Petak, 29.08.2014.

13:14

Lalatović: Ne zanima me Partizan

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović ocenio je da je duel sa Spartakom derbi kola četvrtog kola Superlige, kao i da njegovu ekipu zanima samo pobeda.

Izvor:

Lalatoviæ: Ne zanima me Partizan IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

112 Komentari

Sortiraj po:

Pedja

pre 9 godina

@Grobar

zivim u austriji. svi znaju za roter stern belgrad a retko ko za partizan.
(sale, 29. avgust 2014 22:30)
Znaju ovi iz Beca. Rapid im je dao pet komada.

U diskoteci

pre 9 godina

ko si bre ti lalatovicu,sram te bilo gde si ti igrao i za koga pa sad pricas,hices da crknes sto je partizan usao u ligu evrope!!!!"
(nikola, 29. avgust 2014 22:56)
Pazi ovog. A ko si bre ti? Lalatovic je igrao u Zvezdi i jos nekim klubovima u Srbiji i inostranstvu. A gde si ti igrao? A gde je igrao Marko Nikolic?

profesor

pre 9 godina

Ne može da te ne zanima najveći rival i takmac za titulu. Fasciniraju me treneri koji daju ovakve izjave, a bilo ih je na obje strane.

Grobar

pre 9 godina

@auu koje frustracije grobara!
Ti si personifikacija onoga što sam napisao u komentaru.To tebi naravno nikad neće biti jasno. Laku noć i prijatno

Desert Eagle

pre 9 godina

@Grobar
Covece koje si ti sve nebuloze naveo u svom opsirnom izlaganju da je to neverovatno.Molim te uporedi samo malo istoriju partizana i Zvezde i sve ce ti biti jasno.Sa kakvim rezultatima mozete vi da se podicite bili ste u finalu Kupa sampiona pre 60 god i izgubili,to je najveci uspeh tog kluba.A posle toga imate samo poraz za porazom da ne pominjem bruku kao sto je bio Fljamurtari..

Auu koje frustracije grobara!

pre 9 godina

" Ta vaša umišljena veličina plod je smišljene policijsko-Db kuhinje 70-ih i 80-ih godina, vešto plasirane kroz filmove,medije,i istupe nekih pseudointelektualnih javnih ličnosti, kako je zvezda tobože mnogo veći, uspešniji i popularniji klub od Partizana.To je ordinacija laž i klasično samozavaravanje, u kojem gotovo svaki navijač c.zvezde uživa ceo svoj život"

Imamo više titula, duplo više kupova, neuporedivo više derbija, titulu evropskog i svetskog prvaka, duplo veći stadion, deset puta više navijača na tribinama, neuporedivo veći broj velikih legendi (vama je i dan danas Bobek najveća, a čovek kaže da je došao u suzama jer je silom doveden iz Dinama pošto je država odlučila da mora i partizan da ima jednu legendu (imaš taj njegov intervju na YouTube-u). Kao što vidiš bukvalno po SVAKOM kriterijumu je Zvezda daleko veći klub od partizana. Propaganda je ono što je SPS uradio sa partizanom kad je hteo silom od vas da napravi uspešan klub. I pored toliko ukradenih titula opet imate manje! To su dečko činjenice i statistika, a ti se sad zamisli koliko ti je ispran mozak kad više ne veruješ ni činjenicama. A time što si napisao takav komentar pokazao si koliko te neopisivo boli to što je Zvezda veći klub. Koliko god vi grobari pljuvali Zvezdu ostaje vam taj kompleks da ste 70 godina u senci našeg kluba. Zato toliko i penite na svaku vest o Zvezdi.

ALo bre

pre 9 godina

Nisi gledao Partizan??? Pa šta si to toliko korisno i urgentno radio u tom vremenskom intervalu, pa nisi gledao utakmicu? Verovatno bi izjavio da nisi gledao utakmicu i da je Partizan puko 3:0 a? E moj ti, pa bar pokušaj da sakriješ mržnju. Pazi ,,njihova" LE! Znači svi mi smo neobavešteni i živimo u totalnom neznanju, a u stvari Partizan ima ,,svoju" LE. Pa nije Partizan klub iz Azerbejdžana. Pa opet je Partizan sa 4 pobede i 2 remija osvojio prilično bodova za srpski fudbal u kome i ti radiš. Ili je ipak bilo bolje da ih dobije azerbejdžanski fudbal? Stvarno mi nije jasno čime vas hrane kad ste sposobni da toliko mrzite. Zato vam se tako i vraća.
(verni iznogudovi, 29. avgust 2014 15:18)

Pazi ko nam govore o mrznji, oni koji najvise podrzavaju Duleta i njegove najgore izjave u istoriji sporta, kako mozete da budete tako licemerni?

LOCH ISCH LOCH

pre 9 godina

mozel mu neko da objasni da se prvo mesto nedeli ? i da je za sad partizan prvi zbog gol razlike... ili cemo titulu da prepolovimo ko lubenicu ako ovako ostane?

Grobar

pre 9 godina

Prvi sam napisao komentar kada je Slaviša Jokanović pred derbi 2009. godine dao istu ovakvu nebuloznu izjavu,kako ga tobože zvezda ne zanima i kako eto,ne gleda njene utakmice. Trener OZBILJNOG kluba MORA da gleda SVAKU utakmicu najvećeg rivala!SAMO TAKO se adekvatno priprema taktika kad dođe derbi meč.Ova izjava je jeftino i otužno poltronsko ulagivanje tzv. vođama navijača,potpuno nedostojno za jednog mladog i nesumnjivo perspektivnog trenera. I još nešto, često putujem i prilikom razgovora sa strancima kad pomenem da sam iz Srbije,dosta njih odmah pomene Partizan, a baš niko mi dosad nije pomenuo ime zvezda. Ta vaša umišljena veličina plod je smišljene policijsko-Db kuhinje 70-ih i 80-ih godina, vešto plasirane kroz filmove,medije,i istupe nekih pseudointelektualnih javnih ličnosti, kako je zvezda tobože mnogo veći, uspešniji i popularniji klub od Partizana.To je ordinacija laž i klasično samozavaravanje, u kojem gotovo svaki navijač c.zvezde uživa ceo svoj život. Po tome i jeste veći Srbi-više volite lepo upakovanu laž nego surovu istinu.Partizan je ubedljivo najveće i najuspesnije sportsko udruženje na ovim prostorima,apsolutno najveći srpski sportski brend i pomirite se sa time. To što ta činjenica nije ni blizu u dovoljnoj meri iskorišćena odraz je katastrofalnog vođenja FK u poslednjih 15 godina, i to jeste naša sramota. Sportski pozdrav svima

alkoholičar

pre 9 godina

ko ovde ima komplekse vi glodari sto komentarisete izjavu trenera Zvezde ili on sto je rekao da ga nezanima patlidzan i da gleda u svoje dvoriste

Panthessalonikios Athlitikos Omilos Konstantinoupoliton

pre 9 godina

@samo cekam da puknete u le sa 1 ili 2 boda.
(ten)...

Brate samo cekam da puknete i naredne godine pa da vam koeficijent u Evropi bude 0...
UEFA NE PRASTA!!!

Deki

pre 9 godina

@(Миљан, 29. avgust 2014 17:28),a možda je trebao da izostavi da ga ne interesuje Partizan i bilo šta vezano za Partizan? Niko ne kaže da treba da se treseš u vezi rivala,ali ne znači da treba da dokazuješ ljubav prema svom klubu na takav način.OK je što je rekao da Partizan ima kvalitet i da može da igra na 3 fronta(mada ne bi ni zamerio da nije to rekao),ali ovo oko interesovanja širi mržnju medju navijačima i to uopšte nije potrebmo!

srećni jer jedva dobili 4. ekipu Azerbejdžana hahahazerbejdžana

pre 9 godina

Auu al je igokejce pogodilo što ne misli o njima hahaha. Njima po ceo dan Zvezda u glavi pa ne mogu da veruju da nama nije partizan. Pogledajte samo komentare koja je to opsesija Zvezdom. Znate šta kažu psiholozi? Kad se nekom divite i predstavlja vam nedostižan cilj onda ga mislite stalno o njemu i pljujete ga jer znate da ga nikad nećete dostići. partizan 70 godina gleda u leđa Zvezdi po trofejima, navijačima, legendama, internacionalnim titulama i sigurno da je to razvilo duboke komplekse. Zato Zvezda i jeste predmet njihove opsesije.

