Petak, 22.08.2014.

22:30

Atletiko osvojio Superkup Španije!

Fudbaleri Atletiko Madrida osvojili su Superkup Španije, pošto su u revanš meču finala pobedili Real sa 1:0.

Izvor: JT

Atletiko osvojio Superkup Španije! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

109 Komentari

Sortiraj po:

enitza

pre 9 godina

Kasiljasu je vreme da okači kopačke o klin. Neću da polemišem o njegovim odbranama, ali činjenica je da nije više u stanju da adekvatno rukovodi i konsoliduje odbrambenu liniju ispred sebe. Vidi se da mu najozbiljnije nedostaje samopuzdanja, a samim tim i harizme.

enitza

pre 9 godina

Kasiljasu je vreme da okači kopačke o klin. Neću da polemišem o njegovim odbranama, ali činjenica je da nije više u stanju da adekvatno rukovodi i konsoliduje odbrambenu liniju ispred sebe. Vidi se da mu najozbiljnije nedostaje samopuzdanja, a samim tim i harizme.

posteni janjicar

pre 9 godina

Ducic je pre svih znao da cete pevati Danke Dojcland.
(hrvoje miloklizni, 22. avgust 2014 23:52)

I sta s tim? Jedno je reci "hvala", kulturno, a drugo "Putine, uzmi me".

Simeone

pre 9 godina

Sad se vidi koliko je Kovač uprskao stvar sa SP-om. Hrvati su sa ovakvim igračima (lovran u obrani isto briljirao u premiershipu, mladi talenti fantastični) mogli do finala SP-om da je on imalo trener. Švabe nemaju bilje pojedince, samo kolektiv a to je do trenera!

jsx

pre 9 godina

"Nebitan trofej,Atletiko ovim trofejom nista ne dobija." Obratite paznju na broj minusa i pluseva za ovaj komentar. Da li bi bio isti odnos prosle godine kada je Barselona pobedila bas taj Atletiko? Ok je vise voleti Atletiko, ali zasto biti neobjektivan.

drago

pre 9 godina

Mandzukic najbolji u Atleticu a Modric u Realu. To se ne desava cesto, da u duelu 2 najbolje momcadi Evrope dca sunarodnjaka stranca budu najbolji. Skoro sve sanse Reala je on namjestio. Potpuno je zasjenio Kroosa (toliko hvaljeni Kroos se sinoc nije ni vidio) i Jamesa.

EuroNix

pre 9 godina

Pri kraju susreta Ronaldo prilikom kornera namerno pesnicom u lice Godinu. Lopta daleko od njih sudija svira samo prekrsaj. Za takav prekrsaj dobija se suspenzija od najmanje 5 utakmica. Prvenstvo samo sto nije pocelo vec se sudi u korist Reala. U prvom poluvremenu Real imao dve jedine prilike za gol. Kad je cetrvrti sudija zabranio Juanfranu ulazak u igru. Uz to i prva sansa Reala bio je ofsajd Jamesa

Nesalomivi-novosadjanin

pre 9 godina

Imao sam osecaj da Real tokom meca nije igrao ni sa 60 posto svoje snage. Ne omalovazavam Atletiko. Cestitam im na pobedi osvojenom peharu. Cini se da je Real i dalje deo pripremnog perioda. Ali bice oni na vrhuncu uskoro.

bers0003

pre 9 godina

Beznacajno takmicenje u kome se mali timovi napale, a velikani samo otaljavaju posao. Razne Copa Americe, super kupovi, liga kupovi, Interkontinentalni kup, Gold kup pa cak i Liga Evrope - sve neke Venecuele, Paragvaji ili Grci dominiraju. Kada dodje prava stvar - Svjetsko Prvenstvo i Liga Sampiona, zna se ko je ko.....

yoyo

pre 9 godina

Svaka cast igracima i treneru! Ne navijam za Atletiko, ja sam navijac Liverpula,ali kad covjek gleda ovakav tim cijele prosle sezone ne moze a da mu nije drago. Bez ludackih miliona ljudi postizu cudo. To je TIM. Da im ova sezona prodje jos bolje od prosle! BRAVO!

Nislija

pre 9 godina

A Anceloti cuva penalda, kao on ulazi da resi utakmicu, nije pipnuo loptu 2 puta, bolje da nije ulazio, Di Maria je taj koji vuce Real, moze penaldo da daje i 1000 golova kad su 990 zasluga Di Marie, bolje Di Marii da povecaju platu od 30m godisnje a ne da se brukaju, covek vredi ko 3 penalda...

joca

pre 9 godina

Nije sve u parama Anćeloti, nije brate...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (vule, 23. avgust 2014 00:28)
Prilicno sam siguran da nije do Ancelotija vec do Peresa.Real je lagano mogao da zadrzi istu ekipu,svi igraci su im u najboljim godinama sada se samo jos bolje poznaju i bolje su uigrani.Ali ne moze nista bez marketinga kod Peresa ne znam dal je zbog para ili zbog popularnosti ali je po meni ekipa slabija nego prole godine sa Rodrigezom koji tek treba da se uigra kod je Di Maria vukao lagano sve konce u ekipi i znao kako disu svi na terenu.

