Petak, 02.08.2013.

01:09

Ko su 'zlatni' srpski fudbaleri?

Izvor: B92

Ko su 'zlatni' srpski fudbaleri? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

88 Komentari

Sortiraj po:

mail

pre 10 godina

Rajkovic, sin bivseg golmana H.Veljka-Negotin, koji je inace 20 godina branio za Hajduk Veljka (Zile golman na kvadrat), tako da sto se tice pedigre-a sve je provereno.

Nemanja

pre 10 godina

Nadam se da su ti minusi objasnili da ne komentarises i ne lupas gluposti.
Kakve veze ima to sto su pevali?
Koja i cija vlast je radila i sta tacno?
Koju vlast su sprecavali i u cemu 1999 pa sve do danas?
(ultrasrbin, 2. avgust 2013 16:48)

Turbo Srbine, gore spomenuta pesma je bila i ostala simbol 90-tih godina, odnosno simbol sankcija, ratova i izolacije.

ultrasrbin

pre 10 godina

Zarko, 2. avgust 2013 04:07
Nadam se da su ti minusi objasnili da ne komentarises i ne lupas gluposti.
Kakve veze ima to sto su pevali?
Koja i cija vlast je radila i sta tacno?
Koju vlast su sprecavali i u cemu 1999 pa sve do danas?

marko maestro

pre 10 godina

da veciti nestanu bili bi mi cesce prvaci evrope i sveta, ja bih partizanu i CZ oduzeo stadione i poslao bih u beogradsku zonsku i sav bi problem u fudbalu bio resen a onda bi javor, vojvodina ofk beograd, rad gazili evropom i nebi proslo dugo vremena imali bi bar dva prestavnika u LS. Veciti neigraju fudbal nit se bore vec namestaju i otimaju, zato treba uraditi slovenacki sistem da veciti zavrse kao olimpia. ogledaj te se u komsije bosance, tamo ima raznovrsnih sampiona i sa katastrofalnim novcima su njihovi klubovi za niansu slabiji od nasih dok im je repka za tri klase jaca od nase... da mi i rvati i slovenci neotimamo im talente bio bi im i klubski fudbal bolji od naseg. njihova prva i druga liga zelim reci 48 klubova imaju slabiju financiu od jednog vecitog.. toliko.

PimPong

pre 10 godina

Kako je moguce da Maksimovic nema angazman? Pa cak i ako ga je Zvezda precrtala, cudi me da nije dobio angazman u jednom od drugih beogradskih klubova, pa makar i u nizem rangu...

NEDJA

pre 10 godina

Za ove sto osporavaju Partizanovu skolu da obavestim da su trojica najboljih igraca iz ove generacije iz Partizanove skole,uz Mitrovica to su i Lazar Markovic i Nikola Ninkovic koji nisu nastupali na ovom prvenstvu,iz generacije 93' je najbolji igrac Matija Nastasic,a od nadolazece generacije 96' najvece nade su Radonjic,Andrija Zivkovic i posebno Danilo Pantic a svi su oni iz Partizanove skole.

Србенда

pre 10 godina

Ево, ја јесам Делија, велики. Идем на утакмице, на гостовања и то, али ме чуди како Србија пропада. Пропада јер невезано за ово неки Гробар навија за Черноморец, неки 'Делија'за Лудогорец, а нашим клубовима највише треба та Европа, мислим у фудбалу, политику овде прецртајте.
Друго, нико није реалан. Ево ја јесам. Реално, онаквом игром и онаквим победама у шампионату и Звезда и Партизан само ужасавају људе и праве фудбал другачијим. Са друге стране, Воше гази све и јуче није имала среће.
Е сад, свака част овим момцима, овим лавовима бре !
Нека држава финансира и друге, не само мој клуб, или Гробаре. Нека остане ова генерације у Раду и Офки још 3-4 сезона, да уђу у Европа Лигу, нека се подигне наш фудбал на виши ниво. Родитељи, ако којим случајем прочитате ово због успеха ваших синова, не дајте дете у руке менаџера, вратите старе вредности.
Свака част младићи, понос сте нације, усрећили сте нас и донели нам осмех на лице!

fkr1958

pre 10 godina

Iako mnogi pljuju nas klub,hoce da ga nema...realnost je da u ovoj ekipi su 4 igraca Rada i trener koji je igrao za Rad...mozda nemamo titule,stadioncinu,puno navijaca...ali na prostorima Srbije smo svakako klub sa skolom fudbala medju prve 3,prva ekipa igra bar nesto sto lici na fudbal za razliku od vecine ostalih,nas klub ima podrsku na svim stadionima gde igra bez razlike dali je protivnik Herta,CSKA,blizanci ili GSP polet,da li smo 2 ili bilo koja liga...i naravno jedini navijaci koji ne trpe blizance vec se bore protiv njihovog bolesnog uticaja...

zoran

pre 10 godina

I sada ce svi u klubove "za koje su oduvek navijali".Ti klubovi "sa velikom tradicijom" igraju derbije u nekim gradovima koje je tesko i naci na mapi Evrope.

pepi

pre 10 godina

"... a druga, možda i važnija, ne pomisliti da je uspeh Drulovića i osamnaestorice mladih fudbalera znak da je sve u redu. " Ово сте добро написали. Кад ова деца порасту, умешају се менаџери, и онда од тог посла нема нништа јер почиње форсирање "бољих" играча и "бољих" селектора. А, онда ми морамо да гледамо Фарму да се не би нервирали због идиота.

Ivan

pre 10 godina

Prvi tim Zvezde i Partizana sedi po kafićima i splavovima, (čast izuzecima), uprava se bavi politikom i ekonomijom, dok navijači obezbeđuju lokale i kafane, prebijajući goste na smrt i bacajući strance sa stepeništa. Pri tom, Automobili im vrede više nego što im vredi obrazovanje, živi se po Dedinju i Senjaku, letuje po Ibici i trenira u Dubaiu.
Vrhunac svega je što se finansiraju od NAŠEG poreza!!!!
Jedan Ronaldinjo je gubio mesto u prvih 11 zbog sedenja u diskoteci u Barseloni,a ovi su vlasnici 50% kafića i diskoteka po Beogradu i Srbiji.
Istih onih diskoteka u ispred kojih NAŠA deca dobijaju batine jer su pogledala NJIHOVU devojku, ili pokušala da uđu unutra!?!?!
Gospodo, krivi smo mi a ne oni..
Svi znamo da uzmemo stranu, što za Zvezdu, što za Partizan. Da se zakrvimo, pa čak i pobijemo oko ljubavi prema klubu, a šta dobijamo za uzvrat?
Matematika je jasna: plaćamo njihovo bahaćenje, navijamo i uvek gubimo, dobijamo batine od njihovih "čuvara", nemamo ni za piće u diskoteci koju oni drže a mi smo im kupili, kad zakasnimo sa porezom gase nam firme, kad ne platimo struju, oni je iseku, a za njihove dugove mi treba još malo da se stisnemo da im pomognemo.
Da su prvaci sveta, ni tada ne vrede ovoliko.Sramota!!!

PS: ponosan sam na činjenicu da su klinci prvaci evrope, ali mi je još više drago što je čitava situacija oko EP pokazala da može naš fudbal i bez Zvezde i bez Partizana.

Struka i "strucnjaci"

pre 10 godina

@ A secate se koji nas trener jedini trenutno radi u Zapadnoj Evropi? Miroslav Djukic.
A koji trener figurira jos jedino kao ozbiljan od nasih?
Ivan Jovanovic.
(Banjola, Olimp fudbalskog znanja, 2. avgust 2013 11:15)

Tvoj komentar, Banjola, malo je drugacije intoniran od ovoga sto hocu da kazem, ali nema veze.

Naime, nas fudbal (i srpski i u SFRJ) ima veliki problem sa strukom. Dobro si ti i drugi primetio da SAD nema nasih strucnjaka u Evropi gde se - ruku na srce - ipak igra najbolji fudbal. U globalu. Ranije su nasi treneri (Boskov, Stankovic, Miljanic, Rebac itd., itd.) trenirali najbolje evropske klubove. Miljanic u "Realu" otkrio npr. Huga Sanceza najboljeg meksickog fudbalera ikada, Boskov u "Sampdoriji" Kataneca napravio jednim od najboljih defanzivaca Evrope... Ne mogu svih da se setim sada. Mnogo je danas NABEDJENIH strucnjaka.

Secam se kad je "cileanska generacija" (Mijatovic, Prosinecki, Boban, Suker...) igrala finale protiv Argentine "strucnjaci" u nasoj zemlji proglasise Arg. favoritom i da je samo pitanje koliko cemo golova primiti. A nasi momci ih nadigrali. U svim segmentima igre i svim coskovima terena.

Ja nemam nista protiv ako i ova generacija ode u inostranstvo. Tamo ce NAUCITI DA RADE. A kod nas? Kod nas ce na splavove, glumiti zvezde i stagnirati. Neka je Ljajic otisao. Da imamo selektora, Ljajic bi bio jedna od perjanica nase selekcije. Ovako, Zborovodja uobrazava da je strucnjak, pa se inati sa mladim ljudima i celom nacijom.

bajone

pre 10 godina

Momci najveca vam hvala za ovaj osjecaj! Nisam se ovoliko ponosno osjecao od reprezentacije Jugoslavije onih godina kad sam bio klinac! Najveca vam hvala od moje malenkosti

Vojvodina

pre 10 godina

Da razjasnim neke stvari posto koliko vidim pola nacije se pravi ludom ili glupom. Sva ova deca vec imaju menadzere, dobro je poznato da ako zelis da igras za Rad moras potpisati za Ranka Stojica, ako zelis da igras za Ofk moras potpisati za Terzu!Tako da price o tome da nemaju menadzere pada u vodu. Pravilo broj 2 : Te price kako ima samo 2 igraca iz Zvezde i Partizana, kako Rad i Ofka najbolje rade sa klincima su cista budalastina koju moze da izgovori samo laik i neupucen. Pitajte Antica ciju omladinsku skolu je prosao, pa onda predjite na Lukovica i Urosevica. Sta se desava? Ta deca su samo jedni od mnogih koji prodju omladinsku skolu vecitih, nakon koje im se klubovi zahvaljuju i govore im da nisu dovoljno talentovani za prvi tim i da mogu potraziti drugu sredinu. Posledica nestrucnih ljudi u klubovima opet se dokazala verodostojna ako pogledamo primer Antica i Lukovica. U pricu se dalje ukljucuju Ofka i Rad koji uzimaju te igrace koji se smatraju visak u Zvezdi i Partizanu, politika Stojica i Terzica je jasna, forsiraj mlade, prodavaj i uzimaj procenat i na taj nacin ova dvojica a samim tim i klub rade. Tako da je zasluga Rada i Ofke u odgajanju ove dece podjednaka kao i Zvezde i Partizana.

peka

pre 10 godina

Momci su pokazali ko su.Svaki od orlica je sa srcem ispunjavao zadatak koji je dobio od trenera.Tacno se vidjela disciplina i veliko zalaganje na terenu.Ne moze se naci ni jedna zamerka,svaka cast momci pokazali ste da imate srce,dusu,volju,talenat...i jos nesto sto nema selektor seniora.Hvala sto ste nas obradovali i samo i dalje hrabro NAPRED!!!!

