Nedelja, 17.11.2013.

20:17

Mihajlović od srede u Sampdoriji!

Kako prenose italijanski mediji, dosadašnji selektor Srbije Siniša Mihajlović u sredu će biti predstavljen kao novi trener Sampdorije.

Izvor: SV

Mihajloviæ od srede u Sampdoriji! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

180 Komentari

Sortiraj po:

smejem se

pre 10 godina

to je dobra vest,samo jos nije vreme za slavlje jer kao u svemu lako moze doci neko gori (ako je to moguce) i od Sinise!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Srdjan, 18. novembar 2013 04:14)
Naravno da je moguce,dolazi nam Tumbakovic,buahahahahaha

shimano

pre 10 godina

zadatak mu je bio da reprezentaciju odvede na SP. nije ispunio obavezu i prica se zavrsava. kad bude izabran novi selektor ajmo svi zdusno da ga dizemo u nebesa,divimo se njegovoj viziji, fudbalskoj mudrosti i taktickoj genijalnosti kad pobedimo neku makedoniju,farska ostrva itd, pa kad shvatimo da tamo neka bosna ide na SP a mi bogom dani fudbalski genijalci u vecini slucajeva pratimo SP iz kladionica.

repka repka

pre 10 godina

repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka

Dario Zagreb

pre 10 godina

Ja iskreno ne znam zašto vam sada Mihajlović odlazi. Taman kad ste počeli dobro igrati. Sad će doći novi trener, sa novim idejama i stilom igre i uništiti će sve staro kako to zna biti nekad. Šteta, jer ima Mihajlović ono nešto, samo mu treba dati prostora. No dobro, ni kod nas nije bolje i kad izboriš kvalifikacije možeš nogu dobiti zbog ljepote igre samo.

Pozdrav iz Zagreba

Samson

pre 10 godina

@Marko, pa u tome "napokon" je i sva suština. Mihajloviću je trebala godina i po da shvati da mu Matić mora igrati u prvom timu a to je i svaki laik znao. Ustvari, znao je i on ali je pravo pitanje od koga je dobio pare da nas minira i osujeti plasman u Brazil. Šprdao se sa nacijom, najbolji igrači su mu grijali klupu (Matić, Subotić, Ivanović protiv Makedonije) a igrali mu anonimusi samo da bi se prodali. Jedino je za Ljajića bio u pravu. Nije tu stvar pjevanja himne, tu je stvar motiva da igraš za državu koju očito ne voliš. Ljajić sigurno voli zemlju u kojoj se rodio, svoj rodni grad, Partizan, Beograd i mnoge ljude koje zna ali državu Srbiju taj ne voli, kao ni većina njegovih sunarodnika iz Novog Pazara.

Pera Magic Mitic

pre 10 godina

Cekaj, bre, gde ce sad pa ovaj bez Toleta?!
Salu na stranu, toliko pljuvanje po Mihi stvarno nije u redu, ipak je on legenda naseg fudbala. Nisam ironican, ozbiljno mislim: zbog rezultata naravno da treba da ode, ali mislim da ce biti isto ko god da bude selektor, sve dok je Tole gazda.

vlada-so

pre 10 godina

fudbalski analfabeta,čovek koji ima u reprezentaciji ivanovića(čelzi),vidića(junajted),nastasića i kolarova(siti),subotića(borusija),matića(benfika),tošića,mitrovića,ljajića...i ne ode na svetsko prvenstvo ni ne zaslužuje da bude selektor.po imenima ovo je najjača reprezentacija još od 1998.kada su igrali mijatović,jugović,stojković,savićević,đukić,jokanović...njega nisam spomenuo zbog pljuvanja jeremisa što dovoljno govori o karakteru.

Zivorad

pre 10 godina

Svojevremeno sam bio za njegov dolazak,ali,covek ima takav problem sa egom i narcisizmom da jednostavno nije ni za kakav posao u vezi treniranja. Uziva da se inati sa svima i da jase u sedlu i usput se ruga sa svima,slicno kao i srpski politicari,a jos kao nagradu zeli i da ga se voli,postuje i podrzava,bez ogranicenja mandata i bez odgovornosti za katastrofu od rezultata ako je moguce. Nadam se da vest nije prvoaprilska...

Branko S.

pre 10 godina

Vec godinama(od smene Antica),mesto selektora u srpskom fudbalu je poligon za obucavanje "mladih" trenera necije "kuhinje" i poslusnika "Toleta nezamenjivog"!Normalno je da Mihajlovic nece propustiti poziv Sampdorije - nije lud!?Odavno mesto selektora u Srbiji sluzi kao odskocna daska za obezbedidjivanje karijere trenera bivsih zvezda bez trenerskog iskustva!U zemlji koja broji 10 miliona u isto vreme toliko i selektora po principi "kad ce Srbi vec jednom da se sloze",ujedno je i nezahvalna rabota!Ne valjas kad pobedjujes,kad se kvalifikujes za SP(Antic),ne valjas kad se ne kvalifikujes(Pizon,Miha),a ne dopada nam se "stranac" (Klemente),jer ne razume nas "mentalitet"!Mnogi ce posle ovoga osuti paljbu po Sinisi,ali svi smo generali posle bitke,zar ne!?Prosle je cetiri godine kad sam imenovanje SM kritikovao na ovom forumu!(dobio sam veliki broj minusa)!
Tada sam predlagao iskusnog trenera,smatram da za posao selektora treba takva osoba,najbolji medju najboljima i da ga bira struka tj. trenerska organizacija a ne menadjerska kuhinja i Predsednik FSS!Naveo sam primer vodecih svetskih sila u fudbalu(Nemacka,Brazil,Italija,Engleska itd.) Predlozio sam tada da Rajevac ili Tumbakovic budu selektori,ali da im se pridoda Mihajlovic kao pomocnik i bude sledeca opcija u drugom ciklusu,da nauci i iskali se u poslu!Predlazem da selektora srpske reprezentacije biramo izmedju Rajevca,Ivanovica ili Tumbakovica,a Drulovica na mesto pomocnika,sa opcijom da preuzme posao istekom ciklusa!

BokiS

pre 10 godina

Mihajlovic treba da ostane a Karadzic da ode!Sad ce ga zameniti Tumbakovic?pa gore ne moze opet propadamo sledece kvalifikacije...

Marko

pre 10 godina

Vest da ide u sampdoriju ipak pokazuje cinjenicu da nije trener top klase,te da ne moze sa uspehom da vodi jednu veliku reprezentaciju.Sad se samo plasim koga li ce dovesti kao zamenu,posto istu dovode ljudi koji su postavili i mihu za selektora.

Vasilevs

pre 10 godina

Sad će verovatno raznorazne delegatske komisije FSS ( Bata Đora, Kosan, Žonpi, Dule Savić, Tumbica, starac Fočo....)na čelu sa Tokijem da zaseda do septembra iduće godine i da na tri dana pred kvalifikacije za EP obznane ko je novi trener. Uhodana matrica po kojoj, nažalost, krovna organizacija funkcioniše odavno. Verovatno će reći da je prioritet izabrati predsednika FSS, a treneru otom-potom, ima vremena.

Miki

pre 10 godina

Kako Sakic? Sta je sa Ramadanijem? Ili je on Toletov covek od poverenja i ostaje da bude sufler novom "selektoru"?
Mnogo pitanja bez odgovora...
Najznacajnije je, da li je Miha i dalje pod ugovorom sa Savezom? Ako jeste, ko placa obestecenje?

