Četvrtak, 21.08.2014.

08:49

Stjepanović: Tako se ja trkam

Srpski plivač Velimir Stjepanović, novi šampion Evrope na 200 metara slobodno, očekuje da mu EP u Berlinu bude odskočna daska za Olimpijske igre u Riju.

Izvor: B92

Stjepanoviæ: Tako se ja trkam IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

54 Komentari

Sortiraj po:

Neprocenjivo lupetanje i omalovazavanje

pre 9 godina

Izraz na Bidermanovom licu posle saznanja da je izgubio od naseg junaka Velje. Neprocenjivo.
(Kao i na licima 6000 Nemaca u dvorani, 21. avgust 2014 12:13)

Ne lupetaj, zivota ti! Velja nikad veci aplauz za pobedu u dosadasnjoj karijeri nije dobio. Ponasanje berlinske publike je bilo za svaku pohvalu. A i Bilderman mu je odao priznanje. Zar nije rekao:" On je poslednjih 50m. doleteo!"?

Her Zivota

pre 9 godina

Realno prijatan uspeh, realno skromna konkurencija, realno za OI ima bas da zapne i napreduje da udje u finale uopste.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Zona, 21. avgust 2014 12:14)


Realno prijatan uspeh ??? Kako poucno izreceno. Mislis da ce da zapinje da udje u finale na OI, pre 2 godine je plivao u finalu 200 leptir na OI u Londonu, kazes skromna konkurencija, sa Veljine desne strane na podijumu je stajao trostruki uzastopni evropski prvak, bivsi svetski prvak i aktuelni svetki rekorder u disciplini 200 slobodno, sa Veljine leve strane je stajao aktuelni svetski i olimpijski prvak u disciplini 200 slobodno, ali dobro kako ti kazes druze ili drugarice. Ali ne sekiraj se i ti ces ostati upamcena po necemu, ti si jedna od prvih kako se to zove trolova na vestima o Velji Stjepanovicu, a ako Velja nastavi da belezi ovakve rezultate bice vas sve vise i vise. Eno na vestima o Djokovicu, svaki put kada citam komentare zaboli me zeludac od budalastina koje tamo procitam !!!

plivach

pre 9 godina

@USAfil
prijatelju, zashto komentarish sport koji ne poznajesh dovoljno?
Promaklo ti je da je iza Velimira i Paul Beidermanna na trecem mestu Svetski i Olimpijski shampion na 200 m freestyle, Francuz Yannick?
O kojim australijskim i americhkim plivachima ti govorish?

USAfil

pre 9 godina

USAfil - za ministra sporta. (samo nek posalje tacne podatke takvi nam trebaju)..........i da molim te mi reci koj je najbolji korejski plivac? zelim da pratim.
(misa, 21. avgust 2014 09:55)

Cim ne znas ko je najbolji korejeski plivac, to dosta govori o tvom znanju. Little education for you: Park Tae-Hwan osvajac srebrne medalje na OI, evo jos malo edukacije, kineski plivac Sun Yang, osvajac srebrne medalje na OI... have a good day.

Melenci

pre 9 godina

nemojte molim vas sliku Velimira gurati u drugi plan!Neka stoji bar nekoliko dana.Cak ni Nole ne moze za sada biti prvi na sportskim vestima,jer ova zlata jednog divnog i skromnog momka zasluzuju najveci moguci respekt.Uostalom bas me briga za Balotelija,on je sporedna vest u odnosu na naseg heroja nacije.

Bora

pre 9 godina

Izvesni Ivan NS se već neko vreme "ističe" svojim (i za naše prilike) natprosečno neinteligentnim izjavama. Jadničak, zaista mu nedostaje pažnja drugih...

ne lupaj

pre 9 godina

Pobedio Biedermanna ?! Coveka na zalasku karijere?!?I nije neki podvig, a ostali boranija, dok Yannick Agnel tempira formu za OI, Danila Izotov nije ni plivao. Kad bude plivao protiv Americkih i Australijskih, Kineskih i Koreanskih plivaca ima da se udavi u talasima!
(USAfil, 21. avgust 2014 08:47)
Tempira formu za OI ??? Pa nisu Olimpijske Igre za 2 meseca već za 2 godine...

blabla

pre 9 godina

Хаха, насмеши ме наслов. Невезано за текст, видим ја да се нешто мотају, не знају ни шта хоће. хахаха Широко је поље, само иди куд си кренуо. ))):