Vladimir

pre 9 godina

Ovaj real me podseca na jedno sportsko drustvo iz Srbije... Duzni desetine i stotine miliona evra, drzava im pomaze da kupuju sta god zamisle od igrackog kadra i pored svega toga ih gaze oni koji nemaju toliko novca ali imaju srce i znanje... Gazi burzuje

SRBin bre

pre 9 godina

cekaj malo, pa kako Mandzo zabio? Pa gomila strucnjaka je ovdje izjavila da je on prevara od igraca i da zna zabit samo glavom . Ne znam vise kome da vjerujem :((
(bobo, 22. avgust 2014 23:59)
Moss misliti , Mandzo zabio :-) veruj svojim ocima . Jel to komsije nemaju sportski kutak ?

BOSANAC

pre 9 godina

Objektivno Mandzukic je mnogo kvalitetniji igrac od Modrica, iako se Hrvati gotive da im je Modric najkvalitetniji. I drag mi nesto odkad je u Atletiko presao.

croasan

pre 9 godina

malo ko je osporio kvalitet mandzukica al su komentarisali da je prljav igrac
(dragan jove torbica, 23. avgust 2014 00:46)
Šta ne kupa se, ne voli sapun ?!!

Shone

pre 9 godina

ja smatram da je CR7 pod velikim pritiskom i da nema koncetraciju. fali mu di maria mnogo kao i marselo. taj trojac je ubitacan. gledam tekmu i neverujem. anceloti se ne pita nista. florentino perez je glavni i mora da promovise jamesa i krosa. koentrao igra zbog ronalda a taj isti ronaldo moli di mariu da ne ide a di maria ne igra??? razmislite malo logicno. mora prvo demonstriranje svih igraca a onda ode alonso napolje ulece di maria i marcelo umesto coentraa. a onda ce proraditi i CR7. zivi bili i videli.

SRBin bre

pre 9 godina

Sta im radi ovaj Mandzukic. Mrze ga iz dna duse, govore da moze zabiti samo glavom a onda im uvali iz kontre majstorski HAHAHA
(drago, 23. avgust 2014 00:39) Hvali ciga konja svoga

nemanja4

pre 9 godina

Ne navijam ni za jedne ni za druge,odlicna utakmica,Diego Godin najjaci odbrambeni igrac kojeg pratim neko vrijeme,Hames Rodriguez je dobro pojacanje,vidi se da ima klasu,ali da je bio i Di Maria mozda bi bili jos bolji,Di Maria je odlican igrac kojeg se ne treba lako odreci.I na kraju da pohvalim Cholo' Simeonea jer je stvarno ekstra lik i ne znam ko njega moze da mrzi.

Simeone

pre 9 godina

prosle godine svi srbi za atletiko a sada kad mandzo zabije samo su jos prljavi bunkerasi...
ha., 23. avgust 2014 00:05)

Hahah sta rade srpski kompleksi, to je cudo :)

Marko

pre 9 godina

Shvatio sam da je Modric u igri kad je dobio crveni
(Vujadin, 23. avgust 2014 00:19

1. poluvreme Modric najbolji na terenu

2. poluvreme solidan

...ali bice da ni to nisi shvatio.

Stara kuka

pre 9 godina

Alo kroasani ne palite se,pa nije Meksiko,oni su vas ispratili sa andere ariva ariba 3 komada gde se taj isti Mandzukic nije video.Lako je dobiti vašeg zemljaka Sinišu sa C timom.Inace Mandza je dobar spic.A Ducic je sve lepo rekao i sve je zauvek zabeleno al to nije tema ovde.

1357

pre 9 godina

Kako mi je drago za Atletiko. Daju nadu u ovom modernom fudbalu. Džabe Realu novih 200,300 mil evra za pojacanja kad nemaju to nešto. Nije ipak sve u parama, nema kod njih onog fudbalskog šmeka. Atleti4life.

Dag Kristi

pre 9 godina

Gledao sam tekmu i sem u prvih pola sata,Real uopste nije bio bolji.Kad je izasao Kros,igra im se raspala.Atletiko sjajan i takticki i trkacki.Jos kad se vrati Arda,bice jos bolji.Moguce da su Miranda i Godin trenutno najbolji stoperski par,kao nekada Vidic i Ferdinand.

Li Osvald

pre 9 godina

realno: pa nece bjti baš tako. Mandzukic je obavio sve zadatke, od gola, sitnih provokacija, prijema visokih lopti , faulova...ali Modrić ce imati problema zbog Rodrigeza... sinoc se nije video! A Hames preplacen trostruko. Zeznuo ih menadzer do koske...ali ako kad su budale u Realu. Koliko para daju trebalo bi svake godine da osvajaju LŠ i prvenstvo. Da zive od trofeja odavno bi bili "restrukturirani...".

veliki strumf

pre 9 godina

Boj ne bije svijetlo oruzje... Po imenima, Real ima igrace da se smrznes, neuporedivo bolje od Atletika. Ali, fudbal je timska igra, a Atletiko je tim u pravom smislu te reci. Dozvoliti ovakvom Realu jedan ipak slucajan (auto)gol (sut Hamesa je isao pored stative) za 180 minuta - skidam kapu. Neverovatno koliko su cvrsti pozadi, a opasni napred, fantasticno se transformisu. Kod njih se najociglednije vidi ruka trenera. Tako su i Barsu i Real nadigrali prosle sezone, i velika je steta sto su primili gol u 93. minutu i izgubili titulu LS.

