Utorak, 06.05.2014.

13:16

Lovernj: Čović tražio da me udare

Kapiten Partizana Žofre Lovernj izneo je sumnju da je prvi čovek Crvene zvezde Nebojša Čović tražio od igrača FMP Železnika Smiljanića da ga udari u lice.

Izvor: B92

Lovernj: Èoviæ tražio da me udare IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

119 Komentari

Sortiraj po:

king

pre 9 godina

Sto bi odrastao covek lagao??? Ne razumem pa Covic nije cvecka a to lici na njega kao ni Vujosevic isto. Zasto bio Francuz lagao zato sto je Francuz??? Nije porekao nista sto je uradio ne izvlaci se iz situacije a sa tom izjavom nece ni kaznu ublaziti...

.

pre 9 godina

“Pitao sam igrača Železnika šta će uraditi, a on je rekao da će mi slomiti nos. Sudija koji je stjao pored nije uradio ništa, ne treba nama zaštita sudija, ali tražimo da imamo fer tretman"

Ovo opisuje situaciju pre samog incidenta,zbog toga sto je to Smiljanic navodno rekao ovaj je prisao glavom.Zar neko misli da bi iz cistog mira kada je uzeo loptu da izvede aut tek tako prisao da se obracuna?A i ,stvarno,sudija je bio pored,ako je bila takva komunikacija trebao je odmah da intervenise. A ovo za Covica, pre par nedelja je imao izjavu oko konflikta Tejica i Cekovskog "trebao je jace da ga udari",tako da...

Партизановац

pre 9 godina

Не браним никога иако сам партизановац али ако се овакви немели догађи догађају стално онда јасно треба да се постави питање због чега је то тако.Мада одговор се надмеће какво нам је друштво таква нам је и држава.

Da se zna istina

pre 9 godina

penal za zvezdu...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (grobaricetinje, 6. maj 2014 14:39)

Youtube.......kucas "Srpski kalcopoli jesen 2013\2014"479MR.....pozdrav!

toplomir strujic

pre 9 godina

Sramota. Sudije u fudbalu i u kosarci placeni su ili ucenjeni da unistavaju partizan od onog trenutka kada je veliki Dule pomenuo Vucicevog brata u Utisku nedelje.

Marko

pre 9 godina

Ne budite naivni,Duško(trener Partizan Nis-a)mu je rekao šta da kaže na konferenciji za novinare,da ne bude kao i uvek da on vrši pritisak na Zvezdu i Čovića nego eto igrač je sam rekao.Inače,jasno se vidi na Tv snimku da je gospodin Čović smirivao situaciju.
(Vlada Ilić, 6. maj 2014 14:35)

Pa to moze da misli neko kome neko drugi odredjuje sta ce da kaze i kako ce da misli, a ti kada porastes i shvatis, kao odrasla osoba, da je to, prakticno, nemoguce, bice ti jasno koliko si u zabludi.

Gile

pre 9 godina

Aha... i a ono unosenje u facu Dundjerskom i hvatanje ze medjunozje prilikom izlaska jel mozda i to mozda neka Coviceva fotomontaza ili je mozda CIA, BIA, Vatikan, Vucic...
(Zli jezik, 6. maj 2014 13:41

Ako ne navijas za FMP sto gledas utakmicu? Ako kojim slucajem navijes, nauci malo bolje kako koji igrac izgleda. Dundjerski je onaj sto je dosao sa strane i udario Zoa, a direktor FMP- je onaj sto je tu isto dosao i hteo da ga udari i sto je psovao igrace Partizana, i onaj sto je uhvatio Vujosevica za ruku i izazvao incident zbog kog je Vujosevic iskljucen. Lovernj jeste bio nervozan ali su FMP-ovi igraci celu utakmicu provocirali, skakali za svaki faul kao da je nameran.

Komša

pre 9 godina

Ne znam za Čovića i ne interesuje me.Nije toliko zabrinjavajuć ni sukob igrača na utakmici.
Jesu prljavo igrali protivnički igrači i gledali kako da izbace Žofrija iz ritma.To rade mnogi igrači u svim takmičenjima.Raško je takav bio u HF u Partizanu (sigurno se sećate šta je Vardi radio) a i sada je takav.Sudije to u većem broju slučajeva tolerišu.Žofri je morao kao već iskusan košarkaš to da iskulira.Ok,nije iskulirao i uneo se u lice drugom košarkašu (prislonio mu čelo o čelo).Bez obzira što i takve stvari često prodju da razdvajajanjem sudija je mogao da da obostranu tehničku (bilo je prozivke pre unošenja u lice) ali čak i sa tehničkom samo Žofriju sve bi bilo ok.
Ono o čemu treba raspravljati nije da li je Čović navijao da biju Žofrija ili ne nego činjenica da sudija nije poštovao pravila.Dozvolio je da nekoliko igrača udara Žofrija,da njih nekoliko utrči u teren (Filip Čović i još dvojca su gledali da smire situaciju a ostali napadali) a da niko ne bude isključen.
Dakle,sukob spirtista na terenu nije lepa stvar i ne treba je podržavati,ali nije neobična stvar.Pravila igre su i to predvidela - Žofri,tri igrača koja su ga napadala i oni koji su upali na teren su morali biti isključeni.
Da je sudija bio sudija i da je radio svoj posao mi sada ne bi komentarisali ovu vest.
Ako sudije meča ne budu kažnjene to će otvoriti mogućnost da se ovo često dešava.

mirko

pre 9 godina

Kako nisam bio u hali, a pogotovo blizu incidenta, ne mogu tvrditi da je istina ili laž to što kaže Lovrenj.
Po komentarima reklo bi se da većina simpatizera FMP, ili možda su to zvezdaši, tačno znaju šta nije rekao njihov predsednik, pitam se na osnovu čega.
Mislim da je atmosfera na utakmici bila napeta, a pogotovo nakon Partizanovog vođstva. Domaći tim nije birao sredstva u odbrani, a tuči je predhodio grub faul nad Lovrenjom. Da su Lovrenja napali skro svi igrači FMP, i da ih niko sa strane nije smirivao moglo se videti na tv, naprotiv lik u civilu , neko iz uprave FMP, je raspirivao sukob, a posle se sukobio sa Vujoševićem.
Siguran sam da su igrači bili nahuškani da se potuku, ali ne znam od strane koga od čelnika FMP-a, koliko razumem i Lovrenj samo pretpostavlja.

Ljudska gromada

pre 9 godina

(Da se zna istina, 06. maj 2014 15:10) YouTube,kucas Zvezdanaesterac 1,2,3,zadnjih 6 godina da se zna istina zbog koje ste uspeli da dogurate do drugog mesta,inace bi se borili za plasman od 6-10 mesta!

laki je malo nervozan

pre 9 godina

lovernj je od starta utakmice bio nervozan ,na sta ocigledno utice njegov zamor koji je i doveo do velikog pada njegove forme,koncentracije i mirnoce ...ponasanje njega i bertransa je jako ruzno za gledanje ,nadam se da ce nesto nauciti od iskusnog pavlovica koji je zaista gospodin na terenu i van njega..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (djani, 6. maj 2014 14:05)

Žofri je u startu dobio ličnu grešku iako je bila lična u napadu. U sledećih par minuta dobio je dve lične u napadu ni za šta, pa kasnije još jednu u napadu, pa ko ne bi bio nervozan. Bertansa su izgurivali u aut, bez lične, saplitali, udarali... a obojica su još takoreći klinci. Pavlović je stariji, pa samim tim i smireniji, a i nadobijao se batina u NBA pa je navikao.
Zašto nije priznat koš Tepića od table?

