Četvrtak, 17.04.2014.

13:45

Karadžić: Nivo Albanije i Jermenije

Predsednik FSS Tomislav Karadžić smatra da je njegov posao najteže radno mesto u Srbiji, te da je naša reprezentacija na nivou Jermenije i Albanije.

Izvor: AK

Karadžiæ: Nivo Albanije i Jermenije IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

88 Komentari

Sortiraj po:

skandinavija

pre 10 godina

Pa realno Srbija ima ponajbolju odbranu na svijetu,/kolovarov,nastasic,ivanovic,vidic)i primi najvise golova ???-,slabog golmana,nikakav ili jako solidan vezni red i nema uopste sto je najvaznije napadaca,golgetera? to je fakta,,i zato je neuspjesana u puno ciklusa,,nema veze ko je selektor..trazi se navala..kao nekad (sekularac,galic ,dzajic,)tih neema vise ,,

jovan79

pre 10 godina

u je i Albanija. Računam da smo na nivou te dve reprezentacije. Danska ne beleži neke rezultate u poslednje vreme, a glavni rival nam je Portugal. Imamo sve uslove, dobru grupu i reprezentaciju, zato nam treba jako dobar selektor. ovaj karadzic vise ne zna sta prica.na istome smo nivou kao albanija i belorusija,a glavni konkurenat za odlazak na ep nam je portugalija. nisam znao da albanija i belorusija imaju igrace u chelsea,manchester city,romi,dortmundu,benfici,fiorentini,lionu

Realno

pre 10 godina

Sklanjaj se bre sa funkcije,dal je tesko ili nije,nebitno.Imas 75 god.i ne treba nam fosili u fudbalu.Ima mnogo mladjih,strucnijih i postenijih od tebe.Doneo si partizanu 6 titula i vise im ni ti nemozes pomoci,povuci se da svane nasem fudbalu.

Branko S.

pre 10 godina

Dokle ce neki ljudi u ovoj zemlji kad vode neki posao bar jednom priznati da su i oni odgovorni za lose stanje!!!Pitam se ..... pitam?
"Nezamenljivi" svakako ne!

Ilija Cvorovic

pre 10 godina

Ako ti je tesko na tom radnom mestu idi kuci i spavaj. Unistio si Srpski fudbal i doveo ga na najnizi nivo Jermenije i Albanije. U zadnjih 50 godina si najgori na tom mestu a nivo kvaliteta i regularnosti je nikad gori. Imas izuzetno lepo misljenje o sebi ali rezultati te demantuju. Dok si na tom mestu nema nam napretka i zato odlazi za sva vremena.

pjongjang

pre 10 godina

Kakav car!!!
Ali nije on kriv sto ne ide,kriva je drzava sto ga ne najuri.A on je vec pokazao svoje ljudske i profesionalne vrednosti.

vodolija

pre 10 godina

Na nivou smo Albanije i Jermenije a napravio najvise za poslednjih 50godina.Svaka cast,ne merimo uspehe plasmanima na evropsko i svetsko prvenstvo nego merimo uspeh time koliko je iz osiromasene drzave izvukao para.Kuca fudbala je mogla da se napravi iz premija za plasmane na pomenuta prvenstva.Ali Karadzic ima recept,ovako unistenu drzavu treba jos vise dotuci bezveznim investicijama.

Troml

pre 10 godina

Prije dolaska Toleta bili smo
na nivou npr. Belgije, Portugala,
Turske, iznad BiH, Slovenije, Grcke,
Rumunije, Skotske, Norveske, Svedske ...
Samo konstatujem.
(savest, 17. april 2014 13:36)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kada, podsjeti nas? Ispiši
pobjede Srbije, protiv gore
navedenih reprezentacija
(poraze čitaj dolje) ~

Kazakhstan-
Litva-
Azerbaijan-
Ukrajina-
Obala Slonovače-
Armenija-
Honduras-
New Zealand-
Ghana-
Australia-
Grčka-
Slovenija-
Estonija-
Makedonija-
Hrvatska-

Deni Krejn

pre 10 godina

Realno tako i treba da se kaže. Igramo sa jednakima, pa ko bude bolji, a realno bolji smo. Da nas ne iznenade porazi tipa od Estonije, Slovenije, Kazahstana.

reketom protiv korupcije

pre 10 godina

Karadžić:" Nivo Albanije i Jermenije"
-Pa ko nas je doveo na taj nivo,pa zar FSS ne imenuje selektora ?!
Pogledaj čoveče na šta nam liči fudbalsko prvenstvo,ajde može se reči da su neki stadioni renovirani,neki dobili reflektore,stiče se utisak da se ulagalo u infrastrukturu ali i to je optička varka,ko zna ko se sve ugradio u te poslove i ko je strpao višak para u džep.U krajnju ruku ti infrastrukturni radovi i izgradnja Kuće fudbala u Staroj Pazovi urađeni su od Uefinih para.Tako da bi se tvoj rad mogao sumirati na sledeće:
-nikakvi rezultati nacionalnog tima za vreme tvog mandata
-jako loš kvalitet i organizovanost domaćeg šampionata
-suđenje u Jelen Super ligi katastrofalno
-urađena Kuća fudbala i odrađeni neki infrastrukturni radovi po stadionima Srbije ali od para Uefa.
Sve u svemu jako loši rezultati rada ostaju iza tebe Tole,a ti i dalje želiš da ostaviš pustoš u Srpskom fudbalu,očigledno je da nećeš da napustiš funkciju zbog ličnih interesa i ličnog bogaćenja i nizbočeg drugog.

pera kojot

pre 10 godina

Ovaj je baš prolupao
1 Na nivou smo Albanije i Jermenije
2 Glavni rival nam je Portugal
Znači Portugal je na nivou Albanije i Jermenije!!!???

