zasto godinama imamo istu taktiku, igramo bunker i kada primimo gol ili dva onda pokazu da mogu sa svima da igraju i da su egal sa protivnikom ali je onda vec kasno??

beliks

pre 9 godina

Kukavica. To mi najviše smeta! ostalo nije bitno-taktikom pokazuje koliko veruje u ekipu, a onda i od njih se ne može puno očekivati.

pera

pre 9 godina

Koja ste vi bruka totenhem je prethodni vikend u utakmici protiv stoke-a nastupio u sledecem sastavu: Loris,Rose,Chiriches,Kabul,Dier,Capoue,Dembele,Chadli,Eriksen,Lamela i Adebajor na utakmici protiv vas u startnih jedanest samo golman Loris i cak tri igraca koja nisu ni rezerve na klupi u premier ligi. Zato spustite se na zemlju odavno vas gledaju kao evropsku trecu ligu....Protiv zvezde nikad nijedan tim nije igrao sa drugom postavom...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petarczv, 18. septembar 2014 19:51)

Ooooo, ovo dolazeci od nekog ciji klub je trebao autogol i dva penala da pobedi mocnu Rakovicu. Neka na kraju bude nereseno protiv njihovog kombinovanog sastava, jer ce jos uvek Partizanu stajati 1 poen. Nece nikad pored tog poena pisati (protiv kombinovanog) jer to nikog ne interesuje. Samo se pobede racunaju. To sto ste vi umisljeni i mislite da ima vise je vas problem.

Jon Snow

pre 9 godina

Bravo crno beli, odlican mec za sada, ne obaziremo se mi na zajedljive komentare, zavist je cudo, neko igra protiv Vertongena, Lorisa i Soldada, a neko protiv Radnickog iz Pirota..pozitivno me iznenadio Grbic, ne znam sto ga vadi Nikolic, a Ilic i Lazovic umiru..bukvalno.. YWJ2

petarczv

pre 9 godina

zamolio bi grobare koji pisu da je totenhem igrao bez "nekoliko" igraca da ne izmisljaju igrali su bez celog prvog tima sem golmana lorisa...

FK Partizan - F.C. Tottenham (0-0) HIGHLIGHTS 18.09.2014

pre 9 godina

FK Partizan - F.C. Tottenham (0-0) HIGHLIGHTS 18.09.2014 http://youtu.be/LqiBth46zvg

Shone Cerak

pre 9 godina

Тек се сад види какав су нам проблем направили они Азербејџанци кад нису могли да мушки истрпе пораз (као и неки овде) и кад су направили инцидент у коме је Шкулетић ни крив ни дужан добио црвени. Много нам је фалио вечерас, а тек ће да нам фали у Грчкој.

А што се тиче утакмице, свака част нашим момцима. Одиграли паметно, без безглавог јурцања напред, а опет смо створили више шанси од противника (нарочито у другом полувремену). Штета што Салету нишанске справе нису биле намештене како треба па је омашио 3 добре прилике. Иначе је одиграо одлично, каква асистенција крајем првог полувремена ка Пантићу, само шут вечерас није био како треба (мада није једини који није био шутерски расположен).

Сјајан деби Ћирковића. Он ако је у стању да игра овако добро у континуитету можда не би било лоше да он и Станковић буду стандардан штоперски тандем а да Б. Илић игра задњег везног. Бекови одлични, чак је и Петровић солидно заменио Волкова у другом полувремену.

Пошто су Бешикташ и Астерас играли нерешено сада је све отворено. Нама тај реми из Цариграда значи не само што су Грци откинули 2 бода Бешикташу него и зато што ће се сад сигурно боље припремити гостовање у Грчкој. Многи су њих доживљавали као неке који су залутали али то је очигледно озбиљна екипа и припрема за наредну утакмицу мора да буде једнако добра као и за ову.

Све у свему лепо је почело, надајмо се да ће тако и остати. Напред Партизан!

Aca

pre 9 godina

FENOMENALNI Partizan stigao do neverovatnog i ekstremno značajnog boda u borbi za titulu Uefa Lige, kući odigravši bez golova sa svemirskim timom Totenhema!!! Neverovatan podvig tima iz Humske!

a kako da vam se ne smejemo?

pre 9 godina

Kako je jadno kada Partizan ne moze niti jedan gol da postigne iako je bolji bio u mecu. Godinama, bolji ili ne - nema gola protiv iole ozbiljnijih timova. To leti na sve strane, samo ne blizu gola. Navijaci srecni, nema veze.
Nivo svesti - kada odigras 0-0 kod kuce a navijaci srecni sto nije bilo 0-3.
(Da nije uspeh ?, 18. septembar 2014 21:50)

A jos je veci upeh sto nas Zvezdasi gledaju i prate iz godine u godinu, i mogu misliti kako im je...

sofronije

pre 9 godina

Treneru Nikolicu sta imamo da izgubimo, zasto igramo 6-4-0!? Dokle vise da gledamo mucenje od fudbala, imas 2 napadaca, stavi ih u postavu pa sta bude! Dosta vise ove sramote od formacije!

dejan-pg

pre 9 godina

Prvo ta prica drugi tim totenhema i to,dje je bila prije poceka meca...drugo sve i da je druga,vise bih volio da je bila prva,a da su igrali skuletic,bresanac i zivkovic...mi za razliku od njih(sve vise milionski ugovori) nemamo luzuz da igramo bez nekoliko startera...pogotovo bez skuletica i tvrdim da bi veceras dao ako ne dva,jedan sigurno...mnogo nam hvali i znaci naprijed...bresanac koliko god osporavan,kad je drincic tu da ga pokriva ima odlican pregled igre i tranziciju da prenese teziste sa jedne na drugu polovinu...zivkovic isto posebna prica...tako da sa njima to ce da bude mnogo bolje....dobro je sto smo dobili ODLICNOG Cirlovica...doktorski je odigrao...i bolji je duplo od ilica i stankovica...nismo imali srece da voja ode u palermo i da uzemo pare,relano je igrac kakvog ima na bilo kakvoj poljani...pa po nekad ne umije da procijeni let lopte i ladno je promasi glavom cijelu u sesnajesterac a ne sta drugo....uglavnom kako smo navikli ja sam zadovoljan...od pocetka sam rekao da ovoj ekipi samo treba malo samopouzdanja..i kakva takva,mnogo je bolja od predhodnih...pa makar imamo konacno bekove i krila koji konacno umiju da centriraju pa kakp tako... MI vec imamo bod...a vi?...a vidjecemo sta ce dalje biti...SAMO HRABRO PARTIZANE

I treba

pre 9 godina

Legija casti za Huga Lorisa,dva puta za 15 dana na pasnjaku,pa ni Fljamurtari mu ne bi tesko pao!
(Mandrak, 18. septembar 2014 22:54)

a tebi izgleda tesko sve to pada...

Realni Dante

pre 9 godina

Koliko dosadna tekma, zaspao sam tri puta. Dekadentan fudbal bez golova, bez ijednog lepog poteza, bez jednog lepog suta, bez driblinga...tuga jednom recju. Kakvi supci i Partizan i Totenhem.

Ljubisa Spasojevic

pre 9 godina

Ono sto treba da krasi igru Partizana je brzi protok lopte i aktiviranje Drincica koji mora da uposljava svoje ofanzivce. Kada Ilic dobije loptu procenat tacnog i upotrebljivog pasa je 95% ka svom saigracu. Setite se Moreire koji je bio kralj sredine terena. Takodje u odbrani Partizan mora imati nekog cvrstog i sa autoritetom fudbalera poput Krstajica i Ivanova.

Djape

pre 9 godina

Ovim Panterima ne mozes nikako ugoditi.Pre utakmice pricali napunice vas i sa trecom postavom.Posle utakmice pricaju,ipak je Totenhem igrao sa trecom postavom.

only fools and horses

pre 9 godina

Imam utisak da bi Nikolić pre igrao sa 10 igrača nego uveo Fofanu. Šta li mu je taj čovek toliko zgrešio.
A Lazović ima fizičku formu na nivou rekreativca, zato i toliko pada.

zoran fr

pre 9 godina

na levoj strani volkov sam a u radiusu od 30m ni jedan igrac partizana.
rezultat je za sada dobar,ali mnogo stegnuto igraju kao da se plase lopte.
nemogu da svatim nikolica sto ne uvede fofanu da im napadne prvu liniju(jer jedini izgleda da ima snage da trci) pa tako da bude lakse sredini partizana ma da kao da se kriju na sredini.
ajmo bre malo muskog fudbala pa kud puklo da puklo

Gavgalj

pre 9 godina

Strajnic: "Grbic sutira levom nogom kojom se slabije sluzi"

Totenhem dosao sa rezervama.Nema Adebayora, Dembelea i jos nekoliko prvotimaca.Ko li im sedi na klupi? Uigravaju rezerve za Pemijer ligu
(Mali od pameti, 18. septembar 2014 20:12)

Ko dao zeleni karton armijskom pasnjaku?
(Cika Crni, 18. septembar 2014 19:54)

Tako je Strajnicu 2-3 tim Totenhema se dobro drzi protiv Partizana...
(Dobro bre, 18. septembar 2014 19:46)
Evo ga naslednik trajkovica volkov najveci folirant i najljigaviji igrac ikada....
(petarczv, 18. septembar 2014 19:36)

Pa jače bi se čulo 200 delija nego 20000 grobara a koreografiju pravite od kolaž papira sto deca koriste za likovno smešni ste.
(Delija, 18. septembar 2014 19:36)




Drugi tim totenhema ne moze da igra fudbal na ovoj njivi
(qqlele, 18. septembar 2014 19:31)

Je l' vas boli?


(grobar kg, 18. septembar 2014 21:07)

Pa vidim da tebe boli posto se ne secas kad ste u vasoj propaloj i bezuspesnoj istoriji pobedili nekog u Evropi

Dule

pre 9 godina

Totenhem izašao sa 'B' timom,njih ovo ne zanima,ustvari možda će da ih zanima ako se plasiraju u drugu fazu(ako) njima je u nedelju Premijer Liga !

zex

pre 9 godina

ovo je JAD I BEDA!!! Evo pisem ovo potpuno realno!!! Pazite ovako, najvise na svetu bih voleo da ih Partizan sad pocepa i da im 2-3 komada, jer su dosli potcenjivacki u Beograd sa drugim timom, a Zvezda i Partizan su i dalje institucije za ovakve timove! Ali REALNOST je drugacija, REALNOST je da se Partizan povukao, da ne moze da zadrzi loptu protiv ovih prosecnih igraca (cast Taunzendu, Lenonu, Paulinju, Vertongenu), uplaseno, kao da imaju kamen a ne loptu u nogama, samo sto pre da je se otarase! Nemamo aspiraciju da damo gol uopste!!! Ko je kriv tu, ne znam, da li trener sa postavkom, ili kvalitet igraca, uglavnom, jadno je ovo, tuzno za gledanje! Pocinje drugo poluvreme, Partizan je izgleda shvatio da je bolji od ovih! Ja sam veliki Delija, ali budimo realni! Napred Partizan.

bojan

pre 9 godina

sramota sta rade ovom fofani, decko je bolji i od lazovica i skuletica, od luke i da ne pricam, igramo kuci sa jednim napadacom protiv drugog tima totenhema, bod jeste uspeh za nas kakvi smo, ali fudbal se igra da se da gol

No Name

pre 9 godina

Brv grobari za igru bili ste super iskreno. Al moram da napomen samo a to je da je ovaj lazovic teska prevara od igraca pa ko drzi njega vise to mi nije jasno zreo je za penziju!

kompleksi pa to ti je

pre 9 godina

Totenhem sa 'B' timom (Loris,Lenon,Vertogen) igrali samo iz prvog tima,bez 8 igrača iz prve postave,komentator naložen ko da prenosi finale Lige Evrope,smešno ...
A jesi se i ti nalozio od ranog jutra? I treba...

Ivan PK

pre 9 godina

Bravo momci,zaista odlicna partija,je prezadovoljan.Par zapazanja,bez Skuletica u napadu smo zaista tanki,mnoogo nam je falio u samom spicu napada,Danko se jeste borio ali nekako nije to to,sa Skuletom to izgleda mnogo bolje.Iako smo igrali u dosta izmenjenom sastavu u defanzivi,Totenhem osim one precke u prvom minutu nije imao NIJEDNE sanse.Iako ce mnogi osporavati ovaj rez.Partizana govoreci da su Englezi dosli sa rezervnim sastavom to apsolutno nije tacno,jesu igrali u promenjenom ali nikako sa rezervama.U prvoj postavi su igrali Loris,Vertongen,Tauzent,Dejvis,Lenon,Paulinjo,posle su usli Lamela i Soldado.Sale nije veceras blistao kao ni njegov prezimenjak u veznom redu ali su zato odlicno odigrali Grbic i Vulicevic,od malig Pantica ocekujem mnogo vise u sledecim mecevima,ipak je bio izvesno vreme povredjen.Sledecu igramo sa Grcima,ako tu izgubimo onda nam ovaj bod ne vredi nista.I na kraju,nije mi nikako jeste kako pojedini navijaci mogu da pljuju naseg trenera,covek je 9 meseci u Partizanu i ima samo jedan poraz,u prvenstvu smo efikasni a u Evropi po mom misljenju igramo sasvim dobro,neporazeni protiv Ludogoreca i Totenhema,dobili 2 puta Neftci i Torsavn.PS Zamolio bih sve navijace Partizana da uopste ne reaguju na provokacije onih koji igraju Evropu svake prestupne godine.
(WSC, 18. septembar 2014 21:46)

Kako svake prestupne?
Nisu igrali ni 2008 ni 2012. ;) A kako bese 2004,ne secam se ;)

Black Bunny

pre 9 godina

Ja sam zagrizeni Delija,ali moram da kazem da je Partizan veceras zasluzio vise od boda.Svaka cast na borbenosti.
(Aca, 18. septembar 2014 21:03)

Велико ХВАЛА од још загриженијег ГРОБАРА !
Ајде, извлачите се више из те буле па да се овој европској боранији напуне гаће кад морају у Београд!!

zoran

pre 9 godina

Koja crna chekalica..ovo je klasichni autobus pred golom Partizana...Nikolic je jos jednom pokazao koliko ne zna fudbal...Partizanov tim izgleda kao junoriska ekipa...gde je ans fudbal od Evrope, jos ovi dosli sa svojim drugim timom.
Takodje, sta reci da u grado od 1.5 miliona ljudi nema 30.000 dusao koje mogu popuniti stadion. Pukli smo na svim poljima.
Dok je ovog trenera i ove uprave, nema srece.

