Petak, 09.08.2013.

18:27

Milijaš: Ako ne trebam Zvezdi, idem

Kapiten Crvene zvezde Nenad Milijaš rekao je da mu je veoma teško palo što su mu navijači zviždali posle promašenog penala protiv Černomoreca.

Izvor: B92

Milijaš: Ako ne trebam Zvezdi, idem IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

197 Komentari

Sortiraj po:

nebojsa

pre 10 godina

Citam komentare i ne mogu da verujema sta pisete.kako vas nije sramota da pisete tako nesto za njega.covek je promario 1penal u zvezdi a msm 2 u karijeri.umesto da mu date svi podrsku vi ga napadate.smatram da on i lazovic jedini ginu za zvezdu i bajko macka.ostalo sve maneken ...slazem se da je fizicka sprema malo losija nego inace.ali boze mnj.sve se daa popraviti.prema tome nemojte da serete ovde o ljubavi prema zvezdi i o tome kako ne zasluzuje traku i dres ZVEZDE.NEGO IDITI RADITE NESTO U FIRMI.A NE DA SERETE PO NJEMU A ZA KOJI DA ili nedelju KAD ZALEPI NEKI GOL SA 25 30m.onda ce biti boze hvala ti sto se vratio.srm vas bilo propalice jedne da vas je sram.

armatura

pre 10 godina

U utorak promocija jednog od dva pojačanja,svi će biti iznenadjeni ko dolazi u Zvezdu ! ! !
(Napokon, 9. avgust 2013 21:30)

Ko ? Mrkonjić ? Dinkić ?

Apache

pre 10 godina

nemojmo se brukati.kapiten zvezde treba da nam bude svetinja!nismo mi grobari pa da skidamo traku kapitenu.ovaj covjek se vratio da pomogne i toga moramo biti svjesni.milijas treba da ostane jer ovoj ekipi treba vodja!
(neko, 09. avgust 2013 23:57)
Sasi Ilicu niko nije skidao traku a scepovic nije kapiten vec je igrom slucaja nosio traku tad. Kapiten svetinja? Imas li 5 godina?

Siki

pre 10 godina

Nije u Zvezdi problem Milijaš. Problem je što Zvezda ne može da kupi bolje igrače od njega. Prvo nema para, a drugo niko neće u klub koji već godinama nezna za titulu i kojeg godinama nema u Evropi.

Raša

pre 10 godina

Kadrovsku politiku tima određuje trener jer NAJBOLJE ZNA koga ima od igrača. Stoga su bespredmetne priče oko Milijaša. Naravno da bi se vratilo poverenje publike, potrebna su nova dokazivanja. Konačno, ukoliko Milijaš i bilo ko vodi nesportski život, brzo će se to na terenu vratiti! I o tome trener sigurno vodi računa.

Darko vukobratovic

pre 10 godina

Naravno da nije problem u promasenom penalu! Milijas ni kad je bio mladji nije bio atleta ondnosno nike bio ni snazan ni brz, ali je imao veoma jak i precizan sut. Prekidi su bili njegovi... Problem je sto je sad jos sporiji, jos slabiji a vise nema ni snagu ni preciznost suta. Imam utisak da iz kornera jedva dobaci do gola...

Pedja

pre 10 godina

(jovan vukadinovic, 9. avgust 2013 20:21)
Milijas je uz sve njegove mane jedan od nasih najboljih igraca. Zvezda nema pare za bolje. Lako je samo kukati kako smo losi sada kada je klub u velikoj krizi. Kada smo imali priliku da pomognemo nasoj Zvezdi i da joj vratimo bar deo onoga sto nam je ona dala (a obradovala nas je bezbroj puta) odziv navijaca je bio bedan. Pitanje je da li smo mi navijaci Zvezde uopste zasluzili da Zvezda nastavi da postoji. Da je svako od nas 2-3 miliona dao po 1e mogao bi da se dovede neki solidan igrac ili bar plate da se obezbede. Da je svako dao po 10e a mogao bi dobar tim da se napravi ali nije bilo tako. A sto se Stojanovica tice, mislim da ni Jirgen Klop ni Murinjo nebi mogli da za mesec dana naprave tim a da im jos uvek igraci dolaze i odlaze. Malog napretka u igri ima, odbrana pocinje da deluje organizovanije... Coveka treba pustiti da radi, a ne da se tera vec posle jednog neuspeha.

zoran

pre 10 godina

niko da spomene npr sledeće....šta da smo i prošli ovaj cernomorec??? pa sa ovom postavkom i igrom pregazili bi nas u posl kolu bilo koji tim posto nismo povlasceni u zadnjem kolu kvalifikacija....ajd uzdravlje....hik

Grobar

pre 10 godina

Eto koliko je tanka granica izmedju pukovnika i pokojnika! Da je dao penal svi bi pricali kako je on pravi kapiten i vodja. U svakom slucaju Milijas ne zasluzuje takvo ponasanje navijaca prema njemu jer on svojim igrama i ponasanjem na terenu i van njega zasluzuje i dres i traku zvezde!

rema89

pre 10 godina

to sto veci deo zapada i nekih 25% severa ukljucujuci i jednog vodju zvizde,skandiraju,misle o Milijasu nakon jednog penala je daleko od onoga sto vecina misli,pogotovo sada kada su se glave ohladile nismo postiglu gol u nastavku itd. ma covek je nas kapiten i on MORA da se postuje i ceni

eee

pre 10 godina

Jednu od retkih svetlih stvari terate iz Zvezde... Niko od nasih velikih fudbalera se nije vratio na Marakanu. Promasen penal??? Pa sta?? Jel on kriv za sve predhodne godine bez Evrope,jel on kriv za 3:1 u gostima protiv jednog nizerazrednog kluba,za visegodisnju dominaciju grobara... Prst na celo delije!!!
(samozvezda, 9. avgust 2013 23:31)
- Kako ne vratise Boska Jankovica, Bastu, Lukovica... Nego: Milijasa, Milovanovica, Kovacevica, Perovica... To se zapitaj! Za kvalitet se uvek nadje neki klub u inostranstvu! Drugo, da on je jedan od krivaca za sve to gore navdedeno! Razlog: jednosvarno GUSI IGRU, usporava je, nije agilan, nema agresivnost, ne moze u odbrani da zatvori, slab je sa loptom u nogama, fizicka sprema 0... I za sve ovo navedeno on prima 360.000e... I posle neko kaze vratio se iz ljubavi! Da se vratio iz ljubavi igrao bi za 100.000e (mozda i manje), jer je "ljubav" u pitanju, a On zna u kakvim smo finansijskim problemima! Vidim naigrao se u Vulvsima, ekipa koja je ubedljivo ispala iz PL... To samo govori o njegovim kvalitetima. Sta reci kada i u takvoj ekipi nije bilo mesta za njega u prvih 11!
Manite se tih pisanja, kapiten... Mi zivimo za ZVEZDU, a oni od Zvezde! I da od PROSLOSTI SE NE ZIVI! Sta mi imamo od toga sto je pre igrao dobro, ako nam danas GUSI IGRU! A svi zelimo da igramo agresivno, brzo = moderno! A to sa Milijasem, definitivno necemo videti, jer njegove fizicke predispozicije to ne dozvoljavaju, na nasu zalost!

omg

pre 10 godina

Ne treba da ides, uradio si dosta za Zvezdu i to znamo da cenimo, ali ne treba ni da imas 300.000 godisnje u ovom trenutku, jer za te pare mogu da igraju 5 omladinaca a ne da nam omladinci bexe iz kluba jer ni stipendije ne dobijaju.

kratko i jasno

pre 10 godina

Ne radi se o promašenom penalu, niti o lošoj formi.
Radi se o bezobrazluku kojeg publika prepoznje u totalnoj fizičkoj nespremnosti igrača (koji, uzgred, ima mesečnu platu u iznosu od 30.000 €).
To je nedopustivo i za Džaju, Pižona, Piksija ili Robija u najboljim danima svoje karijere.
Ili se spremi fizički, ili odlazi. Sam odlučuješ.

dragance

pre 10 godina

Vratio se da pomogne (za 350k eura)?? Dobro odigrao prosle sezone?? Igra brzinom ranjenog puza, nabija lopte odmah i daleko, igra zbog mafijaskog ugovora i ko zna ko se tu ugradio. Idi i ne okreci se!

djole

pre 10 godina

Ne zbog ovog penala, ali molim te idi! Ti kostas SD Crvena Zvezda isto koliko i Vaterpolo klub koji je prvak Evrope! Zato treba da ides, jer ne zasluzujes ni mali deo te love, ti si preskupi visak za tim Zvezde! Odlazi i ne okreci se sine...

jovan

pre 10 godina

Verovali ili ne,ovo je Milijasev drugi put u karijeri da je promasio penal,tako da je bolesno vredjati ga zbog toga.Desava se i Pirlu pa sta!? Jedino fizicka sprema da se popravi...

u rudnik sa razmazenom bagrom

pre 10 godina

jedan vrhunski hirurg u srbiji treba da radi par godina da bi zaradio koliko i ovaj ispod prosecni fudbaler za mesec dana.

Tottenham

pre 10 godina

zaista mi je zao sto ovo kazem,ali ovo nije vise onaj stari Milijas,ovo je neki novi daleko gori Milijas,koji je uzasno spor,kod prekida vise nije toliko siguran,tu ne mislim na penal,vec je izveo 2-3 slobodnjaka i jos jedno 3-4 kornera i nista nije uradio,u odbrani se ne vidi,ne mozemo ga trpeti zbog toga sto je on u proslosti bio dobar igrac

Marko

pre 10 godina

Da sam na njegovom mestu otisao bih pa nek igra neki klinac amonimus i nek se lozimo kao neka nema veze bolje klinci da igraju bar ce da se trude (i ja bih se trudio ali to je samo 1 segment od 5,6)

Bora

pre 10 godina

Veliki tehnicar
Sramota da covek na kraju karijere glumi velikog tehnicara i smekera.Proslavio se sutevima iz slobodnih udaraca posto ima jak sut i gle cuda sebe promovise u velikog tehnicara i plasira loptu sa penala-sramota.Da je opalio po lopti i promasio ceo go niko mu nebi nista zamerio jer to je fudbal,ali covek pokusava da prikaze nesto sto nezna a to je tehnika,majstorstvo jer zaboga on je kapiten.Sram te bilo po sto puta.

samozvezda

pre 10 godina

Jednu od retkih svetlih stvari terate iz Zvezde... Niko od nasih velikih fudbalera se nije vratio na Marakanu. Promasen penal??? Pa sta?? Jel on kriv za sve predhodne godine bez Evrope,jel on kriv za 3:1 u gostima protiv jednog nizerazrednog kluba,za visegodisnju dominaciju grobara... Prst na celo delije!!!

Delije Kotor

pre 10 godina

Miki, imas nasu punu podrsku zbog svega sto si uradio za Zvezdu!Vratio si se kad je bilo najteze, red je da sad ostanes i uzmes titulu!

Patuljasti snaucer

pre 10 godina

Nisam navijac Zvezde, ali mislim da Milijas jednostavno nije za ovu ligu. Njemu trebaju drugaciji saigraci, koji ce da rade za njega, da popravljaju ono sto pogresi. Prespor je i misli da sve moze da resi jednom loptom, ali on jednostavno nije taj tip igraca. Svakome se desi da promasi penal, ali to razlikuje pravog igraca od plasljivca. Nikada mi se nije dopadao kao igac i mislim da treba da ode, ali fora je u tome sto bas i nema gde

neko

pre 10 godina

nemojmo se brukati.kapiten zvezde treba da nam bude svetinja!nismo mi grobari pa da skidamo traku kapitenu.ovaj covjek se vratio da pomogne i toga moramo biti svjesni.milijas treba da ostane jer ovoj ekipi treba vodja!

Pedja

pre 10 godina

Milijas je pre odlaska u inostranstvo dobro igrao. Ali po povratku to nema veze sa igrom. Zvezda ne moze izvesti nijednu kontru jer dok se Milijas okrene sa loptom svi su se vratili. Usporava igru stravicno, centarsutevi i korneri su mu losi, ranije je znao da sutne iz kolena sad ni to. Sve u svemu se svelo na to da sutne dobro na svakih 4-5 utakmica, a za to ga drzati u timu je besmisleno.
U Ukrajini se nije ni video da je igrao. Juce je omogucio prvo Cernomorecu njihovu jedinu sansu jer nije ispratio igraca u duplom pasu i kao vrhunac kad je trebalo iz penala u poslednjem minutu poluvremena dovesti protivnika u paniku, a istovremeno bi to podiglo Zvezdu da nastavi jos jace i to je promasio. Pre toga je bar 6-7 kormera bilo i nekoliko slobodnih udaraca i sve je on hteo da izvede i nijedan nije valjao ni za sta. I kad je video da mu ne ide trebao je da pusti nekog drugog da sutira. Juce je takodje ocajno odigrao Vesovic, ne zna se ko je od njih dvojice bio losiji. Ja sam jos pre nekoliko dana pisao da Lazic treba da igra beka, a Martinovic sa Krnetom stopere.

mile

pre 10 godina

zvezda je losije odigrala bez tebe nego sa tobom, treba da ostanes ti si kapiten ove ekipe i jedini koji zna poslati dobar pas, promeniti stranu, jedino podigni fizicku spremu da mozes malo vise trcati ti fudbal znas igrati za razliku od nekih u ekipi!

Realno

pre 10 godina

Idi burazeru i sve najbolje u karijeri!Samo usporavaš igru i nepotrebno zauzimaš mesto nekom mlađem i perspektivnom klincu.Samo što pre da to uradiš,da ne bude posle kasno i da ne kaskamo u startu za Vošom.

Делије Книн

pre 10 godina

Дај људи уразумите се, ја сам био синоћ тамо и било ми је тешко кад је промашио као и свима. Милијаш треба да остане и да носи траку јер сетите се само колико нас је пута обрадовао головима из даљине, головима које је давао гробарима и све сте то заборавили и сад пљујете по њему, треба да вас је срамота.

Danubewalker

pre 10 godina

Ime navijaca govori sve o odnosu prema kapitenu,coveku koji nije igracina ali je uvek bio Zvezdin vojnik.Ne mogu da zamislim ovakav odnos Grobara prema Sasi Ilicu.Znao je da promasi nemoguce i da ga nece ali pravi kapiten je zakon.

Некретнина-Милијаш

pre 10 godina

Шта се овај дури, к'о нека тетка? Мање "сплаварења",више ангажовања на утакмицама. Капитен би требало да "гине" на терену. Најмањи проблем је тај пенал. Синоћ је Черноморец створио најбољу шансу тако што је Милијаш одустао од праћења свог играча...

Navijač

pre 10 godina

Putuj Igumane! Napravili ste da cela ekipa mora da igra na tebe, a ti bandera na terenu, upropastices i ovo malo igrača što valja. Srećan put!

zvezdas

pre 10 godina

Kapitenu odgledaj igru Sase Ilica, pa pokusaj i ti biti tako srcan, borben, da kidas na terenu i dobijaces samo aplauze!!!! Zvezdas sam ali ruku na srce Sasi svaka cast!!!

iv13

pre 10 godina

nije stvar u tome da li trebas ili ne... stvar je da si najplaceniji igrac u zvezdi, za te pare, bih i ja igrao, kidao, grizao, lomio, dao sve od sebe, nebitno za koga da igram...

hol

pre 10 godina

brate ne sikiraj se, ionako penal nije ni postojao,a bolji klub svakako idr dalje,i island ste jedva prosli tako da nema za cim da zalite.

toxa

pre 10 godina

ostani kapitenu, ti si jedan od retkih majstora fudbala koji znaju da sutnu loptu po zemlji, a poluvisoko!!! nema veze sto si izlapeo, zaduzio si zvezdu titulama koje si osvojio igrajuci za nju u poslednjih 5 godina...

djansla

pre 10 godina

Ne treba Zvezdi baba koja se vuce po terenu. Nije sramota promasiti penal, nije sramota ni izgubiti utakmicu, ili odigrati lose neki put.. Sramota je sto ti nisi svestan da kvaris igru, usporavas, izvodis prekide po 5 minuta, odmaras protivnicke stopere. Otidji kao covek, ako si covek, pa cemo da te pominjemo i po nekadasnjim dobrim igrama. Nemoj da te metlom teramo.

Aleksandar I

pre 10 godina

(Andrej, 09. avgust 2013 21:22)
Piksi je i protiv Borca iz Banja Luke,ali Piksi toliko napakovao da je po meni mogao na svakoj da promasi...

ilja

pre 10 godina

Ma nije Milijaš kriv za zvezdin neuspeh ove godine a ni prošle a ni one tamo pre te... Problem je što se u našim klubovima ne zna ni ko pije ni ko plaća.Kada bi se klubovi privatizovali ali mislim na ozbiljne kupce koji vole fudbal i naravno zele da profitiraju tada bi ova sva priča imala drugi tok.Jer kod npr.Milana Mandarića koji je nekada držao Portsmut se tačno znalo ko koliko,zašto i kako dobija platu i šta i kako treba igra na terenu. Ako jednog dana dodjemo do tog stadijuma razmišljanja o načinu igranja i navijanja(ne treba da vam objašnjavam kakva je atmosfera na Engleskim stadionima)možemo da se nadamo nekom uspehu.

Srb

pre 10 godina

Ovi sto komentarisu da si los jer ne kidas na terenu???!! verovatno u zivotu macku s praga nisu sutnuli a ne loptu. Dva tehnicki najpotkovanija igraca u Srbiji su Sale Ilic i Nena Milijas. A po terenu obicno kidaju oni koji ne znaju mnogo pa moraju. Ovo su momci za fine radove. Zao mi je sto nisam bio sinoc na Severu ali znam da mu Sever nije zvizdao. Nego ove mukice sto se pojave jednom godisnje na Marakani.

NABUKODONOSOR

pre 10 godina

Pazi 'vamo! Čiča što ovo piše ima 58 godina. Prvu utakmicu na beogradskoj "Marakani" odgledao u proleće davne 1965. godine. Od tada na tom istom stadionu bio najmanje sedamstotina puta. Pored toga putem malih ekrana naših TV prijemnika u istom periodu video nekoliko hiljada utakmica. Pamtim promašaje sa kreča takvih fudbalskih veličina kao što su Macola, Pele, Euzebio, Miler, Krojf, Maradona, Platini,Rosi, Stojković... I ko zna koji još fudbaleri ekstra klase su promašili penal u odsudnim trenucima po njihov tim. Ne pamtim da je i jedan od njih doživeo to što su nazovi navijači Zvezde priredili Milijašu posle promašenog jedanaesterca. Alo ljudi, pa fudbal ne bi bio to što jeste kad bi se koristila svaka šansa i kad bi rezultat uvek bio onakav kako bi to navijači želeli.

