Četvrtak, 18.07.2013.

18:23

Vuk: Bek, štoper, vezni i napadač

Prvi meč u sezoni otkrio je sve slabosti Partizana, pa trener Vuk Rašović ističe da su mu potrebna pojačanja na četiri pozicije.

Izvor: B92

Vuk: Bek, štoper, vezni i napadaè IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

63 Komentari

Sortiraj po:

Revolt

pre 10 godina

Bozovic/Stojkovic- Rukavina, Savic, Nastasic, Lomic/Obradovic-
Petrovic/Zuka, Tosic/Sulejmani, Markovic, Ljajic/Moreira- Jovetic, Kleo.
Formacija 4-4-2, takozvani "dijamant".

Revolt

pre 10 godina

MB, treba nam jos jedan napadac jer je Scepovic na izlaznim vratima (mada
bih ja trazio jos jednog i da on ostane), a Partizan ne moze da racuna na
Mitrovica jos dve utakmice. Takodje, u prvenstvu cemo igrati sa dva spica
sto Malbasic i Grbic sigurno nisu. Malbasic moze i levo i desno i iza napadaca kao ofanzivni vezni-paker, a Grbic vise igra po levoj strani, ali moze i po desnoj. Oni nisu klasicni napadaci vec krila. Drugo, svi ti
zadnji vezni iz Teleoptika jos nisu dorasli igranju u jednom Partizanu pa ni Ivkovic koji moze i u odbrani da igra. Sto se tice univerzalaca,
Gulan je prvenstveno bio levi bek i on meni licno ne uliva poverenje, a ne daj Boze da dovedu onog Martinovica kad je problematican bio i Kopunek
Od bisera iz Zemunela tu su Pantic (klasicna desetka), Radonjic isto levo krilo kao i ona dvojica gore, jedan Zivkovic je desni bek, a drugi isto moze i levo i desno krilo (meni se ne svidja kako je igrao, ali jos je klinac). Pored Ivkovica imamo i Petrovica koji je levi i centralni bek
Nemanja, u timu imas samo devet igraca, a cudi me da je runner-u dobar Ostojic?! Minimum je nedostizan je sve lepo objasnio i ne daj Boze da nam
se povredi Volkov, mi smo nagrabusili jer Stankovic ne moze to da igra.
Koji je rezon da se tehnicki obucen Askovski da na pozajmicu u D. Srem?!

stiv

pre 10 godina

Ja uopste ne razumem ni trenera ni upravu,imamo ali nemamo.Pa dobri ljudi necu da pitam gde su pare recicu samo to budite jasni i posteni i kazite navijacima da nema Evrope i ove godine da se ne lozimo.

slobinator

pre 10 godina

(srbEUin, 18. jul 2013 19:46)

bilo ih je više.ček da se setim.a,da.fljamurtari 0-2,videoton 0-5,kroacija 0-5,rapid beč 1-5,slavija 1-5,petah tikva 2-5 (pravi odlikaši bogati)šam-rok (novi pravac u muzici)1-2.jesi na to mislio?

Roske

pre 10 godina

A i da dodju ta cetvorica igraca, i da su koliko toliko dobri, kad ce da igraju??? Ako prodjemo ove indijance, ne verujem da cemo imati neke vajde u 3. kolu od njih, bice verovatno nespremni,neuigrani... A ja kolko sam gledao u 3 kolu 80% ekipa ne mozemo da prodjemo sa ovom ekipom. Al neverovatno je da nemamo nijednog crnca da kida na sredini... Kanal u najavi...

Bilal

pre 10 godina

Fofana mozda i Diup iz Siraka bili bi odlicni za nas i nasu ligu!Pre nekoliko godine uzeli smo Medu kad smo igrali u kvalifikacijama sa Helsinkijem!Strasno da Nadj ne moze da nadje neke dobre igrace iz Afrike a Sirak ih ima vise dobrih ali im i daje sansu da dosta igraju!poz
(Djole PFC, 18. jul 2013 20:03)
Sačekaj da, prvo, prođemo Širak pa onda predlaži da se kupe Fofana i Diup. I zašto ići u Afriku kada, poput Vojvodine, dobre igrače možemo naći i u Hrvatskoj i Bosni. Hoćemo l' to biti manje Srbi ako neko od Hrvata ili Bošnjaka zaigra za naš tim? Zvezda je uostalom i bila prvak Evrope kada su za nju igrali igrači različitih nacija sa područja bivše SFRJ. Pa i večeras je Slovenac, Nec Pečnik, zabio prvi gol za crveno-bele a u Vojvodini su se istakli golman Delač i bek Barić. Priča o našoj fudbalskoj školi izgleda da više ne pije vodu, bar kada je reč o evropskim utakmicama. Možda su ti klinci dobri za Teleoptik al' za inostranstvo ne.

Zmaj Ognjeni vuk

pre 10 godina

Molim objektivne navijače da me demantuju i nabroje barem tri spektakularne predstave Partizana za poslednjih 40 godina.
(srbEUin, 18. jul 2013 19:46)

Tako sam i mislio. Ni grobari ne pamte.
(srbEUin, 18. jul 2013 20:57) Sporting Lisabon, oba meča 2000. u kupu UEFA, izbacili ih u produzecima. Njukasl 1998. , Njukasl 2003., Anderleht 2010. To je samo u zadnjih 13 godina. Najjači timovi koji je tvoj klub izbacio zadnjih 20 godina su Kajzerslautern i Kijevo. Sve ostalo su sezone kupanja, manje više. Levadije, Kork Sitiji,Naftani i slične veličine su timovi koje ste vi izbacivali pre ispadanja u avgustu.

Bube Gr

pre 10 godina

Rasovicu, i ti i ja i svi koji vole Partizan, znamo od prvog dana priprema da su nam trebali: centarfor, zadnji vezni i jedan stoper, sad posle ove frke oko Ivanova, potrebna su nam dva stopera! To si trebao svako dva-tri dana da govoris jos i na Zlaziboru, pa u Sloveniji, pa i u Poljskoj. Sta je sa onim Slovakom, sta je sa Bodurovim?

cartmanx

pre 10 godina

(MALISAN IZ HUMSKE (raspad sistema), 18. jul 2013 19:06)

Ti si grobar ko sto sam ja nuklearni fizicar. Inace, podrzavam Vuka Rasovica i ovu izjavu, kao i onu od juce da smo bili "katastrofalni"..bar nam ne podcenjuje inteligenciju kao neki nasi a i vecina trenera u JSL "nismo imali srecu, nije nam odgovarao teren..."i sad ova koja jasno ukazuje Djuri kupuj ali plasim se Vuce da ces zavrsiti ko Stanojevic, a da od pojacanja nece biti nista. P.S.Mislim da je suvisno pitati gde su pare od prodaje silnih igraca godinama unazad, od igranja i LE I LS!

777

pre 10 godina

Molim objektivne navijače da me demantuju i nabroje barem tri spektakularne predstave Partizana za poslednjih 40 godina.
(srbEUin, 18. jul 2013 19:46)

Tako sam i mislio. Ni grobari ne pamte.
(srbEUin, 18. jul 2013 20:57)

LS protiv Reala tim sa Figom. Nije bilo golova koliko se secam, Partizan je igrao odlicno a Kasiljas odbranio nekoliko odlicnih udaraca. A za Real su igrali Kasiljas, Ronaldo, Zidan, Bekam, Figo, Roberto Carlos, Raul i mi odigramo sa takvima 0-0. A sanse koje smo imali da te glava zaboli, posebno ona Sase ilica.. Prema tome nemoj omalovazavati , to je bilo tacno pre 10 godina i ja se odlicno secam te utakmice kao i mnogi Grobari.
http://www.youtube.com/watch?v=pWjfwwNT16g

ultrasrbin

pre 10 godina

srbEUin, 18. jul 2013 19:46
Partizan Seltik(89/90)
Partizan Groningen(89/90)
Partizan Real sosijedad (90/91)
Partizan Njukasl (98/99)
Partizan Lacio (98/99)
Partizan Sporting (02/03)
Partizan Njukasl (03/04)
Partizan Porto(03/04)
Partizan Real(03/04)
04/05 Uefa kup
Partizan Fenerbahce(08/09)
Partizan Anderleht(10/11)

Evo da ne odgovaras sam sebi. Ispadas i smesan i paranoican.