Labud

pre 9 godina

Zaboravih da dodam da je Tole kriv zato sto je Totenhem igrao sa "osmim" timom. P.s. Kako navijaci komsinice to predstavljaju, generacija rodjena 2014. godine, bice ubedjena da je Totenhem doveo petlice u Beograd, a jedan taj igrac vredi vise od pola Jelen Lige.

sovuljaga

pre 9 godina

ne razumem sto svi zele da taj Fofana igra kad je decko teski prosek cak i za nase prilike.gledao sam ga,decko gram igracke inteligencije,da doda pas kada treba ne zna,kontrola lopte katastrofa,daje for kao Grbic,u aut.od njega je i ovakav Lazovic,kazem ovakav,tj.nikad gori,klasa za Fofanu.

Drakce

pre 9 godina

Zvezda bi pocepala ove pacere....
(AlexRedStar, 18. septembar 2014 22:48)
Pa nije vam ovo Rakovica.Za 2 nedelje tamo kad budemo igrali sa Grcima 2.kolo vi igrajte sa Zvezdarom,Zarkovom,Dusanovcem...Pa ih cepajte ;)

Bob Rock

pre 9 godina

Grc hvata igraca od 20 godina u 60.minutu... Kako ih bre nije sramota... Oni bre treba da trce 120 minuta. I 15 km. Bez ikakvih problema.

Ali baš NIKADA i NIKO od naših !

pre 9 godina

Mogu da shvatim da su kvalitetniji, ali kad reporter konstatuje da "dolazi do izražaja bolja fizička spremnost protivničkih igrača" uvek se upitam - ZAŠTO je to tako?! Zašto NIKADA, a posle svih nizinskih, visinskih, morskih i vasionskih priprema ne možemo da budemo spremni kao iole ozbiljnija evropska ekipa.

srb

pre 9 godina

3 suta totenhema za celu utakmicu!? mislim bi ova utakmica trebala da posluzi kao primer namestene utakmice... a da ne spominjem ono propustanje lopte na 6 metara od gola, samo da ne upute sut u okvir. Jer sam siguran da su imali 2 suta u okvir jedan bi usao :)

o.lj.k.

pre 9 godina

Vidim da je more onih kojima je ova utakmica tesko pala... Naucite vec jednom, kada komsiji crkne krava, vi nemate nista od toga. Ne zelim da zvuci da branim upravu i politiku kluba (naprotiv, jako me pogadja nacin na koji se vodi klub), ali veceras je Partizan odigrao iznad ocekivanja svih nas (pogotovo navijaca sa druge strane brda). Ok, za Tot`nem nije igralo par bitnih igraca, ali ovi sto su izasli na teren, izasli su da pobede, a ne da otaljaju, i bili su losiji na terenu u svim parametrima. Nisam od onih koji svaki bod u Evropi smatraju uspehom, ali budimo realni, ovo veceras je izgledalo iznad renomea nase lige (koju ste VI komsije osvojili prosle godine, znate dobro kako). Da je obrnuta situacija, mene bi to motivisalo da vas nekako dostignem i da vam pariram, a sigurno ne bih ocajavao sto Maurisio nije doveo Adebajora u Beograd (pod parolom:```Mi smo bili bulja u Krusevcu, ali ce mi radost u zivotu doneti to sto ce Englezi da razbucaju Grobare``). Radite i borite se sportski, pa ako budete bolji, evo ruke...

Bojan

pre 9 godina

Kada se samo setim koliko je klub imao problema da natera Pantica da potpise ugovor, decko je smesan igrac... Neko ce reci mlad je ali pogledajte neke evropske igrace koji vec sa 16 godina maltene za reprezentaciju igraju. Ako je neko talenat ne moze da bude samo talenat do 22-23 godine... Od Pantica ni jedan potez dobar, neki laznjak, neki prodor, dodavanje, centarsut... Isto vazi i za Ninkovica koji danas ne igra... Nije mi jasno, po kom osnovu nekoga zovu talentom... O Lazovicu ne treba trositi reci, on je Talenat 35 godina... Totenhem ima istu odbranu kao i mi, samo da imamo malo hrabrosti da napdanemo sa vise igraca, zgazili bi ih

Vladan

pre 9 godina

Dva 'slavna' kluba,igraše na još 'slavnijem' stadionu (Armijska Kaljuga) ne zna se koji je klub ''slavniji'' od koga,ovi za 130 godina,2(dve) titule prvaka države,ovi drugi 'rekorderi' 'Toleto Lige' ... komentator posebna priča,imam utisak da su Lopatari postigle gol da bi ga strefila srčka,uživeo se čovek,ko da prenosi finale Lige Evrope ..

DBZ

pre 9 godina

Bilo bi sad dobro pobediti ove Grke kod njih pa makar i minimalnim rezultatom. Molim Srbe koji zive u Grckoj i prate tamosnji fudbal da nam kazu nesto o toj ekipi, hvala!

Bazel docekao titulu

pre 9 godina

Realno, Tottenham sa B Ekipom, jer nisu igrali Kaboul, Rous, Chadli, Adebajor, Walker, Dembele, Eriksen. Lamela i Soldado nisu od pocetka.. Ali je zato Partizan odigrao dobru utakmicu i uzvukao odlican Rezultat ! Iako su mogli i do pobede, jer su Englezi imali jedan opasan napad i to u 1.minutu kada su pogodili precku..

Još jedna sezona mučenja lopte u JSL

pre 9 godina

Minut 74, Lazović ne može da diše - ubaci Fofanu čoveče, treba nam svež čovek u napadu.
P.S. Saša Marković bi trčao sa glavom nabijenom u zemlju i da mu još 4 oka ugrade. Čovek sa najgorim pregledom igre na svetu, svaka lopta ide unazad.

Boli boli.

pre 9 godina

BBC ni jednom reci ne pominje da je Totenhem igrao u drugoj ili trecoj postavi. Naprotiv, puni su hvale za Partizan. Ali sta oni znaju, valjda je bitnije sta kazu komentari citalaca na B92?
[link]
(Lajos Vinetu, 19. septembar 2014 00:15)
Strucnjace a jos je bitnije da si ti gledao Partizan sinoc hahaha, i Partizanu je falilo pola igraca. Ali nastavi ti da nas pratis.

LL

pre 9 godina

Najnovija vest!!!UEFA ce najstrozije kazniti Totenhem zbog slanja ekonoma,baba seri,i ostalih pomocnih radnika na utakmicu evro liga protiv Partizana u Beogradu!Nedopustivo za jedan tako ozbiljan klub.
(Pero, 18. septembar 2014 22:52)

A Ti si vec dovoljno kaznjen...

Ivan

pre 9 godina

Od svega mi je najbolja izjava komentatora a to je ujedno i pokazatelj stanja u nasem fudbalu kad komentator u 91 minutu kaze da su navijaci prerano poceli da proslavljaju bod protiv Totenhema.Proslavljamo bod!!!

Coco Bill

pre 9 godina

Ma meni su najinteresantniji "Delijanci" sa "novom logikom". Evo do sad se, bez obzira ko za koga navijao, uopšteno govorilo i konstatovalo, kako su engleski timovi iz druge pa čak i iz treće lige, jači od bilo kog našeg tima, iz naše JL, a kamoli njihovi "prvoligaša". Dakle, Partizan odigra nerešeno i to protiv Totenhema, koji igra PL i koji tamo u proseku zauzima tu neku zlatnu sredinu njihove tabele. E sad, on nije odigrao nerešeno, zato što je pružio, ako ne dobru ono bar solidnu igru, nego zato što su oni igrali sa sa "drugim timom" ????!!! Biće pre da je "grožđe", to jest uspeh "kiseo" jer je komšijin.

Da li su ti Bordo obrazi posle ljutog Rena

pre 9 godina

Neko sa Napretkom 0-0 a neko sa Totenhemom 0-0
(sone, 18. septembar 2014 21:40)
Posle svega sto se desavalo u Krusevcu to je poslednja stvar koju bi (a i svi ostali) trebao da pominjes u veceri kad je tvoj klub postigao sjajan, da ne kazem istorijski, uspeh protiv Totenhema B.
(Golman Livorna glavom u 87, 18. septembar 2014 22:11)
A ti ne bi uopste trebao da dolazis na komentare o Partizanovoj utakmici ako nemas kompleks...

Bob

pre 9 godina

Najbolja je bila situacija kada je onaj Kein -Kin propustio loptu da mu ne bi pokvarila frizuru na 5m. od gola, da je čak i Straja, koji je držao fige Partizanu, morao da primeti - pa on je pustio loptu a ne zna Straja da Partizan ima veze na ostrvu još od kada je Mateus izbacio Newcastle a pre toga i Rad.

johny

pre 9 godina

da li ce NEKI od nasih medija ili neki zvanicnik negde najzad objaviti da se ovaj engleski klub u stvari zove TOTNAM, tj. da se ne cita TOTENHEM...stvarno,poslusajte maaalo bilo koji strani kanal!

Golman Livorna glavom u 87

pre 9 godina

Neko sa Napretkom 0-0 a neko sa Totenhemom 0-0
(sone, 18. septembar 2014 21:40)
Posle svega sto se desavalo u Krusevcu to je poslednja stvar koju bi (a i svi ostali) trebao da pominjes u veceri kad je tvoj klub postigao sjajan, da ne kazem istorijski, uspeh protiv Totenhema B.

zoran

pre 9 godina

Inferironi smo taktciki, tehnicki, kondiciono...trener izgubljen u svemiru, a sta reci o upravi...??

U nekim momentima su licili na juniorsku ekipu....bice jezivo u Engleskoj...

Pero

pre 9 godina

Najnovija vest!!!UEFA ce najstrozije kazniti Totenhem zbog slanja ekonoma,baba seri,i ostalih pomocnih radnika na utakmicu evro liga protiv Partizana u Beogradu!Nedopustivo za jedan tako ozbiljan klub.

ko ce da nam kaze

pre 9 godina

alo bre na gol sutnuli niste,sta je sa ovim grobarima,sjajan uspeh, ma pokrijte se usima.
(miki77, 19. septembar 2014 13:16)

Mi jesmo, Totenhem nije, kao ni vi u Krusevcu, a i kako ce te kada se unapred bacate na travu i glumite ludilo.

jsd bruka Srbije

pre 9 godina

partizan je ovom utakmicom i zvanično ušao u društvo ekipa iz Andore, Farskih ostrva, Malte, Luksemburga, Severne Irske (od koje i ispada). To su jedine ekipe u Evropi protiv kojih klubovi izvode sbmvoje b i c timove. Na šta je partizan spao da ga doživljavaju manje ozbiljno od treninga! Ali navijači koji kažu da je uspeh gubljenje poluvremena od ekipe sa Farskih ostrva i bunker od 180 minuta protiv Bugara bez pola tima verovatno će i posle ovoga padati u euforiju. Ali šta i očekivati od kluba koji u celoj svojoj istoriji ima dva igrača koji su bili prvaci Evrope.

Deda Milojko

pre 9 godina

Pedja Strajnic zadovoljan kao da je Prtizan pobedio a ovo je cetvrti remi u svim dosadasnjim utakmicama u LE. Nijedna pobeda.Znaci nece zavrsiti sa nula bodova.Juce u jednom dnevnom listu pisalo da je partizan 1231 dan bez pobede u Evropi u grupnoj fazi.Znaci nastavlja se. Ovi doveli rezerve da im isprobaju mogucnosti

simboliko

pre 9 godina

Upada mi u uši komentar o fizičkoj spremi nažih fudbalera, i ne mogu da se otmem utisku da to nije sprema, već konstitucija, odnosno selekcija igrača.
U rukometu su npr. ranije selektrani uglavnom mali zdepaszi igrači, dok su sada aktuelne košarkaške visine, itd.

petarczv

pre 9 godina

.Iako ce mnogi osporavati ovaj rez.Partizana govoreci da su Englezi dosli sa rezervnim sastavom to apsolutno nije tacno,jesu igrali u promenjenom ali nikako sa rezervama.U prvoj postavi su igrali Loris,Vertongen,Tauzent,Dejvis,Lenon,Paulinjo,posle su usli Lamela i Soldado.

Zasto lazes sebe idi na sajt premier lige ili totenhema i pogledaj sa kojom su ekipom igrali u zadnjem kolu protiv stoka pa ces videti da bukvalno ceo tim sem golmana nije igrao na ovoj utakmici . .

Delija

pre 9 godina

Ja nemogu da verujem da toliko uzdizete igru Partizana,ovi su igrali sa 50% snage.Trebamo biti realni ko se malo razume u fudbal slozice se samnom

Ivan

pre 9 godina

Gledao sam zadnjih 10tak minuta. Mislim... rezultat je odličan, ali igra... Ne zavaravajte se grobari, Partizan je jako limitirana ekipa.

