Četvrtak, 31.07.2014.

18:28

Milutinović prvo pojačanje šampiona

Andreja Milutinović prvo je pojačanje Partizana NIS ovog leta, 23-godišnji krilni igrač potpisao je dvogodišnji ugovor sa srpskim šampionom.

Izvor: AK

Milutinoviæ prvo pojaèanje šampiona IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

117 Komentari

Sortiraj po:

zarubica

pre 9 godina

Ove sezone bicemo opak tim,pun decurlije koji ce opet pokupiti sve trofeje !
(J.D.Aleksandar, 31. jul 2014 19:38)

Poješće ga Kalinić za doručak...a tek Dangubić ima da mu kuca u lice.
Kreće vaš raspad, Nolane Smite ruka ti se pozlatila...

grobar

pre 9 godina

veliki je potencijal bio, ali verujte da bez plate ni novu godinu nece docekati, forma mu je na nuli uzgred... (Goran012, 31. jul 2014 19:02)
covek je potpisao ugovor na 30.000 evra koje je dobio odma. a prica za formu je smesna u istoj je formi kao i svaki igrac koji je zavrsio sezonu u ostalom zato i sluze pripreme

Turista Nudista

pre 9 godina

ja neznam mislim da je cibona sampion a ne grobosi posto aba ligu je cibona osvojila
(madridista, 31. jul 2014 20:10)

....
aj sto to NE ZNAS...nego vidim da ne znas ni gramatiku...

cofi

pre 9 godina

Pa on vec ima 23 god a nista sto se od njega ocekivalo nije pokazao...Decko jednostavno nije za velike utakmice...Ostace veciti talenat,setite se da je i Musli vazio za velikog talenta pa opet Dule ne moze od svakog napraviti igraca :)

Danka

pre 9 godina

Mnogo vise je Partizan u kosarci institucija za Zvezdu, nego sto je to Zvezda u fudbalu- kada se pogledaju svi rezultati kroz istoriju. U fudbalu su to nijanse. Dobro dosao u najveci klub u Srbiji a i sire!!!

Kako drugacije

pre 9 godina

Ne znam zasto se proziva Partizan za finansije, kad se zna ciji je klub u zamrzivacu zbog tih istih finansija...pitanje je, koliko ce i ovaj mutant da potraje, a Partizan je i dalje na staroj adresi sa istim imenom, koje treba da izgovarate sa postovanjem, kad se obracate nekadasnjem prvaku Evrope!

Milos

pre 9 godina

U Partizanu bi postao igrac ekstra klase, u Zvezdi ce biti samo dobar igrac i nista vise.
(moje ime, 31. jul 2014 19:10)

Rekao si da uporedimo koliko ko placa igrace, i sam spomenuo Dangubica. Ok, ajde da uporedimo:

- Vi mu nudili 160.000
- Mi 120.000

Pa sad vidi. Te vase bajke veruju samo mala deca.

A kad vec pricas o pravljenju igraca, onda napomeni barem gomilu koju svake godine skartirate. Sto od njih niste napravili sjajne igrace? Opet vase bajke.

A tek bajke o navodnim anonimusima koje ste dovodili...

Sve u svemu, vidi se da bi pukao od muke. I neka. :)

milan

pre 9 godina

Ma kakva pojacanja...da ima interesa za njih u Europi ne bi bili pojacanje u Partizanu! Nazalost sve sto dolazi k nama je obicno nedovoljno za velike domete..ako je aba liga cilj bravo!

kuvar

pre 9 godina

znam da niko ne veruje. al decko je stvarno partizanovac. Batocinac je isto ko i Uroš Nikolić. Eto mali gradić a dva dobra košarkaša. Obojica su nas ponos.

seljak

pre 9 godina

zvezdas sam i nije mi krivo sto je presao u partizan..dok je bio u zvezdi mislio sam da ce napraviti vrhunsku karijeru,i da ce meni kao zvezdasu doneti mnogo radosti,na moju zalost a verovatno i njegovu nije...e sad,za sve..cinjenica je da u veci klub nije mogao doci..koliko god meni to nije po volji...kao sto smo mi u fudbalu na ovim prostorima institucija za sve..tako je i partizan u kosarci...ovo su cinjenice,i od toga se ne moze pobeci..pa dal se to meni svidjalo ili ne...jbg..cinjenice su cinjenice.

sasa

pre 9 godina

kom je igracu partizan nudio vise od zvezde a taj izabere zvezdu.Bolji vic skoro nisam cuo
ne lozite se pa vas bivsi klub je zbog toga u dugu 12miliona i jos zatvoren

ja

pre 9 godina

Neko dovodi reprezentativce a neko Milutinovice.
(Kokan87, 31. jul 2014 19:06)

Neko pravi reprezentativce, a neko dovodi gotove igrace. Doduse ako cemo realno Dangubic je reprezentativac samo zato sto je mlad i sto je Miskov igrac.

krle

pre 9 godina

rijetko kad smo dovodili igrace prije avgusta i septembra, a sad vec tri-cetiri...
jeste da nam odlaze najbolji, ali napravice partizan i od ovih igraca najbolje.

#####

pre 9 godina

Dobar igrač tj. odličan...
Ko o čemu baba o uštipcima, a vi o limenkama, a svaki drugi igrač vam znanje naučio u klubu iz predgrađa. Pa po nekad se setite toga i zahvalite se '' Panterima''!

kile

pre 9 godina

Molim grobare da se ne obaziru na komentare navijaca kluba iz Zeleznika, koji iduce godine nece znati za koga da navijaju kad im matica ozivi, a koji oba ova igranja u Euroligi nije osvojila igrom nego preko zelenog stola! Dugo je 13 godina, neciji zivot...

Darko 88

pre 9 godina

Sve sami Srbi. Bas se radi u interesu domace kosarke. Ne kazem ja ni da Zvezda forsira nase mlade igrace,ali se niko i ne busa izjavama kako sve radimo u i teresu domace kosarke za razliku od grobara.

Jadno bre

pre 9 godina

Recnik jednog prosecnog navijaca Partizana koji ostavlja komentar "FMP,Zeleznik, predgradje, panteri" nista pametno da se procita..Inteligencija na nivou sobne temperature.

Slaviša

pre 9 godina

Što bi dečku opraštali ružnu prošlost? Čovek je igrao u Fmp-u koji, ruku na srce, ima vrhunsku školu košarke.
Andreja, vidimo se u Pioniru!

Naše snage jačaju, svakim novim danom..

AfricA

pre 9 godina

@moje ime , odmori zemljace, ne lupaj. Dangubicu ja partizan nudio 160.000€ za prvu sezonu, sa 20.000€ vise svake sledece. Dosao je u Zvezdu za 120.000€ Eto koliko ko trosi para.

Billy Piton - Akademik & Antitopalović

pre 9 godina

Ovaj prelazak / dolazak u KKP navodi na sledeci zakljucak :
1. Ne mozete bez igraca iz Zvezde , samo sada imate manje para pa ne " otimate " one najbolje ( Sale selektor, Tomasevic , Vujanic , Silobad ... i mnogi drugi ) !!
2. Decko je bio sasvim solidan kod nas i mislim da ce dobrim radom ostvariti napredak ... ima stofa za to !
3. Vidi se da imate neki Œtek , jer ova imena koja se spominju kao pojacanja " nisu ljubitelji kikirikija - radije igraju za Evre ili Dolare " !
4. Malo Vas zaobilaze bez EL ... vidi se da i to utice na izbor kluba , a ne samo ljubav prema karanfilima ( kao uslov saradnje sa Vasim trenerom ! ).

Koja

pre 9 godina

sad ce panteri (koji su se polimenili pa sad navijaju za fmp) da pljuju, i to ovim redom: 1. bivseg igraca, sto je odlika ljudi bez obraza 2. evrokup, takmicenje koje su velicali kao da je nba, snimali mobilizacijske videe i videe iz fotelje, trcali u arenu u akciji "budi kasper, budi panter"... (grobar, 31. jul 2014 19:05)

Koji ste vi licemeri, pa sta ste vi pricali za Gurovica takodje bivseg igraca?Sta ste vi pricali za Evrokup?

