Petak, 29.08.2014.

11:26

Gasprom: Ne kupujemo Zvezdu

Predstavnici ruskog naftnog giganta Gasproma demantovali su pisanje "Blica" da će kupiti Crvenu zvezdu.

Izvor: AK

Gasprom: Ne kupujemo Zvezdu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

164 Komentari

Sortiraj po:

matori

pre 9 godina

ma foliraju se rusi, to oni kazu zbog EU sankcija a u stvari jedva cekaju da plate 200 miliona za rupu i da je onda zatrpaju i naprave kosmodrom iz koga ce krenuti u odlucan boj!

hm

pre 9 godina

100 miliona i sta bi onda ? Koliko onda jos za igrace ? Kada bi oni uopce vratili ulozene pare ? Liga je slaba, sponzori su nezainteresovani, kupovna moc slaba, klub neatraktivan (izvan Srbije). Da je Zvezda imala kontinuitet od '90te na ovamo mozda bi i vredela toliko. Sada treba biti srecan, ako je netko uzme i za djabe.

slobinator

pre 9 godina

(mladi ja, 29. avgust 2014 16:59)
zbog toga što je zvezda mnogo veće ime nego što su i šalke i zenit zajedno.eto recimo možda samo zato.

Pera Trta

pre 9 godina

Zaboravljas da zahvalis nesposobnoj upravi C.Zvezde jer zahvaljujuci njima ste igrali kval. za LŠ druže i sad ne bi bili u LE
ZAPAMTI
(KUM, 29. avgust 2014 14:14)

Logika ti nije jaca strana. Partizan bi u svakom slucaju igrao kvalifikacije za LE kao drugoplasirani u JSL.
A boli te mnogo, vidim. Pisacu ti iz Londona.

mladi ja

pre 9 godina

Ok...imaju zenit i šalke...a potrebna im je zvezda radi zbog čega? mislim...zvezda nema stadion (u vlasništvu banaka dok ne vrate 50 miliona e), srpski fudbal već odavno mrtav...i opet pitam...zbog čega bi bilo ko kupio zvezdu?

meda

pre 9 godina

Da bi se kupio neki veliki klub moraju da budu čisti imovinski odnosi i jasna slika kluba a kod nas to nema ni jedan klub. Niko ne zna ko šta potražuje i zašto potražuje i to unazad 10 do 15 godina . Mi smo doktori da dobro radimo sa pionirima i omladincima a onda kada se predje u prvi tim i zavladaju menadžeri, pare, mućke , sve pada u vodu i nastaje haos.

Aleksis Sanco Panco

pre 9 godina

Nadam se da ce u inat svima koji pisete o tome koliko Blic laze Gasprom na kraju kupiti Crvenu Zvezdu. Cisto demanta radi. A da ne zaboravimo koliko ce grobari biti tuzni i ljubomorni. Pozdrav :)

Višekruna ...

pre 9 godina

Ako sam nešto naučio u ovoj Srbiji sa moje 32 godine, to je da ako se nešto demantuje, znaj da će biti suprotno ... Iako sam se rodio kao PFC, voleo bih da se kupi CZ ako se steknu uslovi i to, uostalom kao I svi naši klubovi koji nisu likvidni ...

KUM

pre 9 godina

Ne brinite se...ovi ce vas da kupe...ipak ste njima najblizi..oooo Delijeee...

http://static.trendme.net/pictures/items/shiney-turska_Kape_full_3044_61286.png
(zoran, 29. avgust 2014 13:20)

Jel znas ti decko odakle je tvoj klub zapravo i ko vam je počasni predsednik jel znas da ste nekoliko meseci kasnije premesteno u Beograd da bi Zvezda imala rivala????????

milos g.

pre 9 godina

Hvala!usput raskinite sve ugovore sa CZ...jer za vašeg mandata finansijskog,klub je preživljavao i preživljava najsramotnije stvari od osnivanja.
Još bi i da imaju 100% vlasništva nad svom zvezdinom imovinom.
(naravno da je spin kako neće kupiti).

KUM

pre 9 godina

ahahah, je l' boli? mi u LE a vi
u svinjac ligu..
(nek vas kupi nole djokovic, 29. avgust 2014 11:19)

U ime oca i sina i Svetoga duha,AMIN.
A vi inače igrate Englesku premijer ligu šta?
Probajte barem da osvojite tu "svinjac ligu"
Zaboravljas da zahvalis nesposobnoj upravi C.Zvezde jer zahvaljujuci njima ste igrali kval. za LŠ druže i sad ne bi bili u LE
ZAPAMTI

Gradjanin

pre 9 godina

@Kod rusa je stara fora. Sve kod njih kada kazu nesto nemoze, Znaci moze.Da se dogovorimo.Kada iz cuga kazu moze znaci da je problematicno. Znaci ovaj se istrcao i rekao NE. Sada sam siguran da je DA. Proveo sam mnogo godina u Rusiji i znam ih u dusu
(delija, 29. avgust 2014 13:10)

Al si ih "nahvalio". Pa tako sam i mislio o njima - GORIH NEMA. ZAMISLI TU NEOZBILJNOST.

realan

pre 9 godina

Mozda neko i kupi Partizana i Zvezdu ali za mnogo, mnogo manje para! Ej, 100 miliona eura!? Engleski klubovi(koji mogu napraviti profit)iz Championshipa se kupuju za 20-30 miliona funti, ovde ne!

dex

pre 9 godina

@nek vas kupi

Ne boli nas nista. Niko pri zdravoj pametu nije verovao u pisanje Blica. S druge strane, prave navijace Zvezde ne zanima Partizan i obrnuto. Inace, sad ste vi naravno giganti, posto cete opet sluziti za napucavanjr u LE. Brinite vi za vas dug koji prelazi 20 miliona. Bice i to brzo na dnevnom redu kao i KK, pa ce vas boleti...

sašo

pre 9 godina

Krv mi je crno bela,ali ovo je loše po srpski fudbal.Bila bi Zvezda dominantna neku godinu,a bio bi i Partizan onda privatizovan i ne bi bilo ovo rukovodstvo u klubu.

sloba

pre 9 godina

pa zar je iko poverovao...?
pa dovoljno je videti facu Terzica i Đurića pa zaključiti da su ta dva šibicara došla samo da prodaju igrače i pokupe lovu, bez dizanja kvaliteta klubova....

zoran

pre 9 godina

Ne brinite se...ovi ce vas da kupe...ipak ste njima najblizi..oooo Delijeee...

http://static.trendme.net/pictures/items/shiney-turska_Kape_full_3044_61286.png

fliperas

pre 9 godina

Ono sto je davno trebalo da uradim - u firewallu blokiram domen blic.rs. Jeste da mogu da skinem blok ali svaki put kad vidim upozorenje seticu se da sam ih blokirao jer su postali digitalni wc papir.

delija

pre 9 godina

Kod rusa je stara fora. Sve kod njih kada kazu nesto nemoze, Znaci moze.Da se dogovorimo.Kada iz cuga kazu moze znaci da je problematicno. Znaci ovaj se istrcao i rekao NE. Sada sam siguran da je DA. Proveo sam mnogo godina u Rusiji i znam ih u dusu

Moskovljanin

pre 9 godina

Ovaj tip se ne pita nista.Najobicniji referent u Gazpromu.Sve ce biti dogovoreno na gostovanju Zvezde u Moskvi. Putin otvorio Spartakov stadion i bice prisutan na utakmici Spartak -Zvezda.

A grobari se vec poradovali. Za njih ni Misa Tumbas nije zainteresovan. Nemaju ni stadion,Jos uvek igraju na vojnom stadionu

albel

pre 9 godina

Ovih 100 miliona evra za bankrotirani klub koji bi u svakoj iole uredjenoj drzavi odavno bio likvidiran,je otprilike kao onih 10 hiljada kineskih milijardi.U moru gluposti u kome plovimo ove dve brojke su mi nekako najupecatljivije.

Hoces Iskreno?

pre 9 godina

Sad bas sigurno znate da je Crvena Zvezda drzavni projekat broj 1.
Jedina razlika izmedju Partizana i Crvene Zvezde,je ta , sto je Partizan imao sta da ponudi od igrackog kadra,da proda,pa da obrne neku kintu,a vi... smesno je i diskutovati o tome sa vama.
Dakle , grcki scenario (i gore) nam sigurno sledi sledece godine,jer ce neko ,opet,da pere pare,samo ovaj put preko zvezde.

Abolirani predsednik

pre 9 godina

Nisam zloban, ali ne mogu da prestanem da se smejem :-)Ne zato što mi je drago, nego što sam ovo znao i bez demantovanja i zbog pantera i njihovih faca i neverice kad su ovo pročitali.

Brondby

pre 9 godina

Samo Brondby Brondby Brondby

Brondby Brondby Brondby

Brondby Brondby Brondby

Brondby Brondby Brondby


Brondby Brondby


Brondby Brondby Brondby

Milos

pre 9 godina

i onako vise navijate za evropske klubove ne bi se ni primetilo da nemate vas kao u kosarci .
(kosovski ciklus, 29. avgust 2014 11:37)

hvala bogu ,jedva cekam da se ugasite .
(kosovski ciklus, 29. avgust 2014 11:36)

Nije tebi lako.

