Četvrtak, 03.07.2014.

13:30

Agent: Bertans raskinuo ugovor

Davis Bertans raskinuo je ugovor sa Partizanom NIS, saopštio je putem tvitera njegov agent Arturs Kalnitis.

Izvor: AK

Agent: Bertans raskinuo ugovor IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

116 Komentari

Sortiraj po:

nevidljivi panter

pre 9 godina

Zvezda ponos Srbije, 03. jul 2014 18:17)

FMP ponos zeleznika....stjepana supanca 15a....ponosni kradljivci pehara,jer drugacije nije moglo

nikola

pre 9 godina

-Bertrans otisao za 0e (dugujemu se oko 150.000e)
-Zo otisao za 500.000e (od cega je klub zaradio 300.000e)
-Vesterman odlazi za 0e (istekao ugovor)
-Musli odlazi za 0e (istekao ugovor)
-Milosavljevic odlazi za 0e (istekao ugovor)
-Bogdanovic odlazi za veliki novac (oko 500.000-600.000e)ima ugovor jos na godinu dana.
* 100 % ostaju:Dalo,Gagic,Aranitovic,Marinkovic,Milutinov,Salic,Andric i Bezbradica.
Realno ce otici cela prva petorka,a zarada ce biti taman da pokrije dugovanja prema ekipi od prosle sezone,posto su primili smao jednu platu,a ne zaboravite da ti igraci nemaju male ugovore.Zo je imao 200.000e po sezoni,vesterman 150.000e,Bogdanovic 250.000e,Bertrans 120.000e.
(realno, 3. jul 2014 13:44)

1) Vesterman ima ugovor na jos 1 godinu,2)Bogdan ima ugovor na jos 2 godine,3)Bogdan ima platu 90 000 evra godisnje(vidim da se ti vodis logikom da ako igrac daje po 25 poena automatski ima i ogromnu platu),on je kao klinac potpisao na 5 godina,a posle produzio na jos jednu,a sve to kada je bio daleko od ovog sada igraca,5)za Bogdanovo obestecenje ce se uzeti oko milion evra, 4)Musliju istice ugovor,ali svakako za njega nebi uzeli obestecenje i da mu ne istice

Zvezda ponos Srbije

pre 9 godina

Lovernj: "prelazak u Himki je naravno veliki korak napred u mojoj karijeri"

Bogdanović: "da je do mene odmah bih otišao u Finiks, neću da čekam", "posle incidenta sa Vujoševićem hteo sam samo da odem i završim priču sa partizanom"

Bertans, Kinsi-daleko vam lepa kuća, bežimo mi odavde

Katić, Mačvan, Raduljica, Miljenović..- mašemo menicom i čekamo pare

Evroliga - partizan? Ko je to?

Grobari - Ma Evroliga ionako nije bitna, bitan je Kup Paje Patka.

Samo se vi i dalje zaluđujte i verujte čoveku koji laže čim otvori usta i njegovom portparolu Tegeltiji kome partizan plaća sva putovanja. Cela Evropa vas je provalila i zato Evroliga neće ni kvalifikacije da vam da, a vi i dalje slavite titule uz odnos bacanja 39:18, tuče, prebijanje, pljuvanje i psovanje sudija, kumovske veze, šuteve iz auta... Tek će da vam se vrati za sve. U godini u kojoj neprekidno kukate za pare dobili ste 3 miliona od države naspram Zvezdinih 900.000. Možete misliti kakav je odnos bio dok vam je bilo dobro. Vujošević je obrukao i CSKA i našu reprezentaciju i bruka partizan. Skor u Evroligi vam je katastrofalan, jednom ste iz 12 pokušaja na sreću dogurali malo dalje i zaboravljate sve ostale sezone i poraze sa 40+. Najveći vam uspeh što ste osvajali prvenstva najvećim skandalima u istoriji ili kada je Zvezda startovala sa 3 igrača jer nije imala ni dinara. Tad ste se smejali našem budžetu i slavili. 13 godina vam daju šakom i kapom dok druge gase a vi još pevate džaba vam novci?! Koji sumrak svesti.

micaberic

pre 9 godina

Ovo se stalno desava, nama bas ne ali eto, mora jednom... Bertansu je izgleda propala kombinacija za san antonio i galata nije slucajno ponudila dosta manje obestecenje od realnog a preko menadzera bertansu ponudili dobar ugovor, posto sigurno znaju kakva je situacija sa placanjem... mi smo to odbili i onda naravno da ce igrac kome dugujete da vam ode... uvek morate da izmirite obavaze prema igracima koje treba da prodate, pogotovo ako su stranci... a vi limeni da cutite vama je pobglo njih hiljadu

Zex1

pre 9 godina

Malo li je odigrao za dz?! Koliko bi odgovaralo, jos bar dve sezone, pa da oprosti sve!? Ili bi i to bilo malo? Posle ovakvih prozivki, ne bi trebao da oprosti. Siguran sam da bi vi radili dzabaka i 3 meseca, a nije pitanje ni sa koliko volje! Ima li koga da razmislja u klubu o ovakvim situacijama? Hteli vece pare a on da ne zna!?
Na jednoj utakmici nize lige namesti trener utakmicu, nama nebitnu, protiv jaceg kluba,a da niko ne zna! Ovi nasi pocinju da gube, ocekivano, al proradi neki inat, i do kraja preokrenu ... Mangup na kraju, kao, ma trebali smo da izgubimo, i morao pare da vrati! Hteo sve samo za sebe! Tako da ako je postojala neka kombinacija veca od 200.000 mogao je bar i on da zna! Da igram solidno, a da me pomazu i hrane starije kolege!? Na sta to lici!? Jos linc ako hocu bolje!?

Bodibond

pre 9 godina

To je to, za ovo smo se zalagali cele dve sezone poslednje, a to je: Izbaciti Partizan iz EL, samim tim neko drugi postace institucija. E pa to je to gospodo odoste vi tamo gde vam je i mesto a mi smo uspeli ma KKCZ i dovidjenja zurimo u EL !!!

