Sreda, 20.08.2014.

10:32

Nedović definitivno propušta SP

Srpski košarkaškaš Nemanja Nedović propustiće Svetsko prvenstvo u Španiji zbog povrede, potvrdio je njegov menadžer Miodrag Ražnatović.

Izvor: MN

Nedoviæ definitivno propušta SP IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

90 Komentari

Sortiraj po:

milisav

pre 9 godina

Nedovicu,glavu gore i za sledece takmicenje da budes 100% spreman!Vidim svi se "gadjate" sastavima timova, pa da postavim i ja jedan:
PG: Markovic, Jovic
SG: Bogdanovic, Micov
SF: Kalinic, Simonovic ,Bjelica
PF: Bircevic, Mitrovic
C: Stimac, Raduljica, Katic

Nemanja

pre 9 godina

Steta i za njega,ali i za Lucu i Milosavljevica,nikako da imamo njih u ekipi zajedno,a tada bi svakako bili posle Amerikanaca atletski najjaca reprezentacija na svetu.

monstruljica

pre 9 godina

Odlican igrac, ali nekako mnogo mlak, propusta najbitnije utakmice I u gs poslednju u regularnoj sezoni kada he trebalo da odigra bar 30-35 min on se povredi, slicna prica sad za repku.. Realno steta sa njim bi imali brzinu sa teom mirnocu.. Kakogod mislim da smo realno u 5 repki na prvenstvu.. Srecno momci

djordjevic

pre 9 godina

Kako je moguce da pre par nedelja nikakav prelom nije video i sad odjednom iskocio? Cime su ga to prvi put snimali? Polaroidom? Ili to, ili je selektor Raznatovic odlucio da je bolje za Nedovica da ne igra.

Nedović - NBA igrač

pre 9 godina

I Kuzmić i Nedović su otpali zbog igranja u letnjoj ligi gde su obojica zaradili stres frakture stopala. Bolje da se izleče do kraja kako bi i naredne sezone konkurisali za mesto u svom timu u razvojnoj ligi. Svi ti napori i letnje lige su bili vredni odsustva iz reprezentacije. Kakvi promašaji u karijeri, majko mila.

Thilmo

pre 9 godina

Katić u Simonović mi kidali živce u Zvezdi, sad i u rerprezentaciji da ih gledam.

Kako se probiše do 12 nije mi jasno. Makar Katić da otpadne, on više zna da iznervira i pokida živce a i trosi lopte i kad ga ne ide.

Довла

pre 9 godina

Veliki gubitak za nas kontranapad,igru u tranziciji.Nema ko da povuce kontru sem Markovica.Tesko cemo da nadoknadimo Nedovicevu brzinu i fizikalije,mi takvog igraca nemamo.Igracemo pozicioni napad uglavnom.

theButcher

pre 9 godina

decko nije trenirao, malu minutazu imao u nba i rovit je, tako da je mozda i bolje i za repku i za njega da se ne forsira. Sledece godine ako bog da bice zdrav i znacice puno.

hawkeye

pre 9 godina

Realno obzirom na neigranje u NBA i bez povrede igrač petorke trenutno sigurno nije,zadnji mu je voz da se vrati u Evropu i počne da igra samo ne pita se njega nego Miška....

sanco

pre 9 godina

Nije ovo ni lose , ako napravimo uspeh najjaci smo, niko nam nije do kolena, ponizavanje protivnika, dizanje u nebo nasih igraca, a ako ne bude uspeha nije igrao nedovic , ubile nas povrede itd

miloš

pre 9 godina

zašto da uzima nekome mesto ako nije potpuno spreman i u natjecateljskoj formi...nek se oporavlja i izbori za mesto u golden state warriorsima

Milan

pre 9 godina

po meni, jaci smo i stabilniji nego na ep prosle godine, steta je jer smo sad izgubili igraca iz prve petorke ali setimo se petorke od prosle godine i dokle smo dogurali.
bice to dobro.
(raikkonen, 20. avgust 2014 12:21)
Uz svo duzno postovanje,Nedovic nije igrac iz prve petorke.Nije odigrao utakmicu godinu dana.Prva petorka zavrsava utakmice a ne pocinje(vidi pod San Antonio).

Rile

pre 9 godina

Zamislite samo da je neko 95,97,98 ili 2002, da su kojim slučajem informacione tehnologije uznapredovale do ovih razina, obaveštavao javnost, stručnu i nestručnu, preko tvitera da jedan igrač neće biti u stanju da igra. Teško je zamislivo, zar ne? Elementarno nepoštovanje prema instituciji kakva je reprezentacija u bilo kom sportu, a da ne govorim o košarcii koja nam je toliko radosti donela. Dotični vlasnik Beobasketa se ponaša kao da mu se može, jer vedri i oblači srpskom košarkom...Sramota!

Đ.Čvarkov

pre 9 godina

Šteta velika šteta sa njim bi imali explozivnost koju sa Markovicem i Jovicem nikako necemo imati.Veliki šmeker na terenu i van njega.Jedan od igrača oko kojeg ce se u buducnosti vrteti mnogo u reprezentaciji.Sad su nekima puna usta kako on nije neki igrač kako je čak prosečan itd.To su gluposti čiste gluposti dečko je vrhunski atleta,brz,prodoran,pokriva vise pozicija...U stanju da posterizuje koga god hoce.To dobro znaju Gagić,Bogdanović(Hrvat)Veseli,Krismes i mnogi drugi.Ako nemate da kazete neku lepu onda bolje cutite Ovo je hendikep za nas.Nadamo se medalji za sve one koji su zbog povrede otpali.

ZoKapiten

pre 9 godina

Steta...Ali gledajte na ovo sa pozitivne strane. Bogdan ce da igra 30-tak min po utakmici. Nedovic je veliki trosadzija lopti kao i Bogdanovic, ali ja daleko vece poverenje imam u ovog drugog. :-)

konto

pre 9 godina

Velika šteta! On i Bogdanović bi sjajno podelili minutažu na dvojci. Ovako, kada Bogdana ne ide ( a mora nekad i da ga ne ide), neće imati ko da ga adekvatno zameni. Veliki hendikep za našu reprezentaciju, ali šta sad, idemo dalje!

!!!

pre 9 godina

Steta ,zajedno sa Bogdanovicem bi bili najbolji mladi tandem na svetskom,bice tesko bez Nedovica
(Mihajlo99, 20. avgust 2014 11:36)
Tu su hezonja i saric!!!!

454

pre 9 godina

I ko je sada kriv. Znamo koliko je igrao u NBA, da li je kriv njegov trener? Nema komentara a cele sezone citam kako pljujete zna se koga da je krivac za povrede igraca?? Povrede su sastavni deo sporta, nesto sto je jednostavno tako. Nije se Nemanja ubio od igranja u NBA, zeli da napusti NBA po njegovim recima, odigrao letnju ligu u NBA i sada je povredjen na prijateljskoj utakmici. To se jednostavno desava i ne treba traziti krivca. Sada Nemanju treba da okrivim jer je nezgodno stao pa se povredio?? To nema veze sa zivotom..ja mu zelim oporavak i da kvalitetno igra a oni koji znaju da pljuju malo stavite prst na celo sta radite i cime se bavite.

Jimbo Jones

pre 9 godina

Zbilja,zar je menadžer taj koji treba to da saopštava,prije selektora,portparola i koga sve još ne za koje bi bilo logičnije da se oglase povodom toga?!

LAlala

pre 9 godina

Ocekivao sam ovakvu vest, jednostavno nerealno bi bilo da ga GS pusti na prvenstvo, a i bolje da se povreda ne pogorsa, tako da ga imamo potpuno zdravog za neki naredni ciklus. Iako jako cenim Nedovica, i mislim da ce napraviti zapazenu NBA i reprezentativnu karijeru, ne mislim da je ovo strasan hendikep. Najvise zbog toga sto me je Jovic odusevio u ovim pripermnim utakmicama. Iako je on play a ne dvojka mislim da ce moci svasta da odradi na tim nizim pozicijama. A posle ovoga gotovo sam sigurna da i on ide na prvenstvo, pored nizih Tea, Markovica, Bogdanovica i Micova.
Sve u svemu jedva cekam prvenstvo :)

sofronije

pre 9 godina

Ja ne znam cemu opsta kuknjava, da li se vi secate Nedovica sa proslog prventstva. Odigrao je ekstra protiv Litvanije, i vrlo dobro protiv Francuske, koju su nas realno i pustili da bi izbegli Spance. Nije bio konstantan uopste.

sve poznato

pre 9 godina

Igrao Nedović ili ne igrao Srbija prolazi kao na euro prvenstvu u Sloveniji.
Jednostavno ovo je ozbiljno takmičenje a ne prijateljske tekme gdje su oni nenedmašni jer se drugi uigravaju i igraju s pola snage.

mirko

pre 9 godina

To se znalo i pre nego sto su pripreme pocele, ko ode u NBA taj uglavnom pravi probleme jer kad uzmu para vise ih nista ne zanima.Verovatno nije kriv nista ali imam utisak da nema nikakve povrede vec da menadzer,NBA klub i pare stoje iza svega.

