Sreda, 23.07.2014.

08:38

Drulović: Biću selektor jednog dana

Dosadašnji vršilac dužnosti selektora Srbije Ljubinko Drulović istakao je da je razočaran što nije dobio priliku da u narednom periodu vodi reprezentaciju.

Izvor: JT

Druloviæ: Biæu selektor jednog dana IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

84 Komentari

Sortiraj po:

taraba FBIH

pre 9 godina

Zalosno da pored toliko srpskih trenera I strucnjaka....vas savez dovodi stranca. Mislim da se nista nece promijeniti dok se cijelokupni savez ne promijeni. Isto kao I u Bosni sto je bilo, I u srbiji samo se mjenjaju selektori a ostalo sve isto...nadam se da ce holandjanin moci da uradi nesto ali tesko je sa korumpiranim savezom I nasim mentalitetom....sretno vam

Dušan

pre 9 godina

Нажалост кад Холанђанин тренира Српску репрезентацију ја више нећу навијати и гледати утакмице српске репрезентације,нека навија Караџић и остала братија.

stevan

pre 9 godina

Pravi je izbor Advokat jer nama treba iskusan trener, a ne neko ko se tek obučava. Uz sve poštovanje prema Drulovicu, on i nije više tako mlad trener i bojim se da nece imati zapaženih rezultata jer je naša struka očajna godinama. Uvek se govorio da je nama potreban neki Nemac ili Holandjanin koji će nas dovesti u red. Što se tiče Karadzica, ja jos govorim od SP2006 i one katastrofe da je on trebao da ode i nikad se ne vrati. Tako isto i Ilija Petkovic. Od tih likova nikad nismo čuli zašto smo doživeli brodolom.

miki

pre 9 godina

neubedljive pobede protiv fudbalskih liliputanaca jamajke i severne irske,remi sa panamom i poraz od nikad goreg brazila...mislim da to i nisu neki rezultati na osnovu bi ljubinko dobio mesto selektora,još ako dodamo to da je tek na početku trenerske karijere...treba mu dati da vodi u21 reprezentaciju,pa jednog dana( ako se dokaže) selektorsko mesto mu sigurno neće pobeći...

dj

pre 9 godina

Ljubinko, svako dobro u karijeri i da ti se sto pre ispuni ta zelja da budes nas selektor. Mislim da je sramota sto su i tebe i nas zamajavali mesecima, trazeci ti iza ledja zamenu iako si na pravi nacin odradio posao koji ti je privremeno poveren i nije bilo nikakvog razloga da ne nastavis dalje. Hvala.

runner

pre 9 godina

Наш народ је веома чудан. 99% њих прецењује своје способности и могућности. Да их питате да ли би хтели бити председник државе лии владе сви би листом пристали. Вероватно је за то крива вишедеценијска лоша кадровска политика на свим нивоима друштва. По систему када може он што не могу и ја. Тако је и у фудбалу. Сви би да буду селектори јер је то код насс схваћено као лези 'лебу да те једем. Ако си успешан ту су награде и признања ако си пак неуспешан ником ништа, несносиш никакву одговорност. Поново понављам да се Друловићу о главу обила недавна америчка турнеја. Да се вратио тријумфално сада би вероватно био селектор, овако...Дик Адвокат.

dragance

pre 9 godina

drula legenda, sa ovakvim rukovodstvom i ne treba da budes selektor, treba svi da propadnu i da se uruse zajedno sa advokatom pa da se ponovo formira neko normalno fudbalsko telo koje ce vuci pametne poteze, a ne ovakve gluposti, e tad ces ti drulo konacno sesti na ono mesto gde i pripadas...

Srbin

pre 9 godina

Drule najveci!Najgluplja odluka FSS-e je da Drulovicu ne ponude da bude selektor SRB jer nas je on jedini doveo do titul(nema veze sto je do 19)

Cobra

pre 9 godina

Kad je čak Murinjo rekao da još nije spreman da vodi reprezentaciju,o čemu mi onda pričamo?
Drulović,treba da se dokaže kao klupski trener,pa tek kad stekne dovoljno iskustva,da preuzme reprezentaciju.Ali ne,kod nas čim završe igračku karijeru,misle da mogu da vode reprezentaciju.Pa,tako dozvoljavamo da se na našoj selekciji,uče trenerskom poslu.

igor

pre 9 godina

Zao mi je Drulovica. Smiren, skroman, dokazan kao igrac, a I trener sa omladincima. Ali neko je hteo da da milione za Advokata, a samim tim I sebi pribavi novcanu korist od samog ugovora sa Advokatom. Naravno, u pitanju je Karadzic covek koji ima skoro 80 godina, ali ne planira do kraja zivota da se povuce sa cela FSS. Niko mu nista ne moze, niti jedna vlast iako je upropastio nas fudbal, neko ga stiti, mozda Uefa, velike pare su u igri. Lepo je Djukic jos radnije izjavio kada su ga smenjivali, da do promena na celu FSS mogu dovesti biologija I priroda.
Sramota je sve ovo sto se desava sa nasim nacionalnim savezom, ali neka, strpljenja Drulovicu, doci ce tvoje vreme, ipak je biologija mocnija od bahatosti!! Apsurd, zemlja u kojoj se fudbal raspada, ukljucujuci I dva nacionalna giganta Zvezdu I Partizan, placa milione Advokatu. Srbija, zemlja u odumiranju.

Cugur

pre 9 godina

Velika je steta sto ovaj covek nije ostao na mestu koje je zasluzio kako proslogodisnjim vodjenjem omladinaca tako i ovogodisnjim radom. Ime nece samo po sebi doneti boljitak u reprezentaciji. SVAKA CAST MAJSTORE !

my way

pre 9 godina

Заиста се стекао утисак да се на Друлу не гледа као на неког службеника који технички врши посао док се не запосли нови селектор, али ето, бајни челници ФСС су мислили другачије. Треба му одмах дати да опет води клинце! Ко зна, на крају можда испадне и добро што га нећемо одмах потрошити на месту слектора.

Dragan

pre 9 godina

Bez kontinuiteta nema nista. U ovoj Srbiji se svelo na to da dovedes nekoga, iskoristis ga jednokratno, sutnes ga, pa dovedes drugoga, i tako u krug. Kad ljudi koji vuku konce vide da se njihov pulen osamostalio, da je usao u stos, da bi mogao da uradi nesto za opste dobro, to je za njih vec alarm da ga treba menjati. I isto je tako i u politici, i u fudbalu, i u privredi...isti princip...i zato propadamo...i tek cemo da propadamo.

danguba

pre 9 godina

Druloviću svaka čast, ali me smeta fama koju naši mitomani grade oko Antića. Kao uspjeh mu se pripisuje, što je jednu od naših najboljih generacija, u najboljim igračkim godina, odveo na veliko takmičenje, gdje smo se btw. propisno obrukali (2 crvena, 2 penala, 2 poraza...), i sretna/pirova pobjeda protiv Njemaca.
U kvalifikacijama, u relativno laganoj grupi, smo se provukli protiv Francuza u BG sa igračem više, drhtali do zadnje minute protiv BiH, a u pripremama izgubili od N.Zelanda(!!!).
Dakle, o čemu pričamo?

Zoran

pre 9 godina

Plasman na EP 2016g. nije siguran jel Srbija nema ni golmana, ni golgetera. Broji se samo njihov ucinak(golovi). Tole i V. Stojkovic upropastili srpski fudbal a jos su tu.

neutralni felsh

pre 9 godina

mogu sa potpišem da će advokate doživeti totalni fijasko, kao i klemente. Jedan je Radomir Antić.
(lolz, 23. jul 2014 10:20)

imamo li na svetu jos nekog trenera osim radomira antica? svaka cast, ali covek je bio, pokusao nesto da uradi, pa nije uspeo, i otisao je. to je proslost, ajd da gledamo malo napred. jer malo je detinjasto da non stop trazimo nesto sto je bilo - i plus se nije pokazalo bas nesto narocito uspesno niti revolucionarno.
dosta vise sa trenerima koji su sa igracima na "bre" i da se sve svodi na to da li su ko burazeri. od antica sam ocekivao cvrstu ruku, disciplinu, ali on se brzo utopio u nase veselo sivilo grljenja i ljubakanja sa igracima, a obaveza nigde, pa jedan vidic je igrao ko da je tek iz petlica izasao: opusteno, dizi ruke to je mondijal, ovaj moze a onaj ne moze da igra. zurke provod i opustencija. adio, daj nekog ko nece da redja na papiru najjace figurice, nego one najkorisnije, pomalo sahovski receno.

