Utorak, 04.06.2013.

21:24

Stojadinović: Nađ hteo Daudu

Sportski direktor Crvene zvezde Zoran Stojadinović rekao je za ‘Novosti’ da je Partizan želeo da dovede napadača crveno-belih Abiolu Daudu.

Izvor: B92

Stojadinoviæ: Nað hteo Daudu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

53 Komentari

Sortiraj po:

НТТ Ни

pre 10 godina

Taj privatni klub kao ni klub pre njega nikada nije imao svoj bazen kao Partizan Banjicu !!!
(Cigan, 5. jun 2013 13:52)

Алал ти вера на логици. По твоме и приватним клубовима треба поклањати базене. Нешто слично дешава се у кошарци где се приватни клуб спонзорише од стране државних фирми (Телеком, као пример). Информиши се добро и видећеш да је ВКП базен на Бањици изградио сам својим средствима. Реплицирао си, али си ипак остао недоречен. Зашто је ККЦЗ тада уз ККП била премирана, а ништа, ама баш ништа, онда није била освојила? ВКП је ове године, са изузетно младим тимом, остварио опет велики успех играјући фајнал фор европске лиге, а за ККЦЗ то је тада, па и данас, била само мислена именица. Мислите о томе, па ћете и сами закључити да су овде заиста у питању двоструки аршини које спроводи наша "правна" држава. Срамота.

Cigan

pre 10 godina

... ВКП. Зашто се и он сада не премира, по аналогији са својевременим премирањем сада замрзнутог клуба ККЦЗ, који те године, када је ККП био учесник фајнал фора и освојио све што се освојити може, ни у Србији ништа није био остварио, за разлику од ВКП који је данас и званично четврти клуб Европе. Ово је трагичан пример двоструких аршина ове државе, нешто што највише смета и погађа. То је правда на српски начин. Срамота.
(НТТ Ни, 5. jun 2013 12:26)

Po osvajanju evrope VKP je dobio 8M rsd od grada, informisi se.
Taj privatni klub kao ni klub pre njega nikada nije imao svoj bazen kao Partizan Banjicu !!! Seljakao se sa Tasa na 25. maj, 11. april, Obrenovac... i sve to morao da placa za razliku od Partizana.
Licno nemam nista protiv zdrave polemike ali nemojmo da pricamo o nepravdi iz, iskljucivo, navijackog ugla.
Partizan je imao i Banjicu i sponzora i donacije iz budzeta i potpuno je prirodno da u takvim uslovima bude prva opcija za sve vaterpoliste u zemlji.
Vujasinovic, fantastican sportista i covek, je sam izjavio da ce biti tesko
zadrzati sadasnje igrace jer se Partizan istrosio u proteklih par godina jureci tu evropsku titulu. Normalna izjava, nista strasno.
Nikome nista ne prebacuje i nadju se takvi kao ti da pricaju o nekoj nepravdi. Pa kad je bre bilo pravde u ovoj sizofrenoj zemlji.
Nego se pozivamo na pravdu kad nam odgovara, onako navijacki.
Auu bre al smo negativni i zlobni

novicas

pre 10 godina

Pa šta,ako je hteo?U čemu je tu problem, stojadinoviću?Partizan je u ovom trenutku bolji,jači od Zvezde i normalno je da iz manjih i slabijih klubova uzme po neko pojačanje.
Mada ja lično mislim da je Nađ izblefirao Stojadinovića i da Dauda nema potreban kvalitet za ambicije Partizana u Evropi.

НТТ Ни

pre 10 godina

Malo cudno,kaze covek da ako osvoje titulu klub ce stati na noge.Znaci,da ce drzava dati premiju za osvojenu titulu 40 miliona eura....
(Sotir Milivojevic, 5. jun 2013 09:55)

Да ће их у том случају премирати држава, ту си дебело у праву. Они су вечити њени миљеници. Цело њихово пропало СД је миљеник ове наше "правне" државе. Пример, ВКЦЗ као приватни клуб, у који је прошле године било уложено поприлично средстава и тиме му се олакшано да у своје редове може да доводи и најскупље ватерполисте света, ове године освојише и Европу у ватерполу и ево већ добише награду од 10 милиона динара, а ВКП пре две године по седми пут бејаше освојио Европу и од државе тада не доби ништа, па се шампионски тим распаде. Са овим парама из буџета Београда, а посредно и из буџета целе Србије, створиће се услов да им тим остане, што је за похвалу, али и за питање зашто се тако није поступило и са ВКП. Зашто се и он сада не премира, по аналогији са својевременим премирањем сада замрзнутог клуба ККЦЗ, који те године, када је ККП био учесник фајнал фора и освојио све што се освојити може, ни у Србији ништа није био остварио, за разлику од ВКП који је данас и званично четврти клуб Европе. Ово је трагичан пример двоструких аршина ове државе, нешто што највише смета и погађа. То је правда на српски начин. Срамота.

Sale

pre 10 godina

Ko god misli da Mudrinski nezasluzeno sedi na klupi, taj ove sezone nije bio na sstadionu i gledao njegove partije. A to sto se ugojio 10kg necu ni da spominjem!

