Ponedeljak, 12.05.2014.

16:04

Pehar u četvrtak na Marakani

Pehar namenjen prvaku Srbije u fudbalu biće u četvrtak na stadionu Crvene zvezde, na duelu Zvezda – OFK Beograd, saznaje B92.

Izvor: B92

Pehar u èetvrtak na Marakani IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

156 Komentari

Sortiraj po:

RAMBO

pre 9 godina

a i ti bi mogao isto to zajedno sa njima a ne da prozivas ovog što proziva onog. a da preduhitrim sledećeg mogao bih i ja sa vama ali ja već radim 08-20h tako da nemam vremena da vam se pridruzim.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (vlada milić, 12. maj 2014 22:49)

Prike ja radim vec odavno,tako da si zeznuo!Pogresnoj osobi se obracas ako si hteo da ispadnes faca sa tim sto si rekao znaj da nisi,sad odoh na posao a ti sledeci put kad se obracas nekom,obrati se onim kojima bi trebao a ne meni...toliko!

vlada milić

pre 9 godina

volim ga ko oka dva , suza mi kanula zbog njega , vojni klub svima znan , zagrebački Partizan... ko ne veruje neka pogleda na Youtube " kako je nastao fk partizan" gde govore legende partizana Stjepan Bobek i Valok .

mick

pre 9 godina

@pedja ako prepisujes na ispitu ili kontrolnom neces prepisati za 5 i 10 nego za 2,3 ili 6,7, tako ti je isto sa namestanjem tj. namesta se da bi sto realnije izgledalo. ne kazem da ovde iko namesta ali 2 kola pre kraja je samo 3 boda razlika a 6 su u opticaju. umesto da se daju izjave kao u drugim regularnim ligama tipa sada ne smemo da popustimo i slicno jer sa dve neresene zvezda gubi titulu ako partizan pobedi ovde se daju izjave kada da se uruci pehar... pa sad sabrati 2 i 2...

dragan

pre 9 godina

Za kraj mi reci onako iz iskustva,kako si podneo ovih 6 godina dominacije,jesi plakao,kmecao,jel ti bilo lakse ili nije?
(doktorov doktor, 12. maj 2014 23:04)

Koliko placete i kukate po svim novinama i zvezdinim vestima tesko da je iko plakao vise od vas realno

Nolan

pre 9 godina

Koja farsa,nemam više želje bilo šta da napišem na ovu temu,jer svako ko je realan vidi šta se ovde dešava!Derbi ne možete kupiti!
VOLIM GA KO OKA DVA!
(Navijač PARTIZANA iz Vukovara!, 12. maj 2014 18:23)

Dešava se proslava čiste titule za razliku od vaših sramota poput onog finala Kupa 2011.
Zvezda je šampion, to je zakon ovoga sporta.
I nismo ti mi krivi za to detinjstvo sa komšijom.

Kum

pre 9 godina

Ivane u ovoj Vucic Super ligi je sve moguce,kad je bilo moguce da Zvezda nanize 15 uzastopnih pobeda,onda je sve moguce.Dok god Vucic bude na vlasti ( 4 godine traje mu mandat),Zvezda ce osvajati titule.
(Ljubinko Pantic, 12. maj 2014 21:42)

Pre neku sezonu ste vi naredjali jos veci niz, i sta sad?

Eddy Grant

pre 9 godina

@Najsmesnije je sto Partizan odjednom sve utakmice dobija sa 5:0 i odjednom popravio gol razliku. Sve se nadaju da ce Zvezda izgubiti od Vojvodine pa da kazu kako su oni moralni pobednici zato sto imaju bolju gol razliku. Ali Zvezda nece izgubiti ni od Vojvodine tako da mogu sad da pobedjuju i sa 10:0 svaku. A najsmesnije je da navijaci Partizana te njihove pobede smatraju normalnim, ali zato realne Zvezdine rezultate nazivaju namestenim. Bolje neka dodju na Zvezdin stadion u cetvrtak da vide kako izgleda kad je pun stadion. Sa Partizanom to nece nikada doziveti.
(Pedja, 12. maj 2014 22:57)


E bas je smesno,sve je smesno,a znas sta je najsmesnije,pa tvoji komentari od prvog do ovog poslednjeg,a jos smesnije od najsmesnijeg je sto si toliko uporan i mislis da neko veruje u nebuloze koje prosipas na kilo.Sine promasio si sajt,idi na RSB,uzivaces,svi misle isto,svi pisu isto,ko kritikuje bude banovan i tako,ma milina.

Vucko

pre 9 godina

Zasto svi spominju gol razliku? U propozicijama lepo pise da se za plasman u slucaju istog broja bodova gleda gol razlika,tacno! ali ako je u pitanju plasman za prvo mesto,ili mesto koje vodi u evropu,ili na kraju ako je mesto koje salje u nizi rang onda se iskljucivo i jedino gleda medjusobni skor! Pa ako je i on isti,onda se prvak odredjuje zrebom!

Mirko

pre 9 godina

Tišina, sad malo ona!
Svaka vam čast, slavite, strpljivo ste čekali, i umesto da pijete i plaćate muziku, skupite pare i platite igračima kojima dugujete da možete da igrate kvalifikacije za ligu šampiona.

doktorov doktor

pre 9 godina

@lepo da vratite pehar onome kome po svemu pripada,da ga dezinfikujemo,podignemo i slavimo.a grobari nek pisu sta hoce.neka placu i kmece,biće im lakše. ili neće?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (doktor, 12. maj 2014 21:06)


Pehar pripada onome ko ga osvoji a to je prethodnih 6 sezona PARTIZAN,dezinfikovan je takodje pre 6 godina istini za volju uz dosta muke ali razumljivo sa obzirom gde je pre toga bio,a Grobari vas zezaju za pravila a vi se napalili,toliko o inteligenciji.Za kraj mi reci onako iz iskustva,kako si podneo ovih 6 godina dominacije,jesi plakao,kmecao,jel ti bilo lakse ili nije?

Pedja

pre 9 godina

Najsmesnije je sto Partizan odjednom sve utakmice dobija sa 5:0 i odjednom popravio gol razliku. Sve se nadaju da ce Zvezda izgubiti od Vojvodine pa da kazu kako su oni moralni pobednici zato sto imaju bolju gol razliku. Ali Zvezda nece izgubiti ni od Vojvodine tako da mogu sad da pobedjuju i sa 10:0 svaku. A najsmesnije je da navijaci Partizana te njihove pobede smatraju normalnim, ali zato realne Zvezdine rezultate nazivaju namestenim. Bolje neka dodju na Zvezdin stadion u cetvrtak da vide kako izgleda kad je pun stadion. Sa Partizanom to nece nikada doziveti.

vlada milić

pre 9 godina

@Cestitam svim zvezdasima na tituli, stvarno fer osvojeno posle dugo vremena. Bilo bi fer i da Imperator Vucic zvesdasima smanji plate za 15% a nama za 5% (umesto dogovorenih 10% svima), jer je vas "bolji zivot" vec poceo (blago vama), a mi moramo da cekamo. (Partizanovac koji ima porodicu, 12. maj 2014 17:04)

Ti sto mases partijskim knizicama, bolje uzmi pa radi nesto nego da kukas kako ti je zivot tezak na drzavnim jaslama (Misa Tulumbas, 12. maj 2014 17:26)

A ti bi mogao isto zajedno sa njim pod ruku i da radis nesto umesto sto tu prozivas nekoga a sam si isti... (RAMBO, 12. maj 2014 21:56)
a i ti bi mogao isto to zajedno sa njima a ne da prozivas ovog što proziva onog. a da preduhitrim sledećeg mogao bih i ja sa vama ali ja već radim 08-20h tako da nemam vremena da vam se pridruzim.

nesa80

pre 9 godina

meni uopste nije jasno sta se desilo sa propagandom tole,gde je iznenada nestala i niko vise ni nespominje toleta,sta se to tako drasticno promenilo u sudjenju da vise niko nespominje tog coveka,nek mi neko objasni nista mi nije jasno,otkud sad toliki preokret u tom slucaju

mick

pre 9 godina

a jel su to namestene utakmice u poslednja 2 kola pa se unapred zna da ce zvezda pobediti? pogledajmo poslednja kola u drugim ligama npr u spaniji atletiko i barsa ne mogu do pobede a ovde se vec kao zna?

koincidencija slučajnosti

pre 9 godina

Da ne prođu kao letos Benfika, a sada Liverpul ili Atletiko.
(srbEUin, 12. maj 2014 17:36)

Dal beše ono sa Liverpulom Zvezda ima ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji? Imali su i oni pobednički niz od 12 utakmica do Chalsea. Možda nam daju neki koristan savet iz prve ruke, ili pozajme Stevu za odlučujući meč.

Аца - Вуковар (НЕ) чека више Титулу !

pre 9 godina

ВУКОВАР ДОЛАЗИ НА МАРАКАНУ ПО ТИТУЛУ,И НА СПЕКТАКЛ !
https://www.youtube.com/watch?v=M82N9SyE5dQ&list=HL1399922956&feature=mh_lol

RAMBO

pre 9 godina

@Cestitam svim zvezdasima na tituli, stvarno fer osvojeno posle dugo vremena. Bilo bi fer i da Imperator Vucic zvesdasima smanji plate za 15% a nama za 5% (umesto dogovorenih 10% svima), jer je vas "bolji zivot" vec poceo (blago vama), a mi moramo da cekamo.
(Partizanovac koji ima porodicu, 12. maj 2014 17:04)

Ti sto mases partijskim knizicama, bolje uzmi pa radi nesto nego da kukas kako ti je zivot tezak na drzavnim jaslama
(Misa Tulumbas, 12. maj 2014 17:26)

A ti bi mogao isto zajedno sa njim pod ruku i da radis nesto umesto sto tu prozivas nekoga a sam si isti...

doktor

pre 9 godina

lepo da vratite pehar onome kome po svemu pripada,da ga dezinfikujemo,podignemo i slavimo.a grobari nek pisu sta hoce.neka placu i kmece,biće im lakše. ili neće?

pedja_71

pre 9 godina

U slučaju istog broja bodova timova koji se bore za titulu (i ispadanje, mislim),prvo se gleda međusobni skor. Šta ste zapenili sa tom gol razlikom!

Bogu hvala da nismo isti!

pre 9 godina

Samo vam fali Lukas Aca.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nismo isti, 12. maj 2014 18:11)


Za vas će, koliko sam čuo, na poluvremenu pevati Končita.

Ljubinko Pantic

pre 9 godina

Ivane u ovoj Vucic Super ligi je sve moguce,kad je bilo moguce da Zvezda nanize 15 uzastopnih pobeda,onda je sve moguce.Dok god Vucic bude na vlasti ( 4 godine traje mu mandat),Zvezda ce osvajati titule.

Povidon

pre 9 godina

Pozovite i sudije iz Pazara i Vojvodine.Oni su nam uzeli 4 boda.Da se ne ljute ljudi.Mnogo su vam dali......
(egzaktno kg, 12. maj 2014 16:52)
Vi ste bukvalno ukrali vise od 11 bodova samo ove sezone. To za Pazar protestujete ustvari zato sto nije opljackan kao u Humskoj. Jedino ste protiv Vose osteceni mada ste i na toj tekmi imali 80min igraca vise. Od sudija koji su vama pomagali mogao bi ceo tim sa rezervnim igracima da se napravi.

vlada milić

pre 9 godina

ajmo još jednom za grobare kojima je potrebno više puta objasniti proste stvari. u slučaju da dve ekipe imaju isti broj bodova gleda se medjusobni skor C.Zvezda - Partizan 1-0; 1-2 znači zbog zvezdinog gola u gostima zvezda je bolja u medjusobnom skoru.zato džaba namestate golove u poslednjim kolima i da dobijate sa 10-0 Zvezda je šampion.

Dzoni-BG-1970

pre 9 godina

Isplacis nije to sramota.
(Staridz, 12. maj 2014 18:23)
Aj se sad skocentrisi i probaj ponovo da napises ovo,samo bez greske,mozda uspes iz drugog pokusaja...

I posle kažu nismo nameštali

pre 9 godina

ovu informaciju znam vec 2 meseca. U svakoj ligi na svetu gol razlika je bitniji kriterijum od medjusobnog susreta... Na sajtu FSS-a lepo pise, clan 5. - utvrdjivanje plasmana na tabeli: [link]

Ko nije pratio - Partizan je drasticno popravio gol razliku u poslednja 2 kola, sada je +2 u odnosu na Zvezdu?! Zvezda ako izgubi jednu tekmu, gubi titulu... Zivo me interesuje sta ce da bude... Sportski pozdrav iz Australije!
(Partizanovac, 12. maj 2014 17:18)

Komično je ovo što Partizan pokušava sa gol razlikom u poslednja dva kola.

Isti rezon kao u vreme Šajbera.

Ivan

pre 9 godina

Odmah da napisem da sam neutralan po pitanju navijanja, ali me zanima kako zvezda moze biti sigurno prva posle ovog kola? Partizan trenutno ima gol razliku +39, a zvezda +37, razlika je 3 boda, zvezda u poslednjem kolu gostuje vojvodini i vrlo je moguce da ne osvoje ni bod.. u tom slucaju(i u slucaju da partizan zabelezi obe pobede do kraja) bi oba kluba imala isti broj bodova, a partizan verovatno bolju gol razliku, osim ako zvezda ne pobedi OFK u ovom kolu sa 7:0, 8:0

auuu ala cemo da se smejemo u sezoni kupanjaaa

pre 9 godina

Youtube Zvedanesterac 1 2 3 4 ....

Mrdja padalica 1 2 3 ...

Kasalica ultimate fight 1 2 padalica 1 2 ..

požega

pre 9 godina

Ja sam zvezdaš i stvarno mi nisu jasni ovi sportski novinari koji ne znaju propozicije naše lige. Lepo je fss rekao da u slučaju istog broja bodova prvaka odlučuje gol razlika tako da mora da se sačeka zadnje kolo da bi ZVEZDA i zvanično bila prvak.

fredy

pre 9 godina

ovu informaciju znam vec 2 meseca. U svakoj ligi na svetu gol razlika je bitniji kriterijum od medjusobnog susreta... Na sajtu FSS-a lepo pise, clan 5. - utvrdjivanje plasmana na tabeli: [link]

Ko nije pratio - Partizan je drasticno popravio gol razliku u poslednja 2 kola, sada je +2 u odnosu na Zvezdu?! Zvezda ako izgubi jednu tekmu, gubi titulu... Zivo me interesuje sta ce da bude... Sportski pozdrav iz Australije!
(Partizanovac, 12. maj 2014 17:18)


a da procitas propozicije do kraja zemljak, sampiona odlucuje medjusobni skor, a o drasticnom popravljanju razlike zadnje dve utakmice bolje da se cuti

prekoOkeanskeDelije

pre 9 godina

Zvezdas sam i cekam titulu najzesce.
Ali otvoreni autobus!?! Ne smeta mi sto su sve ovo planirali u slucaju da pobedimo u cetvrtak, ali mi smeta sto je sve to procurelo u stampu 3-4 dana pred mec sezone. Ni igraci nije trebalo da znaju sta im se sprema, vec da se fokusiraju na tekmu i na svoj posao.

