Petak, 27.06.2014.

00:54

Vigins prvi pik, Bogdan u Finiksu

Endru Vigins, Džabari Parker i Žoel Embid očekivano su izabrani sa prve tri pozicije na NBA draftu, najboljem u poslednjoj deceniji.

Izvor: B92

Vigins prvi pik, Bogdan u Finiksu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

155 Komentari

Sortiraj po:

MICKEY

pre 9 godina

Draft jeste završen, biće još trejdova i ja se ipak nadam da će naši igrači stići u klubove koji su naklonjeni evropskim igračima-memphis I prevashodno spursi,...NBA karijeru evropskog tj. neameričkog igrača određuje klub ili bolje rečeno trener. Ima mnogo pozitivnih primera- Kalderon pre NBA potpuno nepoznat sa one strane bare (nije ni učestvovao na draftu) stigao je do respektabilnog mesta, Manu (bio je 54. pik) a danas extra igrač takođe...,ali ima i negativnih primera koji potvrđuju ovo pravilo-Miličić (2. pik) kamo lepe sreće da ga je tad uzeo Memphis, Klivlend, Milvoki, ili neki klub koji je stvarno trebao centra, danas bi bio igračina, a ne Pistonsi koji su na toj poziciji bili blago rečeno prepunjeni...

ja

pre 9 godina

Pa tako je i krivi pavlović stigao u NBA, iz vikipedije:

Pavlović was selected by the Utah Jazz with the 19th pick in the 2003 NBA draft. His American agent Marc Cornstein issued a clarification in response to a misleading Eurobasket.com biography mixing Aleksandar Pavlović with an Aleksander Pavlović who played college basketball at La Salle University and Shippensburg University of Pennsylvania.[8]

Vazal

pre 9 godina

E konacno neki kvalitetan igrac u Milvokiju, ne moze Meeroslav sve sam. Jadan klub gde je najbolji igrac Antetatauunokoumpo, ili kako vec.

Banat

pre 9 godina

Kamo lepe srece da je Bogdan zaista otisao u Milvoki. S obzirom na sastav koji ta ekipa ima, ne bi bilo cudno da vec prve sezone postane starter ili sesti igrac. Naravno tamo bi mogao da nauci nesto od monstera i postane MVP za sva vremena.

Paja Baksis

pre 9 godina

Dobro, hoce li neko uraditi normalnu analizu sta ceka nase, ko igra na njihovim pozicijama i kakva je konkurencija?

Smoriste vise sa prepucavanjem.

KUM

pre 9 godina

Najjadnije sto navijaci Zvezde Fmp pljuju igraca koji im je dao 123 poena za 4 utakmice
(Borko, 27. jun 2014 09:54)
Smarate,pa vi pljujete jednog velikana Gurovica koji je razbio Amere,pljujete Teodosica SAMO zato sto su ZVEZDASI ne razumem tvoj komentar,pre svega mu nije mesto na Vesti o NBA DRAFTU!

zoran

pre 9 godina

... Bodiroga je pravio budalama All star tim USA u BG na Dijamantskoj lopti (sa sve Lebronom,Karmelom i ostalim sada superstarovima u NBA) iako nikada nije htio da igra u NBA. Dražen Petrović i Danilović su ih razbijali kada su ih pustili da igraju. Đorđeviču nisu nikada ni dali šansu da igra. Divac i Peđa su imali sreće da im se sve pokloplopilo hvala Bogu i vidjeli ste kakve su karijere imali u NBA. I na kraju još jednom suština: Bogdan Bogdanović je na pragu da bude igrač kalibra Đorđevića, Bodiroge, Danilovića, Dalipagića, Kićanovića i Stojakovića. Prvi poslije 20g koji se pojavio u rangu sa gore pomenutima.
(djwhite, 27. jun 2014 08:26)

Verujem da si mlad pa si tako napisao.
Kica i Praja, pa ogromna provalija , zatim ostali.
Praja je bio pozvan u NBA, u Boston Seltik, kada je pomenuta liga imala neverovatan nivo. Takodje, Praja je bio proglashavan za najboljeg amaterskog igraca na svetu u konkurenciji koja je bila,za ovo danas, nauchna fantastika. Bogdan, sa ovom igrom u toj jugoslovenskoj ligi, bio bi krajnje prosechan igrach. U to vreme imali smo jednog Radmila Mishovica iz Borca, davao je olako 30 po utakmici (nije bilo trojke) kome god hoce, ali nije imao emsta u reprezentaciji.
Kosharka, generalno, danas, je u dubokoj krizi, nema sumnje. Pa na utakmicama LS hale su polu-prazne. Veruj mi da u vreme Kice i Praje to je bilo nemoguce.
Svakako, Bogdanu zelim svaki moguci uspeh, ali veruj Kica i Praja su sasvim druga kategorija.

vlajzi

pre 9 godina

kakav crni bogdan, bre. pa on protiv onake odbrane kakva se igra u nba nece moci trojku da sutne, a to jedino ume u kosarci. za njega je partuzan premija, a ka-ka zvezdara prava mera
(tokarev, 27. jun 2014 09:37)

A inac, kavurma i cvarci posto su? Ajde, procunjaj malo po selu pa javi, umesto sto pistis i vristis ovde. Sto pre nadjes sebi obavezu, manje ce da te boli onaj nokaut u finalu Super lige.

zoom

pre 9 godina

Bogdan mi je za nba koliko i moj komsija pera sto pika basket ispred prodavnice pa on ne moze u ovoj nasoj bednoj i smesnoj ligi nista bez pomoci sudija a kamoli u evropi a o nba da i ne pricamo
Obavestite ga da tamo nema nasih sudija i da tamo igraci smeju da ga pogledaju a da ne dobiju faul i da nema sl bacanja 20 po tekmi
(samork sila SLUsamrok, 27. jun 2014 01:30)

E bas si stručnjak.

kkontra

pre 9 godina

Smarate,pa vi pljujete jednog velikana Gurovica koji je razbio Amere,pljujete Teodosica SAMO zato sto su ZVEZDASI
(KUM, 27. jun 2014 10:03)
Isti taj veliki je pre zvezde igrao za Partizan,elem pojedini idioti pljuju svog igraca. Sto se Tea tice pa on je antipatican celoj Evropi, ne vole ljudi folirante i "bogom dane". U fudbalu imamo Mesija i Ronalda, prvi je ikona drugog krpe gde god se pojavi (mada je besmisleno poredjenje R i T, niti su nivo niti imaju isti znacaj). Uostalom zasto niko ne pljuje jednog Savicevica, Piksija, Pizona,Sekija..?

Milos

pre 9 godina

Bogdan dete Partizana, a sa 18 godina dosao u Partizan bez ikakvog kosarkaskog znanja i onda ga je sve naucio Veliki Mag Dule. Pre Duleta nije znao sta je to lopta, a ona epizoda u FMP-u mu je deo ruzne proslosti. Sto je najcrnje, ovi su izgleda odabrali Bojana, ili su makar hteli... Neka u prve dve godine poprave svi fizikalije i onda ce polako i minutaze da dodju, pa cemo opet imati kvalitetne nba igrace iz Srbije. Poslednji je Pedja bio. Ostali grejaci klupa. Pekovic nije nas iako jeste.
(otkacheni, 27. jun 2014 09:24)

Kad bi se organizovao konkurs za najgluplji komentar ovaj bi bez ikakve konkurencije pobedio.Sta sve tastatura trpi,da covek ne poveruje.

Nolan

pre 9 godina

Pa, gde su ovde talenti iz takozvanog juniorskog "prvaka" Evrope, odnosno iz "čuvenog" Ćokijevog rasadnika.
(zeleni sto, 27. jun 2014 06:44)

Pa da pratiš NBA i generalno košarku znao bi da svako ko izadje na draft mora da ima minimum godinu dana profesionalnog iskustva, NCAA liga ili Evropa ili Azija...
Juniori Zvezde su 18-godišnjaci a kad malo pogledaš unazad dobar deo vaših uspešnih timova je sastavljen od igrača iz tudjih škola.

Maximilijan

pre 9 godina

Cekajte bre ljudi, zasto zuriti sa NBA? zar jos jedan nas igrac da propadne? zasto se ne uci na Nedovicu? pa zar nije bolje da ode u Evropu da kida, uziva u kosarci, bude lider, da osvaja... pa Nedovic i Bogdanovic treba da budu
kostur repke, ali kako ako igraju razvojnu neku ligu gde nema ni k od kosarke ?? daj boze da gresim... mislim, ne bitna je klupska pripadnost, voleo bih da opet imamo nba asove...

iggy

pre 9 godina

Dragi boze oprosti im ne znaju sta rade :) Koliko je samo stoke ovde !!! Decko ide u NBA a oni ga pljuju. Da mi je samo znati u cemu su dobri svi ti pljuvaci.

dada

pre 9 godina

Dangubic u San Antoniu ;)
http://www.libertyballers.com/2014/6/27/5848170/2014-nba-draft-sixers-trade-dangubic-to-spurs-for-58th-60th-picks-jordan-mcrae

Optimista

pre 9 godina

Samo mi nije jasno odakle vama uopste ideja da komentarisete momka koji je IZABRAN na NBA Draftu?!Svima vama(a i meni) granica je basket 3na3 i vi sad ste kao pametni i dajete sebi za pravo?Koliko treninga samo,truda i odricanja treba za tako nesto..koliko njih uradi sve sto moze u karijeri,pa nikad ni ne dospe dotle.Prozivaju neki "Proci ce kao Veseli"..ej ljuuudi,NBA,VESELI JE ZAIGRAO U NBA!Slabo cenite!!NBA je to ljudi,ne basket 3na3...Srecno Bogdane i SVAKA CAST!

tokarev

pre 9 godina

kakav crni bogdan, bre. pa on protiv onake odbrane kakva se igra u nba nece moci trojku da sutne, a to jedino ume u kosarci. za njega je partuzan premija, a ka-ka zvezdara prava mera

otkacheni

pre 9 godina

Bogdan dete Partizana, a sa 18 godina dosao u Partizan bez ikakvog kosarkaskog znanja i onda ga je sve naucio Veliki Mag Dule. Pre Duleta nije znao sta je to lopta, a ona epizoda u FMP-u mu je deo ruzne proslosti. Sto je najcrnje, ovi su izgleda odabrali Bojana, ili su makar hteli... Neka u prve dve godine poprave svi fizikalije i onda ce polako i minutaze da dodju, pa cemo opet imati kvalitetne nba igrace iz Srbije. Poslednji je Pedja bio. Ostali grejaci klupa. Pekovic nije nas iako jeste.

djwhite

pre 9 godina

Kada sam gledao Bogdana Bogdanovića kako igra svoju prvu sezonu sa Partizanom u Evroligi odmah sam rekao da će biti najbolji u Evropi na svojoj poziciji za 3,4 godine. Sada tvrdim da će Bogdan Bogdanović biti Top 5 svih vremena u Srpskoj košarci (ako ga posluži zdravlje i dobar odabir klubova u karijeri može biti možda i čak Top 3).Što se tiče NBA lige ona za evropskog igrača nije mjerilo kvaliteta. Mnogo je tamo stvari od kojih zavisiš a nemaju puno veze sa košarkom. Bodiroga je pravio budalama All star tim USA u BG na Dijamantskoj lopti (sa sve Lebronom,Karmelom i ostalim sada superstarovima u NBA) iako nikada nije htio da igra u NBA. Dražen Petrović i Danilović su ih razbijali kada su ih pustili da igraju. Đorđeviču nisu nikada ni dali šansu da igra. Divac i Peđa su imali sreće da im se sve pokloplopilo hvala Bogu i vidjeli ste kakve su karijere imali u NBA. I na kraju još jednom suština: Bogdan Bogdanović je na pragu da bude igrač kalibra Đorđevića, Bodiroge, Danilovića, Dalipagića, Kićanovića i Stojakovića. Prvi poslije 20g koji se pojavio u rangu sa gore pomenutima.