Minimum je nedostižan

pre 10 godina

MINIMUM je desni bek (Aksentijević), oba halfa (Ostojić, Stanković), zadnji vezni (Saša Marković), desni bočni napadač (Luka), jedan igrač koji pravi razliku (bilo koji). To je, pri tom, daleko od optimalnog. Da dovedu iole normalne igraće na ta mesta trebaće im, bez igrača koji čini razliku bar milion evra (a dobre igrače mnogo više). ONI (uprava i sportski sektor) niti imaju novac, niti imaju ugled, niti imaju uticaj, niti imaju ime, niti imaju veze. ONI su gori od ionako vrlo lošeg tima. Amateri. Da pri tom ne govorimo o tome da nemamo ni rezervne bekove, ni rezervne halfove. Ko će, recimo igrati ako se, ne daj Bože, povredi Volkov?

ziki

pre 10 godina

Dokle?, 18. jul 2013 20:26

Nastasić je otišao u fiorentinu za 3 miliona evra!!!!! sad treba postaviti pitanje šta je sa tim parama?

kizai

pre 10 godina

Pa da li je moguće da "veliki" trener tek sad shvati šta nedostaje ekipi, pa običan gledalac posle prve pripremne utakmice je to shvatio,igrač sredine terena nedostaje već poduže sale može da igra smo dvadesetak minuta,da li je moguće da ne možete naći desnog beka?ostavili ste ostojića i pustili pajovića koji je za klasu bolji od njega,dovodite nespremne igrače kao pojačanja za LŠ, E MOJ VUČE A JA POMISLIO DA TI ZNAŠ NEŠTO O FUDBALU!!!!!

srbEUin

pre 10 godina

Molim objektivne navijače da me demantuju i nabroje barem tri spektakularne predstave Partizana za poslednjih 40 godina.
(srbEUin, 18. jul 2013 19:46)

Tako sam i mislio. Ni grobari ne pamte.

Djole PFC

pre 10 godina

Fofana mozda i Diup iz Siraka bili bi odlicni za nas i nasu ligu!Pre nekoliko godine uzeli smo Medu kad smo igrali u kvalifikacijama sa Helsinkijem!Strasno da Nadj ne moze da nadje neke dobre igrace iz Afrike a Sirak ih ima vise dobrih ali im i daje sansu da dosta igraju!poz

Iron Maiden

pre 10 godina

ovo je za povraćanje sad kao nešto on dijagnosticira a svi znamo da neće doći pravi igrači u te rupe od pozicija. Apsolutno se ništa neće riješiti.

bilo bi odlično da partizan ispadne u srijedu, neka, jer ako i prođu u LE imaće 6 poraza i svi mi to znamo. ako i uđu u LE šta da slavimo ? 6 poraza koji će se desiti ? kao Dinamo zg u LP kada kao slave ulazak a znaju da ih čeka 6 poraza i bod po snjegu protiv kijeva slave kao da su prvaci evrope? Jel to to ? Čovjek se zapita za šta točno navijaš kada je klub ovako trul i bez budućnosti.

a maltene do prije neki dan su grobari skakali i slavili kao titulu, kao neki uspjeh, kao nešto su napravili vrijedno slavlja, kao gdje ste cigani, i tada sam napisao ''već vidim grobare kako dolaze ovdje i ostavljaju razočarane komentare nakon evro pretkola''.....

inače za partizan uvijek navijam u evro kupovima, ipak je to srpski klub, iako sam navijač zvezde.

ali kažem, daj bože da ispadnu u idući tjedan. to je PARTIZAN BEOGRAD klub je bio viceprvak evrope, imao je 2003 odličnu ekipu, igrao proljeće u evropi u to vrijeme, i ako želim partizan onda želim PRAVI PARTIZAN ili NIKAKAV.

Dokle?

pre 10 godina

Sada javno kažeš šta ti treba, Vuče, sada - kada su pripreme završene i kada smo već odigrali TRAGIČNU utakmicu pokazujući kakvo je stanje u klubu i sa kojim igračkim kadrom raspolažeš. Mi smo to znali mnogo PRE TEBE, što je žalosno. Da si pitao nas, navijače, svako bi ti rekao. A šta će biti, Vuče, ako ti uprava ne dovede baš nikog? Ili reši da dovede nekog kada ispadnemo? Ili ti dovede na sva četiri mesta četiri BESPLATNA igrača, koji ne mogu da zaigraju ni za BSK iz Borče, kakve ti je već dovela ove godine. Ko u najboljim propadne u evropskim klubovima bez ikakvog ugleda (Aksentijević, Malbašić) eto ga u Partizanu. Besplatno. Ko nešto vredi smanje mu platu na pola, za nagradu, pa odmah hoće da ide. Ko je požrtvovan u klubu odmah napolje da "zaradimo" na njegovoj plati, a zameniće ga oni što ništa ne znaju ali "moraju" da igraju, da se Ramadani ne naljuti na one koje je toliko zadužio. Bez pare Nastasić u Fiorentinu, pa par utakmica, pa za milione u Siti. Lazar u pretplati za 7 miliona, godinu dana se Đurić zaklinje da uopšte nije prodat, pa dalje (Čelzi preko Benfike) za 12 miliona, Partizanu ni evro. To što nas vara ko kako hoće može se donekle razumeti, nemamo mehanizam (osim bojkota) da ih se rešimo, ali što vi u klubu to pasete, to je već nešto sasvim drugo. Ako ne dođu ta kvalitetna ponašanja da li ćeš da odeš pa neka se Đura kuva u svojoj čorbi. Jeno je sigurno: ako ostane ova uprava munjevito ćemo propasti. Napolje, ako već nije kasno za ovu sezonu.

zoran

pre 10 godina

Da li je ovo bila prva utakmica posle zavrsene sezone. Covece imao si kraj sezone, pripreme i ti sad kazes trebaju ti 3 igraca. To si trebao da pricas pre 2 meseca, sada lepo ti i Nadj cao. Kakvi amateri pocinjes sezonu sa raspad odbranom.

bananajoe

pre 10 godina

John Mensah http://www.transfermarkt.de/de/john-mensah/profil/spieler_5917.html
Oleksandr Nasonov http://www.transfermarkt.de/de/oleksandr-nasonov/profil/spieler_96498.html
Roberto Sousa http://www.transfermarkt.de/de/roberto-sousa/profil/spieler_27420.html
Pablo Vitti http://www.transfermarkt.de/de/pablo-vitti/profil/spieler_30834.html

samo vas gledam

pre 10 godina

treba nam podosta toga, pored igraca na tim pozicijama jos i kondicioni trener, sef strucnog staba, menadzer, direktor, predsednik...
Zeka i Bjeka su dosli do izgradnje novog stadiona, a onda nisu valjali. Ovi ulozili te pare u uzastopne titule,stigli cz, ali para vise nema...
Krenite od nule, da nebi ko komsinica od minus 50...

NemanjaBB

pre 10 godina

Zamislite da je Partizan igrao sa nekim iole jacim jacim timom, morao bi svih deset igraca da menja.. Sem golmana, on ih spasio bruke.

Nemanja

pre 10 godina

Znači skoro ceo tim.Moja postava za revanš Lukac-Ostojic iako se nije pokazao dobro ali bolje od jadnog stankovića od kojeg bi ja bolje igrao sve zavisi od Ivanova za odbranu,Volkov-Aksentijevic drugog nemamo-Gulan-Ilić-Ninković ili Malbasic -Luka ili Grbić i kao špic Kojić koji je po meni bolji od Scepovica.Nadam se da će partizan igrati bolje jer od onog nemoze gore i treba presing ceo meč!Ne bih voleo da prodjemo 0:0 barem pobeda sa 2 gola razlike jer jedino tako će da se oduze za ono u sredu ali i to teško.Svi na stadion jer bezobzira na sve treba dati podršku igračima kada je najteže.I kada ne budeš prvi ti i kada se čuju zvizduci i tada ću PARTIZANE znaj da te VOLIM JA!!!!!

emirati

pre 10 godina

Imamo u napadu Mitrovica,ali cela komplet odbrana je katastrofalna sem Volkova.Sto ranije niste kupovali ? Naslusali smo se prica " Pojacanja moraju doci pre priprema..." Sva sreca da smo dobrog golmana dobili !
Ali da ja vama nesto kazem : struka,struka,struka....je najveci problem u klubu !
Da je trener Milinkovic ili neko drugi ( iskusniji) bila bi to druga prica !?

srbEUin

pre 10 godina

Kako radosna lica na fotki. Valjda što su izbegli katastrofu. Ko te pita za prikazanu igru. Mali tim sa ziheraškom taktikom,nebitno da li je protivnik Real ili Patak Tikva. Dosta pažljivo pratim fudbal od 1970, ali ne mogu da se setim da su ikada odigrali neku utakmicu za prepričavanje (po dobrom kvalitetu) ili da su napravili pravu fudbalsku predstavu za pamćenje. Sećam se jednog podviga protiv Engleza posle 6:2 dobili su 4:0, ali bez ikakve spektakularne igre.
Molim objektivne navijače da me demantuju i nabroje barem tri, za polednjih 40 godina.

dmis8289

pre 10 godina

nije ti potreban jedan,vec dva stopera a i dzaba ti napadaci kad na sredini "igraju" ovi koji igraju..nego treba tebi jedna motka u rukama i to govnjiva da nateras ove umisljene fudbalere da trce!!!E moj Rasovicu,bruka ziva!!!

