Ponedeljak, 21.04.2014.

16:43

Mediji: Kraj za Mojsa u Junajtedu

Uprava Mančester junajteda spremna je da uruči otkaz menadžeru Dejvidu Mojsu zbog loših rezultata koje klub postiže.

Izvor: B92

Mediji: Kraj za Mojsa u Junajtedu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

81 Komentari

Sortiraj po:

Nemi posmatrač iz fotelje

pre 9 godina

Svi vi pljujete tog mojesa ali zaboravljate jednu bitnu činjenicu. Nije ni ferguson lud.On je napustio klupu junajteda kada je od igrača koji su tu bili iscedio sve što se moglo iscediti. Ovaj tim junajteda je bio konkurentan prošle sezone kada su i svi drugi kiksirali (liverpul nije igrao ni evropu) , ali ove sezone to nije slučaj.Pratim Everton i njihov sam simpatizer još od 2003 , taj isti mojes (koga ovde svi pljuju i govore kako nije trener za evrotakmičenja) je everton doveo do zadnjeg kola kvalifikacije za LŠ 2005 i ispao od Viljareala a ako se nevaram viljareal je ispao od arsenala u polufinalu LŠ. On je "izmislio" runija kome je dao šansu da nastupa za prvi tim sa 17 godina.Dobar je skaut i ume da namiriše mlade talente, i mislim da će se uprava MU prevariti ako u ovom trenutku da otkaz mojesu.Najavljuje neke "radikalne mere" u timu (i slažem se sa tim, pa pola tima nema snage da potrči npr kerik) , i mislim da mu treba dati šansu barem još jednu ,ako ne sezonu, barem polusezonu.

TomWaits

pre 9 godina

David Moyes je odlichan trener! Ne treba zaboraviti njegove tri tiitule najboljeg trenera PL (samo SAF ima vishe - 4).
.
MUTD da bi se doveo u red treba da dovede minimum 5 a optimum 7 igracha i trenera sa vizijom. Ovakav tim, bez promjena, moze samo jak autoritet (a uz autoritet idu i godine iskustva) da iskontrolishe. To moze biti Kapelo, Hidink ili van Gaal, mada takvo rjeshenje bi bilo kratkovido.

MUTD sa Moyesom vidim kao npr CSKA kada ga je preuzeo Dule V. jednostavno trener ma koliko dobar bio - nema autoritet u svlachionici.

Greshka koja je presudila, po meni, je produzavanje ugovora sa Rooney-em. Tu je imao shansu da lupi shakom o sto, rezultat te odluke ga sada koshta posla.

why what

pre 9 godina

Okuka ili Jesic? Sta vi mislite koji je bolje resenje?
(Floro Flores, 21. april 2014 17:00)
Golac jenajbolje resenje.Zna covek Engleski.
(Milan, 21. april 2014 18:05)

I Golac jedini ne kaze Sir Alex Ferguson, vec samo Alex, kao da je cuvao ovce sa njim.

Bill Shankley

pre 9 godina

Man Utd ima loše igrace. Tu su jedino dobri Rooney, Mata, De Gea i eventualno Kagawa. Moyes je prosecan trener, a sa prosecnim trenerom i prosecnim igracima ostvaruju se i prosecni rezultati.
YNWA

mick

pre 9 godina

nije poenta sto nije obezbedio LS i LE, istrpeo bi to klub 1 sezonu. problem je sto nije pokazao nikakvu viziju, taktiku, bar nesto pa da kaze covek ajde ima nesto. ekipa je sve gora i gora, na konferencijama trabunja sve i svasta, felaini koga je doveo bog zna zasto, otpustio prvoklasne pomocne trenere i stavio jednog Fila Nevila koji je prodat jer nije bio dovoljno dobar kao igrac za MU. kome ce on da nametne neki autoritet? uvek krivi sve i svasta za poraz samo sebe nikad i svoju retardiranu formaciju. cak ne zna ni prave izmene da izvrsi u odg trenucima. plus preko svega toga Everton igra lepse i bolje sa novim trenerom i jos je bolji od njega na tabeli i jos ga je dobio oba puta i to bez primljenog gola... ma kakav Mojes...

mail

pre 9 godina

Ne znam da li je neko procitao njegov CV pre nego sto je stigao u MU? 6-7 mesto sa Evertonom, jel to preporuka? Pa SAF je osvajao skotsko prvenstvo sa Aberdinom (sto je bilo nezamislivo pored Rendzersa i Seltiksa), cak je uzeo Kup Kupova (finale protiv velikog Reala) pre nego sto je stigao u MU. To su bile preporuke. Kako je ovaj uopste dosao u MU nije mi jasno. Da je MU drzavan srpska firma to bi imalo logike, ovako ???

seljak

pre 9 godina

Definitivno je on delom zasluzan za pad junajteda, al ne moze samo on da bude kriv. Samo bih da podsetim da je najvecem treneru svih vremena trebalo sedam godina da tim istim timom osvoji PL. Da je Ferguson 30 godina mladji nikad se ne bi pokazao, jeer svi osudjuju na keca, i niko ne moze da izgradi sistem vu bilo kom klubu. (Nije sve u treneru, 21. april 2014 19:5.......prijatelju..cinjenica je da je ser alek..sa ovom ekipom prosle god. osvojio PL...a gde su sad..ovde je prosto problem u treneru..i on mora da leti..

