Ponedeljak, 14.10.2013.

16:48

Klub igračima odgovorio saopštenjem

Nekoliko sati posle objavljivanja otvorenog pisma prvotimaca FK Crvena zvezda, na identičan način odgovorila je uprava kluba.

Izvor: B92

Klub igraèima odgovorio saopštenjem IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

85 Komentari

Sortiraj po:

Nenad

pre 10 godina

Samo laži, laži, laži..
Pre samo par meseci Dimitrijević je napustio klub jer nije dobio platu dok dugi jesu.
Da li ovi iz Žvižde stvarno misle da smo blesavi?!

Vlada

pre 10 godina

Po povratku ekipe sa mini-priprema biće obavljen sastanak sa igračima kako bi se popričalo o njihovom nezadovoljstvu i svemu što su izneli u javnost, i u čemu ima i istina i neistina.
- Nije problem od juče. Zašto niste pričali pre nego što su izdali saopštenje.
FK Crvena zvezda smatra da nijedan nezadovoljan i rezigniran igrač ne treba na silu da nosi dres kluba i sa svima koji to jesu će biti obavljeni razgovori vrlo brzo na temu statusa.
-Pošto su izdali zajedničko saopštenje znači da nije u pitanju jedan ili više igrača. Da je neko od njih istupio sam ispalo bi da ne voli klub.
ZAKLJUČAK: Igrači i trener su na udaru kada gubimo, navijači članovima uprave ne skidaju dresove, šta god da uradi uprava ima opravdanje u dugovima, a svi osim Džajića čine grupu "volontera" koji se bore za nečije interse.



FK Crvena zvezda želi da saopšti da su prvotimci uvek bili prioritet ove uprave kad je namirivanje duga u pitanju i da su ka njima najpre usmeravana sva sredstva koja stižu u klub, kao i da loša finansijska situacija nije od juče.

FK Crvena zvezda smatra da nijedan nezadovoljan i rezigniran igrač ne treba na silu da nosi dres kluba i sa svima koji to jesu će biti obavljeni razgovori vrlo brzo na temu statusa.

FK Crvena zvezda obaveštava javnost da će se rukovodstvo kluba truditi da sve probleme rešava unutar kluba, kako i treba, uz poštovanje dogovora koji se postignu.

fan79

pre 10 godina

Mad4Red, 14. oktobar 2013 20:29)
Decko,fudbal se u Srbiji igrao mnogo pre Zvezde i Partizana i svakako nece prestati da postoji ako se ugasi Zvezda!A bajke o Arapima koji jedva cekaju da bace pune dzakove para u rupu bez dna,Fly Emirates-u i Ligi sampiona ne zelim ni da komentarisem.

ZmajVukOgnjeni

pre 10 godina

moja skola, moj kraj, moj klub vise ne postoji! moja deca navijaju za zvezdu, kazu kad ih neko pita....ali nikad nisam cuo da, imitirajuci radio prenos (dobro moze i tv), sebe dok pikaju fucu ispred zgrade bodre... "(ime zvezdinog igraca) prelazi jednog drugog sutira i gooooool" nema toga. nema ko sto nema igre rata, lopva i zandara. i to sto pikaju fucu me cini sretnim. ne racunam da ce nesto biti bolje, smejali smo se a Duci Simonovic je bio u pravu. danas se fudbal vise ne igra ni zbog publike ni zbog prestiza nego zbog kladionica. zbogom pameti!

István

pre 10 godina

..sve je već duže vremena loše, ali od kako je Vučić najavio privatizaciju fudbalskih klubova, stanje je još gore. Na kraju će se prodati za 1 dinar...., kao i šećerane..
(svetac38, 14. oktobar 2013 20:38)
Za celu ligu nece dobiti toliko.

Grobar

pre 10 godina

Nisam ni sumnjao da ce Zvezda izdati saopstenje. Tu ste najbolji, ako vam je to za utehu. :)

Predlazem da sudije objave ko im preti..isto svi do jednog da se potpisu i da onda vidimo reakciju drzave. Jel jos uvek neko sumnja u serijal Insajder-fudbalska mafija???
Pravicmo mi jednog dana Brankicu Stankovic od blata...

Mad4Red

pre 10 godina

Ako se Zvezda ugasi, ugasice se i Partizan i srpski fudbal, nemojte misliti da postoji fudbal u ovoj zemlji bez Zvezde, kazu Partizan je bolji ok jeste osvaja titule svaka cast ali ako je merilo tih titula kvalifikacije i ispadanje od poluprofesionalaca onda se ja ne razumem u fudbal, zao mi je sto je ovakvo stanje u Zvezdi i Partizanu, dug u Zvezdi je oko 40 mil. a u Partizanu oko 20 znaci ne cveta cvece ni u vase preduzece, ja se nadam da ce doci do privatizacije jer je to jedino logicno resenje... To znaci da taj vlasnik plati ceo dug kupi klub sa sve zemljistem... Znaci apsolutni gazda!!! On se pita za pare i drzi monopol i onda koliko para toliko muzike!!! Vidim pojavlje se Mandaric u nekim
pricama za Vosu pa bolje je on nego neki tamo stranci u svakom slucaju!!! Ali ni Arapi ne bi bili na odmet?!!! Zamislite na Zvezdinim dresovima pored Gasproma, Etihad ili Fly Emirates :-) i na rukavu logo Lige Sampiona :-) e da je srece da se to desi!!! i nama i Partizanu!!!!

svetac38

pre 10 godina

...sve je već duže vremena loše, ali od kako je Vučić najavio privatizaciju fudbalskih klubova, stanje je još gore. Na kraju će se prodati za 1 dinar...., kao i šećerane..

djordjevic

pre 10 godina

Znate ono, "za svadju (saopstenja) su potrebna dvojica"...Kakva je to zabluda, ovi se posvadjase sami sa sobom, niko drugi im ne treba, pice saopstenja u rekordnom roku.

Molim FK CZ da prestane sa ovim, na poslu sam, upiskicu se u gace.

Sve moj do mojega

pre 10 godina

Vas FKCZ trokira radi na tri SVECICE samo sto se ne UGASI a vi zaseli i saljete narodu SAOPSTENJA,umesto lepo da pozovete gos SVEZNALICU i da u sitne sate kao on sto zna resi problem zdravo dovidzenja,i nemoj da brinete ceka nas isti scenario ne samo u Sportu vec nazalost i u ZIVOTU I U SPORTU!

Legenda

pre 10 godina

Nek svi podnesu zahtev za raskid ugovora,i ovako im se duguje mesecima imaju pravo na to,kad ostanu bez igraca tad ce nekome doci iz zadnjice u glavu...

Patuljasti snaucer

pre 10 godina

Ima jedna rec koja odlicno naleze na sve dopise, propise, opise, saopstenja, kukanja, disciplinovanja, maltretiranja, zaplasivanja, a to je: Katanac!