MALISAN IZ HUMSKE (raspad sistema)

pre 10 godina

hahahahha aa sad si skontao , dobro je, pa i nije tako kasno !!! Bravo za naseg velikog trenera !! Napokon, ali napokon da je neko u ovoj drzavi shvatio koji klub treba da ima primat. Nemamo stadion, nemamo navijace, nemamo istoriju , ma nemamo nista.. Ipak su komsije za nas institucija, posle jos jedne bruke u Evropi ovo moramo priznati..

MB

pre 10 godina

E bre Rasovicu o cemu ti pricas, o kojim pojacanjima ? Klub je na ivici propasti kao i svaki drugi u JSL a ti mastas o novih 5 igraca.. Kaze covek napadac a ima na raspolaganju Kojica, Mitrovica, Grbic i Malbasica i pritom igra sa 1 napadacem, aj da igra sa 2 pa i da ga razumem .. Drugo doveo Gulana i par igraca iz Teleoptika za zadnje vezne i kuka kako mu fali jos koji, pa ekipa treba da pravi a ne da dovodi igrace, za koji je zvao onoliku decu na pripreme ako ne smatra da su kompatibilni.. Ta prica ne pije vodu, jer trenutno ima ekipu dovoljno dobru da prodje ove amatere iz Jermenije i da dodje minimum do play offa kvalifikacija, a za dalje potrebno je i malo srece...

runner

pre 10 godina

Bravo, Kolumbo!!! Pa 80% komentatora na ovom forumu već dve godine piše i govori da smo deficitarni na pozicijama desnog beka i štopera, a od odlaska Kamare, i zadnjeg veznog, a Ti to video tek juče. Svaka čast, kakva stručnost!? Mada, po mom mišljenju, za neki ozbiljniji iskorak u Evropu, tu nedostaje bar osam igrača. U takvom Partizanu nema mesta za Aksentijevića, Stankovića, Volkova, Sašu Markovića, Luku, Brašanca, Sašu Ilića i Kojića. Bojim se da je sada već kasno za bilo kakve korekcije i pojačanja.

sram da vas bude!

pre 10 godina

znaci muka mi je od vas.sad vam treba,dajte jednom ali samo jednom u zivotu kompletirajte ekipu pre pocetka kvalifikacija bando jedna.mogli smo barem dvaput uci u ls da mi niste experimentisali ,nego uvek uzrocno posledicno kad se nesto desi e onda treba, pa opet uigravanje i sve ispocetka...dokle vise?ko ce da odgovara za to godinama?

Deki

pre 10 godina

O kakvom se Šikaru ovde radi? Aksentijević godinu dana nije igrao,što znači da je lošiji nego kada je otišao.Stanković,jedva mrda,onaj crnja ga je zaobilazio,mogu da zamislim,šta bi mu neko ozbiljniji radio! I nije mi jasna ona koncepcija kad napadamo,oba napadača na ivici 16 i to po centru?Pa tu je najgustija odbrana,da li im treba objasniti da jedan od njih treba da vuče bočno i razredi odbranu.A dugačke lopte iz odbrane do napada bi kažnjavao sa 100 evra! Za tu vrstu igre koja se može videti u engleskom prvenstvu(sve redje),mora mnogo,mnogo više da se trči što je nemoguće sa srpskim igračima.Mislim da ćemo bolje igrati za 7 dana,jer sa ovakvom očajnom igrom smo igrali 1-1.Ovi su dušu ispustili od trčanja u prvom poluvremenu i da imaju malo veći kvalitet,napunili bi nas,ali je poenta da sa ovim igračima u Evropu i neku grupnu fazu?Smešno!

Borkes

pre 10 godina

Da li je nas tener slep kod ociju? Nama treba pojacanje u veznom redu! Nema ko da poveze igru. O odbrani da ne pricam. Kako su nas prolazili to je smesno. Kao da su juce prvi put igrali zajedno. I jos jedna stvar. Kazniti sve igrace,sem golmana. Udariti tamo gde najvise boli ove nase manekene, po dzepu! U revansu,svi na stadion. Muka mi je od ovih cigana sto pricaju da ne moze da nas ni 10000 dodje

a koga vise

pre 10 godina

Dokle bre brate... Pa imas Pauljevica i Zivkovica na desnom beku,napad nije samo Mitrovic,zabrojao si se prijatelju. Nego najveci problem sto neko vec rece si ti. Autoriteta nema,pojacanja uzas,deca iz Teleoptika neuigrana,rezultat: UZAS I SRAMOTA!

Tak'a tura,...naišla!

pre 10 godina

Važno da su oni "udesili" frizure, tetovaže, raznobojne kopačke i firmirane slušalice oko glave. Zar zaostaju nešto za sveCkim fudbalerima. Nećete se vi 'leba najesti od sporta.

Shearer

pre 10 godina

To je neophodni minimum. Recimo da za napadača nije bitno ali štopera i zadnjeg veznog jednostavno "moramo" da dovedemo i to da budu u rangu Ivanova i Kamare ako želimo da budemo konkurentni u LŠ i LE. Dobićete od Ivanova 2 miliona pa recimo barem za 1 milion mogu da se dovedu dva kvalitetna pojačanja. KAo navijač verovao sam u Stankovića ali dobro je da me ovaj meč uverio da je kao Ostojić, igrač sa dobrim i uticajnim menadžerom. Realno gledano, kada pogledate obojicu tj njihovu konstituciju, nikada ne bih rekao da su fudbaleri a naročito ne centralni bekovi, a što se tiče učešća u igri, više je Lukač učestvovao u kreiranju napada neego ova dvojica zajedno.

Tak'a tura,...naišla!

pre 10 godina

Važno da su oni "udesili" frizure, tetovaže, raznobojne kopačke i firmirane slušalice oko glave. Zar zaostaju nešto za sveCkim fudbalerima. Nećete se vi 'leba najesti od sporta.

Shearer

pre 10 godina

To je neophodni minimum. Recimo da za napadača nije bitno ali štopera i zadnjeg veznog jednostavno "moramo" da dovedemo i to da budu u rangu Ivanova i Kamare ako želimo da budemo konkurentni u LŠ i LE. Dobićete od Ivanova 2 miliona pa recimo barem za 1 milion mogu da se dovedu dva kvalitetna pojačanja. KAo navijač verovao sam u Stankovića ali dobro je da me ovaj meč uverio da je kao Ostojić, igrač sa dobrim i uticajnim menadžerom. Realno gledano, kada pogledate obojicu tj njihovu konstituciju, nikada ne bih rekao da su fudbaleri a naročito ne centralni bekovi, a što se tiče učešća u igri, više je Lukač učestvovao u kreiranju napada neego ova dvojica zajedno.

dmis8289

pre 10 godina

nije ti potreban jedan,vec dva stopera a i dzaba ti napadaci kad na sredini "igraju" ovi koji igraju..nego treba tebi jedna motka u rukama i to govnjiva da nateras ove umisljene fudbalere da trce!!!E moj Rasovicu,bruka ziva!!!

NemanjaBB

pre 10 godina

Zamislite da je Partizan igrao sa nekim iole jacim jacim timom, morao bi svih deset igraca da menja.. Sem golmana, on ih spasio bruke.

sram da vas bude!

pre 10 godina

znaci muka mi je od vas.sad vam treba,dajte jednom ali samo jednom u zivotu kompletirajte ekipu pre pocetka kvalifikacija bando jedna.mogli smo barem dvaput uci u ls da mi niste experimentisali ,nego uvek uzrocno posledicno kad se nesto desi e onda treba, pa opet uigravanje i sve ispocetka...dokle vise?ko ce da odgovara za to godinama?

zoran

pre 10 godina

Da li je ovo bila prva utakmica posle zavrsene sezone. Covece imao si kraj sezone, pripreme i ti sad kazes trebaju ti 3 igraca. To si trebao da pricas pre 2 meseca, sada lepo ti i Nadj cao. Kakvi amateri pocinjes sezonu sa raspad odbranom.

