Četvrtak, 03.07.2014.

10:47

"Grobar sam, ali hteo sam da odem"

Bogdan Bogdanović izjavio je u intervjuu za NIN da je razmišljao o odlasku iz Partizana nakon što ga je Duško Vujošević na utakmici uhvatio za vrat.

Izvor: B92

"Grobar sam, ali hteo sam da odem" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

123 Komentari

Sortiraj po:

borovac

pre 9 godina

ja sam Zvezdas ali sam isao na Partizan - CSK Moskva jer volim da gledam kosarku... Kao i moj drug koji Grobar pa je isao na derbi sa nama na Zvezdinu stranu taj derbi necu nikad zaboraviti i ako je Zvezda izgubila u ABA ligi od Partizana prosle godine... celu utakmicu Partizan vodi ovaj bi skako od srece sve se gri a ne moze jer smo na severu, a iza nas lik sve pos spisku Bertransu, Vujosevicu, Bogdanu a drugar samo sto ne eksplodira od srece sto Partizan pobedjuje jedva se iskontrolisao... E to je neprocenljivo... kao i ja sto sam skakao kad je crnja promasio sut za pobedu CSK Moskve... :-) U EL i kad Zvezda nije igrala uvek sam navijao za Partizan jer je Srpski klub draze mi da on pobedi nego neki tamo mada poznajem par njih koji kazu da igra 11 Hitlera protiz Zvezde oni ce navijati za Hitlera...

nevidljivi panter

pre 9 godina

nas titula u ovoj cirkus ligi koju ste vi obezvredili i ne zanima.Sto se mene tice, zvezda ni ne treba da igra domacu ligu, aba liga i evroliga su jedini ciljevi ozbiljnog kluba kakav smo mi.
(Mikeli, 03. jul 2014 12:03)

kakva notorna laz,pehar od te lige koja vas ne zanima ste svi od reda prisvojili jos u decembru prosle godine,pitaj batka,djenku,silu,strumfa,bodibonda i ostale...a zvezda i ne igra domacu ligu a bogami ni aba a ni evro ligu,zvezda je zamrznuta a ti pratis fmp iz stjepana supanca 15a

Komša

pre 9 godina

@ Miksi
Kakve veze ima što je gledao Zvezdinu utakmicu.
Ja sam Grobar i svojevremeno sam sa drugom Ciganom gledao sve košarkaške utakmice u Beogradu.
Pre par godina sam,dok je cela Srbija gledala fudbal Srbija-Rumunija otišao u goste kod tog druga i zajedno sa njim gledao Budućnost-Zvezda .Uvalin je bio trener tad.Ne mislim
da sam manje Grobar ako pogledam neku utakmicu rivalskog kluba.Jednostavno volim košarku (Zvezdu ne volim naravno).

Rale

pre 9 godina

Ostani Bogdane, za naš, za tvoj Partizan jos jednu sezonu. Sve ce ti se vratiti, mlad si, imas vremena da postanes sjajan igrac. Mislim da jos jednom sezonom u Partizanu ne bi izgubio nista, jos bi sazreo i napredovao... Ali i ako ode, hvala mu za sve. Za sve se navija, Partizan se voli!

fmp

pre 9 godina

Radi istine Bogdan je primio jednu platu od Partizana, ali je od svog menadzera primao redovno plate. Naravno menadzer ce se omastiti o transfer, a Bogdan ce neisplacene plate da prebije od transfer sume koja pripada Partizanu i na kraju klubu jedno veliko nista. E da, jos jedna stvar menadzer je iz redova kluba i na tu foru radi dugo... Tako da budete nacisto oko tih stipendija...
(Istina, 3. jul 2014 11:49)

Transfer Bogdana ce vredeti oko milion evra.Bogdanova godisnja plata je 90 000 evra.Nesto ce otici Bogdanu za neizmirene plate(ako ne oprosti),neki procenat jos nekome,ali 90% para ce otici Partizanu i zato nemoj da siris dezinforamcije.Nije ovo fudbal pa da menadzeri zaradjuju od procenta prodaje igraca,u kosarci se vrlo retko placaju obestecenja,svi odlazi kada im isteknu ugovori,a menadzeri zaradju od plata igraca,a ne transfera.

nikola

pre 9 godina

A ti kao neka zvezda pa pretis neigranjem za reprezentaciju, a videcemo te u dresu Srbije daj boze da das u proseku po 7,8 poena lako ti je sa Simonovicem, videcemo kako igras protiv Dijamantidisa i ostalih!
(Mare, 3. jul 2014 13:17)

Pa mogao si da ga gledas u Evroligi proiv istih tih igraca protiv kojih ce igrati na SP i kako ti se cinio? Jel imao 6,7 poena u proseku ili 15-20?

ccc

pre 9 godina

Grobar sam ali sam gledao utakmicu CZ-Barselona. Gledao sam Maradonu. Da li je to neki problem? Da li je problem sto je BB gledao CZ-Roma? Očigledno da neki ovde imaju veliki problem. Ajde, malo se osvestite, saberite, malo racionalnog razmisljanja. Sve je to moj savet prvenstveno zbog vaseg zdravlja. Čisto, dobronamerno.

xxx

pre 9 godina

Pa šta ako je išao na tekmu Zvezda-Roma. Znam bar dvojicu zvezdaša koji su išli na Partizan-Villarreal u LE,i šta mislite za kog su navijali. Ovo vam je isti slučaj,a vi i dalje lupajte glavu za koga Bogdan navija...

doktor

pre 9 godina

molim te, sve objasni, nemoj neko da te pogresno protumaci....ipak je to institucija, davljenje je normalna stvar...ko te pita za licnost, stav i dostojanstvo....

KUM

pre 9 godina

Ne kontam ga u jednom samo,Paertizanovac je od kad zna sebe,to je ok,ali je kaze isao na nekoliko utakmicA Zvezde u kosarci i na utakmicu Zvezda-Roma,ne razumem?

ivan78bg

pre 9 godina

Ti si profesionalac a to izmedju ostalog znaci da si placen za posao kojim se bavis.Trebao si da odes.Em radis za dz em te dave.Sta ti imas od toga sto ti navijaci kazu bravo isti ti navijaci nema sanse da bi raqdili svoje poslove za dz..

marko_bgd

pre 9 godina

decko je dobio samo jednu platu....o tome koliko kk partizan duguje igracima,i fk partizan nemamo informacije..a duguju skoro svakom igracu...ali zato se svaki dan prica o tome kako i koliko fk crvena zvezda duguje...dok se ovo vesto krije

Coa

pre 9 godina

Ne mogu da verujem da vecina smatra da je igranje bez plate neka vrlina i da su igraci Zvezde uobrazeni i losi zato sto istu primaju. Voleo bi da mi neko objasni tu logiku.

milenko

pre 9 godina

Nepromišljeni gest Vujoševića, nije razlog da odeš, ipak je on Vama drugi otac, i Vaš stvaraoc, ostani još jednu godinu bit će ti najbolje. Pozdrav !

goggyDS89dubica

pre 9 godina

Normalno da ce dati 130 i kusur poena kad je izveo vise sl.bacanja nego cijela ZVEZDA zajedno, zasticen je kao bijeli medvjed cim ga pipnes faul. Kad si bio dete malo komsija te ..... I feal devotion

Jakub

pre 9 godina

Mali je velika rupa u odbrani i poprilicno je spor. Kada ga budu dohvatili afroamerikanci u masinu nece moci ni da pogodi sut. Bolje mu je da ostne u Evropi, jer NBA nije za njega.

Grobari Sumadija

pre 9 godina

Vi koji branite Vujosevica, volio bi da vidim kako bi reagovali kada bi neko davio vase dete, gadjao ga flasicama vode i pominjao mu zenski dio familije?
Isprani mozgovi!

Mare

pre 9 godina

A ti kao neka zvezda pa pretis neigranjem za reprezentaciju, a videcemo te u dresu Srbije daj boze da das u proseku po 7,8 poena lako ti je sa Simonovicem, videcemo kako igras protiv Dijamantidisa i ostalih!

Lafayette

pre 9 godina

Decko je nevidjeni talenat,trojke sa 7,8,9 metara,poludistanca,iz kontakta sut,post igra,ulaz...Sasa Pavlovic je rekao za njega da cudi sa kakvom sigurnoscu i lakocom on resava situacije!Za onu loptu krompir protiv cedevite je rekao da mu je najvise zao sto je nije on zavrsio!A finalna serija protiv gana,pa sta reci sem da su samo Drazen i Praja imali takve serije ali su njihovi timovi gubili a Bogdan je dobio!Ovaj intervju samo potvrdjuje ono sto svi vec znamo da igraci Partizana imaju nedoraslu upravu !Bogdanu puno srece ma gde igrao,a gani ce se radovati znam kad bude kidao u spaniji !

...

pre 9 godina

sudija falkone,ako je u pitanju neznanje,a ne losa namera,pre nego lupite glupost,informisite se o cemu pisete. za 50 000e,mozete kupiti izmedju 5 i 10 tih dzipova,kakav vozi dule.

Savri

pre 9 godina

Dok vi nemate za kiflu,Dule vozi Džip od 50 000 €..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sudija Falkone. .., 3. jul 2014 11:59)

Iskreno nikada nisam čuo za marku automobila koju Dule vozi, neki južnokorejac (SsangYong) a novi džip te marke košta 10-15 hiljada evra. A to je Duletov dugogodišnji auto pa sam zaključi koliko vredi... Stvarno ste smešni sa ovakvim provokacijama, da ne kažem baš da me podsećate na SNS botove, trolovi².

ilija

pre 9 godina

Ovaj Mikeli postavio najgori komentar ikada...Normalno da je izveo 43 bacanja kad je probijao zvezdine "igracine" kako je hteo...Zvezdi je i 57 bacanja previse sa onako bezidejnom igrom i onakvim trenerom... ocigledno je moj Mikeli da ti sa kosarkom nemas veze...

milosz

pre 9 godina

Nije mi jasno kako to da kada u kk partizanu nema love i stariji igraci pomazu mladje to je drugarstvo a kada u fk zvezda se isto desi onda je to za smejurija od kluba i ponizavanje mladih igraca?!

koska

pre 9 godina

za savrija: SangYong ili kako vec dzip kosta oko 30.000 sa najosnovnijom opremom a sa neki normalnom opremom oko 40.000 cisto malo informacija .Dodji na sajam slefeci put...

Drzavo da te sramota bude

pre 9 godina

Živilo se od te jedne plate, a
nisam ni izlazio. Da kažem, život na
majčinoj kuhinji. Najmlađima pomažu
stariji igrači, Saša Pavlović, Tepić,
Milosavljević… Šalić u jednom
momentu nije imao ni za hranu. Delili
smo jednu stipendiju da bismo imali
tek toliko da preguramo. To je
prijateljstvo koje Partizan čini
jedinstvenim"
Ajmo sad panteri, laze jel tako, mora da je tako, inace je ogromna sramota od koga titulu izgubiste.

Voja

pre 9 godina

Voleo bih da Bajkovic, Kasalica, Lazović i Pavićević pokažu slike iz detinjstva, pa da vidimo šta to kriju...ISTINI za volju
(grobar, 03. jul 2014 12:16) I Zigić je jednom izjavio da mu je kao klincu idol bio Kežman,da je sanjao da nosi crno beli dres ,poznato je da je prvo otišao u Partizan na probu,ali mu je Bjeka zbog visine rekao da batali fudbal i krene na košarku.

lazaris

pre 9 godina

Ovo je kao Zvezda u fudbalu,svi igraju iz ljubavi prema klubu,to je srce sampiona,a posle ova pricaju namestena titula,pa isto tako je i kod vas u kosarci...

