Četvrtak, 21.08.2014.

11:37

Milan pristao, Mario može na Enfild

Mario Baloteli vraća se u Premijer ligu, Liverpul se dogovorio sa Milanom da ga kupi za 16 miliona funti.

Izvor: AK

Milan pristao, Mario može na Enfild IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

92 Komentari

Sortiraj po:

Dag Kristi

pre 9 godina

Mislim da je ovo greska Rodzersa.Ko da obuzda ovog?Jedino da mu kupi vazdusnu pusku,pikado ili vatromet,pa nek miruje neko vreme.

zuba

pre 9 godina

Stan Collymore, Nicolas Anelka, Abel Xavier, Djibril Cisse, Jermaine Pennant, Craig Bellamy, Luis Suarez... morala je nekva ovakva glava da stigne u Lpool, vec sam se zabrinuo da nece imati budalu u timu... zar par godina ce Aleksandar Mitrovic da zameni Maria.

N

pre 9 godina

"njegov odlazak je najvece pojacanje milana"...a to sto protiv ajaksa nisu prelazili ni pola i ne bi ni prosli da nije bilo njega, to na stranu... Ja mrzim Milan, a neko lepo rece, kada moze panjito Ziru da se igra, moci ce i Mario (Tores ipak ne moze)... Go Gunners

andreas kisser

pre 9 godina

Nema nikakvog spora da Baloteli nema kvalitet ali... nije ga Rodzers doveo da bude prvi spic, koristice ga u rotaciji sa Lambertom. Samo je malo smesno sto se Rodzers nije jos uvek navikao da je Liverpul u usponu i sme slobodno da zagrize za jace igrace i da je cudan potez kada krenes da angazujes Falkaa pa Kavanija i odes po Balotelija :) To ti je kao kada krenes na Ibicu a zavrsis u Sutomoru bez vode.. Pozdrav svima!
(mrGood, 21. avgust 2014 21:27)

a objasni mi molim te kako da rodzers dovede 'jace' igrace, ako ti igraci ne zele da dodju!? jedan je ovde non stop vikao 'da je pametan da dovede rojsa'! a kako da ga dovede, da ga uhvati za usi pa iz dortmunda za liverul? kavani nije nikada ni bio ozbiljna opcija, lavecija je PSG cas pustao, cas nije, a falako je zapeo da igra za real, a posto ga ovi ne zele jer su doveli hameza nabio je sam sebi cenu od £200.000 nedeljno (da vam prevedem u evre - 250.000)! uz to je monako trazio da im liverpul plati £12M za POZAJMICU (to tek nigde nema). ajde reci posteno da li smatras da je realno potrositi tolike pare na igraca koji je celu proslu sezonu bio povredjen? i koga je onda liverpul trebalo da dovede? ispusenu mustiklu etoa? remija sa srcanim problemima? bonija koga svonsi ceni koliko i PSG lavecija? kada se ovako sve uzme u obzir, mario je u principu najbolji odnos cena/kvalitet od ovoga sto je bilo u ponudi! prvi tim: minjole-moreno,skrtel,lovren,flanagan-dzerard-henderson,kutinjo,sterling-staridz,baloteli. ja zadovoljan!

Graditelj trazi radnika

pre 9 godina

Pristao!!! Pa oni su jedva cekali da ga prodaju. Stvarno ne znam sta ce Liverpulu ovaj "fudbaler". Mozda grade novi stadion?

mrGood

pre 9 godina

Nema nikakvog spora da Baloteli nema kvalitet ali... nije ga Rodzers doveo da bude prvi spic, koristice ga u rotaciji sa Lambertom. Samo je malo smesno sto se Rodzers nije jos uvek navikao da je Liverpul u usponu i sme slobodno da zagrize za jace igrace i da je cudan potez kada krenes da angazujes Falkaa pa Kavanija i odes po Balotelija :) To ti je kao kada krenes na Ibicu a zavrsis u Sutomoru bez vode.. Pozdrav svima!

Kaba

pre 9 godina

Da su ga kojim slucajem uparili sa suarezom bili bi najjaci tandem u istoriji fudbala a i sire. Ne zna se ko je ludji! Mozda tu mogu prici Roj Kin i Eric Kantona ili eventualno ona budala Son Artest danas poznat kao "Men of world peace"!

palop

pre 9 godina

Da su ga kojim slucajem uparili sa suarezom bili bi najjaci tandem u istoriji fudbala a i sire. Ne zna se ko je ludji! Mozda tu mogu prici Roj Kin i Eric Kantona ili eventualno ona budala Son Artest danas poznat kao "Men of world peace"!
(Kaba, 21. avgust 2014 19:09)

Son Artest zvani "Men of world peace" ahahahah! Moram priznati da si me lepo nasmejao :D

s4

pre 9 godina

Milan je i sa Balotelijen bio loš, bez njega je u rangu Partizana i Crvene Zvezde, ako ne i gori.
(Štilcovana Katabolcna, 21. avgust 2014 14:41)
nemas ti pojma on je pojacao ekipu samo sto je otisao.

Daniel Ager

pre 9 godina

Jedno je sigurno otisao je jedan "ludi" lik,a dosao je duplo ludji od njega ako ponovi samo pola od onog sto je Suarez pokazivao na terenu bice i vise nego dobro pojacanje.

milan

pre 9 godina

hvala bogu da se oslobodismo ovog igraca...Ovaj samo unosi nemir u svlacionicu a prevaga je bio u ovih godinu ipo u Milanu pa vjerovatno na 4 utakmice...uglavnom golovi iz penala,slabo kretanje,nikakva motivacija...svaka cast njegovom menadzeru koji mu sredjuje astronomske ugovore za nista koje prikazuje na terenu

Neznalica

pre 9 godina

Nemanja@

Ne moraš ti uopšte da gledaš Liverpul. Niko te ne tera. To što spominješ Lovrena i sada Balotelija govori da tebe i ne zanima sam fudbal već sporedne stvari. Idi ti lepo gledaj nekog drugog. Najbolje ti je da promeniš sport.

Inače Baloteli nije nikakav rizik za Liverpul, bar ne ukoliko je tačna cifra od 16 miliona funti. Nema šanse, makar se Baloteli pokazao kao loše rešenje, da ga Liverpul neće prodati za slične pare. Znači, ako počne da pravi probleme, klupa i otarasiti ga se sledeći prelazni rok. Ja ipak mislim da će Baloteli biti pun pogodak. Smiriće se on baš da pokaže svima koji ne veruju u njega. Znači bar će jedno godinu dva da bude normalan koliko to može da bude a onda, kada počne opet o njemu da se puno govori, onda će učiniti neku glupost. Dotle će ga Rodžers iskoristiti za ono što najbolje ume, da igra fudbal.

