Četvrtak, 21.08.2014.

22:19

Nikolić: Proći ćemo u Ligu Evrope

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je da će njegov tim proći u grupnu fazu Lige Evrope, kao i da će i u gostima pobediti Nefči.

Izvor: ÐN

Nikoliæ: Proæi æemo u Ligu Evrope IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

109 Komentari

Sortiraj po:

lazaking

pre 9 godina

kad da nije gledao utakmicu gde su se desila 2 auto gola.....prodavac magle,neka izgube tamo i u novi pazar na kaljenje,kao i perspektivni trener....!!!!

geneve

pre 9 godina

Cestitke za pobedu i sve najbolje u revansu. Zamolio bih G. Nikolica da u evropskim utakmicama ni u kom slucaja u tim ne stavlja problematicne igrace poput Trajkovica, Ninkovica.. Kao po nepisanom pravilu isti igraci nas preskupo kostaju svojim glupostima, primitivizmom i nevaspitanjem.
Podrska Nikolicu i sve naj u revansu.

cartmanx

pre 9 godina

I sta cemo treneru ako-kad se plasiramo, da sluzimo za gol razliku sa ovakvom igrom.Iskreno nije Nikolic najveci krivac sto se od igraca odbijaju lopte, s druge strane ja ne ocekujem da igraju ko Barsa ili da npr.da Skuletic,Lazovic... budu ko Mesi, ali mi nemamo ni sredinu terena kretaor nam je odlican (S Ilic) ali covek ne moze vise od pola sata da igra. Setite se Morerire i kako je oteran, pojacanja ove godine nema, odbrana koja je bila zastitni znak PFC-a u nasoj ligi, pretvorila se u prostor u koji duva promaja, igraci s druge starne nisu rasprodati kao sto je to bio slucaj svake prethodne godine da ode gotovo ceo prvi tim-ili kljucni igraci.Sta cemo s tim Nikolicu,ipak je "do tebe" ja iskreno mislim da je Nikolic ok trener ali ne za PFC rado bih na njegovo mestu video Drulovica, uz naravno novu upravu u kojoj nema politicara vec samo bivsih asova PFC-a Savu,Mijata, Petrica, Tomica....P.S.Od 5 golova 4 dao Nefci, i to je ok ali sta smo ispromasivali!

Onokao..

pre 9 godina

Ljudi, ja nisam navijac partizana, ali stvarno ne kapiram zasto toliko pljujete coveka. Mozda vi niste toga svesni, ali mi smo ipak drugorazredna fudbalska nacija i mucenje sa ovakvim protivnicima je nasa trenutna fudbalska realnost. Ovaj covek je bio prvak mladjih kategorija sa radom, sto u konkurenciji "vecitih", priznacete i nije lako. Sa seniorskim sastavom ovog kluba izborio je Evropu, tako da njegovo znanje, bar za nase uslove ne dolazi u pitanje. E sad, u velikom klubu gde je svaki igrac glava za sebe, sa gomilom menadzera i sponzorusa oko sebe, najveci problem je stvoriti autoritet. I pored toga, on ima samo 1 (jedan) poraz u svim utakmicama, i da nije bilo onakvog Dzajinog proleca, verovatno bi i uzeo titulu, a onda bi se verovatno druga pesma pevala ovde.

Nolan

pre 9 godina

Vidim da su crveni večeras gledali utakmicu u velikom broju.Mi smo krš,ali hvala što nas pratite
(Luke Babbitt, 21. avgust 2014 23:06)

Tebe još pali pomisao na igrača koji je odigrao solidne utakmice za svoj klub protiv drugih timova, medju njima i CZ, u januaru mesecu...
Kao da je jedini u istoriji koji je ubacio Zvezdi 25 ili 30 poena.
Jel znaš bar gde dotični sad igra?

misko

pre 9 godina

svaki centar šut u šesnaesterac Nefćija je 50% gol.To se videlo sinoć pa prema tome mislim da su oni ekipa koja lako prima golove i autogolove što daje velike šanse Partizanu.

radio

pre 9 godina

cuveno drhtanje?! igraju ko babe najblaze receno. niti znaju bolje niti imaju zelje, a sve profesionalac do profesionalaca...

crveni visi u vazduhu svaku utakmicu.

Bane

pre 9 godina

Gledam nase a gledam i njihove kako barataju sa loptom,od nase se lopta odbija kao od zid niko ne zna da primiri loptu,dva puta istrce u napad i onda tri napada im treba da dodju do vazduha.Skuletic drvo,mali pljuvac nista nije pokazao,Lazovic ne vredi ga ni komentarisati,kompletna odbarana na cetntar sutove se gubi pile u kucini,trener ne po meni ne bi mogao ni bagminton da trenira.A uprava napolje naravno.A da Drincic efikasni izvodjac slobosnih udaraca ni dva pasa nije dodao kako treba,oni da su imali neki kvalitet ne bi se vratili u Partizan.

KKP

pre 9 godina

Pustite bre coveka na miru..niko nam nikad nije valjao,i stalno smo sve terali..ostavite ga da radi sa ovim sto ima i sto ce funjare iz uprave da mu ostave..samo dule zna da pravi pite ni od čega,ali jedan je dule..podrška nikolicu!!!

Belosvetska baraba

pre 9 godina

Hocete, ako onaj nesrecnik da jos dva-tri autogola. I ako vam priznaju jos koji gol iz ofsajda. A da pri tom ne primite ni jedan. Neizvodjivo, zar ne???

ii

pre 9 godina

svaka cast partizanu i treneru.vratiti se posle 0-2 moze 5% timova.nije bitna igra ,posjed lopte,korneri,kartoni,samo golovi i golovi.sarajevo je bolje bilo duplo od svaba,ali sreckovici dadose 3 gola i gotovo.......

Vladimir

pre 9 godina

Ako prodjemo navijaci fmp-a i zvezde telekom ce da polude nacisto. Sa koliko strasti oni prate sve nase utakmice to je nenormalno, istinita je ona krilatica da oni vise mrze Partizan koji nas jedini predstavlja u evropi nego sto vole svoj klub... Oni ustavri mrze svakog Srbina koji voli Partizan a sami sebe zovu stubovima srpstva. Ne navijaju na veliki petak(iz ko zna kakvih razloga), glume Srbe a decu sa Kosmeta prebiju zbog navijackih Partizanovih obelezja, gde je logika? U inat takvim "Srbima" prolazimo ove azere

amarko

pre 9 godina

mnogo skripimo u odbranu,ako nekad stvorimo ili kupimo solidnog odbrambenog igraca ne treba da ga prodajemo olako,stojke nedostaje.Nikolic nikako da proradi...

neki tamo

pre 9 godina

zelim partizanu prolaz, ali nakon ove izjave naduvanog i prepotentnog trenera vise ne, samo zbog njega! moze on da prica sta hoce, i da ga brane ovi pricom da ima 1 poraz do sada, ali on je izgubio titulu, unistio sistem koji je postojao i psihicki, ionako slabe iigrace, srozao na max. moze on da radi sta hoce, ali dok je on na klupi ja za svoju zvezdu ne brinem

DjukaDrugi

pre 9 godina

Nikoliću,nauči prvo šta je presing.Kad igrači protivnika imaju lopti u nogama treba da im je oduzmeš ili ih natjeraš na grešku.Drugo,kada je lopta u tvom posjedu,treba da imaš ideju šta ćeš sa njom.Ovako kako ti vodiš ekipu svako može da je vodi.

zainteresovani

pre 9 godina

Hejbjerg je 19-godišnji vezni igrač koji je u Bajern stigao iz Brendbija pre dve sezone. Već je reprezentativac Danske.

Sta kaze nas BRENDBI na ovu vest, jel najveci talenat u Bundesligi?

navijac

pre 9 godina

... kao sto ste prosli ludogorec.Nikolicu,trebalo bi da ti bude jasno
da ni ti, a ni ovaj tim nemate ni znanja a ni snage da to ostvarite.