Mikeli

pre 9 godina

Samo da vam ode Šćepanović i mi osvajamo titulu Sledeće sezone.
Samo da vam ode Vujanić i mi osvajamo titulu Sledeće sezone.
Samo da vam ode Krstić i mi osvajamo titulu Sledeće sezone.
Samo da vas nateramo u Jadransku ligu i mi osvajamo titulu Sledeće sezone.
Samo da vam ode Miloje i mi osvajamo titulu Sledeće sezone.
Samo da vam ode Peković i mi osvajamo titulu Sledeće sezone.
Samo da vam ode Novica i mi osvajamo titulu Sledeće sezone.
Samo da vam ode Mekkejleb i mi osvajamo titulu Sledeće sezone.
Samo da vam ode Vujošević i mi osvajamo titulu Sledeće sezone.
Samo da vam ode Kecman i mi osvajamo titulu Sledeće sezone.
Samo da nas uzme Čović i mi osvajamo titulu Sledeće sezone.
Samo da vam ode Lučić i mi osvajamo titulu Sledeće sezone.
Samo da vam ode Bogdan i mi osvajamo titulu Sledeće sezone.
Nastaviće se... Sledeće sezone.
(pan, 3. jul 2014 11:03)

Ne znam sta ce se nastaviti. Mi igramo evroligu, vi kup vesne vukelic vendi, nas titula u ovoj cirkus ligi koju ste vi obezvredili i ne zanima. Mi jacamo organizaziono pre svega, radimo na ulazu u zatvorenu evroligu i radimo ozbiljno.Sto se mene tice, zvezda ni ne treba da igra domacu ligu, aba liga i evroliga su jedini ciljevi ozbiljnog kluba kakav smo mi.

maloicitao

pre 9 godina

Dok vi nemate za kiflu,Dule vozi Džip od 50 000 €..(Sudija Falkone. .., 03. jul 2014 11:59)

Jesi ti video taj dzip? Ako ono tebi vredi 50 000 evo mogu ja da ti ponudim Jugica za 5500 evra...onako prijateljski

šetač

pre 9 godina

Ja kada ne bih doneo platu kuću: bili bi gladni, deca ne bi mogla da idu u školu, ukinuli bi mi internet i kablovsku, isekli bi mi struju, a Laza mali ministar koji liči na pevačicu iz Beča bi mi poslao uterivače da naplati porez (nema se za novi Audi A6). A volim svoju familiju, ulicu, zgradu, firmu, grad, zemlju, ubih se od ljubavi ... Pa lupajte minuse što sam rekao da je lud što igra a nema platu i svi mu verujemo

Dragutin

pre 9 godina

Neka decko ide u NBA sta je dugovao Partizanu vise je nego oduzio ovom titulom i u predhodnim sezonama.Ja imam velike nade za njega ima decko karakter i agresivnost potrebnu za modernog beka u NBA kakvu npr nema ni Rudi Fernandez.Mada za nase igrace je definitivno bolja opcija da budu u timovima van plejofa u svojim formativnim godinama konkurencija u plejof timovima je jaka pogotovo na zapadu a americki igraci plus imaju prednost sto je po meni smesno ali takva je praksa.

Hero

pre 9 godina

Toliko o tome da je Bogdanovic zvezdas.Sta sve pantelijama nece pasti na pamet?Ocekujem uskoro da je i Bodiroga od malih nogu navijac Zvezde.Bogdan ostaje u Partizanu! (Kralj, 03. jul 2014 10:49)

A ne priznace da je bio navijac Zvezde...a jesi smesan. Koliko ti imas godina?

trance

pre 9 godina

Evo covek priznaje da je grobar ali izgleda da Jakovljevic i panteri bolje od njega znaju za koga navija. (pumprla, 03. jul 2014 10:46)

Bas je "priznao" a sto je isao na Zvezda-Roma ,i to po zimi, verovatno da navija za Romu?

Istina

pre 9 godina

Radi istine Bogdan je primio jednu platu od Partizana, ali je od svog menadzera primao redovno plate. Naravno menadzer ce se omastiti o transfer, a Bogdan ce neisplacene plate da prebije od transfer sume koja pripada Partizanu i na kraju klubu jedno veliko nista. E da, jos jedna stvar menadzer je iz redova kluba i na tu foru radi dugo... Tako da budete nacisto oko tih stipendija...

Ipak

pre 9 godina

Morate da shvatite da ovaj decko jos nije imao dobar zivot,njega jos uvek izdrzavaju roditelji. Ceo zivot je u Beogradu, u Partizanu(samo u pocetku u Zvezdari) i zato potpuno razumem njegovu zelju za odlaskom u neki bogatiji jaci evroligaski klub i podrzavam tu odluku ukoliko je napravi.

NemanjaVac8

pre 9 godina

Bogdane veoma te poštujem kao navijač Zvezde. Ti si budućnost srpske košarke, u Partizanu si se afirmisao i sasvim je normalno da je Partizan tvoj klub. Niko nikada protiv toga ništa neće imati, posebno ako budeš ostavio traga u rerepezntaciji. Ono što mi je par puta kod tebe zasmetalo to je da kada izgubiš važnu utakmicu, pa ranije čak i pred važe utakmice sa Zvezdom ne umeš da se poneseš kao budući veliki šampion. Posle pobede i titule, svi su korektni, ali retko ko je korektan i veliki i kad gubi.Pogledaj Novaka, koliko je puta priznao važan poen na njegovu štetu i kako govori o protivnicima i kada igra i protiv najvećih provokatora. To je šampion i najbolji sportista sveta, čovek koji će biti veliki i kada bude prestao da igra tenis. I tada će ga svi poštovati i tada će biti omiljen i tada će tek moći da menja svet. Ponavljam ti imaš potencijal da budeš isto toliko veliki, ali umesto vrele glave i ishitrenih izjava radi, radi i samo radi. Analizaraj svoju igru, igru svog tima i tu traži greške i mogućnost za napredovanje. Mani se kritikovanja protivnika, sudija, zavera isl...

mirko

pre 9 godina

Bogdanović je simpatičan momak, iznad svega iskren i zreo. Normalno je da bude temperamentan, jer ne bi ni bio veliki igrač, za sada u evropskim okvirima, a u budućnosti nadam se, i želim, da to bude i u svetskim.
Nije čudo što mu neki, koji mu nisu ni do članka, osporavaju kvalitete, jer i to je dokaz, da je košarkaški genije.
Kao navijaču Partizana žao mi je što igrači nemaju ni elementarne materijalne uslove, i mislim da Partizanov menadžment nije dorastao ni klubu, ni igračima. Normalno bi bilo, ako nisu sposobni, da u postojećim uslovima normalno funkcionišu podnesu ostavke.
Dovoljan primer je kredit sa 20% kamate, pa da li je iko od njih uzeo takav kredit privatno, ili traljavost u vezi regulisanja poreskih obaveza. Prvo treba uraditi sve u svojoj kući, a tek onda tražiti od drugih, i žaliti se na tretman. Na žalost pokazalo se da Vujoševićeve primedbe imaju dosta rupa, i da se pozivao na medijske izvore, koji su nepouzdani. Nešto je i sam priznao, a svako ko želi biti autoritet, mora svojim činom potvrditi ono što traži od drugih, u protivnom samovolja se vraća kao bumerang, pre ili posle.

naivno masem iz publike

pre 9 godina

@boja al si ga izracunao,svaka cast! vrlo jak argument za komentar,na taj nacin je dodatno dobio na tezini...Cuj Mara(marakana) ?!

Iha

pre 9 godina

Moram da semejem dok citam ovo. Svi ste vi dzentelmeni dok pobedjujete pa mogu se procitati i ovako korektne izjave Bogdana... A kad gubite onda pokazujete vase pravo lice koje mi znamo vrlo dobro.
Ali sta ces tad ste mladi, vruce glave, u afektu vredjate niste tako mislili i imate pravo na gresku... Ma dobri ste vi ovako lucidni sminkeri a ne smekeri sorry... ;-)

Jimmy1980

pre 9 godina

Crvena Zvezda: Roma 01.12.2005.
Bogdan Bogdanovic 18.08.1992.

Godina na dan igranja utakmice nesto malo vise od 17.

Ahahahhahahahah, sigurno si kao klinac isao na Maru, a navijao za Partizan.

Priznaj lepo, kao mali sam bio Zvezdas, Partizan mi je pruzio najlepse godine i sad sam Grobar.

Nece da boli, nismo mi svi ovce, ne?
(Boja, 3. jul 2014 10:54)

Boja, samo malo da ti pomognem oko matematike. Bogdan je 2005. godine imao malo više od 13 godina. 2005 - 1992 = 13

krajisnik

pre 9 godina

konacno istinu pricas,mada to govoris zato sto ides iz partizana pa te nece dusan pridaviti.Nemojte ga vise dizati u zvijezde,vec je umisljen,samo mu trebaju intervjui itd.Neka se on dokaze u reprezentaciji i tako ce dobiti postovanje cijele Srbije.Sjetimo se Gurovica protiv amera.To se pamti cijeli zivot.Da ne pricamo o Atini 1995 i slicno

nčf

pre 9 godina

mnogo bitnu stvar niste preneli, a to je da je rekao da mu se uopšte ne sviđa šta rade vujošević i čović. e, to je srž problema, dok je takvog ponašanja i onakvih nemilih scena nijedan klub ne treba dobiti novac države, bilo direktno bilo kroz sponzore...

Gagi ostani!

pre 9 godina

Strasan talenat. Mozda je najbolja opcija da odes u neki evropski klub koji igra EL ali u kojem ces imati minutazu koja ti treba (mozda Bajern ili Alba). Partizan bi malo finansijski zivnuo a i ti. A mi, Dule i Partizan u nove pobede sa nekim novim Bogdanima, Bertansima, Lovernjima..., nista novo za nas!

ne mogu nam nista i bez para...

pre 9 godina

"To je tačno. Ja sam primio jednu platu. Živelo se od te jedne plate, a nisam ni izlazio. Da kažem, život na majčinoj kuhinji. Najmlađima pomažu stariji igrači, Saša Pavlović, Tepić, Milosavljević… Šalić u jednom momentu nije imao ni za hranu. Delili smo jednu stipendiju da bismo imali tek toliko da preguramo. To je prijateljstvo koje Partizan čini jedinstvenim".

Sta covek da kaze...to je Partizan, drugarstvo, jedinstvo. Oni koji su imali, dele sa onim igracima koji nemaju. To je veliko jedinstvo i prijateljstvo gde ne gleda svako samo sebe, vec pomaze onom koji nema. I onda u takvoj atmosveri gde nemas para "leba da jedes", igras protiv nekoga koji je placen i za tebe pun kao brod i pobedjujes. I to cele sezone? Da li u ABA a tek sa bogatasima u EL. O NASEM PRVENSTVU DA NE PRICAM JER SE ZNA KO JE TU DEBELO PLACEN, a raduje se svom uspehu jer je neko odkazao pa on moze da igra. Jedino oni koji mrze mogu i dalje da pricaju o "debelim" ugovorima Partizana. Sta vredi i da su bogato placeni kada te pare ne primaju a kod odlaska oprastaju. Na tu foru oni drugi u stvari zele da prikriju dobre ugovore njihovih igraca koje redovno primaju. I to je tako godinama, dobijaju pare, a rezultati, kada neko odkaze pa ja igram u EL..TUGA.

trance

pre 9 godina

preciznije, ti si delija ali si presao da igras za partizan

jos preciznije, ti si delija, ali si poceo da navijas za FMP Zeleznik (samo precizno, 03. jul 2014 11:36)

A jos preciznije poceo da navija za Vizuru sa Tosinog bunara.

Colinjo

pre 9 godina

Crvena Zvezda: Roma 01.12.2005.
Bogdan Bogdanovic 18.08.1992.

Godina na dan igranja utakmice nesto malo vise od 17.

