Ponedeljak, 14.04.2014.

17:28

Nestrpljivi Ronaldo rizikuje SP

Kristijano Ronaldo je nestrpljiv da se što pre oporavi i vrati na teren, ali bi ga to moglo koštati teže povrede i eventualno nastupa na Svetskom prvenstvu.

Izvor: AK

Nestrpljivi Ronaldo rizikuje SP IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

26 Komentari

Sortiraj po:

masterkg

pre 10 godina

Haha messi samo u barci. Pa normalno, da ce, da igra samo u barci. Zasto bi menjao klub, koji je uspesan i klub koji se bori uvek za titule i plus to, da je on bog tamo. I jos barcelona je bogat klub, gde mogu, mnogo, da ga placaju. I zasto, bi isao u drugi klub????? Sta treba, da predje u city, ili ko ibrahimovic,da menja klub svake godine. Pa covece on, je vec sad najbolji igrac barce za sva vremena i do kraja kariere ima, da postane bezsmrtan za sva vremena. Niko nece, da srusi njegove rekorde nikad. I sta ces lepse. Ali ne, on treba da menja klub. Hahaha koji likovi, da puknes od smeha. (aleks82, 14. april 2014 23:17)
Najbolji raspored zareza u istoriji pisane reci :-)))))

Radovan84

pre 10 godina

burtmurt,Iz Mancestera presao zbog ambicija? Pa nije to Borac iz Banja Luke pa da iz njega ides u Real,zbog ambicija... A sto se tice Mesija i poreza, i ostalo sto si pisao, sve osim svih mogucih rekorda njegovih,kao da je Denis Rodman ( stalno nekakva frka), to nema nikakve veze sa ovom vijescu vezanom za Ronalda i njegovu povredu. Zato sam se javio posto mi nije jasno da se odmah drugi blati da bi ovaj prvi ( u ovom slucaju Ronaldo) ispao mnogo bolji fudbaler, covjek, otac, komsija, stric, ujak... I da, Mesi kad je dosao u Barsu, mislis da je dobijao milione? Zato i ne zeli da ide. A ovaj je iz Portugala presao za milione u Mancester,naravno mnogo manje nego kad je prelazio u Real, al su ipak milioni u pitanju... A vezano za ''tuzno'' stanje Ronalda, sjecas se da je htio 100% od rekvizita sa njegovim imenom? Real nije ime sam po sebi,nego CR7 donosi profit sam? Obojica imaju svoje vrline i mane,naravo,kao i svaki covjek,al' same njegove (Ronaldove) izjave po novinama meni nisu ok,naravno neko drugi misli da je to cool... Ona prica da je uzeo sam da odgaja sina, posto majka ( on zna ) nije dovoljno dobra da odgaja njihovog sina... Sve to kad cujem,tj procitam naravno, jednostavno ne mogu da progutam pa da mi bude simpatican. Ali, nisam zlonamjeran.Slozices se da mnogo simulira, sto mi opet nije simpaticno.Neko sa takvim fizickim predispozicijama pada kao da ima 90 godina, umjesto da se igarci odbijaju od njega, a vidio si ovog drugog...Tako da, kad se sve sabere i oduzme...

Sta god

pre 10 godina

Ja samo ne razumem kako mozete da se tako raspravljate izmedju Mesija i Ronalda? I ovo "mi" smo bolji,bio penal nije bio...pa koji mi?!?! To je bre Spanija za Srpsku ligu moze da se kaze nasi/vasi a ne za spaniju....i da ovo 'jos boli 5-0' debilizam.

burtmurt

pre 10 godina

@Radovan84 Da ti odmah odg da nemam komplekse. Nisam ja spominjao Mesija nego je bio neki komentar pre, pa sam ja odg da nije bitna statistika. Pa upravo prva recenica u proslom komentaru, statistika nije bitna, znaci da je ne trazim po netu. Podpitanje. Pa Mesi je utajio porez. Ne razumem. Sto TI tu spominjes CR. A CR je bio 'tuzan' zbog toga sto se nije dog oko ugovara, para, prava na lik, nepoverenja uprave prema njemu. Ali nije UTAJIO POREZ. A Ronaldo presao u Real zbog ambicija, vise nego novca, ali tu je i novac. A Mesi ne prelazi zato sto u Barci ima dosta novca. I da upravu si, cela tika-taka je zbog i oko njega napravljena. Zato sam i napisao, 'da samo u Barci moze da igra na takvom top top nivou, u drugom nekom klub, vec slabije, resavao bi sam tada, ne timski i tada je on malo slabiji.
A problem kod nas je sto se ljudi uvek poistovecuju sa da kazem 'osobama koji nisi lepo gradjeni, smekeri, frizure i to. Pa je zato Mesi bolji, miran, tih dobar. A sto ga ne voli niko od saigraca i utaja, nema veze. A Ronaldo im je peder, zalizanko, pa nije dobar, a on bi povredjen da igra. Ali tako je. Inace ja vise gotivm Ronalda. Ali volim da gledam Barcu. Pozdrav.