Nik

pre 9 godina

A da pitam sve poznavaoce ovde koji pominju Markovica - kakve veze ima on s Balotelojem? Nije valjda da mislite da je Markovic spic? Levo krilo, poluspic da, ali spic ne. Nikada nije ni bio.

Li Osvald

pre 9 godina

Koliko se ljudi( verovatno veoma mladih) ne razume u fudbal, to je neverovatno! Pa taj Baloteli ne vredi pisljiva boba ni kao igrac, ni kao covek. Uvek ljut, nezadovoljan, kad mu ne ide "baca karte", kao malo nevaspitani dete. I sta igra, kad igra: setka se i ceka da mu se namesti neka lopta, pa ako pogodi onda je super igrac. Ako ne,onda je mnogo ljut. Da vredi nesto ne bi ga ovakav Milan teslimio. On kao da je dosao iz popravnog doma!

Haizenberg

pre 9 godina

Jeste malo problematican ali sa godinama ce biti sve ozbiljniji.Tesko je odoleti tolikim iskusenjima kao mlad pa ga donekle i razumem.Realno Markovic je dobar ali ne vredi vise od Balotelija koji se dokazao kao gol igrac dok je ovaj nas jos uvek samo trkac.

Zlatan_Ibrahimovic

pre 9 godina

Takodje, ja ne pamtim pogresnu prodaju Milana. Ibrahimovic i Silva da, ali zato sto nema para. Kaka, Shevchenko, sve prodaje u pravi cas!

Vladimir Pula

pre 9 godina

@Takodje, ja ne pamtim pogresnu prodaju Milana. Ibrahimovic i Silva da, ali zato sto nema para. Kaka, Shevchenko, sve prodaje u pravi cas!
(Zlatan_Ibrahimovic, 21. avgust 2014 16:28) Andrea Pirlo u Juventus za dzabe ??? Jer su procijenili da je gotov igrac ??? A on ponovo izmislio Juventus koji se raspadao godinama..

Toliko

pre 9 godina

Sada milion posto Markovic nema da vidi prvu postavu...mada i onako ne bi puno igrao jer imaju puno boljih igraca od njega na toj poziciji.

Zlatan_Ibrahimovic

pre 9 godina

@njoke - to su cene igaraca u Engleskoj. Milan ce za te pare i jos nesto sitno dovesti ili Jacksona Martineza ili Daglasa Costu. Volim Marija, sjajan je momak, ali vukao se po terenu vec godinu dana odigrao je pet dobrih utakmica. I trazi platu od sedam miliona evra! Otuda takva cena.

Kutinjo

pre 9 godina

Nemam pojma sta bi rekao na ovo bez ikakave sumnje radi se o talentu ali ako ovako nastavi bice to samo jos jedan protracen talenat,Rodzers verovatno zna sta radi valjda ce ga bar malo dovesti u red jel lik je totalno polupan u glavu,ali tako je i Suarez se nesto kao bunio da oce da ode glumio neko ludilo pa ga ovaj odstranio iz tima i otero ga da sam trenira i rekao da dok god se ne izvini nece se vracati i da ga sigurno nece prodati,ovaj se nedelju dana bunio i na kraju popustio i izvinuo se,verujem da ce i ovog Rodzers dovesti u red.

Uros

pre 9 godina

OOOOOO Balotelli he's a striker he's good at darts. An alergy to grass but when he plays his f**king class, he dives arounds moss side with a wallet full of cash OOOOO Balotelli !! Hvala ti za sve i u sitiju i u milanu ( ova pesma ima ritam kao i ona partizanova ) oOOO partizane volimo t.. itd

ivan

pre 9 godina

Baloteli nije igrac koji je gladan uspeha, on je i sam rekao jednom da je fudbal za njega samo posao na koji mora da ide svaki dan. Zamena za Suareza je morao biti neki motivisaniji igrac zeljan titula.

baki

pre 9 godina

... i ovim se karijera Lazara Markovica u Liverpulu zavrsila... Surovo, ali realno postaje cetvrta opcija u napadu (sve i da je zdrav). Stata, trebao nam je spic tog tipa u reprezentaciji.

Владимир

pre 9 godina

Најбоља куповина Ливерпула овог лета.
Топ играч, класа. Такви праве разлику и доносе победе у важним утакмицама.
Оно што му се замера је мање голова из игре, највише их даје из прекида.
Ја кажем, он их даје како хоће!
Товариће у ПЛ и ЛШ.
Само да се навикну један на другог- Стариџ и Бало, 2 својеглава и себична карактера. (:

njoke

pre 9 godina

au kakvi amaterski komentari.....ljudi,liverpul placa 16m funti a to je 20m evra za njega....i to u trenutku kad sejn long kosta 15m,felaini 30m,erera i šo po 40....aj razmislite na trenutak sad o tome....nek da 10-15 golova u sezonu koliko daje onaj panj žiru i bice pun pogodak za te pare koje su danas sića

Aleksa

pre 9 godina

Dobro, sta pametujete sad? Kakav je Staridz bio u Celsiju a kakav je u Liverpulu? Covek dao 36 golova na 50 utakmica, dokazao se i sad dobija jednog momka za kog mislim da nije imao sa kim da igra u timu da mu pravi drustvo u napadu. Tako uvek ide kad neko negde predje, Tores kad je dosao,Luis Garcia onda, Fauler kad je dosao itd.. I ne samo kod nas, evo imate aktuelno za Dijega Kostu za koga masa ljudi misli da nece biti dobar u PL. Pustite pametovanje, dajte da vidimo. Ili ce BR da ga urazumi (sto tesko ali nije nemoguce) ili ca da bude novi Carroll. Nije strasno kako god, zivot ide dalje.

ynwa

pre 9 godina

siguran sam da ce mu rodzers skrenuti paznju na ponasanje a i zna se ko se najvise pita u liverpulovoj svlacionici a sto se tice fudbalskog znanja boljeg igraca nisu mogli da kupe mario ima fudbal u malom prstu takodje sam ubedjen da je idealan za rodzersov sistem igre..baloteli je nezadovoljan u milanu jer milan nema nikakve ambicije a ne zato sto je on problem..nije lako kad oces da igras na najvisem nivou a klub ti kao najvece pojacanje dovede pandeva

Maks

pre 9 godina

Zasto da dobaci kada moze da da go?
vodja II, 21. avgust 2014 13:19)

Moze on i obucen da postigne goL ali decko je mislio na timski duh.
Baloteli i Liverpul? Po meni, totalni promasaj. Za te pare su mogli Mitrovica da dovedu a kusur da sacuvaju.

