Ponedeljak, 14.04.2014.

09:19

"Penal, igrač Partizana me gurnuo"

Duel između Javora i Partizana nije prošao bez diskutabilnih sudijskih odluka, pa igrač domaćna Ivan Josović smatra da je nad njim napravljen penal.

Izvor: B92

"Penal, igraè Partizana me gurnuo" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

76 Komentari

Sortiraj po:

One night in May

pre 10 godina

[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Milan, 14. april 2014 14:19)

I tebe pozdravio Mirko Marjanovic...a Miljan (koga slavew i navijaci madridskog Reala) ti porucio da ste u njegovo vreme osvojili veci broj titula nego kod Toleta. Istina, za Toleta jos ima vremena...

koševa drmači

pre 10 godina

Zvezdaši ismevaju Partizanovo ispadanje od Shamrocka, pritom kada je Partizan sam sebe izbacio, najpre protiv Genka, primio 3 gola iz 2 debilna penala i jedne sanse, a nije dao gol iz 20, isto i sa Shamrockom. Kasnije taj Shamrock se nosi sa jednim Totenhemom u sred Londona, vodi 1:0 do 60 i nekog minuta...

Ok, nismo uspeli da osvetimo Zvezdu za taj jedini duel sa Ircima, kada je zvezda jos bila evropski gigant:

Shamrock Rovers - Red Star Belgrade 5:1

dok Zvezda igra sa takvim velicinama kao sto je islandski IBV, i strepi do poslednjeg minuta (sreca da su promasili penal), ili joj POSLEDNJEPLASIRANA ekipa beloruskog prvenstva uvali 7 komada u dvomecu, igraci Zvezde na kolenima proslavljaju prolazak dalje protiv Naftana, koji zavrsava belorusko prvenstvo sa 4 8 8 i uzasnom gol razlikom xDDD

podsetimo se na sta je spala zvezda, po kakvim poljanama igrate sredinom jula, velelepni stadion IBV:

http://static.mozzartsport.com/img/news/4/1/5/13720824627266.jpg

http://www.stadiumguide.com/wp-content/gallery/spectacular_settings/hasteinsvollur_settings.jpg

http://static.mozzartsport.com/img/news/f/b/6/13720824433123.jpg

Milan

pre 10 godina

Milan, jabuko moja...čemu nervoza muko ???(Batko, 14. april 2014 15:33)

Majstore, obesmislio si komentarisanje bilo koje vesti. Shvati kako zelis.

zili

pre 10 godina

inace ljudi nemojte da se mucite sami sebe, zapamtite da se protiv partizana ne sude penali , zadnji dosudjeni je bio pre par godina u derbiju. inace cist penal nije dosudjen u ivanjici, a sada se ne ljutite kao protiv vojvodine

misa024

pre 10 godina

Da vas podsetim, u Evro takmičenjima nema Toleta, Džaje, Terze i sličnih likova.(Štilcovana Katabolcna, 14. april 2014 

To su rekli i ovi iz Shamrocka.

Batko

pre 10 godina

Pozdravili te Miljanic i Babarogic. Lupetas jedno isto danima, kao pokvarena ploca. Pocinjes da licis na Batka, pa se onda zapitaj koliko smaras.
(Milan, 14. april 2014 14:19)

Milan, jabuko moja...čemu nervoza muko ???

One night in May

pre 10 godina

(Štilcovana Katabolcna, 14. april 2014 12:21)

Dakle, kad Zvezda ima bolji tim - onda su titule ravnomerno podeljene. Kad Partizan ima bolji tim, takodje su titule ravnomerno podeljene. Tako je bilo.

Onda je dosao Tole...sest godina predsednik Saveza - sest titula Partizana.

Mozemo da nagajdamo sta bi bilo da Tole nije svih sest predsednik - nikad necemo znati.
Ovo su cinjenice - nijednu u svom savrsenom nizu niste osvojili bez Toleta na mestu predsednika.

kako funcionisete kad Tole nije predsednik Saveza - niko ne zna, jer se to NIKAD nije dogodilo.

Milan

pre 10 godina

@ (One night in May, 14. april 2014 11:37)
Pozdravili te Miljanic i Babarogic. Lupetas jedno isto danima, kao pokvarena ploca. Pocinjes da licis na Batka, pa se onda zapitaj koliko smaras.

Sveti Ilija Gromovnik

pre 10 godina

Ovo bre svi protiv nas. Niko ne kaže ništa pozitivno o Partizanu. Zato Partizanovci, Grobari, ne birajmo sredstva u odbrani titula. SAMO NAPRED PARTIZAN!

ultrasrbin

pre 10 godina

LUDO I BRZO, 14. april 2014 11:49
Definitvno se ne sude. Pogotovo u derbi utakmicama i na 20 metara od gola. Ako si se juce rodio to ti ne daje za pravo da lazes i mesas " sledecu sezonu" sa Partizanom. Mozda si hteo da kazes da se Partizanu ne sviraju ocigledni penali ili da nam se ponistavaju regularni golovi.

gazda

pre 10 godina

Mozda bi bilo zanimljivo da vidimo snimak ovog remplovanja, ovako sve ovo deluje kao prikrivanje cinjenice da je Partizanu poništen regularan gol.
Zanima me sa druge strane dali je dosudjen bar jedan faul za ekipu Cukarickog na utakmici.

Filip

pre 10 godina

(U inat svima..., 14. april 2014 09:40)
Da ovaj lupeta gluposti to je tacno,nije bio penal,poleteo je lik u prazno i smecovo loptu u stilu Grbica,ali ne razumem sta ti znaci ovo nek zatvore sve do kraja?I Zvezda i Partizan bez obzira na tim koji je za evropske standarde los imaju 100 puta kvalitetniji tim od drugih klubova,ocekivati da neki stoper kvaliteta Milovica zadrzi npr Skuletica ili Lazovica ili u nasem slucaju Mrdju ili Daudu je smesno,da ocekujes od tima kome Matic organizuje igru da uradi nesto dok sa druge strane imas Milijasa i Ninkovica ili u vasem slucaju Ilica je isto tako smesno.Zvezda i Partizan bodove bi realno trebali da gube samo na strani ad se igra na nekoj oranici gde ne mogu da se spoje 2 pasa od dzombi i rupa.Ne znam zasto te cudi toliko to sto Zvezda naduva nekog na Marakani???

Realno

pre 10 godina

Kad je u njihovu korist,cute ko.....Da je kontra bilo,vec bi pisali saopstenja i optuzivali celu planetu.Najveci licemeri na svetu su grobari.

sofronije

pre 10 godina

Mene samo zanima da li ima ovakvih izjava kada recimo igraju Javor i Rad, Radnicki i Vozdovac i tome slicno. Nego se uvek proziva kad se igra protiv velikih timova da bi se stvorio pritisak.