N

pre 9 godina

GODIN ŠTOPERČINA! Čovek je najbolji štoper na svetu, ali naravno neće dobiti mesto u ''timu godine'' jer je to rezervisano za mesare Ramosa i Pepea.
Neki lik pre neki dan napisao ''Ramos je jedan od najboljih štopera u istoriji fudbala'' ahahahah. Prave Jera od njega, a čovek već ima oko 30 crvenih kartona u karijeri(najviše u istoriji kluba) a ima samo 28 godina. Imao bi još više da Real nema protekcije kakve ima. A Kros je navijačima Reala odjednom najbolji veznjak na svetu, a pre nego što je došao u Real smatrali su ga ''prosekom''. A sad je bolji od jednog Bastijana, za kog je Murinjo hteo da da Boga i oca, da zaigra u Realu. A tada su govorili kada su pomislili da će Švajnštajger preći kod njih da je najbolji veznjak na svetu, a sada je prosek. Švajni nije pajser da igra u takvom klubu..

NPNPNPN

pre 9 godina

ne može nikako Rodrigez da zameni Di Mariju kao što sam i rekao. Vidi se to i na ovoj utakmici
(UFO grlo nos, 23. avgust 2014 00:11)
Realno dečko je ovu utakmicu bio dosta dobar,ali kad imaš u napad Benzemu koji jednu utakmicu odigra dobro narednih pet ga nema nigde ne može se očekivat nešto mnogo a i Ramos i Varan kao da prvi put igraju zajedno,očajna reakcija kod prvog gola,još da dodam Karvahal ako malo popravi centaršut biće najbolji desni bek na svetu.

hrvoje miloklizni

pre 9 godina

ma ovaj mandzukic nije dobar ni za JSL :-)))
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (sta kaze jovan ducic ?, 22. avgust 2014 22:48)

Ducic je pre svih znao da cete pevati Danke Dojcland.

Chandler Bing

pre 9 godina

Rodrigez igra fenomenalno. Namestio Bejlu zicer koji on ne masi cesto, ali nije islo. Decko je fenomenalan igrac, samo mu treba malo vremena da se navikne na Real. Evo na kraju prvog poluvremena me odusevio. Atletiko kao i uvek, cvrst u odbrani, odlican presing na vezni, tako da odbrana Reala mora da kreira napad. Mnogo bolja utakmica nego ona na Bernabeu.

Tugo nesreco

pre 9 godina

Ja sam odavno rekao da Real nema sanse ovde bez Di Marije, sad' mozda sam pogresio, videcemo... Ali za sada bas je takvo stanje na terenu, jednostavno sad' u Realu nema nekoga da kreira igru, da asistira... Jeste i Kros dobar, i ostala ekipa, ali Kros je tek dosao, a veoma lepo se videlo koliko je real bio opasniji na proslom mecu kad' je usao Di Marija! Atletiko-ekipa koja od pocetka zna sta hoce, toliko uigrani, da i ovi novi igraci sto su stigli nemaju problema da se uklope... Simeone, strasan trener i motivator, falice mnogo Atletiku veceras posto je iskljucen...

Idemo Atletiko

pre 9 godina

Izgleda da ce i ove sezone sudije biti Realov najbolji igrac. Prvo nedozvoljava igracu Atletika da se vrati na teren zbog cega Bejl ima 100%nu sansu ali na srecu golman Atletika brani i onda im istjera Simeonea zato jer je se ovaj zalio

bobo

pre 9 godina

cekaj malo, pa kako Mandzo zabio? Pa gomila strucnjaka je ovdje izjavila da je on prevara od igraca i da zna zabit samo glavom . Ne znam vise kome da vjerujem :((

xboxer

pre 9 godina

Bravo za sudiju, skoro upropasti vodstvo Atletica. Ali samo zanimljivost: za koga navijamo: +za Real i Modrica -za Atletico i Mandzukica!!! Sad kad ostanem bez icega:)))

CJ

pre 9 godina

AU ponašanje fudbalera Atletika na čelu sa trenerom.Malo je reći da je sramno.Na stranu sto od trećeg minuta i gola nisu prešli 30m.NA SVOM TERENU.

bobo

pre 9 godina

cekaj malo, pa kako Mandzo zabio? Pa gomila strucnjaka je ovdje izjavila da je on prevara od igraca i da zna zabit samo glavom . Ne znam vise kome da vjerujem :((

veliki strumf

pre 9 godina

Boj ne bije svijetlo oruzje... Po imenima, Real ima igrace da se smrznes, neuporedivo bolje od Atletika. Ali, fudbal je timska igra, a Atletiko je tim u pravom smislu te reci. Dozvoliti ovakvom Realu jedan ipak slucajan (auto)gol (sut Hamesa je isao pored stative) za 180 minuta - skidam kapu. Neverovatno koliko su cvrsti pozadi, a opasni napred, fantasticno se transformisu. Kod njih se najociglednije vidi ruka trenera. Tako su i Barsu i Real nadigrali prosle sezone, i velika je steta sto su primili gol u 93. minutu i izgubili titulu LS.

nemanja4

pre 9 godina

Ne navijam ni za jedne ni za druge,odlicna utakmica,Diego Godin najjaci odbrambeni igrac kojeg pratim neko vrijeme,Hames Rodriguez je dobro pojacanje,vidi se da ima klasu,ali da je bio i Di Maria mozda bi bili jos bolji,Di Maria je odlican igrac kojeg se ne treba lako odreci.I na kraju da pohvalim Cholo' Simeonea jer je stvarno ekstra lik i ne znam ko njega moze da mrzi.