Balboa

pre 9 godina

"...dok Radamel Falkao i Edinson Kavani nisu bili dostupni Brendanu Rodžersu."

Pa što ih nije zvao ponovo, možda su pričali...eee razmaženi Rodžers, jednom mu se ne jave na telefon, odmah traži drugog :D

Nick_Cave

pre 9 godina

Kolko god glupo zvucalo ovo nije los potez kluba.Ne dobijas Aspasa totalnog anunimusa i osrednjeg fudbalera,ne dobijas Borinija mladog i neiskusnog,ne dobijas Zirua ili Samaka spiceve u pokusaju,ne dobijas Sevcenka ispusenu mustiklu,dobijas zdravog mladog golgetera sa mnogo utakmica u nogama.Ako uspe da ga zaiteresuje da na pravi nacin trenira Br ce napraviti pravi potez,ako ne nek se vrati u Milan,mislim da jednogodisnja pozajmica ovog nestasnog momka nije preveliko kockanje,kockanje je slicno kao i kockanje dovodjenja Falkaa koji je pola godine van fudbala i imao je tesku operaciju.Kriviti upravu je glupo,ipak nema Liverpool kinte da daje plate 150000 nedeljno i jace za nekog ko ce mu sedeti na klupi i cekati da se Staridz povredi.
Ako se Baloteli posveti sportu jedan je od jacih igraca na svetu,na zalost to ne praktikuje.Ipak mislim da su ovo sve samo glasine,a videcemo za 10 dana ko je bio u pravu...
P.s.Ne znam sto se svi toliko interesujete za Lazara Markovica,momak je bio povredjen,a i nema veze sa pozicijom spica...

topkek

pre 9 godina

E moji poznavaoci fudbala.. Baloteli je klasa za npr Remy-a ili Bony-a. Mislim da ce se lepo uklopiti u igri lfc-a. Njemu treba brz fudbal i mnogo prilika za prodor i šut. Nije ni cudo sto se nije nadavao golova u Milanu koji igra spor fudbal na duge lopte.

fles

pre 9 godina

baloteli poseduje nesporan kvalitet ali njegovoj psihi nema pomoci plus je u padu forme celu proslu sezonu in svetsko prvestvo. po meni pogresan potez bolje destro kad vec ne moze falkao ili kavani

Zoki

pre 9 godina

Nisam navijac Liverpula al njih i Dortmund gotivim zbog vjernih navijaca ali nikako im nije potrebna ova karikatura od igraca u timu.
Pa budimo realni i pogledajmo njegov ucinak kao napadaca u timovima kao sto su Milan,City i Inter. Decko je presmijesan jedina svjetla tacka u njegovoj fudbalskoj karijeri je ona golcina Nojeru na Euro 2012

crnobeli delija

pre 9 godina

tuzno je i po malo zabavno citati kako se svake sezone pojavi po neki nadobudni menadzer koji misli da ce bas on nauciti Balotelija pameti i izvuci iz njega maximum. Covek je nije sav svoj, njemu ne treba menadzer vec psiholog (mozda i psihijatar), on nema nikakav realni odnos prema svetu oko sebe,a a na mentalnoom je nivou klinca od 11 godina + prepun para. samo je pitanje kad ce i koliko veliko s*anje da napravi.

danas se istroja i tradicija kluba prodaju za gol vishe, na zalost. nema ovo veze sa sportom.

Mjau

pre 9 godina

Ne znam samo dal bi Balotelli mogo da bude pristojna zamjena Suarezu, malo zvuči nerealno al vidjećemo
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (sanjak, 21. avgust 2014 11:52)

Naravno da može i hoće.
Barem kada je pravljenje gluposti u pitanju.

Brondby

pre 9 godina

Samo Brondby Brondby Brondby

Brondby Brondby Brondby


Brondby Brondby Brondby


Brondby Brondby Brondby


Brondby Brondby Brondby


Brondby Brondby Brondby


Brondby Brondby Brondby


Brondby Brondby Brondby


Brondby Brondby Brondby


Brondby Brondby Brondby


Brondby Brondby Brondby

corbamen

pre 9 godina

nece se markovic naigrati kako ja vidim. imaju pored njega jos i kutinja, lejlanu, sterlinga, staridza, lamberta, borinija i jos uvek su u potrazi za top-ofanzivcem. dakle 8 igraca za 3 pozicije u napadu a on bas i ne odskace od ostatka

Mjau

pre 9 godina

Ne znam samo dal bi Balotelli mogo da bude pristojna zamjena Suarezu, malo zvuči nerealno al vidjećemo
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (sanjak, 21. avgust 2014 11:52)

Naravno da može i hoće.
Barem kada je pravljenje gluposti u pitanju.

Aleksa

pre 9 godina

Dobro, sta pametujete sad? Kakav je Staridz bio u Celsiju a kakav je u Liverpulu? Covek dao 36 golova na 50 utakmica, dokazao se i sad dobija jednog momka za kog mislim da nije imao sa kim da igra u timu da mu pravi drustvo u napadu. Tako uvek ide kad neko negde predje, Tores kad je dosao,Luis Garcia onda, Fauler kad je dosao itd.. I ne samo kod nas, evo imate aktuelno za Dijega Kostu za koga masa ljudi misli da nece biti dobar u PL. Pustite pametovanje, dajte da vidimo. Ili ce BR da ga urazumi (sto tesko ali nije nemoguce) ili ca da bude novi Carroll. Nije strasno kako god, zivot ide dalje.

Balboa

pre 9 godina

"...dok Radamel Falkao i Edinson Kavani nisu bili dostupni Brendanu Rodžersu."