Izuzetak

pre 10 godina

Potpuna besmislica. Partizan NIJE nimalo bio zainteresovan za Daudu, koji uzgred ništa posebno nije ni pokazao u prošloj sezoni. Poređenje tog igrača sa Kleom ne vredi komentarisati. Kao kada bi poredili Milijaša i Mesija. Navodna zainteresovanost Partizana, lažna - razume se - isključivo je poslužila kao "liukav" IZGOVOR Crvenoj Zvezdi da plati Daudi i ne plati NIKOM drugogm, jer ima ozbiljnog menadžera koji nimalo ne zavisi od Zvezde, nasuprot nizu onih kojima NISU (a nekima i nikad NEĆE) platiti, čiji menadžeri su snishodljivi i nesposobni. Kao i ranije, njih će "šišati". Sada je Dauda JEDINI igrač Zvezde koji je primio čitav iznos koji mu se duguje. Jedno jedino pitanje je: čime je to zaslužio u odnosu na SVE ostale igrače? To je loša politika. Razume se, više je pitanje za upravu Zvezde nego za bilo kog drugog ali nije nevažno: kako će se osećati i kako će reagovati ostali fudbaleri Zvezde kada vide da je od svih njih samo JEDAN igrač plaćen.

srdjan

pre 10 godina

Cime je to Mudrinski zasluzio klupu,a sad ga i sutirate iz kluba?Decko je postizao golove kad god je igrao i da se nisu umesali nasi STRUCNJACI bio bi sigurno prvi strelac lige,a mozda bi i titula zavrsila u nasim rukama jer ako se secate prvog poluvremena derbija prilika je bilo ali nije bilo igraca koji je kadar da postigne gol.Pustite decu neka igraju manite se fudbalera koji su spremni da odmah pokazu kvalitet,toga smo se nagledali,hvala vam

smejurija

pre 10 godina

Ako ovo nije kompleks ja ne znam sta je...Nisu hteli da mu isplate platu, pa se posle zalio i njegov menadzer, ni tad nisu hteli da plate, pa je posle i zalbu pisao, i opet nisu, ali kada je Nadj rekao i to ne da zeli Daudu, nego nekog igraca Crvene zvezde, oni su se uplasili i odmah isplatili...

max

pre 10 godina

Posto Pinta placa "Auto moto savez Srbije osiguranje" i ovaj promasaj od centarfora verovatno placa GSP a ne zvezda...za primanja levog beka moguce da je zaduzena HE "Djerdap", za primanja zadnjeg veznog Geodetski zavod a za centralnog beka Klinicki centar ...itd itd...sve u svemu iz drzavne kase

Geometar

pre 10 godina

Da li to znaci da ga Partizan nije hteo ovaj ne bi video pare? pa ako nemas 95' igraj sa 96/7 godistem to je doboljmo dabro za ovu ligu .Ne treba nam titula slucajno hocemo da to bude rezultat dugorocnog sistemskg rada, jer samo tako moze da se ostvari dominacija .Dosta muljanja I mesetarenja.

Sotir Milivojevic

pre 10 godina

Malo cudno,kaze covek da ako osvoje titulu klub ce stati na noge.Znaci,da ce drzava dati premiju za osvojenu titulu 40 miliona eura....

emirati

pre 10 godina

A sta je sa ostalim finansijskim izmirenjima prema igracima.Dugujete im toliko plata,da to nebi ni mocniji Partizan mogao da isplati ! Pripreme...prvenstvo,i onda ponovo bezvoljno igranje za dz - uz obrazlozenje za igrace - Zvezdin dres je Svetinja - a za ostale u klubu,koji zive od igraca - to ne vazi !!

kovabbrs

pre 10 godina

Koliko mi nije bilo zao za Klea za ovog Daudu bi mi bilo i to mnogo.Mislim da je odlican igrac sto ce vreme i pokazati......A za nase klince mislim da je strasno da svake god. ne mozemo da dobijemo barem 2,3 standardna.Savicevic odigra odlicno par utakmica pa ga nema nigde,e to nerazumem........Razumem naci Daudu za male pare pa zaraditi ali dovoditi svakojake i deci nedati da igraju,pa jedan Piksi je zaigrao u onoj ligi sa 17 god sto i danas to ne bi tako bilo u mnogo laksoj ligi.

Lala

pre 10 godina

Kad lupaju u fazonu...rizik pa ako osvojimo prvenstvu imamo financijsku dobit...ovaj ko da osvajas premier league u engleskoj a ne JSL!! kao covic ko je izjavio da smo izgubili 10milke posto nismo osvojili prvenstvo. To jedino moze da bude ako covek atvarno veruje u to da ova ekipa ima sanse da se kvalifikuje za LS. Sto je krajnje smesno. Dosta vise rizika...igrati sa vecinom iz svoje skole pa sta bude. Izabrati trenera koji ume sa mladima i dogovoriti ugovor na makar 3god. Jedino tako moze klub da se "normalizuje"!! A to sto niko ne odgavara za ogroman dug, normalna pojava u srbiji.

Zmaj od Pozege

pre 10 godina

Dauda je za nase uslove odlican igrac,kompletan spic! Pa svi ste videli kako je odigrao prvih par utakmica dok je imao Lazovica pored sebe,decko nema s kim da igra u Zvezdi i o tome 101 treba da vodi racuna

duledudule

pre 10 godina

A što nema to ključno godište??!! Što niste platili tim juniorima po PAR HILJADA evra?!! Po čemu si Stojadinoviću drugačiji od Ivića?? Dovodiš strance i daješ im velike plate a za desetinu te sume ste mogli da isplatite sve juniore i sad da igraju! Gde su danas Nemanja Matić? Đuričić? Ćosić? Nisu ovde valjali! Pljuješ predhodne uprave zbog toga a ova uprava izgubila najviše igrača od svih! I to najbolju generaciju! Može li neko već jednom da objasni zašto se ne isplaćuju male stipendije njima pa postanu slobodni a ima se 300.000 za strance? Nemam ništa protiv Daude i mislim da je dobar ali ne mogu više da izdržim da gledam kako gubimo juniore i da niko za to ne odgovara!!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Zvezda zauvek, 4. jun 2013 22:56)
nisi inteligentan da ne kazem nesto drugo,ako mislis da on ima nekakve veze sa svim stvarima koje su se desavale pre i da moze da resi probleme za 6meseci.on je jedan od boljih evropskih menadzera,al ne moze da radi na suvo i bez para.samo cu ti reci da je etoo a prodao barseloni iz majorke licno stojadinovic

Rođena je 4. januara 1957. godine u Nikšiću

pre 10 godina

Hteo bih i ja Vesnu Zmijanac,ali ne moze
(Dule, 4. jun 2013 22:29)

Vesnu Zmijanac? Krkobabicu, jel' si ti?

