Sreda, 19.06.2013.

20:16

Ivanišević: Đoković osvaja Vimbldon

Osvajač Vimbldona iz 2001. godine Goran Ivanišević kaže da je Novak Đoković najveći favorit za osvajanje titule na terenima Ol Ingland Klaba.

Izvor: SO

Ivaniševiæ: Ðokoviæ osvaja Vimbldon IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

46 Komentari

Sortiraj po:

ja

pre 10 godina

najneuspešniji učesnik ne samo Wimbledona nego i svih Gren slamova! Time je zaslužio da udje u istoriju. Učestvovao je na ukupno 50 GS-ova a osvojio je samo 1. Iza njega je David Ferrer sa 42 učešća i 1 finalom.
(bane, 20. jun 2013 14:34)

svašta, neuspješan neko ko je osvojio W a ko je uspješan?tipsarević

Kobe sucks

pre 10 godina

Novakov sam veliki fan i uvek navijam za njega.Sada mi se ipak cini da ce Nadal "osvojiti" Vimbldon jer je to ipak njegova omiljena podloga koju konzumira celu karijeru a onda se zali na kontrole.Ajmo Noleee!

bane

pre 10 godina

(drago, 20. jun 2013 11:57)

Hrvatski prevod je tamo zato što je Ivanišević daleko najneuspešniji učesnik ne samo Wimbledona nego i svih Gren slamova! Time je zaslužio da udje u istoriju. Učestvovao je na ukupno 50 GS-ova a osvojio je samo 1. Iza njega je David Ferrer sa 42 učešća i 1 finalom.

Jole

pre 10 godina

Bravo Valtere kao da sam ja pisao tvoj tekst,Novakova konkurencija se ne moze usporedjivat sa Goranovom (Lendl,Edberg,Becker,Sampras,Agassi),da Goran nije igrao u eri Samprasa bilo bi 4,5 Wimbledona,Novak ima Nadala koji je vise u bolnici nego na terenu i Federera na zalasku,samo Novak kao da nema neku veliku volju za igrom,kao da se zasitio jer po meni bi u ovoj konkurenciji sa lakocom trebao osvajat sve sto pozeli!

drago

pre 10 godina

U muzeju Wimbledona je prijevod (i audio) na ovim jezicima: engleski, francuski, njemacki, spanjolski, talijanski, kineski, japanski, ruski, brazilski (to je zapravo portugalski i necete vjerovati, HRVATSKI.
Sad zasto je to ne znam, ali vjeropvatno zbog Gorana koji je kad je zavrsio karijeru bio seti po broju finala i pojedinacnih pobjeda, A prvi je po broju finala od tenisaca koji nisu iz ovih glavnih drzava: Velika Britanija, Njemacka, Francuska, Spanjolska, Svedska, Australija, SAD.
Dapace, niko od njih nema dvije titule: Kodes, Drobny (Ceh pod zastavom Egipta), Djokovic i on, svi imaju po jednu titulu. Eto koliko je tesko osvojiti Wimbledon (istocnjacima). Tako da i kad jednom osvojis si Bog.

king

pre 10 godina

ovaj ivanisevic pre 2 god kad je djokovic osvojio rekao pred finale jedini od svih osvajaca prognozu da djokovic nema nikakve sanse, a svi su davali vece sanse djokovicu ili iste sanse

Valter

pre 10 godina

Najbolji su mi biseri opoput ovih koji pitaju "tko je Ivanisevic",jli "bolje da suti,taj pojma nema"......takvim se komentarima oni ovdje legitimisu.Goran Ivanisevi koji ima jedan osvojen Vimbldeon i cak cetiri finala i to u eri Samprasa i Agasia,koji ima blizu 40 osvojenih turnira i singlu i dobar dio i paru.Covjek koji je poslije Djokovica daleko najbolji teniser na prostoru bivse Juge i to ce ostati duuuuuugo vremena dok se ne pojavi novi Djokovoc ili Ivanisevic.I na kraju,Ivanisevic voli i ceni Djokovica kao i Nole njega
,dobri su drugari.Ma koliko se vama luzeri to dopalo ili ne.Uostalom,vas problem!

Ratko Jevtovic

pre 10 godina

Dragi Gorane, iz tvojih usta u Bozje Usi....i ja duboko verujem u NO1E- tovu pobedu ali do njega je! NO1E mnogo, mnogo srece i ruka ti se pozlatila!
Posdrav od vernog navijaca iz Perta, Australija

Amerikanac

pre 10 godina

Mislim da potcenjujete Djokovica na travi jer na njoj ne igra mnogo turnira. Na ovakvoj travi i ako ga serva sluzi, on je apsolutni favorit. Jedino sto moze da ga zaustavi je da se neko taj dan napali a da on ima jako los dan.

sokolovo oko

pre 10 godina

Covek je rekao sta misli.A svakako je njegova procena i potkovana iskustvom.I ranije je pricao onako kako vidi ponekad je i gresio u procenama bas te 2011 je rekao da Novak nema sanse na sljaci protiv nadala pa ga je Nole omlatio na sljavi u rimu i madridu.Meni Novak izgleda jako motivisan i zapamtite kada ce ga nadal pobediti na bilo kojoj podlozi u buducnosti pamtice onu "tuzibaba" pobedu na RG kao jednu od poslednjih nad Novakom.zivi bili pa videli.