Deki

pre 10 godina

Krajnje je vreme da se u stecaj krene !!! Ja zaista vise ne vidim ni jedan jedini razlog da se ova tragi - komedija i agonija nastavi.Ono sto je trebalo biti uradjeno pre 6 godina i izbeci svu ovu bruku,morace da se na kraju uradi sada.Do sada bismo se vratili ponovo u ligu ali cisti bez dugova i tereta politicko kriminalnih grupacija koji poput lesinara cekaju da se klub raspadne, pa da pokupe mrvice od jos jedne sumljive privatizacije.Ovako smo igubili godine i dali Toletovim pulenima legitimitet za njihove titule izgradjene na temelju propasti Zvezde.Zato sto samo uz ovakvu Zvezdu i mogu da budu makar i ovakvi sampioni. Navijaci razmislite malo i ne dozvolite da ova svetinja na kraju zavrsi poput mnogih privatizacionih egzibicja ove nakaredne politike poslednjih 10 tak godina. Zvezda je mnogo vise od bilo koje stranke,premijera ili vice premijera posebno. Nije poligon za njihove kumove i razne sumnjive likove,prijatelje,ona je nasa kuca. Nas ponos !!!

Budimo realni

pre 10 godina

Gospodo sedite za sto, zasto ovo iznositi preko medija, resimo to unutar kluba, verujem da postoji resenje... Ako uprava nije u redu tu su bar Covic i Dzajic, ne dozvolite da nam se grobari smeju...

qqzqq

pre 10 godina

evo resenjaaaa...prodajte daudu,kasalicu,milijasa,martinovica,vesovica,i nekog ofanzivnog veznog,ima ih dosta...zamene za njih su arauho,vukan savicevic,mihajlovic,rakic i lazovic se uskoro vracaju,lazic,petkovic je tu...a svi su mladi i njima treba dati sansu da se dokazu...ako se pokazu dobro moci ce da se prodaju petostruko vise nego sto su placeni...uz ninkovica i pecnika na sredini,mrdju i rakica u napadu,mijailovica i krnete u odbrani imate iskustvo...toliko...cist racun duga ljubav...

karlito

pre 10 godina

Ja moram da radim i zaradim pare,čak i ako radim a izostanu rezultati,para nema.To prihvatam kao odgovorna osoba,potrudim se,zapnem i eto rezultata.A to što nemate sampon u svlačionici,to je ne dopustivo,nije ni čudo što ste loši,verovatno vas ubi perut.

Dulex

pre 10 godina

Ja moram da se uštinem da budem siguran da nisam u nekoj noćnoj mori... Da li ste Vi svi normalni? Umesto da sednete i dogovorite se nešto Vi se utrkujete oko podrške javnosti kroz ovakva saopštenja?!?

Washington

pre 10 godina

Privatizujte vise ove nesrecne klubove, da se skinu drzavi sa grbace vec jednom! Ovako milioni evra godisnje idu Zvezdi i Partizanu a brod samo dublje tone!

Koliko dece bolesne ima, a mene treba da zadovolji to sto su Delije ili Grobari napravili humanitarnu akciju i skupili su 10,000 eura? UF! A koliko se godisnje izgubi zbog Zvezde, Partizana, i navijaca, mogli bi da lecimo celu bivsu Jugoslaviju sa tim parama.

opljackani radnik

pre 10 godina

ako ne bude para slobodno izgubite naredne utakmice sve dok vam ne uplate,dosta vise sa tim javaslukom u Srbiji da se rad ne placa.

Al Rae

pre 10 godina

Ratovi saopstenjima sada i unutar istog kluba. Ovo je samo jos jedna u nizu potvrda o tome u kakvom se stanju nalazi srpski fudbal.

Citalac

pre 10 godina

Alo jel to Mars

Nesto vas ne cujem najbolje

Naravno da jeste , napisite saopstenje, da vas bolje razumemo

Marsovci komuniciraju saopstenjima, bilo je krajnje vreme da to naucite

tika

pre 10 godina

P L A T A na vreme resava sve probleme.
Prihoda ni zglave a dugovanja i krediti odavde do neba.
Budimo iskreni, niko ziv nece uloziti ni jednog jedinog centa u nasu Zvezdu dok nam klub vode stari mesetari. Samo radikalna promena sistema i novi ljudi mogu spasiti nas klub od totalne propasti. Izgleda da je i za tako nesto vec prekasno, nisam optimista.

cz

pre 10 godina

Oni su kao klub totalno prsli. Jedno, pa posle 2 sata kontra saopstenje igracima?? Neverovatno kako oni saradjuju u istom klubu. Ima tacnih i netacnih stvari?? Pa objavi ako govoris istinu sta je netacno?? Pa kako je moguce da navijaci ne vide sta se desava i pune stadion i niko da vikne UPRAVA NAPOLJE?? MOGUCE JE JER SU PLACENI. Sve delikventi i to oni sitni. Kakve vodje, ma njih fudbal NE INTERESUJE. Pa ceo mec je ledjima okrenut terenu, ne vidi 5 minuta od fudbala. Pustanje filmova sa ovom Zvezdom. Postali su zabava za siroke mase. Eee Zvezdo sta si dozivela..

streetspirit

pre 10 godina

Znaš kad bih vam igrao za dž?!
Ovi srpski biznismeni su čudo, navikli da ne plaćaju radnike pa sad i sportiste uhvatili na šargarepu.
Dragi sportisti ovako stoje stvari u Srbiji, da vam kaže vaš brat radnik: Osvojite li ove godine ligu šampiona postoji velika verovatnoća da vam se uplati prvi deo januarske plate u prošloj godini.

ninepi

pre 10 godina

Ovaj iz uprave sto je spokesman, pa saopstenje Milijasa upravo odishe razumevanjem. Milijas ukazuje na lose rukovodjenje klubom.
Sta na to imate da kazete, upravo. Vi niste sposobni ni da odgovorite coveku, a kamoli da mu obezbedite platu.
Celo jedno saopstenje "uprave", a nijedan odgovor. Pucanj u prazno.

realan

pre 10 godina

па ви немате ни за лебац, жао ми и играча и судија и свих клубова у нашој лиги, шта направише лопови, све су опустошили, али нису ни они криви. него ми што смо им дозволили, ћутимо гледамо, кукамо, а они се обогате па нестану, сад више нема шта ни да се спасе

E moja zvezdo sta doceka

pre 10 godina

Gadite mi se svi, pocev od uprave do igraca, vise me je sramota da vas spominjem negde. Gde je bre prava ZVEZDA sto je nekad osvajala titule ? Najvise bih voleo da vas posalju u 10 ligu pa da krenemo iz pocetka sve, jer ovo je sve lopovluk I banda.. Iskreno navijam da Partizan osvoji I ove godine titulu I narednih 10 I da sva uprava pocev od covica, dzajica ode iz kluba...

FK Otvorena Pisma i Saopštenja.

pre 10 godina

Eto čuli smo igrače, čuli smo i jednu struju u klubu, sada čekujemo nastavak sage. Valjda će se oglasiti i druga i treća struja, ali meni nekako fale i Lukićeva saopštenja.

emirati

pre 10 godina

Umesto saopstenja,bolje da ste odblokirali racun,platili potrazivanja,platili dugovanja igracima,itd.itd.
Niste jos kupili klub,jos nije Zvezda vasa....zato se povucite i pustite sposobne da rukovode !