Rumpel Stickin

pre 10 godina

Brz oporavak majstoru uz zelju da bude 100% spreman za Brazil jel SP bez njega ne bi bilo isto, i ne smarajte vise sa uporedjivanjem njega i Mesija, ima ko je placen da vodi racuna o tome ko je bolji u datom trenutku sem toga obojica su majstori svog zanata i jedni su u milion.S druge strane mozda nije pametno ali je i razumljiva zurba u oporavku ipak je covek pro, a i ja da sam toliko dobro placen, sa stakama u rukama na terenu bih davao golova glavom a bio bih i najbrzi od svih :))

aleks82

pre 10 godina

Haha messi samo u barci. Pa normalno, da ce, da igra samo u barci. Zasto bi menjao klub, koji je uspesan i klub koji se bori uvek za titule i plus to, da je on bog tamo. I jos barcelona je bogat klub, gde mogu, mnogo, da ga placaju. I zasto, bi isao u drugi klub????? Sta treba, da predje u city, ili ko ibrahimovic,da menja klub svake godine. Pa covece on, je vec sad najbolji igrac barce za sva vremena i do kraja kariere ima, da postane bezsmrtan za sva vremena. Niko nece, da srusi njegove rekorde nikad. I sta ces lepse. Ali ne, on treba da menja klub. Hahaha koji likovi, da puknes od smeha.

burtmurt

pre 10 godina

@alex82 Niko nije u komentarima napisao da Mesi treba da menja klub. Ja sam napisao 'da Mesi to sve sto radi, moze samo u Barci da radi'. A ne da treba da menja klub. Za to nema razloga, bas zbog stvari koje si ti naveo. A i zbog toga sto bi igrao slabije. Tako da nzm cemu tvoj ceo komentar. Pozdrav.

Radovan84

pre 10 godina

''Ljudi, pustite statistiku. Ronaldo je i bolji igrac, i bolji covek. Svake sezone po 50+ golova, 15-ak asistencija, poneki trofej. Stalno donira u humanitarne svrhe, pomaze deci, nema tetovaze da bih davao krv. Vole ga treneri, saigraci. A Mesi, isto golovi, asistencije, ali samo u Barci to moze.idt''
---Zar je moguce da tolike komplekse imate ljudi? Na vijest o Ronaldu i njegovoj povredi, vi odmah Mesija spominjete... Kako imate snage vise da spominjete Mesi ovakav, Ronaldo onakav, Mesi losiji covjek Ronaldo humanista, itd? Imate na internetu sve moguce donacije i jednog i drugog, sve humanitarne akcije, sve akcije i golove,sve asistencije, simuliranja... Al' ne, bitno je samo da se onaj drugi blati.
Kao prvo, veliki sam fan Barselone pa tako da mnogo vise volim Mesija od Ronalda,cak sta vise Ronalda i ne podnosim zbog njegovog ponasanja van fudbalskog terena, tipa izjava da sudija njima ne pomaze, itd... Dok Mesi nikad nije dao ni slicnu izjavu i kad su ocigledno bivali osteceni,sto je slozicemo se bilo mnogo puta. Ali, ja Ronalda postujem kao velikog igraca, i zelim mu brz oporavak... A pitanje za autora komentara sto sam citirao:Sta mislis zasto Ronaldo mijenja klubove, zbog ljesnjaka? Vidis Mesiju nude mnogo vise tih ''ljesnjaka'' pa opet ne zeli da napusti klub kojeg da nije bilo,nebi ni njega bilo,mislim naravno u fudbalskom smislu. Onda pod pitanje,kad spominjes utaju poreza,ko je ono bio ''tuzan'' jesenas? Samo malo razmisliti prije pisanja komentara nije na odmet

Milos

pre 10 godina

(mourinho, 14. april 2014 20:57). Jedini nepostojeci penal je na toj utakmici bio za Real. Snimci i slike kazu da je Ramos zakacio Nejmara, te puste navijacke zelje su druga prica. Snimci i slike takodje pokazuju gde je bio faul nad Ronaldom. Pokazuju i glupost Alonsa kod starta nad Inijestom. Mesi je pored 3 gola imao i dve kljucne asistencije, Inijesti za gol i Nejmaru za penal a ti kazes da se nije video? Hvalis se uspesima Atletika? Pricas o trofejima??? Jos boli onih 5:0?