Pa što ih nije zvao ponovo, možda su pričali...eee razmaženi Rodžers, jednom mu se ne jave na telefon, odmah traži drugog :D

topkek

pre 9 godina

E moji poznavaoci fudbala.. Baloteli je klasa za npr Remy-a ili Bony-a. Mislim da ce se lepo uklopiti u igri lfc-a. Njemu treba brz fudbal i mnogo prilika za prodor i šut. Nije ni cudo sto se nije nadavao golova u Milanu koji igra spor fudbal na duge lopte.

ynwa

pre 9 godina

siguran sam da ce mu rodzers skrenuti paznju na ponasanje a i zna se ko se najvise pita u liverpulovoj svlacionici a sto se tice fudbalskog znanja boljeg igraca nisu mogli da kupe mario ima fudbal u malom prstu takodje sam ubedjen da je idealan za rodzersov sistem igre..baloteli je nezadovoljan u milanu jer milan nema nikakve ambicije a ne zato sto je on problem..nije lako kad oces da igras na najvisem nivou a klub ti kao najvece pojacanje dovede pandeva

Brondby

pre 9 godina

Samo Brondby Brondby Brondby

Brondby Brondby Brondby


Brondby Brondby Brondby


Brondby Brondby Brondby


Brondby Brondby Brondby


Brondby Brondby Brondby


Brondby Brondby Brondby


Brondby Brondby Brondby


Brondby Brondby Brondby


Brondby Brondby Brondby


Brondby Brondby Brondby

Maks

pre 9 godina

Zasto da dobaci kada moze da da go?
vodja II, 21. avgust 2014 13:19)

Moze on i obucen da postigne goL ali decko je mislio na timski duh.
Baloteli i Liverpul? Po meni, totalni promasaj. Za te pare su mogli Mitrovica da dovedu a kusur da sacuvaju.

Nick_Cave

pre 9 godina

Kolko god glupo zvucalo ovo nije los potez kluba.Ne dobijas Aspasa totalnog anunimusa i osrednjeg fudbalera,ne dobijas Borinija mladog i neiskusnog,ne dobijas Zirua ili Samaka spiceve u pokusaju,ne dobijas Sevcenka ispusenu mustiklu,dobijas zdravog mladog golgetera sa mnogo utakmica u nogama.Ako uspe da ga zaiteresuje da na pravi nacin trenira Br ce napraviti pravi potez,ako ne nek se vrati u Milan,mislim da jednogodisnja pozajmica ovog nestasnog momka nije preveliko kockanje,kockanje je slicno kao i kockanje dovodjenja Falkaa koji je pola godine van fudbala i imao je tesku operaciju.Kriviti upravu je glupo,ipak nema Liverpool kinte da daje plate 150000 nedeljno i jace za nekog ko ce mu sedeti na klupi i cekati da se Staridz povredi.
Ako se Baloteli posveti sportu jedan je od jacih igraca na svetu,na zalost to ne praktikuje.Ipak mislim da su ovo sve samo glasine,a videcemo za 10 dana ko je bio u pravu...
P.s.Ne znam sto se svi toliko interesujete za Lazara Markovica,momak je bio povredjen,a i nema veze sa pozicijom spica...

njoke

pre 9 godina

au kakvi amaterski komentari.....ljudi,liverpul placa 16m funti a to je 20m evra za njega....i to u trenutku kad sejn long kosta 15m,felaini 30m,erera i šo po 40....aj razmislite na trenutak sad o tome....nek da 10-15 golova u sezonu koliko daje onaj panj žiru i bice pun pogodak za te pare koje su danas sića

Zoki

pre 9 godina

Nisam navijac Liverpula al njih i Dortmund gotivim zbog vjernih navijaca ali nikako im nije potrebna ova karikatura od igraca u timu.
Pa budimo realni i pogledajmo njegov ucinak kao napadaca u timovima kao sto su Milan,City i Inter. Decko je presmijesan jedina svjetla tacka u njegovoj fudbalskoj karijeri je ona golcina Nojeru na Euro 2012

Vladimir Pula

pre 9 godina

@Takodje, ja ne pamtim pogresnu prodaju Milana. Ibrahimovic i Silva da, ali zato sto nema para. Kaka, Shevchenko, sve prodaje u pravi cas!
(Zlatan_Ibrahimovic, 21. avgust 2014 16:28) Andrea Pirlo u Juventus za dzabe ??? Jer su procijenili da je gotov igrac ??? A on ponovo izmislio Juventus koji se raspadao godinama..

Daniel Ager

pre 9 godina

Jedno je sigurno otisao je jedan "ludi" lik,a dosao je duplo ludji od njega ako ponovi samo pola od onog sto je Suarez pokazivao na terenu bice i vise nego dobro pojacanje.

ivan

pre 9 godina

Baloteli nije igrac koji je gladan uspeha, on je i sam rekao jednom da je fudbal za njega samo posao na koji mora da ide svaki dan. Zamena za Suareza je morao biti neki motivisaniji igrac zeljan titula.

Neznalica

pre 9 godina

Nemanja@

Ne moraš ti uopšte da gledaš Liverpul. Niko te ne tera. To što spominješ Lovrena i sada Balotelija govori da tebe i ne zanima sam fudbal već sporedne stvari. Idi ti lepo gledaj nekog drugog. Najbolje ti je da promeniš sport.

Inače Baloteli nije nikakav rizik za Liverpul, bar ne ukoliko je tačna cifra od 16 miliona funti. Nema šanse, makar se Baloteli pokazao kao loše rešenje, da ga Liverpul neće prodati za slične pare. Znači, ako počne da pravi probleme, klupa i otarasiti ga se sledeći prelazni rok. Ja ipak mislim da će Baloteli biti pun pogodak. Smiriće se on baš da pokaže svima koji ne veruju u njega. Znači bar će jedno godinu dva da bude normalan koliko to može da bude a onda, kada počne opet o njemu da se puno govori, onda će učiniti neku glupost. Dotle će ga Rodžers iskoristiti za ono što najbolje ume, da igra fudbal.

crnobeli delija

pre 9 godina

tuzno je i po malo zabavno citati kako se svake sezone pojavi po neki nadobudni menadzer koji misli da ce bas on nauciti Balotelija pameti i izvuci iz njega maximum. Covek je nije sav svoj, njemu ne treba menadzer vec psiholog (mozda i psihijatar), on nema nikakav realni odnos prema svetu oko sebe,a a na mentalnoom je nivou klinca od 11 godina + prepun para. samo je pitanje kad ce i koliko veliko s*anje da napravi.

danas se istroja i tradicija kluba prodaju za gol vishe, na zalost. nema ovo veze sa sportom.

Nik

pre 9 godina

A da pitam sve poznavaoce ovde koji pominju Markovica - kakve veze ima on s Balotelojem? Nije valjda da mislite da je Markovic spic? Levo krilo, poluspic da, ali spic ne. Nikada nije ni bio.