Frustrirana limenka

pre 10 godina

Neverovatno da Partizan i pored ovolike pomoći sudija nije ubedljivo prvi. Na svakoj utakmici se napravi bar jedna greška koja ide njima u korist, a direktno utiče na rezultat. Ali zvezda je ove sezone za tri klase iznad svih ostalih i to je jedini način da osvoji titulu. Napred Zvezdo, u inat svima!
(joker, 14. april 2014 10:26)
Cuti. Dobices dozivotnu zadranu igranja. Protiv grobara se ne seude penali :)
LUDO I BRZO, 14. april 2014 11:49)

Da sumiramo, za Partizan je u derbiju poslednji put sviran penal 199?, mnogi od vas navijaca kluba iz Stjepana Supanca nisu ni rodjeni, pehar nisu ni videli tako da...

levo smetalo

pre 10 godina

(One night in May, 14. april 2014 11:37)
I za vreme svih tih namestenih titula, kroz Partizan je, izgleda slucajno, proslo mnogo sadasnjih i buducih bisera evropskog fudbala (Nastasic, Jojic, Ljajic, Markovic, Fejsa, Jovetic, Sulejmani... itd), dok je Zvezda takodje napravila nekoliko sjajnih igraca kao sto su :
Bajkovic, Milijas, Mijailovic levi bek, Mijailovic zadnji vezni (najveci talenat u Zvezdi u poslednjih 10-tak godina koji trenutno hara Turskim fudbalom)...

ojha

pre 10 godina

Cuti. Dobices dozivotnu zadranu igranja. Protiv grobara se ne seude penali :)
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (LUDO I BRZO, 14. april 2014 11:49)

Au, brate, al' imaš pamćenje! A šta je bilo pre dve nedelje protiv Vojvodine?
Mada, u pravu si, protiv grobara se ne sude ali protiv Partizana, itekako.

betmen

pre 10 godina

Neverovatno da Partizan i pored ovolike pomoći sudija nije ubedljivo prvi. Na svakoj utakmici se napravi bar jedna greška koja ide njima u korist, a direktno utiče na rezultat. Ali zvezda je ove sezone za tri klase iznad svih ostalih i to je jedini način da osvoji titulu. Napred Zvezdo, u inat svima!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (joker, 14. april 2014 10:26)

Ala je tebi dobro , da mi je tvoj mozak da se malo odmorim...Probudi se i vidi kome se pomaze u ovoj ligi covece...

Štilcovana Katabolcna

pre 10 godina

@One night in may
Da u pravu ste nismo vas dobijali, većina utakmica je završena nerešeno, najčešće 0:0.Ne sporim da je Zvezda imala tada bolji tim, ali to je bilo PRE 10 GODINA, tada Tole nije bio niko i ništa, a titule su ravnomerno podeljene. Pri tom, Partizan je tih sezona igrao ligu šampiona i osminu finala uefa lige. Ne sećam se da je Crvena Zvezda tih godina išta uradila u Evropi i pored toga što su sadašnje vedete Verone, Udineza i Birmingema igrali za nju. Da vas podsetim, u Evro takmičenjima nema Toleta, Džaje, Terze i sličnih likova.

lazu vas, kradu a vi ste slepi

pre 10 godina

@Štilcovana Katabolcna
lepo si naveo, bravo...nego objasni nam kada su sve te fudbalske zvezde igrale u vasem klubu, prodali za neverovatnu sumu novca a klub duguje 10 milki? kako???

One night in May

pre 10 godina

(Štilcovana Katabolcna, 14. april 2014 11:06)

Jankovic, Basta, Stojkovic, Vidic, Zigic, Pantelic, Lukovic - vecina je odvela Srbiju na SP, a Partizan je u njihovo vreme sedam godina samo sanjao pobedu u derbiju, sto je duzi niz cak i od Dzajine generacije, koja vam je surovo komplekse nabijala "samo" pet vezanih godina (tada ste u osam sezona dobili 1 (i slovima "jedan") derbi).
Ipak, Zvezda tada nije sedam veznih godina bila prvak, iako je individualno bila daleko jaca od svih.
Naravno, onda je dosao Tole - slucajno se potrefilo da je za njegovih sest i po godina Partizan uzeo sest titula + ukradeni Kup, kad je jos uvek v.d. u prvoj polusezoni.
Sasvim slucajno se namestilo da je bas Tole bio predsednik Saveza i prethodno predsednik Partizana, s koje pozicije je i daosao na mesto predsednika Saveza.

Ali - i od Toleta ima jacih! Nema Toletove snage - i evo sta se desava, raspadate se, kao da vas nikada nije ni bilo. Bez Toleta ne postojite...

Paja.....

pre 10 godina

Tužno i žalosno je, kada se unapred sve zna, sada će kazniti N.Pazar da igra pred praznim stadionom zbog nedoličnog ponašanja navijaca u gostima, a to nisu činili kada je sudija pogodjen u glavu na stadionu u N. Pazaru, već je izrečena novcana kazna. Pa ovo je sve unapred smišljeno zbog zvedinih navijača i naravno rezultata. Ko to ne vidi, siguran sam da ne misli dobro fudbalu i sportu uopšte....Sramota, sramota....

Štilcovana Katabolcna

pre 10 godina

@One night in May
U posldnjih šest godina u Partizanu su igrali: Ljajić, Kleo, Moreira, Žuka, Diara, Krstajić, Savić, Stojković, Jovetić, Božović, Petrović,Vukić, Ilić, Tomić, Ivanov, Mitrović, Marković, Jojić, Lomić, Fejsa, Šćepović. Proverite gde ti Momci igraju danas.Oni su zabeležili šest pobeda za redom u prvenstvenim derbijima, što je ubedljivo najduži niz od kada se igraju te utakmice. Pa da vas pitam, kakva je sudijska pomoć bila potrebna tim momcima protiv Lazetića, Slavoljuba Đorđevića, Gume Bogdnovića, Li Adija, Koromana, Lekića, Stamenkovića, Trifunovića, Jevtića, Kadua, Savija, Perovića, Ninkova, Anđelkovića, Burzanovića,Vešovića i trenerskih veličina tipa Petrović, Kristić, Prosinečki, Janković, Dostanić, Sa Pinto.

Deki

pre 10 godina

Milijaš u kontri Čukaričkog vuče za dres protivničkog igračai ne dobija ni žuti?Dobro je,sudija je ipak odsvirao faul!Zato smo,gde smo!

Drobnjak iz auta

pre 10 godina

Sto puta izgovorena laz na kraju postaje istina,pravo zamajavanje javnosti.Sad treba kazniti N.Pazar da igra pred praznim stadionom zbog navijaca u gostima a zimus kad je sudija pogodjen u glavu na stadionu u Pazaru novcana kazna.Ako to nevidis ili si glup ili si slep

Labud

pre 10 godina

Na Siciliji, u Kalabriji, Pulji i Napulju postoju kultura cutanja a ne potkazivanja, kao kod nas. Mi smo poznate drukare, pa je tako Gestapo u II Svetskom ratu prestao da prima prijave, jer ih je toliko bilo, da ni nemacka masinerija nije mogla da ih obradi. Svaki komsija je drukao svog komsiju.

Plus, da nisam gledao mec, mozda bi i poverovao. Bilo je kontakta, nedovoljno za penal, pa juce na Man City L'pool je bilo preko 20 takvih kontakata u 16 metara. Ljudi osvestite se.

Sreca pa je Lukac odlicno branio, inace bi opet prosuli bodove.

joker

pre 10 godina

Neverovatno da Partizan i pored ovolike pomoći sudija nije ubedljivo prvi. Na svakoj utakmici se napravi bar jedna greška koja ide njima u korist, a direktno utiče na rezultat. Ali zvezda je ove sezone za tri klase iznad svih ostalih i to je jedini način da osvoji titulu. Napred Zvezdo, u inat svima!

One night in May

pre 10 godina

(VN, 14. april 2014 09:37)

Samo kad je prethodnih sest godina Tole sudio posteno, Srbija je zivela u izobilju, liga nam je bila jaca od Serije A, a prvenstvo "nikad regularnije"...licemeri derviski!!

vlada milić

pre 10 godina

kme gurnuo me sa ledja..kme bio bi penal.. da nisi ti neki placenik iz komsiluka?! (Borivoje, 14. april 2014 09:36)
kme gol protiv pazara.. kme penal protiv vojvodine..kme budžet..kme tole se okrenuo zvezdi.. kme bolje sudjenje bi imao jevrejski klub u naci nemačkoj nego partizan.. kme sudije.. kme vučić.. kme vučićev brat.. kme čović.. kme gasprom.. kme bia,cia,kgb,fbi... vreme je da promenite ime iz grobari u kmebari.

zum

pre 10 godina

Vucic mu rekao sta da kaze, sedeli su dva dana u kafani i ovaj mu diktira, objasnjavao mu kakvu dikciju da koristi, gde da gleda dok govori, koji stepen namrstenosti lica da upotrebi. Samo su jednom za ta dva dana prekinuli pripreme za pojavljivanje pred novinarima i to onda kada je banuo Boban Marijanovic za zahtevom da poraste jos 5cm, sto je Vucic sredio iz dva telefonska poziva. Ionako svi znaju da mu je on sredio i ovih 221cm, jer da Vucic ne navija za Zvezdu Boban bi bio prosecne visine, to je tajna koja se pazljivo cuva, ali ih Tegeltija provalio preko svojih veza. Grobari Tastatura, nagrada za patetiku veka "Mira Aleckovic" za vas je rezervisana.

dipl. ecc.

pre 10 godina

Meni je hit koliko se ovde pridaje znacaja nekim totalno obicnim duelima. Npr. igrac Javora startuje na Lazovicu u kaznenom prostoru, a komentator kaze "bilo je kontakta". Pa sta? Fudbal je kontakt igra, nije tenis ili odbojka. Da se ja pitam, pustio bih malo cvrscu duel igru. Mnogo su svileni ovi nasi fudbaleri.