TheSrbinBg

pre 10 godina

U 5 najjacih liga u Evropi srpski igraci su na trecem mestu po zastupljenosti posle Argentinaca, Brazilaca i domacih igraca (GBR, GER, SPA, ITA), a jedina smo od prvih 15 nacija na pomenutoj listi koja ne idu na Mundijal u Brazil. E to je neuspeh gospodine Lopove.

praziluk

pre 10 godina

"Nikada ne možete sa sigurnošću da tvrdite da će te se plasirati. Jermenija sa kojom igramo prvu kvalifikacionu utakmicu u oktobru mnogo je napredovala. Tu je i Albanija. Računam da smo na nivou te dve reprezentacije. Danska ne beleži neke rezultate u poslednje vreme, a glavni rival nam je Portugal." Koliko kontradiktornosti u jednoj recenici! Covek je hobotnica,pihtija!

dipl. ecc.

pre 10 godina

Reprezentacija je smesna, bez uspeha od 2000. godine, klubovi poluamaterski (cak i 2 najveca - bivsi prvak Evrope i finalista KES) zavrsavaju evropski put u avgustu, liga amaterska, sudjenje skandalozno, tereni i tribine uzas. Imamo tu famoznu Kucu fudbala (koju je neko drugi platio) i koja pravi samo trosak. Koji razlog da ti ostanes na celu FSS? Ja vidim bar 10 da odes!

mile

pre 10 godina

Apsolutno je nemoguce koliko ovaj čovek obraza nema..
Samo mi nije jasno kako je toliko dugo ostao na predsedničkoj funkciji? Ako se ne varam tu postoji neka skupština, neki viši organ vlasti/odlučivanja od njega! Neka mi neko pojasni malo! Hvala!

Jabilondo

pre 10 godina

Jeste na tom nivou ali zahvaljujuci tebi!Zvezda je pokusala da ga otera iz fudbala desetinu puta,dok su ga grobari branili i sad smo u ovakvom haosu bez obzira sto imamo odlicne igrace u velikim klubovima.
(Boki, 17. april 2014 13:30)

Nije Zvezda pokusala da ga otera, nego da za sebe obezbedi bolje uslove. Sada, kada to ima, vise ga ne "tera" i vise nije problem za njih.

Sve za licenciranje igraca.

Delija

pre 10 godina

Konačno je Tole nešto rekao i bio u pravu. Jeste, danas je Srbija fudbalski autsajder, rame uz rame sa zemljama ne trećeg nego četvrtog i petog reda, reprezentacija nam nije videla veliko takmičenje već nekoliko godina, ima krizu identiteta, nema selektora takoreći, reorganizujemo i podmladjujemo nacionalnu selekciju skoro 3 godine (što druge "normalne" zemlje i reprezentacije odrade za godinu dana), a tek naš klupski fudbal i naše nacionalno takmičenje je priča za sebe... Od afera, politike, menadžerisanja i "štelovanja" ne ostaje mnogo ni mesta ni vremena za fudbal. I sve se to odražava na kvalitet fudbala koji se igra u zemlji Srbiji. Evropa je lakmus papir za sve... Danas Tole kaže da smo na nivou Albanije, a mene čudi kako to nema nikoga da ga pita a čija je to odgovornost i krivica? Kad je preuzeo FSS, Srbija je bila bolje rangirana nego 6 godina nakon njegove vladavine. Antića jeste doveo upravo Karadžič i nakon što nas je Antara odveo na SP mi smo dospeli medju 15 najboljih reprezentacija sveta. Ali je Toletova sujeta njemu bila preča pa je na kraju oterao Antića jer mu je trebao žrtveni jarac. Gde smo danas to znamo svi. Tek je kluski fudbal u rasulu, u godini njegovog dolaska državni prvak je igrao grupnu fazu Lige Evrope i to nakon što ih je iz Lige šampiona jedva izbacio Fenerbahče, a danas državnog prvaka lagano izbacuju Šamroci, Tunovi, i ostali poluamaterski klubovi. Ispred nas na FIFA listi su Egipat, Alžir, Ekvador... Kako spavate, gospodine Karadžiću?

D1V1

pre 10 godina

Ako na nakom ovakvom dogadjaju pricas o prozivci 'Tole lopove' ocigledno da imas problem sa tim. Nekome mogu da vicu da je ubica do sutra, onaj ko zna da to nije on nema problem sa time, neka vicu... To sto ti to smeta, reci cu samo: pametnom dosta receno.

Bora_Lee

pre 10 godina

Reprezentativni fudbal nam je spao na najnize grane zahvaljujuci tebi. Ako ti je posao toliko tezak, podnesi ostavku i prepusti mesto nekom drugom. U Hrvatskoj savez vodi Suker, valjda i mi imamo nekog bivseg igraca sposobnog da rukovodi fudbalskom organizacijom.

Mi znamo rezultat

pre 10 godina

Svi u Srbiji kritikujemo njega (da ga ne imenujem). Glup smo mi narod , necemo nekoga ali on redja mandate do smrti . Treba svi da krenema ispred saveza na terazijama i da mu stavimo do znanja da je GOTOVO .

mikilandjelo

pre 10 godina

Ja sam zvezdas, ali me cudi i zvezda?! Mesecima ga teramo, covek kaze da ide i naravno ostane?! A ovi nasi ga vise ne pominju???!!! E stvarno mi je muka vise i od njega i od nasih od interesa satkanih klubova!!!!

Lošmi

pre 10 godina

"Uradio sam načelu fss više nego svi ostali u zadnjih 50 godina. Reprezentacija nam je na nivou Jermenije iz Albanije." E pa u pravu si, niko pre tebe nas nije tako srozao.

najjeftinija demagogija

pre 10 godina

Pa video da Vucic moze da se cudi i kritikuje funkcionisanje drzave na cijem je celu 2 godine, pa sto ne bi i on preuzeo taj recept, kad prolazi kod naroda.