Vincent Vega

pre 9 godina

Trebali su odmah na pocetku da ga stave na Marakanu i onako je prvenstvo rezirano odavno.sramota za srpski fudbal da ovoliko bude providno,svih sest Partizanovih titula su cistije od ove prljave koju bi trebalo zvezda da podigne.Ofk pobedio Napredak i sad samo moze kao i Rad,Jagodina i ostale mnogobrojne ekipe da odu kao na izlet na marakanu i to u oslabljenom sastavu da ne daj boze zvezda ne izmasi neki penal,jer poseduje toliki kvalitet da moraju imaju podrsku sudija u prekidu a za svaki slucaj i protivnicka ekipa da ode pod uslovom sa drugim timom.Ja bih se stideo da na taj nacin osvojim prvenstvo.
(Velimir Krkic, 12. maj 2014 17:42)
Stidim se, i takav sad Crven cu u Četvrtak na Marakanu. :-) ali ono sto je neprocenjivo u tvom komentaru je Partizanovog sest titula su cistije. ha ha

vladimir

pre 9 godina

samo za grobare iz zvanicnog pravilnika FSS i JSL

Изузетно, на крају Првенства, ако је реч о месту које одлучује првака, или
обезбеђује учешће у неком међународном такмичењу, као и о месту које одлучује о
прелазу у нижи степен такмичења, у случају истог броја освојених бодова два или
више тимова пласман на табели се сачињава на основу додатне помоћне табеле од
резултата који су постигнути у међусобним сусретима односних тимова у
првенству.

Jedino ZVEZDA

pre 9 godina

Za ovu informaciju znam vec 2 meseca. U svakoj ligi na svetu gol razlika je bitniji kriterijum od medjusobnog susreta... Na sajtu FSS-a lepo pise, clan 5. - utvrdjivanje plasmana na tabeli: http://www.fss.rs/documents/propozicije_Super_lige.pdf

Ko nije pratio - Partizan je drasticno popravio gol razliku u poslednja 2 kola, sada je +2 u odnosu na Zvezdu?! Zvezda ako izgubi jednu tekmu, gubi titulu... Zivo me interesuje sta ce da bude... Sportski pozdrav iz Australije!
(Partizanovac, 12. maj 2014 17:18)
Kod nas se gleda medjusobni skor, a to da je u svakoj ligi na svetu gol razlika bitniji kriterijum je jos jedna neistina u nizu koju komsije plasiraju. U Ebgleskoj je bitnija gol razlika, u Spaniji se gleda medjusobni skor,a u Rusiji se gleda koja je ekipa zabelezila vise pobeda kao najvazniji kriterijum. Dosta vise sa laznim i formacijama i spinovanjem.

Zekstra

pre 9 godina

Nagradno putovanje za prvog ko odgovori na sledeca pitanja:
U kom veku je poslednji put vidjen tapkaros ispred JNA?
Sta grobar pomisli kad mu kazu da je besplatan ulaz na JNA?

Batko

pre 9 godina

Titula se vraca kuci, ali pit tesko!
(red, 12. maj 2014 16:40)A jel se "heroji" vracaju kuci ili su jos tamo negde kod Brauna???
(Dzoni-BG-1970, 12. maj 2014 17:36)

Ma jok, na Umci su sa "Hunter's"-ima

Na ponos i sramotu

pre 9 godina

Pravi heroj Ovogodišnje titule je genija za suđenje koji je očinski svir?uo dva penala a dalekovido ignorisao još jedan koji bi sve okrenuo naopačke. Pa, zahvalite se čoveku slavljenici.

Rile

pre 9 godina

Partizan ostecen za najmanje 5 bodova, a trenutno zaostaje za Zvezdom 3 boda. Znaci da bi Partizan trebao da se sprema za proslavu titule a ne Zvezda. Ali pravda ce pobediti. Opet ce Partizan igrati u Evropi kao najbolji tim u zemlji a ne tim koji, da je pravde i zakona, bi trebalo da je u stecaju odavno.

Samo malo objektivnosti

pre 9 godina

(Velimir Krkic, 12. maj 2014 17:42)
To da su vam titule bile cistije samo vam se cini. Bile su toliko ocigledno pokradene :)

Da se ne zaboravi

pre 9 godina

Trebali su odmah na pocetku da ga stave na Marakanu i onako je prvenstvo rezirano odavno.sramota za srpski fudbal da ovoliko bude providno,svih sest Partizanovih titula su cistije od ove prljave koju bi trebalo zvezda da podigne.Ofk pobedio Napredak i sad samo moze kao i Rad,Jagodina i ostale mnogobrojne ekipe da odu kao na izlet na marakanu i to u oslabljenom sastavu da ne daj boze zvezda ne izmasi neki penal,jer poseduje toliki kvalitet da moraju imaju podrsku sudija u prekidu a za svaki slucaj i protivnicka ekipa da ode pod uslovom sa drugim timom.Ja bih se stideo da na taj nacin osvojim prvenstvo.
(Velimir Krkic, 12. maj 2014 17:42)

Youtube.......Srpski kalcopoli 2013/2014. A kako je nositi se sa tim da citav zivot u svemu budes drugi pitaj svog oca, dedu, strica, ujaka, starijeg komsiju...dace ti savet. Videces, nije tesko!

mille grobar

pre 9 godina

Ima li nekoga posle ove vesti,da i dalje veruje da je prvenstvo regularno? Najbahatije od svega je sto oni slave!?Umesto da sve prodje u tisini,lupe recku i pokriju se usima...

zoran kg

pre 9 godina

Da li se neko seca ko je prvi trazio da se pehar dodeli na kraju prvenstva a ne na pocetku sledeceg zato sto mnogi igraci napustaju klub a podizu ga novi koji ga nisu zasluzili. Sada im je krivo sto svuda u Evropi se pehar dodeljuje kada se zna prvak kao sto je bio slucaj u Nemackoj ovog vikenda. To je sasvim normalna stvar a i ne znam zasto nekome smeta navijacki autobus i voznja po ulicama Beograda kada svi znamo koliki je broj ljudi koji navijaju za C.Zvezdu nasuprot protivnickim. Pa sam g.Vujosevic je to izjavio u nedavnoj emisiji.

Mrđa presudio

pre 9 godina

Na sajtu JSL i na sajtu FSS postoje propzicije takmicenja koje kazu da je medjusobni susret tek cetvrti kriterijum za odredjivanje plasmana...
Je l proverio neko ovu informaciju???
(?, 12. maj 2014 16:15)

УТВРЂИВАЊЕ ПЛАСМАНА НА ТАБЕЛИ
Члан 5.
...

Ако тимови освоје исти број бодова, одлучује разлика између датих и примљених голова. У случају да је ова разлика једнака, боље место заузима тим који је постигао више голова, а ако су постигли исти број голова одлучује резултат међусобних сусрета. Ако се пласман не може утврдити на претходни начин, исти ће се утврдити жребом.

Изузетно, на крају Првенства, ако је реч о месту које одлучује првака, или обезбеђује учешће у неком међународном такмичењу, као и о месту које одлучује о прелазу у нижи степен такмичења, у случају истог броја освојених бодова два или више тимова пласман на табели се сачињава на основу додатне помоћне табеле од резултата који су постигнути у међусобним сусретима односних тимова у првенству.
Пласман на додатној - помоћној табели, утврђује се збиром освојених бодова. Ако је збир бодова једнак, одлучује разлика између датих и примљених голова. Ако је и ова разлика једнака одлучује већи број постигнутих голова у гостима (када је у питању табела од два клуба), ...


Ne znam šta nije jasno, lepo piše:
"...Izuzetno, ako je reč o mestu koje određuje prvaka,..., plasman na tabeli se određuje, na osnovu dodatne, pomoćne tabele..."

bgd

pre 9 godina

trebali su to da urade u prvom kolu, i dodelu pehara i slavlje na trgu pa da gledamo fudbal... a i ovako ce doci na isto ako zvezdi zabrane da igra evropu

Navijač PARTIZANA iz Vukovara!

pre 9 godina

Koja farsa,nemam više želje bilo šta da napišem na ovu temu,jer svako ko je realan vidi šta se ovde dešava!Derbi ne možete kupiti!
VOLIM GA KO OKA DVA!

Zlatko

pre 9 godina

Za ovu informaciju znam vec 2 meseca. U svakoj ligi na svetu gol razlika je bitniji kriterijum od medjusobnog susreta... Na sajtu FSS-a lepo pise, clan 5. - utvrdjivanje plasmana na tabeli: http://www.fss.rs/documents/propozicije_Super_lige.pdf

Krenuo da citam od poslednjeg i ovde stao. Kazes "u svakoj ligi".A sta cemo sa Spanijom? Barsa ako dobije Atletiko, prva je zbog medjusobnog duela. Dve stvari mi nisu jasne. Kako to da cela liga smatra da je Zvezda sampion u slucaju istog broja bodova ali zbog bolje gol razlike (cela liga, dakle i ljudi iz Partizana) jedino ovde ljudi svasta pisu? I drugo, logicno je da se sve pripremi unapred, pa ako dodje ocekivano slavi se titula, ako ne dodje nikom nista. Da li mislite da Liverpul nije spremio sampionske majice ili kackete, iako su znali da im je u igri samo poraz Sitija?

Batko

pre 9 godina

(Velimir Krkic, 12. maj 2014 17:42)

Ovo je danas I.mesto u sveopštem takmičenju Grobara "Prvo KMEČANJE Srbije" !
Velimire kmečiš za medalju !!!

Pozdrav iz Srbije

pre 9 godina

@(Partizanovac, 12. maj 2014 17:18)

Vi u Australiji ste ocigledno zaboravili srpski. Procitaj taj clan 5, na koji se pozivas, do kraja pa onda nesto pricaj

dex

pre 9 godina

Kako su samo smeli Sitiju da donesu pehar bez konsultacija aa grobarima? Sto se zastave tice, to vam je najveci trofej. Vasih 90% je reciklirano u jednoj akciji.

Pex

pre 9 godina

A ako se mec zavrsi nereseno? Ili ovi iz Zvezde vec znaju da ce pobediti OFK. Nisam video da su juce Barsi dali pehar ili Atletiku. Ni u Engleskoj nisu dali pehar dok se nije zavrsilo poslednje kolo. Zar je nemoguce da Zvezda odigra nereseno sa OFK i u poslednjem kolu izgubi od Vojvodine. Koje su to mucke. Vojvodina dobije Jagodinu u kupu lagano a posle par dana od iste te Jagodine izgubi kuci. Najbolje da se Zvezdi odmah upise jos nekoliko titula unapred jer bice prva sve dok Vucic bude na vlasti. Poz... (fenomen, 12. maj 2014 16:22)


Sta je toliko lose sto neko zeli da pobedi i odma nakon toga proslavi titulu? Ako Zvezda dobije ofk zasto bi davali trofej na tudjem stadionu?

srbEUin

pre 9 godina

Fešta je pravljena i protiv Donjeg Srema, pa su sledeće nedelje skidali dresove.

Da ne prođu kao letos Benfika, a sada Liverpul ili Atletiko.

milos

pre 9 godina

Titula se vraca kuci, ali pit tesko!
(red, 12. maj 2014 16:40)A jel se "heroji" vracaju kuci ili su jos tamo negde kod Brauna???
(Dzoni-BG-1970, 12. maj 2014 17:36)
.
Kako gde su Heroji ? Pa odveli pita u kafileriju !

Heroes

pre 9 godina

A kako znate da cete pobediti? Bahatosti nema granica. (Vasar, 12. maj 2014 16:33)

To sto je doveden trofej ne znaci automatski da ce ga neko podici tj svi se nadamo pobedi u cetvrtak i podizanju trofeja.

Misa Tulumbas

pre 9 godina

@Cestitam svim zvezdasima na tituli, stvarno fer osvojeno posle dugo vremena. Bilo bi fer i da Imperator Vucic zvesdasima smanji plate za 15% a nama za 5% (umesto dogovorenih 10% svima), jer je vas "bolji zivot" vec poceo (blago vama), a mi moramo da cekamo.
(Partizanovac koji ima porodicu, 12. maj 2014 17:04)

Ti sto mases partijskim knizicama, bolje uzmi pa radi nesto nego da kukas kako ti je zivot tezak na drzavnim jaslama

Velimir Krkic

pre 9 godina

Trebali su odmah na pocetku da ga stave na Marakanu i onako je prvenstvo rezirano odavno.sramota za srpski fudbal da ovoliko bude providno,svih sest Partizanovih titula su cistije od ove prljave koju bi trebalo zvezda da podigne.Ofk pobedio Napredak i sad samo moze kao i Rad,Jagodina i ostale mnogobrojne ekipe da odu kao na izlet na marakanu i to u oslabljenom sastavu da ne daj boze zvezda ne izmasi neki penal,jer poseduje toliki kvalitet da moraju imaju podrsku sudija u prekidu a za svaki slucaj i protivnicka ekipa da ode pod uslovom sa drugim timom.Ja bih se stideo da na taj nacin osvojim prvenstvo.

Misa Tulumbas

pre 9 godina

@Cestitam svim zvezdasima na tituli, stvarno fer osvojeno posle dugo vremena. Bilo bi fer i da Imperator Vucic zvesdasima smanji plate za 15% a nama za 5% (umesto dogovorenih 10% svima), jer je vas "bolji zivot" vec poceo (blago vama), a mi moramo da cekamo.
(Partizanovac koji ima porodicu, 12. maj 2014 17:04)

Ti sto mases partijskim knizicama, bolje uzmi pa radi nesto nego da kukas kako ti je zivot tezak na drzavnim jaslama

fredy

pre 9 godina

Na sajtu JSL i na sajtu FSS postoje propzicije takmicenja koje kazu da je medjusobni susret tek cetvrti kriterijum za odredjivanje plasmana. Sto prakticno znaci da Zvezdi trebaju min. 4 boda iz dve utakmice i da u cetvrtak nista nije reseno. Je l proverio neko ovu informaciju???
(?, 12. maj 2014 16:15)


e moj ti, procitaj malo bolje to jest na onaj deo sto se odnosi na slucaj kad se utvrdjuje sampion

munja

pre 9 godina

Ako Partizan u četvrtak osvoji 3 boda Zvezdi neće biti moguće dodeliti pehar u ovom kolu. Ako bodovna razlika ostane 3, Partizan ima šanse da u poslednjem kolu postane prvak pošto se u slučaju istog broja bodova prvo gleda gol razlika.

