Ponedeljak, 14.10.2013.

18:11

FKCZ: Saopštenja sada i interno

Neobično je da igrači i uprava istog kluba komuniciraju putem medija, ali eto, u srpskom fudbalu događa se i to.

Izvor: B92

FKCZ: Saopštenja sada i interno IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

73 Komentari

Sortiraj po:

samo partizan

pre 10 godina

zar nije covic smanjio dug 20 mil evra u prve 2 nedelje u klubu?

pa se kupilo 20 novih igraca??
pa onjilo pola miliona???

kako sad nema za sampon?

Djoda

pre 10 godina

Zasto je Zvezda gostovala u Vrbasu dan pred izbore? Ko je dao odresene ruke Vesicu i Covicu iako se zna da je licno ovaj prvi unistio KK I FK CZ,i nista nikom! Zar nisu rekli da ce oni koji su FK zaduzili (pokrali) 60miliona da odgovaraju? Kako to da je onda nagradjen taj koji je ''zaduzio'' i sada je glavni saradnik velikog vodje! Imate i njihove zajednicke slike na netu! Otvorite oci zvezdasi,taj za kog vi mislite da ce vas spasiti taj vas unistava i gasi,isto kao i ovu napacenu zemlju! Znate o kome se radi!!!

Djoda

pre 10 godina

uskoro ce ovi mladji shvatiti ko je Nebojsa Covic i sta je uradio ne samo od Zvezde nego od Srbije generalno u poslednjih 25 godina! Klinci ne znaju ko je i sta je pa se dive njegovim saopstenjima i izjavama,a klub im je spreman za katanac!

....

pre 10 godina

Цела пропаганда се врши око тих политичара криминалци који су у клубу наших два највећа ривала.Значи док год Звезда и Партизан буду дозвољавали да им кроје такви људи судбину фудбал се никад неће уздићи на ноге.

Соко

pre 10 godina

За овакво стање у фудбалском клубу Црвена звезда су криви само једни а то су политичари и криминалци они су ти који довели до тога да овај клуб постане од некадашњег првака Европе ПУТУЈУЋИ ЦИРКУС!!!.Значи циркуска представа коју можете да гледате сваки пут за џабе као и оне навијаче који долазе на стадионе а знај врло добро да немају шта виде односно да очекује...Стога бојкот употпуности би био одлично решење не само за Звезду већ и за Партизан јер с тиме би показали колико су они прави навијачи незадовољним са њиховим начином вођења та два клуба досад...Можда није неко јако решење али би са тиме добили барем неки трачак наде да може нешто да се уради.

Napred Partizan

pre 10 godina

Au kakvo dno smo dotakli svi mi. nije bitno što je sada Zvezda da li mislite da je partizan daleko od ovoga? Ostavljam mogućnost da je ovo perfidna igra zbog privatizacije.Mnogo sam se radovao svakoj pobedi Partizana ali ovo je za suze svih iskrenih navijača. Bez Zvezde nema ni Partizana, dajte da se nešto organizuje da se pomogne Zvezdi. A ovi maloletni i ... klinci koji Slobu pamte kroz maglu, a u vreme Tita nisu bili ni rođeni da se lepo pokriju ušima. Sram vas bilo,ovo treba da nas ujedini kao navijače, a ne da služi da se prepucavate, a pri tome pola stvari i ne znate. Ne daj se Zvezdo. Iskreno navijač partizana.

Unity3D

pre 10 godina

Evo predloga - otvorite poddomen fkcz-saopstenja.b92.net, inace ce ovi da nas udave! Rat da izbije, ne bi stigli da vidimo na naslovnoj od njihovih saopstenja. Eno, greska - ne fkcz.. nego fk-saopstenja, pardon.

Banovo brdo :)))))

pre 10 godina

Oduvace vas Cukaricki sve ! Idemo do titule sampiona Srbije ! Napred Cukaricki ! Cela Srbija je uz tebe ! U inat Bilazncima i bratu iz Novog Sada !

Homo politicus

pre 10 godina

Medijska hajka po Zvezdi se nastavlja...jedino im je to ostalo. Za par godina ovi sto pljuju po Zvezdi trazice kartu vise. Na zalost situacija je danas takva kakva je ali se sigurno svetla buducnost Zvezde ne dovodi u pitanje

wer

pre 10 godina

da li je moguce da Covica niko ne spominje...
alooo zvezdasi!! to je vas klub, prvo se od vas ocekuje da otvorite oci!

neki od nas ga pamte duze nego od kada se pojavio kao vas 'spasilac' u kosarci i fudbalu...

IBJ

pre 10 godina

Ej, braćo Zvezdaši, kome je Vučić krenuo u pomoć ni bog otac ga više nije spasao.

Ej, komšije Partizanovci, kome je Dačić krenuo...

Ej, svi ostali, kad vam na vrata kluba dođe bilo koji od naših političkih jahača apokalipse da vas "spasava", znajte da ste ugasili. Sport je do nedavno bio jedna od retkih stvari kojom smo se još ponosili i radovali. Avaj i on je uvučen u arenu jeftinog političkog marketinga i pretvoren u kaljugu, kao i sve drugo čega su se naše "voljene vođe" dotakle. Fudbal je samo bio prvi na udaru...

smeker

pre 10 godina

A ja vas pitam da li je normalno da klub sa ovakvim problemima salje ekipu na Zlatibor i to u Palisad.Hotel sa pet terena travnatih plus vestacka trava a o samom hotelu da ne govorim,ceni jos manje.Molim saopstenje i po ovom pitanju...

albel

pre 10 godina

Ne mogu da verujem da jos ima ljudi koji misle da se nesrecni Dzajic pita za bilo sta u ovom propalom klubu,klubu koji je poceo da se svadja sam sa sobom preko medija!

