Petak, 01.08.2014.

16:33

FKP: Ludogorec presudan za klub

Fudbalski klub Partizan održao je u petak sednicu Sekretarijata na kojoj je jedina tema bila utakmica sa Ludogorecom sledeće srede.

Izvor: B92

FKP: Ludogorec presudan za klub IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

82 Komentari

Sortiraj po:

Врачар

pre 9 godina

Па је л' може неко да спречи Ђуру и екипу да нам пљачкају и гадр клуб? Имамо ли ми државу? Како је могуће да шест месеци не исплаћујеш плате а будеш на слободи?

MILJKO

pre 9 godina

Ne razumem ovu hajku na Partizan I to pred revans najvaznije utakmice u sezoni. Ovi "navijaci" Partizana su poseban fenomen. Svi kazu da vole Partizan, komentarisu sve najgore po klub. Svi se nadaju pobedi, a prizivaju poraz.Da li su to navijaci naseg kluba ili mrzitelji sa druge strane brda? Vole Partizan, a na utakmicu dolaze jednom u pet godina, a izmedju tog vremena samo najgore govore I prizeljkuju klubu. Mediji su posebna prica. Ocekivao sam od medija podrsu izmedu ove dve utakmica, a ono, kao da su bugarski mnediji, a ne srpski.Ni reci podrske, samo kritika I kritika. Sada su se setili da pisu o finansijskim problemima koji postoje duze vreme. Citam u Sportskom zurnalu clanak nekog novinara (garant navijac CZ), pise svenegativno o Partizanu, postavlja pitanja klubu zato ovo, zasto ono, kao da ti problem o kojima on pise ne postoje duze vreme, ali on ih iznosi bas sada, pet dana pred revans, kaada je igracima I klubu potreban mir. Isto je bilo I prilikom povlacenja Zivkovica iz U 19, A videli ste na sta je momak licio na utakmici, iscrpljen, umoran, a mogao se lepo pripremiti za najvazniju utakmicu . Sta Partizan ima sto ga je poslao na nevazan turnir? Jedan mu se igrac povredio, drugi premoren. Hoce li sada FSS , ako Partizan ispadne dati 8 miliona evra klubu? Nece. Inace, Partizan je pastorce u Srbiji. Neko je napisao da klub nema gen. sponzora. Kad ga je dobio jednom prilikom(EPS) dighla se DSrbija na noge, ali je drzava zato obezbedila Gasprom zvezdi.

bugi

pre 9 godina

Upravo je to on što sam Vam pisao juče kad je Nikolić najavio pojačanja. Klub je u problemu neki igrači dobijaju plate neki ne ali ostali zaposleni oko stadiona i u Zemunelu,nisu primili plate od Marta. Ove nedelje treba da legne oko 2 miliona od liverpula za Lazara i nešto para od Uefe oko 400000 eura. Ukoliko prodju bugare sve će se srediti doći će aubakar i još jedan igrač biće bomb prelaznog roka a ako se ne desi to sledi rasprodaja... Ima da odu Lazović,Drinčić,Volkov i Ninković. A gde su pare Djuriću???

Od lopate još niko nije pobegao

pre 9 godina

Uprava je dno dna, to se odavno zna, ali svu podršku dati fudbalerima i treneru, i zato, svi u sredu na JNA! NAPRED PARTIZAN!!

vlada

pre 9 godina

Koliko para,toliko I muzike.Kako budu placeni tako ce I da igraju.To su profesionalci I novac je na prvom mestu,zato uprava da odresi kesu.Hocemo neko milionce od UEFA,a da ne placamo premije fudbalerima.

mikser

pre 9 godina

Od pre dva meseca, svi igrači Partizana su slobodni i mogu da tuže klub i odu džabe jer ne dobijaju plate 5 meseci. Ako se klub ne opameti, biće problema i ako se prođu Bugari. A Đurić uopšte neće otići u decembru, ostaje i dalje.

vlada marjanovic-real

pre 9 godina

realno je ispasti od bugara - realno je u sledecoj utakmici obezbediti ucesce u ligi evrope - realno je biti prvi ili drugi u prvenstvu - realno je prodati ove mlade sto nesto znaju -realno je to ponoviti i sledece godine i tako dalje i dalje i dalje . . .

Kako drugacije

pre 9 godina

Dobar je ovo tim Partizana...
Proci ce ove Bugare, ako budu igrali kako umeju.
Ali ova uprava je sramota za klub, ne umeju ni sponzora da nadju, a zale se!?
Svi na JNA protiv Ludogoreca...

Karaburac

pre 9 godina

Uvek iste vesti pred vazne utakmice.
Kerovi laju a karavani prolaze.
Zasto se niko ne pita kako panteri dovode igrace kod tolikih dugova a partizan ne.

Kontraš

pre 9 godina

ON je rekao u oktobru prošle godine da Partizan i Zvezda imaju sličan dug! Zvezda 50, a Partizan 35 miliona evra! I tako mora da bude! I TIŠINA TAMO!

dekins

pre 9 godina

jel se neko seca mog komentara od pre neki dan kada je Jesic pricao o utakmici ? Vezan je za pare i rasprodaju ... Stvarno ih treba proterati iz partizana i fudbala i uraditi reviziju i ako pare fale da se oduzima imovima i stavlja u Partizanovo vlasnistvo.

"jel" to pišu ovi Kim Džong Unovi?

pre 9 godina

Zanimljivi su ovi što kukaju nad lošim rezultatom Partizana u gostima a "ludogorčani" smenili trenera zbog Partizanovog "neuspeha". Naravno da ništa mnije gotovo, ali kad je to 0:0 na strani bio veliki neuspeh?

Del

pre 9 godina

Vrlo tesko. Partizan lose igra, odbrana je tragikomicna, gol primamo sigurno, a dva da postignemo sanse nema. Pobedimo li, agonija se produzava, kako ljudi ne kapiraju. Volim i ja Partizan i zao mi je da ga gledam na kolenima, ali ako biram izmedju prolaska i ispadanja sa mogucnoscu (makar minimalnom) da se ova bagra otera, biram ovo drugo. U suprotnom ce opet da nam pune glavu kako, eto, mi jedini igramo Evropu i kupuju sebi jos vremena.. Ne zelim da gledam ovo mucenje, hocu normalan Partizan! Partizan iz 2003., kada sam cele nedelje jedva cekao sa zaigraju i da ih gledam, makar gubili, jer su znali da se loptaju! Ovo je nivo ulicnog fudbala i to onog prosecnog.

