Subota, 30.08.2014.

15:41

Ni Di Marija ne pomaže Junajtedu

Agonija Mančester junajteda se nastavlja. Ekipa Luja van Gala nije pobedila ni u trećem kolu Premijer lige, odigravši bez golova u Burnliju.

Izvor: B92

Ni Di Marija ne pomaže Junajtedu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

90 Komentari

Sortiraj po:

Shone

pre 9 godina

Dok u timu igraju Bleket,Evans (ili Smoling),Flecer,Esli Jang tu ne pomazu ni Murinjo ni Hajnkes ni Simeone zajedno,jednostavno ova trojica sto sam ih naveo,cetvorica ako racunamo i Smolinga su operisani od fudbala.Flecer je bio dobar dok je bio trener Ferguson,ali imao je neku opaku bolest i dugo je pauzirao pa zato je ovako los.Nego zna li neko sta se desava sa Rafaelom,zasto ga nema u postavi Junajteda??

maradona

pre 9 godina

a likovali su zbog lakog rasporeda na pocetku prvenstva.
Da parafraziram Seneku, kada covek ne zna kuda ide nijedan vetar nije povoljan

AC MILAN

pre 9 godina

Van Mojes
Siena nije u Seria-i A prema tome vidim koliko si upucen.
Kad smo kod Zvezde izbusili smo vas 2007 u kvalif.i nakon toga osvojili LŠ.
A razumem te Partizan 6-7x bio prvak drzave,sigurni ti je lose.

Svete

pre 9 godina

(Van Gal, 26. avgust 2014 02:10)

Kako da su napravili ovakvu ekipu ??? Od cega su trebali da je naprave plastelina ili lego kocki, mozda od brasna ili od cementa, vode i peska ???
Inace razlika izmedju ovog i Uniteda od pre nekoliko godina je ta sto bi u onoj situaciji kada su trazili penale i na ovoj i na prosloj utakmici United pre nekoliko godina dobio te penale i verovatno bi nekako pobedio i imao bi 6 bodova i ne bi se ni pominjala losija igra !!

Nele MKD

pre 9 godina

Navijam za Chelsea ali kao mlad gotivio sam MU takodje. Jos uvek imam simpatije iako mi je Chelsea prva ljubav. Nemam puno vremena da odgledam sve utakmice ali cak i ovako poluinformisan cini mi se da ovo sto se MU desava je u najmanju ruku bizarno. Sa ovakvim timom..

Van Mojes

pre 9 godina

delija@le
Kako je u Evropi???
Kad ce derbi sa Pazarom?
(AC MILAN, 30. avgust 2014 17:15)To što ste vi jadni i bedni,nije vam Zvezda kriva,a gde je vama Evropa,kad će derbi sa Sijenom?Vi ni kvalifikacije nećete gledati narednih 5 sezona.

Metodije

pre 9 godina

Ako ovako budemo igrali necemo biti ni 10 na kraju sezone.Nadam se da ce na zimu Van Gal dovesti jednog desnog beka,i jednog veznjaka posto Flecer pojma nema,Karik je mator,Kleverli takodje nema pojma.A Januzaj igra toplo-hladno.

djoshha

pre 9 godina

Pod hitno da oterate ovog Van Gala sa klupe i da vratite Fergusona na mesto dozivotnog trenera, koliko god para da trazi. Jednostavno junajted kao da vise nije isti tim. Sa timom koji je imao Ferguson u poslednje 3 sezone dok ih je trenirao, Mojes i Van Gal bi ispali iz lige, a on je osvajao titule. Sa ovom sadasnjom ekipom, Ferguson bi uzeo bar 2 trofeja u sezoni, toliko o njemu kao treneru i coveku!

absolutezero

pre 9 godina

Van Gal je vise puta oteran nego sto je otisao. Sa Holandijom je uspeo da ne ode na SP, sa Barsom je na pola sezone bio u zoni ispadanja. Uzeo evrotitulu sa Ajaksom kad su bili toliko jaki da im trener nije ni trebao. Teska prevara, najveca posle Ranijerija.

andreas kisser

pre 9 godina

(Van Gal, 30. avgust 2014 16:09)

a objasni mi molim te kako si ti zamislio da man uni ima ovaj tim koji si nam nacrtao, sa rojsom, kedirom, humelsom i kim sve jos ne? kazes svi su hteli da odu iz svojih klubova. jesu, pa sta? junajted je jedina opcija, ne postoji ni jedan drugi klub na svetu, nego cim neki vrhunski igrac zeli da ode iz trenutnog kluba, to mora da bude junajted? ajde lepo ukljuci malo vijuge... mislis da van gal nije zeleo da dovede humelsa? sta, ti bolje od njega znas da je humels slobodan i da je dobar igrac a on (van gal) je sisao vesla? jesi li svestan koju su cenu citavog leta nudili za vidala, pa ga eno covek ostade u juventusu. objasni mi molim te kojom to logikom ocekujes da jedan rojs dodje u klub koji ne igra ni intertoto kup? rodzers je celog leta jurio tog istog rojsa, liverpul jos i igra LS, pa nista? kako to zamisljas da se igraci 'dovode' u transfer roku, u'vate ih za usi pa direktno u mancester ili liverpul? zanimljivo mi je koliko su 'poznavaoci fudbala' ponekad operisani od logike.

Berezutsky

pre 9 godina

Pa naravno da nije pomogao jer:1)Di Marija nije defanzivac neko igrac veznog reda,i pod 2) Junajtedu skripi u odbranu jer u timu igraju amateri Dzoni Evans,i onaj Bleket,ne znas koji je gori.Kao da gledam Voju Stankovica i Nikolu Gulana u Partizanu.Gde je Brazilac Rafael?Zasto on ne igra??Na zimu dovesti Janmata iz Njukasla na desnog beka.

monarhista

pre 9 godina

Kad sam govorio da ce naduvenko Van Gal poniziti MU lupali ste mi minuse...covek koji tera rodjenu cerku da s njim prica persi...postoje treneri stvaraoci i majstori...ferguson,murinjo,klop,hicfeld,hejnkes pa i lipi i teske prevare kao sto su kapelo,van gal,anceloti,venger,del boske i da ne nabrajam jer je njih mnogo vise!

Šavija Alonso

pre 9 godina

Mislim da ako istrpe Van Gala, Junajted ima solidne šanse da izbegne ispadanje iz Premijer Lige ove sezone. Promena trenera bi verovatno značila i selidbu u Čempionšip.

folivora

pre 9 godina

Jednom Junajtedu (a evo i Sitiju) se ne svira penal kada lopta pogadja igraca u ruku (bio je), ali zato Partizanu moze bez razmisljanja, iako realno nije bio. Zato neko ima odnos 0/3 a neko 3/3.