Ko hoće veće izgubi ono iz vreće

pre 9 godina

Još jedan dokaz nesposobne uprave Partizana. Pa bolje da ste prhvatili tih 200 000 eura. Šta ćete da dobijete sad?

Sad ode u Galatasaraj za DŽ.

Maks

pre 9 godina

Cemu toliki kompleksi od strane delija? Alo momci, FK vam se gasi i vi cete nesto nama da pricate. Decko ima neki dogovor sa partizanom i to je to.
Zasto niste komentarisali Zofri Lovernja, Nikolu Pekovica, Milenka Tepica, Bogdana Bogdanovica, Lea Vestermana, Tarensa Kinzija, Milana Macvana itd???
Navedite mi 2 imena igraca KK Zvezde koji su oprostili dug?

crise de nerfs

pre 9 godina

Grobari ako misle dobro svom klubu treba da se okrenu protiv uprave i nesposobnog menadzmenta.Preduslov za to je da postoji svest o tome koliko novca su svih ovih sezona imali(citaj dobili od grada),koliko nakon svega imaju-a koliko bi trebalo da imaju.U tom trouglu lezi sustina ove "nezapamcene dominacije".

loznica

pre 9 godina

Za pametne to nije nista cudno. Samo mi nisu gurbeti jasni sa omalovazavanjem. Ili za njih stvarno vazi NADA POSLEDNJA UMIRE. Za 13 godina mmnogi su bezali iz Partizana, a posledice su ocigledne!!!!!

J.D.Aleksandar

pre 9 godina

Ja sam lepo napisao da ce Partizan sledece godine ciniti Westerman,Dalo,Tepic,Marinkovic,Andric,Milosavljevic,Glisic,Salic,Milutinov ! Uveliko se vode pregovori sa FK Partizan o pomoci KK Partizan u vidu 12% od svakog fudbalskog transfera ! SD Partizan ce od sezone 2015/16 ciniti cetiri kluba koji ce ciniti FK,KK,VK i RK,svi ostali klubovi bice raspusteni i vise nece postojati,a ujedno ce imati vise sredstava za ova cetiri kluba.Pozdrav svim Grobarima i bez brige,sledece godine bicemo jos ponosniji na nas Kosarkaski klub,opet ce biti +20,30 kao i predhodnih godina !

Slaviša

pre 9 godina

Čovićevi sledbenici, žreb za Evroligu će uskoro, pravite grupe koje bi voleli, udarite skauting klubova, pustite nas. Nismo isti. Ne razumete ovo. Ovako je svake godine, opušteno.

shiki

pre 9 godina

A da odete malo na vest da ste u petom sesiru, da ce uskoro zreb za euroligu. Opet likujete nad nasim problemima ali nema veze. Opet ce doci jun 2015.

dexim

pre 9 godina

Dug prema Bertansu je bio veci od 200 hiljada koliko je nudio Galatasaraj tako da su se Berta i Partizan dogovorili da ovaj postane slobodan igrac ali i da oprosti dug. (corsokak, 03. jul 2014 13:53)

Samo se ti tesi...

milos

pre 9 godina

Grobar sam i pratim kk partizan od kada znam za kosarku! Niko nije lud da igra za dzabe pa podrzavam Bertansa i sve koji zele da odu! Hvala momci za sve!!

Priboj PFC

pre 9 godina

Hvala Berta za sve što si uradio za Partizan! Želim ti puno sreće u nastavku karijere! A vi Panteri,nastavite da ubeđujete sebe da je klub za koji navijate zvezda!

Dexim

pre 9 godina

A da odete malo na vest da ste u petom sesiru, da ce uskoro zreb za euroligu. Opet likujete nad nasim problemima ali nema veze. Opet ce doci jun 2015. (shiki, 03. jul 2014 14:10)

Vi ste poslednji koji bi trevalo nekome da spocitavate likovanje. Likovali ste zbog desavanja u fkcz non stop... au kkcz da ne govorim.

Fleu

pre 9 godina

Iskreno volim Bertu puno, ali me od povratka na parket uopste nije odusevio, povreda je uticala mnogo na njega ostao je samo prosecan igrac

only FaH

pre 9 godina

Raspad u voljenom klubu. Privatizujte ga, molim vas, promenite nesto, ne mogu da gledam kako tonemo sve dublje, a ne vidim bolje sutra...

Nemanja

pre 9 godina

Evo to su ti casovi ljubavi... P.S. Desava vam se ono sto se nama desavalo jer ne igramo evroligu, i svi su hteli kod vas a niko kod nas bas iz tog razloga! S obzirom da ste svaki put evroligu obezbedili kradjom bilo vam je lakse da privucete igrace koji su spremni i dzabe da igraju samo da ih neko vidi na velikoj sceni i da kasnije obezbede dobar ugovor. U prevodu, ako sledece sezone ne obezbedite evroligu vi ste potpuno gotovi, nece vas biti ni na mapi... pozdrav grobarima

Pep

pre 9 godina

E, moj Davise. Toliko je igraca napravljeno u Partizanu u poslednjih 12 sezone. Pocev od Krstica, Velickovica, Perovica, Tepica, Tripkovica,Veselija, Pekovica,Marica, pa do tvojih saigraca Lucica, Bogdanovica, Lovernja i svi oni su imali izlaz iz ugovora jer nisu primili dosta plata, ali NIKO od njih nije podneto zahtev za raskid vec su iz zahvalnosti prema Partizanu, Vujosevicu, Todoricu, Danilovicu cekali da Partizan dobije pravu ponudu i da Partizan zaradi nesto. Samo si ti raskinuo ugovor i tako si bar kod mene dosta pao.