Haizenberg

pre 9 godina

Jeste malo problematican ali sa godinama ce biti sve ozbiljniji.Tesko je odoleti tolikim iskusenjima kao mlad pa ga donekle i razumem.Realno Markovic je dobar ali ne vredi vise od Balotelija koji se dokazao kao gol igrac dok je ovaj nas jos uvek samo trkac.

milan

pre 9 godina

hvala bogu da se oslobodismo ovog igraca...Ovaj samo unosi nemir u svlacionicu a prevaga je bio u ovih godinu ipo u Milanu pa vjerovatno na 4 utakmice...uglavnom golovi iz penala,slabo kretanje,nikakva motivacija...svaka cast njegovom menadzeru koji mu sredjuje astronomske ugovore za nista koje prikazuje na terenu

Zlatan_Ibrahimovic

pre 9 godina

Takodje, ja ne pamtim pogresnu prodaju Milana. Ibrahimovic i Silva da, ali zato sto nema para. Kaka, Shevchenko, sve prodaje u pravi cas!

Владимир

pre 9 godina

Најбоља куповина Ливерпула овог лета.
Топ играч, класа. Такви праве разлику и доносе победе у важним утакмицама.
Оно што му се замера је мање голова из игре, највише их даје из прекида.
Ја кажем, он их даје како хоће!
Товариће у ПЛ и ЛШ.
Само да се навикну један на другог- Стариџ и Бало, 2 својеглава и себична карактера. (:

fles

pre 9 godina

baloteli poseduje nesporan kvalitet ali njegovoj psihi nema pomoci plus je u padu forme celu proslu sezonu in svetsko prvestvo. po meni pogresan potez bolje destro kad vec ne moze falkao ili kavani

corbamen

pre 9 godina

nece se markovic naigrati kako ja vidim. imaju pored njega jos i kutinja, lejlanu, sterlinga, staridza, lamberta, borinija i jos uvek su u potrazi za top-ofanzivcem. dakle 8 igraca za 3 pozicije u napadu a on bas i ne odskace od ostatka

palop

pre 9 godina

Da su ga kojim slucajem uparili sa suarezom bili bi najjaci tandem u istoriji fudbala a i sire. Ne zna se ko je ludji! Mozda tu mogu prici Roj Kin i Eric Kantona ili eventualno ona budala Son Artest danas poznat kao "Men of world peace"!
(Kaba, 21. avgust 2014 19:09)

Son Artest zvani "Men of world peace" ahahahah! Moram priznati da si me lepo nasmejao :D

s4

pre 9 godina

Milan je i sa Balotelijen bio loš, bez njega je u rangu Partizana i Crvene Zvezde, ako ne i gori.
(Štilcovana Katabolcna, 21. avgust 2014 14:41)
nemas ti pojma on je pojacao ekipu samo sto je otisao.

mrGood

pre 9 godina

Nema nikakvog spora da Baloteli nema kvalitet ali... nije ga Rodzers doveo da bude prvi spic, koristice ga u rotaciji sa Lambertom. Samo je malo smesno sto se Rodzers nije jos uvek navikao da je Liverpul u usponu i sme slobodno da zagrize za jace igrace i da je cudan potez kada krenes da angazujes Falkaa pa Kavanija i odes po Balotelija :) To ti je kao kada krenes na Ibicu a zavrsis u Sutomoru bez vode.. Pozdrav svima!

andreas kisser

pre 9 godina

Nema nikakvog spora da Baloteli nema kvalitet ali... nije ga Rodzers doveo da bude prvi spic, koristice ga u rotaciji sa Lambertom. Samo je malo smesno sto se Rodzers nije jos uvek navikao da je Liverpul u usponu i sme slobodno da zagrize za jace igrace i da je cudan potez kada krenes da angazujes Falkaa pa Kavanija i odes po Balotelija :) To ti je kao kada krenes na Ibicu a zavrsis u Sutomoru bez vode.. Pozdrav svima!
(mrGood, 21. avgust 2014 21:27)

a objasni mi molim te kako da rodzers dovede 'jace' igrace, ako ti igraci ne zele da dodju!? jedan je ovde non stop vikao 'da je pametan da dovede rojsa'! a kako da ga dovede, da ga uhvati za usi pa iz dortmunda za liverul? kavani nije nikada ni bio ozbiljna opcija, lavecija je PSG cas pustao, cas nije, a falako je zapeo da igra za real, a posto ga ovi ne zele jer su doveli hameza nabio je sam sebi cenu od £200.000 nedeljno (da vam prevedem u evre - 250.000)! uz to je monako trazio da im liverpul plati £12M za POZAJMICU (to tek nigde nema). ajde reci posteno da li smatras da je realno potrositi tolike pare na igraca koji je celu proslu sezonu bio povredjen? i koga je onda liverpul trebalo da dovede? ispusenu mustiklu etoa? remija sa srcanim problemima? bonija koga svonsi ceni koliko i PSG lavecija? kada se ovako sve uzme u obzir, mario je u principu najbolji odnos cena/kvalitet od ovoga sto je bilo u ponudi! prvi tim: minjole-moreno,skrtel,lovren,flanagan-dzerard-henderson,kutinjo,sterling-staridz,baloteli. ja zadovoljan!

Li Osvald

pre 9 godina

Koliko se ljudi( verovatno veoma mladih) ne razume u fudbal, to je neverovatno! Pa taj Baloteli ne vredi pisljiva boba ni kao igrac, ni kao covek. Uvek ljut, nezadovoljan, kad mu ne ide "baca karte", kao malo nevaspitani dete. I sta igra, kad igra: setka se i ceka da mu se namesti neka lopta, pa ako pogodi onda je super igrac. Ako ne,onda je mnogo ljut. Da vredi nesto ne bi ga ovakav Milan teslimio. On kao da je dosao iz popravnog doma!

zuba

pre 9 godina

Stan Collymore, Nicolas Anelka, Abel Xavier, Djibril Cisse, Jermaine Pennant, Craig Bellamy, Luis Suarez... morala je nekva ovakva glava da stigne u Lpool, vec sam se zabrinuo da nece imati budalu u timu... zar par godina ce Aleksandar Mitrovic da zameni Maria.

Toliko

pre 9 godina

Sada milion posto Markovic nema da vidi prvu postavu...mada i onako ne bi puno igrao jer imaju puno boljih igraca od njega na toj poziciji.

Graditelj trazi radnika

pre 9 godina

Pristao!!! Pa oni su jedva cekali da ga prodaju. Stvarno ne znam sta ce Liverpulu ovaj "fudbaler". Mozda grade novi stadion?