Dexim

pre 9 godina

Mosha. (Hromi, 29. avgust 2014 11:16)

ahahah, je l' boli? mi u LE a vi u svinjac ligu.. (nek vas kupi nole djokovic, 29. avgust 2014 11:19)


A tako su dobro razradili plan i već počeli pregovore sa Falkaom i Terijem... Tuga :-( (vitez lukić od lamburginija, 29. avgust 2014 11:18)

Oni koji su poverovali da Zeka gradi stadion, da Gasprom kupuje KKP, vi nekome se podsmevate?

neshapfc

pre 9 godina

ahahah, je l' boli? mi u LE a vi
u svinjac ligu..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nek vas kupi nole djokovic, 29. avgust 2014 11:19)

hahahaahahahaahahahaha Kraljuuuuuu pocepao sam se od smeha hahahaahahahahaahahahahaha

al

pre 9 godina

100 miliona? jedan Bale znači vredi više od najelitnijeg placa Srbije, najvećeg stadiona Srbije i po mnogima najvećeg kluba Balkana??

grobari bili uplašeni haha

pre 9 godina

Ima li išta gore od grobara? Nije li vas sramota da budete u euforiji zbog jedva izdejstvovanog prolaza protiv osrednje ekipe za azerbejdžanske uslove?? Eej ispali ste od Bugara bez pola tima i gubili od ekipe sa FARSKIH OSTRVA i vi ste u euforiji? Uvek zaboravim koliko ste vi ustvari mali klub ali me vi podsetite. A ne znam o kakvoj tuzi bio pričate kad neko pametan nije u ovo ni verovao. Ali izgleda vi jeste i bili ste uplašeni hahaha! P. S. Da li će Vujošević da odgovara za javno izrečene laži pošto je on tu priču i počeo? Da li će za išta taj čovek da odgovara?

Liverpul

pre 9 godina

Nece Rusi sigurno kupiti Zvezdu. Zvezdu ce kupiti Pecka pivara i ulozice 20 miliona Eura... Uz ponudu idu pripreme u Prokletijama svake zime i mesecne posete Peckoj Patrijarsiji...

Dare

pre 9 godina

Ma da li ste ludi? Pa ko ce sa gramom mozga kupovati nasa dva najveca kluba kad se tu ne zna ko kome koliko duguje,ko koliko uzima harac,koliko ide strankama ,tajkunima....

vlada-so

pre 9 godina

vest na naslovnoj strani nije bila namenjena adolescentima nego je smisljena u glavi vucicevih spindoktora i koincidira sa njegovom posetom berlinu, sa jasnom porukom toboze ako vi iz evrope necete da nam date pare ima ko hoce, naravno blic kao jedan od sluzbenih glasnika vucica to je morao da objavi. sportske strane se nalaze na poledjini novina.

zz

pre 9 godina

A gde je onaj Igokea/Samrok/Kinzi klinac da demantuje Gasprom? Ako vam nije tesko potrazite njegov jucerasnji komentar na ovu vest. Hvala ti decko ulepsao si mi dan! ;) Salu na stranu, pricao sam juce sa dosta ljudi i apsolutno niko ovu vest nije shvatao ozbiljno. Verovatnije je bilo da Venger preuzme klub, sagradi novi stadion i dovede Zigica nego da Rusi daju sto miliona za propali klub...

Pedja.

pre 9 godina

Za malo!!!! Baš sam se začudio kako to da menadžment Gazproma može da uradi tako nepromišljen potez ali brzo su demantovali. Nisu to male pare za bacanje. Realno

Pitam se

pre 9 godina

A tako su dobro razradili plan i već počeli pregovore sa Falkaom i Terijem... Tuga :-( (vitez lukić od lamburginija, 29. avgust 2014 11:18)

Mukice mala a jel Gasprom kupio kk partizan?

milioner iz blata

pre 9 godina

Ma da...oni ponudili a mi glatko odbili.....A i ko bi u ovakoj situaciji pristao na tricavih 100 miliona...
rubalja ili cega vec....
P.S. Dace, dace, ......dace nego sta ce.......

Milos

pre 9 godina

Nemoj tuga da vas kopa, pričaće Vam Grobar šta je to Evropa.....
(igor, 29. avgust 2014 11:46)

Sad znam kako je Grobarima smesno kad ih Zvezdasi prozivaju sa Evroligom...

Coco Bill

pre 9 godina

Ma od kad vas je pruzeo da vas vodi "student", sve neke bombastične vesti i što se tiče prodaje igrače i i što se tiče interesovanja za nih. Te Barsa, te PSG, te Čelsi, pa Real....Evo sad stiže na red i kupovina, samog kluba....?! Sad će, kuvajtski šeik Sabah El Sabah zainteresovan za Zvezdu, Abramovič prodaje Čelzi, jer želi da uloži u Zvezdu, Bil Gejts i Majkrosoft vraćaju sve dugove Zvezde......Koje li je sledeće "loženje" ?!

ima li zakona za vujoševića?

pre 9 godina

Pa to je jasno i detetu kolika je laž i niko se nije ni radovao. Imam samo pitanje - da li će Vujošević odgovarati za javno iznešene laži koje je prvi plasirao u javnosti sad kad je opet po ko zna koji put uhvaćen?? Da li će ikad taj čovek da odgovara za ono što laže o Zvezdi? Svakodnevno podstiče incidente među navijačima koji su ionako ostrašćeni i država i dalje ne reaguje??

Jeremija

pre 9 godina

Baš čudno da se pisanje takve medijske gromade kao što je BLIC ispostavi kao laž. Gori su od Kurira i Informera zajedno. Valjda će se jednog dana i u Srbiji uvesti odgovornost novinara za ono što napišu. B92 ima ubedljivo najbolju sportsku redakciju i samo tako nastavite. Jedinu kritiku imam u vezi virtuelnog selektora za SP u Španiji. Naime, kada se popune sva mesta u timu ne vidi se na šta treba kliknuti kako bi tim bio prijavljen. Ili bar ja to nisam mogao naći...

terzina gedora ex dzajina

pre 9 godina

Klasican reket zvezdine uprave.

Pre ce biti, evo vam par milion da vas ne kupimo i da nas vise ne vucete po novinama i uticete nam na ugled kompanije.

Milan Banjaluka

pre 9 godina

Meni su smijesni ljudi koji povjeruju u te price.Pod 1.nema zakona o privatizaciji u sportu,pod 2.i CZ i Partizan nemaju nista svoje,pocev od stadiona,npr.marakana je pod 3,4 hipoteke,zemljiste koje koriste nije upisano na njih ,vec je na gradu.Dug se ne zna koliki je.Po klubovima ima 12 struja,koji imaju svoje igrace da kupe ova 2 kluba,tako da nemojte padati na folove.

Goxy

pre 9 godina

Nemoj tuga da vas kopa, pričaće Vam Grobar šta je to Evropa..... (igor, 29. avgust 2014 11:46)

Pricace vam grobari kako ih pune u evropi....

aca_bg

pre 9 godina

A ako Srbija smanji rudnu rentu na naftu koju vadite u Vojvodini, jel'moze onda? Interesantno je da se kolicina para koju FK CZ dobije na ime sponzorstva od Gazproma, priblizno poklapa sa kolicinom para koju Gazprom ustedi na rudnoj renti na godisnjem nivou (razlika izmedju rente koju placa u Rusiji i rente koju placa u Srbiji). Inace covek koji je ucestvovao u kreiranju oba ugovora,o prodaji NIS-a i sponzorstvu FK CZ je izvesni Petar Skundric, predsednik SD C.Zvezda i bivsi ministar energetike. Iznenadjenje?

pile glodje kosku

pre 9 godina

Nista drugo nisam ni ocekivao kada sam juce procitao clanak na b92 u kome je naglaseno da je Blic objavio vest.
Blic i Kurir i Alo zauzimaju posebno mesto u danasnjem mesijskom svetu Srbije.
U stvarnom svetu bi bilo drugacije, prvo bi veliki vodja par dana najavljivao privatizaciju i sakupljao poene od ovig 25% botova sto su ga doveli na vlast.

Mosa

pre 9 godina

Da,Ruje su lude da kupuju pokradenu,nerentabilnu i propalu firmu,na cijem je celu "krem"Srbskog biznisa.Pa ko je mogao u ovo uopste da poveruje?

Tex

pre 9 godina

Novinarska patka i mosha za napaljene klince zvezdase. Ko je lud da baci te pare u propali klub? Cuj da vrate pare sto je neko iz Zvezde pokrao?!;!? Ma ja...

Moramo i mi malo popustiti!

pre 9 godina

Nemojte prebrzo!
Daće Gospodar upola cijene!
I još njive pride ...
Sve za Crvenu Zvezdu, a C. Z. za đabe!
Moraće se odustati od preimenovanja!
Rusi ne prihvataju Crvena Kokarda!

markoni

pre 9 godina

10ti put pisem ovo i ako ga objave policu se hladnom vodom i donirati jednu moju dnevnicu u dobrotvorne svrhe -.-
BLIC LAZE LJUDE!!!

Smehotresna olimpijada

pre 9 godina

Postoji li u ovoj zemlji neki organ koji za plasiranje lažnih informacija može kazniti dnevne novine? Žigić u Arsenalu, Gasprom kupuje CZ,....