Radomir

pre 10 godina

Mudri ima los ugovor i ne uklapa se sa svojih 65.000, a Dauda se odlicno uklapa sa svojim benignim ugovorom od 300.000 evra. Sram vas bilo! Niti je ekonomski, niti sportski opravdano. A Stojadinovic radi bez plate!!!

Lakikv

pre 10 godina

Nekada ste se hvalili kako vam igrace hoce Milan,Mancester,Real itd...sad ste spali na to da dizete cenu igracima tako sto hoce Partizan da ih kupuje,mislim hvala vam sto toliko cenite moj Partizan ! :)

Djordje Užice

pre 10 godina

Da ste poslušali Čovića i na polusezoni ubacili juniore i krenuli polako iz početka, sada bi lepo već imali solidnu mladu ekipu za novu sezonu, a rezultat bi verovatno bio bolji od sadašnjih - 11, a dinara ne bi potrošili ! Uopšte, mislim da je glavni Zvezdin problem taj što Čović nema autonomiju u odlučivanju u fudbalskom, koliko u, sada već dobrostojećem, košarkaškom klubu, što je jako loše ! Što nekakvih "struja" ima i svaka vuče na svoju stranu !

Stevan

pre 10 godina

Cemu sluzi Dauda kad Sa Pinto koristi formaciju 9 0 1 ? Situacija me podseca kada je Kleo igrao za Zvezdu, nije mogao nista da iz istog razloga i onda je prelaskom u Partizan eksplodirao.
Steta, rekao bih da ima potencijala.

Zvezda zauvek

pre 10 godina

A što nema to ključno godište??!! Što niste platili tim juniorima po PAR HILJADA evra?!! Po čemu si Stojadinoviću drugačiji od Ivića?? Dovodiš strance i daješ im velike plate a za desetinu te sume ste mogli da isplatite sve juniore i sad da igraju! Gde su danas Nemanja Matić? Đuričić? Ćosić? Nisu ovde valjali! Pljuješ predhodne uprave zbog toga a ova uprava izgubila najviše igrača od svih! I to najbolju generaciju! Može li neko već jednom da objasni zašto se ne isplaćuju male stipendije njima pa postanu slobodni a ima se 300.000 za strance? Nemam ništa protiv Daude i mislim da je dobar ali ne mogu više da izdržim da gledam kako gubimo juniore i da niko za to ne odgovara!!!

runner

pre 10 godina

Pa šta je tu čudno? Svako bi kupio dobrog igrača pogotovu ako je isti nezadovoljan odnosom u klubu i želi da ga napusti. U svakom slučaju Dauda je naš "dužnik" jer ko zna da li bi uopšte i primio platu da se Nađ nije zainteresovao za nj? Možda bi se i ostalim igračima Zvezde isplatilo da se Partizan zainteresuje za njih?

nenad

pre 10 godina

Aman ljudi dozovite se pameti zvezda bez para nemoze da uradi nista ovo je samo puko prezivljavanje.Stojadinovic je vrhunski menadzer i moze za sitnu lovu da napravi jaku ekipu ali sta to vredi kad zvezda nema ni to.Postoje dve solucije stecaj ili privatizacija i nista drugo.Veliki pozdrav svim ljubiteljima fudbala od vernog delije..

Dragan BL

pre 10 godina

To za Nađa i Partizan ne iznenađuje, nema tu mnogo priče.
Ali da mi nemamo nikoga iz generacije 1995.godišta...e, to bi trebao biti lom! Da niko od ljudi iz bivše Uprave ne odgovara? Najveći dug napravili, mlade igrače rasprodali, rezultata nije bilo...i nikom ništa?

dzozey

pre 10 godina

Isplatili coveku plate, tek kad su se uplasili da ne predje u Partizan. Ovi ostali, kojima jos uvek duguju plate, bi trebali da plate Partizanu da kao pokaze zainteresovanost za njih, da bi i oni dobili svoje plate.

dzozey

pre 10 godina

Isplatili coveku plate, tek kad su se uplasili da ne predje u Partizan. Ovi ostali, kojima jos uvek duguju plate, bi trebali da plate Partizanu da kao pokaze zainteresovanost za njih, da bi i oni dobili svoje plate.

Lakikv

pre 10 godina

Nekada ste se hvalili kako vam igrace hoce Milan,Mancester,Real itd...sad ste spali na to da dizete cenu igracima tako sto hoce Partizan da ih kupuje,mislim hvala vam sto toliko cenite moj Partizan ! :)

runner

pre 10 godina

Pa šta je tu čudno? Svako bi kupio dobrog igrača pogotovu ako je isti nezadovoljan odnosom u klubu i želi da ga napusti. U svakom slučaju Dauda je naš "dužnik" jer ko zna da li bi uopšte i primio platu da se Nađ nije zainteresovao za nj? Možda bi se i ostalim igračima Zvezde isplatilo da se Partizan zainteresuje za njih?

Dragan BL

pre 10 godina

To za Nađa i Partizan ne iznenađuje, nema tu mnogo priče.
Ali da mi nemamo nikoga iz generacije 1995.godišta...e, to bi trebao biti lom! Da niko od ljudi iz bivše Uprave ne odgovara? Najveći dug napravili, mlade igrače rasprodali, rezultata nije bilo...i nikom ništa?

Stevan

pre 10 godina

Cemu sluzi Dauda kad Sa Pinto koristi formaciju 9 0 1 ? Situacija me podseca kada je Kleo igrao za Zvezdu, nije mogao nista da iz istog razloga i onda je prelaskom u Partizan eksplodirao.
Steta, rekao bih da ima potencijala.