Dule

pre 9 godina

Totenhem sa 'B' timom (Loris,Lenon,Vertogen) igrali samo iz prvog tima,bez 8 igrača iz prve postave,komentator naložen ko da prenosi finale Lige Evrope,smešno ...

Starac Vujadin

pre 9 godina

Evo da komentar ostavi i jedan deka koji ima 79 godina i navija za Partizan od kada zna za sebe. Od svoje 10te godine navijam za nas Partizan i jos uvek cekam pobedu nad bilo kojim ozbiljnijim Evropskim timom i bojim se da je necu ni doziveti. Izgubio sam svaku nadu, deco moja. Ponadao sam se da mozemo bar ovaj kombinovani tim Totenhema sastavljen od igraca iz druge, trece postave i omladinaca da pobedimo ali opet ni to nismo mogli. Ne bih zeleo da i ja kao i veliki broj drugih starih grobara odem na onaj svet a da najveci Evropski klub koji smo pobedili ostane Crvena Zvezda. Postujem Zvezdu i njene navijace ali 69 godina im gledamo u ledja i ne znam kako izgleda kada imas vise osvojenih titula, kupova, Evro titula i pobeda u derbiju. Strasno sam tuzan i ako je ovih 0-0 sa Totenhemom jedan od nasih najvecih uspeha u istoriji.

Miksi

pre 9 godina

Totenhem je došao u BG bez 6 (šest) standardnih prvotimaca,ako se tome doda da su još 3 (tri) igrača iz prve postave Totenhema bila na klupi,dolazi se do brojke 9 (devet) .... njih ovo talmičenje LE zanima ali tek kada bude druga faza ..

petarczv

pre 9 godina

Koja ste vi bruka totenhem je prethodni vikend u utakmici protiv stoke-a nastupio u sledecem sastavu: Loris,Rose,Chiriches,Kabul,Dier,Capoue,Dembele,Chadli,Eriksen,Lamela i Adebajor na utakmici protiv vas u startnih jedanest samo golman Loris i cak tri igraca koja nisu ni rezerve na klupi u premier ligi. Zato spustite se na zemlju odavno vas gledaju kao evropsku trecu ligu....Protiv zvezde nikad nijedan tim nije igrao sa drugom postavom...

Mali od pameti

pre 9 godina

Strajnic: "Grbic sutira levom nogom kojom se slabije sluzi"

Totenhem dosao sa rezervama.Nema Adebayora, Dembelea i jos nekoliko prvotimaca.Ko li im sedi na klupi? Uigravaju rezerve za Pemijer ligu

petarczv

pre 9 godina

zamolio bi grobare koji pisu da je totenhem igrao bez "nekoliko" igraca da ne izmisljaju igrali su bez celog prvog tima sem golmana lorisa...

ocu 600 minusa

pre 9 godina

Ahah Totenhem salje postavu kao da igra sa Vikombom u 2. kolu liga kupa. I pre nego sto pomenete da zvezda uopste ne igra, da napomenem da me bas svrbi rep za domaci fudbal, i zvezdu i partizan. samo mi zanimljivo da primetim kako engleski klubovi tretiraju ove nase.

Desert Eagle

pre 9 godina

Realno se videlo da Totenhem boli uvo za ovu utakmicu i Ligu Evrope,jer prevelika je razlika u kvalitetu da su htjeli da igraju sa 100% mogucnosti mislim da bi slavili ubedljivo..Ipak svaka cast partizanu na ovom bodu.

Aca

pre 9 godina

FENOMENALNI Partizan stigao do neverovatnog i ekstremno značajnog boda u borbi za titulu Uefa Lige, kući odigravši bez golova sa svemirskim timom Totenhema!!! Neverovatan podvig tima iz Humske!

srb

pre 9 godina

3 suta totenhema za celu utakmicu!? mislim bi ova utakmica trebala da posluzi kao primer namestene utakmice... a da ne spominjem ono propustanje lopte na 6 metara od gola, samo da ne upute sut u okvir. Jer sam siguran da su imali 2 suta u okvir jedan bi usao :)

Gavgalj

pre 9 godina

Strajnic: "Grbic sutira levom nogom kojom se slabije sluzi"

Totenhem dosao sa rezervama.Nema Adebayora, Dembelea i jos nekoliko prvotimaca.Ko li im sedi na klupi? Uigravaju rezerve za Pemijer ligu
(Mali od pameti, 18. septembar 2014 20:12)

Ko dao zeleni karton armijskom pasnjaku?
(Cika Crni, 18. septembar 2014 19:54)

Tako je Strajnicu 2-3 tim Totenhema se dobro drzi protiv Partizana...
(Dobro bre, 18. septembar 2014 19:46)
Evo ga naslednik trajkovica volkov najveci folirant i najljigaviji igrac ikada....
(petarczv, 18. septembar 2014 19:36)

Pa jače bi se čulo 200 delija nego 20000 grobara a koreografiju pravite od kolaž papira sto deca koriste za likovno smešni ste.
(Delija, 18. septembar 2014 19:36)




Drugi tim totenhema ne moze da igra fudbal na ovoj njivi
(qqlele, 18. septembar 2014 19:31)

Je l' vas boli?


(grobar kg, 18. septembar 2014 21:07)

Pa vidim da tebe boli posto se ne secas kad ste u vasoj propaloj i bezuspesnoj istoriji pobedili nekog u Evropi

Realni Dante

pre 9 godina

Koliko dosadna tekma, zaspao sam tri puta. Dekadentan fudbal bez golova, bez ijednog lepog poteza, bez jednog lepog suta, bez driblinga...tuga jednom recju. Kakvi supci i Partizan i Totenhem.

Dule

pre 9 godina

Totenhem izašao sa 'B' timom,njih ovo ne zanima,ustvari možda će da ih zanima ako se plasiraju u drugu fazu(ako) njima je u nedelju Premijer Liga !

Vladan

pre 9 godina

Dva 'slavna' kluba,igraše na još 'slavnijem' stadionu (Armijska Kaljuga) ne zna se koji je klub ''slavniji'' od koga,ovi za 130 godina,2(dve) titule prvaka države,ovi drugi 'rekorderi' 'Toleto Lige' ... komentator posebna priča,imam utisak da su Lopatari postigle gol da bi ga strefila srčka,uživeo se čovek,ko da prenosi finale Lige Evrope ..

Da nije uspeh ?

pre 9 godina

Kako je jadno kada Partizan ne moze niti jedan gol da postigne iako je bolji bio u mecu. Godinama, bolji ili ne - nema gola protiv iole ozbiljnijih timova. To leti na sve strane, samo ne blizu gola. Navijaci srecni, nema veze.
Nivo svesti - kada odigras 0-0 kod kuce a navijaci srecni sto nije bilo 0-3.

QQ lele

pre 9 godina

Koja ste vi bruka totenhem je prethodni vikend u utakmici protiv stoke-a nastupio u sledecem sastavu: Loris,Rose,Chiriches,Kabul,Dier,Capoue,Dembele,Chadli,Eriksen,Lamela i "Adebajor na utakmici protiv vas u startnih jedanest samo golman Loris i cak tri igraca koja nisu ni rezerve na klupi u premier ligi. Zato spustite se na zemlju odavno vas gledaju kao evropsku trecu ligu....Protiv zvezde nikad nijedan tim nije igrao sa drugom postavom...
(petarczv, 18. septembar 2014 19:51)"

Protiv vas su igrali OFK Beograd i Rad u drugim postavama u proslom prvenstvu, a kamoli Totenhem...

Nikola

pre 9 godina

Partizan mogu da ignorisem ali demagogiju i licemerstvo ne mogu, jos kada grobari spocitavaju nekome patriotizam kao treba navijati za Srpski klub, pitam se ciji su ono komentari bili posle svakog Zvezdinog poraza u Evropi, Slovan,Ren Bordo,Cernomorec, Bajern,Bolton,Sparta, itd, i hiljade zlobnih i pakosnih komentara? Vanzemaljaca? Pogledajte proslu sezonu Zvezde u kosarci 1000+ komentara zlobnih posle svakog poraza navijanje za svakog protivnika. I ti nam govore o borbi za Srpski fudbal...

Rale

pre 9 godina

Ludilo od formacije! Totalna defanziva i opet ćemo na kraju da izgubimo. Pa bolje je da primimo i pet golova, ali da odigramo utakmicu kao ljudi nego ovako.

Corleone

pre 9 godina

Mene bi bilo sramota da konstatujem da je Partizan "dobar" za sada. Pa ovi ljudi se sprdaju, igraju sa 30% snage, a ovo je inace mesavina drugog i treceg tima. Nas fudbal je kriminal, ovo je totalni amaterizam. Drincic isti kao zidar, covek ne lici na fudbalera.

A Straja je tek car. Ja prosto nemam reci da kazem da covek ne zna da se ime igraca cista sa Kejn, a ne Kin. Uzasan je kao i uvek. On je jedini covek koji je reprezentativca Chilea u Juznoj Africi zvao Jara (covek se zove Hara). Kriminal od komentara. Covek veze nema.

dex

pre 9 godina

Nije nikakva provokacija, nego sam sad pogledao sastav Totenhema... Ko su ovi ljudi?!? Da li su oni zaista igraci Totenhema??? Da li je nas fudbal na takvom nivou da protivnici zaista izvode trecu postavu protiv nasih timova?!?

Bob

pre 9 godina

Najbolja je bila situacija kada je onaj Kein -Kin propustio loptu da mu ne bi pokvarila frizuru na 5m. od gola, da je čak i Straja, koji je držao fige Partizanu, morao da primeti - pa on je pustio loptu a ne zna Straja da Partizan ima veze na ostrvu još od kada je Mateus izbacio Newcastle a pre toga i Rad.

Bob Rock

pre 9 godina

Sta mislite, da li bi mogao ovaj stadion nekako da se preradi i postane kosarkaska dvorana? Bar jedna polovina. Od druge mogu da naprave teniski teren.

zoran

pre 9 godina

Inferironi smo taktciki, tehnicki, kondiciono...trener izgubljen u svemiru, a sta reci o upravi...??

U nekim momentima su licili na juniorsku ekipu....bice jezivo u Engleskoj...

zoran

pre 9 godina

Koja crna chekalica..ovo je klasichni autobus pred golom Partizana...Nikolic je jos jednom pokazao koliko ne zna fudbal...Partizanov tim izgleda kao junoriska ekipa...gde je ans fudbal od Evrope, jos ovi dosli sa svojim drugim timom.
Takodje, sta reci da u grado od 1.5 miliona ljudi nema 30.000 dusao koje mogu popuniti stadion. Pukli smo na svim poljima.
Dok je ovog trenera i ove uprave, nema srece.

jsd bruka Srbije

pre 9 godina

partizan je ovom utakmicom i zvanično ušao u društvo ekipa iz Andore, Farskih ostrva, Malte, Luksemburga, Severne Irske (od koje i ispada). To su jedine ekipe u Evropi protiv kojih klubovi izvode sbmvoje b i c timove. Na šta je partizan spao da ga doživljavaju manje ozbiljno od treninga! Ali navijači koji kažu da je uspeh gubljenje poluvremena od ekipe sa Farskih ostrva i bunker od 180 minuta protiv Bugara bez pola tima verovatno će i posle ovoga padati u euforiju. Ali šta i očekivati od kluba koji u celoj svojoj istoriji ima dva igrača koji su bili prvaci Evrope.

Ivan

pre 9 godina

Gledao sam zadnjih 10tak minuta. Mislim... rezultat je odličan, ali igra... Ne zavaravajte se grobari, Partizan je jako limitirana ekipa.

Pero

pre 9 godina

Najnovija vest!!!UEFA ce najstrozije kazniti Totenhem zbog slanja ekonoma,baba seri,i ostalih pomocnih radnika na utakmicu evro liga protiv Partizana u Beogradu!Nedopustivo za jedan tako ozbiljan klub.

fergi

pre 9 godina

Koja ste vi bruka totenhem je prethodni vikend u utakmici protiv stoke-a nastupio u sledecem sastavu: Loris,Rose,Chiriches,Kabul,Dier,Capoue,Dembele,Chadli,Eriksen,Lamela i Adebajor na utakmici protiv vas u startnih jedanest samo golman Loris i cak tri igraca koja nisu ni rezerve na klupi u premier ligi. Zato spustite se na zemlju odavno vas gledaju kao evropsku trecu ligu....Protiv zvezde nikad nijedan tim nije igrao sa drugom postavom...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petarczv, 18. septembar 2014 19:51)

Protiv CZ?? A kad je to bilo??