Delija Banovo Brdo

pre 9 godina

Sta ce drugo.Nego skart i otpad.Nisu 25 godina iz mladjih selekcija ni jednog igraca stvorili. Nema vise otimacine iz FMP'a hemofarma. Sada ostaje ono sto Zvezda odbaci, Zdravlje Leskovac, Zitko, Beovuk.Od stranaca ce doci neki ispuseni amer sa Kipra, Poljske, Ceske, Rumunije. Ostali koji vrede nece u Cipiripi kup

sampinjoni

pre 9 godina

Kako ovo sampiona smesno zvuci. Pa i mi smo sampioni u kupu. Obe ekipe su popusile najbitnije takmicenje a to je ABA liga i sad Dule pravi od takmicenja koje se takodje igra samo za prestiz kao i kup da je nesto veliko. Sto se mene tice ako budemo igrali evroligu narednih 20 godina ne moramo nijednom da budemo prvaci drzave. Neka Dule i dalje time pravda svoje slabe rezultate...

panter

pre 9 godina

U Zvezdi smo ga hranili hlebom u Partizanu ce da jede semenke !!!
(Bodibond, 31. jul 2014 20:19) Ma i vegetarijanac će da postane,samo da vas razvali u derbiju,koliko vam je kivan od te vaše nege...

pan

pre 9 godina

Mnogo je komentara napisano ovih dana na temu Dangubića i Milutinovića,
te onaj navija za ove te onaj za one, te ovaj je Zvezdin otpadak bla bla bla.
A istina je jednostavna.
To su igrači koji su u ovom trenutku sličnih kvaliteta i sličnog potencijala,
samo što je Milutinović sa više godina i iskustva ali bez ozbiljne igre u poslednjoj godini,
a Dangubić je više igrao, ali u Megi i to jednom u sedam dana, dakle košarku na amaterskom nivou, odnosno imao je u celoj sezoni 20 ozbiljnih utakmica (Cedevita, Partizan, Zvezda Telekom, Cibona, Radnički, eventualno još neka).
Znači, sad je sve na njihovom radu, karakteru i na trenerima, koncepciji tima, načinu igre, strategiji i taktici.
Osim toga, u Partizanu su i lošiji igrači od Milutinovića davali jak doprinos timu,
a kod Radonjića i mnogo bolji od Dangubića ostajali neiskorišćeni.

Sasa

pre 9 godina

Andreji topla dobrodoslica na dolasku u redove sampiona! Ovo je jeftina verzija Dagubica, koji je uzgred izabrao najgoru mogu opciju. Najvjerovatnije kapiten odlazi, a Muric dolazi. Takodje, vidjecemo sta ce biti sa Saletom Pavlovicem. Bilo bi lijepo kada bi dosao i postao kapiten. Mislim da bi to bio pravi potez. Vrlo vjerovatno, tim ce nam izgledati ovako: Plejevi: Tepic, Dalo, Aranitovic. Bekovi: Muric, Milutinovic. Krila: Pavlovic, Andric, Kuzaloglu. Krilni centri: Mikovic, Jankovic. Centri: Milutinov, Gagic, Salic. Naravno, bice i prebacivanja sa pozicije na poziciju. Sasvim dobar, a jeftin tim sa velikim potencijalom.

TaskeRedStar

pre 9 godina

Delija sam i mene iskreno nije briga sto je prije igrao u Zvezdi a sad u Partizanu pustite ga ionako je po meni barem los,i dalje smo mnogo jaci inace me nervira samo to kako se barem nije izvinuo nego jos prica kako svako hoce da igra u Partizan,kako god nek ti je sa srecom "izdajice".Ove godine gazimo Evroligu,ZVEZDA.

marko

pre 9 godina

Najbolji igrac Zvezde prve sezone posle fuzije sa fmp.
Odlican igrac i bilo mi je mnogo krivo sto nije igrao sledece sezone i mislim da je ostao da bi napredovao da bude kao sad Dangubic, ovako je isao korak, dva nazad, videcemo sta ce debeli da napravi s njim.

Dejan

pre 9 godina

Neko dovodi reprezentativce a neko Milutinovice.
(Kokan87, 31. jul 2014 19:06)
# Link komentara

E moj Kokane 87, nije ti lako sta ti je Dule uradio sa mladosti. Prodjose ti godine u ceznji necega sto nije dostigno za tvoj klub(klubove) a vidi mene Dejan 70, sad ti reci meni koliko titula sam ja slavio od tada i cija je mladost lepsa???

max

pre 9 godina

uuu ekipa Milenko,Dalo,Milosavljevic,Andric,Aranitovic,Andreja,Muric,Gagic,Bircevic,Milutinov,Mikovic,Salic. za pantere vise bego dovoljno. jos jedna u nizu!!!

Миле

pre 9 godina

Милутиновић је добар штоф и сигуран сам да ће код Вујошевића играти добру кошарку, уколико дође и Мурић то је већ озбиљан тим, а да би био врло озбиљан недостају плеј и центар.

Nikola

pre 9 godina

Prvo pojacanje sampiona,a neko preti od 98...a sad je 2014...pa dobro dosao u redove sampiona.p.s."znate,niko ne moze da zabrani FMP da se nada"... (gremlin, 31. jul 2014 18:41)

90% komentara je o Zvezdi i fmp, pa vi stvarno ste opsednuti...Kompleksi kompleksi...

aca

pre 9 godina

Dovesti Bircevica,Murica,Jovica(posto je on jedini plej koji se pominje),Milutin vec potpisao,i to je to,mozda dovesti Vardu,osloboditi se Muslija,Salica na pozajmicu u Megu isto tako i Bezbradicu,Muric dakle umesto Berte,Birca umesto Lovernja,Jovic umesto Vestermana,Dragan umesto Bogdana(tako ispada nakon povrede),i ostanak Pavlovica bi mnogo znacio,tako da bi imali sjajnu ekipu,jos ako dodje Varda,mnogo bi pomogao razigranom Gagicu,ja bih tako voleo,ili neki crnac na pleja,to je Vujosevic pominjao,poz

boris czv

pre 9 godina

Tako je to kad se izgubi EL, onda neće niko da dođe sem nekih 'talentovanih' juniora od kojih uglavnom ništa ne bude, zna to Zvezda odlično.

moje ime

pre 9 godina

Ako dovedemo sve ove igrace, nema zime.

Zna cika Dule kako da od dobrog materijala napravi igraca.
U svakom slucaju, sada navijaci iz Zeleznika mogu da uporede ko koga dovodi i za koje pare. A uporedite koga ce Zvezda dovesti. Kolike ce plate biti tim igracima? Sta mislite koliko ce dobiti Dangubic recimo? :)

Sada se potpisuju ugovori, a ne na kraju sezone kada Partizan osvoji titulu. :)

Sa Bogdanovicem je Partizan potpisao ugovor kad je ovaj bio talentovani klinac, a ne sada kad je postao zvezda Evrolige i kada je razbio u finalu plej ofa i doneo nam titulu. Sa Lovernjom smo potpisali kad je bio niko i nista, a ne kada je osvojio titulu sa Francuskom.

To je razlika izmedju vas i nas. Razlika je u tome sto kod nas igrac napreduje. A videcemo kod vas sta ce biti sa Dangubicem. Decku zelim sve najbolje, ali mislim da Zvezda nema kapacitet da takvog igraca lansira.
U Partizanu bi postao igrac ekstra klase, u Zvezdi ce biti samo dobar igrac i nista vise.

PeraQ

pre 9 godina

Kad mu Dule uradi "upgrade" bice Milutin Zver i po:-)))
(14. sezona serije "Srecni Grobari", 31. jul 2014 18:49)

Gde se pod upgrade podrazumeva malo prijateljsko davljenje... Mozda je decko samo malo u sado-mazo fazonu...

aca

pre 9 godina

Dobrodošao. Možda bude nešto od njega. Za ovo što KKP igra ove sezone biće koristan. Nego čudno je što ga Dule nije spomenuo ni u jednj izjavi. Onomad je pricao o Dangubicu kao " velikoj želji" i o ostanku Milosavljevića, koji će u Albu. Izgleda je Dule postao kao Toša, šta god kaže, biće suprotno. Ili samo nabija cenu pojedinim igračima .

Lošmi

pre 9 godina

Decko nikada nije igrao za pravu KK C.Zvezdu sa Malog Kalemegdana.
Citat iz danasnjih novina:
Postoji li strah od reakcije navijača Partizana, s obzirom na Zvezdinu prošlost?
- Ne! Kod mene su uvek bili bitni sportski motivi. Uostalom, ja nikada nisam svojevoljno prešao u Crvenu zvezdu, u nju sam stigao posle fuzije sa FMP-om, tako da to nije bila moja odluka - jasan je Milutinović.
(Razmislite za koga navijate, 31. jul 2014 18:53)

I od malih nogu navija za Partizan i visio je stalno na jugu kao klinac i sad je ispunio svoj san i imao je ružnu prošlost...:)) klasika. :))

sakupljam minuse

pre 9 godina

Ako ostane Sale Pavlovic prosetacemo se kroz ABA, Srpsku ligu i Uleb kup. Nebitno je ko ce biti u timu pored njega samo da Dule bazira tim oko njega. Bez njega teze ali izvodljivo. Ovim hibridima iz predgradja porucujem maaaaaa nista ne vredi i ranije ste ulagali milione ali Dule je motivisaniji nego ikad.

Ko je spalio Djenku?

pre 9 godina

12 Miša Tumbasa,kad je Dule tu nema zime! Ovi kad vide Dulenceta gaće im same padaju,tortura je višedecenijska,moramo da ih razumemo! Nego šta uradi ona multimilionerska ekipa igračina protiv nikad slabijeg Partizana u finalu? A da,sudije,pa naravno.