Vozd Dakki

pre 10 godina

Samo po jedan igrac iz Zvezde i Partizana... toliko o njihovoj skoli! o_O
Pretvorili su se u puke preprodavce igraca, nista ne stvaraju...

BravoBravo

pre 10 godina

Momci svaka Vam cast! Zelim Vam sve najbolje u karijeri, ovo prvenstvo je nesto najlepse sto mi je iko ikad pripredio. Bila je divota gledati Vas. Hvala Vam jos jednom na svemu, Vi ste ponos Srbije!

Hope

pre 10 godina

Dobro zapamtite ove mladice i kad neko za 3-4 god. pomene ovu zlatnu medalju, vi probajte da ih nadjete na fudbalskoj mapi. Bojim se da ce ih "menadzeri" upropastiti, kao sto su velikim delom "zasluzni" za stanje u srpskom nacionalnom i klupskom fudbali. STOP "MENADZERIMA" !!!!!

Fika

pre 10 godina

95% ovih momaka (osim Mitrovica i Ozegovica) ne igraju za Vecite, sto je najveci dokaz da prelaskom u neki od ova dva kluba mladi igraci samo dobijaju na stagnaciji i nazadovanju u periodu kada je njihov igracki razvoj prioritet. Ovo je i krucijalna cinjenica da su isti klubovi ubice srpskog fudbala, gde sve vise uzima maha neprofesionalizam i licna korist. Sve najbolje u daljoj karijeri, i sto dalje od Toleta, Ramadanija i ostalih dzelata srpskog fudbala!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Acko 018, 2. avgust 2013 06:42)
Pantic,Markovic,Ninkovic...Partizan ima odlicne omladince.

milkyp3

pre 10 godina

iz "malih" klubova izrastaju najvece zvezde.u malim klubovima se radi sa mladima.veliki samo pokupe kajmak.sad nece ni to.odose djeca vani za mnogo vece pare nego sto ih ovi mogu dati.
sve cestitke na radu sa mladima FK RAD.

Tottenham

pre 10 godina

Milinkovic-Savic podseca na Matica,dobar pas a lopte se bukvalno lepe za njega,inace odbrana besprekorna uostalom svi su bili dobri

xmen

pre 10 godina

wow kolika pažnja fudbalerima,znate li da su srpski matematičari prvi u svetu?90% njih to ne zna i posle zašto pametni i obrazovani ljudi idu u inostranstvo.Nemam ništa protiv fudbalera ali...

NOLKICA

pre 10 godina

SVAKA VAM CAST, TREBA DA BUDETE PRIMER VASIM STARIJIM KOLEGAMA, DA SE IGRA SRCEM ZA SRBIJU, AJI NEMOJTE DA SE KASNIJE PROMENITE, CESSSSSSSSSSSSSSSSSSSTITAM!!!!!!!!!!!!

Posle zvezde i jos jedna zlatna kruna...

pre 10 godina

Koliko sam vristao sinoc,ceo Bochum me cuo
Srbijaaaaaaaaaaa..... to majstori omladinci.
Danas cu da placem od radosti,za ovu vasu zlatnu medalju,igraliste fenomenalno.
A plakacu zato sto ne prave docek u Bochumu,i ja bi zeleo da jednom docekam ovako nesto.Plakacu od radostiiiii za medalju Srbiji.

I na kraju ;Svim clubovima ,sportistima u srbiji jos puno uspeha.
Sve ce opet doci,samo polako trud,volja i talenat,vodi ka pobedi.

ZA MIR NA UTAKMICAMA,RADITE NA TOME DA NE IDU HULIGANI NA STADIONE!!

POBEDAAAAA ZLATO JE NASEEEEEEE.....

mica

pre 10 godina

Шта бре "Џајо реагуј"? Максимовић је бивши звездин омладинац, али није хтео да потпише уговор са нама или тако нешто. Наши су и Голубовић и Ђурђевић, али отерани, није наша школа толко лоша, али су у питању неки други проблеми. Највише ме је одушевио Митровић разбијач, жалиће Ђура ако га је продао за мале новце пре ЕП.

aleksandar.veliki

pre 10 godina

"Nije Zvezda precrtala Maksimovića već je on odbio da pođe na pripreme i potpiše ugovor! To nije isto! Čestitke fudbalerima!"
Da, a pritom njegov ucinak je mizeran na ovom prvenstvu . Nego to ostrasceni novinarcici vole da pametuju .
Npr. ja kao zvezdas kazem da je Mitrovic 20 puta vise koristio , iako je poneku utakmicu mnogo gresio

JA

pre 10 godina

Kada bi ovi klinci odigrali prijateljsku utakmicu s Zvezdom ili Partizanom nebitno, dobili bi ih 3:0 najmanje. Jos jedan dokaz da treba ulagati u nase mlade igrace a ne u istrosene i skupe strnce.

Zlatni momci

pre 10 godina

Toliko o čuvenoj Partizanovoj školi. Odmah iza Ajaksove, a dala omladinskoj reprezentacije samo jednog fudbalera. Uništili su nam blizanci fudbal, sve se vrti oko njih... Samo kad bi novinari prestali s tom medijskom podrškom, sve bi bilo drugačije. Čestitam momcima i samo neka tako nastave! (Pirgos, 02. avgust 2013 10:19)
Sta lupetas,pa Partizan da je dao klince ne bi imao ko da igra kvalifikacije za Ligu Sampiona. Partizan kako je prodao Lazara Markovica Benfika ga nije pustila da igra,razumno teba im da se uklopi u tim. Jedino je Mitrovic bio pusten jer nije imao pravo da igra za Partizan zbog kartona. Ova reprezentacija kad bude u naj jacem sastavu tek ima da kida.

medjutim

pre 10 godina

@Acko 018, U Partizanu su prošle godine igrali Marković i Ninković, Marković kao najbolji igrač generacije nije pozvan jer je tek prešao u Benfiku gde je odličan na pripremama, a Ninkovića nije pustio klub.

Golubović i Maksimović su prošli Zvezdinu školu, a za to što nisu u prvom timu treba pitati upravu Zvezde. Na stranu što je još par Zvezdinih klinacadosta izgubilo zbog tumbanja u samom klubu.

Glupo je uopšte porediti ekipe koje igraju za titulu i ekipe igraju da bi prodale što više klinaca. Bilo je na prvenstsvu Portugalaca iz Porta i Benfike, Španaca iz Reala i Barselone, Francuza iz PSŽ, ali velika većina tih igrača igra za B timove svojih ekipa, i većina njih neće sastaviti ni 10 utakmica u prvomo timu čak i kad dođ red na njih. Talentovani osamnaestogodišnjak u Radu ili OFKu će sigurno biti prvotimac i greške će mu se lakše praštati, jer je bitno samo opstati u ligi. Klinac koji zabrlja u Partizanu ili Zvezdi ide na klupu ili pozajmicu..

Dread

pre 10 godina

@Pirgos: Mogli su da igraju Lazar Markovic i Ninkovic, mozda cak i Matija Nastasic, a Mitrovic je najbolji igrac ove ekipe. Informisi se bolje...

Milan

pre 10 godina

Jeste fudbal najcjenjeniji sport i u njemu imamo najmanje uspjeha, i ovo jeste veliki rezultat, ali meni malo smeta cinjenica da nasi mladi kosarkasi,odbojkasi, vaterpolisti, koji su SVI u svim starosnim kategorijama bar ponekad bili prvaci svijeta nisu tada uzdizani kao ovi momci. Titula prvaka svijeta je velika stvar, samo sto smo mi u tim sportovima naviknuti na uspjehe pa ne cijenimo dovoljno uspjehe u tim sportovima. A ovim momcima svaka cast!

Banjola, Olimp fudbalskog znanja

pre 10 godina

Marko Nikolic jem omke selektirao, Drulinjo rezultatski briljirao.
A secate se koji nas trener jedini trenutno radi u Zapadnoj Evropi? Miroslav Djukic.
A koji trener figurira jos jedino kao ozbiljan od nasih?
Ivan Jovanovic.
Svim je zajednicki FK Rad!
Ovo pisem jer se cesto setim kako stalno pricaju svi protiv beogradskih klubova koji nisu blizanci, kao, oni su problem naseg fudbala! Ma je li carevi, je li tako sigurno, gde ste sad?

wer

pre 10 godina

Odlican tekst!!!
Za Fadilja Ramadanija...

Suze mi idu na oci, slutim sta ce da se desi.
Ima li ikoga da 'menadjerima' stavi soli na rep??

nesa

pre 10 godina

Dugo nisam uzivao u igri srpske reprezentacije. Kao da su igrali vrhunski strani timovi.Nadam se da su utakmicu gledali Mihajlovic i A tim.Poletno,ozbiljno,sa pregledom igre,primanje lopte,uigranost,zelja,hladnokrvnost...svaka cast.Steta,sto ce upropastiti ,,strucnjaci,,iz FSS jos jednu nadarenu srpsku ekipu.

Pirgos

pre 10 godina

Toliko o čuvenoj Partizanovoj školi. Odmah iza Ajaksove, a dala omladinskoj reprezentacije samo jednog fudbalera. Uništili su nam blizanci fudbal, sve se vrti oko njih... Samo kad bi novinari prestali s tom medijskom podrškom, sve bi bilo drugačije.

