Četvrtak, 24.04.2014.

09:55

Zvezda igra za finale i Evroligu

Košarkaši Crvene zvezde od 20 časova igraju sa Cibonom prvi meč polufinala ’fajnal fora’ ABA lige u beogradskoj „Kombank areni“.

Izvor: JT

Zvezda igra za finale i Evroligu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

128 Komentari

Sortiraj po:

aca

pre 9 godina

Ne važe sezonske karte, bojkotuje se ABA liga, skupe su karte i još hiljadu razloga za slabu posecenost. Dignite rampu i napunite Arenu.

niko ne moze da zabrani kako ce se zvati fmp

pre 9 godina

vec se lepse zivi sada gledamo basket i navijamo, sta nas briga sto su nam ugasili kkcz... svi u arenu i ponisimo kese i kartone

Ilija

pre 9 godina

Od starta ih spustiti na zemlju, napraviti razliku i zavrsiti posao. Preveliki je pritisak nad CZ, ukoliko se udje sa minusom u zavrsnici tesko ce biti...

Serb

pre 9 godina

Delija sam al bi voleo da pokidamo hrvate, i da oba srpska kluba udju u finale i da igraju evroligu sledece sezone, a finalu nek pobedi bolji a to je czv xd

neki tamo

pre 9 godina

iskreno se plasim ove utakmice jer se svasta moze desiti u jednom mecu koji dosta donosi. nadam se pobedi zvezde i iskreno se nadam da ce biti sve na nivou. a o sistemu takmicenja necu da trosim reci..

Mateus

pre 9 godina

Pominjete hrvatski klub jer ste isfrustrirani zbog fmp. Taj fmp ce vas u ludnicu poslati i pratice vas kao prokletstvo.
(Covicev delija, 24. april 2014 14:25) Vas je taj FMP poslao kuci u kupu... a ako vas ne proganja Igokea sto bi nas fmp. Partizan se prvi fuzionisao i u kosarci i u odbojci i bas ste se vi nasli da prozivate nekog.

farsa

pre 9 godina

Ovi grobari se toliko razumeju u finansije i maticne brojeve da bi covek pomislio da su bogat i odlicno vodjen klub, a ono - drzavni projekat kojem je malo 250 miliona dinara godisnje. Ali maticni broj, ahahaha... Klub nije klub bez maticnog broja, o njrmu sanjam, o njemu pevam, samo maticni broj volim ja!

Admiral Horatio Nelson

pre 9 godina

Vi koji bojkotujete niste navijaci, ako ne dolazite veceras nemojte molim vas ni na evroligu sledece godine, ne trebaju nam takvi navijaci. Da nisam 400 km od Beograda nema sanse da ne bi podrzao svoj tim u najvaznijoj utakmici sezone a vama pred nosom pa ne idete. Nadam se da u Beogradu ima bar 10.000
razumnih navijaca Zvezde da ih podrze veceras.

zvezdas 91

pre 9 godina

Koja zamena teza.
Možeš dodati ime sponzora kao nastavak u imenu, to rade mnogi klubovi, ali ne možeš promeniti matični broj.
Ali ako je tebi lakše, ljubi gazdu svoga!
(JocaBoca, 24. april 2014 15:36) Pa ljubi ti tvoga maga ali uskoro i vama to mora da se desi,nije da likujem nego znam da on prima 300 ooo e godisnje toliko o casovima ljubavi.

cole

pre 9 godina

Prenosi i danas i sutra na RTS HD. Verovatno i finale. nadam se naravno finalu Zvezda-Partizan ali slatko bi bilo i ako nam cedevita bude protivnik. naravno, kao sav normalan svet, navijam za Crvenu Zvezdu, daleko sam od bgd i ne mogu na utakmicu i ne kapiram moje tzv."delije" ako budu "bojkotovali" vecerasnju utakmicu. ne radite to aba ligi vec zvezdi, bojkotujete svoj tim u utakmici sezone. mislite o tome!

Stevo djubre

pre 9 godina

Koliko glup sistem. Prvi moze zavrsiti sezonu sa 26-0 a cetvrti sa 16-10 na primer i u jednoj utakmici cetvrti iznenadi prvog i ode u EL. Najpostenije bi bilo da se igra plejof sistem 1-4 i 2-3 na tri pobede, ovo nema smisla.
(aeriz, 24. april 2014 10:52)

Takav sistem je na snazi, evo vec 12 godina. Zasto se sad odjednom bunite? Osvajali ste vec ovo takmicenje 2 puta (2003. i 2006.), u cemu je sad problem?

Robert Lee

pre 9 godina

Potkrade se greska autoru teksta,ne igra Crvena zvezda sa Kalemegdana,vec Crvena zvezda Telekom iz Zeleznika....za koju navijaju svi navijaci prvopomenute Zvezde.

Vopi

pre 9 godina

Karte nisu jeftine ali nemogu sad da je ostavim na cedilu. Svuda grmi okolo...! Ajde bre Zvezdasi ovo nam je karta za Evroligu i sve sto ide uz nju.

Svetlana KM

pre 9 godina

Ne mogu da verujem da je tako malo karata prodato! Pa to je strasno. Gde su navijaci Zvezde sada? Pa ja bih prva dosla,samo da nisam u 9om mesecu. Stidite se vi koji bojkotujete.

aba ligaski bojkoteri

pre 9 godina

Jel moze hour-by-hour update o tome koliko je karata prodato? Da oborite i negativni rekord hehehe... A ovog puta nema...

Jedino ZVEZDA

pre 9 godina

Pa ajde da nas dodje sto vise u Arenu, kakvo crno bojkotovanje lige i ostale gluposti kada nam je to jedini put u Evroligu. Malo je licemerno da neki od nas idu na svaku utakmicu, a onda ne mozemo doci do karte da bismo gledali i Evroligu. Ako vec bojkotujete takmicenje koje nas vodi u EL onda bojkotujte i EL licemeri!

Pametnome dosta...ali grobari ne potpadaju pod te kojima je dosta.

pre 9 godina

Posto govorite o tri hrvatska kluba evo malo pojasnjenja. Zvezda,ali prava,je osvojila 10 uzastopnih titula od 1946-56 u sastavu Gec,Roklcer,Dempsir,Kalemberi Vidmar. Rebus je pronaci Srbina medju ova imena. Kasnije,posle 50 god su imali neki uspeh kad ih je predvodio Avdija i Zizic.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pametnom dosta, 24. april 2014 13:30)

Aleksandar Gec - Srbin
Nebojsa Popovic - Srbin
Srdjan Kalember (ne "Kalemberi", kako si napisao) - Srbin
Ladislav Demsar - Slovenac
Tulio Roklicer - Italijan

Dakle, jos jedna u nizu lazi groblja razotkrivena.

Zlatko

pre 9 godina

Idemo momci, samo hrabro i ne obazirite se na verovatno prazne tribine. Za to su zasluzni oni koji sebe nazivaju Delije, oni koji pevaju "Gde god da igras tu smo mi, nikad neces biti sama...", a kao pod palicom kvazi vodja, pojavljuju se na tribini...ili ne.
Ako je vec bojkot ABA lige, a gde ste Delije u Pioniru protiv Borca, FMP-a, Radnickog???
(Superoperater, 24. april 2014 11:23)

Druze, ne zaboravi i onu njima omiljenu "I po suncu, snegu, kisi, kosavi...". "Uvek Zvezdo racunaj na nas", ali izvini Zvezdo danas je Velika Subota (prethodnih godina, fudbal) ili se danas igra Jadranska liga. A ja Zvezdo bojkutujem Jadransku ligu, tako da nemoj bas uvek da racunas na mene. Bas me zanima kakav ce biti odnos ako u finalu bude derbi protiv Partizana.

JocaBoca

pre 9 godina

tako je FMP postao "večiti".
(Hostel, 24. april 2014 10:57)

Vzirua je postala veciti ove godine?
(Mix, 24. april 2014 11:36)

Koja zamena teza.
Možeš dodati ime sponzora kao nastavak u imenu, to rade mnogi klubovi, ali ne možeš promeniti matični broj.
Ali ako je tebi lakše, ljubi gazdu svoga!

DePa

pre 9 godina

Pred svaki mec na marakani pozivaju se svi da dodju, da napunimo marakanu...ok, to je u redu ali sta sada...bojkutujete, koga, znate li...?
Da se ja pitam ja bi te sto bojkutuju zabranio, nema evrolige,prvenstva srbije...ako ne mozemo protiv Borca, Radnickog da napunimo pionir kada nam dodju vazne,velike utakmice tada ce biti krcato i to bez velikih zvezdasa zvanih "delije"
Srecno veceras Zvezdo moja !!!

Antibrondby

pre 9 godina

Molio bih reziju I moderatore sa B92 da ovog BRONDBY-a blokiraju, da vise ne pise te gluposti koje ni sam ne razume..kad vidim njegov komentar, dodje mi da bacim telefon..Molim vas-ANTIBRONDBY

Nataeos

pre 9 godina

Napred Cibona! Znajte da niste sami i da hiljade grobara veceras navija za vas i vasu prelepu kosarku sa Saricem. Samo se borite i da se sve vrati kao nekad kada smo zajedno harali Evropom. Finale Partizan vs Cibona i ima da prsti od uzbudjenja i neizvesnosti pa nek bolji pobedi.
(Tode Zabranjeni, 24. april 2014 11:07). O kojim hiljadama pričaš?? Nekim zalutalim frustriranim pojedincima možda, ali mene ne kontaj Tu!! Ne navijam za Zvezdu ali ima moju podršku, ipak je to Srpski klub, i 2 naša kluba u Evroligi je važno i za jedne i druge, kao i za našu košarku!! A u finalu, šta bude, i naravno pobeda Partizana ;)

konto

pre 9 godina

Naravno da idem, ne znam šta se dešava sa ovim "velikim" zvezdašima Delijama, svakako da je bolja i lepša atmosfera sa njima ali jbg, šta da se radi, mene to neće sprečiti da kao i uvek do sada dam svoj doprinos mojoj Zvezdi!

munze

pre 9 godina

Veliki sam grobar. Kartu imam. Dolazim sutra. A veceras svim srcem uz komsije.