Искомплексирани гробар

pre 10 godina

Ма јел могуће!? Како то да препоштени партизан није направио пенал!? Како то? Зар они нас не краду и зар није Вучић окренуо судије на Звезду!?

VN

pre 10 godina

Dva dana je trebalo da ga pronadju i kazu mu sta ce da kaze. :) Sve sa ciljem da se javnost spinuje i da se zaboravi na ponisten cist gol Partizana i nedosudjen penal nad Lazovicem(vidi snimak!). A za ovog Josovica i tu pogledajte snimak, mahinalno je rukom odbojkaski smecovao loptu koja je odletela 10 metara, komedija.

joca

pre 10 godina

Da ali po pravilima Zvezdasa i svih ljudi posle meca Partizan Vosa tebe sudija na kraju moze da osteti ako nisi do tad razbio protivnika sa 5:0 i to na domacem terenu.

RS

pre 10 godina

Nejasno mi je da ovu nasu ligu ozbiljno prati bilo koja punoljetna osoba koja je bar jednom u zivotu gledala neku utakmicu ozbiljnije lige ili lige sampiona. Drugi sport. Povremeno prebacim na nase utakmice da vidim koliko smo napredovali. Pokusavam da nadjem logican pristup, recimo da svedem na cifre, pa tako brojim pasove ekipe na protivnickoj polovini i sl. Mislim da je svakim danom gore, a ja sam inace u zivotu optimista. CZ i Partizan imaju po jednog ozbiljnog igraca koga uprave zele sto prije da prodaju, jer bolji oni to danas da urade, nego neko sutra umjesto njih. Ne zna se sta nosi dan, a sta noc. Takva politika je dovela do toga u nasim najjacim klubovima igraju ljudi krajnje upitnog kvaliteta. Zato svaki drugi put kad prebacim na nasu ligu vidim u kadru 25 ljudi u 10 m kvadratnih (22 igraca + 3 sudija) kako nesto raspravljaju. Volio bih da je bar njima jasno o cemu pricaju i zasto su tu, ja sam nebitan. Nezgodno je sto ovi ljudi imaju odlican novac za nase uslove, a nisu vjerovatno nikad radili klasican posao kod privatnika, pa se zato zale na sve i svakoga. Zato ne mogu da ih krivim, ali bar mogu izabrati da ih ne gledam. Navijac sam Partizana, ali ne idem na JNA nego u Pionir.
Ne znam zasto sam sve napisao, ali sam napisao, valjda da probam iskustvom da pomognem mladjima da ne gube vrijeme i zivce ljude koji im vezu povez na oci.
Pozdrav svim ljubiteljima sporta.

Mile

pre 10 godina

Trebalo je da te umota u pelene i podigne u vis da bi dohvatio taj centarsut.Za takav nacin igranja rukom u Evropi bi dobio najmanje zuti ako ne i crveni,ali to je druga prica.

U inat svima...

pre 10 godina

Sve što želim u ovom trenutku,
Partizane IGRAJ i pobedi... Ne obaziri se na politiku, pritiske, mutljavine, komisije, PPV i ostalu ekipu...

Pobeda u derbiju, pa neka "zatvore" sve do kraja.

Hijeronimus Uštipak

pre 10 godina

kme gurnuo me sa ledja..kme bio bi penal.. da nisi ti neki placenik iz komsiluka?!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Borivoje, 14. april 2014 09:36)

Kme. Budžet. Kme. Vučić.

Kme. Nije iz komšiluka. Kme.

Mi takve po kratkom postupku vraćamo u kme jsd.

Kme. I jsd.

Vojo Ubiparip

pre 10 godina

Nisi mahinalno udario loptu rukom, to je bila Božija ruka ti si dečko u stvari Maradona...a Mrđa je Falkao, Lazović je Mesi, a "Nine" je Čak Noris...Bez šale, klasičan primer zamajavanja javnosti, prvo se poništi regularan gol, pa se ne svira penal, da onda kada se opravdano ukaže na to da se Partizan potkrada iz kola u kolo, izmisli se neka priča o spornoj situaciji dva dana posle utakmice...

stefan

pre 10 godina

Koliko je naš fudbal smešan, pa to ti je. Da li će Aguero ili Vidić ili tako neko da se bavi suđenjem? Evo, Švajnštajger je dobio po mom mišljenju neopravdani žuti protiv Mančestera ali se o tome nije brujalo. Da se to desilo Zvezdi ili Partizanu, izdali bi saopštenje, rekli da je Liga Šampiona nameštena i slično. Ljudi, igrajte fudbal, ako umete. Međutim pošto ne umete, onda se fokusirate na stvari koje nisu vaše da se fokusirate.

VN

pre 10 godina

Dva dana je trebalo da ga pronadju i kazu mu sta ce da kaze. :) Sve sa ciljem da se javnost spinuje i da se zaboravi na ponisten cist gol Partizana i nedosudjen penal nad Lazovicem(vidi snimak!). A za ovog Josovica i tu pogledajte snimak, mahinalno je rukom odbojkaski smecovao loptu koja je odletela 10 metara, komedija.

Vojo Ubiparip

pre 10 godina

Nisi mahinalno udario loptu rukom, to je bila Božija ruka ti si dečko u stvari Maradona...a Mrđa je Falkao, Lazović je Mesi, a "Nine" je Čak Noris...Bez šale, klasičan primer zamajavanja javnosti, prvo se poništi regularan gol, pa se ne svira penal, da onda kada se opravdano ukaže na to da se Partizan potkrada iz kola u kolo, izmisli se neka priča o spornoj situaciji dva dana posle utakmice...

Mile

pre 10 godina

Trebalo je da te umota u pelene i podigne u vis da bi dohvatio taj centarsut.Za takav nacin igranja rukom u Evropi bi dobio najmanje zuti ako ne i crveni,ali to je druga prica.

Štilcovana Katabolcna

pre 10 godina

@One night in May
U posldnjih šest godina u Partizanu su igrali: Ljajić, Kleo, Moreira, Žuka, Diara, Krstajić, Savić, Stojković, Jovetić, Božović, Petrović,Vukić, Ilić, Tomić, Ivanov, Mitrović, Marković, Jojić, Lomić, Fejsa, Šćepović. Proverite gde ti Momci igraju danas.Oni su zabeležili šest pobeda za redom u prvenstvenim derbijima, što je ubedljivo najduži niz od kada se igraju te utakmice. Pa da vas pitam, kakva je sudijska pomoć bila potrebna tim momcima protiv Lazetića, Slavoljuba Đorđevića, Gume Bogdnovića, Li Adija, Koromana, Lekića, Stamenkovića, Trifunovića, Jevtića, Kadua, Savija, Perovića, Ninkova, Anđelkovića, Burzanovića,Vešovića i trenerskih veličina tipa Petrović, Kristić, Prosinečki, Janković, Dostanić, Sa Pinto.

stefan

pre 10 godina

Koliko je naš fudbal smešan, pa to ti je. Da li će Aguero ili Vidić ili tako neko da se bavi suđenjem? Evo, Švajnštajger je dobio po mom mišljenju neopravdani žuti protiv Mančestera ali se o tome nije brujalo. Da se to desilo Zvezdi ili Partizanu, izdali bi saopštenje, rekli da je Liga Šampiona nameštena i slično. Ljudi, igrajte fudbal, ako umete. Međutim pošto ne umete, onda se fokusirate na stvari koje nisu vaše da se fokusirate.

joca

pre 10 godina

Da ali po pravilima Zvezdasa i svih ljudi posle meca Partizan Vosa tebe sudija na kraju moze da osteti ako nisi do tad razbio protivnika sa 5:0 i to na domacem terenu.

