Subota, 17.05.2014.

19:09

Novak za B92: Mislima sam u Srbiji

Novak Đoković izjavio je posle pobede nad Milošem Raonićem da je mislima u Srbiji i da pokušava da bude u toku putem interneta.

Izvor: B92

Novak za B92: Mislima sam u Srbiji IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

47 Komentari

Sortiraj po:

Mladen Mladenovic

pre 9 godina

Đokovićeva patetika .Ako izgubi u finalu ,biće opravdanje da je zbog toga što je mislima u Srbiji.Molim te Novače ostavi se toga.
(patetika, 18. maj 2014 11:53)
---------------------------
Vama ne bi bila "patetika" jedino ako bi Vas Djole "gadjao" sa jedno 100.000 evra?! Onda bi on bio najveci covek na svetu, zar ne? Sta je pateticno u njegovom nastupu i kakve veze ima to da li ce izgubiti od Nadala ili ne? Kada se on pravdao na taj nacin? Kod nas zaista buja neki opsti defetizam, neko bolesno dezerterstvo, neki autosovinizam, neka zloba, neki osecaj bezvrednosti i jalovosti, koji najradije iskaljujemo na svojim sunarodnicima. Posebno onim uspesnim. Djole nista ne duguje ovoj drzavi, niti meni i Vama, a mnogo joj daje. Makar kroz ovakvu moralnu podrsku, mada sam siguran da je njegov doprinos daleko veci i kompleksniji. Imamo toliko skorojevica u inostranstvu koji su posle prvog obilnijeg obroka, koji im je zamenio sve, i Srbiju, i oca i majku, zaboravili odakle su i ko su? Imate pogresan pseudonim. Bolje bi i, ispravnije bilo, da ste ovakav komentar potpisali sa "Mizerija"

patetika

pre 9 godina

Đokovićeva patetika .Ako izgubi u finalu ,biće opravdanje da je zbog toga što je mislima u Srbiji.Molim te Novače ostavi se toga.

Dorcol

pre 9 godina

Lep gest Novaka za svoju Srbiju a setio se i Bosne.Tamo prvi put posle rata
Bosnjaci i Hrvati salju pomoc Srbima u Bjeljini i Doboju.Na muci se poznaju junaci.Svaka cast.

dare

pre 9 godina

Za Joxu. Novak je ulozio 750,000 eura u projekat za nezbrinutu decu, za skolu Antun Skala 50,000 eura, za ,,Skolica za decu,, 100,000 eura,
podigao je preko 30 obdanista po celoj Srbiji, pomaze na Kosovu itd. To je ono malo sto ja znam. Ono sto on radi za Srbiju je za svaku pohvalu. Zato nedam na Nola ni rec. IDEMO NOVACE.

Sanel

pre 9 godina

Veliko hvala Noletu i Nenadu,dokazali su kao i mnogo puta do sada da su veliki sportisti i jos veci ljudi,pozdrav iz Bosne svim ljudima dobre volje.

svl

pre 9 godina

Ne kaze se za dzabe: Srbinu najteze pada uspesan Srbin... Sto se tice Novaka, nista nije potrebno da donira, dovoljna je njegova moralna podrska koju pruza u ovim teskim trenucima za Srbiju!!!

A zasto mi mozemo, a on ne?

pre 9 godina

@ "Ne razumem zasto se bas od njega nesto posebno ocekuje, niti sta ga tera da prica kako su mu misli u Srbiji dok igra tenis. Ne osudjujem ga, ali nije da nam je njegov komentar uvek neophodan."
(Mladen, 17. maj 2014 19:28)

Aman, bre! PITALI GA novinari, pa on rekô to sto je rekô. Procenili da ljudima treba njegovo misljenje i on ga je izneo. A ti si, opet, izneo svoje misljenje (stvarno nemam nista protiv toga), iako to niko nije trazio od tebe. Zasto, ti imas pravo na to (da kazes javno sta mislis), a neko drugi (Novak Djokovic, npr.) cak i kad ga pitaju nema?

PS A od njega se to posebno ocekuje zato sto ima posebne RADNE (sportske) rezultate i prati ga stotine hiljada obozavalaca, pa samim tim, svaka njegova rec i potez deluju mobilizatorski.

Koliko njih je iza tebe? Evo, cak i ovde izazivas animozitet i stavljas klip u tocak, a situacija nikako nije takva da bismo te shvatili da si dobronameran.