Zato Milijašu glavu gore i napred u nove fudbalske bitke. Mi pravi fudbalski navijači radovaćemo se kad postigneš pogodak ali razumeti kad to ne uspeš da uradiš. Lopta je okrugla.

Pravda za Milijasa

pre 10 godina

Kakav je takav je,nas je. Bolje nemamo i zato smo losi. Ma najgori u poslednjih 20 g.
Slovenacki Murinjo ga stavio u tim i to je to. Nije on kriv.Sa ovom ekipom koju mi imamo grobari lagano do titule.

srce na teren

pre 10 godina

Majstore, zvizde ti jer ti je Bog dao talenat, takvu levicu nema niko, i svi vide da mozes mnogo bolje... Samo kad bi se potrudio malo vise i na treningu i na utakmici, i naravno ziveo sportskim zivotom!

Andrej

pre 10 godina

Nenade, ti sto su ti zvizdali su pozeri koji malo znaju o fudbalu, da nesto znaju oni bi tebi dali podrsku a ne zvizdali kada je najpotrebnije. Maradona je promasio tuce penala, Piksi u Italiji, Mijat protiv Holandije, idemo dalje.

Grobar-España

pre 10 godina

Au brate, prvo "Ovo je morao da bude autogol", onda "Mozda je Ninkovic trebao da pokusa da padne" i sad "Sutirao sam po zemlji i poluvisoko". Ovih dana je u beogradskim fudbalskim krugovima cutanje zlatnije nego ikada.

zonik

pre 10 godina

Ne treba zameriti na promašenom penalu,to se dešava i najboljima.Medjutim,stoji činjenica da da je prespor za savremen fudbal,sporo razmišlja i iznad svega guši Ninkovića kao najkreativnijeg igrača u našoj ligi.Zvezda ima perspektivu,Marinovič je pravo pojačanje,samo nam nedostaje špic koji moze da izdrži duel.

kokos

pre 10 godina

idi brate mili,ima ko çe da grize za 1000 € mesečno,a ti uzimaš 30000€ mesečno,i ne igraš nikako,povuci se bre čoveče,ima mladjih,boljih ajde pa polako, sretno!!

Bumbar

pre 10 godina

Ti i Saša Ilić ste trenutno najveća prevara našeg klupskog fudbala. Jedan i drugi ni poluvreme ne možete da izdržite. Samo mi još nije jasna politika naših klubova. Sa tolikim primanjima jedan i drugi klub su mogli da dovedu bilo kog prosečnog igrača sa malo boljim pregledom igre s tim što bi ovi drugi mogli mnogo više da trče.

Предраг

pre 10 godina

Пијеш, пушиш нећеш да трчиш, имаш огромну плату, 50% од трансфера и један си од оних који бојкотује сваког странца који дође. И на тренингу и на утакмици. Колико си лопти дао Дауди откад је дошао? Исто се дешавало са свим странцима који су долазили у Звезду, кланови домаћих су бојкотовали итјерали Аилтона, Молину, Да Силву, Лукаша, Баркоса, Клеа, Саласа, Паркера који су одреда били доктори за већину домаћих. Странац по 10 минута не добије лопту па и када је добије то је нека коска да би га искомпромитовали пред навијачима. Одлази.

jovan vukadinovic

pre 10 godina

dakle,covek bez energije,snage,volje,tempa agresivnosti uz sporost,igranje kao balerina sa stalnim usporavanjem svake akcije.bez i jednog cestitog centarsuta a da dobaci u sesnaesterac....a ovamo kapiten,mora motor, glavni motiv i terac svima u ekipi da bude...posebno ovim mladima...i nema radnickih saveta i samoupravljanja ,jer Milijas ne volontira nego ima ugovoro od 300 000 EUR po sezoni...jeste kasne te plate ali sve i svaki dinar klub plati hteo ili ne i to svima..dakle sigurica bez obzira na ucinak,rezultat....I vreme je da Dzaja pocne da bude predsednik Zvezde,uzme komadu u sake...jer sve da je Milijas surpotono od ovog sto sam napisao ali na zalost nije,dok taksisti dovode ove strucnjake za trenere koji s ajednim spicem jure minus od 2 gola i kilave do besvesti,ne spreme ekipu...i motivisu igrace mi na tribinama samo muke mucimo...i to vec predugo traje...zato je Milijas izvizdan sinoc...i opet ce po zsluzi..i on i durgi..dosta foliranja...Igrajte kako treba sa rezultatima..jer pobede se broje dok GODINE PROLAZE MOJE

Дрво број 2

pre 10 godina

Милијаш је у кризи али ја и даље мислим да је он технички (преглед игре, шут, центаршут, пас,...) најпоткованији играч у српском фудбалу.
(Миле, 9. avgust 2013 19:48)

Ето, ја мислим да је он један од највећих блефова српског фудбала, продукт доброг маркетинга српских "поштених" менаџера.
Човек је доживео да буде проглашен за најспоријег играча светског првенства, да тренер у Енглеској изјави за њега да никад није видео играча који не може да претрчи 50 метара...
Пас му је на нивоу детета испред зграде, а преглед игре му се своди да стоји у месту и "гледа".
Технички није ни за трећу лигу, пошто је "техника" кретање, улаз у празан простор, проиграванје, пријем лопте и контрола исте.
У свему томе је нула. А ко жели да се лаже нека се лаже и гледа како нас избацују неки Черномореци.

Kastro

pre 10 godina

Zašto Nenad Milijaš???
Za Zvezdu je prvi put nastupio 2006 godine, i odmah sa Zvezdom osvojio duplu krunu.
Nosio je broj 7, bio kapiten.
Zato što je Miki znao da da gol direktno iz kornera.
Bio i ostao najbolji naš izvođač prekida.
Otišao je u Premijer ligu 2009 godine, svi su mislili „pao je u formi, ne treba nam. Uostalom, nikad se neće vratiti, briga njega za Zvezdu“, a, on….on je došao.
I, to onda kad je bilo najteže.
Da opet nosi kapitensku traku, da opet bude nenadmašen u izviđenju prekida. Sveti broj 10 na dresu.
Došao je da postigne 4000 gol Zvezde.
Da postigne svoj prvi HET-TRIK u dresu kluba koji voli.
Da opet seva njegova leva.
Došao je da kaže glasno:kakvi Englezi, Delije su bolje!
Kada je tim uzdrman, da preuzme odgovornost.
Da postigne odlučujući gol u derbiju.
Da odbije da primi platu dok ne prime oni kojima je potrebnija.
Došao je da vrati titulu kući!
Dao je preko 50 golova za Zvezdu!
Odbio da igra za veće pare kako bi se vratio u klub
Svi u padu,Kada niko ne postiže gol, Miki ga daje, i levom, i desnom, i glavom….
Jednom su ga posle poraza navijači prozivali što nije prišao tribini sa ostalima kada su ih psovali, a niko nije video da je Miki zbog poraza plakao u svlačionici. Jedan je Nesa kapiten

aca

pre 10 godina

Batali Zvezdu i nas nesretni fudbal,dodji na skolsko nadeljom pre podne da gledamo fudbal velemajstora(i lazova svetskih al nema veze) a od 18h da peglamo sve na basketu,smes i po koju trojku da probas(ako se Purke slozi,hehe),ajd glavu gore !

jorgandzija

pre 10 godina

Ljudi moji, takav je kakav je, neki kazu splavar, pa dobro, nije jedini bre, moramo uzeti u obzir sta je ucinio za zvezdu prethodnih godina dok je igrao, prosle godine najbolji asistent superlige, ja bi jedino dodelio kapitensku traku Ninkovicu, pa nek se Milijas trudi kao sto govori ovde i da da sve od sebe da vrati TU CAST!

igraču Crvene zvezde se ne zviždi, a kamoli kapitenu

pre 10 godina

kad čujem jedan zvižduk nekog zvezdaša nekome ko nosi dres Crvene zvezde jeza me uhvati

da li će bilo ko od onih koji su uništili atmosferu nakon tog penala da se zapita kako bi meč završio da smo nakon toga digli navijanje na još viši nivo kako inače radimo kad je teško? da li su apsolutno sigurni da Zvezda ne bi prošla dalje?
kako je ono bilo, 17-3 u udarcima, 13-0 u kornerima?

ja sam siguran da je ovo naš daleko najjači tim u zadnjih 5-6 godina, a sinoć je bila šansa da i igrači sami shvate koliko mogu, a onda bi i sezona bila mnogo lakša za igranje

ova presija na igrače postaje neizdrživa

ivan

pre 10 godina

sutirao si poluvisoko ? izgleda da smo svi coravi, nije prob sto si promasio penal vec sto imas radijus kretanja koliko je i precnik tacke za penal, spreni se fizicki i trci i niko nece da ti zvizdi prosto

Vladimir

pre 10 godina

Jedno znam.Od dolaska u Zvezdu,Milijas je moj omiljeni igrac.To postovanje je stekao igrackim i sportskim kvalitetima.To je igrac za koga nikad necu nista ruzno reci.Nisam zaboravan,znam koliko je dao za Zvezdu.

PosmatraC

pre 10 godina

Znam ja gde si ti pogresio, nisi radio na kondiciji i snazi kao i svi ostali. Dusa vam u nosu posle 15 minuta. Sramota, a primate lovu kao da ste astronauti, bez skole ili sa kupljenom diplomom ne postujete svoj posa....ali, brzo sad dolazi naplata za nerad.

igor

pre 10 godina

@andjusovac tvoj nick govori sve o tebi!!! jod jedan antiprotivan lik koji misli da je najpametniji!!! mozfa je milijas spor ali je majstor za sve igrace zvezde i partizana!!!videlo se to u drugom poluvremenu ako si uopste gledao utakmicu!!!

mislim

pre 10 godina

Covek je sasvim iskren i to treba postovati,ma sta mislili o njegovoj igri.Mislim da je u trenutku onog promasaja, momentalno pozeleo da nestane sa Marakane.Vidi se da mu je tesko.
A Ninkovic je prava ljudina od coveka.

Ale

pre 10 godina

Zar postoji sporiji igrac? Milijasu jeste da imas jak udarac ali si kao igrac LOS. Zadrzali bi tebe u wulverhamptonu kad bi bio makar malo iznad prosecan igrac..

Filip

pre 10 godina

I meni je tesko, ali necu da se utesim uz pice na splavu. Aj sto pijes, nego bre kad vidis da u desetom minutu utakmice ne mozes da dodjes do daha, onda smanji, za pocetak bar na paklu dnevno. A kad nemas daha onda ne mozes ni da skupis snagu za sut i centarsut, vidis kako je sve povezano.

sram te bilo

pre 10 godina

KRIV SI! zato sto i pored toga sto imas odlican i jak sut (nemamo bas svi amneziju), sutnuo si kao neka baba i ono bi odbranio svaki golman iz petlica!

da si sutno kao covek i kako dolikuje kapitenu zvezde, pa makar i pogodio precku ili stativu bilo bi mnogo manje "zvizduka"

ovako ti si sam uzeo da sutiras penal i sutnuo si gotovo kao da si hteo da golman odbrani!

maestro

pre 10 godina

Neno,glavu gore...Ti si se vratio u našu Zvezdu kada mnogi nisu ni hteli ni smeli.Uz Ninkovića jedini znaš da igraš fudbal u ovoj ekipi.Trenutno jesi van forme,ali biće bolje.Penale su promašivali i najveći igrači-Badjo,Ševčenko,K. Ronaldo...Mi kao narod i zlo,a kamoli dobro,brzo zaboravljamo. Milijaš kapiten!!!

Iskreno

pre 10 godina

I meni je jos uvek tesko. Cekas godinu dana da krenu mecevi sa evropskim timovima ,i posle 3 meca ispadnete!!! S tim sto ove godine niste ni stigli do 4 og kola i do dvomeca sa jacim timom!!! Ne znam vise koliko ce navijaci da tolerisu sve ovo! Ja sam prvi uvek bio tolerantan i svadjao se sa ljudima zvezdasima koji kritikuju zvezdu i govorio bice bolje bice,evo dobar tim,dobro pojacanje.....ma zvezdi kao da nije stalo da igra Evropu,ceka je " jaka" liga!!! Uprava nije bila u stanju dovesti jednog normalnog napadaca .....ceka....sta ceka.....???? Sada ne mora da dovede! Sada samo cekam prvi kiks u prvenstvu!!! Uzas zvezdo uzassss,nemam vise strpljenja. Objasnite mi kako je jedna Vojvodina bez puno trosenja para napravila i skockala ekipu? Svaka im cast,igraju srcem. Da su igraci Vojvodine sinoc imali onoliko kornera i prekida kao zvezda dali bi bar par komada.....
ma kome ja sve to pricam!!!Milijas jeste kriv ali desava se da se promasi penal!!! Ali mora mnogo bolje da izvodi prekide i da salje centarsut!!!

Миле

pre 10 godina

Ја се не сећам да је некада раније Милијаш промашио пенал (очито да јесте иначе би у супротном то истакао) и увек се мислило да када га он изводи то је 99% гол, али деси се промашај и то када не треба. Милијаш је у кризи
(колико дуго је Лазовић био у кризи пре повреде?), али ја и даље мислим да је он технички (преглед игре, шут, центаршут, пас,...) најпоткованији играч у српском фудбалу. Искрено ми је жао да је доживео да му скандирају: Милијаш напоље.
Главу горе Ненаде, ако поновиш игру из прошле сезоне биће довољно јер ове сезоне имаш боље саиграче око себе.

jova

pre 10 godina

Zvezdi je trebao dobar trener na primer Milovan Rajevac a ne Stojanovic.Medjutim, ti bi Milijasu kod Rajevca vec bio na transfer listi a ne kapiten

Siniša

pre 10 godina

Podrška za kapitena!!!
čovek je ljudina, ući će on u formu, zivi bili pa videli, ako ostanu na okupu za sledeću sezonu garantujem da ćemo uraditi nešto više u evropi

Dalibor

pre 10 godina

Toliko mi je žao Nenada Milijaša posle sinoćnje večeri da vam rečima ne mogu opisati. Prethodne sezone, kada nikog "od velikih zvezdaša" nije bilo ni blizu Marakane, on se vratio u klub, bio jedan od najboljih igrača u sezoni, dao odlučujući gol na prvom derbiju (jedinoj bitnoj pobedi u sezoni), ali sve se to brzo zaboravi...sramota!
Oni koji su zviždali, trebali su te zvižduke uputiti jedinom napadaču koji ne želi ni da (po)trči, desnom beku koji je na obe utakmice sa Cernomorecom bio ubedljivo najlosi igrač, levom beku koji nije znao ni na koju stranu naša Zvezda napada...

MILIJAŠ KAPITEN!

Slaviša Stojanović

pre 10 godina

Nenade, niko ti nije zviždao što si promašio penal, već što se od početka sezone vučeš po terenu, i što nisi u stanju da vežeš dva dobra pasa ka golu protivnika. Postao si stručnjak za vraćanje lopte na našu polovinu.

Gojko

pre 10 godina

Glavu gore Nenade, igras pred necivilizovanom publikom u kojoj je vecina ljudi privatno jako neuspesna i isfrustrirana i kojoj su uspesi tima za koji navijaju jedini 'licni' uspesi. Kakav smo mi otpad od nacije.

Barbarosa

pre 10 godina

Vec dve godine zivis u iluzijama. "Igram dobro, nemam srece, ne vole me...". Kapitenska traka je OBAVEZA i CAST a ne privilegija. Kad budes imao vremena pogledaj kako igra RIBERI, mislim da je stariji, uspesniji i bolji fudbaler od tebe. A trci po terenu kao da je poletarac koji treba da zasluzi mesto u prvom timu. NJEMU NIKO NE BI ZAMERIO DA JE PROMASIO PENAL! U obom dlucaju casa se punila, a penal je samo kap koja ju je prepunila. Promeni odnos prema dresu ili idi.

Sever

pre 10 godina

Jel on...?
Care, nije problem što si promašio penal, dešava se. Uostalom, uvek si do sada pogađao.
Promašeni penal je bio samo kap koja je prelila čašu. Care, ti si kapiten Zvezde. Znači, ti moraš najviše da kidaš, da trčiš, skačeš, uklizavaš, grebeš, grizeš... A ti to najmanje radiš. Nemaš snage (ili želje) da potrčiš, da skočiš, da pratiš svog igrača, da ispratiš dupli pas saigrača... I to već mesecima.

boba

pre 10 godina

Ne dirajte coveka! On je zaduzio klub, I hvala mu na svemu. Svaki pravi Zvezdas je uz njega.
Ali, Zvezda igra jako lose, mi realno nemamo igrace za poslednju rundu play- off- a kamoli za LE. Mislim da kada vec jednom udjemo u LE, nece biti vise od pola igrace iz ove postave.
Pustite Milijasa, on je svoje pokazao, I nekada bio igrac za dve klase bolji od suigrace....

Pastir

pre 10 godina

Nenad Milijas: Kad mi je tesko i kad sam nervozan ja popusim i po dve pakle cigara, rece Neša i zapali pljugu...
Miki odmah cu ti reći da nisi spreman za Javor, trenutno si spreman eventualno za paraolimpijadu, ako si zvezdas uzmi 2 meseca neplacenog odsustva otiđi sam na pripreme i dodji kad budes bio spreman bar za 45 minuta.

Stojanoviću odlazi!

pre 10 godina

Ako te je trener zamenio zbog toga što je golman odbranio kazneni udarac...onda taj trener treba da pocepa diplomu, da se ne bavi ovim poslom...ali, naravno, znamo mi da te nije zamenio trener, već neko iz uprave ko mu je naredio, neko ko se udvara navijačima, kome navijači naređuju šta treba da radi...e' baš zbog tih stvari je Zvezda ovde gde je, u kanalu. Trener kome drugi sastavljaju tim, menjaju igrače... je neznalica, potrošna roba...neće ovaj dugo, jer loši rezultati neće se slomiti na upravi, već na treneru...a sa ovim trenerom Zvezda ako bude 3 na tabeli treba da slavi. Da ne bude zabune, baš me briga za Milijaša, ne radi se ovde o njemu...radi se o neznalici treneru, koji slavi 0:0 i ispadanje...koji je doveo onog padavičara Slovenca, koji ništa ne zna...i sad taj treba da vodi Zvezdu...užas.