Ljubinko Pantic

pre 9 godina

Sad sam ja skontao u cemu je problem,vezni red je u redu,ali odbrana nam je busna,tu nam igraju rupetine od igraca koje se zovu Bleket i Dzoni Evans,ta dvojica kad igraju naravno da ce da nas vozaju napadaci i od slabasnih timova kao sto su Barnli,Sanderlend,pa cak i MK Dons.Van Gale odazovi se pameti covece,dovedi stopera i desnog beka.Gde su blizanci Fabio i Rafael?
A i Flecer je katastrofalan,podbacio je totalno.

Nick_Cave

pre 9 godina

Dakle, sta je gore od gubitnika?Gubitnik koji je arogantan i ne pokazuje postovanje prema protivnickom menadzeru.Sad cak nije ni izgubio,a u kupu protiv Mkd kad je izgubio otisao da potpisuje autograme,nece coveka da pozdravi.Slobodno,srozavaj jos vise imidz kluba van.

Kaba

pre 9 godina

Pa naravno da im ne pomaze kad su kupili jos jedno krilo! Umesto da su oni uzeli fabregasa ili reusa oni bacili tolike pare samo bi malo promovisali klub i zapusili usta navijacima! Cisto kao nesto se radi... Naravno da je Di Maria opasan igrac ali to nije ono sto im treba, o odbrani da ne pocinjem pricu..

delija@le

pre 9 godina

Man.United?
Skup 11 bitangi na terenu koji ne znaju da daju goool.
(AC MILAN, 30. avgust 2014 16:20)

A Milan je jako dobar tim,nema sta...

loki

pre 9 godina

ovi sto i dalje stavljaju man utd na tikete i cekaju pobedu su mi tek misterija....ljudi,savetujem da prestanete da se kladite.Koliko jos godina junajted treba da se bruka da bi vi shvatili da junajted vise nije ono sto je bio?

goran

pre 9 godina

Eto vam Van Gala ,ima ubedljivo lošiji start od Mojesa prošle sezone, i još ima i bolji tim u odnosu na Mojesa ...dakle koliko vidim praviće Junajted Mojesa od blata, koliko god on bio loš Van Gal je još lošiji od njega ,jer čovek jednostavno ne može da se snadje u premier ligi ,sramota je da ovako trofejni trener ne uvidi greške i ne trgne ekipu nakon dva kola a ima prilično dobar tim , i to sa najnovijom zvezdom Di Marijom koji je danas pokazao da je klasa od igrača ,ali evidentno je da ne mogu on i Runi i Valensija (koji se danas dosta trudio na boku) sami da igraju, potrebna su još sedam igrača da se uključe da bi Junajted mogao da računa na sigurne bodove protiv timova iz donjeg doma,a protiv timova iz gornjeg doma nemaju šta da traže sa ovakvom igrom ,po svemu sudeći ako ne podignu formu i ne poprave igru biće nas istom mestu kao prošle sezone bez LŠ i lige evrope a može se desiti da budu i još gore pozicionirani

Vladimir

pre 9 godina

Znate koja je razlika izmedju Fergusona i ovog nazovimo trenera?.... Pa da ovako odigraju Fergi bi ih dao streljati dok je on bio trener...i to jos na poluvremenu...

Van Gal

pre 9 godina

Odlican potez ali dzabe kad im igra deluje nekako mrtvo kao da su se zasitili.Valensija,Nani,Jang,Kagava nekako mi se cini kao da im je dosadno u Junajtedu nema zara i zelje.Odbrana je kriminalna, kakav Januzaj,Flecer,Bleket i slicni.
Fale vrhunski stoperi i sveze krvi na sredini terena.Ne znam zasto Cicarita i dalje drze u klubu samo ga unistavaju ne igranjem.
Golman:Kasiljas(De Hea)
Odbrana:Dani Alves(Rafael),Benatja(Dzons),Humels(Smoling),So(Roho)
Zadnji vezni:Kedira(Felaini),Strotman(Erera)
Ofanzivni vezni:Di Marija(Kvadrado),Runi(Koke),Rojs(Mata)
Napad:Miler(Van Persi)
Da su napravili ovakvu ekipu, mogli bi da hraju Evropom ali ovako nista.Borba za sredinu tabele.Junajted je godinama bio u vrhu svetskog fudbala i cudi me sto nisu dovodili sa vremena na vreme nekog dobro igraca.Koliko su samo para dobili od prodaje Ronalda, nikad nisu dovodili neko zaista zvucno pojacanje osim Persija u poslednjih par godina a verujem da imaju brdo para jer su stedli.A realno sve igrace koje sam naveo mogli su da dovedu jer skoro svi su trazili novi klub sem Milera.
(Van Gal, 26. avgust 2014 02:10)

# Link komentara
Preporučujem (+4)
Ne preporučujem (-76)

A vi ste meni nalupali minuse :)

Consumer

pre 9 godina

utd kriminalan. samo ne pricajte o dva penala, bila su, ali je to nebitno. formacija i sistem su komedija, sa ovim igracima. ocaj zivi od ekipe, a potrosni sleperi novca, plus plate potrosenih igraca koje su sprdnja. nisam navijac sitija, vec celzija, samo pogledajte kako siti radi, od onog haoticnog pocetka pre nekoliko godina. renesansa.

delija@le

pre 9 godina

Evans ako ima mozga nek sam pakuje kofere, Bleket, Flecer, Dzons, nivo Zvezda i Partizana, Anderson da' li je on uopšte profi igrač, Van Persi šlag na torti, ni ideje, ni volje, ni snage.Di Maria me danas kupio za ceo život. Sudija katastrofalan za PL, dva penala. PS. Oborise mi 5 tiketa.
(danijela, 30. avgust 2014 15:48)

Slazem se sa svime osim za Dzonsa koji ce uz Roha,Blinda i Shawa ciniti jako dobru odbranu,ali je veci problem napad jer jedino Di Marija nesto pokusava i uspesan je u tome dok Mata,Runi i van Persi igraju totalno bezvoljno.Evans,Bleket,Flecer,Anderson,Valensija nisu ni za 5. englesku ligu,jos ispade da je Jang uz Di Mariu i najbolji igrac Junajteda...

kosovski ciklus

pre 9 godina

koliko ovi komentatori daju sebi za pravo da komentarisu sudijske odluke i covek prica kako je mancester ostecen ,a Young je pao u duelu , kod druge situacije lopta prvo pogadja u REBRA igraca Barnlija pa se odbijs do ruke gode on nije imao vremena da je skloni umesto sto lupetaju neka malo otvore sudijske knjige u kojima su pravila jasno oznacena!