Exe

pre 9 godina

sad ce panteri (koji su se polimenili pa sad navijaju za fmp) da pljuju, i to ovim redom: 1. bivseg igraca, sto je odlika ljudi bez obraza 2. evrokup, takmicenje koje su velicali kao da je nba, snimali mobilizacijske videe i videe iz fotelje, trcali u arenu u akciji "budi kasper, budi panter"... (grobar, 31. jul 2014 19:05)

Jel moze manje kompleksa?! Neverovatni ste tolika bolesna mrznja prema Zvezdi...

Ko je spalio Djenku?

pre 9 godina

Samo vi lajte panteri,ovo je period kad ste najači,šampioni univerzuma,svako vaše pojačanje je Jordan itd,itd. Dodje maj i jun,Partizan vas počisti kako vas tako i CZ zamrznutu,već sutradan sve zaboravljate i okrećete se nadaleko čuvenoj Sledećoj sezoni,trofeja nigde a milioni se troše,i maleni panteri opet sanjaju opet prete,opet lete...lepo je vama,ne sumnjam.

grobar

pre 9 godina

sad ce panteri (koji su se polimenili pa sad navijaju za fmp) da pljuju, i to ovim redom:
1. bivseg igraca, sto je odlika ljudi bez obraza
2. evrokup, takmicenje koje su velicali kao da je nba, snimali mobilizacijske videe i videe iz fotelje, trcali u arenu u akciji "budi kasper, budi panter"...

Miki 123

pre 9 godina

Dovedi Dule malog Krstica iz Vizure , bice to super kosarkas! Mali je stalozen i disciplinovan , odlicno bi se razvio kao igrac u Partizanu .

KKP

pre 9 godina

Na klupi i na celu kluba imamo dvojicu u čije sam odluke odavno prestao da sumnjam..dobrodosao decak,bice to ok kao sto je vazda i bilo

J.D.Aleksandar

pre 9 godina

I Roberts je bio smesan,ali u Zvezdi ! U Partizanu je igrao za dve klase bolje ! Ove sezone bicemo opak tim,pun decurlije koji ce opet pokupiti sve trofeje !

Delija 011

pre 9 godina

Mislim da je Milutinović napravio pravi izbor . Igrao je kod KARIJA PEŠIĆA sasvim dobro da kod Radonjića ne bi bio ni rezerva . SIGURNO JE DA ĆE KOD VUJOŠEVIĆA POSTATI OZBILJAN IGRAČ .

danilo

pre 9 godina

Lepo bi leglo jedno izvinjenje zbog ružne prošlosti; to je već tradicija kod nas...
Srećno, u svakom slučaju, a i mnogo paklenog rada..

Miloš1976

pre 9 godina

Tvrdim da će ovaj dečko biti pravo pojačanje,mogu raspali da mu se smeju koliko hoće.Ovog Mikovića ne znam iskreno kao ni Grka ali realno nismo znali ni za Žoa pa je postao jedna od tri najbolje četvorke u Evropi,tako da ću verovati instinktu Duletovom...Murič je odličan,biće to sasvim dobra ekipa.Dobrodošao Andreja!

Samo Bgd, samo Czv

pre 9 godina

Ovo je dokaz da se konačno u basketu sve okrenulo naopačke..sad oni skupljaju naše otpatke! Inače, solidan igrač, koji na bitnim tekmama ne postoji, što ćete videti i sami.

Webber

pre 9 godina

Decko nikada nije igrao za pravu KK C.Zvezdu sa Malog Kalemegdana.
Citat iz danasnjih novina:
Postoji li strah od reakcije navijača Partizana, s obzirom na Zvezdinu prošlost?
- Ne! Kod mene su uvek bili bitni sportski motivi. Uostalom, ja nikada nisam svojevoljno prešao u Crvenu zvezdu, u nju sam stigao posle fuzije sa FMP-om, tako da to nije bila moja odluka - jasan je Milutinović.
(Razmislite za koga navijate, 31. jul 2014 18:53)

Jos samo ti da razmislis sta je izjavio, a ne ono sto ti u svojim iskompleksiranoj glavi mislis da je izjavio.

Razmislite za koga navijate

pre 9 godina

Decko nikada nije igrao za pravu KK C.Zvezdu sa Malog Kalemegdana.
Citat iz danasnjih novina:
Postoji li strah od reakcije navijača Partizana, s obzirom na Zvezdinu prošlost?
- Ne! Kod mene su uvek bili bitni sportski motivi. Uostalom, ja nikada nisam svojevoljno prešao u Crvenu zvezdu, u nju sam stigao posle fuzije sa FMP-om, tako da to nije bila moja odluka - jasan je Milutinović.

Rope

pre 9 godina

Navijač sam Zvezde i nemam nista protiv ovog momka, čak šta više želim mu uspješnu karijeru ali ipak mislim da je premekan igrač koji bježi od kontakta i to mi se nije sviđalo ni dok je igrao u Zvezdi, jednostavno preferiram igrače koji su borci kao što je Lovernj i zbog njegove prirode sam mu uvijek skidao kapu

Realno

pre 9 godina

Vidimo grobari govore o navijackom opredeljenju a Milutinovicevo navijacko opredeljenje ih ne zanima ili "provereno" znaju da je i ovaj grobar? mozda sam i ja grobar kao i 99% Srbije... Bas ste skromni.

gremlin

pre 9 godina

Prvo pojacanje sampiona,a neko preti od 98...a sad je 2014...pa dobro dosao u redove sampiona.p.s."znate,niko ne moze da zabrani FMP da se nada"...

Claude G

pre 9 godina

Ma jako pojacanje, izgubio se poslednje dve godine, prvo u zvezdi pa posle kod Mute ako se ne varam, tesko da ce biti nesto od njega, mada ako neko moze da ga vrati u zivot, to je Partizan. Danilovicu odlazi!

samork sila SLUsamrok

pre 9 godina

Odlicno pojacanje,samo tako nastavite ovaj ne moze da se sastavi sam sa sobom celo leto se opija a kamoli sa kosarkom!!
Pozzz za sve ostanite nam uvek takvi i radujte nas sa novim pojacanjima ovakve vrste

moje ime

pre 9 godina

Ako dovedemo sve ove igrace, nema zime.

Zna cika Dule kako da od dobrog materijala napravi igraca.
U svakom slucaju, sada navijaci iz Zeleznika mogu da uporede ko koga dovodi i za koje pare. A uporedite koga ce Zvezda dovesti. Kolike ce plate biti tim igracima? Sta mislite koliko ce dobiti Dangubic recimo? :)

Sada se potpisuju ugovori, a ne na kraju sezone kada Partizan osvoji titulu. :)

Sa Bogdanovicem je Partizan potpisao ugovor kad je ovaj bio talentovani klinac, a ne sada kad je postao zvezda Evrolige i kada je razbio u finalu plej ofa i doneo nam titulu. Sa Lovernjom smo potpisali kad je bio niko i nista, a ne kada je osvojio titulu sa Francuskom.

To je razlika izmedju vas i nas. Razlika je u tome sto kod nas igrac napreduje. A videcemo kod vas sta ce biti sa Dangubicem. Decku zelim sve najbolje, ali mislim da Zvezda nema kapacitet da takvog igraca lansira.
U Partizanu bi postao igrac ekstra klase, u Zvezdi ce biti samo dobar igrac i nista vise.

gremlin

pre 9 godina

Prvo pojacanje sampiona,a neko preti od 98...a sad je 2014...pa dobro dosao u redove sampiona.p.s."znate,niko ne moze da zabrani FMP da se nada"...

Razmislite za koga navijate

pre 9 godina

Decko nikada nije igrao za pravu KK C.Zvezdu sa Malog Kalemegdana.
Citat iz danasnjih novina:
Postoji li strah od reakcije navijača Partizana, s obzirom na Zvezdinu prošlost?
- Ne! Kod mene su uvek bili bitni sportski motivi. Uostalom, ja nikada nisam svojevoljno prešao u Crvenu zvezdu, u nju sam stigao posle fuzije sa FMP-om, tako da to nije bila moja odluka - jasan je Milutinović.

