Utorak, 19.08.2014.

16:25

Petrović: Katastrofa bez EP 2016.

Crnogorski stručnjak Željko Petrović biće pomoćnik selektoru Srbije Diku Advokatu, a tvrdi da će s njim "Orlovi" izboriti Evropsko prvenstvo 2016.

Izvor: B92

Petroviæ: Katastrofa bez EP 2016. IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

50 Komentari

Sortiraj po:

zgslavac

pre 9 godina

Sad vidim na čiji je savjet Advokat ispalio onu: Srbija ima veliku kvalitetu koju ne prati rezultat. Odmah rekao da je Advokat proučio srpski mentalitet koji- 1. obožava kad mu stranac tepa, 2. mentalitet koji se desetljećima uvjeravao da je nogometna velesila i sad se kolektivnom hipnozom laže da su za loš rezultat krivi svi (selektori, savezi, navijači) samo ne pomanjkanje kvalitetnih ofanzivnih igrača. Nešto na tragu D. Ćosića koji govori o Srbima koji lažu sami sebe.

Teško će Srbija protiv Armenije i pogotovo Albanije, a Dansku i Portugal da ne spominjem. Ipak moguće je treće mjesto pa onda možda tako do Francuske. Sretno kaučosi!

Sremac

pre 9 godina

Neki bi, vidim, Crnogorcima, pa i onima sa crnogorskim poreklom, zabranili nastup za Srbiju. Evo imena nekoliko aktivnih sportista koje bi takve mere pogodile. Tenis: Đoković (poreklom iz Jasenova, okolina Nikšića), Ana Ivanović (Doljani, predgrađe Podgorice), Jelena Janković (Berane); Vaterpolo: Prlainović, Mandić i talentovani Subotić (Boka Kotorska); Rukomet: Nikočević (Nikšić), Stanić (Mojkovac); Košarka: Bogdan Bogdanović (Plužine)
Ovih sam se setio, a sigurno ima još dobrih sportista, Srba, koji nisu iz Srbije. Protiv njih mogu biti samo isfrustrirani i iskompleksirani pojedinci kojima svi uspešni, ma odakle bili, smetaju.

ogi-cg

pre 9 godina

Srbin-lo-E cisto da se zna ovaj vas pom.trener je veliki Crnogorac i zajedno sa Dejom Savicevicem je puno toga uradio i pomogao na referendumu za nezavisnu Crnu Goru.Zato ga i vole u Crnoj Gori i mnogi bi ga rado vidjeli na klupi nase reprezentacije.

Žika Obretković

pre 9 godina

Oni su oni, mi smo mi. Ja mogu imati brata samo ako mi ga majka rodi. Odustanite već jednom od demagogije da smo braća. Svaka čast njima, ali svaka čast i nama. Poštujmo ih i tražimo poštovanje za sebe. Dakle ja u CG nemam braće i sestara. Ovako je dobro i neka tako i ostane. Čist račun duga ljubav.

србин ло

pre 9 godina

Само да се зна цела породица Петровић су Срби. Тако су се и изјаснили. Нису неки тамо новопечени црногорци!

Branko S.

pre 9 godina

Ko ono rece : pravicemo "mistera" od blata!Posle Antica, nismo imali boljeg selektora,ako koza laze - rog ne!Prodje bez nas EP 2012., prodje SP 2014.bez nas,prodje li i ovo EP 2016(koje broji 24 ekipe) bez nas onda mora da radi metla u FSS od cistacice do Predsednika!Ali,najlakse je u nasem narodu baciti "kosku" i svi se bace na nju,a ko je to uradio,zna se nije citao bibliju!Nas problem je nemanja sistema i dugog planiranja!Cudo da nisu selektorskom mesto ponudili nekom Nemcu pa oni su prvaci sveta.Dok je Tole na celu uvek ce mase zabavljati "igrama i kolacima" Bio je pre Spanac Klemente sad Holandjanin Advokat, nije iskljuceno da sledeci bude Nemac,zar ne!?Pokojni proslavljeni treneri bivse Juge prevrcu se u grobu i to ne bez razloga!Nekad smo se ponosili gde sve nasi treneri rade u inostranstvu,sad tu i tamo ostale neke abu-dabu drzave za nase strucnjake a za nasu lovu dovodimo strance bez posle ili pred penziju!Sramota!Ali,niko nemoze biti bolji poznavalac fudbala od "nezamenjivog" Toleta!