Vlajko

pre 10 godina

Ako mu je težak posao neka se skloni i radi nešto drugo, može i penzija, imaće sigurno od čega da živi. Neko drugi bi možda napravio bolju atmosferu i bolje rezultate.

o'ruk - serbian philosophy

pre 10 godina

kad mu vidim facu samo, dovoljno, jasno mi je sve.. covek je neverovatan, niko ga ne voli, upropasti fss a i dalje je tu.. strasno

Boki

pre 10 godina

Jeste na tom nivou ali zahvaljujuci tebi!Zvezda je pokusala da ga otera iz fudbala desetinu puta,dok su ga grobari branili i sad smo u ovakvom haosu bez obzira sto imamo odlicne igrace u velikim klubovima.

haylee

pre 10 godina

ne sumnjam da je sredjena situacija u firmi. sredio je preko fudbalskih transfera, podmicivanja i orobljavanjem fss-a.
pravi covek za u pravo vreme

milinko

pre 10 godina

Jedino sto nam je na nivou Jermienije i Albanije je predsednik FSS, kao i kompletan FSS, uz izvinjenje Jermenima i Albancima za poredjenje.

cukce

pre 10 godina

Sam Karadzic je jedan od glavnih krivaca sto je nas fudbal pao na niske grane! A nije samo fudbal sve u Srbiji je na nivou Albanije i Jermenije!

Aron

pre 10 godina

A ko nas je doveo ovako nizak nivo? Gospodin Karadžić.On mra da padne kad tad i to iz ovih razloga:
1. Na uefinoj rang listi naš futbal je bio pre njegovog dolaska među 20 a sada među 30
2.Bili smo samo na jednom velikom prvenstvu

Vuk Samotnjak

pre 10 godina

Albanija i Jermenija su bile daleko iza nas pre samo 5-10 godina. Da li su se oni popravili ili smo se mi pogorsali? U svakom slucaju, ako smo na njihovom nivou za to bi "neko" trebao da snosi odgovornost, a ne da samog sebe opet i opet diriguje u fotelju.

Brcko

pre 10 godina

Upravo je doticni gospodin srozao reprezentaciju na nivo Albanije i Jermenije a za prvenstvo da ne pricam. Zar je on jos uvijek u tom istom FSS?

savest

pre 10 godina

Zaista nisam procitao tekst, samo sam pogledao naslov (procitacu kasnije). Potpuno se slazem da smo na nivou Albanije i Jermenije.

Prije dolaska Toleta bili smo na nivou npr. Belgije, Portugala, Turske, iznad BiH, Slovenije, Grcke, Rumunije, Skotske, Norveske, Svedske ...

Samo konstatujem.

Lionac

pre 10 godina

Kako te nije sramota pa ko ne kriv sto smo na nivuo Albanije. Idi u penziju kako imas obraza, ima mladjih i pametnijih sposobnijih da vide savez a ne ti. Ne mogu da ga gledam vise.

Dušan

pre 10 godina

jeste, u poslednjih sest godina si namestio isto toliko titula Partizanu, sto se nikada za
50 godina nije desilo, da Partizan osvoji vise od dve titule zaredom

VR74

pre 10 godina

Prvo, ne znam zašto nas Tole poredi sa Albanijom i Jermenijom? Naš prvi čovek fudbala nas potcenjuje! Da li te dve zemlje imaju igrače u Čelsiju, Sitiju, Junajtedu, Benfiki, Anderlehtu, Borusiji? Ili možda imaju sposobnije rukovodstvo u svojim fudbalskim savezima? Drugo, s kim smo se poredili pre njegovog mandata?

DRAGOSLAV BOSNJAKOVIC

pre 10 godina

Jednostavno receno KAKO TE, B R EEEE NIJE VISE SRAMOTA?OPa na tom smo
nivou zarad TEBE prvenstveno!~Idi i gubi se vec jednom!!!

Rajko

pre 10 godina

Fss na njegovom celu uradio vise nego fudbalska Srbija za poslednjih 50 godina. Apsolutno tacno. Partizan je za vreme njega osvojio vise titula nego u prethodnih 50 godina. Svaka cast.

Boki

pre 10 godina

Jeste na tom nivou ali zahvaljujuci tebi!Zvezda je pokusala da ga otera iz fudbala desetinu puta,dok su ga grobari branili i sad smo u ovakvom haosu bez obzira sto imamo odlicne igrace u velikim klubovima.

savest

pre 10 godina

Zaista nisam procitao tekst, samo sam pogledao naslov (procitacu kasnije). Potpuno se slazem da smo na nivou Albanije i Jermenije.

Prije dolaska Toleta bili smo na nivou npr. Belgije, Portugala, Turske, iznad BiH, Slovenije, Grcke, Rumunije, Skotske, Norveske, Svedske ...

Samo konstatujem.

Brcko

pre 10 godina

Upravo je doticni gospodin srozao reprezentaciju na nivo Albanije i Jermenije a za prvenstvo da ne pricam. Zar je on jos uvijek u tom istom FSS?

pera kojot

pre 10 godina

Ovaj je baš prolupao
1 Na nivou smo Albanije i Jermenije
2 Glavni rival nam je Portugal
Znači Portugal je na nivou Albanije i Jermenije!!!???

DRAGOSLAV BOSNJAKOVIC

pre 10 godina

Jednostavno receno KAKO TE, B R EEEE NIJE VISE SRAMOTA?OPa na tom smo
nivou zarad TEBE prvenstveno!~Idi i gubi se vec jednom!!!

milinko

pre 10 godina

Jedino sto nam je na nivou Jermienije i Albanije je predsednik FSS, kao i kompletan FSS, uz izvinjenje Jermenima i Albancima za poredjenje.