Milos Madjar 88

pre 9 godina

Kako sad glupo zvuce izjave nasih trenera,kad dodje pojacanje treba mu 3 godine da se adaptira,a Di Maria se nije ni upoznao sa igracima i eto ga u prvih 11. :D

lilijiji

pre 9 godina

A možda Mojes i nije bio baš tolika vucibatina?
(Zvezdaš stariji, 30. avgust 2014 15:43)
Kralju ulepša mi dan sa ovim komenarom.

milan

pre 9 godina

nije mi jasno sta ljudi sada ocekuju od di marije. pa normalno da ne moze da pomogne. jos 6 takvih krila da dovedu opet nece nista da urade.

200 miliona potrosili i opet nista.

heatovac

pre 9 godina

Junajted ima najgora 3 defanzivca u istoriji:Evans,Dzons,Smaling; 2 najsporija vezna igraca:Kerik,Flecer; 2 najlosija krila:Jang,Valensija.Dok su god ovi igraci u klubu, Mancester nece biti ni u top 4 ekipe PL.Nema vise Vidica i Ferdinanda u odbrani, Skolsa i Kina u sredini, Ronalda i Gigsa na krilima.Blekburnu dati nagradu sto su uvalili Dzonsa za 20 mil. funti Mancesteru.

ugi

pre 9 godina

Smesan Junjated, hitno da se dovedu jedan zadnji vezni (postovanje Fleceru, ali nije onaj od pre 3 godine, bolest ucinila svoje) i stoper pod hitno, jer sa ovakvom ekipom, cast izuzecima ocekuje ih borba od 7-20 mesta..

znaju svi da nis je radnicki

pre 9 godina

Za ono sto UTD radi na kladionici prosle i pogotovu ove sezone,kunem ih danonocno prosto ne znam sta vise da smislim da im se dogodi

liga

pre 9 godina

ocajan je junajted... losiji nego prosle sezone....dobili su najlaksi raspored...prvih 6 protivnika,sve kandidati za ispadanje a oni 2 boda uzeli u 3 tekme...iskreno,veliko je pitanje da li ce di maria moci da igra u pl kao u primeri

veliki strumf

pre 9 godina

Ovako spor fudbal koji Junajted igra, nije nista ni bolji ni brzi od onog koji se igra u nasoj bednoj ligi, a ovo sto igraju Flecer i Mata mogu lagano da igram i ja, sa nedelju dana treninga! Ali Dzoni Evans - pa on bi se u Zvezdi rvao sa Krnetom za mesto na klupi. Kakva sramota od igraca.

3D

pre 9 godina

Bolja utakmica je bila prosle subote, Borac-Cukaricki. Ovaj je jos gori od Mojesa, vec prica da ce biti bolje sledece sezone. Jos me i oborise na kladionici. Haos od ekipe !

Ljkra

pre 9 godina

Kada ova odbrana igra ovako lose protiv barnlija sta mislite da ce im raditi siti ili celzi sa vrhunskim napadacima. Vezni red je komican. Tacno kako je otisao Gigs mancester nema sredinu terena

sta ja znam sta je to zarulja

pre 9 godina

Ajde da kažem da pratim Junajted, da ne kažem da sam navijač da se ne uvrede lokalpatriote, ali koliko sam isfrustriran i razočaran igrom. U ovoj formaciji ne bi im pomogla jos tri Ronalda i Mesija. Bio sam ubedjen da će Van Gal doneti boljitak, ali sa pričom treba vremena vidi se da on nema rešenje trenutnog problema. Kakvo vreme care ne možeš Barnli da dobiješ sa trećom najskupljom ekipom u ligi...

nenad rs

pre 9 godina

У првих петнаест минута личили су на неки тим са Фарских острва.Које паре људи добијају,џаба.

danijela

pre 9 godina

Evans ako ima mozga nek sam pakuje kofere, Bleket, Flecer, Dzons, nivo Zvezda i Partizana, Anderson da' li je on uopšte profi igrač, Van Persi šlag na torti, ni ideje, ni volje, ni snage.Di Maria me danas kupio za ceo život. Sudija katastrofalan za PL, dva penala. PS. Oborise mi 5 tiketa.

yup

pre 9 godina

Ma Di Marija je pravio sanse, ali ostali kao da prvi put vide loptu. Eventualno ako su je videli na nekoj reklami. Da su makar igrali PES ili FIFA pa bi se malo bolje kretali u napadu. Goru odbranu nisam video, ali i sredina terena ni da pomisli da se otvori i da primi loptu.
Mislim da im treba i neko ko ce da im se dere i motivise ih pored terena, a ne piskaralo koje ne mrda sa stolice.

veliki strumf

pre 9 godina

Ovako spor fudbal koji Junajted igra, nije nista ni bolji ni brzi od onog koji se igra u nasoj bednoj ligi, a ovo sto igraju Flecer i Mata mogu lagano da igram i ja, sa nedelju dana treninga! Ali Dzoni Evans - pa on bi se u Zvezdi rvao sa Krnetom za mesto na klupi. Kakva sramota od igraca.

heatovac

pre 9 godina

Junajted ima najgora 3 defanzivca u istoriji:Evans,Dzons,Smaling; 2 najsporija vezna igraca:Kerik,Flecer; 2 najlosija krila:Jang,Valensija.Dok su god ovi igraci u klubu, Mancester nece biti ni u top 4 ekipe PL.Nema vise Vidica i Ferdinanda u odbrani, Skolsa i Kina u sredini, Ronalda i Gigsa na krilima.Blekburnu dati nagradu sto su uvalili Dzonsa za 20 mil. funti Mancesteru.

nenad rs

pre 9 godina

У првих петнаест минута личили су на неки тим са Фарских острва.Које паре људи добијају,џаба.

danijela

pre 9 godina

Evans ako ima mozga nek sam pakuje kofere, Bleket, Flecer, Dzons, nivo Zvezda i Partizana, Anderson da' li je on uopšte profi igrač, Van Persi šlag na torti, ni ideje, ni volje, ni snage.Di Maria me danas kupio za ceo život. Sudija katastrofalan za PL, dva penala. PS. Oborise mi 5 tiketa.

sta ja znam sta je to zarulja

pre 9 godina

Ajde da kažem da pratim Junajted, da ne kažem da sam navijač da se ne uvrede lokalpatriote, ali koliko sam isfrustriran i razočaran igrom. U ovoj formaciji ne bi im pomogla jos tri Ronalda i Mesija. Bio sam ubedjen da će Van Gal doneti boljitak, ali sa pričom treba vremena vidi se da on nema rešenje trenutnog problema. Kakvo vreme care ne možeš Barnli da dobiješ sa trećom najskupljom ekipom u ligi...

ugi

pre 9 godina

Smesan Junjated, hitno da se dovedu jedan zadnji vezni (postovanje Fleceru, ali nije onaj od pre 3 godine, bolest ucinila svoje) i stoper pod hitno, jer sa ovakvom ekipom, cast izuzecima ocekuje ih borba od 7-20 mesta..