mister

pre 10 godina

Hahahaha...od ovoliko komentara daj Boze da ima 3-4 normalna i realna!Ja mogu da napisem "osvaja Novak sigurno" ili "osvaja Marej sigurno" itd.Licno mislim da su Novak i Federer glavni favoriti za WB...Nadal(dva puta sampion) i Marej(zbog ogromne zelje) su tu.Sta su vam Ivanisevic,ili Vilander,ili Mekinro,ili Nadal ili Federer krivi pa da se ovde prozivate :))) Napisao sam skoro ovde,voleo bih(a i realno je) finale NOVAK-FEDERER!Zato sto je prvi PRVI na svetu,a drugi kralj WB-a i tenisa(za sad),bilo bi najinteresantnije finale,najdinamicnije i najlepse...Iako su razliciti karakteri,Federer i Novak su najkorektniji igraci na ATP-u!!!Uvek su svesni i reci ce "da,bio je bolji"!Dva gospodina bre...

game, set and...

pre 10 godina

ja bih malo ispravio Draga, mislim da su najealniji izgledi za finale Dodig-Čilić, osim ako ih žreb ne stavi u istu polovinu, pa neka bolji pobedi, osim ako "zec" ne zatraži vajld kartu...

šalu na stranu, Drago, nedostajao si nam...

Đoka Aca IVladica Milica

pre 10 godina

ivaniševiću zbunio si sad srbe, da si rekao da neko drugi osvaja onda si kompleksaš, ovako "izbaksuzovao si GA BRE" hahaha. inače uvijek si srbin za njih samo nekad si kompleksaš

danijel

pre 10 godina

Sa kojom lakocom je federer pobijedio mareya i novaka prosle godine.. a cemu je razlika zato sto je godinu stariji ti nije velia razlika..ipak je kralj trave..nadal nema ono sto ima na sljaci..Federer favorit jer ce bit motivisan i ne toliko pot pritiskom..

drago

pre 10 godina

Moja prognoza je: Nadal. Rafa kad osvoji RG i ima samopouzdanja (a ima ga i u formi je u kakvoj odavno nije bio) i zdrav je naravno osvaja Wimbledon.

A sad bez zezanja, finale ce dobiti Djokovic protiv Cilica. Ako ne bude svima saljem po 100 eura ko se javi ovdje.

Aha ...

pre 10 godina

Ko je ovaj lik, jednu titulu na Wimbldonu imas I tu mi pricas nesto.Sto sebi prognoze davao nisi!!! Pticicama na grani je jasno da Roger nikad al nikad nije imao svoju igru na sljaci,stalno je bilo povuci potegni.Mislim da su dokaz mnogi od nas za tu njegovu igru.Sta bre, ko je MAREJ sta ga favorizuju ni da je prvi na atp listi, ni da ima 70 titula....o Boze.Ada Englezi mogu cak da stave Nadala, Federera, Novaka, Congu u jednom delu zreba u drugom Mareja, D Potra, Berdiha, Ferera itd.itd I tad bi bilo Englezima dzaba, nikad vam ga Merej osvojit nece hmm I tacka !!!!!!!! Sto se tice Novaka, ako budu Nadal I Federer zajedno u zrebu jer jedino ko moze Rogera da izbaci je Nadal :(((( tad ce ga Novak sacekat I naplatit mu za sve RG ...Budimo realni bez obzira sto sam navijac Rogerov, bez obzira sto Roger ima 32.godine definitivno se on pita konkretno na Vimbldonu.Ako Nadal izbaci Rogera sve je moguce !!!

nenad

pre 10 godina

zbog cega vece sanse dajete naduvanom mareju, i matorom federeru nego nasem noletu. Marej se ove godine ne vidi, da li je pokazao nesto ove godine, nije! Federer jeste najbolji u istoriji ima najvise titula na WB, ali i nole i rafa i marej mogu da ga pobede jer su fizicki mnogo bolje spremniji od njega, sto je danas kljuc u tenisu. Postovanje prema Federeru za sve sto je osvojio ali mislim da je cetvrti favorit za osvajanje titule. Iako navijam za Noleta, po meni prvi favorit je Nadal, zatim sledi Nole, Marej i Federer!

Nebojša

pre 10 godina

Cenim Goranovo iskustvo sto se tice Vimbldona,ali izjava koja ima vrlo malo veze sa realnoscu.Prvo,trava nije podloga na kojoj se Djokovic oseca najkomfornije.Drugo,od 14-15 ucesca na travi ima samo jednu titulu i to bas iz Vimbldona.Trece,njegov kvalitet tenisa i fizicke spreme nije na nivou iz 2011.kada je osvojio titulu(tu pre svega mislim na ritern i forhend koji su ga na tadasnjem turniru izuzetno sluzili!).Cetvrto,nema vise velikog respekta ostalih igraca prema njemu i ukoliko naidje na raspolozenog servera-eto velikih problema.Jedino sto mu ide u prilog jeste cinjenica da je jos uvek prvi na Atp listi(ali ne i trenutno najbolji,Nadal je prvi u Atp trci i u velikom je naletu!).Da zakljucim ,favoriti za osvajanje Vimbldona idu ovim redom > 1.Nadal 2.Marej 3.Federer(ipak su godine ucinile svoje!)4.DjokovicPozdrav svim teniskim zaljubljenicima! (stefan edberg, 19. jun 2013 21:33 Kažeš nije Novak broj jedan verovatno misliš da je Rafa a šta je to on uradio da bi bio najbolji sa Novakom je 1-1 dobio je Federera a vrlo lako je meč na rolan garosu mogao da ode i na na drugu stranu a ja sam apsolutno siguran da ako njih dvojica odigraju meč na Wimbldonu da će Novak dobiti.

salsero

pre 10 godina

Ovo nece da valja kada govori Ivanisevic, jer je isto tako setite se do pre samo godinu dana govorio kako je Djokovicevo vreme broja 1. gotovo...

