Četvrtak, 22.08.2013.

13:34

Dačić: Ne opterećujte Vladu sportom

Premijer Srbije Ivica Dačić pozvao je državne funkcionere koji imaju funkcije u sportskim klubovima da ne prave probleme državi.

Izvor: B92

Daèiæ: Ne optereæujte Vladu sportom IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

66 Komentari

Sortiraj po:

Razotkrivac

pre 10 godina

Slobinator, niti je Covic predsednik sdcz niti je on nesposoban- jedino mogu da se slozim sa tim da je neuspesan. Ono sto je mnogo vaznije je da se razjasni da je PARTIZAN najvece sportsko drustvo na svetu isto kao sto je zvezda najtrofejnija na ovim prostorima u fudbalu i ima vise navijaca od Partizana. Znaci, ne da smo najveci sportski kolektiv u Srbiji nego i na svetu. Jedini koji mogu da nam pariraju su CSKA i Barsa, ali samo donekle jer da bi uopste moglo da se izvrsi validno poredjenje, nedostaje im samo jedno petnaestak sekcija:-)

slobinator

pre 10 godina

predsednik sd crvena zvezda je jedan u svemu neuspešan i nesposoban čovek.i to nam je nametnuto u sklopu totalnog uništenja našeg najvećeg i najpopularnijeg sportskog kolektiva.predsednici partizana su pak bili istaknuti članovi sps-a i premijeri države ,čak i predsednik republike srpske.navijači partizana su i sadašnji i bivši predsednik države ,pa kad se sve to uzme u obzir i ne čudi da je partizan državni projekat već 20 godina

Gud dju-dju

pre 10 godina

Svi se obraćaju za savet i pomoć njegovom „zameniku” Vučiću, pa mu proradila sujeta. Ništa čudno u procesu gubljenja političke moći, šta će jadničak, duša je živa i gde duše nema.

fadilj vokri legenda partizana

pre 10 godina

Partizan-Branko Ruzic, Veljko Odalovic... CZV- Sasa Antic, Dusan Mrakic, Skundric, Toncev... Bez SPS-a se izgleda ne moze?! I kako da se ne zasmejem posle ovakve izjave premijera?! hahahaha....

Navijac

pre 10 godina

"Kakve ja veze sa sportom i fudbalom imam"? A Mirko Marjanovic, Radmilo Bogdanovic, Petar Skundric, Slobodan Antic, Branko Ruzic, Veljko Odalovic, Dusan Mrakic.I gle slucajnosti sve clanovi SPS-a. Neces reci Dacicu da su oni samo obicni navijaci i "dokazani fudbalski radnici".Cini mi se da od kada policija ceslja klubove i FSS ovaj izmice zadnjicu.Kao po obicaju. Cim negde zagusti on kao nema veze sa tim. Ne drzi dzabe Ministarstvo policije. Niko se Dacicu iz tvoje partije nije gurao u umetnicko klizanje, sinhrono plivanje,boks itd vec u fudbal i kosarku(koliko me pamcenje sluzi bio si predsdnik KK Partizan)

НТТ Ни

pre 10 godina

Onda skloni Ružica....Vi političari ste kako firme tako i sport isisale. Svaki Srpski političar u sportu je visak.....ali svaki.
(Mi, 22. avgust 2013 15:58)

А зашто само Ружића, иако сам и ја да се склони. Шта са Антићем, Мракићем, Шкундрићем и компанијом? Њих оставити, јел тако, лицемери? Ух, како сте носталгични за комунистичка времена када су сви политичари листом били уз вас.

konfučije

pre 10 godina

Slušajući pomno svaku reč premijerovu, ns kraju Ružić se uhvati za mošnice kako intelektualnoj gromadi i priliči. Baš kao onomad na derbiju.

dzoni

pre 10 godina

Dacic: Samo mi jos fali fudbalom da se bavim;
Vucic: Samo mi jos fali fudbalom da se bavim;
TomaN: Samo mi jos fali fudbalom da se bavim;
Da se niste dogovorili da isto izjavite?

Nenad

pre 10 godina

Vrlo vešto pranje ruku od kvazi nebitne teme a zapravo je to jedina oblast gde se danas lagano krade i iznose pare iz klubove, mimo kontrole i potencijalne krivične odgovornosti.
To Vučić, Dačić i Tadić misle da mi ne znamo.