Del boy

pre 9 godina

Čim dotični kaže prolazimo sigurno to je to! Nefči je u grupnoj fazi LE.
P.S. I pre Ludogoreca su svi vikali da prolaze sigurno;-)

ziggy stardust22

pre 9 godina

moramo da priznamo da nam je fudbal pao na jako tanku granu al ipak se borimo...
mi da smo neki grobari ne bi pljuvali nas pfc nego bi ga bodrili I kad ne ide...
uprava ne valja al to je vec neka druga prica...

Jo1e

pre 9 godina

@
Sto ga pljujete ne razumem. Nikolic od kad je dosao ima samo 1 poraz, slovima JEDAN i to od Napretka. Dobili smo Zvezdu, neporazen je u Evropi, dok je Rasovic za polusezonu imao 6, slovima SEST poraza. 2 od Ludogoreca, od Zvezde, Vose, Spartaka, Tuna. Mozda jos neki ne znam. Vi ili ste ludi ili ne znate da brojite a da odete na stadion to vam ne pada na pamet. i jos nesto Nikolic je jedini u poslednjih nekoliko godina forsira 2 napadaca, svi su furali sa jednim spicom. Volim da gledam napadaci fudbal i ako primimo 2 dacemo 3, to je filozofija koju volim.
(sakupljam minuse, 21. avgust 2014 22:49)

Hoces da kazes da je nasa Zvezda toliko dobra cim je osvojila prvenstvo pored "takvog" Partizana? ;) Sampione :)

S.Ilic

pre 9 godina

Marko jos nema izgubljenu utakmicu u evropi to da se zna...A mladom decaku Ninkovicu bi rekao da ga niko nije pljuvao (a ja sam bio na zapadu) zato sto je omasio prazan gol 2x vec zato sto ne igra nista...Ni jednom se nije vratio i pomogao malom Petrovicu koji se borio koliko je mogao... Valjda cemo se plasirati u evporu!

wer

pre 9 godina

kako bre care?
ocemo da se od sutra pripremamo za 0:0?

a kada nas naneftchetaju 4:0 onda ce da bude "nismo imali dobar pristup, pojedinci ne zasluzuju dres"

alo!! pritisak, trcanje, NAPAD!! moze li jednostavnije...

Vladimir

pre 9 godina

само да нинковић не игра,две 100%шансе је омашио оно је било теже промашити него дати

Milančeee

pre 9 godina

Уђите у Лигу Европе,да и ја узмем неки динар..Свака иоле озбиљнија екипа ће вас прегазити...Срамота..

fancy

pre 9 godina

Bila bi velika sramota ne proci ovaj Nefci, smesni su...onaj ispucava loptu iz 16 i pogadja svog igraca, Stameni leti u prazno na svaki centarsut, o autogolovima da ne pricam, a ako vam ode Drincic pukli ste njegov prekid je pola gola bukvalno!

Realno

pre 9 godina

Sramota bi bilo i da ne prodjete jer ja losiju odbranu od ove Nefcija nisam jos video...mada je i vasa tu negde.Tako da nemoj biti toliko siguran i prepotentan,kao sto si uvek.

Crnogorac

pre 9 godina

Bolje ne progovaraj nijedne! BRUKA I SRAMOTA! Treba navijači da bojkotuju i klubove i ligu cijelu dok se stvari ne promijene. Siromaštvo nije izgovor da liga bude na nivou Farskih Ostrva.

fergi

pre 9 godina

Ne znam samo kako misli da da gol tamo. Od 3 veceras 2 je Nefci uvalio sam sebi, a treci je Grbic dao poslije 3 metra ofsajda.
(Milivoje Vatrogasac, 21. avgust 2014 22:45)


A kako si ti video ofsajd, na tvu se ne vidi. Da nisi bio u liniji na stadijonu??

misel platini

pre 9 godina

Ja ne znam kako neko moze da napise da je Partizan "imao srece"? Pa Ninkovic je promasio dve 100% sanse, cist penal nije sviran za Partizan, sansa Lazovica u poslednjem minutu... Pa ako je Partizan "imao srece" sta treba reci za Nefci, realno?

bilal

pre 9 godina

Ne znam samo kako misli da da gol tamo. Od 3 veceras 2 je Nefci uvalio sam sebi, a treci je Grbic dao poslije 3 metra ofsajda.
(Milivoje Vatrogasac, 21. avgust 2014 22:45
Претера, бре, Миливоје! Откуд чак 3 метра!? Евидентно је да Нефтчи бољег навијача од тебе нема ни у Бакуу.

Pantelija RS

pre 9 godina

Odlična utakmica. Istina Partizan u prvih 20 minuta ocajan , ali kasnije se oporavio. To je naša realnost i treba da jednom shvatimo da je tako. Siguran sam da, ako Nikolic jednom odluči pa baci Fofanu od prvog minuta, prolazimo 100 %. I nije sve tako crno, uvijek može gore...

Neba

pre 9 godina

Šta očekujete od igrača i trenera koje Đurić "plaća"? Kada se bude znao gazda igraćemo u LŠ. Dotle nam ostaje da se nerviramo i volimo svoj klub.

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 9 godina

igrale dve lose,da ne kazem katastrofalne ekipe,od kojih nijedna ne zasluzuje da igra ligu evrope...kriminalni i jedni i drugi,golovi jadni i smesni,odbrane pogubljene i zbunjene,ko god da prodje bice kanta za nabijanje u LE...

MK Dons Srbija

pre 9 godina

Konačno jedna prava izjava nekog našeg trenera, konačno bez.floskula već direktno čovek kaže i tamo ćemo dobiti, sad iz reci u dela

Fahro35

pre 9 godina

Ljudi pustite coveka da radi svoj posao vidite da su u teskoj finacijskoj krizi treba mu da ti punu podrsku nije mu lako treba upravu isterati on nije nista kriv molim reziju b92 da prekazu ovaj moj komentar Pozdrav iz Holandije

milko djurovski

pre 9 godina

Ja kao grobar stari,prvi bih voleo da tako bude.Medjutim:
verovatno ce od 2 aze tima morati da prodje 1.
s druge strane- ne mogu igati LE i Maribor,Dinamo,Rijeka,Hajduk(koji dugo nije igrao)i Partizan-najverovatnije mogu 3.

Georg

pre 9 godina

Ako prodjemo i padne nam ,neki Hrvatski Klub ima da puknemo kao cvecke i mene ce posle hrvati da zezaju bolje nek ostanu kuci ovako kako igraju ovo nije Fudbal kao da se prvi put vide.A Hrvatima svaka cast sve utakmice dobili,a nemaju avako kao mi profisionalce sto ce da idu za 8mil evra negde.Bruka

Orka

pre 9 godina

Meni je ova igra Partizana izgledala sasvim solidno. Mali broj losih dodavanja, dobre kombinacije po oba krila, cvrsta igra na sredini i dosta izglednih sansi. Oni promasaji Ninkovica i Grbica su morali biti golovi pa bi sad bila druga pesma. Svi autogolovi (i u domacoj ligi) su posledica ostrih centarsuteva kao ishod dobrih akcija po bokovima. Skripalo je malo u odbrani, ali uz oporavljenog Volkova to ce biti kako treba. Los je bio jedino Skuletic, od Ninkovica i ne ocekujem vise.

Georg

pre 9 godina

Mali broj losih dodavanja ondak nisi gledao utakmicu,svako drugo dodavanje je bilo i to jos dodaju fudbalerima neftchi kao da imaju iste trikove.Ja sam Partizanovac ali ovo danas je bilo katastropha.Lazic je tolko los on bi terbao u B timu da igra ili klupa.Bolje da neidu dalje ce da Nas razbuse kao da igramo u ligi sampiona

Orka

pre 9 godina

Meni je ova igra Partizana izgledala sasvim solidno. Mali broj losih dodavanja, dobre kombinacije po oba krila, cvrsta igra na sredini i dosta izglednih sansi. Oni promasaji Ninkovica i Grbica su morali biti golovi pa bi sad bila druga pesma. Svi autogolovi (i u domacoj ligi) su posledica ostrih centarsuteva kao ishod dobrih akcija po bokovima. Skripalo je malo u odbrani, ali uz oporavljenog Volkova to ce biti kako treba. Los je bio jedino Skuletic, od Ninkovica i ne ocekujem vise.

robns

pre 9 godina

konacno prava izjava.Pobedicemo i tamo!A ne uvek.moramo biti oprezni...I dalje neznam kako vam vecini nedosadi ogovaranje svih igraca ,trenera...za upravu podrzavam uvek!Ali pustite vise trenera,lepo je rekao komentator.Spremao je stankovica i trajkovica.A igrace mu b.ilic i nadam se neko novi,a ne ostojic ili Cirkovic onaj..