Dobro

pre 10 godina

Gorane, svaka cast.
Pogadja covek u poslednje vreme dosta toga, tako da nemamo razloga sumnjamo. Covek stvarno zna sta prica, i sam je igrao odlicno na travi i cak osvojio Wimbledon posle tri izgubljena finala ... I to u vremenskom rasponu od skoro deset godina. Ako neko ima osecaj ko na travi ima bolje sanse od drugih, to je on. Uvek sam mu se divio i postovao ga.
On je i najbolji dokaz koji pobija vecne teorije o mrznji zapada prema Balkancima. Jako je popularan i omiljen teniser, kako tada, tako i danas.
Noletu zelim da uzme ne samo ovaj, nego jos nekoliko narednih Wimbledona... i ostalih GS-ova.
Trava nije njegova omiljena podloga, ali je ipak uzeo Wimbledon.... pa moze i ponovo. Posle tesnog poraza na RG-u, porasla mu je glad za pobedom, siguran sam.
Ipak... Da sacekamo prvo zreb u petak, ipak ce slika tada biti malo jasnija.

Iz zemlje lala, uvek Vas,

THE DREAM

pre 10 godina

Zasad još nije pogrešio u prognozama,u svakom slučaju ako neko može da proceni Vimbldon on je jedan od tih,samo da se ne javi Vilander.

BGD

pre 10 godina

(Ognjen, 19. jun 2013 20:24)

Nisam siguran da te razumem u potpunosti!!! Ako ti nije tesko da mi jos jednom napises sta si tacno hteo da kazes!!!
Hvala!!! Pozdrav!!!

stefan edberg

pre 10 godina

Cenim Goranovo iskustvo sto se tice Vimbldona,ali izjava koja ima vrlo malo veze sa realnoscu.Prvo,trava nije podloga na kojoj se Djokovic oseca najkomfornije.Drugo,od 14-15 ucesca na travi ima samo jednu titulu i to bas iz Vimbldona.Trece,njegov kvalitet tenisa i fizicke spreme nije na nivou iz 2011.kada je osvojio titulu(tu pre svega mislim na ritern i forhend koji su ga na tadasnjem turniru izuzetno sluzili!).Cetvrto,nema vise velikog respekta ostalih igraca prema njemu i ukoliko naidje na raspolozenog servera-eto velikih problema.Jedino sto mu ide u prilog jeste cinjenica da je jos uvek prvi na Atp listi(ali ne i trenutno najbolji,Nadal je prvi u Atp trci i u velikom je naletu!).Da zakljucim ,favoriti za osvajanje Vimbldona idu ovim redom > 1.Nadal
2.Marej
3.Federer(ipak su godine ucinile svoje!)
4.Djokovic
Pozdrav svim teniskim zaljubljenicima!

idemo po W

pre 10 godina

ahahahahaha, vidi sad, pa kako sad za djokovica, pobogu ivanisevicu. srbi sad ne znaju sta ih je snaslo, cas si za nadala, cas za djokovica, ko ce to sve povatati, samo zbunjujes ljude. ti bi da vaskrsnes, ocito si svatio da na jednom sajtu ne smes pricati protiv djokovica, inace si odma nestrucan, neznalica, nisi pojma imao ni kad si igrao, a kamoli sad

Jovan

pre 10 godina

Iz tvojih usta u Bozje usi. Najezim se samo na pomisao kako Novak opet dize trofej. Bez respekta ni prema kome kao 2011.
AJMO MAJSTOOREEEEE MOZES TI TO !!!

Ognjen

pre 10 godina

Sta se Ivanisevic ima javljat, ionako je pogresio kada je rekao da ce Nadal pobediti na Roland Garrosu ako budu suhi uslovi. Kako netko tko nema 100 grand slemova moze da pominje Novaka. Kompleksas koji nema pojma o tenisu! Samo protiv Novaka prica. Neka ga stid bude. Ako nisi 100 god prvi na ATP listi bolje neka suti!

Jovan

pre 10 godina

Iz tvojih usta u Bozje usi. Najezim se samo na pomisao kako Novak opet dize trofej. Bez respekta ni prema kome kao 2011.
AJMO MAJSTOOREEEEE MOZES TI TO !!!

THE DREAM

pre 10 godina

Zasad još nije pogrešio u prognozama,u svakom slučaju ako neko može da proceni Vimbldon on je jedan od tih,samo da se ne javi Vilander.

Dobro

pre 10 godina

Gorane, svaka cast.
Pogadja covek u poslednje vreme dosta toga, tako da nemamo razloga sumnjamo. Covek stvarno zna sta prica, i sam je igrao odlicno na travi i cak osvojio Wimbledon posle tri izgubljena finala ... I to u vremenskom rasponu od skoro deset godina. Ako neko ima osecaj ko na travi ima bolje sanse od drugih, to je on. Uvek sam mu se divio i postovao ga.
On je i najbolji dokaz koji pobija vecne teorije o mrznji zapada prema Balkancima. Jako je popularan i omiljen teniser, kako tada, tako i danas.
Noletu zelim da uzme ne samo ovaj, nego jos nekoliko narednih Wimbledona... i ostalih GS-ova.
Trava nije njegova omiljena podloga, ali je ipak uzeo Wimbledon.... pa moze i ponovo. Posle tesnog poraza na RG-u, porasla mu je glad za pobedom, siguran sam.
Ipak... Da sacekamo prvo zreb u petak, ipak ce slika tada biti malo jasnija.