Istina

pre 9 godina

pa kad nemamo drzavnih spozora kao fk cz
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (stevo djubre, 1. avgust 2014 17:47)

Placi bre, Gasprom nije drzavni sponzor.

lucky

pre 9 godina

Prva utakmica je nebitna, rezultat je dobar.. Ostalo me ne zanima, a vi dusebriznici iz Zeleznika gledajte svoja posla. Sto posto prolazimo dalje, Liga Sampiona je na videlu, zao mi je limenki izgorece od mrznje... Ne ide to tako braco.

statisticar

pre 9 godina

Lako za sam Partizan, al ako ne prodju Bugare bit ce to najgora godina za srpski klupski fudbal od 98 u smislu skupljenih bodova za koeficijent i lako moguce srozavanje lige na 29-30 poziciju iza Kazahstana, a mozda cak i Azerbajdzana. Al Toletu ni to nece biti znak da ode nego ce jos da mu tepaju kako treba da vodi drzavu.

Peđa

pre 9 godina

Nijedan normalan mozak ne bi to izjavio i da je tačno.Klub koji sledeće godine slavi 70-i rođendan stavlja svoj opstanak na jednu utakmicu.Da li je iko svestan kako se osećaju ti momci koji treba da odigraju protiv Ludogoreca.

Sandokan

pre 9 godina

Ajdeeeee!Otvoriste nam oci,takozvana upravo.Dokazali ste vi nama koliko vam je stalo do Partizana.Vama je bitan licni interes I nista drugo.Smesno I tuzno je sto se oni prave ludi,i sto su oni ti koji su "zasluzni" za ovakvo stanje u FK Partizan.Ako ispadnemo sportski sektor je kriv,a ako kojim slucajno prodjemo dalje uprava je zasluzna.Ne znam kojim recima bih okarakterisao upravu Partizana,a da ne budem vulgaran.

sakupljam minuse

pre 9 godina

Sram da vas bude sa ovakvim saopstenjem. Svi treba da letite kao frizbi bez obzira na ishod meca u sredu. Pricate da je mec presudan a niste u stanju sponzora da nadjete. Stavljate igracima na teret sudbinu kluba a vi ste zaduzeni da nadjete novac. SRAMOTA to je rec koja vas opisune. Prvi put sam u zivotu napisao nesto lose a da je Partizan tema ma koja uprava da je, trener ili igrac u pitanju. Ovo je dno dna.

veverica

pre 9 godina

Kako lako padate u spin klopke zaista strasno.Situacija je kosa ali valjda se navija za Partizan i kad je tesko,Djuri se blizi kraj i nema govora ali nam je ova utakmica mnogo bitna da prebrodimo do njegovog odlaska,zato svi na stadion i tako je vise od pola komentara od komsinice jer im je to jedina sansa da se podignu na tudjoj muci.

ciribu - ciriba, sad vidis milione - sad ne vidis

pre 9 godina

Ma nije valjda. A gde su oni silni milioni od transfera u poslednjih par godina. Sa njima bi normalan klub mogao da se finansira narednih 10 godina. Madzionicari iz uprave su uspeli da Partizan dovedi pred finansijski kolaps.

ja

pre 9 godina

ludogorets presudan finansijski.kako vas bre nije sramota jasno je zasto zvezda duguje ali da partizan finansijski lose stoji nakon desetine vrhunskih tranfera nije moguce.zna se di su pare zna se sta radi onaj lopov djuric i svi koji ga stite.sta radi drzava lopovi koji us unistili zvezdu i partizan setaju se gradom i bahate klupskim parama.dosta vise.hapsi bandu.partizan je po vsemu sudeci kolike je talnete prodao i za koje parer morao biti najbogatiji klub na balkanu a na prosjackom stapu je.sramota

chicharito

pre 9 godina

konstantna rasprodaja i opet finansijske teskosce... sta ce ostati od Partizan posle ovih lopina Boga pitaj. sto se niste potrudili da napravimo bolju ekipu i da razmisljamo da li ce biti LS ili LE, jedan napadac i jedno krilo bi ucinilo Partizan mnogo boljom ekipom

simon

pre 9 godina

Za pfc su presudna pojacanja kojih nema i presudno je vodstvo i jedinstvo kluba koje ne postoji . Sad je ipak naj vaznije da se privatizacija izvede na posten nacin koliko je to moguce u ovoj nasoj "prepostenoj " zemlji . UPRAVA NAPOLJE !!!

Marko

pre 9 godina

Iskreno mislim da će tribine biti ispunjene do kapaciteta pred prošlu ligu šampiona od 25000 što će doneti para sigurno da se da neka kinta plus malo od tv prava i sve je odlično. Grobari dođite na čas ljubavi neka bude kao u pioniru

Svi, a Ratomir napred, prvi!!!

pre 9 godina

Ee zato posle poslednjeg sudijskog zvizduka u sredu ako smo iole normalni i ako ga volimo makar 10 posto kao sto mislimo, svi ko jedan ispred zapada i dok i poslednji clan "sekreterijata" ne napusti Humsku 1. ZAUVEK!!! kuci ne ici...

moje ime

pre 9 godina

Ljudi, mnogo bitan mec!!!

Od sustinskog znacaja za klub.

Mi nemamo ni Gasprom, ni Telekom da nam upumpaju 10 miliona.
UEFA je nas sponzor. Zato navijaci sad treba da shvate trenutak i da od prvog do poslednjeg minuta bodre Partizan, kao svojevremeno protiv Artmedije kada smo ispali na penale. Bezrezervna podrska 90 minuta.

Neka bude i 0:0 i da ovog puta prodjemo na penale. Ja bih bio prezadovoljan. Prolazak u narednu rundu nam donosi sigurnih 3,5 do 4 miliona evra zarade plus ucesce u Ligi Evrope, sto je za sazrevanje igraca veoma vazno. Ako ovo uspemo, mozemo dalje. Bez ulasku u jednu od grupa, Partizan ce morati u rasprodaju, jer ponavaljam mi nemamo raznorazne Terzice.