Zoran

pre 9 godina

Kojo su paranoici ovi grobari...Pa kako je dodeljivanje u Kosarci jel se donosi trofej kada neko vodi 2:0? Tako je.. Neverovatni ste tastatura grobari....

Ića

pre 9 godina

Kakve gluposti pisu tastatura grobari pa to je kao kada npr KKP ili KKCZ vode 2:0 u finalu oa se na 3 mec dovede trofej, ista stvar i ovde ali ocigledni vi imate neizlecive komplekse...

Delija Banovo Brdo

pre 9 godina

Slave kao da osvajaju Ligu sampiona a ne Jelen cirkus ligu.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Petar,

Mi smo usatog vec podigli.Pazi sada. Cirkus liga. A ovih godina nije bila cirkus liga. Care, Vi ste cirkus tim.Tvoji nisu slavili.Bilo im sve jedno

Lokos

pre 9 godina

Tako je bre.Tako smo se isto spontano skupili ispred skupstine pre neki dan kada je drzao govor nas vrhovni vodja.Konacno cemo od sutra bolje ziveti. Treba i petak da bude neradni dan jer je ovo ipak velika stvar za nasu drzavu.Ziveo nas vrhovni vodja !!!! Nemojte ga samo udarati jako u zadnjicu jer tako mozeta da povredite nas Delije ! Mi se tu nalazimo ! (Delija momak Turski konjanik, 12. maj 2014 16:07)

Leci svoje frustracije...

Partizanovac koji ima porodicu

pre 9 godina

Cestitam svim zvezdasima na tituli, stvarno fer osvojeno posle dugo vremena. Bilo bi fer i da Imperator Vucic zvesdasima smanji plate za 15% a nama za 5% (umesto dogovorenih 10% svima), jer je vas "bolji zivot" vec poceo (blago vama), a mi moramo da cekamo.

Niks

pre 9 godina

Siti je istog dana dobio pehar. Ne lupetajte za Englesku da se čeka poslednje kolo, samo je igrom slučaja određen šampion u istom. (Deni Krejn, 12. maj 2014 16:43)

Objasnite vi to tastatura grobarima...Nema sanse.

Nikolas

pre 9 godina

A kako znate da cete pobediti? Bahatosti nema granica.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Vasar, 12. maj 2014 16:33)

Jel Manchester city znao da ce pobediti kada je isto na njihovom stadionu bila titula?

absolutezero

pre 9 godina

Za ove neobavestene, da ne upotrebim tezi izraz, pehar je tu ako Zvezda pobedi, a ako ne pobedi onda se ne dodeljuje. Vidite da je jednostavno. Samo treba upotrebiti sivu masu.

Lošmi

pre 9 godina

A ako se mec zavrsi nereseno? Ili ovi iz Zvezde vec znaju da ce pobediti OFK. Nisam video da su juce Barsi dali pehar ili Atletiku. Ni u Engleskoj nisu dali pehar dok se nije zavrsilo poslednje kolo. Zar je nemoguce da Zvezda odigra nereseno sa OFK i u poslednjem kolu izgubi od Vojvodine. Koje su to mucke. Vojvodina dobije Jagodinu u kupu lagano a posle par dana od iste te Jagodine izgubi kuci. Najbolje da se Zvezdi odmah upise jos nekoliko titula unapred jer bice prva sve dok Vucic bude na vlasti. Poz...
(fenomen, 12. maj 2014 16:22)

Ako ne pratiš fudbal samo da te obavestim da je Bajern dobio pehar 7 kola pre kraja prvenstva zato što je tad obezbedio titulu. A dobio bi i Atletiko da je pobedio. A što se tiče Engleske Man. City je dobio pehar 20 min po završetku utakmice. Pitam se da li je već bio na stadionu ili su ga poslali post expresom kad su videli da je City pobedio.

Stella

pre 9 godina

A kako znate da cete pobediti? Bahatosti nema granica. (Vasar, 12. maj 2014 16:33)

Kako, pa zar nismo namestili sa Terzicem vec? Prosto znamo! A ako ne pobedimo, pehar ide za Novi sad pa ce urucenje biti tamo. Ne sekiraj se ti nista!

Partizanovac

pre 9 godina

Na sajtu JSL i na sajtu FSS postoje propzicije takmicenja koje kazu da je medjusobni susret tek cetvrti kriterijum za odredjivanje plasmana. Sto prakticno znaci da Zvezdi trebaju min. 4 boda iz dve utakmice i da u cetvrtak nista nije reseno. Je l proverio neko ovu informaciju???
(?, 12. maj 2014 16:15)

Za ovu informaciju znam vec 2 meseca. U svakoj ligi na svetu gol razlika je bitniji kriterijum od medjusobnog susreta... Na sajtu FSS-a lepo pise, clan 5. - utvrdjivanje plasmana na tabeli: http://www.fss.rs/documents/propozicije_Super_lige.pdf

Ko nije pratio - Partizan je drasticno popravio gol razliku u poslednja 2 kola, sada je +2 u odnosu na Zvezdu?! Zvezda ako izgubi jednu tekmu, gubi titulu... Zivo me interesuje sta ce da bude... Sportski pozdrav iz Australije!

grobar kg

pre 9 godina

vidim isto su sitiju dali pehar i medalje pre nedelju dana, atletiku ili realu juce, bajernu pre 2 meseca... ali sve je moguce u evropskoj severnoj koreji.

pasHteta

pre 9 godina

smoriste vise sa tim vestima o tituli,proslavom i ostalim pripremama...svaki dan tri vesti o tome, ko da su ljudi prvaci univerzuma pa i da razumem a ne Srbije...dok je Partizan osvajao nikad niste tako izvestavali...

Partizan pravi sampion

pre 9 godina

xaxaxaxa pobednik se zna unapred. Mogli ste pehar da im date jos na pocetku prolecnog dela...a ne da gledamo ove jedanaesterce do iznemoglosti.

Liga evrope i uleb kup hehehe

pre 9 godina

E pa to nije nimalo lepo,dajte posaljite bar u Suboticu neki trofejcic za 2. mesto,neka i oni slave. Bojim se ako to ne uradite da ce partizani tvrditi da je organizacija neregularna.

David

pre 9 godina

Ofk je spreman za drugu ligu. Ako zvezda nepobedi ofk onda i nezasluzuje biti prva. A drugo crnobelci zasto citate zvezdine vesti zar toliko boli. Imajte bar malo ponosa. Ove vase javno ispoljavanje bola i cinizma samo jos vise prija. Razmislite o tome. Zvezda- ofk 7-0

Delija momak Turski konjanik

pre 9 godina

Tako je bre.Tako smo se isto spontano skupili ispred skupstine pre neki dan kada je drzao govor nas vrhovni vodja.Konacno cemo od sutra bolje ziveti. Treba i petak da bude neradni dan jer je ovo ipak velika stvar za nasu drzavu.Ziveo nas vrhovni vodja !!!! Nemojte ga samo udarati jako u zadnjicu jer tako mozeta da povredite nas Delije ! Mi se tu nalazimo !

?

pre 9 godina

Na sajtu JSL i na sajtu FSS postoje propzicije takmicenja koje kazu da je medjusobni susret tek cetvrti kriterijum za odredjivanje plasmana. Sto prakticno znaci da Zvezdi trebaju min. 4 boda iz dve utakmice i da u cetvrtak nista nije reseno. Je l proverio neko ovu informaciju???

fenomen

pre 9 godina

A ako se mec zavrsi nereseno? Ili ovi iz Zvezde vec znaju da ce pobediti OFK. Nisam video da su juce Barsi dali pehar ili Atletiku. Ni u Engleskoj nisu dali pehar dok se nije zavrsilo poslednje kolo. Zar je nemoguce da Zvezda odigra nereseno sa OFK i u poslednjem kolu izgubi od Vojvodine. Koje su to mucke. Vojvodina dobije Jagodinu u kupu lagano a posle par dana od iste te Jagodine izgubi kuci. Najbolje da se Zvezdi odmah upise jos nekoliko titula unapred jer bice prva sve dok Vucic bude na vlasti. Poz...

milos

pre 9 godina

Терен преорите, само се борите, за те боје две, којима певамо и које бодримо !

Delija nis

pre 9 godina

A od petka u vitrinama pored pehara namenjenim Prvaku Evrope i Prvaku Sveta u klupskom fudbalu! Nadamo se da ce tu i ostati jos dugo dugo!

Deni Krejn

pre 9 godina

Siti je istog dana dobio pehar. Ne lupetajte za Englesku da se čeka poslednje kolo, samo je igrom slučaja određen šampion u istom.

bane

pre 9 godina

cestitke za zasluzenu titulu,a za one sto pricaju da je namesteno nek vide zadnja tri kola spanske lige.prvak odredjen odavno i nema veze sto si real kad ti se kaze da izgubis ima da izgubis i da cutis.doduse spanci su to uradili zbog velikih para sa kladionica a ovi nasi da se raja malo veseli.zato grobari tisina i budite srecni ako vas samo jednom odrede za sampiona u petogodisnjem planu.mada poznavajuci aleka tesko.a da svi na marakanu po pehar.

gunner

pre 9 godina

Lose je sto se dize ovolika prasina pred tako vazan mec. Bojim se da ce momci podleci pritisku i ostati bez pobede cime bi doveli u pitanje i titulu pred gostovanje Vojvodini. Bitna je pobeda protiv OFK, a za slavlje i feste ce biti vremena.

slanina

pre 9 godina

A šta ako vam UEFA odrapi kaznu, recimo, oduzme nekoliko bodova (uz sve drugo što vas očekuje, npr., zabrana igranja u evropskim kvalifikacijama, zabrana registrovanja novih igrača, novčana kazna...)???
Ne letite pred rudu! Još će te ih dodatno naljutiti kada vide da pravite račun bez krčmara.

Aca

pre 9 godina

Treba secekati nasa liga je postena i teska i niko ne daje bodove na poklon Ofk pobedi na marakani i U zadnjem kolu sve bude moguce treba sacekati sa slavljem u nasoj ligi nema lakih i sigurnih meceva. Po meni najpostenija liga u evropi mozda i svetu.

Delija Banovo Brdo

pre 9 godina

Slave kao da osvajaju Ligu sampiona a ne Jelen cirkus ligu.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Petar,

Mi smo usatog vec podigli.Pazi sada. Cirkus liga. A ovih godina nije bila cirkus liga. Care, Vi ste cirkus tim.Tvoji nisu slavili.Bilo im sve jedno

Delija momak Turski konjanik

pre 9 godina

Tako je bre.Tako smo se isto spontano skupili ispred skupstine pre neki dan kada je drzao govor nas vrhovni vodja.Konacno cemo od sutra bolje ziveti. Treba i petak da bude neradni dan jer je ovo ipak velika stvar za nasu drzavu.Ziveo nas vrhovni vodja !!!! Nemojte ga samo udarati jako u zadnjicu jer tako mozeta da povredite nas Delije ! Mi se tu nalazimo !

Lošmi

pre 9 godina

A ako se mec zavrsi nereseno? Ili ovi iz Zvezde vec znaju da ce pobediti OFK. Nisam video da su juce Barsi dali pehar ili Atletiku. Ni u Engleskoj nisu dali pehar dok se nije zavrsilo poslednje kolo. Zar je nemoguce da Zvezda odigra nereseno sa OFK i u poslednjem kolu izgubi od Vojvodine. Koje su to mucke. Vojvodina dobije Jagodinu u kupu lagano a posle par dana od iste te Jagodine izgubi kuci. Najbolje da se Zvezdi odmah upise jos nekoliko titula unapred jer bice prva sve dok Vucic bude na vlasti. Poz...
(fenomen, 12. maj 2014 16:22)

Ako ne pratiš fudbal samo da te obavestim da je Bajern dobio pehar 7 kola pre kraja prvenstva zato što je tad obezbedio titulu. A dobio bi i Atletiko da je pobedio. A što se tiče Engleske Man. City je dobio pehar 20 min po završetku utakmice. Pitam se da li je već bio na stadionu ili su ga poslali post expresom kad su videli da je City pobedio.

absolutezero

pre 9 godina

Za ove neobavestene, da ne upotrebim tezi izraz, pehar je tu ako Zvezda pobedi, a ako ne pobedi onda se ne dodeljuje. Vidite da je jednostavno. Samo treba upotrebiti sivu masu.

gunner

pre 9 godina

Lose je sto se dize ovolika prasina pred tako vazan mec. Bojim se da ce momci podleci pritisku i ostati bez pobede cime bi doveli u pitanje i titulu pred gostovanje Vojvodini. Bitna je pobeda protiv OFK, a za slavlje i feste ce biti vremena.

fredy

pre 9 godina

ovu informaciju znam vec 2 meseca. U svakoj ligi na svetu gol razlika je bitniji kriterijum od medjusobnog susreta... Na sajtu FSS-a lepo pise, clan 5. - utvrdjivanje plasmana na tabeli: [link]

Ko nije pratio - Partizan je drasticno popravio gol razliku u poslednja 2 kola, sada je +2 u odnosu na Zvezdu?! Zvezda ako izgubi jednu tekmu, gubi titulu... Zivo me interesuje sta ce da bude... Sportski pozdrav iz Australije!
(Partizanovac, 12. maj 2014 17:18)


a da procitas propozicije do kraja zemljak, sampiona odlucuje medjusobni skor, a o drasticnom popravljanju razlike zadnje dve utakmice bolje da se cuti

pasHteta

pre 9 godina

smoriste vise sa tim vestima o tituli,proslavom i ostalim pripremama...svaki dan tri vesti o tome, ko da su ljudi prvaci univerzuma pa i da razumem a ne Srbije...dok je Partizan osvajao nikad niste tako izvestavali...

Heroes

pre 9 godina

A kako znate da cete pobediti? Bahatosti nema granica. (Vasar, 12. maj 2014 16:33)

To sto je doveden trofej ne znaci automatski da ce ga neko podici tj svi se nadamo pobedi u cetvrtak i podizanju trofeja.

Niks

pre 9 godina

Siti je istog dana dobio pehar. Ne lupetajte za Englesku da se čeka poslednje kolo, samo je igrom slučaja određen šampion u istom. (Deni Krejn, 12. maj 2014 16:43)

Objasnite vi to tastatura grobarima...Nema sanse.

Stella

pre 9 godina

A kako znate da cete pobediti? Bahatosti nema granica. (Vasar, 12. maj 2014 16:33)

Kako, pa zar nismo namestili sa Terzicem vec? Prosto znamo! A ako ne pobedimo, pehar ide za Novi sad pa ce urucenje biti tamo. Ne sekiraj se ti nista!

dex

pre 9 godina

Kako su samo smeli Sitiju da donesu pehar bez konsultacija aa grobarima? Sto se zastave tice, to vam je najveci trofej. Vasih 90% je reciklirano u jednoj akciji.