Иван

pre 9 godina

Волео бих да Богдановић буде права ствар, али то је још увек упитник: сјајне игре у континуитету против једне екипе значе тек да он сјајно игра против једног или двојице чувара. У Шпанији очекујем да ће му Ђорђевић дати много простора, па ћемо видети где је тренутно. Нажалост, немамо суперталенте типа Шарић већ врло дуго, али то је стара и позната прича о менаџерима и ситним профитерима.

Sasa

pre 9 godina

@konto mesto na draftu apsolutno nema neki znacaj(za evropljane) i Milicic je bio drugi,Djinobili cini mi se 54-i ja sam ubedjen da ni Saric ni Nurkic nece bolje proci od Bogdana

Styx river

pre 9 godina

Nije lose za BB-a. Bez obzira sto je Phoenix dobro popunjen na niskim pozicijama, nisu to monstruozni igraci kao npr. Kari u Golden Stateu koji je “sprecio“ Nemanju da pokaze sta zna. Ajmo Fila za tri, cetiri godine, sa balkanskom kolonijom, MCW-om i Embidom do vrha NBA.

Eto njego posle 2 godine

pre 9 godina

Kakav gubitak za Cikago! A mogli su drugog, boljeg Dzordana da imaju. Vec u prvoj sezoni pokazace svoje vrhunske suterske sposobnosti, Stojakovic ce pasti u zaborav. Posebno isticem atletske predispozicije i granitnu odbranu. Vec sada istice kandidaturu za najboljeg defanzivnog igraca. Svi treba da se sete vrhunske odbrane na igracu Cedevite u polufinalu ABA lige. Posle DV napokon ce lakse disati.

istina&pravda

pre 9 godina

Ova bruka sa Bogdanom\Bojanom treba i Srbima i Hrvatima da pokaze koliko su im zemlje znacajne i poznate u svetu. Blam za NBA organizatora u svakom slucaju!

Gavgalj

pre 9 godina

Sta trazi Bogdan Bogdanovic ovde?! Pa on samo sut ima, doduse ponekad. Da nije u pitanju greska? Mozda je Hrvat Bojan Bogdanovic u pitanju?!

85

pre 9 godina

@ Ne samo Grobari, svi mi Srbi treba da se zamislimo kako to da je Šarić 12. (praktično 10.), Nurkić 16. a naša intergalaktička/jordanjemalabeba/vladaćesvetskomkošarkomsledećih1000godina BB tek 27. pik! Jel' to ovi iz NBA nemaju pojma ili je on ovde možda malo precenjen? O 52. i 54. mestu i da ne govorim... Realno, ako pogledamo i druge mlade hrvatske igrače koji tek dolaze plus par sadašnjih može se reći da su prvi put u poslednjih 20 godina kvalitetniji od nas. A vi se pljujte i tucite i dalje u ime onog sa dijagnozom i moralnog gmizavca.
(konto, 27. jun 2014 07:41)

Centri uvek imaju bolju prođu na draftu od bekova

jadno je sve to

pre 9 godina

Ne samo Grobari, svi mi Srbi treba da se zamislimo kako to da je Šarić 12.za riju (praktično 10.), Nurkić 16. a naša intergalaktička/jordanjemalabeba/vladaćesvetskomkošarkomsledećih1000godina BB tek 27. pik! Jel' to ovi iz NBA nemaju pojma ili je on ovde možda malo precenjen? O 52. i 54. mestu i da ne govorim... Realno, ako pogledamo i druge mlade hrvatske igrače koji tek dolaze plus par sadašnjih može se reći da su prvi put u poslednjih 20 godina kvalitetniji od nas. A vi se pljujte i tucite i dalje u ime onog sa dijagnozom i moralnog gmizavca.
(konto, 27. jun 2014 07:41)
znas li ti uopste kako funkcionise draft i koliki je uspeh uci u prvih 30 ????? sta vredi saricu kad je njegov tim popunjen na njegovoj poziciji. draft je lutrija i kobi je bio 13 (izvinjavam se svima koji imaju veliku bol na spomen tog broja) pa je napravio karijeru

konto

pre 9 godina

Ne samo Grobari, svi mi Srbi treba da se zamislimo kako to da je Šarić 12. (praktično 10.), Nurkić 16. a naša intergalaktička/jordanjemalabeba/vladaćesvetskomkošarkomsledećih1000godina BB tek 27. pik! Jel' to ovi iz NBA nemaju pojma ili je on ovde možda malo precenjen? O 52. i 54. mestu i da ne govorim... Realno, ako pogledamo i druge mlade hrvatske igrače koji tek dolaze plus par sadašnjih može se reći da su prvi put u poslednjih 20 godina kvalitetniji od nas. A vi se pljujte i tucite i dalje u ime onog sa dijagnozom i moralnog gmizavca.

zeleni sto

pre 9 godina

Ne zamerite grobarima što porede Bogdanovića i Đinobilija, počeli su da prate košarku tek otkad je SPS došao na vlast.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (slepilo, 27. jun 2014 01:59)

A, vi je ne gledate jos od Staljinove smrti (1953). Pa, gde su ovde talenti iz takozvanog juniorskog "prvaka" Evrope, odnosno iz "čuvenog" Ćokijevog rasadnika.

Gepek Titule

pre 9 godina

Normalno da su izabrali Bogdana sa 27 pozicije kad su mislili da je to Bojan Bogdanovic, inace bi bilo pri kraju druge runde ... Salim se sve najbolje za Bogdana od Zvezdasa ...

mr

pre 9 godina

a pogledajte kako su pre drafta prognozirali taj famozni misko raznatovic koji od nase dece uzima pare i najve i grobar srpske kosarke kome treba zabraniti rad u srbiji

jadno je sve to

pre 9 godina

ogdan mi je za nba koliko i moj komsija pera sto pika basket ispred prodavnice pa on ne moze u ovoj nasoj bednoj i smesnoj ligi nista bez pomoci sudija a kamoli u evropi a o nba da i ne pricamo
Obavestite ga da tamo nema nasih sudija i da tamo igraci smeju da ga pogledaju a da ne dobiju faul i da nema sl bacanja 20 po tekmi
(samork sila SLUsamrok, 27. jun 2014 01:30)
nisi ti gledao ni jednu uaknicu nba lige. bogdan ide na dosta prodora uz kontakt, sutirace dosta bacanja isto kao i ostali faulirani igraci

Kadar nevera

pre 9 godina

Jel moguce da su stavili sliku i pustili snimak Bojana Bogdanovica,a ne Bogdana Bogdanovica...
Kol'ko su retardirani ovi Amerikanci...
Sve cestitke Bogdane,verujemo svi u tebe...

s

pre 9 godina

Au koja katastrofa..Bogdan upravo izabran u prvoj rundi od strane Finiksa kao 27 pik, a oni davaju hajlajtse od Bojana Bogdanovica u dresu Hrvatske. Neverovatno

Insajder

pre 9 godina

Bogdan kraj 1. runde: 27. Phoenix, 28. Clippers, 29. Thunder ili 30. San Antonio. Nurkic ispred Sarica zbog ugovora sa Efesom. Micic, Jokic i Dangubic 2. runda.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Insajder, 26. jun 2014 17:36)

Kao što sam rekao. Bravo Bogdane! Navijamo za Vasu i Dangubu!

Patrick Ewing

pre 9 godina

Adrian Wojnarowski ‏@WojYahooNBA
The Phoenix Suns will select Bogdan Bogdanovic with the 27th pick in the NBA Draft, league source tells Yahoo Sports.

Tesko

pre 9 godina

Prvi utisak odlican posto je draftovan od strane Suns-a. Zatim bes zato sto su pustili Bojana, umesto Bogdana. Budimo realni, igrace u Evropi (nadam se u Partizanu), zato sto je roster Suns-a pun. Ako naprave neku cistku, Bogdan moze dobiti sansu, ali ovako... Tesko. Znam da ce on kao kosarkas uspeti gde god bude igrao, samo mora da vidi kakve su mi sanse u Finiksu trenutno. Znacemo sve za par dana. Sve u svemu utisak je pozitivan, i po njegovom komentaru na Twitteru, vidim da je i on zadovoljan sto je najbitnije.

acabMatori

pre 9 godina

Bogdanovica predstavili kao hrvata! Boze svasta sa ovim NBA-om. I oni mi kao ozbiljna organizacija?! Mozda je zato sto smo Srbi? SRAMOTA!!!

Jole

pre 9 godina

Koja sramota za NBA tv, Spica za Bogdana Bogdanovica ide uz lik i isjeceke Bojana Bogdanovica. Nevjerovatno u 21 vijeku da ljudi naprave takvu gresku, voditelji nemaju pojma o keme pricaju . S R A M O T A

Slucajnost ?

pre 9 godina

Bogdan bogdanovic izabran a pokazuju video bojana bogdanovica i nekuze nego i dalje pricaju a vrti se video bojana u ciboni i hrvatskoj e moji smeri haha

Petar

pre 9 godina

Ladno su umesto Bogdana pustili snimke Bojana Bogdanovica. Ako potpisu Bledsoa plus tu su Dragic i Grin sad su uzeli Tajlera Enis Bogdanu bi bilo najbolje da saceka koju godinu. Naravno ako ga veceras ili u medjuvremenu ne budu trejdovali u neku drugu ekipu.

palop

pre 9 godina

Sansi uzeli Bogdana, a na prenosu slika Bojana Bogdanovica i njegovi hajlajti dok igra za Hrvatsku... Jel realno da naprave ovakvu glupost?

likvidator

pre 9 godina

Jel bi mi netko tko je dobar poznavalac nba,mogao reci jel ovo dobro za sarica sta je prebacen u 76-erse. I zasto kad su vec mogli birati 10. nisu odmah uzeli sarica nego preko trejda? Hvala!

jokso

pre 9 godina

Kažeš brate većina kandidata prosečne visine? Eto ja imam 208, a vidim i dosta draftovanih momaka tu negde kao ja. Prosek ti je 6'7" 201 cm

aca

pre 9 godina

koja glupost za Sarica sto su ga trejdovali u Filadelfiju za njega je bolje bilo da je ostao u Orlandu i da je igrao u tandemu sa Vucicevicem.. bojim se da ce propasti u Filadelfiji za poziciju broj 3 je prespor..

djes ba poso

pre 9 godina

Jel bi mi netko tko je dobar poznavalac nba,mogao reci jel ovo dobro za sarica sta je prebacen u 76-erse. I zasto kad su vec mogli birati 10. nisu odmah uzeli sarica nego preko trejda? Hvala!
Iskreno mislim da bi bolje bilo za Daria da igra u Orlandu. Zato sto ce se u Filadelfiji sigurno forsirati Emblid i Noel a vec imaju Carter-Wiliamsa koji sutira ko blesav. Magic igra mnogo vise timsku kosarku mada i oni su vec popunjeni na poziciji 3 pa su ga izmedju ostalog trejdovali verovatno zbog toga. A ko zna mozda ga sixersi trejduju dogodine. Po meni su najbolji timovi za razvoj Sarica u NBA- Toronto, Uta, San-Antonio.