Shone PFC

pre 10 godina

Teška srca, moram da kažem da bi proglašavanje bankrota i početak od nule (treće ili četvrte lige) bio jedini spas i najbolji način da se okonča agonija nekada velikog jluba.
Sve drugo je gubljenje vremena, da se ne lažemo, jer neće se pojaviti ni arapski šeik niti neki domaći tajkun da na belom konju umaršira u živo blato i počne da baca pare u bure bez dna.
Znam da je nezamislivo, i meni se stomak okreće kad pomislim, ali ako je mogao Rendžers ne vidim zašto ne može Zvezda.
Za pet godina biće opet prvak, ovako neće uzeti titulu još ko zna koliko dugo a i ako je uzme neće vredeti ništa.
(Realno, 14. oktobar 2013 19:38)

Ljudi, Ja sam takođe jedan od onih koji su protiv vas uvek i moram da kažem da je čak i meni ovo sve tužno, ali nerviraju me ovi likovi koji misle da zvezda može da reši problem po receptu rendžersa. To NE MOŽE da se desi jer je Glazgov rendžers bankrotirao zbog PORESKOG duga!!! Vaš je dug drugačije prirode. Rešavajte to kako znate i umete, nije više smešno. Čak ni nama Grobarima.

Utah Jazz

pre 10 godina

Braco, jeste uprava vasarskog karaktera, ali i vi ste ocigledno promasili "lajf".

Ja sam 10 godina trenirao odbojku, bio medju najboljima na svojoj poziciji, ali kada sam shvatio da od toga nema 'leba - probusio sam loptu, patike okacio o klin i latio se medicine i knjige. Znam, ni tu nisu Bog zna kakve pare shodno ulozenom radu i trudu, ali znanje i obrazovanje imam do kraja zivota kao nepresusni kapital, neki pristojan posao da nadjem (a kao lekar cu ziveti u najmanju ruku pristojno) i to je to. Miran do penzije. A imam ortake koji su ostali u odbojci i sada pljuju po svima sto nema novca i sto se ne ulaze. Ko vam je kriv, zivotnih puteva ima mnogo, sam biras.

Eto, i vi ste odabrali fudbal kao profesiju, odabrali valjanje u blatu i sta vam ja tu mogu? ZNALI ste da Zvezda nema novca, ZNALI ste da kasni sa isplatama, ZNALI ste da su sanse za izlazak u Evropu i ino-transfer 0,1 %, ali ipak odoste u Zvezdu cime ste preuzeli rizik na sebe u nadi da vas neko opazi! NIJE da niste znali! To je kao da kupite Trabant od cige sa pijace, a sve u nadi da ce razviti 100km/h i biti najbrzi u gradu. Onaj Petkovic je mogao da uziva u OFK ili u Partizanu, sta da mu radim, neka se sisa na keca svaki dan dok ne kupe sampone.

Kaiser Von Banovo brdo

pre 10 godina

Kazu da strajka u svlacionici strajka nece biti.Ali zato svojom igrom na terenu ce biti.Bravo Devojke, Bravo devojke. Sada im kriva kosacica i sapun.Sapun kosta 60 kinti. Bravo Dzajo.Razjuri bagru i nezadovoljnike

777

pre 10 godina

Zar nije lakse bilo preko Skype-a da se dopisujete a mozete i da se gledate.?
(tehnika je cudo, 14. oktobar 2013 18:26)

Decko mene boli stomak..pa gde se to seti? Ovo je komentar decenije!!! Ako kada se iz istog kluba dopisuju saopstenjima i to u medijima?? Ne mogu da verujem na sta je spala ova Zvezda. Zato se i segace sa vama.

Partrizanovac, nisam grobar

pre 10 godina

Ko je doveo ovu upravu, ko je naredio da CZ igra u Vrbasu? Niste čuli za Vučića? Zar ste zaboravili ono "u ponoć nemu..." Plašite se da napišete ime glavnog u celoj ovoj priči. Ako se ja ne bojim da ga prozovem, čega se vi plašite? I zašto bi se neko plašio da objavi ovo? Zar nismo demokratska zemlja? Pročitao sam jedan dobar komentar ali čovek pominje dva imena - Tončeva i Kokezu? Dvojicu nebitnih. Čović i onaj što ga je doveo, to vam je adresa, dragi zvezdaši.

Nemanja

pre 10 godina

Gledam sada ovu sliku sa igracima.Milijas,Ninkovic,Dauda,Martinovic...to su igraci koji imaju kvalitet da sa jednom nogom osvoje ovu nasu ligu a prave gomile kikseva...samo se pitam da li je moguce da ti "problemi" u svlacionici stvarno toliko dekocentrisu ekipu da oni nisu u stanju da osvoje mozda i najslabije prvenstvo u Evropi(i sire)?
(., 14. oktobar 2013 18:28)

E vidis druze, ovo je vasa srz problema. Svi pomenuti fudbaleri su u najjacim igrackim godinama a u Zvezdi su. Martinovic, visak u steaui posle toga je bio i visak u .... ne znam nija gde. Milijas, igrao u vulvehemptonu onu sezonu kad su ispali u drugu ligu, a nije se bas ni naigrao. Ninkovic, bio dobar pre 5-6 godina od tada nista, igrao dobro u francuskoj drugoj ligi ako je to neka pohvala. Dauda.... nikad cuo za njega pre potpisivanja za zvezdu. I oni sa po jednom nogom da uzmu titulu? Malo smesna konstatacija i jako ne realna ocekivanja. To vas ubija.

Grobar na kub

pre 10 godina

Ja sam od onih koji uvek navija za klub koji igra protiv zvezde, od onih kome je duševna hrana da čita ovakve vesti sa druge strane Topčiderskog brda ili iz Stjepana Supanca, od onih kojima je želja da vam damo gol u 98 minutu iz ofsajda i to rukom (ili trojku iz auta :-)), pa da se posle danima naslađujem vašom kuknjavom.
Znači najgori sam ubedljivo, ali i za mene je ovo previše, da vas nema trebalo bi vas izmisliti.

Pampur Delija

pre 10 godina

Sutra saopštenje izdaju i zaposleni u FK C.Z.(spremačice,portiri, električari). Rekao mi komšija Stole. Cirkus. Gde si se sakrio svemogući spasioče Čoviću?