...

pre 9 godina

mojes mozda i nije toliko los trener ali u mancesteru se obrukao....giggsa bi najvise volio,blan mi i nije neki trener,van gal mi je toliko odvratan...logika kaze simeone ili klop....po meni ni sokskjer se nije lose pokazao a svi znamo ko je i sta je on.

joca

pre 9 godina

ni alex ferguson nije imao dobre rwzultate kad je pocinjao...mislim da je imao i losije od mojsija
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (...sve sve ali nista, 21. april 2014 18:33)

Jeste ali je zato imao 3x goru ekipu,ovaj je preuzeo tim koji je osvojio ligu prosle godine,mozda nisu ocekivali titulu al makar mesto u Evropi jesu sigurno.

siroche

pre 9 godina

(...sve sve ali nista, 21. april 2014 18:33

tacno ali ferguson je nasledio grupu alkoholicara i propalica a ovaj je dobio sampionski tim

johny

pre 9 godina

evo prilike za bata zivu on je tako veliki strucnjak nisu ga dosad pustali da radi, ali kad centri moci koji ga nisu pustali cuju ko ga sad trazi pustice ga sigurno

Vukašin. Hadžikaradžić

pre 9 godina

Primer kako trener može da razbuca STRAŠAN tim. Pa on je oterao i Vidića . Samo da su ostali Fergusonovi zamenici i ništa više.

Ravna Romanija

pre 9 godina

Okuka ili Jesic? Sta vi mislite koji je bolje resenje?
(Floro Flores, 21. april 2014 17:00)
Najviše me se sviđa Dragoljub Bekvalac! Dobri su i Okuka i Ješić ali Bekvalac ima neke preferencije...

Nije sve u treneru

pre 9 godina

Definitivno je on delom zasluzan za pad junajteda, al ne moze samo on da bude kriv. Samo bih da podsetim da je najvecem treneru svih vremena trebalo sedam godina da tim istim timom osvoji PL. Da je Ferguson 30 godina mladji nikad se ne bi pokazao, jeer svi osudjuju na keca, i niko ne moze da izgradi sistem u bilo kom klubu.

Nataeos

pre 9 godina

Kakav tim ima, nista nije dokazao... Ajd da su promenili pola ekipe pa bi i razumeo da treba vremena na tom nivou, ali ovako losi rezultati sa takvom ekipom: logicno bi bilo da ga otpuste.

shoneUTD

pre 9 godina

Mislim da bih to bila dobra odluka...pustili su ga dosta..covek jednostavno nema kapacitet, ajd sto je propala jedna sezona, ali tesko da bih i u naredne 2-3 sezone bilo sta uradio, gubio je od svakog malo jaceg tima(everton, arsenal ,city ,celzi, liverpul), a najjaca je njegova izjava posle ispadanja od bayerna- namucili smo ih?! Jeste bayern mnogo jaci ali losa mu je ta filozofija, evo npr murinjo, po meni nema neki tim , ali igra sa celzijem i pokusace da osvoji LS(iako vrlo tesko), ali covek ima pobednicki mentalitet! Mojs je lik stvoren da vodi tim iz sredine tabele (sto mancester sada i jeste..nazalost).

One night in May

pre 9 godina

Svi pljujete Mojsa, a bitno da ste svi do jednog uspeli u zivotu..po komentarima pljuju Zeljka Obradovica, Dusana Vujosevica, Zozea Murinja, Arsena Vengera..
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (objektivni, 21. april 2014 17:04)

Pa onda pokojnog Miljana Miljanica, Dudu Ivkovica, Svetislava Pesica, Rafu Benitesa, Pepa Gvardiolu...

Milan

pre 9 godina

Okuka ili Jesic? Sta vi mislite koji je bolje resenje?
(Floro Flores, 21. april 2014 17:00)
Golac jenajbolje resenje.Zna covek Engleski.

realno....

pre 9 godina

Pa to se znalo jos od kad je dosao....nije realno da posle Fergusona odmah nadju novog Fergusona jednostavno to ne moze tako lako. Jedan je Fergi i moze da se desi da prodje jos nekoliko decenija dok ponovo neki menadzer u Mancesteru ne ostavi trag kao Ferguson....tako da MU ulazi u eru gde ce smenjivati trenere na svake 3-4-5 sezona...

goran

pre 9 godina

Nadam se da je ovo lazna informacija. Pa cijim izjavama cemo se smejati ubuduce. Covek je mislim idealno resenje za utd. Neka ga jedno 25 godina

Raul 7 Madrid

pre 9 godina

Smatram da ne postoji trener na ovoj planeti ko bi mogao da nasledi SAF-a. Veliki je to teret i pritisak nositi se ocekivanjima koje MU inace pruza. Moga bi da se namesti ali uz vise vremena....

objektivni

pre 9 godina

Svi pljujete Mojsa, a bitno da ste svi do jednog uspeli u zivotu..po komentarima pljuju Zeljka Obradovica, Dusana Vujosevica, Zozea Murinja, Arsena Vengera..

