Četvrtak, 24.07.2014.

14:37

Paunović: Partizan vratio Živkovića

Selektor omladinske reprezentacije Srbije Veljko Paunović potvrdio je da se Andrija Živković vratio u Partizan i neće više igrati na EP u Mađarskoj.

Izvor: SV

Paunoviæ: Partizan vratio Živkoviæa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

78 Komentari

Sortiraj po:

Robespjer

pre 9 godina

Partizanovac sam i kao takav smatram da imam pravo da kažem da je uprava gomila slepaca koja sluša menadžere i ne radi ništa za dobrobit srpskog fudbala.Draže bi mi bilo da ovi mladići ponove uspeh predhodnih nego da Partizan igra LŠ i da se tamo trudi jedino da primi što manje golova.

BRUKA!!!...Bitno je da odigra sledeći

gigs

pre 9 godina

sad se javljate sto partizan povukao zivkovica. pa kukajte na totenhem i genk nisu ni oni pustili dva itekako vazna igraca za nasu reprezentaciju.

srbin

pre 9 godina

ajde sve na stranu ko za koda navija,ali da li je stvarno nekom bitnije u zivotu da partizan ili zvezda udju u ligu sampiona nego da srbija ponovo bude evropski sampion?

hejter

pre 9 godina

(Delija Banovo Brdo, 24. jul 2014 16:22)
Hvala puno brate i ja vama zelim sve najbolje u daljim kvalifikacijama za evro kupove. Veliki pozdrav...

Čika Žika - alkoholičar

pre 9 godina

Samo da podsetim sve Partizanovce da ne propuste da kupe sezonsku ulaznicu i bodre svoj Partizan, zato što stvarno nije skupa (2.500 din.), a pritom ima šta zanimljivo da se vidi i doživi. Do sada je prodato preko 5.000 sezonskih ulaznica. Vidimo se na JNA.

Elmer davež

pre 9 godina

Nije mi samo jasno što nije ostavljen do petka, ako ta utakmica odlučuje o prolazu dalje + plasmanu na SP. Bar je Mađarska blizu a do utorka ima vremena da se pridruži ekipi. Razumem da je potreban svojoj ekipi ali eto to mi pada u oči...

koshke

pre 9 godina

Po meni dres reprezentacije je svetinja! Kako se klinci uce kako da se ophode prema dresu reprezentacije sad u mladjim kategorijama tako ce biti i za seniorski tim.Moga je kao sto je napisao neko na ovom forumu da odigra sutrasnji mec pa da se pridruzi klubu ako je vec toliko nezamenljiv.

KUM

pre 9 godina

Sta reci nego sramota.Klupski ineters jaci od drzavnog. Da li je to moglo da se desi Nemcima,Portugalcima. Zvezdo vracaj Jovica, Maksimovica, Rajkovica.OFK neka vrati Drazica, Zdjelara, Antonovica.Opet nije prvi put da Partizan to radi
(Delija Banovo Brdo, 24. jul 2014 14:26)

A u kom to evrokupu igraju Zvezda i OFK? Ili je to sad u stvari jedan klub?
(SQI, 24. jul 2014 16:41)

Kaze neko koje uzeo pola tima Vojvodine +

Uvek bili licemeri

pre 9 godina

Pa vama zvezdasima je on los i sve sto dodje iz Partizana je lose za reprezentaciju. Sto se onda bunite. hahahaha. A valja sad a? hahaha

duledudule

pre 9 godina

Zivkovic treba da se vrati grobarima,bitnija im je tekma sa ludogorecom.a ko je mali Luka Jovic videcete u derbiju.mogu po pare sa svima vama grobarima da ce pre on dati gol nego Zivkovic

ja

pre 9 godina

Zvezdas sam ali ipak nije uredu da na pola takmicenja odvodu igraca koji je dobro odigrao ove dve tekme , pa onda bolje da ga nisu ni pustali da ode na ovo EP..

KozaNostradamus

pre 9 godina

Da podsetimo "dežurne" dušebrižnike...Zvezda na skoro završeni kvalifikacioni turnir nije pustila Rajkovića i Jovića zbog meča sa Vojvodinom koji apsolutno ništa nije značio!?!?! Dakle ?

Blaj

pre 9 godina

Dve velike sramote. Prva je stavljanje klupskog interesa iznad interesa nacionalne selekcije, a druga je ovo sramotno spinovanje komentatora, kako je to normalno i uobicajeno.

SRAMOTA!

SQI

pre 9 godina

Sta reci nego sramota.Klupski ineters jaci od drzavnog. Da li je to moglo da se desi Nemcima,Portugalcima. Zvezdo vracaj Jovica, Maksimovica, Rajkovica.OFK neka vrati Drazica, Zdjelara, Antonovica.Opet nije prvi put da Partizan to radi
(Delija Banovo Brdo, 24. jul 2014 14:26)

A u kom to evrokupu igraju Zvezda i OFK? Ili je to sad u stvari jedan klub?

bbt

pre 9 godina

Koliko kuknjave i gluposti ispisanih! Bugare treba da dobijemo sa pola gasa! Neka Zileta u Partizanu, luda suma je veci zalogaj Partizanu nego Bugari nasim klincima!

Delija Banovo Brdo

pre 9 godina

Prvo. Jovic ima 16 godina.Drugo. Grobari zaboravljaju kada su isti cirkus pravili sa nekim igracima na nekoj od OI kada je tomislav karadzic to aminovao a onda Zvezda povukla jednog igraca za utakmicu sa PSV-om. Trece.Da li ovo moze da se desi u nekim ozbiljnim reprezentacijama. da li je klupski fudbal vazniji od reprezentativnog. Ako "veliki" partizan zavisi od Zivkovica onda ste propali klub. Da je Mesi trebalo bi da ostane da igra zadrzavni tim. Od srca vam zelim neuspeh protiv bugara sa Zivkovicem

KUM

pre 9 godina

Neka vrate i Jovica Zvezdi,i tako samo smeta na terenu. . .
(Gagara nevera, 24. jul 2014 15:40)

hahahahahahahahhahahahah

Idi čuvaj ovce nije za tebe fudbal da pratiš :)

panteroid

pre 9 godina

Nepustaj nikoga da igra za reprezentaciju dok je Tole sa Kokezom i Terzicem u FSS.Imaju oni dovoljno svojih za prodaju i nek igraju cele godine ako hoce i onako nemaju utakmice u evro kupovima.

Deki

pre 9 godina

1.Partizan ništa nije uradio loše,jer Živković igra u prvoj postavi,a dobro se zna koliko zavisi od toga da li će igrati Evropu i da li će se igrači prodati dobro,jer tako Partizan i opstaje za razliku od drugih koje država finansira.2.Žalosno je što naš najbolji klub zavisi od momka koji ima 18 godina,ali je to već drugo pitanje.3.Neka i nama država obezbedi neki Gazprom i 4 milke godišnje plus 1 milion od Telekoma,pa ćemo i mi dovoditi Mrdje i ostale,pa će Živković igrati za mlade!

Msl :)

pre 9 godina

Mogli su makar za Bugare da ga ostave, zato sto je taj mec u stvari najvazniji na turniru. Odlucuje o polufinalu, a i o odlasku na SP U20 na Novom Zelandu 2015. gde nismo dugo igrali. Pravo klubova je da li ce pustiti igraca ili ne i omladinske selekcije nisu obaveza za klubove vec dobra volja.

bos

pre 9 godina

vidim svi pljuju partizan, a recimo moje razmišljanje je sledeće.
možda se pojavio kupac i hoće da ga gledaju na višem nivou, protiv jačih protivnika

djordjevic

pre 9 godina

Ajde da se ne pravimo blesavi...Igre za reprezentativne selekcije koje nisu one seniorske je nesto sto ne treba da se forsira. Jednostavno, vanserijski mlad igrac ce vise napredovati igrama na seniorskom nivou nego igrama protiv svojih vrsnjaka od kojih je bolji za klasu. Ne znam zasto Partizan nije povukao i Pantica...Nista drugo ne bih ocekivao ni od komsija da oni igraju kvalifikacije za LS.

Ako se vratio Zivkovic. Odradio je svoje, igrao za reprezentaciju klinaca, sad mora nazad jer Partizan i sa njim ima male sanse, a bez njega nikakve da prodje ove Bugare.

A seniorska selekcija je druga prica- nema nista prece od nje.