Zvezda zauvek

pre 10 godina

A što nema to ključno godište??!! Što niste platili tim juniorima po PAR HILJADA evra?!! Po čemu si Stojadinoviću drugačiji od Ivića?? Dovodiš strance i daješ im velike plate a za desetinu te sume ste mogli da isplatite sve juniore i sad da igraju! Gde su danas Nemanja Matić? Đuričić? Ćosić? Nisu ovde valjali! Pljuješ predhodne uprave zbog toga a ova uprava izgubila najviše igrača od svih! I to najbolju generaciju! Može li neko već jednom da objasni zašto se ne isplaćuju male stipendije njima pa postanu slobodni a ima se 300.000 za strance? Nemam ništa protiv Daude i mislim da je dobar ali ne mogu više da izdržim da gledam kako gubimo juniore i da niko za to ne odgovara!!!

nenad

pre 10 godina

Aman ljudi dozovite se pameti zvezda bez para nemoze da uradi nista ovo je samo puko prezivljavanje.Stojadinovic je vrhunski menadzer i moze za sitnu lovu da napravi jaku ekipu ali sta to vredi kad zvezda nema ni to.Postoje dve solucije stecaj ili privatizacija i nista drugo.Veliki pozdrav svim ljubiteljima fudbala od vernog delije..

Rođena je 4. januara 1957. godine u Nikšiću

pre 10 godina

Hteo bih i ja Vesnu Zmijanac,ali ne moze
(Dule, 4. jun 2013 22:29)

Vesnu Zmijanac? Krkobabicu, jel' si ti?

max

pre 10 godina

Posto Pinta placa "Auto moto savez Srbije osiguranje" i ovaj promasaj od centarfora verovatno placa GSP a ne zvezda...za primanja levog beka moguce da je zaduzena HE "Djerdap", za primanja zadnjeg veznog Geodetski zavod a za centralnog beka Klinicki centar ...itd itd...sve u svemu iz drzavne kase

Radomir

pre 10 godina

Mudri ima los ugovor i ne uklapa se sa svojih 65.000, a Dauda se odlicno uklapa sa svojim benignim ugovorom od 300.000 evra. Sram vas bilo! Niti je ekonomski, niti sportski opravdano. A Stojadinovic radi bez plate!!!

Izuzetak

pre 10 godina

Potpuna besmislica. Partizan NIJE nimalo bio zainteresovan za Daudu, koji uzgred ništa posebno nije ni pokazao u prošloj sezoni. Poređenje tog igrača sa Kleom ne vredi komentarisati. Kao kada bi poredili Milijaša i Mesija. Navodna zainteresovanost Partizana, lažna - razume se - isključivo je poslužila kao "liukav" IZGOVOR Crvenoj Zvezdi da plati Daudi i ne plati NIKOM drugogm, jer ima ozbiljnog menadžera koji nimalo ne zavisi od Zvezde, nasuprot nizu onih kojima NISU (a nekima i nikad NEĆE) platiti, čiji menadžeri su snishodljivi i nesposobni. Kao i ranije, njih će "šišati". Sada je Dauda JEDINI igrač Zvezde koji je primio čitav iznos koji mu se duguje. Jedno jedino pitanje je: čime je to zaslužio u odnosu na SVE ostale igrače? To je loša politika. Razume se, više je pitanje za upravu Zvezde nego za bilo kog drugog ali nije nevažno: kako će se osećati i kako će reagovati ostali fudbaleri Zvezde kada vide da je od svih njih samo JEDAN igrač plaćen.

emirati

pre 10 godina

A sta je sa ostalim finansijskim izmirenjima prema igracima.Dugujete im toliko plata,da to nebi ni mocniji Partizan mogao da isplati ! Pripreme...prvenstvo,i onda ponovo bezvoljno igranje za dz - uz obrazlozenje za igrace - Zvezdin dres je Svetinja - a za ostale u klubu,koji zive od igraca - to ne vazi !!

smejurija

pre 10 godina

Ako ovo nije kompleks ja ne znam sta je...Nisu hteli da mu isplate platu, pa se posle zalio i njegov menadzer, ni tad nisu hteli da plate, pa je posle i zalbu pisao, i opet nisu, ali kada je Nadj rekao i to ne da zeli Daudu, nego nekog igraca Crvene zvezde, oni su se uplasili i odmah isplatili...

Lala

pre 10 godina

Kad lupaju u fazonu...rizik pa ako osvojimo prvenstvu imamo financijsku dobit...ovaj ko da osvajas premier league u engleskoj a ne JSL!! kao covic ko je izjavio da smo izgubili 10milke posto nismo osvojili prvenstvo. To jedino moze da bude ako covek atvarno veruje u to da ova ekipa ima sanse da se kvalifikuje za LS. Sto je krajnje smesno. Dosta vise rizika...igrati sa vecinom iz svoje skole pa sta bude. Izabrati trenera koji ume sa mladima i dogovoriti ugovor na makar 3god. Jedino tako moze klub da se "normalizuje"!! A to sto niko ne odgavara za ogroman dug, normalna pojava u srbiji.

Zmaj od Pozege

pre 10 godina

Dauda je za nase uslove odlican igrac,kompletan spic! Pa svi ste videli kako je odigrao prvih par utakmica dok je imao Lazovica pored sebe,decko nema s kim da igra u Zvezdi i o tome 101 treba da vodi racuna

novicas

pre 10 godina

Pa šta,ako je hteo?U čemu je tu problem, stojadinoviću?Partizan je u ovom trenutku bolji,jači od Zvezde i normalno je da iz manjih i slabijih klubova uzme po neko pojačanje.
Mada ja lično mislim da je Nađ izblefirao Stojadinovića i da Dauda nema potreban kvalitet za ambicije Partizana u Evropi.