A o broju prodatih karata - sramota. Gorbari se tu godinama dice nekavom magijom, paklom Pionira/Arene. Komsije smorise sa rekordom. A gde su sad i jedni i drugi. Po 3000 karata eeej, pa to nije ni pola Pionira. Sramota. Znaci kad treba da se pozira po evropskim tekmama, to je pitanje casti da se udje u halu. A sad kada igramo najvazniju utakmicu sezone (i jedni i drugi) nidje nikog. Jadran valjda nije dovoljno fensi.

Ajde bre svim srcem uz nase klubove. Mozemo mi da se zezamo, fmp, tri hrvatska kluba... sve je to u redu, al' kad pocne borba - da operemo susede. Pa u srpsko finale. A tamo nek se igra dobra kosarka i nek se niko ne povredi, pa kako bude. Ko bude bolji da mu se pruzi ruka i cao.

Naucite da gledate sport. Cemu mrznja?

Ja licno sanjam titulu. Ali ako je komsije uzmu, pruzam ruku. Sta sad, nije smak sveta. Pa to je sport. Svi igraju za titulu. Nismo mi sami u ligi.

Pozdrav svim ljubiteljima kosarke i nek nam je sa srecom i jednima i drugima.

Aca

pre 9 godina

Ja se nadam da mi koji nemamo arenu da cemo gledati i kosarku i derbi i da ce RTS naknadno objaviti imali neke informacije? Nemam Arenu.

zar je bitno

pre 9 godina

Jel ovo igra Crvena Zvezda-Cibona ili Crvena Zvezda Beograd-Cibona? (Danubewalker, 24. april 2014 13:29) ma Crvena zvezda BeogradDivaFMPRefllex jel vam je lakše?

kasper ceka titulu

pre 9 godina

Biće jako loša poseta. Sramota je to, momci su zaslužili bolje.
(Luka, 24. april 2014 11:06)

Bice puna arena. 5.000 prodatih karata i 20.000 duhova. ima da grmi !!

Pametnom dosta

pre 9 godina

Posto govorite o tri hrvatska kluba evo malo pojasnjenja. Zvezda,ali prava,je osvojila 10 uzastopnih titula od 1946-56 u sastavu Gec,Roklcer,Dempsir,Kalemberi Vidmar. Rebus je pronaci Srbina medju ova imena. Kasnije,posle 50 god su imali neki uspeh kad ih je predvodio Avdija i Zizic.

marko

pre 9 godina

Valjda nema prenosa sem Arene.

To je nama postalo normalno. Strasno
(boban, 24. april 2014 10:41)........To je zato sto se igra u Areni..:-)

smejem se

pre 9 godina

Iskreno ,ruzno se osecam,navijam za hrvatski klub protiv srpskog,ali nisam ja kriv-kriva je crvenobela histerija i nesnosna mrznja prema partizanu.
(raso v.canada, 24. april 2014 11:13)

Iskreno decko,ti stvarno nisi kriv...

Profesor književnosti iz Železnika

pre 9 godina

Ne zaboravljaju gde su osnovani, ne zaboravljaju svoju domovinu, ne zaboravljaju pokojnog predsednika, ne zaboravljaju otkud im crno-bele boje, kojima su nekad davno zamenili srpske plavo-crvene...

I onda se jos iscudjavaju sto ih Srbija ne voli i sto Srbi toliko ovde navija za Zvezdu!
(One night in May, 24. april 2014 12:41)
Po ko zna koji put dečače počinješ rečenicu sa slovom I, stvarno pod hitno moraš na ubrzani kurs pravopisa!

zg euroskeptik

pre 9 godina

Ako smijem zamoliti navijače Partizana koji najavljuju da će večeras navijati za Cibonu i zvezdaše koji će sutra navijati za Cedevitu - NEMOJTE!

Prle

pre 9 godina

Bez ABA lige nasi timovi bi bili smesni, ko bi to dosao od stranaca da igra agroziv ligu. Bas bih voleo da nas nema 5god pa da gledamo samo nasu ligu, Zvezda, Partizan, incidenti na tribinama, saopstenja jednih i drugih, pritiske na sudije, maltretiranja sudija, promena u savezu, promena pravila, cirkus. Za 5god nasa kosarka bi dosla na nivo Madjara, Rumuna, Bugara

Brondby

pre 9 godina

Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby i niko vise Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

Brondby

pre 9 godina

Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Jupi jupi jupi kako smo jaki i niko drugi SAMO Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

Petar

pre 9 godina

Nesumnjam u pobjedu,imamo bolje igrace,duzu klupu,najboljeg trenera ligi i domaci teren Samo jako od pocetka! Svi u Arenu da pruzimo podrsku momcima!

Momcilo

pre 9 godina

Iskreno ,ruzno se osecam,navijam za hrvatski klub protiv srpskog,ali nisam ja kriv-kriva je crvenobela histerija i nesnosna mrznja prema partizanu.
(raso v.canada, 24. april 2014 11:13)
Zna se kome je mrznja sevala iz ociju decenijama,vi se polako vracate u vase rupice odakle ce te nas opet mrzeti

Realnost

pre 9 godina

Kakav bre bojkot, na utakmice domace lige dodje 500 ljudi a "navijaci" je ne bojkotuju, Ko voli Zvezdu i navija za nju docice da je podrzi,momci su to zasluzili, Grobari vidimo se u evroligi

Brondby

pre 9 godina

Samo Brondby sve cemo da vas bijemo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby i niko vise Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

One night in May

pre 9 godina

Ne zaboravljaju gde su osnovani, ne zaboravljaju svoju domovinu, ne zaboravljaju pokojnog predsednika, ne zaboravljaju otkud im crno-bele boje, kojima su nekad davno zamenili srpske plavo-crvene...

I onda se jos iscudjavaju sto ih Srbija ne voli i sto Srbi toliko ovde navija za Zvezdu!

Brondby

pre 9 godina

Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby i niko vise Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

Afera "Sampon"

pre 9 godina

Napred Cibona! Znajte da niste sami i da hiljade grobara veceras navija za vas i vasu prelepu kosarku sa Saricem. Samo se borite i da se sve vrati kao nekad kada smo zajedno harali Evropom. Finale Partizan vs Cibona i ima da prsti od uzbudjenja i neizvesnosti pa nek bolji pobedi.
(Tode Zabranjeni, 24. april 2014 11:07)

Kad udari brat na brata, najveća je sreća u crno-bijelog Zabranjenog Hrvata !
(Batko, 24. april 2014 11:35)


Sto si se u onom gornjem postu potpisao kao Tode Zabranjeni???


Ajde dobite ovo veceras, i daj boze sutra mi pa da slede godine imamo opet dva kluba u evroligi...

Batko

pre 9 godina

Dolazimo,3000 vidiljivih i nas 20 000,znaci puna arena.
(DS89-duhovi sever, 24. april 2014 11:14

Pa vas nema toliko ni na svim utakmicama ovog proleća na pašnjaku !

Batko

pre 9 godina

Iskreno ,ruzno se osecam,navijam za hrvatski klub protiv srpskog,ali nisam ja kriv-kriva je crvenobela histerija i nesnosna mrznja prema partizanu.
(raso v.canada, 24. april 2014 11:13)

Ispovedi se dječače i putuj u miru

Zaledjeni zbog dugova

pre 9 godina

Ne igra zvezda igra FMP,dzaba ponavljate kada znamo i mi i vi i oni da su samo mali klub iz Zeleznika kome niko ne moze da zabrani kako ce da se zove.

Aircanada

pre 9 godina

Od zakletog partizanovca, puno srece Zvezdi veceras, bez obzira na klupsku naklonost, prva zelja mi jeste da imamo 2 predstavnika u EL. Samo napored momci!

Struki

pre 9 godina

Od 30 i "kusur"komentara,dve trecine su komentari "dozvoljeno-zabranjenih"navijaca JSD-a! Koliko oni vole Zvezdu,pa to je za svaku pohvalu!

PekiGrobar

pre 9 godina

Koliko glup sistem. Prvi moze zavrsiti sezonu sa 26-0 a cetvrti sa 16-10 na primer i u jednoj utakmici cetvrti iznenadi prvog i ode u EL. Najpostenije bi bilo da se igra plejof sistem 1-4 i 2-3 na tri pobede, ovo nema smisla.
(aeriz, 24. april 2014 10:52)

Ja znam da vam je velika prpa da ne izgubite, ali pokusaj to da gledas sa vedrije strane. Dobicete opet priliku da oborite rekord u Evokupu.

Nije sistem glup, igrace Zvezda opet Evrokup !!!

Tode Zabranjeni

pre 9 godina

Napred Cibona! Znajte da niste sami i da hiljade grobara veceras navija za vas i vasu prelepu kosarku sa Saricem. Samo se borite i da se sve vrati kao nekad kada smo zajedno harali Evropom. Finale Partizan vs Cibona i ima da prsti od uzbudjenja i neizvesnosti pa nek bolji pobedi.

zvezdas 91

pre 9 godina

Dolazim veceras jer znam da im je najbitnije a ne kao neki da glumim ludilo pa onda bojkotujte i evroligu a idem i na derbi u fudbalu da podrzim Nineta i velike zvezdase,posto sam jedan od njih. Napred Zvezda. Pa bila bi tragedija da nas hrvati nadjacaju u sred beograda pa to se nije desavalo ni na maksimiru gde sam vise puta bio. Cigan do kraja.