DjukaDrugi

pre 9 godina

Ne znam ni što su ga slali na prvenstvo.Ni njega ni Pantića.Nama sezona zavisi od sledeće 4 utakmice,a za dva mjeseca se neće niko ni sjećati kako je igrala omladinska reprezentacija koja ionako služi za pravljenje igrača,a ne za neke omladinske titule.

dynamic moves

pre 9 godina

Moralisti, moralisti... Zivkovic nije ni trebao da ide na EP. Decko je nastupao za A selekciji i sada treba da se spusta dva stepenika nize, neozbiljno. S druge strane, Partizan igra za sada najbitniji dvomec u godini i potreban je timu. Dakle logicna odluka.

putnik kroz vreme

pre 9 godina

Sutra je 25, Partizan igra 30, Živković i Partizan ništa ne gube, mladi bi mogli izgubiti sve. Naročito što, Madjarska, Beograd, Bugarska, nije to neki dalek put.

Dane

pre 9 godina

Pojedincima nije smetalo kada je Zvezda povukla svoje igrače sa mnogo jačeg takmičenja ( Olimpijada 2004 ), da bi igrali protiv PSV-a, pa sada nas prozivaju. Uopšte ovo prvenstvo više gledam kao šansu mladim igračima da se dokažu, bilo svojim timovima ukoliko su rezerve, bilo stranim skautima. Za Živkovića nema potrebe da se dokazuje, već je "utefteren" od strane brojnih skauta, prvotimac je Partizana i važan šraf istog, tako da je razumljiv i opravdan potez Partizana.

goran

pre 9 godina

Zasto nema Lazara Markovica ili Mitrovica, Nastasic isto treba da igra u mladoj reprezentaciji,kad strani klub ne daje igrace to je ok. Partizanu sezona zavisi od meca sa Ludogorecom. ... ...

pera

pre 9 godina

Ovima koji sad pljuju po Partizanu...
1. Ovo je U-19, oladite malo...Who cares?
2. Secam se pre nekoliko godina kad je vasa zvezda pravila halabuku oko nekih levih igraca koji su trebali igrati za reprezentaciju a niste ih dali, tako da smirite se, oladite. Niste nista bolji.
3. To sto vas je UEFA provalila i izbacila pa nemate ovakvih problema je vas problem. Znam da vam je krivo, ali eto, zivot je to.
4. Drago nam je da vidimo da se toliko ipak brinete o Partizanu.

mikan

pre 9 godina

Nas problem je u tome sto nam deca od 16 - 17 igraju standardno u prvim timovima superligaskih klubova i to masovno. Da je rodjen u Nemackoj, Spaniji ili Engleskoj, taj isti Zivkovic jos najmanje 5 godina ne bi mogao da bude ni rezerva u bilo kom clanu elitnog ranga, pa da je jos 3 puta veci talenat i znalac sa loptom. Tamo se jednostavno zna - igras sa svojim godistem i cekas svoju sansu za prvi tim, naravno, ako si bolji od stranca na tom istom mestu u timu.
A u Srbiji, cim neko napuni 16 godina, odmah se baca u vatru i bude unisten i potrosen do 19 godine, da ne govorim o tome da mu fudbal postaje dosadan. A u razvijenom svetu, igrac sa 19 godina tek polako ulazi u prvi tim.

Lošmi

pre 9 godina

Eto prilike za Jovica da dokaze svoj kvalitet. Vidim ovde ga hvale svi, iako je bio tragicar sa 2 promasena zicera. Hajde da vidimo od kakvog je materijala sacinjen, talenta ima, da vidimo ima li licnosti. Ocigledno je da je Zile najbolji, ali on je prvotimac Partizana, koji pokusava da udje u LS. Daca je ostao, tako da nema potrebe da se iko ljuti. Zile je prerastao ovaj uzrast.
(Labud, 24. jul 2014 14:25)

Eto prilike za tebe da ispljuješ klinca od 16 godina. Kompleks imaš još da vidimo da li imaš ličnosti.

Delija Banovo Brdo

pre 9 godina

Sta reci nego sramota.Klupski ineters jaci od drzavnog. Da li je to moglo da se desi Nemcima,Portugalcima. Zvezdo vracaj Jovica, Maksimovica, Rajkovica.OFK neka vrati Drazica, Zdjelara, Antonovica.Opet nije prvi put da Partizan to radi

Budimo razumni

pre 9 godina

Пантић такође мора да се врати после утакмице са Бугарима. Срамота, динар више из буџета државе и града да не виде, доста је било!
(my way, 24. jul 2014 14:13)

Decko, mozda nisi odavde, fk Partizan od dolaska nove vlasti pre 2,5 godine ni dinara ne dobija od drzave. Jedina nada nam je da se plasiramo u grupnu fazu nekog evropskog takmicanja. Partizan se finansira pre svega od prodaje igraca. Uz to, ne zaboravi da je klupski koeficijent srpskih klubova na najnizem nivou u istoriji. Juniorska takmicenja sluze da stvore nove igrace, a ne da igraju vec afirmisani igraci poput Pantica i Zivkovica. To je sansa za igrace tipa Luka Jovic, Grujic, Vukasin Jovanovic... koji ne dobijaju sansu u svojim klubovima. Prosle godine Mitrovic nije igrao u prvoj utakmici protiv Ludogoreca gde je Partizan posle vodjstva izgubio 2:1 i na kraju ispao.

Pedja

pre 9 godina

Govori se o odlicnom odnosu, pa onda pravljeni kompromisi itd. Nekad je bila svetinja igra za reprezentaciju i obaveza klubova da daju igrace. Klubovi su se ponosili da imaju sto vise igraca u nacionalnom timu. Nema kompromisa sa nacionalnom reprezentacijom. Ali danas su vazniji klubovi od reprezentacije. Da je rec o prijateljskoj utakmici, u redu. Ali EP na kome branis titulu?! Onda i ne treba da cude rezultati koje postizemo.

my way

pre 9 godina

Пантић такође мора да се врати после утакмице са Бугарима. Срамота, динар више из буџета државе и града да не виде, доста је било!

Parni valjak

pre 9 godina

U uslovima gde država propagira samostalno finansiranje sportskih društava, a u slučaju Partizana i nultu toleranciju za plaćanje poreza, ovakav potez je krajnje opravdan. Klub mora da misli samo na sebe i na svoj interes, a on u ovom slučaju uopšte nije mali. Milioni evra su u pitanju. Usmeravanje omladine ka zdravom životu, usađivanje moralnih normi i prezentovnje države po sportskim borilištima širom sveta, verovatno će da reše vladine agencije.

Optimista

pre 9 godina

Sada ste svi vi pametni, što Partizan zove Živkovića, reprezentacija značajnija od kluba itd. E da ja vas sada pitam, a zašto je Partizan dužan da daje Živkovića reprezentaciji, i to u19. Zar klub koji živi od prodaje igrača, mora da daje svog prvotimca u toku takmičenja omladinskoj reprezentaciji. A drugo pitanje za vas, zašto ta država/savez ne oduži se nekada Partizanu za sve što je uradio za reprezentaciju. Zašto Partizan ne dobije za sponzora Telekom Srbije ili Mts ili EPS (bio je samo na jednu sezonu) ili Komercijalna banka. Toliko smo igrača stvorili u poslednjih nekoliko godina za reprezentaciju (Marković, Mitrović, Ljajić, Nastasić, Jojic, itd.) i nastavljamo da stvaramo, a nama ljudi ovako vraćaju. I ista stvar se dešava u kosarci.

Miki

pre 9 godina

Ne znam čemu čuđenje?

I pre prvenstva je rečeno da su Živković i Pantić potrebni prvom timu Partizana u najbitnijim mečevima u sezoni.

Partizan je učinio uslugu i pored toga dopustio da pomognu u grupnoj fazi, jer prva tri mesta u grupnoj fazi donose mesto ovoj generaciji na SP sledeće godine.

A dušebrižnike bi recimo podsetio na Olimpijadu u Atini, što je mnogo bitnije takmičenje i gde su tada petorica igrača iz FKCZ činile okusnicu te reprezentacije, da bi FKCZ pustila samo jednog i to avionom dan pred prvu utakmicu na OI, zato što je Zvezdi sledio dvomeč sa PSV-om.

Naravno reprezentacija je prošla tako što je primila petarde od Australije i Argentine, ali naravno niko nije krivio FK CZ, jer je ipak bitnije da ima na raspolaganju najbolje igrače u najbitnijim mečevima sezone.

Što se tiče spominjanja državnih para u fudbalskom klubu Partizan, njih nije ni bilo, da nije bilo ugovora sa EPS-om prilikom prošlog ulaska u LŠ, ne bi bilo ni dinara od države, a i taj ugovor sa EPS-om je bio raskinut pre isplate.