Sto volim da vas `ladim

pre 9 godina

Ovim se potvrdjuju moje tvrdnje. Mozda je za Lovernja uplaceno nekih 200000 evra, a ostatak otisao na isplatu zaostalih zarada Francuzu, koja nije mala. Bertans ide dzabe, a i Bogdan ce za neku simbolicnu cifru, a mozda i dzabe. Jednostavno, ovo je bio izuzetno skup tim Partizana, koji klub nije mogao da isprati. E sad sto je stvorena slika u javnosti da je Zvezdin tim skuplji, to je druga prica. Nazalost ali KATANAC

Filip

pre 9 godina

A časovi ljubavi? A deljenje jedne stipendije među prijateljima? A porodična atmosfera? A kuhinja Bogdanove majke? A džeparac od Pavlovića i Tepića?

rocky

pre 9 godina

Fazon bolje njemu 100.000 u dzep nego Partizannu 200.000. Nema razloga da oseca bilo kakvu odgovornost prema Partizanu niti da ga bilo ko krivi. Od necega mora da se zivi. Dao je 200% svojih mogucnosti. Srecno majstore pa da nam se vratis u neka srecnija vremena!

corsokak

pre 9 godina

Dug prema Bertansu je bio veci od 200 hiljada koliko je nudio Galatasaraj tako da su se Berta i Partizan dogovorili da ovaj postane slobodan igrac ali i da oprosti dug.

igor

pre 9 godina

odlican ,mlad ,perspektivan igrac ...mislim da bi bilo pametno dovesti ga u Zvezdu umesto Simonovica i Radenovica koji su vec za staro gvozdje ...

deki

pre 9 godina

Totalni raspad sistema.Otisla cela prva postava,ceka se jos Bogdanov potpis za CSKA.Izgleda da nije sve u ljubavi,da ima nesto i u novcu. :D

hours of love

pre 9 godina

jel to znaci da partizan ne dobija ni dinara od buduceg transfera i da je verovatno bertans oprostio sva dugovanja u zamenu za raskid ?!

bilo ko

pre 9 godina

si ti neki gradski šmeker, ae bolje gledaj da napravite neke igrače osim što znate da prozivate i kradete...
Lipovija i Lazića ste ostavili možda i bude nešto od njih. Ali najgori ste ikada, boga mi...

pek

pre 9 godina

Mnogo trofeja, evroligaskih uspeha radosti i veselja prosli smo sa tobom. Hvala legendo, naravno da je doslo vreme da resis egzistenciju i zaradis novac. Tri godine si igrao za nase emocije a mi smo sa tribina to osecali i koliko god mogli podrskom vracali. Ko je bio deo ove price, razumece. Srecno veliki covece...

Nikola

pre 9 godina

Zaigrala mecka i pred vasim vratima i veoma mi je drago zbog toga kad se setim kako ste se nama smejali ranijih godina.Ali u sportu kao i u zivotu sve se vraca.

Coa

pre 9 godina

Casovi ljubavi u punom sjaju. Smesno mi je kojom brzinom pada Vujoseviceva demagogija. Tuzno mi je kada se setim da sam navijao za Partizan svim srcem u Euroligi iako sam delija, cak mi je bilo jako zao kada su izgubili protiv Olimpijakosa. Medjutim otkad Dule poceo da siri demagogiju i mrznju odvratio me je sto posto od toga.

ja

pre 9 godina

Za sve one koji ce ironicno da spomonju casove ljubavi. Naravno da su casovi ljubavi kad igraci sezonu igraju sa jadnom platom i raznesu zvezdu ciji je budzet jedank finsijama fonda za poplave.

realno

pre 9 godina

-Bertrans otisao za 0e (dugujemu se oko 150.000e)
-Zo otisao za 500.000e (od cega je klub zaradio 300.000e)
-Vesterman odlazi za 0e (istekao ugovor)
-Musli odlazi za 0e (istekao ugovor)
-Milosavljevic odlazi za 0e (istekao ugovor)
-Bogdanovic odlazi za veliki novac (oko 500.000-600.000e)ima ugovor jos na godinu dana.
* 100 % ostaju:Dalo,Gagic,Aranitovic,Marinkovic,Milutinov,Salic,Andric i Bezbradica.
Realno ce otici cela prva petorka,a zarada ce biti taman da pokrije dugovanja prema ekipi od prosle sezone,posto su primili smao jednu platu,a ne zaboravite da ti igraci nemaju male ugovore.Zo je imao 200.000e po sezoni,vesterman 150.000e,Bogdanovic 250.000e,Bertrans 120.000e.

Filip

pre 9 godina

A časovi ljubavi? A deljenje jedne stipendije među prijateljima? A porodična atmosfera? A kuhinja Bogdanove majke? A džeparac od Pavlovića i Tepića?

pek

pre 9 godina

Mnogo trofeja, evroligaskih uspeha radosti i veselja prosli smo sa tobom. Hvala legendo, naravno da je doslo vreme da resis egzistenciju i zaradis novac. Tri godine si igrao za nase emocije a mi smo sa tribina to osecali i koliko god mogli podrskom vracali. Ko je bio deo ove price, razumece. Srecno veliki covece...

Sto volim da vas `ladim

pre 9 godina

Ovim se potvrdjuju moje tvrdnje. Mozda je za Lovernja uplaceno nekih 200000 evra, a ostatak otisao na isplatu zaostalih zarada Francuzu, koja nije mala. Bertans ide dzabe, a i Bogdan ce za neku simbolicnu cifru, a mozda i dzabe. Jednostavno, ovo je bio izuzetno skup tim Partizana, koji klub nije mogao da isprati. E sad sto je stvorena slika u javnosti da je Zvezdin tim skuplji, to je druga prica. Nazalost ali KATANAC

milos

pre 9 godina

Grobar sam i pratim kk partizan od kada znam za kosarku! Niko nije lud da igra za dzabe pa podrzavam Bertansa i sve koji zele da odu! Hvala momci za sve!!