Čestitam momcima i samo neka tako nastave!

yox

pre 10 godina

Bojim se da će se na naše orliće sada obrušiti lešinari tipa Ramadani, Ćalasan, Stojić i naravno direktori klubova. Već su počeli da nabrajaju koliko su uložili u njih, a tu su i nerealni roditelji.

nekle

pre 10 godina

Svi zaboravljaju i Matiju Nastasica i on je 94.
Au kakva ce to generacija 94 da bude, sa ovim klincima plus Nastasic, Markovic, Ninkovic, Savicevic, onda onaj mali spic Mihajlovic iz zvezde, pa onaj klinac Jnakovic sto ode u kalco...Pa Radonjic i Zivkovic iz Partizana, lagano smo mogli da napravimo dva podjednako jaka tima sto je velika stvar.
Samo se najezim kad mi padne napamet Ramadani i tole karadzic.
Nadam se da ce talenat ovih momaka biti jaci od kojekakvih glava i losih trenera.
Drulovica mozda vec sada za selktora A tima.

Mahadeva

pre 10 godina

Malog Maksimovića dobro znam i jednom mi je rekao da ne može da nađe klub jer Zvezda traži obeštećenje od 140 000 evra....Ništa ne ulažu u decu a hoće pare!!!

Darko

pre 10 godina

I nemojte zaboraviti i tim oko Drulovica! Svi su radili ko jedan! A to su pomocni treneri,skauter(to je onaj sto gleda druge i obavestava selektora kako drugi igraju i gde je opasnost a mi imamo SVETSKOG TIPA na tom mestu) i naravno onaj koji je i Drulovica doveo i postavio i selektirao tim pomocnika koji rade i cute a to je Savo Milosevic.Sve u svemu pokazali su da mi timskim radom mozemo MNOGO MNOGO MNOGO! Dobra pouka i naravoucenije za sve nas! Pozdrav!Zivela Srbija!

Bob Marley

pre 10 godina

Cestitke! Odusevljen sam i bilo bi dobro kad bi ovako i kasnije nastavili. Bice tesko jer sistem vam ne ide na ruku. Naprotiv, sistem ce pokusati da od vas napravi neostvarene a nadrndane lokalne zvezde. Vodite racuna! Imam jedno pitanje. Zasto bi Srbi trebali da uvek imaju ulogu ludaka pa makar u ovom stihu sa majice? Kakvo destruktvino obrazovanje ti mladi ljudi pokupe? Redje se desava da ih napumpaju samopostovanjem kao one nadrndane Francuze sto su im jedva ruku pruzili.

Miki

pre 10 godina

Zaboravljate Ljubinka Drulovića i njegove zasluge. Čoveku se vidi po faci da je velika lafčina, opušten, bez kompleksa, prizeman, nasmejan, tek posle dodje do izražaja stručnost i pravi pristup ekipi i taktici. A Miha je eto sve suprotno od Drulovića, što se vidi i po rezultatima naših seniora. A vama mladi momci i nade srpskog fudbala, svaka čast, ulepšali ste mi dan.

boj@n

pre 10 godina

@svaka čast momci učinili ste celu Srbiju ponosnom...imam sano jedno pitanje. Gde je Filip Janković prepotentni mladi fudbaler trenutno igrač Parme koji nije želeo u Zvezdi da igra a predstavljen kao jedan od najvećih talenata ne samo Srbije nego i Evrope? Da li neko ina odgovor na to. Koji god da je "plavušan" nam ni ne treba neka sa mamom gleda utakmicu na TV... (Nugget, 02. avgust 2013 03:40
U Parmi

Mika Guster iz Ritopeka

pre 10 godina

Tako je kad RADovci vode ekipu Ljubinko Drulović i Đorđe Vasić, a igraju RADovci Đurđević, Luković, Antić!!! NAPRED RAD!!! Napred SRBIJA!!!

varan

pre 10 godina

Kad sam video da ispadosmo u cetvrtfinalu vaterpola, znao sam da ce nas jednako iznenaditi klinci u fudbalu! Bravo majstori! Da i ja docekam da
vidim da u fudbalu nesto osvojimo

ZLOBEX

pre 10 godina

Sve čestitke na prikazanom. Takav govor, takve reči druga IVICE DAČIĆA u Staroj Pazovi, to je ono što treba ovom narodu, to je prava vest za sve medije, koji će nadam se dugo ponavljati kadrove sa ove konferencije. Bez njega ovi, uzgred da ih pomenemo- mladi fudbaleri, ko zna dal' bi bilo šta i mogli da urade. Još jednom hvala političari za sve dobro što ste podarili srpskoj mladosti!

Acko 018

pre 10 godina

95% ovih momaka (osim Mitrovica i Ozegovica) ne igraju za Vecite, sto je najveci dokaz da prelaskom u neki od ova dva kluba mladi igraci samo dobijaju na stagnaciji i nazadovanju u periodu kada je njihov igracki razvoj prioritet. Ovo je i krucijalna cinjenica da su isti klubovi ubice srpskog fudbala, gde sve vise uzima maha neprofesionalizam i licna korist. Sve najbolje u daljoj karijeri, i sto dalje od Toleta, Ramadanija i ostalih dzelata srpskog fudbala!

InfoSys

pre 10 godina

Da je neke drzave i ozbiljnosti, sad Vucic treba sa svima njima da potpise ugovore, i da se napravi nacionalni projekat, da se oteraju Ramadaniji, Zahaviji, Damjanci, Majamiji itd itd. Da se uradi pravo podmladjivanje reprezentacije, na ovu vec jadnu A reprezentaciju dodati 7-8 ovih klinaca,i polako ostale prikljucivati, sa jos Lazarom Markovicem, i par iskusnih Subotic,Bane Ivanovic i kroz 7-8 godina bi igrali finale EP za seniore i 1/2 SP,ali verov nista od gore navedenog nece biti.
Momci jos jednom,svaka cast

Zarko

pre 10 godina

Hahaha ma sve je ok ali onaj turbofolk na kraju utakmice im bas i nije trebao..."mogu samo da nas mrze oni sto nas ne vole..."
Sa 18 godina slusati tako nesto moze samo omladina po splavovima u Srbiji.
Ljudi, ne mrzi nas ceo svet, niko nas niti voli niti mrzi, ali neko je devedesetih morao da spreci nasu vlast da radi to sto je radila.
Priznajmo sopstvene greske i ne napadajmo ceo svet! Jedino tako nam moze krenuti nabolje. Ziveli i cestitke za fudbal u svakom slucaju!:)

utd87

pre 10 godina

Svaka cast momci!! Ovo je rezultat kad se u reprezentaciju ne pteljaju razni menadjeri...
Cetvorica iz Rada i cetvorica iz OFK-e. Zna se ko godinama ima najbolje omladinske skole u zemlji...Steta sto ti klubovi nemaju para, pa moraju da prezivljavaju od polusezone do polusezone, prodajom igraca rezimiskim klubovima.
p.s. samo pratite sta ce Marko Nikolic(dojucerasnji trener Rada) da uradi sa Vojvodinom u tekucoj sezoni !!

Nugget

pre 10 godina

svaka čast momci učinili ste celu Srbiju ponosnom...imam sano jedno pitanje. Gde je Filip Janković prepotentni mladi fudbaler trenutno igrač Parme koji nije želeo u Zvezdi da igra a predstavljen kao jedan od najvećih talenata ne samo Srbije nego i Evrope? Da li neko ina odgovor na to. Koji god da je "plavušan" nam ni ne treba neka sa mamom gleda utakmicu na TV...

Acko 018

pre 10 godina

95% ovih momaka (osim Mitrovica i Ozegovica) ne igraju za Vecite, sto je najveci dokaz da prelaskom u neki od ova dva kluba mladi igraci samo dobijaju na stagnaciji i nazadovanju u periodu kada je njihov igracki razvoj prioritet. Ovo je i krucijalna cinjenica da su isti klubovi ubice srpskog fudbala, gde sve vise uzima maha neprofesionalizam i licna korist. Sve najbolje u daljoj karijeri, i sto dalje od Toleta, Ramadanija i ostalih dzelata srpskog fudbala!

Miki

pre 10 godina

Zaboravljate Ljubinka Drulovića i njegove zasluge. Čoveku se vidi po faci da je velika lafčina, opušten, bez kompleksa, prizeman, nasmejan, tek posle dodje do izražaja stručnost i pravi pristup ekipi i taktici. A Miha je eto sve suprotno od Drulovića, što se vidi i po rezultatima naših seniora. A vama mladi momci i nade srpskog fudbala, svaka čast, ulepšali ste mi dan.

InfoSys

pre 10 godina

Da je neke drzave i ozbiljnosti, sad Vucic treba sa svima njima da potpise ugovore, i da se napravi nacionalni projekat, da se oteraju Ramadaniji, Zahaviji, Damjanci, Majamiji itd itd. Da se uradi pravo podmladjivanje reprezentacije, na ovu vec jadnu A reprezentaciju dodati 7-8 ovih klinaca,i polako ostale prikljucivati, sa jos Lazarom Markovicem, i par iskusnih Subotic,Bane Ivanovic i kroz 7-8 godina bi igrali finale EP za seniore i 1/2 SP,ali verov nista od gore navedenog nece biti.
Momci jos jednom,svaka cast

utd87

pre 10 godina

Svaka cast momci!! Ovo je rezultat kad se u reprezentaciju ne pteljaju razni menadjeri...
Cetvorica iz Rada i cetvorica iz OFK-e. Zna se ko godinama ima najbolje omladinske skole u zemlji...Steta sto ti klubovi nemaju para, pa moraju da prezivljavaju od polusezone do polusezone, prodajom igraca rezimiskim klubovima.
p.s. samo pratite sta ce Marko Nikolic(dojucerasnji trener Rada) da uradi sa Vojvodinom u tekucoj sezoni !!

Zarko

pre 10 godina

Hahaha ma sve je ok ali onaj turbofolk na kraju utakmice im bas i nije trebao..."mogu samo da nas mrze oni sto nas ne vole..."
Sa 18 godina slusati tako nesto moze samo omladina po splavovima u Srbiji.
Ljudi, ne mrzi nas ceo svet, niko nas niti voli niti mrzi, ali neko je devedesetih morao da spreci nasu vlast da radi to sto je radila.
Priznajmo sopstvene greske i ne napadajmo ceo svet! Jedino tako nam moze krenuti nabolje. Ziveli i cestitke za fudbal u svakom slucaju!:)

varan

pre 10 godina

Kad sam video da ispadosmo u cetvrtfinalu vaterpola, znao sam da ce nas jednako iznenaditi klinci u fudbalu! Bravo majstori! Da i ja docekam da
vidim da u fudbalu nesto osvojimo

Nugget

pre 10 godina

svaka čast momci učinili ste celu Srbiju ponosnom...imam sano jedno pitanje. Gde je Filip Janković prepotentni mladi fudbaler trenutno igrač Parme koji nije želeo u Zvezdi da igra a predstavljen kao jedan od najvećih talenata ne samo Srbije nego i Evrope? Da li neko ina odgovor na to. Koji god da je "plavušan" nam ni ne treba neka sa mamom gleda utakmicu na TV...