Ovaj rezultat si dobio preko excelovih formula?

azor ahai

pre 9 godina

ne znam kako neko posle 31 poena u proseku u finalnoj seriji može i da postavlja pitanje za koga navija momak. Strašan biser naše košarke, voleo bih da ima veliku karijeru, zašto da ne kao Stojaković u NBA

chicharito

pre 9 godina

gledano sa jedne strane sezona mozda i nije mogla da nam bude drugacija, od Bertine povrede, blokade racuna, povrede Lea i Gagija, odlazak Kinsija, zdravstveni problemi Vujosevica... i da smo pobedili cedeviti situacija ne bi bila mnogo bolja ( Danilovic rekao) dok se sa druge strane vidi da uprava zasniva budzet samo na prodaji igraca a tako vise ne moze. da se ne lazemo, cim stranci beze (gordon i kinsi) znaci da nisu placeni, na gostovanja se putuje autobusom, dresovi ocaj, marketing nemamo. mozda zvuci preostro, ali Partizan nije privatan klub, i ako trenutna uprava ne moze da nadje bolji nacin funkcionisanja kluba, moje skromno misljenje je da bi trebali da ustupe mesto nekome drugom

Stara skola

pre 9 godina

Znam malog od kad je poceo da puca na kos. Ispred moje zgrade u Mirijevu. Ne znam o cemu se ovde uopste pise, ko ima nesto od toga za koga navija i za koga je navijao. Znam samo da je stalno igrao basket u fudbalskom dresu Partizana. Narodski receno, nije ga skidao. Inace, intervju za svaku pohvalu.

only fools and horses

pre 9 godina

Nece da boli, nismo mi svi ovce, ne?
(Boja, 3. jul 2014 10:54)

Ahahabhahaha, pa jeste ovce ko ni osnove matematike nezna. Dečko koji je rođen 1992 g. je 2005 g. imao 13 a ne 17 godina.
Aj ti lepo opet u I razred.

cinik ovdašnji

pre 9 godina

Sve je jasno. Grobari su uzeli titulu zato što ih je Dule-Gargamel izgladnjivao i davio, pa obećao da neće više ako pobede...Eh, ta motivacija...

pan

pre 9 godina

Samo da vam ode Šćepanović i mi osvajamo titulu Sledeće sezone.
Samo da vam ode Vujanić i mi osvajamo titulu Sledeće sezone.
Samo da vam ode Krstić i mi osvajamo titulu Sledeće sezone.
Samo da vas nateramo u Jadransku ligu i mi osvajamo titulu Sledeće sezone.
Samo da vam ode Miloje i mi osvajamo titulu Sledeće sezone.
Samo da vam ode Peković i mi osvajamo titulu Sledeće sezone.
Samo da vam ode Novica i mi osvajamo titulu Sledeće sezone.
Samo da vam ode Mekkejleb i mi osvajamo titulu Sledeće sezone.
Samo da vam ode Vujošević i mi osvajamo titulu Sledeće sezone.
Samo da vam ode Kecman i mi osvajamo titulu Sledeće sezone.
Samo da nas uzme Čović i mi osvajamo titulu Sledeće sezone.
Samo da vam ode Lučić i mi osvajamo titulu Sledeće sezone.
Samo da vam ode Bogdan i mi osvajamo titulu Sledeće sezone.
Nastaviće se... Sledeće sezone.

koja

pre 9 godina

Evo covek priznaje da je grobar ali izgleda da Jakovljevic i panteri bolje od njega znaju za koga navija. (pumprla, 03. jul 2014 10:46)

A ti ocekujes da on prizna da je Zvezdas? ajde ukljuci mozak? jedino sto znate je da napisete "panter" i to vam ispunjava mozak...

Dimitar

pre 9 godina

Zaista im je tesko,najosnovnije stvari nemaju a postigli su takve uspehe. Bogdanovic je govorio iskreno a to se ceni. Naravno da gleda da napreduje u zivotu,kao i svi mi a za njega je NBA logican izbor.

Mikeli

pre 9 godina

Hajde da vidimo hoce li imati 43 bacanja u 4 utakmice na SP. Zivo me zanima hoce li i tamo biti tako dominantan igrac koliko je u nasoj ligi. Ej kk crvena zvezda izvela 57 bacanja u finalu , dok je samo Mladi Lebron izveo 43!

sick

pre 9 godina

Ništa preneli Bogdanove reči upućene treneru Jakovljevicu, gde kaže da je Dule.najbitniji za njegovu karijeru i da ne voli trenere koji se toliko eksponiraju u javnosti

ja

pre 9 godina

citam mali je prepotentan i umislio da je zvezda.mali je zvezda sam je srusio vase placene aseve sam je srusio zvezdu.mali je u srcima gorbara veci nego sto ce vas klub sa svim igracima ikada biti

Zatezalo

pre 9 godina

Po meni najbolje za njega i Partizan je da on ode i da pokusaju da se zarade neke pare pa da se igracima isplate posteno zaradjene plate jer i igraci su ljudi i moraju od necega da zive. Inace navijam za Partizan ali sve osim ovog resenja bi bilo pogresno. Isto kao sto je bilo pogresno resenje da se sezona pocne sa jednim plejmejkerom Westermannom pa je Bogdanovic morao prinudno da igra pleja a uveren sam da bih pokazao vise da je igrao na svojoj prirodnoj poziciji dvojke.

Travis

pre 9 godina

Po izjavi se vidi da je od malena navijao za Zvezdu, išao je na njene utakmice, kasnije je prešao u Partizan koji je od njega napravio igrača i logično je da sada navija za Partizan.

Kralj

pre 9 godina

Toliko o tome da je Bogdanovic zvezdas.Sta sve pantelijama nece pasti na pamet?Ocekujem uskoro da je i Bodiroga od malih nogu navijac Zvezde.Bogdan ostaje u Partizanu!

Boja

pre 9 godina

Crvena Zvezda: Roma 01.12.2005.
Bogdan Bogdanovic 18.08.1992.

Godina na dan igranja utakmice nesto malo vise od 17.

Ahahahhahahahah, sigurno si kao klinac isao na Maru, a navijao za Partizan.

Priznaj lepo, kao mali sam bio Zvezdas, Partizan mi je pruzio najlepse godine i sad sam Grobar.

Nece da boli, nismo mi svi ovce, ne?

Shone

pre 9 godina

Vidi ga što je sad kao fin, kako je samo okrenuo priču. Dečko, prvo se seti da si ti u tom Železniku stasao kao igrač i da nemaš razloa da se ponašaš onako kako si se ponašao na toj utakmici (mislim na sve stvari osim igre). Dalje, nisi ti baš tako mali da pričaš neke stvari "u afektu", jer ni taj Dženkins niti bilo ko od igrača tebe nikada nije prozivao. A seti se i ko ti je posle toga, na prvoj sledećoj utakmici, prvi prišao kad si pao - ja se sećam Lazić, Dženkins i Simonović, i to posle svih tvojih prozivki. Iskreno, da si meni to ispričao ja te ne bih ni pogledao. E to govori ko je koliki čovek. Ti si što se mene tiče, završio sa reprezentacijom, jer si daleko ti od ljudskog nivoa koji trebad a ima čovek koji nas reprezentuje po svetu.

Stefan PFC

pre 9 godina

Zasto ne stavite sta je rekao o Jakovljevicu koji ga razvlaci po medijima kao svog igraca?To mi je omiljeni deo intervjua.Sta ce mu sad pisati u trenerskom CV-u.Bila je jedna stavka koja glasi "Bogdan je moj igrac".Solidarisimo se sa Draganom Jakovljevicem!Pokrenimo akciju pod nazivom "i ja sam Draganov igrac".Stampali bi majice pod ovim nazivom sa njegovim likom,a sav prihod od prodatih majica bi isao njemu.

Sell

pre 9 godina

Vidi se da je dobar, iskren i inteligentan momak. Pomalo temperamentan, ali to može samo pozitivno da utiče u njegovom daljem razvoju i putu da postane košarkaška legenda. Moramo da naučimo da cenimo ono najbolje što imamo, a ovaj dečko sigurno pripada tom uskom krugu. Želim mu sve najbolje u nastavku karijere, od srca!!!

Stella

pre 9 godina

Kako ovo brutalno zvuci " razmišljao o odlasku iz Partizana nakon što ga je trener Duško Vujošević davio". Kad normalan covek premota ovu sezonu (nebitno za koga navija), samo da se prekrsti. Ne ponovila se, za sve nas koji volimo kosarku!

vojo

pre 9 godina

Ovakav igrac u nemackoj,francuskoj , britaniji i spaniji dobio bi vrlo odmerenu kaznu!ali ovo je srbija gde se ovakvi likovi velicaju i cene, i onda se nemojte pitati zasto se klinci sprdaju sa reprezentacijom!

Stella

pre 9 godina

Kako ovo brutalno zvuci " razmišljao o odlasku iz Partizana nakon što ga je trener Duško Vujošević davio". Kad normalan covek premota ovu sezonu (nebitno za koga navija), samo da se prekrsti. Ne ponovila se, za sve nas koji volimo kosarku!

pan

pre 9 godina

Samo da vam ode Šćepanović i mi osvajamo titulu Sledeće sezone.
Samo da vam ode Vujanić i mi osvajamo titulu Sledeće sezone.
Samo da vam ode Krstić i mi osvajamo titulu Sledeće sezone.
Samo da vas nateramo u Jadransku ligu i mi osvajamo titulu Sledeće sezone.
Samo da vam ode Miloje i mi osvajamo titulu Sledeće sezone.
Samo da vam ode Peković i mi osvajamo titulu Sledeće sezone.
Samo da vam ode Novica i mi osvajamo titulu Sledeće sezone.
Samo da vam ode Mekkejleb i mi osvajamo titulu Sledeće sezone.
Samo da vam ode Vujošević i mi osvajamo titulu Sledeće sezone.
Samo da vam ode Kecman i mi osvajamo titulu Sledeće sezone.
Samo da nas uzme Čović i mi osvajamo titulu Sledeće sezone.
Samo da vam ode Lučić i mi osvajamo titulu Sledeće sezone.
Samo da vam ode Bogdan i mi osvajamo titulu Sledeće sezone.
Nastaviće se... Sledeće sezone.

Jimmy1980

pre 9 godina

Crvena Zvezda: Roma 01.12.2005.
Bogdan Bogdanovic 18.08.1992.

Godina na dan igranja utakmice nesto malo vise od 17.

Ahahahhahahahah, sigurno si kao klinac isao na Maru, a navijao za Partizan.

Priznaj lepo, kao mali sam bio Zvezdas, Partizan mi je pruzio najlepse godine i sad sam Grobar.

Nece da boli, nismo mi svi ovce, ne?
(Boja, 3. jul 2014 10:54)

Boja, samo malo da ti pomognem oko matematike. Bogdan je 2005. godine imao malo više od 13 godina. 2005 - 1992 = 13

Zatezalo

pre 9 godina

Po meni najbolje za njega i Partizan je da on ode i da pokusaju da se zarade neke pare pa da se igracima isplate posteno zaradjene plate jer i igraci su ljudi i moraju od necega da zive. Inace navijam za Partizan ali sve osim ovog resenja bi bilo pogresno. Isto kao sto je bilo pogresno resenje da se sezona pocne sa jednim plejmejkerom Westermannom pa je Bogdanovic morao prinudno da igra pleja a uveren sam da bih pokazao vise da je igrao na svojoj prirodnoj poziciji dvojke.

sick

pre 9 godina

Ništa preneli Bogdanove reči upućene treneru Jakovljevicu, gde kaže da je Dule.najbitniji za njegovu karijeru i da ne voli trenere koji se toliko eksponiraju u javnosti

Colinjo

pre 9 godina

Crvena Zvezda: Roma 01.12.2005.
Bogdan Bogdanovic 18.08.1992.

Godina na dan igranja utakmice nesto malo vise od 17.

Ovaj rezultat si dobio preko excelovih formula?

Travis

pre 9 godina

Po izjavi se vidi da je od malena navijao za Zvezdu, išao je na njene utakmice, kasnije je prešao u Partizan koji je od njega napravio igrača i logično je da sada navija za Partizan.

ne mogu nam nista i bez para...

pre 9 godina

"To je tačno. Ja sam primio jednu platu. Živelo se od te jedne plate, a nisam ni izlazio. Da kažem, život na majčinoj kuhinji. Najmlađima pomažu stariji igrači, Saša Pavlović, Tepić, Milosavljević… Šalić u jednom momentu nije imao ni za hranu. Delili smo jednu stipendiju da bismo imali tek toliko da preguramo. To je prijateljstvo koje Partizan čini jedinstvenim".