Stevan

pre 9 godina

Ne vidim zasto se covek napada. Pre svega, niko od nas ne zna kako se ovaj covek izjasnjava. Sam je nazvao nas tim "nasa reprezentacija" za koju je i on nekad igrao. Predrag Mijatovic isto zove "nasa"
Svako ima pravo da se izjasnjava kako on zeli. To je druga stvar sad, sto je zbog politickih manipulacija doslo do razlaza jednog te istog naroda.

mane HR

pre 9 godina

da sam ja trener, a nisam..mogu samo iznijeti svoj sastav :) rajkovic - bane, subotic, nastasic - basta, matic, jojic, kolarov - markovic, mitrovic, tadic :D spoj mladosti i iskustva..skupinu lako prolazite a mladi ce steci potrebno iskustvo ;) sretno vam

Srki

pre 9 godina

pa crnogorac je predsednik fss.terzic je crnogorac.lakovic je crnogorac,a svi trojica su cak rodjaci..kapicic je bio do juce predsednik kosarkaskog saveza..predsednik fk vojvodine scepanovic,fk radnicki nis bulatovic.fudb.menadzeri u srbiji su crnogorci..da se drulovic deklarisao kao c.gorac bio bi selektor.predsednik srbije do juce je bio c.gorac tadic.vucic je crnogorski zet i tako dalje i tako dalje.
(scepan scekic, 19. avgust 2014 17:40)
# Link komentara
A VI CRNOGORCI U SUSTINI...STE SVI NA NEKI NACIN SRBI
Hahahahahah.....

daj nemoj da....

pre 9 godina

Drulovic nije pokazao nista dok je vodio A repr. Nikada do sada nismo imali iskudnog trenera koji vredi. Verujem da moze MNOGO da pomogne, pogotovo ovim mladjima bez discipline. Imam neki osecaj, da je doveden Hiddink ili Capello, i dalje pricali bi ste pevali istu pesmu... nemojte da ste toliko puni predrasuda i kompleksa, malo razmislite...

Jasmina

pre 9 godina

Naravno da je Advokat uzeo Petrovica i to zbog znanja holandskog jezika...zivim vec 30 godina u Holandiji i znam ko je Petrovic i sta misle ovde o njemu..MEDUZA..muka mi je..!!

realnost je moje srednje ime

pre 9 godina

Rajkovic,Ivanovic,Subotic,Basta,Kolarov,Matic,Jojic,Tadic,Markovic,Ljajic,Djordjevic...ovaj sastav mnogo moze. Rajkovica staviti na gol,pa da imamo golmana za narednih 15 god,i ako ne nosi dres kluba za koji ja navijam. Znam,sad ce neki reci,mlad je i neiskusan,pravice kikseve...pa i Stojkovic pravi kikseve,a sto pre istrpimo kikseve ovog mladica,pre cemo imati golmana

šetač

pre 9 godina

Auuuuuuuuuu koliko crnogorskih botova ovde da ne poveruješ. Voleo sam ja Deju ali Dejo je bio genije. Ovaj Petrović je bio totalni anonimus kao igrač ne vidim koji kvalitet on može da ima kao trener.

pljuni i zapevaj

pre 9 godina

Bas lepo od Toleta "nezamenjivog": nasao uhlebljenje Advokatu a sad se postarao i za svog crnogorca!? Gde su srpski strucnjaci!? Zar nije bilo logicnije da se Ljubinku Drulovicu da sansa da asistira Advokatu,"pokrade" njegovo iskustvo i sprema za tu funkciju!Koga sad Tole protezira?A struka trenerska iz Srbije cuti i klima glavom!Zar smo dotle dosli?"Katastrofa" u svakom smislu reci!?

ivan pg

pre 9 godina

ogi-mg (namjerno mg)..."nemozete"...brate toliko si opterecen nama da si poceo sve da stavljas u jednu rijec....daj idi na svoje portale (ako ih ima) pa tamo smaraj, davi, dosadjuj....