Dacha

pre 9 godina

Cestitamo nasim medijima na jos jednoj prvoaprilskoj sali u avgustu za delije. Samo napred, svasta ce oni da progutaju, brend je to za koji se otima pola evrope. Oni imaju i procenu, znaju koliko vrede, den tana je jos 2009 izracunao prvo 500 pa onda 300 miliona i to evra. Oni imaju bre i zvezdani grad, sa sve portugalskim arhitektom i kineskim izvodjacima. A ko ce tek zaboraviti legendarnu prijateljsku utakmicu sa Juventusom . Interesantno sve ove vesti nekako su padale u avgustu, upravo pred pocetak sezone kupanja, a obicno posle debakla u evropi, izbacivanja i strajkova. Ali to ne sme pomesti nase medije, a jos manje delije. Njih ce sutra biti 40 hiljada na stadionu da podrze svoje rukovodstvo koje ih ovako mudro vodi. Pametni su oni, ne daju se prevariti...

Mickey

pre 9 godina

Pa ja ne znam gde vi novinari tolioko letite pred rudu. Mozda i nismo interesantni Gaspromu, mada nije nemoguce, ozbiljne kompanije cuvaju poslovnu tajnu, do realozacije, tako da Delije moje, ne ocajavajte. Moguce je da cemo i videti bolje dane.

Pera kojot

pre 9 godina

ахахахахахахахахахахахахх вљицз. Машинерија за спиновање смешних вести.

Goblin

pre 9 godina

Odlicno, onako nama Srbima ne valja zato sto su to Rusi, verovatno jer znamo da smo istog mentaliteta, a malo nam i 100 miliona. Bolje nake se crvlja jos malo, pa da se nadamo da ce neko da je uzme za dzabe.

NikolaSrb

pre 9 godina

Najsmesnije mi sto se javljaju tastatura grobari da kazu kako smo se ponadali , a oni se ponadali i poverovali svom vozdu Duletu da Gasprom kupuje Kk partizan.

Paspalj

pre 9 godina

U celoj frci oko Ukrajne i juznog toka, oni ce jos da bacaju pare u bunar.
Nije samo problem sto se ovakve nebulozne vesti serviraju narodu koji ih guta bez zvakanja, problem je sto se tako prodaje magla i zaboravljaju glavni krivci zbog kojih su klubovi dovedeni u ovoliko losu situaciju.

Van Mojes

pre 9 godina

To se znalo i juče,jedini način da Zvezda prodiše jeste privatizacija.A to što nike neće da nas kupi je druga stvar,možda zato što smo cigani.

iznogud

pre 9 godina

Pitam se odakle Blicu te gluposti. Zvezdu inace ne moze da se proda dok god je udruzenje gradjana, sto.su skoro sva sportska.drustva trenutno...moze da se.izvrsi transformacija prema nekom.od nemackih modela i onda da se nadje investitor, a ni tada drzava ne moze nikoga da proda niti da uzima neke pare.

Ned

pre 9 godina

Meni je draža ova i ovakva (ali moja) Crvena zvezda koja će i gubiti i ispadati iz lige ako treba nego da je kupe neki tajkuni koji će od nje napraviti novi Šahtjor, Čelzi ili Ludogorec. Navijaću za Zvezdu i u Beogradskoj ligi, ali ne dirajte, neće to više nikad biti naša Crvena Zvezda. Ako treba i sa pionirima da igramo i opet će biti puna Marakana. Šta smo osvajali, osvajali smo, idemo dalje!!!

\|/

pre 9 godina

Haha, pa niko nece propali klub da kupuje... Sta ce im zvezda, partizan ili bilo ko drugi? To vise nisu sportski klubovi, nego mesto za prodaje igraca. Samo da se skinu sa drzavnog budzeta pa nek rade sta hoce.

Ivan kg

pre 9 godina

Pa vest je objavio Blic, a njihova je tacnost uglavnom ravna nuli. Plus, rec je o novinama koje forsiraju Zvezdu, tako da su ovo samo puste zelje. Kao i vest da se Ninkovic vraca.

realno

pre 9 godina

Nemojte prebrzo! Daće Gospodar upola cijene! I još njive pride ... Sve za Crvenu Zvezdu, a C. Z. za đabe! Moraće se odustati od preimenovanja! Rusi ne prihvataju Crvena Kokarda! (Moramo i mi malo popustiti!, 29. avgust 2014 11:20)

Pa kokarda ti je u grbu partizana rodjace....

Goxy

pre 9 godina

A ako Srbija smanji rudnu rentu na naftu koju vadite u Vojvodini, jel'moze onda? Interesantno je da se kolicina para koju FK CZ dobije na ime sponzorstva od Gazproma, priblizno poklapa sa kolicinom para koju Gazprom ustedi na rudnoj renti na godisnjem nivou (razlika izmedju rente koju placa u Rusiji i rente koju placa u Srbiji). Inace covek koji je ucestvovao u kreiranju oba ugovora,o prodaji NIS-a i sponzorstvu FK CZ je izvesni Petar Skundric, predsednik SD C.Zvezda i bivsi ministar energetike. Iznenadjenje? (aca_bg, 29. avgust 2014 11:27)

Koliko ti nemas pojma sta pises, Kakve veze ima 3 miliona godisnje od gasproma sa rudnom rentom? ko da su to neke strasne pare ccc

Nikola

pre 9 godina

Niko nece da kupi Zvezdu i Partizan. Niko. Nikome se ne isplati. Niko nije budala da ulaze i ne zaradjuje. To sto 20,000 zaludjenika sa obe strane misli drugacije, to je samo u njihovim glavama. Zvezda i Partizan 21. veka su predodredjeni da propadaju i da muzu ovu drzavu, jer niko nije tolika budala da ulaze novac u njih kao sto je ova drzava.

NikolaSrb

pre 9 godina

Pa je li moguće da ni Putina nije briga za stub SrBstva? Železnik oštro protestuje protiv ovakvog tretmana brenda! (Šavija Alonso, 29. avgust 2014 11:32)

Ko vama nesrecnicima drma kavez? A ponadli ste se da Gasprom kupuje kk partizan?

marko

pre 9 godina

Toliko o blicu (zute novine), sve su ime informacije takve!!!
(Bojan, 29. avgust 2014 11:18)

Da se nastavim na ovaj komentar: danas u Blicu, na dve strane ide "reportaža" o budućem beogradskom čudu, Zvezdogradu... Kako će da obrće milione evra suvog profita, kako će Rusi kupiti ne samo klub nego i stadion i širi prostor oko njega, pa onda planovi šta će da se gradi i kako će da izgleda, sa sve mapom prostora... A onda dole desno mikroskopski antrfile: "E btw Gasprom ne kupuje Zvezdu".

SNS smeće od novina, drugo naličje istog novčića na kojem je i Kurir.

marko

pre 9 godina

Toliko o blicu (zute novine), sve su ime informacije takve!!!
(Bojan, 29. avgust 2014 11:18)

Da se nastavim na ovaj komentar: danas u Blicu, na dve strane ide "reportaža" o budućem beogradskom čudu, Zvezdogradu... Kako će da obrće milione evra suvog profita, kako će Rusi kupiti ne samo klub nego i stadion i širi prostor oko njega, pa onda planovi šta će da se gradi i kako će da izgleda, sa sve mapom prostora... A onda dole desno mikroskopski antrfile: "E btw Gasprom ne kupuje Zvezdu".

SNS smeće od novina, drugo naličje istog novčića na kojem je i Kurir.

Paspalj

pre 9 godina

U celoj frci oko Ukrajne i juznog toka, oni ce jos da bacaju pare u bunar.
Nije samo problem sto se ovakve nebulozne vesti serviraju narodu koji ih guta bez zvakanja, problem je sto se tako prodaje magla i zaboravljaju glavni krivci zbog kojih su klubovi dovedeni u ovoliko losu situaciju.

Smehotresna olimpijada

pre 9 godina

Postoji li u ovoj zemlji neki organ koji za plasiranje lažnih informacija može kazniti dnevne novine? Žigić u Arsenalu, Gasprom kupuje CZ,....

Ivan kg

pre 9 godina

Pa vest je objavio Blic, a njihova je tacnost uglavnom ravna nuli. Plus, rec je o novinama koje forsiraju Zvezdu, tako da su ovo samo puste zelje. Kao i vest da se Ninkovic vraca.

pile glodje kosku

pre 9 godina

Nista drugo nisam ni ocekivao kada sam juce procitao clanak na b92 u kome je naglaseno da je Blic objavio vest.
Blic i Kurir i Alo zauzimaju posebno mesto u danasnjem mesijskom svetu Srbije.
U stvarnom svetu bi bilo drugacije, prvo bi veliki vodja par dana najavljivao privatizaciju i sakupljao poene od ovig 25% botova sto su ga doveli na vlast.

aca_bg

pre 9 godina

A ako Srbija smanji rudnu rentu na naftu koju vadite u Vojvodini, jel'moze onda? Interesantno je da se kolicina para koju FK CZ dobije na ime sponzorstva od Gazproma, priblizno poklapa sa kolicinom para koju Gazprom ustedi na rudnoj renti na godisnjem nivou (razlika izmedju rente koju placa u Rusiji i rente koju placa u Srbiji). Inace covek koji je ucestvovao u kreiranju oba ugovora,o prodaji NIS-a i sponzorstvu FK CZ je izvesni Petar Skundric, predsednik SD C.Zvezda i bivsi ministar energetike. Iznenadjenje?