ZLOBEX

pre 10 godina

Sve čestitke na prikazanom. Takav govor, takve reči druga IVICE DAČIĆA u Staroj Pazovi, to je ono što treba ovom narodu, to je prava vest za sve medije, koji će nadam se dugo ponavljati kadrove sa ove konferencije. Bez njega ovi, uzgred da ih pomenemo- mladi fudbaleri, ko zna dal' bi bilo šta i mogli da urade. Još jednom hvala političari za sve dobro što ste podarili srpskoj mladosti!

Bob Marley

pre 10 godina

Cestitke! Odusevljen sam i bilo bi dobro kad bi ovako i kasnije nastavili. Bice tesko jer sistem vam ne ide na ruku. Naprotiv, sistem ce pokusati da od vas napravi neostvarene a nadrndane lokalne zvezde. Vodite racuna! Imam jedno pitanje. Zasto bi Srbi trebali da uvek imaju ulogu ludaka pa makar u ovom stihu sa majice? Kakvo destruktvino obrazovanje ti mladi ljudi pokupe? Redje se desava da ih napumpaju samopostovanjem kao one nadrndane Francuze sto su im jedva ruku pruzili.

boj@n

pre 10 godina

@svaka čast momci učinili ste celu Srbiju ponosnom...imam sano jedno pitanje. Gde je Filip Janković prepotentni mladi fudbaler trenutno igrač Parme koji nije želeo u Zvezdi da igra a predstavljen kao jedan od najvećih talenata ne samo Srbije nego i Evrope? Da li neko ina odgovor na to. Koji god da je "plavušan" nam ni ne treba neka sa mamom gleda utakmicu na TV... (Nugget, 02. avgust 2013 03:40
U Parmi

Mika Guster iz Ritopeka

pre 10 godina

Tako je kad RADovci vode ekipu Ljubinko Drulović i Đorđe Vasić, a igraju RADovci Đurđević, Luković, Antić!!! NAPRED RAD!!! Napred SRBIJA!!!

Banjola, Olimp fudbalskog znanja

pre 10 godina

Marko Nikolic jem omke selektirao, Drulinjo rezultatski briljirao.
A secate se koji nas trener jedini trenutno radi u Zapadnoj Evropi? Miroslav Djukic.
A koji trener figurira jos jedino kao ozbiljan od nasih?
Ivan Jovanovic.
Svim je zajednicki FK Rad!
Ovo pisem jer se cesto setim kako stalno pricaju svi protiv beogradskih klubova koji nisu blizanci, kao, oni su problem naseg fudbala! Ma je li carevi, je li tako sigurno, gde ste sad?

Mahadeva

pre 10 godina

Malog Maksimovića dobro znam i jednom mi je rekao da ne može da nađe klub jer Zvezda traži obeštećenje od 140 000 evra....Ništa ne ulažu u decu a hoće pare!!!

nekle

pre 10 godina

Svi zaboravljaju i Matiju Nastasica i on je 94.
Au kakva ce to generacija 94 da bude, sa ovim klincima plus Nastasic, Markovic, Ninkovic, Savicevic, onda onaj mali spic Mihajlovic iz zvezde, pa onaj klinac Jnakovic sto ode u kalco...Pa Radonjic i Zivkovic iz Partizana, lagano smo mogli da napravimo dva podjednako jaka tima sto je velika stvar.
Samo se najezim kad mi padne napamet Ramadani i tole karadzic.
Nadam se da ce talenat ovih momaka biti jaci od kojekakvih glava i losih trenera.
Drulovica mozda vec sada za selktora A tima.

wer

pre 10 godina

Odlican tekst!!!
Za Fadilja Ramadanija...

Suze mi idu na oci, slutim sta ce da se desi.
Ima li ikoga da 'menadjerima' stavi soli na rep??

nesa

pre 10 godina

Dugo nisam uzivao u igri srpske reprezentacije. Kao da su igrali vrhunski strani timovi.Nadam se da su utakmicu gledali Mihajlovic i A tim.Poletno,ozbiljno,sa pregledom igre,primanje lopte,uigranost,zelja,hladnokrvnost...svaka cast.Steta,sto ce upropastiti ,,strucnjaci,,iz FSS jos jednu nadarenu srpsku ekipu.

yox

pre 10 godina

Bojim se da će se na naše orliće sada obrušiti lešinari tipa Ramadani, Ćalasan, Stojić i naravno direktori klubova. Već su počeli da nabrajaju koliko su uložili u njih, a tu su i nerealni roditelji.

Darko

pre 10 godina

I nemojte zaboraviti i tim oko Drulovica! Svi su radili ko jedan! A to su pomocni treneri,skauter(to je onaj sto gleda druge i obavestava selektora kako drugi igraju i gde je opasnost a mi imamo SVETSKOG TIPA na tom mestu) i naravno onaj koji je i Drulovica doveo i postavio i selektirao tim pomocnika koji rade i cute a to je Savo Milosevic.Sve u svemu pokazali su da mi timskim radom mozemo MNOGO MNOGO MNOGO! Dobra pouka i naravoucenije za sve nas! Pozdrav!Zivela Srbija!

Pirgos

pre 10 godina

Toliko o čuvenoj Partizanovoj školi. Odmah iza Ajaksove, a dala omladinskoj reprezentacije samo jednog fudbalera. Uništili su nam blizanci fudbal, sve se vrti oko njih... Samo kad bi novinari prestali s tom medijskom podrškom, sve bi bilo drugačije.

Čestitam momcima i samo neka tako nastave!

Србенда

pre 10 godina

Ево, ја јесам Делија, велики. Идем на утакмице, на гостовања и то, али ме чуди како Србија пропада. Пропада јер невезано за ово неки Гробар навија за Черноморец, неки 'Делија'за Лудогорец, а нашим клубовима највише треба та Европа, мислим у фудбалу, политику овде прецртајте.
Друго, нико није реалан. Ево ја јесам. Реално, онаквом игром и онаквим победама у шампионату и Звезда и Партизан само ужасавају људе и праве фудбал другачијим. Са друге стране, Воше гази све и јуче није имала среће.
Е сад, свака част овим момцима, овим лавовима бре !
Нека држава финансира и друге, не само мој клуб, или Гробаре. Нека остане ова генерације у Раду и Офки још 3-4 сезона, да уђу у Европа Лигу, нека се подигне наш фудбал на виши ниво. Родитељи, ако којим случајем прочитате ово због успеха ваших синова, не дајте дете у руке менаџера, вратите старе вредности.
Свака част младићи, понос сте нације, усрећили сте нас и донели нам осмех на лице!

Ivan

pre 10 godina

Prvi tim Zvezde i Partizana sedi po kafićima i splavovima, (čast izuzecima), uprava se bavi politikom i ekonomijom, dok navijači obezbeđuju lokale i kafane, prebijajući goste na smrt i bacajući strance sa stepeništa. Pri tom, Automobili im vrede više nego što im vredi obrazovanje, živi se po Dedinju i Senjaku, letuje po Ibici i trenira u Dubaiu.
Vrhunac svega je što se finansiraju od NAŠEG poreza!!!!
Jedan Ronaldinjo je gubio mesto u prvih 11 zbog sedenja u diskoteci u Barseloni,a ovi su vlasnici 50% kafića i diskoteka po Beogradu i Srbiji.
Istih onih diskoteka u ispred kojih NAŠA deca dobijaju batine jer su pogledala NJIHOVU devojku, ili pokušala da uđu unutra!?!?!
Gospodo, krivi smo mi a ne oni..
Svi znamo da uzmemo stranu, što za Zvezdu, što za Partizan. Da se zakrvimo, pa čak i pobijemo oko ljubavi prema klubu, a šta dobijamo za uzvrat?
Matematika je jasna: plaćamo njihovo bahaćenje, navijamo i uvek gubimo, dobijamo batine od njihovih "čuvara", nemamo ni za piće u diskoteci koju oni drže a mi smo im kupili, kad zakasnimo sa porezom gase nam firme, kad ne platimo struju, oni je iseku, a za njihove dugove mi treba još malo da se stisnemo da im pomognemo.
Da su prvaci sveta, ni tada ne vrede ovoliko.Sramota!!!

PS: ponosan sam na činjenicu da su klinci prvaci evrope, ali mi je još više drago što je čitava situacija oko EP pokazala da može naš fudbal i bez Zvezde i bez Partizana.

Hope

pre 10 godina

Dobro zapamtite ove mladice i kad neko za 3-4 god. pomene ovu zlatnu medalju, vi probajte da ih nadjete na fudbalskoj mapi. Bojim se da ce ih "menadzeri" upropastiti, kao sto su velikim delom "zasluzni" za stanje u srpskom nacionalnom i klupskom fudbali. STOP "MENADZERIMA" !!!!!

NEDJA

pre 10 godina

Za ove sto osporavaju Partizanovu skolu da obavestim da su trojica najboljih igraca iz ove generacije iz Partizanove skole,uz Mitrovica to su i Lazar Markovic i Nikola Ninkovic koji nisu nastupali na ovom prvenstvu,iz generacije 93' je najbolji igrac Matija Nastasic,a od nadolazece generacije 96' najvece nade su Radonjic,Andrija Zivkovic i posebno Danilo Pantic a svi su oni iz Partizanove skole.

pepi

pre 10 godina

"... a druga, možda i važnija, ne pomisliti da je uspeh Drulovića i osamnaestorice mladih fudbalera znak da je sve u redu. " Ово сте добро написали. Кад ова деца порасту, умешају се менаџери, и онда од тог посла нема нништа јер почиње форсирање "бољих" играча и "бољих" селектора. А, онда ми морамо да гледамо Фарму да се не би нервирали због идиота.

fkr1958

pre 10 godina

Iako mnogi pljuju nas klub,hoce da ga nema...realnost je da u ovoj ekipi su 4 igraca Rada i trener koji je igrao za Rad...mozda nemamo titule,stadioncinu,puno navijaca...ali na prostorima Srbije smo svakako klub sa skolom fudbala medju prve 3,prva ekipa igra bar nesto sto lici na fudbal za razliku od vecine ostalih,nas klub ima podrsku na svim stadionima gde igra bez razlike dali je protivnik Herta,CSKA,blizanci ili GSP polet,da li smo 2 ili bilo koja liga...i naravno jedini navijaci koji ne trpe blizance vec se bore protiv njihovog bolesnog uticaja...

marko maestro

pre 10 godina

da veciti nestanu bili bi mi cesce prvaci evrope i sveta, ja bih partizanu i CZ oduzeo stadione i poslao bih u beogradsku zonsku i sav bi problem u fudbalu bio resen a onda bi javor, vojvodina ofk beograd, rad gazili evropom i nebi proslo dugo vremena imali bi bar dva prestavnika u LS. Veciti neigraju fudbal nit se bore vec namestaju i otimaju, zato treba uraditi slovenacki sistem da veciti zavrse kao olimpia. ogledaj te se u komsije bosance, tamo ima raznovrsnih sampiona i sa katastrofalnim novcima su njihovi klubovi za niansu slabiji od nasih dok im je repka za tri klase jaca od nase... da mi i rvati i slovenci neotimamo im talente bio bi im i klubski fudbal bolji od naseg. njihova prva i druga liga zelim reci 48 klubova imaju slabiju financiu od jednog vecitog.. toliko.