šetač

pre 9 godina

Zašto razigravamo crnogorskog trenera koji je preko kumovske veze bio reprezentativac davno nepostojeće države. Ima li neko naš da uči zanat pored Advokata.

kiko

pre 9 godina

stojkovic(brkic),ivanovic*,bisevac(nastasic),subotic,kolarov,matic,jojic(fejsa),tadic(sulejmani),tosic(ljajic),markovic,mitrovic(djordjevic).sa tim da bi basta nekad mogao desno a ivanovic na stopera.ostalima svaka cast ali nek budu sretni sto su pozvani...taktika: 4/2/3/1.Garantujem prvo mesto u grupi a I bar cetvrtfinale evropskog...spoj mladosti I iskustva...strucni stabe pokazi se...SRECNO!!!

krajisnik

pre 9 godina

kakav ljajic vise?Kada pocne da igra fudbal onda neka dodje!Nije se taj ni u jedan klub uklopio,neka se smiri negdje.Pogledajte tadica u engleskoj

Anarki

pre 9 godina

Ja ne razumem u cemu je poenta sa ovakvim tekstom. Da je njegovo misljenje o srpskoj reprezentaciji relevantno, on bi bio selektor reprezentacije, a ne pomocnik. Ja ne verujem da sam ikada negde procitao izjave pomocnika selektora ili ne znam ni ja sta ce covek biti, a da to nije bilo formalno potrebno, na nekoj konferenciji ili nesto slicno.

scepan scekic

pre 9 godina

pa crnogorac je predsednik fss.terzic je crnogorac.lakovic je crnogorac,a svi trojica su cak rodjaci..kapicic je bio do juce predsednik kosarkaskog saveza..predsednik fk vojvodine scepanovic,fk radnicki nis bulatovic.fudb.menadzeri u srbiji su crnogorci..da se drulovic deklarisao kao c.gorac bio bi selektor.predsednik srbije do juce je bio c.gorac tadic.vucic je crnogorski zet i tako dalje i tako dalje.

chippy

pre 9 godina

Na EP 2016 ide 24 ekipe, tako da ce baraz biti Srbija - Gibraltar. Proci cemo na misice, bice predstavljeno kao uspeh veka, a onda cemo biti torpedovani u grupi na sampionatu od Moldavije, Gruzije i Irske. Pazite sta sam rek'o.

calyx

pre 9 godina

ne mogu da verujem da ova podvala sa Advokatom ovde pije vodu. Dosao stranac i nas narod odmah pada u nesvest. Kakva steta za Drulovica, propustena sansa da konacno imamo dobar tim.

roman

pre 9 godina

diplome zar je vazno ko je i sta je ? mozda se covek izjasnjava kao Srbin ,a i da se ne izjasnjava nemela veze ,vazno je da govori nas jezik i da je vec saradjivao sa Advokatom zbog toga ovaj i ima poverenje u njega.

cika beli

pre 9 godina

" Petrović: Katastrofa bez EP 2016" - Kako ce za godinu ipo dana ovaj naslov izgledati tako stvarno...Mislim da cemo ponovo uspeti nemoguce i ostati kod kuce i kad vise od pola Evrope bude ucestvovalo...Nismo jos na dnu,kraj tek sledi,dok ne radi motka nece biti promena...

0 stvarno ste sportska nacija

pre 9 godina

opet marko kompleksaš mora da ostavi komentar ,nego reci nešto vas ne ide sport ove godine , koliko medalja su vam uzele ekipe na prvenstvima ?

Diplome

pre 9 godina

Ako mora Crnogorac da bude trener u reprezentaciji pored svih naših, i ne treba da se plasiramo. Za sebe znam da sigurno neću navijati za ovaku reprezentaciju.

Mn

pre 9 godina

Neposredno pred SP '98 je na volseban nacin sa 33 godine usao na spisak Santraca iako nije odigrao nista u kvalifikacijama.
Zbog njega je tada otpao Albert Nadj.

scepan scekic

pre 9 godina

pa crnogorac je predsednik fss.terzic je crnogorac.lakovic je crnogorac,a svi trojica su cak rodjaci..kapicic je bio do juce predsednik kosarkaskog saveza..predsednik fk vojvodine scepanovic,fk radnicki nis bulatovic.fudb.menadzeri u srbiji su crnogorci..da se drulovic deklarisao kao c.gorac bio bi selektor.predsednik srbije do juce je bio c.gorac tadic.vucic je crnogorski zet i tako dalje i tako dalje.

roman

pre 9 godina

diplome zar je vazno ko je i sta je ? mozda se covek izjasnjava kao Srbin ,a i da se ne izjasnjava nemela veze ,vazno je da govori nas jezik i da je vec saradjivao sa Advokatom zbog toga ovaj i ima poverenje u njega.

chippy

pre 9 godina

Na EP 2016 ide 24 ekipe, tako da ce baraz biti Srbija - Gibraltar. Proci cemo na misice, bice predstavljeno kao uspeh veka, a onda cemo biti torpedovani u grupi na sampionatu od Moldavije, Gruzije i Irske. Pazite sta sam rek'o.

