Četvrtak, 13.06.2013.

13:03

Vladimir Dašić dolazi u Partizan?

Ekipa Partizana mt:s mogla bi sledeće sezone da bude jača za Vladimira Dašića, najavio je 25-godišnji crnogorski košarkaš.

Izvor: B92

Vladimir Dašiæ dolazi u Partizan? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

63 Komentari

Sortiraj po:

Đura Jakšić

pre 10 godina

Ili si Srbin iz Crne Gore ili si neobrazovan, a isto važi i za Duleta. Muka mi od Jugoslovena i Crnogoraca. Dosta bre više. Živeo Partizan i majka Srbija!!! Titulaaaaaaaaaaaaaa, titulaaaaaaaaaaa...

Ako dosao dobro nam dosao

pre 10 godina

Lepo bi bilo konacno ga videti u dresu Partizana, a i Grobari ga vole. Dasic je pravo pojacanje za EL i jos ako ovaj sadasnji tim ostane na okupu uz oporavljenog Bertu i jednog crnog plejmejkera sanse da se vinemo do najvecih visina su vrlo realne.

milan

pre 10 godina

Ne znam da li dolazi ili su nagadjanja , ali misljenja sam da je strasan igrac i da je malo normalniji u glavi sa onom visinom (208) i onavim sutom je mogao daleko da dodgura ...doduse sad je dosta u padu forme od kada je uzeo parice u Realu ali ne znaci da i dalje ne moze odlicno da odigra jer ima samo 25 godina. U svakom slucaju pojacanje i veliki grobar ...to 100% tvrdim !!!

milos

pre 10 godina

naravno da ima vise naslova na sajtu o crvenoj zvezdi kad ima vise navijaca...to svi znaju i ne mogu pobeci od toga ;)
ubedljivo najgledaniji klub na balkanu ;) ;)

Alexandar RRR

pre 10 godina

Jos jedan za koga se moze reci da je "buducnost srpske reprezentacije" :D ... Da,da ...
(Stefan, 13. jun 2013 14:21)

A cega je tvoj tim buducnost? Meni na pamet jedino pada - buducnost gasenja i kante za napucavanje u EL...

vlajzi

pre 10 godina

Jos jedno "nacionalno blago".[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Borky, 13. jun 2013 14:48) Jos jedan ucveljeni navijac FMP-a. (dzozey, 13. jun 2013 15:38)

hahahahahah, evo i ja saucestvujem s bolom navijaca iz predgradja.

niki

pre 10 godina

Hajdemo jos jednom,posto sam vec ranije rekao da ne bih voleo da dodje (iako ga jako cenim kao igraca) jer bi znacilo da odlaze Lucic ili Bertans,a to NE SME da se desi,ali ako bude doslo do parafa,Dule sigurno zna sta radi,uostalom setimo se Andjusica,Gordic je od njega 100% bolji u tranziciji i odbrani,a dao je sansu Bogdanovicu i vidite kako nam je mali vratio sinoc "otkinuvsi" Rakocevica.

Romanticar

pre 10 godina

@Koliko ja znam Dašić je crnogorski reprezentativac, premda se on vodi kao strani košarkaš, a to znači da će još jedan stranac u Partizanu uzimati minute talentovanim srpskim košarkašima poput Lučića i Bogdanovića, sto nije dobro za njihov napredak. Nemam ništa protiv Dašića, ali smatram da ovo nije dobar Vujoševićev potez.
(no name, 13. jun 2013 13:34)

Klub iznad pojedinca, uvijek bilo i bice.

pfcnaj!

pre 10 godina

truba od igraca sto se kaze ispusena mustikla. od buducnosti do real madrida pa u mega vizuru i sad mu vujosevic spasava karijeru u partizanu jer je crnogorac. ajde bre decko vise voli splavove i plavuse nego trening. takvi partizanu ne trebaju. vujosevicu stavi prst na celo

a-ha

pre 10 godina

On je ovo najavio pred f4 kada je poželeo sreću "Čika Duletu, Gordavičijusu i Partizanovim klincima" i rekao da se sa "Fmpovcima glede sl. sezone! Al' uživo!" U suštini, ovo znači da će drugi plej ekipe biti domaći igrač, pošto mislim da Gordić odlazi...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (vs, 13. jun 2013 14:17)

Dule ce na pleja da dovede sina Filipa, cisto da pudlici jos vise vadi mast :p

miki

pre 10 godina

A sta mislite kada bi navijacima Olimpijakosa,Reala ili Barselone smetalo to sto se dovode strani igraci?(sto ovdje mogu cesto da procitam da smeta nekima ),dokle bi ti timovi dogurali.Zato se manite gluposti.

dzozey

pre 10 godina

Jos jedno "nacionalno blago".
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Borky, 13. jun 2013 14:48)
Jos jedan ucveljeni navijac FMP-a.

Igor

pre 10 godina

Ne mogu da verujem da neko ko se u komentarima potpisuje kao navijac Partizana moze da bude protiv dolaska Dasica pogotovo sto ce Lucic najverovatnije otici. Dasic je dobar igrac bice super ako dodje uz dolazak Marjanovica to bi znacilo da ce titula opet biti nasa.
A vi sto pisete gluposti o razigravanju igraca iz Crne Gore treba da vas je sramota, jer brojite krvna zrnca.