Superoperater

pre 9 godina

Idemo momci, samo hrabro i ne obazirite se na verovatno prazne tribine. Za to su zasluzni oni koji sebe nazivaju Delije, oni koji pevaju "Gde god da igras tu smo mi, nikad neces biti sama...", a kao pod palicom kvazi vodja, pojavljuju se na tribini...ili ne.
Ako je vec bojkot ABA lige, a gde ste Delije u Pioniru protiv Borca, FMP-a, Radnickog???

Iha

pre 9 godina

Ovde kukaju verovatno svi sa ulaznicama na posetu jel te. Dosta bre, ko bude bio taj ce biti i gotovo! Nikome se ne brani da ide. A bice vise od tih 3000 garant. Manje kukanje vise podrske!

NAPRED ZVEZDO!

Zoki

pre 9 godina

Zvezdi ce biti veoma tesko protiv tri zagrebacka kluba.Treba se izboriti protiv toga iako se igra u Beogradu.Samo napred Zvezdo,Srbija je uz tebe,ne daj titulu Zagrepcanima

Batko

pre 9 godina

Napred Cibona! Znajte da niste sami i da hiljade grobara veceras navija za vas i vasu prelepu kosarku sa Saricem. Samo se borite i da se sve vrati kao nekad kada smo zajedno harali Evropom. Finale Partizan vs Cibona i ima da prsti od uzbudjenja i neizvesnosti pa nek bolji pobedi.
(Tode Zabranjeni, 24. april 2014 11:07)

Kad udari brat na brata, najveća je sreća u crno-bijelog Zabranjenog Hrvata !

tesko je biti navijac Partizana

pre 9 godina

@Ne igra zvezda igra FMP,dzaba ponavljate kada znamo i mi i vi i oni da su samo mali klub iz Zeleznika kome niko ne moze da zabrani kako ce da se zove.
(Zaledjeni zbog dugova, 24. april 2014 11:12)


Kao sto ni tebi i mnogima tebi slicnim, niko ne moze da zabrani da po hiljaditi put mrznju, kompleks, bes i prilican nedostatak maste, duhovitosti i kreativnosti pretocite u komentar koji je napisan mnooooooooogo puta, u pocetku mozda i bio interesantan, ali vise sasvim sigurno ne, a ako i posle toliko vremena ne umes da napises nesto originalnije bolje nemoj vise ni da pises, jer je ocigledno da ti bas i ne ide!!!

Mada mozda i ja mnogo trazim od nekoga kome je uzor dukljanski prodavac magle bez rominga, a cija je vodilja njegov svakodnevni ulicni govor mrznje, koga se svako normalan i lepo vaspitan u najmanju ruku stidi!

samo spprtski navijac

pre 9 godina

Pozivam sve iskrene ljubitelje kosarke, crveno i crno bele boje, da navijamo zajedno do finala F4 a onda da pokazemo svetu gde je prava i jedina "zemlja košarke"...NAPRED SRBIJA!!!

Mirko

pre 9 godina

MA NEK ISPADNU I JEDNI I DRUGI KAD DRŽAVNA TELEVIZIJA NE VIDI INTERES U TOME DA PRENOSI DVE NAJBITNUJE UTAKMICE U CELOJ SEZONI ZA NAŠU KLUPSKU KOŠARKU !

pravi a ne placeni zvezdas

pre 9 godina

Molim sve prave zvezdase da sacuvaju karte sa vecerasnjw utakmice i da ako izborimo ucesce trazimo prijem kod covica u klub da mi koji dokazemo da volimo zvezdu u najbitnijoj utakmici u ovoj sexoni imamo prednost pri kupovini karata za euroligu. Ovako ce veliki zvezdasi da se pojave sledece godine i da zatrpaju blagajnu za karte evrolige a ja cu ostati bez karte ili gledati sa poslednjeg medta pod krovom kao protiv budjavih i uniksa.Zvezda se sada prati i voli a bojkot je najveca glupost gde samo kk zvezda ima stetu. Da smo punili pionir i u aba ligi klub bi imao vece oare a samim tim i veci budzet za dovodjenje igraca i kvalitetan rad omladinske skole. Puno srece veceras ja sam u bloku 202 sa kartama u rukama.Tt

raso v.canada

pre 9 godina

Iskreno ,ruzno se osecam,navijam za hrvatski klub protiv srpskog,ali nisam ja kriv-kriva je crvenobela histerija i nesnosna mrznja prema partizanu.

Corleone

pre 9 godina

Samo se bojim da nas ne bude 5-6 hiljada na tribinama što je za arenu pogubno... Dve najbitnije utakmice sezone su ispred nas, jedna za učešće u Euroligi, druga za prvi šampionski prsten, ne mogu verovati da je odziv ovako slab u ovakvom momentu, ljudi manite "bojkot" manite tv ekrane, svi u Kombank arenu večeras!

Igor 9

pre 9 godina

Svega 3.000 prodatih karata govori da su karte skupe jer 800 din za jadransku je previse ako se uzme u obzir da se ove ned igra i finale i derbi i da je u utorak bila superliga a da je sledece nedelje derbi.Karte su morale da budu po 300 i 500 kao i da sezonske vaze ,u tom slucaju bi bio dvocifren broj ljudi,ovako ako dodje 5.000 ljudi

Alice In Chains

pre 9 godina

Moja želja da Crvena Zvezda i Partizan uđu u finale, da uđemo u evroligu, u finalu ko je bolji nek'pobjedi, kao navijač CZ normalno da ću navijati za CZ.Pozdrav iz Bara.

aeriz

pre 9 godina

Koliko glup sistem. Prvi moze zavrsiti sezonu sa 26-0 a cetvrti sa 16-10 na primer i u jednoj utakmici cetvrti iznenadi prvog i ode u EL. Najpostenije bi bilo da se igra plejof sistem 1-4 i 2-3 na tri pobede, ovo nema smisla.

Milos Stanojevic

pre 9 godina

SRAMOTA !!! Koliko su puta ove sezone izmamili vase osmehe, koliko su radosti doneli u vas zivot ??? I mi ima vracamo tako sto cemo ih ostaviti na cedilu kada je najpotrebnije ??? Pa sta ako bojkotujete ligu, ja se tom bojkotu nisam pridruzio zato sto iskreno volim Zvezdu i uvek cu je bodriti ! Moja ljubav najveca !!! BCZ

aeriz

pre 9 godina

Koliko glup sistem. Prvi moze zavrsiti sezonu sa 26-0 a cetvrti sa 16-10 na primer i u jednoj utakmici cetvrti iznenadi prvog i ode u EL. Najpostenije bi bilo da se igra plejof sistem 1-4 i 2-3 na tri pobede, ovo nema smisla.

Milos Stanojevic

pre 9 godina

SRAMOTA !!! Koliko su puta ove sezone izmamili vase osmehe, koliko su radosti doneli u vas zivot ??? I mi ima vracamo tako sto cemo ih ostaviti na cedilu kada je najpotrebnije ??? Pa sta ako bojkotujete ligu, ja se tom bojkotu nisam pridruzio zato sto iskreno volim Zvezdu i uvek cu je bodriti ! Moja ljubav najveca !!! BCZ

Alice In Chains

pre 9 godina

Moja želja da Crvena Zvezda i Partizan uđu u finale, da uđemo u evroligu, u finalu ko je bolji nek'pobjedi, kao navijač CZ normalno da ću navijati za CZ.Pozdrav iz Bara.

Batko

pre 9 godina

Napred Cibona! Znajte da niste sami i da hiljade grobara veceras navija za vas i vasu prelepu kosarku sa Saricem. Samo se borite i da se sve vrati kao nekad kada smo zajedno harali Evropom. Finale Partizan vs Cibona i ima da prsti od uzbudjenja i neizvesnosti pa nek bolji pobedi.
(Tode Zabranjeni, 24. april 2014 11:07)

Kad udari brat na brata, najveća je sreća u crno-bijelog Zabranjenog Hrvata !

Corleone

pre 9 godina

Samo se bojim da nas ne bude 5-6 hiljada na tribinama što je za arenu pogubno... Dve najbitnije utakmice sezone su ispred nas, jedna za učešće u Euroligi, druga za prvi šampionski prsten, ne mogu verovati da je odziv ovako slab u ovakvom momentu, ljudi manite "bojkot" manite tv ekrane, svi u Kombank arenu večeras!

Aircanada

pre 9 godina

Od zakletog partizanovca, puno srece Zvezdi veceras, bez obzira na klupsku naklonost, prva zelja mi jeste da imamo 2 predstavnika u EL. Samo napored momci!

