Ponedeljak, 05.05.2014.

23:10

Suze Suaresa zbog sloma Liverpula

Napadač Liverpula Luis Suares u suzama je napustio stadion Kristal Palasa posle remija rezultatom 3:3, posle kojeg su šanse njegovog tima za titulu minimalne.

Izvor: JT

Suze Suaresa zbog sloma Liverpula IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

33 Komentari

Sortiraj po:

Labud

pre 9 godina

Moram da odam priznanje Pulisu i Palasu. Posle 3:0 cekalo se dalje bambusanje, a ja to vise nisam mogao da gledam, i promenio sam kanal. U cudu sam se nasao kada sam video 3:3, i umro od smeha. Izgleda da ih je Pulis pustio da se izduvaju i onda ih stisao, kada su se borili za dah u poslednjih 15 minuta. Teretana i treninzi u 6 ujutru izgleda daju takve rezultate.

onako

pre 9 godina

ovo je "pošteno" taman onako kako je i liverpul u finalu protiv milana od 0:3 stigao do 3:3.
svugde očito ima muljanja, ne samo kod nas.
ono što je razlika je u tome da je kod nas ljakse varijanta. vidi se iz vasione.

les lionceaux

pre 9 godina

@ (dule, 6. maj 2014 08:52)

Nisam napisao da je sportski nego da nije nesportski potez, barem ne u mjeri u kojoj je to prikazano i kako su se obrušili na njega pa opet ponavljam... Napravili su to što su napravili, kažnjeni su propisanom kaznom za to. Šimunićevo se može gledati kao nešto gore jer je pravo čudo kako nije izazvao težu povredu Sulejmanija.

Meni su od ta dva (nesportska) poteza puno gore simulacije kojima je Suarez izrazito sklon i to mu zamjeram, ali je porazno da valjda 90% igrača simulira kad im se pruži prilika za to, da ne pričam o onom Belgijancu neki dan kad je Mitrović dobio crveni ili Vertongenu protiv Dnjipra kada je onaj Zozulja ili kako se zove dobio isto crveni karton.

I još nešto, razmislite koliko ste samo puta vidjeli kako igrač napravi "taktički" faul na sredini terena kada se otvara polukontra. Napravi taktički faul, dobije žuti karton, dobije pohvale komentatora i trenera i to je to, niko neće tog igrača staviti na stub srama.

gosev

pre 9 godina

Jos nista nije gotovo, mislim da i Cityju nece biti lako protiv Ville a posebno protiv West Hema koji igra tvrdo u gostima i ako neko misli da su ova dva meca revijalna vara se , uostalom videli smo sinoc sa kakvom energijom i pozrtvovanjem je igrala ekipa Crystal Palasa , tako nisu igrali niti Fulham niti Cardiff City u subotu iako su imale sanse za opstanak. Nadam se da ce posljednje kolo u nedelju da bude interesantno kao ono pre dve godine i da ce titulu osvojiti bolji tim .

Stevan

pre 9 godina

KPR je nezgodan rival na kraju sezone kada se gube i osvajaju tituje. Chelsea su par puta preslisali na kraju sezone. City su mogli da pobede pre dve godine ali su prodali 5 minuta pre kraja kada su saznali da nece ispasti iz lige xD

dule

pre 9 godina

(les lionceaux, 6. maj 2014 05:18)

Ta reakcija Suareza protiv Gane je isto onoliko sportski potez koliko je i start Šimunića nad Sulejmanijem - učini je sve u svojoj moći da protivnik ne postigne gol.

jive bunny

pre 9 godina

Plakao je,ali je prekrio lice dresom jer je plakao od sreće jer su pukli titulu i ima izgovor da na leto posle svetskog zapali pravac u Real Madrid.Što bi čovek propadao u sirotinji koja ne zna kako da overi titulu.
(IVORY, 6. maj 2014 00:44)

Rokfeleru, ti li si?

les lionceaux

pre 9 godina

ne volim Liverpul, ne volim Dzerarda.. ali mora se priznati da su ove sezone igrali vjerovatno najljepsi nogomet u Evropi i da je steta sto ce na neki nacin Dzerardova izgubljena lopta protiv Celsija i grebanje po travi u pokusaju da ispravi gresku obiljeziti njegovu karijeru..

