Nedelja, 02.06.2013.

21:00

Mega nije izdržala, Zvezda u finalu

Košarkaši Crvene zvezde Telekom plasirali su se u finale plej-ofa Agroživ Superlige Srbije, nakon što su u trećem odlučujućem meču savladali Mega Vizuru 77:68.

Izvor: MN

Mega nije izdržala, Zvezda u finalu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

207 Komentari

Sortiraj po:

sever-severozapad

pre 10 godina

@lomunac
Pogledaj bre šta vas je Zvezdinih hejtera, svako sprdanje sa Zvezdom ima dvaput više + nego -.
Kompleksaši ste jer morate na svaku vest o Zvezdinom uspehu da spominjete da smo kao mali i da ste vi neka (samoproglašena) institucija(čisto da znaš ja WC smatram institucijom) okanite se više blaćenja Crvene Zvezde...

Musper Kasper

pre 10 godina

Po cemu ste najveci klub? Imate 2 osvojene aba lige, dok ste se zvali Refleks, pa FMP, po neki kup i to je to! Kupili ste grb od veceg kluba i odjednom ste vi veliki klub? Svasta...

FMP A - Partizan B 2:1 bi bilo tacnije, mislim...

pre 10 godina

U finalu pre finala,Crvena Zvezda-Partizan B 2:1.
(Остајем овде, 3. jun 2013 11:43)

Pa za vas je ovo bilo finale, posto u sledecoj seriji nemate sta da trazite..

Lomunac

pre 10 godina

"Grobari, objasnite mi koji su vam motivi da vas više gleda i komentariše zvezdu nego što vas dođe na utakmice vašeg kluba. NEVEROVATNO ! Koji su to kompleksi ! Pa bar u košarci ne bi trebali da ih imate. Verujte da nisam gledao ni jednu utakmicu Partizana u ovoj sezoni ako to nije bilo protiv Zvezde. Strašno !
(No.1, 2. jun 2013 23:10)"

Da, pravo kazes, koji su to KOMPLEKSI da ti svuda vidis Grobare, nema sanse da neko SME da navija za Megu, ako nisi Panter, onda si sigurno Grobar, a tek sto izvces CINjENICU da je najgledaniji tim ABA lige bio i sada je u Agroziv ligi takodje PARTIZAN, a nas nema nigde na tribinama, ali vas Pantera zato cak 90% kapaciteta Pionira, onda stvarno...

Naravno da gledamo i komentarisemo, uocavamo prednosti i mane FMP-a, gledamo kako protiv vasih igraca i sudija u finalnoj seriji, da je ovo bilo finale pa da tvoj nebulozni komentar ima bar pola smisla, ali ovako...

spurs19

pre 10 godina

Bolje da ste pustili Megu, ona bi makar imala neke šanse da nas namuči, pa bi bilo zanimljivo finale. Ovako, oduvaćemo vas. A volim što ste se napalili.
(Drobnjak iz auta, 3. jun 2013 09:08)

Au kakvo paljenje.Kako će te se hvatati za glavu kada vas Rakoč,Nelson i Katić napune dok Savović hvata svaku loptu pod košem.
Kako će se čuti ono tipa prodata titula,sudije nas zakinule,smenjen Bojić,Čović kupio i slično.
Busate se pre meča a kada puknete samo kukate i ne smete muški da prihvatite poraz kao neke strine ste...

kily81

pre 10 godina

Bravo Zvezdo! Teška pobeda, ali samo se ona i pamti. Nego, čitajući ove komentare, imam osećaj da kada bih na svaki komentar "lupio" minus, mislim da u 90% slučajeva ne bih pogrešio.....

Pohvala sudijama

pre 10 godina

Odlična igra Bobija ali daleko od toga da mu ništa nismo mogli. Mogli smo i jesmo. Kad ga Katić i Subotić zagrle drugarski, Simonović dobije ličnu dok se sudije nisu setile da to Bobi ustvari pravi lične u napadu. Doduše, prvo su im naši malo podvikli, samo što ih nisu išamarali onde na parketu ali posle je suđenje bilo pravo. Mogu biti ponosni na sebe.

D.A.

pre 10 godina

Poceli su isto kao i u fudbalu i ABA ligi, grozno sudjenje, titula prodata, a ako nas pobede onda su kao bolji -.-
Grobari vi ste cudna raja...

cigan do groba

pre 10 godina

Pre izvesnog vremena gledao sam derbi u basketu sa grobarima.Ljudi bio sam sokiran,oni uopste ne komentarisu utakmicu,napr.procenat suta,skokove,odbrane,kontre,polukontre,akcije.Celu utamicu oni gledaju u sudije i traze faul nije faul,sudije ih kradu,namerna,tehnicka itd.Evo i sad te tri licne u napadu te namerna,pokrali Mega itd..Mega u prvom pol.i sporet da su bacili on bi prosao kroz kos,mi posle stisli odbranu njih je naravno malo stao sut i to je to,pogodili par otvorenih trojki jer Mega igra zonu,koji skok u napadu vise i rez.je realan.Mogu da zamislim ste ce tek u finalu biti grobarskih komentara na temu sudjenja ako kojim slucajem dobijemo koji mec a nadam se da hocemo jer imamo ok.ekipu i ako Rakoca krene svasta je moguce.Napred Zvezda sa verom u pobedu a vi i dalje kukajte i malo gledajte basket a ne sudije.

Drobnjak iz auta

pre 10 godina

Bolje da ste pustili Megu, ona bi makar imala neke šanse da nas namuči, pa bi bilo zanimljivo finale. Ovako, oduvaćemo vas. A volim što ste se napalili.

Nataeos

pre 10 godina

Ako Duda ne bude pozvao Marjanovica u reprezentaciju nacinice veliku gresku. Krstic i on bi bili strasan tandem
(realno, 02. jun 2013 21:54)
Pre dve godine bi rekao: si lud bre??? A sad je vec druga prica, Bobi je mnogo napredovao i fizicki i u igri, i imao je solidnu sezonu iako nije igrao u nekim velikim takmicenjima ali je protiv nasih ABA ligasa pokazao dosta dobrih stvari...Uticaj dobrog trenera Milojevica!??

isnogood

pre 10 godina

Ako ce neko ozbiljno da komentarise sudjenje, evo ovako, sve situacije koje su sudjene su postojale. Dakle svaka nosena, koraci i faulovi u napadu.
2 tehnicke zbog ozbiljne rasprave sa sudijom nisu sudjene, a to mozemo pripisati domacem terenu. Nedopustive su rasprave sa sudijom na +6,7,8 u poslednjem minutu. ali to rade svi, samo zato sto su nevaspitani nadobudni klinci (i grobari i mi)... neiskustvo je moglo da presudi... katicev prerani sut + bespotrebna nesportska, i par rasprava sa sudijom, moglo je da nas odvede u neizvesnu zavrsnicu... srecom se ameri ne loze pa su mirno odigrali do kraja... ali to mora da se iskulira pre finala, jer ce tada biti drugacije i sudjenje i protivnik. Tesko za gledanje, ali pobedi se u zube ne gleda...
poz.

frenky simao

pre 10 godina

Vesterman (20 god.), Gordić (24), Milosavljević (24), Bogdanović (20), Lučić (23), Bertans (20), Lovernj (21), Đekić (21), Musli (22), Gagić (22), Milutinov (18), Andrić (18)
Prosek 21,08 godina...!
Osvojili ABA ligu...!
Obezbedili evroligu dogodine...!
Možemo potpuno rasterećeno u finale...!
Naše vreme tek dolazi...!

lalinjo

pre 10 godina

Sve te price o kompleksima su vise smorile, sa obe strane. Pa vi ne pustate "grobare" iz usta na ovim komentarima. Naravno da smo mi grobari navijali za Megu, pa volimo Miloja i Novicu vise od bilo koga (uz Kecmana i jos po nekog) i sada treba da navijamo protiv njih? Nidje veze prijatelji. Sudjenje katastrofa, na obe strane. Sto se tice prica o Marjanovicu da je prespor i trom...pa to su budalastine kakvih nema! Najagilniji i najspretniji covek tolike visine, pa cak i malo nizi centri bi pozeleli takvu motoriku. Mislim da vi (delije) malo precenjujete svoj tim pogotovo sto "trazite" Rakocevica, Katica, Simonovica u reprezentaciji. To jednostavno nije realno i to je dokaz da vecina (cast izuzecima) prati kosarku od nedavno. Imate dobar tim, u ovom trenutku mislim losiji malo od nas, za razliku od pocetka sezone gde ste bili dosta jaci. Ne zelim vam srecu u finalu, ali se nadam da cete biti dostojan predstavnik Srbije u EL i tu vam zelim srecu....ziveli

Jeste prijatelju, kompleks je... Ukapirao si konacno...

pre 10 godina

Auuu....koliko mega ima navijaca....ozbiljan klub.....
(Ma niije to kompleks, 2. jun 2013 23:57)


Istini za volju, ni blizu ozbiljnosti jednog FMP-a.... A ni sa navijacima mu ne moze parirati...

kobaz1987

pre 10 godina

Zvezda mora jos mnogo da radi da bi opravdala tvrdnje svojih navijaca kako Grobari imaju komplekse od njih. Budite bar malo realni... P.S. Jedva cekam finale i drago mi je sto je Zvezda prosla jer da nije samo bi Partizan bio u minusu. Zvezdasi bi rekli da ih ovo ne zanima i da nas je Vizura pustila kada bi na kraju to i osvojili. Bude li Zvezda ovako bezidejno igrala napad i shicala trojke po principu sta bude, titula ce opet biti Partizanova.

vidimo se u sredu

pre 10 godina

Добио је после још два везана, такође у нападу, када се ломио резултат у последњој четвртини. Од пет пенала, прва четири Боби је добио у нападу. Све у свему, циркус од утакмице и суђења.
(Саша, 2. jun 2013 23:55)

Al ga pretera. Ma dobio je svih 4 u prvoj cetvrtini i sve u napadu. Sva 4 su cista kao suza, i jedan faul u napadu mu je kompezovan za korake, inace bi tada izleteo. BAs mi je vas zao, sinoc navijali za Jug, danas za Megu i opet nista

Zvezdas

pre 10 godina

Bravo Zvezdo ! Teska utakmica ali je na kraju kvalitet dosao do izrazaja.Cestitke i Megi,zaista sjajno igraju i bice pravi hit jadranske lige ako glavni igraci ostanu.

PeraQ

pre 10 godina

Koja kradja! Dva faula u napadu u prvoj cetvrtini za Marajanovica, zatim u tri napada za redom tri faula u napadu za megu.
(slavica_vujicic@yahoo.com, 2. jun 2013 22:43)

I zamisli sve cisti faulovi!!! A cak i sa tim faulovima + onih nekoliko faulova Mege u poslednjoj minuti kada se jurio rezultat, Zvezda je na kraju imala nekoliko faulova vise, manje izvedenih slobodnih bacanja od Mege, ponisten kos kod ciste blokade, u dve cetvrtine (2. i 3.) Mega nije ni izasla iz bonusa... stvarno, koja kradja...

J.D.Aleksandar

pre 10 godina

Prvo poluvreme posveceno Grobarima-NADANJE! Drugo poluvreme,takodje,namenjeno Grobarima-RUGANJE!NELSON u reprezentaciju,IGRACINA!
(Floro Flores, 2. jun 2013 22:51)

Ako je Nelson za reprezentaciju,a za jednog Bo Mekejleba nije imalo mesta,onda si ti i svi ostali koji to pricaju za hospitalizaciju ! Bo je odveo Partizan na F4 Eurolige 2010 godine sa prosekom u EL od oko 17 poena ! Nosio je Partizan do 3 trofeja u NLB ligi,domacoj ligi i kupu ! Odmah zatim odveo je Makedoniju u polufinale EP ! Ako je Nelson igracina,sta je onda Bo,majke ti ?

Wllaxy

pre 10 godina

Da znas da sam i ja to primetio.Bas kao da igraju Zvezda - Partizan, a ustvari ne igra nijedan od ta dva kluba.Nije mi jasno :/
(Tolle, 2. jun 2013 22:51)

Zato ce u finalu da pobedi klub koji nije Zvezda ali koji definitivno nije partizan - ja cu svakako da se radujem pobedi ekipe cije boje su mi na srcu, iako ti kazes da to nije Zvezda, a ti ces da patis i places kao da to jeste Zvezda!

Indija,Pakistan,...

pre 10 godina

@ Zasto navijaci fmp-a pevaju onu pesmu za Grobare,a igraju sa Mega Vizurom?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (JSL!, 2. jun 2013 22:51),

zato sto znaju da gledate i slusate,pa da vam najave sta ce biti u finalu,da ne bude da se iznenadite!!!

mrb

pre 10 godina

prvo bio sam na utakmici i to blizu terena i dosta toga sam video i pokusacu da budem objektivan sudije su dosta gresile ali otprilike koliko za jedne toliko i za druge, a to je sramota jer to je degradacija ionako jadne nam kosarke.dosta komentara ovde je vrlo lokalno sa puno prepucavanja na primitivnom nivou .nekad sam se bavio ovim sportom i znam da su tada svaki sport trenirali oni koji su najtalentovaniji sudije su bili oni koji su poceli da treniraju ali su pokazali sklonosti ka sudjenju treneri su napredovali kroz vodjenje manjih ekipa i svojim uspesima trasirali sebi put kroz dobijanja licenci i tad smo imali najvece uspehe.sada menadzeri stvaraju igrace koji su nazalost u srbiji na vrlo prosecnom nivou sto pokazuju rezultati reprezentacije neki ljudi rese da hoce da budu sudije jer se dobro zaradjuje onda ih neki proteziraju i bogami zastrasuju i imamo to sto imamosudije sa malo znanja i jos manje autoriteta i na kraju trenere sa diplomama koje postoje cini mi se samo jos u italiji a sa vrlo malo rezultata na medjunarodnoj sceni mislim na mladje trenere da se oni uspesni ne naljute i tako zbog svega toga ovaj lepi sport propada a onda kada neko pokusa da povrati jos neki klub da vrati sjaj srpskoj kosarci javljaju se neki ostaci komunista koji mrze sve srpsko i prizeljkuju da zvezda nestane gospodo pardon drugovi jugosloveni prikocite malo sa tom mrznjom ja volim zvezdu i ne mrzim nijedan srpski klub samo zvezdu volim vise mislite o tome

Baki SM

pre 10 godina

A kako da objasniš nekome ko vidi zvezdu i tamo gde je nema :)
FMP može da se zove kako hoće!
(BaticaPFK, 2. jun 2013 21:32)

Batice, kad budete objasnjavali ko vam je uzeo titulu, slobodno budite u dilemi !

Veljo, ista ste vi banda, i ti i Dinkić!

pre 10 godina

Radman,Miličić,Kešelj i dva dobra ali dobra Amera pa da uzmemo i titulu u Evroligi.
(zemlja, 2. jun 2013 21:55)

Ahahaha, znaci brate umirem!! Gledam komentar i ne prestajem da se smejem! Daj ako se sretnemo nekad imas zajecarac od mene!!
(Grobar_Ni, 2. jun 2013 22:27)
-----------------------------------------------------
To će biti jednog lepog dana kad košarka propadne ko vaterpolo i niko više ne ulaže kintu, pa ih kupite ko vaterpoliste za kusur.

keep walking

pre 10 godina

steta za mladi tim Mege...nekoliko nerezonskih suteva u odlucujucim trenucima, kao i oscilacije u igri u 4-oj cetvrtini su ih kostali pobede...jos bih napomenuo Milojevicevu odluku da drzi zonu 2-3 kad je Zvezda uveliko usla u sut i vezala poene...svaka cast Zvezdi i vidimo se u finalu delije :-)

bgd

pre 10 godina

Grobari Jug Dubrovnik su mnogo nezadovoljni sudjenjem, a oni najbolje znaju kako sudije navlace kad treba. Osvojicemo, bre, sve! Samo lupajte pa cemo da se iznerviramo i osvojimo evroligu i u basketu.

cz-pro

pre 10 godina

Ajde recite vi meni da li su ona 2 faula bila u napadu za Marjanovica bez obzira da li ste navijaci Zvezde budite objektivni ?
(Napred Mega, 2. jun 2013 21:26)

Evo druže objektivno ali najobjektivnije moguće. Prvi faul je možda bio malčice diskutabilniji jer je možda uslijedio kao pritisak 6000 ljudi na prethodna tri dosuđena u (kako reče Edin 3 sekunde), korist Mege. A drugi je čist kao suza. Bobi je postavio blok ali onda se kretao i rukama odgurao Lazića (izašao iz cilindra što bi se reklo) tako da su oba faula ispravno dosuđena. Mega je prvo poluvreme odigrala sjajno, sve je pogađala ali je u drugom poluvremenu stala i to nema nikakve veze sa sudijama jednostavno je Zvezda zaigrala bolje u odbrani, Simonović, Katić i sjajni Nelson pogodili šiteve a igrači Mege umesto da nastave da šutiraju kao što je to Milojević barem 5 puta pokazivao pokušavali nekim prodorima, zavlačenjem i sl. što jednostavno nije moglo da prođe jer ako si primetio 90 posto igrača Mege je lagano tj. nejako i ne mogu da probiju snažnije Lazića, Simonovića, Nelsona. I još bi dodao da se slažem da Bobi mora u Sloveniju kao i Katić, uz Krleta biće to dobra centarska linija. Sa Bobijem možemo igradi dobru Zonsku odbranu a Katić u rukama ima 15 poena protiv svakog centra. Krle je klasa za sebe. I još da poželim dobro finale, dobre utakmice, sportsku atmosveru i neka pobedi Zvezda.