Laslo

pre 9 godina

Vigins igra dvojku ili trojku? Cije mesto ce da zauzme u Klivlendu, Dengovo? Klivlend sa Blatom i ovakvim igracima mora da udje bar u polufinale Istoka. Sta rade Vasington, Njujork, i ostali? Dajte ljudi vise informacija o prelascima igraca.

cmnhfc

pre 9 godina

1- MCW
3- sarić
4- noel
5-embid

dobar posao 76-sa skroz
imaju pleja koji je rookie godine, imaju twin towers u kreaciji pod košem, jednog all around igrača i brdo prostora u cap spaceu da dovedu dobru dvojku i klupu

#6

pre 9 godina

Kakve krlje ovi iz Medžika, ne mogu da čekaju Darija dve godine, ovaj Pejton tele, ima takvih fri ejdženta po ligi bezbroj. Velika greška uprave

ja

pre 9 godina

xaxa koliko je samo Bogdan nabio frustracije mnogima ovde pa ga sada pljuju kao najgoreg neprijatelja. Ne sekirajte se vi za njega, dečko je ima šampionski mentalitet to je pokazao i ovde i u EL gde je bio medju najboljim strelcima. Sad ga pljujte a radovacete se njegovim bravurama na SP u dresu reprezentacije.

Bo

pre 9 godina

Jel bi mi netko tko je dobar poznavalac nba,mogao reci jel ovo dobro za sarica sta je prebacen u 76-erse. I zasto kad su vec mogli birati 10. nisu odmah uzeli sarica nego preko trejda? Hvala!
(likvidator, 27. jun 2014 03:08)

Dogovor izmedju klubova. Uzeli su Payton-a kao 10. da ne bi Denver uzeo kao 11. pre Orlanda. I onda su menjali Payton-a za Sarica i pika u prvoj rundi 2017 godine od Orlanda.

дурантула окц

pre 9 godina

@... može, i ovako stižem sutra u Srbiju. Sad sam na 4/12, sramota me više da pogadjam. Samo se nadam da će nurkic i bogdan u OKC sa 21. i 29. mesta #balkanpower
PS: Sarić ide u 76erse umesto 10. pika (pejton ili kako se već zove)

Dr House

pre 9 godina

Jel bi mi netko tko je dobar poznavalac nba,mogao reci jel ovo dobro za sarica sta je prebacen u 76-erse. I zasto kad su vec mogli birati 10. nisu odmah uzeli sarica nego preko trejda? Hvala!
(likvidator, 27. jun 2014 03:08)
Pa vrlo prosto. Orlando i Filadelfija su npr. drugari. Filadelfiju zanima Saric a Orlando Pejton, ali izmedju njih bira jos neko ko nije zaintresovan za Sarica a jeste za Pejtona. Onda Filadelfija po dogovoru uzme Pejtona zato sto bira pre i skine ga drugom zainteresovanom a Orlando uzme Sarica i odmah se prosto zamene. Imas to i kod mnogo banalnijih stvari gde postoji pravo prece kupovine.

palop

pre 9 godina

Sarica izabrao Orlando sa 12. pozicije i izgleda da ga je trejdovao u Filadelfiju za Pejtona (pleja koji je isti tip igraca kao Karter-Vilijams).

Pera, sto ti ga u...ra

pre 9 godina

Bogdan mi je za nba koliko i moj komsija pera sto pika basket ispred prodavnice pa on ne moze u ovoj nasoj bednoj i smesnoj ligi nista bez pomoci sudija a kamoli u evropi a o nba da i ne pricamo
Obavestite ga da tamo nema nasih sudija i da tamo igraci smeju da ga pogledaju a da ne dobiju faul i da nema sl bacanja 20 po tekmi
(samork sila SLUsamrok, 27. jun 2014 01:30)

U pravu si, tamo ce sudije sve 5 na 3 da ga teraju da igra, nece kao ove nase bezobrazne to samo u jednoj utakmici da urade, a posle ga puste da razbija ove nesretnike...

дурантула окц

pre 9 godina

i dalje ne verujem da boston bira smarta pored živog rendla! ne znam koji mozak hoće da ima 2 pleja koji ne znaju da šutiraju. ovo postaje još gore kad sam video da rendl (igracina) ide u lejkerse, nadao sam se da će oni da pokupe smarta. po meni je smart flop ovog drafta

mile grobar

pre 9 godina

Ljudi budimo makar malo realni jeste dobar bogdan ali ne da je on daleko od nba nego cak i od evrope to sto ga sreca malo pogledala nista ne mora da znaci sto nas nije odveo u finale aba lige sad bi imali evroligu ne nego lakse nam je da kukamo i optuzujemo druge zato nam sada svi vataju maglu i bezaniju on ce da ide negde aa sta nam je ostavio i doneo evrokup smesni i jednu titulu koja nista nije donela i koja je obezvredjena tako da budimo realni kad je trebalo nista posebno nije pokazao

Kopanja

pre 9 godina

Manje vise ocekivane pozicije...
Gordon iznenadjenje,pitanje je kako ce se slagati sa Vicevicem,licno smatram da ke Orlandu potrebniji Exum,u evemtualnom trejdu Nelsona,decko bi imao sta da pokaze...
Nafamo se prvoj rundi Bogdana i Vase,sve ostalo manje bitno

Vojnik

pre 9 godina

Mislim da ce se ove godine draft zasnivati na piken rol igri jer je vecina kandidata prosecne visine da bi se igrala zona ili preuzimanje.

KUM

pre 9 godina

Vidim provlaci se prica cele nedelje o Bogdanu,kako je on najefikasniji zbog bacanja.Pa MVP KD35 ima po11-12 bacanja u proseku po mecu
(autostoper, 27. jun 2014 02:19)

Oh dobro vise BOGDAN JE NOVI DRAZEN MOZE SAD?
SMARATE S DECKOM,Pravite od njega Lebrona jee :o
Polako sa euforijom :)

only

pre 9 godina

@slepilo
Nasmeja me toliko, da ne znam odakle da pocnem da ti odgovaram... Dobili na poklon EL i misle da je svet njihov. A dobro, kada im se vec FK gasi, barem ce imati nesto da gledaju, mada kada bi samo znali da je to FMP, ne znam sta bi onda...

ja

pre 9 godina

Nelogično mi deluje odluka 76-ersa da pored Carter Williamsa uzmu Peytona ali dobro. Manje više sve očekivano za sada. Možda je Gordon malo previsoko kotiran.

Bolesni panter

pre 9 godina

Vasa u Sparse, a Bogdan u Milvoki, idemooo ... Svako prema mogucnosti ... (Gepek Titule, 27. jun 2014 01:35)

Nije ti lako posle onog dzumbusa sto vam je Bogdan napravio. Samo, ako Bogdan nocas lose prodje, bojim se da ce vas jos terorisati.

daki

pre 9 godina

Za Bogdana Bogdanovica su najbolji Sparsi gde ce napredovati sa Gregom i polako menjati Manua Djinobilija a takodje uciti od Parkera i imati motiv titule bas sve sto je Bogdan pre drafta zeleo.

samork sila SLUsamrok

pre 9 godina

Bogdan mi je za nba koliko i moj komsija pera sto pika basket ispred prodavnice pa on ne moze u ovoj nasoj bednoj i smesnoj ligi nista bez pomoci sudija a kamoli u evropi a o nba da i ne pricamo
Obavestite ga da tamo nema nasih sudija i da tamo igraci smeju da ga pogledaju a da ne dobiju faul i da nema sl bacanja 20 po tekmi

pera

pre 9 godina

Bogdan mi je za nba koliko i moj komsija pera sto pika basket ispred prodavnice pa on ne moze u ovoj nasoj bednoj i smesnoj ligi nista bez pomoci sudija a kamoli u evropi a o nba da i ne pricamo
Obavestite ga da tamo nema nasih sudija i da tamo igraci smeju da ga pogledaju a da ne dobiju faul i da nema sl bacanja 20 po tekmi
(samork sila SLUsamrok, 27. jun 2014 01:30)

Taj Bogdan je u toj evropi u kojoj ne moze nista bez srpskih sudija bio 4. strelac,CSKA-u i Barsi je dao 27 i 24 poena,a u top16 imao prosek 20 poena.Pa on je u Evroligi imao bolju statistiku nego u ABA i KLS!

pera

pre 9 godina

Bogdan mi je za nba koliko i moj komsija pera sto pika basket ispred prodavnice pa on ne moze u ovoj nasoj bednoj i smesnoj ligi nista bez pomoci sudija a kamoli u evropi a o nba da i ne pricamo
Obavestite ga da tamo nema nasih sudija i da tamo igraci smeju da ga pogledaju a da ne dobiju faul i da nema sl bacanja 20 po tekmi
(samork sila SLUsamrok, 27. jun 2014 01:30)

Taj Bogdan je u toj evropi u kojoj ne moze nista bez srpskih sudija bio 4. strelac,CSKA-u i Barsi je dao 27 i 24 poena,a u top16 imao prosek 20 poena.Pa on je u Evroligi imao bolju statistiku nego u ABA i KLS!

daki

pre 9 godina

Za Bogdana Bogdanovica su najbolji Sparsi gde ce napredovati sa Gregom i polako menjati Manua Djinobilija a takodje uciti od Parkera i imati motiv titule bas sve sto je Bogdan pre drafta zeleo.

Dr House

pre 9 godina

Jel bi mi netko tko je dobar poznavalac nba,mogao reci jel ovo dobro za sarica sta je prebacen u 76-erse. I zasto kad su vec mogli birati 10. nisu odmah uzeli sarica nego preko trejda? Hvala!
(likvidator, 27. jun 2014 03:08)
Pa vrlo prosto. Orlando i Filadelfija su npr. drugari. Filadelfiju zanima Saric a Orlando Pejton, ali izmedju njih bira jos neko ko nije zaintresovan za Sarica a jeste za Pejtona. Onda Filadelfija po dogovoru uzme Pejtona zato sto bira pre i skine ga drugom zainteresovanom a Orlando uzme Sarica i odmah se prosto zamene. Imas to i kod mnogo banalnijih stvari gde postoji pravo prece kupovine.

Bolesni panter

pre 9 godina

Vasa u Sparse, a Bogdan u Milvoki, idemooo ... Svako prema mogucnosti ... (Gepek Titule, 27. jun 2014 01:35)

Nije ti lako posle onog dzumbusa sto vam je Bogdan napravio. Samo, ako Bogdan nocas lose prodje, bojim se da ce vas jos terorisati.

Pera, sto ti ga u...ra

pre 9 godina

Bogdan mi je za nba koliko i moj komsija pera sto pika basket ispred prodavnice pa on ne moze u ovoj nasoj bednoj i smesnoj ligi nista bez pomoci sudija a kamoli u evropi a o nba da i ne pricamo
Obavestite ga da tamo nema nasih sudija i da tamo igraci smeju da ga pogledaju a da ne dobiju faul i da nema sl bacanja 20 po tekmi
(samork sila SLUsamrok, 27. jun 2014 01:30)

U pravu si, tamo ce sudije sve 5 na 3 da ga teraju da igra, nece kao ove nase bezobrazne to samo u jednoj utakmici da urade, a posle ga puste da razbija ove nesretnike...

zeleni sto

pre 9 godina

Ne zamerite grobarima što porede Bogdanovića i Đinobilija, počeli su da prate košarku tek otkad je SPS došao na vlast.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (slepilo, 27. jun 2014 01:59)

A, vi je ne gledate jos od Staljinove smrti (1953). Pa, gde su ovde talenti iz takozvanog juniorskog "prvaka" Evrope, odnosno iz "čuvenog" Ćokijevog rasadnika.

ja

pre 9 godina

xaxa koliko je samo Bogdan nabio frustracije mnogima ovde pa ga sada pljuju kao najgoreg neprijatelja. Ne sekirajte se vi za njega, dečko je ima šampionski mentalitet to je pokazao i ovde i u EL gde je bio medju najboljim strelcima. Sad ga pljujte a radovacete se njegovim bravurama na SP u dresu reprezentacije.