Pedja

pre 9 godina

cuj cuo da je Partizan usao u LE.Gledao si ti to rodjace i plakao sto je Partizan u LE. Za vas smo Totenhem i Besiktas zajedno.
(Grunf, 29. avgust 2014 14:33)
Znaci mi smo prosle sezone igrali 2 puta ustvari sa Totenhemom i imali bolji medjusobni skor zbog gola u gostima!? C.Zvezda-Totenhem 1:0, Totenhem-C.Zvezda 2:1. A i Napredak je sa Lalatovicem pobedio Totenhem sa 2:0. Komedija za oskara to je FKP i njegovi navijaci.

Deki

pre 9 godina

@(Миљан, 29. avgust 2014 17:28),a možda je trebao da izostavi da ga ne interesuje Partizan i bilo šta vezano za Partizan? Niko ne kaže da treba da se treseš u vezi rivala,ali ne znači da treba da dokazuješ ljubav prema svom klubu na takav način.OK je što je rekao da Partizan ima kvalitet i da može da igra na 3 fronta(mada ne bi ni zamerio da nije to rekao),ali ovo oko interesovanja širi mržnju medju navijačima i to uopšte nije potrebmo!

Milos

pre 9 godina

Čuj ne zanima ga, a opterećen Partizanom kao i svi kompleksaši.
(Drobnjak iz auta, 29. avgust 2014 14:19)

A zasto bi nas i interesovali? Ko ste bre vi? Igrajte vi slobodno, ali da bukvalno zahtevate nasu paznju je olicenje vaseg kluba i navijaca. Nikad, ali NIKAD, niste za nas bili neki faktor u fudbalu, osim kad se igra derbi. Vi ste komsije, i to se postuje, ali to je sve. Pomirite se jednom sa tim, i gledajte svoja posla.

Milan

pre 9 godina

Lalate care, koliko komentara navijacke grupe tastatura grobari. Sledeci put im kazi da igraju Cipiripi Kup pa ce jos vise da komentarisu.

veliki strumf

pre 9 godina

O rvati, skidajte se sa nasih vesti. Eno vam Lola pa se tamo istresajte. Sa jadikovkama pocinjete vec u nedelju, posle meca sa Radom, kada cete opet kukati na vaseg maga Marka.

Tajfun Korkut

pre 9 godina

"Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović ocenio je da je duel sa Spartakom derbi kola ".
Jos jedna u nizu Zvezdinih filijala.Do sad je Spartak neporazen,ali ce u subotu dobiti najmanje 3 komada.Slobodno stavite 3+ na kladzi.Ja cu to prvi da uradim,evo ovog momenta odoh u kladionicu,stavljam 3 hiljade na pobedu Zvezde sa 3 ili vise golova razlike.

vendetta

pre 9 godina

Ma jeste, Lalat je trener Zvezde u kojoj inace teku mled i mleko pa pa mu onda ne preostaje nista drugo nego da gleda Partizan. Otisao nam Milijas bez kojwg mozda nijednu od ove tri utakmice ne bi dobili i sada on umesta da gleda kako to nadomestiti treba da gleda Partizana? To samo grobari tako rade, Zvezda ovo, Zvezda ono a ne vide da im klub ide istim putam kojim je Zvezda krenula pre nekoliko godina...

Миљан

pre 9 godina

Колико острашћених, који су прочитали само наслов!? У ствари, мислим да културнији комплимент најљућем ривалу и највећем конкуренту није могуће ни дати. Па када је "маг" ових што су се запенили рекао да је гледао утакмицу Звезде, када је дао било какав комплимент Звезди а да се не руга или да не исмејава?! Шта је требао да каже Лалатовић, наравно, знајући да ће то чути или прочитати и његови играчи?! Да ли нпр. "Гледао сам утакмицу и још се тресем, просто жив нисам!" или можда нпр. "Гледао сам обе утакмице са Нефчијем и шта да вам кажем, Партизан је тим који не може да победи никог ко сам себи не да бар два гола!" што би, вероватно нешто слично, рекао "маг" само да подигне тензије и распали мржњу. Колико је било изјава Партизанових тренера у том смислу, односно, да га не занима Звезда?! Само треба бити реалан. Похвалио је Партизан али појединцима је небитно шта пише испод наслова : "Нисам гледао меч, ИМАЛИ СМО ТРЕНИНГ, Партизан има добар тим и може да игра на три фронта. Ово их је психолошки подигло и не мислим да њихов пролаз у ЛЕ може да нам користи, ипак Партизан ме не занима већ само мој тим." Како може боље тренер највећег ривала да похвали успех "љутог противника" а да психолошки своје играче задржи у фокусу?! Како је "маг" похвалио улазак Звезде у Евролигу: ругањем и подсмевањем! Како год тај улазак да се десио (шта би било кад би било: чињеница је да је Нефчи дао сам себи два гола, што ми је било драго још тада а нарочито после срамног понашања домаћина синоћ)!

zvezdas

pre 9 godina

99% komentara su partizanovih navijaca... pa sta je trebao da kaze da je gledao i snimak utakmice koja nije licila na Evropsku. 4 crvena kartona su dokaz za to. I pohvalio vam ekipu i rekao da ste kvalitetni. Jel neko duzan da gleda nesto sto ne zeli? grobarski kompleksi.

laki partizanovac

pre 9 godina

Otužna izjava malog trenera. Nažalost njega nije zanimao ni Napredak dok
je u njemu bio trener ali ne misli valjda da je u Zvezdi dobi neograničen
mandat. Zvezda je veliki klub i trebali bi da kanališu izjave svog trenera.
Navijačima trener treba da se dopadne na drugi način a ne ovakvim istupima.

Barjaktar

pre 9 godina

Au ala su se dresirani uzbudili zbog izjave Lalatovića.. Iskren dečko, nije gledao utakmicu, imao pametnija posla... Iskreno juče u vreme utakmice su bile pune ulice, ljudi šetaju, uživaju u lepom vremenu. Za razliku od tajaca kada Zvezda igra svoje utakmice. Drugo, ni sami vi dresirani niste svi gledali svoj voljeni klub.

Zlatko

pre 9 godina

Grobara vise na Zvezdinim vestima nego na njihovoj livadi.
Lepo vam covek reko,ne zanima me partizan kao i sve nas koji volimo Zvezdu.
Bas nas briga jel mi smo SAMPIONI!

grobarska mrznja je neizleciva bolest

pre 9 godina

sta ste se upalili navijaci treceg hrvackog kluba?
tek ce vam Lalatovic objasniti koliko je dobar trener, polako tek je pocelo prvenstvo

belodedic

pre 9 godina

@ (laki partizanovac, 29. avgust 2014 16:01)
Zasto istup!?!?!? Covek ne gleda preko plota,gleda svoja posla i to je to.Da je spomenuo Partizan u BILO KOM kontekstu,vi bi ga pljuvali danima,ovako je sasvim korektno.Pre bih rekao da se plasite njegove harizme i potencijala,lepo si spomenuo Napredak ;-)

Vopi

pre 9 godina

Sve vise mi se svidja ovaj Lalatovic. Tako je bre oni treba da nas zanimaju jednako koliko i ostale ekipe u Srbiji, bavimo se sobom i kako mi da budemo bolji iz dana u dan.

