Utorak, 19.11.2013.

19:05

Hrvati na SP, Ronaldo izbacio Ibru!

Fudbaleri Grčke, Hrvatske, Portugala i Francuske izborili su plasman na SP 2014. kroz baraž evropskih kvalifikacija.

Izvor: B92

Hrvati na SP, Ronaldo izbacio Ibru! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

245 Komentari

Sortiraj po:

Keti S.

pre 10 godina

@drago Zaista ne znam na koju si "fintu" dosao do tog zakljucka.U sportu ne postoji nista trenutno.To je teren gde uvek i iznova moras da se dokazujes.Sustinski gledano a uzimajuci u obzir sve sto je postignuto na sportskom planu i s jedne i s druge strane,jasno je da je Hrvatska kvalitetnija u fudbalu i rukometu i Srbiji ce biti potrebne godine da to promeni,ako u tome uopste i uspe.Potpuno istovetno se moze reci za Hrvatsku kada su u pitanju tenis,odbojka i kosarka,dok je situacija u vaterpolu i nekim "manjim",pojedinacnim sportovima uravnotezenija.U vezi kosarke mislim da veoma preterujete glede nazovi uspeha vase repke na ovogodisnjem EP-u u Sloveniji.Podsecanja radi istovetan uspeh je postigla Slovenija u Poljskoj 2009-e(tada je Srbija osvojila srebro)dok je BJRM u Litvaniji pre dve godine takodje bila polufinalist.So,what's a big deal?Osim toga postoje i mnogi drugi aspekti kroz koje se jedna drzava u svetu predstavlja,te ne bi trebalo preterivati u pridavanju znacaja sportu,koji je na kraju kad se sve sabere i oduzme,samo igra i zabava i nista vise od toga.Meni licno vrlo cesto uspesi mladih matematicara,fizicara,informaticara,astrofizicara.....te njihove zlatne,srebrne,bronzane medalje sa velikih evropskih i svetskih takmicenja znace vise od Novakoviih Grand Slam naslova.Dakle,prizemljite se jer postajete smesni u svom preterivanju.Pozz!

drago

pre 10 godina

Strava u Srbiji.


PS trenutno smo bolji u nogometu, kosarci, rukometu, vaterpolu a vi u odbojci. mi u atletici, skijanju a vi u tenisu.

emilijus

pre 10 godina

U vašoj zemlji veća žalost i tuga što se Hrvatska plasirala na svjetsko,nego što vaša zemlja nije.....!!!!! To je stvarno jako,jako čudno.....

Kompleksi

pre 10 godina

Haha, samo opušteno ljudi, Hrvate najviše boli upravo kada im ne pridajemo velikog značaja i kada ih ignorišemo... Njima je bitnije što se Srbija nije plasirala nego što oni jesu, jer pate od kompleksa niže vrednosti. :) A mislim da ih najviše pogađa to što smo mi ovu vest iskulirali i čestitali im onako čisto radi reda, jer oni su očekivali da ako dođu na naše sajtove i počnu pisati njima svojstvene komentare tipa:''Mi smo bolji, vi ste gori, mi smo više a vi ste manje, mi smo duže a vi kraće'', da ćemo se mi potresti. :D E moji Hrvati, davno smo mi to prošli kao narod... I da, nikad, ali nikad nećete stići Srbiju koja je od vas bolja u većini sportova!

pepo

pre 10 godina

Aaahahahahaha, kako sam se lijepo ismijao na ove komentare Hrvata i Bošnjaka... :D Isto veče kada su se plasirali na Svjetsko prvenstvo, oni masovno dolaze na srpske sajtove kako bi nam kao nešto nabili na nos i narugali se, umjesto da idu negdje sa društvom i napiju se... A od 150-ak komentara bar 120 su njihovi. :D Show! Bez obzira što su skoro svi srpski komentari u vidu podrške i čestitki susjedima, jer smo mi Srbi u suštini neiskompleksiran i objektivan narod, i nije nam problem priznati ako je neko bolji od nas u nečemu, oni i dalje dolaze i prosipaju svoje frustracije... :P Po ko zna koji put su pokazali koliki su zapravo kompleksaši, mali i mizerni, i da im je najbitnije šta će reći Srbi i kakva će biti reakcija Srba, a to pokazuju konstantno, od '90-tih godina, kada nisu mogli da podnesu da su gori od nas u košarci, pa se desilo šta se desilo na onoj dodjeli medalja... E moji susjedi, ne valja vam to, izjedaju vas mržnja i kompleksi! Vi nas ne zanimate, i šta god ovdje pisali, vi nas nikad nećete moći uvrijediti, jer predugo se znamo! ;) Svaki put mi Srbi pokažemo ko su prave šmekerčine i ko je iznad drugih. Republika Srpska će biti uz Grčku, normalno! Pozdrav svima!
(Andrej-Trebinje, 20. novembar 2013 03:42)
# Link komentara
reće Andrej i brže bolje pohitaše u šoping preko granice te se onda izvali na ustaško more u Župi Dubravačkoj,je li tako kompleksašu????

DRAŽA KG

pre 10 godina

Komšije,spomenik vi da podignete Tomislavu Karadžiću na sred zagrebačkog trga pored vašega bana.Da vam nije prodao pobedu u Zagrebu i bod u Beogradu nikada se ne biste plasirali.Što se navijanja tiče normalno da ću navijati za BRAZIL,eventualno neka od jakih evropskih reprezentacija (Italija,Nemačka,Španija,Engleska..),za njih NIKAD BRATE!

spurs 19

pre 10 godina

Dobit ćete razglednicu iz Ria, s pogledom na more, na Copacabanu.
MUCHA CHICQUITA, CHA CHA CHA LA KROATIA !
(Nećete u Qatar 2018. na svjetsko nogometno)

Dobijali ste vi razglednice od Saleta, Kecmana, Rašića, svaki put kad ste igrali sa nama u basketu, skoro svaki put u vaterpolu, od Crvene Zvezde ove godine sa Banjice, ove godine iz svake nedelje punog Pionira, iz Praga ove godine na U-19 prvenstvu, iz Južne Afrike 2010...i ko zna kojih još prilika...
Krajnje je neumesno potcenjivati nas jer "vi ne možete ništa za jednu sekundu to mogu samo Srbi"!

Nataeos

pre 10 godina

Pa onaj mali Mateo Kovačić je dvaput izdriblao celu obranu Islanda. Sjajan bi i slalomaš bio.Ko ne veruje nek pogleda snimke.
(dejo, 20. novembar 2013 00:22) si pročitao šta si napisao?

CR7

pre 10 godina

Koja je ona razlika izmedju nogometasa i fudbalera?
(Anto, 20. novembar 2013 02:14)

Nogometasi igraju nogomet a fudbaleri igraju fudbal...

dado

pre 10 godina

Iskreno i objektivno,siguran sam da bosna nebi isla u brazil da je bila recimo u grupi sa srbijom i hrvatskom.Pratim nogomet 30 godina i nikad u zivotu nisam vidio tako losu grupu gdje je bila bosna,tako da sve njihove rezultate gledam sa rezervom.Da je srbija bila recimo u toj grupi,garantiram da bi danas srbija bila isto u brazilu.

spurs 19

pre 10 godina

@duje

K'o da ste osvojili a ne samo prošli...koliko se sećam 2010. ste vi ostali doma, još smo vas izbacili u košarci, mnogo brzo zaboravljate...
Ostala je nama Evroliga prijatelju dva naša tima a četiri na Jadranu...oduvek smo bili i ostaćemo zemlja košarke, ono što smo tu postigli vi nećete generacijama...
Što se tiče tog prvenstva navijam za našu prave prijatelje - Grčku.

maro

pre 10 godina

Jednostavno Hrvatska ima Mandžukića i Olića,oni nose prevagu na svim važnim utakmicama,zabiju gol kad treba i nisu badava igrali ili igraju u velikom Bayernu,ko je gledao utakmicu vidio je da su gazili Islanđane sa 10 igrača,bit će oni pravi kao nekad,igrali su do sada 4 puta u baražima i svih 4 puta su prošli,to govori da su velika ekipa,ko god mislio drugačije vara se!

Nikola Zrenjanin

pre 10 godina

Pripadnik sam hrvatske manjine iz Vojvodine.Naravno,neću samo zbog toga navijati za Hrvatsku na Svetskom prvenstvu.Hrvatska ima dobar tim i može daleko da dogura.Inače,navijaću i za reprenzetaciju BIH.

Milanche

pre 10 godina

Realno najslabiju reprezentaciju su Hrvati dobili u barazu, pa ti ljudi su se do juce sankali, a danas resili malo da igraju fudbal :)

Rale

pre 10 godina

Mi Hrvati se čak više toliko i ne veselimo odlasku na veliko natjecanje kad nam je to normalno.
Od 10 kvalifikacija prošli smo 8 puta.
Sve ostale države iz bivše Juge zajedno su prošle 8 puta :-)

Rale

pre 10 godina

Ništa više nije bitno osim toga da idemo u Brazil !!!!
Srbija u kvalifikacijama nije uspjela biti ispred Hrvatske koju je vodio neznalica Štimac, po tome se vidi koliko ste loši.
Da je na klupi ostao Bilić bili bismo možda čak i ispred Belgije. Do zadnjeg kola se ne bi znalo tko je prvi, Belgija ili Hrvatska.

uaaa!

pre 10 godina

Koliko sam srecan bio kao klinac. Doziveo sam i gledao Italiju 1990., utakmice sa Spanijom i Argentinom, posle Zvezdu kako osvaja sve sto se moglo osvojiti, pa uspon reprezentacije medju deset najboljih nakon ukidanja sankcija, utakmice sa Brazilom, Argentinom, Urugvajem, Cesima, Spancima, Nemcima...
Sta mogu da pamte danasnji klinci? Nista, osim katastrofe od Argentine 2006., ispadanje od Australije 2010., a oni mladji od 16 godine ni ne znaju sta je Evropsko prvenstvo u fudbalu.
Ostalo mi je samo da pozelim srecu Bosancima i ponadam se da ce neka od juznoamerickih reprezentacija osvojiti Mondijal.

PimPong

pre 10 godina

Sa srecom, Hrvati, u Brazilu. Dobro, imali ste malo srece u kvalifikacijama a posebno u barazu sto se tice izbora protivnika, ali isto tako, nije Island sa Marsa pao. Zavrsili su drugi u svojoj grupi. E sad, niko ne pamti kako su se ekipe kvalifikovale. Cini mi se da se jednom Italija mozda jedva kvalifikovala pa je onda osvojila prvenstvo. Na vama je da zavedete red u ekipi i da se dokazete u Brazilu.

Keti S.

pre 10 godina

Ah ta prepucavanja po starom dobrom obicaju,pa vec smo se navikli,zar ne?Pokusajte konacno da budete objektivni.Najpre cestitke svim reprezentacijama koje su se danas plasirale na svetsko prvenstvo,ukljucujuci i dve susedne drzave koje su samim plasmanom napravile ogroman uspeh.Plasman u drugi krug takmicenja bio bi jos veci uspeh,a sve preko toga apsolutna SENZACIJA!I tu se u sustini prica o obe ex-Yu reprezentacije zavrsava.Naravno na velikim takmicenjima se uvek dogadjaju i prijatna i neprijatna iznenadjenja,ali cini mi se da ce to ovoga puta ex-YU prostor zaobici.No hard feelings,just an opinion.S druge strane ne shvatam zasto ljubitelji nogometa u HR.i BiH u svojoj ipak razumljivoj euforicnosti,nuzno moraju da se fokusiraju na SRB.i njene sportske (ne)uspehe.Iako sam odavno prosla "zenit"dozivljavanja nacionalne identifikacije kroz sportske uspehe(jer budimo iskreni ima toliko vaznijih stvari od sporta,zar ne?)lagala bih ukoliko bih rekla da mi ne prijaju uspesi tenisera,odbojkasa i ...ica,vaterpolista,pa i kosarkasa i ...ica,kako na reprezentativnom tako i na klupskom planu(visesezonska dominacija Partizana u ABA ligi npr.)da ne nabrajam ostale "male"sportove i u njima uspesne pojedince.Ostaje naravno zal za neuspesnom fudbalskom reprezentacijom,ali i tu ima nade(uostalom "Orlici"osvojise EP)a ostavka Mihajlovica je svojevrsni "blessing in disguise".Gorcina poraza cesto je lekovitija od euforije pobede.And finally,posebne cestitke trikolorima!Svaka cast,Les Blues!

Sumadinac91

pre 10 godina

Nekome je fortuna majka a nekome maceha.
Bez obzira na sve cestitam vam komsije na plasmanu na SP 2014,napredak u igri se primecuje ali i dalje mislim da trebate da sacekate pre bilo kakve realne ocene sta mozete i koliko mozete,posebno uzevsi u obzir da kao sto i sami znate dosta toga zavisi u kakvoj ce formi vasi igraci otici na SP te da li ce vase najbitnije igrace izbeci povrede.
Voleo bih da opet igramo protiv vas,bez obzira ko izgubi ili pobedi,takve utakmice su nesto posebno i jedne su od onih koje se pamte ceo zivot,a svakako da bi kvalitet fudbala bio bolji sada kada nema Stimca sa svojim taktickim vragolijama te "strucnjaka" Mihajlovica sa svojim sastavima koje ne moze da pogodi cela zemaljska kugla.
Puno srece u Brazilu i vama i BiH,iskreno necu navijati za vas ali to ne znaci da cu navijati protiv.A i nzm sta se durite kao da vi navijate za Srbiju u bilo kom sportu priznajte realno mozda 1 od 1000 vas.
Kao sto sam i rekao braca Grci,Francuzi i Portugal idu dalje.
PS da li neko zna kolika je bila kvota na 3:0 i 4:1 tacan rezultat Fra-Ukr posto sam hteo to da odigram ali nisam imao vremena da odem do kladze?
[==ELLA HELLAS==]

Damir

pre 10 godina

Zaista ljudi mozete pricati sta god hocete u vezi ko je najbojli u istoriji:Pele ,Maradona,messi,ronaldo,krojf.Ali igrac kao Platini jos nisam video on i dan danas je najvazniji igrac francuske.

Andrej-Trebinje

pre 10 godina

Aaahahahahaha, kako sam se lijepo ismijao na ove komentare Hrvata i Bošnjaka... :D Isto veče kada su se plasirali na Svjetsko prvenstvo, oni masovno dolaze na srpske sajtove kako bi nam kao nešto nabili na nos i narugali se, umjesto da idu negdje sa društvom i napiju se... A od 150-ak komentara bar 120 su njihovi. :D Show! Bez obzira što su skoro svi srpski komentari u vidu podrške i čestitki susjedima, jer smo mi Srbi u suštini neiskompleksiran i objektivan narod, i nije nam problem priznati ako je neko bolji od nas u nečemu, oni i dalje dolaze i prosipaju svoje frustracije... :P Po ko zna koji put su pokazali koliki su zapravo kompleksaši, mali i mizerni, i da im je najbitnije šta će reći Srbi i kakva će biti reakcija Srba, a to pokazuju konstantno, od '90-tih godina, kada nisu mogli da podnesu da su gori od nas u košarci, pa se desilo šta se desilo na onoj dodjeli medalja... E moji susjedi, ne valja vam to, izjedaju vas mržnja i kompleksi! Vi nas ne zanimate, i šta god ovdje pisali, vi nas nikad nećete moći uvrijediti, jer predugo se znamo! ;) Svaki put mi Srbi pokažemo ko su prave šmekerčine i ko je iznad drugih. Republika Srpska će biti uz Grčku, normalno! Pozdrav svima!

Okk

pre 10 godina

svaka čast Ibri,sam vuče repku ipak Portugal je više nego bolji od Svedjana,prosto imaju bolju ligu i kvalitetnije igrače sa Ronaldom.Ali moram da kažem da bi Švedska bila prosek da nema Ibrakadabru velemajstor.

CrvenaZvezda1991

pre 10 godina

@ Gledam i ne verujem.. par ljudi koji navijaju da Hrvati NE PRODJU i vidim vise minusa nego pluseva... Ma sta god smo igrali protiv njih pljuvali su, pljuju i pljuvace. Nazivaju nas raznim "imenima" zivotinje, primitivci, neljudi.. a vi navijate za njih.. sramotica.
(Forsaken, 19. novembar 2013 21:54)

Taman da je sve sto si napisao 100% istina (a nije), jos vise bih bio ponosan sto je 40% Srba (sudeci po komentarima) u duelu Island-Hrvatska navijalo za Hrvatsku. To bi znacilo da se mi od njih razlikujemo u pozitivnom smislu i to mnogo.

Da smo se mi plasirali na SP, a ne Hrvatska, i da ti neki Hrvat cestita na srpskom forumu to bi po tebi bio "posten" Hrvat, medjutim kad Srbi cestitaju Hrvatima sto su se plasirali (tako sto su nas izbacili u direktnom okrsaju) onda ti to nazivas sramotom. Nadam se da vidis koliko je licemerno takvo razmisljanje.




Cestitke Hrvatskoj na plasmanu !

Brazil

pre 10 godina

Bez obzira na rezultate, Srbija i Hrvatska imaju nešto zajedničko u sportu. Najlepša sportiskinja sveta je sigurno Srpkinja Ana Ivanović, dok je najlepši u "jačem polu" bez dileme Luka Modrič!
(Mozgov, 19. novembar 2013 22:09)

Utipkaj u google : Antonija Mišura pa ćete i u tom dvoboju izgubiti :)
Pozdrav

Ante_zg

pre 10 godina

Voleo bih da reprezentacija iz Hrvatske izgubi više nego da recimo Srbija opet osvoji prvenstvo Evrope u kuglanju.
(Aca Znalac, 19. novembar 2013 20:52)

Niti Hrvatska može izgubiti niti Srbija može osvojiti išta ;)

aphex twin

pre 10 godina

Evo braćo, ostao Vam je samo Đoković. Mi i Bosna letimo južno, a Vi se hranite Novakom do dalnjega, jer je to gotovo sve čemu se Srbi mogu povremeno radovati. Morat ćete u sportu manje pričati, a više raditi, kao i uostalom i u drugim aspektima života, a i manje zavjere tražiti, nego ponekad i u sebi samima pronaći grešku.
(duje, 19. novembar 2013 23:23)

Djokovic osvaja, vi ucestvujete, velika razlika...samo bez presipanja iz supljeg u prazno o zivotu uopsteno, jos cu pomisliti da se Srbija granici sa Svajcarskom.

Brazil

pre 10 godina

nije da sam preterano zlurad, ali ovaj maksimir je najružniji stadion koji sam video.
(žarko, 19. novembar 2013 21:15)

Ma mi možemo i na livadi osigurat SP ;)

mario28

pre 10 godina

odoše mi na svjetsko susjedi dragi a vi lijepo u fotelji navijajte, za nas naravno.......nisam došao ovdje provocirati,dobro možda malo ali budimo realni vaša reprezentacija u ovoj grupi nije nikako mogla proći,zato jer je tu Belgija koja bolja i od vas i od nas i jer smo tu mi koji smo iskusniji od vas.da ste bili u skupini sa BIH vjerojatno bi bili prvi u skupini,jer imate super kvalitetne pojedince,po imenima odličnu momčad očito ne i pobjednički mentalitet što mi imamo,jer smo se usprkos katastrofalnim igrama probili do 2.mjesta i na kraju praktički jednom dobrom utakmicom,ovom danas otišli na SP.vi ste demolirali Wales sa 6-1,protiv Belgijanaca dominirali čitavo poluvrijeme,nas ste totalno razbili igrom u Beogradu........dakle imate igrače ali vamhvali trener.vi ste kao narod totalno u kurcu,otjerali ste jednog Antića s kojim ste jebali Francuze i otišli na SP,sve što valja vi otjerate,i mi Hrvati smo slični po tome ali vi ste još bolji primjer,to i u košarci radite.sami sebe uništavate

shazam

pre 10 godina

"Najdramatičnije je bilo u Sulni gde su Zlatan Ibrahimović i Kristijano Ronaldo pokazali da su miljama ispred svih ostalih evropskih fudbalera."
Milje se koriste kao merna jedinica u Americi i Engleskoj (i njihovim bivsim komonveltskim kolonijama). Nadam se da mi za sada ipak ne spadamo u tu grupu. Izraz "miles away", kao i drugi izrazi na engleskom i drugim jezicima - se NE prevode bukvalno od reci do reci. U duhu naseg jezika bi bilo "Ronaldo i Ibrahimovic su se bez dileme izdvojili u odnosu na..." ili "pokazali su da su u Evropi za sada bez premca", i sl. Na stranu naravno sto je pisac teksta (i u originalu na engleskom, ali i onaj koji je odlucio da njegove reci prevodi doslovno, bez pominjanja autora originala) odlucio da lagano prenebregne pominjanje igracina poput Inijeste, Cavija, Runija, Van Persija, Ozila...ajde jos nekako i da svarimo da je Ronaldo satro bez dileme bolji od njih ali Ibra cak i ako pretpostavimo da po trenutnoj formi jeste bolji (a i to je pitanje), totalno je nipodastavanje prema ostalim evropskim igracima da je ta razlika toliko ocigledna da su te neke "milje" u pitanju i da dileme nema.