Nemanja

pre 9 godina

Evo to su ti casovi ljubavi... P.S. Desava vam se ono sto se nama desavalo jer ne igramo evroligu, i svi su hteli kod vas a niko kod nas bas iz tog razloga! S obzirom da ste svaki put evroligu obezbedili kradjom bilo vam je lakse da privucete igrace koji su spremni i dzabe da igraju samo da ih neko vidi na velikoj sceni i da kasnije obezbede dobar ugovor. U prevodu, ako sledece sezone ne obezbedite evroligu vi ste potpuno gotovi, nece vas biti ni na mapi... pozdrav grobarima

Coa

pre 9 godina

Casovi ljubavi u punom sjaju. Smesno mi je kojom brzinom pada Vujoseviceva demagogija. Tuzno mi je kada se setim da sam navijao za Partizan svim srcem u Euroligi iako sam delija, cak mi je bilo jako zao kada su izgubili protiv Olimpijakosa. Medjutim otkad Dule poceo da siri demagogiju i mrznju odvratio me je sto posto od toga.

Zvezda ponos Srbije

pre 9 godina

Lovernj: "prelazak u Himki je naravno veliki korak napred u mojoj karijeri"

Bogdanović: "da je do mene odmah bih otišao u Finiks, neću da čekam", "posle incidenta sa Vujoševićem hteo sam samo da odem i završim priču sa partizanom"

Bertans, Kinsi-daleko vam lepa kuća, bežimo mi odavde

Katić, Mačvan, Raduljica, Miljenović..- mašemo menicom i čekamo pare

Evroliga - partizan? Ko je to?

Grobari - Ma Evroliga ionako nije bitna, bitan je Kup Paje Patka.

Samo se vi i dalje zaluđujte i verujte čoveku koji laže čim otvori usta i njegovom portparolu Tegeltiji kome partizan plaća sva putovanja. Cela Evropa vas je provalila i zato Evroliga neće ni kvalifikacije da vam da, a vi i dalje slavite titule uz odnos bacanja 39:18, tuče, prebijanje, pljuvanje i psovanje sudija, kumovske veze, šuteve iz auta... Tek će da vam se vrati za sve. U godini u kojoj neprekidno kukate za pare dobili ste 3 miliona od države naspram Zvezdinih 900.000. Možete misliti kakav je odnos bio dok vam je bilo dobro. Vujošević je obrukao i CSKA i našu reprezentaciju i bruka partizan. Skor u Evroligi vam je katastrofalan, jednom ste iz 12 pokušaja na sreću dogurali malo dalje i zaboravljate sve ostale sezone i poraze sa 40+. Najveći vam uspeh što ste osvajali prvenstva najvećim skandalima u istoriji ili kada je Zvezda startovala sa 3 igrača jer nije imala ni dinara. Tad ste se smejali našem budžetu i slavili. 13 godina vam daju šakom i kapom dok druge gase a vi još pevate džaba vam novci?! Koji sumrak svesti.

ja

pre 9 godina

Za sve one koji ce ironicno da spomonju casove ljubavi. Naravno da su casovi ljubavi kad igraci sezonu igraju sa jadnom platom i raznesu zvezdu ciji je budzet jedank finsijama fonda za poplave.

Nikola

pre 9 godina

Zaigrala mecka i pred vasim vratima i veoma mi je drago zbog toga kad se setim kako ste se nama smejali ranijih godina.Ali u sportu kao i u zivotu sve se vraca.

corsokak

pre 9 godina

Dug prema Bertansu je bio veci od 200 hiljada koliko je nudio Galatasaraj tako da su se Berta i Partizan dogovorili da ovaj postane slobodan igrac ali i da oprosti dug.

deki

pre 9 godina

Totalni raspad sistema.Otisla cela prva postava,ceka se jos Bogdanov potpis za CSKA.Izgleda da nije sve u ljubavi,da ima nesto i u novcu. :D

rocky

pre 9 godina

Fazon bolje njemu 100.000 u dzep nego Partizannu 200.000. Nema razloga da oseca bilo kakvu odgovornost prema Partizanu niti da ga bilo ko krivi. Od necega mora da se zivi. Dao je 200% svojih mogucnosti. Srecno majstore pa da nam se vratis u neka srecnija vremena!

realno

pre 9 godina

-Bertrans otisao za 0e (dugujemu se oko 150.000e)
-Zo otisao za 500.000e (od cega je klub zaradio 300.000e)
-Vesterman odlazi za 0e (istekao ugovor)
-Musli odlazi za 0e (istekao ugovor)
-Milosavljevic odlazi za 0e (istekao ugovor)
-Bogdanovic odlazi za veliki novac (oko 500.000-600.000e)ima ugovor jos na godinu dana.
* 100 % ostaju:Dalo,Gagic,Aranitovic,Marinkovic,Milutinov,Salic,Andric i Bezbradica.
Realno ce otici cela prva petorka,a zarada ce biti taman da pokrije dugovanja prema ekipi od prosle sezone,posto su primili smao jednu platu,a ne zaboravite da ti igraci nemaju male ugovore.Zo je imao 200.000e po sezoni,vesterman 150.000e,Bogdanovic 250.000e,Bertrans 120.000e.

dexim

pre 9 godina

Dug prema Bertansu je bio veci od 200 hiljada koliko je nudio Galatasaraj tako da su se Berta i Partizan dogovorili da ovaj postane slobodan igrac ali i da oprosti dug. (corsokak, 03. jul 2014 13:53)

Samo se ti tesi...

Dexim

pre 9 godina

A da odete malo na vest da ste u petom sesiru, da ce uskoro zreb za euroligu. Opet likujete nad nasim problemima ali nema veze. Opet ce doci jun 2015. (shiki, 03. jul 2014 14:10)

Vi ste poslednji koji bi trevalo nekome da spocitavate likovanje. Likovali ste zbog desavanja u fkcz non stop... au kkcz da ne govorim.

hours of love

pre 9 godina

jel to znaci da partizan ne dobija ni dinara od buduceg transfera i da je verovatno bertans oprostio sva dugovanja u zamenu za raskid ?!

Priboj PFC

pre 9 godina

Hvala Berta za sve što si uradio za Partizan! Želim ti puno sreće u nastavku karijere! A vi Panteri,nastavite da ubeđujete sebe da je klub za koji navijate zvezda!