Branko

pre 10 godina

ukinite onda I ministarstvo sporta...
kakve nebuloze, a u sve jednom klubu politicari...Ruzic, Antic, Skundric, Toncev, Ljajic, Dinkic...

DS

pre 10 godina

Године 1989. Радоман Божовић смењује Томислава Караџића као неуспешног привредника који је уништио Суботичку месну индустрију „29 Новембар“. Караџић на ивици егзистенције продаје касетофоне на бувљој пијаци у Суботици. Онда га се сете његови шефови из полиције, Влајко Стоиљковић и Михаљ Кертес, и омогућавају му шверц нафте и алкохола преко оближње границе. Караџић је 90-их година био господар граничних прелаза Хоргош и Келебија, где шверцом стиче огромно богатство.
Данас је Томислав Караџић један од најбогатијих људи у Србији, а да нико не зна чиме се он у ствари бавио. Када је у алкохолисаном стању воли да се похвали како има 50 милиона евра у имовини и кесху. Било би интересантно упоредити ту имовину и плаћене порезе у последњих 20 година

Liga sampiona

pre 10 godina

Vi i ne treba da se bavite sportom, treba da se bavite policijom i sudstvom. Ko vas tera da selektujete igrace za reprezentaciju ili da procenjujete sudjenje na utakmicama, niko! Trebate da nam kazete kako funkcionisu Bogdanov i Kimi, Covic i Djura, Karadzic i ona bagra sto nije u zatvoru Terzic (inace sta je sa njegovim sudjenjem?). Treba da nam sve postavite crno na belo da vidimo koliko ko krade pare godinama, ko je kriminalac, ko je huligan... To trebate da uradite! Nego mozda vam nije u interesu jer ste i sami isti. Mozda jer je nemoguce da neko kao Djura mutavi moze da ukrade a da nema dozvolu od nekog jaceg. Mozda jer vam trebaju olosi kao sto je Bogdanov i Kimi. Mozda jer je Covic marioneta koja se uvek zadovoljava sitnim interesima, uvek je i bio, od Milosevica, preko Djindjica, Kostunice i vas (jedino nije kod Tadica). Mozda vam sve ovo nije u interesu a ja trebam da glasam za vas i da vam verujem da nam zelite bolje sutra.

P.S. I objavite mi komentar.

My name is...

pre 10 godina

Kakve veze ima sps sa fudbalom?
Ruzic u Partizanu, a Antic u Zvezdi pretpostavljam nemaju nikakve veze, osim sto su podpredsednici i stranke i klubova? Da li vi mislite da smo svi mi retardirani?

Batak

pre 10 godina

Kaze mali sloba kakve to veze ima sa sps-om?Pa verovatno nikakve,sem sto po upravama klubova sede sve partiske licnosti(mahom iz sps-a)!

Peca

pre 10 godina

Vučić:"Ne opterećujte vladu kriminalom."
Krstić:"Ne opterećujte vladu ekonomijom."
Ilić:"Ne opterećujte vladu izgradnjom."
Refren:"Pustite me da živim svoj život."

Aleksandar

pre 10 godina

Kad se uzme neka medalje ili kada se osvoji neko takmicenje, poginete da se slikate sa sportistima, a kad treba da se rese svakodnevni problemi u sportu, onda ne opterecujte Vladu...Sramota, gospodo politicari!!!!!

Sinke Grof

pre 10 godina

Nije u pitanju neuspeh sportskih timova i reprezentacije nego silne optuzbe,sve,,postenih"ljudi iz klubova i FSS-a,koje imaju jedni na druge! A te optuzbe su i te kako ozbiljne i imaju veze sa krsenjem zakona nase drzave! Na to treba da reagujes!