1357

pre 9 godina

Kako mi je drago za Atletiko. Daju nadu u ovom modernom fudbalu. Džabe Realu novih 200,300 mil evra za pojacanja kad nemaju to nešto. Nije ipak sve u parama, nema kod njih onog fudbalskog šmeka. Atleti4life.

Chandler Bing

pre 9 godina

Rodrigez igra fenomenalno. Namestio Bejlu zicer koji on ne masi cesto, ali nije islo. Decko je fenomenalan igrac, samo mu treba malo vremena da se navikne na Real. Evo na kraju prvog poluvremena me odusevio. Atletiko kao i uvek, cvrst u odbrani, odlican presing na vezni, tako da odbrana Reala mora da kreira napad. Mnogo bolja utakmica nego ona na Bernabeu.

Simeone

pre 9 godina

prosle godine svi srbi za atletiko a sada kad mandzo zabije samo su jos prljavi bunkerasi...
ha., 23. avgust 2014 00:05)

Hahah sta rade srpski kompleksi, to je cudo :)

N

pre 9 godina

GODIN ŠTOPERČINA! Čovek je najbolji štoper na svetu, ali naravno neće dobiti mesto u ''timu godine'' jer je to rezervisano za mesare Ramosa i Pepea.
Neki lik pre neki dan napisao ''Ramos je jedan od najboljih štopera u istoriji fudbala'' ahahahah. Prave Jera od njega, a čovek već ima oko 30 crvenih kartona u karijeri(najviše u istoriji kluba) a ima samo 28 godina. Imao bi još više da Real nema protekcije kakve ima. A Kros je navijačima Reala odjednom najbolji veznjak na svetu, a pre nego što je došao u Real smatrali su ga ''prosekom''. A sad je bolji od jednog Bastijana, za kog je Murinjo hteo da da Boga i oca, da zaigra u Realu. A tada su govorili kada su pomislili da će Švajnštajger preći kod njih da je najbolji veznjak na svetu, a sada je prosek. Švajni nije pajser da igra u takvom klubu..

Idemo Atletiko

pre 9 godina

Izgleda da ce i ove sezone sudije biti Realov najbolji igrac. Prvo nedozvoljava igracu Atletika da se vrati na teren zbog cega Bejl ima 100%nu sansu ali na srecu golman Atletika brani i onda im istjera Simeonea zato jer je se ovaj zalio

hrvoje miloklizni

pre 9 godina

ma ovaj mandzukic nije dobar ni za JSL :-)))
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (sta kaze jovan ducic ?, 22. avgust 2014 22:48)

Ducic je pre svih znao da cete pevati Danke Dojcland.

Tugo nesreco

pre 9 godina

Ja sam odavno rekao da Real nema sanse ovde bez Di Marije, sad' mozda sam pogresio, videcemo... Ali za sada bas je takvo stanje na terenu, jednostavno sad' u Realu nema nekoga da kreira igru, da asistira... Jeste i Kros dobar, i ostala ekipa, ali Kros je tek dosao, a veoma lepo se videlo koliko je real bio opasniji na proslom mecu kad' je usao Di Marija! Atletiko-ekipa koja od pocetka zna sta hoce, toliko uigrani, da i ovi novi igraci sto su stigli nemaju problema da se uklope... Simeone, strasan trener i motivator, falice mnogo Atletiku veceras posto je iskljucen...

drago

pre 9 godina

Mandzukic najbolji u Atleticu a Modric u Realu. To se ne desava cesto, da u duelu 2 najbolje momcadi Evrope dca sunarodnjaka stranca budu najbolji. Skoro sve sanse Reala je on namjestio. Potpuno je zasjenio Kroosa (toliko hvaljeni Kroos se sinoc nije ni vidio) i Jamesa.

BOSANAC

pre 9 godina

Objektivno Mandzukic je mnogo kvalitetniji igrac od Modrica, iako se Hrvati gotive da im je Modric najkvalitetniji. I drag mi nesto odkad je u Atletiko presao.

CJ

pre 9 godina

AU ponašanje fudbalera Atletika na čelu sa trenerom.Malo je reći da je sramno.Na stranu sto od trećeg minuta i gola nisu prešli 30m.NA SVOM TERENU.

xboxer

pre 9 godina

Bravo za sudiju, skoro upropasti vodstvo Atletica. Ali samo zanimljivost: za koga navijamo: +za Real i Modrica -za Atletico i Mandzukica!!! Sad kad ostanem bez icega:)))

NPNPNPN

pre 9 godina

ne može nikako Rodrigez da zameni Di Mariju kao što sam i rekao. Vidi se to i na ovoj utakmici
(UFO grlo nos, 23. avgust 2014 00:11)
Realno dečko je ovu utakmicu bio dosta dobar,ali kad imaš u napad Benzemu koji jednu utakmicu odigra dobro narednih pet ga nema nigde ne može se očekivat nešto mnogo a i Ramos i Varan kao da prvi put igraju zajedno,očajna reakcija kod prvog gola,još da dodam Karvahal ako malo popravi centaršut biće najbolji desni bek na svetu.

yoyo

pre 9 godina

Svaka cast igracima i treneru! Ne navijam za Atletiko, ja sam navijac Liverpula,ali kad covjek gleda ovakav tim cijele prosle sezone ne moze a da mu nije drago. Bez ludackih miliona ljudi postizu cudo. To je TIM. Da im ova sezona prodje jos bolje od prosle! BRAVO!

croasan

pre 9 godina

malo ko je osporio kvalitet mandzukica al su komentarisali da je prljav igrac
(dragan jove torbica, 23. avgust 2014 00:46)
Šta ne kupa se, ne voli sapun ?!!