Neka mi neko samo kaze jos nesto protiv kad kazem da nas NBA i menadzeri unistavaju iz godine u godinu i da zbog njih nismo bili na poslednje dve olimpijade i da zbog njih nismo bili sampioni nijednog takmicenja od 2002..nijedno takmicenje nismo odigrali sa najacim timom, sta vise zadnjih nekoliko velikih takmicenja smo igrali bukvalno sa drugim timovima, sem onog u Poljskoj na kojem smo ucestvocali sa potpunom novim timom.

Realan

pre 9 godina

Bolje resenje bi bilo da je pozvan Tepic umesto Jovica, ovaj drugi nije bio starter cak ni u Radnickom, a muta ga je preko veze uveo u reprezentaciju, imamo mnogo boljih, mladjih i talentovanijih plejmejkera nego sto je to Jovic(ni pripreme nije odigrao bas dobro, odbrana moze da prodje, ali u napadu ne zna sta ce sa loptom o asistencijama da ne pricam, trojku moze da pogodi iz desetog pokusaja i to mozda od tablu)...Nedovicu brz oporavak, ovo je zaista veliki hendikep za nas...

Šavija Alonso

pre 9 godina

Da se ne lažemo, nije ovo nikakav hendikep - Nedović je košarkaš sa ogromnim oscilacijama koji svoje fenomenalne fizičke predispozicije - nažalost - nikada neće iskoristiti na pravi način.

raikkonen

pre 9 godina

po meni, jaci smo i stabilniji nego na ep prosle godine, steta je jer smo sad izgubili igraca iz prve petorke ali setimo se petorke od prosle godine i dokle smo dogurali.
bice to dobro.

Иван

pre 9 godina

Мени су јасни разлоѕи НБА клубова: ако плаћаш играча, није ти у интересу да се он повреди на такмичењу које с тобом нема никакве везе. Оно што не разумем су разлози Недовића: не играш за репрезентацију своје земље због клуба, а у суштини не играш ни у том клубу, јер ти дају шансу на кашичицу и свако мало те шаљу у некакву развојну лигу. Ту су практично сви на губитку, али најмање Американци, јер њима није толика штета да потроше паре - за европске прилике истина велике - на десетак пројеката као што је Недовић, пошто је довољно да један "прође" и од њега ће вишеструко вратити уложено. То је исто као однос филм-телевизија у САД: све више се улаже у ситкоме, јер холивудски пројекат кошта 60 милиона долара и питање је да ли ће се исплатити, док за те паре можеш да снимиш десет ситкома, од којих ће бар један донети велики новац. Међутим, који је Недовићев добитак у свему томе? Играчки напредак? У Европи би макар наступао, и то сигурно у већем клубу, па би се и ту развијао. Паре? Можда не одмах, али и у Европи би добро зарадио о краја каријере. Чека ветерански статус у НБА? Тек је отишао, далеко је од тога. Ђорђевићева генерација се није много двоумила у таквим ситуацијама, одмах су се враћали у Европу и подизали свој ниво игре између осталог и наступима за национални тим. Није да нам је Недовић неопходан, поготово не овакав, неуигран са осталима (јер ово је ипак тим који се тек ствара), али би нам и те како добро дошао као опција на резервном плеју, да одржава висок ниво игре.

Navijac iz fotelje

pre 9 godina

Decko je neki dan izjavio da su rezultati poslati DHL-om u njegov maticni klub u Ameriku.Znaci stigao odgovor.STOP.Savez koji nema zute banke nema para za osiguranje

GM

pre 9 godina

Na sta SPALA srpska kosarka, kada ekskluzivne informacije objavljuje igracev agent...

Znaci, ni doktor, ni trener, ni KSS, ni bilo ko ima veze sa reprezentacijom i SP, nego njegov agent, koji se bavi njegovom klupskom karijerom.

Dno dna.

KUM

pre 9 godina

A neeeeeeeee :(
Nerviraju me Ameri nenormalno -_-
Zar im nije bilo bolje da im igrač koji nema minute igra na SP i napreduje ?
Povredu je mogao zalečiti do početka SP
Jako mi je žao jer sam na neki način jedva čekao njega da vidim na SP
On i Bogdan kao i Teodosic. :(

Nikola K

pre 9 godina

To znaci da ide Jovic definitivno.
Dakle tim je otprilike jasan:
PG: Teodosic, Markovic, Jovic
SG: Bogdanovic, Micov
SF: Kalinic, Simonovic
PF: Bjelica, Mitrovic
C: Krstic, Raduljica, Katic

Mislim da ce otpasti Bircevic i Stimac, s tim sto Bircevic ima vece sanse da zaigra, jer smo tanki na 4-ci, a za razliku od Stimca, Katic moze da se spusti i na 4-ku po potrebi
(Nikola, 20. avgust 2014 10:45)
Nikola dobro si to složio tim,tako nekako je i reealno.
Jedino se dvoumim između Mitrovića i Birčevića.sad ko je Saletu bolji i korisniji.Mitrović je mlađi,brži, možda agilniji a ima i svoje atribute Birčević.Ako gledamo po Saletovoj viziji onda če Mitrović proči,jer je definitivno večji atleta.

Radosav_Bavaniste

pre 9 godina

Ala vam je obimno saopštenje, gotovo da sam se namučio čitajući ovih nekoliko redova. Još kad pročitam Miodrag Ražnatović ne znam da li da se udarim ili da skočim kroz prozor... Sve u svemu ovo je bilo i očekivano. Žao mi je zaista, jer Nedović je pravi atleta koji bi svojom brzinom i hitrošću zaista doprineo brzini protoka lopte i brzini u tranziciji na čemu se i zasniva pre svega moderna košarka. Đorđević je lepo rekao u svom prvom obraćanju javnosti da je danas košarka postala, zbog načina igre, vrlo fizički zahtevan sport i da ono što nama fali prvenstveno to je fizička kondicija i snaga( tehnika ni stručnjaci nam nikad nisu manjkali). Ali dobro idemo dalje. Ova reprezentacija ima potreban kvalitet i po prvi put vidljivu ekipnu igru na terenu, gde je individualizam podređen kolektivu. Upravo na taj način treba i posmatrati savet koji je Sale recimo dao Bogdanoviću. Jednostavno svako može u svakom trenutku skoro sve napraviti, a to je vrlo važno. Samo da nam Sale posle 24. potvrdi da će Krle i Teo ići. Svim srcem ćemo biti u Saleta i ove momke, a neki od nas i u Granadi :)

Nolan

pre 9 godina

Znači da mu GSW nisu dali da igra.
Sada bih na njegovom mestu od trenera Voriorsa, Stiva Kera, tražio minimum 15 min po utakmici kad već "ozbiljno računaju na njega" ili bi im rekao dovidjenja zbogom.

Bekovi: Teodosić, Marković, Jović Bogdanović, Micov,
Krila: Kalinić, Simonović, Bjelica, Mitrović
Centri: Krstić, Raduljica, Katić

Dejan

pre 9 godina

To znaci da ide Jovic definitivno.
Dakle tim je otprilike jasan:
PG: Teodosic, Markovic, Jovic
SG: Bogdanovic, Micov
SF: Kalinic, Simonovic
PF: Bjelica, Mitrovic
C: Krstic, Raduljica, Katic

Mislim da ce otpasti Bircevic i Stimac, s tim sto Bircevic ima vece sanse da zaigra, jer smo tanki na 4-ci, a za razliku od Stimca, Katic moze da se spusti i na 4-ku po potrebi
(Nikola, 20. avgust 2014 10:45)

Apsolutno se slažem sa ovim komentarom. Nemam ništa da dodam. To je tih 12.

chubby checker

pre 9 godina

(plus ili minus, 20. avgust 2014 10:44)

evo ja ću ostati neutralan, neću ti lupiti ni plus ni minus. zašto... sa jedne strane malo je i meni čudno da kod nas svakog leta odustane desetorica košarkaša zbog povrede i zaista se stvara utisak da pored onih koji imaju želju da igraju ali su stvarno nespremni ima i onih kojima to služi samo kao alibi za neigranje. sa druge strane koja je logika da čovek dođe iz Amerike, radi mesec dana onaj najteži deo - pripreme, sve vreme je sa ekipom i onda nedelju dana pre prvenstva izmisli da je povređen i propusti ogromnu priliku da se dokaže na jednom svetskom prvenstvu!? čovek bi 100% bio ne samo u 12 nego i u prvoj petorci i imao bi priliku da pored Teodosića koji ume da navuče na sebe odbranu koristi svoju prodor igru, a i vidi se iz aviona da Đorđevićeva koncepcija sa jakom odbranom, kontrama i brzom tranzicijom najviše odgovara upravo takvom tipu igrača. hajde da verujemo da zaista oseća neke posledice te povrede, pa čak iako kost nije pukla noga može da boli, a jako dobro zna da ako pogorša povredu i presedi još jednu sezonu u NBA ligi naredne sledi povratak u Evropu i to u neki tim tipa Azovmaš - što čak i da dočeka sezonu spremno ne isključujem iako inače imam veoma visoko mišljenje o njemu kao igraču.