Zoran

pre 9 godina

Kojo su paranoici ovi grobari...Pa kako je dodeljivanje u Kosarci jel se donosi trofej kada neko vodi 2:0? Tako je.. Neverovatni ste tastatura grobari....

prekoOkeanskeDelije

pre 9 godina

Zvezdas sam i cekam titulu najzesce.
Ali otvoreni autobus!?! Ne smeta mi sto su sve ovo planirali u slucaju da pobedimo u cetvrtak, ali mi smeta sto je sve to procurelo u stampu 3-4 dana pred mec sezone. Ni igraci nije trebalo da znaju sta im se sprema, vec da se fokusiraju na tekmu i na svoj posao.

Lokos

pre 9 godina

Tako je bre.Tako smo se isto spontano skupili ispred skupstine pre neki dan kada je drzao govor nas vrhovni vodja.Konacno cemo od sutra bolje ziveti. Treba i petak da bude neradni dan jer je ovo ipak velika stvar za nasu drzavu.Ziveo nas vrhovni vodja !!!! Nemojte ga samo udarati jako u zadnjicu jer tako mozeta da povredite nas Delije ! Mi se tu nalazimo ! (Delija momak Turski konjanik, 12. maj 2014 16:07)

Leci svoje frustracije...

bane

pre 9 godina

cestitke za zasluzenu titulu,a za one sto pricaju da je namesteno nek vide zadnja tri kola spanske lige.prvak odredjen odavno i nema veze sto si real kad ti se kaze da izgubis ima da izgubis i da cutis.doduse spanci su to uradili zbog velikih para sa kladionica a ovi nasi da se raja malo veseli.zato grobari tisina i budite srecni ako vas samo jednom odrede za sampiona u petogodisnjem planu.mada poznavajuci aleka tesko.a da svi na marakanu po pehar.

Velimir Krkic

pre 9 godina

Trebali su odmah na pocetku da ga stave na Marakanu i onako je prvenstvo rezirano odavno.sramota za srpski fudbal da ovoliko bude providno,svih sest Partizanovih titula su cistije od ove prljave koju bi trebalo zvezda da podigne.Ofk pobedio Napredak i sad samo moze kao i Rad,Jagodina i ostale mnogobrojne ekipe da odu kao na izlet na marakanu i to u oslabljenom sastavu da ne daj boze zvezda ne izmasi neki penal,jer poseduje toliki kvalitet da moraju imaju podrsku sudija u prekidu a za svaki slucaj i protivnicka ekipa da ode pod uslovom sa drugim timom.Ja bih se stideo da na taj nacin osvojim prvenstvo.

Ića

pre 9 godina

Kakve gluposti pisu tastatura grobari pa to je kao kada npr KKP ili KKCZ vode 2:0 u finalu oa se na 3 mec dovede trofej, ista stvar i ovde ali ocigledni vi imate neizlecive komplekse...

fenomen

pre 9 godina

A ako se mec zavrsi nereseno? Ili ovi iz Zvezde vec znaju da ce pobediti OFK. Nisam video da su juce Barsi dali pehar ili Atletiku. Ni u Engleskoj nisu dali pehar dok se nije zavrsilo poslednje kolo. Zar je nemoguce da Zvezda odigra nereseno sa OFK i u poslednjem kolu izgubi od Vojvodine. Koje su to mucke. Vojvodina dobije Jagodinu u kupu lagano a posle par dana od iste te Jagodine izgubi kuci. Najbolje da se Zvezdi odmah upise jos nekoliko titula unapred jer bice prva sve dok Vucic bude na vlasti. Poz...

Nikolas

pre 9 godina

A kako znate da cete pobediti? Bahatosti nema granica.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Vasar, 12. maj 2014 16:33)

Jel Manchester city znao da ce pobediti kada je isto na njihovom stadionu bila titula?

fredy

pre 9 godina

Na sajtu JSL i na sajtu FSS postoje propzicije takmicenja koje kazu da je medjusobni susret tek cetvrti kriterijum za odredjivanje plasmana. Sto prakticno znaci da Zvezdi trebaju min. 4 boda iz dve utakmice i da u cetvrtak nista nije reseno. Je l proverio neko ovu informaciju???
(?, 12. maj 2014 16:15)


e moj ti, procitaj malo bolje to jest na onaj deo sto se odnosi na slucaj kad se utvrdjuje sampion

Pex

pre 9 godina

A ako se mec zavrsi nereseno? Ili ovi iz Zvezde vec znaju da ce pobediti OFK. Nisam video da su juce Barsi dali pehar ili Atletiku. Ni u Engleskoj nisu dali pehar dok se nije zavrsilo poslednje kolo. Zar je nemoguce da Zvezda odigra nereseno sa OFK i u poslednjem kolu izgubi od Vojvodine. Koje su to mucke. Vojvodina dobije Jagodinu u kupu lagano a posle par dana od iste te Jagodine izgubi kuci. Najbolje da se Zvezdi odmah upise jos nekoliko titula unapred jer bice prva sve dok Vucic bude na vlasti. Poz... (fenomen, 12. maj 2014 16:22)


Sta je toliko lose sto neko zeli da pobedi i odma nakon toga proslavi titulu? Ako Zvezda dobije ofk zasto bi davali trofej na tudjem stadionu?

Deni Krejn

pre 9 godina

Siti je istog dana dobio pehar. Ne lupetajte za Englesku da se čeka poslednje kolo, samo je igrom slučaja određen šampion u istom.

Delija nis

pre 9 godina

A od petka u vitrinama pored pehara namenjenim Prvaku Evrope i Prvaku Sveta u klupskom fudbalu! Nadamo se da ce tu i ostati jos dugo dugo!

Misa Tulumbas

pre 9 godina

@Cestitam svim zvezdasima na tituli, stvarno fer osvojeno posle dugo vremena. Bilo bi fer i da Imperator Vucic zvesdasima smanji plate za 15% a nama za 5% (umesto dogovorenih 10% svima), jer je vas "bolji zivot" vec poceo (blago vama), a mi moramo da cekamo.
(Partizanovac koji ima porodicu, 12. maj 2014 17:04)

Ti sto mases partijskim knizicama, bolje uzmi pa radi nesto nego da kukas kako ti je zivot tezak na drzavnim jaslama

Mrđa presudio

pre 9 godina

Na sajtu JSL i na sajtu FSS postoje propzicije takmicenja koje kazu da je medjusobni susret tek cetvrti kriterijum za odredjivanje plasmana...
Je l proverio neko ovu informaciju???
(?, 12. maj 2014 16:15)

УТВРЂИВАЊЕ ПЛАСМАНА НА ТАБЕЛИ
Члан 5.
...

Ако тимови освоје исти број бодова, одлучује разлика између датих и примљених голова. У случају да је ова разлика једнака, боље место заузима тим који је постигао више голова, а ако су постигли исти број голова одлучује резултат међусобних сусрета. Ако се пласман не може утврдити на претходни начин, исти ће се утврдити жребом.

Изузетно, на крају Првенства, ако је реч о месту које одлучује првака, или обезбеђује учешће у неком међународном такмичењу, као и о месту које одлучује о прелазу у нижи степен такмичења, у случају истог броја освојених бодова два или више тимова пласман на табели се сачињава на основу додатне помоћне табеле од резултата који су постигнути у међусобним сусретима односних тимова у првенству.
Пласман на додатној - помоћној табели, утврђује се збиром освојених бодова. Ако је збир бодова једнак, одлучује разлика између датих и примљених голова. Ако је и ова разлика једнака одлучује већи број постигнутих голова у гостима (када је у питању табела од два клуба), ...


Ne znam šta nije jasno, lepo piše:
"...Izuzetno, ako je reč o mestu koje određuje prvaka,..., plasman na tabeli se određuje, na osnovu dodatne, pomoćne tabele..."

milos

pre 9 godina

Терен преорите, само се борите, за те боје две, којима певамо и које бодримо !

zoran kg

pre 9 godina

Da li se neko seca ko je prvi trazio da se pehar dodeli na kraju prvenstva a ne na pocetku sledeceg zato sto mnogi igraci napustaju klub a podizu ga novi koji ga nisu zasluzili. Sada im je krivo sto svuda u Evropi se pehar dodeljuje kada se zna prvak kao sto je bio slucaj u Nemackoj ovog vikenda. To je sasvim normalna stvar a i ne znam zasto nekome smeta navijacki autobus i voznja po ulicama Beograda kada svi znamo koliki je broj ljudi koji navijaju za C.Zvezdu nasuprot protivnickim. Pa sam g.Vujosevic je to izjavio u nedavnoj emisiji.

Kum

pre 9 godina

Ivane u ovoj Vucic Super ligi je sve moguce,kad je bilo moguce da Zvezda nanize 15 uzastopnih pobeda,onda je sve moguce.Dok god Vucic bude na vlasti ( 4 godine traje mu mandat),Zvezda ce osvajati titule.
(Ljubinko Pantic, 12. maj 2014 21:42)

Pre neku sezonu ste vi naredjali jos veci niz, i sta sad?

David

pre 9 godina

Ofk je spreman za drugu ligu. Ako zvezda nepobedi ofk onda i nezasluzuje biti prva. A drugo crnobelci zasto citate zvezdine vesti zar toliko boli. Imajte bar malo ponosa. Ove vase javno ispoljavanje bola i cinizma samo jos vise prija. Razmislite o tome. Zvezda- ofk 7-0

Da se ne zaboravi

pre 9 godina

Trebali su odmah na pocetku da ga stave na Marakanu i onako je prvenstvo rezirano odavno.sramota za srpski fudbal da ovoliko bude providno,svih sest Partizanovih titula su cistije od ove prljave koju bi trebalo zvezda da podigne.Ofk pobedio Napredak i sad samo moze kao i Rad,Jagodina i ostale mnogobrojne ekipe da odu kao na izlet na marakanu i to u oslabljenom sastavu da ne daj boze zvezda ne izmasi neki penal,jer poseduje toliki kvalitet da moraju imaju podrsku sudija u prekidu a za svaki slucaj i protivnicka ekipa da ode pod uslovom sa drugim timom.Ja bih se stideo da na taj nacin osvojim prvenstvo.
(Velimir Krkic, 12. maj 2014 17:42)

Youtube.......Srpski kalcopoli 2013/2014. A kako je nositi se sa tim da citav zivot u svemu budes drugi pitaj svog oca, dedu, strica, ujaka, starijeg komsiju...dace ti savet. Videces, nije tesko!

Nolan

pre 9 godina

Koja farsa,nemam više želje bilo šta da napišem na ovu temu,jer svako ko je realan vidi šta se ovde dešava!Derbi ne možete kupiti!
VOLIM GA KO OKA DVA!
(Navijač PARTIZANA iz Vukovara!, 12. maj 2014 18:23)

Dešava se proslava čiste titule za razliku od vaših sramota poput onog finala Kupa 2011.
Zvezda je šampion, to je zakon ovoga sporta.
I nismo ti mi krivi za to detinjstvo sa komšijom.

Liga evrope i uleb kup hehehe

pre 9 godina

E pa to nije nimalo lepo,dajte posaljite bar u Suboticu neki trofejcic za 2. mesto,neka i oni slave. Bojim se ako to ne uradite da ce partizani tvrditi da je organizacija neregularna.

Bogu hvala da nismo isti!

pre 9 godina

Samo vam fali Lukas Aca.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nismo isti, 12. maj 2014 18:11)


Za vas će, koliko sam čuo, na poluvremenu pevati Končita.

Batko

pre 9 godina

(Velimir Krkic, 12. maj 2014 17:42)

Ovo je danas I.mesto u sveopštem takmičenju Grobara "Prvo KMEČANJE Srbije" !
Velimire kmečiš za medalju !!!

I posle kažu nismo nameštali

pre 9 godina

ovu informaciju znam vec 2 meseca. U svakoj ligi na svetu gol razlika je bitniji kriterijum od medjusobnog susreta... Na sajtu FSS-a lepo pise, clan 5. - utvrdjivanje plasmana na tabeli: [link]

Ko nije pratio - Partizan je drasticno popravio gol razliku u poslednja 2 kola, sada je +2 u odnosu na Zvezdu?! Zvezda ako izgubi jednu tekmu, gubi titulu... Zivo me interesuje sta ce da bude... Sportski pozdrav iz Australije!
(Partizanovac, 12. maj 2014 17:18)

Komično je ovo što Partizan pokušava sa gol razlikom u poslednja dva kola.

Isti rezon kao u vreme Šajbera.

Povidon

pre 9 godina

Pozovite i sudije iz Pazara i Vojvodine.Oni su nam uzeli 4 boda.Da se ne ljute ljudi.Mnogo su vam dali......
(egzaktno kg, 12. maj 2014 16:52)
Vi ste bukvalno ukrali vise od 11 bodova samo ove sezone. To za Pazar protestujete ustvari zato sto nije opljackan kao u Humskoj. Jedino ste protiv Vose osteceni mada ste i na toj tekmi imali 80min igraca vise. Od sudija koji su vama pomagali mogao bi ceo tim sa rezervnim igracima da se napravi.

Pozdrav iz Srbije

pre 9 godina

@(Partizanovac, 12. maj 2014 17:18)

Vi u Australiji ste ocigledno zaboravili srpski. Procitaj taj clan 5, na koji se pozivas, do kraja pa onda nesto pricaj

Zekstra

pre 9 godina

Nagradno putovanje za prvog ko odgovori na sledeca pitanja:
U kom veku je poslednji put vidjen tapkaros ispred JNA?
Sta grobar pomisli kad mu kazu da je besplatan ulaz na JNA?

Vincent Vega

pre 9 godina

Trebali su odmah na pocetku da ga stave na Marakanu i onako je prvenstvo rezirano odavno.sramota za srpski fudbal da ovoliko bude providno,svih sest Partizanovih titula su cistije od ove prljave koju bi trebalo zvezda da podigne.Ofk pobedio Napredak i sad samo moze kao i Rad,Jagodina i ostale mnogobrojne ekipe da odu kao na izlet na marakanu i to u oslabljenom sastavu da ne daj boze zvezda ne izmasi neki penal,jer poseduje toliki kvalitet da moraju imaju podrsku sudija u prekidu a za svaki slucaj i protivnicka ekipa da ode pod uslovom sa drugim timom.Ja bih se stideo da na taj nacin osvojim prvenstvo.
(Velimir Krkic, 12. maj 2014 17:42)
Stidim se, i takav sad Crven cu u Četvrtak na Marakanu. :-) ali ono sto je neprocenjivo u tvom komentaru je Partizanovog sest titula su cistije. ha ha

Misa Tulumbas

pre 9 godina

@Cestitam svim zvezdasima na tituli, stvarno fer osvojeno posle dugo vremena. Bilo bi fer i da Imperator Vucic zvesdasima smanji plate za 15% a nama za 5% (umesto dogovorenih 10% svima), jer je vas "bolji zivot" vec poceo (blago vama), a mi moramo da cekamo.
(Partizanovac koji ima porodicu, 12. maj 2014 17:04)

Ti sto mases partijskim knizicama, bolje uzmi pa radi nesto nego da kukas kako ti je zivot tezak na drzavnim jaslama

Batko

pre 9 godina

Titula se vraca kuci, ali pit tesko!
(red, 12. maj 2014 16:40)A jel se "heroji" vracaju kuci ili su jos tamo negde kod Brauna???
(Dzoni-BG-1970, 12. maj 2014 17:36)

Ma jok, na Umci su sa "Hunter's"-ima

pedja_71

pre 9 godina

U slučaju istog broja bodova timova koji se bore za titulu (i ispadanje, mislim),prvo se gleda međusobni skor. Šta ste zapenili sa tom gol razlikom!