Iz zemlje lala, uvek Vas,

Nebojša

pre 10 godina

Cenim Goranovo iskustvo sto se tice Vimbldona,ali izjava koja ima vrlo malo veze sa realnoscu.Prvo,trava nije podloga na kojoj se Djokovic oseca najkomfornije.Drugo,od 14-15 ucesca na travi ima samo jednu titulu i to bas iz Vimbldona.Trece,njegov kvalitet tenisa i fizicke spreme nije na nivou iz 2011.kada je osvojio titulu(tu pre svega mislim na ritern i forhend koji su ga na tadasnjem turniru izuzetno sluzili!).Cetvrto,nema vise velikog respekta ostalih igraca prema njemu i ukoliko naidje na raspolozenog servera-eto velikih problema.Jedino sto mu ide u prilog jeste cinjenica da je jos uvek prvi na Atp listi(ali ne i trenutno najbolji,Nadal je prvi u Atp trci i u velikom je naletu!).Da zakljucim ,favoriti za osvajanje Vimbldona idu ovim redom > 1.Nadal 2.Marej 3.Federer(ipak su godine ucinile svoje!)4.DjokovicPozdrav svim teniskim zaljubljenicima! (stefan edberg, 19. jun 2013 21:33 Kažeš nije Novak broj jedan verovatno misliš da je Rafa a šta je to on uradio da bi bio najbolji sa Novakom je 1-1 dobio je Federera a vrlo lako je meč na rolan garosu mogao da ode i na na drugu stranu a ja sam apsolutno siguran da ako njih dvojica odigraju meč na Wimbldonu da će Novak dobiti.

Ognjen

pre 10 godina

Sta se Ivanisevic ima javljat, ionako je pogresio kada je rekao da ce Nadal pobediti na Roland Garrosu ako budu suhi uslovi. Kako netko tko nema 100 grand slemova moze da pominje Novaka. Kompleksas koji nema pojma o tenisu! Samo protiv Novaka prica. Neka ga stid bude. Ako nisi 100 god prvi na ATP listi bolje neka suti!

sokolovo oko

pre 10 godina

Covek je rekao sta misli.A svakako je njegova procena i potkovana iskustvom.I ranije je pricao onako kako vidi ponekad je i gresio u procenama bas te 2011 je rekao da Novak nema sanse na sljaci protiv nadala pa ga je Nole omlatio na sljavi u rimu i madridu.Meni Novak izgleda jako motivisan i zapamtite kada ce ga nadal pobediti na bilo kojoj podlozi u buducnosti pamtice onu "tuzibaba" pobedu na RG kao jednu od poslednjih nad Novakom.zivi bili pa videli.

BGD

pre 10 godina

(Ognjen, 19. jun 2013 20:24)

Nisam siguran da te razumem u potpunosti!!! Ako ti nije tesko da mi jos jednom napises sta si tacno hteo da kazes!!!
Hvala!!! Pozdrav!!!

Valter

pre 10 godina

Najbolji su mi biseri opoput ovih koji pitaju "tko je Ivanisevic",jli "bolje da suti,taj pojma nema"......takvim se komentarima oni ovdje legitimisu.Goran Ivanisevi koji ima jedan osvojen Vimbldeon i cak cetiri finala i to u eri Samprasa i Agasia,koji ima blizu 40 osvojenih turnira i singlu i dobar dio i paru.Covjek koji je poslije Djokovica daleko najbolji teniser na prostoru bivse Juge i to ce ostati duuuuuugo vremena dok se ne pojavi novi Djokovoc ili Ivanisevic.I na kraju,Ivanisevic voli i ceni Djokovica kao i Nole njega
,dobri su drugari.Ma koliko se vama luzeri to dopalo ili ne.Uostalom,vas problem!

stefan edberg

pre 10 godina

Cenim Goranovo iskustvo sto se tice Vimbldona,ali izjava koja ima vrlo malo veze sa realnoscu.Prvo,trava nije podloga na kojoj se Djokovic oseca najkomfornije.Drugo,od 14-15 ucesca na travi ima samo jednu titulu i to bas iz Vimbldona.Trece,njegov kvalitet tenisa i fizicke spreme nije na nivou iz 2011.kada je osvojio titulu(tu pre svega mislim na ritern i forhend koji su ga na tadasnjem turniru izuzetno sluzili!).Cetvrto,nema vise velikog respekta ostalih igraca prema njemu i ukoliko naidje na raspolozenog servera-eto velikih problema.Jedino sto mu ide u prilog jeste cinjenica da je jos uvek prvi na Atp listi(ali ne i trenutno najbolji,Nadal je prvi u Atp trci i u velikom je naletu!).Da zakljucim ,favoriti za osvajanje Vimbldona idu ovim redom > 1.Nadal
2.Marej
3.Federer(ipak su godine ucinile svoje!)
4.Djokovic
Pozdrav svim teniskim zaljubljenicima!

mister

pre 10 godina

Hahahaha...od ovoliko komentara daj Boze da ima 3-4 normalna i realna!Ja mogu da napisem "osvaja Novak sigurno" ili "osvaja Marej sigurno" itd.Licno mislim da su Novak i Federer glavni favoriti za WB...Nadal(dva puta sampion) i Marej(zbog ogromne zelje) su tu.Sta su vam Ivanisevic,ili Vilander,ili Mekinro,ili Nadal ili Federer krivi pa da se ovde prozivate :))) Napisao sam skoro ovde,voleo bih(a i realno je) finale NOVAK-FEDERER!Zato sto je prvi PRVI na svetu,a drugi kralj WB-a i tenisa(za sad),bilo bi najinteresantnije finale,najdinamicnije i najlepse...Iako su razliciti karakteri,Federer i Novak su najkorektniji igraci na ATP-u!!!Uvek su svesni i reci ce "da,bio je bolji"!Dva gospodina bre...