Zašto nije bilo publike iza klupa sa igračima i trenerima? Da pitamo Vladu Jovanovića?

pozicija

pre 9 godina

Dule, ne vredi, ne mozes protiv vetrenjaca. Pusti ih, neka uzmu sve ove sezone, mozda nam skoci zivotni standard. Ne znam samo, ako Dule vec toliko preteruje zasto niko ne sme da ga ostrije kazni, ili recimo diskvalifikuje iz lige skroz. Sta mislite panteri, Dule mozda zna nesto sto vi ne znate.

ZvezdasBD66

pre 9 godina

Nemoguce da su Vujosevica iskljucili, sudije pretjeruju on je valjda "prvi" put iskljucen sinoc! Nagradno piranje : da li neko zna takmicenje(nivo ili ligu) gdje Vujosevic nije vise puta izbacivan!? A

Срби су чудо

pre 9 godina

Јесте Вујошевић тукао судије. Да ли је забрана рада адекватна казна? Јесте али сте заборавили неке ствари. Заборавили сте како је човић тукао возаче ГСБ-а и Градске чистоће кад су штрајковали. Заборавили сте коју је улогу имао у спс-у. Мора да је било супер у Србији док се човке нешто питао.

grobar

pre 9 godina

Ne budite naivni,Duško(trener Partizan Nis-a)mu je rekao šta da kaže na konferenciji za novinare,da ne bude kao i uvek da on vrši pritisak na Zvezdu i Čovića nego eto igrač je sam rekao.Inače,jasno se vidi na Tv snimku da je gospodin Čović smirivao situaciju.
(Vlada Ilić, 06. maj 2014 14:35)

mozda nisi upoznat sa situacijom ali zo kao i bertans i dalo i vesterman pricaju srpski bolje od prestolonaslednika a raZumeju svaku rec savrseno

only

pre 9 godina

Za neznalice sto pisu, a ne znaju. I Leo i Dalo i Zo znaju srpski. Posto Dule ne prica ni engleski ni francuski, hteli su da nauce sprski da bi mogli da komuniciraju sa njim. A o covicu necu trositi reci...

hours of love

pre 9 godina

To sto si rekao za jezik dovoljno govori o tebi. Ako ti godinu i po dana nije dovoljno da naucis reci koje se stalno govore u kosarci, u ovom slucaju tu je glagol udariti, onda mi je jasno koliko skole imas. Za godinu i po dana u Kini, naucio bi da pevas a ne da pricas jezik.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (LARSON, 6. maj 2014 13:56)

Glagol ''udariti'' se stalno koristi u kosarci ???
A u boksu se stalno koristi termin ''Nosena lopta'', jel ?

Vlada Ilić

pre 9 godina

Ne budite naivni,Duško(trener Partizan Nis-a)mu je rekao šta da kaže na konferenciji za novinare,da ne bude kao i uvek da on vrši pritisak na Zvezdu i Čovića nego eto igrač je sam rekao.Inače,jasno se vidi na Tv snimku da je gospodin Čović smirivao situaciju.

lemilivoskodi

pre 9 godina

Ono šta sam ja video na snimku nema blage veze sa ovim što je Lovernj rekao. Lovernj se sprema da izvede aut. Lopta je kod sudije. Lovernj i Smiljanić su u verbalnom sukobu i Lovernj tada nepristojno gestikulira sa rukom na svojim genitalijama. Zbog toga dobija tehničku od sudije koji je bio na manje od pola metra od njega i čim sudija kreće do zapisničkog stola nasrće na Smiljanića.
Šta se posle dešavalo nije ni bitno jer o tome kapiten Partizana nije ni pričao, a Dunđerski je dobio zasluženu kaznu (malo zakasnelu), kao i sudija Jovčić koji je propustio da isključi odmah Dunđerskog kao i par igrača FMP-a koji su sa klupe utrčali na teren.
Svako objektivan ko pogleda snimak videće o čemu pričam. Mislim da lažima ne može ništa dobro da se postigne niti da se smire strasti. Kapitenu košarkaške institucije evropskog značaja ne priliči da ovako laže i zbog toga, posebno imajući u vidu značaj njegove uloge kao kapitena treba biti ponovo, još strožije kažnjen.

djani

pre 9 godina

lovernj je od starta utakmice bio nervozan ,na sta ocigledno utice njegov zamor koji je i doveo do velikog pada njegove forme,koncentracije i mirnoce ...ponasanje njega i bertransa je jako ruzno za gledanje ,nadam se da ce nesto nauciti od iskusnog pavlovica koji je zaista gospodin na terenu i van njega..

sofronije

pre 9 godina

Zar vi mislite bi igrac dozvolio da se srozava izmisljenim izjavama. Plus je decko stranac i moze da ode kad hoce, znaci nema razloga da slusa nekoga i da mu neko puni glavu. Medjutim, vidim vasu taktiku, ako se podsmevate decaku koji vice "Vuk" onda to niko vise ne uzima za ozbiljno. Lepo vas je konvertovao gazda, svaka mu cast.

samo da dodam

pre 9 godina

Bravo, Covke - tako se to radi! Usao je u glavu svih igraca, navijaca i trenera KK Partizan, svi sada razmisljaju samo o Covicu - tako se to radi, care!!

Radonja i ekipa rade u miru, o njima se ne razmislja, o njima se prica samo kad su utakmice (kako bi i trebalo da bude), nema ih u zutoj stampi, nema senzacionalistickih izjava - tata Cova je svu paznju odvukao ka sebi da bi ekipa radila u miru.
(One night in May, 6. maj 2014 13:25)

... i gubi najvažnije utakmice...


P.S. A Đenka i izvesna gospoda u kafiću?

emirati

pre 9 godina

Juce sam napisao komentar o tome.Kazes najlosijem svom igracu da izazove incident sa najboljim protivnickim i sudija izbaci oba igraca.Ko je tu u gubitku,a ko u dobitku ?

LARSON

pre 9 godina

Čestitam g. Lovernju, naučio je srpski najbrže od svih stranaca na ovim prostorima. Vidi se ko mu je bio mentor. (Ognjen, 06. maj 2014 13:33)

To sto si rekao za jezik dovoljno govori o tebi. Ako ti godinu i po dana nije dovoljno da naucis reci koje se stalno govore u kosarci, u ovom slucaju tu je glagol udariti, onda mi je jasno koliko skole imas. Za godinu i po dana u Kini, naucio bi da pevas a ne da pricas jezik.

fetty

pre 9 godina

Neverovatno... Covek provocira hvata se za medjunozje i unosi se u facu igracu fmp-a, i sad kao Covic dao instrukcije da ga igrac fmp-a udari... Klasicni Vujosevicevski spin... Ajde daj jedan razlog samo zasto bi Covic to radio...

zlotrov

pre 9 godina

Daj bre, dokle vise ovako nesto i ovakve izjave. Pa ovo vise nije sport, ovo je ljaganje i blacenje samo. Ovo je samo zato sto imamo "2 kluba" oko kojih se sve vrti. Sve se svelo na "rekla, kazala", "nisam ja kriv, on je" . Sramota bre.

zoranS

pre 9 godina

Ovo prelazi sve granice normalnog,ovo je uvod u ratno stanje..navijam za Partizan,bio sam na utakmici,ništa od ovog što je rekao nije tačno..on je totalno van forme+nervira ga uloga i to što se lopte guraju Gagiću. Nije FER!

zvezda

pre 9 godina

Xaxaxaxaxa Xaxaxaxaxa Xaxaxaxaxa.... sta sve nece smisliti. Pa kako vas bre nije sramota????? Barem malo ponosa da imate.... ccccccccc a grobari se i dalje dive svom treneru?!?!?!?!

