Nedelja, 29.12.2013.

18:53

Čelsi gurnuo Liverpul na peto mesto

Fudbaleri Čelsija pobedili su Liverpul 2:1, u meču kojim je okončana prva polusezona Premijer lige.

Izvor: B92

Èelsi gurnuo Liverpul na peto mesto IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

47 Komentari

Sortiraj po:

johan

pre 10 godina

Liverpul objektivno nema toliko kvalitetnih igraca da u ovako kratkom roku odigra dobro na dva najteza gostovanja u ligi. Protiv Sitija su definitvno zasluzili bar bod prikazanom igrom, ali su protiv Celsija bili nadigrani. Ali ma koliko Celsi bio dobar juce morali su da budu kaznjeni zbog one gluposti Etoa u finisu. Realno Celsi ima 4 boda vise na svom kontu zahvaljujuci sudijskim odlukama - WBA i Liverpul.

Sto se tice sampionske trke po meni je Siti najveci favorit ispred Celsija. Ne treba medjutim otpisivati ni Arsenal ni Liverpul. Ja se iskreno nadam da ce i jedni i drugi ostati konkurentni do samog kraja. Mislim da ce biti jos mnogo kikseva do kraja sezone. Pogledajte samo donji deo tabele, kako sada stvari stoje deset klubova ce se boriti za opstanak do samog kraja. Vodeci ce imati velikih problema na gostovanjima "manjim" timovima, narocito ako budu primorani da odmaraju igrace za LS. Sve u svemu mislim da je ovo najbolja sezona u PL ikada.

Ljubisa livac

pre 10 godina

Pricajte sta zelite navijaci novopecenih klubova, bogatasa... Ali Liverpul nije klub, to je tradicija, to je RELIGIJA! To je kop, to je ljubav, to je cudo! Trebali bi se pokloniti svaki put kad ga pomenete.

dm

pre 10 godina

Sta ovde neki pricaju,pa Celzi je i ovu utakmicu igrao sa pola snage,onoliko koliko treba,zato je Lampard izasao,odmara ga protiv Liverpula,rutinska pobeda koliko god neki mislili drugacije. Samo Celzi i Man.siti se bore stvarno za titulu,ostali su tu naravno ali do kraja jedan po jedan ce ispasti iz trke. Neko ranije rece da Azar simulira,pa Boze decko je strasan fudbaler i ne simulira,bio je oboren,mozda nije bilo za penal,ali nije simulirao bilo je kontakta,cemu omalovazavanje Azara korektan igrac skroz.A sudjenjem mogu da budu nezadovoljni i jedni i drugi ako cemo realno,Veb je cudo.

LekaCFC

pre 10 godina

Kako smaraju ovi navijaci Liverpula. Nema ih na mapi godinama, i sad konacno Celzi im da Trenera, novac, igrace i oni se opet zale. Pa jedino jos i Abramovica da vam damo pa da uradite nesto u EPL. Ako je nad Surezom bio penal, bio je i nad Azarom/Oscarom/Etoom. Jednostavno to se u Engleskoj NE SVIRA! Fudbal je kontaktni sport, prihvatite to. Dobro ste igrali, izgubili ste jer je Murinjo tata, a Rodzers sin. Kao na basketu kad vas oderu matorci, i ako ste mladji, brzi, jaci. I za kraj o tituli, ona ove sezone ide u London, samo zbog Murinja, kao sto je ranijih godina isla u Mancester samo zbog SAF-a.

nick_cave

pre 10 godina

I Henderson i Alen su bili roviti i povredjeni pred mec. Da ne pominjem Dzerarda,Enrikea,Flanagana,Staridza . Kad takav osakacen Liverpool odigra egal mec s Celsijom,koji ima najjacu klupu uz city,ja nemam bojazni da ce Liverpool biti u prva 3.City nadigrali u gostima jos sudija pokrao.Web nas krade vec godinama.Fenomenalan fudbal Celsija 20 min posle primljenog gola,mislim da je tu godpodin nebitni malo prepisao od velikog maga Klopa.Zasluzena pobeda Celsikija,cestitke.

randja

pre 10 godina

Ne volim Liverpul, a ni Celzi, ali ovaj sudija je teska propalica. Gleda po 5 sekudni gde se nesto dogodi i samo nastavi dalje, kao da nista nije bilo.
Osecam da ce u Engleskoj uskoro ili za par godina biti velikih skandala u fudbalu. Ovaj Celzi je ove godine bar an 5 utakmica dobio veliku pomoc sudija.

AHTUNG DIHTUNG

pre 10 godina

Polako biće i revanša na Enfildu, a i oporaviće se Staridž i Kapiten. Možda nismo još zreli za titulu ali LŠ ne sme da izmakne.

andreas kisser

pre 10 godina

najpre bih zeleo da skrenem paznju da nijedan realni simpatizer/navijac LFC ne smatra da su crveni najbolji tim u PL i medju cetiri u evropi kako neko napisa. naravno da smo zadovoljni jer je sezona zasad ipak uspesna, stoga valjda imamo pravo da se nadamo najboljem. dva nedosudjena penala nad suarezom danas (teri i eto) ne bih da komentarisem, jer cak ni to da su na sky sport-u jasno prokomentarisali da je LFC ostecen bar za jedan penal, nece biti nikakav dokaz onima koji znaju sve i u sve se razumeju bolje i od engleskih komentatora i bivsih fudbalera. zeleo bih samo da podsetim da liverpulu u drugom delu sezone gostuju na enfildu svi timove iz vrha tabele osim uniteda i sautemptona - imajuci u vidu igru mancestera ove sezona, bice to ipak lakse gostovanje nego svecima! drugo, liverpul je nadam se ispucao svu losu srecu sa povredama ove sezone (najpre kazna suarezu, zatim povrede kutinja, staridza i dzerarda) i kada se krajem januara vrate dzerard i staridz, drugi deo sezone cemo verovatno odigrati potpuno kompletni. trece, liverpul trenutno ima slabiji igracki kadar od prva tri tima na tabeli i uniteda, ali taj nedostatak igraci nadokadjuju neverovatnom pozrtvovanoscu. najzad, iskreno se nadam i da smo potrosili sve sudijske kradje za ovu sezonu, a koje su nas samo u poslednja dva kola kostala bar dva boda! tako da smatram da su podrugljivi komentari preuranjeni. mozda je ovo malo subjektivna analiza, ali mislim da nije nerealna i da nikoga ne bi trebalo da pogadja.