s druge strane, Suarez mi je jedan od omiljenih igraca danasnjice, postao u trenutku kad je obranio ono protiv Gane (pricajte sta hocete ali to nije bio nesportski potez pogotovo kad se u obzir uzme da je par sekundi ranije bio ofsajd igraca Gane koji niko nakon meca nije spominjao), pravi emotivac, borac koji grize :) na terenu, a opet djeluje kao dobricina van njega..
sve u svemu, bit ce uzivanje gledati kako ce izlomiti Huta i zabiti hettrik kad se iduci put susretnu

sto se Liverpula tice, mislim da su i dalje vece sanse da budu prvaci ove nego iduce sezone.. nagodinu ce Celsi, Arsenal, Mancester biti jaci nego sad, Liverpul ce igrati ligu prvaka, morat ce dovesti nekoliko pojacanja, koja ce trebati biti upravo to, pojacanja, a to je tesko odraditi u dva prelazna roka..
nakon toga ce im biti tesko zadrzati Suareza od Realovih ponuda, a u trenutku kad ode Suarez, Liverpul si potpisuje bar jos 10 godina posta od naslova prvaka

Liverpool Man

pre 9 godina

Suareze ne placi,ovo je Engleska i nista se ne zna do samog kraja.On je sav kao klinja :-) pa me nije ni cudilo kad je isplako ovako,Dzerard ga tesi a ko ce njega samo Bog zna..

coa

pre 9 godina

nista jos nije gotovo ipak njigovo takmicenje nije JSl pa da ce neko da se sklanja,, nista cudno da aston vila vec u sredu ne priredi jos jedno iznenadjenje.

Stivi G

pre 9 godina

Nasao Hut da tvituje.On i onaj Soukruz su za zatvor, a ne da on nesto pise.Covek koji je odgovoran za par slomljenih kostiju i ko zna koliko pokidanih ligamenata...smecar

Ignjat

pre 9 godina

Hut iz vedra neba prosipa najcudniju foru koju sam video u poslednje vreme. Iskreno sam se odvalio od smeha, mada nisam siguran zasto...
Nije bilo bas duhovito koliko... ne znam, nekako tera na smeh, da me ubijes ne znam zbog cega.

dupli_kantar

pre 9 godina

"Zanimljivo viđenje načina na koji je Suares reagovao na remi sa Kristal Palasom izneo je fudbaler Stouka Robert Hut, koji je na Tviteru napisao da bi igrače za plakanje na terenu trebalo kazniti suspenzijom na bar tri meča." !?!? Зато си ти фудбалер Стоука, а он Ливерпула и плус га траже најачи клубови. Нзм што пишем ово, кад Хут не прати спорт б92 и нзн да чита ћирилицу!? :О
(Вињак +18, 5. maj 2014 23:47)


ahahahahahhahaah KRALJU, nasmeja me do suza....ulepsa mi vece :)
i...da...Huth je......Jabba @the Huth"....mislim...sa inteligencijom :)

Doktor

pre 9 godina

On sasvim sigurno nikada nece imati razloga da zaplace...jer ako se dobro secam pre oko 4 godine bio je u rezervnom sastavu....zavist je gadna, jako gadna osobina...itakodje pokazuje koliko neko moze sebe da kontrolise.

pink floyd

pre 9 godina

dal sad iko sumnja u to ostaje li ovaj čovjek i naredne sezone u lfc?

što se tiče hutovog komentara mogu samo da se zapitam da li taj čovjek osjeća fudbal, ima li emocija u njemu ili se sve svodi na surovi profesionalizam

vila nam poklanja novu šansu prekosutra...ne znam zašto ali osjećam to iako sam pesimista po prirodi

IVORY

pre 9 godina

Plakao je,ali je prekrio lice dresom jer je plakao od sreće jer su pukli titulu i ima izgovor da na leto posle svetskog zapali pravac u Real Madrid.Što bi čovek propadao u sirotinji koja ne zna kako da overi titulu.

Aleksandar

pre 9 godina

(Shanks for the eternity, 5. maj 2014 23:44) Prijatelju,ja sam takodje iskreni navijac Liverpula i tekst ti je iskren i na mestu...Naravno,imam jednu nebesku zamerku a to je u vezi sa klasifikacijom igraca,dakle,Luis Suarez je igrac A kategorije,Dzerard je to nekada bio ma da je i danas ruku na srce na nivou ali ipak u padu,svrstavati Staridza,Kutinja i Sterlinga u tu kategoriju je zaista apsurdno...To su solidni igraci sa tendencijom rasta(narocito Kutinjo koji je vrlo inteligentan za razliku od ove dvojice),nista vise od toga i to je upravo ono sto kosta ekipu titule,sebicluk Staridza,nezrelost Sterlinga i nekonzistentnost Kutinja...Liverpulu treba kvalitetan stoper,adekvatna zamena za Dzerarda kao i jedan napadac iz kategorije klasicnih centarforova da bi bili konkurentni ubuduce...Objektivno,Suarez ima na ekipu enormno veliki uticaj,kao Ibra na PSG,Mesi na Barsu ili pak Pirlo na Juve i Italiju,to se mora promeniti u buducnosti jer nije ni on svemoguc a sezona je duga i bice jos duza sa LS i kupovima...Pozdrav svima !