Vladimir

pre 9 godina

Sam isprovocirao tucu i sad jos laze, Generalno vi i Zvezda ste sramota sporta i sramota je da zivite na grbaci ovog naroda, pod hitno zatvoriti dok se ne nadje neki privatni nvestitor

Vax

pre 9 godina

Pogledajte snimak. Pre nego sto je doslo do incidenta, Lovernj stoji ispod kosa i u jednom trenutku se okrece prema Covicu koji nesto dobacuje a onda dolazi do sukoba sa Smiljanicem. Umesto teorija zavere bolje pogledajte snimak!

Играјте баскет,ман'те се глупости

pre 9 godina

Готово сам сигуран да је ово највећа будалаштина коју сам чуо...

One night in May

pre 9 godina

Bravo, Covke - tako se to radi! Usao je u glavu svih igraca, navijaca i trenera KK Partizan, svi sada razmisljaju samo o Covicu - tako se to radi, care!!

Radonja i ekipa rade u miru, o njima se ne razmislja, o njima se prica samo kad su utakmice (kako bi i trebalo da bude), nema ih u zutoj stampi, nema senzacionalistickih izjava - tata Cova je svu paznju odvukao ka sebi da bi ekipa radila u miru.

MA UDRI PO INSTITUCIJI

pre 9 godina

@“Pitao sam igrača Železnika šta će uraditi, a on je rekao da će mi slomiti nos. Sudija koji je stjao pored nije uradio ništa, ne treba nama zaštita sudija, ali tražimo da imamo fer tretman",
ipak mislim da te covic gurnuo na Smiljanica , ahahahaha

NBGD

pre 9 godina

Auuuuuu,koliko ste vi postali psiho ekipa,strasno. Svu krivicu za sve ovo sto se desava u nasoj kosarci prvo krivim Vujosevica ona Covica,a ponajvise KSS jer ih nije izbacio iz sveta kosarke na barem 6 meseci,a imali su materijala. Upropastili su predivan sport.

Gadna vremena, prijatelju moj

pre 9 godina

Čime se služi "prvi čovek" a šta li tek rade drugi i treći? A da naučite malo košarke vam ne pada na pamet?

Zli jezik

pre 9 godina

Aha... i a ono unosenje u facu Dundjerskom i hvatanje ze medjunozje prilikom izlaska jel mozda i to mozda neka Coviceva fotomontaza ili je mozda CIA, BIA, Vatikan, Vucic...

100 PENALA HOCU JA !

pre 9 godina

Hajde ti druze za ovakve optuzbe da odgovaras malo pred sudom!
nece vam proci ova vasa fabrika lazi!
Posle prebijanja sudija ovo uopste ne treba da nas cudi od partizana.
Hoce li drzava reagovati ?!

?

pre 9 godina

skoro sam siguran? setio se posle 2 dana da je mozda cuo?

pa sto si onda ti njega udario u nos a ne on tebe?

pogledati ponasanje lovernja pre nego sto je bilo kakva frka pocela, sramno...

Fear The Beard

pre 9 godina

Ako je ovo istinito onda je stvarno košarka dodirnula dno, a i da nije dodirnula je dno zbog Čovića i Vujoševića.
Postoji mogućnost i da je Lovernj dobio instrukcije da ovo kaže na pres konferenciji, nije morao baš on biti na njoj pre utakmice sa Megom.
U svakom slučaju dno.

vladabgd

pre 9 godina

Eeeee, bruka da je i on sad kriv za to! Taj koji ti je to rekao da izjavis,slagao te!
P.s. Da budem sasvim jasan,navijam za Zvezdu i nisam nikad nešto bio oduševljen Covicem...

delija iz pg

pre 9 godina

ovo je više smiješno. 80-90%:)))) pa ako nisi siguran šta pričaš onda ili ti je na procenat uticao Vujošević, koji vam ispirao mozgove zbog njegovih neuspijeha. dajte momci igrajte i pustite pritisak koji vam pravi trener. FMP niste mogli opušteno da pobijedite i žali te se na suđenje. Na šta ste spali i to samo zbog jednog čovjeka. Ne volim Čovića ali čisto sumnjam da je rekao udari ga po licu....

Bahati

pre 9 godina

Uloga Fmp-a 2 u ligi je da povredi nekog od igraca Partizana i tako olaksaju posao centrali. U pravu je Dule sto ne izvodi najbitnije igrace protiv njih. Sledeci put igrati sa 3. postavom protiv njih po cenu gubitka utakmice. Ucescem 2 kluba istog vlasnika je apsolutno narusena regularnost takmicenja.

?

pre 9 godina

skoro sam siguran? setio se posle 2 dana da je mozda cuo?

pa sto si onda ti njega udario u nos a ne on tebe?

pogledati ponasanje lovernja pre nego sto je bilo kakva frka pocela, sramno...

emirati

pre 9 godina

Juce sam napisao komentar o tome.Kazes najlosijem svom igracu da izazove incident sa najboljim protivnickim i sudija izbaci oba igraca.Ko je tu u gubitku,a ko u dobitku ?

Vax

pre 9 godina

Pogledajte snimak. Pre nego sto je doslo do incidenta, Lovernj stoji ispod kosa i u jednom trenutku se okrece prema Covicu koji nesto dobacuje a onda dolazi do sukoba sa Smiljanicem. Umesto teorija zavere bolje pogledajte snimak!

NBGD

pre 9 godina

Auuuuuu,koliko ste vi postali psiho ekipa,strasno. Svu krivicu za sve ovo sto se desava u nasoj kosarci prvo krivim Vujosevica ona Covica,a ponajvise KSS jer ih nije izbacio iz sveta kosarke na barem 6 meseci,a imali su materijala. Upropastili su predivan sport.

Bahati

pre 9 godina

Uloga Fmp-a 2 u ligi je da povredi nekog od igraca Partizana i tako olaksaju posao centrali. U pravu je Dule sto ne izvodi najbitnije igrace protiv njih. Sledeci put igrati sa 3. postavom protiv njih po cenu gubitka utakmice. Ucescem 2 kluba istog vlasnika je apsolutno narusena regularnost takmicenja.

fetty

pre 9 godina

Neverovatno... Covek provocira hvata se za medjunozje i unosi se u facu igracu fmp-a, i sad kao Covic dao instrukcije da ga igrac fmp-a udari... Klasicni Vujosevicevski spin... Ajde daj jedan razlog samo zasto bi Covic to radio...

Играјте баскет,ман'те се глупости

pre 9 godina

Готово сам сигуран да је ово највећа будалаштина коју сам чуо...

djani

pre 9 godina

lovernj je od starta utakmice bio nervozan ,na sta ocigledno utice njegov zamor koji je i doveo do velikog pada njegove forme,koncentracije i mirnoce ...ponasanje njega i bertransa je jako ruzno za gledanje ,nadam se da ce nesto nauciti od iskusnog pavlovica koji je zaista gospodin na terenu i van njega..