Napred Partizan!

zlonenameran

pre 9 godina

zasto mislim da sve ovo vuce na pricu o Kk Partizan da ce izgubiti i prodati ceo tim??? ako bude tako a ne bude bojkota onda ....

partizan

pre 9 godina

Ccc,dok se mi smejemo zvezdi oni nama,komsije Hrvati ce drugu godinu za redom imati minimum 2 prestavnika u Evropi... Da li iko razmislja o tome? :/

Kalimero

pre 9 godina

Zašto je meč sa Ludogrecom presudan za klub? Zato što nema jednog evra u kasi? Zato što ste pokrali sve što ste mogli pa nema za plate ni igračima ni zaposlenima, a nema ni za jedno pristojno pojačanje? Zato danima pozivate navijače da ispune stadion da bi na pritisak i buku Bugari možda poklekli, a vi produžite svoje bitisanje (čitaj pljačku) još koji mesec. Zašto bih otišao na stadion? Da napunim džepove plaćenicima, reketašima i narko dilerima na jugu ja koji sam stvarao taj Jug više od 30 godina? Da prolongiram agoniju kluba čijeg predsednika određeni politički krugovi smišljeno održavaju na funkciji i po potrebi privode po principu " štapa i šargarepe" da bi onaj drugi klub "državni projekat" mogao da radi šta hoće? Da opet napunim džepove Ranku i onom izraelskom? Da opet uzmete koji procenat od klinaca koji protrčavaju kroz Humsku bez ikakvog pečata. Da namaknete za putovanja i jagnjetinu celom nesposobnom UO zajednom sa Megatrend marketing direktoricom i bivšom tv Pink promoterkom.

sasa

pre 9 godina

Navijac sam Zvezde ali je strasno sta ljudi rade sa nasih klubova, Partizan ne moze nikako biti u dugovima obzirom na transfere u poslednjih par godina, igranje LS i sl. Isto tako ni Zvezda nije mogla nikako imati ovoliki dug, nadam se da ce se jednom stati na put ovom arcenju klubova.

milojko

pre 9 godina

Kako bi mi cela ekipa sa tog skupa popila sut kartu iz kluba.
Ulozili ljudi 0 evra da se plasiraju u Evropu?!
Kazu da smo u dugovima,strajk zaposlenih,zatvor je za njih nagrada,najveca su sramota kluba pored navijaca a oni su posebna prica.
Samo dok imaju korist tu su,neki Janicari bivsi navijaci Zvezde i Rada im se uselili na Jug i sad su drugari,tuga.

Lynx

pre 9 godina

Pa ako je tako, zasto niste spustili cene karata, nego kao da igramo grupnu fazu LS. Ne smem ni da zamislim koje ce cene karata biti ako prodjemo u plej-of?! Hteo sam da idem sa mladjim burazom, i sad kao treba da platim 2400 dinara za bok na istoku, neka hvala. Molim komentatore da mi ne prosipaju price o tome kako je karta mogla da se kupi sa 20% popusta ili o godisnjoj ulaznici. Niti sam hteo da kupim kartu unapred dok ne vidim ishod prvog meca sa Ludogorecom, niti me zanimaju utakmice sa Donjim Sremom i Mladoscu iz Lucana.

Frizura

pre 9 godina

Djurooo pa gde su te silne pare od prodaje talentovanih igraca, procenat od prelaska Markovica u Liverpul vise niko ne pominje, a o pojacanjima da ne pricam...

Majka Rusija

pre 9 godina

tr 0:0 pa u penalima sta bog da.
Ne pada mi na pamet da gledam utakmicu posto ce verovatno liciti na prvu.
To bi bilo pravo gubljenje vremena.

Mladen

pre 9 godina

Pokrali sve sto su stigli u klubu i onda prave ovakav pritisak na igrace! Jedna utakmica ima presudan znacaj za funkcionisanje kluba? Neverovatno! Danko, Sale, Vule i ostali momci, igrajte u sredu samo za sebe i ljude koji vas zaista vole. Pobedili ili izgubili, Djuricu, megatrend doktorima i ostalima iz uprave su u Partizanu odbrojani dani...

Crno na belo

pre 9 godina

Ja bih pohvalio i upravu koja se svojski potrudila i treneru Nikolicu obezbedila adekvatna pojacanja za ovaj presudan mec.Vidi se da su celo leto radili na tome i s obzirom na zvucna imena koja su nas pojacala grupna faza Lige sampiona nam ne moze izmaci.

Mladen

pre 9 godina

Pokrali sve sto su stigli u klubu i onda prave ovakav pritisak na igrace! Jedna utakmica ima presudan znacaj za funkcionisanje kluba? Neverovatno! Danko, Sale, Vule i ostali momci, igrajte u sredu samo za sebe i ljude koji vas zaista vole. Pobedili ili izgubili, Djuricu, megatrend doktorima i ostalima iz uprave su u Partizanu odbrojani dani...

Kalimero

pre 9 godina

Zašto je meč sa Ludogrecom presudan za klub? Zato što nema jednog evra u kasi? Zato što ste pokrali sve što ste mogli pa nema za plate ni igračima ni zaposlenima, a nema ni za jedno pristojno pojačanje? Zato danima pozivate navijače da ispune stadion da bi na pritisak i buku Bugari možda poklekli, a vi produžite svoje bitisanje (čitaj pljačku) još koji mesec. Zašto bih otišao na stadion? Da napunim džepove plaćenicima, reketašima i narko dilerima na jugu ja koji sam stvarao taj Jug više od 30 godina? Da prolongiram agoniju kluba čijeg predsednika određeni politički krugovi smišljeno održavaju na funkciji i po potrebi privode po principu " štapa i šargarepe" da bi onaj drugi klub "državni projekat" mogao da radi šta hoće? Da opet napunim džepove Ranku i onom izraelskom? Da opet uzmete koji procenat od klinaca koji protrčavaju kroz Humsku bez ikakvog pečata. Da namaknete za putovanja i jagnjetinu celom nesposobnom UO zajednom sa Megatrend marketing direktoricom i bivšom tv Pink promoterkom.

sakupljam minuse

pre 9 godina

Sram da vas bude sa ovakvim saopstenjem. Svi treba da letite kao frizbi bez obzira na ishod meca u sredu. Pricate da je mec presudan a niste u stanju sponzora da nadjete. Stavljate igracima na teret sudbinu kluba a vi ste zaduzeni da nadjete novac. SRAMOTA to je rec koja vas opisune. Prvi put sam u zivotu napisao nesto lose a da je Partizan tema ma koja uprava da je, trener ili igrac u pitanju. Ovo je dno dna.