Zlatan_Ibrahimovic

pre 9 godina

@njoke - to su cene igaraca u Engleskoj. Milan ce za te pare i jos nesto sitno dovesti ili Jacksona Martineza ili Daglasa Costu. Volim Marija, sjajan je momak, ali vukao se po terenu vec godinu dana odigrao je pet dobrih utakmica. I trazi platu od sedam miliona evra! Otuda takva cena.

baki

pre 9 godina

... i ovim se karijera Lazara Markovica u Liverpulu zavrsila... Surovo, ali realno postaje cetvrta opcija u napadu (sve i da je zdrav). Stata, trebao nam je spic tog tipa u reprezentaciji.

Kutinjo

pre 9 godina

Nemam pojma sta bi rekao na ovo bez ikakave sumnje radi se o talentu ali ako ovako nastavi bice to samo jos jedan protracen talenat,Rodzers verovatno zna sta radi valjda ce ga bar malo dovesti u red jel lik je totalno polupan u glavu,ali tako je i Suarez se nesto kao bunio da oce da ode glumio neko ludilo pa ga ovaj odstranio iz tima i otero ga da sam trenira i rekao da dok god se ne izvini nece se vracati i da ga sigurno nece prodati,ovaj se nedelju dana bunio i na kraju popustio i izvinuo se,verujem da ce i ovog Rodzers dovesti u red.

Kaba

pre 9 godina

Da su ga kojim slucajem uparili sa suarezom bili bi najjaci tandem u istoriji fudbala a i sire. Ne zna se ko je ludji! Mozda tu mogu prici Roj Kin i Eric Kantona ili eventualno ona budala Son Artest danas poznat kao "Men of world peace"!

N

pre 9 godina

"njegov odlazak je najvece pojacanje milana"...a to sto protiv ajaksa nisu prelazili ni pola i ne bi ni prosli da nije bilo njega, to na stranu... Ja mrzim Milan, a neko lepo rece, kada moze panjito Ziru da se igra, moci ce i Mario (Tores ipak ne moze)... Go Gunners

Uros

pre 9 godina

OOOOOO Balotelli he's a striker he's good at darts. An alergy to grass but when he plays his f**king class, he dives arounds moss side with a wallet full of cash OOOOO Balotelli !! Hvala ti za sve i u sitiju i u milanu ( ova pesma ima ritam kao i ona partizanova ) oOOO partizane volimo t.. itd

Dag Kristi

pre 9 godina

Mislim da je ovo greska Rodzersa.Ko da obuzda ovog?Jedino da mu kupi vazdusnu pusku,pikado ili vatromet,pa nek miruje neko vreme.

Brondby

pre 9 godina

Samo Brondby Brondby Brondby

Brondby Brondby Brondby


Brondby Brondby Brondby


Brondby Brondby Brondby


Brondby Brondby Brondby


Brondby Brondby Brondby


Brondby Brondby Brondby


Brondby Brondby Brondby


Brondby Brondby Brondby


Brondby Brondby Brondby


Brondby Brondby Brondby

baki

pre 9 godina

... i ovim se karijera Lazara Markovica u Liverpulu zavrsila... Surovo, ali realno postaje cetvrta opcija u napadu (sve i da je zdrav). Stata, trebao nam je spic tog tipa u reprezentaciji.

Toliko

pre 9 godina

Sada milion posto Markovic nema da vidi prvu postavu...mada i onako ne bi puno igrao jer imaju puno boljih igraca od njega na toj poziciji.

Владимир

pre 9 godina

Најбоља куповина Ливерпула овог лета.
Топ играч, класа. Такви праве разлику и доносе победе у важним утакмицама.
Оно што му се замера је мање голова из игре, највише их даје из прекида.
Ја кажем, он их даје како хоће!
Товариће у ПЛ и ЛШ.
Само да се навикну један на другог- Стариџ и Бало, 2 својеглава и себична карактера. (:

corbamen

pre 9 godina

nece se markovic naigrati kako ja vidim. imaju pored njega jos i kutinja, lejlanu, sterlinga, staridza, lamberta, borinija i jos uvek su u potrazi za top-ofanzivcem. dakle 8 igraca za 3 pozicije u napadu a on bas i ne odskace od ostatka

Maks

pre 9 godina

Zasto da dobaci kada moze da da go?
vodja II, 21. avgust 2014 13:19)

Moze on i obucen da postigne goL ali decko je mislio na timski duh.
Baloteli i Liverpul? Po meni, totalni promasaj. Za te pare su mogli Mitrovica da dovedu a kusur da sacuvaju.

s4

pre 9 godina

Milan je i sa Balotelijen bio loš, bez njega je u rangu Partizana i Crvene Zvezde, ako ne i gori.
(Štilcovana Katabolcna, 21. avgust 2014 14:41)
nemas ti pojma on je pojacao ekipu samo sto je otisao.

Kaba

pre 9 godina

Da su ga kojim slucajem uparili sa suarezom bili bi najjaci tandem u istoriji fudbala a i sire. Ne zna se ko je ludji! Mozda tu mogu prici Roj Kin i Eric Kantona ili eventualno ona budala Son Artest danas poznat kao "Men of world peace"!

Mjau

pre 9 godina

Ne znam samo dal bi Balotelli mogo da bude pristojna zamjena Suarezu, malo zvuči nerealno al vidjećemo
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (sanjak, 21. avgust 2014 11:52)

Naravno da može i hoće.
Barem kada je pravljenje gluposti u pitanju.

mrGood

pre 9 godina

Nema nikakvog spora da Baloteli nema kvalitet ali... nije ga Rodzers doveo da bude prvi spic, koristice ga u rotaciji sa Lambertom. Samo je malo smesno sto se Rodzers nije jos uvek navikao da je Liverpul u usponu i sme slobodno da zagrize za jace igrace i da je cudan potez kada krenes da angazujes Falkaa pa Kavanija i odes po Balotelija :) To ti je kao kada krenes na Ibicu a zavrsis u Sutomoru bez vode.. Pozdrav svima!

ynwa

pre 9 godina

siguran sam da ce mu rodzers skrenuti paznju na ponasanje a i zna se ko se najvise pita u liverpulovoj svlacionici a sto se tice fudbalskog znanja boljeg igraca nisu mogli da kupe mario ima fudbal u malom prstu takodje sam ubedjen da je idealan za rodzersov sistem igre..baloteli je nezadovoljan u milanu jer milan nema nikakve ambicije a ne zato sto je on problem..nije lako kad oces da igras na najvisem nivou a klub ti kao najvece pojacanje dovede pandeva

Li Osvald

pre 9 godina

Koliko se ljudi( verovatno veoma mladih) ne razume u fudbal, to je neverovatno! Pa taj Baloteli ne vredi pisljiva boba ni kao igrac, ni kao covek. Uvek ljut, nezadovoljan, kad mu ne ide "baca karte", kao malo nevaspitani dete. I sta igra, kad igra: setka se i ceka da mu se namesti neka lopta, pa ako pogodi onda je super igrac. Ako ne,onda je mnogo ljut. Da vredi nesto ne bi ga ovakav Milan teslimio. On kao da je dosao iz popravnog doma!