Dragan

pre 9 godina

Realniji bi bio da kazes da su oni napravili tri katastrofalne greske i da ste imali srece (ej,dva autogola i gol posle neuspele ofsajd zamke).

vidi se

pre 9 godina

Захвалити се НИколићу док је време. Чак и да прођемо, у групама ЛЕ неће бити аутоголова, ово што Марко прича није самопоуздање него страх!

c7-5

pre 9 godina

Ovakav stav je dobar. Ako igraju bunkericu u revansu, napunice nas...nas stadion je za njih opterecenje i to je potpuno jasno. Da nije navijaca gubili bi katastrofalno.. Jednostavno kao da se oduzmu igraci i protivnik to koristi. Nadam se ofanzivnom timu u revansu ..

Tugo nesreco

pre 9 godina

Kao sto si rekao da cete veceras pobediti bez primljenog gola, veoma sigurno. Trebace Partizanu dosta srece da prodje u LE, pricaju veoma lepo pre meca, ali na terenu nije bas tako... Nadam se da ce proci u LE, ali daleko od toga da ce biti lako, nas fudbal je tugaaaa.

Marko Nikolic-Zvezdin 12 igrac

pre 9 godina

Marko puna podrska, navijam da Partizan prodje u LE samim tim Nikolic kupuje vreme na klupi bar do zime, a do tad moja Zvezda vec obezbedjuje titulu . Marko delijo ...

rofl

pre 9 godina

Posle pobede sa dva autogola i rekao bih malo srecnim drugim golom, ne bih bio toliko optimistican u vezi pobede! Mada ni Nefci nema neku igru...

ban

pre 9 godina

Daj Nikolicu ne lupetaj vise. T?mo necete zn?ti gde se nalazite. Bolji su od vas za klasu. Bolje ti daj ostavku na vreme. Jos si ti zelen za trenera Partizana. Prosle godine si izgubio sve sto se izgubiti moze. Tako ce biti i ove. Sto pre odes to bolje za sve .

rax gravedigger

pre 9 godina

Nikolicu, je l' ti neko zabranio da menjas Lazovica? Mnogo logicnije je bilo da Fofana igra sa Skuleticem, imali bismo sanse za jos jedan gol. Puno srece u revansu, trebace nam.

veliki strumf

pre 9 godina

Eh, da ugurase jos neki autogol! Nikolicu obraz kao djon. Nefci je los, pozadi po bokovima promaja duva li duva, ali u Bakuu ce biti sasvim druga utakmica. Nefci ce drugacije igrati, a i Partizan se bas ne moze pohvaliti cvrstom odbranom.

uros

pre 9 godina

Skuletic se nije video celu utakmicu.Ubaci bre Fofanu treba nam brzonogi napadac sa Lazovicem u spicu.Grbic me pozitivno iznenadjuje iz utakmice u utakmicu bori se covek kao zmaj!

Milivoje Vatrogasac

pre 9 godina

Ne znam samo kako misli da da gol tamo. Od 3 veceras 2 je Nefci uvalio sam sebi, a treci je Grbic dao poslije 3 metra ofsajda.

bobanmkd

pre 9 godina

Nikolicu...evo ja da ti sa 47 g kazem.Ukoliko ne spremis psihicki ekipu da MORA da pobedi tamo a ne da jedno pricate a da takticki igrate na cuvenu NULU bice tamo Kuku Lele...upamti sta ti kazem.

Dzone

pre 9 godina

Nazalost,Nikolic zbog ove "velike" pobjede ostaje trener Partizana.Vezni red,najblaze katastrofalan,odbrana spora i panicna a Skuletic i Lazovic kao dva penzionera! Vjerujem da sa pravim trenerom ova ekipa bi mogla igrati potpuno drugacije.Dakle,Nikolicu ako imas casti,ostavka!

sakupljam minuse

pre 9 godina

Sto ga pljujete ne razumem. Nikolic od kad je dosao ima samo 1 poraz, slovima JEDAN i to od Napretka. Dobili smo Zvezdu, neporazen je u Evropi, dok je Rasovic za polusezonu imao 6, slovima SEST poraza. 2 od Ludogoreca, od Zvezde, Vose, Spartaka, Tuna. Mozda jos neki ne znam. Vi ili ste ludi ili ne znate da brojite a da odete na stadion to vam ne pada na pamet. i jos nesto Nikolic je jedini u poslednjih nekoliko godina forsira 2 napadaca, svi su furali sa jednim spicom. Volim da gledam napadaci fudbal i ako primimo 2 dacemo 3, to je filozofija koju volim.

umesto priprema

pre 9 godina

Sva tri protivnika ove godine ili prosečni ili loši,a Partizan ni sa njima ne izlazi na kraj,toliko o srpskom fudbalu,a ovo što Nikolić priča,to je tek da bi nešto kazao,jer ima obavezu kao trener,zna i on da su u revanšu šanse veoma male

nesa80

pre 9 godina

sto sve gledate tako negativno,kakva nam je uprava jos je i trener odlican,bas smo lepo igrali u drugom poluvremenu i jel ste svesni da jos nijednu utakmicu nismo izgubili u evropi i da smo nakupili dosta bodova,...ako se plasiramo a hocemo da se izvinite ovom coveku

sakupljam minuse

pre 9 godina

Sto ga pljujete ne razumem. Nikolic od kad je dosao ima samo 1 poraz, slovima JEDAN i to od Napretka. Dobili smo Zvezdu, neporazen je u Evropi, dok je Rasovic za polusezonu imao 6, slovima SEST poraza. 2 od Ludogoreca, od Zvezde, Vose, Spartaka, Tuna. Mozda jos neki ne znam. Vi ili ste ludi ili ne znate da brojite a da odete na stadion to vam ne pada na pamet. i jos nesto Nikolic je jedini u poslednjih nekoliko godina forsira 2 napadaca, svi su furali sa jednim spicom. Volim da gledam napadaci fudbal i ako primimo 2 dacemo 3, to je filozofija koju volim.

uros

pre 9 godina

Skuletic se nije video celu utakmicu.Ubaci bre Fofanu treba nam brzonogi napadac sa Lazovicem u spicu.Grbic me pozitivno iznenadjuje iz utakmice u utakmicu bori se covek kao zmaj!

misel platini

pre 9 godina

Ja ne znam kako neko moze da napise da je Partizan "imao srece"? Pa Ninkovic je promasio dve 100% sanse, cist penal nije sviran za Partizan, sansa Lazovica u poslednjem minutu... Pa ako je Partizan "imao srece" sta treba reci za Nefci, realno?

bilal

pre 9 godina

Ne znam samo kako misli da da gol tamo. Od 3 veceras 2 je Nefci uvalio sam sebi, a treci je Grbic dao poslije 3 metra ofsajda.
(Milivoje Vatrogasac, 21. avgust 2014 22:45
Претера, бре, Миливоје! Откуд чак 3 метра!? Евидентно је да Нефтчи бољег навијача од тебе нема ни у Бакуу.

rofl

pre 9 godina

Posle pobede sa dva autogola i rekao bih malo srecnim drugim golom, ne bih bio toliko optimistican u vezi pobede! Mada ni Nefci nema neku igru...

Tugo nesreco

pre 9 godina

Kao sto si rekao da cete veceras pobediti bez primljenog gola, veoma sigurno. Trebace Partizanu dosta srece da prodje u LE, pricaju veoma lepo pre meca, ali na terenu nije bas tako... Nadam se da ce proci u LE, ali daleko od toga da ce biti lako, nas fudbal je tugaaaa.

nesa80

pre 9 godina

sto sve gledate tako negativno,kakva nam je uprava jos je i trener odlican,bas smo lepo igrali u drugom poluvremenu i jel ste svesni da jos nijednu utakmicu nismo izgubili u evropi i da smo nakupili dosta bodova,...ako se plasiramo a hocemo da se izvinite ovom coveku

vidi se

pre 9 godina

Захвалити се НИколићу док је време. Чак и да прођемо, у групама ЛЕ неће бити аутоголова, ово што Марко прича није самопоуздање него страх!