Batko

pre 9 godina

Iskreno ,ruzno se osecam,navijam za hrvatski klub protiv srpskog,ali nisam ja kriv-kriva je crvenobela histerija i nesnosna mrznja prema partizanu.
(raso v.canada, 24. april 2014 11:13)

Ispovedi se dječače i putuj u miru

Superoperater

pre 9 godina

Idemo momci, samo hrabro i ne obazirite se na verovatno prazne tribine. Za to su zasluzni oni koji sebe nazivaju Delije, oni koji pevaju "Gde god da igras tu smo mi, nikad neces biti sama...", a kao pod palicom kvazi vodja, pojavljuju se na tribini...ili ne.
Ako je vec bojkot ABA lige, a gde ste Delije u Pioniru protiv Borca, FMP-a, Radnickog???

pravi a ne placeni zvezdas

pre 9 godina

Molim sve prave zvezdase da sacuvaju karte sa vecerasnjw utakmice i da ako izborimo ucesce trazimo prijem kod covica u klub da mi koji dokazemo da volimo zvezdu u najbitnijoj utakmici u ovoj sexoni imamo prednost pri kupovini karata za euroligu. Ovako ce veliki zvezdasi da se pojave sledece godine i da zatrpaju blagajnu za karte evrolige a ja cu ostati bez karte ili gledati sa poslednjeg medta pod krovom kao protiv budjavih i uniksa.Zvezda se sada prati i voli a bojkot je najveca glupost gde samo kk zvezda ima stetu. Da smo punili pionir i u aba ligi klub bi imao vece oare a samim tim i veci budzet za dovodjenje igraca i kvalitetan rad omladinske skole. Puno srece veceras ja sam u bloku 202 sa kartama u rukama.Tt

samo spprtski navijac

pre 9 godina

Pozivam sve iskrene ljubitelje kosarke, crveno i crno bele boje, da navijamo zajedno do finala F4 a onda da pokazemo svetu gde je prava i jedina "zemlja košarke"...NAPRED SRBIJA!!!

Batko

pre 9 godina

Dolazimo,3000 vidiljivih i nas 20 000,znaci puna arena.
(DS89-duhovi sever, 24. april 2014 11:14

Pa vas nema toliko ni na svim utakmicama ovog proleća na pašnjaku !

Mirko

pre 9 godina

MA NEK ISPADNU I JEDNI I DRUGI KAD DRŽAVNA TELEVIZIJA NE VIDI INTERES U TOME DA PRENOSI DVE NAJBITNUJE UTAKMICE U CELOJ SEZONI ZA NAŠU KLUPSKU KOŠARKU !

Prle

pre 9 godina

Bez ABA lige nasi timovi bi bili smesni, ko bi to dosao od stranaca da igra agroziv ligu. Bas bih voleo da nas nema 5god pa da gledamo samo nasu ligu, Zvezda, Partizan, incidenti na tribinama, saopstenja jednih i drugih, pritiske na sudije, maltretiranja sudija, promena u savezu, promena pravila, cirkus. Za 5god nasa kosarka bi dosla na nivo Madjara, Rumuna, Bugara

Zoki

pre 9 godina

Zvezdi ce biti veoma tesko protiv tri zagrebacka kluba.Treba se izboriti protiv toga iako se igra u Beogradu.Samo napred Zvezdo,Srbija je uz tebe,ne daj titulu Zagrepcanima

munze

pre 9 godina

Veliki sam grobar. Kartu imam. Dolazim sutra. A veceras svim srcem uz komsije.

A o broju prodatih karata - sramota. Gorbari se tu godinama dice nekavom magijom, paklom Pionira/Arene. Komsije smorise sa rekordom. A gde su sad i jedni i drugi. Po 3000 karata eeej, pa to nije ni pola Pionira. Sramota. Znaci kad treba da se pozira po evropskim tekmama, to je pitanje casti da se udje u halu. A sad kada igramo najvazniju utakmicu sezone (i jedni i drugi) nidje nikog. Jadran valjda nije dovoljno fensi.

Ajde bre svim srcem uz nase klubove. Mozemo mi da se zezamo, fmp, tri hrvatska kluba... sve je to u redu, al' kad pocne borba - da operemo susede. Pa u srpsko finale. A tamo nek se igra dobra kosarka i nek se niko ne povredi, pa kako bude. Ko bude bolji da mu se pruzi ruka i cao.

Naucite da gledate sport. Cemu mrznja?

Ja licno sanjam titulu. Ali ako je komsije uzmu, pruzam ruku. Sta sad, nije smak sveta. Pa to je sport. Svi igraju za titulu. Nismo mi sami u ligi.

Pozdrav svim ljubiteljima kosarke i nek nam je sa srecom i jednima i drugima.

zvezdas 91

pre 9 godina

Dolazim veceras jer znam da im je najbitnije a ne kao neki da glumim ludilo pa onda bojkotujte i evroligu a idem i na derbi u fudbalu da podrzim Nineta i velike zvezdase,posto sam jedan od njih. Napred Zvezda. Pa bila bi tragedija da nas hrvati nadjacaju u sred beograda pa to se nije desavalo ni na maksimiru gde sam vise puta bio. Cigan do kraja.

Igor 9

pre 9 godina

Svega 3.000 prodatih karata govori da su karte skupe jer 800 din za jadransku je previse ako se uzme u obzir da se ove ned igra i finale i derbi i da je u utorak bila superliga a da je sledece nedelje derbi.Karte su morale da budu po 300 i 500 kao i da sezonske vaze ,u tom slucaju bi bio dvocifren broj ljudi,ovako ako dodje 5.000 ljudi

Jedino ZVEZDA

pre 9 godina

Pa ajde da nas dodje sto vise u Arenu, kakvo crno bojkotovanje lige i ostale gluposti kada nam je to jedini put u Evroligu. Malo je licemerno da neki od nas idu na svaku utakmicu, a onda ne mozemo doci do karte da bismo gledali i Evroligu. Ako vec bojkotujete takmicenje koje nas vodi u EL onda bojkotujte i EL licemeri!

zg euroskeptik

pre 9 godina

Ako smijem zamoliti navijače Partizana koji najavljuju da će večeras navijati za Cibonu i zvezdaše koji će sutra navijati za Cedevitu - NEMOJTE!

Struki

pre 9 godina

Od 30 i "kusur"komentara,dve trecine su komentari "dozvoljeno-zabranjenih"navijaca JSD-a! Koliko oni vole Zvezdu,pa to je za svaku pohvalu!

smejem se

pre 9 godina

Iskreno ,ruzno se osecam,navijam za hrvatski klub protiv srpskog,ali nisam ja kriv-kriva je crvenobela histerija i nesnosna mrznja prema partizanu.
(raso v.canada, 24. april 2014 11:13)

Iskreno decko,ti stvarno nisi kriv...

tesko je biti navijac Partizana

pre 9 godina

@Ne igra zvezda igra FMP,dzaba ponavljate kada znamo i mi i vi i oni da su samo mali klub iz Zeleznika kome niko ne moze da zabrani kako ce da se zove.
(Zaledjeni zbog dugova, 24. april 2014 11:12)


Kao sto ni tebi i mnogima tebi slicnim, niko ne moze da zabrani da po hiljaditi put mrznju, kompleks, bes i prilican nedostatak maste, duhovitosti i kreativnosti pretocite u komentar koji je napisan mnooooooooogo puta, u pocetku mozda i bio interesantan, ali vise sasvim sigurno ne, a ako i posle toliko vremena ne umes da napises nesto originalnije bolje nemoj vise ni da pises, jer je ocigledno da ti bas i ne ide!!!

Mada mozda i ja mnogo trazim od nekoga kome je uzor dukljanski prodavac magle bez rominga, a cija je vodilja njegov svakodnevni ulicni govor mrznje, koga se svako normalan i lepo vaspitan u najmanju ruku stidi!

Pametnome dosta...ali grobari ne potpadaju pod te kojima je dosta.

pre 9 godina

Posto govorite o tri hrvatska kluba evo malo pojasnjenja. Zvezda,ali prava,je osvojila 10 uzastopnih titula od 1946-56 u sastavu Gec,Roklcer,Dempsir,Kalemberi Vidmar. Rebus je pronaci Srbina medju ova imena. Kasnije,posle 50 god su imali neki uspeh kad ih je predvodio Avdija i Zizic.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pametnom dosta, 24. april 2014 13:30)

Aleksandar Gec - Srbin
Nebojsa Popovic - Srbin
Srdjan Kalember (ne "Kalemberi", kako si napisao) - Srbin
Ladislav Demsar - Slovenac
Tulio Roklicer - Italijan

Dakle, jos jedna u nizu lazi groblja razotkrivena.

Svetlana KM

pre 9 godina

Ne mogu da verujem da je tako malo karata prodato! Pa to je strasno. Gde su navijaci Zvezde sada? Pa ja bih prva dosla,samo da nisam u 9om mesecu. Stidite se vi koji bojkotujete.

Mateus

pre 9 godina

Pominjete hrvatski klub jer ste isfrustrirani zbog fmp. Taj fmp ce vas u ludnicu poslati i pratice vas kao prokletstvo.
(Covicev delija, 24. april 2014 14:25) Vas je taj FMP poslao kuci u kupu... a ako vas ne proganja Igokea sto bi nas fmp. Partizan se prvi fuzionisao i u kosarci i u odbojci i bas ste se vi nasli da prozivate nekog.

Zaledjeni zbog dugova

pre 9 godina

Ne igra zvezda igra FMP,dzaba ponavljate kada znamo i mi i vi i oni da su samo mali klub iz Zeleznika kome niko ne moze da zabrani kako ce da se zove.

marko

pre 9 godina

Valjda nema prenosa sem Arene.

To je nama postalo normalno. Strasno
(boban, 24. april 2014 10:41)........To je zato sto se igra u Areni..:-)

Tode Zabranjeni

pre 9 godina

Napred Cibona! Znajte da niste sami i da hiljade grobara veceras navija za vas i vasu prelepu kosarku sa Saricem. Samo se borite i da se sve vrati kao nekad kada smo zajedno harali Evropom. Finale Partizan vs Cibona i ima da prsti od uzbudjenja i neizvesnosti pa nek bolji pobedi.