Joxa

pre 9 godina

@Dejan

On i njegov otac nemaju mnogo zajednickog...i ja sam cuo sve najgore o njegovom ocu i zato me nervira sto pljuju Noleta za zemljista,poreze,restorane...ja sam radio kod njih u restoranu i Novak nema nikakve veze sa tim privatnim
poslovima,cale se sve pita i samo on donosi odluke...Novak nema vremena da razmislja o placanju terena,nabavci restorana i tih gluposti i zato te molim da e mesas babe i zabe,ovde je Nkvak u pitanju,a ne njegov cale i ostatak porodice

b.o.b

pre 9 godina

@ joxa

Svi smo culi za njegovu fondaciju, za njegove donacije, narocitu onu od $ 1.4 mil. Samo nikad nigde se ne pominje ko je naprimer primio tih $1.4 mil, sta je sa time uradjeno. Bez tvrdog dokaza sta je se desilo sa tom lovom, slaba vajda. Mediji su danas cudo.

šmadfinac

pre 9 godina

Pa dobro lepo je to ...a hoće li biti koji ček konkretno, paketi, mislim ti si u mogućnosti bar simbolično. Od tih transparenata ljidi ne mogu da jedu, piju lekove i sl..

Mladen Mladenovic

pre 9 godina

Svaki postupak Novaka Djokovica nas uverava da se radi o coveku koji predstavlja najsustastveniji deo ovoga naroda, coveku koga nisu uspeli da pokvare ni novac ni slava. Ostao je sin ovoga naroda, kome memoriju nisu uspele da poniste velike svetske pozornice i izlozi pred kojima vecina nas zaboravi i oca i majku. Divim se njegovoj ljudskosti i odanosti svom narodu i svojoj drzavi. Divim se njegovoj umesnosti da tu pripadnost uvek pokaze na jedan fini i suptilan nacin, ne stideci se. Ni pred sobom, ni pred svetom.

nole lover

pre 9 godina

(dejan, 17. maj 2014 19:39)

Vidim nisi upucen u ono sto se desava..I nece dati 100.000e .Dace sve sto zaradi od ovog turnira u Rimu.Kao i Nenad Zimonjic!I ne lupetaj vise

Joxa

pre 9 godina

@ Stefan

Decko o cemu ti pricas,pa sta je lose on uradio,covek je pricao za strane medije,a ne za nase...umesto da prica o mecu,on je svetu dao do znanja da treba da se pomogne Srbiji...
Reci ti meni koj nas sportista trenutno ima najveci uticaj u svetu,reci mi koj nas sportista najvise pomaze nasem narodu(noletova fondacija)...pa ceo dan objavljuju Janka,Troickog,Stankovica,Zvezdine fudbalere...a kad on nesto kaze,odmah nam Novak iskace iz ekrana..

SRBIJO,BUDI SRECNA STO IMAS TAKVOG COVEKA,KOJI JE CENJEN VISE U SVETU NEGO KOD NAS I ZBOG KOJEG JE SVET I CUO ZA NASU ZEMLJU...

precanin

pre 9 godina

@DEJAN
Dobro, ne trebas da padas u vatru i vredjas nekoga ko se stobom ne slaze i nije fan Djokovica. Nego, posto ti vodis brigu o fondaciji Djokovica, jel ti znas koliko je Djokoviceva fondacija sakupila novaca i od tog novca pomogla Srbiji ? A da li znas da je Djokovic izmirio obaveze (platio zakupninu zemljista gradu Beogradu, mislim na Vozdovcu)i platio kiriju preko 450.000 eura ? A da li znas da Djokovic nece vise finansirati turnir u Srbiji, ako turnir treba Srbima , drzava nek ga i finansira ! Pa ako nije izmirio obaveze, jer to treba osuditi ili cutati o tome ??? Ispada da treba cutati jer takav patriota i Srbin ne placa svoje obaveze !? On , Djokovic je za mene obican Srbin skorojevic koji gleda (dok vredi)da se ocese sto moze vise ! Takvih patriJota koji se seta sa Kustom i Dodikom i planiraju biznis ima ih koliko hoces po Srbiji !!! A vama koji ste ponosni i presrecni sto zivite u vreme Diokovica, niko vam ne brani sto ste pre-ponosni,ali ako drugog ponosa u zivotu nemate, neka vam je Bog u pomoci !?

dejan

pre 9 godina

@Joxa
Negde sam procitoa da je na jednoj humanitarnoj veceri skupio milion i po dolara. I ok, nije da nisam cuo za njegovu fondaciju, ali nisam cuo za konkretne poteye njegove fondacije, sem nekih opremanja skola i slicno. I sigurno se ne hvalim na netu gde se niko ne poznaje sta smo donirali i slicno, to je totalna budalastina. Njemu svaka cast kako igra, kako se ponasa i slicno, ali sto se tice nekih donacija, tu je cela familija mrka kapa. Samo ucesce njegovog oca u politici, promena stranaka i slicno govori o njima samima kao ljudima. DA ne pricam o trazenju nekog zemljista dzabe i slicno. Hvala za sve rezultate, neprospavane noci, ali da budemo iskreni, slabi su kada su donacije u pitanju.