S.Ilic

pre 9 godina

Marko jos nema izgubljenu utakmicu u evropi to da se zna...A mladom decaku Ninkovicu bi rekao da ga niko nije pljuvao (a ja sam bio na zapadu) zato sto je omasio prazan gol 2x vec zato sto ne igra nista...Ni jednom se nije vratio i pomogao malom Petrovicu koji se borio koliko je mogao... Valjda cemo se plasirati u evporu!

bobanmkd

pre 9 godina

Nikolicu...evo ja da ti sa 47 g kazem.Ukoliko ne spremis psihicki ekipu da MORA da pobedi tamo a ne da jedno pricate a da takticki igrate na cuvenu NULU bice tamo Kuku Lele...upamti sta ti kazem.

rax gravedigger

pre 9 godina

Nikolicu, je l' ti neko zabranio da menjas Lazovica? Mnogo logicnije je bilo da Fofana igra sa Skuleticem, imali bismo sanse za jos jedan gol. Puno srece u revansu, trebace nam.

fergi

pre 9 godina

Ne znam samo kako misli da da gol tamo. Od 3 veceras 2 je Nefci uvalio sam sebi, a treci je Grbic dao poslije 3 metra ofsajda.
(Milivoje Vatrogasac, 21. avgust 2014 22:45)


A kako si ti video ofsajd, na tvu se ne vidi. Da nisi bio u liniji na stadijonu??

Realno

pre 9 godina

Sramota bi bilo i da ne prodjete jer ja losiju odbranu od ove Nefcija nisam jos video...mada je i vasa tu negde.Tako da nemoj biti toliko siguran i prepotentan,kao sto si uvek.

Marko Nikolic-Zvezdin 12 igrac

pre 9 godina

Marko puna podrska, navijam da Partizan prodje u LE samim tim Nikolic kupuje vreme na klupi bar do zime, a do tad moja Zvezda vec obezbedjuje titulu . Marko delijo ...

Orka

pre 9 godina

Meni je ova igra Partizana izgledala sasvim solidno. Mali broj losih dodavanja, dobre kombinacije po oba krila, cvrsta igra na sredini i dosta izglednih sansi. Oni promasaji Ninkovica i Grbica su morali biti golovi pa bi sad bila druga pesma. Svi autogolovi (i u domacoj ligi) su posledica ostrih centarsuteva kao ishod dobrih akcija po bokovima. Skripalo je malo u odbrani, ali uz oporavljenog Volkova to ce biti kako treba. Los je bio jedino Skuletic, od Ninkovica i ne ocekujem vise.

Fahro35

pre 9 godina

Ljudi pustite coveka da radi svoj posao vidite da su u teskoj finacijskoj krizi treba mu da ti punu podrsku nije mu lako treba upravu isterati on nije nista kriv molim reziju b92 da prekazu ovaj moj komentar Pozdrav iz Holandije

robns

pre 9 godina

konacno prava izjava.Pobedicemo i tamo!A ne uvek.moramo biti oprezni...I dalje neznam kako vam vecini nedosadi ogovaranje svih igraca ,trenera...za upravu podrzavam uvek!Ali pustite vise trenera,lepo je rekao komentator.Spremao je stankovica i trajkovica.A igrace mu b.ilic i nadam se neko novi,a ne ostojic ili Cirkovic onaj..

MK Dons Srbija

pre 9 godina

Konačno jedna prava izjava nekog našeg trenera, konačno bez.floskula već direktno čovek kaže i tamo ćemo dobiti, sad iz reci u dela

fancy

pre 9 godina

Bila bi velika sramota ne proci ovaj Nefci, smesni su...onaj ispucava loptu iz 16 i pogadja svog igraca, Stameni leti u prazno na svaki centarsut, o autogolovima da ne pricam, a ako vam ode Drincic pukli ste njegov prekid je pola gola bukvalno!

navijac

pre 9 godina

... kao sto ste prosli ludogorec.Nikolicu,trebalo bi da ti bude jasno
da ni ti, a ni ovaj tim nemate ni znanja a ni snage da to ostvarite.

Pantelija RS

pre 9 godina

Odlična utakmica. Istina Partizan u prvih 20 minuta ocajan , ali kasnije se oporavio. To je naša realnost i treba da jednom shvatimo da je tako. Siguran sam da, ako Nikolic jednom odluči pa baci Fofanu od prvog minuta, prolazimo 100 %. I nije sve tako crno, uvijek može gore...

Dragan

pre 9 godina

Realniji bi bio da kazes da su oni napravili tri katastrofalne greske i da ste imali srece (ej,dva autogola i gol posle neuspele ofsajd zamke).

c7-5

pre 9 godina

Ovakav stav je dobar. Ako igraju bunkericu u revansu, napunice nas...nas stadion je za njih opterecenje i to je potpuno jasno. Da nije navijaca gubili bi katastrofalno.. Jednostavno kao da se oduzmu igraci i protivnik to koristi. Nadam se ofanzivnom timu u revansu ..

Milančeee

pre 9 godina

Уђите у Лигу Европе,да и ја узмем неки динар..Свака иоле озбиљнија екипа ће вас прегазити...Срамота..

Vladimir

pre 9 godina

само да нинковић не игра,две 100%шансе је омашио оно је било теже промашити него дати

Jo1e

pre 9 godina

@
Sto ga pljujete ne razumem. Nikolic od kad je dosao ima samo 1 poraz, slovima JEDAN i to od Napretka. Dobili smo Zvezdu, neporazen je u Evropi, dok je Rasovic za polusezonu imao 6, slovima SEST poraza. 2 od Ludogoreca, od Zvezde, Vose, Spartaka, Tuna. Mozda jos neki ne znam. Vi ili ste ludi ili ne znate da brojite a da odete na stadion to vam ne pada na pamet. i jos nesto Nikolic je jedini u poslednjih nekoliko godina forsira 2 napadaca, svi su furali sa jednim spicom. Volim da gledam napadaci fudbal i ako primimo 2 dacemo 3, to je filozofija koju volim.
(sakupljam minuse, 21. avgust 2014 22:49)

Hoces da kazes da je nasa Zvezda toliko dobra cim je osvojila prvenstvo pored "takvog" Partizana? ;) Sampione :)

Crnogorac

pre 9 godina

Bolje ne progovaraj nijedne! BRUKA I SRAMOTA! Treba navijači da bojkotuju i klubove i ligu cijelu dok se stvari ne promijene. Siromaštvo nije izgovor da liga bude na nivou Farskih Ostrva.

Neba

pre 9 godina

Šta očekujete od igrača i trenera koje Đurić "plaća"? Kada se bude znao gazda igraćemo u LŠ. Dotle nam ostaje da se nerviramo i volimo svoj klub.

wer

pre 9 godina

kako bre care?
ocemo da se od sutra pripremamo za 0:0?

a kada nas naneftchetaju 4:0 onda ce da bude "nismo imali dobar pristup, pojedinci ne zasluzuju dres"

alo!! pritisak, trcanje, NAPAD!! moze li jednostavnije...