Zlatko

pre 9 godina

Za ovu informaciju znam vec 2 meseca. U svakoj ligi na svetu gol razlika je bitniji kriterijum od medjusobnog susreta... Na sajtu FSS-a lepo pise, clan 5. - utvrdjivanje plasmana na tabeli: http://www.fss.rs/documents/propozicije_Super_lige.pdf

Krenuo da citam od poslednjeg i ovde stao. Kazes "u svakoj ligi".A sta cemo sa Spanijom? Barsa ako dobije Atletiko, prva je zbog medjusobnog duela. Dve stvari mi nisu jasne. Kako to da cela liga smatra da je Zvezda sampion u slucaju istog broja bodova ali zbog bolje gol razlike (cela liga, dakle i ljudi iz Partizana) jedino ovde ljudi svasta pisu? I drugo, logicno je da se sve pripremi unapred, pa ako dodje ocekivano slavi se titula, ako ne dodje nikom nista. Da li mislite da Liverpul nije spremio sampionske majice ili kackete, iako su znali da im je u igri samo poraz Sitija?

Jedino ZVEZDA

pre 9 godina

Za ovu informaciju znam vec 2 meseca. U svakoj ligi na svetu gol razlika je bitniji kriterijum od medjusobnog susreta... Na sajtu FSS-a lepo pise, clan 5. - utvrdjivanje plasmana na tabeli: http://www.fss.rs/documents/propozicije_Super_lige.pdf

Ko nije pratio - Partizan je drasticno popravio gol razliku u poslednja 2 kola, sada je +2 u odnosu na Zvezdu?! Zvezda ako izgubi jednu tekmu, gubi titulu... Zivo me interesuje sta ce da bude... Sportski pozdrav iz Australije!
(Partizanovac, 12. maj 2014 17:18)
Kod nas se gleda medjusobni skor, a to da je u svakoj ligi na svetu gol razlika bitniji kriterijum je jos jedna neistina u nizu koju komsije plasiraju. U Ebgleskoj je bitnija gol razlika, u Spaniji se gleda medjusobni skor,a u Rusiji se gleda koja je ekipa zabelezila vise pobeda kao najvazniji kriterijum. Dosta vise sa laznim i formacijama i spinovanjem.

doktor

pre 9 godina

lepo da vratite pehar onome kome po svemu pripada,da ga dezinfikujemo,podignemo i slavimo.a grobari nek pisu sta hoce.neka placu i kmece,biće im lakše. ili neće?

vlada milić

pre 9 godina

ajmo još jednom za grobare kojima je potrebno više puta objasniti proste stvari. u slučaju da dve ekipe imaju isti broj bodova gleda se medjusobni skor C.Zvezda - Partizan 1-0; 1-2 znači zbog zvezdinog gola u gostima zvezda je bolja u medjusobnom skoru.zato džaba namestate golove u poslednjim kolima i da dobijate sa 10-0 Zvezda je šampion.

Pedja

pre 9 godina

Najsmesnije je sto Partizan odjednom sve utakmice dobija sa 5:0 i odjednom popravio gol razliku. Sve se nadaju da ce Zvezda izgubiti od Vojvodine pa da kazu kako su oni moralni pobednici zato sto imaju bolju gol razliku. Ali Zvezda nece izgubiti ni od Vojvodine tako da mogu sad da pobedjuju i sa 10:0 svaku. A najsmesnije je da navijaci Partizana te njihove pobede smatraju normalnim, ali zato realne Zvezdine rezultate nazivaju namestenim. Bolje neka dodju na Zvezdin stadion u cetvrtak da vide kako izgleda kad je pun stadion. Sa Partizanom to nece nikada doziveti.

vladimir

pre 9 godina

samo za grobare iz zvanicnog pravilnika FSS i JSL

Изузетно, на крају Првенства, ако је реч о месту које одлучује првака, или
обезбеђује учешће у неком међународном такмичењу, као и о месту које одлучује о
прелазу у нижи степен такмичења, у случају истог броја освојених бодова два или
више тимова пласман на табели се сачињава на основу додатне помоћне табеле од
резултата који су постигнути у међусобним сусретима односних тимова у
првенству.

Samo malo objektivnosti

pre 9 godina

(Velimir Krkic, 12. maj 2014 17:42)
To da su vam titule bile cistije samo vam se cini. Bile su toliko ocigledno pokradene :)

srbEUin

pre 9 godina

Fešta je pravljena i protiv Donjeg Srema, pa su sledeće nedelje skidali dresove.

Da ne prođu kao letos Benfika, a sada Liverpul ili Atletiko.

Vucko

pre 9 godina

Zasto svi spominju gol razliku? U propozicijama lepo pise da se za plasman u slucaju istog broja bodova gleda gol razlika,tacno! ali ako je u pitanju plasman za prvo mesto,ili mesto koje vodi u evropu,ili na kraju ako je mesto koje salje u nizi rang onda se iskljucivo i jedino gleda medjusobni skor! Pa ako je i on isti,onda se prvak odredjuje zrebom!

vlada milić

pre 9 godina

@Cestitam svim zvezdasima na tituli, stvarno fer osvojeno posle dugo vremena. Bilo bi fer i da Imperator Vucic zvesdasima smanji plate za 15% a nama za 5% (umesto dogovorenih 10% svima), jer je vas "bolji zivot" vec poceo (blago vama), a mi moramo da cekamo. (Partizanovac koji ima porodicu, 12. maj 2014 17:04)

Ti sto mases partijskim knizicama, bolje uzmi pa radi nesto nego da kukas kako ti je zivot tezak na drzavnim jaslama (Misa Tulumbas, 12. maj 2014 17:26)

A ti bi mogao isto zajedno sa njim pod ruku i da radis nesto umesto sto tu prozivas nekoga a sam si isti... (RAMBO, 12. maj 2014 21:56)
a i ti bi mogao isto to zajedno sa njima a ne da prozivas ovog što proziva onog. a da preduhitrim sledećeg mogao bih i ja sa vama ali ja već radim 08-20h tako da nemam vremena da vam se pridruzim.

Аца - Вуковар (НЕ) чека више Титулу !

pre 9 godina

ВУКОВАР ДОЛАЗИ НА МАРАКАНУ ПО ТИТУЛУ,И НА СПЕКТАКЛ !
https://www.youtube.com/watch?v=M82N9SyE5dQ&list=HL1399922956&feature=mh_lol

Mirko

pre 9 godina

Tišina, sad malo ona!
Svaka vam čast, slavite, strpljivo ste čekali, i umesto da pijete i plaćate muziku, skupite pare i platite igračima kojima dugujete da možete da igrate kvalifikacije za ligu šampiona.

Partizanovac koji ima porodicu

pre 9 godina

Cestitam svim zvezdasima na tituli, stvarno fer osvojeno posle dugo vremena. Bilo bi fer i da Imperator Vucic zvesdasima smanji plate za 15% a nama za 5% (umesto dogovorenih 10% svima), jer je vas "bolji zivot" vec poceo (blago vama), a mi moramo da cekamo.

Partizan pravi sampion

pre 9 godina

xaxaxaxa pobednik se zna unapred. Mogli ste pehar da im date jos na pocetku prolecnog dela...a ne da gledamo ove jedanaesterce do iznemoglosti.

slanina

pre 9 godina

A šta ako vam UEFA odrapi kaznu, recimo, oduzme nekoliko bodova (uz sve drugo što vas očekuje, npr., zabrana igranja u evropskim kvalifikacijama, zabrana registrovanja novih igrača, novčana kazna...)???
Ne letite pred rudu! Još će te ih dodatno naljutiti kada vide da pravite račun bez krčmara.

milos

pre 9 godina

Titula se vraca kuci, ali pit tesko!
(red, 12. maj 2014 16:40)A jel se "heroji" vracaju kuci ili su jos tamo negde kod Brauna???
(Dzoni-BG-1970, 12. maj 2014 17:36)
.
Kako gde su Heroji ? Pa odveli pita u kafileriju !

Aca

pre 9 godina

Treba secekati nasa liga je postena i teska i niko ne daje bodove na poklon Ofk pobedi na marakani i U zadnjem kolu sve bude moguce treba sacekati sa slavljem u nasoj ligi nema lakih i sigurnih meceva. Po meni najpostenija liga u evropi mozda i svetu.

Navijač PARTIZANA iz Vukovara!

pre 9 godina

Koja farsa,nemam više želje bilo šta da napišem na ovu temu,jer svako ko je realan vidi šta se ovde dešava!Derbi ne možete kupiti!
VOLIM GA KO OKA DVA!

?

pre 9 godina

Na sajtu JSL i na sajtu FSS postoje propzicije takmicenja koje kazu da je medjusobni susret tek cetvrti kriterijum za odredjivanje plasmana. Sto prakticno znaci da Zvezdi trebaju min. 4 boda iz dve utakmice i da u cetvrtak nista nije reseno. Je l proverio neko ovu informaciju???

Partizanovac

pre 9 godina

Na sajtu JSL i na sajtu FSS postoje propzicije takmicenja koje kazu da je medjusobni susret tek cetvrti kriterijum za odredjivanje plasmana. Sto prakticno znaci da Zvezdi trebaju min. 4 boda iz dve utakmice i da u cetvrtak nista nije reseno. Je l proverio neko ovu informaciju???
(?, 12. maj 2014 16:15)

Za ovu informaciju znam vec 2 meseca. U svakoj ligi na svetu gol razlika je bitniji kriterijum od medjusobnog susreta... Na sajtu FSS-a lepo pise, clan 5. - utvrdjivanje plasmana na tabeli: http://www.fss.rs/documents/propozicije_Super_lige.pdf

Ko nije pratio - Partizan je drasticno popravio gol razliku u poslednja 2 kola, sada je +2 u odnosu na Zvezdu?! Zvezda ako izgubi jednu tekmu, gubi titulu... Zivo me interesuje sta ce da bude... Sportski pozdrav iz Australije!

Eddy Grant

pre 9 godina

@Najsmesnije je sto Partizan odjednom sve utakmice dobija sa 5:0 i odjednom popravio gol razliku. Sve se nadaju da ce Zvezda izgubiti od Vojvodine pa da kazu kako su oni moralni pobednici zato sto imaju bolju gol razliku. Ali Zvezda nece izgubiti ni od Vojvodine tako da mogu sad da pobedjuju i sa 10:0 svaku. A najsmesnije je da navijaci Partizana te njihove pobede smatraju normalnim, ali zato realne Zvezdine rezultate nazivaju namestenim. Bolje neka dodju na Zvezdin stadion u cetvrtak da vide kako izgleda kad je pun stadion. Sa Partizanom to nece nikada doziveti.
(Pedja, 12. maj 2014 22:57)


E bas je smesno,sve je smesno,a znas sta je najsmesnije,pa tvoji komentari od prvog do ovog poslednjeg,a jos smesnije od najsmesnijeg je sto si toliko uporan i mislis da neko veruje u nebuloze koje prosipas na kilo.Sine promasio si sajt,idi na RSB,uzivaces,svi misle isto,svi pisu isto,ko kritikuje bude banovan i tako,ma milina.

grobar kg

pre 9 godina

vidim isto su sitiju dali pehar i medalje pre nedelju dana, atletiku ili realu juce, bajernu pre 2 meseca... ali sve je moguce u evropskoj severnoj koreji.

mille grobar

pre 9 godina

Ima li nekoga posle ove vesti,da i dalje veruje da je prvenstvo regularno? Najbahatije od svega je sto oni slave!?Umesto da sve prodje u tisini,lupe recku i pokriju se usima...

Rile

pre 9 godina

Partizan ostecen za najmanje 5 bodova, a trenutno zaostaje za Zvezdom 3 boda. Znaci da bi Partizan trebao da se sprema za proslavu titule a ne Zvezda. Ali pravda ce pobediti. Opet ce Partizan igrati u Evropi kao najbolji tim u zemlji a ne tim koji, da je pravde i zakona, bi trebalo da je u stecaju odavno.

auuu ala cemo da se smejemo u sezoni kupanjaaa

pre 9 godina

Youtube Zvedanesterac 1 2 3 4 ....

Mrdja padalica 1 2 3 ...

Kasalica ultimate fight 1 2 padalica 1 2 ..

mick

pre 9 godina

a jel su to namestene utakmice u poslednja 2 kola pa se unapred zna da ce zvezda pobediti? pogledajmo poslednja kola u drugim ligama npr u spaniji atletiko i barsa ne mogu do pobede a ovde se vec kao zna?

Ljubinko Pantic

pre 9 godina

Ivane u ovoj Vucic Super ligi je sve moguce,kad je bilo moguce da Zvezda nanize 15 uzastopnih pobeda,onda je sve moguce.Dok god Vucic bude na vlasti ( 4 godine traje mu mandat),Zvezda ce osvajati titule.