Kadar nevera

pre 9 godina

Jel moguce da su stavili sliku i pustili snimak Bojana Bogdanovica,a ne Bogdana Bogdanovica...
Kol'ko su retardirani ovi Amerikanci...
Sve cestitke Bogdane,verujemo svi u tebe...

Optimista

pre 9 godina

Samo mi nije jasno odakle vama uopste ideja da komentarisete momka koji je IZABRAN na NBA Draftu?!Svima vama(a i meni) granica je basket 3na3 i vi sad ste kao pametni i dajete sebi za pravo?Koliko treninga samo,truda i odricanja treba za tako nesto..koliko njih uradi sve sto moze u karijeri,pa nikad ni ne dospe dotle.Prozivaju neki "Proci ce kao Veseli"..ej ljuuudi,NBA,VESELI JE ZAIGRAO U NBA!Slabo cenite!!NBA je to ljudi,ne basket 3na3...Srecno Bogdane i SVAKA CAST!

Tesko

pre 9 godina

Prvi utisak odlican posto je draftovan od strane Suns-a. Zatim bes zato sto su pustili Bojana, umesto Bogdana. Budimo realni, igrace u Evropi (nadam se u Partizanu), zato sto je roster Suns-a pun. Ako naprave neku cistku, Bogdan moze dobiti sansu, ali ovako... Tesko. Znam da ce on kao kosarkas uspeti gde god bude igrao, samo mora da vidi kakve su mi sanse u Finiksu trenutno. Znacemo sve za par dana. Sve u svemu utisak je pozitivan, i po njegovom komentaru na Twitteru, vidim da je i on zadovoljan sto je najbitnije.

only

pre 9 godina

@slepilo
Nasmeja me toliko, da ne znam odakle da pocnem da ti odgovaram... Dobili na poklon EL i misle da je svet njihov. A dobro, kada im se vec FK gasi, barem ce imati nesto da gledaju, mada kada bi samo znali da je to FMP, ne znam sta bi onda...

iggy

pre 9 godina

Dragi boze oprosti im ne znaju sta rade :) Koliko je samo stoke ovde !!! Decko ide u NBA a oni ga pljuju. Da mi je samo znati u cemu su dobri svi ti pljuvaci.

cmnhfc

pre 9 godina

1- MCW
3- sarić
4- noel
5-embid

dobar posao 76-sa skroz
imaju pleja koji je rookie godine, imaju twin towers u kreaciji pod košem, jednog all around igrača i brdo prostora u cap spaceu da dovedu dobru dvojku i klupu

85

pre 9 godina

@ Ne samo Grobari, svi mi Srbi treba da se zamislimo kako to da je Šarić 12. (praktično 10.), Nurkić 16. a naša intergalaktička/jordanjemalabeba/vladaćesvetskomkošarkomsledećih1000godina BB tek 27. pik! Jel' to ovi iz NBA nemaju pojma ili je on ovde možda malo precenjen? O 52. i 54. mestu i da ne govorim... Realno, ako pogledamo i druge mlade hrvatske igrače koji tek dolaze plus par sadašnjih može se reći da su prvi put u poslednjih 20 godina kvalitetniji od nas. A vi se pljujte i tucite i dalje u ime onog sa dijagnozom i moralnog gmizavca.
(konto, 27. jun 2014 07:41)

Centri uvek imaju bolju prođu na draftu od bekova

djwhite

pre 9 godina

Kada sam gledao Bogdana Bogdanovića kako igra svoju prvu sezonu sa Partizanom u Evroligi odmah sam rekao da će biti najbolji u Evropi na svojoj poziciji za 3,4 godine. Sada tvrdim da će Bogdan Bogdanović biti Top 5 svih vremena u Srpskoj košarci (ako ga posluži zdravlje i dobar odabir klubova u karijeri može biti možda i čak Top 3).Što se tiče NBA lige ona za evropskog igrača nije mjerilo kvaliteta. Mnogo je tamo stvari od kojih zavisiš a nemaju puno veze sa košarkom. Bodiroga je pravio budalama All star tim USA u BG na Dijamantskoj lopti (sa sve Lebronom,Karmelom i ostalim sada superstarovima u NBA) iako nikada nije htio da igra u NBA. Dražen Petrović i Danilović su ih razbijali kada su ih pustili da igraju. Đorđeviču nisu nikada ni dali šansu da igra. Divac i Peđa su imali sreće da im se sve pokloplopilo hvala Bogu i vidjeli ste kakve su karijere imali u NBA. I na kraju još jednom suština: Bogdan Bogdanović je na pragu da bude igrač kalibra Đorđevića, Bodiroge, Danilovića, Dalipagića, Kićanovića i Stojakovića. Prvi poslije 20g koji se pojavio u rangu sa gore pomenutima.

jadno je sve to

pre 9 godina

ogdan mi je za nba koliko i moj komsija pera sto pika basket ispred prodavnice pa on ne moze u ovoj nasoj bednoj i smesnoj ligi nista bez pomoci sudija a kamoli u evropi a o nba da i ne pricamo
Obavestite ga da tamo nema nasih sudija i da tamo igraci smeju da ga pogledaju a da ne dobiju faul i da nema sl bacanja 20 po tekmi
(samork sila SLUsamrok, 27. jun 2014 01:30)
nisi ti gledao ni jednu uaknicu nba lige. bogdan ide na dosta prodora uz kontakt, sutirace dosta bacanja isto kao i ostali faulirani igraci

konto

pre 9 godina

Ne samo Grobari, svi mi Srbi treba da se zamislimo kako to da je Šarić 12. (praktično 10.), Nurkić 16. a naša intergalaktička/jordanjemalabeba/vladaćesvetskomkošarkomsledećih1000godina BB tek 27. pik! Jel' to ovi iz NBA nemaju pojma ili je on ovde možda malo precenjen? O 52. i 54. mestu i da ne govorim... Realno, ako pogledamo i druge mlade hrvatske igrače koji tek dolaze plus par sadašnjih može se reći da su prvi put u poslednjih 20 godina kvalitetniji od nas. A vi se pljujte i tucite i dalje u ime onog sa dijagnozom i moralnog gmizavca.

mr

pre 9 godina

a pogledajte kako su pre drafta prognozirali taj famozni misko raznatovic koji od nase dece uzima pare i najve i grobar srpske kosarke kome treba zabraniti rad u srbiji

jadno je sve to

pre 9 godina

Ne samo Grobari, svi mi Srbi treba da se zamislimo kako to da je Šarić 12.za riju (praktično 10.), Nurkić 16. a naša intergalaktička/jordanjemalabeba/vladaćesvetskomkošarkomsledećih1000godina BB tek 27. pik! Jel' to ovi iz NBA nemaju pojma ili je on ovde možda malo precenjen? O 52. i 54. mestu i da ne govorim... Realno, ako pogledamo i druge mlade hrvatske igrače koji tek dolaze plus par sadašnjih može se reći da su prvi put u poslednjih 20 godina kvalitetniji od nas. A vi se pljujte i tucite i dalje u ime onog sa dijagnozom i moralnog gmizavca.
(konto, 27. jun 2014 07:41)
znas li ti uopste kako funkcionise draft i koliki je uspeh uci u prvih 30 ????? sta vredi saricu kad je njegov tim popunjen na njegovoj poziciji. draft je lutrija i kobi je bio 13 (izvinjavam se svima koji imaju veliku bol na spomen tog broja) pa je napravio karijeru

KUM

pre 9 godina

Najjadnije sto navijaci Zvezde Fmp pljuju igraca koji im je dao 123 poena za 4 utakmice
(Borko, 27. jun 2014 09:54)
Smarate,pa vi pljujete jednog velikana Gurovica koji je razbio Amere,pljujete Teodosica SAMO zato sto su ZVEZDASI ne razumem tvoj komentar,pre svega mu nije mesto na Vesti o NBA DRAFTU!

Milos

pre 9 godina

Bogdan dete Partizana, a sa 18 godina dosao u Partizan bez ikakvog kosarkaskog znanja i onda ga je sve naucio Veliki Mag Dule. Pre Duleta nije znao sta je to lopta, a ona epizoda u FMP-u mu je deo ruzne proslosti. Sto je najcrnje, ovi su izgleda odabrali Bojana, ili su makar hteli... Neka u prve dve godine poprave svi fizikalije i onda ce polako i minutaze da dodju, pa cemo opet imati kvalitetne nba igrace iz Srbije. Poslednji je Pedja bio. Ostali grejaci klupa. Pekovic nije nas iako jeste.
(otkacheni, 27. jun 2014 09:24)

Kad bi se organizovao konkurs za najgluplji komentar ovaj bi bez ikakve konkurencije pobedio.Sta sve tastatura trpi,da covek ne poveruje.

Nolan

pre 9 godina

Pa, gde su ovde talenti iz takozvanog juniorskog "prvaka" Evrope, odnosno iz "čuvenog" Ćokijevog rasadnika.
(zeleni sto, 27. jun 2014 06:44)

Pa da pratiš NBA i generalno košarku znao bi da svako ko izadje na draft mora da ima minimum godinu dana profesionalnog iskustva, NCAA liga ili Evropa ili Azija...
Juniori Zvezde su 18-godišnjaci a kad malo pogledaš unazad dobar deo vaših uspešnih timova je sastavljen od igrača iz tudjih škola.

дурантула окц

pre 9 godina

i dalje ne verujem da boston bira smarta pored živog rendla! ne znam koji mozak hoće da ima 2 pleja koji ne znaju da šutiraju. ovo postaje još gore kad sam video da rendl (igracina) ide u lejkerse, nadao sam se da će oni da pokupe smarta. po meni je smart flop ovog drafta

likvidator

pre 9 godina

Jel bi mi netko tko je dobar poznavalac nba,mogao reci jel ovo dobro za sarica sta je prebacen u 76-erse. I zasto kad su vec mogli birati 10. nisu odmah uzeli sarica nego preko trejda? Hvala!

Jole

pre 9 godina

Koja sramota za NBA tv, Spica za Bogdana Bogdanovica ide uz lik i isjeceke Bojana Bogdanovica. Nevjerovatno u 21 vijeku da ljudi naprave takvu gresku, voditelji nemaju pojma o keme pricaju . S R A M O T A

Gepek Titule

pre 9 godina

Normalno da su izabrali Bogdana sa 27 pozicije kad su mislili da je to Bojan Bogdanovic, inace bi bilo pri kraju druge runde ... Salim se sve najbolje za Bogdana od Zvezdasa ...

samork sila SLUsamrok

pre 9 godina

Bogdan mi je za nba koliko i moj komsija pera sto pika basket ispred prodavnice pa on ne moze u ovoj nasoj bednoj i smesnoj ligi nista bez pomoci sudija a kamoli u evropi a o nba da i ne pricamo
Obavestite ga da tamo nema nasih sudija i da tamo igraci smeju da ga pogledaju a da ne dobiju faul i da nema sl bacanja 20 po tekmi

vlajzi

pre 9 godina

kakav crni bogdan, bre. pa on protiv onake odbrane kakva se igra u nba nece moci trojku da sutne, a to jedino ume u kosarci. za njega je partuzan premija, a ka-ka zvezdara prava mera
(tokarev, 27. jun 2014 09:37)

A inac, kavurma i cvarci posto su? Ajde, procunjaj malo po selu pa javi, umesto sto pistis i vristis ovde. Sto pre nadjes sebi obavezu, manje ce da te boli onaj nokaut u finalu Super lige.