Никола

pre 9 godina

Довести два штопера, још једног везног и можда још једно крило и ето следеће године Ливерпула у трци за титулом, а у ЛШ очекујем да врате стари сјај Енглеза. YNWA!

Вињак +18

pre 9 godina

"Zanimljivo viđenje načina na koji je Suares reagovao na remi sa Kristal Palasom izneo je fudbaler Stouka Robert Hut, koji je na Tviteru napisao da bi igrače za plakanje na terenu trebalo kazniti suspenzijom na bar tri meča." !?!? Зато си ти фудбалер Стоука, а он Ливерпула и плус га траже најачи клубови. Нзм што пишем ово, кад Хут не прати спорт б92 и нзн да чита ћирилицу!? :О

Shanks for the eternity

pre 9 godina

Kapiram razocaranje, samo ne bi trebalo biti nerealan. Jeste titula bila blizu, jako blizu. Ali sezona mora da se gleda u globalu, a ne samo kroz period od poslednjih par meseci.
Liverpul je nadmasio sva ocekivanja - poceli su kao tim iz daleke sredine tabele od prosle sezone, bez znacajnih pojacanja, sa suspendovanim Suarezom. Pre njih, potpuno realno, svrstavani su Siti, Junajted, Arsenal, Celsi, Totenhem, a delovalo je i da Everton i Njukasl imaju najmanje jednaku sansu.

Liverpul tokom sezone nijednom nije strepeo za Ligu sampiona, a stigli su na korak od titule - posteno je reci da Siti ima jaci i bolji tim. Mozemo da diskutujemo da li zasluzuju titulu vise od Liverpula, posle svih desavanja, ali imaju i jaci i bolji tim.

Suarez, Staridz, Sterling, Kutinjo i eventualno Dzerard - tu se zavrsava spisak Liverpulovih igraca svetske A klase. Sa samo pet igraca svetske A klase stici do ovakvog skora u PL je senzacionalan uspeh.

Mogu da razumem koliko je zelejna titula, i sam sam navijac Liverpula - i zbog svega sto su uradili ove sezone veoma sam ponosan zbog prethodnog.

Sitiju cestitke, zasluzili su je , bolji su - a upravi sa Enfilda poruka da pokusaju da malo srede defanzivni blok ekipe - bas je ogromna razlika u kvalitetu, teza da je to rezultat ofanzivne taktike jednostavno ne stoji.

seljo

pre 9 godina

ko je ovaj robert hut i sta se on javlja?!
prava tuga, i meni suze krenule... ko zna kad ce liverpul da dobije novu sansu za titulu, a tek gerrard :(

Вињак +18

pre 9 godina

"Zanimljivo viđenje načina na koji je Suares reagovao na remi sa Kristal Palasom izneo je fudbaler Stouka Robert Hut, koji je na Tviteru napisao da bi igrače za plakanje na terenu trebalo kazniti suspenzijom na bar tri meča." !?!? Зато си ти фудбалер Стоука, а он Ливерпула и плус га траже најачи клубови. Нзм што пишем ово, кад Хут не прати спорт б92 и нзн да чита ћирилицу!? :О

Shanks for the eternity

pre 9 godina

Kapiram razocaranje, samo ne bi trebalo biti nerealan. Jeste titula bila blizu, jako blizu. Ali sezona mora da se gleda u globalu, a ne samo kroz period od poslednjih par meseci.
Liverpul je nadmasio sva ocekivanja - poceli su kao tim iz daleke sredine tabele od prosle sezone, bez znacajnih pojacanja, sa suspendovanim Suarezom. Pre njih, potpuno realno, svrstavani su Siti, Junajted, Arsenal, Celsi, Totenhem, a delovalo je i da Everton i Njukasl imaju najmanje jednaku sansu.