BravoBravo

pre 10 godina

Momci svaka Vam cast! Zelim Vam sve najbolje u karijeri, ovo prvenstvo je nesto najlepse sto mi je iko ikad pripredio. Bila je divota gledati Vas. Hvala Vam jos jednom na svemu, Vi ste ponos Srbije!

Posle zvezde i jos jedna zlatna kruna...

pre 10 godina

Koliko sam vristao sinoc,ceo Bochum me cuo
Srbijaaaaaaaaaaa..... to majstori omladinci.
Danas cu da placem od radosti,za ovu vasu zlatnu medalju,igraliste fenomenalno.
A plakacu zato sto ne prave docek u Bochumu,i ja bi zeleo da jednom docekam ovako nesto.Plakacu od radostiiiii za medalju Srbiji.

I na kraju ;Svim clubovima ,sportistima u srbiji jos puno uspeha.
Sve ce opet doci,samo polako trud,volja i talenat,vodi ka pobedi.

ZA MIR NA UTAKMICAMA,RADITE NA TOME DA NE IDU HULIGANI NA STADIONE!!

POBEDAAAAA ZLATO JE NASEEEEEEE.....

PimPong

pre 10 godina

Kako je moguce da Maksimovic nema angazman? Pa cak i ako ga je Zvezda precrtala, cudi me da nije dobio angazman u jednom od drugih beogradskih klubova, pa makar i u nizem rangu...

ultrasrbin

pre 10 godina

Zarko, 2. avgust 2013 04:07
Nadam se da su ti minusi objasnili da ne komentarises i ne lupas gluposti.
Kakve veze ima to sto su pevali?
Koja i cija vlast je radila i sta tacno?
Koju vlast su sprecavali i u cemu 1999 pa sve do danas?

JA

pre 10 godina

Kada bi ovi klinci odigrali prijateljsku utakmicu s Zvezdom ili Partizanom nebitno, dobili bi ih 3:0 najmanje. Jos jedan dokaz da treba ulagati u nase mlade igrace a ne u istrosene i skupe strnce.

Tottenham

pre 10 godina

Milinkovic-Savic podseca na Matica,dobar pas a lopte se bukvalno lepe za njega,inace odbrana besprekorna uostalom svi su bili dobri

xmen

pre 10 godina

wow kolika pažnja fudbalerima,znate li da su srpski matematičari prvi u svetu?90% njih to ne zna i posle zašto pametni i obrazovani ljudi idu u inostranstvo.Nemam ništa protiv fudbalera ali...

Vojvodina

pre 10 godina

Da razjasnim neke stvari posto koliko vidim pola nacije se pravi ludom ili glupom. Sva ova deca vec imaju menadzere, dobro je poznato da ako zelis da igras za Rad moras potpisati za Ranka Stojica, ako zelis da igras za Ofk moras potpisati za Terzu!Tako da price o tome da nemaju menadzere pada u vodu. Pravilo broj 2 : Te price kako ima samo 2 igraca iz Zvezde i Partizana, kako Rad i Ofka najbolje rade sa klincima su cista budalastina koju moze da izgovori samo laik i neupucen. Pitajte Antica ciju omladinsku skolu je prosao, pa onda predjite na Lukovica i Urosevica. Sta se desava? Ta deca su samo jedni od mnogih koji prodju omladinsku skolu vecitih, nakon koje im se klubovi zahvaljuju i govore im da nisu dovoljno talentovani za prvi tim i da mogu potraziti drugu sredinu. Posledica nestrucnih ljudi u klubovima opet se dokazala verodostojna ako pogledamo primer Antica i Lukovica. U pricu se dalje ukljucuju Ofka i Rad koji uzimaju te igrace koji se smatraju visak u Zvezdi i Partizanu, politika Stojica i Terzica je jasna, forsiraj mlade, prodavaj i uzimaj procenat i na taj nacin ova dvojica a samim tim i klub rade. Tako da je zasluga Rada i Ofke u odgajanju ove dece podjednaka kao i Zvezde i Partizana.

Struka i "strucnjaci"

pre 10 godina

@ A secate se koji nas trener jedini trenutno radi u Zapadnoj Evropi? Miroslav Djukic.
A koji trener figurira jos jedino kao ozbiljan od nasih?
Ivan Jovanovic.
(Banjola, Olimp fudbalskog znanja, 2. avgust 2013 11:15)

Tvoj komentar, Banjola, malo je drugacije intoniran od ovoga sto hocu da kazem, ali nema veze.

Naime, nas fudbal (i srpski i u SFRJ) ima veliki problem sa strukom. Dobro si ti i drugi primetio da SAD nema nasih strucnjaka u Evropi gde se - ruku na srce - ipak igra najbolji fudbal. U globalu. Ranije su nasi treneri (Boskov, Stankovic, Miljanic, Rebac itd., itd.) trenirali najbolje evropske klubove. Miljanic u "Realu" otkrio npr. Huga Sanceza najboljeg meksickog fudbalera ikada, Boskov u "Sampdoriji" Kataneca napravio jednim od najboljih defanzivaca Evrope... Ne mogu svih da se setim sada. Mnogo je danas NABEDJENIH strucnjaka.

Secam se kad je "cileanska generacija" (Mijatovic, Prosinecki, Boban, Suker...) igrala finale protiv Argentine "strucnjaci" u nasoj zemlji proglasise Arg. favoritom i da je samo pitanje koliko cemo golova primiti. A nasi momci ih nadigrali. U svim segmentima igre i svim coskovima terena.

Ja nemam nista protiv ako i ova generacija ode u inostranstvo. Tamo ce NAUCITI DA RADE. A kod nas? Kod nas ce na splavove, glumiti zvezde i stagnirati. Neka je Ljajic otisao. Da imamo selektora, Ljajic bi bio jedna od perjanica nase selekcije. Ovako, Zborovodja uobrazava da je strucnjak, pa se inati sa mladim ljudima i celom nacijom.

zoran

pre 10 godina

I sada ce svi u klubove "za koje su oduvek navijali".Ti klubovi "sa velikom tradicijom" igraju derbije u nekim gradovima koje je tesko i naci na mapi Evrope.

mail

pre 10 godina

Rajkovic, sin bivseg golmana H.Veljka-Negotin, koji je inace 20 godina branio za Hajduk Veljka (Zile golman na kvadrat), tako da sto se tice pedigre-a sve je provereno.

Milan

pre 10 godina

Jeste fudbal najcjenjeniji sport i u njemu imamo najmanje uspjeha, i ovo jeste veliki rezultat, ali meni malo smeta cinjenica da nasi mladi kosarkasi,odbojkasi, vaterpolisti, koji su SVI u svim starosnim kategorijama bar ponekad bili prvaci svijeta nisu tada uzdizani kao ovi momci. Titula prvaka svijeta je velika stvar, samo sto smo mi u tim sportovima naviknuti na uspjehe pa ne cijenimo dovoljno uspjehe u tim sportovima. A ovim momcima svaka cast!

Dread

pre 10 godina

@Pirgos: Mogli su da igraju Lazar Markovic i Ninkovic, mozda cak i Matija Nastasic, a Mitrovic je najbolji igrac ove ekipe. Informisi se bolje...

mica

pre 10 godina

Шта бре "Џајо реагуј"? Максимовић је бивши звездин омладинац, али није хтео да потпише уговор са нама или тако нешто. Наши су и Голубовић и Ђурђевић, али отерани, није наша школа толко лоша, али су у питању неки други проблеми. Највише ме је одушевио Митровић разбијач, жалиће Ђура ако га је продао за мале новце пре ЕП.

Fika

pre 10 godina

95% ovih momaka (osim Mitrovica i Ozegovica) ne igraju za Vecite, sto je najveci dokaz da prelaskom u neki od ova dva kluba mladi igraci samo dobijaju na stagnaciji i nazadovanju u periodu kada je njihov igracki razvoj prioritet. Ovo je i krucijalna cinjenica da su isti klubovi ubice srpskog fudbala, gde sve vise uzima maha neprofesionalizam i licna korist. Sve najbolje u daljoj karijeri, i sto dalje od Toleta, Ramadanija i ostalih dzelata srpskog fudbala!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Acko 018, 2. avgust 2013 06:42)
Pantic,Markovic,Ninkovic...Partizan ima odlicne omladince.

bajone

pre 10 godina

Momci najveca vam hvala za ovaj osjecaj! Nisam se ovoliko ponosno osjecao od reprezentacije Jugoslavije onih godina kad sam bio klinac! Najveca vam hvala od moje malenkosti

medjutim

pre 10 godina

@Acko 018, U Partizanu su prošle godine igrali Marković i Ninković, Marković kao najbolji igrač generacije nije pozvan jer je tek prešao u Benfiku gde je odličan na pripremama, a Ninkovića nije pustio klub.

Golubović i Maksimović su prošli Zvezdinu školu, a za to što nisu u prvom timu treba pitati upravu Zvezde. Na stranu što je još par Zvezdinih klinacadosta izgubilo zbog tumbanja u samom klubu.

