Ponedeljak, 14.10.2013.

19:20

Sudije i klubovi: Ko tu kome preti?

Otvoreno pismo arbitara iz najvišeg ranga upućeno predsedniku Fudbalskog saveza Tomislavu Karadžiću uzrok je novih potresa u srpskom fudbalu.

Izvor:

Sudije i klubovi: Ko tu kome preti? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

34 Komentari

Sortiraj po:

Budimo realni

pre 10 godina

Gospodo, ako ukinemo fudbal navijaci (huligani) ce se preseliti na kosarkaske, odbojkaske i vaterpolo meceve i onda ce ostali sportovi biti unisteni poput fudbala. Predlazem da fudbal ostane u opticaju kako bi se kanalisao kriminal i vandalizam, sacuvajmo ostale sportove...

Djoda

pre 10 godina

Ukinite fudbal,ulozite te pare u kosarku i ostale sportove i imacemo evropske sampione lagano! Zamislite da KK Partizan ima 30% budzeta kao FK,znaci svake godine lagano F4 a ponekad i osvajanje Eurolige! Umesto sto ulazu u propali FK CZ treba da ih ugase,i pare daju na odmrzavanje i vracanje duga KK i da ugase ovaj privatni Covicev klub pa da konacno imamo pravi derbi,i to na F4 eurolige! Da ne pricam o rukometu,odbojci i vaterpolu,pa njima da je 10% budzeta ovih FK imali bi sampione u svim sportovima!

Budimo realni

pre 10 godina

Nisam ocekivao da su "mali klubovi" poput Radnickog iz Nisa, Radnickog iz Kragujevca, Spartaka i Donjeg Srema iz Pecinaca u kontinuitetu pretili fudbalskim sudijama i tako na posredan nacin pokusali da uniste Srpski fudbal, izgleda da su i male sredine postale leglo huligana. Hvala Toletu sto je jedini smogao snage da kaze istinu. Ocekujem od FSS da zestoko kazni pomenute klubove i pojedince koji su pretili, a nezavisno sudstvo treba da pokrene krivicna gonjenja. Spasimo Srpski fudbal!

NIŠ

pre 10 godina

Meni samo nešto nije jasno. Sledeće sudije su potpisale famozno pismo:

Milorad Mažić, Milenko Vukadinović, Vlado Glođović, Boško Jovanetić, Danilo Grujić, Milovan Ristić, Dalibor Đurđević, Vladimir Jovanović, Uroš Stojković, Milan Milutinović, Srđan Milutinović, Nemanja Petrović, Dejan Petrović, Vladimir Čađenović i Dejan Potočan.

Nijedan sudija od potpisnika ovog pisma nije sudio na utakmicama posle kojih je Radnički imao pritužbi na suđenje. Na spisku nema Maja Vujovića (OFK Beograd), Marka Popovića (Sloboda), Dejana Dimitrijevića (Vojvodina) i Darka Bogdanovića (Jagodina). Radničkom su sudili samo Glođović (Partizan) i Vukadinović (Radnički KG) gde je bilo relativno fer suđenje (iako je Vukadinović prestrogo isključio Hadžibulića i Spalevića ali je bar kriterijum bio jednak). I kako sad Radnički preti sudijama kada Radnički nije imao primedbi na suđenje nijednog od ovih sudija potpisnika pisma?

Da li se sudije na čije suđenje je Radnički imao pritužbi kriju iza svojih kolega i da nisu smeli da potpišu ovo pismo pošto se i sami stide svog suđenja?!

A predsednik Radničkog ako je i pretio nakon utakmice sa OFK Beogradomi pozivao se na Vučića, taj meč je sudio Majo Vujović zašto se gospodin nije potpisao ako smatra da je pošteno sudio?

Milan

pre 10 godina

Hahahaha slika govori vise od hiljadu reci, aj sto sude za njih nego sto se i sabaju za njih, to je lojalnost prema jednom klubu.

hicko

pre 10 godina

e moji ljudi, koliko smo mi naivni. mi i zasluzujemo da nas Tole kolektivno namagarci. zar ne vidite da pokusava da se vadi na poslednji nacin koji mu je ostao. mislite li da je slucajno rekao da su sudije pohvalile Zvezdu i Partizan? napadaju male klubove, jeste, sigurno su mali klubovi tvorci i generatori velikih problema u nasem fudbalu. otvorimo oci, vreme je da radi metla i da se ti famozni finansijski papiri FSS pogledaju. tu je glavna bitka, zato se i napadaju mali klubovi a Zvezda i Partizan bivaju pohvaljeni. e moji ljudi..