Naučio je FKP da živi bez pomoći države, osim ako se ta pomoć ne tiče isisavanja para od transfera iz kluba i aminovanja takvih radnji...

Undagarin

pre 9 godina

Velika šteta, tim pre što se povredio i Simić, a neće biti ni Maksimovića. Bila bi šteta da se ne plasiramo na SP dogodine, jer se igra od 31. maja do 20. juna, tako da ne bi bio problem da igramo u punom sastavu, sa Milinković - Savićem i Veljkovićem. Igraće se na velikim i lepim stadionima, pravi šampionat.

dot

pre 9 godina

kakva sramota, bruka, dno dna.Pa zar sada da to urade.Zato je ovaj klub dno, i aj pa da ispadnete iz svih euro takmicenja, a da nasa reprezentacija dodje do polu finala.

neider

pre 9 godina

pa dobro,normalno...
utakmica sa ludogorecom lako moze da bude utakmica sezone,a da na tom mestu igraju luka ili grbic bi bilo neozbiljno i smesno...

Neba

pre 9 godina

Koliko je potreban reprezentaciji još je potrebniji sada Partizanu.
Za Partizan su naredne utakmice gotovo pitanje opstanka, a reprezentacija ima kvalitet da bude u polufinalu i bez njega. Pozdrav svima i ne sudite olako.

AcaPN

pre 9 godina

Vidim ovde ljudi lupaju razne gluposti.Zasto je Luka Jovic tragicar? Svaku od te 2-3 sanse, je sam sebi stvorio. Presekao je loptu na sredini terena i trcao sa njom do gola, sa dva protivnicka igraca na ledjima. Plus golman. Sta hocete od deteta, koji jedva ima i 16 godina? Gde je Mitrovic bio u njegovim godinama? Za njega niste ni culi tada, vec tek pre 2 godine. (inace decko je '94). I Ronaldo ne bi mozda pogodio u takvim okolnostima, a ne mali klinac...

Labud

pre 9 godina

Eto prilike za Jovica da dokaze svoj kvalitet. Vidim ovde ga hvale svi, iako je bio tragicar sa 2 promasena zicera. Hajde da vidimo od kakvog je materijala sacinjen, talenta ima, da vidimo ima li licnosti. Ocigledno je da je Zile najbolji, ali on je prvotimac Partizana, koji pokusava da udje u LS. Daca je ostao, tako da nema potrebe da se iko ljuti. Zile je prerastao ovaj uzrast.

cvrc

pre 9 godina

Kao da ce da im znaci nesto Zivkovic. I bez njega i sa njim sanse su im minimalne da prodju Ludogorec.
Bice gusto ispasce sa 4 gola razlike...

Milos

pre 9 godina

Пантић такође мора да се врати после утакмице са Бугарима. Срамота, динар више из буџета државе и града да не виде, доста је било!
(my way, 24. jul 2014 14:13)

Pa mi i ne vidjamo ni dinara iz budzeta drzave i grada par godina unazad

ja

pre 9 godina

Govori se o odlicnom odnosu, pa onda pravljeni kompromisi itd. Nekad je bila svetinja igra za reprezentaciju i obaveza klubova da daju igrace. Klubovi su se ponosili da imaju sto vise igraca u nacionalnom timu. Nema kompromisa sa nacionalnom reprezentacijom. Ali danas su vazniji klubovi od reprezentacije. Da je rec o prijateljskoj utakmici, u redu. Ali EP na kome branis titulu?! Onda i ne treba da cude rezultati koje postizemo.
(Pedja, 24. jul 2014 14:23)

Ovo ti je reprezentacija do 19 godina i ona nema veze sa A reprezentacijom. Ona sluzi za razvoj mladih igraca, a Zivkovicu je vec prerastao tu kategoriju i za njegov razvoj je korisnije da odigra mnogo jacu utakmicu protiv Ludogoreca. Ovako bi postupili svi u svim zemljama i to nema veze sa nasim generalno losim stanjem u fudbalu.

Labud

pre 9 godina

Govori se o odlicnom odnosu, pa onda pravljeni kompromisi itd. Nekad je bila svetinja igra za reprezentaciju i obaveza klubova da daju igrace. Klubovi su se ponosili da imaju sto vise igraca u nacionalnom timu. Nema kompromisa sa nacionalnom reprezentacijom. Ali danas su vazniji klubovi od reprezentacije. Da je rec o prijateljskoj utakmici, u redu. Ali EP na kome branis titulu?! Onda i ne treba da cude rezultati koje postizemo.

Pedja nikada nije U19 bilo bitnija od kupa/lige sampiona. Nije ovo A reprezentacija.

komandant Gvozdenog Puka

pre 9 godina

Ovim neko rece da je klupska boja vaznija od reprezentativne.Ili neko racuna da ce se 'oni tamo snaci nekako' i pobediti.Ja jos nisam cuo da se vojska sa glavnog ratista,gde se upravo vrse pripreme za glavni proboj, povlaci zbog intervencije u pozadini...

vrvvr

pre 9 godina

Pa naravno, koga briga za EP kad treba protiv nekog jermenskog trećeligaša cevanice da pucaju za prolazak u osamnaesto kolo petog doigravanja za kvalifikacije kvalifikacija za Ligu šampiona - i to ako uopšte uđe sa klupe.

runner

pre 9 godina

Da si malo bolji psiholog I da si malo bolje poznavao nemački mentalitet ne bi Ti se desilo da utakmicu sa Nemcima izgubiš, bukvalno, u zadnjem minutu I da u istom tom minute ostaneš I bez Maksimovića pa Ti sada Živković ne bi bio nasušno potreban. Na svu sreću Marko Nikolić, poučen prošlogodišnjim Rašovićevim olakim lišavanjem usluga Aleksandra Mitrovića, ne želi da se kocka pred veoma značajan dvo-meč sa Ludogorcem.

neider

pre 9 godina

pa dobro,normalno...
utakmica sa ludogorecom lako moze da bude utakmica sezone,a da na tom mestu igraju luka ili grbic bi bilo neozbiljno i smesno...

Labud

pre 9 godina

Eto prilike za Jovica da dokaze svoj kvalitet. Vidim ovde ga hvale svi, iako je bio tragicar sa 2 promasena zicera. Hajde da vidimo od kakvog je materijala sacinjen, talenta ima, da vidimo ima li licnosti. Ocigledno je da je Zile najbolji, ali on je prvotimac Partizana, koji pokusava da udje u LS. Daca je ostao, tako da nema potrebe da se iko ljuti. Zile je prerastao ovaj uzrast.

dot

pre 9 godina

kakva sramota, bruka, dno dna.Pa zar sada da to urade.Zato je ovaj klub dno, i aj pa da ispadnete iz svih euro takmicenja, a da nasa reprezentacija dodje do polu finala.

Deki

pre 9 godina

1.Partizan ništa nije uradio loše,jer Živković igra u prvoj postavi,a dobro se zna koliko zavisi od toga da li će igrati Evropu i da li će se igrači prodati dobro,jer tako Partizan i opstaje za razliku od drugih koje država finansira.2.Žalosno je što naš najbolji klub zavisi od momka koji ima 18 godina,ali je to već drugo pitanje.3.Neka i nama država obezbedi neki Gazprom i 4 milke godišnje plus 1 milion od Telekoma,pa ćemo i mi dovoditi Mrdje i ostale,pa će Živković igrati za mlade!

my way

pre 9 godina

Пантић такође мора да се врати после утакмице са Бугарима. Срамота, динар више из буџета државе и града да не виде, доста је било!

dynamic moves

pre 9 godina

Moralisti, moralisti... Zivkovic nije ni trebao da ide na EP. Decko je nastupao za A selekciji i sada treba da se spusta dva stepenika nize, neozbiljno. S druge strane, Partizan igra za sada najbitniji dvomec u godini i potreban je timu. Dakle logicna odluka.