ŽAE

pre 9 godina

HAHAHA, kaze cuo je da je Partizan usao u LE. A kladim se u sve sto imam da je sinoc izgrizao nokte kraj TV-a, navijajuci za crno-bele dresove... Sto si toliko razocaran, Lalate, pa igracete i vi sa velikanima - tu su Javor i Jagodina... ;)

I bez vode do slobode

pre 9 godina

Au, al peče ovaj prolaz Partizana u EL. Ne vredi ni diverzija na Tašu. Ni edukacija Azera u navijanju i pravljenju pritiska. Totalna kolektivna depresija. A jedan od glavnih simptoma depresije je poricanje i okretanje glave od realnosti.

milioner 89

pre 9 godina

totalno nekorektna izjava, kao oni me ne zanimaju, kao da smo sa drugog kontinenta i igramo ko zna gde, a ne istu ligu u istoj drzavi,nikad nisam voleo ovakve izjave tipa ne pratim druge, kao da igaju skvos a ne fudbal, ok treba se skocentrisati na svoj tim i igru, ali ne pratiti evropski fudbal i nas klub(mada mu i ne verujem) je bezveze,ali sujeta je to

verni iznogudovi

pre 9 godina

Nisi gledao Partizan??? Pa šta si to toliko korisno i urgentno radio u tom vremenskom intervalu, pa nisi gledao utakmicu? Verovatno bi izjavio da nisi gledao utakmicu i da je Partizan puko 3:0 a? E moj ti, pa bar pokušaj da sakriješ mržnju. Pazi ,,njihova" LE! Znači svi mi smo neobavešteni i živimo u totalnom neznanju, a u stvari Partizan ima ,,svoju" LE. Pa nije Partizan klub iz Azerbejdžana. Pa opet je Partizan sa 4 pobede i 2 remija osvojio prilično bodova za srpski fudbal u kome i ti radiš. Ili je ipak bilo bolje da ih dobije azerbejdžanski fudbal? Stvarno mi nije jasno čime vas hrane kad ste sposobni da toliko mrzite. Zato vam se tako i vraća.

Milan

pre 9 godina

Po ovom pitanju je Sale Stanojevic bio najkorektniji. Jedini trener koji je,u neko zadnje vreme, priznao da prati najveceg rivala i njegove rezultate.
Ishod znamo. ;)

Spale

pre 9 godina

Koliko kompleksa!!!!!Srbiju toliko zanima tvoj raspali tim.... koga jos samo novinari dizu u oblake!Toliko ste zeljni Partizanovih neuspeha da se cak i komentatori ne libe da otvoreno navijaju za turke,dokaz tome je bio sam prenos u kome se komentator nada bunkerici i sansi za sansom nefcija i kod svake njihove sanse vide gol.....jadno i zalosno!

retro

pre 9 godina

"Partizan ima svoj kvalitet, ali ja ne gledam njih, niti me oni zanimaju, niti njihova LE, niti bilo šta što se tiče njih, mene zanima samo Crvena
zvezda", rekao je Lalatović.

Kao sto nijednog navijaca Zvezde ne zanima Partizan, ili obrnuto. Kako moze neko ko je trener da izjavi da ga ne zanima igra najveceg protivnika ka osvajanju titule? Pa svakog normalnog coveka posle rezultata svog tima najvise zanimaju rezultati najveceg rivala. Hoces da kazes da te posle poraza ili neresenog ishoda nece zanimati da li ce Partizan pobediti i udaljiti se? Pa kako da znas koliko treba da grizes ako te protivnici ne zanimaju? Sablon izjava svakog trenera koji menja klupu na godinu dana.

Pit bulovi

pre 9 godina

Nisi gledao Partizan??? Pa šta si to toliko korisno i urgentno radio u tom vremenskom intervalu, pa nisi gledao utakmicu? Verovatno bi izjavio da nisi gledao utakmicu i da je Partizan puko 3:0 a? E moj ti, pa bar pokušaj da sakriješ mržnju. Pazi ,,njihova" LE! Znači svi mi smo neobavešteni i živimo u totalnom neznanju, a u stvari Partizan ima ,,svoju" LE. Pa nije Partizan klub iz Azerbejdžana. Pa opet je Partizan sa 4 pobede i 2 remija osvojio prilično bodova za srpski fudbal u kome i ti radiš. Ili je ipak bilo bolje da ih dobije azerbejdžanski fudbal? Stvarno mi nije jasno čime vas hrane kad ste sposobni da toliko mrzite. Zato vam se tako i vraća.

NN

pre 9 godina

Mozda gleda Evropsku ekipu I fudbal. Zna da Zvezda ne moze da igra u narednih 20 godina minimum jer je klub krs! Mora da prati jace klubove!

zabrinuti

pre 9 godina

Uf, Lalatovicu, treneru u pokusaju, bas si im se narekao. Bas te, ono, ne zanima Partizan, jer vi imate preca posla...Ono, veliki ste klub, o velikim stvarima razmisljate, bla, bla...

Bane

pre 9 godina

"Nisam gledao Partizan, čuo sam da su ušli u LE. Imaju dobar tim i dosta igrača i sigurno mogu da igraju na tri fronta. To nam ne olakšava posao, jer su se oni digli na psihološkom planu. Partizan ima svoj kvalitet, ali ja ne gledam njih, niti me oni zanimaju, niti njihova LE, niti bilo šta što se tiče njih, mene zanima samo Crvena
zvezda", rekao je Lalatović.


I ovaj sebe naziva trenerom, strašno i žalosno.

Bane

pre 9 godina

"Nisam gledao Partizan, čuo sam da su ušli u LE. Imaju dobar tim i dosta igrača i sigurno mogu da igraju na tri fronta. To nam ne olakšava posao, jer su se oni digli na psihološkom planu. Partizan ima svoj kvalitet, ali ja ne gledam njih, niti me oni zanimaju, niti njihova LE, niti bilo šta što se tiče njih, mene zanima samo Crvena
zvezda", rekao je Lalatović.


I ovaj sebe naziva trenerom, strašno i žalosno.

retro

pre 9 godina

"Partizan ima svoj kvalitet, ali ja ne gledam njih, niti me oni zanimaju, niti njihova LE, niti bilo šta što se tiče njih, mene zanima samo Crvena
zvezda", rekao je Lalatović.

Kao sto nijednog navijaca Zvezde ne zanima Partizan, ili obrnuto. Kako moze neko ko je trener da izjavi da ga ne zanima igra najveceg protivnika ka osvajanju titule? Pa svakog normalnog coveka posle rezultata svog tima najvise zanimaju rezultati najveceg rivala. Hoces da kazes da te posle poraza ili neresenog ishoda nece zanimati da li ce Partizan pobediti i udaljiti se? Pa kako da znas koliko treba da grizes ako te protivnici ne zanimaju? Sablon izjava svakog trenera koji menja klupu na godinu dana.

ŽAE

pre 9 godina

HAHAHA, kaze cuo je da je Partizan usao u LE. A kladim se u sve sto imam da je sinoc izgrizao nokte kraj TV-a, navijajuci za crno-bele dresove... Sto si toliko razocaran, Lalate, pa igracete i vi sa velikanima - tu su Javor i Jagodina... ;)

I bez vode do slobode

pre 9 godina

Au, al peče ovaj prolaz Partizana u EL. Ne vredi ni diverzija na Tašu. Ni edukacija Azera u navijanju i pravljenju pritiska. Totalna kolektivna depresija. A jedan od glavnih simptoma depresije je poricanje i okretanje glave od realnosti.