Fudbal

pre 10 godina

Da se ja pitam uradio bih sledece..Ukinuo fudbal u nasoj drzavi,jer nas i onako blamiraju gde god stignu,a te novce lepo investirao u "sitnije" sportove. Koliko kosta Casa Ilic to neka dobije atletski savez,za nama dragog Milijasa neka se da vaterpolo savazu i tako redom..jer u ostalim sportovima niti ima ovoga a i bez para nas uvek obraduju..mozete misliti sta bi bilo kad bi dobili te fudbalske pare..(KOSARKA,RUKOMET,VATERPOLO,ODBOJKA,ATLETIKA....)

Нишлија

pre 10 godina

Cela prica je pocela kada je predsednik FK Radnicki iz Nisa,Darko Bulatovic,nezadovoljan sudjenjem pretio sudijama,pozivajuci se na Vucica,inace je ispred SNSa predsednik jedne od opstina u Nisu i kao takav postao i predsednik FK Radnicki iz Nisa,a sa fudbalom ima veze kao moja pokojna vec 15 god. baba sa blackbarry-jem.Od skora ga zovu PINOKIO [link]
(Sai Baba, 14. oktobar 2013 21:05)
Апсолутно сваки навијач ФК Раднички са којим сам разговарао на ту тему, а има их подоста, укључујући и мене, подржавамо његову људску реакцију на намеру да се нешто што је почело да се ствара, руши судијским одлукама. Дакле говорим о његовој реакцији на утакмици са ОФК-ом. Дал'се позивао на Вучића не знам. То што је човек из политичке партије и притом нема везе са фудбалом, не значи ништа. Какав је фудбал био Роман Абрамович нпр? Човек је препородио Раднички! Публика се вратила на Чаир. Ниш мирише на Раднички. Клинци, а богами и ми старији, све чешће облачимо мајице и шалове клуба... И нема никаквог разлога да га зову Пинокио. Калимеро је већ могуће. Али само зато што је изнео нешто из срца, искрено.

igor jovanovic

pre 10 godina

Saopstenja FS Srbije (Tomislava Karadzica) i sad ovo saopsteneje sudijske organizacije podsecaju na indijske, turske i druge sapunjave serije tipa Icka koje prosto vredjaju ljudski intelekt....Dokle ovako....

Boki NP

pre 10 godina

I ove sudije imaju obraza da kazu nesto? Hoce da kradu koliko im se navije, a da nemoze ni rec da im se rekne. Npr. kako su pokrali N. Pazar protiv Partizana i Jagodine, to je komedija i tuga. I sta, sudija sa prve utakmice dobio 6 a sa druge samo 2 utakmice suspenzije, i potom se ponovo vracaju da nastavljaju sa kradjom. Potrebno je tu jedno revolucionarno ciscenje! Ne opravdavam ni ove sto su pretili (ako su pretili) ali neka sudije i fss pogledaju prvo u svoje dvoriste.

Dejan

pre 10 godina

Ovo sto se trenutno desava je VRH debilizma u nasem fudbalu, prozivati male klubove u Srbiji za sve nedace sudijskoj organizaciji i fudbalskom savezu je smesno, prvo i prvo niko ni u snu nesme da spomene prozivanje sudijskoj organizaciji od strane zvezdinih navijaca, drugo primetio sam da je na spisku i onaj sudija sto je sudio prvi mec Partizana protiv ekipe Novog Pazara, pa zar taj jos sudi...

Fudbal nam standardno u padu! Kazu zvizdali Stankovicu u Novom Sadu, ja vam garantujem da nije u pitanju Dejan Stankovic je legenda srpskog fudbala, nego je u pitanju Mafijaska fudbalska organizacija.
Trenutno nam trebaju pobede mlade reprezentacije, ono kao zainat gubimo od Kipra a seniori pobedjuju selekciju koja ce igrati u Brazilu, kad budu pocele kvalifikacije za naredno prvenstvo tu ce onda seniori da pokazu pravo lice mozda se i desi neka senzacionalna pobeda Farskih ostrva i Luksemburga, FSSrbije ce to omoguciti nekoj kladionici (jeste li videli kolika je kvota bila na mlade Kiprane, ono kao Srbija se pojacala za Djuricica Mitrovica itd naivan narod u svasta veruje)!!!

Bluemonday

pre 10 godina

Sadasnji FSS je u potpunosti istruo, pred slomom je, i samo je pitanje trenutka kada ce doci do kulminacije i cistke sadasnjih kadrova koji rukovode savezom i fudbalskim takmicenjem u Srbiji.
Ne shvatam ljude koji zagovaraju ukidanje fudbala?! Sta se time postize, samounistenje ili sta? Fudbal nisu ukinuli Brunei, Butan, Istocni Timor, Afganistan, Irak, Libija, Svazilend, Dzibuti, Somalija, zasto bi Srbija priredila sebi takvu blamazu, kao prva zemlja u svetu? Zbog toga sto ne mozemo da shvatimo, da sam London ima vise stanovnika od cele Srbije i sto ne zelimo da prihvatimo istinu, da je u poslednjih 100 godina engleski fudbal uvek bio miljama ispred srpskog/jugoslovenskog, i ne samo naseg?