Deki

pre 10 godina

Milijaš u kontri Čukaričkog vuče za dres protivničkog igračai ne dobija ni žuti?Dobro je,sudija je ipak odsvirao faul!Zato smo,gde smo!

Искомплексирани гробар

pre 10 godina

Ма јел могуће!? Како то да препоштени партизан није направио пенал!? Како то? Зар они нас не краду и зар није Вучић окренуо судије на Звезду!?

dipl. ecc.

pre 10 godina

Meni je hit koliko se ovde pridaje znacaja nekim totalno obicnim duelima. Npr. igrac Javora startuje na Lazovicu u kaznenom prostoru, a komentator kaze "bilo je kontakta". Pa sta? Fudbal je kontakt igra, nije tenis ili odbojka. Da se ja pitam, pustio bih malo cvrscu duel igru. Mnogo su svileni ovi nasi fudbaleri.

Drobnjak iz auta

pre 10 godina

Sto puta izgovorena laz na kraju postaje istina,pravo zamajavanje javnosti.Sad treba kazniti N.Pazar da igra pred praznim stadionom zbog navijaca u gostima a zimus kad je sudija pogodjen u glavu na stadionu u Pazaru novcana kazna.Ako to nevidis ili si glup ili si slep

vlada milić

pre 10 godina

kme gurnuo me sa ledja..kme bio bi penal.. da nisi ti neki placenik iz komsiluka?! (Borivoje, 14. april 2014 09:36)
kme gol protiv pazara.. kme penal protiv vojvodine..kme budžet..kme tole se okrenuo zvezdi.. kme bolje sudjenje bi imao jevrejski klub u naci nemačkoj nego partizan.. kme sudije.. kme vučić.. kme vučićev brat.. kme čović.. kme gasprom.. kme bia,cia,kgb,fbi... vreme je da promenite ime iz grobari u kmebari.

zum

pre 10 godina

Vucic mu rekao sta da kaze, sedeli su dva dana u kafani i ovaj mu diktira, objasnjavao mu kakvu dikciju da koristi, gde da gleda dok govori, koji stepen namrstenosti lica da upotrebi. Samo su jednom za ta dva dana prekinuli pripreme za pojavljivanje pred novinarima i to onda kada je banuo Boban Marijanovic za zahtevom da poraste jos 5cm, sto je Vucic sredio iz dva telefonska poziva. Ionako svi znaju da mu je on sredio i ovih 221cm, jer da Vucic ne navija za Zvezdu Boban bi bio prosecne visine, to je tajna koja se pazljivo cuva, ali ih Tegeltija provalio preko svojih veza. Grobari Tastatura, nagrada za patetiku veka "Mira Aleckovic" za vas je rezervisana.

ojha

pre 10 godina

Cuti. Dobices dozivotnu zadranu igranja. Protiv grobara se ne seude penali :)
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (LUDO I BRZO, 14. april 2014 11:49)

Au, brate, al' imaš pamćenje! A šta je bilo pre dve nedelje protiv Vojvodine?
Mada, u pravu si, protiv grobara se ne sude ali protiv Partizana, itekako.

U inat svima...

pre 10 godina

Sve što želim u ovom trenutku,
Partizane IGRAJ i pobedi... Ne obaziri se na politiku, pritiske, mutljavine, komisije, PPV i ostalu ekipu...

Pobeda u derbiju, pa neka "zatvore" sve do kraja.

One night in May

pre 10 godina

(VN, 14. april 2014 09:37)

Samo kad je prethodnih sest godina Tole sudio posteno, Srbija je zivela u izobilju, liga nam je bila jaca od Serije A, a prvenstvo "nikad regularnije"...licemeri derviski!!

joker

pre 10 godina

Neverovatno da Partizan i pored ovolike pomoći sudija nije ubedljivo prvi. Na svakoj utakmici se napravi bar jedna greška koja ide njima u korist, a direktno utiče na rezultat. Ali zvezda je ove sezone za tri klase iznad svih ostalih i to je jedini način da osvoji titulu. Napred Zvezdo, u inat svima!

Labud

pre 10 godina

Na Siciliji, u Kalabriji, Pulji i Napulju postoju kultura cutanja a ne potkazivanja, kao kod nas. Mi smo poznate drukare, pa je tako Gestapo u II Svetskom ratu prestao da prima prijave, jer ih je toliko bilo, da ni nemacka masinerija nije mogla da ih obradi. Svaki komsija je drukao svog komsiju.

Plus, da nisam gledao mec, mozda bi i poverovao. Bilo je kontakta, nedovoljno za penal, pa juce na Man City L'pool je bilo preko 20 takvih kontakata u 16 metara. Ljudi osvestite se.

Sreca pa je Lukac odlicno branio, inace bi opet prosuli bodove.

Frustrirana limenka

pre 10 godina

Neverovatno da Partizan i pored ovolike pomoći sudija nije ubedljivo prvi. Na svakoj utakmici se napravi bar jedna greška koja ide njima u korist, a direktno utiče na rezultat. Ali zvezda je ove sezone za tri klase iznad svih ostalih i to je jedini način da osvoji titulu. Napred Zvezdo, u inat svima!
(joker, 14. april 2014 10:26)
Cuti. Dobices dozivotnu zadranu igranja. Protiv grobara se ne seude penali :)
LUDO I BRZO, 14. april 2014 11:49)

Da sumiramo, za Partizan je u derbiju poslednji put sviran penal 199?, mnogi od vas navijaca kluba iz Stjepana Supanca nisu ni rodjeni, pehar nisu ni videli tako da...

RS

pre 10 godina

Nejasno mi je da ovu nasu ligu ozbiljno prati bilo koja punoljetna osoba koja je bar jednom u zivotu gledala neku utakmicu ozbiljnije lige ili lige sampiona. Drugi sport. Povremeno prebacim na nase utakmice da vidim koliko smo napredovali. Pokusavam da nadjem logican pristup, recimo da svedem na cifre, pa tako brojim pasove ekipe na protivnickoj polovini i sl. Mislim da je svakim danom gore, a ja sam inace u zivotu optimista. CZ i Partizan imaju po jednog ozbiljnog igraca koga uprave zele sto prije da prodaju, jer bolji oni to danas da urade, nego neko sutra umjesto njih. Ne zna se sta nosi dan, a sta noc. Takva politika je dovela do toga u nasim najjacim klubovima igraju ljudi krajnje upitnog kvaliteta. Zato svaki drugi put kad prebacim na nasu ligu vidim u kadru 25 ljudi u 10 m kvadratnih (22 igraca + 3 sudija) kako nesto raspravljaju. Volio bih da je bar njima jasno o cemu pricaju i zasto su tu, ja sam nebitan. Nezgodno je sto ovi ljudi imaju odlican novac za nase uslove, a nisu vjerovatno nikad radili klasican posao kod privatnika, pa se zato zale na sve i svakoga. Zato ne mogu da ih krivim, ali bar mogu izabrati da ih ne gledam. Navijac sam Partizana, ali ne idem na JNA nego u Pionir.
Ne znam zasto sam sve napisao, ali sam napisao, valjda da probam iskustvom da pomognem mladjima da ne gube vrijeme i zivce ljude koji im vezu povez na oci.
Pozdrav svim ljubiteljima sporta.