Srki

pre 9 godina

pa crnogorac je predsednik fss.terzic je crnogorac.lakovic je crnogorac,a svi trojica su cak rodjaci..kapicic je bio do juce predsednik kosarkaskog saveza..predsednik fk vojvodine scepanovic,fk radnicki nis bulatovic.fudb.menadzeri u srbiji su crnogorci..da se drulovic deklarisao kao c.gorac bio bi selektor.predsednik srbije do juce je bio c.gorac tadic.vucic je crnogorski zet i tako dalje i tako dalje.
(scepan scekic, 19. avgust 2014 17:40)
# Link komentara
A VI CRNOGORCI U SUSTINI...STE SVI NA NEKI NACIN SRBI
Hahahahahah.....

Diplome

pre 9 godina

Ako mora Crnogorac da bude trener u reprezentaciji pored svih naših, i ne treba da se plasiramo. Za sebe znam da sigurno neću navijati za ovaku reprezentaciju.

Mn

pre 9 godina

Neposredno pred SP '98 je na volseban nacin sa 33 godine usao na spisak Santraca iako nije odigrao nista u kvalifikacijama.
Zbog njega je tada otpao Albert Nadj.

krajisnik

pre 9 godina

kakav ljajic vise?Kada pocne da igra fudbal onda neka dodje!Nije se taj ni u jedan klub uklopio,neka se smiri negdje.Pogledajte tadica u engleskoj

pljuni i zapevaj

pre 9 godina

Bas lepo od Toleta "nezamenjivog": nasao uhlebljenje Advokatu a sad se postarao i za svog crnogorca!? Gde su srpski strucnjaci!? Zar nije bilo logicnije da se Ljubinku Drulovicu da sansa da asistira Advokatu,"pokrade" njegovo iskustvo i sprema za tu funkciju!Koga sad Tole protezira?A struka trenerska iz Srbije cuti i klima glavom!Zar smo dotle dosli?"Katastrofa" u svakom smislu reci!?

calyx

pre 9 godina

ne mogu da verujem da ova podvala sa Advokatom ovde pije vodu. Dosao stranac i nas narod odmah pada u nesvest. Kakva steta za Drulovica, propustena sansa da konacno imamo dobar tim.

daj nemoj da....

pre 9 godina

Drulovic nije pokazao nista dok je vodio A repr. Nikada do sada nismo imali iskudnog trenera koji vredi. Verujem da moze MNOGO da pomogne, pogotovo ovim mladjima bez discipline. Imam neki osecaj, da je doveden Hiddink ili Capello, i dalje pricali bi ste pevali istu pesmu... nemojte da ste toliko puni predrasuda i kompleksa, malo razmislite...

Jasmina

pre 9 godina

Naravno da je Advokat uzeo Petrovica i to zbog znanja holandskog jezika...zivim vec 30 godina u Holandiji i znam ko je Petrovic i sta misle ovde o njemu..MEDUZA..muka mi je..!!

realnost je moje srednje ime

pre 9 godina

Rajkovic,Ivanovic,Subotic,Basta,Kolarov,Matic,Jojic,Tadic,Markovic,Ljajic,Djordjevic...ovaj sastav mnogo moze. Rajkovica staviti na gol,pa da imamo golmana za narednih 15 god,i ako ne nosi dres kluba za koji ja navijam. Znam,sad ce neki reci,mlad je i neiskusan,pravice kikseve...pa i Stojkovic pravi kikseve,a sto pre istrpimo kikseve ovog mladica,pre cemo imati golmana

šetač

pre 9 godina

Zašto razigravamo crnogorskog trenera koji je preko kumovske veze bio reprezentativac davno nepostojeće države. Ima li neko naš da uči zanat pored Advokata.

mane HR

pre 9 godina

da sam ja trener, a nisam..mogu samo iznijeti svoj sastav :) rajkovic - bane, subotic, nastasic - basta, matic, jojic, kolarov - markovic, mitrovic, tadic :D spoj mladosti i iskustva..skupinu lako prolazite a mladi ce steci potrebno iskustvo ;) sretno vam

ivan pg

pre 9 godina

ogi-mg (namjerno mg)..."nemozete"...brate toliko si opterecen nama da si poceo sve da stavljas u jednu rijec....daj idi na svoje portale (ako ih ima) pa tamo smaraj, davi, dosadjuj....