Sai Baba

pre 10 godina

Cela prica je pocela kada je predsednik FK Radnicki iz Nisa,Darko Bulatovic,nezadovoljan sudjenjem pretio sudijama,pozivajuci se na Vucica,inace je ispred SNSa predsednik jedne od opstina u Nisu i kao takav postao i predsednik FK Radnicki iz Nisa,a sa fudbalom ima veze kao moja pokojna vec 15 god. baba sa blackbarry-jem.Od skora ga zovu PINOKIO http://www.youtube.com/watch?v=wt-iGatCazo

pravda ili nistas

pre 10 godina

ma sudi po pravilima ili gasi ovu beton ligu kakav vucic dacic i kakve zvezde i partizani ili posteno ili gasi ili cete samo da vidite na tribinama rodbinu i nazovimo navijace koji besplatno ubijeju vreme

MC

pre 10 godina

Zabraniti fudbal na profesionalnom nivou na period od 5 do 10 godina. Dakle, mogu samo decica u onoj Maxi ligi ili kako se vec zove pa ako pokazu potencijal do 13-14 godine neka ih uzme neki strani, veliki klub da ih "izbrusi", da formira igrace od njih sa svim onim kvalitetima koje poseduju igraci Barse, Bajerna, Mancestera a kojima se mi divimo. Pa kad dodju do seniorske konkurencije da bar imamo kvalitetnu reprezentaciju. Jer sva ta bulumenta (sudije, predsednici klubova, menadzeri, umisljeni fudbaleri koji nisu ni svesni koliko ne znaju i koliko su losi, placeni "navijaci"...) ne dozvoljavaju nama, armiji normalnih ljudi koji su u stanju da sa svojim najboljim prijateljem koji navija za suprotan klub, gledaju derbi uz rostilj i pivo bez ikakvih tenzija.

Boranija republika

pre 10 godina

Vreme je da nas Uefa suspenduje, kad smo sami nesposobni da se sredimo onda sta postenom coveku ostaje nego da navija da neka sila dodje i lupi nam macolu.
Ovde treba nek oda dodje i pohapsi kompletnu vladu, kompletan FSS, kompletne uprave svega sto je drzavno.
Sve sam lopovluk, mafijanje, siledzijstvo i kombinacije.
Odgovarao niko nije za ovih skoro 25 godina divljnine.
Dok neko ne pocne da odgovara - dotle cemo biti boranija.

Milan

pre 10 godina

A sve je krenulo od Legende i njegove zaprske na pocetku prvenstva. Sada ce da hasa to sto je zgotovio. Probace jos malo da zakuva da bi prikrio losu kupovinu u prelaznom roku jer se kupovalo na kilo, ali to ga nece spasiti od sigurnog sunovrata.

mad

pre 10 godina

Ja sam se jednom našalio i u firmi rekao kako mi je Vučić brat od tetke :) Od tad me ljudi drugačije gledaju i paze kako se ponašaju kad su u mojoj blizini iako sam posle toga milion puta rekao da sam se samo šalio...kakva zemlja!

dragan

pre 10 godina

Poenta cele price je da se pokaze kako jadni tole nije kriv i kako bez njega nas fudbal tone sve dublje i dublje,odnosno pokusaj da nekako sacuva svoju fotelju vadeci iz rukava dzokere u vidu njegovih vernih poslusnika i saradnika u crnom

mad

pre 10 godina

Ja sam se jednom našalio i u firmi rekao kako mi je Vučić brat od tetke :) Od tad me ljudi drugačije gledaju i paze kako se ponašaju kad su u mojoj blizini iako sam posle toga milion puta rekao da sam se samo šalio...kakva zemlja!

Boranija republika

pre 10 godina

Vreme je da nas Uefa suspenduje, kad smo sami nesposobni da se sredimo onda sta postenom coveku ostaje nego da navija da neka sila dodje i lupi nam macolu.
Ovde treba nek oda dodje i pohapsi kompletnu vladu, kompletan FSS, kompletne uprave svega sto je drzavno.
Sve sam lopovluk, mafijanje, siledzijstvo i kombinacije.
Odgovarao niko nije za ovih skoro 25 godina divljnine.
Dok neko ne pocne da odgovara - dotle cemo biti boranija.