Sta covek da kaze...to je Partizan, drugarstvo, jedinstvo. Oni koji su imali, dele sa onim igracima koji nemaju. To je veliko jedinstvo i prijateljstvo gde ne gleda svako samo sebe, vec pomaze onom koji nema. I onda u takvoj atmosveri gde nemas para "leba da jedes", igras protiv nekoga koji je placen i za tebe pun kao brod i pobedjujes. I to cele sezone? Da li u ABA a tek sa bogatasima u EL. O NASEM PRVENSTVU DA NE PRICAM JER SE ZNA KO JE TU DEBELO PLACEN, a raduje se svom uspehu jer je neko odkazao pa on moze da igra. Jedino oni koji mrze mogu i dalje da pricaju o "debelim" ugovorima Partizana. Sta vredi i da su bogato placeni kada te pare ne primaju a kod odlaska oprastaju. Na tu foru oni drugi u stvari zele da prikriju dobre ugovore njihovih igraca koje redovno primaju. I to je tako godinama, dobijaju pare, a rezultati, kada neko odkaze pa ja igram u EL..TUGA.

Stefan PFC

pre 9 godina

Zasto ne stavite sta je rekao o Jakovljevicu koji ga razvlaci po medijima kao svog igraca?To mi je omiljeni deo intervjua.Sta ce mu sad pisati u trenerskom CV-u.Bila je jedna stavka koja glasi "Bogdan je moj igrac".Solidarisimo se sa Draganom Jakovljevicem!Pokrenimo akciju pod nazivom "i ja sam Draganov igrac".Stampali bi majice pod ovim nazivom sa njegovim likom,a sav prihod od prodatih majica bi isao njemu.

Gagi ostani!

pre 9 godina

Strasan talenat. Mozda je najbolja opcija da odes u neki evropski klub koji igra EL ali u kojem ces imati minutazu koja ti treba (mozda Bajern ili Alba). Partizan bi malo finansijski zivnuo a i ti. A mi, Dule i Partizan u nove pobede sa nekim novim Bogdanima, Bertansima, Lovernjima..., nista novo za nas!

Savri

pre 9 godina

Dok vi nemate za kiflu,Dule vozi Džip od 50 000 €..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sudija Falkone. .., 3. jul 2014 11:59)

Iskreno nikada nisam čuo za marku automobila koju Dule vozi, neki južnokorejac (SsangYong) a novi džip te marke košta 10-15 hiljada evra. A to je Duletov dugogodišnji auto pa sam zaključi koliko vredi... Stvarno ste smešni sa ovakvim provokacijama, da ne kažem baš da me podsećate na SNS botove, trolovi².

maloicitao

pre 9 godina

Dok vi nemate za kiflu,Dule vozi Džip od 50 000 €..(Sudija Falkone. .., 03. jul 2014 11:59)

Jesi ti video taj dzip? Ako ono tebi vredi 50 000 evo mogu ja da ti ponudim Jugica za 5500 evra...onako prijateljski

azor ahai

pre 9 godina

ne znam kako neko posle 31 poena u proseku u finalnoj seriji može i da postavlja pitanje za koga navija momak. Strašan biser naše košarke, voleo bih da ima veliku karijeru, zašto da ne kao Stojaković u NBA

Kralj

pre 9 godina

Toliko o tome da je Bogdanovic zvezdas.Sta sve pantelijama nece pasti na pamet?Ocekujem uskoro da je i Bodiroga od malih nogu navijac Zvezde.Bogdan ostaje u Partizanu!

chicharito

pre 9 godina

gledano sa jedne strane sezona mozda i nije mogla da nam bude drugacija, od Bertine povrede, blokade racuna, povrede Lea i Gagija, odlazak Kinsija, zdravstveni problemi Vujosevica... i da smo pobedili cedeviti situacija ne bi bila mnogo bolja ( Danilovic rekao) dok se sa druge strane vidi da uprava zasniva budzet samo na prodaji igraca a tako vise ne moze. da se ne lazemo, cim stranci beze (gordon i kinsi) znaci da nisu placeni, na gostovanja se putuje autobusom, dresovi ocaj, marketing nemamo. mozda zvuci preostro, ali Partizan nije privatan klub, i ako trenutna uprava ne moze da nadje bolji nacin funkcionisanja kluba, moje skromno misljenje je da bi trebali da ustupe mesto nekome drugom

Sell

pre 9 godina

Vidi se da je dobar, iskren i inteligentan momak. Pomalo temperamentan, ali to može samo pozitivno da utiče u njegovom daljem razvoju i putu da postane košarkaška legenda. Moramo da naučimo da cenimo ono najbolje što imamo, a ovaj dečko sigurno pripada tom uskom krugu. Želim mu sve najbolje u nastavku karijere, od srca!!!

trance

pre 9 godina

Evo covek priznaje da je grobar ali izgleda da Jakovljevic i panteri bolje od njega znaju za koga navija. (pumprla, 03. jul 2014 10:46)

Bas je "priznao" a sto je isao na Zvezda-Roma ,i to po zimi, verovatno da navija za Romu?

Stara skola

pre 9 godina

Znam malog od kad je poceo da puca na kos. Ispred moje zgrade u Mirijevu. Ne znam o cemu se ovde uopste pise, ko ima nesto od toga za koga navija i za koga je navijao. Znam samo da je stalno igrao basket u fudbalskom dresu Partizana. Narodski receno, nije ga skidao. Inace, intervju za svaku pohvalu.

only fools and horses

pre 9 godina

Nece da boli, nismo mi svi ovce, ne?
(Boja, 3. jul 2014 10:54)

Ahahabhahaha, pa jeste ovce ko ni osnove matematike nezna. Dečko koji je rođen 1992 g. je 2005 g. imao 13 a ne 17 godina.
Aj ti lepo opet u I razred.

šetač

pre 9 godina

Ja kada ne bih doneo platu kuću: bili bi gladni, deca ne bi mogla da idu u školu, ukinuli bi mi internet i kablovsku, isekli bi mi struju, a Laza mali ministar koji liči na pevačicu iz Beča bi mi poslao uterivače da naplati porez (nema se za novi Audi A6). A volim svoju familiju, ulicu, zgradu, firmu, grad, zemlju, ubih se od ljubavi ... Pa lupajte minuse što sam rekao da je lud što igra a nema platu i svi mu verujemo

Voja

pre 9 godina

Voleo bih da Bajkovic, Kasalica, Lazović i Pavićević pokažu slike iz detinjstva, pa da vidimo šta to kriju...ISTINI za volju
(grobar, 03. jul 2014 12:16) I Zigić je jednom izjavio da mu je kao klincu idol bio Kežman,da je sanjao da nosi crno beli dres ,poznato je da je prvo otišao u Partizan na probu,ali mu je Bjeka zbog visine rekao da batali fudbal i krene na košarku.

Boja

pre 9 godina

Crvena Zvezda: Roma 01.12.2005.
Bogdan Bogdanovic 18.08.1992.

Godina na dan igranja utakmice nesto malo vise od 17.

Ahahahhahahahah, sigurno si kao klinac isao na Maru, a navijao za Partizan.

Priznaj lepo, kao mali sam bio Zvezdas, Partizan mi je pruzio najlepse godine i sad sam Grobar.

Nece da boli, nismo mi svi ovce, ne?

Mikeli

pre 9 godina

Hajde da vidimo hoce li imati 43 bacanja u 4 utakmice na SP. Zivo me zanima hoce li i tamo biti tako dominantan igrac koliko je u nasoj ligi. Ej kk crvena zvezda izvela 57 bacanja u finalu , dok je samo Mladi Lebron izveo 43!

Grobari Sumadija

pre 9 godina

Vi koji branite Vujosevica, volio bi da vidim kako bi reagovali kada bi neko davio vase dete, gadjao ga flasicama vode i pominjao mu zenski dio familije?
Isprani mozgovi!

Mikeli

pre 9 godina

Samo da vam ode Šćepanović i mi osvajamo titulu Sledeće sezone.
Samo da vam ode Vujanić i mi osvajamo titulu Sledeće sezone.
Samo da vam ode Krstić i mi osvajamo titulu Sledeće sezone.
Samo da vas nateramo u Jadransku ligu i mi osvajamo titulu Sledeće sezone.
Samo da vam ode Miloje i mi osvajamo titulu Sledeće sezone.
Samo da vam ode Peković i mi osvajamo titulu Sledeće sezone.
Samo da vam ode Novica i mi osvajamo titulu Sledeće sezone.
Samo da vam ode Mekkejleb i mi osvajamo titulu Sledeće sezone.
Samo da vam ode Vujošević i mi osvajamo titulu Sledeće sezone.
Samo da vam ode Kecman i mi osvajamo titulu Sledeće sezone.
Samo da nas uzme Čović i mi osvajamo titulu Sledeće sezone.
Samo da vam ode Lučić i mi osvajamo titulu Sledeće sezone.
Samo da vam ode Bogdan i mi osvajamo titulu Sledeće sezone.
Nastaviće se... Sledeće sezone.
(pan, 3. jul 2014 11:03)

Ne znam sta ce se nastaviti. Mi igramo evroligu, vi kup vesne vukelic vendi, nas titula u ovoj cirkus ligi koju ste vi obezvredili i ne zanima. Mi jacamo organizaziono pre svega, radimo na ulazu u zatvorenu evroligu i radimo ozbiljno.Sto se mene tice, zvezda ni ne treba da igra domacu ligu, aba liga i evroliga su jedini ciljevi ozbiljnog kluba kakav smo mi.

Lafayette

pre 9 godina

Decko je nevidjeni talenat,trojke sa 7,8,9 metara,poludistanca,iz kontakta sut,post igra,ulaz...Sasa Pavlovic je rekao za njega da cudi sa kakvom sigurnoscu i lakocom on resava situacije!Za onu loptu krompir protiv cedevite je rekao da mu je najvise zao sto je nije on zavrsio!A finalna serija protiv gana,pa sta reci sem da su samo Drazen i Praja imali takve serije ali su njihovi timovi gubili a Bogdan je dobio!Ovaj intervju samo potvrdjuje ono sto svi vec znamo da igraci Partizana imaju nedoraslu upravu !Bogdanu puno srece ma gde igrao,a gani ce se radovati znam kad bude kidao u spaniji !

Dimitar

pre 9 godina

Zaista im je tesko,najosnovnije stvari nemaju a postigli su takve uspehe. Bogdanovic je govorio iskreno a to se ceni. Naravno da gleda da napreduje u zivotu,kao i svi mi a za njega je NBA logican izbor.

ilija

pre 9 godina

Ovaj Mikeli postavio najgori komentar ikada...Normalno da je izveo 43 bacanja kad je probijao zvezdine "igracine" kako je hteo...Zvezdi je i 57 bacanja previse sa onako bezidejnom igrom i onakvim trenerom... ocigledno je moj Mikeli da ti sa kosarkom nemas veze...

koja

pre 9 godina

Evo covek priznaje da je grobar ali izgleda da Jakovljevic i panteri bolje od njega znaju za koga navija. (pumprla, 03. jul 2014 10:46)

A ti ocekujes da on prizna da je Zvezdas? ajde ukljuci mozak? jedino sto znate je da napisete "panter" i to vam ispunjava mozak...

Drzavo da te sramota bude

pre 9 godina

Živilo se od te jedne plate, a
nisam ni izlazio. Da kažem, život na
majčinoj kuhinji. Najmlađima pomažu
stariji igrači, Saša Pavlović, Tepić,
Milosavljević… Šalić u jednom
momentu nije imao ni za hranu. Delili
smo jednu stipendiju da bismo imali
tek toliko da preguramo. To je
prijateljstvo koje Partizan čini
jedinstvenim"
Ajmo sad panteri, laze jel tako, mora da je tako, inace je ogromna sramota od koga titulu izgubiste.