Konstatujem

pre 10 godina

Kako ga nije sramota da nesto ovako izjavi.Obraz ko djon i ni da pocrveni. Pa koja partija rukovodi fudbalom i kosarkom barem kada je rec o Partizanu. Kako da se niko ne gura u umetnicko klizanje, plivanje, atletiku. Pa ko je postavljao od Mirka Marjanovica pa do Ruzica.Pa ko je bio predsednik KK Partizan. Jok ti si samo navijac. Price za malu decu. Sva moguca stampa bruju od uticaja politike u sport narocito u fudbal. Nego po obicaju izvlaci zadnjicu. Kada policija pocinje da ceslja od FSS do klubova on kao nema nikakve veze, Vec vidjeno

NNN

pre 10 godina

Ne opterećujte državu sportom sad kad nam otimaju Kosovo,
sport državi ionako jedino služi da bi se državni funkcioneri slikali sa uspešnim sportistima i da bi se ogrebli u nekim upravnim odborima sportskih društava.

kily81

pre 10 godina

Kakve veze ima SPS sa fudbalom?! Ako je tako, gos'n premijeru, sta ce onda u upravama CZ i PAR Antic, Skundric, Ruzic...? Odakle su ova pomenuta trojica (verovatno ih ima jos)? Da nisu mozda iz nekog udruzenja gradjana? Ma haj'te, molim vas! A mi smo svi glupi, slepi i gluvi....

TURIZAM

pre 10 godina

U redu evo valjda ce Vas sportski klubovi poslusati.Ali ajde onda da probamo sa Turizmom "KO JE POKLONIO HOTEL NA KOPAONIK ARAPIMA".

gledam sa strane

pre 10 godina

danas je g.Dačić dao po prijekom postupku pasoše Srbije građanima BiH srpske nacionalnosti. To su mladi ljudi, sportisti, koji su se već takmičili za BiH i osvajali medalje na evropskim prvenstvima. Koliko se ovaj postupak poklapa sa proklamovanom politikom Srbije o teritorijalnoj cjelovitosti BiH? Koliko će ovaj postupak i slični naredni odnemoći talentovanoj djeci u Srbiji koja streme sportskom uspjehu?

Ja bre

pre 10 godina

Kako te nije sramota! Tvoja partija i clanovi tvoje partije poput Ruzica, Lakovica, Karadzica su bukvalno izuli srpski fudbal iz cipela! Sve pare od transfera odose u SPS dzepove raznoraznih tajkuna! Sramoto!

cukce

pre 10 godina

Ne opterecujte valdu ni sa cim, jer oni su tu da zasednu u fotelje primaju plate, koriste dnevnice idu na proputovanja, zaposljavaju rodbinu i svoje stanacke clanove da oglodju vec oglodanu kosku! E moj Dacicu bar je sport kolko tolko bio zdrav u ovoj drzavi a sad je i on primer ocajnog stanja u nasoj drzavi i poremecenog (NEPOSTOJECEG) sistema vrednosti.

Dijaspora

pre 10 godina

Pravo kaze covek !!! Ne postizavaju, brate. Jer, kao sto se vidi na zidu iza Premijera, ova vlada se bavi pretezno astronomijom i astrofizikom.

žarko

pre 10 godina

iskorenite kriminal iz sporta pa vas niko neće njime opterećivati..
ali čekaj.., pa upravo si ti jedan od krivaca što srpski sport toliko zaglibio... kao i mnogi drugi i ti si se kalio u partizanu.

hope

pre 10 godina

Prikupljao si poene kad si u zoru docekao klince iz Litvanije, a ne zanimaju te problemi!? Mozda zato sto ste ti i tvoja stranka deo tog problema?

My name is...

pre 10 godina

Kakve veze ima sps sa fudbalom?
Ruzic u Partizanu, a Antic u Zvezdi pretpostavljam nemaju nikakve veze, osim sto su podpredsednici i stranke i klubova? Da li vi mislite da smo svi mi retardirani?

Dijaspora

pre 10 godina

Pravo kaze covek !!! Ne postizavaju, brate. Jer, kao sto se vidi na zidu iza Premijera, ova vlada se bavi pretezno astronomijom i astrofizikom.

TURIZAM

pre 10 godina

U redu evo valjda ce Vas sportski klubovi poslusati.Ali ajde onda da probamo sa Turizmom "KO JE POKLONIO HOTEL NA KOPAONIK ARAPIMA".

fadilj vokri legenda partizana

pre 10 godina

Partizan-Branko Ruzic, Veljko Odalovic... CZV- Sasa Antic, Dusan Mrakic, Skundric, Toncev... Bez SPS-a se izgleda ne moze?! I kako da se ne zasmejem posle ovakve izjave premijera?! hahahaha....

