Sreda, 27.08.2014.

21:20

Štoper/golman uveo Ludogorec u LŠ!

Apsolutni junak večeri plej ofa Lige šampiona je štoper Ludogoreca Moci, koji je sa dva odbranjena penala doneo prolaz svojoj ekipi protiv Steaue.

Izvor:

Štoper/golman uveo Ludogorec u LŠ! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

88 Komentari

Sortiraj po:

pixi10

pre 9 godina

Drago mi je zbog Ludogoreca, ali nisam bas uverenja da je dozvoljeno onako se kretati na crti i po liniji i napred. Neka neko objasni da li je ono u redu što je dozvolio sudija kod penala. Bukvalno je skratio ugao kod odbrane poslednjeg penala. (Luda šuma, 27. avgust 2014 23:48) Po liniji moze, napred pre suta ne!

dax

pre 9 godina

Svaka cadt Ludogorecu i Bilbau.Bas sam navijao za ludi Bilbao.Arsenal me jw razocarao.Nikakva igra.Ozil kao manwken setka po terenu, napad nikakav....

Come On You Gunners!

pre 9 godina

@Milos
"Mi" se ocigledno odnosilo na navijace Arsenala. To sto smo rodjeni u Srbiji ne znaci da smo duzni da navijamo za domace klubove ili da smo nenormalni ako navijamo za nekog iz inostranstva. Tvoje suptilno prozivanje savrseno demonstrira, nazalost i dalje prisutni, plemenski mentalitet "sami protiv svih". Fudbal se daleko lepse igra u Engleskoj nego u Srbiji pa je stoga i ocekivano da se mnogim ljudima "mi" pre ondosi na Arsenal/Man Utd/Chelsea isl. nego na Partizan ili Zvezdu.

N

pre 9 godina

Salzburg ovo, Salzburg ono, a mucenici pogodili 3 okvira gola u prvoj utakmici (realno 2 jer je posle jednog pao gol), a Malme je na srecu dao gol u finisu... E to je nesreca...

ivan pg

pre 9 godina

corleone ja volim taj klub evo nekih 20 god....bez stranca uci u ls je fascinantno....a stadion jos nije gotov(privodi se kraju jos oko 6.000 stolica)....AUPA ATHLETIC....

Belotele

pre 9 godina

Ovaj Moci je ludak, ovo nema ni u filmu.... (Navijač...., 27. avgust 2014 23:38)

Ima u filmu! Kad je mogao Silvester Stallone, koji ni u filmu, a ni u zivotu, nije znao da li golman sme da hvata loptu rukama, sto ne bi mogao i on!?

Tugo nesreco

pre 9 godina

@Kad pročitam da je Bilbao ubio Napolija, dodje mi da plačem.Onakva tri gola što je Napoli primio, to ne prima osma ekipa treće lige Somalije.Drugi gol pogotovo.Bilbao je iz ničega dao tri gola.Napoli je takođe bio loš.Jedino dobro je onaj sjajni stadion Bilbaoa.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (CJ, 28. avgust 2014 00:44) Pocni vise da gledas, a manje da citas! Pogledas u 3 min pregled utakmice, tj samo golove, i hoces nesto da pricas? Ne ide to tako... Bilbao ima strasan tim, i igraju prelep fudbal, Napoli takodje (osim sto su u odbrani uzas), a videces i Bilbao u LS da ce biti dostojan rival bilo kojoj ekipi, pogotovu na svom terenu, mogu da pobede bilo koga! I ne mozes da pricas nesto o nekoj ekipi, a da nisi prakticno nijednu celu njihovu utakmicu pogledao! I jos nesto, nije Bilbao ubio "Napolija" kako kazes, vec Napoli, toliko.

nemanja4

pre 9 godina

Toj je taj slabi Ludogorec što bi ga Zvezda lagano prošla,a makse.Ove sezone možete biti samo drugi i to ako vas pusti Voša ili Čuka!!!

Zlatne ruke sinko

pre 9 godina

Sa kojom energiom je covek branio, svaka mu cast!!! Iako su nas vec dve godine prolazili navijao sam da odu u ls samo zbog njega! Jos cvorovic na ledjima!! lagan zreb im zelim!

CJ

pre 9 godina

Kad pročitam da je Bilbao ubio Napolija, dodje mi da plačem.Onakva tri gola što je Napoli primio, to ne prima osma ekipa treće lige Somalije.Drugi gol pogotovo.Bilbao je iz ničega dao tri gola.Napoli je takođe bio loš.Jedino dobro je onaj sjajni stadion Bilbaoa.

o ho ho

pre 9 godina

Nosioci grupa

Real Madrid Bajern Barselona Celzi Benfika Atletiko Arsenal Porto

drugi sesir:

Salke,Borusija,PSG,Mancester siti,Zenit,Leverkuzen,Bazel,Sahtjor

treci sesir:
Juventus,Sporting,Olimpijakos,Bilbao,Galatasaraj,CSKA,Ajax,Anderleht

cetvrti sesir:
Roma,Monako,Liverpul,Bate,Ludogorec,Apoel,Malme,Maribor

Ulazak Arsenala,ne igranje Milana,Intera,Napolija,Junajteda,Valensije
vracanje Rome i Liverpula je napravilo citavu zbrku

U celoj prici Roma, Liverpul i Monako idu u 4 ,Arsenal nosioc,a Juventus je u 3 zato sto je prosao Leverkuzen

3 potencijalne grupe smrti:

1 sesir: Real,Barsa,Celzi,Bajern
2s: Borusija,Siti,PSG
3s: Juventus
4s: Roma,Monako,Liverpul

Iskreno ja bih voleo:

Bajern,PSG,Juventus,Liverpul-ovde bi bas prstalo na sve strane

Barselona,Man city,Galatasaraj,Monako -turci i Monako ispadaju

Real Madrid,Borusija,Ajax,Roma -s vi mogu sem Ajaksa

Celzi, Zenit, Bilbao,Maribor - Celzi i ?

Arsenal, Salke ,Cska,,Malme - ? ?

Porto, Bazel, Oliumpijakos, Bate - Bazel i ?
Benfika, Leverkuzen, Anderleht, Apoel - Benfika ?
Atletiko, Sahtjor, Sporting, Ludogorec AM i ?

poslednje 3 bi bile ujednacenije i vise sanse za prolaz bi imali mali klubovi

daska

pre 9 godina

(marko, 27. avgust 2014 22:47)

Da se gleda kvaliteta, onda bi trebalo igrat 7-8 španjolskih klubova u Ligi prvaka. Recimo, Napoli i Arsenal su negdje u rangu Real Sociedada i Valencie, 7. i 8. momčadi La Lige prošle sezone. Villarreal, Sevilla, Bilbao su dva koplja bolji nogomet od Arsenala, Napolija (Bilbao se poigrao danas) i takvih klubova, a da ne spominjemo Real, Barcelonu i Atletico.

filosof

pre 9 godina

E moj Partizane... Da si bio malo hrabriji igrao bi Ligu šampiona. Da se razumemo, Ludogorec jeste bolja ekipa od Partizana, ali smo imali veliku šansu da prodjemo pošto su bugari bili totalno van forme u dvomeču s nama... A, mi, kao pokisle mlade... Ništa da iskoristimo. Realno, ova ekipa Partizana i ne zaslužuje da igra neko evropsko takmičenje, jer je jako loša. Bojim se da ćemo i ako prodjemo u Ligu Evrope, biti samo ekipa za napucavanje... Na žalost...

neki tamo

pre 9 godina

Po mom misljenju Ludogorets nije zasluzio da igra LS. Klub koji ne moze da dobije Partizan i Steauu tako sto im daju vise golova svakako ne treba da igra LS gde ce da pukne ko' balon.