Liverpul tokom sezone nijednom nije strepeo za Ligu sampiona, a stigli su na korak od titule - posteno je reci da Siti ima jaci i bolji tim. Mozemo da diskutujemo da li zasluzuju titulu vise od Liverpula, posle svih desavanja, ali imaju i jaci i bolji tim.

Suarez, Staridz, Sterling, Kutinjo i eventualno Dzerard - tu se zavrsava spisak Liverpulovih igraca svetske A klase. Sa samo pet igraca svetske A klase stici do ovakvog skora u PL je senzacionalan uspeh.

Mogu da razumem koliko je zelejna titula, i sam sam navijac Liverpula - i zbog svega sto su uradili ove sezone veoma sam ponosan zbog prethodnog.

Sitiju cestitke, zasluzili su je , bolji su - a upravi sa Enfilda poruka da pokusaju da malo srede defanzivni blok ekipe - bas je ogromna razlika u kvalitetu, teza da je to rezultat ofanzivne taktike jednostavno ne stoji.

seljo

pre 9 godina

ko je ovaj robert hut i sta se on javlja?!
prava tuga, i meni suze krenule... ko zna kad ce liverpul da dobije novu sansu za titulu, a tek gerrard :(

Никола

pre 9 godina

Довести два штопера, још једног везног и можда још једно крило и ето следеће године Ливерпула у трци за титулом, а у ЛШ очекујем да врате стари сјај Енглеза. YNWA!

Aleksandar

pre 9 godina

(Shanks for the eternity, 5. maj 2014 23:44) Prijatelju,ja sam takodje iskreni navijac Liverpula i tekst ti je iskren i na mestu...Naravno,imam jednu nebesku zamerku a to je u vezi sa klasifikacijom igraca,dakle,Luis Suarez je igrac A kategorije,Dzerard je to nekada bio ma da je i danas ruku na srce na nivou ali ipak u padu,svrstavati Staridza,Kutinja i Sterlinga u tu kategoriju je zaista apsurdno...To su solidni igraci sa tendencijom rasta(narocito Kutinjo koji je vrlo inteligentan za razliku od ove dvojice),nista vise od toga i to je upravo ono sto kosta ekipu titule,sebicluk Staridza,nezrelost Sterlinga i nekonzistentnost Kutinja...Liverpulu treba kvalitetan stoper,adekvatna zamena za Dzerarda kao i jedan napadac iz kategorije klasicnih centarforova da bi bili konkurentni ubuduce...Objektivno,Suarez ima na ekipu enormno veliki uticaj,kao Ibra na PSG,Mesi na Barsu ili pak Pirlo na Juve i Italiju,to se mora promeniti u buducnosti jer nije ni on svemoguc a sezona je duga i bice jos duza sa LS i kupovima...Pozdrav svima !

Liverpool Man

pre 9 godina

Suareze ne placi,ovo je Engleska i nista se ne zna do samog kraja.On je sav kao klinja :-) pa me nije ni cudilo kad je isplako ovako,Dzerard ga tesi a ko ce njega samo Bog zna..

Stivi G

pre 9 godina

Nasao Hut da tvituje.On i onaj Soukruz su za zatvor, a ne da on nesto pise.Covek koji je odgovoran za par slomljenih kostiju i ko zna koliko pokidanih ligamenata...smecar

pink floyd

pre 9 godina

dal sad iko sumnja u to ostaje li ovaj čovjek i naredne sezone u lfc?

što se tiče hutovog komentara mogu samo da se zapitam da li taj čovjek osjeća fudbal, ima li emocija u njemu ili se sve svodi na surovi profesionalizam

vila nam poklanja novu šansu prekosutra...ne znam zašto ali osjećam to iako sam pesimista po prirodi

les lionceaux

pre 9 godina

ne volim Liverpul, ne volim Dzerarda.. ali mora se priznati da su ove sezone igrali vjerovatno najljepsi nogomet u Evropi i da je steta sto ce na neki nacin Dzerardova izgubljena lopta protiv Celsija i grebanje po travi u pokusaju da ispravi gresku obiljeziti njegovu karijeru..