3D

pre 9 godina

Bolja utakmica je bila prosle subote, Borac-Cukaricki. Ovaj je jos gori od Mojesa, vec prica da ce biti bolje sledece sezone. Jos me i oborise na kladionici. Haos od ekipe !

yup

pre 9 godina

Ma Di Marija je pravio sanse, ali ostali kao da prvi put vide loptu. Eventualno ako su je videli na nekoj reklami. Da su makar igrali PES ili FIFA pa bi se malo bolje kretali u napadu. Goru odbranu nisam video, ali i sredina terena ni da pomisli da se otvori i da primi loptu.
Mislim da im treba i neko ko ce da im se dere i motivise ih pored terena, a ne piskaralo koje ne mrda sa stolice.

liga

pre 9 godina

ocajan je junajted... losiji nego prosle sezone....dobili su najlaksi raspored...prvih 6 protivnika,sve kandidati za ispadanje a oni 2 boda uzeli u 3 tekme...iskreno,veliko je pitanje da li ce di maria moci da igra u pl kao u primeri

znaju svi da nis je radnicki

pre 9 godina

Za ono sto UTD radi na kladionici prosle i pogotovu ove sezone,kunem ih danonocno prosto ne znam sta vise da smislim da im se dogodi

lilijiji

pre 9 godina

A možda Mojes i nije bio baš tolika vucibatina?
(Zvezdaš stariji, 30. avgust 2014 15:43)
Kralju ulepša mi dan sa ovim komenarom.

delija@le

pre 9 godina

Man.United?
Skup 11 bitangi na terenu koji ne znaju da daju goool.
(AC MILAN, 30. avgust 2014 16:20)

A Milan je jako dobar tim,nema sta...

Milos Madjar 88

pre 9 godina

Kako sad glupo zvuce izjave nasih trenera,kad dodje pojacanje treba mu 3 godine da se adaptira,a Di Maria se nije ni upoznao sa igracima i eto ga u prvih 11. :D

andreas kisser

pre 9 godina

(Van Gal, 30. avgust 2014 16:09)

a objasni mi molim te kako si ti zamislio da man uni ima ovaj tim koji si nam nacrtao, sa rojsom, kedirom, humelsom i kim sve jos ne? kazes svi su hteli da odu iz svojih klubova. jesu, pa sta? junajted je jedina opcija, ne postoji ni jedan drugi klub na svetu, nego cim neki vrhunski igrac zeli da ode iz trenutnog kluba, to mora da bude junajted? ajde lepo ukljuci malo vijuge... mislis da van gal nije zeleo da dovede humelsa? sta, ti bolje od njega znas da je humels slobodan i da je dobar igrac a on (van gal) je sisao vesla? jesi li svestan koju su cenu citavog leta nudili za vidala, pa ga eno covek ostade u juventusu. objasni mi molim te kojom to logikom ocekujes da jedan rojs dodje u klub koji ne igra ni intertoto kup? rodzers je celog leta jurio tog istog rojsa, liverpul jos i igra LS, pa nista? kako to zamisljas da se igraci 'dovode' u transfer roku, u'vate ih za usi pa direktno u mancester ili liverpul? zanimljivo mi je koliko su 'poznavaoci fudbala' ponekad operisani od logike.

Vladimir

pre 9 godina

Znate koja je razlika izmedju Fergusona i ovog nazovimo trenera?.... Pa da ovako odigraju Fergi bi ih dao streljati dok je on bio trener...i to jos na poluvremenu...

loki

pre 9 godina

ovi sto i dalje stavljaju man utd na tikete i cekaju pobedu su mi tek misterija....ljudi,savetujem da prestanete da se kladite.Koliko jos godina junajted treba da se bruka da bi vi shvatili da junajted vise nije ono sto je bio?

Nick_Cave

pre 9 godina

Dakle, sta je gore od gubitnika?Gubitnik koji je arogantan i ne pokazuje postovanje prema protivnickom menadzeru.Sad cak nije ni izgubio,a u kupu protiv Mkd kad je izgubio otisao da potpisuje autograme,nece coveka da pozdravi.Slobodno,srozavaj jos vise imidz kluba van.

goran

pre 9 godina

Eto vam Van Gala ,ima ubedljivo lošiji start od Mojesa prošle sezone, i još ima i bolji tim u odnosu na Mojesa ...dakle koliko vidim praviće Junajted Mojesa od blata, koliko god on bio loš Van Gal je još lošiji od njega ,jer čovek jednostavno ne može da se snadje u premier ligi ,sramota je da ovako trofejni trener ne uvidi greške i ne trgne ekipu nakon dva kola a ima prilično dobar tim , i to sa najnovijom zvezdom Di Marijom koji je danas pokazao da je klasa od igrača ,ali evidentno je da ne mogu on i Runi i Valensija (koji se danas dosta trudio na boku) sami da igraju, potrebna su još sedam igrača da se uključe da bi Junajted mogao da računa na sigurne bodove protiv timova iz donjeg doma,a protiv timova iz gornjeg doma nemaju šta da traže sa ovakvom igrom ,po svemu sudeći ako ne podignu formu i ne poprave igru biće nas istom mestu kao prošle sezone bez LŠ i lige evrope a može se desiti da budu i još gore pozicionirani

maradona

pre 9 godina

a likovali su zbog lakog rasporeda na pocetku prvenstva.
Da parafraziram Seneku, kada covek ne zna kuda ide nijedan vetar nije povoljan

milan

pre 9 godina

nije mi jasno sta ljudi sada ocekuju od di marije. pa normalno da ne moze da pomogne. jos 6 takvih krila da dovedu opet nece nista da urade.

200 miliona potrosili i opet nista.

Svete

pre 9 godina

(Van Gal, 26. avgust 2014 02:10)

Kako da su napravili ovakvu ekipu ??? Od cega su trebali da je naprave plastelina ili lego kocki, mozda od brasna ili od cementa, vode i peska ???
Inace razlika izmedju ovog i Uniteda od pre nekoliko godina je ta sto bi u onoj situaciji kada su trazili penale i na ovoj i na prosloj utakmici United pre nekoliko godina dobio te penale i verovatno bi nekako pobedio i imao bi 6 bodova i ne bi se ni pominjala losija igra !!