Delija Banovo Brdo

pre 10 godina

Ja sam kritikovao Milijasa i saopstenje. Zasto unutrasnje stvari iznosi u javnost.Sta sa time dobija.Da li hoce da opravda sramotne igre protiv Vozdovca ili Cukarickog. Nije led i pomocni teren kriv za to. Niko ih iz stanovca nije izbacio pa moraju da spavaju u parku na klupi. Izgleda mi da je Milijas ispao "pecurka'i nasankali ga razni novinari poput Andjusa koji su imali neostvareni san u Zvezdi.I Dzaja je u pravu.Kome se ne svidja put pod noge.Dati sansu omladincima plus Rajkovicu i Petkovicu i svim mladjimod 20 godina.Ostalesve na dobosi sta se za njih uzme.I naravno trenera koji ce znati sa tim klincima da radi. Jedan PSV u svom timu ima 6 igraca od 19 godina, trojicu od 20 a ostali niko stariji od 23

Realno

pre 10 godina

Teška srca, moram da kažem da bi proglašavanje bankrota i početak od nule (treće ili četvrte lige) bio jedini spas i najbolji način da se okonča agonija nekada velikog jluba.
Sve drugo je gubljenje vremena, da se ne lažemo, jer neće se pojaviti ni arapski šeik niti neki domaći tajkun da na belom konju umaršira u živo blato i počne da baca pare u bure bez dna.
Znam da je nezamislivo, i meni se stomak okreće kad pomislim, ali ako je mogao Rendžers ne vidim zašto ne može Zvezda.
Za pet godina biće opet prvak, ovako neće uzeti titulu još ko zna koliko dugo a i ako je uzme neće vredeti ništa.

Good Catholic

pre 10 godina

Ova uprava je uspela ono što nije nijedna pre nje.
Pacifikovala je Delije, u smislu da ih ne proziva zbog dubioze i sramnog stanja u klubu.
Uspela je da ima nekoliko uprava u jednoj(govori se o 3-4 različita klana).
Najveću fudbalsku legendu Zvezde i ex-YU fudbala, Dragana Džajića je pretvorila u marionetu.
Srozala je Zvezdu na putujuću cirkusku atrakciju u službi novoradikalske opštinske predizborne kampanje u Vrbasu, kada je drugi tim Zvezde posle podne igrao utakmicu, a uveče u lokalnom bircuzu pevao Aca Lukas. Džiberana do daske.
Sramno srozavši klub najsvetlije tradicije na vašarski freak show iz pretprošlog veka, gde su još samo falili gutači plamena i mačeva i bradata žena.
Gospodo iz Uprave na taj način Zvezda nije korišćena ni po svom osnivanju u prvim posleratnim revolucionarnim godinama.
Najgore od svega je što ste tako potcenili inteligenciju armije navijača koji Zvezdu vole malo više i malo duže od Tončeva i Kokeze i ostalih politikantskih freakova.

Perica

pre 10 godina

Razumem nezadovoljstvo fudbalera CZ i opravdavam njihov zahtev za ispunjavanje obaveza iz ugovora koje su potpisali sa klubom. Medjutim, postoje i druge okolnosti u celoj priči :
1. Ekonomska situacija u zemlji i finansijska situacija u klubu
2. Činjenica je da ne postoji na ovim prostorima bolja "odskočna daska"
za karijeru bilo kog mladog fudbalera.
Treba sve to uzeti u obzir. U Srbiji nema posao preko million ljudi, mnogi žive na ivici egzistencije bez ikakve perspective. Svim mladim igračima Crvene Zvezde naš najveći klub je samo "usputna stanica" prema Evropi. Da nije tako, da igraju u manjim klubovima nikada se za njih ne bi ni čulo.
Respect prema CZ !!!!!

Labud

pre 10 godina

Mi (Partizanovci) smo vas upozoravali na vreme u kakvim je rukama vas klub. I zbog toga smo nazivani raznim imenima i prozivani sto ne idemo na stadion. Da ste malo pametniji i vi bi poput nas bojkotovali ovu ekipu na ovaj ili onaj nacin. Svaku utakmicu na JNA se cuje uprava naplje. Vi vidite...

.

pre 10 godina

Gledam sada ovu sliku sa igracima.Milijas,Ninkovic,Dauda,Martinovic...to su igraci koji imaju kvalitet da sa jednom nogom osvoje ovu nasu ligu a prave gomile kikseva...samo se pitam da li je moguce da ti "problemi" u svlacionici stvarno toliko dekocentrisu ekipu da oni nisu u stanju da osvoje mozda i najslabije prvenstvo u Evropi(i sire)?

sssssss

pre 10 godina

sta bre da cekaju vise? dve godine praznih obecanja i ujedno praznih dzepova? zar je malo sto su cekali i toliko. treba da vas je sramota!

Ja

pre 10 godina

Pa sta je ovo? Stvarno, ovo mi je prvi put da komentarisem Zvezdine vesti, mene je kao Grobara sramota. Pa na sta ste vi spali? Ne zezam, stvarno je bedak! Saberite se malo, uprava, igraci i navijaci! Ne brukajte se vise i ime kluba!

Ja

pre 10 godina

Pa sta je ovo? Stvarno, ovo mi je prvi put da komentarisem Zvezdine vesti, mene je kao Grobara sramota. Pa na sta ste vi spali? Ne zezam, stvarno je bedak! Saberite se malo, uprava, igraci i navijaci! Ne brukajte se vise i ime kluba!

Labud

pre 10 godina

Mi (Partizanovci) smo vas upozoravali na vreme u kakvim je rukama vas klub. I zbog toga smo nazivani raznim imenima i prozivani sto ne idemo na stadion. Da ste malo pametniji i vi bi poput nas bojkotovali ovu ekipu na ovaj ili onaj nacin. Svaku utakmicu na JNA se cuje uprava naplje. Vi vidite...

Good Catholic

pre 10 godina

Ova uprava je uspela ono što nije nijedna pre nje.
Pacifikovala je Delije, u smislu da ih ne proziva zbog dubioze i sramnog stanja u klubu.
Uspela je da ima nekoliko uprava u jednoj(govori se o 3-4 različita klana).
Najveću fudbalsku legendu Zvezde i ex-YU fudbala, Dragana Džajića je pretvorila u marionetu.
Srozala je Zvezdu na putujuću cirkusku atrakciju u službi novoradikalske opštinske predizborne kampanje u Vrbasu, kada je drugi tim Zvezde posle podne igrao utakmicu, a uveče u lokalnom bircuzu pevao Aca Lukas. Džiberana do daske.
Sramno srozavši klub najsvetlije tradicije na vašarski freak show iz pretprošlog veka, gde su još samo falili gutači plamena i mačeva i bradata žena.
Gospodo iz Uprave na taj način Zvezda nije korišćena ni po svom osnivanju u prvim posleratnim revolucionarnim godinama.
Najgore od svega je što ste tako potcenili inteligenciju armije navijača koji Zvezdu vole malo više i malo duže od Tončeva i Kokeze i ostalih politikantskih freakova.