Dejan

pre 9 godina

Neko dovodi reprezentativce a neko Milutinovice.
(Kokan87, 31. jul 2014 19:06)
# Link komentara

E moj Kokane 87, nije ti lako sta ti je Dule uradio sa mladosti. Prodjose ti godine u ceznji necega sto nije dostigno za tvoj klub(klubove) a vidi mene Dejan 70, sad ti reci meni koliko titula sam ja slavio od tada i cija je mladost lepsa???

pan

pre 9 godina

Mnogo je komentara napisano ovih dana na temu Dangubića i Milutinovića,
te onaj navija za ove te onaj za one, te ovaj je Zvezdin otpadak bla bla bla.
A istina je jednostavna.
To su igrači koji su u ovom trenutku sličnih kvaliteta i sličnog potencijala,
samo što je Milutinović sa više godina i iskustva ali bez ozbiljne igre u poslednjoj godini,
a Dangubić je više igrao, ali u Megi i to jednom u sedam dana, dakle košarku na amaterskom nivou, odnosno imao je u celoj sezoni 20 ozbiljnih utakmica (Cedevita, Partizan, Zvezda Telekom, Cibona, Radnički, eventualno još neka).
Znači, sad je sve na njihovom radu, karakteru i na trenerima, koncepciji tima, načinu igre, strategiji i taktici.
Osim toga, u Partizanu su i lošiji igrači od Milutinovića davali jak doprinos timu,
a kod Radonjića i mnogo bolji od Dangubića ostajali neiskorišćeni.

Miloš1976

pre 9 godina

Tvrdim da će ovaj dečko biti pravo pojačanje,mogu raspali da mu se smeju koliko hoće.Ovog Mikovića ne znam iskreno kao ni Grka ali realno nismo znali ni za Žoa pa je postao jedna od tri najbolje četvorke u Evropi,tako da ću verovati instinktu Duletovom...Murič je odličan,biće to sasvim dobra ekipa.Dobrodošao Andreja!

Rope

pre 9 godina

Navijač sam Zvezde i nemam nista protiv ovog momka, čak šta više želim mu uspješnu karijeru ali ipak mislim da je premekan igrač koji bježi od kontakta i to mi se nije sviđalo ni dok je igrao u Zvezdi, jednostavno preferiram igrače koji su borci kao što je Lovernj i zbog njegove prirode sam mu uvijek skidao kapu

grobar

pre 9 godina

sad ce panteri (koji su se polimenili pa sad navijaju za fmp) da pljuju, i to ovim redom:
1. bivseg igraca, sto je odlika ljudi bez obraza
2. evrokup, takmicenje koje su velicali kao da je nba, snimali mobilizacijske videe i videe iz fotelje, trcali u arenu u akciji "budi kasper, budi panter"...

Kako drugacije

pre 9 godina

Ne znam zasto se proziva Partizan za finansije, kad se zna ciji je klub u zamrzivacu zbog tih istih finansija...pitanje je, koliko ce i ovaj mutant da potraje, a Partizan je i dalje na staroj adresi sa istim imenom, koje treba da izgovarate sa postovanjem, kad se obracate nekadasnjem prvaku Evrope!

Delija 011

pre 9 godina

Mislim da je Milutinović napravio pravi izbor . Igrao je kod KARIJA PEŠIĆA sasvim dobro da kod Radonjića ne bi bio ni rezerva . SIGURNO JE DA ĆE KOD VUJOŠEVIĆA POSTATI OZBILJAN IGRAČ .

max

pre 9 godina

uuu ekipa Milenko,Dalo,Milosavljevic,Andric,Aranitovic,Andreja,Muric,Gagic,Bircevic,Milutinov,Mikovic,Salic. za pantere vise bego dovoljno. jos jedna u nizu!!!

ja

pre 9 godina

Neko dovodi reprezentativce a neko Milutinovice.
(Kokan87, 31. jul 2014 19:06)

Neko pravi reprezentativce, a neko dovodi gotove igrace. Doduse ako cemo realno Dangubic je reprezentativac samo zato sto je mlad i sto je Miskov igrac.

Slaviša

pre 9 godina

Što bi dečku opraštali ružnu prošlost? Čovek je igrao u Fmp-u koji, ruku na srce, ima vrhunsku školu košarke.
Andreja, vidimo se u Pioniru!

Naše snage jačaju, svakim novim danom..

seljak

pre 9 godina

zvezdas sam i nije mi krivo sto je presao u partizan..dok je bio u zvezdi mislio sam da ce napraviti vrhunsku karijeru,i da ce meni kao zvezdasu doneti mnogo radosti,na moju zalost a verovatno i njegovu nije...e sad,za sve..cinjenica je da u veci klub nije mogao doci..koliko god meni to nije po volji...kao sto smo mi u fudbalu na ovim prostorima institucija za sve..tako je i partizan u kosarci...ovo su cinjenice,i od toga se ne moze pobeci..pa dal se to meni svidjalo ili ne...jbg..cinjenice su cinjenice.

danilo

pre 9 godina

Lepo bi leglo jedno izvinjenje zbog ružne prošlosti; to je već tradicija kod nas...
Srećno, u svakom slučaju, a i mnogo paklenog rada..

J.D.Aleksandar

pre 9 godina

I Roberts je bio smesan,ali u Zvezdi ! U Partizanu je igrao za dve klase bolje ! Ove sezone bicemo opak tim,pun decurlije koji ce opet pokupiti sve trofeje !

panter

pre 9 godina

U Zvezdi smo ga hranili hlebom u Partizanu ce da jede semenke !!!
(Bodibond, 31. jul 2014 20:19) Ma i vegetarijanac će da postane,samo da vas razvali u derbiju,koliko vam je kivan od te vaše nege...

aca

pre 9 godina

Dovesti Bircevica,Murica,Jovica(posto je on jedini plej koji se pominje),Milutin vec potpisao,i to je to,mozda dovesti Vardu,osloboditi se Muslija,Salica na pozajmicu u Megu isto tako i Bezbradicu,Muric dakle umesto Berte,Birca umesto Lovernja,Jovic umesto Vestermana,Dragan umesto Bogdana(tako ispada nakon povrede),i ostanak Pavlovica bi mnogo znacio,tako da bi imali sjajnu ekipu,jos ako dodje Varda,mnogo bi pomogao razigranom Gagicu,ja bih tako voleo,ili neki crnac na pleja,to je Vujosevic pominjao,poz

kuvar

pre 9 godina

znam da niko ne veruje. al decko je stvarno partizanovac. Batocinac je isto ko i Uroš Nikolić. Eto mali gradić a dva dobra košarkaša. Obojica su nas ponos.

sasa

pre 9 godina

kom je igracu partizan nudio vise od zvezde a taj izabere zvezdu.Bolji vic skoro nisam cuo
ne lozite se pa vas bivsi klub je zbog toga u dugu 12miliona i jos zatvoren

Ko je spalio Djenku?

pre 9 godina

Samo vi lajte panteri,ovo je period kad ste najači,šampioni univerzuma,svako vaše pojačanje je Jordan itd,itd. Dodje maj i jun,Partizan vas počisti kako vas tako i CZ zamrznutu,već sutradan sve zaboravljate i okrećete se nadaleko čuvenoj Sledećoj sezoni,trofeja nigde a milioni se troše,i maleni panteri opet sanjaju opet prete,opet lete...lepo je vama,ne sumnjam.

sakupljam minuse

pre 9 godina

Ako ostane Sale Pavlovic prosetacemo se kroz ABA, Srpsku ligu i Uleb kup. Nebitno je ko ce biti u timu pored njega samo da Dule bazira tim oko njega. Bez njega teze ali izvodljivo. Ovim hibridima iz predgradja porucujem maaaaaa nista ne vredi i ranije ste ulagali milione ali Dule je motivisaniji nego ikad.

Ko je spalio Djenku?

pre 9 godina

12 Miša Tumbasa,kad je Dule tu nema zime! Ovi kad vide Dulenceta gaće im same padaju,tortura je višedecenijska,moramo da ih razumemo! Nego šta uradi ona multimilionerska ekipa igračina protiv nikad slabijeg Partizana u finalu? A da,sudije,pa naravno.

kile

pre 9 godina

Molim grobare da se ne obaziru na komentare navijaca kluba iz Zeleznika, koji iduce godine nece znati za koga da navijaju kad im matica ozivi, a koji oba ova igranja u Euroligi nije osvojila igrom nego preko zelenog stola! Dugo je 13 godina, neciji zivot...

krle

pre 9 godina

rijetko kad smo dovodili igrace prije avgusta i septembra, a sad vec tri-cetiri...
jeste da nam odlaze najbolji, ali napravice partizan i od ovih igraca najbolje.

Billy Piton - Akademik & Antitopalović

pre 9 godina

Ovaj prelazak / dolazak u KKP navodi na sledeci zakljucak :
1. Ne mozete bez igraca iz Zvezde , samo sada imate manje para pa ne " otimate " one najbolje ( Sale selektor, Tomasevic , Vujanic , Silobad ... i mnogi drugi ) !!
2. Decko je bio sasvim solidan kod nas i mislim da ce dobrim radom ostvariti napredak ... ima stofa za to !
3. Vidi se da imate neki Œtek , jer ova imena koja se spominju kao pojacanja " nisu ljubitelji kikirikija - radije igraju za Evre ili Dolare " !
4. Malo Vas zaobilaze bez EL ... vidi se da i to utice na izbor kluba , a ne samo ljubav prema karanfilima ( kao uslov saradnje sa Vasim trenerom ! ).