Dinamo Zagreb

pre 10 godina

Ne znam za koga ću navijati na Mondijalu,al znam protiv koga ću navijati...
Barem nešto...
(Daredevil, 19. novembar 2013 23:16)
Blago tebi :) sretan neki čovjek.

Војвођанин

pre 10 godina

@Vojvodjanin

Ја ћу навијати за Босну јер има играча српске националности и Босна је чудо од земље и душа Балкана, а за "моје комшије Хрвате" нећу. Хвала им што су ми протерали пола родбине, а осталу половину зна се шта....

Ribari

pre 10 godina

Iskrene cestitke komsijama na zasluzenom odlasku na SP .
Samo da podsetim da je u svojoj grupi Island dao Svajcarskoj cetiri gola u Bernu i pobedio jednu solidnu Sloveniju na njenom terenu .
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mr., 19. novembar 2013 22:51)

Samo da podsjetim za ribare islanđane; dobili su 4 komada na svojem terenu od jedne Slovenije, izgubili od Cipra, a od Švicarsake izubili 0-2 a tamo čistim spletom okolnosti i nakon 4-1 za Švicarsku gdje su se ovi opustili, zabili su golove iz odbijanaca i udaraca iz daljine, akcije nisu napravili iz koje bi zabili gol.

ever

pre 10 godina

@ zoki

Ja zaista tezim da Hrvate i Bosance tretiram podjednako kao, recimo i Belgiju i Island...ne uzbudjujem se previse zbog njih ni oko cega, a mislim da bi to bilo najzdravije za celu nasu naciju...jednom i za svagda...

Otisli su na SP...cestitam im na tome (i jednima i drugima), ali zaista me ne dotice to sto oni jesu a mi nismo, isto kao sto me ne dotice ni sto Belgijanci jesu a mi nismo. Ono sto me dotice je to sto smo mi mozda i mogli, ali nismo i necemo ko zna dokle zbog megalomanije i sebicluka pojedinaca.

A nacionalisticki ludaci svih boja sa ovih prostora ce prestati da 'buce i halacu' samo i jedino kada budu shvatili da ih niko drugi ne slusa...

Toliko.

odgovor

pre 10 godina

idemo Hrvatskaaaaaa! pridruziti se prijateljima bosancima! , a Srbija neka nas gleda iz fotelje!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (idemo, 19. novembar 2013 19:24)

A odakle ces ti gledati nego iz fotelje...
(rabm, 19. novembar 2013 21:30)

Za tvoju informaciju, ja idem u Brazil, sa još troje prijatelja... eto, toliko , da odgovorim

HrvatZD

pre 10 godina

Svedjani ovo, Francuzi ono, Cristiano car, Ibra car ali manji, BiH najbolji napad 'na svijetu' kako kazu na FACE TV-u, Srbija se nije plasirala zbog Mihe,...bla bla. Ljudi, zar smo toliko skloni stereotipima? Cinjenica je da se Hrvatska plasirala dominantno nakon stvarno odvratnih utakmica pod Stimcem, igrac manje, Kovacic zablistao, Mandzo ispao kreten, ok, Island je u pitanju bez laznog velicanja, ipak je to samo Island...Ibra strasan igrac ali ne moze sam, Ronaldo se valjda rodio da bude ekstra nogometas i svaka cast..., Francuzi na 'krilima' Platinija opet na SP,...BiH razbijena jucer kao da su bili negdje drugdje a ne na utakmici, a kao najjaci na Balkanu..., Srbija se digla iz pepela (i to sa Mihajlovicem) i pristojno gazi prema dobroj skorasnjoj nogometnoj buducnosti...koliko je to sve ovisno o trenutnoj inspiraciji? Zar moji Hrvati da dozvole da ih 'ribari' u sred Zagreba dobiju bez obzira na ruglo Maksimira? BiH ce proigrati u Brazilu? Dao Bog, nista nisu pokazali protiv Gauchosa, Srbija? Moze samo bolje, a to izgleda dobro, bez obzira tko ce biti Vas kormilar reprezentacije. Sve u svemu jedna dvije veceri nogometa gdje su najmanje pametni Bosanci i Hercegovci, los dan? Kvaliteta je tu. Sretno svim Ex-YU repkama, pogotovo HR i SRB.

strucnjak

pre 10 godina

Ronaldo kad dovuče Real do nekog trofeja ili Portugal neka mu tada daju zlatnu loptu. sramota je što dva čovjeka koji su skupa uzeli 3 lige prvaka, 2 europska i 1 svjetsko prvenstvo nikad nisu dobili zlatnu loptu. neki zabijaju u kvalifikacijama neki u finalima

Floro Flores

pre 10 godina

Znate onaj vic kad se mis napije rakije,pa trazi slona da se pobiju? Hrvati napadaju titulu u Brazilu,utakmica protiv mocnog Islanda im je pokazala put. Za proslo SP nisu imali srece,prepreka je bila snazna Ukrajina,Island je po meri

Кривокапић

pre 10 godina

Велика је ствар отићи на СП. Честитке Португалији, Француској, хрватској и Грчкој.
Роналдо је данас бриљирао. Ибра је играо добро, али тим је лош. Французи су ме изненадили игром.
Биће уживанција.

HrvatZD

pre 10 godina

@hmm zanimljivo: Bas i niste djelovali 'zmajevski' protiv Argentine, ono je bilo brutalno, moglo je zavrsiti puno gore...realno. Nisam bas siguran da ste toliko jaki, volio bih da igramo na SP, bojim se da bi popili porciju uz svo uvazavanje Vedatora, Dijamanta i Bicakcica i drugih igraca. Dobro da niste dobili 4-5 komada, izvukli ste jedva zivu glavu, rasturili su vas Gauchosi.

hellen

pre 10 godina

umesto da idu i Ronaldo i Ibra ide grcka ili rumunija. daj bre fifa kome intresuje grcka ili rumunija. hocu da gledam i Ibra i Ronaldo i Mesi i ostale top 10 igraci na svetu na setsko prvenstvo ! a ne grcka i rumunija!
(Toma diploma, 19. novembar 2013 22:45)

Gledaj klupski fudbal i uzivaj u top 10 igraca.Reprezentativni fudbal i Mundijal je drugacije takmicenje,gde jos uvek male zemlje moze da pozitivno iznenade.

Zvezdaš

pre 10 godina

Ne mogu da navijam za Hrvate ni u bunilu, nit kad bih jeo bunike, a tek ovako iz čista mira. Što reče vukovarac, mrze nas iz dna duše, a ovamo da ih volim...
Vratiće se oni već nakon prvog kruga, jer imaju mnogo loš tim, i spletom okolnosti zbog slabe Srbije su na SP.

Vrlo moguce

pre 10 godina

Igrac koji je odigrao 245 utakmica za Real a dao 250 golova,da jos nije dobio zlatnu loptu.NEMOGUCE
(boban, 19. novembar 2013 23:36)
1. Ronaldo je 2008-e proglasen za najboljeg.
2. Jedini razlog zbog koga Ronaldo predhodne 4 godine nije osvajao nagradu je taj sto je Mesi postizao bolje rezultate, bolje i od tog neverovatnog proseka Ronalda. http://messivsronaldo.net Imas sve crno na belo. Nemoguce je da se ne secas da je Mesi taj koji je oborio rekord Gerd Milera.
3. Ove godine je Ronaldo bolji od Mesija i zasluzeno ce dobiti nagradu ( iskreno se nadam jer mislim da bi bila velika sramota da je neko drugi osvoji). Izvinjavam se onima koji misle da nagradau zasluzuje Riberi,mislim da je veceras Ronaldo potvrdio da je za klasu bolji igrac. Ovo je nagrada koja se dodeljuje najboljem igracu a ne onom koji je osvojio najvise trofeja. Po istim principima po kojima je Mesi osvajao protekle 4 godine bi ove godine Ronaldo morao da osvoji nagradu.

dejo

pre 10 godina

Ronaldo i Ibra,naklon do poda...al ja sam večeras video jednu nadolazeću igračinu svetskog fudbala... Pa onaj mali Mateo Kovačić je dvaput izdriblao celu obranu Islanda. Sjajan bi i slalomaš bio.Ko ne veruje nek pogleda snimke.

josipskroz

pre 10 godina

Ronalda ne podnosim ali je vrhunski igrač što je i večeras pokazao..Žao mi je zbog Ibre ali ne može ni on sam da igra! Hrvati, čestitam ali neću navijati za vas,niste mi simpatični kao ekipa, već za Bosnu zato što su pre svega extra momci a drugo zbog Papeta, koji je veliki gospodin! Srbiju je zeznuo Mihajlović pa nije u Brazilu, ali čini mi se da ni igrači nisu davali svoj maximum, niti se preterano odirali na terenu..tu bi mogli da se ugledaju na Bosance..Tako da- napred BiH!!

djedmedjed

pre 10 godina

Vidim dolje komentare tipa " da su Hrvati dobili bilo kog drugog protivnika, ne bi prosli dalje".
Cinjenica je da je Hrvatska bila druga, a Srbija treca u istoj grupi.
Ako je Hrvatska losa, kakva je tek onda Srbija ?
Kovac je u dvije utakmice donio igru, a za pola godine u Brazilu ce se karte nanovo mijesati.
Kovacic i Rebic su igraci buducnosti.

Besna glista

pre 10 godina

@ (vezni red Karadzic Mihajlovic Ramadani, 19. novembar 2013 19:13)

Brate podrzavam te u svemu, samo zena se ne vodi u Brazil :)

Daredevil

pre 10 godina

Evo braćo, ostao Vam je samo Đoković. Mi i Bosna letimo južno, a Vi se hranite Novakom do dalnjega, jer je to gotovo sve čemu se Srbi mogu povremeno radovati. Morat ćete u sportu manje pričati, a više raditi, kao i uostalom i u drugim aspektima života, a i manje zavjere tražiti, nego ponekad i u sebi samima pronaći grešku.
(duje, 19. novembar 2013 23:23)
Čitajući tvoj komentar imam dojam da ćete biti šampioni sveta,Đoković je šampion,koliko znam vi u fudbalu niste nikada bili šampioni.
Eto ove godine smo barem osvojili Evropsko prvenstvo u mlađim kategorijama, u fudbalu,očito da radimo nešto.
Nego šta ćeš drobiti tu ako ne prođete grupu!?
A što se vas tiče,pa ja nikada ne idem na hrvatski sajt ni da se naslađujem niti likujem niti uopšte idem.
A zašto si ti tu došao s tim komentarom da li kompleksi ili možda si više srećan što Srbija ne ide nego što vi idete ili iz čiste pakosti i loših namera?
Pogledajte se malo u ogledalo,meni se čini da mi bez vas možemo ali vi bez nas nikako!

Gogi Bre

pre 10 godina

Ronaldo dao u zadnjih 10godina 300 golova! Za mene je zbog toga bolji nego ibra i messi! Svaka cast covek dao u plejofima 4 gola!! Bravo majstore!!!

Melenci

pre 10 godina

Ronaldo je daleko iznad svih ili kako kazete miljama daleko na kugli zemaljskoj.Ibro ga jedino prati.To je dominacija znanja i umeca,nedostizan.Hrvati su igrali fantasticno,izdvajam Srnu i Modrica,vrh su.Zasluzeno su prosli,a rezultat je mogao biti mnogo veci.Cestitam im,treneru posebno,jer je ekipu spremio na najbolji moguci nacin.

Whistler

pre 10 godina

Greota da Grčka prođe a Ibra i Švedska ne...P.S. navijaću za Bosnu na Mundijalu jer mi se svidja kako igraju, ne zato što imam komplekse kao vi..

seljo

pre 10 godina

deda@ kao da ce da cekamo 4 godine? to su nam ukupno 8 godina! :( cekam vec od onog dana kad nam onaj nije sudio penal protiv australije, nije to liga sampiona ili evroliga pa se igra svake godine, zbog toga je svetsko i tako posebno! a za 8 godina sta se desavalo i sta ce jos da se desi, ne znamo ni ujutru kad ustanemo kuda nas vodi zivot :( hvala siniso sto si nam unistio snove!

Djura

pre 10 godina

i onda je Mesi bolji...ma daj..lik seva levom, desnom, glavom..brzina, dribling, ima snage za 2 utakmice..ima ga svuda na terenu..ma masina bre..uzmi zlatnu loptu majsore!

Nećete u Qatar 2018. na svjetsko nogometno

pre 10 godina

Dobit ćete razglednicu iz Ria, s pogledom na more, na Copacabanu.

MUCHA CHICQUITA, CHA CHA CHA LA KROATIA !

blue_madness,zg

pre 10 godina

Čestitam ludim Spartancima,stvarno su neuništivi.
Bravo Hellas!
Na prvenstvu navijam za Hrvatsku,BiH,Mexico,Hellas i Iran.
Jedva čekam ljeto.

Tamo neki

pre 10 godina

Igracima hrvatske reprenzetacije cestitke za uspeh, zelim im da sto bolje prodju na prvenstvu. To je sport. Sto se tice politike to je nesto drugo i tu mozemo da se "mrzimo", ali na drugim postovima. :)

doboj

pre 10 godina

Najbolja stvar koju su hrvat napravili je zamjena trenere ali to ljudi u srpskom savezu nece da svate i gledacemo jos jedne sramotne kvalifikacije

Vlada

pre 10 godina

Opet ovi hrvati dobili najlakseg moguces protivnika. Da su igrali protiv bilo koje druge ekipe koje su ucestvovale u barazu, sad bi i oni bili tamo gde im je mesto . . . kod kuce!

sarajevo.ba

pre 10 godina

Ako ne lazu danas na Francuskom radiu sam slusao da je televizija TF1 vec otkupila tv prava za SP a cijena za njih je 164 milioncica eura,e sad oni su vec kalkulisali da ce francuska proci na sp i vratit taj novac od reklama jer realno bez Francuske tamo bi im gledanost mnogo opala i onda skontajte da li su morali proc
A sto se Ronalda tice,sta reci...munja nebeska i to je malo za njega,lik razvaljuje,ove godine zlatnu loptu ako mu daju to je bruka

neymar jr.

pre 10 godina

Kakav sou dvojice giganata,za ronalda I dalje kazem da je antipatican,ali isto tako moram priznati da je napokon dostigao taj nivo da bude rame uz rame sa mesijem,a smijem se usuditi I reci da je trenutno ronaldo top 1 u svijetu,covjek je brutalan !

Strucnjak za rano otkrivanje zabluda

pre 10 godina

O Boze... Mora opet Francuska po svaku cenu na SP. SRAMOTA VISE!
(milan, 19. novembar 2013 22:22)

Decko, da si gledao utakmicu shvatio bi sta je to kad se gine na terenu! Nije bilo poklanjanja, jedan regularan gol im ponistili, jedan neregularan im priznali, i to je to.

sarajevo.ba

pre 10 godina

samo pitanje jedno za ove sto rekose da je Bosna imala slabu grupu
kako je igrala Belgija sa Japanom i Kolumbijom kad ste je vec predstavili da je velesila?

zelDi

pre 10 godina

Ma iz kog razloga se neko cudi kako sad ja ili bilo koji Srbin moze a da ne navija za Hrvatsku!?!? Ne mogu i necu i ne zelim.. Niti sam od juce, niti sam rastao na drvetu, onaj ko ke njima heroj mom bliznjem je mnogo nesrece doneo.. Ne volim ih a i nerviraju me
ove bulke sto se prave lude kako sad ja to ne navijam za njih, pa oni su nam komsije.. Ni u zgradi nisam dobar sa svim komsijama pa ne moram ni sa njima..

ShoneUTD

pre 10 godina

Ronaldo... najkompletniji igrac danasnjice a verovatno i najbolji , bar za mene, udara glavom ,levom, desnom nogom.. danas dva majstorska gola levicom...ma najbolji!!!

hmm zanimljivo

pre 10 godina

Bosna i Hrvatska na SP...dalje nema. ostali mozete...ma ustvari nista ne mozete...susjedi sretno. trebat ce vam sreca protiv nas...:))...ko ne skace mrzi Bosnu hej hej

zoki

pre 10 godina

Dolazim iz Vukovara i najviše me boli kada vidim koliko Srbi navijate za hrvate.Pa vi niste svesni koliko oni nas mrze, a to se oseti na svakom koraku.Pa oni slave kada mi izgubimo, da ste ih videli samo u finalu davis cupa
Pa ne daju nam pravo na svoje pismo, a vi i dalje navijajte za njih.Srin je srbinu najgori neprijatelj

aha

pre 10 godina

aj floro flores ti koji komentiras poklopi se usima ne izigravaj srbina i idi mater zahebavat... znat ces faco po imenu kojin se nazivas o cemu ti govorin.. jak si mi nema sta

duje

pre 10 godina

Evo braćo, ostao Vam je samo Đoković. Mi i Bosna letimo južno, a Vi se hranite Novakom do dalnjega, jer je to gotovo sve čemu se Srbi mogu povremeno radovati. Morat ćete u sportu manje pričati, a više raditi, kao i uostalom i u drugim aspektima života, a i manje zavjere tražiti, nego ponekad i u sebi samima pronaći grešku.

stefan

pre 10 godina

Drago mi je zbog "vatrenih". Svakako je bolje da gledamo Modrica, Mandzukica i malog Matea na SP nego Islandjane, koliko god borbeni i simpaticni bili. Kristijano je bomba. Ibra je dobar, ali ne moze da se meri sa Ronaldom i Mesijem. Jedini razlog sto izgleda arogantno je taj sto mu je previse stalo da pobedi. Nije jednom plakao kad izgubi (i od besa i od tuge).

ibra

pre 10 godina

RESPECT Za Ronalda..ali...da je Zlatan bar malo u jacoj rep.slicnoj.portugalu on bio jeo sve..pa.jadno je kako igraju igraco svedske ne da je jadno nego je tuzno. fizički velika 0, bez mozga srljaju jadni su.
Zlatane 32.god.ali klanjam ti se burazere ti si Doktor.

Mozgov

pre 10 godina

Bez obzira na rezultate, Srbija i Hrvatska imaju nešto zajedničko u sportu. Najlepša sportiskinja sveta je sigurno Srpkinja Ana Ivanović, dok je najlepši u "jačem polu" bez dileme Luka Modrič!

Gajetano

pre 10 godina

Moj konacni utisak o pobednicima baraza.

Portugal:
Ibra + Kristijano = VRH! Ova dvojica su trenutno ubedljivo najbolji igraci sveta. Zao me sto necemo gledati Ibru na SP, ali je Portugal sve u svemu bolja ekipa i zasluzeno putuju u Brazil. Strasna utakmica!

Hrvatska:
Imali su ogromnu srecu, kako u kvalifikacijama da uopste dodju do 2. mesta u grupi (da se zahvale Mihi), tako i u barazu da izvuku ubedljivo najslabiju ekipu. Da li ce sreca nastaviti da ih prati na SP? Naravno da nece, sve su vec potrosili. Modric najsvetlija tacka ove ekipe. Bas igrac takvog profila i kalibra nama fali, ali pitanje je da li bi nam i to pomoglo (eh Miho).