David Pantovic

pre 10 godina

Nenade Milijasu nema veze!!!! Idemo dalje!!!! Ljudi nekad kazu glupe stvari kad su ljuti. A ne znaju kakav je pritisak igraca na terenu. Desi se da svi promase penal. Ko da je bitno!!!!samo napred

Zeleni Zub

pre 10 godina

Pravi i realni zvezdasi znaju da nisi ti krivac sto smo ispali, problem je mnogo dublji, ali mogao si da postanes heroj. I mi smo razocarani i tuzni, a kola su se slomila od tebe. Nemoj da padnes, volimo te i trebas nam, samo bi voleli kad bi se ubrzao malo i bio korisniji u tranziciji. Od tebe ocekujemo da uvek budes najbolji sto je kako velika cast, tako i obaveza i pritisak. Moras biti bolji... jer mozes! Sto se tice penala, i dzaja da je sutirao i promasio bi najverovatnije sinoc bio izvizdan jer smo jurili rezultat, silno zeleli pobedu, i posle radosti kad je sviran penal, nastao je anti klimaks. Ulozi maksimalne napore na utakmicama koje slede, i dobices aplauze... promaseni penal ce ti biti oprosten, ali na zalost, ne i zaboravljen. Ocekujem da i dalje izvodis najstrozu kaznu... bez poljuljanog samopouzdanja, i da "gines" za crveno bele, sve ostalo ce doci na mesto... Pocni vec u nedelju! Sve najbolje care

marko_bgd

pre 10 godina

ma nije meni to sto je promasio penal..iako nas je to kostalo sanse da prodjemo dalje...vec zato sto je prespor,ima brzinu rekreativca,ne zna da povuce loptu,da trci sa njom,sporo se okrece....ali sto me najvise nervira je to sto je non stop u kadru i izvodi prekide i time kao radi nesto na terenu...i na sve to mu je fizicka sprema nula..stojanovic ga je izbacio..i u tom drugom poluvremenu nista nismo uradili zato sto se igra zvezde bazira na milijasu...pecnik,savicevic,ninkovic i kovacevic su odlicni...levi bekovi su nam dobri...odbranu smo pojacali,fali napadac dobar,ali kasno...zvezda ove sezone ima tim da osvoji titulu...i to ce se desiti samo ako milijas ne bude u startnih 11

OooooOooooO

pre 10 godina

Samo napred Milijase glavu gore svi smo uz tebe,mozda neznalice misle da nisi za zvezdu ali svi mi znamo da zvezda ne moze bez tebe

Idemo dalje, Miki

pre 10 godina

Novinar koji je napisao ovaj tekst nije sinoć bio na utakmici. Da je bio sigurno ne bi napisao da je Milijaš izviždan zbog promašenog penala. Penal je bio kap koja je prelila čašu i samo dodatno isfrustrirala navijače. A sadržaj čaše (ne neophodno tim redom) je sledeći:

1. spor igrač u kretanju
2. igrač sporog donošenja odluka, naročito u začetku kontranapada
3. igrač koji je u nekoliko navrata "ispao", pa i kod šanse njihovog centarfora na početku
4. nemogućnost da se lopta podigne prilikom centaršuta iz slobodnog udarca
5. slaba fizička sprema i nizak aerobni kapacitet (hvala Dudo) - verovatno uzrok svega gore navedenog

petaard

pre 10 godina

Imas samo jedan posao. Dobijas platu za to. Ne radis dobro svoj posao. Ipak, imas samo jedan posao.

ps: kada se ode na wikipedia-u, vidi se da je tvoje vreme bilo do 2006, sada si 6 godina stariji to ti ne ide u prilog da i dalje imas taj posao.

Veseli pozdrav.

...

pre 10 godina

Šteta što se zaista na njemu prelomilo svo nezadovoljstvo koje se skupljalo među navijačima još od prvog meča kvalifikacija. Nije dobro igrao, to je činjenica, promašio je penal kada je bio najbolji trenutak za gol i koji bi sasvim verovatno okrenuo novi list što se tiče meča, međutim nije se dalo i upravo je to je prelilo čašu, ali na način na koji možda i nije zaslužio. Tim jednostavno nije dovoljno kvalitetan, a ne neuigran, kao što mnogi pričaju.

PS: Penal se šutira visoko, u gornje uglove obično kada je igrač siguran u sebe, sa dosta samopouzdanja, i ako je precizan šut, gol se daje u velikom broju slučajeva. Plasirana lopta u stranu je najgori šut po mom mišljenju.

djordjevic

pre 10 godina

Ne znam dal da zoves Scepu za savet ili direkt da okrenes Kimija? Otkud znam...mozda bolje odmah Kimija da jadan Scepa opet ne nadrlja.

hasan dudic

pre 10 godina

Kada je utisak da penal nije postojao,ovo nebi mi Majo okrecio,uglavnom se promasi.U CZ u formi su Kokeza , braca Toncev i Bogdanov.

Boban

pre 10 godina

Ja ne vidim razlog za napade na Milijasa. Mislim da je prespor, da pravi majnak u odbrani, i da i u napadu iako neke opcije znacajno pojacava, ujedno suzava igru na tih nekoliko opcija. Ali to nije njegova krivica, on je takav igrac, a stvar je uprave da proceni da li je takav igrac potreban, i da li je dovoljno koristan za platu koju ima, kao i trenera da postavi taktiku i tim prema toj taktici, pa ako se on tu uklapa -tada neka i igra.

Problem je sto kod nas menadzeri pritiskaju navijace (tj. njih manipulisu), uprave i trenere, navijaci uprave i trenere, uprave pritiskaju trenere, i onda treneri sastavljaju ekipu ne onako kako bi bilo najbolje za mec, nego uz neki kompromis sa svakakvim nametnutim faktorima. I svi znaju da dok je tako, nema nista od naseg fudbala.

novosadjanin

pre 10 godina

Ne mogu da shvatim zasto ako nisi bio siguran prilikom izvodjenja penala (a nisi jer se sigurnost dobija dobrom igrom) nisi sutnuo po sredini gola...Postoji statistika da se od 100 penala golman bar u 95% situacija baca u stranu. Ali ne, ti si sutnuo lagano u stranu i sansa da se odbrani je 50%....Strasno. Jesi gledao kako je onaj u prvom mecu sutnuo????

IvanCZ

pre 10 godina

Nije Miki bas toliko gresio,osim penala koji je solidno izveo,ali je golman pogodio stranu.Valjda ce se vratiti na staro i pruzati partije kao pre.

ironija

pre 10 godina

Zapad nikada nije voleo Srbe, zivele majka Rusija I surnjaja Kina :) Zao mi je Nenada, no uvek ce imati mnogo gorih igraca kao sto ima I mnogo gorih navijaca.

Anđusovac

pre 10 godina

Ko ovog čoveka vrati u Zvezdu? Čovek nema snage da odigra ni 10 minut. Diše na škrge ala; Saša Ilić. Usporava igru do maksimuma,trom je,nema tehniku...ima neki šut koji mu upali jednom od 10 udaraca,i sa vremena na vreme pošalje neku dugačku loptu,ali od te igre dugačkih lopti su odustali čak i Englezi kojima je to pre bio zaštitni znak. Sve dok se lopta ne spusti na zemlju igre nema. Partizan je i ove godine mnogo ozbiljnija ekipa i najverovatnije će osvojiti sedmu titulu zaredom.

Žarko

pre 10 godina

neodgovorno je promašiti tako važan penal.
nije to, nerešeno je, pa pucamo penale, pa neko mora i da promaši...
to je JEDAN penal, koji šutira onaj koji ga daje STO POSTO.
znači takav penal mogu da promaše timovi iz srbije, sa islanda i sličnih fudbalskih velesila.

jel tako? tako je!

pre 10 godina

Nenade promašio si i šta sad? Promašio je i Bađo u finalu SP 1994-te i? Ja te potpuno razumem, ali razumi i ti DELIJE! Mnogo želimo jesen u evropi i titulu u Srbiji, ovo prvo je prokockano ne dozvoli da i ovo drugo ostane nekom drugom klubu jer TI SI NAŠ KAPITEN!

dosledni

pre 10 godina

nedaj se majstore. trudi se najvise sto mozes u svakom trenutku u nastavku sezone i sve ce biti ok.
pozdrav od komsije iz zemuna!

Zvezdas

pre 10 godina

C'est la vie. Danas jesi, sutra nisi. Nema veze, nije direktno nas kostao penal prolaska, neuigranost.

Bio sam na stadionu, i nisam zvizdao, jer gledam Zvezdu kao tim. I uvek cu je voleti, pa i kad ispadne i u sezoni kupanja. Izdrzi kapitenu!

Miroslav

pre 10 godina

Taj gol bi nas verovatno uveo u bolje ll poluvreme i možda plasman u kuglice danas na zrebu ! Samo je Kadu bio majka u Zvezdi za te penale, visoko u stranu, pa ti brani ako mozes!

navijač

pre 10 godina

Penal?Penal može da promaši svako,ali njegova igra je katastrofa.Slabo se kreće,tehnički nimalo nije bolji od ostalih saigrača iz veze,ta fama o dobrom izvodjenju prekida se pokazala apsolutno netačnom(koliko kornera je ono izveo, i kako?).Fudbalski mediokritet,bio i ostao...

Suze

pre 10 godina

Veliki si ti profesionalac. Zato te pola Zvezde i zove Miki Marlboro. Kad smanjis sa 2 na 1 paklu dnevno i prestanes da maltretiras kondicionog trenera (jer ne mozes da potrcis) mozda i bude neki rezultat.
Zali Boze para koje su bacene na Nenada Milijasa.

Davor

pre 10 godina

Vuces se bre dve godine u Zvezdi kao dzigerica muka mi je dok te gledam na terenu! Najvise mrzim igrace koji igraju preko one stvari i bez trunke zelje da nesto urade a garant da je on jedan od dvoje troje igraca u zvezdi koji redovno dobijaju pare. Gubi se iz zvezde da te ne gledamo vise.Toliko!

mali_buda

pre 10 godina

Nenade, ja tebe iskreno razumem kako ti je bilo u tom trenutku i kako ti je sada, ali shvati da tebi niko nije skandirao Milijas napolje zbog promasenog penala sinoc, to je covece kap koja je prelila casu. Pa ti se skoro nisi video u ove prve cetiri utakmice koje smo odigrali od pocetka sezone. Pa protiv onih ribara sa Islanda si izasao. Pa umesto da grizes i kidas 90 minuta kao pravi kapiten ti se maltene skrivas od lopte... Zaradjujes godisnje tolike pare za koje npr. pedijatar mora da radi 50 celih godina... Gde ti je obraz? Ako stvarno volis Zvezdu uradi pravu stvar...
P.S. kazes da si sutnuo poluvisoko... slika koja je postavljena uz tekst te demantuje... nisi sutnuo, dobacio si samo do gola...

luciapiper

pre 10 godina

Na žalost, ne možeš više da igraš, ni u jednoj ligi pa ni u našoj, ovoj jadnoj. Sporost, fizička iscrpljenost posle10 minuta igre. igraš mesto gde igrač mora da trči 90 minuta.Čim staneš, igrač manje šro se vidi na terenu. Nisu mu ljudi skandirali zbog penala već zbog celokupnog učinka i prošle i ove godine. Katastrofa. Kako misliš da se to ne vidi, nije mi jasno?

numlock

pre 10 godina

Nenade glavu gore, ti si nas kapiten i sto se mene tice do kraja karijere treba da budes! Ali ima jedna stvar: Mani se pica i cigareta, vrati kondicuju i znamo da ces biti uz Ninkovica najbolji igrac prvenstva...

Dejan Popovic

pre 10 godina

mozda gresim ali mislim da ako covek nema snage ne treba da igra..u mnogim momentima juce je bilo očigledno da kad treba da povuce kontru on se ukopa I onda levom traži spica zato sto nema snage...Jedino sto nam ostaje od njega onda su slobodnjaci korneri penali.Sinoc svaki korner na prvu stativu , penal videtli ste Dakle evo nek kaze gospodin Nenad koji je sa stojketom I pantelom posle gane jedva cekao da zapali cigaru, koji je to segment igre on to sinoc odradio dobro..Dakle sto se mene tice on ovakav zvezdi ne treba..

zika

pre 10 godina

iskreno, meni je bolja publika na zapadu, ali juce se sjatilo sve i svasta na taj isti zapad.
jednom kapitenu skidaju traku, drugog teraju napolje...
milijas je veliki gospodin i beogradsko dete, tako da bi trebalo da ga cuvamo, jer takvi se retko vidjaju, barem u zvezdi.
zvizdali su nekad i piksiju, pa sta.
koliko su navijaci dobri, videlo se sinoc...pozorisna atmosfera.
kad je trebalo da se dokaze vernost, pokazali su ko su.
na severu se vec odavno navija kao na ispracaju, jer oni kao da ne gledaju utakmicu. imaju svoju koreografiju i svoje idole, ovi na travi su sporedni likovi.
juce pominju dunjica, pre nekog vremena, misica...sve dike za ponos.
izdrzi Miki....

navijač

pre 10 godina

Penal?Penal može da promaši svako,ali njegova igra je katastrofa.Slabo se kreće,tehnički nimalo nije bolji od ostalih saigrača iz veze,ta fama o dobrom izvodjenju prekida se pokazala apsolutno netačnom(koliko kornera je ono izveo, i kako?).Fudbalski mediokritet,bio i ostao...

zika

pre 10 godina

iskreno, meni je bolja publika na zapadu, ali juce se sjatilo sve i svasta na taj isti zapad.
jednom kapitenu skidaju traku, drugog teraju napolje...
milijas je veliki gospodin i beogradsko dete, tako da bi trebalo da ga cuvamo, jer takvi se retko vidjaju, barem u zvezdi.
zvizdali su nekad i piksiju, pa sta.
koliko su navijaci dobri, videlo se sinoc...pozorisna atmosfera.
kad je trebalo da se dokaze vernost, pokazali su ko su.
na severu se vec odavno navija kao na ispracaju, jer oni kao da ne gledaju utakmicu. imaju svoju koreografiju i svoje idole, ovi na travi su sporedni likovi.
juce pominju dunjica, pre nekog vremena, misica...sve dike za ponos.
izdrzi Miki....

Slaviša Stojanović

pre 10 godina

Nenade, niko ti nije zviždao što si promašio penal, već što se od početka sezone vučeš po terenu, i što nisi u stanju da vežeš dva dobra pasa ka golu protivnika. Postao si stručnjak za vraćanje lopte na našu polovinu.

Sever

pre 10 godina

Jel on...?
Care, nije problem što si promašio penal, dešava se. Uostalom, uvek si do sada pogađao.
Promašeni penal je bio samo kap koja je prelila čašu. Care, ti si kapiten Zvezde. Znači, ti moraš najviše da kidaš, da trčiš, skačeš, uklizavaš, grebeš, grizeš... A ti to najmanje radiš. Nemaš snage (ili želje) da potrčiš, da skočiš, da pratiš svog igrača, da ispratiš dupli pas saigrača... I to već mesecima.

Anđusovac

pre 10 godina

Ko ovog čoveka vrati u Zvezdu? Čovek nema snage da odigra ni 10 minut. Diše na škrge ala; Saša Ilić. Usporava igru do maksimuma,trom je,nema tehniku...ima neki šut koji mu upali jednom od 10 udaraca,i sa vremena na vreme pošalje neku dugačku loptu,ali od te igre dugačkih lopti su odustali čak i Englezi kojima je to pre bio zaštitni znak. Sve dok se lopta ne spusti na zemlju igre nema. Partizan je i ove godine mnogo ozbiljnija ekipa i najverovatnije će osvojiti sedmu titulu zaredom.

Suze

pre 10 godina

Veliki si ti profesionalac. Zato te pola Zvezde i zove Miki Marlboro. Kad smanjis sa 2 na 1 paklu dnevno i prestanes da maltretiras kondicionog trenera (jer ne mozes da potrcis) mozda i bude neki rezultat.
Zali Boze para koje su bacene na Nenada Milijasa.

Делије Книн

pre 10 godina

Дај људи уразумите се, ја сам био синоћ тамо и било ми је тешко кад је промашио као и свима. Милијаш треба да остане и да носи траку јер сетите се само колико нас је пута обрадовао головима из даљине, головима које је давао гробарима и све сте то заборавили и сад пљујете по њему, треба да вас је срамота.

Davor

pre 10 godina

Vuces se bre dve godine u Zvezdi kao dzigerica muka mi je dok te gledam na terenu! Najvise mrzim igrace koji igraju preko one stvari i bez trunke zelje da nesto urade a garant da je on jedan od dvoje troje igraca u zvezdi koji redovno dobijaju pare. Gubi se iz zvezde da te ne gledamo vise.Toliko!

neko

pre 10 godina

nemojmo se brukati.kapiten zvezde treba da nam bude svetinja!nismo mi grobari pa da skidamo traku kapitenu.ovaj covjek se vratio da pomogne i toga moramo biti svjesni.milijas treba da ostane jer ovoj ekipi treba vodja!

samozvezda

pre 10 godina

Jednu od retkih svetlih stvari terate iz Zvezde... Niko od nasih velikih fudbalera se nije vratio na Marakanu. Promasen penal??? Pa sta?? Jel on kriv za sve predhodne godine bez Evrope,jel on kriv za 3:1 u gostima protiv jednog nizerazrednog kluba,za visegodisnju dominaciju grobara... Prst na celo delije!!!

Grobar-España

pre 10 godina

Au brate, prvo "Ovo je morao da bude autogol", onda "Mozda je Ninkovic trebao da pokusa da padne" i sad "Sutirao sam po zemlji i poluvisoko". Ovih dana je u beogradskim fudbalskim krugovima cutanje zlatnije nego ikada.

Миле

pre 10 godina

Ја се не сећам да је некада раније Милијаш промашио пенал (очито да јесте иначе би у супротном то истакао) и увек се мислило да када га он изводи то је 99% гол, али деси се промашај и то када не треба. Милијаш је у кризи
(колико дуго је Лазовић био у кризи пре повреде?), али ја и даље мислим да је он технички (преглед игре, шут, центаршут, пас,...) најпоткованији играч у српском фудбалу. Искрено ми је жао да је доживео да му скандирају: Милијаш напоље.
Главу горе Ненаде, ако поновиш игру из прошле сезоне биће довољно јер ове сезоне имаш боље саиграче око себе.

Некретнина-Милијаш

pre 10 godina

Шта се овај дури, к'о нека тетка? Мање "сплаварења",више ангажовања на утакмицама. Капитен би требало да "гине" на терену. Најмањи проблем је тај пенал. Синоћ је Черноморец створио најбољу шансу тако што је Милијаш одустао од праћења свог играча...