stefan

pre 9 godina

@joxa upravo nas to i nervira. sve sto on uradi provlaci se kroz medije nedelju dana. svaka njemu cast na uspesima u tenisu, sam je to zasluzio i zaradio. mene samo nervira to sto se on stavlja ispred svih drugih nasih sportista, a nece ni blizu da ostavi trag u svetu sporta koji su oni ostavili.

zvezdana,podgorica

pre 9 godina

nek mi neko kaze,kako moze a da ne voli ovu gromadu od covjeka,ja sve pisem malim slovima al njegovo bih napisala najvecim koje postoje NOOOOOLLLEEEEEEE

borlol

pre 9 godina

Mislima u Srbiji, porezom u Monte Karlu!
(x, 17. maj 2014 20:19)

O kakvom crnom porezu ti pricas??? Mislis na ono kad ti drzava otme pare koje si krvavo zaradio?! A pritom ti nista ne da zauzvrat...kakva demagogija..e ovakve komentare bi trebalo banirati...ovo je gore od psovanja brate!

Joxa

pre 9 godina

@Dejan

A jesi li ti cuo za njegovu fondaciju koja donira i godinama pomaze narodu u Srbiji!!!!
Ocigledno nisi,zato i lupetas gluposti,ako si dao 10e ne moras da se hvalis i da trazis da drugi daju....
To ti je kod nas Srba,ako nisi nikom rekao kao da nisi nista ni uradio...

bolebre

pre 9 godina

Hvala Ti za sve veliki čoveče - Sveti Novače. Ti si melem za svaku ranu ! Pomažeš nam i učiš nas svakim danom, da svi mi budemo bolji, ma gde da si i šta radio. Ajde pa neka do tvog rodjendana prodje sav ovaj košmar pa ćemo da radimo i gradimo svi zajedno !

train

pre 9 godina

NAJVECI ZIVI SRBIN ! U kojem god pravcu mu karijera krene zelim mu sve najbolje kao i ljudima oko njega ! SAMO IGRAJ SVOJU IGRU MAJSTORE I LJUDINO ;-)

bosandžeros

pre 9 godina

Hvala ti Đokoviću,veliki čovjek koji voli svoje a postuje tuđe..pozdrav iz sarajeva...uvjek si dobrodošao kod nas normalnih bosanaca

Oskar

pre 9 godina

Pusti sad Srbiju, ako ne osvojiš titulu ovdje, pozdravi se sa prvim mjestom bar za ovaj prvi dio sezone. U životu se ništa ne može pomoći ni dogoditi ako se to konkretno ne uradi.

dejan

pre 9 godina

Pa nije da ne moze mnogo da ucini. Donira naprimer jedno 100.000eu, to mu dvadeseti deo ovog turnira ako osvoji, iliti dodje kao kusur, i za te novce kupi nesrecnim ljudima vodu, hranu i druge preko potrebne potrebstine. Verujem da je njemu 100.000 kao meni 10eu, sa obzirom na primanja i ustedjevinu. Moja familija je vec donirala 10eu preko sms poruka, nije mnogo ali da svako donira po svojim mogucnosima, naprimer dnevne plate da se svi odreknu, cela nacija, ne bi bilo jednog problema.

Mladen

pre 9 godina

Ne razumem zasto se bas od njega nesto posebno ocekuje, niti sta ga tera da prica kako su mu misli u Srbiji dok igra tenis. Ne osudjujem ga, ali nije da nam je njegov komentar uvek neophodan.

bosandžeros

pre 9 godina

Hvala ti Đokoviću,veliki čovjek koji voli svoje a postuje tuđe..pozdrav iz sarajeva...uvjek si dobrodošao kod nas normalnih bosanaca

Joxa

pre 9 godina

@Dejan

A jesi li ti cuo za njegovu fondaciju koja donira i godinama pomaze narodu u Srbiji!!!!
Ocigledno nisi,zato i lupetas gluposti,ako si dao 10e ne moras da se hvalis i da trazis da drugi daju....
To ti je kod nas Srba,ako nisi nikom rekao kao da nisi nista ni uradio...

zvezdana,podgorica

pre 9 godina

nek mi neko kaze,kako moze a da ne voli ovu gromadu od covjeka,ja sve pisem malim slovima al njegovo bih napisala najvecim koje postoje NOOOOOLLLEEEEEEE

train

pre 9 godina

NAJVECI ZIVI SRBIN ! U kojem god pravcu mu karijera krene zelim mu sve najbolje kao i ljudima oko njega ! SAMO IGRAJ SVOJU IGRU MAJSTORE I LJUDINO ;-)