Pod hitno

pre 9 godina

POD HITNO Kris Tajdiju dati drzavljanstvo Srbije, a Plivacki savez da ucini sve kako bi ovaj covek u narednih pet godina od najvecih talenata stvorio sampione, ali pre svega pomogao nasim najtalentovanijim trenerima da usavrse svoj posao kako bi u buducnosti trenirali nase plivace. Koliko lose rade u plivackom savezu dovoljan je podatak da nam se plivaci sami snalaze kako umeju i znaju, pr. Miroslava Najdanovski veciti talenat dosla na prvenstvo bez trenera, nema sponzora, Ivan Lendjer i Caba Siladji malo bolja situacija OKS ih preuzeo i omogucio im pripreme ali ocigledno nije dovoljno. Savez da poradi na resavanju osnovnih problema nasih reprezentativaca i obezbedi najbolje uslove najtalentovanijoj deci. Ako su iz Plivackog saveza nesposobni da ovo urade neka se sklanjaju i na celo saveza da dodje MILORAD CAVIC. MOS da pod hitno menja zakon o sportu, jer mnoge stvari nisu jasne, ko resava pitanje infrastrukture, kako se finansiraju ekipni a kako pojedinacni, kako treba drzavni novac da se rasporedjuje na OKS, SSSS a kako na granske saveze, sta su nam amaterski a sta profesionalni sportovi, zakonsko izvrsenje pritiska na granske saveze da se definisu amaterski i profesionalni klubovi koji ce biti u uskoj vezi, i sl. Pricamo o privatizaciji klubova nemamo elementarne stvari resene zakonom.

Вељо, не заслужујемо те

pre 9 godina

(Aladdin Sane, 21. avgust 2014 10:16)

Надам се да је Велимир прочитао твој коментар и да ћеш постати његов тренер. Ипак си стручњак за пливање. Толико си добар да и у каду улазиш са шлауфом.

Velja valja Srbiji

pre 9 godina

Zna li neko jel se sprema neki docek. Bila bi sramota da se ne sprema jer covek nam doneo 2 zlata sa jednog prvenstva. Dva puta se zahvaljujuci njemu intonirala srpska himna u sred nemacke prestonice. Ovaj covek zasluzuje poklon do zemlje.

Petar A

pre 9 godina

Em je Njemac dominirao godinama, em je takmicenje u Berlinu, em je ostala mala sumnja da je pobjeda na 400 m bila samo zato sto nije bilo Njemca... Svaka cast! Bravo! Srbija jos jednom pokazuje da moze biti velesila u vodi!

bravo

pre 9 godina

Svaka čast Velimire! Eee, sada će se naši političari slikati sa njim, pa obećavati i obećavati, oni kojim nikada nisu ljudski ni zaplivali (osim ministra sporta, a na kraju... samo da ne bude kao sa čavićem i Nađom - nema para, nema bazena, nema ničeg. Sreća, pa ovaj dečko, kako mi se čini, trenira van Srbije. Samo tako može uspeti i to mu iskreno želim.

Salej.

pre 9 godina

Svaka čast majstore. Ovakvi momci treba da budu uzor našoj deci, a ne narko dileri i estradne zvezde i starlete. Oduševio me je iskreno

paka

pre 9 godina

Postovanje i respekt pre svega za skromnost i ponasanje, a naravno duboki naklon za borbenost i postignuti reultat. Ono sto Cavic kaze "koji li je to osecaj pobediti Biederman-a u Berlinu"!

Nemacki mediji su veoma fer i realni u komentarima o trci i svi odaju priznanje Velimiru za fenomenalnu trku, pa i sam Biederman :
„Er ist die letzten Meter wirklich geflogen“, sagte Biedermann später, „seine Endgeschwindigkeit war einfach höher. Er hat heute eine Weltklasseleistung abgeliefert.“

Prevod: "On je poslednje metre zaista leteo", rekao je kasnije Biedermann, "njegova brzina u zavrsnici je jednostavno bila veca. On je danas otpliavo na svetskom nivou."

Ako to kaze Biederman, onda treba da mu verujemo!

Zoran

pre 9 godina

Specijalisti za domacine- Vaterpolisti rasturili Madzare usred Budimpeste, a Velja pobedio ipak velikok Bidermana( drzi svetski rekord i na 200 i na 400m. pokraj silnih: Felpsa, Francuza, Kineza i Korejaca) usred Berlina, a Novak pobedio Federera na Vimbldonu kazu "Federerova dnevna soba".

gradjaninX

pre 9 godina

Korektno izvestavanje i jos korektnija izjava njihovog plivaca osvajaca srebrne medalje.Evo linka iz frakfurtera alemajne cajtunga;
http://www.faz.net/aktuell/sport/mehr-sport/biedermann-verpasst-gold-um-zwei-hundertstel-13108631.html

Aladdin Sane

pre 9 godina

Trkaj se ti kako hoces, samo nastavljaj da uzimas zlatne medalje!
Licno mislim da nije pametno dati na pocetku sve od sebe i onda se nadati da ostali nece uspeti da ga stignu, mada je na 400m razbio konkurenciju.
Setimo se samo OI 2008. Cavic je posle 50m bio za pola tela (ako ne i vise) ispred Felpsa. Uprkos tome je uspeo Felps da ga stigne iako je po meni bio Cavic prvi...
Facit: Mislim da je pametnije cuvati energiju za finis.