Navijac

pre 10 godina

"Kakve ja veze sa sportom i fudbalom imam"? A Mirko Marjanovic, Radmilo Bogdanovic, Petar Skundric, Slobodan Antic, Branko Ruzic, Veljko Odalovic, Dusan Mrakic.I gle slucajnosti sve clanovi SPS-a. Neces reci Dacicu da su oni samo obicni navijaci i "dokazani fudbalski radnici".Cini mi se da od kada policija ceslja klubove i FSS ovaj izmice zadnjicu.Kao po obicaju. Cim negde zagusti on kao nema veze sa tim. Ne drzi dzabe Ministarstvo policije. Niko se Dacicu iz tvoje partije nije gurao u umetnicko klizanje, sinhrono plivanje,boks itd vec u fudbal i kosarku(koliko me pamcenje sluzi bio si predsdnik KK Partizan)

Branko

pre 10 godina

ukinite onda I ministarstvo sporta...
kakve nebuloze, a u sve jednom klubu politicari...Ruzic, Antic, Skundric, Toncev, Ljajic, Dinkic...

НТТ Ни

pre 10 godina

Onda skloni Ružica....Vi političari ste kako firme tako i sport isisale. Svaki Srpski političar u sportu je visak.....ali svaki.
(Mi, 22. avgust 2013 15:58)

А зашто само Ружића, иако сам и ја да се склони. Шта са Антићем, Мракићем, Шкундрићем и компанијом? Њих оставити, јел тако, лицемери? Ух, како сте носталгични за комунистичка времена када су сви политичари листом били уз вас.

dzoni

pre 10 godina

Dacic: Samo mi jos fali fudbalom da se bavim;
Vucic: Samo mi jos fali fudbalom da se bavim;
TomaN: Samo mi jos fali fudbalom da se bavim;
Da se niste dogovorili da isto izjavite?

Liga sampiona

pre 10 godina

Vi i ne treba da se bavite sportom, treba da se bavite policijom i sudstvom. Ko vas tera da selektujete igrace za reprezentaciju ili da procenjujete sudjenje na utakmicama, niko! Trebate da nam kazete kako funkcionisu Bogdanov i Kimi, Covic i Djura, Karadzic i ona bagra sto nije u zatvoru Terzic (inace sta je sa njegovim sudjenjem?). Treba da nam sve postavite crno na belo da vidimo koliko ko krade pare godinama, ko je kriminalac, ko je huligan... To trebate da uradite! Nego mozda vam nije u interesu jer ste i sami isti. Mozda jer je nemoguce da neko kao Djura mutavi moze da ukrade a da nema dozvolu od nekog jaceg. Mozda jer vam trebaju olosi kao sto je Bogdanov i Kimi. Mozda jer je Covic marioneta koja se uvek zadovoljava sitnim interesima, uvek je i bio, od Milosevica, preko Djindjica, Kostunice i vas (jedino nije kod Tadica). Mozda vam sve ovo nije u interesu a ja trebam da glasam za vas i da vam verujem da nam zelite bolje sutra.

P.S. I objavite mi komentar.

slobinator

pre 10 godina

predsednik sd crvena zvezda je jedan u svemu neuspešan i nesposoban čovek.i to nam je nametnuto u sklopu totalnog uništenja našeg najvećeg i najpopularnijeg sportskog kolektiva.predsednici partizana su pak bili istaknuti članovi sps-a i premijeri države ,čak i predsednik republike srpske.navijači partizana su i sadašnji i bivši predsednik države ,pa kad se sve to uzme u obzir i ne čudi da je partizan državni projekat već 20 godina

DS

pre 10 godina

Године 1989. Радоман Божовић смењује Томислава Караџића као неуспешног привредника који је уништио Суботичку месну индустрију „29 Новембар“. Караџић на ивици егзистенције продаје касетофоне на бувљој пијаци у Суботици. Онда га се сете његови шефови из полиције, Влајко Стоиљковић и Михаљ Кертес, и омогућавају му шверц нафте и алкохола преко оближње границе. Караџић је 90-их година био господар граничних прелаза Хоргош и Келебија, где шверцом стиче огромно богатство.
Данас је Томислав Караџић један од најбогатијих људи у Србији, а да нико не зна чиме се он у ствари бавио. Када је у алкохолисаном стању воли да се похвали како има 50 милиона евра у имовини и кесху. Било би интересантно упоредити ту имовину и плаћене порезе у последњих 20 година

Gud dju-dju

pre 10 godina

Svi se obraćaju za savet i pomoć njegovom „zameniku” Vučiću, pa mu proradila sujeta. Ništa čudno u procesu gubljenja političke moći, šta će jadničak, duša je živa i gde duše nema.