Grcka:
Pa, nesto slicno bih rekao za njih kao i za Hrvatsku. Neinspirativna ekipa kao i uvek. Time sto su Bosanci bili pobednici njihove grupe dovoljno govori o kvalitetu te grupe i Grcke.

Francuska (najverovatnije):
Bruka i sramota! Najveci peh koji nekoj fudbalskoj reprezentaciji moze da se desi je da dobiju Francusku u barazu. Prvo "bozja ruka" Tijeri Anrija, a evo sad i Benzemi priznaju gol iz ciste ofsajd pozicije. Platini vrti gde burgija nece.

I za kraj Mazic:
Kad nas je vec "nas dragi a sada vec bivsi selektor" onemogucio da se plasiramo, barem imamo nekog naseg jos uvek u konkurenciji. Nadam se (siguran sam) da ce Mazic biti delegiran za SP.

Pozdrav,

alibaba

pre 10 godina

@Ajmo napravit anketu:

Ako se Hrvatska plasira u Brazil (a realno ima veće šanse od Islanda), i nekim čudom se tamo sretne sa Bosnom, za kog bi ste navijali?

Abecednim redom:
Bosna - Preporučujem
Hrvatska - Ne preporučujem

Nije mi namjera provocirat, nego bi stvarno htio znati.
(Anketa, 19. novembar 2013 20:14)

Sta da kliknemo mi koji necemo navijat' ni za jedne?

Domagoj

pre 10 godina

Hehe Srbi, gledajte to s vedrije strane. Barem cete imati puno novih reprezentacija za koje mozete svim srcima navijati slijedece ljeto. ;)

dw

pre 10 godina

Nisam neki naročiti fan Ronalda,ali čovjek je samo odveo Portugal na svjetsko prvenstvo,ovakvu dominaciju jednog igrača nisam vidio od MBA playoffa kada je Lebron James stavio Miami na leđa i odveo ih do pobjede u 6. utakmici playoffa kod Bostona.Ronaldo jedan od najvećih igrača ikada,kako čovjek nosi Portugal i Real to je strašno.Respekt.

deda

pre 10 godina

Sledece SP je 2018, imacu 32 godine i kapiram da ce me boleti uvo da se nerviram oko reprezentacije... a toliko sam zeleo bas to nerviranje i strah. Hvala selektoru Mihajlovicu.

mr.

pre 10 godina

Iskrene cestitke komsijama na zasluzenom odlasku na SP .
Samo da podsetim da je u svojoj grupi Island dao Svajcarskoj cetiri gola u Bernu i pobedio jednu solidnu Sloveniju na njenom terenu .

idemo

pre 10 godina

sretan, ponosan, hvala Hrvatska! Placem od srece ! Boze Hvala! Opet smo oni stari! zamolio bih nekoga da uplouda cijelu utakmicu da je mogu gledat jos 5 puta!

gazdaMilan

pre 10 godina

nije da sam preterano zlurad, ali ovaj maksimir je najružniji stadion koji sam video.
(žarko, 19. novembar 2013 21:15)
Samo 5 golova za 25 minuta... smooooooooooor :D

da

pre 10 godina

Ma ne valja Ronaldo,jok :) :)

Igrac za male utakmice,nema snagu da povuce ekipu :) :)

Ljudi zivajte dok imate priliku da gledate jednog od najprofesionalnijih najstrastvenijih i najspremnijih igraca ikada(tehnicki takticki i karakterom)

Kapa dole po ko zna koji put...

daj bombona da sisamo

pre 10 godina

@Hvala. 2:0!!!!!!! I sa 10 odlazimo u Brazil. Hvala srbi na 'lijepim' komentarima
(cro, 19. novembar 2013 21:23)

Nema na cemu susjed, to je najmanje sto mozemo da uradimo kako bi pokazali zahvalnost sto danas niste polupali nijednu cirilicnu tablu. Lijep pozdrav, i srecno na SP.

lik

pre 10 godina

Cekam dan kada ce C.Ronaldo i Messi zavrsiti kao Lens Armstrong.Niko nije lud da ne vidi da ljudi koriste nedozvoljena sredstva,pogledajte kako je napumpan Ronaldo,to ne moze prirodnim putem tako,kao sto je nemoguce da Messi sa ozbiljnim problemima hormona rasta dodje na nivo koji je dostigao.Razne se labaratorijske vezbe izvode na ovakvim eksperimentima i onda dobijamo robotizovane heroje punih hemija kao sto su Armstrong,Felps,lebron,Nadal i gore pomenuta dvojica.Mozda mogu da obmanjuju svet al inteligentne osobe znaju o cemu je rec,samo pitajte doktora Fuentesa.

avidemux

pre 10 godina

I kada neko kaze da Riberi treba da osvoji zlatnu loptu treba ga gadjati snajperom! Ronaldo protiv Svedjana u dve utakmice da 4 gola!!!!! Ejjj..sve iz igre cisto za one koji pricaju o penalima! Mozete da ga mrzite a zasto ja nemam pojma, necete sa njim u krevet, ili kod frizera?? ON je majstor ove igre. VELIKI MAJSTOR! Mogao je jos dva gola najmanje da da ali nije realno jer je nemoguce iskoristiti 100% sansi na utakmici. Maestralni Ronaldo! Portugalski komentator samo sto ne umre. Neverovatno je kako je Ronaldo odigrao ..savrseno. Majstor...

jakov

pre 10 godina

Eto vidite tako to rade velike repke..do sada blagi očaj, a onda BOOM!!!
Ubili smo Island...imali ste dojam da islanđani igraju sa 3 igrača manje...

Toma diploma

pre 10 godina

umesto da idu i Ronaldo i Ibra ide grcka ili rumunija. daj bre fifa kome intresuje grcka ili rumunija. hocu da gledam i Ibra i Ronaldo i Mesi i ostale top 10 igraci na svetu na setsko prvenstvo ! a ne grcka i rumunija!

Pedja

pre 10 godina

Oni Islandjani su u rangu Malte i San Marina.....ne mogu da verujem kako su uspeli da stignu do baraza. Cak sam se namuzio da gledam OBN i slusam onaj slihterski Bosanski dvojac od komentatora prema Hrvatima i na kraju se zapitao sta mi je sve to trebalo u zivotu....

Srbin

pre 10 godina

Hvala. 2:0!!!!!!! I sa 10 odlazimo u Brazil. Hvala srbi na 'lijepim' komentarima
(cro, 19. novembar 2013 21:23)
Nema na čemu,svaki put.....

Crikvenica

pre 10 godina

Hvala na cestitkama pravim ljubiteljima sporta!!Ostalih mi je zao!Srpsku reprezentaciju cu uvijek poštivati a čak je nekad i previše poštujem(uvijek na kladionici na vas tipujem).Uvijek imate strasne pojedince.Na sp kao i uvijek ne očekujem previše ali treba biti realan da je Otici na sp velika stvar.

Navijac

pre 10 godina

Jos jednom, nisu dzabe rekli i Murinho i Ferguson da je C. Ronaldo najbolji igrac koga su ikad trenirali. Ibra je super gol dao zato ga obozavaju tamo ali ovaj je lud za sve pare.

metall

pre 10 godina

Na Maksimiru festival neoustastva, ali na to smo vec navikli. Mandzukic je strasno prljav i bezobrazan igrac, a ovaj crveni (koji je vise nego opravdan)znaci najmanje dva meca suspenzije tako da se Mandzukic i nece mnogo naigrati na SP ukoliko ga izbore. Trenutno je poluvreme, Hrvati jesu odigrali dobro, ali samo jedan gol Islanda potpuno menja stvari.

Hiei

pre 10 godina

Pa prvo hrvati da zahvale sto su imali nas u grupi i glupog mihajlovica.A tek sreca sto ima pao ovaj raspali island.I ni njih ne bi pobedili da im je ostao trener simunic ,nego pametan niko kovac... poceo sa kovacicem i modricem i dovidjenja.. svaka cast na plasmanu i puno srece na SP ! A mi igramo sami protiv sebe.

a

pre 10 godina

Eh ti Hrvati. Nije ih sramota da vicu za dom spremni. Ima li vece sramote nego biti spreman da BRANIS svoj dom. Treba da vicu za dom nespremni onda bi sve bilo ok.

Mister X

pre 10 godina

Joj gol Francuske iz dubokog ofsajda. Ali cini mi se da pre toga sudija ponistio cist gol Benzemi. Ukrajinci usli opusteno.U drugom poluvremenu cekam gol Ukrajine

Gajetano

pre 10 godina

Najveci peh koji nekoj fudbalskoj reprezentaciji moze da se desi je da dobiju Francusku u barazu. Prvo "bozja ruka" Tijeri Anrija, a evo sad i Benzemi priznaju gol iz ciste ofsajd pozicije.

Mocan je Platini...

Pozdrav,

Valentić

pre 10 godina

Hrvati nisu bili nikad slabiji, odoše nezasluženo na SP za razliku od Bosne! Srbija bi išla isto na SP da je imala iza sebe FS i selektora.

rabm

pre 10 godina

idemo Hrvatskaaaaaa! pridruziti se prijateljima bosancima! , a Srbija neka nas gleda iz fotelje!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (idemo, 19. novembar 2013 19:24)

A odakle ces ti gledati nego iz fotelje...

Forsaken

pre 10 godina

Gledam i ne verujem.. par ljudi koji navijaju da Hrvati NE PRODJU i vidim vise minusa nego pluseva. E sad.. malo ne razumem.. zbog cega? Pogledajte kako nas pljuju.. kad smo igrali dejvis kup, Srbija - Hrvatska (fudbal) Ma sta god smo igrali protiv njih pljuvali su, pljuju i pljuvace. Nazivaju nas raznim "imenima" zivotinje, primitivci, neljudi.. a vi navijate za njih.. sramotica.

klek

pre 10 godina

@Anketa - Odgovor je lak. Većina u Srbiji svim srcem navija za BiH i svim srcem ne navijaza Hrvatsku - koliko ih navija protiv HR, ne znam.

ND

pre 10 godina

Miha jeste napravio neke greske u startu, ali je dobro uredio mladi tim, vidi se disciplina i timski duh, i ja mislim da bi bilo najbolje kad bi on osto trener!

Gajetano

pre 10 godina

Kakva promaja duva u Mandzinoj glavi da napravi ovo u ovako vaznom mecu?

Mogu Hrvati da se opiru koliko god hoce da nisu Balkanci, ali ovo je bilo bas onako tipicno BALKANSKI.

Pozdrav,

vladimir

pre 10 godina

Island zalutao u baraz.Totalna katastrofa od ekipe.Hrvati bas imali srece.Ali vratilo im se za neke prethodne sampionate.Na EP 2008.godine primili su gol od Turaka u 122.minutu, kada je Semih Senturk pogodio raslje.U kvalifikacijama za SP 2010.godine Engleska pustila Ukrajinu i nisu otisli u baraz.I na proslom EP 2012.godine nisu svirana dva klasicna penala protiv Spanije nad Corlukom i Mandzukicem.Sve im se vratili.Zato Srbijo ne tuguj!!!

Aleks

pre 10 godina

Francuzi opet dali neregularan gol, a ovi Ukrajinci ne mogu da se sastave, a realno su sasvim dobar tim. Sad ce tekma malo da se uspori, ne verujem da ce Francuzi da napadaju i dalje ovako sumanuto...
Mada, po meni i treba Francuzi da prodju dalje bez obzira na sve. Ukrajinci ne zasluzuju SP sa ovakvom kukavickom igrom.

Aca Informacija

pre 10 godina

Večeras dobijamo poslednje učesnike SP iz Evrope
Rumunija protiv Grčke, Ibra protiv Ronalda Francuske kolonije protiv Ukrajine, Vatreni protiv Islanda
Da li će Mesijevi fanovi dobiti argument protiv Ronalda? Da li će baš svi Srbi navijati za Island?
Pobednik će biti onaj ko bude bolji, ili pak gori ali je u prvom kolu bio bolji, pa još gol u gostima, pa se sve to nakupi... Pobednik može biti samo jedan, a večeras će ih zapravo biti četiri
Dobro došli u Rumuniju, Hrvatsku, Švedsku i Francusku, dom mnogih Rumuna, Hrvata, Šveđana i Arapa.

Anketa

pre 10 godina

Ajmo napravit anketu:

Ako se Hrvatska plasira u Brazil (a realno ima veće šanse od Islanda), i nekim čudom se tamo sretne sa Bosnom, za kog bi ste navijali?

Abecednim redom:
Bosna - Preporučujem
Hrvatska - Ne preporučujem

Nije mi namjera provocirat, nego bi stvarno htio znati.

Tolence

pre 10 godina

Svi komentarisu Hrvate a niko ne spominje Burkinu Faso koja je blizu istorijske senzacije i plasmana u Brazil deli ih samo jedno poluvreme od toga. AJMO BURKINA FASO!!!

vezni red Karadzic Mihajlovic Ramadani

pre 10 godina

Hteo sam da idem na Svetsko prvenstvo u fudbalu u Brazil. Da vodim i zenu. To bi bilo putovanje nasih zivota. Da vidimo Rio, Marakanu, Brazil... Kupanje na Copacabani, uvece samba, kokteli..

Isao sam na Svetsko prvenstvo u Italiju , cale me vodio ko klinca. Posle sa zenom u Nemacku, gledali smo opet nase... Ne treba tu bogatstvo - vazna je samo dobra organizacija.

Sad se nasi nisu plasirali, a da idem da bodrim Bosnu - necu.
Ostacu kod kuce, pare cu da dam za veliki TV i pivo, i ostace gorcina, znajuci da smo imali opasan tim za Brazil i mogucu avanturu zivota, koju su pokvarila dva tri alava pojedinca.

vezni red Karadzic Mihajlovic Ramadani

pre 10 godina

Hteo sam da idem na Svetsko prvenstvo u fudbalu u Brazil. Da vodim i zenu. To bi bilo putovanje nasih zivota. Da vidimo Rio, Marakanu, Brazil... Kupanje na Copacabani, uvece samba, kokteli..

Isao sam na Svetsko prvenstvo u Italiju , cale me vodio ko klinca. Posle sa zenom u Nemacku, gledali smo opet nase... Ne treba tu bogatstvo - vazna je samo dobra organizacija.

Sad se nasi nisu plasirali, a da idem da bodrim Bosnu - necu.
Ostacu kod kuce, pare cu da dam za veliki TV i pivo, i ostace gorcina, znajuci da smo imali opasan tim za Brazil i mogucu avanturu zivota, koju su pokvarila dva tri alava pojedinca.

Anketa

pre 10 godina

Ajmo napravit anketu:

Ako se Hrvatska plasira u Brazil (a realno ima veće šanse od Islanda), i nekim čudom se tamo sretne sa Bosnom, za kog bi ste navijali?

Abecednim redom:
Bosna - Preporučujem
Hrvatska - Ne preporučujem

Nije mi namjera provocirat, nego bi stvarno htio znati.

vladimir

pre 10 godina

Island zalutao u baraz.Totalna katastrofa od ekipe.Hrvati bas imali srece.Ali vratilo im se za neke prethodne sampionate.Na EP 2008.godine primili su gol od Turaka u 122.minutu, kada je Semih Senturk pogodio raslje.U kvalifikacijama za SP 2010.godine Engleska pustila Ukrajinu i nisu otisli u baraz.I na proslom EP 2012.godine nisu svirana dva klasicna penala protiv Spanije nad Corlukom i Mandzukicem.Sve im se vratili.Zato Srbijo ne tuguj!!!

dw

pre 10 godina

Nisam neki naročiti fan Ronalda,ali čovjek je samo odveo Portugal na svjetsko prvenstvo,ovakvu dominaciju jednog igrača nisam vidio od MBA playoffa kada je Lebron James stavio Miami na leđa i odveo ih do pobjede u 6. utakmici playoffa kod Bostona.Ronaldo jedan od najvećih igrača ikada,kako čovjek nosi Portugal i Real to je strašno.Respekt.

daj bombona da sisamo

pre 10 godina

@Hvala. 2:0!!!!!!! I sa 10 odlazimo u Brazil. Hvala srbi na 'lijepim' komentarima
(cro, 19. novembar 2013 21:23)

Nema na cemu susjed, to je najmanje sto mozemo da uradimo kako bi pokazali zahvalnost sto danas niste polupali nijednu cirilicnu tablu. Lijep pozdrav, i srecno na SP.

Tolence

pre 10 godina

Svi komentarisu Hrvate a niko ne spominje Burkinu Faso koja je blizu istorijske senzacije i plasmana u Brazil deli ih samo jedno poluvreme od toga. AJMO BURKINA FASO!!!

zoki

pre 10 godina

Dolazim iz Vukovara i najviše me boli kada vidim koliko Srbi navijate za hrvate.Pa vi niste svesni koliko oni nas mrze, a to se oseti na svakom koraku.Pa oni slave kada mi izgubimo, da ste ih videli samo u finalu davis cupa
Pa ne daju nam pravo na svoje pismo, a vi i dalje navijajte za njih.Srin je srbinu najgori neprijatelj

Djura

pre 10 godina

i onda je Mesi bolji...ma daj..lik seva levom, desnom, glavom..brzina, dribling, ima snage za 2 utakmice..ima ga svuda na terenu..ma masina bre..uzmi zlatnu loptu majsore!

Crikvenica

pre 10 godina

Hvala na cestitkama pravim ljubiteljima sporta!!Ostalih mi je zao!Srpsku reprezentaciju cu uvijek poštivati a čak je nekad i previše poštujem(uvijek na kladionici na vas tipujem).Uvijek imate strasne pojedince.Na sp kao i uvijek ne očekujem previše ali treba biti realan da je Otici na sp velika stvar.

Aca Informacija

pre 10 godina

Večeras dobijamo poslednje učesnike SP iz Evrope
Rumunija protiv Grčke, Ibra protiv Ronalda Francuske kolonije protiv Ukrajine, Vatreni protiv Islanda
Da li će Mesijevi fanovi dobiti argument protiv Ronalda? Da li će baš svi Srbi navijati za Island?
Pobednik će biti onaj ko bude bolji, ili pak gori ali je u prvom kolu bio bolji, pa još gol u gostima, pa se sve to nakupi... Pobednik može biti samo jedan, a večeras će ih zapravo biti četiri
Dobro došli u Rumuniju, Hrvatsku, Švedsku i Francusku, dom mnogih Rumuna, Hrvata, Šveđana i Arapa.

deda

pre 10 godina

Sledece SP je 2018, imacu 32 godine i kapiram da ce me boleti uvo da se nerviram oko reprezentacije... a toliko sam zeleo bas to nerviranje i strah. Hvala selektoru Mihajlovicu.

Whistler

pre 10 godina

Greota da Grčka prođe a Ibra i Švedska ne...P.S. navijaću za Bosnu na Mundijalu jer mi se svidja kako igraju, ne zato što imam komplekse kao vi..

Forsaken

pre 10 godina

Gledam i ne verujem.. par ljudi koji navijaju da Hrvati NE PRODJU i vidim vise minusa nego pluseva. E sad.. malo ne razumem.. zbog cega? Pogledajte kako nas pljuju.. kad smo igrali dejvis kup, Srbija - Hrvatska (fudbal) Ma sta god smo igrali protiv njih pljuvali su, pljuju i pljuvace. Nazivaju nas raznim "imenima" zivotinje, primitivci, neljudi.. a vi navijate za njih.. sramotica.

da

pre 10 godina

Ma ne valja Ronaldo,jok :) :)

Igrac za male utakmice,nema snagu da povuce ekipu :) :)

Ljudi zivajte dok imate priliku da gledate jednog od najprofesionalnijih najstrastvenijih i najspremnijih igraca ikada(tehnicki takticki i karakterom)

Kapa dole po ko zna koji put...

doboj

pre 10 godina

Najbolja stvar koju su hrvat napravili je zamjena trenere ali to ljudi u srpskom savezu nece da svate i gledacemo jos jedne sramotne kvalifikacije

Hiei

pre 10 godina

Pa prvo hrvati da zahvale sto su imali nas u grupi i glupog mihajlovica.A tek sreca sto ima pao ovaj raspali island.I ni njih ne bi pobedili da im je ostao trener simunic ,nego pametan niko kovac... poceo sa kovacicem i modricem i dovidjenja.. svaka cast na plasmanu i puno srece na SP ! A mi igramo sami protiv sebe.

duje

pre 10 godina

Evo braćo, ostao Vam je samo Đoković. Mi i Bosna letimo južno, a Vi se hranite Novakom do dalnjega, jer je to gotovo sve čemu se Srbi mogu povremeno radovati. Morat ćete u sportu manje pričati, a više raditi, kao i uostalom i u drugim aspektima života, a i manje zavjere tražiti, nego ponekad i u sebi samima pronaći grešku.