SRBin bre

pre 9 godina

Sta im radi ovaj Mandzukic. Mrze ga iz dna duse, govore da moze zabiti samo glavom a onda im uvali iz kontre majstorski HAHAHA
(drago, 23. avgust 2014 00:39) Hvali ciga konja svoga

posteni janjicar

pre 9 godina

Ducic je pre svih znao da cete pevati Danke Dojcland.
(hrvoje miloklizni, 22. avgust 2014 23:52)

I sta s tim? Jedno je reci "hvala", kulturno, a drugo "Putine, uzmi me".

Marko

pre 9 godina

Shvatio sam da je Modric u igri kad je dobio crveni
(Vujadin, 23. avgust 2014 00:19

1. poluvreme Modric najbolji na terenu

2. poluvreme solidan

...ali bice da ni to nisi shvatio.

Nislija

pre 9 godina

A Anceloti cuva penalda, kao on ulazi da resi utakmicu, nije pipnuo loptu 2 puta, bolje da nije ulazio, Di Maria je taj koji vuce Real, moze penaldo da daje i 1000 golova kad su 990 zasluga Di Marie, bolje Di Marii da povecaju platu od 30m godisnje a ne da se brukaju, covek vredi ko 3 penalda...

Simeone

pre 9 godina

Sad se vidi koliko je Kovač uprskao stvar sa SP-om. Hrvati su sa ovakvim igračima (lovran u obrani isto briljirao u premiershipu, mladi talenti fantastični) mogli do finala SP-om da je on imalo trener. Švabe nemaju bilje pojedince, samo kolektiv a to je do trenera!

Vladimir

pre 9 godina

Ovaj real me podseca na jedno sportsko drustvo iz Srbije... Duzni desetine i stotine miliona evra, drzava im pomaze da kupuju sta god zamisle od igrackog kadra i pored svega toga ih gaze oni koji nemaju toliko novca ali imaju srce i znanje... Gazi burzuje

joca

pre 9 godina

Nije sve u parama Anćeloti, nije brate...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (vule, 23. avgust 2014 00:28)
Prilicno sam siguran da nije do Ancelotija vec do Peresa.Real je lagano mogao da zadrzi istu ekipu,svi igraci su im u najboljim godinama sada se samo jos bolje poznaju i bolje su uigrani.Ali ne moze nista bez marketinga kod Peresa ne znam dal je zbog para ili zbog popularnosti ali je po meni ekipa slabija nego prole godine sa Rodrigezom koji tek treba da se uigra kod je Di Maria vukao lagano sve konce u ekipi i znao kako disu svi na terenu.

Nesalomivi-novosadjanin

pre 9 godina

Imao sam osecaj da Real tokom meca nije igrao ni sa 60 posto svoje snage. Ne omalovazavam Atletiko. Cestitam im na pobedi osvojenom peharu. Cini se da je Real i dalje deo pripremnog perioda. Ali bice oni na vrhuncu uskoro.

SRBin bre

pre 9 godina

cekaj malo, pa kako Mandzo zabio? Pa gomila strucnjaka je ovdje izjavila da je on prevara od igraca i da zna zabit samo glavom . Ne znam vise kome da vjerujem :((
(bobo, 22. avgust 2014 23:59)
Moss misliti , Mandzo zabio :-) veruj svojim ocima . Jel to komsije nemaju sportski kutak ?

EuroNix

pre 9 godina

Pri kraju susreta Ronaldo prilikom kornera namerno pesnicom u lice Godinu. Lopta daleko od njih sudija svira samo prekrsaj. Za takav prekrsaj dobija se suspenzija od najmanje 5 utakmica. Prvenstvo samo sto nije pocelo vec se sudi u korist Reala. U prvom poluvremenu Real imao dve jedine prilike za gol. Kad je cetrvrti sudija zabranio Juanfranu ulazak u igru. Uz to i prva sansa Reala bio je ofsajd Jamesa

jsx

pre 9 godina

"Nebitan trofej,Atletiko ovim trofejom nista ne dobija." Obratite paznju na broj minusa i pluseva za ovaj komentar. Da li bi bio isti odnos prosle godine kada je Barselona pobedila bas taj Atletiko? Ok je vise voleti Atletiko, ali zasto biti neobjektivan.

Dag Kristi

pre 9 godina

Gledao sam tekmu i sem u prvih pola sata,Real uopste nije bio bolji.Kad je izasao Kros,igra im se raspala.Atletiko sjajan i takticki i trkacki.Jos kad se vrati Arda,bice jos bolji.Moguce da su Miranda i Godin trenutno najbolji stoperski par,kao nekada Vidic i Ferdinand.

Shone

pre 9 godina

ja smatram da je CR7 pod velikim pritiskom i da nema koncetraciju. fali mu di maria mnogo kao i marselo. taj trojac je ubitacan. gledam tekmu i neverujem. anceloti se ne pita nista. florentino perez je glavni i mora da promovise jamesa i krosa. koentrao igra zbog ronalda a taj isti ronaldo moli di mariu da ne ide a di maria ne igra??? razmislite malo logicno. mora prvo demonstriranje svih igraca a onda ode alonso napolje ulece di maria i marcelo umesto coentraa. a onda ce proraditi i CR7. zivi bili i videli.

bers0003

pre 9 godina

Beznacajno takmicenje u kome se mali timovi napale, a velikani samo otaljavaju posao. Razne Copa Americe, super kupovi, liga kupovi, Interkontinentalni kup, Gold kup pa cak i Liga Evrope - sve neke Venecuele, Paragvaji ili Grci dominiraju. Kada dodje prava stvar - Svjetsko Prvenstvo i Liga Sampiona, zna se ko je ko.....