Na ponos i sramotu

pre 9 godina

Pravi heroj Ovogodišnje titule je genija za suđenje koji je očinski svir?uo dva penala a dalekovido ignorisao još jedan koji bi sve okrenuo naopačke. Pa, zahvalite se čoveku slavljenici.

bgd

pre 9 godina

trebali su to da urade u prvom kolu, i dodelu pehara i slavlje na trgu pa da gledamo fudbal... a i ovako ce doci na isto ako zvezdi zabrane da igra evropu

doktorov doktor

pre 9 godina

@lepo da vratite pehar onome kome po svemu pripada,da ga dezinfikujemo,podignemo i slavimo.a grobari nek pisu sta hoce.neka placu i kmece,biće im lakše. ili neće?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (doktor, 12. maj 2014 21:06)


Pehar pripada onome ko ga osvoji a to je prethodnih 6 sezona PARTIZAN,dezinfikovan je takodje pre 6 godina istini za volju uz dosta muke ali razumljivo sa obzirom gde je pre toga bio,a Grobari vas zezaju za pravila a vi se napalili,toliko o inteligenciji.Za kraj mi reci onako iz iskustva,kako si podneo ovih 6 godina dominacije,jesi plakao,kmecao,jel ti bilo lakse ili nije?

dragan

pre 9 godina

Za kraj mi reci onako iz iskustva,kako si podneo ovih 6 godina dominacije,jesi plakao,kmecao,jel ti bilo lakse ili nije?
(doktorov doktor, 12. maj 2014 23:04)

Koliko placete i kukate po svim novinama i zvezdinim vestima tesko da je iko plakao vise od vas realno

Dzoni-BG-1970

pre 9 godina

Isplacis nije to sramota.
(Staridz, 12. maj 2014 18:23)
Aj se sad skocentrisi i probaj ponovo da napises ovo,samo bez greske,mozda uspes iz drugog pokusaja...

nesa80

pre 9 godina

meni uopste nije jasno sta se desilo sa propagandom tole,gde je iznenada nestala i niko vise ni nespominje toleta,sta se to tako drasticno promenilo u sudjenju da vise niko nespominje tog coveka,nek mi neko objasni nista mi nije jasno,otkud sad toliki preokret u tom slucaju

požega

pre 9 godina

Ja sam zvezdaš i stvarno mi nisu jasni ovi sportski novinari koji ne znaju propozicije naše lige. Lepo je fss rekao da u slučaju istog broja bodova prvaka odlučuje gol razlika tako da mora da se sačeka zadnje kolo da bi ZVEZDA i zvanično bila prvak.

vlada milić

pre 9 godina

volim ga ko oka dva , suza mi kanula zbog njega , vojni klub svima znan , zagrebački Partizan... ko ne veruje neka pogleda na Youtube " kako je nastao fk partizan" gde govore legende partizana Stjepan Bobek i Valok .

munja

pre 9 godina

Ako Partizan u četvrtak osvoji 3 boda Zvezdi neće biti moguće dodeliti pehar u ovom kolu. Ako bodovna razlika ostane 3, Partizan ima šanse da u poslednjem kolu postane prvak pošto se u slučaju istog broja bodova prvo gleda gol razlika.

Ivan

pre 9 godina

Odmah da napisem da sam neutralan po pitanju navijanja, ali me zanima kako zvezda moze biti sigurno prva posle ovog kola? Partizan trenutno ima gol razliku +39, a zvezda +37, razlika je 3 boda, zvezda u poslednjem kolu gostuje vojvodini i vrlo je moguce da ne osvoje ni bod.. u tom slucaju(i u slucaju da partizan zabelezi obe pobede do kraja) bi oba kluba imala isti broj bodova, a partizan verovatno bolju gol razliku, osim ako zvezda ne pobedi OFK u ovom kolu sa 7:0, 8:0

RAMBO

pre 9 godina

@Cestitam svim zvezdasima na tituli, stvarno fer osvojeno posle dugo vremena. Bilo bi fer i da Imperator Vucic zvesdasima smanji plate za 15% a nama za 5% (umesto dogovorenih 10% svima), jer je vas "bolji zivot" vec poceo (blago vama), a mi moramo da cekamo.
(Partizanovac koji ima porodicu, 12. maj 2014 17:04)

Ti sto mases partijskim knizicama, bolje uzmi pa radi nesto nego da kukas kako ti je zivot tezak na drzavnim jaslama
(Misa Tulumbas, 12. maj 2014 17:26)

A ti bi mogao isto zajedno sa njim pod ruku i da radis nesto umesto sto tu prozivas nekoga a sam si isti...

mick

pre 9 godina

@pedja ako prepisujes na ispitu ili kontrolnom neces prepisati za 5 i 10 nego za 2,3 ili 6,7, tako ti je isto sa namestanjem tj. namesta se da bi sto realnije izgledalo. ne kazem da ovde iko namesta ali 2 kola pre kraja je samo 3 boda razlika a 6 su u opticaju. umesto da se daju izjave kao u drugim regularnim ligama tipa sada ne smemo da popustimo i slicno jer sa dve neresene zvezda gubi titulu ako partizan pobedi ovde se daju izjave kada da se uruci pehar... pa sad sabrati 2 i 2...

koincidencija slučajnosti

pre 9 godina

Da ne prođu kao letos Benfika, a sada Liverpul ili Atletiko.
(srbEUin, 12. maj 2014 17:36)

Dal beše ono sa Liverpulom Zvezda ima ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji? Imali su i oni pobednički niz od 12 utakmica do Chalsea. Možda nam daju neki koristan savet iz prve ruke, ili pozajme Stevu za odlučujući meč.

RAMBO

pre 9 godina

a i ti bi mogao isto to zajedno sa njima a ne da prozivas ovog što proziva onog. a da preduhitrim sledećeg mogao bih i ja sa vama ali ja već radim 08-20h tako da nemam vremena da vam se pridruzim.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (vlada milić, 12. maj 2014 22:49)

Prike ja radim vec odavno,tako da si zeznuo!Pogresnoj osobi se obracas ako si hteo da ispadnes faca sa tim sto si rekao znaj da nisi,sad odoh na posao a ti sledeci put kad se obracas nekom,obrati se onim kojima bi trebao a ne meni...toliko!

Delija momak Turski konjanik

pre 9 godina

Tako je bre.Tako smo se isto spontano skupili ispred skupstine pre neki dan kada je drzao govor nas vrhovni vodja.Konacno cemo od sutra bolje ziveti. Treba i petak da bude neradni dan jer je ovo ipak velika stvar za nasu drzavu.Ziveo nas vrhovni vodja !!!! Nemojte ga samo udarati jako u zadnjicu jer tako mozeta da povredite nas Delije ! Mi se tu nalazimo !

Velimir Krkic

pre 9 godina

Trebali su odmah na pocetku da ga stave na Marakanu i onako je prvenstvo rezirano odavno.sramota za srpski fudbal da ovoliko bude providno,svih sest Partizanovih titula su cistije od ove prljave koju bi trebalo zvezda da podigne.Ofk pobedio Napredak i sad samo moze kao i Rad,Jagodina i ostale mnogobrojne ekipe da odu kao na izlet na marakanu i to u oslabljenom sastavu da ne daj boze zvezda ne izmasi neki penal,jer poseduje toliki kvalitet da moraju imaju podrsku sudija u prekidu a za svaki slucaj i protivnicka ekipa da ode pod uslovom sa drugim timom.Ja bih se stideo da na taj nacin osvojim prvenstvo.

pasHteta

pre 9 godina

smoriste vise sa tim vestima o tituli,proslavom i ostalim pripremama...svaki dan tri vesti o tome, ko da su ljudi prvaci univerzuma pa i da razumem a ne Srbije...dok je Partizan osvajao nikad niste tako izvestavali...

?

pre 9 godina

Na sajtu JSL i na sajtu FSS postoje propzicije takmicenja koje kazu da je medjusobni susret tek cetvrti kriterijum za odredjivanje plasmana. Sto prakticno znaci da Zvezdi trebaju min. 4 boda iz dve utakmice i da u cetvrtak nista nije reseno. Je l proverio neko ovu informaciju???

fenomen

pre 9 godina

A ako se mec zavrsi nereseno? Ili ovi iz Zvezde vec znaju da ce pobediti OFK. Nisam video da su juce Barsi dali pehar ili Atletiku. Ni u Engleskoj nisu dali pehar dok se nije zavrsilo poslednje kolo. Zar je nemoguce da Zvezda odigra nereseno sa OFK i u poslednjem kolu izgubi od Vojvodine. Koje su to mucke. Vojvodina dobije Jagodinu u kupu lagano a posle par dana od iste te Jagodine izgubi kuci. Najbolje da se Zvezdi odmah upise jos nekoliko titula unapred jer bice prva sve dok Vucic bude na vlasti. Poz...

srbEUin

pre 9 godina

Fešta je pravljena i protiv Donjeg Srema, pa su sledeće nedelje skidali dresove.

Da ne prođu kao letos Benfika, a sada Liverpul ili Atletiko.

Partizan pravi sampion

pre 9 godina

xaxaxaxa pobednik se zna unapred. Mogli ste pehar da im date jos na pocetku prolecnog dela...a ne da gledamo ove jedanaesterce do iznemoglosti.

Navijač PARTIZANA iz Vukovara!

pre 9 godina

Koja farsa,nemam više želje bilo šta da napišem na ovu temu,jer svako ko je realan vidi šta se ovde dešava!Derbi ne možete kupiti!
VOLIM GA KO OKA DVA!

Partizanovac

pre 9 godina

Na sajtu JSL i na sajtu FSS postoje propzicije takmicenja koje kazu da je medjusobni susret tek cetvrti kriterijum za odredjivanje plasmana. Sto prakticno znaci da Zvezdi trebaju min. 4 boda iz dve utakmice i da u cetvrtak nista nije reseno. Je l proverio neko ovu informaciju???
(?, 12. maj 2014 16:15)

Za ovu informaciju znam vec 2 meseca. U svakoj ligi na svetu gol razlika je bitniji kriterijum od medjusobnog susreta... Na sajtu FSS-a lepo pise, clan 5. - utvrdjivanje plasmana na tabeli: http://www.fss.rs/documents/propozicije_Super_lige.pdf

Ko nije pratio - Partizan je drasticno popravio gol razliku u poslednja 2 kola, sada je +2 u odnosu na Zvezdu?! Zvezda ako izgubi jednu tekmu, gubi titulu... Zivo me interesuje sta ce da bude... Sportski pozdrav iz Australije!

slanina

pre 9 godina

A šta ako vam UEFA odrapi kaznu, recimo, oduzme nekoliko bodova (uz sve drugo što vas očekuje, npr., zabrana igranja u evropskim kvalifikacijama, zabrana registrovanja novih igrača, novčana kazna...)???
Ne letite pred rudu! Još će te ih dodatno naljutiti kada vide da pravite račun bez krčmara.

Rile

pre 9 godina

Partizan ostecen za najmanje 5 bodova, a trenutno zaostaje za Zvezdom 3 boda. Znaci da bi Partizan trebao da se sprema za proslavu titule a ne Zvezda. Ali pravda ce pobediti. Opet ce Partizan igrati u Evropi kao najbolji tim u zemlji a ne tim koji, da je pravde i zakona, bi trebalo da je u stecaju odavno.

munja

pre 9 godina

Ako Partizan u četvrtak osvoji 3 boda Zvezdi neće biti moguće dodeliti pehar u ovom kolu. Ako bodovna razlika ostane 3, Partizan ima šanse da u poslednjem kolu postane prvak pošto se u slučaju istog broja bodova prvo gleda gol razlika.

grobar kg

pre 9 godina

vidim isto su sitiju dali pehar i medalje pre nedelju dana, atletiku ili realu juce, bajernu pre 2 meseca... ali sve je moguce u evropskoj severnoj koreji.

Partizanovac koji ima porodicu

pre 9 godina

Cestitam svim zvezdasima na tituli, stvarno fer osvojeno posle dugo vremena. Bilo bi fer i da Imperator Vucic zvesdasima smanji plate za 15% a nama za 5% (umesto dogovorenih 10% svima), jer je vas "bolji zivot" vec poceo (blago vama), a mi moramo da cekamo.

mille grobar

pre 9 godina

Ima li nekoga posle ove vesti,da i dalje veruje da je prvenstvo regularno? Najbahatije od svega je sto oni slave!?Umesto da sve prodje u tisini,lupe recku i pokriju se usima...

Ivan

pre 9 godina

Odmah da napisem da sam neutralan po pitanju navijanja, ali me zanima kako zvezda moze biti sigurno prva posle ovog kola? Partizan trenutno ima gol razliku +39, a zvezda +37, razlika je 3 boda, zvezda u poslednjem kolu gostuje vojvodini i vrlo je moguce da ne osvoje ni bod.. u tom slucaju(i u slucaju da partizan zabelezi obe pobede do kraja) bi oba kluba imala isti broj bodova, a partizan verovatno bolju gol razliku, osim ako zvezda ne pobedi OFK u ovom kolu sa 7:0, 8:0

bane

pre 9 godina

cestitke za zasluzenu titulu,a za one sto pricaju da je namesteno nek vide zadnja tri kola spanske lige.prvak odredjen odavno i nema veze sto si real kad ti se kaze da izgubis ima da izgubis i da cutis.doduse spanci su to uradili zbog velikih para sa kladionica a ovi nasi da se raja malo veseli.zato grobari tisina i budite srecni ako vas samo jednom odrede za sampiona u petogodisnjem planu.mada poznavajuci aleka tesko.a da svi na marakanu po pehar.

požega

pre 9 godina

Ja sam zvezdaš i stvarno mi nisu jasni ovi sportski novinari koji ne znaju propozicije naše lige. Lepo je fss rekao da u slučaju istog broja bodova prvaka odlučuje gol razlika tako da mora da se sačeka zadnje kolo da bi ZVEZDA i zvanično bila prvak.

Delija Banovo Brdo

pre 9 godina

Slave kao da osvajaju Ligu sampiona a ne Jelen cirkus ligu.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Petar,

Mi smo usatog vec podigli.Pazi sada. Cirkus liga. A ovih godina nije bila cirkus liga. Care, Vi ste cirkus tim.Tvoji nisu slavili.Bilo im sve jedno

Na ponos i sramotu

pre 9 godina

Pravi heroj Ovogodišnje titule je genija za suđenje koji je očinski svir?uo dva penala a dalekovido ignorisao još jedan koji bi sve okrenuo naopačke. Pa, zahvalite se čoveku slavljenici.

Eddy Grant

pre 9 godina

@Najsmesnije je sto Partizan odjednom sve utakmice dobija sa 5:0 i odjednom popravio gol razliku. Sve se nadaju da ce Zvezda izgubiti od Vojvodine pa da kazu kako su oni moralni pobednici zato sto imaju bolju gol razliku. Ali Zvezda nece izgubiti ni od Vojvodine tako da mogu sad da pobedjuju i sa 10:0 svaku. A najsmesnije je da navijaci Partizana te njihove pobede smatraju normalnim, ali zato realne Zvezdine rezultate nazivaju namestenim. Bolje neka dodju na Zvezdin stadion u cetvrtak da vide kako izgleda kad je pun stadion. Sa Partizanom to nece nikada doziveti.
(Pedja, 12. maj 2014 22:57)


E bas je smesno,sve je smesno,a znas sta je najsmesnije,pa tvoji komentari od prvog do ovog poslednjeg,a jos smesnije od najsmesnijeg je sto si toliko uporan i mislis da neko veruje u nebuloze koje prosipas na kilo.Sine promasio si sajt,idi na RSB,uzivaces,svi misle isto,svi pisu isto,ko kritikuje bude banovan i tako,ma milina.