Milan

pre 9 godina

Po ovom pitanju je Sale Stanojevic bio najkorektniji. Jedini trener koji je,u neko zadnje vreme, priznao da prati najveceg rivala i njegove rezultate.
Ishod znamo. ;)

verni iznogudovi

pre 9 godina

Nisi gledao Partizan??? Pa šta si to toliko korisno i urgentno radio u tom vremenskom intervalu, pa nisi gledao utakmicu? Verovatno bi izjavio da nisi gledao utakmicu i da je Partizan puko 3:0 a? E moj ti, pa bar pokušaj da sakriješ mržnju. Pazi ,,njihova" LE! Znači svi mi smo neobavešteni i živimo u totalnom neznanju, a u stvari Partizan ima ,,svoju" LE. Pa nije Partizan klub iz Azerbejdžana. Pa opet je Partizan sa 4 pobede i 2 remija osvojio prilično bodova za srpski fudbal u kome i ti radiš. Ili je ipak bilo bolje da ih dobije azerbejdžanski fudbal? Stvarno mi nije jasno čime vas hrane kad ste sposobni da toliko mrzite. Zato vam se tako i vraća.

laki partizanovac

pre 9 godina

Otužna izjava malog trenera. Nažalost njega nije zanimao ni Napredak dok
je u njemu bio trener ali ne misli valjda da je u Zvezdi dobi neograničen
mandat. Zvezda je veliki klub i trebali bi da kanališu izjave svog trenera.
Navijačima trener treba da se dopadne na drugi način a ne ovakvim istupima.

Spale

pre 9 godina

Koliko kompleksa!!!!!Srbiju toliko zanima tvoj raspali tim.... koga jos samo novinari dizu u oblake!Toliko ste zeljni Partizanovih neuspeha da se cak i komentatori ne libe da otvoreno navijaju za turke,dokaz tome je bio sam prenos u kome se komentator nada bunkerici i sansi za sansom nefcija i kod svake njihove sanse vide gol.....jadno i zalosno!

milioner 89

pre 9 godina

totalno nekorektna izjava, kao oni me ne zanimaju, kao da smo sa drugog kontinenta i igramo ko zna gde, a ne istu ligu u istoj drzavi,nikad nisam voleo ovakve izjave tipa ne pratim druge, kao da igaju skvos a ne fudbal, ok treba se skocentrisati na svoj tim i igru, ali ne pratiti evropski fudbal i nas klub(mada mu i ne verujem) je bezveze,ali sujeta je to

zabrinuti

pre 9 godina

Uf, Lalatovicu, treneru u pokusaju, bas si im se narekao. Bas te, ono, ne zanima Partizan, jer vi imate preca posla...Ono, veliki ste klub, o velikim stvarima razmisljate, bla, bla...

Pit bulovi

pre 9 godina

Nisi gledao Partizan??? Pa šta si to toliko korisno i urgentno radio u tom vremenskom intervalu, pa nisi gledao utakmicu? Verovatno bi izjavio da nisi gledao utakmicu i da je Partizan puko 3:0 a? E moj ti, pa bar pokušaj da sakriješ mržnju. Pazi ,,njihova" LE! Znači svi mi smo neobavešteni i živimo u totalnom neznanju, a u stvari Partizan ima ,,svoju" LE. Pa nije Partizan klub iz Azerbejdžana. Pa opet je Partizan sa 4 pobede i 2 remija osvojio prilično bodova za srpski fudbal u kome i ti radiš. Ili je ipak bilo bolje da ih dobije azerbejdžanski fudbal? Stvarno mi nije jasno čime vas hrane kad ste sposobni da toliko mrzite. Zato vam se tako i vraća.

Grobar

pre 9 godina

Prvi sam napisao komentar kada je Slaviša Jokanović pred derbi 2009. godine dao istu ovakvu nebuloznu izjavu,kako ga tobože zvezda ne zanima i kako eto,ne gleda njene utakmice. Trener OZBILJNOG kluba MORA da gleda SVAKU utakmicu najvećeg rivala!SAMO TAKO se adekvatno priprema taktika kad dođe derbi meč.Ova izjava je jeftino i otužno poltronsko ulagivanje tzv. vođama navijača,potpuno nedostojno za jednog mladog i nesumnjivo perspektivnog trenera. I još nešto, često putujem i prilikom razgovora sa strancima kad pomenem da sam iz Srbije,dosta njih odmah pomene Partizan, a baš niko mi dosad nije pomenuo ime zvezda. Ta vaša umišljena veličina plod je smišljene policijsko-Db kuhinje 70-ih i 80-ih godina, vešto plasirane kroz filmove,medije,i istupe nekih pseudointelektualnih javnih ličnosti, kako je zvezda tobože mnogo veći, uspešniji i popularniji klub od Partizana.To je ordinacija laž i klasično samozavaravanje, u kojem gotovo svaki navijač c.zvezde uživa ceo svoj život. Po tome i jeste veći Srbi-više volite lepo upakovanu laž nego surovu istinu.Partizan je ubedljivo najveće i najuspesnije sportsko udruženje na ovim prostorima,apsolutno najveći srpski sportski brend i pomirite se sa time. To što ta činjenica nije ni blizu u dovoljnoj meri iskorišćena odraz je katastrofalnog vođenja FK u poslednjih 15 godina, i to jeste naša sramota. Sportski pozdrav svima

Milos

pre 9 godina

Čuj ne zanima ga, a opterećen Partizanom kao i svi kompleksaši.
(Drobnjak iz auta, 29. avgust 2014 14:19)

A zasto bi nas i interesovali? Ko ste bre vi? Igrajte vi slobodno, ali da bukvalno zahtevate nasu paznju je olicenje vaseg kluba i navijaca. Nikad, ali NIKAD, niste za nas bili neki faktor u fudbalu, osim kad se igra derbi. Vi ste komsije, i to se postuje, ali to je sve. Pomirite se jednom sa tim, i gledajte svoja posla.

Pedja

pre 9 godina

cuj cuo da je Partizan usao u LE.Gledao si ti to rodjace i plakao sto je Partizan u LE. Za vas smo Totenhem i Besiktas zajedno.
(Grunf, 29. avgust 2014 14:33)
Znaci mi smo prosle sezone igrali 2 puta ustvari sa Totenhemom i imali bolji medjusobni skor zbog gola u gostima!? C.Zvezda-Totenhem 1:0, Totenhem-C.Zvezda 2:1. A i Napredak je sa Lalatovicem pobedio Totenhem sa 2:0. Komedija za oskara to je FKP i njegovi navijaci.

NN

pre 9 godina

Mozda gleda Evropsku ekipu I fudbal. Zna da Zvezda ne moze da igra u narednih 20 godina minimum jer je klub krs! Mora da prati jace klubove!

grobarska mrznja je neizleciva bolest

pre 9 godina

sta ste se upalili navijaci treceg hrvackog kluba?
tek ce vam Lalatovic objasniti koliko je dobar trener, polako tek je pocelo prvenstvo

Zlatko

pre 9 godina

Grobara vise na Zvezdinim vestima nego na njihovoj livadi.
Lepo vam covek reko,ne zanima me partizan kao i sve nas koji volimo Zvezdu.
Bas nas briga jel mi smo SAMPIONI!