Zlatan_Ibrahimovic

pre 9 godina

Takodje, ja ne pamtim pogresnu prodaju Milana. Ibrahimovic i Silva da, ali zato sto nema para. Kaka, Shevchenko, sve prodaje u pravi cas!

Graditelj trazi radnika

pre 9 godina

Pristao!!! Pa oni su jedva cekali da ga prodaju. Stvarno ne znam sta ce Liverpulu ovaj "fudbaler". Mozda grade novi stadion?

milan

pre 9 godina

hvala bogu da se oslobodismo ovog igraca...Ovaj samo unosi nemir u svlacionicu a prevaga je bio u ovih godinu ipo u Milanu pa vjerovatno na 4 utakmice...uglavnom golovi iz penala,slabo kretanje,nikakva motivacija...svaka cast njegovom menadzeru koji mu sredjuje astronomske ugovore za nista koje prikazuje na terenu

crnobeli delija

pre 9 godina

tuzno je i po malo zabavno citati kako se svake sezone pojavi po neki nadobudni menadzer koji misli da ce bas on nauciti Balotelija pameti i izvuci iz njega maximum. Covek je nije sav svoj, njemu ne treba menadzer vec psiholog (mozda i psihijatar), on nema nikakav realni odnos prema svetu oko sebe,a a na mentalnoom je nivou klinca od 11 godina + prepun para. samo je pitanje kad ce i koliko veliko s*anje da napravi.

danas se istroja i tradicija kluba prodaju za gol vishe, na zalost. nema ovo veze sa sportom.

topkek

pre 9 godina

E moji poznavaoci fudbala.. Baloteli je klasa za npr Remy-a ili Bony-a. Mislim da ce se lepo uklopiti u igri lfc-a. Njemu treba brz fudbal i mnogo prilika za prodor i šut. Nije ni cudo sto se nije nadavao golova u Milanu koji igra spor fudbal na duge lopte.

fles

pre 9 godina

baloteli poseduje nesporan kvalitet ali njegovoj psihi nema pomoci plus je u padu forme celu proslu sezonu in svetsko prvestvo. po meni pogresan potez bolje destro kad vec ne moze falkao ili kavani

Zoki

pre 9 godina

Nisam navijac Liverpula al njih i Dortmund gotivim zbog vjernih navijaca ali nikako im nije potrebna ova karikatura od igraca u timu.
Pa budimo realni i pogledajmo njegov ucinak kao napadaca u timovima kao sto su Milan,City i Inter. Decko je presmijesan jedina svjetla tacka u njegovoj fudbalskoj karijeri je ona golcina Nojeru na Euro 2012

Nick_Cave

pre 9 godina

Kolko god glupo zvucalo ovo nije los potez kluba.Ne dobijas Aspasa totalnog anunimusa i osrednjeg fudbalera,ne dobijas Borinija mladog i neiskusnog,ne dobijas Zirua ili Samaka spiceve u pokusaju,ne dobijas Sevcenka ispusenu mustiklu,dobijas zdravog mladog golgetera sa mnogo utakmica u nogama.Ako uspe da ga zaiteresuje da na pravi nacin trenira Br ce napraviti pravi potez,ako ne nek se vrati u Milan,mislim da jednogodisnja pozajmica ovog nestasnog momka nije preveliko kockanje,kockanje je slicno kao i kockanje dovodjenja Falkaa koji je pola godine van fudbala i imao je tesku operaciju.Kriviti upravu je glupo,ipak nema Liverpool kinte da daje plate 150000 nedeljno i jace za nekog ko ce mu sedeti na klupi i cekati da se Staridz povredi.
Ako se Baloteli posveti sportu jedan je od jacih igraca na svetu,na zalost to ne praktikuje.Ipak mislim da su ovo sve samo glasine,a videcemo za 10 dana ko je bio u pravu...
P.s.Ne znam sto se svi toliko interesujete za Lazara Markovica,momak je bio povredjen,a i nema veze sa pozicijom spica...

Dag Kristi

pre 9 godina

Mislim da je ovo greska Rodzersa.Ko da obuzda ovog?Jedino da mu kupi vazdusnu pusku,pikado ili vatromet,pa nek miruje neko vreme.

Balboa

pre 9 godina

"...dok Radamel Falkao i Edinson Kavani nisu bili dostupni Brendanu Rodžersu."

Pa što ih nije zvao ponovo, možda su pričali...eee razmaženi Rodžers, jednom mu se ne jave na telefon, odmah traži drugog :D

Uros

pre 9 godina

OOOOOO Balotelli he's a striker he's good at darts. An alergy to grass but when he plays his f**king class, he dives arounds moss side with a wallet full of cash OOOOO Balotelli !! Hvala ti za sve i u sitiju i u milanu ( ova pesma ima ritam kao i ona partizanova ) oOOO partizane volimo t.. itd

ivan

pre 9 godina

Baloteli nije igrac koji je gladan uspeha, on je i sam rekao jednom da je fudbal za njega samo posao na koji mora da ide svaki dan. Zamena za Suareza je morao biti neki motivisaniji igrac zeljan titula.

Haizenberg

pre 9 godina

Jeste malo problematican ali sa godinama ce biti sve ozbiljniji.Tesko je odoleti tolikim iskusenjima kao mlad pa ga donekle i razumem.Realno Markovic je dobar ali ne vredi vise od Balotelija koji se dokazao kao gol igrac dok je ovaj nas jos uvek samo trkac.

njoke

pre 9 godina

au kakvi amaterski komentari.....ljudi,liverpul placa 16m funti a to je 20m evra za njega....i to u trenutku kad sejn long kosta 15m,felaini 30m,erera i šo po 40....aj razmislite na trenutak sad o tome....nek da 10-15 golova u sezonu koliko daje onaj panj žiru i bice pun pogodak za te pare koje su danas sića

Vladimir Pula

pre 9 godina

@Takodje, ja ne pamtim pogresnu prodaju Milana. Ibrahimovic i Silva da, ali zato sto nema para. Kaka, Shevchenko, sve prodaje u pravi cas!
(Zlatan_Ibrahimovic, 21. avgust 2014 16:28) Andrea Pirlo u Juventus za dzabe ??? Jer su procijenili da je gotov igrac ??? A on ponovo izmislio Juventus koji se raspadao godinama..