Rade

pre 9 godina

Razlika izmedju Advokata i Drulovica je kao razlika izmedju neba i zemlje. Advokat, pored toga sto treba da vodi reprezentaciju,treba i da obucava nase trenere i uci ih, kroz razne forme obuke, modernom fudbalu. Molim Vas, neuporedjujte Drulovica, koji nije vodio nijedan jedini tim sa covekom ogromnog iskustva i jednim od najboljih trenera Holandije - zemlje modernog fudbala. Davno je trebalo dovesti nekog Holandjanina na ove prostore da obuce nase trenere. Dobre fudbalere imamo, ali imamo i ogroman deficit dobrih trenera. Na tome mora da se radi.

Labud

pre 9 godina

Drule, peci zanat polako. Moje je misljenje da je Drulovic posle u19 trebao da uzme u21. To je logican korak. Videlo se na turneji da se igraci nedovoljno trude. To treba iskoreniti. Da su igraci kidali za njega, ne samo protiv Brazila, to je motiv sam za sebe, vec protiv Jamajke i Paname, mozda bi i dobio sansu.

NEDJA

pre 9 godina

Kako smarate sa Drulovicem.Covek samo kratko vodio Banat,Dravu iz Slovenije i jedan klub iz Angole i odmah da bude selektor.Svaka cast za uspeh sa omladincima ali zbog tog jednog uspeha sa mladjim kategorijama postaviti ga na tako odgovorno mesto malo je suludo.Koje upuceniji zna da smo se na cistu srecu plasirali na to EP jer smo izgubili od Svajcarske koja nam je velikim kiksom u 3.kolu kvalifikacija otvorila vrata EP.

Milos Bogicevic

pre 9 godina

Ako je neko zasluzio, onda je to Drulovic. Odlican igrac, odlican selektor! Ne znam ko je ludji, ovi sto su doveli Advokata ili on sto je pristao!

Stevan

pre 9 godina

Podrska za Drulovica. A ako napisem sta mislim o celnicima FSS nece mi objaviti komentar. U svakom slucaju najbolje bi bilo da vodis reprezentaciju posle cistke u FSS.

Džoni

pre 9 godina

Za Drulovića će biti prilike i bolje mu je da sačeka još malo sa reprezentacijom jer naša javnost od ove ekipe očekuje da budu prvaci Evrope pa zamislite neki poraz od Albanije ili tako nešto pa razapeli bi ga! Nisu mi se svideli ni njegovi komentari posle turneje po americi i izjave za igru i "zadovoljstvo" minimalnim porazom od Brazila a videli smo na prvenstvu da taj Brazil da nije igrao kući ne bi ni grupu prošao!

Dejan Durkovic

pre 9 godina

Velika nepravda prema izvrsnom mladom treneru koji je usput i zaduzio savez titulom prvaka Evrope U19.Sumnjam da stranac moze da napravi rezultat poznajuci nas mentalitet.Takodje siguran sam da bi sa Drulovicem bili na Evropskom prvenstvu.

Haizenberg

pre 9 godina

Zao mi je i voleo sam da ostanes ali realno reprezentacija nije mesto za vezbu ne iskusnih trenera vec treba neki dokazan koji ce nesto od nje napraviti.Imali smo mi Deju i videli kako smo prosli.Sa mladima si radio dobro i sad nastavi u nekom klubu pa za 10-15 god kad iskalis zanat eto tebe opet.Sto se tice plate ni jedan trener nije skup ako rezultati dodju a sto se tice pracenja igara reprezentacije ja je ne gledam zbog selektora vec zbog cinjenice da ona predstavlja Srbiju.

Brkajlo

pre 9 godina

E moj Drula, svaki normalan navijac ove reprezentacije (neverovatno da ih jos ima), misli da je trebalo da ostanes i da krenemo od pocetka u zdrav ciklus formiranja tima, razvoja i uigravanja. Posebno obzirom na rezultate koje si za tako kratko vreme ostvario, i trenersku viziju koju si pokazao.
Medjutim, doveden je Advokat, koji takodje nije los trener, ali definitivno je mnogo gore resenje od Drulovica, samo da bi se stvorio privid u javnosti i da bi se unapred "kupila" odstupnica za buduce lose rezultate, i da bi tada Advokat bio zrtvovan kao svojevremeno drugi stranci. A rukovodstvo FSS koje je, kao i citav taj sistem jedino odgovorno za sve lose rezultate i stravican pad naseg fudbala, ce opet tu oprati ruke.
Iskreno se nadam Drula, da ce ti se zelja ostvariti, ali u nekim lepsim i normalnim vremenima za to, jer ovi sada ni slucajno te ne zasluzuju.

Nikki

pre 9 godina

Ako se naucis nemamo nista protiv. Imao si sansu, nisi je iskoristio, sta vise bili smo uzasni na ovim utakmicama. Istina velika je da mi trenutno nemamo nijednog iole ozbiljnog domaceg trenera. A ovi sto kazu Advokat ne zna nas mentalitet hahha. Pa to je i glavni problem na ovim prostorima decenijama - mentalitet. Treba da dodje neko i da ga menja, i to iz korena.

Neko iz mase

pre 9 godina

Ljudi mogu samo jedno da vam kazem pratim ovog trenera duze vreme , ako nam on ne pomogne onda nam dzabe i tri Van Gala da nas treniraju.

petros011

pre 9 godina

Steta , prava steta , sto Druli nije pruzena sansa. Obzirom na uspeh sa mladom reprezentacijom , koji je postigao , i prikazanom igrom na prijateljskim utakmicama , mislim da bi mu trebalo pruziti podrsku.. Cenig ga vise od mnogih drugih izvikanih domacih i stranih strucnjaka!
Drula za selektora!

precanin

pre 9 godina

A igraci cute , umesto da namerno igraju lose i losim rezultatima skinu Karadjica sa funkcije koju obavlja ! Aprica o patriotizmu, podrzavao pevanje himne, a sad dovodi stranca koji rec srpskog jezika ne zna, a naseg trenera otpusta ???r8azjp

realno

pre 9 godina

kao i obično ,zbog ko zna kojih razloga ,zaobilazi se zdravo i logično rešenje ...umesto da puste čoveka da polako uvede omladinski tim, sa kojim je osvojio jedino što smo ikad i osvojili u fudbalu,i napravi zdravu mladu reprezentaciju sa mnogo potencijala,oni ili ti on(ko će ga znati),se odlučuju na milionsku akviziciju u liku Dika Advokata...prosto da ne poveruješ...

Бојан Петровић

pre 9 godina

Ако си паметан (а јеси), никада нећеш пожелети да будеш селектор репрезентације ове Државе јер она те не заслужујуе!!!

mrki

pre 9 godina

A bas je bio dobar, ukinuo pevanje himne, veatio veliku zvezdu Ljajica u reprezentaciju, odradio posao kao sto su novinari hteli i opet ga zamenili! Nije dibro slusati druge jer te opet zamenjaju.

Srđan

pre 9 godina

Beži ti Ljubinko iz ove močvare. Ovo je jedna od boljih stvari koja ti se desila u karijeri. Idi tamo gde će da te cene i poštuju zbog toga što jesi i onoga što znaš. Ovde bi ti samo podmetali nogu i pre ili kasnije oterali poniženog i povređenog. Ne bi bio ni prvi ni poslednji. Ovde vladaju mediokriteti i smutljivci u svim oblastima,ne samo u sportu. Njima ne odgovaraju oni koji znaju i hoće da rade svoj posao kako treba. Zato beži.

crise de nerfs

pre 9 godina

manet realno ne bi ti isao ni ovako ni onako.Kakve mi patriote imamo koji dolaze i podrzavaju nacionalni tim samo ako je 25c,ako ne pada kisa,ako ovo ako ono.Ugledajmo se na Skote ili Irce malo.Samo pljujemo po nasima,a vidim i po novom selektoru koji jos nije ni potpisao ugovor.Alal nam vera!