JA

pre 9 godina

Dosadni ste vise sa Nedovicem! Ako nece da igra, ne mora, pa nije on Lebron Dzejm sa ne mozemo bez njega! prica se o njemu kao da ce da daje po 30 poena

nik sloter

pre 9 godina

Menadzeri,mamadzeri,tatadzeri,valjda treba igrac da obuce trenerku sa grbom,sazove konferenciju za stampu i sa suzama u ocima kaze da ne moze da igra za svoju zemlju....

23sudija

pre 9 godina

Ee...blago nama kad se Misko pita za sve! Dokle smo dosli...strasno... Sto ne postavite Miska da bude i predsednik, i selektor, i tim menadzer, i....
(filip, 20. avgust 2014 10:53)

E moj prijatelju, svaka tebi cast sto mislis da on to vec nije...
Dodao bi na sve funkcije koje si nabrojao i:
Sportski direktor KK Partizana, posto je u toku poslednjih desetak godina imao uvek bar 7-8 igraca u tom timu po sezoni.
A bogme i asistent sportskog direktora ili glavni skaut KKCZT i KK Radnickog.

Ako mislis da se tu Djordjevic, Djilas, Bodiroga, Dule ili Nesa Ilic pitaju mnogo, grdno gresis.

nyk

pre 9 godina

@nikola Katic pre Stimca??? Pa koju kosarku ti gledas... Taj isti Katic kad treba nista ne odigra, ni za zvezdu ni na evropskom, dok stimac ima ucinak makar proveo trideset sekundi na terenu... a i logika da Katic moze na cetiri a Stimac ne, ne pije vodu, jer je obrnuto! Katic ne moze da brani nikoga na 4!

joca

pre 9 godina

To znaci da ide Jovic definitivno.
Dakle tim je otprilike jasan:
PG: Teodosic, Markovic, Jovic
SG: Bogdanovic, Micov
SF: Kalinic, Simonovic
PF: Bjelica, Mitrovic
C: Krstic, Raduljica, Katic

Mislim da ce otpasti Bircevic i Stimac, s tim sto Bircevic ima vece sanse da zaigra, jer smo tanki na 4-ci, a za razliku od Stimca, Katic moze da se spusti i na 4-ku po potrebi
(Nikola, 20. avgust 2014 10:45)
Jedina dilema u ovom sastavu je da li Mitrovic ili Bircevic sve ostalo je jasno, Stimac je razocarao na priprema nije ni da ce Katic imati vise od 5 do 10 min pored Krstica i Monstruljice ali svakako Stimac nije zasluzio da udje u 12.Ovako na papiru izgleda kao da ce na trojci igrati Kalinic i Simonovic ali mislim da ce na toj poziciji mnogo vise vremena provesti Micov ili Bogdan.Najjaca petorka je Teo,Bogdan,Micov,Bjelica,Krstic

jmt

pre 9 godina

micov po meni ima previše kredita,najgori je igrač uz štimca do sad,a ne deluje mi da će eksplodirati i da ga vredi čekati ko bogdana i tea npr...

Fantom

pre 9 godina

Nevezano sa ovim ali sta kazete na ovaj scenario: igramo protiv Amera finale, gubimo, dodela pehara, upada Simon grabi pehar i bezi, juri ga deset redara, Harden i Kari nevera, a cela dvorana uglas:“ Sad si uz'o trofej Simone, Simone, Simoneeee!

objektivno

pre 9 godina

Više od 700 igrača su pod kapom agencije Beobasket Miodraga Miška Ražnatovića. Gospodin ima i svoj klub. Da li je to jedinstven slučaj u svetu,pitam se pitam....

Zoran

pre 9 godina

Steta na EP bio je jedan od oslonca ekipe. Da igraju ( i da su zdravi): Bogdan, Raduljica, Bjelica, Teo, Krle, Nedovic, Erceg, Micov Srbija bi bila ozbiljan kandidat. Ovako, videcemo.

Србија!

pre 9 godina

Штета. Хоћемо ли дочекати да сви најбољи играчи дочекају здрави и спремни неко такмичење, питам се питам. Ипак не сумњам да ћемо бити и у овом саставу хит СП-а!

Mare

pre 9 godina

Steta, znalo se to i pre samo ne znam zasto se ovoliko cekalo, svi pominju da se nadaju oporavku Teodosica i Krstica a njega niko i ne pominje!

Nikola

pre 9 godina

To znaci da ide Jovic definitivno.
Dakle tim je otprilike jasan:
PG: Teodosic, Markovic, Jovic
SG: Bogdanovic, Micov
SF: Kalinic, Simonovic
PF: Bjelica, Mitrovic
C: Krstic, Raduljica, Katic

Mislim da ce otpasti Bircevic i Stimac, s tim sto Bircevic ima vece sanse da zaigra, jer smo tanki na 4-ci, a za razliku od Stimca, Katic moze da se spusti i na 4-ku po potrebi

NBA

pre 9 godina

Ne znam zasto se kod nas pravi toliki haos jer nam ne igra igrac koji godinu dana nije odigrao bar jedan ceo takmicarski mec u NBA...Nama ranije jedan MILOS VUJANIC(the golden boy) nije mogao da igra prvih pet sad se borimo za rezerve kao da smo tek naucili basket da igramo..

filip

pre 9 godina

Ee...blago nama kad se Misko pita za sve! Dokle smo dosli...strasno... Sto ne postavite Miska da bude i predsednik, i selektor, i tim menadzer, i....

Stella

pre 9 godina

Ajoj, bas steta. Mada je bilo ocekivano, nema sanse da bi ga iz GSW pustili sve i da je manja povreda u pitanju. Samo da Krle i Teo zaigraju.

neki tamo

pre 9 godina

realno je bilo ovo. bolje da se oporavi i spremi za novu sezonu nego da ide tamo i mozda pogorsa povredu, a svakako ne bi bio max spreman.
ekipa koja je prosla pripreme, sa teom i krletom, moze da napravi dosta i, uz malo srece, da dodje do eliminacione faze, a tamo sta bude bice.

Marko

pre 9 godina

Ja mislim da nikakva povreda nije u pitanju, pa i magnetna rezonanca je poazala da nije nista polomio. Ali neka i ne trebaju nam oni koji nece da igraju, bolji nam je Simonovic koji daje 120%

Fantom

pre 9 godina

Nevezano sa ovim ali sta kazete na ovaj scenario: igramo protiv Amera finale, gubimo, dodela pehara, upada Simon grabi pehar i bezi, juri ga deset redara, Harden i Kari nevera, a cela dvorana uglas:“ Sad si uz'o trofej Simone, Simone, Simoneeee!

Nikola

pre 9 godina

To znaci da ide Jovic definitivno.
Dakle tim je otprilike jasan:
PG: Teodosic, Markovic, Jovic
SG: Bogdanovic, Micov
SF: Kalinic, Simonovic
PF: Bjelica, Mitrovic
C: Krstic, Raduljica, Katic

Mislim da ce otpasti Bircevic i Stimac, s tim sto Bircevic ima vece sanse da zaigra, jer smo tanki na 4-ci, a za razliku od Stimca, Katic moze da se spusti i na 4-ku po potrebi

neki tamo

pre 9 godina

realno je bilo ovo. bolje da se oporavi i spremi za novu sezonu nego da ide tamo i mozda pogorsa povredu, a svakako ne bi bio max spreman.
ekipa koja je prosla pripreme, sa teom i krletom, moze da napravi dosta i, uz malo srece, da dodje do eliminacione faze, a tamo sta bude bice.

Stella

pre 9 godina

Ajoj, bas steta. Mada je bilo ocekivano, nema sanse da bi ga iz GSW pustili sve i da je manja povreda u pitanju. Samo da Krle i Teo zaigraju.

Radosav_Bavaniste

pre 9 godina

Ala vam je obimno saopštenje, gotovo da sam se namučio čitajući ovih nekoliko redova. Još kad pročitam Miodrag Ražnatović ne znam da li da se udarim ili da skočim kroz prozor... Sve u svemu ovo je bilo i očekivano. Žao mi je zaista, jer Nedović je pravi atleta koji bi svojom brzinom i hitrošću zaista doprineo brzini protoka lopte i brzini u tranziciji na čemu se i zasniva pre svega moderna košarka. Đorđević je lepo rekao u svom prvom obraćanju javnosti da je danas košarka postala, zbog načina igre, vrlo fizički zahtevan sport i da ono što nama fali prvenstveno to je fizička kondicija i snaga( tehnika ni stručnjaci nam nikad nisu manjkali). Ali dobro idemo dalje. Ova reprezentacija ima potreban kvalitet i po prvi put vidljivu ekipnu igru na terenu, gde je individualizam podređen kolektivu. Upravo na taj način treba i posmatrati savet koji je Sale recimo dao Bogdanoviću. Jednostavno svako može u svakom trenutku skoro sve napraviti, a to je vrlo važno. Samo da nam Sale posle 24. potvrdi da će Krle i Teo ići. Svim srcem ćemo biti u Saleta i ove momke, a neki od nas i u Granadi :)

NBA

pre 9 godina

Ne znam zasto se kod nas pravi toliki haos jer nam ne igra igrac koji godinu dana nije odigrao bar jedan ceo takmicarski mec u NBA...Nama ranije jedan MILOS VUJANIC(the golden boy) nije mogao da igra prvih pet sad se borimo za rezerve kao da smo tek naucili basket da igramo..

objektivno

pre 9 godina

Više od 700 igrača su pod kapom agencije Beobasket Miodraga Miška Ražnatovića. Gospodin ima i svoj klub. Da li je to jedinstven slučaj u svetu,pitam se pitam....

filip

pre 9 godina

Ee...blago nama kad se Misko pita za sve! Dokle smo dosli...strasno... Sto ne postavite Miska da bude i predsednik, i selektor, i tim menadzer, i....