Дрво број 2

pre 10 godina

Милијаш је у кризи али ја и даље мислим да је он технички (преглед игре, шут, центаршут, пас,...) најпоткованији играч у српском фудбалу.
(Миле, 9. avgust 2013 19:48)

Ето, ја мислим да је он један од највећих блефова српског фудбала, продукт доброг маркетинга српских "поштених" менаџера.
Човек је доживео да буде проглашен за најспоријег играча светског првенства, да тренер у Енглеској изјави за њега да никад није видео играча који не може да претрчи 50 метара...
Пас му је на нивоу детета испред зграде, а преглед игре му се своди да стоји у месту и "гледа".
Технички није ни за трећу лигу, пошто је "техника" кретање, улаз у празан простор, проиграванје, пријем лопте и контрола исте.
У свему томе је нула. А ко жели да се лаже нека се лаже и гледа како нас избацују неки Черномореци.

mile

pre 10 godina

zvezda je losije odigrala bez tebe nego sa tobom, treba da ostanes ti si kapiten ove ekipe i jedini koji zna poslati dobar pas, promeniti stranu, jedino podigni fizicku spremu da mozes malo vise trcati ti fudbal znas igrati za razliku od nekih u ekipi!

jel tako? tako je!

pre 10 godina

Nenade promašio si i šta sad? Promašio je i Bađo u finalu SP 1994-te i? Ja te potpuno razumem, ali razumi i ti DELIJE! Mnogo želimo jesen u evropi i titulu u Srbiji, ovo prvo je prokockano ne dozvoli da i ovo drugo ostane nekom drugom klubu jer TI SI NAŠ KAPITEN!

Žarko

pre 10 godina

neodgovorno je promašiti tako važan penal.
nije to, nerešeno je, pa pucamo penale, pa neko mora i da promaši...
to je JEDAN penal, koji šutira onaj koji ga daje STO POSTO.
znači takav penal mogu da promaše timovi iz srbije, sa islanda i sličnih fudbalskih velesila.

Pedja

pre 10 godina

Milijas je pre odlaska u inostranstvo dobro igrao. Ali po povratku to nema veze sa igrom. Zvezda ne moze izvesti nijednu kontru jer dok se Milijas okrene sa loptom svi su se vratili. Usporava igru stravicno, centarsutevi i korneri su mu losi, ranije je znao da sutne iz kolena sad ni to. Sve u svemu se svelo na to da sutne dobro na svakih 4-5 utakmica, a za to ga drzati u timu je besmisleno.
U Ukrajini se nije ni video da je igrao. Juce je omogucio prvo Cernomorecu njihovu jedinu sansu jer nije ispratio igraca u duplom pasu i kao vrhunac kad je trebalo iz penala u poslednjem minutu poluvremena dovesti protivnika u paniku, a istovremeno bi to podiglo Zvezdu da nastavi jos jace i to je promasio. Pre toga je bar 6-7 kormera bilo i nekoliko slobodnih udaraca i sve je on hteo da izvede i nijedan nije valjao ni za sta. I kad je video da mu ne ide trebao je da pusti nekog drugog da sutira. Juce je takodje ocajno odigrao Vesovic, ne zna se ko je od njih dvojice bio losiji. Ja sam jos pre nekoliko dana pisao da Lazic treba da igra beka, a Martinovic sa Krnetom stopere.

ivan

pre 10 godina

sutirao si poluvisoko ? izgleda da smo svi coravi, nije prob sto si promasio penal vec sto imas radijus kretanja koliko je i precnik tacke za penal, spreni se fizicki i trci i niko nece da ti zvizdi prosto

mislim

pre 10 godina

Covek je sasvim iskren i to treba postovati,ma sta mislili o njegovoj igri.Mislim da je u trenutku onog promasaja, momentalno pozeleo da nestane sa Marakane.Vidi se da mu je tesko.
A Ninkovic je prava ljudina od coveka.

mali_buda

pre 10 godina

Nenade, ja tebe iskreno razumem kako ti je bilo u tom trenutku i kako ti je sada, ali shvati da tebi niko nije skandirao Milijas napolje zbog promasenog penala sinoc, to je covece kap koja je prelila casu. Pa ti se skoro nisi video u ove prve cetiri utakmice koje smo odigrali od pocetka sezone. Pa protiv onih ribara sa Islanda si izasao. Pa umesto da grizes i kidas 90 minuta kao pravi kapiten ti se maltene skrivas od lopte... Zaradjujes godisnje tolike pare za koje npr. pedijatar mora da radi 50 celih godina... Gde ti je obraz? Ako stvarno volis Zvezdu uradi pravu stvar...
P.S. kazes da si sutnuo poluvisoko... slika koja je postavljena uz tekst te demantuje... nisi sutnuo, dobacio si samo do gola...

PosmatraC

pre 10 godina

Znam ja gde si ti pogresio, nisi radio na kondiciji i snazi kao i svi ostali. Dusa vam u nosu posle 15 minuta. Sramota, a primate lovu kao da ste astronauti, bez skole ili sa kupljenom diplomom ne postujete svoj posa....ali, brzo sad dolazi naplata za nerad.

Предраг

pre 10 godina

Пијеш, пушиш нећеш да трчиш, имаш огромну плату, 50% од трансфера и један си од оних који бојкотује сваког странца који дође. И на тренингу и на утакмици. Колико си лопти дао Дауди откад је дошао? Исто се дешавало са свим странцима који су долазили у Звезду, кланови домаћих су бојкотовали итјерали Аилтона, Молину, Да Силву, Лукаша, Баркоса, Клеа, Саласа, Паркера који су одреда били доктори за већину домаћих. Странац по 10 минута не добије лопту па и када је добије то је нека коска да би га искомпромитовали пред навијачима. Одлази.

Iskreno

pre 10 godina

I meni je jos uvek tesko. Cekas godinu dana da krenu mecevi sa evropskim timovima ,i posle 3 meca ispadnete!!! S tim sto ove godine niste ni stigli do 4 og kola i do dvomeca sa jacim timom!!! Ne znam vise koliko ce navijaci da tolerisu sve ovo! Ja sam prvi uvek bio tolerantan i svadjao se sa ljudima zvezdasima koji kritikuju zvezdu i govorio bice bolje bice,evo dobar tim,dobro pojacanje.....ma zvezdi kao da nije stalo da igra Evropu,ceka je " jaka" liga!!! Uprava nije bila u stanju dovesti jednog normalnog napadaca .....ceka....sta ceka.....???? Sada ne mora da dovede! Sada samo cekam prvi kiks u prvenstvu!!! Uzas zvezdo uzassss,nemam vise strpljenja. Objasnite mi kako je jedna Vojvodina bez puno trosenja para napravila i skockala ekipu? Svaka im cast,igraju srcem. Da su igraci Vojvodine sinoc imali onoliko kornera i prekida kao zvezda dali bi bar par komada.....
ma kome ja sve to pricam!!!Milijas jeste kriv ali desava se da se promasi penal!!! Ali mora mnogo bolje da izvodi prekide i da salje centarsut!!!

Filip

pre 10 godina

I meni je tesko, ali necu da se utesim uz pice na splavu. Aj sto pijes, nego bre kad vidis da u desetom minutu utakmice ne mozes da dodjes do daha, onda smanji, za pocetak bar na paklu dnevno. A kad nemas daha onda ne mozes ni da skupis snagu za sut i centarsut, vidis kako je sve povezano.

Kastro

pre 10 godina

Zašto Nenad Milijaš???
Za Zvezdu je prvi put nastupio 2006 godine, i odmah sa Zvezdom osvojio duplu krunu.
Nosio je broj 7, bio kapiten.
Zato što je Miki znao da da gol direktno iz kornera.
Bio i ostao najbolji naš izvođač prekida.
Otišao je u Premijer ligu 2009 godine, svi su mislili „pao je u formi, ne treba nam. Uostalom, nikad se neće vratiti, briga njega za Zvezdu“, a, on….on je došao.
I, to onda kad je bilo najteže.
Da opet nosi kapitensku traku, da opet bude nenadmašen u izviđenju prekida. Sveti broj 10 na dresu.
Došao je da postigne 4000 gol Zvezde.
Da postigne svoj prvi HET-TRIK u dresu kluba koji voli.
Da opet seva njegova leva.
Došao je da kaže glasno:kakvi Englezi, Delije su bolje!
Kada je tim uzdrman, da preuzme odgovornost.
Da postigne odlučujući gol u derbiju.
Da odbije da primi platu dok ne prime oni kojima je potrebnija.
Došao je da vrati titulu kući!
Dao je preko 50 golova za Zvezdu!
Odbio da igra za veće pare kako bi se vratio u klub
Svi u padu,Kada niko ne postiže gol, Miki ga daje, i levom, i desnom, i glavom….
Jednom su ga posle poraza navijači prozivali što nije prišao tribini sa ostalima kada su ih psovali, a niko nije video da je Miki zbog poraza plakao u svlačionici. Jedan je Nesa kapiten

NABUKODONOSOR

pre 10 godina

Pazi 'vamo! Čiča što ovo piše ima 58 godina. Prvu utakmicu na beogradskoj "Marakani" odgledao u proleće davne 1965. godine. Od tada na tom istom stadionu bio najmanje sedamstotina puta. Pored toga putem malih ekrana naših TV prijemnika u istom periodu video nekoliko hiljada utakmica. Pamtim promašaje sa kreča takvih fudbalskih veličina kao što su Macola, Pele, Euzebio, Miler, Krojf, Maradona, Platini,Rosi, Stojković... I ko zna koji još fudbaleri ekstra klase su promašili penal u odsudnim trenucima po njihov tim. Ne pamtim da je i jedan od njih doživeo to što su nazovi navijači Zvezde priredili Milijašu posle promašenog jedanaesterca. Alo ljudi, pa fudbal ne bi bio to što jeste kad bi se koristila svaka šansa i kad bi rezultat uvek bio onakav kako bi to navijači želeli.

Zato Milijašu glavu gore i napred u nove fudbalske bitke. Mi pravi fudbalski navijači radovaćemo se kad postigneš pogodak ali razumeti kad to ne uspeš da uradiš. Lopta je okrugla.

Dejan Popovic

pre 10 godina

mozda gresim ali mislim da ako covek nema snage ne treba da igra..u mnogim momentima juce je bilo očigledno da kad treba da povuce kontru on se ukopa I onda levom traži spica zato sto nema snage...Jedino sto nam ostaje od njega onda su slobodnjaci korneri penali.Sinoc svaki korner na prvu stativu , penal videtli ste Dakle evo nek kaze gospodin Nenad koji je sa stojketom I pantelom posle gane jedva cekao da zapali cigaru, koji je to segment igre on to sinoc odradio dobro..Dakle sto se mene tice on ovakav zvezdi ne treba..

srce na teren

pre 10 godina

Majstore, zvizde ti jer ti je Bog dao talenat, takvu levicu nema niko, i svi vide da mozes mnogo bolje... Samo kad bi se potrudio malo vise i na treningu i na utakmici, i naravno ziveo sportskim zivotom!

Andrej

pre 10 godina

Nenade, ti sto su ti zvizdali su pozeri koji malo znaju o fudbalu, da nesto znaju oni bi tebi dali podrsku a ne zvizdali kada je najpotrebnije. Maradona je promasio tuce penala, Piksi u Italiji, Mijat protiv Holandije, idemo dalje.

djordjevic

pre 10 godina

Ne znam dal da zoves Scepu za savet ili direkt da okrenes Kimija? Otkud znam...mozda bolje odmah Kimija da jadan Scepa opet ne nadrlja.

zvezdas

pre 10 godina

Kapitenu odgledaj igru Sase Ilica, pa pokusaj i ti biti tako srcan, borben, da kidas na terenu i dobijaces samo aplauze!!!! Zvezdas sam ali ruku na srce Sasi svaka cast!!!

Bora

pre 10 godina

Veliki tehnicar
Sramota da covek na kraju karijere glumi velikog tehnicara i smekera.Proslavio se sutevima iz slobodnih udaraca posto ima jak sut i gle cuda sebe promovise u velikog tehnicara i plasira loptu sa penala-sramota.Da je opalio po lopti i promasio ceo go niko mu nebi nista zamerio jer to je fudbal,ali covek pokusava da prikaze nesto sto nezna a to je tehnika,majstorstvo jer zaboga on je kapiten.Sram te bilo po sto puta.

Miroslav

pre 10 godina

Taj gol bi nas verovatno uveo u bolje ll poluvreme i možda plasman u kuglice danas na zrebu ! Samo je Kadu bio majka u Zvezdi za te penale, visoko u stranu, pa ti brani ako mozes!

luciapiper

pre 10 godina

Na žalost, ne možeš više da igraš, ni u jednoj ligi pa ni u našoj, ovoj jadnoj. Sporost, fizička iscrpljenost posle10 minuta igre. igraš mesto gde igrač mora da trči 90 minuta.Čim staneš, igrač manje šro se vidi na terenu. Nisu mu ljudi skandirali zbog penala već zbog celokupnog učinka i prošle i ove godine. Katastrofa. Kako misliš da se to ne vidi, nije mi jasno?

sram te bilo

pre 10 godina

KRIV SI! zato sto i pored toga sto imas odlican i jak sut (nemamo bas svi amneziju), sutnuo si kao neka baba i ono bi odbranio svaki golman iz petlica!

da si sutno kao covek i kako dolikuje kapitenu zvezde, pa makar i pogodio precku ili stativu bilo bi mnogo manje "zvizduka"

ovako ti si sam uzeo da sutiras penal i sutnuo si gotovo kao da si hteo da golman odbrani!

djansla

pre 10 godina

Ne treba Zvezdi baba koja se vuce po terenu. Nije sramota promasiti penal, nije sramota ni izgubiti utakmicu, ili odigrati lose neki put.. Sramota je sto ti nisi svestan da kvaris igru, usporavas, izvodis prekide po 5 minuta, odmaras protivnicke stopere. Otidji kao covek, ako si covek, pa cemo da te pominjemo i po nekadasnjim dobrim igrama. Nemoj da te metlom teramo.

David Pantovic

pre 10 godina

Nenade Milijasu nema veze!!!! Idemo dalje!!!! Ljudi nekad kazu glupe stvari kad su ljuti. A ne znaju kakav je pritisak igraca na terenu. Desi se da svi promase penal. Ko da je bitno!!!!samo napred

iv13

pre 10 godina

nije stvar u tome da li trebas ili ne... stvar je da si najplaceniji igrac u zvezdi, za te pare, bih i ja igrao, kidao, grizao, lomio, dao sve od sebe, nebitno za koga da igram...

Patuljasti snaucer

pre 10 godina

Nisam navijac Zvezde, ali mislim da Milijas jednostavno nije za ovu ligu. Njemu trebaju drugaciji saigraci, koji ce da rade za njega, da popravljaju ono sto pogresi. Prespor je i misli da sve moze da resi jednom loptom, ali on jednostavno nije taj tip igraca. Svakome se desi da promasi penal, ali to razlikuje pravog igraca od plasljivca. Nikada mi se nije dopadao kao igac i mislim da treba da ode, ali fora je u tome sto bas i nema gde

kokos

pre 10 godina

idi brate mili,ima ko çe da grize za 1000 € mesečno,a ti uzimaš 30000€ mesečno,i ne igraš nikako,povuci se bre čoveče,ima mladjih,boljih ajde pa polako, sretno!!

marko_bgd

pre 10 godina

ma nije meni to sto je promasio penal..iako nas je to kostalo sanse da prodjemo dalje...vec zato sto je prespor,ima brzinu rekreativca,ne zna da povuce loptu,da trci sa njom,sporo se okrece....ali sto me najvise nervira je to sto je non stop u kadru i izvodi prekide i time kao radi nesto na terenu...i na sve to mu je fizicka sprema nula..stojanovic ga je izbacio..i u tom drugom poluvremenu nista nismo uradili zato sto se igra zvezde bazira na milijasu...pecnik,savicevic,ninkovic i kovacevic su odlicni...levi bekovi su nam dobri...odbranu smo pojacali,fali napadac dobar,ali kasno...zvezda ove sezone ima tim da osvoji titulu...i to ce se desiti samo ako milijas ne bude u startnih 11

Zvezdas

pre 10 godina

C'est la vie. Danas jesi, sutra nisi. Nema veze, nije direktno nas kostao penal prolaska, neuigranost.

Bio sam na stadionu, i nisam zvizdao, jer gledam Zvezdu kao tim. I uvek cu je voleti, pa i kad ispadne i u sezoni kupanja. Izdrzi kapitenu!

Bumbar

pre 10 godina

Ti i Saša Ilić ste trenutno najveća prevara našeg klupskog fudbala. Jedan i drugi ni poluvreme ne možete da izdržite. Samo mi još nije jasna politika naših klubova. Sa tolikim primanjima jedan i drugi klub su mogli da dovedu bilo kog prosečnog igrača sa malo boljim pregledom igre s tim što bi ovi drugi mogli mnogo više da trče.

toxa

pre 10 godina

ostani kapitenu, ti si jedan od retkih majstora fudbala koji znaju da sutnu loptu po zemlji, a poluvisoko!!! nema veze sto si izlapeo, zaduzio si zvezdu titulama koje si osvojio igrajuci za nju u poslednjih 5 godina...

Idemo dalje, Miki

pre 10 godina

Novinar koji je napisao ovaj tekst nije sinoć bio na utakmici. Da je bio sigurno ne bi napisao da je Milijaš izviždan zbog promašenog penala. Penal je bio kap koja je prelila čašu i samo dodatno isfrustrirala navijače. A sadržaj čaše (ne neophodno tim redom) je sledeći:

1. spor igrač u kretanju
2. igrač sporog donošenja odluka, naročito u začetku kontranapada
3. igrač koji je u nekoliko navrata "ispao", pa i kod šanse njihovog centarfora na početku
4. nemogućnost da se lopta podigne prilikom centaršuta iz slobodnog udarca
5. slaba fizička sprema i nizak aerobni kapacitet (hvala Dudo) - verovatno uzrok svega gore navedenog

Realno

pre 10 godina

Idi burazeru i sve najbolje u karijeri!Samo usporavaš igru i nepotrebno zauzimaš mesto nekom mlađem i perspektivnom klincu.Samo što pre da to uradiš,da ne bude posle kasno i da ne kaskamo u startu za Vošom.

Ale

pre 10 godina

Zar postoji sporiji igrac? Milijasu jeste da imas jak udarac ali si kao igrac LOS. Zadrzali bi tebe u wulverhamptonu kad bi bio makar malo iznad prosecan igrac..

Pastir

pre 10 godina

Nenad Milijas: Kad mi je tesko i kad sam nervozan ja popusim i po dve pakle cigara, rece Neša i zapali pljugu...
Miki odmah cu ti reći da nisi spreman za Javor, trenutno si spreman eventualno za paraolimpijadu, ako si zvezdas uzmi 2 meseca neplacenog odsustva otiđi sam na pripreme i dodji kad budes bio spreman bar za 45 minuta.