Svi, a Ratomir napred, prvi!!!

pre 9 godina

Ee zato posle poslednjeg sudijskog zvizduka u sredu ako smo iole normalni i ako ga volimo makar 10 posto kao sto mislimo, svi ko jedan ispred zapada i dok i poslednji clan "sekreterijata" ne napusti Humsku 1. ZAUVEK!!! kuci ne ici...

"jel" to pišu ovi Kim Džong Unovi?

pre 9 godina

Zanimljivi su ovi što kukaju nad lošim rezultatom Partizana u gostima a "ludogorčani" smenili trenera zbog Partizanovog "neuspeha". Naravno da ništa mnije gotovo, ali kad je to 0:0 na strani bio veliki neuspeh?

lucky

pre 9 godina

Prva utakmica je nebitna, rezultat je dobar.. Ostalo me ne zanima, a vi dusebriznici iz Zeleznika gledajte svoja posla. Sto posto prolazimo dalje, Liga Sampiona je na videlu, zao mi je limenki izgorece od mrznje... Ne ide to tako braco.

Frizura

pre 9 godina

Djurooo pa gde su te silne pare od prodaje talentovanih igraca, procenat od prelaska Markovica u Liverpul vise niko ne pominje, a o pojacanjima da ne pricam...

Peđa

pre 9 godina

Nijedan normalan mozak ne bi to izjavio i da je tačno.Klub koji sledeće godine slavi 70-i rođendan stavlja svoj opstanak na jednu utakmicu.Da li je iko svestan kako se osećaju ti momci koji treba da odigraju protiv Ludogoreca.

moje ime

pre 9 godina

Ljudi, mnogo bitan mec!!!

Od sustinskog znacaja za klub.

Mi nemamo ni Gasprom, ni Telekom da nam upumpaju 10 miliona.
UEFA je nas sponzor. Zato navijaci sad treba da shvate trenutak i da od prvog do poslednjeg minuta bodre Partizan, kao svojevremeno protiv Artmedije kada smo ispali na penale. Bezrezervna podrska 90 minuta.

Neka bude i 0:0 i da ovog puta prodjemo na penale. Ja bih bio prezadovoljan. Prolazak u narednu rundu nam donosi sigurnih 3,5 do 4 miliona evra zarade plus ucesce u Ligi Evrope, sto je za sazrevanje igraca veoma vazno. Ako ovo uspemo, mozemo dalje. Bez ulasku u jednu od grupa, Partizan ce morati u rasprodaju, jer ponavaljam mi nemamo raznorazne Terzice.

Napred Partizan!

Del

pre 9 godina

Vrlo tesko. Partizan lose igra, odbrana je tragikomicna, gol primamo sigurno, a dva da postignemo sanse nema. Pobedimo li, agonija se produzava, kako ljudi ne kapiraju. Volim i ja Partizan i zao mi je da ga gledam na kolenima, ali ako biram izmedju prolaska i ispadanja sa mogucnoscu (makar minimalnom) da se ova bagra otera, biram ovo drugo. U suprotnom ce opet da nam pune glavu kako, eto, mi jedini igramo Evropu i kupuju sebi jos vremena.. Ne zelim da gledam ovo mucenje, hocu normalan Partizan! Partizan iz 2003., kada sam cele nedelje jedva cekao sa zaigraju i da ih gledam, makar gubili, jer su znali da se loptaju! Ovo je nivo ulicnog fudbala i to onog prosecnog.

Crno na belo

pre 9 godina

Ja bih pohvalio i upravu koja se svojski potrudila i treneru Nikolicu obezbedila adekvatna pojacanja za ovaj presudan mec.Vidi se da su celo leto radili na tome i s obzirom na zvucna imena koja su nas pojacala grupna faza Lige sampiona nam ne moze izmaci.

sasa

pre 9 godina

Navijac sam Zvezde ali je strasno sta ljudi rade sa nasih klubova, Partizan ne moze nikako biti u dugovima obzirom na transfere u poslednjih par godina, igranje LS i sl. Isto tako ni Zvezda nije mogla nikako imati ovoliki dug, nadam se da ce se jednom stati na put ovom arcenju klubova.

ja

pre 9 godina

ludogorets presudan finansijski.kako vas bre nije sramota jasno je zasto zvezda duguje ali da partizan finansijski lose stoji nakon desetine vrhunskih tranfera nije moguce.zna se di su pare zna se sta radi onaj lopov djuric i svi koji ga stite.sta radi drzava lopovi koji us unistili zvezdu i partizan setaju se gradom i bahate klupskim parama.dosta vise.hapsi bandu.partizan je po vsemu sudeci kolike je talnete prodao i za koje parer morao biti najbogatiji klub na balkanu a na prosjackom stapu je.sramota

Sandokan

pre 9 godina

Ajdeeeee!Otvoriste nam oci,takozvana upravo.Dokazali ste vi nama koliko vam je stalo do Partizana.Vama je bitan licni interes I nista drugo.Smesno I tuzno je sto se oni prave ludi,i sto su oni ti koji su "zasluzni" za ovakvo stanje u FK Partizan.Ako ispadnemo sportski sektor je kriv,a ako kojim slucajno prodjemo dalje uprava je zasluzna.Ne znam kojim recima bih okarakterisao upravu Partizana,a da ne budem vulgaran.