Pedja

pre 9 godina

Govori se o odlicnom odnosu, pa onda pravljeni kompromisi itd. Nekad je bila svetinja igra za reprezentaciju i obaveza klubova da daju igrace. Klubovi su se ponosili da imaju sto vise igraca u nacionalnom timu. Nema kompromisa sa nacionalnom reprezentacijom. Ali danas su vazniji klubovi od reprezentacije. Da je rec o prijateljskoj utakmici, u redu. Ali EP na kome branis titulu?! Onda i ne treba da cude rezultati koje postizemo.

pera

pre 9 godina

Ovima koji sad pljuju po Partizanu...
1. Ovo je U-19, oladite malo...Who cares?
2. Secam se pre nekoliko godina kad je vasa zvezda pravila halabuku oko nekih levih igraca koji su trebali igrati za reprezentaciju a niste ih dali, tako da smirite se, oladite. Niste nista bolji.
3. To sto vas je UEFA provalila i izbacila pa nemate ovakvih problema je vas problem. Znam da vam je krivo, ali eto, zivot je to.
4. Drago nam je da vidimo da se toliko ipak brinete o Partizanu.

Milos

pre 9 godina

Пантић такође мора да се врати после утакмице са Бугарима. Срамота, динар више из буџета државе и града да не виде, доста је било!
(my way, 24. jul 2014 14:13)

Pa mi i ne vidjamo ni dinara iz budzeta drzave i grada par godina unazad

djordjevic

pre 9 godina

Ajde da se ne pravimo blesavi...Igre za reprezentativne selekcije koje nisu one seniorske je nesto sto ne treba da se forsira. Jednostavno, vanserijski mlad igrac ce vise napredovati igrama na seniorskom nivou nego igrama protiv svojih vrsnjaka od kojih je bolji za klasu. Ne znam zasto Partizan nije povukao i Pantica...Nista drugo ne bih ocekivao ni od komsija da oni igraju kvalifikacije za LS.

Ako se vratio Zivkovic. Odradio je svoje, igrao za reprezentaciju klinaca, sad mora nazad jer Partizan i sa njim ima male sanse, a bez njega nikakve da prodje ove Bugare.

A seniorska selekcija je druga prica- nema nista prece od nje.

Budimo razumni

pre 9 godina

Пантић такође мора да се врати после утакмице са Бугарима. Срамота, динар више из буџета државе и града да не виде, доста је било!
(my way, 24. jul 2014 14:13)

Decko, mozda nisi odavde, fk Partizan od dolaska nove vlasti pre 2,5 godine ni dinara ne dobija od drzave. Jedina nada nam je da se plasiramo u grupnu fazu nekog evropskog takmicanja. Partizan se finansira pre svega od prodaje igraca. Uz to, ne zaboravi da je klupski koeficijent srpskih klubova na najnizem nivou u istoriji. Juniorska takmicenja sluze da stvore nove igrace, a ne da igraju vec afirmisani igraci poput Pantica i Zivkovica. To je sansa za igrace tipa Luka Jovic, Grujic, Vukasin Jovanovic... koji ne dobijaju sansu u svojim klubovima. Prosle godine Mitrovic nije igrao u prvoj utakmici protiv Ludogoreca gde je Partizan posle vodjstva izgubio 2:1 i na kraju ispao.

Uvek bili licemeri

pre 9 godina

Pa vama zvezdasima je on los i sve sto dodje iz Partizana je lose za reprezentaciju. Sto se onda bunite. hahahaha. A valja sad a? hahaha

Dane

pre 9 godina

Pojedincima nije smetalo kada je Zvezda povukla svoje igrače sa mnogo jačeg takmičenja ( Olimpijada 2004 ), da bi igrali protiv PSV-a, pa sada nas prozivaju. Uopšte ovo prvenstvo više gledam kao šansu mladim igračima da se dokažu, bilo svojim timovima ukoliko su rezerve, bilo stranim skautima. Za Živkovića nema potrebe da se dokazuje, već je "utefteren" od strane brojnih skauta, prvotimac je Partizana i važan šraf istog, tako da je razumljiv i opravdan potez Partizana.

Miki

pre 9 godina

Ne znam čemu čuđenje?

I pre prvenstva je rečeno da su Živković i Pantić potrebni prvom timu Partizana u najbitnijim mečevima u sezoni.

Partizan je učinio uslugu i pored toga dopustio da pomognu u grupnoj fazi, jer prva tri mesta u grupnoj fazi donose mesto ovoj generaciji na SP sledeće godine.

A dušebrižnike bi recimo podsetio na Olimpijadu u Atini, što je mnogo bitnije takmičenje i gde su tada petorica igrača iz FKCZ činile okusnicu te reprezentacije, da bi FKCZ pustila samo jednog i to avionom dan pred prvu utakmicu na OI, zato što je Zvezdi sledio dvomeč sa PSV-om.

Naravno reprezentacija je prošla tako što je primila petarde od Australije i Argentine, ali naravno niko nije krivio FK CZ, jer je ipak bitnije da ima na raspolaganju najbolje igrače u najbitnijim mečevima sezone.

Što se tiče spominjanja državnih para u fudbalskom klubu Partizan, njih nije ni bilo, da nije bilo ugovora sa EPS-om prilikom prošlog ulaska u LŠ, ne bi bilo ni dinara od države, a i taj ugovor sa EPS-om je bio raskinut pre isplate.

Naučio je FKP da živi bez pomoći države, osim ako se ta pomoć ne tiče isisavanja para od transfera iz kluba i aminovanja takvih radnji...

KozaNostradamus

pre 9 godina

Da podsetimo "dežurne" dušebrižnike...Zvezda na skoro završeni kvalifikacioni turnir nije pustila Rajkovića i Jovića zbog meča sa Vojvodinom koji apsolutno ništa nije značio!?!?! Dakle ?

goran

pre 9 godina

Zasto nema Lazara Markovica ili Mitrovica, Nastasic isto treba da igra u mladoj reprezentaciji,kad strani klub ne daje igrace to je ok. Partizanu sezona zavisi od meca sa Ludogorecom. ... ...

SQI

pre 9 godina

Sta reci nego sramota.Klupski ineters jaci od drzavnog. Da li je to moglo da se desi Nemcima,Portugalcima. Zvezdo vracaj Jovica, Maksimovica, Rajkovica.OFK neka vrati Drazica, Zdjelara, Antonovica.Opet nije prvi put da Partizan to radi
(Delija Banovo Brdo, 24. jul 2014 14:26)

A u kom to evrokupu igraju Zvezda i OFK? Ili je to sad u stvari jedan klub?

Elmer davež

pre 9 godina

Nije mi samo jasno što nije ostavljen do petka, ako ta utakmica odlučuje o prolazu dalje + plasmanu na SP. Bar je Mađarska blizu a do utorka ima vremena da se pridruži ekipi. Razumem da je potreban svojoj ekipi ali eto to mi pada u oči...

hejter

pre 9 godina

(Delija Banovo Brdo, 24. jul 2014 16:22)
Hvala puno brate i ja vama zelim sve najbolje u daljim kvalifikacijama za evro kupove. Veliki pozdrav...

Lošmi

pre 9 godina

Eto prilike za Jovica da dokaze svoj kvalitet. Vidim ovde ga hvale svi, iako je bio tragicar sa 2 promasena zicera. Hajde da vidimo od kakvog je materijala sacinjen, talenta ima, da vidimo ima li licnosti. Ocigledno je da je Zile najbolji, ali on je prvotimac Partizana, koji pokusava da udje u LS. Daca je ostao, tako da nema potrebe da se iko ljuti. Zile je prerastao ovaj uzrast.
(Labud, 24. jul 2014 14:25)

Eto prilike za tebe da ispljuješ klinca od 16 godina. Kompleks imaš još da vidimo da li imaš ličnosti.

Optimista

pre 9 godina

Sada ste svi vi pametni, što Partizan zove Živkovića, reprezentacija značajnija od kluba itd. E da ja vas sada pitam, a zašto je Partizan dužan da daje Živkovića reprezentaciji, i to u19. Zar klub koji živi od prodaje igrača, mora da daje svog prvotimca u toku takmičenja omladinskoj reprezentaciji. A drugo pitanje za vas, zašto ta država/savez ne oduži se nekada Partizanu za sve što je uradio za reprezentaciju. Zašto Partizan ne dobije za sponzora Telekom Srbije ili Mts ili EPS (bio je samo na jednu sezonu) ili Komercijalna banka. Toliko smo igrača stvorili u poslednjih nekoliko godina za reprezentaciju (Marković, Mitrović, Ljajić, Nastasić, Jojic, itd.) i nastavljamo da stvaramo, a nama ljudi ovako vraćaju. I ista stvar se dešava u kosarci.

Parni valjak

pre 9 godina

U uslovima gde država propagira samostalno finansiranje sportskih društava, a u slučaju Partizana i nultu toleranciju za plaćanje poreza, ovakav potez je krajnje opravdan. Klub mora da misli samo na sebe i na svoj interes, a on u ovom slučaju uopšte nije mali. Milioni evra su u pitanju. Usmeravanje omladine ka zdravom životu, usađivanje moralnih normi i prezentovnje države po sportskim borilištima širom sveta, verovatno će da reše vladine agencije.