Nemanja

pre 9 godina

Au kolko luda utakmica... Ludogorec da golcinu u 90. min, a onda igrac stane na gol i odbrani 2 penala i odu u LS. Svaka cast za Ludogorec, zasluzili su!

grobar kg

pre 9 godina

(marko, 27. avgust 2014 22:47)

Ne razumes Marko.
Postoje 2 grupe u kvalifikacijama.
U jednoj su sampioni svojih zemalja poput ludogoreca i steue, čije zemlje nemaju jake lige, pa s toga ni šampioni istih ne idu direktno, već kroz kvalifikacije.
U drugoj grupi su oni koji nisu šampioni svojih zemalja, poput bilbaa i napolija, ali su lige u kojima igraju dovoljno jake da i pored toga sto nisu šampioni igraju kvalifikacije.
Po pravilu ove dve grupe klubova ne mogu da igraju jedni protiv drugih u kvalifikacijama.

veerghoen

pre 9 godina

Људи, наш Иван Чворовић је бранио пенале, какав штопер, шта је вама што овако напамет пишете. Први је дао гол, а онда у последњој серији бранио два пенала. Цео стадион у Софији му је скандирао "Иване Иване"... Будите мало професионалнији. Нисте ви Телеграф и Курир.

zoks

pre 9 godina

@marko A hoćeš li nekad otići pogledati Zvezdu ili Partizan na stadion kad uđu u LŠ ili gledaš samo jake utakmice velikana na kablovskoj. Sistem je dobar, ti nisi

spavaca kola

pre 9 godina

po čemu je veći derbi taj u Londonu nego onaj u Bilbau? Opet biranje meča po imenu jednog tima...opet ćemo na RTS-u ove godine gledati pre Čelzi-Apoel, Real-Malme, nego recimo Juventus-Monako, Borusija-Porto...
(Red Marquis, 27. avgust 2014 22:07)
# Link komentara

Postoji barem 8 sajtova(za koje ja znam), na kojima imas preko 200 linkova

Ako ti se to ne svidja,lepo kupi satelitsku antenu sa resiverom(kao sto ima u Meridian i Mocart kladionicama ako si bio)-te tamo sa ugradnjom kostaju oko 30 hiljada

One kvalitetnije verzije sa ugradnjom kostaju i do 1000 evra,pa gledaj koju god hoces utakmicu

sat.antena 40.000-50.000 (imas i za 10.000)
prijemnik 25.000-30.000 (5.000)
rotor 5.000-10.000 (2.000)
LNB 5.000-10.000 (3.000)
dostava i montaza 5.000-10.000 (3.000)

Komplet jacih i kvalitetnijih(od komercijalnih) 70-80.000 dinara
sve to mozes da nabudzis za 200 evra

Koliko para toliko muzike,posto gledas RTS za 500 dindzi mesecno je dobar i Arsenal-Besiktas

vladimir

pre 9 godina

Samo da kazem, Steaua mnogo veci i bogatiji klub od Partizana, u rumunskom sampionatu koji je mnogo jaci od srpskog. A onda se jave pljuvaci kluba u stecaju da vredjaju Partizan. Bolje da svi zajedno priznaju koliko su jadni pa da se nekako konstruktivno traze resenja, ako je nekom bar stalo za ovaj sport u Srbiji.

Totti

pre 9 godina

Kakva lik ovaj iz Ludooreca, car! A ti što se zališ što Napoli nije ušao, pa šta će i oni u LŠ kad ne mogu dobiti Bilbao, šta da očekuju protiv Barselone, Reala, Bajrena, Dortmunda, Čelzija? Svaka čast i Malmeu, Malme i Ludogorec su u LŠ, Partizan je neporažen u 3 utakmice sa ovim timovima. Pljujte sad po tim ekipama.

Luda šuma

pre 9 godina

Drago mi je zbog Ludogoreca, ali nisam bas uverenja da je dozvoljeno onako se kretati na crti i po liniji i napred. Neka neko objasni da li je ono u redu što je dozvolio sudija kod penala. Bukvalno je skratio ugao kod odbrane poslednjeg penala.

kockica

pre 9 godina

Sancez je dao 4 gola u LS, sve protiv timova cija imena pocinju na B! Jao Aco, dal je moguce?
Pa kako da placam pretplatu i da hocu?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (b, 27. avgust 2014 22:17)

Čekaj bre, je l me ti to zezaš? Onaj komentator, Aca Loknica ili kako ga već zovu, je rekao da je Sančez u LŠ dao 4 gola timovima čija imena počinju na "B"? PA DOBRO BRE DA LI JE TAJ ČOVEK NORMALAN?!

Rick Hunter

pre 9 godina

Opsti utisak je da su igraci Ludogoreca trcali i driblali u 119. min i nisi pokazivali znake umora dok nase hvataju grcevi u 80 min. I moram reci da je ovaj igrac/ stoper, posel golman car nevidjeni, jeste par puta izleteo ranije sa linije ali opet svaka mu cast

Corleone

pre 9 godina

Bilbao me je kupio večeras... KAKAV stadion, kakva strast za fudbalom, 50.000 ljudi u crveno-belom na tribinama... Ako uzmemo u obzir činjenicu da je u pitanju klub za koji NIKAD nije zaigrao neko ko nije Baskijac, a ljudi su u Evro-eliti! Fenomen. Posle mnooogo vremena čini mi se da Premijer liga više nije no1, u Španiji pored ovog Atletika fascinantan je i madridski, šampion države i vicešampion Evrope. O njihovoj igri da ne govorim. O Barsi i Realu takođe ne treba trošiti reči. Sevilja šampion lige Evrope, Valensija pre dve nedelje uzela pehar na strašnom turniru u Londonu pored Arsenala, Monaka... Primera broj jedan, Bilbao omiljeni klub!

ivan pg

pre 9 godina

hahahaha ovome igracu-golmanu odma spomenik podici....igra stopera, brani penale daje penale....ovo je strasno....covek je uhvatio"zivu"loptu u zadnjem penalu....

Judge

pre 9 godina

@marko
Hoćeš kvalitet a da igraju samo šampioni? Nemoguće. Ovaj žreb regionalni je najpravedniji. Ulaze Slovenci, Rumuni, Bugari, a ako su oni kante za napucavanje mi smo onaj talog na dnu te kante. I to kao gledaoci.