Jeremija

pre 9 godina

Baš čudno da se pisanje takve medijske gromade kao što je BLIC ispostavi kao laž. Gori su od Kurira i Informera zajedno. Valjda će se jednog dana i u Srbiji uvesti odgovornost novinara za ono što napišu. B92 ima ubedljivo najbolju sportsku redakciju i samo tako nastavite. Jedinu kritiku imam u vezi virtuelnog selektora za SP u Španiji. Naime, kada se popune sva mesta u timu ne vidi se na šta treba kliknuti kako bi tim bio prijavljen. Ili bar ja to nisam mogao naći...

Goblin

pre 9 godina

Odlicno, onako nama Srbima ne valja zato sto su to Rusi, verovatno jer znamo da smo istog mentaliteta, a malo nam i 100 miliona. Bolje nake se crvlja jos malo, pa da se nadamo da ce neko da je uzme za dzabe.

Moramo i mi malo popustiti!

pre 9 godina

Nemojte prebrzo!
Daće Gospodar upola cijene!
I još njive pride ...
Sve za Crvenu Zvezdu, a C. Z. za đabe!
Moraće se odustati od preimenovanja!
Rusi ne prihvataju Crvena Kokarda!

Pera kojot

pre 9 godina

ахахахахахахахахахахахахх вљицз. Машинерија за спиновање смешних вести.

Dacha

pre 9 godina

Cestitamo nasim medijima na jos jednoj prvoaprilskoj sali u avgustu za delije. Samo napred, svasta ce oni da progutaju, brend je to za koji se otima pola evrope. Oni imaju i procenu, znaju koliko vrede, den tana je jos 2009 izracunao prvo 500 pa onda 300 miliona i to evra. Oni imaju bre i zvezdani grad, sa sve portugalskim arhitektom i kineskim izvodjacima. A ko ce tek zaboraviti legendarnu prijateljsku utakmicu sa Juventusom . Interesantno sve ove vesti nekako su padale u avgustu, upravo pred pocetak sezone kupanja, a obicno posle debakla u evropi, izbacivanja i strajkova. Ali to ne sme pomesti nase medije, a jos manje delije. Njih ce sutra biti 40 hiljada na stadionu da podrze svoje rukovodstvo koje ih ovako mudro vodi. Pametni su oni, ne daju se prevariti...

markoni

pre 9 godina

10ti put pisem ovo i ako ga objave policu se hladnom vodom i donirati jednu moju dnevnicu u dobrotvorne svrhe -.-
BLIC LAZE LJUDE!!!

terzina gedora ex dzajina

pre 9 godina

Klasican reket zvezdine uprave.

Pre ce biti, evo vam par milion da vas ne kupimo i da nas vise ne vucete po novinama i uticete nam na ugled kompanije.

Nikola

pre 9 godina

Niko nece da kupi Zvezdu i Partizan. Niko. Nikome se ne isplati. Niko nije budala da ulaze i ne zaradjuje. To sto 20,000 zaludjenika sa obe strane misli drugacije, to je samo u njihovim glavama. Zvezda i Partizan 21. veka su predodredjeni da propadaju i da muzu ovu drzavu, jer niko nije tolika budala da ulaze novac u njih kao sto je ova drzava.

\|/

pre 9 godina

Haha, pa niko nece propali klub da kupuje... Sta ce im zvezda, partizan ili bilo ko drugi? To vise nisu sportski klubovi, nego mesto za prodaje igraca. Samo da se skinu sa drzavnog budzeta pa nek rade sta hoce.

Tex

pre 9 godina

Novinarska patka i mosha za napaljene klince zvezdase. Ko je lud da baci te pare u propali klub? Cuj da vrate pare sto je neko iz Zvezde pokrao?!;!? Ma ja...

Mosa

pre 9 godina

Da,Ruje su lude da kupuju pokradenu,nerentabilnu i propalu firmu,na cijem je celu "krem"Srbskog biznisa.Pa ko je mogao u ovo uopste da poveruje?

iznogud

pre 9 godina

Pitam se odakle Blicu te gluposti. Zvezdu inace ne moze da se proda dok god je udruzenje gradjana, sto.su skoro sva sportska.drustva trenutno...moze da se.izvrsi transformacija prema nekom.od nemackih modela i onda da se nadje investitor, a ni tada drzava ne moze nikoga da proda niti da uzima neke pare.

Liverpul

pre 9 godina

Nece Rusi sigurno kupiti Zvezdu. Zvezdu ce kupiti Pecka pivara i ulozice 20 miliona Eura... Uz ponudu idu pripreme u Prokletijama svake zime i mesecne posete Peckoj Patrijarsiji...

Van Mojes

pre 9 godina

To se znalo i juče,jedini način da Zvezda prodiše jeste privatizacija.A to što nike neće da nas kupi je druga stvar,možda zato što smo cigani.

Pera Trta

pre 9 godina

Zaboravljas da zahvalis nesposobnoj upravi C.Zvezde jer zahvaljujuci njima ste igrali kval. za LŠ druže i sad ne bi bili u LE
ZAPAMTI
(KUM, 29. avgust 2014 14:14)

Logika ti nije jaca strana. Partizan bi u svakom slucaju igrao kvalifikacije za LE kao drugoplasirani u JSL.
A boli te mnogo, vidim. Pisacu ti iz Londona.

Coco Bill

pre 9 godina

Ma od kad vas je pruzeo da vas vodi "student", sve neke bombastične vesti i što se tiče prodaje igrače i i što se tiče interesovanja za nih. Te Barsa, te PSG, te Čelsi, pa Real....Evo sad stiže na red i kupovina, samog kluba....?! Sad će, kuvajtski šeik Sabah El Sabah zainteresovan za Zvezdu, Abramovič prodaje Čelzi, jer želi da uloži u Zvezdu, Bil Gejts i Majkrosoft vraćaju sve dugove Zvezde......Koje li je sledeće "loženje" ?!

mladi ja

pre 9 godina

Ok...imaju zenit i šalke...a potrebna im je zvezda radi zbog čega? mislim...zvezda nema stadion (u vlasništvu banaka dok ne vrate 50 miliona e), srpski fudbal već odavno mrtav...i opet pitam...zbog čega bi bilo ko kupio zvezdu?

vlada-so

pre 9 godina

vest na naslovnoj strani nije bila namenjena adolescentima nego je smisljena u glavi vucicevih spindoktora i koincidira sa njegovom posetom berlinu, sa jasnom porukom toboze ako vi iz evrope necete da nam date pare ima ko hoce, naravno blic kao jedan od sluzbenih glasnika vucica to je morao da objavi. sportske strane se nalaze na poledjini novina.

fliperas

pre 9 godina

Ono sto je davno trebalo da uradim - u firewallu blokiram domen blic.rs. Jeste da mogu da skinem blok ali svaki put kad vidim upozorenje seticu se da sam ih blokirao jer su postali digitalni wc papir.

sašo

pre 9 godina

Krv mi je crno bela,ali ovo je loše po srpski fudbal.Bila bi Zvezda dominantna neku godinu,a bio bi i Partizan onda privatizovan i ne bi bilo ovo rukovodstvo u klubu.

zz

pre 9 godina

A gde je onaj Igokea/Samrok/Kinzi klinac da demantuje Gasprom? Ako vam nije tesko potrazite njegov jucerasnji komentar na ovu vest. Hvala ti decko ulepsao si mi dan! ;) Salu na stranu, pricao sam juce sa dosta ljudi i apsolutno niko ovu vest nije shvatao ozbiljno. Verovatnije je bilo da Venger preuzme klub, sagradi novi stadion i dovede Zigica nego da Rusi daju sto miliona za propali klub...

Gradjanin

pre 9 godina

@Kod rusa je stara fora. Sve kod njih kada kazu nesto nemoze, Znaci moze.Da se dogovorimo.Kada iz cuga kazu moze znaci da je problematicno. Znaci ovaj se istrcao i rekao NE. Sada sam siguran da je DA. Proveo sam mnogo godina u Rusiji i znam ih u dusu
(delija, 29. avgust 2014 13:10)

Al si ih "nahvalio". Pa tako sam i mislio o njima - GORIH NEMA. ZAMISLI TU NEOZBILJNOST.

Mickey

pre 9 godina

Pa ja ne znam gde vi novinari tolioko letite pred rudu. Mozda i nismo interesantni Gaspromu, mada nije nemoguce, ozbiljne kompanije cuvaju poslovnu tajnu, do realozacije, tako da Delije moje, ne ocajavajte. Moguce je da cemo i videti bolje dane.

KUM

pre 9 godina

ahahah, je l' boli? mi u LE a vi
u svinjac ligu..
(nek vas kupi nole djokovic, 29. avgust 2014 11:19)

U ime oca i sina i Svetoga duha,AMIN.
A vi inače igrate Englesku premijer ligu šta?
Probajte barem da osvojite tu "svinjac ligu"
Zaboravljas da zahvalis nesposobnoj upravi C.Zvezde jer zahvaljujuci njima ste igrali kval. za LŠ druže i sad ne bi bili u LE
ZAPAMTI

Milan Banjaluka

pre 9 godina

Meni su smijesni ljudi koji povjeruju u te price.Pod 1.nema zakona o privatizaciji u sportu,pod 2.i CZ i Partizan nemaju nista svoje,pocev od stadiona,npr.marakana je pod 3,4 hipoteke,zemljiste koje koriste nije upisano na njih ,vec je na gradu.Dug se ne zna koliki je.Po klubovima ima 12 struja,koji imaju svoje igrace da kupe ova 2 kluba,tako da nemojte padati na folove.