Nataeos

pre 10 godina

Dok ne vidim ne verujem! I pre nekoliko dana nas napalise i upropastise mi dan kad rekose da nije tacno! E nece vise, dosta nam Miha pojeo zivaca :D

zoran fr

pre 10 godina

ako je ova vest tacna(a nadam se da jeste)onda je pola posla zavrseno.
tole odlazi na kraj godine,tako da ostalu polovinu posla je da treba postaviti trenera koji ce raditi za repku a ne za fss mafiju i koji ce pozvati najbolje srpske fudbalere(nadam se)
ziveli

mentalitet...

pre 10 godina

Al' to smo mi, SRBI! Da nismo ovakav narod kakav smo, mozda bi i bili negde a ovako, nula...
Od mene je Miha uvek imao i imace punu podrsku, a to kolika je greska to sto ce da ode sa mesta selektora videce se u najskorijoj buducnosti!

pero

pre 10 godina

Dobra stvar je da od ovoga gore ne moze biti. Losa stvar je da nece biti nista bolje ako se ne dovede neki Svabo ili bar neko s tim mentalitetom.

darkooo

pre 10 godina

Molim Vas (B92.net) postavite tag na ovu vest i komentare čitalaca na vidnom mestu, kako bi svi videli posle godinu ili dve koliko je ova vest dobra odnosno loša.
Molim Vas!

sampadorija

pre 10 godina

Ono sto je vredelo u zemlji Srbiji sa balkana otislo je I odlazi ako se ne desi cudo I Miha ne ostane samo moze doci onaj kome treba ju pare a to samo ima FSS. Hvala na paznji
Nije ni cudo sto propadamo uzasan smo narod

Zoki

pre 10 godina

Jos jednom smo uspeli! Bravo pljuvaci,sada kada je stvorio i igru i tim,on
je morao da ode jer ste tako hteli! Cudo da je i ovako dugo izdrzao...
A sada,kada novi dodje,sve jedno ko,imate opet sansu. Pa krenite.

potpisujem

pre 10 godina

Znači ipak ide? Tek sada penzioner Tole mora da leti, jer čak ni demagogija o podmlađivanju nema više smisla. Znači propustili smo Brazil i nećemo nastaviti sa selektorom koji je podmlađivao repku? Sve su to lažovi, a najgore od svega da nemamo domaćeg krštenog trenera boljeg od SIniše.

Gajetano

pre 10 godina

Neverovatno kakav odijum ovaj covek izaziva u javnosti. Pa opet, odlazi SAMO ZBOG TOGA sta je nasao bolje placen posao!? Debakl u kvalifikacijama, vox populi... To nikakvog uticaja ovde nema. Covek nasao bolji posao i to je to. Ostao bi jos 100 godina samo da je hteo. Al' valjda i njemu vise bilo neprijatno (nadam se).

E Srbijo, jadna li si.

Pozdrav,

SQI

pre 10 godina

A LAGAO nas je kako ne pregovara! Mislim, hvala bogu što je tako, ali čisto da vide i ovi njegovi simpatizeri koga su branili sve ove godine.

mladen nis

pre 10 godina

Doci ce podjednako los ili gori, potpisujem. Okuka je dao ostavku u Kini, vec vidim kako Tole kaze da smo doveli najboljeg srpskog trenera za proslu godinu.

Rade

pre 10 godina

Veliki Ti srecni put! Nisam verovao da ce doci i ovaj dan. Treba biti pametan i racionalan i uzeti stranog dobrog trenera na celo reprezentacije. Pare koje mu se plate vratice se visestruko kroz premiju za ucesce na evropskom prvenstvu. Imamo tim, nemamo trenera.
Srecni smo da nas ovaj lik napusta. Izgubili smo vreme sa njim, a par vrhunskih fudbalera procardarilo je svoje najbolje fudbalske godine.

ams

pre 10 godina

Nema bolje vesti za srpski fudbal. Sad pamet u glavu, s nadom da ce i ona druga bitanga uskoro da nadje sebi bolje kombinacije od akcijasenja u fudbalskog savezu.
A sto se tice Ljajica, on mi svakako ne bi igrao. Nije himna sporna, ne mora da je peva, ali sam siguran da mu je drazi sandzacki 'lokalpatriotizam' od nacionalnog, i to je jedina istina njegovog odbijanja da otpeva nekolicinu stihova. Citava ujdurma oko himne je upravo to pokazala. Steta jer po kvalitetu zasluzuje svoje mesto, a sreca pa se ja ne pitam.

Marko

pre 10 godina

Kada smo napokon poceli da licimo na tim (hrvati jednom presli centar)doci ce ponovo do tumbanja sa novim selektorom. Mihajlovic je sasvim dobro vodio kataniju i fiorentinu sa timovima koje su imali. Trenutno je nas najcenjeniji trener. Antic vec dugo nije vodio neku ekipu iz lige petice, poslednji put je vodio seltu koja je ispala iz lige. Djukic je pred otkazom u valensiji.. Zaista mislim da je Mihajlovic pored dosta gresaka napravio modernu igru koja bi trebalo da ima svoje rezultate na evropskom prvenstvu. Da postoji bolja zamena koja bi bila autoritet nasim nabedjenim zvezdama rekao bih u redu, ovako ovo ce biti velika greska.

Ex Sns.

pre 10 godina

Ako je vest tacna,ja cu da zovem sutra turu pica za drugare! Hvala Bogu da ide! Jos Toletu da vidimo ledja ! Miha ce istati max.3-5 utakmuca u Italiji kao sto je do sada bilo pravilo,covek pojma nema.

dux@

pre 10 godina

zalosno je ko sve ovde pise komentare ljudi koji nemaju veze sa fudbalom,jedini komentar vredan paznje je od,,Matt Le Tissier,daj boze da gresi ali mislim da je to vec vidjen scenario jer kod nas je pravilo svaki sledeci je gori.

Ljuba

pre 10 godina

Samo da sada ne izbunare nekog Pizona,Kosana,Dostanica,Tumbu,Vermeza,....
(BMX, 17. novembar 2013 21:21)
Da se kladimo...
Verovatno i nekog goreg, ne potcenjuj Toleta...

marko_bgd

pre 10 godina

a covek izjavi pre tri dana da je netacno da preuzima sampdoriju...ma dobro je da je otisao...onako lose da prodjemo u kvalifkacijama,da 4,5 kola pred kraj mi vise i ne razmisljamo o brazilu,vec o sledecim kvalifikacijama..to je nedopustivo...da nam matic i ljajic ne igraju u prvom timu reprezentacije je takodje nedopustivo...gurali su se neki stevanovici,radovanovici,koji ama bas ni sa cim nisu zasluzili da igraju u reprezentaciji...putuj sinisa!!!

varga stevan

pre 10 godina

greska velika napravljena, finale devis kupa neigra se svaki dan!! Slab otpor su pruzili Zimonjic - Bozoljac, i morao Novak igrati, nise moglo ocekivati da Lajovic trijumfuje u jednom singlu!! Trebao je Novak u dublu sa Zimonjicem,sad bi se radovali!! Stevan Varga Beocin

Shone grobar

pre 10 godina

Jel to konacno?Pitam da ne bude posle "Mihajlovic ostaje selektor Srbije","Nista od Sampdorije,Mihi novi ugovor od FSS",ili tako nesto slicno.
Tek kad ga vidim na konferenciji za medije,i kad ga vidim sa salom Sampe u rukama na predstavljanju,onda cu da poverujem.A do tada...

Serdjo

pre 10 godina

Kako se pokazao kao izuzetno neodgovoran, bezobrazan, bahat i kako je insistirao na celom ugovoru i pored loših rezultata od sada će moći da potpisuje samo polugodišnje ugovore...ili mesečne.

Labud

pre 10 godina

Jedino stranac dolazi u obzir, ali znajuci nase fudbalske radnike, bilo odlazece, bilo dolazece, ceka nas jos gore resenje od Mihajlovica.