MC

pre 10 godina

Zabraniti fudbal na profesionalnom nivou na period od 5 do 10 godina. Dakle, mogu samo decica u onoj Maxi ligi ili kako se vec zove pa ako pokazu potencijal do 13-14 godine neka ih uzme neki strani, veliki klub da ih "izbrusi", da formira igrace od njih sa svim onim kvalitetima koje poseduju igraci Barse, Bajerna, Mancestera a kojima se mi divimo. Pa kad dodju do seniorske konkurencije da bar imamo kvalitetnu reprezentaciju. Jer sva ta bulumenta (sudije, predsednici klubova, menadzeri, umisljeni fudbaleri koji nisu ni svesni koliko ne znaju i koliko su losi, placeni "navijaci"...) ne dozvoljavaju nama, armiji normalnih ljudi koji su u stanju da sa svojim najboljim prijateljem koji navija za suprotan klub, gledaju derbi uz rostilj i pivo bez ikakvih tenzija.

Milan

pre 10 godina

A sve je krenulo od Legende i njegove zaprske na pocetku prvenstva. Sada ce da hasa to sto je zgotovio. Probace jos malo da zakuva da bi prikrio losu kupovinu u prelaznom roku jer se kupovalo na kilo, ali to ga nece spasiti od sigurnog sunovrata.

Sai Baba

pre 10 godina

Cela prica je pocela kada je predsednik FK Radnicki iz Nisa,Darko Bulatovic,nezadovoljan sudjenjem pretio sudijama,pozivajuci se na Vucica,inace je ispred SNSa predsednik jedne od opstina u Nisu i kao takav postao i predsednik FK Radnicki iz Nisa,a sa fudbalom ima veze kao moja pokojna vec 15 god. baba sa blackbarry-jem.Od skora ga zovu PINOKIO http://www.youtube.com/watch?v=wt-iGatCazo

Fudbal

pre 10 godina

Da se ja pitam uradio bih sledece..Ukinuo fudbal u nasoj drzavi,jer nas i onako blamiraju gde god stignu,a te novce lepo investirao u "sitnije" sportove. Koliko kosta Casa Ilic to neka dobije atletski savez,za nama dragog Milijasa neka se da vaterpolo savazu i tako redom..jer u ostalim sportovima niti ima ovoga a i bez para nas uvek obraduju..mozete misliti sta bi bilo kad bi dobili te fudbalske pare..(KOSARKA,RUKOMET,VATERPOLO,ODBOJKA,ATLETIKA....)

Boki NP

pre 10 godina

I ove sudije imaju obraza da kazu nesto? Hoce da kradu koliko im se navije, a da nemoze ni rec da im se rekne. Npr. kako su pokrali N. Pazar protiv Partizana i Jagodine, to je komedija i tuga. I sta, sudija sa prve utakmice dobio 6 a sa druge samo 2 utakmice suspenzije, i potom se ponovo vracaju da nastavljaju sa kradjom. Potrebno je tu jedno revolucionarno ciscenje! Ne opravdavam ni ove sto su pretili (ako su pretili) ali neka sudije i fss pogledaju prvo u svoje dvoriste.

Dejan

pre 10 godina

Ovo sto se trenutno desava je VRH debilizma u nasem fudbalu, prozivati male klubove u Srbiji za sve nedace sudijskoj organizaciji i fudbalskom savezu je smesno, prvo i prvo niko ni u snu nesme da spomene prozivanje sudijskoj organizaciji od strane zvezdinih navijaca, drugo primetio sam da je na spisku i onaj sudija sto je sudio prvi mec Partizana protiv ekipe Novog Pazara, pa zar taj jos sudi...

Fudbal nam standardno u padu! Kazu zvizdali Stankovicu u Novom Sadu, ja vam garantujem da nije u pitanju Dejan Stankovic je legenda srpskog fudbala, nego je u pitanju Mafijaska fudbalska organizacija.
Trenutno nam trebaju pobede mlade reprezentacije, ono kao zainat gubimo od Kipra a seniori pobedjuju selekciju koja ce igrati u Brazilu, kad budu pocele kvalifikacije za naredno prvenstvo tu ce onda seniori da pokazu pravo lice mozda se i desi neka senzacionalna pobeda Farskih ostrva i Luksemburga, FSSrbije ce to omoguciti nekoj kladionici (jeste li videli kolika je kvota bila na mlade Kiprane, ono kao Srbija se pojacala za Djuricica Mitrovica itd naivan narod u svasta veruje)!!!

Нишлија

pre 10 godina

Cela prica je pocela kada je predsednik FK Radnicki iz Nisa,Darko Bulatovic,nezadovoljan sudjenjem pretio sudijama,pozivajuci se na Vucica,inace je ispred SNSa predsednik jedne od opstina u Nisu i kao takav postao i predsednik FK Radnicki iz Nisa,a sa fudbalom ima veze kao moja pokojna vec 15 god. baba sa blackbarry-jem.Od skora ga zovu PINOKIO [link]
(Sai Baba, 14. oktobar 2013 21:05)
Апсолутно сваки навијач ФК Раднички са којим сам разговарао на ту тему, а има их подоста, укључујући и мене, подржавамо његову људску реакцију на намеру да се нешто што је почело да се ствара, руши судијским одлукама. Дакле говорим о његовој реакцији на утакмици са ОФК-ом. Дал'се позивао на Вучића не знам. То што је човек из политичке партије и притом нема везе са фудбалом, не значи ништа. Какав је фудбал био Роман Абрамович нпр? Човек је препородио Раднички! Публика се вратила на Чаир. Ниш мирише на Раднички. Клинци, а богами и ми старији, све чешће облачимо мајице и шалове клуба... И нема никаквог разлога да га зову Пинокио. Калимеро је већ могуће. Али само зато што је изнео нешто из срца, искрено.