Hoces Iskreno?

pre 9 godina

Sad bas sigurno znate da je Crvena Zvezda drzavni projekat broj 1.
Jedina razlika izmedju Partizana i Crvene Zvezde,je ta , sto je Partizan imao sta da ponudi od igrackog kadra,da proda,pa da obrne neku kintu,a vi... smesno je i diskutovati o tome sa vama.
Dakle , grcki scenario (i gore) nam sigurno sledi sledece godine,jer ce neko ,opet,da pere pare,samo ovaj put preko zvezde.

Abolirani predsednik

pre 9 godina

Nisam zloban, ali ne mogu da prestanem da se smejem :-)Ne zato što mi je drago, nego što sam ovo znao i bez demantovanja i zbog pantera i njihovih faca i neverice kad su ovo pročitali.

zoran

pre 9 godina

Ne brinite se...ovi ce vas da kupe...ipak ste njima najblizi..oooo Delijeee...

http://static.trendme.net/pictures/items/shiney-turska_Kape_full_3044_61286.png

matori

pre 9 godina

ma foliraju se rusi, to oni kazu zbog EU sankcija a u stvari jedva cekaju da plate 200 miliona za rupu i da je onda zatrpaju i naprave kosmodrom iz koga ce krenuti u odlucan boj!

Višekruna ...

pre 9 godina

Ako sam nešto naučio u ovoj Srbiji sa moje 32 godine, to je da ako se nešto demantuje, znaj da će biti suprotno ... Iako sam se rodio kao PFC, voleo bih da se kupi CZ ako se steknu uslovi i to, uostalom kao I svi naši klubovi koji nisu likvidni ...

Ned

pre 9 godina

Meni je draža ova i ovakva (ali moja) Crvena zvezda koja će i gubiti i ispadati iz lige ako treba nego da je kupe neki tajkuni koji će od nje napraviti novi Šahtjor, Čelzi ili Ludogorec. Navijaću za Zvezdu i u Beogradskoj ligi, ali ne dirajte, neće to više nikad biti naša Crvena Zvezda. Ako treba i sa pionirima da igramo i opet će biti puna Marakana. Šta smo osvajali, osvajali smo, idemo dalje!!!

neshapfc

pre 9 godina

ahahah, je l' boli? mi u LE a vi
u svinjac ligu..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nek vas kupi nole djokovic, 29. avgust 2014 11:19)

hahahaahahahaahahahaha Kraljuuuuuu pocepao sam se od smeha hahahaahahahahaahahahahaha

sloba

pre 9 godina

pa zar je iko poverovao...?
pa dovoljno je videti facu Terzica i Đurića pa zaključiti da su ta dva šibicara došla samo da prodaju igrače i pokupe lovu, bez dizanja kvaliteta klubova....

realan

pre 9 godina

Mozda neko i kupi Partizana i Zvezdu ali za mnogo, mnogo manje para! Ej, 100 miliona eura!? Engleski klubovi(koji mogu napraviti profit)iz Championshipa se kupuju za 20-30 miliona funti, ovde ne!

hm

pre 9 godina

100 miliona i sta bi onda ? Koliko onda jos za igrace ? Kada bi oni uopce vratili ulozene pare ? Liga je slaba, sponzori su nezainteresovani, kupovna moc slaba, klub neatraktivan (izvan Srbije). Da je Zvezda imala kontinuitet od '90te na ovamo mozda bi i vredela toliko. Sada treba biti srecan, ako je netko uzme i za djabe.

al

pre 9 godina

100 miliona? jedan Bale znači vredi više od najelitnijeg placa Srbije, najvećeg stadiona Srbije i po mnogima najvećeg kluba Balkana??

albel

pre 9 godina

Ovih 100 miliona evra za bankrotirani klub koji bi u svakoj iole uredjenoj drzavi odavno bio likvidiran,je otprilike kao onih 10 hiljada kineskih milijardi.U moru gluposti u kome plovimo ove dve brojke su mi nekako najupecatljivije.

meda

pre 9 godina

Da bi se kupio neki veliki klub moraju da budu čisti imovinski odnosi i jasna slika kluba a kod nas to nema ni jedan klub. Niko ne zna ko šta potražuje i zašto potražuje i to unazad 10 do 15 godina . Mi smo doktori da dobro radimo sa pionirima i omladincima a onda kada se predje u prvi tim i zavladaju menadžeri, pare, mućke , sve pada u vodu i nastaje haos.

Brondby

pre 9 godina

Samo Brondby Brondby Brondby

Brondby Brondby Brondby

Brondby Brondby Brondby

Brondby Brondby Brondby


Brondby Brondby


Brondby Brondby Brondby

dex

pre 9 godina

@nek vas kupi

Ne boli nas nista. Niko pri zdravoj pametu nije verovao u pisanje Blica. S druge strane, prave navijace Zvezde ne zanima Partizan i obrnuto. Inace, sad ste vi naravno giganti, posto cete opet sluziti za napucavanjr u LE. Brinite vi za vas dug koji prelazi 20 miliona. Bice i to brzo na dnevnom redu kao i KK, pa ce vas boleti...

KUM

pre 9 godina

Ne brinite se...ovi ce vas da kupe...ipak ste njima najblizi..oooo Delijeee...

http://static.trendme.net/pictures/items/shiney-turska_Kape_full_3044_61286.png
(zoran, 29. avgust 2014 13:20)

Jel znas ti decko odakle je tvoj klub zapravo i ko vam je počasni predsednik jel znas da ste nekoliko meseci kasnije premesteno u Beograd da bi Zvezda imala rivala????????

Goxy

pre 9 godina

Nemoj tuga da vas kopa, pričaće Vam Grobar šta je to Evropa..... (igor, 29. avgust 2014 11:46)

Pricace vam grobari kako ih pune u evropi....

Dare

pre 9 godina

Ma da li ste ludi? Pa ko ce sa gramom mozga kupovati nasa dva najveca kluba kad se tu ne zna ko kome koliko duguje,ko koliko uzima harac,koliko ide strankama ,tajkunima....

Milos

pre 9 godina

i onako vise navijate za evropske klubove ne bi se ni primetilo da nemate vas kao u kosarci .
(kosovski ciklus, 29. avgust 2014 11:37)

hvala bogu ,jedva cekam da se ugasite .
(kosovski ciklus, 29. avgust 2014 11:36)

Nije tebi lako.

Pedja.

pre 9 godina

Za malo!!!! Baš sam se začudio kako to da menadžment Gazproma može da uradi tako nepromišljen potez ali brzo su demantovali. Nisu to male pare za bacanje. Realno

Moskovljanin

pre 9 godina

Ovaj tip se ne pita nista.Najobicniji referent u Gazpromu.Sve ce biti dogovoreno na gostovanju Zvezde u Moskvi. Putin otvorio Spartakov stadion i bice prisutan na utakmici Spartak -Zvezda.

A grobari se vec poradovali. Za njih ni Misa Tumbas nije zainteresovan. Nemaju ni stadion,Jos uvek igraju na vojnom stadionu

delija

pre 9 godina

Kod rusa je stara fora. Sve kod njih kada kazu nesto nemoze, Znaci moze.Da se dogovorimo.Kada iz cuga kazu moze znaci da je problematicno. Znaci ovaj se istrcao i rekao NE. Sada sam siguran da je DA. Proveo sam mnogo godina u Rusiji i znam ih u dusu

grobari bili uplašeni haha

pre 9 godina

Ima li išta gore od grobara? Nije li vas sramota da budete u euforiji zbog jedva izdejstvovanog prolaza protiv osrednje ekipe za azerbejdžanske uslove?? Eej ispali ste od Bugara bez pola tima i gubili od ekipe sa FARSKIH OSTRVA i vi ste u euforiji? Uvek zaboravim koliko ste vi ustvari mali klub ali me vi podsetite. A ne znam o kakvoj tuzi bio pričate kad neko pametan nije u ovo ni verovao. Ali izgleda vi jeste i bili ste uplašeni hahaha! P. S. Da li će Vujošević da odgovara za javno izrečene laži pošto je on tu priču i počeo? Da li će za išta taj čovek da odgovara?

milos g.

pre 9 godina

Hvala!usput raskinite sve ugovore sa CZ...jer za vašeg mandata finansijskog,klub je preživljavao i preživljava najsramotnije stvari od osnivanja.
Još bi i da imaju 100% vlasništva nad svom zvezdinom imovinom.
(naravno da je spin kako neće kupiti).

Pitam se

pre 9 godina

A tako su dobro razradili plan i već počeli pregovore sa Falkaom i Terijem... Tuga :-( (vitez lukić od lamburginija, 29. avgust 2014 11:18)

Mukice mala a jel Gasprom kupio kk partizan?

slobinator

pre 9 godina

(mladi ja, 29. avgust 2014 16:59)
zbog toga što je zvezda mnogo veće ime nego što su i šalke i zenit zajedno.eto recimo možda samo zato.

ima li zakona za vujoševića?

pre 9 godina

Pa to je jasno i detetu kolika je laž i niko se nije ni radovao. Imam samo pitanje - da li će Vujošević odgovarati za javno iznešene laži koje je prvi plasirao u javnosti sad kad je opet po ko zna koji put uhvaćen?? Da li će ikad taj čovek da odgovara za ono što laže o Zvezdi? Svakodnevno podstiče incidente među navijačima koji su ionako ostrašćeni i država i dalje ne reaguje??