Nebojsa

pre 10 godina

Vazno je da ste vi ispostovali sve dogovore i da ste slozni. Bolje da vas Vucic nije ni sastavljao, ali izgleda da je on zadovoljan jer ce, kako se prica, "najsposobniji" preci u gradsku upravu, da pomognu kao sto su Zvezdi. Koga Vesic i Covic spasavaju taj od rata saopstenjima sa protivnicima zavrsi ratom saopstenjima unutar kluba i, naravno, praznom kasom i milionskim dugovima. Zato su navijaci najbolji deo kluba, a kako i ne bi kad su im politicki komesari pomenute cvecke politicke i privredne scene Srbije.

Delija Banovo Brdo

pre 10 godina

Ja sam kritikovao Milijasa i saopstenje. Zasto unutrasnje stvari iznosi u javnost.Sta sa time dobija.Da li hoce da opravda sramotne igre protiv Vozdovca ili Cukarickog. Nije led i pomocni teren kriv za to. Niko ih iz stanovca nije izbacio pa moraju da spavaju u parku na klupi. Izgleda mi da je Milijas ispao "pecurka'i nasankali ga razni novinari poput Andjusa koji su imali neostvareni san u Zvezdi.I Dzaja je u pravu.Kome se ne svidja put pod noge

petar

pre 10 godina

I meni se smučilo da slušam da igrači moraju da budu strpljivi, a kako li je tek njima. Pa 80% tih momaka nema rešeno ni stambeno pitanje. Tek su na početku karijera. Ako ne možete da ih plaćate, recite. Da idu momci da zarade negde novac, jer neće moći od vazduha da žive posle 35. godine.

gd

pre 10 godina

Iskreno nisam citao. Oni se prepucavaju preko nasih ledja! Nama smanjene plate, a oni zive na visokoj nozi i pominju kojekakve sampone. A sve zvezde koje su stvorile zvezdu su zapostavili dok neke buzdovane i dokazane prevarante ubacuju da uzimaju novac.

Privatizacija, stadion ostaviti drzavi i iznajmljivati !!!

redwing

pre 10 godina

Mini pripreme po raznoraznim Vrbasima...
Napravili ste od kluba vašarski putujući cirkus, još samo mečki da navučete dres.
Gomila Zvezdaša bi bila zadovoljna da se klub preseli u najniži rang, samo da se oslobodi Vas, da pronađete drugu kasu koju će te prazniti.

Milan, Vankuver

pre 10 godina

Klasična demagogija i zamena teza. Šta to nije tačno u saopštenju igrača, ništa za to i ne demantuju saopštenje.Pod dva, doveli smo 15 pojačanja, a od tima ni traga ni glasa, pa sad pišto ih ne plaćamo, hoćemo da razgovaramo sa onima na koje više ne računamo, po mogućstvu da "sporazumno" odu. Očigledno je da je skauting katastrofalan, da se igrači dovode na kilo, a da su posle za sve krivi prvotimci. Menadžerčići preprodaji igrače i uzimaju kintu, a klub ubrzano propada. Ova garnitura sa Džajićem na čelu ne zna da vodi Zvezdu, i slavna vremena imali smo Cvetkovića koji je vukao finansijske konce, kasnije je Pixi makar i uz dug doveo pravog trenera, doveo generalnog sponzora iz Japana i napravio pravi odabir igrača. I to je bilo to, kasnije su klub razvukli profiteri i menadžeri raznih kalibara. Nema ko da upali svetlo, spasa nam nema.

Tekelija

pre 10 godina

Само чекам кад ће кренути играчи или управа да једни другима као аргумент користе Бари, првак Европе, Света и остале баљезгарије којима и једни и други годинама хране навијаче, који су се махом родили послије поменутих догађаја...

Пишу једни другима саопштења, а онда изгубе од клуба из неког села...

Bradilko

pre 10 godina

Pre neki dan na TV-u pokazuju dolazak celnika CZ , svi sa limuzinama ( verovatno sa sve licnim vozacima). Ovi kukaju za sampon a gospoda ih tera da se ne kupaju do kraja mini priprema.

Blaza

pre 10 godina

I sta kao zvezdas da kazem posle ovoga??? Samo mi jedno pada na pamet, a to je da se terate svi vi iz uprave, a i igraci zajedno sa vama u tri lepe...

SFRJ

pre 10 godina

Klub ce sve nezadovoljne igrace uputiti da saradjuju sa ostalim nekada nezadovoljnim prvotimcima i strucnim stabom pred arbitraznom komisijom.

nikola t

pre 10 godina

Kaze klub Crvena Zvezda :"Postignut je dogovor u vezi sa isplatama zaostalih primanja i u vezi sa javnim demonstracijama nezadovoljstva. Očigledno je da dogovor nije ispoštovan."
KOJI DOGOVOR NIJE ISPOSTOVAN??? Onaj o iplatama zaostalih primanja ili ovaj o javnoj demonstraciji nezadovoljstva ???
A u jucerasnjoj vesti o tuzbi Prosineckog protiv FK CZ se kaze da je pocetkom godine postignut dogovor o isplati zaostalih 120.000 E u 6 rata od po 20.000 E i da do danas nije placena ni prva rata !!!
Jedino je bitno jesu li navodi igraca tacni ili nisu. Zakljucite sami.

Blaza

pre 10 godina

I sta kao zvezdas da kazem posle ovoga??? Samo mi jedno pada na pamet, a to je da se terate svi vi iz uprave, a i igraci zajedno sa vama u tri lepe...

FK Otvorena Pisma i Saopštenja.

pre 10 godina

Eto čuli smo igrače, čuli smo i jednu struju u klubu, sada čekujemo nastavak sage. Valjda će se oglasiti i druga i treća struja, ali meni nekako fale i Lukićeva saopštenja.

SFRJ

pre 10 godina

Klub ce sve nezadovoljne igrace uputiti da saradjuju sa ostalim nekada nezadovoljnim prvotimcima i strucnim stabom pred arbitraznom komisijom.

streetspirit

pre 10 godina

Znaš kad bih vam igrao za dž?!
Ovi srpski biznismeni su čudo, navikli da ne plaćaju radnike pa sad i sportiste uhvatili na šargarepu.
Dragi sportisti ovako stoje stvari u Srbiji, da vam kaže vaš brat radnik: Osvojite li ove godine ligu šampiona postoji velika verovatnoća da vam se uplati prvi deo januarske plate u prošloj godini.