VR74

pre 10 godina

Prvo, ne znam zašto nas Tole poredi sa Albanijom i Jermenijom? Naš prvi čovek fudbala nas potcenjuje! Da li te dve zemlje imaju igrače u Čelsiju, Sitiju, Junajtedu, Benfiki, Anderlehtu, Borusiji? Ili možda imaju sposobnije rukovodstvo u svojim fudbalskim savezima? Drugo, s kim smo se poredili pre njegovog mandata?

TheSrbinBg

pre 10 godina

U 5 najjacih liga u Evropi srpski igraci su na trecem mestu po zastupljenosti posle Argentinaca, Brazilaca i domacih igraca (GBR, GER, SPA, ITA), a jedina smo od prvih 15 nacija na pomenutoj listi koja ne idu na Mundijal u Brazil. E to je neuspeh gospodine Lopove.

o'ruk - serbian philosophy

pre 10 godina

kad mu vidim facu samo, dovoljno, jasno mi je sve.. covek je neverovatan, niko ga ne voli, upropasti fss a i dalje je tu.. strasno

cukce

pre 10 godina

Sam Karadzic je jedan od glavnih krivaca sto je nas fudbal pao na niske grane! A nije samo fudbal sve u Srbiji je na nivou Albanije i Jermenije!

Dušan

pre 10 godina

jeste, u poslednjih sest godina si namestio isto toliko titula Partizanu, sto se nikada za
50 godina nije desilo, da Partizan osvoji vise od dve titule zaredom

mikilandjelo

pre 10 godina

Ja sam zvezdas, ali me cudi i zvezda?! Mesecima ga teramo, covek kaze da ide i naravno ostane?! A ovi nasi ga vise ne pominju???!!! E stvarno mi je muka vise i od njega i od nasih od interesa satkanih klubova!!!!

haylee

pre 10 godina

ne sumnjam da je sredjena situacija u firmi. sredio je preko fudbalskih transfera, podmicivanja i orobljavanjem fss-a.
pravi covek za u pravo vreme

Vuk Samotnjak

pre 10 godina

Albanija i Jermenija su bile daleko iza nas pre samo 5-10 godina. Da li su se oni popravili ili smo se mi pogorsali? U svakom slucaju, ako smo na njihovom nivou za to bi "neko" trebao da snosi odgovornost, a ne da samog sebe opet i opet diriguje u fotelju.

Lošmi

pre 10 godina

"Uradio sam načelu fss više nego svi ostali u zadnjih 50 godina. Reprezentacija nam je na nivou Jermenije iz Albanije." E pa u pravu si, niko pre tebe nas nije tako srozao.

Lionac

pre 10 godina

Kako te nije sramota pa ko ne kriv sto smo na nivuo Albanije. Idi u penziju kako imas obraza, ima mladjih i pametnijih sposobnijih da vide savez a ne ti. Ne mogu da ga gledam vise.

Vlajko

pre 10 godina

Ako mu je težak posao neka se skloni i radi nešto drugo, može i penzija, imaće sigurno od čega da živi. Neko drugi bi možda napravio bolju atmosferu i bolje rezultate.

Aron

pre 10 godina

A ko nas je doveo ovako nizak nivo? Gospodin Karadžić.On mra da padne kad tad i to iz ovih razloga:
1. Na uefinoj rang listi naš futbal je bio pre njegovog dolaska među 20 a sada među 30
2.Bili smo samo na jednom velikom prvenstvu

dipl. ecc.

pre 10 godina

Reprezentacija je smesna, bez uspeha od 2000. godine, klubovi poluamaterski (cak i 2 najveca - bivsi prvak Evrope i finalista KES) zavrsavaju evropski put u avgustu, liga amaterska, sudjenje skandalozno, tereni i tribine uzas. Imamo tu famoznu Kucu fudbala (koju je neko drugi platio) i koja pravi samo trosak. Koji razlog da ti ostanes na celu FSS? Ja vidim bar 10 da odes!

Delija

pre 10 godina

Konačno je Tole nešto rekao i bio u pravu. Jeste, danas je Srbija fudbalski autsajder, rame uz rame sa zemljama ne trećeg nego četvrtog i petog reda, reprezentacija nam nije videla veliko takmičenje već nekoliko godina, ima krizu identiteta, nema selektora takoreći, reorganizujemo i podmladjujemo nacionalnu selekciju skoro 3 godine (što druge "normalne" zemlje i reprezentacije odrade za godinu dana), a tek naš klupski fudbal i naše nacionalno takmičenje je priča za sebe... Od afera, politike, menadžerisanja i "štelovanja" ne ostaje mnogo ni mesta ni vremena za fudbal. I sve se to odražava na kvalitet fudbala koji se igra u zemlji Srbiji. Evropa je lakmus papir za sve... Danas Tole kaže da smo na nivou Albanije, a mene čudi kako to nema nikoga da ga pita a čija je to odgovornost i krivica? Kad je preuzeo FSS, Srbija je bila bolje rangirana nego 6 godina nakon njegove vladavine. Antića jeste doveo upravo Karadžič i nakon što nas je Antara odveo na SP mi smo dospeli medju 15 najboljih reprezentacija sveta. Ali je Toletova sujeta njemu bila preča pa je na kraju oterao Antića jer mu je trebao žrtveni jarac. Gde smo danas to znamo svi. Tek je kluski fudbal u rasulu, u godini njegovog dolaska državni prvak je igrao grupnu fazu Lige Evrope i to nakon što ih je iz Lige šampiona jedva izbacio Fenerbahče, a danas državnog prvaka lagano izbacuju Šamroci, Tunovi, i ostali poluamaterski klubovi. Ispred nas na FIFA listi su Egipat, Alžir, Ekvador... Kako spavate, gospodine Karadžiću?

praziluk

pre 10 godina

"Nikada ne možete sa sigurnošću da tvrdite da će te se plasirati. Jermenija sa kojom igramo prvu kvalifikacionu utakmicu u oktobru mnogo je napredovala. Tu je i Albanija. Računam da smo na nivou te dve reprezentacije. Danska ne beleži neke rezultate u poslednje vreme, a glavni rival nam je Portugal." Koliko kontradiktornosti u jednoj recenici! Covek je hobotnica,pihtija!