Gajetano

pre 10 godina

Kakva promaja duva u Mandzinoj glavi da napravi ovo u ovako vaznom mecu?

Mogu Hrvati da se opiru koliko god hoce da nisu Balkanci, ali ovo je bilo bas onako tipicno BALKANSKI.

Pozdrav,

jakov

pre 10 godina

Eto vidite tako to rade velike repke..do sada blagi očaj, a onda BOOM!!!
Ubili smo Island...imali ste dojam da islanđani igraju sa 3 igrača manje...

Gajetano

pre 10 godina

Najveci peh koji nekoj fudbalskoj reprezentaciji moze da se desi je da dobiju Francusku u barazu. Prvo "bozja ruka" Tijeri Anrija, a evo sad i Benzemi priznaju gol iz ciste ofsajd pozicije.

Mocan je Platini...

Pozdrav,

Tamo neki

pre 10 godina

Igracima hrvatske reprenzetacije cestitke za uspeh, zelim im da sto bolje prodju na prvenstvu. To je sport. Sto se tice politike to je nesto drugo i tu mozemo da se "mrzimo", ali na drugim postovima. :)

zelDi

pre 10 godina

Ma iz kog razloga se neko cudi kako sad ja ili bilo koji Srbin moze a da ne navija za Hrvatsku!?!? Ne mogu i necu i ne zelim.. Niti sam od juce, niti sam rastao na drvetu, onaj ko ke njima heroj mom bliznjem je mnogo nesrece doneo.. Ne volim ih a i nerviraju me
ove bulke sto se prave lude kako sad ja to ne navijam za njih, pa oni su nam komsije.. Ni u zgradi nisam dobar sa svim komsijama pa ne moram ni sa njima..

Vlada

pre 10 godina

Opet ovi hrvati dobili najlakseg moguces protivnika. Da su igrali protiv bilo koje druge ekipe koje su ucestvovale u barazu, sad bi i oni bili tamo gde im je mesto . . . kod kuce!

mr.

pre 10 godina

Iskrene cestitke komsijama na zasluzenom odlasku na SP .
Samo da podsetim da je u svojoj grupi Island dao Svajcarskoj cetiri gola u Bernu i pobedio jednu solidnu Sloveniju na njenom terenu .

Melenci

pre 10 godina

Ronaldo je daleko iznad svih ili kako kazete miljama daleko na kugli zemaljskoj.Ibro ga jedino prati.To je dominacija znanja i umeca,nedostizan.Hrvati su igrali fantasticno,izdvajam Srnu i Modrica,vrh su.Zasluzeno su prosli,a rezultat je mogao biti mnogo veci.Cestitam im,treneru posebno,jer je ekipu spremio na najbolji moguci nacin.

stefan

pre 10 godina

Drago mi je zbog "vatrenih". Svakako je bolje da gledamo Modrica, Mandzukica i malog Matea na SP nego Islandjane, koliko god borbeni i simpaticni bili. Kristijano je bomba. Ibra je dobar, ali ne moze da se meri sa Ronaldom i Mesijem. Jedini razlog sto izgleda arogantno je taj sto mu je previse stalo da pobedi. Nije jednom plakao kad izgubi (i od besa i od tuge).

rabm

pre 10 godina

idemo Hrvatskaaaaaa! pridruziti se prijateljima bosancima! , a Srbija neka nas gleda iz fotelje!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (idemo, 19. novembar 2013 19:24)

A odakle ces ti gledati nego iz fotelje...

blue_madness,zg

pre 10 godina

Čestitam ludim Spartancima,stvarno su neuništivi.
Bravo Hellas!
Na prvenstvu navijam za Hrvatsku,BiH,Mexico,Hellas i Iran.
Jedva čekam ljeto.

alibaba

pre 10 godina

@Ajmo napravit anketu:

Ako se Hrvatska plasira u Brazil (a realno ima veće šanse od Islanda), i nekim čudom se tamo sretne sa Bosnom, za kog bi ste navijali?

Abecednim redom:
Bosna - Preporučujem
Hrvatska - Ne preporučujem

Nije mi namjera provocirat, nego bi stvarno htio znati.
(Anketa, 19. novembar 2013 20:14)

Sta da kliknemo mi koji necemo navijat' ni za jedne?

Valentić

pre 10 godina

Hrvati nisu bili nikad slabiji, odoše nezasluženo na SP za razliku od Bosne! Srbija bi išla isto na SP da je imala iza sebe FS i selektora.

Nećete u Qatar 2018. na svjetsko nogometno

pre 10 godina

Dobit ćete razglednicu iz Ria, s pogledom na more, na Copacabanu.

MUCHA CHICQUITA, CHA CHA CHA LA KROATIA !

klek

pre 10 godina

@Anketa - Odgovor je lak. Većina u Srbiji svim srcem navija za BiH i svim srcem ne navijaza Hrvatsku - koliko ih navija protiv HR, ne znam.

neymar jr.

pre 10 godina

Kakav sou dvojice giganata,za ronalda I dalje kazem da je antipatican,ali isto tako moram priznati da je napokon dostigao taj nivo da bude rame uz rame sa mesijem,a smijem se usuditi I reci da je trenutno ronaldo top 1 u svijetu,covjek je brutalan !

Gogi Bre

pre 10 godina

Ronaldo dao u zadnjih 10godina 300 golova! Za mene je zbog toga bolji nego ibra i messi! Svaka cast covek dao u plejofima 4 gola!! Bravo majstore!!!

hmm zanimljivo

pre 10 godina

Bosna i Hrvatska na SP...dalje nema. ostali mozete...ma ustvari nista ne mozete...susjedi sretno. trebat ce vam sreca protiv nas...:))...ko ne skace mrzi Bosnu hej hej

Rale

pre 10 godina

Mi Hrvati se čak više toliko i ne veselimo odlasku na veliko natjecanje kad nam je to normalno.
Od 10 kvalifikacija prošli smo 8 puta.
Sve ostale države iz bivše Juge zajedno su prošle 8 puta :-)

seljo

pre 10 godina

deda@ kao da ce da cekamo 4 godine? to su nam ukupno 8 godina! :( cekam vec od onog dana kad nam onaj nije sudio penal protiv australije, nije to liga sampiona ili evroliga pa se igra svake godine, zbog toga je svetsko i tako posebno! a za 8 godina sta se desavalo i sta ce jos da se desi, ne znamo ni ujutru kad ustanemo kuda nas vodi zivot :( hvala siniso sto si nam unistio snove!

Brazil

pre 10 godina

Bez obzira na rezultate, Srbija i Hrvatska imaju nešto zajedničko u sportu. Najlepša sportiskinja sveta je sigurno Srpkinja Ana Ivanović, dok je najlepši u "jačem polu" bez dileme Luka Modrič!
(Mozgov, 19. novembar 2013 22:09)

Utipkaj u google : Antonija Mišura pa ćete i u tom dvoboju izgubiti :)
Pozdrav

avidemux

pre 10 godina

I kada neko kaze da Riberi treba da osvoji zlatnu loptu treba ga gadjati snajperom! Ronaldo protiv Svedjana u dve utakmice da 4 gola!!!!! Ejjj..sve iz igre cisto za one koji pricaju o penalima! Mozete da ga mrzite a zasto ja nemam pojma, necete sa njim u krevet, ili kod frizera?? ON je majstor ove igre. VELIKI MAJSTOR! Mogao je jos dva gola najmanje da da ali nije realno jer je nemoguce iskoristiti 100% sansi na utakmici. Maestralni Ronaldo! Portugalski komentator samo sto ne umre. Neverovatno je kako je Ronaldo odigrao ..savrseno. Majstor...

maro

pre 10 godina

Jednostavno Hrvatska ima Mandžukića i Olića,oni nose prevagu na svim važnim utakmicama,zabiju gol kad treba i nisu badava igrali ili igraju u velikom Bayernu,ko je gledao utakmicu vidio je da su gazili Islanđane sa 10 igrača,bit će oni pravi kao nekad,igrali su do sada 4 puta u baražima i svih 4 puta su prošli,to govori da su velika ekipa,ko god mislio drugačije vara se!

Nikola Zrenjanin

pre 10 godina

Pripadnik sam hrvatske manjine iz Vojvodine.Naravno,neću samo zbog toga navijati za Hrvatsku na Svetskom prvenstvu.Hrvatska ima dobar tim i može daleko da dogura.Inače,navijaću i za reprenzetaciju BIH.

a

pre 10 godina

Eh ti Hrvati. Nije ih sramota da vicu za dom spremni. Ima li vece sramote nego biti spreman da BRANIS svoj dom. Treba da vicu za dom nespremni onda bi sve bilo ok.

gazdaMilan

pre 10 godina

nije da sam preterano zlurad, ali ovaj maksimir je najružniji stadion koji sam video.
(žarko, 19. novembar 2013 21:15)
Samo 5 golova za 25 minuta... smooooooooooor :D

metall

pre 10 godina

Na Maksimiru festival neoustastva, ali na to smo vec navikli. Mandzukic je strasno prljav i bezobrazan igrac, a ovaj crveni (koji je vise nego opravdan)znaci najmanje dva meca suspenzije tako da se Mandzukic i nece mnogo naigrati na SP ukoliko ga izbore. Trenutno je poluvreme, Hrvati jesu odigrali dobro, ali samo jedan gol Islanda potpuno menja stvari.

ND

pre 10 godina

Miha jeste napravio neke greske u startu, ali je dobro uredio mladi tim, vidi se disciplina i timski duh, i ja mislim da bi bilo najbolje kad bi on osto trener!

ibra

pre 10 godina

RESPECT Za Ronalda..ali...da je Zlatan bar malo u jacoj rep.slicnoj.portugalu on bio jeo sve..pa.jadno je kako igraju igraco svedske ne da je jadno nego je tuzno. fizički velika 0, bez mozga srljaju jadni su.
Zlatane 32.god.ali klanjam ti se burazere ti si Doktor.

Strucnjak za rano otkrivanje zabluda

pre 10 godina

O Boze... Mora opet Francuska po svaku cenu na SP. SRAMOTA VISE!
(milan, 19. novembar 2013 22:22)

Decko, da si gledao utakmicu shvatio bi sta je to kad se gine na terenu! Nije bilo poklanjanja, jedan regularan gol im ponistili, jedan neregularan im priznali, i to je to.

sarajevo.ba

pre 10 godina

Ako ne lazu danas na Francuskom radiu sam slusao da je televizija TF1 vec otkupila tv prava za SP a cijena za njih je 164 milioncica eura,e sad oni su vec kalkulisali da ce francuska proci na sp i vratit taj novac od reklama jer realno bez Francuske tamo bi im gledanost mnogo opala i onda skontajte da li su morali proc
A sto se Ronalda tice,sta reci...munja nebeska i to je malo za njega,lik razvaljuje,ove godine zlatnu loptu ako mu daju to je bruka

CrvenaZvezda1991

pre 10 godina

@ Gledam i ne verujem.. par ljudi koji navijaju da Hrvati NE PRODJU i vidim vise minusa nego pluseva... Ma sta god smo igrali protiv njih pljuvali su, pljuju i pljuvace. Nazivaju nas raznim "imenima" zivotinje, primitivci, neljudi.. a vi navijate za njih.. sramotica.
(Forsaken, 19. novembar 2013 21:54)

Taman da je sve sto si napisao 100% istina (a nije), jos vise bih bio ponosan sto je 40% Srba (sudeci po komentarima) u duelu Island-Hrvatska navijalo za Hrvatsku. To bi znacilo da se mi od njih razlikujemo u pozitivnom smislu i to mnogo.

Da smo se mi plasirali na SP, a ne Hrvatska, i da ti neki Hrvat cestita na srpskom forumu to bi po tebi bio "posten" Hrvat, medjutim kad Srbi cestitaju Hrvatima sto su se plasirali (tako sto su nas izbacili u direktnom okrsaju) onda ti to nazivas sramotom. Nadam se da vidis koliko je licemerno takvo razmisljanje.




Cestitke Hrvatskoj na plasmanu !

ShoneUTD

pre 10 godina

Ronaldo... najkompletniji igrac danasnjice a verovatno i najbolji , bar za mene, udara glavom ,levom, desnom nogom.. danas dva majstorska gola levicom...ma najbolji!!!

sarajevo.ba

pre 10 godina

samo pitanje jedno za ove sto rekose da je Bosna imala slabu grupu
kako je igrala Belgija sa Japanom i Kolumbijom kad ste je vec predstavili da je velesila?

Navijac

pre 10 godina

Jos jednom, nisu dzabe rekli i Murinho i Ferguson da je C. Ronaldo najbolji igrac koga su ikad trenirali. Ibra je super gol dao zato ga obozavaju tamo ali ovaj je lud za sve pare.

Gajetano

pre 10 godina

Moj konacni utisak o pobednicima baraza.

Portugal:
Ibra + Kristijano = VRH! Ova dvojica su trenutno ubedljivo najbolji igraci sveta. Zao me sto necemo gledati Ibru na SP, ali je Portugal sve u svemu bolja ekipa i zasluzeno putuju u Brazil. Strasna utakmica!

Hrvatska:
Imali su ogromnu srecu, kako u kvalifikacijama da uopste dodju do 2. mesta u grupi (da se zahvale Mihi), tako i u barazu da izvuku ubedljivo najslabiju ekipu. Da li ce sreca nastaviti da ih prati na SP? Naravno da nece, sve su vec potrosili. Modric najsvetlija tacka ove ekipe. Bas igrac takvog profila i kalibra nama fali, ali pitanje je da li bi nam i to pomoglo (eh Miho).

Grcka:
Pa, nesto slicno bih rekao za njih kao i za Hrvatsku. Neinspirativna ekipa kao i uvek. Time sto su Bosanci bili pobednici njihove grupe dovoljno govori o kvalitetu te grupe i Grcke.

Francuska (najverovatnije):
Bruka i sramota! Najveci peh koji nekoj fudbalskoj reprezentaciji moze da se desi je da dobiju Francusku u barazu. Prvo "bozja ruka" Tijeri Anrija, a evo sad i Benzemi priznaju gol iz ciste ofsajd pozicije. Platini vrti gde burgija nece.

I za kraj Mazic:
Kad nas je vec "nas dragi a sada vec bivsi selektor" onemogucio da se plasiramo, barem imamo nekog naseg jos uvek u konkurenciji. Nadam se (siguran sam) da ce Mazic biti delegiran za SP.

Pozdrav,

Rale

pre 10 godina

Ništa više nije bitno osim toga da idemo u Brazil !!!!
Srbija u kvalifikacijama nije uspjela biti ispred Hrvatske koju je vodio neznalica Štimac, po tome se vidi koliko ste loši.
Da je na klupi ostao Bilić bili bismo možda čak i ispred Belgije. Do zadnjeg kola se ne bi znalo tko je prvi, Belgija ili Hrvatska.

idemo

pre 10 godina

sretan, ponosan, hvala Hrvatska! Placem od srece ! Boze Hvala! Opet smo oni stari! zamolio bih nekoga da uplouda cijelu utakmicu da je mogu gledat jos 5 puta!

Toma diploma

pre 10 godina

umesto da idu i Ronaldo i Ibra ide grcka ili rumunija. daj bre fifa kome intresuje grcka ili rumunija. hocu da gledam i Ibra i Ronaldo i Mesi i ostale top 10 igraci na svetu na setsko prvenstvo ! a ne grcka i rumunija!

djedmedjed

pre 10 godina

Vidim dolje komentare tipa " da su Hrvati dobili bilo kog drugog protivnika, ne bi prosli dalje".
Cinjenica je da je Hrvatska bila druga, a Srbija treca u istoj grupi.
Ako je Hrvatska losa, kakva je tek onda Srbija ?
Kovac je u dvije utakmice donio igru, a za pola godine u Brazilu ce se karte nanovo mijesati.
Kovacic i Rebic su igraci buducnosti.

PimPong

pre 10 godina

Sa srecom, Hrvati, u Brazilu. Dobro, imali ste malo srece u kvalifikacijama a posebno u barazu sto se tice izbora protivnika, ali isto tako, nije Island sa Marsa pao. Zavrsili su drugi u svojoj grupi. E sad, niko ne pamti kako su se ekipe kvalifikovale. Cini mi se da se jednom Italija mozda jedva kvalifikovala pa je onda osvojila prvenstvo. Na vama je da zavedete red u ekipi i da se dokazete u Brazilu.

Ante_zg

pre 10 godina

Voleo bih da reprezentacija iz Hrvatske izgubi više nego da recimo Srbija opet osvoji prvenstvo Evrope u kuglanju.
(Aca Znalac, 19. novembar 2013 20:52)

Niti Hrvatska može izgubiti niti Srbija može osvojiti išta ;)

Brazil

pre 10 godina

nije da sam preterano zlurad, ali ovaj maksimir je najružniji stadion koji sam video.
(žarko, 19. novembar 2013 21:15)

Ma mi možemo i na livadi osigurat SP ;)

Domagoj

pre 10 godina

Hehe Srbi, gledajte to s vedrije strane. Barem cete imati puno novih reprezentacija za koje mozete svim srcima navijati slijedece ljeto. ;)

Pedja

pre 10 godina

Oni Islandjani su u rangu Malte i San Marina.....ne mogu da verujem kako su uspeli da stignu do baraza. Cak sam se namuzio da gledam OBN i slusam onaj slihterski Bosanski dvojac od komentatora prema Hrvatima i na kraju se zapitao sta mi je sve to trebalo u zivotu....

Dinamo Zagreb

pre 10 godina

Ne znam za koga ću navijati na Mondijalu,al znam protiv koga ću navijati...
Barem nešto...
(Daredevil, 19. novembar 2013 23:16)
Blago tebi :) sretan neki čovjek.

dado

pre 10 godina

Iskreno i objektivno,siguran sam da bosna nebi isla u brazil da je bila recimo u grupi sa srbijom i hrvatskom.Pratim nogomet 30 godina i nikad u zivotu nisam vidio tako losu grupu gdje je bila bosna,tako da sve njihove rezultate gledam sa rezervom.Da je srbija bila recimo u toj grupi,garantiram da bi danas srbija bila isto u brazilu.