NemanjaVac8

pre 9 godina

Bogdane veoma te poštujem kao navijač Zvezde. Ti si budućnost srpske košarke, u Partizanu si se afirmisao i sasvim je normalno da je Partizan tvoj klub. Niko nikada protiv toga ništa neće imati, posebno ako budeš ostavio traga u rerepezntaciji. Ono što mi je par puta kod tebe zasmetalo to je da kada izgubiš važnu utakmicu, pa ranije čak i pred važe utakmice sa Zvezdom ne umeš da se poneseš kao budući veliki šampion. Posle pobede i titule, svi su korektni, ali retko ko je korektan i veliki i kad gubi.Pogledaj Novaka, koliko je puta priznao važan poen na njegovu štetu i kako govori o protivnicima i kada igra i protiv najvećih provokatora. To je šampion i najbolji sportista sveta, čovek koji će biti veliki i kada bude prestao da igra tenis. I tada će ga svi poštovati i tada će biti omiljen i tada će tek moći da menja svet. Ponavljam ti imaš potencijal da budeš isto toliko veliki, ali umesto vrele glave i ishitrenih izjava radi, radi i samo radi. Analizaraj svoju igru, igru svog tima i tu traži greške i mogućnost za napredovanje. Mani se kritikovanja protivnika, sudija, zavera isl...

Iha

pre 9 godina

Moram da semejem dok citam ovo. Svi ste vi dzentelmeni dok pobedjujete pa mogu se procitati i ovako korektne izjave Bogdana... A kad gubite onda pokazujete vase pravo lice koje mi znamo vrlo dobro.
Ali sta ces tad ste mladi, vruce glave, u afektu vredjate niste tako mislili i imate pravo na gresku... Ma dobri ste vi ovako lucidni sminkeri a ne smekeri sorry... ;-)

Hero

pre 9 godina

Toliko o tome da je Bogdanovic zvezdas.Sta sve pantelijama nece pasti na pamet?Ocekujem uskoro da je i Bodiroga od malih nogu navijac Zvezde.Bogdan ostaje u Partizanu! (Kralj, 03. jul 2014 10:49)

A ne priznace da je bio navijac Zvezde...a jesi smesan. Koliko ti imas godina?

Shone

pre 9 godina

Vidi ga što je sad kao fin, kako je samo okrenuo priču. Dečko, prvo se seti da si ti u tom Železniku stasao kao igrač i da nemaš razloa da se ponašaš onako kako si se ponašao na toj utakmici (mislim na sve stvari osim igre). Dalje, nisi ti baš tako mali da pričaš neke stvari "u afektu", jer ni taj Dženkins niti bilo ko od igrača tebe nikada nije prozivao. A seti se i ko ti je posle toga, na prvoj sledećoj utakmici, prvi prišao kad si pao - ja se sećam Lazić, Dženkins i Simonović, i to posle svih tvojih prozivki. Iskreno, da si meni to ispričao ja te ne bih ni pogledao. E to govori ko je koliki čovek. Ti si što se mene tiče, završio sa reprezentacijom, jer si daleko ti od ljudskog nivoa koji trebad a ima čovek koji nas reprezentuje po svetu.

milosz

pre 9 godina

Nije mi jasno kako to da kada u kk partizanu nema love i stariji igraci pomazu mladje to je drugarstvo a kada u fk zvezda se isto desi onda je to za smejurija od kluba i ponizavanje mladih igraca?!

...

pre 9 godina

sudija falkone,ako je u pitanju neznanje,a ne losa namera,pre nego lupite glupost,informisite se o cemu pisete. za 50 000e,mozete kupiti izmedju 5 i 10 tih dzipova,kakav vozi dule.

ja

pre 9 godina

citam mali je prepotentan i umislio da je zvezda.mali je zvezda sam je srusio vase placene aseve sam je srusio zvezdu.mali je u srcima gorbara veci nego sto ce vas klub sa svim igracima ikada biti

naivno masem iz publike

pre 9 godina

@boja al si ga izracunao,svaka cast! vrlo jak argument za komentar,na taj nacin je dodatno dobio na tezini...Cuj Mara(marakana) ?!

Coa

pre 9 godina

Ne mogu da verujem da vecina smatra da je igranje bez plate neka vrlina i da su igraci Zvezde uobrazeni i losi zato sto istu primaju. Voleo bi da mi neko objasni tu logiku.

nčf

pre 9 godina

mnogo bitnu stvar niste preneli, a to je da je rekao da mu se uopšte ne sviđa šta rade vujošević i čović. e, to je srž problema, dok je takvog ponašanja i onakvih nemilih scena nijedan klub ne treba dobiti novac države, bilo direktno bilo kroz sponzore...

Istina

pre 9 godina

Radi istine Bogdan je primio jednu platu od Partizana, ali je od svog menadzera primao redovno plate. Naravno menadzer ce se omastiti o transfer, a Bogdan ce neisplacene plate da prebije od transfer sume koja pripada Partizanu i na kraju klubu jedno veliko nista. E da, jos jedna stvar menadzer je iz redova kluba i na tu foru radi dugo... Tako da budete nacisto oko tih stipendija...

cinik ovdašnji

pre 9 godina

Sve je jasno. Grobari su uzeli titulu zato što ih je Dule-Gargamel izgladnjivao i davio, pa obećao da neće više ako pobede...Eh, ta motivacija...

mirko

pre 9 godina

Bogdanović je simpatičan momak, iznad svega iskren i zreo. Normalno je da bude temperamentan, jer ne bi ni bio veliki igrač, za sada u evropskim okvirima, a u budućnosti nadam se, i želim, da to bude i u svetskim.
Nije čudo što mu neki, koji mu nisu ni do članka, osporavaju kvalitete, jer i to je dokaz, da je košarkaški genije.
Kao navijaču Partizana žao mi je što igrači nemaju ni elementarne materijalne uslove, i mislim da Partizanov menadžment nije dorastao ni klubu, ni igračima. Normalno bi bilo, ako nisu sposobni, da u postojećim uslovima normalno funkcionišu podnesu ostavke.
Dovoljan primer je kredit sa 20% kamate, pa da li je iko od njih uzeo takav kredit privatno, ili traljavost u vezi regulisanja poreskih obaveza. Prvo treba uraditi sve u svojoj kući, a tek onda tražiti od drugih, i žaliti se na tretman. Na žalost pokazalo se da Vujoševićeve primedbe imaju dosta rupa, i da se pozivao na medijske izvore, koji su nepouzdani. Nešto je i sam priznao, a svako ko želi biti autoritet, mora svojim činom potvrditi ono što traži od drugih, u protivnom samovolja se vraća kao bumerang, pre ili posle.

xxx

pre 9 godina

Pa šta ako je išao na tekmu Zvezda-Roma. Znam bar dvojicu zvezdaša koji su išli na Partizan-Villarreal u LE,i šta mislite za kog su navijali. Ovo vam je isti slučaj,a vi i dalje lupajte glavu za koga Bogdan navija...

trance

pre 9 godina

preciznije, ti si delija ali si presao da igras za partizan

jos preciznije, ti si delija, ali si poceo da navijas za FMP Zeleznik (samo precizno, 03. jul 2014 11:36)

A jos preciznije poceo da navija za Vizuru sa Tosinog bunara.

Ipak

pre 9 godina

Morate da shvatite da ovaj decko jos nije imao dobar zivot,njega jos uvek izdrzavaju roditelji. Ceo zivot je u Beogradu, u Partizanu(samo u pocetku u Zvezdari) i zato potpuno razumem njegovu zelju za odlaskom u neki bogatiji jaci evroligaski klub i podrzavam tu odluku ukoliko je napravi.

nikola

pre 9 godina

A ti kao neka zvezda pa pretis neigranjem za reprezentaciju, a videcemo te u dresu Srbije daj boze da das u proseku po 7,8 poena lako ti je sa Simonovicem, videcemo kako igras protiv Dijamantidisa i ostalih!
(Mare, 3. jul 2014 13:17)

Pa mogao si da ga gledas u Evroligi proiv istih tih igraca protiv kojih ce igrati na SP i kako ti se cinio? Jel imao 6,7 poena u proseku ili 15-20?

vojo

pre 9 godina

Ovakav igrac u nemackoj,francuskoj , britaniji i spaniji dobio bi vrlo odmerenu kaznu!ali ovo je srbija gde se ovakvi likovi velicaju i cene, i onda se nemojte pitati zasto se klinci sprdaju sa reprezentacijom!

doktor

pre 9 godina

molim te, sve objasni, nemoj neko da te pogresno protumaci....ipak je to institucija, davljenje je normalna stvar...ko te pita za licnost, stav i dostojanstvo....

koska

pre 9 godina

za savrija: SangYong ili kako vec dzip kosta oko 30.000 sa najosnovnijom opremom a sa neki normalnom opremom oko 40.000 cisto malo informacija .Dodji na sajam slefeci put...

ccc

pre 9 godina

Grobar sam ali sam gledao utakmicu CZ-Barselona. Gledao sam Maradonu. Da li je to neki problem? Da li je problem sto je BB gledao CZ-Roma? Očigledno da neki ovde imaju veliki problem. Ajde, malo se osvestite, saberite, malo racionalnog razmisljanja. Sve je to moj savet prvenstveno zbog vaseg zdravlja. Čisto, dobronamerno.

krajisnik

pre 9 godina

konacno istinu pricas,mada to govoris zato sto ides iz partizana pa te nece dusan pridaviti.Nemojte ga vise dizati u zvijezde,vec je umisljen,samo mu trebaju intervjui itd.Neka se on dokaze u reprezentaciji i tako ce dobiti postovanje cijele Srbije.Sjetimo se Gurovica protiv amera.To se pamti cijeli zivot.Da ne pricamo o Atini 1995 i slicno

goggyDS89dubica

pre 9 godina

Normalno da ce dati 130 i kusur poena kad je izveo vise sl.bacanja nego cijela ZVEZDA zajedno, zasticen je kao bijeli medvjed cim ga pipnes faul. Kad si bio dete malo komsija te ..... I feal devotion

milenko

pre 9 godina

Nepromišljeni gest Vujoševića, nije razlog da odeš, ipak je on Vama drugi otac, i Vaš stvaraoc, ostani još jednu godinu bit će ti najbolje. Pozdrav !

marko_bgd

pre 9 godina

decko je dobio samo jednu platu....o tome koliko kk partizan duguje igracima,i fk partizan nemamo informacije..a duguju skoro svakom igracu...ali zato se svaki dan prica o tome kako i koliko fk crvena zvezda duguje...dok se ovo vesto krije

fmp

pre 9 godina

Radi istine Bogdan je primio jednu platu od Partizana, ali je od svog menadzera primao redovno plate. Naravno menadzer ce se omastiti o transfer, a Bogdan ce neisplacene plate da prebije od transfer sume koja pripada Partizanu i na kraju klubu jedno veliko nista. E da, jos jedna stvar menadzer je iz redova kluba i na tu foru radi dugo... Tako da budete nacisto oko tih stipendija...
(Istina, 3. jul 2014 11:49)

Transfer Bogdana ce vredeti oko milion evra.Bogdanova godisnja plata je 90 000 evra.Nesto ce otici Bogdanu za neizmirene plate(ako ne oprosti),neki procenat jos nekome,ali 90% para ce otici Partizanu i zato nemoj da siris dezinforamcije.Nije ovo fudbal pa da menadzeri zaradjuju od procenta prodaje igraca,u kosarci se vrlo retko placaju obestecenja,svi odlazi kada im isteknu ugovori,a menadzeri zaradju od plata igraca,a ne transfera.

Jakub

pre 9 godina

Mali je velika rupa u odbrani i poprilicno je spor. Kada ga budu dohvatili afroamerikanci u masinu nece moci ni da pogodi sut. Bolje mu je da ostne u Evropi, jer NBA nije za njega.