Mladen Mladenovic

pre 9 godina

Svaki postupak Novaka Djokovica nas uverava da se radi o coveku koji predstavlja najsustastveniji deo ovoga naroda, coveku koga nisu uspeli da pokvare ni novac ni slava. Ostao je sin ovoga naroda, kome memoriju nisu uspele da poniste velike svetske pozornice i izlozi pred kojima vecina nas zaboravi i oca i majku. Divim se njegovoj ljudskosti i odanosti svom narodu i svojoj drzavi. Divim se njegovoj umesnosti da tu pripadnost uvek pokaze na jedan fini i suptilan nacin, ne stideci se. Ni pred sobom, ni pred svetom.

borlol

pre 9 godina

Mislima u Srbiji, porezom u Monte Karlu!
(x, 17. maj 2014 20:19)

O kakvom crnom porezu ti pricas??? Mislis na ono kad ti drzava otme pare koje si krvavo zaradio?! A pritom ti nista ne da zauzvrat...kakva demagogija..e ovakve komentare bi trebalo banirati...ovo je gore od psovanja brate!

Joxa

pre 9 godina

@Dejan

On i njegov otac nemaju mnogo zajednickog...i ja sam cuo sve najgore o njegovom ocu i zato me nervira sto pljuju Noleta za zemljista,poreze,restorane...ja sam radio kod njih u restoranu i Novak nema nikakve veze sa tim privatnim
poslovima,cale se sve pita i samo on donosi odluke...Novak nema vremena da razmislja o placanju terena,nabavci restorana i tih gluposti i zato te molim da e mesas babe i zabe,ovde je Nkvak u pitanju,a ne njegov cale i ostatak porodice

bolebre

pre 9 godina

Hvala Ti za sve veliki čoveče - Sveti Novače. Ti si melem za svaku ranu ! Pomažeš nam i učiš nas svakim danom, da svi mi budemo bolji, ma gde da si i šta radio. Ajde pa neka do tvog rodjendana prodje sav ovaj košmar pa ćemo da radimo i gradimo svi zajedno !

nole lover

pre 9 godina

(dejan, 17. maj 2014 19:39)

Vidim nisi upucen u ono sto se desava..I nece dati 100.000e .Dace sve sto zaradi od ovog turnira u Rimu.Kao i Nenad Zimonjic!I ne lupetaj vise

Joxa

pre 9 godina

@ Stefan

Decko o cemu ti pricas,pa sta je lose on uradio,covek je pricao za strane medije,a ne za nase...umesto da prica o mecu,on je svetu dao do znanja da treba da se pomogne Srbiji...
Reci ti meni koj nas sportista trenutno ima najveci uticaj u svetu,reci mi koj nas sportista najvise pomaze nasem narodu(noletova fondacija)...pa ceo dan objavljuju Janka,Troickog,Stankovica,Zvezdine fudbalere...a kad on nesto kaze,odmah nam Novak iskace iz ekrana..

SRBIJO,BUDI SRECNA STO IMAS TAKVOG COVEKA,KOJI JE CENJEN VISE U SVETU NEGO KOD NAS I ZBOG KOJEG JE SVET I CUO ZA NASU ZEMLJU...

A zasto mi mozemo, a on ne?

pre 9 godina

@ "Ne razumem zasto se bas od njega nesto posebno ocekuje, niti sta ga tera da prica kako su mu misli u Srbiji dok igra tenis. Ne osudjujem ga, ali nije da nam je njegov komentar uvek neophodan."
(Mladen, 17. maj 2014 19:28)

Aman, bre! PITALI GA novinari, pa on rekô to sto je rekô. Procenili da ljudima treba njegovo misljenje i on ga je izneo. A ti si, opet, izneo svoje misljenje (stvarno nemam nista protiv toga), iako to niko nije trazio od tebe. Zasto, ti imas pravo na to (da kazes javno sta mislis), a neko drugi (Novak Djokovic, npr.) cak i kad ga pitaju nema?

PS A od njega se to posebno ocekuje zato sto ima posebne RADNE (sportske) rezultate i prati ga stotine hiljada obozavalaca, pa samim tim, svaka njegova rec i potez deluju mobilizatorski.

Koliko njih je iza tebe? Evo, cak i ovde izazivas animozitet i stavljas klip u tocak, a situacija nikako nije takva da bismo te shvatili da si dobronameran.

dejan

pre 9 godina

Pa nije da ne moze mnogo da ucini. Donira naprimer jedno 100.000eu, to mu dvadeseti deo ovog turnira ako osvoji, iliti dodje kao kusur, i za te novce kupi nesrecnim ljudima vodu, hranu i druge preko potrebne potrebstine. Verujem da je njemu 100.000 kao meni 10eu, sa obzirom na primanja i ustedjevinu. Moja familija je vec donirala 10eu preko sms poruka, nije mnogo ali da svako donira po svojim mogucnosima, naprimer dnevne plate da se svi odreknu, cela nacija, ne bi bilo jednog problema.