Neba

pre 9 godina

Koliko je potreban reprezentaciji još je potrebniji sada Partizanu.
Za Partizan su naredne utakmice gotovo pitanje opstanka, a reprezentacija ima kvalitet da bude u polufinalu i bez njega. Pozdrav svima i ne sudite olako.

DjukaDrugi

pre 9 godina

Ne znam ni što su ga slali na prvenstvo.Ni njega ni Pantića.Nama sezona zavisi od sledeće 4 utakmice,a za dva mjeseca se neće niko ni sjećati kako je igrala omladinska reprezentacija koja ionako služi za pravljenje igrača,a ne za neke omladinske titule.

Labud

pre 9 godina

Govori se o odlicnom odnosu, pa onda pravljeni kompromisi itd. Nekad je bila svetinja igra za reprezentaciju i obaveza klubova da daju igrace. Klubovi su se ponosili da imaju sto vise igraca u nacionalnom timu. Nema kompromisa sa nacionalnom reprezentacijom. Ali danas su vazniji klubovi od reprezentacije. Da je rec o prijateljskoj utakmici, u redu. Ali EP na kome branis titulu?! Onda i ne treba da cude rezultati koje postizemo.

Pedja nikada nije U19 bilo bitnija od kupa/lige sampiona. Nije ovo A reprezentacija.

Čika Žika - alkoholičar

pre 9 godina

Samo da podsetim sve Partizanovce da ne propuste da kupe sezonsku ulaznicu i bodre svoj Partizan, zato što stvarno nije skupa (2.500 din.), a pritom ima šta zanimljivo da se vidi i doživi. Do sada je prodato preko 5.000 sezonskih ulaznica. Vidimo se na JNA.

gigs

pre 9 godina

sad se javljate sto partizan povukao zivkovica. pa kukajte na totenhem i genk nisu ni oni pustili dva itekako vazna igraca za nasu reprezentaciju.

Msl :)

pre 9 godina

Mogli su makar za Bugare da ga ostave, zato sto je taj mec u stvari najvazniji na turniru. Odlucuje o polufinalu, a i o odlasku na SP U20 na Novom Zelandu 2015. gde nismo dugo igrali. Pravo klubova je da li ce pustiti igraca ili ne i omladinske selekcije nisu obaveza za klubove vec dobra volja.

runner

pre 9 godina

Da si malo bolji psiholog I da si malo bolje poznavao nemački mentalitet ne bi Ti se desilo da utakmicu sa Nemcima izgubiš, bukvalno, u zadnjem minutu I da u istom tom minute ostaneš I bez Maksimovića pa Ti sada Živković ne bi bio nasušno potreban. Na svu sreću Marko Nikolić, poučen prošlogodišnjim Rašovićevim olakim lišavanjem usluga Aleksandra Mitrovića, ne želi da se kocka pred veoma značajan dvo-meč sa Ludogorcem.

ja

pre 9 godina

Govori se o odlicnom odnosu, pa onda pravljeni kompromisi itd. Nekad je bila svetinja igra za reprezentaciju i obaveza klubova da daju igrace. Klubovi su se ponosili da imaju sto vise igraca u nacionalnom timu. Nema kompromisa sa nacionalnom reprezentacijom. Ali danas su vazniji klubovi od reprezentacije. Da je rec o prijateljskoj utakmici, u redu. Ali EP na kome branis titulu?! Onda i ne treba da cude rezultati koje postizemo.
(Pedja, 24. jul 2014 14:23)

Ovo ti je reprezentacija do 19 godina i ona nema veze sa A reprezentacijom. Ona sluzi za razvoj mladih igraca, a Zivkovicu je vec prerastao tu kategoriju i za njegov razvoj je korisnije da odigra mnogo jacu utakmicu protiv Ludogoreca. Ovako bi postupili svi u svim zemljama i to nema veze sa nasim generalno losim stanjem u fudbalu.

bbt

pre 9 godina

Koliko kuknjave i gluposti ispisanih! Bugare treba da dobijemo sa pola gasa! Neka Zileta u Partizanu, luda suma je veci zalogaj Partizanu nego Bugari nasim klincima!

KUM

pre 9 godina

Sta reci nego sramota.Klupski ineters jaci od drzavnog. Da li je to moglo da se desi Nemcima,Portugalcima. Zvezdo vracaj Jovica, Maksimovica, Rajkovica.OFK neka vrati Drazica, Zdjelara, Antonovica.Opet nije prvi put da Partizan to radi
(Delija Banovo Brdo, 24. jul 2014 14:26)

A u kom to evrokupu igraju Zvezda i OFK? Ili je to sad u stvari jedan klub?
(SQI, 24. jul 2014 16:41)

Kaze neko koje uzeo pola tima Vojvodine +

srbin

pre 9 godina

ajde sve na stranu ko za koda navija,ali da li je stvarno nekom bitnije u zivotu da partizan ili zvezda udju u ligu sampiona nego da srbija ponovo bude evropski sampion?

panteroid

pre 9 godina

Nepustaj nikoga da igra za reprezentaciju dok je Tole sa Kokezom i Terzicem u FSS.Imaju oni dovoljno svojih za prodaju i nek igraju cele godine ako hoce i onako nemaju utakmice u evro kupovima.

KUM

pre 9 godina

Neka vrate i Jovica Zvezdi,i tako samo smeta na terenu. . .
(Gagara nevera, 24. jul 2014 15:40)

hahahahahahahahhahahahah

Idi čuvaj ovce nije za tebe fudbal da pratiš :)

bos

pre 9 godina

vidim svi pljuju partizan, a recimo moje razmišljanje je sledeće.
možda se pojavio kupac i hoće da ga gledaju na višem nivou, protiv jačih protivnika

Delija Banovo Brdo

pre 9 godina

Prvo. Jovic ima 16 godina.Drugo. Grobari zaboravljaju kada su isti cirkus pravili sa nekim igracima na nekoj od OI kada je tomislav karadzic to aminovao a onda Zvezda povukla jednog igraca za utakmicu sa PSV-om. Trece.Da li ovo moze da se desi u nekim ozbiljnim reprezentacijama. da li je klupski fudbal vazniji od reprezentativnog. Ako "veliki" partizan zavisi od Zivkovica onda ste propali klub. Da je Mesi trebalo bi da ostane da igra zadrzavni tim. Od srca vam zelim neuspeh protiv bugara sa Zivkovicem

AcaPN

pre 9 godina

Vidim ovde ljudi lupaju razne gluposti.Zasto je Luka Jovic tragicar? Svaku od te 2-3 sanse, je sam sebi stvorio. Presekao je loptu na sredini terena i trcao sa njom do gola, sa dva protivnicka igraca na ledjima. Plus golman. Sta hocete od deteta, koji jedva ima i 16 godina? Gde je Mitrovic bio u njegovim godinama? Za njega niste ni culi tada, vec tek pre 2 godine. (inace decko je '94). I Ronaldo ne bi mozda pogodio u takvim okolnostima, a ne mali klinac...

Blaj

pre 9 godina

Dve velike sramote. Prva je stavljanje klupskog interesa iznad interesa nacionalne selekcije, a druga je ovo sramotno spinovanje komentatora, kako je to normalno i uobicajeno.

SRAMOTA!

Undagarin

pre 9 godina

Velika šteta, tim pre što se povredio i Simić, a neće biti ni Maksimovića. Bila bi šteta da se ne plasiramo na SP dogodine, jer se igra od 31. maja do 20. juna, tako da ne bi bio problem da igramo u punom sastavu, sa Milinković - Savićem i Veljkovićem. Igraće se na velikim i lepim stadionima, pravi šampionat.

putnik kroz vreme

pre 9 godina

Sutra je 25, Partizan igra 30, Živković i Partizan ništa ne gube, mladi bi mogli izgubiti sve. Naročito što, Madjarska, Beograd, Bugarska, nije to neki dalek put.

koshke

pre 9 godina

Po meni dres reprezentacije je svetinja! Kako se klinci uce kako da se ophode prema dresu reprezentacije sad u mladjim kategorijama tako ce biti i za seniorski tim.Moga je kao sto je napisao neko na ovom forumu da odigra sutrasnji mec pa da se pridruzi klubu ako je vec toliko nezamenljiv.

cvrc

pre 9 godina

Kao da ce da im znaci nesto Zivkovic. I bez njega i sa njim sanse su im minimalne da prodju Ludogorec.
Bice gusto ispasce sa 4 gola razlike...

ja

pre 9 godina

Zvezdas sam ali ipak nije uredu da na pola takmicenja odvodu igraca koji je dobro odigrao ove dve tekme , pa onda bolje da ga nisu ni pustali da ode na ovo EP..