Jadno bre

pre 9 godina

Recnik jednog prosecnog navijaca Partizana koji ostavlja komentar "FMP,Zeleznik, predgradje, panteri" nista pametno da se procita..Inteligencija na nivou sobne temperature.

AfricA

pre 9 godina

@moje ime , odmori zemljace, ne lupaj. Dangubicu ja partizan nudio 160.000€ za prvu sezonu, sa 20.000€ vise svake sledece. Dosao je u Zvezdu za 120.000€ Eto koliko ko trosi para.

marko

pre 9 godina

Najbolji igrac Zvezde prve sezone posle fuzije sa fmp.
Odlican igrac i bilo mi je mnogo krivo sto nije igrao sledece sezone i mislim da je ostao da bi napredovao da bude kao sad Dangubic, ovako je isao korak, dva nazad, videcemo sta ce debeli da napravi s njim.

Sasa

pre 9 godina

Andreji topla dobrodoslica na dolasku u redove sampiona! Ovo je jeftina verzija Dagubica, koji je uzgred izabrao najgoru mogu opciju. Najvjerovatnije kapiten odlazi, a Muric dolazi. Takodje, vidjecemo sta ce biti sa Saletom Pavlovicem. Bilo bi lijepo kada bi dosao i postao kapiten. Mislim da bi to bio pravi potez. Vrlo vjerovatno, tim ce nam izgledati ovako: Plejevi: Tepic, Dalo, Aranitovic. Bekovi: Muric, Milutinovic. Krila: Pavlovic, Andric, Kuzaloglu. Krilni centri: Mikovic, Jankovic. Centri: Milutinov, Gagic, Salic. Naravno, bice i prebacivanja sa pozicije na poziciju. Sasvim dobar, a jeftin tim sa velikim potencijalom.

KKP

pre 9 godina

Na klupi i na celu kluba imamo dvojicu u čije sam odluke odavno prestao da sumnjam..dobrodosao decak,bice to ok kao sto je vazda i bilo

Миле

pre 9 godina

Милутиновић је добар штоф и сигуран сам да ће код Вујошевића играти добру кошарку, уколико дође и Мурић то је већ озбиљан тим, а да би био врло озбиљан недостају плеј и центар.

TaskeRedStar

pre 9 godina

Delija sam i mene iskreno nije briga sto je prije igrao u Zvezdi a sad u Partizanu pustite ga ionako je po meni barem los,i dalje smo mnogo jaci inace me nervira samo to kako se barem nije izvinuo nego jos prica kako svako hoce da igra u Partizan,kako god nek ti je sa srecom "izdajice".Ove godine gazimo Evroligu,ZVEZDA.

samork sila SLUsamrok

pre 9 godina

Odlicno pojacanje,samo tako nastavite ovaj ne moze da se sastavi sam sa sobom celo leto se opija a kamoli sa kosarkom!!
Pozzz za sve ostanite nam uvek takvi i radujte nas sa novim pojacanjima ovakve vrste

Koja

pre 9 godina

sad ce panteri (koji su se polimenili pa sad navijaju za fmp) da pljuju, i to ovim redom: 1. bivseg igraca, sto je odlika ljudi bez obraza 2. evrokup, takmicenje koje su velicali kao da je nba, snimali mobilizacijske videe i videe iz fotelje, trcali u arenu u akciji "budi kasper, budi panter"... (grobar, 31. jul 2014 19:05)

Koji ste vi licemeri, pa sta ste vi pricali za Gurovica takodje bivseg igraca?Sta ste vi pricali za Evrokup?

Milos

pre 9 godina

U Partizanu bi postao igrac ekstra klase, u Zvezdi ce biti samo dobar igrac i nista vise.
(moje ime, 31. jul 2014 19:10)

Rekao si da uporedimo koliko ko placa igrace, i sam spomenuo Dangubica. Ok, ajde da uporedimo:

- Vi mu nudili 160.000
- Mi 120.000

Pa sad vidi. Te vase bajke veruju samo mala deca.

A kad vec pricas o pravljenju igraca, onda napomeni barem gomilu koju svake godine skartirate. Sto od njih niste napravili sjajne igrace? Opet vase bajke.

A tek bajke o navodnim anonimusima koje ste dovodili...

Sve u svemu, vidi se da bi pukao od muke. I neka. :)

PeraQ

pre 9 godina

Kad mu Dule uradi "upgrade" bice Milutin Zver i po:-)))
(14. sezona serije "Srecni Grobari", 31. jul 2014 18:49)

Gde se pod upgrade podrazumeva malo prijateljsko davljenje... Mozda je decko samo malo u sado-mazo fazonu...

Realno

pre 9 godina

Vidimo grobari govore o navijackom opredeljenju a Milutinovicevo navijacko opredeljenje ih ne zanima ili "provereno" znaju da je i ovaj grobar? mozda sam i ja grobar kao i 99% Srbije... Bas ste skromni.

Turista Nudista

pre 9 godina

ja neznam mislim da je cibona sampion a ne grobosi posto aba ligu je cibona osvojila
(madridista, 31. jul 2014 20:10)

....
aj sto to NE ZNAS...nego vidim da ne znas ni gramatiku...

Claude G

pre 9 godina

Ma jako pojacanje, izgubio se poslednje dve godine, prvo u zvezdi pa posle kod Mute ako se ne varam, tesko da ce biti nesto od njega, mada ako neko moze da ga vrati u zivot, to je Partizan. Danilovicu odlazi!

Lošmi

pre 9 godina

Decko nikada nije igrao za pravu KK C.Zvezdu sa Malog Kalemegdana.
Citat iz danasnjih novina:
Postoji li strah od reakcije navijača Partizana, s obzirom na Zvezdinu prošlost?
- Ne! Kod mene su uvek bili bitni sportski motivi. Uostalom, ja nikada nisam svojevoljno prešao u Crvenu zvezdu, u nju sam stigao posle fuzije sa FMP-om, tako da to nije bila moja odluka - jasan je Milutinović.
(Razmislite za koga navijate, 31. jul 2014 18:53)

I od malih nogu navija za Partizan i visio je stalno na jugu kao klinac i sad je ispunio svoj san i imao je ružnu prošlost...:)) klasika. :))

Exe

pre 9 godina

sad ce panteri (koji su se polimenili pa sad navijaju za fmp) da pljuju, i to ovim redom: 1. bivseg igraca, sto je odlika ljudi bez obraza 2. evrokup, takmicenje koje su velicali kao da je nba, snimali mobilizacijske videe i videe iz fotelje, trcali u arenu u akciji "budi kasper, budi panter"... (grobar, 31. jul 2014 19:05)

Jel moze manje kompleksa?! Neverovatni ste tolika bolesna mrznja prema Zvezdi...

aca

pre 9 godina

Dobrodošao. Možda bude nešto od njega. Za ovo što KKP igra ove sezone biće koristan. Nego čudno je što ga Dule nije spomenuo ni u jednj izjavi. Onomad je pricao o Dangubicu kao " velikoj želji" i o ostanku Milosavljevića, koji će u Albu. Izgleda je Dule postao kao Toša, šta god kaže, biće suprotno. Ili samo nabija cenu pojedinim igračima .

Miki 123

pre 9 godina

Dovedi Dule malog Krstica iz Vizure , bice to super kosarkas! Mali je stalozen i disciplinovan , odlicno bi se razvio kao igrac u Partizanu .

sampinjoni

pre 9 godina

Kako ovo sampiona smesno zvuci. Pa i mi smo sampioni u kupu. Obe ekipe su popusile najbitnije takmicenje a to je ABA liga i sad Dule pravi od takmicenja koje se takodje igra samo za prestiz kao i kup da je nesto veliko. Sto se mene tice ako budemo igrali evroligu narednih 20 godina ne moramo nijednom da budemo prvaci drzave. Neka Dule i dalje time pravda svoje slabe rezultate...

Delija Banovo Brdo

pre 9 godina

Sta ce drugo.Nego skart i otpad.Nisu 25 godina iz mladjih selekcija ni jednog igraca stvorili. Nema vise otimacine iz FMP'a hemofarma. Sada ostaje ono sto Zvezda odbaci, Zdravlje Leskovac, Zitko, Beovuk.Od stranaca ce doci neki ispuseni amer sa Kipra, Poljske, Ceske, Rumunije. Ostali koji vrede nece u Cipiripi kup

Webber

pre 9 godina

Decko nikada nije igrao za pravu KK C.Zvezdu sa Malog Kalemegdana.
Citat iz danasnjih novina:
Postoji li strah od reakcije navijača Partizana, s obzirom na Zvezdinu prošlost?
- Ne! Kod mene su uvek bili bitni sportski motivi. Uostalom, ja nikada nisam svojevoljno prešao u Crvenu zvezdu, u nju sam stigao posle fuzije sa FMP-om, tako da to nije bila moja odluka - jasan je Milutinović.
(Razmislite za koga navijate, 31. jul 2014 18:53)

Jos samo ti da razmislis sta je izjavio, a ne ono sto ti u svojim iskompleksiranoj glavi mislis da je izjavio.