НТТ Ни

pre 10 godina

Malo cudno,kaze covek da ako osvoje titulu klub ce stati na noge.Znaci,da ce drzava dati premiju za osvojenu titulu 40 miliona eura....
(Sotir Milivojevic, 5. jun 2013 09:55)

Да ће их у том случају премирати држава, ту си дебело у праву. Они су вечити њени миљеници. Цело њихово пропало СД је миљеник ове наше "правне" државе. Пример, ВКЦЗ као приватни клуб, у који је прошле године било уложено поприлично средстава и тиме му се олакшано да у своје редове може да доводи и најскупље ватерполисте света, ове године освојише и Европу у ватерполу и ево већ добише награду од 10 милиона динара, а ВКП пре две године по седми пут бејаше освојио Европу и од државе тада не доби ништа, па се шампионски тим распаде. Са овим парама из буџета Београда, а посредно и из буџета целе Србије, створиће се услов да им тим остане, што је за похвалу, али и за питање зашто се тако није поступило и са ВКП. Зашто се и он сада не премира, по аналогији са својевременим премирањем сада замрзнутог клуба ККЦЗ, који те године, када је ККП био учесник фајнал фора и освојио све што се освојити може, ни у Србији ништа није био остварио, за разлику од ВКП који је данас и званично четврти клуб Европе. Ово је трагичан пример двоструких аршина ове државе, нешто што највише смета и погађа. То је правда на српски начин. Срамота.

Sotir Milivojevic

pre 10 godina

Malo cudno,kaze covek da ako osvoje titulu klub ce stati na noge.Znaci,da ce drzava dati premiju za osvojenu titulu 40 miliona eura....

Djordje Užice

pre 10 godina

Da ste poslušali Čovića i na polusezoni ubacili juniore i krenuli polako iz početka, sada bi lepo već imali solidnu mladu ekipu za novu sezonu, a rezultat bi verovatno bio bolji od sadašnjih - 11, a dinara ne bi potrošili ! Uopšte, mislim da je glavni Zvezdin problem taj što Čović nema autonomiju u odlučivanju u fudbalskom, koliko u, sada već dobrostojećem, košarkaškom klubu, što je jako loše ! Što nekakvih "struja" ima i svaka vuče na svoju stranu !

kovabbrs

pre 10 godina

Koliko mi nije bilo zao za Klea za ovog Daudu bi mi bilo i to mnogo.Mislim da je odlican igrac sto ce vreme i pokazati......A za nase klince mislim da je strasno da svake god. ne mozemo da dobijemo barem 2,3 standardna.Savicevic odigra odlicno par utakmica pa ga nema nigde,e to nerazumem........Razumem naci Daudu za male pare pa zaraditi ali dovoditi svakojake i deci nedati da igraju,pa jedan Piksi je zaigrao u onoj ligi sa 17 god sto i danas to ne bi tako bilo u mnogo laksoj ligi.

Geometar

pre 10 godina

Da li to znaci da ga Partizan nije hteo ovaj ne bi video pare? pa ako nemas 95' igraj sa 96/7 godistem to je doboljmo dabro za ovu ligu .Ne treba nam titula slucajno hocemo da to bude rezultat dugorocnog sistemskg rada, jer samo tako moze da se ostvari dominacija .Dosta muljanja I mesetarenja.

duledudule

pre 10 godina

A što nema to ključno godište??!! Što niste platili tim juniorima po PAR HILJADA evra?!! Po čemu si Stojadinoviću drugačiji od Ivića?? Dovodiš strance i daješ im velike plate a za desetinu te sume ste mogli da isplatite sve juniore i sad da igraju! Gde su danas Nemanja Matić? Đuričić? Ćosić? Nisu ovde valjali! Pljuješ predhodne uprave zbog toga a ova uprava izgubila najviše igrača od svih! I to najbolju generaciju! Može li neko već jednom da objasni zašto se ne isplaćuju male stipendije njima pa postanu slobodni a ima se 300.000 za strance? Nemam ništa protiv Daude i mislim da je dobar ali ne mogu više da izdržim da gledam kako gubimo juniore i da niko za to ne odgovara!!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Zvezda zauvek, 4. jun 2013 22:56)
nisi inteligentan da ne kazem nesto drugo,ako mislis da on ima nekakve veze sa svim stvarima koje su se desavale pre i da moze da resi probleme za 6meseci.on je jedan od boljih evropskih menadzera,al ne moze da radi na suvo i bez para.samo cu ti reci da je etoo a prodao barseloni iz majorke licno stojadinovic

srdjan

pre 10 godina

Cime je to Mudrinski zasluzio klupu,a sad ga i sutirate iz kluba?Decko je postizao golove kad god je igrao i da se nisu umesali nasi STRUCNJACI bio bi sigurno prvi strelac lige,a mozda bi i titula zavrsila u nasim rukama jer ako se secate prvog poluvremena derbija prilika je bilo ali nije bilo igraca koji je kadar da postigne gol.Pustite decu neka igraju manite se fudbalera koji su spremni da odmah pokazu kvalitet,toga smo se nagledali,hvala vam

Sale

pre 10 godina

Ko god misli da Mudrinski nezasluzeno sedi na klupi, taj ove sezone nije bio na sstadionu i gledao njegove partije. A to sto se ugojio 10kg necu ni da spominjem!