Aleksandar

pre 10 godina

Kad se uzme neka medalje ili kada se osvoji neko takmicenje, poginete da se slikate sa sportistima, a kad treba da se rese svakodnevni problemi u sportu, onda ne opterecujte Vladu...Sramota, gospodo politicari!!!!!

Nenad

pre 10 godina

Vrlo vešto pranje ruku od kvazi nebitne teme a zapravo je to jedina oblast gde se danas lagano krade i iznose pare iz klubove, mimo kontrole i potencijalne krivične odgovornosti.
To Vučić, Dačić i Tadić misle da mi ne znamo.

Peca

pre 10 godina

Vučić:"Ne opterećujte vladu kriminalom."
Krstić:"Ne opterećujte vladu ekonomijom."
Ilić:"Ne opterećujte vladu izgradnjom."
Refren:"Pustite me da živim svoj život."

konfučije

pre 10 godina

Slušajući pomno svaku reč premijerovu, ns kraju Ružić se uhvati za mošnice kako intelektualnoj gromadi i priliči. Baš kao onomad na derbiju.

cukce

pre 10 godina

Ne opterecujte valdu ni sa cim, jer oni su tu da zasednu u fotelje primaju plate, koriste dnevnice idu na proputovanja, zaposljavaju rodbinu i svoje stanacke clanove da oglodju vec oglodanu kosku! E moj Dacicu bar je sport kolko tolko bio zdrav u ovoj drzavi a sad je i on primer ocajnog stanja u nasoj drzavi i poremecenog (NEPOSTOJECEG) sistema vrednosti.

kily81

pre 10 godina

Kakve veze ima SPS sa fudbalom?! Ako je tako, gos'n premijeru, sta ce onda u upravama CZ i PAR Antic, Skundric, Ruzic...? Odakle su ova pomenuta trojica (verovatno ih ima jos)? Da nisu mozda iz nekog udruzenja gradjana? Ma haj'te, molim vas! A mi smo svi glupi, slepi i gluvi....

Razotkrivac

pre 10 godina

Slobinator, niti je Covic predsednik sdcz niti je on nesposoban- jedino mogu da se slozim sa tim da je neuspesan. Ono sto je mnogo vaznije je da se razjasni da je PARTIZAN najvece sportsko drustvo na svetu isto kao sto je zvezda najtrofejnija na ovim prostorima u fudbalu i ima vise navijaca od Partizana. Znaci, ne da smo najveci sportski kolektiv u Srbiji nego i na svetu. Jedini koji mogu da nam pariraju su CSKA i Barsa, ali samo donekle jer da bi uopste moglo da se izvrsi validno poredjenje, nedostaje im samo jedno petnaestak sekcija:-)

gledam sa strane

pre 10 godina

danas je g.Dačić dao po prijekom postupku pasoše Srbije građanima BiH srpske nacionalnosti. To su mladi ljudi, sportisti, koji su se već takmičili za BiH i osvajali medalje na evropskim prvenstvima. Koliko se ovaj postupak poklapa sa proklamovanom politikom Srbije o teritorijalnoj cjelovitosti BiH? Koliko će ovaj postupak i slični naredni odnemoći talentovanoj djeci u Srbiji koja streme sportskom uspjehu?

Ja bre

pre 10 godina

Kako te nije sramota! Tvoja partija i clanovi tvoje partije poput Ruzica, Lakovica, Karadzica su bukvalno izuli srpski fudbal iz cipela! Sve pare od transfera odose u SPS dzepove raznoraznih tajkuna! Sramoto!

hope

pre 10 godina

Prikupljao si poene kad si u zoru docekao klince iz Litvanije, a ne zanimaju te problemi!? Mozda zato sto ste ti i tvoja stranka deo tog problema?

NNN

pre 10 godina

Ne opterećujte državu sportom sad kad nam otimaju Kosovo,
sport državi ionako jedino služi da bi se državni funkcioneri slikali sa uspešnim sportistima i da bi se ogrebli u nekim upravnim odborima sportskih društava.