Pampur Delija

pre 10 godina

Sutra saopštenje izdaju i zaposleni u FK C.Z.(spremačice,portiri, električari). Rekao mi komšija Stole. Cirkus. Gde si se sakrio svemogući spasioče Čoviću?

Grobar na kub

pre 10 godina

Ja sam od onih koji uvek navija za klub koji igra protiv zvezde, od onih kome je duševna hrana da čita ovakve vesti sa druge strane Topčiderskog brda ili iz Stjepana Supanca, od onih kojima je želja da vam damo gol u 98 minutu iz ofsajda i to rukom (ili trojku iz auta :-)), pa da se posle danima naslađujem vašom kuknjavom.
Znači najgori sam ubedljivo, ali i za mene je ovo previše, da vas nema trebalo bi vas izmisliti.

Partrizanovac, nisam grobar

pre 10 godina

Ko je doveo ovu upravu, ko je naredio da CZ igra u Vrbasu? Niste čuli za Vučića? Zar ste zaboravili ono "u ponoć nemu..." Plašite se da napišete ime glavnog u celoj ovoj priči. Ako se ja ne bojim da ga prozovem, čega se vi plašite? I zašto bi se neko plašio da objavi ovo? Zar nismo demokratska zemlja? Pročitao sam jedan dobar komentar ali čovek pominje dva imena - Tončeva i Kokezu? Dvojicu nebitnih. Čović i onaj što ga je doveo, to vam je adresa, dragi zvezdaši.

sssssss

pre 10 godina

sta bre da cekaju vise? dve godine praznih obecanja i ujedno praznih dzepova? zar je malo sto su cekali i toliko. treba da vas je sramota!

Utah Jazz

pre 10 godina

Braco, jeste uprava vasarskog karaktera, ali i vi ste ocigledno promasili "lajf".

Ja sam 10 godina trenirao odbojku, bio medju najboljima na svojoj poziciji, ali kada sam shvatio da od toga nema 'leba - probusio sam loptu, patike okacio o klin i latio se medicine i knjige. Znam, ni tu nisu Bog zna kakve pare shodno ulozenom radu i trudu, ali znanje i obrazovanje imam do kraja zivota kao nepresusni kapital, neki pristojan posao da nadjem (a kao lekar cu ziveti u najmanju ruku pristojno) i to je to. Miran do penzije. A imam ortake koji su ostali u odbojci i sada pljuju po svima sto nema novca i sto se ne ulaze. Ko vam je kriv, zivotnih puteva ima mnogo, sam biras.

Eto, i vi ste odabrali fudbal kao profesiju, odabrali valjanje u blatu i sta vam ja tu mogu? ZNALI ste da Zvezda nema novca, ZNALI ste da kasni sa isplatama, ZNALI ste da su sanse za izlazak u Evropu i ino-transfer 0,1 %, ali ipak odoste u Zvezdu cime ste preuzeli rizik na sebe u nadi da vas neko opazi! NIJE da niste znali! To je kao da kupite Trabant od cige sa pijace, a sve u nadi da ce razviti 100km/h i biti najbrzi u gradu. Onaj Petkovic je mogao da uziva u OFK ili u Partizanu, sta da mu radim, neka se sisa na keca svaki dan dok ne kupe sampone.

777

pre 10 godina

Zar nije lakse bilo preko Skype-a da se dopisujete a mozete i da se gledate.?
(tehnika je cudo, 14. oktobar 2013 18:26)

Decko mene boli stomak..pa gde se to seti? Ovo je komentar decenije!!! Ako kada se iz istog kluba dopisuju saopstenjima i to u medijima?? Ne mogu da verujem na sta je spala ova Zvezda. Zato se i segace sa vama.

smeker

pre 10 godina

A ja vas pitam da li je normalno da klub sa ovakvim problemima salje ekipu na Zlatibor i to u Palisad.Hotel sa pet terena travnatih plus vestacka trava a o samom hotelu da ne govorim,ceni jos manje.Molim saopstenje i po ovom pitanju...

Nemanja

pre 10 godina

Gledam sada ovu sliku sa igracima.Milijas,Ninkovic,Dauda,Martinovic...to su igraci koji imaju kvalitet da sa jednom nogom osvoje ovu nasu ligu a prave gomile kikseva...samo se pitam da li je moguce da ti "problemi" u svlacionici stvarno toliko dekocentrisu ekipu da oni nisu u stanju da osvoje mozda i najslabije prvenstvo u Evropi(i sire)?
(., 14. oktobar 2013 18:28)

E vidis druze, ovo je vasa srz problema. Svi pomenuti fudbaleri su u najjacim igrackim godinama a u Zvezdi su. Martinovic, visak u steaui posle toga je bio i visak u .... ne znam nija gde. Milijas, igrao u vulvehemptonu onu sezonu kad su ispali u drugu ligu, a nije se bas ni naigrao. Ninkovic, bio dobar pre 5-6 godina od tada nista, igrao dobro u francuskoj drugoj ligi ako je to neka pohvala. Dauda.... nikad cuo za njega pre potpisivanja za zvezdu. I oni sa po jednom nogom da uzmu titulu? Malo smesna konstatacija i jako ne realna ocekivanja. To vas ubija.

.

pre 10 godina

Gledam sada ovu sliku sa igracima.Milijas,Ninkovic,Dauda,Martinovic...to su igraci koji imaju kvalitet da sa jednom nogom osvoje ovu nasu ligu a prave gomile kikseva...samo se pitam da li je moguce da ti "problemi" u svlacionici stvarno toliko dekocentrisu ekipu da oni nisu u stanju da osvoje mozda i najslabije prvenstvo u Evropi(i sire)?

albel

pre 10 godina

Ne mogu da verujem da jos ima ljudi koji misle da se nesrecni Dzajic pita za bilo sta u ovom propalom klubu,klubu koji je poceo da se svadja sam sa sobom preko medija!