Deki

pre 10 godina

O kakvom se Šikaru ovde radi? Aksentijević godinu dana nije igrao,što znači da je lošiji nego kada je otišao.Stanković,jedva mrda,onaj crnja ga je zaobilazio,mogu da zamislim,šta bi mu neko ozbiljniji radio! I nije mi jasna ona koncepcija kad napadamo,oba napadača na ivici 16 i to po centru?Pa tu je najgustija odbrana,da li im treba objasniti da jedan od njih treba da vuče bočno i razredi odbranu.A dugačke lopte iz odbrane do napada bi kažnjavao sa 100 evra! Za tu vrstu igre koja se može videti u engleskom prvenstvu(sve redje),mora mnogo,mnogo više da se trči što je nemoguće sa srpskim igračima.Mislim da ćemo bolje igrati za 7 dana,jer sa ovakvom očajnom igrom smo igrali 1-1.Ovi su dušu ispustili od trčanja u prvom poluvremenu i da imaju malo veći kvalitet,napunili bi nas,ali je poenta da sa ovim igračima u Evropu i neku grupnu fazu?Smešno!

Zmaj Ognjeni vuk

pre 10 godina

Molim objektivne navijače da me demantuju i nabroje barem tri spektakularne predstave Partizana za poslednjih 40 godina.
(srbEUin, 18. jul 2013 19:46)

Tako sam i mislio. Ni grobari ne pamte.
(srbEUin, 18. jul 2013 20:57) Sporting Lisabon, oba meča 2000. u kupu UEFA, izbacili ih u produzecima. Njukasl 1998. , Njukasl 2003., Anderleht 2010. To je samo u zadnjih 13 godina. Najjači timovi koji je tvoj klub izbacio zadnjih 20 godina su Kajzerslautern i Kijevo. Sve ostalo su sezone kupanja, manje više. Levadije, Kork Sitiji,Naftani i slične veličine su timovi koje ste vi izbacivali pre ispadanja u avgustu.

runner

pre 10 godina

Bravo, Kolumbo!!! Pa 80% komentatora na ovom forumu već dve godine piše i govori da smo deficitarni na pozicijama desnog beka i štopera, a od odlaska Kamare, i zadnjeg veznog, a Ti to video tek juče. Svaka čast, kakva stručnost!? Mada, po mom mišljenju, za neki ozbiljniji iskorak u Evropu, tu nedostaje bar osam igrača. U takvom Partizanu nema mesta za Aksentijevića, Stankovića, Volkova, Sašu Markovića, Luku, Brašanca, Sašu Ilića i Kojića. Bojim se da je sada već kasno za bilo kakve korekcije i pojačanja.

emirati

pre 10 godina

Imamo u napadu Mitrovica,ali cela komplet odbrana je katastrofalna sem Volkova.Sto ranije niste kupovali ? Naslusali smo se prica " Pojacanja moraju doci pre priprema..." Sva sreca da smo dobrog golmana dobili !
Ali da ja vama nesto kazem : struka,struka,struka....je najveci problem u klubu !
Da je trener Milinkovic ili neko drugi ( iskusniji) bila bi to druga prica !?

Dokle?

pre 10 godina

Sada javno kažeš šta ti treba, Vuče, sada - kada su pripreme završene i kada smo već odigrali TRAGIČNU utakmicu pokazujući kakvo je stanje u klubu i sa kojim igračkim kadrom raspolažeš. Mi smo to znali mnogo PRE TEBE, što je žalosno. Da si pitao nas, navijače, svako bi ti rekao. A šta će biti, Vuče, ako ti uprava ne dovede baš nikog? Ili reši da dovede nekog kada ispadnemo? Ili ti dovede na sva četiri mesta četiri BESPLATNA igrača, koji ne mogu da zaigraju ni za BSK iz Borče, kakve ti je već dovela ove godine. Ko u najboljim propadne u evropskim klubovima bez ikakvog ugleda (Aksentijević, Malbašić) eto ga u Partizanu. Besplatno. Ko nešto vredi smanje mu platu na pola, za nagradu, pa odmah hoće da ide. Ko je požrtvovan u klubu odmah napolje da "zaradimo" na njegovoj plati, a zameniće ga oni što ništa ne znaju ali "moraju" da igraju, da se Ramadani ne naljuti na one koje je toliko zadužio. Bez pare Nastasić u Fiorentinu, pa par utakmica, pa za milione u Siti. Lazar u pretplati za 7 miliona, godinu dana se Đurić zaklinje da uopšte nije prodat, pa dalje (Čelzi preko Benfike) za 12 miliona, Partizanu ni evro. To što nas vara ko kako hoće može se donekle razumeti, nemamo mehanizam (osim bojkota) da ih se rešimo, ali što vi u klubu to pasete, to je već nešto sasvim drugo. Ako ne dođu ta kvalitetna ponašanja da li ćeš da odeš pa neka se Đura kuva u svojoj čorbi. Jeno je sigurno: ako ostane ova uprava munjevito ćemo propasti. Napolje, ako već nije kasno za ovu sezonu.

Iron Maiden

pre 10 godina

ovo je za povraćanje sad kao nešto on dijagnosticira a svi znamo da neće doći pravi igrači u te rupe od pozicija. Apsolutno se ništa neće riješiti.

bilo bi odlično da partizan ispadne u srijedu, neka, jer ako i prođu u LE imaće 6 poraza i svi mi to znamo. ako i uđu u LE šta da slavimo ? 6 poraza koji će se desiti ? kao Dinamo zg u LP kada kao slave ulazak a znaju da ih čeka 6 poraza i bod po snjegu protiv kijeva slave kao da su prvaci evrope? Jel to to ? Čovjek se zapita za šta točno navijaš kada je klub ovako trul i bez budućnosti.

a maltene do prije neki dan su grobari skakali i slavili kao titulu, kao neki uspjeh, kao nešto su napravili vrijedno slavlja, kao gdje ste cigani, i tada sam napisao ''već vidim grobare kako dolaze ovdje i ostavljaju razočarane komentare nakon evro pretkola''.....

inače za partizan uvijek navijam u evro kupovima, ipak je to srpski klub, iako sam navijač zvezde.

ali kažem, daj bože da ispadnu u idući tjedan. to je PARTIZAN BEOGRAD klub je bio viceprvak evrope, imao je 2003 odličnu ekipu, igrao proljeće u evropi u to vrijeme, i ako želim partizan onda želim PRAVI PARTIZAN ili NIKAKAV.

MB

pre 10 godina

E bre Rasovicu o cemu ti pricas, o kojim pojacanjima ? Klub je na ivici propasti kao i svaki drugi u JSL a ti mastas o novih 5 igraca.. Kaze covek napadac a ima na raspolaganju Kojica, Mitrovica, Grbic i Malbasica i pritom igra sa 1 napadacem, aj da igra sa 2 pa i da ga razumem .. Drugo doveo Gulana i par igraca iz Teleoptika za zadnje vezne i kuka kako mu fali jos koji, pa ekipa treba da pravi a ne da dovodi igrace, za koji je zvao onoliku decu na pripreme ako ne smatra da su kompatibilni.. Ta prica ne pije vodu, jer trenutno ima ekipu dovoljno dobru da prodje ove amatere iz Jermenije i da dodje minimum do play offa kvalifikacija, a za dalje potrebno je i malo srece...

ultrasrbin

pre 10 godina

srbEUin, 18. jul 2013 19:46
Partizan Seltik(89/90)
Partizan Groningen(89/90)
Partizan Real sosijedad (90/91)
Partizan Njukasl (98/99)
Partizan Lacio (98/99)
Partizan Sporting (02/03)
Partizan Njukasl (03/04)
Partizan Porto(03/04)
Partizan Real(03/04)
04/05 Uefa kup
Partizan Fenerbahce(08/09)
Partizan Anderleht(10/11)

Evo da ne odgovaras sam sebi. Ispadas i smesan i paranoican.