Kopanja

pre 9 godina

Manje vise ocekivane pozicije...
Gordon iznenadjenje,pitanje je kako ce se slagati sa Vicevicem,licno smatram da ke Orlandu potrebniji Exum,u evemtualnom trejdu Nelsona,decko bi imao sta da pokaze...
Nafamo se prvoj rundi Bogdana i Vase,sve ostalo manje bitno

s

pre 9 godina

Au koja katastrofa..Bogdan upravo izabran u prvoj rundi od strane Finiksa kao 27 pik, a oni davaju hajlajtse od Bojana Bogdanovica u dresu Hrvatske. Neverovatno

Slucajnost ?

pre 9 godina

Bogdan bogdanovic izabran a pokazuju video bojana bogdanovica i nekuze nego i dalje pricaju a vrti se video bojana u ciboni i hrvatskoj e moji smeri haha

istina&pravda

pre 9 godina

Ova bruka sa Bogdanom\Bojanom treba i Srbima i Hrvatima da pokaze koliko su im zemlje znacajne i poznate u svetu. Blam za NBA organizatora u svakom slucaju!

Banat

pre 9 godina

Kamo lepe srece da je Bogdan zaista otisao u Milvoki. S obzirom na sastav koji ta ekipa ima, ne bi bilo cudno da vec prve sezone postane starter ili sesti igrac. Naravno tamo bi mogao da nauci nesto od monstera i postane MVP za sva vremena.

Laslo

pre 9 godina

Vigins igra dvojku ili trojku? Cije mesto ce da zauzme u Klivlendu, Dengovo? Klivlend sa Blatom i ovakvim igracima mora da udje bar u polufinale Istoka. Sta rade Vasington, Njujork, i ostali? Dajte ljudi vise informacija o prelascima igraca.

Maximilijan

pre 9 godina

Cekajte bre ljudi, zasto zuriti sa NBA? zar jos jedan nas igrac da propadne? zasto se ne uci na Nedovicu? pa zar nije bolje da ode u Evropu da kida, uziva u kosarci, bude lider, da osvaja... pa Nedovic i Bogdanovic treba da budu
kostur repke, ali kako ako igraju razvojnu neku ligu gde nema ni k od kosarke ?? daj boze da gresim... mislim, ne bitna je klupska pripadnost, voleo bih da opet imamo nba asove...

zoran

pre 9 godina

... Bodiroga je pravio budalama All star tim USA u BG na Dijamantskoj lopti (sa sve Lebronom,Karmelom i ostalim sada superstarovima u NBA) iako nikada nije htio da igra u NBA. Dražen Petrović i Danilović su ih razbijali kada su ih pustili da igraju. Đorđeviču nisu nikada ni dali šansu da igra. Divac i Peđa su imali sreće da im se sve pokloplopilo hvala Bogu i vidjeli ste kakve su karijere imali u NBA. I na kraju još jednom suština: Bogdan Bogdanović je na pragu da bude igrač kalibra Đorđevića, Bodiroge, Danilovića, Dalipagića, Kićanovića i Stojakovića. Prvi poslije 20g koji se pojavio u rangu sa gore pomenutima.
(djwhite, 27. jun 2014 08:26)

Verujem da si mlad pa si tako napisao.
Kica i Praja, pa ogromna provalija , zatim ostali.
Praja je bio pozvan u NBA, u Boston Seltik, kada je pomenuta liga imala neverovatan nivo. Takodje, Praja je bio proglashavan za najboljeg amaterskog igraca na svetu u konkurenciji koja je bila,za ovo danas, nauchna fantastika. Bogdan, sa ovom igrom u toj jugoslovenskoj ligi, bio bi krajnje prosechan igrach. U to vreme imali smo jednog Radmila Mishovica iz Borca, davao je olako 30 po utakmici (nije bilo trojke) kome god hoce, ali nije imao emsta u reprezentaciji.
Kosharka, generalno, danas, je u dubokoj krizi, nema sumnje. Pa na utakmicama LS hale su polu-prazne. Veruj mi da u vreme Kice i Praje to je bilo nemoguce.
Svakako, Bogdanu zelim svaki moguci uspeh, ali veruj Kica i Praja su sasvim druga kategorija.

Paja Baksis

pre 9 godina

Dobro, hoce li neko uraditi normalnu analizu sta ceka nase, ko igra na njihovim pozicijama i kakva je konkurencija?

Smoriste vise sa prepucavanjem.

palop

pre 9 godina

Sansi uzeli Bogdana, a na prenosu slika Bojana Bogdanovica i njegovi hajlajti dok igra za Hrvatsku... Jel realno da naprave ovakvu glupost?

Petar

pre 9 godina

Ladno su umesto Bogdana pustili snimke Bojana Bogdanovica. Ako potpisu Bledsoa plus tu su Dragic i Grin sad su uzeli Tajlera Enis Bogdanu bi bilo najbolje da saceka koju godinu. Naravno ako ga veceras ili u medjuvremenu ne budu trejdovali u neku drugu ekipu.

acabMatori

pre 9 godina

Bogdanovica predstavili kao hrvata! Boze svasta sa ovim NBA-om. I oni mi kao ozbiljna organizacija?! Mozda je zato sto smo Srbi? SRAMOTA!!!

zoom

pre 9 godina

Bogdan mi je za nba koliko i moj komsija pera sto pika basket ispred prodavnice pa on ne moze u ovoj nasoj bednoj i smesnoj ligi nista bez pomoci sudija a kamoli u evropi a o nba da i ne pricamo
Obavestite ga da tamo nema nasih sudija i da tamo igraci smeju da ga pogledaju a da ne dobiju faul i da nema sl bacanja 20 po tekmi
(samork sila SLUsamrok, 27. jun 2014 01:30)

E bas si stručnjak.

palop

pre 9 godina

Sarica izabrao Orlando sa 12. pozicije i izgleda da ga je trejdovao u Filadelfiju za Pejtona (pleja koji je isti tip igraca kao Karter-Vilijams).

Vazal

pre 9 godina

E konacno neki kvalitetan igrac u Milvokiju, ne moze Meeroslav sve sam. Jadan klub gde je najbolji igrac Antetatauunokoumpo, ili kako vec.

Insajder

pre 9 godina

Bogdan kraj 1. runde: 27. Phoenix, 28. Clippers, 29. Thunder ili 30. San Antonio. Nurkic ispred Sarica zbog ugovora sa Efesom. Micic, Jokic i Dangubic 2. runda.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Insajder, 26. jun 2014 17:36)

Kao što sam rekao. Bravo Bogdane! Navijamo za Vasu i Dangubu!

дурантула окц

pre 9 godina

@... može, i ovako stižem sutra u Srbiju. Sad sam na 4/12, sramota me više da pogadjam. Samo se nadam da će nurkic i bogdan u OKC sa 21. i 29. mesta #balkanpower
PS: Sarić ide u 76erse umesto 10. pika (pejton ili kako se već zove)

Sasa

pre 9 godina

@konto mesto na draftu apsolutno nema neki znacaj(za evropljane) i Milicic je bio drugi,Djinobili cini mi se 54-i ja sam ubedjen da ni Saric ni Nurkic nece bolje proci od Bogdana

otkacheni

pre 9 godina

Bogdan dete Partizana, a sa 18 godina dosao u Partizan bez ikakvog kosarkaskog znanja i onda ga je sve naucio Veliki Mag Dule. Pre Duleta nije znao sta je to lopta, a ona epizoda u FMP-u mu je deo ruzne proslosti. Sto je najcrnje, ovi su izgleda odabrali Bojana, ili su makar hteli... Neka u prve dve godine poprave svi fizikalije i onda ce polako i minutaze da dodju, pa cemo opet imati kvalitetne nba igrace iz Srbije. Poslednji je Pedja bio. Ostali grejaci klupa. Pekovic nije nas iako jeste.

Иван

pre 9 godina

Волео бих да Богдановић буде права ствар, али то је још увек упитник: сјајне игре у континуитету против једне екипе значе тек да он сјајно игра против једног или двојице чувара. У Шпанији очекујем да ће му Ђорђевић дати много простора, па ћемо видети где је тренутно. Нажалост, немамо суперталенте типа Шарић већ врло дуго, али то је стара и позната прича о менаџерима и ситним профитерима.

jokso

pre 9 godina

Kažeš brate većina kandidata prosečne visine? Eto ja imam 208, a vidim i dosta draftovanih momaka tu negde kao ja. Prosek ti je 6'7" 201 cm

ja

pre 9 godina

Pa tako je i krivi pavlović stigao u NBA, iz vikipedije:

Pavlović was selected by the Utah Jazz with the 19th pick in the 2003 NBA draft. His American agent Marc Cornstein issued a clarification in response to a misleading Eurobasket.com biography mixing Aleksandar Pavlović with an Aleksander Pavlović who played college basketball at La Salle University and Shippensburg University of Pennsylvania.[8]

dada

pre 9 godina

Dangubic u San Antoniu ;)
http://www.libertyballers.com/2014/6/27/5848170/2014-nba-draft-sixers-trade-dangubic-to-spurs-for-58th-60th-picks-jordan-mcrae

KUM

pre 9 godina

Vidim provlaci se prica cele nedelje o Bogdanu,kako je on najefikasniji zbog bacanja.Pa MVP KD35 ima po11-12 bacanja u proseku po mecu
(autostoper, 27. jun 2014 02:19)

Oh dobro vise BOGDAN JE NOVI DRAZEN MOZE SAD?
SMARATE S DECKOM,Pravite od njega Lebrona jee :o
Polako sa euforijom :)

Bo

pre 9 godina

Jel bi mi netko tko je dobar poznavalac nba,mogao reci jel ovo dobro za sarica sta je prebacen u 76-erse. I zasto kad su vec mogli birati 10. nisu odmah uzeli sarica nego preko trejda? Hvala!
(likvidator, 27. jun 2014 03:08)

Dogovor izmedju klubova. Uzeli su Payton-a kao 10. da ne bi Denver uzeo kao 11. pre Orlanda. I onda su menjali Payton-a za Sarica i pika u prvoj rundi 2017 godine od Orlanda.

MICKEY

pre 9 godina

Draft jeste završen, biće još trejdova i ja se ipak nadam da će naši igrači stići u klubove koji su naklonjeni evropskim igračima-memphis I prevashodno spursi,...NBA karijeru evropskog tj. neameričkog igrača određuje klub ili bolje rečeno trener. Ima mnogo pozitivnih primera- Kalderon pre NBA potpuno nepoznat sa one strane bare (nije ni učestvovao na draftu) stigao je do respektabilnog mesta, Manu (bio je 54. pik) a danas extra igrač takođe...,ali ima i negativnih primera koji potvrđuju ovo pravilo-Miličić (2. pik) kamo lepe sreće da ga je tad uzeo Memphis, Klivlend, Milvoki, ili neki klub koji je stvarno trebao centra, danas bi bio igračina, a ne Pistonsi koji su na toj poziciji bili blago rečeno prepunjeni...

Styx river

pre 9 godina

Nije lose za BB-a. Bez obzira sto je Phoenix dobro popunjen na niskim pozicijama, nisu to monstruozni igraci kao npr. Kari u Golden Stateu koji je “sprecio“ Nemanju da pokaze sta zna. Ajmo Fila za tri, cetiri godine, sa balkanskom kolonijom, MCW-om i Embidom do vrha NBA.

ja

pre 9 godina

Nelogično mi deluje odluka 76-ersa da pored Carter Williamsa uzmu Peytona ali dobro. Manje više sve očekivano za sada. Možda je Gordon malo previsoko kotiran.