Radonja odlazi

pre 9 godina

Bilbao se nasprdao sa Napolijem i zasluženo pobijedio,inače na San Mamesu mogu da tuku svakoga,Napoli bez odbrane,čast Kulibaliju koji je odigrao odlično,Albiol tragikomedija,napokon da se riješe ovog neznalice na klupi,mada sad im je kasno trebali su mnogo ranije,ovako propadoše pare od LŠ,bruka za tim u koji je mnogo uloženo i šteta zbog navijača i atmosfere što neće igrati LŠ,ali Bilbao ih je preslišao.Italijanska liga polako nastave li im klubovi nipodaštavati LE neće imati ni 3 predstavnika u LŠ.

milos

pre 9 godina

Losa,jako losa igra Arsenalaa.. Pod tackom hitno nam treba jedan pravi napadac i jedan defanzivni veznii. P.S.ovi uski dresovi mi se ni malo ne svidjaju
(N.R., 27. avgust 2014 21:42)
Ne zameri ali ko ste to vi ?

Red Marquis

pre 9 godina

Po čemu je veći derbi taj u Londonu nego onaj u Bilbau? Opet biranje meča po imenu jednog tima...opet ćemo na RTS-u ove godine gledati pre Čelzi-Apoel, Real-Malme, nego recimo Juventus-Monako, Borusija-Porto...

gnjurac

pre 9 godina

Strumf - ne lupaj, sudjenje je u odnosu Mazica odlicno. Samo Srbi navijaju za svog fudbalskog sudiju, jer nemaju nijedan tim ili reprezentaciju!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Zlatan_Ibrahimovic, 27. avgust 2014 21:53)

Manje skaci pored bazena, nije dobro za vuglu...

Tugo nesreco

pre 9 godina

Svaka cast Bilbau, i prosle nedelje sam rekao da verujem da ce proci dalje jer pratim spansku ligu i znam kako igraju, a igraju prelep fudbal. Steta zbog Napolija, i oni veoma lepo igraju, ali mislim da je bolji pobedio, to se videlo veceras, najbolje bi bilo da se nisu oni sastali, ali sta da se radi... Samo mi nije jasno sto RTS nije prenosio taj mec, vec Arsenal-Besiktas, kad' se znalo da ce biti bolji mec Bilbao-Napoli, i da ce biti tu dosta golova (bar svako k'o prati fudbal je to znao ja mislim), a sa druge strane za Arsenal se i ocekivala ovakva utakmica, a to je mnogo dosadnija utakmica od utakmice Bilbao-Napoli... Pravo mucenje Arsenala, svaka cast Sancezu, krece polako da igra kako zna...

sotirzvanidjubre

pre 9 godina

drago mi je da je malme isprašio austrijance, jer su ih kladionice potcenile smešnom kvotom na salzburg 1,6 kao da dočekuju arsenala a be tim koji je u njihovom rangu

marko

pre 9 godina

Ako već u LŠ ne igraju samo šampioni, već idu i drugi,treći iz prvenstva direktno...taj naziv gubi smisao. Drugo, ogromna se nepravda čini sa ovim nokaut sistemom gde imaš da se sastanu Ludogorec-Steaua, i Bilbao-Napoli. Napoli bolji od njih zajedno za dve klase,ali sistem ga šalje u Ligu Evrope???
Ok,znam da su želeli da pomognu istočno-evropskim zemljama ali to je sve na uštrb kvaliteta. I svi ti timovi će u grupnoj fazi biti kanta za napucavanje,počevši od Maribora pa do Apoela,Ludogoreca...četvrto mesto im ne gine.
Greota je da ispadne Napoli...greota za fudbal...ja kao gledalac hoću kvalitet, a ne bugarsko-slovenačko-rumunske "gigante" i to davanje šansi njima mi nema smsila, nek igraju Ligu Evrope, a ako stvarno dobro igraju nek se sastanu sa engleskim, španskim , italijanskim timovima i neka prođu. Tako je i Partizan prošao Njukastl. Molim lepo. Jedno je sigurno, treba da igraju najkvalitetniji evropske ekipe,prosto,samo to.

N.R.

pre 9 godina

Losa,jako losa igra Arsenalaa.. Pod tackom hitno nam treba jedan pravi napadac i jedan defanzivni veznii. P.S.ovi uski dresovi mi se ni malo ne svidjaju

Brondby

pre 9 godina

Sramota me je mojih Danaca u Evropi Alborg od Apoela 4:0 Fc kobenhaven gubi 3:0 uzas. Moramo iskoristiti i osvojiti ligu Srpska liga je jaca od Danske liga A Danska ima dva predstavnika u Kvalifikacijama za LS koji sluze za punjenje.

Samo Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby

Zlatan_Ibrahimovic

pre 9 godina

Strumf - ne lupaj, sudjenje je u odnosu Mazica odlicno. Samo Srbi navijaju za svog fudbalskog sudiju, jer nemaju nijedan tim ili reprezentaciju!

veliki strumf

pre 9 godina

Uporedite sudjenje Mazica i Pedra Proense, godinama jednog od najboljih sudija na svetu, evo za ovih prvih 45 minuta. Koliko je samo Proensa imao kikseva, najuocljiviji nepostojeci faul na 20 metara za Arsenal, uz zuti karton, a covek izbio loptu, i nedosudjeni penal za Besiktas, plus jedan nepostojeci faul za Besiktas na sredini terena. Mazic je za njega izmislio sudjenje.

milos

pre 9 godina

Losa,jako losa igra Arsenalaa.. Pod tackom hitno nam treba jedan pravi napadac i jedan defanzivni veznii. P.S.ovi uski dresovi mi se ni malo ne svidjaju
(N.R., 27. avgust 2014 21:42)
Ne zameri ali ko ste to vi ?

Red Marquis

pre 9 godina

Po čemu je veći derbi taj u Londonu nego onaj u Bilbau? Opet biranje meča po imenu jednog tima...opet ćemo na RTS-u ove godine gledati pre Čelzi-Apoel, Real-Malme, nego recimo Juventus-Monako, Borusija-Porto...

sotirzvanidjubre

pre 9 godina

drago mi je da je malme isprašio austrijance, jer su ih kladionice potcenile smešnom kvotom na salzburg 1,6 kao da dočekuju arsenala a be tim koji je u njihovom rangu

veliki strumf

pre 9 godina

Uporedite sudjenje Mazica i Pedra Proense, godinama jednog od najboljih sudija na svetu, evo za ovih prvih 45 minuta. Koliko je samo Proensa imao kikseva, najuocljiviji nepostojeci faul na 20 metara za Arsenal, uz zuti karton, a covek izbio loptu, i nedosudjeni penal za Besiktas, plus jedan nepostojeci faul za Besiktas na sredini terena. Mazic je za njega izmislio sudjenje.

Tugo nesreco

pre 9 godina

Svaka cast Bilbau, i prosle nedelje sam rekao da verujem da ce proci dalje jer pratim spansku ligu i znam kako igraju, a igraju prelep fudbal. Steta zbog Napolija, i oni veoma lepo igraju, ali mislim da je bolji pobedio, to se videlo veceras, najbolje bi bilo da se nisu oni sastali, ali sta da se radi... Samo mi nije jasno sto RTS nije prenosio taj mec, vec Arsenal-Besiktas, kad' se znalo da ce biti bolji mec Bilbao-Napoli, i da ce biti tu dosta golova (bar svako k'o prati fudbal je to znao ja mislim), a sa druge strane za Arsenal se i ocekivala ovakva utakmica, a to je mnogo dosadnija utakmica od utakmice Bilbao-Napoli... Pravo mucenje Arsenala, svaka cast Sancezu, krece polako da igra kako zna...