Mi znamo rezultat

pre 10 godina

Svi u Srbiji kritikujemo njega (da ga ne imenujem). Glup smo mi narod , necemo nekoga ali on redja mandate do smrti . Treba svi da krenema ispred saveza na terazijama i da mu stavimo do znanja da je GOTOVO .

najjeftinija demagogija

pre 10 godina

Pa video da Vucic moze da se cudi i kritikuje funkcionisanje drzave na cijem je celu 2 godine, pa sto ne bi i on preuzeo taj recept, kad prolazi kod naroda.

Rajko

pre 10 godina

Fss na njegovom celu uradio vise nego fudbalska Srbija za poslednjih 50 godina. Apsolutno tacno. Partizan je za vreme njega osvojio vise titula nego u prethodnih 50 godina. Svaka cast.

D1V1

pre 10 godina

Ako na nakom ovakvom dogadjaju pricas o prozivci 'Tole lopove' ocigledno da imas problem sa tim. Nekome mogu da vicu da je ubica do sutra, onaj ko zna da to nije on nema problem sa time, neka vicu... To sto ti to smeta, reci cu samo: pametnom dosta receno.

Bora_Lee

pre 10 godina

Reprezentativni fudbal nam je spao na najnize grane zahvaljujuci tebi. Ako ti je posao toliko tezak, podnesi ostavku i prepusti mesto nekom drugom. U Hrvatskoj savez vodi Suker, valjda i mi imamo nekog bivseg igraca sposobnog da rukovodi fudbalskom organizacijom.

reketom protiv korupcije

pre 10 godina

Karadžić:" Nivo Albanije i Jermenije"
-Pa ko nas je doveo na taj nivo,pa zar FSS ne imenuje selektora ?!
Pogledaj čoveče na šta nam liči fudbalsko prvenstvo,ajde može se reči da su neki stadioni renovirani,neki dobili reflektore,stiče se utisak da se ulagalo u infrastrukturu ali i to je optička varka,ko zna ko se sve ugradio u te poslove i ko je strpao višak para u džep.U krajnju ruku ti infrastrukturni radovi i izgradnja Kuće fudbala u Staroj Pazovi urađeni su od Uefinih para.Tako da bi se tvoj rad mogao sumirati na sledeće:
-nikakvi rezultati nacionalnog tima za vreme tvog mandata
-jako loš kvalitet i organizovanost domaćeg šampionata
-suđenje u Jelen Super ligi katastrofalno
-urađena Kuća fudbala i odrađeni neki infrastrukturni radovi po stadionima Srbije ali od para Uefa.
Sve u svemu jako loši rezultati rada ostaju iza tebe Tole,a ti i dalje želiš da ostaviš pustoš u Srpskom fudbalu,očigledno je da nećeš da napustiš funkciju zbog ličnih interesa i ličnog bogaćenja i nizbočeg drugog.

Ilija Cvorovic

pre 10 godina

Ako ti je tesko na tom radnom mestu idi kuci i spavaj. Unistio si Srpski fudbal i doveo ga na najnizi nivo Jermenije i Albanije. U zadnjih 50 godina si najgori na tom mestu a nivo kvaliteta i regularnosti je nikad gori. Imas izuzetno lepo misljenje o sebi ali rezultati te demantuju. Dok si na tom mestu nema nam napretka i zato odlazi za sva vremena.

Jabilondo

pre 10 godina

Jeste na tom nivou ali zahvaljujuci tebi!Zvezda je pokusala da ga otera iz fudbala desetinu puta,dok su ga grobari branili i sad smo u ovakvom haosu bez obzira sto imamo odlicne igrace u velikim klubovima.
(Boki, 17. april 2014 13:30)

Nije Zvezda pokusala da ga otera, nego da za sebe obezbedi bolje uslove. Sada, kada to ima, vise ga ne "tera" i vise nije problem za njih.

Sve za licenciranje igraca.

Realno

pre 10 godina

Sklanjaj se bre sa funkcije,dal je tesko ili nije,nebitno.Imas 75 god.i ne treba nam fosili u fudbalu.Ima mnogo mladjih,strucnijih i postenijih od tebe.Doneo si partizanu 6 titula i vise im ni ti nemozes pomoci,povuci se da svane nasem fudbalu.

pjongjang

pre 10 godina

Kakav car!!!
Ali nije on kriv sto ne ide,kriva je drzava sto ga ne najuri.A on je vec pokazao svoje ljudske i profesionalne vrednosti.

jovan79

pre 10 godina

u je i Albanija. Računam da smo na nivou te dve reprezentacije. Danska ne beleži neke rezultate u poslednje vreme, a glavni rival nam je Portugal. Imamo sve uslove, dobru grupu i reprezentaciju, zato nam treba jako dobar selektor. ovaj karadzic vise ne zna sta prica.na istome smo nivou kao albanija i belorusija,a glavni konkurenat za odlazak na ep nam je portugalija. nisam znao da albanija i belorusija imaju igrace u chelsea,manchester city,romi,dortmundu,benfici,fiorentini,lionu

Branko S.

pre 10 godina

Dokle ce neki ljudi u ovoj zemlji kad vode neki posao bar jednom priznati da su i oni odgovorni za lose stanje!!!Pitam se ..... pitam?
"Nezamenljivi" svakako ne!

vodolija

pre 10 godina

Na nivou smo Albanije i Jermenije a napravio najvise za poslednjih 50godina.Svaka cast,ne merimo uspehe plasmanima na evropsko i svetsko prvenstvo nego merimo uspeh time koliko je iz osiromasene drzave izvukao para.Kuca fudbala je mogla da se napravi iz premija za plasmane na pomenuta prvenstva.Ali Karadzic ima recept,ovako unistenu drzavu treba jos vise dotuci bezveznim investicijama.

mile

pre 10 godina

Apsolutno je nemoguce koliko ovaj čovek obraza nema..
Samo mi nije jasno kako je toliko dugo ostao na predsedničkoj funkciji? Ako se ne varam tu postoji neka skupština, neki viši organ vlasti/odlučivanja od njega! Neka mi neko pojasni malo! Hvala!