hicko

pre 10 godina

e moji ljudi, koliko smo mi naivni. mi i zasluzujemo da nas Tole kolektivno namagarci. zar ne vidite da pokusava da se vadi na poslednji nacin koji mu je ostao. mislite li da je slucajno rekao da su sudije pohvalile Zvezdu i Partizan? napadaju male klubove, jeste, sigurno su mali klubovi tvorci i generatori velikih problema u nasem fudbalu. otvorimo oci, vreme je da radi metla i da se ti famozni finansijski papiri FSS pogledaju. tu je glavna bitka, zato se i napadaju mali klubovi a Zvezda i Partizan bivaju pohvaljeni. e moji ljudi..

Bluemonday

pre 10 godina

Sadasnji FSS je u potpunosti istruo, pred slomom je, i samo je pitanje trenutka kada ce doci do kulminacije i cistke sadasnjih kadrova koji rukovode savezom i fudbalskim takmicenjem u Srbiji.
Ne shvatam ljude koji zagovaraju ukidanje fudbala?! Sta se time postize, samounistenje ili sta? Fudbal nisu ukinuli Brunei, Butan, Istocni Timor, Afganistan, Irak, Libija, Svazilend, Dzibuti, Somalija, zasto bi Srbija priredila sebi takvu blamazu, kao prva zemlja u svetu? Zbog toga sto ne mozemo da shvatimo, da sam London ima vise stanovnika od cele Srbije i sto ne zelimo da prihvatimo istinu, da je u poslednjih 100 godina engleski fudbal uvek bio miljama ispred srpskog/jugoslovenskog, i ne samo naseg?

pravda ili nistas

pre 10 godina

ma sudi po pravilima ili gasi ovu beton ligu kakav vucic dacic i kakve zvezde i partizani ili posteno ili gasi ili cete samo da vidite na tribinama rodbinu i nazovimo navijace koji besplatno ubijeju vreme

dragan

pre 10 godina

Poenta cele price je da se pokaze kako jadni tole nije kriv i kako bez njega nas fudbal tone sve dublje i dublje,odnosno pokusaj da nekako sacuva svoju fotelju vadeci iz rukava dzokere u vidu njegovih vernih poslusnika i saradnika u crnom

igor jovanovic

pre 10 godina

Saopstenja FS Srbije (Tomislava Karadzica) i sad ovo saopsteneje sudijske organizacije podsecaju na indijske, turske i druge sapunjave serije tipa Icka koje prosto vredjaju ljudski intelekt....Dokle ovako....

NIŠ

pre 10 godina

Meni samo nešto nije jasno. Sledeće sudije su potpisale famozno pismo:

Milorad Mažić, Milenko Vukadinović, Vlado Glođović, Boško Jovanetić, Danilo Grujić, Milovan Ristić, Dalibor Đurđević, Vladimir Jovanović, Uroš Stojković, Milan Milutinović, Srđan Milutinović, Nemanja Petrović, Dejan Petrović, Vladimir Čađenović i Dejan Potočan.

Nijedan sudija od potpisnika ovog pisma nije sudio na utakmicama posle kojih je Radnički imao pritužbi na suđenje. Na spisku nema Maja Vujovića (OFK Beograd), Marka Popovića (Sloboda), Dejana Dimitrijevića (Vojvodina) i Darka Bogdanovića (Jagodina). Radničkom su sudili samo Glođović (Partizan) i Vukadinović (Radnički KG) gde je bilo relativno fer suđenje (iako je Vukadinović prestrogo isključio Hadžibulića i Spalevića ali je bar kriterijum bio jednak). I kako sad Radnički preti sudijama kada Radnički nije imao primedbi na suđenje nijednog od ovih sudija potpisnika pisma?

Da li se sudije na čije suđenje je Radnički imao pritužbi kriju iza svojih kolega i da nisu smeli da potpišu ovo pismo pošto se i sami stide svog suđenja?!

A predsednik Radničkog ako je i pretio nakon utakmice sa OFK Beogradomi pozivao se na Vučića, taj meč je sudio Majo Vujović zašto se gospodin nije potpisao ako smatra da je pošteno sudio?