Stefan

pre 10 godina

@(Deki, 13. jun 2013 15:17) ... U mom dvoristu je palma, i gledam na beskrajno more ... Srbin sam iz Pastrovica ... Vidi, meni su Zvezda i Partizan podjednako nevazni. Sta mi je vazno je srpska kosarka . I Pekovic i Vucevic, jako dobro se to ovdje zna su momci koji bi radije igrali za Srbiju,a najradije za zajednicku drzavu koji su razni veliki dileri,gospodari rata,strani placenici i "krupne ribe" iz mutne vode razbili stvarajuci za sebe svoje male privatne posjede ... Nego,vratimo se kosarci. Partizan je taj koji ima odgovornost - najvecu ! Zasto ? Zato sto je najbolji. Ima sistem,titule,mlade igrace. Gdje su Srbi ??? Slazem se i u Zvezdi treba da ih bude ! Malo je : Bogdanovic,Lucic. Malo! I nadamo se da ce oni biti veliki igraci. Ali,malo je. Otvorite oci,otvorimo oci! Sta je bilo sa : Tripkovicem,Tepicem itd ... Nista ! Daleko je to od klase... Koji su to igraci iz sklole koji su postali nesto u poslednjih 10 godina ? Imena ??

davis.bertans

pre 10 godina

info iz prve ruke,gagi trebalo bi da ostane,lucic 99%,leo,lovernj,bertans i bogdan ne postoji ni promil sansi da se uopste razmisli o ostanku..svi ostaju

Bjelokosti

pre 10 godina

Partizan na pozicijama 3 i 4 ima Bertansa, Lucica, Lovrenja i Djekica. Jedino Velickovic moze istisnuti nekog od pomenutih igraca ako odluci da se vrati. Ne verujem da ce Dule dozvoliti da se gomilaju igraci na istim pozicijama, mozda je Dasic samo alternativa ako neko od pomenutih igraca napusti klub ili ako od dolaska Velickovica ne bude nista.

vs

pre 10 godina

On je ovo najavio pred f4 kada je poželeo sreću "Čika Duletu, Gordavičijusu i Partizanovim klincima" i rekao da se sa "Fmpovcima glede sl. sezone! Al' uživo!" U suštini, ovo znači da će drugi plej ekipe biti domaći igrač, pošto mislim da Gordić odlazi...

nemanja

pre 10 godina

Kao prvo,za one koji nisu upuceni,Dasic moze da igra i cetvorku,sa Lovernjom.Drugo,Lucic nije klinac,dugo je u Partizanu,sansu je dobio tek pre dve sezone da zaigra,kad se raspustila generacija koja je igrala F4. On je 1989.godiste,i ima vec 24,sto znaci da ide sigurno,jer mu je sledeca godina izlazna po ugovoru,da bi klub nesto i zaradio na njegovom transferu.Milosavljevic takodje je 1989.godiste,prosle godine je produzio ugovor na jos dve,sto znaci da i njemu sledeceg leta istice ugovor,i realnije je da ode,da zaradi neke pare. Jedino ako Dule bude insistirao na njegovom ostanku,i poklope se kockice oko finansijskih stvari.Problematicnije je to sto Bogdanovicu istice ugovor sledece godine,jer on je igrac koji bi morao da ostane.Takodje,dugo je u Partizanu,ovo mu je bila treca sezona,a kod Jovanovica je dobijao minute na kasicicu.Nadam se da ce uprava produziti ugovor tako da sigurno ostane jos sledecu sezonu,a one tamo,nema sanse da ga zadrzimo,jer ce se za njega otimati.Bertans i Vesterman,kao i Lovernj,trebalo bi da ostanu.Nadam se da ce biti novca da se oni zadrze,da ih ne kupi neki veci klub,pre svega tu mislim na Bertansa,mada sad je i pitanje kakva je povreda u pitanju.Gordic je enigma,jer pitanje je da li je zadovoljio,dok po ugovoru moze da ostane.Gagic,Musli i Milutinov ostaju.Kod njih je napredak evidentan,bice jos bolji.Odlaze sigurno Cakarevic i Djekic.Dakle,treba nam cetvorka i bek,eventualno plej,ako odu Gordic,ili Leo.Ne sumnjam u izbor igraca,bice to sve ok!

komsija

pre 10 godina

Dasic je vrhunski igrac,ima problema u glavi ali ko moze to da rijesi ako ne vujosevic,kad igra za CG reprezentaciju on je potpuno drugi igrac igra fenomenalno.MIslim da bi vujosevic znao da radi snjim.

iskustvo

pre 10 godina

Citam komentare i ne verujem da toliko nebuloza iznosite,ako DULE to resi ne vidim ni jedan razlog da neko kritikuje(moze ali sumnjati u potez Vujosevica je degutatno).

bratanac

pre 10 godina

Ljovisna se nastavlja, pod nazivom "Mala nevesta". Da je došao pre 5 godina kada je najvljivan, bio bi jedan od najboljih igrača u Evropi. Sad je običan krš od igrača, koji ničemu ne služi.

no name

pre 10 godina

Koliko ja znam Dašić je crnogorski reprezentativac, premda se on vodi kao strani košarkaš, a to znači da će još jedan stranac u Partizanu uzimati minute talentovanim srpskim košarkašima poput Lučića i Bogdanovića, sto nije dobro za njihov napredak. Nemam ništa protiv Dašića, ali smatram da ovo nije dobar Vujoševićev potez.

PG

pre 10 godina

Dasica kao igraca pratim od njegovog pocetka.Radi se o jednom od najtelentovanijih igraca sa ovih prostora naime zvanicno je proglasavan za najboljeg igraca Evrope u mladjim kategorijama.Definitivno je bio NBA format ali odnos prema sportskim obavezama mu je nazalost pogresan.Smatram da mu je ovo zadnja sansa I pravi potez zbog Dula Vujosevica.

Selanne

pre 10 godina

Treba verovati Duletu, ipak on zna bolje od svih nas. Samo se nadam da ce ostati Bertans, Lucic, Milovanovic i Bogdanovic...Lovernj je rekao da hoce. Vesterman moze da ide sa Raznatovicem.

Node32

pre 10 godina

Moze Daske da bude izuzetno dobro pojacanje,samo da ga Dule propusti kroz filter,da se okane estrade i divljanja.Za CG reprezentaciju igra bez greske,uvijek ima 15-ak poena,plus je igrao u velikim klubovima,tako da bi i nama valjao ako bude "normalan".

Stiven Dzerard

pre 10 godina

Polako počinju da se pojačavaju naši klubovi za Evroligu, nadamo se jakim rosterima i atraktivnoj košarci,da doguramo što dalje i naravno da stvaramo reprezentativce.

frenky simao

pre 10 godina

Lovernj i Dašić na četvorci... Nije loše... Naravno, Dašić bi morao da se promeni, da se podredi ekipi pre svega...! Ako je ovo istina uopšte...