Troml

pre 10 godina

Prije dolaska Toleta bili smo
na nivou npr. Belgije, Portugala,
Turske, iznad BiH, Slovenije, Grcke,
Rumunije, Skotske, Norveske, Svedske ...
Samo konstatujem.
(savest, 17. april 2014 13:36)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kada, podsjeti nas? Ispiši
pobjede Srbije, protiv gore
navedenih reprezentacija
(poraze čitaj dolje) ~

Kazakhstan-
Litva-
Azerbaijan-
Ukrajina-
Obala Slonovače-
Armenija-
Honduras-
New Zealand-
Ghana-
Australia-
Grčka-
Slovenija-
Estonija-
Makedonija-
Hrvatska-

skandinavija

pre 10 godina

Pa realno Srbija ima ponajbolju odbranu na svijetu,/kolovarov,nastasic,ivanovic,vidic)i primi najvise golova ???-,slabog golmana,nikakav ili jako solidan vezni red i nema uopste sto je najvaznije napadaca,golgetera? to je fakta,,i zato je neuspjesana u puno ciklusa,,nema veze ko je selektor..trazi se navala..kao nekad (sekularac,galic ,dzajic,)tih neema vise ,,

Deni Krejn

pre 10 godina

Realno tako i treba da se kaže. Igramo sa jednakima, pa ko bude bolji, a realno bolji smo. Da nas ne iznenade porazi tipa od Estonije, Slovenije, Kazahstana.

Boki

pre 10 godina

Jeste na tom nivou ali zahvaljujuci tebi!Zvezda je pokusala da ga otera iz fudbala desetinu puta,dok su ga grobari branili i sad smo u ovakvom haosu bez obzira sto imamo odlicne igrace u velikim klubovima.

Dušan

pre 10 godina

jeste, u poslednjih sest godina si namestio isto toliko titula Partizanu, sto se nikada za
50 godina nije desilo, da Partizan osvoji vise od dve titule zaredom

Troml

pre 10 godina

Prije dolaska Toleta bili smo
na nivou npr. Belgije, Portugala,
Turske, iznad BiH, Slovenije, Grcke,
Rumunije, Skotske, Norveske, Svedske ...
Samo konstatujem.
(savest, 17. april 2014 13:36)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kada, podsjeti nas? Ispiši
pobjede Srbije, protiv gore
navedenih reprezentacija
(poraze čitaj dolje) ~

Kazakhstan-
Litva-
Azerbaijan-
Ukrajina-
Obala Slonovače-
Armenija-
Honduras-
New Zealand-
Ghana-
Australia-
Grčka-
Slovenija-
Estonija-
Makedonija-
Hrvatska-

savest

pre 10 godina

Zaista nisam procitao tekst, samo sam pogledao naslov (procitacu kasnije). Potpuno se slazem da smo na nivou Albanije i Jermenije.

Prije dolaska Toleta bili smo na nivou npr. Belgije, Portugala, Turske, iznad BiH, Slovenije, Grcke, Rumunije, Skotske, Norveske, Svedske ...

Samo konstatujem.

pera kojot

pre 10 godina

Ovaj je baš prolupao
1 Na nivou smo Albanije i Jermenije
2 Glavni rival nam je Portugal
Znači Portugal je na nivou Albanije i Jermenije!!!???

Brcko

pre 10 godina

Upravo je doticni gospodin srozao reprezentaciju na nivo Albanije i Jermenije a za prvenstvo da ne pricam. Zar je on jos uvijek u tom istom FSS?

DRAGOSLAV BOSNJAKOVIC

pre 10 godina

Jednostavno receno KAKO TE, B R EEEE NIJE VISE SRAMOTA?OPa na tom smo
nivou zarad TEBE prvenstveno!~Idi i gubi se vec jednom!!!

VR74

pre 10 godina

Prvo, ne znam zašto nas Tole poredi sa Albanijom i Jermenijom? Naš prvi čovek fudbala nas potcenjuje! Da li te dve zemlje imaju igrače u Čelsiju, Sitiju, Junajtedu, Benfiki, Anderlehtu, Borusiji? Ili možda imaju sposobnije rukovodstvo u svojim fudbalskim savezima? Drugo, s kim smo se poredili pre njegovog mandata?

skandinavija

pre 10 godina

Pa realno Srbija ima ponajbolju odbranu na svijetu,/kolovarov,nastasic,ivanovic,vidic)i primi najvise golova ???-,slabog golmana,nikakav ili jako solidan vezni red i nema uopste sto je najvaznije napadaca,golgetera? to je fakta,,i zato je neuspjesana u puno ciklusa,,nema veze ko je selektor..trazi se navala..kao nekad (sekularac,galic ,dzajic,)tih neema vise ,,

milinko

pre 10 godina

Jedino sto nam je na nivou Jermienije i Albanije je predsednik FSS, kao i kompletan FSS, uz izvinjenje Jermenima i Albancima za poredjenje.

Realno

pre 10 godina

Sklanjaj se bre sa funkcije,dal je tesko ili nije,nebitno.Imas 75 god.i ne treba nam fosili u fudbalu.Ima mnogo mladjih,strucnijih i postenijih od tebe.Doneo si partizanu 6 titula i vise im ni ti nemozes pomoci,povuci se da svane nasem fudbalu.