E moja zvezdo sta doceka

pre 10 godina

Gadite mi se svi, pocev od uprave do igraca, vise me je sramota da vas spominjem negde. Gde je bre prava ZVEZDA sto je nekad osvajala titule ? Najvise bih voleo da vas posalju u 10 ligu pa da krenemo iz pocetka sve, jer ovo je sve lopovluk I banda.. Iskreno navijam da Partizan osvoji I ove godine titulu I narednih 10 I da sva uprava pocev od covica, dzajica ode iz kluba...

ninepi

pre 10 godina

Ovaj iz uprave sto je spokesman, pa saopstenje Milijasa upravo odishe razumevanjem. Milijas ukazuje na lose rukovodjenje klubom.
Sta na to imate da kazete, upravo. Vi niste sposobni ni da odgovorite coveku, a kamoli da mu obezbedite platu.
Celo jedno saopstenje "uprave", a nijedan odgovor. Pucanj u prazno.

nikola t

pre 10 godina

Kaze klub Crvena Zvezda :"Postignut je dogovor u vezi sa isplatama zaostalih primanja i u vezi sa javnim demonstracijama nezadovoljstva. Očigledno je da dogovor nije ispoštovan."
KOJI DOGOVOR NIJE ISPOSTOVAN??? Onaj o iplatama zaostalih primanja ili ovaj o javnoj demonstraciji nezadovoljstva ???
A u jucerasnjoj vesti o tuzbi Prosineckog protiv FK CZ se kaze da je pocetkom godine postignut dogovor o isplati zaostalih 120.000 E u 6 rata od po 20.000 E i da do danas nije placena ni prva rata !!!
Jedino je bitno jesu li navodi igraca tacni ili nisu. Zakljucite sami.

cz

pre 10 godina

Oni su kao klub totalno prsli. Jedno, pa posle 2 sata kontra saopstenje igracima?? Neverovatno kako oni saradjuju u istom klubu. Ima tacnih i netacnih stvari?? Pa objavi ako govoris istinu sta je netacno?? Pa kako je moguce da navijaci ne vide sta se desava i pune stadion i niko da vikne UPRAVA NAPOLJE?? MOGUCE JE JER SU PLACENI. Sve delikventi i to oni sitni. Kakve vodje, ma njih fudbal NE INTERESUJE. Pa ceo mec je ledjima okrenut terenu, ne vidi 5 minuta od fudbala. Pustanje filmova sa ovom Zvezdom. Postali su zabava za siroke mase. Eee Zvezdo sta si dozivela..

Tekelija

pre 10 godina

Само чекам кад ће кренути играчи или управа да једни другима као аргумент користе Бари, првак Европе, Света и остале баљезгарије којима и једни и други годинама хране навијаче, који су се махом родили послије поменутих догађаја...

Пишу једни другима саопштења, а онда изгубе од клуба из неког села...

Bradilko

pre 10 godina

Pre neki dan na TV-u pokazuju dolazak celnika CZ , svi sa limuzinama ( verovatno sa sve licnim vozacima). Ovi kukaju za sampon a gospoda ih tera da se ne kupaju do kraja mini priprema.

opljackani radnik

pre 10 godina

ako ne bude para slobodno izgubite naredne utakmice sve dok vam ne uplate,dosta vise sa tim javaslukom u Srbiji da se rad ne placa.

redwing

pre 10 godina

Mini pripreme po raznoraznim Vrbasima...
Napravili ste od kluba vašarski putujući cirkus, još samo mečki da navučete dres.
Gomila Zvezdaša bi bila zadovoljna da se klub preseli u najniži rang, samo da se oslobodi Vas, da pronađete drugu kasu koju će te prazniti.

ZmajVukOgnjeni

pre 10 godina

moja skola, moj kraj, moj klub vise ne postoji! moja deca navijaju za zvezdu, kazu kad ih neko pita....ali nikad nisam cuo da, imitirajuci radio prenos (dobro moze i tv), sebe dok pikaju fucu ispred zgrade bodre... "(ime zvezdinog igraca) prelazi jednog drugog sutira i gooooool" nema toga. nema ko sto nema igre rata, lopva i zandara. i to sto pikaju fucu me cini sretnim. ne racunam da ce nesto biti bolje, smejali smo se a Duci Simonovic je bio u pravu. danas se fudbal vise ne igra ni zbog publike ni zbog prestiza nego zbog kladionica. zbogom pameti!

Milan, Vankuver

pre 10 godina

Klasična demagogija i zamena teza. Šta to nije tačno u saopštenju igrača, ništa za to i ne demantuju saopštenje.Pod dva, doveli smo 15 pojačanja, a od tima ni traga ni glasa, pa sad pišto ih ne plaćamo, hoćemo da razgovaramo sa onima na koje više ne računamo, po mogućstvu da "sporazumno" odu. Očigledno je da je skauting katastrofalan, da se igrači dovode na kilo, a da su posle za sve krivi prvotimci. Menadžerčići preprodaji igrače i uzimaju kintu, a klub ubrzano propada. Ova garnitura sa Džajićem na čelu ne zna da vodi Zvezdu, i slavna vremena imali smo Cvetkovića koji je vukao finansijske konce, kasnije je Pixi makar i uz dug doveo pravog trenera, doveo generalnog sponzora iz Japana i napravio pravi odabir igrača. I to je bilo to, kasnije su klub razvukli profiteri i menadžeri raznih kalibara. Nema ko da upali svetlo, spasa nam nema.

Dulex

pre 10 godina

Ja moram da se uštinem da budem siguran da nisam u nekoj noćnoj mori... Da li ste Vi svi normalni? Umesto da sednete i dogovorite se nešto Vi se utrkujete oko podrške javnosti kroz ovakva saopštenja?!?

Legenda

pre 10 godina

Nek svi podnesu zahtev za raskid ugovora,i ovako im se duguje mesecima imaju pravo na to,kad ostanu bez igraca tad ce nekome doci iz zadnjice u glavu...

Al Rae

pre 10 godina

Ratovi saopstenjima sada i unutar istog kluba. Ovo je samo jos jedna u nizu potvrda o tome u kakvom se stanju nalazi srpski fudbal.

petar

pre 10 godina

I meni se smučilo da slušam da igrači moraju da budu strpljivi, a kako li je tek njima. Pa 80% tih momaka nema rešeno ni stambeno pitanje. Tek su na početku karijera. Ako ne možete da ih plaćate, recite. Da idu momci da zarade negde novac, jer neće moći od vazduha da žive posle 35. godine.

djordjevic

pre 10 godina

Znate ono, "za svadju (saopstenja) su potrebna dvojica"...Kakva je to zabluda, ovi se posvadjase sami sa sobom, niko drugi im ne treba, pice saopstenja u rekordnom roku.

Molim FK CZ da prestane sa ovim, na poslu sam, upiskicu se u gace.

Nebojsa

pre 10 godina

Vazno je da ste vi ispostovali sve dogovore i da ste slozni. Bolje da vas Vucic nije ni sastavljao, ali izgleda da je on zadovoljan jer ce, kako se prica, "najsposobniji" preci u gradsku upravu, da pomognu kao sto su Zvezdi. Koga Vesic i Covic spasavaju taj od rata saopstenjima sa protivnicima zavrsi ratom saopstenjima unutar kluba i, naravno, praznom kasom i milionskim dugovima. Zato su navijaci najbolji deo kluba, a kako i ne bi kad su im politicki komesari pomenute cvecke politicke i privredne scene Srbije.

fan79

pre 10 godina

Mad4Red, 14. oktobar 2013 20:29)
Decko,fudbal se u Srbiji igrao mnogo pre Zvezde i Partizana i svakako nece prestati da postoji ako se ugasi Zvezda!A bajke o Arapima koji jedva cekaju da bace pune dzakove para u rupu bez dna,Fly Emirates-u i Ligi sampiona ne zelim ni da komentarisem.