Bojan

pre 10 godina

Dobro bi on bio pojacanje sigurno,nema nikakve dileme da bi nam koristio.Mene samo plasi da ne odu neki igraci iznenada,jer je tesko odoleti novcu.Pola Evrope vreba Bertansa i Bogdanovica,esencijalno je da oni ostanu.

xxx

pre 10 godina

ima sve kvalitete,treba mu pružiti maksimalnu podršku ukoliko dođe,a Dule ima recept da ga fokusira samo na utakmice i treninge u to nema sumnje.

Grand FREEZE

pre 10 godina

Ovaj Dasic je samo jedan prosecan igrac.U Metalcu gde je trosio najvise suteva , a nije bas bio precizan u vecini slucajeva.Nista on nije bolji od Cakarevica,Djekica, Zvezdinog Subotica, Mijatovica iz Radnickog ...

ZRENJANINAC

pre 10 godina

Solidan igrac, ali nije dovoljno dobar za Partizan...a i zauzimace mesto strancu. Nadam se da Bertans,Lovernj i Leo ostaju, mislim da i Gordic zasluzuje nastavak saradnje .ABA i EURO liga dozvoljavaju 5 stranaca a nasa liga NE ! Kad bi Dasic dosao (i ostao do tad) neko bi ispao "13.prase" kao Jaka Klobucar pre nekoliko godina...Usput kad vec pricamo o kosarci, jel neko zna gde je i koji klub trenira Darko Ruso ?(vec nekoliko godina nista nisam cuo o njemu )

NYHC

pre 10 godina

pretalentovan momak,ali teški "divljak",mada mislim da i sam zna da mu Partizan nije Metalac i da ne može da se ponaša kao Brajant ako dodje. ako mu Dule sredi glavu imaćemo sjajnu četvorku za sledeću sezonu,mada smo dosta jaki na toj poziciji,te mi je malo čudna vest.

Dule

pre 10 godina

Pokazao je da ima male probleme sa ponašanjem na terenu, ali će sigurno dati svoj maksimum u Partizanu, pravi sportista - ne pije ne puši, o njegovim atletskim sposobnostima ne treba pričati, može da pokrije i 3 i 4, uz Duletovu ruku može da pokaže potencijal.

dexa

pre 10 godina

Treba samo napomenuti momenat kad je Dule umesto do tad najboljeg igraca Partizana Gordona,u tim ubacio Lovernja.Tako da sta god Dule da uradi,makar u tim uvrstio i Misu Tumbasa on to sve radi smisljeno,tako da bice to veoma zanimljiv tim sledece godine za Evroligu !!!!!!! Sve najbolje Dasicu i pokazi koliki si grobar,vise bi voleo da gledam Novicu u tim ali malo je ne realno

niki

pre 10 godina

Duzno postovanju liku i delu Dasica,ali on je 3.,a tu imamo Lucica i Bertansa,znaci nevidjeni potencijal i molio bih upravu kako zna i ume da zadrzi taj dvojac u suprotnom sve one price da cemo sacuvati najbolje bar jos 2 godine padaju u vodu.

KG

pre 10 godina

Sećam ga se dok je sa 16,17 godina igrao za Budućnost u ono vreme i monstruozno kucao preko deset godina starijih igrača. Bio je neverovatan talenat, bela verzija Vinsa Kartera. Nisam siguran da li je pametno dovoditi ga sada, da iskoristim američki izraz on je "wasted talent". Da je došao posle Budućnosti u Partizan, a ne u Real, sada bi bio NBA superstar. Istu sudbinu prognoziram Hezonji iz Hrvatske u Barseloni. Eto šta učini nacionalizam i želja za brzom zaradom.

Kg

pre 10 godina

A vi stvarno mislite da ce ostati Lucic,Bertans i Bogdanovic mislim sva trojica.Trebamo biti srecna ako se ostanu makar dvoje od njih u ekipi

boki

pre 10 godina

ako zaista promjeni svoje ponašanje mogao bi da bude od koristi.
izgleda da je grobarčina tako da problem volje ne bi trebao da bude problem.
a na kraju krajeva ako se dule saglasi sa njegovim dolaskom, ko smo onda mi da nešto pričamo i pametujemo.
dok se ne bude slikanje sa dresom bez komentara.
sretna nam titula

NYHC

pre 10 godina

pretalentovan momak,ali teški "divljak",mada mislim da i sam zna da mu Partizan nije Metalac i da ne može da se ponaša kao Brajant ako dodje. ako mu Dule sredi glavu imaćemo sjajnu četvorku za sledeću sezonu,mada smo dosta jaki na toj poziciji,te mi je malo čudna vest.

Stiven Dzerard

pre 10 godina

Polako počinju da se pojačavaju naši klubovi za Evroligu, nadamo se jakim rosterima i atraktivnoj košarci,da doguramo što dalje i naravno da stvaramo reprezentativce.

dexa

pre 10 godina

Treba samo napomenuti momenat kad je Dule umesto do tad najboljeg igraca Partizana Gordona,u tim ubacio Lovernja.Tako da sta god Dule da uradi,makar u tim uvrstio i Misu Tumbasa on to sve radi smisljeno,tako da bice to veoma zanimljiv tim sledece godine za Evroligu !!!!!!! Sve najbolje Dasicu i pokazi koliki si grobar,vise bi voleo da gledam Novicu u tim ali malo je ne realno

KG

pre 10 godina

Sećam ga se dok je sa 16,17 godina igrao za Budućnost u ono vreme i monstruozno kucao preko deset godina starijih igrača. Bio je neverovatan talenat, bela verzija Vinsa Kartera. Nisam siguran da li je pametno dovoditi ga sada, da iskoristim američki izraz on je "wasted talent". Da je došao posle Budućnosti u Partizan, a ne u Real, sada bi bio NBA superstar. Istu sudbinu prognoziram Hezonji iz Hrvatske u Barseloni. Eto šta učini nacionalizam i želja za brzom zaradom.

frenky simao

pre 10 godina

Lovernj i Dašić na četvorci... Nije loše... Naravno, Dašić bi morao da se promeni, da se podredi ekipi pre svega...! Ako je ovo istina uopšte...