Maks

pre 9 godina

Cemu toliki kompleksi od strane delija? Alo momci, FK vam se gasi i vi cete nesto nama da pricate. Decko ima neki dogovor sa partizanom i to je to.
Zasto niste komentarisali Zofri Lovernja, Nikolu Pekovica, Milenka Tepica, Bogdana Bogdanovica, Lea Vestermana, Tarensa Kinzija, Milana Macvana itd???
Navedite mi 2 imena igraca KK Zvezde koji su oprostili dug?

igor

pre 9 godina

odlican ,mlad ,perspektivan igrac ...mislim da bi bilo pametno dovesti ga u Zvezdu umesto Simonovica i Radenovica koji su vec za staro gvozdje ...

J.D.Aleksandar

pre 9 godina

Ja sam lepo napisao da ce Partizan sledece godine ciniti Westerman,Dalo,Tepic,Marinkovic,Andric,Milosavljevic,Glisic,Salic,Milutinov ! Uveliko se vode pregovori sa FK Partizan o pomoci KK Partizan u vidu 12% od svakog fudbalskog transfera ! SD Partizan ce od sezone 2015/16 ciniti cetiri kluba koji ce ciniti FK,KK,VK i RK,svi ostali klubovi bice raspusteni i vise nece postojati,a ujedno ce imati vise sredstava za ova cetiri kluba.Pozdrav svim Grobarima i bez brige,sledece godine bicemo jos ponosniji na nas Kosarkaski klub,opet ce biti +20,30 kao i predhodnih godina !

micaberic

pre 9 godina

Ovo se stalno desava, nama bas ne ali eto, mora jednom... Bertansu je izgleda propala kombinacija za san antonio i galata nije slucajno ponudila dosta manje obestecenje od realnog a preko menadzera bertansu ponudili dobar ugovor, posto sigurno znaju kakva je situacija sa placanjem... mi smo to odbili i onda naravno da ce igrac kome dugujete da vam ode... uvek morate da izmirite obavaze prema igracima koje treba da prodate, pogotovo ako su stranci... a vi limeni da cutite vama je pobglo njih hiljadu

Ko hoće veće izgubi ono iz vreće

pre 9 godina

Još jedan dokaz nesposobne uprave Partizana. Pa bolje da ste prhvatili tih 200 000 eura. Šta ćete da dobijete sad?

Sad ode u Galatasaraj za DŽ.

Slaviša

pre 9 godina

Čovićevi sledbenici, žreb za Evroligu će uskoro, pravite grupe koje bi voleli, udarite skauting klubova, pustite nas. Nismo isti. Ne razumete ovo. Ovako je svake godine, opušteno.

Pep

pre 9 godina

E, moj Davise. Toliko je igraca napravljeno u Partizanu u poslednjih 12 sezone. Pocev od Krstica, Velickovica, Perovica, Tepica, Tripkovica,Veselija, Pekovica,Marica, pa do tvojih saigraca Lucica, Bogdanovica, Lovernja i svi oni su imali izlaz iz ugovora jer nisu primili dosta plata, ali NIKO od njih nije podneto zahtev za raskid vec su iz zahvalnosti prema Partizanu, Vujosevicu, Todoricu, Danilovicu cekali da Partizan dobije pravu ponudu i da Partizan zaradi nesto. Samo si ti raskinuo ugovor i tako si bar kod mene dosta pao.

nikola

pre 9 godina

-Bertrans otisao za 0e (dugujemu se oko 150.000e)
-Zo otisao za 500.000e (od cega je klub zaradio 300.000e)
-Vesterman odlazi za 0e (istekao ugovor)
-Musli odlazi za 0e (istekao ugovor)
-Milosavljevic odlazi za 0e (istekao ugovor)
-Bogdanovic odlazi za veliki novac (oko 500.000-600.000e)ima ugovor jos na godinu dana.
* 100 % ostaju:Dalo,Gagic,Aranitovic,Marinkovic,Milutinov,Salic,Andric i Bezbradica.
Realno ce otici cela prva petorka,a zarada ce biti taman da pokrije dugovanja prema ekipi od prosle sezone,posto su primili smao jednu platu,a ne zaboravite da ti igraci nemaju male ugovore.Zo je imao 200.000e po sezoni,vesterman 150.000e,Bogdanovic 250.000e,Bertrans 120.000e.
(realno, 3. jul 2014 13:44)

1) Vesterman ima ugovor na jos 1 godinu,2)Bogdan ima ugovor na jos 2 godine,3)Bogdan ima platu 90 000 evra godisnje(vidim da se ti vodis logikom da ako igrac daje po 25 poena automatski ima i ogromnu platu),on je kao klinac potpisao na 5 godina,a posle produzio na jos jednu,a sve to kada je bio daleko od ovog sada igraca,5)za Bogdanovo obestecenje ce se uzeti oko milion evra, 4)Musliju istice ugovor,ali svakako za njega nebi uzeli obestecenje i da mu ne istice

crise de nerfs

pre 9 godina

Grobari ako misle dobro svom klubu treba da se okrenu protiv uprave i nesposobnog menadzmenta.Preduslov za to je da postoji svest o tome koliko novca su svih ovih sezona imali(citaj dobili od grada),koliko nakon svega imaju-a koliko bi trebalo da imaju.U tom trouglu lezi sustina ove "nezapamcene dominacije".

only FaH

pre 9 godina

Raspad u voljenom klubu. Privatizujte ga, molim vas, promenite nesto, ne mogu da gledam kako tonemo sve dublje, a ne vidim bolje sutra...

bilo ko

pre 9 godina

si ti neki gradski šmeker, ae bolje gledaj da napravite neke igrače osim što znate da prozivate i kradete...
Lipovija i Lazića ste ostavili možda i bude nešto od njih. Ali najgori ste ikada, boga mi...

shiki

pre 9 godina

A da odete malo na vest da ste u petom sesiru, da ce uskoro zreb za euroligu. Opet likujete nad nasim problemima ali nema veze. Opet ce doci jun 2015.

loznica

pre 9 godina

Za pametne to nije nista cudno. Samo mi nisu gurbeti jasni sa omalovazavanjem. Ili za njih stvarno vazi NADA POSLEDNJA UMIRE. Za 13 godina mmnogi su bezali iz Partizana, a posledice su ocigledne!!!!!