Deda Milojko

pre 9 godina

Pedja Strajnic zadovoljan kao da je Prtizan pobedio a ovo je cetvrti remi u svim dosadasnjim utakmicama u LE. Nijedna pobeda.Znaci nece zavrsiti sa nula bodova.Juce u jednom dnevnom listu pisalo da je partizan 1231 dan bez pobede u Evropi u grupnoj fazi.Znaci nastavlja se. Ovi doveli rezerve da im isprobaju mogucnosti

Delija

pre 9 godina

Ja nemogu da verujem da toliko uzdizete igru Partizana,ovi su igrali sa 50% snage.Trebamo biti realni ko se malo razume u fudbal slozice se samnom

Golman Livorna glavom u 87

pre 9 godina

Neko sa Napretkom 0-0 a neko sa Totenhemom 0-0
(sone, 18. septembar 2014 21:40)
Posle svega sto se desavalo u Krusevcu to je poslednja stvar koju bi (a i svi ostali) trebao da pominjes u veceri kad je tvoj klub postigao sjajan, da ne kazem istorijski, uspeh protiv Totenhema B.

zex

pre 9 godina

ovo je JAD I BEDA!!! Evo pisem ovo potpuno realno!!! Pazite ovako, najvise na svetu bih voleo da ih Partizan sad pocepa i da im 2-3 komada, jer su dosli potcenjivacki u Beograd sa drugim timom, a Zvezda i Partizan su i dalje institucije za ovakve timove! Ali REALNOST je drugacija, REALNOST je da se Partizan povukao, da ne moze da zadrzi loptu protiv ovih prosecnih igraca (cast Taunzendu, Lenonu, Paulinju, Vertongenu), uplaseno, kao da imaju kamen a ne loptu u nogama, samo sto pre da je se otarase! Nemamo aspiraciju da damo gol uopste!!! Ko je kriv tu, ne znam, da li trener sa postavkom, ili kvalitet igraca, uglavnom, jadno je ovo, tuzno za gledanje! Pocinje drugo poluvreme, Partizan je izgleda shvatio da je bolji od ovih! Ja sam veliki Delija, ali budimo realni! Napred Partizan.

sovuljaga

pre 9 godina

ne razumem sto svi zele da taj Fofana igra kad je decko teski prosek cak i za nase prilike.gledao sam ga,decko gram igracke inteligencije,da doda pas kada treba ne zna,kontrola lopte katastrofa,daje for kao Grbic,u aut.od njega je i ovakav Lazovic,kazem ovakav,tj.nikad gori,klasa za Fofanu.

Crnogorac

pre 9 godina

Solidan rezultat za naš posrnuli fudbal.
SVI DOBRI, OSIM LAZOVIĆA, umjesto da pomogne, on odmaže! Bolje da je igrao Luka od početka pa da krlja, grize u oba pravca, možda bi što i pogodio.

Ivan

pre 9 godina

Od svega mi je najbolja izjava komentatora a to je ujedno i pokazatelj stanja u nasem fudbalu kad komentator u 91 minutu kaze da su navijaci prerano poceli da proslavljaju bod protiv Totenhema.Proslavljamo bod!!!

petarczv

pre 9 godina

.Iako ce mnogi osporavati ovaj rez.Partizana govoreci da su Englezi dosli sa rezervnim sastavom to apsolutno nije tacno,jesu igrali u promenjenom ali nikako sa rezervama.U prvoj postavi su igrali Loris,Vertongen,Tauzent,Dejvis,Lenon,Paulinjo,posle su usli Lamela i Soldado.

Zasto lazes sebe idi na sajt premier lige ili totenhema i pogledaj sa kojom su ekipom igrali u zadnjem kolu protiv stoka pa ces videti da bukvalno ceo tim sem golmana nije igrao na ovoj utakmici . .

Dule

pre 9 godina

Totenhem sa 'B' timom (Loris,Lenon,Vertogen) igrali samo iz prvog tima,bez 8 igrača iz prve postave,komentator naložen ko da prenosi finale Lige Evrope,smešno ...

johny

pre 9 godina

da li ce NEKI od nasih medija ili neki zvanicnik negde najzad objaviti da se ovaj engleski klub u stvari zove TOTNAM, tj. da se ne cita TOTENHEM...stvarno,poslusajte maaalo bilo koji strani kanal!

grobar kg

pre 9 godina

Neznam dal je tužniji komentator, navijanje, partizai, znaci mucno za gledanje ovog nekog sporta na tamo nekom lavoru !!!
(bodibond, 18. septembar 2014 19:44)

Je l' te boli?

Marko

pre 9 godina

Sto su smesni ovi hejteri. Pre utakmice pricaju kako ce totenhem da pobedi partizan 7+, na poluvremenu vide da je i dalje 0:0 i onda pricaju kako totenhem igra sa drugom postavom i da bi partizan trebao da pobedi.. Pa zvezdu bi izuli i sa petom postavom.

cukce

pre 9 godina

Tri stopera i 2 zadnja vezna, s tim sto ce i ostali vezni imati nesto defanzivnije zadatke a i Lazovic (jedini napadac) pomagace sto vise odbrani!

Goran

pre 9 godina

Sasa Ilic sa 36 godina kida, trci do iznemoglosti, stavlja glavu gde neko nece nocu, umire da dodje do vazduha.... Lazovic slicnih godina, malo brze seta po terenu, pada na svaki kontakt, tehnika nula, snaga nula, brzina nula... Da je on pravi grobar i da voli Partizan povukao bi se gospodski.. Mislim da je uslov za njegov povratak bio stalno igranje bez izmene dok on to ne zatrazi, sramota od coveka sta radi... Svima ostalima svaka cast

Starac Vujadin

pre 9 godina

Evo da komentar ostavi i jedan deka koji ima 79 godina i navija za Partizan od kada zna za sebe. Od svoje 10te godine navijam za nas Partizan i jos uvek cekam pobedu nad bilo kojim ozbiljnijim Evropskim timom i bojim se da je necu ni doziveti. Izgubio sam svaku nadu, deco moja. Ponadao sam se da mozemo bar ovaj kombinovani tim Totenhema sastavljen od igraca iz druge, trece postave i omladinaca da pobedimo ali opet ni to nismo mogli. Ne bih zeleo da i ja kao i veliki broj drugih starih grobara odem na onaj svet a da najveci Evropski klub koji smo pobedili ostane Crvena Zvezda. Postujem Zvezdu i njene navijace ali 69 godina im gledamo u ledja i ne znam kako izgleda kada imas vise osvojenih titula, kupova, Evro titula i pobeda u derbiju. Strasno sam tuzan i ako je ovih 0-0 sa Totenhemom jedan od nasih najvecih uspeha u istoriji.

grobar kg

pre 9 godina

Koja ste vi bruka totenhem je prethodni vikend u utakmici protiv stoke-a nastupio u sledecem sastavu: Loris,Rose,Chiriches,Kabul,Dier,Capoue,Dembele,Chadli,Eriksen,Lamela i Adebajor na utakmici protiv vas u startnih jedanest samo golman Loris i cak tri igraca koja nisu ni rezerve na klupi u premier ligi. Zato spustite se na zemlju odavno vas gledaju kao evropsku trecu ligu....Protiv zvezde nikad nijedan tim nije igrao sa drugom postavom...
(petarczv, 18. septembar 2014 19:51)

Je l' te boli?

Džoni

pre 9 godina

Totenhem je podcenio Partizana i odigrao očaj živi od utakmice. Nisu čestito ni krenuli prema Lukačevom golu a kamo li šutirali ili ga ugrozili na neki način! Sve što smo videli od ovog i ovakvog Totenhema je prva dva minuta i prečka a ostalo igra u rangu Zvezde i Partizana! Najverovatnije ih je poremetio nedolazak većine prvotimaca jer ljudi nikako nisu mogli da se povežu i odigraju bilo šta u napadu! Dragi Englezi danas svi igraju fudbal pa i Partizan ponekad! Ne mogu da se otmem utisku ali mislim da je po prikazanom Totenhem bio lošiji od svih Partizanovih protivnika ove jeseni u Evropi iako koštaju kao naš BDP.

Bazel docekao titulu

pre 9 godina

Realno, Tottenham sa B Ekipom, jer nisu igrali Kaboul, Rous, Chadli, Adebajor, Walker, Dembele, Eriksen. Lamela i Soldado nisu od pocetka.. Ali je zato Partizan odigrao dobru utakmicu i uzvukao odlican Rezultat ! Iako su mogli i do pobede, jer su Englezi imali jedan opasan napad i to u 1.minutu kada su pogodili precku..

grobar kg

pre 9 godina

Strajnic: "Grbic sutira levom nogom kojom se slabije sluzi"

Totenhem dosao sa rezervama.Nema Adebayora, Dembelea i jos nekoliko prvotimaca.Ko li im sedi na klupi? Uigravaju rezerve za Pemijer ligu
(Mali od pameti, 18. septembar 2014 20:12)

Ko dao zeleni karton armijskom pasnjaku?
(Cika Crni, 18. septembar 2014 19:54)

Tako je Strajnicu 2-3 tim Totenhema se dobro drzi protiv Partizana...
(Dobro bre, 18. septembar 2014 19:46)
Evo ga naslednik trajkovica volkov najveci folirant i najljigaviji igrac ikada....
(petarczv, 18. septembar 2014 19:36)

Pa jače bi se čulo 200 delija nego 20000 grobara a koreografiju pravite od kolaž papira sto deca koriste za likovno smešni ste.
(Delija, 18. septembar 2014 19:36)

Drugi tim totenhema ne moze da igra fudbal na ovoj njivi
(qqlele, 18. septembar 2014 19:31)

Je l' vas boli?

Miksi

pre 9 godina

Totenhem je došao u BG bez 6 (šest) standardnih prvotimaca,ako se tome doda da su još 3 (tri) igrača iz prve postave Totenhema bila na klupi,dolazi se do brojke 9 (devet) .... njih ovo talmičenje LE zanima ali tek kada bude druga faza ..

bora

pre 9 godina

Petereczv,u Totenhemu igra 19!? reprezentativaca svojih zemalja.Samo je Dejvis (za koga si jedva i čuo) plaćen 12 mil.evra,tj celokupni budžet Partizana i Zvezde za ovu god.!!Tauzend 18 mil.!.....Zato crno-belim momcima svaka čast za prvo poluvreme!!!

Danegol

pre 9 godina

Ludilo od formacije! Totalna defanziva i opet ćemo na kraju da izgubimo. Pa bolje je da primimo i pet golova, ali da odigramo utakmicu kao ljudi nego ovako.
(Rale, 18. septembar 2014 18:40)

Na tvom mestu bih se pokrio usima od sramote. Bili smo ravnopravan protivnik i celo drugo poluvreme napadali vise od njih.

beliks

pre 9 godina

Kukavica. To mi najviše smeta! ostalo nije bitno-taktikom pokazuje koliko veruje u ekipu, a onda i od njih se ne može puno očekivati.

sofronije

pre 9 godina

Treneru Nikolicu sta imamo da izgubimo, zasto igramo 6-4-0!? Dokle vise da gledamo mucenje od fudbala, imas 2 napadaca, stavi ih u postavu pa sta bude! Dosta vise ove sramote od formacije!

delija

pre 9 godina

Prvo o kmentatoru. RTS nikada gore komentatore nije imao. Marko Markovic je rekao da radio komentatiri treba da nauce da govore a TV komentatori da cute.Ovaj ne zatvara usta kao i onaj Mijaljevic a Aca nas ubi sa statistikom. Nedeljko prenosi iz kafane

Sada nesto o mecu. Spasavaj se ko moze

matic

pre 9 godina

Strajnić već osam minuta bez prekida priča samo o Totenhemu, koliko igrača imaju, iz kojih zemalja, gde su igrali, gde nisu, itd. Aloo čoveče, prenosi utakmicu

Pony Gorgonzzola

pre 9 godina

Za ove jadove sto razigravaju Rakovicu. U Tottenham-u je na terenu 6 igrača, odnosno 6 učesnika poslednjeg SP-a. Sad nazad na pikanje fudbala sa Donjom Livadicom.

runner

pre 9 godina

Vidim da mnogi komentarišu kako je Totenhem igrao sa rezervnim timom a ja sam stekao utisak da je Partizan celu utakmicu igra sa igrače manje. Svaka čast Saletu Iliću al' on više nije za evropske utakmice. Čovek jednostavno nema snage a time ni koncentracije. Bar tri puta je u izglednim prilikama šutnuo veoma traljavo a jednom čak, na idealan Grbićev cenrašut, pacerski nabo loptu glavom. Nikolić umesto da u zadnjih 15 minuta uvede Fofanu on uvodi Luku koji se malte nije video ako izuzmemo onaj start za žuti karton. Neverovatno je koliko igrača Partizana šeprtlja sa loptom a ponajviše Volkov i Lazović. Volkovu čim dodaš loptu on se ušeprtlja i izgubi je. Čak mi se čini da je izmenu tražio više od straha da ne pogreši nego zbog stvarne povrede. Ali svi su izgleda da je mladi Ćirković izuzetno pojačanje a to se najbolje videlo po njegovom izlasku jer je Brana Ilić, iako veoma iskusan igrač, tako paničio izbacivao lopte iz šesnaest da je to bilo za infarkt. Šteta, jer smo noćas mogli proći daleko bolje da je Nikolić malo bolje promešao karte.

Vlade

pre 9 godina

Hugo Lloris 16 miliona
Jan Vertonghen 19 miliona
Paulinho 16 milona
Aaron Lennon 12 milona
Andros Townsend 8 miliona
Ben Davies 10 miliona
Federico Fazio 8 miliona
Benjamin Stambouli 5 miliona
Kyle Naughton 5 miliona
Harry Kane 3 miliona
Nabil Bentaleb 3 miliona

Drinčić najskuplji igrač Partizana 2 miliona

Podaci su sa Transfermarkt-a

Svaka čast Partizanu!!!

Lala iz Banata

pre 9 godina

Dajte Grobari "polomite" ove prepotentne Engleze. Ovo je sramota za fudbal, Englezi i ostali veliki klubovi ovu Ligu Evrope otvoreno izvrcu ruglu. Pa u cemu je fora da se pet startnih igraca ne dovede u Beograd, a ostala petorka iz startne postave da sedi na klupi? Ne vidim smisao takmicenja.
Voleo bih da Partizan pobedi jedno 4-0, pa da se nauce pameti.

No Name

pre 9 godina

Brv grobari za igru bili ste super iskreno. Al moram da napomen samo a to je da je ovaj lazovic teska prevara od igraca pa ko drzi njega vise to mi nije jasno zreo je za penziju!

zee

pre 9 godina

@Partizan sa Totenhemom 0:0, a zvezda sa Napretkom 0:0.....

