Sreda, 16.04.2014.

22:40

Siti ispušta titulu, Everton LŠ

Fudbaleri Sanderlenda napravili su malo iznenađenje remijem sa Mančester Sitijem, dok je Kristal Palas takođe iznenadio Everton 3:2.

Izvor: ÐN

Siti ispušta titulu, Everton LŠ IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

53 Komentari

Sortiraj po:

bla bla

pre 10 godina

Siti ima samo jedan poraz kod kuce, od celzija. Liverpool je poslednju utakmicu izgubio u decembru, od celzija...Celzi je izgubio od aston vile..sve strucnjak do strucnjaka, suvise ste se zaneli igrajuci PS3,4...Niko ne moze da predvidi sta ce biti na poslednjih 12 utakmica! tri tima po 4 plus siti...

ynwa

pre 10 godina

Za Liverpool mislim da bi najbolje bilo da kiksne protiv Norwich-a, jer bi im u tom slucaju trebala pobeda protiv Chelsea, i jedino tako i mogu da pobede taj mec - napadajuci od starta; bude li im dovoljan x, nece igrati na pobedu i to onda vrlo lako moze da bude veoma stresnih 90 min, sa potpuno nepredvidivim ishodom, ali sa vecim sansama da Chelsea uzme titulu;
Dakle, nadam se kiksu protiv Norwich-a, izmedju ostalog i zato da se prekine niz pobeda - setimo se Tumbinog zakona velikih brojeva:) Verovatnije je da Liverpool moze da pobedi u poslednje tri utakmice ako ne pobedi Norwich;

Neznalica

pre 10 godina

Dakle, pobeda Liverpula u sledećem kolu protiv Noriča i nakon toga u derbiju na Enfildu protiv Čelzija učiniće da je, mimo svih očekivanja, borba za šampiona dva kola pre kraja praktično odlučena. E sad, lakše je to reći nego učiniti.

S obzirom da Siti bez Jaje Turea teško da može da dobije Everton na Gudisonu, tako ispada da je ovo trka udvoje između Liverpula i Čelzija. U tom slučaju i dva nerešena rezultata, i to jedan da bude protiv Čelzija, opet Liverpulu donose titulu zbog superiorne gol razlike u odnosu na Čelzi.

Što se Čelzija tiče, za njih su stvari izuzetno proste. Oni jednostavno moraju da pobede sve utakmice do kraja, uključujući i derbi na Enfildu. To je, objektivno, jedini način za njih da budu šampioni.

Da uprostimo, šansa Liverpula da bude šampion je 70%, Čelzija 29,9999%, Sitija 0,0001%.

Stiven Dzerard otac fudbala

pre 10 godina

Raspored do kraja:
Liverpul:Noric(u gostima),Celsi(kuci),K.Palas(u gostima),Njukasl(kuci)
Celsi:Sanderlend(kuci),Liverpul(u gostima),Noric(kuci),Kardif(u gostima)
Man Siti:West Brom(kuci),K.Palas(ugostima),Everton(u gostima),Aston Vila(kuci),West Hem(kuci).

Jednostavno niko ne moze da racuna na sigurne bodove to se videlo i sinoc,ovaj Palas je mnogo zeznuta ekipa tukli su Celsija evo sinoc i Evertona tako da ce Liverpulu biti ekstremno tesko da tamo pobedi,Liverpul je razbijao Noric zadnjih godina pogotovo Suarez koji im je u zadnje 3-4 utakmice dao ako se nevaram preko 10 golova ali sad i njima su preko potrebni bodovi za opstanak,sve je otvoreno do kraja verovatno ce Liv-Cel biti presudna.

emirTZ

pre 10 godina

Kako me samo strah da se nadam za Liverpool. Ako sad uzmu to bi mogao biti vjetar u leđa za naredne sezone da se vinu u visine, a ako ne onda će uslijediti katastrofa i ponovo dugo neće doći u poziciju ni da se bore za titulu.

Goran

pre 10 godina

@Stefan. Pa nikako se na to ne bi kladio. Liverpool je prosto u ovom momentu bolji tim i ne verujem da u toj utakmici bilo kakva taktika može da odlučuje. Murinjove psihološke igre i taktike imaju možda dosta uticaja na utakmicama koje ne odlučuju toliko. Ali na utakmici gde Liverpool ima šansu da posle 25 godina uzme titulu, sve taktike padaju u vodu. Liverpool prosto ima mnogo veći motiv i ne verujem da će na toj utakmici dozvoliti da izgubi titulu. Ako je izgubi izgubiće je protiv Noriča. Posebno što mu tu odgovara i remi.

Stefan

pre 10 godina

@Goran U pravu si za sve osim za jedno. A to je za Lvrpl-Chelsea na Anfield-u. Jedini tim koji ove sezone moze da dobije Crvene jeste Mourinho-v tim(nije bitno koji). U pravu si da je iduce kole veoma vazno za oba tima da odrze korak jedan prema drugom, ali ako ostane razlika na 2 boda tesko ce Liverpool izdrzati pritisak pred Chelsea. Licno navijam za Chelsea, ali smatram da Liverpool moze da dobije jedino ako postigne gol u prvih 20-tak minuta, jer Mou dobija svaki psiholoski rat protiv bilo koje ekipe ili trenera. Takav je kakav je, ne moze mu se nista zameriti. Ali ako ne uzme Chelsea titulu, drago mi je da uzme Liverpool, najvise zbog Stevie G-a. :)