MArko

pre 9 godina

kao i obično ,zbog ko zna kojih razloga ,zaobilazi se zdravo i logično rešenje ...umesto da puste čoveka da polako uvede omladinski tim, sa kojim je osvojio jedino što smo ikad i osvojili u fudbalu,i napravi zdravu mladu reprezentaciju sa mnogo potencijala,oni ili ti on(ko će ga znati),se odlučuju na milionsku akviziciju u liku Dika Advokata...prosto da ne poveruješ...
(realno, 23. jul 2014 09:16)

Cekaj, tebi je logicno resenje da nekome prvi posao maltene bude selektorski? Ja stvarno vise ne razumem ni ovu zemlju ni ove ljude, ni vasu logiku. U kom svetu, u kom spletu okolnosti je to normalno i logicno. Ok, postoji mogucnost da se pojavi neko ko stvarno moze to da radi, pa cak i da mu prvi posao bude selektor reprezentacije, ali kako to moze biti logicno. Znaci, ja ne pricam o Drulovicu, ja samo se osvrcem na konstataciju da je on logicno resenje.

Outsider pravi

pre 9 godina

Nije lako biti izigran i preveslan, ali, kad-tad pašće i aktuelna foteljaška garnitura u FSS. Rezultati u poslednja dva kvalifikaciona ciklusa su dovoljan argument za smenu svih počev od Karadžića. Nažalost, Drulović je majstorski izmanipulisan kao i Đukić svojevremeno. Bolje je da smo nekako angažovali nekog renomiranog holandskog ekonomskog eksperta, ali, nismo mi te sreće...

nik

pre 9 godina

Jako malo radosti na svetskim i evropskim prvenstvima koje nam je priredila reprezentacija u poslednjih 15 godina, doneo nam jeizmeđu ostalog ova čovek. Setite se samo utakmice protiv Slovenije u Belgiji 2000-te.Prošlogodišnji uspeh sa mladima samo govori da ste na pravom putu g.Druloviću, selektore. Nikad nenametljiv, uvek odmeren i pristojan. Hvala Ljubinko.

Novosadjanin.

pre 9 godina

Bio sam za tebe do trenutka kada si u startnu postavu reprezentacije stavio dva igraca koja imaju u protekloj sezoni ukupno 30 min na terenu i treba im novi angazman. Izgubio si kredibilitet. Nemam nista protiv Duska Tosica i Petrovica, ali ako oni zapocinju mec sa Brazilom koje si ti onda kriterijume uspostavio??? Bar u odbrani imamo igraca koji igraju redovno i u mnogo jacim ligama. Ako su povredjeni najbolji zovi mladje a ne one koji trebaju da se prodaju. Osim toga igra se nije popravila u odnosu na Mihajlovica tako da ne vidim razlog zasto tebi neiskusnom da se pruzi prilika. Videli smo kako su Hrvati prosli sa neiiskusnim selektorom.

uvek Zvezda

pre 9 godina

Tako si prošao i dok si bio igrač... Da si ranije igrao u Zvezdi ili Partizanu naigrao bi se i u reprezentaciji. Ovako... Šteta, a tebi sve najbolje.....

ko to šiša ovce i zbog čega?

pre 9 godina

I treba da bude razočaran, i Drulović i svi navijači i poklonici fudbala, a još više osiromašeni srpski narod. Već smo imali poznate strane menadžere na mestu selektora, a i u klubovima, koji na kraju nisu postigli nikakav uspeh, samo su uzeli debele srpske pare i odneli kućama. Nasuprot tome, Drulović i još dosta naših dobrih stručnjaka žive u Srbiji i tu troše svoje zarade. Strani selektor Advokat uzima milion evra godišnje od ovako siromašne zemlje. Gde je tu logika, ko to plaća, i ko je to odobrio? Sramota! A ugroženi u Obrenovcu još ništa nisu dobili...

Komentator

pre 9 godina

Stvarno mi je zao sto ne pustise Drulovica da se pokaze na godinu dve. Ovaj advokat nista posebno nece da uradi, krajnji domet je da se kvalifikuje i da moozda prodje grupu i onda izgubimo, a to ili bolje je mogao i Drulovic koji je uz to nas i sigurno ne bi trazio advokatovu povecu platu.

manet

pre 9 godina

Prazan stadion kada bude igrala repka ce najbolje pokazati sta narod misli o Karadzicu i Advokatu. Da je ostao Drula isao bih na svaku, po prvi put posle Antica.

NikolaBGD

pre 9 godina

Malo previše patetike. Dovodimo ozbiljnog i iskusnog trenera koji je za često pominjanog Klementea izmislio fudbal. Treba ga pustiti da radi. Malo je neozbiljno od Drulovića što je uopšte pristao da bude VD ako je hteo posao za stalno pogotovo što mu rezultati iz VD perioda nisu dobri.

Marko

pre 9 godina

Daj dosta vise kuknjave..Jel treba opet pocetnik da se uci na reprezentaciji pa da opet propustimo veliko takmicenje.Ima vremena za Drulovica tek je poceo sa trenerskim poslom.Mene je on iznervirao sa komentarima onih prijatelskih koje je vodio kako je zadovoljan igrom sa onim amaterima sa Jamajke i Paname.Advokat je nesto najbolje sto nam se moglo desiti u ovom odlucujucem trenutku za reprezentaciju.Puna podrska Advokatu.

mad

pre 9 godina

Pravi sportski duh covek ima i pored ovih iz saveza. I u reprezentaciji je kao igrac nije bio u prvoj postavi, ali kad udje sa klupe iskoristi to na pravi nacin. Kad se samo setim kako je kreirao preokret protiv Slovenije kad je Boskov vodio reprezentaciju... uf jadni Savo Milosevic je svakih par minuta dobijao loptu na glavu ili na gol liniju, i zbog Drule najvise bio strelac tog prvenstva!

Bnea

pre 9 godina

Drulu treba postaviti cim stasa generacija s kojom je osvojio prvenstvo, znaci za sledeci ciklus kvalifikacija za svetsko 2018 god u Rusiji, tada ce ovi klinci imati 23-24 god i to je prava prilika da se uz Nastasica, Matica, Tadica, Gudelja, Markovica, ovog malog iz Groningena koji vec sad je za A reprezentaciju, krene u pohod ka velikim rezultatima

uvek Zvezda

pre 9 godina

Tako si prošao i dok si bio igrač... Da si ranije igrao u Zvezdi ili Partizanu naigrao bi se i u reprezentaciji. Ovako... Šteta, a tebi sve najbolje.....

Srđan

pre 9 godina

Beži ti Ljubinko iz ove močvare. Ovo je jedna od boljih stvari koja ti se desila u karijeri. Idi tamo gde će da te cene i poštuju zbog toga što jesi i onoga što znaš. Ovde bi ti samo podmetali nogu i pre ili kasnije oterali poniženog i povređenog. Ne bi bio ni prvi ni poslednji. Ovde vladaju mediokriteti i smutljivci u svim oblastima,ne samo u sportu. Njima ne odgovaraju oni koji znaju i hoće da rade svoj posao kako treba. Zato beži.

realno

pre 9 godina

kao i obično ,zbog ko zna kojih razloga ,zaobilazi se zdravo i logično rešenje ...umesto da puste čoveka da polako uvede omladinski tim, sa kojim je osvojio jedino što smo ikad i osvojili u fudbalu,i napravi zdravu mladu reprezentaciju sa mnogo potencijala,oni ili ti on(ko će ga znati),se odlučuju na milionsku akviziciju u liku Dika Advokata...prosto da ne poveruješ...

manet

pre 9 godina

Prazan stadion kada bude igrala repka ce najbolje pokazati sta narod misli o Karadzicu i Advokatu. Da je ostao Drula isao bih na svaku, po prvi put posle Antica.

mad

pre 9 godina

Pravi sportski duh covek ima i pored ovih iz saveza. I u reprezentaciji je kao igrac nije bio u prvoj postavi, ali kad udje sa klupe iskoristi to na pravi nacin. Kad se samo setim kako je kreirao preokret protiv Slovenije kad je Boskov vodio reprezentaciju... uf jadni Savo Milosevic je svakih par minuta dobijao loptu na glavu ili na gol liniju, i zbog Drule najvise bio strelac tog prvenstva!

Бојан Петровић

pre 9 godina

Ако си паметан (а јеси), никада нећеш пожелети да будеш селектор репрезентације ове Државе јер она те не заслужујуе!!!

Komentator

pre 9 godina

Stvarno mi je zao sto ne pustise Drulovica da se pokaze na godinu dve. Ovaj advokat nista posebno nece da uradi, krajnji domet je da se kvalifikuje i da moozda prodje grupu i onda izgubimo, a to ili bolje je mogao i Drulovic koji je uz to nas i sigurno ne bi trazio advokatovu povecu platu.