X

pre 10 godina

Dobro je sto ide, ali ovo pokazuje kakva je ljiga. Pa on nije hteo casno da podnese ostavku, (kao sto je obecao) nego je do zadnjeg trenutka cekao da vidi sta ce biti sa Sampdorijom. Da su ga oni ispali 100% bi ostao selektor!

boj@n

pre 10 godina

Sad nam jos samo hvali da dodje neki novi Miha koji ce isto traziti da pjevaju himnu,ako se vrati Ljaja i dodje dobar selektor mi se šetamo kroz sl kvalifikacije

Zemun_grad

pre 10 godina

Kada vidim koliko je svojih reči pogazio otkad je selektor, samo to je dovoljno da ga skinemo sa te pozicije.
Karakter nula, obraz kao đon.
Nije uspeo ništa da uradi sa državnim timom, a imao je duplo bolje igrače nego što će imati u Sampdoriji.

Matt Le Tissier

pre 10 godina

Nesto ne bih da se radujem dok ne vidim ko ce biti novi selektor,zaboravljate da uvek postoje i gori isti oni selektori kojima neko drugi sastavlja tim...Sad kad budu kandidati tipa Pizon,Curcic,Dujkovic,Jokanovic...Stvarno nemam zasto da se radujem

Srđan Lalić

pre 10 godina

Cekaj,sta sad. Tupio je nesto o promeni sistema,isprobao 50 fudbalera,zrtvovao svetsko prvenstvo za sta? Za svoj cef. Sad ce doci jos veci diletant od njega,sa svojim idejama pa opet ispocetka. Mi stalno volimo da nesto pocinjemo iz pocetka. Nije bitno o cemu se radi.O sportu,ekonomiji,medjunarodnim odnosima...obozavamo da se iseremo po onom pre nas i da mi pocnemo sve ponovo. Jedini problem je sto je to novo po pravilu jos vece sranje nego ono pre.Ne mislim da Sinisa treba da ostane. Naprotiv,mislim da posle svega treba da bude oteran i osramocen kao i njegov kolega Stimac.

Nislija

pre 10 godina

Besplatno kombijem vozim turu do Djenove, Tole ima neki sastanak na Siciliji sa poslovnim partnerima, Sinisa nasao neku sljaku, sa njima u duetu primam Bogdanova i jos par njegovih ortaka da rade obezbedjenje u jednom prestiznom lokalu, ostajemo tamo duzi period, sponzor pravi ljubitelji fudbala iz Srbije! Ako Djuric i Covic uhvate last minute ubacujemo ih u prtljazni prostor!

pera

pre 10 godina

Izdajnik skoro pa isti kao onaj nesrecni patriJota Milan Zivadinovic, sto je otisao u sred kvalifikacija kad je od arapa dobio unosniju ponudu.

Naredni korak

pre 10 godina

Stanoje, Djukic ili Antic - u svakom slucaju trener mora da bude iz Srbije! S obzirom da ova trojka vec imaju posao onda bih veoma rado sansu dao i Drulovicu...

Žile sa Zvezdare

pre 10 godina

Neka Mihajlović povede Obradovića kao konsultanta. Možda bi bilo dobro da Sampadorija osnuje teniski klub da se fudbaleri relaksiraju, pa neka im Obradović bude stručni konsultant!

toooooo

pre 10 godina

Toooooooooooooooooooo.... :) :) :) Hvala danasnjem danu i Sampi....

P.S. Hvala Mihajlovicu-a vi dodajte za sta-samo red je reci hvala... :)

P.S.2 Hvala za igracku karijeru i sve sto si nam njome podario u losa vremena,ali trener reprezentacije,ne ovaj put,SRECNO...

shane

pre 10 godina

da su matic i subotic igrali od pocetka borili bi se sa hrvatima do samog kraja, gledam zadnje tri utakmice i ne verujem koliko je onaj matic verovatno najbolji zadnji vezni na svetu, a nas selektor kaze da mu ne odgovara za formaciju...... sta sve covek ne mora da trpi u ovoj zemlji, uvek su nas vodili ljudi koji su potpuno nekompetentni za svoje poslove...od vrha drzave pa do fudbalske reprezentacije.
i nikad, ali nikad necu da zaboravim izjavu - hteo sam defanzivnijeg igraca da brani gol - i covek ostavi baneta na klupu u najbitnijoj utakmici kvalifikacija...ostavi covek jednog od najboljih desnih bekova na svetu da sedi na klupu, a tomovic ce da brani gol...

cyborg

pre 10 godina

prije koji minut jos pevusim pred sobom "prokleta je ova nedelja", ali nije prokleta, najbolja je odavno unatoc poraza u Dejvis Kupu! ode Mihajlovic!!! Olee, olee, olee, ole!!!

Lord_Sarma

pre 10 godina

Ako je ovo stvarno tačno, da Mihajlović od srede zvanično preuzima Sampdoriju, onda ću u četvrtak na moju slavu Svetog Arandjela imati dupli razlog za slavlje i dupli razlog da se napijem od sreće! :)

Mita

pre 10 godina

A,bila mu puna usta Srbije,i svima solio pamet ko je veći patriota,a prvom prilikom zbrisao...Sampdoriji,hvala što su nas oslobodili ovog neandertalca,a Fudbalskom Savezu Italije,savetujem da vode i Toleta,pa da na sledeće prvenstvo ide Srbija,umesto Italije. :))

Lord_Sarma

pre 10 godina

Ako je ovo stvarno tačno, da Mihajlović od srede zvanično preuzima Sampdoriju, onda ću u četvrtak na moju slavu Svetog Arandjela imati dupli razlog za slavlje i dupli razlog da se napijem od sreće! :)

shane

pre 10 godina

da su matic i subotic igrali od pocetka borili bi se sa hrvatima do samog kraja, gledam zadnje tri utakmice i ne verujem koliko je onaj matic verovatno najbolji zadnji vezni na svetu, a nas selektor kaze da mu ne odgovara za formaciju...... sta sve covek ne mora da trpi u ovoj zemlji, uvek su nas vodili ljudi koji su potpuno nekompetentni za svoje poslove...od vrha drzave pa do fudbalske reprezentacije.
i nikad, ali nikad necu da zaboravim izjavu - hteo sam defanzivnijeg igraca da brani gol - i covek ostavi baneta na klupu u najbitnijoj utakmici kvalifikacija...ostavi covek jednog od najboljih desnih bekova na svetu da sedi na klupu, a tomovic ce da brani gol...

toooooo

pre 10 godina

Toooooooooooooooooooo.... :) :) :) Hvala danasnjem danu i Sampi....

P.S. Hvala Mihajlovicu-a vi dodajte za sta-samo red je reci hvala... :)

P.S.2 Hvala za igracku karijeru i sve sto si nam njome podario u losa vremena,ali trener reprezentacije,ne ovaj put,SRECNO...

Ljuba

pre 10 godina

Samo da sada ne izbunare nekog Pizona,Kosana,Dostanica,Tumbu,Vermeza,....
(BMX, 17. novembar 2013 21:21)
Da se kladimo...
Verovatno i nekog goreg, ne potcenjuj Toleta...

darkooo

pre 10 godina

Molim Vas (B92.net) postavite tag na ovu vest i komentare čitalaca na vidnom mestu, kako bi svi videli posle godinu ili dve koliko je ova vest dobra odnosno loša.
Molim Vas!

cyborg

pre 10 godina

prije koji minut jos pevusim pred sobom "prokleta je ova nedelja", ali nije prokleta, najbolja je odavno unatoc poraza u Dejvis Kupu! ode Mihajlovic!!! Olee, olee, olee, ole!!!

mladen nis

pre 10 godina

Doci ce podjednako los ili gori, potpisujem. Okuka je dao ostavku u Kini, vec vidim kako Tole kaze da smo doveli najboljeg srpskog trenera za proslu godinu.