Djoda

pre 10 godina

Ukinite fudbal,ulozite te pare u kosarku i ostale sportove i imacemo evropske sampione lagano! Zamislite da KK Partizan ima 30% budzeta kao FK,znaci svake godine lagano F4 a ponekad i osvajanje Eurolige! Umesto sto ulazu u propali FK CZ treba da ih ugase,i pare daju na odmrzavanje i vracanje duga KK i da ugase ovaj privatni Covicev klub pa da konacno imamo pravi derbi,i to na F4 eurolige! Da ne pricam o rukometu,odbojci i vaterpolu,pa njima da je 10% budzeta ovih FK imali bi sampione u svim sportovima!

Budimo realni

pre 10 godina

Gospodo, ako ukinemo fudbal navijaci (huligani) ce se preseliti na kosarkaske, odbojkaske i vaterpolo meceve i onda ce ostali sportovi biti unisteni poput fudbala. Predlazem da fudbal ostane u opticaju kako bi se kanalisao kriminal i vandalizam, sacuvajmo ostale sportove...

Budimo realni

pre 10 godina

Nisam ocekivao da su "mali klubovi" poput Radnickog iz Nisa, Radnickog iz Kragujevca, Spartaka i Donjeg Srema iz Pecinaca u kontinuitetu pretili fudbalskim sudijama i tako na posredan nacin pokusali da uniste Srpski fudbal, izgleda da su i male sredine postale leglo huligana. Hvala Toletu sto je jedini smogao snage da kaze istinu. Ocekujem od FSS da zestoko kazni pomenute klubove i pojedince koji su pretili, a nezavisno sudstvo treba da pokrene krivicna gonjenja. Spasimo Srpski fudbal!

Milan

pre 10 godina

Hahahaha slika govori vise od hiljadu reci, aj sto sude za njih nego sto se i sabaju za njih, to je lojalnost prema jednom klubu.

dragan

pre 10 godina

Poenta cele price je da se pokaze kako jadni tole nije kriv i kako bez njega nas fudbal tone sve dublje i dublje,odnosno pokusaj da nekako sacuva svoju fotelju vadeci iz rukava dzokere u vidu njegovih vernih poslusnika i saradnika u crnom

Sai Baba

pre 10 godina

Cela prica je pocela kada je predsednik FK Radnicki iz Nisa,Darko Bulatovic,nezadovoljan sudjenjem pretio sudijama,pozivajuci se na Vucica,inace je ispred SNSa predsednik jedne od opstina u Nisu i kao takav postao i predsednik FK Radnicki iz Nisa,a sa fudbalom ima veze kao moja pokojna vec 15 god. baba sa blackbarry-jem.Od skora ga zovu PINOKIO http://www.youtube.com/watch?v=wt-iGatCazo

Milan

pre 10 godina

A sve je krenulo od Legende i njegove zaprske na pocetku prvenstva. Sada ce da hasa to sto je zgotovio. Probace jos malo da zakuva da bi prikrio losu kupovinu u prelaznom roku jer se kupovalo na kilo, ali to ga nece spasiti od sigurnog sunovrata.

Нишлија

pre 10 godina

Cela prica je pocela kada je predsednik FK Radnicki iz Nisa,Darko Bulatovic,nezadovoljan sudjenjem pretio sudijama,pozivajuci se na Vucica,inace je ispred SNSa predsednik jedne od opstina u Nisu i kao takav postao i predsednik FK Radnicki iz Nisa,a sa fudbalom ima veze kao moja pokojna vec 15 god. baba sa blackbarry-jem.Od skora ga zovu PINOKIO [link]
(Sai Baba, 14. oktobar 2013 21:05)
Апсолутно сваки навијач ФК Раднички са којим сам разговарао на ту тему, а има их подоста, укључујући и мене, подржавамо његову људску реакцију на намеру да се нешто што је почело да се ствара, руши судијским одлукама. Дакле говорим о његовој реакцији на утакмици са ОФК-ом. Дал'се позивао на Вучића не знам. То што је човек из политичке партије и притом нема везе са фудбалом, не значи ништа. Какав је фудбал био Роман Абрамович нпр? Човек је препородио Раднички! Публика се вратила на Чаир. Ниш мирише на Раднички. Клинци, а богами и ми старији, све чешће облачимо мајице и шалове клуба... И нема никаквог разлога да га зову Пинокио. Калимеро је већ могуће. Али само зато што је изнео нешто из срца, искрено.

Budimo realni

pre 10 godina

Nisam ocekivao da su "mali klubovi" poput Radnickog iz Nisa, Radnickog iz Kragujevca, Spartaka i Donjeg Srema iz Pecinaca u kontinuitetu pretili fudbalskim sudijama i tako na posredan nacin pokusali da uniste Srpski fudbal, izgleda da su i male sredine postale leglo huligana. Hvala Toletu sto je jedini smogao snage da kaze istinu. Ocekujem od FSS da zestoko kazni pomenute klubove i pojedince koji su pretili, a nezavisno sudstvo treba da pokrene krivicna gonjenja. Spasimo Srpski fudbal!