Mladen

pre 9 godina

Ne razumem zasto se bas od njega nesto posebno ocekuje, niti sta ga tera da prica kako su mu misli u Srbiji dok igra tenis. Ne osudjujem ga, ali nije da nam je njegov komentar uvek neophodan.

b.o.b

pre 9 godina

@ joxa

Svi smo culi za njegovu fondaciju, za njegove donacije, narocitu onu od $ 1.4 mil. Samo nikad nigde se ne pominje ko je naprimer primio tih $1.4 mil, sta je sa time uradjeno. Bez tvrdog dokaza sta je se desilo sa tom lovom, slaba vajda. Mediji su danas cudo.

šmadfinac

pre 9 godina

Pa dobro lepo je to ...a hoće li biti koji ček konkretno, paketi, mislim ti si u mogućnosti bar simbolično. Od tih transparenata ljidi ne mogu da jedu, piju lekove i sl..

dejan

pre 9 godina

@Joxa
Negde sam procitoa da je na jednoj humanitarnoj veceri skupio milion i po dolara. I ok, nije da nisam cuo za njegovu fondaciju, ali nisam cuo za konkretne poteye njegove fondacije, sem nekih opremanja skola i slicno. I sigurno se ne hvalim na netu gde se niko ne poznaje sta smo donirali i slicno, to je totalna budalastina. Njemu svaka cast kako igra, kako se ponasa i slicno, ali sto se tice nekih donacija, tu je cela familija mrka kapa. Samo ucesce njegovog oca u politici, promena stranaka i slicno govori o njima samima kao ljudima. DA ne pricam o trazenju nekog zemljista dzabe i slicno. Hvala za sve rezultate, neprospavane noci, ali da budemo iskreni, slabi su kada su donacije u pitanju.

Dorcol

pre 9 godina

Lep gest Novaka za svoju Srbiju a setio se i Bosne.Tamo prvi put posle rata
Bosnjaci i Hrvati salju pomoc Srbima u Bjeljini i Doboju.Na muci se poznaju junaci.Svaka cast.

stefan

pre 9 godina

@joxa upravo nas to i nervira. sve sto on uradi provlaci se kroz medije nedelju dana. svaka njemu cast na uspesima u tenisu, sam je to zasluzio i zaradio. mene samo nervira to sto se on stavlja ispred svih drugih nasih sportista, a nece ni blizu da ostavi trag u svetu sporta koji su oni ostavili.

precanin

pre 9 godina

@DEJAN
Dobro, ne trebas da padas u vatru i vredjas nekoga ko se stobom ne slaze i nije fan Djokovica. Nego, posto ti vodis brigu o fondaciji Djokovica, jel ti znas koliko je Djokoviceva fondacija sakupila novaca i od tog novca pomogla Srbiji ? A da li znas da je Djokovic izmirio obaveze (platio zakupninu zemljista gradu Beogradu, mislim na Vozdovcu)i platio kiriju preko 450.000 eura ? A da li znas da Djokovic nece vise finansirati turnir u Srbiji, ako turnir treba Srbima , drzava nek ga i finansira ! Pa ako nije izmirio obaveze, jer to treba osuditi ili cutati o tome ??? Ispada da treba cutati jer takav patriota i Srbin ne placa svoje obaveze !? On , Djokovic je za mene obican Srbin skorojevic koji gleda (dok vredi)da se ocese sto moze vise ! Takvih patriJota koji se seta sa Kustom i Dodikom i planiraju biznis ima ih koliko hoces po Srbiji !!! A vama koji ste ponosni i presrecni sto zivite u vreme Diokovica, niko vam ne brani sto ste pre-ponosni,ali ako drugog ponosa u zivotu nemate, neka vam je Bog u pomoci !?

Oskar

pre 9 godina

Pusti sad Srbiju, ako ne osvojiš titulu ovdje, pozdravi se sa prvim mjestom bar za ovaj prvi dio sezone. U životu se ništa ne može pomoći ni dogoditi ako se to konkretno ne uradi.

dare

pre 9 godina

Za Joxu. Novak je ulozio 750,000 eura u projekat za nezbrinutu decu, za skolu Antun Skala 50,000 eura, za ,,Skolica za decu,, 100,000 eura,
podigao je preko 30 obdanista po celoj Srbiji, pomaze na Kosovu itd. To je ono malo sto ja znam. Ono sto on radi za Srbiju je za svaku pohvalu. Zato nedam na Nola ni rec. IDEMO NOVACE.

svl

pre 9 godina

Ne kaze se za dzabe: Srbinu najteze pada uspesan Srbin... Sto se tice Novaka, nista nije potrebno da donira, dovoljna je njegova moralna podrska koju pruza u ovim teskim trenucima za Srbiju!!!

Sanel

pre 9 godina

Veliko hvala Noletu i Nenadu,dokazali su kao i mnogo puta do sada da su veliki sportisti i jos veci ljudi,pozdrav iz Bosne svim ljudima dobre volje.