Shone

pre 9 godina

Dok u timu igraju Bleket,Evans (ili Smoling),Flecer,Esli Jang tu ne pomazu ni Murinjo ni Hajnkes ni Simeone zajedno,jednostavno ova trojica sto sam ih naveo,cetvorica ako racunamo i Smolinga su operisani od fudbala.Flecer je bio dobar dok je bio trener Ferguson,ali imao je neku opaku bolest i dugo je pauzirao pa zato je ovako los.Nego zna li neko sta se desava sa Rafaelom,zasto ga nema u postavi Junajteda??

Ljkra

pre 9 godina

Kada ova odbrana igra ovako lose protiv barnlija sta mislite da ce im raditi siti ili celzi sa vrhunskim napadacima. Vezni red je komican. Tacno kako je otisao Gigs mancester nema sredinu terena

Šavija Alonso

pre 9 godina

Mislim da ako istrpe Van Gala, Junajted ima solidne šanse da izbegne ispadanje iz Premijer Lige ove sezone. Promena trenera bi verovatno značila i selidbu u Čempionšip.

monarhista

pre 9 godina

Kad sam govorio da ce naduvenko Van Gal poniziti MU lupali ste mi minuse...covek koji tera rodjenu cerku da s njim prica persi...postoje treneri stvaraoci i majstori...ferguson,murinjo,klop,hicfeld,hejnkes pa i lipi i teske prevare kao sto su kapelo,van gal,anceloti,venger,del boske i da ne nabrajam jer je njih mnogo vise!

Kaba

pre 9 godina

Pa naravno da im ne pomaze kad su kupili jos jedno krilo! Umesto da su oni uzeli fabregasa ili reusa oni bacili tolike pare samo bi malo promovisali klub i zapusili usta navijacima! Cisto kao nesto se radi... Naravno da je Di Maria opasan igrac ali to nije ono sto im treba, o odbrani da ne pocinjem pricu..

absolutezero

pre 9 godina

Van Gal je vise puta oteran nego sto je otisao. Sa Holandijom je uspeo da ne ode na SP, sa Barsom je na pola sezone bio u zoni ispadanja. Uzeo evrotitulu sa Ajaksom kad su bili toliko jaki da im trener nije ni trebao. Teska prevara, najveca posle Ranijerija.

Consumer

pre 9 godina

utd kriminalan. samo ne pricajte o dva penala, bila su, ali je to nebitno. formacija i sistem su komedija, sa ovim igracima. ocaj zivi od ekipe, a potrosni sleperi novca, plus plate potrosenih igraca koje su sprdnja. nisam navijac sitija, vec celzija, samo pogledajte kako siti radi, od onog haoticnog pocetka pre nekoliko godina. renesansa.

Nele MKD

pre 9 godina

Navijam za Chelsea ali kao mlad gotivio sam MU takodje. Jos uvek imam simpatije iako mi je Chelsea prva ljubav. Nemam puno vremena da odgledam sve utakmice ali cak i ovako poluinformisan cini mi se da ovo sto se MU desava je u najmanju ruku bizarno. Sa ovakvim timom..

AC MILAN

pre 9 godina

Van Mojes
Siena nije u Seria-i A prema tome vidim koliko si upucen.
Kad smo kod Zvezde izbusili smo vas 2007 u kvalif.i nakon toga osvojili LŠ.
A razumem te Partizan 6-7x bio prvak drzave,sigurni ti je lose.

delija@le

pre 9 godina

Evans ako ima mozga nek sam pakuje kofere, Bleket, Flecer, Dzons, nivo Zvezda i Partizana, Anderson da' li je on uopšte profi igrač, Van Persi šlag na torti, ni ideje, ni volje, ni snage.Di Maria me danas kupio za ceo život. Sudija katastrofalan za PL, dva penala. PS. Oborise mi 5 tiketa.
(danijela, 30. avgust 2014 15:48)

Slazem se sa svime osim za Dzonsa koji ce uz Roha,Blinda i Shawa ciniti jako dobru odbranu,ali je veci problem napad jer jedino Di Marija nesto pokusava i uspesan je u tome dok Mata,Runi i van Persi igraju totalno bezvoljno.Evans,Bleket,Flecer,Anderson,Valensija nisu ni za 5. englesku ligu,jos ispade da je Jang uz Di Mariu i najbolji igrac Junajteda...

Van Mojes

pre 9 godina

delija@le
Kako je u Evropi???
Kad ce derbi sa Pazarom?
(AC MILAN, 30. avgust 2014 17:15)To što ste vi jadni i bedni,nije vam Zvezda kriva,a gde je vama Evropa,kad će derbi sa Sijenom?Vi ni kvalifikacije nećete gledati narednih 5 sezona.

kosovski ciklus

pre 9 godina

koliko ovi komentatori daju sebi za pravo da komentarisu sudijske odluke i covek prica kako je mancester ostecen ,a Young je pao u duelu , kod druge situacije lopta prvo pogadja u REBRA igraca Barnlija pa se odbijs do ruke gode on nije imao vremena da je skloni umesto sto lupetaju neka malo otvore sudijske knjige u kojima su pravila jasno oznacena!

Berezutsky

pre 9 godina

Pa naravno da nije pomogao jer:1)Di Marija nije defanzivac neko igrac veznog reda,i pod 2) Junajtedu skripi u odbranu jer u timu igraju amateri Dzoni Evans,i onaj Bleket,ne znas koji je gori.Kao da gledam Voju Stankovica i Nikolu Gulana u Partizanu.Gde je Brazilac Rafael?Zasto on ne igra??Na zimu dovesti Janmata iz Njukasla na desnog beka.

Metodije

pre 9 godina

Ako ovako budemo igrali necemo biti ni 10 na kraju sezone.Nadam se da ce na zimu Van Gal dovesti jednog desnog beka,i jednog veznjaka posto Flecer pojma nema,Karik je mator,Kleverli takodje nema pojma.A Januzaj igra toplo-hladno.

folivora

pre 9 godina

Jednom Junajtedu (a evo i Sitiju) se ne svira penal kada lopta pogadja igraca u ruku (bio je), ali zato Partizanu moze bez razmisljanja, iako realno nije bio. Zato neko ima odnos 0/3 a neko 3/3.

Ljubinko Pantic

pre 9 godina

Sad sam ja skontao u cemu je problem,vezni red je u redu,ali odbrana nam je busna,tu nam igraju rupetine od igraca koje se zovu Bleket i Dzoni Evans,ta dvojica kad igraju naravno da ce da nas vozaju napadaci i od slabasnih timova kao sto su Barnli,Sanderlend,pa cak i MK Dons.Van Gale odazovi se pameti covece,dovedi stopera i desnog beka.Gde su blizanci Fabio i Rafael?
A i Flecer je katastrofalan,podbacio je totalno.