Kako drugacije

pre 9 godina

Dobar je ovo tim Partizana...
Proci ce ove Bugare, ako budu igrali kako umeju.
Ali ova uprava je sramota za klub, ne umeju ni sponzora da nadju, a zale se!?
Svi na JNA protiv Ludogoreca...

milojko

pre 9 godina

Kako bi mi cela ekipa sa tog skupa popila sut kartu iz kluba.
Ulozili ljudi 0 evra da se plasiraju u Evropu?!
Kazu da smo u dugovima,strajk zaposlenih,zatvor je za njih nagrada,najveca su sramota kluba pored navijaca a oni su posebna prica.
Samo dok imaju korist tu su,neki Janicari bivsi navijaci Zvezde i Rada im se uselili na Jug i sad su drugari,tuga.

statisticar

pre 9 godina

Lako za sam Partizan, al ako ne prodju Bugare bit ce to najgora godina za srpski klupski fudbal od 98 u smislu skupljenih bodova za koeficijent i lako moguce srozavanje lige na 29-30 poziciju iza Kazahstana, a mozda cak i Azerbajdzana. Al Toletu ni to nece biti znak da ode nego ce jos da mu tepaju kako treba da vodi drzavu.

veverica

pre 9 godina

Kako lako padate u spin klopke zaista strasno.Situacija je kosa ali valjda se navija za Partizan i kad je tesko,Djuri se blizi kraj i nema govora ali nam je ova utakmica mnogo bitna da prebrodimo do njegovog odlaska,zato svi na stadion i tako je vise od pola komentara od komsinice jer im je to jedina sansa da se podignu na tudjoj muci.

Lynx

pre 9 godina

Pa ako je tako, zasto niste spustili cene karata, nego kao da igramo grupnu fazu LS. Ne smem ni da zamislim koje ce cene karata biti ako prodjemo u plej-of?! Hteo sam da idem sa mladjim burazom, i sad kao treba da platim 2400 dinara za bok na istoku, neka hvala. Molim komentatore da mi ne prosipaju price o tome kako je karta mogla da se kupi sa 20% popusta ili o godisnjoj ulaznici. Niti sam hteo da kupim kartu unapred dok ne vidim ishod prvog meca sa Ludogorecom, niti me zanimaju utakmice sa Donjim Sremom i Mladoscu iz Lucana.

MILJKO

pre 9 godina

Ne razumem ovu hajku na Partizan I to pred revans najvaznije utakmice u sezoni. Ovi "navijaci" Partizana su poseban fenomen. Svi kazu da vole Partizan, komentarisu sve najgore po klub. Svi se nadaju pobedi, a prizivaju poraz.Da li su to navijaci naseg kluba ili mrzitelji sa druge strane brda? Vole Partizan, a na utakmicu dolaze jednom u pet godina, a izmedju tog vremena samo najgore govore I prizeljkuju klubu. Mediji su posebna prica. Ocekivao sam od medija podrsu izmedu ove dve utakmica, a ono, kao da su bugarski mnediji, a ne srpski.Ni reci podrske, samo kritika I kritika. Sada su se setili da pisu o finansijskim problemima koji postoje duze vreme. Citam u Sportskom zurnalu clanak nekog novinara (garant navijac CZ), pise svenegativno o Partizanu, postavlja pitanja klubu zato ovo, zasto ono, kao da ti problem o kojima on pise ne postoje duze vreme, ali on ih iznosi bas sada, pet dana pred revans, kaada je igracima I klubu potreban mir. Isto je bilo I prilikom povlacenja Zivkovica iz U 19, A videli ste na sta je momak licio na utakmici, iscrpljen, umoran, a mogao se lepo pripremiti za najvazniju utakmicu . Sta Partizan ima sto ga je poslao na nevazan turnir? Jedan mu se igrac povredio, drugi premoren. Hoce li sada FSS , ako Partizan ispadne dati 8 miliona evra klubu? Nece. Inace, Partizan je pastorce u Srbiji. Neko je napisao da klub nema gen. sponzora. Kad ga je dobio jednom prilikom(EPS) dighla se DSrbija na noge, ali je drzava zato obezbedila Gasprom zvezdi.

partizan

pre 9 godina

Ccc,dok se mi smejemo zvezdi oni nama,komsije Hrvati ce drugu godinu za redom imati minimum 2 prestavnika u Evropi... Da li iko razmislja o tome? :/

vlada marjanovic-real

pre 9 godina

realno je ispasti od bugara - realno je u sledecoj utakmici obezbediti ucesce u ligi evrope - realno je biti prvi ili drugi u prvenstvu - realno je prodati ove mlade sto nesto znaju -realno je to ponoviti i sledece godine i tako dalje i dalje i dalje . . .

Karaburac

pre 9 godina

Uvek iste vesti pred vazne utakmice.
Kerovi laju a karavani prolaze.
Zasto se niko ne pita kako panteri dovode igrace kod tolikih dugova a partizan ne.

Istina

pre 9 godina

pa kad nemamo drzavnih spozora kao fk cz
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (stevo djubre, 1. avgust 2014 17:47)

Placi bre, Gasprom nije drzavni sponzor.

Kontraš

pre 9 godina

ON je rekao u oktobru prošle godine da Partizan i Zvezda imaju sličan dug! Zvezda 50, a Partizan 35 miliona evra! I tako mora da bude! I TIŠINA TAMO!

Od lopate još niko nije pobegao

pre 9 godina

Uprava je dno dna, to se odavno zna, ali svu podršku dati fudbalerima i treneru, i zato, svi u sredu na JNA! NAPRED PARTIZAN!!

ciribu - ciriba, sad vidis milione - sad ne vidis

pre 9 godina

Ma nije valjda. A gde su oni silni milioni od transfera u poslednjih par godina. Sa njima bi normalan klub mogao da se finansira narednih 10 godina. Madzionicari iz uprave su uspeli da Partizan dovedi pred finansijski kolaps.

Marko

pre 9 godina

Iskreno mislim da će tribine biti ispunjene do kapaciteta pred prošlu ligu šampiona od 25000 što će doneti para sigurno da se da neka kinta plus malo od tv prava i sve je odlično. Grobari dođite na čas ljubavi neka bude kao u pioniru

chicharito

pre 9 godina

konstantna rasprodaja i opet finansijske teskosce... sta ce ostati od Partizan posle ovih lopina Boga pitaj. sto se niste potrudili da napravimo bolju ekipu i da razmisljamo da li ce biti LS ili LE, jedan napadac i jedno krilo bi ucinilo Partizan mnogo boljom ekipom

simon

pre 9 godina

Za pfc su presudna pojacanja kojih nema i presudno je vodstvo i jedinstvo kluba koje ne postoji . Sad je ipak naj vaznije da se privatizacija izvede na posten nacin koliko je to moguce u ovoj nasoj "prepostenoj " zemlji . UPRAVA NAPOLJE !!!