Patuljasti snaucer

pre 10 godina

Ima jedna rec koja odlicno naleze na sve dopise, propise, opise, saopstenja, kukanja, disciplinovanja, maltretiranja, zaplasivanja, a to je: Katanac!

realan

pre 10 godina

па ви немате ни за лебац, жао ми и играча и судија и свих клубова у нашој лиги, шта направише лопови, све су опустошили, али нису ни они криви. него ми што смо им дозволили, ћутимо гледамо, кукамо, а они се обогате па нестану, сад више нема шта ни да се спасе

Grobar

pre 10 godina

Nisam ni sumnjao da ce Zvezda izdati saopstenje. Tu ste najbolji, ako vam je to za utehu. :)

Predlazem da sudije objave ko im preti..isto svi do jednog da se potpisu i da onda vidimo reakciju drzave. Jel jos uvek neko sumnja u serijal Insajder-fudbalska mafija???
Pravicmo mi jednog dana Brankicu Stankovic od blata...

István

pre 10 godina

..sve je već duže vremena loše, ali od kako je Vučić najavio privatizaciju fudbalskih klubova, stanje je još gore. Na kraju će se prodati za 1 dinar...., kao i šećerane..
(svetac38, 14. oktobar 2013 20:38)
Za celu ligu nece dobiti toliko.

emirati

pre 10 godina

Umesto saopstenja,bolje da ste odblokirali racun,platili potrazivanja,platili dugovanja igracima,itd.itd.
Niste jos kupili klub,jos nije Zvezda vasa....zato se povucite i pustite sposobne da rukovode !

karlito

pre 10 godina

Ja moram da radim i zaradim pare,čak i ako radim a izostanu rezultati,para nema.To prihvatam kao odgovorna osoba,potrudim se,zapnem i eto rezultata.A to što nemate sampon u svlačionici,to je ne dopustivo,nije ni čudo što ste loši,verovatno vas ubi perut.

Sve moj do mojega

pre 10 godina

Vas FKCZ trokira radi na tri SVECICE samo sto se ne UGASI a vi zaseli i saljete narodu SAOPSTENJA,umesto lepo da pozovete gos SVEZNALICU i da u sitne sate kao on sto zna resi problem zdravo dovidzenja,i nemoj da brinete ceka nas isti scenario ne samo u Sportu vec nazalost i u ZIVOTU I U SPORTU!

Citalac

pre 10 godina

Alo jel to Mars

Nesto vas ne cujem najbolje

Naravno da jeste , napisite saopstenje, da vas bolje razumemo

Marsovci komuniciraju saopstenjima, bilo je krajnje vreme da to naucite

tika

pre 10 godina

P L A T A na vreme resava sve probleme.
Prihoda ni zglave a dugovanja i krediti odavde do neba.
Budimo iskreni, niko ziv nece uloziti ni jednog jedinog centa u nasu Zvezdu dok nam klub vode stari mesetari. Samo radikalna promena sistema i novi ljudi mogu spasiti nas klub od totalne propasti. Izgleda da je i za tako nesto vec prekasno, nisam optimista.

Washington

pre 10 godina

Privatizujte vise ove nesrecne klubove, da se skinu drzavi sa grbace vec jednom! Ovako milioni evra godisnje idu Zvezdi i Partizanu a brod samo dublje tone!

Koliko dece bolesne ima, a mene treba da zadovolji to sto su Delije ili Grobari napravili humanitarnu akciju i skupili su 10,000 eura? UF! A koliko se godisnje izgubi zbog Zvezde, Partizana, i navijaca, mogli bi da lecimo celu bivsu Jugoslaviju sa tim parama.

svetac38

pre 10 godina

...sve je već duže vremena loše, ali od kako je Vučić najavio privatizaciju fudbalskih klubova, stanje je još gore. Na kraju će se prodati za 1 dinar...., kao i šećerane..

qqzqq

pre 10 godina

evo resenjaaaa...prodajte daudu,kasalicu,milijasa,martinovica,vesovica,i nekog ofanzivnog veznog,ima ih dosta...zamene za njih su arauho,vukan savicevic,mihajlovic,rakic i lazovic se uskoro vracaju,lazic,petkovic je tu...a svi su mladi i njima treba dati sansu da se dokazu...ako se pokazu dobro moci ce da se prodaju petostruko vise nego sto su placeni...uz ninkovica i pecnika na sredini,mrdju i rakica u napadu,mijailovica i krnete u odbrani imate iskustvo...toliko...cist racun duga ljubav...

gd

pre 10 godina

Iskreno nisam citao. Oni se prepucavaju preko nasih ledja! Nama smanjene plate, a oni zive na visokoj nozi i pominju kojekakve sampone. A sve zvezde koje su stvorile zvezdu su zapostavili dok neke buzdovane i dokazane prevarante ubacuju da uzimaju novac.

Privatizacija, stadion ostaviti drzavi i iznajmljivati !!!

Deki

pre 10 godina

Krajnje je vreme da se u stecaj krene !!! Ja zaista vise ne vidim ni jedan jedini razlog da se ova tragi - komedija i agonija nastavi.Ono sto je trebalo biti uradjeno pre 6 godina i izbeci svu ovu bruku,morace da se na kraju uradi sada.Do sada bismo se vratili ponovo u ligu ali cisti bez dugova i tereta politicko kriminalnih grupacija koji poput lesinara cekaju da se klub raspadne, pa da pokupe mrvice od jos jedne sumljive privatizacije.Ovako smo igubili godine i dali Toletovim pulenima legitimitet za njihove titule izgradjene na temelju propasti Zvezde.Zato sto samo uz ovakvu Zvezdu i mogu da budu makar i ovakvi sampioni. Navijaci razmislite malo i ne dozvolite da ova svetinja na kraju zavrsi poput mnogih privatizacionih egzibicja ove nakaredne politike poslednjih 10 tak godina. Zvezda je mnogo vise od bilo koje stranke,premijera ili vice premijera posebno. Nije poligon za njihove kumove i razne sumnjive likove,prijatelje,ona je nasa kuca. Nas ponos !!!

Mad4Red

pre 10 godina

Ako se Zvezda ugasi, ugasice se i Partizan i srpski fudbal, nemojte misliti da postoji fudbal u ovoj zemlji bez Zvezde, kazu Partizan je bolji ok jeste osvaja titule svaka cast ali ako je merilo tih titula kvalifikacije i ispadanje od poluprofesionalaca onda se ja ne razumem u fudbal, zao mi je sto je ovakvo stanje u Zvezdi i Partizanu, dug u Zvezdi je oko 40 mil. a u Partizanu oko 20 znaci ne cveta cvece ni u vase preduzece, ja se nadam da ce doci do privatizacije jer je to jedino logicno resenje... To znaci da taj vlasnik plati ceo dug kupi klub sa sve zemljistem... Znaci apsolutni gazda!!! On se pita za pare i drzi monopol i onda koliko para toliko muzike!!! Vidim pojavlje se Mandaric u nekim
pricama za Vosu pa bolje je on nego neki tamo stranci u svakom slucaju!!! Ali ni Arapi ne bi bili na odmet?!!! Zamislite na Zvezdinim dresovima pored Gasproma, Etihad ili Fly Emirates :-) i na rukavu logo Lige Sampiona :-) e da je srece da se to desi!!! i nama i Partizanu!!!!

Budimo realni

pre 10 godina

Gospodo sedite za sto, zasto ovo iznositi preko medija, resimo to unutar kluba, verujem da postoji resenje... Ako uprava nije u redu tu su bar Covic i Dzajic, ne dozvolite da nam se grobari smeju...