777

pre 10 godina

Molim objektivne navijače da me demantuju i nabroje barem tri spektakularne predstave Partizana za poslednjih 40 godina.
(srbEUin, 18. jul 2013 19:46)

Tako sam i mislio. Ni grobari ne pamte.
(srbEUin, 18. jul 2013 20:57)

LS protiv Reala tim sa Figom. Nije bilo golova koliko se secam, Partizan je igrao odlicno a Kasiljas odbranio nekoliko odlicnih udaraca. A za Real su igrali Kasiljas, Ronaldo, Zidan, Bekam, Figo, Roberto Carlos, Raul i mi odigramo sa takvima 0-0. A sanse koje smo imali da te glava zaboli, posebno ona Sase ilica.. Prema tome nemoj omalovazavati , to je bilo tacno pre 10 godina i ja se odlicno secam te utakmice kao i mnogi Grobari.
http://www.youtube.com/watch?v=pWjfwwNT16g

Borkes

pre 10 godina

Da li je nas tener slep kod ociju? Nama treba pojacanje u veznom redu! Nema ko da poveze igru. O odbrani da ne pricam. Kako su nas prolazili to je smesno. Kao da su juce prvi put igrali zajedno. I jos jedna stvar. Kazniti sve igrace,sem golmana. Udariti tamo gde najvise boli ove nase manekene, po dzepu! U revansu,svi na stadion. Muka mi je od ovih cigana sto pricaju da ne moze da nas ni 10000 dodje

Djole PFC

pre 10 godina

Fofana mozda i Diup iz Siraka bili bi odlicni za nas i nasu ligu!Pre nekoliko godine uzeli smo Medu kad smo igrali u kvalifikacijama sa Helsinkijem!Strasno da Nadj ne moze da nadje neke dobre igrace iz Afrike a Sirak ih ima vise dobrih ali im i daje sansu da dosta igraju!poz

Nemanja

pre 10 godina

Znači skoro ceo tim.Moja postava za revanš Lukac-Ostojic iako se nije pokazao dobro ali bolje od jadnog stankovića od kojeg bi ja bolje igrao sve zavisi od Ivanova za odbranu,Volkov-Aksentijevic drugog nemamo-Gulan-Ilić-Ninković ili Malbasic -Luka ili Grbić i kao špic Kojić koji je po meni bolji od Scepovica.Nadam se da će partizan igrati bolje jer od onog nemoze gore i treba presing ceo meč!Ne bih voleo da prodjemo 0:0 barem pobeda sa 2 gola razlike jer jedino tako će da se oduze za ono u sredu ali i to teško.Svi na stadion jer bezobzira na sve treba dati podršku igračima kada je najteže.I kada ne budeš prvi ti i kada se čuju zvizduci i tada ću PARTIZANE znaj da te VOLIM JA!!!!!

Minimum je nedostižan

pre 10 godina

MINIMUM je desni bek (Aksentijević), oba halfa (Ostojić, Stanković), zadnji vezni (Saša Marković), desni bočni napadač (Luka), jedan igrač koji pravi razliku (bilo koji). To je, pri tom, daleko od optimalnog. Da dovedu iole normalne igraće na ta mesta trebaće im, bez igrača koji čini razliku bar milion evra (a dobre igrače mnogo više). ONI (uprava i sportski sektor) niti imaju novac, niti imaju ugled, niti imaju uticaj, niti imaju ime, niti imaju veze. ONI su gori od ionako vrlo lošeg tima. Amateri. Da pri tom ne govorimo o tome da nemamo ni rezervne bekove, ni rezervne halfove. Ko će, recimo igrati ako se, ne daj Bože, povredi Volkov?

Bilal

pre 10 godina

Fofana mozda i Diup iz Siraka bili bi odlicni za nas i nasu ligu!Pre nekoliko godine uzeli smo Medu kad smo igrali u kvalifikacijama sa Helsinkijem!Strasno da Nadj ne moze da nadje neke dobre igrace iz Afrike a Sirak ih ima vise dobrih ali im i daje sansu da dosta igraju!poz
(Djole PFC, 18. jul 2013 20:03)
Sačekaj da, prvo, prođemo Širak pa onda predlaži da se kupe Fofana i Diup. I zašto ići u Afriku kada, poput Vojvodine, dobre igrače možemo naći i u Hrvatskoj i Bosni. Hoćemo l' to biti manje Srbi ako neko od Hrvata ili Bošnjaka zaigra za naš tim? Zvezda je uostalom i bila prvak Evrope kada su za nju igrali igrači različitih nacija sa područja bivše SFRJ. Pa i večeras je Slovenac, Nec Pečnik, zabio prvi gol za crveno-bele a u Vojvodini su se istakli golman Delač i bek Barić. Priča o našoj fudbalskoj školi izgleda da više ne pije vodu, bar kada je reč o evropskim utakmicama. Možda su ti klinci dobri za Teleoptik al' za inostranstvo ne.

a koga vise

pre 10 godina

Dokle bre brate... Pa imas Pauljevica i Zivkovica na desnom beku,napad nije samo Mitrovic,zabrojao si se prijatelju. Nego najveci problem sto neko vec rece si ti. Autoriteta nema,pojacanja uzas,deca iz Teleoptika neuigrana,rezultat: UZAS I SRAMOTA!

kizai

pre 10 godina

Pa da li je moguće da "veliki" trener tek sad shvati šta nedostaje ekipi, pa običan gledalac posle prve pripremne utakmice je to shvatio,igrač sredine terena nedostaje već poduže sale može da igra smo dvadesetak minuta,da li je moguće da ne možete naći desnog beka?ostavili ste ostojića i pustili pajovića koji je za klasu bolji od njega,dovodite nespremne igrače kao pojačanja za LŠ, E MOJ VUČE A JA POMISLIO DA TI ZNAŠ NEŠTO O FUDBALU!!!!!

Bube Gr

pre 10 godina

Rasovicu, i ti i ja i svi koji vole Partizan, znamo od prvog dana priprema da su nam trebali: centarfor, zadnji vezni i jedan stoper, sad posle ove frke oko Ivanova, potrebna su nam dva stopera! To si trebao svako dva-tri dana da govoris jos i na Zlaziboru, pa u Sloveniji, pa i u Poljskoj. Sta je sa onim Slovakom, sta je sa Bodurovim?

cartmanx

pre 10 godina

(MALISAN IZ HUMSKE (raspad sistema), 18. jul 2013 19:06)

Ti si grobar ko sto sam ja nuklearni fizicar. Inace, podrzavam Vuka Rasovica i ovu izjavu, kao i onu od juce da smo bili "katastrofalni"..bar nam ne podcenjuje inteligenciju kao neki nasi a i vecina trenera u JSL "nismo imali srecu, nije nam odgovarao teren..."i sad ova koja jasno ukazuje Djuri kupuj ali plasim se Vuce da ces zavrsiti ko Stanojevic, a da od pojacanja nece biti nista. P.S.Mislim da je suvisno pitati gde su pare od prodaje silnih igraca godinama unazad, od igranja i LE I LS!

ziki

pre 10 godina

Dokle?, 18. jul 2013 20:26

Nastasić je otišao u fiorentinu za 3 miliona evra!!!!! sad treba postaviti pitanje šta je sa tim parama?

samo vas gledam

pre 10 godina

treba nam podosta toga, pored igraca na tim pozicijama jos i kondicioni trener, sef strucnog staba, menadzer, direktor, predsednik...
Zeka i Bjeka su dosli do izgradnje novog stadiona, a onda nisu valjali. Ovi ulozili te pare u uzastopne titule,stigli cz, ali para vise nema...
Krenite od nule, da nebi ko komsinica od minus 50...

Roske

pre 10 godina

A i da dodju ta cetvorica igraca, i da su koliko toliko dobri, kad ce da igraju??? Ako prodjemo ove indijance, ne verujem da cemo imati neke vajde u 3. kolu od njih, bice verovatno nespremni,neuigrani... A ja kolko sam gledao u 3 kolu 80% ekipa ne mozemo da prodjemo sa ovom ekipom. Al neverovatno je da nemamo nijednog crnca da kida na sredini... Kanal u najavi...

bananajoe

pre 10 godina

John Mensah http://www.transfermarkt.de/de/john-mensah/profil/spieler_5917.html
Oleksandr Nasonov http://www.transfermarkt.de/de/oleksandr-nasonov/profil/spieler_96498.html
Roberto Sousa http://www.transfermarkt.de/de/roberto-sousa/profil/spieler_27420.html
Pablo Vitti http://www.transfermarkt.de/de/pablo-vitti/profil/spieler_30834.html

MALISAN IZ HUMSKE (raspad sistema)

pre 10 godina

hahahahha aa sad si skontao , dobro je, pa i nije tako kasno !!! Bravo za naseg velikog trenera !! Napokon, ali napokon da je neko u ovoj drzavi shvatio koji klub treba da ima primat. Nemamo stadion, nemamo navijace, nemamo istoriju , ma nemamo nista.. Ipak su komsije za nas institucija, posle jos jedne bruke u Evropi ovo moramo priznati..

stiv

pre 10 godina

Ja uopste ne razumem ni trenera ni upravu,imamo ali nemamo.Pa dobri ljudi necu da pitam gde su pare recicu samo to budite jasni i posteni i kazite navijacima da nema Evrope i ove godine da se ne lozimo.

srbEUin

pre 10 godina

Kako radosna lica na fotki. Valjda što su izbegli katastrofu. Ko te pita za prikazanu igru. Mali tim sa ziheraškom taktikom,nebitno da li je protivnik Real ili Patak Tikva. Dosta pažljivo pratim fudbal od 1970, ali ne mogu da se setim da su ikada odigrali neku utakmicu za prepričavanje (po dobrom kvalitetu) ili da su napravili pravu fudbalsku predstavu za pamćenje. Sećam se jednog podviga protiv Engleza posle 6:2 dobili su 4:0, ali bez ikakve spektakularne igre.
Molim objektivne navijače da me demantuju i nabroje barem tri, za polednjih 40 godina.

srbEUin

pre 10 godina

Molim objektivne navijače da me demantuju i nabroje barem tri spektakularne predstave Partizana za poslednjih 40 godina.
(srbEUin, 18. jul 2013 19:46)

Tako sam i mislio. Ni grobari ne pamte.

slobinator

pre 10 godina

(srbEUin, 18. jul 2013 19:46)

bilo ih je više.ček da se setim.a,da.fljamurtari 0-2,videoton 0-5,kroacija 0-5,rapid beč 1-5,slavija 1-5,petah tikva 2-5 (pravi odlikaši bogati)šam-rok (novi pravac u muzici)1-2.jesi na to mislio?