s

pre 10 godina

E fala ti boze za PL ove sezone, bez obzira za koga navijate ovo je poslastica za sve navijace. Sandrlend koji je maltene ispao i koji gostuje najnegostoljubljivijem domacinu posle Liverpula kome treba za titulu umalo da pobedi, i to kazem zato sto je realno da stede snagu tu za neku drugu utakmicu. Everton senzacijski nadomak ls a Palas kome nista ne treba ih dobije u gostima kao i Celzi kod kuce i saplete ih za titulu. U nasoj ligi nezamislivo da se tako manji timovi pred kraj ponasaju. Pa vi posle svega ovoga i dalje racunajte kako se timovi koji se bore za titulu i evropu da dobiju sve osrednje i slabije timove a odlucice samo derbi. Nista nije izvesno bice jos ovakvih iznenadjenja zato pogotovo sto cela sezona svedoci o tome. E sto se tice predstojeceg derbija navijam za Celzi ali ako samo Liverpul pomisli da im treba bod izgubice, a uveren sam da specijalni sprema taktiku koju niko nece ocekivati a to je presing na Liverpul i napad kao sto su Sitiju uradili kada su bili na vrhuncu.

Nemanja

pre 10 godina

Ne nameštaju utakmice predsednici,šeici,itd.,uglavnom to rade igrači,nekoliko njih,i dobiju dobru sumu za to.Vi što tvrdite da je sve regularno,zašto onda kladionice sponzorišu Premijerligaške klubove a i šire,npr.Real,Milan,Juventus,čemu onda te kladionice?

CPFC

pre 10 godina

We stand in the rain,
we stand in the sun,
we are south London's number one,
we hate the Brighton,
Millwall are scum,
we are south London's number one!

milan26

pre 10 godina

Voleo bih da Liverpul osvoji titulu, zasluzili su posle toliko godina, a i ove godine najbolji fudbal igraju,alitse plasim da ce Celsi sa iskustvom, srecom i Murinjom na misice da uzmu trofej!

neni

pre 10 godina

E jadni Pelegrini,posle poraza od Liverpula,a jos 5 utakmica do kraja on odmara Silvu i Navasa.A Jaja povredjen.Pa ko je tu lud,Mesi igra svaku utakmicu i prvenstvo i kup i ligu sampiona i nije umoran,a Sitijeve zvezdice preskacu utakmice u jedinom takmicenju gde igraju.Sramota,zbog ovoga treba da dobije otkaz.
P.s.Trebam li reci da mi je Siti oborio tiket od 25k a igrao sam 1&4+.Ccc...

BAYERN recordmeister

pre 10 godina

Sitija svaka malo ozbiljnija ekipa moze da tuce to je valjda svakom jasno igraju sporo kiksare u odbrani Demikelis koji nas je kostao golova i golova im je glava odrbane ahahahh..nebi me cudilo da lisica zoze pokupi premier i ls kukajuci kako nemaju sanse :D pozz sa alijanca pet komada veceras malo li je:D

Rade

pre 10 godina

Mogu samo da kazem da je Toni Pjulis profesor doktor ostrvskog fudbala i pravo je cudo kako covek nije zavrsio u nekom jacem klubu tipa Totenhem. Cuda covek pravi sa malim klubovima i budzetima to je jezivo...

zna se

pre 10 godina

liverpool mozda i uzme titulu ove godine ali zato sledece u ls ispada najkasnije u 8mini finala jer nemaju taj kapacitet da prate 3-4 takmicenja istovremeno. to ne znaci da titulu nisu zasluzili. naprotiv....

ludi svet

pre 10 godina

Kako smaraju ovi sto pisu da su utakmice namestene...Aj razmislite logicki, koliko vi morate novca da date tom seiku sto drzi Man City da bi on namestio da njegov tim izgubi ili da odigra nereseno i time ugrozi osvajanje titule? On covek ima preko 30 milijardi dolara, moze da kupi sve kladionice sveta, sta vi njemu treba da date da bi on namestio utakmicu? A i sve velike uplate se na takve utakmice strogo proveravaju.

Goran

pre 10 godina

Pričate o kladionicama. Ne ubijaju one fudbal, već vas koji se njima bavite. Da, sigurno će prebogati City nameštati utakmicu sa Sunderlendom. To je smešno. Shvatite da je fudbal igra u kojoj svako svakoga može iznenaditi. City je posle poraza od Liverpoola pao na psihičkom planu, izgubili su veru da mogu do titule. Sunderleand se bori da ne ispadne i po meni ovaj rezultat i nije neko iznenađenje. Ne bi me uopšte iznenadilo da sada iznenade i Chelsea jer Murinjo zna da do titule teško može da stigne. Treba da pobedi sve utakmice do kraja a tu spada i utakmica na Anfield-u. Zna on jako dobro da na toj utakmici može da igra sa 120% i da opet izgubi. A ta utakmica pada između 2 duela u polufinalu lige šampiona. Kraj je sezone, igrači su poprilično iscrpljeni i Murinjo će morati da žrtvuje nešto od ta dva takmičenja. Moj pik je da će to uraditi sa premijer ligom jer su mu tu šanse manje. Atletiko će opet biti više fokusiran na primeru jer su njemu tamo veće šanse nego u ligi šampiona. Liverpool samo treba da dobije Norič u nedelju i moje mišljenje je da će to biti ključna utakmica. Sada se mnogo kalkuliše, ekipe nemaju više ni svežinu ni snagu da lako pobeđuju. Zato je Liverpool u ovome trenutku veliki favorit za osvajanje PL jer u sledeće dve utakmice rešava sudbinu. Ako ih dobije posao je završen.