Komša

pre 9 godina

Ne znam za Čovića i ne interesuje me.Nije toliko zabrinjavajuć ni sukob igrača na utakmici.
Jesu prljavo igrali protivnički igrači i gledali kako da izbace Žofrija iz ritma.To rade mnogi igrači u svim takmičenjima.Raško je takav bio u HF u Partizanu (sigurno se sećate šta je Vardi radio) a i sada je takav.Sudije to u većem broju slučajeva tolerišu.Žofri je morao kao već iskusan košarkaš to da iskulira.Ok,nije iskulirao i uneo se u lice drugom košarkašu (prislonio mu čelo o čelo).Bez obzira što i takve stvari često prodju da razdvajajanjem sudija je mogao da da obostranu tehničku (bilo je prozivke pre unošenja u lice) ali čak i sa tehničkom samo Žofriju sve bi bilo ok.
Ono o čemu treba raspravljati nije da li je Čović navijao da biju Žofrija ili ne nego činjenica da sudija nije poštovao pravila.Dozvolio je da nekoliko igrača udara Žofrija,da njih nekoliko utrči u teren (Filip Čović i još dvojca su gledali da smire situaciju a ostali napadali) a da niko ne bude isključen.
Dakle,sukob spirtista na terenu nije lepa stvar i ne treba je podržavati,ali nije neobična stvar.Pravila igre su i to predvidela - Žofri,tri igrača koja su ga napadala i oni koji su upali na teren su morali biti isključeni.
Da je sudija bio sudija i da je radio svoj posao mi sada ne bi komentarisali ovu vest.
Ako sudije meča ne budu kažnjene to će otvoriti mogućnost da se ovo često dešava.

vladabgd

pre 9 godina

Eeeee, bruka da je i on sad kriv za to! Taj koji ti je to rekao da izjavis,slagao te!
P.s. Da budem sasvim jasan,navijam za Zvezdu i nisam nikad nešto bio oduševljen Covicem...

zvezda

pre 9 godina

Xaxaxaxaxa Xaxaxaxaxa Xaxaxaxaxa.... sta sve nece smisliti. Pa kako vas bre nije sramota????? Barem malo ponosa da imate.... ccccccccc a grobari se i dalje dive svom treneru?!?!?!?!

Zli jezik

pre 9 godina

Aha... i a ono unosenje u facu Dundjerskom i hvatanje ze medjunozje prilikom izlaska jel mozda i to mozda neka Coviceva fotomontaza ili je mozda CIA, BIA, Vatikan, Vucic...

zlotrov

pre 9 godina

Daj bre, dokle vise ovako nesto i ovakve izjave. Pa ovo vise nije sport, ovo je ljaganje i blacenje samo. Ovo je samo zato sto imamo "2 kluba" oko kojih se sve vrti. Sve se svelo na "rekla, kazala", "nisam ja kriv, on je" . Sramota bre.

zoranS

pre 9 godina

Ovo prelazi sve granice normalnog,ovo je uvod u ratno stanje..navijam za Partizan,bio sam na utakmici,ništa od ovog što je rekao nije tačno..on je totalno van forme+nervira ga uloga i to što se lopte guraju Gagiću. Nije FER!

LARSON

pre 9 godina

Čestitam g. Lovernju, naučio je srpski najbrže od svih stranaca na ovim prostorima. Vidi se ko mu je bio mentor. (Ognjen, 06. maj 2014 13:33)

To sto si rekao za jezik dovoljno govori o tebi. Ako ti godinu i po dana nije dovoljno da naucis reci koje se stalno govore u kosarci, u ovom slucaju tu je glagol udariti, onda mi je jasno koliko skole imas. Za godinu i po dana u Kini, naucio bi da pevas a ne da pricas jezik.

100 PENALA HOCU JA !

pre 9 godina

Hajde ti druze za ovakve optuzbe da odgovaras malo pred sudom!
nece vam proci ova vasa fabrika lazi!
Posle prebijanja sudija ovo uopste ne treba da nas cudi od partizana.
Hoce li drzava reagovati ?!

MA UDRI PO INSTITUCIJI

pre 9 godina

@“Pitao sam igrača Železnika šta će uraditi, a on je rekao da će mi slomiti nos. Sudija koji je stjao pored nije uradio ništa, ne treba nama zaštita sudija, ali tražimo da imamo fer tretman",
ipak mislim da te covic gurnuo na Smiljanica , ahahahaha

One night in May

pre 9 godina

Bravo, Covke - tako se to radi! Usao je u glavu svih igraca, navijaca i trenera KK Partizan, svi sada razmisljaju samo o Covicu - tako se to radi, care!!

Radonja i ekipa rade u miru, o njima se ne razmislja, o njima se prica samo kad su utakmice (kako bi i trebalo da bude), nema ih u zutoj stampi, nema senzacionalistickih izjava - tata Cova je svu paznju odvukao ka sebi da bi ekipa radila u miru.

grobar

pre 9 godina

Ne budite naivni,Duško(trener Partizan Nis-a)mu je rekao šta da kaže na konferenciji za novinare,da ne bude kao i uvek da on vrši pritisak na Zvezdu i Čovića nego eto igrač je sam rekao.Inače,jasno se vidi na Tv snimku da je gospodin Čović smirivao situaciju.
(Vlada Ilić, 06. maj 2014 14:35)

mozda nisi upoznat sa situacijom ali zo kao i bertans i dalo i vesterman pricaju srpski bolje od prestolonaslednika a raZumeju svaku rec savrseno

delija iz pg

pre 9 godina

ovo je više smiješno. 80-90%:)))) pa ako nisi siguran šta pričaš onda ili ti je na procenat uticao Vujošević, koji vam ispirao mozgove zbog njegovih neuspijeha. dajte momci igrajte i pustite pritisak koji vam pravi trener. FMP niste mogli opušteno da pobijedite i žali te se na suđenje. Na šta ste spali i to samo zbog jednog čovjeka. Ne volim Čovića ali čisto sumnjam da je rekao udari ga po licu....

samo da dodam

pre 9 godina

Bravo, Covke - tako se to radi! Usao je u glavu svih igraca, navijaca i trenera KK Partizan, svi sada razmisljaju samo o Covicu - tako se to radi, care!!

Radonja i ekipa rade u miru, o njima se ne razmislja, o njima se prica samo kad su utakmice (kako bi i trebalo da bude), nema ih u zutoj stampi, nema senzacionalistickih izjava - tata Cova je svu paznju odvukao ka sebi da bi ekipa radila u miru.
(One night in May, 6. maj 2014 13:25)

... i gubi najvažnije utakmice...