Glupo je uopšte porediti ekipe koje igraju za titulu i ekipe igraju da bi prodale što više klinaca. Bilo je na prvenstsvu Portugalaca iz Porta i Benfike, Španaca iz Reala i Barselone, Francuza iz PSŽ, ali velika većina tih igrača igra za B timove svojih ekipa, i većina njih neće sastaviti ni 10 utakmica u prvomo timu čak i kad dođ red na njih. Talentovani osamnaestogodišnjak u Radu ili OFKu će sigurno biti prvotimac i greške će mu se lakše praštati, jer je bitno samo opstati u ligi. Klinac koji zabrlja u Partizanu ili Zvezdi ide na klupu ili pozajmicu..

Zlatni momci

pre 10 godina

Toliko o čuvenoj Partizanovoj školi. Odmah iza Ajaksove, a dala omladinskoj reprezentacije samo jednog fudbalera. Uništili su nam blizanci fudbal, sve se vrti oko njih... Samo kad bi novinari prestali s tom medijskom podrškom, sve bi bilo drugačije. Čestitam momcima i samo neka tako nastave! (Pirgos, 02. avgust 2013 10:19)
Sta lupetas,pa Partizan da je dao klince ne bi imao ko da igra kvalifikacije za Ligu Sampiona. Partizan kako je prodao Lazara Markovica Benfika ga nije pustila da igra,razumno teba im da se uklopi u tim. Jedino je Mitrovic bio pusten jer nije imao pravo da igra za Partizan zbog kartona. Ova reprezentacija kad bude u naj jacem sastavu tek ima da kida.

milkyp3

pre 10 godina

iz "malih" klubova izrastaju najvece zvezde.u malim klubovima se radi sa mladima.veliki samo pokupe kajmak.sad nece ni to.odose djeca vani za mnogo vece pare nego sto ih ovi mogu dati.
sve cestitke na radu sa mladima FK RAD.

Vozd Dakki

pre 10 godina

Samo po jedan igrac iz Zvezde i Partizana... toliko o njihovoj skoli! o_O
Pretvorili su se u puke preprodavce igraca, nista ne stvaraju...

peka

pre 10 godina

Momci su pokazali ko su.Svaki od orlica je sa srcem ispunjavao zadatak koji je dobio od trenera.Tacno se vidjela disciplina i veliko zalaganje na terenu.Ne moze se naci ni jedna zamerka,svaka cast momci pokazali ste da imate srce,dusu,volju,talenat...i jos nesto sto nema selektor seniora.Hvala sto ste nas obradovali i samo i dalje hrabro NAPRED!!!!

NOLKICA

pre 10 godina

SVAKA VAM CAST, TREBA DA BUDETE PRIMER VASIM STARIJIM KOLEGAMA, DA SE IGRA SRCEM ZA SRBIJU, AJI NEMOJTE DA SE KASNIJE PROMENITE, CESSSSSSSSSSSSSSSSSSSTITAM!!!!!!!!!!!!

aleksandar.veliki

pre 10 godina

"Nije Zvezda precrtala Maksimovića već je on odbio da pođe na pripreme i potpiše ugovor! To nije isto! Čestitke fudbalerima!"
Da, a pritom njegov ucinak je mizeran na ovom prvenstvu . Nego to ostrasceni novinarcici vole da pametuju .
Npr. ja kao zvezdas kazem da je Mitrovic 20 puta vise koristio , iako je poneku utakmicu mnogo gresio

Nemanja

pre 10 godina

Nadam se da su ti minusi objasnili da ne komentarises i ne lupas gluposti.
Kakve veze ima to sto su pevali?
Koja i cija vlast je radila i sta tacno?
Koju vlast su sprecavali i u cemu 1999 pa sve do danas?
(ultrasrbin, 2. avgust 2013 16:48)

Turbo Srbine, gore spomenuta pesma je bila i ostala simbol 90-tih godina, odnosno simbol sankcija, ratova i izolacije.

Zarko

pre 10 godina

Hahaha ma sve je ok ali onaj turbofolk na kraju utakmice im bas i nije trebao..."mogu samo da nas mrze oni sto nas ne vole..."
Sa 18 godina slusati tako nesto moze samo omladina po splavovima u Srbiji.
Ljudi, ne mrzi nas ceo svet, niko nas niti voli niti mrzi, ali neko je devedesetih morao da spreci nasu vlast da radi to sto je radila.
Priznajmo sopstvene greske i ne napadajmo ceo svet! Jedino tako nam moze krenuti nabolje. Ziveli i cestitke za fudbal u svakom slucaju!:)

ZLOBEX

pre 10 godina

Sve čestitke na prikazanom. Takav govor, takve reči druga IVICE DAČIĆA u Staroj Pazovi, to je ono što treba ovom narodu, to je prava vest za sve medije, koji će nadam se dugo ponavljati kadrove sa ove konferencije. Bez njega ovi, uzgred da ih pomenemo- mladi fudbaleri, ko zna dal' bi bilo šta i mogli da urade. Još jednom hvala političari za sve dobro što ste podarili srpskoj mladosti!

InfoSys

pre 10 godina

Da je neke drzave i ozbiljnosti, sad Vucic treba sa svima njima da potpise ugovore, i da se napravi nacionalni projekat, da se oteraju Ramadaniji, Zahaviji, Damjanci, Majamiji itd itd. Da se uradi pravo podmladjivanje reprezentacije, na ovu vec jadnu A reprezentaciju dodati 7-8 ovih klinaca,i polako ostale prikljucivati, sa jos Lazarom Markovicem, i par iskusnih Subotic,Bane Ivanovic i kroz 7-8 godina bi igrali finale EP za seniore i 1/2 SP,ali verov nista od gore navedenog nece biti.
Momci jos jednom,svaka cast

Pirgos

pre 10 godina

Toliko o čuvenoj Partizanovoj školi. Odmah iza Ajaksove, a dala omladinskoj reprezentacije samo jednog fudbalera. Uništili su nam blizanci fudbal, sve se vrti oko njih... Samo kad bi novinari prestali s tom medijskom podrškom, sve bi bilo drugačije.

Čestitam momcima i samo neka tako nastave!

Acko 018

pre 10 godina

95% ovih momaka (osim Mitrovica i Ozegovica) ne igraju za Vecite, sto je najveci dokaz da prelaskom u neki od ova dva kluba mladi igraci samo dobijaju na stagnaciji i nazadovanju u periodu kada je njihov igracki razvoj prioritet. Ovo je i krucijalna cinjenica da su isti klubovi ubice srpskog fudbala, gde sve vise uzima maha neprofesionalizam i licna korist. Sve najbolje u daljoj karijeri, i sto dalje od Toleta, Ramadanija i ostalih dzelata srpskog fudbala!

Nemanja

pre 10 godina

Nadam se da su ti minusi objasnili da ne komentarises i ne lupas gluposti.
Kakve veze ima to sto su pevali?
Koja i cija vlast je radila i sta tacno?
Koju vlast su sprecavali i u cemu 1999 pa sve do danas?
(ultrasrbin, 2. avgust 2013 16:48)

Turbo Srbine, gore spomenuta pesma je bila i ostala simbol 90-tih godina, odnosno simbol sankcija, ratova i izolacije.

Nugget

pre 10 godina

svaka čast momci učinili ste celu Srbiju ponosnom...imam sano jedno pitanje. Gde je Filip Janković prepotentni mladi fudbaler trenutno igrač Parme koji nije želeo u Zvezdi da igra a predstavljen kao jedan od najvećih talenata ne samo Srbije nego i Evrope? Da li neko ina odgovor na to. Koji god da je "plavušan" nam ni ne treba neka sa mamom gleda utakmicu na TV...

Mika Guster iz Ritopeka

pre 10 godina

Tako je kad RADovci vode ekipu Ljubinko Drulović i Đorđe Vasić, a igraju RADovci Đurđević, Luković, Antić!!! NAPRED RAD!!! Napred SRBIJA!!!

marko maestro

pre 10 godina

da veciti nestanu bili bi mi cesce prvaci evrope i sveta, ja bih partizanu i CZ oduzeo stadione i poslao bih u beogradsku zonsku i sav bi problem u fudbalu bio resen a onda bi javor, vojvodina ofk beograd, rad gazili evropom i nebi proslo dugo vremena imali bi bar dva prestavnika u LS. Veciti neigraju fudbal nit se bore vec namestaju i otimaju, zato treba uraditi slovenacki sistem da veciti zavrse kao olimpia. ogledaj te se u komsije bosance, tamo ima raznovrsnih sampiona i sa katastrofalnim novcima su njihovi klubovi za niansu slabiji od nasih dok im je repka za tri klase jaca od nase... da mi i rvati i slovenci neotimamo im talente bio bi im i klubski fudbal bolji od naseg. njihova prva i druga liga zelim reci 48 klubova imaju slabiju financiu od jednog vecitog.. toliko.

nekle

pre 10 godina

Svi zaboravljaju i Matiju Nastasica i on je 94.
Au kakva ce to generacija 94 da bude, sa ovim klincima plus Nastasic, Markovic, Ninkovic, Savicevic, onda onaj mali spic Mihajlovic iz zvezde, pa onaj klinac Jnakovic sto ode u kalco...Pa Radonjic i Zivkovic iz Partizana, lagano smo mogli da napravimo dva podjednako jaka tima sto je velika stvar.
Samo se najezim kad mi padne napamet Ramadani i tole karadzic.
Nadam se da ce talenat ovih momaka biti jaci od kojekakvih glava i losih trenera.
Drulovica mozda vec sada za selktora A tima.

boj@n

pre 10 godina

@svaka čast momci učinili ste celu Srbiju ponosnom...imam sano jedno pitanje. Gde je Filip Janković prepotentni mladi fudbaler trenutno igrač Parme koji nije želeo u Zvezdi da igra a predstavljen kao jedan od najvećih talenata ne samo Srbije nego i Evrope? Da li neko ina odgovor na to. Koji god da je "plavušan" nam ni ne treba neka sa mamom gleda utakmicu na TV... (Nugget, 02. avgust 2013 03:40
U Parmi

Bob Marley

pre 10 godina

Cestitke! Odusevljen sam i bilo bi dobro kad bi ovako i kasnije nastavili. Bice tesko jer sistem vam ne ide na ruku. Naprotiv, sistem ce pokusati da od vas napravi neostvarene a nadrndane lokalne zvezde. Vodite racuna! Imam jedno pitanje. Zasto bi Srbi trebali da uvek imaju ulogu ludaka pa makar u ovom stihu sa majice? Kakvo destruktvino obrazovanje ti mladi ljudi pokupe? Redje se desava da ih napumpaju samopostovanjem kao one nadrndane Francuze sto su im jedva ruku pruzili.

aleksandar.veliki

pre 10 godina

"Nije Zvezda precrtala Maksimovića već je on odbio da pođe na pripreme i potpiše ugovor! To nije isto! Čestitke fudbalerima!"
Da, a pritom njegov ucinak je mizeran na ovom prvenstvu . Nego to ostrasceni novinarcici vole da pametuju .
Npr. ja kao zvezdas kazem da je Mitrovic 20 puta vise koristio , iako je poneku utakmicu mnogo gresio

utd87

pre 10 godina

Svaka cast momci!! Ovo je rezultat kad se u reprezentaciju ne pteljaju razni menadjeri...
Cetvorica iz Rada i cetvorica iz OFK-e. Zna se ko godinama ima najbolje omladinske skole u zemlji...Steta sto ti klubovi nemaju para, pa moraju da prezivljavaju od polusezone do polusezone, prodajom igraca rezimiskim klubovima.
p.s. samo pratite sta ce Marko Nikolic(dojucerasnji trener Rada) da uradi sa Vojvodinom u tekucoj sezoni !!