van matice

pre 9 godina

u tudjini se vec prica, dobijam poruke kako je schvaba imao los zadnji zaveslaj... nisam mogao da im cutim pa ih upitah kako se nisu sekirali za cavketa. velja je pola metra nizi i za toliko je bio brzi od bidermana jer su zadnji zaveslaj izveli istovremena pa ova mala razlika na stoperici ustvari i nije tako mala sto posebno znaju svi koji su ili plivaju! bravo momcino. svaka cast na uspehu. kapa dole za skromnost. naravno kad srbin osvaja zlata o tome se ne pise u medijima. sramota za svetsku javnost. jedva cekam da gledam ovog momka u riu. srecno

Svaka čast

pre 9 godina

Pre svega, svaka čast Velimiru na svemu što je pokazao na ovom takmičenju. Ono što bih hteo posebno da naglasim, to je objektivnost samih organizatora, Nemačke. Da je kojim slučajem organizator bila Amerika ili firma koja je sponzor konkurenskom plivaču, Velimir ne bi dobio zlatnu medalju. Još uvek mi je pred očima finiš trke u Pekingu između Čavića i Felpsa. Na računaru još uvek čuvam taj snimak i nikad ne mogu prihvatiti, da je pobedio Felps.

***

pre 9 godina

(USAfil, 21. avgust 2014 08:47)
KOJI LI JE TVOJ PROBLEM ????
Ne mogu da verujem koji si ti hejter!

Velimiru svaka čast i puno uspeha u budućim takmičenjima!

misa

pre 9 godina

(USAfil, 21. avgust 2014 08:47) - ti se bas super razumes u plivanje i mnogo hvala na pojasnjenju. Ljudi onda nista ova medalja kao da nije ni bila.

USAfil - za ministra sporta. (samo nek posalje tacne podatke takvi nam trebaju)..........i da molim te mi reci koj je najbolji korejski plivac? zelim da pratim.

Danke auvf DanKoooo

pre 9 godina

El može neki prevod nemačkih medija, molim vas? Baš me zanima da li su samo konstatovali događaj, uz eventualno obrazloženje da je njihov majstor pojeo kolenicu više dan ranije, ili je na naslovnoj zveknulo "Zuperfantastiše zerben pokorišen europenzi!!"?

Vio

pre 9 godina

Pa bravo momcino! Gledala sam te i jutros na vestima u Berlinu nije ni spomenuto ko je to osvojio zlato, vec samo da je Biderman osvojio srebro.
Svaka cast, iako smo nevidljivi- uz tebe smo!

precanin

pre 9 godina

Evo sat vremena proslo od objavljivanja ovog texta a nema jos ni jedan komentar ? Da je tekst o onome zirkuzantu vec bi bilo preko sto komentara !? Na ovaj nacin saljemo poruku Stjepanovicu i sportskom svetu kolika smo "sportska nacija" i koliko nas taj uspeh(ako je to uspeh za Srbe) obradovao ?

USAfil

pre 9 godina

Pobedio Biedermanna ?! Coveka na zalasku karijere?!?I nije neki podvig, a ostali boranija, dok Yannick Agnel tempira formu za OI, Danila Izotov nije ni plivao. Kad bude plivao protiv Americkih i Australijskih, Kineskih i Koreanskih plivaca ima da se udavi u talasima!

Vio

pre 9 godina

Pa bravo momcino! Gledala sam te i jutros na vestima u Berlinu nije ni spomenuto ko je to osvojio zlato, vec samo da je Biderman osvojio srebro.
Svaka cast, iako smo nevidljivi- uz tebe smo!

Danke auvf DanKoooo

pre 9 godina

El može neki prevod nemačkih medija, molim vas? Baš me zanima da li su samo konstatovali događaj, uz eventualno obrazloženje da je njihov majstor pojeo kolenicu više dan ranije, ili je na naslovnoj zveknulo "Zuperfantastiše zerben pokorišen europenzi!!"?

van matice

pre 9 godina

u tudjini se vec prica, dobijam poruke kako je schvaba imao los zadnji zaveslaj... nisam mogao da im cutim pa ih upitah kako se nisu sekirali za cavketa. velja je pola metra nizi i za toliko je bio brzi od bidermana jer su zadnji zaveslaj izveli istovremena pa ova mala razlika na stoperici ustvari i nije tako mala sto posebno znaju svi koji su ili plivaju! bravo momcino. svaka cast na uspehu. kapa dole za skromnost. naravno kad srbin osvaja zlata o tome se ne pise u medijima. sramota za svetsku javnost. jedva cekam da gledam ovog momka u riu. srecno

***

pre 9 godina

(USAfil, 21. avgust 2014 08:47)
KOJI LI JE TVOJ PROBLEM ????
Ne mogu da verujem koji si ti hejter!