Admiral Horatio Nelson

pre 9 godina

Vi koji bojkotujete niste navijaci, ako ne dolazite veceras nemojte molim vas ni na evroligu sledece godine, ne trebaju nam takvi navijaci. Da nisam 400 km od Beograda nema sanse da ne bi podrzao svoj tim u najvaznijoj utakmici sezone a vama pred nosom pa ne idete. Nadam se da u Beogradu ima bar 10.000
razumnih navijaca Zvezde da ih podrze veceras.

farsa

pre 9 godina

Ovi grobari se toliko razumeju u finansije i maticne brojeve da bi covek pomislio da su bogat i odlicno vodjen klub, a ono - drzavni projekat kojem je malo 250 miliona dinara godisnje. Ali maticni broj, ahahaha... Klub nije klub bez maticnog broja, o njrmu sanjam, o njemu pevam, samo maticni broj volim ja!

Vopi

pre 9 godina

Karte nisu jeftine ali nemogu sad da je ostavim na cedilu. Svuda grmi okolo...! Ajde bre Zvezdasi ovo nam je karta za Evroligu i sve sto ide uz nju.

cole

pre 9 godina

Prenosi i danas i sutra na RTS HD. Verovatno i finale. nadam se naravno finalu Zvezda-Partizan ali slatko bi bilo i ako nam cedevita bude protivnik. naravno, kao sav normalan svet, navijam za Crvenu Zvezdu, daleko sam od bgd i ne mogu na utakmicu i ne kapiram moje tzv."delije" ako budu "bojkotovali" vecerasnju utakmicu. ne radite to aba ligi vec zvezdi, bojkotujete svoj tim u utakmici sezone. mislite o tome!

PekiGrobar

pre 9 godina

Koliko glup sistem. Prvi moze zavrsiti sezonu sa 26-0 a cetvrti sa 16-10 na primer i u jednoj utakmici cetvrti iznenadi prvog i ode u EL. Najpostenije bi bilo da se igra plejof sistem 1-4 i 2-3 na tri pobede, ovo nema smisla.
(aeriz, 24. april 2014 10:52)

Ja znam da vam je velika prpa da ne izgubite, ali pokusaj to da gledas sa vedrije strane. Dobicete opet priliku da oborite rekord u Evokupu.

Nije sistem glup, igrace Zvezda opet Evrokup !!!

Momcilo

pre 9 godina

Iskreno ,ruzno se osecam,navijam za hrvatski klub protiv srpskog,ali nisam ja kriv-kriva je crvenobela histerija i nesnosna mrznja prema partizanu.
(raso v.canada, 24. april 2014 11:13)
Zna se kome je mrznja sevala iz ociju decenijama,vi se polako vracate u vase rupice odakle ce te nas opet mrzeti

Realnost

pre 9 godina

Kakav bre bojkot, na utakmice domace lige dodje 500 ljudi a "navijaci" je ne bojkotuju, Ko voli Zvezdu i navija za nju docice da je podrzi,momci su to zasluzili, Grobari vidimo se u evroligi

One night in May

pre 9 godina

Ne zaboravljaju gde su osnovani, ne zaboravljaju svoju domovinu, ne zaboravljaju pokojnog predsednika, ne zaboravljaju otkud im crno-bele boje, kojima su nekad davno zamenili srpske plavo-crvene...

I onda se jos iscudjavaju sto ih Srbija ne voli i sto Srbi toliko ovde navija za Zvezdu!

JocaBoca

pre 9 godina

tako je FMP postao "večiti".
(Hostel, 24. april 2014 10:57)

Vzirua je postala veciti ove godine?
(Mix, 24. april 2014 11:36)

Koja zamena teza.
Možeš dodati ime sponzora kao nastavak u imenu, to rade mnogi klubovi, ali ne možeš promeniti matični broj.
Ali ako je tebi lakše, ljubi gazdu svoga!

Afera "Sampon"

pre 9 godina

Napred Cibona! Znajte da niste sami i da hiljade grobara veceras navija za vas i vasu prelepu kosarku sa Saricem. Samo se borite i da se sve vrati kao nekad kada smo zajedno harali Evropom. Finale Partizan vs Cibona i ima da prsti od uzbudjenja i neizvesnosti pa nek bolji pobedi.
(Tode Zabranjeni, 24. april 2014 11:07)

Kad udari brat na brata, najveća je sreća u crno-bijelog Zabranjenog Hrvata !
(Batko, 24. april 2014 11:35)


Sto si se u onom gornjem postu potpisao kao Tode Zabranjeni???


Ajde dobite ovo veceras, i daj boze sutra mi pa da slede godine imamo opet dva kluba u evroligi...

Brondby

pre 9 godina

Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Jupi jupi jupi kako smo jaki i niko drugi SAMO Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

Profesor književnosti iz Železnika

pre 9 godina

Ne zaboravljaju gde su osnovani, ne zaboravljaju svoju domovinu, ne zaboravljaju pokojnog predsednika, ne zaboravljaju otkud im crno-bele boje, kojima su nekad davno zamenili srpske plavo-crvene...

I onda se jos iscudjavaju sto ih Srbija ne voli i sto Srbi toliko ovde navija za Zvezdu!
(One night in May, 24. april 2014 12:41)
Po ko zna koji put dečače počinješ rečenicu sa slovom I, stvarno pod hitno moraš na ubrzani kurs pravopisa!

Pametnom dosta

pre 9 godina

Posto govorite o tri hrvatska kluba evo malo pojasnjenja. Zvezda,ali prava,je osvojila 10 uzastopnih titula od 1946-56 u sastavu Gec,Roklcer,Dempsir,Kalemberi Vidmar. Rebus je pronaci Srbina medju ova imena. Kasnije,posle 50 god su imali neki uspeh kad ih je predvodio Avdija i Zizic.

Antibrondby

pre 9 godina

Molio bih reziju I moderatore sa B92 da ovog BRONDBY-a blokiraju, da vise ne pise te gluposti koje ni sam ne razume..kad vidim njegov komentar, dodje mi da bacim telefon..Molim vas-ANTIBRONDBY

raso v.canada

pre 9 godina

Iskreno ,ruzno se osecam,navijam za hrvatski klub protiv srpskog,ali nisam ja kriv-kriva je crvenobela histerija i nesnosna mrznja prema partizanu.

DePa

pre 9 godina

Pred svaki mec na marakani pozivaju se svi da dodju, da napunimo marakanu...ok, to je u redu ali sta sada...bojkutujete, koga, znate li...?
Da se ja pitam ja bi te sto bojkutuju zabranio, nema evrolige,prvenstva srbije...ako ne mozemo protiv Borca, Radnickog da napunimo pionir kada nam dodju vazne,velike utakmice tada ce biti krcato i to bez velikih zvezdasa zvanih "delije"
Srecno veceras Zvezdo moja !!!

Zlatko

pre 9 godina

Idemo momci, samo hrabro i ne obazirite se na verovatno prazne tribine. Za to su zasluzni oni koji sebe nazivaju Delije, oni koji pevaju "Gde god da igras tu smo mi, nikad neces biti sama...", a kao pod palicom kvazi vodja, pojavljuju se na tribini...ili ne.
Ako je vec bojkot ABA lige, a gde ste Delije u Pioniru protiv Borca, FMP-a, Radnickog???
(Superoperater, 24. april 2014 11:23)

Druze, ne zaboravi i onu njima omiljenu "I po suncu, snegu, kisi, kosavi...". "Uvek Zvezdo racunaj na nas", ali izvini Zvezdo danas je Velika Subota (prethodnih godina, fudbal) ili se danas igra Jadranska liga. A ja Zvezdo bojkutujem Jadransku ligu, tako da nemoj bas uvek da racunas na mene. Bas me zanima kakav ce biti odnos ako u finalu bude derbi protiv Partizana.

Petar

pre 9 godina

Nesumnjam u pobjedu,imamo bolje igrace,duzu klupu,najboljeg trenera ligi i domaci teren Samo jako od pocetka! Svi u Arenu da pruzimo podrsku momcima!

Robert Lee

pre 9 godina

Potkrade se greska autoru teksta,ne igra Crvena zvezda sa Kalemegdana,vec Crvena zvezda Telekom iz Zeleznika....za koju navijaju svi navijaci prvopomenute Zvezde.

Stevo djubre

pre 9 godina

Koliko glup sistem. Prvi moze zavrsiti sezonu sa 26-0 a cetvrti sa 16-10 na primer i u jednoj utakmici cetvrti iznenadi prvog i ode u EL. Najpostenije bi bilo da se igra plejof sistem 1-4 i 2-3 na tri pobede, ovo nema smisla.
(aeriz, 24. april 2014 10:52)

Takav sistem je na snazi, evo vec 12 godina. Zasto se sad odjednom bunite? Osvajali ste vec ovo takmicenje 2 puta (2003. i 2006.), u cemu je sad problem?

zvezdas 91

pre 9 godina

Koja zamena teza.
Možeš dodati ime sponzora kao nastavak u imenu, to rade mnogi klubovi, ali ne možeš promeniti matični broj.
Ali ako je tebi lakše, ljubi gazdu svoga!
(JocaBoca, 24. april 2014 15:36) Pa ljubi ti tvoga maga ali uskoro i vama to mora da se desi,nije da likujem nego znam da on prima 300 ooo e godisnje toliko o casovima ljubavi.