Milivoje Vatrogasac

pre 9 godina

Ne znam samo kako misli da da gol tamo. Od 3 veceras 2 je Nefci uvalio sam sebi, a treci je Grbic dao poslije 3 metra ofsajda.

veliki strumf

pre 9 godina

Eh, da ugurase jos neki autogol! Nikolicu obraz kao djon. Nefci je los, pozadi po bokovima promaja duva li duva, ali u Bakuu ce biti sasvim druga utakmica. Nefci ce drugacije igrati, a i Partizan se bas ne moze pohvaliti cvrstom odbranom.

umesto priprema

pre 9 godina

Sva tri protivnika ove godine ili prosečni ili loši,a Partizan ni sa njima ne izlazi na kraj,toliko o srpskom fudbalu,a ovo što Nikolić priča,to je tek da bi nešto kazao,jer ima obavezu kao trener,zna i on da su u revanšu šanse veoma male

Onokao..

pre 9 godina

Ljudi, ja nisam navijac partizana, ali stvarno ne kapiram zasto toliko pljujete coveka. Mozda vi niste toga svesni, ali mi smo ipak drugorazredna fudbalska nacija i mucenje sa ovakvim protivnicima je nasa trenutna fudbalska realnost. Ovaj covek je bio prvak mladjih kategorija sa radom, sto u konkurenciji "vecitih", priznacete i nije lako. Sa seniorskim sastavom ovog kluba izborio je Evropu, tako da njegovo znanje, bar za nase uslove ne dolazi u pitanje. E sad, u velikom klubu gde je svaki igrac glava za sebe, sa gomilom menadzera i sponzorusa oko sebe, najveci problem je stvoriti autoritet. I pored toga, on ima samo 1 (jedan) poraz u svim utakmicama, i da nije bilo onakvog Dzajinog proleca, verovatno bi i uzeo titulu, a onda bi se verovatno druga pesma pevala ovde.

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 9 godina

igrale dve lose,da ne kazem katastrofalne ekipe,od kojih nijedna ne zasluzuje da igra ligu evrope...kriminalni i jedni i drugi,golovi jadni i smesni,odbrane pogubljene i zbunjene,ko god da prodje bice kanta za nabijanje u LE...

Orka

pre 9 godina

Meni je ova igra Partizana izgledala sasvim solidno. Mali broj losih dodavanja, dobre kombinacije po oba krila, cvrsta igra na sredini i dosta izglednih sansi. Oni promasaji Ninkovica i Grbica su morali biti golovi pa bi sad bila druga pesma. Svi autogolovi (i u domacoj ligi) su posledica ostrih centarsuteva kao ishod dobrih akcija po bokovima. Skripalo je malo u odbrani, ali uz oporavljenog Volkova to ce biti kako treba. Los je bio jedino Skuletic, od Ninkovica i ne ocekujem vise.

ban

pre 9 godina

Daj Nikolicu ne lupetaj vise. T?mo necete zn?ti gde se nalazite. Bolji su od vas za klasu. Bolje ti daj ostavku na vreme. Jos si ti zelen za trenera Partizana. Prosle godine si izgubio sve sto se izgubiti moze. Tako ce biti i ove. Sto pre odes to bolje za sve .

Georg

pre 9 godina

Ako prodjemo i padne nam ,neki Hrvatski Klub ima da puknemo kao cvecke i mene ce posle hrvati da zezaju bolje nek ostanu kuci ovako kako igraju ovo nije Fudbal kao da se prvi put vide.A Hrvatima svaka cast sve utakmice dobili,a nemaju avako kao mi profisionalce sto ce da idu za 8mil evra negde.Bruka

Dzone

pre 9 godina

Nazalost,Nikolic zbog ove "velike" pobjede ostaje trener Partizana.Vezni red,najblaze katastrofalan,odbrana spora i panicna a Skuletic i Lazovic kao dva penzionera! Vjerujem da sa pravim trenerom ova ekipa bi mogla igrati potpuno drugacije.Dakle,Nikolicu ako imas casti,ostavka!

KKP

pre 9 godina

Pustite bre coveka na miru..niko nam nikad nije valjao,i stalno smo sve terali..ostavite ga da radi sa ovim sto ima i sto ce funjare iz uprave da mu ostave..samo dule zna da pravi pite ni od čega,ali jedan je dule..podrška nikolicu!!!

Georg

pre 9 godina

Mali broj losih dodavanja ondak nisi gledao utakmicu,svako drugo dodavanje je bilo i to jos dodaju fudbalerima neftchi kao da imaju iste trikove.Ja sam Partizanovac ali ovo danas je bilo katastropha.Lazic je tolko los on bi terbao u B timu da igra ili klupa.Bolje da neidu dalje ce da Nas razbuse kao da igramo u ligi sampiona

Vladimir

pre 9 godina

Ako prodjemo navijaci fmp-a i zvezde telekom ce da polude nacisto. Sa koliko strasti oni prate sve nase utakmice to je nenormalno, istinita je ona krilatica da oni vise mrze Partizan koji nas jedini predstavlja u evropi nego sto vole svoj klub... Oni ustavri mrze svakog Srbina koji voli Partizan a sami sebe zovu stubovima srpstva. Ne navijaju na veliki petak(iz ko zna kakvih razloga), glume Srbe a decu sa Kosmeta prebiju zbog navijackih Partizanovih obelezja, gde je logika? U inat takvim "Srbima" prolazimo ove azere

ii

pre 9 godina

svaka cast partizanu i treneru.vratiti se posle 0-2 moze 5% timova.nije bitna igra ,posjed lopte,korneri,kartoni,samo golovi i golovi.sarajevo je bolje bilo duplo od svaba,ali sreckovici dadose 3 gola i gotovo.......

radio

pre 9 godina

cuveno drhtanje?! igraju ko babe najblaze receno. niti znaju bolje niti imaju zelje, a sve profesionalac do profesionalaca...

crveni visi u vazduhu svaku utakmicu.

Belosvetska baraba

pre 9 godina

Hocete, ako onaj nesrecnik da jos dva-tri autogola. I ako vam priznaju jos koji gol iz ofsajda. A da pri tom ne primite ni jedan. Neizvodjivo, zar ne???

DjukaDrugi

pre 9 godina

Nikoliću,nauči prvo šta je presing.Kad igrači protivnika imaju lopti u nogama treba da im je oduzmeš ili ih natjeraš na grešku.Drugo,kada je lopta u tvom posjedu,treba da imaš ideju šta ćeš sa njom.Ovako kako ti vodiš ekipu svako može da je vodi.

cartmanx

pre 9 godina

I sta cemo treneru ako-kad se plasiramo, da sluzimo za gol razliku sa ovakvom igrom.Iskreno nije Nikolic najveci krivac sto se od igraca odbijaju lopte, s druge strane ja ne ocekujem da igraju ko Barsa ili da npr.da Skuletic,Lazovic... budu ko Mesi, ali mi nemamo ni sredinu terena kretaor nam je odlican (S Ilic) ali covek ne moze vise od pola sata da igra. Setite se Morerire i kako je oteran, pojacanja ove godine nema, odbrana koja je bila zastitni znak PFC-a u nasoj ligi, pretvorila se u prostor u koji duva promaja, igraci s druge starne nisu rasprodati kao sto je to bio slucaj svake prethodne godine da ode gotovo ceo prvi tim-ili kljucni igraci.Sta cemo s tim Nikolicu,ipak je "do tebe" ja iskreno mislim da je Nikolic ok trener ali ne za PFC rado bih na njegovo mestu video Drulovica, uz naravno novu upravu u kojoj nema politicara vec samo bivsih asova PFC-a Savu,Mijata, Petrica, Tomica....P.S.Od 5 golova 4 dao Nefci, i to je ok ali sta smo ispromasivali!

milko djurovski

pre 9 godina

Ja kao grobar stari,prvi bih voleo da tako bude.Medjutim:
verovatno ce od 2 aze tima morati da prodje 1.
s druge strane- ne mogu igati LE i Maribor,Dinamo,Rijeka,Hajduk(koji dugo nije igrao)i Partizan-najverovatnije mogu 3.

ziggy stardust22

pre 9 godina

moramo da priznamo da nam je fudbal pao na jako tanku granu al ipak se borimo...
mi da smo neki grobari ne bi pljuvali nas pfc nego bi ga bodrili I kad ne ide...
uprava ne valja al to je vec neka druga prica...

neki tamo

pre 9 godina

zelim partizanu prolaz, ali nakon ove izjave naduvanog i prepotentnog trenera vise ne, samo zbog njega! moze on da prica sta hoce, i da ga brane ovi pricom da ima 1 poraz do sada, ali on je izgubio titulu, unistio sistem koji je postojao i psihicki, ionako slabe iigrace, srozao na max. moze on da radi sta hoce, ali dok je on na klupi ja za svoju zvezdu ne brinem

misko

pre 9 godina

svaki centar šut u šesnaesterac Nefćija je 50% gol.To se videlo sinoć pa prema tome mislim da su oni ekipa koja lako prima golove i autogolove što daje velike šanse Partizanu.