Auu koje frustracije grobara!

pre 9 godina

" Ta vaša umišljena veličina plod je smišljene policijsko-Db kuhinje 70-ih i 80-ih godina, vešto plasirane kroz filmove,medije,i istupe nekih pseudointelektualnih javnih ličnosti, kako je zvezda tobože mnogo veći, uspešniji i popularniji klub od Partizana.To je ordinacija laž i klasično samozavaravanje, u kojem gotovo svaki navijač c.zvezde uživa ceo svoj život"

Imamo više titula, duplo više kupova, neuporedivo više derbija, titulu evropskog i svetskog prvaka, duplo veći stadion, deset puta više navijača na tribinama, neuporedivo veći broj velikih legendi (vama je i dan danas Bobek najveća, a čovek kaže da je došao u suzama jer je silom doveden iz Dinama pošto je država odlučila da mora i partizan da ima jednu legendu (imaš taj njegov intervju na YouTube-u). Kao što vidiš bukvalno po SVAKOM kriterijumu je Zvezda daleko veći klub od partizana. Propaganda je ono što je SPS uradio sa partizanom kad je hteo silom od vas da napravi uspešan klub. I pored toliko ukradenih titula opet imate manje! To su dečko činjenice i statistika, a ti se sad zamisli koliko ti je ispran mozak kad više ne veruješ ni činjenicama. A time što si napisao takav komentar pokazao si koliko te neopisivo boli to što je Zvezda veći klub. Koliko god vi grobari pljuvali Zvezdu ostaje vam taj kompleks da ste 70 godina u senci našeg kluba. Zato toliko i penite na svaku vest o Zvezdi.

srećni jer jedva dobili 4. ekipu Azerbejdžana hahahazerbejdžana

pre 9 godina

Auu al je igokejce pogodilo što ne misli o njima hahaha. Njima po ceo dan Zvezda u glavi pa ne mogu da veruju da nama nije partizan. Pogledajte samo komentare koja je to opsesija Zvezdom. Znate šta kažu psiholozi? Kad se nekom divite i predstavlja vam nedostižan cilj onda ga mislite stalno o njemu i pljujete ga jer znate da ga nikad nećete dostići. partizan 70 godina gleda u leđa Zvezdi po trofejima, navijačima, legendama, internacionalnim titulama i sigurno da je to razvilo duboke komplekse. Zato Zvezda i jeste predmet njihove opsesije.

Миљан

pre 9 godina

Колико острашћених, који су прочитали само наслов!? У ствари, мислим да културнији комплимент најљућем ривалу и највећем конкуренту није могуће ни дати. Па када је "маг" ових што су се запенили рекао да је гледао утакмицу Звезде, када је дао било какав комплимент Звезди а да се не руга или да не исмејава?! Шта је требао да каже Лалатовић, наравно, знајући да ће то чути или прочитати и његови играчи?! Да ли нпр. "Гледао сам утакмицу и још се тресем, просто жив нисам!" или можда нпр. "Гледао сам обе утакмице са Нефчијем и шта да вам кажем, Партизан је тим који не може да победи никог ко сам себи не да бар два гола!" што би, вероватно нешто слично, рекао "маг" само да подигне тензије и распали мржњу. Колико је било изјава Партизанових тренера у том смислу, односно, да га не занима Звезда?! Само треба бити реалан. Похвалио је Партизан али појединцима је небитно шта пише испод наслова : "Нисам гледао меч, ИМАЛИ СМО ТРЕНИНГ, Партизан има добар тим и може да игра на три фронта. Ово их је психолошки подигло и не мислим да њихов пролаз у ЛЕ може да нам користи, ипак Партизан ме не занима већ само мој тим." Како може боље тренер највећег ривала да похвали успех "љутог противника" а да психолошки своје играче задржи у фокусу?! Како је "маг" похвалио улазак Звезде у Евролигу: ругањем и подсмевањем! Како год тај улазак да се десио (шта би било кад би било: чињеница је да је Нефчи дао сам себи два гола, што ми је било драго још тада а нарочито после срамног понашања домаћина синоћ)!

Tajfun Korkut

pre 9 godina

"Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović ocenio je da je duel sa Spartakom derbi kola ".
Jos jedna u nizu Zvezdinih filijala.Do sad je Spartak neporazen,ali ce u subotu dobiti najmanje 3 komada.Slobodno stavite 3+ na kladzi.Ja cu to prvi da uradim,evo ovog momenta odoh u kladionicu,stavljam 3 hiljade na pobedu Zvezde sa 3 ili vise golova razlike.

zvezdas

pre 9 godina

99% komentara su partizanovih navijaca... pa sta je trebao da kaze da je gledao i snimak utakmice koja nije licila na Evropsku. 4 crvena kartona su dokaz za to. I pohvalio vam ekipu i rekao da ste kvalitetni. Jel neko duzan da gleda nesto sto ne zeli? grobarski kompleksi.

ALo bre

pre 9 godina

Nisi gledao Partizan??? Pa šta si to toliko korisno i urgentno radio u tom vremenskom intervalu, pa nisi gledao utakmicu? Verovatno bi izjavio da nisi gledao utakmicu i da je Partizan puko 3:0 a? E moj ti, pa bar pokušaj da sakriješ mržnju. Pazi ,,njihova" LE! Znači svi mi smo neobavešteni i živimo u totalnom neznanju, a u stvari Partizan ima ,,svoju" LE. Pa nije Partizan klub iz Azerbejdžana. Pa opet je Partizan sa 4 pobede i 2 remija osvojio prilično bodova za srpski fudbal u kome i ti radiš. Ili je ipak bilo bolje da ih dobije azerbejdžanski fudbal? Stvarno mi nije jasno čime vas hrane kad ste sposobni da toliko mrzite. Zato vam se tako i vraća.
(verni iznogudovi, 29. avgust 2014 15:18)

Pazi ko nam govore o mrznji, oni koji najvise podrzavaju Duleta i njegove najgore izjave u istoriji sporta, kako mozete da budete tako licemerni?

Barjaktar

pre 9 godina

Au ala su se dresirani uzbudili zbog izjave Lalatovića.. Iskren dečko, nije gledao utakmicu, imao pametnija posla... Iskreno juče u vreme utakmice su bile pune ulice, ljudi šetaju, uživaju u lepom vremenu. Za razliku od tajaca kada Zvezda igra svoje utakmice. Drugo, ni sami vi dresirani niste svi gledali svoj voljeni klub.

veliki strumf

pre 9 godina

O rvati, skidajte se sa nasih vesti. Eno vam Lola pa se tamo istresajte. Sa jadikovkama pocinjete vec u nedelju, posle meca sa Radom, kada cete opet kukati na vaseg maga Marka.

Milan

pre 9 godina

Lalate care, koliko komentara navijacke grupe tastatura grobari. Sledeci put im kazi da igraju Cipiripi Kup pa ce jos vise da komentarisu.

LOCH ISCH LOCH

pre 9 godina

mozel mu neko da objasni da se prvo mesto nedeli ? i da je za sad partizan prvi zbog gol razlike... ili cemo titulu da prepolovimo ko lubenicu ako ovako ostane?

Deki

pre 9 godina

@(Миљан, 29. avgust 2014 17:28),a možda je trebao da izostavi da ga ne interesuje Partizan i bilo šta vezano za Partizan? Niko ne kaže da treba da se treseš u vezi rivala,ali ne znači da treba da dokazuješ ljubav prema svom klubu na takav način.OK je što je rekao da Partizan ima kvalitet i da može da igra na 3 fronta(mada ne bi ni zamerio da nije to rekao),ali ovo oko interesovanja širi mržnju medju navijačima i to uopšte nije potrebmo!

Panthessalonikios Athlitikos Omilos Konstantinoupoliton

pre 9 godina

@samo cekam da puknete u le sa 1 ili 2 boda.
(ten)...

Brate samo cekam da puknete i naredne godine pa da vam koeficijent u Evropi bude 0...
UEFA NE PRASTA!!!

vendetta

pre 9 godina

Ma jeste, Lalat je trener Zvezde u kojoj inace teku mled i mleko pa pa mu onda ne preostaje nista drugo nego da gleda Partizan. Otisao nam Milijas bez kojwg mozda nijednu od ove tri utakmice ne bi dobili i sada on umesta da gleda kako to nadomestiti treba da gleda Partizana? To samo grobari tako rade, Zvezda ovo, Zvezda ono a ne vide da im klub ide istim putam kojim je Zvezda krenula pre nekoliko godina...

alkoholičar

pre 9 godina

ko ovde ima komplekse vi glodari sto komentarisete izjavu trenera Zvezde ili on sto je rekao da ga nezanima patlidzan i da gleda u svoje dvoriste

Vopi

pre 9 godina

Sve vise mi se svidja ovaj Lalatovic. Tako je bre oni treba da nas zanimaju jednako koliko i ostale ekipe u Srbiji, bavimo se sobom i kako mi da budemo bolji iz dana u dan.