Batak

pre 10 godina

Kaze mali sloba kakve to veze ima sa sps-om?Pa verovatno nikakve,sem sto po upravama klubova sede sve partiske licnosti(mahom iz sps-a)!

žarko

pre 10 godina

iskorenite kriminal iz sporta pa vas niko neće njime opterećivati..
ali čekaj.., pa upravo si ti jedan od krivaca što srpski sport toliko zaglibio... kao i mnogi drugi i ti si se kalio u partizanu.

Konstatujem

pre 10 godina

Kako ga nije sramota da nesto ovako izjavi.Obraz ko djon i ni da pocrveni. Pa koja partija rukovodi fudbalom i kosarkom barem kada je rec o Partizanu. Kako da se niko ne gura u umetnicko klizanje, plivanje, atletiku. Pa ko je postavljao od Mirka Marjanovica pa do Ruzica.Pa ko je bio predsednik KK Partizan. Jok ti si samo navijac. Price za malu decu. Sva moguca stampa bruju od uticaja politike u sport narocito u fudbal. Nego po obicaju izvlaci zadnjicu. Kada policija pocinje da ceslja od FSS do klubova on kao nema nikakve veze, Vec vidjeno

Sinke Grof

pre 10 godina

Nije u pitanju neuspeh sportskih timova i reprezentacije nego silne optuzbe,sve,,postenih"ljudi iz klubova i FSS-a,koje imaju jedni na druge! A te optuzbe su i te kako ozbiljne i imaju veze sa krsenjem zakona nase drzave! Na to treba da reagujes!

НТТ Ни

pre 10 godina

Onda skloni Ružica....Vi političari ste kako firme tako i sport isisale. Svaki Srpski političar u sportu je visak.....ali svaki.
(Mi, 22. avgust 2013 15:58)

А зашто само Ружића, иако сам и ја да се склони. Шта са Антићем, Мракићем, Шкундрићем и компанијом? Њих оставити, јел тако, лицемери? Ух, како сте носталгични за комунистичка времена када су сви политичари листом били уз вас.

fadilj vokri legenda partizana

pre 10 godina

Partizan-Branko Ruzic, Veljko Odalovic... CZV- Sasa Antic, Dusan Mrakic, Skundric, Toncev... Bez SPS-a se izgleda ne moze?! I kako da se ne zasmejem posle ovakve izjave premijera?! hahahaha....

slobinator

pre 10 godina

predsednik sd crvena zvezda je jedan u svemu neuspešan i nesposoban čovek.i to nam je nametnuto u sklopu totalnog uništenja našeg najvećeg i najpopularnijeg sportskog kolektiva.predsednici partizana su pak bili istaknuti članovi sps-a i premijeri države ,čak i predsednik republike srpske.navijači partizana su i sadašnji i bivši predsednik države ,pa kad se sve to uzme u obzir i ne čudi da je partizan državni projekat već 20 godina

TURIZAM

pre 10 godina

U redu evo valjda ce Vas sportski klubovi poslusati.Ali ajde onda da probamo sa Turizmom "KO JE POKLONIO HOTEL NA KOPAONIK ARAPIMA".

My name is...

pre 10 godina

Kakve veze ima sps sa fudbalom?
Ruzic u Partizanu, a Antic u Zvezdi pretpostavljam nemaju nikakve veze, osim sto su podpredsednici i stranke i klubova? Da li vi mislite da smo svi mi retardirani?

Navijac

pre 10 godina

"Kakve ja veze sa sportom i fudbalom imam"? A Mirko Marjanovic, Radmilo Bogdanovic, Petar Skundric, Slobodan Antic, Branko Ruzic, Veljko Odalovic, Dusan Mrakic.I gle slucajnosti sve clanovi SPS-a. Neces reci Dacicu da su oni samo obicni navijaci i "dokazani fudbalski radnici".Cini mi se da od kada policija ceslja klubove i FSS ovaj izmice zadnjicu.Kao po obicaju. Cim negde zagusti on kao nema veze sa tim. Ne drzi dzabe Ministarstvo policije. Niko se Dacicu iz tvoje partije nije gurao u umetnicko klizanje, sinhrono plivanje,boks itd vec u fudbal i kosarku(koliko me pamcenje sluzi bio si predsdnik KK Partizan)

Gud dju-dju

pre 10 godina

Svi se obraćaju za savet i pomoć njegovom „zameniku” Vučiću, pa mu proradila sujeta. Ništa čudno u procesu gubljenja političke moći, šta će jadničak, duša je živa i gde duše nema.