Ljubinko Pantic

pre 9 godina

Ivane u ovoj Vucic Super ligi je sve moguce,kad je bilo moguce da Zvezda nanize 15 uzastopnih pobeda,onda je sve moguce.Dok god Vucic bude na vlasti ( 4 godine traje mu mandat),Zvezda ce osvajati titule.

doktorov doktor

pre 9 godina

@lepo da vratite pehar onome kome po svemu pripada,da ga dezinfikujemo,podignemo i slavimo.a grobari nek pisu sta hoce.neka placu i kmece,biće im lakše. ili neće?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (doktor, 12. maj 2014 21:06)


Pehar pripada onome ko ga osvoji a to je prethodnih 6 sezona PARTIZAN,dezinfikovan je takodje pre 6 godina istini za volju uz dosta muke ali razumljivo sa obzirom gde je pre toga bio,a Grobari vas zezaju za pravila a vi se napalili,toliko o inteligenciji.Za kraj mi reci onako iz iskustva,kako si podneo ovih 6 godina dominacije,jesi plakao,kmecao,jel ti bilo lakse ili nije?

bgd

pre 9 godina

trebali su to da urade u prvom kolu, i dodelu pehara i slavlje na trgu pa da gledamo fudbal... a i ovako ce doci na isto ako zvezdi zabrane da igra evropu

auuu ala cemo da se smejemo u sezoni kupanjaaa

pre 9 godina

Youtube Zvedanesterac 1 2 3 4 ....

Mrdja padalica 1 2 3 ...

Kasalica ultimate fight 1 2 padalica 1 2 ..

Aca

pre 9 godina

Treba secekati nasa liga je postena i teska i niko ne daje bodove na poklon Ofk pobedi na marakani i U zadnjem kolu sve bude moguce treba sacekati sa slavljem u nasoj ligi nema lakih i sigurnih meceva. Po meni najpostenija liga u evropi mozda i svetu.

gunner

pre 9 godina

Lose je sto se dize ovolika prasina pred tako vazan mec. Bojim se da ce momci podleci pritisku i ostati bez pobede cime bi doveli u pitanje i titulu pred gostovanje Vojvodini. Bitna je pobeda protiv OFK, a za slavlje i feste ce biti vremena.

RAMBO

pre 9 godina

@Cestitam svim zvezdasima na tituli, stvarno fer osvojeno posle dugo vremena. Bilo bi fer i da Imperator Vucic zvesdasima smanji plate za 15% a nama za 5% (umesto dogovorenih 10% svima), jer je vas "bolji zivot" vec poceo (blago vama), a mi moramo da cekamo.
(Partizanovac koji ima porodicu, 12. maj 2014 17:04)

Ti sto mases partijskim knizicama, bolje uzmi pa radi nesto nego da kukas kako ti je zivot tezak na drzavnim jaslama
(Misa Tulumbas, 12. maj 2014 17:26)

A ti bi mogao isto zajedno sa njim pod ruku i da radis nesto umesto sto tu prozivas nekoga a sam si isti...

Dzoni-BG-1970

pre 9 godina

Isplacis nije to sramota.
(Staridz, 12. maj 2014 18:23)
Aj se sad skocentrisi i probaj ponovo da napises ovo,samo bez greske,mozda uspes iz drugog pokusaja...

koincidencija slučajnosti

pre 9 godina

Da ne prođu kao letos Benfika, a sada Liverpul ili Atletiko.
(srbEUin, 12. maj 2014 17:36)

Dal beše ono sa Liverpulom Zvezda ima ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji? Imali su i oni pobednički niz od 12 utakmica do Chalsea. Možda nam daju neki koristan savet iz prve ruke, ili pozajme Stevu za odlučujući meč.

Lokos

pre 9 godina

Tako je bre.Tako smo se isto spontano skupili ispred skupstine pre neki dan kada je drzao govor nas vrhovni vodja.Konacno cemo od sutra bolje ziveti. Treba i petak da bude neradni dan jer je ovo ipak velika stvar za nasu drzavu.Ziveo nas vrhovni vodja !!!! Nemojte ga samo udarati jako u zadnjicu jer tako mozeta da povredite nas Delije ! Mi se tu nalazimo ! (Delija momak Turski konjanik, 12. maj 2014 16:07)

Leci svoje frustracije...

David

pre 9 godina

Ofk je spreman za drugu ligu. Ako zvezda nepobedi ofk onda i nezasluzuje biti prva. A drugo crnobelci zasto citate zvezdine vesti zar toliko boli. Imajte bar malo ponosa. Ove vase javno ispoljavanje bola i cinizma samo jos vise prija. Razmislite o tome. Zvezda- ofk 7-0

Da se ne zaboravi

pre 9 godina

Trebali su odmah na pocetku da ga stave na Marakanu i onako je prvenstvo rezirano odavno.sramota za srpski fudbal da ovoliko bude providno,svih sest Partizanovih titula su cistije od ove prljave koju bi trebalo zvezda da podigne.Ofk pobedio Napredak i sad samo moze kao i Rad,Jagodina i ostale mnogobrojne ekipe da odu kao na izlet na marakanu i to u oslabljenom sastavu da ne daj boze zvezda ne izmasi neki penal,jer poseduje toliki kvalitet da moraju imaju podrsku sudija u prekidu a za svaki slucaj i protivnicka ekipa da ode pod uslovom sa drugim timom.Ja bih se stideo da na taj nacin osvojim prvenstvo.
(Velimir Krkic, 12. maj 2014 17:42)

Youtube.......Srpski kalcopoli 2013/2014. A kako je nositi se sa tim da citav zivot u svemu budes drugi pitaj svog oca, dedu, strica, ujaka, starijeg komsiju...dace ti savet. Videces, nije tesko!

fredy

pre 9 godina

ovu informaciju znam vec 2 meseca. U svakoj ligi na svetu gol razlika je bitniji kriterijum od medjusobnog susreta... Na sajtu FSS-a lepo pise, clan 5. - utvrdjivanje plasmana na tabeli: [link]

Ko nije pratio - Partizan je drasticno popravio gol razliku u poslednja 2 kola, sada je +2 u odnosu na Zvezdu?! Zvezda ako izgubi jednu tekmu, gubi titulu... Zivo me interesuje sta ce da bude... Sportski pozdrav iz Australije!
(Partizanovac, 12. maj 2014 17:18)


a da procitas propozicije do kraja zemljak, sampiona odlucuje medjusobni skor, a o drasticnom popravljanju razlike zadnje dve utakmice bolje da se cuti

mick

pre 9 godina

a jel su to namestene utakmice u poslednja 2 kola pa se unapred zna da ce zvezda pobediti? pogledajmo poslednja kola u drugim ligama npr u spaniji atletiko i barsa ne mogu do pobede a ovde se vec kao zna?

Nolan

pre 9 godina

Koja farsa,nemam više želje bilo šta da napišem na ovu temu,jer svako ko je realan vidi šta se ovde dešava!Derbi ne možete kupiti!
VOLIM GA KO OKA DVA!
(Navijač PARTIZANA iz Vukovara!, 12. maj 2014 18:23)

Dešava se proslava čiste titule za razliku od vaših sramota poput onog finala Kupa 2011.
Zvezda je šampion, to je zakon ovoga sporta.
I nismo ti mi krivi za to detinjstvo sa komšijom.

absolutezero

pre 9 godina

Za ove neobavestene, da ne upotrebim tezi izraz, pehar je tu ako Zvezda pobedi, a ako ne pobedi onda se ne dodeljuje. Vidite da je jednostavno. Samo treba upotrebiti sivu masu.

Ića

pre 9 godina

Kakve gluposti pisu tastatura grobari pa to je kao kada npr KKP ili KKCZ vode 2:0 u finalu oa se na 3 mec dovede trofej, ista stvar i ovde ali ocigledni vi imate neizlecive komplekse...

prekoOkeanskeDelije

pre 9 godina

Zvezdas sam i cekam titulu najzesce.
Ali otvoreni autobus!?! Ne smeta mi sto su sve ovo planirali u slucaju da pobedimo u cetvrtak, ali mi smeta sto je sve to procurelo u stampu 3-4 dana pred mec sezone. Ni igraci nije trebalo da znaju sta im se sprema, vec da se fokusiraju na tekmu i na svoj posao.

nesa80

pre 9 godina

meni uopste nije jasno sta se desilo sa propagandom tole,gde je iznenada nestala i niko vise ni nespominje toleta,sta se to tako drasticno promenilo u sudjenju da vise niko nespominje tog coveka,nek mi neko objasni nista mi nije jasno,otkud sad toliki preokret u tom slucaju

Pedja

pre 9 godina

Najsmesnije je sto Partizan odjednom sve utakmice dobija sa 5:0 i odjednom popravio gol razliku. Sve se nadaju da ce Zvezda izgubiti od Vojvodine pa da kazu kako su oni moralni pobednici zato sto imaju bolju gol razliku. Ali Zvezda nece izgubiti ni od Vojvodine tako da mogu sad da pobedjuju i sa 10:0 svaku. A najsmesnije je da navijaci Partizana te njihove pobede smatraju normalnim, ali zato realne Zvezdine rezultate nazivaju namestenim. Bolje neka dodju na Zvezdin stadion u cetvrtak da vide kako izgleda kad je pun stadion. Sa Partizanom to nece nikada doziveti.

Stella

pre 9 godina

A kako znate da cete pobediti? Bahatosti nema granica. (Vasar, 12. maj 2014 16:33)

Kako, pa zar nismo namestili sa Terzicem vec? Prosto znamo! A ako ne pobedimo, pehar ide za Novi sad pa ce urucenje biti tamo. Ne sekiraj se ti nista!

dex

pre 9 godina

Kako su samo smeli Sitiju da donesu pehar bez konsultacija aa grobarima? Sto se zastave tice, to vam je najveci trofej. Vasih 90% je reciklirano u jednoj akciji.

I posle kažu nismo nameštali

pre 9 godina

ovu informaciju znam vec 2 meseca. U svakoj ligi na svetu gol razlika je bitniji kriterijum od medjusobnog susreta... Na sajtu FSS-a lepo pise, clan 5. - utvrdjivanje plasmana na tabeli: [link]

Ko nije pratio - Partizan je drasticno popravio gol razliku u poslednja 2 kola, sada je +2 u odnosu na Zvezdu?! Zvezda ako izgubi jednu tekmu, gubi titulu... Zivo me interesuje sta ce da bude... Sportski pozdrav iz Australije!
(Partizanovac, 12. maj 2014 17:18)

Komično je ovo što Partizan pokušava sa gol razlikom u poslednja dva kola.

Isti rezon kao u vreme Šajbera.

Liga evrope i uleb kup hehehe

pre 9 godina

E pa to nije nimalo lepo,dajte posaljite bar u Suboticu neki trofejcic za 2. mesto,neka i oni slave. Bojim se ako to ne uradite da ce partizani tvrditi da je organizacija neregularna.

Heroes

pre 9 godina

A kako znate da cete pobediti? Bahatosti nema granica. (Vasar, 12. maj 2014 16:33)

To sto je doveden trofej ne znaci automatski da ce ga neko podici tj svi se nadamo pobedi u cetvrtak i podizanju trofeja.

doktor

pre 9 godina

lepo da vratite pehar onome kome po svemu pripada,da ga dezinfikujemo,podignemo i slavimo.a grobari nek pisu sta hoce.neka placu i kmece,biće im lakše. ili neće?

Misa Tulumbas

pre 9 godina

@Cestitam svim zvezdasima na tituli, stvarno fer osvojeno posle dugo vremena. Bilo bi fer i da Imperator Vucic zvesdasima smanji plate za 15% a nama za 5% (umesto dogovorenih 10% svima), jer je vas "bolji zivot" vec poceo (blago vama), a mi moramo da cekamo.
(Partizanovac koji ima porodicu, 12. maj 2014 17:04)

Ti sto mases partijskim knizicama, bolje uzmi pa radi nesto nego da kukas kako ti je zivot tezak na drzavnim jaslama

Povidon

pre 9 godina

Pozovite i sudije iz Pazara i Vojvodine.Oni su nam uzeli 4 boda.Da se ne ljute ljudi.Mnogo su vam dali......
(egzaktno kg, 12. maj 2014 16:52)
Vi ste bukvalno ukrali vise od 11 bodova samo ove sezone. To za Pazar protestujete ustvari zato sto nije opljackan kao u Humskoj. Jedino ste protiv Vose osteceni mada ste i na toj tekmi imali 80min igraca vise. Od sudija koji su vama pomagali mogao bi ceo tim sa rezervnim igracima da se napravi.

Nikolas

pre 9 godina

A kako znate da cete pobediti? Bahatosti nema granica.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Vasar, 12. maj 2014 16:33)

Jel Manchester city znao da ce pobediti kada je isto na njihovom stadionu bila titula?

Niks

pre 9 godina

Siti je istog dana dobio pehar. Ne lupetajte za Englesku da se čeka poslednje kolo, samo je igrom slučaja određen šampion u istom. (Deni Krejn, 12. maj 2014 16:43)

Objasnite vi to tastatura grobarima...Nema sanse.

Misa Tulumbas

pre 9 godina

@Cestitam svim zvezdasima na tituli, stvarno fer osvojeno posle dugo vremena. Bilo bi fer i da Imperator Vucic zvesdasima smanji plate za 15% a nama za 5% (umesto dogovorenih 10% svima), jer je vas "bolji zivot" vec poceo (blago vama), a mi moramo da cekamo.
(Partizanovac koji ima porodicu, 12. maj 2014 17:04)

Ti sto mases partijskim knizicama, bolje uzmi pa radi nesto nego da kukas kako ti je zivot tezak na drzavnim jaslama

Batko

pre 9 godina

Titula se vraca kuci, ali pit tesko!
(red, 12. maj 2014 16:40)A jel se "heroji" vracaju kuci ili su jos tamo negde kod Brauna???
(Dzoni-BG-1970, 12. maj 2014 17:36)

Ma jok, na Umci su sa "Hunter's"-ima

Pex

pre 9 godina

A ako se mec zavrsi nereseno? Ili ovi iz Zvezde vec znaju da ce pobediti OFK. Nisam video da su juce Barsi dali pehar ili Atletiku. Ni u Engleskoj nisu dali pehar dok se nije zavrsilo poslednje kolo. Zar je nemoguce da Zvezda odigra nereseno sa OFK i u poslednjem kolu izgubi od Vojvodine. Koje su to mucke. Vojvodina dobije Jagodinu u kupu lagano a posle par dana od iste te Jagodine izgubi kuci. Najbolje da se Zvezdi odmah upise jos nekoliko titula unapred jer bice prva sve dok Vucic bude na vlasti. Poz... (fenomen, 12. maj 2014 16:22)


Sta je toliko lose sto neko zeli da pobedi i odma nakon toga proslavi titulu? Ako Zvezda dobije ofk zasto bi davali trofej na tudjem stadionu?