Đoka Aca IVladica Milica

pre 10 godina

ivaniševiću zbunio si sad srbe, da si rekao da neko drugi osvaja onda si kompleksaš, ovako "izbaksuzovao si GA BRE" hahaha. inače uvijek si srbin za njih samo nekad si kompleksaš

game, set and...

pre 10 godina

ja bih malo ispravio Draga, mislim da su najealniji izgledi za finale Dodig-Čilić, osim ako ih žreb ne stavi u istu polovinu, pa neka bolji pobedi, osim ako "zec" ne zatraži vajld kartu...

šalu na stranu, Drago, nedostajao si nam...

nenad

pre 10 godina

zbog cega vece sanse dajete naduvanom mareju, i matorom federeru nego nasem noletu. Marej se ove godine ne vidi, da li je pokazao nesto ove godine, nije! Federer jeste najbolji u istoriji ima najvise titula na WB, ali i nole i rafa i marej mogu da ga pobede jer su fizicki mnogo bolje spremniji od njega, sto je danas kljuc u tenisu. Postovanje prema Federeru za sve sto je osvojio ali mislim da je cetvrti favorit za osvajanje titule. Iako navijam za Noleta, po meni prvi favorit je Nadal, zatim sledi Nole, Marej i Federer!

idemo po W

pre 10 godina

ahahahahaha, vidi sad, pa kako sad za djokovica, pobogu ivanisevicu. srbi sad ne znaju sta ih je snaslo, cas si za nadala, cas za djokovica, ko ce to sve povatati, samo zbunjujes ljude. ti bi da vaskrsnes, ocito si svatio da na jednom sajtu ne smes pricati protiv djokovica, inace si odma nestrucan, neznalica, nisi pojma imao ni kad si igrao, a kamoli sad

Ratko Jevtovic

pre 10 godina

Dragi Gorane, iz tvojih usta u Bozje Usi....i ja duboko verujem u NO1E- tovu pobedu ali do njega je! NO1E mnogo, mnogo srece i ruka ti se pozlatila!
Posdrav od vernog navijaca iz Perta, Australija

Amerikanac

pre 10 godina

Mislim da potcenjujete Djokovica na travi jer na njoj ne igra mnogo turnira. Na ovakvoj travi i ako ga serva sluzi, on je apsolutni favorit. Jedino sto moze da ga zaustavi je da se neko taj dan napali a da on ima jako los dan.

salsero

pre 10 godina

Ovo nece da valja kada govori Ivanisevic, jer je isto tako setite se do pre samo godinu dana govorio kako je Djokovicevo vreme broja 1. gotovo...

drago

pre 10 godina

Moja prognoza je: Nadal. Rafa kad osvoji RG i ima samopouzdanja (a ima ga i u formi je u kakvoj odavno nije bio) i zdrav je naravno osvaja Wimbledon.

A sad bez zezanja, finale ce dobiti Djokovic protiv Cilica. Ako ne bude svima saljem po 100 eura ko se javi ovdje.

ja

pre 10 godina

najneuspešniji učesnik ne samo Wimbledona nego i svih Gren slamova! Time je zaslužio da udje u istoriju. Učestvovao je na ukupno 50 GS-ova a osvojio je samo 1. Iza njega je David Ferrer sa 42 učešća i 1 finalom.
(bane, 20. jun 2013 14:34)

svašta, neuspješan neko ko je osvojio W a ko je uspješan?tipsarević

drago

pre 10 godina

U muzeju Wimbledona je prijevod (i audio) na ovim jezicima: engleski, francuski, njemacki, spanjolski, talijanski, kineski, japanski, ruski, brazilski (to je zapravo portugalski i necete vjerovati, HRVATSKI.
Sad zasto je to ne znam, ali vjeropvatno zbog Gorana koji je kad je zavrsio karijeru bio seti po broju finala i pojedinacnih pobjeda, A prvi je po broju finala od tenisaca koji nisu iz ovih glavnih drzava: Velika Britanija, Njemacka, Francuska, Spanjolska, Svedska, Australija, SAD.
Dapace, niko od njih nema dvije titule: Kodes, Drobny (Ceh pod zastavom Egipta), Djokovic i on, svi imaju po jednu titulu. Eto koliko je tesko osvojiti Wimbledon (istocnjacima). Tako da i kad jednom osvojis si Bog.

danijel

pre 10 godina

Sa kojom lakocom je federer pobijedio mareya i novaka prosle godine.. a cemu je razlika zato sto je godinu stariji ti nije velia razlika..ipak je kralj trave..nadal nema ono sto ima na sljaci..Federer favorit jer ce bit motivisan i ne toliko pot pritiskom..

Jole

pre 10 godina

Bravo Valtere kao da sam ja pisao tvoj tekst,Novakova konkurencija se ne moze usporedjivat sa Goranovom (Lendl,Edberg,Becker,Sampras,Agassi),da Goran nije igrao u eri Samprasa bilo bi 4,5 Wimbledona,Novak ima Nadala koji je vise u bolnici nego na terenu i Federera na zalasku,samo Novak kao da nema neku veliku volju za igrom,kao da se zasitio jer po meni bi u ovoj konkurenciji sa lakocom trebao osvajat sve sto pozeli!