#####

pre 9 godina

Dobar igrač tj. odličan...
Ko o čemu baba o uštipcima, a vi o limenkama, a svaki drugi igrač vam znanje naučio u klubu iz predgrađa. Pa po nekad se setite toga i zahvalite se '' Panterima''!

Danka

pre 9 godina

Mnogo vise je Partizan u kosarci institucija za Zvezdu, nego sto je to Zvezda u fudbalu- kada se pogledaju svi rezultati kroz istoriju. U fudbalu su to nijanse. Dobro dosao u najveci klub u Srbiji a i sire!!!

grobar

pre 9 godina

veliki je potencijal bio, ali verujte da bez plate ni novu godinu nece docekati, forma mu je na nuli uzgred... (Goran012, 31. jul 2014 19:02)
covek je potpisao ugovor na 30.000 evra koje je dobio odma. a prica za formu je smesna u istoj je formi kao i svaki igrac koji je zavrsio sezonu u ostalom zato i sluze pripreme

milan

pre 9 godina

Ma kakva pojacanja...da ima interesa za njih u Europi ne bi bili pojacanje u Partizanu! Nazalost sve sto dolazi k nama je obicno nedovoljno za velike domete..ako je aba liga cilj bravo!

Nikola

pre 9 godina

Prvo pojacanje sampiona,a neko preti od 98...a sad je 2014...pa dobro dosao u redove sampiona.p.s."znate,niko ne moze da zabrani FMP da se nada"... (gremlin, 31. jul 2014 18:41)

90% komentara je o Zvezdi i fmp, pa vi stvarno ste opsednuti...Kompleksi kompleksi...

Samo Bgd, samo Czv

pre 9 godina

Ovo je dokaz da se konačno u basketu sve okrenulo naopačke..sad oni skupljaju naše otpatke! Inače, solidan igrač, koji na bitnim tekmama ne postoji, što ćete videti i sami.

boris czv

pre 9 godina

Tako je to kad se izgubi EL, onda neće niko da dođe sem nekih 'talentovanih' juniora od kojih uglavnom ništa ne bude, zna to Zvezda odlično.

Darko 88

pre 9 godina

Sve sami Srbi. Bas se radi u interesu domace kosarke. Ne kazem ja ni da Zvezda forsira nase mlade igrace,ali se niko i ne busa izjavama kako sve radimo u i teresu domace kosarke za razliku od grobara.

cofi

pre 9 godina

Pa on vec ima 23 god a nista sto se od njega ocekivalo nije pokazao...Decko jednostavno nije za velike utakmice...Ostace veciti talenat,setite se da je i Musli vazio za velikog talenta pa opet Dule ne moze od svakog napraviti igraca :)

zarubica

pre 9 godina

Ove sezone bicemo opak tim,pun decurlije koji ce opet pokupiti sve trofeje !
(J.D.Aleksandar, 31. jul 2014 19:38)

Poješće ga Kalinić za doručak...a tek Dangubić ima da mu kuca u lice.
Kreće vaš raspad, Nolane Smite ruka ti se pozlatila...

moje ime

pre 9 godina

Ako dovedemo sve ove igrace, nema zime.

Zna cika Dule kako da od dobrog materijala napravi igraca.
U svakom slucaju, sada navijaci iz Zeleznika mogu da uporede ko koga dovodi i za koje pare. A uporedite koga ce Zvezda dovesti. Kolike ce plate biti tim igracima? Sta mislite koliko ce dobiti Dangubic recimo? :)

Sada se potpisuju ugovori, a ne na kraju sezone kada Partizan osvoji titulu. :)

Sa Bogdanovicem je Partizan potpisao ugovor kad je ovaj bio talentovani klinac, a ne sada kad je postao zvezda Evrolige i kada je razbio u finalu plej ofa i doneo nam titulu. Sa Lovernjom smo potpisali kad je bio niko i nista, a ne kada je osvojio titulu sa Francuskom.

To je razlika izmedju vas i nas. Razlika je u tome sto kod nas igrac napreduje. A videcemo kod vas sta ce biti sa Dangubicem. Decku zelim sve najbolje, ali mislim da Zvezda nema kapacitet da takvog igraca lansira.
U Partizanu bi postao igrac ekstra klase, u Zvezdi ce biti samo dobar igrac i nista vise.

gremlin

pre 9 godina

Prvo pojacanje sampiona,a neko preti od 98...a sad je 2014...pa dobro dosao u redove sampiona.p.s."znate,niko ne moze da zabrani FMP da se nada"...

TaskeRedStar

pre 9 godina

Delija sam i mene iskreno nije briga sto je prije igrao u Zvezdi a sad u Partizanu pustite ga ionako je po meni barem los,i dalje smo mnogo jaci inace me nervira samo to kako se barem nije izvinuo nego jos prica kako svako hoce da igra u Partizan,kako god nek ti je sa srecom "izdajice".Ove godine gazimo Evroligu,ZVEZDA.

AfricA

pre 9 godina

@moje ime , odmori zemljace, ne lupaj. Dangubicu ja partizan nudio 160.000€ za prvu sezonu, sa 20.000€ vise svake sledece. Dosao je u Zvezdu za 120.000€ Eto koliko ko trosi para.

Billy Piton - Akademik & Antitopalović

pre 9 godina

Ovaj prelazak / dolazak u KKP navodi na sledeci zakljucak :
1. Ne mozete bez igraca iz Zvezde , samo sada imate manje para pa ne " otimate " one najbolje ( Sale selektor, Tomasevic , Vujanic , Silobad ... i mnogi drugi ) !!
2. Decko je bio sasvim solidan kod nas i mislim da ce dobrim radom ostvariti napredak ... ima stofa za to !
3. Vidi se da imate neki Œtek , jer ova imena koja se spominju kao pojacanja " nisu ljubitelji kikirikija - radije igraju za Evre ili Dolare " !
4. Malo Vas zaobilaze bez EL ... vidi se da i to utice na izbor kluba , a ne samo ljubav prema karanfilima ( kao uslov saradnje sa Vasim trenerom ! ).

Jadno bre

pre 9 godina

Recnik jednog prosecnog navijaca Partizana koji ostavlja komentar "FMP,Zeleznik, predgradje, panteri" nista pametno da se procita..Inteligencija na nivou sobne temperature.

samork sila SLUsamrok

pre 9 godina

Odlicno pojacanje,samo tako nastavite ovaj ne moze da se sastavi sam sa sobom celo leto se opija a kamoli sa kosarkom!!
Pozzz za sve ostanite nam uvek takvi i radujte nas sa novim pojacanjima ovakve vrste

Realno

pre 9 godina

Vidimo grobari govore o navijackom opredeljenju a Milutinovicevo navijacko opredeljenje ih ne zanima ili "provereno" znaju da je i ovaj grobar? mozda sam i ja grobar kao i 99% Srbije... Bas ste skromni.

Claude G

pre 9 godina

Ma jako pojacanje, izgubio se poslednje dve godine, prvo u zvezdi pa posle kod Mute ako se ne varam, tesko da ce biti nesto od njega, mada ako neko moze da ga vrati u zivot, to je Partizan. Danilovicu odlazi!

Milos

pre 9 godina

U Partizanu bi postao igrac ekstra klase, u Zvezdi ce biti samo dobar igrac i nista vise.
(moje ime, 31. jul 2014 19:10)

Rekao si da uporedimo koliko ko placa igrace, i sam spomenuo Dangubica. Ok, ajde da uporedimo:

- Vi mu nudili 160.000
- Mi 120.000

Pa sad vidi. Te vase bajke veruju samo mala deca.

A kad vec pricas o pravljenju igraca, onda napomeni barem gomilu koju svake godine skartirate. Sto od njih niste napravili sjajne igrace? Opet vase bajke.

A tek bajke o navodnim anonimusima koje ste dovodili...

Sve u svemu, vidi se da bi pukao od muke. I neka. :)

Razmislite za koga navijate

pre 9 godina

Decko nikada nije igrao za pravu KK C.Zvezdu sa Malog Kalemegdana.
Citat iz danasnjih novina:
Postoji li strah od reakcije navijača Partizana, s obzirom na Zvezdinu prošlost?
- Ne! Kod mene su uvek bili bitni sportski motivi. Uostalom, ja nikada nisam svojevoljno prešao u Crvenu zvezdu, u nju sam stigao posle fuzije sa FMP-om, tako da to nije bila moja odluka - jasan je Milutinović.