Aca Bg

pre 9 godina

Ekipa jeste zrela za ozbiljan remont, ali što je previše previše je! Mojes je jedna velika neznalica, ekipa koja je prošle godine osvojila titulu sad ne može ni Evropu da obezbedi! Morao je zazueti mesto za Ligu šampiona, pa onda polako da remontuje tim...
Iskreno, nikad mi se nije ni sviđao kao trener i prosto sam se i začudio što je izbor pao na njega, dok su mi svi govorili-potrebno je vreme da se pokaže... Ok, slažem se sa tim, ali ako mu i Liga Evrope visi o koncu, onda se uspostavlja da sam bio u pravu!

Liverpool Man

pre 9 godina

Ne idi Mojs! :-D
Salu na stranu,koliko god ne volim Junajted i koliko god oni bili nasi najveci protivnici steta je da takav klub propadne zbog ovakve neznalice.

LondonCalling

pre 9 godina

Konacno..
Navijaci junajteda vec poodavno prizeljkuju njegov odlazak. Ovde svi, bez izuzetaka, smatraju da ce MU biti bolji bez njega..
Meni je svejedno..
Jedan sam od retkih Srba ovde koji ne navija za Chelsea ili MU
Od malena navijam za PFC i...Napred Liverpool!!!

goran

pre 9 godina

Cudna mi cuda, navodno su ovi iz MU porucivali kako oni nisu ,poput ovih (kako ih oni nazivaju) vestackih klubova ,koji menjaju trenere kao iznosene carape?, neznam stvarno odakle im sad to toliko nepoverenje u Mojesa,kada su ga koliko do juce hvalili da ima viziju i da je on siguran naslednik Fergusona ? cak su i izjavljivali da su Fergusona cekali nekoliko godina dok nije pocela njegova vizija da daje rezultate , pa su u tom smislu isto to predvidjali i za Mojesa...dali im je to konacno doslo iz d...ta u glavu ,pa su odjednom uvideli ono sto su svi fudbalski strucnjaci videli odavno jos od pocetka sezone, a to je fakat da Mojes nije taj kalibar koji odvaja vrhunskog trenera od prosecnog , tvrdoglavost i sujeta uprave klube ce debelo da ih kosta i bice super po njih ako se sve zavrsi samo na jednoj sezoni ,ovo je takva brljotina koja moze ladno da ih nekoliko sezona odvoji od vrha engleskog fudbala !!!

Kol

pre 9 godina

Konacno svaka njemu cast verujem da je dobar trener ali za Junajted nije! Koliko sam video na tviteru mozda ce ga Gigs menjati mada se pominje i povratak Fergusona u sta sumnjam, uglavnom ko god dodje imace sledece sezone samo jedan zadatak zavrsiti u top4 sto sa ovim timom i par pojacanja ne bi trebalo da bude tesko jer nece igrati evropska takmicenja!

Liverpool Man

pre 9 godina

Ne idi Mojs! :-D
Salu na stranu,koliko god ne volim Junajted i koliko god oni bili nasi najveci protivnici steta je da takav klub propadne zbog ovakve neznalice.

Ravna Romanija

pre 9 godina

Okuka ili Jesic? Sta vi mislite koji je bolje resenje?
(Floro Flores, 21. april 2014 17:00)
Najviše me se sviđa Dragoljub Bekvalac! Dobri su i Okuka i Ješić ali Bekvalac ima neke preferencije...

Kol

pre 9 godina

Konacno svaka njemu cast verujem da je dobar trener ali za Junajted nije! Koliko sam video na tviteru mozda ce ga Gigs menjati mada se pominje i povratak Fergusona u sta sumnjam, uglavnom ko god dodje imace sledece sezone samo jedan zadatak zavrsiti u top4 sto sa ovim timom i par pojacanja ne bi trebalo da bude tesko jer nece igrati evropska takmicenja!

Vukašin. Hadžikaradžić

pre 9 godina

Primer kako trener može da razbuca STRAŠAN tim. Pa on je oterao i Vidića . Samo da su ostali Fergusonovi zamenici i ništa više.