Delija Banovo Brdo

pre 9 godina

Sta reci nego sramota.Klupski ineters jaci od drzavnog. Da li je to moglo da se desi Nemcima,Portugalcima. Zvezdo vracaj Jovica, Maksimovica, Rajkovica.OFK neka vrati Drazica, Zdjelara, Antonovica.Opet nije prvi put da Partizan to radi

vrvvr

pre 9 godina

Pa naravno, koga briga za EP kad treba protiv nekog jermenskog trećeligaša cevanice da pucaju za prolazak u osamnaesto kolo petog doigravanja za kvalifikacije kvalifikacija za Ligu šampiona - i to ako uopšte uđe sa klupe.

duledudule

pre 9 godina

Zivkovic treba da se vrati grobarima,bitnija im je tekma sa ludogorecom.a ko je mali Luka Jovic videcete u derbiju.mogu po pare sa svima vama grobarima da ce pre on dati gol nego Zivkovic

mikan

pre 9 godina

Nas problem je u tome sto nam deca od 16 - 17 igraju standardno u prvim timovima superligaskih klubova i to masovno. Da je rodjen u Nemackoj, Spaniji ili Engleskoj, taj isti Zivkovic jos najmanje 5 godina ne bi mogao da bude ni rezerva u bilo kom clanu elitnog ranga, pa da je jos 3 puta veci talenat i znalac sa loptom. Tamo se jednostavno zna - igras sa svojim godistem i cekas svoju sansu za prvi tim, naravno, ako si bolji od stranca na tom istom mestu u timu.
A u Srbiji, cim neko napuni 16 godina, odmah se baca u vatru i bude unisten i potrosen do 19 godine, da ne govorim o tome da mu fudbal postaje dosadan. A u razvijenom svetu, igrac sa 19 godina tek polako ulazi u prvi tim.

komandant Gvozdenog Puka

pre 9 godina

Ovim neko rece da je klupska boja vaznija od reprezentativne.Ili neko racuna da ce se 'oni tamo snaci nekako' i pobediti.Ja jos nisam cuo da se vojska sa glavnog ratista,gde se upravo vrse pripreme za glavni proboj, povlaci zbog intervencije u pozadini...

Robespjer

pre 9 godina

Partizanovac sam i kao takav smatram da imam pravo da kažem da je uprava gomila slepaca koja sluša menadžere i ne radi ništa za dobrobit srpskog fudbala.Draže bi mi bilo da ovi mladići ponove uspeh predhodnih nego da Partizan igra LŠ i da se tamo trudi jedino da primi što manje golova.

BRUKA!!!...Bitno je da odigra sledeći

dot

pre 9 godina

kakva sramota, bruka, dno dna.Pa zar sada da to urade.Zato je ovaj klub dno, i aj pa da ispadnete iz svih euro takmicenja, a da nasa reprezentacija dodje do polu finala.

my way

pre 9 godina

Пантић такође мора да се врати после утакмице са Бугарима. Срамота, динар више из буџета државе и града да не виде, доста је било!

Pedja

pre 9 godina

Govori se o odlicnom odnosu, pa onda pravljeni kompromisi itd. Nekad je bila svetinja igra za reprezentaciju i obaveza klubova da daju igrace. Klubovi su se ponosili da imaju sto vise igraca u nacionalnom timu. Nema kompromisa sa nacionalnom reprezentacijom. Ali danas su vazniji klubovi od reprezentacije. Da je rec o prijateljskoj utakmici, u redu. Ali EP na kome branis titulu?! Onda i ne treba da cude rezultati koje postizemo.

Labud

pre 9 godina

Eto prilike za Jovica da dokaze svoj kvalitet. Vidim ovde ga hvale svi, iako je bio tragicar sa 2 promasena zicera. Hajde da vidimo od kakvog je materijala sacinjen, talenta ima, da vidimo ima li licnosti. Ocigledno je da je Zile najbolji, ali on je prvotimac Partizana, koji pokusava da udje u LS. Daca je ostao, tako da nema potrebe da se iko ljuti. Zile je prerastao ovaj uzrast.

neider

pre 9 godina

pa dobro,normalno...
utakmica sa ludogorecom lako moze da bude utakmica sezone,a da na tom mestu igraju luka ili grbic bi bilo neozbiljno i smesno...

Delija Banovo Brdo

pre 9 godina

Prvo. Jovic ima 16 godina.Drugo. Grobari zaboravljaju kada su isti cirkus pravili sa nekim igracima na nekoj od OI kada je tomislav karadzic to aminovao a onda Zvezda povukla jednog igraca za utakmicu sa PSV-om. Trece.Da li ovo moze da se desi u nekim ozbiljnim reprezentacijama. da li je klupski fudbal vazniji od reprezentativnog. Ako "veliki" partizan zavisi od Zivkovica onda ste propali klub. Da je Mesi trebalo bi da ostane da igra zadrzavni tim. Od srca vam zelim neuspeh protiv bugara sa Zivkovicem

Delija Banovo Brdo

pre 9 godina

Sta reci nego sramota.Klupski ineters jaci od drzavnog. Da li je to moglo da se desi Nemcima,Portugalcima. Zvezdo vracaj Jovica, Maksimovica, Rajkovica.OFK neka vrati Drazica, Zdjelara, Antonovica.Opet nije prvi put da Partizan to radi

srbin

pre 9 godina

ajde sve na stranu ko za koda navija,ali da li je stvarno nekom bitnije u zivotu da partizan ili zvezda udju u ligu sampiona nego da srbija ponovo bude evropski sampion?

cvrc

pre 9 godina

Kao da ce da im znaci nesto Zivkovic. I bez njega i sa njim sanse su im minimalne da prodju Ludogorec.
Bice gusto ispasce sa 4 gola razlike...

Deki

pre 9 godina

1.Partizan ništa nije uradio loše,jer Živković igra u prvoj postavi,a dobro se zna koliko zavisi od toga da li će igrati Evropu i da li će se igrači prodati dobro,jer tako Partizan i opstaje za razliku od drugih koje država finansira.2.Žalosno je što naš najbolji klub zavisi od momka koji ima 18 godina,ali je to već drugo pitanje.3.Neka i nama država obezbedi neki Gazprom i 4 milke godišnje plus 1 milion od Telekoma,pa ćemo i mi dovoditi Mrdje i ostale,pa će Živković igrati za mlade!

KUM

pre 9 godina

Sta reci nego sramota.Klupski ineters jaci od drzavnog. Da li je to moglo da se desi Nemcima,Portugalcima. Zvezdo vracaj Jovica, Maksimovica, Rajkovica.OFK neka vrati Drazica, Zdjelara, Antonovica.Opet nije prvi put da Partizan to radi
(Delija Banovo Brdo, 24. jul 2014 14:26)

A u kom to evrokupu igraju Zvezda i OFK? Ili je to sad u stvari jedan klub?
(SQI, 24. jul 2014 16:41)

Kaze neko koje uzeo pola tima Vojvodine +

Blaj

pre 9 godina

Dve velike sramote. Prva je stavljanje klupskog interesa iznad interesa nacionalne selekcije, a druga je ovo sramotno spinovanje komentatora, kako je to normalno i uobicajeno.