burtmurt

pre 10 godina

Ljudi, pustite statistiku. Ronaldo je i bolji igrac, i bolji covek. Svake sezone po 50+ golova, 15-ak asistencija, poneki trofej. Stalno donira u humanitarne svrhe, pomaze deci, nema tetovaze da bih davao krv. Vole ga treneri, saigraci. A Mesi, isto golovi, asistencije, ali samo u Barci to moze. Nula covek, kompleksas zbog visine. Saigraci zbog njega napustaju klub, Bojan, Teljo hoce..Utajio porez ko zna koliko miliona. Tako da!?

mourinho

pre 10 godina

(Milos, 14. april 2014 20:30) Bre jos ni mesec dana nije proslo a ti si zaboravio kako je Barselona uz pomoc Maljenka pobedila Real i kako je Mesi dao het-trick, iz 2 nepostojeca penala i jedan iz igre, osim toga nista nije uradio na toj utakmici kao ni Ronaldo. Samo dobro i posteno sudjenje, uz srecu koja je neophodna u velikim mecevima u sredu i obandace im i Real krusku i ostaviti ih bez trofeja. Ako Bog da... Utakmice (Atletiko u LS i Granada u ligi) gde Uefaloni nisu svirani penali, Uefalona gubi.

Milos

pre 10 godina

Eto sta je CR. , zato je i najbolji na svetu. I pored ovakve povrede on zeli da igra. Kad je protiv BvB u LS bodrio sa klupeo, skako.. Vidi se zar za igrom. A kod Mesija ?? Sve je smoren na terenu, ma nista.. Jos da ne pominjem i druge kvalitete kod CR..
(Gentleman, 14. april 2014 18:36). Bre, ni mesec dana nije proslo i vec si zaboravio. Mesi protiv Reala het trik i dve mestralne asistencije. Nema veze, za dva dana ide podsetnik... E da, Mesi je u 2014-oj najbolji strelac. Bio je i u sezoni 12-13. U stvari, jedino vreme u kojem je Ronaldo bio bolji strelac je period u kojem je Mesi bio povredjen. Umesto minusa na komentar probajte da proverite cinjenice. Jos nesto, nije sramota biti drugi igrac na svetu, nije sramota biti losiji od Mesija, sramota je npr. simulirati kao strina... da ne pricamo o drugim kvalitetima. A Ronaldu brz oporavak, El Klasiko nema istu draz bez njega. Ona njegova poslednja izjava, da Real sudije nikada nisu pomogle( i to posle penala na 17m)- neprocenljivo!

SAF

pre 10 godina

Pratim fudbal oko 25 godina i nikada nisam video igraca koji ima ovakvu zelju za pobedom, za dokazivanjem, vec tako dug vremenski period. Nadam se da ga ovog puta to nece kostati najveceg fudbalskog takmicenja.
Miruj majstore, za SP tvoj izoztanak bio bi veliki gubitak. Odmaraj, propusti Barsu, pa onda da pokazes tom Gvardioli za 10ak dana ko si i sta si.

wlado

pre 10 godina

treba da vezba, da jaca koleno, kakav odmor, ko je video da misici i tetive jacaju od odmaranja?

samo lagano, ja sam ubedjen da momak zna najbolje sta i kako da radi sa telom svojim, pogledajte samo koliko je bio povredjen u karijeri, mozda 4x po nedelju, dve.....sta reci

Gentleman

pre 10 godina

Eto sta je CR. , zato je i najbolji na svetu. I pored ovakve povrede on zeli da igra. Kad je protiv BvB u LS bodrio sa klupeo, skako.. Vidi se zar za igrom. A kod Mesija ?? Sve je smoren na terenu, ma nista.. Jos da ne pominjem i druge kvalitete kod CR..

SAF

pre 10 godina

Pratim fudbal oko 25 godina i nikada nisam video igraca koji ima ovakvu zelju za pobedom, za dokazivanjem, vec tako dug vremenski period. Nadam se da ga ovog puta to nece kostati najveceg fudbalskog takmicenja.
Miruj majstore, za SP tvoj izoztanak bio bi veliki gubitak. Odmaraj, propusti Barsu, pa onda da pokazes tom Gvardioli za 10ak dana ko si i sta si.

Gentleman

pre 10 godina

Eto sta je CR. , zato je i najbolji na svetu. I pored ovakve povrede on zeli da igra. Kad je protiv BvB u LS bodrio sa klupeo, skako.. Vidi se zar za igrom. A kod Mesija ?? Sve je smoren na terenu, ma nista.. Jos da ne pominjem i druge kvalitete kod CR..

wlado

pre 10 godina

treba da vezba, da jaca koleno, kakav odmor, ko je video da misici i tetive jacaju od odmaranja?