Fleu

pre 9 godina

Iskreno volim Bertu puno, ali me od povratka na parket uopste nije odusevio, povreda je uticala mnogo na njega ostao je samo prosecan igrac

Bodibond

pre 9 godina

To je to, za ovo smo se zalagali cele dve sezone poslednje, a to je: Izbaciti Partizan iz EL, samim tim neko drugi postace institucija. E pa to je to gospodo odoste vi tamo gde vam je i mesto a mi smo uspeli ma KKCZ i dovidjenja zurimo u EL !!!

Zex1

pre 9 godina

Malo li je odigrao za dz?! Koliko bi odgovaralo, jos bar dve sezone, pa da oprosti sve!? Ili bi i to bilo malo? Posle ovakvih prozivki, ne bi trebao da oprosti. Siguran sam da bi vi radili dzabaka i 3 meseca, a nije pitanje ni sa koliko volje! Ima li koga da razmislja u klubu o ovakvim situacijama? Hteli vece pare a on da ne zna!?
Na jednoj utakmici nize lige namesti trener utakmicu, nama nebitnu, protiv jaceg kluba,a da niko ne zna! Ovi nasi pocinju da gube, ocekivano, al proradi neki inat, i do kraja preokrenu ... Mangup na kraju, kao, ma trebali smo da izgubimo, i morao pare da vrati! Hteo sve samo za sebe! Tako da ako je postojala neka kombinacija veca od 200.000 mogao je bar i on da zna! Da igram solidno, a da me pomazu i hrane starije kolege!? Na sta to lici!? Jos linc ako hocu bolje!?

nevidljivi panter

pre 9 godina

Zvezda ponos Srbije, 03. jul 2014 18:17)

FMP ponos zeleznika....stjepana supanca 15a....ponosni kradljivci pehara,jer drugacije nije moglo

Sto volim da vas `ladim

pre 9 godina

Ovim se potvrdjuju moje tvrdnje. Mozda je za Lovernja uplaceno nekih 200000 evra, a ostatak otisao na isplatu zaostalih zarada Francuzu, koja nije mala. Bertans ide dzabe, a i Bogdan ce za neku simbolicnu cifru, a mozda i dzabe. Jednostavno, ovo je bio izuzetno skup tim Partizana, koji klub nije mogao da isprati. E sad sto je stvorena slika u javnosti da je Zvezdin tim skuplji, to je druga prica. Nazalost ali KATANAC

Filip

pre 9 godina

A časovi ljubavi? A deljenje jedne stipendije među prijateljima? A porodična atmosfera? A kuhinja Bogdanove majke? A džeparac od Pavlovića i Tepića?

Pep

pre 9 godina

E, moj Davise. Toliko je igraca napravljeno u Partizanu u poslednjih 12 sezone. Pocev od Krstica, Velickovica, Perovica, Tepica, Tripkovica,Veselija, Pekovica,Marica, pa do tvojih saigraca Lucica, Bogdanovica, Lovernja i svi oni su imali izlaz iz ugovora jer nisu primili dosta plata, ali NIKO od njih nije podneto zahtev za raskid vec su iz zahvalnosti prema Partizanu, Vujosevicu, Todoricu, Danilovicu cekali da Partizan dobije pravu ponudu i da Partizan zaradi nesto. Samo si ti raskinuo ugovor i tako si bar kod mene dosta pao.

Nemanja

pre 9 godina

Evo to su ti casovi ljubavi... P.S. Desava vam se ono sto se nama desavalo jer ne igramo evroligu, i svi su hteli kod vas a niko kod nas bas iz tog razloga! S obzirom da ste svaki put evroligu obezbedili kradjom bilo vam je lakse da privucete igrace koji su spremni i dzabe da igraju samo da ih neko vidi na velikoj sceni i da kasnije obezbede dobar ugovor. U prevodu, ako sledece sezone ne obezbedite evroligu vi ste potpuno gotovi, nece vas biti ni na mapi... pozdrav grobarima

Zvezda ponos Srbije

pre 9 godina

Lovernj: "prelazak u Himki je naravno veliki korak napred u mojoj karijeri"

Bogdanović: "da je do mene odmah bih otišao u Finiks, neću da čekam", "posle incidenta sa Vujoševićem hteo sam samo da odem i završim priču sa partizanom"

Bertans, Kinsi-daleko vam lepa kuća, bežimo mi odavde

Katić, Mačvan, Raduljica, Miljenović..- mašemo menicom i čekamo pare

Evroliga - partizan? Ko je to?

Grobari - Ma Evroliga ionako nije bitna, bitan je Kup Paje Patka.

Samo se vi i dalje zaluđujte i verujte čoveku koji laže čim otvori usta i njegovom portparolu Tegeltiji kome partizan plaća sva putovanja. Cela Evropa vas je provalila i zato Evroliga neće ni kvalifikacije da vam da, a vi i dalje slavite titule uz odnos bacanja 39:18, tuče, prebijanje, pljuvanje i psovanje sudija, kumovske veze, šuteve iz auta... Tek će da vam se vrati za sve. U godini u kojoj neprekidno kukate za pare dobili ste 3 miliona od države naspram Zvezdinih 900.000. Možete misliti kakav je odnos bio dok vam je bilo dobro. Vujošević je obrukao i CSKA i našu reprezentaciju i bruka partizan. Skor u Evroligi vam je katastrofalan, jednom ste iz 12 pokušaja na sreću dogurali malo dalje i zaboravljate sve ostale sezone i poraze sa 40+. Najveći vam uspeh što ste osvajali prvenstva najvećim skandalima u istoriji ili kada je Zvezda startovala sa 3 igrača jer nije imala ni dinara. Tad ste se smejali našem budžetu i slavili. 13 godina vam daju šakom i kapom dok druge gase a vi još pevate džaba vam novci?! Koji sumrak svesti.

ja

pre 9 godina

Za sve one koji ce ironicno da spomonju casove ljubavi. Naravno da su casovi ljubavi kad igraci sezonu igraju sa jadnom platom i raznesu zvezdu ciji je budzet jedank finsijama fonda za poplave.