HrvatZD

pre 10 godina

Svedjani ovo, Francuzi ono, Cristiano car, Ibra car ali manji, BiH najbolji napad 'na svijetu' kako kazu na FACE TV-u, Srbija se nije plasirala zbog Mihe,...bla bla. Ljudi, zar smo toliko skloni stereotipima? Cinjenica je da se Hrvatska plasirala dominantno nakon stvarno odvratnih utakmica pod Stimcem, igrac manje, Kovacic zablistao, Mandzo ispao kreten, ok, Island je u pitanju bez laznog velicanja, ipak je to samo Island...Ibra strasan igrac ali ne moze sam, Ronaldo se valjda rodio da bude ekstra nogometas i svaka cast..., Francuzi na 'krilima' Platinija opet na SP,...BiH razbijena jucer kao da su bili negdje drugdje a ne na utakmici, a kao najjaci na Balkanu..., Srbija se digla iz pepela (i to sa Mihajlovicem) i pristojno gazi prema dobroj skorasnjoj nogometnoj buducnosti...koliko je to sve ovisno o trenutnoj inspiraciji? Zar moji Hrvati da dozvole da ih 'ribari' u sred Zagreba dobiju bez obzira na ruglo Maksimira? BiH ce proigrati u Brazilu? Dao Bog, nista nisu pokazali protiv Gauchosa, Srbija? Moze samo bolje, a to izgleda dobro, bez obzira tko ce biti Vas kormilar reprezentacije. Sve u svemu jedna dvije veceri nogometa gdje su najmanje pametni Bosanci i Hercegovci, los dan? Kvaliteta je tu. Sretno svim Ex-YU repkama, pogotovo HR i SRB.

dejo

pre 10 godina

Ronaldo i Ibra,naklon do poda...al ja sam večeras video jednu nadolazeću igračinu svetskog fudbala... Pa onaj mali Mateo Kovačić je dvaput izdriblao celu obranu Islanda. Sjajan bi i slalomaš bio.Ko ne veruje nek pogleda snimke.

uaaa!

pre 10 godina

Koliko sam srecan bio kao klinac. Doziveo sam i gledao Italiju 1990., utakmice sa Spanijom i Argentinom, posle Zvezdu kako osvaja sve sto se moglo osvojiti, pa uspon reprezentacije medju deset najboljih nakon ukidanja sankcija, utakmice sa Brazilom, Argentinom, Urugvajem, Cesima, Spancima, Nemcima...
Sta mogu da pamte danasnji klinci? Nista, osim katastrofe od Argentine 2006., ispadanje od Australije 2010., a oni mladji od 16 godine ni ne znaju sta je Evropsko prvenstvo u fudbalu.
Ostalo mi je samo da pozelim srecu Bosancima i ponadam se da ce neka od juznoamerickih reprezentacija osvojiti Mondijal.

CR7

pre 10 godina

Koja je ona razlika izmedju nogometasa i fudbalera?
(Anto, 20. novembar 2013 02:14)

Nogometasi igraju nogomet a fudbaleri igraju fudbal...

Srbin

pre 10 godina

Hvala. 2:0!!!!!!! I sa 10 odlazimo u Brazil. Hvala srbi na 'lijepim' komentarima
(cro, 19. novembar 2013 21:23)
Nema na čemu,svaki put.....

spurs 19

pre 10 godina

Dobit ćete razglednicu iz Ria, s pogledom na more, na Copacabanu.
MUCHA CHICQUITA, CHA CHA CHA LA KROATIA !
(Nećete u Qatar 2018. na svjetsko nogometno)

Dobijali ste vi razglednice od Saleta, Kecmana, Rašića, svaki put kad ste igrali sa nama u basketu, skoro svaki put u vaterpolu, od Crvene Zvezde ove godine sa Banjice, ove godine iz svake nedelje punog Pionira, iz Praga ove godine na U-19 prvenstvu, iz Južne Afrike 2010...i ko zna kojih još prilika...
Krajnje je neumesno potcenjivati nas jer "vi ne možete ništa za jednu sekundu to mogu samo Srbi"!

Mister X

pre 10 godina

Joj gol Francuske iz dubokog ofsajda. Ali cini mi se da pre toga sudija ponistio cist gol Benzemi. Ukrajinci usli opusteno.U drugom poluvremenu cekam gol Ukrajine

mario28

pre 10 godina

odoše mi na svjetsko susjedi dragi a vi lijepo u fotelji navijajte, za nas naravno.......nisam došao ovdje provocirati,dobro možda malo ali budimo realni vaša reprezentacija u ovoj grupi nije nikako mogla proći,zato jer je tu Belgija koja bolja i od vas i od nas i jer smo tu mi koji smo iskusniji od vas.da ste bili u skupini sa BIH vjerojatno bi bili prvi u skupini,jer imate super kvalitetne pojedince,po imenima odličnu momčad očito ne i pobjednički mentalitet što mi imamo,jer smo se usprkos katastrofalnim igrama probili do 2.mjesta i na kraju praktički jednom dobrom utakmicom,ovom danas otišli na SP.vi ste demolirali Wales sa 6-1,protiv Belgijanaca dominirali čitavo poluvrijeme,nas ste totalno razbili igrom u Beogradu........dakle imate igrače ali vamhvali trener.vi ste kao narod totalno u kurcu,otjerali ste jednog Antića s kojim ste jebali Francuze i otišli na SP,sve što valja vi otjerate,i mi Hrvati smo slični po tome ali vi ste još bolji primjer,to i u košarci radite.sami sebe uništavate

aha

pre 10 godina

aj floro flores ti koji komentiras poklopi se usima ne izigravaj srbina i idi mater zahebavat... znat ces faco po imenu kojin se nazivas o cemu ti govorin.. jak si mi nema sta

Nataeos

pre 10 godina

Pa onaj mali Mateo Kovačić je dvaput izdriblao celu obranu Islanda. Sjajan bi i slalomaš bio.Ko ne veruje nek pogleda snimke.
(dejo, 20. novembar 2013 00:22) si pročitao šta si napisao?

odgovor

pre 10 godina

idemo Hrvatskaaaaaa! pridruziti se prijateljima bosancima! , a Srbija neka nas gleda iz fotelje!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (idemo, 19. novembar 2013 19:24)

A odakle ces ti gledati nego iz fotelje...
(rabm, 19. novembar 2013 21:30)

Za tvoju informaciju, ja idem u Brazil, sa još troje prijatelja... eto, toliko , da odgovorim

Damir

pre 10 godina

Zaista ljudi mozete pricati sta god hocete u vezi ko je najbojli u istoriji:Pele ,Maradona,messi,ronaldo,krojf.Ali igrac kao Platini jos nisam video on i dan danas je najvazniji igrac francuske.

lik

pre 10 godina

Cekam dan kada ce C.Ronaldo i Messi zavrsiti kao Lens Armstrong.Niko nije lud da ne vidi da ljudi koriste nedozvoljena sredstva,pogledajte kako je napumpan Ronaldo,to ne moze prirodnim putem tako,kao sto je nemoguce da Messi sa ozbiljnim problemima hormona rasta dodje na nivo koji je dostigao.Razne se labaratorijske vezbe izvode na ovakvim eksperimentima i onda dobijamo robotizovane heroje punih hemija kao sto su Armstrong,Felps,lebron,Nadal i gore pomenuta dvojica.Mozda mogu da obmanjuju svet al inteligentne osobe znaju o cemu je rec,samo pitajte doktora Fuentesa.

aphex twin

pre 10 godina

Evo braćo, ostao Vam je samo Đoković. Mi i Bosna letimo južno, a Vi se hranite Novakom do dalnjega, jer je to gotovo sve čemu se Srbi mogu povremeno radovati. Morat ćete u sportu manje pričati, a više raditi, kao i uostalom i u drugim aspektima života, a i manje zavjere tražiti, nego ponekad i u sebi samima pronaći grešku.
(duje, 19. novembar 2013 23:23)

Djokovic osvaja, vi ucestvujete, velika razlika...samo bez presipanja iz supljeg u prazno o zivotu uopsteno, jos cu pomisliti da se Srbija granici sa Svajcarskom.

Andrej-Trebinje

pre 10 godina

Aaahahahahaha, kako sam se lijepo ismijao na ove komentare Hrvata i Bošnjaka... :D Isto veče kada su se plasirali na Svjetsko prvenstvo, oni masovno dolaze na srpske sajtove kako bi nam kao nešto nabili na nos i narugali se, umjesto da idu negdje sa društvom i napiju se... A od 150-ak komentara bar 120 su njihovi. :D Show! Bez obzira što su skoro svi srpski komentari u vidu podrške i čestitki susjedima, jer smo mi Srbi u suštini neiskompleksiran i objektivan narod, i nije nam problem priznati ako je neko bolji od nas u nečemu, oni i dalje dolaze i prosipaju svoje frustracije... :P Po ko zna koji put su pokazali koliki su zapravo kompleksaši, mali i mizerni, i da im je najbitnije šta će reći Srbi i kakva će biti reakcija Srba, a to pokazuju konstantno, od '90-tih godina, kada nisu mogli da podnesu da su gori od nas u košarci, pa se desilo šta se desilo na onoj dodjeli medalja... E moji susjedi, ne valja vam to, izjedaju vas mržnja i kompleksi! Vi nas ne zanimate, i šta god ovdje pisali, vi nas nikad nećete moći uvrijediti, jer predugo se znamo! ;) Svaki put mi Srbi pokažemo ko su prave šmekerčine i ko je iznad drugih. Republika Srpska će biti uz Grčku, normalno! Pozdrav svima!

Milanche

pre 10 godina

Realno najslabiju reprezentaciju su Hrvati dobili u barazu, pa ti ljudi su se do juce sankali, a danas resili malo da igraju fudbal :)

emilijus

pre 10 godina

U vašoj zemlji veća žalost i tuga što se Hrvatska plasirala na svjetsko,nego što vaša zemlja nije.....!!!!! To je stvarno jako,jako čudno.....

ever

pre 10 godina

@ zoki

Ja zaista tezim da Hrvate i Bosance tretiram podjednako kao, recimo i Belgiju i Island...ne uzbudjujem se previse zbog njih ni oko cega, a mislim da bi to bilo najzdravije za celu nasu naciju...jednom i za svagda...

Otisli su na SP...cestitam im na tome (i jednima i drugima), ali zaista me ne dotice to sto oni jesu a mi nismo, isto kao sto me ne dotice ni sto Belgijanci jesu a mi nismo. Ono sto me dotice je to sto smo mi mozda i mogli, ali nismo i necemo ko zna dokle zbog megalomanije i sebicluka pojedinaca.

A nacionalisticki ludaci svih boja sa ovih prostora ce prestati da 'buce i halacu' samo i jedino kada budu shvatili da ih niko drugi ne slusa...

Toliko.

Okk

pre 10 godina

svaka čast Ibri,sam vuče repku ipak Portugal je više nego bolji od Svedjana,prosto imaju bolju ligu i kvalitetnije igrače sa Ronaldom.Ali moram da kažem da bi Švedska bila prosek da nema Ibrakadabru velemajstor.

Sumadinac91

pre 10 godina

Nekome je fortuna majka a nekome maceha.
Bez obzira na sve cestitam vam komsije na plasmanu na SP 2014,napredak u igri se primecuje ali i dalje mislim da trebate da sacekate pre bilo kakve realne ocene sta mozete i koliko mozete,posebno uzevsi u obzir da kao sto i sami znate dosta toga zavisi u kakvoj ce formi vasi igraci otici na SP te da li ce vase najbitnije igrace izbeci povrede.
Voleo bih da opet igramo protiv vas,bez obzira ko izgubi ili pobedi,takve utakmice su nesto posebno i jedne su od onih koje se pamte ceo zivot,a svakako da bi kvalitet fudbala bio bolji sada kada nema Stimca sa svojim taktickim vragolijama te "strucnjaka" Mihajlovica sa svojim sastavima koje ne moze da pogodi cela zemaljska kugla.
Puno srece u Brazilu i vama i BiH,iskreno necu navijati za vas ali to ne znaci da cu navijati protiv.A i nzm sta se durite kao da vi navijate za Srbiju u bilo kom sportu priznajte realno mozda 1 od 1000 vas.
Kao sto sam i rekao braca Grci,Francuzi i Portugal idu dalje.
PS da li neko zna kolika je bila kvota na 3:0 i 4:1 tacan rezultat Fra-Ukr posto sam hteo to da odigram ali nisam imao vremena da odem do kladze?
[==ELLA HELLAS==]

Zvezdaš

pre 10 godina

Ne mogu da navijam za Hrvate ni u bunilu, nit kad bih jeo bunike, a tek ovako iz čista mira. Što reče vukovarac, mrze nas iz dna duše, a ovamo da ih volim...
Vratiće se oni već nakon prvog kruga, jer imaju mnogo loš tim, i spletom okolnosti zbog slabe Srbije su na SP.

spurs 19

pre 10 godina

@duje

K'o da ste osvojili a ne samo prošli...koliko se sećam 2010. ste vi ostali doma, još smo vas izbacili u košarci, mnogo brzo zaboravljate...
Ostala je nama Evroliga prijatelju dva naša tima a četiri na Jadranu...oduvek smo bili i ostaćemo zemlja košarke, ono što smo tu postigli vi nećete generacijama...
Što se tiče tog prvenstva navijam za našu prave prijatelje - Grčku.

Mozgov

pre 10 godina

Bez obzira na rezultate, Srbija i Hrvatska imaju nešto zajedničko u sportu. Najlepša sportiskinja sveta je sigurno Srpkinja Ana Ivanović, dok je najlepši u "jačem polu" bez dileme Luka Modrič!

HrvatZD

pre 10 godina

@hmm zanimljivo: Bas i niste djelovali 'zmajevski' protiv Argentine, ono je bilo brutalno, moglo je zavrsiti puno gore...realno. Nisam bas siguran da ste toliko jaki, volio bih da igramo na SP, bojim se da bi popili porciju uz svo uvazavanje Vedatora, Dijamanta i Bicakcica i drugih igraca. Dobro da niste dobili 4-5 komada, izvukli ste jedva zivu glavu, rasturili su vas Gauchosi.

Floro Flores

pre 10 godina

Znate onaj vic kad se mis napije rakije,pa trazi slona da se pobiju? Hrvati napadaju titulu u Brazilu,utakmica protiv mocnog Islanda im je pokazala put. Za proslo SP nisu imali srece,prepreka je bila snazna Ukrajina,Island je po meri

Војвођанин

pre 10 godina

@Vojvodjanin

Ја ћу навијати за Босну јер има играча српске националности и Босна је чудо од земље и душа Балкана, а за "моје комшије Хрвате" нећу. Хвала им што су ми протерали пола родбине, а осталу половину зна се шта....

pepo

pre 10 godina

Aaahahahahaha, kako sam se lijepo ismijao na ove komentare Hrvata i Bošnjaka... :D Isto veče kada su se plasirali na Svjetsko prvenstvo, oni masovno dolaze na srpske sajtove kako bi nam kao nešto nabili na nos i narugali se, umjesto da idu negdje sa društvom i napiju se... A od 150-ak komentara bar 120 su njihovi. :D Show! Bez obzira što su skoro svi srpski komentari u vidu podrške i čestitki susjedima, jer smo mi Srbi u suštini neiskompleksiran i objektivan narod, i nije nam problem priznati ako je neko bolji od nas u nečemu, oni i dalje dolaze i prosipaju svoje frustracije... :P Po ko zna koji put su pokazali koliki su zapravo kompleksaši, mali i mizerni, i da im je najbitnije šta će reći Srbi i kakva će biti reakcija Srba, a to pokazuju konstantno, od '90-tih godina, kada nisu mogli da podnesu da su gori od nas u košarci, pa se desilo šta se desilo na onoj dodjeli medalja... E moji susjedi, ne valja vam to, izjedaju vas mržnja i kompleksi! Vi nas ne zanimate, i šta god ovdje pisali, vi nas nikad nećete moći uvrijediti, jer predugo se znamo! ;) Svaki put mi Srbi pokažemo ko su prave šmekerčine i ko je iznad drugih. Republika Srpska će biti uz Grčku, normalno! Pozdrav svima!
(Andrej-Trebinje, 20. novembar 2013 03:42)
# Link komentara
reće Andrej i brže bolje pohitaše u šoping preko granice te se onda izvali na ustaško more u Župi Dubravačkoj,je li tako kompleksašu????

Besna glista

pre 10 godina

@ (vezni red Karadzic Mihajlovic Ramadani, 19. novembar 2013 19:13)

Brate podrzavam te u svemu, samo zena se ne vodi u Brazil :)

hellen

pre 10 godina

umesto da idu i Ronaldo i Ibra ide grcka ili rumunija. daj bre fifa kome intresuje grcka ili rumunija. hocu da gledam i Ibra i Ronaldo i Mesi i ostale top 10 igraci na svetu na setsko prvenstvo ! a ne grcka i rumunija!
(Toma diploma, 19. novembar 2013 22:45)

Gledaj klupski fudbal i uzivaj u top 10 igraca.Reprezentativni fudbal i Mundijal je drugacije takmicenje,gde jos uvek male zemlje moze da pozitivno iznenade.

Vrlo moguce

pre 10 godina

Igrac koji je odigrao 245 utakmica za Real a dao 250 golova,da jos nije dobio zlatnu loptu.NEMOGUCE
(boban, 19. novembar 2013 23:36)
1. Ronaldo je 2008-e proglasen za najboljeg.
2. Jedini razlog zbog koga Ronaldo predhodne 4 godine nije osvajao nagradu je taj sto je Mesi postizao bolje rezultate, bolje i od tog neverovatnog proseka Ronalda. http://messivsronaldo.net Imas sve crno na belo. Nemoguce je da se ne secas da je Mesi taj koji je oborio rekord Gerd Milera.
3. Ove godine je Ronaldo bolji od Mesija i zasluzeno ce dobiti nagradu ( iskreno se nadam jer mislim da bi bila velika sramota da je neko drugi osvoji). Izvinjavam se onima koji misle da nagradau zasluzuje Riberi,mislim da je veceras Ronaldo potvrdio da je za klasu bolji igrac. Ovo je nagrada koja se dodeljuje najboljem igracu a ne onom koji je osvojio najvise trofeja. Po istim principima po kojima je Mesi osvajao protekle 4 godine bi ove godine Ronaldo morao da osvoji nagradu.

Keti S.

pre 10 godina

Ah ta prepucavanja po starom dobrom obicaju,pa vec smo se navikli,zar ne?Pokusajte konacno da budete objektivni.Najpre cestitke svim reprezentacijama koje su se danas plasirale na svetsko prvenstvo,ukljucujuci i dve susedne drzave koje su samim plasmanom napravile ogroman uspeh.Plasman u drugi krug takmicenja bio bi jos veci uspeh,a sve preko toga apsolutna SENZACIJA!I tu se u sustini prica o obe ex-Yu reprezentacije zavrsava.Naravno na velikim takmicenjima se uvek dogadjaju i prijatna i neprijatna iznenadjenja,ali cini mi se da ce to ovoga puta ex-YU prostor zaobici.No hard feelings,just an opinion.S druge strane ne shvatam zasto ljubitelji nogometa u HR.i BiH u svojoj ipak razumljivoj euforicnosti,nuzno moraju da se fokusiraju na SRB.i njene sportske (ne)uspehe.Iako sam odavno prosla "zenit"dozivljavanja nacionalne identifikacije kroz sportske uspehe(jer budimo iskreni ima toliko vaznijih stvari od sporta,zar ne?)lagala bih ukoliko bih rekla da mi ne prijaju uspesi tenisera,odbojkasa i ...ica,vaterpolista,pa i kosarkasa i ...ica,kako na reprezentativnom tako i na klupskom planu(visesezonska dominacija Partizana u ABA ligi npr.)da ne nabrajam ostale "male"sportove i u njima uspesne pojedince.Ostaje naravno zal za neuspesnom fudbalskom reprezentacijom,ali i tu ima nade(uostalom "Orlici"osvojise EP)a ostavka Mihajlovica je svojevrsni "blessing in disguise".Gorcina poraza cesto je lekovitija od euforije pobede.And finally,posebne cestitke trikolorima!Svaka cast,Les Blues!

Daredevil

pre 10 godina

Evo braćo, ostao Vam je samo Đoković. Mi i Bosna letimo južno, a Vi se hranite Novakom do dalnjega, jer je to gotovo sve čemu se Srbi mogu povremeno radovati. Morat ćete u sportu manje pričati, a više raditi, kao i uostalom i u drugim aspektima života, a i manje zavjere tražiti, nego ponekad i u sebi samima pronaći grešku.
(duje, 19. novembar 2013 23:23)
Čitajući tvoj komentar imam dojam da ćete biti šampioni sveta,Đoković je šampion,koliko znam vi u fudbalu niste nikada bili šampioni.
Eto ove godine smo barem osvojili Evropsko prvenstvo u mlađim kategorijama, u fudbalu,očito da radimo nešto.
Nego šta ćeš drobiti tu ako ne prođete grupu!?
A što se vas tiče,pa ja nikada ne idem na hrvatski sajt ni da se naslađujem niti likujem niti uopšte idem.
A zašto si ti tu došao s tim komentarom da li kompleksi ili možda si više srećan što Srbija ne ide nego što vi idete ili iz čiste pakosti i loših namera?
Pogledajte se malo u ogledalo,meni se čini da mi bez vas možemo ali vi bez nas nikako!