samo lagano, ja sam ubedjen da momak zna najbolje sta i kako da radi sa telom svojim, pogledajte samo koliko je bio povredjen u karijeri, mozda 4x po nedelju, dve.....sta reci

burtmurt

pre 10 godina

Ljudi, pustite statistiku. Ronaldo je i bolji igrac, i bolji covek. Svake sezone po 50+ golova, 15-ak asistencija, poneki trofej. Stalno donira u humanitarne svrhe, pomaze deci, nema tetovaze da bih davao krv. Vole ga treneri, saigraci. A Mesi, isto golovi, asistencije, ali samo u Barci to moze. Nula covek, kompleksas zbog visine. Saigraci zbog njega napustaju klub, Bojan, Teljo hoce..Utajio porez ko zna koliko miliona. Tako da!?

mourinho

pre 10 godina

(Milos, 14. april 2014 20:30) Bre jos ni mesec dana nije proslo a ti si zaboravio kako je Barselona uz pomoc Maljenka pobedila Real i kako je Mesi dao het-trick, iz 2 nepostojeca penala i jedan iz igre, osim toga nista nije uradio na toj utakmici kao ni Ronaldo. Samo dobro i posteno sudjenje, uz srecu koja je neophodna u velikim mecevima u sredu i obandace im i Real krusku i ostaviti ih bez trofeja. Ako Bog da... Utakmice (Atletiko u LS i Granada u ligi) gde Uefaloni nisu svirani penali, Uefalona gubi.

Milos

pre 10 godina

Eto sta je CR. , zato je i najbolji na svetu. I pored ovakve povrede on zeli da igra. Kad je protiv BvB u LS bodrio sa klupeo, skako.. Vidi se zar za igrom. A kod Mesija ?? Sve je smoren na terenu, ma nista.. Jos da ne pominjem i druge kvalitete kod CR..
(Gentleman, 14. april 2014 18:36). Bre, ni mesec dana nije proslo i vec si zaboravio. Mesi protiv Reala het trik i dve mestralne asistencije. Nema veze, za dva dana ide podsetnik... E da, Mesi je u 2014-oj najbolji strelac. Bio je i u sezoni 12-13. U stvari, jedino vreme u kojem je Ronaldo bio bolji strelac je period u kojem je Mesi bio povredjen. Umesto minusa na komentar probajte da proverite cinjenice. Jos nesto, nije sramota biti drugi igrac na svetu, nije sramota biti losiji od Mesija, sramota je npr. simulirati kao strina... da ne pricamo o drugim kvalitetima. A Ronaldu brz oporavak, El Klasiko nema istu draz bez njega. Ona njegova poslednja izjava, da Real sudije nikada nisu pomogle( i to posle penala na 17m)- neprocenljivo!

Rumpel Stickin

pre 10 godina

Brz oporavak majstoru uz zelju da bude 100% spreman za Brazil jel SP bez njega ne bi bilo isto, i ne smarajte vise sa uporedjivanjem njega i Mesija, ima ko je placen da vodi racuna o tome ko je bolji u datom trenutku sem toga obojica su majstori svog zanata i jedni su u milion.S druge strane mozda nije pametno ali je i razumljiva zurba u oporavku ipak je covek pro, a i ja da sam toliko dobro placen, sa stakama u rukama na terenu bih davao golova glavom a bio bih i najbrzi od svih :))

masterkg

pre 10 godina

Haha messi samo u barci. Pa normalno, da ce, da igra samo u barci. Zasto bi menjao klub, koji je uspesan i klub koji se bori uvek za titule i plus to, da je on bog tamo. I jos barcelona je bogat klub, gde mogu, mnogo, da ga placaju. I zasto, bi isao u drugi klub????? Sta treba, da predje u city, ili ko ibrahimovic,da menja klub svake godine. Pa covece on, je vec sad najbolji igrac barce za sva vremena i do kraja kariere ima, da postane bezsmrtan za sva vremena. Niko nece, da srusi njegove rekorde nikad. I sta ces lepse. Ali ne, on treba da menja klub. Hahaha koji likovi, da puknes od smeha. (aleks82, 14. april 2014 23:17)
Najbolji raspored zareza u istoriji pisane reci :-)))))

aleks82

pre 10 godina

Haha messi samo u barci. Pa normalno, da ce, da igra samo u barci. Zasto bi menjao klub, koji je uspesan i klub koji se bori uvek za titule i plus to, da je on bog tamo. I jos barcelona je bogat klub, gde mogu, mnogo, da ga placaju. I zasto, bi isao u drugi klub????? Sta treba, da predje u city, ili ko ibrahimovic,da menja klub svake godine. Pa covece on, je vec sad najbolji igrac barce za sva vremena i do kraja kariere ima, da postane bezsmrtan za sva vremena. Niko nece, da srusi njegove rekorde nikad. I sta ces lepse. Ali ne, on treba da menja klub. Hahaha koji likovi, da puknes od smeha.