Revolt

pre 10 godina

Bozovic/Stojkovic- Rukavina, Savic, Nastasic, Lomic/Obradovic-
Petrovic/Zuka, Tosic/Sulejmani, Markovic, Ljajic/Moreira- Jovetic, Kleo.
Formacija 4-4-2, takozvani "dijamant".

Revolt

pre 10 godina

MB, treba nam jos jedan napadac jer je Scepovic na izlaznim vratima (mada
bih ja trazio jos jednog i da on ostane), a Partizan ne moze da racuna na
Mitrovica jos dve utakmice. Takodje, u prvenstvu cemo igrati sa dva spica
sto Malbasic i Grbic sigurno nisu. Malbasic moze i levo i desno i iza napadaca kao ofanzivni vezni-paker, a Grbic vise igra po levoj strani, ali moze i po desnoj. Oni nisu klasicni napadaci vec krila. Drugo, svi ti
zadnji vezni iz Teleoptika jos nisu dorasli igranju u jednom Partizanu pa ni Ivkovic koji moze i u odbrani da igra. Sto se tice univerzalaca,
Gulan je prvenstveno bio levi bek i on meni licno ne uliva poverenje, a ne daj Boze da dovedu onog Martinovica kad je problematican bio i Kopunek
Od bisera iz Zemunela tu su Pantic (klasicna desetka), Radonjic isto levo krilo kao i ona dvojica gore, jedan Zivkovic je desni bek, a drugi isto moze i levo i desno krilo (meni se ne svidja kako je igrao, ali jos je klinac). Pored Ivkovica imamo i Petrovica koji je levi i centralni bek
Nemanja, u timu imas samo devet igraca, a cudi me da je runner-u dobar Ostojic?! Minimum je nedostizan je sve lepo objasnio i ne daj Boze da nam
se povredi Volkov, mi smo nagrabusili jer Stankovic ne moze to da igra.
Koji je rezon da se tehnicki obucen Askovski da na pozajmicu u D. Srem?!

MALISAN IZ HUMSKE (raspad sistema)

pre 10 godina

hahahahha aa sad si skontao , dobro je, pa i nije tako kasno !!! Bravo za naseg velikog trenera !! Napokon, ali napokon da je neko u ovoj drzavi shvatio koji klub treba da ima primat. Nemamo stadion, nemamo navijace, nemamo istoriju , ma nemamo nista.. Ipak su komsije za nas institucija, posle jos jedne bruke u Evropi ovo moramo priznati..

srbEUin

pre 10 godina

Molim objektivne navijače da me demantuju i nabroje barem tri spektakularne predstave Partizana za poslednjih 40 godina.
(srbEUin, 18. jul 2013 19:46)

Tako sam i mislio. Ni grobari ne pamte.

srbEUin

pre 10 godina

Kako radosna lica na fotki. Valjda što su izbegli katastrofu. Ko te pita za prikazanu igru. Mali tim sa ziheraškom taktikom,nebitno da li je protivnik Real ili Patak Tikva. Dosta pažljivo pratim fudbal od 1970, ali ne mogu da se setim da su ikada odigrali neku utakmicu za prepričavanje (po dobrom kvalitetu) ili da su napravili pravu fudbalsku predstavu za pamćenje. Sećam se jednog podviga protiv Engleza posle 6:2 dobili su 4:0, ali bez ikakve spektakularne igre.
Molim objektivne navijače da me demantuju i nabroje barem tri, za polednjih 40 godina.

slobinator

pre 10 godina

(srbEUin, 18. jul 2013 19:46)

bilo ih je više.ček da se setim.a,da.fljamurtari 0-2,videoton 0-5,kroacija 0-5,rapid beč 1-5,slavija 1-5,petah tikva 2-5 (pravi odlikaši bogati)šam-rok (novi pravac u muzici)1-2.jesi na to mislio?

runner

pre 10 godina

Bravo, Kolumbo!!! Pa 80% komentatora na ovom forumu već dve godine piše i govori da smo deficitarni na pozicijama desnog beka i štopera, a od odlaska Kamare, i zadnjeg veznog, a Ti to video tek juče. Svaka čast, kakva stručnost!? Mada, po mom mišljenju, za neki ozbiljniji iskorak u Evropu, tu nedostaje bar osam igrača. U takvom Partizanu nema mesta za Aksentijevića, Stankovića, Volkova, Sašu Markovića, Luku, Brašanca, Sašu Ilića i Kojića. Bojim se da je sada već kasno za bilo kakve korekcije i pojačanja.

MB

pre 10 godina

E bre Rasovicu o cemu ti pricas, o kojim pojacanjima ? Klub je na ivici propasti kao i svaki drugi u JSL a ti mastas o novih 5 igraca.. Kaze covek napadac a ima na raspolaganju Kojica, Mitrovica, Grbic i Malbasica i pritom igra sa 1 napadacem, aj da igra sa 2 pa i da ga razumem .. Drugo doveo Gulana i par igraca iz Teleoptika za zadnje vezne i kuka kako mu fali jos koji, pa ekipa treba da pravi a ne da dovodi igrace, za koji je zvao onoliku decu na pripreme ako ne smatra da su kompatibilni.. Ta prica ne pije vodu, jer trenutno ima ekipu dovoljno dobru da prodje ove amatere iz Jermenije i da dodje minimum do play offa kvalifikacija, a za dalje potrebno je i malo srece...

Iron Maiden

pre 10 godina

ovo je za povraćanje sad kao nešto on dijagnosticira a svi znamo da neće doći pravi igrači u te rupe od pozicija. Apsolutno se ništa neće riješiti.

bilo bi odlično da partizan ispadne u srijedu, neka, jer ako i prođu u LE imaće 6 poraza i svi mi to znamo. ako i uđu u LE šta da slavimo ? 6 poraza koji će se desiti ? kao Dinamo zg u LP kada kao slave ulazak a znaju da ih čeka 6 poraza i bod po snjegu protiv kijeva slave kao da su prvaci evrope? Jel to to ? Čovjek se zapita za šta točno navijaš kada je klub ovako trul i bez budućnosti.

a maltene do prije neki dan su grobari skakali i slavili kao titulu, kao neki uspjeh, kao nešto su napravili vrijedno slavlja, kao gdje ste cigani, i tada sam napisao ''već vidim grobare kako dolaze ovdje i ostavljaju razočarane komentare nakon evro pretkola''.....

inače za partizan uvijek navijam u evro kupovima, ipak je to srpski klub, iako sam navijač zvezde.

ali kažem, daj bože da ispadnu u idući tjedan. to je PARTIZAN BEOGRAD klub je bio viceprvak evrope, imao je 2003 odličnu ekipu, igrao proljeće u evropi u to vrijeme, i ako želim partizan onda želim PRAVI PARTIZAN ili NIKAKAV.

a koga vise

pre 10 godina

Dokle bre brate... Pa imas Pauljevica i Zivkovica na desnom beku,napad nije samo Mitrovic,zabrojao si se prijatelju. Nego najveci problem sto neko vec rece si ti. Autoriteta nema,pojacanja uzas,deca iz Teleoptika neuigrana,rezultat: UZAS I SRAMOTA!