mikser

pre 9 godina

Od pre dva meseca, svi igrači Partizana su slobodni i mogu da tuže klub i odu džabe jer ne dobijaju plate 5 meseci. Ako se klub ne opameti, biće problema i ako se prođu Bugari. A Đurić uopšte neće otići u decembru, ostaje i dalje.

zlonenameran

pre 9 godina

zasto mislim da sve ovo vuce na pricu o Kk Partizan da ce izgubiti i prodati ceo tim??? ako bude tako a ne bude bojkota onda ....

dekins

pre 9 godina

jel se neko seca mog komentara od pre neki dan kada je Jesic pricao o utakmici ? Vezan je za pare i rasprodaju ... Stvarno ih treba proterati iz partizana i fudbala i uraditi reviziju i ako pare fale da se oduzima imovima i stavlja u Partizanovo vlasnistvo.

bugi

pre 9 godina

Upravo je to on što sam Vam pisao juče kad je Nikolić najavio pojačanja. Klub je u problemu neki igrači dobijaju plate neki ne ali ostali zaposleni oko stadiona i u Zemunelu,nisu primili plate od Marta. Ove nedelje treba da legne oko 2 miliona od liverpula za Lazara i nešto para od Uefe oko 400000 eura. Ukoliko prodju bugare sve će se srediti doći će aubakar i još jedan igrač biće bomb prelaznog roka a ako se ne desi to sledi rasprodaja... Ima da odu Lazović,Drinčić,Volkov i Ninković. A gde su pare Djuriću???

Majka Rusija

pre 9 godina

tr 0:0 pa u penalima sta bog da.
Ne pada mi na pamet da gledam utakmicu posto ce verovatno liciti na prvu.
To bi bilo pravo gubljenje vremena.

vlada

pre 9 godina

Koliko para,toliko I muzike.Kako budu placeni tako ce I da igraju.To su profesionalci I novac je na prvom mestu,zato uprava da odresi kesu.Hocemo neko milionce od UEFA,a da ne placamo premije fudbalerima.

Врачар

pre 9 godina

Па је л' може неко да спречи Ђуру и екипу да нам пљачкају и гадр клуб? Имамо ли ми државу? Како је могуће да шест месеци не исплаћујеш плате а будеш на слободи?

Istina

pre 9 godina

pa kad nemamo drzavnih spozora kao fk cz
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (stevo djubre, 1. avgust 2014 17:47)

Placi bre, Gasprom nije drzavni sponzor.

lucky

pre 9 godina

Prva utakmica je nebitna, rezultat je dobar.. Ostalo me ne zanima, a vi dusebriznici iz Zeleznika gledajte svoja posla. Sto posto prolazimo dalje, Liga Sampiona je na videlu, zao mi je limenki izgorece od mrznje... Ne ide to tako braco.

moje ime

pre 9 godina

Ljudi, mnogo bitan mec!!!

Od sustinskog znacaja za klub.

Mi nemamo ni Gasprom, ni Telekom da nam upumpaju 10 miliona.
UEFA je nas sponzor. Zato navijaci sad treba da shvate trenutak i da od prvog do poslednjeg minuta bodre Partizan, kao svojevremeno protiv Artmedije kada smo ispali na penale. Bezrezervna podrska 90 minuta.

Neka bude i 0:0 i da ovog puta prodjemo na penale. Ja bih bio prezadovoljan. Prolazak u narednu rundu nam donosi sigurnih 3,5 do 4 miliona evra zarade plus ucesce u Ligi Evrope, sto je za sazrevanje igraca veoma vazno. Ako ovo uspemo, mozemo dalje. Bez ulasku u jednu od grupa, Partizan ce morati u rasprodaju, jer ponavaljam mi nemamo raznorazne Terzice.

Napred Partizan!

Majka Rusija

pre 9 godina

tr 0:0 pa u penalima sta bog da.
Ne pada mi na pamet da gledam utakmicu posto ce verovatno liciti na prvu.
To bi bilo pravo gubljenje vremena.

"jel" to pišu ovi Kim Džong Unovi?

pre 9 godina

Zanimljivi su ovi što kukaju nad lošim rezultatom Partizana u gostima a "ludogorčani" smenili trenera zbog Partizanovog "neuspeha". Naravno da ništa mnije gotovo, ali kad je to 0:0 na strani bio veliki neuspeh?

MILJKO

pre 9 godina

Ne razumem ovu hajku na Partizan I to pred revans najvaznije utakmice u sezoni. Ovi "navijaci" Partizana su poseban fenomen. Svi kazu da vole Partizan, komentarisu sve najgore po klub. Svi se nadaju pobedi, a prizivaju poraz.Da li su to navijaci naseg kluba ili mrzitelji sa druge strane brda? Vole Partizan, a na utakmicu dolaze jednom u pet godina, a izmedju tog vremena samo najgore govore I prizeljkuju klubu. Mediji su posebna prica. Ocekivao sam od medija podrsu izmedu ove dve utakmica, a ono, kao da su bugarski mnediji, a ne srpski.Ni reci podrske, samo kritika I kritika. Sada su se setili da pisu o finansijskim problemima koji postoje duze vreme. Citam u Sportskom zurnalu clanak nekog novinara (garant navijac CZ), pise svenegativno o Partizanu, postavlja pitanja klubu zato ovo, zasto ono, kao da ti problem o kojima on pise ne postoje duze vreme, ali on ih iznosi bas sada, pet dana pred revans, kaada je igracima I klubu potreban mir. Isto je bilo I prilikom povlacenja Zivkovica iz U 19, A videli ste na sta je momak licio na utakmici, iscrpljen, umoran, a mogao se lepo pripremiti za najvazniju utakmicu . Sta Partizan ima sto ga je poslao na nevazan turnir? Jedan mu se igrac povredio, drugi premoren. Hoce li sada FSS , ako Partizan ispadne dati 8 miliona evra klubu? Nece. Inace, Partizan je pastorce u Srbiji. Neko je napisao da klub nema gen. sponzora. Kad ga je dobio jednom prilikom(EPS) dighla se DSrbija na noge, ali je drzava zato obezbedila Gasprom zvezdi.

veverica

pre 9 godina

Kako lako padate u spin klopke zaista strasno.Situacija je kosa ali valjda se navija za Partizan i kad je tesko,Djuri se blizi kraj i nema govora ali nam je ova utakmica mnogo bitna da prebrodimo do njegovog odlaska,zato svi na stadion i tako je vise od pola komentara od komsinice jer im je to jedina sansa da se podignu na tudjoj muci.