SQI

pre 10 godina

A LAGAO nas je kako ne pregovara! Mislim, hvala bogu što je tako, ali čisto da vide i ovi njegovi simpatizeri koga su branili sve ove godine.

Srđan Lalić

pre 10 godina

Cekaj,sta sad. Tupio je nesto o promeni sistema,isprobao 50 fudbalera,zrtvovao svetsko prvenstvo za sta? Za svoj cef. Sad ce doci jos veci diletant od njega,sa svojim idejama pa opet ispocetka. Mi stalno volimo da nesto pocinjemo iz pocetka. Nije bitno o cemu se radi.O sportu,ekonomiji,medjunarodnim odnosima...obozavamo da se iseremo po onom pre nas i da mi pocnemo sve ponovo. Jedini problem je sto je to novo po pravilu jos vece sranje nego ono pre.Ne mislim da Sinisa treba da ostane. Naprotiv,mislim da posle svega treba da bude oteran i osramocen kao i njegov kolega Stimac.

sampadorija

pre 10 godina

Ono sto je vredelo u zemlji Srbiji sa balkana otislo je I odlazi ako se ne desi cudo I Miha ne ostane samo moze doci onaj kome treba ju pare a to samo ima FSS. Hvala na paznji
Nije ni cudo sto propadamo uzasan smo narod

Matt Le Tissier

pre 10 godina

Nesto ne bih da se radujem dok ne vidim ko ce biti novi selektor,zaboravljate da uvek postoje i gori isti oni selektori kojima neko drugi sastavlja tim...Sad kad budu kandidati tipa Pizon,Curcic,Dujkovic,Jokanovic...Stvarno nemam zasto da se radujem

X

pre 10 godina

Dobro je sto ide, ali ovo pokazuje kakva je ljiga. Pa on nije hteo casno da podnese ostavku, (kao sto je obecao) nego je do zadnjeg trenutka cekao da vidi sta ce biti sa Sampdorijom. Da su ga oni ispali 100% bi ostao selektor!

potpisujem

pre 10 godina

Znači ipak ide? Tek sada penzioner Tole mora da leti, jer čak ni demagogija o podmlađivanju nema više smisla. Znači propustili smo Brazil i nećemo nastaviti sa selektorom koji je podmlađivao repku? Sve su to lažovi, a najgore od svega da nemamo domaćeg krštenog trenera boljeg od SIniše.

Gajetano

pre 10 godina

Neverovatno kakav odijum ovaj covek izaziva u javnosti. Pa opet, odlazi SAMO ZBOG TOGA sta je nasao bolje placen posao!? Debakl u kvalifikacijama, vox populi... To nikakvog uticaja ovde nema. Covek nasao bolji posao i to je to. Ostao bi jos 100 godina samo da je hteo. Al' valjda i njemu vise bilo neprijatno (nadam se).

E Srbijo, jadna li si.

Pozdrav,

Zemun_grad

pre 10 godina

Kada vidim koliko je svojih reči pogazio otkad je selektor, samo to je dovoljno da ga skinemo sa te pozicije.
Karakter nula, obraz kao đon.
Nije uspeo ništa da uradi sa državnim timom, a imao je duplo bolje igrače nego što će imati u Sampdoriji.

Ex Sns.

pre 10 godina

Ako je vest tacna,ja cu da zovem sutra turu pica za drugare! Hvala Bogu da ide! Jos Toletu da vidimo ledja ! Miha ce istati max.3-5 utakmuca u Italiji kao sto je do sada bilo pravilo,covek pojma nema.

Nislija

pre 10 godina

Besplatno kombijem vozim turu do Djenove, Tole ima neki sastanak na Siciliji sa poslovnim partnerima, Sinisa nasao neku sljaku, sa njima u duetu primam Bogdanova i jos par njegovih ortaka da rade obezbedjenje u jednom prestiznom lokalu, ostajemo tamo duzi period, sponzor pravi ljubitelji fudbala iz Srbije! Ako Djuric i Covic uhvate last minute ubacujemo ih u prtljazni prostor!

Zoki

pre 10 godina

Jos jednom smo uspeli! Bravo pljuvaci,sada kada je stvorio i igru i tim,on
je morao da ode jer ste tako hteli! Cudo da je i ovako dugo izdrzao...
A sada,kada novi dodje,sve jedno ko,imate opet sansu. Pa krenite.

Mita

pre 10 godina

A,bila mu puna usta Srbije,i svima solio pamet ko je veći patriota,a prvom prilikom zbrisao...Sampdoriji,hvala što su nas oslobodili ovog neandertalca,a Fudbalskom Savezu Italije,savetujem da vode i Toleta,pa da na sledeće prvenstvo ide Srbija,umesto Italije. :))

pero

pre 10 godina

Dobra stvar je da od ovoga gore ne moze biti. Losa stvar je da nece biti nista bolje ako se ne dovede neki Svabo ili bar neko s tim mentalitetom.

marko_bgd

pre 10 godina

a covek izjavi pre tri dana da je netacno da preuzima sampdoriju...ma dobro je da je otisao...onako lose da prodjemo u kvalifkacijama,da 4,5 kola pred kraj mi vise i ne razmisljamo o brazilu,vec o sledecim kvalifikacijama..to je nedopustivo...da nam matic i ljajic ne igraju u prvom timu reprezentacije je takodje nedopustivo...gurali su se neki stevanovici,radovanovici,koji ama bas ni sa cim nisu zasluzili da igraju u reprezentaciji...putuj sinisa!!!

vlada-so

pre 10 godina

fudbalski analfabeta,čovek koji ima u reprezentaciji ivanovića(čelzi),vidića(junajted),nastasića i kolarova(siti),subotića(borusija),matića(benfika),tošića,mitrovića,ljajića...i ne ode na svetsko prvenstvo ni ne zaslužuje da bude selektor.po imenima ovo je najjača reprezentacija još od 1998.kada su igrali mijatović,jugović,stojković,savićević,đukić,jokanović...njega nisam spomenuo zbog pljuvanja jeremisa što dovoljno govori o karakteru.

Rade

pre 10 godina

Veliki Ti srecni put! Nisam verovao da ce doci i ovaj dan. Treba biti pametan i racionalan i uzeti stranog dobrog trenera na celo reprezentacije. Pare koje mu se plate vratice se visestruko kroz premiju za ucesce na evropskom prvenstvu. Imamo tim, nemamo trenera.
Srecni smo da nas ovaj lik napusta. Izgubili smo vreme sa njim, a par vrhunskih fudbalera procardarilo je svoje najbolje fudbalske godine.

varga stevan

pre 10 godina

greska velika napravljena, finale devis kupa neigra se svaki dan!! Slab otpor su pruzili Zimonjic - Bozoljac, i morao Novak igrati, nise moglo ocekivati da Lajovic trijumfuje u jednom singlu!! Trebao je Novak u dublu sa Zimonjicem,sad bi se radovali!! Stevan Varga Beocin

Marko

pre 10 godina

Kada smo napokon poceli da licimo na tim (hrvati jednom presli centar)doci ce ponovo do tumbanja sa novim selektorom. Mihajlovic je sasvim dobro vodio kataniju i fiorentinu sa timovima koje su imali. Trenutno je nas najcenjeniji trener. Antic vec dugo nije vodio neku ekipu iz lige petice, poslednji put je vodio seltu koja je ispala iz lige. Djukic je pred otkazom u valensiji.. Zaista mislim da je Mihajlovic pored dosta gresaka napravio modernu igru koja bi trebalo da ima svoje rezultate na evropskom prvenstvu. Da postoji bolja zamena koja bi bila autoritet nasim nabedjenim zvezdama rekao bih u redu, ovako ovo ce biti velika greska.