Nemanja

pre 10 godina

Znači skoro ceo tim.Moja postava za revanš Lukac-Ostojic iako se nije pokazao dobro ali bolje od jadnog stankovića od kojeg bi ja bolje igrao sve zavisi od Ivanova za odbranu,Volkov-Aksentijevic drugog nemamo-Gulan-Ilić-Ninković ili Malbasic -Luka ili Grbić i kao špic Kojić koji je po meni bolji od Scepovica.Nadam se da će partizan igrati bolje jer od onog nemoze gore i treba presing ceo meč!Ne bih voleo da prodjemo 0:0 barem pobeda sa 2 gola razlike jer jedino tako će da se oduze za ono u sredu ali i to teško.Svi na stadion jer bezobzira na sve treba dati podršku igračima kada je najteže.I kada ne budeš prvi ti i kada se čuju zvizduci i tada ću PARTIZANE znaj da te VOLIM JA!!!!!

samo vas gledam

pre 10 godina

treba nam podosta toga, pored igraca na tim pozicijama jos i kondicioni trener, sef strucnog staba, menadzer, direktor, predsednik...
Zeka i Bjeka su dosli do izgradnje novog stadiona, a onda nisu valjali. Ovi ulozili te pare u uzastopne titule,stigli cz, ali para vise nema...
Krenite od nule, da nebi ko komsinica od minus 50...

NemanjaBB

pre 10 godina

Zamislite da je Partizan igrao sa nekim iole jacim jacim timom, morao bi svih deset igraca da menja.. Sem golmana, on ih spasio bruke.

Djole PFC

pre 10 godina

Fofana mozda i Diup iz Siraka bili bi odlicni za nas i nasu ligu!Pre nekoliko godine uzeli smo Medu kad smo igrali u kvalifikacijama sa Helsinkijem!Strasno da Nadj ne moze da nadje neke dobre igrace iz Afrike a Sirak ih ima vise dobrih ali im i daje sansu da dosta igraju!poz

kizai

pre 10 godina

Pa da li je moguće da "veliki" trener tek sad shvati šta nedostaje ekipi, pa običan gledalac posle prve pripremne utakmice je to shvatio,igrač sredine terena nedostaje već poduže sale može da igra smo dvadesetak minuta,da li je moguće da ne možete naći desnog beka?ostavili ste ostojića i pustili pajovića koji je za klasu bolji od njega,dovodite nespremne igrače kao pojačanja za LŠ, E MOJ VUČE A JA POMISLIO DA TI ZNAŠ NEŠTO O FUDBALU!!!!!

Zmaj Ognjeni vuk

pre 10 godina

Molim objektivne navijače da me demantuju i nabroje barem tri spektakularne predstave Partizana za poslednjih 40 godina.
(srbEUin, 18. jul 2013 19:46)

Tako sam i mislio. Ni grobari ne pamte.
(srbEUin, 18. jul 2013 20:57) Sporting Lisabon, oba meča 2000. u kupu UEFA, izbacili ih u produzecima. Njukasl 1998. , Njukasl 2003., Anderleht 2010. To je samo u zadnjih 13 godina. Najjači timovi koji je tvoj klub izbacio zadnjih 20 godina su Kajzerslautern i Kijevo. Sve ostalo su sezone kupanja, manje više. Levadije, Kork Sitiji,Naftani i slične veličine su timovi koje ste vi izbacivali pre ispadanja u avgustu.

zoran

pre 10 godina

Da li je ovo bila prva utakmica posle zavrsene sezone. Covece imao si kraj sezone, pripreme i ti sad kazes trebaju ti 3 igraca. To si trebao da pricas pre 2 meseca, sada lepo ti i Nadj cao. Kakvi amateri pocinjes sezonu sa raspad odbranom.

Tak'a tura,...naišla!

pre 10 godina

Važno da su oni "udesili" frizure, tetovaže, raznobojne kopačke i firmirane slušalice oko glave. Zar zaostaju nešto za sveCkim fudbalerima. Nećete se vi 'leba najesti od sporta.

emirati

pre 10 godina

Imamo u napadu Mitrovica,ali cela komplet odbrana je katastrofalna sem Volkova.Sto ranije niste kupovali ? Naslusali smo se prica " Pojacanja moraju doci pre priprema..." Sva sreca da smo dobrog golmana dobili !
Ali da ja vama nesto kazem : struka,struka,struka....je najveci problem u klubu !
Da je trener Milinkovic ili neko drugi ( iskusniji) bila bi to druga prica !?

Shearer

pre 10 godina

To je neophodni minimum. Recimo da za napadača nije bitno ali štopera i zadnjeg veznog jednostavno "moramo" da dovedemo i to da budu u rangu Ivanova i Kamare ako želimo da budemo konkurentni u LŠ i LE. Dobićete od Ivanova 2 miliona pa recimo barem za 1 milion mogu da se dovedu dva kvalitetna pojačanja. KAo navijač verovao sam u Stankovića ali dobro je da me ovaj meč uverio da je kao Ostojić, igrač sa dobrim i uticajnim menadžerom. Realno gledano, kada pogledate obojicu tj njihovu konstituciju, nikada ne bih rekao da su fudbaleri a naročito ne centralni bekovi, a što se tiče učešća u igri, više je Lukač učestvovao u kreiranju napada neego ova dvojica zajedno.

dmis8289

pre 10 godina

nije ti potreban jedan,vec dva stopera a i dzaba ti napadaci kad na sredini "igraju" ovi koji igraju..nego treba tebi jedna motka u rukama i to govnjiva da nateras ove umisljene fudbalere da trce!!!E moj Rasovicu,bruka ziva!!!

bananajoe

pre 10 godina

John Mensah http://www.transfermarkt.de/de/john-mensah/profil/spieler_5917.html
Oleksandr Nasonov http://www.transfermarkt.de/de/oleksandr-nasonov/profil/spieler_96498.html
Roberto Sousa http://www.transfermarkt.de/de/roberto-sousa/profil/spieler_27420.html
Pablo Vitti http://www.transfermarkt.de/de/pablo-vitti/profil/spieler_30834.html

ultrasrbin

pre 10 godina

srbEUin, 18. jul 2013 19:46
Partizan Seltik(89/90)
Partizan Groningen(89/90)
Partizan Real sosijedad (90/91)
Partizan Njukasl (98/99)
Partizan Lacio (98/99)
Partizan Sporting (02/03)
Partizan Njukasl (03/04)
Partizan Porto(03/04)
Partizan Real(03/04)
04/05 Uefa kup
Partizan Fenerbahce(08/09)
Partizan Anderleht(10/11)

Evo da ne odgovaras sam sebi. Ispadas i smesan i paranoican.

777

pre 10 godina

Molim objektivne navijače da me demantuju i nabroje barem tri spektakularne predstave Partizana za poslednjih 40 godina.
(srbEUin, 18. jul 2013 19:46)

Tako sam i mislio. Ni grobari ne pamte.
(srbEUin, 18. jul 2013 20:57)

LS protiv Reala tim sa Figom. Nije bilo golova koliko se secam, Partizan je igrao odlicno a Kasiljas odbranio nekoliko odlicnih udaraca. A za Real su igrali Kasiljas, Ronaldo, Zidan, Bekam, Figo, Roberto Carlos, Raul i mi odigramo sa takvima 0-0. A sanse koje smo imali da te glava zaboli, posebno ona Sase ilica.. Prema tome nemoj omalovazavati , to je bilo tacno pre 10 godina i ja se odlicno secam te utakmice kao i mnogi Grobari.
http://www.youtube.com/watch?v=pWjfwwNT16g

Minimum je nedostižan

pre 10 godina

MINIMUM je desni bek (Aksentijević), oba halfa (Ostojić, Stanković), zadnji vezni (Saša Marković), desni bočni napadač (Luka), jedan igrač koji pravi razliku (bilo koji). To je, pri tom, daleko od optimalnog. Da dovedu iole normalne igraće na ta mesta trebaće im, bez igrača koji čini razliku bar milion evra (a dobre igrače mnogo više). ONI (uprava i sportski sektor) niti imaju novac, niti imaju ugled, niti imaju uticaj, niti imaju ime, niti imaju veze. ONI su gori od ionako vrlo lošeg tima. Amateri. Da pri tom ne govorimo o tome da nemamo ni rezervne bekove, ni rezervne halfove. Ko će, recimo igrati ako se, ne daj Bože, povredi Volkov?

sram da vas bude!

pre 10 godina

znaci muka mi je od vas.sad vam treba,dajte jednom ali samo jednom u zivotu kompletirajte ekipu pre pocetka kvalifikacija bando jedna.mogli smo barem dvaput uci u ls da mi niste experimentisali ,nego uvek uzrocno posledicno kad se nesto desi e onda treba, pa opet uigravanje i sve ispocetka...dokle vise?ko ce da odgovara za to godinama?