Ne bih vise nista dodao...
(sve jasno..., 18. septembar 2014 21:50)

Nije isto, Zvezdi nije sviran ni jedan penal!

Gavgalj

pre 9 godina

Ovaj Strajnic lud covek! Sta on prica, za neverovati. On je stetocina! A covek je maltene najforsiraniji u sportskoj redakciji. Cime je on to zasluzio, kakva je ovo zemlja?!

Slavko Rs

pre 9 godina

Totenhem je ime,svaka cast Partizanu na izdanju u prvom poluvremenu,kod nas domaci igraci a kod njih stranci.I Zvezda i Partizan bi bili jaki kad bi igraci mladji duze ostali u nasoj zemlji.Bravo crno beli i nije sramota od ovakvog protivnika izgubit.

Sale Jagodina

pre 9 godina

Pa sta ako je Totenhem igrao sa trecim timom, i mi smo igrali sa trecim timom.Razlika je samo sto mi nemamo prvi i drugi tim nego samo taj treci.Napred PARTIZAN.

Mark

pre 9 godina

Fantasticno! Svaka cast ovim momcima na trudu i zalaganju, to je pravi Partizan, ne trazimo mi sad da punite Totenem i Besiktas, jedino sto hocemo je da ovako ginete za sveti crno beli dres na terenu!
Marko Nikolic je srpski Ser Alex Ferguson, samo mu dajte vremena...
A preko puta u rupi totalni muk, svetla pogasena jedino svetli TV na kome se gleda Evropsko klupsko takmicenje...

Bravar

pre 9 godina

Aj dosta prpucavanja.Videcemo protiv Asterasa koliko moze PFC a na drugom mecu grupe videcemo kakav tim ce Totenhem izvesti,pa cemo onda imati jasniju sliku o svemu.Zvezdu cemo valjda videti u ovom takmicenju dogodine.

Milos

pre 9 godina

Ovog lika sto kao prenosi utakmice i pojavljuje se na sportskim priredbama pod hitno oterati da ne plasi decu. Strasno iritantna pojava i boja glasa, cak se i Ljubinko uplasio.

plato

pre 9 godina

Partizan mogu da ignorisem ali demagogiju i licemerstvo ne mogu, jos kada grobari spocitavaju nekome patriotizam kao treba navijati za Srpski klub, pitam se ciji su ono komentari bili posle svakog Zvezdinog poraza u Evropi, Slovan,Ren Bordo,Cernomorec, Bajern,Bolton,Sparta, itd, i hiljade zlobnih i pakosnih komentara? Vanzemaljaca? Pogledajte proslu sezonu Zvezde u kosarci 1000+ komentara zlobnih posle svakog poraza navijanje za svakog protivnika. I ti nam govore o borbi za Srpski fudbal...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Nikola, 18. septembar 2014 18:37)

Nikola, tako je sa obe strane. Svako moze da ostavi komentar. To je cena da se zastiti demokratija, tj. mogucnost da ce cuje svaciji glas.


Utakmica? Polako ljudi, lako smo primali golove od ekipa koje ne mogu da se porede sa Totenhemom. Mozda treci bek pomogne. Sretno crno-beli, pa nek bude sto rece Lukac 4-4

Bojan

pre 9 godina

Kada se samo setim koliko je klub imao problema da natera Pantica da potpise ugovor, decko je smesan igrac... Neko ce reci mlad je ali pogledajte neke evropske igrace koji vec sa 16 godina maltene za reprezentaciju igraju. Ako je neko talenat ne moze da bude samo talenat do 22-23 godine... Od Pantica ni jedan potez dobar, neki laznjak, neki prodor, dodavanje, centarsut... Isto vazi i za Ninkovica koji danas ne igra... Nije mi jasno, po kom osnovu nekoga zovu talentom... O Lazovicu ne treba trositi reci, on je Talenat 35 godina... Totenhem ima istu odbranu kao i mi, samo da imamo malo hrabrosti da napdanemo sa vise igraca, zgazili bi ih

realno....

pre 9 godina

Partizan je odlicno igrao Totenhem nastupio u sarenom sastavu ali ipak tu su bili i Lamela, Soldado, Loris, Lenon, Vertongen....i ovakav Totenhem je dosta jak ne znaci da ako su rezrve da su losi to su igraci koji igraju premier ligu....
A navijacima zvezde bih zeleo da porucim da ne lece ovde frustracije sto njihov klub ne igra nigde nego da ss ponovo late kaseta iz barija dosad im je pomagalo da se smire....

cipi

pre 9 godina

Gledao sam tekmu sa engleskim komentatorom, i stalno je govorio kako je Partizan najnezgodniji protivnik u grupi. Idite i na forume navijaca Totenhema, svi komentarisu samo Partizan, a za Besiktas su u fazonu "lako cemo" njihov fudbal "znamo".

Lajos Vinetu

pre 9 godina

BBC ni jednom reci ne pominje da je Totenhem igrao u drugoj ili trecoj postavi. Naprotiv, puni su hvale za Partizan. Ali sta oni znaju, valjda je bitnije sta kazu komentari citalaca na B92?
http://www.bbc.com/sport/0/football/29240733

gledalac

pre 9 godina

Fofana treba da igra, minutaza fudbalera cini fudbalerom a ne sedednje na klupi. Komentatori naravno da nisu dobri ali nije Vam prvi put da ih slusate i gledate pa da predjemo preko toga. Sto se tice Totenhema mislim da su ne bas ozbiljno shvatili takmicenje u kojem se nalaze. Hvala

Slavko Rs

pre 9 godina

Ajde Zvezdasi ako ne mozete pohvalit ne morate potencirat to sa kojim su sastavom dosli,veliki su klub i nije uopste bitno.Ovaj bod je kao pobjeda.Bravo crno beli

KUM

pre 9 godina

Sve sve ali Hari Kin kad kaže Strajnić pa otkad Kane se čita kao Kin leb ti ljubim.
Kin je Keane valjda.
Ko je sve komentator!?
Što se tiče utakmice,dosadna ali i razočaravujuće u smislu jer je Totenhem baš preterano potcenio Partizan.
Koji đavo igraju LE šta glume tu?!
Ima tu mnogo klubova koji bi kidali umesto njih,mnogo me nervira to.
Svaka čast Partizanu.
Protiv Grka moraju dobiti ako hoću dalje realno.

retro

pre 9 godina

Otkinuli bod Englezima! Najveci uspeh fk partizan posle igranja finala 66'.
(Euforija, 18. septembar 2014 20:58)

I vi ste taj isti bod otkinuli Napretku proslog vikenda.

Isfrustrirana limenka

pre 9 godina

za 90posto igraca totenhema nisam cuo u zivotu
(acaredstar, 18. septembar 2014 21:06)

Ko prati Zvezda - Napredak ne može ni da čuje.

Dyne-o-Myte

pre 9 godina

Koja ste vi bruka totenhem je prethodni vikend u utakmici protiv stoke-a nastupio u sledecem sastavu: Loris,Rose,Chiriches,Kabul,Dier,Capoue,Dembele,Chadli,Eriksen,Lamela i "Adebajor na utakmici protiv vas u startnih jedanest samo golman Loris i cak tri igraca koja nisu ni rezerve na klupi u premier ligi. Zato spustite se na zemlju odavno vas gledaju kao evropsku trecu ligu....Protiv zvezde nikad nijedan tim nije igrao sa drugom postavom...
(petarczv, 18. septembar 2014 19:51)"

Protiv vas su igrali OFK Beograd i Rad u drugim postavama u proslom prvenstvu, a kamoli Totenhem...
(QQ lele, 18. septembar 2014 20:09)

Au, Petre, kako si se izlajao... kuku lele... :D :D :D

мкг

pre 9 godina

Ми боље играче немамо, а њима нико није бранио да дођу у пуном саставу. Браво за борбеност.

Danegol

pre 9 godina

Mene bi bilo sramota da konstatujem da je Partizan "dobar" za sada. Pa ovi ljudi se sprdaju, igraju sa 30% snage, a ovo je inace mesavina drugog i treceg tima. Nas fudbal je kriminal, ovo je totalni amaterizam. Drincic isti kao zidar, covek ne lici na fudbalera.

A Straja je tek car. Ja prosto nemam reci da kazem da covek ne zna da se ime igraca cista sa Kejn, a ne Kin. Uzasan je kao i uvek. On je jedini covek koji je reprezentativca Chilea u Juznoj Africi zvao Jara (covek se zove Hara). Kriminal od komentara. Covek veze nema.
(Corleone, 18. septembar 2014 20:01)

Ti koji se po tebi sprdaju ove sezone salju jaci tim nego prosle jer od ove sezone osvajac igra direktno LS sto je sansa za njih. A prosle godine , sa rezervnijom postavom nego ovom su u 6 kola imali svih 6 pobeda sa gol razlikom 15:2 . Neinformisanost cini zlo.

keyser soze

pre 9 godina

Konačno hrabra igra u Evropi,a i konačno nismo pali fizički posle 60og minuta..Igra hrabri,iako je bila njihova slabija i neuigranija postava,ali se mora uzeti u obzir da je to tim koji je prodao jednog Bejla za 100 miliona,a nama igrači štrajkuju za plate,a na momente smo i dominirali na terenu..Takođe i mi smo igrali bez ove sezone najboljeg igrača..Jedan utisak za kraj:Gledao sam desetak utakmica Lazovića od njegovog povratka i jedino što čovjek radi jeste da padne 50 puta prilikom pokušaja da se zagradi..Ni sjenka od igrača kakav je bio..Uglavnom mislim da možemo do drugog mjesta u grupi pogotovo nakon kiksa Bešiktaša..Ajmo crno-bijeli..

WSC

pre 9 godina

Bravo momci,zaista odlicna partija,je prezadovoljan.Par zapazanja,bez Skuletica u napadu smo zaista tanki,mnoogo nam je falio u samom spicu napada,Danko se jeste borio ali nekako nije to to,sa Skuletom to izgleda mnogo bolje.Iako smo igrali u dosta izmenjenom sastavu u defanzivi,Totenhem osim one precke u prvom minutu nije imao NIJEDNE sanse.Iako ce mnogi osporavati ovaj rez.Partizana govoreci da su Englezi dosli sa rezervnim sastavom to apsolutno nije tacno,jesu igrali u promenjenom ali nikako sa rezervama.U prvoj postavi su igrali Loris,Vertongen,Tauzent,Dejvis,Lenon,Paulinjo,posle su usli Lamela i Soldado.Sale nije veceras blistao kao ni njegov prezimenjak u veznom redu ali su zato odlicno odigrali Grbic i Vulicevic,od malig Pantica ocekujem mnogo vise u sledecim mecevima,ipak je bio izvesno vreme povredjen.Sledecu igramo sa Grcima,ako tu izgubimo onda nam ovaj bod ne vredi nista.I na kraju,nije mi nikako jeste kako pojedini navijaci mogu da pljuju naseg trenera,covek je 9 meseci u Partizanu i ima samo jedan poraz,u prvenstvu smo efikasni a u Evropi po mom misljenju igramo sasvim dobro,neporazeni protiv Ludogoreca i Totenhema,dobili 2 puta Neftci i Torsavn.PS Zamolio bih sve navijace Partizana da uopste ne reaguju na provokacije onih koji igraju Evropu svake prestupne godine.

bojan

pre 9 godina

sramota sta rade ovom fofani, decko je bolji i od lazovica i skuletica, od luke i da ne pricam, igramo kuci sa jednim napadacom protiv drugog tima totenhema, bod jeste uspeh za nas kakvi smo, ali fudbal se igra da se da gol

fooow

pre 9 godina

sta je bilo kriticari???? odigrali smo odlicnu utakmicu imali i bolje sanse od protivnika... cemu takvi komentari pre pocetka meca... bar je sad posle utakmice jasno kako smo igrali... NAPRED PARTIZANNNNNNNNNNNNNN !!!

Nikola

pre 9 godina

Ljudi mogu da pricaju sta god oce, ali Partizanovi igracu su odigrali vrlo disciplinovano i borbeno, i zasluzili su ovaj bod. Tottenham nije imao ni jednu pravu sansu u drugom poluvremenu i kad su ubacili Lamelu i Soldada. I dalje nista ne ocekujem od Partizana u ovom takmicenju, ali, kad se uzme u obzir da nam je najbolji strelac suspendovan i da imamo par povreda, moze da se kaze da su korektno odigralu ovu utakmicu.
P.S. Publika je bila odlicna. Engleski komentatori su pominjali navijace par puta.

aardvark

pre 9 godina

Kakvo razočarenje kod limenki, isto kao kad su vas izneverili crno-beli iz Azerbejdžana... Ma, nema veze, ima da se nagledate Partizana ove godine. Ionako sredom i četvrtkom nemate obaveza... već godinama... ;)

pera

pre 9 godina

Pa vidim da tebe boli posto se ne secas kad ste u vasoj propaloj i bezuspesnoj istoriji pobedili nekog u Evropi
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Gavgalj, 18. septembar 2014 21:31)

Uhhhhh, ove godine? Maybe? Aj nazad na tablu.

kompleksi pa to ti je

pre 9 godina

Totenhem sa 'B' timom (Loris,Lenon,Vertogen) igrali samo iz prvog tima,bez 8 igrača iz prve postave,komentator naložen ko da prenosi finale Lige Evrope,smešno ...
A jesi se i ti nalozio od ranog jutra? I treba...

pan

pre 9 godina

Koja je razlika između Vučića i navijača Zvezde?
Vučić je bežao iz škole da bi gledao Zvezdu,
a navijači Zvezde beže iz škole da bi gledali Partizan.

darko

pre 9 godina

Ne mogu da razumem navijace Zvezde, niko ih ne tera da gledaju utakmicu Partizana. Da je njihov tim u poslednjih pet godina imao barem pola rezultata Partizana (kakvi god da su), bilo bi lakse i njima i nama da igramo kvalifikacije. Cemu cudjenje oko tima Toenhema, njih ovo ne interesuje, i takvi su bolji od tima Jelen Super Lige. Jeste, da im treba, dali bi nam deset komada, Partizan je propali tim sa propalim ili suvise mladim igracima koji nisu ni za englesku trecu ligu, ali mi bolje nemamo, niti mozemo da ih imamo dok nam je ovakve lige. Uspeh je Partizana sto uopste igra ovo takmicenje, a bod uzeti Totenhemu je veliki uspeh.To je realnost i to moramo da prihvatimo. Svaka cast za borbu, to je ono sto publika ceni...