Štilcovana Katabolcna

pre 10 godina

@One night in may
Da u pravu ste nismo vas dobijali, većina utakmica je završena nerešeno, najčešće 0:0.Ne sporim da je Zvezda imala tada bolji tim, ali to je bilo PRE 10 GODINA, tada Tole nije bio niko i ništa, a titule su ravnomerno podeljene. Pri tom, Partizan je tih sezona igrao ligu šampiona i osminu finala uefa lige. Ne sećam se da je Crvena Zvezda tih godina išta uradila u Evropi i pored toga što su sadašnje vedete Verone, Udineza i Birmingema igrali za nju. Da vas podsetim, u Evro takmičenjima nema Toleta, Džaje, Terze i sličnih likova.

ultrasrbin

pre 10 godina

LUDO I BRZO, 14. april 2014 11:49
Definitvno se ne sude. Pogotovo u derbi utakmicama i na 20 metara od gola. Ako si se juce rodio to ti ne daje za pravo da lazes i mesas " sledecu sezonu" sa Partizanom. Mozda si hteo da kazes da se Partizanu ne sviraju ocigledni penali ili da nam se ponistavaju regularni golovi.

gazda

pre 10 godina

Mozda bi bilo zanimljivo da vidimo snimak ovog remplovanja, ovako sve ovo deluje kao prikrivanje cinjenice da je Partizanu poništen regularan gol.
Zanima me sa druge strane dali je dosudjen bar jedan faul za ekipu Cukarickog na utakmici.

betmen

pre 10 godina

Neverovatno da Partizan i pored ovolike pomoći sudija nije ubedljivo prvi. Na svakoj utakmici se napravi bar jedna greška koja ide njima u korist, a direktno utiče na rezultat. Ali zvezda je ove sezone za tri klase iznad svih ostalih i to je jedini način da osvoji titulu. Napred Zvezdo, u inat svima!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (joker, 14. april 2014 10:26)

Ala je tebi dobro , da mi je tvoj mozak da se malo odmorim...Probudi se i vidi kome se pomaze u ovoj ligi covece...

levo smetalo

pre 10 godina

(One night in May, 14. april 2014 11:37)
I za vreme svih tih namestenih titula, kroz Partizan je, izgleda slucajno, proslo mnogo sadasnjih i buducih bisera evropskog fudbala (Nastasic, Jojic, Ljajic, Markovic, Fejsa, Jovetic, Sulejmani... itd), dok je Zvezda takodje napravila nekoliko sjajnih igraca kao sto su :
Bajkovic, Milijas, Mijailovic levi bek, Mijailovic zadnji vezni (najveci talenat u Zvezdi u poslednjih 10-tak godina koji trenutno hara Turskim fudbalom)...

Milan

pre 10 godina

@ (One night in May, 14. april 2014 11:37)
Pozdravili te Miljanic i Babarogic. Lupetas jedno isto danima, kao pokvarena ploca. Pocinjes da licis na Batka, pa se onda zapitaj koliko smaras.

One night in May

pre 10 godina

(Štilcovana Katabolcna, 14. april 2014 11:06)

Jankovic, Basta, Stojkovic, Vidic, Zigic, Pantelic, Lukovic - vecina je odvela Srbiju na SP, a Partizan je u njihovo vreme sedam godina samo sanjao pobedu u derbiju, sto je duzi niz cak i od Dzajine generacije, koja vam je surovo komplekse nabijala "samo" pet vezanih godina (tada ste u osam sezona dobili 1 (i slovima "jedan") derbi).
Ipak, Zvezda tada nije sedam veznih godina bila prvak, iako je individualno bila daleko jaca od svih.
Naravno, onda je dosao Tole - slucajno se potrefilo da je za njegovih sest i po godina Partizan uzeo sest titula + ukradeni Kup, kad je jos uvek v.d. u prvoj polusezoni.
Sasvim slucajno se namestilo da je bas Tole bio predsednik Saveza i prethodno predsednik Partizana, s koje pozicije je i daosao na mesto predsednika Saveza.

Ali - i od Toleta ima jacih! Nema Toletove snage - i evo sta se desava, raspadate se, kao da vas nikada nije ni bilo. Bez Toleta ne postojite...

Hijeronimus Uštipak

pre 10 godina

kme gurnuo me sa ledja..kme bio bi penal.. da nisi ti neki placenik iz komsiluka?!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Borivoje, 14. april 2014 09:36)

Kme. Budžet. Kme. Vučić.

Kme. Nije iz komšiluka. Kme.

Mi takve po kratkom postupku vraćamo u kme jsd.

Kme. I jsd.

Sveti Ilija Gromovnik

pre 10 godina

Ovo bre svi protiv nas. Niko ne kaže ništa pozitivno o Partizanu. Zato Partizanovci, Grobari, ne birajmo sredstva u odbrani titula. SAMO NAPRED PARTIZAN!

koševa drmači

pre 10 godina

Zvezdaši ismevaju Partizanovo ispadanje od Shamrocka, pritom kada je Partizan sam sebe izbacio, najpre protiv Genka, primio 3 gola iz 2 debilna penala i jedne sanse, a nije dao gol iz 20, isto i sa Shamrockom. Kasnije taj Shamrock se nosi sa jednim Totenhemom u sred Londona, vodi 1:0 do 60 i nekog minuta...

Ok, nismo uspeli da osvetimo Zvezdu za taj jedini duel sa Ircima, kada je zvezda jos bila evropski gigant:

Shamrock Rovers - Red Star Belgrade 5:1

dok Zvezda igra sa takvim velicinama kao sto je islandski IBV, i strepi do poslednjeg minuta (sreca da su promasili penal), ili joj POSLEDNJEPLASIRANA ekipa beloruskog prvenstva uvali 7 komada u dvomecu, igraci Zvezde na kolenima proslavljaju prolazak dalje protiv Naftana, koji zavrsava belorusko prvenstvo sa 4 8 8 i uzasnom gol razlikom xDDD

podsetimo se na sta je spala zvezda, po kakvim poljanama igrate sredinom jula, velelepni stadion IBV:

http://static.mozzartsport.com/img/news/4/1/5/13720824627266.jpg

http://www.stadiumguide.com/wp-content/gallery/spectacular_settings/hasteinsvollur_settings.jpg

http://static.mozzartsport.com/img/news/f/b/6/13720824433123.jpg

sofronije

pre 10 godina

Mene samo zanima da li ima ovakvih izjava kada recimo igraju Javor i Rad, Radnicki i Vozdovac i tome slicno. Nego se uvek proziva kad se igra protiv velikih timova da bi se stvorio pritisak.

Filip

pre 10 godina

(U inat svima..., 14. april 2014 09:40)
Da ovaj lupeta gluposti to je tacno,nije bio penal,poleteo je lik u prazno i smecovo loptu u stilu Grbica,ali ne razumem sta ti znaci ovo nek zatvore sve do kraja?I Zvezda i Partizan bez obzira na tim koji je za evropske standarde los imaju 100 puta kvalitetniji tim od drugih klubova,ocekivati da neki stoper kvaliteta Milovica zadrzi npr Skuletica ili Lazovica ili u nasem slucaju Mrdju ili Daudu je smesno,da ocekujes od tima kome Matic organizuje igru da uradi nesto dok sa druge strane imas Milijasa i Ninkovica ili u vasem slucaju Ilica je isto tako smesno.Zvezda i Partizan bodove bi realno trebali da gube samo na strani ad se igra na nekoj oranici gde ne mogu da se spoje 2 pasa od dzombi i rupa.Ne znam zasto te cudi toliko to sto Zvezda naduva nekog na Marakani???

misa024

pre 10 godina

Da vas podsetim, u Evro takmičenjima nema Toleta, Džaje, Terze i sličnih likova.(Štilcovana Katabolcna, 14. april 2014 

To su rekli i ovi iz Shamrocka.