Brondby

pre 9 godina

Sramota me je mojih Danaca u Evropi Alborg od Apoela 4:0 Fc kobenhaven gubi 3:0 uzas. Moramo iskoristiti i osvojiti ligu Srpska liga je jaca od Danske liga A Danska ima dva predstavnika u Kvalifikacijama za LS koji sluze za punjenje.

Samo Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby

marko

pre 9 godina

Ako već u LŠ ne igraju samo šampioni, već idu i drugi,treći iz prvenstva direktno...taj naziv gubi smisao. Drugo, ogromna se nepravda čini sa ovim nokaut sistemom gde imaš da se sastanu Ludogorec-Steaua, i Bilbao-Napoli. Napoli bolji od njih zajedno za dve klase,ali sistem ga šalje u Ligu Evrope???
Ok,znam da su želeli da pomognu istočno-evropskim zemljama ali to je sve na uštrb kvaliteta. I svi ti timovi će u grupnoj fazi biti kanta za napucavanje,počevši od Maribora pa do Apoela,Ludogoreca...četvrto mesto im ne gine.
Greota je da ispadne Napoli...greota za fudbal...ja kao gledalac hoću kvalitet, a ne bugarsko-slovenačko-rumunske "gigante" i to davanje šansi njima mi nema smsila, nek igraju Ligu Evrope, a ako stvarno dobro igraju nek se sastanu sa engleskim, španskim , italijanskim timovima i neka prođu. Tako je i Partizan prošao Njukastl. Molim lepo. Jedno je sigurno, treba da igraju najkvalitetniji evropske ekipe,prosto,samo to.

Radonja odlazi

pre 9 godina

Bilbao se nasprdao sa Napolijem i zasluženo pobijedio,inače na San Mamesu mogu da tuku svakoga,Napoli bez odbrane,čast Kulibaliju koji je odigrao odlično,Albiol tragikomedija,napokon da se riješe ovog neznalice na klupi,mada sad im je kasno trebali su mnogo ranije,ovako propadoše pare od LŠ,bruka za tim u koji je mnogo uloženo i šteta zbog navijača i atmosfere što neće igrati LŠ,ali Bilbao ih je preslišao.Italijanska liga polako nastave li im klubovi nipodaštavati LE neće imati ni 3 predstavnika u LŠ.

spavaca kola

pre 9 godina

po čemu je veći derbi taj u Londonu nego onaj u Bilbau? Opet biranje meča po imenu jednog tima...opet ćemo na RTS-u ove godine gledati pre Čelzi-Apoel, Real-Malme, nego recimo Juventus-Monako, Borusija-Porto...
(Red Marquis, 27. avgust 2014 22:07)
# Link komentara

Postoji barem 8 sajtova(za koje ja znam), na kojima imas preko 200 linkova

Ako ti se to ne svidja,lepo kupi satelitsku antenu sa resiverom(kao sto ima u Meridian i Mocart kladionicama ako si bio)-te tamo sa ugradnjom kostaju oko 30 hiljada

One kvalitetnije verzije sa ugradnjom kostaju i do 1000 evra,pa gledaj koju god hoces utakmicu

sat.antena 40.000-50.000 (imas i za 10.000)
prijemnik 25.000-30.000 (5.000)
rotor 5.000-10.000 (2.000)
LNB 5.000-10.000 (3.000)
dostava i montaza 5.000-10.000 (3.000)

Komplet jacih i kvalitetnijih(od komercijalnih) 70-80.000 dinara
sve to mozes da nabudzis za 200 evra

Koliko para toliko muzike,posto gledas RTS za 500 dindzi mesecno je dobar i Arsenal-Besiktas

Zlatne ruke sinko

pre 9 godina

Sa kojom energiom je covek branio, svaka mu cast!!! Iako su nas vec dve godine prolazili navijao sam da odu u ls samo zbog njega! Jos cvorovic na ledjima!! lagan zreb im zelim!

Judge

pre 9 godina

@marko
Hoćeš kvalitet a da igraju samo šampioni? Nemoguće. Ovaj žreb regionalni je najpravedniji. Ulaze Slovenci, Rumuni, Bugari, a ako su oni kante za napucavanje mi smo onaj talog na dnu te kante. I to kao gledaoci.

grobar kg

pre 9 godina

(marko, 27. avgust 2014 22:47)

Ne razumes Marko.
Postoje 2 grupe u kvalifikacijama.
U jednoj su sampioni svojih zemalja poput ludogoreca i steue, čije zemlje nemaju jake lige, pa s toga ni šampioni istih ne idu direktno, već kroz kvalifikacije.
U drugoj grupi su oni koji nisu šampioni svojih zemalja, poput bilbaa i napolija, ali su lige u kojima igraju dovoljno jake da i pored toga sto nisu šampioni igraju kvalifikacije.
Po pravilu ove dve grupe klubova ne mogu da igraju jedni protiv drugih u kvalifikacijama.

N.R.

pre 9 godina

Losa,jako losa igra Arsenalaa.. Pod tackom hitno nam treba jedan pravi napadac i jedan defanzivni veznii. P.S.ovi uski dresovi mi se ni malo ne svidjaju

kockica

pre 9 godina

Sancez je dao 4 gola u LS, sve protiv timova cija imena pocinju na B! Jao Aco, dal je moguce?
Pa kako da placam pretplatu i da hocu?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (b, 27. avgust 2014 22:17)

Čekaj bre, je l me ti to zezaš? Onaj komentator, Aca Loknica ili kako ga već zovu, je rekao da je Sančez u LŠ dao 4 gola timovima čija imena počinju na "B"? PA DOBRO BRE DA LI JE TAJ ČOVEK NORMALAN?!

Nemanja

pre 9 godina

Au kolko luda utakmica... Ludogorec da golcinu u 90. min, a onda igrac stane na gol i odbrani 2 penala i odu u LS. Svaka cast za Ludogorec, zasluzili su!

Corleone

pre 9 godina

Bilbao me je kupio večeras... KAKAV stadion, kakva strast za fudbalom, 50.000 ljudi u crveno-belom na tribinama... Ako uzmemo u obzir činjenicu da je u pitanju klub za koji NIKAD nije zaigrao neko ko nije Baskijac, a ljudi su u Evro-eliti! Fenomen. Posle mnooogo vremena čini mi se da Premijer liga više nije no1, u Španiji pored ovog Atletika fascinantan je i madridski, šampion države i vicešampion Evrope. O njihovoj igri da ne govorim. O Barsi i Realu takođe ne treba trošiti reči. Sevilja šampion lige Evrope, Valensija pre dve nedelje uzela pehar na strašnom turniru u Londonu pored Arsenala, Monaka... Primera broj jedan, Bilbao omiljeni klub!

gnjurac

pre 9 godina

Strumf - ne lupaj, sudjenje je u odnosu Mazica odlicno. Samo Srbi navijaju za svog fudbalskog sudiju, jer nemaju nijedan tim ili reprezentaciju!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Zlatan_Ibrahimovic, 27. avgust 2014 21:53)

Manje skaci pored bazena, nije dobro za vuglu...