Miki

pre 10 godina

Zaboravljate Ljubinka Drulovića i njegove zasluge. Čoveku se vidi po faci da je velika lafčina, opušten, bez kompleksa, prizeman, nasmejan, tek posle dodje do izražaja stručnost i pravi pristup ekipi i taktici. A Miha je eto sve suprotno od Drulovića, što se vidi i po rezultatima naših seniora. A vama mladi momci i nade srpskog fudbala, svaka čast, ulepšali ste mi dan.

Mahadeva

pre 10 godina

Malog Maksimovića dobro znam i jednom mi je rekao da ne može da nađe klub jer Zvezda traži obeštećenje od 140 000 evra....Ništa ne ulažu u decu a hoće pare!!!

Banjola, Olimp fudbalskog znanja

pre 10 godina

Marko Nikolic jem omke selektirao, Drulinjo rezultatski briljirao.
A secate se koji nas trener jedini trenutno radi u Zapadnoj Evropi? Miroslav Djukic.
A koji trener figurira jos jedino kao ozbiljan od nasih?
Ivan Jovanovic.
Svim je zajednicki FK Rad!
Ovo pisem jer se cesto setim kako stalno pricaju svi protiv beogradskih klubova koji nisu blizanci, kao, oni su problem naseg fudbala! Ma je li carevi, je li tako sigurno, gde ste sad?

xmen

pre 10 godina

wow kolika pažnja fudbalerima,znate li da su srpski matematičari prvi u svetu?90% njih to ne zna i posle zašto pametni i obrazovani ljudi idu u inostranstvo.Nemam ništa protiv fudbalera ali...

Vozd Dakki

pre 10 godina

Samo po jedan igrac iz Zvezde i Partizana... toliko o njihovoj skoli! o_O
Pretvorili su se u puke preprodavce igraca, nista ne stvaraju...

ultrasrbin

pre 10 godina

Zarko, 2. avgust 2013 04:07
Nadam se da su ti minusi objasnili da ne komentarises i ne lupas gluposti.
Kakve veze ima to sto su pevali?
Koja i cija vlast je radila i sta tacno?
Koju vlast su sprecavali i u cemu 1999 pa sve do danas?

varan

pre 10 godina

Kad sam video da ispadosmo u cetvrtfinalu vaterpola, znao sam da ce nas jednako iznenaditi klinci u fudbalu! Bravo majstori! Da i ja docekam da
vidim da u fudbalu nesto osvojimo

Darko

pre 10 godina

I nemojte zaboraviti i tim oko Drulovica! Svi su radili ko jedan! A to su pomocni treneri,skauter(to je onaj sto gleda druge i obavestava selektora kako drugi igraju i gde je opasnost a mi imamo SVETSKOG TIPA na tom mestu) i naravno onaj koji je i Drulovica doveo i postavio i selektirao tim pomocnika koji rade i cute a to je Savo Milosevic.Sve u svemu pokazali su da mi timskim radom mozemo MNOGO MNOGO MNOGO! Dobra pouka i naravoucenije za sve nas! Pozdrav!Zivela Srbija!

nesa

pre 10 godina

Dugo nisam uzivao u igri srpske reprezentacije. Kao da su igrali vrhunski strani timovi.Nadam se da su utakmicu gledali Mihajlovic i A tim.Poletno,ozbiljno,sa pregledom igre,primanje lopte,uigranost,zelja,hladnokrvnost...svaka cast.Steta,sto ce upropastiti ,,strucnjaci,,iz FSS jos jednu nadarenu srpsku ekipu.

Zlatni momci

pre 10 godina

Toliko o čuvenoj Partizanovoj školi. Odmah iza Ajaksove, a dala omladinskoj reprezentacije samo jednog fudbalera. Uništili su nam blizanci fudbal, sve se vrti oko njih... Samo kad bi novinari prestali s tom medijskom podrškom, sve bi bilo drugačije. Čestitam momcima i samo neka tako nastave! (Pirgos, 02. avgust 2013 10:19)
Sta lupetas,pa Partizan da je dao klince ne bi imao ko da igra kvalifikacije za Ligu Sampiona. Partizan kako je prodao Lazara Markovica Benfika ga nije pustila da igra,razumno teba im da se uklopi u tim. Jedino je Mitrovic bio pusten jer nije imao pravo da igra za Partizan zbog kartona. Ova reprezentacija kad bude u naj jacem sastavu tek ima da kida.

Milan

pre 10 godina

Jeste fudbal najcjenjeniji sport i u njemu imamo najmanje uspjeha, i ovo jeste veliki rezultat, ali meni malo smeta cinjenica da nasi mladi kosarkasi,odbojkasi, vaterpolisti, koji su SVI u svim starosnim kategorijama bar ponekad bili prvaci svijeta nisu tada uzdizani kao ovi momci. Titula prvaka svijeta je velika stvar, samo sto smo mi u tim sportovima naviknuti na uspjehe pa ne cijenimo dovoljno uspjehe u tim sportovima. A ovim momcima svaka cast!

Vojvodina

pre 10 godina

Da razjasnim neke stvari posto koliko vidim pola nacije se pravi ludom ili glupom. Sva ova deca vec imaju menadzere, dobro je poznato da ako zelis da igras za Rad moras potpisati za Ranka Stojica, ako zelis da igras za Ofk moras potpisati za Terzu!Tako da price o tome da nemaju menadzere pada u vodu. Pravilo broj 2 : Te price kako ima samo 2 igraca iz Zvezde i Partizana, kako Rad i Ofka najbolje rade sa klincima su cista budalastina koju moze da izgovori samo laik i neupucen. Pitajte Antica ciju omladinsku skolu je prosao, pa onda predjite na Lukovica i Urosevica. Sta se desava? Ta deca su samo jedni od mnogih koji prodju omladinsku skolu vecitih, nakon koje im se klubovi zahvaljuju i govore im da nisu dovoljno talentovani za prvi tim i da mogu potraziti drugu sredinu. Posledica nestrucnih ljudi u klubovima opet se dokazala verodostojna ako pogledamo primer Antica i Lukovica. U pricu se dalje ukljucuju Ofka i Rad koji uzimaju te igrace koji se smatraju visak u Zvezdi i Partizanu, politika Stojica i Terzica je jasna, forsiraj mlade, prodavaj i uzimaj procenat i na taj nacin ova dvojica a samim tim i klub rade. Tako da je zasluga Rada i Ofke u odgajanju ove dece podjednaka kao i Zvezde i Partizana.

Fika

pre 10 godina

95% ovih momaka (osim Mitrovica i Ozegovica) ne igraju za Vecite, sto je najveci dokaz da prelaskom u neki od ova dva kluba mladi igraci samo dobijaju na stagnaciji i nazadovanju u periodu kada je njihov igracki razvoj prioritet. Ovo je i krucijalna cinjenica da su isti klubovi ubice srpskog fudbala, gde sve vise uzima maha neprofesionalizam i licna korist. Sve najbolje u daljoj karijeri, i sto dalje od Toleta, Ramadanija i ostalih dzelata srpskog fudbala!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Acko 018, 2. avgust 2013 06:42)
Pantic,Markovic,Ninkovic...Partizan ima odlicne omladince.

wer

pre 10 godina

Odlican tekst!!!
Za Fadilja Ramadanija...

Suze mi idu na oci, slutim sta ce da se desi.
Ima li ikoga da 'menadjerima' stavi soli na rep??

medjutim

pre 10 godina

@Acko 018, U Partizanu su prošle godine igrali Marković i Ninković, Marković kao najbolji igrač generacije nije pozvan jer je tek prešao u Benfiku gde je odličan na pripremama, a Ninkovića nije pustio klub.

Golubović i Maksimović su prošli Zvezdinu školu, a za to što nisu u prvom timu treba pitati upravu Zvezde. Na stranu što je još par Zvezdinih klinacadosta izgubilo zbog tumbanja u samom klubu.

Glupo je uopšte porediti ekipe koje igraju za titulu i ekipe igraju da bi prodale što više klinaca. Bilo je na prvenstsvu Portugalaca iz Porta i Benfike, Španaca iz Reala i Barselone, Francuza iz PSŽ, ali velika većina tih igrača igra za B timove svojih ekipa, i većina njih neće sastaviti ni 10 utakmica u prvomo timu čak i kad dođ red na njih. Talentovani osamnaestogodišnjak u Radu ili OFKu će sigurno biti prvotimac i greške će mu se lakše praštati, jer je bitno samo opstati u ligi. Klinac koji zabrlja u Partizanu ili Zvezdi ide na klupu ili pozajmicu..

Posle zvezde i jos jedna zlatna kruna...

pre 10 godina

Koliko sam vristao sinoc,ceo Bochum me cuo
Srbijaaaaaaaaaaa..... to majstori omladinci.
Danas cu da placem od radosti,za ovu vasu zlatnu medalju,igraliste fenomenalno.
A plakacu zato sto ne prave docek u Bochumu,i ja bi zeleo da jednom docekam ovako nesto.Plakacu od radostiiiii za medalju Srbiji.

I na kraju ;Svim clubovima ,sportistima u srbiji jos puno uspeha.
Sve ce opet doci,samo polako trud,volja i talenat,vodi ka pobedi.

ZA MIR NA UTAKMICAMA,RADITE NA TOME DA NE IDU HULIGANI NA STADIONE!!