Mladen Mladenovic

pre 9 godina

Đokovićeva patetika .Ako izgubi u finalu ,biće opravdanje da je zbog toga što je mislima u Srbiji.Molim te Novače ostavi se toga.
(patetika, 18. maj 2014 11:53)
---------------------------
Vama ne bi bila "patetika" jedino ako bi Vas Djole "gadjao" sa jedno 100.000 evra?! Onda bi on bio najveci covek na svetu, zar ne? Sta je pateticno u njegovom nastupu i kakve veze ima to da li ce izgubiti od Nadala ili ne? Kada se on pravdao na taj nacin? Kod nas zaista buja neki opsti defetizam, neko bolesno dezerterstvo, neki autosovinizam, neka zloba, neki osecaj bezvrednosti i jalovosti, koji najradije iskaljujemo na svojim sunarodnicima. Posebno onim uspesnim. Djole nista ne duguje ovoj drzavi, niti meni i Vama, a mnogo joj daje. Makar kroz ovakvu moralnu podrsku, mada sam siguran da je njegov doprinos daleko veci i kompleksniji. Imamo toliko skorojevica u inostranstvu koji su posle prvog obilnijeg obroka, koji im je zamenio sve, i Srbiju, i oca i majku, zaboravili odakle su i ko su? Imate pogresan pseudonim. Bolje bi i, ispravnije bilo, da ste ovakav komentar potpisali sa "Mizerija"

patetika

pre 9 godina

Đokovićeva patetika .Ako izgubi u finalu ,biće opravdanje da je zbog toga što je mislima u Srbiji.Molim te Novače ostavi se toga.

Mladen

pre 9 godina

Ne razumem zasto se bas od njega nesto posebno ocekuje, niti sta ga tera da prica kako su mu misli u Srbiji dok igra tenis. Ne osudjujem ga, ali nije da nam je njegov komentar uvek neophodan.

dejan

pre 9 godina

Pa nije da ne moze mnogo da ucini. Donira naprimer jedno 100.000eu, to mu dvadeseti deo ovog turnira ako osvoji, iliti dodje kao kusur, i za te novce kupi nesrecnim ljudima vodu, hranu i druge preko potrebne potrebstine. Verujem da je njemu 100.000 kao meni 10eu, sa obzirom na primanja i ustedjevinu. Moja familija je vec donirala 10eu preko sms poruka, nije mnogo ali da svako donira po svojim mogucnosima, naprimer dnevne plate da se svi odreknu, cela nacija, ne bi bilo jednog problema.

Oskar

pre 9 godina

Pusti sad Srbiju, ako ne osvojiš titulu ovdje, pozdravi se sa prvim mjestom bar za ovaj prvi dio sezone. U životu se ništa ne može pomoći ni dogoditi ako se to konkretno ne uradi.

stefan

pre 9 godina

@joxa upravo nas to i nervira. sve sto on uradi provlaci se kroz medije nedelju dana. svaka njemu cast na uspesima u tenisu, sam je to zasluzio i zaradio. mene samo nervira to sto se on stavlja ispred svih drugih nasih sportista, a nece ni blizu da ostavi trag u svetu sporta koji su oni ostavili.

šmadfinac

pre 9 godina

Pa dobro lepo je to ...a hoće li biti koji ček konkretno, paketi, mislim ti si u mogućnosti bar simbolično. Od tih transparenata ljidi ne mogu da jedu, piju lekove i sl..

precanin

pre 9 godina

@DEJAN
Dobro, ne trebas da padas u vatru i vredjas nekoga ko se stobom ne slaze i nije fan Djokovica. Nego, posto ti vodis brigu o fondaciji Djokovica, jel ti znas koliko je Djokoviceva fondacija sakupila novaca i od tog novca pomogla Srbiji ? A da li znas da je Djokovic izmirio obaveze (platio zakupninu zemljista gradu Beogradu, mislim na Vozdovcu)i platio kiriju preko 450.000 eura ? A da li znas da Djokovic nece vise finansirati turnir u Srbiji, ako turnir treba Srbima , drzava nek ga i finansira ! Pa ako nije izmirio obaveze, jer to treba osuditi ili cutati o tome ??? Ispada da treba cutati jer takav patriota i Srbin ne placa svoje obaveze !? On , Djokovic je za mene obican Srbin skorojevic koji gleda (dok vredi)da se ocese sto moze vise ! Takvih patriJota koji se seta sa Kustom i Dodikom i planiraju biznis ima ih koliko hoces po Srbiji !!! A vama koji ste ponosni i presrecni sto zivite u vreme Diokovica, niko vam ne brani sto ste pre-ponosni,ali ako drugog ponosa u zivotu nemate, neka vam je Bog u pomoci !?