pink floyd

pre 10 godina

žao mi ovog što se potpisuje kao psiholog, možda bi trebao otići u posjetu psihijatru. Zadovoljan sam kako i kod njega u glavi liverpul napreduje, u oktobru je prognozirao 7.mjesto, pa krajem februara 5. evo sad je izgleda 2. sve u svemu nije loše :))

liverpool fanatik

pre 10 godina

Pocinjem da verujem da je sudjeno da liverpool uzme titulu,i da je onaj odbranjeni penal minjolea u prvom kolu znak,ako postoji neka kosmicka pravda,geradr mora dici pehar PL.

evertonian

pre 10 godina

everton ipak izgleda nije uspeo da se izbori sa pritiskom,iako je tokom celog meca bio bolji,imao loptu,stvarao sanse bio za dve klase bolji...jednostavno se sve nekako namestilo crystal palacu da postigne golove koji su bili prilicno jeftino primljeni.ipak ima sanse za LS posto je everton uvek posebno inspirisan na jakim utakmicama narocito kod kuce.jos nista nije gotovo COYB!

Werewolf

pre 10 godina

Mnogo me je vise iznenadio Everton,jer je u sjajnoj formi.Doduse kao i Palas,ali je neumesno porediti ih.
Siti ocigledno nije uspeo da se oporavi od poraza za vikend,falio im je Ture,a igrali su protiv ekipe koja im definitivno ne lezi-prvu utakmicu u prvenstvu je dobio Sanderlend,a Siti je jedva iscupao Liga Kup protiv njih.
Liverpul sada nije ni pod tolikim pritiskom-3 pobede i remi garantuju titulu,mada se nadam da Rodzers nece da se ciganci k'o Venger.Skoro sam siguran da ce Liverpul da nastavi da ide samo na pobede.
Bice jako zanimljiv mec Everton-Siti,verovatno i vazniji od meca Celzi-Liverpul.

Gajetano

pre 10 godina

Ko se danas igrao na kladionici i pogodio obe utakmice - skidam kapu.

Kakva tragedija za Sanderlend i njihovog golmana. Ne da su zasluzili 3 boda, nego su jos u prvom poluvremenu (koje su izgubili) trebalo da vode. Bez Turea i Silve ekipa Sitija deluje potpuno obezglavljeno. Kakva je krpa od trenera ovaj Pelegrini, samo jos Arsen Venger moze da mu parira. Negde oko Nove godine jedina dva kandidata za titulu bili su upravo Arsenal i Siti, a vidi ih sad. Jos kad se setimo njihovog nastupa u osmini finala Lige sampiona, slika postaje jos gora.

Odlicno, o tituli ce odlucivati dva jedina prava tima i dva najbolja trenera Premijer lige. 27. april, Liverpul - Celzi, najbolji napad protiv najbolje odbrane Premijer lige u direknoj borbi za titulu. Blokbaster u najavi!

Werewolf

pre 10 godina

Jos da dodam,zaboravljate da se Celzi-Liverpul igra izmedju dva Celzijeva meca Lige Sampiona.Cak se i to potrefilo Liverpulu!
Celzijevi igraci ce ili:
1)Biti umorni pa nece igrati dobro protiv Liverpula
2)Biti odmarani za revans,a Celzi igrati sa drugom postavom

Izaberite jedan odgovor,a Liverpul svakako dobija tu utakmicu.

goran

pre 10 godina

City otpada. Jos jednom se pokazalo da je najteze dobiti unapred dobijene utakmice. Liverpool sada moze sa Chelsea i da remizira. Sve ide na vodenicu Liverpoola i sada stvarno sve od njih zavisi. Sunderland sada moze i Chelsea da iznenadi. I to bi bilo savrseno.

joker

pre 10 godina

Kakvi rezultati....to zato sto je city vec uracunao maksimalan ucinak do kraja...sad im se vraca...jos imaju tekmu na gudisonu...liverpulu je sad dovoljan i remi protiv celsija....kakva trka

goran

pre 10 godina

City otpada. Jos jednom se pokazalo da je najteze dobiti unapred dobijene utakmice. Liverpool sada moze sa Chelsea i da remizira. Sve ide na vodenicu Liverpoola i sada stvarno sve od njih zavisi. Sunderland sada moze i Chelsea da iznenadi. I to bi bilo savrseno.

Gajetano

pre 10 godina

Ko se danas igrao na kladionici i pogodio obe utakmice - skidam kapu.

Kakva tragedija za Sanderlend i njihovog golmana. Ne da su zasluzili 3 boda, nego su jos u prvom poluvremenu (koje su izgubili) trebalo da vode. Bez Turea i Silve ekipa Sitija deluje potpuno obezglavljeno. Kakva je krpa od trenera ovaj Pelegrini, samo jos Arsen Venger moze da mu parira. Negde oko Nove godine jedina dva kandidata za titulu bili su upravo Arsenal i Siti, a vidi ih sad. Jos kad se setimo njihovog nastupa u osmini finala Lige sampiona, slika postaje jos gora.

Odlicno, o tituli ce odlucivati dva jedina prava tima i dva najbolja trenera Premijer lige. 27. april, Liverpul - Celzi, najbolji napad protiv najbolje odbrane Premijer lige u direknoj borbi za titulu. Blokbaster u najavi!

liverpool fanatik

pre 10 godina

Pocinjem da verujem da je sudjeno da liverpool uzme titulu,i da je onaj odbranjeni penal minjolea u prvom kolu znak,ako postoji neka kosmicka pravda,geradr mora dici pehar PL.