J.D.Aleksandar

pre 9 godina

Ja sam lepo napisao da ce Partizan sledece godine ciniti Westerman,Dalo,Tepic,Marinkovic,Andric,Milosavljevic,Glisic,Salic,Milutinov ! Uveliko se vode pregovori sa FK Partizan o pomoci KK Partizan u vidu 12% od svakog fudbalskog transfera ! SD Partizan ce od sezone 2015/16 ciniti cetiri kluba koji ce ciniti FK,KK,VK i RK,svi ostali klubovi bice raspusteni i vise nece postojati,a ujedno ce imati vise sredstava za ova cetiri kluba.Pozdrav svim Grobarima i bez brige,sledece godine bicemo jos ponosniji na nas Kosarkaski klub,opet ce biti +20,30 kao i predhodnih godina !

pek

pre 9 godina

Mnogo trofeja, evroligaskih uspeha radosti i veselja prosli smo sa tobom. Hvala legendo, naravno da je doslo vreme da resis egzistenciju i zaradis novac. Tri godine si igrao za nase emocije a mi smo sa tribina to osecali i koliko god mogli podrskom vracali. Ko je bio deo ove price, razumece. Srecno veliki covece...

Coa

pre 9 godina

Casovi ljubavi u punom sjaju. Smesno mi je kojom brzinom pada Vujoseviceva demagogija. Tuzno mi je kada se setim da sam navijao za Partizan svim srcem u Euroligi iako sam delija, cak mi je bilo jako zao kada su izgubili protiv Olimpijakosa. Medjutim otkad Dule poceo da siri demagogiju i mrznju odvratio me je sto posto od toga.

Maks

pre 9 godina

Cemu toliki kompleksi od strane delija? Alo momci, FK vam se gasi i vi cete nesto nama da pricate. Decko ima neki dogovor sa partizanom i to je to.
Zasto niste komentarisali Zofri Lovernja, Nikolu Pekovica, Milenka Tepica, Bogdana Bogdanovica, Lea Vestermana, Tarensa Kinzija, Milana Macvana itd???
Navedite mi 2 imena igraca KK Zvezde koji su oprostili dug?

Slaviša

pre 9 godina

Čovićevi sledbenici, žreb za Evroligu će uskoro, pravite grupe koje bi voleli, udarite skauting klubova, pustite nas. Nismo isti. Ne razumete ovo. Ovako je svake godine, opušteno.

Bodibond

pre 9 godina

To je to, za ovo smo se zalagali cele dve sezone poslednje, a to je: Izbaciti Partizan iz EL, samim tim neko drugi postace institucija. E pa to je to gospodo odoste vi tamo gde vam je i mesto a mi smo uspeli ma KKCZ i dovidjenja zurimo u EL !!!

Dexim

pre 9 godina

A da odete malo na vest da ste u petom sesiru, da ce uskoro zreb za euroligu. Opet likujete nad nasim problemima ali nema veze. Opet ce doci jun 2015. (shiki, 03. jul 2014 14:10)

Vi ste poslednji koji bi trevalo nekome da spocitavate likovanje. Likovali ste zbog desavanja u fkcz non stop... au kkcz da ne govorim.

Priboj PFC

pre 9 godina

Hvala Berta za sve što si uradio za Partizan! Želim ti puno sreće u nastavku karijere! A vi Panteri,nastavite da ubeđujete sebe da je klub za koji navijate zvezda!

bilo ko

pre 9 godina

si ti neki gradski šmeker, ae bolje gledaj da napravite neke igrače osim što znate da prozivate i kradete...
Lipovija i Lazića ste ostavili možda i bude nešto od njih. Ali najgori ste ikada, boga mi...

Nikola

pre 9 godina

Zaigrala mecka i pred vasim vratima i veoma mi je drago zbog toga kad se setim kako ste se nama smejali ranijih godina.Ali u sportu kao i u zivotu sve se vraca.

corsokak

pre 9 godina

Dug prema Bertansu je bio veci od 200 hiljada koliko je nudio Galatasaraj tako da su se Berta i Partizan dogovorili da ovaj postane slobodan igrac ali i da oprosti dug.

dexim

pre 9 godina

Dug prema Bertansu je bio veci od 200 hiljada koliko je nudio Galatasaraj tako da su se Berta i Partizan dogovorili da ovaj postane slobodan igrac ali i da oprosti dug. (corsokak, 03. jul 2014 13:53)

Samo se ti tesi...

igor

pre 9 godina

odlican ,mlad ,perspektivan igrac ...mislim da bi bilo pametno dovesti ga u Zvezdu umesto Simonovica i Radenovica koji su vec za staro gvozdje ...

realno

pre 9 godina

-Bertrans otisao za 0e (dugujemu se oko 150.000e)
-Zo otisao za 500.000e (od cega je klub zaradio 300.000e)
-Vesterman odlazi za 0e (istekao ugovor)
-Musli odlazi za 0e (istekao ugovor)
-Milosavljevic odlazi za 0e (istekao ugovor)
-Bogdanovic odlazi za veliki novac (oko 500.000-600.000e)ima ugovor jos na godinu dana.
* 100 % ostaju:Dalo,Gagic,Aranitovic,Marinkovic,Milutinov,Salic,Andric i Bezbradica.
Realno ce otici cela prva petorka,a zarada ce biti taman da pokrije dugovanja prema ekipi od prosle sezone,posto su primili smao jednu platu,a ne zaboravite da ti igraci nemaju male ugovore.Zo je imao 200.000e po sezoni,vesterman 150.000e,Bogdanovic 250.000e,Bertrans 120.000e.