P.S. A Đenka i izvesna gospoda u kafiću?

hours of love

pre 9 godina

To sto si rekao za jezik dovoljno govori o tebi. Ako ti godinu i po dana nije dovoljno da naucis reci koje se stalno govore u kosarci, u ovom slucaju tu je glagol udariti, onda mi je jasno koliko skole imas. Za godinu i po dana u Kini, naucio bi da pevas a ne da pricas jezik.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (LARSON, 6. maj 2014 13:56)

Glagol ''udariti'' se stalno koristi u kosarci ???
A u boksu se stalno koristi termin ''Nosena lopta'', jel ?

laki je malo nervozan

pre 9 godina

lovernj je od starta utakmice bio nervozan ,na sta ocigledno utice njegov zamor koji je i doveo do velikog pada njegove forme,koncentracije i mirnoce ...ponasanje njega i bertransa je jako ruzno za gledanje ,nadam se da ce nesto nauciti od iskusnog pavlovica koji je zaista gospodin na terenu i van njega..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (djani, 6. maj 2014 14:05)

Žofri je u startu dobio ličnu grešku iako je bila lična u napadu. U sledećih par minuta dobio je dve lične u napadu ni za šta, pa kasnije još jednu u napadu, pa ko ne bi bio nervozan. Bertansa su izgurivali u aut, bez lične, saplitali, udarali... a obojica su još takoreći klinci. Pavlović je stariji, pa samim tim i smireniji, a i nadobijao se batina u NBA pa je navikao.
Zašto nije priznat koš Tepića od table?

Zašto nije bilo publike iza klupa sa igračima i trenerima? Da pitamo Vladu Jovanovića?

Срби су чудо

pre 9 godina

Јесте Вујошевић тукао судије. Да ли је забрана рада адекватна казна? Јесте али сте заборавили неке ствари. Заборавили сте како је човић тукао возаче ГСБ-а и Градске чистоће кад су штрајковали. Заборавили сте коју је улогу имао у спс-у. Мора да је било супер у Србији док се човке нешто питао.

sofronije

pre 9 godina

Zar vi mislite bi igrac dozvolio da se srozava izmisljenim izjavama. Plus je decko stranac i moze da ode kad hoce, znaci nema razloga da slusa nekoga i da mu neko puni glavu. Medjutim, vidim vasu taktiku, ako se podsmevate decaku koji vice "Vuk" onda to niko vise ne uzima za ozbiljno. Lepo vas je konvertovao gazda, svaka mu cast.

only

pre 9 godina

Za neznalice sto pisu, a ne znaju. I Leo i Dalo i Zo znaju srpski. Posto Dule ne prica ni engleski ni francuski, hteli su da nauce sprski da bi mogli da komuniciraju sa njim. A o covicu necu trositi reci...

Vlada Ilić

pre 9 godina

Ne budite naivni,Duško(trener Partizan Nis-a)mu je rekao šta da kaže na konferenciji za novinare,da ne bude kao i uvek da on vrši pritisak na Zvezdu i Čovića nego eto igrač je sam rekao.Inače,jasno se vidi na Tv snimku da je gospodin Čović smirivao situaciju.

toplomir strujic

pre 9 godina

Sramota. Sudije u fudbalu i u kosarci placeni su ili ucenjeni da unistavaju partizan od onog trenutka kada je veliki Dule pomenuo Vucicevog brata u Utisku nedelje.

Fear The Beard

pre 9 godina

Ako je ovo istinito onda je stvarno košarka dodirnula dno, a i da nije dodirnula je dno zbog Čovića i Vujoševića.
Postoji mogućnost i da je Lovernj dobio instrukcije da ovo kaže na pres konferenciji, nije morao baš on biti na njoj pre utakmice sa Megom.
U svakom slučaju dno.

lemilivoskodi

pre 9 godina

Ono šta sam ja video na snimku nema blage veze sa ovim što je Lovernj rekao. Lovernj se sprema da izvede aut. Lopta je kod sudije. Lovernj i Smiljanić su u verbalnom sukobu i Lovernj tada nepristojno gestikulira sa rukom na svojim genitalijama. Zbog toga dobija tehničku od sudije koji je bio na manje od pola metra od njega i čim sudija kreće do zapisničkog stola nasrće na Smiljanića.
Šta se posle dešavalo nije ni bitno jer o tome kapiten Partizana nije ni pričao, a Dunđerski je dobio zasluženu kaznu (malo zakasnelu), kao i sudija Jovčić koji je propustio da isključi odmah Dunđerskog kao i par igrača FMP-a koji su sa klupe utrčali na teren.
Svako objektivan ko pogleda snimak videće o čemu pričam. Mislim da lažima ne može ništa dobro da se postigne niti da se smire strasti. Kapitenu košarkaške institucije evropskog značaja ne priliči da ovako laže i zbog toga, posebno imajući u vidu značaj njegove uloge kao kapitena treba biti ponovo, još strožije kažnjen.

Gile

pre 9 godina

Aha... i a ono unosenje u facu Dundjerskom i hvatanje ze medjunozje prilikom izlaska jel mozda i to mozda neka Coviceva fotomontaza ili je mozda CIA, BIA, Vatikan, Vucic...
(Zli jezik, 6. maj 2014 13:41

Ako ne navijas za FMP sto gledas utakmicu? Ako kojim slucajem navijes, nauci malo bolje kako koji igrac izgleda. Dundjerski je onaj sto je dosao sa strane i udario Zoa, a direktor FMP- je onaj sto je tu isto dosao i hteo da ga udari i sto je psovao igrace Partizana, i onaj sto je uhvatio Vujosevica za ruku i izazvao incident zbog kog je Vujosevic iskljucen. Lovernj jeste bio nervozan ali su FMP-ovi igraci celu utakmicu provocirali, skakali za svaki faul kao da je nameran.

Ljudska gromada

pre 9 godina

(Da se zna istina, 06. maj 2014 15:10) YouTube,kucas Zvezdanaesterac 1,2,3,zadnjih 6 godina da se zna istina zbog koje ste uspeli da dogurate do drugog mesta,inace bi se borili za plasman od 6-10 mesta!

Gadna vremena, prijatelju moj

pre 9 godina

Čime se služi "prvi čovek" a šta li tek rade drugi i treći? A da naučite malo košarke vam ne pada na pamet?

Da se zna istina

pre 9 godina

penal za zvezdu...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (grobaricetinje, 6. maj 2014 14:39)

Youtube.......kucas "Srpski kalcopoli jesen 2013\2014"479MR.....pozdrav!

ZvezdasBD66

pre 9 godina

Nemoguce da su Vujosevica iskljucili, sudije pretjeruju on je valjda "prvi" put iskljucen sinoc! Nagradno piranje : da li neko zna takmicenje(nivo ili ligu) gdje Vujosevic nije vise puta izbacivan!? A

pozicija

pre 9 godina

Dule, ne vredi, ne mozes protiv vetrenjaca. Pusti ih, neka uzmu sve ove sezone, mozda nam skoci zivotni standard. Ne znam samo, ako Dule vec toliko preteruje zasto niko ne sme da ga ostrije kazni, ili recimo diskvalifikuje iz lige skroz. Sta mislite panteri, Dule mozda zna nesto sto vi ne znate.

mirko

pre 9 godina

Kako nisam bio u hali, a pogotovo blizu incidenta, ne mogu tvrditi da je istina ili laž to što kaže Lovrenj.
Po komentarima reklo bi se da većina simpatizera FMP, ili možda su to zvezdaši, tačno znaju šta nije rekao njihov predsednik, pitam se na osnovu čega.
Mislim da je atmosfera na utakmici bila napeta, a pogotovo nakon Partizanovog vođstva. Domaći tim nije birao sredstva u odbrani, a tuči je predhodio grub faul nad Lovrenjom. Da su Lovrenja napali skro svi igrači FMP, i da ih niko sa strane nije smirivao moglo se videti na tv, naprotiv lik u civilu , neko iz uprave FMP, je raspirivao sukob, a posle se sukobio sa Vujoševićem.
Siguran sam da su igrači bili nahuškani da se potuku, ali ne znam od strane koga od čelnika FMP-a, koliko razumem i Lovrenj samo pretpostavlja.