Delija Banovo Brdo

pre 9 godina

Sta ce drugo.Nego skart i otpad.Nisu 25 godina iz mladjih selekcija ni jednog igraca stvorili. Nema vise otimacine iz FMP'a hemofarma. Sada ostaje ono sto Zvezda odbaci, Zdravlje Leskovac, Zitko, Beovuk.Od stranaca ce doci neki ispuseni amer sa Kipra, Poljske, Ceske, Rumunije. Ostali koji vrede nece u Cipiripi kup

sampinjoni

pre 9 godina

Kako ovo sampiona smesno zvuci. Pa i mi smo sampioni u kupu. Obe ekipe su popusile najbitnije takmicenje a to je ABA liga i sad Dule pravi od takmicenja koje se takodje igra samo za prestiz kao i kup da je nesto veliko. Sto se mene tice ako budemo igrali evroligu narednih 20 godina ne moramo nijednom da budemo prvaci drzave. Neka Dule i dalje time pravda svoje slabe rezultate...

grobar

pre 9 godina

sad ce panteri (koji su se polimenili pa sad navijaju za fmp) da pljuju, i to ovim redom:
1. bivseg igraca, sto je odlika ljudi bez obraza
2. evrokup, takmicenje koje su velicali kao da je nba, snimali mobilizacijske videe i videe iz fotelje, trcali u arenu u akciji "budi kasper, budi panter"...

Dejan

pre 9 godina

Neko dovodi reprezentativce a neko Milutinovice.
(Kokan87, 31. jul 2014 19:06)
# Link komentara

E moj Kokane 87, nije ti lako sta ti je Dule uradio sa mladosti. Prodjose ti godine u ceznji necega sto nije dostigno za tvoj klub(klubove) a vidi mene Dejan 70, sad ti reci meni koliko titula sam ja slavio od tada i cija je mladost lepsa???

Miloš1976

pre 9 godina

Tvrdim da će ovaj dečko biti pravo pojačanje,mogu raspali da mu se smeju koliko hoće.Ovog Mikovića ne znam iskreno kao ni Grka ali realno nismo znali ni za Žoa pa je postao jedna od tri najbolje četvorke u Evropi,tako da ću verovati instinktu Duletovom...Murič je odličan,biće to sasvim dobra ekipa.Dobrodošao Andreja!

#####

pre 9 godina

Dobar igrač tj. odličan...
Ko o čemu baba o uštipcima, a vi o limenkama, a svaki drugi igrač vam znanje naučio u klubu iz predgrađa. Pa po nekad se setite toga i zahvalite se '' Panterima''!

danilo

pre 9 godina

Lepo bi leglo jedno izvinjenje zbog ružne prošlosti; to je već tradicija kod nas...
Srećno, u svakom slučaju, a i mnogo paklenog rada..

Webber

pre 9 godina

Decko nikada nije igrao za pravu KK C.Zvezdu sa Malog Kalemegdana.
Citat iz danasnjih novina:
Postoji li strah od reakcije navijača Partizana, s obzirom na Zvezdinu prošlost?
- Ne! Kod mene su uvek bili bitni sportski motivi. Uostalom, ja nikada nisam svojevoljno prešao u Crvenu zvezdu, u nju sam stigao posle fuzije sa FMP-om, tako da to nije bila moja odluka - jasan je Milutinović.
(Razmislite za koga navijate, 31. jul 2014 18:53)

Jos samo ti da razmislis sta je izjavio, a ne ono sto ti u svojim iskompleksiranoj glavi mislis da je izjavio.

Koja

pre 9 godina

sad ce panteri (koji su se polimenili pa sad navijaju za fmp) da pljuju, i to ovim redom: 1. bivseg igraca, sto je odlika ljudi bez obraza 2. evrokup, takmicenje koje su velicali kao da je nba, snimali mobilizacijske videe i videe iz fotelje, trcali u arenu u akciji "budi kasper, budi panter"... (grobar, 31. jul 2014 19:05)

Koji ste vi licemeri, pa sta ste vi pricali za Gurovica takodje bivseg igraca?Sta ste vi pricali za Evrokup?

Nikola

pre 9 godina

Prvo pojacanje sampiona,a neko preti od 98...a sad je 2014...pa dobro dosao u redove sampiona.p.s."znate,niko ne moze da zabrani FMP da se nada"... (gremlin, 31. jul 2014 18:41)

90% komentara je o Zvezdi i fmp, pa vi stvarno ste opsednuti...Kompleksi kompleksi...

Exe

pre 9 godina

sad ce panteri (koji su se polimenili pa sad navijaju za fmp) da pljuju, i to ovim redom: 1. bivseg igraca, sto je odlika ljudi bez obraza 2. evrokup, takmicenje koje su velicali kao da je nba, snimali mobilizacijske videe i videe iz fotelje, trcali u arenu u akciji "budi kasper, budi panter"... (grobar, 31. jul 2014 19:05)

Jel moze manje kompleksa?! Neverovatni ste tolika bolesna mrznja prema Zvezdi...

Darko 88

pre 9 godina

Sve sami Srbi. Bas se radi u interesu domace kosarke. Ne kazem ja ni da Zvezda forsira nase mlade igrace,ali se niko i ne busa izjavama kako sve radimo u i teresu domace kosarke za razliku od grobara.

max

pre 9 godina

uuu ekipa Milenko,Dalo,Milosavljevic,Andric,Aranitovic,Andreja,Muric,Gagic,Bircevic,Milutinov,Mikovic,Salic. za pantere vise bego dovoljno. jos jedna u nizu!!!

Samo Bgd, samo Czv

pre 9 godina

Ovo je dokaz da se konačno u basketu sve okrenulo naopačke..sad oni skupljaju naše otpatke! Inače, solidan igrač, koji na bitnim tekmama ne postoji, što ćete videti i sami.

Delija 011

pre 9 godina

Mislim da je Milutinović napravio pravi izbor . Igrao je kod KARIJA PEŠIĆA sasvim dobro da kod Radonjića ne bi bio ni rezerva . SIGURNO JE DA ĆE KOD VUJOŠEVIĆA POSTATI OZBILJAN IGRAČ .

milan

pre 9 godina

Ma kakva pojacanja...da ima interesa za njih u Europi ne bi bili pojacanje u Partizanu! Nazalost sve sto dolazi k nama je obicno nedovoljno za velike domete..ako je aba liga cilj bravo!

PeraQ

pre 9 godina

Kad mu Dule uradi "upgrade" bice Milutin Zver i po:-)))
(14. sezona serije "Srecni Grobari", 31. jul 2014 18:49)

Gde se pod upgrade podrazumeva malo prijateljsko davljenje... Mozda je decko samo malo u sado-mazo fazonu...

aca

pre 9 godina

Dovesti Bircevica,Murica,Jovica(posto je on jedini plej koji se pominje),Milutin vec potpisao,i to je to,mozda dovesti Vardu,osloboditi se Muslija,Salica na pozajmicu u Megu isto tako i Bezbradicu,Muric dakle umesto Berte,Birca umesto Lovernja,Jovic umesto Vestermana,Dragan umesto Bogdana(tako ispada nakon povrede),i ostanak Pavlovica bi mnogo znacio,tako da bi imali sjajnu ekipu,jos ako dodje Varda,mnogo bi pomogao razigranom Gagicu,ja bih tako voleo,ili neki crnac na pleja,to je Vujosevic pominjao,poz

Lošmi

pre 9 godina

Decko nikada nije igrao za pravu KK C.Zvezdu sa Malog Kalemegdana.
Citat iz danasnjih novina:
Postoji li strah od reakcije navijača Partizana, s obzirom na Zvezdinu prošlost?
- Ne! Kod mene su uvek bili bitni sportski motivi. Uostalom, ja nikada nisam svojevoljno prešao u Crvenu zvezdu, u nju sam stigao posle fuzije sa FMP-om, tako da to nije bila moja odluka - jasan je Milutinović.
(Razmislite za koga navijate, 31. jul 2014 18:53)

I od malih nogu navija za Partizan i visio je stalno na jugu kao klinac i sad je ispunio svoj san i imao je ružnu prošlost...:)) klasika. :))

Kako drugacije

pre 9 godina

Ne znam zasto se proziva Partizan za finansije, kad se zna ciji je klub u zamrzivacu zbog tih istih finansija...pitanje je, koliko ce i ovaj mutant da potraje, a Partizan je i dalje na staroj adresi sa istim imenom, koje treba da izgovarate sa postovanjem, kad se obracate nekadasnjem prvaku Evrope!

Slaviša

pre 9 godina

Što bi dečku opraštali ružnu prošlost? Čovek je igrao u Fmp-u koji, ruku na srce, ima vrhunsku školu košarke.
Andreja, vidimo se u Pioniru!