Bane

pre 9 godina

Gledam nase a gledam i njihove kako barataju sa loptom,od nase se lopta odbija kao od zid niko ne zna da primiri loptu,dva puta istrce u napad i onda tri napada im treba da dodju do vazduha.Skuletic drvo,mali pljuvac nista nije pokazao,Lazovic ne vredi ga ni komentarisati,kompletna odbarana na cetntar sutove se gubi pile u kucini,trener ne po meni ne bi mogao ni bagminton da trenira.A uprava napolje naravno.A da Drincic efikasni izvodjac slobosnih udaraca ni dva pasa nije dodao kako treba,oni da su imali neki kvalitet ne bi se vratili u Partizan.

geneve

pre 9 godina

Cestitke za pobedu i sve najbolje u revansu. Zamolio bih G. Nikolica da u evropskim utakmicama ni u kom slucaja u tim ne stavlja problematicne igrace poput Trajkovica, Ninkovica.. Kao po nepisanom pravilu isti igraci nas preskupo kostaju svojim glupostima, primitivizmom i nevaspitanjem.
Podrska Nikolicu i sve naj u revansu.

zainteresovani

pre 9 godina

Hejbjerg je 19-godišnji vezni igrač koji je u Bajern stigao iz Brendbija pre dve sezone. Već je reprezentativac Danske.

Sta kaze nas BRENDBI na ovu vest, jel najveci talenat u Bundesligi?

amarko

pre 9 godina

mnogo skripimo u odbranu,ako nekad stvorimo ili kupimo solidnog odbrambenog igraca ne treba da ga prodajemo olako,stojke nedostaje.Nikolic nikako da proradi...

Del boy

pre 9 godina

Čim dotični kaže prolazimo sigurno to je to! Nefči je u grupnoj fazi LE.
P.S. I pre Ludogoreca su svi vikali da prolaze sigurno;-)

Nolan

pre 9 godina

Vidim da su crveni večeras gledali utakmicu u velikom broju.Mi smo krš,ali hvala što nas pratite
(Luke Babbitt, 21. avgust 2014 23:06)

Tebe još pali pomisao na igrača koji je odigrao solidne utakmice za svoj klub protiv drugih timova, medju njima i CZ, u januaru mesecu...
Kao da je jedini u istoriji koji je ubacio Zvezdi 25 ili 30 poena.
Jel znaš bar gde dotični sad igra?

lazaking

pre 9 godina

kad da nije gledao utakmicu gde su se desila 2 auto gola.....prodavac magle,neka izgube tamo i u novi pazar na kaljenje,kao i perspektivni trener....!!!!

Marko Nikolic-Zvezdin 12 igrac

pre 9 godina

Marko puna podrska, navijam da Partizan prodje u LE samim tim Nikolic kupuje vreme na klupi bar do zime, a do tad moja Zvezda vec obezbedjuje titulu . Marko delijo ...

sakupljam minuse

pre 9 godina

Sto ga pljujete ne razumem. Nikolic od kad je dosao ima samo 1 poraz, slovima JEDAN i to od Napretka. Dobili smo Zvezdu, neporazen je u Evropi, dok je Rasovic za polusezonu imao 6, slovima SEST poraza. 2 od Ludogoreca, od Zvezde, Vose, Spartaka, Tuna. Mozda jos neki ne znam. Vi ili ste ludi ili ne znate da brojite a da odete na stadion to vam ne pada na pamet. i jos nesto Nikolic je jedini u poslednjih nekoliko godina forsira 2 napadaca, svi su furali sa jednim spicom. Volim da gledam napadaci fudbal i ako primimo 2 dacemo 3, to je filozofija koju volim.

Milivoje Vatrogasac

pre 9 godina

Ne znam samo kako misli da da gol tamo. Od 3 veceras 2 je Nefci uvalio sam sebi, a treci je Grbic dao poslije 3 metra ofsajda.

Jo1e

pre 9 godina

@
Sto ga pljujete ne razumem. Nikolic od kad je dosao ima samo 1 poraz, slovima JEDAN i to od Napretka. Dobili smo Zvezdu, neporazen je u Evropi, dok je Rasovic za polusezonu imao 6, slovima SEST poraza. 2 od Ludogoreca, od Zvezde, Vose, Spartaka, Tuna. Mozda jos neki ne znam. Vi ili ste ludi ili ne znate da brojite a da odete na stadion to vam ne pada na pamet. i jos nesto Nikolic je jedini u poslednjih nekoliko godina forsira 2 napadaca, svi su furali sa jednim spicom. Volim da gledam napadaci fudbal i ako primimo 2 dacemo 3, to je filozofija koju volim.
(sakupljam minuse, 21. avgust 2014 22:49)

Hoces da kazes da je nasa Zvezda toliko dobra cim je osvojila prvenstvo pored "takvog" Partizana? ;) Sampione :)

vidi se

pre 9 godina

Захвалити се НИколићу док је време. Чак и да прођемо, у групама ЛЕ неће бити аутоголова, ово што Марко прича није самопоуздање него страх!

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 9 godina

igrale dve lose,da ne kazem katastrofalne ekipe,od kojih nijedna ne zasluzuje da igra ligu evrope...kriminalni i jedni i drugi,golovi jadni i smesni,odbrane pogubljene i zbunjene,ko god da prodje bice kanta za nabijanje u LE...

ban

pre 9 godina

Daj Nikolicu ne lupetaj vise. T?mo necete zn?ti gde se nalazite. Bolji su od vas za klasu. Bolje ti daj ostavku na vreme. Jos si ti zelen za trenera Partizana. Prosle godine si izgubio sve sto se izgubiti moze. Tako ce biti i ove. Sto pre odes to bolje za sve .

Dzone

pre 9 godina

Nazalost,Nikolic zbog ove "velike" pobjede ostaje trener Partizana.Vezni red,najblaze katastrofalan,odbrana spora i panicna a Skuletic i Lazovic kao dva penzionera! Vjerujem da sa pravim trenerom ova ekipa bi mogla igrati potpuno drugacije.Dakle,Nikolicu ako imas casti,ostavka!

misel platini

pre 9 godina

Ja ne znam kako neko moze da napise da je Partizan "imao srece"? Pa Ninkovic je promasio dve 100% sanse, cist penal nije sviran za Partizan, sansa Lazovica u poslednjem minutu... Pa ako je Partizan "imao srece" sta treba reci za Nefci, realno?

navijac

pre 9 godina

... kao sto ste prosli ludogorec.Nikolicu,trebalo bi da ti bude jasno
da ni ti, a ni ovaj tim nemate ni znanja a ni snage da to ostvarite.

fergi

pre 9 godina

Ne znam samo kako misli da da gol tamo. Od 3 veceras 2 je Nefci uvalio sam sebi, a treci je Grbic dao poslije 3 metra ofsajda.
(Milivoje Vatrogasac, 21. avgust 2014 22:45)


A kako si ti video ofsajd, na tvu se ne vidi. Da nisi bio u liniji na stadijonu??

bilal

pre 9 godina

Ne znam samo kako misli da da gol tamo. Od 3 veceras 2 je Nefci uvalio sam sebi, a treci je Grbic dao poslije 3 metra ofsajda.
(Milivoje Vatrogasac, 21. avgust 2014 22:45
Претера, бре, Миливоје! Откуд чак 3 метра!? Евидентно је да Нефтчи бољег навијача од тебе нема ни у Бакуу.

milko djurovski

pre 9 godina

Ja kao grobar stari,prvi bih voleo da tako bude.Medjutim:
verovatno ce od 2 aze tima morati da prodje 1.
s druge strane- ne mogu igati LE i Maribor,Dinamo,Rijeka,Hajduk(koji dugo nije igrao)i Partizan-najverovatnije mogu 3.

rofl

pre 9 godina

Posle pobede sa dva autogola i rekao bih malo srecnim drugim golom, ne bih bio toliko optimistican u vezi pobede! Mada ni Nefci nema neku igru...

nesa80

pre 9 godina

sto sve gledate tako negativno,kakva nam je uprava jos je i trener odlican,bas smo lepo igrali u drugom poluvremenu i jel ste svesni da jos nijednu utakmicu nismo izgubili u evropi i da smo nakupili dosta bodova,...ako se plasiramo a hocemo da se izvinite ovom coveku

Crnogorac

pre 9 godina

Bolje ne progovaraj nijedne! BRUKA I SRAMOTA! Treba navijači da bojkotuju i klubove i ligu cijelu dok se stvari ne promijene. Siromaštvo nije izgovor da liga bude na nivou Farskih Ostrva.