Milos

pre 10 godina

(mourinho, 14. april 2014 20:57). Jedini nepostojeci penal je na toj utakmici bio za Real. Snimci i slike kazu da je Ramos zakacio Nejmara, te puste navijacke zelje su druga prica. Snimci i slike takodje pokazuju gde je bio faul nad Ronaldom. Pokazuju i glupost Alonsa kod starta nad Inijestom. Mesi je pored 3 gola imao i dve kljucne asistencije, Inijesti za gol i Nejmaru za penal a ti kazes da se nije video? Hvalis se uspesima Atletika? Pricas o trofejima??? Jos boli onih 5:0?

Radovan84

pre 10 godina

''Ljudi, pustite statistiku. Ronaldo je i bolji igrac, i bolji covek. Svake sezone po 50+ golova, 15-ak asistencija, poneki trofej. Stalno donira u humanitarne svrhe, pomaze deci, nema tetovaze da bih davao krv. Vole ga treneri, saigraci. A Mesi, isto golovi, asistencije, ali samo u Barci to moze.idt''
---Zar je moguce da tolike komplekse imate ljudi? Na vijest o Ronaldu i njegovoj povredi, vi odmah Mesija spominjete... Kako imate snage vise da spominjete Mesi ovakav, Ronaldo onakav, Mesi losiji covjek Ronaldo humanista, itd? Imate na internetu sve moguce donacije i jednog i drugog, sve humanitarne akcije, sve akcije i golove,sve asistencije, simuliranja... Al' ne, bitno je samo da se onaj drugi blati.
Kao prvo, veliki sam fan Barselone pa tako da mnogo vise volim Mesija od Ronalda,cak sta vise Ronalda i ne podnosim zbog njegovog ponasanja van fudbalskog terena, tipa izjava da sudija njima ne pomaze, itd... Dok Mesi nikad nije dao ni slicnu izjavu i kad su ocigledno bivali osteceni,sto je slozicemo se bilo mnogo puta. Ali, ja Ronalda postujem kao velikog igraca, i zelim mu brz oporavak... A pitanje za autora komentara sto sam citirao:Sta mislis zasto Ronaldo mijenja klubove, zbog ljesnjaka? Vidis Mesiju nude mnogo vise tih ''ljesnjaka'' pa opet ne zeli da napusti klub kojeg da nije bilo,nebi ni njega bilo,mislim naravno u fudbalskom smislu. Onda pod pitanje,kad spominjes utaju poreza,ko je ono bio ''tuzan'' jesenas? Samo malo razmisliti prije pisanja komentara nije na odmet

burtmurt

pre 10 godina

@Radovan84 Da ti odmah odg da nemam komplekse. Nisam ja spominjao Mesija nego je bio neki komentar pre, pa sam ja odg da nije bitna statistika. Pa upravo prva recenica u proslom komentaru, statistika nije bitna, znaci da je ne trazim po netu. Podpitanje. Pa Mesi je utajio porez. Ne razumem. Sto TI tu spominjes CR. A CR je bio 'tuzan' zbog toga sto se nije dog oko ugovara, para, prava na lik, nepoverenja uprave prema njemu. Ali nije UTAJIO POREZ. A Ronaldo presao u Real zbog ambicija, vise nego novca, ali tu je i novac. A Mesi ne prelazi zato sto u Barci ima dosta novca. I da upravu si, cela tika-taka je zbog i oko njega napravljena. Zato sam i napisao, 'da samo u Barci moze da igra na takvom top top nivou, u drugom nekom klub, vec slabije, resavao bi sam tada, ne timski i tada je on malo slabiji.
A problem kod nas je sto se ljudi uvek poistovecuju sa da kazem 'osobama koji nisi lepo gradjeni, smekeri, frizure i to. Pa je zato Mesi bolji, miran, tih dobar. A sto ga ne voli niko od saigraca i utaja, nema veze. A Ronaldo im je peder, zalizanko, pa nije dobar, a on bi povredjen da igra. Ali tako je. Inace ja vise gotivm Ronalda. Ali volim da gledam Barcu. Pozdrav.

Sta god

pre 10 godina

Ja samo ne razumem kako mozete da se tako raspravljate izmedju Mesija i Ronalda? I ovo "mi" smo bolji,bio penal nije bio...pa koji mi?!?! To je bre Spanija za Srpsku ligu moze da se kaze nasi/vasi a ne za spaniju....i da ovo 'jos boli 5-0' debilizam.

burtmurt

pre 10 godina

@alex82 Niko nije u komentarima napisao da Mesi treba da menja klub. Ja sam napisao 'da Mesi to sve sto radi, moze samo u Barci da radi'. A ne da treba da menja klub. Za to nema razloga, bas zbog stvari koje si ti naveo. A i zbog toga sto bi igrao slabije. Tako da nzm cemu tvoj ceo komentar. Pozdrav.