Shone PFC

pre 10 godina

Teška srca, moram da kažem da bi proglašavanje bankrota i početak od nule (treće ili četvrte lige) bio jedini spas i najbolji način da se okonča agonija nekada velikog jluba.
Sve drugo je gubljenje vremena, da se ne lažemo, jer neće se pojaviti ni arapski šeik niti neki domaći tajkun da na belom konju umaršira u živo blato i počne da baca pare u bure bez dna.
Znam da je nezamislivo, i meni se stomak okreće kad pomislim, ali ako je mogao Rendžers ne vidim zašto ne može Zvezda.
Za pet godina biće opet prvak, ovako neće uzeti titulu još ko zna koliko dugo a i ako je uzme neće vredeti ništa.
(Realno, 14. oktobar 2013 19:38)

Ljudi, Ja sam takođe jedan od onih koji su protiv vas uvek i moram da kažem da je čak i meni ovo sve tužno, ali nerviraju me ovi likovi koji misle da zvezda može da reši problem po receptu rendžersa. To NE MOŽE da se desi jer je Glazgov rendžers bankrotirao zbog PORESKOG duga!!! Vaš je dug drugačije prirode. Rešavajte to kako znate i umete, nije više smešno. Čak ni nama Grobarima.

wer

pre 10 godina

da li je moguce da Covica niko ne spominje...
alooo zvezdasi!! to je vas klub, prvo se od vas ocekuje da otvorite oci!

neki od nas ga pamte duze nego od kada se pojavio kao vas 'spasilac' u kosarci i fudbalu...

IBJ

pre 10 godina

Ej, braćo Zvezdaši, kome je Vučić krenuo u pomoć ni bog otac ga više nije spasao.

Ej, komšije Partizanovci, kome je Dačić krenuo...

Ej, svi ostali, kad vam na vrata kluba dođe bilo koji od naših političkih jahača apokalipse da vas "spasava", znajte da ste ugasili. Sport je do nedavno bio jedna od retkih stvari kojom smo se još ponosili i radovali. Avaj i on je uvučen u arenu jeftinog političkog marketinga i pretvoren u kaljugu, kao i sve drugo čega su se naše "voljene vođe" dotakle. Fudbal je samo bio prvi na udaru...

Unity3D

pre 10 godina

Evo predloga - otvorite poddomen fkcz-saopstenja.b92.net, inace ce ovi da nas udave! Rat da izbije, ne bi stigli da vidimo na naslovnoj od njihovih saopstenja. Eno, greska - ne fkcz.. nego fk-saopstenja, pardon.

Napred Partizan

pre 10 godina

Au kakvo dno smo dotakli svi mi. nije bitno što je sada Zvezda da li mislite da je partizan daleko od ovoga? Ostavljam mogućnost da je ovo perfidna igra zbog privatizacije.Mnogo sam se radovao svakoj pobedi Partizana ali ovo je za suze svih iskrenih navijača. Bez Zvezde nema ni Partizana, dajte da se nešto organizuje da se pomogne Zvezdi. A ovi maloletni i ... klinci koji Slobu pamte kroz maglu, a u vreme Tita nisu bili ni rođeni da se lepo pokriju ušima. Sram vas bilo,ovo treba da nas ujedini kao navijače, a ne da služi da se prepucavate, a pri tome pola stvari i ne znate. Ne daj se Zvezdo. Iskreno navijač partizana.

Realno

pre 10 godina

Teška srca, moram da kažem da bi proglašavanje bankrota i početak od nule (treće ili četvrte lige) bio jedini spas i najbolji način da se okonča agonija nekada velikog jluba.
Sve drugo je gubljenje vremena, da se ne lažemo, jer neće se pojaviti ni arapski šeik niti neki domaći tajkun da na belom konju umaršira u živo blato i počne da baca pare u bure bez dna.
Znam da je nezamislivo, i meni se stomak okreće kad pomislim, ali ako je mogao Rendžers ne vidim zašto ne može Zvezda.
Za pet godina biće opet prvak, ovako neće uzeti titulu još ko zna koliko dugo a i ako je uzme neće vredeti ništa.

Banovo brdo :)))))

pre 10 godina

Oduvace vas Cukaricki sve ! Idemo do titule sampiona Srbije ! Napred Cukaricki ! Cela Srbija je uz tebe ! U inat Bilazncima i bratu iz Novog Sada !

Djoda

pre 10 godina

uskoro ce ovi mladji shvatiti ko je Nebojsa Covic i sta je uradio ne samo od Zvezde nego od Srbije generalno u poslednjih 25 godina! Klinci ne znaju ko je i sta je pa se dive njegovim saopstenjima i izjavama,a klub im je spreman za katanac!

Perica

pre 10 godina

Razumem nezadovoljstvo fudbalera CZ i opravdavam njihov zahtev za ispunjavanje obaveza iz ugovora koje su potpisali sa klubom. Medjutim, postoje i druge okolnosti u celoj priči :
1. Ekonomska situacija u zemlji i finansijska situacija u klubu
2. Činjenica je da ne postoji na ovim prostorima bolja "odskočna daska"
za karijeru bilo kog mladog fudbalera.
Treba sve to uzeti u obzir. U Srbiji nema posao preko million ljudi, mnogi žive na ivici egzistencije bez ikakve perspective. Svim mladim igračima Crvene Zvezde naš najveći klub je samo "usputna stanica" prema Evropi. Da nije tako, da igraju u manjim klubovima nikada se za njih ne bi ni čulo.
Respect prema CZ !!!!!

Delija Banovo Brdo

pre 10 godina

Ja sam kritikovao Milijasa i saopstenje. Zasto unutrasnje stvari iznosi u javnost.Sta sa time dobija.Da li hoce da opravda sramotne igre protiv Vozdovca ili Cukarickog. Nije led i pomocni teren kriv za to. Niko ih iz stanovca nije izbacio pa moraju da spavaju u parku na klupi. Izgleda mi da je Milijas ispao "pecurka'i nasankali ga razni novinari poput Andjusa koji su imali neostvareni san u Zvezdi.I Dzaja je u pravu.Kome se ne svidja put pod noge.Dati sansu omladincima plus Rajkovicu i Petkovicu i svim mladjimod 20 godina.Ostalesve na dobosi sta se za njih uzme.I naravno trenera koji ce znati sa tim klincima da radi. Jedan PSV u svom timu ima 6 igraca od 19 godina, trojicu od 20 a ostali niko stariji od 23

samo partizan

pre 10 godina

zar nije covic smanjio dug 20 mil evra u prve 2 nedelje u klubu?

pa se kupilo 20 novih igraca??
pa onjilo pola miliona???

kako sad nema za sampon?