Georg

pre 9 godina

Ako prodjemo i padne nam ,neki Hrvatski Klub ima da puknemo kao cvecke i mene ce posle hrvati da zezaju bolje nek ostanu kuci ovako kako igraju ovo nije Fudbal kao da se prvi put vide.A Hrvatima svaka cast sve utakmice dobili,a nemaju avako kao mi profisionalce sto ce da idu za 8mil evra negde.Bruka

Dragan

pre 9 godina

Realniji bi bio da kazes da su oni napravili tri katastrofalne greske i da ste imali srece (ej,dva autogola i gol posle neuspele ofsajd zamke).

umesto priprema

pre 9 godina

Sva tri protivnika ove godine ili prosečni ili loši,a Partizan ni sa njima ne izlazi na kraj,toliko o srpskom fudbalu,a ovo što Nikolić priča,to je tek da bi nešto kazao,jer ima obavezu kao trener,zna i on da su u revanšu šanse veoma male

veliki strumf

pre 9 godina

Eh, da ugurase jos neki autogol! Nikolicu obraz kao djon. Nefci je los, pozadi po bokovima promaja duva li duva, ali u Bakuu ce biti sasvim druga utakmica. Nefci ce drugacije igrati, a i Partizan se bas ne moze pohvaliti cvrstom odbranom.

Georg

pre 9 godina

Mali broj losih dodavanja ondak nisi gledao utakmicu,svako drugo dodavanje je bilo i to jos dodaju fudbalerima neftchi kao da imaju iste trikove.Ja sam Partizanovac ali ovo danas je bilo katastropha.Lazic je tolko los on bi terbao u B timu da igra ili klupa.Bolje da neidu dalje ce da Nas razbuse kao da igramo u ligi sampiona

Milančeee

pre 9 godina

Уђите у Лигу Европе,да и ја узмем неки динар..Свака иоле озбиљнија екипа ће вас прегазити...Срамота..

MK Dons Srbija

pre 9 godina

Konačno jedna prava izjava nekog našeg trenera, konačno bez.floskula već direktno čovek kaže i tamo ćemo dobiti, sad iz reci u dela

Pantelija RS

pre 9 godina

Odlična utakmica. Istina Partizan u prvih 20 minuta ocajan , ali kasnije se oporavio. To je naša realnost i treba da jednom shvatimo da je tako. Siguran sam da, ako Nikolic jednom odluči pa baci Fofanu od prvog minuta, prolazimo 100 %. I nije sve tako crno, uvijek može gore...

Orka

pre 9 godina

Meni je ova igra Partizana izgledala sasvim solidno. Mali broj losih dodavanja, dobre kombinacije po oba krila, cvrsta igra na sredini i dosta izglednih sansi. Oni promasaji Ninkovica i Grbica su morali biti golovi pa bi sad bila druga pesma. Svi autogolovi (i u domacoj ligi) su posledica ostrih centarsuteva kao ishod dobrih akcija po bokovima. Skripalo je malo u odbrani, ali uz oporavljenog Volkova to ce biti kako treba. Los je bio jedino Skuletic, od Ninkovica i ne ocekujem vise.

Orka

pre 9 godina

Meni je ova igra Partizana izgledala sasvim solidno. Mali broj losih dodavanja, dobre kombinacije po oba krila, cvrsta igra na sredini i dosta izglednih sansi. Oni promasaji Ninkovica i Grbica su morali biti golovi pa bi sad bila druga pesma. Svi autogolovi (i u domacoj ligi) su posledica ostrih centarsuteva kao ishod dobrih akcija po bokovima. Skripalo je malo u odbrani, ali uz oporavljenog Volkova to ce biti kako treba. Los je bio jedino Skuletic, od Ninkovica i ne ocekujem vise.

uros

pre 9 godina

Skuletic se nije video celu utakmicu.Ubaci bre Fofanu treba nam brzonogi napadac sa Lazovicem u spicu.Grbic me pozitivno iznenadjuje iz utakmice u utakmicu bori se covek kao zmaj!

Fahro35

pre 9 godina

Ljudi pustite coveka da radi svoj posao vidite da su u teskoj finacijskoj krizi treba mu da ti punu podrsku nije mu lako treba upravu isterati on nije nista kriv molim reziju b92 da prekazu ovaj moj komentar Pozdrav iz Holandije

Tugo nesreco

pre 9 godina

Kao sto si rekao da cete veceras pobediti bez primljenog gola, veoma sigurno. Trebace Partizanu dosta srece da prodje u LE, pricaju veoma lepo pre meca, ali na terenu nije bas tako... Nadam se da ce proci u LE, ali daleko od toga da ce biti lako, nas fudbal je tugaaaa.

neki tamo

pre 9 godina

zelim partizanu prolaz, ali nakon ove izjave naduvanog i prepotentnog trenera vise ne, samo zbog njega! moze on da prica sta hoce, i da ga brane ovi pricom da ima 1 poraz do sada, ali on je izgubio titulu, unistio sistem koji je postojao i psihicki, ionako slabe iigrace, srozao na max. moze on da radi sta hoce, ali dok je on na klupi ja za svoju zvezdu ne brinem

robns

pre 9 godina

konacno prava izjava.Pobedicemo i tamo!A ne uvek.moramo biti oprezni...I dalje neznam kako vam vecini nedosadi ogovaranje svih igraca ,trenera...za upravu podrzavam uvek!Ali pustite vise trenera,lepo je rekao komentator.Spremao je stankovica i trajkovica.A igrace mu b.ilic i nadam se neko novi,a ne ostojic ili Cirkovic onaj..

rax gravedigger

pre 9 godina

Nikolicu, je l' ti neko zabranio da menjas Lazovica? Mnogo logicnije je bilo da Fofana igra sa Skuleticem, imali bismo sanse za jos jedan gol. Puno srece u revansu, trebace nam.

Realno

pre 9 godina

Sramota bi bilo i da ne prodjete jer ja losiju odbranu od ove Nefcija nisam jos video...mada je i vasa tu negde.Tako da nemoj biti toliko siguran i prepotentan,kao sto si uvek.

Vladimir

pre 9 godina

само да нинковић не игра,две 100%шансе је омашио оно је било теже промашити него дати

S.Ilic

pre 9 godina

Marko jos nema izgubljenu utakmicu u evropi to da se zna...A mladom decaku Ninkovicu bi rekao da ga niko nije pljuvao (a ja sam bio na zapadu) zato sto je omasio prazan gol 2x vec zato sto ne igra nista...Ni jednom se nije vratio i pomogao malom Petrovicu koji se borio koliko je mogao... Valjda cemo se plasirati u evporu!

Belosvetska baraba

pre 9 godina

Hocete, ako onaj nesrecnik da jos dva-tri autogola. I ako vam priznaju jos koji gol iz ofsajda. A da pri tom ne primite ni jedan. Neizvodjivo, zar ne???

Neba

pre 9 godina

Šta očekujete od igrača i trenera koje Đurić "plaća"? Kada se bude znao gazda igraćemo u LŠ. Dotle nam ostaje da se nerviramo i volimo svoj klub.