Liverpool Man

pre 10 godina

Menjate misljenje kako vetar dune.Sad vam je Celzi odlican a Liverpul slab.Do pre 3 dana je bilo obrnuto.Danas sam shvatio konacno da Bog ne postoji,realno nije fer da posle onakve igre sa sitijem i promasaja silnih izgubimo i od Celzija dok se Arsenal,Everton,Mancester provlace kao nikad do sad.Ja stvarno ne znam sta je vise potrebno da se odigra da bi i nas povremeno Bog pogledao i doneo neki bod i kad ne igramo bas onako kako treba.Cekamo kraj pa cemo sve sumirati,ne predajemo se mi tako lako.Top 4 nam je cilj i ispunicemo ga.Zivi bili pa videli
YNWA!!

Batistuta

pre 10 godina

Posto sam gledao samo zadnjih 10 minuta mogu samo da kazem sta sam tu video,a video sam zaista neverovatnu odluku onog veba covek stoji na 3 metra od mesta dogadjaja gde eto udara Suareza namerno znaci tacno se videlo sa namerom ga udara i ovaj celavi lik nista onda i onaj start oskara sa dve noge na kraju utakmice i dobija samo zuti,Liverpul zestoko pokraden u zadnje dve utakmice ali zestoko i ocigledno.

Liverpul Srbija

pre 10 godina

Neverovatno je takmicenje ova premijer liga sad si prvi posle 3 dana si peti,i to tako od pocetka sezone,mancester lose kreno vezo sad par pobeda i eto ga tu blizu vrha,arsenal je imao 7 bodova prednosti pa za par kola se to istopilo,Liverpul je pregrmeo ova gostovanja bez osvojenog boda ali dobro je valjda ce se uskoro vratiti Dzerard i Staridz i uz dobra pojacanja u januaru i ako nastave da igraju dobro kao do sada liga sampiona je na vidiku,ocigledno je da su ih sudije ojadile prvo protiv sitija pa onda i veceras jer ako ono nije penal sto je eto bukvalno nasrno na Suarez pri tom jos veb ima perfektan pogled i ne reaguje smesan je sudija.

lukas leiva oskar

pre 10 godina

Nije ga Celsi gurnuo, vec Glen Dzonson, pogledajte sta covek radi pre prvog gola Celsija, potpuno nesvestan koliki prostor je ostavio iza sebe prazan i naravno Skrtel, ovaj Eto onako da mu pobegne, ne znam sta tu bilo koji golman moze da uradi. Penal nad Suarezom je bio i protiv Sitija - Leskot i protiv Celsija - Teri. Tek je polovina, u nastavku Siti, Celsi, Totenhem, Everton, Njukasl, Arsenal svi dolaze na Enfild.

mrmot

pre 10 godina

Šta bio ovo?Kako je moguće da ''najbolji tim u premijer ligi'',sa ''najboljim igračem na planeti Suarezom'',koji igra ''najbolju sezonu u poslednje 23,24 godine u kojoj sigurno uzimaju titulu'',ima 5 poraza isto kao i Mančester Junajted, koji ''ne može da sastavi kraj sa krajem'' , ''neće se plasirati u Ligu šampiona'' i ''nemaju blage veze sa fudbalom''.Ajde da vidim objašnjenje, kako je moguće da su samo DVA BODA ispred Junajteda,a navodno su toliko jaki,moćni i razvaljuju sve pred sobom.

Milos

pre 10 godina

Kad sam pre dve nedelje ovde napisao da će Liverpul da pukne i od Sitija i od Čelsija,i da nemaju šta da traže u top 4,kvazistručnjaci mi ovde nalupaše minuse.A realno stanje stvari na terenu je takvo da oni imaju ekipu koja se sastoji od prosečnih fudbalera,klupu nemaju,Suarez samo boraniji poput Norviča i Kardifa puni mreže,dok se protiv najjačih klubova ne vidi na terenu,i da im je ovaj zalet bio isključivo zbog toga što ne igraju u Evropi i imaju više vremena da odmore igrače.Ali ni to im nije dovoljno za Ligu šampiona.

DROGBA11

pre 10 godina

Uzdizali ovaj l'pool u nebesa a spali na to da budu dva boda ispred Man UTD-a.I na kraju sezone ce opet zavrsiti iza njih,zivi bili pa videli.

VanjaLFC

pre 10 godina

Čak i engleski mediji kritikuju Webb-a što nije isključio Eto-a. A vidim, da nam isti sudija svira penal treba nekog da prebiju. Možda se tada ovaj bivši pandur drzne pa pokaže na belu tacku.
Idemo dalje.
Dolaze lepši dani na Anfield Road.
Svima....srećna nova godina.

Igrao sam na ostrvu

pre 10 godina

Neverovatna utakmica, sjajan spekatakl, ali nije moglo da prodje bez Weba, onoliki penali, pljustali startovi, tuca izmedju dva brazilca, a on ko u JAR 2010. Osim njega, utakmicu mi je pokvarila i Ivanoviceva povreda. Cini mi se da je ozbiljnije prirode, jer je odmah zvao pomoc, znaci cuo je kvrc, a onda kad sam ocekivao da se zbog prirode klizanja uhvati za preponu, a on se zalio na koleno. Potom je pokusao da nastavi, da bi uverio sebe da nije nista i na kraju je morao da izadje. napred Bane!!!

DROGBA11

pre 10 godina

Realan i ocekivan rezultat. Mene odusevljava sto je na polusezoni Everton ispred Liverpula, Mancestera i Totenhema... Celsi na 2 boda od vrha tabele, jos ako dodje neki spic i ode par nepotrebnih igraca ja cu biti prezadovoljan.

bogdan

pre 10 godina

Veb je uspeo da zaseni cak i cuvenog Zila Vesijea.
Covek, a pandur ej, sa najvise "gresaka" u savremenom fudbalu i sudjenju uopste.
Start Etoa iz prvog minuta, ni zuti???
Terijev lakat na Alena samo zuti???
Terijev lakat na vrat Suareza i nista???
Saplitanje Suareza od strane Etoa i nista??? Covek gledao u to kao sto je u finalu svetskog prvenstva gledao kako De Jong maj-gerijem obara Alonsa.
Obaranje Sterlinga 2 puta sa ledja od strane Vilijana i nista???
Oskarov start sa dve noge na Lukasu na kraju i opet nista???
Sta tek reci za simuliranje Azara i Oskara, ljudi jednostavno ne mogu da ostanu na nogama ni da im zivot zavisi od toga.
I kako sad uz sve ovo Veb i dalje sudi najbolje utakmice? A godinama vec radi isto.
Svaka cast Celziju na pobedi, ali ja fudbal gledam da bih uzivao u igri, ovo danas je bio vise ragbi mec.