Li Osvald

pre 9 godina

realno: pa nece bjti baš tako. Mandzukic je obavio sve zadatke, od gola, sitnih provokacija, prijema visokih lopti , faulova...ali Modrić ce imati problema zbog Rodrigeza... sinoc se nije video! A Hames preplacen trostruko. Zeznuo ih menadzer do koske...ali ako kad su budale u Realu. Koliko para daju trebalo bi svake godine da osvajaju LŠ i prvenstvo. Da zive od trofeja odavno bi bili "restrukturirani...".

Stara kuka

pre 9 godina

Alo kroasani ne palite se,pa nije Meksiko,oni su vas ispratili sa andere ariva ariba 3 komada gde se taj isti Mandzukic nije video.Lako je dobiti vašeg zemljaka Sinišu sa C timom.Inace Mandza je dobar spic.A Ducic je sve lepo rekao i sve je zauvek zabeleno al to nije tema ovde.

enitza

pre 9 godina

Kasiljasu je vreme da okači kopačke o klin. Neću da polemišem o njegovim odbranama, ali činjenica je da nije više u stanju da adekvatno rukovodi i konsoliduje odbrambenu liniju ispred sebe. Vidi se da mu najozbiljnije nedostaje samopuzdanja, a samim tim i harizme.

enitza

pre 9 godina

Kasiljasu je vreme da okači kopačke o klin. Neću da polemišem o njegovim odbranama, ali činjenica je da nije više u stanju da adekvatno rukovodi i konsoliduje odbrambenu liniju ispred sebe. Vidi se da mu najozbiljnije nedostaje samopuzdanja, a samim tim i harizme.

CJ

pre 9 godina

AU ponašanje fudbalera Atletika na čelu sa trenerom.Malo je reći da je sramno.Na stranu sto od trećeg minuta i gola nisu prešli 30m.NA SVOM TERENU.

bobo

pre 9 godina

cekaj malo, pa kako Mandzo zabio? Pa gomila strucnjaka je ovdje izjavila da je on prevara od igraca i da zna zabit samo glavom . Ne znam vise kome da vjerujem :((

xboxer

pre 9 godina

Bravo za sudiju, skoro upropasti vodstvo Atletica. Ali samo zanimljivost: za koga navijamo: +za Real i Modrica -za Atletico i Mandzukica!!! Sad kad ostanem bez icega:)))

hrvoje miloklizni

pre 9 godina

ma ovaj mandzukic nije dobar ni za JSL :-)))
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (sta kaze jovan ducic ?, 22. avgust 2014 22:48)

Ducic je pre svih znao da cete pevati Danke Dojcland.

SRBin bre

pre 9 godina

Sta im radi ovaj Mandzukic. Mrze ga iz dna duse, govore da moze zabiti samo glavom a onda im uvali iz kontre majstorski HAHAHA
(drago, 23. avgust 2014 00:39) Hvali ciga konja svoga

drago

pre 9 godina

Mandzukic najbolji u Atleticu a Modric u Realu. To se ne desava cesto, da u duelu 2 najbolje momcadi Evrope dca sunarodnjaka stranca budu najbolji. Skoro sve sanse Reala je on namjestio. Potpuno je zasjenio Kroosa (toliko hvaljeni Kroos se sinoc nije ni vidio) i Jamesa.

NPNPNPN

pre 9 godina

ne može nikako Rodrigez da zameni Di Mariju kao što sam i rekao. Vidi se to i na ovoj utakmici
(UFO grlo nos, 23. avgust 2014 00:11)
Realno dečko je ovu utakmicu bio dosta dobar,ali kad imaš u napad Benzemu koji jednu utakmicu odigra dobro narednih pet ga nema nigde ne može se očekivat nešto mnogo a i Ramos i Varan kao da prvi put igraju zajedno,očajna reakcija kod prvog gola,još da dodam Karvahal ako malo popravi centaršut biće najbolji desni bek na svetu.

bers0003

pre 9 godina

Beznacajno takmicenje u kome se mali timovi napale, a velikani samo otaljavaju posao. Razne Copa Americe, super kupovi, liga kupovi, Interkontinentalni kup, Gold kup pa cak i Liga Evrope - sve neke Venecuele, Paragvaji ili Grci dominiraju. Kada dodje prava stvar - Svjetsko Prvenstvo i Liga Sampiona, zna se ko je ko.....

Idemo Atletiko

pre 9 godina

Izgleda da ce i ove sezone sudije biti Realov najbolji igrac. Prvo nedozvoljava igracu Atletika da se vrati na teren zbog cega Bejl ima 100%nu sansu ali na srecu golman Atletika brani i onda im istjera Simeonea zato jer je se ovaj zalio

Stara kuka

pre 9 godina

Alo kroasani ne palite se,pa nije Meksiko,oni su vas ispratili sa andere ariva ariba 3 komada gde se taj isti Mandzukic nije video.Lako je dobiti vašeg zemljaka Sinišu sa C timom.Inace Mandza je dobar spic.A Ducic je sve lepo rekao i sve je zauvek zabeleno al to nije tema ovde.