Serdjo

pre 10 godina

Kako se pokazao kao izuzetno neodgovoran, bezobrazan, bahat i kako je insistirao na celom ugovoru i pored loših rezultata od sada će moći da potpisuje samo polugodišnje ugovore...ili mesečne.

Shone grobar

pre 10 godina

Jel to konacno?Pitam da ne bude posle "Mihajlovic ostaje selektor Srbije","Nista od Sampdorije,Mihi novi ugovor od FSS",ili tako nesto slicno.
Tek kad ga vidim na konferenciji za medije,i kad ga vidim sa salom Sampe u rukama na predstavljanju,onda cu da poverujem.A do tada...

Labud

pre 10 godina

Jedino stranac dolazi u obzir, ali znajuci nase fudbalske radnike, bilo odlazece, bilo dolazece, ceka nas jos gore resenje od Mihajlovica.

ams

pre 10 godina

Nema bolje vesti za srpski fudbal. Sad pamet u glavu, s nadom da ce i ona druga bitanga uskoro da nadje sebi bolje kombinacije od akcijasenja u fudbalskog savezu.
A sto se tice Ljajica, on mi svakako ne bi igrao. Nije himna sporna, ne mora da je peva, ali sam siguran da mu je drazi sandzacki 'lokalpatriotizam' od nacionalnog, i to je jedina istina njegovog odbijanja da otpeva nekolicinu stihova. Citava ujdurma oko himne je upravo to pokazala. Steta jer po kvalitetu zasluzuje svoje mesto, a sreca pa se ja ne pitam.

Samson

pre 10 godina

@Marko, pa u tome "napokon" je i sva suština. Mihajloviću je trebala godina i po da shvati da mu Matić mora igrati u prvom timu a to je i svaki laik znao. Ustvari, znao je i on ali je pravo pitanje od koga je dobio pare da nas minira i osujeti plasman u Brazil. Šprdao se sa nacijom, najbolji igrači su mu grijali klupu (Matić, Subotić, Ivanović protiv Makedonije) a igrali mu anonimusi samo da bi se prodali. Jedino je za Ljajića bio u pravu. Nije tu stvar pjevanja himne, tu je stvar motiva da igraš za državu koju očito ne voliš. Ljajić sigurno voli zemlju u kojoj se rodio, svoj rodni grad, Partizan, Beograd i mnoge ljude koje zna ali državu Srbiju taj ne voli, kao ni većina njegovih sunarodnika iz Novog Pazara.

pera

pre 10 godina

Izdajnik skoro pa isti kao onaj nesrecni patriJota Milan Zivadinovic, sto je otisao u sred kvalifikacija kad je od arapa dobio unosniju ponudu.

boj@n

pre 10 godina

Sad nam jos samo hvali da dodje neki novi Miha koji ce isto traziti da pjevaju himnu,ako se vrati Ljaja i dodje dobar selektor mi se šetamo kroz sl kvalifikacije

Pera Magic Mitic

pre 10 godina

Cekaj, bre, gde ce sad pa ovaj bez Toleta?!
Salu na stranu, toliko pljuvanje po Mihi stvarno nije u redu, ipak je on legenda naseg fudbala. Nisam ironican, ozbiljno mislim: zbog rezultata naravno da treba da ode, ali mislim da ce biti isto ko god da bude selektor, sve dok je Tole gazda.

Žile sa Zvezdare

pre 10 godina

Neka Mihajlović povede Obradovića kao konsultanta. Možda bi bilo dobro da Sampadorija osnuje teniski klub da se fudbaleri relaksiraju, pa neka im Obradović bude stručni konsultant!

Zivorad

pre 10 godina

Svojevremeno sam bio za njegov dolazak,ali,covek ima takav problem sa egom i narcisizmom da jednostavno nije ni za kakav posao u vezi treniranja. Uziva da se inati sa svima i da jase u sedlu i usput se ruga sa svima,slicno kao i srpski politicari,a jos kao nagradu zeli i da ga se voli,postuje i podrzava,bez ogranicenja mandata i bez odgovornosti za katastrofu od rezultata ako je moguce. Nadam se da vest nije prvoaprilska...

Naredni korak

pre 10 godina

Stanoje, Djukic ili Antic - u svakom slucaju trener mora da bude iz Srbije! S obzirom da ova trojka vec imaju posao onda bih veoma rado sansu dao i Drulovicu...

dux@

pre 10 godina

zalosno je ko sve ovde pise komentare ljudi koji nemaju veze sa fudbalom,jedini komentar vredan paznje je od,,Matt Le Tissier,daj boze da gresi ali mislim da je to vec vidjen scenario jer kod nas je pravilo svaki sledeci je gori.

Vasilevs

pre 10 godina

Sad će verovatno raznorazne delegatske komisije FSS ( Bata Đora, Kosan, Žonpi, Dule Savić, Tumbica, starac Fočo....)na čelu sa Tokijem da zaseda do septembra iduće godine i da na tri dana pred kvalifikacije za EP obznane ko je novi trener. Uhodana matrica po kojoj, nažalost, krovna organizacija funkcioniše odavno. Verovatno će reći da je prioritet izabrati predsednika FSS, a treneru otom-potom, ima vremena.

zoran fr

pre 10 godina

ako je ova vest tacna(a nadam se da jeste)onda je pola posla zavrseno.
tole odlazi na kraj godine,tako da ostalu polovinu posla je da treba postaviti trenera koji ce raditi za repku a ne za fss mafiju i koji ce pozvati najbolje srpske fudbalere(nadam se)
ziveli

Dario Zagreb

pre 10 godina

Ja iskreno ne znam zašto vam sada Mihajlović odlazi. Taman kad ste počeli dobro igrati. Sad će doći novi trener, sa novim idejama i stilom igre i uništiti će sve staro kako to zna biti nekad. Šteta, jer ima Mihajlović ono nešto, samo mu treba dati prostora. No dobro, ni kod nas nije bolje i kad izboriš kvalifikacije možeš nogu dobiti zbog ljepote igre samo.

Pozdrav iz Zagreba

Nataeos

pre 10 godina

Dok ne vidim ne verujem! I pre nekoliko dana nas napalise i upropastise mi dan kad rekose da nije tacno! E nece vise, dosta nam Miha pojeo zivaca :D

smejem se

pre 10 godina

to je dobra vest,samo jos nije vreme za slavlje jer kao u svemu lako moze doci neko gori (ako je to moguce) i od Sinise!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Srdjan, 18. novembar 2013 04:14)
Naravno da je moguce,dolazi nam Tumbakovic,buahahahahaha

Miki

pre 10 godina

Kako Sakic? Sta je sa Ramadanijem? Ili je on Toletov covek od poverenja i ostaje da bude sufler novom "selektoru"?
Mnogo pitanja bez odgovora...
Najznacajnije je, da li je Miha i dalje pod ugovorom sa Savezom? Ako jeste, ko placa obestecenje?

BokiS

pre 10 godina

Mihajlovic treba da ostane a Karadzic da ode!Sad ce ga zameniti Tumbakovic?pa gore ne moze opet propadamo sledece kvalifikacije...