MC

pre 10 godina

Zabraniti fudbal na profesionalnom nivou na period od 5 do 10 godina. Dakle, mogu samo decica u onoj Maxi ligi ili kako se vec zove pa ako pokazu potencijal do 13-14 godine neka ih uzme neki strani, veliki klub da ih "izbrusi", da formira igrace od njih sa svim onim kvalitetima koje poseduju igraci Barse, Bajerna, Mancestera a kojima se mi divimo. Pa kad dodju do seniorske konkurencije da bar imamo kvalitetnu reprezentaciju. Jer sva ta bulumenta (sudije, predsednici klubova, menadzeri, umisljeni fudbaleri koji nisu ni svesni koliko ne znaju i koliko su losi, placeni "navijaci"...) ne dozvoljavaju nama, armiji normalnih ljudi koji su u stanju da sa svojim najboljim prijateljem koji navija za suprotan klub, gledaju derbi uz rostilj i pivo bez ikakvih tenzija.

Bluemonday

pre 10 godina

Sadasnji FSS je u potpunosti istruo, pred slomom je, i samo je pitanje trenutka kada ce doci do kulminacije i cistke sadasnjih kadrova koji rukovode savezom i fudbalskim takmicenjem u Srbiji.
Ne shvatam ljude koji zagovaraju ukidanje fudbala?! Sta se time postize, samounistenje ili sta? Fudbal nisu ukinuli Brunei, Butan, Istocni Timor, Afganistan, Irak, Libija, Svazilend, Dzibuti, Somalija, zasto bi Srbija priredila sebi takvu blamazu, kao prva zemlja u svetu? Zbog toga sto ne mozemo da shvatimo, da sam London ima vise stanovnika od cele Srbije i sto ne zelimo da prihvatimo istinu, da je u poslednjih 100 godina engleski fudbal uvek bio miljama ispred srpskog/jugoslovenskog, i ne samo naseg?

Boki NP

pre 10 godina

I ove sudije imaju obraza da kazu nesto? Hoce da kradu koliko im se navije, a da nemoze ni rec da im se rekne. Npr. kako su pokrali N. Pazar protiv Partizana i Jagodine, to je komedija i tuga. I sta, sudija sa prve utakmice dobio 6 a sa druge samo 2 utakmice suspenzije, i potom se ponovo vracaju da nastavljaju sa kradjom. Potrebno je tu jedno revolucionarno ciscenje! Ne opravdavam ni ove sto su pretili (ako su pretili) ali neka sudije i fss pogledaju prvo u svoje dvoriste.

mad

pre 10 godina

Ja sam se jednom našalio i u firmi rekao kako mi je Vučić brat od tetke :) Od tad me ljudi drugačije gledaju i paze kako se ponašaju kad su u mojoj blizini iako sam posle toga milion puta rekao da sam se samo šalio...kakva zemlja!

hicko

pre 10 godina

e moji ljudi, koliko smo mi naivni. mi i zasluzujemo da nas Tole kolektivno namagarci. zar ne vidite da pokusava da se vadi na poslednji nacin koji mu je ostao. mislite li da je slucajno rekao da su sudije pohvalile Zvezdu i Partizan? napadaju male klubove, jeste, sigurno su mali klubovi tvorci i generatori velikih problema u nasem fudbalu. otvorimo oci, vreme je da radi metla i da se ti famozni finansijski papiri FSS pogledaju. tu je glavna bitka, zato se i napadaju mali klubovi a Zvezda i Partizan bivaju pohvaljeni. e moji ljudi..

Milan

pre 10 godina

Hahahaha slika govori vise od hiljadu reci, aj sto sude za njih nego sto se i sabaju za njih, to je lojalnost prema jednom klubu.

pravda ili nistas

pre 10 godina

ma sudi po pravilima ili gasi ovu beton ligu kakav vucic dacic i kakve zvezde i partizani ili posteno ili gasi ili cete samo da vidite na tribinama rodbinu i nazovimo navijace koji besplatno ubijeju vreme

Dejan

pre 10 godina

Ovo sto se trenutno desava je VRH debilizma u nasem fudbalu, prozivati male klubove u Srbiji za sve nedace sudijskoj organizaciji i fudbalskom savezu je smesno, prvo i prvo niko ni u snu nesme da spomene prozivanje sudijskoj organizaciji od strane zvezdinih navijaca, drugo primetio sam da je na spisku i onaj sudija sto je sudio prvi mec Partizana protiv ekipe Novog Pazara, pa zar taj jos sudi...