Napred Partizan

pre 10 godina

Komšije vidimo se u finalu, čestitam. Mislim da vam nikako ne odgovaraju ove utakmice u serijama i da će to Prof. Dr D. Vujošević da iskoristi.Bez ikakve zle namere pominjem Kup gde se to videlo do onog nesrećnog prekida. Kada Dr. Igor igra druga ste ekipa ali mislim da on ne može više da iznese taj tempo, na našu sreću.

Саша

pre 10 godina

haha, za prva 4 minuta, Marjanovicu sviraju 2 faula u napadu :))) sjajno
(Hilon Hilonides, 2. jun 2013 21:14)

Добио је после још два везана, такође у нападу, када се ломио резултат у последњој четвртини. Од пет пенала, прва четири Боби је добио у нападу. Све у свему, циркус од утакмице и суђења.

duledudule

pre 10 godina

Zvezda - radonjić - antipropaganda košarke. Napustio sam halu posle 2min 2/4 i više se ne vraćam
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (santa justa, 2. jun 2013 22:02)
cao vidimo se!
inace,opasna je ova megina zona,odlicno je igraju,pravili su mnogo problema.cestitam nam plasman u finale,a igracima mege zelim sve najbolje,a takodje i bobiju zelim povratak u reprezentaciju

Todorovic Sever

pre 10 godina

Polako braco grobari, polako. O kakvom vi navijanju nama dajete kritike? Vi ste se u petak pokazali na f4 u vaterpolu. Ajde bre sramote jedne 50 vas tada doslo. A sto se tice derbija ja sam sasvim opusten. Pa po komentarima se vidi da vam nije bas svejedno u predstojecem derbiju. Veceras ulazim u kladionicu a puno vas prati sta ce Mega da uradi, skacu na svaki faul i kos Mege. Ja ne pamtim kad je tako bilo zadnjih godina. Zvezda je sada iskusnija ekipa koja ume da dobije mec, pogotovo egal. Ako budu napaljeni a sumnjam da nece, tesko cete da nas dobijete. Ovo sto smo mi sa Megom morali na misice da odigramo to nije pokazatelj kako ce biti u finalu. Mega nam nikako nije lezala a vi ste nam sasvim fini ove sezone. Jednostavno vi nemate Rakoca, Katica, Nelsona, Savovica. Ti ce da kod nas da zabijaju a vi mozete da se nadate nekoj sreci pa da s brda sa dola neko eksplodira i tako dobijete. Kao onda Bertans sa 8 trojki. Njega zatvorimo i na konju smo.

No.1

pre 10 godina

Grobari, objasnite mi koji su vam motivi da vas više gleda i komentariše zvezdu nego što vas dođe na utakmice vašeg kluba. NEVEROVATNO ! Koji su to kompleksi ! Pa bar u košarci ne bi trebali da ih imate. Verujte da nisam gledao ni jednu utakmicu Partizana u ovoj sezoni ako to nije bilo protiv Zvezde. Strašno !

Srle

pre 10 godina

Sudije, mora to mnogo bolje. Gde su dodatna? Bobiju samo dve lične, imate li vi oči. Jedino korake sudite dobro i Rakoču malo kroz prste. Bio povređen!
(Zaštićen ko beli Raško, 2. jun 2013 21:56)
Cim ih zvao Radonjic odmah 2 licne u napadu za 15 sekundi Marjanovicu.Bruka koje navlacenje.

Dushan

pre 10 godina

Realno Mega je za Zvezdu tezi protivnik od Partizana, jer igra sjajnu zonu sa fantasticnim Marjanovicem. Ne razumem zasto se iko zali na sudjenje, kad se lomila utakmica smesni faulovi Simonovicu i Katicu (4. licne greske). A za pripreme reprezentacije od ovih igraca Katic, Savovic, Marjanovic i Micic, mozda jos neki od spoljnih klinaca iz Mege. Jokic sjajan potencijal. Iz Partizana Lucic i Bogdanovic.Njihovi centri tesko.

dex

pre 10 godina

@zemlja

Zbog takvih kao ti, nije ni cudo da nas zezaju da od juce pratimo kosarku. Pa imas li ti predstavu u kakvom je stanju Milicic? Imas li predstavu u kakvom je stanju Radmanovic, plus, kakvi su njegovi zahtevi, kao i zahtevi Keselja? Imas li predstavu koliko kostaju ,,dva dobra, ali dobra amera"? Znaci samo to nam treba? Imas li jos koju zelju? Da jedan od amera bude Dzejms mozda? Strasno ko sve ,,prati" kosarku.
Inace, svaka cast Megi, odlican su TIM, i tu se vidi ruka trenera. Imaju znanje, potencijal i da nisu ovako uplaseni klinci, oni bi igrali u finalu. To ne znaci da treba padati u paniku, Partizan smo dobili 4 puta ove godine, oni igraju potpuno drugaciju kosarku koja nam vise odgovara od ove Megine veoma pokretne zone.

Ratko

pre 10 godina

Sad dok smo zagrejani odmah protiv Partizana brejk da napravimo. Ovo sto smo se mucili sa Megom nista ali apsolutno nista ne znaci kad se igra derbi. Znaju to i grobari pa otud i ovoliko njihovih komentara. Oseca se u vazduhu da je Zvezda spremna da osvoji titulu cak i oslabljena na poziciji centra, zbog pravila KLS. Zvezda je iskusan tim sa veoma dobrim fizikalcima , skocnim, sto ranijih godina nije bilo, gde ima 4-5 igraca koji obavezno daju 10 + poena po mecu a ostali kako odigraju. Odbrana je poboljsana i ocekujem veliku borbu u finalu.

Zvezdasi

pre 10 godina

Sta je grobari ponadali ste se?Mega nas je posteno namucila ali bicemo spremni za vas.A i kad smo kod Mege mislim da ste zaboravili da oni vas NE SMEJU da pobede.P.S Nelson je doktor kosarke

shan

pre 10 godina

Kakav vikend!!!! Raduj se malo Nole sa nama, iako ti je tesko, znam... Uzmi RG, za Jelenu, za tebe i za sve nas.. Grobari se prave blesavi, ali u dusi te vole..

dobar je igrac, ali je dosta i neiskusan

pre 10 godina

Ako Duda ne bude pozvao Marjanovica u reprezentaciju nacinice veliku gresku. Krstic i on bi bili strasan tandem
(realno, 2. jun 2013 21:54)

Mnogo precenjujes Bobija, ipak je on dosta trom. Svaka mu cast na visini od 222 ali brate nije pokretan. Ima centara da ga pojedu kretnjom, pa jel si video kako mu Katic davao poene, kad se lomio mec.

Stefan Herceg-Novi

pre 10 godina

Dobismo,dobro je.Bice bolje kad se Rakoc u potpunosti vrati.2 ciste rampa Majka Skota sudije karakterisu na sl. nacin: prvu kao silaznu putanju,a drugu kao faul nad Drcom.Nidje veze.Boban Marjanovic sa svojim laktanjem u napadu zasluzio 5 penala jos na poluvremenu.Toliko o sudjenju i "navlacenju" za Zvezdu.Ovi iz Mege imaju neobicno veliki broj navijaca veceras.Zvezdo zgazi ih sve!

nelson ko od šale

pre 10 godina

Grobari nešto ste se zaćutali?Opet smišljate neku priču sudije,savez više sile i slično.
Čist kvalitet Nelsona i Simonovića i suvo iskustvo su presudili.
Grobari, zapamtite ovo ime - Demarkus Nelson. Imaćete bliski susret sa njim vrlo brzo.
Ali zato godine prolaze moje, ja čekam titule tvoje...

Argument, totalni ćorak.

pre 10 godina

Imamo problem kad igramo pred nasim navijacima...neverovatno. Psiha...
(Mare, 2. jun 2013 22:01)

Pa dva puta dobijate Megu kao domaćini, a u Kruševcu ste izgubili.

R

pre 10 godina

Sećam se kako su Pekoviću, dok je bio u Partizanu, čim je Partizan trebalo da izgubi svirali po 3,4 prekršaja u napadu. E tako je bilo i Bobiju večeras...

Johan de mor von ren

pre 10 godina

Grobari su se veceras bas istrenirali slanja komentara za finale! :D
Inace, teska pobeda i teske tri utakmice, Mega nam ove sezone ne lezi kao ekipa za razliku od ovih u finalu.

frenky simao

pre 10 godina

Koliko je ovo providno, ne igra Novica Veličković, uz Bobija Marjanovića najbolji igrač Mega Vizure, u majstorici polufinala, za svaki slučaj! I opet jedva i na silu i pored pune dvorane! Potpuno sam uveren da je igrao Novica Veličković večeras da bi ih Mega Vizura izbacila...!

Stefan Bg

pre 10 godina

Zasto se navijaci Zvezde cuju samo kada njihov tim vodi sa vise od 15 razlike? Zasto ne bodre svoj tim i kad gube? Zato mi je drago sto navijam za Partizan...
(Bojan, 2. jun 2013 21:50)
Niste mogli da napunite bazen od 3000 u polufinalu LS...samo mozes da cutis!

Legal Alien

pre 10 godina

Ako izuzmemo ovu utakmicu, ako izuzmemo i ovaj sport, ja ne znam koliko su zreli ovi ljudi koji pisu komentare, ali na svakoj Zvezdinoj utakmici, bio fudbal, bilo kosarka, bio vaterpolo, bio rukomet, uvek sudije pomognu Zvezdi. Ako izuzmemo da su Zvezdi oduzeta cista 4 poena u dve utakmice, u prvoj Bobi izbija loptu, u trecoj Skot lepi cistu bananu, ako izuzmemo jos pregrst dogadjaja koje bi ja mogao da kazem da su sudije radile na stetu Zvezde, imam jedno pitanje. Da li vi, navijaci Partizana, vise mrzite Zvezdu, nego sto volite Partizan?

nz

pre 10 godina

Svaka čast igračima Mege na dobroj igri i otporu...zvezda bez Rakočevića je za 30% slabiji tim, kada ne bi igrao u finalu Partizan bi uzeo titulu bez problema, ovako će biti teška serija.

raskorak

pre 10 godina

koji scenario. neverovatne stvari se sude megi, izmišljeni koraci bobiju, nosati ukapirao ćokijeve finte za "igranje" i fmp ide u finale. na sreću, dr Vujošević je ipak autoritet evropskog formata i neće tek tako dozvoljavati neke stvari. neće vam pomoći ni pp aparati.

rkekoke

pre 10 godina

O kakvom sudjenju vi grobarcici pricate? Mega izvela vise bacanja,4 faul Marjanovicu sviran na pola poslednje cetvrtine,kada su nama 4 faula imali Katic,Simonovic,Nelson i Subotic,a nad njim svirano 11 faulova. Svirali su mu na pocetku 2 faula i onda 2 ipo cetvrtine radio sta je hteo. Nama jednostavno Mega ne lezi,slabiji su od Partizana kao ekipa,ali jednostavno postoje ekipe koje ti ne leze i ne vredi,mora mucenje da padne. U finalu 3-1 za Zvezdu

JACK'S

pre 10 godina

Hahaha, neverovatno, 4 faula Bobiju u napadu, 20 faula u napadu Megi, 5x koraci, 3-4x nosena, smehoteka. Nema veze, cekamo vas u finalu ;)

Giroux

pre 10 godina

Lazic psuje sudiju i unosi mu se u lice, a ovaj ne sme da mu sudi tehnicku, sve je jasno o cemu se radi. U NBA bi sevnula tehnicka samo tako.

zexy

pre 10 godina

Ekipa koja sredinom 3/4 vodi 10 razlike odjednom svaki drugi napad pravi korake, duple, nošene, šutira trojke u petoj sekundi napada i ne napravi ni jedan faul čitavih 5 minuta ???

klikovceto

pre 10 godina

jaooo,tri faula u napadu za redom, marjanović 4 faula sva 4 u napadu..jaoooo, al neka ovako je zanimljivije ima da vas odvalimo u finalu

basketaneri

pre 10 godina

Ova Zvezdina igra, svi sutiraju trojke, pa kad ide super, a kad ne ide ko muve bez glave. Onaj Simonovic pogodi svaku desetu trojku, covek potpuno sam stoji ima otvoren put ka kosu, ni ne pomislja da ide na ulaz, ej bre pa ne moras svaki napad sutirati za tri poena, nekada nije ni bilo linije za tri poena pa se igrala kosarka.

dddddddddd

pre 10 godina

Radman,Miličić,Kešelj i dva dobra ali dobra Amera pa da uzmemo i titulu u Evroligi.
(zemlja, 2. jun 2013 21:55)

Evo, to je to, "kk sledeca sezona". Oni su vec svesni da od ove nema nista, pa mastaju za sledecu...

Mirko

pre 10 godina

Jel sme neko da skoci u odbrani od igraca Mege...ili se to ne sme protiv FMP-a....a tri faula u napada zaredom je postalo praksa da se dosudi za FMP...smesno sudjenje :D

Delija UE

pre 10 godina

Zvezdu krenule trojke i zato je pobedila, dosta su doprineli i nerezonski potezi Micica. Igra mora da bude mnogo bolja, a posebno bolja moraju da budu izvodjnja slobodnih bacanja. Sudjenje je bilo korektno, i nema razloga za povike na sudije. Lazic je zreo za prevaspitavanje. Ja da sam na mestu sudija dao bih mu tehnicku, ma izbacio bih ga pa da mu se sve pusi.

danilo

pre 10 godina

Radman,Miličić,Kešelj i dva dobra ali dobra Amera pa da uzmemo i titulu u Evroligi.
(zemlja, 2. jun 2013 21:55)
Ali mnogo dobra kao recimo Džejms i Hauard, možda bi mogli nešto u EL ali vas u ABA i Srbiji čeka pravi šampion, poznatiji kao KK Dominacija!

Bojana

pre 10 godina

Ja ne znam sto se cudite zbog licnih Marjanovica, covek se non stop lakta.
Svaki put se zagradjuje laktom, blok postavlja laktom uz guranje.
Uostalom, videcemo kako ce mu se to tolerisati kad bude isao vani.
Teska utakmica, teska pobeda, nama Mega ne lezi, mislim da je Partizan favorit, prvenstveno zato sto Dule ima vise iskustva za ovakve utakmice, a i ekipa mu je sada puna samopouzdanja, ali sportski je nadati se.
Cestitam ovom prilikom vaterpolistima na trofeju, ja sam iskreno navijala i za Partizan pre dve godine.
Napred Zvezda, samo Zvezda!

Миле

pre 10 godina

Само без Савовића у репрезентацији Србије молићу лепо.
Његова безидејност и лоша техника у нападу је на нивоу играча општинске лиге.
Иначе Звезда је са Вукоичићем играла и бољу, а нарочито лепшу кошарку.
Меги свака част,

MILITO

pre 10 godina

Doktorsko poluvreme Vase Micica(19)...
(Djuric djura, 2. jun 2013 21:52)

Vasilije Micic je izgubio utakmicu.zamalo je i proslu izgubio..ok mali ima talenat al se pokazuje zasto ipak igra u mega vizuri.nije on bas toliko mlad da ne mije mogao do sad igrati makar u zvezdi il partizanu.odavno nisam vidio toliku dozu neracionalnosti u igri jednog igraca.i nba zvezde bi mu pozavidjele na tome.toliko..i da.zvezda a ovakvom igrom nema promil sanse u finalu protiv partizana

Vladimir

pre 10 godina

Neverovatno kako sudije vraćaju Zvezdu u igru. Pa dobro ljudi zar vas nije barem malo sramota!? To su bre deca ... zašto ih kradete?