Anarki

pre 9 godina

Ja ne razumem u cemu je poenta sa ovakvim tekstom. Da je njegovo misljenje o srpskoj reprezentaciji relevantno, on bi bio selektor reprezentacije, a ne pomocnik. Ja ne verujem da sam ikada negde procitao izjave pomocnika selektora ili ne znam ni ja sta ce covek biti, a da to nije bilo formalno potrebno, na nekoj konferenciji ili nesto slicno.

0 stvarno ste sportska nacija

pre 9 godina

opet marko kompleksaš mora da ostavi komentar ,nego reci nešto vas ne ide sport ove godine , koliko medalja su vam uzele ekipe na prvenstvima ?

cika beli

pre 9 godina

" Petrović: Katastrofa bez EP 2016" - Kako ce za godinu ipo dana ovaj naslov izgledati tako stvarno...Mislim da cemo ponovo uspeti nemoguce i ostati kod kuce i kad vise od pola Evrope bude ucestvovalo...Nismo jos na dnu,kraj tek sledi,dok ne radi motka nece biti promena...

šetač

pre 9 godina

Auuuuuuuuuu koliko crnogorskih botova ovde da ne poveruješ. Voleo sam ja Deju ali Dejo je bio genije. Ovaj Petrović je bio totalni anonimus kao igrač ne vidim koji kvalitet on može da ima kao trener.

Žika Obretković

pre 9 godina

Oni su oni, mi smo mi. Ja mogu imati brata samo ako mi ga majka rodi. Odustanite već jednom od demagogije da smo braća. Svaka čast njima, ali svaka čast i nama. Poštujmo ih i tražimo poštovanje za sebe. Dakle ja u CG nemam braće i sestara. Ovako je dobro i neka tako i ostane. Čist račun duga ljubav.

србин ло

pre 9 godina

Само да се зна цела породица Петровић су Срби. Тако су се и изјаснили. Нису неки тамо новопечени црногорци!

kiko

pre 9 godina

stojkovic(brkic),ivanovic*,bisevac(nastasic),subotic,kolarov,matic,jojic(fejsa),tadic(sulejmani),tosic(ljajic),markovic,mitrovic(djordjevic).sa tim da bi basta nekad mogao desno a ivanovic na stopera.ostalima svaka cast ali nek budu sretni sto su pozvani...taktika: 4/2/3/1.Garantujem prvo mesto u grupi a I bar cetvrtfinale evropskog...spoj mladosti I iskustva...strucni stabe pokazi se...SRECNO!!!

Stevan

pre 9 godina

Ne vidim zasto se covek napada. Pre svega, niko od nas ne zna kako se ovaj covek izjasnjava. Sam je nazvao nas tim "nasa reprezentacija" za koju je i on nekad igrao. Predrag Mijatovic isto zove "nasa"
Svako ima pravo da se izjasnjava kako on zeli. To je druga stvar sad, sto je zbog politickih manipulacija doslo do razlaza jednog te istog naroda.

Sremac

pre 9 godina

Neki bi, vidim, Crnogorcima, pa i onima sa crnogorskim poreklom, zabranili nastup za Srbiju. Evo imena nekoliko aktivnih sportista koje bi takve mere pogodile. Tenis: Đoković (poreklom iz Jasenova, okolina Nikšića), Ana Ivanović (Doljani, predgrađe Podgorice), Jelena Janković (Berane); Vaterpolo: Prlainović, Mandić i talentovani Subotić (Boka Kotorska); Rukomet: Nikočević (Nikšić), Stanić (Mojkovac); Košarka: Bogdan Bogdanović (Plužine)
Ovih sam se setio, a sigurno ima još dobrih sportista, Srba, koji nisu iz Srbije. Protiv njih mogu biti samo isfrustrirani i iskompleksirani pojedinci kojima svi uspešni, ma odakle bili, smetaju.

ogi-cg

pre 9 godina

Srbin-lo-E cisto da se zna ovaj vas pom.trener je veliki Crnogorac i zajedno sa Dejom Savicevicem je puno toga uradio i pomogao na referendumu za nezavisnu Crnu Goru.Zato ga i vole u Crnoj Gori i mnogi bi ga rado vidjeli na klupi nase reprezentacije.

zgslavac

pre 9 godina

Sad vidim na čiji je savjet Advokat ispalio onu: Srbija ima veliku kvalitetu koju ne prati rezultat. Odmah rekao da je Advokat proučio srpski mentalitet koji- 1. obožava kad mu stranac tepa, 2. mentalitet koji se desetljećima uvjeravao da je nogometna velesila i sad se kolektivnom hipnozom laže da su za loš rezultat krivi svi (selektori, savezi, navijači) samo ne pomanjkanje kvalitetnih ofanzivnih igrača. Nešto na tragu D. Ćosića koji govori o Srbima koji lažu sami sebe.