Razotkrivac

pre 10 godina

Slobinator, niti je Covic predsednik sdcz niti je on nesposoban- jedino mogu da se slozim sa tim da je neuspesan. Ono sto je mnogo vaznije je da se razjasni da je PARTIZAN najvece sportsko drustvo na svetu isto kao sto je zvezda najtrofejnija na ovim prostorima u fudbalu i ima vise navijaca od Partizana. Znaci, ne da smo najveci sportski kolektiv u Srbiji nego i na svetu. Jedini koji mogu da nam pariraju su CSKA i Barsa, ali samo donekle jer da bi uopste moglo da se izvrsi validno poredjenje, nedostaje im samo jedno petnaestak sekcija:-)

gledam sa strane

pre 10 godina

danas je g.Dačić dao po prijekom postupku pasoše Srbije građanima BiH srpske nacionalnosti. To su mladi ljudi, sportisti, koji su se već takmičili za BiH i osvajali medalje na evropskim prvenstvima. Koliko se ovaj postupak poklapa sa proklamovanom politikom Srbije o teritorijalnoj cjelovitosti BiH? Koliko će ovaj postupak i slični naredni odnemoći talentovanoj djeci u Srbiji koja streme sportskom uspjehu?

Dijaspora

pre 10 godina

Pravo kaze covek !!! Ne postizavaju, brate. Jer, kao sto se vidi na zidu iza Premijera, ova vlada se bavi pretezno astronomijom i astrofizikom.

konfučije

pre 10 godina

Slušajući pomno svaku reč premijerovu, ns kraju Ružić se uhvati za mošnice kako intelektualnoj gromadi i priliči. Baš kao onomad na derbiju.

Branko

pre 10 godina

ukinite onda I ministarstvo sporta...
kakve nebuloze, a u sve jednom klubu politicari...Ruzic, Antic, Skundric, Toncev, Ljajic, Dinkic...

žarko

pre 10 godina

iskorenite kriminal iz sporta pa vas niko neće njime opterećivati..
ali čekaj.., pa upravo si ti jedan od krivaca što srpski sport toliko zaglibio... kao i mnogi drugi i ti si se kalio u partizanu.

DS

pre 10 godina

Године 1989. Радоман Божовић смењује Томислава Караџића као неуспешног привредника који је уништио Суботичку месну индустрију „29 Новембар“. Караџић на ивици егзистенције продаје касетофоне на бувљој пијаци у Суботици. Онда га се сете његови шефови из полиције, Влајко Стоиљковић и Михаљ Кертес, и омогућавају му шверц нафте и алкохола преко оближње границе. Караџић је 90-их година био господар граничних прелаза Хоргош и Келебија, где шверцом стиче огромно богатство.
Данас је Томислав Караџић један од најбогатијих људи у Србији, а да нико не зна чиме се он у ствари бавио. Када је у алкохолисаном стању воли да се похвали како има 50 милиона евра у имовини и кесху. Било би интересантно упоредити ту имовину и плаћене порезе у последњих 20 година

Liga sampiona

pre 10 godina

Vi i ne treba da se bavite sportom, treba da se bavite policijom i sudstvom. Ko vas tera da selektujete igrace za reprezentaciju ili da procenjujete sudjenje na utakmicama, niko! Trebate da nam kazete kako funkcionisu Bogdanov i Kimi, Covic i Djura, Karadzic i ona bagra sto nije u zatvoru Terzic (inace sta je sa njegovim sudjenjem?). Treba da nam sve postavite crno na belo da vidimo koliko ko krade pare godinama, ko je kriminalac, ko je huligan... To trebate da uradite! Nego mozda vam nije u interesu jer ste i sami isti. Mozda jer je nemoguce da neko kao Djura mutavi moze da ukrade a da nema dozvolu od nekog jaceg. Mozda jer vam trebaju olosi kao sto je Bogdanov i Kimi. Mozda jer je Covic marioneta koja se uvek zadovoljava sitnim interesima, uvek je i bio, od Milosevica, preko Djindjica, Kostunice i vas (jedino nije kod Tadica). Mozda vam sve ovo nije u interesu a ja trebam da glasam za vas i da vam verujem da nam zelite bolje sutra.