Baki san

pre 10 godina

Bolje da ste izgubili... Kad samo pomislim kako se nalozio sad Lovergne pa Bertrans... Prstace kao za novu godinu! Cestitam na pobedi dosadnih Hrvata...

Sale

pre 10 godina

E pa Grobari moraćete vi da nas pobedite 3 puta ako želite titulu! Vidim da ste se ponadali da ćete lako doći do titule ali avaj! Šta ćete sad?! Zvezda je igrala jako loše dobar deo utakmice ali su smo se na kraju nekako trgli. Protiv Partizana će trebati više ali i ne sumnjam da ćemo pružiti više. Rakoč će, nadam se, biti spremniji nego večeras. Ako ne za prvu onda bar za ostale utakmice. Napred Zvezdo!!! Stopama vaterpolista i odbojkaša!!! P o duplu krunu!!!

Grobar_Ni

pre 10 godina

Radman,Miličić,Kešelj i dva dobra ali dobra Amera pa da uzmemo i titulu u Evroligi.
(zemlja, 2. jun 2013 21:55)

Ahahaha, znaci brate umirem!! Gledam komentar i ne prestajem da se smejem! Daj ako se sretnemo nekad imas zajecarac od mene!!

Vladimir

pre 10 godina

Zvezdasi, koliko cete brze shvatiti da nije Mega toliko dobra koliko ste vi losi, toliko ce vam biti lakse kad budete izgubili u finalu, ako do toga uopste stignete. Realno, Partizan je za klasu preko Zvezde i Mege.

Tolle

pre 10 godina

@Po komentarima, reklo bi se da igraju Zvezda-Partizan!!!
(fica, 2. jun 2013 22:00)

Da znas da sam i ja to primetio.Bas kao da igraju Zvezda - Partizan, a ustvari ne igra nijedan od ta dva kluba.Nije mi jasno :/

Floro Flores

pre 10 godina

Prvo poluvreme posveceno Grobarima-NADANJE! Drugo poluvreme,takodje,namenjeno Grobarima-RUGANJE!NELSON u reprezentaciju,IGRACINA!

veliki strumf

pre 10 godina

Sramno sudjenje da, ali iskljucivo na stetu Zvezde. Pa ovaj Marjanovic u skoro svakom napadu ubija laktovima, skoro svaki duel je faul u napadu, a sudije Rasku sude cetvrtu, pre toga i Simonovicu, glavnim igracima. Pa ovo je sramota. Evo konacno su Bobiju sudili ono sto radi celu utakmicu. Morala je Mega da padne na kraju, pa nisu ovoliko kvalitetni da svaki napad daju. Konacno srljanja i konacno faulovi u napadu. Kovi Skote!

M&M

pre 10 godina

I onda je sudija svirao tri licne u napadu, sve ostalo je suvisno mada moram jos prokomentarisati izderavanje igraca zvjezde na veoma rijetki broj svirani im faulova narocito Simonovica koji naravno nijednom nije bio sankcionisan!Samo se nadam kada budu igrali u euroleague da ce se ponasati tako pa da jednom nauce kako sudija treba da reaguje na tako nesto.

veliki strumf

pre 10 godina

A sada, spremite se grobari da vas oderemo jos jednom! Ali ako sudije ovako sude bice tesko protiv osmorice. Na kraju i Lazic po ruci dobija, Drca u kontri desnom rukom ide u vrat Skotu a faulovi se sude Zvezdi. Pobedismo vrlo dobru Megu i trojicu sudija. Navikli smo da igramo 5 na 8.

budimo realni

pre 10 godina

Kakva kukavička igra CZ. Ne smeju u reket, ne smeju otvorene šuteve, samo jedan drugom dobacuju vruće krompire. Igor glumata neke finte i ubija svaku eventualnu borbenost svoje ekipe. Jedino Nelson i Savović igraju. Ostali bljutavi. Nije ovo ekipa. EL? Katastrofa.
Ako ne zaigraju presing sa jakom odbranom i kratkim napadima, Mega opušteno, lako ide dalje...

3D

pre 10 godina

Zvezda - radonjić - antipropaganda košarke. Napustio sam halu posle 2min 2/4 i više se ne vraćam
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (santa justa, 2. jun 2013 22:02

Ne moras se vise nikad ni vracati. I - kosarka se ne igra 12 minuta, vec 40 !!!

Delija Igor

pre 10 godina

Ja uopste ne razumem sta se desava sa nama.
Radovao sam se tituli i dominaciji a sada se plasim da ce nas ovi pregaziti u finalu.
Uopste ne znam zasto tako lose igramo.
Kao da necemo.
ovo je strasno.

stipanje

pre 10 godina

Evo Marjanovic nad kojim su se partizani isplakali, sredinom cetvrte cetvrtine dobio TRECU licnu, a Subotic i Simonovic imaju po cetiri.

ultrasrbin

pre 10 godina

Da nije smesno bilo bi zalosno. Sudija nije smeo da svira 4 faul zaredom Zvezdi pa izmisli faul Marjanovica u napadu. Onda posle toga svira jos 2 faula u napadu Megi.

Belmondo

pre 10 godina

Svaka cast Megi, sjajna su ekipa.. Bas ih je lepo gledati, ali zvezda ima Nelsona i Savovica pa i Simonovica. Bravo zvezdo... A Megi od srca zelim sve najbolje.. E sad Partizanu na megdan, pa sta bude... Na kraj krajeva, zvezda ima kup, igrala finale ABA lige, igra finale srpske lige, ide u EL.. Odlicna sezona posle dugo godina...
ps: bolje Boban nego Kosta sto se tice reprezentacije. laku noc

Misa Po

pre 10 godina

Grobari, polako e... Opet ste se ponadali? Znam, boli vas vaterpolo od sinoc, pa sada udri na komentare o Zvezdi u basketu. I opet - promasaj! Nesto kontam, pa sta cete ako izgubite u finalu od Zvezde? Necete uplatit internet za taj mesec? Opustite se, zivot je lep, sa ili bez kompleksa. Ziveli!

Fisherman

pre 10 godina

hahahah kakva 3 faula u napadu isti scenario kao i prva utakmica,pa u ovoj Srbiji neki ljudi zaista nemaju obraza kad ovako otimaju od drugih,izem ti takvu titulu i politicare u sportu fuj...

slavica_vujicic@yahoo.com

pre 10 godina

Koja kradja! Dva faula u napadu u prvoj cetvrtini za Marajanovica, zatim u tri napada za redom tri faula u napadu za megu.

DG

pre 10 godina

Laganih 10-15 razlike u sredu za Partizan. Zvezda je slaba u formi, nema igru, nema smisljen napad u tri utakmice sa megom. Realno razmisljanje.

Ivan

pre 10 godina

Nadam se da ce Zvezda da pobedi,jer kakvo bi to finale bio:Partizan-Mega,ali ne mogu da verujem da Radonjic nezna da im nacrta nijedan napad da srusi zonu.A za sledecu sezonu ostaviti samo Igora i Nelsona,jer jadan mi je to tim sa Vukom na pleju.

BaticaPFK

pre 10 godina

Pogledajte kakva 2 faula Marjanovica i mislite da je to izmisljeno od sudije!? Ajde iskljucite ostrascenost...Cist faul, ali ne vredi to objasnjavati nekima ko samo mrzi Zvezdu..
(Fresh, 2. jun 2013 21:13)

A kako da objasniš nekome ko vidi zvezdu i tamo gde je nema :)
FMP može da se zove kako hoće!

Bojan

pre 10 godina

Zasto se navijaci Zvezde cuju samo kada njihov tim vodi sa vise od 15 razlike? Zasto ne bodre svoj tim i kad gube? Zato mi je drago sto navijam za Partizan...

veliki strumf

pre 10 godina

Kraj prve cetvrtine. Mladi momci Mege pogodise sve sto su sutnuli za 3 i sa penala. Neverovatno. Da im ne zadrhti ruka u ovakvoj atmosferi, u ovako znacajnoj utakmici. Morace. Mada odmah trojka kao kap na picetku 2/4. Da ne poverujes.

Zaštićen ko beli Raško

pre 10 godina

Sudije, mora to mnogo bolje. Gde su dodatna? Bobiju samo dve lične, imate li vi oči. Jedino korake sudite dobro i Rakoču malo kroz prste. Bio povređen!

danilo

pre 10 godina

Dva faula u napadu Marjanoviću u 5 prvih minuta!!??
Smena Bojića pokazuje rezultate, Čović je nova, 175. legenda Crvene Zvezde ili kako se KK već zove, da se pogleda u privrednim registrima.

Dragan BL

pre 10 godina

Razbiše nas Sega Mega klinci u 1.poluvremenu!
Ovi igrači Zvezde nisu šampioni, oni u ovakvoj atmosferi igraju očajno! Daj Bože da odigramo 2.poluvreme kako treba...

Sale

pre 10 godina

Očajna igra Zvezde! Daj Bože da ovo dobijemo ali teško. Bezidejno u napadu, loše u odbrani. Mnogo lakše igramo protiv Partizana nego protiv Mege. Moraće veliki rez da se napravi u prelaznom roku. Sramota da ekupa u koju su silne pare uložene igra ovako očajno!

veliki strumf

pre 10 godina

@Napred Mega Prvi nisu ponovili, a kod drugog je levom rukom uhvatio Rakoca za vrat. A sta se ti zalis na sudjenje - Megi se sudi kao Partizanu. Ne sme Zvezda da ih pipne. Imamo 10 faulova vise. Inace, igramo uzasno i ako ne stisnemo odbranu, a ovi nastave da sipaju trojke i ne promaduju bacanja - izgubicemo.

Fresh

pre 10 godina

Pogledajte kakva 2 faula Marjanovica i mislite da je to izmisljeno od sudije!? Ajde iskljucite ostrascenost...Cist faul, ali ne vredi to objasnjavati nekima ko samo mrzi Zvezdu..

bdpfc

pre 10 godina

Prešao sam u najveći klub u evropi.Oduvjek sam želio da igram za Partizan i za Srbiju .Prošlla godina.Oduvjek sam navijao za CZ.andrija prlainović.Gledam ulazak igrača vk cz u Pionir i prvi put skandiranje GROBARIMA. Sjajno.

Miki

pre 10 godina

Čoviću, zar te nije sramota da gledaš kako ova deca rasturaju tvoje matorce. Nažalost, izgleda da u Zvezdi smeju da igraju samo tvoji "vršnjaci". Mladi talentovani u tvojoj Zvezdi nemaju čemu da se nadaju. Sa druge strane Jokić 1995. igra protiv Katića, koji se i ne primećuje. Bravo Čoviću, "ne razumem" zašto opet nakon poraza od Megavizure nisi smenio trenera, jer treneri su uvek krivi, zar ne?

Baki san

pre 10 godina

Toliko smo se smorili da igramo sa vama zbog pritisaka i drame da smo tajno organizovali ovaj klub da vas izbacuje pre igre sa nama. Nasmejani rozi tim tuce fmp kao od sale.

bdpfc

pre 10 godina

Prešao sam u najveći klub u evropi.Oduvjek sam želio da igram za Partizan i za Srbiju .Prošlla godina.Oduvjek sam navijao za CZ.andrija prlainović.Gledam ulazak igrača vk cz u Pionir i prvi put skandiranje GROBARIMA. Sjajno.

Fresh

pre 10 godina

Pogledajte kakva 2 faula Marjanovica i mislite da je to izmisljeno od sudije!? Ajde iskljucite ostrascenost...Cist faul, ali ne vredi to objasnjavati nekima ko samo mrzi Zvezdu..

Саша

pre 10 godina

haha, za prva 4 minuta, Marjanovicu sviraju 2 faula u napadu :))) sjajno
(Hilon Hilonides, 2. jun 2013 21:14)

Добио је после још два везана, такође у нападу, када се ломио резултат у последњој четвртини. Од пет пенала, прва четири Боби је добио у нападу. Све у свему, циркус од утакмице и суђења.

Stefan Herceg-Novi

pre 10 godina

Dobismo,dobro je.Bice bolje kad se Rakoc u potpunosti vrati.2 ciste rampa Majka Skota sudije karakterisu na sl. nacin: prvu kao silaznu putanju,a drugu kao faul nad Drcom.Nidje veze.Boban Marjanovic sa svojim laktanjem u napadu zasluzio 5 penala jos na poluvremenu.Toliko o sudjenju i "navlacenju" za Zvezdu.Ovi iz Mege imaju neobicno veliki broj navijaca veceras.Zvezdo zgazi ih sve!

Zaštićen ko beli Raško

pre 10 godina

Sudije, mora to mnogo bolje. Gde su dodatna? Bobiju samo dve lične, imate li vi oči. Jedino korake sudite dobro i Rakoču malo kroz prste. Bio povređen!

Bojan

pre 10 godina

Zasto se navijaci Zvezde cuju samo kada njihov tim vodi sa vise od 15 razlike? Zasto ne bodre svoj tim i kad gube? Zato mi je drago sto navijam za Partizan...

Tolle

pre 10 godina

@Po komentarima, reklo bi se da igraju Zvezda-Partizan!!!
(fica, 2. jun 2013 22:00)

Da znas da sam i ja to primetio.Bas kao da igraju Zvezda - Partizan, a ustvari ne igra nijedan od ta dva kluba.Nije mi jasno :/

3D

pre 10 godina

Zvezda - radonjić - antipropaganda košarke. Napustio sam halu posle 2min 2/4 i više se ne vraćam
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (santa justa, 2. jun 2013 22:02

Ne moras se vise nikad ni vracati. I - kosarka se ne igra 12 minuta, vec 40 !!!

Belmondo

pre 10 godina

Svaka cast Megi, sjajna su ekipa.. Bas ih je lepo gledati, ali zvezda ima Nelsona i Savovica pa i Simonovica. Bravo zvezdo... A Megi od srca zelim sve najbolje.. E sad Partizanu na megdan, pa sta bude... Na kraj krajeva, zvezda ima kup, igrala finale ABA lige, igra finale srpske lige, ide u EL.. Odlicna sezona posle dugo godina...
ps: bolje Boban nego Kosta sto se tice reprezentacije. laku noc

Todorovic Sever

pre 10 godina

Polako braco grobari, polako. O kakvom vi navijanju nama dajete kritike? Vi ste se u petak pokazali na f4 u vaterpolu. Ajde bre sramote jedne 50 vas tada doslo. A sto se tice derbija ja sam sasvim opusten. Pa po komentarima se vidi da vam nije bas svejedno u predstojecem derbiju. Veceras ulazim u kladionicu a puno vas prati sta ce Mega da uradi, skacu na svaki faul i kos Mege. Ja ne pamtim kad je tako bilo zadnjih godina. Zvezda je sada iskusnija ekipa koja ume da dobije mec, pogotovo egal. Ako budu napaljeni a sumnjam da nece, tesko cete da nas dobijete. Ovo sto smo mi sa Megom morali na misice da odigramo to nije pokazatelj kako ce biti u finalu. Mega nam nikako nije lezala a vi ste nam sasvim fini ove sezone. Jednostavno vi nemate Rakoca, Katica, Nelsona, Savovica. Ti ce da kod nas da zabijaju a vi mozete da se nadate nekoj sreci pa da s brda sa dola neko eksplodira i tako dobijete. Kao onda Bertans sa 8 trojki. Njega zatvorimo i na konju smo.

Stefan Bg

pre 10 godina

Zasto se navijaci Zvezde cuju samo kada njihov tim vodi sa vise od 15 razlike? Zasto ne bodre svoj tim i kad gube? Zato mi je drago sto navijam za Partizan...
(Bojan, 2. jun 2013 21:50)
Niste mogli da napunite bazen od 3000 u polufinalu LS...samo mozes da cutis!

Dragan BL

pre 10 godina

Razbiše nas Sega Mega klinci u 1.poluvremenu!
Ovi igrači Zvezde nisu šampioni, oni u ovakvoj atmosferi igraju očajno! Daj Bože da odigramo 2.poluvreme kako treba...