Van Gal

pre 9 godina

Odlican potez ali dzabe kad im igra deluje nekako mrtvo kao da su se zasitili.Valensija,Nani,Jang,Kagava nekako mi se cini kao da im je dosadno u Junajtedu nema zara i zelje.Odbrana je kriminalna, kakav Januzaj,Flecer,Bleket i slicni.
Fale vrhunski stoperi i sveze krvi na sredini terena.Ne znam zasto Cicarita i dalje drze u klubu samo ga unistavaju ne igranjem.
Golman:Kasiljas(De Hea)
Odbrana:Dani Alves(Rafael),Benatja(Dzons),Humels(Smoling),So(Roho)
Zadnji vezni:Kedira(Felaini),Strotman(Erera)
Ofanzivni vezni:Di Marija(Kvadrado),Runi(Koke),Rojs(Mata)
Napad:Miler(Van Persi)
Da su napravili ovakvu ekipu, mogli bi da hraju Evropom ali ovako nista.Borba za sredinu tabele.Junajted je godinama bio u vrhu svetskog fudbala i cudi me sto nisu dovodili sa vremena na vreme nekog dobro igraca.Koliko su samo para dobili od prodaje Ronalda, nikad nisu dovodili neko zaista zvucno pojacanje osim Persija u poslednjih par godina a verujem da imaju brdo para jer su stedli.A realno sve igrace koje sam naveo mogli su da dovedu jer skoro svi su trazili novi klub sem Milera.
(Van Gal, 26. avgust 2014 02:10)

# Link komentara
Preporučujem (+4)
Ne preporučujem (-76)

A vi ste meni nalupali minuse :)

djoshha

pre 9 godina

Pod hitno da oterate ovog Van Gala sa klupe i da vratite Fergusona na mesto dozivotnog trenera, koliko god para da trazi. Jednostavno junajted kao da vise nije isti tim. Sa timom koji je imao Ferguson u poslednje 3 sezone dok ih je trenirao, Mojes i Van Gal bi ispali iz lige, a on je osvajao titule. Sa ovom sadasnjom ekipom, Ferguson bi uzeo bar 2 trofeja u sezoni, toliko o njemu kao treneru i coveku!

monarhista

pre 9 godina

Kad sam govorio da ce naduvenko Van Gal poniziti MU lupali ste mi minuse...covek koji tera rodjenu cerku da s njim prica persi...postoje treneri stvaraoci i majstori...ferguson,murinjo,klop,hicfeld,hejnkes pa i lipi i teske prevare kao sto su kapelo,van gal,anceloti,venger,del boske i da ne nabrajam jer je njih mnogo vise!

Van Gal

pre 9 godina

Odlican potez ali dzabe kad im igra deluje nekako mrtvo kao da su se zasitili.Valensija,Nani,Jang,Kagava nekako mi se cini kao da im je dosadno u Junajtedu nema zara i zelje.Odbrana je kriminalna, kakav Januzaj,Flecer,Bleket i slicni.
Fale vrhunski stoperi i sveze krvi na sredini terena.Ne znam zasto Cicarita i dalje drze u klubu samo ga unistavaju ne igranjem.
Golman:Kasiljas(De Hea)
Odbrana:Dani Alves(Rafael),Benatja(Dzons),Humels(Smoling),So(Roho)
Zadnji vezni:Kedira(Felaini),Strotman(Erera)
Ofanzivni vezni:Di Marija(Kvadrado),Runi(Koke),Rojs(Mata)
Napad:Miler(Van Persi)
Da su napravili ovakvu ekipu, mogli bi da hraju Evropom ali ovako nista.Borba za sredinu tabele.Junajted je godinama bio u vrhu svetskog fudbala i cudi me sto nisu dovodili sa vremena na vreme nekog dobro igraca.Koliko su samo para dobili od prodaje Ronalda, nikad nisu dovodili neko zaista zvucno pojacanje osim Persija u poslednjih par godina a verujem da imaju brdo para jer su stedli.A realno sve igrace koje sam naveo mogli su da dovedu jer skoro svi su trazili novi klub sem Milera.
(Van Gal, 26. avgust 2014 02:10)

# Link komentara
Preporučujem (+4)
Ne preporučujem (-76)

A vi ste meni nalupali minuse :)

kosovski ciklus

pre 9 godina

koliko ovi komentatori daju sebi za pravo da komentarisu sudijske odluke i covek prica kako je mancester ostecen ,a Young je pao u duelu , kod druge situacije lopta prvo pogadja u REBRA igraca Barnlija pa se odbijs do ruke gode on nije imao vremena da je skloni umesto sto lupetaju neka malo otvore sudijske knjige u kojima su pravila jasno oznacena!

danijela

pre 9 godina

Evans ako ima mozga nek sam pakuje kofere, Bleket, Flecer, Dzons, nivo Zvezda i Partizana, Anderson da' li je on uopšte profi igrač, Van Persi šlag na torti, ni ideje, ni volje, ni snage.Di Maria me danas kupio za ceo život. Sudija katastrofalan za PL, dva penala. PS. Oborise mi 5 tiketa.

absolutezero

pre 9 godina

Van Gal je vise puta oteran nego sto je otisao. Sa Holandijom je uspeo da ne ode na SP, sa Barsom je na pola sezone bio u zoni ispadanja. Uzeo evrotitulu sa Ajaksom kad su bili toliko jaki da im trener nije ni trebao. Teska prevara, najveca posle Ranijerija.

folivora

pre 9 godina

Jednom Junajtedu (a evo i Sitiju) se ne svira penal kada lopta pogadja igraca u ruku (bio je), ali zato Partizanu moze bez razmisljanja, iako realno nije bio. Zato neko ima odnos 0/3 a neko 3/3.

heatovac

pre 9 godina

Junajted ima najgora 3 defanzivca u istoriji:Evans,Dzons,Smaling; 2 najsporija vezna igraca:Kerik,Flecer; 2 najlosija krila:Jang,Valensija.Dok su god ovi igraci u klubu, Mancester nece biti ni u top 4 ekipe PL.Nema vise Vidica i Ferdinanda u odbrani, Skolsa i Kina u sredini, Ronalda i Gigsa na krilima.Blekburnu dati nagradu sto su uvalili Dzonsa za 20 mil. funti Mancesteru.

znaju svi da nis je radnicki

pre 9 godina

Za ono sto UTD radi na kladionici prosle i pogotovu ove sezone,kunem ih danonocno prosto ne znam sta vise da smislim da im se dogodi

AC MILAN

pre 9 godina

Van Mojes
Siena nije u Seria-i A prema tome vidim koliko si upucen.
Kad smo kod Zvezde izbusili smo vas 2007 u kvalif.i nakon toga osvojili LŠ.
A razumem te Partizan 6-7x bio prvak drzave,sigurni ti je lose.

delija@le

pre 9 godina

Man.United?
Skup 11 bitangi na terenu koji ne znaju da daju goool.
(AC MILAN, 30. avgust 2014 16:20)

A Milan je jako dobar tim,nema sta...

veliki strumf

pre 9 godina

Ovako spor fudbal koji Junajted igra, nije nista ni bolji ni brzi od onog koji se igra u nasoj bednoj ligi, a ovo sto igraju Flecer i Mata mogu lagano da igram i ja, sa nedelju dana treninga! Ali Dzoni Evans - pa on bi se u Zvezdi rvao sa Krnetom za mesto na klupi. Kakva sramota od igraca.