PG

pre 10 godina

Dasica kao igraca pratim od njegovog pocetka.Radi se o jednom od najtelentovanijih igraca sa ovih prostora naime zvanicno je proglasavan za najboljeg igraca Evrope u mladjim kategorijama.Definitivno je bio NBA format ali odnos prema sportskim obavezama mu je nazalost pogresan.Smatram da mu je ovo zadnja sansa I pravi potez zbog Dula Vujosevica.

Dule

pre 10 godina

Pokazao je da ima male probleme sa ponašanjem na terenu, ali će sigurno dati svoj maksimum u Partizanu, pravi sportista - ne pije ne puši, o njegovim atletskim sposobnostima ne treba pričati, može da pokrije i 3 i 4, uz Duletovu ruku može da pokaže potencijal.

dzozey

pre 10 godina

Jos jedno "nacionalno blago".
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Borky, 13. jun 2013 14:48)
Jos jedan ucveljeni navijac FMP-a.

nemanja

pre 10 godina

Kao prvo,za one koji nisu upuceni,Dasic moze da igra i cetvorku,sa Lovernjom.Drugo,Lucic nije klinac,dugo je u Partizanu,sansu je dobio tek pre dve sezone da zaigra,kad se raspustila generacija koja je igrala F4. On je 1989.godiste,i ima vec 24,sto znaci da ide sigurno,jer mu je sledeca godina izlazna po ugovoru,da bi klub nesto i zaradio na njegovom transferu.Milosavljevic takodje je 1989.godiste,prosle godine je produzio ugovor na jos dve,sto znaci da i njemu sledeceg leta istice ugovor,i realnije je da ode,da zaradi neke pare. Jedino ako Dule bude insistirao na njegovom ostanku,i poklope se kockice oko finansijskih stvari.Problematicnije je to sto Bogdanovicu istice ugovor sledece godine,jer on je igrac koji bi morao da ostane.Takodje,dugo je u Partizanu,ovo mu je bila treca sezona,a kod Jovanovica je dobijao minute na kasicicu.Nadam se da ce uprava produziti ugovor tako da sigurno ostane jos sledecu sezonu,a one tamo,nema sanse da ga zadrzimo,jer ce se za njega otimati.Bertans i Vesterman,kao i Lovernj,trebalo bi da ostanu.Nadam se da ce biti novca da se oni zadrze,da ih ne kupi neki veci klub,pre svega tu mislim na Bertansa,mada sad je i pitanje kakva je povreda u pitanju.Gordic je enigma,jer pitanje je da li je zadovoljio,dok po ugovoru moze da ostane.Gagic,Musli i Milutinov ostaju.Kod njih je napredak evidentan,bice jos bolji.Odlaze sigurno Cakarevic i Djekic.Dakle,treba nam cetvorka i bek,eventualno plej,ako odu Gordic,ili Leo.Ne sumnjam u izbor igraca,bice to sve ok!

niki

pre 10 godina

Duzno postovanju liku i delu Dasica,ali on je 3.,a tu imamo Lucica i Bertansa,znaci nevidjeni potencijal i molio bih upravu kako zna i ume da zadrzi taj dvojac u suprotnom sve one price da cemo sacuvati najbolje bar jos 2 godine padaju u vodu.

davis.bertans

pre 10 godina

info iz prve ruke,gagi trebalo bi da ostane,lucic 99%,leo,lovernj,bertans i bogdan ne postoji ni promil sansi da se uopste razmisli o ostanku..svi ostaju

Node32

pre 10 godina

Moze Daske da bude izuzetno dobro pojacanje,samo da ga Dule propusti kroz filter,da se okane estrade i divljanja.Za CG reprezentaciju igra bez greske,uvijek ima 15-ak poena,plus je igrao u velikim klubovima,tako da bi i nama valjao ako bude "normalan".

vs

pre 10 godina

On je ovo najavio pred f4 kada je poželeo sreću "Čika Duletu, Gordavičijusu i Partizanovim klincima" i rekao da se sa "Fmpovcima glede sl. sezone! Al' uživo!" U suštini, ovo znači da će drugi plej ekipe biti domaći igrač, pošto mislim da Gordić odlazi...

komsija

pre 10 godina

Dasic je vrhunski igrac,ima problema u glavi ali ko moze to da rijesi ako ne vujosevic,kad igra za CG reprezentaciju on je potpuno drugi igrac igra fenomenalno.MIslim da bi vujosevic znao da radi snjim.

miki

pre 10 godina

A sta mislite kada bi navijacima Olimpijakosa,Reala ili Barselone smetalo to sto se dovode strani igraci?(sto ovdje mogu cesto da procitam da smeta nekima ),dokle bi ti timovi dogurali.Zato se manite gluposti.

iskustvo

pre 10 godina

Citam komentare i ne verujem da toliko nebuloza iznosite,ako DULE to resi ne vidim ni jedan razlog da neko kritikuje(moze ali sumnjati u potez Vujosevica je degutatno).

boki

pre 10 godina

ako zaista promjeni svoje ponašanje mogao bi da bude od koristi.
izgleda da je grobarčina tako da problem volje ne bi trebao da bude problem.
a na kraju krajeva ako se dule saglasi sa njegovim dolaskom, ko smo onda mi da nešto pričamo i pametujemo.
dok se ne bude slikanje sa dresom bez komentara.
sretna nam titula

Bojan

pre 10 godina

Dobro bi on bio pojacanje sigurno,nema nikakve dileme da bi nam koristio.Mene samo plasi da ne odu neki igraci iznenada,jer je tesko odoleti novcu.Pola Evrope vreba Bertansa i Bogdanovica,esencijalno je da oni ostanu.

bratanac

pre 10 godina

Ljovisna se nastavlja, pod nazivom "Mala nevesta". Da je došao pre 5 godina kada je najvljivan, bio bi jedan od najboljih igrača u Evropi. Sad je običan krš od igrača, koji ničemu ne služi.