Teško će Srbija protiv Armenije i pogotovo Albanije, a Dansku i Portugal da ne spominjem. Ipak moguće je treće mjesto pa onda možda tako do Francuske. Sretno kaučosi!

Branko S.

pre 9 godina

Ko ono rece : pravicemo "mistera" od blata!Posle Antica, nismo imali boljeg selektora,ako koza laze - rog ne!Prodje bez nas EP 2012., prodje SP 2014.bez nas,prodje li i ovo EP 2016(koje broji 24 ekipe) bez nas onda mora da radi metla u FSS od cistacice do Predsednika!Ali,najlakse je u nasem narodu baciti "kosku" i svi se bace na nju,a ko je to uradio,zna se nije citao bibliju!Nas problem je nemanja sistema i dugog planiranja!Cudo da nisu selektorskom mesto ponudili nekom Nemcu pa oni su prvaci sveta.Dok je Tole na celu uvek ce mase zabavljati "igrama i kolacima" Bio je pre Spanac Klemente sad Holandjanin Advokat, nije iskljuceno da sledeci bude Nemac,zar ne!?Pokojni proslavljeni treneri bivse Juge prevrcu se u grobu i to ne bez razloga!Nekad smo se ponosili gde sve nasi treneri rade u inostranstvu,sad tu i tamo ostale neke abu-dabu drzave za nase strucnjake a za nasu lovu dovodimo strance bez posle ili pred penziju!Sramota!Ali,niko nemoze biti bolji poznavalac fudbala od "nezamenjivog" Toleta!

Diplome

pre 9 godina

Ako mora Crnogorac da bude trener u reprezentaciji pored svih naših, i ne treba da se plasiramo. Za sebe znam da sigurno neću navijati za ovaku reprezentaciju.

chippy

pre 9 godina

Na EP 2016 ide 24 ekipe, tako da ce baraz biti Srbija - Gibraltar. Proci cemo na misice, bice predstavljeno kao uspeh veka, a onda cemo biti torpedovani u grupi na sampionatu od Moldavije, Gruzije i Irske. Pazite sta sam rek'o.

calyx

pre 9 godina

ne mogu da verujem da ova podvala sa Advokatom ovde pije vodu. Dosao stranac i nas narod odmah pada u nesvest. Kakva steta za Drulovica, propustena sansa da konacno imamo dobar tim.

kiko

pre 9 godina

stojkovic(brkic),ivanovic*,bisevac(nastasic),subotic,kolarov,matic,jojic(fejsa),tadic(sulejmani),tosic(ljajic),markovic,mitrovic(djordjevic).sa tim da bi basta nekad mogao desno a ivanovic na stopera.ostalima svaka cast ali nek budu sretni sto su pozvani...taktika: 4/2/3/1.Garantujem prvo mesto u grupi a I bar cetvrtfinale evropskog...spoj mladosti I iskustva...strucni stabe pokazi se...SRECNO!!!

cika beli

pre 9 godina

" Petrović: Katastrofa bez EP 2016" - Kako ce za godinu ipo dana ovaj naslov izgledati tako stvarno...Mislim da cemo ponovo uspeti nemoguce i ostati kod kuce i kad vise od pola Evrope bude ucestvovalo...Nismo jos na dnu,kraj tek sledi,dok ne radi motka nece biti promena...

šetač

pre 9 godina

Zašto razigravamo crnogorskog trenera koji je preko kumovske veze bio reprezentativac davno nepostojeće države. Ima li neko naš da uči zanat pored Advokata.

pljuni i zapevaj

pre 9 godina

Bas lepo od Toleta "nezamenjivog": nasao uhlebljenje Advokatu a sad se postarao i za svog crnogorca!? Gde su srpski strucnjaci!? Zar nije bilo logicnije da se Ljubinku Drulovicu da sansa da asistira Advokatu,"pokrade" njegovo iskustvo i sprema za tu funkciju!Koga sad Tole protezira?A struka trenerska iz Srbije cuti i klima glavom!Zar smo dotle dosli?"Katastrofa" u svakom smislu reci!?

šetač

pre 9 godina

Auuuuuuuuuu koliko crnogorskih botova ovde da ne poveruješ. Voleo sam ja Deju ali Dejo je bio genije. Ovaj Petrović je bio totalni anonimus kao igrač ne vidim koji kvalitet on može da ima kao trener.