Goran

pre 10 godina

Pričate o kladionicama. Ne ubijaju one fudbal, već vas koji se njima bavite. Da, sigurno će prebogati City nameštati utakmicu sa Sunderlendom. To je smešno. Shvatite da je fudbal igra u kojoj svako svakoga može iznenaditi. City je posle poraza od Liverpoola pao na psihičkom planu, izgubili su veru da mogu do titule. Sunderleand se bori da ne ispadne i po meni ovaj rezultat i nije neko iznenađenje. Ne bi me uopšte iznenadilo da sada iznenade i Chelsea jer Murinjo zna da do titule teško može da stigne. Treba da pobedi sve utakmice do kraja a tu spada i utakmica na Anfield-u. Zna on jako dobro da na toj utakmici može da igra sa 120% i da opet izgubi. A ta utakmica pada između 2 duela u polufinalu lige šampiona. Kraj je sezone, igrači su poprilično iscrpljeni i Murinjo će morati da žrtvuje nešto od ta dva takmičenja. Moj pik je da će to uraditi sa premijer ligom jer su mu tu šanse manje. Atletiko će opet biti više fokusiran na primeru jer su njemu tamo veće šanse nego u ligi šampiona. Liverpool samo treba da dobije Norič u nedelju i moje mišljenje je da će to biti ključna utakmica. Sada se mnogo kalkuliše, ekipe nemaju više ni svežinu ni snagu da lako pobeđuju. Zato je Liverpool u ovome trenutku veliki favorit za osvajanje PL jer u sledeće dve utakmice rešava sudbinu. Ako ih dobije posao je završen.

joker

pre 10 godina

Kakvi rezultati....to zato sto je city vec uracunao maksimalan ucinak do kraja...sad im se vraca...jos imaju tekmu na gudisonu...liverpulu je sad dovoljan i remi protiv celsija....kakva trka

ludi svet

pre 10 godina

Kako smaraju ovi sto pisu da su utakmice namestene...Aj razmislite logicki, koliko vi morate novca da date tom seiku sto drzi Man City da bi on namestio da njegov tim izgubi ili da odigra nereseno i time ugrozi osvajanje titule? On covek ima preko 30 milijardi dolara, moze da kupi sve kladionice sveta, sta vi njemu treba da date da bi on namestio utakmicu? A i sve velike uplate se na takve utakmice strogo proveravaju.

Rade

pre 10 godina

Mogu samo da kazem da je Toni Pjulis profesor doktor ostrvskog fudbala i pravo je cudo kako covek nije zavrsio u nekom jacem klubu tipa Totenhem. Cuda covek pravi sa malim klubovima i budzetima to je jezivo...

Werewolf

pre 10 godina

Jos da dodam,zaboravljate da se Celzi-Liverpul igra izmedju dva Celzijeva meca Lige Sampiona.Cak se i to potrefilo Liverpulu!
Celzijevi igraci ce ili:
1)Biti umorni pa nece igrati dobro protiv Liverpula
2)Biti odmarani za revans,a Celzi igrati sa drugom postavom

Izaberite jedan odgovor,a Liverpul svakako dobija tu utakmicu.

pink floyd

pre 10 godina

žao mi ovog što se potpisuje kao psiholog, možda bi trebao otići u posjetu psihijatru. Zadovoljan sam kako i kod njega u glavi liverpul napreduje, u oktobru je prognozirao 7.mjesto, pa krajem februara 5. evo sad je izgleda 2. sve u svemu nije loše :))

zna se

pre 10 godina

liverpool mozda i uzme titulu ove godine ali zato sledece u ls ispada najkasnije u 8mini finala jer nemaju taj kapacitet da prate 3-4 takmicenja istovremeno. to ne znaci da titulu nisu zasluzili. naprotiv....

evertonian

pre 10 godina

everton ipak izgleda nije uspeo da se izbori sa pritiskom,iako je tokom celog meca bio bolji,imao loptu,stvarao sanse bio za dve klase bolji...jednostavno se sve nekako namestilo crystal palacu da postigne golove koji su bili prilicno jeftino primljeni.ipak ima sanse za LS posto je everton uvek posebno inspirisan na jakim utakmicama narocito kod kuce.jos nista nije gotovo COYB!

Werewolf

pre 10 godina

Mnogo me je vise iznenadio Everton,jer je u sjajnoj formi.Doduse kao i Palas,ali je neumesno porediti ih.
Siti ocigledno nije uspeo da se oporavi od poraza za vikend,falio im je Ture,a igrali su protiv ekipe koja im definitivno ne lezi-prvu utakmicu u prvenstvu je dobio Sanderlend,a Siti je jedva iscupao Liga Kup protiv njih.
Liverpul sada nije ni pod tolikim pritiskom-3 pobede i remi garantuju titulu,mada se nadam da Rodzers nece da se ciganci k'o Venger.Skoro sam siguran da ce Liverpul da nastavi da ide samo na pobede.
Bice jako zanimljiv mec Everton-Siti,verovatno i vazniji od meca Celzi-Liverpul.

Stiven Dzerard otac fudbala

pre 10 godina

Raspored do kraja:
Liverpul:Noric(u gostima),Celsi(kuci),K.Palas(u gostima),Njukasl(kuci)
Celsi:Sanderlend(kuci),Liverpul(u gostima),Noric(kuci),Kardif(u gostima)
Man Siti:West Brom(kuci),K.Palas(ugostima),Everton(u gostima),Aston Vila(kuci),West Hem(kuci).