Velimiru svaka čast i puno uspeha u budućim takmičenjima!

misa

pre 9 godina

(USAfil, 21. avgust 2014 08:47) - ti se bas super razumes u plivanje i mnogo hvala na pojasnjenju. Ljudi onda nista ova medalja kao da nije ni bila.

USAfil - za ministra sporta. (samo nek posalje tacne podatke takvi nam trebaju)..........i da molim te mi reci koj je najbolji korejski plivac? zelim da pratim.

paka

pre 9 godina

Postovanje i respekt pre svega za skromnost i ponasanje, a naravno duboki naklon za borbenost i postignuti reultat. Ono sto Cavic kaze "koji li je to osecaj pobediti Biederman-a u Berlinu"!

Nemacki mediji su veoma fer i realni u komentarima o trci i svi odaju priznanje Velimiru za fenomenalnu trku, pa i sam Biederman :
„Er ist die letzten Meter wirklich geflogen“, sagte Biedermann später, „seine Endgeschwindigkeit war einfach höher. Er hat heute eine Weltklasseleistung abgeliefert.“

Prevod: "On je poslednje metre zaista leteo", rekao je kasnije Biedermann, "njegova brzina u zavrsnici je jednostavno bila veca. On je danas otpliavo na svetskom nivou."

Ako to kaze Biederman, onda treba da mu verujemo!

Svaka čast

pre 9 godina

Pre svega, svaka čast Velimiru na svemu što je pokazao na ovom takmičenju. Ono što bih hteo posebno da naglasim, to je objektivnost samih organizatora, Nemačke. Da je kojim slučajem organizator bila Amerika ili firma koja je sponzor konkurenskom plivaču, Velimir ne bi dobio zlatnu medalju. Još uvek mi je pred očima finiš trke u Pekingu između Čavića i Felpsa. Na računaru još uvek čuvam taj snimak i nikad ne mogu prihvatiti, da je pobedio Felps.

Zoran

pre 9 godina

Specijalisti za domacine- Vaterpolisti rasturili Madzare usred Budimpeste, a Velja pobedio ipak velikok Bidermana( drzi svetski rekord i na 200 i na 400m. pokraj silnih: Felpsa, Francuza, Kineza i Korejaca) usred Berlina, a Novak pobedio Federera na Vimbldonu kazu "Federerova dnevna soba".

bravo

pre 9 godina

Svaka čast Velimire! Eee, sada će se naši političari slikati sa njim, pa obećavati i obećavati, oni kojim nikada nisu ljudski ni zaplivali (osim ministra sporta, a na kraju... samo da ne bude kao sa čavićem i Nađom - nema para, nema bazena, nema ničeg. Sreća, pa ovaj dečko, kako mi se čini, trenira van Srbije. Samo tako može uspeti i to mu iskreno želim.

Salej.

pre 9 godina

Svaka čast majstore. Ovakvi momci treba da budu uzor našoj deci, a ne narko dileri i estradne zvezde i starlete. Oduševio me je iskreno

Velja valja Srbiji

pre 9 godina

Zna li neko jel se sprema neki docek. Bila bi sramota da se ne sprema jer covek nam doneo 2 zlata sa jednog prvenstva. Dva puta se zahvaljujuci njemu intonirala srpska himna u sred nemacke prestonice. Ovaj covek zasluzuje poklon do zemlje.

Вељо, не заслужујемо те

pre 9 godina

(Aladdin Sane, 21. avgust 2014 10:16)

Надам се да је Велимир прочитао твој коментар и да ћеш постати његов тренер. Ипак си стручњак за пливање. Толико си добар да и у каду улазиш са шлауфом.

Petar A

pre 9 godina

Em je Njemac dominirao godinama, em je takmicenje u Berlinu, em je ostala mala sumnja da je pobjeda na 400 m bila samo zato sto nije bilo Njemca... Svaka cast! Bravo! Srbija jos jednom pokazuje da moze biti velesila u vodi!

gradjaninX

pre 9 godina

Korektno izvestavanje i jos korektnija izjava njihovog plivaca osvajaca srebrne medalje.Evo linka iz frakfurtera alemajne cajtunga;
http://www.faz.net/aktuell/sport/mehr-sport/biedermann-verpasst-gold-um-zwei-hundertstel-13108631.html