SRBin bre

pre 9 godina

cekaj malo, pa kako Mandzo zabio? Pa gomila strucnjaka je ovdje izjavila da je on prevara od igraca i da zna zabit samo glavom . Ne znam vise kome da vjerujem :((
(bobo, 22. avgust 2014 23:59)
Moss misliti , Mandzo zabio :-) veruj svojim ocima . Jel to komsije nemaju sportski kutak ?

BOSANAC

pre 9 godina

Objektivno Mandzukic je mnogo kvalitetniji igrac od Modrica, iako se Hrvati gotive da im je Modric najkvalitetniji. I drag mi nesto odkad je u Atletiko presao.

jsx

pre 9 godina

"Nebitan trofej,Atletiko ovim trofejom nista ne dobija." Obratite paznju na broj minusa i pluseva za ovaj komentar. Da li bi bio isti odnos prosle godine kada je Barselona pobedila bas taj Atletiko? Ok je vise voleti Atletiko, ali zasto biti neobjektivan.

N

pre 9 godina

GODIN ŠTOPERČINA! Čovek je najbolji štoper na svetu, ali naravno neće dobiti mesto u ''timu godine'' jer je to rezervisano za mesare Ramosa i Pepea.
Neki lik pre neki dan napisao ''Ramos je jedan od najboljih štopera u istoriji fudbala'' ahahahah. Prave Jera od njega, a čovek već ima oko 30 crvenih kartona u karijeri(najviše u istoriji kluba) a ima samo 28 godina. Imao bi još više da Real nema protekcije kakve ima. A Kros je navijačima Reala odjednom najbolji veznjak na svetu, a pre nego što je došao u Real smatrali su ga ''prosekom''. A sad je bolji od jednog Bastijana, za kog je Murinjo hteo da da Boga i oca, da zaigra u Realu. A tada su govorili kada su pomislili da će Švajnštajger preći kod njih da je najbolji veznjak na svetu, a sada je prosek. Švajni nije pajser da igra u takvom klubu..

Simeone

pre 9 godina

prosle godine svi srbi za atletiko a sada kad mandzo zabije samo su jos prljavi bunkerasi...
ha., 23. avgust 2014 00:05)

Hahah sta rade srpski kompleksi, to je cudo :)

Tugo nesreco

pre 9 godina

Ja sam odavno rekao da Real nema sanse ovde bez Di Marije, sad' mozda sam pogresio, videcemo... Ali za sada bas je takvo stanje na terenu, jednostavno sad' u Realu nema nekoga da kreira igru, da asistira... Jeste i Kros dobar, i ostala ekipa, ali Kros je tek dosao, a veoma lepo se videlo koliko je real bio opasniji na proslom mecu kad' je usao Di Marija! Atletiko-ekipa koja od pocetka zna sta hoce, toliko uigrani, da i ovi novi igraci sto su stigli nemaju problema da se uklope... Simeone, strasan trener i motivator, falice mnogo Atletiku veceras posto je iskljucen...

Nesalomivi-novosadjanin

pre 9 godina

Imao sam osecaj da Real tokom meca nije igrao ni sa 60 posto svoje snage. Ne omalovazavam Atletiko. Cestitam im na pobedi osvojenom peharu. Cini se da je Real i dalje deo pripremnog perioda. Ali bice oni na vrhuncu uskoro.

Vladimir

pre 9 godina

Ovaj real me podseca na jedno sportsko drustvo iz Srbije... Duzni desetine i stotine miliona evra, drzava im pomaze da kupuju sta god zamisle od igrackog kadra i pored svega toga ih gaze oni koji nemaju toliko novca ali imaju srce i znanje... Gazi burzuje

croasan

pre 9 godina

malo ko je osporio kvalitet mandzukica al su komentarisali da je prljav igrac
(dragan jove torbica, 23. avgust 2014 00:46)
Šta ne kupa se, ne voli sapun ?!!

Chandler Bing

pre 9 godina

Rodrigez igra fenomenalno. Namestio Bejlu zicer koji on ne masi cesto, ali nije islo. Decko je fenomenalan igrac, samo mu treba malo vremena da se navikne na Real. Evo na kraju prvog poluvremena me odusevio. Atletiko kao i uvek, cvrst u odbrani, odlican presing na vezni, tako da odbrana Reala mora da kreira napad. Mnogo bolja utakmica nego ona na Bernabeu.

veliki strumf

pre 9 godina

Boj ne bije svijetlo oruzje... Po imenima, Real ima igrace da se smrznes, neuporedivo bolje od Atletika. Ali, fudbal je timska igra, a Atletiko je tim u pravom smislu te reci. Dozvoliti ovakvom Realu jedan ipak slucajan (auto)gol (sut Hamesa je isao pored stative) za 180 minuta - skidam kapu. Neverovatno koliko su cvrsti pozadi, a opasni napred, fantasticno se transformisu. Kod njih se najociglednije vidi ruka trenera. Tako su i Barsu i Real nadigrali prosle sezone, i velika je steta sto su primili gol u 93. minutu i izgubili titulu LS.

1357

pre 9 godina

Kako mi je drago za Atletiko. Daju nadu u ovom modernom fudbalu. Džabe Realu novih 200,300 mil evra za pojacanja kad nemaju to nešto. Nije ipak sve u parama, nema kod njih onog fudbalskog šmeka. Atleti4life.