Cigan

pre 10 godina

... ВКП. Зашто се и он сада не премира, по аналогији са својевременим премирањем сада замрзнутог клуба ККЦЗ, који те године, када је ККП био учесник фајнал фора и освојио све што се освојити може, ни у Србији ништа није био остварио, за разлику од ВКП који је данас и званично четврти клуб Европе. Ово је трагичан пример двоструких аршина ове државе, нешто што највише смета и погађа. То је правда на српски начин. Срамота.
(НТТ Ни, 5. jun 2013 12:26)

Po osvajanju evrope VKP je dobio 8M rsd od grada, informisi se.
Taj privatni klub kao ni klub pre njega nikada nije imao svoj bazen kao Partizan Banjicu !!! Seljakao se sa Tasa na 25. maj, 11. april, Obrenovac... i sve to morao da placa za razliku od Partizana.
Licno nemam nista protiv zdrave polemike ali nemojmo da pricamo o nepravdi iz, iskljucivo, navijackog ugla.
Partizan je imao i Banjicu i sponzora i donacije iz budzeta i potpuno je prirodno da u takvim uslovima bude prva opcija za sve vaterpoliste u zemlji.
Vujasinovic, fantastican sportista i covek, je sam izjavio da ce biti tesko
zadrzati sadasnje igrace jer se Partizan istrosio u proteklih par godina jureci tu evropsku titulu. Normalna izjava, nista strasno.
Nikome nista ne prebacuje i nadju se takvi kao ti da pricaju o nekoj nepravdi. Pa kad je bre bilo pravde u ovoj sizofrenoj zemlji.
Nego se pozivamo na pravdu kad nam odgovara, onako navijacki.
Auu bre al smo negativni i zlobni

НТТ Ни

pre 10 godina

Taj privatni klub kao ni klub pre njega nikada nije imao svoj bazen kao Partizan Banjicu !!!
(Cigan, 5. jun 2013 13:52)

Алал ти вера на логици. По твоме и приватним клубовима треба поклањати базене. Нешто слично дешава се у кошарци где се приватни клуб спонзорише од стране државних фирми (Телеком, као пример). Информиши се добро и видећеш да је ВКП базен на Бањици изградио сам својим средствима. Реплицирао си, али си ипак остао недоречен. Зашто је ККЦЗ тада уз ККП била премирана, а ништа, ама баш ништа, онда није била освојила? ВКП је ове године, са изузетно младим тимом, остварио опет велики успех играјући фајнал фор европске лиге, а за ККЦЗ то је тада, па и данас, била само мислена именица. Мислите о томе, па ћете и сами закључити да су овде заиста у питању двоструки аршини које спроводи наша "правна" држава. Срамота.

Lakikv

pre 10 godina

Nekada ste se hvalili kako vam igrace hoce Milan,Mancester,Real itd...sad ste spali na to da dizete cenu igracima tako sto hoce Partizan da ih kupuje,mislim hvala vam sto toliko cenite moj Partizan ! :)

nenad

pre 10 godina

Aman ljudi dozovite se pameti zvezda bez para nemoze da uradi nista ovo je samo puko prezivljavanje.Stojadinovic je vrhunski menadzer i moze za sitnu lovu da napravi jaku ekipu ali sta to vredi kad zvezda nema ni to.Postoje dve solucije stecaj ili privatizacija i nista drugo.Veliki pozdrav svim ljubiteljima fudbala od vernog delije..

Stevan

pre 10 godina

Cemu sluzi Dauda kad Sa Pinto koristi formaciju 9 0 1 ? Situacija me podseca kada je Kleo igrao za Zvezdu, nije mogao nista da iz istog razloga i onda je prelaskom u Partizan eksplodirao.
Steta, rekao bih da ima potencijala.

dzozey

pre 10 godina

Isplatili coveku plate, tek kad su se uplasili da ne predje u Partizan. Ovi ostali, kojima jos uvek duguju plate, bi trebali da plate Partizanu da kao pokaze zainteresovanost za njih, da bi i oni dobili svoje plate.

Dragan BL

pre 10 godina

To za Nađa i Partizan ne iznenađuje, nema tu mnogo priče.
Ali da mi nemamo nikoga iz generacije 1995.godišta...e, to bi trebao biti lom! Da niko od ljudi iz bivše Uprave ne odgovara? Najveći dug napravili, mlade igrače rasprodali, rezultata nije bilo...i nikom ništa?

duledudule

pre 10 godina

A što nema to ključno godište??!! Što niste platili tim juniorima po PAR HILJADA evra?!! Po čemu si Stojadinoviću drugačiji od Ivića?? Dovodiš strance i daješ im velike plate a za desetinu te sume ste mogli da isplatite sve juniore i sad da igraju! Gde su danas Nemanja Matić? Đuričić? Ćosić? Nisu ovde valjali! Pljuješ predhodne uprave zbog toga a ova uprava izgubila najviše igrača od svih! I to najbolju generaciju! Može li neko već jednom da objasni zašto se ne isplaćuju male stipendije njima pa postanu slobodni a ima se 300.000 za strance? Nemam ništa protiv Daude i mislim da je dobar ali ne mogu više da izdržim da gledam kako gubimo juniore i da niko za to ne odgovara!!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Zvezda zauvek, 4. jun 2013 22:56)
nisi inteligentan da ne kazem nesto drugo,ako mislis da on ima nekakve veze sa svim stvarima koje su se desavale pre i da moze da resi probleme za 6meseci.on je jedan od boljih evropskih menadzera,al ne moze da radi na suvo i bez para.samo cu ti reci da je etoo a prodao barseloni iz majorke licno stojadinovic

runner

pre 10 godina

Pa šta je tu čudno? Svako bi kupio dobrog igrača pogotovu ako je isti nezadovoljan odnosom u klubu i želi da ga napusti. U svakom slučaju Dauda je naš "dužnik" jer ko zna da li bi uopšte i primio platu da se Nađ nije zainteresovao za nj? Možda bi se i ostalim igračima Zvezde isplatilo da se Partizan zainteresuje za njih?