Giroux

pre 10 godina

Lazic psuje sudiju i unosi mu se u lice, a ovaj ne sme da mu sudi tehnicku, sve je jasno o cemu se radi. U NBA bi sevnula tehnicka samo tako.

cz-pro

pre 10 godina

Ajde recite vi meni da li su ona 2 faula bila u napadu za Marjanovica bez obzira da li ste navijaci Zvezde budite objektivni ?
(Napred Mega, 2. jun 2013 21:26)

Evo druže objektivno ali najobjektivnije moguće. Prvi faul je možda bio malčice diskutabilniji jer je možda uslijedio kao pritisak 6000 ljudi na prethodna tri dosuđena u (kako reče Edin 3 sekunde), korist Mege. A drugi je čist kao suza. Bobi je postavio blok ali onda se kretao i rukama odgurao Lazića (izašao iz cilindra što bi se reklo) tako da su oba faula ispravno dosuđena. Mega je prvo poluvreme odigrala sjajno, sve je pogađala ali je u drugom poluvremenu stala i to nema nikakve veze sa sudijama jednostavno je Zvezda zaigrala bolje u odbrani, Simonović, Katić i sjajni Nelson pogodili šiteve a igrači Mege umesto da nastave da šutiraju kao što je to Milojević barem 5 puta pokazivao pokušavali nekim prodorima, zavlačenjem i sl. što jednostavno nije moglo da prođe jer ako si primetio 90 posto igrača Mege je lagano tj. nejako i ne mogu da probiju snažnije Lazića, Simonovića, Nelsona. I još bi dodao da se slažem da Bobi mora u Sloveniju kao i Katić, uz Krleta biće to dobra centarska linija. Sa Bobijem možemo igradi dobru Zonsku odbranu a Katić u rukama ima 15 poena protiv svakog centra. Krle je klasa za sebe. I još da poželim dobro finale, dobre utakmice, sportsku atmosveru i neka pobedi Zvezda.

shan

pre 10 godina

Kakav vikend!!!! Raduj se malo Nole sa nama, iako ti je tesko, znam... Uzmi RG, za Jelenu, za tebe i za sve nas.. Grobari se prave blesavi, ali u dusi te vole..

danilo

pre 10 godina

Dva faula u napadu Marjanoviću u 5 prvih minuta!!??
Smena Bojića pokazuje rezultate, Čović je nova, 175. legenda Crvene Zvezde ili kako se KK već zove, da se pogleda u privrednim registrima.

Grobar_Ni

pre 10 godina

Radman,Miličić,Kešelj i dva dobra ali dobra Amera pa da uzmemo i titulu u Evroligi.
(zemlja, 2. jun 2013 21:55)

Ahahaha, znaci brate umirem!! Gledam komentar i ne prestajem da se smejem! Daj ako se sretnemo nekad imas zajecarac od mene!!

duledudule

pre 10 godina

Zvezda - radonjić - antipropaganda košarke. Napustio sam halu posle 2min 2/4 i više se ne vraćam
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (santa justa, 2. jun 2013 22:02)
cao vidimo se!
inace,opasna je ova megina zona,odlicno je igraju,pravili su mnogo problema.cestitam nam plasman u finale,a igracima mege zelim sve najbolje,a takodje i bobiju zelim povratak u reprezentaciju

Миле

pre 10 godina

Само без Савовића у репрезентацији Србије молићу лепо.
Његова безидејност и лоша техника у нападу је на нивоу играча општинске лиге.
Иначе Звезда је са Вукоичићем играла и бољу, а нарочито лепшу кошарку.
Меги свака част,

zexy

pre 10 godina

Ekipa koja sredinom 3/4 vodi 10 razlike odjednom svaki drugi napad pravi korake, duple, nošene, šutira trojke u petoj sekundi napada i ne napravi ni jedan faul čitavih 5 minuta ???

Baki san

pre 10 godina

Toliko smo se smorili da igramo sa vama zbog pritisaka i drame da smo tajno organizovali ovaj klub da vas izbacuje pre igre sa nama. Nasmejani rozi tim tuce fmp kao od sale.

Vladimir

pre 10 godina

Neverovatno kako sudije vraćaju Zvezdu u igru. Pa dobro ljudi zar vas nije barem malo sramota!? To su bre deca ... zašto ih kradete?

Misa Po

pre 10 godina

Grobari, polako e... Opet ste se ponadali? Znam, boli vas vaterpolo od sinoc, pa sada udri na komentare o Zvezdi u basketu. I opet - promasaj! Nesto kontam, pa sta cete ako izgubite u finalu od Zvezde? Necete uplatit internet za taj mesec? Opustite se, zivot je lep, sa ili bez kompleksa. Ziveli!

Legal Alien

pre 10 godina

Ako izuzmemo ovu utakmicu, ako izuzmemo i ovaj sport, ja ne znam koliko su zreli ovi ljudi koji pisu komentare, ali na svakoj Zvezdinoj utakmici, bio fudbal, bilo kosarka, bio vaterpolo, bio rukomet, uvek sudije pomognu Zvezdi. Ako izuzmemo da su Zvezdi oduzeta cista 4 poena u dve utakmice, u prvoj Bobi izbija loptu, u trecoj Skot lepi cistu bananu, ako izuzmemo jos pregrst dogadjaja koje bi ja mogao da kazem da su sudije radile na stetu Zvezde, imam jedno pitanje. Da li vi, navijaci Partizana, vise mrzite Zvezdu, nego sto volite Partizan?

Delija UE

pre 10 godina

Zvezdu krenule trojke i zato je pobedila, dosta su doprineli i nerezonski potezi Micica. Igra mora da bude mnogo bolja, a posebno bolja moraju da budu izvodjnja slobodnih bacanja. Sudjenje je bilo korektno, i nema razloga za povike na sudije. Lazic je zreo za prevaspitavanje. Ja da sam na mestu sudija dao bih mu tehnicku, ma izbacio bih ga pa da mu se sve pusi.

No.1

pre 10 godina

Grobari, objasnite mi koji su vam motivi da vas više gleda i komentariše zvezdu nego što vas dođe na utakmice vašeg kluba. NEVEROVATNO ! Koji su to kompleksi ! Pa bar u košarci ne bi trebali da ih imate. Verujte da nisam gledao ni jednu utakmicu Partizana u ovoj sezoni ako to nije bilo protiv Zvezde. Strašno !

dex

pre 10 godina

@zemlja

Zbog takvih kao ti, nije ni cudo da nas zezaju da od juce pratimo kosarku. Pa imas li ti predstavu u kakvom je stanju Milicic? Imas li predstavu u kakvom je stanju Radmanovic, plus, kakvi su njegovi zahtevi, kao i zahtevi Keselja? Imas li predstavu koliko kostaju ,,dva dobra, ali dobra amera"? Znaci samo to nam treba? Imas li jos koju zelju? Da jedan od amera bude Dzejms mozda? Strasno ko sve ,,prati" kosarku.
Inace, svaka cast Megi, odlican su TIM, i tu se vidi ruka trenera. Imaju znanje, potencijal i da nisu ovako uplaseni klinci, oni bi igrali u finalu. To ne znaci da treba padati u paniku, Partizan smo dobili 4 puta ove godine, oni igraju potpuno drugaciju kosarku koja nam vise odgovara od ove Megine veoma pokretne zone.

klikovceto

pre 10 godina

jaooo,tri faula u napadu za redom, marjanović 4 faula sva 4 u napadu..jaoooo, al neka ovako je zanimljivije ima da vas odvalimo u finalu

Johan de mor von ren

pre 10 godina

Grobari su se veceras bas istrenirali slanja komentara za finale! :D
Inace, teska pobeda i teske tri utakmice, Mega nam ove sezone ne lezi kao ekipa za razliku od ovih u finalu.

bgd

pre 10 godina

Grobari Jug Dubrovnik su mnogo nezadovoljni sudjenjem, a oni najbolje znaju kako sudije navlace kad treba. Osvojicemo, bre, sve! Samo lupajte pa cemo da se iznerviramo i osvojimo evroligu i u basketu.

R

pre 10 godina

Sećam se kako su Pekoviću, dok je bio u Partizanu, čim je Partizan trebalo da izgubi svirali po 3,4 prekršaja u napadu. E tako je bilo i Bobiju večeras...

Napred Partizan

pre 10 godina

Komšije vidimo se u finalu, čestitam. Mislim da vam nikako ne odgovaraju ove utakmice u serijama i da će to Prof. Dr D. Vujošević da iskoristi.Bez ikakve zle namere pominjem Kup gde se to videlo do onog nesrećnog prekida. Kada Dr. Igor igra druga ste ekipa ali mislim da on ne može više da iznese taj tempo, na našu sreću.

stipanje

pre 10 godina

Evo Marjanovic nad kojim su se partizani isplakali, sredinom cetvrte cetvrtine dobio TRECU licnu, a Subotic i Simonovic imaju po cetiri.

danilo

pre 10 godina

Radman,Miličić,Kešelj i dva dobra ali dobra Amera pa da uzmemo i titulu u Evroligi.
(zemlja, 2. jun 2013 21:55)
Ali mnogo dobra kao recimo Džejms i Hauard, možda bi mogli nešto u EL ali vas u ABA i Srbiji čeka pravi šampion, poznatiji kao KK Dominacija!

raskorak

pre 10 godina

koji scenario. neverovatne stvari se sude megi, izmišljeni koraci bobiju, nosati ukapirao ćokijeve finte za "igranje" i fmp ide u finale. na sreću, dr Vujošević je ipak autoritet evropskog formata i neće tek tako dozvoljavati neke stvari. neće vam pomoći ni pp aparati.

Dushan

pre 10 godina

Realno Mega je za Zvezdu tezi protivnik od Partizana, jer igra sjajnu zonu sa fantasticnim Marjanovicem. Ne razumem zasto se iko zali na sudjenje, kad se lomila utakmica smesni faulovi Simonovicu i Katicu (4. licne greske). A za pripreme reprezentacije od ovih igraca Katic, Savovic, Marjanovic i Micic, mozda jos neki od spoljnih klinaca iz Mege. Jokic sjajan potencijal. Iz Partizana Lucic i Bogdanovic.Njihovi centri tesko.

JACK'S

pre 10 godina

Hahaha, neverovatno, 4 faula Bobiju u napadu, 20 faula u napadu Megi, 5x koraci, 3-4x nosena, smehoteka. Nema veze, cekamo vas u finalu ;)

slavica_vujicic@yahoo.com

pre 10 godina

Koja kradja! Dva faula u napadu u prvoj cetvrtini za Marajanovica, zatim u tri napada za redom tri faula u napadu za megu.

frenky simao

pre 10 godina

Koliko je ovo providno, ne igra Novica Veličković, uz Bobija Marjanovića najbolji igrač Mega Vizure, u majstorici polufinala, za svaki slučaj! I opet jedva i na silu i pored pune dvorane! Potpuno sam uveren da je igrao Novica Veličković večeras da bi ih Mega Vizura izbacila...!

MILITO

pre 10 godina

Doktorsko poluvreme Vase Micica(19)...
(Djuric djura, 2. jun 2013 21:52)

Vasilije Micic je izgubio utakmicu.zamalo je i proslu izgubio..ok mali ima talenat al se pokazuje zasto ipak igra u mega vizuri.nije on bas toliko mlad da ne mije mogao do sad igrati makar u zvezdi il partizanu.odavno nisam vidio toliku dozu neracionalnosti u igri jednog igraca.i nba zvezde bi mu pozavidjele na tome.toliko..i da.zvezda a ovakvom igrom nema promil sanse u finalu protiv partizana

Srle

pre 10 godina

Sudije, mora to mnogo bolje. Gde su dodatna? Bobiju samo dve lične, imate li vi oči. Jedino korake sudite dobro i Rakoču malo kroz prste. Bio povređen!
(Zaštićen ko beli Raško, 2. jun 2013 21:56)
Cim ih zvao Radonjic odmah 2 licne u napadu za 15 sekundi Marjanovicu.Bruka koje navlacenje.

Fisherman

pre 10 godina

hahahah kakva 3 faula u napadu isti scenario kao i prva utakmica,pa u ovoj Srbiji neki ljudi zaista nemaju obraza kad ovako otimaju od drugih,izem ti takvu titulu i politicare u sportu fuj...

veliki strumf

pre 10 godina

Sramno sudjenje da, ali iskljucivo na stetu Zvezde. Pa ovaj Marjanovic u skoro svakom napadu ubija laktovima, skoro svaki duel je faul u napadu, a sudije Rasku sude cetvrtu, pre toga i Simonovicu, glavnim igracima. Pa ovo je sramota. Evo konacno su Bobiju sudili ono sto radi celu utakmicu. Morala je Mega da padne na kraju, pa nisu ovoliko kvalitetni da svaki napad daju. Konacno srljanja i konacno faulovi u napadu. Kovi Skote!

dddddddddd

pre 10 godina

Radman,Miličić,Kešelj i dva dobra ali dobra Amera pa da uzmemo i titulu u Evroligi.
(zemlja, 2. jun 2013 21:55)

Evo, to je to, "kk sledeca sezona". Oni su vec svesni da od ove nema nista, pa mastaju za sledecu...

keep walking

pre 10 godina

steta za mladi tim Mege...nekoliko nerezonskih suteva u odlucujucim trenucima, kao i oscilacije u igri u 4-oj cetvrtini su ih kostali pobede...jos bih napomenuo Milojevicevu odluku da drzi zonu 2-3 kad je Zvezda uveliko usla u sut i vezala poene...svaka cast Zvezdi i vidimo se u finalu delije :-)

M&M

pre 10 godina

I onda je sudija svirao tri licne u napadu, sve ostalo je suvisno mada moram jos prokomentarisati izderavanje igraca zvjezde na veoma rijetki broj svirani im faulova narocito Simonovica koji naravno nijednom nije bio sankcionisan!Samo se nadam kada budu igrali u euroleague da ce se ponasati tako pa da jednom nauce kako sudija treba da reaguje na tako nesto.

ultrasrbin

pre 10 godina

Da nije smesno bilo bi zalosno. Sudija nije smeo da svira 4 faul zaredom Zvezdi pa izmisli faul Marjanovica u napadu. Onda posle toga svira jos 2 faula u napadu Megi.

Floro Flores

pre 10 godina

Prvo poluvreme posveceno Grobarima-NADANJE! Drugo poluvreme,takodje,namenjeno Grobarima-RUGANJE!NELSON u reprezentaciju,IGRACINA!

frenky simao

pre 10 godina

Vesterman (20 god.), Gordić (24), Milosavljević (24), Bogdanović (20), Lučić (23), Bertans (20), Lovernj (21), Đekić (21), Musli (22), Gagić (22), Milutinov (18), Andrić (18)
Prosek 21,08 godina...!
Osvojili ABA ligu...!
Obezbedili evroligu dogodine...!
Možemo potpuno rasterećeno u finale...!
Naše vreme tek dolazi...!

DG

pre 10 godina

Laganih 10-15 razlike u sredu za Partizan. Zvezda je slaba u formi, nema igru, nema smisljen napad u tri utakmice sa megom. Realno razmisljanje.

dobar je igrac, ali je dosta i neiskusan

pre 10 godina

Ako Duda ne bude pozvao Marjanovica u reprezentaciju nacinice veliku gresku. Krstic i on bi bili strasan tandem
(realno, 2. jun 2013 21:54)

Mnogo precenjujes Bobija, ipak je on dosta trom. Svaka mu cast na visini od 222 ali brate nije pokretan. Ima centara da ga pojedu kretnjom, pa jel si video kako mu Katic davao poene, kad se lomio mec.

Sale

pre 10 godina

E pa Grobari moraćete vi da nas pobedite 3 puta ako želite titulu! Vidim da ste se ponadali da ćete lako doći do titule ali avaj! Šta ćete sad?! Zvezda je igrala jako loše dobar deo utakmice ali su smo se na kraju nekako trgli. Protiv Partizana će trebati više ali i ne sumnjam da ćemo pružiti više. Rakoč će, nadam se, biti spremniji nego večeras. Ako ne za prvu onda bar za ostale utakmice. Napred Zvezdo!!! Stopama vaterpolista i odbojkaša!!! P o duplu krunu!!!

Argument, totalni ćorak.

pre 10 godina

Imamo problem kad igramo pred nasim navijacima...neverovatno. Psiha...
(Mare, 2. jun 2013 22:01)

Pa dva puta dobijate Megu kao domaćini, a u Kruševcu ste izgubili.