s druge strane, Suarez mi je jedan od omiljenih igraca danasnjice, postao u trenutku kad je obranio ono protiv Gane (pricajte sta hocete ali to nije bio nesportski potez pogotovo kad se u obzir uzme da je par sekundi ranije bio ofsajd igraca Gane koji niko nakon meca nije spominjao), pravi emotivac, borac koji grize :) na terenu, a opet djeluje kao dobricina van njega..
sve u svemu, bit ce uzivanje gledati kako ce izlomiti Huta i zabiti hettrik kad se iduci put susretnu

sto se Liverpula tice, mislim da su i dalje vece sanse da budu prvaci ove nego iduce sezone.. nagodinu ce Celsi, Arsenal, Mancester biti jaci nego sad, Liverpul ce igrati ligu prvaka, morat ce dovesti nekoliko pojacanja, koja ce trebati biti upravo to, pojacanja, a to je tesko odraditi u dva prelazna roka..
nakon toga ce im biti tesko zadrzati Suareza od Realovih ponuda, a u trenutku kad ode Suarez, Liverpul si potpisuje bar jos 10 godina posta od naslova prvaka

Doktor

pre 9 godina

On sasvim sigurno nikada nece imati razloga da zaplace...jer ako se dobro secam pre oko 4 godine bio je u rezervnom sastavu....zavist je gadna, jako gadna osobina...itakodje pokazuje koliko neko moze sebe da kontrolise.

dule

pre 9 godina

(les lionceaux, 6. maj 2014 05:18)

Ta reakcija Suareza protiv Gane je isto onoliko sportski potez koliko je i start Šimunića nad Sulejmanijem - učini je sve u svojoj moći da protivnik ne postigne gol.

coa

pre 9 godina

nista jos nije gotovo ipak njigovo takmicenje nije JSl pa da ce neko da se sklanja,, nista cudno da aston vila vec u sredu ne priredi jos jedno iznenadjenje.

dupli_kantar

pre 9 godina

"Zanimljivo viđenje načina na koji je Suares reagovao na remi sa Kristal Palasom izneo je fudbaler Stouka Robert Hut, koji je na Tviteru napisao da bi igrače za plakanje na terenu trebalo kazniti suspenzijom na bar tri meča." !?!? Зато си ти фудбалер Стоука, а он Ливерпула и плус га траже најачи клубови. Нзм што пишем ово, кад Хут не прати спорт б92 и нзн да чита ћирилицу!? :О
(Вињак +18, 5. maj 2014 23:47)


ahahahahahhahaah KRALJU, nasmeja me do suza....ulepsa mi vece :)
i...da...Huth je......Jabba @the Huth"....mislim...sa inteligencijom :)

Ignjat

pre 9 godina

Hut iz vedra neba prosipa najcudniju foru koju sam video u poslednje vreme. Iskreno sam se odvalio od smeha, mada nisam siguran zasto...
Nije bilo bas duhovito koliko... ne znam, nekako tera na smeh, da me ubijes ne znam zbog cega.

jive bunny

pre 9 godina

Plakao je,ali je prekrio lice dresom jer je plakao od sreće jer su pukli titulu i ima izgovor da na leto posle svetskog zapali pravac u Real Madrid.Što bi čovek propadao u sirotinji koja ne zna kako da overi titulu.
(IVORY, 6. maj 2014 00:44)

Rokfeleru, ti li si?

les lionceaux

pre 9 godina

@ (dule, 6. maj 2014 08:52)

Nisam napisao da je sportski nego da nije nesportski potez, barem ne u mjeri u kojoj je to prikazano i kako su se obrušili na njega pa opet ponavljam... Napravili su to što su napravili, kažnjeni su propisanom kaznom za to. Šimunićevo se može gledati kao nešto gore jer je pravo čudo kako nije izazvao težu povredu Sulejmanija.

Meni su od ta dva (nesportska) poteza puno gore simulacije kojima je Suarez izrazito sklon i to mu zamjeram, ali je porazno da valjda 90% igrača simulira kad im se pruži prilika za to, da ne pričam o onom Belgijancu neki dan kad je Mitrović dobio crveni ili Vertongenu protiv Dnjipra kada je onaj Zozulja ili kako se zove dobio isto crveni karton.

I još nešto, razmislite koliko ste samo puta vidjeli kako igrač napravi "taktički" faul na sredini terena kada se otvara polukontra. Napravi taktički faul, dobije žuti karton, dobije pohvale komentatora i trenera i to je to, niko neće tog igrača staviti na stub srama.

Labud

pre 9 godina

Moram da odam priznanje Pulisu i Palasu. Posle 3:0 cekalo se dalje bambusanje, a ja to vise nisam mogao da gledam, i promenio sam kanal. U cudu sam se nasao kada sam video 3:3, i umro od smeha. Izgleda da ih je Pulis pustio da se izduvaju i onda ih stisao, kada su se borili za dah u poslednjih 15 minuta. Teretana i treninzi u 6 ujutru izgleda daju takve rezultate.