Bane

pre 9 godina

Gledam nase a gledam i njihove kako barataju sa loptom,od nase se lopta odbija kao od zid niko ne zna da primiri loptu,dva puta istrce u napad i onda tri napada im treba da dodju do vazduha.Skuletic drvo,mali pljuvac nista nije pokazao,Lazovic ne vredi ga ni komentarisati,kompletna odbarana na cetntar sutove se gubi pile u kucini,trener ne po meni ne bi mogao ni bagminton da trenira.A uprava napolje naravno.A da Drincic efikasni izvodjac slobosnih udaraca ni dva pasa nije dodao kako treba,oni da su imali neki kvalitet ne bi se vratili u Partizan.

c7-5

pre 9 godina

Ovakav stav je dobar. Ako igraju bunkericu u revansu, napunice nas...nas stadion je za njih opterecenje i to je potpuno jasno. Da nije navijaca gubili bi katastrofalno.. Jednostavno kao da se oduzmu igraci i protivnik to koristi. Nadam se ofanzivnom timu u revansu ..

wer

pre 9 godina

kako bre care?
ocemo da se od sutra pripremamo za 0:0?

a kada nas naneftchetaju 4:0 onda ce da bude "nismo imali dobar pristup, pojedinci ne zasluzuju dres"

alo!! pritisak, trcanje, NAPAD!! moze li jednostavnije...

Nolan

pre 9 godina

Vidim da su crveni večeras gledali utakmicu u velikom broju.Mi smo krš,ali hvala što nas pratite
(Luke Babbitt, 21. avgust 2014 23:06)

Tebe još pali pomisao na igrača koji je odigrao solidne utakmice za svoj klub protiv drugih timova, medju njima i CZ, u januaru mesecu...
Kao da je jedini u istoriji koji je ubacio Zvezdi 25 ili 30 poena.
Jel znaš bar gde dotični sad igra?

bobanmkd

pre 9 godina

Nikolicu...evo ja da ti sa 47 g kazem.Ukoliko ne spremis psihicki ekipu da MORA da pobedi tamo a ne da jedno pricate a da takticki igrate na cuvenu NULU bice tamo Kuku Lele...upamti sta ti kazem.

Del boy

pre 9 godina

Čim dotični kaže prolazimo sigurno to je to! Nefči je u grupnoj fazi LE.
P.S. I pre Ludogoreca su svi vikali da prolaze sigurno;-)

Vladimir

pre 9 godina

Ako prodjemo navijaci fmp-a i zvezde telekom ce da polude nacisto. Sa koliko strasti oni prate sve nase utakmice to je nenormalno, istinita je ona krilatica da oni vise mrze Partizan koji nas jedini predstavlja u evropi nego sto vole svoj klub... Oni ustavri mrze svakog Srbina koji voli Partizan a sami sebe zovu stubovima srpstva. Ne navijaju na veliki petak(iz ko zna kakvih razloga), glume Srbe a decu sa Kosmeta prebiju zbog navijackih Partizanovih obelezja, gde je logika? U inat takvim "Srbima" prolazimo ove azere

Onokao..

pre 9 godina

Ljudi, ja nisam navijac partizana, ali stvarno ne kapiram zasto toliko pljujete coveka. Mozda vi niste toga svesni, ali mi smo ipak drugorazredna fudbalska nacija i mucenje sa ovakvim protivnicima je nasa trenutna fudbalska realnost. Ovaj covek je bio prvak mladjih kategorija sa radom, sto u konkurenciji "vecitih", priznacete i nije lako. Sa seniorskim sastavom ovog kluba izborio je Evropu, tako da njegovo znanje, bar za nase uslove ne dolazi u pitanje. E sad, u velikom klubu gde je svaki igrac glava za sebe, sa gomilom menadzera i sponzorusa oko sebe, najveci problem je stvoriti autoritet. I pored toga, on ima samo 1 (jedan) poraz u svim utakmicama, i da nije bilo onakvog Dzajinog proleca, verovatno bi i uzeo titulu, a onda bi se verovatno druga pesma pevala ovde.

fancy

pre 9 godina

Bila bi velika sramota ne proci ovaj Nefci, smesni su...onaj ispucava loptu iz 16 i pogadja svog igraca, Stameni leti u prazno na svaki centarsut, o autogolovima da ne pricam, a ako vam ode Drincic pukli ste njegov prekid je pola gola bukvalno!

ii

pre 9 godina

svaka cast partizanu i treneru.vratiti se posle 0-2 moze 5% timova.nije bitna igra ,posjed lopte,korneri,kartoni,samo golovi i golovi.sarajevo je bolje bilo duplo od svaba,ali sreckovici dadose 3 gola i gotovo.......

amarko

pre 9 godina

mnogo skripimo u odbranu,ako nekad stvorimo ili kupimo solidnog odbrambenog igraca ne treba da ga prodajemo olako,stojke nedostaje.Nikolic nikako da proradi...

DjukaDrugi

pre 9 godina

Nikoliću,nauči prvo šta je presing.Kad igrači protivnika imaju lopti u nogama treba da im je oduzmeš ili ih natjeraš na grešku.Drugo,kada je lopta u tvom posjedu,treba da imaš ideju šta ćeš sa njom.Ovako kako ti vodiš ekipu svako može da je vodi.

zainteresovani

pre 9 godina

Hejbjerg je 19-godišnji vezni igrač koji je u Bajern stigao iz Brendbija pre dve sezone. Već je reprezentativac Danske.

Sta kaze nas BRENDBI na ovu vest, jel najveci talenat u Bundesligi?

ziggy stardust22

pre 9 godina

moramo da priznamo da nam je fudbal pao na jako tanku granu al ipak se borimo...
mi da smo neki grobari ne bi pljuvali nas pfc nego bi ga bodrili I kad ne ide...
uprava ne valja al to je vec neka druga prica...

KKP

pre 9 godina

Pustite bre coveka na miru..niko nam nikad nije valjao,i stalno smo sve terali..ostavite ga da radi sa ovim sto ima i sto ce funjare iz uprave da mu ostave..samo dule zna da pravi pite ni od čega,ali jedan je dule..podrška nikolicu!!!

radio

pre 9 godina

cuveno drhtanje?! igraju ko babe najblaze receno. niti znaju bolje niti imaju zelje, a sve profesionalac do profesionalaca...

crveni visi u vazduhu svaku utakmicu.

lazaking

pre 9 godina

kad da nije gledao utakmicu gde su se desila 2 auto gola.....prodavac magle,neka izgube tamo i u novi pazar na kaljenje,kao i perspektivni trener....!!!!

misko

pre 9 godina

svaki centar šut u šesnaesterac Nefćija je 50% gol.To se videlo sinoć pa prema tome mislim da su oni ekipa koja lako prima golove i autogolove što daje velike šanse Partizanu.

cartmanx

pre 9 godina

I sta cemo treneru ako-kad se plasiramo, da sluzimo za gol razliku sa ovakvom igrom.Iskreno nije Nikolic najveci krivac sto se od igraca odbijaju lopte, s druge strane ja ne ocekujem da igraju ko Barsa ili da npr.da Skuletic,Lazovic... budu ko Mesi, ali mi nemamo ni sredinu terena kretaor nam je odlican (S Ilic) ali covek ne moze vise od pola sata da igra. Setite se Morerire i kako je oteran, pojacanja ove godine nema, odbrana koja je bila zastitni znak PFC-a u nasoj ligi, pretvorila se u prostor u koji duva promaja, igraci s druge starne nisu rasprodati kao sto je to bio slucaj svake prethodne godine da ode gotovo ceo prvi tim-ili kljucni igraci.Sta cemo s tim Nikolicu,ipak je "do tebe" ja iskreno mislim da je Nikolic ok trener ali ne za PFC rado bih na njegovo mestu video Drulovica, uz naravno novu upravu u kojoj nema politicara vec samo bivsih asova PFC-a Savu,Mijata, Petrica, Tomica....P.S.Od 5 golova 4 dao Nefci, i to je ok ali sta smo ispromasivali!

geneve

pre 9 godina

Cestitke za pobedu i sve najbolje u revansu. Zamolio bih G. Nikolica da u evropskim utakmicama ni u kom slucaja u tim ne stavlja problematicne igrace poput Trajkovica, Ninkovica.. Kao po nepisanom pravilu isti igraci nas preskupo kostaju svojim glupostima, primitivizmom i nevaspitanjem.
Podrska Nikolicu i sve naj u revansu.