Vladimir

pre 10 godina

Zvezdasi, koliko cete brze shvatiti da nije Mega toliko dobra koliko ste vi losi, toliko ce vam biti lakse kad budete izgubili u finalu, ako do toga uopste stignete. Realno, Partizan je za klasu preko Zvezde i Mege.

nelson ko od šale

pre 10 godina

Grobari nešto ste se zaćutali?Opet smišljate neku priču sudije,savez više sile i slično.
Čist kvalitet Nelsona i Simonovića i suvo iskustvo su presudili.
Grobari, zapamtite ovo ime - Demarkus Nelson. Imaćete bliski susret sa njim vrlo brzo.
Ali zato godine prolaze moje, ja čekam titule tvoje...

rkekoke

pre 10 godina

O kakvom sudjenju vi grobarcici pricate? Mega izvela vise bacanja,4 faul Marjanovicu sviran na pola poslednje cetvrtine,kada su nama 4 faula imali Katic,Simonovic,Nelson i Subotic,a nad njim svirano 11 faulova. Svirali su mu na pocetku 2 faula i onda 2 ipo cetvrtine radio sta je hteo. Nama jednostavno Mega ne lezi,slabiji su od Partizana kao ekipa,ali jednostavno postoje ekipe koje ti ne leze i ne vredi,mora mucenje da padne. U finalu 3-1 za Zvezdu

Bojana

pre 10 godina

Ja ne znam sto se cudite zbog licnih Marjanovica, covek se non stop lakta.
Svaki put se zagradjuje laktom, blok postavlja laktom uz guranje.
Uostalom, videcemo kako ce mu se to tolerisati kad bude isao vani.
Teska utakmica, teska pobeda, nama Mega ne lezi, mislim da je Partizan favorit, prvenstveno zato sto Dule ima vise iskustva za ovakve utakmice, a i ekipa mu je sada puna samopouzdanja, ali sportski je nadati se.
Cestitam ovom prilikom vaterpolistima na trofeju, ja sam iskreno navijala i za Partizan pre dve godine.
Napred Zvezda, samo Zvezda!

Zvezdasi

pre 10 godina

Sta je grobari ponadali ste se?Mega nas je posteno namucila ali bicemo spremni za vas.A i kad smo kod Mege mislim da ste zaboravili da oni vas NE SMEJU da pobede.P.S Nelson je doktor kosarke

cigan do groba

pre 10 godina

Pre izvesnog vremena gledao sam derbi u basketu sa grobarima.Ljudi bio sam sokiran,oni uopste ne komentarisu utakmicu,napr.procenat suta,skokove,odbrane,kontre,polukontre,akcije.Celu utamicu oni gledaju u sudije i traze faul nije faul,sudije ih kradu,namerna,tehnicka itd.Evo i sad te tri licne u napadu te namerna,pokrali Mega itd..Mega u prvom pol.i sporet da su bacili on bi prosao kroz kos,mi posle stisli odbranu njih je naravno malo stao sut i to je to,pogodili par otvorenih trojki jer Mega igra zonu,koji skok u napadu vise i rez.je realan.Mogu da zamislim ste ce tek u finalu biti grobarskih komentara na temu sudjenja ako kojim slucajem dobijemo koji mec a nadam se da hocemo jer imamo ok.ekipu i ako Rakoca krene svasta je moguce.Napred Zvezda sa verom u pobedu a vi i dalje kukajte i malo gledajte basket a ne sudije.

Ratko

pre 10 godina

Sad dok smo zagrejani odmah protiv Partizana brejk da napravimo. Ovo sto smo se mucili sa Megom nista ali apsolutno nista ne znaci kad se igra derbi. Znaju to i grobari pa otud i ovoliko njihovih komentara. Oseca se u vazduhu da je Zvezda spremna da osvoji titulu cak i oslabljena na poziciji centra, zbog pravila KLS. Zvezda je iskusan tim sa veoma dobrim fizikalcima , skocnim, sto ranijih godina nije bilo, gde ima 4-5 igraca koji obavezno daju 10 + poena po mecu a ostali kako odigraju. Odbrana je poboljsana i ocekujem veliku borbu u finalu.

nz

pre 10 godina

Svaka čast igračima Mege na dobroj igri i otporu...zvezda bez Rakočevića je za 30% slabiji tim, kada ne bi igrao u finalu Partizan bi uzeo titulu bez problema, ovako će biti teška serija.

J.D.Aleksandar

pre 10 godina

Prvo poluvreme posveceno Grobarima-NADANJE! Drugo poluvreme,takodje,namenjeno Grobarima-RUGANJE!NELSON u reprezentaciju,IGRACINA!
(Floro Flores, 2. jun 2013 22:51)

Ako je Nelson za reprezentaciju,a za jednog Bo Mekejleba nije imalo mesta,onda si ti i svi ostali koji to pricaju za hospitalizaciju ! Bo je odveo Partizan na F4 Eurolige 2010 godine sa prosekom u EL od oko 17 poena ! Nosio je Partizan do 3 trofeja u NLB ligi,domacoj ligi i kupu ! Odmah zatim odveo je Makedoniju u polufinale EP ! Ako je Nelson igracina,sta je onda Bo,majke ti ?

veliki strumf

pre 10 godina

Kraj prve cetvrtine. Mladi momci Mege pogodise sve sto su sutnuli za 3 i sa penala. Neverovatno. Da im ne zadrhti ruka u ovakvoj atmosferi, u ovako znacajnoj utakmici. Morace. Mada odmah trojka kao kap na picetku 2/4. Da ne poverujes.

basketaneri

pre 10 godina

Ova Zvezdina igra, svi sutiraju trojke, pa kad ide super, a kad ne ide ko muve bez glave. Onaj Simonovic pogodi svaku desetu trojku, covek potpuno sam stoji ima otvoren put ka kosu, ni ne pomislja da ide na ulaz, ej bre pa ne moras svaki napad sutirati za tri poena, nekada nije ni bilo linije za tri poena pa se igrala kosarka.

Mirko

pre 10 godina

Jel sme neko da skoci u odbrani od igraca Mege...ili se to ne sme protiv FMP-a....a tri faula u napada zaredom je postalo praksa da se dosudi za FMP...smesno sudjenje :D

D.A.

pre 10 godina

Poceli su isto kao i u fudbalu i ABA ligi, grozno sudjenje, titula prodata, a ako nas pobede onda su kao bolji -.-
Grobari vi ste cudna raja...

Delija Igor

pre 10 godina

Ja uopste ne razumem sta se desava sa nama.
Radovao sam se tituli i dominaciji a sada se plasim da ce nas ovi pregaziti u finalu.
Uopste ne znam zasto tako lose igramo.
Kao da necemo.
ovo je strasno.

Drobnjak iz auta

pre 10 godina

Bolje da ste pustili Megu, ona bi makar imala neke šanse da nas namuči, pa bi bilo zanimljivo finale. Ovako, oduvaćemo vas. A volim što ste se napalili.

veliki strumf

pre 10 godina

A sada, spremite se grobari da vas oderemo jos jednom! Ali ako sudije ovako sude bice tesko protiv osmorice. Na kraju i Lazic po ruci dobija, Drca u kontri desnom rukom ide u vrat Skotu a faulovi se sude Zvezdi. Pobedismo vrlo dobru Megu i trojicu sudija. Navikli smo da igramo 5 na 8.

isnogood

pre 10 godina

Ako ce neko ozbiljno da komentarise sudjenje, evo ovako, sve situacije koje su sudjene su postojale. Dakle svaka nosena, koraci i faulovi u napadu.
2 tehnicke zbog ozbiljne rasprave sa sudijom nisu sudjene, a to mozemo pripisati domacem terenu. Nedopustive su rasprave sa sudijom na +6,7,8 u poslednjem minutu. ali to rade svi, samo zato sto su nevaspitani nadobudni klinci (i grobari i mi)... neiskustvo je moglo da presudi... katicev prerani sut + bespotrebna nesportska, i par rasprava sa sudijom, moglo je da nas odvede u neizvesnu zavrsnicu... srecom se ameri ne loze pa su mirno odigrali do kraja... ali to mora da se iskulira pre finala, jer ce tada biti drugacije i sudjenje i protivnik. Tesko za gledanje, ali pobedi se u zube ne gleda...
poz.

Nataeos

pre 10 godina

Ako Duda ne bude pozvao Marjanovica u reprezentaciju nacinice veliku gresku. Krstic i on bi bili strasan tandem
(realno, 02. jun 2013 21:54)
Pre dve godine bi rekao: si lud bre??? A sad je vec druga prica, Bobi je mnogo napredovao i fizicki i u igri, i imao je solidnu sezonu iako nije igrao u nekim velikim takmicenjima ali je protiv nasih ABA ligasa pokazao dosta dobrih stvari...Uticaj dobrog trenera Milojevica!??

lalinjo

pre 10 godina

Sve te price o kompleksima su vise smorile, sa obe strane. Pa vi ne pustate "grobare" iz usta na ovim komentarima. Naravno da smo mi grobari navijali za Megu, pa volimo Miloja i Novicu vise od bilo koga (uz Kecmana i jos po nekog) i sada treba da navijamo protiv njih? Nidje veze prijatelji. Sudjenje katastrofa, na obe strane. Sto se tice prica o Marjanovicu da je prespor i trom...pa to su budalastine kakvih nema! Najagilniji i najspretniji covek tolike visine, pa cak i malo nizi centri bi pozeleli takvu motoriku. Mislim da vi (delije) malo precenjujete svoj tim pogotovo sto "trazite" Rakocevica, Katica, Simonovica u reprezentaciji. To jednostavno nije realno i to je dokaz da vecina (cast izuzecima) prati kosarku od nedavno. Imate dobar tim, u ovom trenutku mislim losiji malo od nas, za razliku od pocetka sezone gde ste bili dosta jaci. Ne zelim vam srecu u finalu, ali se nadam da cete biti dostojan predstavnik Srbije u EL i tu vam zelim srecu....ziveli

Indija,Pakistan,...

pre 10 godina

@ Zasto navijaci fmp-a pevaju onu pesmu za Grobare,a igraju sa Mega Vizurom?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (JSL!, 2. jun 2013 22:51),

zato sto znaju da gledate i slusate,pa da vam najave sta ce biti u finalu,da ne bude da se iznenadite!!!

Baki san

pre 10 godina

Bolje da ste izgubili... Kad samo pomislim kako se nalozio sad Lovergne pa Bertrans... Prstace kao za novu godinu! Cestitam na pobedi dosadnih Hrvata...

Baki SM

pre 10 godina

A kako da objasniš nekome ko vidi zvezdu i tamo gde je nema :)
FMP može da se zove kako hoće!
(BaticaPFK, 2. jun 2013 21:32)

Batice, kad budete objasnjavali ko vam je uzeo titulu, slobodno budite u dilemi !

BaticaPFK

pre 10 godina

Pogledajte kakva 2 faula Marjanovica i mislite da je to izmisljeno od sudije!? Ajde iskljucite ostrascenost...Cist faul, ali ne vredi to objasnjavati nekima ko samo mrzi Zvezdu..
(Fresh, 2. jun 2013 21:13)

A kako da objasniš nekome ko vidi zvezdu i tamo gde je nema :)
FMP može da se zove kako hoće!

Sale

pre 10 godina

Očajna igra Zvezde! Daj Bože da ovo dobijemo ali teško. Bezidejno u napadu, loše u odbrani. Mnogo lakše igramo protiv Partizana nego protiv Mege. Moraće veliki rez da se napravi u prelaznom roku. Sramota da ekupa u koju su silne pare uložene igra ovako očajno!

Ivan

pre 10 godina

Nadam se da ce Zvezda da pobedi,jer kakvo bi to finale bio:Partizan-Mega,ali ne mogu da verujem da Radonjic nezna da im nacrta nijedan napad da srusi zonu.A za sledecu sezonu ostaviti samo Igora i Nelsona,jer jadan mi je to tim sa Vukom na pleju.

Jeste prijatelju, kompleks je... Ukapirao si konacno...

pre 10 godina

Auuu....koliko mega ima navijaca....ozbiljan klub.....
(Ma niije to kompleks, 2. jun 2013 23:57)


Istini za volju, ni blizu ozbiljnosti jednog FMP-a.... A ni sa navijacima mu ne moze parirati...

kily81

pre 10 godina

Bravo Zvezdo! Teška pobeda, ali samo se ona i pamti. Nego, čitajući ove komentare, imam osećaj da kada bih na svaki komentar "lupio" minus, mislim da u 90% slučajeva ne bih pogrešio.....

Wllaxy

pre 10 godina

Da znas da sam i ja to primetio.Bas kao da igraju Zvezda - Partizan, a ustvari ne igra nijedan od ta dva kluba.Nije mi jasno :/
(Tolle, 2. jun 2013 22:51)

Zato ce u finalu da pobedi klub koji nije Zvezda ali koji definitivno nije partizan - ja cu svakako da se radujem pobedi ekipe cije boje su mi na srcu, iako ti kazes da to nije Zvezda, a ti ces da patis i places kao da to jeste Zvezda!

PeraQ

pre 10 godina

Koja kradja! Dva faula u napadu u prvoj cetvrtini za Marajanovica, zatim u tri napada za redom tri faula u napadu za megu.
(slavica_vujicic@yahoo.com, 2. jun 2013 22:43)

I zamisli sve cisti faulovi!!! A cak i sa tim faulovima + onih nekoliko faulova Mege u poslednjoj minuti kada se jurio rezultat, Zvezda je na kraju imala nekoliko faulova vise, manje izvedenih slobodnih bacanja od Mege, ponisten kos kod ciste blokade, u dve cetvrtine (2. i 3.) Mega nije ni izasla iz bonusa... stvarno, koja kradja...

kobaz1987

pre 10 godina

Zvezda mora jos mnogo da radi da bi opravdala tvrdnje svojih navijaca kako Grobari imaju komplekse od njih. Budite bar malo realni... P.S. Jedva cekam finale i drago mi je sto je Zvezda prosla jer da nije samo bi Partizan bio u minusu. Zvezdasi bi rekli da ih ovo ne zanima i da nas je Vizura pustila kada bi na kraju to i osvojili. Bude li Zvezda ovako bezidejno igrala napad i shicala trojke po principu sta bude, titula ce opet biti Partizanova.

Musper Kasper

pre 10 godina

Po cemu ste najveci klub? Imate 2 osvojene aba lige, dok ste se zvali Refleks, pa FMP, po neki kup i to je to! Kupili ste grb od veceg kluba i odjednom ste vi veliki klub? Svasta...

Lomunac

pre 10 godina

"Grobari, objasnite mi koji su vam motivi da vas više gleda i komentariše zvezdu nego što vas dođe na utakmice vašeg kluba. NEVEROVATNO ! Koji su to kompleksi ! Pa bar u košarci ne bi trebali da ih imate. Verujte da nisam gledao ni jednu utakmicu Partizana u ovoj sezoni ako to nije bilo protiv Zvezde. Strašno !
(No.1, 2. jun 2013 23:10)"

Da, pravo kazes, koji su to KOMPLEKSI da ti svuda vidis Grobare, nema sanse da neko SME da navija za Megu, ako nisi Panter, onda si sigurno Grobar, a tek sto izvces CINjENICU da je najgledaniji tim ABA lige bio i sada je u Agroziv ligi takodje PARTIZAN, a nas nema nigde na tribinama, ali vas Pantera zato cak 90% kapaciteta Pionira, onda stvarno...

Naravno da gledamo i komentarisemo, uocavamo prednosti i mane FMP-a, gledamo kako protiv vasih igraca i sudija u finalnoj seriji, da je ovo bilo finale pa da tvoj nebulozni komentar ima bar pola smisla, ali ovako...