Левандовски

pre 10 godina

Све време ја причам како је Ливерпул просечна екипа и како неће бити у топ 4 а нико ме не слуша... Па суарез је 16 од 19 голова дао екипама од 13 до 20ог места на табели... И таквим екипама они дају по 5 комада. Не можете очекивати да играчи као Кутињо, Хендерсон, Ален, Мозес, Стерлинг, Лукас и компанија могу да се носе са осталим екипама из врха. Добри су само зато што играју једну утакмицу недељно у почетку и нема их у европи... Сада ће уследити њихов пад. И да, Суарез ако не изборе ЛШ одлази на лето.

IVORY

pre 10 godina

Bravo momci,tako se to radi,Jose Mourinho!Prof dr Jose Mourinho!To je to.O tituli odlucujemo mi,City i Arsenal,dok se za cetvrto mesto kidaju United,Liverpool i Everton,s tim sto United ima bolju i jacu klupu od ekipa iz Liverpula.

liverpool

pre 10 godina

ako sta najvise mrzim kod menagera je kad izmisljaju pozicije fudbalerima,rodzers gura agera na beka i naravno oba gola preko njega.ako ne kupe dva tri dobra igraca sad,nema nista od ls,ulaze se klupe smit,aspas.??nema tu ozbiljnog igraca sem suareza.skrtel nas covek ubi pet tekmi a samo njega drzi a drugog stopera non stop menja!!

Kol

pre 10 godina

Dobra utakmica ali ne toliko zanimljiva ipak je to Murinjo kao da igra sah a ne fudbal, posle pola prvenstva ocigledno je da dva tima imaju najvece sanse za titulu a to su City i Celzi (mogu navijaci Liverpula i Arsenala da mi lupaju minuse koliko oce ali tako je) jednostavno ova dva tima imaju najduzu klupu i vrlo verovatno ce jedan od njih biti prvak! Arsenal, Liverpul, Junajted, Everton i Totenhem borba za Ligu sampiona i to ce biti pakleno u svakom slucaju jedna od najzanimljivijih sezona PL ikada!

zg slavac

pre 10 godina

Stvarno nisam navijač Liverpoola ali u zadnje dvije nisu suđena čak 3 penala na Suarezu plus poništen čisti gol Sterlinga cityu zbog izmišljenog zaleđa (greška od dva metra). Jako su oštećeni. Previše grešaka i za HNL a kamo li za tako ozbiljnu ligu.

A sad kad im dođe Rakitić bit će još bolji.

Mjau

pre 10 godina

Kejhil i Teri strpali Suareza u džep. Odlična utakmica Čelsija, pogotovo u prvom poluvremenu. Kada bi svaku utakmicu počinjali sa zaostatkom od 1-0, stalno bi igrali ovako. :) Moraju da prime gol da bi igrali kako znaju...

dupli_kantar

pre 10 godina

Citam prethodnih 7 komentara i kao da vidim komentare partizanovaca na zvezdin poraz (ili zvezdasa, na poraz partizana).

Alo bre, oladite komplekse malo. Liverpul igra sjajno ove sezone i da JESTE u konkurenciji za titulu (iako je, realno receno, nece uzeti). Ne zaboravite da Liverpul u drugom delu sezone ceka i City i Aresenal i Chelsea i Totenham i Everton kuci, gostuje samo Utd-u (koji se lagano vraca u trku za vrh).

Otpisujete ekipu koja je dozivela dva poraza u nizu protiv dva prva favorita za titulu. Pa sta mislite, da ce Chelsea i City do kraja sampionata sve utakmice dobijati? Bez i jednog poraza? Danece kiksnuti...izgubiti utakmicu bas protiv autsajdera?

Nije li City pretprosle sezone pet kola pre kraja imao minus 9 bodova - pa uzeo titulu?

Pojma vi nemate sta je premier liga.

Kol

pre 10 godina

Dobra utakmica ali ne toliko zanimljiva ipak je to Murinjo kao da igra sah a ne fudbal, posle pola prvenstva ocigledno je da dva tima imaju najvece sanse za titulu a to su City i Celzi (mogu navijaci Liverpula i Arsenala da mi lupaju minuse koliko oce ali tako je) jednostavno ova dva tima imaju najduzu klupu i vrlo verovatno ce jedan od njih biti prvak! Arsenal, Liverpul, Junajted, Everton i Totenhem borba za Ligu sampiona i to ce biti pakleno u svakom slucaju jedna od najzanimljivijih sezona PL ikada!

DROGBA11

pre 10 godina

Uzdizali ovaj l'pool u nebesa a spali na to da budu dva boda ispred Man UTD-a.I na kraju sezone ce opet zavrsiti iza njih,zivi bili pa videli.

Milos

pre 10 godina

Kad sam pre dve nedelje ovde napisao da će Liverpul da pukne i od Sitija i od Čelsija,i da nemaju šta da traže u top 4,kvazistručnjaci mi ovde nalupaše minuse.A realno stanje stvari na terenu je takvo da oni imaju ekipu koja se sastoji od prosečnih fudbalera,klupu nemaju,Suarez samo boraniji poput Norviča i Kardifa puni mreže,dok se protiv najjačih klubova ne vidi na terenu,i da im je ovaj zalet bio isključivo zbog toga što ne igraju u Evropi i imaju više vremena da odmore igrače.Ali ni to im nije dovoljno za Ligu šampiona.

mrmot

pre 10 godina

Šta bio ovo?Kako je moguće da ''najbolji tim u premijer ligi'',sa ''najboljim igračem na planeti Suarezom'',koji igra ''najbolju sezonu u poslednje 23,24 godine u kojoj sigurno uzimaju titulu'',ima 5 poraza isto kao i Mančester Junajted, koji ''ne može da sastavi kraj sa krajem'' , ''neće se plasirati u Ligu šampiona'' i ''nemaju blage veze sa fudbalom''.Ajde da vidim objašnjenje, kako je moguće da su samo DVA BODA ispred Junajteda,a navodno su toliko jaki,moćni i razvaljuju sve pred sobom.