Borkes

pre 10 godina

Da li je nas tener slep kod ociju? Nama treba pojacanje u veznom redu! Nema ko da poveze igru. O odbrani da ne pricam. Kako su nas prolazili to je smesno. Kao da su juce prvi put igrali zajedno. I jos jedna stvar. Kazniti sve igrace,sem golmana. Udariti tamo gde najvise boli ove nase manekene, po dzepu! U revansu,svi na stadion. Muka mi je od ovih cigana sto pricaju da ne moze da nas ni 10000 dodje

cartmanx

pre 10 godina

(MALISAN IZ HUMSKE (raspad sistema), 18. jul 2013 19:06)

Ti si grobar ko sto sam ja nuklearni fizicar. Inace, podrzavam Vuka Rasovica i ovu izjavu, kao i onu od juce da smo bili "katastrofalni"..bar nam ne podcenjuje inteligenciju kao neki nasi a i vecina trenera u JSL "nismo imali srecu, nije nam odgovarao teren..."i sad ova koja jasno ukazuje Djuri kupuj ali plasim se Vuce da ces zavrsiti ko Stanojevic, a da od pojacanja nece biti nista. P.S.Mislim da je suvisno pitati gde su pare od prodaje silnih igraca godinama unazad, od igranja i LE I LS!

Bilal

pre 10 godina

Fofana mozda i Diup iz Siraka bili bi odlicni za nas i nasu ligu!Pre nekoliko godine uzeli smo Medu kad smo igrali u kvalifikacijama sa Helsinkijem!Strasno da Nadj ne moze da nadje neke dobre igrace iz Afrike a Sirak ih ima vise dobrih ali im i daje sansu da dosta igraju!poz
(Djole PFC, 18. jul 2013 20:03)
Sačekaj da, prvo, prođemo Širak pa onda predlaži da se kupe Fofana i Diup. I zašto ići u Afriku kada, poput Vojvodine, dobre igrače možemo naći i u Hrvatskoj i Bosni. Hoćemo l' to biti manje Srbi ako neko od Hrvata ili Bošnjaka zaigra za naš tim? Zvezda je uostalom i bila prvak Evrope kada su za nju igrali igrači različitih nacija sa područja bivše SFRJ. Pa i večeras je Slovenac, Nec Pečnik, zabio prvi gol za crveno-bele a u Vojvodini su se istakli golman Delač i bek Barić. Priča o našoj fudbalskoj školi izgleda da više ne pije vodu, bar kada je reč o evropskim utakmicama. Možda su ti klinci dobri za Teleoptik al' za inostranstvo ne.

Dokle?

pre 10 godina

Sada javno kažeš šta ti treba, Vuče, sada - kada su pripreme završene i kada smo već odigrali TRAGIČNU utakmicu pokazujući kakvo je stanje u klubu i sa kojim igračkim kadrom raspolažeš. Mi smo to znali mnogo PRE TEBE, što je žalosno. Da si pitao nas, navijače, svako bi ti rekao. A šta će biti, Vuče, ako ti uprava ne dovede baš nikog? Ili reši da dovede nekog kada ispadnemo? Ili ti dovede na sva četiri mesta četiri BESPLATNA igrača, koji ne mogu da zaigraju ni za BSK iz Borče, kakve ti je već dovela ove godine. Ko u najboljim propadne u evropskim klubovima bez ikakvog ugleda (Aksentijević, Malbašić) eto ga u Partizanu. Besplatno. Ko nešto vredi smanje mu platu na pola, za nagradu, pa odmah hoće da ide. Ko je požrtvovan u klubu odmah napolje da "zaradimo" na njegovoj plati, a zameniće ga oni što ništa ne znaju ali "moraju" da igraju, da se Ramadani ne naljuti na one koje je toliko zadužio. Bez pare Nastasić u Fiorentinu, pa par utakmica, pa za milione u Siti. Lazar u pretplati za 7 miliona, godinu dana se Đurić zaklinje da uopšte nije prodat, pa dalje (Čelzi preko Benfike) za 12 miliona, Partizanu ni evro. To što nas vara ko kako hoće može se donekle razumeti, nemamo mehanizam (osim bojkota) da ih se rešimo, ali što vi u klubu to pasete, to je već nešto sasvim drugo. Ako ne dođu ta kvalitetna ponašanja da li ćeš da odeš pa neka se Đura kuva u svojoj čorbi. Jeno je sigurno: ako ostane ova uprava munjevito ćemo propasti. Napolje, ako već nije kasno za ovu sezonu.

Revolt

pre 10 godina

Bozovic/Stojkovic- Rukavina, Savic, Nastasic, Lomic/Obradovic-
Petrovic/Zuka, Tosic/Sulejmani, Markovic, Ljajic/Moreira- Jovetic, Kleo.
Formacija 4-4-2, takozvani "dijamant".

Roske

pre 10 godina

A i da dodju ta cetvorica igraca, i da su koliko toliko dobri, kad ce da igraju??? Ako prodjemo ove indijance, ne verujem da cemo imati neke vajde u 3. kolu od njih, bice verovatno nespremni,neuigrani... A ja kolko sam gledao u 3 kolu 80% ekipa ne mozemo da prodjemo sa ovom ekipom. Al neverovatno je da nemamo nijednog crnca da kida na sredini... Kanal u najavi...

stiv

pre 10 godina

Ja uopste ne razumem ni trenera ni upravu,imamo ali nemamo.Pa dobri ljudi necu da pitam gde su pare recicu samo to budite jasni i posteni i kazite navijacima da nema Evrope i ove godine da se ne lozimo.

Deki

pre 10 godina

O kakvom se Šikaru ovde radi? Aksentijević godinu dana nije igrao,što znači da je lošiji nego kada je otišao.Stanković,jedva mrda,onaj crnja ga je zaobilazio,mogu da zamislim,šta bi mu neko ozbiljniji radio! I nije mi jasna ona koncepcija kad napadamo,oba napadača na ivici 16 i to po centru?Pa tu je najgustija odbrana,da li im treba objasniti da jedan od njih treba da vuče bočno i razredi odbranu.A dugačke lopte iz odbrane do napada bi kažnjavao sa 100 evra! Za tu vrstu igre koja se može videti u engleskom prvenstvu(sve redje),mora mnogo,mnogo više da se trči što je nemoguće sa srpskim igračima.Mislim da ćemo bolje igrati za 7 dana,jer sa ovakvom očajnom igrom smo igrali 1-1.Ovi su dušu ispustili od trčanja u prvom poluvremenu i da imaju malo veći kvalitet,napunili bi nas,ali je poenta da sa ovim igračima u Evropu i neku grupnu fazu?Smešno!

Bube Gr

pre 10 godina

Rasovicu, i ti i ja i svi koji vole Partizan, znamo od prvog dana priprema da su nam trebali: centarfor, zadnji vezni i jedan stoper, sad posle ove frke oko Ivanova, potrebna su nam dva stopera! To si trebao svako dva-tri dana da govoris jos i na Zlaziboru, pa u Sloveniji, pa i u Poljskoj. Sta je sa onim Slovakom, sta je sa Bodurovim?

ziki

pre 10 godina

Dokle?, 18. jul 2013 20:26

Nastasić je otišao u fiorentinu za 3 miliona evra!!!!! sad treba postaviti pitanje šta je sa tim parama?

Revolt

pre 10 godina

MB, treba nam jos jedan napadac jer je Scepovic na izlaznim vratima (mada
bih ja trazio jos jednog i da on ostane), a Partizan ne moze da racuna na
Mitrovica jos dve utakmice. Takodje, u prvenstvu cemo igrati sa dva spica
sto Malbasic i Grbic sigurno nisu. Malbasic moze i levo i desno i iza napadaca kao ofanzivni vezni-paker, a Grbic vise igra po levoj strani, ali moze i po desnoj. Oni nisu klasicni napadaci vec krila. Drugo, svi ti
zadnji vezni iz Teleoptika jos nisu dorasli igranju u jednom Partizanu pa ni Ivkovic koji moze i u odbrani da igra. Sto se tice univerzalaca,
Gulan je prvenstveno bio levi bek i on meni licno ne uliva poverenje, a ne daj Boze da dovedu onog Martinovica kad je problematican bio i Kopunek
Od bisera iz Zemunela tu su Pantic (klasicna desetka), Radonjic isto levo krilo kao i ona dvojica gore, jedan Zivkovic je desni bek, a drugi isto moze i levo i desno krilo (meni se ne svidja kako je igrao, ali jos je klinac). Pored Ivkovica imamo i Petrovica koji je levi i centralni bek
Nemanja, u timu imas samo devet igraca, a cudi me da je runner-u dobar Ostojic?! Minimum je nedostizan je sve lepo objasnio i ne daj Boze da nam
se povredi Volkov, mi smo nagrabusili jer Stankovic ne moze to da igra.
Koji je rezon da se tehnicki obucen Askovski da na pozajmicu u D. Srem?!