Fudbal nam standardno u padu! Kazu zvizdali Stankovicu u Novom Sadu, ja vam garantujem da nije u pitanju Dejan Stankovic je legenda srpskog fudbala, nego je u pitanju Mafijaska fudbalska organizacija.
Trenutno nam trebaju pobede mlade reprezentacije, ono kao zainat gubimo od Kipra a seniori pobedjuju selekciju koja ce igrati u Brazilu, kad budu pocele kvalifikacije za naredno prvenstvo tu ce onda seniori da pokazu pravo lice mozda se i desi neka senzacionalna pobeda Farskih ostrva i Luksemburga, FSSrbije ce to omoguciti nekoj kladionici (jeste li videli kolika je kvota bila na mlade Kiprane, ono kao Srbija se pojacala za Djuricica Mitrovica itd naivan narod u svasta veruje)!!!

igor jovanovic

pre 10 godina

Saopstenja FS Srbije (Tomislava Karadzica) i sad ovo saopsteneje sudijske organizacije podsecaju na indijske, turske i druge sapunjave serije tipa Icka koje prosto vredjaju ljudski intelekt....Dokle ovako....

Fudbal

pre 10 godina

Da se ja pitam uradio bih sledece..Ukinuo fudbal u nasoj drzavi,jer nas i onako blamiraju gde god stignu,a te novce lepo investirao u "sitnije" sportove. Koliko kosta Casa Ilic to neka dobije atletski savez,za nama dragog Milijasa neka se da vaterpolo savazu i tako redom..jer u ostalim sportovima niti ima ovoga a i bez para nas uvek obraduju..mozete misliti sta bi bilo kad bi dobili te fudbalske pare..(KOSARKA,RUKOMET,VATERPOLO,ODBOJKA,ATLETIKA....)

Budimo realni

pre 10 godina

Gospodo, ako ukinemo fudbal navijaci (huligani) ce se preseliti na kosarkaske, odbojkaske i vaterpolo meceve i onda ce ostali sportovi biti unisteni poput fudbala. Predlazem da fudbal ostane u opticaju kako bi se kanalisao kriminal i vandalizam, sacuvajmo ostale sportove...

Boranija republika

pre 10 godina

Vreme je da nas Uefa suspenduje, kad smo sami nesposobni da se sredimo onda sta postenom coveku ostaje nego da navija da neka sila dodje i lupi nam macolu.
Ovde treba nek oda dodje i pohapsi kompletnu vladu, kompletan FSS, kompletne uprave svega sto je drzavno.
Sve sam lopovluk, mafijanje, siledzijstvo i kombinacije.
Odgovarao niko nije za ovih skoro 25 godina divljnine.
Dok neko ne pocne da odgovara - dotle cemo biti boranija.

NIŠ

pre 10 godina

Meni samo nešto nije jasno. Sledeće sudije su potpisale famozno pismo:

Milorad Mažić, Milenko Vukadinović, Vlado Glođović, Boško Jovanetić, Danilo Grujić, Milovan Ristić, Dalibor Đurđević, Vladimir Jovanović, Uroš Stojković, Milan Milutinović, Srđan Milutinović, Nemanja Petrović, Dejan Petrović, Vladimir Čađenović i Dejan Potočan.

Nijedan sudija od potpisnika ovog pisma nije sudio na utakmicama posle kojih je Radnički imao pritužbi na suđenje. Na spisku nema Maja Vujovića (OFK Beograd), Marka Popovića (Sloboda), Dejana Dimitrijevića (Vojvodina) i Darka Bogdanovića (Jagodina). Radničkom su sudili samo Glođović (Partizan) i Vukadinović (Radnički KG) gde je bilo relativno fer suđenje (iako je Vukadinović prestrogo isključio Hadžibulića i Spalevića ali je bar kriterijum bio jednak). I kako sad Radnički preti sudijama kada Radnički nije imao primedbi na suđenje nijednog od ovih sudija potpisnika pisma?

Da li se sudije na čije suđenje je Radnički imao pritužbi kriju iza svojih kolega i da nisu smeli da potpišu ovo pismo pošto se i sami stide svog suđenja?!

A predsednik Radničkog ako je i pretio nakon utakmice sa OFK Beogradomi pozivao se na Vučića, taj meč je sudio Majo Vujović zašto se gospodin nije potpisao ako smatra da je pošteno sudio?

Djoda

pre 10 godina

Ukinite fudbal,ulozite te pare u kosarku i ostale sportove i imacemo evropske sampione lagano! Zamislite da KK Partizan ima 30% budzeta kao FK,znaci svake godine lagano F4 a ponekad i osvajanje Eurolige! Umesto sto ulazu u propali FK CZ treba da ih ugase,i pare daju na odmrzavanje i vracanje duga KK i da ugase ovaj privatni Covicev klub pa da konacno imamo pravi derbi,i to na F4 eurolige! Da ne pricam o rukometu,odbojci i vaterpolu,pa njima da je 10% budzeta ovih FK imali bi sampione u svim sportovima!