Totti

pre 9 godina

Kakva lik ovaj iz Ludooreca, car! A ti što se zališ što Napoli nije ušao, pa šta će i oni u LŠ kad ne mogu dobiti Bilbao, šta da očekuju protiv Barselone, Reala, Bajrena, Dortmunda, Čelzija? Svaka čast i Malmeu, Malme i Ludogorec su u LŠ, Partizan je neporažen u 3 utakmice sa ovim timovima. Pljujte sad po tim ekipama.

ivan pg

pre 9 godina

hahahaha ovome igracu-golmanu odma spomenik podici....igra stopera, brani penale daje penale....ovo je strasno....covek je uhvatio"zivu"loptu u zadnjem penalu....

filosof

pre 9 godina

E moj Partizane... Da si bio malo hrabriji igrao bi Ligu šampiona. Da se razumemo, Ludogorec jeste bolja ekipa od Partizana, ali smo imali veliku šansu da prodjemo pošto su bugari bili totalno van forme u dvomeču s nama... A, mi, kao pokisle mlade... Ništa da iskoristimo. Realno, ova ekipa Partizana i ne zaslužuje da igra neko evropsko takmičenje, jer je jako loša. Bojim se da ćemo i ako prodjemo u Ligu Evrope, biti samo ekipa za napucavanje... Na žalost...

nemanja4

pre 9 godina

Toj je taj slabi Ludogorec što bi ga Zvezda lagano prošla,a makse.Ove sezone možete biti samo drugi i to ako vas pusti Voša ili Čuka!!!

Rick Hunter

pre 9 godina

Opsti utisak je da su igraci Ludogoreca trcali i driblali u 119. min i nisi pokazivali znake umora dok nase hvataju grcevi u 80 min. I moram reci da je ovaj igrac/ stoper, posel golman car nevidjeni, jeste par puta izleteo ranije sa linije ali opet svaka mu cast

Zlatan_Ibrahimovic

pre 9 godina

Strumf - ne lupaj, sudjenje je u odnosu Mazica odlicno. Samo Srbi navijaju za svog fudbalskog sudiju, jer nemaju nijedan tim ili reprezentaciju!

Come On You Gunners!

pre 9 godina

@Milos
"Mi" se ocigledno odnosilo na navijace Arsenala. To sto smo rodjeni u Srbiji ne znaci da smo duzni da navijamo za domace klubove ili da smo nenormalni ako navijamo za nekog iz inostranstva. Tvoje suptilno prozivanje savrseno demonstrira, nazalost i dalje prisutni, plemenski mentalitet "sami protiv svih". Fudbal se daleko lepse igra u Engleskoj nego u Srbiji pa je stoga i ocekivano da se mnogim ljudima "mi" pre ondosi na Arsenal/Man Utd/Chelsea isl. nego na Partizan ili Zvezdu.

vladimir

pre 9 godina

Samo da kazem, Steaua mnogo veci i bogatiji klub od Partizana, u rumunskom sampionatu koji je mnogo jaci od srpskog. A onda se jave pljuvaci kluba u stecaju da vredjaju Partizan. Bolje da svi zajedno priznaju koliko su jadni pa da se nekako konstruktivno traze resenja, ako je nekom bar stalo za ovaj sport u Srbiji.

Tugo nesreco

pre 9 godina

@Kad pročitam da je Bilbao ubio Napolija, dodje mi da plačem.Onakva tri gola što je Napoli primio, to ne prima osma ekipa treće lige Somalije.Drugi gol pogotovo.Bilbao je iz ničega dao tri gola.Napoli je takođe bio loš.Jedino dobro je onaj sjajni stadion Bilbaoa.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (CJ, 28. avgust 2014 00:44) Pocni vise da gledas, a manje da citas! Pogledas u 3 min pregled utakmice, tj samo golove, i hoces nesto da pricas? Ne ide to tako... Bilbao ima strasan tim, i igraju prelep fudbal, Napoli takodje (osim sto su u odbrani uzas), a videces i Bilbao u LS da ce biti dostojan rival bilo kojoj ekipi, pogotovu na svom terenu, mogu da pobede bilo koga! I ne mozes da pricas nesto o nekoj ekipi, a da nisi prakticno nijednu celu njihovu utakmicu pogledao! I jos nesto, nije Bilbao ubio "Napolija" kako kazes, vec Napoli, toliko.

zoks

pre 9 godina

@marko A hoćeš li nekad otići pogledati Zvezdu ili Partizan na stadion kad uđu u LŠ ili gledaš samo jake utakmice velikana na kablovskoj. Sistem je dobar, ti nisi

Belotele

pre 9 godina

Ovaj Moci je ludak, ovo nema ni u filmu.... (Navijač...., 27. avgust 2014 23:38)

Ima u filmu! Kad je mogao Silvester Stallone, koji ni u filmu, a ni u zivotu, nije znao da li golman sme da hvata loptu rukama, sto ne bi mogao i on!?

ivan pg

pre 9 godina

corleone ja volim taj klub evo nekih 20 god....bez stranca uci u ls je fascinantno....a stadion jos nije gotov(privodi se kraju jos oko 6.000 stolica)....AUPA ATHLETIC....

Luda šuma

pre 9 godina

Drago mi je zbog Ludogoreca, ali nisam bas uverenja da je dozvoljeno onako se kretati na crti i po liniji i napred. Neka neko objasni da li je ono u redu što je dozvolio sudija kod penala. Bukvalno je skratio ugao kod odbrane poslednjeg penala.

dax

pre 9 godina

Svaka cadt Ludogorecu i Bilbau.Bas sam navijao za ludi Bilbao.Arsenal me jw razocarao.Nikakva igra.Ozil kao manwken setka po terenu, napad nikakav....

o ho ho

pre 9 godina

Nosioci grupa

Real Madrid Bajern Barselona Celzi Benfika Atletiko Arsenal Porto

drugi sesir:

Salke,Borusija,PSG,Mancester siti,Zenit,Leverkuzen,Bazel,Sahtjor

treci sesir:
Juventus,Sporting,Olimpijakos,Bilbao,Galatasaraj,CSKA,Ajax,Anderleht

cetvrti sesir:
Roma,Monako,Liverpul,Bate,Ludogorec,Apoel,Malme,Maribor

Ulazak Arsenala,ne igranje Milana,Intera,Napolija,Junajteda,Valensije
vracanje Rome i Liverpula je napravilo citavu zbrku

U celoj prici Roma, Liverpul i Monako idu u 4 ,Arsenal nosioc,a Juventus je u 3 zato sto je prosao Leverkuzen

3 potencijalne grupe smrti:

1 sesir: Real,Barsa,Celzi,Bajern
2s: Borusija,Siti,PSG
3s: Juventus
4s: Roma,Monako,Liverpul

Iskreno ja bih voleo:

Bajern,PSG,Juventus,Liverpul-ovde bi bas prstalo na sve strane

Barselona,Man city,Galatasaraj,Monako -turci i Monako ispadaju

Real Madrid,Borusija,Ajax,Roma -s vi mogu sem Ajaksa

Celzi, Zenit, Bilbao,Maribor - Celzi i ?