Pohvala sudijama

pre 10 godina

Odlična igra Bobija ali daleko od toga da mu ništa nismo mogli. Mogli smo i jesmo. Kad ga Katić i Subotić zagrle drugarski, Simonović dobije ličnu dok se sudije nisu setile da to Bobi ustvari pravi lične u napadu. Doduše, prvo su im naši malo podvikli, samo što ih nisu išamarali onde na parketu ali posle je suđenje bilo pravo. Mogu biti ponosni na sebe.

budimo realni

pre 10 godina

Kakva kukavička igra CZ. Ne smeju u reket, ne smeju otvorene šuteve, samo jedan drugom dobacuju vruće krompire. Igor glumata neke finte i ubija svaku eventualnu borbenost svoje ekipe. Jedino Nelson i Savović igraju. Ostali bljutavi. Nije ovo ekipa. EL? Katastrofa.
Ako ne zaigraju presing sa jakom odbranom i kratkim napadima, Mega opušteno, lako ide dalje...

spurs19

pre 10 godina

Bolje da ste pustili Megu, ona bi makar imala neke šanse da nas namuči, pa bi bilo zanimljivo finale. Ovako, oduvaćemo vas. A volim što ste se napalili.
(Drobnjak iz auta, 3. jun 2013 09:08)

Au kakvo paljenje.Kako će te se hvatati za glavu kada vas Rakoč,Nelson i Katić napune dok Savović hvata svaku loptu pod košem.
Kako će se čuti ono tipa prodata titula,sudije nas zakinule,smenjen Bojić,Čović kupio i slično.
Busate se pre meča a kada puknete samo kukate i ne smete muški da prihvatite poraz kao neke strine ste...

veliki strumf

pre 10 godina

@Napred Mega Prvi nisu ponovili, a kod drugog je levom rukom uhvatio Rakoca za vrat. A sta se ti zalis na sudjenje - Megi se sudi kao Partizanu. Ne sme Zvezda da ih pipne. Imamo 10 faulova vise. Inace, igramo uzasno i ako ne stisnemo odbranu, a ovi nastave da sipaju trojke i ne promaduju bacanja - izgubicemo.

Miki

pre 10 godina

Čoviću, zar te nije sramota da gledaš kako ova deca rasturaju tvoje matorce. Nažalost, izgleda da u Zvezdi smeju da igraju samo tvoji "vršnjaci". Mladi talentovani u tvojoj Zvezdi nemaju čemu da se nadaju. Sa druge strane Jokić 1995. igra protiv Katića, koji se i ne primećuje. Bravo Čoviću, "ne razumem" zašto opet nakon poraza od Megavizure nisi smenio trenera, jer treneri su uvek krivi, zar ne?

FMP A - Partizan B 2:1 bi bilo tacnije, mislim...

pre 10 godina

U finalu pre finala,Crvena Zvezda-Partizan B 2:1.
(Остајем овде, 3. jun 2013 11:43)

Pa za vas je ovo bilo finale, posto u sledecoj seriji nemate sta da trazite..

vidimo se u sredu

pre 10 godina

Добио је после још два везана, такође у нападу, када се ломио резултат у последњој четвртини. Од пет пенала, прва четири Боби је добио у нападу. Све у свему, циркус од утакмице и суђења.
(Саша, 2. jun 2013 23:55)

Al ga pretera. Ma dobio je svih 4 u prvoj cetvrtini i sve u napadu. Sva 4 su cista kao suza, i jedan faul u napadu mu je kompezovan za korake, inace bi tada izleteo. BAs mi je vas zao, sinoc navijali za Jug, danas za Megu i opet nista

Veljo, ista ste vi banda, i ti i Dinkić!

pre 10 godina

Radman,Miličić,Kešelj i dva dobra ali dobra Amera pa da uzmemo i titulu u Evroligi.
(zemlja, 2. jun 2013 21:55)

Ahahaha, znaci brate umirem!! Gledam komentar i ne prestajem da se smejem! Daj ako se sretnemo nekad imas zajecarac od mene!!
(Grobar_Ni, 2. jun 2013 22:27)
-----------------------------------------------------
To će biti jednog lepog dana kad košarka propadne ko vaterpolo i niko više ne ulaže kintu, pa ih kupite ko vaterpoliste za kusur.

Zvezdas

pre 10 godina

Bravo Zvezdo ! Teska utakmica ali je na kraju kvalitet dosao do izrazaja.Cestitke i Megi,zaista sjajno igraju i bice pravi hit jadranske lige ako glavni igraci ostanu.

mrb

pre 10 godina

prvo bio sam na utakmici i to blizu terena i dosta toga sam video i pokusacu da budem objektivan sudije su dosta gresile ali otprilike koliko za jedne toliko i za druge, a to je sramota jer to je degradacija ionako jadne nam kosarke.dosta komentara ovde je vrlo lokalno sa puno prepucavanja na primitivnom nivou .nekad sam se bavio ovim sportom i znam da su tada svaki sport trenirali oni koji su najtalentovaniji sudije su bili oni koji su poceli da treniraju ali su pokazali sklonosti ka sudjenju treneri su napredovali kroz vodjenje manjih ekipa i svojim uspesima trasirali sebi put kroz dobijanja licenci i tad smo imali najvece uspehe.sada menadzeri stvaraju igrace koji su nazalost u srbiji na vrlo prosecnom nivou sto pokazuju rezultati reprezentacije neki ljudi rese da hoce da budu sudije jer se dobro zaradjuje onda ih neki proteziraju i bogami zastrasuju i imamo to sto imamosudije sa malo znanja i jos manje autoriteta i na kraju trenere sa diplomama koje postoje cini mi se samo jos u italiji a sa vrlo malo rezultata na medjunarodnoj sceni mislim na mladje trenere da se oni uspesni ne naljute i tako zbog svega toga ovaj lepi sport propada a onda kada neko pokusa da povrati jos neki klub da vrati sjaj srpskoj kosarci javljaju se neki ostaci komunista koji mrze sve srpsko i prizeljkuju da zvezda nestane gospodo pardon drugovi jugosloveni prikocite malo sa tom mrznjom ja volim zvezdu i ne mrzim nijedan srpski klub samo zvezdu volim vise mislite o tome

sever-severozapad

pre 10 godina

@lomunac
Pogledaj bre šta vas je Zvezdinih hejtera, svako sprdanje sa Zvezdom ima dvaput više + nego -.
Kompleksaši ste jer morate na svaku vest o Zvezdinom uspehu da spominjete da smo kao mali i da ste vi neka (samoproglašena) institucija(čisto da znaš ja WC smatram institucijom) okanite se više blaćenja Crvene Zvezde...

Fresh

pre 10 godina

Pogledajte kakva 2 faula Marjanovica i mislite da je to izmisljeno od sudije!? Ajde iskljucite ostrascenost...Cist faul, ali ne vredi to objasnjavati nekima ko samo mrzi Zvezdu..

bdpfc

pre 10 godina

Prešao sam u najveći klub u evropi.Oduvjek sam želio da igram za Partizan i za Srbiju .Prošlla godina.Oduvjek sam navijao za CZ.andrija prlainović.Gledam ulazak igrača vk cz u Pionir i prvi put skandiranje GROBARIMA. Sjajno.

Bojan

pre 10 godina

Zasto se navijaci Zvezde cuju samo kada njihov tim vodi sa vise od 15 razlike? Zasto ne bodre svoj tim i kad gube? Zato mi je drago sto navijam za Partizan...

Саша

pre 10 godina

haha, za prva 4 minuta, Marjanovicu sviraju 2 faula u napadu :))) sjajno
(Hilon Hilonides, 2. jun 2013 21:14)

Добио је после још два везана, такође у нападу, када се ломио резултат у последњој четвртини. Од пет пенала, прва четири Боби је добио у нападу. Све у свему, циркус од утакмице и суђења.

Stefan Herceg-Novi

pre 10 godina

Dobismo,dobro je.Bice bolje kad se Rakoc u potpunosti vrati.2 ciste rampa Majka Skota sudije karakterisu na sl. nacin: prvu kao silaznu putanju,a drugu kao faul nad Drcom.Nidje veze.Boban Marjanovic sa svojim laktanjem u napadu zasluzio 5 penala jos na poluvremenu.Toliko o sudjenju i "navlacenju" za Zvezdu.Ovi iz Mege imaju neobicno veliki broj navijaca veceras.Zvezdo zgazi ih sve!

Baki san

pre 10 godina

Toliko smo se smorili da igramo sa vama zbog pritisaka i drame da smo tajno organizovali ovaj klub da vas izbacuje pre igre sa nama. Nasmejani rozi tim tuce fmp kao od sale.

Todorovic Sever

pre 10 godina

Polako braco grobari, polako. O kakvom vi navijanju nama dajete kritike? Vi ste se u petak pokazali na f4 u vaterpolu. Ajde bre sramote jedne 50 vas tada doslo. A sto se tice derbija ja sam sasvim opusten. Pa po komentarima se vidi da vam nije bas svejedno u predstojecem derbiju. Veceras ulazim u kladionicu a puno vas prati sta ce Mega da uradi, skacu na svaki faul i kos Mege. Ja ne pamtim kad je tako bilo zadnjih godina. Zvezda je sada iskusnija ekipa koja ume da dobije mec, pogotovo egal. Ako budu napaljeni a sumnjam da nece, tesko cete da nas dobijete. Ovo sto smo mi sa Megom morali na misice da odigramo to nije pokazatelj kako ce biti u finalu. Mega nam nikako nije lezala a vi ste nam sasvim fini ove sezone. Jednostavno vi nemate Rakoca, Katica, Nelsona, Savovica. Ti ce da kod nas da zabijaju a vi mozete da se nadate nekoj sreci pa da s brda sa dola neko eksplodira i tako dobijete. Kao onda Bertans sa 8 trojki. Njega zatvorimo i na konju smo.

Zaštićen ko beli Raško

pre 10 godina

Sudije, mora to mnogo bolje. Gde su dodatna? Bobiju samo dve lične, imate li vi oči. Jedino korake sudite dobro i Rakoču malo kroz prste. Bio povređen!

Vladimir

pre 10 godina

Neverovatno kako sudije vraćaju Zvezdu u igru. Pa dobro ljudi zar vas nije barem malo sramota!? To su bre deca ... zašto ih kradete?

Floro Flores

pre 10 godina

Prvo poluvreme posveceno Grobarima-NADANJE! Drugo poluvreme,takodje,namenjeno Grobarima-RUGANJE!NELSON u reprezentaciju,IGRACINA!

danilo

pre 10 godina

Dva faula u napadu Marjanoviću u 5 prvih minuta!!??
Smena Bojića pokazuje rezultate, Čović je nova, 175. legenda Crvene Zvezde ili kako se KK već zove, da se pogleda u privrednim registrima.

zexy

pre 10 godina

Ekipa koja sredinom 3/4 vodi 10 razlike odjednom svaki drugi napad pravi korake, duple, nošene, šutira trojke u petoj sekundi napada i ne napravi ni jedan faul čitavih 5 minuta ???

Stefan Bg

pre 10 godina

Zasto se navijaci Zvezde cuju samo kada njihov tim vodi sa vise od 15 razlike? Zasto ne bodre svoj tim i kad gube? Zato mi je drago sto navijam za Partizan...
(Bojan, 2. jun 2013 21:50)
Niste mogli da napunite bazen od 3000 u polufinalu LS...samo mozes da cutis!

raskorak

pre 10 godina

koji scenario. neverovatne stvari se sude megi, izmišljeni koraci bobiju, nosati ukapirao ćokijeve finte za "igranje" i fmp ide u finale. na sreću, dr Vujošević je ipak autoritet evropskog formata i neće tek tako dozvoljavati neke stvari. neće vam pomoći ni pp aparati.

veliki strumf

pre 10 godina

Sramno sudjenje da, ali iskljucivo na stetu Zvezde. Pa ovaj Marjanovic u skoro svakom napadu ubija laktovima, skoro svaki duel je faul u napadu, a sudije Rasku sude cetvrtu, pre toga i Simonovicu, glavnim igracima. Pa ovo je sramota. Evo konacno su Bobiju sudili ono sto radi celu utakmicu. Morala je Mega da padne na kraju, pa nisu ovoliko kvalitetni da svaki napad daju. Konacno srljanja i konacno faulovi u napadu. Kovi Skote!

slavica_vujicic@yahoo.com

pre 10 godina

Koja kradja! Dva faula u napadu u prvoj cetvrtini za Marajanovica, zatim u tri napada za redom tri faula u napadu za megu.

Misa Po

pre 10 godina

Grobari, polako e... Opet ste se ponadali? Znam, boli vas vaterpolo od sinoc, pa sada udri na komentare o Zvezdi u basketu. I opet - promasaj! Nesto kontam, pa sta cete ako izgubite u finalu od Zvezde? Necete uplatit internet za taj mesec? Opustite se, zivot je lep, sa ili bez kompleksa. Ziveli!

Sale

pre 10 godina

E pa Grobari moraćete vi da nas pobedite 3 puta ako želite titulu! Vidim da ste se ponadali da ćete lako doći do titule ali avaj! Šta ćete sad?! Zvezda je igrala jako loše dobar deo utakmice ali su smo se na kraju nekako trgli. Protiv Partizana će trebati više ali i ne sumnjam da ćemo pružiti više. Rakoč će, nadam se, biti spremniji nego večeras. Ako ne za prvu onda bar za ostale utakmice. Napred Zvezdo!!! Stopama vaterpolista i odbojkaša!!! P o duplu krunu!!!

bgd

pre 10 godina

Grobari Jug Dubrovnik su mnogo nezadovoljni sudjenjem, a oni najbolje znaju kako sudije navlace kad treba. Osvojicemo, bre, sve! Samo lupajte pa cemo da se iznerviramo i osvojimo evroligu i u basketu.

Tolle

pre 10 godina

@Po komentarima, reklo bi se da igraju Zvezda-Partizan!!!
(fica, 2. jun 2013 22:00)

Da znas da sam i ja to primetio.Bas kao da igraju Zvezda - Partizan, a ustvari ne igra nijedan od ta dva kluba.Nije mi jasno :/

shan

pre 10 godina

Kakav vikend!!!! Raduj se malo Nole sa nama, iako ti je tesko, znam... Uzmi RG, za Jelenu, za tebe i za sve nas.. Grobari se prave blesavi, ali u dusi te vole..

danilo

pre 10 godina

Radman,Miličić,Kešelj i dva dobra ali dobra Amera pa da uzmemo i titulu u Evroligi.
(zemlja, 2. jun 2013 21:55)
Ali mnogo dobra kao recimo Džejms i Hauard, možda bi mogli nešto u EL ali vas u ABA i Srbiji čeka pravi šampion, poznatiji kao KK Dominacija!

Миле

pre 10 godina

Само без Савовића у репрезентацији Србије молићу лепо.
Његова безидејност и лоша техника у нападу је на нивоу играча општинске лиге.
Иначе Звезда је са Вукоичићем играла и бољу, а нарочито лепшу кошарку.
Меги свака част,

frenky simao

pre 10 godina

Koliko je ovo providno, ne igra Novica Veličković, uz Bobija Marjanovića najbolji igrač Mega Vizure, u majstorici polufinala, za svaki slučaj! I opet jedva i na silu i pored pune dvorane! Potpuno sam uveren da je igrao Novica Veličković večeras da bi ih Mega Vizura izbacila...!

Srle

pre 10 godina

Sudije, mora to mnogo bolje. Gde su dodatna? Bobiju samo dve lične, imate li vi oči. Jedino korake sudite dobro i Rakoču malo kroz prste. Bio povređen!
(Zaštićen ko beli Raško, 2. jun 2013 21:56)
Cim ih zvao Radonjic odmah 2 licne u napadu za 15 sekundi Marjanovicu.Bruka koje navlacenje.

R

pre 10 godina

Sećam se kako su Pekoviću, dok je bio u Partizanu, čim je Partizan trebalo da izgubi svirali po 3,4 prekršaja u napadu. E tako je bilo i Bobiju večeras...

nelson ko od šale

pre 10 godina

Grobari nešto ste se zaćutali?Opet smišljate neku priču sudije,savez više sile i slično.
Čist kvalitet Nelsona i Simonovića i suvo iskustvo su presudili.
Grobari, zapamtite ovo ime - Demarkus Nelson. Imaćete bliski susret sa njim vrlo brzo.
Ali zato godine prolaze moje, ja čekam titule tvoje...

DG

pre 10 godina

Laganih 10-15 razlike u sredu za Partizan. Zvezda je slaba u formi, nema igru, nema smisljen napad u tri utakmice sa megom. Realno razmisljanje.

Giroux

pre 10 godina

Lazic psuje sudiju i unosi mu se u lice, a ovaj ne sme da mu sudi tehnicku, sve je jasno o cemu se radi. U NBA bi sevnula tehnicka samo tako.

No.1

pre 10 godina

Grobari, objasnite mi koji su vam motivi da vas više gleda i komentariše zvezdu nego što vas dođe na utakmice vašeg kluba. NEVEROVATNO ! Koji su to kompleksi ! Pa bar u košarci ne bi trebali da ih imate. Verujte da nisam gledao ni jednu utakmicu Partizana u ovoj sezoni ako to nije bilo protiv Zvezde. Strašno !