Jednostavno niko ne moze da racuna na sigurne bodove to se videlo i sinoc,ovaj Palas je mnogo zeznuta ekipa tukli su Celsija evo sinoc i Evertona tako da ce Liverpulu biti ekstremno tesko da tamo pobedi,Liverpul je razbijao Noric zadnjih godina pogotovo Suarez koji im je u zadnje 3-4 utakmice dao ako se nevaram preko 10 golova ali sad i njima su preko potrebni bodovi za opstanak,sve je otvoreno do kraja verovatno ce Liv-Cel biti presudna.

neni

pre 10 godina

E jadni Pelegrini,posle poraza od Liverpula,a jos 5 utakmica do kraja on odmara Silvu i Navasa.A Jaja povredjen.Pa ko je tu lud,Mesi igra svaku utakmicu i prvenstvo i kup i ligu sampiona i nije umoran,a Sitijeve zvezdice preskacu utakmice u jedinom takmicenju gde igraju.Sramota,zbog ovoga treba da dobije otkaz.
P.s.Trebam li reci da mi je Siti oborio tiket od 25k a igrao sam 1&4+.Ccc...

BAYERN recordmeister

pre 10 godina

Sitija svaka malo ozbiljnija ekipa moze da tuce to je valjda svakom jasno igraju sporo kiksare u odbrani Demikelis koji nas je kostao golova i golova im je glava odrbane ahahahh..nebi me cudilo da lisica zoze pokupi premier i ls kukajuci kako nemaju sanse :D pozz sa alijanca pet komada veceras malo li je:D

milan26

pre 10 godina

Voleo bih da Liverpul osvoji titulu, zasluzili su posle toliko godina, a i ove godine najbolji fudbal igraju,alitse plasim da ce Celsi sa iskustvom, srecom i Murinjom na misice da uzmu trofej!

s

pre 10 godina

E fala ti boze za PL ove sezone, bez obzira za koga navijate ovo je poslastica za sve navijace. Sandrlend koji je maltene ispao i koji gostuje najnegostoljubljivijem domacinu posle Liverpula kome treba za titulu umalo da pobedi, i to kazem zato sto je realno da stede snagu tu za neku drugu utakmicu. Everton senzacijski nadomak ls a Palas kome nista ne treba ih dobije u gostima kao i Celzi kod kuce i saplete ih za titulu. U nasoj ligi nezamislivo da se tako manji timovi pred kraj ponasaju. Pa vi posle svega ovoga i dalje racunajte kako se timovi koji se bore za titulu i evropu da dobiju sve osrednje i slabije timove a odlucice samo derbi. Nista nije izvesno bice jos ovakvih iznenadjenja zato pogotovo sto cela sezona svedoci o tome. E sto se tice predstojeceg derbija navijam za Celzi ali ako samo Liverpul pomisli da im treba bod izgubice, a uveren sam da specijalni sprema taktiku koju niko nece ocekivati a to je presing na Liverpul i napad kao sto su Sitiju uradili kada su bili na vrhuncu.

Stefan

pre 10 godina

@Goran U pravu si za sve osim za jedno. A to je za Lvrpl-Chelsea na Anfield-u. Jedini tim koji ove sezone moze da dobije Crvene jeste Mourinho-v tim(nije bitno koji). U pravu si da je iduce kole veoma vazno za oba tima da odrze korak jedan prema drugom, ali ako ostane razlika na 2 boda tesko ce Liverpool izdrzati pritisak pred Chelsea. Licno navijam za Chelsea, ali smatram da Liverpool moze da dobije jedino ako postigne gol u prvih 20-tak minuta, jer Mou dobija svaki psiholoski rat protiv bilo koje ekipe ili trenera. Takav je kakav je, ne moze mu se nista zameriti. Ali ako ne uzme Chelsea titulu, drago mi je da uzme Liverpool, najvise zbog Stevie G-a. :)

CPFC

pre 10 godina

We stand in the rain,
we stand in the sun,
we are south London's number one,
we hate the Brighton,
Millwall are scum,
we are south London's number one!

Goran

pre 10 godina

@Stefan. Pa nikako se na to ne bi kladio. Liverpool je prosto u ovom momentu bolji tim i ne verujem da u toj utakmici bilo kakva taktika može da odlučuje. Murinjove psihološke igre i taktike imaju možda dosta uticaja na utakmicama koje ne odlučuju toliko. Ali na utakmici gde Liverpool ima šansu da posle 25 godina uzme titulu, sve taktike padaju u vodu. Liverpool prosto ima mnogo veći motiv i ne verujem da će na toj utakmici dozvoliti da izgubi titulu. Ako je izgubi izgubiće je protiv Noriča. Posebno što mu tu odgovara i remi.

emirTZ

pre 10 godina

Kako me samo strah da se nadam za Liverpool. Ako sad uzmu to bi mogao biti vjetar u leđa za naredne sezone da se vinu u visine, a ako ne onda će uslijediti katastrofa i ponovo dugo neće doći u poziciju ni da se bore za titulu.

bla bla

pre 10 godina

Siti ima samo jedan poraz kod kuce, od celzija. Liverpool je poslednju utakmicu izgubio u decembru, od celzija...Celzi je izgubio od aston vile..sve strucnjak do strucnjaka, suvise ste se zaneli igrajuci PS3,4...Niko ne moze da predvidi sta ce biti na poslednjih 12 utakmica! tri tima po 4 plus siti...

Neznalica

pre 10 godina

Dakle, pobeda Liverpula u sledećem kolu protiv Noriča i nakon toga u derbiju na Enfildu protiv Čelzija učiniće da je, mimo svih očekivanja, borba za šampiona dva kola pre kraja praktično odlučena. E sad, lakše je to reći nego učiniti.