Delija Banovo Brdo

pre 10 godina

Ja sam kritikovao Milijasa i saopstenje. Zasto unutrasnje stvari iznosi u javnost.Sta sa time dobija.Da li hoce da opravda sramotne igre protiv Vozdovca ili Cukarickog. Nije led i pomocni teren kriv za to. Niko ih iz stanovca nije izbacio pa moraju da spavaju u parku na klupi. Izgleda mi da je Milijas ispao "pecurka'i nasankali ga razni novinari poput Andjusa koji su imali neostvareni san u Zvezdi.I Dzaja je u pravu.Kome se ne svidja put pod noge

Nenad

pre 10 godina

Samo laži, laži, laži..
Pre samo par meseci Dimitrijević je napustio klub jer nije dobio platu dok dugi jesu.
Da li ovi iz Žvižde stvarno misle da smo blesavi?!

Vlada

pre 10 godina

Po povratku ekipe sa mini-priprema biće obavljen sastanak sa igračima kako bi se popričalo o njihovom nezadovoljstvu i svemu što su izneli u javnost, i u čemu ima i istina i neistina.
- Nije problem od juče. Zašto niste pričali pre nego što su izdali saopštenje.
FK Crvena zvezda smatra da nijedan nezadovoljan i rezigniran igrač ne treba na silu da nosi dres kluba i sa svima koji to jesu će biti obavljeni razgovori vrlo brzo na temu statusa.
-Pošto su izdali zajedničko saopštenje znači da nije u pitanju jedan ili više igrača. Da je neko od njih istupio sam ispalo bi da ne voli klub.
ZAKLJUČAK: Igrači i trener su na udaru kada gubimo, navijači članovima uprave ne skidaju dresove, šta god da uradi uprava ima opravdanje u dugovima, a svi osim Džajića čine grupu "volontera" koji se bore za nečije interse.



FK Crvena zvezda želi da saopšti da su prvotimci uvek bili prioritet ove uprave kad je namirivanje duga u pitanju i da su ka njima najpre usmeravana sva sredstva koja stižu u klub, kao i da loša finansijska situacija nije od juče.

FK Crvena zvezda smatra da nijedan nezadovoljan i rezigniran igrač ne treba na silu da nosi dres kluba i sa svima koji to jesu će biti obavljeni razgovori vrlo brzo na temu statusa.

FK Crvena zvezda obaveštava javnost da će se rukovodstvo kluba truditi da sve probleme rešava unutar kluba, kako i treba, uz poštovanje dogovora koji se postignu.

Delija Banovo Brdo

pre 10 godina

Ja sam kritikovao Milijasa i saopstenje. Zasto unutrasnje stvari iznosi u javnost.Sta sa time dobija.Da li hoce da opravda sramotne igre protiv Vozdovca ili Cukarickog. Nije led i pomocni teren kriv za to. Niko ih iz stanovca nije izbacio pa moraju da spavaju u parku na klupi. Izgleda mi da je Milijas ispao "pecurka'i nasankali ga razni novinari poput Andjusa koji su imali neostvareni san u Zvezdi.I Dzaja je u pravu.Kome se ne svidja put pod noge

Mad4Red

pre 10 godina

Ako se Zvezda ugasi, ugasice se i Partizan i srpski fudbal, nemojte misliti da postoji fudbal u ovoj zemlji bez Zvezde, kazu Partizan je bolji ok jeste osvaja titule svaka cast ali ako je merilo tih titula kvalifikacije i ispadanje od poluprofesionalaca onda se ja ne razumem u fudbal, zao mi je sto je ovakvo stanje u Zvezdi i Partizanu, dug u Zvezdi je oko 40 mil. a u Partizanu oko 20 znaci ne cveta cvece ni u vase preduzece, ja se nadam da ce doci do privatizacije jer je to jedino logicno resenje... To znaci da taj vlasnik plati ceo dug kupi klub sa sve zemljistem... Znaci apsolutni gazda!!! On se pita za pare i drzi monopol i onda koliko para toliko muzike!!! Vidim pojavlje se Mandaric u nekim
pricama za Vosu pa bolje je on nego neki tamo stranci u svakom slucaju!!! Ali ni Arapi ne bi bili na odmet?!!! Zamislite na Zvezdinim dresovima pored Gasproma, Etihad ili Fly Emirates :-) i na rukavu logo Lige Sampiona :-) e da je srece da se to desi!!! i nama i Partizanu!!!!

Budimo realni

pre 10 godina

Gospodo sedite za sto, zasto ovo iznositi preko medija, resimo to unutar kluba, verujem da postoji resenje... Ako uprava nije u redu tu su bar Covic i Dzajic, ne dozvolite da nam se grobari smeju...

Deki

pre 10 godina

Krajnje je vreme da se u stecaj krene !!! Ja zaista vise ne vidim ni jedan jedini razlog da se ova tragi - komedija i agonija nastavi.Ono sto je trebalo biti uradjeno pre 6 godina i izbeci svu ovu bruku,morace da se na kraju uradi sada.Do sada bismo se vratili ponovo u ligu ali cisti bez dugova i tereta politicko kriminalnih grupacija koji poput lesinara cekaju da se klub raspadne, pa da pokupe mrvice od jos jedne sumljive privatizacije.Ovako smo igubili godine i dali Toletovim pulenima legitimitet za njihove titule izgradjene na temelju propasti Zvezde.Zato sto samo uz ovakvu Zvezdu i mogu da budu makar i ovakvi sampioni. Navijaci razmislite malo i ne dozvolite da ova svetinja na kraju zavrsi poput mnogih privatizacionih egzibicja ove nakaredne politike poslednjih 10 tak godina. Zvezda je mnogo vise od bilo koje stranke,premijera ili vice premijera posebno. Nije poligon za njihove kumove i razne sumnjive likove,prijatelje,ona je nasa kuca. Nas ponos !!!

Blaza

pre 10 godina

I sta kao zvezdas da kazem posle ovoga??? Samo mi jedno pada na pamet, a to je da se terate svi vi iz uprave, a i igraci zajedno sa vama u tri lepe...

qqzqq

pre 10 godina

evo resenjaaaa...prodajte daudu,kasalicu,milijasa,martinovica,vesovica,i nekog ofanzivnog veznog,ima ih dosta...zamene za njih su arauho,vukan savicevic,mihajlovic,rakic i lazovic se uskoro vracaju,lazic,petkovic je tu...a svi su mladi i njima treba dati sansu da se dokazu...ako se pokazu dobro moci ce da se prodaju petostruko vise nego sto su placeni...uz ninkovica i pecnika na sredini,mrdju i rakica u napadu,mijailovica i krnete u odbrani imate iskustvo...toliko...cist racun duga ljubav...