IVORY

pre 9 godina

Plakao je,ali je prekrio lice dresom jer je plakao od sreće jer su pukli titulu i ima izgovor da na leto posle svetskog zapali pravac u Real Madrid.Što bi čovek propadao u sirotinji koja ne zna kako da overi titulu.

gosev

pre 9 godina

Jos nista nije gotovo, mislim da i Cityju nece biti lako protiv Ville a posebno protiv West Hema koji igra tvrdo u gostima i ako neko misli da su ova dva meca revijalna vara se , uostalom videli smo sinoc sa kakvom energijom i pozrtvovanjem je igrala ekipa Crystal Palasa , tako nisu igrali niti Fulham niti Cardiff City u subotu iako su imale sanse za opstanak. Nadam se da ce posljednje kolo u nedelju da bude interesantno kao ono pre dve godine i da ce titulu osvojiti bolji tim .

Stevan

pre 9 godina

KPR je nezgodan rival na kraju sezone kada se gube i osvajaju tituje. Chelsea su par puta preslisali na kraju sezone. City su mogli da pobede pre dve godine ali su prodali 5 minuta pre kraja kada su saznali da nece ispasti iz lige xD

onako

pre 9 godina

ovo je "pošteno" taman onako kako je i liverpul u finalu protiv milana od 0:3 stigao do 3:3.
svugde očito ima muljanja, ne samo kod nas.
ono što je razlika je u tome da je kod nas ljakse varijanta. vidi se iz vasione.

IVORY

pre 9 godina

Plakao je,ali je prekrio lice dresom jer je plakao od sreće jer su pukli titulu i ima izgovor da na leto posle svetskog zapali pravac u Real Madrid.Što bi čovek propadao u sirotinji koja ne zna kako da overi titulu.

seljo

pre 9 godina

ko je ovaj robert hut i sta se on javlja?!
prava tuga, i meni suze krenule... ko zna kad ce liverpul da dobije novu sansu za titulu, a tek gerrard :(

Вињак +18

pre 9 godina

"Zanimljivo viđenje načina na koji je Suares reagovao na remi sa Kristal Palasom izneo je fudbaler Stouka Robert Hut, koji je na Tviteru napisao da bi igrače za plakanje na terenu trebalo kazniti suspenzijom na bar tri meča." !?!? Зато си ти фудбалер Стоука, а он Ливерпула и плус га траже најачи клубови. Нзм што пишем ово, кад Хут не прати спорт б92 и нзн да чита ћирилицу!? :О

Никола

pre 9 godina

Довести два штопера, још једног везног и можда још једно крило и ето следеће године Ливерпула у трци за титулом, а у ЛШ очекујем да врате стари сјај Енглеза. YNWA!

les lionceaux

pre 9 godina

ne volim Liverpul, ne volim Dzerarda.. ali mora se priznati da su ove sezone igrali vjerovatno najljepsi nogomet u Evropi i da je steta sto ce na neki nacin Dzerardova izgubljena lopta protiv Celsija i grebanje po travi u pokusaju da ispravi gresku obiljeziti njegovu karijeru..

s druge strane, Suarez mi je jedan od omiljenih igraca danasnjice, postao u trenutku kad je obranio ono protiv Gane (pricajte sta hocete ali to nije bio nesportski potez pogotovo kad se u obzir uzme da je par sekundi ranije bio ofsajd igraca Gane koji niko nakon meca nije spominjao), pravi emotivac, borac koji grize :) na terenu, a opet djeluje kao dobricina van njega..
sve u svemu, bit ce uzivanje gledati kako ce izlomiti Huta i zabiti hettrik kad se iduci put susretnu

sto se Liverpula tice, mislim da su i dalje vece sanse da budu prvaci ove nego iduce sezone.. nagodinu ce Celsi, Arsenal, Mancester biti jaci nego sad, Liverpul ce igrati ligu prvaka, morat ce dovesti nekoliko pojacanja, koja ce trebati biti upravo to, pojacanja, a to je tesko odraditi u dva prelazna roka..
nakon toga ce im biti tesko zadrzati Suareza od Realovih ponuda, a u trenutku kad ode Suarez, Liverpul si potpisuje bar jos 10 godina posta od naslova prvaka

onako

pre 9 godina

ovo je "pošteno" taman onako kako je i liverpul u finalu protiv milana od 0:3 stigao do 3:3.
svugde očito ima muljanja, ne samo kod nas.
ono što je razlika je u tome da je kod nas ljakse varijanta. vidi se iz vasione.