Vladimir

pre 9 godina

Sam isprovocirao tucu i sad jos laze, Generalno vi i Zvezda ste sramota sporta i sramota je da zivite na grbaci ovog naroda, pod hitno zatvoriti dok se ne nadje neki privatni nvestitor

Партизановац

pre 9 godina

Не браним никога иако сам партизановац али ако се овакви немели догађи догађају стално онда јасно треба да се постави питање због чега је то тако.Мада одговор се надмеће какво нам је друштво таква нам је и држава.

Marko

pre 9 godina

Ne budite naivni,Duško(trener Partizan Nis-a)mu je rekao šta da kaže na konferenciji za novinare,da ne bude kao i uvek da on vrši pritisak na Zvezdu i Čovića nego eto igrač je sam rekao.Inače,jasno se vidi na Tv snimku da je gospodin Čović smirivao situaciju.
(Vlada Ilić, 6. maj 2014 14:35)

Pa to moze da misli neko kome neko drugi odredjuje sta ce da kaze i kako ce da misli, a ti kada porastes i shvatis, kao odrasla osoba, da je to, prakticno, nemoguce, bice ti jasno koliko si u zabludi.

.

pre 9 godina

“Pitao sam igrača Železnika šta će uraditi, a on je rekao da će mi slomiti nos. Sudija koji je stjao pored nije uradio ništa, ne treba nama zaštita sudija, ali tražimo da imamo fer tretman"

Ovo opisuje situaciju pre samog incidenta,zbog toga sto je to Smiljanic navodno rekao ovaj je prisao glavom.Zar neko misli da bi iz cistog mira kada je uzeo loptu da izvede aut tek tako prisao da se obracuna?A i ,stvarno,sudija je bio pored,ako je bila takva komunikacija trebao je odmah da intervenise. A ovo za Covica, pre par nedelja je imao izjavu oko konflikta Tejica i Cekovskog "trebao je jace da ga udari",tako da...

king

pre 9 godina

Sto bi odrastao covek lagao??? Ne razumem pa Covic nije cvecka a to lici na njega kao ni Vujosevic isto. Zasto bio Francuz lagao zato sto je Francuz??? Nije porekao nista sto je uradio ne izvlaci se iz situacije a sa tom izjavom nece ni kaznu ublaziti...

?

pre 9 godina

skoro sam siguran? setio se posle 2 dana da je mozda cuo?

pa sto si onda ti njega udario u nos a ne on tebe?

pogledati ponasanje lovernja pre nego sto je bilo kakva frka pocela, sramno...

Bahati

pre 9 godina

Uloga Fmp-a 2 u ligi je da povredi nekog od igraca Partizana i tako olaksaju posao centrali. U pravu je Dule sto ne izvodi najbitnije igrace protiv njih. Sledeci put igrati sa 3. postavom protiv njih po cenu gubitka utakmice. Ucescem 2 kluba istog vlasnika je apsolutno narusena regularnost takmicenja.

fetty

pre 9 godina

Neverovatno... Covek provocira hvata se za medjunozje i unosi se u facu igracu fmp-a, i sad kao Covic dao instrukcije da ga igrac fmp-a udari... Klasicni Vujosevicevski spin... Ajde daj jedan razlog samo zasto bi Covic to radio...

vladabgd

pre 9 godina

Eeeee, bruka da je i on sad kriv za to! Taj koji ti je to rekao da izjavis,slagao te!
P.s. Da budem sasvim jasan,navijam za Zvezdu i nisam nikad nešto bio oduševljen Covicem...

NBGD

pre 9 godina

Auuuuuu,koliko ste vi postali psiho ekipa,strasno. Svu krivicu za sve ovo sto se desava u nasoj kosarci prvo krivim Vujosevica ona Covica,a ponajvise KSS jer ih nije izbacio iz sveta kosarke na barem 6 meseci,a imali su materijala. Upropastili su predivan sport.

zoranS

pre 9 godina

Ovo prelazi sve granice normalnog,ovo je uvod u ratno stanje..navijam za Partizan,bio sam na utakmici,ništa od ovog što je rekao nije tačno..on je totalno van forme+nervira ga uloga i to što se lopte guraju Gagiću. Nije FER!

Играјте баскет,ман'те се глупости

pre 9 godina

Готово сам сигуран да је ово највећа будалаштина коју сам чуо...

emirati

pre 9 godina

Juce sam napisao komentar o tome.Kazes najlosijem svom igracu da izazove incident sa najboljim protivnickim i sudija izbaci oba igraca.Ko je tu u gubitku,a ko u dobitku ?

zvezda

pre 9 godina

Xaxaxaxaxa Xaxaxaxaxa Xaxaxaxaxa.... sta sve nece smisliti. Pa kako vas bre nije sramota????? Barem malo ponosa da imate.... ccccccccc a grobari se i dalje dive svom treneru?!?!?!?!

Vax

pre 9 godina

Pogledajte snimak. Pre nego sto je doslo do incidenta, Lovernj stoji ispod kosa i u jednom trenutku se okrece prema Covicu koji nesto dobacuje a onda dolazi do sukoba sa Smiljanicem. Umesto teorija zavere bolje pogledajte snimak!

Zli jezik

pre 9 godina

Aha... i a ono unosenje u facu Dundjerskom i hvatanje ze medjunozje prilikom izlaska jel mozda i to mozda neka Coviceva fotomontaza ili je mozda CIA, BIA, Vatikan, Vucic...

djani

pre 9 godina

lovernj je od starta utakmice bio nervozan ,na sta ocigledno utice njegov zamor koji je i doveo do velikog pada njegove forme,koncentracije i mirnoce ...ponasanje njega i bertransa je jako ruzno za gledanje ,nadam se da ce nesto nauciti od iskusnog pavlovica koji je zaista gospodin na terenu i van njega..

One night in May

pre 9 godina

Bravo, Covke - tako se to radi! Usao je u glavu svih igraca, navijaca i trenera KK Partizan, svi sada razmisljaju samo o Covicu - tako se to radi, care!!

Radonja i ekipa rade u miru, o njima se ne razmislja, o njima se prica samo kad su utakmice (kako bi i trebalo da bude), nema ih u zutoj stampi, nema senzacionalistickih izjava - tata Cova je svu paznju odvukao ka sebi da bi ekipa radila u miru.

LARSON

pre 9 godina

Čestitam g. Lovernju, naučio je srpski najbrže od svih stranaca na ovim prostorima. Vidi se ko mu je bio mentor. (Ognjen, 06. maj 2014 13:33)

To sto si rekao za jezik dovoljno govori o tebi. Ako ti godinu i po dana nije dovoljno da naucis reci koje se stalno govore u kosarci, u ovom slucaju tu je glagol udariti, onda mi je jasno koliko skole imas. Za godinu i po dana u Kini, naucio bi da pevas a ne da pricas jezik.

delija iz pg

pre 9 godina

ovo je više smiješno. 80-90%:)))) pa ako nisi siguran šta pričaš onda ili ti je na procenat uticao Vujošević, koji vam ispirao mozgove zbog njegovih neuspijeha. dajte momci igrajte i pustite pritisak koji vam pravi trener. FMP niste mogli opušteno da pobijedite i žali te se na suđenje. Na šta ste spali i to samo zbog jednog čovjeka. Ne volim Čovića ali čisto sumnjam da je rekao udari ga po licu....