Igor

pre 10 godina

Ne mogu da verujem da neko ko se u komentarima potpisuje kao navijac Partizana moze da bude protiv dolaska Dasica pogotovo sto ce Lucic najverovatnije otici. Dasic je dobar igrac bice super ako dodje uz dolazak Marjanovica to bi znacilo da ce titula opet biti nasa.
A vi sto pisete gluposti o razigravanju igraca iz Crne Gore treba da vas je sramota, jer brojite krvna zrnca.

Grand FREEZE

pre 10 godina

Ovaj Dasic je samo jedan prosecan igrac.U Metalcu gde je trosio najvise suteva , a nije bas bio precizan u vecini slucajeva.Nista on nije bolji od Cakarevica,Djekica, Zvezdinog Subotica, Mijatovica iz Radnickog ...

ZRENJANINAC

pre 10 godina

Solidan igrac, ali nije dovoljno dobar za Partizan...a i zauzimace mesto strancu. Nadam se da Bertans,Lovernj i Leo ostaju, mislim da i Gordic zasluzuje nastavak saradnje .ABA i EURO liga dozvoljavaju 5 stranaca a nasa liga NE ! Kad bi Dasic dosao (i ostao do tad) neko bi ispao "13.prase" kao Jaka Klobucar pre nekoliko godina...Usput kad vec pricamo o kosarci, jel neko zna gde je i koji klub trenira Darko Ruso ?(vec nekoliko godina nista nisam cuo o njemu )

xxx

pre 10 godina

ima sve kvalitete,treba mu pružiti maksimalnu podršku ukoliko dođe,a Dule ima recept da ga fokusira samo na utakmice i treninge u to nema sumnje.

Alexandar RRR

pre 10 godina

Jos jedan za koga se moze reci da je "buducnost srpske reprezentacije" :D ... Da,da ...
(Stefan, 13. jun 2013 14:21)

A cega je tvoj tim buducnost? Meni na pamet jedino pada - buducnost gasenja i kante za napucavanje u EL...

Bjelokosti

pre 10 godina

Partizan na pozicijama 3 i 4 ima Bertansa, Lucica, Lovrenja i Djekica. Jedino Velickovic moze istisnuti nekog od pomenutih igraca ako odluci da se vrati. Ne verujem da ce Dule dozvoliti da se gomilaju igraci na istim pozicijama, mozda je Dasic samo alternativa ako neko od pomenutih igraca napusti klub ili ako od dolaska Velickovica ne bude nista.

Kg

pre 10 godina

A vi stvarno mislite da ce ostati Lucic,Bertans i Bogdanovic mislim sva trojica.Trebamo biti srecna ako se ostanu makar dvoje od njih u ekipi

no name

pre 10 godina

Koliko ja znam Dašić je crnogorski reprezentativac, premda se on vodi kao strani košarkaš, a to znači da će još jedan stranac u Partizanu uzimati minute talentovanim srpskim košarkašima poput Lučića i Bogdanovića, sto nije dobro za njihov napredak. Nemam ništa protiv Dašića, ali smatram da ovo nije dobar Vujoševićev potez.

vlajzi

pre 10 godina

Jos jedno "nacionalno blago".[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Borky, 13. jun 2013 14:48) Jos jedan ucveljeni navijac FMP-a. (dzozey, 13. jun 2013 15:38)

hahahahahah, evo i ja saucestvujem s bolom navijaca iz predgradja.

Selanne

pre 10 godina

Treba verovati Duletu, ipak on zna bolje od svih nas. Samo se nadam da ce ostati Bertans, Lucic, Milovanovic i Bogdanovic...Lovernj je rekao da hoce. Vesterman moze da ide sa Raznatovicem.

niki

pre 10 godina

Hajdemo jos jednom,posto sam vec ranije rekao da ne bih voleo da dodje (iako ga jako cenim kao igraca) jer bi znacilo da odlaze Lucic ili Bertans,a to NE SME da se desi,ali ako bude doslo do parafa,Dule sigurno zna sta radi,uostalom setimo se Andjusica,Gordic je od njega 100% bolji u tranziciji i odbrani,a dao je sansu Bogdanovicu i vidite kako nam je mali vratio sinoc "otkinuvsi" Rakocevica.

milan

pre 10 godina

Ne znam da li dolazi ili su nagadjanja , ali misljenja sam da je strasan igrac i da je malo normalniji u glavi sa onom visinom (208) i onavim sutom je mogao daleko da dodgura ...doduse sad je dosta u padu forme od kada je uzeo parice u Realu ali ne znaci da i dalje ne moze odlicno da odigra jer ima samo 25 godina. U svakom slucaju pojacanje i veliki grobar ...to 100% tvrdim !!!

Đura Jakšić

pre 10 godina

Ili si Srbin iz Crne Gore ili si neobrazovan, a isto važi i za Duleta. Muka mi od Jugoslovena i Crnogoraca. Dosta bre više. Živeo Partizan i majka Srbija!!! Titulaaaaaaaaaaaaaa, titulaaaaaaaaaaa...

a-ha

pre 10 godina

On je ovo najavio pred f4 kada je poželeo sreću "Čika Duletu, Gordavičijusu i Partizanovim klincima" i rekao da se sa "Fmpovcima glede sl. sezone! Al' uživo!" U suštini, ovo znači da će drugi plej ekipe biti domaći igrač, pošto mislim da Gordić odlazi...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (vs, 13. jun 2013 14:17)

Dule ce na pleja da dovede sina Filipa, cisto da pudlici jos vise vadi mast :p

Ako dosao dobro nam dosao

pre 10 godina

Lepo bi bilo konacno ga videti u dresu Partizana, a i Grobari ga vole. Dasic je pravo pojacanje za EL i jos ako ovaj sadasnji tim ostane na okupu uz oporavljenog Bertu i jednog crnog plejmejkera sanse da se vinemo do najvecih visina su vrlo realne.