Radovan84

pre 10 godina

burtmurt,Iz Mancestera presao zbog ambicija? Pa nije to Borac iz Banja Luke pa da iz njega ides u Real,zbog ambicija... A sto se tice Mesija i poreza, i ostalo sto si pisao, sve osim svih mogucih rekorda njegovih,kao da je Denis Rodman ( stalno nekakva frka), to nema nikakve veze sa ovom vijescu vezanom za Ronalda i njegovu povredu. Zato sam se javio posto mi nije jasno da se odmah drugi blati da bi ovaj prvi ( u ovom slucaju Ronaldo) ispao mnogo bolji fudbaler, covjek, otac, komsija, stric, ujak... I da, Mesi kad je dosao u Barsu, mislis da je dobijao milione? Zato i ne zeli da ide. A ovaj je iz Portugala presao za milione u Mancester,naravno mnogo manje nego kad je prelazio u Real, al su ipak milioni u pitanju... A vezano za ''tuzno'' stanje Ronalda, sjecas se da je htio 100% od rekvizita sa njegovim imenom? Real nije ime sam po sebi,nego CR7 donosi profit sam? Obojica imaju svoje vrline i mane,naravo,kao i svaki covjek,al' same njegove (Ronaldove) izjave po novinama meni nisu ok,naravno neko drugi misli da je to cool... Ona prica da je uzeo sam da odgaja sina, posto majka ( on zna ) nije dovoljno dobra da odgaja njihovog sina... Sve to kad cujem,tj procitam naravno, jednostavno ne mogu da progutam pa da mi bude simpatican. Ali, nisam zlonamjeran.Slozices se da mnogo simulira, sto mi opet nije simpaticno.Neko sa takvim fizickim predispozicijama pada kao da ima 90 godina, umjesto da se igarci odbijaju od njega, a vidio si ovog drugog...Tako da, kad se sve sabere i oduzme...

Milos

pre 10 godina

Eto sta je CR. , zato je i najbolji na svetu. I pored ovakve povrede on zeli da igra. Kad je protiv BvB u LS bodrio sa klupeo, skako.. Vidi se zar za igrom. A kod Mesija ?? Sve je smoren na terenu, ma nista.. Jos da ne pominjem i druge kvalitete kod CR..
(Gentleman, 14. april 2014 18:36). Bre, ni mesec dana nije proslo i vec si zaboravio. Mesi protiv Reala het trik i dve mestralne asistencije. Nema veze, za dva dana ide podsetnik... E da, Mesi je u 2014-oj najbolji strelac. Bio je i u sezoni 12-13. U stvari, jedino vreme u kojem je Ronaldo bio bolji strelac je period u kojem je Mesi bio povredjen. Umesto minusa na komentar probajte da proverite cinjenice. Jos nesto, nije sramota biti drugi igrac na svetu, nije sramota biti losiji od Mesija, sramota je npr. simulirati kao strina... da ne pricamo o drugim kvalitetima. A Ronaldu brz oporavak, El Klasiko nema istu draz bez njega. Ona njegova poslednja izjava, da Real sudije nikada nisu pomogle( i to posle penala na 17m)- neprocenljivo!

Gentleman

pre 10 godina

Eto sta je CR. , zato je i najbolji na svetu. I pored ovakve povrede on zeli da igra. Kad je protiv BvB u LS bodrio sa klupeo, skako.. Vidi se zar za igrom. A kod Mesija ?? Sve je smoren na terenu, ma nista.. Jos da ne pominjem i druge kvalitete kod CR..

Radovan84

pre 10 godina

''Ljudi, pustite statistiku. Ronaldo je i bolji igrac, i bolji covek. Svake sezone po 50+ golova, 15-ak asistencija, poneki trofej. Stalno donira u humanitarne svrhe, pomaze deci, nema tetovaze da bih davao krv. Vole ga treneri, saigraci. A Mesi, isto golovi, asistencije, ali samo u Barci to moze.idt''
---Zar je moguce da tolike komplekse imate ljudi? Na vijest o Ronaldu i njegovoj povredi, vi odmah Mesija spominjete... Kako imate snage vise da spominjete Mesi ovakav, Ronaldo onakav, Mesi losiji covjek Ronaldo humanista, itd? Imate na internetu sve moguce donacije i jednog i drugog, sve humanitarne akcije, sve akcije i golove,sve asistencije, simuliranja... Al' ne, bitno je samo da se onaj drugi blati.
Kao prvo, veliki sam fan Barselone pa tako da mnogo vise volim Mesija od Ronalda,cak sta vise Ronalda i ne podnosim zbog njegovog ponasanja van fudbalskog terena, tipa izjava da sudija njima ne pomaze, itd... Dok Mesi nikad nije dao ni slicnu izjavu i kad su ocigledno bivali osteceni,sto je slozicemo se bilo mnogo puta. Ali, ja Ronalda postujem kao velikog igraca, i zelim mu brz oporavak... A pitanje za autora komentara sto sam citirao:Sta mislis zasto Ronaldo mijenja klubove, zbog ljesnjaka? Vidis Mesiju nude mnogo vise tih ''ljesnjaka'' pa opet ne zeli da napusti klub kojeg da nije bilo,nebi ni njega bilo,mislim naravno u fudbalskom smislu. Onda pod pitanje,kad spominjes utaju poreza,ko je ono bio ''tuzan'' jesenas? Samo malo razmisliti prije pisanja komentara nije na odmet