Pod hitno

pre 9 godina

POD HITNO Kris Tajdiju dati drzavljanstvo Srbije, a Plivacki savez da ucini sve kako bi ovaj covek u narednih pet godina od najvecih talenata stvorio sampione, ali pre svega pomogao nasim najtalentovanijim trenerima da usavrse svoj posao kako bi u buducnosti trenirali nase plivace. Koliko lose rade u plivackom savezu dovoljan je podatak da nam se plivaci sami snalaze kako umeju i znaju, pr. Miroslava Najdanovski veciti talenat dosla na prvenstvo bez trenera, nema sponzora, Ivan Lendjer i Caba Siladji malo bolja situacija OKS ih preuzeo i omogucio im pripreme ali ocigledno nije dovoljno. Savez da poradi na resavanju osnovnih problema nasih reprezentativaca i obezbedi najbolje uslove najtalentovanijoj deci. Ako su iz Plivackog saveza nesposobni da ovo urade neka se sklanjaju i na celo saveza da dodje MILORAD CAVIC. MOS da pod hitno menja zakon o sportu, jer mnoge stvari nisu jasne, ko resava pitanje infrastrukture, kako se finansiraju ekipni a kako pojedinacni, kako treba drzavni novac da se rasporedjuje na OKS, SSSS a kako na granske saveze, sta su nam amaterski a sta profesionalni sportovi, zakonsko izvrsenje pritiska na granske saveze da se definisu amaterski i profesionalni klubovi koji ce biti u uskoj vezi, i sl. Pricamo o privatizaciji klubova nemamo elementarne stvari resene zakonom.

Bora

pre 9 godina

Izvesni Ivan NS se već neko vreme "ističe" svojim (i za naše prilike) natprosečno neinteligentnim izjavama. Jadničak, zaista mu nedostaje pažnja drugih...

ne lupaj

pre 9 godina

Pobedio Biedermanna ?! Coveka na zalasku karijere?!?I nije neki podvig, a ostali boranija, dok Yannick Agnel tempira formu za OI, Danila Izotov nije ni plivao. Kad bude plivao protiv Americkih i Australijskih, Kineskih i Koreanskih plivaca ima da se udavi u talasima!
(USAfil, 21. avgust 2014 08:47)
Tempira formu za OI ??? Pa nisu Olimpijske Igre za 2 meseca već za 2 godine...

precanin

pre 9 godina

Evo sat vremena proslo od objavljivanja ovog texta a nema jos ni jedan komentar ? Da je tekst o onome zirkuzantu vec bi bilo preko sto komentara !? Na ovaj nacin saljemo poruku Stjepanovicu i sportskom svetu kolika smo "sportska nacija" i koliko nas taj uspeh(ako je to uspeh za Srbe) obradovao ?

Melenci

pre 9 godina

nemojte molim vas sliku Velimira gurati u drugi plan!Neka stoji bar nekoliko dana.Cak ni Nole ne moze za sada biti prvi na sportskim vestima,jer ova zlata jednog divnog i skromnog momka zasluzuju najveci moguci respekt.Uostalom bas me briga za Balotelija,on je sporedna vest u odnosu na naseg heroja nacije.

USAfil

pre 9 godina

Pobedio Biedermanna ?! Coveka na zalasku karijere?!?I nije neki podvig, a ostali boranija, dok Yannick Agnel tempira formu za OI, Danila Izotov nije ni plivao. Kad bude plivao protiv Americkih i Australijskih, Kineskih i Koreanskih plivaca ima da se udavi u talasima!

Neprocenjivo lupetanje i omalovazavanje

pre 9 godina

Izraz na Bidermanovom licu posle saznanja da je izgubio od naseg junaka Velje. Neprocenjivo.
(Kao i na licima 6000 Nemaca u dvorani, 21. avgust 2014 12:13)

Ne lupetaj, zivota ti! Velja nikad veci aplauz za pobedu u dosadasnjoj karijeri nije dobio. Ponasanje berlinske publike je bilo za svaku pohvalu. A i Bilderman mu je odao priznanje. Zar nije rekao:" On je poslednjih 50m. doleteo!"?

Her Zivota

pre 9 godina

Realno prijatan uspeh, realno skromna konkurencija, realno za OI ima bas da zapne i napreduje da udje u finale uopste.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Zona, 21. avgust 2014 12:14)


Realno prijatan uspeh ??? Kako poucno izreceno. Mislis da ce da zapinje da udje u finale na OI, pre 2 godine je plivao u finalu 200 leptir na OI u Londonu, kazes skromna konkurencija, sa Veljine desne strane na podijumu je stajao trostruki uzastopni evropski prvak, bivsi svetski prvak i aktuelni svetki rekorder u disciplini 200 slobodno, sa Veljine leve strane je stajao aktuelni svetski i olimpijski prvak u disciplini 200 slobodno, ali dobro kako ti kazes druze ili drugarice. Ali ne sekiraj se i ti ces ostati upamcena po necemu, ti si jedna od prvih kako se to zove trolova na vestima o Velji Stjepanovicu, a ako Velja nastavi da belezi ovakve rezultate bice vas sve vise i vise. Eno na vestima o Djokovicu, svaki put kada citam komentare zaboli me zeludac od budalastina koje tamo procitam !!!

blabla

pre 9 godina

Хаха, насмеши ме наслов. Невезано за текст, видим ја да се нешто мотају, не знају ни шта хоће. хахаха Широко је поље, само иди куд си кренуо. ))):

plivach

pre 9 godina

@USAfil
prijatelju, zashto komentarish sport koji ne poznajesh dovoljno?
Promaklo ti je da je iza Velimira i Paul Beidermanna na trecem mestu Svetski i Olimpijski shampion na 200 m freestyle, Francuz Yannick?
O kojim australijskim i americhkim plivachima ti govorish?