Ali baš NIKADA i NIKO od naših !

pre 9 godina

Mogu da shvatim da su kvalitetniji, ali kad reporter konstatuje da "dolazi do izražaja bolja fizička spremnost protivničkih igrača" uvek se upitam - ZAŠTO je to tako?! Zašto NIKADA, a posle svih nizinskih, visinskih, morskih i vasionskih priprema ne možemo da budemo spremni kao iole ozbiljnija evropska ekipa.

Luke Babbitt gravedigger

pre 9 godina

zamolio bi grobare koji pisu da je totenhem igrao bez "nekoliko" igraca da ne izmisljaju igrali su bez celog prvog tima sem golmana lorisa...
(petarczv, 18. septembar 2014 21:57)

I takav kakvog ga spominješ,drugi tim Totenhema je skuplji od Partizanovog duplo,a tvoju zvezdu bi zgazili kao plitak potok.Pritom su igrali Loris,Vertongen,Taunsend,Lenon i Soldado,Paulinjo,to su sve vrh igrači a na kraju je bilo 11:3 u šutevima na gol i 3:0 u šutevima u okvir,tako da možete vi zvezdaši da nipodaštavate Partizanovu partiju koliko hoćete,činjenica je da je Partizan večeras predstavljao Srbiju onako kako vi niste još od Rome u Bg-u,a to je bilo početkom veka još.

Vladimir

pre 9 godina

Sto rece Živa bard, englezi uvek imaju dva stopera panjeve... Kod promasaja Lazovica Strajnic kaze brani Loris a u stvari Lazovic nije ni sutirao nego mu dodao loptu, valjda ne sme da kaze traljavi Lazovic ili smotani Lazovic ili Lazovic prosto ne zna itd... Inace, jako me podseca na Mrdju, stalno nesto pada, trazi faulove, doze ruke a od fudbalskog znanja nista, Mrdja je, ako nista drugo, bar imao brzinu... Sve u svemu umesto da im pustimo da dosetaju do sesnaesterca treba ih napasti i igrati na gol vise. Zasto godinama imamo istu taktiku, igramo bunker i kada primimo gol ili dva onda pokazu da mogu sa svima da igraju i da su egal sa protivnikom ali je onda vec kasno??

papiga

pre 9 godina

hvala postenim i velikim zvezdasima koji nam.srecu zele.....ostali su.tuga srbije...partizanu sreca i.u drugom.delu da makar x.odigramo..to je.nas.uspeh i realno samo.da.neizgubimo...bid tamo bod.protiv besiktasa tri protiv grka bod u grcokoj i bod u turskoj sa sa 7 bodova i srecom d i.mi jednom.prodjemo.grupu pa.da.pijemoooo

Još jedna sezona mučenja lopte u JSL

pre 9 godina

Minut 74, Lazović ne može da diše - ubaci Fofanu čoveče, treba nam svež čovek u napadu.
P.S. Saša Marković bi trčao sa glavom nabijenom u zemlju i da mu još 4 oka ugrade. Čovek sa najgorim pregledom igre na svetu, svaka lopta ide unazad.

Nenad Pirocanac

pre 9 godina

E a ovi nas odma otpisali,sad neveruju da smo odigrali 0;0 sa jednim totenhemomom,pa ko im je kriv kad nemogu da pobede bez zvezdenasterca,neko sa Napredkom 0;0 a neko sa Totenhemom 0:0...

Zlatan_Ibrahimovic

pre 9 godina

Partizan se pokazao. Kada bi svakoj utakmci ovako pristupili. Mora se priznati da je Nikolic doneo hrabrost u igri Partizana, vec godinama gledamo kukavicku igru i Evropi, sada vec ovo lici na nesto.

seljak e

pre 9 godina

Dobra igra Partizana i bod koji treba overiti u sledecem kolu. Ogroman respekt za komsije koji su gledali utakmicu i komentarisali. Obecavam da cu i ja gledati Zvezdu ako ikada bude igrala fudbal u nekoj evropskoj ligi.

Titula se ne dovodi u pitanje

pre 9 godina

(petarczv, 18. septembar 2014 19:51)

Kevin Gameiro, tada maloletan. Strazbur vas izbacio sa 3. timom. To je vasa poslednja evropska koje se secam.

nik sloter

pre 9 godina

Nevidim razlog da navijaci CZ omalovazavaju ovaj rezultat,tim koji igra uvek je najbolji,kao ni da se velica nula sa nase strane,jednostavno ja sam bodom zadovoljan.Moze bolje kad se oporavi Volkov,Zivkovic,Brasanac,kad Skuletaru prodje kazna,eto i mi smo igrali bez cetiri igraca iz startne postave !

musa dembele

pre 9 godina

Mozda i najzrelija utakmica jednog srpskog kluba u poslednjih nekoliko godina protiv renomiranog protivnika!Da je Partizan imao Skuletica verujem da bi dobio!Znaci i Partizan je bio znacajno oslabljen!Svaka cast!

Ivan kg

pre 9 godina

za 90posto igraca totenhema nisam cuo u zivotu
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (acaredstar, 18. septembar 2014 21:06)

Pocni da gledas fudbal, sta drugo da ti kazem.

FK Partizan - F.C. Tottenham (0-0) HIGHLIGHTS 18.09.2014

pre 9 godina

FK Partizan - F.C. Tottenham (0-0) HIGHLIGHTS 18.09.2014 http://youtu.be/LqiBth46zvg

Panter

pre 9 godina

Kada će već jedan klub za koga navijam pobediti u Evropi?
Navijao sam za Ludogorec - nerešeno!
Navijao sam za Nefči - poraz!
Navijao sam za Totenhem - nerešeno!
Baš se sekiram i nerviram što nema pobede!

Bob Rock

pre 9 godina

Grc hvata igraca od 20 godina u 60.minutu... Kako ih bre nije sramota... Oni bre treba da trce 120 minuta. I 15 km. Bez ikakvih problema.

Paspalj

pre 9 godina

Partizan može i bolje od ovoga!

Prvo: nisu nam igrala dva najbolja igrača, Živković i Škuntelar, koji su nas i doveli u Ligu Evrope (prvi asistencijama, drugi golovima).

Drugo: znam da je već otrcano, ali Fofana je zaslužio bar 15-20 minuta na ovom meču, umesto umornog Saše Ilića.

Tačno se videlo da nema ko da da gol za Partizan večeras, i trenerova je greška što nije hteo da rizikuje sa Fofanom i Lazovićem napred, bar na kraju.

Međutim, sve u svemu, odlično. Treba sada dobiti ovaj Asteriks u Grčkoj i Bešiktaš kod kuće i mislim da prolazimo grupu.

Врачар

pre 9 godina

Коначно добро одиграна евро утакмица! Да смо имали Шкулетића могли смо и до победе!

znate, niko ne može da zabrani fmp - u kako će da se zove

pre 9 godina

Boli koliko vam je krivo što nas nisu naduvali.
Ako, ako, tek će da vas boli.

Pera Lozac

pre 9 godina

Pedja Strajnic zadovoljan kao da je Prtizan pobedio a ovo je cetvrti remi u svim dosadasnjim utakmicama u LE. Nijedna pobeda.Znaci nece zavrsiti sa nula bodova.Juce u jednom dnevnom listu pisalo da je partizan 1231 dan bez pobede u Evropi u grupnoj fazi.Znaci nastavlja se. Ovi doveli rezerve da im isprobaju mogucnosti
(Deda Milojko, 18. septembar 2014 20:55)

Milojko,Milojko, pa vi ste poslednji put UCESTVOVALI u grupnoj fazi nekog evropskog takmicenja 2005. Nisam neki matematicar, al to mu dodje negde oko "Tri ´iljade i trista dana" a vreme i dalje tece, taksimetar kuca, pored svega toga ti imas "vremena" da brines o Partizanu. Videcemo kada cete sledeci put igrati u grupama i na kojoj cifri ce vam se zaustaviti brojac. Svi su izgledi da ce biti skandalozna. Do godine slavite jubilarnih 10 godina neigranja evropskog fudbala u dugim rukavima. Ne bih se ja na vasem mestu mnogo smejao Partizanovim rezultatima. Imate vi mnooooogo ozbiljnijih problema. Ajd u zdravlje.

Tolle

pre 9 godina

@Kako je jadno kada Partizan ne moze niti jedan gol da postigne iako je bolji bio u mecu. Godinama, bolji ili ne - nema gola protiv iole ozbiljnijih timova. To leti na sve strane, samo ne blizu gola. Navijaci srecni, nema veze.
Nivo svesti - kada odigras 0-0 kod kuce a navijaci srecni sto nije bilo 0-3.
(Da nije uspeh ?, 18. septembar 2014 21:50)


A pazi tek ovaj nivo svesti - Ne mozes da prismrdis Evropi a navijaci tuzni sto rival nije odigrao 0-3

Cobra

pre 9 godina

Strajnicu da li je moguce da coveka zoves Nouton...pa majku mu pitaj nekoga pre meca kako se izgovara necije ime i prezime ili naziv kluba... Nacionalni servis,ccc...

1945-25

pre 9 godina

@petarczv pa da kako da igraju za drugom ili trecom postavom kad vaz nema godinama u evropi ?! Totalna ste nepoznanica u evropi ! Ipak lepo je gledati komsije u evropi !!

zoran fr

pre 9 godina

na levoj strani volkov sam a u radiusu od 30m ni jedan igrac partizana.
rezultat je za sada dobar,ali mnogo stegnuto igraju kao da se plase lopte.
nemogu da svatim nikolica sto ne uvede fofanu da im napadne prvu liniju(jer jedini izgleda da ima snage da trci) pa tako da bude lakse sredini partizana ma da kao da se kriju na sredini.
ajmo bre malo muskog fudbala pa kud puklo da puklo

aleksandar

pre 9 godina

Koja ste vi bruka totenhem je prethodni vikend u utakmici protiv stoke-a nastupio u sledecem sastavu: Loris,Rose,Chiriches,Kabul,Dier,Capoue,Dembele,Chadli,Eriksen,Lamela i "Adebajor na utakmici protiv vas u startnih jedanest samo golman Loris i cak tri igraca koja nisu ni rezerve na klupi u premier ligi. Zato spustite se na zemlju odavno vas gledaju kao evropsku trecu ligu....Protiv zvezde nikad nijedan tim nije igrao sa drugom postavom...
(petarczv, 18. septembar 2014 19:51)"

Protiv vas su igrali OFK Beograd i Rad u drugim postavama u proslom prvenstvu, a kamoli Totenhem...
(QQ lele, 18. septembar 2014 20:09)i fk rakovica

Nikola

pre 9 godina

Izblokirani sutevi - Partizan 2: Tottenham 1
Sutevi van okvira gola - Partizan 6 : Tottenham 2
Sutevi u okvir gola - Partizan 3 : Tottenham 0

Mozda su imali veci posed lopte, ali posle prvog minuta, nisu imali nikakvih sansa, dok smo mi i mogli da damo neki gol.

retro

pre 9 godina

Da sam mislio da cemo izgubiti, jesam.. Da sam srecan zbog neresenog rezultata, jesam.. ali mi je krivo jer smo imali vise sansi od njih a njima 2 igraca vrede kao cela nasa liga.. A neverovatno mi je drago zbog komsija koji su prizeljkivali petardu i pucali pare po kladionicama. Bravo za taktiku, bravo za svakog igraca ponaosob a posebno za malog Cirkovica. U Grcku po 3 boda!!!

Shone Cerak

pre 9 godina

Тек се сад види какав су нам проблем направили они Азербејџанци кад нису могли да мушки истрпе пораз (као и неки овде) и кад су направили инцидент у коме је Шкулетић ни крив ни дужан добио црвени. Много нам је фалио вечерас, а тек ће да нам фали у Грчкој.

А што се тиче утакмице, свака част нашим момцима. Одиграли паметно, без безглавог јурцања напред, а опет смо створили више шанси од противника (нарочито у другом полувремену). Штета што Салету нишанске справе нису биле намештене како треба па је омашио 3 добре прилике. Иначе је одиграо одлично, каква асистенција крајем првог полувремена ка Пантићу, само шут вечерас није био како треба (мада није једини који није био шутерски расположен).

Сјајан деби Ћирковића. Он ако је у стању да игра овако добро у континуитету можда не би било лоше да он и Станковић буду стандардан штоперски тандем а да Б. Илић игра задњег везног. Бекови одлични, чак је и Петровић солидно заменио Волкова у другом полувремену.

Пошто су Бешикташ и Астерас играли нерешено сада је све отворено. Нама тај реми из Цариграда значи не само што су Грци откинули 2 бода Бешикташу него и зато што ће се сад сигурно боље припремити гостовање у Грчкој. Многи су њих доживљавали као неке који су залутали али то је очигледно озбиљна екипа и припрема за наредну утакмицу мора да буде једнако добра као и за ову.