Brondby

pre 9 godina

Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby i niko vise Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

Nataeos

pre 9 godina

Napred Cibona! Znajte da niste sami i da hiljade grobara veceras navija za vas i vasu prelepu kosarku sa Saricem. Samo se borite i da se sve vrati kao nekad kada smo zajedno harali Evropom. Finale Partizan vs Cibona i ima da prsti od uzbudjenja i neizvesnosti pa nek bolji pobedi.
(Tode Zabranjeni, 24. april 2014 11:07). O kojim hiljadama pričaš?? Nekim zalutalim frustriranim pojedincima možda, ali mene ne kontaj Tu!! Ne navijam za Zvezdu ali ima moju podršku, ipak je to Srpski klub, i 2 naša kluba u Evroligi je važno i za jedne i druge, kao i za našu košarku!! A u finalu, šta bude, i naravno pobeda Partizana ;)

kasper ceka titulu

pre 9 godina

Biće jako loša poseta. Sramota je to, momci su zaslužili bolje.
(Luka, 24. april 2014 11:06)

Bice puna arena. 5.000 prodatih karata i 20.000 duhova. ima da grmi !!

zar je bitno

pre 9 godina

Jel ovo igra Crvena Zvezda-Cibona ili Crvena Zvezda Beograd-Cibona? (Danubewalker, 24. april 2014 13:29) ma Crvena zvezda BeogradDivaFMPRefllex jel vam je lakše?

Brondby

pre 9 godina

Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby i niko vise Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

Iha

pre 9 godina

Ovde kukaju verovatno svi sa ulaznicama na posetu jel te. Dosta bre, ko bude bio taj ce biti i gotovo! Nikome se ne brani da ide. A bice vise od tih 3000 garant. Manje kukanje vise podrske!

NAPRED ZVEZDO!

niko ne moze da zabrani kako ce se zvati fmp

pre 9 godina

vec se lepse zivi sada gledamo basket i navijamo, sta nas briga sto su nam ugasili kkcz... svi u arenu i ponisimo kese i kartone

konto

pre 9 godina

Naravno da idem, ne znam šta se dešava sa ovim "velikim" zvezdašima Delijama, svakako da je bolja i lepša atmosfera sa njima ali jbg, šta da se radi, mene to neće sprečiti da kao i uvek do sada dam svoj doprinos mojoj Zvezdi!

neki tamo

pre 9 godina

iskreno se plasim ove utakmice jer se svasta moze desiti u jednom mecu koji dosta donosi. nadam se pobedi zvezde i iskreno se nadam da ce biti sve na nivou. a o sistemu takmicenja necu da trosim reci..

Brondby

pre 9 godina

Samo Brondby sve cemo da vas bijemo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby i niko vise Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

Serb

pre 9 godina

Delija sam al bi voleo da pokidamo hrvate, i da oba srpska kluba udju u finale i da igraju evroligu sledece sezone, a finalu nek pobedi bolji a to je czv xd

aba ligaski bojkoteri

pre 9 godina

Jel moze hour-by-hour update o tome koliko je karata prodato? Da oborite i negativni rekord hehehe... A ovog puta nema...

aca

pre 9 godina

Ne važe sezonske karte, bojkotuje se ABA liga, skupe su karte i još hiljadu razloga za slabu posecenost. Dignite rampu i napunite Arenu.

Aca

pre 9 godina

Ja se nadam da mi koji nemamo arenu da cemo gledati i kosarku i derbi i da ce RTS naknadno objaviti imali neke informacije? Nemam Arenu.

Ilija

pre 9 godina

Od starta ih spustiti na zemlju, napraviti razliku i zavrsiti posao. Preveliki je pritisak nad CZ, ukoliko se udje sa minusom u zavrsnici tesko ce biti...

Tode Zabranjeni

pre 9 godina

Napred Cibona! Znajte da niste sami i da hiljade grobara veceras navija za vas i vasu prelepu kosarku sa Saricem. Samo se borite i da se sve vrati kao nekad kada smo zajedno harali Evropom. Finale Partizan vs Cibona i ima da prsti od uzbudjenja i neizvesnosti pa nek bolji pobedi.

raso v.canada

pre 9 godina

Iskreno ,ruzno se osecam,navijam za hrvatski klub protiv srpskog,ali nisam ja kriv-kriva je crvenobela histerija i nesnosna mrznja prema partizanu.

Zaledjeni zbog dugova

pre 9 godina

Ne igra zvezda igra FMP,dzaba ponavljate kada znamo i mi i vi i oni da su samo mali klub iz Zeleznika kome niko ne moze da zabrani kako ce da se zove.

Batko

pre 9 godina

Napred Cibona! Znajte da niste sami i da hiljade grobara veceras navija za vas i vasu prelepu kosarku sa Saricem. Samo se borite i da se sve vrati kao nekad kada smo zajedno harali Evropom. Finale Partizan vs Cibona i ima da prsti od uzbudjenja i neizvesnosti pa nek bolji pobedi.
(Tode Zabranjeni, 24. april 2014 11:07)

Kad udari brat na brata, najveća je sreća u crno-bijelog Zabranjenog Hrvata !

PekiGrobar

pre 9 godina

Koliko glup sistem. Prvi moze zavrsiti sezonu sa 26-0 a cetvrti sa 16-10 na primer i u jednoj utakmici cetvrti iznenadi prvog i ode u EL. Najpostenije bi bilo da se igra plejof sistem 1-4 i 2-3 na tri pobede, ovo nema smisla.
(aeriz, 24. april 2014 10:52)

Ja znam da vam je velika prpa da ne izgubite, ali pokusaj to da gledas sa vedrije strane. Dobicete opet priliku da oborite rekord u Evokupu.

Nije sistem glup, igrace Zvezda opet Evrokup !!!

Robert Lee

pre 9 godina

Potkrade se greska autoru teksta,ne igra Crvena zvezda sa Kalemegdana,vec Crvena zvezda Telekom iz Zeleznika....za koju navijaju svi navijaci prvopomenute Zvezde.

Brondby

pre 9 godina

Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Jupi jupi jupi kako smo jaki i niko drugi SAMO Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

Zoki

pre 9 godina

Zvezdi ce biti veoma tesko protiv tri zagrebacka kluba.Treba se izboriti protiv toga iako se igra u Beogradu.Samo napred Zvezdo,Srbija je uz tebe,ne daj titulu Zagrepcanima

Brondby

pre 9 godina

Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby i niko vise Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

Batko

pre 9 godina

Dolazimo,3000 vidiljivih i nas 20 000,znaci puna arena.
(DS89-duhovi sever, 24. april 2014 11:14

Pa vas nema toliko ni na svim utakmicama ovog proleća na pašnjaku !

Brondby

pre 9 godina

Samo Brondby sve cemo da vas bijemo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby i niko vise Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

Brondby

pre 9 godina

Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby i niko vise Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

JocaBoca

pre 9 godina

tako je FMP postao "večiti".
(Hostel, 24. april 2014 10:57)

Vzirua je postala veciti ove godine?
(Mix, 24. april 2014 11:36)

Koja zamena teza.
Možeš dodati ime sponzora kao nastavak u imenu, to rade mnogi klubovi, ali ne možeš promeniti matični broj.
Ali ako je tebi lakše, ljubi gazdu svoga!

Pametnom dosta

pre 9 godina

Posto govorite o tri hrvatska kluba evo malo pojasnjenja. Zvezda,ali prava,je osvojila 10 uzastopnih titula od 1946-56 u sastavu Gec,Roklcer,Dempsir,Kalemberi Vidmar. Rebus je pronaci Srbina medju ova imena. Kasnije,posle 50 god su imali neki uspeh kad ih je predvodio Avdija i Zizic.

One night in May

pre 9 godina

Ne zaboravljaju gde su osnovani, ne zaboravljaju svoju domovinu, ne zaboravljaju pokojnog predsednika, ne zaboravljaju otkud im crno-bele boje, kojima su nekad davno zamenili srpske plavo-crvene...

I onda se jos iscudjavaju sto ih Srbija ne voli i sto Srbi toliko ovde navija za Zvezdu!

Profesor književnosti iz Železnika

pre 9 godina

Ne zaboravljaju gde su osnovani, ne zaboravljaju svoju domovinu, ne zaboravljaju pokojnog predsednika, ne zaboravljaju otkud im crno-bele boje, kojima su nekad davno zamenili srpske plavo-crvene...

I onda se jos iscudjavaju sto ih Srbija ne voli i sto Srbi toliko ovde navija za Zvezdu!
(One night in May, 24. april 2014 12:41)
Po ko zna koji put dečače počinješ rečenicu sa slovom I, stvarno pod hitno moraš na ubrzani kurs pravopisa!

Milos Stanojevic

pre 9 godina

SRAMOTA !!! Koliko su puta ove sezone izmamili vase osmehe, koliko su radosti doneli u vas zivot ??? I mi ima vracamo tako sto cemo ih ostaviti na cedilu kada je najpotrebnije ??? Pa sta ako bojkotujete ligu, ja se tom bojkotu nisam pridruzio zato sto iskreno volim Zvezdu i uvek cu je bodriti ! Moja ljubav najveca !!! BCZ

Stevo djubre

pre 9 godina

Koliko glup sistem. Prvi moze zavrsiti sezonu sa 26-0 a cetvrti sa 16-10 na primer i u jednoj utakmici cetvrti iznenadi prvog i ode u EL. Najpostenije bi bilo da se igra plejof sistem 1-4 i 2-3 na tri pobede, ovo nema smisla.
(aeriz, 24. april 2014 10:52)

Takav sistem je na snazi, evo vec 12 godina. Zasto se sad odjednom bunite? Osvajali ste vec ovo takmicenje 2 puta (2003. i 2006.), u cemu je sad problem?