Zvezda zauvek

pre 10 godina

A što nema to ključno godište??!! Što niste platili tim juniorima po PAR HILJADA evra?!! Po čemu si Stojadinoviću drugačiji od Ivića?? Dovodiš strance i daješ im velike plate a za desetinu te sume ste mogli da isplatite sve juniore i sad da igraju! Gde su danas Nemanja Matić? Đuričić? Ćosić? Nisu ovde valjali! Pljuješ predhodne uprave zbog toga a ova uprava izgubila najviše igrača od svih! I to najbolju generaciju! Može li neko već jednom da objasni zašto se ne isplaćuju male stipendije njima pa postanu slobodni a ima se 300.000 za strance? Nemam ništa protiv Daude i mislim da je dobar ali ne mogu više da izdržim da gledam kako gubimo juniore i da niko za to ne odgovara!!!

Djordje Užice

pre 10 godina

Da ste poslušali Čovića i na polusezoni ubacili juniore i krenuli polako iz početka, sada bi lepo već imali solidnu mladu ekipu za novu sezonu, a rezultat bi verovatno bio bolji od sadašnjih - 11, a dinara ne bi potrošili ! Uopšte, mislim da je glavni Zvezdin problem taj što Čović nema autonomiju u odlučivanju u fudbalskom, koliko u, sada već dobrostojećem, košarkaškom klubu, što je jako loše ! Što nekakvih "struja" ima i svaka vuče na svoju stranu !

max

pre 10 godina

Posto Pinta placa "Auto moto savez Srbije osiguranje" i ovaj promasaj od centarfora verovatno placa GSP a ne zvezda...za primanja levog beka moguce da je zaduzena HE "Djerdap", za primanja zadnjeg veznog Geodetski zavod a za centralnog beka Klinicki centar ...itd itd...sve u svemu iz drzavne kase

smejurija

pre 10 godina

Ako ovo nije kompleks ja ne znam sta je...Nisu hteli da mu isplate platu, pa se posle zalio i njegov menadzer, ni tad nisu hteli da plate, pa je posle i zalbu pisao, i opet nisu, ali kada je Nadj rekao i to ne da zeli Daudu, nego nekog igraca Crvene zvezde, oni su se uplasili i odmah isplatili...

srdjan

pre 10 godina

Cime je to Mudrinski zasluzio klupu,a sad ga i sutirate iz kluba?Decko je postizao golove kad god je igrao i da se nisu umesali nasi STRUCNJACI bio bi sigurno prvi strelac lige,a mozda bi i titula zavrsila u nasim rukama jer ako se secate prvog poluvremena derbija prilika je bilo ali nije bilo igraca koji je kadar da postigne gol.Pustite decu neka igraju manite se fudbalera koji su spremni da odmah pokazu kvalitet,toga smo se nagledali,hvala vam

novicas

pre 10 godina

Pa šta,ako je hteo?U čemu je tu problem, stojadinoviću?Partizan je u ovom trenutku bolji,jači od Zvezde i normalno je da iz manjih i slabijih klubova uzme po neko pojačanje.
Mada ja lično mislim da je Nađ izblefirao Stojadinovića i da Dauda nema potreban kvalitet za ambicije Partizana u Evropi.

НТТ Ни

pre 10 godina

Malo cudno,kaze covek da ako osvoje titulu klub ce stati na noge.Znaci,da ce drzava dati premiju za osvojenu titulu 40 miliona eura....
(Sotir Milivojevic, 5. jun 2013 09:55)

Да ће их у том случају премирати држава, ту си дебело у праву. Они су вечити њени миљеници. Цело њихово пропало СД је миљеник ове наше "правне" државе. Пример, ВКЦЗ као приватни клуб, у који је прошле године било уложено поприлично средстава и тиме му се олакшано да у своје редове може да доводи и најскупље ватерполисте света, ове године освојише и Европу у ватерполу и ево већ добише награду од 10 милиона динара, а ВКП пре две године по седми пут бејаше освојио Европу и од државе тада не доби ништа, па се шампионски тим распаде. Са овим парама из буџета Београда, а посредно и из буџета целе Србије, створиће се услов да им тим остане, што је за похвалу, али и за питање зашто се тако није поступило и са ВКП. Зашто се и он сада не премира, по аналогији са својевременим премирањем сада замрзнутог клуба ККЦЗ, који те године, када је ККП био учесник фајнал фора и освојио све што се освојити може, ни у Србији ништа није био остварио, за разлику од ВКП који је данас и званично четврти клуб Европе. Ово је трагичан пример двоструких аршина ове државе, нешто што највише смета и погађа. То је правда на српски начин. Срамота.

emirati

pre 10 godina

A sta je sa ostalim finansijskim izmirenjima prema igracima.Dugujete im toliko plata,da to nebi ni mocniji Partizan mogao da isplati ! Pripreme...prvenstvo,i onda ponovo bezvoljno igranje za dz - uz obrazlozenje za igrace - Zvezdin dres je Svetinja - a za ostale u klubu,koji zive od igraca - to ne vazi !!

Sotir Milivojevic

pre 10 godina

Malo cudno,kaze covek da ako osvoje titulu klub ce stati na noge.Znaci,da ce drzava dati premiju za osvojenu titulu 40 miliona eura....

Izuzetak

pre 10 godina

Potpuna besmislica. Partizan NIJE nimalo bio zainteresovan za Daudu, koji uzgred ništa posebno nije ni pokazao u prošloj sezoni. Poređenje tog igrača sa Kleom ne vredi komentarisati. Kao kada bi poredili Milijaša i Mesija. Navodna zainteresovanost Partizana, lažna - razume se - isključivo je poslužila kao "liukav" IZGOVOR Crvenoj Zvezdi da plati Daudi i ne plati NIKOM drugogm, jer ima ozbiljnog menadžera koji nimalo ne zavisi od Zvezde, nasuprot nizu onih kojima NISU (a nekima i nikad NEĆE) platiti, čiji menadžeri su snishodljivi i nesposobni. Kao i ranije, njih će "šišati". Sada je Dauda JEDINI igrač Zvezde koji je primio čitav iznos koji mu se duguje. Jedno jedino pitanje je: čime je to zaslužio u odnosu na SVE ostale igrače? To je loša politika. Razume se, više je pitanje za upravu Zvezde nego za bilo kog drugog ali nije nevažno: kako će se osećati i kako će reagovati ostali fudbaleri Zvezde kada vide da je od svih njih samo JEDAN igrač plaćen.