Neznalica

pre 9 godina

Nemanja@

Ne moraš ti uopšte da gledaš Liverpul. Niko te ne tera. To što spominješ Lovrena i sada Balotelija govori da tebe i ne zanima sam fudbal već sporedne stvari. Idi ti lepo gledaj nekog drugog. Najbolje ti je da promeniš sport.

Inače Baloteli nije nikakav rizik za Liverpul, bar ne ukoliko je tačna cifra od 16 miliona funti. Nema šanse, makar se Baloteli pokazao kao loše rešenje, da ga Liverpul neće prodati za slične pare. Znači, ako počne da pravi probleme, klupa i otarasiti ga se sledeći prelazni rok. Ja ipak mislim da će Baloteli biti pun pogodak. Smiriće se on baš da pokaže svima koji ne veruju u njega. Znači bar će jedno godinu dva da bude normalan koliko to može da bude a onda, kada počne opet o njemu da se puno govori, onda će učiniti neku glupost. Dotle će ga Rodžers iskoristiti za ono što najbolje ume, da igra fudbal.

Aleksa

pre 9 godina

Dobro, sta pametujete sad? Kakav je Staridz bio u Celsiju a kakav je u Liverpulu? Covek dao 36 golova na 50 utakmica, dokazao se i sad dobija jednog momka za kog mislim da nije imao sa kim da igra u timu da mu pravi drustvo u napadu. Tako uvek ide kad neko negde predje, Tores kad je dosao,Luis Garcia onda, Fauler kad je dosao itd.. I ne samo kod nas, evo imate aktuelno za Dijega Kostu za koga masa ljudi misli da nece biti dobar u PL. Pustite pametovanje, dajte da vidimo. Ili ce BR da ga urazumi (sto tesko ali nije nemoguce) ili ca da bude novi Carroll. Nije strasno kako god, zivot ide dalje.

Nik

pre 9 godina

A da pitam sve poznavaoce ovde koji pominju Markovica - kakve veze ima on s Balotelojem? Nije valjda da mislite da je Markovic spic? Levo krilo, poluspic da, ali spic ne. Nikada nije ni bio.

Kutinjo

pre 9 godina

Nemam pojma sta bi rekao na ovo bez ikakave sumnje radi se o talentu ali ako ovako nastavi bice to samo jos jedan protracen talenat,Rodzers verovatno zna sta radi valjda ce ga bar malo dovesti u red jel lik je totalno polupan u glavu,ali tako je i Suarez se nesto kao bunio da oce da ode glumio neko ludilo pa ga ovaj odstranio iz tima i otero ga da sam trenira i rekao da dok god se ne izvini nece se vracati i da ga sigurno nece prodati,ovaj se nedelju dana bunio i na kraju popustio i izvinuo se,verujem da ce i ovog Rodzers dovesti u red.

Daniel Ager

pre 9 godina

Jedno je sigurno otisao je jedan "ludi" lik,a dosao je duplo ludji od njega ako ponovi samo pola od onog sto je Suarez pokazivao na terenu bice i vise nego dobro pojacanje.

palop

pre 9 godina

Da su ga kojim slucajem uparili sa suarezom bili bi najjaci tandem u istoriji fudbala a i sire. Ne zna se ko je ludji! Mozda tu mogu prici Roj Kin i Eric Kantona ili eventualno ona budala Son Artest danas poznat kao "Men of world peace"!
(Kaba, 21. avgust 2014 19:09)

Son Artest zvani "Men of world peace" ahahahah! Moram priznati da si me lepo nasmejao :D

N

pre 9 godina

"njegov odlazak je najvece pojacanje milana"...a to sto protiv ajaksa nisu prelazili ni pola i ne bi ni prosli da nije bilo njega, to na stranu... Ja mrzim Milan, a neko lepo rece, kada moze panjito Ziru da se igra, moci ce i Mario (Tores ipak ne moze)... Go Gunners

Zlatan_Ibrahimovic

pre 9 godina

@njoke - to su cene igaraca u Engleskoj. Milan ce za te pare i jos nesto sitno dovesti ili Jacksona Martineza ili Daglasa Costu. Volim Marija, sjajan je momak, ali vukao se po terenu vec godinu dana odigrao je pet dobrih utakmica. I trazi platu od sedam miliona evra! Otuda takva cena.

andreas kisser

pre 9 godina

Nema nikakvog spora da Baloteli nema kvalitet ali... nije ga Rodzers doveo da bude prvi spic, koristice ga u rotaciji sa Lambertom. Samo je malo smesno sto se Rodzers nije jos uvek navikao da je Liverpul u usponu i sme slobodno da zagrize za jace igrace i da je cudan potez kada krenes da angazujes Falkaa pa Kavanija i odes po Balotelija :) To ti je kao kada krenes na Ibicu a zavrsis u Sutomoru bez vode.. Pozdrav svima!
(mrGood, 21. avgust 2014 21:27)

a objasni mi molim te kako da rodzers dovede 'jace' igrace, ako ti igraci ne zele da dodju!? jedan je ovde non stop vikao 'da je pametan da dovede rojsa'! a kako da ga dovede, da ga uhvati za usi pa iz dortmunda za liverul? kavani nije nikada ni bio ozbiljna opcija, lavecija je PSG cas pustao, cas nije, a falako je zapeo da igra za real, a posto ga ovi ne zele jer su doveli hameza nabio je sam sebi cenu od £200.000 nedeljno (da vam prevedem u evre - 250.000)! uz to je monako trazio da im liverpul plati £12M za POZAJMICU (to tek nigde nema). ajde reci posteno da li smatras da je realno potrositi tolike pare na igraca koji je celu proslu sezonu bio povredjen? i koga je onda liverpul trebalo da dovede? ispusenu mustiklu etoa? remija sa srcanim problemima? bonija koga svonsi ceni koliko i PSG lavecija? kada se ovako sve uzme u obzir, mario je u principu najbolji odnos cena/kvalitet od ovoga sto je bilo u ponudi! prvi tim: minjole-moreno,skrtel,lovren,flanagan-dzerard-henderson,kutinjo,sterling-staridz,baloteli. ja zadovoljan!

zuba

pre 9 godina

Stan Collymore, Nicolas Anelka, Abel Xavier, Djibril Cisse, Jermaine Pennant, Craig Bellamy, Luis Suarez... morala je nekva ovakva glava da stigne u Lpool, vec sam se zabrinuo da nece imati budalu u timu... zar par godina ce Aleksandar Mitrovic da zameni Maria.