Kaiser Von Banovo brdo

pre 10 godina

Kazu da strajka u svlacionici strajka nece biti.Ali zato svojom igrom na terenu ce biti.Bravo Devojke, Bravo devojke. Sada im kriva kosacica i sapun.Sapun kosta 60 kinti. Bravo Dzajo.Razjuri bagru i nezadovoljnike

....

pre 10 godina

Цела пропаганда се врши око тих политичара криминалци који су у клубу наших два највећа ривала.Значи док год Звезда и Партизан буду дозвољавали да им кроје такви људи судбину фудбал се никад неће уздићи на ноге.

Djoda

pre 10 godina

Zasto je Zvezda gostovala u Vrbasu dan pred izbore? Ko je dao odresene ruke Vesicu i Covicu iako se zna da je licno ovaj prvi unistio KK I FK CZ,i nista nikom! Zar nisu rekli da ce oni koji su FK zaduzili (pokrali) 60miliona da odgovaraju? Kako to da je onda nagradjen taj koji je ''zaduzio'' i sada je glavni saradnik velikog vodje! Imate i njihove zajednicke slike na netu! Otvorite oci zvezdasi,taj za kog vi mislite da ce vas spasiti taj vas unistava i gasi,isto kao i ovu napacenu zemlju! Znate o kome se radi!!!

Соко

pre 10 godina

За овакво стање у фудбалском клубу Црвена звезда су криви само једни а то су политичари и криминалци они су ти који довели до тога да овај клуб постане од некадашњег првака Европе ПУТУЈУЋИ ЦИРКУС!!!.Значи циркуска представа коју можете да гледате сваки пут за џабе као и оне навијаче који долазе на стадионе а знај врло добро да немају шта виде односно да очекује...Стога бојкот употпуности би био одлично решење не само за Звезду већ и за Партизан јер с тиме би показали колико су они прави навијачи незадовољним са њиховим начином вођења та два клуба досад...Можда није неко јако решење али би са тиме добили барем неки трачак наде да може нешто да се уради.

Homo politicus

pre 10 godina

Medijska hajka po Zvezdi se nastavlja...jedino im je to ostalo. Za par godina ovi sto pljuju po Zvezdi trazice kartu vise. Na zalost situacija je danas takva kakva je ali se sigurno svetla buducnost Zvezde ne dovodi u pitanje

Perica

pre 10 godina

Razumem nezadovoljstvo fudbalera CZ i opravdavam njihov zahtev za ispunjavanje obaveza iz ugovora koje su potpisali sa klubom. Medjutim, postoje i druge okolnosti u celoj priči :
1. Ekonomska situacija u zemlji i finansijska situacija u klubu
2. Činjenica je da ne postoji na ovim prostorima bolja "odskočna daska"
za karijeru bilo kog mladog fudbalera.
Treba sve to uzeti u obzir. U Srbiji nema posao preko million ljudi, mnogi žive na ivici egzistencije bez ikakve perspective. Svim mladim igračima Crvene Zvezde naš najveći klub je samo "usputna stanica" prema Evropi. Da nije tako, da igraju u manjim klubovima nikada se za njih ne bi ni čulo.
Respect prema CZ !!!!!

.

pre 10 godina

Gledam sada ovu sliku sa igracima.Milijas,Ninkovic,Dauda,Martinovic...to su igraci koji imaju kvalitet da sa jednom nogom osvoje ovu nasu ligu a prave gomile kikseva...samo se pitam da li je moguce da ti "problemi" u svlacionici stvarno toliko dekocentrisu ekipu da oni nisu u stanju da osvoje mozda i najslabije prvenstvo u Evropi(i sire)?

Delija Banovo Brdo

pre 10 godina

Ja sam kritikovao Milijasa i saopstenje. Zasto unutrasnje stvari iznosi u javnost.Sta sa time dobija.Da li hoce da opravda sramotne igre protiv Vozdovca ili Cukarickog. Nije led i pomocni teren kriv za to. Niko ih iz stanovca nije izbacio pa moraju da spavaju u parku na klupi. Izgleda mi da je Milijas ispao "pecurka'i nasankali ga razni novinari poput Andjusa koji su imali neostvareni san u Zvezdi.I Dzaja je u pravu.Kome se ne svidja put pod noge.Dati sansu omladincima plus Rajkovicu i Petkovicu i svim mladjimod 20 godina.Ostalesve na dobosi sta se za njih uzme.I naravno trenera koji ce znati sa tim klincima da radi. Jedan PSV u svom timu ima 6 igraca od 19 godina, trojicu od 20 a ostali niko stariji od 23

Homo politicus

pre 10 godina

Medijska hajka po Zvezdi se nastavlja...jedino im je to ostalo. Za par godina ovi sto pljuju po Zvezdi trazice kartu vise. Na zalost situacija je danas takva kakva je ali se sigurno svetla buducnost Zvezde ne dovodi u pitanje

Kaiser Von Banovo brdo

pre 10 godina

Kazu da strajka u svlacionici strajka nece biti.Ali zato svojom igrom na terenu ce biti.Bravo Devojke, Bravo devojke. Sada im kriva kosacica i sapun.Sapun kosta 60 kinti. Bravo Dzajo.Razjuri bagru i nezadovoljnike

Napred Partizan

pre 10 godina

Au kakvo dno smo dotakli svi mi. nije bitno što je sada Zvezda da li mislite da je partizan daleko od ovoga? Ostavljam mogućnost da je ovo perfidna igra zbog privatizacije.Mnogo sam se radovao svakoj pobedi Partizana ali ovo je za suze svih iskrenih navijača. Bez Zvezde nema ni Partizana, dajte da se nešto organizuje da se pomogne Zvezdi. A ovi maloletni i ... klinci koji Slobu pamte kroz maglu, a u vreme Tita nisu bili ni rođeni da se lepo pokriju ušima. Sram vas bilo,ovo treba da nas ujedini kao navijače, a ne da služi da se prepucavate, a pri tome pola stvari i ne znate. Ne daj se Zvezdo. Iskreno navijač partizana.

Banovo brdo :)))))

pre 10 godina

Oduvace vas Cukaricki sve ! Idemo do titule sampiona Srbije ! Napred Cukaricki ! Cela Srbija je uz tebe ! U inat Bilazncima i bratu iz Novog Sada !