S obzirom da Siti bez Jaje Turea teško da može da dobije Everton na Gudisonu, tako ispada da je ovo trka udvoje između Liverpula i Čelzija. U tom slučaju i dva nerešena rezultata, i to jedan da bude protiv Čelzija, opet Liverpulu donose titulu zbog superiorne gol razlike u odnosu na Čelzi.

Što se Čelzija tiče, za njih su stvari izuzetno proste. Oni jednostavno moraju da pobede sve utakmice do kraja, uključujući i derbi na Enfildu. To je, objektivno, jedini način za njih da budu šampioni.

Da uprostimo, šansa Liverpula da bude šampion je 70%, Čelzija 29,9999%, Sitija 0,0001%.

ynwa

pre 10 godina

Za Liverpool mislim da bi najbolje bilo da kiksne protiv Norwich-a, jer bi im u tom slucaju trebala pobeda protiv Chelsea, i jedino tako i mogu da pobede taj mec - napadajuci od starta; bude li im dovoljan x, nece igrati na pobedu i to onda vrlo lako moze da bude veoma stresnih 90 min, sa potpuno nepredvidivim ishodom, ali sa vecim sansama da Chelsea uzme titulu;
Dakle, nadam se kiksu protiv Norwich-a, izmedju ostalog i zato da se prekine niz pobeda - setimo se Tumbinog zakona velikih brojeva:) Verovatnije je da Liverpool moze da pobedi u poslednje tri utakmice ako ne pobedi Norwich;

Nemanja

pre 10 godina

Ne nameštaju utakmice predsednici,šeici,itd.,uglavnom to rade igrači,nekoliko njih,i dobiju dobru sumu za to.Vi što tvrdite da je sve regularno,zašto onda kladionice sponzorišu Premijerligaške klubove a i šire,npr.Real,Milan,Juventus,čemu onda te kladionice?

zna se

pre 10 godina

liverpool mozda i uzme titulu ove godine ali zato sledece u ls ispada najkasnije u 8mini finala jer nemaju taj kapacitet da prate 3-4 takmicenja istovremeno. to ne znaci da titulu nisu zasluzili. naprotiv....

neni

pre 10 godina

E jadni Pelegrini,posle poraza od Liverpula,a jos 5 utakmica do kraja on odmara Silvu i Navasa.A Jaja povredjen.Pa ko je tu lud,Mesi igra svaku utakmicu i prvenstvo i kup i ligu sampiona i nije umoran,a Sitijeve zvezdice preskacu utakmice u jedinom takmicenju gde igraju.Sramota,zbog ovoga treba da dobije otkaz.
P.s.Trebam li reci da mi je Siti oborio tiket od 25k a igrao sam 1&4+.Ccc...

BAYERN recordmeister

pre 10 godina

Sitija svaka malo ozbiljnija ekipa moze da tuce to je valjda svakom jasno igraju sporo kiksare u odbrani Demikelis koji nas je kostao golova i golova im je glava odrbane ahahahh..nebi me cudilo da lisica zoze pokupi premier i ls kukajuci kako nemaju sanse :D pozz sa alijanca pet komada veceras malo li je:D

goran

pre 10 godina

City otpada. Jos jednom se pokazalo da je najteze dobiti unapred dobijene utakmice. Liverpool sada moze sa Chelsea i da remizira. Sve ide na vodenicu Liverpoola i sada stvarno sve od njih zavisi. Sunderland sada moze i Chelsea da iznenadi. I to bi bilo savrseno.

Gajetano

pre 10 godina

Ko se danas igrao na kladionici i pogodio obe utakmice - skidam kapu.

Kakva tragedija za Sanderlend i njihovog golmana. Ne da su zasluzili 3 boda, nego su jos u prvom poluvremenu (koje su izgubili) trebalo da vode. Bez Turea i Silve ekipa Sitija deluje potpuno obezglavljeno. Kakva je krpa od trenera ovaj Pelegrini, samo jos Arsen Venger moze da mu parira. Negde oko Nove godine jedina dva kandidata za titulu bili su upravo Arsenal i Siti, a vidi ih sad. Jos kad se setimo njihovog nastupa u osmini finala Lige sampiona, slika postaje jos gora.

Odlicno, o tituli ce odlucivati dva jedina prava tima i dva najbolja trenera Premijer lige. 27. april, Liverpul - Celzi, najbolji napad protiv najbolje odbrane Premijer lige u direknoj borbi za titulu. Blokbaster u najavi!

Werewolf

pre 10 godina

Jos da dodam,zaboravljate da se Celzi-Liverpul igra izmedju dva Celzijeva meca Lige Sampiona.Cak se i to potrefilo Liverpulu!
Celzijevi igraci ce ili:
1)Biti umorni pa nece igrati dobro protiv Liverpula
2)Biti odmarani za revans,a Celzi igrati sa drugom postavom

Izaberite jedan odgovor,a Liverpul svakako dobija tu utakmicu.

liverpool fanatik

pre 10 godina

Pocinjem da verujem da je sudjeno da liverpool uzme titulu,i da je onaj odbranjeni penal minjolea u prvom kolu znak,ako postoji neka kosmicka pravda,geradr mora dici pehar PL.