Vlada

pre 10 godina

Po povratku ekipe sa mini-priprema biće obavljen sastanak sa igračima kako bi se popričalo o njihovom nezadovoljstvu i svemu što su izneli u javnost, i u čemu ima i istina i neistina.
- Nije problem od juče. Zašto niste pričali pre nego što su izdali saopštenje.
FK Crvena zvezda smatra da nijedan nezadovoljan i rezigniran igrač ne treba na silu da nosi dres kluba i sa svima koji to jesu će biti obavljeni razgovori vrlo brzo na temu statusa.
-Pošto su izdali zajedničko saopštenje znači da nije u pitanju jedan ili više igrača. Da je neko od njih istupio sam ispalo bi da ne voli klub.
ZAKLJUČAK: Igrači i trener su na udaru kada gubimo, navijači članovima uprave ne skidaju dresove, šta god da uradi uprava ima opravdanje u dugovima, a svi osim Džajića čine grupu "volontera" koji se bore za nečije interse.



FK Crvena zvezda želi da saopšti da su prvotimci uvek bili prioritet ove uprave kad je namirivanje duga u pitanju i da su ka njima najpre usmeravana sva sredstva koja stižu u klub, kao i da loša finansijska situacija nije od juče.

FK Crvena zvezda smatra da nijedan nezadovoljan i rezigniran igrač ne treba na silu da nosi dres kluba i sa svima koji to jesu će biti obavljeni razgovori vrlo brzo na temu statusa.

FK Crvena zvezda obaveštava javnost da će se rukovodstvo kluba truditi da sve probleme rešava unutar kluba, kako i treba, uz poštovanje dogovora koji se postignu.

FK Otvorena Pisma i Saopštenja.

pre 10 godina

Eto čuli smo igrače, čuli smo i jednu struju u klubu, sada čekujemo nastavak sage. Valjda će se oglasiti i druga i treća struja, ali meni nekako fale i Lukićeva saopštenja.

E moja zvezdo sta doceka

pre 10 godina

Gadite mi se svi, pocev od uprave do igraca, vise me je sramota da vas spominjem negde. Gde je bre prava ZVEZDA sto je nekad osvajala titule ? Najvise bih voleo da vas posalju u 10 ligu pa da krenemo iz pocetka sve, jer ovo je sve lopovluk I banda.. Iskreno navijam da Partizan osvoji I ove godine titulu I narednih 10 I da sva uprava pocev od covica, dzajica ode iz kluba...

SFRJ

pre 10 godina

Klub ce sve nezadovoljne igrace uputiti da saradjuju sa ostalim nekada nezadovoljnim prvotimcima i strucnim stabom pred arbitraznom komisijom.

Patuljasti snaucer

pre 10 godina

Ima jedna rec koja odlicno naleze na sve dopise, propise, opise, saopstenja, kukanja, disciplinovanja, maltretiranja, zaplasivanja, a to je: Katanac!

ZmajVukOgnjeni

pre 10 godina

moja skola, moj kraj, moj klub vise ne postoji! moja deca navijaju za zvezdu, kazu kad ih neko pita....ali nikad nisam cuo da, imitirajuci radio prenos (dobro moze i tv), sebe dok pikaju fucu ispred zgrade bodre... "(ime zvezdinog igraca) prelazi jednog drugog sutira i gooooool" nema toga. nema ko sto nema igre rata, lopva i zandara. i to sto pikaju fucu me cini sretnim. ne racunam da ce nesto biti bolje, smejali smo se a Duci Simonovic je bio u pravu. danas se fudbal vise ne igra ni zbog publike ni zbog prestiza nego zbog kladionica. zbogom pameti!

gd

pre 10 godina

Iskreno nisam citao. Oni se prepucavaju preko nasih ledja! Nama smanjene plate, a oni zive na visokoj nozi i pominju kojekakve sampone. A sve zvezde koje su stvorile zvezdu su zapostavili dok neke buzdovane i dokazane prevarante ubacuju da uzimaju novac.

Privatizacija, stadion ostaviti drzavi i iznajmljivati !!!

karlito

pre 10 godina

Ja moram da radim i zaradim pare,čak i ako radim a izostanu rezultati,para nema.To prihvatam kao odgovorna osoba,potrudim se,zapnem i eto rezultata.A to što nemate sampon u svlačionici,to je ne dopustivo,nije ni čudo što ste loši,verovatno vas ubi perut.

Tekelija

pre 10 godina

Само чекам кад ће кренути играчи или управа да једни другима као аргумент користе Бари, првак Европе, Света и остале баљезгарије којима и једни и други годинама хране навијаче, који су се махом родили послије поменутих догађаја...

Пишу једни другима саопштења, а онда изгубе од клуба из неког села...

emirati

pre 10 godina

Umesto saopstenja,bolje da ste odblokirali racun,platili potrazivanja,platili dugovanja igracima,itd.itd.
Niste jos kupili klub,jos nije Zvezda vasa....zato se povucite i pustite sposobne da rukovode !

petar

pre 10 godina

I meni se smučilo da slušam da igrači moraju da budu strpljivi, a kako li je tek njima. Pa 80% tih momaka nema rešeno ni stambeno pitanje. Tek su na početku karijera. Ako ne možete da ih plaćate, recite. Da idu momci da zarade negde novac, jer neće moći od vazduha da žive posle 35. godine.

Grobar

pre 10 godina

Nisam ni sumnjao da ce Zvezda izdati saopstenje. Tu ste najbolji, ako vam je to za utehu. :)

Predlazem da sudije objave ko im preti..isto svi do jednog da se potpisu i da onda vidimo reakciju drzave. Jel jos uvek neko sumnja u serijal Insajder-fudbalska mafija???
Pravicmo mi jednog dana Brankicu Stankovic od blata...

Milan, Vankuver

pre 10 godina

Klasična demagogija i zamena teza. Šta to nije tačno u saopštenju igrača, ništa za to i ne demantuju saopštenje.Pod dva, doveli smo 15 pojačanja, a od tima ni traga ni glasa, pa sad pišto ih ne plaćamo, hoćemo da razgovaramo sa onima na koje više ne računamo, po mogućstvu da "sporazumno" odu. Očigledno je da je skauting katastrofalan, da se igrači dovode na kilo, a da su posle za sve krivi prvotimci. Menadžerčići preprodaji igrače i uzimaju kintu, a klub ubrzano propada. Ova garnitura sa Džajićem na čelu ne zna da vodi Zvezdu, i slavna vremena imali smo Cvetkovića koji je vukao finansijske konce, kasnije je Pixi makar i uz dug doveo pravog trenera, doveo generalnog sponzora iz Japana i napravio pravi odabir igrača. I to je bilo to, kasnije su klub razvukli profiteri i menadžeri raznih kalibara. Nema ko da upali svetlo, spasa nam nema.

Washington

pre 10 godina

Privatizujte vise ove nesrecne klubove, da se skinu drzavi sa grbace vec jednom! Ovako milioni evra godisnje idu Zvezdi i Partizanu a brod samo dublje tone!

Koliko dece bolesne ima, a mene treba da zadovolji to sto su Delije ili Grobari napravili humanitarnu akciju i skupili su 10,000 eura? UF! A koliko se godisnje izgubi zbog Zvezde, Partizana, i navijaca, mogli bi da lecimo celu bivsu Jugoslaviju sa tim parama.