Legal Alien

pre 10 godina

Ako izuzmemo ovu utakmicu, ako izuzmemo i ovaj sport, ja ne znam koliko su zreli ovi ljudi koji pisu komentare, ali na svakoj Zvezdinoj utakmici, bio fudbal, bilo kosarka, bio vaterpolo, bio rukomet, uvek sudije pomognu Zvezdi. Ako izuzmemo da su Zvezdi oduzeta cista 4 poena u dve utakmice, u prvoj Bobi izbija loptu, u trecoj Skot lepi cistu bananu, ako izuzmemo jos pregrst dogadjaja koje bi ja mogao da kazem da su sudije radile na stetu Zvezde, imam jedno pitanje. Da li vi, navijaci Partizana, vise mrzite Zvezdu, nego sto volite Partizan?

Zvezdasi

pre 10 godina

Sta je grobari ponadali ste se?Mega nas je posteno namucila ali bicemo spremni za vas.A i kad smo kod Mege mislim da ste zaboravili da oni vas NE SMEJU da pobede.P.S Nelson je doktor kosarke

cigan do groba

pre 10 godina

Pre izvesnog vremena gledao sam derbi u basketu sa grobarima.Ljudi bio sam sokiran,oni uopste ne komentarisu utakmicu,napr.procenat suta,skokove,odbrane,kontre,polukontre,akcije.Celu utamicu oni gledaju u sudije i traze faul nije faul,sudije ih kradu,namerna,tehnicka itd.Evo i sad te tri licne u napadu te namerna,pokrali Mega itd..Mega u prvom pol.i sporet da su bacili on bi prosao kroz kos,mi posle stisli odbranu njih je naravno malo stao sut i to je to,pogodili par otvorenih trojki jer Mega igra zonu,koji skok u napadu vise i rez.je realan.Mogu da zamislim ste ce tek u finalu biti grobarskih komentara na temu sudjenja ako kojim slucajem dobijemo koji mec a nadam se da hocemo jer imamo ok.ekipu i ako Rakoca krene svasta je moguce.Napred Zvezda sa verom u pobedu a vi i dalje kukajte i malo gledajte basket a ne sudije.

Grobar_Ni

pre 10 godina

Radman,Miličić,Kešelj i dva dobra ali dobra Amera pa da uzmemo i titulu u Evroligi.
(zemlja, 2. jun 2013 21:55)

Ahahaha, znaci brate umirem!! Gledam komentar i ne prestajem da se smejem! Daj ako se sretnemo nekad imas zajecarac od mene!!

JACK'S

pre 10 godina

Hahaha, neverovatno, 4 faula Bobiju u napadu, 20 faula u napadu Megi, 5x koraci, 3-4x nosena, smehoteka. Nema veze, cekamo vas u finalu ;)

klikovceto

pre 10 godina

jaooo,tri faula u napadu za redom, marjanović 4 faula sva 4 u napadu..jaoooo, al neka ovako je zanimljivije ima da vas odvalimo u finalu

dddddddddd

pre 10 godina

Radman,Miličić,Kešelj i dva dobra ali dobra Amera pa da uzmemo i titulu u Evroligi.
(zemlja, 2. jun 2013 21:55)

Evo, to je to, "kk sledeca sezona". Oni su vec svesni da od ove nema nista, pa mastaju za sledecu...

stipanje

pre 10 godina

Evo Marjanovic nad kojim su se partizani isplakali, sredinom cetvrte cetvrtine dobio TRECU licnu, a Subotic i Simonovic imaju po cetiri.

Johan de mor von ren

pre 10 godina

Grobari su se veceras bas istrenirali slanja komentara za finale! :D
Inace, teska pobeda i teske tri utakmice, Mega nam ove sezone ne lezi kao ekipa za razliku od ovih u finalu.

M&M

pre 10 godina

I onda je sudija svirao tri licne u napadu, sve ostalo je suvisno mada moram jos prokomentarisati izderavanje igraca zvjezde na veoma rijetki broj svirani im faulova narocito Simonovica koji naravno nijednom nije bio sankcionisan!Samo se nadam kada budu igrali u euroleague da ce se ponasati tako pa da jednom nauce kako sudija treba da reaguje na tako nesto.

Napred Partizan

pre 10 godina

Komšije vidimo se u finalu, čestitam. Mislim da vam nikako ne odgovaraju ove utakmice u serijama i da će to Prof. Dr D. Vujošević da iskoristi.Bez ikakve zle namere pominjem Kup gde se to videlo do onog nesrećnog prekida. Kada Dr. Igor igra druga ste ekipa ali mislim da on ne može više da iznese taj tempo, na našu sreću.

ultrasrbin

pre 10 godina

Da nije smesno bilo bi zalosno. Sudija nije smeo da svira 4 faul zaredom Zvezdi pa izmisli faul Marjanovica u napadu. Onda posle toga svira jos 2 faula u napadu Megi.

cz-pro

pre 10 godina

Ajde recite vi meni da li su ona 2 faula bila u napadu za Marjanovica bez obzira da li ste navijaci Zvezde budite objektivni ?
(Napred Mega, 2. jun 2013 21:26)

Evo druže objektivno ali najobjektivnije moguće. Prvi faul je možda bio malčice diskutabilniji jer je možda uslijedio kao pritisak 6000 ljudi na prethodna tri dosuđena u (kako reče Edin 3 sekunde), korist Mege. A drugi je čist kao suza. Bobi je postavio blok ali onda se kretao i rukama odgurao Lazića (izašao iz cilindra što bi se reklo) tako da su oba faula ispravno dosuđena. Mega je prvo poluvreme odigrala sjajno, sve je pogađala ali je u drugom poluvremenu stala i to nema nikakve veze sa sudijama jednostavno je Zvezda zaigrala bolje u odbrani, Simonović, Katić i sjajni Nelson pogodili šiteve a igrači Mege umesto da nastave da šutiraju kao što je to Milojević barem 5 puta pokazivao pokušavali nekim prodorima, zavlačenjem i sl. što jednostavno nije moglo da prođe jer ako si primetio 90 posto igrača Mege je lagano tj. nejako i ne mogu da probiju snažnije Lazića, Simonovića, Nelsona. I još bi dodao da se slažem da Bobi mora u Sloveniju kao i Katić, uz Krleta biće to dobra centarska linija. Sa Bobijem možemo igradi dobru Zonsku odbranu a Katić u rukama ima 15 poena protiv svakog centra. Krle je klasa za sebe. I još da poželim dobro finale, dobre utakmice, sportsku atmosveru i neka pobedi Zvezda.

Fisherman

pre 10 godina

hahahah kakva 3 faula u napadu isti scenario kao i prva utakmica,pa u ovoj Srbiji neki ljudi zaista nemaju obraza kad ovako otimaju od drugih,izem ti takvu titulu i politicare u sportu fuj...

veliki strumf

pre 10 godina

A sada, spremite se grobari da vas oderemo jos jednom! Ali ako sudije ovako sude bice tesko protiv osmorice. Na kraju i Lazic po ruci dobija, Drca u kontri desnom rukom ide u vrat Skotu a faulovi se sude Zvezdi. Pobedismo vrlo dobru Megu i trojicu sudija. Navikli smo da igramo 5 na 8.

3D

pre 10 godina

Zvezda - radonjić - antipropaganda košarke. Napustio sam halu posle 2min 2/4 i više se ne vraćam
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (santa justa, 2. jun 2013 22:02

Ne moras se vise nikad ni vracati. I - kosarka se ne igra 12 minuta, vec 40 !!!

Ratko

pre 10 godina

Sad dok smo zagrejani odmah protiv Partizana brejk da napravimo. Ovo sto smo se mucili sa Megom nista ali apsolutno nista ne znaci kad se igra derbi. Znaju to i grobari pa otud i ovoliko njihovih komentara. Oseca se u vazduhu da je Zvezda spremna da osvoji titulu cak i oslabljena na poziciji centra, zbog pravila KLS. Zvezda je iskusan tim sa veoma dobrim fizikalcima , skocnim, sto ranijih godina nije bilo, gde ima 4-5 igraca koji obavezno daju 10 + poena po mecu a ostali kako odigraju. Odbrana je poboljsana i ocekujem veliku borbu u finalu.

Vladimir

pre 10 godina

Zvezdasi, koliko cete brze shvatiti da nije Mega toliko dobra koliko ste vi losi, toliko ce vam biti lakse kad budete izgubili u finalu, ako do toga uopste stignete. Realno, Partizan je za klasu preko Zvezde i Mege.

rkekoke

pre 10 godina

O kakvom sudjenju vi grobarcici pricate? Mega izvela vise bacanja,4 faul Marjanovicu sviran na pola poslednje cetvrtine,kada su nama 4 faula imali Katic,Simonovic,Nelson i Subotic,a nad njim svirano 11 faulova. Svirali su mu na pocetku 2 faula i onda 2 ipo cetvrtine radio sta je hteo. Nama jednostavno Mega ne lezi,slabiji su od Partizana kao ekipa,ali jednostavno postoje ekipe koje ti ne leze i ne vredi,mora mucenje da padne. U finalu 3-1 za Zvezdu

Dushan

pre 10 godina

Realno Mega je za Zvezdu tezi protivnik od Partizana, jer igra sjajnu zonu sa fantasticnim Marjanovicem. Ne razumem zasto se iko zali na sudjenje, kad se lomila utakmica smesni faulovi Simonovicu i Katicu (4. licne greske). A za pripreme reprezentacije od ovih igraca Katic, Savovic, Marjanovic i Micic, mozda jos neki od spoljnih klinaca iz Mege. Jokic sjajan potencijal. Iz Partizana Lucic i Bogdanovic.Njihovi centri tesko.

frenky simao

pre 10 godina

Vesterman (20 god.), Gordić (24), Milosavljević (24), Bogdanović (20), Lučić (23), Bertans (20), Lovernj (21), Đekić (21), Musli (22), Gagić (22), Milutinov (18), Andrić (18)
Prosek 21,08 godina...!
Osvojili ABA ligu...!
Obezbedili evroligu dogodine...!
Možemo potpuno rasterećeno u finale...!
Naše vreme tek dolazi...!

Drobnjak iz auta

pre 10 godina

Bolje da ste pustili Megu, ona bi makar imala neke šanse da nas namuči, pa bi bilo zanimljivo finale. Ovako, oduvaćemo vas. A volim što ste se napalili.

Dragan BL

pre 10 godina

Razbiše nas Sega Mega klinci u 1.poluvremenu!
Ovi igrači Zvezde nisu šampioni, oni u ovakvoj atmosferi igraju očajno! Daj Bože da odigramo 2.poluvreme kako treba...

budimo realni

pre 10 godina

Kakva kukavička igra CZ. Ne smeju u reket, ne smeju otvorene šuteve, samo jedan drugom dobacuju vruće krompire. Igor glumata neke finte i ubija svaku eventualnu borbenost svoje ekipe. Jedino Nelson i Savović igraju. Ostali bljutavi. Nije ovo ekipa. EL? Katastrofa.
Ako ne zaigraju presing sa jakom odbranom i kratkim napadima, Mega opušteno, lako ide dalje...

Mirko

pre 10 godina

Jel sme neko da skoci u odbrani od igraca Mege...ili se to ne sme protiv FMP-a....a tri faula u napada zaredom je postalo praksa da se dosudi za FMP...smesno sudjenje :D

D.A.

pre 10 godina

Poceli su isto kao i u fudbalu i ABA ligi, grozno sudjenje, titula prodata, a ako nas pobede onda su kao bolji -.-
Grobari vi ste cudna raja...

dobar je igrac, ali je dosta i neiskusan

pre 10 godina

Ako Duda ne bude pozvao Marjanovica u reprezentaciju nacinice veliku gresku. Krstic i on bi bili strasan tandem
(realno, 2. jun 2013 21:54)

Mnogo precenjujes Bobija, ipak je on dosta trom. Svaka mu cast na visini od 222 ali brate nije pokretan. Ima centara da ga pojedu kretnjom, pa jel si video kako mu Katic davao poene, kad se lomio mec.

vidimo se u sredu

pre 10 godina

Добио је после још два везана, такође у нападу, када се ломио резултат у последњој четвртини. Од пет пенала, прва четири Боби је добио у нападу. Све у свему, циркус од утакмице и суђења.
(Саша, 2. jun 2013 23:55)

Al ga pretera. Ma dobio je svih 4 u prvoj cetvrtini i sve u napadu. Sva 4 su cista kao suza, i jedan faul u napadu mu je kompezovan za korake, inace bi tada izleteo. BAs mi je vas zao, sinoc navijali za Jug, danas za Megu i opet nista

Pohvala sudijama

pre 10 godina

Odlična igra Bobija ali daleko od toga da mu ništa nismo mogli. Mogli smo i jesmo. Kad ga Katić i Subotić zagrle drugarski, Simonović dobije ličnu dok se sudije nisu setile da to Bobi ustvari pravi lične u napadu. Doduše, prvo su im naši malo podvikli, samo što ih nisu išamarali onde na parketu ali posle je suđenje bilo pravo. Mogu biti ponosni na sebe.

veliki strumf

pre 10 godina

Kraj prve cetvrtine. Mladi momci Mege pogodise sve sto su sutnuli za 3 i sa penala. Neverovatno. Da im ne zadrhti ruka u ovakvoj atmosferi, u ovako znacajnoj utakmici. Morace. Mada odmah trojka kao kap na picetku 2/4. Da ne poverujes.

Baki san

pre 10 godina

Bolje da ste izgubili... Kad samo pomislim kako se nalozio sad Lovergne pa Bertrans... Prstace kao za novu godinu! Cestitam na pobedi dosadnih Hrvata...

BaticaPFK

pre 10 godina

Pogledajte kakva 2 faula Marjanovica i mislite da je to izmisljeno od sudije!? Ajde iskljucite ostrascenost...Cist faul, ali ne vredi to objasnjavati nekima ko samo mrzi Zvezdu..
(Fresh, 2. jun 2013 21:13)

A kako da objasniš nekome ko vidi zvezdu i tamo gde je nema :)
FMP može da se zove kako hoće!

basketaneri

pre 10 godina

Ova Zvezdina igra, svi sutiraju trojke, pa kad ide super, a kad ne ide ko muve bez glave. Onaj Simonovic pogodi svaku desetu trojku, covek potpuno sam stoji ima otvoren put ka kosu, ni ne pomislja da ide na ulaz, ej bre pa ne moras svaki napad sutirati za tri poena, nekada nije ni bilo linije za tri poena pa se igrala kosarka.

spurs19

pre 10 godina

Bolje da ste pustili Megu, ona bi makar imala neke šanse da nas namuči, pa bi bilo zanimljivo finale. Ovako, oduvaćemo vas. A volim što ste se napalili.
(Drobnjak iz auta, 3. jun 2013 09:08)

Au kakvo paljenje.Kako će te se hvatati za glavu kada vas Rakoč,Nelson i Katić napune dok Savović hvata svaku loptu pod košem.
Kako će se čuti ono tipa prodata titula,sudije nas zakinule,smenjen Bojić,Čović kupio i slično.
Busate se pre meča a kada puknete samo kukate i ne smete muški da prihvatite poraz kao neke strine ste...

duledudule

pre 10 godina

Zvezda - radonjić - antipropaganda košarke. Napustio sam halu posle 2min 2/4 i više se ne vraćam
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (santa justa, 2. jun 2013 22:02)
cao vidimo se!
inace,opasna je ova megina zona,odlicno je igraju,pravili su mnogo problema.cestitam nam plasman u finale,a igracima mege zelim sve najbolje,a takodje i bobiju zelim povratak u reprezentaciju

Miki

pre 10 godina

Čoviću, zar te nije sramota da gledaš kako ova deca rasturaju tvoje matorce. Nažalost, izgleda da u Zvezdi smeju da igraju samo tvoji "vršnjaci". Mladi talentovani u tvojoj Zvezdi nemaju čemu da se nadaju. Sa druge strane Jokić 1995. igra protiv Katića, koji se i ne primećuje. Bravo Čoviću, "ne razumem" zašto opet nakon poraza od Megavizure nisi smenio trenera, jer treneri su uvek krivi, zar ne?

Bojana

pre 10 godina

Ja ne znam sto se cudite zbog licnih Marjanovica, covek se non stop lakta.
Svaki put se zagradjuje laktom, blok postavlja laktom uz guranje.
Uostalom, videcemo kako ce mu se to tolerisati kad bude isao vani.
Teska utakmica, teska pobeda, nama Mega ne lezi, mislim da je Partizan favorit, prvenstveno zato sto Dule ima vise iskustva za ovakve utakmice, a i ekipa mu je sada puna samopouzdanja, ali sportski je nadati se.
Cestitam ovom prilikom vaterpolistima na trofeju, ja sam iskreno navijala i za Partizan pre dve godine.
Napred Zvezda, samo Zvezda!