Nislija

pre 9 godina

A Anceloti cuva penalda, kao on ulazi da resi utakmicu, nije pipnuo loptu 2 puta, bolje da nije ulazio, Di Maria je taj koji vuce Real, moze penaldo da daje i 1000 golova kad su 990 zasluga Di Marie, bolje Di Marii da povecaju platu od 30m godisnje a ne da se brukaju, covek vredi ko 3 penalda...

Simeone

pre 9 godina

Sad se vidi koliko je Kovač uprskao stvar sa SP-om. Hrvati su sa ovakvim igračima (lovran u obrani isto briljirao u premiershipu, mladi talenti fantastični) mogli do finala SP-om da je on imalo trener. Švabe nemaju bilje pojedince, samo kolektiv a to je do trenera!

nemanja4

pre 9 godina

Ne navijam ni za jedne ni za druge,odlicna utakmica,Diego Godin najjaci odbrambeni igrac kojeg pratim neko vrijeme,Hames Rodriguez je dobro pojacanje,vidi se da ima klasu,ali da je bio i Di Maria mozda bi bili jos bolji,Di Maria je odlican igrac kojeg se ne treba lako odreci.I na kraju da pohvalim Cholo' Simeonea jer je stvarno ekstra lik i ne znam ko njega moze da mrzi.

Marko

pre 9 godina

Shvatio sam da je Modric u igri kad je dobio crveni
(Vujadin, 23. avgust 2014 00:19

1. poluvreme Modric najbolji na terenu

2. poluvreme solidan

...ali bice da ni to nisi shvatio.

yoyo

pre 9 godina

Svaka cast igracima i treneru! Ne navijam za Atletiko, ja sam navijac Liverpula,ali kad covjek gleda ovakav tim cijele prosle sezone ne moze a da mu nije drago. Bez ludackih miliona ljudi postizu cudo. To je TIM. Da im ova sezona prodje jos bolje od prosle! BRAVO!

Dag Kristi

pre 9 godina

Gledao sam tekmu i sem u prvih pola sata,Real uopste nije bio bolji.Kad je izasao Kros,igra im se raspala.Atletiko sjajan i takticki i trkacki.Jos kad se vrati Arda,bice jos bolji.Moguce da su Miranda i Godin trenutno najbolji stoperski par,kao nekada Vidic i Ferdinand.

Li Osvald

pre 9 godina

realno: pa nece bjti baš tako. Mandzukic je obavio sve zadatke, od gola, sitnih provokacija, prijema visokih lopti , faulova...ali Modrić ce imati problema zbog Rodrigeza... sinoc se nije video! A Hames preplacen trostruko. Zeznuo ih menadzer do koske...ali ako kad su budale u Realu. Koliko para daju trebalo bi svake godine da osvajaju LŠ i prvenstvo. Da zive od trofeja odavno bi bili "restrukturirani...".

posteni janjicar

pre 9 godina

Ducic je pre svih znao da cete pevati Danke Dojcland.
(hrvoje miloklizni, 22. avgust 2014 23:52)

I sta s tim? Jedno je reci "hvala", kulturno, a drugo "Putine, uzmi me".

enitza

pre 9 godina

Kasiljasu je vreme da okači kopačke o klin. Neću da polemišem o njegovim odbranama, ali činjenica je da nije više u stanju da adekvatno rukovodi i konsoliduje odbrambenu liniju ispred sebe. Vidi se da mu najozbiljnije nedostaje samopuzdanja, a samim tim i harizme.

enitza

pre 9 godina

Kasiljasu je vreme da okači kopačke o klin. Neću da polemišem o njegovim odbranama, ali činjenica je da nije više u stanju da adekvatno rukovodi i konsoliduje odbrambenu liniju ispred sebe. Vidi se da mu najozbiljnije nedostaje samopuzdanja, a samim tim i harizme.

Shone

pre 9 godina

ja smatram da je CR7 pod velikim pritiskom i da nema koncetraciju. fali mu di maria mnogo kao i marselo. taj trojac je ubitacan. gledam tekmu i neverujem. anceloti se ne pita nista. florentino perez je glavni i mora da promovise jamesa i krosa. koentrao igra zbog ronalda a taj isti ronaldo moli di mariu da ne ide a di maria ne igra??? razmislite malo logicno. mora prvo demonstriranje svih igraca a onda ode alonso napolje ulece di maria i marcelo umesto coentraa. a onda ce proraditi i CR7. zivi bili i videli.

joca

pre 9 godina

Nije sve u parama Anćeloti, nije brate...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (vule, 23. avgust 2014 00:28)
Prilicno sam siguran da nije do Ancelotija vec do Peresa.Real je lagano mogao da zadrzi istu ekipu,svi igraci su im u najboljim godinama sada se samo jos bolje poznaju i bolje su uigrani.Ali ne moze nista bez marketinga kod Peresa ne znam dal je zbog para ili zbog popularnosti ali je po meni ekipa slabija nego prole godine sa Rodrigezom koji tek treba da se uigra kod je Di Maria vukao lagano sve konce u ekipi i znao kako disu svi na terenu.

EuroNix

pre 9 godina

Pri kraju susreta Ronaldo prilikom kornera namerno pesnicom u lice Godinu. Lopta daleko od njih sudija svira samo prekrsaj. Za takav prekrsaj dobija se suspenzija od najmanje 5 utakmica. Prvenstvo samo sto nije pocelo vec se sudi u korist Reala. U prvom poluvremenu Real imao dve jedine prilike za gol. Kad je cetrvrti sudija zabranio Juanfranu ulazak u igru. Uz to i prva sansa Reala bio je ofsajd Jamesa