Desert Eagle

pre 9 godina

@Grobar
Covece koje si ti sve nebuloze naveo u svom opsirnom izlaganju da je to neverovatno.Molim te uporedi samo malo istoriju partizana i Zvezde i sve ce ti biti jasno.Sa kakvim rezultatima mozete vi da se podicite bili ste u finalu Kupa sampiona pre 60 god i izgubili,to je najveci uspeh tog kluba.A posle toga imate samo poraz za porazom da ne pominjem bruku kao sto je bio Fljamurtari..

profesor

pre 9 godina

Ne može da te ne zanima najveći rival i takmac za titulu. Fasciniraju me treneri koji daju ovakve izjave, a bilo ih je na obje strane.

belodedic

pre 9 godina

@ (laki partizanovac, 29. avgust 2014 16:01)
Zasto istup!?!?!? Covek ne gleda preko plota,gleda svoja posla i to je to.Da je spomenuo Partizan u BILO KOM kontekstu,vi bi ga pljuvali danima,ovako je sasvim korektno.Pre bih rekao da se plasite njegove harizme i potencijala,lepo si spomenuo Napredak ;-)

Grobar

pre 9 godina

@auu koje frustracije grobara!
Ti si personifikacija onoga što sam napisao u komentaru.To tebi naravno nikad neće biti jasno. Laku noć i prijatno

Pedja

pre 9 godina

@Grobar

zivim u austriji. svi znaju za roter stern belgrad a retko ko za partizan.
(sale, 29. avgust 2014 22:30)
Znaju ovi iz Beca. Rapid im je dao pet komada.

Deki

pre 9 godina

@(Миљан, 29. avgust 2014 17:28),a možda je trebao da izostavi da ga ne interesuje Partizan i bilo šta vezano za Partizan? Niko ne kaže da treba da se treseš u vezi rivala,ali ne znači da treba da dokazuješ ljubav prema svom klubu na takav način.OK je što je rekao da Partizan ima kvalitet i da može da igra na 3 fronta(mada ne bi ni zamerio da nije to rekao),ali ovo oko interesovanja širi mržnju medju navijačima i to uopšte nije potrebmo!

U diskoteci

pre 9 godina

ko si bre ti lalatovicu,sram te bilo gde si ti igrao i za koga pa sad pricas,hices da crknes sto je partizan usao u ligu evrope!!!!"
(nikola, 29. avgust 2014 22:56)
Pazi ovog. A ko si bre ti? Lalatovic je igrao u Zvezdi i jos nekim klubovima u Srbiji i inostranstvu. A gde si ti igrao? A gde je igrao Marko Nikolic?

Bane

pre 9 godina

"Nisam gledao Partizan, čuo sam da su ušli u LE. Imaju dobar tim i dosta igrača i sigurno mogu da igraju na tri fronta. To nam ne olakšava posao, jer su se oni digli na psihološkom planu. Partizan ima svoj kvalitet, ali ja ne gledam njih, niti me oni zanimaju, niti njihova LE, niti bilo šta što se tiče njih, mene zanima samo Crvena
zvezda", rekao je Lalatović.


I ovaj sebe naziva trenerom, strašno i žalosno.

laki partizanovac

pre 9 godina

Otužna izjava malog trenera. Nažalost njega nije zanimao ni Napredak dok
je u njemu bio trener ali ne misli valjda da je u Zvezdi dobi neograničen
mandat. Zvezda je veliki klub i trebali bi da kanališu izjave svog trenera.
Navijačima trener treba da se dopadne na drugi način a ne ovakvim istupima.

retro

pre 9 godina

"Partizan ima svoj kvalitet, ali ja ne gledam njih, niti me oni zanimaju, niti njihova LE, niti bilo šta što se tiče njih, mene zanima samo Crvena
zvezda", rekao je Lalatović.

Kao sto nijednog navijaca Zvezde ne zanima Partizan, ili obrnuto. Kako moze neko ko je trener da izjavi da ga ne zanima igra najveceg protivnika ka osvajanju titule? Pa svakog normalnog coveka posle rezultata svog tima najvise zanimaju rezultati najveceg rivala. Hoces da kazes da te posle poraza ili neresenog ishoda nece zanimati da li ce Partizan pobediti i udaljiti se? Pa kako da znas koliko treba da grizes ako te protivnici ne zanimaju? Sablon izjava svakog trenera koji menja klupu na godinu dana.

I bez vode do slobode

pre 9 godina

Au, al peče ovaj prolaz Partizana u EL. Ne vredi ni diverzija na Tašu. Ni edukacija Azera u navijanju i pravljenju pritiska. Totalna kolektivna depresija. A jedan od glavnih simptoma depresije je poricanje i okretanje glave od realnosti.

Auu koje frustracije grobara!

pre 9 godina

" Ta vaša umišljena veličina plod je smišljene policijsko-Db kuhinje 70-ih i 80-ih godina, vešto plasirane kroz filmove,medije,i istupe nekih pseudointelektualnih javnih ličnosti, kako je zvezda tobože mnogo veći, uspešniji i popularniji klub od Partizana.To je ordinacija laž i klasično samozavaravanje, u kojem gotovo svaki navijač c.zvezde uživa ceo svoj život"

Imamo više titula, duplo više kupova, neuporedivo više derbija, titulu evropskog i svetskog prvaka, duplo veći stadion, deset puta više navijača na tribinama, neuporedivo veći broj velikih legendi (vama je i dan danas Bobek najveća, a čovek kaže da je došao u suzama jer je silom doveden iz Dinama pošto je država odlučila da mora i partizan da ima jednu legendu (imaš taj njegov intervju na YouTube-u). Kao što vidiš bukvalno po SVAKOM kriterijumu je Zvezda daleko veći klub od partizana. Propaganda je ono što je SPS uradio sa partizanom kad je hteo silom od vas da napravi uspešan klub. I pored toliko ukradenih titula opet imate manje! To su dečko činjenice i statistika, a ti se sad zamisli koliko ti je ispran mozak kad više ne veruješ ni činjenicama. A time što si napisao takav komentar pokazao si koliko te neopisivo boli to što je Zvezda veći klub. Koliko god vi grobari pljuvali Zvezdu ostaje vam taj kompleks da ste 70 godina u senci našeg kluba. Zato toliko i penite na svaku vest o Zvezdi.

Pedja

pre 9 godina

cuj cuo da je Partizan usao u LE.Gledao si ti to rodjace i plakao sto je Partizan u LE. Za vas smo Totenhem i Besiktas zajedno.
(Grunf, 29. avgust 2014 14:33)
Znaci mi smo prosle sezone igrali 2 puta ustvari sa Totenhemom i imali bolji medjusobni skor zbog gola u gostima!? C.Zvezda-Totenhem 1:0, Totenhem-C.Zvezda 2:1. A i Napredak je sa Lalatovicem pobedio Totenhem sa 2:0. Komedija za oskara to je FKP i njegovi navijaci.

ŽAE

pre 9 godina

HAHAHA, kaze cuo je da je Partizan usao u LE. A kladim se u sve sto imam da je sinoc izgrizao nokte kraj TV-a, navijajuci za crno-bele dresove... Sto si toliko razocaran, Lalate, pa igracete i vi sa velikanima - tu su Javor i Jagodina... ;)

grobarska mrznja je neizleciva bolest

pre 9 godina

sta ste se upalili navijaci treceg hrvackog kluba?
tek ce vam Lalatovic objasniti koliko je dobar trener, polako tek je pocelo prvenstvo

Barjaktar

pre 9 godina

Au ala su se dresirani uzbudili zbog izjave Lalatovića.. Iskren dečko, nije gledao utakmicu, imao pametnija posla... Iskreno juče u vreme utakmice su bile pune ulice, ljudi šetaju, uživaju u lepom vremenu. Za razliku od tajaca kada Zvezda igra svoje utakmice. Drugo, ni sami vi dresirani niste svi gledali svoj voljeni klub.