Све у свему лепо је почело, надајмо се да ће тако и остати. Напред Партизан!

Раде

pre 9 godina

Читајући коментаре на овом форуму обрадовао сам се и закључио да да образовни систем у Србији напредује џиновским корацима; некада је било чудо наћи писменог Рома а данас их има неколико десетина само на овом форуму.

znate, niko ne može da zabrani fmp - u kako će da se zove

pre 9 godina

Navijanje sam cuo do trim staze u Kosutnjaku. Cisto za ove sto spominju navijanje.
(David, 18. septembar 2014 21:21)

Ne vredi druže, vidiš da su oni videli prazan stadion, ne možeš njima da objasniš kako je grmeo jug.
Mnogo godina idem na utakmice i moram da kažem da je jug u pojedinim trenucima zvučao jako moćno. Jedino je bila ispala sa 'javi se istok' kad je ono malo što ih se javilo zapevalo 'uprava napolje' umesto očekivanog. Sve u svemu, Partizan dobar, kad bi ovako izgarali u prvenstvu, teško da bi bilo ko izvukao i nerešeno. Tottenham nezainteresovan, ali i oni što su bili na terenu vrede kao celokupna naša JSL sa sve stadionima tako da -
BRAVO CRNO BELI !!!

Luke Babbitt gravedigger

pre 9 godina

Auu zvezdaši 'oće da pocrkaju od muke što je Partizan odigrao ok,ostao neporažen i osvojio koji bod za Srbiju,još nas i krive što su ovi igrali bez 7 igrača večeras.Samo vi zvezdaši nas i dalje pratite,ne bitno je što ste navijači Totenhema,Asterasa i Bešiktaša,vi ste nama nekako dragi

HocuPare

pre 9 godina

Navijam za zvezdu, ali ne mogu da se ne zapitam, kakav defekt moras da budes pa da navijas protiv SRPSKOG kluba u medjunarodnom takmicenju?

Ma ne

pre 9 godina

Nivo svesti - kada odigras 0-0 kod kuce a navijaci srecni sto nije bilo 0-3.
(Da nije uspeh ?, 18. septembar 2014 21:50)

Nivo svesti - nemas nijedan sut na gol Napretka pa kukas sto nisi dobio penal kako bi zasluzeno pobedio.

Dragan

pre 9 godina

Partizane bravo bravo.

Zanimljivi ovi engleski navijaci: prosek godina 50, ne navijaju, samo su na kraju utakmice ispratili igrace aplauzom.

чарапан

pre 9 godina

(petarczv, 18. septembar 2014 21:58)

Таман да идемо и туристички у Европу бољи смо од вас. Вама је успех да одете у Пећинце или да дате гол у Крушевцу.

nervni slalom

pre 9 godina

@Kada će već jedan klub za koga navijam pobediti u Evropi?
Navijao sam za Ludogorec - nerešeno!
Navijao sam za Nefči - poraz!
Navijao sam za Totenhem - nerešeno!
Baš se sekiram i nerviram što nema pobede!
(Panter, 18. septembar 2014 22:37)

Čekaćemo do sledeće godine, možda će žreb da nam dodeli neke jače ekipe da za njih navijamo!

kralj

pre 9 godina

Bravo Partizan,iako nije pobeda ovo je odlican rezultat protiv jednog tima iz Premijer lige ma sta o tome mislili gjivari iz Ljutice Bogdana.Izgaranje za sveti dres je ono sto mi zelimo a to smo videli veceras.Totenhem bez nekoliko igraca ali je to ipak tim sa Ostrva i uvek su opasni.Danko Lazovic je najgori igrac Partizana.Covek jednostavno ne zna da da gol,Fofana je za njega klasa.

Abolirani predsednik

pre 9 godina

Dosadno.Kao Napredak - Zvezda.Takav je i rezultat.
(Vlada, 18. septembar 2014 21:10)

Kad panter pravi poređenje to izgleda ovako :-)

Ljubisa

pre 9 godina

sto se tice Fofane treba da igra zato sto minutaza pravi igraca, pogotovo zato sto nam ne igra Skuletic. Sto se tice Strajnica ljudi, nije valjda da ste iznenadjeni, pa nije Vam prvi put da ga slusate kako prenosi fudbal. O gospodinu Vladi koji razgovara sa Drulovicem necu da trosim ni reci ni vreme, sve ste vec rekli ili je receno, hvala.

NYHC

pre 9 godina

Totenhem već godinama igra LE sa 2.-3. timom, samo što su ove sezone to mnogo jaki i skupi igrači tako da je ovo sjajan rezultat. Ljudi na sva usta pričaju o stranim timovima, svako ima 2-3 za koja navija pa ne vidim zašto su slepi kod očiju i ne shvate najveću istinu fudbala od kada je počeo da se igra profesionalno - novac je najbitniji faktor! Da naši timovi imaju milijarde verovatno bi Mesi, Ronaldo, Ibra ... i ostali svetski gorostasi igrali ovde i primali 300k nedeljno i mi bi smo imali po 5-10 LŠ osvojenih a ne Real, Milan... Ali pošto je i najboljim timovima naše zemlje tih 300k previše i na godišnjem nivou ovde smo gde jesmo i izlišno je očekivati čak i grupe LŠ svake godine. + na manjak novca imamo to sramno pravilo o broju stranaca a Kiparski timovi u LŠ i LE od 18 igrača u protokolu po 3-4 domaća imajum kao i gomila drugih timova iz manjih zemalja koja solidno igra u Evropi, manjak kvalitetnih domaćih igrača = slabo domaće takmičnje pa su stranci nužda za uspeh u Evropi. A npr. Partizan večeras imao Slovenca i Crnogorce koji i nisu stranci ruku na srce i opet ti "stranci" najbolji igrači, da umesto Ilića igra neki solidan Južnoameriči plej ili da imaju neku crnu gromada umesto Voje Brisela nazad to bi bio tim za 6-9 bodova u ovakvoj grupi.

Zato manje mržnje među sobom i više realnosti, Partizan je sklopio kockice ove godine bez pojačanja a Zvezda ostala bez 3-4 glavna igrača sa pojačanjima nivoa OFKa, u naredna 3-4 kola će svi videti koliko ko vredi u Srbiji.

Seti se

pre 9 godina

Koja ste vi bruka totenhem je prethodni vikend u utakmici protiv stoke-a nastupio u sledecem sastavu: Loris,Rose,Chiriches,Kabul,Dier,Capoue,Dembele,Chadli,Eriksen,Lamela i Adebajor na utakmici protiv vas u startnih jedanest samo golman Loris i cak tri igraca koja nisu ni rezerve na klupi u premier ligi. Zato spustite se na zemlju odavno vas gledaju kao evropsku trecu ligu....Protiv zvezde nikad nijedan tim nije igrao sa drugom postavom...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petarczv, 18. septembar 2014 19:51)

Igrao Bolton sa trećim timom i naduvao vas u sred Beograda!

pera

pre 9 godina

Koja ste vi bruka totenhem je prethodni vikend u utakmici protiv stoke-a nastupio u sledecem sastavu: Loris,Rose,Chiriches,Kabul,Dier,Capoue,Dembele,Chadli,Eriksen,Lamela i Adebajor na utakmici protiv vas u startnih jedanest samo golman Loris i cak tri igraca koja nisu ni rezerve na klupi u premier ligi. Zato spustite se na zemlju odavno vas gledaju kao evropsku trecu ligu....Protiv zvezde nikad nijedan tim nije igrao sa drugom postavom...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petarczv, 18. septembar 2014 19:51)

Ooooo, ovo dolazeci od nekog ciji klub je trebao autogol i dva penala da pobedi mocnu Rakovicu. Neka na kraju bude nereseno protiv njihovog kombinovanog sastava, jer ce jos uvek Partizanu stajati 1 poen. Nece nikad pored tog poena pisati (protiv kombinovanog) jer to nikog ne interesuje. Samo se pobede racunaju. To sto ste vi umisljeni i mislite da ima vise je vas problem.

hnjo hnjo hnjooo

pre 9 godina

Eeee, moji grobari, protiv zvezde je cak i maleni Tromso, sada norveski drugoligas, izveo prvu postavu, i razvalio 'sampionsku' Zenginu generaciju, Ziga, Pantela, Basta, Jankovic.. sa laganih 3:1

Da, da, to je bilo ono jednom od dva puta u poslednjih 22 godine kada je zvezda igrala grupnu fazu lige uefa, dve epizodne uloge doduse, ali malo li je za jedong takvog giganta!

Ivan

pre 9 godina

Komsijama koji pljuju Partizanovu igru protiv Totenhema:

Mi igramo Evropu a vi samo gledajte. Ukoliko ostane remi do kraja, zaradicemo taman toliko za taj bod koliko kosta ceo vas tim sa sve strucnim timom zajedno.

djordjevic

pre 9 godina

Da li je moguce da je moj Partizan ovako odigrao? Sa idejom, bez straha, puno trcanja, disciplinovano, u pravim momentima i presing na protivnika, ma odlicno je bilo!

Za ove sto kritikuju, jel znate vi gde je "druga postava" totenhema, a gde JSL?!

lika

pre 9 godina

Bravo Partizan.Ovaj remi će nam uliti veliko samopouzdanje,potrebno za daljnje bitke u Ligi uefa.
Nijednog trenutka nismo bili slabiji od Totenhema,kojem je istini za volju nedostajalo 4-5 standardnih
prvotimaca.
U ovoj formaciji treba igrati sve utakmice u Ligi uefa,jedino bi Asteras napao u Bg sa dva špica.
Sve linije su dobro funkcionisale i uvek smo znmali šta hoćemo.
Sve pohvale za crno-bele.

Paklena pomorandza

pre 9 godina

Niko njih nije terao da igraju bez nekih vaznih igrača a te price ovih ..... da je ovo treci tim to neka pricaju kad odu Pecince tamo a ovde te price ne prolaze jer ko ce meni pricati da Soldado nije igrac za najveca takmicenja !!!

LEsa

pre 9 godina

Ja sam zvezdaš, ali svaka čast Partizanu na utakmici, po meni su bili bolji, posebno na sredini terena...e sad što nisu dali gol, to je verovatno stvar psihološke pripreme. Mislim da mogu i tamo da odigraju dobar meč, samo ako odigraju hrabro.

dejan-pg

pre 9 godina

Prvo ta prica drugi tim totenhema i to,dje je bila prije poceka meca...drugo sve i da je druga,vise bih volio da je bila prva,a da su igrali skuletic,bresanac i zivkovic...mi za razliku od njih(sve vise milionski ugovori) nemamo luzuz da igramo bez nekoliko startera...pogotovo bez skuletica i tvrdim da bi veceras dao ako ne dva,jedan sigurno...mnogo nam hvali i znaci naprijed...bresanac koliko god osporavan,kad je drincic tu da ga pokriva ima odlican pregled igre i tranziciju da prenese teziste sa jedne na drugu polovinu...zivkovic isto posebna prica...tako da sa njima to ce da bude mnogo bolje....dobro je sto smo dobili ODLICNOG Cirlovica...doktorski je odigrao...i bolji je duplo od ilica i stankovica...nismo imali srece da voja ode u palermo i da uzemo pare,relano je igrac kakvog ima na bilo kakvoj poljani...pa po nekad ne umije da procijeni let lopte i ladno je promasi glavom cijelu u sesnajesterac a ne sta drugo....uglavnom kako smo navikli ja sam zadovoljan...od pocetka sam rekao da ovoj ekipi samo treba malo samopouzdanja..i kakva takva,mnogo je bolja od predhodnih...pa makar imamo konacno bekove i krila koji konacno umiju da centriraju pa kakp tako... MI vec imamo bod...a vi?...a vidjecemo sta ce dalje biti...SAMO HRABRO PARTIZANE

mikele

pre 9 godina

zamolio bi grobare koji pisu da je totenhem igrao bez "nekoliko" igraca da ne izmisljaju igrali su bez celog prvog tima sem golmana lorisa...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (petarczv, 18. septembar 2014 21:57)

A ja biH tebe zamolio da se naučiš pravopisu.
Ko god da je igrao, ovo je neočekivan uspeh i pohvalio bih tim na hrabroj igri.

Boli boli.

pre 9 godina

BBC ni jednom reci ne pominje da je Totenhem igrao u drugoj ili trecoj postavi. Naprotiv, puni su hvale za Partizan. Ali sta oni znaju, valjda je bitnije sta kazu komentari citalaca na B92?
[link]
(Lajos Vinetu, 19. septembar 2014 00:15)
Strucnjace a jos je bitnije da si ti gledao Partizan sinoc hahaha, i Partizanu je falilo pola igraca. Ali nastavi ti da nas pratis.

Bratac

pre 9 godina

Neko rece rezervni sastav? Soldado, Vertongen, Lamela, Tauzend, Paulinjo. Eto, dovoljno. A drugo, kakve veze ima sto imaju rezerviste u timu veceras? Ne igramo sa rezervama FK Babusnica nego Totenhema. Jaz izmedju nas i njih je toliki da je i treci tim bolji od nase cele lige. To su jaki timovi. Neko rece da Dejvis za kojeg sam jedva cuo kosta 12 mil.
A zato kada vi srusite rezerviste OFK-a pravite festu kao da ste srusili Barselonu. Manite me toga.