100 PENALA HOCU JA !

pre 9 godina

Hajde ti druze za ovakve optuzbe da odgovaras malo pred sudom!
nece vam proci ova vasa fabrika lazi!
Posle prebijanja sudija ovo uopste ne treba da nas cudi od partizana.
Hoce li drzava reagovati ?!

Vladimir

pre 9 godina

Sam isprovocirao tucu i sad jos laze, Generalno vi i Zvezda ste sramota sporta i sramota je da zivite na grbaci ovog naroda, pod hitno zatvoriti dok se ne nadje neki privatni nvestitor

zlotrov

pre 9 godina

Daj bre, dokle vise ovako nesto i ovakve izjave. Pa ovo vise nije sport, ovo je ljaganje i blacenje samo. Ovo je samo zato sto imamo "2 kluba" oko kojih se sve vrti. Sve se svelo na "rekla, kazala", "nisam ja kriv, on je" . Sramota bre.

Vlada Ilić

pre 9 godina

Ne budite naivni,Duško(trener Partizan Nis-a)mu je rekao šta da kaže na konferenciji za novinare,da ne bude kao i uvek da on vrši pritisak na Zvezdu i Čovića nego eto igrač je sam rekao.Inače,jasno se vidi na Tv snimku da je gospodin Čović smirivao situaciju.

MA UDRI PO INSTITUCIJI

pre 9 godina

@“Pitao sam igrača Železnika šta će uraditi, a on je rekao da će mi slomiti nos. Sudija koji je stjao pored nije uradio ništa, ne treba nama zaštita sudija, ali tražimo da imamo fer tretman",
ipak mislim da te covic gurnuo na Smiljanica , ahahahaha

Ljudska gromada

pre 9 godina

(Da se zna istina, 06. maj 2014 15:10) YouTube,kucas Zvezdanaesterac 1,2,3,zadnjih 6 godina da se zna istina zbog koje ste uspeli da dogurate do drugog mesta,inace bi se borili za plasman od 6-10 mesta!

Gadna vremena, prijatelju moj

pre 9 godina

Čime se služi "prvi čovek" a šta li tek rade drugi i treći? A da naučite malo košarke vam ne pada na pamet?

Da se zna istina

pre 9 godina

penal za zvezdu...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (grobaricetinje, 6. maj 2014 14:39)

Youtube.......kucas "Srpski kalcopoli jesen 2013\2014"479MR.....pozdrav!

Fear The Beard

pre 9 godina

Ako je ovo istinito onda je stvarno košarka dodirnula dno, a i da nije dodirnula je dno zbog Čovića i Vujoševića.
Postoji mogućnost i da je Lovernj dobio instrukcije da ovo kaže na pres konferenciji, nije morao baš on biti na njoj pre utakmice sa Megom.
U svakom slučaju dno.

samo da dodam

pre 9 godina

Bravo, Covke - tako se to radi! Usao je u glavu svih igraca, navijaca i trenera KK Partizan, svi sada razmisljaju samo o Covicu - tako se to radi, care!!

Radonja i ekipa rade u miru, o njima se ne razmislja, o njima se prica samo kad su utakmice (kako bi i trebalo da bude), nema ih u zutoj stampi, nema senzacionalistickih izjava - tata Cova je svu paznju odvukao ka sebi da bi ekipa radila u miru.
(One night in May, 6. maj 2014 13:25)

... i gubi najvažnije utakmice...


P.S. A Đenka i izvesna gospoda u kafiću?

lemilivoskodi

pre 9 godina

Ono šta sam ja video na snimku nema blage veze sa ovim što je Lovernj rekao. Lovernj se sprema da izvede aut. Lopta je kod sudije. Lovernj i Smiljanić su u verbalnom sukobu i Lovernj tada nepristojno gestikulira sa rukom na svojim genitalijama. Zbog toga dobija tehničku od sudije koji je bio na manje od pola metra od njega i čim sudija kreće do zapisničkog stola nasrće na Smiljanića.
Šta se posle dešavalo nije ni bitno jer o tome kapiten Partizana nije ni pričao, a Dunđerski je dobio zasluženu kaznu (malo zakasnelu), kao i sudija Jovčić koji je propustio da isključi odmah Dunđerskog kao i par igrača FMP-a koji su sa klupe utrčali na teren.
Svako objektivan ko pogleda snimak videće o čemu pričam. Mislim da lažima ne može ništa dobro da se postigne niti da se smire strasti. Kapitenu košarkaške institucije evropskog značaja ne priliči da ovako laže i zbog toga, posebno imajući u vidu značaj njegove uloge kao kapitena treba biti ponovo, još strožije kažnjen.

pozicija

pre 9 godina

Dule, ne vredi, ne mozes protiv vetrenjaca. Pusti ih, neka uzmu sve ove sezone, mozda nam skoci zivotni standard. Ne znam samo, ako Dule vec toliko preteruje zasto niko ne sme da ga ostrije kazni, ili recimo diskvalifikuje iz lige skroz. Sta mislite panteri, Dule mozda zna nesto sto vi ne znate.

toplomir strujic

pre 9 godina

Sramota. Sudije u fudbalu i u kosarci placeni su ili ucenjeni da unistavaju partizan od onog trenutka kada je veliki Dule pomenuo Vucicevog brata u Utisku nedelje.

grobar

pre 9 godina

Ne budite naivni,Duško(trener Partizan Nis-a)mu je rekao šta da kaže na konferenciji za novinare,da ne bude kao i uvek da on vrši pritisak na Zvezdu i Čovića nego eto igrač je sam rekao.Inače,jasno se vidi na Tv snimku da je gospodin Čović smirivao situaciju.
(Vlada Ilić, 06. maj 2014 14:35)

mozda nisi upoznat sa situacijom ali zo kao i bertans i dalo i vesterman pricaju srpski bolje od prestolonaslednika a raZumeju svaku rec savrseno

only

pre 9 godina

Za neznalice sto pisu, a ne znaju. I Leo i Dalo i Zo znaju srpski. Posto Dule ne prica ni engleski ni francuski, hteli su da nauce sprski da bi mogli da komuniciraju sa njim. A o covicu necu trositi reci...

sofronije

pre 9 godina

Zar vi mislite bi igrac dozvolio da se srozava izmisljenim izjavama. Plus je decko stranac i moze da ode kad hoce, znaci nema razloga da slusa nekoga i da mu neko puni glavu. Medjutim, vidim vasu taktiku, ako se podsmevate decaku koji vice "Vuk" onda to niko vise ne uzima za ozbiljno. Lepo vas je konvertovao gazda, svaka mu cast.

laki je malo nervozan

pre 9 godina

lovernj je od starta utakmice bio nervozan ,na sta ocigledno utice njegov zamor koji je i doveo do velikog pada njegove forme,koncentracije i mirnoce ...ponasanje njega i bertransa je jako ruzno za gledanje ,nadam se da ce nesto nauciti od iskusnog pavlovica koji je zaista gospodin na terenu i van njega..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (djani, 6. maj 2014 14:05)

Žofri je u startu dobio ličnu grešku iako je bila lična u napadu. U sledećih par minuta dobio je dve lične u napadu ni za šta, pa kasnije još jednu u napadu, pa ko ne bi bio nervozan. Bertansa su izgurivali u aut, bez lične, saplitali, udarali... a obojica su još takoreći klinci. Pavlović je stariji, pa samim tim i smireniji, a i nadobijao se batina u NBA pa je navikao.
Zašto nije priznat koš Tepića od table?