Marko

pre 9 godina

Iskreno mislim da će tribine biti ispunjene do kapaciteta pred prošlu ligu šampiona od 25000 što će doneti para sigurno da se da neka kinta plus malo od tv prava i sve je odlično. Grobari dođite na čas ljubavi neka bude kao u pioniru

Del

pre 9 godina

Vrlo tesko. Partizan lose igra, odbrana je tragikomicna, gol primamo sigurno, a dva da postignemo sanse nema. Pobedimo li, agonija se produzava, kako ljudi ne kapiraju. Volim i ja Partizan i zao mi je da ga gledam na kolenima, ali ako biram izmedju prolaska i ispadanja sa mogucnoscu (makar minimalnom) da se ova bagra otera, biram ovo drugo. U suprotnom ce opet da nam pune glavu kako, eto, mi jedini igramo Evropu i kupuju sebi jos vremena.. Ne zelim da gledam ovo mucenje, hocu normalan Partizan! Partizan iz 2003., kada sam cele nedelje jedva cekao sa zaigraju i da ih gledam, makar gubili, jer su znali da se loptaju! Ovo je nivo ulicnog fudbala i to onog prosecnog.

Karaburac

pre 9 godina

Uvek iste vesti pred vazne utakmice.
Kerovi laju a karavani prolaze.
Zasto se niko ne pita kako panteri dovode igrace kod tolikih dugova a partizan ne.

Kontraš

pre 9 godina

ON je rekao u oktobru prošle godine da Partizan i Zvezda imaju sličan dug! Zvezda 50, a Partizan 35 miliona evra! I tako mora da bude! I TIŠINA TAMO!

Kalimero

pre 9 godina

Zašto je meč sa Ludogrecom presudan za klub? Zato što nema jednog evra u kasi? Zato što ste pokrali sve što ste mogli pa nema za plate ni igračima ni zaposlenima, a nema ni za jedno pristojno pojačanje? Zato danima pozivate navijače da ispune stadion da bi na pritisak i buku Bugari možda poklekli, a vi produžite svoje bitisanje (čitaj pljačku) još koji mesec. Zašto bih otišao na stadion? Da napunim džepove plaćenicima, reketašima i narko dilerima na jugu ja koji sam stvarao taj Jug više od 30 godina? Da prolongiram agoniju kluba čijeg predsednika određeni politički krugovi smišljeno održavaju na funkciji i po potrebi privode po principu " štapa i šargarepe" da bi onaj drugi klub "državni projekat" mogao da radi šta hoće? Da opet napunim džepove Ranku i onom izraelskom? Da opet uzmete koji procenat od klinaca koji protrčavaju kroz Humsku bez ikakvog pečata. Da namaknete za putovanja i jagnjetinu celom nesposobnom UO zajednom sa Megatrend marketing direktoricom i bivšom tv Pink promoterkom.

Kako drugacije

pre 9 godina

Dobar je ovo tim Partizana...
Proci ce ove Bugare, ako budu igrali kako umeju.
Ali ova uprava je sramota za klub, ne umeju ni sponzora da nadju, a zale se!?
Svi na JNA protiv Ludogoreca...

Lynx

pre 9 godina

Pa ako je tako, zasto niste spustili cene karata, nego kao da igramo grupnu fazu LS. Ne smem ni da zamislim koje ce cene karata biti ako prodjemo u plej-of?! Hteo sam da idem sa mladjim burazom, i sad kao treba da platim 2400 dinara za bok na istoku, neka hvala. Molim komentatore da mi ne prosipaju price o tome kako je karta mogla da se kupi sa 20% popusta ili o godisnjoj ulaznici. Niti sam hteo da kupim kartu unapred dok ne vidim ishod prvog meca sa Ludogorecom, niti me zanimaju utakmice sa Donjim Sremom i Mladoscu iz Lucana.

Peđa

pre 9 godina

Nijedan normalan mozak ne bi to izjavio i da je tačno.Klub koji sledeće godine slavi 70-i rođendan stavlja svoj opstanak na jednu utakmicu.Da li je iko svestan kako se osećaju ti momci koji treba da odigraju protiv Ludogoreca.

mikser

pre 9 godina

Od pre dva meseca, svi igrači Partizana su slobodni i mogu da tuže klub i odu džabe jer ne dobijaju plate 5 meseci. Ako se klub ne opameti, biće problema i ako se prođu Bugari. A Đurić uopšte neće otići u decembru, ostaje i dalje.

Mladen

pre 9 godina

Pokrali sve sto su stigli u klubu i onda prave ovakav pritisak na igrace! Jedna utakmica ima presudan znacaj za funkcionisanje kluba? Neverovatno! Danko, Sale, Vule i ostali momci, igrajte u sredu samo za sebe i ljude koji vas zaista vole. Pobedili ili izgubili, Djuricu, megatrend doktorima i ostalima iz uprave su u Partizanu odbrojani dani...

Od lopate još niko nije pobegao

pre 9 godina

Uprava je dno dna, to se odavno zna, ali svu podršku dati fudbalerima i treneru, i zato, svi u sredu na JNA! NAPRED PARTIZAN!!

ja

pre 9 godina

ludogorets presudan finansijski.kako vas bre nije sramota jasno je zasto zvezda duguje ali da partizan finansijski lose stoji nakon desetine vrhunskih tranfera nije moguce.zna se di su pare zna se sta radi onaj lopov djuric i svi koji ga stite.sta radi drzava lopovi koji us unistili zvezdu i partizan setaju se gradom i bahate klupskim parama.dosta vise.hapsi bandu.partizan je po vsemu sudeci kolike je talnete prodao i za koje parer morao biti najbogatiji klub na balkanu a na prosjackom stapu je.sramota

Svi, a Ratomir napred, prvi!!!

pre 9 godina

Ee zato posle poslednjeg sudijskog zvizduka u sredu ako smo iole normalni i ako ga volimo makar 10 posto kao sto mislimo, svi ko jedan ispred zapada i dok i poslednji clan "sekreterijata" ne napusti Humsku 1. ZAUVEK!!! kuci ne ici...