Bnea

pre 9 godina

Drulu treba postaviti cim stasa generacija s kojom je osvojio prvenstvo, znaci za sledeci ciklus kvalifikacija za svetsko 2018 god u Rusiji, tada ce ovi klinci imati 23-24 god i to je prava prilika da se uz Nastasica, Matica, Tadica, Gudelja, Markovica, ovog malog iz Groningena koji vec sad je za A reprezentaciju, krene u pohod ka velikim rezultatima

Outsider pravi

pre 9 godina

Nije lako biti izigran i preveslan, ali, kad-tad pašće i aktuelna foteljaška garnitura u FSS. Rezultati u poslednja dva kvalifikaciona ciklusa su dovoljan argument za smenu svih počev od Karadžića. Nažalost, Drulović je majstorski izmanipulisan kao i Đukić svojevremeno. Bolje je da smo nekako angažovali nekog renomiranog holandskog ekonomskog eksperta, ali, nismo mi te sreće...

NikolaBGD

pre 9 godina

Malo previše patetike. Dovodimo ozbiljnog i iskusnog trenera koji je za često pominjanog Klementea izmislio fudbal. Treba ga pustiti da radi. Malo je neozbiljno od Drulovića što je uopšte pristao da bude VD ako je hteo posao za stalno pogotovo što mu rezultati iz VD perioda nisu dobri.

Rade

pre 9 godina

Razlika izmedju Advokata i Drulovica je kao razlika izmedju neba i zemlje. Advokat, pored toga sto treba da vodi reprezentaciju,treba i da obucava nase trenere i uci ih, kroz razne forme obuke, modernom fudbalu. Molim Vas, neuporedjujte Drulovica, koji nije vodio nijedan jedini tim sa covekom ogromnog iskustva i jednim od najboljih trenera Holandije - zemlje modernog fudbala. Davno je trebalo dovesti nekog Holandjanina na ove prostore da obuce nase trenere. Dobre fudbalere imamo, ali imamo i ogroman deficit dobrih trenera. Na tome mora da se radi.

Cobra

pre 9 godina

Kad je čak Murinjo rekao da još nije spreman da vodi reprezentaciju,o čemu mi onda pričamo?
Drulović,treba da se dokaže kao klupski trener,pa tek kad stekne dovoljno iskustva,da preuzme reprezentaciju.Ali ne,kod nas čim završe igračku karijeru,misle da mogu da vode reprezentaciju.Pa,tako dozvoljavamo da se na našoj selekciji,uče trenerskom poslu.

Srbin

pre 9 godina

Drule najveci!Najgluplja odluka FSS-e je da Drulovicu ne ponude da bude selektor SRB jer nas je on jedini doveo do titul(nema veze sto je do 19)

Neko iz mase

pre 9 godina

Ljudi mogu samo jedno da vam kazem pratim ovog trenera duze vreme , ako nam on ne pomogne onda nam dzabe i tri Van Gala da nas treniraju.

danguba

pre 9 godina

Druloviću svaka čast, ali me smeta fama koju naši mitomani grade oko Antića. Kao uspjeh mu se pripisuje, što je jednu od naših najboljih generacija, u najboljim igračkim godina, odveo na veliko takmičenje, gdje smo se btw. propisno obrukali (2 crvena, 2 penala, 2 poraza...), i sretna/pirova pobjeda protiv Njemaca.
U kvalifikacijama, u relativno laganoj grupi, smo se provukli protiv Francuza u BG sa igračem više, drhtali do zadnje minute protiv BiH, a u pripremama izgubili od N.Zelanda(!!!).
Dakle, o čemu pričamo?

my way

pre 9 godina

Заиста се стекао утисак да се на Друлу не гледа као на неког службеника који технички врши посао док се не запосли нови селектор, али ето, бајни челници ФСС су мислили другачије. Треба му одмах дати да опет води клинце! Ко зна, на крају можда испадне и добро што га нећемо одмах потрошити на месту слектора.

Marko

pre 9 godina

Daj dosta vise kuknjave..Jel treba opet pocetnik da se uci na reprezentaciji pa da opet propustimo veliko takmicenje.Ima vremena za Drulovica tek je poceo sa trenerskim poslom.Mene je on iznervirao sa komentarima onih prijatelskih koje je vodio kako je zadovoljan igrom sa onim amaterima sa Jamajke i Paname.Advokat je nesto najbolje sto nam se moglo desiti u ovom odlucujucem trenutku za reprezentaciju.Puna podrska Advokatu.

Nikki

pre 9 godina

Ako se naucis nemamo nista protiv. Imao si sansu, nisi je iskoristio, sta vise bili smo uzasni na ovim utakmicama. Istina velika je da mi trenutno nemamo nijednog iole ozbiljnog domaceg trenera. A ovi sto kazu Advokat ne zna nas mentalitet hahha. Pa to je i glavni problem na ovim prostorima decenijama - mentalitet. Treba da dodje neko i da ga menja, i to iz korena.

dragance

pre 9 godina

drula legenda, sa ovakvim rukovodstvom i ne treba da budes selektor, treba svi da propadnu i da se uruse zajedno sa advokatom pa da se ponovo formira neko normalno fudbalsko telo koje ce vuci pametne poteze, a ne ovakve gluposti, e tad ces ti drulo konacno sesti na ono mesto gde i pripadas...

mrki

pre 9 godina

A bas je bio dobar, ukinuo pevanje himne, veatio veliku zvezdu Ljajica u reprezentaciju, odradio posao kao sto su novinari hteli i opet ga zamenili! Nije dibro slusati druge jer te opet zamenjaju.

neutralni felsh

pre 9 godina

mogu sa potpišem da će advokate doživeti totalni fijasko, kao i klemente. Jedan je Radomir Antić.
(lolz, 23. jul 2014 10:20)

imamo li na svetu jos nekog trenera osim radomira antica? svaka cast, ali covek je bio, pokusao nesto da uradi, pa nije uspeo, i otisao je. to je proslost, ajd da gledamo malo napred. jer malo je detinjasto da non stop trazimo nesto sto je bilo - i plus se nije pokazalo bas nesto narocito uspesno niti revolucionarno.
dosta vise sa trenerima koji su sa igracima na "bre" i da se sve svodi na to da li su ko burazeri. od antica sam ocekivao cvrstu ruku, disciplinu, ali on se brzo utopio u nase veselo sivilo grljenja i ljubakanja sa igracima, a obaveza nigde, pa jedan vidic je igrao ko da je tek iz petlica izasao: opusteno, dizi ruke to je mondijal, ovaj moze a onaj ne moze da igra. zurke provod i opustencija. adio, daj nekog ko nece da redja na papiru najjace figurice, nego one najkorisnije, pomalo sahovski receno.

Zoran

pre 9 godina

Plasman na EP 2016g. nije siguran jel Srbija nema ni golmana, ni golgetera. Broji se samo njihov ucinak(golovi). Tole i V. Stojkovic upropastili srpski fudbal a jos su tu.

NEDJA

pre 9 godina

Kako smarate sa Drulovicem.Covek samo kratko vodio Banat,Dravu iz Slovenije i jedan klub iz Angole i odmah da bude selektor.Svaka cast za uspeh sa omladincima ali zbog tog jednog uspeha sa mladjim kategorijama postaviti ga na tako odgovorno mesto malo je suludo.Koje upuceniji zna da smo se na cistu srecu plasirali na to EP jer smo izgubili od Svajcarske koja nam je velikim kiksom u 3.kolu kvalifikacija otvorila vrata EP.

Novosadjanin.

pre 9 godina

Bio sam za tebe do trenutka kada si u startnu postavu reprezentacije stavio dva igraca koja imaju u protekloj sezoni ukupno 30 min na terenu i treba im novi angazman. Izgubio si kredibilitet. Nemam nista protiv Duska Tosica i Petrovica, ali ako oni zapocinju mec sa Brazilom koje si ti onda kriterijume uspostavio??? Bar u odbrani imamo igraca koji igraju redovno i u mnogo jacim ligama. Ako su povredjeni najbolji zovi mladje a ne one koji trebaju da se prodaju. Osim toga igra se nije popravila u odnosu na Mihajlovica tako da ne vidim razlog zasto tebi neiskusnom da se pruzi prilika. Videli smo kako su Hrvati prosli sa neiiskusnim selektorom.