Jon Snow

pre 9 godina

Bravo crno beli, odlican mec za sada, ne obaziremo se mi na zajedljive komentare, zavist je cudo, neko igra protiv Vertongena, Lorisa i Soldada, a neko protiv Radnickog iz Pirota..pozitivno me iznenadio Grbic, ne znam sto ga vadi Nikolic, a Ilic i Lazovic umiru..bukvalno.. YWJ2

answer

pre 9 godina

da zvezda igra evropu ne bi bilo zanimljivo jer smo mi ljudi, ovako mi navijamo, a oni navijaju protiv i cela Srbija prati evropu i cela Srbija zadovoljna

cartmanx

pre 9 godina

Zasluzili smo mozda i pobedu ali ok, i ovako da je bilo Skuletica mozda bi oni centrasutevi bili realizovani, ali sta bi bilo kad bi bilo, imali su i oni precku i itd.mozda i realana rezultat po meni ....Ono sto me hrabri je igra Partizana, nije bilo bunkera, vec se igralo atipicno za nase klubove, napadi, puno trcanja svih 90 minuta... sve u svemu koliko se cinini se sa ovim sastavom moglo. Kao sto rece toliko kritikovani Strajnic, ali s ovim moram da se slozim, kad igramo sa mocnim i jakim klubovima igramo bolje.Nadam se da ce ovakav pristup biti i protiv Besiktasa... bilo kuci bilo na strani, pa i nek izgubimo, jer bunkerom sigurno gubimo ovako sansa uvek postoji za gol i pobedu,sto da ne.

as

pre 9 godina

Bravo šampioni,sa timom koji vredi 260 mil eura odigrati 0-0 i biti bolji veci dio utakmice,i da taj isti tim za 90 min.ne uputi ni šut u gol,je za svaki respekt!

Ljubisa Spasojevic

pre 9 godina

Ono sto treba da krasi igru Partizana je brzi protok lopte i aktiviranje Drincica koji mora da uposljava svoje ofanzivce. Kada Ilic dobije loptu procenat tacnog i upotrebljivog pasa je 95% ka svom saigracu. Setite se Moreire koji je bio kralj sredine terena. Takodje u odbrani Partizan mora imati nekog cvrstog i sa autoritetom fudbalera poput Krstajica i Ivanova.

Nemanja

pre 9 godina

@(petarczv, 18. septembar 2014 21:57)
Lenon, Verotngen, Paulinjo itd su sve rezerve? Pa dobro, vas bi ovaj rezervni totenhem nabusio. Pricali ste kako ce nas razbiti sa rezervama kad ono nista. Ovaj tim Totenhema je 10 puta skuplji i od vas i od nas zajedno, tako da nemoj da umanjujes rezultat, vec priznaj da smo odigrali odlicna mec, sto zaista jesmo.
A sledeci tim za koji navijate u Evropi je grecki Asteris, pa se malo informisite i o njemu, da znate postave i slicne stvari...

PFC Nr. 1

pre 9 godina

Pedja Strajnic zadovoljan kao da je Prtizan pobedio a ovo je cetvrti remi u svim dosadasnjim utakmicama u LE. Nijedna pobeda.Znaci nece zavrsiti sa nula bodova.Juce u jednom dnevnom listu pisalo da je partizan 1231 dan bez pobede u Evropi u grupnoj fazi.Znaci nastavlja se. Ovi doveli rezerve da im isprobaju mogucnosti
(Deda Milojko, 18. septembar 2014 20:55)
Pobedio je Egaleo u Ligi Evrope, iste godine Dnjepro u 1/16 finala, dakle posle grupne faze, pobedio je Sahtjor iz Donjecka, nereseno sa Laciom, Palermom, CSKA, Dnjeprom, Nefcijem 2x, Viljarealom, Rubinom...ima toga jos. Nego ako Partizan nije pobedio 1231 dan u ligi Evrope, koliko hijlada dana ima Zvezda bez pobede? 8000? 10.000 ? A ove godine u 7 utakmica nije izgubio. I svaki od timova sa kojima je igrao su mnogo bolje plasirani od Zvezde u Evropi, osim Torhavna. Pobedjivao je i Njukastl 2 puta i dva puta ga izbacio, Anderlehta, Groningem dva puta, igrao nereseno sa Realom, Olimpikom, Portom a da to se ne racuna to je Liga Sampiona...citas pogrene novine, sa netacnim informacijama.
A rezerve...pa nije igrao ni Partizanu najbolji strelac Skuletic, povredjeni Kojic( znate onaj u 90-tom iz voleja), Zivkovic, Ninkovic, Brasanac... Ovo je bilo bas dobro. Samo neka ovako nastave.

DBZ

pre 9 godina

Bilo bi sad dobro pobediti ove Grke kod njih pa makar i minimalnim rezultatom. Molim Srbe koji zive u Grckoj i prate tamosnji fudbal da nam kazu nesto o toj ekipi, hvala!

Da li su ti Bordo obrazi posle ljutog Rena

pre 9 godina

Neko sa Napretkom 0-0 a neko sa Totenhemom 0-0
(sone, 18. septembar 2014 21:40)
Posle svega sto se desavalo u Krusevcu to je poslednja stvar koju bi (a i svi ostali) trebao da pominjes u veceri kad je tvoj klub postigao sjajan, da ne kazem istorijski, uspeh protiv Totenhema B.
(Golman Livorna glavom u 87, 18. septembar 2014 22:11)
A ti ne bi uopste trebao da dolazis na komentare o Partizanovoj utakmici ako nemas kompleks...

Auu, koliko tupadzija ovde na komentarima.

pre 9 godina

Strajnic: "Grbic sutira levom nogom kojom se slabije sluzi"

Totenhem dosao sa rezervama.Nema Adebayora, Dembelea i jos nekoliko prvotimaca.Ko li im sedi na klupi? Uigravaju rezerve za Pemijer ligu
(Mali od pameti, 18. septembar 2014 20:12)

E bas ti hvala sto nam objasni.. Naravno da je dosao bez pola tima, ali i ti sa klupe su bolji od 99.9% igraca iz nase lige.

dijaspora

pre 9 godina

sasvim dobro odigrana utakmica.takticki i fizicki.cak sta vise da je igrao fofana partizan bi slavio.imao je bolje sanse.svaka cast lazovicu,ali proslo je njegovo.vulicevic je ekstra igrac.bravo partizan.ipak je ovo evroliga.ja bas zalim uz malo srece za ova dva druga boda.srecno protiv drugih i hrabro kao veceras.

o.lj.k.

pre 9 godina

Vidim da je more onih kojima je ova utakmica tesko pala... Naucite vec jednom, kada komsiji crkne krava, vi nemate nista od toga. Ne zelim da zvuci da branim upravu i politiku kluba (naprotiv, jako me pogadja nacin na koji se vodi klub), ali veceras je Partizan odigrao iznad ocekivanja svih nas (pogotovo navijaca sa druge strane brda). Ok, za Tot`nem nije igralo par bitnih igraca, ali ovi sto su izasli na teren, izasli su da pobede, a ne da otaljaju, i bili su losiji na terenu u svim parametrima. Nisam od onih koji svaki bod u Evropi smatraju uspehom, ali budimo realni, ovo veceras je izgledalo iznad renomea nase lige (koju ste VI komsije osvojili prosle godine, znate dobro kako). Da je obrnuta situacija, mene bi to motivisalo da vas nekako dostignem i da vam pariram, a sigurno ne bih ocajavao sto Maurisio nije doveo Adebajora u Beograd (pod parolom:```Mi smo bili bulja u Krusevcu, ali ce mi radost u zivotu doneti to sto ce Englezi da razbucaju Grobare``). Radite i borite se sportski, pa ako budete bolji, evo ruke...

simboliko

pre 9 godina

Upada mi u uši komentar o fizičkoj spremi nažih fudbalera, i ne mogu da se otmem utisku da to nije sprema, već konstitucija, odnosno selekcija igrača.
U rukometu su npr. ranije selektrani uglavnom mali zdepaszi igrači, dok su sada aktuelne košarkaške visine, itd.

Djape

pre 9 godina

Ovim Panterima ne mozes nikako ugoditi.Pre utakmice pricali napunice vas i sa trecom postavom.Posle utakmice pricaju,ipak je Totenhem igrao sa trecom postavom.

only fools and horses

pre 9 godina

Imam utisak da bi Nikolić pre igrao sa 10 igrača nego uveo Fofanu. Šta li mu je taj čovek toliko zgrešio.
A Lazović ima fizičku formu na nivou rekreativca, zato i toliko pada.

Drakce

pre 9 godina

Zvezda bi pocepala ove pacere....
(AlexRedStar, 18. septembar 2014 22:48)
Pa nije vam ovo Rakovica.Za 2 nedelje tamo kad budemo igrali sa Grcima 2.kolo vi igrajte sa Zvezdarom,Zarkovom,Dusanovcem...Pa ih cepajte ;)

Labud

pre 9 godina

Zaboravih da dodam da je Tole kriv zato sto je Totenhem igrao sa "osmim" timom. P.s. Kako navijaci komsinice to predstavljaju, generacija rodjena 2014. godine, bice ubedjena da je Totenhem doveo petlice u Beograd, a jedan taj igrac vredi vise od pola Jelen Lige.

Black Bunny

pre 9 godina

Ja sam zagrizeni Delija,ali moram da kazem da je Partizan veceras zasluzio vise od boda.Svaka cast na borbenosti.
(Aca, 18. septembar 2014 21:03)

Велико ХВАЛА од још загриженијег ГРОБАРА !
Ајде, извлачите се више из те буле па да се овој европској боранији напуне гаће кад морају у Београд!!

a kako da vam se ne smejemo?

pre 9 godina

Kako je jadno kada Partizan ne moze niti jedan gol da postigne iako je bolji bio u mecu. Godinama, bolji ili ne - nema gola protiv iole ozbiljnijih timova. To leti na sve strane, samo ne blizu gola. Navijaci srecni, nema veze.
Nivo svesti - kada odigras 0-0 kod kuce a navijaci srecni sto nije bilo 0-3.
(Da nije uspeh ?, 18. septembar 2014 21:50)

A jos je veci upeh sto nas Zvezdasi gledaju i prate iz godine u godinu, i mogu misliti kako im je...

I treba

pre 9 godina

Legija casti za Huga Lorisa,dva puta za 15 dana na pasnjaku,pa ni Fljamurtari mu ne bi tesko pao!
(Mandrak, 18. septembar 2014 22:54)

a tebi izgleda tesko sve to pada...

Ivan PK

pre 9 godina

Bravo momci,zaista odlicna partija,je prezadovoljan.Par zapazanja,bez Skuletica u napadu smo zaista tanki,mnoogo nam je falio u samom spicu napada,Danko se jeste borio ali nekako nije to to,sa Skuletom to izgleda mnogo bolje.Iako smo igrali u dosta izmenjenom sastavu u defanzivi,Totenhem osim one precke u prvom minutu nije imao NIJEDNE sanse.Iako ce mnogi osporavati ovaj rez.Partizana govoreci da su Englezi dosli sa rezervnim sastavom to apsolutno nije tacno,jesu igrali u promenjenom ali nikako sa rezervama.U prvoj postavi su igrali Loris,Vertongen,Tauzent,Dejvis,Lenon,Paulinjo,posle su usli Lamela i Soldado.Sale nije veceras blistao kao ni njegov prezimenjak u veznom redu ali su zato odlicno odigrali Grbic i Vulicevic,od malig Pantica ocekujem mnogo vise u sledecim mecevima,ipak je bio izvesno vreme povredjen.Sledecu igramo sa Grcima,ako tu izgubimo onda nam ovaj bod ne vredi nista.I na kraju,nije mi nikako jeste kako pojedini navijaci mogu da pljuju naseg trenera,covek je 9 meseci u Partizanu i ima samo jedan poraz,u prvenstvu smo efikasni a u Evropi po mom misljenju igramo sasvim dobro,neporazeni protiv Ludogoreca i Totenhema,dobili 2 puta Neftci i Torsavn.PS Zamolio bih sve navijace Partizana da uopste ne reaguju na provokacije onih koji igraju Evropu svake prestupne godine.
(WSC, 18. septembar 2014 21:46)

Kako svake prestupne?
Nisu igrali ni 2008 ni 2012. ;) A kako bese 2004,ne secam se ;)

Coco Bill

pre 9 godina

Ma meni su najinteresantniji "Delijanci" sa "novom logikom". Evo do sad se, bez obzira ko za koga navijao, uopšteno govorilo i konstatovalo, kako su engleski timovi iz druge pa čak i iz treće lige, jači od bilo kog našeg tima, iz naše JL, a kamoli njihovi "prvoligaša". Dakle, Partizan odigra nerešeno i to protiv Totenhema, koji igra PL i koji tamo u proseku zauzima tu neku zlatnu sredinu njihove tabele. E sad, on nije odigrao nerešeno, zato što je pružio, ako ne dobru ono bar solidnu igru, nego zato što su oni igrali sa sa "drugim timom" ????!!! Biće pre da je "grožđe", to jest uspeh "kiseo" jer je komšijin.

LL

pre 9 godina

Najnovija vest!!!UEFA ce najstrozije kazniti Totenhem zbog slanja ekonoma,baba seri,i ostalih pomocnih radnika na utakmicu evro liga protiv Partizana u Beogradu!Nedopustivo za jedan tako ozbiljan klub.
(Pero, 18. septembar 2014 22:52)

A Ti si vec dovoljno kaznjen...

ko ce da nam kaze

pre 9 godina

alo bre na gol sutnuli niste,sta je sa ovim grobarima,sjajan uspeh, ma pokrijte se usima.
(miki77, 19. septembar 2014 13:16)

Mi jesmo, Totenhem nije, kao ni vi u Krusevcu, a i kako ce te kada se unapred bacate na travu i glumite ludilo.