Arsenal, Salke ,Cska,,Malme - ? ?

Porto, Bazel, Oliumpijakos, Bate - Bazel i ?
Benfika, Leverkuzen, Anderleht, Apoel - Benfika ?
Atletiko, Sahtjor, Sporting, Ludogorec AM i ?

poslednje 3 bi bile ujednacenije i vise sanse za prolaz bi imali mali klubovi

N

pre 9 godina

Salzburg ovo, Salzburg ono, a mucenici pogodili 3 okvira gola u prvoj utakmici (realno 2 jer je posle jednog pao gol), a Malme je na srecu dao gol u finisu... E to je nesreca...

CJ

pre 9 godina

Kad pročitam da je Bilbao ubio Napolija, dodje mi da plačem.Onakva tri gola što je Napoli primio, to ne prima osma ekipa treće lige Somalije.Drugi gol pogotovo.Bilbao je iz ničega dao tri gola.Napoli je takođe bio loš.Jedino dobro je onaj sjajni stadion Bilbaoa.

pixi10

pre 9 godina

Drago mi je zbog Ludogoreca, ali nisam bas uverenja da je dozvoljeno onako se kretati na crti i po liniji i napred. Neka neko objasni da li je ono u redu što je dozvolio sudija kod penala. Bukvalno je skratio ugao kod odbrane poslednjeg penala. (Luda šuma, 27. avgust 2014 23:48) Po liniji moze, napred pre suta ne!

veerghoen

pre 9 godina

Људи, наш Иван Чворовић је бранио пенале, какав штопер, шта је вама што овако напамет пишете. Први је дао гол, а онда у последњој серији бранио два пенала. Цео стадион у Софији му је скандирао "Иване Иване"... Будите мало професионалнији. Нисте ви Телеграф и Курир.

daska

pre 9 godina

(marko, 27. avgust 2014 22:47)

Da se gleda kvaliteta, onda bi trebalo igrat 7-8 španjolskih klubova u Ligi prvaka. Recimo, Napoli i Arsenal su negdje u rangu Real Sociedada i Valencie, 7. i 8. momčadi La Lige prošle sezone. Villarreal, Sevilla, Bilbao su dva koplja bolji nogomet od Arsenala, Napolija (Bilbao se poigrao danas) i takvih klubova, a da ne spominjemo Real, Barcelonu i Atletico.

neki tamo

pre 9 godina

Po mom misljenju Ludogorets nije zasluzio da igra LS. Klub koji ne moze da dobije Partizan i Steauu tako sto im daju vise golova svakako ne treba da igra LS gde ce da pukne ko' balon.

marko

pre 9 godina

Ako već u LŠ ne igraju samo šampioni, već idu i drugi,treći iz prvenstva direktno...taj naziv gubi smisao. Drugo, ogromna se nepravda čini sa ovim nokaut sistemom gde imaš da se sastanu Ludogorec-Steaua, i Bilbao-Napoli. Napoli bolji od njih zajedno za dve klase,ali sistem ga šalje u Ligu Evrope???
Ok,znam da su želeli da pomognu istočno-evropskim zemljama ali to je sve na uštrb kvaliteta. I svi ti timovi će u grupnoj fazi biti kanta za napucavanje,počevši od Maribora pa do Apoela,Ludogoreca...četvrto mesto im ne gine.
Greota je da ispadne Napoli...greota za fudbal...ja kao gledalac hoću kvalitet, a ne bugarsko-slovenačko-rumunske "gigante" i to davanje šansi njima mi nema smsila, nek igraju Ligu Evrope, a ako stvarno dobro igraju nek se sastanu sa engleskim, španskim , italijanskim timovima i neka prođu. Tako je i Partizan prošao Njukastl. Molim lepo. Jedno je sigurno, treba da igraju najkvalitetniji evropske ekipe,prosto,samo to.

Zlatan_Ibrahimovic

pre 9 godina

Strumf - ne lupaj, sudjenje je u odnosu Mazica odlicno. Samo Srbi navijaju za svog fudbalskog sudiju, jer nemaju nijedan tim ili reprezentaciju!

Brondby

pre 9 godina

Sramota me je mojih Danaca u Evropi Alborg od Apoela 4:0 Fc kobenhaven gubi 3:0 uzas. Moramo iskoristiti i osvojiti ligu Srpska liga je jaca od Danske liga A Danska ima dva predstavnika u Kvalifikacijama za LS koji sluze za punjenje.

Samo Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby

veerghoen

pre 9 godina

Људи, наш Иван Чворовић је бранио пенале, какав штопер, шта је вама што овако напамет пишете. Први је дао гол, а онда у последњој серији бранио два пенала. Цео стадион у Софији му је скандирао "Иване Иване"... Будите мало професионалнији. Нисте ви Телеграф и Курир.

nemanja4

pre 9 godina

Toj je taj slabi Ludogorec što bi ga Zvezda lagano prošla,a makse.Ove sezone možete biti samo drugi i to ako vas pusti Voša ili Čuka!!!

neki tamo

pre 9 godina

Po mom misljenju Ludogorets nije zasluzio da igra LS. Klub koji ne moze da dobije Partizan i Steauu tako sto im daju vise golova svakako ne treba da igra LS gde ce da pukne ko' balon.

veliki strumf

pre 9 godina

Uporedite sudjenje Mazica i Pedra Proense, godinama jednog od najboljih sudija na svetu, evo za ovih prvih 45 minuta. Koliko je samo Proensa imao kikseva, najuocljiviji nepostojeci faul na 20 metara za Arsenal, uz zuti karton, a covek izbio loptu, i nedosudjeni penal za Besiktas, plus jedan nepostojeci faul za Besiktas na sredini terena. Mazic je za njega izmislio sudjenje.

N.R.

pre 9 godina

Losa,jako losa igra Arsenalaa.. Pod tackom hitno nam treba jedan pravi napadac i jedan defanzivni veznii. P.S.ovi uski dresovi mi se ni malo ne svidjaju

milos

pre 9 godina

Losa,jako losa igra Arsenalaa.. Pod tackom hitno nam treba jedan pravi napadac i jedan defanzivni veznii. P.S.ovi uski dresovi mi se ni malo ne svidjaju
(N.R., 27. avgust 2014 21:42)
Ne zameri ali ko ste to vi ?

o ho ho

pre 9 godina

Nosioci grupa

Real Madrid Bajern Barselona Celzi Benfika Atletiko Arsenal Porto

drugi sesir:

Salke,Borusija,PSG,Mancester siti,Zenit,Leverkuzen,Bazel,Sahtjor

treci sesir:
Juventus,Sporting,Olimpijakos,Bilbao,Galatasaraj,CSKA,Ajax,Anderleht

cetvrti sesir:
Roma,Monako,Liverpul,Bate,Ludogorec,Apoel,Malme,Maribor

Ulazak Arsenala,ne igranje Milana,Intera,Napolija,Junajteda,Valensije
vracanje Rome i Liverpula je napravilo citavu zbrku

U celoj prici Roma, Liverpul i Monako idu u 4 ,Arsenal nosioc,a Juventus je u 3 zato sto je prosao Leverkuzen

3 potencijalne grupe smrti:

1 sesir: Real,Barsa,Celzi,Bajern
2s: Borusija,Siti,PSG
3s: Juventus
4s: Roma,Monako,Liverpul

Iskreno ja bih voleo:

Bajern,PSG,Juventus,Liverpul-ovde bi bas prstalo na sve strane

Barselona,Man city,Galatasaraj,Monako -turci i Monako ispadaju

Real Madrid,Borusija,Ajax,Roma -s vi mogu sem Ajaksa

Celzi, Zenit, Bilbao,Maribor - Celzi i ?