Aladdin Sane

pre 9 godina

Trkaj se ti kako hoces, samo nastavljaj da uzimas zlatne medalje!
Licno mislim da nije pametno dati na pocetku sve od sebe i onda se nadati da ostali nece uspeti da ga stignu, mada je na 400m razbio konkurenciju.
Setimo se samo OI 2008. Cavic je posle 50m bio za pola tela (ako ne i vise) ispred Felpsa. Uprkos tome je uspeo Felps da ga stigne iako je po meni bio Cavic prvi...
Facit: Mislim da je pametnije cuvati energiju za finis.

USAfil

pre 9 godina

USAfil - za ministra sporta. (samo nek posalje tacne podatke takvi nam trebaju)..........i da molim te mi reci koj je najbolji korejski plivac? zelim da pratim.
(misa, 21. avgust 2014 09:55)

Cim ne znas ko je najbolji korejeski plivac, to dosta govori o tvom znanju. Little education for you: Park Tae-Hwan osvajac srebrne medalje na OI, evo jos malo edukacije, kineski plivac Sun Yang, osvajac srebrne medalje na OI... have a good day.

USAfil

pre 9 godina

Pobedio Biedermanna ?! Coveka na zalasku karijere?!?I nije neki podvig, a ostali boranija, dok Yannick Agnel tempira formu za OI, Danila Izotov nije ni plivao. Kad bude plivao protiv Americkih i Australijskih, Kineskih i Koreanskih plivaca ima da se udavi u talasima!

precanin

pre 9 godina

Evo sat vremena proslo od objavljivanja ovog texta a nema jos ni jedan komentar ? Da je tekst o onome zirkuzantu vec bi bilo preko sto komentara !? Na ovaj nacin saljemo poruku Stjepanovicu i sportskom svetu kolika smo "sportska nacija" i koliko nas taj uspeh(ako je to uspeh za Srbe) obradovao ?

Aladdin Sane

pre 9 godina

Trkaj se ti kako hoces, samo nastavljaj da uzimas zlatne medalje!
Licno mislim da nije pametno dati na pocetku sve od sebe i onda se nadati da ostali nece uspeti da ga stignu, mada je na 400m razbio konkurenciju.
Setimo se samo OI 2008. Cavic je posle 50m bio za pola tela (ako ne i vise) ispred Felpsa. Uprkos tome je uspeo Felps da ga stigne iako je po meni bio Cavic prvi...
Facit: Mislim da je pametnije cuvati energiju za finis.

Danke auvf DanKoooo

pre 9 godina

El može neki prevod nemačkih medija, molim vas? Baš me zanima da li su samo konstatovali događaj, uz eventualno obrazloženje da je njihov majstor pojeo kolenicu više dan ranije, ili je na naslovnoj zveknulo "Zuperfantastiše zerben pokorišen europenzi!!"?

ne lupaj

pre 9 godina

Pobedio Biedermanna ?! Coveka na zalasku karijere?!?I nije neki podvig, a ostali boranija, dok Yannick Agnel tempira formu za OI, Danila Izotov nije ni plivao. Kad bude plivao protiv Americkih i Australijskih, Kineskih i Koreanskih plivaca ima da se udavi u talasima!
(USAfil, 21. avgust 2014 08:47)
Tempira formu za OI ??? Pa nisu Olimpijske Igre za 2 meseca već za 2 godine...

Vio

pre 9 godina

Pa bravo momcino! Gledala sam te i jutros na vestima u Berlinu nije ni spomenuto ko je to osvojio zlato, vec samo da je Biderman osvojio srebro.
Svaka cast, iako smo nevidljivi- uz tebe smo!

van matice

pre 9 godina

u tudjini se vec prica, dobijam poruke kako je schvaba imao los zadnji zaveslaj... nisam mogao da im cutim pa ih upitah kako se nisu sekirali za cavketa. velja je pola metra nizi i za toliko je bio brzi od bidermana jer su zadnji zaveslaj izveli istovremena pa ova mala razlika na stoperici ustvari i nije tako mala sto posebno znaju svi koji su ili plivaju! bravo momcino. svaka cast na uspehu. kapa dole za skromnost. naravno kad srbin osvaja zlata o tome se ne pise u medijima. sramota za svetsku javnost. jedva cekam da gledam ovog momka u riu. srecno