Delija UE

pre 10 godina

Zvezdu krenule trojke i zato je pobedila, dosta su doprineli i nerezonski potezi Micica. Igra mora da bude mnogo bolja, a posebno bolja moraju da budu izvodjnja slobodnih bacanja. Sudjenje je bilo korektno, i nema razloga za povike na sudije. Lazic je zreo za prevaspitavanje. Ja da sam na mestu sudija dao bih mu tehnicku, ma izbacio bih ga pa da mu se sve pusi.

J.D.Aleksandar

pre 10 godina

Prvo poluvreme posveceno Grobarima-NADANJE! Drugo poluvreme,takodje,namenjeno Grobarima-RUGANJE!NELSON u reprezentaciju,IGRACINA!
(Floro Flores, 2. jun 2013 22:51)

Ako je Nelson za reprezentaciju,a za jednog Bo Mekejleba nije imalo mesta,onda si ti i svi ostali koji to pricaju za hospitalizaciju ! Bo je odveo Partizan na F4 Eurolige 2010 godine sa prosekom u EL od oko 17 poena ! Nosio je Partizan do 3 trofeja u NLB ligi,domacoj ligi i kupu ! Odmah zatim odveo je Makedoniju u polufinale EP ! Ako je Nelson igracina,sta je onda Bo,majke ti ?

MILITO

pre 10 godina

Doktorsko poluvreme Vase Micica(19)...
(Djuric djura, 2. jun 2013 21:52)

Vasilije Micic je izgubio utakmicu.zamalo je i proslu izgubio..ok mali ima talenat al se pokazuje zasto ipak igra u mega vizuri.nije on bas toliko mlad da ne mije mogao do sad igrati makar u zvezdi il partizanu.odavno nisam vidio toliku dozu neracionalnosti u igri jednog igraca.i nba zvezde bi mu pozavidjele na tome.toliko..i da.zvezda a ovakvom igrom nema promil sanse u finalu protiv partizana

Baki SM

pre 10 godina

A kako da objasniš nekome ko vidi zvezdu i tamo gde je nema :)
FMP može da se zove kako hoće!
(BaticaPFK, 2. jun 2013 21:32)

Batice, kad budete objasnjavali ko vam je uzeo titulu, slobodno budite u dilemi !

dex

pre 10 godina

@zemlja

Zbog takvih kao ti, nije ni cudo da nas zezaju da od juce pratimo kosarku. Pa imas li ti predstavu u kakvom je stanju Milicic? Imas li predstavu u kakvom je stanju Radmanovic, plus, kakvi su njegovi zahtevi, kao i zahtevi Keselja? Imas li predstavu koliko kostaju ,,dva dobra, ali dobra amera"? Znaci samo to nam treba? Imas li jos koju zelju? Da jedan od amera bude Dzejms mozda? Strasno ko sve ,,prati" kosarku.
Inace, svaka cast Megi, odlican su TIM, i tu se vidi ruka trenera. Imaju znanje, potencijal i da nisu ovako uplaseni klinci, oni bi igrali u finalu. To ne znaci da treba padati u paniku, Partizan smo dobili 4 puta ove godine, oni igraju potpuno drugaciju kosarku koja nam vise odgovara od ove Megine veoma pokretne zone.

Veljo, ista ste vi banda, i ti i Dinkić!

pre 10 godina

Radman,Miličić,Kešelj i dva dobra ali dobra Amera pa da uzmemo i titulu u Evroligi.
(zemlja, 2. jun 2013 21:55)

Ahahaha, znaci brate umirem!! Gledam komentar i ne prestajem da se smejem! Daj ako se sretnemo nekad imas zajecarac od mene!!
(Grobar_Ni, 2. jun 2013 22:27)
-----------------------------------------------------
To će biti jednog lepog dana kad košarka propadne ko vaterpolo i niko više ne ulaže kintu, pa ih kupite ko vaterpoliste za kusur.

mrb

pre 10 godina

prvo bio sam na utakmici i to blizu terena i dosta toga sam video i pokusacu da budem objektivan sudije su dosta gresile ali otprilike koliko za jedne toliko i za druge, a to je sramota jer to je degradacija ionako jadne nam kosarke.dosta komentara ovde je vrlo lokalno sa puno prepucavanja na primitivnom nivou .nekad sam se bavio ovim sportom i znam da su tada svaki sport trenirali oni koji su najtalentovaniji sudije su bili oni koji su poceli da treniraju ali su pokazali sklonosti ka sudjenju treneri su napredovali kroz vodjenje manjih ekipa i svojim uspesima trasirali sebi put kroz dobijanja licenci i tad smo imali najvece uspehe.sada menadzeri stvaraju igrace koji su nazalost u srbiji na vrlo prosecnom nivou sto pokazuju rezultati reprezentacije neki ljudi rese da hoce da budu sudije jer se dobro zaradjuje onda ih neki proteziraju i bogami zastrasuju i imamo to sto imamosudije sa malo znanja i jos manje autoriteta i na kraju trenere sa diplomama koje postoje cini mi se samo jos u italiji a sa vrlo malo rezultata na medjunarodnoj sceni mislim na mladje trenere da se oni uspesni ne naljute i tako zbog svega toga ovaj lepi sport propada a onda kada neko pokusa da povrati jos neki klub da vrati sjaj srpskoj kosarci javljaju se neki ostaci komunista koji mrze sve srpsko i prizeljkuju da zvezda nestane gospodo pardon drugovi jugosloveni prikocite malo sa tom mrznjom ja volim zvezdu i ne mrzim nijedan srpski klub samo zvezdu volim vise mislite o tome

Belmondo

pre 10 godina

Svaka cast Megi, sjajna su ekipa.. Bas ih je lepo gledati, ali zvezda ima Nelsona i Savovica pa i Simonovica. Bravo zvezdo... A Megi od srca zelim sve najbolje.. E sad Partizanu na megdan, pa sta bude... Na kraj krajeva, zvezda ima kup, igrala finale ABA lige, igra finale srpske lige, ide u EL.. Odlicna sezona posle dugo godina...
ps: bolje Boban nego Kosta sto se tice reprezentacije. laku noc

Wllaxy

pre 10 godina

Da znas da sam i ja to primetio.Bas kao da igraju Zvezda - Partizan, a ustvari ne igra nijedan od ta dva kluba.Nije mi jasno :/
(Tolle, 2. jun 2013 22:51)

Zato ce u finalu da pobedi klub koji nije Zvezda ali koji definitivno nije partizan - ja cu svakako da se radujem pobedi ekipe cije boje su mi na srcu, iako ti kazes da to nije Zvezda, a ti ces da patis i places kao da to jeste Zvezda!

Indija,Pakistan,...

pre 10 godina

@ Zasto navijaci fmp-a pevaju onu pesmu za Grobare,a igraju sa Mega Vizurom?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (JSL!, 2. jun 2013 22:51),

zato sto znaju da gledate i slusate,pa da vam najave sta ce biti u finalu,da ne bude da se iznenadite!!!

lalinjo

pre 10 godina

Sve te price o kompleksima su vise smorile, sa obe strane. Pa vi ne pustate "grobare" iz usta na ovim komentarima. Naravno da smo mi grobari navijali za Megu, pa volimo Miloja i Novicu vise od bilo koga (uz Kecmana i jos po nekog) i sada treba da navijamo protiv njih? Nidje veze prijatelji. Sudjenje katastrofa, na obe strane. Sto se tice prica o Marjanovicu da je prespor i trom...pa to su budalastine kakvih nema! Najagilniji i najspretniji covek tolike visine, pa cak i malo nizi centri bi pozeleli takvu motoriku. Mislim da vi (delije) malo precenjujete svoj tim pogotovo sto "trazite" Rakocevica, Katica, Simonovica u reprezentaciji. To jednostavno nije realno i to je dokaz da vecina (cast izuzecima) prati kosarku od nedavno. Imate dobar tim, u ovom trenutku mislim losiji malo od nas, za razliku od pocetka sezone gde ste bili dosta jaci. Ne zelim vam srecu u finalu, ali se nadam da cete biti dostojan predstavnik Srbije u EL i tu vam zelim srecu....ziveli

kily81

pre 10 godina

Bravo Zvezdo! Teška pobeda, ali samo se ona i pamti. Nego, čitajući ove komentare, imam osećaj da kada bih na svaki komentar "lupio" minus, mislim da u 90% slučajeva ne bih pogrešio.....

veliki strumf

pre 10 godina

@Napred Mega Prvi nisu ponovili, a kod drugog je levom rukom uhvatio Rakoca za vrat. A sta se ti zalis na sudjenje - Megi se sudi kao Partizanu. Ne sme Zvezda da ih pipne. Imamo 10 faulova vise. Inace, igramo uzasno i ako ne stisnemo odbranu, a ovi nastave da sipaju trojke i ne promaduju bacanja - izgubicemo.

Jeste prijatelju, kompleks je... Ukapirao si konacno...

pre 10 godina

Auuu....koliko mega ima navijaca....ozbiljan klub.....
(Ma niije to kompleks, 2. jun 2013 23:57)


Istini za volju, ni blizu ozbiljnosti jednog FMP-a.... A ni sa navijacima mu ne moze parirati...

Musper Kasper

pre 10 godina

Po cemu ste najveci klub? Imate 2 osvojene aba lige, dok ste se zvali Refleks, pa FMP, po neki kup i to je to! Kupili ste grb od veceg kluba i odjednom ste vi veliki klub? Svasta...

Ivan

pre 10 godina

Nadam se da ce Zvezda da pobedi,jer kakvo bi to finale bio:Partizan-Mega,ali ne mogu da verujem da Radonjic nezna da im nacrta nijedan napad da srusi zonu.A za sledecu sezonu ostaviti samo Igora i Nelsona,jer jadan mi je to tim sa Vukom na pleju.

PeraQ

pre 10 godina

Koja kradja! Dva faula u napadu u prvoj cetvrtini za Marajanovica, zatim u tri napada za redom tri faula u napadu za megu.
(slavica_vujicic@yahoo.com, 2. jun 2013 22:43)

I zamisli sve cisti faulovi!!! A cak i sa tim faulovima + onih nekoliko faulova Mege u poslednjoj minuti kada se jurio rezultat, Zvezda je na kraju imala nekoliko faulova vise, manje izvedenih slobodnih bacanja od Mege, ponisten kos kod ciste blokade, u dve cetvrtine (2. i 3.) Mega nije ni izasla iz bonusa... stvarno, koja kradja...

kobaz1987

pre 10 godina

Zvezda mora jos mnogo da radi da bi opravdala tvrdnje svojih navijaca kako Grobari imaju komplekse od njih. Budite bar malo realni... P.S. Jedva cekam finale i drago mi je sto je Zvezda prosla jer da nije samo bi Partizan bio u minusu. Zvezdasi bi rekli da ih ovo ne zanima i da nas je Vizura pustila kada bi na kraju to i osvojili. Bude li Zvezda ovako bezidejno igrala napad i shicala trojke po principu sta bude, titula ce opet biti Partizanova.

nz

pre 10 godina

Svaka čast igračima Mege na dobroj igri i otporu...zvezda bez Rakočevića je za 30% slabiji tim, kada ne bi igrao u finalu Partizan bi uzeo titulu bez problema, ovako će biti teška serija.

Lomunac

pre 10 godina

"Grobari, objasnite mi koji su vam motivi da vas više gleda i komentariše zvezdu nego što vas dođe na utakmice vašeg kluba. NEVEROVATNO ! Koji su to kompleksi ! Pa bar u košarci ne bi trebali da ih imate. Verujte da nisam gledao ni jednu utakmicu Partizana u ovoj sezoni ako to nije bilo protiv Zvezde. Strašno !
(No.1, 2. jun 2013 23:10)"

Da, pravo kazes, koji su to KOMPLEKSI da ti svuda vidis Grobare, nema sanse da neko SME da navija za Megu, ako nisi Panter, onda si sigurno Grobar, a tek sto izvces CINjENICU da je najgledaniji tim ABA lige bio i sada je u Agroziv ligi takodje PARTIZAN, a nas nema nigde na tribinama, ali vas Pantera zato cak 90% kapaciteta Pionira, onda stvarno...

Naravno da gledamo i komentarisemo, uocavamo prednosti i mane FMP-a, gledamo kako protiv vasih igraca i sudija u finalnoj seriji, da je ovo bilo finale pa da tvoj nebulozni komentar ima bar pola smisla, ali ovako...

Sale

pre 10 godina

Očajna igra Zvezde! Daj Bože da ovo dobijemo ali teško. Bezidejno u napadu, loše u odbrani. Mnogo lakše igramo protiv Partizana nego protiv Mege. Moraće veliki rez da se napravi u prelaznom roku. Sramota da ekupa u koju su silne pare uložene igra ovako očajno!

Argument, totalni ćorak.

pre 10 godina

Imamo problem kad igramo pred nasim navijacima...neverovatno. Psiha...
(Mare, 2. jun 2013 22:01)

Pa dva puta dobijate Megu kao domaćini, a u Kruševcu ste izgubili.

FMP A - Partizan B 2:1 bi bilo tacnije, mislim...

pre 10 godina

U finalu pre finala,Crvena Zvezda-Partizan B 2:1.
(Остајем овде, 3. jun 2013 11:43)

Pa za vas je ovo bilo finale, posto u sledecoj seriji nemate sta da trazite..

Zvezdas

pre 10 godina

Bravo Zvezdo ! Teska utakmica ali je na kraju kvalitet dosao do izrazaja.Cestitke i Megi,zaista sjajno igraju i bice pravi hit jadranske lige ako glavni igraci ostanu.

Delija Igor

pre 10 godina

Ja uopste ne razumem sta se desava sa nama.
Radovao sam se tituli i dominaciji a sada se plasim da ce nas ovi pregaziti u finalu.
Uopste ne znam zasto tako lose igramo.
Kao da necemo.
ovo je strasno.

isnogood

pre 10 godina

Ako ce neko ozbiljno da komentarise sudjenje, evo ovako, sve situacije koje su sudjene su postojale. Dakle svaka nosena, koraci i faulovi u napadu.
2 tehnicke zbog ozbiljne rasprave sa sudijom nisu sudjene, a to mozemo pripisati domacem terenu. Nedopustive su rasprave sa sudijom na +6,7,8 u poslednjem minutu. ali to rade svi, samo zato sto su nevaspitani nadobudni klinci (i grobari i mi)... neiskustvo je moglo da presudi... katicev prerani sut + bespotrebna nesportska, i par rasprava sa sudijom, moglo je da nas odvede u neizvesnu zavrsnicu... srecom se ameri ne loze pa su mirno odigrali do kraja... ali to mora da se iskulira pre finala, jer ce tada biti drugacije i sudjenje i protivnik. Tesko za gledanje, ali pobedi se u zube ne gleda...
poz.

sever-severozapad

pre 10 godina

@lomunac
Pogledaj bre šta vas je Zvezdinih hejtera, svako sprdanje sa Zvezdom ima dvaput više + nego -.
Kompleksaši ste jer morate na svaku vest o Zvezdinom uspehu da spominjete da smo kao mali i da ste vi neka (samoproglašena) institucija(čisto da znaš ja WC smatram institucijom) okanite se više blaćenja Crvene Zvezde...

keep walking

pre 10 godina

steta za mladi tim Mege...nekoliko nerezonskih suteva u odlucujucim trenucima, kao i oscilacije u igri u 4-oj cetvrtini su ih kostali pobede...jos bih napomenuo Milojevicevu odluku da drzi zonu 2-3 kad je Zvezda uveliko usla u sut i vezala poene...svaka cast Zvezdi i vidimo se u finalu delije :-)

Nataeos

pre 10 godina

Ako Duda ne bude pozvao Marjanovica u reprezentaciju nacinice veliku gresku. Krstic i on bi bili strasan tandem
(realno, 02. jun 2013 21:54)
Pre dve godine bi rekao: si lud bre??? A sad je vec druga prica, Bobi je mnogo napredovao i fizicki i u igri, i imao je solidnu sezonu iako nije igrao u nekim velikim takmicenjima ali je protiv nasih ABA ligasa pokazao dosta dobrih stvari...Uticaj dobrog trenera Milojevica!??