Haizenberg

pre 9 godina

Zao mi je i voleo sam da ostanes ali realno reprezentacija nije mesto za vezbu ne iskusnih trenera vec treba neki dokazan koji ce nesto od nje napraviti.Imali smo mi Deju i videli kako smo prosli.Sa mladima si radio dobro i sad nastavi u nekom klubu pa za 10-15 god kad iskalis zanat eto tebe opet.Sto se tice plate ni jedan trener nije skup ako rezultati dodju a sto se tice pracenja igara reprezentacije ja je ne gledam zbog selektora vec zbog cinjenice da ona predstavlja Srbiju.

MArko

pre 9 godina

kao i obično ,zbog ko zna kojih razloga ,zaobilazi se zdravo i logično rešenje ...umesto da puste čoveka da polako uvede omladinski tim, sa kojim je osvojio jedino što smo ikad i osvojili u fudbalu,i napravi zdravu mladu reprezentaciju sa mnogo potencijala,oni ili ti on(ko će ga znati),se odlučuju na milionsku akviziciju u liku Dika Advokata...prosto da ne poveruješ...
(realno, 23. jul 2014 09:16)

Cekaj, tebi je logicno resenje da nekome prvi posao maltene bude selektorski? Ja stvarno vise ne razumem ni ovu zemlju ni ove ljude, ni vasu logiku. U kom svetu, u kom spletu okolnosti je to normalno i logicno. Ok, postoji mogucnost da se pojavi neko ko stvarno moze to da radi, pa cak i da mu prvi posao bude selektor reprezentacije, ali kako to moze biti logicno. Znaci, ja ne pricam o Drulovicu, ja samo se osvrcem na konstataciju da je on logicno resenje.

Dejan Durkovic

pre 9 godina

Velika nepravda prema izvrsnom mladom treneru koji je usput i zaduzio savez titulom prvaka Evrope U19.Sumnjam da stranac moze da napravi rezultat poznajuci nas mentalitet.Takodje siguran sam da bi sa Drulovicem bili na Evropskom prvenstvu.

petros011

pre 9 godina

Steta , prava steta , sto Druli nije pruzena sansa. Obzirom na uspeh sa mladom reprezentacijom , koji je postigao , i prikazanom igrom na prijateljskim utakmicama , mislim da bi mu trebalo pruziti podrsku.. Cenig ga vise od mnogih drugih izvikanih domacih i stranih strucnjaka!
Drula za selektora!

Dragan

pre 9 godina

Bez kontinuiteta nema nista. U ovoj Srbiji se svelo na to da dovedes nekoga, iskoristis ga jednokratno, sutnes ga, pa dovedes drugoga, i tako u krug. Kad ljudi koji vuku konce vide da se njihov pulen osamostalio, da je usao u stos, da bi mogao da uradi nesto za opste dobro, to je za njih vec alarm da ga treba menjati. I isto je tako i u politici, i u fudbalu, i u privredi...isti princip...i zato propadamo...i tek cemo da propadamo.

miki

pre 9 godina

neubedljive pobede protiv fudbalskih liliputanaca jamajke i severne irske,remi sa panamom i poraz od nikad goreg brazila...mislim da to i nisu neki rezultati na osnovu bi ljubinko dobio mesto selektora,još ako dodamo to da je tek na početku trenerske karijere...treba mu dati da vodi u21 reprezentaciju,pa jednog dana( ako se dokaže) selektorsko mesto mu sigurno neće pobeći...

stevan

pre 9 godina

Pravi je izbor Advokat jer nama treba iskusan trener, a ne neko ko se tek obučava. Uz sve poštovanje prema Drulovicu, on i nije više tako mlad trener i bojim se da nece imati zapaženih rezultata jer je naša struka očajna godinama. Uvek se govorio da je nama potreban neki Nemac ili Holandjanin koji će nas dovesti u red. Što se tiče Karadzica, ja jos govorim od SP2006 i one katastrofe da je on trebao da ode i nikad se ne vrati. Tako isto i Ilija Petkovic. Od tih likova nikad nismo čuli zašto smo doživeli brodolom.

taraba FBIH

pre 9 godina

Zalosno da pored toliko srpskih trenera I strucnjaka....vas savez dovodi stranca. Mislim da se nista nece promijeniti dok se cijelokupni savez ne promijeni. Isto kao I u Bosni sto je bilo, I u srbiji samo se mjenjaju selektori a ostalo sve isto...nadam se da ce holandjanin moci da uradi nesto ali tesko je sa korumpiranim savezom I nasim mentalitetom....sretno vam

Stevan

pre 9 godina

Podrska za Drulovica. A ako napisem sta mislim o celnicima FSS nece mi objaviti komentar. U svakom slucaju najbolje bi bilo da vodis reprezentaciju posle cistke u FSS.

igor

pre 9 godina

Zao mi je Drulovica. Smiren, skroman, dokazan kao igrac, a I trener sa omladincima. Ali neko je hteo da da milione za Advokata, a samim tim I sebi pribavi novcanu korist od samog ugovora sa Advokatom. Naravno, u pitanju je Karadzic covek koji ima skoro 80 godina, ali ne planira do kraja zivota da se povuce sa cela FSS. Niko mu nista ne moze, niti jedna vlast iako je upropastio nas fudbal, neko ga stiti, mozda Uefa, velike pare su u igri. Lepo je Djukic jos radnije izjavio kada su ga smenjivali, da do promena na celu FSS mogu dovesti biologija I priroda.
Sramota je sve ovo sto se desava sa nasim nacionalnim savezom, ali neka, strpljenja Drulovicu, doci ce tvoje vreme, ipak je biologija mocnija od bahatosti!! Apsurd, zemlja u kojoj se fudbal raspada, ukljucujuci I dva nacionalna giganta Zvezdu I Partizan, placa milione Advokatu. Srbija, zemlja u odumiranju.

runner

pre 9 godina

Наш народ је веома чудан. 99% њих прецењује своје способности и могућности. Да их питате да ли би хтели бити председник државе лии владе сви би листом пристали. Вероватно је за то крива вишедеценијска лоша кадровска политика на свим нивоима друштва. По систему када може он што не могу и ја. Тако је и у фудбалу. Сви би да буду селектори јер је то код насс схваћено као лези 'лебу да те једем. Ако си успешан ту су награде и признања ако си пак неуспешан ником ништа, несносиш никакву одговорност. Поново понављам да се Друловићу о главу обила недавна америчка турнеја. Да се вратио тријумфално сада би вероватно био селектор, овако...Дик Адвокат.

dj

pre 9 godina

Ljubinko, svako dobro u karijeri i da ti se sto pre ispuni ta zelja da budes nas selektor. Mislim da je sramota sto su i tebe i nas zamajavali mesecima, trazeci ti iza ledja zamenu iako si na pravi nacin odradio posao koji ti je privremeno poveren i nije bilo nikakvog razloga da ne nastavis dalje. Hvala.

Labud

pre 9 godina

Drule, peci zanat polako. Moje je misljenje da je Drulovic posle u19 trebao da uzme u21. To je logican korak. Videlo se na turneji da se igraci nedovoljno trude. To treba iskoreniti. Da su igraci kidali za njega, ne samo protiv Brazila, to je motiv sam za sebe, vec protiv Jamajke i Paname, mozda bi i dobio sansu.

Džoni

pre 9 godina

Za Drulovića će biti prilike i bolje mu je da sačeka još malo sa reprezentacijom jer naša javnost od ove ekipe očekuje da budu prvaci Evrope pa zamislite neki poraz od Albanije ili tako nešto pa razapeli bi ga! Nisu mi se svideli ni njegovi komentari posle turneje po americi i izjave za igru i "zadovoljstvo" minimalnim porazom od Brazila a videli smo na prvenstvu da taj Brazil da nije igrao kući ne bi ni grupu prošao!

nik

pre 9 godina

Jako malo radosti na svetskim i evropskim prvenstvima koje nam je priredila reprezentacija u poslednjih 15 godina, doneo nam jeizmeđu ostalog ova čovek. Setite se samo utakmice protiv Slovenije u Belgiji 2000-te.Prošlogodišnji uspeh sa mladima samo govori da ste na pravom putu g.Druloviću, selektore. Nikad nenametljiv, uvek odmeren i pristojan. Hvala Ljubinko.

Dušan

pre 9 godina

Нажалост кад Холанђанин тренира Српску репрезентацију ја више нећу навијати и гледати утакмице српске репрезентације,нека навија Караџић и остала братија.