Dexim

pre 9 godina

Mosha. (Hromi, 29. avgust 2014 11:16)

ahahah, je l' boli? mi u LE a vi u svinjac ligu.. (nek vas kupi nole djokovic, 29. avgust 2014 11:19)


A tako su dobro razradili plan i već počeli pregovore sa Falkaom i Terijem... Tuga :-( (vitez lukić od lamburginija, 29. avgust 2014 11:18)

Oni koji su poverovali da Zeka gradi stadion, da Gasprom kupuje KKP, vi nekome se podsmevate?

Milos

pre 9 godina

Nemoj tuga da vas kopa, pričaće Vam Grobar šta je to Evropa.....
(igor, 29. avgust 2014 11:46)

Sad znam kako je Grobarima smesno kad ih Zvezdasi prozivaju sa Evroligom...

milioner iz blata

pre 9 godina

Ma da...oni ponudili a mi glatko odbili.....A i ko bi u ovakoj situaciji pristao na tricavih 100 miliona...
rubalja ili cega vec....
P.S. Dace, dace, ......dace nego sta ce.......

NikolaSrb

pre 9 godina

Pa je li moguće da ni Putina nije briga za stub SrBstva? Železnik oštro protestuje protiv ovakvog tretmana brenda! (Šavija Alonso, 29. avgust 2014 11:32)

Ko vama nesrecnicima drma kavez? A ponadli ste se da Gasprom kupuje kk partizan?

NikolaSrb

pre 9 godina

Najsmesnije mi sto se javljaju tastatura grobari da kazu kako smo se ponadali , a oni se ponadali i poverovali svom vozdu Duletu da Gasprom kupuje Kk partizan.

Aleksis Sanco Panco

pre 9 godina

Nadam se da ce u inat svima koji pisete o tome koliko Blic laze Gasprom na kraju kupiti Crvenu Zvezdu. Cisto demanta radi. A da ne zaboravimo koliko ce grobari biti tuzni i ljubomorni. Pozdrav :)

Goxy

pre 9 godina

A ako Srbija smanji rudnu rentu na naftu koju vadite u Vojvodini, jel'moze onda? Interesantno je da se kolicina para koju FK CZ dobije na ime sponzorstva od Gazproma, priblizno poklapa sa kolicinom para koju Gazprom ustedi na rudnoj renti na godisnjem nivou (razlika izmedju rente koju placa u Rusiji i rente koju placa u Srbiji). Inace covek koji je ucestvovao u kreiranju oba ugovora,o prodaji NIS-a i sponzorstvu FK CZ je izvesni Petar Skundric, predsednik SD C.Zvezda i bivsi ministar energetike. Iznenadjenje? (aca_bg, 29. avgust 2014 11:27)

Koliko ti nemas pojma sta pises, Kakve veze ima 3 miliona godisnje od gasproma sa rudnom rentom? ko da su to neke strasne pare ccc

realno

pre 9 godina

Nemojte prebrzo! Daće Gospodar upola cijene! I još njive pride ... Sve za Crvenu Zvezdu, a C. Z. za đabe! Moraće se odustati od preimenovanja! Rusi ne prihvataju Crvena Kokarda! (Moramo i mi malo popustiti!, 29. avgust 2014 11:20)

Pa kokarda ti je u grbu partizana rodjace....

Mickey

pre 9 godina

Pa ja ne znam gde vi novinari tolioko letite pred rudu. Mozda i nismo interesantni Gaspromu, mada nije nemoguce, ozbiljne kompanije cuvaju poslovnu tajnu, do realozacije, tako da Delije moje, ne ocajavajte. Moguce je da cemo i videti bolje dane.

KUM

pre 9 godina

ahahah, je l' boli? mi u LE a vi
u svinjac ligu..
(nek vas kupi nole djokovic, 29. avgust 2014 11:19)

U ime oca i sina i Svetoga duha,AMIN.
A vi inače igrate Englesku premijer ligu šta?
Probajte barem da osvojite tu "svinjac ligu"
Zaboravljas da zahvalis nesposobnoj upravi C.Zvezde jer zahvaljujuci njima ste igrali kval. za LŠ druže i sad ne bi bili u LE
ZAPAMTI

KUM

pre 9 godina

Ne brinite se...ovi ce vas da kupe...ipak ste njima najblizi..oooo Delijeee...

http://static.trendme.net/pictures/items/shiney-turska_Kape_full_3044_61286.png
(zoran, 29. avgust 2014 13:20)

Jel znas ti decko odakle je tvoj klub zapravo i ko vam je počasni predsednik jel znas da ste nekoliko meseci kasnije premesteno u Beograd da bi Zvezda imala rivala????????

Ned

pre 9 godina

Meni je draža ova i ovakva (ali moja) Crvena zvezda koja će i gubiti i ispadati iz lige ako treba nego da je kupe neki tajkuni koji će od nje napraviti novi Šahtjor, Čelzi ili Ludogorec. Navijaću za Zvezdu i u Beogradskoj ligi, ali ne dirajte, neće to više nikad biti naša Crvena Zvezda. Ako treba i sa pionirima da igramo i opet će biti puna Marakana. Šta smo osvajali, osvajali smo, idemo dalje!!!

delija

pre 9 godina

Kod rusa je stara fora. Sve kod njih kada kazu nesto nemoze, Znaci moze.Da se dogovorimo.Kada iz cuga kazu moze znaci da je problematicno. Znaci ovaj se istrcao i rekao NE. Sada sam siguran da je DA. Proveo sam mnogo godina u Rusiji i znam ih u dusu

Goxy

pre 9 godina

A ako Srbija smanji rudnu rentu na naftu koju vadite u Vojvodini, jel'moze onda? Interesantno je da se kolicina para koju FK CZ dobije na ime sponzorstva od Gazproma, priblizno poklapa sa kolicinom para koju Gazprom ustedi na rudnoj renti na godisnjem nivou (razlika izmedju rente koju placa u Rusiji i rente koju placa u Srbiji). Inace covek koji je ucestvovao u kreiranju oba ugovora,o prodaji NIS-a i sponzorstvu FK CZ je izvesni Petar Skundric, predsednik SD C.Zvezda i bivsi ministar energetike. Iznenadjenje? (aca_bg, 29. avgust 2014 11:27)

Koliko ti nemas pojma sta pises, Kakve veze ima 3 miliona godisnje od gasproma sa rudnom rentom? ko da su to neke strasne pare ccc

slobinator

pre 9 godina

(mladi ja, 29. avgust 2014 16:59)
zbog toga što je zvezda mnogo veće ime nego što su i šalke i zenit zajedno.eto recimo možda samo zato.

grobari bili uplašeni haha

pre 9 godina

Ima li išta gore od grobara? Nije li vas sramota da budete u euforiji zbog jedva izdejstvovanog prolaza protiv osrednje ekipe za azerbejdžanske uslove?? Eej ispali ste od Bugara bez pola tima i gubili od ekipe sa FARSKIH OSTRVA i vi ste u euforiji? Uvek zaboravim koliko ste vi ustvari mali klub ali me vi podsetite. A ne znam o kakvoj tuzi bio pričate kad neko pametan nije u ovo ni verovao. Ali izgleda vi jeste i bili ste uplašeni hahaha! P. S. Da li će Vujošević da odgovara za javno izrečene laži pošto je on tu priču i počeo? Da li će za išta taj čovek da odgovara?

Moskovljanin

pre 9 godina

Ovaj tip se ne pita nista.Najobicniji referent u Gazpromu.Sve ce biti dogovoreno na gostovanju Zvezde u Moskvi. Putin otvorio Spartakov stadion i bice prisutan na utakmici Spartak -Zvezda.

A grobari se vec poradovali. Za njih ni Misa Tumbas nije zainteresovan. Nemaju ni stadion,Jos uvek igraju na vojnom stadionu

Aleksis Sanco Panco

pre 9 godina

Nadam se da ce u inat svima koji pisete o tome koliko Blic laze Gasprom na kraju kupiti Crvenu Zvezdu. Cisto demanta radi. A da ne zaboravimo koliko ce grobari biti tuzni i ljubomorni. Pozdrav :)

Goxy

pre 9 godina

Nemoj tuga da vas kopa, pričaće Vam Grobar šta je to Evropa..... (igor, 29. avgust 2014 11:46)

Pricace vam grobari kako ih pune u evropi....

NikolaSrb

pre 9 godina

Pa je li moguće da ni Putina nije briga za stub SrBstva? Železnik oštro protestuje protiv ovakvog tretmana brenda! (Šavija Alonso, 29. avgust 2014 11:32)

Ko vama nesrecnicima drma kavez? A ponadli ste se da Gasprom kupuje kk partizan?

NikolaSrb

pre 9 godina

Najsmesnije mi sto se javljaju tastatura grobari da kazu kako smo se ponadali , a oni se ponadali i poverovali svom vozdu Duletu da Gasprom kupuje Kk partizan.