Aca Bg

pre 9 godina

Ekipa jeste zrela za ozbiljan remont, ali što je previše previše je! Mojes je jedna velika neznalica, ekipa koja je prošle godine osvojila titulu sad ne može ni Evropu da obezbedi! Morao je zazueti mesto za Ligu šampiona, pa onda polako da remontuje tim...
Iskreno, nikad mi se nije ni sviđao kao trener i prosto sam se i začudio što je izbor pao na njega, dok su mi svi govorili-potrebno je vreme da se pokaže... Ok, slažem se sa tim, ali ako mu i Liga Evrope visi o koncu, onda se uspostavlja da sam bio u pravu!

objektivni

pre 9 godina

Svi pljujete Mojsa, a bitno da ste svi do jednog uspeli u zivotu..po komentarima pljuju Zeljka Obradovica, Dusana Vujosevica, Zozea Murinja, Arsena Vengera..

LondonCalling

pre 9 godina

Konacno..
Navijaci junajteda vec poodavno prizeljkuju njegov odlazak. Ovde svi, bez izuzetaka, smatraju da ce MU biti bolji bez njega..
Meni je svejedno..
Jedan sam od retkih Srba ovde koji ne navija za Chelsea ili MU
Od malena navijam za PFC i...Napred Liverpool!!!

Raul 7 Madrid

pre 9 godina

Smatram da ne postoji trener na ovoj planeti ko bi mogao da nasledi SAF-a. Veliki je to teret i pritisak nositi se ocekivanjima koje MU inace pruza. Moga bi da se namesti ali uz vise vremena....

Milan

pre 9 godina

Okuka ili Jesic? Sta vi mislite koji je bolje resenje?
(Floro Flores, 21. april 2014 17:00)
Golac jenajbolje resenje.Zna covek Engleski.

shoneUTD

pre 9 godina

Mislim da bih to bila dobra odluka...pustili su ga dosta..covek jednostavno nema kapacitet, ajd sto je propala jedna sezona, ali tesko da bih i u naredne 2-3 sezone bilo sta uradio, gubio je od svakog malo jaceg tima(everton, arsenal ,city ,celzi, liverpul), a najjaca je njegova izjava posle ispadanja od bayerna- namucili smo ih?! Jeste bayern mnogo jaci ali losa mu je ta filozofija, evo npr murinjo, po meni nema neki tim , ali igra sa celzijem i pokusace da osvoji LS(iako vrlo tesko), ali covek ima pobednicki mentalitet! Mojs je lik stvoren da vodi tim iz sredine tabele (sto mancester sada i jeste..nazalost).

One night in May

pre 9 godina

Svi pljujete Mojsa, a bitno da ste svi do jednog uspeli u zivotu..po komentarima pljuju Zeljka Obradovica, Dusana Vujosevica, Zozea Murinja, Arsena Vengera..
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (objektivni, 21. april 2014 17:04)

Pa onda pokojnog Miljana Miljanica, Dudu Ivkovica, Svetislava Pesica, Rafu Benitesa, Pepa Gvardiolu...

mick

pre 9 godina

nije poenta sto nije obezbedio LS i LE, istrpeo bi to klub 1 sezonu. problem je sto nije pokazao nikakvu viziju, taktiku, bar nesto pa da kaze covek ajde ima nesto. ekipa je sve gora i gora, na konferencijama trabunja sve i svasta, felaini koga je doveo bog zna zasto, otpustio prvoklasne pomocne trenere i stavio jednog Fila Nevila koji je prodat jer nije bio dovoljno dobar kao igrac za MU. kome ce on da nametne neki autoritet? uvek krivi sve i svasta za poraz samo sebe nikad i svoju retardiranu formaciju. cak ne zna ni prave izmene da izvrsi u odg trenucima. plus preko svega toga Everton igra lepse i bolje sa novim trenerom i jos je bolji od njega na tabeli i jos ga je dobio oba puta i to bez primljenog gola... ma kakav Mojes...

goran

pre 9 godina

Nadam se da je ovo lazna informacija. Pa cijim izjavama cemo se smejati ubuduce. Covek je mislim idealno resenje za utd. Neka ga jedno 25 godina

Nataeos

pre 9 godina

Kakav tim ima, nista nije dokazao... Ajd da su promenili pola ekipe pa bi i razumeo da treba vremena na tom nivou, ali ovako losi rezultati sa takvom ekipom: logicno bi bilo da ga otpuste.

realno....

pre 9 godina

Pa to se znalo jos od kad je dosao....nije realno da posle Fergusona odmah nadju novog Fergusona jednostavno to ne moze tako lako. Jedan je Fergi i moze da se desi da prodje jos nekoliko decenija dok ponovo neki menadzer u Mancesteru ne ostavi trag kao Ferguson....tako da MU ulazi u eru gde ce smenjivati trenere na svake 3-4-5 sezona...

why what

pre 9 godina

Okuka ili Jesic? Sta vi mislite koji je bolje resenje?
(Floro Flores, 21. april 2014 17:00)
Golac jenajbolje resenje.Zna covek Engleski.
(Milan, 21. april 2014 18:05)