SRAMOTA!

vrvvr

pre 9 godina

Pa naravno, koga briga za EP kad treba protiv nekog jermenskog trećeligaša cevanice da pucaju za prolazak u osamnaesto kolo petog doigravanja za kvalifikacije kvalifikacija za Ligu šampiona - i to ako uopšte uđe sa klupe.

mikan

pre 9 godina

Nas problem je u tome sto nam deca od 16 - 17 igraju standardno u prvim timovima superligaskih klubova i to masovno. Da je rodjen u Nemackoj, Spaniji ili Engleskoj, taj isti Zivkovic jos najmanje 5 godina ne bi mogao da bude ni rezerva u bilo kom clanu elitnog ranga, pa da je jos 3 puta veci talenat i znalac sa loptom. Tamo se jednostavno zna - igras sa svojim godistem i cekas svoju sansu za prvi tim, naravno, ako si bolji od stranca na tom istom mestu u timu.
A u Srbiji, cim neko napuni 16 godina, odmah se baca u vatru i bude unisten i potrosen do 19 godine, da ne govorim o tome da mu fudbal postaje dosadan. A u razvijenom svetu, igrac sa 19 godina tek polako ulazi u prvi tim.

duledudule

pre 9 godina

Zivkovic treba da se vrati grobarima,bitnija im je tekma sa ludogorecom.a ko je mali Luka Jovic videcete u derbiju.mogu po pare sa svima vama grobarima da ce pre on dati gol nego Zivkovic

Lošmi

pre 9 godina

Eto prilike za Jovica da dokaze svoj kvalitet. Vidim ovde ga hvale svi, iako je bio tragicar sa 2 promasena zicera. Hajde da vidimo od kakvog je materijala sacinjen, talenta ima, da vidimo ima li licnosti. Ocigledno je da je Zile najbolji, ali on je prvotimac Partizana, koji pokusava da udje u LS. Daca je ostao, tako da nema potrebe da se iko ljuti. Zile je prerastao ovaj uzrast.
(Labud, 24. jul 2014 14:25)

Eto prilike za tebe da ispljuješ klinca od 16 godina. Kompleks imaš još da vidimo da li imaš ličnosti.

goran

pre 9 godina

Zasto nema Lazara Markovica ili Mitrovica, Nastasic isto treba da igra u mladoj reprezentaciji,kad strani klub ne daje igrace to je ok. Partizanu sezona zavisi od meca sa Ludogorecom. ... ...

KUM

pre 9 godina

Neka vrate i Jovica Zvezdi,i tako samo smeta na terenu. . .
(Gagara nevera, 24. jul 2014 15:40)

hahahahahahahahhahahahah

Idi čuvaj ovce nije za tebe fudbal da pratiš :)

komandant Gvozdenog Puka

pre 9 godina

Ovim neko rece da je klupska boja vaznija od reprezentativne.Ili neko racuna da ce se 'oni tamo snaci nekako' i pobediti.Ja jos nisam cuo da se vojska sa glavnog ratista,gde se upravo vrse pripreme za glavni proboj, povlaci zbog intervencije u pozadini...

AcaPN

pre 9 godina

Vidim ovde ljudi lupaju razne gluposti.Zasto je Luka Jovic tragicar? Svaku od te 2-3 sanse, je sam sebi stvorio. Presekao je loptu na sredini terena i trcao sa njom do gola, sa dva protivnicka igraca na ledjima. Plus golman. Sta hocete od deteta, koji jedva ima i 16 godina? Gde je Mitrovic bio u njegovim godinama? Za njega niste ni culi tada, vec tek pre 2 godine. (inace decko je '94). I Ronaldo ne bi mozda pogodio u takvim okolnostima, a ne mali klinac...

ja

pre 9 godina

Zvezdas sam ali ipak nije uredu da na pola takmicenja odvodu igraca koji je dobro odigrao ove dve tekme , pa onda bolje da ga nisu ni pustali da ode na ovo EP..

koshke

pre 9 godina

Po meni dres reprezentacije je svetinja! Kako se klinci uce kako da se ophode prema dresu reprezentacije sad u mladjim kategorijama tako ce biti i za seniorski tim.Moga je kao sto je napisao neko na ovom forumu da odigra sutrasnji mec pa da se pridruzi klubu ako je vec toliko nezamenljiv.

dynamic moves

pre 9 godina

Moralisti, moralisti... Zivkovic nije ni trebao da ide na EP. Decko je nastupao za A selekciji i sada treba da se spusta dva stepenika nize, neozbiljno. S druge strane, Partizan igra za sada najbitniji dvomec u godini i potreban je timu. Dakle logicna odluka.

pera

pre 9 godina

Ovima koji sad pljuju po Partizanu...
1. Ovo je U-19, oladite malo...Who cares?
2. Secam se pre nekoliko godina kad je vasa zvezda pravila halabuku oko nekih levih igraca koji su trebali igrati za reprezentaciju a niste ih dali, tako da smirite se, oladite. Niste nista bolji.
3. To sto vas je UEFA provalila i izbacila pa nemate ovakvih problema je vas problem. Znam da vam je krivo, ali eto, zivot je to.
4. Drago nam je da vidimo da se toliko ipak brinete o Partizanu.

putnik kroz vreme

pre 9 godina

Sutra je 25, Partizan igra 30, Živković i Partizan ništa ne gube, mladi bi mogli izgubiti sve. Naročito što, Madjarska, Beograd, Bugarska, nije to neki dalek put.

Budimo razumni

pre 9 godina

Пантић такође мора да се врати после утакмице са Бугарима. Срамота, динар више из буџета државе и града да не виде, доста је било!
(my way, 24. jul 2014 14:13)

Decko, mozda nisi odavde, fk Partizan od dolaska nove vlasti pre 2,5 godine ni dinara ne dobija od drzave. Jedina nada nam je da se plasiramo u grupnu fazu nekog evropskog takmicanja. Partizan se finansira pre svega od prodaje igraca. Uz to, ne zaboravi da je klupski koeficijent srpskih klubova na najnizem nivou u istoriji. Juniorska takmicenja sluze da stvore nove igrace, a ne da igraju vec afirmisani igraci poput Pantica i Zivkovica. To je sansa za igrace tipa Luka Jovic, Grujic, Vukasin Jovanovic... koji ne dobijaju sansu u svojim klubovima. Prosle godine Mitrovic nije igrao u prvoj utakmici protiv Ludogoreca gde je Partizan posle vodjstva izgubio 2:1 i na kraju ispao.

Uvek bili licemeri

pre 9 godina

Pa vama zvezdasima je on los i sve sto dodje iz Partizana je lose za reprezentaciju. Sto se onda bunite. hahahaha. A valja sad a? hahaha

Milos

pre 9 godina

Пантић такође мора да се врати после утакмице са Бугарима. Срамота, динар више из буџета државе и града да не виде, доста је било!
(my way, 24. jul 2014 14:13)

Pa mi i ne vidjamo ni dinara iz budzeta drzave i grada par godina unazad

SQI

pre 9 godina

Sta reci nego sramota.Klupski ineters jaci od drzavnog. Da li je to moglo da se desi Nemcima,Portugalcima. Zvezdo vracaj Jovica, Maksimovica, Rajkovica.OFK neka vrati Drazica, Zdjelara, Antonovica.Opet nije prvi put da Partizan to radi
(Delija Banovo Brdo, 24. jul 2014 14:26)

A u kom to evrokupu igraju Zvezda i OFK? Ili je to sad u stvari jedan klub?

djordjevic

pre 9 godina

Ajde da se ne pravimo blesavi...Igre za reprezentativne selekcije koje nisu one seniorske je nesto sto ne treba da se forsira. Jednostavno, vanserijski mlad igrac ce vise napredovati igrama na seniorskom nivou nego igrama protiv svojih vrsnjaka od kojih je bolji za klasu. Ne znam zasto Partizan nije povukao i Pantica...Nista drugo ne bih ocekivao ni od komsija da oni igraju kvalifikacije za LS.

Ako se vratio Zivkovic. Odradio je svoje, igrao za reprezentaciju klinaca, sad mora nazad jer Partizan i sa njim ima male sanse, a bez njega nikakve da prodje ove Bugare.

A seniorska selekcija je druga prica- nema nista prece od nje.

Dane

pre 9 godina

Pojedincima nije smetalo kada je Zvezda povukla svoje igrače sa mnogo jačeg takmičenja ( Olimpijada 2004 ), da bi igrali protiv PSV-a, pa sada nas prozivaju. Uopšte ovo prvenstvo više gledam kao šansu mladim igračima da se dokažu, bilo svojim timovima ukoliko su rezerve, bilo stranim skautima. Za Živkovića nema potrebe da se dokazuje, već je "utefteren" od strane brojnih skauta, prvotimac je Partizana i važan šraf istog, tako da je razumljiv i opravdan potez Partizana.