Pitam se

pre 9 godina

A tako su dobro razradili plan i već počeli pregovore sa Falkaom i Terijem... Tuga :-( (vitez lukić od lamburginija, 29. avgust 2014 11:18)

Mukice mala a jel Gasprom kupio kk partizan?

dex

pre 9 godina

@nek vas kupi

Ne boli nas nista. Niko pri zdravoj pametu nije verovao u pisanje Blica. S druge strane, prave navijace Zvezde ne zanima Partizan i obrnuto. Inace, sad ste vi naravno giganti, posto cete opet sluziti za napucavanjr u LE. Brinite vi za vas dug koji prelazi 20 miliona. Bice i to brzo na dnevnom redu kao i KK, pa ce vas boleti...

ima li zakona za vujoševića?

pre 9 godina

Pa to je jasno i detetu kolika je laž i niko se nije ni radovao. Imam samo pitanje - da li će Vujošević odgovarati za javno iznešene laži koje je prvi plasirao u javnosti sad kad je opet po ko zna koji put uhvaćen?? Da li će ikad taj čovek da odgovara za ono što laže o Zvezdi? Svakodnevno podstiče incidente među navijačima koji su ionako ostrašćeni i država i dalje ne reaguje??

Moramo i mi malo popustiti!

pre 9 godina

Nemojte prebrzo!
Daće Gospodar upola cijene!
I još njive pride ...
Sve za Crvenu Zvezdu, a C. Z. za đabe!
Moraće se odustati od preimenovanja!
Rusi ne prihvataju Crvena Kokarda!

Milos

pre 9 godina

Nemoj tuga da vas kopa, pričaće Vam Grobar šta je to Evropa.....
(igor, 29. avgust 2014 11:46)

Sad znam kako je Grobarima smesno kad ih Zvezdasi prozivaju sa Evroligom...

Goblin

pre 9 godina

Odlicno, onako nama Srbima ne valja zato sto su to Rusi, verovatno jer znamo da smo istog mentaliteta, a malo nam i 100 miliona. Bolje nake se crvlja jos malo, pa da se nadamo da ce neko da je uzme za dzabe.

Ivan kg

pre 9 godina

Pa vest je objavio Blic, a njihova je tacnost uglavnom ravna nuli. Plus, rec je o novinama koje forsiraju Zvezdu, tako da su ovo samo puste zelje. Kao i vest da se Ninkovic vraca.

realno

pre 9 godina

Nemojte prebrzo! Daće Gospodar upola cijene! I još njive pride ... Sve za Crvenu Zvezdu, a C. Z. za đabe! Moraće se odustati od preimenovanja! Rusi ne prihvataju Crvena Kokarda! (Moramo i mi malo popustiti!, 29. avgust 2014 11:20)

Pa kokarda ti je u grbu partizana rodjace....

marko

pre 9 godina

Toliko o blicu (zute novine), sve su ime informacije takve!!!
(Bojan, 29. avgust 2014 11:18)

Da se nastavim na ovaj komentar: danas u Blicu, na dve strane ide "reportaža" o budućem beogradskom čudu, Zvezdogradu... Kako će da obrće milione evra suvog profita, kako će Rusi kupiti ne samo klub nego i stadion i širi prostor oko njega, pa onda planovi šta će da se gradi i kako će da izgleda, sa sve mapom prostora... A onda dole desno mikroskopski antrfile: "E btw Gasprom ne kupuje Zvezdu".

SNS smeće od novina, drugo naličje istog novčića na kojem je i Kurir.

Dexim

pre 9 godina

Mosha. (Hromi, 29. avgust 2014 11:16)

ahahah, je l' boli? mi u LE a vi u svinjac ligu.. (nek vas kupi nole djokovic, 29. avgust 2014 11:19)


A tako su dobro razradili plan i već počeli pregovore sa Falkaom i Terijem... Tuga :-( (vitez lukić od lamburginija, 29. avgust 2014 11:18)

Oni koji su poverovali da Zeka gradi stadion, da Gasprom kupuje KKP, vi nekome se podsmevate?

Brondby

pre 9 godina

Samo Brondby Brondby Brondby

Brondby Brondby Brondby

Brondby Brondby Brondby

Brondby Brondby Brondby


Brondby Brondby


Brondby Brondby Brondby

sašo

pre 9 godina

Krv mi je crno bela,ali ovo je loše po srpski fudbal.Bila bi Zvezda dominantna neku godinu,a bio bi i Partizan onda privatizovan i ne bi bilo ovo rukovodstvo u klubu.

Višekruna ...

pre 9 godina

Ako sam nešto naučio u ovoj Srbiji sa moje 32 godine, to je da ako se nešto demantuje, znaj da će biti suprotno ... Iako sam se rodio kao PFC, voleo bih da se kupi CZ ako se steknu uslovi i to, uostalom kao I svi naši klubovi koji nisu likvidni ...

albel

pre 9 godina

Ovih 100 miliona evra za bankrotirani klub koji bi u svakoj iole uredjenoj drzavi odavno bio likvidiran,je otprilike kao onih 10 hiljada kineskih milijardi.U moru gluposti u kome plovimo ove dve brojke su mi nekako najupecatljivije.

Paspalj

pre 9 godina

U celoj frci oko Ukrajne i juznog toka, oni ce jos da bacaju pare u bunar.
Nije samo problem sto se ovakve nebulozne vesti serviraju narodu koji ih guta bez zvakanja, problem je sto se tako prodaje magla i zaboravljaju glavni krivci zbog kojih su klubovi dovedeni u ovoliko losu situaciju.

neshapfc

pre 9 godina

ahahah, je l' boli? mi u LE a vi
u svinjac ligu..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nek vas kupi nole djokovic, 29. avgust 2014 11:19)

hahahaahahahaahahahaha Kraljuuuuuu pocepao sam se od smeha hahahaahahahahaahahahahaha

zz

pre 9 godina

A gde je onaj Igokea/Samrok/Kinzi klinac da demantuje Gasprom? Ako vam nije tesko potrazite njegov jucerasnji komentar na ovu vest. Hvala ti decko ulepsao si mi dan! ;) Salu na stranu, pricao sam juce sa dosta ljudi i apsolutno niko ovu vest nije shvatao ozbiljno. Verovatnije je bilo da Venger preuzme klub, sagradi novi stadion i dovede Zigica nego da Rusi daju sto miliona za propali klub...

aca_bg

pre 9 godina

A ako Srbija smanji rudnu rentu na naftu koju vadite u Vojvodini, jel'moze onda? Interesantno je da se kolicina para koju FK CZ dobije na ime sponzorstva od Gazproma, priblizno poklapa sa kolicinom para koju Gazprom ustedi na rudnoj renti na godisnjem nivou (razlika izmedju rente koju placa u Rusiji i rente koju placa u Srbiji). Inace covek koji je ucestvovao u kreiranju oba ugovora,o prodaji NIS-a i sponzorstvu FK CZ je izvesni Petar Skundric, predsednik SD C.Zvezda i bivsi ministar energetike. Iznenadjenje?

Dacha

pre 9 godina

Cestitamo nasim medijima na jos jednoj prvoaprilskoj sali u avgustu za delije. Samo napred, svasta ce oni da progutaju, brend je to za koji se otima pola evrope. Oni imaju i procenu, znaju koliko vrede, den tana je jos 2009 izracunao prvo 500 pa onda 300 miliona i to evra. Oni imaju bre i zvezdani grad, sa sve portugalskim arhitektom i kineskim izvodjacima. A ko ce tek zaboraviti legendarnu prijateljsku utakmicu sa Juventusom . Interesantno sve ove vesti nekako su padale u avgustu, upravo pred pocetak sezone kupanja, a obicno posle debakla u evropi, izbacivanja i strajkova. Ali to ne sme pomesti nase medije, a jos manje delije. Njih ce sutra biti 40 hiljada na stadionu da podrze svoje rukovodstvo koje ih ovako mudro vodi. Pametni su oni, ne daju se prevariti...

Hoces Iskreno?

pre 9 godina

Sad bas sigurno znate da je Crvena Zvezda drzavni projekat broj 1.
Jedina razlika izmedju Partizana i Crvene Zvezde,je ta , sto je Partizan imao sta da ponudi od igrackog kadra,da proda,pa da obrne neku kintu,a vi... smesno je i diskutovati o tome sa vama.
Dakle , grcki scenario (i gore) nam sigurno sledi sledece godine,jer ce neko ,opet,da pere pare,samo ovaj put preko zvezde.

Milos

pre 9 godina

i onako vise navijate za evropske klubove ne bi se ni primetilo da nemate vas kao u kosarci .
(kosovski ciklus, 29. avgust 2014 11:37)

hvala bogu ,jedva cekam da se ugasite .
(kosovski ciklus, 29. avgust 2014 11:36)

Nije tebi lako.

milos g.

pre 9 godina

Hvala!usput raskinite sve ugovore sa CZ...jer za vašeg mandata finansijskog,klub je preživljavao i preživljava najsramotnije stvari od osnivanja.
Još bi i da imaju 100% vlasništva nad svom zvezdinom imovinom.
(naravno da je spin kako neće kupiti).

Abolirani predsednik

pre 9 godina

Nisam zloban, ali ne mogu da prestanem da se smejem :-)Ne zato što mi je drago, nego što sam ovo znao i bez demantovanja i zbog pantera i njihovih faca i neverice kad su ovo pročitali.

terzina gedora ex dzajina

pre 9 godina

Klasican reket zvezdine uprave.

Pre ce biti, evo vam par milion da vas ne kupimo i da nas vise ne vucete po novinama i uticete nam na ugled kompanije.

Pera kojot

pre 9 godina

ахахахахахахахахахахахахх вљицз. Машинерија за спиновање смешних вести.