P.S. I objavite mi komentar.

Nenad

pre 10 godina

Vrlo vešto pranje ruku od kvazi nebitne teme a zapravo je to jedina oblast gde se danas lagano krade i iznose pare iz klubove, mimo kontrole i potencijalne krivične odgovornosti.
To Vučić, Dačić i Tadić misle da mi ne znamo.

cukce

pre 10 godina

Ne opterecujte valdu ni sa cim, jer oni su tu da zasednu u fotelje primaju plate, koriste dnevnice idu na proputovanja, zaposljavaju rodbinu i svoje stanacke clanove da oglodju vec oglodanu kosku! E moj Dacicu bar je sport kolko tolko bio zdrav u ovoj drzavi a sad je i on primer ocajnog stanja u nasoj drzavi i poremecenog (NEPOSTOJECEG) sistema vrednosti.

Aleksandar

pre 10 godina

Kad se uzme neka medalje ili kada se osvoji neko takmicenje, poginete da se slikate sa sportistima, a kad treba da se rese svakodnevni problemi u sportu, onda ne opterecujte Vladu...Sramota, gospodo politicari!!!!!

Ja bre

pre 10 godina

Kako te nije sramota! Tvoja partija i clanovi tvoje partije poput Ruzica, Lakovica, Karadzica su bukvalno izuli srpski fudbal iz cipela! Sve pare od transfera odose u SPS dzepove raznoraznih tajkuna! Sramoto!

Konstatujem

pre 10 godina

Kako ga nije sramota da nesto ovako izjavi.Obraz ko djon i ni da pocrveni. Pa koja partija rukovodi fudbalom i kosarkom barem kada je rec o Partizanu. Kako da se niko ne gura u umetnicko klizanje, plivanje, atletiku. Pa ko je postavljao od Mirka Marjanovica pa do Ruzica.Pa ko je bio predsednik KK Partizan. Jok ti si samo navijac. Price za malu decu. Sva moguca stampa bruju od uticaja politike u sport narocito u fudbal. Nego po obicaju izvlaci zadnjicu. Kada policija pocinje da ceslja od FSS do klubova on kao nema nikakve veze, Vec vidjeno

Sinke Grof

pre 10 godina

Nije u pitanju neuspeh sportskih timova i reprezentacije nego silne optuzbe,sve,,postenih"ljudi iz klubova i FSS-a,koje imaju jedni na druge! A te optuzbe su i te kako ozbiljne i imaju veze sa krsenjem zakona nase drzave! Na to treba da reagujes!

hope

pre 10 godina

Prikupljao si poene kad si u zoru docekao klince iz Litvanije, a ne zanimaju te problemi!? Mozda zato sto ste ti i tvoja stranka deo tog problema?

kily81

pre 10 godina

Kakve veze ima SPS sa fudbalom?! Ako je tako, gos'n premijeru, sta ce onda u upravama CZ i PAR Antic, Skundric, Ruzic...? Odakle su ova pomenuta trojica (verovatno ih ima jos)? Da nisu mozda iz nekog udruzenja gradjana? Ma haj'te, molim vas! A mi smo svi glupi, slepi i gluvi....

NNN

pre 10 godina

Ne opterećujte državu sportom sad kad nam otimaju Kosovo,
sport državi ionako jedino služi da bi se državni funkcioneri slikali sa uspešnim sportistima i da bi se ogrebli u nekim upravnim odborima sportskih društava.

Peca

pre 10 godina

Vučić:"Ne opterećujte vladu kriminalom."
Krstić:"Ne opterećujte vladu ekonomijom."
Ilić:"Ne opterećujte vladu izgradnjom."
Refren:"Pustite me da živim svoj život."

Batak

pre 10 godina

Kaze mali sloba kakve to veze ima sa sps-om?Pa verovatno nikakve,sem sto po upravama klubova sede sve partiske licnosti(mahom iz sps-a)!

dzoni

pre 10 godina

Dacic: Samo mi jos fali fudbalom da se bavim;
Vucic: Samo mi jos fali fudbalom da se bavim;
TomaN: Samo mi jos fali fudbalom da se bavim;
Da se niste dogovorili da isto izjavite?