burtmurt

pre 10 godina

Ljudi, pustite statistiku. Ronaldo je i bolji igrac, i bolji covek. Svake sezone po 50+ golova, 15-ak asistencija, poneki trofej. Stalno donira u humanitarne svrhe, pomaze deci, nema tetovaze da bih davao krv. Vole ga treneri, saigraci. A Mesi, isto golovi, asistencije, ali samo u Barci to moze. Nula covek, kompleksas zbog visine. Saigraci zbog njega napustaju klub, Bojan, Teljo hoce..Utajio porez ko zna koliko miliona. Tako da!?

Milos

pre 10 godina

(mourinho, 14. april 2014 20:57). Jedini nepostojeci penal je na toj utakmici bio za Real. Snimci i slike kazu da je Ramos zakacio Nejmara, te puste navijacke zelje su druga prica. Snimci i slike takodje pokazuju gde je bio faul nad Ronaldom. Pokazuju i glupost Alonsa kod starta nad Inijestom. Mesi je pored 3 gola imao i dve kljucne asistencije, Inijesti za gol i Nejmaru za penal a ti kazes da se nije video? Hvalis se uspesima Atletika? Pricas o trofejima??? Jos boli onih 5:0?

mourinho

pre 10 godina

(Milos, 14. april 2014 20:30) Bre jos ni mesec dana nije proslo a ti si zaboravio kako je Barselona uz pomoc Maljenka pobedila Real i kako je Mesi dao het-trick, iz 2 nepostojeca penala i jedan iz igre, osim toga nista nije uradio na toj utakmici kao ni Ronaldo. Samo dobro i posteno sudjenje, uz srecu koja je neophodna u velikim mecevima u sredu i obandace im i Real krusku i ostaviti ih bez trofeja. Ako Bog da... Utakmice (Atletiko u LS i Granada u ligi) gde Uefaloni nisu svirani penali, Uefalona gubi.

SAF

pre 10 godina

Pratim fudbal oko 25 godina i nikada nisam video igraca koji ima ovakvu zelju za pobedom, za dokazivanjem, vec tako dug vremenski period. Nadam se da ga ovog puta to nece kostati najveceg fudbalskog takmicenja.
Miruj majstore, za SP tvoj izoztanak bio bi veliki gubitak. Odmaraj, propusti Barsu, pa onda da pokazes tom Gvardioli za 10ak dana ko si i sta si.

burtmurt

pre 10 godina

@alex82 Niko nije u komentarima napisao da Mesi treba da menja klub. Ja sam napisao 'da Mesi to sve sto radi, moze samo u Barci da radi'. A ne da treba da menja klub. Za to nema razloga, bas zbog stvari koje si ti naveo. A i zbog toga sto bi igrao slabije. Tako da nzm cemu tvoj ceo komentar. Pozdrav.

aleks82

pre 10 godina

Haha messi samo u barci. Pa normalno, da ce, da igra samo u barci. Zasto bi menjao klub, koji je uspesan i klub koji se bori uvek za titule i plus to, da je on bog tamo. I jos barcelona je bogat klub, gde mogu, mnogo, da ga placaju. I zasto, bi isao u drugi klub????? Sta treba, da predje u city, ili ko ibrahimovic,da menja klub svake godine. Pa covece on, je vec sad najbolji igrac barce za sva vremena i do kraja kariere ima, da postane bezsmrtan za sva vremena. Niko nece, da srusi njegove rekorde nikad. I sta ces lepse. Ali ne, on treba da menja klub. Hahaha koji likovi, da puknes od smeha.

wlado

pre 10 godina

treba da vezba, da jaca koleno, kakav odmor, ko je video da misici i tetive jacaju od odmaranja?