IVORY

pre 10 godina

Bravo momci,tako se to radi,Jose Mourinho!Prof dr Jose Mourinho!To je to.O tituli odlucujemo mi,City i Arsenal,dok se za cetvrto mesto kidaju United,Liverpool i Everton,s tim sto United ima bolju i jacu klupu od ekipa iz Liverpula.

liverpool

pre 10 godina

ako sta najvise mrzim kod menagera je kad izmisljaju pozicije fudbalerima,rodzers gura agera na beka i naravno oba gola preko njega.ako ne kupe dva tri dobra igraca sad,nema nista od ls,ulaze se klupe smit,aspas.??nema tu ozbiljnog igraca sem suareza.skrtel nas covek ubi pet tekmi a samo njega drzi a drugog stopera non stop menja!!

zg slavac

pre 10 godina

Stvarno nisam navijač Liverpoola ali u zadnje dvije nisu suđena čak 3 penala na Suarezu plus poništen čisti gol Sterlinga cityu zbog izmišljenog zaleđa (greška od dva metra). Jako su oštećeni. Previše grešaka i za HNL a kamo li za tako ozbiljnu ligu.

A sad kad im dođe Rakitić bit će još bolji.

VanjaLFC

pre 10 godina

Čak i engleski mediji kritikuju Webb-a što nije isključio Eto-a. A vidim, da nam isti sudija svira penal treba nekog da prebiju. Možda se tada ovaj bivši pandur drzne pa pokaže na belu tacku.
Idemo dalje.
Dolaze lepši dani na Anfield Road.
Svima....srećna nova godina.

andreas kisser

pre 10 godina

najpre bih zeleo da skrenem paznju da nijedan realni simpatizer/navijac LFC ne smatra da su crveni najbolji tim u PL i medju cetiri u evropi kako neko napisa. naravno da smo zadovoljni jer je sezona zasad ipak uspesna, stoga valjda imamo pravo da se nadamo najboljem. dva nedosudjena penala nad suarezom danas (teri i eto) ne bih da komentarisem, jer cak ni to da su na sky sport-u jasno prokomentarisali da je LFC ostecen bar za jedan penal, nece biti nikakav dokaz onima koji znaju sve i u sve se razumeju bolje i od engleskih komentatora i bivsih fudbalera. zeleo bih samo da podsetim da liverpulu u drugom delu sezone gostuju na enfildu svi timove iz vrha tabele osim uniteda i sautemptona - imajuci u vidu igru mancestera ove sezona, bice to ipak lakse gostovanje nego svecima! drugo, liverpul je nadam se ispucao svu losu srecu sa povredama ove sezone (najpre kazna suarezu, zatim povrede kutinja, staridza i dzerarda) i kada se krajem januara vrate dzerard i staridz, drugi deo sezone cemo verovatno odigrati potpuno kompletni. trece, liverpul trenutno ima slabiji igracki kadar od prva tri tima na tabeli i uniteda, ali taj nedostatak igraci nadokadjuju neverovatnom pozrtvovanoscu. najzad, iskreno se nadam i da smo potrosili sve sudijske kradje za ovu sezonu, a koje su nas samo u poslednja dva kola kostala bar dva boda! tako da smatram da su podrugljivi komentari preuranjeni. mozda je ovo malo subjektivna analiza, ali mislim da nije nerealna i da nikoga ne bi trebalo da pogadja.

lukas leiva oskar

pre 10 godina

Nije ga Celsi gurnuo, vec Glen Dzonson, pogledajte sta covek radi pre prvog gola Celsija, potpuno nesvestan koliki prostor je ostavio iza sebe prazan i naravno Skrtel, ovaj Eto onako da mu pobegne, ne znam sta tu bilo koji golman moze da uradi. Penal nad Suarezom je bio i protiv Sitija - Leskot i protiv Celsija - Teri. Tek je polovina, u nastavku Siti, Celsi, Totenhem, Everton, Njukasl, Arsenal svi dolaze na Enfild.

Batistuta

pre 10 godina

Posto sam gledao samo zadnjih 10 minuta mogu samo da kazem sta sam tu video,a video sam zaista neverovatnu odluku onog veba covek stoji na 3 metra od mesta dogadjaja gde eto udara Suareza namerno znaci tacno se videlo sa namerom ga udara i ovaj celavi lik nista onda i onaj start oskara sa dve noge na kraju utakmice i dobija samo zuti,Liverpul zestoko pokraden u zadnje dve utakmice ali zestoko i ocigledno.

dupli_kantar

pre 10 godina

Citam prethodnih 7 komentara i kao da vidim komentare partizanovaca na zvezdin poraz (ili zvezdasa, na poraz partizana).

Alo bre, oladite komplekse malo. Liverpul igra sjajno ove sezone i da JESTE u konkurenciji za titulu (iako je, realno receno, nece uzeti). Ne zaboravite da Liverpul u drugom delu sezone ceka i City i Aresenal i Chelsea i Totenham i Everton kuci, gostuje samo Utd-u (koji se lagano vraca u trku za vrh).

Otpisujete ekipu koja je dozivela dva poraza u nizu protiv dva prva favorita za titulu. Pa sta mislite, da ce Chelsea i City do kraja sampionata sve utakmice dobijati? Bez i jednog poraza? Danece kiksnuti...izgubiti utakmicu bas protiv autsajdera?

Nije li City pretprosle sezone pet kola pre kraja imao minus 9 bodova - pa uzeo titulu?

Pojma vi nemate sta je premier liga.

nick_cave

pre 10 godina

I Henderson i Alen su bili roviti i povredjeni pred mec. Da ne pominjem Dzerarda,Enrikea,Flanagana,Staridza . Kad takav osakacen Liverpool odigra egal mec s Celsijom,koji ima najjacu klupu uz city,ja nemam bojazni da ce Liverpool biti u prva 3.City nadigrali u gostima jos sudija pokrao.Web nas krade vec godinama.Fenomenalan fudbal Celsija 20 min posle primljenog gola,mislim da je tu godpodin nebitni malo prepisao od velikog maga Klopa.Zasluzena pobeda Celsikija,cestitke.