POBEDAAAAA ZLATO JE NASEEEEEEE.....

milkyp3

pre 10 godina

iz "malih" klubova izrastaju najvece zvezde.u malim klubovima se radi sa mladima.veliki samo pokupe kajmak.sad nece ni to.odose djeca vani za mnogo vece pare nego sto ih ovi mogu dati.
sve cestitke na radu sa mladima FK RAD.

Struka i "strucnjaci"

pre 10 godina

@ A secate se koji nas trener jedini trenutno radi u Zapadnoj Evropi? Miroslav Djukic.
A koji trener figurira jos jedino kao ozbiljan od nasih?
Ivan Jovanovic.
(Banjola, Olimp fudbalskog znanja, 2. avgust 2013 11:15)

Tvoj komentar, Banjola, malo je drugacije intoniran od ovoga sto hocu da kazem, ali nema veze.

Naime, nas fudbal (i srpski i u SFRJ) ima veliki problem sa strukom. Dobro si ti i drugi primetio da SAD nema nasih strucnjaka u Evropi gde se - ruku na srce - ipak igra najbolji fudbal. U globalu. Ranije su nasi treneri (Boskov, Stankovic, Miljanic, Rebac itd., itd.) trenirali najbolje evropske klubove. Miljanic u "Realu" otkrio npr. Huga Sanceza najboljeg meksickog fudbalera ikada, Boskov u "Sampdoriji" Kataneca napravio jednim od najboljih defanzivaca Evrope... Ne mogu svih da se setim sada. Mnogo je danas NABEDJENIH strucnjaka.

Secam se kad je "cileanska generacija" (Mijatovic, Prosinecki, Boban, Suker...) igrala finale protiv Argentine "strucnjaci" u nasoj zemlji proglasise Arg. favoritom i da je samo pitanje koliko cemo golova primiti. A nasi momci ih nadigrali. U svim segmentima igre i svim coskovima terena.

Ja nemam nista protiv ako i ova generacija ode u inostranstvo. Tamo ce NAUCITI DA RADE. A kod nas? Kod nas ce na splavove, glumiti zvezde i stagnirati. Neka je Ljajic otisao. Da imamo selektora, Ljajic bi bio jedna od perjanica nase selekcije. Ovako, Zborovodja uobrazava da je strucnjak, pa se inati sa mladim ljudima i celom nacijom.

Ivan

pre 10 godina

Prvi tim Zvezde i Partizana sedi po kafićima i splavovima, (čast izuzecima), uprava se bavi politikom i ekonomijom, dok navijači obezbeđuju lokale i kafane, prebijajući goste na smrt i bacajući strance sa stepeništa. Pri tom, Automobili im vrede više nego što im vredi obrazovanje, živi se po Dedinju i Senjaku, letuje po Ibici i trenira u Dubaiu.
Vrhunac svega je što se finansiraju od NAŠEG poreza!!!!
Jedan Ronaldinjo je gubio mesto u prvih 11 zbog sedenja u diskoteci u Barseloni,a ovi su vlasnici 50% kafića i diskoteka po Beogradu i Srbiji.
Istih onih diskoteka u ispred kojih NAŠA deca dobijaju batine jer su pogledala NJIHOVU devojku, ili pokušala da uđu unutra!?!?!
Gospodo, krivi smo mi a ne oni..
Svi znamo da uzmemo stranu, što za Zvezdu, što za Partizan. Da se zakrvimo, pa čak i pobijemo oko ljubavi prema klubu, a šta dobijamo za uzvrat?
Matematika je jasna: plaćamo njihovo bahaćenje, navijamo i uvek gubimo, dobijamo batine od njihovih "čuvara", nemamo ni za piće u diskoteci koju oni drže a mi smo im kupili, kad zakasnimo sa porezom gase nam firme, kad ne platimo struju, oni je iseku, a za njihove dugove mi treba još malo da se stisnemo da im pomognemo.
Da su prvaci sveta, ni tada ne vrede ovoliko.Sramota!!!

PS: ponosan sam na činjenicu da su klinci prvaci evrope, ali mi je još više drago što je čitava situacija oko EP pokazala da može naš fudbal i bez Zvezde i bez Partizana.

fkr1958

pre 10 godina

Iako mnogi pljuju nas klub,hoce da ga nema...realnost je da u ovoj ekipi su 4 igraca Rada i trener koji je igrao za Rad...mozda nemamo titule,stadioncinu,puno navijaca...ali na prostorima Srbije smo svakako klub sa skolom fudbala medju prve 3,prva ekipa igra bar nesto sto lici na fudbal za razliku od vecine ostalih,nas klub ima podrsku na svim stadionima gde igra bez razlike dali je protivnik Herta,CSKA,blizanci ili GSP polet,da li smo 2 ili bilo koja liga...i naravno jedini navijaci koji ne trpe blizance vec se bore protiv njihovog bolesnog uticaja...

PimPong

pre 10 godina

Kako je moguce da Maksimovic nema angazman? Pa cak i ako ga je Zvezda precrtala, cudi me da nije dobio angazman u jednom od drugih beogradskih klubova, pa makar i u nizem rangu...

Србенда

pre 10 godina

Ево, ја јесам Делија, велики. Идем на утакмице, на гостовања и то, али ме чуди како Србија пропада. Пропада јер невезано за ово неки Гробар навија за Черноморец, неки 'Делија'за Лудогорец, а нашим клубовима највише треба та Европа, мислим у фудбалу, политику овде прецртајте.
Друго, нико није реалан. Ево ја јесам. Реално, онаквом игром и онаквим победама у шампионату и Звезда и Партизан само ужасавају људе и праве фудбал другачијим. Са друге стране, Воше гази све и јуче није имала среће.
Е сад, свака част овим момцима, овим лавовима бре !
Нека држава финансира и друге, не само мој клуб, или Гробаре. Нека остане ова генерације у Раду и Офки још 3-4 сезона, да уђу у Европа Лигу, нека се подигне наш фудбал на виши ниво. Родитељи, ако којим случајем прочитате ово због успеха ваших синова, не дајте дете у руке менаџера, вратите старе вредности.
Свака част младићи, понос сте нације, усрећили сте нас и донели нам осмех на лице!

NEDJA

pre 10 godina

Za ove sto osporavaju Partizanovu skolu da obavestim da su trojica najboljih igraca iz ove generacije iz Partizanove skole,uz Mitrovica to su i Lazar Markovic i Nikola Ninkovic koji nisu nastupali na ovom prvenstvu,iz generacije 93' je najbolji igrac Matija Nastasic,a od nadolazece generacije 96' najvece nade su Radonjic,Andrija Zivkovic i posebno Danilo Pantic a svi su oni iz Partizanove skole.

yox

pre 10 godina

Bojim se da će se na naše orliće sada obrušiti lešinari tipa Ramadani, Ćalasan, Stojić i naravno direktori klubova. Već su počeli da nabrajaju koliko su uložili u njih, a tu su i nerealni roditelji.

JA

pre 10 godina

Kada bi ovi klinci odigrali prijateljsku utakmicu s Zvezdom ili Partizanom nebitno, dobili bi ih 3:0 najmanje. Jos jedan dokaz da treba ulagati u nase mlade igrace a ne u istrosene i skupe strnce.

Tottenham

pre 10 godina

Milinkovic-Savic podseca na Matica,dobar pas a lopte se bukvalno lepe za njega,inace odbrana besprekorna uostalom svi su bili dobri

Dread

pre 10 godina

@Pirgos: Mogli su da igraju Lazar Markovic i Ninkovic, mozda cak i Matija Nastasic, a Mitrovic je najbolji igrac ove ekipe. Informisi se bolje...

NOLKICA

pre 10 godina

SVAKA VAM CAST, TREBA DA BUDETE PRIMER VASIM STARIJIM KOLEGAMA, DA SE IGRA SRCEM ZA SRBIJU, AJI NEMOJTE DA SE KASNIJE PROMENITE, CESSSSSSSSSSSSSSSSSSSTITAM!!!!!!!!!!!!

mica

pre 10 godina

Шта бре "Џајо реагуј"? Максимовић је бивши звездин омладинац, али није хтео да потпише уговор са нама или тако нешто. Наши су и Голубовић и Ђурђевић, али отерани, није наша школа толко лоша, али су у питању неки други проблеми. Највише ме је одушевио Митровић разбијач, жалиће Ђура ако га је продао за мале новце пре ЕП.

peka

pre 10 godina

Momci su pokazali ko su.Svaki od orlica je sa srcem ispunjavao zadatak koji je dobio od trenera.Tacno se vidjela disciplina i veliko zalaganje na terenu.Ne moze se naci ni jedna zamerka,svaka cast momci pokazali ste da imate srce,dusu,volju,talenat...i jos nesto sto nema selektor seniora.Hvala sto ste nas obradovali i samo i dalje hrabro NAPRED!!!!

Hope

pre 10 godina

Dobro zapamtite ove mladice i kad neko za 3-4 god. pomene ovu zlatnu medalju, vi probajte da ih nadjete na fudbalskoj mapi. Bojim se da ce ih "menadzeri" upropastiti, kao sto su velikim delom "zasluzni" za stanje u srpskom nacionalnom i klupskom fudbali. STOP "MENADZERIMA" !!!!!

BravoBravo

pre 10 godina

Momci svaka Vam cast! Zelim Vam sve najbolje u karijeri, ovo prvenstvo je nesto najlepse sto mi je iko ikad pripredio. Bila je divota gledati Vas. Hvala Vam jos jednom na svemu, Vi ste ponos Srbije!

pepi

pre 10 godina

"... a druga, možda i važnija, ne pomisliti da je uspeh Drulovića i osamnaestorice mladih fudbalera znak da je sve u redu. " Ово сте добро написали. Кад ова деца порасту, умешају се менаџери, и онда од тог посла нема нништа јер почиње форсирање "бољих" играча и "бољих" селектора. А, онда ми морамо да гледамо Фарму да се не би нервирали због идиота.

bajone

pre 10 godina

Momci najveca vam hvala za ovaj osjecaj! Nisam se ovoliko ponosno osjecao od reprezentacije Jugoslavije onih godina kad sam bio klinac! Najveca vam hvala od moje malenkosti

zoran

pre 10 godina

I sada ce svi u klubove "za koje su oduvek navijali".Ti klubovi "sa velikom tradicijom" igraju derbije u nekim gradovima koje je tesko i naci na mapi Evrope.

mail

pre 10 godina

Rajkovic, sin bivseg golmana H.Veljka-Negotin, koji je inace 20 godina branio za Hajduk Veljka (Zile golman na kvadrat), tako da sto se tice pedigre-a sve je provereno.