Mn

pre 9 godina

Neposredno pred SP '98 je na volseban nacin sa 33 godine usao na spisak Santraca iako nije odigrao nista u kvalifikacijama.
Zbog njega je tada otpao Albert Nadj.

Srki

pre 9 godina

pa crnogorac je predsednik fss.terzic je crnogorac.lakovic je crnogorac,a svi trojica su cak rodjaci..kapicic je bio do juce predsednik kosarkaskog saveza..predsednik fk vojvodine scepanovic,fk radnicki nis bulatovic.fudb.menadzeri u srbiji su crnogorci..da se drulovic deklarisao kao c.gorac bio bi selektor.predsednik srbije do juce je bio c.gorac tadic.vucic je crnogorski zet i tako dalje i tako dalje.
(scepan scekic, 19. avgust 2014 17:40)
# Link komentara
A VI CRNOGORCI U SUSTINI...STE SVI NA NEKI NACIN SRBI
Hahahahahah.....

krajisnik

pre 9 godina

kakav ljajic vise?Kada pocne da igra fudbal onda neka dodje!Nije se taj ni u jedan klub uklopio,neka se smiri negdje.Pogledajte tadica u engleskoj

Anarki

pre 9 godina

Ja ne razumem u cemu je poenta sa ovakvim tekstom. Da je njegovo misljenje o srpskoj reprezentaciji relevantno, on bi bio selektor reprezentacije, a ne pomocnik. Ja ne verujem da sam ikada negde procitao izjave pomocnika selektora ili ne znam ni ja sta ce covek biti, a da to nije bilo formalno potrebno, na nekoj konferenciji ili nesto slicno.

ivan pg

pre 9 godina

ogi-mg (namjerno mg)..."nemozete"...brate toliko si opterecen nama da si poceo sve da stavljas u jednu rijec....daj idi na svoje portale (ako ih ima) pa tamo smaraj, davi, dosadjuj....

realnost je moje srednje ime

pre 9 godina

Rajkovic,Ivanovic,Subotic,Basta,Kolarov,Matic,Jojic,Tadic,Markovic,Ljajic,Djordjevic...ovaj sastav mnogo moze. Rajkovica staviti na gol,pa da imamo golmana za narednih 15 god,i ako ne nosi dres kluba za koji ja navijam. Znam,sad ce neki reci,mlad je i neiskusan,pravice kikseve...pa i Stojkovic pravi kikseve,a sto pre istrpimo kikseve ovog mladica,pre cemo imati golmana

scepan scekic

pre 9 godina

pa crnogorac je predsednik fss.terzic je crnogorac.lakovic je crnogorac,a svi trojica su cak rodjaci..kapicic je bio do juce predsednik kosarkaskog saveza..predsednik fk vojvodine scepanovic,fk radnicki nis bulatovic.fudb.menadzeri u srbiji su crnogorci..da se drulovic deklarisao kao c.gorac bio bi selektor.predsednik srbije do juce je bio c.gorac tadic.vucic je crnogorski zet i tako dalje i tako dalje.

roman

pre 9 godina

diplome zar je vazno ko je i sta je ? mozda se covek izjasnjava kao Srbin ,a i da se ne izjasnjava nemela veze ,vazno je da govori nas jezik i da je vec saradjivao sa Advokatom zbog toga ovaj i ima poverenje u njega.

0 stvarno ste sportska nacija

pre 9 godina

opet marko kompleksaš mora da ostavi komentar ,nego reci nešto vas ne ide sport ove godine , koliko medalja su vam uzele ekipe na prvenstvima ?

mane HR

pre 9 godina

da sam ja trener, a nisam..mogu samo iznijeti svoj sastav :) rajkovic - bane, subotic, nastasic - basta, matic, jojic, kolarov - markovic, mitrovic, tadic :D spoj mladosti i iskustva..skupinu lako prolazite a mladi ce steci potrebno iskustvo ;) sretno vam

daj nemoj da....

pre 9 godina

Drulovic nije pokazao nista dok je vodio A repr. Nikada do sada nismo imali iskudnog trenera koji vredi. Verujem da moze MNOGO da pomogne, pogotovo ovim mladjima bez discipline. Imam neki osecaj, da je doveden Hiddink ili Capello, i dalje pricali bi ste pevali istu pesmu... nemojte da ste toliko puni predrasuda i kompleksa, malo razmislite...

zgslavac

pre 9 godina

Sad vidim na čiji je savjet Advokat ispalio onu: Srbija ima veliku kvalitetu koju ne prati rezultat. Odmah rekao da je Advokat proučio srpski mentalitet koji- 1. obožava kad mu stranac tepa, 2. mentalitet koji se desetljećima uvjeravao da je nogometna velesila i sad se kolektivnom hipnozom laže da su za loš rezultat krivi svi (selektori, savezi, navijači) samo ne pomanjkanje kvalitetnih ofanzivnih igrača. Nešto na tragu D. Ćosića koji govori o Srbima koji lažu sami sebe.