dejan

pre 9 godina

@Joxa
Negde sam procitoa da je na jednoj humanitarnoj veceri skupio milion i po dolara. I ok, nije da nisam cuo za njegovu fondaciju, ali nisam cuo za konkretne poteye njegove fondacije, sem nekih opremanja skola i slicno. I sigurno se ne hvalim na netu gde se niko ne poznaje sta smo donirali i slicno, to je totalna budalastina. Njemu svaka cast kako igra, kako se ponasa i slicno, ali sto se tice nekih donacija, tu je cela familija mrka kapa. Samo ucesce njegovog oca u politici, promena stranaka i slicno govori o njima samima kao ljudima. DA ne pricam o trazenju nekog zemljista dzabe i slicno. Hvala za sve rezultate, neprospavane noci, ali da budemo iskreni, slabi su kada su donacije u pitanju.

b.o.b

pre 9 godina

@ joxa

Svi smo culi za njegovu fondaciju, za njegove donacije, narocitu onu od $ 1.4 mil. Samo nikad nigde se ne pominje ko je naprimer primio tih $1.4 mil, sta je sa time uradjeno. Bez tvrdog dokaza sta je se desilo sa tom lovom, slaba vajda. Mediji su danas cudo.

borlol

pre 9 godina

Mislima u Srbiji, porezom u Monte Karlu!
(x, 17. maj 2014 20:19)

O kakvom crnom porezu ti pricas??? Mislis na ono kad ti drzava otme pare koje si krvavo zaradio?! A pritom ti nista ne da zauzvrat...kakva demagogija..e ovakve komentare bi trebalo banirati...ovo je gore od psovanja brate!

Joxa

pre 9 godina

@Dejan

A jesi li ti cuo za njegovu fondaciju koja donira i godinama pomaze narodu u Srbiji!!!!
Ocigledno nisi,zato i lupetas gluposti,ako si dao 10e ne moras da se hvalis i da trazis da drugi daju....
To ti je kod nas Srba,ako nisi nikom rekao kao da nisi nista ni uradio...

bolebre

pre 9 godina

Hvala Ti za sve veliki čoveče - Sveti Novače. Ti si melem za svaku ranu ! Pomažeš nam i učiš nas svakim danom, da svi mi budemo bolji, ma gde da si i šta radio. Ajde pa neka do tvog rodjendana prodje sav ovaj košmar pa ćemo da radimo i gradimo svi zajedno !

train

pre 9 godina

NAJVECI ZIVI SRBIN ! U kojem god pravcu mu karijera krene zelim mu sve najbolje kao i ljudima oko njega ! SAMO IGRAJ SVOJU IGRU MAJSTORE I LJUDINO ;-)

zvezdana,podgorica

pre 9 godina

nek mi neko kaze,kako moze a da ne voli ovu gromadu od covjeka,ja sve pisem malim slovima al njegovo bih napisala najvecim koje postoje NOOOOOLLLEEEEEEE

patetika

pre 9 godina

Đokovićeva patetika .Ako izgubi u finalu ,biće opravdanje da je zbog toga što je mislima u Srbiji.Molim te Novače ostavi se toga.

bosandžeros

pre 9 godina

Hvala ti Đokoviću,veliki čovjek koji voli svoje a postuje tuđe..pozdrav iz sarajeva...uvjek si dobrodošao kod nas normalnih bosanaca

Joxa

pre 9 godina

@Dejan

On i njegov otac nemaju mnogo zajednickog...i ja sam cuo sve najgore o njegovom ocu i zato me nervira sto pljuju Noleta za zemljista,poreze,restorane...ja sam radio kod njih u restoranu i Novak nema nikakve veze sa tim privatnim
poslovima,cale se sve pita i samo on donosi odluke...Novak nema vremena da razmislja o placanju terena,nabavci restorana i tih gluposti i zato te molim da e mesas babe i zabe,ovde je Nkvak u pitanju,a ne njegov cale i ostatak porodice

Mladen Mladenovic

pre 9 godina

Svaki postupak Novaka Djokovica nas uverava da se radi o coveku koji predstavlja najsustastveniji deo ovoga naroda, coveku koga nisu uspeli da pokvare ni novac ni slava. Ostao je sin ovoga naroda, kome memoriju nisu uspele da poniste velike svetske pozornice i izlozi pred kojima vecina nas zaboravi i oca i majku. Divim se njegovoj ljudskosti i odanosti svom narodu i svojoj drzavi. Divim se njegovoj umesnosti da tu pripadnost uvek pokaze na jedan fini i suptilan nacin, ne stideci se. Ni pred sobom, ni pred svetom.