I Golac jedini ne kaze Sir Alex Ferguson, vec samo Alex, kao da je cuvao ovce sa njim.

goran

pre 9 godina

Cudna mi cuda, navodno su ovi iz MU porucivali kako oni nisu ,poput ovih (kako ih oni nazivaju) vestackih klubova ,koji menjaju trenere kao iznosene carape?, neznam stvarno odakle im sad to toliko nepoverenje u Mojesa,kada su ga koliko do juce hvalili da ima viziju i da je on siguran naslednik Fergusona ? cak su i izjavljivali da su Fergusona cekali nekoliko godina dok nije pocela njegova vizija da daje rezultate , pa su u tom smislu isto to predvidjali i za Mojesa...dali im je to konacno doslo iz d...ta u glavu ,pa su odjednom uvideli ono sto su svi fudbalski strucnjaci videli odavno jos od pocetka sezone, a to je fakat da Mojes nije taj kalibar koji odvaja vrhunskog trenera od prosecnog , tvrdoglavost i sujeta uprave klube ce debelo da ih kosta i bice super po njih ako se sve zavrsi samo na jednoj sezoni ,ovo je takva brljotina koja moze ladno da ih nekoliko sezona odvoji od vrha engleskog fudbala !!!

mail

pre 9 godina

Ne znam da li je neko procitao njegov CV pre nego sto je stigao u MU? 6-7 mesto sa Evertonom, jel to preporuka? Pa SAF je osvajao skotsko prvenstvo sa Aberdinom (sto je bilo nezamislivo pored Rendzersa i Seltiksa), cak je uzeo Kup Kupova (finale protiv velikog Reala) pre nego sto je stigao u MU. To su bile preporuke. Kako je ovaj uopste dosao u MU nije mi jasno. Da je MU drzavan srpska firma to bi imalo logike, ovako ???

siroche

pre 9 godina

(...sve sve ali nista, 21. april 2014 18:33

tacno ali ferguson je nasledio grupu alkoholicara i propalica a ovaj je dobio sampionski tim

joca

pre 9 godina

ni alex ferguson nije imao dobre rwzultate kad je pocinjao...mislim da je imao i losije od mojsija
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (...sve sve ali nista, 21. april 2014 18:33)

Jeste ali je zato imao 3x goru ekipu,ovaj je preuzeo tim koji je osvojio ligu prosle godine,mozda nisu ocekivali titulu al makar mesto u Evropi jesu sigurno.

Nije sve u treneru

pre 9 godina

Definitivno je on delom zasluzan za pad junajteda, al ne moze samo on da bude kriv. Samo bih da podsetim da je najvecem treneru svih vremena trebalo sedam godina da tim istim timom osvoji PL. Da je Ferguson 30 godina mladji nikad se ne bi pokazao, jeer svi osudjuju na keca, i niko ne moze da izgradi sistem u bilo kom klubu.

seljak

pre 9 godina

Definitivno je on delom zasluzan za pad junajteda, al ne moze samo on da bude kriv. Samo bih da podsetim da je najvecem treneru svih vremena trebalo sedam godina da tim istim timom osvoji PL. Da je Ferguson 30 godina mladji nikad se ne bi pokazao, jeer svi osudjuju na keca, i niko ne moze da izgradi sistem vu bilo kom klubu. (Nije sve u treneru, 21. april 2014 19:5.......prijatelju..cinjenica je da je ser alek..sa ovom ekipom prosle god. osvojio PL...a gde su sad..ovde je prosto problem u treneru..i on mora da leti..

TomWaits

pre 9 godina

David Moyes je odlichan trener! Ne treba zaboraviti njegove tri tiitule najboljeg trenera PL (samo SAF ima vishe - 4).
.
MUTD da bi se doveo u red treba da dovede minimum 5 a optimum 7 igracha i trenera sa vizijom. Ovakav tim, bez promjena, moze samo jak autoritet (a uz autoritet idu i godine iskustva) da iskontrolishe. To moze biti Kapelo, Hidink ili van Gaal, mada takvo rjeshenje bi bilo kratkovido.

MUTD sa Moyesom vidim kao npr CSKA kada ga je preuzeo Dule V. jednostavno trener ma koliko dobar bio - nema autoritet u svlachionici.

Greshka koja je presudila, po meni, je produzavanje ugovora sa Rooney-em. Tu je imao shansu da lupi shakom o sto, rezultat te odluke ga sada koshta posla.

Bill Shankley

pre 9 godina

Man Utd ima loše igrace. Tu su jedino dobri Rooney, Mata, De Gea i eventualno Kagawa. Moyes je prosecan trener, a sa prosecnim trenerom i prosecnim igracima ostvaruju se i prosecni rezultati.
YNWA

...

pre 9 godina

mojes mozda i nije toliko los trener ali u mancesteru se obrukao....giggsa bi najvise volio,blan mi i nije neki trener,van gal mi je toliko odvratan...logika kaze simeone ili klop....po meni ni sokskjer se nije lose pokazao a svi znamo ko je i sta je on.