Zašto nije bilo publike iza klupa sa igračima i trenerima? Da pitamo Vladu Jovanovića?

Gile

pre 9 godina

Aha... i a ono unosenje u facu Dundjerskom i hvatanje ze medjunozje prilikom izlaska jel mozda i to mozda neka Coviceva fotomontaza ili je mozda CIA, BIA, Vatikan, Vucic...
(Zli jezik, 6. maj 2014 13:41

Ako ne navijas za FMP sto gledas utakmicu? Ako kojim slucajem navijes, nauci malo bolje kako koji igrac izgleda. Dundjerski je onaj sto je dosao sa strane i udario Zoa, a direktor FMP- je onaj sto je tu isto dosao i hteo da ga udari i sto je psovao igrace Partizana, i onaj sto je uhvatio Vujosevica za ruku i izazvao incident zbog kog je Vujosevic iskljucen. Lovernj jeste bio nervozan ali su FMP-ovi igraci celu utakmicu provocirali, skakali za svaki faul kao da je nameran.

hours of love

pre 9 godina

To sto si rekao za jezik dovoljno govori o tebi. Ako ti godinu i po dana nije dovoljno da naucis reci koje se stalno govore u kosarci, u ovom slucaju tu je glagol udariti, onda mi je jasno koliko skole imas. Za godinu i po dana u Kini, naucio bi da pevas a ne da pricas jezik.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (LARSON, 6. maj 2014 13:56)

Glagol ''udariti'' se stalno koristi u kosarci ???
A u boksu se stalno koristi termin ''Nosena lopta'', jel ?

Срби су чудо

pre 9 godina

Јесте Вујошевић тукао судије. Да ли је забрана рада адекватна казна? Јесте али сте заборавили неке ствари. Заборавили сте како је човић тукао возаче ГСБ-а и Градске чистоће кад су штрајковали. Заборавили сте коју је улогу имао у спс-у. Мора да је било супер у Србији док се човке нешто питао.

ZvezdasBD66

pre 9 godina

Nemoguce da su Vujosevica iskljucili, sudije pretjeruju on je valjda "prvi" put iskljucen sinoc! Nagradno piranje : da li neko zna takmicenje(nivo ili ligu) gdje Vujosevic nije vise puta izbacivan!? A

Marko

pre 9 godina

Ne budite naivni,Duško(trener Partizan Nis-a)mu je rekao šta da kaže na konferenciji za novinare,da ne bude kao i uvek da on vrši pritisak na Zvezdu i Čovića nego eto igrač je sam rekao.Inače,jasno se vidi na Tv snimku da je gospodin Čović smirivao situaciju.
(Vlada Ilić, 6. maj 2014 14:35)

Pa to moze da misli neko kome neko drugi odredjuje sta ce da kaze i kako ce da misli, a ti kada porastes i shvatis, kao odrasla osoba, da je to, prakticno, nemoguce, bice ti jasno koliko si u zabludi.

mirko

pre 9 godina

Kako nisam bio u hali, a pogotovo blizu incidenta, ne mogu tvrditi da je istina ili laž to što kaže Lovrenj.
Po komentarima reklo bi se da većina simpatizera FMP, ili možda su to zvezdaši, tačno znaju šta nije rekao njihov predsednik, pitam se na osnovu čega.
Mislim da je atmosfera na utakmici bila napeta, a pogotovo nakon Partizanovog vođstva. Domaći tim nije birao sredstva u odbrani, a tuči je predhodio grub faul nad Lovrenjom. Da su Lovrenja napali skro svi igrači FMP, i da ih niko sa strane nije smirivao moglo se videti na tv, naprotiv lik u civilu , neko iz uprave FMP, je raspirivao sukob, a posle se sukobio sa Vujoševićem.
Siguran sam da su igrači bili nahuškani da se potuku, ali ne znam od strane koga od čelnika FMP-a, koliko razumem i Lovrenj samo pretpostavlja.

king

pre 9 godina

Sto bi odrastao covek lagao??? Ne razumem pa Covic nije cvecka a to lici na njega kao ni Vujosevic isto. Zasto bio Francuz lagao zato sto je Francuz??? Nije porekao nista sto je uradio ne izvlaci se iz situacije a sa tom izjavom nece ni kaznu ublaziti...

Партизановац

pre 9 godina

Не браним никога иако сам партизановац али ако се овакви немели догађи догађају стално онда јасно треба да се постави питање због чега је то тако.Мада одговор се надмеће какво нам је друштво таква нам је и држава.

Komša

pre 9 godina

Ne znam za Čovića i ne interesuje me.Nije toliko zabrinjavajuć ni sukob igrača na utakmici.
Jesu prljavo igrali protivnički igrači i gledali kako da izbace Žofrija iz ritma.To rade mnogi igrači u svim takmičenjima.Raško je takav bio u HF u Partizanu (sigurno se sećate šta je Vardi radio) a i sada je takav.Sudije to u većem broju slučajeva tolerišu.Žofri je morao kao već iskusan košarkaš to da iskulira.Ok,nije iskulirao i uneo se u lice drugom košarkašu (prislonio mu čelo o čelo).Bez obzira što i takve stvari često prodju da razdvajajanjem sudija je mogao da da obostranu tehničku (bilo je prozivke pre unošenja u lice) ali čak i sa tehničkom samo Žofriju sve bi bilo ok.
Ono o čemu treba raspravljati nije da li je Čović navijao da biju Žofrija ili ne nego činjenica da sudija nije poštovao pravila.Dozvolio je da nekoliko igrača udara Žofrija,da njih nekoliko utrči u teren (Filip Čović i još dvojca su gledali da smire situaciju a ostali napadali) a da niko ne bude isključen.
Dakle,sukob spirtista na terenu nije lepa stvar i ne treba je podržavati,ali nije neobična stvar.Pravila igre su i to predvidela - Žofri,tri igrača koja su ga napadala i oni koji su upali na teren su morali biti isključeni.
Da je sudija bio sudija i da je radio svoj posao mi sada ne bi komentarisali ovu vest.
Ako sudije meča ne budu kažnjene to će otvoriti mogućnost da se ovo često dešava.

.

pre 9 godina

“Pitao sam igrača Železnika šta će uraditi, a on je rekao da će mi slomiti nos. Sudija koji je stjao pored nije uradio ništa, ne treba nama zaštita sudija, ali tražimo da imamo fer tretman"

Ovo opisuje situaciju pre samog incidenta,zbog toga sto je to Smiljanic navodno rekao ovaj je prisao glavom.Zar neko misli da bi iz cistog mira kada je uzeo loptu da izvede aut tek tako prisao da se obracuna?A i ,stvarno,sudija je bio pored,ako je bila takva komunikacija trebao je odmah da intervenise. A ovo za Covica, pre par nedelja je imao izjavu oko konflikta Tejica i Cekovskog "trebao je jace da ga udari",tako da...