Čika Žika - alkoholičar

pre 9 godina

Samo da podsetim sve Partizanovce da ne propuste da kupe sezonsku ulaznicu i bodre svoj Partizan, zato što stvarno nije skupa (2.500 din.), a pritom ima šta zanimljivo da se vidi i doživi. Do sada je prodato preko 5.000 sezonskih ulaznica. Vidimo se na JNA.

bos

pre 9 godina

vidim svi pljuju partizan, a recimo moje razmišljanje je sledeće.
možda se pojavio kupac i hoće da ga gledaju na višem nivou, protiv jačih protivnika

Optimista

pre 9 godina

Sada ste svi vi pametni, što Partizan zove Živkovića, reprezentacija značajnija od kluba itd. E da ja vas sada pitam, a zašto je Partizan dužan da daje Živkovića reprezentaciji, i to u19. Zar klub koji živi od prodaje igrača, mora da daje svog prvotimca u toku takmičenja omladinskoj reprezentaciji. A drugo pitanje za vas, zašto ta država/savez ne oduži se nekada Partizanu za sve što je uradio za reprezentaciju. Zašto Partizan ne dobije za sponzora Telekom Srbije ili Mts ili EPS (bio je samo na jednu sezonu) ili Komercijalna banka. Toliko smo igrača stvorili u poslednjih nekoliko godina za reprezentaciju (Marković, Mitrović, Ljajić, Nastasić, Jojic, itd.) i nastavljamo da stvaramo, a nama ljudi ovako vraćaju. I ista stvar se dešava u kosarci.

Elmer davež

pre 9 godina

Nije mi samo jasno što nije ostavljen do petka, ako ta utakmica odlučuje o prolazu dalje + plasmanu na SP. Bar je Mađarska blizu a do utorka ima vremena da se pridruži ekipi. Razumem da je potreban svojoj ekipi ali eto to mi pada u oči...

Miki

pre 9 godina

Ne znam čemu čuđenje?

I pre prvenstva je rečeno da su Živković i Pantić potrebni prvom timu Partizana u najbitnijim mečevima u sezoni.

Partizan je učinio uslugu i pored toga dopustio da pomognu u grupnoj fazi, jer prva tri mesta u grupnoj fazi donose mesto ovoj generaciji na SP sledeće godine.

A dušebrižnike bi recimo podsetio na Olimpijadu u Atini, što je mnogo bitnije takmičenje i gde su tada petorica igrača iz FKCZ činile okusnicu te reprezentacije, da bi FKCZ pustila samo jednog i to avionom dan pred prvu utakmicu na OI, zato što je Zvezdi sledio dvomeč sa PSV-om.

Naravno reprezentacija je prošla tako što je primila petarde od Australije i Argentine, ali naravno niko nije krivio FK CZ, jer je ipak bitnije da ima na raspolaganju najbolje igrače u najbitnijim mečevima sezone.

Što se tiče spominjanja državnih para u fudbalskom klubu Partizan, njih nije ni bilo, da nije bilo ugovora sa EPS-om prilikom prošlog ulaska u LŠ, ne bi bilo ni dinara od države, a i taj ugovor sa EPS-om je bio raskinut pre isplate.

Naučio je FKP da živi bez pomoći države, osim ako se ta pomoć ne tiče isisavanja para od transfera iz kluba i aminovanja takvih radnji...

Parni valjak

pre 9 godina

U uslovima gde država propagira samostalno finansiranje sportskih društava, a u slučaju Partizana i nultu toleranciju za plaćanje poreza, ovakav potez je krajnje opravdan. Klub mora da misli samo na sebe i na svoj interes, a on u ovom slučaju uopšte nije mali. Milioni evra su u pitanju. Usmeravanje omladine ka zdravom životu, usađivanje moralnih normi i prezentovnje države po sportskim borilištima širom sveta, verovatno će da reše vladine agencije.

DjukaDrugi

pre 9 godina

Ne znam ni što su ga slali na prvenstvo.Ni njega ni Pantića.Nama sezona zavisi od sledeće 4 utakmice,a za dva mjeseca se neće niko ni sjećati kako je igrala omladinska reprezentacija koja ionako služi za pravljenje igrača,a ne za neke omladinske titule.

KozaNostradamus

pre 9 godina

Da podsetimo "dežurne" dušebrižnike...Zvezda na skoro završeni kvalifikacioni turnir nije pustila Rajkovića i Jovića zbog meča sa Vojvodinom koji apsolutno ništa nije značio!?!?! Dakle ?

runner

pre 9 godina

Da si malo bolji psiholog I da si malo bolje poznavao nemački mentalitet ne bi Ti se desilo da utakmicu sa Nemcima izgubiš, bukvalno, u zadnjem minutu I da u istom tom minute ostaneš I bez Maksimovića pa Ti sada Živković ne bi bio nasušno potreban. Na svu sreću Marko Nikolić, poučen prošlogodišnjim Rašovićevim olakim lišavanjem usluga Aleksandra Mitrovića, ne želi da se kocka pred veoma značajan dvo-meč sa Ludogorcem.

Neba

pre 9 godina

Koliko je potreban reprezentaciji još je potrebniji sada Partizanu.
Za Partizan su naredne utakmice gotovo pitanje opstanka, a reprezentacija ima kvalitet da bude u polufinalu i bez njega. Pozdrav svima i ne sudite olako.

ja

pre 9 godina

Govori se o odlicnom odnosu, pa onda pravljeni kompromisi itd. Nekad je bila svetinja igra za reprezentaciju i obaveza klubova da daju igrace. Klubovi su se ponosili da imaju sto vise igraca u nacionalnom timu. Nema kompromisa sa nacionalnom reprezentacijom. Ali danas su vazniji klubovi od reprezentacije. Da je rec o prijateljskoj utakmici, u redu. Ali EP na kome branis titulu?! Onda i ne treba da cude rezultati koje postizemo.
(Pedja, 24. jul 2014 14:23)

Ovo ti je reprezentacija do 19 godina i ona nema veze sa A reprezentacijom. Ona sluzi za razvoj mladih igraca, a Zivkovicu je vec prerastao tu kategoriju i za njegov razvoj je korisnije da odigra mnogo jacu utakmicu protiv Ludogoreca. Ovako bi postupili svi u svim zemljama i to nema veze sa nasim generalno losim stanjem u fudbalu.

Msl :)

pre 9 godina

Mogli su makar za Bugare da ga ostave, zato sto je taj mec u stvari najvazniji na turniru. Odlucuje o polufinalu, a i o odlasku na SP U20 na Novom Zelandu 2015. gde nismo dugo igrali. Pravo klubova je da li ce pustiti igraca ili ne i omladinske selekcije nisu obaveza za klubove vec dobra volja.

hejter

pre 9 godina

(Delija Banovo Brdo, 24. jul 2014 16:22)
Hvala puno brate i ja vama zelim sve najbolje u daljim kvalifikacijama za evro kupove. Veliki pozdrav...

Labud

pre 9 godina

Govori se o odlicnom odnosu, pa onda pravljeni kompromisi itd. Nekad je bila svetinja igra za reprezentaciju i obaveza klubova da daju igrace. Klubovi su se ponosili da imaju sto vise igraca u nacionalnom timu. Nema kompromisa sa nacionalnom reprezentacijom. Ali danas su vazniji klubovi od reprezentacije. Da je rec o prijateljskoj utakmici, u redu. Ali EP na kome branis titulu?! Onda i ne treba da cude rezultati koje postizemo.

Pedja nikada nije U19 bilo bitnija od kupa/lige sampiona. Nije ovo A reprezentacija.

gigs

pre 9 godina

sad se javljate sto partizan povukao zivkovica. pa kukajte na totenhem i genk nisu ni oni pustili dva itekako vazna igraca za nasu reprezentaciju.

bbt

pre 9 godina

Koliko kuknjave i gluposti ispisanih! Bugare treba da dobijemo sa pola gasa! Neka Zileta u Partizanu, luda suma je veci zalogaj Partizanu nego Bugari nasim klincima!

panteroid

pre 9 godina

Nepustaj nikoga da igra za reprezentaciju dok je Tole sa Kokezom i Terzicem u FSS.Imaju oni dovoljno svojih za prodaju i nek igraju cele godine ako hoce i onako nemaju utakmice u evro kupovima.

Robespjer

pre 9 godina

Partizanovac sam i kao takav smatram da imam pravo da kažem da je uprava gomila slepaca koja sluša menadžere i ne radi ništa za dobrobit srpskog fudbala.Draže bi mi bilo da ovi mladići ponove uspeh predhodnih nego da Partizan igra LŠ i da se tamo trudi jedino da primi što manje golova.

BRUKA!!!...Bitno je da odigra sledeći

Undagarin

pre 9 godina

Velika šteta, tim pre što se povredio i Simić, a neće biti ni Maksimovića. Bila bi šteta da se ne plasiramo na SP dogodine, jer se igra od 31. maja do 20. juna, tako da ne bi bio problem da igramo u punom sastavu, sa Milinković - Savićem i Veljkovićem. Igraće se na velikim i lepim stadionima, pravi šampionat.