Shanks for the eternity

pre 9 godina

Kapiram razocaranje, samo ne bi trebalo biti nerealan. Jeste titula bila blizu, jako blizu. Ali sezona mora da se gleda u globalu, a ne samo kroz period od poslednjih par meseci.
Liverpul je nadmasio sva ocekivanja - poceli su kao tim iz daleke sredine tabele od prosle sezone, bez znacajnih pojacanja, sa suspendovanim Suarezom. Pre njih, potpuno realno, svrstavani su Siti, Junajted, Arsenal, Celsi, Totenhem, a delovalo je i da Everton i Njukasl imaju najmanje jednaku sansu.

Liverpul tokom sezone nijednom nije strepeo za Ligu sampiona, a stigli su na korak od titule - posteno je reci da Siti ima jaci i bolji tim. Mozemo da diskutujemo da li zasluzuju titulu vise od Liverpula, posle svih desavanja, ali imaju i jaci i bolji tim.

Suarez, Staridz, Sterling, Kutinjo i eventualno Dzerard - tu se zavrsava spisak Liverpulovih igraca svetske A klase. Sa samo pet igraca svetske A klase stici do ovakvog skora u PL je senzacionalan uspeh.

Mogu da razumem koliko je zelejna titula, i sam sam navijac Liverpula - i zbog svega sto su uradili ove sezone veoma sam ponosan zbog prethodnog.

Sitiju cestitke, zasluzili su je , bolji su - a upravi sa Enfilda poruka da pokusaju da malo srede defanzivni blok ekipe - bas je ogromna razlika u kvalitetu, teza da je to rezultat ofanzivne taktike jednostavno ne stoji.

pink floyd

pre 9 godina

dal sad iko sumnja u to ostaje li ovaj čovjek i naredne sezone u lfc?

što se tiče hutovog komentara mogu samo da se zapitam da li taj čovjek osjeća fudbal, ima li emocija u njemu ili se sve svodi na surovi profesionalizam

vila nam poklanja novu šansu prekosutra...ne znam zašto ali osjećam to iako sam pesimista po prirodi

jive bunny

pre 9 godina

Plakao je,ali je prekrio lice dresom jer je plakao od sreće jer su pukli titulu i ima izgovor da na leto posle svetskog zapali pravac u Real Madrid.Što bi čovek propadao u sirotinji koja ne zna kako da overi titulu.
(IVORY, 6. maj 2014 00:44)

Rokfeleru, ti li si?

Ignjat

pre 9 godina

Hut iz vedra neba prosipa najcudniju foru koju sam video u poslednje vreme. Iskreno sam se odvalio od smeha, mada nisam siguran zasto...
Nije bilo bas duhovito koliko... ne znam, nekako tera na smeh, da me ubijes ne znam zbog cega.

dule

pre 9 godina

(les lionceaux, 6. maj 2014 05:18)

Ta reakcija Suareza protiv Gane je isto onoliko sportski potez koliko je i start Šimunića nad Sulejmanijem - učini je sve u svojoj moći da protivnik ne postigne gol.

Stevan

pre 9 godina

KPR je nezgodan rival na kraju sezone kada se gube i osvajaju tituje. Chelsea su par puta preslisali na kraju sezone. City su mogli da pobede pre dve godine ali su prodali 5 minuta pre kraja kada su saznali da nece ispasti iz lige xD

coa

pre 9 godina

nista jos nije gotovo ipak njigovo takmicenje nije JSl pa da ce neko da se sklanja,, nista cudno da aston vila vec u sredu ne priredi jos jedno iznenadjenje.

dupli_kantar

pre 9 godina

"Zanimljivo viđenje načina na koji je Suares reagovao na remi sa Kristal Palasom izneo je fudbaler Stouka Robert Hut, koji je na Tviteru napisao da bi igrače za plakanje na terenu trebalo kazniti suspenzijom na bar tri meča." !?!? Зато си ти фудбалер Стоука, а он Ливерпула и плус га траже најачи клубови. Нзм што пишем ово, кад Хут не прати спорт б92 и нзн да чита ћирилицу!? :О
(Вињак +18, 5. maj 2014 23:47)


ahahahahahhahaah KRALJU, nasmeja me do suza....ulepsa mi vece :)
i...da...Huth je......Jabba @the Huth"....mislim...sa inteligencijom :)

Stivi G

pre 9 godina

Nasao Hut da tvituje.On i onaj Soukruz su za zatvor, a ne da on nesto pise.Covek koji je odgovoran za par slomljenih kostiju i ko zna koliko pokidanih ligamenata...smecar

Doktor

pre 9 godina

On sasvim sigurno nikada nece imati razloga da zaplace...jer ako se dobro secam pre oko 4 godine bio je u rezervnom sastavu....zavist je gadna, jako gadna osobina...itakodje pokazuje koliko neko moze sebe da kontrolise.