Van Mojes

pre 9 godina

delija@le
Kako je u Evropi???
Kad ce derbi sa Pazarom?
(AC MILAN, 30. avgust 2014 17:15)To što ste vi jadni i bedni,nije vam Zvezda kriva,a gde je vama Evropa,kad će derbi sa Sijenom?Vi ni kvalifikacije nećete gledati narednih 5 sezona.

Nele MKD

pre 9 godina

Navijam za Chelsea ali kao mlad gotivio sam MU takodje. Jos uvek imam simpatije iako mi je Chelsea prva ljubav. Nemam puno vremena da odgledam sve utakmice ali cak i ovako poluinformisan cini mi se da ovo sto se MU desava je u najmanju ruku bizarno. Sa ovakvim timom..

liga

pre 9 godina

ocajan je junajted... losiji nego prosle sezone....dobili su najlaksi raspored...prvih 6 protivnika,sve kandidati za ispadanje a oni 2 boda uzeli u 3 tekme...iskreno,veliko je pitanje da li ce di maria moci da igra u pl kao u primeri

djoshha

pre 9 godina

Pod hitno da oterate ovog Van Gala sa klupe i da vratite Fergusona na mesto dozivotnog trenera, koliko god para da trazi. Jednostavno junajted kao da vise nije isti tim. Sa timom koji je imao Ferguson u poslednje 3 sezone dok ih je trenirao, Mojes i Van Gal bi ispali iz lige, a on je osvajao titule. Sa ovom sadasnjom ekipom, Ferguson bi uzeo bar 2 trofeja u sezoni, toliko o njemu kao treneru i coveku!

ugi

pre 9 godina

Smesan Junjated, hitno da se dovedu jedan zadnji vezni (postovanje Fleceru, ali nije onaj od pre 3 godine, bolest ucinila svoje) i stoper pod hitno, jer sa ovakvom ekipom, cast izuzecima ocekuje ih borba od 7-20 mesta..

delija@le

pre 9 godina

Evans ako ima mozga nek sam pakuje kofere, Bleket, Flecer, Dzons, nivo Zvezda i Partizana, Anderson da' li je on uopšte profi igrač, Van Persi šlag na torti, ni ideje, ni volje, ni snage.Di Maria me danas kupio za ceo život. Sudija katastrofalan za PL, dva penala. PS. Oborise mi 5 tiketa.
(danijela, 30. avgust 2014 15:48)

Slazem se sa svime osim za Dzonsa koji ce uz Roha,Blinda i Shawa ciniti jako dobru odbranu,ali je veci problem napad jer jedino Di Marija nesto pokusava i uspesan je u tome dok Mata,Runi i van Persi igraju totalno bezvoljno.Evans,Bleket,Flecer,Anderson,Valensija nisu ni za 5. englesku ligu,jos ispade da je Jang uz Di Mariu i najbolji igrac Junajteda...

nenad rs

pre 9 godina

У првих петнаест минута личили су на неки тим са Фарских острва.Које паре људи добијају,џаба.

Šavija Alonso

pre 9 godina

Mislim da ako istrpe Van Gala, Junajted ima solidne šanse da izbegne ispadanje iz Premijer Lige ove sezone. Promena trenera bi verovatno značila i selidbu u Čempionšip.

3D

pre 9 godina

Bolja utakmica je bila prosle subote, Borac-Cukaricki. Ovaj je jos gori od Mojesa, vec prica da ce biti bolje sledece sezone. Jos me i oborise na kladionici. Haos od ekipe !

Kaba

pre 9 godina

Pa naravno da im ne pomaze kad su kupili jos jedno krilo! Umesto da su oni uzeli fabregasa ili reusa oni bacili tolike pare samo bi malo promovisali klub i zapusili usta navijacima! Cisto kao nesto se radi... Naravno da je Di Maria opasan igrac ali to nije ono sto im treba, o odbrani da ne pocinjem pricu..

Vladimir

pre 9 godina

Znate koja je razlika izmedju Fergusona i ovog nazovimo trenera?.... Pa da ovako odigraju Fergi bi ih dao streljati dok je on bio trener...i to jos na poluvremenu...

goran

pre 9 godina

Eto vam Van Gala ,ima ubedljivo lošiji start od Mojesa prošle sezone, i još ima i bolji tim u odnosu na Mojesa ...dakle koliko vidim praviće Junajted Mojesa od blata, koliko god on bio loš Van Gal je još lošiji od njega ,jer čovek jednostavno ne može da se snadje u premier ligi ,sramota je da ovako trofejni trener ne uvidi greške i ne trgne ekipu nakon dva kola a ima prilično dobar tim , i to sa najnovijom zvezdom Di Marijom koji je danas pokazao da je klasa od igrača ,ali evidentno je da ne mogu on i Runi i Valensija (koji se danas dosta trudio na boku) sami da igraju, potrebna su još sedam igrača da se uključe da bi Junajted mogao da računa na sigurne bodove protiv timova iz donjeg doma,a protiv timova iz gornjeg doma nemaju šta da traže sa ovakvom igrom ,po svemu sudeći ako ne podignu formu i ne poprave igru biće nas istom mestu kao prošle sezone bez LŠ i lige evrope a može se desiti da budu i još gore pozicionirani

Nick_Cave

pre 9 godina

Dakle, sta je gore od gubitnika?Gubitnik koji je arogantan i ne pokazuje postovanje prema protivnickom menadzeru.Sad cak nije ni izgubio,a u kupu protiv Mkd kad je izgubio otisao da potpisuje autograme,nece coveka da pozdravi.Slobodno,srozavaj jos vise imidz kluba van.

lilijiji

pre 9 godina

A možda Mojes i nije bio baš tolika vucibatina?
(Zvezdaš stariji, 30. avgust 2014 15:43)
Kralju ulepša mi dan sa ovim komenarom.