GM

pre 9 godina

Na sta SPALA srpska kosarka, kada ekskluzivne informacije objavljuje igracev agent...

Znaci, ni doktor, ni trener, ni KSS, ni bilo ko ima veze sa reprezentacijom i SP, nego njegov agent, koji se bavi njegovom klupskom karijerom.

Dno dna.

Rile

pre 9 godina

Zamislite samo da je neko 95,97,98 ili 2002, da su kojim slučajem informacione tehnologije uznapredovale do ovih razina, obaveštavao javnost, stručnu i nestručnu, preko tvitera da jedan igrač neće biti u stanju da igra. Teško je zamislivo, zar ne? Elementarno nepoštovanje prema instituciji kakva je reprezentacija u bilo kom sportu, a da ne govorim o košarcii koja nam je toliko radosti donela. Dotični vlasnik Beobasketa se ponaša kao da mu se može, jer vedri i oblači srpskom košarkom...Sramota!

Иван

pre 9 godina

Мени су јасни разлоѕи НБА клубова: ако плаћаш играча, није ти у интересу да се он повреди на такмичењу које с тобом нема никакве везе. Оно што не разумем су разлози Недовића: не играш за репрезентацију своје земље због клуба, а у суштини не играш ни у том клубу, јер ти дају шансу на кашичицу и свако мало те шаљу у некакву развојну лигу. Ту су практично сви на губитку, али најмање Американци, јер њима није толика штета да потроше паре - за европске прилике истина велике - на десетак пројеката као што је Недовић, пошто је довољно да један "прође" и од њега ће вишеструко вратити уложено. То је исто као однос филм-телевизија у САД: све више се улаже у ситкоме, јер холивудски пројекат кошта 60 милиона долара и питање је да ли ће се исплатити, док за те паре можеш да снимиш десет ситкома, од којих ће бар један донети велики новац. Међутим, који је Недовићев добитак у свему томе? Играчки напредак? У Европи би макар наступао, и то сигурно у већем клубу, па би се и ту развијао. Паре? Можда не одмах, али и у Европи би добро зарадио о краја каријере. Чека ветерански статус у НБА? Тек је отишао, далеко је од тога. Ђорђевићева генерација се није много двоумила у таквим ситуацијама, одмах су се враћали у Европу и подизали свој ниво игре између осталог и наступима за национални тим. Није да нам је Недовић неопходан, поготово не овакав, неуигран са осталима (јер ово је ипак тим који се тек ствара), али би нам и те како добро дошао као опција на резервном плеју, да одржава висок ниво игре.

23sudija

pre 9 godina

Ee...blago nama kad se Misko pita za sve! Dokle smo dosli...strasno... Sto ne postavite Miska da bude i predsednik, i selektor, i tim menadzer, i....
(filip, 20. avgust 2014 10:53)

E moj prijatelju, svaka tebi cast sto mislis da on to vec nije...
Dodao bi na sve funkcije koje si nabrojao i:
Sportski direktor KK Partizana, posto je u toku poslednjih desetak godina imao uvek bar 7-8 igraca u tom timu po sezoni.
A bogme i asistent sportskog direktora ili glavni skaut KKCZT i KK Radnickog.

Ako mislis da se tu Djordjevic, Djilas, Bodiroga, Dule ili Nesa Ilic pitaju mnogo, grdno gresis.

Jimbo Jones

pre 9 godina

Zbilja,zar je menadžer taj koji treba to da saopštava,prije selektora,portparola i koga sve još ne za koje bi bilo logičnije da se oglase povodom toga?!

Србија!

pre 9 godina

Штета. Хоћемо ли дочекати да сви најбољи играчи дочекају здрави и спремни неко такмичење, питам се питам. Ипак не сумњам да ћемо бити и у овом саставу хит СП-а!

chubby checker

pre 9 godina

(plus ili minus, 20. avgust 2014 10:44)

evo ja ću ostati neutralan, neću ti lupiti ni plus ni minus. zašto... sa jedne strane malo je i meni čudno da kod nas svakog leta odustane desetorica košarkaša zbog povrede i zaista se stvara utisak da pored onih koji imaju želju da igraju ali su stvarno nespremni ima i onih kojima to služi samo kao alibi za neigranje. sa druge strane koja je logika da čovek dođe iz Amerike, radi mesec dana onaj najteži deo - pripreme, sve vreme je sa ekipom i onda nedelju dana pre prvenstva izmisli da je povređen i propusti ogromnu priliku da se dokaže na jednom svetskom prvenstvu!? čovek bi 100% bio ne samo u 12 nego i u prvoj petorci i imao bi priliku da pored Teodosića koji ume da navuče na sebe odbranu koristi svoju prodor igru, a i vidi se iz aviona da Đorđevićeva koncepcija sa jakom odbranom, kontrama i brzom tranzicijom najviše odgovara upravo takvom tipu igrača. hajde da verujemo da zaista oseća neke posledice te povrede, pa čak iako kost nije pukla noga može da boli, a jako dobro zna da ako pogorša povredu i presedi još jednu sezonu u NBA ligi naredne sledi povratak u Evropu i to u neki tim tipa Azovmaš - što čak i da dočeka sezonu spremno ne isključujem iako inače imam veoma visoko mišljenje o njemu kao igraču.

sanco

pre 9 godina

Nije ovo ni lose , ako napravimo uspeh najjaci smo, niko nam nije do kolena, ponizavanje protivnika, dizanje u nebo nasih igraca, a ako ne bude uspeha nije igrao nedovic , ubile nas povrede itd

nik sloter

pre 9 godina

Menadzeri,mamadzeri,tatadzeri,valjda treba igrac da obuce trenerku sa grbom,sazove konferenciju za stampu i sa suzama u ocima kaze da ne moze da igra za svoju zemlju....

Zoran

pre 9 godina

Steta na EP bio je jedan od oslonca ekipe. Da igraju ( i da su zdravi): Bogdan, Raduljica, Bjelica, Teo, Krle, Nedovic, Erceg, Micov Srbija bi bila ozbiljan kandidat. Ovako, videcemo.

Milan

pre 9 godina

po meni, jaci smo i stabilniji nego na ep prosle godine, steta je jer smo sad izgubili igraca iz prve petorke ali setimo se petorke od prosle godine i dokle smo dogurali.
bice to dobro.
(raikkonen, 20. avgust 2014 12:21)
Uz svo duzno postovanje,Nedovic nije igrac iz prve petorke.Nije odigrao utakmicu godinu dana.Prva petorka zavrsava utakmice a ne pocinje(vidi pod San Antonio).

Navijac iz fotelje

pre 9 godina

Decko je neki dan izjavio da su rezultati poslati DHL-om u njegov maticni klub u Ameriku.Znaci stigao odgovor.STOP.Savez koji nema zute banke nema para za osiguranje

Nikola K

pre 9 godina

To znaci da ide Jovic definitivno.
Dakle tim je otprilike jasan:
PG: Teodosic, Markovic, Jovic
SG: Bogdanovic, Micov
SF: Kalinic, Simonovic
PF: Bjelica, Mitrovic
C: Krstic, Raduljica, Katic

Mislim da ce otpasti Bircevic i Stimac, s tim sto Bircevic ima vece sanse da zaigra, jer smo tanki na 4-ci, a za razliku od Stimca, Katic moze da se spusti i na 4-ku po potrebi
(Nikola, 20. avgust 2014 10:45)
Nikola dobro si to složio tim,tako nekako je i reealno.
Jedino se dvoumim između Mitrovića i Birčevića.sad ko je Saletu bolji i korisniji.Mitrović je mlađi,brži, možda agilniji a ima i svoje atribute Birčević.Ako gledamo po Saletovoj viziji onda če Mitrović proči,jer je definitivno večji atleta.

Đ.Čvarkov

pre 9 godina

Šteta velika šteta sa njim bi imali explozivnost koju sa Markovicem i Jovicem nikako necemo imati.Veliki šmeker na terenu i van njega.Jedan od igrača oko kojeg ce se u buducnosti vrteti mnogo u reprezentaciji.Sad su nekima puna usta kako on nije neki igrač kako je čak prosečan itd.To su gluposti čiste gluposti dečko je vrhunski atleta,brz,prodoran,pokriva vise pozicija...U stanju da posterizuje koga god hoce.To dobro znaju Gagić,Bogdanović(Hrvat)Veseli,Krismes i mnogi drugi.Ako nemate da kazete neku lepu onda bolje cutite Ovo je hendikep za nas.Nadamo se medalji za sve one koji su zbog povrede otpali.