DRAŽA KG

pre 10 godina

Komšije,spomenik vi da podignete Tomislavu Karadžiću na sred zagrebačkog trga pored vašega bana.Da vam nije prodao pobedu u Zagrebu i bod u Beogradu nikada se ne biste plasirali.Što se navijanja tiče normalno da ću navijati za BRAZIL,eventualno neka od jakih evropskih reprezentacija (Italija,Nemačka,Španija,Engleska..),za njih NIKAD BRATE!

drago

pre 10 godina

Strava u Srbiji.


PS trenutno smo bolji u nogometu, kosarci, rukometu, vaterpolu a vi u odbojci. mi u atletici, skijanju a vi u tenisu.

Aleks

pre 10 godina

Francuzi opet dali neregularan gol, a ovi Ukrajinci ne mogu da se sastave, a realno su sasvim dobar tim. Sad ce tekma malo da se uspori, ne verujem da ce Francuzi da napadaju i dalje ovako sumanuto...
Mada, po meni i treba Francuzi da prodju dalje bez obzira na sve. Ukrajinci ne zasluzuju SP sa ovakvom kukavickom igrom.

Кривокапић

pre 10 godina

Велика је ствар отићи на СП. Честитке Португалији, Француској, хрватској и Грчкој.
Роналдо је данас бриљирао. Ибра је играо добро, али тим је лош. Французи су ме изненадили игром.
Биће уживанција.

josipskroz

pre 10 godina

Ronalda ne podnosim ali je vrhunski igrač što je i večeras pokazao..Žao mi je zbog Ibre ali ne može ni on sam da igra! Hrvati, čestitam ali neću navijati za vas,niste mi simpatični kao ekipa, već za Bosnu zato što su pre svega extra momci a drugo zbog Papeta, koji je veliki gospodin! Srbiju je zeznuo Mihajlović pa nije u Brazilu, ali čini mi se da ni igrači nisu davali svoj maximum, niti se preterano odirali na terenu..tu bi mogli da se ugledaju na Bosance..Tako da- napred BiH!!

shazam

pre 10 godina

"Najdramatičnije je bilo u Sulni gde su Zlatan Ibrahimović i Kristijano Ronaldo pokazali da su miljama ispred svih ostalih evropskih fudbalera."
Milje se koriste kao merna jedinica u Americi i Engleskoj (i njihovim bivsim komonveltskim kolonijama). Nadam se da mi za sada ipak ne spadamo u tu grupu. Izraz "miles away", kao i drugi izrazi na engleskom i drugim jezicima - se NE prevode bukvalno od reci do reci. U duhu naseg jezika bi bilo "Ronaldo i Ibrahimovic su se bez dileme izdvojili u odnosu na..." ili "pokazali su da su u Evropi za sada bez premca", i sl. Na stranu naravno sto je pisac teksta (i u originalu na engleskom, ali i onaj koji je odlucio da njegove reci prevodi doslovno, bez pominjanja autora originala) odlucio da lagano prenebregne pominjanje igracina poput Inijeste, Cavija, Runija, Van Persija, Ozila...ajde jos nekako i da svarimo da je Ronaldo satro bez dileme bolji od njih ali Ibra cak i ako pretpostavimo da po trenutnoj formi jeste bolji (a i to je pitanje), totalno je nipodastavanje prema ostalim evropskim igracima da je ta razlika toliko ocigledna da su te neke "milje" u pitanju i da dileme nema.

Kompleksi

pre 10 godina

Haha, samo opušteno ljudi, Hrvate najviše boli upravo kada im ne pridajemo velikog značaja i kada ih ignorišemo... Njima je bitnije što se Srbija nije plasirala nego što oni jesu, jer pate od kompleksa niže vrednosti. :) A mislim da ih najviše pogađa to što smo mi ovu vest iskulirali i čestitali im onako čisto radi reda, jer oni su očekivali da ako dođu na naše sajtove i počnu pisati njima svojstvene komentare tipa:''Mi smo bolji, vi ste gori, mi smo više a vi ste manje, mi smo duže a vi kraće'', da ćemo se mi potresti. :D E moji Hrvati, davno smo mi to prošli kao narod... I da, nikad, ali nikad nećete stići Srbiju koja je od vas bolja u većini sportova!

Ribari

pre 10 godina

Iskrene cestitke komsijama na zasluzenom odlasku na SP .
Samo da podsetim da je u svojoj grupi Island dao Svajcarskoj cetiri gola u Bernu i pobedio jednu solidnu Sloveniju na njenom terenu .
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mr., 19. novembar 2013 22:51)

Samo da podsjetim za ribare islanđane; dobili su 4 komada na svojem terenu od jedne Slovenije, izgubili od Cipra, a od Švicarsake izubili 0-2 a tamo čistim spletom okolnosti i nakon 4-1 za Švicarsku gdje su se ovi opustili, zabili su golove iz odbijanaca i udaraca iz daljine, akcije nisu napravili iz koje bi zabili gol.

strucnjak

pre 10 godina

Ronaldo kad dovuče Real do nekog trofeja ili Portugal neka mu tada daju zlatnu loptu. sramota je što dva čovjeka koji su skupa uzeli 3 lige prvaka, 2 europska i 1 svjetsko prvenstvo nikad nisu dobili zlatnu loptu. neki zabijaju u kvalifikacijama neki u finalima

Keti S.

pre 10 godina

@drago Zaista ne znam na koju si "fintu" dosao do tog zakljucka.U sportu ne postoji nista trenutno.To je teren gde uvek i iznova moras da se dokazujes.Sustinski gledano a uzimajuci u obzir sve sto je postignuto na sportskom planu i s jedne i s druge strane,jasno je da je Hrvatska kvalitetnija u fudbalu i rukometu i Srbiji ce biti potrebne godine da to promeni,ako u tome uopste i uspe.Potpuno istovetno se moze reci za Hrvatsku kada su u pitanju tenis,odbojka i kosarka,dok je situacija u vaterpolu i nekim "manjim",pojedinacnim sportovima uravnotezenija.U vezi kosarke mislim da veoma preterujete glede nazovi uspeha vase repke na ovogodisnjem EP-u u Sloveniji.Podsecanja radi istovetan uspeh je postigla Slovenija u Poljskoj 2009-e(tada je Srbija osvojila srebro)dok je BJRM u Litvaniji pre dve godine takodje bila polufinalist.So,what's a big deal?Osim toga postoje i mnogi drugi aspekti kroz koje se jedna drzava u svetu predstavlja,te ne bi trebalo preterivati u pridavanju znacaja sportu,koji je na kraju kad se sve sabere i oduzme,samo igra i zabava i nista vise od toga.Meni licno vrlo cesto uspesi mladih matematicara,fizicara,informaticara,astrofizicara.....te njihove zlatne,srebrne,bronzane medalje sa velikih evropskih i svetskih takmicenja znace vise od Novakoviih Grand Slam naslova.Dakle,prizemljite se jer postajete smesni u svom preterivanju.Pozz!

zoki

pre 10 godina

Dolazim iz Vukovara i najviše me boli kada vidim koliko Srbi navijate za hrvate.Pa vi niste svesni koliko oni nas mrze, a to se oseti na svakom koraku.Pa oni slave kada mi izgubimo, da ste ih videli samo u finalu davis cupa
Pa ne daju nam pravo na svoje pismo, a vi i dalje navijajte za njih.Srin je srbinu najgori neprijatelj

Forsaken

pre 10 godina

Gledam i ne verujem.. par ljudi koji navijaju da Hrvati NE PRODJU i vidim vise minusa nego pluseva. E sad.. malo ne razumem.. zbog cega? Pogledajte kako nas pljuju.. kad smo igrali dejvis kup, Srbija - Hrvatska (fudbal) Ma sta god smo igrali protiv njih pljuvali su, pljuju i pljuvace. Nazivaju nas raznim "imenima" zivotinje, primitivci, neljudi.. a vi navijate za njih.. sramotica.

Anketa

pre 10 godina

Ajmo napravit anketu:

Ako se Hrvatska plasira u Brazil (a realno ima veće šanse od Islanda), i nekim čudom se tamo sretne sa Bosnom, za kog bi ste navijali?

Abecednim redom:
Bosna - Preporučujem
Hrvatska - Ne preporučujem

Nije mi namjera provocirat, nego bi stvarno htio znati.

Vlada

pre 10 godina

Opet ovi hrvati dobili najlakseg moguces protivnika. Da su igrali protiv bilo koje druge ekipe koje su ucestvovale u barazu, sad bi i oni bili tamo gde im je mesto . . . kod kuce!

Valentić

pre 10 godina

Hrvati nisu bili nikad slabiji, odoše nezasluženo na SP za razliku od Bosne! Srbija bi išla isto na SP da je imala iza sebe FS i selektora.

metall

pre 10 godina

Na Maksimiru festival neoustastva, ali na to smo vec navikli. Mandzukic je strasno prljav i bezobrazan igrac, a ovaj crveni (koji je vise nego opravdan)znaci najmanje dva meca suspenzije tako da se Mandzukic i nece mnogo naigrati na SP ukoliko ga izbore. Trenutno je poluvreme, Hrvati jesu odigrali dobro, ali samo jedan gol Islanda potpuno menja stvari.

zelDi

pre 10 godina

Ma iz kog razloga se neko cudi kako sad ja ili bilo koji Srbin moze a da ne navija za Hrvatsku!?!? Ne mogu i necu i ne zelim.. Niti sam od juce, niti sam rastao na drvetu, onaj ko ke njima heroj mom bliznjem je mnogo nesrece doneo.. Ne volim ih a i nerviraju me
ove bulke sto se prave lude kako sad ja to ne navijam za njih, pa oni su nam komsije.. Ni u zgradi nisam dobar sa svim komsijama pa ne moram ni sa njima..

vezni red Karadzic Mihajlovic Ramadani

pre 10 godina

Hteo sam da idem na Svetsko prvenstvo u fudbalu u Brazil. Da vodim i zenu. To bi bilo putovanje nasih zivota. Da vidimo Rio, Marakanu, Brazil... Kupanje na Copacabani, uvece samba, kokteli..

Isao sam na Svetsko prvenstvo u Italiju , cale me vodio ko klinca. Posle sa zenom u Nemacku, gledali smo opet nase... Ne treba tu bogatstvo - vazna je samo dobra organizacija.

Sad se nasi nisu plasirali, a da idem da bodrim Bosnu - necu.
Ostacu kod kuce, pare cu da dam za veliki TV i pivo, i ostace gorcina, znajuci da smo imali opasan tim za Brazil i mogucu avanturu zivota, koju su pokvarila dva tri alava pojedinca.

Gajetano

pre 10 godina

Moj konacni utisak o pobednicima baraza.

Portugal:
Ibra + Kristijano = VRH! Ova dvojica su trenutno ubedljivo najbolji igraci sveta. Zao me sto necemo gledati Ibru na SP, ali je Portugal sve u svemu bolja ekipa i zasluzeno putuju u Brazil. Strasna utakmica!

Hrvatska:
Imali su ogromnu srecu, kako u kvalifikacijama da uopste dodju do 2. mesta u grupi (da se zahvale Mihi), tako i u barazu da izvuku ubedljivo najslabiju ekipu. Da li ce sreca nastaviti da ih prati na SP? Naravno da nece, sve su vec potrosili. Modric najsvetlija tacka ove ekipe. Bas igrac takvog profila i kalibra nama fali, ali pitanje je da li bi nam i to pomoglo (eh Miho).

Grcka:
Pa, nesto slicno bih rekao za njih kao i za Hrvatsku. Neinspirativna ekipa kao i uvek. Time sto su Bosanci bili pobednici njihove grupe dovoljno govori o kvalitetu te grupe i Grcke.

Francuska (najverovatnije):
Bruka i sramota! Najveci peh koji nekoj fudbalskoj reprezentaciji moze da se desi je da dobiju Francusku u barazu. Prvo "bozja ruka" Tijeri Anrija, a evo sad i Benzemi priznaju gol iz ciste ofsajd pozicije. Platini vrti gde burgija nece.

I za kraj Mazic:
Kad nas je vec "nas dragi a sada vec bivsi selektor" onemogucio da se plasiramo, barem imamo nekog naseg jos uvek u konkurenciji. Nadam se (siguran sam) da ce Mazic biti delegiran za SP.

Pozdrav,

ND

pre 10 godina

Miha jeste napravio neke greske u startu, ali je dobro uredio mladi tim, vidi se disciplina i timski duh, i ja mislim da bi bilo najbolje kad bi on osto trener!

daj bombona da sisamo

pre 10 godina

@Hvala. 2:0!!!!!!! I sa 10 odlazimo u Brazil. Hvala srbi na 'lijepim' komentarima
(cro, 19. novembar 2013 21:23)

Nema na cemu susjed, to je najmanje sto mozemo da uradimo kako bi pokazali zahvalnost sto danas niste polupali nijednu cirilicnu tablu. Lijep pozdrav, i srecno na SP.

hmm zanimljivo

pre 10 godina

Bosna i Hrvatska na SP...dalje nema. ostali mozete...ma ustvari nista ne mozete...susjedi sretno. trebat ce vam sreca protiv nas...:))...ko ne skace mrzi Bosnu hej hej

Whistler

pre 10 godina

Greota da Grčka prođe a Ibra i Švedska ne...P.S. navijaću za Bosnu na Mundijalu jer mi se svidja kako igraju, ne zato što imam komplekse kao vi..

duje

pre 10 godina

Evo braćo, ostao Vam je samo Đoković. Mi i Bosna letimo južno, a Vi se hranite Novakom do dalnjega, jer je to gotovo sve čemu se Srbi mogu povremeno radovati. Morat ćete u sportu manje pričati, a više raditi, kao i uostalom i u drugim aspektima života, a i manje zavjere tražiti, nego ponekad i u sebi samima pronaći grešku.

Pedja

pre 10 godina

Oni Islandjani su u rangu Malte i San Marina.....ne mogu da verujem kako su uspeli da stignu do baraza. Cak sam se namuzio da gledam OBN i slusam onaj slihterski Bosanski dvojac od komentatora prema Hrvatima i na kraju se zapitao sta mi je sve to trebalo u zivotu....

Gajetano

pre 10 godina

Kakva promaja duva u Mandzinoj glavi da napravi ovo u ovako vaznom mecu?

Mogu Hrvati da se opiru koliko god hoce da nisu Balkanci, ali ovo je bilo bas onako tipicno BALKANSKI.

Pozdrav,

lik

pre 10 godina

Cekam dan kada ce C.Ronaldo i Messi zavrsiti kao Lens Armstrong.Niko nije lud da ne vidi da ljudi koriste nedozvoljena sredstva,pogledajte kako je napumpan Ronaldo,to ne moze prirodnim putem tako,kao sto je nemoguce da Messi sa ozbiljnim problemima hormona rasta dodje na nivo koji je dostigao.Razne se labaratorijske vezbe izvode na ovakvim eksperimentima i onda dobijamo robotizovane heroje punih hemija kao sto su Armstrong,Felps,lebron,Nadal i gore pomenuta dvojica.Mozda mogu da obmanjuju svet al inteligentne osobe znaju o cemu je rec,samo pitajte doktora Fuentesa.

DRAŽA KG

pre 10 godina

Komšije,spomenik vi da podignete Tomislavu Karadžiću na sred zagrebačkog trga pored vašega bana.Da vam nije prodao pobedu u Zagrebu i bod u Beogradu nikada se ne biste plasirali.Što se navijanja tiče normalno da ću navijati za BRAZIL,eventualno neka od jakih evropskih reprezentacija (Italija,Nemačka,Španija,Engleska..),za njih NIKAD BRATE!

Nećete u Qatar 2018. na svjetsko nogometno

pre 10 godina

Dobit ćete razglednicu iz Ria, s pogledom na more, na Copacabanu.

MUCHA CHICQUITA, CHA CHA CHA LA KROATIA !

spurs 19

pre 10 godina

Dobit ćete razglednicu iz Ria, s pogledom na more, na Copacabanu.
MUCHA CHICQUITA, CHA CHA CHA LA KROATIA !
(Nećete u Qatar 2018. na svjetsko nogometno)

Dobijali ste vi razglednice od Saleta, Kecmana, Rašića, svaki put kad ste igrali sa nama u basketu, skoro svaki put u vaterpolu, od Crvene Zvezde ove godine sa Banjice, ove godine iz svake nedelje punog Pionira, iz Praga ove godine na U-19 prvenstvu, iz Južne Afrike 2010...i ko zna kojih još prilika...
Krajnje je neumesno potcenjivati nas jer "vi ne možete ništa za jednu sekundu to mogu samo Srbi"!

klek

pre 10 godina

@Anketa - Odgovor je lak. Većina u Srbiji svim srcem navija za BiH i svim srcem ne navijaza Hrvatsku - koliko ih navija protiv HR, ne znam.

alibaba

pre 10 godina

@Ajmo napravit anketu:

Ako se Hrvatska plasira u Brazil (a realno ima veće šanse od Islanda), i nekim čudom se tamo sretne sa Bosnom, za kog bi ste navijali?

Abecednim redom:
Bosna - Preporučujem
Hrvatska - Ne preporučujem

Nije mi namjera provocirat, nego bi stvarno htio znati.
(Anketa, 19. novembar 2013 20:14)

Sta da kliknemo mi koji necemo navijat' ni za jedne?

Andrej-Trebinje

pre 10 godina

Aaahahahahaha, kako sam se lijepo ismijao na ove komentare Hrvata i Bošnjaka... :D Isto veče kada su se plasirali na Svjetsko prvenstvo, oni masovno dolaze na srpske sajtove kako bi nam kao nešto nabili na nos i narugali se, umjesto da idu negdje sa društvom i napiju se... A od 150-ak komentara bar 120 su njihovi. :D Show! Bez obzira što su skoro svi srpski komentari u vidu podrške i čestitki susjedima, jer smo mi Srbi u suštini neiskompleksiran i objektivan narod, i nije nam problem priznati ako je neko bolji od nas u nečemu, oni i dalje dolaze i prosipaju svoje frustracije... :P Po ko zna koji put su pokazali koliki su zapravo kompleksaši, mali i mizerni, i da im je najbitnije šta će reći Srbi i kakva će biti reakcija Srba, a to pokazuju konstantno, od '90-tih godina, kada nisu mogli da podnesu da su gori od nas u košarci, pa se desilo šta se desilo na onoj dodjeli medalja... E moji susjedi, ne valja vam to, izjedaju vas mržnja i kompleksi! Vi nas ne zanimate, i šta god ovdje pisali, vi nas nikad nećete moći uvrijediti, jer predugo se znamo! ;) Svaki put mi Srbi pokažemo ko su prave šmekerčine i ko je iznad drugih. Republika Srpska će biti uz Grčku, normalno! Pozdrav svima!

vladimir

pre 10 godina

Island zalutao u baraz.Totalna katastrofa od ekipe.Hrvati bas imali srece.Ali vratilo im se za neke prethodne sampionate.Na EP 2008.godine primili su gol od Turaka u 122.minutu, kada je Semih Senturk pogodio raslje.U kvalifikacijama za SP 2010.godine Engleska pustila Ukrajinu i nisu otisli u baraz.I na proslom EP 2012.godine nisu svirana dva klasicna penala protiv Spanije nad Corlukom i Mandzukicem.Sve im se vratili.Zato Srbijo ne tuguj!!!

Tolence

pre 10 godina

Svi komentarisu Hrvate a niko ne spominje Burkinu Faso koja je blizu istorijske senzacije i plasmana u Brazil deli ih samo jedno poluvreme od toga. AJMO BURKINA FASO!!!

Hiei

pre 10 godina

Pa prvo hrvati da zahvale sto su imali nas u grupi i glupog mihajlovica.A tek sreca sto ima pao ovaj raspali island.I ni njih ne bi pobedili da im je ostao trener simunic ,nego pametan niko kovac... poceo sa kovacicem i modricem i dovidjenja.. svaka cast na plasmanu i puno srece na SP ! A mi igramo sami protiv sebe.