One night in May

pre 10 godina

(Štilcovana Katabolcna, 14. april 2014 12:21)

Dakle, kad Zvezda ima bolji tim - onda su titule ravnomerno podeljene. Kad Partizan ima bolji tim, takodje su titule ravnomerno podeljene. Tako je bilo.

Onda je dosao Tole...sest godina predsednik Saveza - sest titula Partizana.

Mozemo da nagajdamo sta bi bilo da Tole nije svih sest predsednik - nikad necemo znati.
Ovo su cinjenice - nijednu u svom savrsenom nizu niste osvojili bez Toleta na mestu predsednika.

kako funcionisete kad Tole nije predsednik Saveza - niko ne zna, jer se to NIKAD nije dogodilo.

Realno

pre 10 godina

Kad je u njihovu korist,cute ko.....Da je kontra bilo,vec bi pisali saopstenja i optuzivali celu planetu.Najveci licemeri na svetu su grobari.

zili

pre 10 godina

inace ljudi nemojte da se mucite sami sebe, zapamtite da se protiv partizana ne sude penali , zadnji dosudjeni je bio pre par godina u derbiju. inace cist penal nije dosudjen u ivanjici, a sada se ne ljutite kao protiv vojvodine

Paja.....

pre 10 godina

Tužno i žalosno je, kada se unapred sve zna, sada će kazniti N.Pazar da igra pred praznim stadionom zbog nedoličnog ponašanja navijaca u gostima, a to nisu činili kada je sudija pogodjen u glavu na stadionu u N. Pazaru, već je izrečena novcana kazna. Pa ovo je sve unapred smišljeno zbog zvedinih navijača i naravno rezultata. Ko to ne vidi, siguran sam da ne misli dobro fudbalu i sportu uopšte....Sramota, sramota....

Batko

pre 10 godina

Pozdravili te Miljanic i Babarogic. Lupetas jedno isto danima, kao pokvarena ploca. Pocinjes da licis na Batka, pa se onda zapitaj koliko smaras.
(Milan, 14. april 2014 14:19)

Milan, jabuko moja...čemu nervoza muko ???

lazu vas, kradu a vi ste slepi

pre 10 godina

@Štilcovana Katabolcna
lepo si naveo, bravo...nego objasni nam kada su sve te fudbalske zvezde igrale u vasem klubu, prodali za neverovatnu sumu novca a klub duguje 10 milki? kako???

One night in May

pre 10 godina

[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Milan, 14. april 2014 14:19)

I tebe pozdravio Mirko Marjanovic...a Miljan (koga slavew i navijaci madridskog Reala) ti porucio da ste u njegovo vreme osvojili veci broj titula nego kod Toleta. Istina, za Toleta jos ima vremena...

Milan

pre 10 godina

Milan, jabuko moja...čemu nervoza muko ???(Batko, 14. april 2014 15:33)

Majstore, obesmislio si komentarisanje bilo koje vesti. Shvati kako zelis.

Искомплексирани гробар

pre 10 godina

Ма јел могуће!? Како то да препоштени партизан није направио пенал!? Како то? Зар они нас не краду и зар није Вучић окренуо судије на Звезду!?

VN

pre 10 godina

Dva dana je trebalo da ga pronadju i kazu mu sta ce da kaze. :) Sve sa ciljem da se javnost spinuje i da se zaboravi na ponisten cist gol Partizana i nedosudjen penal nad Lazovicem(vidi snimak!). A za ovog Josovica i tu pogledajte snimak, mahinalno je rukom odbojkaski smecovao loptu koja je odletela 10 metara, komedija.

Vojo Ubiparip

pre 10 godina

Nisi mahinalno udario loptu rukom, to je bila Božija ruka ti si dečko u stvari Maradona...a Mrđa je Falkao, Lazović je Mesi, a "Nine" je Čak Noris...Bez šale, klasičan primer zamajavanja javnosti, prvo se poništi regularan gol, pa se ne svira penal, da onda kada se opravdano ukaže na to da se Partizan potkrada iz kola u kolo, izmisli se neka priča o spornoj situaciji dva dana posle utakmice...

joker

pre 10 godina

Neverovatno da Partizan i pored ovolike pomoći sudija nije ubedljivo prvi. Na svakoj utakmici se napravi bar jedna greška koja ide njima u korist, a direktno utiče na rezultat. Ali zvezda je ove sezone za tri klase iznad svih ostalih i to je jedini način da osvoji titulu. Napred Zvezdo, u inat svima!

vlada milić

pre 10 godina

kme gurnuo me sa ledja..kme bio bi penal.. da nisi ti neki placenik iz komsiluka?! (Borivoje, 14. april 2014 09:36)
kme gol protiv pazara.. kme penal protiv vojvodine..kme budžet..kme tole se okrenuo zvezdi.. kme bolje sudjenje bi imao jevrejski klub u naci nemačkoj nego partizan.. kme sudije.. kme vučić.. kme vučićev brat.. kme čović.. kme gasprom.. kme bia,cia,kgb,fbi... vreme je da promenite ime iz grobari u kmebari.

zum

pre 10 godina

Vucic mu rekao sta da kaze, sedeli su dva dana u kafani i ovaj mu diktira, objasnjavao mu kakvu dikciju da koristi, gde da gleda dok govori, koji stepen namrstenosti lica da upotrebi. Samo su jednom za ta dva dana prekinuli pripreme za pojavljivanje pred novinarima i to onda kada je banuo Boban Marijanovic za zahtevom da poraste jos 5cm, sto je Vucic sredio iz dva telefonska poziva. Ionako svi znaju da mu je on sredio i ovih 221cm, jer da Vucic ne navija za Zvezdu Boban bi bio prosecne visine, to je tajna koja se pazljivo cuva, ali ih Tegeltija provalio preko svojih veza. Grobari Tastatura, nagrada za patetiku veka "Mira Aleckovic" za vas je rezervisana.

One night in May

pre 10 godina

(VN, 14. april 2014 09:37)

Samo kad je prethodnih sest godina Tole sudio posteno, Srbija je zivela u izobilju, liga nam je bila jaca od Serije A, a prvenstvo "nikad regularnije"...licemeri derviski!!

Mile

pre 10 godina

Trebalo je da te umota u pelene i podigne u vis da bi dohvatio taj centarsut.Za takav nacin igranja rukom u Evropi bi dobio najmanje zuti ako ne i crveni,ali to je druga prica.

joca

pre 10 godina

Da ali po pravilima Zvezdasa i svih ljudi posle meca Partizan Vosa tebe sudija na kraju moze da osteti ako nisi do tad razbio protivnika sa 5:0 i to na domacem terenu.

Štilcovana Katabolcna

pre 10 godina

@One night in May
U posldnjih šest godina u Partizanu su igrali: Ljajić, Kleo, Moreira, Žuka, Diara, Krstajić, Savić, Stojković, Jovetić, Božović, Petrović,Vukić, Ilić, Tomić, Ivanov, Mitrović, Marković, Jojić, Lomić, Fejsa, Šćepović. Proverite gde ti Momci igraju danas.Oni su zabeležili šest pobeda za redom u prvenstvenim derbijima, što je ubedljivo najduži niz od kada se igraju te utakmice. Pa da vas pitam, kakva je sudijska pomoć bila potrebna tim momcima protiv Lazetića, Slavoljuba Đorđevića, Gume Bogdnovića, Li Adija, Koromana, Lekića, Stamenkovića, Trifunovića, Jevtića, Kadua, Savija, Perovića, Ninkova, Anđelkovića, Burzanovića,Vešovića i trenerskih veličina tipa Petrović, Kristić, Prosinečki, Janković, Dostanić, Sa Pinto.

Hijeronimus Uštipak

pre 10 godina

kme gurnuo me sa ledja..kme bio bi penal.. da nisi ti neki placenik iz komsiluka?!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Borivoje, 14. april 2014 09:36)

Kme. Budžet. Kme. Vučić.

Kme. Nije iz komšiluka. Kme.

Mi takve po kratkom postupku vraćamo u kme jsd.

Kme. I jsd.