Marko

pre 10 godina

Vest da ide u sampdoriju ipak pokazuje cinjenicu da nije trener top klase,te da ne moze sa uspehom da vodi jednu veliku reprezentaciju.Sad se samo plasim koga li ce dovesti kao zamenu,posto istu dovode ljudi koji su postavili i mihu za selektora.

mentalitet...

pre 10 godina

Al' to smo mi, SRBI! Da nismo ovakav narod kakav smo, mozda bi i bili negde a ovako, nula...
Od mene je Miha uvek imao i imace punu podrsku, a to kolika je greska to sto ce da ode sa mesta selektora videce se u najskorijoj buducnosti!

repka repka

pre 10 godina

repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka

shimano

pre 10 godina

zadatak mu je bio da reprezentaciju odvede na SP. nije ispunio obavezu i prica se zavrsava. kad bude izabran novi selektor ajmo svi zdusno da ga dizemo u nebesa,divimo se njegovoj viziji, fudbalskoj mudrosti i taktickoj genijalnosti kad pobedimo neku makedoniju,farska ostrva itd, pa kad shvatimo da tamo neka bosna ide na SP a mi bogom dani fudbalski genijalci u vecini slucajeva pratimo SP iz kladionica.

Branko S.

pre 10 godina

Vec godinama(od smene Antica),mesto selektora u srpskom fudbalu je poligon za obucavanje "mladih" trenera necije "kuhinje" i poslusnika "Toleta nezamenjivog"!Normalno je da Mihajlovic nece propustiti poziv Sampdorije - nije lud!?Odavno mesto selektora u Srbiji sluzi kao odskocna daska za obezbedidjivanje karijere trenera bivsih zvezda bez trenerskog iskustva!U zemlji koja broji 10 miliona u isto vreme toliko i selektora po principi "kad ce Srbi vec jednom da se sloze",ujedno je i nezahvalna rabota!Ne valjas kad pobedjujes,kad se kvalifikujes za SP(Antic),ne valjas kad se ne kvalifikujes(Pizon,Miha),a ne dopada nam se "stranac" (Klemente),jer ne razume nas "mentalitet"!Mnogi ce posle ovoga osuti paljbu po Sinisi,ali svi smo generali posle bitke,zar ne!?Prosle je cetiri godine kad sam imenovanje SM kritikovao na ovom forumu!(dobio sam veliki broj minusa)!
Tada sam predlagao iskusnog trenera,smatram da za posao selektora treba takva osoba,najbolji medju najboljima i da ga bira struka tj. trenerska organizacija a ne menadjerska kuhinja i Predsednik FSS!Naveo sam primer vodecih svetskih sila u fudbalu(Nemacka,Brazil,Italija,Engleska itd.) Predlozio sam tada da Rajevac ili Tumbakovic budu selektori,ali da im se pridoda Mihajlovic kao pomocnik i bude sledeca opcija u drugom ciklusu,da nauci i iskali se u poslu!Predlazem da selektora srpske reprezentacije biramo izmedju Rajevca,Ivanovica ili Tumbakovica,a Drulovica na mesto pomocnika,sa opcijom da preuzme posao istekom ciklusa!

Zoki

pre 10 godina

Jos jednom smo uspeli! Bravo pljuvaci,sada kada je stvorio i igru i tim,on
je morao da ode jer ste tako hteli! Cudo da je i ovako dugo izdrzao...
A sada,kada novi dodje,sve jedno ko,imate opet sansu. Pa krenite.

varga stevan

pre 10 godina

greska velika napravljena, finale devis kupa neigra se svaki dan!! Slab otpor su pruzili Zimonjic - Bozoljac, i morao Novak igrati, nise moglo ocekivati da Lajovic trijumfuje u jednom singlu!! Trebao je Novak u dublu sa Zimonjicem,sad bi se radovali!! Stevan Varga Beocin

Marko

pre 10 godina

Kada smo napokon poceli da licimo na tim (hrvati jednom presli centar)doci ce ponovo do tumbanja sa novim selektorom. Mihajlovic je sasvim dobro vodio kataniju i fiorentinu sa timovima koje su imali. Trenutno je nas najcenjeniji trener. Antic vec dugo nije vodio neku ekipu iz lige petice, poslednji put je vodio seltu koja je ispala iz lige. Djukic je pred otkazom u valensiji.. Zaista mislim da je Mihajlovic pored dosta gresaka napravio modernu igru koja bi trebalo da ima svoje rezultate na evropskom prvenstvu. Da postoji bolja zamena koja bi bila autoritet nasim nabedjenim zvezdama rekao bih u redu, ovako ovo ce biti velika greska.

ams

pre 10 godina

Nema bolje vesti za srpski fudbal. Sad pamet u glavu, s nadom da ce i ona druga bitanga uskoro da nadje sebi bolje kombinacije od akcijasenja u fudbalskog savezu.
A sto se tice Ljajica, on mi svakako ne bi igrao. Nije himna sporna, ne mora da je peva, ali sam siguran da mu je drazi sandzacki 'lokalpatriotizam' od nacionalnog, i to je jedina istina njegovog odbijanja da otpeva nekolicinu stihova. Citava ujdurma oko himne je upravo to pokazala. Steta jer po kvalitetu zasluzuje svoje mesto, a sreca pa se ja ne pitam.

Lord_Sarma

pre 10 godina

Ako je ovo stvarno tačno, da Mihajlović od srede zvanično preuzima Sampdoriju, onda ću u četvrtak na moju slavu Svetog Arandjela imati dupli razlog za slavlje i dupli razlog da se napijem od sreće! :)

Ex Sns.

pre 10 godina

Ako je vest tacna,ja cu da zovem sutra turu pica za drugare! Hvala Bogu da ide! Jos Toletu da vidimo ledja ! Miha ce istati max.3-5 utakmuca u Italiji kao sto je do sada bilo pravilo,covek pojma nema.

potpisujem

pre 10 godina

Znači ipak ide? Tek sada penzioner Tole mora da leti, jer čak ni demagogija o podmlađivanju nema više smisla. Znači propustili smo Brazil i nećemo nastaviti sa selektorom koji je podmlađivao repku? Sve su to lažovi, a najgore od svega da nemamo domaćeg krštenog trenera boljeg od SIniše.

Naredni korak

pre 10 godina

Stanoje, Djukic ili Antic - u svakom slucaju trener mora da bude iz Srbije! S obzirom da ova trojka vec imaju posao onda bih veoma rado sansu dao i Drulovicu...

Pera Magic Mitic

pre 10 godina

Cekaj, bre, gde ce sad pa ovaj bez Toleta?!
Salu na stranu, toliko pljuvanje po Mihi stvarno nije u redu, ipak je on legenda naseg fudbala. Nisam ironican, ozbiljno mislim: zbog rezultata naravno da treba da ode, ali mislim da ce biti isto ko god da bude selektor, sve dok je Tole gazda.

mentalitet...

pre 10 godina

Al' to smo mi, SRBI! Da nismo ovakav narod kakav smo, mozda bi i bili negde a ovako, nula...
Od mene je Miha uvek imao i imace punu podrsku, a to kolika je greska to sto ce da ode sa mesta selektora videce se u najskorijoj buducnosti!

toooooo

pre 10 godina

Toooooooooooooooooooo.... :) :) :) Hvala danasnjem danu i Sampi....