KUM

pre 9 godina

Ne kontam ga u jednom samo,Paertizanovac je od kad zna sebe,to je ok,ali je kaze isao na nekoliko utakmicA Zvezde u kosarci i na utakmicu Zvezda-Roma,ne razumem?

lazaris

pre 9 godina

Ovo je kao Zvezda u fudbalu,svi igraju iz ljubavi prema klubu,to je srce sampiona,a posle ova pricaju namestena titula,pa isto tako je i kod vas u kosarci...

borovac

pre 9 godina

ja sam Zvezdas ali sam isao na Partizan - CSK Moskva jer volim da gledam kosarku... Kao i moj drug koji Grobar pa je isao na derbi sa nama na Zvezdinu stranu taj derbi necu nikad zaboraviti i ako je Zvezda izgubila u ABA ligi od Partizana prosle godine... celu utakmicu Partizan vodi ovaj bi skako od srece sve se gri a ne moze jer smo na severu, a iza nas lik sve pos spisku Bertransu, Vujosevicu, Bogdanu a drugar samo sto ne eksplodira od srece sto Partizan pobedjuje jedva se iskontrolisao... E to je neprocenljivo... kao i ja sto sam skakao kad je crnja promasio sut za pobedu CSK Moskve... :-) U EL i kad Zvezda nije igrala uvek sam navijao za Partizan jer je Srpski klub draze mi da on pobedi nego neki tamo mada poznajem par njih koji kazu da igra 11 Hitlera protiz Zvezde oni ce navijati za Hitlera...

ivan78bg

pre 9 godina

Ti si profesionalac a to izmedju ostalog znaci da si placen za posao kojim se bavis.Trebao si da odes.Em radis za dz em te dave.Sta ti imas od toga sto ti navijaci kazu bravo isti ti navijaci nema sanse da bi raqdili svoje poslove za dz..

nevidljivi panter

pre 9 godina

nas titula u ovoj cirkus ligi koju ste vi obezvredili i ne zanima.Sto se mene tice, zvezda ni ne treba da igra domacu ligu, aba liga i evroliga su jedini ciljevi ozbiljnog kluba kakav smo mi.
(Mikeli, 03. jul 2014 12:03)

kakva notorna laz,pehar od te lige koja vas ne zanima ste svi od reda prisvojili jos u decembru prosle godine,pitaj batka,djenku,silu,strumfa,bodibonda i ostale...a zvezda i ne igra domacu ligu a bogami ni aba a ni evro ligu,zvezda je zamrznuta a ti pratis fmp iz stjepana supanca 15a

Dragutin

pre 9 godina

Neka decko ide u NBA sta je dugovao Partizanu vise je nego oduzio ovom titulom i u predhodnim sezonama.Ja imam velike nade za njega ima decko karakter i agresivnost potrebnu za modernog beka u NBA kakvu npr nema ni Rudi Fernandez.Mada za nase igrace je definitivno bolja opcija da budu u timovima van plejofa u svojim formativnim godinama konkurencija u plejof timovima je jaka pogotovo na zapadu a americki igraci plus imaju prednost sto je po meni smesno ali takva je praksa.

Komša

pre 9 godina

@ Miksi
Kakve veze ima što je gledao Zvezdinu utakmicu.
Ja sam Grobar i svojevremeno sam sa drugom Ciganom gledao sve košarkaške utakmice u Beogradu.
Pre par godina sam,dok je cela Srbija gledala fudbal Srbija-Rumunija otišao u goste kod tog druga i zajedno sa njim gledao Budućnost-Zvezda .Uvalin je bio trener tad.Ne mislim
da sam manje Grobar ako pogledam neku utakmicu rivalskog kluba.Jednostavno volim košarku (Zvezdu ne volim naravno).

Mare

pre 9 godina

A ti kao neka zvezda pa pretis neigranjem za reprezentaciju, a videcemo te u dresu Srbije daj boze da das u proseku po 7,8 poena lako ti je sa Simonovicem, videcemo kako igras protiv Dijamantidisa i ostalih!

Rale

pre 9 godina

Ostani Bogdane, za naš, za tvoj Partizan jos jednu sezonu. Sve ce ti se vratiti, mlad si, imas vremena da postanes sjajan igrac. Mislim da jos jednom sezonom u Partizanu ne bi izgubio nista, jos bi sazreo i napredovao... Ali i ako ode, hvala mu za sve. Za sve se navija, Partizan se voli!

Travis

pre 9 godina

Po izjavi se vidi da je od malena navijao za Zvezdu, išao je na njene utakmice, kasnije je prešao u Partizan koji je od njega napravio igrača i logično je da sada navija za Partizan.

pan

pre 9 godina

Samo da vam ode Šćepanović i mi osvajamo titulu Sledeće sezone.
Samo da vam ode Vujanić i mi osvajamo titulu Sledeće sezone.
Samo da vam ode Krstić i mi osvajamo titulu Sledeće sezone.
Samo da vas nateramo u Jadransku ligu i mi osvajamo titulu Sledeće sezone.
Samo da vam ode Miloje i mi osvajamo titulu Sledeće sezone.
Samo da vam ode Peković i mi osvajamo titulu Sledeće sezone.
Samo da vam ode Novica i mi osvajamo titulu Sledeće sezone.
Samo da vam ode Mekkejleb i mi osvajamo titulu Sledeće sezone.
Samo da vam ode Vujošević i mi osvajamo titulu Sledeće sezone.
Samo da vam ode Kecman i mi osvajamo titulu Sledeće sezone.
Samo da nas uzme Čović i mi osvajamo titulu Sledeće sezone.
Samo da vam ode Lučić i mi osvajamo titulu Sledeće sezone.
Samo da vam ode Bogdan i mi osvajamo titulu Sledeće sezone.
Nastaviće se... Sledeće sezone.

Boja

pre 9 godina

Crvena Zvezda: Roma 01.12.2005.
Bogdan Bogdanovic 18.08.1992.

Godina na dan igranja utakmice nesto malo vise od 17.

Ahahahhahahahah, sigurno si kao klinac isao na Maru, a navijao za Partizan.

Priznaj lepo, kao mali sam bio Zvezdas, Partizan mi je pruzio najlepse godine i sad sam Grobar.

Nece da boli, nismo mi svi ovce, ne?

Mikeli

pre 9 godina

Hajde da vidimo hoce li imati 43 bacanja u 4 utakmice na SP. Zivo me zanima hoce li i tamo biti tako dominantan igrac koliko je u nasoj ligi. Ej kk crvena zvezda izvela 57 bacanja u finalu , dok je samo Mladi Lebron izveo 43!

Mikeli

pre 9 godina

Samo da vam ode Šćepanović i mi osvajamo titulu Sledeće sezone.
Samo da vam ode Vujanić i mi osvajamo titulu Sledeće sezone.
Samo da vam ode Krstić i mi osvajamo titulu Sledeće sezone.
Samo da vas nateramo u Jadransku ligu i mi osvajamo titulu Sledeće sezone.
Samo da vam ode Miloje i mi osvajamo titulu Sledeće sezone.
Samo da vam ode Peković i mi osvajamo titulu Sledeće sezone.
Samo da vam ode Novica i mi osvajamo titulu Sledeće sezone.
Samo da vam ode Mekkejleb i mi osvajamo titulu Sledeće sezone.
Samo da vam ode Vujošević i mi osvajamo titulu Sledeće sezone.
Samo da vam ode Kecman i mi osvajamo titulu Sledeće sezone.
Samo da nas uzme Čović i mi osvajamo titulu Sledeće sezone.
Samo da vam ode Lučić i mi osvajamo titulu Sledeće sezone.
Samo da vam ode Bogdan i mi osvajamo titulu Sledeće sezone.
Nastaviće se... Sledeće sezone.
(pan, 3. jul 2014 11:03)

Ne znam sta ce se nastaviti. Mi igramo evroligu, vi kup vesne vukelic vendi, nas titula u ovoj cirkus ligi koju ste vi obezvredili i ne zanima. Mi jacamo organizaziono pre svega, radimo na ulazu u zatvorenu evroligu i radimo ozbiljno.Sto se mene tice, zvezda ni ne treba da igra domacu ligu, aba liga i evroliga su jedini ciljevi ozbiljnog kluba kakav smo mi.

Shone

pre 9 godina

Vidi ga što je sad kao fin, kako je samo okrenuo priču. Dečko, prvo se seti da si ti u tom Železniku stasao kao igrač i da nemaš razloa da se ponašaš onako kako si se ponašao na toj utakmici (mislim na sve stvari osim igre). Dalje, nisi ti baš tako mali da pričaš neke stvari "u afektu", jer ni taj Dženkins niti bilo ko od igrača tebe nikada nije prozivao. A seti se i ko ti je posle toga, na prvoj sledećoj utakmici, prvi prišao kad si pao - ja se sećam Lazić, Dženkins i Simonović, i to posle svih tvojih prozivki. Iskreno, da si meni to ispričao ja te ne bih ni pogledao. E to govori ko je koliki čovek. Ti si što se mene tiče, završio sa reprezentacijom, jer si daleko ti od ljudskog nivoa koji trebad a ima čovek koji nas reprezentuje po svetu.

vojo

pre 9 godina

Ovakav igrac u nemackoj,francuskoj , britaniji i spaniji dobio bi vrlo odmerenu kaznu!ali ovo je srbija gde se ovakvi likovi velicaju i cene, i onda se nemojte pitati zasto se klinci sprdaju sa reprezentacijom!

koja

pre 9 godina

Evo covek priznaje da je grobar ali izgleda da Jakovljevic i panteri bolje od njega znaju za koga navija. (pumprla, 03. jul 2014 10:46)

A ti ocekujes da on prizna da je Zvezdas? ajde ukljuci mozak? jedino sto znate je da napisete "panter" i to vam ispunjava mozak...

Hero

pre 9 godina

Toliko o tome da je Bogdanovic zvezdas.Sta sve pantelijama nece pasti na pamet?Ocekujem uskoro da je i Bodiroga od malih nogu navijac Zvezde.Bogdan ostaje u Partizanu! (Kralj, 03. jul 2014 10:49)

A ne priznace da je bio navijac Zvezde...a jesi smesan. Koliko ti imas godina?

Iha

pre 9 godina

Moram da semejem dok citam ovo. Svi ste vi dzentelmeni dok pobedjujete pa mogu se procitati i ovako korektne izjave Bogdana... A kad gubite onda pokazujete vase pravo lice koje mi znamo vrlo dobro.
Ali sta ces tad ste mladi, vruce glave, u afektu vredjate niste tako mislili i imate pravo na gresku... Ma dobri ste vi ovako lucidni sminkeri a ne smekeri sorry... ;-)

trance

pre 9 godina

Evo covek priznaje da je grobar ali izgleda da Jakovljevic i panteri bolje od njega znaju za koga navija. (pumprla, 03. jul 2014 10:46)

Bas je "priznao" a sto je isao na Zvezda-Roma ,i to po zimi, verovatno da navija za Romu?

trance

pre 9 godina

preciznije, ti si delija ali si presao da igras za partizan

jos preciznije, ti si delija, ali si poceo da navijas za FMP Zeleznik (samo precizno, 03. jul 2014 11:36)

A jos preciznije poceo da navija za Vizuru sa Tosinog bunara.

ne mogu nam nista i bez para...

pre 9 godina

"To je tačno. Ja sam primio jednu platu. Živelo se od te jedne plate, a nisam ni izlazio. Da kažem, život na majčinoj kuhinji. Najmlađima pomažu stariji igrači, Saša Pavlović, Tepić, Milosavljević… Šalić u jednom momentu nije imao ni za hranu. Delili smo jednu stipendiju da bismo imali tek toliko da preguramo. To je prijateljstvo koje Partizan čini jedinstvenim".