Barbarosa

pre 10 godina

Vec dve godine zivis u iluzijama. "Igram dobro, nemam srece, ne vole me...". Kapitenska traka je OBAVEZA i CAST a ne privilegija. Kad budes imao vremena pogledaj kako igra RIBERI, mislim da je stariji, uspesniji i bolji fudbaler od tebe. A trci po terenu kao da je poletarac koji treba da zasluzi mesto u prvom timu. NJEMU NIKO NE BI ZAMERIO DA JE PROMASIO PENAL! U obom dlucaju casa se punila, a penal je samo kap koja ju je prepunila. Promeni odnos prema dresu ili idi.

zonik

pre 10 godina

Ne treba zameriti na promašenom penalu,to se dešava i najboljima.Medjutim,stoji činjenica da da je prespor za savremen fudbal,sporo razmišlja i iznad svega guši Ninkovića kao najkreativnijeg igrača u našoj ligi.Zvezda ima perspektivu,Marinovič je pravo pojačanje,samo nam nedostaje špic koji moze da izdrži duel.

Danubewalker

pre 10 godina

Ime navijaca govori sve o odnosu prema kapitenu,coveku koji nije igracina ali je uvek bio Zvezdin vojnik.Ne mogu da zamislim ovakav odnos Grobara prema Sasi Ilicu.Znao je da promasi nemoguce i da ga nece ali pravi kapiten je zakon.

novosadjanin

pre 10 godina

Ne mogu da shvatim zasto ako nisi bio siguran prilikom izvodjenja penala (a nisi jer se sigurnost dobija dobrom igrom) nisi sutnuo po sredini gola...Postoji statistika da se od 100 penala golman bar u 95% situacija baca u stranu. Ali ne, ti si sutnuo lagano u stranu i sansa da se odbrani je 50%....Strasno. Jesi gledao kako je onaj u prvom mecu sutnuo????

Dalibor

pre 10 godina

Toliko mi je žao Nenada Milijaša posle sinoćnje večeri da vam rečima ne mogu opisati. Prethodne sezone, kada nikog "od velikih zvezdaša" nije bilo ni blizu Marakane, on se vratio u klub, bio jedan od najboljih igrača u sezoni, dao odlučujući gol na prvom derbiju (jedinoj bitnoj pobedi u sezoni), ali sve se to brzo zaboravi...sramota!
Oni koji su zviždali, trebali su te zvižduke uputiti jedinom napadaču koji ne želi ni da (po)trči, desnom beku koji je na obe utakmice sa Cernomorecom bio ubedljivo najlosi igrač, levom beku koji nije znao ni na koju stranu naša Zvezda napada...

MILIJAŠ KAPITEN!

jovan vukadinovic

pre 10 godina

dakle,covek bez energije,snage,volje,tempa agresivnosti uz sporost,igranje kao balerina sa stalnim usporavanjem svake akcije.bez i jednog cestitog centarsuta a da dobaci u sesnaesterac....a ovamo kapiten,mora motor, glavni motiv i terac svima u ekipi da bude...posebno ovim mladima...i nema radnickih saveta i samoupravljanja ,jer Milijas ne volontira nego ima ugovoro od 300 000 EUR po sezoni...jeste kasne te plate ali sve i svaki dinar klub plati hteo ili ne i to svima..dakle sigurica bez obzira na ucinak,rezultat....I vreme je da Dzaja pocne da bude predsednik Zvezde,uzme komadu u sake...jer sve da je Milijas surpotono od ovog sto sam napisao ali na zalost nije,dok taksisti dovode ove strucnjake za trenere koji s ajednim spicem jure minus od 2 gola i kilave do besvesti,ne spreme ekipu...i motivisu igrace mi na tribinama samo muke mucimo...i to vec predugo traje...zato je Milijas izvizdan sinoc...i opet ce po zsluzi..i on i durgi..dosta foliranja...Igrajte kako treba sa rezultatima..jer pobede se broje dok GODINE PROLAZE MOJE

Aleksandar I

pre 10 godina

(Andrej, 09. avgust 2013 21:22)
Piksi je i protiv Borca iz Banja Luke,ali Piksi toliko napakovao da je po meni mogao na svakoj da promasi...

Navijač

pre 10 godina

Putuj Igumane! Napravili ste da cela ekipa mora da igra na tebe, a ti bandera na terenu, upropastices i ovo malo igrača što valja. Srećan put!

hol

pre 10 godina

brate ne sikiraj se, ionako penal nije ni postojao,a bolji klub svakako idr dalje,i island ste jedva prosli tako da nema za cim da zalite.

Delije Kotor

pre 10 godina

Miki, imas nasu punu podrsku zbog svega sto si uradio za Zvezdu!Vratio si se kad je bilo najteze, red je da sad ostanes i uzmes titulu!

...

pre 10 godina

Šteta što se zaista na njemu prelomilo svo nezadovoljstvo koje se skupljalo među navijačima još od prvog meča kvalifikacija. Nije dobro igrao, to je činjenica, promašio je penal kada je bio najbolji trenutak za gol i koji bi sasvim verovatno okrenuo novi list što se tiče meča, međutim nije se dalo i upravo je to je prelilo čašu, ali na način na koji možda i nije zaslužio. Tim jednostavno nije dovoljno kvalitetan, a ne neuigran, kao što mnogi pričaju.

PS: Penal se šutira visoko, u gornje uglove obično kada je igrač siguran u sebe, sa dosta samopouzdanja, i ako je precizan šut, gol se daje u velikom broju slučajeva. Plasirana lopta u stranu je najgori šut po mom mišljenju.

boba

pre 10 godina

Ne dirajte coveka! On je zaduzio klub, I hvala mu na svemu. Svaki pravi Zvezdas je uz njega.
Ali, Zvezda igra jako lose, mi realno nemamo igrace za poslednju rundu play- off- a kamoli za LE. Mislim da kada vec jednom udjemo u LE, nece biti vise od pola igrace iz ove postave.
Pustite Milijasa, on je svoje pokazao, I nekada bio igrac za dve klase bolji od suigrace....

maestro

pre 10 godina

Neno,glavu gore...Ti si se vratio u našu Zvezdu kada mnogi nisu ni hteli ni smeli.Uz Ninkovića jedini znaš da igraš fudbal u ovoj ekipi.Trenutno jesi van forme,ali biće bolje.Penale su promašivali i najveći igrači-Badjo,Ševčenko,K. Ronaldo...Mi kao narod i zlo,a kamoli dobro,brzo zaboravljamo. Milijaš kapiten!!!

Stojanoviću odlazi!

pre 10 godina

Ako te je trener zamenio zbog toga što je golman odbranio kazneni udarac...onda taj trener treba da pocepa diplomu, da se ne bavi ovim poslom...ali, naravno, znamo mi da te nije zamenio trener, već neko iz uprave ko mu je naredio, neko ko se udvara navijačima, kome navijači naređuju šta treba da radi...e' baš zbog tih stvari je Zvezda ovde gde je, u kanalu. Trener kome drugi sastavljaju tim, menjaju igrače... je neznalica, potrošna roba...neće ovaj dugo, jer loši rezultati neće se slomiti na upravi, već na treneru...a sa ovim trenerom Zvezda ako bude 3 na tabeli treba da slavi. Da ne bude zabune, baš me briga za Milijaša, ne radi se ovde o njemu...radi se o neznalici treneru, koji slavi 0:0 i ispadanje...koji je doveo onog padavičara Slovenca, koji ništa ne zna...i sad taj treba da vodi Zvezdu...užas.

Pravda za Milijasa

pre 10 godina

Kakav je takav je,nas je. Bolje nemamo i zato smo losi. Ma najgori u poslednjih 20 g.
Slovenacki Murinjo ga stavio u tim i to je to. Nije on kriv.Sa ovom ekipom koju mi imamo grobari lagano do titule.

Srb

pre 10 godina

Ovi sto komentarisu da si los jer ne kidas na terenu???!! verovatno u zivotu macku s praga nisu sutnuli a ne loptu. Dva tehnicki najpotkovanija igraca u Srbiji su Sale Ilic i Nena Milijas. A po terenu obicno kidaju oni koji ne znaju mnogo pa moraju. Ovo su momci za fine radove. Zao mi je sto nisam bio sinoc na Severu ali znam da mu Sever nije zvizdao. Nego ove mukice sto se pojave jednom godisnje na Marakani.

ironija

pre 10 godina

Zapad nikada nije voleo Srbe, zivele majka Rusija I surnjaja Kina :) Zao mi je Nenada, no uvek ce imati mnogo gorih igraca kao sto ima I mnogo gorih navijaca.

igraču Crvene zvezde se ne zviždi, a kamoli kapitenu

pre 10 godina

kad čujem jedan zvižduk nekog zvezdaša nekome ko nosi dres Crvene zvezde jeza me uhvati

da li će bilo ko od onih koji su uništili atmosferu nakon tog penala da se zapita kako bi meč završio da smo nakon toga digli navijanje na još viši nivo kako inače radimo kad je teško? da li su apsolutno sigurni da Zvezda ne bi prošla dalje?
kako je ono bilo, 17-3 u udarcima, 13-0 u kornerima?

ja sam siguran da je ovo naš daleko najjači tim u zadnjih 5-6 godina, a sinoć je bila šansa da i igrači sami shvate koliko mogu, a onda bi i sezona bila mnogo lakša za igranje

ova presija na igrače postaje neizdrživa

aca

pre 10 godina

Batali Zvezdu i nas nesretni fudbal,dodji na skolsko nadeljom pre podne da gledamo fudbal velemajstora(i lazova svetskih al nema veze) a od 18h da peglamo sve na basketu,smes i po koju trojku da probas(ako se Purke slozi,hehe),ajd glavu gore !

igor

pre 10 godina

@andjusovac tvoj nick govori sve o tebi!!! jod jedan antiprotivan lik koji misli da je najpametniji!!! mozfa je milijas spor ali je majstor za sve igrace zvezde i partizana!!!videlo se to u drugom poluvremenu ako si uopste gledao utakmicu!!!

jova

pre 10 godina

Zvezdi je trebao dobar trener na primer Milovan Rajevac a ne Stojanovic.Medjutim, ti bi Milijasu kod Rajevca vec bio na transfer listi a ne kapiten

ilja

pre 10 godina

Ma nije Milijaš kriv za zvezdin neuspeh ove godine a ni prošle a ni one tamo pre te... Problem je što se u našim klubovima ne zna ni ko pije ni ko plaća.Kada bi se klubovi privatizovali ali mislim na ozbiljne kupce koji vole fudbal i naravno zele da profitiraju tada bi ova sva priča imala drugi tok.Jer kod npr.Milana Mandarića koji je nekada držao Portsmut se tačno znalo ko koliko,zašto i kako dobija platu i šta i kako treba igra na terenu. Ako jednog dana dodjemo do tog stadijuma razmišljanja o načinu igranja i navijanja(ne treba da vam objašnjavam kakva je atmosfera na Engleskim stadionima)možemo da se nadamo nekom uspehu.

hasan dudic

pre 10 godina

Kada je utisak da penal nije postojao,ovo nebi mi Majo okrecio,uglavnom se promasi.U CZ u formi su Kokeza , braca Toncev i Bogdanov.

Grobar

pre 10 godina

Eto koliko je tanka granica izmedju pukovnika i pokojnika! Da je dao penal svi bi pricali kako je on pravi kapiten i vodja. U svakom slucaju Milijas ne zasluzuje takvo ponasanje navijaca prema njemu jer on svojim igrama i ponasanjem na terenu i van njega zasluzuje i dres i traku zvezde!

petaard

pre 10 godina

Imas samo jedan posao. Dobijas platu za to. Ne radis dobro svoj posao. Ipak, imas samo jedan posao.

ps: kada se ode na wikipedia-u, vidi se da je tvoje vreme bilo do 2006, sada si 6 godina stariji to ti ne ide u prilog da i dalje imas taj posao.

Veseli pozdrav.

jorgandzija

pre 10 godina

Ljudi moji, takav je kakav je, neki kazu splavar, pa dobro, nije jedini bre, moramo uzeti u obzir sta je ucinio za zvezdu prethodnih godina dok je igrao, prosle godine najbolji asistent superlige, ja bi jedino dodelio kapitensku traku Ninkovicu, pa nek se Milijas trudi kao sto govori ovde i da da sve od sebe da vrati TU CAST!

numlock

pre 10 godina

Nenade glavu gore, ti si nas kapiten i sto se mene tice do kraja karijere treba da budes! Ali ima jedna stvar: Mani se pica i cigareta, vrati kondicuju i znamo da ces biti uz Ninkovica najbolji igrac prvenstva...

armatura

pre 10 godina

U utorak promocija jednog od dva pojačanja,svi će biti iznenadjeni ko dolazi u Zvezdu ! ! !
(Napokon, 9. avgust 2013 21:30)

Ko ? Mrkonjić ? Dinkić ?

Vladimir

pre 10 godina

Jedno znam.Od dolaska u Zvezdu,Milijas je moj omiljeni igrac.To postovanje je stekao igrackim i sportskim kvalitetima.To je igrac za koga nikad necu nista ruzno reci.Nisam zaboravan,znam koliko je dao za Zvezdu.

Gojko

pre 10 godina

Glavu gore Nenade, igras pred necivilizovanom publikom u kojoj je vecina ljudi privatno jako neuspesna i isfrustrirana i kojoj su uspesi tima za koji navijaju jedini 'licni' uspesi. Kakav smo mi otpad od nacije.

eee

pre 10 godina

Jednu od retkih svetlih stvari terate iz Zvezde... Niko od nasih velikih fudbalera se nije vratio na Marakanu. Promasen penal??? Pa sta?? Jel on kriv za sve predhodne godine bez Evrope,jel on kriv za 3:1 u gostima protiv jednog nizerazrednog kluba,za visegodisnju dominaciju grobara... Prst na celo delije!!!
(samozvezda, 9. avgust 2013 23:31)
- Kako ne vratise Boska Jankovica, Bastu, Lukovica... Nego: Milijasa, Milovanovica, Kovacevica, Perovica... To se zapitaj! Za kvalitet se uvek nadje neki klub u inostranstvu! Drugo, da on je jedan od krivaca za sve to gore navdedeno! Razlog: jednosvarno GUSI IGRU, usporava je, nije agilan, nema agresivnost, ne moze u odbrani da zatvori, slab je sa loptom u nogama, fizicka sprema 0... I za sve ovo navedeno on prima 360.000e... I posle neko kaze vratio se iz ljubavi! Da se vratio iz ljubavi igrao bi za 100.000e (mozda i manje), jer je "ljubav" u pitanju, a On zna u kakvim smo finansijskim problemima! Vidim naigrao se u Vulvsima, ekipa koja je ubedljivo ispala iz PL... To samo govori o njegovim kvalitetima. Sta reci kada i u takvoj ekipi nije bilo mesta za njega u prvih 11!
Manite se tih pisanja, kapiten... Mi zivimo za ZVEZDU, a oni od Zvezde! I da od PROSLOSTI SE NE ZIVI! Sta mi imamo od toga sto je pre igrao dobro, ako nam danas GUSI IGRU! A svi zelimo da igramo agresivno, brzo = moderno! A to sa Milijasem, definitivno necemo videti, jer njegove fizicke predispozicije to ne dozvoljavaju, na nasu zalost!

Siki

pre 10 godina

Nije u Zvezdi problem Milijaš. Problem je što Zvezda ne može da kupi bolje igrače od njega. Prvo nema para, a drugo niko neće u klub koji već godinama nezna za titulu i kojeg godinama nema u Evropi.

Boban

pre 10 godina

Ja ne vidim razlog za napade na Milijasa. Mislim da je prespor, da pravi majnak u odbrani, i da i u napadu iako neke opcije znacajno pojacava, ujedno suzava igru na tih nekoliko opcija. Ali to nije njegova krivica, on je takav igrac, a stvar je uprave da proceni da li je takav igrac potreban, i da li je dovoljno koristan za platu koju ima, kao i trenera da postavi taktiku i tim prema toj taktici, pa ako se on tu uklapa -tada neka i igra.

Problem je sto kod nas menadzeri pritiskaju navijace (tj. njih manipulisu), uprave i trenere, navijaci uprave i trenere, uprave pritiskaju trenere, i onda treneri sastavljaju ekipu ne onako kako bi bilo najbolje za mec, nego uz neki kompromis sa svakakvim nametnutim faktorima. I svi znaju da dok je tako, nema nista od naseg fudbala.

Zeleni Zub

pre 10 godina

Pravi i realni zvezdasi znaju da nisi ti krivac sto smo ispali, problem je mnogo dublji, ali mogao si da postanes heroj. I mi smo razocarani i tuzni, a kola su se slomila od tebe. Nemoj da padnes, volimo te i trebas nam, samo bi voleli kad bi se ubrzao malo i bio korisniji u tranziciji. Od tebe ocekujemo da uvek budes najbolji sto je kako velika cast, tako i obaveza i pritisak. Moras biti bolji... jer mozes! Sto se tice penala, i dzaja da je sutirao i promasio bi najverovatnije sinoc bio izvizdan jer smo jurili rezultat, silno zeleli pobedu, i posle radosti kad je sviran penal, nastao je anti klimaks. Ulozi maksimalne napore na utakmicama koje slede, i dobices aplauze... promaseni penal ce ti biti oprosten, ali na zalost, ne i zaboravljen. Ocekujem da i dalje izvodis najstrozu kaznu... bez poljuljanog samopouzdanja, i da "gines" za crveno bele, sve ostalo ce doci na mesto... Pocni vec u nedelju! Sve najbolje care

Siniša

pre 10 godina

Podrška za kapitena!!!
čovek je ljudina, ući će on u formu, zivi bili pa videli, ako ostanu na okupu za sledeću sezonu garantujem da ćemo uraditi nešto više u evropi

Pedja

pre 10 godina

(jovan vukadinovic, 9. avgust 2013 20:21)
Milijas je uz sve njegove mane jedan od nasih najboljih igraca. Zvezda nema pare za bolje. Lako je samo kukati kako smo losi sada kada je klub u velikoj krizi. Kada smo imali priliku da pomognemo nasoj Zvezdi i da joj vratimo bar deo onoga sto nam je ona dala (a obradovala nas je bezbroj puta) odziv navijaca je bio bedan. Pitanje je da li smo mi navijaci Zvezde uopste zasluzili da Zvezda nastavi da postoji. Da je svako od nas 2-3 miliona dao po 1e mogao bi da se dovede neki solidan igrac ili bar plate da se obezbede. Da je svako dao po 10e a mogao bi dobar tim da se napravi ali nije bilo tako. A sto se Stojanovica tice, mislim da ni Jirgen Klop ni Murinjo nebi mogli da za mesec dana naprave tim a da im jos uvek igraci dolaze i odlaze. Malog napretka u igri ima, odbrana pocinje da deluje organizovanije... Coveka treba pustiti da radi, a ne da se tera vec posle jednog neuspeha.