Milos

pre 9 godina

Čuj ne zanima ga, a opterećen Partizanom kao i svi kompleksaši.
(Drobnjak iz auta, 29. avgust 2014 14:19)

A zasto bi nas i interesovali? Ko ste bre vi? Igrajte vi slobodno, ali da bukvalno zahtevate nasu paznju je olicenje vaseg kluba i navijaca. Nikad, ali NIKAD, niste za nas bili neki faktor u fudbalu, osim kad se igra derbi. Vi ste komsije, i to se postuje, ali to je sve. Pomirite se jednom sa tim, i gledajte svoja posla.

ALo bre

pre 9 godina

Nisi gledao Partizan??? Pa šta si to toliko korisno i urgentno radio u tom vremenskom intervalu, pa nisi gledao utakmicu? Verovatno bi izjavio da nisi gledao utakmicu i da je Partizan puko 3:0 a? E moj ti, pa bar pokušaj da sakriješ mržnju. Pazi ,,njihova" LE! Znači svi mi smo neobavešteni i živimo u totalnom neznanju, a u stvari Partizan ima ,,svoju" LE. Pa nije Partizan klub iz Azerbejdžana. Pa opet je Partizan sa 4 pobede i 2 remija osvojio prilično bodova za srpski fudbal u kome i ti radiš. Ili je ipak bilo bolje da ih dobije azerbejdžanski fudbal? Stvarno mi nije jasno čime vas hrane kad ste sposobni da toliko mrzite. Zato vam se tako i vraća.
(verni iznogudovi, 29. avgust 2014 15:18)

Pazi ko nam govore o mrznji, oni koji najvise podrzavaju Duleta i njegove najgore izjave u istoriji sporta, kako mozete da budete tako licemerni?

Zlatko

pre 9 godina

Grobara vise na Zvezdinim vestima nego na njihovoj livadi.
Lepo vam covek reko,ne zanima me partizan kao i sve nas koji volimo Zvezdu.
Bas nas briga jel mi smo SAMPIONI!

veliki strumf

pre 9 godina

O rvati, skidajte se sa nasih vesti. Eno vam Lola pa se tamo istresajte. Sa jadikovkama pocinjete vec u nedelju, posle meca sa Radom, kada cete opet kukati na vaseg maga Marka.

srećni jer jedva dobili 4. ekipu Azerbejdžana hahahazerbejdžana

pre 9 godina

Auu al je igokejce pogodilo što ne misli o njima hahaha. Njima po ceo dan Zvezda u glavi pa ne mogu da veruju da nama nije partizan. Pogledajte samo komentare koja je to opsesija Zvezdom. Znate šta kažu psiholozi? Kad se nekom divite i predstavlja vam nedostižan cilj onda ga mislite stalno o njemu i pljujete ga jer znate da ga nikad nećete dostići. partizan 70 godina gleda u leđa Zvezdi po trofejima, navijačima, legendama, internacionalnim titulama i sigurno da je to razvilo duboke komplekse. Zato Zvezda i jeste predmet njihove opsesije.

Spale

pre 9 godina

Koliko kompleksa!!!!!Srbiju toliko zanima tvoj raspali tim.... koga jos samo novinari dizu u oblake!Toliko ste zeljni Partizanovih neuspeha da se cak i komentatori ne libe da otvoreno navijaju za turke,dokaz tome je bio sam prenos u kome se komentator nada bunkerici i sansi za sansom nefcija i kod svake njihove sanse vide gol.....jadno i zalosno!

milioner 89

pre 9 godina

totalno nekorektna izjava, kao oni me ne zanimaju, kao da smo sa drugog kontinenta i igramo ko zna gde, a ne istu ligu u istoj drzavi,nikad nisam voleo ovakve izjave tipa ne pratim druge, kao da igaju skvos a ne fudbal, ok treba se skocentrisati na svoj tim i igru, ali ne pratiti evropski fudbal i nas klub(mada mu i ne verujem) je bezveze,ali sujeta je to

verni iznogudovi

pre 9 godina

Nisi gledao Partizan??? Pa šta si to toliko korisno i urgentno radio u tom vremenskom intervalu, pa nisi gledao utakmicu? Verovatno bi izjavio da nisi gledao utakmicu i da je Partizan puko 3:0 a? E moj ti, pa bar pokušaj da sakriješ mržnju. Pazi ,,njihova" LE! Znači svi mi smo neobavešteni i živimo u totalnom neznanju, a u stvari Partizan ima ,,svoju" LE. Pa nije Partizan klub iz Azerbejdžana. Pa opet je Partizan sa 4 pobede i 2 remija osvojio prilično bodova za srpski fudbal u kome i ti radiš. Ili je ipak bilo bolje da ih dobije azerbejdžanski fudbal? Stvarno mi nije jasno čime vas hrane kad ste sposobni da toliko mrzite. Zato vam se tako i vraća.

zvezdas

pre 9 godina

99% komentara su partizanovih navijaca... pa sta je trebao da kaze da je gledao i snimak utakmice koja nije licila na Evropsku. 4 crvena kartona su dokaz za to. I pohvalio vam ekipu i rekao da ste kvalitetni. Jel neko duzan da gleda nesto sto ne zeli? grobarski kompleksi.

Milan

pre 9 godina

Lalate care, koliko komentara navijacke grupe tastatura grobari. Sledeci put im kazi da igraju Cipiripi Kup pa ce jos vise da komentarisu.

Grobar

pre 9 godina

Prvi sam napisao komentar kada je Slaviša Jokanović pred derbi 2009. godine dao istu ovakvu nebuloznu izjavu,kako ga tobože zvezda ne zanima i kako eto,ne gleda njene utakmice. Trener OZBILJNOG kluba MORA da gleda SVAKU utakmicu najvećeg rivala!SAMO TAKO se adekvatno priprema taktika kad dođe derbi meč.Ova izjava je jeftino i otužno poltronsko ulagivanje tzv. vođama navijača,potpuno nedostojno za jednog mladog i nesumnjivo perspektivnog trenera. I još nešto, često putujem i prilikom razgovora sa strancima kad pomenem da sam iz Srbije,dosta njih odmah pomene Partizan, a baš niko mi dosad nije pomenuo ime zvezda. Ta vaša umišljena veličina plod je smišljene policijsko-Db kuhinje 70-ih i 80-ih godina, vešto plasirane kroz filmove,medije,i istupe nekih pseudointelektualnih javnih ličnosti, kako je zvezda tobože mnogo veći, uspešniji i popularniji klub od Partizana.To je ordinacija laž i klasično samozavaravanje, u kojem gotovo svaki navijač c.zvezde uživa ceo svoj život. Po tome i jeste veći Srbi-više volite lepo upakovanu laž nego surovu istinu.Partizan je ubedljivo najveće i najuspesnije sportsko udruženje na ovim prostorima,apsolutno najveći srpski sportski brend i pomirite se sa time. To što ta činjenica nije ni blizu u dovoljnoj meri iskorišćena odraz je katastrofalnog vođenja FK u poslednjih 15 godina, i to jeste naša sramota. Sportski pozdrav svima

NN

pre 9 godina

Mozda gleda Evropsku ekipu I fudbal. Zna da Zvezda ne moze da igra u narednih 20 godina minimum jer je klub krs! Mora da prati jace klubove!

Desert Eagle

pre 9 godina

@Grobar
Covece koje si ti sve nebuloze naveo u svom opsirnom izlaganju da je to neverovatno.Molim te uporedi samo malo istoriju partizana i Zvezde i sve ce ti biti jasno.Sa kakvim rezultatima mozete vi da se podicite bili ste u finalu Kupa sampiona pre 60 god i izgubili,to je najveci uspeh tog kluba.A posle toga imate samo poraz za porazom da ne pominjem bruku kao sto je bio Fljamurtari..