DROGBA11

pre 10 godina

Realan i ocekivan rezultat. Mene odusevljava sto je na polusezoni Everton ispred Liverpula, Mancestera i Totenhema... Celsi na 2 boda od vrha tabele, jos ako dodje neki spic i ode par nepotrebnih igraca ja cu biti prezadovoljan.

Liverpool Man

pre 10 godina

Menjate misljenje kako vetar dune.Sad vam je Celzi odlican a Liverpul slab.Do pre 3 dana je bilo obrnuto.Danas sam shvatio konacno da Bog ne postoji,realno nije fer da posle onakve igre sa sitijem i promasaja silnih izgubimo i od Celzija dok se Arsenal,Everton,Mancester provlace kao nikad do sad.Ja stvarno ne znam sta je vise potrebno da se odigra da bi i nas povremeno Bog pogledao i doneo neki bod i kad ne igramo bas onako kako treba.Cekamo kraj pa cemo sve sumirati,ne predajemo se mi tako lako.Top 4 nam je cilj i ispunicemo ga.Zivi bili pa videli
YNWA!!

randja

pre 10 godina

Ne volim Liverpul, a ni Celzi, ali ovaj sudija je teska propalica. Gleda po 5 sekudni gde se nesto dogodi i samo nastavi dalje, kao da nista nije bilo.
Osecam da ce u Engleskoj uskoro ili za par godina biti velikih skandala u fudbalu. Ovaj Celzi je ove godine bar an 5 utakmica dobio veliku pomoc sudija.

AHTUNG DIHTUNG

pre 10 godina

Polako biće i revanša na Enfildu, a i oporaviće se Staridž i Kapiten. Možda nismo još zreli za titulu ali LŠ ne sme da izmakne.

Mjau

pre 10 godina

Kejhil i Teri strpali Suareza u džep. Odlična utakmica Čelsija, pogotovo u prvom poluvremenu. Kada bi svaku utakmicu počinjali sa zaostatkom od 1-0, stalno bi igrali ovako. :) Moraju da prime gol da bi igrali kako znaju...

bogdan

pre 10 godina

Veb je uspeo da zaseni cak i cuvenog Zila Vesijea.
Covek, a pandur ej, sa najvise "gresaka" u savremenom fudbalu i sudjenju uopste.
Start Etoa iz prvog minuta, ni zuti???
Terijev lakat na Alena samo zuti???
Terijev lakat na vrat Suareza i nista???
Saplitanje Suareza od strane Etoa i nista??? Covek gledao u to kao sto je u finalu svetskog prvenstva gledao kako De Jong maj-gerijem obara Alonsa.
Obaranje Sterlinga 2 puta sa ledja od strane Vilijana i nista???
Oskarov start sa dve noge na Lukasu na kraju i opet nista???
Sta tek reci za simuliranje Azara i Oskara, ljudi jednostavno ne mogu da ostanu na nogama ni da im zivot zavisi od toga.
I kako sad uz sve ovo Veb i dalje sudi najbolje utakmice? A godinama vec radi isto.
Svaka cast Celziju na pobedi, ali ja fudbal gledam da bih uzivao u igri, ovo danas je bio vise ragbi mec.

LekaCFC

pre 10 godina

Kako smaraju ovi navijaci Liverpula. Nema ih na mapi godinama, i sad konacno Celzi im da Trenera, novac, igrace i oni se opet zale. Pa jedino jos i Abramovica da vam damo pa da uradite nesto u EPL. Ako je nad Surezom bio penal, bio je i nad Azarom/Oscarom/Etoom. Jednostavno to se u Engleskoj NE SVIRA! Fudbal je kontaktni sport, prihvatite to. Dobro ste igrali, izgubili ste jer je Murinjo tata, a Rodzers sin. Kao na basketu kad vas oderu matorci, i ako ste mladji, brzi, jaci. I za kraj o tituli, ona ove sezone ide u London, samo zbog Murinja, kao sto je ranijih godina isla u Mancester samo zbog SAF-a.

Igrao sam na ostrvu

pre 10 godina

Neverovatna utakmica, sjajan spekatakl, ali nije moglo da prodje bez Weba, onoliki penali, pljustali startovi, tuca izmedju dva brazilca, a on ko u JAR 2010. Osim njega, utakmicu mi je pokvarila i Ivanoviceva povreda. Cini mi se da je ozbiljnije prirode, jer je odmah zvao pomoc, znaci cuo je kvrc, a onda kad sam ocekivao da se zbog prirode klizanja uhvati za preponu, a on se zalio na koleno. Potom je pokusao da nastavi, da bi uverio sebe da nije nista i na kraju je morao da izadje. napred Bane!!!

Liverpul Srbija

pre 10 godina

Neverovatno je takmicenje ova premijer liga sad si prvi posle 3 dana si peti,i to tako od pocetka sezone,mancester lose kreno vezo sad par pobeda i eto ga tu blizu vrha,arsenal je imao 7 bodova prednosti pa za par kola se to istopilo,Liverpul je pregrmeo ova gostovanja bez osvojenog boda ali dobro je valjda ce se uskoro vratiti Dzerard i Staridz i uz dobra pojacanja u januaru i ako nastave da igraju dobro kao do sada liga sampiona je na vidiku,ocigledno je da su ih sudije ojadile prvo protiv sitija pa onda i veceras jer ako ono nije penal sto je eto bukvalno nasrno na Suarez pri tom jos veb ima perfektan pogled i ne reaguje smesan je sudija.

dm

pre 10 godina

Sta ovde neki pricaju,pa Celzi je i ovu utakmicu igrao sa pola snage,onoliko koliko treba,zato je Lampard izasao,odmara ga protiv Liverpula,rutinska pobeda koliko god neki mislili drugacije. Samo Celzi i Man.siti se bore stvarno za titulu,ostali su tu naravno ali do kraja jedan po jedan ce ispasti iz trke. Neko ranije rece da Azar simulira,pa Boze decko je strasan fudbaler i ne simulira,bio je oboren,mozda nije bilo za penal,ali nije simulirao bilo je kontakta,cemu omalovazavanje Azara korektan igrac skroz.A sudjenjem mogu da budu nezadovoljni i jedni i drugi ako cemo realno,Veb je cudo.