Grobar na kub

pre 10 godina

Ja sam od onih koji uvek navija za klub koji igra protiv zvezde, od onih kome je duševna hrana da čita ovakve vesti sa druge strane Topčiderskog brda ili iz Stjepana Supanca, od onih kojima je želja da vam damo gol u 98 minutu iz ofsajda i to rukom (ili trojku iz auta :-)), pa da se posle danima naslađujem vašom kuknjavom.
Znači najgori sam ubedljivo, ali i za mene je ovo previše, da vas nema trebalo bi vas izmisliti.

Labud

pre 10 godina

Mi (Partizanovci) smo vas upozoravali na vreme u kakvim je rukama vas klub. I zbog toga smo nazivani raznim imenima i prozivani sto ne idemo na stadion. Da ste malo pametniji i vi bi poput nas bojkotovali ovu ekipu na ovaj ili onaj nacin. Svaku utakmicu na JNA se cuje uprava naplje. Vi vidite...

Utah Jazz

pre 10 godina

Braco, jeste uprava vasarskog karaktera, ali i vi ste ocigledno promasili "lajf".

Ja sam 10 godina trenirao odbojku, bio medju najboljima na svojoj poziciji, ali kada sam shvatio da od toga nema 'leba - probusio sam loptu, patike okacio o klin i latio se medicine i knjige. Znam, ni tu nisu Bog zna kakve pare shodno ulozenom radu i trudu, ali znanje i obrazovanje imam do kraja zivota kao nepresusni kapital, neki pristojan posao da nadjem (a kao lekar cu ziveti u najmanju ruku pristojno) i to je to. Miran do penzije. A imam ortake koji su ostali u odbojci i sada pljuju po svima sto nema novca i sto se ne ulaze. Ko vam je kriv, zivotnih puteva ima mnogo, sam biras.

Eto, i vi ste odabrali fudbal kao profesiju, odabrali valjanje u blatu i sta vam ja tu mogu? ZNALI ste da Zvezda nema novca, ZNALI ste da kasni sa isplatama, ZNALI ste da su sanse za izlazak u Evropu i ino-transfer 0,1 %, ali ipak odoste u Zvezdu cime ste preuzeli rizik na sebe u nadi da vas neko opazi! NIJE da niste znali! To je kao da kupite Trabant od cige sa pijace, a sve u nadi da ce razviti 100km/h i biti najbrzi u gradu. Onaj Petkovic je mogao da uziva u OFK ili u Partizanu, sta da mu radim, neka se sisa na keca svaki dan dok ne kupe sampone.

albel

pre 10 godina

Ne mogu da verujem da jos ima ljudi koji misle da se nesrecni Dzajic pita za bilo sta u ovom propalom klubu,klubu koji je poceo da se svadja sam sa sobom preko medija!

Ja

pre 10 godina

Pa sta je ovo? Stvarno, ovo mi je prvi put da komentarisem Zvezdine vesti, mene je kao Grobara sramota. Pa na sta ste vi spali? Ne zezam, stvarno je bedak! Saberite se malo, uprava, igraci i navijaci! Ne brukajte se vise i ime kluba!

Good Catholic

pre 10 godina

Ova uprava je uspela ono što nije nijedna pre nje.
Pacifikovala je Delije, u smislu da ih ne proziva zbog dubioze i sramnog stanja u klubu.
Uspela je da ima nekoliko uprava u jednoj(govori se o 3-4 različita klana).
Najveću fudbalsku legendu Zvezde i ex-YU fudbala, Dragana Džajića je pretvorila u marionetu.
Srozala je Zvezdu na putujuću cirkusku atrakciju u službi novoradikalske opštinske predizborne kampanje u Vrbasu, kada je drugi tim Zvezde posle podne igrao utakmicu, a uveče u lokalnom bircuzu pevao Aca Lukas. Džiberana do daske.
Sramno srozavši klub najsvetlije tradicije na vašarski freak show iz pretprošlog veka, gde su još samo falili gutači plamena i mačeva i bradata žena.
Gospodo iz Uprave na taj način Zvezda nije korišćena ni po svom osnivanju u prvim posleratnim revolucionarnim godinama.
Najgore od svega je što ste tako potcenili inteligenciju armije navijača koji Zvezdu vole malo više i malo duže od Tončeva i Kokeze i ostalih politikantskih freakova.

Realno

pre 10 godina

Teška srca, moram da kažem da bi proglašavanje bankrota i početak od nule (treće ili četvrte lige) bio jedini spas i najbolji način da se okonča agonija nekada velikog jluba.
Sve drugo je gubljenje vremena, da se ne lažemo, jer neće se pojaviti ni arapski šeik niti neki domaći tajkun da na belom konju umaršira u živo blato i počne da baca pare u bure bez dna.
Znam da je nezamislivo, i meni se stomak okreće kad pomislim, ali ako je mogao Rendžers ne vidim zašto ne može Zvezda.
Za pet godina biće opet prvak, ovako neće uzeti titulu još ko zna koliko dugo a i ako je uzme neće vredeti ništa.

Nemanja

pre 10 godina

Gledam sada ovu sliku sa igracima.Milijas,Ninkovic,Dauda,Martinovic...to su igraci koji imaju kvalitet da sa jednom nogom osvoje ovu nasu ligu a prave gomile kikseva...samo se pitam da li je moguce da ti "problemi" u svlacionici stvarno toliko dekocentrisu ekipu da oni nisu u stanju da osvoje mozda i najslabije prvenstvo u Evropi(i sire)?
(., 14. oktobar 2013 18:28)

E vidis druze, ovo je vasa srz problema. Svi pomenuti fudbaleri su u najjacim igrackim godinama a u Zvezdi su. Martinovic, visak u steaui posle toga je bio i visak u .... ne znam nija gde. Milijas, igrao u vulvehemptonu onu sezonu kad su ispali u drugu ligu, a nije se bas ni naigrao. Ninkovic, bio dobar pre 5-6 godina od tada nista, igrao dobro u francuskoj drugoj ligi ako je to neka pohvala. Dauda.... nikad cuo za njega pre potpisivanja za zvezdu. I oni sa po jednom nogom da uzmu titulu? Malo smesna konstatacija i jako ne realna ocekivanja. To vas ubija.

Pampur Delija

pre 10 godina

Sutra saopštenje izdaju i zaposleni u FK C.Z.(spremačice,portiri, električari). Rekao mi komšija Stole. Cirkus. Gde si se sakrio svemogući spasioče Čoviću?