Nemi posmatrač iz fotelje

pre 9 godina

Svi vi pljujete tog mojesa ali zaboravljate jednu bitnu činjenicu. Nije ni ferguson lud.On je napustio klupu junajteda kada je od igrača koji su tu bili iscedio sve što se moglo iscediti. Ovaj tim junajteda je bio konkurentan prošle sezone kada su i svi drugi kiksirali (liverpul nije igrao ni evropu) , ali ove sezone to nije slučaj.Pratim Everton i njihov sam simpatizer još od 2003 , taj isti mojes (koga ovde svi pljuju i govore kako nije trener za evrotakmičenja) je everton doveo do zadnjeg kola kvalifikacije za LŠ 2005 i ispao od Viljareala a ako se nevaram viljareal je ispao od arsenala u polufinalu LŠ. On je "izmislio" runija kome je dao šansu da nastupa za prvi tim sa 17 godina.Dobar je skaut i ume da namiriše mlade talente, i mislim da će se uprava MU prevariti ako u ovom trenutku da otkaz mojesu.Najavljuje neke "radikalne mere" u timu (i slažem se sa tim, pa pola tima nema snage da potrči npr kerik) , i mislim da mu treba dati šansu barem još jednu ,ako ne sezonu, barem polusezonu.

johny

pre 9 godina

evo prilike za bata zivu on je tako veliki strucnjak nisu ga dosad pustali da radi, ali kad centri moci koji ga nisu pustali cuju ko ga sad trazi pustice ga sigurno

objektivni

pre 9 godina

Svi pljujete Mojsa, a bitno da ste svi do jednog uspeli u zivotu..po komentarima pljuju Zeljka Obradovica, Dusana Vujosevica, Zozea Murinja, Arsena Vengera..

LondonCalling

pre 9 godina

Konacno..
Navijaci junajteda vec poodavno prizeljkuju njegov odlazak. Ovde svi, bez izuzetaka, smatraju da ce MU biti bolji bez njega..
Meni je svejedno..
Jedan sam od retkih Srba ovde koji ne navija za Chelsea ili MU
Od malena navijam za PFC i...Napred Liverpool!!!

goran

pre 9 godina

Nadam se da je ovo lazna informacija. Pa cijim izjavama cemo se smejati ubuduce. Covek je mislim idealno resenje za utd. Neka ga jedno 25 godina

Liverpool Man

pre 9 godina

Ne idi Mojs! :-D
Salu na stranu,koliko god ne volim Junajted i koliko god oni bili nasi najveci protivnici steta je da takav klub propadne zbog ovakve neznalice.

One night in May

pre 9 godina

Svi pljujete Mojsa, a bitno da ste svi do jednog uspeli u zivotu..po komentarima pljuju Zeljka Obradovica, Dusana Vujosevica, Zozea Murinja, Arsena Vengera..
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (objektivni, 21. april 2014 17:04)

Pa onda pokojnog Miljana Miljanica, Dudu Ivkovica, Svetislava Pesica, Rafu Benitesa, Pepa Gvardiolu...

Nije sve u treneru

pre 9 godina

Definitivno je on delom zasluzan za pad junajteda, al ne moze samo on da bude kriv. Samo bih da podsetim da je najvecem treneru svih vremena trebalo sedam godina da tim istim timom osvoji PL. Da je Ferguson 30 godina mladji nikad se ne bi pokazao, jeer svi osudjuju na keca, i niko ne moze da izgradi sistem u bilo kom klubu.

shoneUTD

pre 9 godina

Mislim da bih to bila dobra odluka...pustili su ga dosta..covek jednostavno nema kapacitet, ajd sto je propala jedna sezona, ali tesko da bih i u naredne 2-3 sezone bilo sta uradio, gubio je od svakog malo jaceg tima(everton, arsenal ,city ,celzi, liverpul), a najjaca je njegova izjava posle ispadanja od bayerna- namucili smo ih?! Jeste bayern mnogo jaci ali losa mu je ta filozofija, evo npr murinjo, po meni nema neki tim , ali igra sa celzijem i pokusace da osvoji LS(iako vrlo tesko), ali covek ima pobednicki mentalitet! Mojs je lik stvoren da vodi tim iz sredine tabele (sto mancester sada i jeste..nazalost).

Raul 7 Madrid

pre 9 godina

Smatram da ne postoji trener na ovoj planeti ko bi mogao da nasledi SAF-a. Veliki je to teret i pritisak nositi se ocekivanjima koje MU inace pruza. Moga bi da se namesti ali uz vise vremena....