sakupljam minuse

pre 9 godina

Sram da vas bude sa ovakvim saopstenjem. Svi treba da letite kao frizbi bez obzira na ishod meca u sredu. Pricate da je mec presudan a niste u stanju sponzora da nadjete. Stavljate igracima na teret sudbinu kluba a vi ste zaduzeni da nadjete novac. SRAMOTA to je rec koja vas opisune. Prvi put sam u zivotu napisao nesto lose a da je Partizan tema ma koja uprava da je, trener ili igrac u pitanju. Ovo je dno dna.

statisticar

pre 9 godina

Lako za sam Partizan, al ako ne prodju Bugare bit ce to najgora godina za srpski klupski fudbal od 98 u smislu skupljenih bodova za koeficijent i lako moguce srozavanje lige na 29-30 poziciju iza Kazahstana, a mozda cak i Azerbajdzana. Al Toletu ni to nece biti znak da ode nego ce jos da mu tepaju kako treba da vodi drzavu.

Frizura

pre 9 godina

Djurooo pa gde su te silne pare od prodaje talentovanih igraca, procenat od prelaska Markovica u Liverpul vise niko ne pominje, a o pojacanjima da ne pricam...

bugi

pre 9 godina

Upravo je to on što sam Vam pisao juče kad je Nikolić najavio pojačanja. Klub je u problemu neki igrači dobijaju plate neki ne ali ostali zaposleni oko stadiona i u Zemunelu,nisu primili plate od Marta. Ove nedelje treba da legne oko 2 miliona od liverpula za Lazara i nešto para od Uefe oko 400000 eura. Ukoliko prodju bugare sve će se srediti doći će aubakar i još jedan igrač biće bomb prelaznog roka a ako se ne desi to sledi rasprodaja... Ima da odu Lazović,Drinčić,Volkov i Ninković. A gde su pare Djuriću???

milojko

pre 9 godina

Kako bi mi cela ekipa sa tog skupa popila sut kartu iz kluba.
Ulozili ljudi 0 evra da se plasiraju u Evropu?!
Kazu da smo u dugovima,strajk zaposlenih,zatvor je za njih nagrada,najveca su sramota kluba pored navijaca a oni su posebna prica.
Samo dok imaju korist tu su,neki Janicari bivsi navijaci Zvezde i Rada im se uselili na Jug i sad su drugari,tuga.

Crno na belo

pre 9 godina

Ja bih pohvalio i upravu koja se svojski potrudila i treneru Nikolicu obezbedila adekvatna pojacanja za ovaj presudan mec.Vidi se da su celo leto radili na tome i s obzirom na zvucna imena koja su nas pojacala grupna faza Lige sampiona nam ne moze izmaci.

chicharito

pre 9 godina

konstantna rasprodaja i opet finansijske teskosce... sta ce ostati od Partizan posle ovih lopina Boga pitaj. sto se niste potrudili da napravimo bolju ekipu i da razmisljamo da li ce biti LS ili LE, jedan napadac i jedno krilo bi ucinilo Partizan mnogo boljom ekipom

partizan

pre 9 godina

Ccc,dok se mi smejemo zvezdi oni nama,komsije Hrvati ce drugu godinu za redom imati minimum 2 prestavnika u Evropi... Da li iko razmislja o tome? :/

vlada

pre 9 godina

Koliko para,toliko I muzike.Kako budu placeni tako ce I da igraju.To su profesionalci I novac je na prvom mestu,zato uprava da odresi kesu.Hocemo neko milionce od UEFA,a da ne placamo premije fudbalerima.

Sandokan

pre 9 godina

Ajdeeeee!Otvoriste nam oci,takozvana upravo.Dokazali ste vi nama koliko vam je stalo do Partizana.Vama je bitan licni interes I nista drugo.Smesno I tuzno je sto se oni prave ludi,i sto su oni ti koji su "zasluzni" za ovakvo stanje u FK Partizan.Ako ispadnemo sportski sektor je kriv,a ako kojim slucajno prodjemo dalje uprava je zasluzna.Ne znam kojim recima bih okarakterisao upravu Partizana,a da ne budem vulgaran.

sasa

pre 9 godina

Navijac sam Zvezde ali je strasno sta ljudi rade sa nasih klubova, Partizan ne moze nikako biti u dugovima obzirom na transfere u poslednjih par godina, igranje LS i sl. Isto tako ni Zvezda nije mogla nikako imati ovoliki dug, nadam se da ce se jednom stati na put ovom arcenju klubova.

vlada marjanovic-real

pre 9 godina

realno je ispasti od bugara - realno je u sledecoj utakmici obezbediti ucesce u ligi evrope - realno je biti prvi ili drugi u prvenstvu - realno je prodati ove mlade sto nesto znaju -realno je to ponoviti i sledece godine i tako dalje i dalje i dalje . . .

zlonenameran

pre 9 godina

zasto mislim da sve ovo vuce na pricu o Kk Partizan da ce izgubiti i prodati ceo tim??? ako bude tako a ne bude bojkota onda ....

ciribu - ciriba, sad vidis milione - sad ne vidis

pre 9 godina

Ma nije valjda. A gde su oni silni milioni od transfera u poslednjih par godina. Sa njima bi normalan klub mogao da se finansira narednih 10 godina. Madzionicari iz uprave su uspeli da Partizan dovedi pred finansijski kolaps.

Врачар

pre 9 godina

Па је л' може неко да спречи Ђуру и екипу да нам пљачкају и гадр клуб? Имамо ли ми државу? Како је могуће да шест месеци не исплаћујеш плате а будеш на слободи?

simon

pre 9 godina

Za pfc su presudna pojacanja kojih nema i presudno je vodstvo i jedinstvo kluba koje ne postoji . Sad je ipak naj vaznije da se privatizacija izvede na posten nacin koliko je to moguce u ovoj nasoj "prepostenoj " zemlji . UPRAVA NAPOLJE !!!

dekins

pre 9 godina

jel se neko seca mog komentara od pre neki dan kada je Jesic pricao o utakmici ? Vezan je za pare i rasprodaju ... Stvarno ih treba proterati iz partizana i fudbala i uraditi reviziju i ako pare fale da se oduzima imovima i stavlja u Partizanovo vlasnistvo.