Rajko

pre 10 godina

Fss na njegovom celu uradio vise nego fudbalska Srbija za poslednjih 50 godina. Apsolutno tacno. Partizan je za vreme njega osvojio vise titula nego u prethodnih 50 godina. Svaka cast.

Delija

pre 10 godina

Konačno je Tole nešto rekao i bio u pravu. Jeste, danas je Srbija fudbalski autsajder, rame uz rame sa zemljama ne trećeg nego četvrtog i petog reda, reprezentacija nam nije videla veliko takmičenje već nekoliko godina, ima krizu identiteta, nema selektora takoreći, reorganizujemo i podmladjujemo nacionalnu selekciju skoro 3 godine (što druge "normalne" zemlje i reprezentacije odrade za godinu dana), a tek naš klupski fudbal i naše nacionalno takmičenje je priča za sebe... Od afera, politike, menadžerisanja i "štelovanja" ne ostaje mnogo ni mesta ni vremena za fudbal. I sve se to odražava na kvalitet fudbala koji se igra u zemlji Srbiji. Evropa je lakmus papir za sve... Danas Tole kaže da smo na nivou Albanije, a mene čudi kako to nema nikoga da ga pita a čija je to odgovornost i krivica? Kad je preuzeo FSS, Srbija je bila bolje rangirana nego 6 godina nakon njegove vladavine. Antića jeste doveo upravo Karadžič i nakon što nas je Antara odveo na SP mi smo dospeli medju 15 najboljih reprezentacija sveta. Ali je Toletova sujeta njemu bila preča pa je na kraju oterao Antića jer mu je trebao žrtveni jarac. Gde smo danas to znamo svi. Tek je kluski fudbal u rasulu, u godini njegovog dolaska državni prvak je igrao grupnu fazu Lige Evrope i to nakon što ih je iz Lige šampiona jedva izbacio Fenerbahče, a danas državnog prvaka lagano izbacuju Šamroci, Tunovi, i ostali poluamaterski klubovi. Ispred nas na FIFA listi su Egipat, Alžir, Ekvador... Kako spavate, gospodine Karadžiću?

D1V1

pre 10 godina

Ako na nakom ovakvom dogadjaju pricas o prozivci 'Tole lopove' ocigledno da imas problem sa tim. Nekome mogu da vicu da je ubica do sutra, onaj ko zna da to nije on nema problem sa time, neka vicu... To sto ti to smeta, reci cu samo: pametnom dosta receno.

jovan79

pre 10 godina

u je i Albanija. Računam da smo na nivou te dve reprezentacije. Danska ne beleži neke rezultate u poslednje vreme, a glavni rival nam je Portugal. Imamo sve uslove, dobru grupu i reprezentaciju, zato nam treba jako dobar selektor. ovaj karadzic vise ne zna sta prica.na istome smo nivou kao albanija i belorusija,a glavni konkurenat za odlazak na ep nam je portugalija. nisam znao da albanija i belorusija imaju igrace u chelsea,manchester city,romi,dortmundu,benfici,fiorentini,lionu

TheSrbinBg

pre 10 godina

U 5 najjacih liga u Evropi srpski igraci su na trecem mestu po zastupljenosti posle Argentinaca, Brazilaca i domacih igraca (GBR, GER, SPA, ITA), a jedina smo od prvih 15 nacija na pomenutoj listi koja ne idu na Mundijal u Brazil. E to je neuspeh gospodine Lopove.

Jabilondo

pre 10 godina

Jeste na tom nivou ali zahvaljujuci tebi!Zvezda je pokusala da ga otera iz fudbala desetinu puta,dok su ga grobari branili i sad smo u ovakvom haosu bez obzira sto imamo odlicne igrace u velikim klubovima.
(Boki, 17. april 2014 13:30)

Nije Zvezda pokusala da ga otera, nego da za sebe obezbedi bolje uslove. Sada, kada to ima, vise ga ne "tera" i vise nije problem za njih.

Sve za licenciranje igraca.

o'ruk - serbian philosophy

pre 10 godina

kad mu vidim facu samo, dovoljno, jasno mi je sve.. covek je neverovatan, niko ga ne voli, upropasti fss a i dalje je tu.. strasno

cukce

pre 10 godina

Sam Karadzic je jedan od glavnih krivaca sto je nas fudbal pao na niske grane! A nije samo fudbal sve u Srbiji je na nivou Albanije i Jermenije!

Aron

pre 10 godina

A ko nas je doveo ovako nizak nivo? Gospodin Karadžić.On mra da padne kad tad i to iz ovih razloga:
1. Na uefinoj rang listi naš futbal je bio pre njegovog dolaska među 20 a sada među 30
2.Bili smo samo na jednom velikom prvenstvu

Vlajko

pre 10 godina

Ako mu je težak posao neka se skloni i radi nešto drugo, može i penzija, imaće sigurno od čega da živi. Neko drugi bi možda napravio bolju atmosferu i bolje rezultate.

Bora_Lee

pre 10 godina

Reprezentativni fudbal nam je spao na najnize grane zahvaljujuci tebi. Ako ti je posao toliko tezak, podnesi ostavku i prepusti mesto nekom drugom. U Hrvatskoj savez vodi Suker, valjda i mi imamo nekog bivseg igraca sposobnog da rukovodi fudbalskom organizacijom.

praziluk

pre 10 godina

"Nikada ne možete sa sigurnošću da tvrdite da će te se plasirati. Jermenija sa kojom igramo prvu kvalifikacionu utakmicu u oktobru mnogo je napredovala. Tu je i Albanija. Računam da smo na nivou te dve reprezentacije. Danska ne beleži neke rezultate u poslednje vreme, a glavni rival nam je Portugal." Koliko kontradiktornosti u jednoj recenici! Covek je hobotnica,pihtija!