Milan

pre 9 godina

Po ovom pitanju je Sale Stanojevic bio najkorektniji. Jedini trener koji je,u neko zadnje vreme, priznao da prati najveceg rivala i njegove rezultate.
Ishod znamo. ;)

Pit bulovi

pre 9 godina

Nisi gledao Partizan??? Pa šta si to toliko korisno i urgentno radio u tom vremenskom intervalu, pa nisi gledao utakmicu? Verovatno bi izjavio da nisi gledao utakmicu i da je Partizan puko 3:0 a? E moj ti, pa bar pokušaj da sakriješ mržnju. Pazi ,,njihova" LE! Znači svi mi smo neobavešteni i živimo u totalnom neznanju, a u stvari Partizan ima ,,svoju" LE. Pa nije Partizan klub iz Azerbejdžana. Pa opet je Partizan sa 4 pobede i 2 remija osvojio prilično bodova za srpski fudbal u kome i ti radiš. Ili je ipak bilo bolje da ih dobije azerbejdžanski fudbal? Stvarno mi nije jasno čime vas hrane kad ste sposobni da toliko mrzite. Zato vam se tako i vraća.

LOCH ISCH LOCH

pre 9 godina

mozel mu neko da objasni da se prvo mesto nedeli ? i da je za sad partizan prvi zbog gol razlike... ili cemo titulu da prepolovimo ko lubenicu ako ovako ostane?

Grobar

pre 9 godina

@auu koje frustracije grobara!
Ti si personifikacija onoga što sam napisao u komentaru.To tebi naravno nikad neće biti jasno. Laku noć i prijatno

vendetta

pre 9 godina

Ma jeste, Lalat je trener Zvezde u kojoj inace teku mled i mleko pa pa mu onda ne preostaje nista drugo nego da gleda Partizan. Otisao nam Milijas bez kojwg mozda nijednu od ove tri utakmice ne bi dobili i sada on umesta da gleda kako to nadomestiti treba da gleda Partizana? To samo grobari tako rade, Zvezda ovo, Zvezda ono a ne vide da im klub ide istim putam kojim je Zvezda krenula pre nekoliko godina...

zabrinuti

pre 9 godina

Uf, Lalatovicu, treneru u pokusaju, bas si im se narekao. Bas te, ono, ne zanima Partizan, jer vi imate preca posla...Ono, veliki ste klub, o velikim stvarima razmisljate, bla, bla...

Vopi

pre 9 godina

Sve vise mi se svidja ovaj Lalatovic. Tako je bre oni treba da nas zanimaju jednako koliko i ostale ekipe u Srbiji, bavimo se sobom i kako mi da budemo bolji iz dana u dan.

Миљан

pre 9 godina

Колико острашћених, који су прочитали само наслов!? У ствари, мислим да културнији комплимент најљућем ривалу и највећем конкуренту није могуће ни дати. Па када је "маг" ових што су се запенили рекао да је гледао утакмицу Звезде, када је дао било какав комплимент Звезди а да се не руга или да не исмејава?! Шта је требао да каже Лалатовић, наравно, знајући да ће то чути или прочитати и његови играчи?! Да ли нпр. "Гледао сам утакмицу и још се тресем, просто жив нисам!" или можда нпр. "Гледао сам обе утакмице са Нефчијем и шта да вам кажем, Партизан је тим који не може да победи никог ко сам себи не да бар два гола!" што би, вероватно нешто слично, рекао "маг" само да подигне тензије и распали мржњу. Колико је било изјава Партизанових тренера у том смислу, односно, да га не занима Звезда?! Само треба бити реалан. Похвалио је Партизан али појединцима је небитно шта пише испод наслова : "Нисам гледао меч, ИМАЛИ СМО ТРЕНИНГ, Партизан има добар тим и може да игра на три фронта. Ово их је психолошки подигло и не мислим да њихов пролаз у ЛЕ може да нам користи, ипак Партизан ме не занима већ само мој тим." Како може боље тренер највећег ривала да похвали успех "љутог противника" а да психолошки своје играче задржи у фокусу?! Како је "маг" похвалио улазак Звезде у Евролигу: ругањем и подсмевањем! Како год тај улазак да се десио (шта би било кад би било: чињеница је да је Нефчи дао сам себи два гола, што ми је било драго још тада а нарочито после срамног понашања домаћина синоћ)!

alkoholičar

pre 9 godina

ko ovde ima komplekse vi glodari sto komentarisete izjavu trenera Zvezde ili on sto je rekao da ga nezanima patlidzan i da gleda u svoje dvoriste

Tajfun Korkut

pre 9 godina

"Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović ocenio je da je duel sa Spartakom derbi kola ".
Jos jedna u nizu Zvezdinih filijala.Do sad je Spartak neporazen,ali ce u subotu dobiti najmanje 3 komada.Slobodno stavite 3+ na kladzi.Ja cu to prvi da uradim,evo ovog momenta odoh u kladionicu,stavljam 3 hiljade na pobedu Zvezde sa 3 ili vise golova razlike.

belodedic

pre 9 godina

@ (laki partizanovac, 29. avgust 2014 16:01)
Zasto istup!?!?!? Covek ne gleda preko plota,gleda svoja posla i to je to.Da je spomenuo Partizan u BILO KOM kontekstu,vi bi ga pljuvali danima,ovako je sasvim korektno.Pre bih rekao da se plasite njegove harizme i potencijala,lepo si spomenuo Napredak ;-)

Deki

pre 9 godina

@(Миљан, 29. avgust 2014 17:28),a možda je trebao da izostavi da ga ne interesuje Partizan i bilo šta vezano za Partizan? Niko ne kaže da treba da se treseš u vezi rivala,ali ne znači da treba da dokazuješ ljubav prema svom klubu na takav način.OK je što je rekao da Partizan ima kvalitet i da može da igra na 3 fronta(mada ne bi ni zamerio da nije to rekao),ali ovo oko interesovanja širi mržnju medju navijačima i to uopšte nije potrebmo!

Panthessalonikios Athlitikos Omilos Konstantinoupoliton

pre 9 godina

@samo cekam da puknete u le sa 1 ili 2 boda.
(ten)...

Brate samo cekam da puknete i naredne godine pa da vam koeficijent u Evropi bude 0...
UEFA NE PRASTA!!!

Pedja

pre 9 godina

@Grobar

zivim u austriji. svi znaju za roter stern belgrad a retko ko za partizan.
(sale, 29. avgust 2014 22:30)
Znaju ovi iz Beca. Rapid im je dao pet komada.

U diskoteci

pre 9 godina

ko si bre ti lalatovicu,sram te bilo gde si ti igrao i za koga pa sad pricas,hices da crknes sto je partizan usao u ligu evrope!!!!"
(nikola, 29. avgust 2014 22:56)
Pazi ovog. A ko si bre ti? Lalatovic je igrao u Zvezdi i jos nekim klubovima u Srbiji i inostranstvu. A gde si ti igrao? A gde je igrao Marko Nikolic?

profesor

pre 9 godina

Ne može da te ne zanima najveći rival i takmac za titulu. Fasciniraju me treneri koji daju ovakve izjave, a bilo ih je na obje strane.

Deki

pre 9 godina

@(Миљан, 29. avgust 2014 17:28),a možda je trebao da izostavi da ga ne interesuje Partizan i bilo šta vezano za Partizan? Niko ne kaže da treba da se treseš u vezi rivala,ali ne znači da treba da dokazuješ ljubav prema svom klubu na takav način.OK je što je rekao da Partizan ima kvalitet i da može da igra na 3 fronta(mada ne bi ni zamerio da nije to rekao),ali ovo oko interesovanja širi mržnju medju navijačima i to uopšte nije potrebmo!