Batko

pre 9 godina

Iskreno ,ruzno se osecam,navijam za hrvatski klub protiv srpskog,ali nisam ja kriv-kriva je crvenobela histerija i nesnosna mrznja prema partizanu.
(raso v.canada, 24. april 2014 11:13)

Ispovedi se dječače i putuj u miru

Mateus

pre 9 godina

Pominjete hrvatski klub jer ste isfrustrirani zbog fmp. Taj fmp ce vas u ludnicu poslati i pratice vas kao prokletstvo.
(Covicev delija, 24. april 2014 14:25) Vas je taj FMP poslao kuci u kupu... a ako vas ne proganja Igokea sto bi nas fmp. Partizan se prvi fuzionisao i u kosarci i u odbojci i bas ste se vi nasli da prozivate nekog.

tesko je biti navijac Partizana

pre 9 godina

@Ne igra zvezda igra FMP,dzaba ponavljate kada znamo i mi i vi i oni da su samo mali klub iz Zeleznika kome niko ne moze da zabrani kako ce da se zove.
(Zaledjeni zbog dugova, 24. april 2014 11:12)


Kao sto ni tebi i mnogima tebi slicnim, niko ne moze da zabrani da po hiljaditi put mrznju, kompleks, bes i prilican nedostatak maste, duhovitosti i kreativnosti pretocite u komentar koji je napisan mnooooooooogo puta, u pocetku mozda i bio interesantan, ali vise sasvim sigurno ne, a ako i posle toliko vremena ne umes da napises nesto originalnije bolje nemoj vise ni da pises, jer je ocigledno da ti bas i ne ide!!!

Mada mozda i ja mnogo trazim od nekoga kome je uzor dukljanski prodavac magle bez rominga, a cija je vodilja njegov svakodnevni ulicni govor mrznje, koga se svako normalan i lepo vaspitan u najmanju ruku stidi!

kasper ceka titulu

pre 9 godina

Biće jako loša poseta. Sramota je to, momci su zaslužili bolje.
(Luka, 24. april 2014 11:06)

Bice puna arena. 5.000 prodatih karata i 20.000 duhova. ima da grmi !!

Momcilo

pre 9 godina

Iskreno ,ruzno se osecam,navijam za hrvatski klub protiv srpskog,ali nisam ja kriv-kriva je crvenobela histerija i nesnosna mrznja prema partizanu.
(raso v.canada, 24. april 2014 11:13)
Zna se kome je mrznja sevala iz ociju decenijama,vi se polako vracate u vase rupice odakle ce te nas opet mrzeti

Igor 9

pre 9 godina

Svega 3.000 prodatih karata govori da su karte skupe jer 800 din za jadransku je previse ako se uzme u obzir da se ove ned igra i finale i derbi i da je u utorak bila superliga a da je sledece nedelje derbi.Karte su morale da budu po 300 i 500 kao i da sezonske vaze ,u tom slucaju bi bio dvocifren broj ljudi,ovako ako dodje 5.000 ljudi

aeriz

pre 9 godina

Koliko glup sistem. Prvi moze zavrsiti sezonu sa 26-0 a cetvrti sa 16-10 na primer i u jednoj utakmici cetvrti iznenadi prvog i ode u EL. Najpostenije bi bilo da se igra plejof sistem 1-4 i 2-3 na tri pobede, ovo nema smisla.

Pametnome dosta...ali grobari ne potpadaju pod te kojima je dosta.

pre 9 godina

Posto govorite o tri hrvatska kluba evo malo pojasnjenja. Zvezda,ali prava,je osvojila 10 uzastopnih titula od 1946-56 u sastavu Gec,Roklcer,Dempsir,Kalemberi Vidmar. Rebus je pronaci Srbina medju ova imena. Kasnije,posle 50 god su imali neki uspeh kad ih je predvodio Avdija i Zizic.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pametnom dosta, 24. april 2014 13:30)

Aleksandar Gec - Srbin
Nebojsa Popovic - Srbin
Srdjan Kalember (ne "Kalemberi", kako si napisao) - Srbin
Ladislav Demsar - Slovenac
Tulio Roklicer - Italijan

Dakle, jos jedna u nizu lazi groblja razotkrivena.

zvezdas 91

pre 9 godina

Koja zamena teza.
Možeš dodati ime sponzora kao nastavak u imenu, to rade mnogi klubovi, ali ne možeš promeniti matični broj.
Ali ako je tebi lakše, ljubi gazdu svoga!
(JocaBoca, 24. april 2014 15:36) Pa ljubi ti tvoga maga ali uskoro i vama to mora da se desi,nije da likujem nego znam da on prima 300 ooo e godisnje toliko o casovima ljubavi.

farsa

pre 9 godina

Ovi grobari se toliko razumeju u finansije i maticne brojeve da bi covek pomislio da su bogat i odlicno vodjen klub, a ono - drzavni projekat kojem je malo 250 miliona dinara godisnje. Ali maticni broj, ahahaha... Klub nije klub bez maticnog broja, o njrmu sanjam, o njemu pevam, samo maticni broj volim ja!

niko ne moze da zabrani kako ce se zvati fmp

pre 9 godina

vec se lepse zivi sada gledamo basket i navijamo, sta nas briga sto su nam ugasili kkcz... svi u arenu i ponisimo kese i kartone

Struki

pre 9 godina

Od 30 i "kusur"komentara,dve trecine su komentari "dozvoljeno-zabranjenih"navijaca JSD-a! Koliko oni vole Zvezdu,pa to je za svaku pohvalu!

Corleone

pre 9 godina

Samo se bojim da nas ne bude 5-6 hiljada na tribinama što je za arenu pogubno... Dve najbitnije utakmice sezone su ispred nas, jedna za učešće u Euroligi, druga za prvi šampionski prsten, ne mogu verovati da je odziv ovako slab u ovakvom momentu, ljudi manite "bojkot" manite tv ekrane, svi u Kombank arenu večeras!

Aircanada

pre 9 godina

Od zakletog partizanovca, puno srece Zvezdi veceras, bez obzira na klupsku naklonost, prva zelja mi jeste da imamo 2 predstavnika u EL. Samo napored momci!

Alice In Chains

pre 9 godina

Moja želja da Crvena Zvezda i Partizan uđu u finale, da uđemo u evroligu, u finalu ko je bolji nek'pobjedi, kao navijač CZ normalno da ću navijati za CZ.Pozdrav iz Bara.

smejem se

pre 9 godina

Iskreno ,ruzno se osecam,navijam za hrvatski klub protiv srpskog,ali nisam ja kriv-kriva je crvenobela histerija i nesnosna mrznja prema partizanu.
(raso v.canada, 24. april 2014 11:13)

Iskreno decko,ti stvarno nisi kriv...

aba ligaski bojkoteri

pre 9 godina

Jel moze hour-by-hour update o tome koliko je karata prodato? Da oborite i negativni rekord hehehe... A ovog puta nema...

Petar

pre 9 godina

Nesumnjam u pobjedu,imamo bolje igrace,duzu klupu,najboljeg trenera ligi i domaci teren Samo jako od pocetka! Svi u Arenu da pruzimo podrsku momcima!

Prle

pre 9 godina

Bez ABA lige nasi timovi bi bili smesni, ko bi to dosao od stranaca da igra agroziv ligu. Bas bih voleo da nas nema 5god pa da gledamo samo nasu ligu, Zvezda, Partizan, incidenti na tribinama, saopstenja jednih i drugih, pritiske na sudije, maltretiranja sudija, promena u savezu, promena pravila, cirkus. Za 5god nasa kosarka bi dosla na nivo Madjara, Rumuna, Bugara

cole

pre 9 godina

Prenosi i danas i sutra na RTS HD. Verovatno i finale. nadam se naravno finalu Zvezda-Partizan ali slatko bi bilo i ako nam cedevita bude protivnik. naravno, kao sav normalan svet, navijam za Crvenu Zvezdu, daleko sam od bgd i ne mogu na utakmicu i ne kapiram moje tzv."delije" ako budu "bojkotovali" vecerasnju utakmicu. ne radite to aba ligi vec zvezdi, bojkotujete svoj tim u utakmici sezone. mislite o tome!

zvezdas 91

pre 9 godina

Dolazim veceras jer znam da im je najbitnije a ne kao neki da glumim ludilo pa onda bojkotujte i evroligu a idem i na derbi u fudbalu da podrzim Nineta i velike zvezdase,posto sam jedan od njih. Napred Zvezda. Pa bila bi tragedija da nas hrvati nadjacaju u sred beograda pa to se nije desavalo ni na maksimiru gde sam vise puta bio. Cigan do kraja.

Realnost

pre 9 godina

Kakav bre bojkot, na utakmice domace lige dodje 500 ljudi a "navijaci" je ne bojkotuju, Ko voli Zvezdu i navija za nju docice da je podrzi,momci su to zasluzili, Grobari vidimo se u evroligi

Superoperater

pre 9 godina

Idemo momci, samo hrabro i ne obazirite se na verovatno prazne tribine. Za to su zasluzni oni koji sebe nazivaju Delije, oni koji pevaju "Gde god da igras tu smo mi, nikad neces biti sama...", a kao pod palicom kvazi vodja, pojavljuju se na tribini...ili ne.
Ako je vec bojkot ABA lige, a gde ste Delije u Pioniru protiv Borca, FMP-a, Radnickog???

Mirko

pre 9 godina

MA NEK ISPADNU I JEDNI I DRUGI KAD DRŽAVNA TELEVIZIJA NE VIDI INTERES U TOME DA PRENOSI DVE NAJBITNUJE UTAKMICE U CELOJ SEZONI ZA NAŠU KLUPSKU KOŠARKU !