One night in May

pre 10 godina

(Štilcovana Katabolcna, 14. april 2014 11:06)

Jankovic, Basta, Stojkovic, Vidic, Zigic, Pantelic, Lukovic - vecina je odvela Srbiju na SP, a Partizan je u njihovo vreme sedam godina samo sanjao pobedu u derbiju, sto je duzi niz cak i od Dzajine generacije, koja vam je surovo komplekse nabijala "samo" pet vezanih godina (tada ste u osam sezona dobili 1 (i slovima "jedan") derbi).
Ipak, Zvezda tada nije sedam veznih godina bila prvak, iako je individualno bila daleko jaca od svih.
Naravno, onda je dosao Tole - slucajno se potrefilo da je za njegovih sest i po godina Partizan uzeo sest titula + ukradeni Kup, kad je jos uvek v.d. u prvoj polusezoni.
Sasvim slucajno se namestilo da je bas Tole bio predsednik Saveza i prethodno predsednik Partizana, s koje pozicije je i daosao na mesto predsednika Saveza.

Ali - i od Toleta ima jacih! Nema Toletove snage - i evo sta se desava, raspadate se, kao da vas nikada nije ni bilo. Bez Toleta ne postojite...

Deki

pre 10 godina

Milijaš u kontri Čukaričkog vuče za dres protivničkog igračai ne dobija ni žuti?Dobro je,sudija je ipak odsvirao faul!Zato smo,gde smo!

One night in May

pre 10 godina

(Štilcovana Katabolcna, 14. april 2014 12:21)

Dakle, kad Zvezda ima bolji tim - onda su titule ravnomerno podeljene. Kad Partizan ima bolji tim, takodje su titule ravnomerno podeljene. Tako je bilo.

Onda je dosao Tole...sest godina predsednik Saveza - sest titula Partizana.

Mozemo da nagajdamo sta bi bilo da Tole nije svih sest predsednik - nikad necemo znati.
Ovo su cinjenice - nijednu u svom savrsenom nizu niste osvojili bez Toleta na mestu predsednika.

kako funcionisete kad Tole nije predsednik Saveza - niko ne zna, jer se to NIKAD nije dogodilo.

Realno

pre 10 godina

Kad je u njihovu korist,cute ko.....Da je kontra bilo,vec bi pisali saopstenja i optuzivali celu planetu.Najveci licemeri na svetu su grobari.

U inat svima...

pre 10 godina

Sve što želim u ovom trenutku,
Partizane IGRAJ i pobedi... Ne obaziri se na politiku, pritiske, mutljavine, komisije, PPV i ostalu ekipu...

Pobeda u derbiju, pa neka "zatvore" sve do kraja.

Frustrirana limenka

pre 10 godina

Neverovatno da Partizan i pored ovolike pomoći sudija nije ubedljivo prvi. Na svakoj utakmici se napravi bar jedna greška koja ide njima u korist, a direktno utiče na rezultat. Ali zvezda je ove sezone za tri klase iznad svih ostalih i to je jedini način da osvoji titulu. Napred Zvezdo, u inat svima!
(joker, 14. april 2014 10:26)
Cuti. Dobices dozivotnu zadranu igranja. Protiv grobara se ne seude penali :)
LUDO I BRZO, 14. april 2014 11:49)

Da sumiramo, za Partizan je u derbiju poslednji put sviran penal 199?, mnogi od vas navijaca kluba iz Stjepana Supanca nisu ni rodjeni, pehar nisu ni videli tako da...

ojha

pre 10 godina

Cuti. Dobices dozivotnu zadranu igranja. Protiv grobara se ne seude penali :)
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (LUDO I BRZO, 14. april 2014 11:49)

Au, brate, al' imaš pamćenje! A šta je bilo pre dve nedelje protiv Vojvodine?
Mada, u pravu si, protiv grobara se ne sude ali protiv Partizana, itekako.

zili

pre 10 godina

inace ljudi nemojte da se mucite sami sebe, zapamtite da se protiv partizana ne sude penali , zadnji dosudjeni je bio pre par godina u derbiju. inace cist penal nije dosudjen u ivanjici, a sada se ne ljutite kao protiv vojvodine

misa024

pre 10 godina

Da vas podsetim, u Evro takmičenjima nema Toleta, Džaje, Terze i sličnih likova.(Štilcovana Katabolcna, 14. april 2014 

To su rekli i ovi iz Shamrocka.

betmen

pre 10 godina

Neverovatno da Partizan i pored ovolike pomoći sudija nije ubedljivo prvi. Na svakoj utakmici se napravi bar jedna greška koja ide njima u korist, a direktno utiče na rezultat. Ali zvezda je ove sezone za tri klase iznad svih ostalih i to je jedini način da osvoji titulu. Napred Zvezdo, u inat svima!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (joker, 14. april 2014 10:26)

Ala je tebi dobro , da mi je tvoj mozak da se malo odmorim...Probudi se i vidi kome se pomaze u ovoj ligi covece...

Drobnjak iz auta

pre 10 godina

Sto puta izgovorena laz na kraju postaje istina,pravo zamajavanje javnosti.Sad treba kazniti N.Pazar da igra pred praznim stadionom zbog navijaca u gostima a zimus kad je sudija pogodjen u glavu na stadionu u Pazaru novcana kazna.Ako to nevidis ili si glup ili si slep

lazu vas, kradu a vi ste slepi

pre 10 godina

@Štilcovana Katabolcna
lepo si naveo, bravo...nego objasni nam kada su sve te fudbalske zvezde igrale u vasem klubu, prodali za neverovatnu sumu novca a klub duguje 10 milki? kako???

ultrasrbin

pre 10 godina

LUDO I BRZO, 14. april 2014 11:49
Definitvno se ne sude. Pogotovo u derbi utakmicama i na 20 metara od gola. Ako si se juce rodio to ti ne daje za pravo da lazes i mesas " sledecu sezonu" sa Partizanom. Mozda si hteo da kazes da se Partizanu ne sviraju ocigledni penali ili da nam se ponistavaju regularni golovi.

Paja.....

pre 10 godina

Tužno i žalosno je, kada se unapred sve zna, sada će kazniti N.Pazar da igra pred praznim stadionom zbog nedoličnog ponašanja navijaca u gostima, a to nisu činili kada je sudija pogodjen u glavu na stadionu u N. Pazaru, već je izrečena novcana kazna. Pa ovo je sve unapred smišljeno zbog zvedinih navijača i naravno rezultata. Ko to ne vidi, siguran sam da ne misli dobro fudbalu i sportu uopšte....Sramota, sramota....

Labud

pre 10 godina

Na Siciliji, u Kalabriji, Pulji i Napulju postoju kultura cutanja a ne potkazivanja, kao kod nas. Mi smo poznate drukare, pa je tako Gestapo u II Svetskom ratu prestao da prima prijave, jer ih je toliko bilo, da ni nemacka masinerija nije mogla da ih obradi. Svaki komsija je drukao svog komsiju.

Plus, da nisam gledao mec, mozda bi i poverovao. Bilo je kontakta, nedovoljno za penal, pa juce na Man City L'pool je bilo preko 20 takvih kontakata u 16 metara. Ljudi osvestite se.

Sreca pa je Lukac odlicno branio, inace bi opet prosuli bodove.

Štilcovana Katabolcna

pre 10 godina

@One night in may
Da u pravu ste nismo vas dobijali, većina utakmica je završena nerešeno, najčešće 0:0.Ne sporim da je Zvezda imala tada bolji tim, ali to je bilo PRE 10 GODINA, tada Tole nije bio niko i ništa, a titule su ravnomerno podeljene. Pri tom, Partizan je tih sezona igrao ligu šampiona i osminu finala uefa lige. Ne sećam se da je Crvena Zvezda tih godina išta uradila u Evropi i pored toga što su sadašnje vedete Verone, Udineza i Birmingema igrali za nju. Da vas podsetim, u Evro takmičenjima nema Toleta, Džaje, Terze i sličnih likova.