Aha ...

pre 10 godina

Ko je ovaj lik, jednu titulu na Wimbldonu imas I tu mi pricas nesto.Sto sebi prognoze davao nisi!!! Pticicama na grani je jasno da Roger nikad al nikad nije imao svoju igru na sljaci,stalno je bilo povuci potegni.Mislim da su dokaz mnogi od nas za tu njegovu igru.Sta bre, ko je MAREJ sta ga favorizuju ni da je prvi na atp listi, ni da ima 70 titula....o Boze.Ada Englezi mogu cak da stave Nadala, Federera, Novaka, Congu u jednom delu zreba u drugom Mareja, D Potra, Berdiha, Ferera itd.itd I tad bi bilo Englezima dzaba, nikad vam ga Merej osvojit nece hmm I tacka !!!!!!!! Sto se tice Novaka, ako budu Nadal I Federer zajedno u zrebu jer jedino ko moze Rogera da izbaci je Nadal :(((( tad ce ga Novak sacekat I naplatit mu za sve RG ...Budimo realni bez obzira sto sam navijac Rogerov, bez obzira sto Roger ima 32.godine definitivno se on pita konkretno na Vimbldonu.Ako Nadal izbaci Rogera sve je moguce !!!

king

pre 10 godina

ovaj ivanisevic pre 2 god kad je djokovic osvojio rekao pred finale jedini od svih osvajaca prognozu da djokovic nema nikakve sanse, a svi su davali vece sanse djokovicu ili iste sanse

Kobe sucks

pre 10 godina

Novakov sam veliki fan i uvek navijam za njega.Sada mi se ipak cini da ce Nadal "osvojiti" Vimbldon jer je to ipak njegova omiljena podloga koju konzumira celu karijeru a onda se zali na kontrole.Ajmo Noleee!

bane

pre 10 godina

(drago, 20. jun 2013 11:57)

Hrvatski prevod je tamo zato što je Ivanišević daleko najneuspešniji učesnik ne samo Wimbledona nego i svih Gren slamova! Time je zaslužio da udje u istoriju. Učestvovao je na ukupno 50 GS-ova a osvojio je samo 1. Iza njega je David Ferrer sa 42 učešća i 1 finalom.

Ognjen

pre 10 godina

Sta se Ivanisevic ima javljat, ionako je pogresio kada je rekao da ce Nadal pobediti na Roland Garrosu ako budu suhi uslovi. Kako netko tko nema 100 grand slemova moze da pominje Novaka. Kompleksas koji nema pojma o tenisu! Samo protiv Novaka prica. Neka ga stid bude. Ako nisi 100 god prvi na ATP listi bolje neka suti!

stefan edberg

pre 10 godina

Cenim Goranovo iskustvo sto se tice Vimbldona,ali izjava koja ima vrlo malo veze sa realnoscu.Prvo,trava nije podloga na kojoj se Djokovic oseca najkomfornije.Drugo,od 14-15 ucesca na travi ima samo jednu titulu i to bas iz Vimbldona.Trece,njegov kvalitet tenisa i fizicke spreme nije na nivou iz 2011.kada je osvojio titulu(tu pre svega mislim na ritern i forhend koji su ga na tadasnjem turniru izuzetno sluzili!).Cetvrto,nema vise velikog respekta ostalih igraca prema njemu i ukoliko naidje na raspolozenog servera-eto velikih problema.Jedino sto mu ide u prilog jeste cinjenica da je jos uvek prvi na Atp listi(ali ne i trenutno najbolji,Nadal je prvi u Atp trci i u velikom je naletu!).Da zakljucim ,favoriti za osvajanje Vimbldona idu ovim redom > 1.Nadal
2.Marej
3.Federer(ipak su godine ucinile svoje!)
4.Djokovic
Pozdrav svim teniskim zaljubljenicima!

idemo po W

pre 10 godina

ahahahahaha, vidi sad, pa kako sad za djokovica, pobogu ivanisevicu. srbi sad ne znaju sta ih je snaslo, cas si za nadala, cas za djokovica, ko ce to sve povatati, samo zbunjujes ljude. ti bi da vaskrsnes, ocito si svatio da na jednom sajtu ne smes pricati protiv djokovica, inace si odma nestrucan, neznalica, nisi pojma imao ni kad si igrao, a kamoli sad

nenad

pre 10 godina

zbog cega vece sanse dajete naduvanom mareju, i matorom federeru nego nasem noletu. Marej se ove godine ne vidi, da li je pokazao nesto ove godine, nije! Federer jeste najbolji u istoriji ima najvise titula na WB, ali i nole i rafa i marej mogu da ga pobede jer su fizicki mnogo bolje spremniji od njega, sto je danas kljuc u tenisu. Postovanje prema Federeru za sve sto je osvojio ali mislim da je cetvrti favorit za osvajanje titule. Iako navijam za Noleta, po meni prvi favorit je Nadal, zatim sledi Nole, Marej i Federer!

drago

pre 10 godina

Moja prognoza je: Nadal. Rafa kad osvoji RG i ima samopouzdanja (a ima ga i u formi je u kakvoj odavno nije bio) i zdrav je naravno osvaja Wimbledon.

A sad bez zezanja, finale ce dobiti Djokovic protiv Cilica. Ako ne bude svima saljem po 100 eura ko se javi ovdje.