Mozgov

pre 10 godina

Bez obzira na rezultate, Srbija i Hrvatska imaju nešto zajedničko u sportu. Najlepša sportiskinja sveta je sigurno Srpkinja Ana Ivanović, dok je najlepši u "jačem polu" bez dileme Luka Modrič!

gazdaMilan

pre 10 godina

nije da sam preterano zlurad, ali ovaj maksimir je najružniji stadion koji sam video.
(žarko, 19. novembar 2013 21:15)
Samo 5 golova za 25 minuta... smooooooooooor :D

Djura

pre 10 godina

i onda je Mesi bolji...ma daj..lik seva levom, desnom, glavom..brzina, dribling, ima snage za 2 utakmice..ima ga svuda na terenu..ma masina bre..uzmi zlatnu loptu majsore!

Toma diploma

pre 10 godina

umesto da idu i Ronaldo i Ibra ide grcka ili rumunija. daj bre fifa kome intresuje grcka ili rumunija. hocu da gledam i Ibra i Ronaldo i Mesi i ostale top 10 igraci na svetu na setsko prvenstvo ! a ne grcka i rumunija!

Aca Informacija

pre 10 godina

Večeras dobijamo poslednje učesnike SP iz Evrope
Rumunija protiv Grčke, Ibra protiv Ronalda Francuske kolonije protiv Ukrajine, Vatreni protiv Islanda
Da li će Mesijevi fanovi dobiti argument protiv Ronalda? Da li će baš svi Srbi navijati za Island?
Pobednik će biti onaj ko bude bolji, ili pak gori ali je u prvom kolu bio bolji, pa još gol u gostima, pa se sve to nakupi... Pobednik može biti samo jedan, a večeras će ih zapravo biti četiri
Dobro došli u Rumuniju, Hrvatsku, Švedsku i Francusku, dom mnogih Rumuna, Hrvata, Šveđana i Arapa.

aha

pre 10 godina

aj floro flores ti koji komentiras poklopi se usima ne izigravaj srbina i idi mater zahebavat... znat ces faco po imenu kojin se nazivas o cemu ti govorin.. jak si mi nema sta

sarajevo.ba

pre 10 godina

samo pitanje jedno za ove sto rekose da je Bosna imala slabu grupu
kako je igrala Belgija sa Japanom i Kolumbijom kad ste je vec predstavili da je velesila?

jakov

pre 10 godina

Eto vidite tako to rade velike repke..do sada blagi očaj, a onda BOOM!!!
Ubili smo Island...imali ste dojam da islanđani igraju sa 3 igrača manje...

blue_madness,zg

pre 10 godina

Čestitam ludim Spartancima,stvarno su neuništivi.
Bravo Hellas!
Na prvenstvu navijam za Hrvatsku,BiH,Mexico,Hellas i Iran.
Jedva čekam ljeto.

spurs 19

pre 10 godina

@duje

K'o da ste osvojili a ne samo prošli...koliko se sećam 2010. ste vi ostali doma, još smo vas izbacili u košarci, mnogo brzo zaboravljate...
Ostala je nama Evroliga prijatelju dva naša tima a četiri na Jadranu...oduvek smo bili i ostaćemo zemlja košarke, ono što smo tu postigli vi nećete generacijama...
Što se tiče tog prvenstva navijam za našu prave prijatelje - Grčku.

Zvezdaš

pre 10 godina

Ne mogu da navijam za Hrvate ni u bunilu, nit kad bih jeo bunike, a tek ovako iz čista mira. Što reče vukovarac, mrze nas iz dna duše, a ovamo da ih volim...
Vratiće se oni već nakon prvog kruga, jer imaju mnogo loš tim, i spletom okolnosti zbog slabe Srbije su na SP.

Floro Flores

pre 10 godina

Znate onaj vic kad se mis napije rakije,pa trazi slona da se pobiju? Hrvati napadaju titulu u Brazilu,utakmica protiv mocnog Islanda im je pokazala put. Za proslo SP nisu imali srece,prepreka je bila snazna Ukrajina,Island je po meri

Milanche

pre 10 godina

Realno najslabiju reprezentaciju su Hrvati dobili u barazu, pa ti ljudi su se do juce sankali, a danas resili malo da igraju fudbal :)

Crikvenica

pre 10 godina

Hvala na cestitkama pravim ljubiteljima sporta!!Ostalih mi je zao!Srpsku reprezentaciju cu uvijek poštivati a čak je nekad i previše poštujem(uvijek na kladionici na vas tipujem).Uvijek imate strasne pojedince.Na sp kao i uvijek ne očekujem previše ali treba biti realan da je Otici na sp velika stvar.

Tamo neki

pre 10 godina

Igracima hrvatske reprenzetacije cestitke za uspeh, zelim im da sto bolje prodju na prvenstvu. To je sport. Sto se tice politike to je nesto drugo i tu mozemo da se "mrzimo", ali na drugim postovima. :)

stefan

pre 10 godina

Drago mi je zbog "vatrenih". Svakako je bolje da gledamo Modrica, Mandzukica i malog Matea na SP nego Islandjane, koliko god borbeni i simpaticni bili. Kristijano je bomba. Ibra je dobar, ali ne moze da se meri sa Ronaldom i Mesijem. Jedini razlog sto izgleda arogantno je taj sto mu je previse stalo da pobedi. Nije jednom plakao kad izgubi (i od besa i od tuge).

Kompleksi

pre 10 godina

Haha, samo opušteno ljudi, Hrvate najviše boli upravo kada im ne pridajemo velikog značaja i kada ih ignorišemo... Njima je bitnije što se Srbija nije plasirala nego što oni jesu, jer pate od kompleksa niže vrednosti. :) A mislim da ih najviše pogađa to što smo mi ovu vest iskulirali i čestitali im onako čisto radi reda, jer oni su očekivali da ako dođu na naše sajtove i počnu pisati njima svojstvene komentare tipa:''Mi smo bolji, vi ste gori, mi smo više a vi ste manje, mi smo duže a vi kraće'', da ćemo se mi potresti. :D E moji Hrvati, davno smo mi to prošli kao narod... I da, nikad, ali nikad nećete stići Srbiju koja je od vas bolja u većini sportova!

rabm

pre 10 godina

idemo Hrvatskaaaaaa! pridruziti se prijateljima bosancima! , a Srbija neka nas gleda iz fotelje!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (idemo, 19. novembar 2013 19:24)

A odakle ces ti gledati nego iz fotelje...

dw

pre 10 godina

Nisam neki naročiti fan Ronalda,ali čovjek je samo odveo Portugal na svjetsko prvenstvo,ovakvu dominaciju jednog igrača nisam vidio od MBA playoffa kada je Lebron James stavio Miami na leđa i odveo ih do pobjede u 6. utakmici playoffa kod Bostona.Ronaldo jedan od najvećih igrača ikada,kako čovjek nosi Portugal i Real to je strašno.Respekt.

a

pre 10 godina

Eh ti Hrvati. Nije ih sramota da vicu za dom spremni. Ima li vece sramote nego biti spreman da BRANIS svoj dom. Treba da vicu za dom nespremni onda bi sve bilo ok.

Domagoj

pre 10 godina

Hehe Srbi, gledajte to s vedrije strane. Barem cete imati puno novih reprezentacija za koje mozete svim srcima navijati slijedece ljeto. ;)

Daredevil

pre 10 godina

Evo braćo, ostao Vam je samo Đoković. Mi i Bosna letimo južno, a Vi se hranite Novakom do dalnjega, jer je to gotovo sve čemu se Srbi mogu povremeno radovati. Morat ćete u sportu manje pričati, a više raditi, kao i uostalom i u drugim aspektima života, a i manje zavjere tražiti, nego ponekad i u sebi samima pronaći grešku.
(duje, 19. novembar 2013 23:23)
Čitajući tvoj komentar imam dojam da ćete biti šampioni sveta,Đoković je šampion,koliko znam vi u fudbalu niste nikada bili šampioni.
Eto ove godine smo barem osvojili Evropsko prvenstvo u mlađim kategorijama, u fudbalu,očito da radimo nešto.
Nego šta ćeš drobiti tu ako ne prođete grupu!?
A što se vas tiče,pa ja nikada ne idem na hrvatski sajt ni da se naslađujem niti likujem niti uopšte idem.
A zašto si ti tu došao s tim komentarom da li kompleksi ili možda si više srećan što Srbija ne ide nego što vi idete ili iz čiste pakosti i loših namera?
Pogledajte se malo u ogledalo,meni se čini da mi bez vas možemo ali vi bez nas nikako!

deda

pre 10 godina

Sledece SP je 2018, imacu 32 godine i kapiram da ce me boleti uvo da se nerviram oko reprezentacije... a toliko sam zeleo bas to nerviranje i strah. Hvala selektoru Mihajlovicu.

sarajevo.ba

pre 10 godina

Ako ne lazu danas na Francuskom radiu sam slusao da je televizija TF1 vec otkupila tv prava za SP a cijena za njih je 164 milioncica eura,e sad oni su vec kalkulisali da ce francuska proci na sp i vratit taj novac od reklama jer realno bez Francuske tamo bi im gledanost mnogo opala i onda skontajte da li su morali proc
A sto se Ronalda tice,sta reci...munja nebeska i to je malo za njega,lik razvaljuje,ove godine zlatnu loptu ako mu daju to je bruka

Војвођанин

pre 10 godina

@Vojvodjanin

Ја ћу навијати за Босну јер има играча српске националности и Босна је чудо од земље и душа Балкана, а за "моје комшије Хрвате" нећу. Хвала им што су ми протерали пола родбине, а осталу половину зна се шта....

Rale

pre 10 godina

Mi Hrvati se čak više toliko i ne veselimo odlasku na veliko natjecanje kad nam je to normalno.
Od 10 kvalifikacija prošli smo 8 puta.
Sve ostale države iz bivše Juge zajedno su prošle 8 puta :-)

dado

pre 10 godina

Iskreno i objektivno,siguran sam da bosna nebi isla u brazil da je bila recimo u grupi sa srbijom i hrvatskom.Pratim nogomet 30 godina i nikad u zivotu nisam vidio tako losu grupu gdje je bila bosna,tako da sve njihove rezultate gledam sa rezervom.Da je srbija bila recimo u toj grupi,garantiram da bi danas srbija bila isto u brazilu.

mr.

pre 10 godina

Iskrene cestitke komsijama na zasluzenom odlasku na SP .
Samo da podsetim da je u svojoj grupi Island dao Svajcarskoj cetiri gola u Bernu i pobedio jednu solidnu Sloveniju na njenom terenu .

Strucnjak za rano otkrivanje zabluda

pre 10 godina

O Boze... Mora opet Francuska po svaku cenu na SP. SRAMOTA VISE!
(milan, 19. novembar 2013 22:22)

Decko, da si gledao utakmicu shvatio bi sta je to kad se gine na terenu! Nije bilo poklanjanja, jedan regularan gol im ponistili, jedan neregularan im priznali, i to je to.

Gajetano

pre 10 godina

Najveci peh koji nekoj fudbalskoj reprezentaciji moze da se desi je da dobiju Francusku u barazu. Prvo "bozja ruka" Tijeri Anrija, a evo sad i Benzemi priznaju gol iz ciste ofsajd pozicije.

Mocan je Platini...

Pozdrav,

Mister X

pre 10 godina

Joj gol Francuske iz dubokog ofsajda. Ali cini mi se da pre toga sudija ponistio cist gol Benzemi. Ukrajinci usli opusteno.U drugom poluvremenu cekam gol Ukrajine

Rale

pre 10 godina

Ništa više nije bitno osim toga da idemo u Brazil !!!!
Srbija u kvalifikacijama nije uspjela biti ispred Hrvatske koju je vodio neznalica Štimac, po tome se vidi koliko ste loši.
Da je na klupi ostao Bilić bili bismo možda čak i ispred Belgije. Do zadnjeg kola se ne bi znalo tko je prvi, Belgija ili Hrvatska.

CR7

pre 10 godina

Koja je ona razlika izmedju nogometasa i fudbalera?
(Anto, 20. novembar 2013 02:14)

Nogometasi igraju nogomet a fudbaleri igraju fudbal...

Melenci

pre 10 godina

Ronaldo je daleko iznad svih ili kako kazete miljama daleko na kugli zemaljskoj.Ibro ga jedino prati.To je dominacija znanja i umeca,nedostizan.Hrvati su igrali fantasticno,izdvajam Srnu i Modrica,vrh su.Zasluzeno su prosli,a rezultat je mogao biti mnogo veci.Cestitam im,treneru posebno,jer je ekipu spremio na najbolji moguci nacin.

Ante_zg

pre 10 godina

Voleo bih da reprezentacija iz Hrvatske izgubi više nego da recimo Srbija opet osvoji prvenstvo Evrope u kuglanju.
(Aca Znalac, 19. novembar 2013 20:52)

Niti Hrvatska može izgubiti niti Srbija može osvojiti išta ;)

josipskroz

pre 10 godina

Ronalda ne podnosim ali je vrhunski igrač što je i večeras pokazao..Žao mi je zbog Ibre ali ne može ni on sam da igra! Hrvati, čestitam ali neću navijati za vas,niste mi simpatični kao ekipa, već za Bosnu zato što su pre svega extra momci a drugo zbog Papeta, koji je veliki gospodin! Srbiju je zeznuo Mihajlović pa nije u Brazilu, ali čini mi se da ni igrači nisu davali svoj maximum, niti se preterano odirali na terenu..tu bi mogli da se ugledaju na Bosance..Tako da- napred BiH!!

Brazil

pre 10 godina

Bez obzira na rezultate, Srbija i Hrvatska imaju nešto zajedničko u sportu. Najlepša sportiskinja sveta je sigurno Srpkinja Ana Ivanović, dok je najlepši u "jačem polu" bez dileme Luka Modrič!
(Mozgov, 19. novembar 2013 22:09)

Utipkaj u google : Antonija Mišura pa ćete i u tom dvoboju izgubiti :)
Pozdrav

aphex twin

pre 10 godina

Evo braćo, ostao Vam je samo Đoković. Mi i Bosna letimo južno, a Vi se hranite Novakom do dalnjega, jer je to gotovo sve čemu se Srbi mogu povremeno radovati. Morat ćete u sportu manje pričati, a više raditi, kao i uostalom i u drugim aspektima života, a i manje zavjere tražiti, nego ponekad i u sebi samima pronaći grešku.
(duje, 19. novembar 2013 23:23)

Djokovic osvaja, vi ucestvujete, velika razlika...samo bez presipanja iz supljeg u prazno o zivotu uopsteno, jos cu pomisliti da se Srbija granici sa Svajcarskom.

Keti S.

pre 10 godina

Ah ta prepucavanja po starom dobrom obicaju,pa vec smo se navikli,zar ne?Pokusajte konacno da budete objektivni.Najpre cestitke svim reprezentacijama koje su se danas plasirale na svetsko prvenstvo,ukljucujuci i dve susedne drzave koje su samim plasmanom napravile ogroman uspeh.Plasman u drugi krug takmicenja bio bi jos veci uspeh,a sve preko toga apsolutna SENZACIJA!I tu se u sustini prica o obe ex-Yu reprezentacije zavrsava.Naravno na velikim takmicenjima se uvek dogadjaju i prijatna i neprijatna iznenadjenja,ali cini mi se da ce to ovoga puta ex-YU prostor zaobici.No hard feelings,just an opinion.S druge strane ne shvatam zasto ljubitelji nogometa u HR.i BiH u svojoj ipak razumljivoj euforicnosti,nuzno moraju da se fokusiraju na SRB.i njene sportske (ne)uspehe.Iako sam odavno prosla "zenit"dozivljavanja nacionalne identifikacije kroz sportske uspehe(jer budimo iskreni ima toliko vaznijih stvari od sporta,zar ne?)lagala bih ukoliko bih rekla da mi ne prijaju uspesi tenisera,odbojkasa i ...ica,vaterpolista,pa i kosarkasa i ...ica,kako na reprezentativnom tako i na klupskom planu(visesezonska dominacija Partizana u ABA ligi npr.)da ne nabrajam ostale "male"sportove i u njima uspesne pojedince.Ostaje naravno zal za neuspesnom fudbalskom reprezentacijom,ali i tu ima nade(uostalom "Orlici"osvojise EP)a ostavka Mihajlovica je svojevrsni "blessing in disguise".Gorcina poraza cesto je lekovitija od euforije pobede.And finally,posebne cestitke trikolorima!Svaka cast,Les Blues!

PimPong

pre 10 godina

Sa srecom, Hrvati, u Brazilu. Dobro, imali ste malo srece u kvalifikacijama a posebno u barazu sto se tice izbora protivnika, ali isto tako, nije Island sa Marsa pao. Zavrsili su drugi u svojoj grupi. E sad, niko ne pamti kako su se ekipe kvalifikovale. Cini mi se da se jednom Italija mozda jedva kvalifikovala pa je onda osvojila prvenstvo. Na vama je da zavedete red u ekipi i da se dokazete u Brazilu.

idemo

pre 10 godina

sretan, ponosan, hvala Hrvatska! Placem od srece ! Boze Hvala! Opet smo oni stari! zamolio bih nekoga da uplouda cijelu utakmicu da je mogu gledat jos 5 puta!

Nikola Zrenjanin

pre 10 godina

Pripadnik sam hrvatske manjine iz Vojvodine.Naravno,neću samo zbog toga navijati za Hrvatsku na Svetskom prvenstvu.Hrvatska ima dobar tim i može daleko da dogura.Inače,navijaću i za reprenzetaciju BIH.

ibra

pre 10 godina

RESPECT Za Ronalda..ali...da je Zlatan bar malo u jacoj rep.slicnoj.portugalu on bio jeo sve..pa.jadno je kako igraju igraco svedske ne da je jadno nego je tuzno. fizički velika 0, bez mozga srljaju jadni su.
Zlatane 32.god.ali klanjam ti se burazere ti si Doktor.

neymar jr.

pre 10 godina

Kakav sou dvojice giganata,za ronalda I dalje kazem da je antipatican,ali isto tako moram priznati da je napokon dostigao taj nivo da bude rame uz rame sa mesijem,a smijem se usuditi I reci da je trenutno ronaldo top 1 u svijetu,covjek je brutalan !

maro

pre 10 godina

Jednostavno Hrvatska ima Mandžukića i Olića,oni nose prevagu na svim važnim utakmicama,zabiju gol kad treba i nisu badava igrali ili igraju u velikom Bayernu,ko je gledao utakmicu vidio je da su gazili Islanđane sa 10 igrača,bit će oni pravi kao nekad,igrali su do sada 4 puta u baražima i svih 4 puta su prošli,to govori da su velika ekipa,ko god mislio drugačije vara se!

avidemux

pre 10 godina

I kada neko kaze da Riberi treba da osvoji zlatnu loptu treba ga gadjati snajperom! Ronaldo protiv Svedjana u dve utakmice da 4 gola!!!!! Ejjj..sve iz igre cisto za one koji pricaju o penalima! Mozete da ga mrzite a zasto ja nemam pojma, necete sa njim u krevet, ili kod frizera?? ON je majstor ove igre. VELIKI MAJSTOR! Mogao je jos dva gola najmanje da da ali nije realno jer je nemoguce iskoristiti 100% sansi na utakmici. Maestralni Ronaldo! Portugalski komentator samo sto ne umre. Neverovatno je kako je Ronaldo odigrao ..savrseno. Majstor...

doboj

pre 10 godina

Najbolja stvar koju su hrvat napravili je zamjena trenere ali to ljudi u srpskom savezu nece da svate i gledacemo jos jedne sramotne kvalifikacije

Ribari

pre 10 godina

Iskrene cestitke komsijama na zasluzenom odlasku na SP .
Samo da podsetim da je u svojoj grupi Island dao Svajcarskoj cetiri gola u Bernu i pobedio jednu solidnu Sloveniju na njenom terenu .
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mr., 19. novembar 2013 22:51)

Samo da podsjetim za ribare islanđane; dobili su 4 komada na svojem terenu od jedne Slovenije, izgubili od Cipra, a od Švicarsake izubili 0-2 a tamo čistim spletom okolnosti i nakon 4-1 za Švicarsku gdje su se ovi opustili, zabili su golove iz odbijanaca i udaraca iz daljine, akcije nisu napravili iz koje bi zabili gol.