Al Rae

pre 10 godina

Ratovi saopstenjima sada i unutar istog kluba. Ovo je samo jos jedna u nizu potvrda o tome u kakvom se stanju nalazi srpski fudbal.

streetspirit

pre 10 godina

Znaš kad bih vam igrao za dž?!
Ovi srpski biznismeni su čudo, navikli da ne plaćaju radnike pa sad i sportiste uhvatili na šargarepu.
Dragi sportisti ovako stoje stvari u Srbiji, da vam kaže vaš brat radnik: Osvojite li ove godine ligu šampiona postoji velika verovatnoća da vam se uplati prvi deo januarske plate u prošloj godini.

svetac38

pre 10 godina

...sve je već duže vremena loše, ali od kako je Vučić najavio privatizaciju fudbalskih klubova, stanje je još gore. Na kraju će se prodati za 1 dinar...., kao i šećerane..

djordjevic

pre 10 godina

Znate ono, "za svadju (saopstenja) su potrebna dvojica"...Kakva je to zabluda, ovi se posvadjase sami sa sobom, niko drugi im ne treba, pice saopstenja u rekordnom roku.

Molim FK CZ da prestane sa ovim, na poslu sam, upiskicu se u gace.

fan79

pre 10 godina

Mad4Red, 14. oktobar 2013 20:29)
Decko,fudbal se u Srbiji igrao mnogo pre Zvezde i Partizana i svakako nece prestati da postoji ako se ugasi Zvezda!A bajke o Arapima koji jedva cekaju da bace pune dzakove para u rupu bez dna,Fly Emirates-u i Ligi sampiona ne zelim ni da komentarisem.

Nenad

pre 10 godina

Samo laži, laži, laži..
Pre samo par meseci Dimitrijević je napustio klub jer nije dobio platu dok dugi jesu.
Da li ovi iz Žvižde stvarno misle da smo blesavi?!

nikola t

pre 10 godina

Kaze klub Crvena Zvezda :"Postignut je dogovor u vezi sa isplatama zaostalih primanja i u vezi sa javnim demonstracijama nezadovoljstva. Očigledno je da dogovor nije ispoštovan."
KOJI DOGOVOR NIJE ISPOSTOVAN??? Onaj o iplatama zaostalih primanja ili ovaj o javnoj demonstraciji nezadovoljstva ???
A u jucerasnjoj vesti o tuzbi Prosineckog protiv FK CZ se kaze da je pocetkom godine postignut dogovor o isplati zaostalih 120.000 E u 6 rata od po 20.000 E i da do danas nije placena ni prva rata !!!
Jedino je bitno jesu li navodi igraca tacni ili nisu. Zakljucite sami.

redwing

pre 10 godina

Mini pripreme po raznoraznim Vrbasima...
Napravili ste od kluba vašarski putujući cirkus, još samo mečki da navučete dres.
Gomila Zvezdaša bi bila zadovoljna da se klub preseli u najniži rang, samo da se oslobodi Vas, da pronađete drugu kasu koju će te prazniti.

Nebojsa

pre 10 godina

Vazno je da ste vi ispostovali sve dogovore i da ste slozni. Bolje da vas Vucic nije ni sastavljao, ali izgleda da je on zadovoljan jer ce, kako se prica, "najsposobniji" preci u gradsku upravu, da pomognu kao sto su Zvezdi. Koga Vesic i Covic spasavaju taj od rata saopstenjima sa protivnicima zavrsi ratom saopstenjima unutar kluba i, naravno, praznom kasom i milionskim dugovima. Zato su navijaci najbolji deo kluba, a kako i ne bi kad su im politicki komesari pomenute cvecke politicke i privredne scene Srbije.

Bradilko

pre 10 godina

Pre neki dan na TV-u pokazuju dolazak celnika CZ , svi sa limuzinama ( verovatno sa sve licnim vozacima). Ovi kukaju za sampon a gospoda ih tera da se ne kupaju do kraja mini priprema.

Dulex

pre 10 godina

Ja moram da se uštinem da budem siguran da nisam u nekoj noćnoj mori... Da li ste Vi svi normalni? Umesto da sednete i dogovorite se nešto Vi se utrkujete oko podrške javnosti kroz ovakva saopštenja?!?

Citalac

pre 10 godina

Alo jel to Mars

Nesto vas ne cujem najbolje

Naravno da jeste , napisite saopstenje, da vas bolje razumemo

Marsovci komuniciraju saopstenjima, bilo je krajnje vreme da to naucite

realan

pre 10 godina

па ви немате ни за лебац, жао ми и играча и судија и свих клубова у нашој лиги, шта направише лопови, све су опустошили, али нису ни они криви. него ми што смо им дозволили, ћутимо гледамо, кукамо, а они се обогате па нестану, сад више нема шта ни да се спасе

ninepi

pre 10 godina

Ovaj iz uprave sto je spokesman, pa saopstenje Milijasa upravo odishe razumevanjem. Milijas ukazuje na lose rukovodjenje klubom.
Sta na to imate da kazete, upravo. Vi niste sposobni ni da odgovorite coveku, a kamoli da mu obezbedite platu.
Celo jedno saopstenje "uprave", a nijedan odgovor. Pucanj u prazno.

opljackani radnik

pre 10 godina

ako ne bude para slobodno izgubite naredne utakmice sve dok vam ne uplate,dosta vise sa tim javaslukom u Srbiji da se rad ne placa.

cz

pre 10 godina

Oni su kao klub totalno prsli. Jedno, pa posle 2 sata kontra saopstenje igracima?? Neverovatno kako oni saradjuju u istom klubu. Ima tacnih i netacnih stvari?? Pa objavi ako govoris istinu sta je netacno?? Pa kako je moguce da navijaci ne vide sta se desava i pune stadion i niko da vikne UPRAVA NAPOLJE?? MOGUCE JE JER SU PLACENI. Sve delikventi i to oni sitni. Kakve vodje, ma njih fudbal NE INTERESUJE. Pa ceo mec je ledjima okrenut terenu, ne vidi 5 minuta od fudbala. Pustanje filmova sa ovom Zvezdom. Postali su zabava za siroke mase. Eee Zvezdo sta si dozivela..

tika

pre 10 godina

P L A T A na vreme resava sve probleme.
Prihoda ni zglave a dugovanja i krediti odavde do neba.
Budimo iskreni, niko ziv nece uloziti ni jednog jedinog centa u nasu Zvezdu dok nam klub vode stari mesetari. Samo radikalna promena sistema i novi ljudi mogu spasiti nas klub od totalne propasti. Izgleda da je i za tako nesto vec prekasno, nisam optimista.

Legenda

pre 10 godina

Nek svi podnesu zahtev za raskid ugovora,i ovako im se duguje mesecima imaju pravo na to,kad ostanu bez igraca tad ce nekome doci iz zadnjice u glavu...

Sve moj do mojega

pre 10 godina

Vas FKCZ trokira radi na tri SVECICE samo sto se ne UGASI a vi zaseli i saljete narodu SAOPSTENJA,umesto lepo da pozovete gos SVEZNALICU i da u sitne sate kao on sto zna resi problem zdravo dovidzenja,i nemoj da brinete ceka nas isti scenario ne samo u Sportu vec nazalost i u ZIVOTU I U SPORTU!

István

pre 10 godina

..sve je već duže vremena loše, ali od kako je Vučić najavio privatizaciju fudbalskih klubova, stanje je još gore. Na kraju će se prodati za 1 dinar...., kao i šećerane..
(svetac38, 14. oktobar 2013 20:38)
Za celu ligu nece dobiti toliko.