P.S. Hvala Mihajlovicu-a vi dodajte za sta-samo red je reci hvala... :)

P.S.2 Hvala za igracku karijeru i sve sto si nam njome podario u losa vremena,ali trener reprezentacije,ne ovaj put,SRECNO...

sampadorija

pre 10 godina

Ono sto je vredelo u zemlji Srbiji sa balkana otislo je I odlazi ako se ne desi cudo I Miha ne ostane samo moze doci onaj kome treba ju pare a to samo ima FSS. Hvala na paznji
Nije ni cudo sto propadamo uzasan smo narod

SQI

pre 10 godina

A LAGAO nas je kako ne pregovara! Mislim, hvala bogu što je tako, ali čisto da vide i ovi njegovi simpatizeri koga su branili sve ove godine.

shane

pre 10 godina

da su matic i subotic igrali od pocetka borili bi se sa hrvatima do samog kraja, gledam zadnje tri utakmice i ne verujem koliko je onaj matic verovatno najbolji zadnji vezni na svetu, a nas selektor kaze da mu ne odgovara za formaciju...... sta sve covek ne mora da trpi u ovoj zemlji, uvek su nas vodili ljudi koji su potpuno nekompetentni za svoje poslove...od vrha drzave pa do fudbalske reprezentacije.
i nikad, ali nikad necu da zaboravim izjavu - hteo sam defanzivnijeg igraca da brani gol - i covek ostavi baneta na klupu u najbitnijoj utakmici kvalifikacija...ostavi covek jednog od najboljih desnih bekova na svetu da sedi na klupu, a tomovic ce da brani gol...

pera

pre 10 godina

Izdajnik skoro pa isti kao onaj nesrecni patriJota Milan Zivadinovic, sto je otisao u sred kvalifikacija kad je od arapa dobio unosniju ponudu.

boj@n

pre 10 godina

Sad nam jos samo hvali da dodje neki novi Miha koji ce isto traziti da pjevaju himnu,ako se vrati Ljaja i dodje dobar selektor mi se šetamo kroz sl kvalifikacije

Zemun_grad

pre 10 godina

Kada vidim koliko je svojih reči pogazio otkad je selektor, samo to je dovoljno da ga skinemo sa te pozicije.
Karakter nula, obraz kao đon.
Nije uspeo ništa da uradi sa državnim timom, a imao je duplo bolje igrače nego što će imati u Sampdoriji.

cyborg

pre 10 godina

prije koji minut jos pevusim pred sobom "prokleta je ova nedelja", ali nije prokleta, najbolja je odavno unatoc poraza u Dejvis Kupu! ode Mihajlovic!!! Olee, olee, olee, ole!!!

Branko S.

pre 10 godina

Vec godinama(od smene Antica),mesto selektora u srpskom fudbalu je poligon za obucavanje "mladih" trenera necije "kuhinje" i poslusnika "Toleta nezamenjivog"!Normalno je da Mihajlovic nece propustiti poziv Sampdorije - nije lud!?Odavno mesto selektora u Srbiji sluzi kao odskocna daska za obezbedidjivanje karijere trenera bivsih zvezda bez trenerskog iskustva!U zemlji koja broji 10 miliona u isto vreme toliko i selektora po principi "kad ce Srbi vec jednom da se sloze",ujedno je i nezahvalna rabota!Ne valjas kad pobedjujes,kad se kvalifikujes za SP(Antic),ne valjas kad se ne kvalifikujes(Pizon,Miha),a ne dopada nam se "stranac" (Klemente),jer ne razume nas "mentalitet"!Mnogi ce posle ovoga osuti paljbu po Sinisi,ali svi smo generali posle bitke,zar ne!?Prosle je cetiri godine kad sam imenovanje SM kritikovao na ovom forumu!(dobio sam veliki broj minusa)!
Tada sam predlagao iskusnog trenera,smatram da za posao selektora treba takva osoba,najbolji medju najboljima i da ga bira struka tj. trenerska organizacija a ne menadjerska kuhinja i Predsednik FSS!Naveo sam primer vodecih svetskih sila u fudbalu(Nemacka,Brazil,Italija,Engleska itd.) Predlozio sam tada da Rajevac ili Tumbakovic budu selektori,ali da im se pridoda Mihajlovic kao pomocnik i bude sledeca opcija u drugom ciklusu,da nauci i iskali se u poslu!Predlazem da selektora srpske reprezentacije biramo izmedju Rajevca,Ivanovica ili Tumbakovica,a Drulovica na mesto pomocnika,sa opcijom da preuzme posao istekom ciklusa!

Serdjo

pre 10 godina

Kako se pokazao kao izuzetno neodgovoran, bezobrazan, bahat i kako je insistirao na celom ugovoru i pored loših rezultata od sada će moći da potpisuje samo polugodišnje ugovore...ili mesečne.

Shone grobar

pre 10 godina

Jel to konacno?Pitam da ne bude posle "Mihajlovic ostaje selektor Srbije","Nista od Sampdorije,Mihi novi ugovor od FSS",ili tako nesto slicno.
Tek kad ga vidim na konferenciji za medije,i kad ga vidim sa salom Sampe u rukama na predstavljanju,onda cu da poverujem.A do tada...

Gajetano

pre 10 godina

Neverovatno kakav odijum ovaj covek izaziva u javnosti. Pa opet, odlazi SAMO ZBOG TOGA sta je nasao bolje placen posao!? Debakl u kvalifikacijama, vox populi... To nikakvog uticaja ovde nema. Covek nasao bolji posao i to je to. Ostao bi jos 100 godina samo da je hteo. Al' valjda i njemu vise bilo neprijatno (nadam se).

E Srbijo, jadna li si.

Pozdrav,

pero

pre 10 godina

Dobra stvar je da od ovoga gore ne moze biti. Losa stvar je da nece biti nista bolje ako se ne dovede neki Svabo ili bar neko s tim mentalitetom.

Rade

pre 10 godina

Veliki Ti srecni put! Nisam verovao da ce doci i ovaj dan. Treba biti pametan i racionalan i uzeti stranog dobrog trenera na celo reprezentacije. Pare koje mu se plate vratice se visestruko kroz premiju za ucesce na evropskom prvenstvu. Imamo tim, nemamo trenera.
Srecni smo da nas ovaj lik napusta. Izgubili smo vreme sa njim, a par vrhunskih fudbalera procardarilo je svoje najbolje fudbalske godine.

mladen nis

pre 10 godina

Doci ce podjednako los ili gori, potpisujem. Okuka je dao ostavku u Kini, vec vidim kako Tole kaze da smo doveli najboljeg srpskog trenera za proslu godinu.

Samson

pre 10 godina

@Marko, pa u tome "napokon" je i sva suština. Mihajloviću je trebala godina i po da shvati da mu Matić mora igrati u prvom timu a to je i svaki laik znao. Ustvari, znao je i on ali je pravo pitanje od koga je dobio pare da nas minira i osujeti plasman u Brazil. Šprdao se sa nacijom, najbolji igrači su mu grijali klupu (Matić, Subotić, Ivanović protiv Makedonije) a igrali mu anonimusi samo da bi se prodali. Jedino je za Ljajića bio u pravu. Nije tu stvar pjevanja himne, tu je stvar motiva da igraš za državu koju očito ne voliš. Ljajić sigurno voli zemlju u kojoj se rodio, svoj rodni grad, Partizan, Beograd i mnoge ljude koje zna ali državu Srbiju taj ne voli, kao ni većina njegovih sunarodnika iz Novog Pazara.

repka repka

pre 10 godina

repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka repka

Srđan Lalić

pre 10 godina

Cekaj,sta sad. Tupio je nesto o promeni sistema,isprobao 50 fudbalera,zrtvovao svetsko prvenstvo za sta? Za svoj cef. Sad ce doci jos veci diletant od njega,sa svojim idejama pa opet ispocetka. Mi stalno volimo da nesto pocinjemo iz pocetka. Nije bitno o cemu se radi.O sportu,ekonomiji,medjunarodnim odnosima...obozavamo da se iseremo po onom pre nas i da mi pocnemo sve ponovo. Jedini problem je sto je to novo po pravilu jos vece sranje nego ono pre.Ne mislim da Sinisa treba da ostane. Naprotiv,mislim da posle svega treba da bude oteran i osramocen kao i njegov kolega Stimac.