Sveti Ilija Gromovnik

pre 10 godina

Ovo bre svi protiv nas. Niko ne kaže ništa pozitivno o Partizanu. Zato Partizanovci, Grobari, ne birajmo sredstva u odbrani titula. SAMO NAPRED PARTIZAN!

RS

pre 10 godina

Nejasno mi je da ovu nasu ligu ozbiljno prati bilo koja punoljetna osoba koja je bar jednom u zivotu gledala neku utakmicu ozbiljnije lige ili lige sampiona. Drugi sport. Povremeno prebacim na nase utakmice da vidim koliko smo napredovali. Pokusavam da nadjem logican pristup, recimo da svedem na cifre, pa tako brojim pasove ekipe na protivnickoj polovini i sl. Mislim da je svakim danom gore, a ja sam inace u zivotu optimista. CZ i Partizan imaju po jednog ozbiljnog igraca koga uprave zele sto prije da prodaju, jer bolji oni to danas da urade, nego neko sutra umjesto njih. Ne zna se sta nosi dan, a sta noc. Takva politika je dovela do toga u nasim najjacim klubovima igraju ljudi krajnje upitnog kvaliteta. Zato svaki drugi put kad prebacim na nasu ligu vidim u kadru 25 ljudi u 10 m kvadratnih (22 igraca + 3 sudija) kako nesto raspravljaju. Volio bih da je bar njima jasno o cemu pricaju i zasto su tu, ja sam nebitan. Nezgodno je sto ovi ljudi imaju odlican novac za nase uslove, a nisu vjerovatno nikad radili klasican posao kod privatnika, pa se zato zale na sve i svakoga. Zato ne mogu da ih krivim, ali bar mogu izabrati da ih ne gledam. Navijac sam Partizana, ali ne idem na JNA nego u Pionir.
Ne znam zasto sam sve napisao, ali sam napisao, valjda da probam iskustvom da pomognem mladjima da ne gube vrijeme i zivce ljude koji im vezu povez na oci.
Pozdrav svim ljubiteljima sporta.

koševa drmači

pre 10 godina

Zvezdaši ismevaju Partizanovo ispadanje od Shamrocka, pritom kada je Partizan sam sebe izbacio, najpre protiv Genka, primio 3 gola iz 2 debilna penala i jedne sanse, a nije dao gol iz 20, isto i sa Shamrockom. Kasnije taj Shamrock se nosi sa jednim Totenhemom u sred Londona, vodi 1:0 do 60 i nekog minuta...

Ok, nismo uspeli da osvetimo Zvezdu za taj jedini duel sa Ircima, kada je zvezda jos bila evropski gigant:

Shamrock Rovers - Red Star Belgrade 5:1

dok Zvezda igra sa takvim velicinama kao sto je islandski IBV, i strepi do poslednjeg minuta (sreca da su promasili penal), ili joj POSLEDNJEPLASIRANA ekipa beloruskog prvenstva uvali 7 komada u dvomecu, igraci Zvezde na kolenima proslavljaju prolazak dalje protiv Naftana, koji zavrsava belorusko prvenstvo sa 4 8 8 i uzasnom gol razlikom xDDD

podsetimo se na sta je spala zvezda, po kakvim poljanama igrate sredinom jula, velelepni stadion IBV:

http://static.mozzartsport.com/img/news/4/1/5/13720824627266.jpg

http://www.stadiumguide.com/wp-content/gallery/spectacular_settings/hasteinsvollur_settings.jpg

http://static.mozzartsport.com/img/news/f/b/6/13720824433123.jpg

levo smetalo

pre 10 godina

(One night in May, 14. april 2014 11:37)
I za vreme svih tih namestenih titula, kroz Partizan je, izgleda slucajno, proslo mnogo sadasnjih i buducih bisera evropskog fudbala (Nastasic, Jojic, Ljajic, Markovic, Fejsa, Jovetic, Sulejmani... itd), dok je Zvezda takodje napravila nekoliko sjajnih igraca kao sto su :
Bajkovic, Milijas, Mijailovic levi bek, Mijailovic zadnji vezni (najveci talenat u Zvezdi u poslednjih 10-tak godina koji trenutno hara Turskim fudbalom)...

Batko

pre 10 godina

Pozdravili te Miljanic i Babarogic. Lupetas jedno isto danima, kao pokvarena ploca. Pocinjes da licis na Batka, pa se onda zapitaj koliko smaras.
(Milan, 14. april 2014 14:19)

Milan, jabuko moja...čemu nervoza muko ???

gazda

pre 10 godina

Mozda bi bilo zanimljivo da vidimo snimak ovog remplovanja, ovako sve ovo deluje kao prikrivanje cinjenice da je Partizanu poništen regularan gol.
Zanima me sa druge strane dali je dosudjen bar jedan faul za ekipu Cukarickog na utakmici.

Milan

pre 10 godina

@ (One night in May, 14. april 2014 11:37)
Pozdravili te Miljanic i Babarogic. Lupetas jedno isto danima, kao pokvarena ploca. Pocinjes da licis na Batka, pa se onda zapitaj koliko smaras.

stefan

pre 10 godina

Koliko je naš fudbal smešan, pa to ti je. Da li će Aguero ili Vidić ili tako neko da se bavi suđenjem? Evo, Švajnštajger je dobio po mom mišljenju neopravdani žuti protiv Mančestera ali se o tome nije brujalo. Da se to desilo Zvezdi ili Partizanu, izdali bi saopštenje, rekli da je Liga Šampiona nameštena i slično. Ljudi, igrajte fudbal, ako umete. Međutim pošto ne umete, onda se fokusirate na stvari koje nisu vaše da se fokusirate.

dipl. ecc.

pre 10 godina

Meni je hit koliko se ovde pridaje znacaja nekim totalno obicnim duelima. Npr. igrac Javora startuje na Lazovicu u kaznenom prostoru, a komentator kaze "bilo je kontakta". Pa sta? Fudbal je kontakt igra, nije tenis ili odbojka. Da se ja pitam, pustio bih malo cvrscu duel igru. Mnogo su svileni ovi nasi fudbaleri.

sofronije

pre 10 godina

Mene samo zanima da li ima ovakvih izjava kada recimo igraju Javor i Rad, Radnicki i Vozdovac i tome slicno. Nego se uvek proziva kad se igra protiv velikih timova da bi se stvorio pritisak.

Filip

pre 10 godina

(U inat svima..., 14. april 2014 09:40)
Da ovaj lupeta gluposti to je tacno,nije bio penal,poleteo je lik u prazno i smecovo loptu u stilu Grbica,ali ne razumem sta ti znaci ovo nek zatvore sve do kraja?I Zvezda i Partizan bez obzira na tim koji je za evropske standarde los imaju 100 puta kvalitetniji tim od drugih klubova,ocekivati da neki stoper kvaliteta Milovica zadrzi npr Skuletica ili Lazovica ili u nasem slucaju Mrdju ili Daudu je smesno,da ocekujes od tima kome Matic organizuje igru da uradi nesto dok sa druge strane imas Milijasa i Ninkovica ili u vasem slucaju Ilica je isto tako smesno.Zvezda i Partizan bodove bi realno trebali da gube samo na strani ad se igra na nekoj oranici gde ne mogu da se spoje 2 pasa od dzombi i rupa.Ne znam zasto te cudi toliko to sto Zvezda naduva nekog na Marakani???

Milan

pre 10 godina

Milan, jabuko moja...čemu nervoza muko ???(Batko, 14. april 2014 15:33)

Majstore, obesmislio si komentarisanje bilo koje vesti. Shvati kako zelis.

One night in May

pre 10 godina

[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Milan, 14. april 2014 14:19)

I tebe pozdravio Mirko Marjanovic...a Miljan (koga slavew i navijaci madridskog Reala) ti porucio da ste u njegovo vreme osvojili veci broj titula nego kod Toleta. Istina, za Toleta jos ima vremena...