OooooOooooO

pre 10 godina

Samo napred Milijase glavu gore svi smo uz tebe,mozda neznalice misle da nisi za zvezdu ali svi mi znamo da zvezda ne moze bez tebe

u rudnik sa razmazenom bagrom

pre 10 godina

jedan vrhunski hirurg u srbiji treba da radi par godina da bi zaradio koliko i ovaj ispod prosecni fudbaler za mesec dana.

kratko i jasno

pre 10 godina

Ne radi se o promašenom penalu, niti o lošoj formi.
Radi se o bezobrazluku kojeg publika prepoznje u totalnoj fizičkoj nespremnosti igrača (koji, uzgred, ima mesečnu platu u iznosu od 30.000 €).
To je nedopustivo i za Džaju, Pižona, Piksija ili Robija u najboljim danima svoje karijere.
Ili se spremi fizički, ili odlazi. Sam odlučuješ.

dosledni

pre 10 godina

nedaj se majstore. trudi se najvise sto mozes u svakom trenutku u nastavku sezone i sve ce biti ok.
pozdrav od komsije iz zemuna!

dragance

pre 10 godina

Vratio se da pomogne (za 350k eura)?? Dobro odigrao prosle sezone?? Igra brzinom ranjenog puza, nabija lopte odmah i daleko, igra zbog mafijaskog ugovora i ko zna ko se tu ugradio. Idi i ne okreci se!

omg

pre 10 godina

Ne treba da ides, uradio si dosta za Zvezdu i to znamo da cenimo, ali ne treba ni da imas 300.000 godisnje u ovom trenutku, jer za te pare mogu da igraju 5 omladinaca a ne da nam omladinci bexe iz kluba jer ni stipendije ne dobijaju.

Apache

pre 10 godina

nemojmo se brukati.kapiten zvezde treba da nam bude svetinja!nismo mi grobari pa da skidamo traku kapitenu.ovaj covjek se vratio da pomogne i toga moramo biti svjesni.milijas treba da ostane jer ovoj ekipi treba vodja!
(neko, 09. avgust 2013 23:57)
Sasi Ilicu niko nije skidao traku a scepovic nije kapiten vec je igrom slucaja nosio traku tad. Kapiten svetinja? Imas li 5 godina?

Darko vukobratovic

pre 10 godina

Naravno da nije problem u promasenom penalu! Milijas ni kad je bio mladji nije bio atleta ondnosno nike bio ni snazan ni brz, ali je imao veoma jak i precizan sut. Prekidi su bili njegovi... Problem je sto je sad jos sporiji, jos slabiji a vise nema ni snagu ni preciznost suta. Imam utisak da iz kornera jedva dobaci do gola...

jovan

pre 10 godina

Verovali ili ne,ovo je Milijasev drugi put u karijeri da je promasio penal,tako da je bolesno vredjati ga zbog toga.Desava se i Pirlu pa sta!? Jedino fizicka sprema da se popravi...

djole

pre 10 godina

Ne zbog ovog penala, ali molim te idi! Ti kostas SD Crvena Zvezda isto koliko i Vaterpolo klub koji je prvak Evrope! Zato treba da ides, jer ne zasluzujes ni mali deo te love, ti si preskupi visak za tim Zvezde! Odlazi i ne okreci se sine...

IvanCZ

pre 10 godina

Nije Miki bas toliko gresio,osim penala koji je solidno izveo,ali je golman pogodio stranu.Valjda ce se vratiti na staro i pruzati partije kao pre.

rema89

pre 10 godina

to sto veci deo zapada i nekih 25% severa ukljucujuci i jednog vodju zvizde,skandiraju,misle o Milijasu nakon jednog penala je daleko od onoga sto vecina misli,pogotovo sada kada su se glave ohladile nismo postiglu gol u nastavku itd. ma covek je nas kapiten i on MORA da se postuje i ceni

Tottenham

pre 10 godina

zaista mi je zao sto ovo kazem,ali ovo nije vise onaj stari Milijas,ovo je neki novi daleko gori Milijas,koji je uzasno spor,kod prekida vise nije toliko siguran,tu ne mislim na penal,vec je izveo 2-3 slobodnjaka i jos jedno 3-4 kornera i nista nije uradio,u odbrani se ne vidi,ne mozemo ga trpeti zbog toga sto je on u proslosti bio dobar igrac

Marko

pre 10 godina

Da sam na njegovom mestu otisao bih pa nek igra neki klinac amonimus i nek se lozimo kao neka nema veze bolje klinci da igraju bar ce da se trude (i ja bih se trudio ali to je samo 1 segment od 5,6)

Raša

pre 10 godina

Kadrovsku politiku tima određuje trener jer NAJBOLJE ZNA koga ima od igrača. Stoga su bespredmetne priče oko Milijaša. Naravno da bi se vratilo poverenje publike, potrebna su nova dokazivanja. Konačno, ukoliko Milijaš i bilo ko vodi nesportski život, brzo će se to na terenu vratiti! I o tome trener sigurno vodi računa.

zoran

pre 10 godina

niko da spomene npr sledeće....šta da smo i prošli ovaj cernomorec??? pa sa ovom postavkom i igrom pregazili bi nas u posl kolu bilo koji tim posto nismo povlasceni u zadnjem kolu kvalifikacija....ajd uzdravlje....hik

nebojsa

pre 10 godina

Citam komentare i ne mogu da verujema sta pisete.kako vas nije sramota da pisete tako nesto za njega.covek je promario 1penal u zvezdi a msm 2 u karijeri.umesto da mu date svi podrsku vi ga napadate.smatram da on i lazovic jedini ginu za zvezdu i bajko macka.ostalo sve maneken ...slazem se da je fizicka sprema malo losija nego inace.ali boze mnj.sve se daa popraviti.prema tome nemojte da serete ovde o ljubavi prema zvezdi i o tome kako ne zasluzuje traku i dres ZVEZDE.NEGO IDITI RADITE NESTO U FIRMI.A NE DA SERETE PO NJEMU A ZA KOJI DA ili nedelju KAD ZALEPI NEKI GOL SA 25 30m.onda ce biti boze hvala ti sto se vratio.srm vas bilo propalice jedne da vas je sram.

neko

pre 10 godina

nemojmo se brukati.kapiten zvezde treba da nam bude svetinja!nismo mi grobari pa da skidamo traku kapitenu.ovaj covjek se vratio da pomogne i toga moramo biti svjesni.milijas treba da ostane jer ovoj ekipi treba vodja!

zika

pre 10 godina

iskreno, meni je bolja publika na zapadu, ali juce se sjatilo sve i svasta na taj isti zapad.
jednom kapitenu skidaju traku, drugog teraju napolje...
milijas je veliki gospodin i beogradsko dete, tako da bi trebalo da ga cuvamo, jer takvi se retko vidjaju, barem u zvezdi.
zvizdali su nekad i piksiju, pa sta.
koliko su navijaci dobri, videlo se sinoc...pozorisna atmosfera.
kad je trebalo da se dokaze vernost, pokazali su ko su.
na severu se vec odavno navija kao na ispracaju, jer oni kao da ne gledaju utakmicu. imaju svoju koreografiju i svoje idole, ovi na travi su sporedni likovi.
juce pominju dunjica, pre nekog vremena, misica...sve dike za ponos.
izdrzi Miki....

Anđusovac

pre 10 godina

Ko ovog čoveka vrati u Zvezdu? Čovek nema snage da odigra ni 10 minut. Diše na škrge ala; Saša Ilić. Usporava igru do maksimuma,trom je,nema tehniku...ima neki šut koji mu upali jednom od 10 udaraca,i sa vremena na vreme pošalje neku dugačku loptu,ali od te igre dugačkih lopti su odustali čak i Englezi kojima je to pre bio zaštitni znak. Sve dok se lopta ne spusti na zemlju igre nema. Partizan je i ove godine mnogo ozbiljnija ekipa i najverovatnije će osvojiti sedmu titulu zaredom.

Davor

pre 10 godina

Vuces se bre dve godine u Zvezdi kao dzigerica muka mi je dok te gledam na terenu! Najvise mrzim igrace koji igraju preko one stvari i bez trunke zelje da nesto urade a garant da je on jedan od dvoje troje igraca u zvezdi koji redovno dobijaju pare. Gubi se iz zvezde da te ne gledamo vise.Toliko!

Миле

pre 10 godina

Ја се не сећам да је некада раније Милијаш промашио пенал (очито да јесте иначе би у супротном то истакао) и увек се мислило да када га он изводи то је 99% гол, али деси се промашај и то када не треба. Милијаш је у кризи
(колико дуго је Лазовић био у кризи пре повреде?), али ја и даље мислим да је он технички (преглед игре, шут, центаршут, пас,...) најпоткованији играч у српском фудбалу. Искрено ми је жао да је доживео да му скандирају: Милијаш напоље.
Главу горе Ненаде, ако поновиш игру из прошле сезоне биће довољно јер ове сезоне имаш боље саиграче око себе.

Kastro

pre 10 godina

Zašto Nenad Milijaš???
Za Zvezdu je prvi put nastupio 2006 godine, i odmah sa Zvezdom osvojio duplu krunu.
Nosio je broj 7, bio kapiten.
Zato što je Miki znao da da gol direktno iz kornera.
Bio i ostao najbolji naš izvođač prekida.
Otišao je u Premijer ligu 2009 godine, svi su mislili „pao je u formi, ne treba nam. Uostalom, nikad se neće vratiti, briga njega za Zvezdu“, a, on….on je došao.
I, to onda kad je bilo najteže.
Da opet nosi kapitensku traku, da opet bude nenadmašen u izviđenju prekida. Sveti broj 10 na dresu.
Došao je da postigne 4000 gol Zvezde.
Da postigne svoj prvi HET-TRIK u dresu kluba koji voli.
Da opet seva njegova leva.
Došao je da kaže glasno:kakvi Englezi, Delije su bolje!
Kada je tim uzdrman, da preuzme odgovornost.
Da postigne odlučujući gol u derbiju.
Da odbije da primi platu dok ne prime oni kojima je potrebnija.
Došao je da vrati titulu kući!
Dao je preko 50 golova za Zvezdu!
Odbio da igra za veće pare kako bi se vratio u klub
Svi u padu,Kada niko ne postiže gol, Miki ga daje, i levom, i desnom, i glavom….
Jednom su ga posle poraza navijači prozivali što nije prišao tribini sa ostalima kada su ih psovali, a niko nije video da je Miki zbog poraza plakao u svlačionici. Jedan je Nesa kapiten

Делије Книн

pre 10 godina

Дај људи уразумите се, ја сам био синоћ тамо и било ми је тешко кад је промашио као и свима. Милијаш треба да остане и да носи траку јер сетите се само колико нас је пута обрадовао головима из даљине, головима које је давао гробарима и све сте то заборавили и сад пљујете по њему, треба да вас је срамота.

ironija

pre 10 godina

Zapad nikada nije voleo Srbe, zivele majka Rusija I surnjaja Kina :) Zao mi je Nenada, no uvek ce imati mnogo gorih igraca kao sto ima I mnogo gorih navijaca.

jel tako? tako je!

pre 10 godina

Nenade promašio si i šta sad? Promašio je i Bađo u finalu SP 1994-te i? Ja te potpuno razumem, ali razumi i ti DELIJE! Mnogo želimo jesen u evropi i titulu u Srbiji, ovo prvo je prokockano ne dozvoli da i ovo drugo ostane nekom drugom klubu jer TI SI NAŠ KAPITEN!

Srb

pre 10 godina

Ovi sto komentarisu da si los jer ne kidas na terenu???!! verovatno u zivotu macku s praga nisu sutnuli a ne loptu. Dva tehnicki najpotkovanija igraca u Srbiji su Sale Ilic i Nena Milijas. A po terenu obicno kidaju oni koji ne znaju mnogo pa moraju. Ovo su momci za fine radove. Zao mi je sto nisam bio sinoc na Severu ali znam da mu Sever nije zvizdao. Nego ove mukice sto se pojave jednom godisnje na Marakani.

Žarko

pre 10 godina

neodgovorno je promašiti tako važan penal.
nije to, nerešeno je, pa pucamo penale, pa neko mora i da promaši...
to je JEDAN penal, koji šutira onaj koji ga daje STO POSTO.
znači takav penal mogu da promaše timovi iz srbije, sa islanda i sličnih fudbalskih velesila.

marko_bgd

pre 10 godina

ma nije meni to sto je promasio penal..iako nas je to kostalo sanse da prodjemo dalje...vec zato sto je prespor,ima brzinu rekreativca,ne zna da povuce loptu,da trci sa njom,sporo se okrece....ali sto me najvise nervira je to sto je non stop u kadru i izvodi prekide i time kao radi nesto na terenu...i na sve to mu je fizicka sprema nula..stojanovic ga je izbacio..i u tom drugom poluvremenu nista nismo uradili zato sto se igra zvezde bazira na milijasu...pecnik,savicevic,ninkovic i kovacevic su odlicni...levi bekovi su nam dobri...odbranu smo pojacali,fali napadac dobar,ali kasno...zvezda ove sezone ima tim da osvoji titulu...i to ce se desiti samo ako milijas ne bude u startnih 11

igor

pre 10 godina

@andjusovac tvoj nick govori sve o tebi!!! jod jedan antiprotivan lik koji misli da je najpametniji!!! mozfa je milijas spor ali je majstor za sve igrace zvezde i partizana!!!videlo se to u drugom poluvremenu ako si uopste gledao utakmicu!!!

Stojanoviću odlazi!

pre 10 godina

Ako te je trener zamenio zbog toga što je golman odbranio kazneni udarac...onda taj trener treba da pocepa diplomu, da se ne bavi ovim poslom...ali, naravno, znamo mi da te nije zamenio trener, već neko iz uprave ko mu je naredio, neko ko se udvara navijačima, kome navijači naređuju šta treba da radi...e' baš zbog tih stvari je Zvezda ovde gde je, u kanalu. Trener kome drugi sastavljaju tim, menjaju igrače... je neznalica, potrošna roba...neće ovaj dugo, jer loši rezultati neće se slomiti na upravi, već na treneru...a sa ovim trenerom Zvezda ako bude 3 na tabeli treba da slavi. Da ne bude zabune, baš me briga za Milijaša, ne radi se ovde o njemu...radi se o neznalici treneru, koji slavi 0:0 i ispadanje...koji je doveo onog padavičara Slovenca, koji ništa ne zna...i sad taj treba da vodi Zvezdu...užas.

kokos

pre 10 godina

idi brate mili,ima ko çe da grize za 1000 € mesečno,a ti uzimaš 30000€ mesečno,i ne igraš nikako,povuci se bre čoveče,ima mladjih,boljih ajde pa polako, sretno!!

samozvezda

pre 10 godina

Jednu od retkih svetlih stvari terate iz Zvezde... Niko od nasih velikih fudbalera se nije vratio na Marakanu. Promasen penal??? Pa sta?? Jel on kriv za sve predhodne godine bez Evrope,jel on kriv za 3:1 u gostima protiv jednog nizerazrednog kluba,za visegodisnju dominaciju grobara... Prst na celo delije!!!

Zvezdas

pre 10 godina

C'est la vie. Danas jesi, sutra nisi. Nema veze, nije direktno nas kostao penal prolaska, neuigranost.

Bio sam na stadionu, i nisam zvizdao, jer gledam Zvezdu kao tim. I uvek cu je voleti, pa i kad ispadne i u sezoni kupanja. Izdrzi kapitenu!

navijač

pre 10 godina

Penal?Penal može da promaši svako,ali njegova igra je katastrofa.Slabo se kreće,tehnički nimalo nije bolji od ostalih saigrača iz veze,ta fama o dobrom izvodjenju prekida se pokazala apsolutno netačnom(koliko kornera je ono izveo, i kako?).Fudbalski mediokritet,bio i ostao...

Gojko

pre 10 godina

Glavu gore Nenade, igras pred necivilizovanom publikom u kojoj je vecina ljudi privatno jako neuspesna i isfrustrirana i kojoj su uspesi tima za koji navijaju jedini 'licni' uspesi. Kakav smo mi otpad od nacije.

igraču Crvene zvezde se ne zviždi, a kamoli kapitenu

pre 10 godina

kad čujem jedan zvižduk nekog zvezdaša nekome ko nosi dres Crvene zvezde jeza me uhvati

da li će bilo ko od onih koji su uništili atmosferu nakon tog penala da se zapita kako bi meč završio da smo nakon toga digli navijanje na još viši nivo kako inače radimo kad je teško? da li su apsolutno sigurni da Zvezda ne bi prošla dalje?
kako je ono bilo, 17-3 u udarcima, 13-0 u kornerima?

ja sam siguran da je ovo naš daleko najjači tim u zadnjih 5-6 godina, a sinoć je bila šansa da i igrači sami shvate koliko mogu, a onda bi i sezona bila mnogo lakša za igranje

ova presija na igrače postaje neizdrživa

Siniša

pre 10 godina

Podrška za kapitena!!!
čovek je ljudina, ući će on u formu, zivi bili pa videli, ako ostanu na okupu za sledeću sezonu garantujem da ćemo uraditi nešto više u evropi

Andrej

pre 10 godina

Nenade, ti sto su ti zvizdali su pozeri koji malo znaju o fudbalu, da nesto znaju oni bi tebi dali podrsku a ne zvizdali kada je najpotrebnije. Maradona je promasio tuce penala, Piksi u Italiji, Mijat protiv Holandije, idemo dalje.

IvanCZ

pre 10 godina

Nije Miki bas toliko gresio,osim penala koji je solidno izveo,ali je golman pogodio stranu.Valjda ce se vratiti na staro i pruzati partije kao pre.