Goran

pre 10 godina

Pričate o kladionicama. Ne ubijaju one fudbal, već vas koji se njima bavite. Da, sigurno će prebogati City nameštati utakmicu sa Sunderlendom. To je smešno. Shvatite da je fudbal igra u kojoj svako svakoga može iznenaditi. City je posle poraza od Liverpoola pao na psihičkom planu, izgubili su veru da mogu do titule. Sunderleand se bori da ne ispadne i po meni ovaj rezultat i nije neko iznenađenje. Ne bi me uopšte iznenadilo da sada iznenade i Chelsea jer Murinjo zna da do titule teško može da stigne. Treba da pobedi sve utakmice do kraja a tu spada i utakmica na Anfield-u. Zna on jako dobro da na toj utakmici može da igra sa 120% i da opet izgubi. A ta utakmica pada između 2 duela u polufinalu lige šampiona. Kraj je sezone, igrači su poprilično iscrpljeni i Murinjo će morati da žrtvuje nešto od ta dva takmičenja. Moj pik je da će to uraditi sa premijer ligom jer su mu tu šanse manje. Atletiko će opet biti više fokusiran na primeru jer su njemu tamo veće šanse nego u ligi šampiona. Liverpool samo treba da dobije Norič u nedelju i moje mišljenje je da će to biti ključna utakmica. Sada se mnogo kalkuliše, ekipe nemaju više ni svežinu ni snagu da lako pobeđuju. Zato je Liverpool u ovome trenutku veliki favorit za osvajanje PL jer u sledeće dve utakmice rešava sudbinu. Ako ih dobije posao je završen.

Nemanja

pre 10 godina

Ne nameštaju utakmice predsednici,šeici,itd.,uglavnom to rade igrači,nekoliko njih,i dobiju dobru sumu za to.Vi što tvrdite da je sve regularno,zašto onda kladionice sponzorišu Premijerligaške klubove a i šire,npr.Real,Milan,Juventus,čemu onda te kladionice?

Werewolf

pre 10 godina

Mnogo me je vise iznenadio Everton,jer je u sjajnoj formi.Doduse kao i Palas,ali je neumesno porediti ih.
Siti ocigledno nije uspeo da se oporavi od poraza za vikend,falio im je Ture,a igrali su protiv ekipe koja im definitivno ne lezi-prvu utakmicu u prvenstvu je dobio Sanderlend,a Siti je jedva iscupao Liga Kup protiv njih.
Liverpul sada nije ni pod tolikim pritiskom-3 pobede i remi garantuju titulu,mada se nadam da Rodzers nece da se ciganci k'o Venger.Skoro sam siguran da ce Liverpul da nastavi da ide samo na pobede.
Bice jako zanimljiv mec Everton-Siti,verovatno i vazniji od meca Celzi-Liverpul.

Stefan

pre 10 godina

@Goran U pravu si za sve osim za jedno. A to je za Lvrpl-Chelsea na Anfield-u. Jedini tim koji ove sezone moze da dobije Crvene jeste Mourinho-v tim(nije bitno koji). U pravu si da je iduce kole veoma vazno za oba tima da odrze korak jedan prema drugom, ali ako ostane razlika na 2 boda tesko ce Liverpool izdrzati pritisak pred Chelsea. Licno navijam za Chelsea, ali smatram da Liverpool moze da dobije jedino ako postigne gol u prvih 20-tak minuta, jer Mou dobija svaki psiholoski rat protiv bilo koje ekipe ili trenera. Takav je kakav je, ne moze mu se nista zameriti. Ali ako ne uzme Chelsea titulu, drago mi je da uzme Liverpool, najvise zbog Stevie G-a. :)

s

pre 10 godina

E fala ti boze za PL ove sezone, bez obzira za koga navijate ovo je poslastica za sve navijace. Sandrlend koji je maltene ispao i koji gostuje najnegostoljubljivijem domacinu posle Liverpula kome treba za titulu umalo da pobedi, i to kazem zato sto je realno da stede snagu tu za neku drugu utakmicu. Everton senzacijski nadomak ls a Palas kome nista ne treba ih dobije u gostima kao i Celzi kod kuce i saplete ih za titulu. U nasoj ligi nezamislivo da se tako manji timovi pred kraj ponasaju. Pa vi posle svega ovoga i dalje racunajte kako se timovi koji se bore za titulu i evropu da dobiju sve osrednje i slabije timove a odlucice samo derbi. Nista nije izvesno bice jos ovakvih iznenadjenja zato pogotovo sto cela sezona svedoci o tome. E sto se tice predstojeceg derbija navijam za Celzi ali ako samo Liverpul pomisli da im treba bod izgubice, a uveren sam da specijalni sprema taktiku koju niko nece ocekivati a to je presing na Liverpul i napad kao sto su Sitiju uradili kada su bili na vrhuncu.

ynwa

pre 10 godina

Za Liverpool mislim da bi najbolje bilo da kiksne protiv Norwich-a, jer bi im u tom slucaju trebala pobeda protiv Chelsea, i jedino tako i mogu da pobede taj mec - napadajuci od starta; bude li im dovoljan x, nece igrati na pobedu i to onda vrlo lako moze da bude veoma stresnih 90 min, sa potpuno nepredvidivim ishodom, ali sa vecim sansama da Chelsea uzme titulu;
Dakle, nadam se kiksu protiv Norwich-a, izmedju ostalog i zato da se prekine niz pobeda - setimo se Tumbinog zakona velikih brojeva:) Verovatnije je da Liverpool moze da pobedi u poslednje tri utakmice ako ne pobedi Norwich;

Neznalica

pre 10 godina

Dakle, pobeda Liverpula u sledećem kolu protiv Noriča i nakon toga u derbiju na Enfildu protiv Čelzija učiniće da je, mimo svih očekivanja, borba za šampiona dva kola pre kraja praktično odlučena. E sad, lakše je to reći nego učiniti.