samo lagano, ja sam ubedjen da momak zna najbolje sta i kako da radi sa telom svojim, pogledajte samo koliko je bio povredjen u karijeri, mozda 4x po nedelju, dve.....sta reci

burtmurt

pre 10 godina

@Radovan84 Da ti odmah odg da nemam komplekse. Nisam ja spominjao Mesija nego je bio neki komentar pre, pa sam ja odg da nije bitna statistika. Pa upravo prva recenica u proslom komentaru, statistika nije bitna, znaci da je ne trazim po netu. Podpitanje. Pa Mesi je utajio porez. Ne razumem. Sto TI tu spominjes CR. A CR je bio 'tuzan' zbog toga sto se nije dog oko ugovara, para, prava na lik, nepoverenja uprave prema njemu. Ali nije UTAJIO POREZ. A Ronaldo presao u Real zbog ambicija, vise nego novca, ali tu je i novac. A Mesi ne prelazi zato sto u Barci ima dosta novca. I da upravu si, cela tika-taka je zbog i oko njega napravljena. Zato sam i napisao, 'da samo u Barci moze da igra na takvom top top nivou, u drugom nekom klub, vec slabije, resavao bi sam tada, ne timski i tada je on malo slabiji.
A problem kod nas je sto se ljudi uvek poistovecuju sa da kazem 'osobama koji nisi lepo gradjeni, smekeri, frizure i to. Pa je zato Mesi bolji, miran, tih dobar. A sto ga ne voli niko od saigraca i utaja, nema veze. A Ronaldo im je peder, zalizanko, pa nije dobar, a on bi povredjen da igra. Ali tako je. Inace ja vise gotivm Ronalda. Ali volim da gledam Barcu. Pozdrav.

masterkg

pre 10 godina

Haha messi samo u barci. Pa normalno, da ce, da igra samo u barci. Zasto bi menjao klub, koji je uspesan i klub koji se bori uvek za titule i plus to, da je on bog tamo. I jos barcelona je bogat klub, gde mogu, mnogo, da ga placaju. I zasto, bi isao u drugi klub????? Sta treba, da predje u city, ili ko ibrahimovic,da menja klub svake godine. Pa covece on, je vec sad najbolji igrac barce za sva vremena i do kraja kariere ima, da postane bezsmrtan za sva vremena. Niko nece, da srusi njegove rekorde nikad. I sta ces lepse. Ali ne, on treba da menja klub. Hahaha koji likovi, da puknes od smeha. (aleks82, 14. april 2014 23:17)
Najbolji raspored zareza u istoriji pisane reci :-)))))

Rumpel Stickin

pre 10 godina

Brz oporavak majstoru uz zelju da bude 100% spreman za Brazil jel SP bez njega ne bi bilo isto, i ne smarajte vise sa uporedjivanjem njega i Mesija, ima ko je placen da vodi racuna o tome ko je bolji u datom trenutku sem toga obojica su majstori svog zanata i jedni su u milion.S druge strane mozda nije pametno ali je i razumljiva zurba u oporavku ipak je covek pro, a i ja da sam toliko dobro placen, sa stakama u rukama na terenu bih davao golova glavom a bio bih i najbrzi od svih :))

Radovan84

pre 10 godina

burtmurt,Iz Mancestera presao zbog ambicija? Pa nije to Borac iz Banja Luke pa da iz njega ides u Real,zbog ambicija... A sto se tice Mesija i poreza, i ostalo sto si pisao, sve osim svih mogucih rekorda njegovih,kao da je Denis Rodman ( stalno nekakva frka), to nema nikakve veze sa ovom vijescu vezanom za Ronalda i njegovu povredu. Zato sam se javio posto mi nije jasno da se odmah drugi blati da bi ovaj prvi ( u ovom slucaju Ronaldo) ispao mnogo bolji fudbaler, covjek, otac, komsija, stric, ujak... I da, Mesi kad je dosao u Barsu, mislis da je dobijao milione? Zato i ne zeli da ide. A ovaj je iz Portugala presao za milione u Mancester,naravno mnogo manje nego kad je prelazio u Real, al su ipak milioni u pitanju... A vezano za ''tuzno'' stanje Ronalda, sjecas se da je htio 100% od rekvizita sa njegovim imenom? Real nije ime sam po sebi,nego CR7 donosi profit sam? Obojica imaju svoje vrline i mane,naravo,kao i svaki covjek,al' same njegove (Ronaldove) izjave po novinama meni nisu ok,naravno neko drugi misli da je to cool... Ona prica da je uzeo sam da odgaja sina, posto majka ( on zna ) nije dovoljno dobra da odgaja njihovog sina... Sve to kad cujem,tj procitam naravno, jednostavno ne mogu da progutam pa da mi bude simpatican. Ali, nisam zlonamjeran.Slozices se da mnogo simulira, sto mi opet nije simpaticno.Neko sa takvim fizickim predispozicijama pada kao da ima 90 godina, umjesto da se igarci odbijaju od njega, a vidio si ovog drugog...Tako da, kad se sve sabere i oduzme...

Sta god

pre 10 godina

Ja samo ne razumem kako mozete da se tako raspravljate izmedju Mesija i Ronalda? I ovo "mi" smo bolji,bio penal nije bio...pa koji mi?!?! To je bre Spanija za Srpsku ligu moze da se kaze nasi/vasi a ne za spaniju....i da ovo 'jos boli 5-0' debilizam.