Vojnik

pre 9 godina

Mislim da ce se ove godine draft zasnivati na piken rol igri jer je vecina kandidata prosecne visine da bi se igrala zona ili preuzimanje.

mile grobar

pre 9 godina

Ljudi budimo makar malo realni jeste dobar bogdan ali ne da je on daleko od nba nego cak i od evrope to sto ga sreca malo pogledala nista ne mora da znaci sto nas nije odveo u finale aba lige sad bi imali evroligu ne nego lakse nam je da kukamo i optuzujemo druge zato nam sada svi vataju maglu i bezaniju on ce da ide negde aa sta nam je ostavio i doneo evrokup smesni i jednu titulu koja nista nije donela i koja je obezvredjena tako da budimo realni kad je trebalo nista posebno nije pokazao

Patrick Ewing

pre 9 godina

Adrian Wojnarowski ‏@WojYahooNBA
The Phoenix Suns will select Bogdan Bogdanovic with the 27th pick in the NBA Draft, league source tells Yahoo Sports.

Eto njego posle 2 godine

pre 9 godina

Kakav gubitak za Cikago! A mogli su drugog, boljeg Dzordana da imaju. Vec u prvoj sezoni pokazace svoje vrhunske suterske sposobnosti, Stojakovic ce pasti u zaborav. Posebno isticem atletske predispozicije i granitnu odbranu. Vec sada istice kandidaturu za najboljeg defanzivnog igraca. Svi treba da se sete vrhunske odbrane na igracu Cedevite u polufinalu ABA lige. Posle DV napokon ce lakse disati.

djes ba poso

pre 9 godina

Jel bi mi netko tko je dobar poznavalac nba,mogao reci jel ovo dobro za sarica sta je prebacen u 76-erse. I zasto kad su vec mogli birati 10. nisu odmah uzeli sarica nego preko trejda? Hvala!
Iskreno mislim da bi bolje bilo za Daria da igra u Orlandu. Zato sto ce se u Filadelfiji sigurno forsirati Emblid i Noel a vec imaju Carter-Wiliamsa koji sutira ko blesav. Magic igra mnogo vise timsku kosarku mada i oni su vec popunjeni na poziciji 3 pa su ga izmedju ostalog trejdovali verovatno zbog toga. A ko zna mozda ga sixersi trejduju dogodine. Po meni su najbolji timovi za razvoj Sarica u NBA- Toronto, Uta, San-Antonio.

#6

pre 9 godina

Kakve krlje ovi iz Medžika, ne mogu da čekaju Darija dve godine, ovaj Pejton tele, ima takvih fri ejdženta po ligi bezbroj. Velika greška uprave

kkontra

pre 9 godina

Smarate,pa vi pljujete jednog velikana Gurovica koji je razbio Amere,pljujete Teodosica SAMO zato sto su ZVEZDASI
(KUM, 27. jun 2014 10:03)
Isti taj veliki je pre zvezde igrao za Partizan,elem pojedini idioti pljuju svog igraca. Sto se Tea tice pa on je antipatican celoj Evropi, ne vole ljudi folirante i "bogom dane". U fudbalu imamo Mesija i Ronalda, prvi je ikona drugog krpe gde god se pojavi (mada je besmisleno poredjenje R i T, niti su nivo niti imaju isti znacaj). Uostalom zasto niko ne pljuje jednog Savicevica, Piksija, Pizona,Sekija..?

Gavgalj

pre 9 godina

Sta trazi Bogdan Bogdanovic ovde?! Pa on samo sut ima, doduse ponekad. Da nije u pitanju greska? Mozda je Hrvat Bojan Bogdanovic u pitanju?!

tokarev

pre 9 godina

kakav crni bogdan, bre. pa on protiv onake odbrane kakva se igra u nba nece moci trojku da sutne, a to jedino ume u kosarci. za njega je partuzan premija, a ka-ka zvezdara prava mera

aca

pre 9 godina

koja glupost za Sarica sto su ga trejdovali u Filadelfiju za njega je bolje bilo da je ostao u Orlandu i da je igrao u tandemu sa Vucicevicem.. bojim se da ce propasti u Filadelfiji za poziciju broj 3 je prespor..

samork sila SLUsamrok

pre 9 godina

Bogdan mi je za nba koliko i moj komsija pera sto pika basket ispred prodavnice pa on ne moze u ovoj nasoj bednoj i smesnoj ligi nista bez pomoci sudija a kamoli u evropi a o nba da i ne pricamo
Obavestite ga da tamo nema nasih sudija i da tamo igraci smeju da ga pogledaju a da ne dobiju faul i da nema sl bacanja 20 po tekmi

konto

pre 9 godina

Ne samo Grobari, svi mi Srbi treba da se zamislimo kako to da je Šarić 12. (praktično 10.), Nurkić 16. a naša intergalaktička/jordanjemalabeba/vladaćesvetskomkošarkomsledećih1000godina BB tek 27. pik! Jel' to ovi iz NBA nemaju pojma ili je on ovde možda malo precenjen? O 52. i 54. mestu i da ne govorim... Realno, ako pogledamo i druge mlade hrvatske igrače koji tek dolaze plus par sadašnjih može se reći da su prvi put u poslednjih 20 godina kvalitetniji od nas. A vi se pljujte i tucite i dalje u ime onog sa dijagnozom i moralnog gmizavca.

mile grobar

pre 9 godina

Ljudi budimo makar malo realni jeste dobar bogdan ali ne da je on daleko od nba nego cak i od evrope to sto ga sreca malo pogledala nista ne mora da znaci sto nas nije odveo u finale aba lige sad bi imali evroligu ne nego lakse nam je da kukamo i optuzujemo druge zato nam sada svi vataju maglu i bezaniju on ce da ide negde aa sta nam je ostavio i doneo evrokup smesni i jednu titulu koja nista nije donela i koja je obezvredjena tako da budimo realni kad je trebalo nista posebno nije pokazao

Gepek Titule

pre 9 godina

Normalno da su izabrali Bogdana sa 27 pozicije kad su mislili da je to Bojan Bogdanovic, inace bi bilo pri kraju druge runde ... Salim se sve najbolje za Bogdana od Zvezdasa ...

KUM

pre 9 godina

Vidim provlaci se prica cele nedelje o Bogdanu,kako je on najefikasniji zbog bacanja.Pa MVP KD35 ima po11-12 bacanja u proseku po mecu
(autostoper, 27. jun 2014 02:19)

Oh dobro vise BOGDAN JE NOVI DRAZEN MOZE SAD?
SMARATE S DECKOM,Pravite od njega Lebrona jee :o
Polako sa euforijom :)

tokarev

pre 9 godina

kakav crni bogdan, bre. pa on protiv onake odbrane kakva se igra u nba nece moci trojku da sutne, a to jedino ume u kosarci. za njega je partuzan premija, a ka-ka zvezdara prava mera

Gavgalj

pre 9 godina

Sta trazi Bogdan Bogdanovic ovde?! Pa on samo sut ima, doduse ponekad. Da nije u pitanju greska? Mozda je Hrvat Bojan Bogdanovic u pitanju?!

jadno je sve to

pre 9 godina

ogdan mi je za nba koliko i moj komsija pera sto pika basket ispred prodavnice pa on ne moze u ovoj nasoj bednoj i smesnoj ligi nista bez pomoci sudija a kamoli u evropi a o nba da i ne pricamo
Obavestite ga da tamo nema nasih sudija i da tamo igraci smeju da ga pogledaju a da ne dobiju faul i da nema sl bacanja 20 po tekmi
(samork sila SLUsamrok, 27. jun 2014 01:30)
nisi ti gledao ni jednu uaknicu nba lige. bogdan ide na dosta prodora uz kontakt, sutirace dosta bacanja isto kao i ostali faulirani igraci

zeleni sto

pre 9 godina

Ne zamerite grobarima što porede Bogdanovića i Đinobilija, počeli su da prate košarku tek otkad je SPS došao na vlast.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (slepilo, 27. jun 2014 01:59)

A, vi je ne gledate jos od Staljinove smrti (1953). Pa, gde su ovde talenti iz takozvanog juniorskog "prvaka" Evrope, odnosno iz "čuvenog" Ćokijevog rasadnika.

Nolan

pre 9 godina

Pa, gde su ovde talenti iz takozvanog juniorskog "prvaka" Evrope, odnosno iz "čuvenog" Ćokijevog rasadnika.
(zeleni sto, 27. jun 2014 06:44)

Pa da pratiš NBA i generalno košarku znao bi da svako ko izadje na draft mora da ima minimum godinu dana profesionalnog iskustva, NCAA liga ili Evropa ili Azija...
Juniori Zvezde su 18-godišnjaci a kad malo pogledaš unazad dobar deo vaših uspešnih timova je sastavljen od igrača iz tudjih škola.

Eto njego posle 2 godine

pre 9 godina

Kakav gubitak za Cikago! A mogli su drugog, boljeg Dzordana da imaju. Vec u prvoj sezoni pokazace svoje vrhunske suterske sposobnosti, Stojakovic ce pasti u zaborav. Posebno isticem atletske predispozicije i granitnu odbranu. Vec sada istice kandidaturu za najboljeg defanzivnog igraca. Svi treba da se sete vrhunske odbrane na igracu Cedevite u polufinalu ABA lige. Posle DV napokon ce lakse disati.

kkontra

pre 9 godina

Smarate,pa vi pljujete jednog velikana Gurovica koji je razbio Amere,pljujete Teodosica SAMO zato sto su ZVEZDASI
(KUM, 27. jun 2014 10:03)
Isti taj veliki je pre zvezde igrao za Partizan,elem pojedini idioti pljuju svog igraca. Sto se Tea tice pa on je antipatican celoj Evropi, ne vole ljudi folirante i "bogom dane". U fudbalu imamo Mesija i Ronalda, prvi je ikona drugog krpe gde god se pojavi (mada je besmisleno poredjenje R i T, niti su nivo niti imaju isti znacaj). Uostalom zasto niko ne pljuje jednog Savicevica, Piksija, Pizona,Sekija..?

KUM

pre 9 godina

Najjadnije sto navijaci Zvezde Fmp pljuju igraca koji im je dao 123 poena za 4 utakmice
(Borko, 27. jun 2014 09:54)
Smarate,pa vi pljujete jednog velikana Gurovica koji je razbio Amere,pljujete Teodosica SAMO zato sto su ZVEZDASI ne razumem tvoj komentar,pre svega mu nije mesto na Vesti o NBA DRAFTU!

Bolesni panter

pre 9 godina

Vasa u Sparse, a Bogdan u Milvoki, idemooo ... Svako prema mogucnosti ... (Gepek Titule, 27. jun 2014 01:35)

Nije ti lako posle onog dzumbusa sto vam je Bogdan napravio. Samo, ako Bogdan nocas lose prodje, bojim se da ce vas jos terorisati.

only

pre 9 godina

@slepilo
Nasmeja me toliko, da ne znam odakle da pocnem da ti odgovaram... Dobili na poklon EL i misle da je svet njihov. A dobro, kada im se vec FK gasi, barem ce imati nesto da gledaju, mada kada bi samo znali da je to FMP, ne znam sta bi onda...

otkacheni

pre 9 godina

Bogdan dete Partizana, a sa 18 godina dosao u Partizan bez ikakvog kosarkaskog znanja i onda ga je sve naucio Veliki Mag Dule. Pre Duleta nije znao sta je to lopta, a ona epizoda u FMP-u mu je deo ruzne proslosti. Sto je najcrnje, ovi su izgleda odabrali Bojana, ili su makar hteli... Neka u prve dve godine poprave svi fizikalije i onda ce polako i minutaze da dodju, pa cemo opet imati kvalitetne nba igrace iz Srbije. Poslednji je Pedja bio. Ostali grejaci klupa. Pekovic nije nas iako jeste.

pera

pre 9 godina

Bogdan mi je za nba koliko i moj komsija pera sto pika basket ispred prodavnice pa on ne moze u ovoj nasoj bednoj i smesnoj ligi nista bez pomoci sudija a kamoli u evropi a o nba da i ne pricamo
Obavestite ga da tamo nema nasih sudija i da tamo igraci smeju da ga pogledaju a da ne dobiju faul i da nema sl bacanja 20 po tekmi
(samork sila SLUsamrok, 27. jun 2014 01:30)

Taj Bogdan je u toj evropi u kojoj ne moze nista bez srpskih sudija bio 4. strelac,CSKA-u i Barsi je dao 27 i 24 poena,a u top16 imao prosek 20 poena.Pa on je u Evroligi imao bolju statistiku nego u ABA i KLS!