Sta covek da kaze...to je Partizan, drugarstvo, jedinstvo. Oni koji su imali, dele sa onim igracima koji nemaju. To je veliko jedinstvo i prijateljstvo gde ne gleda svako samo sebe, vec pomaze onom koji nema. I onda u takvoj atmosveri gde nemas para "leba da jedes", igras protiv nekoga koji je placen i za tebe pun kao brod i pobedjujes. I to cele sezone? Da li u ABA a tek sa bogatasima u EL. O NASEM PRVENSTVU DA NE PRICAM JER SE ZNA KO JE TU DEBELO PLACEN, a raduje se svom uspehu jer je neko odkazao pa on moze da igra. Jedino oni koji mrze mogu i dalje da pricaju o "debelim" ugovorima Partizana. Sta vredi i da su bogato placeni kada te pare ne primaju a kod odlaska oprastaju. Na tu foru oni drugi u stvari zele da prikriju dobre ugovore njihovih igraca koje redovno primaju. I to je tako godinama, dobijaju pare, a rezultati, kada neko odkaze pa ja igram u EL..TUGA.

goggyDS89dubica

pre 9 godina

Normalno da ce dati 130 i kusur poena kad je izveo vise sl.bacanja nego cijela ZVEZDA zajedno, zasticen je kao bijeli medvjed cim ga pipnes faul. Kad si bio dete malo komsija te ..... I feal devotion

KUM

pre 9 godina

Ne kontam ga u jednom samo,Paertizanovac je od kad zna sebe,to je ok,ali je kaze isao na nekoliko utakmicA Zvezde u kosarci i na utakmicu Zvezda-Roma,ne razumem?

Stella

pre 9 godina

Kako ovo brutalno zvuci " razmišljao o odlasku iz Partizana nakon što ga je trener Duško Vujošević davio". Kad normalan covek premota ovu sezonu (nebitno za koga navija), samo da se prekrsti. Ne ponovila se, za sve nas koji volimo kosarku!

krajisnik

pre 9 godina

konacno istinu pricas,mada to govoris zato sto ides iz partizana pa te nece dusan pridaviti.Nemojte ga vise dizati u zvijezde,vec je umisljen,samo mu trebaju intervjui itd.Neka se on dokaze u reprezentaciji i tako ce dobiti postovanje cijele Srbije.Sjetimo se Gurovica protiv amera.To se pamti cijeli zivot.Da ne pricamo o Atini 1995 i slicno

doktor

pre 9 godina

molim te, sve objasni, nemoj neko da te pogresno protumaci....ipak je to institucija, davljenje je normalna stvar...ko te pita za licnost, stav i dostojanstvo....

Kralj

pre 9 godina

Toliko o tome da je Bogdanovic zvezdas.Sta sve pantelijama nece pasti na pamet?Ocekujem uskoro da je i Bodiroga od malih nogu navijac Zvezde.Bogdan ostaje u Partizanu!

Jakub

pre 9 godina

Mali je velika rupa u odbrani i poprilicno je spor. Kada ga budu dohvatili afroamerikanci u masinu nece moci ni da pogodi sut. Bolje mu je da ostne u Evropi, jer NBA nije za njega.

ja

pre 9 godina

citam mali je prepotentan i umislio da je zvezda.mali je zvezda sam je srusio vase placene aseve sam je srusio zvezdu.mali je u srcima gorbara veci nego sto ce vas klub sa svim igracima ikada biti

Grobari Sumadija

pre 9 godina

Vi koji branite Vujosevica, volio bi da vidim kako bi reagovali kada bi neko davio vase dete, gadjao ga flasicama vode i pominjao mu zenski dio familije?
Isprani mozgovi!

milenko

pre 9 godina

Nepromišljeni gest Vujoševića, nije razlog da odeš, ipak je on Vama drugi otac, i Vaš stvaraoc, ostani još jednu godinu bit će ti najbolje. Pozdrav !

Mare

pre 9 godina

A ti kao neka zvezda pa pretis neigranjem za reprezentaciju, a videcemo te u dresu Srbije daj boze da das u proseku po 7,8 poena lako ti je sa Simonovicem, videcemo kako igras protiv Dijamantidisa i ostalih!

Zatezalo

pre 9 godina

Po meni najbolje za njega i Partizan je da on ode i da pokusaju da se zarade neke pare pa da se igracima isplate posteno zaradjene plate jer i igraci su ljudi i moraju od necega da zive. Inace navijam za Partizan ali sve osim ovog resenja bi bilo pogresno. Isto kao sto je bilo pogresno resenje da se sezona pocne sa jednim plejmejkerom Westermannom pa je Bogdanovic morao prinudno da igra pleja a uveren sam da bih pokazao vise da je igrao na svojoj prirodnoj poziciji dvojke.

Savri

pre 9 godina

Dok vi nemate za kiflu,Dule vozi Džip od 50 000 €..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sudija Falkone. .., 3. jul 2014 11:59)

Iskreno nikada nisam čuo za marku automobila koju Dule vozi, neki južnokorejac (SsangYong) a novi džip te marke košta 10-15 hiljada evra. A to je Duletov dugogodišnji auto pa sam zaključi koliko vredi... Stvarno ste smešni sa ovakvim provokacijama, da ne kažem baš da me podsećate na SNS botove, trolovi².

ilija

pre 9 godina

Ovaj Mikeli postavio najgori komentar ikada...Normalno da je izveo 43 bacanja kad je probijao zvezdine "igracine" kako je hteo...Zvezdi je i 57 bacanja previse sa onako bezidejnom igrom i onakvim trenerom... ocigledno je moj Mikeli da ti sa kosarkom nemas veze...

milosz

pre 9 godina

Nije mi jasno kako to da kada u kk partizanu nema love i stariji igraci pomazu mladje to je drugarstvo a kada u fk zvezda se isto desi onda je to za smejurija od kluba i ponizavanje mladih igraca?!

Gagi ostani!

pre 9 godina

Strasan talenat. Mozda je najbolja opcija da odes u neki evropski klub koji igra EL ali u kojem ces imati minutazu koja ti treba (mozda Bajern ili Alba). Partizan bi malo finansijski zivnuo a i ti. A mi, Dule i Partizan u nove pobede sa nekim novim Bogdanima, Bertansima, Lovernjima..., nista novo za nas!

šetač

pre 9 godina

Ja kada ne bih doneo platu kuću: bili bi gladni, deca ne bi mogla da idu u školu, ukinuli bi mi internet i kablovsku, isekli bi mi struju, a Laza mali ministar koji liči na pevačicu iz Beča bi mi poslao uterivače da naplati porez (nema se za novi Audi A6). A volim svoju familiju, ulicu, zgradu, firmu, grad, zemlju, ubih se od ljubavi ... Pa lupajte minuse što sam rekao da je lud što igra a nema platu i svi mu verujemo

marko_bgd

pre 9 godina

decko je dobio samo jednu platu....o tome koliko kk partizan duguje igracima,i fk partizan nemamo informacije..a duguju skoro svakom igracu...ali zato se svaki dan prica o tome kako i koliko fk crvena zvezda duguje...dok se ovo vesto krije

azor ahai

pre 9 godina

ne znam kako neko posle 31 poena u proseku u finalnoj seriji može i da postavlja pitanje za koga navija momak. Strašan biser naše košarke, voleo bih da ima veliku karijeru, zašto da ne kao Stojaković u NBA

maloicitao

pre 9 godina

Dok vi nemate za kiflu,Dule vozi Džip od 50 000 €..(Sudija Falkone. .., 03. jul 2014 11:59)

Jesi ti video taj dzip? Ako ono tebi vredi 50 000 evo mogu ja da ti ponudim Jugica za 5500 evra...onako prijateljski

Stefan PFC

pre 9 godina

Zasto ne stavite sta je rekao o Jakovljevicu koji ga razvlaci po medijima kao svog igraca?To mi je omiljeni deo intervjua.Sta ce mu sad pisati u trenerskom CV-u.Bila je jedna stavka koja glasi "Bogdan je moj igrac".Solidarisimo se sa Draganom Jakovljevicem!Pokrenimo akciju pod nazivom "i ja sam Draganov igrac".Stampali bi majice pod ovim nazivom sa njegovim likom,a sav prihod od prodatih majica bi isao njemu.

sick

pre 9 godina

Ništa preneli Bogdanove reči upućene treneru Jakovljevicu, gde kaže da je Dule.najbitniji za njegovu karijeru i da ne voli trenere koji se toliko eksponiraju u javnosti

lazaris

pre 9 godina

Ovo je kao Zvezda u fudbalu,svi igraju iz ljubavi prema klubu,to je srce sampiona,a posle ova pricaju namestena titula,pa isto tako je i kod vas u kosarci...

...

pre 9 godina

sudija falkone,ako je u pitanju neznanje,a ne losa namera,pre nego lupite glupost,informisite se o cemu pisete. za 50 000e,mozete kupiti izmedju 5 i 10 tih dzipova,kakav vozi dule.

Drzavo da te sramota bude

pre 9 godina

Živilo se od te jedne plate, a
nisam ni izlazio. Da kažem, život na
majčinoj kuhinji. Najmlađima pomažu
stariji igrači, Saša Pavlović, Tepić,
Milosavljević… Šalić u jednom
momentu nije imao ni za hranu. Delili
smo jednu stipendiju da bismo imali
tek toliko da preguramo. To je
prijateljstvo koje Partizan čini
jedinstvenim"
Ajmo sad panteri, laze jel tako, mora da je tako, inace je ogromna sramota od koga titulu izgubiste.

nčf

pre 9 godina

mnogo bitnu stvar niste preneli, a to je da je rekao da mu se uopšte ne sviđa šta rade vujošević i čović. e, to je srž problema, dok je takvog ponašanja i onakvih nemilih scena nijedan klub ne treba dobiti novac države, bilo direktno bilo kroz sponzore...

mirko

pre 9 godina

Bogdanović je simpatičan momak, iznad svega iskren i zreo. Normalno je da bude temperamentan, jer ne bi ni bio veliki igrač, za sada u evropskim okvirima, a u budućnosti nadam se, i želim, da to bude i u svetskim.
Nije čudo što mu neki, koji mu nisu ni do članka, osporavaju kvalitete, jer i to je dokaz, da je košarkaški genije.
Kao navijaču Partizana žao mi je što igrači nemaju ni elementarne materijalne uslove, i mislim da Partizanov menadžment nije dorastao ni klubu, ni igračima. Normalno bi bilo, ako nisu sposobni, da u postojećim uslovima normalno funkcionišu podnesu ostavke.
Dovoljan primer je kredit sa 20% kamate, pa da li je iko od njih uzeo takav kredit privatno, ili traljavost u vezi regulisanja poreskih obaveza. Prvo treba uraditi sve u svojoj kući, a tek onda tražiti od drugih, i žaliti se na tretman. Na žalost pokazalo se da Vujoševićeve primedbe imaju dosta rupa, i da se pozivao na medijske izvore, koji su nepouzdani. Nešto je i sam priznao, a svako ko želi biti autoritet, mora svojim činom potvrditi ono što traži od drugih, u protivnom samovolja se vraća kao bumerang, pre ili posle.

fmp

pre 9 godina

Radi istine Bogdan je primio jednu platu od Partizana, ali je od svog menadzera primao redovno plate. Naravno menadzer ce se omastiti o transfer, a Bogdan ce neisplacene plate da prebije od transfer sume koja pripada Partizanu i na kraju klubu jedno veliko nista. E da, jos jedna stvar menadzer je iz redova kluba i na tu foru radi dugo... Tako da budete nacisto oko tih stipendija...
(Istina, 3. jul 2014 11:49)

Transfer Bogdana ce vredeti oko milion evra.Bogdanova godisnja plata je 90 000 evra.Nesto ce otici Bogdanu za neizmirene plate(ako ne oprosti),neki procenat jos nekome,ali 90% para ce otici Partizanu i zato nemoj da siris dezinforamcije.Nije ovo fudbal pa da menadzeri zaradjuju od procenta prodaje igraca,u kosarci se vrlo retko placaju obestecenja,svi odlazi kada im isteknu ugovori,a menadzeri zaradju od plata igraca,a ne transfera.

xxx

pre 9 godina

Pa šta ako je išao na tekmu Zvezda-Roma. Znam bar dvojicu zvezdaša koji su išli na Partizan-Villarreal u LE,i šta mislite za kog su navijali. Ovo vam je isti slučaj,a vi i dalje lupajte glavu za koga Bogdan navija...