Teško će Srbija protiv Armenije i pogotovo Albanije, a Dansku i Portugal da ne spominjem. Ipak moguće je treće mjesto pa onda možda tako do Francuske. Sretno kaučosi!

ogi-cg

pre 9 godina

Srbin-lo-E cisto da se zna ovaj vas pom.trener je veliki Crnogorac i zajedno sa Dejom Savicevicem je puno toga uradio i pomogao na referendumu za nezavisnu Crnu Goru.Zato ga i vole u Crnoj Gori i mnogi bi ga rado vidjeli na klupi nase reprezentacije.

Jasmina

pre 9 godina

Naravno da je Advokat uzeo Petrovica i to zbog znanja holandskog jezika...zivim vec 30 godina u Holandiji i znam ko je Petrovic i sta misle ovde o njemu..MEDUZA..muka mi je..!!

Stevan

pre 9 godina

Ne vidim zasto se covek napada. Pre svega, niko od nas ne zna kako se ovaj covek izjasnjava. Sam je nazvao nas tim "nasa reprezentacija" za koju je i on nekad igrao. Predrag Mijatovic isto zove "nasa"
Svako ima pravo da se izjasnjava kako on zeli. To je druga stvar sad, sto je zbog politickih manipulacija doslo do razlaza jednog te istog naroda.

србин ло

pre 9 godina

Само да се зна цела породица Петровић су Срби. Тако су се и изјаснили. Нису неки тамо новопечени црногорци!

Žika Obretković

pre 9 godina

Oni su oni, mi smo mi. Ja mogu imati brata samo ako mi ga majka rodi. Odustanite već jednom od demagogije da smo braća. Svaka čast njima, ali svaka čast i nama. Poštujmo ih i tražimo poštovanje za sebe. Dakle ja u CG nemam braće i sestara. Ovako je dobro i neka tako i ostane. Čist račun duga ljubav.

Branko S.

pre 9 godina

Ko ono rece : pravicemo "mistera" od blata!Posle Antica, nismo imali boljeg selektora,ako koza laze - rog ne!Prodje bez nas EP 2012., prodje SP 2014.bez nas,prodje li i ovo EP 2016(koje broji 24 ekipe) bez nas onda mora da radi metla u FSS od cistacice do Predsednika!Ali,najlakse je u nasem narodu baciti "kosku" i svi se bace na nju,a ko je to uradio,zna se nije citao bibliju!Nas problem je nemanja sistema i dugog planiranja!Cudo da nisu selektorskom mesto ponudili nekom Nemcu pa oni su prvaci sveta.Dok je Tole na celu uvek ce mase zabavljati "igrama i kolacima" Bio je pre Spanac Klemente sad Holandjanin Advokat, nije iskljuceno da sledeci bude Nemac,zar ne!?Pokojni proslavljeni treneri bivse Juge prevrcu se u grobu i to ne bez razloga!Nekad smo se ponosili gde sve nasi treneri rade u inostranstvu,sad tu i tamo ostale neke abu-dabu drzave za nase strucnjake a za nasu lovu dovodimo strance bez posle ili pred penziju!Sramota!Ali,niko nemoze biti bolji poznavalac fudbala od "nezamenjivog" Toleta!

Sremac

pre 9 godina

Neki bi, vidim, Crnogorcima, pa i onima sa crnogorskim poreklom, zabranili nastup za Srbiju. Evo imena nekoliko aktivnih sportista koje bi takve mere pogodile. Tenis: Đoković (poreklom iz Jasenova, okolina Nikšića), Ana Ivanović (Doljani, predgrađe Podgorice), Jelena Janković (Berane); Vaterpolo: Prlainović, Mandić i talentovani Subotić (Boka Kotorska); Rukomet: Nikočević (Nikšić), Stanić (Mojkovac); Košarka: Bogdan Bogdanović (Plužine)
Ovih sam se setio, a sigurno ima još dobrih sportista, Srba, koji nisu iz Srbije. Protiv njih mogu biti samo isfrustrirani i iskompleksirani pojedinci kojima svi uspešni, ma odakle bili, smetaju.