David Pantovic

pre 10 godina

Nenade Milijasu nema veze!!!! Idemo dalje!!!! Ljudi nekad kazu glupe stvari kad su ljuti. A ne znaju kakav je pritisak igraca na terenu. Desi se da svi promase penal. Ko da je bitno!!!!samo napred

Pravda za Milijasa

pre 10 godina

Kakav je takav je,nas je. Bolje nemamo i zato smo losi. Ma najgori u poslednjih 20 g.
Slovenacki Murinjo ga stavio u tim i to je to. Nije on kriv.Sa ovom ekipom koju mi imamo grobari lagano do titule.

maestro

pre 10 godina

Neno,glavu gore...Ti si se vratio u našu Zvezdu kada mnogi nisu ni hteli ni smeli.Uz Ninkovića jedini znaš da igraš fudbal u ovoj ekipi.Trenutno jesi van forme,ali biće bolje.Penale su promašivali i najveći igrači-Badjo,Ševčenko,K. Ronaldo...Mi kao narod i zlo,a kamoli dobro,brzo zaboravljamo. Milijaš kapiten!!!

mile

pre 10 godina

zvezda je losije odigrala bez tebe nego sa tobom, treba da ostanes ti si kapiten ove ekipe i jedini koji zna poslati dobar pas, promeniti stranu, jedino podigni fizicku spremu da mozes malo vise trcati ti fudbal znas igrati za razliku od nekih u ekipi!

numlock

pre 10 godina

Nenade glavu gore, ti si nas kapiten i sto se mene tice do kraja karijere treba da budes! Ali ima jedna stvar: Mani se pica i cigareta, vrati kondicuju i znamo da ces biti uz Ninkovica najbolji igrac prvenstva...

NABUKODONOSOR

pre 10 godina

Pazi 'vamo! Čiča što ovo piše ima 58 godina. Prvu utakmicu na beogradskoj "Marakani" odgledao u proleće davne 1965. godine. Od tada na tom istom stadionu bio najmanje sedamstotina puta. Pored toga putem malih ekrana naših TV prijemnika u istom periodu video nekoliko hiljada utakmica. Pamtim promašaje sa kreča takvih fudbalskih veličina kao što su Macola, Pele, Euzebio, Miler, Krojf, Maradona, Platini,Rosi, Stojković... I ko zna koji još fudbaleri ekstra klase su promašili penal u odsudnim trenucima po njihov tim. Ne pamtim da je i jedan od njih doživeo to što su nazovi navijači Zvezde priredili Milijašu posle promašenog jedanaesterca. Alo ljudi, pa fudbal ne bi bio to što jeste kad bi se koristila svaka šansa i kad bi rezultat uvek bio onakav kako bi to navijači želeli.

Zato Milijašu glavu gore i napred u nove fudbalske bitke. Mi pravi fudbalski navijači radovaćemo se kad postigneš pogodak ali razumeti kad to ne uspeš da uradiš. Lopta je okrugla.

Bora

pre 10 godina

Veliki tehnicar
Sramota da covek na kraju karijere glumi velikog tehnicara i smekera.Proslavio se sutevima iz slobodnih udaraca posto ima jak sut i gle cuda sebe promovise u velikog tehnicara i plasira loptu sa penala-sramota.Da je opalio po lopti i promasio ceo go niko mu nebi nista zamerio jer to je fudbal,ali covek pokusava da prikaze nesto sto nezna a to je tehnika,majstorstvo jer zaboga on je kapiten.Sram te bilo po sto puta.

jorgandzija

pre 10 godina

Ljudi moji, takav je kakav je, neki kazu splavar, pa dobro, nije jedini bre, moramo uzeti u obzir sta je ucinio za zvezdu prethodnih godina dok je igrao, prosle godine najbolji asistent superlige, ja bi jedino dodelio kapitensku traku Ninkovicu, pa nek se Milijas trudi kao sto govori ovde i da da sve od sebe da vrati TU CAST!

Delije Kotor

pre 10 godina

Miki, imas nasu punu podrsku zbog svega sto si uradio za Zvezdu!Vratio si se kad je bilo najteze, red je da sad ostanes i uzmes titulu!

Dalibor

pre 10 godina

Toliko mi je žao Nenada Milijaša posle sinoćnje večeri da vam rečima ne mogu opisati. Prethodne sezone, kada nikog "od velikih zvezdaša" nije bilo ni blizu Marakane, on se vratio u klub, bio jedan od najboljih igrača u sezoni, dao odlučujući gol na prvom derbiju (jedinoj bitnoj pobedi u sezoni), ali sve se to brzo zaboravi...sramota!
Oni koji su zviždali, trebali su te zvižduke uputiti jedinom napadaču koji ne želi ni da (po)trči, desnom beku koji je na obe utakmice sa Cernomorecom bio ubedljivo najlosi igrač, levom beku koji nije znao ni na koju stranu naša Zvezda napada...

MILIJAŠ KAPITEN!

boba

pre 10 godina

Ne dirajte coveka! On je zaduzio klub, I hvala mu na svemu. Svaki pravi Zvezdas je uz njega.
Ali, Zvezda igra jako lose, mi realno nemamo igrace za poslednju rundu play- off- a kamoli za LE. Mislim da kada vec jednom udjemo u LE, nece biti vise od pola igrace iz ove postave.
Pustite Milijasa, on je svoje pokazao, I nekada bio igrac za dve klase bolji od suigrace....

Realno

pre 10 godina

Idi burazeru i sve najbolje u karijeri!Samo usporavaš igru i nepotrebno zauzimaš mesto nekom mlađem i perspektivnom klincu.Samo što pre da to uradiš,da ne bude posle kasno i da ne kaskamo u startu za Vošom.

Vladimir

pre 10 godina

Jedno znam.Od dolaska u Zvezdu,Milijas je moj omiljeni igrac.To postovanje je stekao igrackim i sportskim kvalitetima.To je igrac za koga nikad necu nista ruzno reci.Nisam zaboravan,znam koliko je dao za Zvezdu.

hasan dudic

pre 10 godina

Kada je utisak da penal nije postojao,ovo nebi mi Majo okrecio,uglavnom se promasi.U CZ u formi su Kokeza , braca Toncev i Bogdanov.

srce na teren

pre 10 godina

Majstore, zvizde ti jer ti je Bog dao talenat, takvu levicu nema niko, i svi vide da mozes mnogo bolje... Samo kad bi se potrudio malo vise i na treningu i na utakmici, i naravno ziveo sportskim zivotom!

hol

pre 10 godina

brate ne sikiraj se, ionako penal nije ni postojao,a bolji klub svakako idr dalje,i island ste jedva prosli tako da nema za cim da zalite.

sram te bilo

pre 10 godina

KRIV SI! zato sto i pored toga sto imas odlican i jak sut (nemamo bas svi amneziju), sutnuo si kao neka baba i ono bi odbranio svaki golman iz petlica!

da si sutno kao covek i kako dolikuje kapitenu zvezde, pa makar i pogodio precku ili stativu bilo bi mnogo manje "zvizduka"

ovako ti si sam uzeo da sutiras penal i sutnuo si gotovo kao da si hteo da golman odbrani!

Дрво број 2

pre 10 godina

Милијаш је у кризи али ја и даље мислим да је он технички (преглед игре, шут, центаршут, пас,...) најпоткованији играч у српском фудбалу.
(Миле, 9. avgust 2013 19:48)

Ето, ја мислим да је он један од највећих блефова српског фудбала, продукт доброг маркетинга српских "поштених" менаџера.
Човек је доживео да буде проглашен за најспоријег играча светског првенства, да тренер у Енглеској изјави за њега да никад није видео играча који не може да претрчи 50 метара...
Пас му је на нивоу детета испред зграде, а преглед игре му се своди да стоји у месту и "гледа".
Технички није ни за трећу лигу, пошто је "техника" кретање, улаз у празан простор, проиграванје, пријем лопте и контрола исте.
У свему томе је нула. А ко жели да се лаже нека се лаже и гледа како нас избацују неки Черномореци.

Предраг

pre 10 godina

Пијеш, пушиш нећеш да трчиш, имаш огромну плату, 50% од трансфера и један си од оних који бојкотује сваког странца који дође. И на тренингу и на утакмици. Колико си лопти дао Дауди откад је дошао? Исто се дешавало са свим странцима који су долазили у Звезду, кланови домаћих су бојкотовали итјерали Аилтона, Молину, Да Силву, Лукаша, Баркоса, Клеа, Саласа, Паркера који су одреда били доктори за већину домаћих. Странац по 10 минута не добије лопту па и када је добије то је нека коска да би га искомпромитовали пред навијачима. Одлази.

Некретнина-Милијаш

pre 10 godina

Шта се овај дури, к'о нека тетка? Мање "сплаварења",више ангажовања на утакмицама. Капитен би требало да "гине" на терену. Најмањи проблем је тај пенал. Синоћ је Черноморец створио најбољу шансу тако што је Милијаш одустао од праћења свог играча...

dosledni

pre 10 godina

nedaj se majstore. trudi se najvise sto mozes u svakom trenutku u nastavku sezone i sve ce biti ok.
pozdrav od komsije iz zemuna!

OooooOooooO

pre 10 godina

Samo napred Milijase glavu gore svi smo uz tebe,mozda neznalice misle da nisi za zvezdu ali svi mi znamo da zvezda ne moze bez tebe

Danubewalker

pre 10 godina

Ime navijaca govori sve o odnosu prema kapitenu,coveku koji nije igracina ali je uvek bio Zvezdin vojnik.Ne mogu da zamislim ovakav odnos Grobara prema Sasi Ilicu.Znao je da promasi nemoguce i da ga nece ali pravi kapiten je zakon.

Patuljasti snaucer

pre 10 godina

Nisam navijac Zvezde, ali mislim da Milijas jednostavno nije za ovu ligu. Njemu trebaju drugaciji saigraci, koji ce da rade za njega, da popravljaju ono sto pogresi. Prespor je i misli da sve moze da resi jednom loptom, ali on jednostavno nije taj tip igraca. Svakome se desi da promasi penal, ali to razlikuje pravog igraca od plasljivca. Nikada mi se nije dopadao kao igac i mislim da treba da ode, ali fora je u tome sto bas i nema gde

mislim

pre 10 godina

Covek je sasvim iskren i to treba postovati,ma sta mislili o njegovoj igri.Mislim da je u trenutku onog promasaja, momentalno pozeleo da nestane sa Marakane.Vidi se da mu je tesko.
A Ninkovic je prava ljudina od coveka.

djansla

pre 10 godina

Ne treba Zvezdi baba koja se vuce po terenu. Nije sramota promasiti penal, nije sramota ni izgubiti utakmicu, ili odigrati lose neki put.. Sramota je sto ti nisi svestan da kvaris igru, usporavas, izvodis prekide po 5 minuta, odmaras protivnicke stopere. Otidji kao covek, ako si covek, pa cemo da te pominjemo i po nekadasnjim dobrim igrama. Nemoj da te metlom teramo.

Pedja

pre 10 godina

Milijas je pre odlaska u inostranstvo dobro igrao. Ali po povratku to nema veze sa igrom. Zvezda ne moze izvesti nijednu kontru jer dok se Milijas okrene sa loptom svi su se vratili. Usporava igru stravicno, centarsutevi i korneri su mu losi, ranije je znao da sutne iz kolena sad ni to. Sve u svemu se svelo na to da sutne dobro na svakih 4-5 utakmica, a za to ga drzati u timu je besmisleno.
U Ukrajini se nije ni video da je igrao. Juce je omogucio prvo Cernomorecu njihovu jedinu sansu jer nije ispratio igraca u duplom pasu i kao vrhunac kad je trebalo iz penala u poslednjem minutu poluvremena dovesti protivnika u paniku, a istovremeno bi to podiglo Zvezdu da nastavi jos jace i to je promasio. Pre toga je bar 6-7 kormera bilo i nekoliko slobodnih udaraca i sve je on hteo da izvede i nijedan nije valjao ni za sta. I kad je video da mu ne ide trebao je da pusti nekog drugog da sutira. Juce je takodje ocajno odigrao Vesovic, ne zna se ko je od njih dvojice bio losiji. Ja sam jos pre nekoliko dana pisao da Lazic treba da igra beka, a Martinovic sa Krnetom stopere.

Zeleni Zub

pre 10 godina

Pravi i realni zvezdasi znaju da nisi ti krivac sto smo ispali, problem je mnogo dublji, ali mogao si da postanes heroj. I mi smo razocarani i tuzni, a kola su se slomila od tebe. Nemoj da padnes, volimo te i trebas nam, samo bi voleli kad bi se ubrzao malo i bio korisniji u tranziciji. Od tebe ocekujemo da uvek budes najbolji sto je kako velika cast, tako i obaveza i pritisak. Moras biti bolji... jer mozes! Sto se tice penala, i dzaja da je sutirao i promasio bi najverovatnije sinoc bio izvizdan jer smo jurili rezultat, silno zeleli pobedu, i posle radosti kad je sviran penal, nastao je anti klimaks. Ulozi maksimalne napore na utakmicama koje slede, i dobices aplauze... promaseni penal ce ti biti oprosten, ali na zalost, ne i zaboravljen. Ocekujem da i dalje izvodis najstrozu kaznu... bez poljuljanog samopouzdanja, i da "gines" za crveno bele, sve ostalo ce doci na mesto... Pocni vec u nedelju! Sve najbolje care

petaard

pre 10 godina

Imas samo jedan posao. Dobijas platu za to. Ne radis dobro svoj posao. Ipak, imas samo jedan posao.

ps: kada se ode na wikipedia-u, vidi se da je tvoje vreme bilo do 2006, sada si 6 godina stariji to ti ne ide u prilog da i dalje imas taj posao.

Veseli pozdrav.

toxa

pre 10 godina

ostani kapitenu, ti si jedan od retkih majstora fudbala koji znaju da sutnu loptu po zemlji, a poluvisoko!!! nema veze sto si izlapeo, zaduzio si zvezdu titulama koje si osvojio igrajuci za nju u poslednjih 5 godina...

zvezdas

pre 10 godina

Kapitenu odgledaj igru Sase Ilica, pa pokusaj i ti biti tako srcan, borben, da kidas na terenu i dobijaces samo aplauze!!!! Zvezdas sam ali ruku na srce Sasi svaka cast!!!

Navijač

pre 10 godina

Putuj Igumane! Napravili ste da cela ekipa mora da igra na tebe, a ti bandera na terenu, upropastices i ovo malo igrača što valja. Srećan put!

jova

pre 10 godina

Zvezdi je trebao dobar trener na primer Milovan Rajevac a ne Stojanovic.Medjutim, ti bi Milijasu kod Rajevca vec bio na transfer listi a ne kapiten

Bumbar

pre 10 godina

Ti i Saša Ilić ste trenutno najveća prevara našeg klupskog fudbala. Jedan i drugi ni poluvreme ne možete da izdržite. Samo mi još nije jasna politika naših klubova. Sa tolikim primanjima jedan i drugi klub su mogli da dovedu bilo kog prosečnog igrača sa malo boljim pregledom igre s tim što bi ovi drugi mogli mnogo više da trče.

Slaviša Stojanović

pre 10 godina

Nenade, niko ti nije zviždao što si promašio penal, već što se od početka sezone vučeš po terenu, i što nisi u stanju da vežeš dva dobra pasa ka golu protivnika. Postao si stručnjak za vraćanje lopte na našu polovinu.

Ale

pre 10 godina

Zar postoji sporiji igrac? Milijasu jeste da imas jak udarac ali si kao igrac LOS. Zadrzali bi tebe u wulverhamptonu kad bi bio makar malo iznad prosecan igrac..

Grobar-España

pre 10 godina

Au brate, prvo "Ovo je morao da bude autogol", onda "Mozda je Ninkovic trebao da pokusa da padne" i sad "Sutirao sam po zemlji i poluvisoko". Ovih dana je u beogradskim fudbalskim krugovima cutanje zlatnije nego ikada.

ivan

pre 10 godina

sutirao si poluvisoko ? izgleda da smo svi coravi, nije prob sto si promasio penal vec sto imas radijus kretanja koliko je i precnik tacke za penal, spreni se fizicki i trci i niko nece da ti zvizdi prosto

Barbarosa

pre 10 godina

Vec dve godine zivis u iluzijama. "Igram dobro, nemam srece, ne vole me...". Kapitenska traka je OBAVEZA i CAST a ne privilegija. Kad budes imao vremena pogledaj kako igra RIBERI, mislim da je stariji, uspesniji i bolji fudbaler od tebe. A trci po terenu kao da je poletarac koji treba da zasluzi mesto u prvom timu. NJEMU NIKO NE BI ZAMERIO DA JE PROMASIO PENAL! U obom dlucaju casa se punila, a penal je samo kap koja ju je prepunila. Promeni odnos prema dresu ili idi.

Idemo dalje, Miki

pre 10 godina

Novinar koji je napisao ovaj tekst nije sinoć bio na utakmici. Da je bio sigurno ne bi napisao da je Milijaš izviždan zbog promašenog penala. Penal je bio kap koja je prelila čašu i samo dodatno isfrustrirala navijače. A sadržaj čaše (ne neophodno tim redom) je sledeći:

1. spor igrač u kretanju
2. igrač sporog donošenja odluka, naročito u začetku kontranapada
3. igrač koji je u nekoliko navrata "ispao", pa i kod šanse njihovog centarfora na početku
4. nemogućnost da se lopta podigne prilikom centaršuta iz slobodnog udarca
5. slaba fizička sprema i nizak aerobni kapacitet (hvala Dudo) - verovatno uzrok svega gore navedenog

jovan vukadinovic

pre 10 godina

dakle,covek bez energije,snage,volje,tempa agresivnosti uz sporost,igranje kao balerina sa stalnim usporavanjem svake akcije.bez i jednog cestitog centarsuta a da dobaci u sesnaesterac....a ovamo kapiten,mora motor, glavni motiv i terac svima u ekipi da bude...posebno ovim mladima...i nema radnickih saveta i samoupravljanja ,jer Milijas ne volontira nego ima ugovoro od 300 000 EUR po sezoni...jeste kasne te plate ali sve i svaki dinar klub plati hteo ili ne i to svima..dakle sigurica bez obzira na ucinak,rezultat....I vreme je da Dzaja pocne da bude predsednik Zvezde,uzme komadu u sake...jer sve da je Milijas surpotono od ovog sto sam napisao ali na zalost nije,dok taksisti dovode ove strucnjake za trenere koji s ajednim spicem jure minus od 2 gola i kilave do besvesti,ne spreme ekipu...i motivisu igrace mi na tribinama samo muke mucimo...i to vec predugo traje...zato je Milijas izvizdan sinoc...i opet ce po zsluzi..i on i durgi..dosta foliranja...Igrajte kako treba sa rezultatima..jer pobede se broje dok GODINE PROLAZE MOJE

zonik

pre 10 godina

Ne treba zameriti na promašenom penalu,to se dešava i najboljima.Medjutim,stoji činjenica da da je prespor za savremen fudbal,sporo razmišlja i iznad svega guši Ninkovića kao najkreativnijeg igrača u našoj ligi.Zvezda ima perspektivu,Marinovič je pravo pojačanje,samo nam nedostaje špic koji moze da izdrži duel.

iv13

pre 10 godina

nije stvar u tome da li trebas ili ne... stvar je da si najplaceniji igrac u zvezdi, za te pare, bih i ja igrao, kidao, grizao, lomio, dao sve od sebe, nebitno za koga da igram...