Liverpool Man

pre 9 godina

Suareze ne placi,ovo je Engleska i nista se ne zna do samog kraja.On je sav kao klinja :-) pa me nije ni cudilo kad je isplako ovako,Dzerard ga tesi a ko ce njega samo Bog zna..

Labud

pre 9 godina

Moram da odam priznanje Pulisu i Palasu. Posle 3:0 cekalo se dalje bambusanje, a ja to vise nisam mogao da gledam, i promenio sam kanal. U cudu sam se nasao kada sam video 3:3, i umro od smeha. Izgleda da ih je Pulis pustio da se izduvaju i onda ih stisao, kada su se borili za dah u poslednjih 15 minuta. Teretana i treninzi u 6 ujutru izgleda daju takve rezultate.

Aleksandar

pre 9 godina

(Shanks for the eternity, 5. maj 2014 23:44) Prijatelju,ja sam takodje iskreni navijac Liverpula i tekst ti je iskren i na mestu...Naravno,imam jednu nebesku zamerku a to je u vezi sa klasifikacijom igraca,dakle,Luis Suarez je igrac A kategorije,Dzerard je to nekada bio ma da je i danas ruku na srce na nivou ali ipak u padu,svrstavati Staridza,Kutinja i Sterlinga u tu kategoriju je zaista apsurdno...To su solidni igraci sa tendencijom rasta(narocito Kutinjo koji je vrlo inteligentan za razliku od ove dvojice),nista vise od toga i to je upravo ono sto kosta ekipu titule,sebicluk Staridza,nezrelost Sterlinga i nekonzistentnost Kutinja...Liverpulu treba kvalitetan stoper,adekvatna zamena za Dzerarda kao i jedan napadac iz kategorije klasicnih centarforova da bi bili konkurentni ubuduce...Objektivno,Suarez ima na ekipu enormno veliki uticaj,kao Ibra na PSG,Mesi na Barsu ili pak Pirlo na Juve i Italiju,to se mora promeniti u buducnosti jer nije ni on svemoguc a sezona je duga i bice jos duza sa LS i kupovima...Pozdrav svima !

gosev

pre 9 godina

Jos nista nije gotovo, mislim da i Cityju nece biti lako protiv Ville a posebno protiv West Hema koji igra tvrdo u gostima i ako neko misli da su ova dva meca revijalna vara se , uostalom videli smo sinoc sa kakvom energijom i pozrtvovanjem je igrala ekipa Crystal Palasa , tako nisu igrali niti Fulham niti Cardiff City u subotu iako su imale sanse za opstanak. Nadam se da ce posljednje kolo u nedelju da bude interesantno kao ono pre dve godine i da ce titulu osvojiti bolji tim .

les lionceaux

pre 9 godina

@ (dule, 6. maj 2014 08:52)

Nisam napisao da je sportski nego da nije nesportski potez, barem ne u mjeri u kojoj je to prikazano i kako su se obrušili na njega pa opet ponavljam... Napravili su to što su napravili, kažnjeni su propisanom kaznom za to. Šimunićevo se može gledati kao nešto gore jer je pravo čudo kako nije izazvao težu povredu Sulejmanija.

Meni su od ta dva (nesportska) poteza puno gore simulacije kojima je Suarez izrazito sklon i to mu zamjeram, ali je porazno da valjda 90% igrača simulira kad im se pruži prilika za to, da ne pričam o onom Belgijancu neki dan kad je Mitrović dobio crveni ili Vertongenu protiv Dnjipra kada je onaj Zozulja ili kako se zove dobio isto crveni karton.

I još nešto, razmislite koliko ste samo puta vidjeli kako igrač napravi "taktički" faul na sredini terena kada se otvara polukontra. Napravi taktički faul, dobije žuti karton, dobije pohvale komentatora i trenera i to je to, niko neće tog igrača staviti na stub srama.