Naše snage jačaju, svakim novim danom..

ja

pre 9 godina

Neko dovodi reprezentativce a neko Milutinovice.
(Kokan87, 31. jul 2014 19:06)

Neko pravi reprezentativce, a neko dovodi gotove igrace. Doduse ako cemo realno Dangubic je reprezentativac samo zato sto je mlad i sto je Miskov igrac.

sakupljam minuse

pre 9 godina

Ako ostane Sale Pavlovic prosetacemo se kroz ABA, Srpsku ligu i Uleb kup. Nebitno je ko ce biti u timu pored njega samo da Dule bazira tim oko njega. Bez njega teze ali izvodljivo. Ovim hibridima iz predgradja porucujem maaaaaa nista ne vredi i ranije ste ulagali milione ali Dule je motivisaniji nego ikad.

marko

pre 9 godina

Najbolji igrac Zvezde prve sezone posle fuzije sa fmp.
Odlican igrac i bilo mi je mnogo krivo sto nije igrao sledece sezone i mislim da je ostao da bi napredovao da bude kao sad Dangubic, ovako je isao korak, dva nazad, videcemo sta ce debeli da napravi s njim.

J.D.Aleksandar

pre 9 godina

I Roberts je bio smesan,ali u Zvezdi ! U Partizanu je igrao za dve klase bolje ! Ove sezone bicemo opak tim,pun decurlije koji ce opet pokupiti sve trofeje !

Sasa

pre 9 godina

Andreji topla dobrodoslica na dolasku u redove sampiona! Ovo je jeftina verzija Dagubica, koji je uzgred izabrao najgoru mogu opciju. Najvjerovatnije kapiten odlazi, a Muric dolazi. Takodje, vidjecemo sta ce biti sa Saletom Pavlovicem. Bilo bi lijepo kada bi dosao i postao kapiten. Mislim da bi to bio pravi potez. Vrlo vjerovatno, tim ce nam izgledati ovako: Plejevi: Tepic, Dalo, Aranitovic. Bekovi: Muric, Milutinovic. Krila: Pavlovic, Andric, Kuzaloglu. Krilni centri: Mikovic, Jankovic. Centri: Milutinov, Gagic, Salic. Naravno, bice i prebacivanja sa pozicije na poziciju. Sasvim dobar, a jeftin tim sa velikim potencijalom.

Rope

pre 9 godina

Navijač sam Zvezde i nemam nista protiv ovog momka, čak šta više želim mu uspješnu karijeru ali ipak mislim da je premekan igrač koji bježi od kontakta i to mi se nije sviđalo ni dok je igrao u Zvezdi, jednostavno preferiram igrače koji su borci kao što je Lovernj i zbog njegove prirode sam mu uvijek skidao kapu

kuvar

pre 9 godina

znam da niko ne veruje. al decko je stvarno partizanovac. Batocinac je isto ko i Uroš Nikolić. Eto mali gradić a dva dobra košarkaša. Obojica su nas ponos.

boris czv

pre 9 godina

Tako je to kad se izgubi EL, onda neće niko da dođe sem nekih 'talentovanih' juniora od kojih uglavnom ništa ne bude, zna to Zvezda odlično.

Ko je spalio Djenku?

pre 9 godina

12 Miša Tumbasa,kad je Dule tu nema zime! Ovi kad vide Dulenceta gaće im same padaju,tortura je višedecenijska,moramo da ih razumemo! Nego šta uradi ona multimilionerska ekipa igračina protiv nikad slabijeg Partizana u finalu? A da,sudije,pa naravno.

kile

pre 9 godina

Molim grobare da se ne obaziru na komentare navijaca kluba iz Zeleznika, koji iduce godine nece znati za koga da navijaju kad im matica ozivi, a koji oba ova igranja u Euroligi nije osvojila igrom nego preko zelenog stola! Dugo je 13 godina, neciji zivot...

Ko je spalio Djenku?

pre 9 godina

Samo vi lajte panteri,ovo je period kad ste najači,šampioni univerzuma,svako vaše pojačanje je Jordan itd,itd. Dodje maj i jun,Partizan vas počisti kako vas tako i CZ zamrznutu,već sutradan sve zaboravljate i okrećete se nadaleko čuvenoj Sledećoj sezoni,trofeja nigde a milioni se troše,i maleni panteri opet sanjaju opet prete,opet lete...lepo je vama,ne sumnjam.

cofi

pre 9 godina

Pa on vec ima 23 god a nista sto se od njega ocekivalo nije pokazao...Decko jednostavno nije za velike utakmice...Ostace veciti talenat,setite se da je i Musli vazio za velikog talenta pa opet Dule ne moze od svakog napraviti igraca :)

seljak

pre 9 godina

zvezdas sam i nije mi krivo sto je presao u partizan..dok je bio u zvezdi mislio sam da ce napraviti vrhunsku karijeru,i da ce meni kao zvezdasu doneti mnogo radosti,na moju zalost a verovatno i njegovu nije...e sad,za sve..cinjenica je da u veci klub nije mogao doci..koliko god meni to nije po volji...kao sto smo mi u fudbalu na ovim prostorima institucija za sve..tako je i partizan u kosarci...ovo su cinjenice,i od toga se ne moze pobeci..pa dal se to meni svidjalo ili ne...jbg..cinjenice su cinjenice.

Miki 123

pre 9 godina

Dovedi Dule malog Krstica iz Vizure , bice to super kosarkas! Mali je stalozen i disciplinovan , odlicno bi se razvio kao igrac u Partizanu .

sasa

pre 9 godina

kom je igracu partizan nudio vise od zvezde a taj izabere zvezdu.Bolji vic skoro nisam cuo
ne lozite se pa vas bivsi klub je zbog toga u dugu 12miliona i jos zatvoren

zarubica

pre 9 godina

Ove sezone bicemo opak tim,pun decurlije koji ce opet pokupiti sve trofeje !
(J.D.Aleksandar, 31. jul 2014 19:38)

Poješće ga Kalinić za doručak...a tek Dangubić ima da mu kuca u lice.
Kreće vaš raspad, Nolane Smite ruka ti se pozlatila...

pan

pre 9 godina

Mnogo je komentara napisano ovih dana na temu Dangubića i Milutinovića,
te onaj navija za ove te onaj za one, te ovaj je Zvezdin otpadak bla bla bla.
A istina je jednostavna.
To su igrači koji su u ovom trenutku sličnih kvaliteta i sličnog potencijala,
samo što je Milutinović sa više godina i iskustva ali bez ozbiljne igre u poslednjoj godini,
a Dangubić je više igrao, ali u Megi i to jednom u sedam dana, dakle košarku na amaterskom nivou, odnosno imao je u celoj sezoni 20 ozbiljnih utakmica (Cedevita, Partizan, Zvezda Telekom, Cibona, Radnički, eventualno još neka).
Znači, sad je sve na njihovom radu, karakteru i na trenerima, koncepciji tima, načinu igre, strategiji i taktici.
Osim toga, u Partizanu su i lošiji igrači od Milutinovića davali jak doprinos timu,
a kod Radonjića i mnogo bolji od Dangubića ostajali neiskorišćeni.

panter

pre 9 godina

U Zvezdi smo ga hranili hlebom u Partizanu ce da jede semenke !!!
(Bodibond, 31. jul 2014 20:19) Ma i vegetarijanac će da postane,samo da vas razvali u derbiju,koliko vam je kivan od te vaše nege...

Миле

pre 9 godina

Милутиновић је добар штоф и сигуран сам да ће код Вујошевића играти добру кошарку, уколико дође и Мурић то је већ озбиљан тим, а да би био врло озбиљан недостају плеј и центар.

krle

pre 9 godina

rijetko kad smo dovodili igrace prije avgusta i septembra, a sad vec tri-cetiri...
jeste da nam odlaze najbolji, ali napravice partizan i od ovih igraca najbolje.

Danka

pre 9 godina

Mnogo vise je Partizan u kosarci institucija za Zvezdu, nego sto je to Zvezda u fudbalu- kada se pogledaju svi rezultati kroz istoriju. U fudbalu su to nijanse. Dobro dosao u najveci klub u Srbiji a i sire!!!

aca

pre 9 godina

Dobrodošao. Možda bude nešto od njega. Za ovo što KKP igra ove sezone biće koristan. Nego čudno je što ga Dule nije spomenuo ni u jednj izjavi. Onomad je pricao o Dangubicu kao " velikoj želji" i o ostanku Milosavljevića, koji će u Albu. Izgleda je Dule postao kao Toša, šta god kaže, biće suprotno. Ili samo nabija cenu pojedinim igračima .

KKP

pre 9 godina

Na klupi i na celu kluba imamo dvojicu u čije sam odluke odavno prestao da sumnjam..dobrodosao decak,bice to ok kao sto je vazda i bilo

grobar

pre 9 godina

veliki je potencijal bio, ali verujte da bez plate ni novu godinu nece docekati, forma mu je na nuli uzgred... (Goran012, 31. jul 2014 19:02)
covek je potpisao ugovor na 30.000 evra koje je dobio odma. a prica za formu je smesna u istoj je formi kao i svaki igrac koji je zavrsio sezonu u ostalom zato i sluze pripreme

Turista Nudista

pre 9 godina

ja neznam mislim da je cibona sampion a ne grobosi posto aba ligu je cibona osvojila
(madridista, 31. jul 2014 20:10)

....
aj sto to NE ZNAS...nego vidim da ne znas ni gramatiku...