Stefan

pre 10 godina

@(Deki, 13. jun 2013 15:17) ... U mom dvoristu je palma, i gledam na beskrajno more ... Srbin sam iz Pastrovica ... Vidi, meni su Zvezda i Partizan podjednako nevazni. Sta mi je vazno je srpska kosarka . I Pekovic i Vucevic, jako dobro se to ovdje zna su momci koji bi radije igrali za Srbiju,a najradije za zajednicku drzavu koji su razni veliki dileri,gospodari rata,strani placenici i "krupne ribe" iz mutne vode razbili stvarajuci za sebe svoje male privatne posjede ... Nego,vratimo se kosarci. Partizan je taj koji ima odgovornost - najvecu ! Zasto ? Zato sto je najbolji. Ima sistem,titule,mlade igrace. Gdje su Srbi ??? Slazem se i u Zvezdi treba da ih bude ! Malo je : Bogdanovic,Lucic. Malo! I nadamo se da ce oni biti veliki igraci. Ali,malo je. Otvorite oci,otvorimo oci! Sta je bilo sa : Tripkovicem,Tepicem itd ... Nista ! Daleko je to od klase... Koji su to igraci iz sklole koji su postali nesto u poslednjih 10 godina ? Imena ??

Romanticar

pre 10 godina

@Koliko ja znam Dašić je crnogorski reprezentativac, premda se on vodi kao strani košarkaš, a to znači da će još jedan stranac u Partizanu uzimati minute talentovanim srpskim košarkašima poput Lučića i Bogdanovića, sto nije dobro za njihov napredak. Nemam ništa protiv Dašića, ali smatram da ovo nije dobar Vujoševićev potez.
(no name, 13. jun 2013 13:34)

Klub iznad pojedinca, uvijek bilo i bice.

milos

pre 10 godina

naravno da ima vise naslova na sajtu o crvenoj zvezdi kad ima vise navijaca...to svi znaju i ne mogu pobeci od toga ;)
ubedljivo najgledaniji klub na balkanu ;) ;)

pfcnaj!

pre 10 godina

truba od igraca sto se kaze ispusena mustikla. od buducnosti do real madrida pa u mega vizuru i sad mu vujosevic spasava karijeru u partizanu jer je crnogorac. ajde bre decko vise voli splavove i plavuse nego trening. takvi partizanu ne trebaju. vujosevicu stavi prst na celo

no name

pre 10 godina

Koliko ja znam Dašić je crnogorski reprezentativac, premda se on vodi kao strani košarkaš, a to znači da će još jedan stranac u Partizanu uzimati minute talentovanim srpskim košarkašima poput Lučića i Bogdanovića, sto nije dobro za njihov napredak. Nemam ništa protiv Dašića, ali smatram da ovo nije dobar Vujoševićev potez.

Grand FREEZE

pre 10 godina

Ovaj Dasic je samo jedan prosecan igrac.U Metalcu gde je trosio najvise suteva , a nije bas bio precizan u vecini slucajeva.Nista on nije bolji od Cakarevica,Djekica, Zvezdinog Subotica, Mijatovica iz Radnickog ...

Selanne

pre 10 godina

Treba verovati Duletu, ipak on zna bolje od svih nas. Samo se nadam da ce ostati Bertans, Lucic, Milovanovic i Bogdanovic...Lovernj je rekao da hoce. Vesterman moze da ide sa Raznatovicem.

Kg

pre 10 godina

A vi stvarno mislite da ce ostati Lucic,Bertans i Bogdanovic mislim sva trojica.Trebamo biti srecna ako se ostanu makar dvoje od njih u ekipi

bratanac

pre 10 godina

Ljovisna se nastavlja, pod nazivom "Mala nevesta". Da je došao pre 5 godina kada je najvljivan, bio bi jedan od najboljih igrača u Evropi. Sad je običan krš od igrača, koji ničemu ne služi.

milos

pre 10 godina

naravno da ima vise naslova na sajtu o crvenoj zvezdi kad ima vise navijaca...to svi znaju i ne mogu pobeci od toga ;)
ubedljivo najgledaniji klub na balkanu ;) ;)

Stefan

pre 10 godina

@(Deki, 13. jun 2013 15:17) ... U mom dvoristu je palma, i gledam na beskrajno more ... Srbin sam iz Pastrovica ... Vidi, meni su Zvezda i Partizan podjednako nevazni. Sta mi je vazno je srpska kosarka . I Pekovic i Vucevic, jako dobro se to ovdje zna su momci koji bi radije igrali za Srbiju,a najradije za zajednicku drzavu koji su razni veliki dileri,gospodari rata,strani placenici i "krupne ribe" iz mutne vode razbili stvarajuci za sebe svoje male privatne posjede ... Nego,vratimo se kosarci. Partizan je taj koji ima odgovornost - najvecu ! Zasto ? Zato sto je najbolji. Ima sistem,titule,mlade igrace. Gdje su Srbi ??? Slazem se i u Zvezdi treba da ih bude ! Malo je : Bogdanovic,Lucic. Malo! I nadamo se da ce oni biti veliki igraci. Ali,malo je. Otvorite oci,otvorimo oci! Sta je bilo sa : Tripkovicem,Tepicem itd ... Nista ! Daleko je to od klase... Koji su to igraci iz sklole koji su postali nesto u poslednjih 10 godina ? Imena ??

NYHC

pre 10 godina

pretalentovan momak,ali teški "divljak",mada mislim da i sam zna da mu Partizan nije Metalac i da ne može da se ponaša kao Brajant ako dodje. ako mu Dule sredi glavu imaćemo sjajnu četvorku za sledeću sezonu,mada smo dosta jaki na toj poziciji,te mi je malo čudna vest.

niki

pre 10 godina

Duzno postovanju liku i delu Dasica,ali on je 3.,a tu imamo Lucica i Bertansa,znaci nevidjeni potencijal i molio bih upravu kako zna i ume da zadrzi taj dvojac u suprotnom sve one price da cemo sacuvati najbolje bar jos 2 godine padaju u vodu.