Ljubisa livac

pre 10 godina

Pricajte sta zelite navijaci novopecenih klubova, bogatasa... Ali Liverpul nije klub, to je tradicija, to je RELIGIJA! To je kop, to je ljubav, to je cudo! Trebali bi se pokloniti svaki put kad ga pomenete.

Левандовски

pre 10 godina

Све време ја причам како је Ливерпул просечна екипа и како неће бити у топ 4 а нико ме не слуша... Па суарез је 16 од 19 голова дао екипама од 13 до 20ог места на табели... И таквим екипама они дају по 5 комада. Не можете очекивати да играчи као Кутињо, Хендерсон, Ален, Мозес, Стерлинг, Лукас и компанија могу да се носе са осталим екипама из врха. Добри су само зато што играју једну утакмицу недељно у почетку и нема их у европи... Сада ће уследити њихов пад. И да, Суарез ако не изборе ЛШ одлази на лето.

johan

pre 10 godina

Liverpul objektivno nema toliko kvalitetnih igraca da u ovako kratkom roku odigra dobro na dva najteza gostovanja u ligi. Protiv Sitija su definitvno zasluzili bar bod prikazanom igrom, ali su protiv Celsija bili nadigrani. Ali ma koliko Celsi bio dobar juce morali su da budu kaznjeni zbog one gluposti Etoa u finisu. Realno Celsi ima 4 boda vise na svom kontu zahvaljujuci sudijskim odlukama - WBA i Liverpul.

Sto se tice sampionske trke po meni je Siti najveci favorit ispred Celsija. Ne treba medjutim otpisivati ni Arsenal ni Liverpul. Ja se iskreno nadam da ce i jedni i drugi ostati konkurentni do samog kraja. Mislim da ce biti jos mnogo kikseva do kraja sezone. Pogledajte samo donji deo tabele, kako sada stvari stoje deset klubova ce se boriti za opstanak do samog kraja. Vodeci ce imati velikih problema na gostovanjima "manjim" timovima, narocito ako budu primorani da odmaraju igrace za LS. Sve u svemu mislim da je ovo najbolja sezona u PL ikada.

Milos

pre 10 godina

Kad sam pre dve nedelje ovde napisao da će Liverpul da pukne i od Sitija i od Čelsija,i da nemaju šta da traže u top 4,kvazistručnjaci mi ovde nalupaše minuse.A realno stanje stvari na terenu je takvo da oni imaju ekipu koja se sastoji od prosečnih fudbalera,klupu nemaju,Suarez samo boraniji poput Norviča i Kardifa puni mreže,dok se protiv najjačih klubova ne vidi na terenu,i da im je ovaj zalet bio isključivo zbog toga što ne igraju u Evropi i imaju više vremena da odmore igrače.Ali ni to im nije dovoljno za Ligu šampiona.

mrmot

pre 10 godina

Šta bio ovo?Kako je moguće da ''najbolji tim u premijer ligi'',sa ''najboljim igračem na planeti Suarezom'',koji igra ''najbolju sezonu u poslednje 23,24 godine u kojoj sigurno uzimaju titulu'',ima 5 poraza isto kao i Mančester Junajted, koji ''ne može da sastavi kraj sa krajem'' , ''neće se plasirati u Ligu šampiona'' i ''nemaju blage veze sa fudbalom''.Ajde da vidim objašnjenje, kako je moguće da su samo DVA BODA ispred Junajteda,a navodno su toliko jaki,moćni i razvaljuju sve pred sobom.

Batistuta

pre 10 godina

Posto sam gledao samo zadnjih 10 minuta mogu samo da kazem sta sam tu video,a video sam zaista neverovatnu odluku onog veba covek stoji na 3 metra od mesta dogadjaja gde eto udara Suareza namerno znaci tacno se videlo sa namerom ga udara i ovaj celavi lik nista onda i onaj start oskara sa dve noge na kraju utakmice i dobija samo zuti,Liverpul zestoko pokraden u zadnje dve utakmice ali zestoko i ocigledno.

zg slavac

pre 10 godina

Stvarno nisam navijač Liverpoola ali u zadnje dvije nisu suđena čak 3 penala na Suarezu plus poništen čisti gol Sterlinga cityu zbog izmišljenog zaleđa (greška od dva metra). Jako su oštećeni. Previše grešaka i za HNL a kamo li za tako ozbiljnu ligu.

A sad kad im dođe Rakitić bit će još bolji.

VanjaLFC

pre 10 godina

Čak i engleski mediji kritikuju Webb-a što nije isključio Eto-a. A vidim, da nam isti sudija svira penal treba nekog da prebiju. Možda se tada ovaj bivši pandur drzne pa pokaže na belu tacku.
Idemo dalje.
Dolaze lepši dani na Anfield Road.
Svima....srećna nova godina.

DROGBA11

pre 10 godina

Uzdizali ovaj l'pool u nebesa a spali na to da budu dva boda ispred Man UTD-a.I na kraju sezone ce opet zavrsiti iza njih,zivi bili pa videli.

randja

pre 10 godina

Ne volim Liverpul, a ni Celzi, ali ovaj sudija je teska propalica. Gleda po 5 sekudni gde se nesto dogodi i samo nastavi dalje, kao da nista nije bilo.
Osecam da ce u Engleskoj uskoro ili za par godina biti velikih skandala u fudbalu. Ovaj Celzi je ove godine bar an 5 utakmica dobio veliku pomoc sudija.