Pera, sto ti ga u...ra

pre 9 godina

Bogdan mi je za nba koliko i moj komsija pera sto pika basket ispred prodavnice pa on ne moze u ovoj nasoj bednoj i smesnoj ligi nista bez pomoci sudija a kamoli u evropi a o nba da i ne pricamo
Obavestite ga da tamo nema nasih sudija i da tamo igraci smeju da ga pogledaju a da ne dobiju faul i da nema sl bacanja 20 po tekmi
(samork sila SLUsamrok, 27. jun 2014 01:30)

U pravu si, tamo ce sudije sve 5 na 3 da ga teraju da igra, nece kao ove nase bezobrazne to samo u jednoj utakmici da urade, a posle ga puste da razbija ove nesretnike...

ja

pre 9 godina

xaxa koliko je samo Bogdan nabio frustracije mnogima ovde pa ga sada pljuju kao najgoreg neprijatelja. Ne sekirajte se vi za njega, dečko je ima šampionski mentalitet to je pokazao i ovde i u EL gde je bio medju najboljim strelcima. Sad ga pljujte a radovacete se njegovim bravurama na SP u dresu reprezentacije.

daki

pre 9 godina

Za Bogdana Bogdanovica su najbolji Sparsi gde ce napredovati sa Gregom i polako menjati Manua Djinobilija a takodje uciti od Parkera i imati motiv titule bas sve sto je Bogdan pre drafta zeleo.

zoran

pre 9 godina

... Bodiroga je pravio budalama All star tim USA u BG na Dijamantskoj lopti (sa sve Lebronom,Karmelom i ostalim sada superstarovima u NBA) iako nikada nije htio da igra u NBA. Dražen Petrović i Danilović su ih razbijali kada su ih pustili da igraju. Đorđeviču nisu nikada ni dali šansu da igra. Divac i Peđa su imali sreće da im se sve pokloplopilo hvala Bogu i vidjeli ste kakve su karijere imali u NBA. I na kraju još jednom suština: Bogdan Bogdanović je na pragu da bude igrač kalibra Đorđevića, Bodiroge, Danilovića, Dalipagića, Kićanovića i Stojakovića. Prvi poslije 20g koji se pojavio u rangu sa gore pomenutima.
(djwhite, 27. jun 2014 08:26)

Verujem da si mlad pa si tako napisao.
Kica i Praja, pa ogromna provalija , zatim ostali.
Praja je bio pozvan u NBA, u Boston Seltik, kada je pomenuta liga imala neverovatan nivo. Takodje, Praja je bio proglashavan za najboljeg amaterskog igraca na svetu u konkurenciji koja je bila,za ovo danas, nauchna fantastika. Bogdan, sa ovom igrom u toj jugoslovenskoj ligi, bio bi krajnje prosechan igrach. U to vreme imali smo jednog Radmila Mishovica iz Borca, davao je olako 30 po utakmici (nije bilo trojke) kome god hoce, ali nije imao emsta u reprezentaciji.
Kosharka, generalno, danas, je u dubokoj krizi, nema sumnje. Pa na utakmicama LS hale su polu-prazne. Veruj mi da u vreme Kice i Praje to je bilo nemoguce.
Svakako, Bogdanu zelim svaki moguci uspeh, ali veruj Kica i Praja su sasvim druga kategorija.

aca

pre 9 godina

koja glupost za Sarica sto su ga trejdovali u Filadelfiju za njega je bolje bilo da je ostao u Orlandu i da je igrao u tandemu sa Vucicevicem.. bojim se da ce propasti u Filadelfiji za poziciju broj 3 je prespor..

Milos

pre 9 godina

Bogdan dete Partizana, a sa 18 godina dosao u Partizan bez ikakvog kosarkaskog znanja i onda ga je sve naucio Veliki Mag Dule. Pre Duleta nije znao sta je to lopta, a ona epizoda u FMP-u mu je deo ruzne proslosti. Sto je najcrnje, ovi su izgleda odabrali Bojana, ili su makar hteli... Neka u prve dve godine poprave svi fizikalije i onda ce polako i minutaze da dodju, pa cemo opet imati kvalitetne nba igrace iz Srbije. Poslednji je Pedja bio. Ostali grejaci klupa. Pekovic nije nas iako jeste.
(otkacheni, 27. jun 2014 09:24)

Kad bi se organizovao konkurs za najgluplji komentar ovaj bi bez ikakve konkurencije pobedio.Sta sve tastatura trpi,da covek ne poveruje.

zoom

pre 9 godina

Bogdan mi je za nba koliko i moj komsija pera sto pika basket ispred prodavnice pa on ne moze u ovoj nasoj bednoj i smesnoj ligi nista bez pomoci sudija a kamoli u evropi a o nba da i ne pricamo
Obavestite ga da tamo nema nasih sudija i da tamo igraci smeju da ga pogledaju a da ne dobiju faul i da nema sl bacanja 20 po tekmi
(samork sila SLUsamrok, 27. jun 2014 01:30)

E bas si stručnjak.

mr

pre 9 godina

a pogledajte kako su pre drafta prognozirali taj famozni misko raznatovic koji od nase dece uzima pare i najve i grobar srpske kosarke kome treba zabraniti rad u srbiji

vlajzi

pre 9 godina

kakav crni bogdan, bre. pa on protiv onake odbrane kakva se igra u nba nece moci trojku da sutne, a to jedino ume u kosarci. za njega je partuzan premija, a ka-ka zvezdara prava mera
(tokarev, 27. jun 2014 09:37)

A inac, kavurma i cvarci posto su? Ajde, procunjaj malo po selu pa javi, umesto sto pistis i vristis ovde. Sto pre nadjes sebi obavezu, manje ce da te boli onaj nokaut u finalu Super lige.

djwhite

pre 9 godina

Kada sam gledao Bogdana Bogdanovića kako igra svoju prvu sezonu sa Partizanom u Evroligi odmah sam rekao da će biti najbolji u Evropi na svojoj poziciji za 3,4 godine. Sada tvrdim da će Bogdan Bogdanović biti Top 5 svih vremena u Srpskoj košarci (ako ga posluži zdravlje i dobar odabir klubova u karijeri može biti možda i čak Top 3).Što se tiče NBA lige ona za evropskog igrača nije mjerilo kvaliteta. Mnogo je tamo stvari od kojih zavisiš a nemaju puno veze sa košarkom. Bodiroga je pravio budalama All star tim USA u BG na Dijamantskoj lopti (sa sve Lebronom,Karmelom i ostalim sada superstarovima u NBA) iako nikada nije htio da igra u NBA. Dražen Petrović i Danilović su ih razbijali kada su ih pustili da igraju. Đorđeviču nisu nikada ni dali šansu da igra. Divac i Peđa su imali sreće da im se sve pokloplopilo hvala Bogu i vidjeli ste kakve su karijere imali u NBA. I na kraju još jednom suština: Bogdan Bogdanović je na pragu da bude igrač kalibra Đorđevića, Bodiroge, Danilovića, Dalipagića, Kićanovića i Stojakovića. Prvi poslije 20g koji se pojavio u rangu sa gore pomenutima.

jadno je sve to

pre 9 godina

Ne samo Grobari, svi mi Srbi treba da se zamislimo kako to da je Šarić 12.za riju (praktično 10.), Nurkić 16. a naša intergalaktička/jordanjemalabeba/vladaćesvetskomkošarkomsledećih1000godina BB tek 27. pik! Jel' to ovi iz NBA nemaju pojma ili je on ovde možda malo precenjen? O 52. i 54. mestu i da ne govorim... Realno, ako pogledamo i druge mlade hrvatske igrače koji tek dolaze plus par sadašnjih može se reći da su prvi put u poslednjih 20 godina kvalitetniji od nas. A vi se pljujte i tucite i dalje u ime onog sa dijagnozom i moralnog gmizavca.
(konto, 27. jun 2014 07:41)
znas li ti uopste kako funkcionise draft i koliki je uspeh uci u prvih 30 ????? sta vredi saricu kad je njegov tim popunjen na njegovoj poziciji. draft je lutrija i kobi je bio 13 (izvinjavam se svima koji imaju veliku bol na spomen tog broja) pa je napravio karijeru

Kadar nevera

pre 9 godina

Jel moguce da su stavili sliku i pustili snimak Bojana Bogdanovica,a ne Bogdana Bogdanovica...
Kol'ko su retardirani ovi Amerikanci...
Sve cestitke Bogdane,verujemo svi u tebe...

дурантула окц

pre 9 godina

i dalje ne verujem da boston bira smarta pored živog rendla! ne znam koji mozak hoće da ima 2 pleja koji ne znaju da šutiraju. ovo postaje još gore kad sam video da rendl (igracina) ide u lejkerse, nadao sam se da će oni da pokupe smarta. po meni je smart flop ovog drafta

Optimista

pre 9 godina

Samo mi nije jasno odakle vama uopste ideja da komentarisete momka koji je IZABRAN na NBA Draftu?!Svima vama(a i meni) granica je basket 3na3 i vi sad ste kao pametni i dajete sebi za pravo?Koliko treninga samo,truda i odricanja treba za tako nesto..koliko njih uradi sve sto moze u karijeri,pa nikad ni ne dospe dotle.Prozivaju neki "Proci ce kao Veseli"..ej ljuuudi,NBA,VESELI JE ZAIGRAO U NBA!Slabo cenite!!NBA je to ljudi,ne basket 3na3...Srecno Bogdane i SVAKA CAST!

85

pre 9 godina

@ Ne samo Grobari, svi mi Srbi treba da se zamislimo kako to da je Šarić 12. (praktično 10.), Nurkić 16. a naša intergalaktička/jordanjemalabeba/vladaćesvetskomkošarkomsledećih1000godina BB tek 27. pik! Jel' to ovi iz NBA nemaju pojma ili je on ovde možda malo precenjen? O 52. i 54. mestu i da ne govorim... Realno, ako pogledamo i druge mlade hrvatske igrače koji tek dolaze plus par sadašnjih može se reći da su prvi put u poslednjih 20 godina kvalitetniji od nas. A vi se pljujte i tucite i dalje u ime onog sa dijagnozom i moralnog gmizavca.
(konto, 27. jun 2014 07:41)

Centri uvek imaju bolju prođu na draftu od bekova

iggy

pre 9 godina

Dragi boze oprosti im ne znaju sta rade :) Koliko je samo stoke ovde !!! Decko ide u NBA a oni ga pljuju. Da mi je samo znati u cemu su dobri svi ti pljuvaci.