454

pre 9 godina

I ko je sada kriv. Znamo koliko je igrao u NBA, da li je kriv njegov trener? Nema komentara a cele sezone citam kako pljujete zna se koga da je krivac za povrede igraca?? Povrede su sastavni deo sporta, nesto sto je jednostavno tako. Nije se Nemanja ubio od igranja u NBA, zeli da napusti NBA po njegovim recima, odigrao letnju ligu u NBA i sada je povredjen na prijateljskoj utakmici. To se jednostavno desava i ne treba traziti krivca. Sada Nemanju treba da okrivim jer je nezgodno stao pa se povredio?? To nema veze sa zivotom..ja mu zelim oporavak i da kvalitetno igra a oni koji znaju da pljuju malo stavite prst na celo sta radite i cime se bavite.

hawkeye

pre 9 godina

Realno obzirom na neigranje u NBA i bez povrede igrač petorke trenutno sigurno nije,zadnji mu je voz da se vrati u Evropu i počne da igra samo ne pita se njega nego Miška....

ZoKapiten

pre 9 godina

Steta...Ali gledajte na ovo sa pozitivne strane. Bogdan ce da igra 30-tak min po utakmici. Nedovic je veliki trosadzija lopti kao i Bogdanovic, ali ja daleko vece poverenje imam u ovog drugog. :-)

miloš

pre 9 godina

zašto da uzima nekome mesto ako nije potpuno spreman i u natjecateljskoj formi...nek se oporavlja i izbori za mesto u golden state warriorsima

joca

pre 9 godina

To znaci da ide Jovic definitivno.
Dakle tim je otprilike jasan:
PG: Teodosic, Markovic, Jovic
SG: Bogdanovic, Micov
SF: Kalinic, Simonovic
PF: Bjelica, Mitrovic
C: Krstic, Raduljica, Katic

Mislim da ce otpasti Bircevic i Stimac, s tim sto Bircevic ima vece sanse da zaigra, jer smo tanki na 4-ci, a za razliku od Stimca, Katic moze da se spusti i na 4-ku po potrebi
(Nikola, 20. avgust 2014 10:45)
Jedina dilema u ovom sastavu je da li Mitrovic ili Bircevic sve ostalo je jasno, Stimac je razocarao na priprema nije ni da ce Katic imati vise od 5 do 10 min pored Krstica i Monstruljice ali svakako Stimac nije zasluzio da udje u 12.Ovako na papiru izgleda kao da ce na trojci igrati Kalinic i Simonovic ali mislim da ce na toj poziciji mnogo vise vremena provesti Micov ili Bogdan.Najjaca petorka je Teo,Bogdan,Micov,Bjelica,Krstic

raikkonen

pre 9 godina

po meni, jaci smo i stabilniji nego na ep prosle godine, steta je jer smo sad izgubili igraca iz prve petorke ali setimo se petorke od prosle godine i dokle smo dogurali.
bice to dobro.

theButcher

pre 9 godina

decko nije trenirao, malu minutazu imao u nba i rovit je, tako da je mozda i bolje i za repku i za njega da se ne forsira. Sledece godine ako bog da bice zdrav i znacice puno.

konto

pre 9 godina

Velika šteta! On i Bogdanović bi sjajno podelili minutažu na dvojci. Ovako, kada Bogdana ne ide ( a mora nekad i da ga ne ide), neće imati ko da ga adekvatno zameni. Veliki hendikep za našu reprezentaciju, ali šta sad, idemo dalje!

Šavija Alonso

pre 9 godina

Da se ne lažemo, nije ovo nikakav hendikep - Nedović je košarkaš sa ogromnim oscilacijama koji svoje fenomenalne fizičke predispozicije - nažalost - nikada neće iskoristiti na pravi način.

Mare

pre 9 godina

Steta, znalo se to i pre samo ne znam zasto se ovoliko cekalo, svi pominju da se nadaju oporavku Teodosica i Krstica a njega niko i ne pominje!

LAlala

pre 9 godina

Ocekivao sam ovakvu vest, jednostavno nerealno bi bilo da ga GS pusti na prvenstvo, a i bolje da se povreda ne pogorsa, tako da ga imamo potpuno zdravog za neki naredni ciklus. Iako jako cenim Nedovica, i mislim da ce napraviti zapazenu NBA i reprezentativnu karijeru, ne mislim da je ovo strasan hendikep. Najvise zbog toga sto me je Jovic odusevio u ovim pripermnim utakmicama. Iako je on play a ne dvojka mislim da ce moci svasta da odradi na tim nizim pozicijama. A posle ovoga gotovo sam sigurna da i on ide na prvenstvo, pored nizih Tea, Markovica, Bogdanovica i Micova.
Sve u svemu jedva cekam prvenstvo :)

Nolan

pre 9 godina

Znači da mu GSW nisu dali da igra.
Sada bih na njegovom mestu od trenera Voriorsa, Stiva Kera, tražio minimum 15 min po utakmici kad već "ozbiljno računaju na njega" ili bi im rekao dovidjenja zbogom.

Bekovi: Teodosić, Marković, Jović Bogdanović, Micov,
Krila: Kalinić, Simonović, Bjelica, Mitrović
Centri: Krstić, Raduljica, Katić

djordjevic

pre 9 godina

Kako je moguce da pre par nedelja nikakav prelom nije video i sad odjednom iskocio? Cime su ga to prvi put snimali? Polaroidom? Ili to, ili je selektor Raznatovic odlucio da je bolje za Nedovica da ne igra.

Marko

pre 9 godina

Ja mislim da nikakva povreda nije u pitanju, pa i magnetna rezonanca je poazala da nije nista polomio. Ali neka i ne trebaju nam oni koji nece da igraju, bolji nam je Simonovic koji daje 120%

Dejan

pre 9 godina

To znaci da ide Jovic definitivno.
Dakle tim je otprilike jasan:
PG: Teodosic, Markovic, Jovic
SG: Bogdanovic, Micov
SF: Kalinic, Simonovic
PF: Bjelica, Mitrovic
C: Krstic, Raduljica, Katic

Mislim da ce otpasti Bircevic i Stimac, s tim sto Bircevic ima vece sanse da zaigra, jer smo tanki na 4-ci, a za razliku od Stimca, Katic moze da se spusti i na 4-ku po potrebi
(Nikola, 20. avgust 2014 10:45)

Apsolutno se slažem sa ovim komentarom. Nemam ništa da dodam. To je tih 12.

KUM

pre 9 godina

A neeeeeeeee :(
Nerviraju me Ameri nenormalno -_-
Zar im nije bilo bolje da im igrač koji nema minute igra na SP i napreduje ?
Povredu je mogao zalečiti do početka SP
Jako mi je žao jer sam na neki način jedva čekao njega da vidim na SP
On i Bogdan kao i Teodosic. :(

JA

pre 9 godina

Dosadni ste vise sa Nedovicem! Ako nece da igra, ne mora, pa nije on Lebron Dzejm sa ne mozemo bez njega! prica se o njemu kao da ce da daje po 30 poena

sofronije

pre 9 godina

Ja ne znam cemu opsta kuknjava, da li se vi secate Nedovica sa proslog prventstva. Odigrao je ekstra protiv Litvanije, i vrlo dobro protiv Francuske, koju su nas realno i pustili da bi izbegli Spance. Nije bio konstantan uopste.

monstruljica

pre 9 godina

Odlican igrac, ali nekako mnogo mlak, propusta najbitnije utakmice I u gs poslednju u regularnoj sezoni kada he trebalo da odigra bar 30-35 min on se povredi, slicna prica sad za repku.. Realno steta sa njim bi imali brzinu sa teom mirnocu.. Kakogod mislim da smo realno u 5 repki na prvenstvu.. Srecno momci

Nedović - NBA igrač

pre 9 godina

I Kuzmić i Nedović su otpali zbog igranja u letnjoj ligi gde su obojica zaradili stres frakture stopala. Bolje da se izleče do kraja kako bi i naredne sezone konkurisali za mesto u svom timu u razvojnoj ligi. Svi ti napori i letnje lige su bili vredni odsustva iz reprezentacije. Kakvi promašaji u karijeri, majko mila.

Довла

pre 9 godina

Veliki gubitak za nas kontranapad,igru u tranziciji.Nema ko da povuce kontru sem Markovica.Tesko cemo da nadoknadimo Nedovicevu brzinu i fizikalije,mi takvog igraca nemamo.Igracemo pozicioni napad uglavnom.