ZRENJANINAC

pre 10 godina

Solidan igrac, ali nije dovoljno dobar za Partizan...a i zauzimace mesto strancu. Nadam se da Bertans,Lovernj i Leo ostaju, mislim da i Gordic zasluzuje nastavak saradnje .ABA i EURO liga dozvoljavaju 5 stranaca a nasa liga NE ! Kad bi Dasic dosao (i ostao do tad) neko bi ispao "13.prase" kao Jaka Klobucar pre nekoliko godina...Usput kad vec pricamo o kosarci, jel neko zna gde je i koji klub trenira Darko Ruso ?(vec nekoliko godina nista nisam cuo o njemu )

nemanja

pre 10 godina

Kao prvo,za one koji nisu upuceni,Dasic moze da igra i cetvorku,sa Lovernjom.Drugo,Lucic nije klinac,dugo je u Partizanu,sansu je dobio tek pre dve sezone da zaigra,kad se raspustila generacija koja je igrala F4. On je 1989.godiste,i ima vec 24,sto znaci da ide sigurno,jer mu je sledeca godina izlazna po ugovoru,da bi klub nesto i zaradio na njegovom transferu.Milosavljevic takodje je 1989.godiste,prosle godine je produzio ugovor na jos dve,sto znaci da i njemu sledeceg leta istice ugovor,i realnije je da ode,da zaradi neke pare. Jedino ako Dule bude insistirao na njegovom ostanku,i poklope se kockice oko finansijskih stvari.Problematicnije je to sto Bogdanovicu istice ugovor sledece godine,jer on je igrac koji bi morao da ostane.Takodje,dugo je u Partizanu,ovo mu je bila treca sezona,a kod Jovanovica je dobijao minute na kasicicu.Nadam se da ce uprava produziti ugovor tako da sigurno ostane jos sledecu sezonu,a one tamo,nema sanse da ga zadrzimo,jer ce se za njega otimati.Bertans i Vesterman,kao i Lovernj,trebalo bi da ostanu.Nadam se da ce biti novca da se oni zadrze,da ih ne kupi neki veci klub,pre svega tu mislim na Bertansa,mada sad je i pitanje kakva je povreda u pitanju.Gordic je enigma,jer pitanje je da li je zadovoljio,dok po ugovoru moze da ostane.Gagic,Musli i Milutinov ostaju.Kod njih je napredak evidentan,bice jos bolji.Odlaze sigurno Cakarevic i Djekic.Dakle,treba nam cetvorka i bek,eventualno plej,ako odu Gordic,ili Leo.Ne sumnjam u izbor igraca,bice to sve ok!

dexa

pre 10 godina

Treba samo napomenuti momenat kad je Dule umesto do tad najboljeg igraca Partizana Gordona,u tim ubacio Lovernja.Tako da sta god Dule da uradi,makar u tim uvrstio i Misu Tumbasa on to sve radi smisljeno,tako da bice to veoma zanimljiv tim sledece godine za Evroligu !!!!!!! Sve najbolje Dasicu i pokazi koliki si grobar,vise bi voleo da gledam Novicu u tim ali malo je ne realno

KG

pre 10 godina

Sećam ga se dok je sa 16,17 godina igrao za Budućnost u ono vreme i monstruozno kucao preko deset godina starijih igrača. Bio je neverovatan talenat, bela verzija Vinsa Kartera. Nisam siguran da li je pametno dovoditi ga sada, da iskoristim američki izraz on je "wasted talent". Da je došao posle Budućnosti u Partizan, a ne u Real, sada bi bio NBA superstar. Istu sudbinu prognoziram Hezonji iz Hrvatske u Barseloni. Eto šta učini nacionalizam i želja za brzom zaradom.

Bjelokosti

pre 10 godina

Partizan na pozicijama 3 i 4 ima Bertansa, Lucica, Lovrenja i Djekica. Jedino Velickovic moze istisnuti nekog od pomenutih igraca ako odluci da se vrati. Ne verujem da ce Dule dozvoliti da se gomilaju igraci na istim pozicijama, mozda je Dasic samo alternativa ako neko od pomenutih igraca napusti klub ili ako od dolaska Velickovica ne bude nista.

iskustvo

pre 10 godina

Citam komentare i ne verujem da toliko nebuloza iznosite,ako DULE to resi ne vidim ni jedan razlog da neko kritikuje(moze ali sumnjati u potez Vujosevica je degutatno).

pfcnaj!

pre 10 godina

truba od igraca sto se kaze ispusena mustikla. od buducnosti do real madrida pa u mega vizuru i sad mu vujosevic spasava karijeru u partizanu jer je crnogorac. ajde bre decko vise voli splavove i plavuse nego trening. takvi partizanu ne trebaju. vujosevicu stavi prst na celo

davis.bertans

pre 10 godina

info iz prve ruke,gagi trebalo bi da ostane,lucic 99%,leo,lovernj,bertans i bogdan ne postoji ni promil sansi da se uopste razmisli o ostanku..svi ostaju

Igor

pre 10 godina

Ne mogu da verujem da neko ko se u komentarima potpisuje kao navijac Partizana moze da bude protiv dolaska Dasica pogotovo sto ce Lucic najverovatnije otici. Dasic je dobar igrac bice super ako dodje uz dolazak Marjanovica to bi znacilo da ce titula opet biti nasa.
A vi sto pisete gluposti o razigravanju igraca iz Crne Gore treba da vas je sramota, jer brojite krvna zrnca.

dzozey

pre 10 godina

Jos jedno "nacionalno blago".
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Borky, 13. jun 2013 14:48)
Jos jedan ucveljeni navijac FMP-a.

PG

pre 10 godina

Dasica kao igraca pratim od njegovog pocetka.Radi se o jednom od najtelentovanijih igraca sa ovih prostora naime zvanicno je proglasavan za najboljeg igraca Evrope u mladjim kategorijama.Definitivno je bio NBA format ali odnos prema sportskim obavezama mu je nazalost pogresan.Smatram da mu je ovo zadnja sansa I pravi potez zbog Dula Vujosevica.

Alexandar RRR

pre 10 godina

Jos jedan za koga se moze reci da je "buducnost srpske reprezentacije" :D ... Da,da ...
(Stefan, 13. jun 2013 14:21)

A cega je tvoj tim buducnost? Meni na pamet jedino pada - buducnost gasenja i kante za napucavanje u EL...