IVORY

pre 10 godina

Bravo momci,tako se to radi,Jose Mourinho!Prof dr Jose Mourinho!To je to.O tituli odlucujemo mi,City i Arsenal,dok se za cetvrto mesto kidaju United,Liverpool i Everton,s tim sto United ima bolju i jacu klupu od ekipa iz Liverpula.

bogdan

pre 10 godina

Veb je uspeo da zaseni cak i cuvenog Zila Vesijea.
Covek, a pandur ej, sa najvise "gresaka" u savremenom fudbalu i sudjenju uopste.
Start Etoa iz prvog minuta, ni zuti???
Terijev lakat na Alena samo zuti???
Terijev lakat na vrat Suareza i nista???
Saplitanje Suareza od strane Etoa i nista??? Covek gledao u to kao sto je u finalu svetskog prvenstva gledao kako De Jong maj-gerijem obara Alonsa.
Obaranje Sterlinga 2 puta sa ledja od strane Vilijana i nista???
Oskarov start sa dve noge na Lukasu na kraju i opet nista???
Sta tek reci za simuliranje Azara i Oskara, ljudi jednostavno ne mogu da ostanu na nogama ni da im zivot zavisi od toga.
I kako sad uz sve ovo Veb i dalje sudi najbolje utakmice? A godinama vec radi isto.
Svaka cast Celziju na pobedi, ali ja fudbal gledam da bih uzivao u igri, ovo danas je bio vise ragbi mec.

lukas leiva oskar

pre 10 godina

Nije ga Celsi gurnuo, vec Glen Dzonson, pogledajte sta covek radi pre prvog gola Celsija, potpuno nesvestan koliki prostor je ostavio iza sebe prazan i naravno Skrtel, ovaj Eto onako da mu pobegne, ne znam sta tu bilo koji golman moze da uradi. Penal nad Suarezom je bio i protiv Sitija - Leskot i protiv Celsija - Teri. Tek je polovina, u nastavku Siti, Celsi, Totenhem, Everton, Njukasl, Arsenal svi dolaze na Enfild.

Ljubisa livac

pre 10 godina

Pricajte sta zelite navijaci novopecenih klubova, bogatasa... Ali Liverpul nije klub, to je tradicija, to je RELIGIJA! To je kop, to je ljubav, to je cudo! Trebali bi se pokloniti svaki put kad ga pomenete.

LekaCFC

pre 10 godina

Kako smaraju ovi navijaci Liverpula. Nema ih na mapi godinama, i sad konacno Celzi im da Trenera, novac, igrace i oni se opet zale. Pa jedino jos i Abramovica da vam damo pa da uradite nesto u EPL. Ako je nad Surezom bio penal, bio je i nad Azarom/Oscarom/Etoom. Jednostavno to se u Engleskoj NE SVIRA! Fudbal je kontaktni sport, prihvatite to. Dobro ste igrali, izgubili ste jer je Murinjo tata, a Rodzers sin. Kao na basketu kad vas oderu matorci, i ako ste mladji, brzi, jaci. I za kraj o tituli, ona ove sezone ide u London, samo zbog Murinja, kao sto je ranijih godina isla u Mancester samo zbog SAF-a.

Левандовски

pre 10 godina

Све време ја причам како је Ливерпул просечна екипа и како неће бити у топ 4 а нико ме не слуша... Па суарез је 16 од 19 голова дао екипама од 13 до 20ог места на табели... И таквим екипама они дају по 5 комада. Не можете очекивати да играчи као Кутињо, Хендерсон, Ален, Мозес, Стерлинг, Лукас и компанија могу да се носе са осталим екипама из врха. Добри су само зато што играју једну утакмицу недељно у почетку и нема их у европи... Сада ће уследити њихов пад. И да, Суарез ако не изборе ЛШ одлази на лето.

nick_cave

pre 10 godina

I Henderson i Alen su bili roviti i povredjeni pred mec. Da ne pominjem Dzerarda,Enrikea,Flanagana,Staridza . Kad takav osakacen Liverpool odigra egal mec s Celsijom,koji ima najjacu klupu uz city,ja nemam bojazni da ce Liverpool biti u prva 3.City nadigrali u gostima jos sudija pokrao.Web nas krade vec godinama.Fenomenalan fudbal Celsija 20 min posle primljenog gola,mislim da je tu godpodin nebitni malo prepisao od velikog maga Klopa.Zasluzena pobeda Celsikija,cestitke.

dm

pre 10 godina

Sta ovde neki pricaju,pa Celzi je i ovu utakmicu igrao sa pola snage,onoliko koliko treba,zato je Lampard izasao,odmara ga protiv Liverpula,rutinska pobeda koliko god neki mislili drugacije. Samo Celzi i Man.siti se bore stvarno za titulu,ostali su tu naravno ali do kraja jedan po jedan ce ispasti iz trke. Neko ranije rece da Azar simulira,pa Boze decko je strasan fudbaler i ne simulira,bio je oboren,mozda nije bilo za penal,ali nije simulirao bilo je kontakta,cemu omalovazavanje Azara korektan igrac skroz.A sudjenjem mogu da budu nezadovoljni i jedni i drugi ako cemo realno,Veb je cudo.

Kol

pre 10 godina

Dobra utakmica ali ne toliko zanimljiva ipak je to Murinjo kao da igra sah a ne fudbal, posle pola prvenstva ocigledno je da dva tima imaju najvece sanse za titulu a to su City i Celzi (mogu navijaci Liverpula i Arsenala da mi lupaju minuse koliko oce ali tako je) jednostavno ova dva tima imaju najduzu klupu i vrlo verovatno ce jedan od njih biti prvak! Arsenal, Liverpul, Junajted, Everton i Totenhem borba za Ligu sampiona i to ce biti pakleno u svakom slucaju jedna od najzanimljivijih sezona PL ikada!

Liverpool Man

pre 10 godina

Menjate misljenje kako vetar dune.Sad vam je Celzi odlican a Liverpul slab.Do pre 3 dana je bilo obrnuto.Danas sam shvatio konacno da Bog ne postoji,realno nije fer da posle onakve igre sa sitijem i promasaja silnih izgubimo i od Celzija dok se Arsenal,Everton,Mancester provlace kao nikad do sad.Ja stvarno ne znam sta je vise potrebno da se odigra da bi i nas povremeno Bog pogledao i doneo neki bod i kad ne igramo bas onako kako treba.Cekamo kraj pa cemo sve sumirati,ne predajemo se mi tako lako.Top 4 nam je cilj i ispunicemo ga.Zivi bili pa videli
YNWA!!

liverpool

pre 10 godina

ako sta najvise mrzim kod menagera je kad izmisljaju pozicije fudbalerima,rodzers gura agera na beka i naravno oba gola preko njega.ako ne kupe dva tri dobra igraca sad,nema nista od ls,ulaze se klupe smit,aspas.??nema tu ozbiljnog igraca sem suareza.skrtel nas covek ubi pet tekmi a samo njega drzi a drugog stopera non stop menja!!