CrvenaZvezda1991

pre 10 godina

@ Gledam i ne verujem.. par ljudi koji navijaju da Hrvati NE PRODJU i vidim vise minusa nego pluseva... Ma sta god smo igrali protiv njih pljuvali su, pljuju i pljuvace. Nazivaju nas raznim "imenima" zivotinje, primitivci, neljudi.. a vi navijate za njih.. sramotica.
(Forsaken, 19. novembar 2013 21:54)

Taman da je sve sto si napisao 100% istina (a nije), jos vise bih bio ponosan sto je 40% Srba (sudeci po komentarima) u duelu Island-Hrvatska navijalo za Hrvatsku. To bi znacilo da se mi od njih razlikujemo u pozitivnom smislu i to mnogo.

Da smo se mi plasirali na SP, a ne Hrvatska, i da ti neki Hrvat cestita na srpskom forumu to bi po tebi bio "posten" Hrvat, medjutim kad Srbi cestitaju Hrvatima sto su se plasirali (tako sto su nas izbacili u direktnom okrsaju) onda ti to nazivas sramotom. Nadam se da vidis koliko je licemerno takvo razmisljanje.




Cestitke Hrvatskoj na plasmanu !

strucnjak

pre 10 godina

Ronaldo kad dovuče Real do nekog trofeja ili Portugal neka mu tada daju zlatnu loptu. sramota je što dva čovjeka koji su skupa uzeli 3 lige prvaka, 2 europska i 1 svjetsko prvenstvo nikad nisu dobili zlatnu loptu. neki zabijaju u kvalifikacijama neki u finalima

odgovor

pre 10 godina

idemo Hrvatskaaaaaa! pridruziti se prijateljima bosancima! , a Srbija neka nas gleda iz fotelje!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (idemo, 19. novembar 2013 19:24)

A odakle ces ti gledati nego iz fotelje...
(rabm, 19. novembar 2013 21:30)

Za tvoju informaciju, ja idem u Brazil, sa još troje prijatelja... eto, toliko , da odgovorim

da

pre 10 godina

Ma ne valja Ronaldo,jok :) :)

Igrac za male utakmice,nema snagu da povuce ekipu :) :)

Ljudi zivajte dok imate priliku da gledate jednog od najprofesionalnijih najstrastvenijih i najspremnijih igraca ikada(tehnicki takticki i karakterom)

Kapa dole po ko zna koji put...

Gogi Bre

pre 10 godina

Ronaldo dao u zadnjih 10godina 300 golova! Za mene je zbog toga bolji nego ibra i messi! Svaka cast covek dao u plejofima 4 gola!! Bravo majstore!!!

seljo

pre 10 godina

deda@ kao da ce da cekamo 4 godine? to su nam ukupno 8 godina! :( cekam vec od onog dana kad nam onaj nije sudio penal protiv australije, nije to liga sampiona ili evroliga pa se igra svake godine, zbog toga je svetsko i tako posebno! a za 8 godina sta se desavalo i sta ce jos da se desi, ne znamo ni ujutru kad ustanemo kuda nas vodi zivot :( hvala siniso sto si nam unistio snove!

shazam

pre 10 godina

"Najdramatičnije je bilo u Sulni gde su Zlatan Ibrahimović i Kristijano Ronaldo pokazali da su miljama ispred svih ostalih evropskih fudbalera."
Milje se koriste kao merna jedinica u Americi i Engleskoj (i njihovim bivsim komonveltskim kolonijama). Nadam se da mi za sada ipak ne spadamo u tu grupu. Izraz "miles away", kao i drugi izrazi na engleskom i drugim jezicima - se NE prevode bukvalno od reci do reci. U duhu naseg jezika bi bilo "Ronaldo i Ibrahimovic su se bez dileme izdvojili u odnosu na..." ili "pokazali su da su u Evropi za sada bez premca", i sl. Na stranu naravno sto je pisac teksta (i u originalu na engleskom, ali i onaj koji je odlucio da njegove reci prevodi doslovno, bez pominjanja autora originala) odlucio da lagano prenebregne pominjanje igracina poput Inijeste, Cavija, Runija, Van Persija, Ozila...ajde jos nekako i da svarimo da je Ronaldo satro bez dileme bolji od njih ali Ibra cak i ako pretpostavimo da po trenutnoj formi jeste bolji (a i to je pitanje), totalno je nipodastavanje prema ostalim evropskim igracima da je ta razlika toliko ocigledna da su te neke "milje" u pitanju i da dileme nema.

ever

pre 10 godina

@ zoki

Ja zaista tezim da Hrvate i Bosance tretiram podjednako kao, recimo i Belgiju i Island...ne uzbudjujem se previse zbog njih ni oko cega, a mislim da bi to bilo najzdravije za celu nasu naciju...jednom i za svagda...

Otisli su na SP...cestitam im na tome (i jednima i drugima), ali zaista me ne dotice to sto oni jesu a mi nismo, isto kao sto me ne dotice ni sto Belgijanci jesu a mi nismo. Ono sto me dotice je to sto smo mi mozda i mogli, ali nismo i necemo ko zna dokle zbog megalomanije i sebicluka pojedinaca.

A nacionalisticki ludaci svih boja sa ovih prostora ce prestati da 'buce i halacu' samo i jedino kada budu shvatili da ih niko drugi ne slusa...

Toliko.

djedmedjed

pre 10 godina

Vidim dolje komentare tipa " da su Hrvati dobili bilo kog drugog protivnika, ne bi prosli dalje".
Cinjenica je da je Hrvatska bila druga, a Srbija treca u istoj grupi.
Ako je Hrvatska losa, kakva je tek onda Srbija ?
Kovac je u dvije utakmice donio igru, a za pola godine u Brazilu ce se karte nanovo mijesati.
Kovacic i Rebic su igraci buducnosti.

HrvatZD

pre 10 godina

@hmm zanimljivo: Bas i niste djelovali 'zmajevski' protiv Argentine, ono je bilo brutalno, moglo je zavrsiti puno gore...realno. Nisam bas siguran da ste toliko jaki, volio bih da igramo na SP, bojim se da bi popili porciju uz svo uvazavanje Vedatora, Dijamanta i Bicakcica i drugih igraca. Dobro da niste dobili 4-5 komada, izvukli ste jedva zivu glavu, rasturili su vas Gauchosi.

Nataeos

pre 10 godina

Pa onaj mali Mateo Kovačić je dvaput izdriblao celu obranu Islanda. Sjajan bi i slalomaš bio.Ko ne veruje nek pogleda snimke.
(dejo, 20. novembar 2013 00:22) si pročitao šta si napisao?

Aleks

pre 10 godina

Francuzi opet dali neregularan gol, a ovi Ukrajinci ne mogu da se sastave, a realno su sasvim dobar tim. Sad ce tekma malo da se uspori, ne verujem da ce Francuzi da napadaju i dalje ovako sumanuto...
Mada, po meni i treba Francuzi da prodju dalje bez obzira na sve. Ukrajinci ne zasluzuju SP sa ovakvom kukavickom igrom.

Srbin

pre 10 godina

Hvala. 2:0!!!!!!! I sa 10 odlazimo u Brazil. Hvala srbi na 'lijepim' komentarima
(cro, 19. novembar 2013 21:23)
Nema na čemu,svaki put.....

Brazil

pre 10 godina

nije da sam preterano zlurad, ali ovaj maksimir je najružniji stadion koji sam video.
(žarko, 19. novembar 2013 21:15)

Ma mi možemo i na livadi osigurat SP ;)

mario28

pre 10 godina

odoše mi na svjetsko susjedi dragi a vi lijepo u fotelji navijajte, za nas naravno.......nisam došao ovdje provocirati,dobro možda malo ali budimo realni vaša reprezentacija u ovoj grupi nije nikako mogla proći,zato jer je tu Belgija koja bolja i od vas i od nas i jer smo tu mi koji smo iskusniji od vas.da ste bili u skupini sa BIH vjerojatno bi bili prvi u skupini,jer imate super kvalitetne pojedince,po imenima odličnu momčad očito ne i pobjednički mentalitet što mi imamo,jer smo se usprkos katastrofalnim igrama probili do 2.mjesta i na kraju praktički jednom dobrom utakmicom,ovom danas otišli na SP.vi ste demolirali Wales sa 6-1,protiv Belgijanaca dominirali čitavo poluvrijeme,nas ste totalno razbili igrom u Beogradu........dakle imate igrače ali vamhvali trener.vi ste kao narod totalno u kurcu,otjerali ste jednog Antića s kojim ste jebali Francuze i otišli na SP,sve što valja vi otjerate,i mi Hrvati smo slični po tome ali vi ste još bolji primjer,to i u košarci radite.sami sebe uništavate

Sumadinac91

pre 10 godina

Nekome je fortuna majka a nekome maceha.
Bez obzira na sve cestitam vam komsije na plasmanu na SP 2014,napredak u igri se primecuje ali i dalje mislim da trebate da sacekate pre bilo kakve realne ocene sta mozete i koliko mozete,posebno uzevsi u obzir da kao sto i sami znate dosta toga zavisi u kakvoj ce formi vasi igraci otici na SP te da li ce vase najbitnije igrace izbeci povrede.
Voleo bih da opet igramo protiv vas,bez obzira ko izgubi ili pobedi,takve utakmice su nesto posebno i jedne su od onih koje se pamte ceo zivot,a svakako da bi kvalitet fudbala bio bolji sada kada nema Stimca sa svojim taktickim vragolijama te "strucnjaka" Mihajlovica sa svojim sastavima koje ne moze da pogodi cela zemaljska kugla.
Puno srece u Brazilu i vama i BiH,iskreno necu navijati za vas ali to ne znaci da cu navijati protiv.A i nzm sta se durite kao da vi navijate za Srbiju u bilo kom sportu priznajte realno mozda 1 od 1000 vas.
Kao sto sam i rekao braca Grci,Francuzi i Portugal idu dalje.
PS da li neko zna kolika je bila kvota na 3:0 i 4:1 tacan rezultat Fra-Ukr posto sam hteo to da odigram ali nisam imao vremena da odem do kladze?
[==ELLA HELLAS==]

pepo

pre 10 godina

Aaahahahahaha, kako sam se lijepo ismijao na ove komentare Hrvata i Bošnjaka... :D Isto veče kada su se plasirali na Svjetsko prvenstvo, oni masovno dolaze na srpske sajtove kako bi nam kao nešto nabili na nos i narugali se, umjesto da idu negdje sa društvom i napiju se... A od 150-ak komentara bar 120 su njihovi. :D Show! Bez obzira što su skoro svi srpski komentari u vidu podrške i čestitki susjedima, jer smo mi Srbi u suštini neiskompleksiran i objektivan narod, i nije nam problem priznati ako je neko bolji od nas u nečemu, oni i dalje dolaze i prosipaju svoje frustracije... :P Po ko zna koji put su pokazali koliki su zapravo kompleksaši, mali i mizerni, i da im je najbitnije šta će reći Srbi i kakva će biti reakcija Srba, a to pokazuju konstantno, od '90-tih godina, kada nisu mogli da podnesu da su gori od nas u košarci, pa se desilo šta se desilo na onoj dodjeli medalja... E moji susjedi, ne valja vam to, izjedaju vas mržnja i kompleksi! Vi nas ne zanimate, i šta god ovdje pisali, vi nas nikad nećete moći uvrijediti, jer predugo se znamo! ;) Svaki put mi Srbi pokažemo ko su prave šmekerčine i ko je iznad drugih. Republika Srpska će biti uz Grčku, normalno! Pozdrav svima!
(Andrej-Trebinje, 20. novembar 2013 03:42)
# Link komentara
reće Andrej i brže bolje pohitaše u šoping preko granice te se onda izvali na ustaško more u Župi Dubravačkoj,je li tako kompleksašu????

HrvatZD

pre 10 godina

Svedjani ovo, Francuzi ono, Cristiano car, Ibra car ali manji, BiH najbolji napad 'na svijetu' kako kazu na FACE TV-u, Srbija se nije plasirala zbog Mihe,...bla bla. Ljudi, zar smo toliko skloni stereotipima? Cinjenica je da se Hrvatska plasirala dominantno nakon stvarno odvratnih utakmica pod Stimcem, igrac manje, Kovacic zablistao, Mandzo ispao kreten, ok, Island je u pitanju bez laznog velicanja, ipak je to samo Island...Ibra strasan igrac ali ne moze sam, Ronaldo se valjda rodio da bude ekstra nogometas i svaka cast..., Francuzi na 'krilima' Platinija opet na SP,...BiH razbijena jucer kao da su bili negdje drugdje a ne na utakmici, a kao najjaci na Balkanu..., Srbija se digla iz pepela (i to sa Mihajlovicem) i pristojno gazi prema dobroj skorasnjoj nogometnoj buducnosti...koliko je to sve ovisno o trenutnoj inspiraciji? Zar moji Hrvati da dozvole da ih 'ribari' u sred Zagreba dobiju bez obzira na ruglo Maksimira? BiH ce proigrati u Brazilu? Dao Bog, nista nisu pokazali protiv Gauchosa, Srbija? Moze samo bolje, a to izgleda dobro, bez obzira tko ce biti Vas kormilar reprezentacije. Sve u svemu jedna dvije veceri nogometa gdje su najmanje pametni Bosanci i Hercegovci, los dan? Kvaliteta je tu. Sretno svim Ex-YU repkama, pogotovo HR i SRB.

Dinamo Zagreb

pre 10 godina

Ne znam za koga ću navijati na Mondijalu,al znam protiv koga ću navijati...
Barem nešto...
(Daredevil, 19. novembar 2013 23:16)
Blago tebi :) sretan neki čovjek.

Кривокапић

pre 10 godina

Велика је ствар отићи на СП. Честитке Португалији, Француској, хрватској и Грчкој.
Роналдо је данас бриљирао. Ибра је играо добро, али тим је лош. Французи су ме изненадили игром.
Биће уживанција.

Okk

pre 10 godina

svaka čast Ibri,sam vuče repku ipak Portugal je više nego bolji od Svedjana,prosto imaju bolju ligu i kvalitetnije igrače sa Ronaldom.Ali moram da kažem da bi Švedska bila prosek da nema Ibrakadabru velemajstor.

uaaa!

pre 10 godina

Koliko sam srecan bio kao klinac. Doziveo sam i gledao Italiju 1990., utakmice sa Spanijom i Argentinom, posle Zvezdu kako osvaja sve sto se moglo osvojiti, pa uspon reprezentacije medju deset najboljih nakon ukidanja sankcija, utakmice sa Brazilom, Argentinom, Urugvajem, Cesima, Spancima, Nemcima...
Sta mogu da pamte danasnji klinci? Nista, osim katastrofe od Argentine 2006., ispadanje od Australije 2010., a oni mladji od 16 godine ni ne znaju sta je Evropsko prvenstvo u fudbalu.
Ostalo mi je samo da pozelim srecu Bosancima i ponadam se da ce neka od juznoamerickih reprezentacija osvojiti Mondijal.

ShoneUTD

pre 10 godina

Ronaldo... najkompletniji igrac danasnjice a verovatno i najbolji , bar za mene, udara glavom ,levom, desnom nogom.. danas dva majstorska gola levicom...ma najbolji!!!

dejo

pre 10 godina

Ronaldo i Ibra,naklon do poda...al ja sam večeras video jednu nadolazeću igračinu svetskog fudbala... Pa onaj mali Mateo Kovačić je dvaput izdriblao celu obranu Islanda. Sjajan bi i slalomaš bio.Ko ne veruje nek pogleda snimke.

drago

pre 10 godina

Strava u Srbiji.


PS trenutno smo bolji u nogometu, kosarci, rukometu, vaterpolu a vi u odbojci. mi u atletici, skijanju a vi u tenisu.

Keti S.

pre 10 godina

@drago Zaista ne znam na koju si "fintu" dosao do tog zakljucka.U sportu ne postoji nista trenutno.To je teren gde uvek i iznova moras da se dokazujes.Sustinski gledano a uzimajuci u obzir sve sto je postignuto na sportskom planu i s jedne i s druge strane,jasno je da je Hrvatska kvalitetnija u fudbalu i rukometu i Srbiji ce biti potrebne godine da to promeni,ako u tome uopste i uspe.Potpuno istovetno se moze reci za Hrvatsku kada su u pitanju tenis,odbojka i kosarka,dok je situacija u vaterpolu i nekim "manjim",pojedinacnim sportovima uravnotezenija.U vezi kosarke mislim da veoma preterujete glede nazovi uspeha vase repke na ovogodisnjem EP-u u Sloveniji.Podsecanja radi istovetan uspeh je postigla Slovenija u Poljskoj 2009-e(tada je Srbija osvojila srebro)dok je BJRM u Litvaniji pre dve godine takodje bila polufinalist.So,what's a big deal?Osim toga postoje i mnogi drugi aspekti kroz koje se jedna drzava u svetu predstavlja,te ne bi trebalo preterivati u pridavanju znacaja sportu,koji je na kraju kad se sve sabere i oduzme,samo igra i zabava i nista vise od toga.Meni licno vrlo cesto uspesi mladih matematicara,fizicara,informaticara,astrofizicara.....te njihove zlatne,srebrne,bronzane medalje sa velikih evropskih i svetskih takmicenja znace vise od Novakoviih Grand Slam naslova.Dakle,prizemljite se jer postajete smesni u svom preterivanju.Pozz!

Navijac

pre 10 godina

Jos jednom, nisu dzabe rekli i Murinho i Ferguson da je C. Ronaldo najbolji igrac koga su ikad trenirali. Ibra je super gol dao zato ga obozavaju tamo ali ovaj je lud za sve pare.

Vrlo moguce

pre 10 godina

Igrac koji je odigrao 245 utakmica za Real a dao 250 golova,da jos nije dobio zlatnu loptu.NEMOGUCE
(boban, 19. novembar 2013 23:36)
1. Ronaldo je 2008-e proglasen za najboljeg.
2. Jedini razlog zbog koga Ronaldo predhodne 4 godine nije osvajao nagradu je taj sto je Mesi postizao bolje rezultate, bolje i od tog neverovatnog proseka Ronalda. http://messivsronaldo.net Imas sve crno na belo. Nemoguce je da se ne secas da je Mesi taj koji je oborio rekord Gerd Milera.
3. Ove godine je Ronaldo bolji od Mesija i zasluzeno ce dobiti nagradu ( iskreno se nadam jer mislim da bi bila velika sramota da je neko drugi osvoji). Izvinjavam se onima koji misle da nagradau zasluzuje Riberi,mislim da je veceras Ronaldo potvrdio da je za klasu bolji igrac. Ovo je nagrada koja se dodeljuje najboljem igracu a ne onom koji je osvojio najvise trofeja. Po istim principima po kojima je Mesi osvajao protekle 4 godine bi ove godine Ronaldo morao da osvoji nagradu.

hellen

pre 10 godina

umesto da idu i Ronaldo i Ibra ide grcka ili rumunija. daj bre fifa kome intresuje grcka ili rumunija. hocu da gledam i Ibra i Ronaldo i Mesi i ostale top 10 igraci na svetu na setsko prvenstvo ! a ne grcka i rumunija!
(Toma diploma, 19. novembar 2013 22:45)

Gledaj klupski fudbal i uzivaj u top 10 igraca.Reprezentativni fudbal i Mundijal je drugacije takmicenje,gde jos uvek male zemlje moze da pozitivno iznenade.

Besna glista

pre 10 godina

@ (vezni red Karadzic Mihajlovic Ramadani, 19. novembar 2013 19:13)

Brate podrzavam te u svemu, samo zena se ne vodi u Brazil :)

Damir

pre 10 godina

Zaista ljudi mozete pricati sta god hocete u vezi ko je najbojli u istoriji:Pele ,Maradona,messi,ronaldo,krojf.Ali igrac kao Platini jos nisam video on i dan danas je najvazniji igrac francuske.

emilijus

pre 10 godina

U vašoj zemlji veća žalost i tuga što se Hrvatska plasirala na svjetsko,nego što vaša zemlja nije.....!!!!! To je stvarno jako,jako čudno.....