Realan

pre 9 godina

Bolje resenje bi bilo da je pozvan Tepic umesto Jovica, ovaj drugi nije bio starter cak ni u Radnickom, a muta ga je preko veze uveo u reprezentaciju, imamo mnogo boljih, mladjih i talentovanijih plejmejkera nego sto je to Jovic(ni pripreme nije odigrao bas dobro, odbrana moze da prodje, ali u napadu ne zna sta ce sa loptom o asistencijama da ne pricam, trojku moze da pogodi iz desetog pokusaja i to mozda od tablu)...Nedovicu brz oporavak, ovo je zaista veliki hendikep za nas...

mirko

pre 9 godina

To se znalo i pre nego sto su pripreme pocele, ko ode u NBA taj uglavnom pravi probleme jer kad uzmu para vise ih nista ne zanima.Verovatno nije kriv nista ali imam utisak da nema nikakve povrede vec da menadzer,NBA klub i pare stoje iza svega.

Neka mi neko samo kaze jos nesto protiv kad kazem da nas NBA i menadzeri unistavaju iz godine u godinu i da zbog njih nismo bili na poslednje dve olimpijade i da zbog njih nismo bili sampioni nijednog takmicenja od 2002..nijedno takmicenje nismo odigrali sa najacim timom, sta vise zadnjih nekoliko velikih takmicenja smo igrali bukvalno sa drugim timovima, sem onog u Poljskoj na kojem smo ucestvocali sa potpunom novim timom.

Thilmo

pre 9 godina

Katić u Simonović mi kidali živce u Zvezdi, sad i u rerprezentaciji da ih gledam.

Kako se probiše do 12 nije mi jasno. Makar Katić da otpadne, on više zna da iznervira i pokida živce a i trosi lopte i kad ga ne ide.

jmt

pre 9 godina

micov po meni ima previše kredita,najgori je igrač uz štimca do sad,a ne deluje mi da će eksplodirati i da ga vredi čekati ko bogdana i tea npr...

nyk

pre 9 godina

@nikola Katic pre Stimca??? Pa koju kosarku ti gledas... Taj isti Katic kad treba nista ne odigra, ni za zvezdu ni na evropskom, dok stimac ima ucinak makar proveo trideset sekundi na terenu... a i logika da Katic moze na cetiri a Stimac ne, ne pije vodu, jer je obrnuto! Katic ne moze da brani nikoga na 4!

!!!

pre 9 godina

Steta ,zajedno sa Bogdanovicem bi bili najbolji mladi tandem na svetskom,bice tesko bez Nedovica
(Mihajlo99, 20. avgust 2014 11:36)
Tu su hezonja i saric!!!!

sve poznato

pre 9 godina

Igrao Nedović ili ne igrao Srbija prolazi kao na euro prvenstvu u Sloveniji.
Jednostavno ovo je ozbiljno takmičenje a ne prijateljske tekme gdje su oni nenedmašni jer se drugi uigravaju i igraju s pola snage.

Nemanja

pre 9 godina

Steta i za njega,ali i za Lucu i Milosavljevica,nikako da imamo njih u ekipi zajedno,a tada bi svakako bili posle Amerikanaca atletski najjaca reprezentacija na svetu.

milisav

pre 9 godina

Nedovicu,glavu gore i za sledece takmicenje da budes 100% spreman!Vidim svi se "gadjate" sastavima timova, pa da postavim i ja jedan:
PG: Markovic, Jovic
SG: Bogdanovic, Micov
SF: Kalinic, Simonovic ,Bjelica
PF: Bircevic, Mitrovic
C: Stimac, Raduljica, Katic

Marko

pre 9 godina

Ja mislim da nikakva povreda nije u pitanju, pa i magnetna rezonanca je poazala da nije nista polomio. Ali neka i ne trebaju nam oni koji nece da igraju, bolji nam je Simonovic koji daje 120%

!!!

pre 9 godina

Steta ,zajedno sa Bogdanovicem bi bili najbolji mladi tandem na svetskom,bice tesko bez Nedovica
(Mihajlo99, 20. avgust 2014 11:36)
Tu su hezonja i saric!!!!

Realan

pre 9 godina

Bolje resenje bi bilo da je pozvan Tepic umesto Jovica, ovaj drugi nije bio starter cak ni u Radnickom, a muta ga je preko veze uveo u reprezentaciju, imamo mnogo boljih, mladjih i talentovanijih plejmejkera nego sto je to Jovic(ni pripreme nije odigrao bas dobro, odbrana moze da prodje, ali u napadu ne zna sta ce sa loptom o asistencijama da ne pricam, trojku moze da pogodi iz desetog pokusaja i to mozda od tablu)...Nedovicu brz oporavak, ovo je zaista veliki hendikep za nas...

sve poznato

pre 9 godina

Igrao Nedović ili ne igrao Srbija prolazi kao na euro prvenstvu u Sloveniji.
Jednostavno ovo je ozbiljno takmičenje a ne prijateljske tekme gdje su oni nenedmašni jer se drugi uigravaju i igraju s pola snage.

JA

pre 9 godina

Dosadni ste vise sa Nedovicem! Ako nece da igra, ne mora, pa nije on Lebron Dzejm sa ne mozemo bez njega! prica se o njemu kao da ce da daje po 30 poena

Fantom

pre 9 godina

Nevezano sa ovim ali sta kazete na ovaj scenario: igramo protiv Amera finale, gubimo, dodela pehara, upada Simon grabi pehar i bezi, juri ga deset redara, Harden i Kari nevera, a cela dvorana uglas:“ Sad si uz'o trofej Simone, Simone, Simoneeee!

jmt

pre 9 godina

micov po meni ima previše kredita,najgori je igrač uz štimca do sad,a ne deluje mi da će eksplodirati i da ga vredi čekati ko bogdana i tea npr...

sofronije

pre 9 godina

Ja ne znam cemu opsta kuknjava, da li se vi secate Nedovica sa proslog prventstva. Odigrao je ekstra protiv Litvanije, i vrlo dobro protiv Francuske, koju su nas realno i pustili da bi izbegli Spance. Nije bio konstantan uopste.

NBA

pre 9 godina

Ne znam zasto se kod nas pravi toliki haos jer nam ne igra igrac koji godinu dana nije odigrao bar jedan ceo takmicarski mec u NBA...Nama ranije jedan MILOS VUJANIC(the golden boy) nije mogao da igra prvih pet sad se borimo za rezerve kao da smo tek naucili basket da igramo..

Šavija Alonso

pre 9 godina

Da se ne lažemo, nije ovo nikakav hendikep - Nedović je košarkaš sa ogromnim oscilacijama koji svoje fenomenalne fizičke predispozicije - nažalost - nikada neće iskoristiti na pravi način.

nyk

pre 9 godina

@nikola Katic pre Stimca??? Pa koju kosarku ti gledas... Taj isti Katic kad treba nista ne odigra, ni za zvezdu ni na evropskom, dok stimac ima ucinak makar proveo trideset sekundi na terenu... a i logika da Katic moze na cetiri a Stimac ne, ne pije vodu, jer je obrnuto! Katic ne moze da brani nikoga na 4!

mirko

pre 9 godina

To se znalo i pre nego sto su pripreme pocele, ko ode u NBA taj uglavnom pravi probleme jer kad uzmu para vise ih nista ne zanima.Verovatno nije kriv nista ali imam utisak da nema nikakve povrede vec da menadzer,NBA klub i pare stoje iza svega.

Neka mi neko samo kaze jos nesto protiv kad kazem da nas NBA i menadzeri unistavaju iz godine u godinu i da zbog njih nismo bili na poslednje dve olimpijade i da zbog njih nismo bili sampioni nijednog takmicenja od 2002..nijedno takmicenje nismo odigrali sa najacim timom, sta vise zadnjih nekoliko velikih takmicenja smo igrali bukvalno sa drugim timovima, sem onog u Poljskoj na kojem smo ucestvocali sa potpunom novim timom.

ZoKapiten

pre 9 godina

Steta...Ali gledajte na ovo sa pozitivne strane. Bogdan ce da igra 30-tak min po utakmici. Nedovic je veliki trosadzija lopti kao i Bogdanovic, ali ja daleko vece poverenje imam u ovog drugog. :-)

filip

pre 9 godina

Ee...blago nama kad se Misko pita za sve! Dokle smo dosli...strasno... Sto ne postavite Miska da bude i predsednik, i selektor, i tim menadzer, i....

Nikola

pre 9 godina

To znaci da ide Jovic definitivno.
Dakle tim je otprilike jasan:
PG: Teodosic, Markovic, Jovic
SG: Bogdanovic, Micov
SF: Kalinic, Simonovic
PF: Bjelica, Mitrovic
C: Krstic, Raduljica, Katic

Mislim da ce otpasti Bircevic i Stimac, s tim sto Bircevic ima vece sanse da zaigra, jer smo tanki na 4-ci, a za razliku od Stimca, Katic moze da se spusti i na 4-ku po potrebi

Đ.Čvarkov

pre 9 godina

Šteta velika šteta sa njim bi imali explozivnost koju sa Markovicem i Jovicem nikako necemo imati.Veliki šmeker na terenu i van njega.Jedan od igrača oko kojeg ce se u buducnosti vrteti mnogo u reprezentaciji.Sad su nekima puna usta kako on nije neki igrač kako je čak prosečan itd.To su gluposti čiste gluposti dečko je vrhunski atleta,brz,prodoran,pokriva vise pozicija...U stanju da posterizuje koga god hoce.To dobro znaju Gagić,Bogdanović(Hrvat)Veseli,Krismes i mnogi drugi.Ako nemate da kazete neku lepu onda bolje cutite Ovo je hendikep za nas.Nadamo se medalji za sve one koji su zbog povrede otpali.