Zoran

pre 9 godina

Specijalisti za domacine- Vaterpolisti rasturili Madzare usred Budimpeste, a Velja pobedio ipak velikok Bidermana( drzi svetski rekord i na 200 i na 400m. pokraj silnih: Felpsa, Francuza, Kineza i Korejaca) usred Berlina, a Novak pobedio Federera na Vimbldonu kazu "Federerova dnevna soba".

gradjaninX

pre 9 godina

Korektno izvestavanje i jos korektnija izjava njihovog plivaca osvajaca srebrne medalje.Evo linka iz frakfurtera alemajne cajtunga;
http://www.faz.net/aktuell/sport/mehr-sport/biedermann-verpasst-gold-um-zwei-hundertstel-13108631.html

USAfil

pre 9 godina

USAfil - za ministra sporta. (samo nek posalje tacne podatke takvi nam trebaju)..........i da molim te mi reci koj je najbolji korejski plivac? zelim da pratim.
(misa, 21. avgust 2014 09:55)

Cim ne znas ko je najbolji korejeski plivac, to dosta govori o tvom znanju. Little education for you: Park Tae-Hwan osvajac srebrne medalje na OI, evo jos malo edukacije, kineski plivac Sun Yang, osvajac srebrne medalje na OI... have a good day.

Svaka čast

pre 9 godina

Pre svega, svaka čast Velimiru na svemu što je pokazao na ovom takmičenju. Ono što bih hteo posebno da naglasim, to je objektivnost samih organizatora, Nemačke. Da je kojim slučajem organizator bila Amerika ili firma koja je sponzor konkurenskom plivaču, Velimir ne bi dobio zlatnu medalju. Još uvek mi je pred očima finiš trke u Pekingu između Čavića i Felpsa. Na računaru još uvek čuvam taj snimak i nikad ne mogu prihvatiti, da je pobedio Felps.

misa

pre 9 godina

(USAfil, 21. avgust 2014 08:47) - ti se bas super razumes u plivanje i mnogo hvala na pojasnjenju. Ljudi onda nista ova medalja kao da nije ni bila.

USAfil - za ministra sporta. (samo nek posalje tacne podatke takvi nam trebaju)..........i da molim te mi reci koj je najbolji korejski plivac? zelim da pratim.

bravo

pre 9 godina

Svaka čast Velimire! Eee, sada će se naši političari slikati sa njim, pa obećavati i obećavati, oni kojim nikada nisu ljudski ni zaplivali (osim ministra sporta, a na kraju... samo da ne bude kao sa čavićem i Nađom - nema para, nema bazena, nema ničeg. Sreća, pa ovaj dečko, kako mi se čini, trenira van Srbije. Samo tako može uspeti i to mu iskreno želim.

***

pre 9 godina

(USAfil, 21. avgust 2014 08:47)
KOJI LI JE TVOJ PROBLEM ????
Ne mogu da verujem koji si ti hejter!

Velimiru svaka čast i puno uspeha u budućim takmičenjima!

paka

pre 9 godina

Postovanje i respekt pre svega za skromnost i ponasanje, a naravno duboki naklon za borbenost i postignuti reultat. Ono sto Cavic kaze "koji li je to osecaj pobediti Biederman-a u Berlinu"!

Nemacki mediji su veoma fer i realni u komentarima o trci i svi odaju priznanje Velimiru za fenomenalnu trku, pa i sam Biederman :
„Er ist die letzten Meter wirklich geflogen“, sagte Biedermann später, „seine Endgeschwindigkeit war einfach höher. Er hat heute eine Weltklasseleistung abgeliefert.“

Prevod: "On je poslednje metre zaista leteo", rekao je kasnije Biedermann, "njegova brzina u zavrsnici je jednostavno bila veca. On je danas otpliavo na svetskom nivou."

Ako to kaze Biederman, onda treba da mu verujemo!

Velja valja Srbiji

pre 9 godina

Zna li neko jel se sprema neki docek. Bila bi sramota da se ne sprema jer covek nam doneo 2 zlata sa jednog prvenstva. Dva puta se zahvaljujuci njemu intonirala srpska himna u sred nemacke prestonice. Ovaj covek zasluzuje poklon do zemlje.