Colinjo

pre 9 godina

Crvena Zvezda: Roma 01.12.2005.
Bogdan Bogdanovic 18.08.1992.

Godina na dan igranja utakmice nesto malo vise od 17.

Ovaj rezultat si dobio preko excelovih formula?

koska

pre 9 godina

za savrija: SangYong ili kako vec dzip kosta oko 30.000 sa najosnovnijom opremom a sa neki normalnom opremom oko 40.000 cisto malo informacija .Dodji na sajam slefeci put...

Sell

pre 9 godina

Vidi se da je dobar, iskren i inteligentan momak. Pomalo temperamentan, ali to može samo pozitivno da utiče u njegovom daljem razvoju i putu da postane košarkaška legenda. Moramo da naučimo da cenimo ono najbolje što imamo, a ovaj dečko sigurno pripada tom uskom krugu. Želim mu sve najbolje u nastavku karijere, od srca!!!

Jimmy1980

pre 9 godina

Crvena Zvezda: Roma 01.12.2005.
Bogdan Bogdanovic 18.08.1992.

Godina na dan igranja utakmice nesto malo vise od 17.

Ahahahhahahahah, sigurno si kao klinac isao na Maru, a navijao za Partizan.

Priznaj lepo, kao mali sam bio Zvezdas, Partizan mi je pruzio najlepse godine i sad sam Grobar.

Nece da boli, nismo mi svi ovce, ne?
(Boja, 3. jul 2014 10:54)

Boja, samo malo da ti pomognem oko matematike. Bogdan je 2005. godine imao malo više od 13 godina. 2005 - 1992 = 13

nikola

pre 9 godina

A ti kao neka zvezda pa pretis neigranjem za reprezentaciju, a videcemo te u dresu Srbije daj boze da das u proseku po 7,8 poena lako ti je sa Simonovicem, videcemo kako igras protiv Dijamantidisa i ostalih!
(Mare, 3. jul 2014 13:17)

Pa mogao si da ga gledas u Evroligi proiv istih tih igraca protiv kojih ce igrati na SP i kako ti se cinio? Jel imao 6,7 poena u proseku ili 15-20?

chicharito

pre 9 godina

gledano sa jedne strane sezona mozda i nije mogla da nam bude drugacija, od Bertine povrede, blokade racuna, povrede Lea i Gagija, odlazak Kinsija, zdravstveni problemi Vujosevica... i da smo pobedili cedeviti situacija ne bi bila mnogo bolja ( Danilovic rekao) dok se sa druge strane vidi da uprava zasniva budzet samo na prodaji igraca a tako vise ne moze. da se ne lazemo, cim stranci beze (gordon i kinsi) znaci da nisu placeni, na gostovanja se putuje autobusom, dresovi ocaj, marketing nemamo. mozda zvuci preostro, ali Partizan nije privatan klub, i ako trenutna uprava ne moze da nadje bolji nacin funkcionisanja kluba, moje skromno misljenje je da bi trebali da ustupe mesto nekome drugom

NemanjaVac8

pre 9 godina

Bogdane veoma te poštujem kao navijač Zvezde. Ti si budućnost srpske košarke, u Partizanu si se afirmisao i sasvim je normalno da je Partizan tvoj klub. Niko nikada protiv toga ništa neće imati, posebno ako budeš ostavio traga u rerepezntaciji. Ono što mi je par puta kod tebe zasmetalo to je da kada izgubiš važnu utakmicu, pa ranije čak i pred važe utakmice sa Zvezdom ne umeš da se poneseš kao budući veliki šampion. Posle pobede i titule, svi su korektni, ali retko ko je korektan i veliki i kad gubi.Pogledaj Novaka, koliko je puta priznao važan poen na njegovu štetu i kako govori o protivnicima i kada igra i protiv najvećih provokatora. To je šampion i najbolji sportista sveta, čovek koji će biti veliki i kada bude prestao da igra tenis. I tada će ga svi poštovati i tada će biti omiljen i tada će tek moći da menja svet. Ponavljam ti imaš potencijal da budeš isto toliko veliki, ali umesto vrele glave i ishitrenih izjava radi, radi i samo radi. Analizaraj svoju igru, igru svog tima i tu traži greške i mogućnost za napredovanje. Mani se kritikovanja protivnika, sudija, zavera isl...

cinik ovdašnji

pre 9 godina

Sve je jasno. Grobari su uzeli titulu zato što ih je Dule-Gargamel izgladnjivao i davio, pa obećao da neće više ako pobede...Eh, ta motivacija...

ivan78bg

pre 9 godina

Ti si profesionalac a to izmedju ostalog znaci da si placen za posao kojim se bavis.Trebao si da odes.Em radis za dz em te dave.Sta ti imas od toga sto ti navijaci kazu bravo isti ti navijaci nema sanse da bi raqdili svoje poslove za dz..

Stara skola

pre 9 godina

Znam malog od kad je poceo da puca na kos. Ispred moje zgrade u Mirijevu. Ne znam o cemu se ovde uopste pise, ko ima nesto od toga za koga navija i za koga je navijao. Znam samo da je stalno igrao basket u fudbalskom dresu Partizana. Narodski receno, nije ga skidao. Inace, intervju za svaku pohvalu.

Ipak

pre 9 godina

Morate da shvatite da ovaj decko jos nije imao dobar zivot,njega jos uvek izdrzavaju roditelji. Ceo zivot je u Beogradu, u Partizanu(samo u pocetku u Zvezdari) i zato potpuno razumem njegovu zelju za odlaskom u neki bogatiji jaci evroligaski klub i podrzavam tu odluku ukoliko je napravi.

Dimitar

pre 9 godina

Zaista im je tesko,najosnovnije stvari nemaju a postigli su takve uspehe. Bogdanovic je govorio iskreno a to se ceni. Naravno da gleda da napreduje u zivotu,kao i svi mi a za njega je NBA logican izbor.

Istina

pre 9 godina

Radi istine Bogdan je primio jednu platu od Partizana, ali je od svog menadzera primao redovno plate. Naravno menadzer ce se omastiti o transfer, a Bogdan ce neisplacene plate da prebije od transfer sume koja pripada Partizanu i na kraju klubu jedno veliko nista. E da, jos jedna stvar menadzer je iz redova kluba i na tu foru radi dugo... Tako da budete nacisto oko tih stipendija...

Lafayette

pre 9 godina

Decko je nevidjeni talenat,trojke sa 7,8,9 metara,poludistanca,iz kontakta sut,post igra,ulaz...Sasa Pavlovic je rekao za njega da cudi sa kakvom sigurnoscu i lakocom on resava situacije!Za onu loptu krompir protiv cedevite je rekao da mu je najvise zao sto je nije on zavrsio!A finalna serija protiv gana,pa sta reci sem da su samo Drazen i Praja imali takve serije ali su njihovi timovi gubili a Bogdan je dobio!Ovaj intervju samo potvrdjuje ono sto svi vec znamo da igraci Partizana imaju nedoraslu upravu !Bogdanu puno srece ma gde igrao,a gani ce se radovati znam kad bude kidao u spaniji !

ccc

pre 9 godina

Grobar sam ali sam gledao utakmicu CZ-Barselona. Gledao sam Maradonu. Da li je to neki problem? Da li je problem sto je BB gledao CZ-Roma? Očigledno da neki ovde imaju veliki problem. Ajde, malo se osvestite, saberite, malo racionalnog razmisljanja. Sve je to moj savet prvenstveno zbog vaseg zdravlja. Čisto, dobronamerno.

naivno masem iz publike

pre 9 godina

@boja al si ga izracunao,svaka cast! vrlo jak argument za komentar,na taj nacin je dodatno dobio na tezini...Cuj Mara(marakana) ?!

nevidljivi panter

pre 9 godina

nas titula u ovoj cirkus ligi koju ste vi obezvredili i ne zanima.Sto se mene tice, zvezda ni ne treba da igra domacu ligu, aba liga i evroliga su jedini ciljevi ozbiljnog kluba kakav smo mi.
(Mikeli, 03. jul 2014 12:03)

kakva notorna laz,pehar od te lige koja vas ne zanima ste svi od reda prisvojili jos u decembru prosle godine,pitaj batka,djenku,silu,strumfa,bodibonda i ostale...a zvezda i ne igra domacu ligu a bogami ni aba a ni evro ligu,zvezda je zamrznuta a ti pratis fmp iz stjepana supanca 15a

Dragutin

pre 9 godina

Neka decko ide u NBA sta je dugovao Partizanu vise je nego oduzio ovom titulom i u predhodnim sezonama.Ja imam velike nade za njega ima decko karakter i agresivnost potrebnu za modernog beka u NBA kakvu npr nema ni Rudi Fernandez.Mada za nase igrace je definitivno bolja opcija da budu u timovima van plejofa u svojim formativnim godinama konkurencija u plejof timovima je jaka pogotovo na zapadu a americki igraci plus imaju prednost sto je po meni smesno ali takva je praksa.

only fools and horses

pre 9 godina

Nece da boli, nismo mi svi ovce, ne?
(Boja, 3. jul 2014 10:54)

Ahahabhahaha, pa jeste ovce ko ni osnove matematike nezna. Dečko koji je rođen 1992 g. je 2005 g. imao 13 a ne 17 godina.
Aj ti lepo opet u I razred.

Coa

pre 9 godina

Ne mogu da verujem da vecina smatra da je igranje bez plate neka vrlina i da su igraci Zvezde uobrazeni i losi zato sto istu primaju. Voleo bi da mi neko objasni tu logiku.

Voja

pre 9 godina

Voleo bih da Bajkovic, Kasalica, Lazović i Pavićević pokažu slike iz detinjstva, pa da vidimo šta to kriju...ISTINI za volju
(grobar, 03. jul 2014 12:16) I Zigić je jednom izjavio da mu je kao klincu idol bio Kežman,da je sanjao da nosi crno beli dres ,poznato je da je prvo otišao u Partizan na probu,ali mu je Bjeka zbog visine rekao da batali fudbal i krene na košarku.

Rale

pre 9 godina

Ostani Bogdane, za naš, za tvoj Partizan jos jednu sezonu. Sve ce ti se vratiti, mlad si, imas vremena da postanes sjajan igrac. Mislim da jos jednom sezonom u Partizanu ne bi izgubio nista, jos bi sazreo i napredovao... Ali i ako ode, hvala mu za sve. Za sve se navija, Partizan se voli!

borovac

pre 9 godina

ja sam Zvezdas ali sam isao na Partizan - CSK Moskva jer volim da gledam kosarku... Kao i moj drug koji Grobar pa je isao na derbi sa nama na Zvezdinu stranu taj derbi necu nikad zaboraviti i ako je Zvezda izgubila u ABA ligi od Partizana prosle godine... celu utakmicu Partizan vodi ovaj bi skako od srece sve se gri a ne moze jer smo na severu, a iza nas lik sve pos spisku Bertransu, Vujosevicu, Bogdanu a drugar samo sto ne eksplodira od srece sto Partizan pobedjuje jedva se iskontrolisao... E to je neprocenljivo... kao i ja sto sam skakao kad je crnja promasio sut za pobedu CSK Moskve... :-) U EL i kad Zvezda nije igrala uvek sam navijao za Partizan jer je Srpski klub draze mi da on pobedi nego neki tamo mada poznajem par njih koji kazu da igra 11 Hitlera protiz Zvezde oni ce navijati za Hitlera...

Komša

pre 9 godina

@ Miksi
Kakve veze ima što je gledao Zvezdinu utakmicu.
Ja sam Grobar i svojevremeno sam sa drugom Ciganom gledao sve košarkaške utakmice u Beogradu.
Pre par godina sam,dok je cela Srbija gledala fudbal Srbija-Rumunija otišao u goste kod tog druga i zajedno sa njim gledao Budućnost-Zvezda .Uvalin je bio trener tad.Ne mislim
da sam manje Grobar ako pogledam neku utakmicu rivalskog kluba.Jednostavno volim košarku (Zvezdu ne volim naravno).