Cugur

pre 9 godina

Velika je steta sto ovaj covek nije ostao na mestu koje je zasluzio kako proslogodisnjim vodjenjem omladinaca tako i ovogodisnjim radom. Ime nece samo po sebi doneti boljitak u reprezentaciji. SVAKA CAST MAJSTORE !

Brkajlo

pre 9 godina

E moj Drula, svaki normalan navijac ove reprezentacije (neverovatno da ih jos ima), misli da je trebalo da ostanes i da krenemo od pocetka u zdrav ciklus formiranja tima, razvoja i uigravanja. Posebno obzirom na rezultate koje si za tako kratko vreme ostvario, i trenersku viziju koju si pokazao.
Medjutim, doveden je Advokat, koji takodje nije los trener, ali definitivno je mnogo gore resenje od Drulovica, samo da bi se stvorio privid u javnosti i da bi se unapred "kupila" odstupnica za buduce lose rezultate, i da bi tada Advokat bio zrtvovan kao svojevremeno drugi stranci. A rukovodstvo FSS koje je, kao i citav taj sistem jedino odgovorno za sve lose rezultate i stravican pad naseg fudbala, ce opet tu oprati ruke.
Iskreno se nadam Drula, da ce ti se zelja ostvariti, ali u nekim lepsim i normalnim vremenima za to, jer ovi sada ni slucajno te ne zasluzuju.

crise de nerfs

pre 9 godina

manet realno ne bi ti isao ni ovako ni onako.Kakve mi patriote imamo koji dolaze i podrzavaju nacionalni tim samo ako je 25c,ako ne pada kisa,ako ovo ako ono.Ugledajmo se na Skote ili Irce malo.Samo pljujemo po nasima,a vidim i po novom selektoru koji jos nije ni potpisao ugovor.Alal nam vera!

ko to šiša ovce i zbog čega?

pre 9 godina

I treba da bude razočaran, i Drulović i svi navijači i poklonici fudbala, a još više osiromašeni srpski narod. Već smo imali poznate strane menadžere na mestu selektora, a i u klubovima, koji na kraju nisu postigli nikakav uspeh, samo su uzeli debele srpske pare i odneli kućama. Nasuprot tome, Drulović i još dosta naših dobrih stručnjaka žive u Srbiji i tu troše svoje zarade. Strani selektor Advokat uzima milion evra godišnje od ovako siromašne zemlje. Gde je tu logika, ko to plaća, i ko je to odobrio? Sramota! A ugroženi u Obrenovcu još ništa nisu dobili...

Milos Bogicevic

pre 9 godina

Ako je neko zasluzio, onda je to Drulovic. Odlican igrac, odlican selektor! Ne znam ko je ludji, ovi sto su doveli Advokata ili on sto je pristao!

precanin

pre 9 godina

A igraci cute , umesto da namerno igraju lose i losim rezultatima skinu Karadjica sa funkcije koju obavlja ! Aprica o patriotizmu, podrzavao pevanje himne, a sad dovodi stranca koji rec srpskog jezika ne zna, a naseg trenera otpusta ???r8azjp

NikolaBGD

pre 9 godina

Malo previše patetike. Dovodimo ozbiljnog i iskusnog trenera koji je za često pominjanog Klementea izmislio fudbal. Treba ga pustiti da radi. Malo je neozbiljno od Drulovića što je uopšte pristao da bude VD ako je hteo posao za stalno pogotovo što mu rezultati iz VD perioda nisu dobri.

manet

pre 9 godina

Prazan stadion kada bude igrala repka ce najbolje pokazati sta narod misli o Karadzicu i Advokatu. Da je ostao Drula isao bih na svaku, po prvi put posle Antica.

Cobra

pre 9 godina

Kad je čak Murinjo rekao da još nije spreman da vodi reprezentaciju,o čemu mi onda pričamo?
Drulović,treba da se dokaže kao klupski trener,pa tek kad stekne dovoljno iskustva,da preuzme reprezentaciju.Ali ne,kod nas čim završe igračku karijeru,misle da mogu da vode reprezentaciju.Pa,tako dozvoljavamo da se na našoj selekciji,uče trenerskom poslu.

Nikki

pre 9 godina

Ako se naucis nemamo nista protiv. Imao si sansu, nisi je iskoristio, sta vise bili smo uzasni na ovim utakmicama. Istina velika je da mi trenutno nemamo nijednog iole ozbiljnog domaceg trenera. A ovi sto kazu Advokat ne zna nas mentalitet hahha. Pa to je i glavni problem na ovim prostorima decenijama - mentalitet. Treba da dodje neko i da ga menja, i to iz korena.

Marko

pre 9 godina

Daj dosta vise kuknjave..Jel treba opet pocetnik da se uci na reprezentaciji pa da opet propustimo veliko takmicenje.Ima vremena za Drulovica tek je poceo sa trenerskim poslom.Mene je on iznervirao sa komentarima onih prijatelskih koje je vodio kako je zadovoljan igrom sa onim amaterima sa Jamajke i Paname.Advokat je nesto najbolje sto nam se moglo desiti u ovom odlucujucem trenutku za reprezentaciju.Puna podrska Advokatu.

Komentator

pre 9 godina

Stvarno mi je zao sto ne pustise Drulovica da se pokaze na godinu dve. Ovaj advokat nista posebno nece da uradi, krajnji domet je da se kvalifikuje i da moozda prodje grupu i onda izgubimo, a to ili bolje je mogao i Drulovic koji je uz to nas i sigurno ne bi trazio advokatovu povecu platu.

realno

pre 9 godina

kao i obično ,zbog ko zna kojih razloga ,zaobilazi se zdravo i logično rešenje ...umesto da puste čoveka da polako uvede omladinski tim, sa kojim je osvojio jedino što smo ikad i osvojili u fudbalu,i napravi zdravu mladu reprezentaciju sa mnogo potencijala,oni ili ti on(ko će ga znati),se odlučuju na milionsku akviziciju u liku Dika Advokata...prosto da ne poveruješ...

Zoran

pre 9 godina

Plasman na EP 2016g. nije siguran jel Srbija nema ni golmana, ni golgetera. Broji se samo njihov ucinak(golovi). Tole i V. Stojkovic upropastili srpski fudbal a jos su tu.

mrki

pre 9 godina

A bas je bio dobar, ukinuo pevanje himne, veatio veliku zvezdu Ljajica u reprezentaciju, odradio posao kao sto su novinari hteli i opet ga zamenili! Nije dibro slusati druge jer te opet zamenjaju.

Srbin

pre 9 godina

Drule najveci!Najgluplja odluka FSS-e je da Drulovicu ne ponude da bude selektor SRB jer nas je on jedini doveo do titul(nema veze sto je do 19)

Бојан Петровић

pre 9 godina

Ако си паметан (а јеси), никада нећеш пожелети да будеш селектор репрезентације ове Државе јер она те не заслужујуе!!!

Dušan

pre 9 godina

Нажалост кад Холанђанин тренира Српску репрезентацију ја више нећу навијати и гледати утакмице српске репрезентације,нека навија Караџић и остала братија.

precanin

pre 9 godina

A igraci cute , umesto da namerno igraju lose i losim rezultatima skinu Karadjica sa funkcije koju obavlja ! Aprica o patriotizmu, podrzavao pevanje himne, a sad dovodi stranca koji rec srpskog jezika ne zna, a naseg trenera otpusta ???r8azjp

Srđan

pre 9 godina

Beži ti Ljubinko iz ove močvare. Ovo je jedna od boljih stvari koja ti se desila u karijeri. Idi tamo gde će da te cene i poštuju zbog toga što jesi i onoga što znaš. Ovde bi ti samo podmetali nogu i pre ili kasnije oterali poniženog i povređenog. Ne bi bio ni prvi ni poslednji. Ovde vladaju mediokriteti i smutljivci u svim oblastima,ne samo u sportu. Njima ne odgovaraju oni koji znaju i hoće da rade svoj posao kako treba. Zato beži.

MArko

pre 9 godina

kao i obično ,zbog ko zna kojih razloga ,zaobilazi se zdravo i logično rešenje ...umesto da puste čoveka da polako uvede omladinski tim, sa kojim je osvojio jedino što smo ikad i osvojili u fudbalu,i napravi zdravu mladu reprezentaciju sa mnogo potencijala,oni ili ti on(ko će ga znati),se odlučuju na milionsku akviziciju u liku Dika Advokata...prosto da ne poveruješ...
(realno, 23. jul 2014 09:16)

Cekaj, tebi je logicno resenje da nekome prvi posao maltene bude selektorski? Ja stvarno vise ne razumem ni ovu zemlju ni ove ljude, ni vasu logiku. U kom svetu, u kom spletu okolnosti je to normalno i logicno. Ok, postoji mogucnost da se pojavi neko ko stvarno moze to da radi, pa cak i da mu prvi posao bude selektor reprezentacije, ali kako to moze biti logicno. Znaci, ja ne pricam o Drulovicu, ja samo se osvrcem na konstataciju da je on logicno resenje.