Stiven Dzerard

pre 10 godina

Polako počinju da se pojačavaju naši klubovi za Evroligu, nadamo se jakim rosterima i atraktivnoj košarci,da doguramo što dalje i naravno da stvaramo reprezentativce.

miki

pre 10 godina

A sta mislite kada bi navijacima Olimpijakosa,Reala ili Barselone smetalo to sto se dovode strani igraci?(sto ovdje mogu cesto da procitam da smeta nekima ),dokle bi ti timovi dogurali.Zato se manite gluposti.

Đura Jakšić

pre 10 godina

Ili si Srbin iz Crne Gore ili si neobrazovan, a isto važi i za Duleta. Muka mi od Jugoslovena i Crnogoraca. Dosta bre više. Živeo Partizan i majka Srbija!!! Titulaaaaaaaaaaaaaa, titulaaaaaaaaaaa...

Dule

pre 10 godina

Pokazao je da ima male probleme sa ponašanjem na terenu, ali će sigurno dati svoj maksimum u Partizanu, pravi sportista - ne pije ne puši, o njegovim atletskim sposobnostima ne treba pričati, može da pokrije i 3 i 4, uz Duletovu ruku može da pokaže potencijal.

Bojan

pre 10 godina

Dobro bi on bio pojacanje sigurno,nema nikakve dileme da bi nam koristio.Mene samo plasi da ne odu neki igraci iznenada,jer je tesko odoleti novcu.Pola Evrope vreba Bertansa i Bogdanovica,esencijalno je da oni ostanu.

vs

pre 10 godina

On je ovo najavio pred f4 kada je poželeo sreću "Čika Duletu, Gordavičijusu i Partizanovim klincima" i rekao da se sa "Fmpovcima glede sl. sezone! Al' uživo!" U suštini, ovo znači da će drugi plej ekipe biti domaći igrač, pošto mislim da Gordić odlazi...

frenky simao

pre 10 godina

Lovernj i Dašić na četvorci... Nije loše... Naravno, Dašić bi morao da se promeni, da se podredi ekipi pre svega...! Ako je ovo istina uopšte...

boki

pre 10 godina

ako zaista promjeni svoje ponašanje mogao bi da bude od koristi.
izgleda da je grobarčina tako da problem volje ne bi trebao da bude problem.
a na kraju krajeva ako se dule saglasi sa njegovim dolaskom, ko smo onda mi da nešto pričamo i pametujemo.
dok se ne bude slikanje sa dresom bez komentara.
sretna nam titula

komsija

pre 10 godina

Dasic je vrhunski igrac,ima problema u glavi ali ko moze to da rijesi ako ne vujosevic,kad igra za CG reprezentaciju on je potpuno drugi igrac igra fenomenalno.MIslim da bi vujosevic znao da radi snjim.

vlajzi

pre 10 godina

Jos jedno "nacionalno blago".[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Borky, 13. jun 2013 14:48) Jos jedan ucveljeni navijac FMP-a. (dzozey, 13. jun 2013 15:38)

hahahahahah, evo i ja saucestvujem s bolom navijaca iz predgradja.

Romanticar

pre 10 godina

@Koliko ja znam Dašić je crnogorski reprezentativac, premda se on vodi kao strani košarkaš, a to znači da će još jedan stranac u Partizanu uzimati minute talentovanim srpskim košarkašima poput Lučića i Bogdanovića, sto nije dobro za njihov napredak. Nemam ništa protiv Dašića, ali smatram da ovo nije dobar Vujoševićev potez.
(no name, 13. jun 2013 13:34)

Klub iznad pojedinca, uvijek bilo i bice.

a-ha

pre 10 godina

On je ovo najavio pred f4 kada je poželeo sreću "Čika Duletu, Gordavičijusu i Partizanovim klincima" i rekao da se sa "Fmpovcima glede sl. sezone! Al' uživo!" U suštini, ovo znači da će drugi plej ekipe biti domaći igrač, pošto mislim da Gordić odlazi...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (vs, 13. jun 2013 14:17)

Dule ce na pleja da dovede sina Filipa, cisto da pudlici jos vise vadi mast :p

xxx

pre 10 godina

ima sve kvalitete,treba mu pružiti maksimalnu podršku ukoliko dođe,a Dule ima recept da ga fokusira samo na utakmice i treninge u to nema sumnje.

Ako dosao dobro nam dosao

pre 10 godina

Lepo bi bilo konacno ga videti u dresu Partizana, a i Grobari ga vole. Dasic je pravo pojacanje za EL i jos ako ovaj sadasnji tim ostane na okupu uz oporavljenog Bertu i jednog crnog plejmejkera sanse da se vinemo do najvecih visina su vrlo realne.

Node32

pre 10 godina

Moze Daske da bude izuzetno dobro pojacanje,samo da ga Dule propusti kroz filter,da se okane estrade i divljanja.Za CG reprezentaciju igra bez greske,uvijek ima 15-ak poena,plus je igrao u velikim klubovima,tako da bi i nama valjao ako bude "normalan".

niki

pre 10 godina

Hajdemo jos jednom,posto sam vec ranije rekao da ne bih voleo da dodje (iako ga jako cenim kao igraca) jer bi znacilo da odlaze Lucic ili Bertans,a to NE SME da se desi,ali ako bude doslo do parafa,Dule sigurno zna sta radi,uostalom setimo se Andjusica,Gordic je od njega 100% bolji u tranziciji i odbrani,a dao je sansu Bogdanovicu i vidite kako nam je mali vratio sinoc "otkinuvsi" Rakocevica.

milan

pre 10 godina

Ne znam da li dolazi ili su nagadjanja , ali misljenja sam da je strasan igrac i da je malo normalniji u glavi sa onom visinom (208) i onavim sutom je mogao daleko da dodgura ...doduse sad je dosta u padu forme od kada je uzeo parice u Realu ali ne znaci da i dalje ne moze odlicno da odigra jer ima samo 25 godina. U svakom slucaju pojacanje i veliki grobar ...to 100% tvrdim !!!