Vukašin. Hadžikaradžić

pre 9 godina

Primer kako trener može da razbuca STRAŠAN tim. Pa on je oterao i Vidića . Samo da su ostali Fergusonovi zamenici i ništa više.

Aca Bg

pre 9 godina

Ekipa jeste zrela za ozbiljan remont, ali što je previše previše je! Mojes je jedna velika neznalica, ekipa koja je prošle godine osvojila titulu sad ne može ni Evropu da obezbedi! Morao je zazueti mesto za Ligu šampiona, pa onda polako da remontuje tim...
Iskreno, nikad mi se nije ni sviđao kao trener i prosto sam se i začudio što je izbor pao na njega, dok su mi svi govorili-potrebno je vreme da se pokaže... Ok, slažem se sa tim, ali ako mu i Liga Evrope visi o koncu, onda se uspostavlja da sam bio u pravu!

Bill Shankley

pre 9 godina

Man Utd ima loše igrace. Tu su jedino dobri Rooney, Mata, De Gea i eventualno Kagawa. Moyes je prosecan trener, a sa prosecnim trenerom i prosecnim igracima ostvaruju se i prosecni rezultati.
YNWA

Kol

pre 9 godina

Konacno svaka njemu cast verujem da je dobar trener ali za Junajted nije! Koliko sam video na tviteru mozda ce ga Gigs menjati mada se pominje i povratak Fergusona u sta sumnjam, uglavnom ko god dodje imace sledece sezone samo jedan zadatak zavrsiti u top4 sto sa ovim timom i par pojacanja ne bi trebalo da bude tesko jer nece igrati evropska takmicenja!

Nemi posmatrač iz fotelje

pre 9 godina

Svi vi pljujete tog mojesa ali zaboravljate jednu bitnu činjenicu. Nije ni ferguson lud.On je napustio klupu junajteda kada je od igrača koji su tu bili iscedio sve što se moglo iscediti. Ovaj tim junajteda je bio konkurentan prošle sezone kada su i svi drugi kiksirali (liverpul nije igrao ni evropu) , ali ove sezone to nije slučaj.Pratim Everton i njihov sam simpatizer još od 2003 , taj isti mojes (koga ovde svi pljuju i govore kako nije trener za evrotakmičenja) je everton doveo do zadnjeg kola kvalifikacije za LŠ 2005 i ispao od Viljareala a ako se nevaram viljareal je ispao od arsenala u polufinalu LŠ. On je "izmislio" runija kome je dao šansu da nastupa za prvi tim sa 17 godina.Dobar je skaut i ume da namiriše mlade talente, i mislim da će se uprava MU prevariti ako u ovom trenutku da otkaz mojesu.Najavljuje neke "radikalne mere" u timu (i slažem se sa tim, pa pola tima nema snage da potrči npr kerik) , i mislim da mu treba dati šansu barem još jednu ,ako ne sezonu, barem polusezonu.

goran

pre 9 godina

Cudna mi cuda, navodno su ovi iz MU porucivali kako oni nisu ,poput ovih (kako ih oni nazivaju) vestackih klubova ,koji menjaju trenere kao iznosene carape?, neznam stvarno odakle im sad to toliko nepoverenje u Mojesa,kada su ga koliko do juce hvalili da ima viziju i da je on siguran naslednik Fergusona ? cak su i izjavljivali da su Fergusona cekali nekoliko godina dok nije pocela njegova vizija da daje rezultate , pa su u tom smislu isto to predvidjali i za Mojesa...dali im je to konacno doslo iz d...ta u glavu ,pa su odjednom uvideli ono sto su svi fudbalski strucnjaci videli odavno jos od pocetka sezone, a to je fakat da Mojes nije taj kalibar koji odvaja vrhunskog trenera od prosecnog , tvrdoglavost i sujeta uprave klube ce debelo da ih kosta i bice super po njih ako se sve zavrsi samo na jednoj sezoni ,ovo je takva brljotina koja moze ladno da ih nekoliko sezona odvoji od vrha engleskog fudbala !!!

realno....

pre 9 godina

Pa to se znalo jos od kad je dosao....nije realno da posle Fergusona odmah nadju novog Fergusona jednostavno to ne moze tako lako. Jedan je Fergi i moze da se desi da prodje jos nekoliko decenija dok ponovo neki menadzer u Mancesteru ne ostavi trag kao Ferguson....tako da MU ulazi u eru gde ce smenjivati trenere na svake 3-4-5 sezona...

TomWaits

pre 9 godina

David Moyes je odlichan trener! Ne treba zaboraviti njegove tri tiitule najboljeg trenera PL (samo SAF ima vishe - 4).
.
MUTD da bi se doveo u red treba da dovede minimum 5 a optimum 7 igracha i trenera sa vizijom. Ovakav tim, bez promjena, moze samo jak autoritet (a uz autoritet idu i godine iskustva) da iskontrolishe. To moze biti Kapelo, Hidink ili van Gaal, mada takvo rjeshenje bi bilo kratkovido.