Mjau

pre 10 godina

Kejhil i Teri strpali Suareza u džep. Odlična utakmica Čelsija, pogotovo u prvom poluvremenu. Kada bi svaku utakmicu počinjali sa zaostatkom od 1-0, stalno bi igrali ovako. :) Moraju da prime gol da bi igrali kako znaju...

DROGBA11

pre 10 godina

Realan i ocekivan rezultat. Mene odusevljava sto je na polusezoni Everton ispred Liverpula, Mancestera i Totenhema... Celsi na 2 boda od vrha tabele, jos ako dodje neki spic i ode par nepotrebnih igraca ja cu biti prezadovoljan.

andreas kisser

pre 10 godina

najpre bih zeleo da skrenem paznju da nijedan realni simpatizer/navijac LFC ne smatra da su crveni najbolji tim u PL i medju cetiri u evropi kako neko napisa. naravno da smo zadovoljni jer je sezona zasad ipak uspesna, stoga valjda imamo pravo da se nadamo najboljem. dva nedosudjena penala nad suarezom danas (teri i eto) ne bih da komentarisem, jer cak ni to da su na sky sport-u jasno prokomentarisali da je LFC ostecen bar za jedan penal, nece biti nikakav dokaz onima koji znaju sve i u sve se razumeju bolje i od engleskih komentatora i bivsih fudbalera. zeleo bih samo da podsetim da liverpulu u drugom delu sezone gostuju na enfildu svi timove iz vrha tabele osim uniteda i sautemptona - imajuci u vidu igru mancestera ove sezona, bice to ipak lakse gostovanje nego svecima! drugo, liverpul je nadam se ispucao svu losu srecu sa povredama ove sezone (najpre kazna suarezu, zatim povrede kutinja, staridza i dzerarda) i kada se krajem januara vrate dzerard i staridz, drugi deo sezone cemo verovatno odigrati potpuno kompletni. trece, liverpul trenutno ima slabiji igracki kadar od prva tri tima na tabeli i uniteda, ali taj nedostatak igraci nadokadjuju neverovatnom pozrtvovanoscu. najzad, iskreno se nadam i da smo potrosili sve sudijske kradje za ovu sezonu, a koje su nas samo u poslednja dva kola kostala bar dva boda! tako da smatram da su podrugljivi komentari preuranjeni. mozda je ovo malo subjektivna analiza, ali mislim da nije nerealna i da nikoga ne bi trebalo da pogadja.

AHTUNG DIHTUNG

pre 10 godina

Polako biće i revanša na Enfildu, a i oporaviće se Staridž i Kapiten. Možda nismo još zreli za titulu ali LŠ ne sme da izmakne.

dupli_kantar

pre 10 godina

Citam prethodnih 7 komentara i kao da vidim komentare partizanovaca na zvezdin poraz (ili zvezdasa, na poraz partizana).

Alo bre, oladite komplekse malo. Liverpul igra sjajno ove sezone i da JESTE u konkurenciji za titulu (iako je, realno receno, nece uzeti). Ne zaboravite da Liverpul u drugom delu sezone ceka i City i Aresenal i Chelsea i Totenham i Everton kuci, gostuje samo Utd-u (koji se lagano vraca u trku za vrh).

Otpisujete ekipu koja je dozivela dva poraza u nizu protiv dva prva favorita za titulu. Pa sta mislite, da ce Chelsea i City do kraja sampionata sve utakmice dobijati? Bez i jednog poraza? Danece kiksnuti...izgubiti utakmicu bas protiv autsajdera?

Nije li City pretprosle sezone pet kola pre kraja imao minus 9 bodova - pa uzeo titulu?

Pojma vi nemate sta je premier liga.

Liverpul Srbija

pre 10 godina

Neverovatno je takmicenje ova premijer liga sad si prvi posle 3 dana si peti,i to tako od pocetka sezone,mancester lose kreno vezo sad par pobeda i eto ga tu blizu vrha,arsenal je imao 7 bodova prednosti pa za par kola se to istopilo,Liverpul je pregrmeo ova gostovanja bez osvojenog boda ali dobro je valjda ce se uskoro vratiti Dzerard i Staridz i uz dobra pojacanja u januaru i ako nastave da igraju dobro kao do sada liga sampiona je na vidiku,ocigledno je da su ih sudije ojadile prvo protiv sitija pa onda i veceras jer ako ono nije penal sto je eto bukvalno nasrno na Suarez pri tom jos veb ima perfektan pogled i ne reaguje smesan je sudija.

johan

pre 10 godina

Liverpul objektivno nema toliko kvalitetnih igraca da u ovako kratkom roku odigra dobro na dva najteza gostovanja u ligi. Protiv Sitija su definitvno zasluzili bar bod prikazanom igrom, ali su protiv Celsija bili nadigrani. Ali ma koliko Celsi bio dobar juce morali su da budu kaznjeni zbog one gluposti Etoa u finisu. Realno Celsi ima 4 boda vise na svom kontu zahvaljujuci sudijskim odlukama - WBA i Liverpul.

Sto se tice sampionske trke po meni je Siti najveci favorit ispred Celsija. Ne treba medjutim otpisivati ni Arsenal ni Liverpul. Ja se iskreno nadam da ce i jedni i drugi ostati konkurentni do samog kraja. Mislim da ce biti jos mnogo kikseva do kraja sezone. Pogledajte samo donji deo tabele, kako sada stvari stoje deset klubova ce se boriti za opstanak do samog kraja. Vodeci ce imati velikih problema na gostovanjima "manjim" timovima, narocito ako budu primorani da odmaraju igrace za LS. Sve u svemu mislim da je ovo najbolja sezona u PL ikada.

Igrao sam na ostrvu

pre 10 godina

Neverovatna utakmica, sjajan spekatakl, ali nije moglo da prodje bez Weba, onoliki penali, pljustali startovi, tuca izmedju dva brazilca, a on ko u JAR 2010. Osim njega, utakmicu mi je pokvarila i Ivanoviceva povreda. Cini mi se da je ozbiljnije prirode, jer je odmah zvao pomoc, znaci cuo je kvrc, a onda kad sam ocekivao da se zbog prirode klizanja uhvati za preponu, a on se zalio na koleno. Potom je pokusao da nastavi, da bi uverio sebe da nije nista i na kraju je morao da izadje. napred Bane!!!