Aha ...

pre 10 godina

Ko je ovaj lik, jednu titulu na Wimbldonu imas I tu mi pricas nesto.Sto sebi prognoze davao nisi!!! Pticicama na grani je jasno da Roger nikad al nikad nije imao svoju igru na sljaci,stalno je bilo povuci potegni.Mislim da su dokaz mnogi od nas za tu njegovu igru.Sta bre, ko je MAREJ sta ga favorizuju ni da je prvi na atp listi, ni da ima 70 titula....o Boze.Ada Englezi mogu cak da stave Nadala, Federera, Novaka, Congu u jednom delu zreba u drugom Mareja, D Potra, Berdiha, Ferera itd.itd I tad bi bilo Englezima dzaba, nikad vam ga Merej osvojit nece hmm I tacka !!!!!!!! Sto se tice Novaka, ako budu Nadal I Federer zajedno u zrebu jer jedino ko moze Rogera da izbaci je Nadal :(((( tad ce ga Novak sacekat I naplatit mu za sve RG ...Budimo realni bez obzira sto sam navijac Rogerov, bez obzira sto Roger ima 32.godine definitivno se on pita konkretno na Vimbldonu.Ako Nadal izbaci Rogera sve je moguce !!!

Nebojša

pre 10 godina

Cenim Goranovo iskustvo sto se tice Vimbldona,ali izjava koja ima vrlo malo veze sa realnoscu.Prvo,trava nije podloga na kojoj se Djokovic oseca najkomfornije.Drugo,od 14-15 ucesca na travi ima samo jednu titulu i to bas iz Vimbldona.Trece,njegov kvalitet tenisa i fizicke spreme nije na nivou iz 2011.kada je osvojio titulu(tu pre svega mislim na ritern i forhend koji su ga na tadasnjem turniru izuzetno sluzili!).Cetvrto,nema vise velikog respekta ostalih igraca prema njemu i ukoliko naidje na raspolozenog servera-eto velikih problema.Jedino sto mu ide u prilog jeste cinjenica da je jos uvek prvi na Atp listi(ali ne i trenutno najbolji,Nadal je prvi u Atp trci i u velikom je naletu!).Da zakljucim ,favoriti za osvajanje Vimbldona idu ovim redom > 1.Nadal 2.Marej 3.Federer(ipak su godine ucinile svoje!)4.DjokovicPozdrav svim teniskim zaljubljenicima! (stefan edberg, 19. jun 2013 21:33 Kažeš nije Novak broj jedan verovatno misliš da je Rafa a šta je to on uradio da bi bio najbolji sa Novakom je 1-1 dobio je Federera a vrlo lako je meč na rolan garosu mogao da ode i na na drugu stranu a ja sam apsolutno siguran da ako njih dvojica odigraju meč na Wimbldonu da će Novak dobiti.

salsero

pre 10 godina

Ovo nece da valja kada govori Ivanisevic, jer je isto tako setite se do pre samo godinu dana govorio kako je Djokovicevo vreme broja 1. gotovo...

Đoka Aca IVladica Milica

pre 10 godina

ivaniševiću zbunio si sad srbe, da si rekao da neko drugi osvaja onda si kompleksaš, ovako "izbaksuzovao si GA BRE" hahaha. inače uvijek si srbin za njih samo nekad si kompleksaš

Jovan

pre 10 godina

Iz tvojih usta u Bozje usi. Najezim se samo na pomisao kako Novak opet dize trofej. Bez respekta ni prema kome kao 2011.
AJMO MAJSTOOREEEEE MOZES TI TO !!!

danijel

pre 10 godina

Sa kojom lakocom je federer pobijedio mareya i novaka prosle godine.. a cemu je razlika zato sto je godinu stariji ti nije velia razlika..ipak je kralj trave..nadal nema ono sto ima na sljaci..Federer favorit jer ce bit motivisan i ne toliko pot pritiskom..

Jole

pre 10 godina

Bravo Valtere kao da sam ja pisao tvoj tekst,Novakova konkurencija se ne moze usporedjivat sa Goranovom (Lendl,Edberg,Becker,Sampras,Agassi),da Goran nije igrao u eri Samprasa bilo bi 4,5 Wimbledona,Novak ima Nadala koji je vise u bolnici nego na terenu i Federera na zalasku,samo Novak kao da nema neku veliku volju za igrom,kao da se zasitio jer po meni bi u ovoj konkurenciji sa lakocom trebao osvajat sve sto pozeli!

THE DREAM

pre 10 godina

Zasad još nije pogrešio u prognozama,u svakom slučaju ako neko može da proceni Vimbldon on je jedan od tih,samo da se ne javi Vilander.

Dobro

pre 10 godina

Gorane, svaka cast.
Pogadja covek u poslednje vreme dosta toga, tako da nemamo razloga sumnjamo. Covek stvarno zna sta prica, i sam je igrao odlicno na travi i cak osvojio Wimbledon posle tri izgubljena finala ... I to u vremenskom rasponu od skoro deset godina. Ako neko ima osecaj ko na travi ima bolje sanse od drugih, to je on. Uvek sam mu se divio i postovao ga.
On je i najbolji dokaz koji pobija vecne teorije o mrznji zapada prema Balkancima. Jako je popularan i omiljen teniser, kako tada, tako i danas.
Noletu zelim da uzme ne samo ovaj, nego jos nekoliko narednih Wimbledona... i ostalih GS-ova.
Trava nije njegova omiljena podloga, ali je ipak uzeo Wimbledon.... pa moze i ponovo. Posle tesnog poraza na RG-u, porasla mu je glad za pobedom, siguran sam.
Ipak... Da sacekamo prvo zreb u petak, ipak ce slika tada biti malo jasnija.