MUTD sa Moyesom vidim kao npr CSKA kada ga je preuzeo Dule V. jednostavno trener ma koliko dobar bio - nema autoritet u svlachionici.

Greshka koja je presudila, po meni, je produzavanje ugovora sa Rooney-em. Tu je imao shansu da lupi shakom o sto, rezultat te odluke ga sada koshta posla.

Ravna Romanija

pre 9 godina

Okuka ili Jesic? Sta vi mislite koji je bolje resenje?
(Floro Flores, 21. april 2014 17:00)
Najviše me se sviđa Dragoljub Bekvalac! Dobri su i Okuka i Ješić ali Bekvalac ima neke preferencije...

seljak

pre 9 godina

Definitivno je on delom zasluzan za pad junajteda, al ne moze samo on da bude kriv. Samo bih da podsetim da je najvecem treneru svih vremena trebalo sedam godina da tim istim timom osvoji PL. Da je Ferguson 30 godina mladji nikad se ne bi pokazao, jeer svi osudjuju na keca, i niko ne moze da izgradi sistem vu bilo kom klubu. (Nije sve u treneru, 21. april 2014 19:5.......prijatelju..cinjenica je da je ser alek..sa ovom ekipom prosle god. osvojio PL...a gde su sad..ovde je prosto problem u treneru..i on mora da leti..

Milan

pre 9 godina

Okuka ili Jesic? Sta vi mislite koji je bolje resenje?
(Floro Flores, 21. april 2014 17:00)
Golac jenajbolje resenje.Zna covek Engleski.

...

pre 9 godina

mojes mozda i nije toliko los trener ali u mancesteru se obrukao....giggsa bi najvise volio,blan mi i nije neki trener,van gal mi je toliko odvratan...logika kaze simeone ili klop....po meni ni sokskjer se nije lose pokazao a svi znamo ko je i sta je on.

why what

pre 9 godina

Okuka ili Jesic? Sta vi mislite koji je bolje resenje?
(Floro Flores, 21. april 2014 17:00)
Golac jenajbolje resenje.Zna covek Engleski.
(Milan, 21. april 2014 18:05)

I Golac jedini ne kaze Sir Alex Ferguson, vec samo Alex, kao da je cuvao ovce sa njim.

Nataeos

pre 9 godina

Kakav tim ima, nista nije dokazao... Ajd da su promenili pola ekipe pa bi i razumeo da treba vremena na tom nivou, ali ovako losi rezultati sa takvom ekipom: logicno bi bilo da ga otpuste.

johny

pre 9 godina

evo prilike za bata zivu on je tako veliki strucnjak nisu ga dosad pustali da radi, ali kad centri moci koji ga nisu pustali cuju ko ga sad trazi pustice ga sigurno

mick

pre 9 godina

nije poenta sto nije obezbedio LS i LE, istrpeo bi to klub 1 sezonu. problem je sto nije pokazao nikakvu viziju, taktiku, bar nesto pa da kaze covek ajde ima nesto. ekipa je sve gora i gora, na konferencijama trabunja sve i svasta, felaini koga je doveo bog zna zasto, otpustio prvoklasne pomocne trenere i stavio jednog Fila Nevila koji je prodat jer nije bio dovoljno dobar kao igrac za MU. kome ce on da nametne neki autoritet? uvek krivi sve i svasta za poraz samo sebe nikad i svoju retardiranu formaciju. cak ne zna ni prave izmene da izvrsi u odg trenucima. plus preko svega toga Everton igra lepse i bolje sa novim trenerom i jos je bolji od njega na tabeli i jos ga je dobio oba puta i to bez primljenog gola... ma kakav Mojes...

mail

pre 9 godina

Ne znam da li je neko procitao njegov CV pre nego sto je stigao u MU? 6-7 mesto sa Evertonom, jel to preporuka? Pa SAF je osvajao skotsko prvenstvo sa Aberdinom (sto je bilo nezamislivo pored Rendzersa i Seltiksa), cak je uzeo Kup Kupova (finale protiv velikog Reala) pre nego sto je stigao u MU. To su bile preporuke. Kako je ovaj uopste dosao u MU nije mi jasno. Da je MU drzavan srpska firma to bi imalo logike, ovako ???

siroche

pre 9 godina

(...sve sve ali nista, 21. april 2014 18:33

tacno ali ferguson je nasledio grupu alkoholicara i propalica a ovaj je dobio sampionski tim

joca

pre 9 godina

ni alex ferguson nije imao dobre rwzultate kad je pocinjao...mislim da je imao i losije od mojsija
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (...sve sve ali nista, 21. april 2014 18:33)

Jeste ali je zato imao 3x goru ekipu,ovaj je preuzeo tim koji je osvojio ligu prosle godine,mozda nisu ocekivali titulu al makar mesto u Evropi jesu sigurno.