Vojnik

pre 9 godina

Mislim da ce se ove godine draft zasnivati na piken rol igri jer je vecina kandidata prosecne visine da bi se igrala zona ili preuzimanje.

cmnhfc

pre 9 godina

1- MCW
3- sarić
4- noel
5-embid

dobar posao 76-sa skroz
imaju pleja koji je rookie godine, imaju twin towers u kreaciji pod košem, jednog all around igrača i brdo prostora u cap spaceu da dovedu dobru dvojku i klupu

Sasa

pre 9 godina

@konto mesto na draftu apsolutno nema neki znacaj(za evropljane) i Milicic je bio drugi,Djinobili cini mi se 54-i ja sam ubedjen da ni Saric ni Nurkic nece bolje proci od Bogdana

Maximilijan

pre 9 godina

Cekajte bre ljudi, zasto zuriti sa NBA? zar jos jedan nas igrac da propadne? zasto se ne uci na Nedovicu? pa zar nije bolje da ode u Evropu da kida, uziva u kosarci, bude lider, da osvaja... pa Nedovic i Bogdanovic treba da budu
kostur repke, ali kako ako igraju razvojnu neku ligu gde nema ni k od kosarke ?? daj boze da gresim... mislim, ne bitna je klupska pripadnost, voleo bih da opet imamo nba asove...

Banat

pre 9 godina

Kamo lepe srece da je Bogdan zaista otisao u Milvoki. S obzirom na sastav koji ta ekipa ima, ne bi bilo cudno da vec prve sezone postane starter ili sesti igrac. Naravno tamo bi mogao da nauci nesto od monstera i postane MVP za sva vremena.

Insajder

pre 9 godina

Bogdan kraj 1. runde: 27. Phoenix, 28. Clippers, 29. Thunder ili 30. San Antonio. Nurkic ispred Sarica zbog ugovora sa Efesom. Micic, Jokic i Dangubic 2. runda.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Insajder, 26. jun 2014 17:36)

Kao što sam rekao. Bravo Bogdane! Navijamo za Vasu i Dangubu!

#6

pre 9 godina

Kakve krlje ovi iz Medžika, ne mogu da čekaju Darija dve godine, ovaj Pejton tele, ima takvih fri ejdženta po ligi bezbroj. Velika greška uprave

djes ba poso

pre 9 godina

Jel bi mi netko tko je dobar poznavalac nba,mogao reci jel ovo dobro za sarica sta je prebacen u 76-erse. I zasto kad su vec mogli birati 10. nisu odmah uzeli sarica nego preko trejda? Hvala!
Iskreno mislim da bi bolje bilo za Daria da igra u Orlandu. Zato sto ce se u Filadelfiji sigurno forsirati Emblid i Noel a vec imaju Carter-Wiliamsa koji sutira ko blesav. Magic igra mnogo vise timsku kosarku mada i oni su vec popunjeni na poziciji 3 pa su ga izmedju ostalog trejdovali verovatno zbog toga. A ko zna mozda ga sixersi trejduju dogodine. Po meni su najbolji timovi za razvoj Sarica u NBA- Toronto, Uta, San-Antonio.

acabMatori

pre 9 godina

Bogdanovica predstavili kao hrvata! Boze svasta sa ovim NBA-om. I oni mi kao ozbiljna organizacija?! Mozda je zato sto smo Srbi? SRAMOTA!!!

s

pre 9 godina

Au koja katastrofa..Bogdan upravo izabran u prvoj rundi od strane Finiksa kao 27 pik, a oni davaju hajlajtse od Bojana Bogdanovica u dresu Hrvatske. Neverovatno

Tesko

pre 9 godina

Prvi utisak odlican posto je draftovan od strane Suns-a. Zatim bes zato sto su pustili Bojana, umesto Bogdana. Budimo realni, igrace u Evropi (nadam se u Partizanu), zato sto je roster Suns-a pun. Ako naprave neku cistku, Bogdan moze dobiti sansu, ali ovako... Tesko. Znam da ce on kao kosarkas uspeti gde god bude igrao, samo mora da vidi kakve su mi sanse u Finiksu trenutno. Znacemo sve za par dana. Sve u svemu utisak je pozitivan, i po njegovom komentaru na Twitteru, vidim da je i on zadovoljan sto je najbitnije.

Иван

pre 9 godina

Волео бих да Богдановић буде права ствар, али то је још увек упитник: сјајне игре у континуитету против једне екипе значе тек да он сјајно игра против једног или двојице чувара. У Шпанији очекујем да ће му Ђорђевић дати много простора, па ћемо видети где је тренутно. Нажалост, немамо суперталенте типа Шарић већ врло дуго, али то је стара и позната прича о менаџерима и ситним профитерима.

Kopanja

pre 9 godina

Manje vise ocekivane pozicije...
Gordon iznenadjenje,pitanje je kako ce se slagati sa Vicevicem,licno smatram da ke Orlandu potrebniji Exum,u evemtualnom trejdu Nelsona,decko bi imao sta da pokaze...
Nafamo se prvoj rundi Bogdana i Vase,sve ostalo manje bitno

ja

pre 9 godina

Nelogično mi deluje odluka 76-ersa da pored Carter Williamsa uzmu Peytona ali dobro. Manje više sve očekivano za sada. Možda je Gordon malo previsoko kotiran.

jokso

pre 9 godina

Kažeš brate većina kandidata prosečne visine? Eto ja imam 208, a vidim i dosta draftovanih momaka tu negde kao ja. Prosek ti je 6'7" 201 cm

Dr House

pre 9 godina

Jel bi mi netko tko je dobar poznavalac nba,mogao reci jel ovo dobro za sarica sta je prebacen u 76-erse. I zasto kad su vec mogli birati 10. nisu odmah uzeli sarica nego preko trejda? Hvala!
(likvidator, 27. jun 2014 03:08)
Pa vrlo prosto. Orlando i Filadelfija su npr. drugari. Filadelfiju zanima Saric a Orlando Pejton, ali izmedju njih bira jos neko ko nije zaintresovan za Sarica a jeste za Pejtona. Onda Filadelfija po dogovoru uzme Pejtona zato sto bira pre i skine ga drugom zainteresovanom a Orlando uzme Sarica i odmah se prosto zamene. Imas to i kod mnogo banalnijih stvari gde postoji pravo prece kupovine.

istina&pravda

pre 9 godina

Ova bruka sa Bogdanom\Bojanom treba i Srbima i Hrvatima da pokaze koliko su im zemlje znacajne i poznate u svetu. Blam za NBA organizatora u svakom slucaju!

Vazal

pre 9 godina

E konacno neki kvalitetan igrac u Milvokiju, ne moze Meeroslav sve sam. Jadan klub gde je najbolji igrac Antetatauunokoumpo, ili kako vec.

likvidator

pre 9 godina

Jel bi mi netko tko je dobar poznavalac nba,mogao reci jel ovo dobro za sarica sta je prebacen u 76-erse. I zasto kad su vec mogli birati 10. nisu odmah uzeli sarica nego preko trejda? Hvala!

дурантула окц

pre 9 godina

@... može, i ovako stižem sutra u Srbiju. Sad sam na 4/12, sramota me više da pogadjam. Samo se nadam da će nurkic i bogdan u OKC sa 21. i 29. mesta #balkanpower
PS: Sarić ide u 76erse umesto 10. pika (pejton ili kako se već zove)

Slucajnost ?

pre 9 godina

Bogdan bogdanovic izabran a pokazuju video bojana bogdanovica i nekuze nego i dalje pricaju a vrti se video bojana u ciboni i hrvatskoj e moji smeri haha

Petar

pre 9 godina

Ladno su umesto Bogdana pustili snimke Bojana Bogdanovica. Ako potpisu Bledsoa plus tu su Dragic i Grin sad su uzeli Tajlera Enis Bogdanu bi bilo najbolje da saceka koju godinu. Naravno ako ga veceras ili u medjuvremenu ne budu trejdovali u neku drugu ekipu.

ja

pre 9 godina

Pa tako je i krivi pavlović stigao u NBA, iz vikipedije:

Pavlović was selected by the Utah Jazz with the 19th pick in the 2003 NBA draft. His American agent Marc Cornstein issued a clarification in response to a misleading Eurobasket.com biography mixing Aleksandar Pavlović with an Aleksander Pavlović who played college basketball at La Salle University and Shippensburg University of Pennsylvania.[8]

palop

pre 9 godina

Sarica izabrao Orlando sa 12. pozicije i izgleda da ga je trejdovao u Filadelfiju za Pejtona (pleja koji je isti tip igraca kao Karter-Vilijams).

Styx river

pre 9 godina

Nije lose za BB-a. Bez obzira sto je Phoenix dobro popunjen na niskim pozicijama, nisu to monstruozni igraci kao npr. Kari u Golden Stateu koji je “sprecio“ Nemanju da pokaze sta zna. Ajmo Fila za tri, cetiri godine, sa balkanskom kolonijom, MCW-om i Embidom do vrha NBA.

Laslo

pre 9 godina

Vigins igra dvojku ili trojku? Cije mesto ce da zauzme u Klivlendu, Dengovo? Klivlend sa Blatom i ovakvim igracima mora da udje bar u polufinale Istoka. Sta rade Vasington, Njujork, i ostali? Dajte ljudi vise informacija o prelascima igraca.

Jole

pre 9 godina

Koja sramota za NBA tv, Spica za Bogdana Bogdanovica ide uz lik i isjeceke Bojana Bogdanovica. Nevjerovatno u 21 vijeku da ljudi naprave takvu gresku, voditelji nemaju pojma o keme pricaju . S R A M O T A

dada

pre 9 godina

Dangubic u San Antoniu ;)
http://www.libertyballers.com/2014/6/27/5848170/2014-nba-draft-sixers-trade-dangubic-to-spurs-for-58th-60th-picks-jordan-mcrae

Paja Baksis

pre 9 godina

Dobro, hoce li neko uraditi normalnu analizu sta ceka nase, ko igra na njihovim pozicijama i kakva je konkurencija?

Smoriste vise sa prepucavanjem.

MICKEY

pre 9 godina

Draft jeste završen, biće još trejdova i ja se ipak nadam da će naši igrači stići u klubove koji su naklonjeni evropskim igračima-memphis I prevashodno spursi,...NBA karijeru evropskog tj. neameričkog igrača određuje klub ili bolje rečeno trener. Ima mnogo pozitivnih primera- Kalderon pre NBA potpuno nepoznat sa one strane bare (nije ni učestvovao na draftu) stigao je do respektabilnog mesta, Manu (bio je 54. pik) a danas extra igrač takođe...,ali ima i negativnih primera koji potvrđuju ovo pravilo-Miličić (2. pik) kamo lepe sreće da ga je tad uzeo Memphis, Klivlend, Milvoki, ili neki klub koji je stvarno trebao centra, danas bi bio igračina, a ne Pistonsi koji su na toj poziciji bili blago rečeno prepunjeni...

Bo

pre 9 godina

Jel bi mi netko tko je dobar poznavalac nba,mogao reci jel ovo dobro za sarica sta je prebacen u 76-erse. I zasto kad su vec mogli birati 10. nisu odmah uzeli sarica nego preko trejda? Hvala!
(likvidator, 27. jun 2014 03:08)

Dogovor izmedju klubova. Uzeli su Payton-a kao 10. da ne bi Denver uzeo kao 11. pre Orlanda. I onda su menjali Payton-a za Sarica i pika u prvoj rundi 2017 godine od Orlanda.

Patrick Ewing

pre 9 godina

Adrian Wojnarowski ‏@WojYahooNBA
The Phoenix Suns will select Bogdan Bogdanovic with the 27th pick in the NBA Draft, league source tells Yahoo Sports.

palop

pre 9 godina

Sansi uzeli Bogdana, a na prenosu slika Bojana Bogdanovica i njegovi hajlajti dok igra za Hrvatsku... Jel realno da naprave ovakvu glupost?