Dario Zagreb

pre 10 godina

Ja iskreno ne znam zašto vam sada Mihajlović odlazi. Taman kad ste počeli dobro igrati. Sad će doći novi trener, sa novim idejama i stilom igre i uništiti će sve staro kako to zna biti nekad. Šteta, jer ima Mihajlović ono nešto, samo mu treba dati prostora. No dobro, ni kod nas nije bolje i kad izboriš kvalifikacije možeš nogu dobiti zbog ljepote igre samo.

Pozdrav iz Zagreba

Žile sa Zvezdare

pre 10 godina

Neka Mihajlović povede Obradovića kao konsultanta. Možda bi bilo dobro da Sampadorija osnuje teniski klub da se fudbaleri relaksiraju, pa neka im Obradović bude stručni konsultant!

Mita

pre 10 godina

A,bila mu puna usta Srbije,i svima solio pamet ko je veći patriota,a prvom prilikom zbrisao...Sampdoriji,hvala što su nas oslobodili ovog neandertalca,a Fudbalskom Savezu Italije,savetujem da vode i Toleta,pa da na sledeće prvenstvo ide Srbija,umesto Italije. :))

X

pre 10 godina

Dobro je sto ide, ali ovo pokazuje kakva je ljiga. Pa on nije hteo casno da podnese ostavku, (kao sto je obecao) nego je do zadnjeg trenutka cekao da vidi sta ce biti sa Sampdorijom. Da su ga oni ispali 100% bi ostao selektor!

marko_bgd

pre 10 godina

a covek izjavi pre tri dana da je netacno da preuzima sampdoriju...ma dobro je da je otisao...onako lose da prodjemo u kvalifkacijama,da 4,5 kola pred kraj mi vise i ne razmisljamo o brazilu,vec o sledecim kvalifikacijama..to je nedopustivo...da nam matic i ljajic ne igraju u prvom timu reprezentacije je takodje nedopustivo...gurali su se neki stevanovici,radovanovici,koji ama bas ni sa cim nisu zasluzili da igraju u reprezentaciji...putuj sinisa!!!

Labud

pre 10 godina

Jedino stranac dolazi u obzir, ali znajuci nase fudbalske radnike, bilo odlazece, bilo dolazece, ceka nas jos gore resenje od Mihajlovica.

dux@

pre 10 godina

zalosno je ko sve ovde pise komentare ljudi koji nemaju veze sa fudbalom,jedini komentar vredan paznje je od,,Matt Le Tissier,daj boze da gresi ali mislim da je to vec vidjen scenario jer kod nas je pravilo svaki sledeci je gori.

Ljuba

pre 10 godina

Samo da sada ne izbunare nekog Pizona,Kosana,Dostanica,Tumbu,Vermeza,....
(BMX, 17. novembar 2013 21:21)
Da se kladimo...
Verovatno i nekog goreg, ne potcenjuj Toleta...

BokiS

pre 10 godina

Mihajlovic treba da ostane a Karadzic da ode!Sad ce ga zameniti Tumbakovic?pa gore ne moze opet propadamo sledece kvalifikacije...

vlada-so

pre 10 godina

fudbalski analfabeta,čovek koji ima u reprezentaciji ivanovića(čelzi),vidića(junajted),nastasića i kolarova(siti),subotića(borusija),matića(benfika),tošića,mitrovića,ljajića...i ne ode na svetsko prvenstvo ni ne zaslužuje da bude selektor.po imenima ovo je najjača reprezentacija još od 1998.kada su igrali mijatović,jugović,stojković,savićević,đukić,jokanović...njega nisam spomenuo zbog pljuvanja jeremisa što dovoljno govori o karakteru.

Matt Le Tissier

pre 10 godina

Nesto ne bih da se radujem dok ne vidim ko ce biti novi selektor,zaboravljate da uvek postoje i gori isti oni selektori kojima neko drugi sastavlja tim...Sad kad budu kandidati tipa Pizon,Curcic,Dujkovic,Jokanovic...Stvarno nemam zasto da se radujem

Nislija

pre 10 godina

Besplatno kombijem vozim turu do Djenove, Tole ima neki sastanak na Siciliji sa poslovnim partnerima, Sinisa nasao neku sljaku, sa njima u duetu primam Bogdanova i jos par njegovih ortaka da rade obezbedjenje u jednom prestiznom lokalu, ostajemo tamo duzi period, sponzor pravi ljubitelji fudbala iz Srbije! Ako Djuric i Covic uhvate last minute ubacujemo ih u prtljazni prostor!

darkooo

pre 10 godina

Molim Vas (B92.net) postavite tag na ovu vest i komentare čitalaca na vidnom mestu, kako bi svi videli posle godinu ili dve koliko je ova vest dobra odnosno loša.
Molim Vas!

zoran fr

pre 10 godina

ako je ova vest tacna(a nadam se da jeste)onda je pola posla zavrseno.
tole odlazi na kraj godine,tako da ostalu polovinu posla je da treba postaviti trenera koji ce raditi za repku a ne za fss mafiju i koji ce pozvati najbolje srpske fudbalere(nadam se)
ziveli

shimano

pre 10 godina

zadatak mu je bio da reprezentaciju odvede na SP. nije ispunio obavezu i prica se zavrsava. kad bude izabran novi selektor ajmo svi zdusno da ga dizemo u nebesa,divimo se njegovoj viziji, fudbalskoj mudrosti i taktickoj genijalnosti kad pobedimo neku makedoniju,farska ostrva itd, pa kad shvatimo da tamo neka bosna ide na SP a mi bogom dani fudbalski genijalci u vecini slucajeva pratimo SP iz kladionica.

Vasilevs

pre 10 godina

Sad će verovatno raznorazne delegatske komisije FSS ( Bata Đora, Kosan, Žonpi, Dule Savić, Tumbica, starac Fočo....)na čelu sa Tokijem da zaseda do septembra iduće godine i da na tri dana pred kvalifikacije za EP obznane ko je novi trener. Uhodana matrica po kojoj, nažalost, krovna organizacija funkcioniše odavno. Verovatno će reći da je prioritet izabrati predsednika FSS, a treneru otom-potom, ima vremena.

Miki

pre 10 godina

Kako Sakic? Sta je sa Ramadanijem? Ili je on Toletov covek od poverenja i ostaje da bude sufler novom "selektoru"?
Mnogo pitanja bez odgovora...
Najznacajnije je, da li je Miha i dalje pod ugovorom sa Savezom? Ako jeste, ko placa obestecenje?

Nataeos

pre 10 godina

Dok ne vidim ne verujem! I pre nekoliko dana nas napalise i upropastise mi dan kad rekose da nije tacno! E nece vise, dosta nam Miha pojeo zivaca :D

Marko

pre 10 godina

Vest da ide u sampdoriju ipak pokazuje cinjenicu da nije trener top klase,te da ne moze sa uspehom da vodi jednu veliku reprezentaciju.Sad se samo plasim koga li ce dovesti kao zamenu,posto istu dovode ljudi koji su postavili i mihu za selektora.

Zivorad

pre 10 godina

Svojevremeno sam bio za njegov dolazak,ali,covek ima takav problem sa egom i narcisizmom da jednostavno nije ni za kakav posao u vezi treniranja. Uziva da se inati sa svima i da jase u sedlu i usput se ruga sa svima,slicno kao i srpski politicari,a jos kao nagradu zeli i da ga se voli,postuje i podrzava,bez ogranicenja mandata i bez odgovornosti za katastrofu od rezultata ako je moguce. Nadam se da vest nije prvoaprilska...

smejem se

pre 10 godina

to je dobra vest,samo jos nije vreme za slavlje jer kao u svemu lako moze doci neko gori (ako je to moguce) i od Sinise!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Srdjan, 18. novembar 2013 04:14)
Naravno da je moguce,dolazi nam Tumbakovic,buahahahahaha