Durent ima ponudu od 285 miliona $

Jedan od najboljih košarkaša današnjice Kevin Durent dobio je sponzorsku ponudu vrednu 285 miliona dolara na deset godina.

AK Izvor: B92
Pošaljite komentar
 1. Ja ovih 285 miliona dolara ne bih znao da napisem u dinarima
  (Luka, 21. avgust 2014 20:04)

  # Link komentara

 2. Ovaj svet je pošuntaveo!
  (Ivan, 21. avgust 2014 18:21)

  # Link komentara

 3. Durent me je prilicno razocarao sa ovim otkazom reprezentativne akcije u sred priprema,iako je sam tvrdio da ne moze da doceka SP i uprkos tome sto je coach K pravio tim oko njega...
  Mislim da nije slucsjnost,da usred pompe oko ovog ugovora,on otkaze selekciji svoje zemlje,ubedjen sam da tu ima nesto,on je vec prilicno vremena unazad na ratnoj nozi sa Nike kompanijom,uprkos tome sto je uz Kobea i LBJ najisplativiji njihov maneken...
   (Kopanja, 21. avgust 2014 17:27)

  # Link komentara

 4. @Milos E, ali treba biti KD inroditi se u Americi, jer bilo gde drugde da je rodjen sa ovakvim talentom, ne bi imao ni priblizno novca.
   (veliki strumf, 21. avgust 2014 16:00)

  # Link komentara

 5. (Novosadjanin., 21. avgust 2014 13:38)

  svaka čast! to je nešto o čemu govorim i pišem na forumima godinama! pa samo grb Zvezde i Partizana ima potencijalnu vrednost od više miliona evra godišnje! a oni kukaju na državu!?
  (chubby checker, 21. avgust 2014 14:45)

  # Link komentara

 6. Jbt, koje pare!Ja ni ne mogu da ih sanjam čak i da hoću!
  (Miloš, 21. avgust 2014 14:42)

  # Link komentara

 7. koje bacanje para
   (deki, 21. avgust 2014 14:33)

  # Link komentara

 8. @Novosadjanin,

  Jako si živcirao sa komentarima gde si popljuvavao Krstića, ali za ovaj svaka čast. Doslovce si u pravu, samo što od toga nema ništa kod nas, a naročito za kupovinu šalova, kapi ili dresova deci. Evo primera od prošle godine. Zima. Šetam sa drugarom Limanom 1, koji je simpatizer Vojvodine (ne ostrašćeni navijač, da se razumemo), a taj dan je kupio zimsku kapu, crveno-bele boje. Ka nama nailaze petorica klinaca od po 18 godina, duplo mlađi od nas, i jedan u prolazu mu skida kapu i baca je na zemlju, misleći da je Zvezdina. Kada je video da je od Vojvodine, reče: 'Izvini gari, nisam znao za nove Vošine kape'. I koja je poenta priče? Da je bila Zvezdina, šta bi bilo? Morali bi sa klincima da se tučemo zbog najobičnije kape? Otkud drskosti nekom balavcu da skida bilo kome kapu? E to su ti klinci, zadojeni mržnjom, isti takvi su i oni ostrašćeni Vujoševićevi, kao i Čovićevi. Sve ovo pišem iz ugla najobičnijeg uživaoca u sportu, kakvi svi treba da budemo.
  (Ivan NS, 21. avgust 2014 14:16)

  # Link komentara

 9. "Ja bi za ove pare dao .... " :)
  (niki, 21. avgust 2014 14:03)

  # Link komentara

 10. Aj bolan baci 1% na moj račun ako ti nije mrsko :)
  (Nataeos, 21. avgust 2014 13:55)

  # Link komentara

 11. Ovaj ne mora ni da igra, ali i ovako je najbolji.
  (Mare, 21. avgust 2014 13:50)

  # Link komentara

 12. Kada u Evropi budu naucili da je kosarka kao i fudbal pre svega biznis, onda nece biti situacija da samo desetak klubova u Evropi daje plate redovno... Ovo je cist primer da je marketing najvazniji, ali najvazniji. Naravno da se mi ne mozemo pribliziti ovakvim stvarima ali niko me ne moze ubediti da ako se zasuku rukavi ne moze da se ima za normalno funkcionisanje. I CZ i Partizan imaju milionsku armiju navijaca koju moraju da animiraju da pomazu svoj klub na bilo koji nacin. Sada sledi ona klasicna, CZ neka ima 3 miliona navijaca i da svaki od njih potrosi godisnje na klub 1-2 evra, dobijamo 3-6 miliona evra. Ne treba da postoji ziro racun za uplatu, ali proizvodi sa motivima kluba da, pa tu je i internet, prenosi utakmica, clanarina...Odgovor lezi u marketingu pre svega. Medjutim sada dolazimo do nase realnosti. Mag izvodi ekipu sa terena u finalnom mecu! Tenzija i ogavno ponasanje je imperativ u poslednjih 14 godina! Umesto da smo kreirali zdravu atmosferu i zdravo okruzenje i da gledamo profit, ponasaju se kao dete koje se zali sto je drugo dete dobilo vecu igracku (sponzora od drzave). Unistavate brend i CZ i Partizana. Postalo je opasno da se detetu kupi dres, sal voljenog kluba u strahu od prebijanja maloumnika zadojenih mrznjom podgrevanoj potezima da samo ''mi'' moramo biti prvi jer ako nije tako, napusticemo parket dok se ne popravi situacija. Treba biti majstor pa ne iskoristiti armiju navijaca da se ne obezbedi 3-4 miliona godisnje.
  (Novosadjanin., 21. avgust 2014 13:38)

  # Link komentara

 13. Jezuš Maria
   (eee, 21. avgust 2014 13:14)

  # Link komentara