Svete

pre 9 godina

(Van Gal, 26. avgust 2014 02:10)

Kako da su napravili ovakvu ekipu ??? Od cega su trebali da je naprave plastelina ili lego kocki, mozda od brasna ili od cementa, vode i peska ???
Inace razlika izmedju ovog i Uniteda od pre nekoliko godina je ta sto bi u onoj situaciji kada su trazili penale i na ovoj i na prosloj utakmici United pre nekoliko godina dobio te penale i verovatno bi nekako pobedio i imao bi 6 bodova i ne bi se ni pominjala losija igra !!

maradona

pre 9 godina

a likovali su zbog lakog rasporeda na pocetku prvenstva.
Da parafraziram Seneku, kada covek ne zna kuda ide nijedan vetar nije povoljan

yup

pre 9 godina

Ma Di Marija je pravio sanse, ali ostali kao da prvi put vide loptu. Eventualno ako su je videli na nekoj reklami. Da su makar igrali PES ili FIFA pa bi se malo bolje kretali u napadu. Goru odbranu nisam video, ali i sredina terena ni da pomisli da se otvori i da primi loptu.
Mislim da im treba i neko ko ce da im se dere i motivise ih pored terena, a ne piskaralo koje ne mrda sa stolice.

Consumer

pre 9 godina

utd kriminalan. samo ne pricajte o dva penala, bila su, ali je to nebitno. formacija i sistem su komedija, sa ovim igracima. ocaj zivi od ekipe, a potrosni sleperi novca, plus plate potrosenih igraca koje su sprdnja. nisam navijac sitija, vec celzija, samo pogledajte kako siti radi, od onog haoticnog pocetka pre nekoliko godina. renesansa.

andreas kisser

pre 9 godina

(Van Gal, 30. avgust 2014 16:09)

a objasni mi molim te kako si ti zamislio da man uni ima ovaj tim koji si nam nacrtao, sa rojsom, kedirom, humelsom i kim sve jos ne? kazes svi su hteli da odu iz svojih klubova. jesu, pa sta? junajted je jedina opcija, ne postoji ni jedan drugi klub na svetu, nego cim neki vrhunski igrac zeli da ode iz trenutnog kluba, to mora da bude junajted? ajde lepo ukljuci malo vijuge... mislis da van gal nije zeleo da dovede humelsa? sta, ti bolje od njega znas da je humels slobodan i da je dobar igrac a on (van gal) je sisao vesla? jesi li svestan koju su cenu citavog leta nudili za vidala, pa ga eno covek ostade u juventusu. objasni mi molim te kojom to logikom ocekujes da jedan rojs dodje u klub koji ne igra ni intertoto kup? rodzers je celog leta jurio tog istog rojsa, liverpul jos i igra LS, pa nista? kako to zamisljas da se igraci 'dovode' u transfer roku, u'vate ih za usi pa direktno u mancester ili liverpul? zanimljivo mi je koliko su 'poznavaoci fudbala' ponekad operisani od logike.

Metodije

pre 9 godina

Ako ovako budemo igrali necemo biti ni 10 na kraju sezone.Nadam se da ce na zimu Van Gal dovesti jednog desnog beka,i jednog veznjaka posto Flecer pojma nema,Karik je mator,Kleverli takodje nema pojma.A Januzaj igra toplo-hladno.

sta ja znam sta je to zarulja

pre 9 godina

Ajde da kažem da pratim Junajted, da ne kažem da sam navijač da se ne uvrede lokalpatriote, ali koliko sam isfrustriran i razočaran igrom. U ovoj formaciji ne bi im pomogla jos tri Ronalda i Mesija. Bio sam ubedjen da će Van Gal doneti boljitak, ali sa pričom treba vremena vidi se da on nema rešenje trenutnog problema. Kakvo vreme care ne možeš Barnli da dobiješ sa trećom najskupljom ekipom u ligi...

loki

pre 9 godina

ovi sto i dalje stavljaju man utd na tikete i cekaju pobedu su mi tek misterija....ljudi,savetujem da prestanete da se kladite.Koliko jos godina junajted treba da se bruka da bi vi shvatili da junajted vise nije ono sto je bio?

Ljubinko Pantic

pre 9 godina

Sad sam ja skontao u cemu je problem,vezni red je u redu,ali odbrana nam je busna,tu nam igraju rupetine od igraca koje se zovu Bleket i Dzoni Evans,ta dvojica kad igraju naravno da ce da nas vozaju napadaci i od slabasnih timova kao sto su Barnli,Sanderlend,pa cak i MK Dons.Van Gale odazovi se pameti covece,dovedi stopera i desnog beka.Gde su blizanci Fabio i Rafael?
A i Flecer je katastrofalan,podbacio je totalno.

Shone

pre 9 godina

Dok u timu igraju Bleket,Evans (ili Smoling),Flecer,Esli Jang tu ne pomazu ni Murinjo ni Hajnkes ni Simeone zajedno,jednostavno ova trojica sto sam ih naveo,cetvorica ako racunamo i Smolinga su operisani od fudbala.Flecer je bio dobar dok je bio trener Ferguson,ali imao je neku opaku bolest i dugo je pauzirao pa zato je ovako los.Nego zna li neko sta se desava sa Rafaelom,zasto ga nema u postavi Junajteda??

milan

pre 9 godina

nije mi jasno sta ljudi sada ocekuju od di marije. pa normalno da ne moze da pomogne. jos 6 takvih krila da dovedu opet nece nista da urade.

200 miliona potrosili i opet nista.

Milos Madjar 88

pre 9 godina

Kako sad glupo zvuce izjave nasih trenera,kad dodje pojacanje treba mu 3 godine da se adaptira,a Di Maria se nije ni upoznao sa igracima i eto ga u prvih 11. :D

Berezutsky

pre 9 godina

Pa naravno da nije pomogao jer:1)Di Marija nije defanzivac neko igrac veznog reda,i pod 2) Junajtedu skripi u odbranu jer u timu igraju amateri Dzoni Evans,i onaj Bleket,ne znas koji je gori.Kao da gledam Voju Stankovica i Nikolu Gulana u Partizanu.Gde je Brazilac Rafael?Zasto on ne igra??Na zimu dovesti Janmata iz Njukasla na desnog beka.

Ljkra

pre 9 godina

Kada ova odbrana igra ovako lose protiv barnlija sta mislite da ce im raditi siti ili celzi sa vrhunskim napadacima. Vezni red je komican. Tacno kako je otisao Gigs mancester nema sredinu terena