S obzirom da Siti bez Jaje Turea teško da može da dobije Everton na Gudisonu, tako ispada da je ovo trka udvoje između Liverpula i Čelzija. U tom slučaju i dva nerešena rezultata, i to jedan da bude protiv Čelzija, opet Liverpulu donose titulu zbog superiorne gol razlike u odnosu na Čelzi.

Što se Čelzija tiče, za njih su stvari izuzetno proste. Oni jednostavno moraju da pobede sve utakmice do kraja, uključujući i derbi na Enfildu. To je, objektivno, jedini način za njih da budu šampioni.

Da uprostimo, šansa Liverpula da bude šampion je 70%, Čelzija 29,9999%, Sitija 0,0001%.

joker

pre 10 godina

Kakvi rezultati....to zato sto je city vec uracunao maksimalan ucinak do kraja...sad im se vraca...jos imaju tekmu na gudisonu...liverpulu je sad dovoljan i remi protiv celsija....kakva trka

pink floyd

pre 10 godina

žao mi ovog što se potpisuje kao psiholog, možda bi trebao otići u posjetu psihijatru. Zadovoljan sam kako i kod njega u glavi liverpul napreduje, u oktobru je prognozirao 7.mjesto, pa krajem februara 5. evo sad je izgleda 2. sve u svemu nije loše :))

evertonian

pre 10 godina

everton ipak izgleda nije uspeo da se izbori sa pritiskom,iako je tokom celog meca bio bolji,imao loptu,stvarao sanse bio za dve klase bolji...jednostavno se sve nekako namestilo crystal palacu da postigne golove koji su bili prilicno jeftino primljeni.ipak ima sanse za LS posto je everton uvek posebno inspirisan na jakim utakmicama narocito kod kuce.jos nista nije gotovo COYB!

CPFC

pre 10 godina

We stand in the rain,
we stand in the sun,
we are south London's number one,
we hate the Brighton,
Millwall are scum,
we are south London's number one!

ludi svet

pre 10 godina

Kako smaraju ovi sto pisu da su utakmice namestene...Aj razmislite logicki, koliko vi morate novca da date tom seiku sto drzi Man City da bi on namestio da njegov tim izgubi ili da odigra nereseno i time ugrozi osvajanje titule? On covek ima preko 30 milijardi dolara, moze da kupi sve kladionice sveta, sta vi njemu treba da date da bi on namestio utakmicu? A i sve velike uplate se na takve utakmice strogo proveravaju.

Rade

pre 10 godina

Mogu samo da kazem da je Toni Pjulis profesor doktor ostrvskog fudbala i pravo je cudo kako covek nije zavrsio u nekom jacem klubu tipa Totenhem. Cuda covek pravi sa malim klubovima i budzetima to je jezivo...

emirTZ

pre 10 godina

Kako me samo strah da se nadam za Liverpool. Ako sad uzmu to bi mogao biti vjetar u leđa za naredne sezone da se vinu u visine, a ako ne onda će uslijediti katastrofa i ponovo dugo neće doći u poziciju ni da se bore za titulu.

Goran

pre 10 godina

@Stefan. Pa nikako se na to ne bi kladio. Liverpool je prosto u ovom momentu bolji tim i ne verujem da u toj utakmici bilo kakva taktika može da odlučuje. Murinjove psihološke igre i taktike imaju možda dosta uticaja na utakmicama koje ne odlučuju toliko. Ali na utakmici gde Liverpool ima šansu da posle 25 godina uzme titulu, sve taktike padaju u vodu. Liverpool prosto ima mnogo veći motiv i ne verujem da će na toj utakmici dozvoliti da izgubi titulu. Ako je izgubi izgubiće je protiv Noriča. Posebno što mu tu odgovara i remi.

milan26

pre 10 godina

Voleo bih da Liverpul osvoji titulu, zasluzili su posle toliko godina, a i ove godine najbolji fudbal igraju,alitse plasim da ce Celsi sa iskustvom, srecom i Murinjom na misice da uzmu trofej!

bla bla

pre 10 godina

Siti ima samo jedan poraz kod kuce, od celzija. Liverpool je poslednju utakmicu izgubio u decembru, od celzija...Celzi je izgubio od aston vile..sve strucnjak do strucnjaka, suvise ste se zaneli igrajuci PS3,4...Niko ne moze da predvidi sta ce biti na poslednjih 12 utakmica! tri tima po 4 plus siti...

Stiven Dzerard otac fudbala

pre 10 godina

Raspored do kraja:
Liverpul:Noric(u gostima),Celsi(kuci),K.Palas(u gostima),Njukasl(kuci)
Celsi:Sanderlend(kuci),Liverpul(u gostima),Noric(kuci),Kardif(u gostima)
Man Siti:West Brom(kuci),K.Palas(ugostima),Everton(u gostima),Aston Vila(kuci),West Hem(kuci).

Jednostavno niko ne moze da racuna na sigurne bodove to se videlo i sinoc,ovaj Palas je mnogo zeznuta ekipa tukli su Celsija evo sinoc i Evertona tako da ce Liverpulu biti ekstremno tesko da tamo pobedi,Liverpul je razbijao Noric zadnjih godina pogotovo Suarez koji im je u zadnje 3-4 utakmice dao ako se nevaram preko 10 golova ali sad i njima su preko potrebni bodovi za opstanak,sve je otvoreno do kraja verovatno ce Liv-Cel biti presudna.