Her Zivota

pre 9 godina

Realno prijatan uspeh, realno skromna konkurencija, realno za OI ima bas da zapne i napreduje da udje u finale uopste.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Zona, 21. avgust 2014 12:14)


Realno prijatan uspeh ??? Kako poucno izreceno. Mislis da ce da zapinje da udje u finale na OI, pre 2 godine je plivao u finalu 200 leptir na OI u Londonu, kazes skromna konkurencija, sa Veljine desne strane na podijumu je stajao trostruki uzastopni evropski prvak, bivsi svetski prvak i aktuelni svetki rekorder u disciplini 200 slobodno, sa Veljine leve strane je stajao aktuelni svetski i olimpijski prvak u disciplini 200 slobodno, ali dobro kako ti kazes druze ili drugarice. Ali ne sekiraj se i ti ces ostati upamcena po necemu, ti si jedna od prvih kako se to zove trolova na vestima o Velji Stjepanovicu, a ako Velja nastavi da belezi ovakve rezultate bice vas sve vise i vise. Eno na vestima o Djokovicu, svaki put kada citam komentare zaboli me zeludac od budalastina koje tamo procitam !!!

Petar A

pre 9 godina

Em je Njemac dominirao godinama, em je takmicenje u Berlinu, em je ostala mala sumnja da je pobjeda na 400 m bila samo zato sto nije bilo Njemca... Svaka cast! Bravo! Srbija jos jednom pokazuje da moze biti velesila u vodi!

Salej.

pre 9 godina

Svaka čast majstore. Ovakvi momci treba da budu uzor našoj deci, a ne narko dileri i estradne zvezde i starlete. Oduševio me je iskreno

Pod hitno

pre 9 godina

POD HITNO Kris Tajdiju dati drzavljanstvo Srbije, a Plivacki savez da ucini sve kako bi ovaj covek u narednih pet godina od najvecih talenata stvorio sampione, ali pre svega pomogao nasim najtalentovanijim trenerima da usavrse svoj posao kako bi u buducnosti trenirali nase plivace. Koliko lose rade u plivackom savezu dovoljan je podatak da nam se plivaci sami snalaze kako umeju i znaju, pr. Miroslava Najdanovski veciti talenat dosla na prvenstvo bez trenera, nema sponzora, Ivan Lendjer i Caba Siladji malo bolja situacija OKS ih preuzeo i omogucio im pripreme ali ocigledno nije dovoljno. Savez da poradi na resavanju osnovnih problema nasih reprezentativaca i obezbedi najbolje uslove najtalentovanijoj deci. Ako su iz Plivackog saveza nesposobni da ovo urade neka se sklanjaju i na celo saveza da dodje MILORAD CAVIC. MOS da pod hitno menja zakon o sportu, jer mnoge stvari nisu jasne, ko resava pitanje infrastrukture, kako se finansiraju ekipni a kako pojedinacni, kako treba drzavni novac da se rasporedjuje na OKS, SSSS a kako na granske saveze, sta su nam amaterski a sta profesionalni sportovi, zakonsko izvrsenje pritiska na granske saveze da se definisu amaterski i profesionalni klubovi koji ce biti u uskoj vezi, i sl. Pricamo o privatizaciji klubova nemamo elementarne stvari resene zakonom.

Bora

pre 9 godina

Izvesni Ivan NS se već neko vreme "ističe" svojim (i za naše prilike) natprosečno neinteligentnim izjavama. Jadničak, zaista mu nedostaje pažnja drugih...

Вељо, не заслужујемо те

pre 9 godina

(Aladdin Sane, 21. avgust 2014 10:16)

Надам се да је Велимир прочитао твој коментар и да ћеш постати његов тренер. Ипак си стручњак за пливање. Толико си добар да и у каду улазиш са шлауфом.

blabla

pre 9 godina

Хаха, насмеши ме наслов. Невезано за текст, видим ја да се нешто мотају, не знају ни шта хоће. хахаха Широко је поље, само иди куд си кренуо. ))):

Melenci

pre 9 godina

nemojte molim vas sliku Velimira gurati u drugi plan!Neka stoji bar nekoliko dana.Cak ni Nole ne moze za sada biti prvi na sportskim vestima,jer ova zlata jednog divnog i skromnog momka zasluzuju najveci moguci respekt.Uostalom bas me briga za Balotelija,on je sporedna vest u odnosu na naseg heroja nacije.

plivach

pre 9 godina

@USAfil
prijatelju, zashto komentarish sport koji ne poznajesh dovoljno?
Promaklo ti je da je iza Velimira i Paul Beidermanna na trecem mestu Svetski i Olimpijski shampion na 200 m freestyle, Francuz Yannick?
O kojim australijskim i americhkim plivachima ti govorish?

Neprocenjivo lupetanje i omalovazavanje

pre 9 godina

Izraz na Bidermanovom licu posle saznanja da je izgubio od naseg junaka Velje. Neprocenjivo.
(Kao i na licima 6000 Nemaca u dvorani, 21. avgust 2014 12:13)

Ne lupetaj, zivota ti! Velja nikad veci aplauz za pobedu u dosadasnjoj karijeri nije dobio. Ponasanje berlinske publike je bilo za svaku pohvalu. A i Bilderman mu je odao priznanje. Zar nije rekao:" On je poslednjih 50m. doleteo!"?