Thilmo

pre 9 godina

Katić u Simonović mi kidali živce u Zvezdi, sad i u rerprezentaciji da ih gledam.

Kako se probiše do 12 nije mi jasno. Makar Katić da otpadne, on više zna da iznervira i pokida živce a i trosi lopte i kad ga ne ide.

Milan

pre 9 godina

po meni, jaci smo i stabilniji nego na ep prosle godine, steta je jer smo sad izgubili igraca iz prve petorke ali setimo se petorke od prosle godine i dokle smo dogurali.
bice to dobro.
(raikkonen, 20. avgust 2014 12:21)
Uz svo duzno postovanje,Nedovic nije igrac iz prve petorke.Nije odigrao utakmicu godinu dana.Prva petorka zavrsava utakmice a ne pocinje(vidi pod San Antonio).

454

pre 9 godina

I ko je sada kriv. Znamo koliko je igrao u NBA, da li je kriv njegov trener? Nema komentara a cele sezone citam kako pljujete zna se koga da je krivac za povrede igraca?? Povrede su sastavni deo sporta, nesto sto je jednostavno tako. Nije se Nemanja ubio od igranja u NBA, zeli da napusti NBA po njegovim recima, odigrao letnju ligu u NBA i sada je povredjen na prijateljskoj utakmici. To se jednostavno desava i ne treba traziti krivca. Sada Nemanju treba da okrivim jer je nezgodno stao pa se povredio?? To nema veze sa zivotom..ja mu zelim oporavak i da kvalitetno igra a oni koji znaju da pljuju malo stavite prst na celo sta radite i cime se bavite.

sanco

pre 9 godina

Nije ovo ni lose , ako napravimo uspeh najjaci smo, niko nam nije do kolena, ponizavanje protivnika, dizanje u nebo nasih igraca, a ako ne bude uspeha nije igrao nedovic , ubile nas povrede itd

Иван

pre 9 godina

Мени су јасни разлоѕи НБА клубова: ако плаћаш играча, није ти у интересу да се он повреди на такмичењу које с тобом нема никакве везе. Оно што не разумем су разлози Недовића: не играш за репрезентацију своје земље због клуба, а у суштини не играш ни у том клубу, јер ти дају шансу на кашичицу и свако мало те шаљу у некакву развојну лигу. Ту су практично сви на губитку, али најмање Американци, јер њима није толика штета да потроше паре - за европске прилике истина велике - на десетак пројеката као што је Недовић, пошто је довољно да један "прође" и од њега ће вишеструко вратити уложено. То је исто као однос филм-телевизија у САД: све више се улаже у ситкоме, јер холивудски пројекат кошта 60 милиона долара и питање је да ли ће се исплатити, док за те паре можеш да снимиш десет ситкома, од којих ће бар један донети велики новац. Међутим, који је Недовићев добитак у свему томе? Играчки напредак? У Европи би макар наступао, и то сигурно у већем клубу, па би се и ту развијао. Паре? Можда не одмах, али и у Европи би добро зарадио о краја каријере. Чека ветерански статус у НБА? Тек је отишао, далеко је од тога. Ђорђевићева генерација се није много двоумила у таквим ситуацијама, одмах су се враћали у Европу и подизали свој ниво игре између осталог и наступима за национални тим. Није да нам је Недовић неопходан, поготово не овакав, неуигран са осталима (јер ово је ипак тим који се тек ствара), али би нам и те како добро дошао као опција на резервном плеју, да одржава висок ниво игре.

neki tamo

pre 9 godina

realno je bilo ovo. bolje da se oporavi i spremi za novu sezonu nego da ide tamo i mozda pogorsa povredu, a svakako ne bi bio max spreman.
ekipa koja je prosla pripreme, sa teom i krletom, moze da napravi dosta i, uz malo srece, da dodje do eliminacione faze, a tamo sta bude bice.

Zoran

pre 9 godina

Steta na EP bio je jedan od oslonca ekipe. Da igraju ( i da su zdravi): Bogdan, Raduljica, Bjelica, Teo, Krle, Nedovic, Erceg, Micov Srbija bi bila ozbiljan kandidat. Ovako, videcemo.

KUM

pre 9 godina

A neeeeeeeee :(
Nerviraju me Ameri nenormalno -_-
Zar im nije bilo bolje da im igrač koji nema minute igra na SP i napreduje ?
Povredu je mogao zalečiti do početka SP
Jako mi je žao jer sam na neki način jedva čekao njega da vidim na SP
On i Bogdan kao i Teodosic. :(

raikkonen

pre 9 godina

po meni, jaci smo i stabilniji nego na ep prosle godine, steta je jer smo sad izgubili igraca iz prve petorke ali setimo se petorke od prosle godine i dokle smo dogurali.
bice to dobro.

nik sloter

pre 9 godina

Menadzeri,mamadzeri,tatadzeri,valjda treba igrac da obuce trenerku sa grbom,sazove konferenciju za stampu i sa suzama u ocima kaze da ne moze da igra za svoju zemlju....

joca

pre 9 godina

To znaci da ide Jovic definitivno.
Dakle tim je otprilike jasan:
PG: Teodosic, Markovic, Jovic
SG: Bogdanovic, Micov
SF: Kalinic, Simonovic
PF: Bjelica, Mitrovic
C: Krstic, Raduljica, Katic

Mislim da ce otpasti Bircevic i Stimac, s tim sto Bircevic ima vece sanse da zaigra, jer smo tanki na 4-ci, a za razliku od Stimca, Katic moze da se spusti i na 4-ku po potrebi
(Nikola, 20. avgust 2014 10:45)
Jedina dilema u ovom sastavu je da li Mitrovic ili Bircevic sve ostalo je jasno, Stimac je razocarao na priprema nije ni da ce Katic imati vise od 5 do 10 min pored Krstica i Monstruljice ali svakako Stimac nije zasluzio da udje u 12.Ovako na papiru izgleda kao da ce na trojci igrati Kalinic i Simonovic ali mislim da ce na toj poziciji mnogo vise vremena provesti Micov ili Bogdan.Najjaca petorka je Teo,Bogdan,Micov,Bjelica,Krstic

hawkeye

pre 9 godina

Realno obzirom na neigranje u NBA i bez povrede igrač petorke trenutno sigurno nije,zadnji mu je voz da se vrati u Evropu i počne da igra samo ne pita se njega nego Miška....

milisav

pre 9 godina

Nedovicu,glavu gore i za sledece takmicenje da budes 100% spreman!Vidim svi se "gadjate" sastavima timova, pa da postavim i ja jedan:
PG: Markovic, Jovic
SG: Bogdanovic, Micov
SF: Kalinic, Simonovic ,Bjelica
PF: Bircevic, Mitrovic
C: Stimac, Raduljica, Katic

Stella

pre 9 godina

Ajoj, bas steta. Mada je bilo ocekivano, nema sanse da bi ga iz GSW pustili sve i da je manja povreda u pitanju. Samo da Krle i Teo zaigraju.

23sudija

pre 9 godina

Ee...blago nama kad se Misko pita za sve! Dokle smo dosli...strasno... Sto ne postavite Miska da bude i predsednik, i selektor, i tim menadzer, i....
(filip, 20. avgust 2014 10:53)

E moj prijatelju, svaka tebi cast sto mislis da on to vec nije...
Dodao bi na sve funkcije koje si nabrojao i:
Sportski direktor KK Partizana, posto je u toku poslednjih desetak godina imao uvek bar 7-8 igraca u tom timu po sezoni.
A bogme i asistent sportskog direktora ili glavni skaut KKCZT i KK Radnickog.

Ako mislis da se tu Djordjevic, Djilas, Bodiroga, Dule ili Nesa Ilic pitaju mnogo, grdno gresis.

Dejan

pre 9 godina

To znaci da ide Jovic definitivno.
Dakle tim je otprilike jasan:
PG: Teodosic, Markovic, Jovic
SG: Bogdanovic, Micov
SF: Kalinic, Simonovic
PF: Bjelica, Mitrovic
C: Krstic, Raduljica, Katic

Mislim da ce otpasti Bircevic i Stimac, s tim sto Bircevic ima vece sanse da zaigra, jer smo tanki na 4-ci, a za razliku od Stimca, Katic moze da se spusti i na 4-ku po potrebi
(Nikola, 20. avgust 2014 10:45)

Apsolutno se slažem sa ovim komentarom. Nemam ništa da dodam. To je tih 12.

Nolan

pre 9 godina

Znači da mu GSW nisu dali da igra.
Sada bih na njegovom mestu od trenera Voriorsa, Stiva Kera, tražio minimum 15 min po utakmici kad već "ozbiljno računaju na njega" ili bi im rekao dovidjenja zbogom.