Ilija Cvorovic

pre 10 godina

Ako ti je tesko na tom radnom mestu idi kuci i spavaj. Unistio si Srpski fudbal i doveo ga na najnizi nivo Jermenije i Albanije. U zadnjih 50 godina si najgori na tom mestu a nivo kvaliteta i regularnosti je nikad gori. Imas izuzetno lepo misljenje o sebi ali rezultati te demantuju. Dok si na tom mestu nema nam napretka i zato odlazi za sva vremena.

Lionac

pre 10 godina

Kako te nije sramota pa ko ne kriv sto smo na nivuo Albanije. Idi u penziju kako imas obraza, ima mladjih i pametnijih sposobnijih da vide savez a ne ti. Ne mogu da ga gledam vise.

Vuk Samotnjak

pre 10 godina

Albanija i Jermenija su bile daleko iza nas pre samo 5-10 godina. Da li su se oni popravili ili smo se mi pogorsali? U svakom slucaju, ako smo na njihovom nivou za to bi "neko" trebao da snosi odgovornost, a ne da samog sebe opet i opet diriguje u fotelju.

mikilandjelo

pre 10 godina

Ja sam zvezdas, ali me cudi i zvezda?! Mesecima ga teramo, covek kaze da ide i naravno ostane?! A ovi nasi ga vise ne pominju???!!! E stvarno mi je muka vise i od njega i od nasih od interesa satkanih klubova!!!!

haylee

pre 10 godina

ne sumnjam da je sredjena situacija u firmi. sredio je preko fudbalskih transfera, podmicivanja i orobljavanjem fss-a.
pravi covek za u pravo vreme

najjeftinija demagogija

pre 10 godina

Pa video da Vucic moze da se cudi i kritikuje funkcionisanje drzave na cijem je celu 2 godine, pa sto ne bi i on preuzeo taj recept, kad prolazi kod naroda.

dipl. ecc.

pre 10 godina

Reprezentacija je smesna, bez uspeha od 2000. godine, klubovi poluamaterski (cak i 2 najveca - bivsi prvak Evrope i finalista KES) zavrsavaju evropski put u avgustu, liga amaterska, sudjenje skandalozno, tereni i tribine uzas. Imamo tu famoznu Kucu fudbala (koju je neko drugi platio) i koja pravi samo trosak. Koji razlog da ti ostanes na celu FSS? Ja vidim bar 10 da odes!

reketom protiv korupcije

pre 10 godina

Karadžić:" Nivo Albanije i Jermenije"
-Pa ko nas je doveo na taj nivo,pa zar FSS ne imenuje selektora ?!
Pogledaj čoveče na šta nam liči fudbalsko prvenstvo,ajde može se reči da su neki stadioni renovirani,neki dobili reflektore,stiče se utisak da se ulagalo u infrastrukturu ali i to je optička varka,ko zna ko se sve ugradio u te poslove i ko je strpao višak para u džep.U krajnju ruku ti infrastrukturni radovi i izgradnja Kuće fudbala u Staroj Pazovi urađeni su od Uefinih para.Tako da bi se tvoj rad mogao sumirati na sledeće:
-nikakvi rezultati nacionalnog tima za vreme tvog mandata
-jako loš kvalitet i organizovanost domaćeg šampionata
-suđenje u Jelen Super ligi katastrofalno
-urađena Kuća fudbala i odrađeni neki infrastrukturni radovi po stadionima Srbije ali od para Uefa.
Sve u svemu jako loši rezultati rada ostaju iza tebe Tole,a ti i dalje želiš da ostaviš pustoš u Srpskom fudbalu,očigledno je da nećeš da napustiš funkciju zbog ličnih interesa i ličnog bogaćenja i nizbočeg drugog.

Mi znamo rezultat

pre 10 godina

Svi u Srbiji kritikujemo njega (da ga ne imenujem). Glup smo mi narod , necemo nekoga ali on redja mandate do smrti . Treba svi da krenema ispred saveza na terazijama i da mu stavimo do znanja da je GOTOVO .

vodolija

pre 10 godina

Na nivou smo Albanije i Jermenije a napravio najvise za poslednjih 50godina.Svaka cast,ne merimo uspehe plasmanima na evropsko i svetsko prvenstvo nego merimo uspeh time koliko je iz osiromasene drzave izvukao para.Kuca fudbala je mogla da se napravi iz premija za plasmane na pomenuta prvenstva.Ali Karadzic ima recept,ovako unistenu drzavu treba jos vise dotuci bezveznim investicijama.

Deni Krejn

pre 10 godina

Realno tako i treba da se kaže. Igramo sa jednakima, pa ko bude bolji, a realno bolji smo. Da nas ne iznenade porazi tipa od Estonije, Slovenije, Kazahstana.

mile

pre 10 godina

Apsolutno je nemoguce koliko ovaj čovek obraza nema..
Samo mi nije jasno kako je toliko dugo ostao na predsedničkoj funkciji? Ako se ne varam tu postoji neka skupština, neki viši organ vlasti/odlučivanja od njega! Neka mi neko pojasni malo! Hvala!

pjongjang

pre 10 godina

Kakav car!!!
Ali nije on kriv sto ne ide,kriva je drzava sto ga ne najuri.A on je vec pokazao svoje ljudske i profesionalne vrednosti.

Lošmi

pre 10 godina

"Uradio sam načelu fss više nego svi ostali u zadnjih 50 godina. Reprezentacija nam je na nivou Jermenije iz Albanije." E pa u pravu si, niko pre tebe nas nije tako srozao.

Branko S.

pre 10 godina

Dokle ce neki ljudi u ovoj zemlji kad vode neki posao bar jednom priznati da su i oni odgovorni za lose stanje!!!Pitam se ..... pitam?
"Nezamenljivi" svakako ne!