Vincent Vega

pre 9 godina

Trebali su odmah na pocetku da ga stave na Marakanu i onako je prvenstvo rezirano odavno.sramota za srpski fudbal da ovoliko bude providno,svih sest Partizanovih titula su cistije od ove prljave koju bi trebalo zvezda da podigne.Ofk pobedio Napredak i sad samo moze kao i Rad,Jagodina i ostale mnogobrojne ekipe da odu kao na izlet na marakanu i to u oslabljenom sastavu da ne daj boze zvezda ne izmasi neki penal,jer poseduje toliki kvalitet da moraju imaju podrsku sudija u prekidu a za svaki slucaj i protivnicka ekipa da ode pod uslovom sa drugim timom.Ja bih se stideo da na taj nacin osvojim prvenstvo.
(Velimir Krkic, 12. maj 2014 17:42)
Stidim se, i takav sad Crven cu u Četvrtak na Marakanu. :-) ali ono sto je neprocenjivo u tvom komentaru je Partizanovog sest titula su cistije. ha ha

Bogu hvala da nismo isti!

pre 9 godina

Samo vam fali Lukas Aca.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nismo isti, 12. maj 2014 18:11)


Za vas će, koliko sam čuo, na poluvremenu pevati Končita.

Kum

pre 9 godina

Ivane u ovoj Vucic Super ligi je sve moguce,kad je bilo moguce da Zvezda nanize 15 uzastopnih pobeda,onda je sve moguce.Dok god Vucic bude na vlasti ( 4 godine traje mu mandat),Zvezda ce osvajati titule.
(Ljubinko Pantic, 12. maj 2014 21:42)

Pre neku sezonu ste vi naredjali jos veci niz, i sta sad?

mick

pre 9 godina

@pedja ako prepisujes na ispitu ili kontrolnom neces prepisati za 5 i 10 nego za 2,3 ili 6,7, tako ti je isto sa namestanjem tj. namesta se da bi sto realnije izgledalo. ne kazem da ovde iko namesta ali 2 kola pre kraja je samo 3 boda razlika a 6 su u opticaju. umesto da se daju izjave kao u drugim regularnim ligama tipa sada ne smemo da popustimo i slicno jer sa dve neresene zvezda gubi titulu ako partizan pobedi ovde se daju izjave kada da se uruci pehar... pa sad sabrati 2 i 2...

milos

pre 9 godina

Терен преорите, само се борите, за те боје две, којима певамо и које бодримо !

Zoran

pre 9 godina

Kojo su paranoici ovi grobari...Pa kako je dodeljivanje u Kosarci jel se donosi trofej kada neko vodi 2:0? Tako je.. Neverovatni ste tastatura grobari....

Lošmi

pre 9 godina

A ako se mec zavrsi nereseno? Ili ovi iz Zvezde vec znaju da ce pobediti OFK. Nisam video da su juce Barsi dali pehar ili Atletiku. Ni u Engleskoj nisu dali pehar dok se nije zavrsilo poslednje kolo. Zar je nemoguce da Zvezda odigra nereseno sa OFK i u poslednjem kolu izgubi od Vojvodine. Koje su to mucke. Vojvodina dobije Jagodinu u kupu lagano a posle par dana od iste te Jagodine izgubi kuci. Najbolje da se Zvezdi odmah upise jos nekoliko titula unapred jer bice prva sve dok Vucic bude na vlasti. Poz...
(fenomen, 12. maj 2014 16:22)

Ako ne pratiš fudbal samo da te obavestim da je Bajern dobio pehar 7 kola pre kraja prvenstva zato što je tad obezbedio titulu. A dobio bi i Atletiko da je pobedio. A što se tiče Engleske Man. City je dobio pehar 20 min po završetku utakmice. Pitam se da li je već bio na stadionu ili su ga poslali post expresom kad su videli da je City pobedio.

milos

pre 9 godina

Titula se vraca kuci, ali pit tesko!
(red, 12. maj 2014 16:40)A jel se "heroji" vracaju kuci ili su jos tamo negde kod Brauna???
(Dzoni-BG-1970, 12. maj 2014 17:36)
.
Kako gde su Heroji ? Pa odveli pita u kafileriju !

Batko

pre 9 godina

(Velimir Krkic, 12. maj 2014 17:42)

Ovo je danas I.mesto u sveopštem takmičenju Grobara "Prvo KMEČANJE Srbije" !
Velimire kmečiš za medalju !!!

Mirko

pre 9 godina

Tišina, sad malo ona!
Svaka vam čast, slavite, strpljivo ste čekali, i umesto da pijete i plaćate muziku, skupite pare i platite igračima kojima dugujete da možete da igrate kvalifikacije za ligu šampiona.

Samo malo objektivnosti

pre 9 godina

(Velimir Krkic, 12. maj 2014 17:42)
To da su vam titule bile cistije samo vam se cini. Bile su toliko ocigledno pokradene :)

Jedino ZVEZDA

pre 9 godina

Za ovu informaciju znam vec 2 meseca. U svakoj ligi na svetu gol razlika je bitniji kriterijum od medjusobnog susreta... Na sajtu FSS-a lepo pise, clan 5. - utvrdjivanje plasmana na tabeli: http://www.fss.rs/documents/propozicije_Super_lige.pdf

Ko nije pratio - Partizan je drasticno popravio gol razliku u poslednja 2 kola, sada je +2 u odnosu na Zvezdu?! Zvezda ako izgubi jednu tekmu, gubi titulu... Zivo me interesuje sta ce da bude... Sportski pozdrav iz Australije!
(Partizanovac, 12. maj 2014 17:18)
Kod nas se gleda medjusobni skor, a to da je u svakoj ligi na svetu gol razlika bitniji kriterijum je jos jedna neistina u nizu koju komsije plasiraju. U Ebgleskoj je bitnija gol razlika, u Spaniji se gleda medjusobni skor,a u Rusiji se gleda koja je ekipa zabelezila vise pobeda kao najvazniji kriterijum. Dosta vise sa laznim i formacijama i spinovanjem.

Delija nis

pre 9 godina

A od petka u vitrinama pored pehara namenjenim Prvaku Evrope i Prvaku Sveta u klupskom fudbalu! Nadamo se da ce tu i ostati jos dugo dugo!

Pozdrav iz Srbije

pre 9 godina

@(Partizanovac, 12. maj 2014 17:18)

Vi u Australiji ste ocigledno zaboravili srpski. Procitaj taj clan 5, na koji se pozivas, do kraja pa onda nesto pricaj

Zekstra

pre 9 godina

Nagradno putovanje za prvog ko odgovori na sledeca pitanja:
U kom veku je poslednji put vidjen tapkaros ispred JNA?
Sta grobar pomisli kad mu kazu da je besplatan ulaz na JNA?

Mrđa presudio

pre 9 godina

Na sajtu JSL i na sajtu FSS postoje propzicije takmicenja koje kazu da je medjusobni susret tek cetvrti kriterijum za odredjivanje plasmana...
Je l proverio neko ovu informaciju???
(?, 12. maj 2014 16:15)

УТВРЂИВАЊЕ ПЛАСМАНА НА ТАБЕЛИ
Члан 5.
...

Ако тимови освоје исти број бодова, одлучује разлика између датих и примљених голова. У случају да је ова разлика једнака, боље место заузима тим који је постигао више голова, а ако су постигли исти број голова одлучује резултат међусобних сусрета. Ако се пласман не може утврдити на претходни начин, исти ће се утврдити жребом.

Изузетно, на крају Првенства, ако је реч о месту које одлучује првака, или обезбеђује учешће у неком међународном такмичењу, као и о месту које одлучује о прелазу у нижи степен такмичења, у случају истог броја освојених бодова два или више тимова пласман на табели се сачињава на основу додатне помоћне табеле од резултата који су постигнути у међусобним сусретима односних тимова у првенству.
Пласман на додатној - помоћној табели, утврђује се збиром освојених бодова. Ако је збир бодова једнак, одлучује разлика између датих и примљених голова. Ако је и ова разлика једнака одлучује већи број постигнутих голова у гостима (када је у питању табела од два клуба), ...


Ne znam šta nije jasno, lepo piše:
"...Izuzetno, ako je reč o mestu koje određuje prvaka,..., plasman na tabeli se određuje, na osnovu dodatne, pomoćne tabele..."

vlada milić

pre 9 godina

ajmo još jednom za grobare kojima je potrebno više puta objasniti proste stvari. u slučaju da dve ekipe imaju isti broj bodova gleda se medjusobni skor C.Zvezda - Partizan 1-0; 1-2 znači zbog zvezdinog gola u gostima zvezda je bolja u medjusobnom skoru.zato džaba namestate golove u poslednjim kolima i da dobijate sa 10-0 Zvezda je šampion.

Аца - Вуковар (НЕ) чека више Титулу !

pre 9 godina

ВУКОВАР ДОЛАЗИ НА МАРАКАНУ ПО ТИТУЛУ,И НА СПЕКТАКЛ !
https://www.youtube.com/watch?v=M82N9SyE5dQ&list=HL1399922956&feature=mh_lol

vlada milić

pre 9 godina

volim ga ko oka dva , suza mi kanula zbog njega , vojni klub svima znan , zagrebački Partizan... ko ne veruje neka pogleda na Youtube " kako je nastao fk partizan" gde govore legende partizana Stjepan Bobek i Valok .

vlada milić

pre 9 godina

@Cestitam svim zvezdasima na tituli, stvarno fer osvojeno posle dugo vremena. Bilo bi fer i da Imperator Vucic zvesdasima smanji plate za 15% a nama za 5% (umesto dogovorenih 10% svima), jer je vas "bolji zivot" vec poceo (blago vama), a mi moramo da cekamo. (Partizanovac koji ima porodicu, 12. maj 2014 17:04)

Ti sto mases partijskim knizicama, bolje uzmi pa radi nesto nego da kukas kako ti je zivot tezak na drzavnim jaslama (Misa Tulumbas, 12. maj 2014 17:26)

A ti bi mogao isto zajedno sa njim pod ruku i da radis nesto umesto sto tu prozivas nekoga a sam si isti... (RAMBO, 12. maj 2014 21:56)
a i ti bi mogao isto to zajedno sa njima a ne da prozivas ovog što proziva onog. a da preduhitrim sledećeg mogao bih i ja sa vama ali ja već radim 08-20h tako da nemam vremena da vam se pridruzim.

Vucko

pre 9 godina

Zasto svi spominju gol razliku? U propozicijama lepo pise da se za plasman u slucaju istog broja bodova gleda gol razlika,tacno! ali ako je u pitanju plasman za prvo mesto,ili mesto koje vodi u evropu,ili na kraju ako je mesto koje salje u nizi rang onda se iskljucivo i jedino gleda medjusobni skor! Pa ako je i on isti,onda se prvak odredjuje zrebom!

Deni Krejn

pre 9 godina

Siti je istog dana dobio pehar. Ne lupetajte za Englesku da se čeka poslednje kolo, samo je igrom slučaja određen šampion u istom.

fredy

pre 9 godina

Na sajtu JSL i na sajtu FSS postoje propzicije takmicenja koje kazu da je medjusobni susret tek cetvrti kriterijum za odredjivanje plasmana. Sto prakticno znaci da Zvezdi trebaju min. 4 boda iz dve utakmice i da u cetvrtak nista nije reseno. Je l proverio neko ovu informaciju???
(?, 12. maj 2014 16:15)


e moj ti, procitaj malo bolje to jest na onaj deo sto se odnosi na slucaj kad se utvrdjuje sampion

zoran kg

pre 9 godina

Da li se neko seca ko je prvi trazio da se pehar dodeli na kraju prvenstva a ne na pocetku sledeceg zato sto mnogi igraci napustaju klub a podizu ga novi koji ga nisu zasluzili. Sada im je krivo sto svuda u Evropi se pehar dodeljuje kada se zna prvak kao sto je bio slucaj u Nemackoj ovog vikenda. To je sasvim normalna stvar a i ne znam zasto nekome smeta navijacki autobus i voznja po ulicama Beograda kada svi znamo koliki je broj ljudi koji navijaju za C.Zvezdu nasuprot protivnickim. Pa sam g.Vujosevic je to izjavio u nedavnoj emisiji.

pedja_71

pre 9 godina

U slučaju istog broja bodova timova koji se bore za titulu (i ispadanje, mislim),prvo se gleda međusobni skor. Šta ste zapenili sa tom gol razlikom!

Zlatko

pre 9 godina

Za ovu informaciju znam vec 2 meseca. U svakoj ligi na svetu gol razlika je bitniji kriterijum od medjusobnog susreta... Na sajtu FSS-a lepo pise, clan 5. - utvrdjivanje plasmana na tabeli: http://www.fss.rs/documents/propozicije_Super_lige.pdf

Krenuo da citam od poslednjeg i ovde stao. Kazes "u svakoj ligi".A sta cemo sa Spanijom? Barsa ako dobije Atletiko, prva je zbog medjusobnog duela. Dve stvari mi nisu jasne. Kako to da cela liga smatra da je Zvezda sampion u slucaju istog broja bodova ali zbog bolje gol razlike (cela liga, dakle i ljudi iz Partizana) jedino ovde ljudi svasta pisu? I drugo, logicno je da se sve pripremi unapred, pa ako dodje ocekivano slavi se titula, ako ne dodje nikom nista. Da li mislite da Liverpul nije spremio sampionske majice ili kackete, iako su znali da im je u igri samo poraz Sitija?

dragan

pre 9 godina

Za kraj mi reci onako iz iskustva,kako si podneo ovih 6 godina dominacije,jesi plakao,kmecao,jel ti bilo lakse ili nije?
(doktorov doktor, 12. maj 2014 23:04)

Koliko placete i kukate po svim novinama i zvezdinim vestima tesko da je iko plakao vise od vas realno

RAMBO

pre 9 godina

a i ti bi mogao isto to zajedno sa njima a ne da prozivas ovog što proziva onog. a da preduhitrim sledećeg mogao bih i ja sa vama ali ja već radim 08-20h tako da nemam vremena da vam se pridruzim.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (vlada milić, 12. maj 2014 22:49)

Prike ja radim vec odavno,tako da si zeznuo!Pogresnoj osobi se obracas ako si hteo da ispadnes faca sa tim sto si rekao znaj da nisi,sad odoh na posao a ti sledeci put kad se obracas nekom,obrati se onim kojima bi trebao a ne meni...toliko!

vladimir

pre 9 godina

samo za grobare iz zvanicnog pravilnika FSS i JSL

Изузетно, на крају Првенства, ако је реч о месту које одлучује првака, или
обезбеђује учешће у неком међународном такмичењу, као и о месту које одлучује о
прелазу у нижи степен такмичења, у случају истог броја освојених бодова два или
више тимова пласман на табели се сачињава на основу додатне помоћне табеле од
резултата који су постигнути у међусобним сусретима односних тимова у
првенству.