Radomir

pre 10 godina

Mudri ima los ugovor i ne uklapa se sa svojih 65.000, a Dauda se odlicno uklapa sa svojim benignim ugovorom od 300.000 evra. Sram vas bilo! Niti je ekonomski, niti sportski opravdano. A Stojadinovic radi bez plate!!!

Zmaj od Pozege

pre 10 godina

Dauda je za nase uslove odlican igrac,kompletan spic! Pa svi ste videli kako je odigrao prvih par utakmica dok je imao Lazovica pored sebe,decko nema s kim da igra u Zvezdi i o tome 101 treba da vodi racuna

kovabbrs

pre 10 godina

Koliko mi nije bilo zao za Klea za ovog Daudu bi mi bilo i to mnogo.Mislim da je odlican igrac sto ce vreme i pokazati......A za nase klince mislim da je strasno da svake god. ne mozemo da dobijemo barem 2,3 standardna.Savicevic odigra odlicno par utakmica pa ga nema nigde,e to nerazumem........Razumem naci Daudu za male pare pa zaraditi ali dovoditi svakojake i deci nedati da igraju,pa jedan Piksi je zaigrao u onoj ligi sa 17 god sto i danas to ne bi tako bilo u mnogo laksoj ligi.

Rođena je 4. januara 1957. godine u Nikšiću

pre 10 godina

Hteo bih i ja Vesnu Zmijanac,ali ne moze
(Dule, 4. jun 2013 22:29)

Vesnu Zmijanac? Krkobabicu, jel' si ti?

Cigan

pre 10 godina

... ВКП. Зашто се и он сада не премира, по аналогији са својевременим премирањем сада замрзнутог клуба ККЦЗ, који те године, када је ККП био учесник фајнал фора и освојио све што се освојити може, ни у Србији ништа није био остварио, за разлику од ВКП који је данас и званично четврти клуб Европе. Ово је трагичан пример двоструких аршина ове државе, нешто што највише смета и погађа. То је правда на српски начин. Срамота.
(НТТ Ни, 5. jun 2013 12:26)

Po osvajanju evrope VKP je dobio 8M rsd od grada, informisi se.
Taj privatni klub kao ni klub pre njega nikada nije imao svoj bazen kao Partizan Banjicu !!! Seljakao se sa Tasa na 25. maj, 11. april, Obrenovac... i sve to morao da placa za razliku od Partizana.
Licno nemam nista protiv zdrave polemike ali nemojmo da pricamo o nepravdi iz, iskljucivo, navijackog ugla.
Partizan je imao i Banjicu i sponzora i donacije iz budzeta i potpuno je prirodno da u takvim uslovima bude prva opcija za sve vaterpoliste u zemlji.
Vujasinovic, fantastican sportista i covek, je sam izjavio da ce biti tesko
zadrzati sadasnje igrace jer se Partizan istrosio u proteklih par godina jureci tu evropsku titulu. Normalna izjava, nista strasno.
Nikome nista ne prebacuje i nadju se takvi kao ti da pricaju o nekoj nepravdi. Pa kad je bre bilo pravde u ovoj sizofrenoj zemlji.
Nego se pozivamo na pravdu kad nam odgovara, onako navijacki.
Auu bre al smo negativni i zlobni

Geometar

pre 10 godina

Da li to znaci da ga Partizan nije hteo ovaj ne bi video pare? pa ako nemas 95' igraj sa 96/7 godistem to je doboljmo dabro za ovu ligu .Ne treba nam titula slucajno hocemo da to bude rezultat dugorocnog sistemskg rada, jer samo tako moze da se ostvari dominacija .Dosta muljanja I mesetarenja.

Lala

pre 10 godina

Kad lupaju u fazonu...rizik pa ako osvojimo prvenstvu imamo financijsku dobit...ovaj ko da osvajas premier league u engleskoj a ne JSL!! kao covic ko je izjavio da smo izgubili 10milke posto nismo osvojili prvenstvo. To jedino moze da bude ako covek atvarno veruje u to da ova ekipa ima sanse da se kvalifikuje za LS. Sto je krajnje smesno. Dosta vise rizika...igrati sa vecinom iz svoje skole pa sta bude. Izabrati trenera koji ume sa mladima i dogovoriti ugovor na makar 3god. Jedino tako moze klub da se "normalizuje"!! A to sto niko ne odgavara za ogroman dug, normalna pojava u srbiji.

Sale

pre 10 godina

Ko god misli da Mudrinski nezasluzeno sedi na klupi, taj ove sezone nije bio na sstadionu i gledao njegove partije. A to sto se ugojio 10kg necu ni da spominjem!

НТТ Ни

pre 10 godina

Taj privatni klub kao ni klub pre njega nikada nije imao svoj bazen kao Partizan Banjicu !!!
(Cigan, 5. jun 2013 13:52)

Алал ти вера на логици. По твоме и приватним клубовима треба поклањати базене. Нешто слично дешава се у кошарци где се приватни клуб спонзорише од стране државних фирми (Телеком, као пример). Информиши се добро и видећеш да је ВКП базен на Бањици изградио сам својим средствима. Реплицирао си, али си ипак остао недоречен. Зашто је ККЦЗ тада уз ККП била премирана, а ништа, ама баш ништа, онда није била освојила? ВКП је ове године, са изузетно младим тимом, остварио опет велики успех играјући фајнал фор европске лиге, а за ККЦЗ то је тада, па и данас, била само мислена именица. Мислите о томе, па ћете и сами закључити да су овде заиста у питању двоструки аршини које спроводи наша "правна" држава. Срамота.