Joxa

pre 9 godina

@ Stefan

Decko o cemu ti pricas,pa sta je lose on uradio,covek je pricao za strane medije,a ne za nase...umesto da prica o mecu,on je svetu dao do znanja da treba da se pomogne Srbiji...
Reci ti meni koj nas sportista trenutno ima najveci uticaj u svetu,reci mi koj nas sportista najvise pomaze nasem narodu(noletova fondacija)...pa ceo dan objavljuju Janka,Troickog,Stankovica,Zvezdine fudbalere...a kad on nesto kaze,odmah nam Novak iskace iz ekrana..

SRBIJO,BUDI SRECNA STO IMAS TAKVOG COVEKA,KOJI JE CENJEN VISE U SVETU NEGO KOD NAS I ZBOG KOJEG JE SVET I CUO ZA NASU ZEMLJU...

A zasto mi mozemo, a on ne?

pre 9 godina

@ "Ne razumem zasto se bas od njega nesto posebno ocekuje, niti sta ga tera da prica kako su mu misli u Srbiji dok igra tenis. Ne osudjujem ga, ali nije da nam je njegov komentar uvek neophodan."
(Mladen, 17. maj 2014 19:28)

Aman, bre! PITALI GA novinari, pa on rekô to sto je rekô. Procenili da ljudima treba njegovo misljenje i on ga je izneo. A ti si, opet, izneo svoje misljenje (stvarno nemam nista protiv toga), iako to niko nije trazio od tebe. Zasto, ti imas pravo na to (da kazes javno sta mislis), a neko drugi (Novak Djokovic, npr.) cak i kad ga pitaju nema?

PS A od njega se to posebno ocekuje zato sto ima posebne RADNE (sportske) rezultate i prati ga stotine hiljada obozavalaca, pa samim tim, svaka njegova rec i potez deluju mobilizatorski.

Koliko njih je iza tebe? Evo, cak i ovde izazivas animozitet i stavljas klip u tocak, a situacija nikako nije takva da bismo te shvatili da si dobronameran.

nole lover

pre 9 godina

(dejan, 17. maj 2014 19:39)

Vidim nisi upucen u ono sto se desava..I nece dati 100.000e .Dace sve sto zaradi od ovog turnira u Rimu.Kao i Nenad Zimonjic!I ne lupetaj vise

Sanel

pre 9 godina

Veliko hvala Noletu i Nenadu,dokazali su kao i mnogo puta do sada da su veliki sportisti i jos veci ljudi,pozdrav iz Bosne svim ljudima dobre volje.

dare

pre 9 godina

Za Joxu. Novak je ulozio 750,000 eura u projekat za nezbrinutu decu, za skolu Antun Skala 50,000 eura, za ,,Skolica za decu,, 100,000 eura,
podigao je preko 30 obdanista po celoj Srbiji, pomaze na Kosovu itd. To je ono malo sto ja znam. Ono sto on radi za Srbiju je za svaku pohvalu. Zato nedam na Nola ni rec. IDEMO NOVACE.

svl

pre 9 godina

Ne kaze se za dzabe: Srbinu najteze pada uspesan Srbin... Sto se tice Novaka, nista nije potrebno da donira, dovoljna je njegova moralna podrska koju pruza u ovim teskim trenucima za Srbiju!!!

Dorcol

pre 9 godina

Lep gest Novaka za svoju Srbiju a setio se i Bosne.Tamo prvi put posle rata
Bosnjaci i Hrvati salju pomoc Srbima u Bjeljini i Doboju.Na muci se poznaju junaci.Svaka cast.

Mladen Mladenovic

pre 9 godina

Đokovićeva patetika .Ako izgubi u finalu ,biće opravdanje da je zbog toga što je mislima u Srbiji.Molim te Novače ostavi se toga.
(patetika, 18. maj 2014 11:53)
---------------------------
Vama ne bi bila "patetika" jedino ako bi Vas Djole "gadjao" sa jedno 100.000 evra?! Onda bi on bio najveci covek na svetu, zar ne? Sta je pateticno u njegovom nastupu i kakve veze ima to da li ce izgubiti od Nadala ili ne? Kada se on pravdao na taj nacin? Kod nas zaista buja neki opsti defetizam, neko bolesno dezerterstvo, neki autosovinizam, neka zloba, neki osecaj bezvrednosti i jalovosti, koji najradije iskaljujemo na svojim sunarodnicima. Posebno onim uspesnim. Djole nista ne duguje ovoj drzavi, niti meni i Vama, a mnogo joj daje. Makar kroz ovakvu moralnu podrsku, mada sam siguran da je njegov doprinos daleko veci i kompleksniji. Imamo toliko skorojevica u inostranstvu koji su posle prvog obilnijeg obroka, koji im je zamenio sve, i Srbiju, i oca i majku, zaboravili odakle su i ko su? Imate pogresan pseudonim. Bolje bi i, ispravnije bilo, da ste ovakav komentar potpisali sa "Mizerija"