Arsenal, Salke ,Cska,,Malme - ? ?

Porto, Bazel, Oliumpijakos, Bate - Bazel i ?
Benfika, Leverkuzen, Anderleht, Apoel - Benfika ?
Atletiko, Sahtjor, Sporting, Ludogorec AM i ?

poslednje 3 bi bile ujednacenije i vise sanse za prolaz bi imali mali klubovi

daska

pre 9 godina

(marko, 27. avgust 2014 22:47)

Da se gleda kvaliteta, onda bi trebalo igrat 7-8 španjolskih klubova u Ligi prvaka. Recimo, Napoli i Arsenal su negdje u rangu Real Sociedada i Valencie, 7. i 8. momčadi La Lige prošle sezone. Villarreal, Sevilla, Bilbao su dva koplja bolji nogomet od Arsenala, Napolija (Bilbao se poigrao danas) i takvih klubova, a da ne spominjemo Real, Barcelonu i Atletico.

Come On You Gunners!

pre 9 godina

@Milos
"Mi" se ocigledno odnosilo na navijace Arsenala. To sto smo rodjeni u Srbiji ne znaci da smo duzni da navijamo za domace klubove ili da smo nenormalni ako navijamo za nekog iz inostranstva. Tvoje suptilno prozivanje savrseno demonstrira, nazalost i dalje prisutni, plemenski mentalitet "sami protiv svih". Fudbal se daleko lepse igra u Engleskoj nego u Srbiji pa je stoga i ocekivano da se mnogim ljudima "mi" pre ondosi na Arsenal/Man Utd/Chelsea isl. nego na Partizan ili Zvezdu.

CJ

pre 9 godina

Kad pročitam da je Bilbao ubio Napolija, dodje mi da plačem.Onakva tri gola što je Napoli primio, to ne prima osma ekipa treće lige Somalije.Drugi gol pogotovo.Bilbao je iz ničega dao tri gola.Napoli je takođe bio loš.Jedino dobro je onaj sjajni stadion Bilbaoa.

Red Marquis

pre 9 godina

Po čemu je veći derbi taj u Londonu nego onaj u Bilbau? Opet biranje meča po imenu jednog tima...opet ćemo na RTS-u ove godine gledati pre Čelzi-Apoel, Real-Malme, nego recimo Juventus-Monako, Borusija-Porto...

Corleone

pre 9 godina

Bilbao me je kupio večeras... KAKAV stadion, kakva strast za fudbalom, 50.000 ljudi u crveno-belom na tribinama... Ako uzmemo u obzir činjenicu da je u pitanju klub za koji NIKAD nije zaigrao neko ko nije Baskijac, a ljudi su u Evro-eliti! Fenomen. Posle mnooogo vremena čini mi se da Premijer liga više nije no1, u Španiji pored ovog Atletika fascinantan je i madridski, šampion države i vicešampion Evrope. O njihovoj igri da ne govorim. O Barsi i Realu takođe ne treba trošiti reči. Sevilja šampion lige Evrope, Valensija pre dve nedelje uzela pehar na strašnom turniru u Londonu pored Arsenala, Monaka... Primera broj jedan, Bilbao omiljeni klub!

spavaca kola

pre 9 godina

po čemu je veći derbi taj u Londonu nego onaj u Bilbau? Opet biranje meča po imenu jednog tima...opet ćemo na RTS-u ove godine gledati pre Čelzi-Apoel, Real-Malme, nego recimo Juventus-Monako, Borusija-Porto...
(Red Marquis, 27. avgust 2014 22:07)
# Link komentara

Postoji barem 8 sajtova(za koje ja znam), na kojima imas preko 200 linkova

Ako ti se to ne svidja,lepo kupi satelitsku antenu sa resiverom(kao sto ima u Meridian i Mocart kladionicama ako si bio)-te tamo sa ugradnjom kostaju oko 30 hiljada

One kvalitetnije verzije sa ugradnjom kostaju i do 1000 evra,pa gledaj koju god hoces utakmicu

sat.antena 40.000-50.000 (imas i za 10.000)
prijemnik 25.000-30.000 (5.000)
rotor 5.000-10.000 (2.000)
LNB 5.000-10.000 (3.000)
dostava i montaza 5.000-10.000 (3.000)

Komplet jacih i kvalitetnijih(od komercijalnih) 70-80.000 dinara
sve to mozes da nabudzis za 200 evra

Koliko para toliko muzike,posto gledas RTS za 500 dindzi mesecno je dobar i Arsenal-Besiktas

vladimir

pre 9 godina

Samo da kazem, Steaua mnogo veci i bogatiji klub od Partizana, u rumunskom sampionatu koji je mnogo jaci od srpskog. A onda se jave pljuvaci kluba u stecaju da vredjaju Partizan. Bolje da svi zajedno priznaju koliko su jadni pa da se nekako konstruktivno traze resenja, ako je nekom bar stalo za ovaj sport u Srbiji.

Luda šuma

pre 9 godina

Drago mi je zbog Ludogoreca, ali nisam bas uverenja da je dozvoljeno onako se kretati na crti i po liniji i napred. Neka neko objasni da li je ono u redu što je dozvolio sudija kod penala. Bukvalno je skratio ugao kod odbrane poslednjeg penala.

Totti

pre 9 godina

Kakva lik ovaj iz Ludooreca, car! A ti što se zališ što Napoli nije ušao, pa šta će i oni u LŠ kad ne mogu dobiti Bilbao, šta da očekuju protiv Barselone, Reala, Bajrena, Dortmunda, Čelzija? Svaka čast i Malmeu, Malme i Ludogorec su u LŠ, Partizan je neporažen u 3 utakmice sa ovim timovima. Pljujte sad po tim ekipama.

Tugo nesreco

pre 9 godina

Svaka cast Bilbau, i prosle nedelje sam rekao da verujem da ce proci dalje jer pratim spansku ligu i znam kako igraju, a igraju prelep fudbal. Steta zbog Napolija, i oni veoma lepo igraju, ali mislim da je bolji pobedio, to se videlo veceras, najbolje bi bilo da se nisu oni sastali, ali sta da se radi... Samo mi nije jasno sto RTS nije prenosio taj mec, vec Arsenal-Besiktas, kad' se znalo da ce biti bolji mec Bilbao-Napoli, i da ce biti tu dosta golova (bar svako k'o prati fudbal je to znao ja mislim), a sa druge strane za Arsenal se i ocekivala ovakva utakmica, a to je mnogo dosadnija utakmica od utakmice Bilbao-Napoli... Pravo mucenje Arsenala, svaka cast Sancezu, krece polako da igra kako zna...

gnjurac

pre 9 godina

Strumf - ne lupaj, sudjenje je u odnosu Mazica odlicno. Samo Srbi navijaju za svog fudbalskog sudiju, jer nemaju nijedan tim ili reprezentaciju!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Zlatan_Ibrahimovic, 27. avgust 2014 21:53)

Manje skaci pored bazena, nije dobro za vuglu...