Milos Bogicevic

pre 9 godina

Ako je neko zasluzio, onda je to Drulovic. Odlican igrac, odlican selektor! Ne znam ko je ludji, ovi sto su doveli Advokata ili on sto je pristao!

Rade

pre 9 godina

Razlika izmedju Advokata i Drulovica je kao razlika izmedju neba i zemlje. Advokat, pored toga sto treba da vodi reprezentaciju,treba i da obucava nase trenere i uci ih, kroz razne forme obuke, modernom fudbalu. Molim Vas, neuporedjujte Drulovica, koji nije vodio nijedan jedini tim sa covekom ogromnog iskustva i jednim od najboljih trenera Holandije - zemlje modernog fudbala. Davno je trebalo dovesti nekog Holandjanina na ove prostore da obuce nase trenere. Dobre fudbalere imamo, ali imamo i ogroman deficit dobrih trenera. Na tome mora da se radi.

danguba

pre 9 godina

Druloviću svaka čast, ali me smeta fama koju naši mitomani grade oko Antića. Kao uspjeh mu se pripisuje, što je jednu od naših najboljih generacija, u najboljim igračkim godina, odveo na veliko takmičenje, gdje smo se btw. propisno obrukali (2 crvena, 2 penala, 2 poraza...), i sretna/pirova pobjeda protiv Njemaca.
U kvalifikacijama, u relativno laganoj grupi, smo se provukli protiv Francuza u BG sa igračem više, drhtali do zadnje minute protiv BiH, a u pripremama izgubili od N.Zelanda(!!!).
Dakle, o čemu pričamo?

Novosadjanin.

pre 9 godina

Bio sam za tebe do trenutka kada si u startnu postavu reprezentacije stavio dva igraca koja imaju u protekloj sezoni ukupno 30 min na terenu i treba im novi angazman. Izgubio si kredibilitet. Nemam nista protiv Duska Tosica i Petrovica, ali ako oni zapocinju mec sa Brazilom koje si ti onda kriterijume uspostavio??? Bar u odbrani imamo igraca koji igraju redovno i u mnogo jacim ligama. Ako su povredjeni najbolji zovi mladje a ne one koji trebaju da se prodaju. Osim toga igra se nije popravila u odnosu na Mihajlovica tako da ne vidim razlog zasto tebi neiskusnom da se pruzi prilika. Videli smo kako su Hrvati prosli sa neiiskusnim selektorom.

Neko iz mase

pre 9 godina

Ljudi mogu samo jedno da vam kazem pratim ovog trenera duze vreme , ako nam on ne pomogne onda nam dzabe i tri Van Gala da nas treniraju.

dragance

pre 9 godina

drula legenda, sa ovakvim rukovodstvom i ne treba da budes selektor, treba svi da propadnu i da se uruse zajedno sa advokatom pa da se ponovo formira neko normalno fudbalsko telo koje ce vuci pametne poteze, a ne ovakve gluposti, e tad ces ti drulo konacno sesti na ono mesto gde i pripadas...

petros011

pre 9 godina

Steta , prava steta , sto Druli nije pruzena sansa. Obzirom na uspeh sa mladom reprezentacijom , koji je postigao , i prikazanom igrom na prijateljskim utakmicama , mislim da bi mu trebalo pruziti podrsku.. Cenig ga vise od mnogih drugih izvikanih domacih i stranih strucnjaka!
Drula za selektora!

Haizenberg

pre 9 godina

Zao mi je i voleo sam da ostanes ali realno reprezentacija nije mesto za vezbu ne iskusnih trenera vec treba neki dokazan koji ce nesto od nje napraviti.Imali smo mi Deju i videli kako smo prosli.Sa mladima si radio dobro i sad nastavi u nekom klubu pa za 10-15 god kad iskalis zanat eto tebe opet.Sto se tice plate ni jedan trener nije skup ako rezultati dodju a sto se tice pracenja igara reprezentacije ja je ne gledam zbog selektora vec zbog cinjenice da ona predstavlja Srbiju.

NEDJA

pre 9 godina

Kako smarate sa Drulovicem.Covek samo kratko vodio Banat,Dravu iz Slovenije i jedan klub iz Angole i odmah da bude selektor.Svaka cast za uspeh sa omladincima ali zbog tog jednog uspeha sa mladjim kategorijama postaviti ga na tako odgovorno mesto malo je suludo.Koje upuceniji zna da smo se na cistu srecu plasirali na to EP jer smo izgubili od Svajcarske koja nam je velikim kiksom u 3.kolu kvalifikacija otvorila vrata EP.

Stevan

pre 9 godina

Podrska za Drulovica. A ako napisem sta mislim o celnicima FSS nece mi objaviti komentar. U svakom slucaju najbolje bi bilo da vodis reprezentaciju posle cistke u FSS.

neutralni felsh

pre 9 godina

mogu sa potpišem da će advokate doživeti totalni fijasko, kao i klemente. Jedan je Radomir Antić.
(lolz, 23. jul 2014 10:20)

imamo li na svetu jos nekog trenera osim radomira antica? svaka cast, ali covek je bio, pokusao nesto da uradi, pa nije uspeo, i otisao je. to je proslost, ajd da gledamo malo napred. jer malo je detinjasto da non stop trazimo nesto sto je bilo - i plus se nije pokazalo bas nesto narocito uspesno niti revolucionarno.
dosta vise sa trenerima koji su sa igracima na "bre" i da se sve svodi na to da li su ko burazeri. od antica sam ocekivao cvrstu ruku, disciplinu, ali on se brzo utopio u nase veselo sivilo grljenja i ljubakanja sa igracima, a obaveza nigde, pa jedan vidic je igrao ko da je tek iz petlica izasao: opusteno, dizi ruke to je mondijal, ovaj moze a onaj ne moze da igra. zurke provod i opustencija. adio, daj nekog ko nece da redja na papiru najjace figurice, nego one najkorisnije, pomalo sahovski receno.

stevan

pre 9 godina

Pravi je izbor Advokat jer nama treba iskusan trener, a ne neko ko se tek obučava. Uz sve poštovanje prema Drulovicu, on i nije više tako mlad trener i bojim se da nece imati zapaženih rezultata jer je naša struka očajna godinama. Uvek se govorio da je nama potreban neki Nemac ili Holandjanin koji će nas dovesti u red. Što se tiče Karadzica, ja jos govorim od SP2006 i one katastrofe da je on trebao da ode i nikad se ne vrati. Tako isto i Ilija Petkovic. Od tih likova nikad nismo čuli zašto smo doživeli brodolom.

ko to šiša ovce i zbog čega?

pre 9 godina

I treba da bude razočaran, i Drulović i svi navijači i poklonici fudbala, a još više osiromašeni srpski narod. Već smo imali poznate strane menadžere na mestu selektora, a i u klubovima, koji na kraju nisu postigli nikakav uspeh, samo su uzeli debele srpske pare i odneli kućama. Nasuprot tome, Drulović i još dosta naših dobrih stručnjaka žive u Srbiji i tu troše svoje zarade. Strani selektor Advokat uzima milion evra godišnje od ovako siromašne zemlje. Gde je tu logika, ko to plaća, i ko je to odobrio? Sramota! A ugroženi u Obrenovcu još ništa nisu dobili...

igor

pre 9 godina

Zao mi je Drulovica. Smiren, skroman, dokazan kao igrac, a I trener sa omladincima. Ali neko je hteo da da milione za Advokata, a samim tim I sebi pribavi novcanu korist od samog ugovora sa Advokatom. Naravno, u pitanju je Karadzic covek koji ima skoro 80 godina, ali ne planira do kraja zivota da se povuce sa cela FSS. Niko mu nista ne moze, niti jedna vlast iako je upropastio nas fudbal, neko ga stiti, mozda Uefa, velike pare su u igri. Lepo je Djukic jos radnije izjavio kada su ga smenjivali, da do promena na celu FSS mogu dovesti biologija I priroda.
Sramota je sve ovo sto se desava sa nasim nacionalnim savezom, ali neka, strpljenja Drulovicu, doci ce tvoje vreme, ipak je biologija mocnija od bahatosti!! Apsurd, zemlja u kojoj se fudbal raspada, ukljucujuci I dva nacionalna giganta Zvezdu I Partizan, placa milione Advokatu. Srbija, zemlja u odumiranju.