Shone PFC

pre 10 godina

Teška srca, moram da kažem da bi proglašavanje bankrota i početak od nule (treće ili četvrte lige) bio jedini spas i najbolji način da se okonča agonija nekada velikog jluba.
Sve drugo je gubljenje vremena, da se ne lažemo, jer neće se pojaviti ni arapski šeik niti neki domaći tajkun da na belom konju umaršira u živo blato i počne da baca pare u bure bez dna.
Znam da je nezamislivo, i meni se stomak okreće kad pomislim, ali ako je mogao Rendžers ne vidim zašto ne može Zvezda.
Za pet godina biće opet prvak, ovako neće uzeti titulu još ko zna koliko dugo a i ako je uzme neće vredeti ništa.
(Realno, 14. oktobar 2013 19:38)

Ljudi, Ja sam takođe jedan od onih koji su protiv vas uvek i moram da kažem da je čak i meni ovo sve tužno, ali nerviraju me ovi likovi koji misle da zvezda može da reši problem po receptu rendžersa. To NE MOŽE da se desi jer je Glazgov rendžers bankrotirao zbog PORESKOG duga!!! Vaš je dug drugačije prirode. Rešavajte to kako znate i umete, nije više smešno. Čak ni nama Grobarima.

IBJ

pre 10 godina

Ej, braćo Zvezdaši, kome je Vučić krenuo u pomoć ni bog otac ga više nije spasao.

Ej, komšije Partizanovci, kome je Dačić krenuo...

Ej, svi ostali, kad vam na vrata kluba dođe bilo koji od naših političkih jahača apokalipse da vas "spasava", znajte da ste ugasili. Sport je do nedavno bio jedna od retkih stvari kojom smo se još ponosili i radovali. Avaj i on je uvučen u arenu jeftinog političkog marketinga i pretvoren u kaljugu, kao i sve drugo čega su se naše "voljene vođe" dotakle. Fudbal je samo bio prvi na udaru...

sssssss

pre 10 godina

sta bre da cekaju vise? dve godine praznih obecanja i ujedno praznih dzepova? zar je malo sto su cekali i toliko. treba da vas je sramota!

777

pre 10 godina

Zar nije lakse bilo preko Skype-a da se dopisujete a mozete i da se gledate.?
(tehnika je cudo, 14. oktobar 2013 18:26)

Decko mene boli stomak..pa gde se to seti? Ovo je komentar decenije!!! Ako kada se iz istog kluba dopisuju saopstenjima i to u medijima?? Ne mogu da verujem na sta je spala ova Zvezda. Zato se i segace sa vama.

Partrizanovac, nisam grobar

pre 10 godina

Ko je doveo ovu upravu, ko je naredio da CZ igra u Vrbasu? Niste čuli za Vučića? Zar ste zaboravili ono "u ponoć nemu..." Plašite se da napišete ime glavnog u celoj ovoj priči. Ako se ja ne bojim da ga prozovem, čega se vi plašite? I zašto bi se neko plašio da objavi ovo? Zar nismo demokratska zemlja? Pročitao sam jedan dobar komentar ali čovek pominje dva imena - Tončeva i Kokezu? Dvojicu nebitnih. Čović i onaj što ga je doveo, to vam je adresa, dragi zvezdaši.

smeker

pre 10 godina

A ja vas pitam da li je normalno da klub sa ovakvim problemima salje ekipu na Zlatibor i to u Palisad.Hotel sa pet terena travnatih plus vestacka trava a o samom hotelu da ne govorim,ceni jos manje.Molim saopstenje i po ovom pitanju...

wer

pre 10 godina

da li je moguce da Covica niko ne spominje...
alooo zvezdasi!! to je vas klub, prvo se od vas ocekuje da otvorite oci!

neki od nas ga pamte duze nego od kada se pojavio kao vas 'spasilac' u kosarci i fudbalu...

Unity3D

pre 10 godina

Evo predloga - otvorite poddomen fkcz-saopstenja.b92.net, inace ce ovi da nas udave! Rat da izbije, ne bi stigli da vidimo na naslovnoj od njihovih saopstenja. Eno, greska - ne fkcz.. nego fk-saopstenja, pardon.

....

pre 10 godina

Цела пропаганда се врши око тих политичара криминалци који су у клубу наших два највећа ривала.Значи док год Звезда и Партизан буду дозвољавали да им кроје такви људи судбину фудбал се никад неће уздићи на ноге.

Соко

pre 10 godina

За овакво стање у фудбалском клубу Црвена звезда су криви само једни а то су политичари и криминалци они су ти који довели до тога да овај клуб постане од некадашњег првака Европе ПУТУЈУЋИ ЦИРКУС!!!.Значи циркуска представа коју можете да гледате сваки пут за џабе као и оне навијаче који долазе на стадионе а знај врло добро да немају шта виде односно да очекује...Стога бојкот употпуности би био одлично решење не само за Звезду већ и за Партизан јер с тиме би показали колико су они прави навијачи незадовољним са њиховим начином вођења та два клуба досад...Можда није неко јако решење али би са тиме добили барем неки трачак наде да може нешто да се уради.

Djoda

pre 10 godina

uskoro ce ovi mladji shvatiti ko je Nebojsa Covic i sta je uradio ne samo od Zvezde nego od Srbije generalno u poslednjih 25 godina! Klinci ne znaju ko je i sta je pa se dive njegovim saopstenjima i izjavama,a klub im je spreman za katanac!

Djoda

pre 10 godina

Zasto je Zvezda gostovala u Vrbasu dan pred izbore? Ko je dao odresene ruke Vesicu i Covicu iako se zna da je licno ovaj prvi unistio KK I FK CZ,i nista nikom! Zar nisu rekli da ce oni koji su FK zaduzili (pokrali) 60miliona da odgovaraju? Kako to da je onda nagradjen taj koji je ''zaduzio'' i sada je glavni saradnik velikog vodje! Imate i njihove zajednicke slike na netu! Otvorite oci zvezdasi,taj za kog vi mislite da ce vas spasiti taj vas unistava i gasi,isto kao i ovu napacenu zemlju! Znate o kome se radi!!!

samo partizan

pre 10 godina

zar nije covic smanjio dug 20 mil evra u prve 2 nedelje u klubu?

pa se kupilo 20 novih igraca??
pa onjilo pola miliona???

kako sad nema za sampon?