Bekovi: Teodosić, Marković, Jović Bogdanović, Micov,
Krila: Kalinić, Simonović, Bjelica, Mitrović
Centri: Krstić, Raduljica, Katić

Довла

pre 9 godina

Veliki gubitak za nas kontranapad,igru u tranziciji.Nema ko da povuce kontru sem Markovica.Tesko cemo da nadoknadimo Nedovicevu brzinu i fizikalije,mi takvog igraca nemamo.Igracemo pozicioni napad uglavnom.

Radosav_Bavaniste

pre 9 godina

Ala vam je obimno saopštenje, gotovo da sam se namučio čitajući ovih nekoliko redova. Još kad pročitam Miodrag Ražnatović ne znam da li da se udarim ili da skočim kroz prozor... Sve u svemu ovo je bilo i očekivano. Žao mi je zaista, jer Nedović je pravi atleta koji bi svojom brzinom i hitrošću zaista doprineo brzini protoka lopte i brzini u tranziciji na čemu se i zasniva pre svega moderna košarka. Đorđević je lepo rekao u svom prvom obraćanju javnosti da je danas košarka postala, zbog načina igre, vrlo fizički zahtevan sport i da ono što nama fali prvenstveno to je fizička kondicija i snaga( tehnika ni stručnjaci nam nikad nisu manjkali). Ali dobro idemo dalje. Ova reprezentacija ima potreban kvalitet i po prvi put vidljivu ekipnu igru na terenu, gde je individualizam podređen kolektivu. Upravo na taj način treba i posmatrati savet koji je Sale recimo dao Bogdanoviću. Jednostavno svako može u svakom trenutku skoro sve napraviti, a to je vrlo važno. Samo da nam Sale posle 24. potvrdi da će Krle i Teo ići. Svim srcem ćemo biti u Saleta i ove momke, a neki od nas i u Granadi :)

konto

pre 9 godina

Velika šteta! On i Bogdanović bi sjajno podelili minutažu na dvojci. Ovako, kada Bogdana ne ide ( a mora nekad i da ga ne ide), neće imati ko da ga adekvatno zameni. Veliki hendikep za našu reprezentaciju, ali šta sad, idemo dalje!

theButcher

pre 9 godina

decko nije trenirao, malu minutazu imao u nba i rovit je, tako da je mozda i bolje i za repku i za njega da se ne forsira. Sledece godine ako bog da bice zdrav i znacice puno.

Nedović - NBA igrač

pre 9 godina

I Kuzmić i Nedović su otpali zbog igranja u letnjoj ligi gde su obojica zaradili stres frakture stopala. Bolje da se izleče do kraja kako bi i naredne sezone konkurisali za mesto u svom timu u razvojnoj ligi. Svi ti napori i letnje lige su bili vredni odsustva iz reprezentacije. Kakvi promašaji u karijeri, majko mila.

GM

pre 9 godina

Na sta SPALA srpska kosarka, kada ekskluzivne informacije objavljuje igracev agent...

Znaci, ni doktor, ni trener, ni KSS, ni bilo ko ima veze sa reprezentacijom i SP, nego njegov agent, koji se bavi njegovom klupskom karijerom.

Dno dna.

Nikola K

pre 9 godina

To znaci da ide Jovic definitivno.
Dakle tim je otprilike jasan:
PG: Teodosic, Markovic, Jovic
SG: Bogdanovic, Micov
SF: Kalinic, Simonovic
PF: Bjelica, Mitrovic
C: Krstic, Raduljica, Katic

Mislim da ce otpasti Bircevic i Stimac, s tim sto Bircevic ima vece sanse da zaigra, jer smo tanki na 4-ci, a za razliku od Stimca, Katic moze da se spusti i na 4-ku po potrebi
(Nikola, 20. avgust 2014 10:45)
Nikola dobro si to složio tim,tako nekako je i reealno.
Jedino se dvoumim između Mitrovića i Birčevića.sad ko je Saletu bolji i korisniji.Mitrović je mlađi,brži, možda agilniji a ima i svoje atribute Birčević.Ako gledamo po Saletovoj viziji onda če Mitrović proči,jer je definitivno večji atleta.

Rile

pre 9 godina

Zamislite samo da je neko 95,97,98 ili 2002, da su kojim slučajem informacione tehnologije uznapredovale do ovih razina, obaveštavao javnost, stručnu i nestručnu, preko tvitera da jedan igrač neće biti u stanju da igra. Teško je zamislivo, zar ne? Elementarno nepoštovanje prema instituciji kakva je reprezentacija u bilo kom sportu, a da ne govorim o košarcii koja nam je toliko radosti donela. Dotični vlasnik Beobasketa se ponaša kao da mu se može, jer vedri i oblači srpskom košarkom...Sramota!

monstruljica

pre 9 godina

Odlican igrac, ali nekako mnogo mlak, propusta najbitnije utakmice I u gs poslednju u regularnoj sezoni kada he trebalo da odigra bar 30-35 min on se povredi, slicna prica sad za repku.. Realno steta sa njim bi imali brzinu sa teom mirnocu.. Kakogod mislim da smo realno u 5 repki na prvenstvu.. Srecno momci

chubby checker

pre 9 godina

(plus ili minus, 20. avgust 2014 10:44)

evo ja ću ostati neutralan, neću ti lupiti ni plus ni minus. zašto... sa jedne strane malo je i meni čudno da kod nas svakog leta odustane desetorica košarkaša zbog povrede i zaista se stvara utisak da pored onih koji imaju želju da igraju ali su stvarno nespremni ima i onih kojima to služi samo kao alibi za neigranje. sa druge strane koja je logika da čovek dođe iz Amerike, radi mesec dana onaj najteži deo - pripreme, sve vreme je sa ekipom i onda nedelju dana pre prvenstva izmisli da je povređen i propusti ogromnu priliku da se dokaže na jednom svetskom prvenstvu!? čovek bi 100% bio ne samo u 12 nego i u prvoj petorci i imao bi priliku da pored Teodosića koji ume da navuče na sebe odbranu koristi svoju prodor igru, a i vidi se iz aviona da Đorđevićeva koncepcija sa jakom odbranom, kontrama i brzom tranzicijom najviše odgovara upravo takvom tipu igrača. hajde da verujemo da zaista oseća neke posledice te povrede, pa čak iako kost nije pukla noga može da boli, a jako dobro zna da ako pogorša povredu i presedi još jednu sezonu u NBA ligi naredne sledi povratak u Evropu i to u neki tim tipa Azovmaš - što čak i da dočeka sezonu spremno ne isključujem iako inače imam veoma visoko mišljenje o njemu kao igraču.

LAlala

pre 9 godina

Ocekivao sam ovakvu vest, jednostavno nerealno bi bilo da ga GS pusti na prvenstvo, a i bolje da se povreda ne pogorsa, tako da ga imamo potpuno zdravog za neki naredni ciklus. Iako jako cenim Nedovica, i mislim da ce napraviti zapazenu NBA i reprezentativnu karijeru, ne mislim da je ovo strasan hendikep. Najvise zbog toga sto me je Jovic odusevio u ovim pripermnim utakmicama. Iako je on play a ne dvojka mislim da ce moci svasta da odradi na tim nizim pozicijama. A posle ovoga gotovo sam sigurna da i on ide na prvenstvo, pored nizih Tea, Markovica, Bogdanovica i Micova.
Sve u svemu jedva cekam prvenstvo :)

Jimbo Jones

pre 9 godina

Zbilja,zar je menadžer taj koji treba to da saopštava,prije selektora,portparola i koga sve još ne za koje bi bilo logičnije da se oglase povodom toga?!

miloš

pre 9 godina

zašto da uzima nekome mesto ako nije potpuno spreman i u natjecateljskoj formi...nek se oporavlja i izbori za mesto u golden state warriorsima

objektivno

pre 9 godina

Više od 700 igrača su pod kapom agencije Beobasket Miodraga Miška Ražnatovića. Gospodin ima i svoj klub. Da li je to jedinstven slučaj u svetu,pitam se pitam....

Mare

pre 9 godina

Steta, znalo se to i pre samo ne znam zasto se ovoliko cekalo, svi pominju da se nadaju oporavku Teodosica i Krstica a njega niko i ne pominje!

djordjevic

pre 9 godina

Kako je moguce da pre par nedelja nikakav prelom nije video i sad odjednom iskocio? Cime su ga to prvi put snimali? Polaroidom? Ili to, ili je selektor Raznatovic odlucio da je bolje za Nedovica da ne igra.

Nemanja

pre 9 godina

Steta i za njega,ali i za Lucu i Milosavljevica,nikako da imamo njih u ekipi zajedno,a tada bi svakako bili posle Amerikanaca atletski najjaca reprezentacija na svetu.

Србија!

pre 9 godina

Штета. Хоћемо ли дочекати да сви најбољи играчи дочекају здрави и спремни неко такмичење, питам се питам. Ипак не сумњам да ћемо бити и у овом саставу хит СП-а!

Navijac iz fotelje

pre 9 godina

Decko je neki dan izjavio da su rezultati poslati DHL-om u njegov maticni klub u Ameriku.Znaci stigao odgovor.STOP.Savez koji nema zute banke nema para za osiguranje