Jeremija

pre 9 godina

Baš čudno da se pisanje takve medijske gromade kao što je BLIC ispostavi kao laž. Gori su od Kurira i Informera zajedno. Valjda će se jednog dana i u Srbiji uvesti odgovornost novinara za ono što napišu. B92 ima ubedljivo najbolju sportsku redakciju i samo tako nastavite. Jedinu kritiku imam u vezi virtuelnog selektora za SP u Španiji. Naime, kada se popune sva mesta u timu ne vidi se na šta treba kliknuti kako bi tim bio prijavljen. Ili bar ja to nisam mogao naći...

al

pre 9 godina

100 miliona? jedan Bale znači vredi više od najelitnijeg placa Srbije, najvećeg stadiona Srbije i po mnogima najvećeg kluba Balkana??

Coco Bill

pre 9 godina

Ma od kad vas je pruzeo da vas vodi "student", sve neke bombastične vesti i što se tiče prodaje igrače i i što se tiče interesovanja za nih. Te Barsa, te PSG, te Čelsi, pa Real....Evo sad stiže na red i kupovina, samog kluba....?! Sad će, kuvajtski šeik Sabah El Sabah zainteresovan za Zvezdu, Abramovič prodaje Čelzi, jer želi da uloži u Zvezdu, Bil Gejts i Majkrosoft vraćaju sve dugove Zvezde......Koje li je sledeće "loženje" ?!

Pedja.

pre 9 godina

Za malo!!!! Baš sam se začudio kako to da menadžment Gazproma može da uradi tako nepromišljen potez ali brzo su demantovali. Nisu to male pare za bacanje. Realno

zoran

pre 9 godina

Ne brinite se...ovi ce vas da kupe...ipak ste njima najblizi..oooo Delijeee...

http://static.trendme.net/pictures/items/shiney-turska_Kape_full_3044_61286.png

Pera Trta

pre 9 godina

Zaboravljas da zahvalis nesposobnoj upravi C.Zvezde jer zahvaljujuci njima ste igrali kval. za LŠ druže i sad ne bi bili u LE
ZAPAMTI
(KUM, 29. avgust 2014 14:14)

Logika ti nije jaca strana. Partizan bi u svakom slucaju igrao kvalifikacije za LE kao drugoplasirani u JSL.
A boli te mnogo, vidim. Pisacu ti iz Londona.

Nikola

pre 9 godina

Niko nece da kupi Zvezdu i Partizan. Niko. Nikome se ne isplati. Niko nije budala da ulaze i ne zaradjuje. To sto 20,000 zaludjenika sa obe strane misli drugacije, to je samo u njihovim glavama. Zvezda i Partizan 21. veka su predodredjeni da propadaju i da muzu ovu drzavu, jer niko nije tolika budala da ulaze novac u njih kao sto je ova drzava.

iznogud

pre 9 godina

Pitam se odakle Blicu te gluposti. Zvezdu inace ne moze da se proda dok god je udruzenje gradjana, sto.su skoro sva sportska.drustva trenutno...moze da se.izvrsi transformacija prema nekom.od nemackih modela i onda da se nadje investitor, a ni tada drzava ne moze nikoga da proda niti da uzima neke pare.

markoni

pre 9 godina

10ti put pisem ovo i ako ga objave policu se hladnom vodom i donirati jednu moju dnevnicu u dobrotvorne svrhe -.-
BLIC LAZE LJUDE!!!

Liverpul

pre 9 godina

Nece Rusi sigurno kupiti Zvezdu. Zvezdu ce kupiti Pecka pivara i ulozice 20 miliona Eura... Uz ponudu idu pripreme u Prokletijama svake zime i mesecne posete Peckoj Patrijarsiji...

mladi ja

pre 9 godina

Ok...imaju zenit i šalke...a potrebna im je zvezda radi zbog čega? mislim...zvezda nema stadion (u vlasništvu banaka dok ne vrate 50 miliona e), srpski fudbal već odavno mrtav...i opet pitam...zbog čega bi bilo ko kupio zvezdu?

Mosa

pre 9 godina

Da,Ruje su lude da kupuju pokradenu,nerentabilnu i propalu firmu,na cijem je celu "krem"Srbskog biznisa.Pa ko je mogao u ovo uopste da poveruje?

Tex

pre 9 godina

Novinarska patka i mosha za napaljene klince zvezdase. Ko je lud da baci te pare u propali klub? Cuj da vrate pare sto je neko iz Zvezde pokrao?!;!? Ma ja...

Van Mojes

pre 9 godina

To se znalo i juče,jedini način da Zvezda prodiše jeste privatizacija.A to što nike neće da nas kupi je druga stvar,možda zato što smo cigani.

pile glodje kosku

pre 9 godina

Nista drugo nisam ni ocekivao kada sam juce procitao clanak na b92 u kome je naglaseno da je Blic objavio vest.
Blic i Kurir i Alo zauzimaju posebno mesto u danasnjem mesijskom svetu Srbije.
U stvarnom svetu bi bilo drugacije, prvo bi veliki vodja par dana najavljivao privatizaciju i sakupljao poene od ovig 25% botova sto su ga doveli na vlast.

Gradjanin

pre 9 godina

@Kod rusa je stara fora. Sve kod njih kada kazu nesto nemoze, Znaci moze.Da se dogovorimo.Kada iz cuga kazu moze znaci da je problematicno. Znaci ovaj se istrcao i rekao NE. Sada sam siguran da je DA. Proveo sam mnogo godina u Rusiji i znam ih u dusu
(delija, 29. avgust 2014 13:10)

Al si ih "nahvalio". Pa tako sam i mislio o njima - GORIH NEMA. ZAMISLI TU NEOZBILJNOST.

\|/

pre 9 godina

Haha, pa niko nece propali klub da kupuje... Sta ce im zvezda, partizan ili bilo ko drugi? To vise nisu sportski klubovi, nego mesto za prodaje igraca. Samo da se skinu sa drzavnog budzeta pa nek rade sta hoce.

Milan Banjaluka

pre 9 godina

Meni su smijesni ljudi koji povjeruju u te price.Pod 1.nema zakona o privatizaciji u sportu,pod 2.i CZ i Partizan nemaju nista svoje,pocev od stadiona,npr.marakana je pod 3,4 hipoteke,zemljiste koje koriste nije upisano na njih ,vec je na gradu.Dug se ne zna koliki je.Po klubovima ima 12 struja,koji imaju svoje igrace da kupe ova 2 kluba,tako da nemojte padati na folove.

milioner iz blata

pre 9 godina

Ma da...oni ponudili a mi glatko odbili.....A i ko bi u ovakoj situaciji pristao na tricavih 100 miliona...
rubalja ili cega vec....
P.S. Dace, dace, ......dace nego sta ce.......

Smehotresna olimpijada

pre 9 godina

Postoji li u ovoj zemlji neki organ koji za plasiranje lažnih informacija može kazniti dnevne novine? Žigić u Arsenalu, Gasprom kupuje CZ,....

Dare

pre 9 godina

Ma da li ste ludi? Pa ko ce sa gramom mozga kupovati nasa dva najveca kluba kad se tu ne zna ko kome koliko duguje,ko koliko uzima harac,koliko ide strankama ,tajkunima....

vlada-so

pre 9 godina

vest na naslovnoj strani nije bila namenjena adolescentima nego je smisljena u glavi vucicevih spindoktora i koincidira sa njegovom posetom berlinu, sa jasnom porukom toboze ako vi iz evrope necete da nam date pare ima ko hoce, naravno blic kao jedan od sluzbenih glasnika vucica to je morao da objavi. sportske strane se nalaze na poledjini novina.

fliperas

pre 9 godina

Ono sto je davno trebalo da uradim - u firewallu blokiram domen blic.rs. Jeste da mogu da skinem blok ali svaki put kad vidim upozorenje seticu se da sam ih blokirao jer su postali digitalni wc papir.

realan

pre 9 godina

Mozda neko i kupi Partizana i Zvezdu ali za mnogo, mnogo manje para! Ej, 100 miliona eura!? Engleski klubovi(koji mogu napraviti profit)iz Championshipa se kupuju za 20-30 miliona funti, ovde ne!

meda

pre 9 godina

Da bi se kupio neki veliki klub moraju da budu čisti imovinski odnosi i jasna slika kluba a kod nas to nema ni jedan klub. Niko ne zna ko šta potražuje i zašto potražuje i to unazad 10 do 15 godina . Mi smo doktori da dobro radimo sa pionirima i omladincima a onda kada se predje u prvi tim i zavladaju menadžeri, pare, mućke , sve pada u vodu i nastaje haos.

sloba

pre 9 godina

pa zar je iko poverovao...?
pa dovoljno je videti facu Terzica i Đurića pa zaključiti da su ta dva šibicara došla samo da prodaju igrače i pokupe lovu, bez dizanja kvaliteta klubova....

hm

pre 9 godina

100 miliona i sta bi onda ? Koliko onda jos za igrace ? Kada bi oni uopce vratili ulozene pare ? Liga je slaba, sponzori su nezainteresovani, kupovna moc slaba, klub neatraktivan (izvan Srbije). Da je Zvezda imala kontinuitet od '90te na ovamo mozda bi i vredela toliko. Sada treba biti srecan, ako je netko uzme i za djabe.

matori

pre 9 godina

ma foliraju se rusi, to oni kazu zbog EU sankcija a u stvari jedva cekaju da plate 200 miliona za rupu i da je onda zatrpaju i naprave kosmodrom iz koga ce krenuti u odlucan boj!