Dejan Durkovic

pre 9 godina

Velika nepravda prema izvrsnom mladom treneru koji je usput i zaduzio savez titulom prvaka Evrope U19.Sumnjam da stranac moze da napravi rezultat poznajuci nas mentalitet.Takodje siguran sam da bi sa Drulovicem bili na Evropskom prvenstvu.

miki

pre 9 godina

neubedljive pobede protiv fudbalskih liliputanaca jamajke i severne irske,remi sa panamom i poraz od nikad goreg brazila...mislim da to i nisu neki rezultati na osnovu bi ljubinko dobio mesto selektora,još ako dodamo to da je tek na početku trenerske karijere...treba mu dati da vodi u21 reprezentaciju,pa jednog dana( ako se dokaže) selektorsko mesto mu sigurno neće pobeći...

Bnea

pre 9 godina

Drulu treba postaviti cim stasa generacija s kojom je osvojio prvenstvo, znaci za sledeci ciklus kvalifikacija za svetsko 2018 god u Rusiji, tada ce ovi klinci imati 23-24 god i to je prava prilika da se uz Nastasica, Matica, Tadica, Gudelja, Markovica, ovog malog iz Groningena koji vec sad je za A reprezentaciju, krene u pohod ka velikim rezultatima

Outsider pravi

pre 9 godina

Nije lako biti izigran i preveslan, ali, kad-tad pašće i aktuelna foteljaška garnitura u FSS. Rezultati u poslednja dva kvalifikaciona ciklusa su dovoljan argument za smenu svih počev od Karadžića. Nažalost, Drulović je majstorski izmanipulisan kao i Đukić svojevremeno. Bolje je da smo nekako angažovali nekog renomiranog holandskog ekonomskog eksperta, ali, nismo mi te sreće...

uvek Zvezda

pre 9 godina

Tako si prošao i dok si bio igrač... Da si ranije igrao u Zvezdi ili Partizanu naigrao bi se i u reprezentaciji. Ovako... Šteta, a tebi sve najbolje.....

nik

pre 9 godina

Jako malo radosti na svetskim i evropskim prvenstvima koje nam je priredila reprezentacija u poslednjih 15 godina, doneo nam jeizmeđu ostalog ova čovek. Setite se samo utakmice protiv Slovenije u Belgiji 2000-te.Prošlogodišnji uspeh sa mladima samo govori da ste na pravom putu g.Druloviću, selektore. Nikad nenametljiv, uvek odmeren i pristojan. Hvala Ljubinko.

Cugur

pre 9 godina

Velika je steta sto ovaj covek nije ostao na mestu koje je zasluzio kako proslogodisnjim vodjenjem omladinaca tako i ovogodisnjim radom. Ime nece samo po sebi doneti boljitak u reprezentaciji. SVAKA CAST MAJSTORE !

dj

pre 9 godina

Ljubinko, svako dobro u karijeri i da ti se sto pre ispuni ta zelja da budes nas selektor. Mislim da je sramota sto su i tebe i nas zamajavali mesecima, trazeci ti iza ledja zamenu iako si na pravi nacin odradio posao koji ti je privremeno poveren i nije bilo nikakvog razloga da ne nastavis dalje. Hvala.

mad

pre 9 godina

Pravi sportski duh covek ima i pored ovih iz saveza. I u reprezentaciji je kao igrac nije bio u prvoj postavi, ali kad udje sa klupe iskoristi to na pravi nacin. Kad se samo setim kako je kreirao preokret protiv Slovenije kad je Boskov vodio reprezentaciju... uf jadni Savo Milosevic je svakih par minuta dobijao loptu na glavu ili na gol liniju, i zbog Drule najvise bio strelac tog prvenstva!

Brkajlo

pre 9 godina

E moj Drula, svaki normalan navijac ove reprezentacije (neverovatno da ih jos ima), misli da je trebalo da ostanes i da krenemo od pocetka u zdrav ciklus formiranja tima, razvoja i uigravanja. Posebno obzirom na rezultate koje si za tako kratko vreme ostvario, i trenersku viziju koju si pokazao.
Medjutim, doveden je Advokat, koji takodje nije los trener, ali definitivno je mnogo gore resenje od Drulovica, samo da bi se stvorio privid u javnosti i da bi se unapred "kupila" odstupnica za buduce lose rezultate, i da bi tada Advokat bio zrtvovan kao svojevremeno drugi stranci. A rukovodstvo FSS koje je, kao i citav taj sistem jedino odgovorno za sve lose rezultate i stravican pad naseg fudbala, ce opet tu oprati ruke.
Iskreno se nadam Drula, da ce ti se zelja ostvariti, ali u nekim lepsim i normalnim vremenima za to, jer ovi sada ni slucajno te ne zasluzuju.

my way

pre 9 godina

Заиста се стекао утисак да се на Друлу не гледа као на неког службеника који технички врши посао док се не запосли нови селектор, али ето, бајни челници ФСС су мислили другачије. Треба му одмах дати да опет води клинце! Ко зна, на крају можда испадне и добро што га нећемо одмах потрошити на месту слектора.

crise de nerfs

pre 9 godina

manet realno ne bi ti isao ni ovako ni onako.Kakve mi patriote imamo koji dolaze i podrzavaju nacionalni tim samo ako je 25c,ako ne pada kisa,ako ovo ako ono.Ugledajmo se na Skote ili Irce malo.Samo pljujemo po nasima,a vidim i po novom selektoru koji jos nije ni potpisao ugovor.Alal nam vera!

taraba FBIH

pre 9 godina

Zalosno da pored toliko srpskih trenera I strucnjaka....vas savez dovodi stranca. Mislim da se nista nece promijeniti dok se cijelokupni savez ne promijeni. Isto kao I u Bosni sto je bilo, I u srbiji samo se mjenjaju selektori a ostalo sve isto...nadam se da ce holandjanin moci da uradi nesto ali tesko je sa korumpiranim savezom I nasim mentalitetom....sretno vam

Džoni

pre 9 godina

Za Drulovića će biti prilike i bolje mu je da sačeka još malo sa reprezentacijom jer naša javnost od ove ekipe očekuje da budu prvaci Evrope pa zamislite neki poraz od Albanije ili tako nešto pa razapeli bi ga! Nisu mi se svideli ni njegovi komentari posle turneje po americi i izjave za igru i "zadovoljstvo" minimalnim porazom od Brazila a videli smo na prvenstvu da taj Brazil da nije igrao kući ne bi ni grupu prošao!

Labud

pre 9 godina

Drule, peci zanat polako. Moje je misljenje da je Drulovic posle u19 trebao da uzme u21. To je logican korak. Videlo se na turneji da se igraci nedovoljno trude. To treba iskoreniti. Da su igraci kidali za njega, ne samo protiv Brazila, to je motiv sam za sebe, vec protiv Jamajke i Paname, mozda bi i dobio sansu.

Dragan

pre 9 godina

Bez kontinuiteta nema nista. U ovoj Srbiji se svelo na to da dovedes nekoga, iskoristis ga jednokratno, sutnes ga, pa dovedes drugoga, i tako u krug. Kad ljudi koji vuku konce vide da se njihov pulen osamostalio, da je usao u stos, da bi mogao da uradi nesto za opste dobro, to je za njih vec alarm da ga treba menjati. I isto je tako i u politici, i u fudbalu, i u privredi...isti princip...i zato propadamo...i tek cemo da propadamo.

runner

pre 9 godina

Наш народ је веома чудан. 99% њих прецењује своје способности и могућности. Да их питате да ли би хтели бити председник државе лии владе сви би листом пристали. Вероватно је за то крива вишедеценијска лоша кадровска политика на свим нивоима друштва. По систему када може он што не могу и ја. Тако је и у фудбалу. Сви би да буду селектори јер је то код насс схваћено као лези 'лебу да те једем. Ако си успешан ту су награде и признања ако си пак неуспешан ником ништа, несносиш никакву одговорност. Поново понављам да се Друловићу о главу обила недавна америчка турнеја. Да се вратио тријумфално сада би вероватно био селектор, овако...Дик Адвокат.