Nataeos

pre 9 godina

Napred Cibona! Znajte da niste sami i da hiljade grobara veceras navija za vas i vasu prelepu kosarku sa Saricem. Samo se borite i da se sve vrati kao nekad kada smo zajedno harali Evropom. Finale Partizan vs Cibona i ima da prsti od uzbudjenja i neizvesnosti pa nek bolji pobedi.
(Tode Zabranjeni, 24. april 2014 11:07). O kojim hiljadama pričaš?? Nekim zalutalim frustriranim pojedincima možda, ali mene ne kontaj Tu!! Ne navijam za Zvezdu ali ima moju podršku, ipak je to Srpski klub, i 2 naša kluba u Evroligi je važno i za jedne i druge, kao i za našu košarku!! A u finalu, šta bude, i naravno pobeda Partizana ;)

Vopi

pre 9 godina

Karte nisu jeftine ali nemogu sad da je ostavim na cedilu. Svuda grmi okolo...! Ajde bre Zvezdasi ovo nam je karta za Evroligu i sve sto ide uz nju.

Svetlana KM

pre 9 godina

Ne mogu da verujem da je tako malo karata prodato! Pa to je strasno. Gde su navijaci Zvezde sada? Pa ja bih prva dosla,samo da nisam u 9om mesecu. Stidite se vi koji bojkotujete.

zar je bitno

pre 9 godina

Jel ovo igra Crvena Zvezda-Cibona ili Crvena Zvezda Beograd-Cibona? (Danubewalker, 24. april 2014 13:29) ma Crvena zvezda BeogradDivaFMPRefllex jel vam je lakše?

zg euroskeptik

pre 9 godina

Ako smijem zamoliti navijače Partizana koji najavljuju da će večeras navijati za Cibonu i zvezdaše koji će sutra navijati za Cedevitu - NEMOJTE!

Antibrondby

pre 9 godina

Molio bih reziju I moderatore sa B92 da ovog BRONDBY-a blokiraju, da vise ne pise te gluposti koje ni sam ne razume..kad vidim njegov komentar, dodje mi da bacim telefon..Molim vas-ANTIBRONDBY

Zlatko

pre 9 godina

Idemo momci, samo hrabro i ne obazirite se na verovatno prazne tribine. Za to su zasluzni oni koji sebe nazivaju Delije, oni koji pevaju "Gde god da igras tu smo mi, nikad neces biti sama...", a kao pod palicom kvazi vodja, pojavljuju se na tribini...ili ne.
Ako je vec bojkot ABA lige, a gde ste Delije u Pioniru protiv Borca, FMP-a, Radnickog???
(Superoperater, 24. april 2014 11:23)

Druze, ne zaboravi i onu njima omiljenu "I po suncu, snegu, kisi, kosavi...". "Uvek Zvezdo racunaj na nas", ali izvini Zvezdo danas je Velika Subota (prethodnih godina, fudbal) ili se danas igra Jadranska liga. A ja Zvezdo bojkutujem Jadransku ligu, tako da nemoj bas uvek da racunas na mene. Bas me zanima kakav ce biti odnos ako u finalu bude derbi protiv Partizana.

samo spprtski navijac

pre 9 godina

Pozivam sve iskrene ljubitelje kosarke, crveno i crno bele boje, da navijamo zajedno do finala F4 a onda da pokazemo svetu gde je prava i jedina "zemlja košarke"...NAPRED SRBIJA!!!

Admiral Horatio Nelson

pre 9 godina

Vi koji bojkotujete niste navijaci, ako ne dolazite veceras nemojte molim vas ni na evroligu sledece godine, ne trebaju nam takvi navijaci. Da nisam 400 km od Beograda nema sanse da ne bi podrzao svoj tim u najvaznijoj utakmici sezone a vama pred nosom pa ne idete. Nadam se da u Beogradu ima bar 10.000
razumnih navijaca Zvezde da ih podrze veceras.

pravi a ne placeni zvezdas

pre 9 godina

Molim sve prave zvezdase da sacuvaju karte sa vecerasnjw utakmice i da ako izborimo ucesce trazimo prijem kod covica u klub da mi koji dokazemo da volimo zvezdu u najbitnijoj utakmici u ovoj sexoni imamo prednost pri kupovini karata za euroligu. Ovako ce veliki zvezdasi da se pojave sledece godine i da zatrpaju blagajnu za karte evrolige a ja cu ostati bez karte ili gledati sa poslednjeg medta pod krovom kao protiv budjavih i uniksa.Zvezda se sada prati i voli a bojkot je najveca glupost gde samo kk zvezda ima stetu. Da smo punili pionir i u aba ligi klub bi imao vece oare a samim tim i veci budzet za dovodjenje igraca i kvalitetan rad omladinske skole. Puno srece veceras ja sam u bloku 202 sa kartama u rukama.Tt

neki tamo

pre 9 godina

iskreno se plasim ove utakmice jer se svasta moze desiti u jednom mecu koji dosta donosi. nadam se pobedi zvezde i iskreno se nadam da ce biti sve na nivou. a o sistemu takmicenja necu da trosim reci..

Iha

pre 9 godina

Ovde kukaju verovatno svi sa ulaznicama na posetu jel te. Dosta bre, ko bude bio taj ce biti i gotovo! Nikome se ne brani da ide. A bice vise od tih 3000 garant. Manje kukanje vise podrske!

NAPRED ZVEZDO!

Afera "Sampon"

pre 9 godina

Napred Cibona! Znajte da niste sami i da hiljade grobara veceras navija za vas i vasu prelepu kosarku sa Saricem. Samo se borite i da se sve vrati kao nekad kada smo zajedno harali Evropom. Finale Partizan vs Cibona i ima da prsti od uzbudjenja i neizvesnosti pa nek bolji pobedi.
(Tode Zabranjeni, 24. april 2014 11:07)

Kad udari brat na brata, najveća je sreća u crno-bijelog Zabranjenog Hrvata !
(Batko, 24. april 2014 11:35)


Sto si se u onom gornjem postu potpisao kao Tode Zabranjeni???


Ajde dobite ovo veceras, i daj boze sutra mi pa da slede godine imamo opet dva kluba u evroligi...

munze

pre 9 godina

Veliki sam grobar. Kartu imam. Dolazim sutra. A veceras svim srcem uz komsije.

A o broju prodatih karata - sramota. Gorbari se tu godinama dice nekavom magijom, paklom Pionira/Arene. Komsije smorise sa rekordom. A gde su sad i jedni i drugi. Po 3000 karata eeej, pa to nije ni pola Pionira. Sramota. Znaci kad treba da se pozira po evropskim tekmama, to je pitanje casti da se udje u halu. A sad kada igramo najvazniju utakmicu sezone (i jedni i drugi) nidje nikog. Jadran valjda nije dovoljno fensi.

Ajde bre svim srcem uz nase klubove. Mozemo mi da se zezamo, fmp, tri hrvatska kluba... sve je to u redu, al' kad pocne borba - da operemo susede. Pa u srpsko finale. A tamo nek se igra dobra kosarka i nek se niko ne povredi, pa kako bude. Ko bude bolji da mu se pruzi ruka i cao.

Naucite da gledate sport. Cemu mrznja?

Ja licno sanjam titulu. Ali ako je komsije uzmu, pruzam ruku. Sta sad, nije smak sveta. Pa to je sport. Svi igraju za titulu. Nismo mi sami u ligi.

Pozdrav svim ljubiteljima kosarke i nek nam je sa srecom i jednima i drugima.

Jedino ZVEZDA

pre 9 godina

Pa ajde da nas dodje sto vise u Arenu, kakvo crno bojkotovanje lige i ostale gluposti kada nam je to jedini put u Evroligu. Malo je licemerno da neki od nas idu na svaku utakmicu, a onda ne mozemo doci do karte da bismo gledali i Evroligu. Ako vec bojkotujete takmicenje koje nas vodi u EL onda bojkotujte i EL licemeri!

konto

pre 9 godina

Naravno da idem, ne znam šta se dešava sa ovim "velikim" zvezdašima Delijama, svakako da je bolja i lepša atmosfera sa njima ali jbg, šta da se radi, mene to neće sprečiti da kao i uvek do sada dam svoj doprinos mojoj Zvezdi!

aca

pre 9 godina

Ne važe sezonske karte, bojkotuje se ABA liga, skupe su karte i još hiljadu razloga za slabu posecenost. Dignite rampu i napunite Arenu.

marko

pre 9 godina

Valjda nema prenosa sem Arene.

To je nama postalo normalno. Strasno
(boban, 24. april 2014 10:41)........To je zato sto se igra u Areni..:-)

DePa

pre 9 godina

Pred svaki mec na marakani pozivaju se svi da dodju, da napunimo marakanu...ok, to je u redu ali sta sada...bojkutujete, koga, znate li...?
Da se ja pitam ja bi te sto bojkutuju zabranio, nema evrolige,prvenstva srbije...ako ne mozemo protiv Borca, Radnickog da napunimo pionir kada nam dodju vazne,velike utakmice tada ce biti krcato i to bez velikih zvezdasa zvanih "delije"
Srecno veceras Zvezdo moja !!!

Ilija

pre 9 godina

Od starta ih spustiti na zemlju, napraviti razliku i zavrsiti posao. Preveliki je pritisak nad CZ, ukoliko se udje sa minusom u zavrsnici tesko ce biti...

Aca

pre 9 godina

Ja se nadam da mi koji nemamo arenu da cemo gledati i kosarku i derbi i da ce RTS naknadno objaviti imali neke informacije? Nemam Arenu.

Serb

pre 9 godina

Delija sam al bi voleo da pokidamo hrvate, i da oba srpska kluba udju u finale i da igraju evroligu sledece sezone, a finalu nek pobedi bolji a to je czv xd