Apache

pre 10 godina

nemojmo se brukati.kapiten zvezde treba da nam bude svetinja!nismo mi grobari pa da skidamo traku kapitenu.ovaj covjek se vratio da pomogne i toga moramo biti svjesni.milijas treba da ostane jer ovoj ekipi treba vodja!
(neko, 09. avgust 2013 23:57)
Sasi Ilicu niko nije skidao traku a scepovic nije kapiten vec je igrom slucaja nosio traku tad. Kapiten svetinja? Imas li 5 godina?

armatura

pre 10 godina

U utorak promocija jednog od dva pojačanja,svi će biti iznenadjeni ko dolazi u Zvezdu ! ! !
(Napokon, 9. avgust 2013 21:30)

Ko ? Mrkonjić ? Dinkić ?

Suze

pre 10 godina

Veliki si ti profesionalac. Zato te pola Zvezde i zove Miki Marlboro. Kad smanjis sa 2 na 1 paklu dnevno i prestanes da maltretiras kondicionog trenera (jer ne mozes da potrcis) mozda i bude neki rezultat.
Zali Boze para koje su bacene na Nenada Milijasa.

eee

pre 10 godina

Jednu od retkih svetlih stvari terate iz Zvezde... Niko od nasih velikih fudbalera se nije vratio na Marakanu. Promasen penal??? Pa sta?? Jel on kriv za sve predhodne godine bez Evrope,jel on kriv za 3:1 u gostima protiv jednog nizerazrednog kluba,za visegodisnju dominaciju grobara... Prst na celo delije!!!
(samozvezda, 9. avgust 2013 23:31)
- Kako ne vratise Boska Jankovica, Bastu, Lukovica... Nego: Milijasa, Milovanovica, Kovacevica, Perovica... To se zapitaj! Za kvalitet se uvek nadje neki klub u inostranstvu! Drugo, da on je jedan od krivaca za sve to gore navdedeno! Razlog: jednosvarno GUSI IGRU, usporava je, nije agilan, nema agresivnost, ne moze u odbrani da zatvori, slab je sa loptom u nogama, fizicka sprema 0... I za sve ovo navedeno on prima 360.000e... I posle neko kaze vratio se iz ljubavi! Da se vratio iz ljubavi igrao bi za 100.000e (mozda i manje), jer je "ljubav" u pitanju, a On zna u kakvim smo finansijskim problemima! Vidim naigrao se u Vulvsima, ekipa koja je ubedljivo ispala iz PL... To samo govori o njegovim kvalitetima. Sta reci kada i u takvoj ekipi nije bilo mesta za njega u prvih 11!
Manite se tih pisanja, kapiten... Mi zivimo za ZVEZDU, a oni od Zvezde! I da od PROSLOSTI SE NE ZIVI! Sta mi imamo od toga sto je pre igrao dobro, ako nam danas GUSI IGRU! A svi zelimo da igramo agresivno, brzo = moderno! A to sa Milijasem, definitivno necemo videti, jer njegove fizicke predispozicije to ne dozvoljavaju, na nasu zalost!

rema89

pre 10 godina

to sto veci deo zapada i nekih 25% severa ukljucujuci i jednog vodju zvizde,skandiraju,misle o Milijasu nakon jednog penala je daleko od onoga sto vecina misli,pogotovo sada kada su se glave ohladile nismo postiglu gol u nastavku itd. ma covek je nas kapiten i on MORA da se postuje i ceni

PosmatraC

pre 10 godina

Znam ja gde si ti pogresio, nisi radio na kondiciji i snazi kao i svi ostali. Dusa vam u nosu posle 15 minuta. Sramota, a primate lovu kao da ste astronauti, bez skole ili sa kupljenom diplomom ne postujete svoj posa....ali, brzo sad dolazi naplata za nerad.

...

pre 10 godina

Šteta što se zaista na njemu prelomilo svo nezadovoljstvo koje se skupljalo među navijačima još od prvog meča kvalifikacija. Nije dobro igrao, to je činjenica, promašio je penal kada je bio najbolji trenutak za gol i koji bi sasvim verovatno okrenuo novi list što se tiče meča, međutim nije se dalo i upravo je to je prelilo čašu, ali na način na koji možda i nije zaslužio. Tim jednostavno nije dovoljno kvalitetan, a ne neuigran, kao što mnogi pričaju.

PS: Penal se šutira visoko, u gornje uglove obično kada je igrač siguran u sebe, sa dosta samopouzdanja, i ako je precizan šut, gol se daje u velikom broju slučajeva. Plasirana lopta u stranu je najgori šut po mom mišljenju.

Pastir

pre 10 godina

Nenad Milijas: Kad mi je tesko i kad sam nervozan ja popusim i po dve pakle cigara, rece Neša i zapali pljugu...
Miki odmah cu ti reći da nisi spreman za Javor, trenutno si spreman eventualno za paraolimpijadu, ako si zvezdas uzmi 2 meseca neplacenog odsustva otiđi sam na pripreme i dodji kad budes bio spreman bar za 45 minuta.

ilja

pre 10 godina

Ma nije Milijaš kriv za zvezdin neuspeh ove godine a ni prošle a ni one tamo pre te... Problem je što se u našim klubovima ne zna ni ko pije ni ko plaća.Kada bi se klubovi privatizovali ali mislim na ozbiljne kupce koji vole fudbal i naravno zele da profitiraju tada bi ova sva priča imala drugi tok.Jer kod npr.Milana Mandarića koji je nekada držao Portsmut se tačno znalo ko koliko,zašto i kako dobija platu i šta i kako treba igra na terenu. Ako jednog dana dodjemo do tog stadijuma razmišljanja o načinu igranja i navijanja(ne treba da vam objašnjavam kakva je atmosfera na Engleskim stadionima)možemo da se nadamo nekom uspehu.

djole

pre 10 godina

Ne zbog ovog penala, ali molim te idi! Ti kostas SD Crvena Zvezda isto koliko i Vaterpolo klub koji je prvak Evrope! Zato treba da ides, jer ne zasluzujes ni mali deo te love, ti si preskupi visak za tim Zvezde! Odlazi i ne okreci se sine...

dragance

pre 10 godina

Vratio se da pomogne (za 350k eura)?? Dobro odigrao prosle sezone?? Igra brzinom ranjenog puza, nabija lopte odmah i daleko, igra zbog mafijaskog ugovora i ko zna ko se tu ugradio. Idi i ne okreci se!

zoran

pre 10 godina

niko da spomene npr sledeće....šta da smo i prošli ovaj cernomorec??? pa sa ovom postavkom i igrom pregazili bi nas u posl kolu bilo koji tim posto nismo povlasceni u zadnjem kolu kvalifikacija....ajd uzdravlje....hik

Pedja

pre 10 godina

(jovan vukadinovic, 9. avgust 2013 20:21)
Milijas je uz sve njegove mane jedan od nasih najboljih igraca. Zvezda nema pare za bolje. Lako je samo kukati kako smo losi sada kada je klub u velikoj krizi. Kada smo imali priliku da pomognemo nasoj Zvezdi i da joj vratimo bar deo onoga sto nam je ona dala (a obradovala nas je bezbroj puta) odziv navijaca je bio bedan. Pitanje je da li smo mi navijaci Zvezde uopste zasluzili da Zvezda nastavi da postoji. Da je svako od nas 2-3 miliona dao po 1e mogao bi da se dovede neki solidan igrac ili bar plate da se obezbede. Da je svako dao po 10e a mogao bi dobar tim da se napravi ali nije bilo tako. A sto se Stojanovica tice, mislim da ni Jirgen Klop ni Murinjo nebi mogli da za mesec dana naprave tim a da im jos uvek igraci dolaze i odlaze. Malog napretka u igri ima, odbrana pocinje da deluje organizovanije... Coveka treba pustiti da radi, a ne da se tera vec posle jednog neuspeha.

aca

pre 10 godina

Batali Zvezdu i nas nesretni fudbal,dodji na skolsko nadeljom pre podne da gledamo fudbal velemajstora(i lazova svetskih al nema veze) a od 18h da peglamo sve na basketu,smes i po koju trojku da probas(ako se Purke slozi,hehe),ajd glavu gore !

Boban

pre 10 godina

Ja ne vidim razlog za napade na Milijasa. Mislim da je prespor, da pravi majnak u odbrani, i da i u napadu iako neke opcije znacajno pojacava, ujedno suzava igru na tih nekoliko opcija. Ali to nije njegova krivica, on je takav igrac, a stvar je uprave da proceni da li je takav igrac potreban, i da li je dovoljno koristan za platu koju ima, kao i trenera da postavi taktiku i tim prema toj taktici, pa ako se on tu uklapa -tada neka i igra.

Problem je sto kod nas menadzeri pritiskaju navijace (tj. njih manipulisu), uprave i trenere, navijaci uprave i trenere, uprave pritiskaju trenere, i onda treneri sastavljaju ekipu ne onako kako bi bilo najbolje za mec, nego uz neki kompromis sa svakakvim nametnutim faktorima. I svi znaju da dok je tako, nema nista od naseg fudbala.

Filip

pre 10 godina

I meni je tesko, ali necu da se utesim uz pice na splavu. Aj sto pijes, nego bre kad vidis da u desetom minutu utakmice ne mozes da dodjes do daha, onda smanji, za pocetak bar na paklu dnevno. A kad nemas daha onda ne mozes ni da skupis snagu za sut i centarsut, vidis kako je sve povezano.

Aleksandar I

pre 10 godina

(Andrej, 09. avgust 2013 21:22)
Piksi je i protiv Borca iz Banja Luke,ali Piksi toliko napakovao da je po meni mogao na svakoj da promasi...

u rudnik sa razmazenom bagrom

pre 10 godina

jedan vrhunski hirurg u srbiji treba da radi par godina da bi zaradio koliko i ovaj ispod prosecni fudbaler za mesec dana.

luciapiper

pre 10 godina

Na žalost, ne možeš više da igraš, ni u jednoj ligi pa ni u našoj, ovoj jadnoj. Sporost, fizička iscrpljenost posle10 minuta igre. igraš mesto gde igrač mora da trči 90 minuta.Čim staneš, igrač manje šro se vidi na terenu. Nisu mu ljudi skandirali zbog penala već zbog celokupnog učinka i prošle i ove godine. Katastrofa. Kako misliš da se to ne vidi, nije mi jasno?

Sever

pre 10 godina

Jel on...?
Care, nije problem što si promašio penal, dešava se. Uostalom, uvek si do sada pogađao.
Promašeni penal je bio samo kap koja je prelila čašu. Care, ti si kapiten Zvezde. Znači, ti moraš najviše da kidaš, da trčiš, skačeš, uklizavaš, grebeš, grizeš... A ti to najmanje radiš. Nemaš snage (ili želje) da potrčiš, da skočiš, da pratiš svog igrača, da ispratiš dupli pas saigrača... I to već mesecima.

Grobar

pre 10 godina

Eto koliko je tanka granica izmedju pukovnika i pokojnika! Da je dao penal svi bi pricali kako je on pravi kapiten i vodja. U svakom slucaju Milijas ne zasluzuje takvo ponasanje navijaca prema njemu jer on svojim igrama i ponasanjem na terenu i van njega zasluzuje i dres i traku zvezde!

Miroslav

pre 10 godina

Taj gol bi nas verovatno uveo u bolje ll poluvreme i možda plasman u kuglice danas na zrebu ! Samo je Kadu bio majka u Zvezdi za te penale, visoko u stranu, pa ti brani ako mozes!

novosadjanin

pre 10 godina

Ne mogu da shvatim zasto ako nisi bio siguran prilikom izvodjenja penala (a nisi jer se sigurnost dobija dobrom igrom) nisi sutnuo po sredini gola...Postoji statistika da se od 100 penala golman bar u 95% situacija baca u stranu. Ali ne, ti si sutnuo lagano u stranu i sansa da se odbrani je 50%....Strasno. Jesi gledao kako je onaj u prvom mecu sutnuo????

djordjevic

pre 10 godina

Ne znam dal da zoves Scepu za savet ili direkt da okrenes Kimija? Otkud znam...mozda bolje odmah Kimija da jadan Scepa opet ne nadrlja.

Tottenham

pre 10 godina

zaista mi je zao sto ovo kazem,ali ovo nije vise onaj stari Milijas,ovo je neki novi daleko gori Milijas,koji je uzasno spor,kod prekida vise nije toliko siguran,tu ne mislim na penal,vec je izveo 2-3 slobodnjaka i jos jedno 3-4 kornera i nista nije uradio,u odbrani se ne vidi,ne mozemo ga trpeti zbog toga sto je on u proslosti bio dobar igrac

Marko

pre 10 godina

Da sam na njegovom mestu otisao bih pa nek igra neki klinac amonimus i nek se lozimo kao neka nema veze bolje klinci da igraju bar ce da se trude (i ja bih se trudio ali to je samo 1 segment od 5,6)

jovan

pre 10 godina

Verovali ili ne,ovo je Milijasev drugi put u karijeri da je promasio penal,tako da je bolesno vredjati ga zbog toga.Desava se i Pirlu pa sta!? Jedino fizicka sprema da se popravi...

Darko vukobratovic

pre 10 godina

Naravno da nije problem u promasenom penalu! Milijas ni kad je bio mladji nije bio atleta ondnosno nike bio ni snazan ni brz, ali je imao veoma jak i precizan sut. Prekidi su bili njegovi... Problem je sto je sad jos sporiji, jos slabiji a vise nema ni snagu ni preciznost suta. Imam utisak da iz kornera jedva dobaci do gola...

mali_buda

pre 10 godina

Nenade, ja tebe iskreno razumem kako ti je bilo u tom trenutku i kako ti je sada, ali shvati da tebi niko nije skandirao Milijas napolje zbog promasenog penala sinoc, to je covece kap koja je prelila casu. Pa ti se skoro nisi video u ove prve cetiri utakmice koje smo odigrali od pocetka sezone. Pa protiv onih ribara sa Islanda si izasao. Pa umesto da grizes i kidas 90 minuta kao pravi kapiten ti se maltene skrivas od lopte... Zaradjujes godisnje tolike pare za koje npr. pedijatar mora da radi 50 celih godina... Gde ti je obraz? Ako stvarno volis Zvezdu uradi pravu stvar...
P.S. kazes da si sutnuo poluvisoko... slika koja je postavljena uz tekst te demantuje... nisi sutnuo, dobacio si samo do gola...

Iskreno

pre 10 godina

I meni je jos uvek tesko. Cekas godinu dana da krenu mecevi sa evropskim timovima ,i posle 3 meca ispadnete!!! S tim sto ove godine niste ni stigli do 4 og kola i do dvomeca sa jacim timom!!! Ne znam vise koliko ce navijaci da tolerisu sve ovo! Ja sam prvi uvek bio tolerantan i svadjao se sa ljudima zvezdasima koji kritikuju zvezdu i govorio bice bolje bice,evo dobar tim,dobro pojacanje.....ma zvezdi kao da nije stalo da igra Evropu,ceka je " jaka" liga!!! Uprava nije bila u stanju dovesti jednog normalnog napadaca .....ceka....sta ceka.....???? Sada ne mora da dovede! Sada samo cekam prvi kiks u prvenstvu!!! Uzas zvezdo uzassss,nemam vise strpljenja. Objasnite mi kako je jedna Vojvodina bez puno trosenja para napravila i skockala ekipu? Svaka im cast,igraju srcem. Da su igraci Vojvodine sinoc imali onoliko kornera i prekida kao zvezda dali bi bar par komada.....
ma kome ja sve to pricam!!!Milijas jeste kriv ali desava se da se promasi penal!!! Ali mora mnogo bolje da izvodi prekide i da salje centarsut!!!

omg

pre 10 godina

Ne treba da ides, uradio si dosta za Zvezdu i to znamo da cenimo, ali ne treba ni da imas 300.000 godisnje u ovom trenutku, jer za te pare mogu da igraju 5 omladinaca a ne da nam omladinci bexe iz kluba jer ni stipendije ne dobijaju.

kratko i jasno

pre 10 godina

Ne radi se o promašenom penalu, niti o lošoj formi.
Radi se o bezobrazluku kojeg publika prepoznje u totalnoj fizičkoj nespremnosti igrača (koji, uzgred, ima mesečnu platu u iznosu od 30.000 €).
To je nedopustivo i za Džaju, Pižona, Piksija ili Robija u najboljim danima svoje karijere.
Ili se spremi fizički, ili odlazi. Sam odlučuješ.

Siki

pre 10 godina

Nije u Zvezdi problem Milijaš. Problem je što Zvezda ne može da kupi bolje igrače od njega. Prvo nema para, a drugo niko neće u klub koji već godinama nezna za titulu i kojeg godinama nema u Evropi.

Dejan Popovic

pre 10 godina

mozda gresim ali mislim da ako covek nema snage ne treba da igra..u mnogim momentima juce je bilo očigledno da kad treba da povuce kontru on se ukopa I onda levom traži spica zato sto nema snage...Jedino sto nam ostaje od njega onda su slobodnjaci korneri penali.Sinoc svaki korner na prvu stativu , penal videtli ste Dakle evo nek kaze gospodin Nenad koji je sa stojketom I pantelom posle gane jedva cekao da zapali cigaru, koji je to segment igre on to sinoc odradio dobro..Dakle sto se mene tice on ovakav zvezdi ne treba..

Raša

pre 10 godina

Kadrovsku politiku tima određuje trener jer NAJBOLJE ZNA koga ima od igrača. Stoga su bespredmetne priče oko Milijaša. Naravno da bi se vratilo poverenje publike, potrebna su nova dokazivanja. Konačno, ukoliko Milijaš i bilo ko vodi nesportski život, brzo će se to na terenu vratiti! I o tome trener sigurno vodi računa.

nebojsa

pre 10 godina

Citam komentare i ne mogu da verujema sta pisete.kako vas nije sramota da pisete tako nesto za njega.covek je promario 1penal u zvezdi a msm 2 u karijeri.umesto da mu date svi podrsku vi ga napadate.smatram da on i lazovic jedini ginu za zvezdu i bajko macka.ostalo sve maneken ...slazem se da je fizicka sprema malo losija nego inace.ali boze mnj.sve se daa popraviti.prema tome nemojte da serete ovde o ljubavi prema zvezdi i o tome kako ne zasluzuje traku i dres ZVEZDE.NEGO IDITI RADITE NESTO U FIRMI.A NE DA SERETE PO NJEMU A ZA KOJI DA ili nedelju KAD ZALEPI NEKI GOL SA 25 30m.onda ce biti boze hvala ti sto se vratio.srm vas bilo propalice jedne da vas je sram.