Iz zemlje lala, uvek Vas,

Valter

pre 10 godina

Najbolji su mi biseri opoput ovih koji pitaju "tko je Ivanisevic",jli "bolje da suti,taj pojma nema"......takvim se komentarima oni ovdje legitimisu.Goran Ivanisevi koji ima jedan osvojen Vimbldeon i cak cetiri finala i to u eri Samprasa i Agasia,koji ima blizu 40 osvojenih turnira i singlu i dobar dio i paru.Covjek koji je poslije Djokovica daleko najbolji teniser na prostoru bivse Juge i to ce ostati duuuuuugo vremena dok se ne pojavi novi Djokovoc ili Ivanisevic.I na kraju,Ivanisevic voli i ceni Djokovica kao i Nole njega
,dobri su drugari.Ma koliko se vama luzeri to dopalo ili ne.Uostalom,vas problem!

sokolovo oko

pre 10 godina

Covek je rekao sta misli.A svakako je njegova procena i potkovana iskustvom.I ranije je pricao onako kako vidi ponekad je i gresio u procenama bas te 2011 je rekao da Novak nema sanse na sljaci protiv nadala pa ga je Nole omlatio na sljavi u rimu i madridu.Meni Novak izgleda jako motivisan i zapamtite kada ce ga nadal pobediti na bilo kojoj podlozi u buducnosti pamtice onu "tuzibaba" pobedu na RG kao jednu od poslednjih nad Novakom.zivi bili pa videli.

drago

pre 10 godina

U muzeju Wimbledona je prijevod (i audio) na ovim jezicima: engleski, francuski, njemacki, spanjolski, talijanski, kineski, japanski, ruski, brazilski (to je zapravo portugalski i necete vjerovati, HRVATSKI.
Sad zasto je to ne znam, ali vjeropvatno zbog Gorana koji je kad je zavrsio karijeru bio seti po broju finala i pojedinacnih pobjeda, A prvi je po broju finala od tenisaca koji nisu iz ovih glavnih drzava: Velika Britanija, Njemacka, Francuska, Spanjolska, Svedska, Australija, SAD.
Dapace, niko od njih nema dvije titule: Kodes, Drobny (Ceh pod zastavom Egipta), Djokovic i on, svi imaju po jednu titulu. Eto koliko je tesko osvojiti Wimbledon (istocnjacima). Tako da i kad jednom osvojis si Bog.

Kobe sucks

pre 10 godina

Novakov sam veliki fan i uvek navijam za njega.Sada mi se ipak cini da ce Nadal "osvojiti" Vimbldon jer je to ipak njegova omiljena podloga koju konzumira celu karijeru a onda se zali na kontrole.Ajmo Noleee!

BGD

pre 10 godina

(Ognjen, 19. jun 2013 20:24)

Nisam siguran da te razumem u potpunosti!!! Ako ti nije tesko da mi jos jednom napises sta si tacno hteo da kazes!!!
Hvala!!! Pozdrav!!!

king

pre 10 godina

ovaj ivanisevic pre 2 god kad je djokovic osvojio rekao pred finale jedini od svih osvajaca prognozu da djokovic nema nikakve sanse, a svi su davali vece sanse djokovicu ili iste sanse

bane

pre 10 godina

(drago, 20. jun 2013 11:57)

Hrvatski prevod je tamo zato što je Ivanišević daleko najneuspešniji učesnik ne samo Wimbledona nego i svih Gren slamova! Time je zaslužio da udje u istoriju. Učestvovao je na ukupno 50 GS-ova a osvojio je samo 1. Iza njega je David Ferrer sa 42 učešća i 1 finalom.

game, set and...

pre 10 godina

ja bih malo ispravio Draga, mislim da su najealniji izgledi za finale Dodig-Čilić, osim ako ih žreb ne stavi u istu polovinu, pa neka bolji pobedi, osim ako "zec" ne zatraži vajld kartu...

šalu na stranu, Drago, nedostajao si nam...

mister

pre 10 godina

Hahahaha...od ovoliko komentara daj Boze da ima 3-4 normalna i realna!Ja mogu da napisem "osvaja Novak sigurno" ili "osvaja Marej sigurno" itd.Licno mislim da su Novak i Federer glavni favoriti za WB...Nadal(dva puta sampion) i Marej(zbog ogromne zelje) su tu.Sta su vam Ivanisevic,ili Vilander,ili Mekinro,ili Nadal ili Federer krivi pa da se ovde prozivate :))) Napisao sam skoro ovde,voleo bih(a i realno je) finale NOVAK-FEDERER!Zato sto je prvi PRVI na svetu,a drugi kralj WB-a i tenisa(za sad),bilo bi najinteresantnije finale,najdinamicnije i najlepse...Iako su razliciti karakteri,Federer i Novak su najkorektniji igraci na ATP-u!!!Uvek su svesni i reci ce "da,bio je bolji"!Dva gospodina bre...

Amerikanac

pre 10 godina

Mislim da potcenjujete Djokovica na travi jer na njoj ne igra mnogo turnira. Na ovakvoj travi i ako ga serva sluzi, on je apsolutni favorit. Jedino sto moze da ga zaustavi je da se neko taj dan napali a da on ima jako los dan.

Ratko Jevtovic

pre 10 godina

Dragi Gorane, iz tvojih usta u Bozje Usi....i ja duboko verujem u NO1E- tovu pobedu ali do njega je! NO1E mnogo, mnogo srece i ruka ti se pozlatila!
Posdrav od vernog navijaca iz Perta, Australija

ja

pre 10 godina

najneuspešniji učesnik ne samo Wimbledona nego i svih Gren slamova! Time je zaslužio da udje u istoriju. Učestvovao je na ukupno 50 GS-ova a osvojio je samo 1. Iza njega je David Ferrer sa 42 učešća i 1 finalom.
(bane, 20. jun 2013 14:34)

svašta, neuspješan neko ko je osvojio W a ko je uspješan?tipsarević