deki

pre 9 godina

Totalni raspad sistema.Otisla cela prva postava,ceka se jos Bogdanov potpis za CSKA.Izgleda da nije sve u ljubavi,da ima nesto i u novcu. :D

only FaH

pre 9 godina

Raspad u voljenom klubu. Privatizujte ga, molim vas, promenite nesto, ne mogu da gledam kako tonemo sve dublje, a ne vidim bolje sutra...

shiki

pre 9 godina

A da odete malo na vest da ste u petom sesiru, da ce uskoro zreb za euroligu. Opet likujete nad nasim problemima ali nema veze. Opet ce doci jun 2015.

nikola

pre 9 godina

-Bertrans otisao za 0e (dugujemu se oko 150.000e)
-Zo otisao za 500.000e (od cega je klub zaradio 300.000e)
-Vesterman odlazi za 0e (istekao ugovor)
-Musli odlazi za 0e (istekao ugovor)
-Milosavljevic odlazi za 0e (istekao ugovor)
-Bogdanovic odlazi za veliki novac (oko 500.000-600.000e)ima ugovor jos na godinu dana.
* 100 % ostaju:Dalo,Gagic,Aranitovic,Marinkovic,Milutinov,Salic,Andric i Bezbradica.
Realno ce otici cela prva petorka,a zarada ce biti taman da pokrije dugovanja prema ekipi od prosle sezone,posto su primili smao jednu platu,a ne zaboravite da ti igraci nemaju male ugovore.Zo je imao 200.000e po sezoni,vesterman 150.000e,Bogdanovic 250.000e,Bertrans 120.000e.
(realno, 3. jul 2014 13:44)

1) Vesterman ima ugovor na jos 1 godinu,2)Bogdan ima ugovor na jos 2 godine,3)Bogdan ima platu 90 000 evra godisnje(vidim da se ti vodis logikom da ako igrac daje po 25 poena automatski ima i ogromnu platu),on je kao klinac potpisao na 5 godina,a posle produzio na jos jednu,a sve to kada je bio daleko od ovog sada igraca,5)za Bogdanovo obestecenje ce se uzeti oko milion evra, 4)Musliju istice ugovor,ali svakako za njega nebi uzeli obestecenje i da mu ne istice

Fleu

pre 9 godina

Iskreno volim Bertu puno, ali me od povratka na parket uopste nije odusevio, povreda je uticala mnogo na njega ostao je samo prosecan igrac

crise de nerfs

pre 9 godina

Grobari ako misle dobro svom klubu treba da se okrenu protiv uprave i nesposobnog menadzmenta.Preduslov za to je da postoji svest o tome koliko novca su svih ovih sezona imali(citaj dobili od grada),koliko nakon svega imaju-a koliko bi trebalo da imaju.U tom trouglu lezi sustina ove "nezapamcene dominacije".

loznica

pre 9 godina

Za pametne to nije nista cudno. Samo mi nisu gurbeti jasni sa omalovazavanjem. Ili za njih stvarno vazi NADA POSLEDNJA UMIRE. Za 13 godina mmnogi su bezali iz Partizana, a posledice su ocigledne!!!!!

rocky

pre 9 godina

Fazon bolje njemu 100.000 u dzep nego Partizannu 200.000. Nema razloga da oseca bilo kakvu odgovornost prema Partizanu niti da ga bilo ko krivi. Od necega mora da se zivi. Dao je 200% svojih mogucnosti. Srecno majstore pa da nam se vratis u neka srecnija vremena!

milos

pre 9 godina

Grobar sam i pratim kk partizan od kada znam za kosarku! Niko nije lud da igra za dzabe pa podrzavam Bertansa i sve koji zele da odu! Hvala momci za sve!!

micaberic

pre 9 godina

Ovo se stalno desava, nama bas ne ali eto, mora jednom... Bertansu je izgleda propala kombinacija za san antonio i galata nije slucajno ponudila dosta manje obestecenje od realnog a preko menadzera bertansu ponudili dobar ugovor, posto sigurno znaju kakva je situacija sa placanjem... mi smo to odbili i onda naravno da ce igrac kome dugujete da vam ode... uvek morate da izmirite obavaze prema igracima koje treba da prodate, pogotovo ako su stranci... a vi limeni da cutite vama je pobglo njih hiljadu

hours of love

pre 9 godina

jel to znaci da partizan ne dobija ni dinara od buduceg transfera i da je verovatno bertans oprostio sva dugovanja u zamenu za raskid ?!

Ko hoće veće izgubi ono iz vreće

pre 9 godina

Još jedan dokaz nesposobne uprave Partizana. Pa bolje da ste prhvatili tih 200 000 eura. Šta ćete da dobijete sad?

Sad ode u Galatasaraj za DŽ.

Zex1

pre 9 godina

Malo li je odigrao za dz?! Koliko bi odgovaralo, jos bar dve sezone, pa da oprosti sve!? Ili bi i to bilo malo? Posle ovakvih prozivki, ne bi trebao da oprosti. Siguran sam da bi vi radili dzabaka i 3 meseca, a nije pitanje ni sa koliko volje! Ima li koga da razmislja u klubu o ovakvim situacijama? Hteli vece pare a on da ne zna!?
Na jednoj utakmici nize lige namesti trener utakmicu, nama nebitnu, protiv jaceg kluba,a da niko ne zna! Ovi nasi pocinju da gube, ocekivano, al proradi neki inat, i do kraja preokrenu ... Mangup na kraju, kao, ma trebali smo da izgubimo, i morao pare da vrati! Hteo sve samo za sebe! Tako da ako je postojala neka kombinacija veca od 200.000 mogao je bar i on da zna! Da igram solidno, a da me pomazu i hrane starije kolege!? Na sta to lici!? Jos linc ako hocu bolje!?

nevidljivi panter

pre 9 godina

Zvezda ponos Srbije, 03. jul 2014 18:17)

FMP ponos zeleznika....stjepana supanca 15a....ponosni kradljivci pehara,jer drugacije nije moglo