N

pre 9 godina

Salzburg ovo, Salzburg ono, a mucenici pogodili 3 okvira gola u prvoj utakmici (realno 2 jer je posle jednog pao gol), a Malme je na srecu dao gol u finisu... E to je nesreca...

filosof

pre 9 godina

E moj Partizane... Da si bio malo hrabriji igrao bi Ligu šampiona. Da se razumemo, Ludogorec jeste bolja ekipa od Partizana, ali smo imali veliku šansu da prodjemo pošto su bugari bili totalno van forme u dvomeču s nama... A, mi, kao pokisle mlade... Ništa da iskoristimo. Realno, ova ekipa Partizana i ne zaslužuje da igra neko evropsko takmičenje, jer je jako loša. Bojim se da ćemo i ako prodjemo u Ligu Evrope, biti samo ekipa za napucavanje... Na žalost...

kockica

pre 9 godina

Sancez je dao 4 gola u LS, sve protiv timova cija imena pocinju na B! Jao Aco, dal je moguce?
Pa kako da placam pretplatu i da hocu?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (b, 27. avgust 2014 22:17)

Čekaj bre, je l me ti to zezaš? Onaj komentator, Aca Loknica ili kako ga već zovu, je rekao da je Sančez u LŠ dao 4 gola timovima čija imena počinju na "B"? PA DOBRO BRE DA LI JE TAJ ČOVEK NORMALAN?!

Judge

pre 9 godina

@marko
Hoćeš kvalitet a da igraju samo šampioni? Nemoguće. Ovaj žreb regionalni je najpravedniji. Ulaze Slovenci, Rumuni, Bugari, a ako su oni kante za napucavanje mi smo onaj talog na dnu te kante. I to kao gledaoci.

Belotele

pre 9 godina

Ovaj Moci je ludak, ovo nema ni u filmu.... (Navijač...., 27. avgust 2014 23:38)

Ima u filmu! Kad je mogao Silvester Stallone, koji ni u filmu, a ni u zivotu, nije znao da li golman sme da hvata loptu rukama, sto ne bi mogao i on!?

zoks

pre 9 godina

@marko A hoćeš li nekad otići pogledati Zvezdu ili Partizan na stadion kad uđu u LŠ ili gledaš samo jake utakmice velikana na kablovskoj. Sistem je dobar, ti nisi

grobar kg

pre 9 godina

(marko, 27. avgust 2014 22:47)

Ne razumes Marko.
Postoje 2 grupe u kvalifikacijama.
U jednoj su sampioni svojih zemalja poput ludogoreca i steue, čije zemlje nemaju jake lige, pa s toga ni šampioni istih ne idu direktno, već kroz kvalifikacije.
U drugoj grupi su oni koji nisu šampioni svojih zemalja, poput bilbaa i napolija, ali su lige u kojima igraju dovoljno jake da i pored toga sto nisu šampioni igraju kvalifikacije.
Po pravilu ove dve grupe klubova ne mogu da igraju jedni protiv drugih u kvalifikacijama.

pixi10

pre 9 godina

Drago mi je zbog Ludogoreca, ali nisam bas uverenja da je dozvoljeno onako se kretati na crti i po liniji i napred. Neka neko objasni da li je ono u redu što je dozvolio sudija kod penala. Bukvalno je skratio ugao kod odbrane poslednjeg penala. (Luda šuma, 27. avgust 2014 23:48) Po liniji moze, napred pre suta ne!

ivan pg

pre 9 godina

corleone ja volim taj klub evo nekih 20 god....bez stranca uci u ls je fascinantno....a stadion jos nije gotov(privodi se kraju jos oko 6.000 stolica)....AUPA ATHLETIC....

sotirzvanidjubre

pre 9 godina

drago mi je da je malme isprašio austrijance, jer su ih kladionice potcenile smešnom kvotom na salzburg 1,6 kao da dočekuju arsenala a be tim koji je u njihovom rangu

Radonja odlazi

pre 9 godina

Bilbao se nasprdao sa Napolijem i zasluženo pobijedio,inače na San Mamesu mogu da tuku svakoga,Napoli bez odbrane,čast Kulibaliju koji je odigrao odlično,Albiol tragikomedija,napokon da se riješe ovog neznalice na klupi,mada sad im je kasno trebali su mnogo ranije,ovako propadoše pare od LŠ,bruka za tim u koji je mnogo uloženo i šteta zbog navijača i atmosfere što neće igrati LŠ,ali Bilbao ih je preslišao.Italijanska liga polako nastave li im klubovi nipodaštavati LE neće imati ni 3 predstavnika u LŠ.

Zlatne ruke sinko

pre 9 godina

Sa kojom energiom je covek branio, svaka mu cast!!! Iako su nas vec dve godine prolazili navijao sam da odu u ls samo zbog njega! Jos cvorovic na ledjima!! lagan zreb im zelim!

Nemanja

pre 9 godina

Au kolko luda utakmica... Ludogorec da golcinu u 90. min, a onda igrac stane na gol i odbrani 2 penala i odu u LS. Svaka cast za Ludogorec, zasluzili su!

ivan pg

pre 9 godina

hahahaha ovome igracu-golmanu odma spomenik podici....igra stopera, brani penale daje penale....ovo je strasno....covek je uhvatio"zivu"loptu u zadnjem penalu....

Tugo nesreco

pre 9 godina

@Kad pročitam da je Bilbao ubio Napolija, dodje mi da plačem.Onakva tri gola što je Napoli primio, to ne prima osma ekipa treće lige Somalije.Drugi gol pogotovo.Bilbao je iz ničega dao tri gola.Napoli je takođe bio loš.Jedino dobro je onaj sjajni stadion Bilbaoa.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (CJ, 28. avgust 2014 00:44) Pocni vise da gledas, a manje da citas! Pogledas u 3 min pregled utakmice, tj samo golove, i hoces nesto da pricas? Ne ide to tako... Bilbao ima strasan tim, i igraju prelep fudbal, Napoli takodje (osim sto su u odbrani uzas), a videces i Bilbao u LS da ce biti dostojan rival bilo kojoj ekipi, pogotovu na svom terenu, mogu da pobede bilo koga! I ne mozes da pricas nesto o nekoj ekipi, a da nisi prakticno nijednu celu njihovu utakmicu pogledao! I jos nesto, nije Bilbao ubio "Napolija" kako kazes, vec Napoli, toliko.

Rick Hunter

pre 9 godina

Opsti utisak je da su igraci Ludogoreca trcali i driblali u 119. min i nisi pokazivali znake umora dok nase hvataju grcevi u 80 min. I moram reci da je ovaj igrac/ stoper, posel golman car nevidjeni, jeste par puta izleteo ranije sa linije ali opet svaka mu cast

dax

pre 9 godina

Svaka cadt Ludogorecu i Bilbau.Bas sam navijao za ludi Bilbao.Arsenal me jw razocarao.Nikakva igra.Ozil kao manwken setka po terenu, napad nikakav....